Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zwanger worden? Huur een clown in

pennywisemaakteengrap.jpg"De kansen van een vrouw om bevrucht te raken bij de ingreep stijgen van 20,2 naar 36,4 procent als er een clown aanwezig is, meteen na het inbrengen van het bevruchte eitje." Blijkt zo'n holocaust je toch collectief tot waanzin te kunnen drijven, als volk. Zelfs zeventig jaar na dato. In Israël worden clowns ingezet om nietsvermoedende vrouwen, die al jaren proberen vruchtbaar te worden, te laten lachen richting een succesvolle zwangerschap. Clowns, ja. Dat je met je benen wagenwijd opengesperd op een ziekenhuisbed ligt te wachten op kunstmatige inseminatie en clown Bassie ineens achter het gordijn vandaan stapt om heel hard 'ALLEMAMAGGIES!' te brullen terwijl hij naar je doos kijkt. Dertig slapstickclowns die de spermarace richting je eicel imiteren door over een krappe ziekenhuisgang duwend, trekkend, vallend, gillend en krijsend op je af komen rennen om te doen wie het eerst je buik aanraakt. Scary motherfuckers. En als de arts het slechte nieuws komt brengen dat er sprake is van weer een miskraam, wordt hij begeleid door twee overdreven huilende clowns. Niet getreurd, u kunt er altijd mee naar het partycentrum voor een crematie. Jup, dit klinkt als een uitstekend plan. Bevordert waarschijnlijk vooral de zwangerschap omdat het inpandig babysysteem van vrouwen na de ervaring met de zwangerschapsclowns 'dit nooit meer!' schreeuwt en om verder trauma te voorkomen de ivf aanslaat. Kan Eyeworks geen realityprogramma om een proef met zwangerschapsclowns in het VUmc heen bakken? Must see TV! "Wacht", zei de zwangerschapsclown, terwijl hij een ballon uit zijn zak haalde, "ik vouw een ballon voor je, je kunt me vertrouwen." De clown deed net alsof hij blies maar liet geen lucht in de ballon komen. "Kijk", zei hij terwijl hij het lege, slappe ballonnetje gaf aan de vrouw die over een eigen kind lag te dromen. "Ik heb je baarmoeder gevouwen."

Reaguursels

Inloggen


Beste Bert,

- Achtergrond
Met achtergrond bedoel ik je “gristelijke opvoeding”, plus het gegeven dat je op je achtste het Christendom als leugen ontmaskerde. Tel daar bij op dat je je op diverse plekken uit als zou je er een hekel aan hebben, en ik denk dat we de achtergrond te pakken hebben die ik in dit verband logischerwijs bedoel. Er valt dan weinig anders te verwachten dan dat je het artikel op deze manier schrijft. Dat zei ik.

- Bullshit artikel / kloppende feiten.
Ik schrijf net als jij wat ik wil. Volgens mij is dat ook tot op zekere hoogte toegestaan. Ik hoef dus niet iets een bullshit artikel te vinden omdat de feiten niet zouden kloppen. Ik vind het een bullshit artikel om wat ik daarna schrijf. Verder kun je je afvragen of de feiten kloppen. Ik weet niet of “zielige Godsvrezende man” een feit is. Ik weet evenmin of het een feit is dat hij lid is van een oud-gereformeerde gemeente. En ik weet ook niet of iedereen in Westkapelle er van (waarvan?) wist en hun bek hield. Maar dat zijn ongetwijfeld allemaal feiten die jij gedubbelcheckt hebt, zoals het een goede stukjesschrijver past. Als laatste vraag ik me af of dingen als “dat is christelijke naastenliefde ten voeten uit” feitelijk bedoelt zijn door je? Want dan vraag ik me af of de feiten kloppen. De stellingen over God, door iemand die er niet in gelooft, lijken me vervolgens ook niet echt feiten. M.a.w. wat zijn eigenlijk de feiten in dit artikel?

- Tendens
Laten we het erop houden dat wij verschillen van mening over de tendens van het artikel. Misschien was de tendens die jij beoogde anders, dan wat ik eruit haal. Dat kan natuurlijk. Iedereen is vrij om tendensen te onderkennen of te duiden lijkt me. Laten we het erop houden dat ik uit een artikel wat gaat over een pedo die waarschijnlijk jarenlang zijn gang kon gaan, door het in elke zin opnemen van een verwijzing naar het vermeende geloof van de man, de door jou bedoelde tendens niet helemaal kon waarnemen.

- Christelijke naastenliefde.
Het lijkt me duidelijk dat de zin die je daaraan besteedt een weergave van jouw mening is. Dus blijkt daaruit dat jij dat vindt. Dat dat je idee is over christelijke naastenliefde. Lijkt mij?

- Vergelijking andere gehuchten / geloof inwoners.
Ik ben er niet naar op zoek gegaan, maar uit reacties van enkele kennelijk ingewijde reaguurders blijkt mij in ieder geval dat het met “overwegend gereformeerd” in Westkapelle nogal meevalt. Mijn vergelijking met tig van dit soort gehuchten in NL waarin misschien niemand gelovig is, zegt inderdaad niets over deze affaire. Het zegt wel wat over de manier van berichtgeving. En over de mate waarin een dergelijke affaire toegeschreven dient te worden aan het al dan niet gelovig zijn van de inwoners. Verder blijkt mij overigens uit het hele artikel niet een feitelijke relatie tussen het geloof van de inwoners en deze affaire. Volgens jou speelt juist dat geloof hierin aantoonbaar een belangrijke rol. Toon dat eens aan?

- Lidmaatschap ANWB/PvdA e.d.
Ik denk ook niet dat iemand het registreert. Waarom eigenlijk niet?
Hoe weten wij of ze elkaar onderling al dan niet verlinken? De ANWB doen we met elkaar, bij de PvdA zijn we samen sterk. Toch ook een duidelijke liefde naar de “naaste”. De stelling dat “seksueel misbruik aantoonbaar vaker voorkomt binnen christelijke gemeenschappen dan onder ANWB-leden, kinderpostzegelverzamelaars of PvdA-leden” is een losse flodder. Je zegt iets ervoor zelf dat je geen idee hebt hoe vaak het in laatstgenoemde groepen voorkomt en vraagt je af of iemand dat zou registreren. Als we dat al niet weten kan het nooit in een andere groep aantoonbaar “meer” voorkomen.

- Frustraties
Zie eerder bij “achtergrond”. Je wilt toch niet ontkennen dat je waarschijnlijk vanuit die achtergrond een bepaalde frustratie opgebouwd hebt bij alles wat volgens jou met het Christendom te maken heeft? Dat die frustraties verder mensen interesseert blijkt wel uit overige reaguursels, dus erg arrogant om dat te veronderstellen is het niet denk ik. Frustraties van jouw kant hebben uiteraard niets te maken met deze voorvallen. Dat zeg ik ook niet. Ik stel dat ze te maken hebben met de berichtgeving erover. Je had ook bijvoorbeeld een artikel kunnen schrijven over de “overwegend norse, gesloten, zwijgzame, kinderpostzegel verzamelende, grotendeels VVD-stemmende, en nog ruimschoots in de 17e eeuw levende inwoners van Westkapelle”. Dat deed je niet. Is het gezien de toon van het artikel erg vreemd te veronderstellen dat er sprake is van een zekere frustratie, en ga ik te ver door te veronderstellen dat het zelfs zo zou kunnen zijn, dat wanneer je een keuze zou kunnen maken, het mooi uitkomt dat het hier iemand betreft die in ieder geval ooit in een kerk gezeten blijkt te hebben en geen kinderpostzegelverzamelaar?

- Naam Bert.
Ik ben het met je eens dat dit riekt naar ijdel gebruik van de naam Bert:-) Ik zal het niet meer doen. Vooral de “Bert” in de laatste zin is totaal irrelevant, en lijkt inderdaad een poging patriarchaal over te komen. Dat was niet de bedoeling. Aan de andere kant hoef ik je natuurlijk niet te kennen om je naam te gebruiken. Ik tel in je artikel 7 keer God of Jezus. Voor iemand die daar niet in gelooft, vind ik dat aardig wat. Meen jij te kunnen bepalen wat een God, waar je niet in gelooft, denkt of onder wiens toeziend oog een en ander plaatsvind omdat hij dat zo wil? Overigens, ik ben geen intercedent.

- Slot
Ik roep nergens om voortaan niet meer over dit soort zaken te schrijven. Met dit is ‘m niet bedoel ik duidelijk de uiting van frustratie. Wat betreft de overige reaguurders, en de hoeveelheid informatie waarvan zij anders verstoken blijven, vind je “deze informatie” ook niet een groot woord voor een artikel waarin de meeste informatie zit in de tussen haakjes geplaatste (pop: 2700)? En om vast te stellen of de overige reaguurders zich liever bezig houden met de inhoud van dit artikel, zou ik duidelijker moeten hebben welke inhoud je dan precies bedoelt. Als de inhoud is dat alles wat met religie te maken heeft kut is, dan klopt het. Daar houdt circa 80% van de reaguurders zich getuige de reacties mee bezig.

Tenslotte vind ik als reactie op iemand die ook schrijft wat hij wil: “Ik schrijf hier wat ik wil. Als het je niet bevalt flikker je toch lekker op”, niet echt hoogstaand.

In ieder geval bedankt voor de persoonlijke reacties voor een stukje duiding. Ik hoop dat mijn verhaal ook wat dingen duidelijker heeft gemaakt. En ik lees graag weer eens wat nieuws van je. Want ik waardeer je stukken. Ik zal er geen Bert achteraan zeggen, want dat doe ik nooit meer.

Bram Puzze | 25-08-12 | 19:37

Lachen is gezond/o2.

Neut | 25-08-12 | 01:20

Zal Bassie en Adriaan vanavond eens even aanzetten tijdens het fappen. Kijken of de poes nu wel zwanger wordt

Crosskabouter | 24-08-12 | 18:36

Als dit onderzoek serieus moet worden genomen, dan zou het dus ook kunnen kloppen dat er igv verkrachting een verminderde kans is op zwangerschap. www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/08/...

Ven1V1d1V1c1 | 24-08-12 | 17:46

@ Ratzing. | 24-08-12 | 16:43

Had me maar ff gebeld.... ik had haar wel ff zo volgeblafd dat het fapsel uit dr oren loopt....

Opruier | 24-08-12 | 17:04

In Metropolis gisterenavond zag ik ´n Jiddisch mokkeltje die met plezier 12 nieuwe herdertjes bij nachte wilde baren.
In aantal net zo bedreigend als Neo-nazis denk´k dan maarrr.

Ratzing. | 24-08-12 | 16:43

Je zult Alexander Pechtold maar naast je bed hebben staan na een IVF behandeling..

enternaar | 24-08-12 | 16:10

Saaihead | 24-08-12 | 15:43 |

Op GS ben ik inderdaad meestal van de haakse bocht.;-)

Ook ik ken de verhalen uit mijn omgeving van stellen die jaren bezig zijn met allerlei fratsen in binnen/buitenland om maar een kind te bekomen. Een obsessie voor sommigen.

zovoklets | 24-08-12 | 15:54

@Pa Cartridge 15:41
Je hebt geen idee. Schelden? Waar? Moet weer gaan, dahaaaag Pa Badmeester. X.

Ashtrey | 24-08-12 | 15:46

zovoklets | 24-08-12 | 14:54 | + 2 -

Klopt. Ik ben wel gelukkig, ondanks het feit dat ik graag kinderen zou willen. Maar om het nou allemaal op sociale druk te gooien is ook wat kort door de bocht. Niet iedereen wil kinderen omdat hun vrienden ook kinderen hebben.

Saaihead | 24-08-12 | 15:43

@ Ashtrey | 24-08-12 | 15:37
Ah, effe lekker vloeken. Mooi man. Hebben ze je weer zitten pesten in de klas?

Pa Cartwright | 24-08-12 | 15:41

@Pa Catfight 15:36
Hou toch je muil man.

Ashtrey | 24-08-12 | 15:37

@ Ashtrey | 24-08-12 | 15:33
Hou jij het nou maar gewoon bij tissues jongen.

Pa Cartwright | 24-08-12 | 15:36

@pius | 24-08-12 | 15:34

Herstel; kinderen tussen mensen en nemen propt.

pius | 24-08-12 | 15:36

Ik heb nooit begrepen waarom mensen kunnen nemen. En al zeker geen intelligente mensen. Egoïstischer kan je niet zijn als mens.

Al ben ik wel een geweldige oom. Zij kunnen er ook niets aan doen immers.

pius | 24-08-12 | 15:34

En nog steeds komt niemand op het idee dat er wel zo'n beetje genoeg mensen op aarde zijn. Neen. Er worden kosten nog moeite gespaard om vrouwen die met alle geweld een overbevolkertje motten uitschijten toch in hun ziekelijke verlangens te bevredigen.

vetkleppert | 24-08-12 | 15:34

En als je met een clown getrouwd bent, wat huur je dan in? Tsja.

rechtvaardigerechter | 24-08-12 | 15:34

Ik verkleed me altijd als clown en blaf dan Pa Carpetright z'n wijf vol als hij weer es in bad zit te schrobben vanwege smetvrees. Doe ik gewoon.

Ashtrey | 24-08-12 | 15:33

Ik kan je vertellen dat als er ongevraagd een clown voor mijn neus verschijnt in een zeikenhuis hij zelf meteen patiënt is.Verschrikkelijk clowns. Moet alles nu tot een circus omgebouwd worden?Na de sport en de politiek nu ook nog de ziekenhuizen?

miko | 24-08-12 | 15:31

Leuk om dan Pennywise uit IT als pica te nemen. Goed gevonden!

Terpetijnzeikert | 24-08-12 | 15:28

Ze hadden die clown beter aan de mannen kunnen besteden, nu hun favoriete speelgoed binnenkort komt te ontploffen, om daarna nooit meer in de oude staat terug te keren.
En bovendien gaat hun vrouw ook binnen een jaar heur haar afknippen en een paardenreedt kweken. U kent dat wel, al die maatregelen om niet als een plaat met een kras erin te hoeven herhalen dat ze hoofdpijn heeft wegens laat maar zitten.
Of is dit van die kunstmatige inseminatie ten behoeve van vrouwen die te lelijk, gestoord, en/of lesbisch zijn om op een normale manier bezwangerd te raken? Wie daar als man aan meewerkt moet zowiezo zijn ballen inleveren, want de natuur heeft niet voor niets bedacht dat bepaalde vrouwen beter niet zwanger kunnen raken. U krijgt er niet voor niets geen broekbolling van.

vetkleppert | 24-08-12 | 15:26

Dhr. W. Anhoop | 24-08-12 | 15:20 | + 0 -
Precies dat wat het belangrijkst voor ze is: nageslacht.

milky bar | 24-08-12 | 15:22

Het Midden-Oosten staat in brand en wat bedenken die gekeppelde rakkers?....

Dhr. W. Anhoop | 24-08-12 | 15:20

Ronald McDonald is anders behoorlijk gay.

Montgomery Burns | 24-08-12 | 15:20

Adriaaantjeeeee!!!

1st Male Lesbian | 24-08-12 | 15:12

John Wayne Gacy aan je ziekenhuisbed, van schrik zou je zwanger raken.

Zeeland Sjort | 24-08-12 | 15:06

-weggejorist-

Very Inflamable Peng | 24-08-12 | 15:04

En wat doet die clown precies? Een vinger tegen je prostaat drukken zodat je extra ver schiet? Verschiet?

milky bar | 24-08-12 | 14:58

They all float down here!

Toontje Larger | 24-08-12 | 14:58

"Die clowns zijn nog wel om te doen, maar die buiksprekers met hun arm tot hun elleboog in je anus om zogenaamd met je ongevoren kind te praten, dat werd me toch te veel van het goede" , aldus een van de patiëntes.

Cuyahoga | 24-08-12 | 14:54

Saaihead | 24-08-12 | 14:42

Kinderen hebben wordt zwaar overschat. Maar goed, de sociale druk is dan soms ook groot.

Zoals Carmiggelt zei; 'De geheelontouders hebben gelijk maar alleen de drinkers weten waarom.'

zovoklets | 24-08-12 | 14:54

Eerder deze week een bericht van een US Republican dat je juist niet zwanger kunt worden van een verkrachting, nu dit bericht weer, totale zedenpaniek over een darter die een naaktfoto verspreid... ik denk echt dat de eindtijd nadert en de jongste dag nabij is!

aceofspades | 24-08-12 | 14:51

Het idee dat een clown je kansen om zwanger te worden vergroot, is een flinke deuk in de zeer wetenschappelijke theorie van onze Amerikaanse senatorvriend eerder deze week.

Het impliceert namelijk dat wanneer vrouwen bang worden (clowns, verkrachters, wat dies meer zij) hun kansen vergroten.

Sjors W. | 24-08-12 | 14:50

Batsie en Zaadriaan?

Die nare vent | 24-08-12 | 14:48

Sapperdeflap, alles is voor Bassie. Wat spoken die clowns precies uit in de inseminatiekamer?

Muggenmepper | 24-08-12 | 14:48

@ Strohond | 24-08-12 | 14:38

ROFLOL......

Opruier | 24-08-12 | 14:47

Hahaha.

Fruitvliegje | 24-08-12 | 14:46

Graaf van Egmont | 24-08-12 | 14:39
Kansen nog hoger als de verkrachter een clown is?

Zzzzooooffff | 24-08-12 | 14:44

@zovoklets | 24-08-12 | 14:38 | + 0 -

Totdat je het zelf bent, dan wordt het opeens een heel ander verhaal. Daarom is het altijd zo makkelijk om over dit soort zaken te oordelen.

Saaihead | 24-08-12 | 14:42

@ Opruier | 24-08-12 | 14:36
Ja ja.

En jij bent natuurlijk de King Shit of Fuck Mountain.

Pa Cartwright | 24-08-12 | 14:42

Wat ook schijnt te helpen: je laten verkrachten en het stiekem lekker vinden. Aldus een republikeinse clown uit Missouri.

Graaf van Egmont | 24-08-12 | 14:39

Misschien heeft de verslaggever het met een Isrealisch accent uitgesproken woord "clone" wel verward met "clown"

steven paul | 24-08-12 | 14:39

Laat die malle Joden een paar van die clowns over de muur heen flikkeren, hebben die Palestijnen ook iets om te lachen.

Strohond | 24-08-12 | 14:38

Vandaag al 222.000 kinderen geboren.

Die paar kinderen die die vrouwen niet krijgen zullen we niet missen.

zovoklets | 24-08-12 | 14:38

@Opruier | 24-08-12 | 14:36
Is jouw dagelijkse routine, of niet, bink?

Stilicho | 24-08-12 | 14:37

Welke idioot heeft dit bedacht?


De meeste kans op zwangerschap maak je als je je wijf goed hard volblaft en tijdens het orgasme flink wat schuttingwoorden uitkraamt.

Opruier | 24-08-12 | 14:36

Ik haat clowns. Maar ik ben dan ook geen vrouw.

brutus68 | 24-08-12 | 14:35

Ben benieuwd wat er gebeurd als Clowntje Dolf opeens tevoorschijn komt daar.

vikingchild | 24-08-12 | 14:35

Adopteren ze toch gewoon zo'n kansloos stenengooiertje van de andere kant v/d muur? Daarvan zijn er genoeg.

zovoklets | 24-08-12 | 14:34

Dat ga ik eens even aan de binnenkant van mijn oogjes bekijken.

Gefundenes Fressen | 24-08-12 | 14:34

Hier wil ik beelden van zien.
(Voor die aandoening ben ik onsuccesvol medisch behandeld)

CynicalBastard | 24-08-12 | 14:33

Van mimespelers krijg ik een slappe. Dat wist ik al wel.

Godsammekraken | 24-08-12 | 14:33

Oude Pekela taferelen..

Kansleaus | 24-08-12 | 14:32

Als je een rode neus krijgt, stop maar. Conceptie dan hoogst onwaarschijnlijk.

Bakito | 24-08-12 | 14:32

En met de plaaggeest?

CoJoNes | 24-08-12 | 14:27

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl