Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geert Wilders op snuffelstage...

Men in black in IsraelGeert Wilders heeft weer een nieuwe truc om de zogenaamde Kut-Marokkaantjes aan te pakken. Meneer is op snuffelstage geweest in Israël om van bewindslieden en veiligheidsdeskundigen aldaar te horen wat het antwoord moet zijn op het islamitische radicalisme in Nederland. De conclusie? We hebben spionnen nodig, heel veel spionnen! En tot die tijd iedereen oppakken en uitzetten. Want zo hebben de Israëli’s onze Geert verzekerd: het kalt stellen van Theo van Gogh is nog maar het begin. "Er zullen nog veel ergere dingen gebeuren. Nog heel veel troep ligt onder het moslimtapijt. Het terrorisme kost niet alleen mensenlevens; het wil de staat vernietigen en ons bestaan verwoesten." Gelukkig is het reces bijna voorbij, maar wij zijn benieuwd waar Geert’s volgende studiereis heen zal leiden. Chili, Cambodja of misschien een bakkie doen met het voormalige bewind van Argentinië. Die hadden immers hele effectieve uitzetmethoden...

Reaguursels

Inloggen

@Sunnygirl
Ik beoordeel Wilders op wat hij zegt (in sommige gevallen wat hij durft te zeggen) en wat hij doet. Ik kan het waarderen dat er in iedergeval iemand zich niet de mond laat snoeren door multikul, politiek correct, laten we het maar onder het tapijt schuiven, knuffelaars. Wat stel je voor dat iemand zich beledigd zal voelen, dat mag in NL niet! Gelul.
Onze moslim"broeders" en hun knuffelzusjes moeten niet zo idioot snel op hun teentjes getrapt voelen als er iets over hun geloof gezegd wordt.
Elke keer als Wilders iets over EEN BEPAALDE GROEP moslims zegt, vallen Sunnygirl en de haren over hem heen om zijn beweren dat hij alle moslims bedoeld.
Dit is dezelfde oude politiek die bedreven werd met Pim Fortuyn, waarbij gelijk alle andere vergelijkingen direct niet meer opgaan.
Sunnygirl loopt blind, zonder na te denken, achter de netjes, politiek correcte, moslim knuffelende huidige politieke elite aan.

De Nederlandse politiek heeft geen antwoorden voor problemen in de samenleving. Wilders heeft die mogelijk ook niet, maar heeft het lef, ondanks de bedreigingen, om voor zijn mening uit te komen en de politiek oncorrecte zaken te benoemen. De huidige politiek heeft, hoe triest ook, typen zoals Wilders nodig om tot inzicht te komen, dat we in het multikul knuffelen van moslims zijn doorgeslagen.
Helaas is het met typen als Wilders, maar ook bij Pim Fortuyn was dat het geval, dat men later de woorden van deze personen op juiste waarde gaat schatten.
Zelfs van Janmaat wordt nu door de hele linkse kerk gezegd dat de wijze zoals hij is aangepakt is geweest een politiek onjuiste werkwijze was. Het kan verkeren.

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 21:48

@Nooit meer slapen 14-01-05 @ 21:13
Ook een moslimpartij zal nooit uit de marge komen, nogmaals de stoomafblaas functie niet onderschatten, geld ook voor Wilders
@Sunny deze er zelf bij denken;)

Pannie | 14-01-05 | 21:24

@ Nooit meer slaap
Je wil het verband niet zien. Is ook een stelling!

Sunnygirl | 14-01-05 | 21:23

@sunny
Meer dan mij dan helaas! Volgens mij is het voor dames makkelijker multiculti te worden dan voor heren, en dat is seksisme!!!

Pannie | 14-01-05 | 21:21

@Sunnygirl:
Je stukjes tekst hangen van losse flodders aan elkaar, maar voor jou zijn dat blijkbaar argumenten. Een kinderhand is gauw gevuld!
De enige bewijsgrond voor jou link van Wilders met de holocaust is dat hij in Israel is geïnterviewd. I rest my case! Tegen zoveel domheid valt niet te discusseren, maar ja het is niet verboden om dom te zijn!
@Pannie
Ik verwacht van de moslimpartij in eerste instantie veel woorden en weining wol, omdat de moslims onderling heel verschillend denken en handelen stel ik de eenheid van deze partij ter discussie. En volgens Sunnygirl mag je alle moslims niet over één kam scheren, dus verwachten dat ze hun heil zoeken in één partij is een utopie.
Daarnaast zullen Mo B. geen enkele affiniteit hebben met een democratische moslimpartij, omdat deze hun belang niet dient.
Ik snap trouwens niet waarom er zoveel scepsis is voor Geert Wilders terwijl deze nieuwe moslimpartij met open armen wordt ontvangen. Ik nog geen enkel programmapunt gezien.
Daarnaast knuffelt het vast wel lekker, zo'n moslimpartij.

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 21:13

@ pannie
dan ben ik multiculti genoeg!

Sunnygirl | 14-01-05 | 21:00

Wilders is onbelangrijk. Wilders zal nooit invloed krijgen, of Hirshi Ali moet vlak voor de verkiezingen omgelegd worden. Vreemd dat jullie dat niet inzien.
Goed dat Wilders er is, op die manier kunnen mensen stoom afblazen, heel belangrijk, daarom is een moslimpartij ook heel belangrijk naar mijn idee!
@Sunny wat betreft de goedbedoelde opmerkingen van Nederlanders die 'buitenlanders' niet als gelijke zien, in Nederland mixt alles juist ongeloofelijk goed, beter als waar ook ter wereld. Ik denk dat Nederlanders een van de minst racistische volkeren ter wereld zijn, hoor je ook regelmatig van mensen uit Islam landen overigens.
Hier in mijn stad heeft niemand problemen met donker/blank gemixte stelletjes, (blanken niet in ieder geval) Zolang het voor een Marokkaans meisje nog steeds onmogelijk is verliefd te worden op een Nederlandse jongen neem ik klachten uit die richting niet serieus.
Het probleem van met name Marokkanen is dat ze nog nooit iets positiefs van hun religie hebben laten zien. Ze discrimineren en zijn agressief (en dit geld uiteraard niet voor iedereen)
Hoe komt het dat mensen bij een Aziaat met een fiets op z'n schouders niet aan diefstal denken, ligt dat aan Wilders, of aan de rascistische Nederlanders??
Ik insinueerde uiteraard niet dat jij mensen op hun uiterlijk beoordeelde, heb je ondertussen wel een beetje door, ik bedoelde aleen dat jij de 'andere culturen' volgens mij niet in je directe omgeving had.
Dat je multiculti in je hoofd bent had ik wel begrepen, ben ik ook hoor!
P.s. als je je bed hebt gedeeld met een Marokkaan of Antilliaan ben je pas officieel multiculti he, of ben je dat ook vergeten??

Pannie | 14-01-05 | 19:42

@Nooit meer slapen
Argumenten! Geen losse flodders.

ar·gu·ment (het ~, ~en)
1 hetgeen men stelt om op grond daarvan een conclusie te trekken, iets te betogen of te bewijzen => bewijsgrond

Echt tot een discussie komt het niet meer.

Sunnygirl | 14-01-05 | 19:30

Huh, een pot met een kop als een ketel?

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 19:14

@ Nooit meer slapen
gelukkig beheers ik beide disciplines. Heb jij nog goede argumenten?

Sunnygirl | 14-01-05 | 18:14

Alsof iedereen die in Israel is geweest beweert dat er een muur om Europa moet.
Momus en Sunnygirl denk te kunnen denken als Geert Wilders en verzinnen er maar op los en leggen hem die uitspraken in de mond. Zie je wel, dit zou Wilders zeggen, want....

Sunnygirl: "Genuanceerd denken is ook een kunst.", maar je geeft zelf aan dit ook niet te beheersen, zeker als het om Geert Wilders gaat. Pot verwijt de ketel!

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 17:15

@ Momus
Gelukkig ben ik niet de enige die Wilders op waarde weet te schatten.

@ Pannie
Kijk met Momus wil ik best een biertje doen. En als hij moslim is mag het ook een colaatje zijn hoor!

Sunnygirl | 14-01-05 | 16:49

Wilders komt waarschijnelijk binnenkort met een voorstel om een muur om Europa te bouwen...
En dat noemt Islam achterlijk...

Momus | 14-01-05 | 16:36

@ Pannie

Sunny is best wel multiculti. Ze is op meer multicultifeesten geweest dan jij durft te hopen. Ik drink met iedereen een biertje. Blank of gekleurd, arm of rijk. Ik heb geen afkeer van mensen op basis van hoe ze eruit zien. En ik zou niet eens weten of ik wel eens met een marokkaan een biertje heb gedronken? Op rasverschil let ik niet zo als ik een biertje drink. Kan net zo goed een israeli, turk, marokkaan, surinamer, antilliaan, tunesier of wat dan ook zijn geweest. Het feit dat ik niet genuanceerd ben over Wilders zegt niet dat ik verder ook wel ongenuanceerd zal zijn. Maar trek het stukje maar uit het verband, krijgen we tenminste weer eens een scherpe discussie. Want dat heb ik de afgelopen dagen gemist op GS. Soms is het zo lekker om een kei in de vijver te gooien!

Sunnygirl | 14-01-05 | 16:20

Nog zoiets kroms volgens Sunnygirl: Het is de schuld van Geert Wilders dat hoog opgeleide Turken en Marokkanen idioten complimenten krijgen van autotochtone Nederlanders! Krijgen ze een comliment: is het de schuld van Geert Wilders.

En als ze een idioot goed bedoeld compliment krijgen zegt dat alles over degene die het compliment geeft en niets over Geert Wilders.

Als ik vind dat een ongenuaceerd stukje over Geert Wilders hebt geschreven dat ruikt als een bos uien (om te janken, dus) dan zegt dat toch ook niets over Femke Halsema!

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 13:32

Nooit meer slapen 14-01-05 @ 13:11
Sunny is geen multiculti, ze is nooit op een Antilliaans feest of Marokkaanse bruiloft geweest. Sunny drink je wel eens een biertje met een marokkaan als je uitgaat? Ik geloof best dat je wel eens een paar woorden heb gewisseld met een gehoofddoekte collega in de kantine op je werk, maar daar houd het mee op.

Pannie | 14-01-05 | 13:19

@Sunnygirl
Wat een hak op de tak verhaal!

Effe een paar quotes met reaktie:
"De reden waarom dat er geen filmpjes van dansende Israëliërs zijn is omdat dit niet in het beeld past wat men wil schetsen." Complete onzin want je hebt in Israel geen censuur zoals je dat in omringende landen en de Palestijnse gebieden hebt.

"En het is op z'n minst niet handig te noemen dat Geert Wilders naar Israel gaat om zich te laten informeren over de bestrijding van Moslimradicalisering." Als er één land alles weet van moslimradicalisering en zelf opofferende moslimbroeders dan is dat Israel wel. En dat Israel niet toegeeft aan terreur is hun goed recht, maar Sunnygirl vindt dat blijkbaar wel een oplossing!

"En nee, er zijn geen uitspraken van Geert Wilders, dat alle moslims terrorist zijn. Er zijn ook geen uitspraken van Geert Wilders dat Moslims gelijkwaardig zijn." Ik heb geen uitspraken gedaan dat alle tomaten rood zijn, dus kun je concluderen dat ik alle tomaten paars vind! Kut op een drumstel, dus!

"Uberhaupt twijfel is er aan of Geert Wilders buitenlanders als gelijkwaardig wil zien." Ik heb Geert Wilders nog nooit horen zeggen dat hij Duitsers of bijv. Spanjaarden als ongelijkwaardig ziet!

Enz. enz. het stukje gaat maar door met loze kreten en holle retoriek en ik vind het zonde van mijn alles te weerleggen, maar het rammelt aan alle kanten.

Je geeft Geert Wilders de schuld van de mislukte uitwassen van integratiepolitiek van de afgelopen jaren en je gaat mee in het zielig vinden van de geslaagde geïntegreerde allochtoon of NL-ers met allochtone voorouders, terwijl die juist onvoldoende in actie komen om de mislukte, niet geïntegreerde allochtoon of NL-ers met allochtone voorouders aan te pakken.
Ze zijn de afgelopen jaren zo vertroeteld door Multicultie´s zoals Sunnygirl, zodat ze over het algemeen passief reageren, waar actie gewenst is.
Als de moslimgemeenschap een beetje een zelfreinigend vermogen had, had Geert Wilders deze uitspraken niet eens hoeven doen. Feit blijft dat of ze allochtoon of NL-er zijn, ze gebruik hun moslimgeloof om hun daden te rechtvaardigen en dat is ook wat jouw palestijnse moslimbroeders doen. Waarschijnlijk zijn het dezelfde maagden die hun beloofd zijn.

Je haalt met je stukje alles door elkaar en je haalt er niet relevante zaken zoals holocaust, Joods Palestijnsconflict, hoe turken en marokkanen worden aangesproken in NL.
Wederom is de nuance ver te zoeken in je stukje!

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 13:11

. Sunnygirl 14-01-05 @ 12:11
Tsjongejonge wat een dom gelul weer. Wel weer duidelijk dat het allemaal goed bedoeld is, maar....

Pannie | 14-01-05 | 12:52

@ Qantrix

De reden waarom dat er geen filmpjes van dansende Israëliërs zijn is omdat dit niet in het beeld past wat men wil schetsen. Noch de Palestijnen noch de Israeli's zijn heilig. En het is op z'n minst niet handig te noemen dat Geert Wilders naar Israel gaat om zich te laten informeren over de bestrijding van Moslimradicalisering. Nederland heeft geen historie als Israel. En nee, er zijn geen uitspraken van Geert Wilders, dat alle moslims terrorist zijn. Er zijn ook geen uitspraken van Geert Wilders dat Moslims gelijkwaardig zijn. Uberhaupt twijfel is er aan of Geert Wilders buitenlanders als gelijkwaardig wil zien. Wel zijn er uitspraken dat er gematigde moslims zijn. Wat doet het er toe of iemand moslim is of niet? Zijn uitspraken zorgen er niet voor dat Moslims als gelijkwaardig worden gezien. Geert wilders is iemand die zegt: "Je moet ze oppakken en meteen uit Nederland verwijderen" Dit zegt hij over Mo B. Mo B is een Nederlander. En heeft net zo veel recht in Nederland te zijn als iedere ander Nederland Staatsburger. Dus wat bedoeld Geert dan met zijn uitspraak? Als je een moord pleegt in Nederland omdat je het met iemand anders niet eens bent moet je worden opgepakt en meteen uit Nederland verwijderd worden? Of zou hij bedoelen: Als je een moord pleegt in Nederland omdat je het met iemand anders niet eens bent moet je worden opgepakt en als je moslim bent moet je meteen uit Nederland verwijderd worden. Of : Als je een moord pleegt in Nederland omdat je het met iemand anders niet eens bent moet je worden opgepakt en als je niet kan aantonen dat je geen spatje buitenlands bloed in de venen hebt, moet je meteen uit Nederland verwijderd worden. Ik zou graag willen weten wat meneer Wilders dus eigenlijk wil zeggen met deze uitspraak. Of gaan we nu ineens iedereen maar over de grens dumpen die een steekje heeft laten vallen? Hoe je het went of keert, uitzetten van iemand als Mo B. is deportatie! En dat hebben ze eerder ook met joden gedaan. Vandaar mijn vergelijking met het Joodse-palestijnse conflict en de holocaust

In Nederland moeten niet radicale moslims elke dag bewijzen dat ze net zo veel waard zijn als autochtone Nederlanders. Als een Turk of Marokkaan zijn eigen fiets meeneemt op de schouder omdat ie zijn sleuteltje is vergeten, wordt gezien als dief. Gaat het om een blonde blanke meneer, ontstaat dat beeld van een dief minder snel. Hoog opgeleide Turken en Marokkanen krijgen idioten complimenten van autotochtone Nederlanders. Ik zal er een paar voor je quoten? Goh, je hoort helemaal niet aan je dat je Turks bent?, ?Voor een Marokkaan spreek je heel goed Nederland? ?Je bent zo modern, wordt je wel door je familie geaccepteerd? ? ?Je ziet er helemaal niet als een Turk of Marokkaan uit? En ga zo maar door. Allemaal goedbedoelde opmerkingen die duidelijk maken dat Nederlanders, buitenlanders meestal niet als gelijke zien. Het is dus niet wenselijk om moslims in een hoek te drijven zoals Geert Wilders wil. Optreden tegen terroristen graag, maar omdat ze terrorist zijn en nergens anders om. Het idee dat er snel Arabische christenen in Libanon en Syrië moeten worden geworven voor de AIVD. Geeft niet het gevoel dat terrorisme het enige criterium is.

Sunnygirl | 14-01-05 | 12:11

Wat is dat toch altijd met links en dat zeiken over dat uiterlijk van rechtse politici? Balkenende, Wilders, Remkes enz. Of zit 'rechts' ook altijd te zeiken over het schaamhaar op de kop van Rosemuller of de pottenlook van Halsema? Al die lefties hebben ongetwijfeld allemaal wel eens een geblondeerde kop boven hun palestinasjaal gehad, maarja Geertje is 'Fascist' natuurlijk! Op die foto lijkt'ie wel wat op Sting, maarja die 'helpt' indianen, dus die is moreel wel goed natuurlijk!

Pannie | 14-01-05 | 11:27

Sunnygirl, alinea's zijn wel zo makkellijk. .. het is wel eens genoeg geweest met dat gedoe dat israeliers zo slecht zijn. Niemand heeft ooit gezegd dat alle moslims terroristen zijn. Kan je misschien een quote van meneer Wilders vinden waarin hij dat zegt? Kan niet want dat heeft hij nooit gezegd. Hetzelfde geld voor Sharon. Er zijn genoeg palestijnen die wel goed doen, die in Israel werken en alles wat ook maar te maken heeft met de PLO of terrorisme afkeuren, helaas zijn het er niet zo veel en zie je hun nauwelijks op tv, je ziet veel vaker honderden palestijnen vlaggen verbranden en ronddansen omdat er weer een bus vol met onschuldige israeliers in de lucht dansen. En nog steeds zijn er mensen zoals jij die vinden dat hun gelijk hebben, kan jij mij een filmpje opsturen met israeliers die ronddansen omdat een helikopter terroristen in Gaza heeft bestookt?

Qantrix | 14-01-05 | 11:03

Tjeemig, een correspondent in Calgary.
Is U al bij Evert van Benthem langsgeweest?
Overigens, het verre Calgary is alleen ver als je er ver vandaan bent. Gegroet vanuit het verre Amsterdam

squire | 14-01-05 | 00:33

Frimley Green dit weekend was warmer en gezelliger!

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 00:27

Bla, bla, bla, gebleekte haar, bla, bla, bla, kapper, bla, bla, bla, kapsel, bla, bla, bla, neo fascist, bla, bla, bla, nazi, bla, bla, bla, rascist, bla, bla, bla!

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 00:26

Ik dacht al, waar blijft Starf*ckert!

Nooit meer slapen | 14-01-05 | 00:20

Ik zie het nu pas. Geert is gewoon een ordinaire Mossad-agent/spion. Vermoedde ik al. Ik stel ook een stage voor op de Westbank of de Gaza. Dit is Wilders ten voet uit. Ik hoop dat die randdebiel daar ook nog wat kritische vragen heeft gesteld, maar ik vrees dat hij daar niet aan toegekomen. Hier in het verre Calgary is het min 30. Ik sta weer helemaal op scherp door Geert Sharon.

Starf*cker | 14-01-05 | 00:13

@Sunnygirl
De grondwet wordt aangepast door de meerderheid van het parlement en dat gebeurt continu, dus het is me een raadsel waarom Geert Wilders niet mag zeggen dat hij bepaalde zaken wil veranderen, terwijl de huidige grondwet, met zijn mankementen en sommige kromme wetsartikelen, steeds wordt veranderd door de huidige politiek.

Je bent t.o.v. van Geert Wilders alles behalve genuanceerd, terwijl je dat anderen juist verwijt.

Nooit meer slapen | 13-01-05 | 23:59

@ Nooit meer slapen.

Ik heb tenminste niet de haarspoeling gehad, die en passant ook de hersens even spoelt. Niet elke Moslim is een terrorist. En dat je wat aan veiligheid wil doen okay, maar dat je daarvoor dan naar Israel gaat. Laat staan dat ik roep dat de grondwet moet worden aangepast omdat er wat onder een moslimkleed ligt.

Sunnygirl | 13-01-05 | 23:47

genuanceerde, sorry!

Nooit meer slapen | 13-01-05 | 23:39

@Sunnygirl sluit af met: ?Genuanceerd denken is ook een kunst.?

Eerder typte ze:
?Het zijn de woorden van een demagoog die de holocaust gebruikt om zijn geloofwaardigheid een beetje op te krikken.?

Waar komt deze onzin nu weer vandaan. Of is dit je genuaceerde denken voor het feit dat hij in Israel wordt geïnterviewd?

Het feit dat hij daar geïnterviewd wordt is voor jou een rede om een beetje oeverloos over Palestijnen en Israeli?s te gaan zitten bazelen. Nee, jij bent lekker genuanceerd, zeker!

Nooit meer slapen | 13-01-05 | 23:38

Toch wel bizar, dat hij in Israel veiliger is dan in NL.

Nooit meer slapen | 13-01-05 | 23:28

Eigenlijk moet ik me niet meer boos maken over Geert Wilders Maar deze Geert Wilders show is te genant voor woorden.
De conclusie van Geert? ?We hebben spionnen nodig, heel veel spionnen! En tot die tijd iedereen oppakken en uitzetten. Het terrorisme kost niet alleen mensenlevens; het wil de staat vernietigen en ons bestaan verwoesten.". Ik zou eerder pleiten om psychiatrische behandelingen verlicht te stellen voor mensen zoals Geert Wilders. Mensen zoals Geert Wilders kosten ons de vrijheid en plaatsten ons in een land waar vijanden worden gecreeerd. Het zijn de woorden van een demagoog die de holocaust gebruikt om zijn geloofwaardigheid een beetje op te krikken. Het is dezelfde techniek die joden mis/gebruiken ons zand in de ogen te strooien om de meest gruwelijke daden te rechtvaardigen. Joden maken anderen, die ze niet gelijk hun zin geven, heel makkelijk uit voor nazi. Zelfs mensen die zelf joods zijn. Ik stond erbij en ik keek erna. Het is hetzelfde wat allochtonen in Nederland doen, wordt het ze te heet onder de voeten, dan roepen ze dat ze gediscrimineerd worden. De holocaust mag nooit vergeten worden. Maar is niet het excuus om alles maar te mogen uitvreten en mensenrechten te schenden. En Israël schendt de rechten van de mensen jegens de Palestijnen. En wat doet Geert Wilders, die gaat daar lekker in de leer om te kijken hoe oude praktijken uit de Holocaust in een modern wester jasje worden gestolen. In de ogen van Sharon zijn alle Palestijnen terroristen. In de ogen van Wilders zijn alle moslims terroristen. ( en dat geldt voor meer mensen dan alleen Wilders). Er wordt geen onderscheid meer gemaakt. Het erge is dat media dat die karikatuur van moslims en van de Palestijnen overnemen. Negen van de tien keer gaat met over een Palestijnse zelfmoordaanslag als het NOSjournaal in Nederland nieuws brengt uit Israël of Palestina. Geert Wilders doet verwoede pogingen dat zelfde trucje hier met moslims uit te laten. Het zou mij niet verbazen als de heer Wilders ook sympathie heeft voor de manier waarop er met de Palestijnen wordt omgegaan. Krijgen we dezelfde drama's dan in wijken waar overwegend moslims wonen. Watergebrek, werkloosheid, scholen die dicht zijn, infrastructuur die totaal plat ligt. Gaat hij ook een avondklok in dat soort wijken invoeren of een totaal uitgaansverbod voor moslims? Want zo zit het dominante en arrogante gedrag van de Israëli's in elkaar. Gewoon ordinair schending van de mensenrechten. Ariel Sharon is een misdadiger. Hij deporteert Palestijnen en hij vermoord ze. En dat doet mij verdomd veel denken aan de manier waarop de joden in de tweede wereld oorlog zijn behandeld. Dhr. Sharon heeft dat stukje geschiedenis goed ter harte genomen. En als Wilders nou ook zich eens in de geschiedenis ging verdiepen zou hij leren dat je met onderdrukking een hele taaie groep mensen creëert. Die zich er niet onder laat krijgen. Kijk maar naar de palestijnen. Eerst gooiden ze stenen. Toen werden hun armen systematisch gebroken door de Israëli's. Nu is het wapen van de Palestijnen de zelfmoordenaars. Dat is het resultaat van het ontnemen van de vrijheid. Ze hebben niets te verliezen en vechten voor de vrijheid al wordt het hun dood; hun leven is toch niks meer waard is!
Ik keur dat soort aanslagen en moorden af. Elk mensenleven is heilig. Maar ik kan me voorstellen dat je in opperste wanhoop tot zulke acties in staat bent. Het is schandalig dat Geert Wilders het lef heeft om bij een dergelijk land advies in te winnen. Het leidt tot verregaande radicalisering. De grondwet geeft een ieder gelijke rechten en daardoor blijft er ruimte om met elkaar te onderhandelen als je het niet met elkaar eens bent. Als je dus de rechten van je burgers wil beschermen moet je zeker niet aan een grondwet gaan sleutelen om een groep ondergeschikt te maken. Levensgevaarlijk en zorgt voor een herhaling van de Holocaust zoals die nu al op herhaling is in Israel. Geert Wilders is kortzichtig en dom. Naast dat een hoop Nederlanders in zijn sprookjes geloven wil hij nu nazi-praktijken gebruiken om kiezertjes te winnen. Heel erg goedkoop!

@Rado & Crimson
Wat heeft de geschiedenis van Israel je geleerd? Israel de laatste decennia veiliger en leefbaarder geworden?

@ Washandje
Helemaal eens!!

@*Tracker*
Dit is niet het eerste negatieve stuk over Geert Wilder. Zal je even uit de droom helpen. StarF*cker is niet de voorzitter van de Geert Wilders-fanclub. En gelukkig zijn er een hoop lezers van GS niet gevoelig voor de sprookjes rommel onder een moslimkleed en sprookjes van de ochlocraat met het gele haar.

@Gabr
Misschien kan je beter in België gaan wonen. Daar zijn uitspraken als: "EIGEN VOLK EERST" wel min of meer geaccepteerd. Daar kan je stemmen op het Vlaams belang. En daar mag je vast met een Karl Kani trui of een Lonsdale sweater de disco in! Gelukkig is het in Nederland nog steeds zo dat niet elke allochtoon is een terrorist wordt gezien en niet niet elke Karl Kani sweater als eigendom van een neonazi. Genuanceerd denken is ook een kunst.

Sunnygirl | 13-01-05 | 23:06

Ach, over een jaartje of vier, als Geert inmiddels alweer drie jaar gestopt is met roken, zeggen we ook over hem: hij had eigenlijk best wel gelijk, maar hij zei het gewoon te hard...

vanrechtsheeftvoorra | 13-01-05 | 21:29

"Zucht" veel vergeten waarom wilders daar geweest is... Voor de terroristen die hier in ons land activiteiten uitvoeren, om die op te sporen... Bin-Laden figuren, weten jullie het nu weer ??? Of denken jullie dat die hier niet rond lopen, wachten tot er een trein hier de lucht in gaat zoals in Madrid ??? Pff.... wakker worden naivelingen !

Walla | 13-01-05 | 19:58

"Zucht" veel vergeten waarom wilders daar geweest is... Voor de terroristen die hier in ons land activiteiten uitvoeren, om die op te sporen... Bin-Laden figuren, weten jullie het nu weer ??? Of denken jullie dat die hier niet rond lopen, wachten tot er een trein hier de lucht in gaat zoals in Madrid ??? Pff.... wakker worden naiefelingen !

Walla | 13-01-05 | 19:57

" Wilders is echt dom. Het gros van die 'marrokaantjes' die mensen op straat terroriseren zijn in nederland geboren en hebben de nederlandse identiteit, naar welk land wil hij ze uitzetten? Nederland? """

Haha werkelijk de allerdomste uitspraak!
Alle Marrokanen hebben allemaal de Marrokaanse nationaliteit. Dus het blije nieuws ze kunnen er allemaal uit!!!!!!!!

Gladio77 | 13-01-05 | 19:38

@TM: Alle omringende landen hebben Israel aangevallen (waarbij trouwens flink wat moslims de grens zijn gepasseerd en zich in Israel hebben gevestigd.) en toen heeft Israel zich prachtig verdedigd en zelfs meer land er bij veroverd. En nee TM, de IDF doet gerichte acties op terroristen terwijl de palestijnen gerichte acties doen tegen onschuldige mensen. Dat is wat van de palestijnen terroristen maken en wat de Israeliers (in mijn ogen) goed maakt. Wat nou "Illegale Nederzettingen?" Alleen maar omdat een Israelier over de groene lijn gaat wonen maakt hem gelijk een misdadiger? En ondertussen worden de misdaden van Palestijnen (je mag trouwens ook wel eens op de map gaan bekijken hoe groot de hele moslim wereld is en hoe groot het joodse land is....)genegeerd.

Qantrix | 13-01-05 | 18:10

OMG, Wat is Wilders toch een aandachtsgeile provocerende heameau.

* "Men respecteert de vrije meningsuiting niet", huilt ie altijd, en nu wil hij de burgerrechten afschaffen?

* Israël overtreed VN resoluties, hun veiligheidsmuur is illegaal verklaard en hun leger beschouwt kinderen doden als oorlog tegen het terrorisme. Wilders neemt deze schurkenstaat als voorbeeld voor Nederland. Hmm, wat gaat dit nog worden.

* Wilders heeft blijkbaar zin in vermoord te worden, in een woelig klimaat blijft hij maar verdergaan met het provoceren van moslims, wat tot verdere radicalisering leidt van (vroeger gematigde) moslims. Akkoord, vrije meningsuiting. Maar vrije meningsuiting is een recht dat je moet koesteren. Verkracht de term niet om je inhoudsloos gedachtegoed te proberen verspreiden en zo nog meer kaalkopjes (en taliban-aanhangers) te creëren. Gebruik het op momenten waarin het nodig is. En tot zover ik weet bevind Nederland zich niet op Arabisch grondgebied en wonen ze niet in illegale nederzettingen.

Houden zo.

SamF | 13-01-05 | 17:54

@Mr. Ooboogba Ik zeg ook niet dat het moet, ik zeg alleen dat je niet hoe dan ook aan iets vast moet houden als dat de meer leed veroorzaakt. M.a.w. fuck principes, denk gewoon na.

Je hebt mij niet horen zeggen dat de huidige problemen worden veroorzaakt door het vasthouden aan principes, ik vind alleen dat je alles ter discussie mag stellen, zonder meteen afgebrand te worden.

Carpa | 13-01-05 | 16:44

Wilders lult zich een slag in de rondte en hoopt dat er een paar goeie soundbytes tussen zitten.

Aardig om te zien dat Godwin's Law hier binnen no-time in aktie komt. Ook wel aardig dat het onderwerp innen no-time over ging van Israel naar Somalie en Dafur.

En knap stuitend dat niemand zich verdiept in de achtergronden alvorens te posten. Israel is nog geen enkele oorlog begonnen"... leer lezen alsjeblieft, koop eens een boek. Na 1972 Munchen heb ik nooit veel sympathie voor de PLO gehad. Maar de PLO is niet het palestijnse volk. Dat zijn niet de kids die geen enkele toekomst meer hebben behalve werken voor een prikkie in Israel, waar ze worden behandeld als criminelen, fuck-all verdienen en als derderangsmensen worden gezien. En 's avonds kunnen ze weer terug naar hun 30 jaar oude 'tijdelijke vluchtelingenkamp'. Van waaruit ze kunnen zien dat er een hek om ze heen wordt gebouwd zodat de Israelische kolonisten weer een lekker stuk woonwijk voor zichzelf kunnen bouwen. Maar ze gaan Heus Nog Wel Een Keer Weg Hoor, het zijn maar Tijdelijke Nederzettingen die we hier bouwen...

Het is een puinhoop en ze hebben er allemaal schuld aan, de PLO net zo goed als die helikopterpiloot die op burgerdoelen schiet omdat zich daar vast wel een verzetsstrijder/terrorist/tegenstander zal bevinden. En ook die moeder met 8 kinderen ja, maar die doet er niet toe: eigen volk eerst. Wat dat betreft past het wel weer in Wilders' zijn straatje ja.

Henry Kissinger zei het al : "The problems in the Middle-East are not caused because people don't understand each other. They are caused because in some respects they understand each other too well".

De woorden "boter" en "hoofd" komen in mijn hoofd op.

TM | 13-01-05 | 16:00

Carpa, als je bepaalde principes wil beschermen (vrijheid van meningsuiting, gelijke behandeling, etc, etc), dan doen je er inderdaad goed aan om daar ook aan vast te houden ;-)

Het is nogal een kromme redenering om te stellen dat de huidige problematiek direct wordt veroorzaakt door (alleen) vasthouden aan die principes en om dan maar het probleem op te lossen door het tegenovergestelde te doen. Ja, daarmee los je allicht het probleem op, maar je krijgt er meer problemen mee terug.

Mr. Ooboogba | 13-01-05 | 15:57

Wilders blaat maar wat. Inderdaad is voor terrorismebestrijding intelligent politie-, recherche en infiltratiewerk nodig. en dus NIET, zoals Wilders doet, bangmakerij van de bevolking en aanwakkeren van hysterie. Ik lees net in een parlementaire nieusbrief van de SDU (email versie 13.01.2005) dat Wilders wil dat Nederland het Europees verdrag voor de Rechten van de Mens opzegt als dat nodig is om terrorisme en
extreme straatoverlast aan te pakken.

"De oud-VVD'er wil voor jongeren
geen tijdelijke straatverboden of andere 'halfzachte' maatregelen: 'Je
moet ze oppakken en meteen uit Nederland verwijderen. De overheid
reageert met sociaal werkers en buurthuizen. Maar ik zeg: gewoon weg.
Als het volgens de Grondwet niet mag, dan veranderen we de Grondwet. Als
het in strijd is met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens,
dan zeggen we dat verdrag op. Het beschermen van de Nederlandse gezinnen
is een belang dat veel zwaarder weegt', aldus de parlementariër"

De man weet niet waar hij het over heeft. Overigens beschermt dit verdrag ook de vrijheid van meningsuiting. Als het wordt opgezegd hebben mensen als Geert daar ht eerst last van.

Purifyer B | 13-01-05 | 15:32

.. after all..
Wij Europeanen hebben zelf de doorn Israel in ons oog gecreërd net zoals de europese ""multiculturele"" samenleving die alleen maar bestaat uit mensen waarmee anderdenkenden ook niet kunnen samenleven... moslims."
Twee uitersten en geweldenaren in demonisatie en slavernij.
Onder wolken van bloed zullen deze twee schapen in leeuwenvacht ; De Europeaan en de Allahnihilist, zichzelf afmaken.
Jammer van al die goede creaties & mensen in dit godvergeten K#tcontinent.Zo een Wilders ,en velen met hem, hadden er al veel eerder moeten zijn.

Europa | 13-01-05 | 15:06

@ DD ik vind dat indien het vasthouden aan principes, hoe goed ze ook zijn, tot gevolg heeft dat er een nog groter kwaad onstaat niet juist is. Het moet minimaal bespreekbaar kunnen zijn om deze principes los te laten zonder te vervallen in doodsverwensingen en het eeuwige gerefereer aan de WOII. Ik ben voor de pragmatische benadering/oplossing, wat dat dan ook mogen zijn. En volgens mij Wilders ook, alleen moet hij dat nog wel bewijzen.

Carpa | 13-01-05 | 14:58

"Israel is ook het het Goede Voorbeeld als het gaat om het indammen van moslimextremisme. Ze zijn een van de hoofdoorzaken van alle ellende. Het is daar ook zo rustig en kalm met ome Sharon aan de leiding...

Dit is net zoiets als aan Volkert vn der Graaf vragen hoe je een nertsenfarm moet runnen. ""

FOAD Filo,jij #$%% sm$%l#%.Israel is de schuld van EUROPA .
EUROPA & ARABIE zijn de oorzaak en exporteurs van terreur en totale oorlog en je weet het samen met ons .Niet meer liegen.Israel de schuld geven van terrorisme is holocaust-ontkenning en niet meer of minder.Zo gemakkelijk zullen de veroorziekers van Mogadishu,Kosovo,Screbrenica en wereldbranden & kolonialisme :De ZEROPEANEN (ook ik) er niet vanaf komen.Het joodje pesten moet maar eens -allang- afgelopen zijn.Na wereldbrand 3 (weer in Zeropa) wordt het tijd voor een aartsconservatieve staat in Europa op Joods-Amerikaanse leest.
Erg he, allemaal christelijke wapenfreaks,McDonalds,Mickey,rassenrellen .. maar ook geen totale genocide meer en nationaal-socialisme... arm Zeropa wordt nooit meer zichzelf! of toch..?

Europa | 13-01-05 | 14:49

Ik denk dat Geert gelijk heeft. Jan (Molendijk)wat vind jij?

superjan | 13-01-05 | 14:45

2carpa .. ongepast ? we hebben het over het schenden van de mensenrechten ... daar is wo2 het beste voorbeeld van ..

En tja dogmatisch .. lees geen enkele 'niet dogmatisch' reactie hier ...

dogmatisch gezeik over dogmatisch gezeik is ook dogmatisch gezeik !

Draaitafel Demagoog | 13-01-05 | 14:27

Fascisme ontstaat als de overheid het volk niet meer kan beschermen. Dan ontstaan er namelijk knokploegen en eist de bevolking het recht op zelfverdediging en opent de munitiedepots.

pek en veren | 13-01-05 | 14:16

BREAKING NEWS

Een groep moslims richt een politieke partij op die opkomt voor de belangen van moslims. De Moslim Democratische Partij (MDP) wil in 2006 meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

(Red.: gewoon ff Telegraaf kijken, wat jullie zo goed kunnen)

bitter moon | 13-01-05 | 14:13

@ Draaitafel Demagoog: En wat doen dan? Niet optreden tegen terrorisme, lekker vasthouden aan mooie principes met als gevolg dat je eigen burgers worden afgeslacht? Ik ben het lang niet altijd eens met de Israelische politiek (en ook niet met Wilders trouwens) maar ik word doodziek van dat altijd de kop indrukken (door jou o.a.) van geluiden die je niet aanstaan met doodsverwensingen, liefst nog met een leuke ongepaste verwijzing naar WOII. Prima als je het niet met Wilders eens bent, weerleg zijn argumenten/stellingem met betere ipv dogmatisch gelul.

Carpa | 13-01-05 | 14:12

de zoveelste lompe actie van Wilders. Hij denkt dat hij moet aanschurken bij de israel/joden zodat hij steun en geld krijgt en heel nieuw netwerk aan moslimhaters achter zich krijgt. Niemand durft hem nu openlijk te bekritiseren, hulde aan geenstijl. en iedereen die het heeft over demoniseren moet zijn grote bek eens houden. Je mag deze mongool gewoon afrekenen op wat hij roept, is niets mis mee.

mediapik | 13-01-05 | 14:09

2qantric .. we hadden het over palestina
dat land was nooit van de israelisch ... PUNT !!!!

Draaitafel Demagoog | 13-01-05 | 14:07

Juist, in Israël leren hoe je voor een veilige samenleving zorgt. En gaat het kabinet Wilders zich straks door Nicaragua laten adviseren op het gebied van waterbeheersing?

oerWouter | 13-01-05 | 14:07

Israel onderdrukte trouwens niet, ze bouwde scholen en wegen in de Palestijnse gebieden. Toen die onafhankelijk/PLO gebied werden (en Israel (en de rest van de wereld) ze geld gaf) werd er niks gedaan, werden de scholen gebruikt voor het opleiden van terroristen en werd het belastingsgeld dat ze van ons, van Israel, van de VS en van vele andere gebruikt voor Villa's, SUVs en geld geven aan mensen die joden doden. Degene die onderdrukken is de PLO, niet de Israeliers.

Qantrix | 13-01-05 | 14:05

2carpa .. hetzelfde als bij rabo

israel is zijn verleden vergeten !
ze zouden van die onderdrukking hebben moeten leren .. maar nee hoor ...

voor de rest is het 'waar 2 vechten hebben 2 schuld' .. echter wat mij betreft had israel echt beter moeten weten ...

Draaitafel Demagoog | 13-01-05 | 13:58

euhmm draaitafel, israel heeft nog nooit een oorlog begonnen, anderen zijn oorlogen tegen hun begonnen en israel won van hun en annexeerde toen land. Omdat Israel werd aangevallen hebben ze al het recht daartoe.

Qantrix | 13-01-05 | 13:56

@Draaitafel Demagoog wil jij dan 'effe' uitleggen wat je bedoelde met een rondje gaskamer voor Wilders lampelul

Carpa | 13-01-05 | 13:49

Qantrix .. hoor jezelf nu .. een stuk eigen land geven .. dus dat land was van israel ? jaaa daaaaaaagg ...

landje pik noemen we dat !

Draaitafel Demagoog | 13-01-05 | 13:48

ook een rondje gaskamer voor rabo svp ..

kan je daar effe uitleggen dat je het eens bent met het schenden van universele mensenrechten ... samen met de heer wilders !

En dan .. dan mag ook JIJ aan het gas !

volgende !

Draaitafel Demagoog | 13-01-05 | 13:42

@Jan-Kees: Sorry, maar ben je de moorden bij de Olympische spelen in Munchen vergeten? Munchen ligt niet in Israel. Overigens was het geen gestolen land, de Israeliers waren al sinds het einde van de 18de eeuw de grootste groep in Palestina/Israel dankzij vele joodse immigranten.
-
De Israeliers hebben het zelf niet tot een puinhoop gebracht, dat zijn Palestijnen (vrijwel altijd immigranten vanuit een Syrie, Egypte (Arafat kwam bijvoorbeeld uit Cairo) Jordania enz. Laten wij van de fouten leren die Israel heeft gemaakt (bijvoorbeeld de palestijnen een stuk eigen grond geven) en ze gelijk hard aanpakken.

Qantrix | 13-01-05 | 13:41

Kan niet wachten tot we een moslimpartij in Nederland hebben.
Wat zullen die linkse zweef-teven raar opkijken als het juist de moslimpartij is die roept om uitzetting en hardere aanpak van criminele allochtonen.
Ja wat moet je dan, zullen ze bij de PvdA denken, namens wie moeten we nu dan spreken?

djorz | 13-01-05 | 13:20

@draaitafel demagoog
Jij bent dus vele malen erger dan de iraelis. Zij zullen nooit zeggen dat wie dan ook naar de gaskamer moet. Zij zullen echter wel zorgen dat de burger beschermt wordt, dat is namelijk de taak die de overheid heeft in een democratische rechtstaat. En daar kan NL nog wat van leren. En jij ziet je zelf waarschijnlijk als een voorbeeld van hoe het wel moet. In jouw hoofd ben je lief en aardig en intelligent, in de praktijk echter ben je niets minder erg dan dhr. Hitler. Hoe hypocriet en blind kan je zijn!!?

Het grappige is dat de gemiddelde nderlander niet ziet of niet wil zien waar het echte fascisme zit. Dat is namelijk de islam.... ja de islam zelf en niet de uitwassen daarvan. De islam zelf herbergt in zich totalitaire stromingen die niet onder doen voor het Nazisme.

Rado | 13-01-05 | 13:19

Kan dat moslimtapijt ook vliegen?

cametoripshit | 13-01-05 | 13:05

dag geert ! rondje gaskamer voor deze meneer svp !

Draaitafel Demagoog | 13-01-05 | 12:58

Als je iemand _niet_ om advies moet vragen dan zijn het wel de Israeliërs. Want wat hebben die gasten er in eigen land een puinhoop van gemaakt! Zou jij graag in het huidige Israel willen leven? Stem dan op Wilders, voor een Israel aan de Noordzee.

kalief | 13-01-05 | 12:39

Het is pas nieuws als Wilders er is geweest!

49 cent | 13-01-05 | 12:27

Heb zojuist effe het Elsevier stuk bekeken op hun site.... hummm.... die Wilders . Zo weet ik er nog wel meer. Al die kakker s, of juist proleten in een " hummer", die in de stad rondrijden met veel te grote terreinwagens, om een boodschappie te doen, DAT vind IK nou terreur,. Ik bedoel maar, dat van die jochies in die buurt , is toch larie?? Hier bij mij achter, in een aso wijk in noord,steken " jochies" elke dag fikkies, moet de brandweer komen , zijn de buren weer in alle staten, allemaal " blank volk!!", (nog blanker dan GW zelf). Dus??? Bestrijdt GW net zijn eigen onzin!

janharing | 13-01-05 | 12:17

@djorz: "Nederland zou eens massaal in therapie moeten om z'n oorlogstrauma te verwerken. Wellicht dat dan dit soort dwangmatige anti-fascistische zweef artikelen tot het verleden behoren."

De spijker op z'n kop! Wanneer gaat Nederland nou eens erkennen dat er een groep allochtonen zijn die een probleem vormen in Nederland? En ja: allochtonen zijn inderdaad NIET het EIGEN volk.

Die truttigheid, om schijtziek van te worden. Net als dat gezeik om Lonsdale en Karl Kani. Wat een truttigheid! En die dubbele moraal komt helemaal bovendrijven nu men het verbod op Karl Kani wel belachelijk vindt. AAAAAARRGGHHH!! Wat een hypocriet volk zijn wij toch.

Gabr | 13-01-05 | 12:16

Tips van de Israeli's aan Geert:
1. Bouw een muur
2. Schiet met scherp
3. Deins niet terug voor het inzetten raketten
4. Begin kolonies van autochtonen in Amsterdam-west.

auld_slapper | 13-01-05 | 12:14

en Ach Israel tenminste een ECHTE bestaande fata morgana in die zandbak daar.......

exarchos | 13-01-05 | 12:11

kappers voor kappers

MILF | 13-01-05 | 12:11

Wat een onzinnig figuur. Er wordt als probleem geconstateerd dat Nederland zoals het door de vele jaren heen is opgebouwd aan het afbrokkelen is en als oplossing wordt gesteld dat we juist moeten tornen aan datgene wat is opgebouwd (i.e. rechtsstaat).

In mijn ogen heeft die man nogal onhaalbare en fascistische ideeen die bij de simpele ziel misschien wel aanslaan, maar die uiteindelijk veel en veel meer kwaad dan goed doen.

Mr. Ooboogba | 13-01-05 | 12:10

@de visser

Got more where that came from;)

Maarre even ter info, Bij onze Oosterburen regeert de Rood/Groene (bah) coalitie van andere Gerdje, maar die lui pakken wel moskeeen en aanverwante zaken aan....
Kan balkie een vb aan nemen

exarchos | 13-01-05 | 12:08

Op een dag weet je het: Fleischbaum = Ad Melkert

Rollator | 13-01-05 | 12:06

@Rado De onmenselijke behandeling van Palestijnen door Israel is een veel gebruikt argument van Imans om de meute op te zwepen. Niet dat die Palestijnen lieverdjes zijn overigens.

Filo | 13-01-05 | 11:55

@. crz_06:
ik zeg ook niet dat je je druk moet maken... maar goed,dit gaat een beetje de puberale kant op... hehehe... vriendjes;)?

ShameLess | 13-01-05 | 11:46

@ShameLes:
Ach.. ik typ nu eenmaal sneller dan ik denk, dus een spelfout hier en daar, daar maak ik me niet dus echt druk over.

crz_06 | 13-01-05 | 11:45

@Jan-Kees
dat idee had ik al dat je wat slaap tekort kwam, belemmerd helder denken.
qua israel ben ik het wel eens, zijn ook niet echt zuiver en denken alles te kunnen maken onder het mom van 60 jaar gelee.

Tubifiks | 13-01-05 | 11:43

De volgende stage Servie-Montenegro of dichter bij huis Milosevic, er is misschien een probleem, maar gaan we straks als er een aanslag is gepleegd met appache boven Osdorp mensen afschieten? Wilders moet een keer kappen met dit soort onzin en maar meer inhoud verkondigen, even kijken als er dan nog mensen zijn die op hem gaan stemmen. Wilders is onze eigen Nederlandse Neo-Conservatief.

Mucky | 13-01-05 | 11:43

Nee ! Niet naar Cambodja laten komen !
Het is net zo gezellig hier. Wou ik graag
zo houden.

Sneeuwblauwtje | 13-01-05 | 11:40

Die pic is trouwens echt wel Matrix!
geert Wilders=onze neo?! :D

ShameLess | 13-01-05 | 11:40

@Tubifiks
Israel staat voor mij niet voor de Westerse beschaving.
En maak je geen zorgen, ik slaap veel te weinig.

Jan-Kees | 13-01-05 | 11:40

@. crz_06:
En dat zegt iemand die 'marokantje' schrijft,maar goed... dan is het ELKE... de rest van je info had ik in andere woorden ook al gezegd('dus NL nationaliteit afnemen,betekent dat ze weer 100% marokkaan zijn...'),dus je bent nog een papegaai ook ;)

ShameLess | 13-01-05 | 11:39

@ Jan Kees
De arabisiche wereld heeft ook eigenlijk helemaal niks met het 'palestijnse volk'. Daarzijn meerdere voorbeelden van te geven, maar om een te noemen: de vluchtelingen uit palestina worden niet opgenomen in de omliggende landen. Deze mensen worden gewoon gebruikt voor progaganda doeleinde van deze fundementalisten, tegen het westen en de joden in het bijzonder.

Even terzijde ik vindt isreal geen bezettende staat, het land is rechtmatig 'gewonnen' tijdens de oorlog van 74. Beetje vreem om dan later te zeggen, he jongens, 'eh.. dat van 74 was een foute, mogen we nu ons land weer terug.

crz_06 | 13-01-05 | 11:37

Zelfs Israel zelf heeft het over 'Bezette gebieden'. Vindt iemand het gek dat de eigenaren het na 38 jaar eindelijk eens terug willen hebben?

"Wat mij betreft is het Palestijns probleem opgelost zodra ze in Israel vrij kamperen toestaan"

TM | 13-01-05 | 11:36

@Jan-Kees
volgens mij was hij daar om inzicht te krijgen in de organisatie en werkwijze van moslim terrorisme, ik zie daar geen domheid oid in, integendeel, meer een noodzakelijk kwaad tegenwoordig.
zorgen moeten we ons pas gaan maken als er geen mensen zoals Wilders meer zijn die hun bek open durfen te trekken tegen dit onderhuidse kankergezwel van de westerse beschaving.
slaap zacht.

Tubifiks | 13-01-05 | 11:36

Ik zie die buldozers al scheuren door de achterstands wijken om de huizen van die marokaantjes en hun familie`s plat te walsen. Of een mooie veiligheids muur er omheen. Afijn laten we even terug keren naar de realiteit.

RDJ134 | 13-01-05 | 11:34

@crz_06
Natuurlijk zijn er gevaarlijke moslims die ons willen vernietigen.
Maar dat is iets anders dan het Palestijns verzet, dat richt zich tegen de staat Israel omdat het een bezettende macht. Dat heeft een duidelijk politieke logica en is dus geen godsdienstfanatisme. Zelfs de Hamas heeft nooit aanslagen gepleegd in het buitenland.

Jan-Kees | 13-01-05 | 11:29

@ . ShameLess
jij bent pas echt dom ;)

deze marokantje hebben niet VAAK een dubbele nationaliteit, maar het is zelfs zo dat ELKE marokaan de marokaanse nationaliteit heeft, (bij geboortde dus al,wordt vanuit maroko opgelegd, dus nederlandse natonaliteit afpakken kan dus zonder problemen, en dat maakt deze jongens weer marokaan.)

crz_06 | 13-01-05 | 11:29

Het beleid in Israel werkt zo goed dat ze na 38 jaar maar hebben besloten om een muurtje om zich heen te bouwen. Het werkt zo goed dat ze nu zijn doorgegroeid. Ze hebben niet alleen meer last van kaerels die zich opblazen, ze hebben hoogstpersoonlijk de Palestijnse vrouw bevrijd! Zodat die nu ook door het centrum van Tel Aviv mag lopen met een bom-gordeltje... Uitstekend voorbeeld guys. Laten we dan van Nijmegen een tweede Ramallah maken. En de(uiteindelijk permanente) vluchtelingenkampen kunnen we dan mooi op de hei kwijt.
Ik neem wel aan dat de gehele lezerskring van Geen Stijl zich spontaan vrijwillig opgeeft om tig jaar dienstplicht te vervullen natuurlijk.

Herinnert iemand zich die sketch nog van Jacobse en Van Es die Nederland opnieuw aan het indelen waren...? "En dan hawe we de randstad voah de blanke"
En dat was dan nog een geintje.

En laat die Wilders alsjeblieft wat aan die coup van hem doen, Jeeeeeezus.

TM | 13-01-05 | 11:26

@~Pyro~. Wat let je? Ga de straat op en begin er 1.

de visser | 13-01-05 | 11:24

@Tubifiks
Blijkbaar vindt hij het heel leerzaam om te weten hoe ze daar met moslims omgaan.

Jan-Kees | 13-01-05 | 11:23

mensen, als jullie nu eens de tijd nemen om buitenlandse media (ls: niet dogmatisch gecensureerde media) te lezen, dan zal je tot de conclusie komen dat geert volkomen gelijk heeft met zijn analyse. Radicale moslims willen de weseterse kapitalistische wereld vernietigen, en deze 'omturnen' tot een moslim heilstaat. Er ligt veel troep onder het tapijt, wat we niet willen zien. Of zijn aanpak/suggesties de juiste zijn weet ik niet, maar beter alles beter dan de 'softe' aanpak van de laaste 3 decennia.

crz_06 | 13-01-05 | 11:21

Onderduiken uit angst voor een moordaanslag heet dus tegenwoordig snuffelstage?? interesant!
*
"Je moet ze oppakken en meteen uit Nederland verwijderen."
Dan behoeft ons recht niet plat te worden gelegd.
Aanpassing van deze rechten kan wel, een persoon die als gevaarlijk gezien kan worden, heeft -mijns inziens- minder rechten en kan een enkeltje 'trap onder zijn/haar hol' krijgen richting Verwegistan.
Maar ja, we wonen nog steeds in Nederland waar pedo's een cursus schilderen krijgen, en moslimextremisten omarmd worden.
Wanneer krijgen we hier nou eens een echte volksopstand??
Of blijft de gemiddelde NL'er liever zo doorgaan?
Ik word er zo moe van hé!

~Pyro~ | 13-01-05 | 11:20

@Jan-Kees
als jij echt denkt dat Wilders echt denkt dat de situatie in Israel hetzelfde is als in Nederland ,ben jij verschrikkelijk dom, bang en gevaarlijk.

Tubifiks | 13-01-05 | 11:16

@ShameLess
Nee joh, ik ben gewoon een eenvoudige tolk van de AIVD.

Jan-Kees | 13-01-05 | 11:16

Wilders had ook kunnen zeggen: "Ik ben in Israël geweest, maar heb daar niets gezien wat in Nederland van toepassing is."

bitter moon | 13-01-05 | 11:09

@. Jan-Kees:
Jij bent Imam Jan-Kees van de Ven?

ShameLess | 13-01-05 | 11:09

Fantastisch, waarom zouden we onze democratie te grabbel gooien omdat de omstandigheden nu veranderen.

Ik ga voor meer AIVD-ers die op een effectieve manier aan opsporing en preventie doen, maar niet tegen élke prijs. Amerika schiet bijvoorbeeld veel te ver door, laten we hier in Nederland onze identiteit behouden en in plaats van hier op een anoniem forum cool doen gewoon eens de straat op gaan en daar een buur helpen en een praatje maken buurtgenoten. Iedereen die nu van alles roept komt waarschijnlijk niet eens in zijn eigen buurt op straat, kent zijn buren niet eens, DAT is toch triest.

Met zo'n lokale manier van leven, ontwikkel je vanzelf een beter land. En daarin zul je ook moslimextremisten houden, daarom ben ik ook voor een AIVD die ze continu op de hielen zit, maar laten we in Nederland wel blijven relativeren en niet doorslaan.

Frits20 | 13-01-05 | 11:08

Die tering-Israeli's! Nu gaan ze ons vertellen dat wij de dezelfde problemen krijgen als in Israel.
De klootzakken: na 11 september waren ook al als een kind zo blij, de moord op Van Gogh komt ze helemaal goed uit.
Nu kunnen ze lekker doorgaan met de onderdrukking van de Palestijnen, net zoals de Russen in Tsjetsjenie ongehinderd hun gang gaan.
Als Wilders echt denkt dat de situatie in Israel hetzelfde is als in Nederland is hij verschrikkelijk dom, bang en gevaarlijk.

Jan-Kees | 13-01-05 | 11:06

@. Flapdrol
JIJ bent echt dom... deze marokkaantjes hebben vaak een dubbele nationaliteit, dus NL antionaliteit afnemen,betekent dat ze weer 100% marokkaan zijn...
Doeiiii!

ShameLess | 13-01-05 | 10:58

.... Geert of snuffelstage in Israel, nu zal de PvdA de Israeli's wellicht uitnodigen voor een Knuffelstage in nederland?

TheRealShowstopper | 13-01-05 | 10:57

@TRS. Very intresting indeed! Ik zit niet in de kroeg vanavond. @exarchos. Ik ben het niet met je eens, maar je link is uitmuntend.*leest verder*

de visser | 13-01-05 | 10:55

je kan ook naar disneyland gaan om te kijken hoe ze daar met terrorisme omgaan, denk alleen niet dat je veel opsteekt.
bovendien pleit het voor Wilders dat hij tijdens reces aan het werk is uberhaupt, vorige week sprak een ieder nog schande van die badgast Remkes.

Tubifiks | 13-01-05 | 10:55

Maar gelukkig hebben we de PvdA om dit probleem voortvarend aan te pakken, toch?

Lees ook even het artikel

"Micha's MediaWatch: Jihad NRC tegen internet"

op

www.degestopteroker.nl

voor een opinie over de PvdA en de media in relatie tot het verhaal rondom de affaire-El Yaakoubi.

TheRealShowstopper | 13-01-05 | 10:54

@ allen, Wilders mag dan dom zijn, helemaal mee eens, maar jullie zijn niks slimmer hoor. ELKE grote religie, protestant, islam, is namelijk al gedurende de geschiedenis bezig zit te verspreiden over de aarde, als je die heilige boeken goed leest zie je ook dat dat hun opdracht is. En dat sommigen daarvoor nog de methoden gebruiken uit de tijd dat die boeken geschreven zijn, ach dat is best geoorloofd. Het gaat niet om terroriserende jongeren, het gaat om een religie die gebruik makend van democratische systemen diezelfde democratie uiteindelijk wil omvormen tot een theocratie. Logisch denken en de geschiedenis bestuderen, dan kun je zelf concluderen dat elke religie extremistisch is en niet tolerant t.o.v. andersdenkenden.

fuckface | 13-01-05 | 10:53

Leuke is dat er altijd wordt gesproken over max 100 maroks die de boel verstieren. Zullen die steeds verhuizen of zo ??
Flikker toch eens op, het probleem is gewoon structureel.

Eciruam | 13-01-05 | 10:52

Je zou bijna wensen dat het kabinet *niet* valt, en dat er gewoon in 2007 weer verkiezingen zijn... Tegen die tijd is Geert Wilders allang weer vergeten, gelukkig...

JackRandom | 13-01-05 | 10:52

@Ksi-Ziks:
"Ik denk dat wij niet lichtzinnig met dit gegeven moeten omgaan omdat velen in NL denken dat het zo'n vaart niet zal lopen."
Het hele probleem in dit land is dat de meerderheid altijd denkt 'dat het niet zo'n vaart zal lopen'... de mensen moeten hier eens wakker worden en tot het inzicht komen dat het nu eigenlijk al te laat is,maar dat we de schade iigv nog wel kunnen beperken... en ik vind het sowieso goed dat een man als geert wilders in een land als Israel gaat kijken hoe zij het doen... dat wil niet zeggen dat hij de methoden die daar gehanteerd worden over wil nemen,maar hij trekt er wel leer uit....

ShameLess | 13-01-05 | 10:51

@de visser 13-01-05 @ 10:38

In die uitzending komt ook dat vrouwtje dat vond dat AHA de mond gesnoert moet worden; mag ze dat eens nader gaan toelichten en beargumenten....

TheRealShowstopper | 13-01-05 | 10:50

jaaaaa laten we het aan gaan pakken zoals in Israel... dan zijn we binnen de kortste keren van onze terroristen af omdat ze zelfmoordaanslagen gaan plegen!! mijn god hoe kom je erop...

Can_maN | 13-01-05 | 10:49

4x GMail-invite over; iemand interesse?

YerOldeNewspaper | 13-01-05 | 10:47

neehoor fleisch, gewoon weer lekker in slaap tyfen en gaan janken als er weer eens een Mo zijn wijf in de fik zet, of erger.
dan wordt er wel ineens om het hardst geroepen..

Tubifiks | 13-01-05 | 10:43

Wilders is echt dom. Het gros van die 'marrokaantjes' die mensen op straat terroriseren zijn in nederland geboren en hebben de nederlandse identiteit, naar welk land wil hij ze uitzetten? Nederland? Lekker popi-uitspraak van mijnheer, maar in de praktijk lost het niets op.

Heb in Sterrewijk en Zuilen in Utrecht gewoond, ook last van terroriserende hangjongeren. Alleen waren ze blank en nederlands en hun ouders, grootouders en waarschijnlijk hele stamboom ook. Die kunnen we toch ook niet het land uitzetten? Of wil mijnheer Wilders een discriminerende wet dat als het een kleurtje heeft het maar moet worden uitgezet naar willekeurig ver land en als het blank is we het met de mantel der liefde moeten bedekken?

Niets dan domme, ondoordachte uitspraken om in de peilingen te scoren bij domme, niet nadenkende mensen.

Flapdrol | 13-01-05 | 10:42

Nederland zou eens massaal in therapie moeten om z'n oorlogstrauma te verwerken. Wellicht dat dan dit soort dwangmatige anti-fascistische zweef artikelen tot het verleden behoren.

djorz | 13-01-05 | 10:42

Geert Wilders afzeiken is is zooooo 2004

burnie | 13-01-05 | 10:41

nee maar in Israel werkt het wel, wil nog niet zeggen dat het hier moet, maar een veiligheidsdienst die tenminste zijn werk goed doet(geen lekken dus etc etc), maar Geertje heeft daarvoor al mijn steun.

voor liefhebbers, zo pak je ze dus aan:
á la de Shin Bet
www.fas.org/irp/world/israel/shin_bet/...

exarchos | 13-01-05 | 10:39

Ik snap geen jota van GS meer, eerst een voorstander van zijn denkwijze en nu afzeiken.............. hou toch eens één lijn.

*Tracker* | 13-01-05 | 10:38

Zijn de meeste allochtone jongeren niet in nederland geboren? Waar zou je ze dan naar toe moeten sturen? Dat is toch flauwekul. Gewoon strenger en steviger aanpakken!

TheRealShowstopper | 13-01-05 | 10:38

Ik denk dat wij niet lichtzinnig met dit gegeven moeten omgaan omdat velen in NL denken dat het zo'n vaart niet zal lopen.
Ik heb ooit eens een korte discussie gehad met iemand van de PvdA die tweemaal Cum Laude (w.o. in de economie) is afgestudeerd, mede schrijver was van de "tegenbegroting" er er vast van overtuigd was dat Islamic Banking ook voor de NL economie een goede optie was. Op mijn vraag wie dan de via belastingen en premie's verzamelde fondsen waaruit hij, zijn partij en de miljoenen uitkeringsgenieters betaald werden, moest gaan opbrengen, bleef hij mij het antwoord schuldig. Subsidisponzen en andere uitkeringsgenieters hebben geen enkel realiteits besef, ook mensen die veel in dat incestueuze cirkeltje rondhangen (zoals journalisten en vakbondsbestuurders) verliezen het realistische zicht op de werkelijkheid. Dat Wilders zich bij mensen, die zich dagelijks tegen religieuze en linkse politieke gekken moeten verdedigen, laat informeren toont volgens mij aan dat hij veiligheid hoog op zijn agenda heeft staan. Zolang het in NL niet strafbaar is om een maffe politieke links intellectuele partijganger te zijn (bestaan er trouwens rechtse of objectieve intellectuelen?) zolang zullen wij een plek nodig hebben om deze mafkezen te hersenspoelen tot verstandig denkende politici en bestuurders. Het zonnige en droge terrein tussen Mekka en Medina is volgens mij een uitstekend daarvoor geeigende locatie.

Ksi-Ziks | 13-01-05 | 10:37

In 1 ding moet ik Geert gelijk geven: het beschermen van Nederlandse gezinnen dient de allerhoogste prioriteit te krijgen. Hoeksteen van de samenleving! Daar kan JP Potter met zijn zalvende gezever wat van leren.

de visser | 13-01-05 | 10:36

Dit kan toch niet waar wezen zeg. Geert W. moet het niet gekker gaan maken. Ben nooit een fan van hem geweest, maar de situatie in Israël vergelijken met die in NL slaat echt als kut op dirk en zal de ellende hier alleen maar groter maken.
Toevallig kom ik regelmatig in Israël en wonen er een paar heel goede vrienden van me en geloof me: de situatie daar is volstrekt onvergelijkbaar met de situatie hier.
Bovendien hanteert mijnheer Sharon een aanal methoden die de rechtstaat in NL onwaardig zijn!
Als Geert W. het daar zo naar zijn zin heeft, mag hij van mij daar blijven!

Spoocy | 13-01-05 | 10:31

Zie de reactie van Meki in de commentaren onder het artikel... Briljant!!! Wat een debater!!

Carpa | 13-01-05 | 10:28

[quote]
Een land dat het verschil tussen terroristen en vrijheidsstrijders niet eens uit elkaar kan halen, hoeft ons land ZEKER NIET te adviseren!!!!
[/quote]

Dus een cafe in Tel Aviv opblazen kan gezien worden in het kader van vrijheidsstrijd? Interesante visie...

BlueDuck | 13-01-05 | 10:28

OK aanpakken die Rob Oudkerk Marokkanen, gewoon de knoet erover (lees:te werk stellen) maar je laten inspireren door Israelische veiligheidsdeskundigen? Dit is toch goedverdoeme een staat waarvan de basis is gevormd in honderden jaren. Dat breekt geen terrorist zomaar af. Israel is al sinds zijn oprichting (lees:aankoop) een paar decennia geleden in oorlog. Niet te vergelijken. Nu weet ik het zeker: Geert komt nooit meer over die botsing met die chloortrein heen.

de visser | 13-01-05 | 10:28

@. Washandje:
Elke retarded prick die denkt dat o.a. schoolbussen opblazen 'vrijheidsstrijden' is komt bij voorbaat al niet geloofwaardig over,dus bespaar jezelf de moeite...

ShameLess | 13-01-05 | 10:27

Daarbij, Wilders is een Limburger en die zijn niet te vertrouwen :P

Washandje | 13-01-05 | 10:27

Israel is geen oorzaak van die ellende. Het kan zichzelf toch niet opheffen!!! zoals vele moslims willen. het is een democratische rechtstaat net als NL. Zodra de moslims in NL beginnen te roepen dat NL opgeheven moet worden en dat ze er tegen strijden, is NL dan ineens ook een veroorzaker van de ellende en terrorisme of slachtoffer???
Ik ben niet voor het opheffen van internationale verdragen en de grondwet, maar zeker wel voor het krachtig aanpakken van moslimextremisme.

Rado | 13-01-05 | 10:25

Nee, dan moet je "echt" naar Israel gaan ja.. heeft niemand door dat het daar helemaal niet om terrorisme gaat, maar het puur proberen terug te krijgen van gestolen land (waar nu nog fijntjes een muur omheen wordt gezet ook!).

Een land dat het verschil tussen terroristen en vrijheidsstrijders niet eens uit elkaar kan halen, hoeft ons land ZEKER NIET te adviseren!!!!

Washandje | 13-01-05 | 10:25

Geert 4 MP!!!!
Goed zo geertje!!!
En ja, wellicht wordt de volgende "snuffelstage" van Geert op Guantanamo Bay... zou helemaal geen slecht plan zijn om zo'n onzinnig waddeneiland een mooie herbestemming te geven... :D

ShameLess | 13-01-05 | 10:24

Het duurde even, dankzij de tsunami, maar het gezeik rond die peroxideclown begint nu dan dus echt weer? *geen zin heeft*

TheMarco | 13-01-05 | 10:22

het zijn wellicht wat losse flodders die Geert zo af en toe afschiet, maar hij heeft WEL gelijk, en hij probeert in ieder geval WEL iets aan die voortkankerende moslin-problematiek te doen.

fuckje | 13-01-05 | 10:20

Als echte NLer heb ik even geen zin om weer een terrorisme discussie te hebben

Zet | 13-01-05 | 10:20

@Rado<br>
Helemaal mee eens! Maar ik denk ook dat we bij het bestrijden van terrorisme niet moeten wijken van grondbeginselen en principes die algemeen internationaal aanvaard zijn. Hoe moeilijk het ook is, we moeten ons blijven houden aan de grondwet.
Veranderen dus die grondwet :)

Crimson | 13-01-05 | 10:20

ik zeg het al tijden:
Geert for President!

Rettie | 13-01-05 | 10:18

Dit zou wel eens een soortgelijk effect kunnen hebben als "het volkskrant artikel" bij Fortuyn....

TheRealShowstopper | 13-01-05 | 10:18

Ik ben het wel met hem eens dat rondhangen/lastigvallen/mishandelen van mensen door groepen ????? (vul zelf groep in) ook wel terroriseren genoemd wordt en daardoor eigenlijk terrorisme is.....

The Evil One | 13-01-05 | 10:17

Iedereen denkt maar verschoont te blijven van ellende hier in NL. Tot blijkt dat het hier ook uit de hand loopt. Maar dan na een paar weken vergeet iedereen het weer en ziet de noodzaak niet meer om hard op te treden. Dat doet men er immers aan herinneren dat er ook in NL terroristen lopen en dat wil men niet weten.
Israel weet als geen ander hoe dit soort zaken aan te pakken. Gelukkig is het hier niet zo erg als daar, laat dat dan ook niet gebeuren door alles weer op zijn beloop te laten, dat is typisch NL namelijk. Maar ook huilen als het kalf verdronken is en dan massaal gaan schreeuwen om de put te dempen is typisch NL. En de persoon die de jaren ervoor heeft gewaarschuwd voor die put wordt zwartgemaakt, totdat hij of zij gelijk krijgt. We zitten nu in die jaren voor dat de put gedempt wordt.

Rado | 13-01-05 | 10:15

Stijlloos van Geert

ikheetechtnietReinde | 13-01-05 | 10:14

Hup Geert!

WillemF5 | 13-01-05 | 10:14

Geert Issue 1: Marrokanen (Islam)
Geert Issue 2: Turkije niet bij EU (Islam)
Geert Issue 3: ????
etc etc

Beetje weing inhoud, vind je niet, Geert???

The Evil One | 13-01-05 | 10:14

Tjonge wat weten jullie het goed. Hebben jullie ook spionnen? Demoniseren is zoooo 2002.

Lucifer | 13-01-05 | 10:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino