achtergrond

Geenstijl

Lowie naar AZ: De cirkel is weer rond

Hoi, daar ben ik weer...Jawel, weer een cirkel rond! Lowietje heeft een nieuwe club, maar dit keer krijgen we geen nieuw sprankelend gedicht! Van Gaal wordt dus toch de opvolger van de succesvolle Co Adriaanse die Alkmaar aan het einde van het seizoen verlaat. Lowietje werd er half oktober uitgeflikkerd bij Ajax en zocht al maanden naar een andere club. Het wordt dus geen topclub in Duitsland of Engeland. Nee, Lowie kiest voor de centen van Dirk "En weer blijkt Becam de goedkoopste" Scheringa.


Enerzijds respect, want Van Gaal kiest de moeilijke weg. In de voetsporen van Co treden is niet makkelijk, zeker niet als deze het seizoen goed af weet te sluiten. Anderzijds zijn niet alle fans even blij met zijn komst en bovendien heeft één van de belangrijkste aanwinsten voor volgend jaar - de domme negert Pius Ikedia - een dubbel contract getekend. Één bij AZ en één bij Tottenham. "Zijn zij nou zo dom of ben ik zo slim?"

Omdat de selectie van AZ én Lowietje waarschijnlijk ook een Virgin-ticket hebben gewonnen, zitten zij lekker in Spanje en komt er vandaag helaas geen perspresentatie. Bij zijn aanstelling als Technisch Directeur bij Ajax verbaasde Lowie vriend en vijand nog door een zelfgebakken sinterklaasgedicht voor te dragen. Met de laatste zinnen: "En daarom klinkt het vol overgave uit mijn mond, vandaag is de cirkel echt rond", schreef hij sportgeschiedenis. Omdat Lowie dit keer niet de gelegenheid krijgt, moeten wij het maar doen. Wie maakt er een gedicht over Lowie en AZ? Wie weet Lowies vorige brouwsel te overtreffen?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.