Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bereid u voor op Zwarte Zaterdag

aardappelenmee.jpgVakantielemmingen gaan weer de weg op, zaterdag. Vorige week had Schiphol z'n drukste weekend. Deze week is de sleurhutcolonne aan de beurt. Van Knooppunt Hoevelaken tot en met de Autoroet duu Solei: een lange rij blikken oventjes op wielen vol jengelende kinderen en langzaam kapotsmeltende huwelijken. Gelukkig zijn er De Tips van de ANWB: neem voldoende water mee, zorg dat u uitgerust op weg gaat en belaad uw auto en aanhangende sleurhut niet te zwaar. Joh. Dat meen je, Sherlock. Wat denken jullie nou, dat mensen die vrijwillig op de heetste en drukste dag van het jaar allemaal tegelijk met hun aardappelen en pindakaas naar de camping rijden hartstikke debiel en niet goed bij hun hoofd zijn? Oh, wacht. We zien jullie punt, toch wel. Nog wat handige droogkooktips voor onderweg: er is een Zwarte Zaterdag-ontheffing voor kindermishandeling. Na de derde keer 'zijn we er al' mag u de koppies op de achterbank krachtig tegen elkaar slaan, mits u nog binnen de landsgrenzen bent. Bind de hond al op vrijdag aan een boom, dat geeft een rustig begin van de vakantie op zaterdag. Drink voldoende water. Verschoon oma bijtijds, een volle luier in een stilstaande auto in de zon is een waar walhalla voor maden en vliegjes. Maak ook eens een obsceen gebaar naar de oververhitte geagiteerde weggebruiker naast u! Dat is ludiek en doorbreekt de verveling. Drink voldoende water. Uw vrouw kan alvast de luchtbedden en rubberboot testen door ze op te blazen, met haar mond want het pompje zit ergens helemaal onderin de caravan. Controleer ze goed op lekken. Dit voorkomt teleurstellingen aan de Costa. Drink voldoende water. Roken doet u het beste met alle raampjes goed gesloten en de airco uit, zo benut u de nicotine in een sigaret optimaal. Drink voldoende water. Bon vwaajaasj!

Reaguursels

Inloggen

@von sokkenstopfen | 01-08-13 | 15:28

Dank, ik heb me de tranen op de wangen gelachen. Voor mij, boven alle twijfel verheven, de tegel van de dag!

Petitori | 01-08-13 | 22:29

Het komt door de vaste wisseldagen op de campings enz.
Zorg dat je ergens heen gaat zonder vaste wisseldagen, dan kan je gewoon op bv zondag vertrekken :-)

LostSandWich | 01-08-13 | 20:58

De vraag blijft natuurlijk.
Hoe kom ik groene donderdag door?

Rest In Privacy | 01-08-13 | 18:18

Werk je het hele jaar je eigen rot om je wijf en koters vreten te geven , wordt je er in je vakantie ook nog eens mee opgezadeld in een rijdend koekblik.... waarom??waarom????WAAROM?????

pim achtertuin | 01-08-13 | 17:16

ongeloofelijk he ze rijden op zwarte zaterdag staan uren in de file en klagen dan dat de file zeer groot was. Je zou het niemand aanraden zeggen ze er dan nog bij en het niet moeten doen. Nog geen paar weken later rijden ze in die zelfde superlange file weer terug naar nederland op witte zondag. Nee lul je zegt hetzelf je zou het niemand aanraden en het niet moeten doen. Je weet toch horror file. Blijf lekker daar dan hebben wij tenminste wat vakantie in eigen land zonder files. En kunnen wij ook eens normaal naar het strand.

tweetybird | 01-08-13 | 17:06

Een keer dacht ik dus slim te zijn om de vrijdag ervoor om 18u te gaan rijden. Midden in de nacht stond ik al klem bij Parijs (zo stom geweest om blind te varen op mijn navigatie, waardoor ik op een gegeven moment op de route de peripherique stond). Tot overmaat van ramp was daar tevens een ongeluk gebeurd, waardoor ik noodgedwongen moest afslaan en een voor mij volstrekt onbekend stuk Parijs binnen reed. Toen was ik wel even blij dat ik een smartphone had met google maps, anders had ik er nu nog rondjes gereden. Tot overmaat van ramp regende het ook nog waardoor het verkeer zo mogelijk nog minder opschoot. Na een helse rit van in totaal 19 uur bereikte ik mijn chambre d'hote ten zuiden van Clermond Ferrand. Prima leermoment.

caspert79 | 01-08-13 | 16:30

Gs,kappuh met die Televaaglinks,dat gezeur met die cookies en dan vervolgens dat hoofdstedelijke geblaat!doe is links uit een kwaliteitskrant als de Volkskrant gebruiken voor dit soort artikelen

*bukken doet voor eieren&tomaten...*

Djenghiz_ken_net | 01-08-13 | 16:05

ik heb een supermooie tropische tuin met een zwembad dat omringt word door tal van palmbomen en bananenplanten, dus heb ik gewoon een paradijs aan huis, met alle gemakken vandien, en morgen sleur ik m'n aanhanger met jetski even 20km verderop om
weer eens een dagje op ons privémeer te gaan jetskiën,
en waar maar +- 20 andere leden aanwezig zullen zijn, dus echt heerlijk. Vakantie naar het buitenland kan me dan ook gestolen worden met deze warme dagen, en ga wel in het najaar nog een weekje weg, als de bouwvarkens met hun sleurhutten allang weer thuis zijn. Lekker rustig, altijd plek op een terras, geen last van vervelende kutkinderen en goedkopere prijzen overal. Je bent dan ook knettergek om met deze hitte dik 1500km te gaan rijden met een klote sleurhut er achter, en snap ik niet dat die mensen niet gewoon het vliegtuig pakken en lekker op hotel gaan, want dat is uiteindelijk stukken goedkoper dan zo'n sleurhut, waar je ook nog eens 1m2 hebt om je reet in te kunnen keren, en dan wil ik het niet eens hebben over de hell die je moet doorstaan als je moet schijten op zo'n kut caravantoilet, want dat gat waar je je drol en pleepapier doorheen moet persen is véél te klein, en moet je gewoon een bezemsteel erbij gebruiken om heel die shit door gat gat te stampen, en dan om de fucking 2 dagen kun je dan met die strontbak de camping over lopen om hem weer eens leeg te maken, en dat gaat dus nooit zonder gespetter,dus zitten je poten ook nog eens onder de stront en zeik!
Ook zijn caravanbezitters vrouwenhaters, want diens vrouw krijgt geen rust, want die mag op vakantie d'r huishouden in het klein voortzetten, dus wassen, koken, boodschappen doen, schoonmaken, etc, etc.
Nee, dat is geen vakantie, dat is godverdomme afzien!
En als kerel heb je het ook niet veel beter, want eerst moet die sleurhut vd stalling gehaalt worden, en die staat dan meestal bij een boer, en dus onder de stof en vliegenpoep, dus kun je eerst je eigen de tering gaan staan wassen en poetsen, en dan nog even een nieuw bandje erop, een nieuw gasslangetje vd gasfles vervangen, dan de verlichting die altijd kapot is maken, dan gaat je wijf het hele huishouden in dat hok stompen, en dan kun je eindelijk na 3 weken voorbereiding 10 dagen op vakantie, want van de 14 dagen die je hebt, ben je ook nog eens dik 4 dagen aan het heen en weer rijden, of eerder van file tot file aanmodderen met 40+ graden boven het asfalt, en kom je dus gesloopt aan op de camping, en ben je daar nog eens een halve dag zoet met alles uitpakken en dan begint het geworstel met de stokken vd voortent, en na 10 dagen mag je die rotzooi weer afbreken en inpakken, en thuis weer alles uitpakken en dan die sleurhut naar de stalling brengen en ter plekke meteen 300 euro aftikken voor de stallings kosten.
Tel daar nog eens de aanschaf onderhoud en afschrijving van de sleurhut bij op, en zo ook de benzine of diesel op die verstookt met op en neer rijden, dan nog de tolwegen, en de kosten vd staanplaats op de camping en het dure vreten in de kampwinkel. Moet je dan eens kijken wat voor godvermogen je dan kwijt bent met zo'n stuk ellende op wielen. No fucking way dat ik dan ook ooit met zo'n sleurhut op vakantie zou gaan, en heb dan ook medelijden met diegene die geen benul hebben van het kostenplaatje en de bijbehorende jaarlijkse rituelen zoals ik beschreef. En dan wil ik het nog niet eens hebben over de kutkinderen die bij breda al beginnen te zeiken van hoe ver het nog is.
Nee, ik spring wel in een vliegtuig die mij binnen 4 uur op de plaats van bestemming brengt, en dan ben ik al 2 dagen aan het feestvieren en op stap geweest, voordat familie doorsnee eens eindelijk de camping gehaald hebben, en ik dan ook nog eens 2 dagen langer door feest terwijl de familie doorsnee alweer op de terugweg is, en ik ze alsnog inhaal en eerder thuis ben, en alleen een koffertje met wasgoed in de wasmachine flikker en dan hier nog even lekker na kan genieten van m'n vrije dagen, terwijl de familie doorsnee nog een week in de weer zijn met hun sleurhut leeg te laden en winterklaar te maken.
(temperatuur van m'n zwembad nog eens checken gaat)

von sokkenstopfen | 01-08-13 | 15:28

steven paul | 01-08-13 | 15:03 | + 1 -

LOL

De belastingdruk in Nederland en Frankrijk is vrijwel gelijk, maar de betutteling een stuk minder.

Bovendien zeggen we hier "à la campagne": "Paris c'est loin", oftewel: in Parijs kunnen ze wel regeltjes verzinnen, maar wij bepalen wel of we er ons aan houden.

Dus in de zin van minder stress, meer vrijheid, meer levensvreugde: ik ga never nooit niet meer terug naar Nederland!

De Droit | 01-08-13 | 15:20

Inderdaad het zijn net Lemmingen. Zo gestoord als wat.
Hoe gek kun je zijn.
Daarom zullen deze lieden bij de verkiezingen wel weer op de partijen stemmen die de belastingen nog verder verhogen. En dat weten ze in Den Haag donders goed.

waarzeggertje | 01-08-13 | 15:08

@De Droit | 01-08-13 | 14:39
Intelligent en wonen in Frankrijk in een zin.

steven paul | 01-08-13 | 15:03

Zwarte zaterdag? het is hier elke dag zwart.

ikdenkwat | 01-08-13 | 14:58

Zwarte zaterdag.. goh al die negertjes inpakken en wegwezen anders hete het wel witte zaterdag

hotornot | 01-08-13 | 14:53

ik rij juist richting NL a.s. zaterdag, ik verwacht daar geen problemen, of .....?

hendrik j. | 01-08-13 | 14:39

Even voor de eerlijkheid:

Alle vakantiewoningen, -parken en wat dies meer zij hier in Frankrijk, verhuren van zaterdag tot zaterdag.

En jullie kénnen jezelf toch: je hebt ervoor betaald en nu moet het ook geleverd worden. Dus schuif je aan in de file.

Sommige Nederlanders, zoals ikzelf, zijn veel intelligenter. Wij gaan gewoon in een vakantieland wonen.

De voordelen zijn evident: je bent altijd op vakantie en je schuift nooit aan in de file!

Simple comme bonjour!

De Droit | 01-08-13 | 14:39

@, necrosis | 01-08-13 | 14:19
;-)

cobie | 01-08-13 | 14:24

@Che_cuevara | 01-08-13 | 14:12
Ik wissel wekelijks tussen nachtdiensten, vroege diensten en laten diensten, mag ik me ook een keer vergissen?

necrosis | 01-08-13 | 14:19

Parsons | 01-08-13 | 14:11 | + 0 -

Dat was nou eens een leuk neutraal linkje. Je kan het best.

Supermatthijs | 01-08-13 | 14:15

@ Pa Ramaribo | 01-08-13 | 14:12 | 0
Als je het over spelfouten hebt , dan spijt me dat ijskonijn

cobie | 01-08-13 | 14:15

Snowden krijgt asiel in Rusland en verlaat vliegveld....

hij ontloopt de drukte alvast.

lady blabla | 01-08-13 | 14:15

@ steven paul | 01-08-13 | 14:09 |
Oké sorry.
Jengelende kids.

cobie | 01-08-13 | 14:13

@necrosis | 01-08-13 | 14:03
"De 'uittocht der ellende' is toch pas morgen?"

Zwarte zaterdag op vrijdag?

Che_cuevara | 01-08-13 | 14:12

Tomtom die meldt dat er een snellere route is en je vervolgens terecht komt op een Route Nationale achter wat landbouwtraktoren en dorsmachines.

CoffeePatch | 01-08-13 | 14:12

hell jeah!! morgen lekkur naar Canada!

lady blabla | 01-08-13 | 14:12

steven paul | 01-08-13 | 14:09

Er is nog veel meer mis met haar tekst. Geen wonder dat ze jubelende kinderen heeft.

Pa Ramaribo | 01-08-13 | 14:12

@Botte Hork | 01-08-13 | 14:02
Het is vanwege het feit dat ik absoluut geen vrij kan krijgen van mijn werkgever.
Anders had ik er zelf gestaan met draaiende camera om de dreinende kinderen, oververhitte auto's, vechtscheidende ouders en noem het maar op, te filmen.
En natuurlijk zou GeenStijl, en Nanninga in het bijzonder, de primeur van deze film krijgen.

necrosis | 01-08-13 | 14:11

@Botte Hork | 01-08-13 | 14:04
Ook *plop*

Che_cuevara | 01-08-13 | 14:11

Denk erom gordeltjes vast. Gordeltjes vast. Kindertjes niet in de kofferbak. Want anders heb je straks zo'n gek die je op youtube knalt.

DrV | 01-08-13 | 14:11

Drukste weekend op Schiphol. En ik maar denken dat de crisis zo erg is, dat zelfs Cordaid moet gaan helpen in Nederland. Maar wel overal de terrassen vol met "arme" Nederlanders die dure drankjes en vette happen nuttigen en parkeerplaatsen vol met nieuwe SUV's (om het over die vele pickup trucks maar niet te hebben). En maar klagen over hun portemonnee en maar schelden op de regering. Kortom: er is nog steeds veel teveel geld in dit land, terwijl de productie-ijver veel te laag is.

Pa Ramaribo | 01-08-13 | 14:10

@cobie | 01-08-13 | 14:06
ju·be·len (werkwoord; jubelde, heeft gejubeld)

vreugdekreten uiten

steven paul | 01-08-13 | 14:09

Vader die zwaar gefrustreerd is omdat de ander sneller rijd met de caravan als hij.
Moeders die de kaart verkeerd houd en daarmee de lijdensweg met nog eens 3 uur langer maakt.
Jubelende kinderen op de achterbank omdat je hetzelfde dvdtje willen zien. De hond zn kop vol met kwijl even lekker uitschud.

En dan ben je er eindelijk:
Vader zwaar gefrustreerd omdat hij nog zeker 10 meter extra ruimte nodig heeft om zn caravan achteruit in te parkeren.
Moeder die niet meer weet hoe de tent van de caravan ook al weer uitgezet moest worden.
Jubelende kinderen omdat ze hun speeltje thuis vergeten zijn......
* lekker thuis terrasje pakken doet *

cobie | 01-08-13 | 14:06

necrosis | 01-08-13 | 14:03 |

Ik bereid mij altijd voor op alles, zelfs sanitaire pauzes tussen het reaguren/gamen door plan ik vantevoren in, uiteraard met de nodige bureaucratische procedures en getreuzel.

Wc-kip | 01-08-13 | 14:05

Allemaal landverraders. Beetje je geld gaan uitgeven in Europa terwijl we het hier zo zwaar hebben......

ITEACHYOU | 01-08-13 | 14:04

Che_cuevara | 01-08-13 | 14:01

Op zeker! *plop* *kloenk!*

Botte Hork | 01-08-13 | 14:04

@Wc-kip | 01-08-13 | 13:56
Nu al?
De 'uittocht der ellende' is toch pas morgen?

necrosis | 01-08-13 | 14:03

@Kobus Kloothamer | 01-08-13 | 14:00
Dat klopt ook wel.
Maar die vakantie eindigt dan ook bij de eerste snelweg.

Che_cuevara | 01-08-13 | 14:03

@de Voorzittert

Nee, omdat het vnl de tokkies uit het riool van Nederland (lees a'dam) zijn.

Cor Zakov | 01-08-13 | 14:02

Nanninga roeleert (weer) grote tijd!
Een heerlijk stukje, 100% waar en ik zit nu al te *grinniken* om het leed dat morgen geschieden zal!
necrosis | 01-08-13 | 13:55

Je gaat bijna hopen dat John de Hol er een serie van maakt. Bijna dan he.

Botte Hork | 01-08-13 | 14:02

Wc-kip | 01-08-13 | 13:59 |
Tanken in Luxemburg hoort er nu eenmaal bij.

CoffeePatch | 01-08-13 | 14:01

@Botte Hork | 01-08-13 | 13:58
Maar dan kreeg je die perma-ban nu wel. :)

Che_cuevara | 01-08-13 | 14:01

Botte Hork | 01-08-13 | 13:58 |

Uit principe reaguur ik (niet meer) bij joop.nl, want mijn broer reaguurt er ook, en hij is een linkse LUL. U dacht dat Lucas al erg was? Het kan erger blijkbaar.

Wc-kip | 01-08-13 | 14:01

En dan roepen sommige mensen met droge ogen: "Voor mij begint de vakantie als ik eenmaal in de auto zit en de straat uitrijdt!! BWAAAHAHAHAAAAAAAAAA

Kobus Kloothamer | 01-08-13 | 14:00

@ SirReal | 01-08-13 | 13:50
Ik zou een muntje met 2 Clermont-Ferrand zijden nemen. Voor de zekerheid.

baba4oog | 01-08-13 | 14:00

CoffeePatch | 01-08-13 | 13:57 |

En ieder gezin met Hans, Annie, Dennis en Sanne gaat natuurlijk via Lyon naar het zuiden toe, want ''dan betalen we ons niet scheel aan tolwegen''

*gniffelt*

Wc-kip | 01-08-13 | 13:59

Che_cuevara | 01-08-13 | 13:48

Als ik geen perma-ban had bij Joop.nl hadden ze er nu 7.

Botte Hork | 01-08-13 | 13:58

Het blijft een kolderiek tafereel. Komt er dan niemand op het sublieme idee om eens op vrijdag te vertrekken? Vrijdagnacht? Zondag? Zondagnacht?

de Voorzittert | 01-08-13 | 13:58

Pets! Op je bolle bips cobie. ;)

Jim Lovell | 01-08-13 | 13:57

necrosis | 01-08-13 | 13:55 |

Ik heb reeds al een kom Nibbits/Bugles/Pombeer klaarstaan, een minikoelkast met Fristi en de waaier aangesloten. Laat het feest maar beginnen!

Wc-kip | 01-08-13 | 13:56

Nanninga roeleert (weer) grote tijd!
Een heerlijk stukje, 100% waar en ik zit nu al te *grinniken* om het leed dat morgen geschieden zal!

necrosis | 01-08-13 | 13:55

Lieve Annabel, is er dan niets dat een twinkel in je ogen brengt?

Einde van de Domheid | 01-08-13 | 13:54

@ Jim Lovell | 01-08-13 | 13:52 |
Ze hebben het ook tegen de bestuurders.
Niet tegen de jengelende kids op de achterbank.

cobie | 01-08-13 | 13:54

Water drinken? Altijd genoeg bier in het gekoelde dashboard kastje want ik ben toch geen vis.

Jim Lovell | 01-08-13 | 13:52

@CoffeePatch | 01-08-13 | 13:50
Ja, 3 waarvan er dan maar 1 geplaatst wordt.

Che_cuevara | 01-08-13 | 13:51

En daarom ga ik morgen al op vakantie :D Zorgen dat iok op vrijdagavond bij Lyon ben. Of Clermont-Ferrand. Moet ik nog een muntje over opgooien.

SirReal | 01-08-13 | 13:50

Frankrijk, prachtig land vol met mooie natuur en historie.Kan mij nog goed herinneren dat ik een paar jaar geleden in het hoogseizoen tussen de wijngaarden liep. Of de slapende vulkanen in de Auvergne. En uiteraard Normandië! Alleen jammer dat een deel van de Fransozen onuitstaanbare paupers zijn.

Net zoals met Nederland, prachtig land, alleen jammer dat er (vooral)(nieuwe)Nederlanders wonen.

Wc-kip | 01-08-13 | 13:50

@CoffeePatch | 01-08-13 | 13:47
Dat is nu net de service die die Fransen leveren. Lange files, waar voor je geld.

Che_cuevara | 01-08-13 | 13:50

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:46

Heb gisteren mijn paard ge-BBQ-ed. Te auto met airco!

Botte Hork | 01-08-13 | 13:50

Che_cuevara | 01-08-13 | 13:48 |
Er wachten er ook nog een aantal op goedkeuring. #censuur.

CoffeePatch | 01-08-13 | 13:50

@Botte Hork | 01-08-13 | 13:44
En al 6 reacties bij joop. Zullen ze wel blij mee zijn, reageert er nog eens iemand.

Che_cuevara | 01-08-13 | 13:48

't Is fors betalen voor de Franse tolweg, dan wil je er ook zolang als mogelijk is gebruik van maken.

CoffeePatch | 01-08-13 | 13:47

@Botte Hork | 01-08-13 | 13:44 | + 0 -
Nou wie doet aangifte van racisme?

Er wordt onderscheid gemaakt, negatief, er wordt gesteld dat de blanke Nederlander niet tegen hitte kan in die kop.

Te Paard!

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:46

ITEACHYOU | 01-08-13 | 13:44

Lijkt me wel wat voor mij juist.

Botte Hork | 01-08-13 | 13:46

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:42 |

Alcoholprobleem? Ik verdenk de halve redactie van af en toe teveel in het glaasje kijken. Bassie ( niet van Adriaan), mevr. Umar, Sjonnie Kwit, Pritt Stift, Kwit en Joris o.a.

En echte mannen dragen geen broeken binnen de privésfeer. Wat ik u brom.

Wc-kip | 01-08-13 | 13:45

Offtopic: Ik zit ( voor de gein ) eens te kijken bij onze gütmenschkameraden van joop.nl. Heerlijk suggestieve kop weer.

Wc-kip | 01-08-13 | 13:43

@Wc-kip | 01-08-13 | 13:38 | + 0 -
Ja, ach Quid en humor... tja. Maar dit was niet het enige incident, zeggen ze. Wel de druppel die het vat deed overlopen. Ze vonden mijn alcoholprobleem ook irritant. Tja ik had nog voorgesteld om van bier te switchen naar wijn als ze hier minder problemen mee hadden. Ook had Nanninga een anonieme klacht waar ze het niet leuk vond dat ik elke ochtend aan haar vroeg of ze samen met mij op zwangerschapsverlof wilde terwijl ik naar kruis van mijn broek wees. Dit is nooit gebeurd, want in de ochtend draag ik geen broeken. Is onderdeel van mijn religie.

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:42

-weggejorist-

ITEACHYOU | 01-08-13 | 13:42

Der_Deutsche | 01-08-13 | 13:39 |

Waar je dan ook nog eens ( onder uw eigen verantwoordelijkheid ) met een noodgang overheen mag kachelen!
Alleen dat is minder fijn als het ineens overgang van goed asfalt naar betonplaten.

Wc-kip | 01-08-13 | 13:41

Oranje08 | 01-08-13 | 13:38
Ja, en Peter is ze broer

ITEACHYOU | 01-08-13 | 13:41

Mmmmhh ff geen behoefte aan vakantie,net terug van 3 maanden Bali hahahaha.

Kromme Banaan | 01-08-13 | 13:41

Ik slaap zaterdag uit, blijf thuis en heb nog een krat frisdrank en bier in de koeling staan.
Misschien dat ik in de avond nog een stukje ga zwemmen of fietsen.
Met de auto weg met 35+ graden, mij niet gezien.

Dezenaamhier | 01-08-13 | 13:40

Leuk hè, Frankrijk. Je scheel betalen aan tol en dan nog in de file staan ook, want d'r kon geen geld meer af voor een derde rijstrook.

Hier in de Heimat hebben we geen vakantiefiles. Wij bouwen gewoon brede Autobahnen.

Der_Deutsche | 01-08-13 | 13:39

@ras-le-bol | 01-08-13 | 13:23 |
Volgens mij is jouw leven één groot avontuur! Je weet zo veel over anderen!

Plakkband | 01-08-13 | 13:39

Conan de Rabarber | 01-08-13 | 13:23
Chevy rules, hulde voor u.

ITEACHYOU | 01-08-13 | 13:39

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:36 |

Quid zou zich vereerd moeten voelen, helaas gedraagt ie zich zoals vanouds weer als een klein kind.

Je had die basketbal moeten blonderen en er ''PVV'' op tegelen, kon je lachen.

Wc-kip | 01-08-13 | 13:38

@Kaas de Vries: dat doe je goed! :)

Oranje08 | 01-08-13 | 13:38

@Wc-kip | 01-08-13 | 13:34 | + 0 -
Helaas, dat is niet meer. Ik heb per ongeluk Quid's basketbal seksueel geimiteerd, direct op slaande voet ontslagen. Hufters daar bij Geenstijl.nl. Procedures lopen nog.

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:36

Mag je het nog wel zwarte dag noemen? Is er niet 1 of ander jankcomité die dit rassistisj vindt?

Datzegiktoch | 01-08-13 | 13:36

Drink voldoende water? Dat lijkt me nogal een risico in dat soort buitengebieden en zou daarom de ANWB willen verzoeken dit per omgaande te veranderen in: drink voldoende bier!

eerstneukendanpraten | 01-08-13 | 13:36

CornholioNL | 01-08-13 | 13:32 | + 1
Moet je wel voldoende vloeistof in die ruitenwissers hebben.
Uit ervaring weet ik dat op de vangrail zitten ook wel nuttig kan zijn.

joyriders | 01-08-13 | 13:34

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:32 | + 1 -

Ik dacht dat je Neerlands eerste fulltime reaguurder was?

Wc-kip | 01-08-13 | 13:34

joyriders | 01-08-13 | 13:29 |

Ben je gek, gewoon reet uit het raam hangen en schijten...

CornholioNL | 01-08-13 | 13:32

@Oranje08 | 01-08-13 | 13:31 | + 0 -
Ik ben 51 weken op vakantie per jaar, en werk 1 week. Je kan beter afvragen waar ik naartoe ga als ik moet werken. Serieus, ik vraag het me ook af. Waar is mijn werk?

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:32

joyriders | 01-08-13 | 13:30

*kloenk!*

Botte Hork | 01-08-13 | 13:31

Nu vraag ik me af: waar/wanneer gaat de 'reaguurder' op vakantie? Of blijft iedereen hier saai thuis in z'n kutdorp? ;)

Maar goed, ik snap niet dat een deel van die mensen niet 1 dagje of 1 weekje eerder/later op vakantie gaat. Net zo dom als dat we elke ochtend precies om 8:00 met een paar miljoen mensen in de file gaan staan... Spreid eens!

Oranje08 | 01-08-13 | 13:31

Botte Hork | 01-08-13 | 13:27 | + 0
*Plop*

joyriders | 01-08-13 | 13:30

Botte Hork | 01-08-13 | 13:27 |

Cheers... :-)

CornholioNL | 01-08-13 | 13:30

Een chemisch toiletje mag ook niet missen in de wagen wanneer de kids moeten schijten in de file.

joyriders | 01-08-13 | 13:29

CornholioNL | 01-08-13 | 13:23

*kloenk*

Botte Hork | 01-08-13 | 13:27

Thuisloos zijn is alsof je elke dag op vakantie gaat. Heerlijk.

LibertasSimplex | 01-08-13 | 13:26

Waar een mens plezier in heeft...

ZKH EénOog | 01-08-13 | 13:25

Masochisten zijn het. Anders ga je toch niet vrijwillig op zwarte zaterdag door Frankrijk karren.

Che_cuevara | 01-08-13 | 13:25

Hondebrock | 01-08-13 | 13:20 | + -2 -

Oh jah joh? Ga eens voor de gein een dagje in Leeuwarden/Groningen/Assen kijken, 010 in het klein.

Wc-kip | 01-08-13 | 13:24

blinde kip | 01-08-13 | 13:22 | + 0

Heb je een punt. Geldt ook voor mij, echter heb ik er ook echt geen behoefte aan om de kudde achterna te gaan.

Crosskabouter | 01-08-13 | 13:24

The Horror !

*met 30 graden op balkon het eerste biertje van de dag opentrekt...plop*

CornholioNL | 01-08-13 | 13:23

@blinde kip | 01-08-13 | 13:22
Bier aan de kant, hangmat opvouwen en aan het werk een beetje! Vakantie vieren pas in september.

kapotte_stofzuiger | 01-08-13 | 13:23

@blinde kip | 01-08-13 | 13:22 | + 0 -
Je kan ook zondag vertrekken of zaterdag rond 04:00. Nee ze gaan allemaal tegelijk overal naartoe. Ik vind dit getuigen van domheid.

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:23

-weggejorist-

ras-le-bol | 01-08-13 | 13:23

Vanavond maar weer eens die vakantie film met Chevy Chase in de speler schuiven.

Conan de Rabarber | 01-08-13 | 13:23

@Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:20
Ze doen het omdat ze kinderen hebben. Wachten tot begin september kan dus niet. Dan pas mogen kinderlozen weg van de baas.

blinde kip | 01-08-13 | 13:22

Zolang die zwarte zaterdag aan de andere kant van de brug blijft, ploppen wij er nog een open!

Crosskabouter | 01-08-13 | 13:21

Ik vind van dit soort berichten het leukste dat er zaterdagavond van die rood aangelopen Nederlanders ergens bij Lyon dan heel verbaasd tegen de NOS reporter brabbelen: "Het is echt ongelooflijk hoe lang we stilgestaan hebben en dan moet de vakantie nog beginnen, ik had het niet verwacht". Op de achtergrond moeke en 2 koters lurkend aan een Taksi pakje leunend tegen een Daewoo met CDA sticker op de kofferbak.

emoe | 01-08-13 | 13:21

Oh het word heerlijk rustig in Nederland.
Kan niet wachten.

cobie | 01-08-13 | 13:21

En blijf weg, stelletje rare masochisten!

blinde kip | 01-08-13 | 13:21

Ik begrijp die mensen niet. Waarom doen mensen dit zichzelf aan. Aanstaande zaterdag zullen ook weer hordes mensen naar het strand bewegen, rond een uur of 10.

Als iemand mij al weet te overtuigen om naar het strand te gaan dan zorg ik dat er daar rond 08:00 ben, anders ga ik niet.

Dit gedrag doet mij een beetje denken aan dat youtube filmpje van die Nederlander in Italie met zijn familie in dat suffe treintje bij het vliegveld. Zulke mensen tuinen daar altijd in.

Ik natuurlijk niet, ik lig saampjes met Bakito in de hangmat die mensen uit te lachen.

Hey Bakito, laat eens bier halen.

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:20

Plus vergeet de dashcam niet aan te zetten en de betere crashes richting de Dumpert te sturen.

Snackbar van Allah | 01-08-13 | 13:20

Caravans kleuren zwarte zaterdag nog een beetje wit

Plakkband | 01-08-13 | 13:20

@ Kaas de Vies en Botte Hork

Woonachtend in het Noorden. Hou ze daar AUB

Hondebrock | 01-08-13 | 13:20

Gelukkig blijf ik thuis. Maar ik mag altijd graag alle vakantionisten vaarwel wuiven. Heerlijk rustig in de straat. Is voor mij een vakantiegevoel dat niet te evenaren valt.

FrankVeer | 01-08-13 | 13:19

Ik woon in Rotterdam, voor mij zijn alle dagen zwart.
Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:16

Ik in 020. Same story.

Botte Hork | 01-08-13 | 13:18

@kapotte_stofzuiger | 01-08-13 | 13:17 | + 0 -
Neen telescoop op mijn dakterras.

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:18

En toch gaan ze ieder jaar weer precies op dezelfde dag gezellig in de file staan. Je zou haast denken dat ze er lol in hebben. Ga 1 of 2 dagen later en je hebt er niks geen last van. Of ga niet met je sleurhut op pad, wat nog een veel beter iets is.

Vakonov | 01-08-13 | 13:17

Vrij naar Herman Finkers:
Zwarte Zaterdag, ik snap niet wat ze eraan vinden, maar ze staan ervoor in de rij.

Eric Blair | 01-08-13 | 13:17

@Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:16
Zwarte hekken rondom uw gated community?

kapotte_stofzuiger | 01-08-13 | 13:17

Gekken zijn het!

jezouermoevanworden | 01-08-13 | 13:17

Gelukkig heb ik geen geld om op vakantie te gaan, scheelt een hoop stress.

rara | 01-08-13 | 13:17

Ik woon in Rotterdam, voor mij zijn alle dagen zwart.

Kaas de Vies | 01-08-13 | 13:16

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland