Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Leo, Leeheeheehoooo

ontslagenkaalkop.jpgEven wat kaalkopjes nieuws. En natuurlijk nemen we jullie daarvoor weer mee naar Limburg, de bakermat van de stijve rechterarm. Daar is kaalkopje Leo vandaag ontslagen omdat hij presentator Prem Radhakishun weigerde een hand te geven. De Amsterdamse advocaat en televisiemaker was in Venray om een reportage te maken over de spanningen tussen de allochtone jongeren en de Lonsdale-jeugd. Prem nodigde de kaalkopjes uit eens een kijkje te nemen in de plaatselijke moskee. Leo bedankte voor die eer, zijn werkgever bedankte Leo daarop voor zijn diensten. Dag Leo. Het bewuste fragment bekijk je hierrr, de gehele uitzending staat hierrr...

Reaguursels

Inloggen

Vanwege alle meningen hier denk ik dat het toch goed is de mijne ook eens even te geven.
Ten eerste denk ik dat de werkgever goed fout zit!
Ten tweede denk ik gezien de wetgeving en het contract! de jongen ism zijn uitzendbureau en advokaat een sterke zaak heeft indien hij het ontslag aanvecht.
Hij was immers niet ongeschikt voor zn werk , echter hij is onterecht beoordeeld op omstandigheden die betrekking hebben op zijn privesfeer, waar hij mede gezien de huidige wetgeving recht op heeft.
Alhoewel het eigenlijk al geen zin meer heeft, omdat de werkgever gewoon een zielig rolmodel probeert te vertolken waarin de werkgever wat mij betreft gezakt is, en eigenlijk de volledige contractstermijn bij deze uit zou moeten betalen aan de betreffende jongere danwel tussenpersoon het uitzendbureau, die vervolgens de jongere uitbetaald.
De samenleving hoeft wat mij betreft dus niet belast te worden met de persoonlijke mening van de schijnheilige werkgever.
Indien je namelijk het filmpje goed bekijkt heeft de jongen niets misdaan, sterker nog als je zijn gezicht ziet op het moment dat hij geen hand geeft weet je eigenlijk al genoeg; de jongen is moe en wil naar huis en heeft eigenlijk verder geen zin in eindeloos woordengezift met die "schreeuwbek" "Prem".
En als je nog verder kijkt blijkt ook uit het filmpje dat een aantal van de jongeren de moeite heeft genomen een kijkje in de "1001 nacht tempel" te nemen.
Anderszijds vergeet "schreeuwbek" "Prem" een aantal andere (jeugdige 1001 nacht gelovige raddraaiers) aan het woord te laten komen.
Het beeld word hier dus weer eens mee bevestigd dat zwart wit paars of blauw door of de een of de ander bestookt worden of in de hoek gezet worden zonder objectief te blijven, door degene waarvan je het mag verwachten "De Media" in dit geval "schreeuwbek" "Prem".
Ik ben eigen baas, en gezien het feit dat de jongen zn werk naar behoren uitgevoerd heeft ook in goede samenwerking met zn collega's zou ik m zondermeer als ik dat kon op dit moment als ik een plaatsje voor hem had een baan aanbieden.
Ook al zijn velen het hier waarschijnlijk niet met mij eens.
Simpel om de reden dat ik graag met mensen! werk die met mensen! om kunnen gaan en laten zien dat ze dat willen, en uit het hele verhaal blijkt dat hij dit kennelijk kan.

Mbt Flextronics HAAL FLEX ER MAAR VAN AF !

mrt | 09-01-05 | 04:06

prem is zelf ook een knuffelallochtoon, dus de pot verwijt de ketel dat ie fout zit....

MYRZ | 08-01-05 | 17:31

Mwah... wie was zijn werkgever? Wat een kl**tzahcken... wie was zijn werkgever eigenlijk ? Daar ben ik ook best wel benieuwd naar... Je mag toch in dit land toch denken wat je wil? Niet dat ik het extreemnisme prijs, vind het allemaal zo vaag! Is zijn ex-baas misschien moslim ? hahahaha

Kris | 08-01-05 | 01:54

Wat ik ff zeggen wou is..

kijk ik draag ook Lonsdale. een goed maatje van mij is een turk...

je moet niet alles en iedereen over 1 kam scheren met " lonsdale jongeren"

Niet iedereen met ene motor is een Hellsangel

en niet iedereen met een trainings pak is een junk...

mvg bas

buzz112 | 07-01-05 | 19:01

Dat deze jongen ervoor kiest om niet naar de moskee te gaan is zijn zaak. Dat hij vervolgens prem geen hand geeft,vind ik respectloos....
Maar dat die werkgever hem vervolgens ontslaat,dat vind ik ook nergens op slaan. Dat zijn zijn prive-opvattingen,daar heeft zijn werkgever niets mee te maken... naar mijn idee kan deze hem hier ook niet zomaar voor ontslaan...

ShameLess | 07-01-05 | 15:59

[i]Je kunt die kerel afbranden wat je wilt, maar hij bleef wel recht in de camera voor zijn mening uitkomen. Dat kun je van 't gros van die kaalkoppen niet zeggen...[/i]
. Contino 06-01-05 @ 22:42

Whehehe, wat een gelul. Voor zijn mening uitkomen? Je bedoelt waarschijnlijk zijn mening opdringen, want daar is ons aller Pruimpje erg goed in; meningen doordrukken. Heel hard gillen, het overal mee oneens zijn, mensen nooit in hun waarde laten, nooit iemand met een andere mening laten uitspreken, niets van een ander aannemen, enz.. Ja, echt top dattie voor z'n mening uitkomt.

[i]Volgens mij is ie ontslagen omdat ie openlijk racist was, wat je van [...] die imam niet kunt zeggen...[i/]
. Lucasdelinkselul 07-01-05 @ 00:05

* LOL *

Dus iemand iets weigeren op basis van geloof/denkwijze is racisme en op geslacht niet? Droom fijn verder! Ow, wacht ff, ik zie het al, je nick zegt genoeg. Van links mag je elke mening hebben, behalve als die niet links is.

[i]... Ik ken het uit me eigen omgeving, ik ben homo (absoluut geen mietje, doe aan voetbal me vriend aan kickboxen). En krijg vaak negatieve reacties over homos van mensen die niet weten dat ik homo ben. Als ik ze dan direct confronteer dat er ook homos zijn die net als heteros leven schrikken ze even, maar juist die schrik breekt het ijs, en dwingt meer respect af als je bek houden.[/i]
. Kees Kernraket 07-01-05 @ 00:14

Beter neem je een nieuwe nick; Kees Sterraket. Met je super-shock-therapie. Als iemand tegen mij zegt dattie homo is, ga ik toch echt niet opeens me mening aanpassen of me anders voordoen? Met wat voor een pleuresschijnheiltjes ga jij om?

Zijn er trouwens ook homo's die anders dan hetero's leven? Doen die altijd hun trui aan hun benen, schijten ze ondersteboven ofzow? En 't dan vreemd vinden dat je als anders gezien wordt, terwijl je zelf dus al onderscheid maakt tussen "de verschillende" homo's.

[i]Mensen toch, je moet Prem waarderen om wat 'ie is: een heerlijke botte lul. Je kunt lullen wat je wil, hij is een van de weinigen die gewoon de auto pakt met zijn ploeg en hup, naar zulke in de media geschetste 'brandhaarden' toe gaat. En mijn indruk van de show is dat 'ie net zo goed allochtone jongeren op dom gedrag aanspreekt als autochtonen. Maar goed. Ieder zijn mening. Proost![/i]
. Odoaker 07-01-05 @ 04:24

Je moet dus iemand waarderen omdattie z'n bek opentrekt? En als een (Volgens de media extreem-)rechts persoon iets zegt, mag diegene wel tot op de grond afgebrand worden. Het enige wat Prut doet, is expres een confronterend onderwerp zoeken, zodat hij weer "zijn gelijk" kan halen, want de media zend toch wel uit dat hij goed is en de blanke Hollander o zo slecht.

't Blijft van de zotte dat iemand ontslagen wordt voor het in zijn vrije tijd uitkomen voor zijn mening, of die nu links of rechts is. In specifieke publieke functies zou het eventueel kunnen, maar als daar een persoon een verkeerde uitspraak doet, wordtie daar ook al op afgerekend in de media en trekt daar meestal zijn eigen conclusies uit. Als ik in de AH rondloop en daar een pak koekjes uit het schap haal, boeit 't mij echt niet of die door een links of rechts figuur erin gezet is.

De-pleures | 07-01-05 | 15:25

en terecht.. prem is een arrogante eikel die overal een beetje loopt te stoken.. niets meer dan terecht.

Stinky het rioolmons | 07-01-05 | 13:18

@barrymossel: waarom mag hij dat niet uiten? hij mag bepaalde mensen niet. hij spoort niemand aan tot misdaden. zolang een imam niet zijn aanhang niet aanspoort ze van het dak af te knikkeren mag hij zijn negatieve gevoelens t.o.v. homo's toch ook uiten?

zakje pinda´s | 07-01-05 | 12:15

DaJudge, wel heel makkelijk gezegd. Die kerel is niet helemaal in orde in zijn hoofd. Als hij dat al vindt, moet hij het niet uiten op tv, dat is dom! Dus allemaal zijn schuld, heel deze log + comments....

barrymossel | 07-01-05 | 11:58

Ik vind het een slechte zaak, laat die jongen toch met rust. Door hem te gaan afstoten wordt het echt niet beter met die lonsdale jeugd.

Cest moi | 07-01-05 | 11:20

Als die knul op z'n werk zich normaal gedraagt, had ie gewoon mogen blijven in mijn visie.

Die Prem waait met alle natte winden mee. Was destijds bijna in het Pim-kabinet gekomen, maar profileert zich nou weer als links geweten. Ook over de moord op Van Gogh kwamen wat onaardige uitspraken. Prem, niet te pruimen!

spambam | 07-01-05 | 11:05

Kan misschien iemand PREM ontslaan. Dat zal veel problemen in Nederland oplossen. Mensen worden over het algemeen agressief van zijn neiging te schreeuwen als ie een andere mening ontdekt dan de door Prem zelfverklaarde "heilige correcte" mening.
Prem weg, Nederland rustig...

vergruizer3 | 07-01-05 | 10:37

@Zucht
nee, dan heb je gelijk.

69 | 07-01-05 | 10:14

en blijkbaar weet ie helemaal nog niet wat ie wil.

De Venraynaar moest naar eigen zeggen daags na de uitzending op het matje komen bij de directie van Flextronics Logistics. Daar werd hem verteld dat collega's niet te spreken waren over zijn tv-optreden. De baas wilde weten of het waar was wat-ie gezegd had. ,,Ik heb gezegd dat het klopte. En dat ik er nog steeds achter sta. Maar dat ik werk en privé gescheiden hou.''

Daar nam de baas geen genoegen mee. ,,Ik kon maar beter vertrekken. Met twee beveiligingsmedewerkers ben ik woensdagochtend naar buiten begeleid. Ik heb tranen met tuiten gehuild.''

Zijn naam wil de uitzendkracht liever niet in de krant hebben omdat hij hoopt elders weer een nieuwe baan te vinden. De Venraynaar werkte vijf maanden in het magazijn van het logistiekbedrijf. ,,Dat deed ik met veel plezier. Ik had er via het uitzendbureau een contract voor anderhalf jaar. En ik kon het met iedereen goed vinden. Ook met m'n allochtone collega's. Wat er op tv is gekomen wordt nu weer zwaar verdraaid. Als er iets aan de hand is met jongens met kale koppen, wordt het altijd weer als negatief gezien.''

Of hij het besluit van Flextronics gaat aanvechten, weet de Venraynaar nog niet. Hij acht de kans klein dat er iets tegen te doen is. ,,Ik heb met een advocaat gesproken en die geeft me weinig kans. Bij het uitzendbureau hebben ze me ook gezegd dat ze beter wat anders voor me kunnen zoeken want ook zij kunnen er weinig tegen doen.''

De Venrayse Marokkaan Hassan Najja (35), die ook in de uitzending zat, zegt te betreuren dat het zo is gelopen. ,,Natuurlijk ben ik het niet eens met wat die jongen in het programma heeft gedaan en gezegd. Dat heeft mij zeer gekrenkt. Maar dat je baas je zonder meer wegstuurt vanwege je mening, vind ik ver gaan. Er had toch een gesprek kunnen plaatsvinden, waarin die jongen excuses had kunnen maken. Of hij had een berisping kunnen krijgen.''

Najja, tevens voorzitter van het provinciaal platform minderheden, vreest dat de situatie tussen de allochtone en autochtone Venraynaren er hierdoor niet beter op wordt. ,,We proberen juist bruggen te bouwen tussen de groepen. Op deze manier raakt deze jongen alleen maar verder van de samenleving verwijderd.''

69 | 07-01-05 | 10:13

En als je Prem Radhakishun nu eens geen hand wil geven omdat je hem een ontzettende eikel vind, ben je dan ook een racist?

Zucht | 07-01-05 | 10:12

stukje interview met de mongeaul:

Dat zijn tv-optreden slecht viel bij allochtone collega's, is volgens de jongen de reden dat de Flextronics-directie hem niet meer terug wil zien. Bij Flextronics was gisteren niemand bereikbaar voor commentaar.

De 19-jarige zegt spijt te hebben van zijn uitspraken in Premtime, die niet bepaald vriendelijk waren voor Marokkanen. ,,Ik weet niet waarom ik die presentator geen hand heb gegeven. Het was een opwelling. Maar er zat niets achter.'' Prem kon er volgens de Venraynaar wel om lachen. ,,Gezien de gevolgen heb ik er nu spijt van dat ik hem geen hand heb gegeven en dat ik me heb laten verleiden om iets te zeggen in de discussie.''

69 | 07-01-05 | 10:11

Die kale ongemanierde stakker ontslagen! Wat moet ik hier om lachen. En Prem ongetwijfeld ook. It's Preeeeemtiiiimmeee!

cametoripshit | 07-01-05 | 10:09

Hm uitzendkracht dat maakt het inderdaad makkelijker.

Lucifer | 07-01-05 | 10:03

Kan iemand overigens niet even twee verplegers sturen om Jan Molendijk weer even terug te brengen?

Lucifer | 07-01-05 | 10:02

Het lijkt me nog lastig om dat nare kaalkopje hiervoor rechtsgeldig te ontslaan. Overigens is die Prem een eerste klas idioot en had ik me ook nooit voor zijn karretje laten spannen.

Lucifer | 07-01-05 | 10:00

Hoe durven jullie godverdomme Limburg "De bakermat van de stijve rechterarm" te noemen? Jullie zijn zelf een stel vuile fascisten !!!!!!

Nightwisher | 07-01-05 | 09:56

Mensen ontslaan voor hun politieke voorkeur is zoooooo 1939.

Filo | 07-01-05 | 09:53

@Chiant, opmerking, er staan al paar onderwerpen in de wacht.
Even moeite nemen doorscrollen.
Of op onderstaande adres vinken...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/003230.h...
(ps)zoals ook in m`n dagverslagen al velen feitelijkheden te lezen vallen.
Vinkt U daarvoor op m`n naam...
Daag mij maar uit komt U maar...
Hoogachtend Jan Molendijk Spijkenisse

Jan__Molendijk | 07-01-05 | 09:50

Erg intelligent voorkomen had Leo. (al die vriendjes van hem, trouwens) Die fijne knul weet echt wel waar hij mee bezig is. Stom van zijn voormalig werkgever om zo'n goeie kracht te laten gaan.

Frank_White | 07-01-05 | 09:43

Ik dacht dat de redactie van GeenStijl wel iets meer hersencapaciteit had. Er bestaan geen Lonsdale-jongeren. De media hebben dit in het leven geroepen en jullie doen er vrolijk aan mee. Ik dacht dat jullie je eigen ding deden. :-/

Merizzle | 07-01-05 | 09:40

@Hölzenbein:

Ik kom van boven de rivieren en vind Limburgers best kicken.

mart l | 07-01-05 | 09:32

@Molendijk: Wat zullen we nou krijgen! Geen cryptische mystique meer?

Chiant | 07-01-05 | 09:31

Even wat kaalkopjes nieuws...
Klasse uitdrukking Geen-Stijl, zonder dat ik er eigenlijk op cryptische wijze iets mee bedoel...
Hoogachtend Jan Molendijk Spijkenisse

Jan__Molendijk | 07-01-05 | 09:22

Als ik zijn werkgever was zou ik hem ook ontslaan. Stel hij in contact komt met buitenlandse donkere klanten dan kan hij je bedrijf best geld kosten met zijn gedrag. Zeker na een dergelijke uitzending.

Waarom zou je het breder trekken en een voorval met Verdonk erbij halen? Het gaat om de relatie tussen werkgever en werknemer en de werkgever heeft gelijk dat het gedrag van de werknemer mogelijk invloed kan hebben op het bedrijf en in ieder geval het functioneren van de werknemer. Denk alleen al in omgang met donkere buitenlandse collega's.

mart l | 07-01-05 | 09:20

@Joop Hoef - Friesen versta ik ook niet maar ik heb er geen slechte communicatie mee. Vlaai is overigens best wel lekker hoor, tenminste dat hoor ik regelmatig van noord hollanders ;-)

Hölzenbein | 07-01-05 | 09:08

Hmm ik heb het ook niet op Prem af en toe en ook niet op moskees, politiek gezien, maar huldig ook het motto om mensen (behalve zigeneurs) vriendelijk te benaderen. Zo heb ik laatst de banden opgepompt van een hoofddoekje en ben ik zeer beleefd tegen de mens, ongeacht kleur. Jammer, dat die kaalkopjes niet argumenteren. (dat doen hun tegenhangers trouwens ook niet, maar dit terzijde) Die houding lijkt misschien vreemd, maar je kunt best tegen de islamitisering van Nederland zijn en vriendelijk tegen een islamiet etc.

@Holzenbrein
Wanneer je die Limburgers eens kunt verstaan zal dit de communicatie niet in de weg staan. Vlaaiennekken zijn het :-)

Joop Hoef | 07-01-05 | 08:58

Net nog even met een grote glimlach deze www.geenstijl.nl/mt/archieven/002962.h... comments doorgelezen. Wat hebben sommige commenters toch een dubbele en typische correcte Hollandsche moraal...

Chiant | 07-01-05 | 08:52

@Neon Dat ontken ik zeker niet, maar dat ligt aan de sensatiemedia. Uiteraard heb je gelijk als je zegt dat er ook kaalkopjes in de rest van het land zitten (helaas meer als dat we durven dromen).
Valt mij alleen op dat mensen van boven de rivieren maar al te vaak degenererend doen over Limburgers, Belgen, Duitsers, noem maar op... Onder het mom van laten we eens lekker lollig doen. Hahaha lachen man. Kijk allemaal eens in je eigen omgeving zou ik zeggen. Jullie stront is net zo bruin als die van anderen. Dat bedoel ik maar te zeggen.

Hölzenbein | 07-01-05 | 08:27

Is die imam die Verdonk geen hand wou geven trouwens ook ontslagen door allah???
Gelijk oversteken hè....

burnie | 07-01-05 | 08:18

Wanneer domme en/of andersdenkenden niet meer mogen werken kunnen we net zo goed gelijk de dijken doorsteken en de hele natie verzuipen

knutsel | 07-01-05 | 08:02

Prem kent nou niet echt hoor en wederhoor. Als hij echt objectief wil zijn moet hij ook de Marokkaanse probleemjongeren waar de patiëntjes de hele tijd aan refereerden opzoeken en hun mening vragen, ipv een hoog opgeleide of intelligente moslim mee te nemen naar het buurthuis. Beetje makkelijk om die gastjes zo belachelijk te maken(daar heb je overigens helemaal niemand voor nodig).

TV Dominee | 07-01-05 | 04:40

Mensen toch, je moet Prem waarderen om wat 'ie is: een heerlijke botte lul. Je kunt lullen wat je wil, hij is een van de weinigen die gewoon de auto pakt met zijn ploeg en hup, naar zulke in de media geschetste 'brandhaarden' toe gaat. En mijn indruk van de show is dat 'ie net zo goed allochtone jongeren op dom gedrag aanspreekt als autochtonen. Maar goed. Ieder zijn mening. Proost!

Odoaker | 07-01-05 | 04:24

Ik zie het probleem niet. Om maar even politiek correct te redeneren. "Hoe jammer ik het ook vind dat deze jongeman de hand weigerde van de presentator, staat hij volledig in zijn recht een ieder de hand te weigeren op grond van zijn overtuiging."
Tja, als een imam het mag... Niet meten met 2 maten dan.

Araya | 07-01-05 | 01:48

Ik zit regelmatig op de premtime site/forum te discusseren
Er wordt gewoon duidelijk stelling genomen tegen wit Nederland.
Ik voel me als halve Griek meer thuis bij de Witten, ze zijn hoe simpel ze soms ook zijn, eerlijker en veel menselijker en directer, dan de die andere's (al is ieder mens verschillend wat voorkleur ook)
En die jongen die ontslagen wordt heeft 2 opties;
1 ; verder zakken in de stront en waarschijnlijk waren zijn prestaties ook niet optimaal dus had zijn baas een excuus.
2 ; het vak van zijn voormalige werkgever onder de knie krijgen en hem kapot cocurreren, want er is altijd ruimte op de zakelijke markt voor eerlijke mensen, ook al zijn ze blank!!!

magic mike | 07-01-05 | 01:44

@Hölzenbein: Dat soort berichten komt nu eenmaal erg vaak uit Limburg, dat kun je toch niet ontkennen. Dat betekent overigens niet dat er in de rest van het land geen kaalkopjes zijn. Het betekent alleen dat ze in Limburg nóg iets stommer zijn dan in de rest van Nederland, door zich te laten filmen en fotograferen als ze weer eens de oksel laten luchten.

Neon | 07-01-05 | 01:40

O sorry,Tubifiks, ik wist niet dat jij maar een hersencel had. Excuses.

Hölzenbein | 07-01-05 | 01:14

Heil Hölzenbein

Tubifiks | 07-01-05 | 01:13

Overigens respect voor de baas van dat leeghoofd. Maar of die kaalkop dat begrijpt betwijfel ik, want als je maar twee hersencellen hebt is het soms moeilijk dingen te begrijpen...

Hölzenbein | 07-01-05 | 01:12

Wat een misselijkmakende opmerking Fleischkloss! "Limburg, de bakermat van de stijve rechterarm"

Ik ben Limburger, en ja, ik voel me aangesproken. Alleen omdat een aantal idioten het verderven voor andere burgers is heel Limburg nu opeens fascist. Is je verstand in je (unter)fleisch gezakt?

Hölzenbein | 07-01-05 | 01:06

Dus als een domme neonazi iemand geen hand wil geven, verliest hij zijn baan, en als een domme imam iemand geen hand wil geven, heb je enkel gedoe in de media, maar mag hij zijn baan behouden? We meten dus weer eens lekker met twee maten in Nederland, afgezien van het harde feit dat die kwast natuurlijk gewoon de ander een hand behoort te geven.

Nordthiad | 07-01-05 | 01:05

Precies, mucky, zo'n ventje krijg je toch wel op de rails als liefhebbende ouder?
Prem moet ook wat commentaar krijgen hoor, want is het de laatste tijd niet de gewoonte dat we iedereen op de schandpaal willen, ook de 'uitlokkers' van een uitspraak, gebaar, of weigering van een gebaar? Zoals bijv. Knevel, Verdonk, ouders van van Gogh, Ali, Remkes

polderklootzak | 07-01-05 | 00:50

als hij bij mij werkte kon ie ook oprotten.
wat moeten de klanten wel niet denken van zo'n leeghoofd?
niet goed voor de kas dus.

weedo | 07-01-05 | 00:49

Dit is gewoon terreur, ontslagen worden omdat je in je vrije tijd weigert een paardelul als Prem een hand te geven. Hij zei of deed verder niks racistisch, hij wilde gewoon niet mee naar de moskee. Poehee! Als ik die knaap was zou ik een zaak tegen die Flexwerkers beginnen, je maakt toch verdomme zeker zelf wel uit wie je een hand wil geven. Als 'ie nou het gezicht van het bedrijf was geweest maar die gozer pakt waarschijnlijk gewoon dozen in aan een lopende band.

www.dutchdisease.com | 07-01-05 | 00:48

zo zie je maar weer, wees in nederland voorzichtig wat je zegt als blanke, hij heeft nog mazzel dat dat ontslagbriefje niet in zijn borst gestoken is.
en kan Prem niet fijn lijken gaan rapen in Shri Lanka, met wat mazzel loopt hij dan tegen een fatale bacterie op.

Tubifiks | 07-01-05 | 00:43

Elke keer als ik die Prem weer op tv zie krijg ik overal uitslag en de neiging om mijn tv-toestel te mishandelen. Verschrikkelijk malloot die denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft terwijl hij er echt niks van heeft begrepen. Opzouten met Prem.

DJW | 07-01-05 | 00:42

Hmm ik had eerst de personeelsmanager ontslagen om zulke primitieve mensen aan te nemen. Ik heb het over het algemeen niet altijd op meneer Prem....
Maar wat ik helemaaaaal erg vind zijn die kansloze moeders, van och ik heb mijn kindje niet meer onder controle, ik heb ze zo goed mogelijk opgevoed. DOMME MUTS geef hem piep een trap onder zijn REET, kom op zeg...

Mucky | 07-01-05 | 00:40

Dat soort knakkers moet je vooral werkeloos maken, worden ze echt een beter mens door.

polderklootzak | 07-01-05 | 00:38

Manmanmanmanman, wat een idioten... Wat ik vooral niet snap is dat die lui ook meteen maar NAZISTISCH zijn. Alsof fasciscme en concentratiekampen wel helpt als je tegen buitenladers bent.

Lucasdelinkselul | 07-01-05 | 00:21

Dat die Leo fout is, oke, maar om m te ontslaan hiervoor? Dit soort lui afzonderen van de samenleving is het domste dat je kan doen.

polderklootzak | 07-01-05 | 00:18

Ik vind Prem een toffe gast, hoewel hij soms erg overheersend is, het probleem met veel kaalkopjes is dat ze geindoctrineerd zijn door hun vriendjes, en dat het vaak best sociale en intilligente lui zijn. Als je ze dan direct confronteerd met zogenaamde vijanden van hun ideologie beseffen ze pas hoe dom ze bezig zijn. Kortom confrontereren lijdt vaak tot oplossingen in tegenstelling tot doodzwijgen. Ik ken het uit me eigen omgeving, ik ben homo (absoluut geen mietje, doe aan voetbal me vriend aan kickboxen). En krijg vaak negatieve reacties over homos van mensen die niet weten dat ik homo ben. Als ik ze dan direct confronteer dat er ook homos zijn die net als heteros leven schrikken ze even, maar juist die schrik breekt het ijs, en dwingt meer respect af als je bek houden.

Kees Kernraket | 07-01-05 | 00:14

Volgens mij is ie ontslagen omdat ie openlijk rascit was, wat je van Lodewijk de Waal en die imam niet kunt zeggen. Overigens maakt ze dat niet minder Neanderthaler. Dat van De Waal leek mij eerlijk gezegd op eeen afgesproken showtje maar ik kan mij vergissen, en die Imam, ach, mensen hebben eerder respect voor geloof dan voor leeghoofdigheid, ook al zijn die zaken vaak hetzelfde.
Maar ja, ik hoor hier mensen zeggen: 'Die prem zou ik ook geen hand geven!'. beetje zielig als je zonder reden mensen geen had wilt geven.

Lucasdelinkselul | 07-01-05 | 00:05

Hahaha hoe lomp kun je afgaan in een zo'n pathetisch programma van een of andere hysterische B-troetelallochtoon.
Kostelijk! Duimpje omhoog, Leo voor dit onvervalst stukje zieligheid!

.ppjw | 06-01-05 | 23:55

Volkomen terecht. Met lieden met zulke opvattingen zou ik niet eens willen werken, dus als zo'n kaalhoofdje bij ons zou werken zou ik als mede-werknemer wel aansturen op een schop onder zijn hol als mijn werkgever dat niet zelf zou bedenken.
.
Het gaat er daarbij overigens helemaal niet om of je nou zo zit te wachten op een moskeebezoek. Sterker nog, ik ben het doorgaans hartgrondig oneens met drammer Prem. Maar dat ontslaat (woordspeling, zie je 'm) mij niet van de sociale plicht om mij gewoon fatsoenlijk te gedragen. En dat geldt zélfs voor Limburgertjes.

Neon | 06-01-05 | 23:48

@guido
Wat iedereen maar niet ziet (of WIL zien) is dat de Waal de Geus wel DEGELIJK een hand gaf bij die bijeenkomst. De Geus stak zijn hand uit en de Waal zei: "Maar dat hebben we toch al gedaan" en de Geus:"Maar ze willen het voor de camera's". Daarop gaf de Waal de Geus wel een hand. Alleen de Spijkermans van deze wereld en de andere droplullen willen dat niet graag in beeld dus kappen ze het stukje af vlak na de verbaasde reactie van de Waal op de uitgestoken hand van de Geus. Allemaal propaganda dus...

chismaneric | 06-01-05 | 23:47

Even een (hate) mailtje naar premtime@nps.nl? Als die Prem een echte advocaat en/of kerel is, dan verdedigt hij hem bij de rechtzaak.

chismaneric | 06-01-05 | 23:42

Ach die Prem is een zeikerd eerste klas en je weet nooit waar die zijn hand kort van te voren heeft ingestoken.

Zeker als iemand vraagt: "mag ik je een hand geven" dien je op je hoede te zijn.

Gladio77 | 06-01-05 | 23:31

Die kaalkop is tenminste eerlijker dan de meeste huichelaars die hier zitten.

Klungeraar | 06-01-05 | 23:16

@zapper. Echt een superreactie op willemF5. moewahahahaha.

jRz | 06-01-05 | 22:48

@Harrie Nak

Hoe weet je wat een "koelie" is?

FNV-lidaf | 06-01-05 | 22:46

Ik creëer trouwens vooroordelen t.o.v. Heer Prem, de twee stukkies die ik voorbij heb zien komen hier op .gs (tijd terug ook 1) waren nogal gericht op het onnozel neer zetten van Blank jegens Zwart.
Dit kan natuurlijk een .gs kwestie zijn, iemand op de hoogte van andere afleveringen van Prem en of in deze Zwart wel eens neer wordt gezet zoals de vooroordelen ze schetst? Is namelijk ook niet erg moeilijk als je de juiste classificatie groep opzoekt.
Trek je waarschijnlijk ook plenty niet hand schudden willen scènes uit :-)
Heb het niet zo op eenzijdige tv.
Mmm wel ik heb het niet op tv in het algemeen wanneer er geen dvd unit aanhangt (optical :-) )

DaJudge | 06-01-05 | 22:43

Je kunt die kerel afbranden wat je wilt, maar hij bleef wel recht in de camera voor zijn mening uitkomen. Dat kun je van 't gros van die kaalkoppen niet zeggen. Waarschijnlijk maalt ie er niet om dat niet langer "van zijn diensten gebruik gemaakt wordt". Kan ie weer op onze zak gaan teren. En al die linkse rukkers hierboven juichen dat nog toe ook :D Hoe dubbel...

Contino | 06-01-05 | 22:42

Prem is een vieze stinkende koelie die nog irritanter (lees: meer overal doorheen lult) is dan Barend en van Dorp.

Harrie Nak | 06-01-05 | 22:39

Ik zou twijfelen aan mijn sollicitatieprocedure als zo'n gebakkie in mijn bedrijf in dienst zou komen.
Je bent als bedrijf al een loser als Leo in dienst neemt, maar ook als je Prem aan werk helpt!

Nooit meer slapen | 06-01-05 | 22:27

@ Barry, Een werkgever heeft zeker het recht, in mijn ogen, om te bepalen wie er voor hem werkt.
Echter wanneer de kaalkop zijn werk goed doet vind ik het nogal ver gaan om hem te ontslaan omdat hij in zijn vrije tijd een gast de hand niet wil schudden.
Zou hij in zijn vrije tijd part time crimineel zijn ligt het anders, of wanneer hij een baan zou bezetten waarin hij frequent klanten begeleid dan kun je nog enigszins projecteren op een fout karakter voor de betreffende functie.
Ik denk dat deze kaalkop niet een dergelijke positie bezet :-)
Feit blijft dat de werkgever inderdaad de beslissing zelf kan nemen ben ik ook zeker een voorstander van, in het kader van verplicht % allochtoon in dienst nemen e.d.

DaJudge | 06-01-05 | 22:22

-weggejorist-

Pieter Baan | 06-01-05 | 22:17

Zeker teveel naar die rita verdonk imam gekeken :D

bozewolluf | 06-01-05 | 22:17

Die ADHD-Prem mag wat mij betreft ook hartstikke doodvallen, wat een eikel is dat zeg. En die heeft dan ook nog een eigen programma. Mogen wij even overgeven?

Klukkluk | 06-01-05 | 22:14

DaJudge, een werkgever zou toch zelf moeten kunnen kiezen wie er voor hem werkt en wie hij dus zijn centen geeft? Dus als deze beste man geen werknemer wil die er een bepaalde mening op na houdt, heeft hij wat mij betreft het recht deze persoon te ontslaan. En het wordt hem natuurlijk heel makkelijk gemaakt, aangezien deze werknemer een uitzendkracht is!

barrymossel | 06-01-05 | 22:12

met dt tsjjj

DaJudge | 06-01-05 | 22:09

Ik denk dat arbeid in zijn geheel los staat van het hand schudden in je vrije tijd.
Bond kwestie dus, of een gigantische dreun op de muil van de werkgever.
Wordt een aparte wereld wanneer een werkgever bepaaldt hoe jij je moet opstellen in je privé leven.

DaJudge | 06-01-05 | 22:09

Ik kan me nog een imam herinneren die weigerde minister Verdonk een hand te schudden omdat ze een vrouw was. Is deze kerel dan ook van z'n functie ontheven. Dacht het niet.

Gijselaar | 06-01-05 | 21:56

MEER MEER MEER KAALKOPJES NIEUWS !!!
Lach me ziek om dat achterbakse volk, uploadsitjes/ gastenboekjes zijn welkom, kom op GS, terug naar de ouwe FUN !!!

Walla | 06-01-05 | 21:55

Je benty echt ver benden het niveau van een gehandicapte neanderthaler afgedaald als je weigert iemand een hand te geven. Sorry, maar als je dat al niet meer kunt verdwijn dan uit onze maatschappij aub.

Lucasdelinkselul | 06-01-05 | 21:49

oeps, wrong window/topic :/

bwahaha | 06-01-05 | 21:28

zei ik 4,5 miljoen? Ik bedoelde natuurlijk 145 miljoen :) dat gok ik...

bwahaha | 06-01-05 | 21:27

Oh trouwens.. Die werkgever was geen "logistcis met een X", maar Flextronics Logistics. Daar was hij dus zeer hoogstwaarschijnlijk geen vrachtwagenchauffeur.

Michiel_H | 06-01-05 | 21:24

buma stemra de lijkenpikker van de dag

bliebblieb | 06-01-05 | 21:22

hahahah

Buma-Stemra gebeten hond bij organisatie Direk Dialek

De organisatie van het benefietconcert Direk Dialek veur Azie is boos op Buma Stemra, de Nederlandse beheerder van muziekrechten.

De organisatie moet over elk gespeeld liedje gewoon auteursrechten betalen. En dat terwijl artiesten vrijwillig aan het concert meededen. Direk Dialek heeft nog overlegd met Buma-Stemra, maar de muziekbeheerder is gebonden aan bepaalde regels en kan daardoor niet anders dan een rekening sturen. Van de 7 ton opbrengst gaat nu dus zo'n 2.000 euro naar Buma-Stemra, dat het geld overmaakt aan de betrokken artiesten.

bliebblieb | 06-01-05 | 21:21

Als je eens wist hoe die kaalkoppies in Venray de sfeer verzieken dan is het geheel terecht dat die jongen is ontslagen. Stel dat ik werkgever was en ik hoor mijn personeel door het centrum van Venray leuzen als "eigen volk eerst" roepen en allerlei nationalistische liederen hoor zingen, dan hoefde de persoon in kwestie de volgende dag ook niet terug te komen. Want dit soort praktijken gebeuren nou eenmaal.
Volgens mij is het bestuur van OJC Dingus nog niet eens het probleem. Geregeld organiseren zij goede hardcore feesten. Nou is dat niet mijn smaak, maar voor ieder wat wils. Maar helaas komt daar wel dit soort volk op af. De regionale media probeert het vervolgens allemaal nog enigszins af te vlakken door te schrijven dat bij het bewuste feest gewoon een Marokkaanse portier aan de deur stond. Maar na deze portier gesproken te hebben was ik er toch wel zeker van dat de jongeren binnen OJC Dingus niet alleen kaal zijn en Lonsdale dragen (want daar is volgens mij niks mis mee), maar dat ze verder wel degelijk ontzettend rechts zijn. En door dit soort jeugd voel je je in Venray soms nou eenmaal niet op je gemak.
Allemaal ontslaan dus en op werkkamp in Azie.

Michiel_H | 06-01-05 | 21:19

Shit, volgende keer toch maar schijnheilig een handje geven en vrolijk meelachen met m'n meest onnozele gezicht ;)

DikkeLeo | 06-01-05 | 21:16

We zijn het, bij uitzondering, weer eens helemaal eens Starf*cker.

Als je het over geniepige volksmenners hebt. Prem is met afstand de naarste, gemeenste intrigant die in dit land rondloopt.

superjan | 06-01-05 | 21:11

@saffie..
Zekers, wanneer de rust wedergekeerd is..

Stijlloze Rukker | 06-01-05 | 21:07

Zuur voor em dat ie ontslagen is. Maar het zal echt niet alleen aan het ik-geef-Prem-geen-hand-incident liggen. Met zo'n kale, scheefdenkende, on-intelligente uitzendkracht ben je als werkgever natuurlijk nooit blij. Er zal wel het een en ander aan vooraf zijn gegaan. Ongezien de tyfus aan alle scheefdenkende Londsdalers by the way!

Mudderfukker | 06-01-05 | 21:04

ik heb het filmpje niet gezien. maar als die jongen idd is ontslagen voor het niet een hand geven aan een tv presentator, is het echt belachelijk. ik hoop die kaalkoppie dan ook alle succes met het aanvechten van zn ontslag. jezus zeg...

bwahaha | 06-01-05 | 20:58

Ow zie net iets met "logistcis met een X" staan bij de link :$
Chauffeurtje dus, had zker zn handen vol met de pookjes...........

Blue-one | 06-01-05 | 20:55

Huftah die Leo
Wat voor baan hattie eigenlijk ?

Blue-one | 06-01-05 | 20:53

@SF: Zeg sterremans, ik zit hier nog eens naar B&W te kijken, en je bent dan inderdaad niet helemaal kaal, maar de maan begint toch behoorlijk door de bomen te schijnen, hoor.

Lagonda | 06-01-05 | 20:48

Wow... Leo komt niet over als het meest heldere licht.. zeer verbaast over het feit dat ie een baan HAD...

Seaudebeau | 06-01-05 | 20:44

Als dat ons land ooit zou moeten verdedigen zie ik het somber in...

Administrator | 06-01-05 | 20:42

LOL@Harrie Nak

Ja, die muziek "voel" ik.. :)

Saffie25 | 06-01-05 | 20:41

ik vind dat prem uitgezet moet worden

zakje pinda´s | 06-01-05 | 20:40

@kalief
Pilske zeggen we hier in 't zuiden.

Saffie25 | 06-01-05 | 20:33

En we kunnen de beste werkgever geen ongelijk geven natuurlijk :)

Ward | 06-01-05 | 20:33

De eerste Nederlandse literatuur onstond in Limburg: "biertje?".

kalief | 06-01-05 | 20:32

@Lagonda, OK dan, zucht, maar ja ik was blij dat ik iets had.

Dasen | 06-01-05 | 20:24

@Stijlloze Rukker
Denk je dat hij nog terug komt en vertelt hoe 't geweest is op vakantie?

Saffie25 | 06-01-05 | 20:22

@dasen: jammer dat ze dat later allemaal weer verleerd hebben.

Lagonda | 06-01-05 | 20:16

mijn GOD wat een domme idioot die Leo.. echt zo'n meningloos mannetje die achter zijn 'stoere' vriendjes aanloopt.

Let ook vooral op die onzekere blik in z'n ogen met die camera erbij, nee deze knuppel moet echt een enkele reis naar de bodem van de oceaan krijgen!

deej-010 _ | 06-01-05 | 20:15

Dat domme stijve gelul over Limbabwe. Hier ontstond het eerste Nederlands en de eerste Nederlandse literatuur.

Dasen | 06-01-05 | 20:14

Wat denk die Prem Radhakishun wel niet,
dit is nederland dus lees ons niet de les!!

Warrior | 06-01-05 | 20:13

Als ik zijn baas was had ik hem een pluimpje gegeven!

Warrior | 06-01-05 | 20:12

Kaal, dik en eenzaam.

sick | 06-01-05 | 20:12

Nou iid in vergelijking met brabos en limbos zijn wij tegenwoordig maar preuts.
Wij randstedelingen.

sloofje | 06-01-05 | 20:11

@saffie
Topic is even op vakantie..

Stijlloze Rukker | 06-01-05 | 20:11

@SF: heej, wat grappig. Ik meen me van die uitzending van B&W te herinneren dat je wel kaal was. Maar ik vergis me blijkbaar.

Lagonda | 06-01-05 | 20:11

// offtopic
Wat is er trouwens met www.geenstijl.nl/mt/archieven/003236.h... gebeurd? Ik zie het topic niet meer in de index of in de archieven.. Vond de speurtocht naar de schoonmoeder net zo leuk worden.

Saffie25 | 06-01-05 | 20:10

ja erm.. hoe zat dat nou met die verplichte integratiecursus voor iedereen met minder dan 6 jaar onderwijs?

Wordt nog druk daar dan.

MiLKUNi | 06-01-05 | 20:10

Beter een limburger dan een achterlijke randstadter of groninger.

sick | 06-01-05 | 20:09

Prem moet gewoon kapotvallen met zn grote vuile bek

hampeleman | 06-01-05 | 20:08

@SF wat heeft dat in hemelsnaam met Limburgs te maken? Beetje kortzichtig van je tsss.

..zapper | 06-01-05 | 20:06

Typisch Limburgs. Ik ben niet kaaal, niet racistisch, niet anti-moslim, maar Prem een hand geven: nooit! Geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt. Wat een lul met vingers! Onze politiek correcte advocaat.

Starf*cker | 06-01-05 | 20:05

heb de uitzending gezien, er zaten ook wat gastjes bij die wel een op respect lijkend gedrag vertoonden.
leuke gast, die marokaan in die moskee, met zijn arm om een lonsdaler, ik werd hier wel vrolijk van zeg maar...
dit soort dingen zou prem vaker moeten doen, niet alle kaalkopjes zijn rasistisch, toch? hoop ik?

respect | 06-01-05 | 20:04

@WillemF5, kennelijk bestaat Alah niet, heeft die Imam dus geen baas en kan niet ontslagen worden. Helder.

..zapper | 06-01-05 | 20:02

Ach, die imam van Verdonk is toch ook niet ontslagen... Hoe zit dat dan?

WillemF5 | 06-01-05 | 19:59

Tja, dus toch effies doornadenken voortaan... barrymossel.

sloofje | 06-01-05 | 19:56

L.O.N.S.D.A.L.E

Luie
Onnozele
Nietsnutten
Samen
De
Afvalbakken
Leeg
Eten

Stijlloze Rukker | 06-01-05 | 19:56

Geef hem groot gelijk. Ik zou ook niet mee zijn gegaan.
Prem kreeg ook geen hand van mij. Moet maar afwachten of je hem terug krijgt.

Jackxx | 06-01-05 | 19:55

Maar 't erge is nog dat dat kaalkopje nu denkt: "Door die buitenlander ben ik m'n baan kwijt."

Saffie25 | 06-01-05 | 19:53

Respectloos Tuig!

unfor :) | 06-01-05 | 19:53

In Limburg Noord moet de werkgever 't zelf opknappen, hier in Limburg Zuid hebben we Leers die de M.E. dat voor ons laat doen.

Saffie25 | 06-01-05 | 19:52

Haha hoop dat hij wordt vervangen door een allochtoon

bootvis | 06-01-05 | 19:51

Ik vind het een domme rukker. Als je een beetje fatsoenlijk kan nadenken kun je verwachten dat mensen in je nabije omgeving niet zo blij zijn met bepaalde uitlating op de TELEVISIE! En daar hoort dus ook een werkgever bij...

barrymossel | 06-01-05 | 19:51

Oprotte met die klote kaalkoppen. Echt 'n triest figuurtje die londsdaler...

Frear | 06-01-05 | 19:48

Prem met ze kleffe klauwtjes, ik zou ook bedanken.

Sengaia | 06-01-05 | 19:47

Wat n lul, die werkgever. Maak toch zeker zelf uit wie ik een hand geef? Zou die Prem ook geen hand geven.
Met z'n grote bek in allerlei talkshows.

sloofje | 06-01-05 | 19:44

Blij dat ik niet meer in Nederland woon.

Trouwens ... zet ik in de auto mijn radio aan luister ik naar een intergrale uitzending van radio 555!!!!
Sjesus... R.Stenders en E. Evers hun stemmen!!!das een tijd geleden

Cerito | 06-01-05 | 19:44

NOORD limburg

jorisfan | 06-01-05 | 19:40

-weggejorist-

Pieter Baan | 06-01-05 | 19:40

Deze keer geen t-shirt Limmy Tubby, maar een geheel vrijblijvend bezoek aan deze tissue waardige site (NoPay) www.newbienudes.com/?ref=z50967

morpheus707 | 06-01-05 | 19:37

Ben ik ff blij dat ik geen baan heb........ hoef ik ook geen handen meer te geven....

chexx | 06-01-05 | 19:35

Ik weiger Prem ook een hand te geven... en ik heb wel genoeg haar op mijn hoofd...

supernatural | 06-01-05 | 19:35

Haha, ja jongen, respect voor elkaar tonen. Maar die Prem, die zou ik na een hand ook wel een enorme klap voor zn kop willen geven. Over irritante mensen gesproken...

ZI | 06-01-05 | 19:33

Geen respect, die kaalkopjes...
Goede zaak van de werkgever. Laat die dweeb maar lekker naar de rijstvelden vertrekken om daar rijst te plukken...

Stijlloze Rukker | 06-01-05 | 19:33

"Veul plezier met het schoenen uit doen" was toch nog wel een redelijk intelligente grap voor deze holmaat. Jammer alleen dat hij hierna heel lang met een glazige blik voor zich uit blijft staan kijken alsof hij zelf geen idee heeft wat hij nu precies allemaal heeft gezegd....

ESG | 06-01-05 | 19:33

heb ik weer als limburger.
1st poost !

teringtubbie | 06-01-05 | 19:26

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen