Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kouwes voor het VMBO-log

We hebben het zojuist al even aangehaald: GeenStijl is er ook voor de gemiddelde VMBO-leerling. En wie spreekt hun taal beter dan P. Kouwes. De vele honderden spelfouten en zijn pertinente weigering om leestekens te gebruiken moet de gemiddelde VMBO'er aanspreken. Dus wekt Kouwes bij jou ook zoveel agressie op? Troost je dan met de gedachte dat jij qua intelligentieniveau gewoon stuk hoger zit. P. Kouwes over het radio-optreden van GeenStijl op bReEzAh FM, de doorgedraaide leerling en de domme rechercheur van de Marechaussee.
De eerste die puntjes gaat zetten bij de mannen van geenstijl komt met mij in aanraking dus niet meer doen stelletje opvoeders want met geenstijl word het weer veilig in de klas begrijp ik want ik luisterde zaterdag naar de radio tijdens het aftrekken en toen hoorde ik zelf dat rick veldkruiser het een heel goede ontwikkeling vond dat mensen met telefooncameraas in de klas gaan zitten want dan denk je wel twee keer na maar als ik ook iets mag zeggen ik zou rick van veldmuizen in een keer door het glas van de radiostudio drukken als hij dat kinderen voor kinderen met de baard in de keel radio stemmetje opzet dus waar het hebben we het over maar verder niets dan goeds over rick want we zijn collegaas moet ik zeggen van hoxha dus dat is ook weer gedaan.

Wat ik op zich wel raar vind is dat iedereen over die jongen die in de klas zijn leraar buiten zet dan heel erg verbaasd reageert want ik deed niet anders in de tijd dat ik nog op school zat dus dat zal vorig jaar april zijn geweest toen ik een soort van jubileum had want toen had ik de zestiende baard met ribfluwelen jasje die mij ging vertellen waar nepal lag de gang op gezet alleen was ik iets minder van duwen en trekken maar ik lulde ze gewoon de klas uit dus dan ging ik voor ze staan en dan maar schreeuwen van nepaaaalll neppalllllllllllll ja mooi is dat he mooi is dat he nepal maar wel een pokkeneind weg he meester taugébaard he dus daar hebben we weinig aan als we met jongerenrail gaan dus ik heb er geen kudt aan nepal, nee gek he staa je stom te lachen met die armstukjes leer op je ellebogen maar waarom ben jij leraar nou nou nou ja precies om mij dingen te leren lul van oet dus nou wegwezen ja wegwezen met je nepal er bij ga dat maar bij je vrouw zeggen waar nepal ligt en daarna lekker die leraarlul van je tussen haar olieverftietjes duwen ja want dat kunnen we wel he kijk hem staan die zak zaad, nou ja dat soort dingen zei ik dan ongeveer in dat tweegesprek wat ik dan zo’n beetje met ze aanging en als ik dan drie uur tegen ze aan stond te lullen gingen ze meestal zelf wel naar buiten of zo maar dat was aan het eind dat ik het met mijn mond deed want wat ik in het begin toen met meester daalmans deed dat geef ik nu wel toe dat dat niet kon met dat brandende tractorwiel om zijn nek maar ja dan moet je dus niet gaan zitten kudten met dat iedereen gelijk is vanuit zijn godsdienst want iedereen die in een baard op een wolk gelooft kan van mij de pleuritis krijgen en het rare was dat ze dan helemaal niks wisten van anaal als je het vroeg want dat kreeg je dan later pas of zo dus ging je dan maar met boter en een wijf aan de gang en dan kijken waar het schip strandde maar dat is allemaal geweest toch niet dan ja toch?

Maar wat een allochtoontje van niks zeg die dinges die der uitgestuurd word want ik versta er ten eerste geen hol van wat hij zegt wat je dus ook ziet aan die leraar die denkt volgens mij misschien vraagt hij me hoe een rekenliniaal werkt want hij zegt steeds van alles maar wat mag die kudtgodt van hem weten en wat ik dus meteen een beetje al een zwaktebod vond was dus dat hij eerst zijn schooltas in ging pakken wat me nog meeviel dat hij niet eerst zijn boeken ging kaften voordat hij op die leraar af ging maar dat was vroeger dus wel anders want dan had je alleen video 8 of zo en dat filmt toch niet lekker met zo’n ding op je schouder in de klas dus is de telefoniefilm wel een verbetering en nu zeggen ze allemaal dat is de oplossing een soort burgerwacht in de klas met allemaal telefoontje op elkaar gericht of je misschien iets pedo-achtigs doet of zo en dan hop op het net maar ik denk dus wel dat die jongen die het gefilmd heeft volgende week met zijn telefoontoestel in zijn mond in een blok beton op de bodem van de rijn staat en dat die moeilijk opvoed en verstaanbare jongen uit dat filmpje langs de kant staat te schreeuwen dat ie moet lopen lopenlopenn nou, ja lopen nou, nou ja dat voorzie ik dus dat die telefoonfilmer deze week wel ergens met zestien cocktailprikkertjes in zijn rectaalhol op straat wordt gevonden maar dat hou je toch.

Verder nog een heel verhaal van dat telefoontappen wat mij ook wel eens is gebeurd omdat ze mij er van verdachten dat ik illegaal en verboden geverfde hoeren uit Oezbekistan hier naar toe haalde voor de aspergepluk maar dat was allemaal een misverstand want dat was die kennis van mij maar evenzogoed waren ze me wel aan het telefoontapsen maar na een week kwam de politie aan de deur of ik ze wilde helpen met uittikken want ze konden het niet volgen wat ik zei dus dat was wel lachen maar evenzogoed ook diep treurig want dan zeggen ze er moet meer blauw op straat maar dan zeg ik weer op mijn beurt waar hebben we het over want je kan het honderd keer zeggen van dit en dat maar uiteindelijk lachen ze je toch uit dat is mijn ervaring maar nu ben ik weg want ik ga uit neuken met een vrouw dacht ik.

P. Kouwes

Reaguursels

Inloggen

Generaal der degeneratie... in ieder geval zeer authentiek.

nannuzz | 01-02-05 | 17:37

Inderdaad, eindelijk gerechtigheid. Dat we nog lang van dit (ja nu al) historisch figuur mogen genieten.

Tjoek | 01-02-05 | 11:45

Justice! Onze interpunctieverachtende psycho-daddy eindelijk op de erebank. Better Recognize!

bastifantasti | 01-02-05 | 10:55

Kouwes heeft zijn eigen pica !!

zwabbah | 01-02-05 | 09:42

Kouwes rules !
Crtici, ach ja moeilijk lezen he, weer is wat anders dan de Metro & Spits die jullie iedere miezerige grijze dag klokslag acht uur tot jullie nemen in het openbaar vervoer opweg naar die geweldig enerverende baan bij het ministerie van justitie. Vraag jezelf eens af of iemand je wel zou missen als je niet iedere dag op de 3e verdieping achter het negende bureau van rechts plaatsneemt. Voordeel zou zijn dat wij dan wel van jullie but reacties over stijlvormen en interpuncties af zijn want posten doe je natuurlijk vanachter je bureautje, lijkt het net of je wat doet.

capo | 31-01-05 | 17:12

Kouwes VMBO held !
Dit was toch wel weer 1 van de betere sinds zijn eerste column , Heil Kouwes

Chr1st1aan | 31-01-05 | 17:00

Meester taugé baard. Prima!

T@knet | 31-01-05 | 16:12

Zeau, nu ben ik wakker genoeg om mijn mening te geven. Ik vind het geweldig. Om 1 zin zo lang te schrijven zonder leestekens is een kunst! Hulde!

superpim | 31-01-05 | 15:52

@iedereen: als je het niks vindt dan lees je kouwes toch gewoon niet meer?! dan krijg je straks van die mensen die van een flat afspringen of beter nog hun familie van een flat afduwen en dan roepen dat het kouwes zijn schuld is. rare jongens die lezers, beetje verantwoordelijkheid doorschuiven en maar klagen. pure nederlandse zeikerigheid. hehe.

pimpstah | 31-01-05 | 15:24

Overigens is Kouwes in werkelijkheid een zwarte lesbische ondergedoken moslima en is ze net een paar maanden geleden in Nederland aangekomen.

Dus applaus voor haar enorme kennis van de Nederlandsche Taal in zulk een korte tijd!
Nu de 'interpunctie' nog maar die krijg je op de integratie-les pas na 'intercity'. Dus dat duurt nog wel even.

TM | 31-01-05 | 14:38

Bij deze draag ik Kouwes voor als chef Humor van GeenStijl. Het moet niet langer zo zijn dat Hoxha Kouwes redigeert maar andersom. Een mooi en doeltreffend Kouwesiaans filter op al het ambitieuze geneuzel dat voornamelijk zichzelf serieus neemt.
Kouwes is scherp, to the point en actueel. Is niet van zijn stuk te brengen, doet geen concessies en heeft een stijlloze eigen stijl.
Kortom: Goud, GeenStijl! Tijd voor promotie, meer poen, een picah en misschien een bestelwagentje van de zaak?

Moham Madly | 31-01-05 | 13:25

Whahahaa!

Geef die jongen een vast plekkie op geenstijl, of beter, een eigen pagina!

Joohan | 31-01-05 | 12:56

@RM-rf: ik bedoel dat dit algemeen geleuter op de vlakte blijft. Allerlei onderwerpen aanraken maar nergens tot een kern komen. Alleen de puberale grapjes waar je niet verder dan fok of retecool hoeft te zoeken.
Zit niet op Willeke (of Willi)-achtige refreintjes te wachten, maar actuele columns die een mening weergeven (ongeacht wie het ermee eens is of niet).

superlutser | 31-01-05 | 12:54

Nu weet ik het zeker. P. Kouwes is Ilja Pfeiffer.

vergruizer3 | 31-01-05 | 12:24

'Uit neuken met een vrouw dacht ik.' Het kan ook een geyt geweest zijn? Kouwes, ik hoop dat je goed geneuqt hebt. En ik hoop voor je dat het een vrouw was. Tot de volgende brilmoederneukendjante column.

Alie Bee | 31-01-05 | 12:23

Misverstand
Op het internet circuleert een uit Het Parool afkomstige lijst van vergrijpen die aan de vorige week omgekomen tasjesrover Ali el Bejjati wordt toegeschreven. Dit is een misverstand: de lijst is afkomstig uit het Dossier Draaideur, dat handelde over veelpleger B., een andere persoon.

Bron: www.parool.nl

Dit lijkt me weer kaasje voor Kouwes & Co.. over inconti... ehh incompetentie gesproken enzo..
Maarre eerst nog een ding voor Kouwes, dit heet een rectificatie en daar wordt nix anders mee bedoeld voor het geval je je weer verliest in wilde fantasieen over gangbangs met dubbele penetraties of over over dat ene kammetje scheren van het holhaar der misdadigers.

Hoewiee, het parool weet de boel te vermaken, er zijn er toch heel wat GS fans ingetuind.

Crossfire | 31-01-05 | 12:11

@superlutser:
"Grootste probleem is dat je zo weinig met de verhaaltjes kan"

Misschien dat kouwes er een soort van eenduidige thema aan kan houden zoals Donner en Balkenende, of zelfs de Koninging met Kerst ...?

Dat je denkt van 'jaahaa, eens goed dat dat van die normen en waarden, de samenhang in de maatschappij eens ter sprake gebracht wordt... en we moeten nu eenmaal allemal de zaakjes bijeen houden en er voor mekaar zijn...

Waar je echter dan op doelt zijn Willeke Alberti-liedjes, géén kouwes-kollommen

RM-rf | 31-01-05 | 12:11

Stelling nemen? Zijn er - naast de dief zelf - ook mensen die tasjesdiefstal goedkeuren dan?! En zijn er niet-extremisten die extremisme goedkeuren?

Haring Henkie | 31-01-05 | 11:50

P.Kouwes heeft nu in elk geval interactie maar geen interpunctie. Is dat een goedmakertje of schuldbesef?

Grootste probleem is dat je zo weinig met de verhaaltjes kan. Nauwelijks een glimlach, geen hoogstreven doel, geen zinloos vermaak, slechts tenenkrommende ergernis over oppervlakkigheid ten top.

Wat mij betreft mag je je eens waarmaken doro echt stelling in te nemen over tasjesdieven, extremisten en politici. Misschien dat je botheid/scherpte dan tot ware bloei komt? Val ik niet meer over je .;-,."'`!

superlutser | 31-01-05 | 11:38

Hij is weer Goddelijk!!!

Haring Henkie | 31-01-05 | 11:35

Even vanuit de behoefte reageren dat interactie ook iets is waar mensen wat aan hebben wat ik me afvraag als ik dat hier lees want je begrijpt nog eerder de bergrede van moses geschreven voor afasiepsychopaten dan de reacties hier maar goed waar hebben we het over. Op alle mensen die steeds zeggen puntje hier puntje daar puntje er in puntje er uit zou ik willen zeggen zet een punt achter je eigen kudtleven wat voor iedereen beter zou zijn dan ga ik wel staan juichen bij de spoorwegovergang als die tweede wagon net dat hoofd van je meepikt want als ik ergens een hekel ana heb is het wel dat jaren vijftig gedoe dat iedereen aan elkaar gaat vertellen hoe je wel en niet goed schrijft want wat ik zie is toch vooral dat jullie wel punten enzo neerzetten maar dat de inhoud van de teksten een natte dweil vol met bedorven pis in je gezicht is. Nee dan ben je lekker bezig als moderne GS reageerder dat je midden in de nacht de reglementen er bij gaat halen en dat je schuimbekkend in je tienerkamer ligt omdat er iemand geen punten gebruikt en de volgende dag gewoon weer vakken vullen en de potjes olvarit bijvullen want dan kan je een eigen brommert kopen waar je mee uit kan gaan stel je komt ooit van die puisterige kudtkop af waardoor je nog even binnen blijft en GS bezoekt maar dat is een abc'tje.

Maar verder alles zijn gangetje en ik voel wel dat er meer in zit qua schrijven dus jullie zijn nog niet van me af maar dat is een gegeven dus waar hebben we het over.

P.Kouwes | 31-01-05 | 11:24

Never change a winning team. P. Kouwes=qq Hissuh!!

Donatello-Dieudonne | 31-01-05 | 11:11

weet je wat wel leuk is is dat kouwes dit misschien wel goed kan lezen want hij is een type schijfer/mens die waarschijnlijk van chaos haudt en waarom ook niet toch????????????///// ach ja er blijven altijden mensen zeuren om types zoals hij maar goed ook omdat zijn stijl eigenlijk geenstijl is dus hij past wel bij geenstijl dus hij mag hier wel blijven ook zijn er mensen zoals ik die kouwes proberen na te doen om hem vervolgens voor het blok proberen te zetten maar dat lukt niet!!!!! die stijl van kouwes kan ik in ieder geval niet nadoen zoals je waarschijnlijk wel hebt kunnen zien in deze post want als je dat niet gezien heb heb ik waarschijnlijk een ip-ban gekregen en stinkje je naar in de sahara uitgedroogde uitwerpselen
 
 
Hmm, okay, dat gaat dus toch niet zo makkelijk als ik dacht. Kouwes, ga zo lekker door kerel, misschien wordt het ooit nog een kunstvorm die gewaardeerd zal gaan worden, alhoewel ik het betwijfel. Je verhalen slaan nergens op, maar zorgen wel voor buikpijn, buikpijn van het lachen wel te verstaan.
 
Maar één nadeel, de interpunctie, men moet het meerdere malen lezen om nou precies te kunnen begrijpen wat je bedoelt met een bericht, waardoor er veel mensen zijn die afhaken.

TRON | 31-01-05 | 11:02

Hoe bedoel U ,,uit neuken gaan met een vrouw'' want met wie anders kan een mannetje uit neuken gaan?

wimpie | 31-01-05 | 10:56

Tja mensen het blijft een ongegeneerde Hans Teeuwen imitatie.
<bR><BR>
Jammer, er is namelijk maar 1 Hans Teeuwen!
<bR><BR>
Oh en nog iets. Even om de Huisregels van GeenStijl aan te halen:
<bR><BR>
"Wat we niet toestaan
(en u een ip-ban oplevert)
<bR><BR>
bla bla bla
<bR><BR>
Analfabeten
Tenenkrommende taal- en spelfouten leveren u een ban op. Lees uw reactie terug alvorens te posten.
<bR><BR>
bla bla bla
<bR><BR>
Dombo's
Nietszeggende reacties. 'first post' of 'ja, het is me wat' of 'Dat is belachelijk!!' of 'Dat dit in Nederland mogelijk is', u snapt het wel. Domme, niet vermakelijke commentaren. Zeker als ze meerdere malen voor komen en het duidelijk is dat u de voorgaande reacties niet leest. Is saai voor ons en voor de rest, we sturen u terug naar Fok!
<bR><BR>
bla bla bla
<bR><BR>
Taalgebruik
We verwachten correct en foutloos Nederlands. Wie de taal niet beheerst, verzoeken we niet te reageren. Reacties in tenenkrommend Nederlands halen we weg en u krijgt een ip-ban. Een uitzondering geldt voor niet-native Dutch speakers en dyslectische mensen. Meestal gaat het hebben van een niet-boeiende reactie echter samen met slecht taalgebruik."
<bR><BR>
Dus wat doet Kouwes hier nog dan als redactielid?

Plejades | 31-01-05 | 10:33

WAAR ZIJN DE GODVERGETE LEESTEKENNSSS???????????

die prutzooi is weer niet te lezen.. krijg er koppijn van...

defabiman | 31-01-05 | 10:32

Vroeger ging er een briefje rond 'de meester is gek'. Tegenwoordig blog je een stukje met wat heaumeau en/of s3xg3r3l@t33rd3 woorden. Maar het blijft triest om te zien wat het hedendaagsche onderwijs voor mongeaulen oplevert...

superlutser | 31-01-05 | 10:19

Geweldig:
"moeilijk opvoed en verstaanbare jongen"

Je moet het vijf keer lezen, maar het klopt wel (op het ontbreken van een - na, maar goed dat is nu eenmaal zijn handelsmerk!)

Prof. Hopla | 31-01-05 | 10:18

ik ben het met shameless eens, weg met die vent!

Sjanse | 31-01-05 | 10:04

Ik lees het geeneens meer, ik post wel,maar dat is alleen nog maar om mijn afgrijzen kenbaar te maken(wanneer dit nog niet kenbaar was dan he).
Een (let wel) virtueel neqschot is nog te goed voor zo'n simpele ziel.

ShameLess | 31-01-05 | 09:39

Nog vijf planken te gaan Kouwes

klauwhamer | 31-01-05 | 09:33

Hij is weer prachtig! Ik lig in een deuk hierzo. LOL!

"wat me nog meeviel dat hij niet eerst zijn boeken ging kaften voordat hij op die leraar af ging" hahaha!

Armageddon | 31-01-05 | 09:16

leest toch wel ongemakkelijk zonder leestekens en hoofdletters maar ja het is nog altijd beter dan breezer taal het zet je zelfs aan tot puzzelen op de maandag morgen

Chinuk | 31-01-05 | 09:09

die kouwes, was lekker weer

tasjesdief | 31-01-05 | 08:44

Dit is weer zoals Kouwes hoort, super!

nlspawn | 31-01-05 | 08:27

Ik heb het wel een beetje gezien met hem!

Jack | 31-01-05 | 08:11

Uhmm....
Shit, ´k weet niet.

speromeliora | 31-01-05 | 06:06

Het is nu erg vroeg... vanmiddag zal het wel beter gaan, en dan zal ik mij hier ernstig in gaan verdiepen.

superpim | 31-01-05 | 06:06

@Neon: "Geenstijl's huismongool", die houden we erin :P.

Singa | 31-01-05 | 01:48

Jah Kouwes wegwezen! Niet te lezen die zooi van je.

ROBUSTUS | 31-01-05 | 00:39

wat heeft dit met voetbal te maken?

zakje pinda´s | 31-01-05 | 00:29

Tranen.... Tranen met tuiten. Werkelijk, mijn zondag is ondanks de 0-0 van Ajax weer helemaal goed.

Sturges | 30-01-05 | 23:41

Ik sla dit keer over.....

Prutswerk© | 30-01-05 | 22:18

aardig stukje, niet het beste van Kouwes tot nu toe, maar het blijft een leuke afwisseling...

TheRealShowstopper | 30-01-05 | 21:50

Driehonderddrieënnegentig. Helaas geen record dus.
@GS: Ondanks het gebrek aan leestekens ligt het niveau overigens wel vér boven het gemiddelde VMBO-niveau, aangezien de d's, dt's, dd's en t's in het algemeen wel op de juiste plaats staan. Lijkt wel een soort linguïstische ADHD...
@Kouwes: Je gaat neuken met "een" vrouw??? Veel plezier in ieder geval.

Chiant | 30-01-05 | 21:44

"maar na een week kwam de politie aan de deur of ik ze wilde helpen met uittikken want ze konden het niet volgen wat ik zei"
.
Okee, ik geef het toe: ik heb me de pleuris gelachen om deze aflevering van Geenstijl's huismongool.

Neon | 30-01-05 | 21:44

Kouwes, toppie weer!

Vic Vega | 30-01-05 | 21:37

Dat uit neuken gaan boeide me nog het meest ;)

Tjoek | 30-01-05 | 21:36

Ja dit is nou alles wat je van een collumn verwacht. Rottenberg stopt met zijn column in het Parool.. Dus Kouwes ga d'r voor!! Lijkt me echt geweldig!

finz | 30-01-05 | 21:25

Aucteur Deelder zou er een leuke mp3 van kunnen maken. Staccato.

Hardasyouth | 30-01-05 | 21:21

'want ik ga uit neuken met een vrouw dacht ik';
godverdomme, ik zou zweren dat hij een overerfbare dyslectische heaumeaux was...

stretch | 30-01-05 | 21:03

Kouwes weet wat een rekenlineaal is. Dan moet ie toch wel heeeeel oud zijn. Dan weet hij vast nog wel hoe hardgekookte dinosauruseieren smaken.

Boze Opa | 30-01-05 | 21:02

Haha. Hij leert het nooit.
Leesbaar zal het wel nooit worden, maar hij kan veel zeggen in vier zinnen, al is de inhoud alles behalve zinvol. Bovendien was ik verrast een woord als 'rectaalhol' te zien. Mooi hoor.

rigg | 30-01-05 | 21:01

ik heb toch liever leestekens. na anderhalve alinea wordt ik duizelig

Hop-SaSa | 30-01-05 | 20:49

Lachu zeg. Eigenlijk wil je helemaal niet verder lezen maar op de een of andere manier wordt gehypnotiseerd door die woordenbrij... heeft ie misschien adhd ?

Chirac | 30-01-05 | 20:48

Scherp en leuk

Tangled | 30-01-05 | 20:35

woord van de dag : Taugebaard

woodrow | 30-01-05 | 20:34

Idd.. van mij heeft hij een neuqbeurtje nu ook wel verdiend. Wederom een goede kijk op het nieuws, Kouwes!

Tjoek | 30-01-05 | 20:32

Kouwes... Wederom scherp! Beetje kort, maar ga maar lekker neuqen.

Pippeau du Klaun | 30-01-05 | 20:26

Mmm ja... In de verenigde Staten zou Kouwes nog president kunnen worden.

bethundered | 30-01-05 | 20:22

@rn1970 30-01-05
Daar zou je je wel eens sterk in kunnen vergissen als je ziet hoe snel hij reageert. Bekijk zijn reacties op de comments van zijn column.

Mexicano | 30-01-05 | 20:18

Kunnen we dan nu gelijk een hoekje inrichten met 'totaal geschift'?

Dank U,
Joep uit Tilburg

godbetert | 30-01-05 | 20:06

ori·gi·neel1 (het ~, -nelen)
1 oorspronkelijk stuk

ori·gi·neel2 (bn.)
1 de oorsprong of oudste vorm uitmakend => oorspronkelijk
2 (van ideeën) nieuw => fris, zelfbedacht
3 (van personen) vernieuwend => geestrijk, oorspronkelijk

dnuts | 30-01-05 | 20:06

ik voel er stukjes hans teeuwen in terug"

"dus dan ging ik voor ze staan en dan maar schreeuwen van nepaaaalll neppalllllllllllll ja mooi is dat he mooi is dat he nepal maar wel een pokkeneind weg he meester taugébaard he dus daar hebben we weinig aan als we met jongerenrail gaan dus ik heb er geen kudt aan nepal, nee gek he staa je stom te lachen met die armstukjes leer op je ellebogen maar waarom ben jij leraar nou nou nou ja precies om mij dingen te leren lul van oet dus nou wegwezen ja wegwezen met je nepal er bij ga dat maar bij je vrouw zeggen waar nepal ligt en daarna lekker die leraarlul van je tussen haar olieverftietjes duwen ja want dat kunnen we wel he kijk hem staan die zak zaad, nou ja dat soort dingen zei ik dan ongeveer "

voor de rest leest t wel weer relaxed weg!!

De Bok | 30-01-05 | 20:05

Geniaal onzinnig stukkie, geweldig!

Nog te lezen ook!

masturberik | 30-01-05 | 20:02

Dit is toch prachtig... dat zulke mensen zelfs op gerenomeerde websites kunnen schrijven! Meestal worden ze geweigerd! Geenstijl, dank u!!

G. Jung | 30-01-05 | 19:59

@ redactie gs
zoek eens ff de betekenis van het woord origineel op.
Het leuke van Kouwes is er nou wel van af.

pruuske | 30-01-05 | 19:59

gelezen en nog eens gelezen en kom tot de conclusie dat deze meneer een ernstig probleem heeft met niet uitgesloten maar zeker onder meer leestekens en zijn leven in het algemeen punt je zal er maar op komen en waar is het groene boekje op de school gebleven had ie maar wat langer in de les gezet en daar een wat kennis van genomen maar ja het is niet iedereen gegeven dat je ook drie uur nodig hebt om een leraar uit de klas te lullen terwijl dat makkelijk in 15 minuten kan slappe zeik in de zeik nemen

godbetert | 30-01-05 | 19:58

-weggejorist-

Yeah-banned | 30-01-05 | 19:54

-weggejorist-

Yeah-banned | 30-01-05 | 19:52

Kijk het zal allemaal hoe jij schrift enzo en dat je wel of geen leestekens gebruikt en dat dat dan allemaal heel erg popie is of juist weer trendy en wie maakr dat eigenlijk uit maar eigenlijk kan dat me geen zak schelen en zal het me dus jeuken en vind ik het gewoon heel erg lachen en is dat natuurlijk ook weer helemaal niet belangrijk en zoals je ziet eigenlijk ook helemaal weer niet zo moeilijk om zo te schrijfen en kan niet iedereen dat als je maar een beetje doorlult dan is dat vtoch helemaal niet zo moeilijk of verbeeld ik me dat nou maar grappig blijft het wel en als je het maar veel leest dan is het ook helemaal niet zo moeilijk om te snappen ook niet als je helemaal nooit VMBO hebt gedaan of zoal sik altijd zeg LTS-zwakstroom maar dat is misschien wel weer lullig voor al die mensen die LTS gedaan hebben dus die bied ik m'n excuses aan want ik wil natuurlijk helemaal niemand beledigen behalve dan misschien Ali-B want die heft het stomste petje dat ik ooit gezien heb en ik vraag me echt af waar je zulke stomme petjes kunt kopen en waarom er mensen zijn die ze dan ook echt kopen want ik bedoel maar alles wat er te koop is hoef je toch niet echt te kopen??

Luke64 | 30-01-05 | 19:51

Geniaal:P

Wènouweer | 30-01-05 | 19:48

Veel neukplezier Kouwes! 'Ouderwets' goed stukkie weer.

Vader Sneepers | 30-01-05 | 19:48

@moonslave DWHTGTTA.
DTRT.
Dat is pas tienertaal.

dnuts | 30-01-05 | 19:45

Ik heb weer de moeite gedaan om P. Kouwes te lezen, maar het kon me alweer niet boeien. De eerste twee keer was het nog wel om te lachen Maar wat wil je nou in godsnaam zeggen Kouwes? Ik begrijp geen reet van je. Je bent een soort slap aftreksel van Jan Molendijk te Spijkenisse; een hoop slap gelul en volkomen onsamenhangend en nietszeggend.
Misschien is het wat om je bij GOODALL aan te sluiten, ze zoeken daar nog verschillende mensen.

depsychosmoker | 30-01-05 | 19:45

Misschien een idee voor een poll:

Moet Kouwes verplicht leestekens gaan gebruiken of niet?
1) Ja, ik snap er geen hol van!
2) Nee, ik kan het prima lezen zo!
3) Kouwes? Wie is dat?

laurens291 | 30-01-05 | 19:44

Noem je dat Tienertaal? Hoezo dan die hoofdletters en punten? Hooguit komma's.

Verder zou je nog constant alles moeten laten eindgen op uh. ipv en.

'zow zouhw juh eigeunluk moetuh typpuh'

Maar dat is onleesbaar.

moonslave | 30-01-05 | 19:30

Het was leuk toen we dachten dat je gewoon niet beter wist, maar om jezelf er nu mee te gaan verkopen.... Rot 's op asjuhbliev

ikheetechtnietReinde | 30-01-05 | 19:27

Het was leuk toen we dachten dat je gewoon niet beter wist, maar om jezelf er nu mee te gaan verkopen.... Rot 's op asjuhbliev

ikheetechtnietReinde | 30-01-05 | 19:27

Kouwes hou jij je zaakje eens tegen de deurkozijn en flikker die deur dan eens heel hard dicht !!!!!

supernatural | 30-01-05 | 19:18

@Mexicano Ik denk alleen dat jan molendijk een maand over een column doet.

rn1970 | 30-01-05 | 19:05

@GS
Open liever een nieuw domein voor Kouwes: vmbostijl.nl ofzo en laat m hier please niet meer toe! Geef m een ban..

Stijlloze Rukker | 30-01-05 | 18:59

zoals ik al eerder zei: er is ook veel autochtone hufterigheid.

ledwatch | 30-01-05 | 18:55

Flauwekul... liever een column van Molendijk!

Muxje | 30-01-05 | 18:44

Godsamme... noumoetikalsnogbierhalenom hetgeschreveneenigzinstekunnenbegrijpen.

~Pyro~ | 30-01-05 | 18:40

h o o f d p i j n

sluttek*t | 30-01-05 | 18:38

@. Dariuss
Jij ziet in Kouwes al de nieuwe opvolger van Marcel van Dam,ofzo?
Van Dam had humor en dat kan ik bij Kouwes niet ontdekken.
Misschien kan jij als vmbo-er een transcriptie maken voor mij.
Je krijgt altijd een 7 ter aanmoediging.

borgpen | 30-01-05 | 18:34

"meester taugébaard"
Punten en komma's zijn lastig, maar de accent aigu kan hij weer wel. ;)

Menzonius | 30-01-05 | 18:31

verdomme nu heb ik hoofdpijn!

chambeck | 30-01-05 | 18:31

@Kouwkes.. Waarom eindig je nou niet ouderwets met "dus waar hebben we het over"?

l3nt | 30-01-05 | 18:29

Hahaha, Kouwes the man, begon af te nemen, maar dit keer weer helemaal dubbel gelegen, dat nepal-stukje haha, helemaal goed deze gast, dit moet de doorslag geven voor zijn pic links in het column-rijtje

paalbovenwater | 30-01-05 | 18:27

Zal best wel een leuk stukje zijn, maar ik kom nauwelijk door de eerste alinea heen. Vooral niet op een zondag...

DiXiE | 30-01-05 | 18:27

tis weer vet kouwes!!

Toon | 30-01-05 | 18:26

puik stukkie weer niceau!

Ronno | 30-01-05 | 18:25

In mijn tijd ging het toch anders...

Ik zei niks en mocht al vertrekken, zonder leraar...

broomstick | 30-01-05 | 18:25

Haha, weer een lekker stuk ontspanning.
Voor iedereen die klaagt over de missende leestekens: misschien zegt dat meer over je eigen leesvermogens dan over de schrijfkwaliteiten van Kouwes. Misschien iets om over na te denken voordat je gaat klagen.....

DeKeet | 30-01-05 | 18:25

Ik lach me weer een breuk om dit stukje, ben ik nu een vmbo-er?

Dariuss | 30-01-05 | 18:21

Kouwes is een top gast, niks mis mee.
Ik blijf er alleen bij dat hij zijn inspiratie bij niceau heeft opgedaan.
Trouwens een ieder die iets tegen Rick heeft, heeft bij mij een puntje voor op zeker.

DaJudge | 30-01-05 | 18:18

Je wordt weer wat beter, Kouwes. Alleen volgende keer niet zoals elke column fijn uitwijden over wat je doet wanneer je boos bent. Dat kan iedereen. Inhoud!

Ward | 30-01-05 | 18:18

't Is weer OK, Kouwes! Vorige keer had U 'n puntje meer, meen ik me te herinneren, maar een kniesoor die daarover valt...

U heeft wel meer geduld dan ik, dat U liefst zestien baarden met ribfluwelen jasjes overleefd heeft!

Guido | 30-01-05 | 18:16

Kouwes,Molendijk,Good All en Martijn,het komt allemaal uit de zelfde fabriek.
Kouwes is er ook een braille uitvoering van je hersenspinsels?God o god,de laatste wereldoorlog gaan we zeker verliezen.Is er bij Geen Stijl al een nieuwe kollumptnist aangewerft?
Met vertrouwen en hoogachting teken ik,

borgpen

borgpen | 30-01-05 | 18:16

@DaJudge
Klopt maar om GS zo lekker onder te kunnen schijten zoals Kouwes dat doet (positief bedoeld) heeft toch iets meer intelect nodig.

Nootenkraeker | 30-01-05 | 18:15

Kijk nouwes Kouwes! Het toppunt van humor en intelligentie. De wereld kan weer een stuk verder met jou.....

Raga | 30-01-05 | 18:14

@Dajudge

Ja hij klop niet nee. Maar het was volgens mij iets in die richting..

Oblivion | 30-01-05 | 18:13

Ahum.. hij zet keurig aan het einde van elke zin een . Hulde hiervoor!

Dilbart | 30-01-05 | 18:11

Iedereen die zijn eigen huis er niet onderschijt, heeft in principe een vorm van intelect Nootenkraeker.

DaJudge | 30-01-05 | 18:10

Geweldig stukje weer, misschien wel de beste van Kouwes tot nu toe.

Zeg Geenstijl red. willen jullie hem weghebben ofzo? Eerst geprobeerd met interpunctie toevoegen en nu zeggen jullie dat ie zelfs te begrijpen is voor VMBO mongolen, waar ik het trouwens niet mee eens ben. Die gasten kunnen nog niet eens stukjes met punten en komma's lezen.
Kouwes heeft zoals hij zelf zei wel intelligentie, maar het komt er alleen als diarree uit.

Nootenkraeker | 30-01-05 | 18:09

@ oblivion, van mij kom ik niet mee weg zeker?
nee weet het niet meer, hij is ook niet geheel correct geloof ik.

DaJudge | 30-01-05 | 18:08

Heerlijk, hij is weer terug op zn oude niveau. Gefeliciteerd Kouwes :D.

Dexters lab | 30-01-05 | 18:07

Only a genious masters chaos.

Prachtige uitspraak. Van wie is die ook alweer?

Oblivion | 30-01-05 | 18:05

GeWelDig!! Kouwes doorgaan zo!!

Singa | 30-01-05 | 18:05

ik vind deze echt weer geniaal...
Kouwes ik wil je in m'n fokking show!

ruuddewild.nl | 30-01-05 | 18:04

Non-valeur.

Pritt Stift | 30-01-05 | 18:03

Orde scheppen in een structuur kan elke lamlul.
Het vergt een genie om orde te scheppen in een chaos?
Wie kon Kouwes niet lezen trouwens?

DaJudge | 30-01-05 | 18:03

Ik denk dat ik het met de heer P. Kouwes eens ben, ik kan tenminste weinig inhoudelijke kritiek verzinnen, ( weet niet of het aan mij ligt ), maar ik ga maar eens een Marokkaan bellen voor een multiculturele Shoarmaschotel, bonne nuit.

gentle giant | 30-01-05 | 18:00

Kouwes!

JimJ | 30-01-05 | 17:57

maar heeft wel gelijk

dnuts | 30-01-05 | 17:56

Kouwes is BrEeZaH

Zet | 30-01-05 | 17:53

sorry voor al die dubbelposts...

Oblivion | 30-01-05 | 17:51

lees tekens graag :S

Ghosty J | 30-01-05 | 17:49

Radiooptreden? Linkje??

..zapper | 30-01-05 | 17:49

" De eerste die puntjes gaat zetten bij de mannen van geenstijl komt met mij in aanraking dus niet meer doen stelletje opvoeders want met geenstijl word het weer veilig in de klas begrijp ik want ik luisterde zaterdag naar de radio tijdens het aftrekken en toen hoorde ik zelf dat rick veldkruiser het een heel goede ontwikkeling vond dat mensen met telefooncameraas in de klas gaan zitten want dan denk je wel twee keer na maar als ik ook iets mag zeggen ik zou rick van veldmuizen in een keer door het glas van de radiostudio drukken als hij dat kinderen voor kinderen met de baard in de keel radio stemmetje opzet dus waar het hebben we het over maar verder niets dan goeds over rick want we zijn collegaas moet ik zeggen van hoxha dus dat is ook weer gedaan. "

Wat een zin... christ

Oblivion | 30-01-05 | 17:45

Waar heeft ie op school gezeten, vraag ik me elke keer weer af.

GWX | 30-01-05 | 17:45

@Folio

Kunnen we ajb Mallemolendijk hierbuiten houden?

Frids | 30-01-05 | 17:43

Jawel, 7 hoofdletters, dan ga ik me nu in de tekst verdiepen.

gentle giant | 30-01-05 | 17:42

Ik denk dat Molendijkdoorbraak na de verkiezingen nog wel een zetel voor Kouwes over heeft.

folio | 30-01-05 | 17:40

Kunnen we die Kouwes niet eens op integratie-cursus sturen?

Dirruk | 30-01-05 | 17:38

Hij gebruikt wel HOOFDLETTERS, dat dan weer wel, ideetje voor volgende bijdrage?

gentle giant | 30-01-05 | 17:38

24 keer heb ik ook wel nodig.

gentle giant | 30-01-05 | 17:35

Dag .oZ, ik lees het nog even over.
( keer of 12 )

gentle giant | 30-01-05 | 17:34

LEESTEKENS GRAAG WEER TERUG

wietie | 30-01-05 | 17:33

First :P

Gefeliciteerd en tevens laatst! Heb je je huiswerk al af?

oZ | 30-01-05 | 17:32

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl