Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE GEFILMD. Smerige straatroof in Amsterdam

Allemaal even meezoeken naar dit smerig tuigh, dat met z'n drieën een man in een wel erg belachelijke korte broek van zijn iPhone afhelpt. Eerst slachtoffer naar de grond werken met een beenveeg (dader 1). Vervolgens aanrijden met een speciale straatrooffiets met bullbar (dader 2), en daarna op de grond liggend slachtoffer nog even voor zijn kokosnoot schoppen (dader 3). Voor een luizige iPhone die u in de winkel voor 0 euro krijgt, mits abo natuurlijk, mdt. Video gaarne helemaal uitkijken, want de pliesie wil ook graag in contact komen met eventuele getuigen die op die zesde augustus jl. in de buurt van plaats delict waren. Enfin, en dan nu de riedel met veiligheid is een gevoel, je verwacht het niet, dit land is het zat & C'est Ça. Tot de volgende keer!

Reaguursels

Inloggen

@winged | 22-08-12 | 00:32

(Op de vraag of de geschiedenis van Frankrijk op dit moment herschreven wordt reageert de schrijver: 'O ja, absoluut. De vernietiging van het onderwijssysteem, het 'leren om te vergeten' en de amusementsindustrie bevorderen de vernietiging van de geschiedenis en de cultuur... Het moderne Frankrijk doet er alles aan om zoals de Balkanlanden te worden, ondanks het feit dat het klassieke Frankrijk zich eeuwenlang heeft verzet tegen een kolonisering. Frankrijk wordt een ander Libanon, een wespennest.')
Bron: xandernieuws.punt.nl

Maar waarom wordt dit gedaan? Met welk doel?........

strikdewepstroper01 | 23-08-12 | 00:59

@BedrijfsTijgerT

Helaas was het een interview van een paar maanden geleden waarin Mevrouw Barend zei zich te schamen voor de schandalige manier waarop minderheden in Nederland worden behandeld, hoe gek moet je dan zijn? Het programma ging over haar in de oorlog overleden vader.

crassuss | 23-08-12 | 00:22

@BedrijfsTijgerT

Helaas was het een interview van een paar maanden geleden waarin Mevrouw Barend zei zich te schamen voor de schandalige manier waarop minderheden in Nederland worden behandeld, hoe gek moet je dan zijn? Het programma ging over haar in de oorlog overleden vader.

crassuss | 23-08-12 | 00:22

Alweer een aflevering van de lichtgetinte/donker getinte/pigmentgestoorde show?
(Opsporing verzocht voor de leek)

mothersfinest | 22-08-12 | 16:17

De verrijking van onze samenleving.
.
Jammer dat die gastjes nooit achter in een door de meldkamer gecreerde file rijden als hun equivalenten er daar met een typhus gang achterin knallen. Dan was de fuss in een onderwerp of 4 verder ook niet zo groot geweest denk ik.

Tjemig | 22-08-12 | 14:28

Die jongens hebben een slechte jeugd gehad. Kansarm opgegroeid. Dat komt allemaal door de Nederlandse overheid. Nooit opgevoed, nooit gecorrigeerd, nooit gestraft (anders dan met een verplicht kopje thee).
En bovendien: als je de schuld elders kunt zoeken, waarom dan bij jezelf/ouders kijken?

** cynical mode off**

Wonderlijk! | 22-08-12 | 14:23

Het lijken mij meer Afrikanen/Antillianen dan Finnen.

Orator | 22-08-12 | 13:42

Gezien mijn leeftijd verkeer ik niet dagelijks met "den jeugd", maar onlangs moest ik optreden tegen enkele jongeren op een van de bekende hangplekken. Wat mij vooral bij bleef wat de ongelooflijke achterlijkheid die zij lieten zien. Ja, het waren allochtonen met alle bekende kenmerken. Totaal geen besef van normen en waarden, een totaal gebrek aan inlevingsgevoel naar anderen, niet eens in staat zijn om de impact van hun handelen te bevatten. Kansloos vlees, ik kan ze niet anders omschrijven. Hier ga je niets meer van maken met (niet eens half-)zachte maatregelen, hier dient zonder meer de knoet over gelegd te worden in de stijl heropvoedingskampen met een strikte discipline. Zo niet, dan zullen zij eerdaags ook op dergelijke filmpjes verschijnen. Oh wacht! Dat deden ze al toen ze een portiek vernielden. Zijn ze opgepakt? Think again... Nee!

SirHC | 22-08-12 | 13:31

Ziet er weer getint uit!! Het is en blijft ook altijd dezelfde ellende met dit soort tuig.
Mijn stem gaat naar de PVV!!!

NL-MB-01 | 22-08-12 | 10:06

Je zou jezelf bijna gaan bewapenen.

appeltje | 22-08-12 | 09:45

Gelukkig worden de getuigen met rust gelaten.

meesterinche | 22-08-12 | 09:42

Vreemd dat al die keurige getuigen niet een helpende hand toesteken. Inmiddels hebben ze zich vast en zeker bij de politie gemeld met nuttige informatie.

Dutch | 22-08-12 | 09:33

Dit soort gasten heeft niets te verliezen. Ze zouden je nog wel voor een euro beroven, als dit ze voorziet in wat ze nodig hebben. Vaak is dat drugs. Van die drugs worden ze nog compassielozer en agressiever. Neem van mij aan dat wanneer je verzet biedt als brave burger, je de messteken in je zij kan gaan tellen. Zo staan we er voor. Ik bivakkeer nu al jaren op GS en dit soort nieuws maakt je boos, keer op keer. Wat verandert er? Niets. Het wordt alleen maar erger. Ik werk, heb de weekenden vrij, en laat mijn plezier niet door beroepscriminelen vergallen. Mijn Breakdown punt ligt ver weg, maar ik kan me voorstellen dat dit punt voor anderen iets eerder komt. Van mij krijgen ze de zegen! Dit soort gajes hoort niet thuis in een saamenleevingh als de onze !

Betweetert | 22-08-12 | 09:09

Zoals Chris Rock al zei: Man I love black people, but I hate Niggers! Niggers gotta love to hate m.

Rest In Privacy | 22-08-12 | 08:58

Amsterdam krijgt er binnenkort weer 3 keurig geschoffelde parkjes bij.

uitgeslapen | 22-08-12 | 08:34

Laatst was ik in het Amsterdams historisch museum en daar kon je o.a. de beulswerktuigen bekijken. Die werden ingezet op de dam, niet eens zo lang geleden, bij mensen die het te bont maken. Ik zal ze niet beschrijven maar ik denk dat het angst inboezemde als je één keer zo'n terechtstelling bijwoonde. Wat hebben deze gasten om bang voor te zijn?

Simon_GS | 22-08-12 | 07:59

Het zoveelste bewijs dat primaten ons land vergallen. De politie heeft niet de middelen om tegen deze bruutheid op te treden, ze kunnen enkel reageren en de Nederlandse bevolking is in essentie een goed volk; hoe zeer een hekel mensen hebben aan een bepaalde bevolkingsgroep, wij zullen ook enkel reageren op heterdaad; knokploegen die willekeurig mocro's in elkaar timmeren zullen daarom niet snel opkomen, wij willen weten of iemand 'goed' of 'slecht' is. Daarom zal dit probleem alleen maar escaleren, de politiek zal niets doen (Wilders daargelaten), de politie mag niets en wij hebben nog te veel te verliezen, families, inkomens, studies, een toekomst etc waardoor we zwak lijken (hetgeen onze rifvrienden oppikken) Maar mocht het hier tot Griekse toestanden komen, mocht onze toekomst onzeker worden dan kunnen deze ratten en al het volk dat hen het hand boven het hoofd houdt hun borst nat maken, hun graties kickbokslessen zullen hen dan niet meer helpen.

Deze tijden vragen dan ook om een andere instelling in het Westen, ik persoonlijk stel voor om de gedateerde grondwet in huidige vorm buiten werking te laten treden en te vervangen door een hedendaagse versie om zo hardhandig, soms onrechtvaardig maar zeer effectief in te kunnen grijpen. Ik snap dat veel mensen daar zeer kritisch tegenover staan maar de grondwet is opgesteld in een heel andere tijd dan waarin wij nu leven. Er is geen rekening gehouden met een miljoen allochtonen waarvan een deel zeer gebrekkig integreert in Nederland, geen rekening gehouden met salafistisch geweld, met groepen mensen woonachtig in een land maar die trouw zweren aan een geheel ander land.

We dienen weer te beseffen dat de mens in essentie een dier is, bruut wild en onberekenbaar, dat het eten of gegeten worden is in deze wereld, hoezeer wij zelf ook beweren dat het niet zo is. Kijk naar wat mensen elkaar aandoen enkele duizenden kilometers hier vandaan, (of wat dat betreft in dit filmpje). Zouden zij daar, hier niet toe in staat zijn, zouden u en ik daartoe in staat zijn? Wie weet. De utopie dat het hier vredig zal blijven is in mijn ogen met dermate veel barbarisme in Europa een naïeve gedachte. De feministische houding van Noord Europa en in mindere mate Zuid Europa zal moeten veranderen, van reactief naar assertief, willen wij onze cultuur bewaken.

Enfin, probleem wederom benoemd, wat gaan we er concreet aan doen. In bijna alle discussies die ik voer over dit onderwerp wordt mij gezegd, 'ja ze zitten hier nu eenmaal, dat is een gegeven, je kunt een derde generatie moeilijk terugsturen'. Ik vraag hen vervolgens altijd 'waarom niet? Omdat het moreel niet geaccepteerd is? Omdat je dat verteld is, omdat het tegen je ingeprente besef van normen en waarden is? Wie bepaalt uiteindelijk wat de norm is? In 1800 werd de doodstraf uitgevoerd in jouw stad, middels de galg, dat was toen normaal. Een honderd jaar daarvoor werden zwarten verkocht op de slavenmarkt. Dat kunnen wij nu niet meer begrijpen maar dat was toen de norm.' Wie zegt dat wat wij nu doen goed is? Misschien zullen de volgende generaties ons vervloeken zoals vele Duitse hun ouders hebben vervloekt. Vandaar dat ik zeg, terugsturen, en als het land van oorsprong ze niet wil hebben dan moeten we als Europa dreigen met militaire stappen. In die zin zal Europese samenwerking wel nodig zijn. Het klinkt ridicuul maar het is onze laatste strohalm, zoals ik er naar kijk in ieder geval, om een toekomstige Europese burgeroorlog te voorkomen. Maar ik ben dan ook een ontzettende pessimist...


Hussar1683 | 22-08-12 | 04:12

dertig graden buiten en die gasten lopen in een winterjas. Hoe moeilijk kan het zijn geweest om ze te vinden en waar is die helicopter als je hem nodig hebt?

lafjes anoniem | 22-08-12 | 02:20

Hoorde vanavond bij K&B dat we vaker een dialoog aan moeten gaan.
Gaat wat lastig, hè.... als je met je smoel tegen het asfalt getrapt wordt.

En ik vraag het weer:
Gematigde moslims...... hoe lang blijven jullie nog stil?
Zolang jullie dit tolereren, mogen jullie van mij namelijk ook de boom in.
Want dan zijn jullie net zulke primaten, als die criminele bontkragen.

Kan me niet schelen hoe de formatie van het volgende kabinet verloopt, maar ik ga nu toch echt op Wilders stemmen!

Schietmijmaarlek | 22-08-12 | 01:59

Nieuwe medelanders. Samen komen we er wel uit.

Masturwasbeert | 22-08-12 | 01:24

Moeilijke jeugd, schaamte cultuur en een D66 rechter, de rest mag u zelf invullen. Wie de middelen heeft die emigreert, met onze politici zullen we de strijd never nooit winnen, een diep trieste constatering maar helaas wel waar.

CornholioNL | 22-08-12 | 01:21

En die teringlijers uit het topic moeten lang het gevang in.

ikdenkwat | 22-08-12 | 00:53

winged | 22-08-12 | 00:32 | + 0
ja okey, ben in Frankrijk en Roemenië geweest de omstandig heden zijn schrijnend wat een zooitje in die wijken. Misschien zijn de omstandigheden de aanleiding van? NL ziet er een stuk beter uit. Das een feit.

ikdenkwat | 22-08-12 | 00:51

@Montgomery Burns | 21-08-12 | 17:51

De Europese media hebben er alles aan gedaan om de zware rellen die het Noord Franse Amiens eind vorige week teisterden te bagatelliseren en veralgemeniseren als 'sociale onrust'. In werkelijkheid ging het volgens de Franse auteur Renaud Camus om de eerste 'oorlogshandelingen' van hoofdzakelijke Afrikaanse, Noord Afrikaanse en Arabische immigranten tegen de Franse beschaving. Camus heeft daarom een nieuwe politieke partij opgericht die zich verzet tegen de door de gevestigde politieke orde nagestreefde doelbewuste vernietiging van de Franse -en Europese- cultuur door de massale import van immigranten uit Afrika en het Midden Oosten.

De schrijver is woedend op de Franse media die -net als in de rest van Europa- ieder verband tussen de daders en hun herkomst en religie zorgvuldig vermijden. 'Er worden eufemismen gebruikt zoals 'ongeregeldheden', terwijl de duidelijke verplaatsing van het territoriale conflict (naar Franse bodem) totaal wordt ontkend.'

Op de vraag of de geschiedenis van Frankrijk op dit moment herschreven wordt reageert de schrijver: 'O ja, absoluut. De vernietiging van het onderwijssysteem, het 'leren om te vergeten' en de amusementsindustrie bevorderen de vernietiging van de geschiedenis en de cultuur... Het moderne Frankrijk doet er alles aan om zoals de Balkanlanden te worden, ondanks het feit dat het klassieke Frankrijk zich eeuwenlang heeft verzet tegen een kolonisering. Frankrijk wordt een ander Libanon, een wespennest.'

Bron: xandernieuws.punt.nl

winged | 22-08-12 | 00:32

ff een dedtail we hebben dan ook een Marokkaanse burgemeester.....

ikdenkwat | 22-08-12 | 00:16

DrBowned | 21-08-12 | 23:58 | + 1
Joh zal je vertellen als je hier met meer dan 4 man staat heb je de politie op de dak! WATHADJEDAN!!!! ff zeiken hup de lat erover heen. Als ze dat nou eens landelijk instellen..........

ikdenkwat | 22-08-12 | 00:13

In Amsterdam zijn vele mooie woonwijken.
Zoals IJburg en hier het KNSM eiland (nou de weg er naar toe dan).
Helaas hebben onze regenten in al hun wijsheid besloten dat ook daar 30% sociale woningbouw moest komen. Met als gevolg dat er in deze mooie wijken ook weer tuig komt te wonen.
In Utrecht schijnen ze daar ook ervaring mee te hebben.
Waarom kan je tuig niet gewoon in hun ghetto laten wonen en nieuwe sociale woningen alleen geven aan mensen met een bewijs van goed gedrag?

Osdorpertje | 22-08-12 | 00:07

Eerdere reactie -weggejorist- !! Stond iets in over levenslange opsluiting in een land ergens in Noord Afrika. Schijnt niet te mogen. Deze aardige knullen die het al zo moeilijk hebben zover weg van huis, hun school niet afgemaakt hebben,geen werk kunnen vinden,hun kleine broertjes het goede voorbeeld moeten geven en toch ook hun telefoontjes moeten plegen verdienen wel beter !

AppieHappy | 22-08-12 | 00:02

Nou, dit is niet zo moeilijk. Je zet een auto met wat politiemedewerkers op de hoek van de Borneolaan en de Dirk Vreekenstraat (ongeveer 500 mtr van de plaats delict), de woningen waar woningbouwvereniging Het Oosten uitschot uit zuid-oost heeft geplaatst zonder medeweten van buurtbewoners, je bekijkt eens wat gajes daar handelt in drugs, auto's en andere gestolen waar en je pakt ze "schrik niet" gewoon op vanwege criminaliteit.

Is dit nieuw? Nee hoor, lees maar uit de buurtkrant wat er onder Elatik al lang bekend was:

"Omdat de bewoners van de Borneolaan, het Rietlandterras en de Entrepotburg veel overlast van groepen jongeren hebben, besloot de stadsdeelraad samen met de politie een bijeenkomst te organiseren. Ondanks de vele problemen waren er helaas niet veel bewoners aanwezig. De treurigheid was er echter niet minder om.
De jongeren die de overlast veroorzaken zullen actief in de gaten worden gehouden
Bij verdachte omstandigheden moet de politie worden gebeld of contact worden opgenomen met de huismeester.
De daders/groep bestaat voornamelijk uit jeugdigen op brommers en fietsen, weet de politie. Vaak worden er ook dingen uit de auto gegrist tijdens het even laden en lossen, pinnen en andere zaken, waarbij de automobilist de auto even onbeheerd
en niet op slot achterlaat. Om het maar even eenvoudig te zeggen: je staat erbij en je kijkt er naar, zo snel gaat dat.t
Met verbazing is er geluisterd naar de bewoners, die zich door de politie in de steek gelaten voelen. Zij vinden dat de politie zich te weinig laat zien, er te weinig wordt opgetreden en dat bij het meldnummer de problemen regelmatig uitermate onaardig van tafel worden geveegd.
Wat is het probleem? De bewoners vertelden geemotioneerd over de overlast, de bedreiging en intimidatie die zij dagelijks ondervinden van groepjes opgeschoten jongeren. Bewoners van
de Entrepotbrug worden lastiggevallen
in hun eigen appartementencomplex.
De jongeren gaan naar binnen en barricaderen de lift, zodat bewoners gedwongen worden naar boven te lopen. Er wordt ontlasting aan de muren en trappen gesmeerd en voor de voordeur van een woning gedeponeerd, er wordt in het wilde weg geplast, geblowd en gedeald. Daarbij schijnen pesterijen bijzonder veel lol op te leveren.
De bewoners van het gebouw Hoop, Liefde en Fortuyn hebben dezelfde problemen, zij het dat de jongeren niet de hal in kunnen. Aan het Rietlandterras worden de bewoners geintimideerd en bedreigd. Er worden fietsen vernield, autoruiten ingeslagen, de peperdure
ruiten van de hal vernield, om over de bende die zij iedere nacht maken nog maar te zwijgen.
Op het persoonlijke vlak gaat het ook ver: mensen zijn aangevallen en verwond. Bij een van de benedenwoning werd een bloempot door de ruit gegooid, die in de slaapkamer van kleine kinderen belandde. De schrik zit er bij deze mensen nog steeds in en de kinderslaapkamer is verplaatst naar de achterzijde van de woning. Vooral de bewoners van de benedenwoningen voelen zich bedreigd.
Stadsdeelwethouder Fatima Elatik was zeer verontwaardigd en vond het vreemd dat zij daar zo weinig van wist. Het wangedrag van de
jongeren vindt zij
heel ernstig in en zij is
van mening dat daar
gedegen aan gewerkt
moet worden.
Dat was volgens
diverse mensen niet zo eenvoudig, omdat de groep niet te pakken is. De jongeren waarschuwen elkaar via hun mobiel, zodat de politie ter plekke niemand meer aantreft. en. Hun voornaamste grief ging echter nog meer naar de onderlinge miscommunicatie en het callcentrum waar je uitkomt als je 0900 8844 belt.
De avond werd afgesloten met een aantal afspraken. De woningcorporatie van
de appartementen aan de Borneolaan en de Entrepotbrug zal gevraagd worden haast te maken met het beloofde
nieuwe sleutelsysteem, waarmee alleen de bewoners naar binnen kunnen. De jongeren die de overlast veroorzaken zullen actief in de gaten worden gehouden en in kaart gebracht. Dezelfde aanpak als die in de Indische buurt is toegepast.
Verder is er een klankbordgroep samengesteld voor Fatima Elatik zodat zij weet wat er speelt in de wijk.
Eén van de eerste acties van het Stadsdeel Zeeburg is, op veelvuldig verzoek van de bewoners, het plaatsen van de fietsrekken aan het Rietlandterras. Hierdoor wordt de ‘hangplek’ minder aantrekkelijk gemaakt............................ OMG

DrBowned | 21-08-12 | 23:58

MasthaX | 21-08-12 | 23:37 | + 0
Ik vind meer de daders de gevangenis in moeten

ikdenkwat | 21-08-12 | 23:40

Hey kijk Noord-Afrikanen! Dit soort tuig verdient het om publiekelijk vernederd te worden.

MasthaX | 21-08-12 | 23:37

Drs. Facts n Figures | 21-08-12 | 23:13 | + 0
Misschien moet er meer betaald worden voor goed personeel? Of misschien is hun werkgever wel ruk?

ikdenkwat | 21-08-12 | 23:22

-weggejorist-

Drs. Facts n Figures | 21-08-12 | 23:13

Ziet er uit als een no go area voor blanken..

sitzkrieg | 21-08-12 | 23:12

Mogen niet discrimeneren maar het zijn weer NIET de BLANKEN!!!

NatteNaNeuk | 21-08-12 | 23:11

Tuurlijk. Geschoren koppies, petjes, zo te zien getint, en capuchonnetjes. De getuigen waar ze naar op zoek zijn hebben precies dezelfde 'eigenschappen'. Succes, die zien we nooit meer, terug.

Freebs | 21-08-12 | 22:29

Trouwens wel tekenend voor Nederland:
-
Een burger wordt bijna doodgeschopt voor een mobieltje haalt na enkele weken mondjesmaat de media (als die het al oppikt).
-
Bea schiet uit met haar lippenstift (www.telegraaf.nl/binnenland/12801742/_...) en het moet volop in de media, want guttegut Christus mina nog aan toe, dat moeten de onderdaantjes toch maar snel even weten!

davimore | 21-08-12 | 22:16

Prof. Dr. Ir. Toeter | 21-08-12 | 22:06 | + 0
In dit land mag je een mening hebben, tenslotte maakt hij zich niet schuldig aan dit soort walgelijke praktijken. Hij is louter columnist vanuit een ivoren toren. Wat andere landen ermee doen.. moeten ze zelf weten. Jouw opmerking is hypothetisch hij heeft immers hier niet op gereageerd. Het slachtoffer een mal mannetje noemen, wat moet je ermee?

ikdenkwat | 21-08-12 | 22:14

Niks oppaken. Niks het land uitzetten. Preventieve euthanasie, da's het enigste dat nog helpt tegen dat soort wereldvreemde wezens.

davimore | 21-08-12 | 22:10

Leon de Winter is in het algemeen van mening dat autochtonen na zes uur op straat niets meer te zoeken hebben de dat de straat van die macho pareltjes is.

www.elsevier.nl/web/Opinie/Leon-de-Win...

In een normaal land zouden figuren als Leon allang buiten de poorten zijn gezet, maar tegenwoordig zijn de meeste Nederlanders als dat malle mannetje met die korte broek.

Prof. Dr. Ir. Toeter | 21-08-12 | 22:06

@Pechtolds droom | 21-08-12 | 21:12
En zo niet is het te hopen dat ze zelf het volgende slachtoffer zijn.
Dat hebben ze dan wel verdiend..

Slipsnifter | 21-08-12 | 22:01

Het zal nog niet meevallen om tzt een beetje verzetsleger te gaan recruteren met figuren die dat soort broekjes dragen. Zo'n watje lokt natuurlijk wel zo'n overval uit, nadat je je als maatschappij hebt wijsgemaakt dat het land beter wordt als je dergelijke criminelen gast binnenhalen.

Prof. Dr. Ir. Toeter | 21-08-12 | 21:58

Menno Edens | 21-08-12 | 20:48 | + 0
Sweet dreams.... was het maar zo.... na ja ook niet goed. Ik doe een gok.. Hij zat in de metro met zn ipone te rommelen. Die knakkers hebben dat gezien, volgen hem en als de kans rijp is gaan ze ervoor... zo gaat het al jaren en gaaaappppp de politiek gaat dit keihard aanpakken!! 120 uur werkstraf... en waar ze uch uch werken zijn die gasten al na 1 minuut zat en vinden het wel prima en frummelen/rommelen die gasten 120 uur tja aanwezigheid op papier

ikdenkwat | 21-08-12 | 21:55

mensen t is gewoon discriminatie !!!
Het is toch duidelijk te zien dat die blanke wegrent met de Iphone van die lieve bruine jongen, hij wordt gewoon teruggepakt!

Cybermaster | 21-08-12 | 21:54

Het is dat hij op .22 net mist/schampt anders was slachtoffer in coma of erger. Ik zeg beroving met poging tot doodslag. Wat een laffe pleurislijers zijn het toch. Ik hoop dat de iphone aanzetten dan zo gepakt. Althans bij de inbraak van Steve werkte het wel zo.

ikdenkwat | 21-08-12 | 21:47

De methode Westerling toepassen zoals op Sulawesi en binnen 3 mnd is de criminaliteit opgelost.

hekelaar | 21-08-12 | 21:44

Wat een goor smerig tuig. Wel duidelijke foto's op de politiesite.

Simon_GS | 21-08-12 | 21:15

Ik hoop dat, mocht dit slachtoffer een veilig wanend D'66 of Pvda stemmer zijn, zich nog even bedenkt bij het kleuren van het vakje op 12 september.

Pechtolds droom | 21-08-12 | 21:12

Verdomd ik ken ze!!! het zijn Achmed, Mohammed en Mustafa !!! (je verwacht het niet he)

als ze gepakt worden: ik betaal een enkeltje naar huis. Ik weet nog wel een Spaanse piloot die mag vliegen....

dezeookalbezet | 21-08-12 | 21:11

Deze apies moeten ipv die ezel achter een truck gehangen worden !

Suske doet Wiske | 21-08-12 | 21:04

Wat moet ik hier toch telkens mee? Er zit geen achmed, mohammed of ali in mn familie, vriendenkring, kennissenkring of op mn werk enz.
Amsterdam ben ik al ontvlucht. Ik gun mn kids een overwegend witte school en een fijne vriendelijke omgeving.
En bij de politiek hoef je niet te zijn. Wilders gaat t ook niet oplossen. We staan voor niet 1, maar 2-3 verloren generaties niet-westerse allochtonen die niet meer weggaan. Het is hopeloos.
Emigreren is misschien wel de beste optie. Mogelijk volgend jaar al.

vip33 | 21-08-12 | 21:02

@Menno Edens | 21-08-12 | 20:31 |

Je denkt dat het abonnement van de telefoon netjes overgezet wordt naar de rekening van de dieven? Die moet die knul die beroofd is volgens mij nog gewoon afbetalen.

Earl Sweatshirt | 21-08-12 | 20:57

Ja, maar ik kan niet uit het filmpje opmaken, dat het een met voorbedachte rade opgezette straatroof is, zoals Pritt Stift doet voor komen, ik zie een angstig rennende jongen met korte broek, twee jongens die hem benaderen en aanvallen, en een derde, die er met de fiets aankomt en die gebruik maakt van de gelegenheid, om de jongen van zijn Iphone te ontdoen.

Menno Edens | 21-08-12 | 20:48

Jammer dat afknallen, lynchen, opknopen of vierendelen al tijden als onbeschaafd wordt gezien...

Sparky79 | 21-08-12 | 20:46

Je kan wel roepen dat ze die gasten het land uit moeten zetten, maar dat zal NOOIT gebeuren. Antillianen zijn officieel al Nederlanders en die Marokkanen van nu zijn vrijwel allemaal in Nederland geboren en opgegroeid.
Oplossing? Get some balls en laat je niet zo makkelijk beroven.

MarkVL | 21-08-12 | 20:43

De aanhang van de PVDA gaat weer even los. Welkom in NL.

Rest In Privacy | 21-08-12 | 20:41

Die straatrovers moeten van de straat, maar... wat is een straatrover zonder straat nou? En dat Iphone abonnement moeten de dieven nou ook verder betalen, ha ha, slimme rovers zijn het niet ze verliezen de staat van straatrover, en ze stelen een schuld !

Menno Edens | 21-08-12 | 20:31

Ken hem. Dat was Piet. Piet de Zoewart.
Tuig het land uit pleuren.

Boomschade | 21-08-12 | 20:28

Ik kan uit de beelden niet opmaken wat de afkomst van het slachtoffer is maar statistisch gezien zou 50% van de slachtoffers in Amsterdam allochtoon moeten zijn, toch?
Zo niet zouden we dit moeten aanmerken als een 'hate crime' en extra zwaar straffen. Ik zeg maar.

CaesarSalad | 21-08-12 | 20:27

Het is een beetje dubbel: aan de ene kant mag dit soort geweld niet, maar als je je realiseert dat ze die iPhone noodgedwongen moesten stelen om hun peperdure studie te bekostigen, dan zet je dat wel aan het denken...

Doebe Doebert | 21-08-12 | 20:23

In een aantal Amerikaanse staten geldt het schoppen van iemand die op de grond ligt als poging tot doodslag. Ik zeg maar.

CaesarSalad | 21-08-12 | 20:17

Leon de Winter zou zeggen dat het pareltjes voor Nederland zijn. En we niet zo moeten zeuren als een stelletje rascisten.

Unique-Cougar | 21-08-12 | 20:17

Epibrateur | 21-08-12 | 18:00 | + 7 -
Helemaal waar

XaaD666 | 21-08-12 | 20:11

Wat is het toch een verrijking van onze cultuur hè ?

Marcus Porcius Cato | 21-08-12 | 20:08

Hun lichaamshouding verteld alles. Het slachtoffer zou zo maar dood kunnen gaan door hun mishandelingen en daar geven ze niets om. Het zou een bijkomstigheid zijn, alsof je een kaars uitblaast, achteloos. Deze mensen hebben zo'n diepgewortelde haat tegen alles wat blank is dat er geen enkele positieve interactie met onze maatschappij meer mogelijk is.

Statler en Waldorf | 21-08-12 | 20:06

6 augustus, hoe hard vroor het toen eigenlijk? Dikke jassen en capuchons ??

ArnhemseMeisjes | 21-08-12 | 20:03

-weggejorist-

XaaD666 | 21-08-12 | 20:03

de daders zijn duidelijk blanke nederlanders.

LangeBerry | 21-08-12 | 19:59

Dat zijn geen mensen meer...
Als ze een dubbele nationaliteit hebben de Nederlandse afpakken a.u.b. en uitzetten als ongewenst vreemdeling en toegang tot Nederland voor eeuwig ontzeggen op straffe van een boete van €100.000 bij overtreding.

doenormaal! | 21-08-12 | 19:56

Wat een grappenmakers die politie. Ze willen die straatrovers van straat!
Met onze d66 rechters gaat dat echt niet gebeuren. Op zijn hoogst een taakstrafje, wegens de bekende schaamtecultuur.

Barani517 | 21-08-12 | 19:56

Zoveel goede Marokkaanse rolmodellen en dan toch gedrag van Badr Haribo kopiëren; schoppen als je tegenstander op de grond ligt....

naatholweg | 21-08-12 | 19:54

en wat zou het nu lekker zijn als die man in foute broek een gun uit zijn broek haalt en alle drie de minkukels hun ballen uit hun broek schiet.

naatholweg | 21-08-12 | 19:50

Ik zeg klopjacht

9tien7en80 | 21-08-12 | 19:47

-weggejorist-

Mazzeltov | 21-08-12 | 19:44

Stoere praatjes? Denken jullie nou echt dat je een kleurtje moet hebben om dit soort aggressie te uiten? Dat we (autochtoon, niet eens altijd blank) het niet doen, wil niet zeggen dat we het niet kunnen. Wapenvergunning, krav maga, etc. Maarrrrr alleen gebruiken als het echt nodig is en dan afmaken en opruimen. Gebeurt al genoeg, geloof me.

mental K | 21-08-12 | 19:43

dat je zoiets nog post zeg, what's new.

gotha! | 21-08-12 | 19:42

En dan te bedenken dat het er alleen nog maar meer worden! Castreren, en immigratie stop graag.

Snaakert | 21-08-12 | 19:38

-weggejorist-

AppieHappy | 21-08-12 | 19:36

Wow het zijn deze keer allochtonen zo te zien. Dat heb ik nou echt nog nooit zien gebeuren. Maargoed ze vormen de grote meerderheid van de bevolking dus statistisch gezien valt is het te verwaarlozen.

bionrgy | 21-08-12 | 19:35

Wilhem van Nathouwe | 21-08-12 | 19:24
Dat vind ik persoonlijk het meest verontrustend, de verveelde en bijna achteloze wijze waarop het gebeurt ... Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

canardo | 21-08-12 | 19:35

Het nonchalance waarop deze struikroof wordt gepleegd en de minachting voor het slachtoffer duidt op gewetensloze ploerten die deze dagelijkse activiteit als hobby beschouwen. Een i-foon is bijvangst.
Op de klapperboot terug naar tent van afkomst.

Wilhem van Nathouwe | 21-08-12 | 19:24

6 augustus is dit gebeurd, we leven nu op de 21e, heeft het rapportje schrijven zo lang geduurd of kon oom agent de band niet vinden??

TheNox | 21-08-12 | 19:23

Hoe zit het met de animo voor burgerwacht initiatieven of 'bounty-hunters'? Kort geleden tocht al zoiets in Helmond?

Verzetstrijder | 21-08-12 | 19:16

-weggejorist-

knutselsmurf 50+ | 21-08-12 | 19:16

Zoals het werd uitgevoerd hebben ze het veel vaker gedaan, en hebben al schijt aan de camera's die er hangen ze weten toch wel dat je alleen mensen ziet met een bepaalde huiskleur geen goede facials niks te vrezen dus. Verder is misschien de amerikanse 3 strike regel wel iets voor hier 3 keer de fout in dan je eventuele Nl paspoort kwijt en opgebouwde sociale rechten ook weg, indien je een dubbele nat. hebt. voor gewone nederlanders dan 10 jaar bak om het eerlijk te houden.

Umberto die trotzoni | 21-08-12 | 19:16

Even gezocht op de allochtonenmeter. Oostelijk havengebied. Niet-westers allochtonen, rond de 25%. Goed, daar kun je dus ook niet meer wonen. Zuur voor mensen die daar een appartement hebben gekocht voor 4 ton.

Hans Hillen | 21-08-12 | 19:15

@Dude heb je eten | 21-08-12 | 18:58

Oh nou dan is het goed.

*gaat weer slapen*

Koninging Beatricks | 21-08-12 | 19:14

Ga dan ook niet vluchten , ga gewoon in de Muay Thai vechthouding staan al die gasten hebben Kickboxlessen gehad ( gesubsidieerd ) dus die moeten dat herkennen dan begrijpen ze meteen dat zij ook klapjes gaan krijgen of erger , en dan druipen de opportunisten meestal wel af zij gaan namelijk voor het makkelijke snelle geld als het risico bestaat dat ze zelf ook wel eens klapjes kunnen krijgen dan zijn ze snel weg , Andere tip ! mocht het tot een handgemeen komen NO MERCY !! alles mag en kan !

Amigo1973 | 21-08-12 | 19:13

@ox | 21-08-12 | 17:45 | + 4 -

Dank voor je korte uiteenzetting. Ik weet niets van dat gebied, ben er zo'n 10 jaar geleden voor het laatst geweest. Toen woonden er mensen die beter af waren, yuppen enzo. Maar dit is dus wat er van over is????? Ik zie op Funda dat de huizen er nog steeds duur zijn, btw. Weet iemand hoe die buurt zo is afgezakt?

Hans Hillen | 21-08-12 | 19:10

In Etten-Leur makken ze zich druk om een zooitje kakkerlakken dat door de wijken loopt. Ik zou mijn handjes dichtknijpen als het slechts om kakkerlakken gaat bij i.p.v. van al dat ongedierte in donsjasjes dat in de grote steden rondloopt.

Hans Otjens | 21-08-12 | 19:08

Wat ik zou willen schrijven zou worden -weggejorist- doe het alvast zelf, is wel zo gemakkelijk. Scheelt de operator weer werk :-)

Unique-Cougar | 21-08-12 | 19:05

Weer eskimo's, vervelend volk.

Unique-Cougar | 21-08-12 | 19:04

Ik wil het niet eens meer benoemen, laat GW dat maar doen, hij heeft tenslotte wel een kogelwerend vest aan. Nee echt, wat een kut land is dit geworden.

Mij interesseert nog maar twee zaken: Opsporing Verzocht wordt weer 'blank'. En Nederland blijft Nederland. Net zoals ieder ander land in Europa gewoon lekken zijn eigen land moet blijven. Al die verschillende "grote machten" van vroeger waren oorzaak / gevolg van onderdrukking en oorlog. Pleur op met je diversiteit, het werkt niet! Ik had hier natuurlijk; "de goede daargelaten" bij moeten vermelden, maar goed het slechte overschaduwd volledig het goede in dit land.
Ik ga trouwens straks lekker op vakantie, op zoek naar andere culturen. Mijn keuze ;)

DijenkletserT | 21-08-12 | 19:01

12 september maken we een begin met het oplossen van dit probleem.

Veel Vaak | 21-08-12 | 19:00

Wat heeft die gast een laag voorhoofd...
Waarschijnlijk geen hersenen.

Developer | 21-08-12 | 18:59

Zaakje stinkt. De trap tegen het hoofd had volgens mij een een andere intentie dan uitschakelen van het slachtoffer voor het pakken van de buit. Je ziet duidelijk dat de hoofdtrapper een beweging maakt van; dat flik je me niet of deze had je te goed.....

Dude heb je eten | 21-08-12 | 18:58

Via de wet bewapenen van de blanke medemens?

Tointje | 21-08-12 | 18:58

Ja hoor! Zomaar de beelden herkenbaar op internet. Wat zal D66-criminelentroetelaar Kohnstamm daar wel niet van zeggen? 75.000 ueri boet voor de politie!

Wijze Uil | 21-08-12 | 18:56

Ik hoop dat ze snel gepakt worden. Dan kunnen ze nog een paar dagen zitten, en 5 december weer aan de slag.
We hebben ze dan inmiddels hard nodig.

votlok | 21-08-12 | 18:55

Zo zo 6 augustus al gebeurt en nu al hier te zien.

toetanchamon | 21-08-12 | 18:44

Je kan stemmen wat je wil.. Maar hier helpt alleen nog maar een goed georganiseerd burgerinitiatief tegen. Kan je je daarvoor nog nergens bij aanmelden ofzo?

deepblue | 21-08-12 | 18:44

Is er ook een politieke partij met abortus tot het 21ste levensjaar op het programma

pbl | 21-08-12 | 18:42

Over de groene weilanden hier uit m'n werkkamer zie ik een paar blonde knulletjes in blauwe overalletjes over een slootje springen. Wat lijkt die randstad ver weg...
dwangruis | 21-08-12 | 18:31 | + 0 -
Waar is dat dan?
En niet te blij zijn want voor je het weet zitten ze ook in je gemeente.
En wat doe je dan vluchten naar een andere gemeente?

MBeen | 21-08-12 | 18:34

Racisten hier!
De daders hadden ook blanke Nederlanders kunnen zijn.
Ok die kans is dan wel 0,1% maar toch.

MBeen | 21-08-12 | 18:33

Wat doen ze dat toch behendig en geroutineerd.
Petje af hoor, voor deze verrijking.

Hufter | 21-08-12 | 18:31

Over de groene weilanden hier uit m'n werkkamer zie ik een paar blonde knulletjes in blauwe overalletjes over een slootje springen. Wat lijkt die randstad ver weg...

dwangruis | 21-08-12 | 18:31

Als we nu eens rechters zouden hebben die iemand voor zijn broodmolen schoppen als poging tot doodslag zien, en als dat gebeurt in combi met roof, diefstal of poging tot dat mimimaal 15 jaar cel oplevert, (hiervoor moet alleen een wetje worden aangenomen, minimumstraf, stokpaardje Wilders, die een eind wil maken aan rechters die hun aars afvegen met de wet zoals de wetgever die bedoeld heeft) dan zien we dit tuig voor minimaal 15 jaar niet meer op straat. Koppel daar ook nog aan dat als je je schuldig gemaakt hebt aan een misdrijf waarop 1 jaar of langer max cel staat je je NL nationaliteit mag inleveren in geval van dubbel paspoort, en vervolgens het tuig uitzet als persona non grata, is de meerderheid in de grote steden weer in no time van autochtone afkomst in plaats van allochtoon! Maar lekker flink links stemmen op 12 september, dan komen er partijen aan de macht die allemaal fel tegen dit soort rechtse maatregelen zijn en kan het tuig nog ongestoord vele jaren ongestraft haar gang gaan. De keuze is aan u. We kiezen hier zelf voor helaas.

Jos Schmitz | 21-08-12 | 18:30

Het vermengen van 2 culturen lukt simpelweg niet. Dit soort allochtonen hebben zulke andere normen en waarden dat ze in een nette samenleving automatisch degraderen tot import (islam) tuig. het werkt gewoon niet en daarom: grenzen dicht!

appeltjesgroeneweide | 21-08-12 | 18:29

Badr Hari kan trots zijn.... mooie lowkick!

roosvrij | 21-08-12 | 18:28

Lafbekken.

Steephsel | 21-08-12 | 18:27

Gelukkig was er geen politie in de buurt die deze knulletjes hard tegen de grond hadden gewerkt. Had je weer een hele andere discussie gehad. *sarcasm off*

Strappin Young Lad | 21-08-12 | 18:27

Als ik trouwens zo eens naar schoppoging één en twee kijk dan kan ik mij inderdaad voorstellen dat Roemer zich liever druk maakt om de salarissen van voetballers. Man, man wat een abominabele techniek!

ox | 21-08-12 | 18:23

Bart_Bart
Antillianen xijn wel van oudsher een probleem in het Oostelijk Havengebied. Ze hebben ooit een probleem in ik meen Zuidoost opgelost door daar wat families weg te halen en die in Zeeburg (Oostelijk Havengebied) neer te zetten. Is nu minder.
Overigens schijnt er wel een trend te zijn onder Antillianen om zich te bekeren tot de islam.. Maar cijfers heb ik nog niet gezien, alleen verhalen.

Roer | 21-08-12 | 18:21

Duidelijke beelden,
en wat een stomme koeien, staan ze al in zo'n kwaad daglicht doen ze er alles aan om het zo te houden, en maar huilie huilie doen omdat ze geen kans hebben. Kan ik me ook voorstellen met je zus als je moeder, stom incest volk!

woutere | 21-08-12 | 18:14

@Piet van het Padje | 21-08-12 | 18:12
Zonder islam waren er net zoveel criminele Marokkaanse tokkies geweest.

Antillianen zijn toch ook geen moslim. En die scoren zo mogelijk nog dramatischer in alle relevante statistieken.

Bart_Bart | 21-08-12 | 18:13

Alsjeblieft zet dat leger van ons nou eens nuttig in. Ze hebben inmiddels wat werkervaring opgedaan in Kunduz zou prima kunnen werken.

First Contact | 21-08-12 | 18:13

Maar jongens, de Islam heeft ook heel veel goede kanten. En denk nou eens aan al die verrijkingen die deze cultuur Nederland heeft gebracht. Bovendien, enkele honderden jaren geleden hadden de Arabische volkeren een voorsprong op het Westen qua algebra (een Arabisch leenwoord, nota bene!), en waren ze net wat toleranter tegenover Joden dan Westerse Christenen. Dit doet die paar incidentjes die we hier zien volstrekt teniet.[PvdA/SP-modus uit]

Piet van het Padje | 21-08-12 | 18:12

Een Marokkaan/Turk en twee negens.

Me dunkt trouwens dat daders en slachtoffer bekenden van elkaar zijn. Een soort klein afrekeningetje met iPhone als bonus.

Bart_Bart | 21-08-12 | 18:10

canardo | 21-08-12 | 18:05

Maar het zou wel mogelijk moeten zijn.!!!

rommelmaker | 21-08-12 | 18:09

Ik sprak laatst daar een Marokkaantje aan op wangedrag. Hij was nog relatief jong en ik denk vast een beetje aan het oefenen met zuigen en intimideren. Hij schrok nog van een volwassene. Toch is die buurt (Oostelijk Havengebied) verder rustig qua etterbakken van welke soort dan ook. Niet zo heel veel sociale huur..??

Roer | 21-08-12 | 18:08

Probleem met die video's is altijd dat het bijne niet te zien is en dat er verouderingssoftware overheen moet. Als je het nog gewoon dezelfde dag uitzendt dan heb je nog wel kans dat iemand zich die 3 idioten herinnert in die bepaalde ditto idiote kledingsetting.

Andersom dag | 21-08-12 | 18:07

Blanke jongeman begeeft zich 's avonds laat, ongewapend, met zichtbare iPhone, in het ghetto. Wat had hij dan verwacht? Doet een beetje denken aan New York jaren 80, dit soort beelden.

canardo | 21-08-12 | 18:05

Dit is zuiver racisme: stelselmatig geweld en berovingen gepleegd door een bepaalde etnische groep jegens een andere etnische groep.

Ik weet niet beter dan dat zowel daders als gedogers van racistisch geweld de zwaarste straffen krijgen in dit land. Vreemd genoeg gebeurt er al jaren niets: het racisme in dit soort geweld wordt door geen enkele rechtbank of officiële instantie benoemd of erkend.

Ik vrees dat hier iets heel erg mis aan het gaan is.

Professor Superhirn | 21-08-12 | 18:04

@ joemiejas | 21-08-12 | 18:02 |

U kunt negers en mocros niet uit elkaar houden?

Verder: gatverdamme. Wilderiaans knieschot svp.

Binnenbaan | 21-08-12 | 18:04

-weggejorist-

Snelle Jeroen | 21-08-12 | 18:03

En WEER zijn het een stel kut-marokke.

joemiejas | 21-08-12 | 18:02

Wrang;al die bewakingscamera's prikkelen de overvallers,de nobody's voelen zich sterren in hun eigen film.Let maar op hun lichaamstaal(vooral in winkels met live publiek).

noly | 21-08-12 | 18:01

Schreeuwmeeuw | 21-08-12 | 17:53 | + 0 - Laten we de meest humane oplossing eruit ligten: Three strikes? Your Out! wegens ongewenste, staatsondermijnende activiteiten. Met behulp van het dubbele paspoort en hun -door de Marokkaanse koning doorgegeven- nationaliteit super simpel juridisch rond te krijgen.

kotelet | 21-08-12 | 18:01

Onze voorouders mét VOC-mentaliteit tollen in hun graf bij de gedachte wat "men" met de door hun opgebouwde hoofdstad hebben gedaan...

Dat iedereen dit deze afbraak nog bagatelliseert gekielhaald mag worden...!

Epibrateur | 21-08-12 | 18:00

De agent in het filmpje die het over 'belangrijke getuigen' heeft, zou hij dat nou echt menen?

Of moet ie dat zeggen van zijn baas ?

Koninging Beatricks | 21-08-12 | 17:59

@G0ldmember | 21-08-12 | 17:57
O, is het weer verkiezingstijd?

Slipsnifter | 21-08-12 | 17:59

Barbatruuk! | 21-08-12 | 17:54 | + 0 -

Beelden zijn idd wat onderbelicht , je zou bijna gaan denken dat het hier on getinte personen gaat
maar dit komt bijna niet voor.

Eurotokkie | 21-08-12 | 17:58

En ook dit tuig gaan we KEIHARD AANPAKKEN. De maat is nu VOL. Het kan zo NIET LANGER!

.. geloof jij het nog?

G0ldmember | 21-08-12 | 17:57

Er lijkt iets mis met de beelden, de daders zijn erg donker gekleurd. Die zouden toch blank moeten zijn.

Barbatruuk! | 21-08-12 | 17:54

Gemankeerde genen die fokken met gemankeerde genen. Zoveelste generatie pleuristuig voedt een generatie pleuristuig op en binnenkort fokt dit weer een nieuwe kansloze pleuristuig generatie bij elkaar. Maar het ligt allemaal aan ons discriminerende klimaat dat deze gasten geen kansen krijgen. We nemen ze niet aan in onze bedrijven dus waarom zouden ze uberhaupt een opleiding doen, normaal Nederlands leren en zich fatsoenlijk kleden en gedragen? Dit is een neerwaartse spiraal die enkel te keren is met rigide maatregelen. Volgens mij zijn alle menselijke methoden en middelen al eens de revue gepasseerd en hebben allemaal gefaald. Laat ik de oplossingen maar niet uitspreken want dan krijg ik een permaban voor het leven.

Schreeuwmeeuw | 21-08-12 | 17:53

@DANNY3960 | 21-08-12 | 17:49
Gelukkig maar. En ook gelukkig dat een treintunnel bij Gibraltar een stuk ingewikkelder is dan die bij Dover.

La Bailaora | 21-08-12 | 17:53

De volgende oorlog in Europa wordt een burgeroorlog. Wellicht is die al begonnen.

Montgomery Burns | 21-08-12 | 17:51

H.A. Ram | 21-08-12 | 17:43 | + 0 -

Zou kunnen, er wordt reeds lang gestudeerd op een treintunnel onder de Straat Van Gibraltar. Ben wel bang dat er voorlopig geen geld voor beschikbaar is.

DANNY3960 | 21-08-12 | 17:49

@ Hans Hillen, dat hun gedachtegang direct wordt omgezet in gedrag heeft ook te maken dat er geen consequenties aan het gedrag wordt gebonden. Niemand die hen corrigeert (ouders) en als ze worden gecorrigeerd dan is het vaak te soft en vaak zelfs streetcred's verhogend, want dat is stoer nl.

loverlover1 | 21-08-12 | 17:48

Nadat dit slag jongeren tijdens de rellen in Parijs een invalide vrouw in haar rolstoel verbrand hebben, zonder dat er bij het Europese/Franse volk een lichtje ging branden dat de Multikul misschien toch minder fantastisch was als de Linkse Gutmensch ze probeert te doen doven, heb ik iedere hoop op een omwenteling laten varen.

du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:48

Nou vooruit, voor deze keer dan maar: -weggejorist-

Eduard-Khil | 21-08-12 | 17:46

@swassannuf | 21-08-12 | 17:41 | + 0
Misschien was mijn tekstje wel ironisch bedoeld. Je weet het nooit.
du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:42 | + 0 -
Nou die van mij niet.

swassannuf | 21-08-12 | 17:45

Voor diegene die het niet weten, de Veemkade (Oostelijk Havengebied) is een kleine tien (wellicht vijftien) jaar geleden helemaal herontwikkeld. Honderden miljoenen in gestoken. Prachtige nieuwe woningen, veel groen, scholen, winkels etc. Met als uitgangspunt om er een leefbare wijk van te maken. Zeg maar een beetje zoals nu op IJburg... of nee wacht, waar ik Oostelijk Havengebied zei bedoel ik Bijlmer en waar ik IJburg zei bedoel ik wederom Bijlmer...

De Amsterdamse lokale overheid faalt keer op keer... leegloop van goedwillende burgers (BURGERS ja, van allerlei kleuren, geloven en culturen) in deze wijken is gigantisch. Wat er voor in de plaats komt? Kijk eens naar het filmpje...

ox | 21-08-12 | 17:45

Hans Hillen | 21-08-12 | 17:38 | + 4 -
Dus daar hebben we een probleem.

swassannuf | 21-08-12 | 17:43

Hans Hillen | 21-08-12 | 17:38 | + 0 -

Steve Jobs heeft ervoor gezorgd dat zelfs mensen met een IQ van 60 een iPhone kunnen bedienen.

Eurotokkie | 21-08-12 | 17:43

*iets mompelt over treinen*

H.A. Ram | 21-08-12 | 17:43

@swassannuf | 21-08-12 | 17:41 | + 0
Misschien was mijn tekstje wel ironisch bedoeld. Je weet het nooit.

du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:42

@ Kotelet, blijken we het toch met elkaar eens te zijn. Ondanks vermoedelijk verschillende politieke voorkeur.

Binthus | 21-08-12 | 17:42

Trouwens, de daders in het extreem schokkende filmpje uit de Brusselse metro hebben, hoe kan het ook anders in de Europese hoofdstad, vrijspraak gekregen. Je gelooft het niet, maar toch is het zo.
www.brusselnieuws.be...
du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:30 | + 0 -

Heel triest. Een walgelijk misdrijf en er dan gewoon mee wegkomen.

Hans Hillen | 21-08-12 | 17:42


du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:15 | + 9 -
Niks integratie die moeizaam op gang komt.Een rifaap rijdt nl alleen maar op een oer hollandse fiets als hij hem net gestolen heeft.
Anders nooit.

swassannuf | 21-08-12 | 17:41

Het valt mij altijd op dat een laag IQ samengaat met een gebrekkige empathie en geweten. Dus ik heb daar eens wat over opgezocht. En wat blijkt: "Zwakbegaafde jongeren (IQ tot 85) hebben, naast beperkingen in het geweten en empathisch vermogen, door hun
beperkte cognitieve vaardigheden een gebrekkige zelfsturing. Dit houdt in dat zij hun eigen
gedrag moeilijk kunnen sturen. Een combinatie van deze factoren leidt ertoe dat wat de jeugdige
voelt, direct wordt omgezet in gedrag. Dit wordt omschreven als beperkte impulscontrole." Enge combinatie dus: laag IQ = gebrekkig/geen geweten, geen empathie en geen impulscontrole. Zie hier de typische Afrikaan, waar een IQ van 85 nog behoorlijk is. Ter staving: www.nji.nl/nji/dossierDownloads/LVB_Ke...

Kortom, het is zinloos om deze mensen als gelijken tegemoet te treden. Ze zijn namelijk geen gelijken. Wíj vinden het erg voor het slachtoffer. Deze mentaal uitgedaagden zitten daar echter geen nano-seconde mee.

Hans Hillen | 21-08-12 | 17:38

@Franz Jozef | 21-08-12 | 17:19
Sprak laatst ook een gevangenbewaarder, een Surinamer, wist ook zo iets te melden, deed dat werk al 20 jaar en zag zijn vaste kennissen van bepaalde komaf om de zoveel tijd weer terugkomen, business as usual, hij was het geloof in de maakbare samenleving alllang kwijt.

Uw Verzekeringsadvis | 21-08-12 | 17:38

Jammer dan ik deze gasten nooit tegenkom ,dan zal er een heel ander bericht in de krant staan.

Eurotokkie | 21-08-12 | 17:38

Kijk, en dan kan GeenStijl wel keihard roepen: Polen zijn dronkelappen, ALLEMAAL!. Of tandartsen zijn fraudeurs, ALLEMAAL! Of Grieken zijn belastingontduikers, ALLEMAAL.
.
Maar voor al die groepen geldt tenminste wél dat ze voor dit soort aapachtig roversgedrag gewoon generen. Dat is toch zo goed als exclusief voorbehouden aan Marokkanen en Antillianen. Het is niet het eerste filmpje, twee dagen geleden iets soortgelijks op het AD, alleen werd dat toen niet op GS geplaatst.

du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:37

en die eventuele ''getuigen''... Die zien er zowat hetzelfde uit....

Styllurt | 21-08-12 | 17:37

De daders mogen ze direct ophangen wat mij betreft.

merkens11 | 21-08-12 | 17:37

Stel nou dat ik die gasten zou denken te herkennen.
Dan bel ik de politie op en vragen ze of ik het we zeker weet.
Nee, niet zeker, maar ze lijken er wel op..
O meneertje, dan komen wij niet, u denkt toch zeker niet dat we voor elke burger uitrukken die denkt te weten wie de daders zijn.
Maar de beelden zijn ook niet erg duidelijk agent..
Precies meneer, u twijfelt zelf al, als de politie achter al dit soort dingen aan moet lopen, blijft er geen tijd over om boeven te vangen.

Terpen-tijn | 21-08-12 | 17:37

Veemkade waar ken ik dat van?, oja bij de marathon staan bontkraagjes precies daar zogenaamde high 5's te geven "handje net voor contact terug trekken." Ook bij d avond vierdaagse, z.s.m doorlopen daar.

grskywalker | 21-08-12 | 17:34

Wist niet dat Antillianen tegenwoordig samenwerkten met Marokkanen.

James St John Smythe | 21-08-12 | 17:33

@La Bailaora | 21-08-12 | 17:15

Ik zie geen culturele componenten die zouden moeten lijden tot strafvermindering bij dit soort berovingen.

Geen enkele.

pius | 21-08-12 | 17:32

Dit is vlak bij Zeeburg en Javaeiland. Kan iemand mij vertellen waar dit uitschot vandaan komt? Wat hebben die daar te zoeken? Komen ze van het multiculturele IJburg?

Hans Hillen | 21-08-12 | 17:32

-weggejorist-

Styllurt | 21-08-12 | 17:32

@du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:30
Sjgamtekoeltoer=vrijspraak

Slipsnifter | 21-08-12 | 17:31

Het is hartje zomer. Bijna iedereen loopt in korte broek en t-shirt en die Aaprikanen lopen met een dikke winterjas? Wtf? Misschien stinken ze daarom altijd naar zweet

MarkVL | 21-08-12 | 17:30

@Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:46
Ja. Af te halen bij de jongens uit het filmpje.

rara | 21-08-12 | 17:30

Groenlinks en D66 en CDA en PvdA en CU vinden dit allemaal prima.

En nu is het genoeg! | 21-08-12 | 17:30

Hun rolemodel, Dadr Hari of Haatdoek Elastiek?

basweetutwel | 21-08-12 | 17:30

Trouwens, de daders in het extreem schokkende filmpje uit de Brusselse metro hebben, hoe kan het ook anders in de Europese hoofdstad, vrijspraak gekregen. Je gelooft het niet, maar toch is het zo.
www.brusselnieuws.be/artikel/agressie-...

du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:30

Ik heb het clipje, ter zelfkastijding, nog een tweede keer bekeken. Wat haat ik die gasten en hun soortgenoten en wat zou ik ze ontzettend pijn willen doen, hun keihard raken...... maar zoals helaas bij zovelen zitten ook mijn vingers vast aan pen en toetsenbord en zijn wij mensen die kunnen nadenken. Iets wat die untermenschen (!) helaas ontberen.

de directeur | 21-08-12 | 17:29

Naast dat hun hersenen nooit rijp meer worden is dat kleine beetje wat overblijft ook nog eens vervuild met alluhah akbar geneuzel.

Vio | 21-08-12 | 17:29

Er loopt weinig normaal volk op die Veemkade, zo te zien. Ook opvallend: slachtoffer in t-shirt en korte broek. Mocro en zoewarte daders in dikke jassen. Wat is dat toch, met die dikke jassen als het snikheet is?

Hans Hillen | 21-08-12 | 17:28

Mijn oma zei al '' barbaren zijn het '',en mijn oma,die had altijd gelijk.

Real Dutch Meat | 21-08-12 | 17:28

haha ik ga vast kijken in de apenheul, hoehoehoe!!

Freddy Friemel | 21-08-12 | 17:27

wat zou ik graag een clock hebben als ik dat tegen kom...

minko | 21-08-12 | 17:27

Smerig uitschot, deze ziekte moeten we uitroeien!! Beide soorten van de planeet af trappen, want ze hebben geen nut en zullen nooit nut hebben. Het is niets meer dan zwerf afval wat de maatschappij meer dan alleen geld kost. KOTS!!

Smokum | 21-08-12 | 17:26

Na alle 'incidenten' en de ondergang van het sociale stelsel door hordes van deze criminele parasieten, zonder dat er eigenlijk ook maar iets verandert in Nederland, geloof ik niet meer dat er nog ooit iets zal gebeuren.
Mensen klagen wat op internet, en dan, een glas, een plas. Er is geen limiet aan de onverschilligheid van de Nederlandse burger. Totdat hij zelf dan slachtoffer wordt.
.
Nee hoor, zo zullen ze de macht steeds verder in handen krijgen, door terreur op straat en overal. En steeds meer mensen worden bang en zeggen niets meer.
.
Je zou ook kunnen zeggen: een volk dat zich zo gemakkelijk naar de slachtbank laat voeren heeft niet anders verdiend.

du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:26

Volgens pechtold, sap, roemer en samsom is dit dus allemaal niet waar he.

gerrit_____claus | 21-08-12 | 17:25

Iedereen die beweert dat we blij moeten zijn met onze multi-culti samenleving woont waar die NIET zitten.
Het is liegen, ver van mijn bed show, pappen en nathouden en na mij de zondvloed.

Terpen-tijn | 21-08-12 | 17:25

Je verwacht het niet.

laspwans | 21-08-12 | 17:25

Wat een hyena's al is het bijna beledigend voor het dier. Een hyena's hebben meer repsect voor de prooi. Dit is echt gestoord/eng gedrag.

carramba | 21-08-12 | 17:24

Ze doen zo'n roof met geweld bijna spelenderwijs.
Het is gewoon gods/herstel/allahgeklaagd.

Hufter | 21-08-12 | 17:23

Binthus | 21-08-12 | 17:12 | + -2 - Ik schaar wezens die onder de vlag van een middeleeuws haatgeloof plunderen, roven, vernielen, verkrachten. Maar vooral: minachten, niet als volwaardige mensen. Ik schaar ze onder de categorie "ongewenste kolonisten met een missie". En hoe u mijn opmerking opvat, is verder geheel aan u.

kotelet | 21-08-12 | 17:23

Laffe vaderloze hoerenzonen zijn het.

swassannuf | 21-08-12 | 17:22

Die fiets zal ongetwijfeld ook gejat zijn. Kan die nooit betalen normaal gesproken. Hebben deze lui wel hersens. Vlgns mij is hun prefrontale cortex nooit echt rijp geworden en is de rest ook zwaar achtergebleven in ontwikkeling. Gewoon terugsturen!!

Vio | 21-08-12 | 17:21

Joris heeft het maar druk

swassannuf | 21-08-12 | 17:20

Fietsers/wielrenners zijn dus inderdaad een groot probleem in Nederland. zucht... Mijn gevoel zegt dat deze problemen veroorzaakt worden door een gebrek aan sociale controle, ouders die na 30 jaar in Nederland amper of geen Nederlands spreken. Zal verder niet beginnen over Pim Fortuyn of Geert Wilders want zelfs na 1000 voorbeelden zijn er Nederlanders die liever hun kop in het zand steken (tot de dag dat het hun zelf treft).

First Contact | 21-08-12 | 17:19

-weggejorist-

FapMaster | 21-08-12 | 17:19

Toch zag ik zonet, hier in het prachtige en kansrijke Transvaal in Den Haag, een mooie actie van een politieagent te fiets: hij sprak een dame die hier duidelijk op bezoek was -want autochtoon- aan met de bemoedigende woorden: "Mevrouw, houdt u uw tasje goed vast? Want u bent hier misschien niet bekend, en we hebben hier nogal last van straatroof."

Ontroerend vond ik het.

Predateur | 21-08-12 | 17:19

@BedrijfsTijgerT | 21-08-12 | 17:04

Volgens mijn geheime bronnen (bewaarder in een JI) loopt het percentage nu al richting 95%.

Franz Jozef | 21-08-12 | 17:19

In de film Enemy of the State ging men uiteindelijk over tot het oppakken van iedereen die aan een dader profiel voldeed.
Is het echt zoveel moeite half Amsterdam op te pakken?

Zueco | 21-08-12 | 17:18

Wat ik nou ook zo nooit snap, is dat links Nederland dit niet aan wil pakken. Waarom toch , wat is het probleem? Iedereen is hier toch tegen? Als zij zo graag willen dat de pvv niet zover komt, dan kunnen ze het beste ook zo'n koers gaan varen. In wezen zou je bijna kunnen stellen dat ZIJ de oorzaak zijn van de opkomst van antisemitisme/rassenrellen door hun inactie; de zachte heelmeester die stinkende wonden maakt.
Maar was het niet Plato die schreef dat slappe tijden ( nu ) uiteindelijk sterke leiders naar voren brengen omdat de boel te anarchistisch wordt?

The Thinker in ME | 21-08-12 | 17:18

Laat onverlet dat het filmpje in het stuk gewoon kinderspel is vergeleken met wat Prachtmensen hier uithalen: www.youtube.com/watch?v=zNWh7dzrbKs&am...
(Alhoewel het hier ook kinderen betreft)

du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:18

Het electoraat van sp en pvda

Freek6720 | 21-08-12 | 17:18

Met een hoogzwangere vrouw en een kind van drie thuis, kijk ik wel uit te getuigen tegen dit soort figuren. Ik weet, dat is laf en niets frustreert mij meer dan dat, maar wat moet ik dan? Voor je het weet hebben die gasten je persoonsgegevens. Komen ze na een uur zitten, een dag schoffelen en 6 euro administratiekosten verhaal bij je halen. Overdreven........? Kan zijn, maar ik zoek het liever niet uit.

Gewetenswroeging? Tuurlijk! Het druist in tegen mijn principes, is het failliet van onze rechtsstaat en geeft geen voldoening aan het slachtoffer. Maar het is niet anders. Mijn gezin gaat boven mijn geweten, wat dat aangaat.

Overigens, ik had geen tijd alle opmerkingen hierboven te lezen. Mocht iets van deze strekking reeds geplaatst zijn, beschouw mijn opmerkingen dan als ondersteuning. Wilde het gewoon ff kwijt!

polleke745822 | 21-08-12 | 17:17

Wat zichzelf stigmatiseert,kun je niet stigmatiseren, niets dan ellende, overal en altijd.

smdyasc | 21-08-12 | 17:17

Gelukkig hebben wij in Drenthe vrijwel geen last van zulk soort tuig!

De Drent | 21-08-12 | 17:17

En zo zou Nederland uiteindelijk ten onder gaan.....

Herr Kaloin | 21-08-12 | 17:16

6 Augustus,het is nu de 21e.Waarom niet gelijk de andere dag groot brengen op de TV.Ze hadden al lang vast kunnen zitten.
Geen wonder dat er hier zoveel gevangenissen leeg staan,of worden verhuurd aan Belgie,criminaliteit begaan door dit soort tuig heeft helemaal geen prioriteit,ja nu even vlak voor de verkiezingen.

fleurtje | 21-08-12 | 17:16

@ Horagha, interessante benadering, maar zou best kunnen!

Binthus | 21-08-12 | 17:16

Het three strikes out-principe schijnt volgens de pvda alleen toegepast te kunnen worden op horeca-bedrijven die de muziek te hard aan hebben staan of, schande, mensen toestaan staande een biertje te drinken. Stel voor om dit principe ook eens op echte criminelen toe te passen en je krijgt de linkse woede over je heen. "Fascist".

spanarchist | 21-08-12 | 17:16

Kijk, maar die ene Marokkaan rijdt wel op een oer-Hollandse fiets over de -voormalige- Iphone-bezitter heen. In plaats van met de scooter. Dan zie je dat de integratie moeizaam maar langzaam toch op gang komt.
.
Verder vind ik de PVV werkelijk een waardeloze prutspartij, maar toch ga ik er op stemmen omdat het de enige partij is die haar kop voor dit soort problemen niet lachend in het zand steekt. Er is geen andere optie.

du Roi Soleil | 21-08-12 | 17:15

Oh wacht, ik snap het al. Dit soort topics helpen geen ene fuck om de dader te pakken.

Detlev Tarnowitz | 21-08-12 | 17:15

@pius | 21-08-12 | 17:12
Ze zijn natuurlijk zelf ook slachtoffer van hun islamitische cultuur en dus opvoeding.

Alleen ik denk dat we nou juist al 40 jaar lang veel te veel 'rekening houden' met dat soort omstandigheden bij het vaststellen van de strafmaat. Dat werkt dus niet, in tegendeel zou ik zeggen.

La Bailaora | 21-08-12 | 17:15

Ons mooie land voor eeuwig verkloot door één generatie.
Dank u, babyboomers.

de Bree | 21-08-12 | 17:15

-weggejorist-

OhJee | 21-08-12 | 17:14

Nooit iemand nagedacht, dat het vaak altijd de usual suspects zijn en bijna nooit een blanke?

Mijn theorie:
De meeste blanken zijn blijkbaar net niet intelligent genoeg om niet-blanke mensen te onderscheiden. Het vaak gehoorde commentaar is "ze lijken allemaal op elkaar".
Dus wanneer blanke mensjes zich in de schijnveiligheid wanen van beveiligingscamera's weten de niet-blanke mensjes dat de kans dat ze gepakt worden zeer klein tot niet is. De blanke mensjes kunnen de daders niet identificeren en de kans dat de niet-blanke omgeving de daders herkent is klein vanwege het beperkt aantal mensen (80% blank/20% niet-blank).
En daarbij komt nog dat niet-blanke mensjes geen familie of buren verraden iets wat het tegenovergestelde is van de blanke Nederlandse koeltoer.

Dus een blanke zal eerder nadenken over zijn criminele activiteiten en probeert zoveel mogelijk beveiligingscamera's te vermijden, de kans dat hij gepakt en herkend kan worden is vele malen groter dan van een niet-blanke.

Horagha | 21-08-12 | 17:14

Waarom zijn de meeste bewakingscamera s net zo goed als in 1900?

Terpen-tijn | 21-08-12 | 17:14

Pure racisme dit, schandalig! Waarom zijn het bijna altijd de blanken die de dupe zijn van dit soort misselijke acties?

Latrinalia | 21-08-12 | 17:13

oeten.

kotelet | 21-08-12 | 17:13

Elisabeth2 | 21-08-12 | 17:08 | + 0 - Juist die ouders zijn de grootste viezeriken die er zijn. Vriendelijk lachen, en doen alsof ze van niks weten. Ondertussen plegen ze uitkeringsfraude, importeren Jan en alleman, en weten bij de sociale dienst opeens verbazingwekkend goed Nederlands te spreken. Hetzelfde geldt voor al die kopvodden-dochters. Vies, smerig uitschot,waar we z.s.m vanaf m

kotelet | 21-08-12 | 17:12

@ Kotelet, ik word ook verdrietig van tot in den treure herhaalde holle frasen als: Het Land Uit. Geschiedenis leert dat zulke retoriek zich niet het meeste loont. Laat duidelijk zijn dat dit soort laffe overvallen me woest maken. Maar ik vind het belangrijk dat mensen als mens worden gezien en dat we ons niet verlagen tot 'die apen', rifraf of moslims gevolgd of voorafgegaan door een niet al te fraai bijvoeglijk naamwoord. Aangezien het volstrekt irrelevant is.

Voorts vroeg ik me af of die 'vinkentering' nu echt persoonlijk voor mij bedoeld was of meer een kreet die je even van het hart moest?

Binthus | 21-08-12 | 17:12

het lijkt me dat die jochies die later in beeld komen ook bij de straatbende horen. heeft de amsterdamse politie nog geen gang unit?

cumshaft | 21-08-12 | 17:12

@kotelet | 21-08-12 | 17:05

Het is sowieso een crimineel feit wat ze plegen. Daar doe ik niets aan af. Was meer een vraag uit interesse in de situatie.

En precies zijn is nooit verkeerd.

pius | 21-08-12 | 17:12

Maakt het de gelegenheidsracisten nog uit dat het slachtoffer zelf ook niet roomblank is?

Criminaliteit komt en ontstaat door sociale, culturele en psychische factoren. Het heeft niets van doen met huidskleur. JA, statistische gezien zijn verkleurd de misdaad. NEE, dat komt die door pigment. Als je het probleem zo blijft benaderen ben je zo effectief als een hamer van glas.

SjakkieBaggen | 21-08-12 | 17:11

Wat Terpen-tijn zegt. De Finvrije is eigenlijk een geuzentitel.

Shareholder II | 21-08-12 | 17:11

Kunnen dit soort kudt koters niet eens lekker ouderwets vogelvrij verklaard worden? Heerlijk lijkt me dat, er een ongestraft naar zijn voorvaderen helpen.

Erectus Giganticus | 21-08-12 | 17:09

Gezegend zijn zij met een finvrije stad.
Zuinig op zijn hoor, het scheelt je een hoop ellende.

Terpen-tijn | 21-08-12 | 17:08

De ouders van dat tuig aanspreken helpt ook niet. Die glimlachen vriendelijk, want verstaan er toch geen ruk van. Zijn best lieve mensen hoor.

Elisabeth2 | 21-08-12 | 17:08

@MihoenOctagon | 21-08-12 | 16:50

Niet slecht bedacht.... maar het kan makkelijker en goedkoper en zonder beticht te worden van racisme.
.
3x maal gepakt en veroordeeld voor een geweldsmisdrijf bestraffen met het voorgoed verwijderen uit de BV Nederland.
.
Een overzees gebiedsdeel ontruimen en inrichten als strafkolonie, waar ze geheel selfsupporting hun kostje bij elkaar kunnen scharrelen. Bewaking hoeft geen sprake van te zijn, eiland bewaken met patrouille schepen.
.
Problemen en overlast zal zich in een aantal jaren zeer spoedig oplossen.
.
Politiek... geen dank voor de aangedragen oplossing en nu aan het werk! Vort!!

Fatwabuster | 21-08-12 | 17:07

Kaas de Vies | 21-08-12 | 17:02

het mooiste was nog de politiewoordvoeder die jaren geleden, na een shoot out in een restaurant, de dader omschreef als een man met een apenmasker. bleek uiteindelijk niet om een masker te gaan... :)

zoalshetis | 21-08-12 | 17:05

Eén ding hebben ze gemeen: ze stemmen PvdA...

segalkjesaljksgahbi | 21-08-12 | 17:05

Met naam en toenaam bekend maken wie dit waren. Opzoeken waar hun ouders, broers en andere familie werkt (als zij dit al doen). Deze werkgevers aanspreken wat voor tuig zij in dienst hebben en oproep tot boycot. Eens kijken hoe sociale woede tot beter ingeburgerd gedrag gaat leiden. Ik ga morgen een willekeurige marrokaan uit mijn bedrijf ontslaan, als straf voor wat zij op video deden. Zal ze leren.

whoppah_ban | 21-08-12 | 17:05

AlleJezus ! Wat is dat voor buurt. Ik zie alleen maar straatrovers voorbij komen ! Daar hoeft de pliesie geen hulp van te verwachten.
Domme vraag dus.

gegendiewand | 21-08-12 | 17:05

Daarom, want als je dit ziet kan het natuurlijk alleen maar eens zijn met meneer De Winter, free Badr! Zodat hij een rolmodel kan zijn voor deze kansenjeugd. Hij bewoog nog na die schop, dat kan beter natuurlijk.

aardappelninja | 21-08-12 | 17:05

pius | 21-08-12 | 17:01 | + 0 - Nee, maar u komt aanzetten met: "het zou net zo goed een wraakactie kunnen zijn". Juridisch gezien staan alle mogelijkheden inderdaad open, maar in ons hart weten we wel beter.

kotelet | 21-08-12 | 17:05

Vies vuil kut volk , ophangen is nog goed voor dit kutvolk.
De rechter die ze voor zijn neus krijgt en ze wegstuurd met een taakstraf mag ook aan een boom.

XaaD666 | 21-08-12 | 17:05

@crassuss | 21-08-12 | 16:52
Dato 2012 en Sonja Barend verschillen nogal.
De overeenkomst is enkel, toen BedrijfsTijgerT nog een hele arme slobert was (periode Sonja) en ondergetekende een boete niet kon aftikken, dat BedrijfsTijgerT eens een verblijfje van 2 weekjes mocht doen in de BBajes deze ook al voor 80% gevuld was met volk dat een ander kleurtje had.

BedrijfsTijgerT | 21-08-12 | 17:04

@King of the Oneliner | 21-08-12 | 17:03 | + 1 -
Steutel in oog werkt goed. Heb ik van een politiehond geleerd.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 17:04

Wat is er mis mee om dit vullis het land uit te trappen

fleurtje | 21-08-12 | 17:03

@Doc Damage | 21-08-12 | 16:50

Dat zou me niets verbazen Doc.

pius | 21-08-12 | 17:03

die ene jongen met de sandalen (het slachtoffer) was al op de vlucht, waarschijnlijk omdat hij aangesproken was even daarvoor ("Hé, wat moet je man?").
Daarna wordt precies zoals bij de wilde dieren gezamenlijk aangevallen, eentje vanachter, eentje vanuit de flank.
Het is ook reuze slim om die gastjes gratis karate/kickboks lessen aan te bieden via het buurthuis.
Eigenlijk zou het aangeboden moeten worden aan de slachtoffers, de onschuldige burger, om zich zodoende te kunnen verdedigen, mocht het nodig zijn.
Ikzelf ben wel vertrouwd met het oudhollandse boerenvechten, dat is aan haar trekken, in ballen schoppen, aan oren trekkken, een sleutelbos gebruikenarmpje buigen, laten struikelen, maar als ik de nonchalance zie bij die gastjes, en de geroutineerdheid, vrees ik dat ik het zal afleggen.
Politie had het natuurlijk te druk om mensen te bekeuren die hun hondje niet netjes aan de lijn hadden, zoals mij onlangs overkwam in Scheveningen (120 Euro boete voor een piepklein overtredinkje)

King of the Oneliner | 21-08-12 | 17:03

Dat vrolijke muziekje eronder maakt het filmpje compleet.

Hyper.nl | 21-08-12 | 17:03

Zou het misschien zo kunnen zijn dat het slachtoffer eerst die telefoon van een van die knakkers geript had en dat ze het toen, met gepaste en evenredig geweld, van hem terug pakten? Het is maar een idee.

ikweetallesbeter | 21-08-12 | 17:02

@kingdingeling | 21-08-12 | 16:55 | + 1 -
Toen ik 20 jaar geleden eens aangifte moest doen omschreef ik de dader als "neger". Nou dat had ik niet moeten doen hoor.

Oh oh oh wat was ik stout. Het was een negroide man.

Een neger dus.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 17:02

Baarden? Jan, Pier, Tjoris of Corneel !

Shareholder II | 21-08-12 | 17:02

@kotelet | 21-08-12 | 16:54

Dus als het een finse straatroof is dan zijn we geen rechtstaat. Bedoel je dat?

Ik snap u niet.

pius | 21-08-12 | 17:01

Goed te zien dat wegrennen van drie malloten dus niet leidt tot niet geslagen en beroofd worden. Preventieve credo`s zoals je telefoon niet in de handhouden `s avonds en betere sloten hebben dan je buren falen jammerlijk.

De afsluitende woorden van de agent zijn leuk bedoeld maar kenners weten dat het holle frasen zijn van een afgeslagen motor. "we moeten echt weten wie deze straatrovers zijn, die moeten van de straat." Geachte brigadier, geen dingen beloven die je niet waar kan maken.

Jammer dat de beelden zo zielig zijn dat er niemand te herkennen valt. Dat levert twee problemen op. Ten eerste is de dader er niet mee te pakken of te veroordelen. Ten tweede wordt iedere nieuwere Nederlander die er een beetje op lijkt (in dit geval de halve Bijlmer) ook weer net een beetje extra als crimineel gezien.

Feynman | 21-08-12 | 17:01

@Binthus | 21-08-12 | 16:50 | + 0 - Ja sorry, maar Ik wordt altijd zeer kortaf als mensen dergelijke -tot in den terreure herhaalde- policor staccatto-zinnetjes te berde brengen: "ze blijven hier" , "ze gaan niet meer terug", "Staphorst" "Veluwe" "medelanders". Ik zeg een ding tegen u: de vinketering, en dat zullen we dan nog weleens zien. Doei!

kotelet | 21-08-12 | 17:00

En dan worden ze gepakt.... en dan??? voor 1 iPhone jatten staan echt geen jarenlange straffen... en kunnen zij het helpen dat hij wegrent en struikelt... en fietsen... ja dat kan ik niet zo goed.. dus kon rem niet vinden... sorry....

obseditas | 21-08-12 | 17:00

Dit tuig is te vinden in het weekend rond 4 a 5 uur in de ochtend op de Borneolaan.

Schooier | 21-08-12 | 17:00

@zeg maar jansen 16:56

Sportschoenen in het riool proppen? ROTFLOL! Amateur.

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:59

Die knul durft niet eens terug te slaan, zal wel het advies van de politie hebben opgevolgd dat je bij een roofoverval beter kan meewerken en moet doen alsof je dood bent.

ski leraar | 21-08-12 | 16:59

En niemand in de politiek die er ook maar iets tegen doet, al 30 jaar niet. Zal ook wel altijd zo blijven :(

Het enige argument wat wordt gebruikt is dat celstraffen niet zouden helpen. Waar nooit naar wordt gekeken is
1) ook al helpt het niet, dan toch tijdens de detentie periode zijn die lui van straat, dus ze werken wel degelijk ergens preventief
2)Genoegdoening voor de slachtoffers. Dat telt niet. Hier wordt nooit naar gekeken. Asociale Socialen.

The Thinker in ME | 21-08-12 | 16:59

Er is vooruitgang, nu alleen nog 2 weken eerder en we zijn er..

Tim Grimback | 21-08-12 | 16:59

Mooi ook wel dat de rest van dat straattuig als getuigen opgeroepen wordt zich te melden bij de kit.
Keurig in beeld.
Waren er nog meer berovingen rond dat tijdstip?

swassannuf | 21-08-12 | 16:58

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:55
Ha, ik laat me mooi niet verleiden, net nu ik bontkraagjes aan het bashen ben. Ging dat hier over, eigenlijk?

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:58

Ik ben benieuwd hoeveel daders uit dit soort topics uiteindelijk gepakt worden. Voer voor een follow up topic aan het eind van het jaar.

Detlev Tarnowitz | 21-08-12 | 16:56

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:54 Een vriend met een boot helpt ook.

Tip, geen sportschoenen in een riool proppen.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:56

Wat nou werkelijk een goede straf zou zijn is om deze kneusjes een voor een op te zoeken en 3 K1 fighters helemaal los op ze te laten gaan!

gozahtje | 21-08-12 | 16:55

Incidentje.

/PvdA modus uit

Elraad | 21-08-12 | 16:55

@Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:54 | + 0 -
Nee je bent hier op het forum van webcambabes.nl. Dus laat maar zien dat IQ van jou.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:55

Terpen-tijn | 21-08-12 | 16:53 Dan maakt het dus niet uit welke drie je in de kraag grijpt.

Elke keer drie, dat is een kansenwijk per kwartaal.

Keep up the good works.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:55

De politie is tegenwoordig best meewerkend om al deze 'finnen' aan te pakken.
.
Na het uitgaan in Rotterdam ben ik een keer in mn nek gespuugd door zn zelfde type, ik pikte dat niet dus klom gelijk op die gozer om zn meul open te beuken. Alleen stond er al snel een groepje 'finnen' (uiteraard) om me heen, waardoor het toch even spannend werd.
Politie was er gelukkig snel bij, merendeel van die ratjes werden opgepakt.
.
Ik zat daarna op het politie bureau met een paar schrammen, blauwe plekken en een roggel in mn nek, terwijl die spuug'fin' een bloedende pizzaface had.
Uiteindelijk heb ik toch aangifte kunnen doen, en een paar weekjes later heeft hij mn kapotte tshirt betaald ;), daarnaast kreeg hij ook een werkstraf.
.
Eind goed al goed, en goed werk van de plissie, hoop dat dit ook gelijk goed wordt opgelost!

kingdingeling | 21-08-12 | 16:55

@zeg maar jansen 16:51

Wij hebben een huismeeuw. Met vriendjes. Stouwen binnen tien minuten een kilo of tachtig weg als het moet. En zoals die vader van Joran altijd zei: geen lijk geen zaak.

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:54

pius | 21-08-12 | 16:39 Inderdaad, we leven in een rechtsstaat. Maar u en ik weten allebei dat dit niks anders is dan een ordinaire, niets ontziende, Finse straatroof. Zoals we er inmiddels duizenden kennen.

kotelet | 21-08-12 | 16:54

-weggejorist-

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:54

Wat een enorme lafbekken zeg. Als mijn dochter beroofd zou worden door deze gasten hoop ik maar voor ze dat de politie ze eerder gaat vinden. Dan is er geen god en wet meer als ik ze tegen kom.

penutbuttermuffin | 21-08-12 | 16:54

Mee helpen met zoeken is dus onmogelijk met deze beelden, te wazig, (bijna)niemand zou die gasten echt goed kunnen herkennen.
Signalement > licht getint, rond de 1.70 en rond de 20, altijd hetzelfde dus.

Terpen-tijn | 21-08-12 | 16:53

Lijkt me zo intens frustrerend om op zo'n manier machteloos te staan tegenover dat tuig.

en @MihoenOctagon | 21-08-12 | 16:50 | + 0
De Veluwe wil ze niet. Zoek maar een andere plek voor je verder uitstekende idee.

fail | 21-08-12 | 16:53

@doskabouter | 21-08-12 | 16:52 | + 0 -
Wellicht moeten we eens een andere export opstarten.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:53

Wat is dat voor grafbuurt?!?!
Daar blijf je toch niet wonen?!?

@ MyCatIsDoingThis | 21-08-12 | 16:48


Daar wonen allemaal yuppen hoor.... het nieuwe geld zeg maar.

Opruier | 21-08-12 | 16:52

ITEACHYOU | 21-08-12 | 16:49 |
Heb ik niet ergens "in het geval van een beroving" er bij gezet? In plaats van lekker bij de hand te doen zou ik als ik u was even hand in eigen boezem steken... Flinke vent..

Doc Damage | 21-08-12 | 16:52

Kijk ik naar beelden uit Nederland? Oh ja, dit is Nederland anno 2012..... zoals Sonja Barend zei "als straks iedereen een kleurtje heeft dan is het goed".

Bepaalde bevolkingsgroepen hebben een bepaalde mentaliteit en daar is de nederlandse samenleving met wetgeving uit de tijd dat wij nog onder ons waren niet op afgestemd.

Mijn opa en oma zouden zich in hun graf omdraaien.

crassuss | 21-08-12 | 16:52

Wat doet onze politiek?: gele halve cirkels schilderen bij pinautomaten! Dat zal ze leren!!1

Niemand van de heren doet iets aan het toenemende en steeds erger wordende geweld. Kinderen van 15-16-17 maken elkaar af (facebook moord / 14 jarige rotterdammer vast voor moord op meisje van 17).

Onze export is geweldig, dat dan weer wel!

doskabouter | 21-08-12 | 16:52

Nederland is een fantastisch land!

Serendipity | 21-08-12 | 16:52

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:50 Doe eens sociaal, graaf eens een kuil voor een ander.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:51

Met 3 man..1 iPhone jatten.... goed business model... die gaan nog eens rijk worden!!! IQ test maar niet doen....

obseditas | 21-08-12 | 16:51

@ITEACHYOU | 21-08-12 | 16:49 | + 0 -
Het is een natuurlijk reactie van een bevolkinggroep dat vaak slachtoffer is van een andere bevolkingsgroep. Niet een hele nette en beschaafde, maar vanuit die bevolkingsgroep te begrijpen.

Het is niet de weg om te gaan.

Aan de andere kant gedragen sommigen zich helemaal niet als burger van Nederland. Het is allemaal erg lastig. Opgelegde problemen die allemaal onnodig waren als de politiek eens haar hoofd uit haar reet haalt.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:51

@Kaas de Vies 16.48
Of met het toetsenboord om de oren slaan dat zal ze leren.

Uw Verzekeringsadvis | 21-08-12 | 16:51

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:50 Dan nog. Snel begraven en zorgen dat je vrouw er niks van af weet.

Anders kun je het net zo goed in de krant zetten.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:51

Een groot reservaat op de veluwe. Groot hek met 25.000 volt eromheen. En al dit soort apen in opsluiten. eens per week met een vliegtuig een kist vreten dumepen, en een paar dagen laten een kist wapens.

Eyeworks bellen.

MihoenOctagon | 21-08-12 | 16:50

@Kotelet, een groot debater is verloren gegaan. Heb je nog meer van die krachtige punchlines?

Binthus | 21-08-12 | 16:50

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:46
Moraal van het verhaal, hou altijd een kuil bij de hand.

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:50

Wanneer wordt nederland eens wakker, 80% van de politie video's zijn van dit soort gasten. als je het niet gelooft kijk een op de site van het cbs voor de statistieken. iedereen en vooral de linkse rukkers wordt eens wakker en laat dit land niet naar de gvd gaan door dit soort apentuig

doubleg | 21-08-12 | 16:50

Zo. We nemen een "diendert" een camera. Roepen op of iemand weet wie de daders zijn en vragen eventuele *kuch getuigen of ze zich willen melden.

Zo. Niet zelf meer iets hoeven doen en weer over tot de orde van de dag: *flits.

Volg deze zaak maar GS. Ik voorspel dat het slachtoffer over een half jaar nog niets van deze zaak heeft vernomen.

BedrijfsTijgerT | 21-08-12 | 16:50

@zeg maar jansen 16:46

Houd eens op aub. Net twee kluisjes gekocht.

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:50

pius | 21-08-12 | 16:46 |
Joh Pius ga even een ander in de zeik zitten nemen ontzettende jankert... Maar het was heulemaal geen blanke mineminemine. Echt vreselijk persoon... Heb ik nog een typefout gemaakt ergens?

Doc Damage | 21-08-12 | 16:50

In de natuur doen ze aan schadelijk wild bestrijding, laat de pliessie eens informeren bij de KNJV. Er zijn talloze manieren om ongedierte te bestrijden.

kneuterzak | 21-08-12 | 16:50

De Veemkade...... *mijmert*.... die heb ik nog gekend toen daar havenarbeiders liepen met alpino-petjes en stoere kranen over de kade reden..... mijn ouweheer was één van die kraandrijvers.....

Opruier | 21-08-12 | 16:49

-weggejorist-

Boed | 21-08-12 | 16:49

Als nou de gemeente de iPhone net als de koelkast en de flatscreen breedbeeld en de computer nou eens als noodzakelijk in het dagelijkse leven van een uitkeringsplukker gaat zien is het klaar.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:49

Doc Damage | 21-08-12 | 16:30
Lees eens na wat je schrijft. Autochtonen mogen een pistool om dit soort tuig om te leggen. met andere woorden, allochtonen die zich gewoon gedragen schuif jij voor het gemak aan de kant, oftewel zijn tweederangs burgers in jouw ogen. snap je dat, of moet ik dat nog even uitleggen in Jip en Janneke taal?

ITEACHYOU | 21-08-12 | 16:49

Wat is dat voor grafbuurt?!?!
Daar blijf je toch niet wonen?!?

MyCatIsDoingThis | 21-08-12 | 16:48

Ik lees wel erg stoere praatjes. Knokploegen, wapenvergunning, begraven.

Gaat toch niet gebeuren. Het enige wat we nog kunnen doen is stemmen. Voor de laatste keer.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:48

@Binthus, sodemieter toch een eind op met je PvdA-riedeltje uit 1998.

kotelet | 21-08-12 | 16:47

.. tegenwoordig is het eerder schande aandacht te besteden aan dit soort heren. Zij zijn er nu eenmaal en dat moet geaccepteerd worden, anders wordt de Europese unie boosch. Ook de zich als genuanceerd profilerende fatsoenmenschen roemen zich op hun blindheid voor dit soort zaken en hun wens er niets tegen te doen.
Dat maakt het makkelijk scoren voor de lijsttrekker die er slechts maar iets tegen roept, dat zouden intelligente menschen kunnen begrijpen, als nadenken niet zo tot foei verklaard was en daarom wordt nagelaten.

Jan Passant mk2 | 21-08-12 | 16:47

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:43 Je hebt geen wapenvergunning nodig. Het is een zaak van snel begraven en niemand vertellen.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:46

Van al dit soort incidentjes zal met wat vernuft best wel een avondvullende film te maken zijn. me dunkt.
*format gaan aanbieden bij SBS*

bij gelegenheid | 21-08-12 | 16:46

-weggejorist-
Doc Damage | 21-08-12 | 16:39 |
Aaah kut... Doe ik nog zo mijn best om binnen de regels te blijven!!

Doc Damage | 21-08-12 | 16:46

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:44
Heb ik die gewonnen?

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:46

@Doc Damage | 21-08-12 | 16:42

Het was helemaal geen blanke. Met getuigen zoals jij kom je ook nergens als justitie.

Met je uitspraak over de beroving an sich ben ik het overigens volledig eens.

Geen enkel excuus voor.

pius | 21-08-12 | 16:46

Hulde voor de ouders die deze primaten op de wereld hebben gezet.
En nu nog even wachten op het moment dat hun het zelfde mag overkomen.

Smalhout | 21-08-12 | 16:45

@usefulidiot | 21-08-12 | 16:41
Jij denkt dat de politie daar iets mee doet? Asjeblieft zeg... je kan duizend keer aantonen dat jouw laptop of telefoon toch echt achter die ene voordeur daar ligt, maar dan gebeurd er volledig NIKS.

Rest In Privacy | 21-08-12 | 16:45

Om Radiohead maar eens te citeren: " This is what you get...."

bello | 21-08-12 | 16:45

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:42 Drie keer plempen, dat is een iPhone.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:44

-weggejorist-

swassannuf | 21-08-12 | 16:44

Wordt tijd dat er groepen worden gemaakt die dit tuig van de straat vegen! Met dezelfde aanpak!

DutchSandMan | 21-08-12 | 16:44

Al dat gezeik over moslims, het zouden qua gedrag ook goed Katholieken kunnen zijn.
Ik denk dat er weinig land is om ze naar terug te schoppen, gezien de jeugdigheid zijn het gewoon Mederlanders. Ongeacht welke kleur, gewoon financieel te gronde richten, iedereen die de maatschappij probeert te ondermijnen (demagogen, zwartrijders, fraudeurs, beunhazen). Politie treedt gelukkig al harder op, zoals we uit recente beelden hebben kunnen vernemen.

Binthus | 21-08-12 | 16:44

Ik las laatst iets over mocromest. Ik geloof dat ze dit er mee bedoelen.

penutbuttermuffin | 21-08-12 | 16:43

Ja jee Joris. Doe eens iets aan die server!

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:43

En indien u getuige bent bel dan meteen de politie.

Oh, wacht, dan zien ze je iPhone en dan willen ze die ook hebben.

zeg maar jansen | 21-08-12 | 16:43

Kudo's voor eenieder die blijk van afkeuring geeft in de vorm van een reaguursel die nog precies aan alle regels voldoet! Het kan niet vaak genoeg gereaguurd worden!
.
Umh, nee, even de andere kant van het verhaal erbij.

Expert Homo | 21-08-12 | 16:43

Typisch Amsterdam he. Dat was 30 jaar geleden al Poep op de stoep en haat in de straat, aldus Ciske de Munk. Er is weinig veranderd. Ik zeg: opheffen die stad.

Pufferd | 21-08-12 | 16:43

@Dagobert D. | 21-08-12 | 16:37
Michiel Rexwinkel is ook actief als reaguurder? www.telegraaf.nl/dft/12796873/__Dagobe...
Welkom bij deze instructiefilm voor je volgende professie.

BroodenSpelen | 21-08-12 | 16:43

Waarom lopen die teringlijers op 6 augustus eigenlijk nog in een winterjas. Ze hadden toch al lang zomerjackie kunnen jatten ergens??

jekalemoeder.nl | 21-08-12 | 16:43

Ik bescherm wat van mij is. Als je ongenood op ons "erf" komt heb je een probleem. Weten onze honden doorgaans wel raad mee. Als je aan m'n vrouw of (deo volente dalijk) kinderen zit zal ik trachten je uit te schakelen. Oh en ja, dit najaar ben ik in het bezit van een wapenvergunning.

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:43

pius | 21-08-12 | 16:39 |
Joh voor mijn part had de blanke de donkere meneer uitgescholden voor hoernjong. Ik ben goed in zwart/wit denken. Dat is het enige dat ons kan redden. Context heb ik niet nodig. Ontoerekeningsvatbaarheid zie ik ook als een sprookje en met psychoses hoef je bij mij ook niet aan te komen. Ik snap uw eeuwige drang om alles wat krom is recht te lullen en overal en alles te willen nuanceren. Maar een beroving is een beroving. Je blijft met je gore rif poten van andermans spullen, lijf en lede af. No matter what. Uitgezonderd noodweer.

Doc Damage | 21-08-12 | 16:42

-weggejorist-

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:42

-weggejorist-

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:42

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:38
Oh, dat lost dan ook niets op. Ik vergat even dat ongelovige honden (wij, dus) ongestraft aangevallen mogen worden.

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:42

"enfin....." inderdaad.

kotelet | 21-08-12 | 16:41

Met dank aan mensen als Hanneke Groenteman, Felix Rottenberg, Wim Kok, Jan Pronk, Ad Melkert, Renee Danen, Geert Mak, Sonja Barends, etc. etc. Cultuurverrijkers, wie kent ze niet.

ad melkert | 21-08-12 | 16:41

Even de "find my iPhone" optie gebruiken en je hebt ze?

usefulidiot | 21-08-12 | 16:41

@Shalalieshalala | 21-08-12 | 16:17 |
Trek me de bek niet open.

ProAsfalt | 21-08-12 | 16:41

monkey business.

Ratzing. | 21-08-12 | 16:40

Het zijn zeg maar niet Hielke, Sietze en Gerben.
ZDEV | 21-08-12 | 16:20
.
Als dit yn it lytse doarpke van Hielke, Sietze en Gerben had plaatsgevonden waren de drie ter plekke dea skoppe door de plaatselijke bevolking. Vandaar ook dat dit soort multicultureel getinte roofovervallen met geweld op het Fryske platte lân nog relatief weinig voorkomt.

Bertus Betonsloper | 21-08-12 | 16:39

-weggejorist-

Doc Damage | 21-08-12 | 16:39

@Doc Damage | 21-08-12 | 16:33

Misschien was het geen beroving maar een wraakactie die op een beroving uitliep. Je moet die dingen wel goed uitzoeken natuurlijk want ze zijn van invloed op de zaak en de strafmaat.

Wel leven immers in een rechtstaat hier en niet in het wilde westen. Waar trouwens alleen de allochtonen vuurwapens hadden om terug te komen op een eerder door jou verwoorde wens.

En we weten allemaal waar dat op uit is gelopen. Genocide op de oorspronkelijke bevolking.

Prima idee dus van jou.

pius | 21-08-12 | 16:39

Voor GroensLinks zijn andere zaken belangrijker.http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2012/08/kamervragen_pvv_een_dieptepunt.html

BroodenSpelen | 21-08-12 | 16:39

@Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:37 | + 0 -
Sharia geldt vooral als een moslim een moslim iets aandoet.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:38

-weggejorist-

Boed | 21-08-12 | 16:37

Lichtgetint hoeft niet meer vermeld te worden.
Het is altijd zo tenzij een enkel blank ventje iets uitvreet, dan wordt het juist wel vermeld.
De meerderheid wordt benoemd, omdat de minderheid voor de meeste criminaliteit zorgt.

Terpen-tijn | 21-08-12 | 16:37

Apen.

Treurig varken | 21-08-12 | 16:37

@De Badtegelzetter | 21-08-12 | 16:35
Of er zat al ander overval geteisem achter hem aan.

Uw Verzekeringsadvis | 21-08-12 | 16:37

Is dat niet bijna inherent geworden aan wonen in bepaalde wijken in de Randstad? Met alle respect, Amsterdam is een mooie stad. Met name de schouwburg is fenomenaal.
De stad kent echter ook andere kanten. Wijken waar je de spanning op straat kunt snijden. Grote concentraties van mensen uit de sociaal-economische onderlaag en veel werkloosheid. We hebben staan toekijken toen deze mensen ghetto's schiepen en vervolgens de daarbij behorende cultuur verheerlijkte.
In de horeca zie ik ze veel voorbij komen. Jongeren met weinig perspectief die kunnen kiezen tussen onze oplossingen. Of de 'thug life' met af en toe een gelukje van een paar honderd euro op de koop toe. Die krijg je nagenoeg niet meer in het gareel. Hoe tragisch ook, ik denk dat we deze jongeren veel langer in opsluiting moeten houden.

SjakkieBaggen | 21-08-12 | 16:37

Koeltoerverrijking mensen, dat wilden we allemaal toch zo graag?

Slipsnifter | 21-08-12 | 16:37

Witmensen reageren anders op bontkraagjes. Dan kan het voorkomen dat bontkraagjes witmensen gaan beroven. Ies gewoon eigen schuld.

Dagobert D. | 21-08-12 | 16:37

Huup Huup Huup Berbertruuk

Tobi | 21-08-12 | 16:37

Als je hier Sharia roept wordt je weggefloten. Maar daar luisteren deze jongeren alleen nog maar naar.

Elisabeth2 | 21-08-12 | 16:37

Waarom rent hij zo hard? Keek hij toevallig niet om toen ze HOMO naar hem riepen?

De Badtegelzetter | 21-08-12 | 16:35

Wanneer voeren we in dit land nu eens het "three strikes, you're out" beginsel in? En het onvervreemdbare recht om jezelf en je bezittingen tot het uiterste te beschermen, zelfs indien je daarvoor je aanvallers moet doden? En ja, ik vind het proportioneel om iemand die "slechts" je telefoon wil jatten dood te maken in het heetst van de strijd.

Hoppla | 21-08-12 | 16:33

Smerig tuig. Dat is het.

Alleenikhebgelijk | 21-08-12 | 16:33

Jammer dat Lowlands voorbij is, Pechtold had daar voor het roomblanke publiek onder luid gejuich weer uit kunnen leggen waarom Nederland hier blij mee moet zijn.

spanarchist | 21-08-12 | 16:33

pius | 21-08-12 | 16:31 |
Wat maakt dat nou uit... Voor mijn part rent ie zijn lul achterna...

Doc Damage | 21-08-12 | 16:33

Reptielenvoer, allemaal.

Petrus de Rewa | 21-08-12 | 16:33

Wel een beetje uitkijken dat we geen kluizenaars worden wellicht (waarom niet eigenlijk) maar in het kultuurrijke Nederland van vandaag de dag voel ik mij niet meer thuis. De tyfus voor de Urban Jungle. Dit soort beelden zijn nagenoeg dagelijks te schieten in de grote steden. Niet mijn samenleving vriend.

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:32

Blijft vervelend hoe die 99% 't altijd weer voor die 1% verpest

orca | 21-08-12 | 16:32

Hey Bakito, BertusB, Supermathijs kom er maar in!

Doc Damage | 21-08-12 | 16:31

wouter bos: wen er maar aan
peggold: och, incidentje
sap: Ja, maar ze zorgen later wel voor onze pensioenen
Roemer: Ja, maar blanken doen dat ook

wijsvinger | 21-08-12 | 16:31

Pareltjes van de samenleving *De Winter-modus weer uitzet*

brutus68 | 21-08-12 | 16:31

Waar rent die gast voor weg in beginsel? Voor andere rovers? Of was hij gewoon aan het joggen. Vragen vragen vragen.

pius | 21-08-12 | 16:31

Kan iemand niet even de partij presentatie's van de allochtonen knuffelpartijen hacken en dit filmpje invoegen??
Wil namelijk niet "geregeerd" worden door een populistische fozzy bear imitator of iemand wiens achternaam de voornaam is van de hond van Gert "ik heb heel k3 gehad" verhulst!!

Dank u!

dani7902 | 21-08-12 | 16:31

De bloem der natie is een rottend gewas.

Petrus de Rewa | 21-08-12 | 16:31

Wat een heerlijke verrijking al die leuke gezellige culturen bij elkaar! Amsterdam het mekka van het westen!

Frapantetante | 21-08-12 | 16:31

-weggejorist-

Doc Damage | 21-08-12 | 16:30

Misschien waren ze wel boos over al die denigrerende en beledigende kamervragen van de PVV.
Ja, dan kan je dit soort incidenten verwachten.

spanarchist | 21-08-12 | 16:29

Jamaar, jamaar, jamaar zij gaan dus wel onze pensioenen betalen straks. Van hun uitkering.

vetkleppert | 21-08-12 | 16:29

Door het bewind van het (salonsocialistische) hoofdstedelijke bestuur wordt reeds decennia lang volstrekt de andere kant opgekeken terwijl deze spiraal van geweld al velen en velen jaren over de stad trekt.
'Lokhomo's', 'lokjoden' en miljoenen subsidie in de meest onzinnige projectjes zijn tot dusverre de enige onzalige plannen die de salonsocialisten bedacht hebben om deze multiculturele ghetto-praktijken te stoppen.
Wanneer stoppen zij nu eens met dat linkse gezwam en wegkijkgedrag? Een stad verpest door een minderheid van verlichte despoten die hun rammelende definities van een multicultureel walhalla opdringen aan de meerderheid en de linkse geitenwollensok zag dat het goed was?
(Echte) Amsterdammers grijp in voor het echt te laat is.

Niemands Knegt | 21-08-12 | 16:29

Geen socialistische aai over de bol meer voor dat smerige rif-tuig... geen thee meer, geen leger aan geiten wollen sokken meer en al helemáál geen subsidie meer. Met wortel en tak ausradieren dat godvergeten kut tuig. Allemaal!

Bertus Betonsloper | 21-08-12 | 16:28

ZDEV | 21-08-12 | 16:22 |
Oei das een linke hahaha

Doc Damage | 21-08-12 | 16:28

Iedereen die met een capuchon, mega pet, hoodie rondloopt in de zomer in een risico gebied is als verdacht aan te merken. Allemaal staande houden en fouilleren en aan de gouden tand voelen.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:28

Toch 2 negerts?

jojo1956 | 21-08-12 | 16:28

Zomer, herfst, winter en lente. Altijd hetzelfde textiel, het standaard uniform van de kakkerlakken onder ons.

de directeur | 21-08-12 | 16:27

Nou ja,onze medelanders dus weer. Vooral stemmen op de pamper-aars 12 september hoor en... A'dam mijden als de pest.

Dolphi | 21-08-12 | 16:26

Sodeju, gelukkig schopte neger 2 mis.

Uw Verzekeringsadvis | 21-08-12 | 16:26

mijn. bloed. kookt.

hetluis | 21-08-12 | 16:26

Kan niet wachten tot 12 september. Niet dat het wat helpt, maar toch. Hoop doet leven.

uwesbeki | 21-08-12 | 16:26

LIVE gefilmd! Kan het incident dan ook achteraf worden opgenomen?

WaitingLine | 21-08-12 | 16:26

@ Woetism | 21-08-12 | 16:23: precies, die denken alleen maar: "shit, iemand is me voor geweest".

wijsvinger | 21-08-12 | 16:26

Wie mij zoiets denkt tekunnen flikken moet bereid zijn voor zijn leven te vechten tot het bittere einde.

streknek | 21-08-12 | 16:26

Ze weten wel wie ze uitzoeken die laffe honden! Kut cultuurverrijkers!

Doc Damage | 21-08-12 | 16:26

Ik ben helemaal verzot op onze multiculturele samenleving! Ik vind die mengeling van verschillende culturen echt een verrijking van onze roomblanke oerconservatieve gemeenschap. * SP mouds uit *
Kan iemand dit smerige tuig per direct naar hun land van herkomst trappen? Liefst zonder dat ze onderweg de grond raken!!

Kobus Kloothamer | 21-08-12 | 16:26

Die ene lijkt me toch wel een negert

jojo1956 | 21-08-12 | 16:26

Helaas heeft GS nooit uitsluitsel kunnen geven in dit soort situaties.

Kamervraag | 21-08-12 | 16:25

"...in scene gezet om nog meer pvv stemmen te halen..."
/Bakito mode off

Montgomery Burns | 21-08-12 | 16:25

Als de eerste bende die gast niet te grazen hadden genomen, hadden 'de getuigen' dat klusje wel geklaard zo te zien...

Caspar2012 | 21-08-12 | 16:25

Nog LAFFER en NAFFER dan hyena's! GVD!

jojo1956 | 21-08-12 | 16:25

Voor de verandering wordt het gezicht van de slachtoffer geblured en niet die van de daders, ze leren af en toe nog wat.

Idontgiveafunk | 21-08-12 | 16:25

"Daarnaast laten we ook mensen zien die in de buurt va deze roof aanwezig waren..... die dus belangrijke getuigen voor ons zouden kunnen zijn"

Hahaha, ja die zien er uit of dat wel willen getuigen ja...

Woetism | 21-08-12 | 16:23

Dat krijg je als je die petjes en jassen zo duur maakt...

Caspar2012 | 21-08-12 | 16:23

Ik heb geen stemwijzer nodig, ongezien Geert Wilders.

Boy Cot | 21-08-12 | 16:23

Wat een laffe teringhonden zijn het. Enkeltje zandbak voor ze...

c.onjo | 21-08-12 | 16:23

@ZDEV | 21-08-12 | 16:22 | + 0 -
Verbouwen ze katoen in Marokko?

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:23

Gelukkig heeft de politie een geweldsmonopolie, opdat wij onszelf niet hoeven te beschermen... Toch?

dlseth_ | 21-08-12 | 16:23

-weggejorist-

ZDEV | 21-08-12 | 16:22

-weggejorist-

(c)ZWITSUL | 21-08-12 | 16:22

Maar wat vindt Leon de Winter hier eigenlijk van?

groundloop | 21-08-12 | 16:22

Hier meng ik me ff niet in wegens Joris gevaar..

Botte Hork | 21-08-12 | 16:22

Gegevens: petjes, capuchons, bontkraagjes, Mediterraan uiterlijk en slachtoffer dat al op de grond ligt in zijn gezicht trappen. Laat me raden... De 'getuigen' die in 2e instantie in beeld komen? GIEREN, net als in het dierenrijk. Als de 'leider' het lekkerste heeft verorberd mogen zij los op de rest.

M@verick | 21-08-12 | 16:22

Al die moeite voor een tokkiefoon.

Montgomery Burns | 21-08-12 | 16:22

Thee, anyone?

trotse-ambtenar | 21-08-12 | 16:21

aaaah cultuur verrijkers uit onze buitengebieden.
Je zou het niet verwachten he.

fifi23 | 21-08-12 | 16:20

Het slachtoffer rende al vóór de eerste trap. Volgens mij speelde daarvoor ook al wat tussen de daders en het slachtoffer.

Expert Homo | 21-08-12 | 16:20

-weggejorist-

Cedantarmatogae | 21-08-12 | 16:20

Het zijn zeg maar niet Hielke, Sietze en Gerben.

ZDEV | 21-08-12 | 16:20

Wat hébben we een plezier van ze, hè...

Muskatnuss | 21-08-12 | 16:19

Kan aan mij liggen maar als dit soort gasten achter, voor of naast me lopen schiet ik standaard in een verdedigende houding. Als ik met een ander ben delegeer ik hem of haar zo dat deze een zijwaartse flank aanval zou kunnen doen a la Scipio.

Welcome to the jungle.

En een lol dat we hebben in deze nieuwe samenleving. Het kan maar niet op. Echt genieten, je weet nooit wat voor hilarische dingen je nu weer kunnen overkomen. Maar we hebben nu wel Knorr Boboti en Falafel. Fantastsisch. Ik ben halal kip aan het kopen. Later.

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:19

Laat maar Joris, ik joris mezelf weg.

de directeur | 21-08-12 | 16:19

Deporteren die hap.

Furry | 21-08-12 | 16:19

De justitiële draaideur moet blijven draaien, immers.

De Regeering | 21-08-12 | 16:19

Eén straatroof maakt nog geen zomer.

Pufferd | 21-08-12 | 16:19

Marokkaans tuig? Alweer? ....................................... alweer ja.

rechtvaardigerechter | 21-08-12 | 16:18

Ik heb maat 47, zou ik ze naar hun eigen land kunnen schoppen?

Nacho_Vidal | 21-08-12 | 16:18

Niet zo raar eigenlijk he dat veel mensen (waaronder ondergetekende) vrij definitief vertrekken uit de Ratstad. In een dergelijke Urban Jungle wil je je kinderen toch niet op laten groeien?

widtvoet ® | 21-08-12 | 16:18

Nou de potentiële getuigen zien er uit als precies hetzelfde type tuigh dus daar zou ik niet al teveel medewerking van verwachten.

Korporaal Banaal | 21-08-12 | 16:18

Kenmerkend fourageergedrag van een roedel rifmakaakjes gefilmd in ons stadsbiotoop. Helaas geen zeldzame beelden.

Godsammekraken | 21-08-12 | 16:17

Godverdomme Roderik, Jan Peter en Sven, nu is het genoeg geweest met die kwajongensstreken!

Betadine | 21-08-12 | 16:17

De welbekende kleur is weer goed zichtbaar op de camera's....

Shalalieshalala | 21-08-12 | 16:17

Dat zijn waarschijnlijk leden van het ASC, ze moeten hun langstudeerboete toch ergens van betalen?

-=vrij naar Bert Brussen=-

Kaas de Vies | 21-08-12 | 16:16

Bontkraagjes. Je verwacht het niet...

Den_Deze | 21-08-12 | 16:15

Goede verkiezingsvideo voor de PVV.

rara | 21-08-12 | 16:14

Godverdómme.

Groetjos | 21-08-12 | 16:13

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland