achtergrond

Geenstijl

Fatima Moreiro de Melo: roept u maar!

Tot aan het gaatje...Wellicht is het sommigen opgevallen dat er in de loop van de middag niet meer kon worden gereageerd. Dit was op verzoek van onze Joris, die vanmiddag naar de tandarts moest en dus jullie reaguurders even niet in de gaten kon houden. Hij had het zo goed voorbereid, dat wij zelfs niet meer konden posten, maar alles is weer opgelost. Tijd daarom voor onze sportcolumnist SlamDunk! Nee, deze keer niet over voetbal, maar over een heel lekker hockeymeisje. Tenminste dat vinden wij...



SlamDunk! en Hét Hockeysletje

Fleischbaum wees op zijn voorhoofd, StarF*cker fronste verbaasd zijn wenkbrouwen en Kouwes brulde ongeveer dertig keer "heaumeaux" zonder enige (hoorbare) interpunctie. Ja, het was gezellig bij de Japanner afgelopen zondag, totdat ik meldde dat het hockeysletje Fatima Moreiro De Melo zwaar aan de beurt was voor een column.

Of ik dan ook twijfelde aan mijn seksualiteit vroeg de Chileen van de andere kant van de grilplaat. Maar mijn voorzichtige antwoord "Nee, dat zeker niet" verstomde door het flamberen van de garnalen. Iedereen vindt Fatima Moreiro De Melo helemaal top. Mooi, knap, lief, übergeil en zeer getalenteerd.

Ik vind Fatima gewoon een omhooggevallen hockeysletje met een grote bek die denkt dat ze kan zingen en poseren. Onlangs poseerde ze in FHM en het moet gezegd: ze verslaat dartster Mieke de Boer nipt op punten (door haar neus). Maar ook op de bewuste serie overdreven foto’s heeft Fatima gewoon too little tittie and too much een Bold&The Beautifull-hoofd.

Madame heeft natuurlijk een eigen site waarop nog maar eens blijkt wat een wannabee divaatje ze is. Eigenlijk vind ze zichzelf zangeres, vandaar de URL www.fatimamusic.com Ach, in het land der blinden is Eenoog koningin en Fatima is daar een prima voorbeeld van. Nederland heeft een chronisch gebrek aan mooie sportvrouwen en als je er wat bij schreeuwt en zingt dan val je al snel op. Waarschijnlijk heeft Fatima dit vroegah op de typische hockeyfeestjes al snel onder de knie gekregen.

Natuurlijk heeft Fatima ook een column en haar schrijfsels in het AD zijn vaak stuitend. De ene week schrijft zij de tennisser Tim Henman de grond in omdat hij te saai is: "Spelers met lef, dáár zit ik op te wachten. Op en buiten het veld. Dat brengt sport tot leven. Want wie zit er tegenwoordig nog te wachten op een voetballer die mediatraining heeft gehad? Dan kun je net zo goed met een olifant proberen te praten."

De andere week komt ze met anekdotes van het niveau Georgina-Verbaan-in-gesprek-met-haar-eigen-Harries. "Vorig jaar had ik zelfs een legging onder mijn rokje aan. Dat werd niet goed ontvangen door het publiek, maar ik maakte toen wel mijn mooiste goal ooit."

Natuurlijk glijdt Fatima al van haar stoel bij de gedachte aan een nieuwe sport: Beach Hockey. De sport lijkt er daadwerkelijk te komen en dus: "De 'pro-league' zal waarschijnlijk wel strakke outfits aankunnen. Al zal het natuurlijk heel moeilijk worden om een witte van een bruine string te onderscheiden. Voor de minder fitte teams in de 'relax-league' wordt ook nog naar een oplossing gezocht."

Die andere hockeychicks moeten Fatima toch inmiddels ook uitkotsen met die lulpraat van haar. Zondag speelt Fatima met Rotterdam tegen de Brabo’s van Push. Kan de leuke maar (onbekende) babe Claire Hendriks niet één keertje een beetje hard en onbezonnen uitlopen? Toch heeft Fatima één ding dat top is: haar auto. Een stijlloos roze Smart Roadster. Het had een sublieme creatie van onze Zeph kunnen zijn. Fatima zelf gelukkig niet. Onze Zeph tekent ze namelijk mooier...

SlamDunk!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.