Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Menzis buigt. Andrea krijgt operatie vergoed

644233_608536439166650_95651440_a.jpgHoera! GeenStijl & sociale media hebben de mensheid gereanimeerd en tevens de vooruitgang in de medische wetenschap gered. Zorgboer Menzis gaat tóch de experimentele operatie betalen die Andrea van haar helse clusterfuckoofdpijnen (video) moet gaan verlossen. Nee, niks kudo's voor Menzis, zorg verzekeren is gewoon hun kerntaak. Hun plicht. Menzis heeft een ruggengraat van propagandium in deze kwestie. Een paar mensen over de zeik op het internet, en meteen kan er wél 30.000 euro op tafel komen om iemand nieuwe hoop en kans op genezing te bieden. Dan ben je dus gehersenspoeld door de gigawinsten die je als zorgverzekeraar binnenharkt dankzij de gedwongen winkelnering in de geprivatiseerde Nederlandse zorg. Zorgvergoeding is voor Menzis een afweging die PR-technisch goed moet uitpakken. Er dreigde een propagandaramp rond Andrea, dus komt Menzis alsnog over de brug. Bad press afkopen met 30k, Menzis doet het. Wat nou als Andrea geen lekker wijf was geweest, en de cynische sociale media haar dus waarschijnlijk links hadden laten liggen? Zou Menzis dan ook bijgedraaid zijn op basis van een onzichtbare Facebooksmeekbede? Mmmh? Waarschijnlijk niet. Menzis-bobo Roger van Boxtel (D66-graaier twv 300.000+ euro per jaar) begreep al niet eens dat demense op internet boos werden omdat zijn zorgwinkel in eerste instantie niet wilde dokken voor de operatie. Dik drie ton per jaar pakken in de baantjescarroussel van de zorg, het verdommen om een premie betalend meisje met helse pijn hoop te bieden (en de medische wetenschap vooruit te helpen met experimenteel onderzoek) en je dan verbazen dat mensen boos worden. Misschien kan Van Boxtel ook nog een paar euro vrijmaken om zijn eigen hoofd operatief uit zijn aars te laten verwijderen. En nou HUP ANDREA! Voor wie bewegend beeld bij dat mooie donkere koppie wil: Vanavond is ze te gast bij Koppijn & Van den Bruistablet. Update: Menzis: Behandeling van Andrea is geen precedent om social media shitstorms tot dagelijks ritueel te verheffen, maar louter 'coulance'. Andrea's behandeling valt niet onder haar basisverzekering, maar vooruit, voor deze keer wil Menzis wel over het hart strijken om het niet zo ver te laten komen dat Andrea tot Zelfmoordwanhoop des Doods wordt aangezet. Update: Andrea niet bij KvdB vanavond. Dode prins krijgt voorrang.

Reaguursels

Inloggen

1) zorg dat je een cursus Social Media doet (of laat je vrienden een mooie pagina maken)
2) zorg dat je een lekker bekkie hebt....
Dan gaan er deuren voor je open die voor minder mondige mensen gesloten blijven....

Richard4634 | 13-08-13 | 07:31

Prima gesproken, Goethe.
Ik zie die video nu pas en ik voeg toe: lekker kontje zeg.

Shareholder II | 13-08-13 | 05:31

@tweetybird Ik kan een heel eind meegaan in je beredenering, en eea. zal best feitelijke onregelmatigheden bevatten. Niet goed maar; we hebben het hier over een experimentele behandeling welke al veelvuldig wordt toegepast (succesvol bij een relatie van mij). Sterker nog dit is in mijn geval al geopperd als optie ter behandeling van chronische pijn welke nu alleen met morfine onderdrukt wordt. Die 30k ligt Menzis niet wakker van, een beetje opname met operatie kost al gauw 50k. Wat veel zorgwekkender is dat er over de rug van mensen al meer dan een miljard winst wordt gemaakt. Een nuts voorziening (ziekenfonds) welke ook door het neoliberalisme om zeep is geholpen. Hoeveel voorbeelden hebben we nog nodig dat dit niet werkt, althans voor ons dan.
Het volgende probleem dat opdoemt is dat de vooruitgang van de wetenschap in gijzeling wordt gehouden door een religieuze minderheid, welke onder het zwijm van; kwets ons niet want dan kunnen wij wel eens gevaarlijk worden. Wanneer we geld zat hebben om militairen naar Afganistan te sturen voor een bullshit oorlog, waar we helemaal niets te zoeken hebben en bakken geld stoppen in een zogenaamde oorlog tegen een niet bestaande vijand, te weten de oorlog tegen terrorisme, is het slechts het gevolg van slechte keuzes en gebrek aan beschaving.

Goethe | 13-08-13 | 01:59

Zo dachten we ook dat die gastarbeider terug ging anti. Door kortzichtige mensen zoals jouw. Ach wat die 60000 die wel blijven wat maakt het uit. Maar die krijgen ook kinderen ,die haalde ook hele families naar nederland. Resultaat er zijn er nu 1 en en half miljoen en het loopt nog steeds op. En we betalen er ook nog kinderbijslag voor in het buitenland en noem maar op. Ach het waren er maar 600000. Maar nu niet meer. Snap je.

tweetybird | 12-08-13 | 20:32

tweetybird | 12-08-13 | 19:12 Zeur toch niet zo, de zorgverzekeraar lacht om een bedrag van 30K, de premies gaan echt niet omhoog hierdoor en als wel zat het er al aan te komen. Wij hebben namelijk enorm veel zielige mensen schijnbaar, die vaak niet eens nederlands spreken. 

---------------
he man doe toch eens wat aan je nick naam. Verander hem eens in kortzichtig. Tuurlijk die 30000 euro peuleschilletje. 10000 keer 30000 wordt al een boel. Er is een precedent gemaakt waarin een zorgverzekeraar niet meer kan weigeren. Dat is de impact. Iedereen die denkt beter te kunnen worden door een niet met feiten gestaafd experiment waarvan niet zeker is dat je geneest, heeft er nu recht op. Al is het de voodoo kampioen van het toko eiland die dokter is en experimenteerd. Je brnt erg kortzichtig. Je ziet al hoe mensis de schade probeert te beperken door van coulance te verspringen naar medisch dosier bestudeert. Het doet er niks meer aan af. De schade is er. Iedereen kan ze met dit artikel om de oren slaan. Ze maken geen enkele kans meer. Het potje zal gauw lerg zijn. Want iedere rechter zal de patient gelijk moeten geven. Waarvoor voor haar wel en voor mij niet. Discriminatie. Ieder mens is gelijk,en noem maar op. Anti ga maar vast sparen. Je premie zal flink stijgen. De rijke graaier in de zorg zal niet inleveren. Maar jij wel.klaar

tweetybird | 12-08-13 | 20:25

@tweetybird | 12-08-13 | 19:12
Zeur toch niet zo, de zorgverzekeraar lacht om een bedrag van 30K, de premies gaan echt niet omhoog hierdoor en als wel zat het er al aan te komen. Wij hebben namelijk enorm veel zielige mensen schijnbaar, die vaak niet eens nederlands spreken.

In dit geval ben ik blij dat al die jaren zorgpremie, terwijl ik zelf geen zorg nodig had, toch op een goed adres zijn aangekomen. Maar jij vind dat de familie het maar had moeten betalen hmm.. Nee, menzis gaat het betalen. En nu stoppen met zeuren.

de grote Anti | 12-08-13 | 20:09

zonder beeld is die video net harde porno

prutserrr | 12-08-13 | 19:47

zeer betrouwbare bronnen
torro10
die zeer betrouwbare bron was zeker haar zus,die een half jaar terug al wist dat het niet vergoed werd. Maar het met deze constructie afgedwongen heeft om er zelf geen geld in te hoeven steken. Haar eigen bewijs laat dus wel zien dat jij ook voorgelogen bent. Voel je je nu niet genaait. Dit is tot stand gekomen met chantage naar de zorgverzekeraar toe. Dat blijkt voor mij steeds duidelijker. Met dank van de oudjes en armere mensen die straks de premie niet meer kunnen bekostigen en daarvoor maar gewoon dood gaan.

tweetybird | 12-08-13 | 19:12

Tweetybird je hebt gelijk. Sorry. Speeektegeneenmuur.nl

torro10 | 12-08-13 | 19:06

Tweetybird op welke informatie baseer jij dat ze dit pas drie weken geleden heeft aangevraagd? Ik kan je vertellen uit zeer betrouwbare bronnen dat deze aanvraag al een paar maanden geleden is gedaan. Het komt door de late reactie van menzis dat deze actie zo acuut nodig was. Hou dus alsjeblieft op met je onzinnige gelul en ga je snel druk maken over zaken waar je de inhoud echt van weet.torro10  | 12-08-13 | 18:37 | + -1 -
O ja joh nou jij staat hier glashard keihard te liegen. En dat bedoel ik maar. Sterker nog ik kan het bewijzen met de faceboek site van de zus van mevrouw. Daar is de brief van Menzis geplubiceerd. Met datums en al. U aanvraag van 24juli. Beoordeling 7 augustus. Hou jij dus maar op met je pure onzinnige gelul. Mevrouw is zo ziek. Dat ze wel tijd heeft om te feesten. Laten we elkaar nu geen mietje noemen. Deze familie heeft giganties gelogen om tot dit resultaat te komen. Allemaal bewezen feiten. De panorama,de brief aan geenstijl die wezenlijk afweek van het file op facebook. Bij de brief van geenstijl was het vanaf mei 2012. Op facebook was het jaren met aanhoudende koppijn. Dus wat is het nu. Ook hde zieligheids factor zelfmoord werd aangedikt. Mevrouw was al zeer instabiel. Nu word menzis ermee om de oren geslagen. De reden bij de panorama was een hele andere. Namelijk depressie,maar bob had haar gered. En moet ik nog wat meer aantoonbare leugens opnoemen. Je zegt het maar. Dus lul jij niet zo uit je nek. Iedereen kan de datums lezen op de door hun geplaatste brief van menzis. Hoeverl meer bewijs wil je, sukkel.

tweetybird | 12-08-13 | 19:00

Ik ga niet oordelen over de ingreep, ik heb daar geen kennis van. Maar als je het filmpje ziet vind ik wel dat je terecht iedere strohalm grijpt die je kunt vinden om je te helpen.
Het is een grof schandaal dat mensen moeten smeken om behandeld te worden en zo moeten 'leven'
Het trieste is dat Mezis zegt dat nu de behandeling vergoed wordt omdat ze het medisch dossier hebben ingezien.
Dat horen zij niet te doen, dat is de plek van de arts
en hoort zijn beslissing te zijn.
Ik denk als een van Boxtel dit een dag had, dit een week later in het basispaket zou zitten

Damoos | 12-08-13 | 18:41

-weggejorist-

torro10 | 12-08-13 | 18:38

-weggejorist-

torro10 | 12-08-13 | 18:37

-weggejorist-

torro10 | 12-08-13 | 18:37

Tweetybird op welke informatie baseer jij dat ze dit pas drie weken geleden heeft aangevraagd? Ik kan je vertellen uit zeer betrouwbare bronnen dat deze aanvraag al een paar maanden geleden is gedaan. Het komt door de late reactie van menzis dat deze actie zo acuut nodig was. Hou dus alsjeblieft op met je onzinnige gelul en ga je snel druk maken over zaken waar je de inhoud echt van weet.

torro10 | 12-08-13 | 18:37

Heb je eindelijk de aandacht waar je al je hele leven op wacht, dringt er zo'n kolere prins voor.

Bo Dreksma | 12-08-13 | 18:29

tweetybird | 12-08-13 | 17:36 Aha, nu komt de vogel uit de mouw. U mankeert ook wat en wordt niet geholpen dus. Die dagenlange obsessie met dit onderwerp is dus eentje uit afgunst/jaloezie.de grote Anti | 12-08-13 | 17:46 | + 0 

nee hoor ik mankeer helemaal niks . Hoe kom je er bij. Het heeft niks met afgunst te maken en van mij mag andrea liever vorig jaar als volgende week genezen zijn. Mij gaat het enkel om de manier waarop ,die niet fair is . Ze had het anders kunnen doen. En niet zoals nu pas op het laatst aanvragen.de zorgverzekeraar voor het blok zetten en dan zielig gaan lopen doen. Ze wist al veel langer dat de operatie kwam en wist allang dat hij niet vergoed werd. Nu heeft ze het met een slimme chantage voor elkaar gekregen,maar wel ten koste van veel andere mensen. En daar ben ik het niet mee eens. Zorgpremies die voor armere mensen dadelijk niet zijn op te brengen. En dat terwijl haar zus bijvoorbeeld niet bepaald armlastig is. De manier waarop is niet eerlijk. En dat is waarover ik val. De armere mensen zijn dadelijk met dit soort geintjes de pineut. Mensen denken mischien dat ik niet menselijk ben. Nee juist het tegendeel. Ik ga niet op hrt knappe bekjie af. Ik kijk naar de realiteit. Waarin de ouderen,de arme juist door dit soort knuffelgekken het zorgstelsel voor die mensen verzieken. Mensen die straks ziek zijn en te horen krijgen,nee helaas de pot is op. We hebben iedereen met experimenten moeten helpen. En dat is wat dit veroorzaakt heeft. Je kunt als zorgverzekeraar geen uitzondering maken. Zeker als het niet te verantwoorden is. De dokter al aangeeft niet te weten of het werkt. Daar is het nog voor in een te vroeg stadium. Punt is nu wel uitzondering bestaat niet meer. Het is niemand of iedereen. Dat staat ook zo in de rechten van de mens, en in nederland is discriminatie strafbaar. Effe naar de rechter en de zorgverzekeraar zal moeten betalen. Zelfs voor de vodoo priester die kwark op je hoofd doet en rondrent met een kip. He mischien werkt het. Snap je nu mijn doel. Het is enkel om wakker te schudden. Kijk eerst voordat je knuffelt. Het kan juist meer kapot maken als goed doen. Zie maar met de knuffel allochtonen partij de pvda. Knuffel je allochtonen kiesvee opdat je in het pluche zit. Maar uiteindelijk doet het geen goed maar geeft het problemen in de samenleving. Ik hoop dat het zo wat duidelijker is. En ik vind het ook een beeldschone meid en hoop dat ze er gauw vanaf is.

tweetybird | 12-08-13 | 18:28

Die smerige private zorgverzekeringen moeten allemaal opgedoekt worden, en diegene die deze waanzin er doorgedrukt hebben dienen allemaal opgepakt te worden en voor een flink aantal jaren achter de tralies. Walgelijk dat dit allemaal op zo'n manier moet gaan terwijl ze miljarden winst maken. STEEDS. MAAR. WEER!!!

dutchdj | 12-08-13 | 18:21

Zoals ik gisteren al aangaf, ik geloof er geen ene reet van dat die therapie werkt. Moet echt een hooks zijn. Ik hoop wel dat Geenstijl zo goed is ff bij te houden hoe het na de "experimentele" operatie gaat, geweaun omdat het kan. Kunnen we met zijn allen zien of er 30 k naar de tyfus is zonder resultaat.
Het is inderdaad verschrikkelijk om CH te hebben maar dit is niet de oplossing.

Yeah73 | 12-08-13 | 18:16

@Linke Soep | 12-08-13 | 17:55
Daarnaast, medische vooruitgang hebben we te danken aan die "ivoren torens" universiteiten, die "grote gemene" farmaceutische industrie, de miljoenen "zielige" proefdieren en duizenden "op geld beluste" vrijwilligers. Niet aan zorgverzekeraars.

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 18:06

@Linke Soep | 12-08-13 | 17:55
Gaat het niet om. Zorgverzekeraars dienen die behandelingen te vergoeden waarvan het vast staat, als in wetenschappelijk gedegen onderzoek, dat zij werken.

Om maar een voorbeeld aan te halen: bekende werkte notabene in medicijnontwikkeling, kreeg kanker, maar kreeg zijn eigen ontwikkelde medicatie niet voorgeschreven (was pas in fase 1). Laat staan dat een zorgverzekering dat zou vergoeden. Patient overleden.

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 18:03

Als dit komt (mede) door jullie actie:

- Hulde
- Petje af
- Buiging
- Very well done
.. en Bravo!

en tevens zo NL wakker maken dat er toch echt iets vreselijks mis is in dit land wat betreft de zorg

nota bene in een verzorgingsstaat!

Rincewind | 12-08-13 | 17:59

@Linke Soep | 12-08-13 | 14:42
Het meteen vergoeden van allerlei (nog) niet bewezen behandelmethodes is geen vooruitgang. Wat Menzis nu doet is onder zware sociale druk een therapie vergoeden waarvan men nog niet wetenschappelijk heeft vastgesteld dat het werkt. Vandaar ook mijn vergelijk met klankschaaltherapie.
kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:54 | + 2 -

Dat is nog steeds geen antwoord op mijn vraag maar dom geschreeuw in de lucht, hoe ga jij er voor zorgen dat er vooruitgang gaat komen. Op jou manier komt er namelijk nooit vooruitgang. Het mag dan wel experimenteel zijn, alle wetenschappelijke vooruitgang is d.m.v experimenten gekomen. Kijk naar penecilline. Kijk naar vaccinaties tegen griep. Mensen zoals jij houden vooruitgang tegen. Zorginstellingen zouden juist dit soort zaken moeten steunen. Jou klanschaaltherapie is appels met peren vergelijken. De operatie waar over gesproken wordt heeft een grote mate van wetenschappelijk onderbouwde achtergrond. Maar onderbouwing is jou niet bekend of wel?

Linke Soep | 12-08-13 | 17:55

Prins is toch al dood, daar verandert niets aan. Vanwaar die voorrang?

van heinde en verre | 12-08-13 | 17:52

@tweetybird | 12-08-13 | 17:45
Niet perse omdat zij 'knap' is (over smaak valt te twisten) maar omdat het een jonge intelligente meid met een toekomst hoort te zijn. Niet te vergelijken met zeurende oude turkse vrouwtjes.

de grote Anti | 12-08-13 | 17:49

@tweetybird | 12-08-13 | 17:36
Aha, nu komt de vogel uit de mouw.
U mankeert ook wat en wordt niet geholpen dus.
Die dagenlange obsessie met dit onderwerp is dus eentje uit afgunst/jaloezie.

de grote Anti | 12-08-13 | 17:46

Sitzkrieg ik wens jou 10 seconden Cluster hoofdpijn. Kijken of je dan nog wilt dat menzis voet bij stuk houdt. Al jullie critici beseffen niet dat je alles aangrijpt om de pijn te laten ophouden. Vervanjebedshow.nl

torro10 | 12-08-13 | 17:46

Natuurlijk zal dit een uitzondering zijn, want ik ga inderdaad echt niet meer premie betalen omdat er ineens massaal oude turkse vrouwtjes klagen over hoofdpijn. Die willen meestal geld of aandacht zien trouwens @vogeltje, niet een levensgevaarlijke operatie ondergaan.de grote Anti | 12-08-13 | 17:08 | + 0 

o dus nu wil je niet dokken. Waar om heeft deze mevrouw wel recht op experimentele behandeling en de turkse oude mevrouw niet. De knapheid van mevrouw heeft dus de doorslag gegeven. Rare manier van denken. Nee of niemand of iedereen. Geen onderscheid. Knap of lelijk niet ter zake. We zijn allemaal een mens. Zie je nu de onzin in. Waarvoor wel een uitzondering voor mevrouw knap. Doet mij ergens aan denken wat ik maar niet neer plemp. Denk er zelf maar eens over na.

tweetybird | 12-08-13 | 17:45

Wat een graaiende hufter die Von Boxtel.

Maakt de zorgmaffia eigenlijk bekend waar de miljarden winst wordt geïnvesteerd?
Een paar miljoen voor alweer nieuwe meubels en verse hoeren voor de directies, dat houd je niet tegen. Maar miljarden..? Waar is dit land mee bezig?

Shareholder II | 12-08-13 | 17:41

Tweety,jij en je 6 accounts zouden kappen.

RentaHam | 12-08-13 | 17:38

Vanaf nu staan de deuren wagenwijd open voor vergoeding van homeopathie, handoplegging en exorcisme.

sjaakdeslinksesul | 12-08-13 | 17:38

Jammer. Menzis had voet bij stuk moeten houden. Andrea had eerder bij Menzis moeten aankloppen, een experimentele behandeling van 30 k vraag je niet 3 weekjes van tevoren aan.

Binnenkort wordt de zorg helemaal onbetaalbaar en dan zullen er echte keuzes gemaakt moeten worden. Het lijkt erop dat de grootste schreeuwers en intriganten dan voorrang gaan krijgen.

Ben trouwens benieuwd wat ze gaan doen met het al binnengeharkte geld.

sitzkrieg | 12-08-13 | 17:36

tweetybird | 12-08-13 | 16:57 Jeetje wat word ik moe van jou. Bij aardig wat operaties valt moeilijk te garanderen of het gaat werken, snap je wel toch? En aangezien ze hiervoor het hoofd in moeten terwijl er geen tumor te verwijderen valt of iets dergelijks (het is in principe onzichtbaar voor het oog) moet je zoiets wel experimenteel noemen. Maar ze zullen best een aardig idee hebben waar ze moeten kijken en andrea heeft het er waarschijnlijk heel graag voor over. 

kijk dat is nu het verschil ik doe aan factchecking. Volgens de dokter is het een eenvoudige ingreep. De kosten zullen waarschijnlijk zitten in de neuro stimulator.
Ik roep niet zo maar wat,ik onderzoek het voordat ik wat roep. Zo ook de manier waarop dit alles tot stand is gekomen. En dat is niet gebeurt op een manier die fair was. Maar ja lekker wijf toch. Dus tweetybird moet niet zeuren. Mag geen mening geven, want die is niet in het straatje vsn de knuffelaars die zonder maar te kijken doneren,maar straks het hoogste woord hebben. Het is een schande zo'n hoge premie. Nee sukkel knuffelaar. Daar ben jij verantwoordelijk voor. Maar ja andere mening mag je oprotten. Dus doe ik dat uit dit onderwerp. Maar ik lag die knuffel sukkels wel uit die straks als hardste klagen. Ik word niet geholpen maar moet wel grof betalen.

tweetybird | 12-08-13 | 17:36

@hysteria | 12-08-13 | 16:25

Hoe wordt het geld nu besteed, hoeveel is er nodig? Dat iets misschien wel drie of vier keer zo duur wordt is mij net zo veel waard als dat het misschien wel gelijk blijft of halveert. Ik weet dat iedere prijsverhoging zonder morren wordt geslikt, roep iets over miljarden en het zal wel te duur zijn en mij €200 per maand meer gaan kosten... misschien natuurlijk.

Zonder inzicht in de werkelijke geldstromen kan je niet aannemen dat het dan wel zo zal zijn. De boven-ons-gestelden kopen in de huidige situatie ook gewoon betere zorg ergens anders in (zie Friso), die vinden het overigens wel fijn dat jan Middelmaat gelooft dat zorg voor hem te duur is en daarmee voor de rest, houdt het volk in toom en de vriendjes op posities en daarme legitimeert het volk een besparing op zijn gezondheid.

er is ooit zo'n schitterende universele verklaring van de rechten van de mens opgesteld, hoor je zelden iets over behalve als het over racisme gaat.

'Artikel 25

Een ieder heeft recht op een levensstandaard, die hoog genoeg is voor de gezondheid en het welzijn van zichzelf en zijn gezin, waaronder inbegrepen voeding, kleding, huisvesting en geneeskundige verzorging en de noodzakelijke sociale diensten, alsmede het recht op voorziening in geval van werkloosheid, ziekte, invaliditeit, overlijden van de echtgenoot, ouderdom of een ander gemis aan bestaansmiddelen, ontstaan ten gevolge van omstandigheden onafhankelijk van zijn wil.'

dat is nogal een verantwoordelijkheid, als je zoiets tekent. Ik zou me eerst iets over de haalbaarheid afvragen voordat ik zoiets teken.

Maar goed, dat zou de doelstelling moeten zijn, niet geld verspillen, vriendjes op plekken houden en de rekening bij mensen neerleggen die dat nu met geld en hun leven moeten betalen.

het gaat om snijden in eigen vlees, samenwerking... etc. Eén van de verklaringen van Menzis is dat ze het liever in eigen land doen vanwege de ervaring. Nederland en België wisselen dus niet eens informatie uit? kunnen niet eens samenwerken? waar de fuck is die EU eigenlijk voor? Burgertje pesten? kapotgaan voor niks en het ermee eens zijn?

dat is niet best hoor.

Bruno Alaska | 12-08-13 | 17:34

Voor de mensen die nog twijfelen, het is geen hoax. Gaat om het zusje van een bekende van me. Kun je jezelf natuurlijk wel weer gaan afvragen in hoeverre ik betrouwbaar ben. Then again, das jouw probleem.

Claude Sack | 12-08-13 | 17:33

Wat een hufters zijn het toch ook bij Menzis om de fout op een ander te willen afschuiven

Wie volgend jaar nog een verzekering bij Menzis heeft, is ook zo'n zelfde hufter..

TimoteoGrimbundecimo | 12-08-13 | 17:32

Wie wil een wedje leggen wanneer de volgende casus uit het grijze gebied de social media in wordt geslingerd met video's en al? Deze week of de week erna? Verschijnsel draait zichzelf overigens de nek om; blote buikjes met vliegjes erop voor Afrika werken immers ook niet meer.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 17:24

Maar ja ik zal wel oprotten uit dit onderwerp. Het zal mij worst wezen. Mensen zoals jij lach ik uit. Want dadelijk zal je zien dat ik weldegelijk gelijk heb. Als er iemand in jou omgeving ziek word maar helaas niet meer geholpen kan worden. Reden tsja geld is op. Is naar experimentele behandelingen gegaan zonder te weten of het werkt. Ik zie je dan wel terug. Ik hoop voor de meid dat het werkt. Ben zelf met het onderwerp klaar. Ik heb mijn mening gegeven het hoeft niet de jouwe te zijn. O ja niet klagen dat je straks de zorgpremie niet meer kan betalen en je niet meer geholpen word. Want dat zou pas lullig van je zijn.

tweetybird | 12-08-13 | 17:12

En krijgen al diegenen die reeds gedoneerd hebben hun geld nu terug ?

Harry6423 | 12-08-13 | 17:12

Ben ik de enige die het opvallend vindt dat er in vergelijking met gisteren zo weinig pluskudo's zijn nu Menzis door de knieën gaat? Mijn analyse: na het optrekken van het emo-stofwolk voelen de meesten kennelijk aan dat dit toch niet de manier is.

Leuk psychologisch experiment: vergoedingsverzoeken voorleggen aan 2 groepen proefpersonen. Bij de ene met een tellert onder in het scherm met de impact op de zorgpremies, en bij de andere niet. Ik weet de uitkomst.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 17:12

@tweetybird | 12-08-13 | 16:57
Jeetje wat word ik moe van jou.
Bij aardig wat operaties valt moeilijk te garanderen of het gaat werken, snap je wel toch? En aangezien ze hiervoor het hoofd in moeten terwijl er geen tumor te verwijderen valt of iets dergelijks (het is in principe onzichtbaar voor het oog) moet je zoiets wel experimenteel noemen. Maar ze zullen best een aardig idee hebben waar ze moeten kijken en andrea heeft het er waarschijnlijk heel graag voor over.

Natuurlijk zal dit een uitzondering zijn, want ik ga inderdaad echt niet meer premie betalen omdat er ineens massaal oude turkse vrouwtjes klagen over hoofdpijn. Die willen meestal geld of aandacht zien trouwens @vogeltje, niet een levensgevaarlijke operatie ondergaan.

de grote Anti | 12-08-13 | 17:08

tweetybird | 12-08-13 | 16:16Dat je het verschil tussen elke nacht helse pijnen moeten doorstaan en materiële zaken niet begrijpt is erg zielig voor jou. Helaas slaat je 'grap' als een tang op een varken. Oprotten aub.erikz.nl  | 12-08-13 | 16:20 | + 1 

nee hoor als jij de sarcasme er niet van kan inzien,ben je een beetje dom. Hier word ook zeer ondoordacht mee om gegaan. Sterker nog het is werkelijk een belediging naar de zieke mensen die wel moesten kromliggen voor een experimentele behandeling. Tsja die hadden niet zo'n knap bekkie,geen chantage middelen. Die hadden geen geenstijl. Maar daar was ook geen medelijden mee. Dokken. Geen coulance geen medisch dossier inkijken. En anders ga je maar dood. Wie is er nu dom. Oprotten roepen is makkekijk,nadenken is een stuk moeilijker schijnbaar. Ik kom tenminste of probeer tenminste met een oplossing te komen. En waar blijf jij.

tweetybird | 12-08-13 | 17:05

@tweetybird
Jij bent echt zo'n persoon die bij de operatie erbij wil zijn en als het mislukt ZIE JE WEL ZIE JE WEL te gaan roepen en dan de kamer te verlaten en het dan niet te kunnen laten een potje te rukken.

RentaHam | 12-08-13 | 17:00

Suf van KvdB. Friso kan nog wel een dagje wachten.

Treurig varken | 12-08-13 | 16:59

Waar ik wel benieuwd naar ben is als de behandeling faalt omdat het experimenteel is of geenstijl betaald als mevrouw hoort van een vodoo priester in toko land die zegt experimenteel mevrouw mischien ervan af te helpen met een omgekeerde pot kwark op hssr hoofd en het rondjes om haar heen lopen met een dooie kip. Kosten 30000 euro. Ja de experimentele behandeling in belgie,als die faalt dan blijft deze mooie dame zielig. Of gaan ze menzis dan ook dwingen tot deze experimentele behandeling. In belgie werd het ook betaald. De dokter vraagt geld garantie,terwijl zij geen garatie geven dat ze geneest. Hoord toch te zijn de gene die experimenteerd investeerd. Als het werkt dan kunnen zij grof winst maken,toch. Zo hoort het te gaan. Nee nu mag de zorgverzekeraar betalen,zie de belastingbetaler voor garantie tot aan de deur. Wat klopt hier niet aan dit plaatje. Gaat u ook een experimentele wasautomaat kopen. Waar de verkoper zegt,ja experimenteel,ik weet niet of hij wast en geef geen garantie. Maar of u maar wel even wil betalen. Denk daar maar eens even over na. Ik denk dat u hem niet koopt. Zij willen in belgie grof geld verdienen,maar niet investeren. Want zo is het in weze. De zorgverzekeraar had moeten zeggen ,we willen geld neerleggen,maar wel garantie. Faalt de behandeling willen we minstens een derde van het geld terugzien. Zo hoort het te wezen. Je kan pas betalen als een behandeling gegarandeert is en het genezings proces hoog is. Niet als het een experiment is waarvan de uitkomst zeer onzeker is. Fact checking.

tweetybird | 12-08-13 | 16:57

Mooizo, en was te verwachten.
Heeft ene @tweetybird al gereageerd, oh wacht ik zie hem/haar al zeuren hierboven. Nu weer over een experimentele auto. Gisteren over amerikaanse ouders die hun kind kaalscheren en zo hopen geld te vangen.

Je zit er echt mee hmm @vogeltje, dat een meisje wellicht van helse hoofdpijnen afgeholpen kan worden?

de grote Anti | 12-08-13 | 16:47

Interessant, behandeling door bespelen van publieke opinie. Morgen: "IK WIL VAN MIJN RUGKLACHTEN AF anders vermoord ik een puppy!"

Donkersloot | 12-08-13 | 16:45

Experimentele behandelingen moeten juist niet vergoed worden, als er geen bewijs van de werkzaamheid is. Anders moedigt het medische bedrijven aan om zoveel mogelijk onnodige of onwerkzame operaties uit te voeren, zonder dat de patient daarbij gebaat is. Ook al is die patient radeloos omdat er geen alternatief beschikbaar is. Die worden dan speelbal van kwakzalvers.

Wat wel beter moet is de internationale samenwerking. Waarom zou je apart nog eens op Nederlanders een behandeling testen, als dat in omliggende landen al gedaan is? Dat lijdt alleen maar tot verspilling en vertraging.

cmdrzulu | 12-08-13 | 16:35

Ik zal met mijn lelijke rotkop nooit van zo'n soort " coulance" kunnen genieten.

wazzie | 12-08-13 | 16:28

Okay en morgen gaan men op GS weer helemaal los als de zorgpremies stijgen. Dan wordt er weer makkelijk afgegeven op de verzekeringsmaatschappijen en zorgmanagers terwijl de salarissen die daar betaald worden maar een fractie zijn van de totale zorgkosten.
Neen mensen, het grote geld zit bij de vele dure behandelingen maar daar durft niemand in te snijden, want moeilijk, persoonlijk leed etc etc.
Zo bezien mogen we nog blij zijn dat er mensen zijn die de lastige en ondankbare beslissingen durven te nemen binnen de zorg.
Van de brullende massa moeten we het niet hebben...

Amsterdamsko | 12-08-13 | 16:26

Bruno Alaska | 12-08-13 | 15:22
Probleem is dat er jarenlang een soort balans was waarbij we ruwweg evenveel beteelde als nodig was voor zorg. Maar er is vooruitgang in techniek waardoor ineens heel veel zieken die vroeger afgeschreven werden als ongeneeslijk nu wel te genezen zijn. Uiteraard met prijskaartje. De vooruitgang gaan we niet stoppen. Straks is zelfs kanker te genezen. Voor een prijskaartje en de zorg zal wel ineens 3 of 4x zo hoog komen te liggen.
Dus ja, er moet een grens komen. Hoe pijnlijk ook. En als we geen grens maken voor iedereen dan wordt het automatisch op basis van rijkdom, de rijkeren kopen een fatsoenlijke verzekering voor heel veel geld en krijgen wel de juiste operaties. Ook geen fijn vooruitzicht.

hysteria | 12-08-13 | 16:25

Gewoon geen VVD meer stemmen jongens, of D66. Of CDA, of PvdA of andere rechtse meuk.

Pindakees | 12-08-13 | 16:21

Gewoon een lening nemen.. rutte vind helemaal mooi.

RentaHam | 12-08-13 | 16:20

@tweetybird | 12-08-13 | 16:16
Dat je het verschil tussen elke nacht helse pijnen moeten doorstaan en materiële zaken niet begrijpt is erg zielig voor jou. Helaas slaat je 'grap' als een tang op een varken. Oprotten aub.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 16:20

Erg mooi voor deze meid, maar helaas ook een druppel op een gloeiende plaat.
Er zijn zoveel mensen waarvoor zorg geweigerd wordt omdat het niet rendabel zou zijn... Terwijl miljoenen Nederlanders betalen en bijna niets declareren binnen hun basisverzekering maar de verzekeraars met miljoenen winst per jaar belachelijke winstpremies aan de zielloze besturen uitbetalen. Dit veranderd helaas niets voor die tienduizenden andere mensen die hulp nodig hebben maar het niet krijgen, ondanks dat ze verzekerd zijn!!!

Rest In Privacy | 12-08-13 | 16:19

Menzis en Van Boxtel: saved by the bell. Friso gestorven. Dat D66 ooit haar imago te danken zou moeten hebben aan de monarchie. Hoe ironisch!

balustrade | 12-08-13 | 16:18

@tweetybirdJij gaat gewoon lekker meebetalen en nou niet meer zeuren.RentaHam | 12-08-13 | 16:08 | + 0 
Mij zal het worst wezen. Ben wel effr druk. Ben een brief san geenstijl aan het schrijven . Ik heb een experimentele auto gekocht. Ben alleen vergeten om te kijken of ik hem kon betalen. Helaas ik kan hem niet betalen,maar ik krijg hem volgende week al. Ik heb hem wel nodig. Anders moet ik lopen en dat is heel zielig. Kan er even ingezameld worden.

tweetybird | 12-08-13 | 16:16

Knevel en Kakhoofd gaat vanavond niet meer over deze dame want er zijn andere belangrijkere onderwerpen.

eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 16:16

Zieke mensen is goeien handel.zeker nadat het verplicht werd gesteld je te verzekeren.Nog mooier werd het na het eigen risico.Pas toen kon de top echt vaker op vakantie..

RentaHam | 12-08-13 | 16:13

winst maken op gezondheidszorg is de grootste ziekte die ons land op dit moment overkomt

erik712 | 12-08-13 | 16:10

@tweetybird
Jij gaat gewoon lekker meebetalen en nou niet meer zeuren.

RentaHam | 12-08-13 | 16:08

begrijp Menzis wel, zoveel vrouwen met hoofdpijn, maar fijn dat Menzis i.i.g. de lekkere wijven helpt.

louis6227 | 12-08-13 | 16:07

Van nu.nl:''Niet onder druk van social media, maar omdat de zorgadviseurs nu het medisch dossier hebben ingezien’’, benadrukt een woordvoerder van de zorgverzekeraar.Dus normaal nemen ze beslissingen zonder het medisch dossier in te zien? Way to go, qua damage control.Tapu | 12-08-13 | 15:53 | + 0 

Tuurlijk menzis ziet ook in dat ze een grote fout begaan hebben. En proberen nu met spindokters te redden wat er te redden valt. Ze zien de bui al hangen. Ze kunnen experimenteel niet meer weigeren. Effe naar de rechter ,discriminatie waarvoor zij wel ik niet en hoppa de rechter kan niet anders als toewijzen. Menzis heeft voor alle zorgverzekeraars de glazen ingegooid. En in principe voor alle nederlanders. U bent degene die dit alles dadelijk mag betalen. Ze hebben nu een precedent geschapen. Medisch gezien is er geen zekerheid dat het werkt zoals met alle experimentele behandeling. He menzis ik heb nieuws voor jullie. Experimenteel. Het woord zegt het al dat is om te kijken of iets wel of niet werkt.Dat jullie het nu verschuiven van coullance naar medisch dosier bestudeert doet daar niks aan af. Het blijft experimenteel en de dokter geeft aan niet zeker te weten of het werkt. U bent dus gewoon de lul.

tweetybird | 12-08-13 | 16:05

@ tweetybird | 12-08-13 | 15:51 |
Lekker laten minnen, don't care :)
Mij gaat het om de hypocriete houding.
Volgend jaar staan de reaguursels vol met walging over verhoging van premies en dat er weer minder in het basispakket valt. Dit item is men dan al lang weer vergeten net zoals de dame in kwestie.
Hoeveel mensen, ja GS ook de niet "lekkere wijven" hebben een aandoening die onbekend is of niet op reguliere manieren te behandelen valt? Gaan we die ook even stijlloos promoten en de zorgverzekeraar in kwestie digital shamen?

Super Grover | 12-08-13 | 15:59

godverdomme ik zou met mijn kop verschrikkelijk hard tegen iets oplopen om maar dood te zijn dit is geen leven en dan ook nog het verhaal wel of niet vergoeden.

Benblij | 12-08-13 | 15:57

O ja wel eerst naar de plastisch chirurg,knap zijn doet het beter in het zielig zijn. Zo iemand willen we toch niet missen in de maatschappij. Is toch lullig als je eruit ziet als de gebochelde van de notre dame.

tweetybird | 12-08-13 | 15:56

Had iemand al opgemerkt dat ze eigenlijk best lekker is?

Anijsblokje | 12-08-13 | 15:54

Van nu.nl:

''Niet onder druk van social media, maar omdat de zorgadviseurs nu het medisch dossier hebben ingezien’’, benadrukt een woordvoerder van de zorgverzekeraar.

Dus normaal nemen ze beslissingen zonder het medisch dossier in te zien?
Way to go, qua damage control.

Tapu | 12-08-13 | 15:53

Nu kan iedereen elke behandeling eisen.Volgend jaar de premies weer omhoog enne wat als de (onbewezen) behandeling niet werkt?Vind het jammer dat bedrijven steeds bezwijken onder dit soort media (geile) aandacht.Ja erg zielig dat de daame er aan lijdt, maar ook hier moeten een keer grenzen getrokken worden hoe spijtig dat ook is.Ik krijg bij mijn tandarts ook bepaalde behandelingen niet vergoed, wilt u toch even betalen beste verzekering?Super Grover | 12-08-13 | 14:22 | + -4 

ik vind het jammer dat je om deze mening gemind word. Ben benieuwd hoe ze reageren als hun zorgpremie omhoog gaat. Want eigenlijk is dit gewoon een hele slechte zaak. O zielig mooi meisje dat te laat alle mogelijkheden bekijkt,expres te laat indient om het zielig verhaal te vergroten. En ja dat levensbeeindiging dat doet het. Iets waar ze al mee kampte voor haar ziekte zie panorama. Nee mensen geenstijl zit hier goed fout. Wat deze mevrouw gedaan heeft is pure chantage van de zorgverzekeraar.
Een verlies voor iedere burger van nederland. Effe media erbij zieligheids factor tien aanwenden,mooie foto van dame in kwestie en hoppa betaald. En de mensen nu die niet zo knap waren. De mensen die geen media opzochten. De mensen die nu wel dood zijn omdat hun ziekte wel echt levensbedreigend was. Nee het was uit coullance. Nou mensis begrijpt toch wel dat ze hier nu niet meer mee wegkomen. Je kunt het nu sltijd op discriminatie gooien. Ben ik niet knap genoeg,ben ik te oud,is hssr leven meer waard als het mijne. Treurig voor de mensen die er wel voor moeten sparen en er wel hun hele hebben en houden moeyen verkopen voor een experimentele operatie. Dan is het ook nog zo experimenteel dat de uitkomst totaal niet vastaat. Nee wat geenstijl hier heeft gedaan dat is geenstijl. Het gewoon neergepleurd,geen factcheck gedaan. Niet gekeken hou het een en ander tot stand is gekomen. Nee het was een zielige mooie dame. Ik zeg geenstijl schaam je. Kom maar op met de minnen. Het kan mij geen bal schelen. Ik zie gewoon de realiteit in. Chantage van deze familie om er zelf geen cent van te hoeven bekostigen. Ik heb daarentegen wel fact checking gedaan en ben tot deze coclusie gekomen. Zeg eens eerlijk een zus met een goedlopend bedrijf. Een paardehobby die grof geld kost maar te beroerd om haar zus een experimentele behandeling te betalen. expres te laat aanvragen,zieligheidsfactor erin van menzis de schuld geven van haar dood. Als je het goed bekijkt te walgelijk voor woorden. Ik gun haar best een behandeling en hoop dat ze gauw genezen is. De manier waarop val ik zeer over. Namelijk pure chantage. Hop niemand klagen over hogere premies, En de mensen die het wel zelf hebben betaald dom dom dom. Had geenstijl geschreven,goeie zieligheids factor en alles word voor je betaald. Is het niet door de zorgverzekeraar dan wel door de knuffelaars die klakkeloos betalen zonder de feiten te controleren. Of iemand wel echt alles gedaan heeft om aan het geld te komen. Over de toeslagen fraude hebben we geen goed woord over, van roemenen,want te makkelijk betaald en noem maar ip,hier doen we exact hetzelfde en men zag dat het goed was. Nee geenstijl u slaat de plank totaal mis.

tweetybird | 12-08-13 | 15:51

Leugens, de volgende social media shitstorm keren ze weer uit.
Trouwens een tip als ej een probleem met een bedrijf hebt spam dan hun twitter en facebook account vol, je wordt dezelfde dag nog adequaat geholpen. Terwijl je daarvoor nog door de callcentre van het kastje naar de muur bent gestuurd!

Rest In Privacy | 12-08-13 | 15:43

Volgens het AD wordt de ingreep nu wel vergoed omdat er een zorgadviseur nu naar gekeken heeft.
Dus Menzis heeft deze claim afgewezen zonder dat er een zorgadviseur naar gekeken had?!
Ik weet naar welke zorgverzekeraar in never nooit zal overstappen.
En voor hen die reppen dat gerechtigheid nog bestaat: hiervoor moeten we dus zelf zorgen!

Goethe | 12-08-13 | 15:39

-weggejorist-

KlunsJohannus | 12-08-13 | 15:38

Lang leve de Marktwerkng & Privatisering. Ze zijn een zegen voor dit land. Want marktwerking betekent immers: lagere premies, betere service en BETERE GEZONDHEIDSZORG! Kijk maar in de VS! Oh, wacht... vorige.nrc.nl/multimedia/archive/00262... (PDF-alert)

KlunsJohannus | 12-08-13 | 15:38

@ Erectus Giganticus | 12-08-13 | 15:29
Heb ik gezgd dat zorgverzekeraars dat hebben dan?
Ieder bedrijf wil winst maken. Shell maakt ook miljarden winst en toch wordt brandstof duurder, word ook niet ineens gratis weggegeven omdat een paar kneuzen op sociale media lopen te roepen dat het zielig is.
Het verschil tussen die paar honderd euro voor mn gebit is bewezen effectief, hier wordt 30.000 uitgegeven aan een onbewezen theorie. Wat als dat ook niet werkt? Gaat mevrouw dan een andere, nog onbekendere, behandleing eisen?

Super Grover | 12-08-13 | 15:37

Super Grover | 12-08-13 | 14:22
Kerel, als zorgverzekeringen nu moeite zouden hebben met de broek ophouden en uitkeren dan zou ik zeggen ok... je hebt een punt. Maar miljarden winst maken en dan zo'n kind in de stront laten zakken? Nee, daar heb ik totaal geen begrip voor. En als ik mijn tandarts kosten (grotendeels) zelf op moet hoesten wanneer dat inhoudt dat mensen met een zwaar beperkende ziekte geholpen kunnen worden, dan is dat maar zo. Kan me echt kwaad maken om je houding. Snap je dan zelf niet dat een behandeling van 30.000 euro iets heel anders is dan een paar honderd euro neerleggen voor wat pijn aan je gebit??

Erectus Giganticus | 12-08-13 | 15:29

Ehm enne de donaties, vroeg een donateur die gisteren zweefde tussen wantrouwen en medelijden.

Hedieho | 12-08-13 | 15:27

Heeft iemand al zijn geld teruggekregen?

kovariant | 12-08-13 | 15:25

@necrosis | 12-08-13 | 15:14
Dus dat je verplicht een halfslachtige verzekering moet afsluiten, is idd bizonder.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-13 | 15:25

Arrogantie modus aan - Het is wel weer duidelijk dat mijn nuancerende commentaar op het vorige bericht m.b.t dit onderwerp volledig de spijker op de kop sloeg. Zie "Novinho | 11-08-13 | 15:09 | + 22 - " bij bericht www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/... .

Ik wil het toch maar even zeggen. - Arrogantie modus uit.

Novinho | 12-08-13 | 15:24

@hysteria | 12-08-13 | 15:15

Dat je ervan bent overtuigd dat 'we' ergens een grens moeten leggen is het probleem. Het probleem ligt niet bij de betalers, het ligt bij de ontvangers.

Bruno Alaska | 12-08-13 | 15:22

Domme reactie van Mezis om het nu ineens op 'coulance' te gooien.
Als dat zo was dan hadden ze de afwijzingsbrief niet verzonden toch?
Nou ja, de dame is in ieder geval geholpen.

Willem van Rood | 12-08-13 | 15:19

slappe zakken, die menzissen

NACademicus | 12-08-13 | 15:16

100% ontopic: Friso is overleden

hysteria | 12-08-13 | 15:16

necrosis | 12-08-13 | 15:05
Ik ook niet. Ik heb het echt met haar te doen, en het is absurd dat er eerst een afwijzing en een mediacampagne voor nodig was. Ik hoop echt dat dit gaat helpen.
Ik zei ook al eerder, soms moeten we als mensen elkaar helpen, ook al kost het geld. Maar wat te doen bij een opaatje van 90 met dezelfde klachten? Niet? Waar leggen we de grens?
En nu hebben we het over deze cluster-fuckup-ziekte, maar elke dag komen er dus tientallen vage aanvragen binnen bij de zorg maatschappijen. En ze kunnen het nooit goed doen. Of ze helpen niet, of ze zijn te duur. Makkelijk schelden op deze partijen (ze maken het ook makkelijk met absurde salarissen voor het hoger management) maar er is geen oplossing. Deal with it.

hysteria | 12-08-13 | 15:15

kapotte_stofzuiger | 12-08-13
Dat is misschien een andere discussie dan een experimentele operatie die waarschijnlijk al tig keren in de USA uitgevoerd is maar hier nog in de kinderschoenen staat.

Elisabeth2 | 12-08-13 | 15:15

Ik ben benieuwd wie de volgende zal zijn om GS een topic te laten maken zodat er een vergoeding komt voor zijn/ haar operatie.
Effectiever dan sponsor lopen of braderietjes organiseren.
irma zonderboezem | 12-08-13 | 14:25 | + 9

Net zoals Henk bedoel je?

www.vasculitis.nl/nieuws/sponsor_henk_...

swassannuf | 12-08-13 | 15:14

@lompe smurf | 12-08-13 | 15:01
Zorg is een eerste levensbehoefte, net als eten en een dak boven je hoofd.
Dat zorginstellingen, samen met oa. scholen een beetje gaan lopen gokken op de kantoren/ aandelenmarkt is godgeklaagd.
Zorginstellingen willen nog wel eens vergeten dat hun miljardenwinsten direct afkomstig zijn van de burger die VERPLICHT een verzekering hebben en daar dik voor moeten betalen.


necrosis | 12-08-13 | 15:14

Ga er maar niet meer van uit dat Andrea vanavond in KvdB zit nu Friso dood is.

JungleJohnny | 12-08-13 | 15:12

@rara | 12-08-13 | 15:09
Off-topic: eindelijk. Het werd tijd (vooral in het kader van de zorgkostendiscussie).

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 15:10

@necrosis | 12-08-13 | 15:00
Dat is niet de taak van zorgverzekeraars.
Niet om vervelend te doen, maar verdiep u eens in (pre)klinisch onderzoek. Dat wordt anno 2013 alleen betaald door grote pharmaceutische bedrijven (de reden waarom medicijnen zo duur zijn).

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 15:10

Off-topic: Friso is overleden.

rara | 12-08-13 | 15:09

Elisabeth2 | 12-08-13 | 15:03
Dat is gelukkig een probleem dat wel op te lossen is. Hopelijk wordt daar nog een keer heel diep in gesneden. Met de graaiers voorop.

hysteria | 12-08-13 | 15:07

vmbo-plutser | 12-08-13 | 14:44
Grote schande dat Menzis nu pas goed het dossier ingezien heeft.

Elisabeth2 | 12-08-13 | 15:06

@hysteria | 12-08-13 | 14:58
Andrea is niet oud, ze is pas 25.
Ik ben bijna 20 jaar ouder, en na het zien van het filmpje kan ik me niet voorstellen dat ze dat 20 jaar volhoudt.
Ikzelf kon het filmpje niet eens afkijken, en dat wil heel wat zeggen.....

necrosis | 12-08-13 | 15:05

En nu hopen dat het werk! Niet onder druk van social media, natuurlijk niet joh.. Ik neem aan dat die D66-graaier het uit eigen zak betaald, gezien zijn salaris.
.
Succes Andrea en niet na afloop te hard feesten, misschien wordt je dan wakker met een kater.

Duuracell | 12-08-13 | 15:05

hysteria | 12-08-13 | 14:58
Ik heb er geen probleem mee om bij te lappen voor iemand die er echt heel erg aan toe is. Maar we hadden een prachtig zorgsysteem en er is nog steeds geld genoeg maar wordt opgeslurpt door een totaal onnodig 'management'.

Elisabeth2 | 12-08-13 | 15:03

@Trombonez | 12-08-13 | 14:59
Toch nog ff een schuldige aanwijzen, de overheid, en wij zijn liev.
Eigenlijk wel jammer dat Menzis de discussie nu beëindigt heeft, denk dat ze wel voelde aankomen dat er nog bakken ellende over hun uitgestort kon worden.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-13 | 15:02

Trichopoulos klinkt overigens behoorlijk Grieks.
99% van de reaguurders zou dus eigenlijk tegen moeten zijn.

Jackanders | 12-08-13 | 15:02

@Bob van Andrea: hoe gaaf is dat? Een lekker wijf dat je nooit meer kan wijsmaken dat ze hoofdpijn heeft?

Boerenbrandtlul | 12-08-13 | 15:01

Jammer dat Menzis buigt voor terrorisme.

lompe smurf | 12-08-13 | 15:01

Regeltjes, kleine lettertjes...
Als ik van Boxtel was met zijn salaris dan zou ik spontaan die behandeling voor haar betalen uit eigen zak na het zien van haar leed.

Treurig varken | 12-08-13 | 15:01

clusterfuckoofdpijnen H'tje vergeten van Rossem...

zare | 12-08-13 | 15:01

@kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:54
Het probleem met onbewezen behandelmethodes:
Als je niets investeert, weet je nooit of het werkt!
Als iemand niet zo briljant geweest was om antibiotica uit te vinden, was mijn moeder al 30 jaar dood!

necrosis | 12-08-13 | 15:00

www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/ond...
oh ja, de bron voor het riedeltje wat ik hierboven geplempt had (onder bovenste bericht waar staat "We hebben dit niet besloten onder druk van social media. Onze zorgadviseurs hebben nu het medisch dossier ingezien en hebben de zaak opnieuw beoordeeld."
Menzis-woordvoerder Michael Verheul).
(met dank aan Che_cuevara voor de initiële link).

vmbo-plutser | 12-08-13 | 14:59

Elisabeth2 | 12-08-13 | 14:44
En ik denk nog heel vaak terecht. Je zult maar zo'n aandoening hebben. In feite is de dame in kwestie ook zo'n geval. Soms moeten we gewoon, als mens zijnde, met z'n allen een beetje bijlappen om iemand te helpen.
Probleem is dat er heel veel iemanden zijn, er er toch iets of iemand moet zijn die bepaald wat er wel en wat niet kan. Er is tegenwoordig genoeg techniek om bijna iedereen oud te laten worden, maar niet genoeg geld. En nu?

hysteria | 12-08-13 | 14:58

Geweldig dat Andrea geholpen gaat worden! Uit coulance en bang voor de stroom aan negatieve publiciteit. Volgens de voorwaarden van de verzekering had Menzis zeker een poot om op te staan.

WaitingLine | 12-08-13 | 14:58

@BellaBella | 12-08-13 | 14:52
Plus tonnen aan speeltoestellen voor Natuurmonumenten, volgens Natuurmonumenten is Menzis een goede zorgverzekeraar n.l..
Kunnen ze nu dus eens zien waar ze hun leden naar toe sturen, voor 2 tientjes vergoeding en een zootje speeltoestellen.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-13 | 14:56

Overstappen naar een andere verzekeraar, juist nu.
Gewoon de minst kwade kiezen, want tuig is het uiteindelijk allemaal.

Jackanders | 12-08-13 | 14:56

Als je gezondheidszorg op een niveau zit dat iedereen geholpen kan worden, zou het streven moeten zijn iedereen te helpen. Als je ervan uitgaat dat de huidige situatie de ideale situatie is, dat er alleen geld bij moet en dat geld door jouw premie betaald moet worden dan hou je de situatie in stand. De verspilling door de gezondheidszorg en de overheid blijft doorgaan en ondertussen legitimeert de consument onmenselijke beslissingen uit angst voor een premieverhoging. Dat het geld er wel is maar ergens anders naartoe gaat. Tsja..

Bukken en hem zelf inbrengen... iets anders kan ik er niet van maken.

Bruno Alaska | 12-08-13 | 14:55

@Linke Soep | 12-08-13 | 14:42
Het meteen vergoeden van allerlei (nog) niet bewezen behandelmethodes is geen vooruitgang. Wat Menzis nu doet is onder zware sociale druk een therapie vergoeden waarvan men nog niet wetenschappelijk heeft vastgesteld dat het werkt. Vandaar ook mijn vergelijk met klankschaaltherapie.

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:54

Een mooie vingeroefening, nu op naar het grote werk en zorgen dat het kabinet eens doet waarvoor wij ze aangesteld hebben.

Btw, om te beginnen eens dat graaisalaris van Roger van Boxtel van ruim 4 ton (Alleen al bij Menzis) en al die andere graaiers aanpakken.

neemjemoederindemali | 12-08-13 | 14:54

Dat 'zorg'graaituig verspilt makkelijk 80.000 EUR aan een enkele advertentie om nog meer slachtoffers binnen te hengelen, maar 30k voor zo'n meisje 'kan niet'. En die van boxtel, als wij zo vrij mogen zijn: die was al ernstig over de datum de eerste keer dat we hem op tv zagen. Nederland tuigland.

BellaBella | 12-08-13 | 14:52

Het is gewoon triest dat menzis enkel en alleen na slechte publiciteit de kosten gaat vergoeden. Bah echt super smerig klote bedrijf. Enkel 30K betalen voor positieve publiciteit, en het rukt ze totaal niet hoe het met Andrea is! Als men maar die 300K+ elk jaar kan bijschrijven op hun bankrekening.

van mij kunnen ze daar ongezien de Tyfus krijgen!

epsilone | 12-08-13 | 14:52

@Super Grover | 12-08-13 | 14:44
Met of zonder Andrea, weet ik zeker dat ik volgens jaar opnieuw meer moet betalen aan zorgpremie.
En dat heeft niet zozeer met gestegen kosten in de zorg te maken, meer met gestegen salarissen van de diverse managementlagen in de zorg.
En dikke Afrikaanse kindjes met vliegen kunnen van mij ongezien de typhus krijgen.
Financieel gezien ben ik niet draagkrachtig genoeg om te betalen voor alle ellende in de wereld.

necrosis | 12-08-13 | 14:51

Buffell | 12-08-13 | 14:45 |
Ik heb ruim 6 maanden niet behoorlijk geslapen. Verschrikkelijk.

psycho_3 | 12-08-13 | 14:50

irma zonderboezem | 12-08-13
Zou best kunnen, maar ik betwijfel of GS zo'n enorme impact maakt.

Elisabeth2 | 12-08-13 | 14:49

Ik krijg ineens zin in eten.. Iets met een lekkere Griekse mossel.

dlseth_ | 12-08-13 | 14:49

Bij Menzis @ Groningen werken zelfingenomen boeren met grootheidswaanzin

startkabels | 12-08-13 | 14:48

bravo!!!

dewaarheid.nl | 12-08-13 | 14:46

@Piet_Snot | 12-08-13 | 14:41
Homo!

necrosis | 12-08-13 | 14:45

Kon het filmpje niet afkijken. Na 20 seconden kon ik het niet meer aan, wat ziet zo'n aanval er gruwelijk uit zeg. Sterkte Andrea!

Buffell | 12-08-13 | 14:45

hysteria | 12-08-13 | 14:41
Medicijnen ontwikkelen voor 10 patienten met een zeldzame aandoening word volgens mij nog steeds erg gestimuleerd en gesubsidieerd door de regering. In de vorm van weesgeneesmiddelen.

Elisabeth2 | 12-08-13 | 14:44

"We hebben dit niet besloten onder druk van social media. Onze zorgadviseurs hebben nu het medisch dossier ingezien en hebben de zaak opnieuw beoordeeld."
Menzis-woordvoerder Michael Verheul .

Wat een beroep heb je dan, liegen dat het gedrukt staat en daar nog voor betaald worden ook, misschien is de politiek ook wel wat voor Michael Verheul. (*checkt cv van deze meneer even voor de zekerheid), *zucht* aha Huidig: spokesman bij Menzis, Vorig Senior Advisor bij Achmea spokesman bij Royal Netherlands Navy officer Royal Netherlands Marine Corps bij Ministerie van Defensie.
Opleiding: Koninklijke Militaire Academie Breda
Erasmus University Rotterdam.

Zie ik hier nog een ander verhaal in (waarom staat er bijv. geen opleidingsrichting of diploma by Erasmus University Rotterdam), uhh hoe doe je dat ook weer, laat ook maar. nvm.

vmbo-plutser | 12-08-13 | 14:44

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:17 |
Uitstekende zaak dit, het bewijs dat de consument toch nog macht heeft naar de bovenonsgestelden. Nou het kabinet nog in het gareel krijgen.

Watapatja | 12-08-13 | 14:44

@ necrosis | 12-08-13 | 14:26 |
In vorige topic ook al gezien.
Ben er niet van onder de indruk. Kan (goed) gespeeld zijn. Jij vond vroeger ook die dikke kindjes in Afrika met vlieg op het gezicht zielig?
Kijken of je volgend jaar nog zo lult als de premies stijgen door dit soort onzinnige onbewezen ingrepen en je volgend jaar €250 ipv € 150 betalen mag en nog minder vergoed krijgt...

Super Grover | 12-08-13 | 14:44

Lekker wijf of niet maakt geen ruk uit. We betalen met z'n alle premie en daarvan gaat per jaar 300k+ naar een ex- politici. Mag een mens dan voor 30k geholpen worden ? of is dat teveel gevraagd?

snakeplisskin | 12-08-13 | 14:43

blinde kip | 12-08-13 | 14:24 | + 1
Persoonlijk verkies ik dan jouw optie. Maar als het geld terugkomt is het ook goed. Kan ik dat weer naar de volgende inzameling opsturen.

Pang Behang | 12-08-13 | 14:43

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:28 | + 0
En hoe wil je dan dat er vooruitgang komt in de medische wereld?
Prima dat er overal op beknipt moet worden. Inderdaad vreemd dat een behandeling op deze manier moet (via druk vanuit het internet)
Feit blijft wel dat WIJ als samenleving de ziektekostenverzekeringen betalen. FEIT is OOK dat de winsten en bonussen in de ziektekostenwereld ASOCIAAL hoog zijn. Ik zeg dit met caps lock ingedrukt omdat ik in het verleden bij deze bobo's gewerkt heb. De medische wereld staat stil omdat de zorggraaiers hun winsten in eigen zak steken. Achmea heeft ruim 1.3 miljard winst gemaakt niets van dat bedrag wordt in de premies teruggezien. Niets van dit bedrag komt terecht aan onderzoek, nee daar komen nog steeds mensen voor aan de deur om een donatie te vragen.
Mijn vraag aan jou is dus hoe je dit wilt oplossen, door gal te spuwen is niemand beter geworden.

Linke Soep | 12-08-13 | 14:42


Elisabeth2 | 12-08-13 | 14:36 |
Toch pas door GS topic dat de ' bazen' van de verzekering overstag gingen?
Heel fijn voor dat doorsnee meisje, maar wel een beetje raar verhaal vind ik het.
Je ziet het ook wel eens in de krant. ' kindje met ongeneeslijke ziekte ' kan behandeling krijgen in Amerika' kost alleen 600.000 Euro dus helaas. Dat soort berichten, en dannaalle aandacht in de media kan het opeens wel.

irma zonderboezem | 12-08-13 | 14:42

@Wc-kip | 12-08-13 | 14:35
Ik stem VOOR!

necrosis | 12-08-13 | 14:42

Ik vind het eigenlijk helemaal geen lekker wijf.

Piet_Snot | 12-08-13 | 14:41

Terecht dat ze geholpen wordt,als je nooit een cluster hoofd pijn aanval heb gehad weet je niet waar je over praat.
Ik ben alleen benieuwd hoe de operatie gedaan wordt,iemand die dit weet?

baanaru | 12-08-13 | 14:41

Nietvoordekat | 12-08-13 | 14:37
Juist. Dat hebben ze bij Menzis meer dan verdiend. Pas toegeven na een enorme actie op de social media en bang zijn voor imagoschade.

Elisabeth2 | 12-08-13 | 14:41

@Aaargh! | 12-08-13 | 14:25
Simpel toch? Nee. Was het maar simpel. toegeven aan alle levensverlengende operaties van hoogbejaarden? Operaties van tonnen voor iemand die ook daarna een levensverwachting heeft van 6 maanden maar "nog niet dood wil"? Medicijnen die miljoenen kosten voor ontwikkeling, voor 10 patienten? En hoeveel wil je betalen aan zorgkosten per maand? 2000,-? 3000,-?
Even duidelijk, deze dame had het volste recht om dit vergoed te krijgen. maar wie is die god die dat voortaan gaat bepalen.
Simpel is het zeker niet, en er zal de komende jaren nog heel veel over worden gediscusieerd. Helaas bestaat er geen redelijke, menselijke oplossing.

hysteria | 12-08-13 | 14:41

Wanneer gaat GS haar interviewen om voor eens en altijd mijn twijfel weg te nemen dat dit hele verhaal een hoax is?

Pontius Vulgaris | 12-08-13 | 14:41

Hier in Enschede is het hele gebeuren "het gespreksonderwerp van de dag". De vrienden vonden het maar wat zielig voor die mooie meid, de vrouwen zijn ietwat genuanceerder!

pitsteen | 12-08-13 | 14:40

on topic:
Wat een enorme megalul is die van boxtel toch.
Natuuurlijk weet ik wel dat het een eersteklas D66 volksverlakker is, maar hij blijft me verassen.
Wie weet zit er nog een ruggegraattransplantatie voor Hans weekdier in, je weet maar nooit.

Kaatje v.d. Naus | 12-08-13 | 14:39

@de beer van de meer | 12-08-13 | 14:35
Want dat iemand van een hoofdpijn afgeholpen is waarvan bekend staat dat deze mensen tot zelfmoord drijft, is niet genoeg. En naaktpica's zijn in dit tijdperk van internet lastig om aan te komen.

Nietvoordekat | 12-08-13 | 14:37

Ik vind het stiekem drie keer zo laf dat ze nu alsnog buigen. Ik zou er geen traantje om laten als die handel alsnog PR-technisch de grond ingeboord wordt.

Nietvoordekat | 12-08-13 | 14:37

irma zonderboezem | 12-08-13 | 14:25
GS kwam er pas mee op de proppen nadat het al een tijdje op FB en Twitter rondzoemde......

Elisabeth2 | 12-08-13 | 14:36

blinde kip | 12-08-13 | 14:17 | die hebben waarschijnlijk ook iets naar om uit te kijken, zo veel is 30.000 euro niet eens

Bokito ergo sum | 12-08-13 | 14:36

heerlijk wijf,
als bedankje gratis naakt picas gaarne.
is mijn zorgpremie tenminste nog goed besteed bij die menzis boeven

de beer van de meer | 12-08-13 | 14:35

Ik verwacht toch wel een fotoshoot van Andrea als persoonlijke bedankje naar Geenstijl. Uiteraard in een stijlloos roze niemandalletje

Wc-kip | 12-08-13 | 14:35

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:28 | + 4 -
Ik kan je die klankschaaltherapie ook geven, wat een geheel nieuwe ervaring voor je zal zijn, en geloof me, de pijn in je kleine teen is dan wel de minste van je zorgen.

Kaatje v.d. Naus | 12-08-13 | 14:34

Het is een demonstratie van de verdraaiing van de mens naar administratieve eenheid. Inwisselbaar, onnodig als uniek wezen, een punt in een diagram. Het instituut dat er pretendeert te zijn voor iedereen maar er is voor niemand alleen, het is er alleen voor toevalligheid ergens in het midden. Het individu dat zich schaart achter de regels verzorgt de PR voor het ontmenselijkende instituut dat er niet voor hen is mochten zij zelf de uitzondering zijn.

Glas,plas,was.

Bruno Alaska | 12-08-13 | 14:34

Wat is Menzis een slappe organisatie om te buigen voor de eerste de beste organisatie. Slecht hoor

brabandertje | 12-08-13 | 14:34

@kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:28

Iemand moet die afweging maken. Laat je dat doen door een arts die een eed gezworen heeft het belang van zijn patiënt voorop te stellen of door de financiële instelling met winstoogmerk die de rekening moet betalen, die er alle belang bij heeft om zo min mogelijk uit te keren en die geen enkele verantwoordelijkheid richting patiënt heeft ?

Lijkt me niet zo'n moeilijke keuze.

Aaargh! | 12-08-13 | 14:34

@kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:29
Het scheelt wel een NS-machinist in de ziektewet na een zelfmoord op het spoor.

blinde kip | 12-08-13 | 14:33

tja tis fijn voor de meisje maar er zijn er genoeg die naar de klote kunnen lopen van de menzis en al jaren op een goedkeuring wachten voor een behandeling beetje wrang voor die mensen ps wist niet dat die lutser van een van boxtel zoveel pegels verdient

straatkat | 12-08-13 | 14:33

Gek, ik begrijp die 30k niet. Bij mij was het £1.750,--, maar goed, het is 1 van de verschrikkelijkste ziektes die er zijn.

psycho_3 | 12-08-13 | 14:33

Joepie, vanaf nu worden alle experimentele therapieën vergoed. Wat voor Andrea geldt, geldt immers ook voor mij. En ik kan nog wel een experimentele sextherapie gebruiken.

brabandertje | 12-08-13 | 14:32

Negatieve publiciteit werkt dus: Mauro, die bultrug, Brent Spar, etcetera... en nu dus Andrea. Voordeel van social media is dan wel weer dat het nu iets sneller gaat.

Maar beste mensen van Menzis, hebben jullie bij de eerste beslissing gewoon een "foutje" gemaakt? Of hebben jullie inderdaad een ruggengraat van lik me vestje?

balustrade | 12-08-13 | 14:32

joyriders | 12-08-13 | 14:30 | + 0 -
Sinds ik de term poephoofd heb gelezen kan ik er niet meer naar kijken zonder steeds in lachen uit te barsten.

Mark Smith | 12-08-13 | 14:32

Vanavond bij Knevel & vd Brink;

Internetondernemer en sociologie-promovendus laten zien wat de kracht van social media in het bijzonder en internet in het algemeen allemaal teweegbrengt bij demensuh!

Inzet: de ficitieve Andrea Trichopoulos en haar clusterhoofdpijn.

Pontius Vulgaris | 12-08-13 | 14:32

Ergens vind ik het wel misselijkmakend hoe er éérst social media (en Geenstijl) aan te pas moet komen alvorens de vuile oplichters van zorgverzekeringen doen waar voor je ze betaald, of ook maar een stukje mede-humaniteit tonen...

Zum Kotzen.

Alsnog ben ik blij voor Andrea.

LangeTijdGeleden | 12-08-13 | 14:31

Llelijk en ziek rot lekker op jouw geld is van ons.
Lekker wijf en ziek, even GeenStijl een mailtje sturen en dankzij alle slechte PR toch nog je behandeling krijgen.

Moraal van dit verhaal: je kan beter een lekker wijf zijn, dan gebeurd er nog eens wat.

cestca | 12-08-13 | 14:31

@Kees Maf | 12-08-13 | 14:27
Sterven op de operatietafel of uit wanhoop onder een trein springen. Ik wist het wel.

blinde kip | 12-08-13 | 14:30

Knevel en Poephoofd heb ik verwijderd van mijn tv. Krijg er chronische koppijn van.

joyriders | 12-08-13 | 14:30

@kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:28
Ter aanvulling: chronische linker kleine teen pijn is echt ondraaglijk, wil je bijna zelfmoord door plegen.

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:29

@Aaargh! | 12-08-13 | 14:25
Dat is hier nu de discussie. Feit is dat het een Belgische experimentele therapie blijft.

Als ik mijn huisarts zo gek weet te krijgen dat hij onder de noemer "baat het niet, dan schaadt het ook niet" mij een 5-jarige klankschaaltherapie in Thailand adviseert vanwege chronische pijnen in mijn linker kleine teen, moet ik dan ook op Facebook/Twitter/Geenstijl klagen als OHRA, VGZ, of andere verzekeringsboer het niet wil vergoeden?

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:28

Gewoon wat minder bloedende vingers behandelen van slecht ABN sprekende mensen. Dat scheelt al veel in de premie.

blinde kip | 12-08-13 | 14:27

@irma zonderboezem | 12-08-13 | 14:25
Een borstvergrotingstopic.....
*flauw, ik weet*

necrosis | 12-08-13 | 14:27

Maar eh, stel nou dat die operatie niet zo goed verloopt, en Andrea blijvend letsel overhoudt of zelfs komt te overlijden. En stel nou dat Menzis de operatie heeft ontraden vanwege de risico's. Hoe gaan al die bewogen twitteraars en facebookers dat dan recht praten?

Vanzelfsprekend hoop ik van ganser harte dat de operatie een doorslaand succes wordt, en een doorbraak betekent voor Andrea en anderen die aan hetzelfde lijden.

Kees Maf | 12-08-13 | 14:27

@Super Grover | 12-08-13 | 14:22
Heb jij het filmpje gezien?
Klik even op (video), dat roze woordje....
Kijken of je daarna nog steeds praatjes hebt.

necrosis | 12-08-13 | 14:26

Ik ben benieuwd wie de volgende zal zijn om GS een topic te laten maken zodat er een vergoeding komt voor zijn/ haar operatie.
Effectiever dan sponsor lopen of braderietjes organiseren.

irma zonderboezem | 12-08-13 | 14:25

Dus nu krijgen we allemaal ons gedoneerde geld terug! :D

Kronolith | 12-08-13 | 14:25

Laten we eens ophouden met al die verschillende pakketen en lijstjes met behandelingen die wel of niet vergoed worden. Waarom gaan een paar cententellers op de stoel van de arts zitten ?

Gewoon 1 verzekering die alles betaald wat door de behandelend arts nodig vind. Simpel toch.

Aaargh! | 12-08-13 | 14:25

@Pang Behang | 12-08-13 | 14:22
Dat wordt een goeie fotograaf van betaald voor een sexy bikinishoot.
Oh wacht, dat geld wordt gewoon teruggestort.

blinde kip | 12-08-13 | 14:24

@ Pang Behang | 12-08-13 | 14:22
Dat zou ze terug storten, ben benieuwd of ze hier rekening mee heeft gehouden...

Super Grover | 12-08-13 | 14:24

@PrinsSlip | 12-08-13 | 14:16
Linkjes zijn er om op te klikken, maar na tien seconden hoefde ik ook niet meer......

necrosis | 12-08-13 | 14:23


Wat @ kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:17 zegt. Dit is geen goed teken. Leuk voor die meid, maar een discutabel precedent.

Mark Smith | 12-08-13 | 14:23

Nu kan iedereen elke behandeling eisen.
Volgend jaar de premies weer omhoog enne wat als de (onbewezen) behandeling niet werkt?
Vind het jammer dat bedrijven steeds bezwijken onder dit soort media (geile) aandacht.
Ja erg zielig dat de daame er aan lijdt, maar ook hier moeten een keer grenzen getrokken worden hoe spijtig dat ook is.
Ik krijg bij mijn tandarts ook bepaalde behandelingen niet vergoed, wilt u toch even betalen beste verzekering?

Super Grover | 12-08-13 | 14:22

Ben ik een eikel als ik vraag wat er gebeurt met het geld dat gestort is?

Pang Behang | 12-08-13 | 14:22

Wanneer gaan we twitteren voor:
-obese babyboomers die na stevig vasten hun vetrolverwijdering niet vergoed krijgen
-bejaarde hartpatienten die in Brazilië stamceltherapie kunnen krijgen, maar niet vergoed
-hypochonders van middelbare leeftijd die elke 2 maanden een full body check willen (www.telegraaf.nl/binnenland/21802951/_... )
-...

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:21

kom er maar in, zorgconsulenten in de vage gezondheidszorg!.... slijpt uw messen en pomp die zorgkosten weer de hemel in!

checkmate123 | 12-08-13 | 14:21

Van Boxtel ... ik word er ziek van, alleen al bij het horen van zijn naam! De hypocriet! En dan niet Knevel & Van den Brink... het is me wel weer een maandagje, zeg!!! Sjemig!

BTW: Fijn voor Andrea! Dat weer wel... (en nu de rest van Nederland!!!)

Hyppo Kriet | 12-08-13 | 14:21

Hoop dat ze haar kunnen helpen, lijkt me vreselijk wat ze heeft. Hulde Geenstijl.

Bokito ergo sum | 12-08-13 | 14:20

Twitter. Aan de ene kant het meest onzinnige medium, aan de andere kant krijgt het complete naties op de knieën.
Een beetje hulp van nodeloos kwetsende weplox op het juiste moment helpt ook wel.

En Van Boxtel... Is het eigenlijk wel toegestaan om als Eerste Kamerlid een zorgmaffiadirecteur te zijn?

ZKH EénOog | 12-08-13 | 14:20

Dit wordt lachen; Feiten overboord en hallo emotionele terreur! Tragisch

Wees_eens_creatief | 12-08-13 | 14:20

Twitter rules!!!! Luitjes van de regering en de zorgverzekeraars moeten maar eens wakker worden.

snakeplisskin | 12-08-13 | 14:20

Mooi ! kudo's voor GS, wat zouden er toch een hoop radelozen zijn zonder jullie hulp ! Jullie heerschen !

RegseHippie | 12-08-13 | 14:19

@blinde kip | 12-08-13 | 14:17
Dit is een precedent. Dus moeten ze alle anderen ook helpen.

Che_cuevara | 12-08-13 | 14:19

Onder hoge druk wordt alles vloeibaar.
Het zou een misvatting zijn wanneer men nu denkt dat Andrea zonder meer genezen zal door deze toezegging van het geld.
Sterkte mevrouw!

Simon de Danser | 12-08-13 | 14:19

En nu kijken wat er gebeurt wanneer van Boxtel één van zijn eigen kindertjes of familie in het filmpje zou voorkomen. Menzis=Exit vanaf 31 december.

3voor12 | 12-08-13 | 14:17

En hoe zit het met alle andere clusterhoofdpijnpatienten?

blinde kip | 12-08-13 | 14:17

Als het na bad publicity plots WEL kan, dan KAN het dus wel zonder bad publicity ook, hoeren.

tyfusbelg | 12-08-13 | 14:17

Mooie vingeroefening.
Nu de Belastingdienst aanpakken!

ZDEV | 12-08-13 | 14:17

Nu weten ze bij Menzis ook dat internet echt bestaat.

Che_cuevara | 12-08-13 | 14:17

Fijn voor Andrea!
Slecht voor Nederland: het zijn niet de feiten c.q. regels die tellen, maar de sociale onvrede.

kapotte_stofzuiger | 12-08-13 | 14:17

Sterkte en succes Andrea

123 je proeft het zo | 12-08-13 | 14:17

Kom er maar in Kappotte Stofzuiger.

Charles de Batz | 12-08-13 | 14:16

Na twee seconden die video uitgedrukt! Wat moet dat een hel zijn!

PrinsSlip | 12-08-13 | 14:16

Een lekker wijf voortaan zonder hoofdpijn. Benieuwd hoe ze dat gaat vieren. Gefeli Andrea!!!

Godsammekraken | 12-08-13 | 14:16

Goed zo!

antagonist | 12-08-13 | 14:16

Er is toch gerechtigheid in de wereld!

Autist | 12-08-13 | 14:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl