Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Je mag loggen op GeenStijl!

Log maar terug, fat boy!Het is bijna zover. Hou ramen en deuren gesloten en huur een stapel DVD’s, want televisiestations hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk geld uit je portemonnee te trekken. Ja, zelfs TMF en Fox Kids doen mee. Ook op de radio ontkom je niet aan het bedelgeweld, al zwijgen zij - zoals afgesproken – niet 3 minuten ter herdenking van de slachtoffers van de tsunami’s maar slechts 1 minuut. Anders denken de mensen dat hun toestel kapot is. Desondanks willen wij wel ons steentje bijdragen, want de maatschappij dat zijn wij! Dus iedereen, die aantoonbaar 50 euri stort op giro 555, mag eenmalig op woensdag 5 januari 2005 een post plaatsen op het heetste medium van het internet. Let wel ongecensureerd, al zullen discriminerende uitlatingen danwel bedreigingen natuurlijk vakkundig door ons aller Joris worden beloond met een extragratis ban voor het leven. Verder is alles toegestaan. Na 5 januari blijven de postings gewoon staan. Dus wil jij ons nu eens ongezien de tiefus wensen onder het toeziend oog van 40.000 andere bezoekers, of als links bolwerk eenmaal je boodschap op GS plempen? Het mag allemaal! Ook je medereaguurders op de hak nemen, een contactadvertentie plaatsen, de toestand in de wereld analyseren, of feauteaux van je vriendin insturen. Voor slechts 50 euri krijg je je gewenste podium. Ja, zelfs Verbal Jam mag posten. Gezien de tussenstand van onze poll hebben we er weinig vertrouwen in, dus uw vaste team van loggers staat gewoon paraat. Oh ja, bedrijven betalen 300 euri! Dat is geen geld voor de exposure die je krijgt. mail ons! UPDATE: Prijs voor bedrijven op slinkse wijze verhoogd, we kregen al veel te veel binnen.

Reaguursels

Inloggen

Thx Hoxha is zal Jan eens een hart onder de riem gaan steken.

superjan | 05-01-05 | 14:15

wat een gezeik allemaal dat het zo duur is om hier een berichtje te plaatsen..
een seconde zendtijd bij rtl4 is twee keer zo duur, en dan heb je ook nog eens de kans dat je net te laat voorbijzapt...

prinsype | 05-01-05 | 13:38

jan molendijk zit bij amsterdam.pvda.nl thx, hij mag gratis plaatsen, is een goed doel opzichzelf

Prof. Hoxha | 05-01-05 | 11:53

Subject: Goede Doelen.

De meesten hier schijnen het onderscheid niet te kennen tussen een 'chat-box' en een forum.

Mijn belangstelling voor GS werd gewekt door een -overigens waardeloos- artikel in NRC, die hier nu ook al adverteert!

Dit zou HET nieuwe soort opinievormende media zijn!

Nou, ik heb net 55 euro extra Bijzondere Bijstand aangevraagd om direct aan deze site over te maken, want ik wil er helemaal bij horen!

Maar WAAR dat 'platforum' dan IS, waar die 40.000 mensen mijn mening kunnen lezen, dat vraag ik me af.
Het lijkt toch stug dat die mensen 258 onzinnige 'katten' gaan doorbladeren om bij 259 iets zinnigs te lezen?

Goede Doelen zijn er genoeg!
Elke week sterven er meer mensen door ON-natuurlijk geweld, dan afgelopen Kerst. Maar daar raakt iedereen zo aan gewend, geen lol aan.

Vroeger had je maar 2 TV kanalen, Nederland 1 en Nederland 2, maar toen zag je daarop tenminste nog twee verschillende dingen. Nu zijn er 40 kanalen en zie je op allemaal hetzelfde!

En in Nederland leven 1 miljoen mensen onder een normaal 'bestaansminimum' en dan bedoel ik NIET Bijstand, want dat is een Abnormaal bestaansminimum; nee daaronder!

Ik KAN niet geven aan Goede Doelen! Hellup, ik hoor er niet meer bij!

gelukkig.

frankz | 05-01-05 | 10:56

Je kan beter voor 50 euri per seconde zendtijd kopen op rtl4, das toch iets meer exposure dan de schamele paar duizend bezoekers hier.

sick | 05-01-05 | 10:40

@alle krakerfans> er is maar 1 goede kraker... En dat is een Nafta Kraker.

Of misschien een carnavalskraker, maar dan houd het echt op.

p.s. Wellicht weten L de LL en al die andere "kraken is te gek" leuzenroepers niet dat het merendeel van de krakers in Nederland bestaat uit Duitse, Franse, en Spaanse kraaktouristen. Meestal te herkennen aan verbleekte kleurspoeling, stank, een sikje of een snor (man en vrouw), een flesje water en een onvermijdelijk vuilnisbakkenrasje.

superjan | 05-01-05 | 10:11

@lucifer> jij hebt zoooooo gelijk...

superjan | 05-01-05 | 10:05

Tsja Als Molendijk niet naar Geen Stijl komt... oftewel als Mohammed niet naar de berg komt, dan gaat de berg wel naar Mohammed. Op welk forum zit mijn guru precies?

superjan | 05-01-05 | 10:02

@hak vanuit de werknemer gezien dus, niet vanuit de werkgever gezien. Wat betreft eerlijkheid zou er dus ook niets mis mee zijn om de betreffende looncomponenten voor de loonheffing in te houden. Voorwaarde is dan wel dat werkgever de storting dient te doen op 555 anders zou werknemer er dubbel voordeel bij kunnen hebben.

..zapper | 05-01-05 | 09:43

Greenpeace is geen goed doel!!! Het een vies oplichtersverenigingetje...

WillemF5 | 05-01-05 | 09:41

Tsjk tsjk tsjk over charitas spreek je niet dat doe je gewoon. Erover opscheppen is zoooo Harry Mens, Jos Geerts, The Rotary, Lions en noem al die andere omhooggevallen nouveau riche middenstanders. Bah!

Lucifer | 05-01-05 | 09:12

@zapper, dit gaat dus om schenkingsrechten en inkomstenbelasting.

hak | 05-01-05 | 09:06

@zapper: Deze schenking is namelijk volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting*.

hak | 05-01-05 | 09:05

@hak dat gaat over de belasting over schenkingen, normaliter mag je maar een beperkt bedrag onbelast schenken, de fiscus heeft reeds aangegeven dat voor giften op 555 die belasting niet hoeft te worden betaald. Dat is iets anders dan loonbelasting en premies over bruto salaris componenten.

..zapper | 05-01-05 | 09:02

Giften aan goede doelen van algemeen nut mag je altijd al belastingvrij naar schenken, zie bijvoorbeeld de site van Greenpeace: . Notariële schenking

Maak gebruik van maximaal belastingvoordeel en zet uw gift om in een notariële schenking! Een notariële schenking, ook wel lijfrente schenking genoemd, is een vorm van schenken met maximaal belastingvoordeel. Deze schenking is namelijk volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting*. Voorwaarde voor deze schenking is dat er in een notariële akte wordt vastgelegd hoeveel u jaarlijks schenkt voor een periode van minimaal 5 jaar. Als u een schenking van minimaal Euro 75,- laat vastleggen, kunt u gratis gebruik maken van de notaris van Greenpeace.
(*zonder drempel)

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid van schenken?
Klik hier voor een volmachtformulier (PDF-format)dat u kunt uitprinten, invullen en opsturen. Mocht u het formulier om een of andere reden niet kunnen printen, neemt u dan contact op met Mi'jke Breteler (telefoon 0800-422 33 40 of e-mail: mbreteler@greenpeace.nl). U ontvangt dan een formulier thuis. Het formulier bestaat uit een volmacht voor de notaris en een betalingsformulier, waarop u kunt aangeven welke manier van betalen uw voorkeur heeft. U kunt beide pagina's invullen en ondertekenen en samen met een kopie van uw (geldig) legitimatiebewijs opsturen naar:
Greenpeace Nederland
T.a.v. Mi'jke Breteler
Antwoordnummer 9357
1000 XH AMSTERDAM.
Onze notaris maakt dan kosteloos een akte voor u op.

Wilt u eerst meer weten over notariële schenkingen? Neem dan contact op met Mi'jke Breteler. Bel 0800-422 33 40 of e-mail: mbreteler@greenpeace.nl.
Bij voorbaat hartelijk dank!

secure.greenpeaceweb.org/volmacht.pdf...

De belastingdienst kent haar eigen wetten dus niet.

hak | 05-01-05 | 08:59

@kalief het gaat erom dat de fiscus in deze liegt dat ze barst, of het eerlijk is of er wel of geen loonbelasting over wordt geheven daar heb ik het niet over, er is bestaande wetgeving en er zijn bestaande procedures waarmee dit binnen een week overheidstechnisch kan worden ingericht. Ineke Dezentjé Hamming zou inmiddels voldoende materie kennis moeten hebben om dit in no time uit werken op basis van wetgeving die als ik het mij goed herinner zijn oorsprong heeft in 1967. Meer ook hier: www.ebiss.nl/default.asp?itemnumber=58...

..zapper | 05-01-05 | 08:55

Wat klaag je nou, Zapper? Je doet alsof er iets oneerlijks gebeurd. Onzin. Als je geld wilt geven aan giro555 is dat prima, maar geef dan wel alleen je eigen geld en niet dat van een ander. Stel jouw dagloon is 250 en daar zou 50 van naar de belasting gaan, dan jij roepen: ik geef 250 aan giro555 dus de belasting mag die 50 niet krijgen. Nee Zapper, dan betaal jij 250 aan giro555 en 60 en de belasting.

kalief | 05-01-05 | 08:48

Aanvulling, er is dus bestaande wetgeving waarmee aan kan worden gegeven hoeveel ruimte vrij loonbelastingen en premies aan door de fiscus gefiateerde goede doelen mag worden verstrekt, er hoeven mi geen nieuwe wetten voor te worden aangenomen.

..zapper | 05-01-05 | 08:28

Het is al ruim 8 uur woensdag de 5e, waar blijven die betaalde logs?

kalief | 05-01-05 | 08:26

Euhm giro 555 is een links bolwerk?

sick | 05-01-05 | 08:21

www.telegraaf.nl/binnenland/16964331/V...
en het volledige artikel (afgesloten)
telegraaf-i.telegraaf.nl/daily/2005/1/...
In dit laatste artikel claimt de fiscus dat eea technisch niet haalbaar is. Volkomen bulshit. Het kan als flexibele arbeidsvoorwaarde aan werknemers worden aangeboden om vrije tijd te storten op 555, dit komt fiscaaltechnisch neer op het inzetten van vrije tijd voor bijvoorbeeld de PC Prive (afgeschaft), de Fiets (bestaat nog) of aanvulling reiskostenvergoeding, aanvulling ziektekosten etc. en dezelfde procedures daaromheen. Het is je reinste onzin dat hier technisch loonbelasting en of premies over geheven moeten worden omdat het systeemtechnisch niet anders zou kunnen zoals in het artikel wordt beweerd, het is al helemaal onzin dat eerst de belasting zou moeten worden betaald en daarna door de fiscus aan 555 zou worden afgedragen, hier zijn geen bestaande procedures voor en dat zou technisch inderdaad onhaalbaar zijn.
Puur weer een truckje van inspelen op onwetenheid van de gewone burger, ze maken het zo ingewikkeld dat de gewone mens het niet meer snapt en willen gewoon over de rug van de slachtoffers zoveel mogelijk zelf meepikken, dat is in het verleden altijd al zo geweest en nu dus niet veranderd, schande kut land.
Mocht iemand hier meer over willen weten geef dan maar even een gil (email/msn onder nick).

..zapper | 05-01-05 | 08:19

strakke actie dit, maar ik ga dus echt geen geld naar 555 gooien. Kan het net zo goed meteen het raam uit pleuren.

mkrijt | 05-01-05 | 07:43

lol@gemberprinses

Singa | 05-01-05 | 02:30

^hij hoort zichzelf graag denk ik.
Flikker voorderest maar op met je 666 giro eerst zien wat ik koop.

Sjaakbert | 05-01-05 | 02:29

@ DaJudge

hoe vaak wil jij eigenlijk het laatste woord hebben?

gemberprinses | 05-01-05 | 01:46

Trouwens als ik de, net als ik, zelf ingenomen redactie een beetje goed inschat willen ze hier op de 1 of andere manier beter van worden.
Ik kan het fout hebben natuurlijk :-)

DaJudge | 05-01-05 | 01:43

.gs is ook niet meer wat het geweest is...
whatever

DaJudge | 05-01-05 | 01:37

Maar 50 eurie per 50 discutabele kanalen is om mij ook goed hoor, What ever pleases you.

DaJudge | 05-01-05 | 01:32

@ rukker, Mmm ik wil niet lullig doen maar om me vrouw ben ik verkast naar een moeilijke situatie, dus neem van mij aan dat ik een erg aantrekkelijk vrouwtje heb.
En 1 heb ik in principe genoeg aan?
Daarbij verdien ik prima en doe ik dat niet om indruk op de vrouwen te maken, over fout investeren gesproken.
Verder over dat gevoel gesproken en die 50 eurie, heb een half jaartje terug wat gallons verf gekocht en de keet van de buren welke twee kinderen hebben (1 op speciale dus duurdere school) en van 400 eurie rondkopen/maand, in de verf gezet eigenhandig, nieuw stereootje gekocht twee weken terug en de oude aan een meisje gegeven in de straat welke de afkorting CD niet kan spellen en gelijk wat kopietjes gemaakt van haar favo muziek?
Over goed investeren gesproken?

DaJudge | 05-01-05 | 01:31

heb de idee dat hulporganisaties de laatste jaren nog alleen meer bezig zijn geweest met het professionaliseren in marketing, hoe krijg ik zoveel geld binnen. maar is men vergeten hoe men logistiek een tandenborstel op de juiste plaats moet krijgen. Ben benieuwd: zijn er morgen ook feelgood momenten (wat een kut woord) te zien op nationale tv.

even rekenen: over alle inkomsten op giro 555 wordt 11 % belasting betaald direct danwel indirect. 6% van dit bedrag gaat naar interne bedrijfskosten, of wordt daarin wel weg geschreven. een groot deel wordt belegd omdat het niet direct nodig is. ben benieuwd wat er met de rest van het geld gaat gebeuren.

ganzo | 05-01-05 | 01:26

@DaJudge..
Precies... Geen investeren, maar uitkeren!
Ik leef ook.. en denk aan later....

DaJudge: ooit eens over na gedacht waarom de 'sukkels' en de 'freaks' en de 'studie-pikken' de lekkerste wijven hebben.?

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 01:23

Relatief bij de dag? maar ga jij lekker storten gozer, het gaat toch voornamelijk om het eigen gevoel toch?

DaJudge | 05-01-05 | 01:19

@ rukker, zelfstandige en ik leef bij de dag dus ik zin niet echt op iets "ooit" beter nu plezier dan "ooit" "iets"

DaJudge | 05-01-05 | 01:17

@Auke!
Moio......

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 01:16

@ Lucasdelinkselul
ja maar dan is er geen hol aan...
hahaha dan is het geen kraak maar inbraak

gemberprinses | 05-01-05 | 01:16

@gemberprinses: Weet ik, boeie, ik ga gewoon met wat RaRa-vrinden...

Lucasdelinkselul | 05-01-05 | 01:11

@DaJudje.
Zucht.... je bent een 'arbeider' die ooit macht wil hebben en nooit zal krijgen en het is wel een frustratie...... zucht.

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 01:11

Wat lullen jullie nu over die 200.000 doden, dus hoe meer doden hoe meer financiële hulp? Dat ontgaat me even? wat moeten die doden daar mee dan?
Die dan weer niet zijn gestopt die hadden al niks, een dergelijk strooien keet zet je zo weer neer vreten haal je iets verder.
Alle buitenlanders die daar leuke verhuur keetjes hadden en ander soort rotzooi om toeristen en de lokalen een poot uit te trekken die zijn wel wat gedupeerd ja, maar daar zie ik niet zo?n probleem in.
Trouwens ter info, het gemiddelde toeristen gebied, d.w.z. de kust dus in dergelijke landen, is niet echt toegankelijk voor de echte lokalen die zien er te slonzig uit en bederven het vakantie gevoel.
Dus waar gaan die centjes nu precies heen? Dat meisje dat 3 keer per jaar verkracht wordt aan de andere kant van het land?

DaJudge | 05-01-05 | 01:02

Dan is die ene koter en die dikke buik bij Max niet van WA. Zo'n laptop op schoot schijnt slecht voor je zaad te zijn.
Is wel pratisch onvruchtbaar zaad: lekker doorraggen onder het mom dat ze ooit wel een keer zwanger zal worden.

Nooit meer slapen | 05-01-05 | 01:01

@ Lucasdelinkselul
kan niet, dan is het huisvredebreuk,
pand moet min. 1 jaar leeg staan, en er mogen geen spullen van de vorige eigenaar liggen...

*lame*

gemberprinses | 05-01-05 | 01:01

Is dat niet Willem Alexander in zijn vrije tijd?

Lucasdelinkselul | 05-01-05 | 00:53

Is Starf*ckert die heaumeau bovenaan?
Die speknek met die zaadloze ballen door die laptop.

Nooit meer slapen | 05-01-05 | 00:51

Correctie: Remkes zijn huisje in Nederland. Hij is er nu toch niet.

Lucasdelinkselul | 05-01-05 | 00:49

Ik ga denk ik Geert Wilders zijn pand kraken... Of Remkes zijn huisje in thailand.

Lucasdelinkselul | 05-01-05 | 00:49

Ik bedoel het type LPF-ende vastgoed crimineel als Ed Maas. Het feit dat ze mij belasting moeten betalen zie ik als een gunst. Dat is hun lot, moeten ze maar geen panden lang leeg laten staan.

Lucasdelinkselul | 05-01-05 | 00:47

2000 miljard moet zijn 2000 miljoen euro

ganzo | 05-01-05 | 00:41

@ Zi

Thanx maat. Dat beeld wat je schetst, daar kan ik wel wat mee.

Starf*cker in zn te kleine GS onderbroekie.

@ Starf*cker
Er moet toch een feauteau bij de column. Ik hoop dat je een digitale camera hebt! Anders mag je de mijne wel lenen.

Sunnygirl | 05-01-05 | 00:30

vraag me af wat getroffen landen hebben aan een tweede tsunami: een tsunami van geld. in verhouding is het maar een klein gedeelte dat getroffen is. bij elkaar heeft de vn nu 2000 miljard euro bij elkaar gesprokkeld. heb er er geen idee van, maar denk dat deze tsunami van geld meer kapot maakt.

ganzo | 05-01-05 | 00:29

Ooooh Lucas je bedoeld die LPfende vastgoedcriminelen die elk jaar met hun belastinggeld diezelfde krakers in leven houden????

folio | 05-01-05 | 00:27

ja. maar liever geen snelkoppelingen naar de foto's aub.

frank2kill | 05-01-05 | 00:26

Curieus. Hoxha's post (lees: Telegraaf-artikel) over Orange County in Turkije is ook al weggevaagd.

Pritt Stift | 05-01-05 | 00:26

@frank2kill
En nog niets gezegd over haar ogen....
jummie

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 00:24

Jezus, wat een volkomenkutte stijlloze actie weer, mensen een beetje laten betalen voor een mening...

Stijlloos | 05-01-05 | 00:22

@starfucker

Je doet lekker mee, tot diep in de nacht. Maar geef eens antwoord. Doen journalisten publiekelijk aan charitas? Of eigenlijk liever niet?

Jean | 05-01-05 | 00:21

tja wij hebben met de vereniging zondag 320 euro opgehaald, en gister contant gestort. hoe moet ik dat aan jullie tonen? foto's staan op www.garudayc.tk

frank2kill | 05-01-05 | 00:18

@starf*cker
Is dat geen retorische vraag?

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 00:17

@Chiant: dan is het goed... Ik zal je rieten hutje niet kraken.

Lucasdelinkselul | 05-01-05 | 00:17

@Stijlloze Zelfs Sunny niet?

Starf*cker | 05-01-05 | 00:15

Volgens mij heb ik inderdaad niets gezegd over 'stand-in's'...

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 00:10

@ZI Ha, ha. Sunnygirl gaat in mijn plaats in jarretels.

Starf*cker | 05-01-05 | 00:07

@ZI
Ik probeer tenminste iets....

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 00:05

@Stijlloze Sjorrert
Denk je niet dat de redactie elke vorm van geloofwaardigheid verliest als ze gehoor geven aan jouw verzoek? Ik zie het al voor me, Starf*cker in zn te kleine GS onderbroekie en dan de volgende dag doodleuk een Aboutaleb-ophemel-column met de toevoeging dat Wilders een one-issue schreeuwert is. Sorry, maar dat zie ik toch niet helemaal zitten.. eerlijk gezegd.

ZI | 05-01-05 | 00:03

haha ik post op middernacht

hak | 05-01-05 | 00:01

Mijn zinsopbouw is niet helemaal meer 100% , maar ik hoop dat het duidelijk is..

Stijlloze Rukker | 05-01-05 | 00:01

THE TSUNAMI DISASTER: PRESIDENT BUSH ANNOUNCES AMERICA'S STEPPED-UP COMMITMENT TO DISABUSING THE UNITED NATIONS OF ANY RUDE DELUSIONS OF NON-WORTHLESSNESS
Statement by the President
THE PRESIDENT: Good morning. Please be seated.

Six days ago, the Good Lord, acting in all His mysterious grandeur, saw fit to summarily exterminate 150,000 people on the beaches of the Indian (dot, not feather) Ocean. A lightening-quick 96 hours later, I finally got around to pledging $36 million, which is almost enough money to pay for ten minutes of America's noble Arab-slaughtering crusade in Iraq!

(Applause.)

Thank you, thank you. It was nothing. Really. I mean it. Nothing.

hak | 05-01-05 | 00:00

@ZI
We leven in een maatschappij waarin echt iedereen een prijs heeft (tot op zekere hoogte),als het maar voldoende is om het 'slechte' gevoel te compenseren. Iemand die 25 jaar is en een miljoen geven om hem te injecteren met het HIV virus is natuurlijk geen voorbeeld, das belachelijk. Een foto wat de fuk! Als de prijs maar acceptabel is.
Als ik kijk naar het aantal bezoekers en iedereen een tientje voor het goede doel en we halen echt minder op dan 5000 euri's dan mag de redactie mijn part hun hoofden vervangen voor die van Johannes Remkes. Die laat toch het getroffen gebied toch ook in hun blootje staan!

Stijlloze Rukker | 04-01-05 | 23:59

@Lucasdelinkselul:
Écht wel! En dan huur ik je ook nog voor een riant salaris in om dat te ter plaatse te controleren.
-
@bitter moon:
Wellicht a.s. donderdag meer logs die je aan zullen spreken?

Chiant | 04-01-05 | 23:58

@Lucas Het is middernacht. Laat dat kraken nu maar. Kraken is overigens a-sociaal.

Starf*cker | 04-01-05 | 23:57

@lucas
Kraken is voor werkschuw volk en per definitie kansloos

ZI | 04-01-05 | 23:57

Bush voelt zich rechts ingehaald zijn 100 000 doden Irakezen waren niet genoeg, een Tsunami was genoeg hem te overtreffen. Zal hij dit accepteren of zal hij met harde hand zijn postitie behouden?

hak | 04-01-05 | 23:57

Reken niet te veel op een bijdrage van Jan morgen:-( Hij is nogal diepgaand met zichzelf een discussie aangegaan op het PVDA-forum, zit zijn eigen posts weer te beantwoorden...
*Zucht*

Huh..? | 04-01-05 | 23:56

Kraken is ok! je kunt best binnen ene jaar een ebstemming vinden voor je legen vastgoed. Zoniet dan moet je niet zeuren. Wonen is een recht. Geen huizen genoeg = kraakrecht.
Anders staat straks de hele stad vol met lege flats van LPFende vastgoed-criminelen.

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 23:54

@Stijlloze Rukker
is er vanuit de redactie bericht geweest dat ze ook echt van plan zijn om aan deze actie deel te nemen? Ik kan wel 10 euro beloven, maar als de redactie zegt niet mee te werken, wat hebben we daaraan dan? regel anders eerst de boel even... en eerlijk gezegd heb ik weinig behoefte aan kerels in onderbroeken :)

Overigens heb ik te weinig sponsors weten te bemachtigen voor een beetje ruimte op gs. Ik zal het moeten doen met commentaar geven vanaf de zijlijn. In dit geval dus, de beste stuurlui kunnen gewoon geen boot betalen.

Om maar even de bescheidenheid zelf te blijven.

ZI | 04-01-05 | 23:52

@Lucas Bespaar mij dat. Daar zijn gay-sites voor.

Starf*cker | 04-01-05 | 23:50

@starf*cker
Links... Rechts.. of toch links...
Aangezien hij docent is en nog steeds afhankelijk van hem ben, kan ik niet teveel over hem uitlaten. Hij kan een goede docent zijn, als je in zijn straatje denkt en marketing uitpreekt als mahketing. Helaas daar voldoe ik nie an! Thinking out of box is just me en ik praat gewoon nedeRlands met een uitgesproken 'R'.
Respect!

Stijlloze Rukker | 04-01-05 | 23:50

Jezus, als er niet iemand in Nederland is doodgeschoten, heeft GS ook werkelijk niets zinnigs meer te melden. Het is hier gewoon..... saai. GS, wakker worden!!

bitter moon | 04-01-05 | 23:49

Ik wil Zeikerdje Jeroen Otten naakt!

@Chiant:no way dat jij 40 uur per week vrijwillig gaat werken als je 20 miljoen hebt.

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 23:47

Ha, ha of 50 Euri voor een uurtje reacties van Hansje Kommer. Een soort "best off". Een brekende Komkommershow...

Starf*cker | 04-01-05 | 23:45

Bij het vorige topic ging het hier al over.Tussenstand op dit moment voor een stijlloze feauteau van de redactie is:

105 euri..

Hier gaat de redactie absoluut niet voor uit de kleren! We hebben meer nodig! Wie steunt het goede doel!
Nogmaals hier gaat het om:

De gehele redactie, inclusief columnisten, poseren in het eigen GeenStijl-ondergoed. Dit wel gebonden aan een aantal criteria: iedereen moet er op staan en geheel te zien zijn (Dus geen balkjes her of der). En het ondergoed dient niet over de kleren aangetrokken te zijn (voor de smart-asses onder ons).

Zij steunen het goede doel (als er genoeg te halen valt), u toch ook!

Stijlloze Rukker | 04-01-05 | 23:42

@Lucasdelinkselul:
1. Kraken zuigt
2. 40.000 * 500 Eur = 20M Eur
Daar gaat Chiant ook permanent voor naar Phucket en ik beloof dan ook nog eens aldaar tot mijn 65e à 40 uur per week hulp te verlenen.

Chiant | 04-01-05 | 23:42

@69 Geen natuurramp nee, maar misschien nog wel een ramp, zullen mijn kinderen leren dat Bush degene was die door een totale escalatie van het midden oosten conflict de derde wereldoorlog ontketende. Maar voor iedereen die nog geen onderwerp heeft: 125 duizend versus 100 duizend? www.usatoday.com/news/world/2004-12-30... versus www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles...
Op zich zou ik graag een hoop mensen willen wijzen op het feit dat Bush een Tsunami is.

hak | 04-01-05 | 23:37

Die hele actie is 1 grote hype...... om te kotsen.
Hoeveel zou er aan de strijkstok blijven hangen?
In ieder geval 25%.
Die hulporganisaties weten van gekkigheid niet wat ze met al dat geld moeten doen. Misschien een nog duurdere leasebak gaan rijden? De hulporganisaties in Somalie hebben zich inmiddels ook al gemeld. Doodsbang dat ze een paar stuivers mislopen.

Ahum | 04-01-05 | 23:35

@Stijlloze Wie is M.Sytsma? Een links bolwerk?

Starf*cker | 04-01-05 | 23:34

@Jbu
Heeft je vriendin je verlaten en heb je nog pikante foto's a la Louske.. Dit is je kans. Foto's van je laatste hokkiefeest, waar je een '18' jarige hebt genakt. Of iets dieps uit je hart! Ga je gang! Dit is je kans. Vindt je dat docenten goed les moeten gaan geven en niet als mongeaulen voor de klas moeten gaan staan (Dhr. M. Sytsma!) of iets anders! Go !

Stijlloze Rukker | 04-01-05 | 23:30

Ik bedoel 100!!!!!!!!

Starf*cker | 04-01-05 | 23:30

Ik geef 10 Euri voor een column van sunnygirl.

Starf*cker | 04-01-05 | 23:29

Anders maken we allemaal 500 euri over en sturen we LiamP voorgoed naar Phucket.

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 23:28

Ik twijfel, die 50 euro is geen geld voor een aandachtsgeile student als ik. Het onderwerp van het postje is alleen lastig. Een genuanceerde mening heb ik toch niet.

JBu | 04-01-05 | 23:18

@kneuterzak
Rechts bolwerk?

Taaie | 04-01-05 | 23:10

Leuk dat nu de waarheid aan het licht komt. Zoals een rechts bolwerk betaamt.
Pochen over opleiding en job, maar als de knip getrokken moet worden is niemand thuis.

kneuterzak | 04-01-05 | 23:03

@hak
maar dat maakt bush nog altijd geen natuurramp, je mag hem natuurlijk welzien als een product van god

69 | 04-01-05 | 22:58

wat zou ik graag willen posten op geenstijl.

mja mijn goede voornemen is om 555 niet te helpen. matige zakkenvullers

_GdR_ | 04-01-05 | 22:54

@Roeler711
of waarom kan ik niet wat krijgen zonder wat te geven b.v.

69 | 04-01-05 | 22:51

Dit heeft Stijl!

Don Quichote | 04-01-05 | 22:50

Tsja... Als je op geenstijl mag posten, dan maken ze ineens allemaal geld over.... Beetje hypocriet, maar ja, zo is de wereld geloof ik. Morgen weer zo'n leuk benefietprogramma op tv...

Waarom kan je niet gewoon geld geven zonder dat je er iets voor terugkrijgt???

Roeler711 | 04-01-05 | 22:48

Ja, we doneren. Maar GS moet zich daarmee niet bemoeien. GS moet er ook niet trots op zijn met logo en al in NRC te staan. GS overschat zichzelf een beetje. Elke lul de behanger kan overal 'posten' tot-ie scheel ziet.

Of om het maar eens duidelijk uit te leggen: echte journalisten doen niet aan fondswerving.

Jean | 04-01-05 | 22:42

Jongens, waar hebben jullie het allemaal over. Is er iets gebeurd ofzo?
Laat me met rust, ik ben op vakantie!!

Dirk Dekbed | 04-01-05 | 22:41

Nou ehhh Leuk idee maar schrijven is niet mijn sterkste kant. Dus om niet te hoeven loggen heb ik maar gewoon 2x 25 Euri's overgemaakt...

broomstick | 04-01-05 | 22:38

1- LiamP, lekker kuddediertje van me. Ga jij eens dat rechtse ballenbekkie van je in Zalm zijn aars douwen. En vlug een beetje!

2- Kraken is ok!

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 22:32

kep ned ?555,- gestort op giro 50. waero kenik poztu?

finz | 04-01-05 | 22:20

Ik heb vorige week al het meelopende kuddedier uitgehangen door 20 euro van m'n stufi naar Giro 555 te zappen. Ik heb er nog aan gedacht om nog een ladinkje te sturen, maar zolang ze het in die theerepublieken nog weten te presteren om met boeings tegen buffels te crashen, www.nu.nl/news.jsp?n=463698&c=29, lijkt het me handig om nog even te wachten.

De Dictator | 04-01-05 | 22:14

Ik geef 50 euro als jullie remkes in 'geenstijl' aanpakken. En hard ajb.

l3nt | 04-01-05 | 22:12

Bij bukkake wordt er een lading sperma over een vrouw gestort.
Hoe heet dat dan bij giro 555. Speurokake??

Mazzel | 04-01-05 | 21:50

Paupers

Taaie | 04-01-05 | 21:48

vind t trouwens een zielige actie..

-=bLaAt=- | 04-01-05 | 21:46

-weggejorist-

Pieter Baan | 04-01-05 | 21:44

-weggejorist-

Pieter Baan | 04-01-05 | 21:43

Nou.. ik ben redelijk goed in photoshop.. een uurtje werk en ik heb een prachtige overschrijving naar giro 555 op een foto van mn monitor.. dat is zo makkelijk te doen ... dus ik mag posten op gs?

-=bLaAt=- | 04-01-05 | 21:43

Hey dat is toevallig!

Taaie | 04-01-05 | 21:38

Veel succes!

Ruler | 04-01-05 | 21:36

Kom nog 20 Pleuro's te kort voor publicatie, maar ik weet in ieder geval wel welker LOSER ik voor immer en altijd ga afzeiken, uitschelden en ter verdoemnis ga wensen.

Taaie | 04-01-05 | 21:32

@Gemberprinses:
Kraken is zó jaren 80 en vreselijk mis.

Chiant | 04-01-05 | 21:29

Is er geen gebied zoals een kinderbox in de huiskamer te creeren voor molendijk en consorten op geenstijl.

de bier | 04-01-05 | 21:29

[Off topic] Heeft Molendijk aka Lex Trits Crapuleux nu alweer een IP-ban? Ik heb nog niets van hem gehoord in dit topic! [/Off topic]
Gelukkig hebben we Discovery Channel nog om de wetenschappelijke achtergronden van "zeebevingen" (bah, nieuw en niet bestaand modewoord) te leren kennen.

Chiant | 04-01-05 | 21:21

@gamberprinses:
niks. Er is wél iets mis met (linkse en rechtse) mongolen die iedereen die anders denkt dan zij het zwijgen willen opleggen.

n0sh | 04-01-05 | 21:21

@gemberprinses
Waar staat dat er iets mis is met kraken?

de bier | 04-01-05 | 21:20

@de bier
wat is er nou weer mis met kraken?!!

gemberprinses | 04-01-05 | 21:13

"Er is nog veel geld nodig. En we moeten ons niet blindstaren op alle toezeggingen. De praktijk leert dat niet al het geld dat wordt toegezegd ook wordt gestort?, legt Marjolein de Rooy uit namens het Rode Kruis.

Shit, dat wordt economie klas vliegen tussen al het toeristen gepeupel!

Ruler | 04-01-05 | 21:05

Rechts roeleert en Sammyy77 zuigt!

Warrior | 04-01-05 | 21:03

@Sammyy77
Staat er soms een PC in dat krakershol van jou?

de bier | 04-01-05 | 20:57

ongezien de tyfus met giro 555!
hulporganisaties die bulken van het geld en allemaal vette salarissen hebben! flikker toch op je betaald je overal al blauw aan tegenwoordig!

Warrior | 04-01-05 | 20:53

@redactie>op de Geen Stijl contact pagina staat bij het stukje over adverteren het woord "verassend". Wat willen jullie precies met dat woord zeggen?

superjan | 04-01-05 | 20:49

@Sammyy77
Ja heh, jezus wat een mongeaulen. Oppakken, deporteren, te werk stellen, wat jij, o grote Kameraad?

ZI | 04-01-05 | 20:46

@ Lucasdelinkselul
wat doet zo'n uitkering nou tegenwoordig?

LiamP | 04-01-05 | 20:46

Leuke actie!

Nilez | 04-01-05 | 20:46

@Ant
lees naast deze posten anders het artikel eens. AzG heeft geen geld meer nodig, de rest dus wel!

ZI | 04-01-05 | 20:45

Goed dat rechtse logs geweerd gaan worden! Rechts is geen mening, rechts is een misdaad!

Sammyy77 | 04-01-05 | 20:44

Mag 't niet in natura? sta nogal rood..

Toverdoos | 04-01-05 | 20:40

@ Rulerzo te zien hebben ze een cda bestuur, zouden ze met jezus hebben afgesproken dat ie nog eens langsloopt?

69 | 04-01-05 | 20:39

Bergen... Ligt dat niet aan zee? Misschien een aardschokje voor de kust van Nederland?

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 20:38

@hdma: Ik denk dat ze daar in Bergen hopen op een tweede tsunami die dan net komt als die uitkeringstrekkers het strand aan het schoonmaken zijn.... en zo heeft de gemeente Bergen haar financieen weer op orde?(oftopic dusss)

Ruler | 04-01-05 | 20:35

"Bergen gaat er vanuit dat onder mensen met een uitkering veel deskundigheid aanwezig is, die kan worden ingezet bij de wederopbouw van de gebieden."

Ja hoor, veel deskundigheid bij die mensen. Daarom hebben ze natuurlijk ook een uitkering in plaats van een baan.

hdma* | 04-01-05 | 20:25

@Ruler
gratis vakantie en nog uitbetaald krijgen ook, wat beurt dat eigenlijk z'n uitkering?

69 | 04-01-05 | 20:24

@Ruler
Heb je veel overtollige euri's? Kun je me dan de locatie van die sloot doorgeven? B.v.d.

hdma* | 04-01-05 | 20:23

Ik gooi mijn overtollige euries doorgaans in de sloot. Ik ben dan ook niet van plan om daar nu ineens van te gaan afwijken vanwege de zinloze 555 acties (lees logs en reacties maar)

Ruler | 04-01-05 | 20:18

Overigens met "donderdag wordt het een hilarische dag" (04-01-05 @ 19:16) bedoel ik op GeenStijl.
Een nuancering is op zijn plaats, lijkt me!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 20:18

Wat specht zegt heeft ook wel een kern van waarheid inderdaad. We betalen ons hier scheel aan de boodschappen en de verzekeringen en de belastingen. GS ik ben overtuigd. Ongezien de tyfus met je giro 555! Amen! Next topic!

Armageddon | 04-01-05 | 20:17

@MasterX
Mailen, zoals in de log staat. Je krijgt persoonlijk antwoord van ... :)

wouter1988 | 04-01-05 | 20:15

Donderdag heb ik het voornemen, maar ja die houden in het begin van het jaar niet lang stand, denk ik!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 20:14

@Nooit meer slapen

Sorry, maar ik denk niet dat de meeste mensen hier om 20:08 gaan slapen en omdat jij ook nooit slaapt is het best wel nutteloos om om die tijd weltrusten te zeggen.
Maar dat terzijde.

hdma* | 04-01-05 | 20:12

Mies heeft ook haar medewerking gegeven!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 20:12

MIES BOUWMAN!!!!

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 20:09

is=zijn

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 20:09

@Armageddon
"half Azië weggevaagd". Nou, jij loopt lekker voorop in deze massahysterie. Er wonen tig miljard mensen.
Hoeveel procent is die 200.000 doden?
Elke dode is er één te veel. Maar voor de aardbeving in Bam 2e kerstdag 2003 gingen de toch ook niet alle registers open.
Geen Stijl zeker niet, dus GS laat zich meeslepen in deze massahysterie of de heren redactie zijn publiciteitgeil en willen met hun porum op TV a.s. donderdag:
"Kijk eens hoeveel wij opgehaald hebben?" tegen Mies Bouwman.
Mij niet gezien. Welterusten!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 20:08

ik heb 50 euries gestort. waar moet ik me dan melden?:P

MasterX | 04-01-05 | 19:59

(Zalm-mode)
Maar het is helemaal niet duurder geworden na de euro!
(/Zalm-mode)

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 19:53

@Armageddon
Ik geef nooit geld aan goede doelen, dus ik ben liever consequent dan hypocriet.
Bovendien geeft de regering al veel geld, afkomstig van mijn belastingcenten, dus zie ik de noodzaak niet om nog is extra te gaan geven.
Laat de winkels/bedrijven/overheid eerst de euro prijzen maar is omlaag gooien, zodat ik meer centen overhoud, en dan wil ik best over gaan nadenken om een goed doel te steunen.

Specht | 04-01-05 | 19:49

Ook ik hoop op een uitvoerig stuk van Jan Molendijk. kan iemand hem ff inseinen op het boskabouterforum?

superjan | 04-01-05 | 19:47

ik heb al minstens 50 euro gestort, maar je denkt toch zeker niet dat ik gratis een mooie verhandeling ga schrijven.
Chari-tarief van Superjan is 150 euro per uur. (ex) Ik denk dat ik er zo'n 2 uurtjes mee bezig ben . Dus zeg het maar.

(overigens is giro 555 niet hetzelfde als geld overmaken aan de regering van Sri Lanka of een andere
kokosnotenrepubliek. 555 daar zitten terzake kundige NGO's in, die je gerust kan volplempen met cash.)

superjan | 04-01-05 | 19:45

Weet je wel wat je allemaal niet kunt doen met 50 Remkes????

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 19:45

@Lucas, je denkt toch niet dat ik je ga bellen voor "maar" 50 Remkes? Ik koop m'n kinderstringetjes wel bij de Hema!

Ruler | 04-01-05 | 19:43

Zou George Bush ook een substantieel bedrag overmaken?

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 19:43

@ Specht: Je hebt een beetje gelijk. Je kunt overal wel geld op gaan lopen storten tegenwoordig. Maar als half Azië weggevaagd is dan kun je toch wel 5 euro missen? Ik bedoel het is niet zomaar een rampje. ;-)

Armageddon | 04-01-05 | 19:40

@administrator
Dus geenstijl wordt voor 1 dag FOK!

de bier | 04-01-05 | 19:40

Oke, zullen er ook heaumaux zijn die er 50 euri voor over hebben om alleen de tekst w00000t FIRST op GS te posten

Zal wel een stijloze aktie zijn...

Administrator | 04-01-05 | 19:38

Ik stort 50 euri op de rekening van specht.

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 19:37

Ik weiger om ook maar 1 cent op giro 555 te storten.
Ik doe niet mee aan die "neppe ik geef geld om mijn geweten te sussen" massahysterie die hier in Nederland heerst.
Als er in China of Bangladesh 10000en mensen dood gaan door overstromingen hoor je ook niemand daarover, en nu is het ineens wel erg.
Dus iedereen die nu wel geld geeft aan giro 555 (80% van Nederland) is dus hypocriet en een gore meeloper.
Dat jullie het maar even weten.
Dus ongezien de tyfus met je giro555!

Specht | 04-01-05 | 19:35

@Tibor
het was gewoon Starf*cker vermomd als Ebru Umar

de bier | 04-01-05 | 19:35

@ Armaggedon. Ik dank u vriendelijk

Tibor | 04-01-05 | 19:35

sterf!
-edit: val dood newbie-

UOPJDO | 04-01-05 | 19:32

@ armaggedon.
Ja ik heb al gezocht en kwam uit op 15 dec 2004, waarin haar artikel (open brief) hier op GS geplaatst werd. Maar in de comments kon ik niet vinden dat zij onder de naam St*rfucker postte.

Tibor | 04-01-05 | 19:32

kan het ook andersom?

นำพำืผนนื กรำ ผฟส หะำพอำื รื กำ ้ำส

kijk maar eens wat hier staat

sonofgod | 04-01-05 | 19:31

@ Tibor. Zoekfunctie al een slinger gegeven? ;-)

Armageddon | 04-01-05 | 19:29

helemaal mee eens mijn gewaardeerde heer Baens. Verder: gs.nl gaat mee in de rage!
als je echt geen stijl hebt laat je al die mensen betalen en niet laten bloggen. Van mij krijg je trouwens niks, als ik naar de slager ga gaat er al een deel naar giro 555...

sonofgod | 04-01-05 | 19:28

Ik bied 50 Remkes om Ruler te horen spreken!

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 19:27

Ik hoop op een fantastisch comment van Jan Molendijk

Hoogachtend De Bier

de bier | 04-01-05 | 19:27

Gdvrs tuig!.. ik vind dit dus echt niet kunnen! Moeten nu al jullie strak geplaatste berichten wijken voor een paar berichten van mensen die 50 euri overmaken? Ik dacht dat ik de heledag geen tv kon kijken, maar Geenstijl lezen kan ik dus ook wel vergeten!

DeBans | 04-01-05 | 19:26

leuke actie van GS

off topic: herinnert iemand zich nog de naam + datum van het topic dat Ebru Umar onder Starf*ckers naam zat te posten en reageerde op comments van GS? ik zoek namelijk even iets. alvast bedankt.

Tibor | 04-01-05 | 19:26

Lekker populair lullen over zakken vullende goede doelen en nu zelf er aan bijdragen!
GeenStijl heeft zijn ziel aan de duivel verkocht en dat zullen jullie weten:
Ik heb de volgende personen gevraagd om aan deze actie deel te nemen:

? Fransisco van Jole
? Jan Pieter Blaatelende
? Michel Smit
? Stivoro Trudy Prins (uit de rook ontstaan)
? Johan Remkus (in rook opgegaan)
? Patrick de Bruin (Gooi de spamfilter maar open)
? Gregorius Necschot (c=k ? dat levert wat tegengehouden comments op)
? Geert Wilders (Speciaal voor Starf*ckert)
? Mohammed B.
? Ome Joop
? Awa
? Andries Knevel
? De Ddos kabouters
? Job Cohen

Slechts enkelen van mijn lijstje. Wellicht suggesties?
Het wordt donderdag een hilarische dag, maar ik denk dat ik een boek ga lezen of wellicht val ik wel in slaap. Zondermeer een stijlloze actie!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 19:16

@ .. zapper
ik denk het ook wel..
lekker hoor, maar ik ga toch voor Anna, sorry :D

gemberprinses | 04-01-05 | 19:13

lol!

Armageddon | 04-01-05 | 19:11

@gemberprinses, moet ie maar niet op het linkje klikken, voelt ie vast wel aankomen haha.

..zapper | 04-01-05 | 19:10

@.. zapper
pas maar op dat je ome hoxha niet weer over zijn nek laat gaan :)

gemberprinses | 04-01-05 | 19:09

@YerOldeNewspaper momentje whahahaha.

..zapper | 04-01-05 | 19:02

@ zapper: Heeft dat wijf nou nog niet betaald? ;-)

Armageddon | 04-01-05 | 18:55

Lucas verneukt Flabber al met z'n posts dus die wordt uitgesloten.Op twee plaatsen tegelijk ruzie maken Ed Oogklep lijkt me teveel van het goede...

Echter Jan Molendijk moet toch eens kans krijgen om hier eens te loggen en op die manier de meeste reacties uit te lokken!

Ruler | 04-01-05 | 18:53

@zapper: Laat je fotograferen in zo'n reauze onderbroek

YerOldeNewspaper | 04-01-05 | 18:50

Go Tinus Tuinslang! maak voor 50 euri foto's van een geyle thaise hoer en plaats die hier! hebben we er nog een beetje lol van (dit is altijd beter dan thaise lijken...

kcp | 04-01-05 | 18:50

@Arma ik ben door alle mogelijke kredietlimitieten heen.

..zapper | 04-01-05 | 18:49

Je mag Remkes houden trouwens...

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 18:48

zapper blut? Da kan toch nie? ;-)

Armageddon | 04-01-05 | 18:47

Ik maak Remkes over.

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 18:47

Ik had al 50 euro automatisch incasso gedaan maar ze willen het maar niet afschrijven.

hdma* | 04-01-05 | 18:45

Ik had al 50 euro overgemaakt maar ze willen het maar niet afschrijven.

hdma* | 04-01-05 | 18:44

Kut ik ben blut. Eerst de tieten van schone utrechtse verplicht mislopen en nu dit weer. Wat dachten jullie ervan wanneer ik een column schrijf en jullie daarvoor 50 euri storten op 555?

..zapper | 04-01-05 | 18:44

Ik denk dat de koningin 100 gulden gestort heeft. Ze doet nog aan telegrammen, kom op zeg, jaag ff een mail de deur uit. Ouderwetse snol, ik zeg: republiek.

ZI | 04-01-05 | 18:43

10 euro is ook substantieel.

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 18:38

"Koningin geeft 'substantieel bedrag' aan 555." Laat Bea ff lekker substantieel 250 van die kinder-nichten invliegen en een paar weken verzorgen in dat leegstaande paleis. Substantieel = betaald via onze blauwe envelop = symbolisch helemaal niks waard dus. VREK!

YerOldeNewspaper | 04-01-05 | 18:38

Stijlloze rukker rukt de redactie

SVEFF | 04-01-05 | 18:38

40.000*50.-Dat zet zoden aan de dijk.
Denk ermaar aan als hier de dijk breekt.
G.S:trek ze het geld uit de knip.
Alles toegestaan.
En dan op een manier met minimale strijkstok.

bensi | 04-01-05 | 18:37

Nee Berry, Flabber.

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 18:34

Moeder staat de zaak te flessen.

Bunt | 04-01-05 | 18:34

@GS
Fantastisch! Geweldig idee.. Zou er graag gebruik van maken indien er een beetje exclusiviteit geboden werd en niet tussen 100 anderen op 1 dag. Voor degenen die dat niets uitmaakt: Voor het goede doel en posten maar! Propageer je linkse bolwerk, je rechtse bolwerk of je vrouwen hun achterwerk. Er is toch maar één stijl: GeenStijl (.nl)

Stijlloze Rukker | 04-01-05 | 18:33

Nog geen stuiver krijgen ze van me.
Water naar de zee dragen noemen ze dat volgens mij....

Tinus Tuinslang | 04-01-05 | 18:32

Hoe kan dat nou? Je moeder had toch geen geld?

Armageddon | 04-01-05 | 18:32

-ik

berry | 04-01-05 | 18:31

berry jij mag niet. Je bent gestopt. ;-)

Armageddon | 04-01-05 | 18:29

ik hoor net dat trudy prins hier ook gaat loggen.

afwasborstel | 04-01-05 | 18:28

Flabber? Je brakke weblog lucas.blogeiland.nl zul je bedoelen, Lucas.
Ik heb wel vijftig euro gegeven; 25 aan Azie, en 25 aan Lokitorrent.

berry | 04-01-05 | 18:28

Geinig idee dit. Ik zal vanavond het telebankieren eens een slinger geven. :-)

Armageddon | 04-01-05 | 18:27

Morgen posts van Jeroen Zeikerd en Komkommer Breker op GS?

Frank Scenario | 04-01-05 | 18:25

Jongens, ik heb geeneens 50 euro, ten eerste, ten tweede heb ik al een platfrom, dat heet flabber.nl
Daar doe ik het gratis.
Je kunt natuurlijk ook geld voor me in zamelen: 50 mensen 1 euro en dan geven jullie mij door wat ik moet schrijven...
:-)

Lucasdelinkselul | 04-01-05 | 18:24

@MijnZus
er zijn twee vliegtuigen de wtc's ingevlogen

69 | 04-01-05 | 18:21

Goede actie !
Niet dat ik mee ga dingen om een item te mogen plaatsen op GS, maar toch *THUMBS UP

the_Tzar | 04-01-05 | 18:21

is dit een verkapte fotofuck-je-overmaking?

RefleXs | 04-01-05 | 18:17

Mooie actie, heren! Dus toch geen slecht doel. Dit maakt mijn post in het vorige topic overbodig en enigszins onterecht...

cametoripshit | 04-01-05 | 18:15

Is er iets gebeurt? Ik wordt net wakker van de kerstborrel...

MijnZus | 04-01-05 | 18:12

nou, dat wordt GS maar even negeren de komende tijd met al die troep die hier komt te staan!

Pippeau du Klaun | 04-01-05 | 18:08

jaaaaa! ik ga hem gelijk mailen!

ElEndoscoop | 04-01-05 | 18:06

Mag Molendijk ook meedoen?

Chiant | 04-01-05 | 18:03

50 euro? Muwhahahahaha, nu niet, morgen niet, nooit niet. Er is al zoveel gestort dat ze er nu al van aan t bier zitten.
*trekt ook een biertje uit fridge*

DeKeet | 04-01-05 | 18:02

Wat is het rekeningnummer van GS?

SVEFF | 04-01-05 | 18:01

50 euro, achterlijke gladiool.

Voor 50 euro heb in in Thailand een kind om twee nachten plezier aan te beleven.

Mongeaul | 04-01-05 | 17:56

ik geloof dat niemand morgen dat geld heeft overgemaakt

Suard | 04-01-05 | 17:55

@mexicano: alleen morgen, dus maak een feauteau van je overmaking ofzo.

Prof. Hoxha | 04-01-05 | 17:52

Ik plaats liever potsen ipv posten.

Eskimo | 04-01-05 | 17:50

Ik ben bedrijf en persoon, moet ik dan 150 eurella's betalen? Het lijkt verdomme de belasting wel. Heb trouwens net een nieuwe plasma gkocht.

vanrechtsheeftvoorra | 04-01-05 | 17:48

Goudfazant Remkes heeft de kerstdis nog overleefd...

El Gouda | 04-01-05 | 17:47

"Omzet supermarkten kerstweek 555 Miljoen"

El Gouda | 04-01-05 | 17:44

Leuk heb ook ? 50,-- overgemaakt, maar de afrekening daarvan komt pas halverwege januari binnen. Hoelang is dat aanbod van jullie eigenlijk geldig?

Mexicano | 04-01-05 | 17:35

LUCAS LUCAS LUCAS

chambeck | 04-01-05 | 17:34

Ok, ik stort nu drie euro op giro 555 voor deze triple post.
:

Dicky ! | 04-01-05 | 17:33

Dat van die ip-ban voor irritante opmerkingen.
Dus.
:

Dicky ! | 04-01-05 | 17:32

@ brt: Ik ben blij dat je dat -nu- zegt.
*delete bijna geposte comment*
;

Dicky ! | 04-01-05 | 17:31

Oh fuck. Open platform he? Nevermind ;)

brt | 04-01-05 | 17:30

@Hoxha
Is Remkes gesneuveld? En is het nog gefilmd ook? Ik zie een kijkcijferkanon, opkopen die beelden! K ga eens even kijken of ik sponsors kan vinden om m'n verhaaltje te mogen loggen...

ZI | 04-01-05 | 17:30

@ZI
Nee, maar wel een extra gratis ipban voor irritante opmerkingen ;)

brt | 04-01-05 | 17:29

Overigens, jullie zijn journalisten, dus jullie schijnen er verstand van te hebben. Tenzij je bij de Telegraaf werkt natuurlijk..

Gaan we nog een prijsje zetten op de beste log?

ZI | 04-01-05 | 17:27

sorry geen tijd
morgen staan we hele dag hier op het plein (www.esmercadal.com)geld op te halen

Beasjt | 04-01-05 | 17:25

@ZI: Fleischbaum zag filmpjes van dode dieren. 555 is gekozen omdat het iets makkelijker te controleren is. maar ander goed doel ten bate van die ramp mag ook. zolang we maar bewijs krijgen.

Prof. Hoxha | 04-01-05 | 17:24

uuh kant zien

chambeck | 04-01-05 | 17:21

K heb niet eens 50 euro op mijn eigen rekening staan. Zo zie je maar weer dat de minder bedeelde weer monddood worden gemaakt.

Ahonen | 04-01-05 | 17:20

@Carolientje
Ja, inderdaad. Eerst is alles goed behalve 555 en nu zou ik op 555 moeten storten om te mogen loggen. Leg eens uit, redactie?

ZI | 04-01-05 | 17:20

Kom op lucasdelinkselul laat je van je beste kans zien ;)

chambeck | 04-01-05 | 17:18

Shit, twee keer dezelfde mening!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 17:17

Jezus, moet ik nog ergens een mening over heb ook zeker!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 17:16

Eerst mijn plasma

Xfix | 04-01-05 | 17:16

nou heel verlokkelijk, maar mag dat geld niet ergens anders gestort worden?

69 | 04-01-05 | 17:15

Jezus, moet ik nog ergens een mening over heb ook zeker!

Nooit meer slapen | 04-01-05 | 17:15

Ik voorzie echter een hit!

Jullie hadden beter 250,- kunnen vragen! :)

MrJ | 04-01-05 | 17:15

uhm, ik bedenk met net Fleisch: aantoonbaar kan zijn, screenshot van je dumping op ff via telebanking of nog beter, een foto van je beeldscherm waarop men dat doet.

Prof. Hoxha | 04-01-05 | 17:15

Fleisch: LOI-opfriscursus spelling aub

ElEndoscoop | 04-01-05 | 17:15

daar gaat ie dan.

Spoocy | 04-01-05 | 17:14

Uitstekend!

ElEndoscoop | 04-01-05 | 17:13

Is het aantal letters gelimiteerd?

Dolly | 04-01-05 | 17:13

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl