Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Eis tegen linksgekkie Joke Kaviaar: zes maanden

jokewastochgaankoken.jpg Joke Kaviaar, linksgekkie tot de zestiende macht en daar dan de veganistisch verantwoorde wortel van, stond deze week voor het hekje van de rechtbank. De dichteres met de verwilderde okselzone moest zich verantwoorden voor opruiende feiten van niet minder dan anderhalf jaar terug. Iets met een volksopstand ter bevrijding van alle slaven illegale gelukszoekers, gelardeerd met Hollandse vlagverbrandingen en doodsbedreigingen aan het adres van Gerd Leers, toenmalig Minister van Maurozaken. Maar: nul media-aandacht. Want de hele rechtbank zat vol met de vertrouwde walm die alleen bewoners van onteigende panden zonder water en elektriciteit met zich mee kunnen dragen (mits ze zich konden identificeren, anders kwamen ze er niet in). En daar gaat de keurige @SaskiaBelleman niet tussen zitten rechtbanktwitteren. Zelfs linksgekkie Chris Klomp liet zich onbetuigd. Maar omdat GeenStijl & Joke een lange geschiedenis samen hebben, wilden wij deze zaak toch niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan. Dus komen er nu twee linkjes voor te lachen naar indymedia, omdat die jongens en meisjes dat altijd zo leuk vinden (noot voor de indymedia-redactie: geen grappen, we hebben mirrors paraat). Hierrr een rechtbankverslagje, en een echte Kaviaar (qua gedigt) over hoe dit een politiek proces is daarrr. Veel leesplezier.

Reaguursels

Inloggen

Weet niet of iemand de moeite heeft genomen om haar slotwoord te lezen?
ik wel (diagonaal) en ik vind dat ze wel een punt heeft.
De boven ons gestelden zijn vaak hypocriet en als je het er niet mee
eens bent moet je dat mogen laten horen.

anne de graaf8209 | 11-01-13 | 20:42

Kom dan eens met een alternatief. Je reageert niet op het mijne..

Finn | 11-01-13 | 20:11

Finn,
Nee jongen , zo werkt het niet en dat weten ze verdomd goed. Eenmaal 'voet aaan land' hier en ze hebben recht op een 'zorgvuldige' procedure met alle toeters en bellen en derhalve daaruit volgend marchanderen, rekken, medicaliseren etc, enfin als eerder uitstekend uiteengezet door Wasbeer.

Inderdaad is hele asielbeleid door jarenlang traineren door links en naive emoties etc. één grote faal. Het wordt massaal misbruikt door would be immiganten om verblijf in een puisant rijke samenleving met ongekende mogelijkheden te realiseren, hetgeen ze nog vaak lukt ook omdat we ons door naiviteit en schuldgevoel gemakkelijk laten misleiden etc. Het is bovendien in essentie nog uiterst onrechtvaardig. Degenen die je hier ziet zijn bijna zonder uitzondering relatief uiterst gefortuneerde en vaak goed opgeleide mensen die , terecht,zien dat desondanks mogelijkheden thuis in geen verhouding staan met die hier. Voor de ongeletterde werkelijk kansloze massa is immigratie of 'vluchten' sowieso een abstractum. Maar met dit soor overwegingen willen de dominees, zelfgenoegzame weldoeners , gemakzuchtige media en overige na-oorlogse verzethelden niet geconfronteerd worden. etc.

justinianus | 11-01-13 | 19:17

Herstel: in een VOOR HUN krankzinnige samenleving waar ze niets van snappen en wij hun al helemaal niet, dat blijkt hier maar weer.

Mijn enige kritiek op Kaviaar zou zijn dat ze mensenhier wil houdem en dat ze tot geweld oproept maar in haar kritieken voor een menswaardige oplossing heeft ze gewoon een punt. Klaar.

Finn | 11-01-13 | 18:42

@justianus

Ze Mogen ook terug prima maar maakt het ons dan wat uit uit waar we ze naartoe sturen?

Stel ze op schiphol meteen voor de keus en binnen 48 uur zijn ze weer weg.
Geen paspoort is niet naar binnen, maar uit humanitaire beweegredenen ticket naar keuze en desnoods een overlevingspakket en het allerbeste ermee. In de regio opvangen als mondiale richtlijn opstellen. 3 keuzelanden en 3 mogelijkheden, afhangende de overeenkomsten met de opvangende landen. Stel daar ook je ontwikkelingssamenwerkingsgelden desnoods op af als het nodig is. Scheelt klauwenvol met geld wat nu aan de hand is en veel minder leed voor die mensen zelf. Doe wat je kan, maar spoof je niet zo uit, dan ga je bijna nog denken dat het onze Schuld is dat het daar oorlog is. Leer de mensen de relaties met hun buurlanden te verbeteren, daar begint het mee. Vanuit hier kunnen ze toch niks in een totaal krankzinnige omgeving.

Finn | 11-01-13 | 18:38

Listen = kosten

Finn | 11-01-13 | 18:29

@Wasbeer Wij gaan het misschien niet oplossen maar Nederland staat toch altijd zo graag te problem als gidsland? Doe dan even oplossen graag iemand dank U. Bel Anders ryanair even en vraag de prijslijst op voor bulkaankopen en zeg er meteen bij dat nederlandse piloten de beste piloten in de wereld zijn. Wat of 1 miljoen tickets listen en zet dat af tegen de huidige listen die veel hoger zijn en niet alleen financieel maar juist zoveel mensen betreft. In Nederland hebben deze mensen ook geen menswaardige toekomst op deze manier. Denk niet zwartwit linksrechts maar de kleur van je hart.

Finn | 11-01-13 | 18:27

Finn, sympathiek allemaal, maar nogal naief. Neem , ook, maar van mij aan dat uitgeprocedeerde asielzoekers niets bijzonder hebben te vrezen in land van herkomst, althans niet meer of minder dan vele miljoenen landgenoten. Uiteraard staat sociaal-economische situatie, welvaart en toekomstmogelijkheden ( voor kinderen) in geen enkele verhouding tot die in eigen land. Dat en niets anders is feitelijke reden geweest voor 'vlucht'naar NL. Alsmaar gerekte prcedure ( zie wasbeer etc) heeft dit ik zou bijna zeggen overbodigheidshalve aaangetoond. Terugkeer is dus vanzelfsprekend en eigenlijk geheel eigen verantwoordelijkheid. Ongelukkige bemoeienis van overheid hiermee wordt door 'vluchtelingen' en medestanders helaas voortdurend misbruikt om zaak wederom te traineren en alsnog verblijf af te dwingen. Terugkeren willen ze niet, maar kunnen ze uiteraard wel en moeten ze ook. Terugkeer is vele malen eenvoudiger dan 'vluchten'. Wordt notabene, ten onrechte mijns inziens, volledig gefaciliteerd.

justinianus | 11-01-13 | 18:20

Ik ben tegen geweld en keur alle oproepen daartoe af. Maar ik keur ook alle geweldsdaden af evenals opsluiting van onschuldige mensen, zeker als standaard praktijk. Ik kan mij wel voorstellen dat iemand daarvan over de rooie gaat en daarom is het urgent dat het probleem rondom de vluchtelingen voortvarend wordt opgelost. Jammer genoeg blijft de discussie echter steken bij het aanwijzen van een zondebok en gaat het niet over constructieve oplossingen. Gemiste mans.

Finn | 11-01-13 | 18:11

true story.
het is een wereldwijd probleem. en da gaan wij nie efkes oplossen, jonge...
.
En nu ga ik weg! *koken doen* mzzl

wasbeer1860 | 11-01-13 | 18:06

Procedures en beroepsmogelijkheden afschaffen. Afspraken maken met buurlanden. Meer ontwikkelen is minder werk. Nu zetten we iedereen aan het werk ermee.wat dat betreft deel ik deemed frustratie. Kan veel simpeler, helderder en tegelijkertijd menswaardiger. Maar dan moet je wel het probleem zelf erkennen en ook evalueren wat er nu precies mis gaat nu. Verwinzen naar internationale luchtvaartafspraken kunnen immers worden veranderd. het is een wereldwijd probleem juist daar waar oorlogen zijn. Veilige buuelanden of de regio zijn dan het dichst bij die mensen thuis, dus ook het meest logische.

Finn | 11-01-13 | 18:03

Een betere wereld begint indeed bij onszelf. (En het per direct kielhalen van om het even welke politicus maar da's weer een ander topic... ;) )
Prettig weekend!

wasbeer1860 | 11-01-13 | 18:00

Ik ben het ook lang niet eens met alle restricties die het fenomeen grens met zich meebrengt. Maar ik verzeker me er tot nog toe van dat er meer voordelen en bescherming uit voortvloeit als negatieve gevolgen...

wasbeer1860 | 11-01-13 | 17:57

Sneu dat links en rechts niet verder komen dan opzij te kijken in plaats van vooruit. Loop je ook niet tegen een blinde muur op. Een betere wereld begint bij jezelf, toch?

Finn | 11-01-13 | 17:56

Ja... we kunnen wel tickets uitdelen maar ik kan je nu al op een presenteerblaadje aanbieden dat als je een Nigeriaan een ticket geeft naar Ghana, de Ghanese immigratiedienst 'm een keer glazig aankijkt en 1: terugstuurt naar last known destination als per internationale luchtverkeerswetgeving, of 2: Betrokken Nigeriaan in detentie plempt tot een terugkeer naar het land van nationaliteit/herkomst is verzekerd.

wasbeer1860 | 11-01-13 | 17:54

Nu doorpakken... Ik zou bijna in tranen uitbarsten als het niet zo ironisch zou zijn. Ik ageer alleen en uitsluitend voor een consequent beleid. Ik schets alleen de obstakels die een tientallen wanbeleid, geboren uit onzekerheid en gevoed door extremisten als Kaviaar teweeg hebben gebracht. Nee, rechts gedachtegoed is niet menswaardig. Verre van. Maar het huidige bureaucratische en ondoordringbare oerwoud van procedures en beroepsmogelijkheden bestempelen als een rechts probleem is jezelf voor de gek houden. Links heeft van een in eerste aanleg simpel proces, ieder mogelijk falen per individu onder een vergrootglas gelegd en moord en brand geschreeuwd dat dit onacceptabel is. Queue ondersteunende en uitgebreidere regelgeving die ieder mogelijk negatief toeval ondervangt. En dat keer tien en herhaal tig jaar.
.
Een consequent en eerlijk beleid zal helemaal en vanaf nu weer moeten worden uitgestippeld. Zou dat ooit nog gebeuren? Ik hoop het... En dan ditmaal zonder beinvloedingsterreur van recht, links of het onterechte erfzonde schuldgevoeldat we als post-VOC natie kennen.

wasbeer1860 | 11-01-13 | 17:50

Wasbeer wees welkom? Maar dat is helemaal niet waar ze zijn helemaal niet welkom. Ze worden allang overal met de nek aangekeken door de meesten. nou, doe daar dan wat aan, geef ze nou gewoon dat ticket, vliegt ryanair daar niet naartoe? Het hoeft helemaal niet zon enorme belasting te zijn maar je moet wel naar eeffectieve oplossingen willen luisteren, en niet net doen of het daar nu zo goed mee gaat. Dat gaat het niet, alleen maar meer schrijnende gevallen. Daar moet je de ogen niet voor sluiten.

Finn | 11-01-13 | 17:46

Wasbeer, idd, dan hoeven ze most eerst hierheen te komen als ze naar een buurland willen. Jij begint hem te snappen, nu doorpakken. Consequent een dergelijk beleid voeren dus.

Finn | 11-01-13 | 17:39

Jammer dat dit soort mensen zich "links" noemen. Daar wil je toch niet mee vergeleken worden als intrensiek oprecht denkend en handelend links mensch (echter niet tegen elke prijs / bij elk onderwerp). Noem je dan op voorhand "links gek/maf/psychotisch" of iets dergelijks?

ad melkert | 11-01-13 | 17:39

Als ik het me goed herrinner hebben we nog genoeg werkeloze piloten. Nederland transitland. Veilig hierkomen zonder passpoort en je mag gratis overal in afrika of Arabia of het middenoosten vliegen waar je niet voor je leven hoeft te vrezen. Maar hier blijven kan niet. Is toch veel menswaardiger? Waarom moet er zo over gemierd worden? Joke heeft op een aantal punten gewoon gelijk, vluchtelingenbeleid is niet effectief, werkt voor geen meter, er is weer een held industrie omheengebouwd, celeb komen evengoed binnen en er worden binnen het huidige beleid allerlei verwachtingen gewekt die tegelijkertijd op een vreselijk onmenselijke manier worden uitgevoerd zodat het handenvol geld kost en zeker de vluchteling uiteindelijk niet geholpen is. Geef ze een ticket, wees barmhartig en rechtvaardig. Had je al die ellende niet hoeven hebben.

Finn | 11-01-13 | 17:37

Correctie, eenieder met VERBLIJFSSTATUS mag werken.
En eenieder die nog niet door de procedures heen is gelopen niet, nee. Logisch ,want die hebben nog geen sofinr, geen mogelijkheid tot verzekeren en dus geen aanspraak op zorg wanneer ze voortvloeiende uit verricht werk letsel of anderzijds schade oplopen.
.
En get real, je denkt toch niet dat als de oplossing voor die mensen ligt in het migreren naar een buurland, ze dan EERST de moeite gaan doen om hierheen te komen? Een Amsterdammer die in Hoofddorp werkt gaat toch ook niet via Utrecht naar huis?
.
Nogmaals, zolang er ruimte voor is en om het even wie hiernaartoe wil komen omdat ze geloven hier een betere toekomst te kunnen vinden, wees welkom. Maar draag dan bij aan het in stand houden van die faciliteiten die dat mogelijk maken, opdat de volgende schare -en wijzelf dus ook- van mee kunnen genieten.
.
En daar loopt het mis. Want zo gebeurt het niet. Dus dan zegt een overheid en een overgroot deel van de bevolking geheel terecht: Wegwezen.

wasbeer1860 | 11-01-13 | 17:32

Bezel = bezem

Finn | 11-01-13 | 17:22

Asielzoekers al dan niet afgewezen MOGEN niet eens werken in Nederland,wedden dat 90% van de gelukzoekers de bezel aanpakt die jij in hun handen wenst te duwen. Geef ze gewoon een vliegticket, klaar.

Finn | 11-01-13 | 17:20

De buurlanden van waar ze vandaan komen wasbeer. Of tenminste in de regio waar ze geen direct gevaar lopen. Het kan allemaal zoveel simpeler. Betaal de tickets maar van de opbrengsten uit de sluiting van de centra.

Finn | 11-01-13 | 17:12

Finn, waarde Finn. Beste Finn.
M'n mond valt even open, broek zakt af en m'n klomp breekt. In duizenden gruzelementerige stukjes. Gelukszoekers een top drie van landen waar ze wel heen willen laten opgeven??? En dus die landen opzadelen met onze... oneerbiedig gezegd... afdankertjes??? En welk land ter wereld schat jij als zo daas in dat ze met een dergelijk plan akkoord gaan?
.
Mensen die in Nederland worden afgewezen op hun asielverzoek, daar schort echt iets aan. Want geloof me, als er ook maar een minimale twijfel bestaat over de veiligheid van betrokken persoon als we die terug naar af sturen, DAN STUREN WE NIET. In de tijd dat de IND op het terugkeerbeleid nog alleenheerschappij had en autonoom eindbeslissingen kon nemen, ja. Toen washet wel even anders. Maar sinds toch al minimaal vijf jaar zijn alle ketenpartners als Vreemdelingenpolitie, Marechaussee, Dienst Vervoer en Ondersteuning en IND onder de noemer Dienst Terugkeer en Vertrek geschaard en hebben ze een even groot deel van de verantwoording en zeggenschap binnen het gehele proces, onder verantwoording van de Vreemdelingenrechter. Er zijn twee toezichtcommissies die de integriteit qua procedures en fysieke verwijdering waarborgen. Een enkele misstap of exces en het is einde aanstelling voor de betrokken ambtenaar. Dus, mijn beste, menswaardig is zo ongeveer een understatement in dit verband. Er wordt niets aan het toeval overgelaten.
.
Betreft je opmerking over gelukszoekers in US, Canada en dergelijken... DIE HEBBEN STEEVAST BIJGEDRAGEN AAN DE OPBOUW VAN DIE LANDEN AANGEZIEN ZE NIMMER VOOR ENIGE UITKERING IN AANMERKING KWAMEN TENZIJ ZE EEN VOLLEDIG ARBEIDSVERLEDEN IN HET BETREFFENDE LAND HADDEN DOORGEMAAKT. Een doodgewoon quid pro quo. Je wil hier komen wonen en bent niet vanwege levensgevaar je land ontvlucht? Prima. Werken met je kadaver. Draag maar bij aan het land dat je opvangt. Maar dat wil de gelukszoeker van tegenwoordig niet. Die wil zijn handje ophouden en eist dat daar een stapel euro's worden ingelegd.
.
Het land van melk en honing met zijn gouden straten is een illusie. En als idioten als die Joke Kaviaar menen dat ze geweld mogen propageren om hun niet te realiseren utopia te kunnen bereiken, dienen ze middels de volle macht van de wet tegengehouden te worden.

wasbeer1860 | 11-01-13 | 17:05

En links, wat is dat? Kun je dat eten? Alsof links of rechts het zo goed doet en alsof dat wat uitmaakt hierzo. Nederland voor de Nederlanders, yeah right. Kijk eens om je heen, en dan in de spiegel en zeg: Ik ben een realist. *proest*

Het ware wel de rechtse ondernemerts die begonnen zijn met gastarbeiders hiernaartoe te halen. Links deed er een schepje bovenop.

Alle politici, links of rechts hebben er aan meegewerkt.

Beetje schuld verschuiven en vingerwijzen, elkaar de zwarte piet teospelen, meer is het niet. Niemand doet er wat aan. Dat is een sneue zaak dus mensen die zich dat aantrekken verdienen beter, tenminste om gehoord te worden,niet om ook meteen maar in de cel te smijten onder een politieke snoef naar links of rechts, dan wil je gewoon niet weten wat er aan de hand is. Fijn mens ben je dan, gebeurt wel ondertussen in je eigen land maar je wilt het gewoon niet weten. Dat is pas hypocriet.

Fijn weekend allemaal trouwens. Droom lekker verder..

Finn | 11-01-13 | 16:05

@Wasbeer1860

"Helaas is het overgrote deel gelukszoekers die hier de ruif wensen leeg te vreten."

Zelfs dat geeft je niet het recht om dan voorhet gemak mensen stelsigmatig door de mangel te halen. Als je ze dan toch ergens naartoe wil sturen, vraag dan opzijnminst bijvoorbeeld hun top 3 landen om naartoe gestuurd te worden, en kom zelf met een top 3 suggesties. Maar je moet wel zorgvuldig nagaan wie er echt vluchteling is en wie niet. En ja, ook gelukszoekers zijn mensen die je niet deaud zou mogen wensen. Moet je de Nederlanders in de US, Canada enAustralia eens op dezelfde manier behandelen, zijn immers ook 'gelukszoekers'.

Menswaardig, mijn beste, is hier het magische woord.

@Worstjes

Wie noem jij 'ons'?

Finn | 11-01-13 | 15:57

Finn | 11-01-13 | 14:28

zie
Worstjes | 11-01-13 | 11:20

daarom dus, dat goedkope linkse gezeik.
Ga naar Afrika, waterputten slaan en val ons niet lastig.

Worstjes | 11-01-13 | 15:09

Finn,
Op je laatste opmerkingen kan ik meegaan. Als samenleving met fatsoen omgaan met ECHTE vluchtelingen, dat zijn we onszelf verplicht, zonder meer. Helaas is het overgrote deel gelukszoekers die hier de ruif wensen leeg te vreten. De ECHTE vluchtelingen, die komen niet zomaar even aan de vaak tienduizenden euro's om vervalste documenten te regelen, grensambtenaren in het land van herkomst om te kopen, tickets en begeleiding te ritselen e.d. Ook niet als de hele familie meelapt. Het resultaat is een ver overbelast migratie systeem dat door de parasieten, van gelukszoekers tot linksche gutmenschen, tot op barsten toe is vervuild. Eindeloze beroepsmogelijkheden, geldgeile vreemdelingenrecht advocaten die zoveel mogelijk "klanten" zo lang mogelijk in hun bestand houden om zo maximaal te kunnen declareren, you name it. Veel van die vreemdelingen die na een x aantal jaren uiteindelijk alsnog na het gevoerd krijgen van valse hoop worden uitgeprocedeerd, hebben hun advocaat misschien twee, drie keer gezien. De rest van de communicatie loopt spaarzaam telefonisch en grotendeels op papier.
.
De linkse kerk heeft net zolang de regelgeving opgerekt en de grenzen voor beroep verlegd tot een logge dinosaurus van een apparaat is achtergebleven waar al die advocaatjes die in het echte werk niet mee konden komen, dankbaar misbruik van maken voor hun zelfverrijking. Maar juist deze lieden worden door een oogklep dragende, linkse dread/shitlock meute op een voetstuk van eerbaarheid en integriteit geplaatst. Zij strijden toch immers voor die arme negertjes? Zij zijn toch degenen die tot hun laatste snik ageren tegen het kille uitzetbeleid? BULLSHIT.
.
We zijn in onze door links opgedrongen gekunstelde naastenliefde uitgegroeid tot een groteske karikatuur die nu door diezelfde linkse rakkers wordt gepoogd verkochte te worden als een guur rechts beleid. Een menselijk en eerlijk proces is in dit klimaat voor geen enkele vreemdeling, ECHTE vluchteling en profiteur, meer mogelijk.

wasbeer1860 | 11-01-13 | 14:54

Vrijheid van meningsuiting betekent dat ook die meningen die niet stroken met de jouwe gezegd mogen worden. Zelfs als het de mening van Joke Kaviaar betreft.

It is easy to believe in freedom of speech for those with whom we agree. Leo McKern

Fred Janssen | 11-01-13 | 14:49

Frappant dat veel reacties haar gelijk aantonen. Maakt haat betoog alleen maar sterker. Stelletje gewetenlozen. Je kan toch moeilijk iemand kwalijk nemen dat ze zich het lot van de verworpenen aantrekken. Dit land kan zoveel beter. Ondertussen wel als ondernemer Polen het vuile werk laten opknappen. Ga dan zelf in Polen wonen zou ik zeggen, wel zo consequent.

Finn | 11-01-13 | 14:39

De wereld is vrij groot moet toch ergens een plek voor dat soort mensen te vinden zijn. Ik vind ook niet dat ze in Nederland thuishoren. Maar je kan je ook sterk maken voor opvang in de regio, en je daarvooor inspannen. Hoeven ze ook niet hiernaartoe te vluchten.

Finn | 11-01-13 | 14:31

@worstjes

Slap argument. Gaat erom of je als samenleving het fatsoen hebt om op een menswaardige manier met echte vluchtelingen om te gaan, heeft niets maar dan ook niets met links of rechts te maken, dat zijn achterhaalde begrippen.

Finn | 11-01-13 | 14:28

Mevrouw is blind en heilig overtuigd van de linkse religie en derhalve intolerant op het gewelddadige af naar andersdenkenden. Soort Tanja N. De een nog dommer dan de ander. Wie meer wil weten over dit agressieve kudtwijf met haar grote muil, die leze @petersiebelt

lekker wijf | 11-01-13 | 13:32

Goh, als ik zo lelijk was zou ik ook overal wat op te mekkeren hebben! Maar dit heeft wel een voordeel, het regent nooit in haar mond!

rollemanneke | 11-01-13 | 12:22

@ Finn
11:01

Je kunt je natuurlijk ook afvragen waarom iedereen zo´n bloedhekel heeft aan linkschmenschen.

Worstjes | 11-01-13 | 11:20

joke wil gewoon een onuitputtelijke vijver van well-hung mannenvlees hebben. want met zo'n tronie moet je wel in een grote vijver vissen om nog enig kans op van dattum te hebben. *nu al angst heeft voor de vrijmibo*

Woehahahaa | 11-01-13 | 11:03

Zelden zo een schokkend betoog gehoord.

Alle toetsenbordridders die hier de mond vol hebben van een betere wereld, en doorgaans de mond vol hebben van kritiek op de manier waarop vorm wordt gegeven aan het bestuur van het land, maar hier ineens de rug toekeren aan een stem voor meer medemenselijkheid in de wereld, bij deze wens ik jullie ongezien de tiefus, zoals jullie doen tegenover mensen wiens verhaal jullie niet eens kennen.

Kaviaar heeft gewoon een punt. Als je niet eens meer vanuit het gezichtspunt van een ander kan redeneren, als je tienduizenden mensen op een hoop gooit, dan ben je te laf om te poepen.

Of je vluchtelingen nu wel of niet het land in laat, maakt niet eens uit. Het gaat erom dat er oprecht naar menswaardige oplossingen wordt gezocht.

Stuur ze dan ergens naartoe waar ze wel veilig zijn, dat moet toch binnen de internationale politiek wel te regelen zijn? Wie spreekt er voor hen die wel legitieme vluchtelingen zijn? Zal je het zelf wezen.

Voor het feit dat GeenStijl in ieder geval hiernaartoe doorlinkt, +1

Kaviaar, dappere vrouw, + veel.

Finn | 11-01-13 | 11:01

Wel een beetje absurd die eis van een half jaar. Je hebt vrijheid van meningsuiting of je hebt het niet.

Doldwaas | 11-01-13 | 10:59

Volkomen krankjorum en zeer radicaal. Behept met uniek waansysteem waarin zij zich omgeven weet door kapitalistische uitzuigers, fascisten, rascisten en nog zo wat. Ook weer niet zo ongevaarlijk. Zij of één van latent ( half-)psychotisce links radicale medestanders kan zo maar inenem doordraaien en 'de daad bij het woord voegen'etc. Hoe dan ook, voortdurend verbale dreigementen moeten maar eens afgestrafd. Paar maanden cel lijkt me redelijk.

justinianus | 11-01-13 | 10:48

Ergens heeft ze gelijk,,, identificatieplicht? ROT OP!!!

brammetaalman | 11-01-13 | 10:19

.. bah, linkse zombie.

Jan Passant mk2 | 11-01-13 | 09:59

Joke, die was toch een vliegtuig?

Worstjes | 11-01-13 | 09:50

Die belegen stinkdeken klaagt nogal het een en ander aan, he? Kan ik ook, Joke:
.
Ik klaag aan:
De Linkse terreurorganisatie Indymedia, welke stelselmatig investeert in het verstoren van de gevestigde orde en de gekozen samenlevingsvorm die wij als Nederlanders hebben opgebouwd. Hoe kunnen jullie jezelf in de spiegel aankijken, wanneer je je ongewassen hand ophoudt bij het door jullie hier tot uitgeroepen facistisch bestel, het bestel dat door hardwerkende Nederlanders is ontwikkeld tot behoud van onszelf? Wanneer jullie niet wensen te werken en bij te dragen aan de onze –steeds sterker afbrokkelende- welvaart, hoe durven jullie dan kritiek te leveren op de manier waarop het geld en de omstandigheden worden geschapen waardoor jullie je malcontente, geldverslindende illusie van een heilstaat kunnen najagen?
.
Ik klaag aan:
Joke Kaviaar, die in haar aan het psychotisch spectrum grenzende geestelijke toestand hen durft te veroordelen en verketteren, die uitvoeren die maatregelen die nodig zijn, om de door onze ouders en grootouders opgebouwde Nederlandse welvaart te verdedigen.
Joke Kaviaar, die middels opruiing tot en het verheerlijken van fysiek geweld, hoopt op een ineenstorting van onze samenleving en doelbewust aanstuurt op anarchie, waarin zij en haar achterban menen te kunnen floreren. Hoe dachten jullie jezelf te gaan bedruipen als je de reformwinkel niet meer in kan lopen om je in je levensmiddelen te voorzien? Als je niet meer naar de kringloopwinkel kan om met je van rijkswegen verstrekte uitkering en/of subsidies meubels kan kopen om in je gekraakte –EN AAN EEN ANDER TOEBEHOREND- woning/pand te broeden op nieuwe gedesillusioneerde pogingen om onze manier van leven kapot te maken?
.
Ik hou jullie, linkse gutmenschen, linkse activisten, langharig, ongewassen en werkschuw Indymedia tuig, en JOU, Joke Kaviaar, hoofdelijk aansprakelijk voor het vergiftigen van ons gevoel van zelfbehoud, berveesd als wij Nederlanders zijn geworden ten aanzien van het uitspreken van onze afkeer jegens de ons door jullie opgedrongen en finaal falende multicultuur. Culturen verschillen van elkaar naarmate je verder weg reist en daar is een goede reden voor. Mensen die elkaar niet verdragen nemen AFSTAND van elkaar.
.
Your sincerely,
Een doorsnee Nederlander die wel werkt en belasting betaalt.

wasbeer1860 | 11-01-13 | 08:49

Ratzinger | 10-01-13 | 22:28 | + 2

Ik denk dat Clinton de geschiedenis uiteindelijk ook wel zal halen, als de debiel die de mortgage crisis veroorzaakt heeft. En Lewinsky, natuurlijk.

Garret Weldon | 11-01-13 | 08:49

Stop de Hollandse Kaviaar

Cousin Eddie | 11-01-13 | 08:23

Dit is het type linkschmensch dat zelf nooit iets verkeerd doet, het ligt altijd aan de maatschappij en zij hebben de wijsheid in pacht. Ik zeg Deporteren naar Noord-Korea !

Roffel | 11-01-13 | 08:19

Och echt zo'n wijf die een hoop stampij gaat maken dat ze de 4e in de rij is bij de Jumbo en dus haar boodschappen gratis wil hebben.

Eshek | 11-01-13 | 08:08

Nou, zet die mirrors maar aan. Geloof dat ze over hun datalimietje heen zijn dankzij de roze links. Of nee wacht, na 5 minuten was de pagina geladen. Gauw kijken. Inmiddels geen idee meer wat jullie vertelden, maar ik hoop op douchende lesbo's.

QuelleFromage | 11-01-13 | 08:07

Nederlanders, het komt nooit meer goed in NL, kijk Nieuwsuur Zender: Nederland 2 Datum: 10 januari 2013 Uitzendtijd: 00:40 - 01:35 uur (www.nieuwsuur.nl) (nieuwsuur.nl/video/460466-opleving-won...) Professor TU Delft legt het even uit, huizenmarkt is afhankelijk van starters voor doorstroom. Nu totaal op slot door "ongunstige" maatregelen, huizenprijzen zullen deze crisis totaal 45% dalen als je inflatie mee rekent. Dat is 500 a 600 miljard euro aan kapitaal vernietiging! Rutte bedankt voor deze "uiterst voorzichtige, verantwoorde en uitgebalanceerde maatregelen". Olifant. Als de Nederlandse banken en het NL kapitaal deze aanslag overleven zodat Nederlandse pensioenen nog enige waarde hebben over 25 jaar, dan zijn we echt doctrine proof. Rutte en Samson, beide communist avant la lettre, trekken alles tegelijk uit de kast om de NL huizenmarkt en hiermee de grondslag van NL kapitaal te slopen. Leve de armoede en ouderen op droog boord en water. Heeft helemaal niks met de euro te maken, buitenlandse huizenprijzen stijgen al lang weer. Dus houdt de HRA lekker in de pocket, lekker bespaard toch, er zal verder nauwelijks nog geld uit de huizenmarkt vloeien. Einde.

Flappie2006 | 11-01-13 | 03:36

@McShamus | 11-01-13 | 02:30
Nou, wat moeten wij in de brand steken dan? En zal dat helpen? Jij vindt iemand die haar mening kracht bijzet door gemeenschapsbezit in de fik te steken en te vernielen beter dan iemand die gewoon zijn mening verkondigt zonder dat dat de samenleving vele duizenden euro's kost? Ik vind dat merkwaardig.

En de kliko op tijd naar buiten is gewoon jouw deel van het contract met de gemeente: je betaalt afvalstoffenheffing om je rotzooi te laten ophalen en verwerken en in ruil daarvoor zorg je dat je het netjes en op tijd aanbiedt zodat het tegen een minimale kostprijs gebeurt. Wat is daar verwerpelijk aan?

Makkelijk gezeik is wat Joke K. doet. Schoppen tegen de samenleving van wie ze leeft, vernielen van gemeenschappelijk bezit waarvoor zij als uitkeringstrekker toch niet hoeft te betalen en strijden voor mensen die hier op jouw en mijn kosten willen potverteren: Dat is pas makkelijk, en velen zijn dat soort gezeik heel erg beu.

Stormageddon | 11-01-13 | 03:21

McShamus | 11-01-13 | 02:30
u zet de kliko een dag ervóór bij de buren?

hetluis | 11-01-13 | 03:16

Tsja, gek of niet, ze doet wel iets. Dat is meer dan de toetsenbord protesters op GS. Geef dat wijf wat credit, hoe gek ook... Dat makkelijke gezeik hier ben ik een beetje beu. Grote bekken, maar wel de kliko op tijd buiten, s.v.p.

McShamus | 11-01-13 | 02:30

@hetluis | 11-01-13 | 01:44
Zij noemt zichzelf dichteres. Kortom: niets. Ze zal hoogstwaarschijnlijk wel een uitkering trekken.
Maar een beetje loyaliteit naar de verzorgingsstaat die dat mogelijk maakt, ho maar.

Stormageddon | 11-01-13 | 02:09

wat doet dat wijf eigenlijk, in 't dagelijks leven?

hetluis | 11-01-13 | 01:44

Niemand wil Joke doen? Nou, vooruit...... ik ben de beroerdste niet! Heb pas ook nog de afvoer van de plee ontstopt, dan s dit 'n peuleschilletje/klitje!

Vroegkaal | 11-01-13 | 00:48

Wie dat neukt krijgt van mij -áchteraf- een fles jenever.

Shareholder II | 11-01-13 | 00:43

't Zijn ook altijd dezelfde (stereo)types... Onverzorgd en nagenoeg zonder uitzondering spuuglelijk.
Niet dat ik nou zo knap ben. dat dan ook wel weer...

Wijze Uil | 11-01-13 | 00:30

Ratzinger | 10-01-13 | 21:49
Intrigerend, die mengeling van liefde voor Dosto en de legendarische volksschrijver enerzijds en de Markermeer-doctrine anderzijds.

Keep it up.

Moishe Pipik | 11-01-13 | 00:29

Joke Kuijt heet het mens volgens de Burgerlijke Stand. Kuit... Kaviaar... Vat u 'm?

JoranVanderdood | 10-01-13 | 23:59

zovoklets | 10-01-13 | 23:13 | + 1
Zoals Stormageddon al zegt 23:29.

Wraak, zoals in alle oorlogen voorkomt. Denk dat de Britten de Duitse bombardementen op hun steden niet zo fijn vonden. Dresden was onnodig, dat kan ik met je eens zijn. In feite een oorlogsmisdaad, dat is, als je denkt dat er oorlogen zonder misdaden bestaan en dat daar een criterium voor is.

Als hier 1 miljoen mensen zouden zijn doodgebombardeerd zou ik er niet zo gek veel moeite mee hebben om in het land van de vijand ook wat plat te bombarderen.

Ik zeg het wel vaker, de aarde is niet dat je zegt 'De Efteling'.

Met de Russen heeft dit allemaal niets te maken, zoals Storm al aangeeft.

Ratzinger | 10-01-13 | 23:52

@zovoklets | 10-01-13 | 23:13
Ja. Vergelding voor London en vooral Coventry. Het was overigens een door de Britten voorgestelde tactiek: platgooien die boel. En dan niet alleen de industrie ook de steden. Amerika was daar aanvankelijk helemaal niet zo voor.
Maar het betekende wel, dat toen ze eenmaal hadden gedaan de stap om de A-bom op Japan te gooien een stuk kleiner was. Ze hadden het ding uiteindelijk ook wel op Berlijn gegooid, als het nodig was geweest, maar de Amerikaanse strategie was in eerste instantie toch militaire doelen, geen burgerdoelen.

Stormageddon | 10-01-13 | 23:29

Ratzinger | 10-01-13 | 23:08 |

Zo maar, omdat het kan, nog even 2.800.000 kilo brandbommen gooien?

Maar goed, ik was er niet bij.

zovoklets | 10-01-13 | 23:13

Niets doet extreem-rechts er zo goed uitzien als extreem-links.

propagandhi | 10-01-13 | 23:09

zovoklets | 10-01-13 | 22:59 | + 0
De Britten deden even vrolijk mee hoor.

Denk je nou in alle ernst dat de Russen daarvan onder de indruk waren? De Russen hebben een 20 mln levens opgeofferd - wat zouden die malen om Dresden?

Meer dan een vergeldingsactie, die niets met de Russen te maken had, was het niet. Indruk maken?

Ratzinger | 10-01-13 | 23:08

necrosis | 10-01-13 | 22:51 | + 0
In Afghanistan is geen oorlog te voeren, omdat je geen echte tegenstander hebt. Eigenlijk meng je je dan in een burgeroorlog. In elk geval toen de USA daar binnenviel.

Heel dom, als je zou denken daar orde op zaken te stellen. Zooi leeft nog in 13e eeuw.

Het signaal is wel goed, als eerder gezegd. Don't fuck with us. Osama is dood, weet je wel.
Wat denk je dat andere moslimstaten nu denken? Wij gaan shelter bieden aan types als Osama?

Wat mij betreft gaan ze morgen terug, niks meer te zoeken. Enfin, zit je er toch en kost het niet te veel, dan kun je blijven zitten.

Er lopen ook wat pijpleidingen, de moeite waard. En presence houden in die regio kan ook weinig kwaad (vanwege de goedkope olie). Irak same story. SA? Same story.

The great game, meer niet. Doen de Amerikanen prima. Ook voor jou ja.

Ratzinger | 10-01-13 | 23:04

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:31 & 21:35

Waarom in godsnaam haal jij statistieken erbij?

Ik heb het er over, dat wanneer het oplossingspercentage stijgt van 2% naar 10% bij de huidige mate van criminaliteit, het aantal zaken voor OM en de rechter vervijfvoudigt.

Dat zou dan volgens jouw logica, indien de verhouding minder zware zaken tot zwaarder wegende zaken eender blijft, inderdaad 7,5 jaar moeten duren voordat die hoer uit het topic aan de beurt is, tenzij OM en/of rechtbanken een spontane vervijfvoudiging van haar/hun capaciteit(en) weten te genereren.

Hoe moeilijk kan het zijn om dat te begrijpen?

En waarom haal jij er dingen bij als een OM die zich niet met statistieken bezig houdt, of nog erger, iets waar over het algemeen geen rechter bij komt kijken en dus niet ter zake doet ten aanzien van mijn vraag, zoals alcomobilisme?

ZKH EénOog | 10-01-13 | 23:00

Ratzinger | 10-01-13 | 22:57 |

Dat bedoelde ik dus met Dresden. De Russen stonden aan de poorten en de Amerikanen wilde even laten zien dat ze niet te beroerd zijn drastisch mensenleven te vernietigen wanneer het nodig is.

zovoklets | 10-01-13 | 22:59

zovoklets | 10-01-13 | 22:47 | + 0
Russen imponeren? Hebben in feite WO-II beslist, met 20 mln doden.

Wij maar denken dat Europa bevrijd is door de Amerikanen, Canadezen etc. Die geallieerden wisten niet hoe snel ze in Berlijn moesten zijn. De BRD had niet eens bestaan, maar zou tot het Warschaupact hebben behoord.

Ik zeg jou, wij mogen de Russen op onze blote knietjes danken dat ZIJ WO-II beëindigd hebben. De rol van Amerikanen cs. wil ik niet uitvlakken, maar het zijn uiteindelijk de Russen die Duitsland verpletterd hebben.

Dat wordt wel eens vergeten ja.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:57

@Stormageddon | 10-01-13 | 22:40
Gelukkig zit er nog zat olie in de grond van landen die niet tot de OPEC behoren.
En over OPEC gesproken: wanneer gaat de EU dat kartel eens slopen?

necrosis | 10-01-13 | 22:54

@Ratzinger | 10-01-13 | 22:45
Amerikanen houden niet van verliezen?
Dan hadden ze lering moeten trekken uit de oorlog van Rusland tegen Afghanistan.

necrosis | 10-01-13 | 22:51

Ratzinger | 10-01-13 | 22:39 |

Hé, een vliegtuig in een kantoortoren heeft ook meer invloed gehad dan je vooraf kon vermoeden.

Weet ik veel. Eén of ander bom op een sluisdeur in het Panama-kanaal en je bent een paar weken zoetzuur. Die deuren haal je niet bij de gamma.

zovoklets | 10-01-13 | 22:51

Ratzinger | 10-01-13 | 22:35

Dresden was niet nodig om de oorlog te beeindigen maar voor ná de oorlog. Het spel gaat immers door en wanneer je de kans krijgt wil je de stukken zo zetten dat je een beter uitgangspunt hebt. Beetje de Russen imponeren enzo.

zovoklets | 10-01-13 | 22:47

necrosis | 10-01-13 | 22:33 | + 0
SA is in feite USA bezit. Ws. weet je dat niet. Geldt ook voor de rest van de oliestaatjes rond de Perzische Golf.

Je krijgt optochten en vlagverbrandingen, meer niet. Nou ja, ze aanbidden dan voortaan de Westerse superioriteit. Da's ook wat waard.
't Idee dat SA de olieprijs bepaalt is een beetje achterhaald, al helemaal als puntje bij paaltje komt. Dan is SA een kolonie van de USA, meer niet. Dat is het nu al.
Keeping up appearances.

Een volgende oorlog wordt niet gewonnen door de landen die olie hebben, maar door de landen die militair overwicht hebben. De VS geven daaraan net zoveel uit als de daarna komende 20 landen.
Dat zou je te denken moeten geven, ook over hoe zij over de toekomst nadenken en die inschatten.
Amerikanen houden niet zo van verliezen. Daarin verschillen ze nogal van de Europeanen, Nederlanders in het bijzonder.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:45

Behalve dat linkschmensen lelijk zijn en stinken doen ze toch een partij wartaal zeg! Man man, die laatste link is niet te doen. Wat een hoop aperte onzin en halfbakken complottheorieën worden hier tentoongespreid zeg. Dat mensch is echt knettergek!

Dr.Zeldenrust | 10-01-13 | 22:42

@necrosis | 10-01-13 | 22:33
Daarom is het dus zaak zo snel mogelijk onafhankelijk van die troep uit het Midden-Oosten te worden. Kun je op 2 manieren doen: olie van elders halen of zorgen dat je helemaal geen olie meer nodig hebt. Dat laatste is een beetje lastig. Technisch niet, maar er zijn nog teveel mensen met belangen in de industrie, waaronder die familie die ons land bezet.

Stormageddon | 10-01-13 | 22:40

zovoklets | 10-01-13 | 22:32 | + 0
Ja hoor. Alsof het VK iets te maken heeft met het Panama-kanaal. Wat dacht je nou, dat de USA zich door zoiets zouden laten ringeloren?

Drie seconden op een slechte dag en Argentinië bestaat niet meer.

Wel leuk bedacht, dat dan weer wel.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:39

kan iemand mij vertellen hoeveel ex linksgekkies er eigenlijk bij de GeenStijl redaktie rondlopen?Ik denk wel een paar....

micd | 10-01-13 | 22:39

Een sabbatical voor deze mevrouw zou niet gek zijn. Ik denk dat zelfs GroenLinks bakfietsen vermoeid van zulke types raken.

websenior | 10-01-13 | 22:36

zovoklets | 10-01-13 | 22:23 | + 0
Ach, iedereen wist wel dat het een MAD-situation was (Mutual Assured Destruction). Als je daar niet meer zeker van bent, hou je op.

R. deed dat goed. Logistiek heeft daar weinig mee te maken. Met alleen al de vernietigingskracht op onderzeeërs kun je een land verwoesten. Daar heb je geen logistiek voor nodig, wel onderzeeërs.

Ik vraag me wel eens af hoe het zou zijn geweest als de machtsverhoudingen anders hadden gelegen. Tijdens de Koude Oorlog en nu tussen het Westen en de mohammedaanse staten. Denk jij in alle ernst, beetje terzijde, dat de mohammedaanse staten veel zouden geven om precisiebombardementen?

Dat hele concept al, precisiebombardementen, is niet meer dan een totale fail, een ethische hang-up, totaal overbodig.
Regels in een oorlog? Lach ik om.
Wat elke overwinnaar deed.
Dresden was onnodig, zeg maar.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:35

@Ratzinger | 10-01-13 | 22:28
Waarom niet?
Omdat het 'nuken' van Mekka ervoor zorgt dat de prijs van ruwe olie naar $500 per vat gaat, en een liter Euro95 naar €10 per liter....
Daarom niet!

necrosis | 10-01-13 | 22:33

Ratzinger | 10-01-13 | 22:28 |
Tachtig procent van de wereldhandel gaat per (steeds groter) schip.
De Falklands zijn van strategische waarde. Zeker wanneer het Panama-kanaal onverhoopt in onvriendelijke handen valt.
De paar Engelsen en schapen zijn het excuus. Niet de reden.

zovoklets | 10-01-13 | 22:32

Wat wil Joke nou eigenlijk bereiken?
Dat Nederland aan het eind van het jaar meer dan 20 miljoen inwoners telt?
En mag ik vragen wat zij financieel aan deze maatschappij bijdraagt?
En wat betreft het spandoek 'niemand is illegaal', ik zou eronder willen schrijven 'sommigen zijn echter ongewenst'.
Mijn 2 centen....

necrosis | 10-01-13 | 22:31

Stormageddon | 10-01-13 | 22:17 | + 0
Wil niet muggenziften hierover. Denk dat R. de druk op de ketel zette en dat dat mogelijk genoeg was voor Gorby.
Om in te zien dat het een no-go was.

In dat verband moet ik denken aan Margaret T., een totale debiel in veler ogen, maar met haar onverschrokkenheid de niets betekende Falkland-islands te heroveren, gaf ze een duidelijk signaal af. Don't fuck with us.
Reagan deed hetzelfde, met nog iets meer pressure.

Ik denk dat hij, R., de geschiedenis heel wat beter zal ingaan dan die mafkees van een Clinton.

Denk dat het vaak nuttig is om een signaal af te geven. Als je Mekka nuked, is dat ook een signaal. Bij wijze van voorbeeld hè.
Geh.

Waarom niet eigenlijk?

Ratzinger | 10-01-13 | 22:28

Ok. Zonder een bericht te hebben gelezen even de vraag der vragen. Dit wijf heeft toch wel een voortplantverbod? Mijn god! Dat wijf is innerlijk ook lelijk.... ze heeft een enorme huig. Vandaar die onderkin.

Smarties | 10-01-13 | 22:28

jokuuuuuuu gaat toch weer ko kuuuu!!! heb het altijd al een leuk liedje gevonden.

arunt_bass_abuser | 10-01-13 | 22:27

@omanders | 10-01-13 | 22:06
Hoe kom je nou weer op inentingscampagnes? Wat heeft dat er nou mee te maken? Inenten lijkt me geen taak van de staat, maar van een charitatieve NGO bestaande uit kundige artsen, virologen, immunologen en klinisch biologen. Het lijkt me niet dat je zoiets aan politici en bestuurders moet overlaten.

Stormageddon | 10-01-13 | 22:26

Oow, het type dat alles dat 'rechts', liberaal of vrij is nazisme noemt. En ondanks dat het zulke gekkies zijn hebben ze het wel voor elkaar gekregen deze gedachtegang in de schoolboeken te krijgen en algemeen aanvaard te maken.

Overigens deed het plaatje van dit artikel me enorm denken aan een of andere verkiezingsposter die ik ooit eens op internet tegen kwam: 1.bp.blogspot.com/_md61S_gChL0/ShyUgcG... Ook van zo'n linkse gekkies partij.. uhhm oow wacht, huh wat??

DerUnterMensch | 10-01-13 | 22:24

Ratzinger | 10-01-13 | 22:09 |

De USSR kon niet anders dan verliezen.
Geografie en logistiek

De USSR moet enorme kosten maken qua transport voor de simpelste dingen die de USA niet hoeft te maken.

zovoklets | 10-01-13 | 22:23

Weet je wat het leuke is: ze wordt aangepakt met de wetgeving die eigenlijk voor die enge fascistische neo-nazi's bedoeld was. Je weet wel, waar de Joke en dergelijke altijd zo voor waarschuwen.

frank87 | 10-01-13 | 22:19

@Ratzinger | 10-01-13 | 22:05
De Sovjet-Unie liep al op z'n laatste benen: de staat was technisch failliet. Dat kon je al zien na Breznjev toen ze er niet over eens konden worden wie de failliete troep moest leiden. Eerst die rare tussenpauzen Andropov en Tsjernenko. En daarna Gorbatsjov, die niks anders kon bedenken dan glasnost en perestrojka. Het is niet zozeer de verdienste van Reagan, denk ik. De VS heeft de koude oorlog niet zozeer gewonnen, maar de USSR heeft 'm verloren.

Stormageddon | 10-01-13 | 22:17

omanders | 10-01-13 | 22:06 | + 0
Nog wat. Vraag jij je bij elke regel die de staat invoert ook af of die jouw autonomie bevordert of beperkt?

Heb je daar wel eens over nagedacht? Zou je niet denken dat je 3/4 van onze wetgeving zonder enig probleem zou kunnen schrappen?

Vraag jij je niet af bij elke nieuwe wet of regelgeving of JIJ daar mee gebaat bent of niet? Voor alle duidelijkheid, voor solidariteit koop ik niks. Dat is iets op vrijwillige basis. Alles tussen overheid en burger is op onvrijwillige, dus gedwongen basis.
Did it ever cross your mind?

Vraagje, weet je wel.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:17

Ze lijkt me een wijf met ballen. Niet mijn type derhalve, maar respect. 'bots'

Red mij niet | 10-01-13 | 22:16

Ratzinger | 10-01-13 | 22:09 |

Nu zijn er tenminste een boel mensen (ambtenaren van diverse diensten) met haar bezig. Die hebben dus geen tijd om iets bravere burgers te volgen.

Zo doet zij anderen, belastingbetalers, een plezier.

zovoklets | 10-01-13 | 22:15

Complete waste of time om die links door te lezen.

Als er een nieuwe orde in dit land gaat komen dat wijf als eerste uitzetten of wegens landverraad ter dood veroordelen.

Een mens kan dromen nietwaar?

SDI | 10-01-13 | 22:13

omanders | 10-01-13 | 21:59 | + 0
Ook nog een linkje waarbij je niet elke week de lotto wint?

Het opgeven van je emailadres, tsss.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:11

@omanders | 10-01-13 | 21:59
Nee, dat staat er niet. Reagan had een goed president kunnen zijn, als hij daadwerkelijk zijn ideeën in de praktijk had kunnen brengen. Dat kon hij niet.
Na de aanslag op zijn leven werkte hij nog maar hooguit 2 uurtjes per dag, en niet lang daarna ging hij dementeren. Dat is allemaal opgetekende geschiedenis. Lees eens een boek.

Het is maar zeer de vraag of hij had kunnen verwezenlijken wat hij wilde als dat allemaal niet was gebeurd. Ik denk het niet, maar dat is een andere discussie. Counterfactional history zijn leuke gedachtenexperimentjes, maar veel meer dan speculatieve borrelpraat is het niet.

Nochtans is Reagan allerminst mijn held. Matig acteur, matig gouverneur van Californië en een matig president, gerekend naar de daadwerkelijke doorgevoerde wetgeving en beleid.

Stormageddon | 10-01-13 | 22:10

ristretto | 10-01-13 | 21:56 | + 1
Eensch. Niet naar gevangenis, maar meteen door naar het, zoals dat vroeger zo mooi heette, het krankzinnigengesticht.

Ook daar, dat wist je misschien niet, heb je volop vrijheid van meningsuiting.

't Wordt niet zo serieus genomen natuurlijk, maar wat wil je? Zij wil dat JIJ haar imbeciele feestje betaalt.

Zo gek schat ik jou nou ook weer niet in.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:09

@Stormageddon | 10-01-13 | 21:54

Je kijkt naar de GEVOLGEN. Alle gevolgen. Zo maar een voorbeeld:Ik heb een instinctieve hekel aan het verschaffen van maatschappelijke diensten aan hen die het niet verdienen. Toch is een inentingscampagne die illegalen voorbij laat gaan per definitie onsuccesvol. En inentingscampagnes hebben minsten een verschrikkelijke menselijk noodlot voor eens en altijd afgewend: De pokken is er niet meer. Dus er is kolossaal te winnen met inentingscampagnes.

Elk ding, elke kwestie moet op zijn merites worden beoordeeld. Er zijn vele, vele onderdelen van deze maatschappij waar de staat niets te zoeken heeft; daartegenover staan vele onderdelen waar kleine staat een verraad aan haar bewoners zou zijn.

omanders | 10-01-13 | 22:06

Joke Kaviaar zat al twee dagen uit te kijken naar jullie reactie.Geen actie of rechtszaak is compleet zonder Geenstijl! Ook goed voor de google ranks. Over en uit.
-edit Geen dank. -

geenstijlertjes | 10-01-13 | 22:06

Stormageddon | 10-01-13 | 21:51 | + -1
Dat zal. Denk dat hij met z'n 'Evil Empire' de genadestoot aan de USSR heeft gegeven, geen geringe verdienste.
In al z'n simpelheid had hij wel door 'hoe de hazen liepen'. Waarschijnlijk door gebrek aan (toe te juichen) politieke ervaring.

't Werd later inderdaad wel wat pathetischer. Vond Bush sr. ook niet 'that bad'. Met Clinton had ik niks. Ja, leuk om een biertje mee te drinken, als je van bier houdt.

De debiele zoon van sr., dat was vrij triest ja. Nou ja, nu betalen ze de prijs met de moslim Obama.
Zei ik 'moslim'? Wil niet te veel O/T geraken, maar wat een lutser, Jezus!

Enfin, dat malle wijf uit het topic heeft natuurlijk ook recht op haar zegje, hoewel ik vind dat je aan mensen die thuishoren op de gesloten afdeling van een gekkenhuis niet al te veel aandacht moet besteden.

Ratzinger | 10-01-13 | 22:05

@ristretto | 10-01-13 | 21:56
Het gaat niet om de mening of de uiting daarvan in woord of geschrift, het gaat om het uiten daarvan met openbare geweldpleging zoals daar zijn het in het de fik steken van overheidsgebouwen (gebouwen van jou en mij), het vernielen van hekwerken (van jou en mij) en het bekladden van gebouwen met leuzen. Als je een mening wilt uiten, dan beklad je je eigen muur maar, of je gebruikt pen en papier, of zoals jij en ik: een computer en een virtuele muur die daarvoor bestemd en ingericht is, zoals deze website.

Stormageddon | 10-01-13 | 22:02

Grutjes. Als deze mevrouw haar energie eens zou gebruiken om échte misstanden recht te zetten, in plaats van dat eeuwige gezever over vreemdelingenbeleid...

Mr Dixit | 10-01-13 | 22:00

@Stormageddon | 10-01-13 | 21:51

Ach. Je held is geweldig maar de kliek om hen heen verantwoordelijk voor de teringzooi.

Lees gewoon even terug wat daar staat. Chavista's (Hugo Chaves volgers, dus) zeggen exact hetzelfde:

www.foreignpolicy.com/articles/2013/01...

Ik heb geen helden, geen idealisme. Moral faggotery is precies datgene waar we vanaf moeten.

omanders | 10-01-13 | 21:59

@Prins Fontainebleau | 10-01-13 | 21:57 |
Verklaar uw twijfel!!
U twijfelt aan geleverde arbeid die mevrouw zou leveren?
Vertel, vertel!!

Kansleaus | 10-01-13 | 21:58

Prins Fontainebleau | 10-01-13 | 21:57 |

Ze levert wel een inspanning voor de maatschappij.

zovoklets | 10-01-13 | 21:58

ristretto | 10-01-13 | 21:56 | +

Zo is het.

zovoklets | 10-01-13 | 21:57

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:53

Arbeiders? Met die term impliceer je dat deze mevrouw werkt voor haar geld, hetgeen ik ten zeerste betwijfel.

Prins Fontainebleau | 10-01-13 | 21:57

Vrijspraak. Want vrijheid van meningsuiting. Hoe abject en onwelgevallig die mening van die volslagen maffe doos ook is.

ristretto | 10-01-13 | 21:56

@omanders | 10-01-13 | 21:50
Welk ideaal is dat? En welke teringzooi? Ik maak me juist sterk tegen idealen en maakbare samenlevingen met maakbare mensen waarin iedereen wordt gedwongen iedereen lief te vinden en voor iedereen te betalen.
Ik wil best voor een ander betalen die ik lief vind, maar ik vind niet iedereen lief. Bijna niemand zelfs. Gedwongen solidariteit is als gedwongen liefde. In normaal Nederlands noem je dat aanranding/verkrachting.

Stormageddon | 10-01-13 | 21:54

@Prins Fontainebleau | 10-01-13 | 21:47
Haaha, mij pret, negeer het als 't U blieft!!!

Ik lach enkel om uw vertroebelde, haast door tranen beïnvloede blik, jegens 'arbeiders'..

Wat een armoe, dat uw tranen zo zuur zijn, dat zelfs de berkjes in 't park zoete tranen wenen om uw verdriet!!

Niks zure regen, aldus de berkjes.
Enkel zoete tekens van blijdschap!!

Kansleaus | 10-01-13 | 21:53

@Ratzinger | 10-01-13 | 21:46
Reagan had een hele beste president kunnen worden als hij niet kort na de aanslag op z'n leven zo dement als een deur was geworden en het feitelijke besturen van z'n land moest overlaten aan de Bush-clan en de nitwits van de Nixon-kliek in z'n regering. Maar enfin, dat terzijde.
Friedman heeft op zich natuurlijk volkomen gelijk.

Stormageddon | 10-01-13 | 21:51

@Stormageddon | 10-01-13 | 21:35

Goh. En als dat allemaal misgaat, dat ideaal van je, kom je dan ook de teringzooi opruimen?

omanders | 10-01-13 | 21:50

Moishe Pipik | 10-01-13 | 21:43 | + 0
Daarom plemp ik ook altijd hetzelfde.

Om met de legendarische volksschrijver te spreken: Mensen verwijten mij wel eens dat ik mezelf herhaal.
Wat wil je dan, dat ik een ander herhaal?

Geh.

Ratzinger | 10-01-13 | 21:49

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:40

Als deze stinkende, ongewassen, onverzorgde, criminele, veganistische, linksextramistische werkschuwe schreewmevrouw het 'voetvolk' van jou representeert, dan ben ik blij dat ik daar alle contact mee verloren zou hebben. Sterker nog, dat contact nooit mee heb gehad ook....

Prins Fontainebleau | 10-01-13 | 21:47

Stormageddon | 10-01-13 | 21:37 | + 0
Je zult de handel wel kennen, maar als je een paar uur Friedman of Rand kijkt, weet je wel dat de overheid niks anders doet en zal doen dan de individuele vrijheid beperken. A fortiori voor de EU.

Onderschatte president (had veel op met Friedman), Ronald R.
Freedom is the only way...

www.youtube.com/watch?v=ycy36jWiNwM

Ratzinger | 10-01-13 | 21:46

Die serverts van indymedia moeten werken zeker, zo allejezust traag. Zijn ze niet gewend natuurlijk.

datzaltochniet | 10-01-13 | 21:44

Ratzinger | 10-01-13 | 21:41
Dat weet ik allemaal al. Maar herhaling is de moeder van de didactiek, dus toch bedankt.

Moishe Pipik | 10-01-13 | 21:43

@Strohond | 10-01-13 | 21:37

Ja, inderdaad. Een hele grote Kwek.

omanders | 10-01-13 | 21:42

Moishe Pipik | 10-01-13 | 21:34 | + 0
En nu je bek houden hè! Ik heb het nooit meer over dat verderfelijke, veel te ondiepe meer, geh.

Kijk voor de aardigheid eens naar 21:39. Moeite waard.

Ratzinger | 10-01-13 | 21:41

Prins Fontainebleau is zoals zijn naam aangeven zou, het contact compleet verloren met het gepeupel, het voetvolk.
Knippen en scheren, aldus prins pils.
Leve de revolutie, zou men haast van de daken schreeuwen, als tegengewicht jegens deze volstrekte onzin.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:40

Joke is de ultieme reaguurder die niet alleen op het toetsenbord hengst.

zovoklets | 10-01-13 | 21:40

Op zichzelf is er natuurlijk niet zoveel tegen immigratie. Alleen is het volstrekt absurd te denken dat immigratie en een verzorgingsstaat samen kunnen gaan.

Dat trekt alleen losers aan. Dat hebben we geloof ik wel gezien met de Noord-Afrikaanse import.

Immigratie en verzorgingsstaat sluiten elkaar volledig uit. Free riders ja.

Kijk voor de aardigheid eens naar onderstaand linkje waarin de Nobelprijswinnaar Friedman uitlegt waarom immigratie prima kan, maar niet samen kan gaan met een verzorgingsstaat. Zelfs over illegale immigratie.
He's got a point.

www.youtube.com/watch?v=3eyJIbSgdSE

Ratzinger | 10-01-13 | 21:39

omanders | 10-01-13 | 21:04
Kwek.

Strohond | 10-01-13 | 21:37

@Ratzinger | 10-01-13 | 21:28
Ah. Joe had joezelf al aangevuld.

Stormageddon | 10-01-13 | 21:37

Mwoh.... met mooie lingerie aan? Schijnt dat ze een golfbal door een..... nah..... nee..... laat maar.... ik pas.

verbanden | 10-01-13 | 21:37

Keihard straffen. Levenslang verplicht naar de kapper en de tandarts en vier jaar lang dagelijks gebruik van deodorant en een stuk zeep, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Daarnaast nog een jaar lang op water en -brood- vlees.

Dát zal haar leren.

Prins Fontainebleau | 10-01-13 | 21:37

@ZKH Eénoog,
Ik verdedig nu een autochtone Nederlander, waarvan niet kan worden aangetoond dat deze onder invloed verkeerde van alcohol. Dat deed hij echter wel.
Mohammedanen, echter, hebben een zeer geringe kans om aangehouden dan wel vervolgt te worden voor rijden onder invloed.
Statistisch gezien elke Autochtoon laten blazen?

Kansleaus | 10-01-13 | 21:35

@Ratzinger | 10-01-13 | 21:23
Een missie is wel leuk, maar Joke is helaas zo inconsequent als de neten. Ze klaagt wel de staat aan (en da's natuurlijk prima) voor het uitzetten van vreemdelingen, maar diezelfde staat moet van haar wel betalen voor opvang, bijstand, inburgering, huisvesting van al die gelukzoekers die hier komen.

Er is niks tegen gelukzoekers, maar daar is hier geen sprake van: dit zijn geen mensen op zoek naar een beetje geluk, dit zijn mensen op zoek naar een gratis geld. Geen grenzen, geen natiestaat: daar ben ik het mee eens. Maar dan dus ook geen uitkeringen, geen opvang, geen huisvesting op kosten van iedereen. Kortom iedereen die wil komen mag komen, maar eigen broek op houden en geen aalmoezen verwachten.
Dan mogen Joke en consorten zelf betalen voor de opvang van "vluchtelingen", als ze dat zo graag willen. Dan is er geen subsidie meer, geen gratis geld.

Ik ben benieuwd hoe lang de "menslievende" en "socialistische" droom dan nog stand houdt en hoeveel vluchtelingen bij Joke en Co. welkom zijn. Dan houdt het snel op, vermoed ik.

Stormageddon | 10-01-13 | 21:35

Ratzinger | 10-01-13 | 21:28
Zij staat terecht voor exact hetzelfde als jij hier vaak doet. Dus een beetje solidariteit zou in dit geval niet kwaad kunnen.

*Iets met Markermeer mompelt*

Moishe Pipik | 10-01-13 | 21:34

@VetteMoorkop | 10-01-13 | 21:13

Soms moet je uitzonderingen maken.

brutus68 | 10-01-13 | 21:34

du Roi Soleil | 10-01-13 | 21:29
En zo is het. Die eis is heel wat krankzinniger dan Joke K. En dat wil wat zeggen.

Moishe Pipik | 10-01-13 | 21:32

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:21
Al zou je het wel denken als je hem ziet; een landloper/swiebertje is het niet met zijn paar ton belastinggeld per jaar.
Maar om nou te zeggen dat het een zegen is voor het land..
Hooguit voor de parasieten.

Slipsnifter | 10-01-13 | 21:32

'De VOC bestaat nog, hij is gemoderniseerd'
Gaaf!

Chique de Friemel | 10-01-13 | 21:32

ZKH EénOog | 10-01-13 | 21:27 |
OM gaat niet uit van statistieken, maar bekijkt elke zaak individueel. Godzijdank.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:31

Of het nu linkse of rechtse meningen zijn, ik vind dat een eis van 6 maanden wel heel ver gaat. Zeker als je ziet hoe mild straatterreur en roofovervallen hier 'bestraft' worden.

du Roi Soleil | 10-01-13 | 21:29

Nog nooit van deze trol gehoord.

The Russian | 10-01-13 | 21:29

Basically blijft de vraag natuurlijk waarom ze niet soortgenoten opzoekt die de hele handel willen financieren.

Of denkt ze soms, in al haar onnozelheid, dat er zoiets bestaat als gemeenschapsgeld? De arme sukkel. Gemeenschapsgeld (belastingopbrengsten e.d.) is gewoon gestolen van de burger. Desnoods met het wapen in de hand.

Rijp voor de inrichting, die maffe doos.

Zou er nog waardering voor hebben als ze die hele shit zelf zou financieren met haar mede-gekkies, maar nee, ik moet daar ook aan meebetalen want ik ben dan zogenaamd solidair. Dat ben ik niet, mufkut. Richt een stichting op die zichzelf bedruipt en dan het liefst niet in NL.
Ik zeg, isoleercel.

Ratzinger | 10-01-13 | 21:28

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:19

Dus bij een vijf keer hoger oplossingspercentage krijgt het gerecht automatisch een vijf keer hogere capaciteit?
Spontaan? Plotsklaps?

Knap hoor...

Maar waarom die capaciteit niet nu al benutten dan, en bovenstaande terroriste veel eerder voor laten komen?

ZKH EénOog | 10-01-13 | 21:27

Prachtig stuk van Joke. Recpset!

zovoklets | 10-01-13 | 21:23

Dat mens heeft een missie, dat is wel zeker.

Net als Joseph Stalin.

Just for fun, gehgeh.

Ratzinger | 10-01-13 | 21:23

En Strohond moet weer aan de antipsychotica.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:23

@Slipsnifter,
Ik zie spekje voor veel aan, maar niet voor een landloper/swiebertje.
Ik kijk door truien heen. Zo ben ik.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:21

@van heinde en verre | 10-01-13 | 21:17
Zou Kaviaar zo vrij zijn dat ze haar eigen inkomsten verdient? Betwijfel het.

landlopertje | 10-01-13 | 21:21

Deze linksgekkie strijdt tegen Fort Europa, zoals vele rechtsgekkies op deze site achter hun toetsenbord ook doen.
Deze Linksgekkie strijdt voor de vrijheid van meningsuiting, zoals Greet ook doet.
Maar voor iedereen geldt, je kunt demonstreren tot je een ons weegt, de bovenonsgestelden doen gewoon waar ze zin in hebben.

Strohond | 10-01-13 | 21:20

@Ed Kadavers | 10-01-13 | 21:10
Zure zult met wortelsmaak.

Petrus de Rewa | 10-01-13 | 21:20

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:17
Kies de mooiste maar uit.

Slipsnifter | 10-01-13 | 21:19

@CoffeePatch | 10-01-13 | 21:09
Briljant. Ik ben niet benieuwd naar haar kuyten...

Petrus de Rewa | 10-01-13 | 21:19

@ZKH EénOog | 10-01-13 | 21:17 |
Ja, dat is een nee.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:19

Het kan me niet schelen wat ze zegt. Iedereen vrijheid van meningsuiting. En lange tenen heb je altijd wel ergens.

Afrikaganger | 10-01-13 | 21:18

@Slipsniter,
U bedoelt landslopend als des lands lopend/'s lands lopend?
Verwarring hier alom.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:17

Slotwoord Joke Kaviaar bij rechtzaak afgerond met applaus publiek, na de tekst: "Wat is mijn vrijheid waard zonder de vrijheid van anderen."

En nu opsluiten.

van heinde en verre | 10-01-13 | 21:17

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:10

Is dat een 'ja'?

ZKH EénOog | 10-01-13 | 21:17

@omanders | 10-01-13 | 21:11
En dat soort vage, landslopende "ideologen" zijn vooral bij de pvda te vinden, ik noem een Vogelaer, Speknek, Cohen, Den Uil, SinterPronk, etc. etc. etc..

Slipsnifter | 10-01-13 | 21:16

@VetteMoorkop | 10-01-13 | 21:13
'kaltgestellt' is een term die hier door de gangen vliegt.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:15

Indimedia suck my dick! Ik haat jullie soort!

Glas Koning | 10-01-13 | 21:14

brutus68 | 10-01-13 | 21:04 |
Wat een onzin, mensen psychische inrichten laten opsluiten omdat je vindt dat ze politiek doorgeslagen zijn is iets voor de Sovjet Unie, niet een democratie.

VetteMoorkop | 10-01-13 | 21:13

@Slipsnifter | 10-01-13 | 21:07

Jazeker, er is een lange window of opportunity geweest voor dit soort mensen om een bovenmatige invloed te hebben. En niet eens in de jaren zestig en zweventig, nee meer nog in de jaren tachtig.

Ik hoop dat die opening zich blijvend aan het sluiten is. Ik vrees voor wie er in dat gat springt.

omanders | 10-01-13 | 21:11

Wat krijg je zoal te vreten in de cel? Zijn de wortels en broccoli er een beetje te knagen?

Seingalt | 10-01-13 | 21:10

Zo gek als een deur!

Glas Koning | 10-01-13 | 21:10

Zou die zure zeug ooit een vent gehad hebben? Kan het mij niet voorstellen.

Ed Kadavers | 10-01-13 | 21:10

@ZKH EénOog | 10-01-13 | 21:05
Strafrecht gaat niet enkel over recht, maar ook over tijdsgeest betreft recht. Dat wat ietsjes langer wachten kan mbt veroordeling van bijvoorbeeld verdachte roofoverval, komt ook ietsjes later aan bod dan bijvoorbeeld casus verdachte opruiing.
Gelukkig maar.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:10

Petrus de Rewa | 10-01-13 | 20:58 |
Ze heet Joke Kuyt. Een Miep Brons, die zich Miep Goud is gaan noemen om het wat deftiger te laten over komen.

CoffeePatch | 10-01-13 | 21:09

@Kansleaus | 10-01-13 | 21:05 |
Ik wou dat ik het kon verbeteren, maar helaas gaat dat niet.

nivelleren+beest | 10-01-13 | 21:09

@John Doorzon | 10-01-13 | 21:03
Wat heeft die neger jou misdaan?

Joost Maghetweten | 10-01-13 | 21:08

Joke, lekker ding...... Meesteres van de Ivoorkust, Lotusbloem van de Neger(ianen), Liefdesdruipgrot der illegalen.......
Ik hoop dat je uitgezet wordt.

wel/niet | 10-01-13 | 21:07

Als ik nu zeg dat ik eerlijk waar geen idee heb wie dit mens is gaat iemand het me dan uitleggen of kan ik in vrede verder leven zonder me te hoeven schamen ?

dezeookalbezet | 10-01-13 | 21:07

Dankzij dit soort mensen is nederland wat het nu is.

Slipsnifter | 10-01-13 | 21:07

Leuk om te zien hoe die linksche kansloze 'anarchisten' op IM elkaar al weer in de haren vliegen als één van hen durft te beweren dat Kaviaar beter had moeten weten dan dit te roepen in haar stukje. Altijd leuk om te zien hoe ze elkaar (al dan niet figuurlijk) de hersens inslaan met een loden pijp of zo.

Joost Maghetweten | 10-01-13 | 21:07

Anderhalf jaar na het feit voor de rechter...

Betekent dat, dat als het oplossingpercentage stijgt van 2% naar 10%, dat het gemiddeld 7,5 jaar gaat duren voor een verdachte voor de rechter staat?

Zomaar een vraagje uit nieuwsgierigheid, hoor.
Kan ik een beetje een toekomstbeeld van Nederland proberen te vormen...

ZKH EénOog | 10-01-13 | 21:05

@nivelleren+beest,
De staat van uw Nederlands (zieligheid industrie), laat ook te wensen over.

Kansleaus | 10-01-13 | 21:05

Links zijn met het geld van anderen is altijd zo makkelijk.

rylands | 10-01-13 | 21:05

Alleen al door dat paardengebit met vadsig rood haar onder een pet met een *kuch* sexy zwart stukje textiel met BH (want tieten van een vadsige ginger hangen tot op de knieën) doet mij die link niet aanklikken.

fleischer | 10-01-13 | 21:05

240 uur werkstraf. In roze overall.

bokkepruik | 10-01-13 | 21:04

Overigens even iets over dat excuus van een hoofddeksel wat deze mevrouw (?) op heeft. je ziet ook tegenwoordig steeds meer van die gepensioneerden met dit soort dingen op. Ik heb altijd de neiging te vragen of die mensen nou proberen Kwik, Kwek of kwak na te doen.

Jezus zeg. Hoe kan je je in godsnaam zo toetakelen. Dan hadden die negentiende eeuwse socialisten als een Keir Hardy toch verdomme in ieder geval nog smaak.

omanders | 10-01-13 | 21:04

Het trieste van die Kaviaar (belachelijke bijnaam, maar goed) dat ze is doorgeslagen in haar idealen en is geradacaliseerd cq door een instabiele persoonlijkheid volledig het spoor bijster is geraakt. Dat maakt haar potentieel gevaarlijk. Haar werkelijkheid strookt niet met de werkelijkheid zoals wij als min of meer als gezonde mensen ervaren. Aangezien de arme stakker geen enkel inzicht heeft in haar ziektebeeld is ze niet te helpen. Enkel dwangverpleging, maar dat ligt juridisch lastig.

brutus68 | 10-01-13 | 21:04

@Supermatthijs | 10-01-13 | 20:47 |
Dat dan moet u wel uw best doen. Linkse meisjes houden van rechtse praatjes.

nivelleren+beest | 10-01-13 | 21:04

opsluiten met een zeepje en grote neger.

John Doorzon | 10-01-13 | 21:03

Ze is blijkbaar ook tegen die kapitalistische tandartsen, gezien de staat van haar gebit.
Overigens is het weer eens overduidelijk wat voor soort mensen de tijd hebben om te protesteren voor de zieligheid industrie. Die zij trouwens niet hoeft te betalen.

nivelleren+beest | 10-01-13 | 21:02

Lijkt wel familie van romana. BANANEN.

KollenbergSittard | 10-01-13 | 21:01

"Joke Kaviaar, linksgekkie tot de zestiende macht en daar dan de veganistisch verantwoorde wortel van"

Tot de achtste macht, bedoel je dus.

omanders | 10-01-13 | 21:00

Wat een zure, lelijke harses. Dat is even schrikken.

The Green*Machine | 10-01-13 | 21:00

Hoeveel krijg ik als ik het hele stuk lees?

Strange Glue | 10-01-13 | 21:00

@da wizard
U doelt op één der grotere oppositiepartijen?

Kansleaus | 10-01-13 | 21:00

@Kansleaus | 10-01-13 | 20:57
Levenslang geschift zijn is erg actueel...

da wizard | 10-01-13 | 20:58

Geen interesse.

Van Dikhout | 10-01-13 | 20:58

@da wizard | 10-01-13 | 20:56 |
En leer jij eens de duiding van 'ACTUALITEIT'.

Kansleaus | 10-01-13 | 20:57

Supermatthijs | 10-01-13 | 20:47 |
Leuk geprobeerd, maar hier haalt u de 100 minkudo's niet mee. Over amateur gesproken.

rechtvaardigerechter | 10-01-13 | 20:56

Haar naam is van alle kanten grappig. Haar verhaal ook trouwens.

Verder niet zo veel aandacht geven doen.

Pastor Sippenhaft | 10-01-13 | 20:56

... en zeuren over iets, wat zogenaamd geen media-aandacht zou genereren, en dat vervolgens hier ter sprake brengen.. Inderdaad, dat is niet te volgen.
Wat heeft Joke K. aan wapenfeiten/kerven op haar kerfstok? Wie is Joke K.?
Ga asjeblief weer lekker steen geilen, en doen waar jullie goed in waren: Roeren waar het stinkt.

Kansleaus | 10-01-13 | 20:55

eerstneukendanpraten | 10-01-13 | 20:51 | + 0 -

De verwilderde okselzone haalde mij over de streep. Ach ja, een goede fetish moet je koesteren.

Supermatthijs | 10-01-13 | 20:55

Ah, ze deed een Duyvendakje. 'overnemen fakkel RARA, aanslagen Makro en Kosto'

seven | 10-01-13 | 20:54

Die moet snel opgehaald worden door mannen in witte jassen.

Sint Bertus | 10-01-13 | 20:53

Met paardengebit wegens overmatig wortels knagen...

Petrus de Rewa | 10-01-13 | 20:52

@ Supermatthijs 20:47

OMFG!

Ik heb nog liever sex met een cactus...

eerstneukendanpraten | 10-01-13 | 20:51

Ik zou Joke willen adviseren om naar de landen toe te gaan waar veel asielzoekers vandaan komen en hen te waarschuwen voor ons vreselijke Nederland zodat de mensen hier niet naar toe komen omdat de misstanden die zijn hier ondergaan vele malen erger zijn dan een verblijf in hun eigen land. ;)

Koos Buster | 10-01-13 | 20:51

Mijn Engelse tante zit hier naast mij hard te lachen om deze geweldige grap (joke).

Den Meester | 10-01-13 | 20:50

En waarom staat ze voor de rechter? Omdat ze dingen zegt die duizend maal per dag wordt gezegd? Snap niet helemaal het nut van hier belastinggeld aan besteden.

VetteMoorkop | 10-01-13 | 20:50

ALs we het dan toch over kaviaar hebben: de jackpot van de staatsloterij is niet gevallen, scheelt toch weer RTLUnilever kijken.

kapotte_stofzuiger | 10-01-13 | 20:50

Ik kan mij uit mijn studententijd nog een Duitse video herinneren. Daar werd veelvuldig in gesproken over "Arschkaviar". Die herinnering komt telkens terug bij ieder bericht over dit geflipte toverkolletje.

Godsammekraken | 10-01-13 | 20:49

De nieuwswaarde, als daar al sprake van zou mogen zijn, ontgaat mij in het geheel.

Kansleaus | 10-01-13 | 20:49

De een heet Kaviaar, de ander Yogurt. Een keer raden wie de (stijgerpijp)klappen opvangt. Ongelijkheid is overal, zelfs daar.

seven | 10-01-13 | 20:49

Ik heb kaviaar onderbewust nooit lekker gevonden. Nu weet ik ook waarom. Brrr

Den Meester | 10-01-13 | 20:49

Mijn god wat een hork..

Botte Hork | 10-01-13 | 20:48

Je zou maar bultrug heten...

Jaimy Fox | 10-01-13 | 20:48

Ik zou haar doen.

Supermatthijs | 10-01-13 | 20:47

Ik ben afgehaakt bij 15.40 Advocaat: Joke krijgt veel steun voor haar scherpe tong. Brrr, de gedachte.

blinde kip | 10-01-13 | 20:47

Blijkbaar heb ik wat topics gemist: Joke wie?

kapotte_stofzuiger | 10-01-13 | 20:46

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland