achtergrond

Geenstijl

Schietpartijen en chaos in Boston

Goedemorgen! Terwijl u langzaam de slaap uit de ogen wrijft, gaat het in Boston en omgeving helemaal los. Op de campus van MIT is een agent doodgeschoten. Hier ziet u foto's van de aftermath. Vervolgens ontstond er een hoop chaos in het stadje Watertown. Als mede een hoop chaos in de nieuwsuitingen uit de USofA. Nieuwszenders noemen het 'the fog of war', deze informatieverwarring. Uiteraard wordt het geheel direct gekoppeld aan de verdachten van de Boston Bombing. Deze meneer zit te ooggetuigen in Watertown, net als deze meneer. Liveblog hier. Live meekijken doet u lokaal of bij CBS.
Update: video (geluid) van de schietpartij op MIT.
Update: betere video van de schietpartij. Het leger is ter plaatse.
Update: wel of niet gerelateerd, nieuwe FBI-foto's van de verdachten. Boston Globe geeft aan dat het in Watertown om deze verdachten gaat. Eentje gearresteerd, eentje nog vrij. Maar officieel is er nog niks bevestigd.
Update: MIT-student @AKitz heeft kogelgaten in zijn muur en stoel.
Update: wat een verhaal: de man van de iconische foto zonder benen heeft geholpen om één der verdachten te identificeren.
Update: De State Police geeft aan dat de witte pet nog rondloopt. De ander is gearresteerd dan wel doodgeschoten. Armed and dangerous. De FBI heeft in ieder geval groot materieel aan laten rukken.
BREAKING: Namen verdachten vrijgegeven: BPD scanner has identified the names : Suspect 1: Mike Mulugeta Suspect 2: Sunil Tripathi. #Boston #MIT De laatste is de witte pet en Reddit wist zes uur geleden al te vertellen dat dit een vermiste student van een maand geleden is. Video van zijn familie die hem mist. Update: confirmed: het zijn de daders van de Boston Bombing. Eén dader is dood, Sunil is nog op de vlucht. Hier de eventmap.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.