Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bloedhoest bij spoorwegen

Nieuwste kledingtrend op de stations, 1650 stylieDe auto is zo gek nog niet, want de GGD en de NS slaan alarm over een conducteur met open TBC, de meest besmettelijke en gevaarlijke variant. Reken er niet op dat reizigers al in het onderzoek betrokken worden of dat de route van de man bekend wordt gemaakt: "Indien nodig zal de GGD het onderzoek verder uitbreiden tot minder naaste collega's en reizigers. Op dit moment is daar geen aanleiding toe" Dus reist u met de trein en hoest u bloed, heeft u last van vermoeidheid, koorts, nachtzweten, of langer dan zes weken een blafkuch? Blijf dan lekker binnen en bel de plaatselijke GGD, haal GeenStijl.nl uit uw favorieten en zet de computer uit. We willen niets meer met u te maken hebben. Maar het nieuwe NS logo is gelukkig al klaar!

Reaguursels

Inloggen

Is inderdaad zo dat veel van die ziekten worden opgelopen door mensen van buitenlandse afkomst die hier wonen/op vakantie komen of door het reisgedrag van nederlanders naar verre oorden (en zeker als deze denken niet te hoeven worden ingeent).
Ben erg benieuwd of meer mensen besmet zullen zijn. (Mijn ouders reizen vaak met de trein en ik woon ook in de buurt van de woonplaats desbetreffende conducteur, hm!)

Rest In Privacy | 27-02-05 | 15:52

Ik heb recht op een OV studentenkaart, maar die gebruik ik sinds een jaar niet meer. Ben sinds een jaar opeens ook geen dag meer ziek geweest!

Menzonius | 26-02-05 | 16:16

Okay, ik geef het toe: ik scheer inderdaad iedereen over 1 kam.

Vince72 | 26-02-05 | 16:12

@Vince72:
Geef het nou maar gewoon toe... het zal je sieren.

The Zalking Wombie | 26-02-05 | 15:38

om vervolgens een powerpoint presentatie te bekijken, je zou ze de kost moeten geven...
afdoende om niet !iedereen! over 1 kam te scheren me dunkt.
Degene met het verwerking vermogen welke jij zo even aan de dag legt en dus de tijd benodigen hun werk voort te zetten in het openbaar vervoer, kunnen gewoon blijven computeren hoor om mij, de anderen ook trouwens.

DaJudge | 26-02-05 | 15:16

Off topic;

"Indiase jongen valt door de mand

Uitgegeven: 26 februari 2005 11:26
Laatst gewijzigd: 26 februari 2005 11:27

LUCKNOW - Een tiener uit India heeft zo ongeveer zijn hele land in de maling genomen door te melden dat hij een prestigieuze wedstrijd van de ruimtevaartorganisatie NASA had gewonnen. Korte tijd werd de 17-jarige Saurabh Singh onthaald als nationale held, tot zijn verhaal in elkaar klapte.

De jongen had gemeld dat hij op de Britse Oxford-universiteit de befaamde Internationale Wetenschaps- en Ontdekkingskwis van de NASA had gewonnen. Het bestuur van de deelstaat Uttar Pradesh beloonde hem met bijna 10.000 euro. Meer dan honderd leden van de plaatselijke volksvertegenwoordiging gaven hem een dagsalaris, uit dank voor de bijzondere reclame die de jongen India en de deelstaat had bezorgd.

Maar terwijl de tiener in het presidentiële paleis wachtte tot het staatshoofd hem kon ontvangen, kwam een Indiase internetsite er via een simpel telefoontje met de NASA achter dat zo'n test helemaal niet bestaat. Een ontmoeting met de premier van India is haastig afgezegd. De jongen is weer terug in zijn dorp, alwaar de politie hem heeft ondervraagd."

Saurabh Singh..... hmmmmm... waar doet mij dit toch aan denken.... zou het dan toch familie van...

Had Tara Singh Varma eigenlijk een zoon?

DJW | 26-02-05 | 11:52

@Pyro:
Sjonge wat een fijn inspirerend bericht, zo op de zaterdagmorgen. Ik ga vandaag nog een zooitje allochtonen bij elkaar schrapen, samen een stichtingsbestuurtje vormen en ook 3 ton per jaar opstrijken.

Ganglion | 26-02-05 | 11:27

Ook goedemorgen...............
Geweldig nieuws om mee wakker te worden, ik ga weer slapen.
Maakt iemand me wakker als het weer "normaal" gaat in de wereld?
.

CDA-bestuurder: geen fraude Nisbo

AMSTERDAM - Fraude valt niet te bewijzen. En als er al sprake is van malversaties bij de Nisbo, de ouderenbond voor migranten, zijn ze hem niet aan te rekenen. Dat zegt Dick van Vliet, CDA-wethouder in Bleiswijk. Hij maakte tot vorige week deel uit van het bestuur van de ouderenbond.

Wethouder Van Vliet, tevens loco-burgemeester van Bleiswijk, reisde mee, toen maart vorig jaar een Nederlandse delegatie naar Ankara toog voor een bezoek aan een Turkse ouderenbeurs. Deze was georganiseerd door Süleyman Damra, directeur van de Nisbo, de Nederlandse ouderenbond voor migranten.

Het was een interessant bezoek, zegt Van Vliet. Behalve de beurs bezocht het gezelschap een aantal Turkse ouderenzorgprojecten. Van Vliet raakte onder de indruk van 'de dynamische mens' Damra, 'een man die staat voor zijn zaak'. Op verzoek van Damra nam hij in april plaats in het bestuur van de Nisbo.

De Nisbo had in 2003 een steunpunt geopend in Ankara, op hetzelfde adres als waar het organisatiebureau voor ouderenbeurzen van Damra is gevestigd.

De Nederlandse subsidiegever namens het ministerie van VWS, Stichting Fonds PGO, eist nu de 87 duizend euro terug, die aan dit niet door de subsidieverstrekker goedgekeurde Turkse Nisbo-filiaal is besteed.

'Een beetje gratuit' noemt Van Vliet de beschuldigingen van fraude en belangenverstrengeling aan het adres van directeur Damra. 'De Nisbo wilde zich in Ankara gaan inzetten voor de Nederlandse inburgering in het land van herkomst. Bovendien lag aan de opzet van dat kantoor een bestuursbesluit ten grondslag.' Dat laatste wordt ontkend door de bestuursleden uit die tijd.

Tijdens de eerste bestuursvergadering waarbij Van Vliet aanwezig was, uitte de accountant van de Nisbo al zijn twijfels over een aantal posten op de jaarrekening.

Deze week lekte het op verzoek van de subsidiegevers opgestelde accountantsrapport over de Nisbo uit. Daaruit blijkt dat de stichting zijn jaarlijkse subsidie van 3 ton onrechtmatig besteedt. Stichting Fonds PGO acht de bestuursleden medeschuldig aan de wanpraktijken bij de ouderenbond.

Van Vliet maakt zich geen zorgen over deze beschuldiging. 'Ik heb nooit argwaan gekoesterd, mij valt niets te verwijten. Als bestuurslid ben ik verantwoordelijk, maar ik was er niet bij toen de besluiten zijn genomen die nu ter discussie staan.'

Hij plaatst bovendien vraagtekens bij het accountantsrapport. Volgens hem is fraude niet bewezen. 'Ik denk niet dat Damra strafbare feiten heeft begaan.'

Toch trad Van Vliet 17 februari af. 'Het bestuurswerk kost meer tijd dan ik had verwacht. '

www.volkskrant.nl/binnenland/110931277...

~Pyro~ | 26-02-05 | 11:10

@Pannie
klopt, nu doet ie een vroege siesta.

69 | 26-02-05 | 10:53

Vince72 Judge zit in een andere tijdzone, toch? Judge trekt gewoon om 5 uur smiddags lekker een flesje tequilla open.

Pannie | 26-02-05 | 10:47

asjemenou hee DaJudge, dan zullen die mensen wel even schrikken, die laten het de volgende keer wel uit hun hoofd om in de trein te gaan werken.

folio | 26-02-05 | 10:19

The Zalking Wombie 23:21 :
Al dat gepraat over politieke en andere zaken die ver weg gebeuren, en waar je geen invloed op hebt: t lijkt soms intelligent als mensen de krant goed hebben gelezen maar het is zóóóóó wijsneuzerig. Het aantal mensen met een 'eigen' mening dat zichzelf tot overmaat van ramp ook nog eens serieus neemt, is schrikbarend toegenomen. Ik zeg: er gaat niets boven zinloosheid. En wat je in de ene comment beweert, mag je in de volgende comment omkeren. Consequent zijn is passé. Argumenten zijn onbelangrijk. Discussieren hoort bij nare mensen.

DaJudge;
Lange teksten tot diep in de nacht: mijn respect voor jou groeit met de week. Maar je put jezelf toch niet uit he? Ik ga me toch een beetje zorgen om jou maken.

Vince72 | 26-02-05 | 10:09

Judge wat moet je nou met 4 koffers vent? Zeker cadeautjes voor familie & vrienden, sombrero's en poncho's?

Pannie | 26-02-05 | 10:06

Vind ik ook: iedere vrijdag de Nacht Van Judge.

Ganglion | 26-02-05 | 08:28

goh die judge is soms intelligent GS trap kouwes eruit geef judge een kolum

web_grazer | 26-02-05 | 08:21

Die lijst is nog niet compleet whynotdanwel..
Kan er een boek overschrijven...
buisness maakt het niet echt geweldig veel beter kan ik je vertellen.
wat dat telefoneren betreft je zou de de kost moeten geven welke bellen om een interessante indruk weg te zetten, lach me geregeld kapot om de stumpers.
Dan heb ik het nog niet over de prutsers welke het notebook uit de overhead trekken vervolgens een beetje schuw polsen of wel iedereen dit mee krijgt om vervolgens een powerpoint pres. te bekijken.. geweldig.
Altijd even kutten natuurlijk, in de afgetrapte jeans ff die dikke 3 rooien aan dollars kosten 17 rond wide gescreende no compromice uit de tas en een vlekkeloze farcry er op bouncen, beetje etteren ligt me wel in de regel.
Feit blijft wanneer je zo een beetje bezig bent een jaartje of wat, krijg je een wat andere kijk op alles waar je de tyfus zooi hier op deze globe een beetje mee deelt.
Bekrompen, is denk een passend woord.
Maak me er zelf ook wel eens schuldig aan trouwens daar niet van.
Het mooie is relativeren neemt wel een vlucht.

DaJudge | 26-02-05 | 06:32

@DaJudge

Mijn blaas is nog immer vol (of inmiddels al weer?).

In ieder geval in Nederland bestaan wel degelijk taxi's waar je met PC (plastic cutmoney) kun afrekenen; wat dat betreft geen nieuw onderwerp. Voor de rest kan ik mij aardig vinden in je "persoonlijke ervaringen met die 4-delige kofferset en rotkoppen" in de trein. Je vergat dat dit volk inmiddels ook helemaal is bezeten van de draadloze en mobiele beltechniek. Geen geheim is meer een geheim in de trein. Gewoon je oren open houden en je weet alles van iedereen.

Er wordt gvd geen eens meer koffie in geserveerd. Je kunt gewoon 2 uur en nog wat lopen uitdrogen, als je niet zoals de gemiddelde dakloze een tas met etens- en drinkenswaren bij elkaar hebt gesmokkeld.

Aan de andere kant; na een vlucht van 20-uur valt zo'n kafterig transport ook niet eens meer op. Ken jij nog lijndiensten (let op! --> meervoud) die zonder een firstclass ticket aan te moeten schaffen, je het gevoel geven dat jij als passagier het centrale object bent binnen de business bent???? En dan niet roepen Singap.... Air etc..., want dat is een uitzondering.

Trouwens vroeger kon je een trein nog herkennen aan die rode kleur. Tegenwoordig lijkt het wel een rijdend grafity board. En dan nog niet te spreken over de moderne kunst.... Vroeger stillevens, nu troep; hadden mooie foto's van gijle vrouwen moeten zijn. Heb je wel eens een toilet bezocht in zo'n banaan??? Kom je terug is je hele bagagerek leeggehaald..........

Ik kruip mijn mandje maar eens in...... Rare NS'ers...... NStBc-ers...

WhYnotDanWel | 26-02-05 | 05:25

Dus die TBC is bij de prijs inbegrepen?

Framoes | 26-02-05 | 04:49

Trouwens wat doe je rond deze tijd zo vrijdag nacht op .gs?
Beetje kerel zit op dit uur nog in de kroeg of staat de gesmeerde tosties in de videorecorder te dauwen.

DaJudge | 26-02-05 | 03:48

Wodan, laten we hier even een paar dingen uiteenzetten, de nachten zijn van Judge.
Zins eind 2003 terroriseer ik hier de topics, zo nu en dan, in de nachtelijke uren.
Dit gebeurde altijd one way, en ik zou het waarderen wanneer dit zo zou blijven.
Die leegte had ik mij min of meer toegeëigend, wat wil je nou? dat ik met me vrouw ga zitten chatten? Het is soap time heb jij enig idee waar ik aan begin wanneer ik hierin ga zitten rommelen?
Wat mijn communicatieve vaardigheden en misplaatste woordkeuzes betreft, Eindstein zei het al
?If you are out to describe the truth, leave elegance to the tailor?

DaJudge | 26-02-05 | 03:35

@Dajudge
Mensen zijn eigenlijk ongelofelijk domme deprimerende wezens wanneer je ze <<objectief>> observeert.
.Obectief, Jij??
Ik ben het wel met je eens hoor, maar realiseer me tevens dat dat een subjectieve waarneming is, en weet je wat, ik ben er trots op!
Objectief gezien zijn mensen machtswellustellingen die de geslachtdrift niet onder controle hebben en op onwaarschijnlijke wijze manipulerende mogelijkheden gebruiken om of geld/macht danwel sex te verwerven en tegelijkertijd zeggen dat ze daar niet op uit zijn.
Sommigen hebben zelfs niet door dat ze daar op uit zijn, ze manipuleren zichzelf, zonder het te weten.
Zwart is het.

wodan | 26-02-05 | 03:10

Bij deze, ongeschoren kop, ongeïnteresseerde blik en een belachelijk I. Jones hoed op zijn kop plus 4 delige koffer zet, zie je hem gewoon wat ruimte geven even die cellen actief laten werken?
Judge kan niet elke keer dat brok, aan agressie gerelateerde, energie binnen houden dat moet een keer fout gaan en daar schiet niemand wat mee op natuurlijk.
Ow en dan sta je nog bij zo?n taxi te kutten met je pesos, roedels, rials, dollars of whatever, die dan geen creditcard accepteert, volgens mij is holland trouwens het enige land waar een taxi geen CC accepteert ook een ander onderwerp weer.
Judge gaat zeker niet in de randstad wonen... by the way.

DaJudge | 26-02-05 | 02:40

@DaJudge:
Ga in de Randstad wonen!

The Zalking Wombie | 26-02-05 | 02:34

De trein zuigt überhaupt, wel eens met een 4 delige kofferset jezelf in die ranzige dingen verplaatst?
Die kut deurtjes zijn te smal dat is 1, boven dat staan er dan nog een stuk of wat randmongolen je aan te gapen te beroerd om een poot uit te steken.
Dan heb je nog de in en uit stap?
Vervolgens zit je dan eindelijk, koffers netjes in de rekken gerampt, grootste past niet natuurlijk dus die staat naast je op de bank, en wat gebeurd er dan, dan komt er zo?n stuk stront je vragen of hij daar eventueel kan zitten, en dan kijken met een blik? wanneer jij aan het sjoren bent met die koffer die niet in het gangpad kan natuurlijk? en let wel dit is dan vanaf schiphol he dus je had al 20 uur gevlogen.
Vervolgens moet je die trein uit in Groningen (inmiddels al 1 of 2 overstappen gehad ook) dus eerst 2 koffers richting deur dan terug om de andere 2 te halen, wel blijven kijken naar die 2 koffers anders zijn ze weg vanzelf, wel een bloed mooi excuus om iemand finaal in elkaar te stampen want daar ben je inmiddels al wel voor in de stemming.
Anyway met die twee koffer ook richting deur? en daar gaat het mis waarom? Omdat er een hele horde brain dead studenten naar binnen komen gehupt die niet de tegenwoordigheid van geest hebben om ff te wachten tot je buiten bent.
Er lopen wat studenten rond trouwens die redelijk op de hoogte zijn wat voor impact dit heeft op Judge naar een inmiddels 24 uur durende reis?
Heb het uberaupt niet op grote mensenmassa?s in kleine ruimtes, deprimerend al dat kut volk die koppen, de blikken wel eigenlijk heb ik het gewoon niet op de mensheid, don?t give me the button zeg maar, maar das een heel ander onderwerp weer.
Mensen zijn eigenlijk ongelofelijk domme deprimerende wezens wanneer je ze objectief observeert.

DaJudge | 26-02-05 | 02:26

Grappig....

Om hoofdconducteurs te werven is de volgende site in het leven geroepen: www.hoofdconducteur.nl/

Dit spreekt errug aan, want als ik het goed begrijp kom je met zo'n verantwoordelijke baan dagelijks in contact met miljoenen mensen.

En dan na het werk nog even snel langs de avondsuper; ook al zo'n massa-verspreider......

Die griep-golf die nu vrolijk door Neerland waait......

HSL; waar staat dat ook al weer voor? Hoge Snelheids Lepra?

Maar geen paniek. Het land is in goede handjes bij onze MP. Binnenkort zal worden uitgezocht wie met wie contact heeft gehad. Ja, en sorry voor de zwartrijders want die missen straks een medisch onderzoek.......

De NS haalde minder winst dan verwacht, maar men was tevreden.... Ja; toen de TBC-conducteur nog verzwegen kon worden.....

'.... de sneltrein naar Tilburg Centraal (TBC) vertrekt vandaag vanaf perron 13.... U wordt verzocht de zuurstofmaskers die uit het plafond hangen op u snoet te plaatsen. Doe dat eerst bij uw kinderen en daarna bij u zelf.... Blijf gewoon rustig ademhalen en let op zakkenrollers....

Onder het mom van zeiken is het lekkerst als je blaas vol zit..........

WhYnotDanWel | 26-02-05 | 01:35

Die conducteurs horen ook niet op de trein.
Zo/n smerig stinkend menselijk persoon die je kaartje staat onder te hoesten, dat moet wel verkeerd gaan.
Er zijn technologisch oplossigen zat om zo'n open TBC kaartenknipper direct een stevig verkorte WW uutkering in te douwen.
En natuurlijk is de NS verantwoordelijk voor elk virusje dat 1 van de 1000'en medewekers heeft, zij hadden het kunnen zien aankomen, besmetten? Das mensenwerk.

wodan | 26-02-05 | 01:32

@Gangster of Love

ROFLMAO!:D
.
Maar ja, dat gerochel kan ook te wijten zijn aan die zeer beroerde omroepinstallaties in de trein. Ik versta er altijd geen reet van, te hard, of te zacht, of alleen maar een boel gerochel en gekraak.
*Denkt even na*
Ik denk dat ik wel weet in welke trein die TBC conducteur zat...

Ceristimo | 26-02-05 | 00:35

Namens de N.S wens ik u een prettige dag toe (uch uch) we naderen nu het eindstation (UCHHU GRRRRUU UCHHH) vergeet bij het uitstappen uw persoonlijke eigendommen niet (UCHUCHHHHHH) en hopelijk tot een volgende keer o ja laat je ff testen op TBC

Gangster of love | 25-02-05 | 23:57

Boing: ronde 4,
Zalking Wombie schiet gaten in de redenering van Vince72.

vander F | 25-02-05 | 23:25

Heer Hoxa,

Uw schrijfstijl rocks.

larie | 25-02-05 | 23:21

@Vince72:
In eerdere posts had je het over mensen die gedeleted dienen te worden vanwege hun ''nutteloze, niets bijdragende posts'', en nu zeg je tegen vander F: ''we hebben het over niets''?! ''Quasi intellectuele'' uitspraken, daar heb je het mee gehad?! Nee, jij bent lekker bezig jongen.

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 23:21

Nou Vince72, maak je geen zorgen, het gaat mij hier ook vnml om het vermaeck.

vander F | 25-02-05 | 23:20

Lucas, dialogen zijn voor wijsneuzen.

Vince72 | 25-02-05 | 23:15

vander F, praten over niets, dat is toch wel het mooiste. Al die quasi-intellectuele uitspraken, daar heb ik het helemaal mee gehad. En velen met mij.

Vince72 | 25-02-05 | 23:15

Hebben we het nog ergens over?
Treinen, pestlongen, TBC, Dicky ! en ander ongerief?

vander F | 25-02-05 | 23:13

Zeker weer brandnetelthee, Lucas?

Vince72 | 25-02-05 | 23:12

Ha ha, en ik maar denken dat ik goede maten was met Lucas. Toch heb ik een zwak voor linkse Lucas, ondanks zijn foute naam.
puiepisser: bedankt voor je antwoord.

Vince72 | 25-02-05 | 23:11

koekje drbij?

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 23:09

Kopje thee Vince72?

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 23:08

@Lucas:
Kijk! Zo doe je je naam eer aan! hehe

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 23:07

We kunnen ook de dialoog aangaan met Vince72.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 23:05

@Lucas:
Maar het blijft een goed idee.

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 23:05

Lucasdelinkselul:
Je klinkt nu wel heel erg rechts hoor!

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 23:04

We kunnen ook Vince72 uitzetten...

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 23:00

geen stommerd met een bakbrommert!

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 22:58

@vince72: Zelfs wanneer je alleen maar de achterkant van dat apparaat bedoelt ben je helemaal verkeerd bezig. Klinkt als voor eigen rechter spelen. Foei. Wat belangrijker is is dat je dat over laat aan de rechterlijke macht. Ik heb het daar, uit eigen ervaring (zoon die uit irritatie een klap uitdeelde) ook een keer moeilijk mee gehad en dat irriteert mij nog steeds omdat hij toen 32 uur dienstverlening opgelegd heeft gekregen en als je de omstandigheden bekijkt vind ik dat nog steeds een belachelijk vonnis. Hoewel ik hier nog steeds gigantisch veel moeite mee heb ben ik van mening dat je in je uitspraak te ver gaat. We zijn als maatschappij te ver doorgeslagen (de opvoedende oudertik mag binnenkort misschien niet meer en als je als adolescent een opvoedende tik uitdeelt aan een medescholier ben je ook al de lul en in het slechste geval kan de tegenpartij (hulde aan Tedje en van Es) betreffende ouders c.q. de staat aanklagen. Kortom: hoe krijg je minder spanning in de huidige maatschappij? Misschien een leuke aftrap voor de redactie nu Koeman toch tijdelijk verleden tijd is.

puiepisser | 25-02-05 | 22:57

Sorry web_grazer, ik kon het niet laten.
Bij deze mijn nederige excuses.

vander F | 25-02-05 | 22:57

sorry 2e moest 20e zijn

web_grazer | 25-02-05 | 22:56

Besmet best vlot, TBC.
Dus de NS is nu in overleg met de GGD wat te doen.
Net nu we alle TBC screening in Nederland hebben stopgezet, centra en expertiese weg, nemen de besmettingen weer toe.
Wisten we 10 jaar geleden trouwens ook al, maar er is geen geld voor.
De politiek komt, zoals gewoonlijk, pas op gang wanneer er flink doden vallen.
Maar goed, de politiek is meer van reageren dan regeren.

vander F | 25-02-05 | 22:55

@. vander F 25-02-05 @ 22:34
nee ik ben in Marokko geboren hier op mijn 2e geadopteerd maar ik doe mijn best om NL te schrijven en praten

web_grazer | 25-02-05 | 22:53

Sjorrie ondanks de goeie grap, 1x teveel gepost :S neemt u allen het me niet kwalijk

kameelracer | 25-02-05 | 22:50

Ok, maar aarskussers en betweters... daar heb ik gewoon een bloedhekel aan. Maar goed, zand erover.

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 22:49

De nederlandse s(t)oorWEGEN ,nu naast ons bloeddruk tevens slecht voor onze luchtwegen?

kameelracer | 25-02-05 | 22:48

De nederlandse s(t)oorWEGEN ,nu naast ons bloeddruk tevens slecht voor onze luchtwegen?

kameelracer | 25-02-05 | 22:48

The Zalking Wombie: laten we nou niet gaan bekvechten zeg. Probeer ik aardig tegen je te zijn ....

Vince72 | 25-02-05 | 22:47

@Vince72:
Jij vindt? Wat jij vindt breng je maar naar de pliessie!

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 22:44

lees ook dit:
"600 (!) TBC besmettingen in Zeist. Een medewerker van een supermarkt bleek open Tuberculose te hebben. Zo'n 15.000 klanten worden getest.

Naar verwachting heeft zo'n 15 tot 25% de gesloten vorm hiervan. Deze hoeft niet direct schadelijk te zijn en is zeker niet besmettelijk. Als er een negatieve reactie optreed bij een mantoux test worden er eerst röntgenfoto's gemaakt waarna je een kleine kuur medicijnen krijgt. Op zich kan het dan allemaal geen kwaad meer.

De tijd dat mensen in sanatoria werden opgesloten is voorbij, ook kleine tuinhuisjes zijn niet meer nodig. Neen, tegenwoordig wordt er aangeraden om elke dag een lekkere lange strandwandeling te gaan maken opdat het sneller geneest. Het klinkt misschien raar maar het is waar!
Ziekenhuis opname is alleen nog nodig indien de algehele toestand van de TBC-lijder daar om vraagt. Voor de verpleging is dit in de grotere steden geen uitzondering meer; mede dankzij de grotere etnische diversiteit. Zij treffen dan meerdere maatregelen (indien het bekend is), zoals het dragen van beschermende kleding, mondkapjes, handschoenen en e.v.t een haarnetje. Iedere keer weer omkleden, handschoenen aan, handschoenen uit, kapje voor, kapje af, afijn u snapt wat ik bedoel. Nadat de patiënt is genezen, naar huis is, is over geplaatst of is overleden wordt er dan onder de betrokken medewerkers en familie een onderzoek(je) gehouden.

Zelf heb het geluk om hier meerdere keren mee in aanraking te zijn geweest. Al die poeha is erg vervelend, kost veel tijd en dus geld. Ook het risico dat je elke keer weer loopt doet je geen goed, toch weer die spanning van heb ik het of heb ik het niet. Dit is helemaal het geval als men er pas achter komt als de patiënt na een ziekbed van ruim een maand overlijd en er pas na de autopsie duidelijk wordt dat het om open TBC ging. Ja, dan is het ook niet raar dat de patiënt op geen enkele behandeling reageert en ook van de 5 liter zuurstof (per minuut) niet opknapt. Dit had tot gevolg dat zo?n 100 medewerkers getest moesten worden; gelukkig bleek slechts bij 10 van hen aanvullend onderzoek nodig. Een positieve bijkomstigheid voor hen was wel dat ze gratis en voor niets een weekje extra gedwongen vakantie hadden.

In de meeste gevallen wordt TBC geïmporteerd uit verre vakantie en/of vaderlanden. Daar waar er minder controle is, de hygiëne slechter en de gezondheidszorg minder toegankelijk is voor de armere bevolking, loopt u de meeste kans om de trotse bezitter te worden van deze ziekte.
Ik zal afsluiten met de woorden:

TBC: neem het mee!

Update 1:
Totaal hebben er 21.326 mensen deelgenomen aan het onderzoek, door middel van een Mantoux test of door het laten maken van een röntgenfoto. Van de 14.861 mensen met een Mantoux, is maar zo'n 91% terug gekomen voor de resultaten. Ik heb zelf het vermoeden dat die resterende 9% naar het land van herkomst is teruggegaan, om daar vervolgens een deel van hun familie te besmetten.
Er van uitgaande dat het een supermarkt betreft, is een score van 55% vrouwen, naar mijn mening, erg laag. Had meer op een verhouding 7 vrouwen op 2,5 mannen gerekend, waarbij die resterende 0,5% in beslag wordt genomen door onzijdige mensen.

Volgens de voorlopige onderzoeksresultaten zijn er 408 mensen besmet met TBC! Het gaat hier, in alle (bekende) gevallen, om de gesloten vorm van de aandoening. Dit zou moeten betekenen dat er door hun aandoen geen andere besmet zouden kunnen worden. Om een beter beeld te krijgen gaan ze van die 408 mensen de gehele familie en vriendenkring onderzoeken opdat ze niet op een andere manier besmet hadden kunnen worden.

Na drie tot vijf dagen hoort een deskundige te kunnen zien of er sprake is van een mogelijke besmetting. Bij mij ontstond hier echter twijfel over. Ik had een klein bobbeltje op mijn linker onderarm, ze wisten mij te melden dat het binnen de proporties viel. Toen ik echter ging doorvragen over vanaf welke afmetingen er rekening mee gehouden dient te worden, wist ze me dit niet duidelijk te vertellen. Aangezien ik, zoals ik al eerder vertelde, al een paar maal met open TBC in aanraking was geweest, werd ik er niet vrolijker op en begon ik hem aardig te knijpen. Vervolg onderzoek bleek niet nodig."

gelezen op: smaus.demon.nl/

Steve | 25-02-05 | 22:42

Nou Vince72,
Jij mag beginnen

vander F | 25-02-05 | 22:41

Ik vind dat er gewerkt moet worden aan de concentratiedichtheid van de comments: de persoon die teveel letters gebruikt zonder iets te zeggen moet gedeleted worden. Dus The Zalking Wombie, puiepisser en nog wat anderen: ga eens wat nuttigs doen, je huis stofzuigen ofzo.

Vince72 | 25-02-05 | 22:38

LOL@ vander F!!!

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 22:35

Nederlands web-grazer?

vander F | 25-02-05 | 22:34

@ dicky krijg de Tering Bergen schulden & Cholera en spring niet op de trein maar ervoor longlijer . hier reaguren mot in nederlands stumper en als je lezen kan kijk ff bij de huisregels en gedraag je volwassen . alhoewel ik betwijfel of je dat kunt

web_grazer | 25-02-05 | 22:32

Groot mongeaul Dicky ! al een tijdje niet gezien...
Op een overweg blijven hangen?

vander F | 25-02-05 | 22:32

Na 22.00; mongeaulen online

Style Councillor | 25-02-05 | 22:29

Vince72 voelt zich blijkbaar verheven boven een aantal mede-commenters... tis ook zo'n slimme knul!

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 22:28

Zo mag ik het horen vanderF, bloedneuzen bij die kolerecrimineeltjes, dat moeten we zien.

Vince72 | 25-02-05 | 22:28

2 vliegen in 1 klap: vervelende teringlijers de trein uit meppen.

vander F | 25-02-05 | 22:26

@Vince72
Neen dit heeft niets met TBC te maken maar met MBD (en dat is nog een eufemisme)

Style Councillor | 25-02-05 | 22:25

@vince: nou jij nog

puiepisser | 25-02-05 | 22:24

Ik zeg: op ieder station met een persoon in uniform staan met gezag, en met geweer. En iedere belhamel die amok maakt wordt direct neergeslagen.
Nou heeft dit niets met TBC te maken maar wel met veiligheid tegen geweld. En zeg nou zelf, wat is nou belangrijker?

Vince72 | 25-02-05 | 22:22

zwarte longriders

Homegrow | 25-02-05 | 22:20

Redactie, kunnen jullie die snotneuzen die alleen maar schelden etc. alsof dit een chatbox is, niet even deleten.
Alleen mensen die zeer verstandige dingen zeggen, zoals ik, moeten hier de ruimte krijgen.

Vince72 | 25-02-05 | 22:19

Lekker hoor! Plaatsbewijs alstublieft!

The Zalking Wombie | 25-02-05 | 22:17

Betekend die nu weer voldoende zitplaatsen in de spits?

Style Councillor | 25-02-05 | 22:17

@ . Singa 25-02-05 @ 19:18
die vent is van de kabelreclame die twee mollen zijn bij hem gefilmd ! kuch kuch ik was laatst met de trein uit winkelen geweest in zeist , heb ik jullie allemaal besmet ? krijg ik dan nu eindelijk mijn GS cap ?
was toch een echte stijlloze actie

web_grazer | 25-02-05 | 22:16

Weg met de trein, leve de bakbrommert.

Vince72 | 25-02-05 | 22:16

waarheen?

vander F | 25-02-05 | 22:14

waarom?

puiepisser | 25-02-05 | 22:13

Sars viel ook al tegen, zette niet lekker door.
Maar Longpest oplopen in een trein tussen meppel en hoogeveen lijkt me wel spectaculair, klinkt toch anders dan TBC.

vander F | 25-02-05 | 22:12

doe maar overal buiten europa

Homegrow | 25-02-05 | 22:10

waar dan?

puiepisser | 25-02-05 | 22:08

spaanse griep mag van mij ook best wel trugkomen hoor

Homegrow | 25-02-05 | 22:05

Wow, longpest, ook bloedhoestende longlijers.
Maar eerst maar eens een fijne verse influenza pandemie.
Zet meer zoden aan de dijk, ofwel meer mensen onder de zoden.

vander F | 25-02-05 | 22:01

Nog een oplossing: de Mobiele Medische Teams uitrusten met Chinooks. Betreffend deel uit het treinstel lichten, in een weiland zetten en vervolgens kunnen onze medici ermee aan de gang gaan.

puiepisser | 25-02-05 | 22:01

Bloedpoepen is uitsluitend voor fietsers.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 22:00

Vallen bloedruften ook onder open tbc?

Specht | 25-02-05 | 21:59

@stoflong: um = ahhh

puiepisser | 25-02-05 | 21:56

@puiepisser, linea rectum?? Is dit een aarsstreep

Stoflong | 25-02-05 | 21:46

Ik zet wel bussen in...

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:41

@stoflong: Ja, linea rectum naar Kijfhoek en daar het betreffende treinstel op een zijspoor zetten. Moet NS reizigers alleen nog een uitwijkprocedure voor maken (voor de vigerende dienstregeling) om dat spul daar zo spoedig mogelijk te kunnen fixeren.

puiepisser | 25-02-05 | 21:40

Beetje afgezaagd om mijn tattoo als logo voor de NS te misbruiken.
Niets mis met Biohazard hoor.

Homegrow | 25-02-05 | 21:34

dat ligt in je koppel, wat wel hoog ligt niet in je paarden.

DaJudge | 25-02-05 | 21:34

@DaJudge
die mongeaul die 'm getuned heeft zei 270pk
't zou me niet verbazen als het er minder
waren. uberhaupt merk ik alleen dat ik veel vermogen heb als het sneeuwt, dan glijdt ie namelijk alle kanten op. en dan kom ik ook nog niet eens van het asfalt af.

69 | 25-02-05 | 21:32

met chip wanneer die 40 paarden zou brengen een 175 op je achteras.

DaJudge | 25-02-05 | 21:31

230 hp, amerikaans opgave houd in dat het waarschijnlijk de hp's op je krukas (bmp)zijn niet op de achteras dat is minus een 35% zo uit het hoofd heb je op je achteras een 150 paarden.

DaJudge | 25-02-05 | 21:28

In Nederland gaan ze de dialoog aan, dat weet je.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:27

Die ziektes uit Congo worden altijd beindigd door het afwerpen van een Fuel-airbom boven zo'n dorp. De rest van de bewoners wordt opgevangen door mensen van het CDC en afgeschoten.
Eigenlijk is het al vreemd dat jij dit nieuws gehoord hebt.
Welk nieuws?
Ik heb dus niks gehoord.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:26

Ik heb een hekel aan die klote fietsers, die denken dat ze alleen op de wereld zijn met hokken op 2 wielen.

folio | 25-02-05 | 21:24

Eergisteren werd er in Chili een vliegtuig vanuit Madrid een paar uur in quarantaine gehouden met alle passagiers er nog in. Bleek uiteindelijk te gaan om een franse toerist die een acute koortsaanval had door malaria. Niemand mocht het vliegtuig uit totdat dit bevestigd werd. Hoe gaan ze dit in Nederland doen als blijkt dat er iemand met een fijne besmettelijk ziekte (SARS bevoorbeeld) in de trein naar Groningen zit? Quarantaine?

Stoflong | 25-02-05 | 21:24

. vander F 25-02-05 @ 18:37
"Nu de pest nog"

wil het niet erger maken dan het is maar dacht laatst opgevangen te hebben dat de longpest weer in Congo is opgedoken met als resultaat 60 doden en een gevlucht dorp. Maar ik kan dit ook verwarren met de verhuizing van Hirsi Alli

King of controversy | 25-02-05 | 21:19

sorry..

DaJudge | 25-02-05 | 21:19

welk jaar?

DaJudge | 25-02-05 | 21:19

Ik fiets, geeft een heel veilig gevoel, voor voetgangers. Ik heb daarentegen wel altijd ontzettende last van die Jeeprijders, die vooral geinteresseerd zijn in hun eigen veiligheid.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:18

oude type grand cherokee

69 | 25-02-05 | 21:15

2004

69 | 25-02-05 | 21:14

@DaJudge
nee 4.6ltr. met andere uitlaat en eprom.

69 | 25-02-05 | 21:14

welk bouwjaar en wat voor blok?
270 me reet nog geen 270 paarden bmp

DaJudge | 25-02-05 | 21:13

270 paarden in eeh jeep???????????????????
Steekt zeker een groot chromen instrument uit de motorkap of niet?
ook wel bekent als compressor of blower.

DaJudge | 25-02-05 | 21:11

@DaJudge
m'n vriendin brengt de kleine er mee naar school, geeft een behoorlijk veilig gevoel.
tenminste voor vriendin + kind.

69 | 25-02-05 | 21:11

Ziet er mét al niet uit 69.
Stijve roeiboot noem ik zoiets.

vander F | 25-02-05 | 21:10

@vander F
tuurlijk, zonder bull-bar, sidesteps en 20inch velgen ziet ie niet uit.

69 | 25-02-05 | 21:09

wanneer je die jeep voor je vrouw mee neemt vind ik het prima, anders heb ik zo mijn twijfels.
anyway lakken dus.

DaJudge | 25-02-05 | 21:08

270 wat? Paarden? Runderden?

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:08

Jeep? met zo'n grote stierevanger voorop?
PChooft tractoren klasse.

vander F | 25-02-05 | 21:07

@Lucasdelinkselul
eigenlijk zijn het er 270

69 | 25-02-05 | 21:07

@Dicky !
"haha, bouwpakket-plakkende snorfietsrijder"
kreeg je die niet vertaald. zonde van je tijd he dat VMBO.

69 | 25-02-05 | 21:06

Jeep: Je Eerste Echte Paard

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:05

Nee prima DaJudge: ik ben blij dat mijn woorden weer eens goed bij je zijn blijven hangen.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 21:04

@vanderF: zou het?

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:04

@Lucasdelinkselul
weet je waarom op alle onderdelen bmw staat?
Bij Mercedes Weggegooid.
en ja, mercedes is het merk van de man met het nog kleinere pikje, Jeep daar kan je mee thuiskomen.

69 | 25-02-05 | 21:03

He jongens ik weet niet wat jullie er van zeggen, maar dicky gaat nog wel even door vermoet ik zo, ik ga weer wat lakken.
Fijn weekend.
Enne dicky remember he twee gaten?

DaJudge | 25-02-05 | 21:03

Gut Lucas,
Dus die mannen met die grote gouden ringen en dito tanden hebben kleine pikkies?

vander F | 25-02-05 | 21:03

lol@f

DaJudge | 25-02-05 | 21:01

Hahaha, die 69 is niks meer dan een bouwpakket-plakkende snorfietsrijder van 16 jaar oud.
: - )

Dicky ! | 25-02-05 | 21:00

de stadbus is voor paupers indeed maar de BMW is al van oudsher DE auto voor de man met de kleine pik.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 21:00

Nee hij is van '85 lekker oud en milieuvervuilend dus...

folio | 25-02-05 | 20:59

Met die prijzen bij het OV tegenwoordig ben je al een behoorlijke patser als je van groningen naar amsterdam rijdt met de trein.

vander F | 25-02-05 | 20:59

Moet je niet je BMW in elkaar lijmen, 69?
: - D

Dicky ! | 25-02-05 | 20:58

@Dicky !
liever irritant dan Dicky !!!!!

69 | 25-02-05 | 20:57

Hahaha, 69 heeft een BMW. Een bouwpakket weliswaar.. maar toch.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:57

BMW is een beetje een wannabe wagen.
Iets duurder dan een VW en net weer geen Audie, daarintegen kun je ze wel goedkoop op de kop tikken als ze wat ouder zijn in het bijzonder de grotere modelen...
Wil geen hond hebben, zuipen te veel qua prestaties en de status is er af.

DaJudge | 25-02-05 | 20:57

@ Lucasdelinkselul
de stadsbus was toch voor paupers?
bmw's zijn gewoon voor mensen met een slechte smaak.

69 | 25-02-05 | 20:56

@ IEDEREEN. Mag ik u het tell-sell normen en waarden pakket aanraden. Vlug Veilig en Voordelig bij U thuis bezorgd, met bekende Garantie zoals Keurkoop ze ook gaf: Tot aan den Deur. mag die wederzijdse beschimping ophouden? Neem een object dat wel geilt op ieder zoort aandacht: Thom de Graaf, Bora Bora Dittrich, Ali Hirshin-Wlders of hoe haar naambordje nu mag heeten. Take your pick, maar begin niet over WO2 of over elkaar. Neger-en helpt, echt

brom | 25-02-05 | 20:55

BMW is een pauperbak toch?

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 20:54

wagen dus

DaJudge | 25-02-05 | 20:53

ik denk trouwens een begin 90 3 blabla i Lucas de Lul, daar hij het er over had dat de wegen meer dan een bus zou consumeren...
Waarschijnlijk poreuze benzine leidingen of iets dergelijks.

DaJudge | 25-02-05 | 20:53

he Dicky !, pappie roept. hij heeft een grote aardbei in z'n reet die je eruit mag likken.

69 | 25-02-05 | 20:50

@ 69: Geheel in je eigen traditie heb je het weer eens bij het verkeerde eind: Jij bent de buigende homo die zich mag laten nemen door de pipe hittin'nigger die ik betaal voor dit soort aangelegenheden. Voor het kontneuken van jou. Snap je het nou? Vast niet.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:50

En weer heeft ie een topic naar de klote geholpen!! Welterusten redactie!!

Stoflong | 25-02-05 | 20:50

@ Psycho Intellectual: .. AND STAY OUT !
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:48

@Dicky !
dus als ik het goed begrijp ben je geen motherfucker, maar een fatherfucker.
of doet je pappie dat iedere dag bij jou en is dat een excuus voor je domme irritante gedrag.

69 | 25-02-05 | 20:47

een 753i is alles behalve een BMW

folio | 25-02-05 | 20:47

Nee.. 69, daar heb ik een grote pipe-hittin' niger voor.
You should be used to them by now.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:46

Zeepje voor Dicky !

vander F | 25-02-05 | 20:46

@Dicky !:
Ga open tbc-conducteurtje spelen ofzo en kap met die doorlopende Southpark-imitatie... jezus wat is dit bloedeloos saai en stom,... ik ben naar de kroeg... tabe..

Pseudo Intellectueel | 25-02-05 | 20:46

@Dicky !
aha, je bent een homo.

69 | 25-02-05 | 20:45

@ .69
As usual heb je er weer eens geen fuck van begrepen, asshole. Buig maar even voorover dan maak ik het duidelijk.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:44

bmw Lucas, en het is maar een 3,5 liter niet echt interresant.

DaJudge | 25-02-05 | 20:44

dicky langzame lul waar blijft dat antwoord

69 | 25-02-05 | 20:43

@Dicky ! 25-02-05 @ 19:51
quote/ but dicks also fuck assholes.. /quote
kan ik hieruit begrijpen dat je je moeder anaal neemt?

69 | 25-02-05 | 20:41

Ja wat de neuk is een 753i???
Een auto? welk merk?

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 20:40

Met dicky in da house is alleen dicky topic....

Stoflong | 25-02-05 | 20:39

Stofkut Asswipe heeft het weer eens niet begrepen.. it's the DDos-thread all over again.
*diepe zucht*
Well.. bring it on, cocksucking dickless piece of crap.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:39

@ Stofneukend Kankerlong: Het "wir" waar jij op doelde in je comment van 20:24 staat in de Koeman-thread. Dus who the fuck are you to tell me what is on or off-topic, you fuck!
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:37

mwooaa... hier & daar wat comments lezen wat betrekking heeft op de topic... af & toe een vleempje... het leest weer lekker weg.

Prutswerk© | 25-02-05 | 20:36

Ik heb wel een copuleer-apparaat gevonden. Is dat ook goed?
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:34

@dickiepik, om jouw kortetermijn geheugen nog eens op te frissen. Dit topic heeft als titel Bloedhoest bij Spoorwegen. In geen enkele post van jouw kindervingertjes reaguur je ook maar met iets wat hiermee te maken heeft. Dit in combinatie met het niet volgen van de huisregels geeft je als eerste het recht om allen maar vrolijk toe te schouwen.

Stoflong | 25-02-05 | 20:33

een vrij vertalend copieer apparaat dicky?
al 1 gevonden op speurders?

DaJudge | 25-02-05 | 20:32

@ DaJudge: als ik een kopieerapparaat zoek dan kijk ik wel op speurders.nl . Als ik wil lezen wat ik zelf heb geschreven dan scroll ik wel terug naar mijn eigen comments.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:30

@ Stoflong Square-ass: was dat niet bij een ander topic? En maakt dat jou niet off-topic? Solliciteer je naar een ip-ban?
:-D

Dicky ! | 25-02-05 | 20:26

Het klinkt of jij ook een 3.81 cm verwijderd ben van de status ster.. jij poesje
-
Voorspelbaar natuurlijk.

DaJudge | 25-02-05 | 20:25

Lol Judge,
Dicky de sterrenkundige.
Op zoek naar bruine sterren en zwarte gaten.

vander F | 25-02-05 | 20:25

@Dickiedick, ik zag dat je duits nog een beetje roestig is: "wir"????

Ga je kanarie te eten geven

Stoflong | 25-02-05 | 20:24

En nu even -one at a time- het word een beetje onduidelijk zo. Ik weet dat jullie allemaal een beetje boos zijn, but get in line.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:23

En waar is de Feauteaufuck?

yohan | 25-02-05 | 20:23

@ DaJudge: Goed zo vriend.. ik zie dat je mijn comment van 20:10 hebt gelezen en vertaald. Bijna leuk.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:21

open tbc baar vervoer

Kuttje | 25-02-05 | 20:21

@Dicky :
Je bent na twee dagen al zoooooo voorspelbaar....

Pseudo Intellectueel | 25-02-05 | 20:20

Een miezerige 3,5 liter gebakje dat meer consumeert dan de diesel in een stadsbus? ik zou als ik jouw was de de benzine leidingen eens natrekken.

DaJudge | 25-02-05 | 20:19

Dicky heeft een ster obsessie, geeft niets kan best lekker zijn... mits er een tweede gat gelokaliseerd is in de directe omgeving, want de verbeelding wil ook wat natuurlijk het is niet alleen vleselijk genot.
En dat aspect dicky zou je van het weekend eens in de gaten moeten houden.

DaJudge | 25-02-05 | 20:17

enwel een 735i zonder katalysator, het koppel is idd niet hoger dan die van een stadsbus. Maar de uitlaatgassen zijn wel weer veel smeriger dan die van een stadsbus en hij zuipt ook meer... heerlijk!

folio | 25-02-05 | 20:17

ROTFLOL @ Stofbob Squarelong: ben jij ook al zo'n sukkel die wil stemmen over wie hier wel en niet mag komen? Zegt het woord: "DICKtatuur je iets?
:-D

Dicky ! | 25-02-05 | 20:16

@Dicky !:
You're boring...(gaaappp)

Pseudo Intellectueel | 25-02-05 | 20:13

Viel ik Lucas de Lul bij?
Kom maar weer met die vragen?

DaJudge | 25-02-05 | 20:11

@redactie, met betrekking tot dat irritante ventje dat de afgelopen dagen al verschillende topics loopt te verzieken, wijs ik graag op de huisregels, om precies te zijn: vervelios, sexueel gefrustreerden en taalgebruik. Zit Joris midweekje centerparcs of zo?

Stoflong | 25-02-05 | 20:11

een 735i in geen 850..
en een stadsbus heeft een hoger koppel, enkel het gemis van een trekoog.

DaJudge | 25-02-05 | 20:10

@ DaJudge: It sounds like you are also an inch and a half away from being an asshole.. you pussy.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 20:10

Jahaa Lucas das weer is wat anders dan een stadsbus he. Wil je een keer meerijden? Dan mag je bij wijze van uitzondering naast me zitten. Laatst hadden een paar van die milieufrieks zich aan het sleepoog van mijn 735i geketend... maar hij trok er niet minder om moet ik zeggen, merkte er eigenlijk niets van.

folio | 25-02-05 | 20:08

Hmmm, ziet er naar uit dat ik een fan heb.
Ach ja, soort zoekt soort zeggen ze.
Vraag me nu toch af of ik zo'n laag IQ heb.
Volgens mijn Mensa test niet, maar ja.

~Pyro~ | 25-02-05 | 20:07

Ik erken dat ik 1 keer in de drie weken masturbeer.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 20:07

Ik erken dat over mijn geestelijke stabiliteit geregeld vragen worden gesteld, echter in dicky?s geval is dat volgens mij enkel een formaliteit?

DaJudge | 25-02-05 | 20:05

@ teringtubbie
Met zo'n naam vraag je ook om TBC. Hahaha

Sunnygirl | 25-02-05 | 20:02

Tip voor mensen die thuis zitten met open TBC: download -TEAM AMERICA- (van Trey Parker) bij www.torrentspy.com zodra ze weer online zijn.
:

Dicky ! | 25-02-05 | 19:55

Teringtubbie, je mot de trein in. Liefst een dubbeldekkert.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 19:52

probleem:
ik zit a 9 weken te kuchen, en te kosten van die $#^#@ griep..
ben ik nu een GGD geval ??

of ben ik nu rijp voor een moslima met zelfmoordnijgingen omdat ik toch al met een poot in het graf sta ??

teringtubbie | 25-02-05 | 19:51

Yes.. I am a dick. I am an arrogant reckless stupid dick.. and you guys are pussies and ~Pyro~ is an asshole. Pussies don't like dicks because pussies get fucked by dicks, but dicks also fuck assholes.. assholes who just want to shit on everything.
Pussies may thionk they can deal with assholes their way, but the only thing that can fuck an asshole is a dick -with some balls-. The problem with dicks is that sometimes they fuck too much or fuck when it is inapropriate, and it takes a pussy to show them that. But sometimes pussies get so full of shit that they become assholes themself, because pussies are only an inch and a half away from assholes.
I don't know much in this crazy world but I do know that if you don't let me fuck this asshole (*points at ~Pyro~*) we are all going to have our dicks and pussies covered in shit..
:

Dicky ! | 25-02-05 | 19:51

Ach, dat is het.
Was dat geen tip van Khomeiny?
Als je al een geit neuqt het beest daarna slachten en aan een ander dorp verpatsen?
En dan dus de haardroger d'r op.

vander F | 25-02-05 | 19:49

Hee, flaming dicky ! is in da house.
zzzzzzzzzzzzzzz

vander F | 25-02-05 | 19:46

wel de kabab gaat niet onder de droger door vanzelf, het schaapjes vlees or god knows what kind of meat the use on such a regulair saturday night, gaat onder die droger door.
Na de voltooing van het gehele proces is het kabab, volgens mij voordien enkel gesneden vlees.

DaJudge | 25-02-05 | 19:45

735i ????????????????????

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 19:45

Goh TBC. Iedereen die met de trein reist weet dat je daar alle bekende en nog onbekende ziektes kunt oplopen. Het is dat kanoën door het veel schonere riool veel langzamer gaat, anders zou het als alternatief vervoer een grote bijdrage leveren aan de volksgezondheid.

Rabarberke | 25-02-05 | 19:45

Wacht wacht wacht... ~Pyro~heeft even een paar minuten nodig om een comment te typen over m'n moeder.
: - D

Dicky ! | 25-02-05 | 19:44

~Pyro~ meets FlameBoy. Burrrn baby burrrn!
:

Dicky ! | 25-02-05 | 19:42

Het schijnt namelijk, gelezen in de telegraaf meen ik en jullie ook neem ik aan, dat kabab even onder de haardroger door getrokken word op zo'n gemiddelde zaterdagavond.
En dat schijnt dan weer niet geheel gezond te zijn.

DaJudge | 25-02-05 | 19:42

Aan de andere kant is een fles aceton of iets in die trant, niet verkeert zo voor het weekend.
Althans wanneer je de radicalen steunt door het eten van ranzige kebab dan.

DaJudge | 25-02-05 | 19:39

~Pyro~.. DUMB-ASS!
What's up met die 88 reacties van je? Krijg je thuis te weinig aandacht of zo? Zit je ook thuis met open TBC?
:

Dicky ! | 25-02-05 | 19:38

wanneer je niet een echt probleem drinker bent, en toch schijt je donkere ontlasting, zou je kunnen overwegen je alcoholische versnaperingen niet naast de schoonmaak middelen te bewaren.

DaJudge | 25-02-05 | 19:35

Lukas... GENIAAL!
Conducteurs die TBC prediken moeten de trein uit worden gezet.

~Pyro~ | 25-02-05 | 19:34

Hier, ik heb ook al een geheime cel ondekt.
Sluw vermomd, maar ik heb ze door. Ha!
www.tbc.co.jp/

vander F | 25-02-05 | 19:33

Dat zou op overmatig alcohol gebruik kunnen duiden Lucas de Lul.
Dit creëert een perforatie in je maagwand, wat zich uit in stevige donkere ontlasting, zelfde resultaat als tacos vreten zeg maar.
Op zich niet alarmerend, kwestie van even jezelf onthouden van alcohol, wanneer het allemaal weer een beetje redelijk normaal naar buiten komt kun je weer aanvangen met het zoeken naar limieten.
Door zuipen raad ik af, daar het zich dan als een blijvende kwestie zou (lees zeker) kunnen profileren.

DaJudge | 25-02-05 | 19:32

Daarom dus nooit meer de trein!! Heb ik gelukkig weer een geweldig excuus om in mijn zwaar vervuilende 735i rondjes om de kerk te rijden.

folio | 25-02-05 | 19:32

De linkse NS wordt gewoon weer een staatsbedrijf. Alleen dan krijgen we de rails weer in handen.

bengel | 25-02-05 | 19:32

Dit word een zaak voor Donner Lucas!
Wetswijzigingen, afluisteren dat TBC tuig!

vander F | 25-02-05 | 19:30

Das weer eens wat anders dan een rondje om de kerk, zo'n rondje om het kerkhof.

Frids | 25-02-05 | 19:27

De linkse kerk onderschat het gevaar van open TBC en wil alles weer als een zachte heelmeester afdoen met dialoog en kopjes thee. Open TBC is een reeel gevaar en de TBC-samenleving is mislukt. het wordt tijd voor harde maatregelen en eindelijk eens iemand die zegt waar het op staat, want anders radicaliseert de TBC.
Conducteurs die TBC prediken moeten de trein uit worden gezet.

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 19:24

@Lucas dan ben je heaumeau.

Frids | 25-02-05 | 19:24

"En wie is nou KOEMAN????" Gokje, je woont ergens in een grot, komt er nooit uit, toch heeft je grot een internetconnectie voor Geenstijl?

Singa | 25-02-05 | 19:18

dood aan de openbaar vervoer reizigers !!
(oeps, word ik nu ook uitgezet?)

bwahaha | 25-02-05 | 19:17

En wat als je alleen bloed poept?

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 19:15

Ik wil dat er nieuwe wetten komen die het de AIVD mogelijk makenvriegtijdig TBC-lijers op te sporen en preventief vast te zetten. Volgens mij lopen er nu zeker 150 radicale TBC-lijers vrij rond. Het moet eigenlik mogelijk zijn dat die zomaar zonder bewijs kunnen worden opgepakt en het land uit worden gezet. Een rechter-commisaris kan dan altijd nog achteraf onderzoeken of de bewijslast juist is. Het is de taak en plicht van justiotie om de hardwerkende belastingbetaler te bechermen tegen dat enorme gevaar van open TBC-lijers. Wat mij betreft mogen er ook aparte gevangenissen komen voor TBC-lijers en zouden we moeten heroverwegen of de doodstraf niet kan worden heringevoerd voor TBC-lijers.
*kuch*
En wie is nou KOEMAN????

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 19:12

* wat is het schokkende/ de nieuwswaarde hiervan?*

Zien jullie dan niet in dat het één groot complot is om de Nederlanders eruit te krijgen?
We mogen in de kroeg niet meer roken, mensen worden op straat in mekaar gerost vanwege een vriendelijke glimlach, Koeman verlaat Ajax, DE terrorist blijkt een vrouw te zijn, Big Willem is nog steeds niet getrouwd (update?)
Ach ja... denk dat ik maar een biertje pak.
Ik hoor tenminste bij 1 op de 10 Nederlanders.
*"Meer dan 1 op de 10 Nederlanders in de leeftijdscategorie van 16 tot 69 jaar blijkt een probleemdrinker te zijn."*

~Pyro~ | 25-02-05 | 19:06

*kuch*
Wa?
*ucheucheuche*

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 19:05

Het kuchen tussen abcoude en Utreg is 20 minuten vertraagd???

bengel | 25-02-05 | 19:04

Ik ben 16 feb. voor het eerst sinds jaren weer is met de trein van eindheauven naar amsterdamned geweest en aangezien die NS lui allemaal een beetje incestueus zijn heb ik toch een aanzienlijk risico gelopen.

Dat wordt een miljoenenclaim dus.

Specht | 25-02-05 | 19:04

ik zou zeggen: voorbarig ruimen die gasten

Beasjt | 25-02-05 | 19:01

@sick: dat die conducteur waarschijnlijk hele treinladingen vol heeft besmet...
*kuch*

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 19:01

Ns volgt advies GGD op, er is een informatielijn, indien nodig word het onderzoek uitgebreid, wat is het schokkende/ de nieuwswaarde hiervan?

sick | 25-02-05 | 18:58

Wie is KOEMAN?????

Lucasdelinkselul | 25-02-05 | 18:55

TBC=TBS?
Ja, alsje pech hebt kom je er nooit meer vanaf.

vander F | 25-02-05 | 18:53

TBC is dat een andere vorm van TBS?

|&lt;|_|\/| | 25-02-05 | 18:48

De USA staan ook bekend om slordig omgaan met TBC hoor.
Africa, Azie, jezus, waar ben je straks nog veilig?
www.mooi-tytsjerksteradiel.nl/

vander F | 25-02-05 | 18:46

Niet alleen middeleeuwse ziekten Mediapik...
Wel wat crue zoals jij het verwoord trouwens.
Je moet er wat voor over hebben al die variatie aan restaurants en de uitzinnige cultuur openbaringen zo bij je voordeur.
Trouwens de wereld gaat naar de kloten met de getale waarmee wij ons manifesteren dus een beetje van dit en dat is op zich niks mis mee.
Wel zorgen dat je eigen deur er van verstoten blijft natuurlijk, aard van het beestje.

DaJudge | 25-02-05 | 18:45

Uche Uche kaartje alstublieft en hierbij gratis de longtyphus

Romario | 25-02-05 | 18:45

@mediapik
Weet je het, wat denkj evan die nieuwe EU lidstaten? Vooral Litouwen en Polen!

ROBUSTUS | 25-02-05 | 18:38

Nah, middeleeuws.
Pas sinds een tiental jaar valt TBC met medicatie te bestrijden, daarvoor zat in je Nederland ook gewoon in een tentje voor je huis.
En over een paar jaar ook hier weer vol in actie wegens resistente TBC varianten waar de huidige medicijnen ook falen.
Kortom terug naar de 'middeleeuwen' dus!
Nu de pest nog.

vander F | 25-02-05 | 18:37

*De meeste Nederlandse dokters zien vrijwel nooit tuberculosepatienten en weten er daarom vaak niet veel van.*
nl.wikipedia.org/wiki/Tbc

~Pyro~ | 25-02-05 | 18:30

Ik ben voor een virus en tbc detector met ingebouwd vuurkanon bij elke ingang. Het is vervelend dat ik het moet zeggen, maar feit is dat de hernieuwde opleving van dit soort middeleeuwse ziekten volledig te danken is import uit tweede en derde wereldlanden, en voor een verwaarloosbaar deel door touristen die te lui zijn voor inentingen. Bij al die testen slaan marokkanen, chinezen en wat dies meer zij, standaard positief uit, omdat ze op eea manier al in aanraking zijn geweest met tbc.

mediapik | 25-02-05 | 18:29

Lekker belangrijk!

bxl | 25-02-05 | 18:29

Opeens weet je het, je word conducteur.
Maar dat is inderdaad nogal wat, als de NS zwijgt maken ze de kans op verspreiding alleen maar groter.
Buitenlandse terro.. euhm.. toeristen??
Kwalijke zaak.

~Pyro~ | 25-02-05 | 18:27

@BigWillem: dat is het hem juist! Wie weet hoeveel klanten er in de loop der jaren al met vet besmettelijke open TBC in die supermarkt in Zeist hebben rondgelopen. Of met de trein hebben gereisd. Maar *daar* hoor je niets over!!!

Horrabin | 25-02-05 | 18:26

Alle treinstellen uit voorzorg op de brandstapel!

Pannie | 25-02-05 | 18:25

@Horrabin: Wat nou paniekzaaien? Heel goed van GeenStijl dat ze dit oppakken. Mag ik je even wijzen op onderstaande:

Halverwege deze maand is in Zeist het grootste tbc-onderzoek ooit afgesloten, waaraan 21.326 mensen hebben meegedaan. Toen was de aanleiding een besmnettelijke vorm van de ziekte bij een medewerker van een supermarkt, eveneens een beroep waarbij contact met mensen wezenlijk onderdeel is.

Hoezo paniek, laat NS inderdaad maar eens bekend maken op welke lijn die vent heeft gezeten.

Big Willem | 25-02-05 | 18:23

@Horrabin: Alsof er nooit mensen uit donker afrika met het gele koorts, nijlvirus, de pokken in de trein zitten. Soms zitten er ook tse-tsevliegen tussen de kokosnoten en schorpioenen in de dadels. maar ik kom ze liever niet tegen. de trein zuigt!

mediapik | 25-02-05 | 18:20

Sjezus, wat een overbodige paniekzaaierij dit. Alsof er nooit reizigers rondreizen met open TBC, griep en / of andere besmettelijke enge ziekten! Hoxha: ga je schamen en nuttige dingen loggen!

Horrabin | 25-02-05 | 18:14

van de tbc1000 natuurlijk

arendsoog | 25-02-05 | 18:13

pinokkio!!!!!!! help!!!
eerst bloed ik door het vele roken en nu danzij de NS? trudy waar ben je als ik je nodig heb!

G-unite | 25-02-05 | 18:13

uche uche.....

Velvetrock | 25-02-05 | 18:13

Vermelden GGD en NS ook waar deze conducteur zijn open TBC heeft opgedaan?

Dr. Dr. Bartholdy | 25-02-05 | 18:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland