Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geert Wilders = Justin Bieber

wildersbelievejustin.gifWe zijn er uit. Geert Wilders is Justin Bieber. Sprekend. Geen inhoud, alleen show + marketing en funky kapsels. O ja, en natuurlijk miljoenen kritiekblinde fanboys en -girls. Die zich met name op de social media gedragen als kirrende tienermeisjes. Verdedigen hun idool door dik en dun, vergeven hem elke misstap of negeren deze compleet en zijn kneiter hashtaggeil. Al zou Geert live op TV een minderjarig konijn aan stukken scheuren, dan nog staan ze te klappen. Wat Wilders doet is politieke marketing bedrijven middels uitgekiende shows, kitscherige merchandise en het regisseren van de media met opvallende quotes. Net als de andere politieke partijen, maar beter en totaal ontworteld van een centraal idee of ideologie. Net als het productiehuis achter Justin Bieber. Een politiek popicoon. Zo kun je een uitermate belabberd product uitstekend aan de man brengen, zolang je maar in de juiste doelgroep plugt. Bij Bieber zijn dat tienersmeisjes in de categorie #BELIEBERS, bij Wilders zijn dat getokkificeerde boze blankburgers in de categorie #BEWILDERD. PVV staat dan ook eigenlijk voor Paarsebroeken Verkopen Vodjes. Heeft u dat partijprogramma gelezen? Het lijkt alsof iemand zonder enige vorm van schrijftalent heel hard zijn best heeft gedaan om geforceerd een GeenStijl-topic te tikken. Wat wij zelf uiteraard een stuk beter kunnen. Een onuitvoerbare sloot agitprop met weinig coherentie en gebaseerd op het betere knip-en-jatwerk. Net als de liedjes van Justin Bieber, dus. Niet de inhoud, maar het effect. Helaas voor G-Wild, wat de grote opening van de Geert Wilders 12912 Tour had moeten worden, werd even compleet gekaapt door Marcial Arts en Wim Kortendjoeken. Die in principe niets meer deden dan dit GS-topic oplezen. En beweerden dat de verkiezingslijst van Wilders eigenlijk zijn bangalijstje is, want iedereen die er opstaat wordt uiteindelijk door Wilders genaaid. Joh. Deze dagen zien we Richard de Mos helemaal Rocky gaan op de PVV op uiterst sympathieke wijze en alsnog tekort komen. En ook Jimh van Bemmel ROFLOLT zich de snorharen van de lip om hoe het gaat bij LijstWilders. Jup, afvallers bepalen nu de show. Maar verder is Geert Wilders overduidelijk de Justin Bieber van de Nederlandse politiek. Je mag best fan van hem zijn, geen probleem. Maar je staat dan wel een beetje voor lul. Met je hashtags. #TEAMWILDERS!

Reaguursels

Inloggen

De pvv is zo goed dat het ene na de andere partij lid opstapt. Hallo tokkies! "maar Geert is de enige die zegt hoe het zit! De EUSSR naait ons allen!"
.
Voordat de crisis er goed inhakte waren het nog de moslims en de Islamisering die onze ondergang zouden worden. Nu de EUSSR. Je bent serieus naif als je gelooft dat uit de EU stappen je problemen oplost. Dat is hetzelfde als weermannen ( en vrouwen ) willen aanklagen omdat het door hun slecht weer zou zijn.

ratelaar | 17-07-12 | 07:51

Jeej Geert gaat ons redden! Grenzen dicht, gulden terug dahaag Europa met je crisis! Greet heeft het opgelost. Als je denkt dat het zo werkt dan ben je wel heel erg simpel.
.
By-the-way quid alles wat g-wild doet slikken de fans als zoete koek.

ratelaar | 17-07-12 | 07:45

Eén compliment verdient Quid wel met dit item, en dat is dat hiermee de kans weer wat groter is dat anti-PVV'ers uit nieuwsgierigheid (of sensatiebelustheid) het PVV partijprogramma alsnog gaan lezen en er dan achterkomen dat het in werkelijkheid eigenlijk een fantastisch programma is.

pvv.nl/images/stories/verkiezingen2012...

suvois | 16-07-12 | 17:19

Johnny Quid kom eens met een ander onderwerp dan de PVV of Geert AUB

MBeen | 16-07-12 | 10:56

Hoe had politiekeveld er uit gezien, als .... de MEDIA echt objectief is????

ONS | 16-07-12 | 08:53

Hahahahaha dat GeenStijl bij name van ene Johnny Quid schijt in z'n eigen nest want het grootste gedeelte GeenStijl lezers en reaguurders zijn PVV stemmers, lekker bij-de-hand jongens!

swebe | 16-07-12 | 08:52

-weggejorist-

ONS | 16-07-12 | 08:18

Je kan zeggen wat je wil van Wilders maar deze heeft wel gelijk... de EU kost de Ned. Burger klauwen met geld Griekenland 2500 Euries pp, ESM 40 mld aan Spanje .... weg na aanspraak van Spanje. Daarnaast komt deze zeker met oplossingen en dat is uit de EU stappen, economen.... uitstappen kost op termijn minder dan er bijblijven. Landen buiten de Euro doen het Economische uitstekend, geen spelt tussen te krijgen! Kunduzaccoord terecht..... oplossingen zijn door Wilders met de PVV aangedragen! Die lulverhalen hier omheen is GeenStijl. Zeker ook een vakopleiding gehad op.... het indoctrinatie instituut: de Riool van de journalistiek?

ONS | 16-07-12 | 08:18

Ph waarde benaderd hier echt het 0 punt. Beliebers.

Jaimy Fox | 16-07-12 | 06:45

misstappen?
Daar sta je weer mooi op met je homosexuele frustratie, Johnny.

nedertokkie | 16-07-12 | 05:56

PVV = grote overheid (wietpas, AOW op 65, koranverbod, tegen versoepeling ontslag, tegen aanpassing hypotheekrenteaftrek etc.)

Een wijze raad: Stem op een Libertarische kandidaat!

MarinaBrandy | 16-07-12 | 00:09

OLOLO tien en een griffel Squidward!

Jaimy Fox | 15-07-12 | 23:19

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 22:44

1 Inderdaad, sorry. Na 2009 is er inderdaad een dalinkje geweest. Minimum, maar niettemin een dalinkje.
Desondanks, komt het op geen enkel moment onder de jaarcijfers van vóór 2009 uit (met uitzondering van 2005). En tevens is de tendens te zien van een immer stijgende lijn aan faillissementen sinds het euro-invoerjaar. Voor die tijd lag het cijfer decennialang redelijk stabiel. Maar geeft niet, belazer jezelf maar lekker.
En je lulfeit over die opheffingen: opheffingen zijn geen faillissementen. Dus die staan daar zelfs nog buiten. Als je niet verder wil (of kan), je zaak wordt niet overgenomen, dan hef je op, dan laat je je niet onnodig uitkleden door een curator. Als zo'n vent überhaupt al zijn nest uit komt voor een opheffing.

2. Nee. Dat heb ik nergens gezegd. Ik zeg alleen dat als dat bedrijf lucifers levert aan iemand waarvan hij bij voorbaat weet dat ie ze niet kan betalen, dat ie niet moet huilen achteraf, geen recht heeft op hulp, en gewoon lekker moet klappen. En banken weten dat, want die vragen om je cijfers, je doopceel en bijna zelfs je lulmaat.

3. Nee. We hebben in dit land met ONZE (grond-)wet te maken. En wil je toch een vredige samenwerking, dan hebben we in ons land nog ambassades van de andere landen. Doen ze de paspoorten daar maar in de brievenbus. Van iemand die middels zijn nick anderen oproept tot creativiteit, toon je er zelf heel weinig van.

4. Ik maak me om jou ook geen zorgen. Het zal me een worst zijn, hoe goed of slecht je erbij zit. Dat verandert geen reet aan de wereldvreemdheid die je hier namelijk tentoon spreidt, noch aan de volstrekte ononderbouwde haat jegens één politieke partij in het bijzonder. En voor iemand die een sociaal Nederland zegt te wensen, ben je een bijzonder klein kind, asociaal zelfs, om je eigen welvaart, if any, een ander in het gezicht te willen wrijven. Jammer dat je mij daar niet mee hebt, zielig menneke.

-Ik verwijt niet dat je onder een stolp leeft, ik constateer dat. Zit een wezenlijk verschil tussen.
En waarom zou ik huilen op 12 september? Omdat er nog zoveel mensen in onze 'democratie' trappen?
Dat zou de enige reden zijn die ik kan bedenken.

ZKH EénOog | 15-07-12 | 23:15

Geert = Bieber.
.
Johnny Quid = Job Cohen.
.
Nuf said.

Graftak | 15-07-12 | 22:56

ZKH EénOog | 15-07-12 | 21:00:
Gaaaaaaaaaaaaap!
1. Apart. Tot aan de tweede helft van 2009 is de economische groei niet onder de 0% geweest. Dat ligt niet louter aan grote bedrijven, maar de economische activiteit an sich. Tel daarbij op dat veel grote bedrijven zijn of haar activiteiten naar het buitenland hebben gebracht dat zou groei moeten onttrekken. Kijken we naar de faillissementen dan zien we daar ook een daling van 2009 tot begin 2012. Niet zo gek. Door aanscherping van regels werden veel BV's opgeheven die louter diende als (financiële) constructie. Dan heb ik het nog niets eens over het keur aan familie BV's en eenmanszaken die niet werden en worden overgenomen. De consument koopt nu eenmaal liever een TV voor 1000 euro bij de mediamarkt dan diezelfde TV voor 1250 bij 'de speciaalzaak'. Daar heeft de overheid of bank geen schuld aan. Als je dat wel vind, moet je wellicht naar Frankrijk verhuizen, daar zorgt de staat voor haar producten, ook al wil geen hond die meer.
2. Aha, dus een bedrijf dat lucifers maakt en verkoopt moet erop toezien, correctie, is verantwoordelijk voor elke brand die er uitbreekt? Mooie boel
3. Ach zo. De regels van de verstrekkende partij gelden niet? Een Iraans paspoort kun je alleen in Iran inleveren. Lijkt me een dolle boel als je dat land ontvlucht bent.... Bovendien, het zet geen zoden aan de dijk. Loyaliteit zit in de hoofden en harten van mensen, niet in een paspoort.
4. In tegenstelling tot jou, loop ik niet louter te schreeuwen en te janken over hoe kut de overheid wel of niet voor mij zorgt. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid in plaats van pamperen. Ik heb mijn schaapjes al lang en breed op het droge, maak je geen zorgen.
*
Uiteraard verwijt jij mij dat ik onder een stolp leef. Stropoppen voor gevorderden. Ik word er niet warm of koud van. Ik hoop alleen niet dat je stikt in je eigen verdriet op 12 September.
*Chablis plopt*
Proost!

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 22:44

Ach lekker boeiend ook, al die politici zitten daar toch alleen voor zichzelf. Het land is niet het belangrijkste, dat is namelijk op hoe veel zetels je in de peilingen staat.
lekker populistische korte termijn plannetjes uitwerken om de burger toch vooral meer geld uit de zakken te kloppen en na 2 jaar vallen omdat er toch zulke onoverbrugbare verschillen waren. Allemaal onder het mom van de kiezer heeft het zo gewild. terwijl het beleid eigenlijk bar weinig lijkt op de verkiezingsprogramma's.

Onder een Steen | 15-07-12 | 22:09

@lanexxx | 15-07-12 | 22:05
Dat ook weer niet. Hij blijft reaguren.

Kristalnacht tactiek ?

Ing. eslapen | 15-07-12 | 22:08

Parsons | 15-07-12 | 21:55 |
Hij is een angsthaas!

lanexxx | 15-07-12 | 22:05

@doenormaal! | 15-07-12 | 19:53 |

"U bent Hero Brinkman?" Nee, dan had ik me wel zo genoemd. Hoewel, 'doenormaal' blijkt ook de lading niet te dekken.

M@verick | 15-07-12 | 21:55

Goh, @Supermatthijs is er vandoor.

Je verwacht het niet.

Parsons | 15-07-12 | 21:55

Ik denk dat Justin Bieber wel een paar centjes meer te besteden heeft dan wilders.
Scheelt ongeveer 900.000.000,00.

ProAsfalt | 15-07-12 | 21:53

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:41 |
Jij bent niet erg goed geïnformeerd vind ik over de zaak Graus. Het is bekend en bewezen dat de NOS aan manipulatie heeft gedaan, een doodzonde. Hoe praat je dit goed?

lanexxx | 15-07-12 | 21:51

@Supermatthijs | 15-07-12 | 20:26
Zelfs Naema Tahir, het naaidoosje van die anabolenprofessor met de losse handjes,
was het erover eens dat de NOS destijds de beelden van de ondervraging had gemanipuleerd:

www.youtube.com/watch?v=HUXfsg5Voo8

FredKlep | 15-07-12 | 21:45

@DoctahDie | 15-07-12 | 19:01
Supermatthijs | 15-07-12 | 18:57

Wat jullie indirect zeggen, is dat hij het aan zichzelf te danken hebben en daarom de beveiliging tegen het reële gevaar dat ie loopt omdat hij gebruik maakt van zijn recht onterecht is.

Zieke geesten zijn jullie. Hele zieke geesten.
Je mag dus kennelijk alleen gebruik maken van dat recht, wanneer het jullie goeddunkt. Zo niet, dan is het de normaalste zaak van de wereld dat je voor je leven moet vrezen. Sick fucks!

ZKH EénOog | 15-07-12 | 21:28

PietGeniet | 15-07-12 | 17:38
--
Soory voor de iet wat late reactie.
Ik zou zeggen. Geef de PVV de kans. Laten zien wat ze waard zijn. Je hoeft er niet in te geloven zonder te zien dat het zo ook niet langer verder kan gaan. 30 miljard hier, 40 miljard daar. Met al dat geld had je ook de schulden van alle Nederlanders af kunnen betalen zodat we weer met z'n allen met een schone lei kunnen beginnen.
Maar nee, de politiek laat ons bloeden om mooi weer te gaan spelen bij Brussel en de daarbij behorende opvreters en chantage plegende uitzuigende zuidelijke landen.
We staan met zijn allen puur voor zeik voor heel de wereld. Welke idioot doet eerst zijn oude bankstel weg voordat hij een nieuwe heeft? Juist, Nederland dus. De politiek is bezig ons te verraden en te misleiden met hun goedkope populistische praatjes over 1 groot Europees rijk. Nee, alles zal goedkomen. Nou, vergeet het maar. Wat alle pro europese roeptoeters hier ook uitschijten. Het komt zo niet meer goed.
Dus ik geef Geert een grote kans om ons hier uit te trekken en Nederland weer de onze te maken.
Ik stem PVV ondanks wat deze linkse site ook beweert.

Hapklarebrok | 15-07-12 | 21:25

@Supermatthijs | 15-07-12 | 20:54
Muhahaha, Als er een is die vandaag alweer bewezen heeft niet door enige kennis gehinderd te worden, dan ben jij het wel.
Over welk filmpje dacht je dat ik het had in mijn plemp van La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:17 |1e alinea?

Ook @WirMachenMusik en @Parsons hebben je daar al op gewezen.

Zou nu maar de aftocht blazen want je hebt jezelf onsterfelijk belachelijk gemaakt.

Dahag.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 21:18

@Supermatthijs | 15-07-12 | 20:26
En het wordt steeds erger.

Zie: WirMachenMusik | 15-07-12 | 20:40

La Vie En Rose | 15-07-12 | 21:03

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 17:13

1 Nee, dat zijn ze niet. Ook de omzet niet. Omzet is ook geen winst. Je spreekt over een nationaal gemiddelde, dat betekent dat ongeveer de helft van alle bedrijven er bovenuit steekt, en de helft er onder zit. Het kan zelfs zijn, dat enkelen er ver boven zitten, en de meesten er onder, zoals, ik noem eens wat, een Shell, die omzetten heeft zien verveelvoudigen, dankzij olieprijsstijgingen en accijnsverhogingen. Of een klein aantal hele grote prijsknokkers, zoals supermarkt- en warenhuisketens. Maar dat betekent dat er aan de andere kant van de lijn, voornamelijk in het MKB, omzetten minder toenamen, gelijk bleven, of zelfs afnamen.
De overheden daarentegen bleven ongediscrimineerd de kosten en lasten verveelvoudigen, en de semi-overheden deden net zo hard mee, niet zelden door verhogingen van verplichte 'contributies', zonder ook maar iets voor je te betekenen.
Dat betekent voor het gros van het MKB een afname van de nettowinst. Waaronder ook voor mij. En ondertussen blijft het MKB met 1,2 miljoen man ex personeel nog steeds de grootste belastingbetaler van Nederland.
Dus je lult zelf. Als een loonslaaf, die alleen het grote geld ziet binnen komen, en haatdragend denkt dat de baas dat allemaal maar in zijn zak steekt. Goed nieuws: het leeuwendeel gaat naar je gemeente, Den Haag, Brussel en je werkloze (al dan niet allochtone) buurman. Niet voor niets, is de tendens van record op record aan faillissementen onder Balkenende al begonnen. En jij maar denken dat dat van de afgelopen anderhalf jaar is, terwijl het meeste beleid daarvan nog in werking moet gaan treden. Simpele ziel.

2 Deels waar. Je bent dom,als je meer leent dan je aan kan. Niettemin ligt het ook aan de verstrekker van die leningen: meer uitlenen dan je ooit zal kunnen terugzien, dat is vragen om problemen. En zeker een financiële instelling hoort beter te weten. Daarnaast is het een falen van de overheid: waarom hebben wij een BKR in Tiel, als het toch niet functioneert?
BTW: ik heb het zo goed, dat ik nooit van zijn leven een hypotheek van een ton toegekend zou krijgen, dus je lult zelf uit je nek.

3 Ook weer gelul. Bij wanneer er voldoende steun zou zijn, zou de wetgeving daar gewoon op aangepast kunnen worden. Er is een tijd geweest, dat vrouwen niet mochten stemmen. Toen zeiden ze waarschijnlijk hetzelfde over het idee, als jij over het intrekken van een paspoort. Of wat dacht je van trouwende homo's? Die daarna ook nog eens kinderen mogen adopteren?
Je stemt erop, om die partijen de wetgevende macht te laten worden, zodat ze beleid kunnen wijzigen in de richting die jij het graag hebben wil.

4. Waar zeg ik dan dat ik ze wel vertrouw? Er is een reden waarom ik er niet op stem. Het is allemaal één pot nat. Maar dat neemt niet weg, dat ik domme wereldvreemde tokkies zoals jij, met een éénzijdige ongekende en bovenal ongefundeerde en ononderbouwde haat misschien nog wel erger vindt. Dat zijn namelijk mensen, die pretenderen het zo goed te weten, terwijl zij dankzij hun stemgedrag mede-, zo niet hoofdverantwoordelijke zijn voor het aantoonbare wanbeleid van de afgelopen halve eeuw.

Zoals ik al zei: wat moet het toch godverdommes mooi zijn geweest onder die stolp van je...

ZKH EénOog | 15-07-12 | 21:00

@Supermatthijs | 15-07-12 | 20:41
Gehe, een geknipt faalfragment dat alhier is ontmaskert aanhalen.

Man man.

Geen inhoudelijke kritiek dus maar meeranten op de nek van je fascistoïde haatvriendjes van de NOS.

LOL!

Parsons | 15-07-12 | 20:58

Trouwens, bij de zich ontwikkelende zaak van het Libor-schandaal wordt zoals bekend de rabo als enige Nederlandse bank genoemd.
Het toezicht op rabo was en is in handen van DNB. Komen we toch weer bij onze grote vriend Nout Wellink terecht. Maar goed, hij wist natuurlijk van niks. Interessante zaak, het libor schandaal.
Vallen de perikelen rond de pvv in het niet bij. En hadden we goede media, was er geen komkommertijd geweest met zo'n pracht van een schandaal.

Rest In Privacy | 15-07-12 | 20:57

@WirMachenMusik | 15-07-12 | 20:47

Laat me niet lachen, Graus ging niet gehinderd door enige kennis, een bankdirecteur te lijf die heel gepast van zich af beet, en dat wten de aanwezigen hier nog heel best. Laat het hier idd. maar bij want wat krom is valt niet recht te lullen.

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:54

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:41 |
"Is dat nadat Graus zo gigantisch op zijn bek ging met de vragen nav. de ABN ?"
------------------------
Maak je toch niet zo belachelijk. Zelfs wat zowat iederen hier weet - vriend en vijand van Graus - dat dat een door de NOS door knipwerk gemanipuleerde anti-PVV act was, weet je niet of wil je niet weten..
Neem me niet kwalijk dat ik het wat betreft het lezen van en reaguren op je plemps, hierbij laat.

WirMachenMusik | 15-07-12 | 20:47

@WirMachenMusik | 15-07-12 | 20:40

Is dat nadat Graus zo gigantisch op zijn bek ging met de vragen nav. de ABN ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:41

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:26 |
Heb je überhaupt ooit wel eens een financieel debat gevolgd? Of er zelfs maar iets over gelezen?
Teun van Dijck is de financieel woordvoerder van de PVV en niet Graus.
Grote mond over ins en outs van de PVV, maar zelfs dat weet je niet eens.

WirMachenMusik | 15-07-12 | 20:40

"
Heeft u dat partijprogramma gelezen? Het lijkt alsof iemand zonder enige vorm van schrijftalent heel hard zijn best heeft gedaan om geforceerd een GeenStijl-topic te tikken.
"

Heb je wel eens een gemiddeld regeerakkoord gelezen Kwid? Of al die andere partij programma's?
Als de NL politici echt slim waren en zij/hun medewerkers ook nog eens echt goed met Office overweg konden, dan zaten ze wel in het bedrijfsleven.

Kap nou eens met dat PVV-bashen. Daar valt al jaren niets nieuws meer over te schrijven.
Ja, Geert is de baas.
Ja, de PVV is vrij populistisch.
Ja, er zitten rotte appels tussen.

Tja, exact gelijk aan al die andere partijen dus. Waar er 1 de baas is, waar ze in de praktijk nog populistischer zijn en waar al decennia rotte appels tussen zitten.
Echt, PVV bashen is heel oud nieuws.

Schrijf eens een stukje over het positieve verschil van de PVV ten opzichte van die andere partijen. Of zie je dat gewoon echt niet en is 1 op de 6 stemrechtigde Nederlanders daadwerkelijk slimmer dan 1 van de "top" bloggers van Geenstijl?!

TisNieZoMoeilijk | 15-07-12 | 20:34

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:28

Nou nee hoor, ik lig liever niet naast jou. Dion Graus is voor mij het ultieme bewijs dat je werkelijk een totale volidioot moet zijn om nog op de PVV te stemmen. Dat je zo´n idioot stuk inteelt als deel van de 2e kamer kan accepteren. Ongelovelijk.

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:33

@Supermatthijs | 15-07-12 | 20:03
Ik vermoed dat jij onder een steen kruipt nadat je mijn reacties hebt gelezen. Gij onbenul.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:28

@Supermatthijs | 15-07-12 | 19:08
Jawel, behalve als je anderen volidioten en psychopaten noemt en je er zelf een bent. Dan past slechts stilzwijgen.

Maar ga vooral door met jezelf gigantisch voor LöL zetten. Vrijheid, blijheid.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:27

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:23

Zeker, een volidioot is iemand die tegen beter weten in een zwangere vrouwen- mepper blijft verdedigen omdat het de financieel woordvoerder van de PVV is.

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:26

@Supermatthijs | 15-07-12 | 19:05
Eerst met een stuk uit de onafhankelijke en objectieve *kuch* NRC komen, die als bron het onafhankelijke en objectieve *kuch* programma 'Brandpunt' noemt en nu kom je met een artikel uit nota bene de kwaliteitskrant *kuch kuch* Spits.

Moehaha. En dan durf jij PVVstemmers volidioten te noemen.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:23

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:17

Ach, Dion heeft alles ontkend ? Nou daarmee is dan voor Geert wel de kous af maar voor mij nog niet. Als zelfs je eigen vader tegen je een verklaring afgeeft wil dat wel wat zeggen. Dat je fout zit, als psychopatische limburgse ridder van de zwangere vrouwen mep- orde.

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:23

@Supermatthijs | 15-07-12 | 20:18
Het tegen beter weten in blijven geloven in een centrale macht, een munteenheid en eenheid in Europa is volstrekte waanzin.

Ing. eslapen | 15-07-12 | 20:22

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:57 |
"Voor zijn onnodig grote rotbek?"
----------------------
Dat jij vindt dat iemand met een volgens jou 'onnodig grote rotbek' niet moet zeiken als hij vermoord wordt, zegt veel.
Mij in ieder geval toch, dat je hoogstwaarschijnlijk een 'gekwetste' Mohammed-aanbidder bent.

WirMachenMusik | 15-07-12 | 20:18

@Ing. eslapen | 15-07-12 | 20:09

Als je tegen beter weten in in iets blijft geloven wat volstrekte waanzin is nl. dat we nu nog uit de euro kunnen stappen en europa ongezien de typhus kunnen wensen moet jij dat weten. Maar het gaat niet gebeuren en ook Wilders weet dat best.

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:18

@Supermatthijs | 15-07-12 | 19:02
Manmanman. Kompt-tie met een stukkie van journalist Bas Paternotte die immer met de wolven in het bos meehuilt i.p.v. aan onderzoeksjournalistiek te doen. Bas Paternotte die nog niet zo lang geleden Graus neersabelde n.a.v. een door de NOS verknipt, dus gemanipuleerd filmpje en zich daarmee onsterfelijk belachelijk maakte.

Feiten: zaak is in 2004 geseponeerd.'parket Maastricht liet Graus per brief weten dat de aangiften van mishandeling en bedreiging van zijn ex-vrouw waren geseponeerd omdat “een en ander strafrechtelijk niet kan worden bewezen.'

Ex vrouw gaat pas in 2007 in beroep, heeft plotsklaps de vader van Graus als getuige en dan komt er in 2007 dit ambtsbericht van de Maastrichtse hoofdofficier J. Penn-te Strak:
"Het seponeren van de zaak was een “verkeerde beslissing."

En dit:
“Nu klaagster reeds in 2003 in kennis is gesteld van het sepot (..) en eerst nu besluit om tot het indienen van een klacht over te gaan, acht ik een vervolging in strijd met het bij beklaagde (..) opgewekte vertrouwen.”

Denk jij nou dat als ze bewijs hadden gehad dat Graus daarmee weggekomen zou zijn?

Op 4 september 2011(!) komt de NRC hiermee n.a.v. een uitzending van Brandpunt op dezelfde avond en vervolgens schrijft Bas een korter maar gelijksoortig stukkie in HP de Tijd.

Ow ja. Graus heeft in de uitzending van Brandpunt alles ontkend.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 20:17

Supermatthijs maakt duidelijk waarom het anti-europeesche sentiment stijgt.
Je mag alleen instemmen met de EU, en anders moet je onderduiken.

Ing. eslapen | 15-07-12 | 20:09

Supermatthijs | 15-07-12 | 19:36 |
"Tja, Geert is wel een beetje hypocriet. Dat dan weer wel."
------------------------
Tja, een beetje hypocriet is iedereen wel eens. Of vind je jezelf weer eens uitzonderlijk?
Trouwens de eerste keer dat ik je iets enigermate zinnigs zie plempen. Ook al betreft het een open deur die geen denkwerk vereist.

WirMachenMusik | 15-07-12 | 20:07

@Maverick: Maar wel heel hard roepen dat Brussel een dictatuur is! o Ironie!

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 20:04

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 18:59

Terug onder je steen gekropen ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 20:03

@M@verick | 15-07-12 | 19:34
U bent Hero Brinkman?

doenormaal! | 15-07-12 | 19:53

Wat schuift dat nou, zo'n PVV bash stukkie?

doskabouter | 15-07-12 | 19:44

@M@verick | 15-07-12 | 19:34

Tja, Geert is wel een beetje hypocriet. Dat dan weer wel.

Supermatthijs | 15-07-12 | 19:36

Voor wie het gemist heeft: gisteren, za 14-07-2012 13:19, twitterde peroxide Greet W. als volgt:

"Vanmorgen bijeenkomst gehad met alle 49 kandidaten om de instemmingsverklaringen TK-lijst te tekenen. Mooi! We zijn klaar voor de campagne!!"

Nou Greet, dat treft! De rest van Nederland kan ook niet wachten om je op 12912 een toontje lager te laten zingen (en hopelijk ook minder vals...).

We zien die feestelijke bijeenkomst voor ons. 49 randdebiele trekpoppen tekenen een 'instemmingsverklaring' (sic!) en zweren plechtig eeuwige trouw en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aan de Grote Peroxide Leider op straffe van verbanning bij het eerste het beste beginnetje van zelfstandig of onafhankelijk denken, laat staan handelen.

Hoebedoelu 'zonder last of ruggespraak'? Greet veegt zijn reet af met de Grondwet en noemt dat 'instemmingsverklaring'.

M@verick | 15-07-12 | 19:34

DoctahDie | 15-07-12 | 19:23

Omschrijf het middeleeuwse gedrag van Joden in NL eens.
Beginnen over Palastina heeft geen nut daar is genoeg over gezegd en de gemiddelde Nederlander keurde de bezetting niet goed.
Mij vraag was serieus maar ik wordt weer serieus 'genomen' en voor onnozel versleten.

Veel Vaak | 15-07-12 | 19:33

Ik denk dat GS bang is dat de reclame-inkomsten teruglopen als ze iets positiefs zeggen over de PVV.

DSK | 15-07-12 | 19:32

sjonnie kwid is een pseudoniem van dat eikeltje van D66

ouderejongere | 15-07-12 | 19:26

En dat konijn is toch gewoon zielig ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 19:24

@veelv
Omschrijf dat middeleeuwse gedrag eens.

Heb je geen internet? Of ben je gewoon onnozel..

DoctahDie | 15-07-12 | 19:23

Het komt er in het kort op neer dat er mensen zijn die liever met een god rekening houden dan met elkaar.
Nederland is een redelijk land waar je de ruimte krijgt om toch te doen en laten wat je wilt. Je totaal niet aanpassen is je vrijheid maar ook gelijk je beperking en daar kan je ons de schuld niet van geven.

Veel Vaak | 15-07-12 | 19:21

DoctahDie | 15-07-12 | 19:07
Omschrijf dat middeleeuwse gedrag eens. Alles wat Orthodox is wordt met argumenten bestreden.
Denk aan niet inenten, vrouwen achter stellen en bloed transfusie weigeren omdat god dat niet leuk schijnt te vinden.

Veel Vaak | 15-07-12 | 19:15

Bovendien is Geert een prima bliksemafleider voor de gevestigde orde door alle media-aandacht. De Bilderberggroep, vrijmetselarij en pedonetwerken(Demmink). Die roken nog steeds dikke sigaren terwijl de meninkjes van de betalende burgermensen over elkaar heen tuimelen als de loveparade in Duisburg..

DoctahDie | 15-07-12 | 19:15

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 18:59

Het hier blijven reaguren of deel uit maken van een tweede kamer fractie maakt nogal een verschil denk je niet ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 19:08

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:57 | + 0
Aha vanwege grote mond moet Wilders dood nu begrijp ik je beter. De beste argumenten heb ik tijdens de rechtzaak wel gehoord van een haatbaard een grijzeduif en die nog steeds erg slecht nederlands sprekende Rabbea.

Veel Vaak | 15-07-12 | 19:07

Hoor Geert nooit over de Orthodoxe Joden die exact hetzelfde middeleeuwse gedrag vertonen. Maar die je kom je niet tegen op straat. Hoewel die kans groter is dan dat je een vrouw in een burka tegenkomt..

DoctahDie | 15-07-12 | 19:07

Go Geert, maak een eind aan de EU Maffia!

verdacht | 15-07-12 | 19:04

Ik zit hier in Spanje mn euro's te besteden zoals ik het wil...... Enne ik moet zeggen dat hier weinig tot geen hoofddoeken, burka's of enigszins bontkraagjes hier het straatbeeld verzieken....... dus Bieber of niet, mikt maakt t ff.geen ene ruk uit....... heerlijke zo ff een week met mn kop in t zand..... zoals de meerderheid in Nederland het hele jaar doet!

wel/niet | 15-07-12 | 19:03

Afijn, Sjonnie heeft ze weer verdiend vandaag en weer voor een zooitje PVVstemmerTs gezorgd. #winwin

La Vie En Rose | 15-07-12 | 19:02

@veelvaak
Omdat hij bang is voor de gevolgen van zijn eigen bekrompen uitspraken en er tegelijkertijd mee koketeert!

DoctahDie | 15-07-12 | 19:01

@Supermatthijs | 15-07-12 | 18:45
Ach ja, dan had die officier van justitie alsnog een poging moeten doen om die zaak weer voor de rechter te krijgen.
En doe us een linkje van die uitspraak van de vader van Graus.
W.b. die afvalligen: die hebben al hun geloofwaardigheid verloren door net voor de verkiezingen uit de partij te stappen.

Owja. Van mij had Greet Graus ook weg mogen promoveren. Ik ben dus geen fan. Maar die laster ben ik ook zat.
Bovendien gedraag jij je hier veelal ook als een psychopaat, en jij mag ook gewoon reaguren. ;-)

La Vie En Rose | 15-07-12 | 18:59

He Jahnny, wat als er geen partij als de PVV bestond? Peggoltjes, Didi's, waar een groot deel vd bevolking zijn/ haar onvrede bij kwijt kon? Neh, goed zo.

Diepe Vuist | 15-07-12 | 18:58

@Veel Vaak | 15-07-12 | 18:55

Voor zijn onnodig grote rotbek ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:57

DoctahDie | 15-07-12 | 18:45 | + -1

Goed punt van die beveiliging, waarom had hij die ook al weer nodig?

Veel Vaak | 15-07-12 | 18:55

@La Bailaora | 15-07-12 | 17:02
Juist ja!

La Vie En Rose | 15-07-12 | 18:50

DoctahDie | 15-07-12 | 18:45

Hoor, hoor. Dokter des doods klaagt dat hij moet meebetalen aan de beveiliging van Wilders.

Rest In Privacy | 15-07-12 | 18:49

@Desmoulins | 15-07-12 | 17:00
Yep: Lees ook even deze column van Professor Smalhout:
"wordt het drama Fortuyn herhaald?"

www.anshof.nl/?p=303

En mocht er iets met Wilders gebeuren dan zeggen dit soort lui: 'Hij heeft er om gevraagd" en de media wassen hun handen in onschuld. Zij hebben toch niet opgeroepen tot geweld?

La Vie En Rose | 15-07-12 | 18:49

Err | 15-07-12 | 18:39 | + 0

Bedankt voor dit geweldige voorbeeld van wat ik zojuist heb geplempt (18:43) Je kan met retoriek de PVV niet klein krijgen. Vind het inhoudelijk ook een slecht punt omdat Hitler deze snelwegen met slechts een doel heeft aangelegd en dat was in ieder geval niet voor het volk.
Dieper hoef ik daar denk ik niet op in te gaan.

Veel Vaak | 15-07-12 | 18:49

Religieus slachten en besnijden is ook verplicht voor Joden, de gouden eieren kip van Geert..
Maar zijn beveiliging betalen wij. Al jaren.

DoctahDie | 15-07-12 | 18:45

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 18:38

Het verhaal is wel iets anders als de officier van justitie later aan geeft dat hij achteraf ten onrechte niet tot vervolging is over gegaan. Als de vader van Graus ook laat weten dat de bedreigingen hebben plaats gevonden. En dat dan nu de afvallige PVV-erts laten weten dat Graus ook tijdens fractie- vergaderingen steeds weer in woede uitbarst. Een psychopaat in je partij is wel een goede reden om PVV te stemmen voor jou ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:45

Wat hebben wij de afgelopen 12 jaar bereikt met de VVD-CDA-PVDA-D66 in de regeringen. Gewoon een bak met ellende. Voedselbanken, werkeloosheid, economische stilstand, etc..

Duidelijk is dat de gevestigde partijen het niet aan kunnen.
Tijd voor een nieuw geluid. PVV

Ing. eslapen | 15-07-12 | 18:43

wth was dat | 15-07-12 | 18:10 | -15

Onzin voor linkse mensen is een pvv stemmer een racist en als we mazzel hebben een ubertokkie.

Daar kan je niet mee in discussie. Wat me opvalt is als er gedebatteerd wordt over integratie de emotie aan de linker kant tot hysterische hoogte wordt gebracht en de inhoud derhalve niet aan de orde mag komen.

Dat is het kunstje van links de discussie net zo ontwrichten zoals ze de samenleving reeds heeft ontwricht.

Het is moeilijk de feiten onder ogen te zien als je geen lieve oplossing in handen hebt die geen bakken met geld kosten en niet garant staan voor enig resultaat. Weglopen van de problemen en doen alsof het wel meevalt dat is links.

PVV is overigens totaal niet rechts.

Veel Vaak | 15-07-12 | 18:43

@Wees_eens_creatief

Aha, dus gewoon de zwakkeren opofferen en gaan wat de economie doet opbloeien. Ok, dat is dus de tendens. Ik zie alleen een stel infantiele graaiers die waarschijnlijk denken dat ze in een verenigd europa wel een onderkomen kunnen vinden. Want wie gaat er nu eenmaal opkomen voor de mensen die al hebben gewerkt (de ouderen) Of degenenen die door het versoepeling van de ontslagprocedure in de problemen zijn gekomen (de uitkeringsgerechtigden). Tuurlijk we gooien gewoon gemeenschappelijk onze plichten te grabbel en stemmen lekker de gevestigde orde. (eurofielen). Het word me idd al duidelijker.

Nutter | 15-07-12 | 18:42

@Veel Vaak | 15-07-12 | 15:09 |
"Een sterk en verenigd europa yeah right. Daar werkte Hitler ook aan. Is hem gelukkig niet gelukt." ?
En Hitler werkte ook aan de eerste snelwegen.
Moeten we die ook maar afschaffen?

Err | 15-07-12 | 18:39

@Supermatthijs | 15-07-12 | 18:04
Zegt een volidioot die elke keer met dezelfde riedel komt. Is nooit bewezen en Graus is er ook niet voor veroordeeld. Daarnaast deed de ex van Graus pas veel later aangifte.

Ow, en Lucassen heeft ook nooit in brievenbussen gepist. Wel mee gedreigd omdat zijn buurvrouw elke dag haar hond bij hem voor de deur liet schijten.

Maar het bekt zo lekker hè, @Superidiootmathijs.
Jammer voor de hators dat Lucassen, Hernandes kopstootuitdeler, en Drinkman weg zijn. Owja en de Mos.(CV vervalser)

Maakt niet uit. ook al hadden er professoren van onbesproken gedrag bij de PVV gezeten, dan nog mag je er niet op stemmen van de moreel superieure Gutmenschen. En daarom stem ik nou juist wel op de PVV.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 18:38

Quid, je ouwehoert een beetje als een.... Ouwehoer. Ik stem pvv, maar kritisch ben ik zeker, op slechte ideeën en vele met mij. Men loopt achter Wilders aan, omdat hij ook goede ideeën heeft. Kijk is naar bv GL, met hoeveel bagger zooi komen hun en loopt hen aanhang blindelings mee? Waarmee moet je hun vergelijken dan? Of een Pvda, daar winnen we de oorlog mee Quid.

Nu ik erover nadenk, jij zeult zelf ook met holle retoriek, schreeuwd een hoop, maar zegt weinig. Kom eens met wat land bevorderende oplossing, maar nee, je bashed liever een van de weinige en mischien wel enige partij die we hebben dat nog voor Nederland vecht.

Geert is inderdaad niet foutloos en komt zeker ook mwt kudt ideeën en uitspraken, maar nogmaals, dat doen andere partijen ook aan de lopende band!!

Fokjeop | 15-07-12 | 18:38

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:00
Man kijk jij nooit TV en lees jij nooit de krant? Het is een en al Wilders gebash wat de klok slaat.

En verder behoor jij natuurlijk tot de mensen die op een partij stemmen waarop vooral mensen stemmen die zich helemaal geen Nederlander voelen en dat ook helemaal niet willen maar vooral halal willen slachten, jongetjes besnijden, vrouwen onderdrukken en de Sharia invoeren. Ja dan ben je goed bezig. Met Nederland verder om zeep helpen dat is. Wees jij maar trots op jezelf. Muhaha.

doenormaal! | 15-07-12 | 18:32

@wth was dat | 15-07-12 | 18:10
Owja joh? Waarom worden pro-Wilders comments dan steevast weg-geJoloot op dat smerige verraaiersblogje? Hier niet, hier laten ze die zeemleren commentjes van linkszeikers gewoon staan zodat de rest er er ook lol aan heeft.

Conan de Rabarber | 15-07-12 | 18:31

Asjeblieft, nog een extra comment Sjonnie, mag je een BaCo'tje van kopen op Ibiza. Prrrt.

Conan de Rabarber | 15-07-12 | 18:27

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:35

Heb pas nog even 2,5 uur naar Pim gekeken en dan gaat je bloed wel weer koken hoe die man is neergesabeld.
Kon eigenlijk wel janken als ik eerlijk ben heb ik dat ook gedaan. Wat een schande wat Fortuin is aangedaan en hoe hij als racist is weggezet. Alle linkse kneuzen die daar verantwoordelijk voor zijn hebben het veld geruimd ik hoop uit schaamte al heb ik nog nooit iemand toe horen geven dat ze fout waren en het klimaat hebben geschapen voor moord.
Nederland is niet veranderd en Wilders nu de man die het moet doen.

Veel Vaak | 15-07-12 | 18:27

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 17:52 : Doe geen moeite, ze luisteren toch niet.

TM | 15-07-12 | 18:26

Kan me niks schelen dat Geert op Justin Bieber lijkt en geen inhoud heeft. Hij maakt gewoon de dienst uit en bepaalt wanneer het kabinet valt. CDA en VVD kunnen geen dingen meer doen die de kiezer niet wil. Geen LPF toestanden, en Geert Mak maakt een vervolg op In Europa. Kunnen we terugkijken hoe hij het gedaan heeft. En ik stem de volgende keer op Rutger Castricum.

Twee Jeetjes | 15-07-12 | 18:20

@Van Duyvenbode | 15-07-12 | 18:14

Ik heb geen vrienden en al helemaal geen vrienden die Geert heten. Maar Dion Graus, het financieel wonderkind van de PVV, mag het wel allemaal van Wilders hoor. Zwangere vrouwen slaan en dreigen neer te schieten. Geert is daar niet zo moeilijk in. Hij blijft gewoon op de lijst blijven staan.

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:18

@gooi en smijtwerker | 15-07-12 | 16:02

Eerst naar jezelf kijken en dan naar een ander. Je krijgt wat je verdiend immers.

pius | 15-07-12 | 18:14

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:11

Dan denk ik toch dat jij een andere Geert in gedachten hebt, waarschijnlijk een Geert uit jouw vriendenkring.

Rest In Privacy | 15-07-12 | 18:14

@deraderendraaien | 15-07-12 | 18:10

Wij ? de getokkificeerde boze blankburgers bedoel je ? Dat zal me nu werkelijk een worst zijn.

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:12

@Van Duyvenbode | 15-07-12 | 18:07

Het mag van Geert hoor, zolang je er geen veroordeling voor krijgt.

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:11

@Supermatthijs | 15-07-12 | 18:07
Wedden dat wij hier heel snel klaar zijn met jou?

deraderendraaien | 15-07-12 | 18:10

grappig dat al die ruim denken rechtse mensen hier altijd mensen met een anderen mening naar joop toe moet verwijzen. pas wel bij de pvv'erds. vrijheid van meningsuit geldt namelijk alleen als je het met hen eens bent.

wth was dat | 15-07-12 | 18:10

Want waarom zou je je zwangere vrouw niet eens lekker in elkaar trappen ?
Supermatthijs | 15-07-12 | 18:04 | + 0 -

Hee, sicko, dit is jouw idee, hè. Ik ben te stom om hier op te komen.

Rest In Privacy | 15-07-12 | 18:07

maar geeft toe mensen wilder en bieber hebben wel een apart kapsel:P

wth was dat | 15-07-12 | 18:07

@deraderendraaien | 15-07-12 | 18:04

Daar ga ik het niet mee redden. Want laat ik nou eens net zo'n hekel hebben aan haatzaaiende politici als aan Justin Bieber.

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:07

@Van Duyvenbode | 15-07-12 | 17:57

De PVV, voor alle volidioten. Want waarom zou je je zwangere vrouw niet eens lekker in elkaar trappen ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 18:04

@Supermatthijs | 15-07-12 | 17:55
Was het weer jouw beurt om op de computer te mogen?

Een half uurtje dan he!

deraderendraaien | 15-07-12 | 18:04

Beschamende ontmaskering van een eurofiele volksverlakker.
In een interview gisteren in "Welt am Sonntag" weerspreekt de nieuwe ESM-chef, de Duitser Klaus Regling, zijn eigen minister van Financiën de eurofiel Schäuble:
Het gaat dan over wie aansprakelijk is voor de directe financiële hulp aan Spaanse en andere banken door de ECB.
Schäuble beweerde steeds dat de landen waarin die banken gevestigd zijn aanprakelijk zijn. Regling zegt nu onomwonden dat dat niet klopt en dat de landen die die hulp verstrekken aansprakelijk zijn. De regeringen van de 'Geberländer'. Dus vooral Duitsland (en Nederland).
www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/haf...
Hoop dat ik het goed begrepen heb, want ik ben ook maar zo'n tokkie die op de PVV stemt;-)

WirMachenMusik | 15-07-12 | 18:03

@PietGeniet | 15-07-12 | 17:53
Leest u wel eens tussen de zinnen van Rutte?
Luisterd u nog wel eens naar de VVD partijprominenten?
Daarbij heeft Rutte van de macht van regeren geproefd, en geloof me.. die wil er meer van.

Maar buiten dat, de uitspraak van Rutte"dat lijkt me niet echt waarschijnlijk" wordt heel snel we kunnen niet om de grote overwinning van de PVV heen, en al de PVV kiezers negeren.

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:59

Bij het lezen van de eerste paar zinnen wist ik onmiddellijk dat het van Johhny Quid was.
markwiering | 15-07-12 | 17:41

Hier idem dito. Van mij mag Wilders best gebasht worden maar een vage lap tekst waarin Wilders met Bieber (Die 2e naam lees ik liever helemaal niet)word vergeleken?
Vind Geenstijl wel steeds minder zo. Lees dat wel vaker in de comments links en rechts. Ziet er naar uit dat het vertrek van Rutger en Weesie toch een te grote aderlating is geweest.

delcapo | 15-07-12 | 17:57

Supermatthijs | 15-07-12 | 17:55

Hoor eens, ik ben ook wat je noemt een volidioot. En ik stemp dus op de PVV! En daar kun jij niks aan doen. Jammer dan. Doei!

Rest In Privacy | 15-07-12 | 17:57

@rexmundi666 | 15-07-12 | 17:53

Want wat moet je anders als volidioot ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 17:55

En daar was de wekelijkse anti PVV diarree van Qut.En toch blijven we op Wilders stemmen asshole.

rexmundi666 | 15-07-12 | 17:53

@deraderendraaien | 15-07-12 | 17:46
Lijkt u dat realistisch? Ik zie de VVD nog eerder een monsterverbond met de SP aan gaan (wat het Vliegend Spagettiemonster verhoedde!) dan dat ze het nog een keer met Wilders proberen na het Catshuisdeblaché. Zelfs al wordt Wilders de grootste, de verwachting dat ze dan ook deel van een regering zullen uitmaken lijkt me niet getuigen van veel realiteitszin.

PietGeniet | 15-07-12 | 17:53

Het enige, Quid, wat Bieber en Wilders met elkaar gemeen hebben, is dat ze beide rond de klok beveiligd moeten worden. Wat het overige betreft laat ik het hierbij. Next!

Rest In Privacy | 15-07-12 | 17:53

Eindelijk lees ik eens leuke stukjes op Geen Stijl..

lisa8888 | 15-07-12 | 17:52

Nutter | 15-07-12 | 17:22 Kijk en daar gaat het dus fout. Nederland leent tegen ongeveer 1.2% rente. Dat is an sich niet zon groot probleem. Een overheid als Nederland kan dat makkelijk terugbetalen, mits het huishoudboekje op orde is en het geld geïnvesteerd wordt in economische expansie cq groei.
*
Ergo, een oplopende staatsschuld is niet zo een heel erg groot probleem, mits het geld niet besteed wordt aan zaken die geen economische groei opleveren (Ouderenzorg, herinvoering van de gulden, verhoging van de uitkeringen en andere puur interne aangelegenheden).
*
In principe zou je kunnen zeggen dat geld lenen om aan de EU te geven, goedkoper is dan het geld aan de eigen economie te onttrekken en uit de EU te stappen. In de EU blijven levert namelijk Economische groei op, uit de EU stappen niet. Het duurt jaren voordat je de kosten van hyperinflatie er weer uit gehaald hebt.
*
Wilders decimeert ingewikkelde Macro economische thema's ten onrechte tot 'jip en janneke' proporties. Op deze wijze maakt Wilders zijn achterban wijs dat het allemaal heel eenvoudig is en dat het een kwestie van pure onwil is om voor Nederland het beste te doen. Dat gaat er bij de achterban uiteraard in als zoete koek. "De ELITE!"... Het is de ironie van Wilders. Wilders zit al 22 jaar in Den Haag. Je zou cynisch kunnen concluderen dat hij ondertussen zelf Elite is geworden.

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 17:52

De boodschap is dus dat je voor lul staat als je op de PVV stemt. Ach, werkelijk?

En mensen denken echt dat PVV stemmers zich daar iets van aantrekken? Haha! Die maakt het niet uit wat mensen van ze denken, die denken in het belang van Nederland, gebruiken hun verstand en weten wel beter: De mensen die niet op de PVV stemmen díe staan straks ècht voor lul en ZIJN ook de lul. Komen ze nog wel achter wanneer ze het nog veel meer gaan voelen in hun portemonnee.

doenormaal! | 15-07-12 | 17:50

@deraderendraaien | 15-07-12 | 17:46
Aanvaardbaar akkoord bleef tussen de toetsen hangen. sorry.

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:49

@PietGeniet | 15-07-12 | 17:38
Dan zouden in het landsbelang toch enkele partijen hun vooringenomen mening om een democratisch gekozen partij bij voorbaat uit te sluiten op hun schrede moeten terugkeren, over de door hun zo graag ter berde gebrachte schaduw heen moeten springen, en met de PVV om de tafel moeten om een behoorlijk aanvaardbaar tot stand te brengen, waarin de belangrijkste punten van de PVV nou eens wel tot uitvoering zullen worden gebracht.

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:46

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 17:13

bit.ly/LjlbDh
(ook voor verzetshelden).

Ayatollah Oink-Oink | 15-07-12 | 17:45

Bij het lezen van de eerste paar zinnen wist ik onmiddellijk dat het van Johhny Quid was.

markwiering | 15-07-12 | 17:41

Aan de minkudo-NSB te zien denkt 98% van de plempers dat dit de fansite is van de PVV.

Nope it ain't. LIVE with it.

#nietaltijdwildersheiligverklarenalstublieft

TM | 15-07-12 | 17:40

@damnschreeuwer | 15-07-12 | 17:34
Goh een minnetjesklikker die aan de hand daarvan zegt dat Quid gelijk heeft. Verrek zeg! jij hebt ook een minnetje... heb ik nou ook gelijk?

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:39

@Hapklarebrok | 15-07-12 | 17:30
Ik ben zondermeer kritisch naar de PVV, dat had u goed begrepen. Sterker nog, binnen de reaguurpanelen hier heb ik ook wel eens geroepen dat Wilders mijns inziens geen oplossingen biedt doch slechts populisme bedrijft. Maar ik probeer het nu serieus eens als optie te overwegen: als gedachtenexperiment zou ik wel eens willen weten hoe het zou moeten werken als Wilders wel alle 49 kandidaat-kamerleden zou mogen doorschuiven naar een kamerzetel. Ik kom daar niet uit.

PietGeniet | 15-07-12 | 17:38

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:26 |

Dat lijkt me een uitstekend idee.

Desmoulins | 15-07-12 | 17:35

Enne, dan gaan we toch SP stemmen, kunnen we de helft van ons salaris inleveren voor de uitslapers, toch ?

Leefjeleven | 15-07-12 | 17:35

@Veel Vaak | 15-07-12 | 17:26
Tot nu tot heb ik altijd met redelijke argumenten gereageerd op Wilders bashers of tegenstanders van de PVV. Maar na de trukendoos die de laatste tijd open gegooid wordt om Wilders en z'n stemmers neer te halen,ga ik er ook gewoon lekker ongenuanceerd tegenin.
Als je toch de naam krijgt, dan ook de daad maar voeren, ze vragen erom uiteindelijk.

*Uitgestreken tronies van Kok en Melkert voor zich ziet*

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:35

bovenstaande huiliehuilie commentaar van de fanboys toont aan dat JQ in dezen gelijk heeft.
(net als onderstaande minnetjes).
#greetfapclub

damnschreeuwer | 15-07-12 | 17:34

Jammer Quid, ik had je hoger ingeschat. Het bashen van Wilders wordt een beetje vervelend. Heb je niets beters te doen, bijvoorbeeld echte artikels schrijven ?

Leefjeleven | 15-07-12 | 17:33

Hoefte niet eens naar onderen te scrollen om te kunnen raden dat het van Quid was.

Het zal me aan mijn reet roesten waar Geert of de kiezer mee vergeleken wordt. Ik stem 12 september PVV.

Geert4President!

suvois | 15-07-12 | 17:32

PietGeniet | 15-07-12 | 17:20
Tja, u kan ook alles wegwuiven en wachten tot de SP aan de macht komt.
Of wij daar beter van worden..?
De PVV ziet in mijn ogen de realiteit nog. En daar kunnen de ander partijen nog een puntje aan gaan zuigen.
Met 49 kom je er niet. Ben ik met u eens.
Maar de VVD verraad het land en volk toch al. Dus waarom na 12 sept niet hun eigen achterban verraden en samen verder met de PVV? Het is ze gewoon om aan iedereen schijt te hebben.
En tja, er zijn voor mij zeker 2 punten waarom ik op de PVV ga stemmen. Uit de EU en Euro. Of ze het halen? Geen idee. Maar het is een goed punt.. Ik neem aan dat u zeker niet op de PVV gaat stemmen. Maar dat is uw goed recht. Maar gelukkig zijn er ook nog nuchtere, wakkere mensen met realiteitszin in dit land die dat wel gaan doen.

Hapklarebrok | 15-07-12 | 17:30

Zou heer Quid na 12 september stoppen met wilders bashen. Ik denk het wel na die dag zullen wij de PVV stemmers het wel moeten ontgelden. Ben het zat om voor racist versleten te worden. Denigrerende praat over een democratisch verkozen partij. De uitslag zal wel pijn doen. Peilingen doe ik niet aan, mensen zeggen politiek correct dat ze SP stemmen maar dat doen ze lang niet allemaal. Veel mensen durven nog steeds niet vrijuit te zeggen dat ze het zat zijn en Wilders stemmen.

Veel Vaak | 15-07-12 | 17:26

@PietGeniet | 15-07-12 | 17:20
Wie heeft er ooit verteld dat Wilders niet wil meeregeren na deze verkiezingen?

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:26

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 17:13
Wees eens creatief, en ga met je verzuurde EU instelling naar Brussel lopen om v Rompuy in de aars te likken.
Wie weet krijg je er nog wat voor terug. ow en doe hem dan gelijk de groeten van mij.

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:23

@Wees_eens_creatief

Ok, dus iedereen die leent is dus een beetje verkeerd, dan begint het dus al bij de gevestigde orde die iedere dag weer moeten bekijken of ze het land door LENEN van de ondergang moeten redden. Mischien moet eens bij een zogenaamde lening ook maar eens het spotje geld lenen kost geld aanzwengelen. En nu moeten ze ook nog eens geld lenen om het in een andere bodemloze put (spanje/griekenland) te dumpen. Ik heb zelf ook een licht probleemje op financieel niveau. Mischien moet ik ook maar eens gaan aankloppen bij het esm.

Nutter | 15-07-12 | 17:22

@Hapklarebrok | 15-07-12 | 17:13
Stel, u heeft gelijk en Wilders mag na 12 sep a.s. inderdaad alle 49 mensen op z'n kandidatenlijst een kamerzetel aanbieden. Hoe gaat het dan verder? Meeregeren wil 'ie niet, gedogen wil 'ie ook niet meer en met 49 man haal je ook geen absolute meerderheid. Hoe stel ik me dan voor dat het straks moet werken? Ik zou het eerlijk niet weten.

PietGeniet | 15-07-12 | 17:20

@Mr_Pikibelly | 15-07-12 | 17:09
lol!

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:18

@Desmoulins | 15-07-12 | 17:00
Misschien moeten we dan gelijk eens kennis gaan maken met Heleen Jansen?

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:15

He Johnny. You suck!!!
Geert gaat een grote overwinning behalen, dankzij linkse idieuten als u.
Bedankt daarvoor.
Go Geert go!!

Hapklarebrok | 15-07-12 | 17:13

Zie je wel @ZKH: je raaskalt. 1. Jouw inkomsten zijn tot aan 1,5 geleden verdubbelt. Zo niet dan ben je een uitzondering als ondernemer. Ec groei was tot aan 1,5 jaar geleden zeer goed tot netjes.
2. De reden van de crisis ligt bij de mensen zelf, niet bij de banken, politiek of overheid. Mensen die op twee inkomens 2,5 ton lenen terwijl 1 de max pp zou zijn en uiteraard niet aflossen. Dan vraag je om problemen. Tel daarbij de onstilbare spendeerdrift van de consument en je hebt crisis. Te weinig geld om te kopen of om schulden af te betalen.
3. Er valt niet te argumenteren tegen luchtfietserij. Dubbel paspoort, ik noem maar een detail, kun je in sommige gevallen niet eens afpakken. Dan kun jewelste stoer roepen van wel, maar slaat nergens op.
4. Als politici cq politieke niet te vertrouwen zijn, dan neem ik aan dat jij Wilders cq de pvv ook niet vertrouwt, toch? Wilders heeft immers nooit iets anders gedaan dan politiek....

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 17:13

@ PietGeniet | 15-07-12 | 17:09
Bedankt voor de correctie! Blijkbaar had men op de LiberaleMedia de gegevens niet goed overgenomen.

MarinaBrandy | 15-07-12 | 17:10

@ deraderendraaien | 15-07-12 | 17:06 |

Zou hij? Bellen blazen? .. Muha. *denkt*

Mr_Pikibelly | 15-07-12 | 17:09

@MarinaBrandy | 15-07-12 | 17:05
Toelichting uit de originele PDF van De Hond:
.
"Onder de kleine partijen zien we dat 50PLUS en PiratenPartij ruim boven de kiesdrempel scoren. De
50PLUS partij haalt zijn kiezers vrijwel alleen van kiezers boven de 50 (8 procent van die groep geeft deze partij een kans op een stem). De PiratenPartij begint populair te worden met name bij manlijke kiezers onder de 30 jaar (10% van die groep kiezers geeft de PiratenPartij een kans op een stem). Beide partijen staan dicht bij de 2e zetel. De partij van Hero Brinkman (DKP) blijft wel duidelijk onder de kiesdeler"
.
M.a.w. alleen 50+ en piraatjes komen momenteel boven de kiesdrempel uit en verdelen 2 van de 3 onder "overig". De rest valt weg in die ene restzetel.

PietGeniet | 15-07-12 | 17:09

@ donjon | 15-07-12 | 17:02 |
yup, daarom neem ik de msm al sinds ik heb leren lezen niet meer serieus.

normanius | 15-07-12 | 17:08

@Mr_Pikibelly | 15-07-12 | 17:03
Dat is toch een gristengekkies gewoonte met zeep in de mond en zo?.. zou hij.. nee.. toch?

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:06

@roverheid. 'Afrekenen met...' zozo stoere terminologie, goede soundbite... Geen woorden maar helaas ook geen daden... Er gaat natuurlijk helemaal nergens mee afgerekend worden. We krijgen gewoon een leuke totaal versplinterde kamer met straks Grote Leider Mao Roemer aan het roer omdat niets of niemand iets met Greetje wil, kan die weer lekker slachtoffertje spelen... ik wil wel maar hunnie niet boehoe... Maar doe wat je niet laten kan, ik stem wel op Piet Piraat en de rest bekijkt het maar.

Zymon | 15-07-12 | 17:05

"We zijn er uit" Wie zouden WE nou zijn?

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:04

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:01

Kijk maar uit met hem. Hij gaat strakjes iedereen "proberen" te Ridderen ;)

Mr_Pikibelly | 15-07-12 | 17:03

@normanius | 15-07-12 | 16:37 |

@donjon | 15-07-12 | 16:19 |
Verkiezingsprogramma? U gelooft zeker ook nog in het sprookje over de wolf en de 7 geitjes?
.
Verkiezingsprogramma's zijn niets meer en niets minder dan mooie reclamefoldertjes. Als het er op aan komt gaan al die mooie beloften ten faveure van coalitievorming gewoon overboord en blijft de kiezer bedrogen achter.
.
ook maar een bier open trekken dan!
*plop*
.
_________
.
Da's waar, ... iedereen op de PVV stemmen dus.
Drink daar nog 'n biertje op.
.
Wetende dat er water bij de wijn gedaan wordt, blijft, wat mij en veel mensen betreft, toch de PVV als enigste over, want wat je zegt geld natuurlijk voor elke partij.
Hoewel je bij het afbreken van casthuisoverleg toch zag dat de PVV ook z'n grenzen aangaf, wat natuurlijk door de MSM gretig werd uitgelegd als weglopen van je verantwoordelijkheid.

Rest In Privacy | 15-07-12 | 17:02

voor de duiding ook maar even mijn plempsel uit het bassiehof draadje hier tegelen.
.
.
Het maakt niet uit wie er straks op de blauwe stoeltjes komen te zitten. F*cked zijn we toch wel.
.
Zoals ik in het 50+ topic al aanhaal ontvouwt zich bij het ingaan van de kundusakoord afspraken een situatie waardoor Nederland in sneltreinvaart richting de economische afgrond rolt.
De lastenverzwaringen uit het akkoord zullen leiden tot vicieuze cirkel van faillissementsgolven, ontslaggolven en inherente economische krimp.
.
Hier kan geen enkele partij nog wat tegen inbrengen aangezien de afspraken ingaan nog voor een coalitie van welke aard dan ook gevormd wordt.
.
Kortom, Rutte is met de overige kunduzpartijen een pad ingeslagen waar ondanks verkiezingen (met dank aan Wilders)geen goed einde aan komt en heeft daarmee de weg vrij gemaakt voor het faillissement van de BV. Nederland.
.
Wanneer we af willen van de Eurogeile partijen en van het geroeptoeter zonder inhoud (PVV) dan stemmen we op 120912 massaal op splinterpartijen.
.
Oké ik zal ronduit toegeven dat we hier niet mee geholpen zijn en dat we binnen het jaar WEER met het rode potloodje in de weer mogen een permanente oplossing is het dan ook niet.
Het af te geven signaal echter is des te belangrijker. "Oprotten met de huidige in oude gewoonten verzandende politieke elite, het is tijd voor wat anders!"
.
Failliet gaan we toch wel, laten we het dan op zijn minst en met opgeheven hoofd gewoon goed doen.

normanius | 15-07-12 | 17:02

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:39
De nieuwe fascisten zullen zich anti-fascisten noemen...

La Bailaora | 15-07-12 | 17:02

@Mr_Pikibelly | 15-07-12 | 16:56
Als Qiud mij voor 12 September om krijgt bezorg ik hem persoonlijk een koninklijke onderscheiding.

deraderendraaien | 15-07-12 | 17:01

La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:39

Walgelijk, spontaan buikpijn. Dit zooitje 'nette mensen' en die arrogante prietpraat van ze... Ze herhalen wat een nitwit zoals Quid maar eigenlijk iedere opiniemaker met een fetisj tegen Wilders roeptoetert. 1 September zal ik er ook zijn, als tegengeluid.

Desmoulins | 15-07-12 | 17:00

"Totaal ontworteld van een centraal idee of ideologie", en dat is uitstekend.
Geen EU. Geen islam. Laat het ontwortelen beginnen.

Zoetwaterpanharing | 15-07-12 | 16:58

@MarinaBrandy | 15-07-12 | 16:51
Kijken we naar dezelfde peiling? De peiling van De Hond van vandaag (zie www.peil.nl/?3584 ) noemt 50+ DPK, PP en LP niet apart maar spreekt slechts over "overigen" die samen op 3 zetels staan. Daar horen dan ook nog alle andere splintertjes als MenS, LibDem, DPN, etc. bij.

PietGeniet | 15-07-12 | 16:58

die Heleen Jansen, is dat een spaanse hoer ?

(c)ZWITSUL | 15-07-12 | 16:57

"Net als de andere politieke partijen, maar beter en totaal ontworteld van een centraal idee of ideologie."
--------------------------------
Dat is precies wat we nodig hebben. Een pragmatische partij zonder ideologie of zogenaamd centraal idee (Trouwens typische paarse broeken term. Waar heb je die geleerd?).
Samengevat: een partij zonder een dominante kliek in gedragswetenschappen geschoolde intellectuele luchtfietsers. Zonder eindeloze discussies over wat voor mensen met intact gezond verstand evident is.
Ik wachtte daar in ieder geval al op voordat Wilders begon.

WirMachenMusik | 15-07-12 | 16:57

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:50
Je hebt gelijkt.. pfff wat ben ik toch af en toe een schele kaketoe.
Dus Bauke+100

deraderendraaien | 15-07-12 | 16:56

@zeg maar jansen | 15-07-12 | 15:47
rofl

LibertasSimplex | 15-07-12 | 16:56

Helaas, poging zoveel mislukt Johnny. Al schrijf je dat die peop eet, zoals jij je veggie maaltijd wegwerkt, intereseert me dat geen ruk. Je hebt tot 12 Sept. om de kramp in je vingers te typen en om eens flink te schoffelen. Wie weet, krijg je ons "domme" mensen wel slimmer.. *denkt aan ene Louis van Gaal" Zijn wij nu zo slim of ben jij nu zo dom...

Mr_Pikibelly | 15-07-12 | 16:56

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:39
Even kotsen doet op die FB pagina.

lulkoekhapper | 15-07-12 | 16:54

@ PietGeniet | 15-07-12 | 16:47
Welke andere nieuwe 'overige' partijen zouden die drie zetels dan hebben? Of een deel daarvan?

MarinaBrandy | 15-07-12 | 16:51

Mooi hoor, Quid die zijn eigen schrijfsels op 1 lijn zet met het partij-programma van de PVV.
Verder had ik niet moeten reageren, want dit is niets anders dan het zoveelste stukje PVV-slopen (de "anderen" laten de partij voor het gemak maar helemaal uit het nieuws, tenzij er weer hommeles te melden is).
Aan onze politiek kan niets meer kapotter dan het nu al is, zeik niet op Geert maar op die partijen die ons belang al jaren voor PVV verkwanseld hebben!
De volgende stap is het lot van ons land in handen van de Goldman Sachs puppets.

Z-PiLL | 15-07-12 | 16:50

@deraderendraaien | 15-07-12 | 16:44
Even de link goed lezen. De eerste tweet:
"Hoe lang moet dit nog door gaan? Totdat ‪#Wilders‬ een kogel door z'n hoofd krijgt? Bah, wat een walgelijke actie" is van Bauke. Die signaleerde die oproep op FB.

Dus Hulde voor Bauke Bos.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:50

Faal Johnny boy. Bij de eerste zin wist ik dat je dit verhaal heb neergekwat. Zo.. ik ga hem nu effe lezen..

Mr_Pikibelly | 15-07-12 | 16:49

@MarinaBrandy | 15-07-12 | 16:43
Statistiek zit iets anders in elkaar. Als iets niet significant genoeg is om te vermelden, dan schuift men het onder "overig". Dat de Libertarische Partij meedoet en dat er een kopje "overig" is met 3, wil nog niet zeggen dat de Libertarische Partij *dus* 3 zetels pakt in de peiling.

PietGeniet | 15-07-12 | 16:47

Mijn stem heeft ie en blijft ie houden...

Bill le Koek | 15-07-12 | 16:45

@La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:39
Bauke en Guido zijn gewoon jaloers joh, heb je die tronies gezien?... nou die trekken heus geen volle zalen hoor.. war ik je brom.

deraderendraaien | 15-07-12 | 16:44

@ PietGeniet | 15-07-12 | 16:37 |
Nieuwe partijen die meedoen zijn 50+, DPK en PP, die staan allemaal apart vermeld in de peilingen en staan respectievelijk op 2, 0 en 1 zetel(s).
Die drie zetels voor 'overige partijen' bestaat dus uit alle andere nieuwe partijen bij elkaar. Ik vermoed dat het leeuwendeel voor de LP is aangezien dit de enige nieuwe 'overige' partij is die campagne voert.

Tenzij SOPN op 3 zetels staat maar dat lijkt me niet. Dus een wijze raad: stem op een LP-kandidaat!

MarinaBrandy | 15-07-12 | 16:43

@propper1000 | 15-07-12 | 15:59
Zegt iemand die zijn oogkleppen nog nooit heeft afgedaan.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:42

Johnny Quid schrijft tegenwoordig z'n verzamelde hyves berichtjes achterelkaar en noemt dat dan een topic.(zucht)

deraderendraaien | 15-07-12 | 16:40

Ik had wel een topic verwacht over deze oproep op FB voor een protestmars tegen Wilders/dePVV, waarover nogal wat ophef op twitter is ontstaan:

www.facebook.com/photo.php?fbid=32910...

Deze Heleen Jansen heeft ook de naam van Jeanine Hennis genoemd als deelneemster, zie tags. Jeanine wist nergens van, was nogal geschokt en zou stappen ondernemen.

Zo doen ze dat bij dat tuig. Even nog iemand beschadigen omdat haar partij met de PVV in zee is gegaan.

Zie ook deze tweet
"Hoe lang moet dit nog door gaan? Totdat ‪#Wilders‬ een kogel door z'n hoofd krijgt? Bah, wat een walgelijke actie.
twitter.com/GuidoBamberg/status/22381... ‪

En de reactie van Guido Bamberg, fractie voorzitter van de PvdA te Nieuwegein:
"@baukebos och wat zijn de teentjes weer lang. Als willekeurige Antillianen, moslims,Polen of Marokkanen toch eens steeds zo zouden reageren!"

Ow wacht. Dit topic is geschreven door Sjonnie Kwit.
Die ontgaat dit soort zaken, hoewel hij toch ook op Twitter zit.

Nahja, ontgaat... Het interesseert hem geen flikker.
Ook niet waarom mensen op de PVV stemmen.
Die jankt gewoon mee met die andere boze wolven in het bos. Dat dan weer wel.

La Vie En Rose | 15-07-12 | 16:39

@ necrosis | 15-07-12 | 16:11

Ja laten we het hopen dat de PVV een monsterzege behaalt op 12 september. En dat er dan weer mooie kiekjes wordne gemaakt. www.google.nl/imgres?q=fortuyn+melkert...
MAat dit keer een stralende Wilders en erachter een verbitterde, gedesilliusioneerde, zuure kijkende Pechtold. Prachtige foto moet dat gaan opleveren!

roverheid | 15-07-12 | 16:37

@donjon | 15-07-12 | 16:19 |
Verkiezingsprogramma? U gelooft zeker ook nog in het sprookje over de wolf en de 7 geitjes?
.
Verkiezingsprogramma's zijn niets meer en niets minder dan mooie reclamefoldertjes. Als het er op aan komt gaan al die mooie beloften ten faveure van coalitievorming gewoon overboord en blijft de kiezer bedrogen achter.
.
ook maar een bier open trekken dan!
*plop*

normanius | 15-07-12 | 16:37

@MarinaBrandy | 15-07-12 | 16:24
"waarschijnlijk 3 zetels" lijkt me wishfull thinking. Waarschijnlijker is dat ze op minder dan 1 zetel staan, anders zouden ze apart zijn vermeld ipv bij "overige"

PietGeniet | 15-07-12 | 16:37

Schijt je al peuken Quid?

Dat is maar goed ook. Wen er maar aan!

deraderendraaien | 15-07-12 | 16:35

@DaveyDuck | 15-07-12 | 15:55
Braaf, hier heb je een suikerklontje.

Conan de Rabarber | 15-07-12 | 16:33

Kennelijk een onderwerp. Dat doet Wilders dus ook goed.

dubbert | 15-07-12 | 16:32

@necrosis | 15-07-12 | 16:25 : Klopt, maar helaas zullen de kiezers niet allemaal conform deze poll gaan stemmen.
Was het maar zo, dan zou 41% goed zijn voor zo'n 60 zetels.

Mazzeltov | 15-07-12 | 16:31

@MarinaBrandy | 15-07-12 | 16:24

Bij 'niet xenofoob' was je me verder kwijt.

(PS Bij Libertarische Partij hing ik nog maar aan één vingertje)

ZKH EénOog | 15-07-12 | 16:29

@pius | 15-07-12 | 15:12
Dries en zingen in één zin, hoe kom je erop?

Che_cuevara | 15-07-12 | 16:29

@vraagstaart | 15-07-12 | 15:00
Goh, je hebt nog gelijk ook.
Maar ja dat heb je wel meer.
Ook een biertje opentrekt op pius.
*plop*

Che_cuevara | 15-07-12 | 16:27

@Mazzeltov | 15-07-12 | 16:18
Het betekend in ieder geval dat 41% van de stemmen niet terechtkomt bij partijen die ik totaal niet zie zitten, en daar is niets mis mee!

necrosis | 15-07-12 | 16:25

PVV staat gewoon voor een grote overheid ook al zeggen ze van niet. Zo is de PVV voor een verbod op de Koran, boerka's, wil men geen marktwerking in de zorg / openbaar vervoer, geen aanpassing van de hypotheekrenteaftrek en wil men geen versoepeling van het ontslagrecht. De PVV stemt vergelijkbaar met de SP op sociaal-economisch vlak. Gigantische staatsschuld verzekerd.

Beter dus op de Libertarische Partij stemmen. Want: eurosceptisch, niet xenofoob, voor een evenwichtige begroting (scheelt miljarden aan rentelasten!) en vóór lagere belastingen. Zelfs mensen met een minimuminkomen betalen 40% belasting over hun inkomen = asociaal. Beter dus om de belastingen én overheidsuitgaven te verlagen zodat een stuk minder mensen uit de staatsruif eten.

Bovendien staat de LP waarschijnlijk op 3 zetels volgens de laatste peiling van de Hond. (Overige partijen excl. DKP, PP en 50+)

MarinaBrandy | 15-07-12 | 16:24

donjon | 15-07-12 | 16:19 | + 0
middeleeuwer

2emeREP | 15-07-12 | 16:23

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:59

Het betreft niet één regel. Het betreft zelden op zichzelf staande regeltjes. Het is altijd een groot deel, of zelfs het complete plaatje van de ontwikkeling.
De Euro was bijvoorbeeld zo'n groot deel van de ontwikkeling naar een federale staat. Is er niet met één regeltje gekomen. En dan doel ik niet eens op het muntje zelf, dat is een dood object, maar misbruik ervan door politici en bankiers. Waardoor we nu in een crisis zitten, met als gevolg dat er een berg mensen op straat staan, cq een faillissement aan hun ribben hebben, met als gevolg dat ik aantoonbare afname heb in de hoeveelheid zakelijke opdrachten. Om eens wat te noemen, ook al stond dit totaal niet ter discussie.

Want waarom dat verder van toepassing is, op een topic over de PVV (buiten het con-EU puntje), en/of op jouw gebrek aan onderbouwing van je PVV-haat, is voor mij dan weer de vraag.

Want verder dan het voor de PVV unieke minpuntje 'eenmanspartij', ben jij nog nooit gekomen. De rest is ofwel van toepassing op meerdere, zo niet alle partijen, of gewoonweg uit de lucht gegrepen nonsens. Zoals je HELE plemp, dat het voor dit kabinet VEEL beter was in Nederland. BULLSHIT!!!

ZKH EénOog | 15-07-12 | 16:20

Reclamemannetje Matthijs van den Beukel heeft het nog steeds niet door.
Het gaat niet om de persoon Wilders.
Wat voor toestanden er ook spelen rond de PVV en Wilders, en hoe hard die ook opgeblazen worden door mensen als Johnny van den Beukel en de msm.
Het gaat om zijn verkiezingsprogramma dat Nederland nou eens niet overlevert aan de Brusselse dictators en hun beleid tav immigratie en de de islam !!!!!!!!!!
.

Rest In Privacy | 15-07-12 | 16:19

@necrosis | 15-07-12 | 16:11 : Inderdaad, daar zal de kladjesschrijver best buikpijn van krijgen.
41% van de reaguurders gaat op de PVV stemmen, je gaat je dan afvragen wie er hier echt voor lul staat (quote van Quid)

Mazzeltov | 15-07-12 | 16:18

Als de PVV niet de oplossing is, welke partij is dan een echt alternatief? Jammer dat je daar niets over hoort.

Unique-Cougar | 15-07-12 | 16:15

Geert is tenminste betrouwbaar, die marchandeert niet met zijn principes.
Geert is wars van politiek, Geert komt op voor Henk en Ingrid.
Geert is niet rechts, hij is sociaal. Geert is niet links, Geert weet wat het bedrijfsleven nodig heeft.
Geert zorgt voor bejaarden. Geert staat voor goed onderwijs.
Geert
Geert
Geert!

2emeREP | 15-07-12 | 16:14

@pius

Dogma is toch een film met Ben Affleck??

Is maar een domme man, dat beweren trouwens de mensen als je op de pvv stemt.

Nutter | 15-07-12 | 16:14

Voordeel van de kladjes van Quid, zorgen wel weer voor scherpe reacties hier, zoals van @roverheid | 15-07-12 | 16:02

Mazzeltov | 15-07-12 | 16:11

@roverheid | 15-07-12 | 16:02
Na het 'stemmen' zag ik dat PVV de koppositie te pakken heeft.
Hopelijk ga ik dezelfde cijfers zien op 12912.
Ik ben die linkse opvreters meer dan zat.

necrosis | 15-07-12 | 16:11

@dekromme | 15-07-12 | 15:55
Als je dit zo ziet dan is het toch jammer dat we vanuit Nederland niet op EP kandidaten uit andere landen kunnen stemmen. Nederlandse partijen vaardigen doorgaans alleen eurofiele parlementariërs af naar Brussel-Straatsburg-Brussel-Straatsburg-...

PietGeniet | 15-07-12 | 16:10

@zeg maar jansen | 15-07-12 | 15:59 : Schrijfsels willen nog niet zeggen dat je dan ook een schrijver bent.
1.
SCHRIJFSELS
1) Briefwisseling 2) Brieven 3) Correspondentie 4) Kladjes
Laten we het maar op Kladjes houden en dan druk ik mij nog positief uit.

Mazzeltov | 15-07-12 | 16:08

@neemjemoederindemali | 15-07-12 | 16:04
Wedden dat ik een combi kan leveren om die 40 miljard te vervoeren?
Dat is namelijk mijn business!

necrosis | 15-07-12 | 16:07

@necrosis | 15-07-12 | 15:54

Zulke grote vrachtwagens bestaan helegaar niet.

neemjemoederindemali | 15-07-12 | 16:04

@ Zymon | 15-07-12 | 15:48

Zal wel meevallen als je de tussenstand van de Poll voor de aankomende 2e kamerverkizingen bekijkt.
www.geenstijl.nl/poll/pollresult.php

12 september rekenen we af met de firma's LIEG EN BEDRIEG. (lees: VVD,D66,CDA,PVDA, GL)

roverheid | 15-07-12 | 16:02

@pius 15:39
dank voor het compliment! een zeer inhoudsvolle en holistische reactie, daar kunnen we wat mee.

gooi en smijtwerker | 15-07-12 | 16:02

@Zymon | 15-07-12 | 15:48
'Links' heeft z'n best gedaan om het Wilders onmogelijk te maken.
Neem die Kunduz-missie, qua stemmen (in de maatschappij) was de meerderheid tegen, dankzij opperbevelhebber Cohen ging elke linkse partij lijnrecht in tegen de mening van Wilders/ PVV om zo elke uiting van PVV in de kiem te smoren.
Wilders is tegen?
Dan stemt links vóór, vandaar die nieuwe missie in Afghanistan.
En wat een zegen is dat voor de mensheid....
*kotst op GroenLinks*

necrosis | 15-07-12 | 16:02

Jammer Quid, de oordoppen en oogkleppen zijn allang weer opgezet door onze geert-adepten.

propper1000 | 15-07-12 | 15:59

Mazzeltov | 15-07-12 | 15:57 Het is geen zanger.

Jij schreef dat je een ban kreeg door zijn schrijfsels. Dan is het een schrijver.

En die ban, kreeg je die dan zomaar of na een reactie? En was het dan je reactie waarom je geband werd?

zeg maar jansen | 15-07-12 | 15:59

Goed @ZKH: Vertel mij nou eens welke maatregel van de EU jou direct raakt. Welke regel van de EU zorgt voor zoveel verandering tov de NL regel dat jijeronder lijdt?

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:59

@zeg maar jansen | 15-07-12 | 15:54 : LOL, noem je hem een schrijver ?

Mazzeltov | 15-07-12 | 15:57

"Verdedigen hun idool door dik en dun, vergeven hem elke misstap of negeren deze compleet en zijn kneiter hashtaggeil. Al zou Geert live op TV een minderjarig konijn aan stukken scheuren, dan nog staan ze te klappen.".....

Hier heb ik niets aan toe te voegen. Bard Hari fans lijken aan dezelfde kwaal te lijden.

Irreverent | 15-07-12 | 15:57

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:42 |

Verklaring: Cordon Sanitaire.

ProAsfalt | 15-07-12 | 15:55

@Conan de Rabarber | 15-07-12 | 14:46
Dat is geen pollfucken, dat is de harde waarheid. Maar omdat de waarheid u niet aanstaat gooit u het maar meteen op pollfucken.

DaveyDuck | 15-07-12 | 15:55

@neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:47
Ik stel voor dat we gelijk richting Brussel vertrekken in een grote vrachtwagen, kunnen we direct ons geld ophalen en de beloofde rente.
*alvast nieuwe Bentley bestellen doet*

necrosis | 15-07-12 | 15:54

Mazzeltov | 15-07-12 | 15:50 Niet de schrijver aanvallen.

Dat is een zwaktebod.

zeg maar jansen | 15-07-12 | 15:54

Zymon | 15-07-12 | 15:48

PVV regeerde immers alleen, of zaten uberhaupt in de regering, toch? Ouwehoer niet zo, lees het programma nou maar... Buiten dat zijn de andere partijen erop gebrand dit aan te pakken, toch?

Desmoulins | 15-07-12 | 15:53

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:42

Het enige lachwekkende is jouw wereldbeeld...
Damn, wat moet het mooi zijn geweest in die stolp van je.

ZKH EénOog | 15-07-12 | 15:53

@nu even niet | 15-07-12 | 15:41 : klapt in handen +100

Mazzeltov | 15-07-12 | 15:53

Of.. Justin Bieber = Wilders = Mohammed!!
Allemaal showmannetjes met kritiekloze fanclub.

Jackie Chiles | 15-07-12 | 15:52

Flauw en matig stuk - zeg maar gerust slecht. Goedkope manier om (alweer) de PVV-stemmer alhier op de kast te jagen. Anyway, ik kijk naar de poll hier rechts en dat stemt me weer tevree.

Art Vandelay Ultor | 15-07-12 | 15:52

@(c)ZWITSUL | 15-07-12 | 15:20 |

Zo werkt het kennelijk in een LinksSSR gedrocht.

ProAsfalt | 15-07-12 | 15:51

-weggejorist-

Mazzeltov | 15-07-12 | 15:50

@tormageddon | 15-07-12 | 15:11 |

en daarom: stem tegen de EUSSR!

ProAsfalt | 15-07-12 | 15:49

Oh, en verder vind ik een Tour de France zonder Alpe d'Huez, zonder Mont Ventoux, zonder een etappe met steentjes rond Roubaix en zonder aankomst in Bordeaux eigenlijk helemaal geen Tour de France.
Dat wil ik ook even gezegd hebben. Voor de fuck you zomaar en de godverdomme, omdat het kan. En omdat ik niet aan tafel zit van Wilfred Genee of De Mart.

Stormageddon | 15-07-12 | 15:49

Ach gut, zie de Bewildertjes hier toch eens van ongenoegen zitten te soppen in hun drijfnatte slipjes... Point clearly made Quid

Enne hoe zit het trouwens met het vorige probleem dat Wilders voor ons zou OPLOSSEN! De Kutmarokkaantjes. Is die daar al klaar mee ofzo. Ik zie het leger nog steeds niet in de wijken, de kutmarokkaantjes des te vaker, maar hoor hem er nooit meer over... Wat kan mij Europa schelen als je hier niet eens normaal de straat op kan, maar blijkbaar is Greet die belofte alweer vergeten???

Zymon | 15-07-12 | 15:48

@pius | 15-07-12 | 15:06

Weleens van voortschrijdend inzicht gehoord???

ProAsfalt | 15-07-12 | 15:47

@necrosis | 15-07-12 | 15:41

We zijn het eens, doen we eerst DH en daarna Brussel of gaan we gelijk naar Brussel/Frankfurt?

*Pekketel zoeken gaat*

neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:47

Dat programma van Greet.

Zo doen ze het in Albanië ook.

zeg maar jansen | 15-07-12 | 15:47

@Wees_eens_creatief: Behalve dat alle partijen reeds standpunten hebben overgenomen van de PVV en er veel partijen zijn die met moties van de PVV mee stemmen? Wel even bij de feiten blijven hé.

poepkop | 15-07-12 | 15:46

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:42

Serieus?
Voor het gedoogkabinet was alles dus geweldig...
Geen bankencrisis, geen Islam, geen problemen met immigratie, onleefbaarheid in bepaalde wijken, geen staatsschuld, geen dictatoriale trekjes van de EU, geen opkomst paralelle samenleving etc.

Daarom zijn figuren zoals u dus niet serieus te nemen, lachwekkend gewoon.

Desmoulins | 15-07-12 | 15:46

@Nutter | 15-07-12 | 15:41

Je weet toch wat een dogma is? Nou dat dus.

pius | 15-07-12 | 15:44

@vetkleppert | 15-07-12 | 15:40
;)

pius | 15-07-12 | 15:43

Wat ik zo bizar vindt is de blinde adoratie voor Wilders, ondanks 0,0 prestatie. Voordat Wilders ook maar iets te zeggen had, zon 2 jaar geleden, kende Nederland een van de hoogste welvaartsniveaus en was het een vd beste economieën.... opgebouwd door PvdA, CDA en VVD. Gelukkig hebben deze partijen nog iets krediet. Zo blijft Nederland nog een beetje bestuurbaar.
*
Wilders heeft geen fuck bereikt en zal geen fuck bereiken. Met zijn extreemrechtse veiligeidsagenda en extreem linkse economische agenda.
*
Het is lachwekkend dat een partij met zoveel zetels zo weinig voor elkaar krijgt. Zelfs GroenLinks bereikt meer. Hilarisch dat zijn achterban nog steeds in hem gelooft...

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:42

mijn god wie heeft squid, de onzin lullende inktvis, wakker gemaakt?

Hij heeft iets tegen Wilders, hij heeft vooral iets tegen diens kapsel, dat weten we nu wel.

Wedden dat ie stiekum op hem stemt, hij is nog in de ontkenningsfase.

nu even niet | 15-07-12 | 15:41

@neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:35

Dat zou een catastrofale conclusie zijn maar weet je wat, misschien heb je nog gelijk ook. Zou zomaar kunnen.

En dat meen ik nog ook.

pius | 15-07-12 | 15:41

"Een onuitvoerbare sloot agitprop met weinig coherentie en gebaseerd op het betere knip-en-jatwerk. "

Wat maakt dat uit????

Beter goed gejat dan slecht bedacht.

In geval van de PVV wordt het goede van Links en Rechts samengevoegd.

Wat wil men nog meer??

ProAsfalt | 15-07-12 | 15:41

@pius

Geen resultaten gevonden voor dogmapijper

Ehhhhhhh abn?

Nutter | 15-07-12 | 15:41

@neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:37
Ik trek niemand kapotstuk, ik bedrijf de edele kunst der liefde.
Maar we zijn het eens?
*hooivork slijpen doet*

necrosis | 15-07-12 | 15:41

In alle landen van Europa zitten politici aan het roer die binnen Europa alleen maar proberen voordeel voor hun land te behalen. In Nederland is het precies andersom, behalve bij de PVV. Daarom is de PVV de meest Europese partij van dit land.

me,myself and IK | 15-07-12 | 15:40

@poepkop | 15-07-12 | 15:32

Ff coppypasten anders reageer ik niet meer. Ik heb geen zin in scrolltyphus.

pius | 15-07-12 | 15:40


pius | 15-07-12 | 15:37 |
Eens. Maar liever eerder.

vetkleppert | 15-07-12 | 15:40

@gooi en smijtwerker | 15-07-12 | 15:30

Wat jij wilt dogmapijper.

pius | 15-07-12 | 15:39

@Desmoulins | 15-07-12 | 15:34
Daar mag ik niets over zeggen, staatsgeheim en zo...

necrosis | 15-07-12 | 15:38

@necrosis | 15-07-12 | 15:32

100% voor en jij mag Fleur kapodtstuk trekken wat mij betreft.

*hooivork uit vet gaat halen*

neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:37

@vetkleppert | 15-07-12 | 15:27

Het maakt helemaal niets uit, wat er ook gebeurt. We gaan gewoon kapot.

Eurogeddon, Armagelddon of de derivatenatoombom, whatever. Op alle relevante gebieden loopt deze aarde in relatie tot zijn bevolking op de laatste benen.

In de komende 100 jaar zal tweederde van de mensheid verdwijnen en dat is feitelijk niet eens zo'n slechte zaak. Ga lekker leven en respecteer dat we slechts een bacterie op de reedt van een Olifant zijn.

Je bent god niet en Geert al helemaal niet. leve de eeuwigheid!

pius | 15-07-12 | 15:37

Supermatthijs | 15-07-12 | 15:23

Stormfront... Is dat de rechtse tegenhanger van Joop?
Dezelfde soort hatelijkheden alleen dan richting de andere zijde, valt me op.

Desmoulins | 15-07-12 | 15:36

@pius | 15-07-12 | 15:24
In mijn stad was het jaren geleden een flinke 'issue': shoarma met knoflooksaus met 6 soorten DNA.
Eat that!

necrosis | 15-07-12 | 15:36

@pius | 15-07-12 | 15:29

Ik maak me helemaal geen illusies als ik stem, de club Wilders is niet echt mijn favoriet maar zo langzamerhand begin ik te geloven dat gekke Greet het minst debiel is van dat zooitje in DH.

neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:35

necrosis | 15-07-12 | 15:32

En hoe denkt Fleur over necrosis?

Desmoulins | 15-07-12 | 15:34

Beste Popfoto. Mijn naam is Cor van der Laak en wel hierom.

LibertasSimplex | 15-07-12 | 15:33

@Pius: Aha, humor man.

poepkop | 15-07-12 | 15:32

@neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:23
Stemmen is zo 2010, zullen we een staatsgreep gaan plegen?
Enige voorwaarde: ik wil Fleur!

necrosis | 15-07-12 | 15:32

nuance, mijn waarde pius, is jou even vreemd als Jan Kees de Jager financiele kennis heeft.
.
Jij bent dus wel de laatste die zzich achter nuance zou moeten verschansen. Niet iedereen die de doorzichtige stukjes van Quid becommentarieert is een Wildersfanboy
.
Even los van de toonzetting en het blatante gebrek aan stijl kan je helaas wilders niet op alle andere fronten van een verkeerde visie beschuldigen. en dan bedoel ik uiteraard niet alleen maar de cavia politie, " Henk en Ingrid ", de kopvoddentaks en andere vulgariteiten.
.
jij bent zo verblind door je eigen, genuanceerde, politiek correcte, wellevende wereldbeeld dat je geen moment kunt geloven dat het niet de enige weg naar het ideaal kan zijn.

gooi en smijtwerker | 15-07-12 | 15:30

@poepkop | 15-07-12 | 15:25

Ik hou er persoonlijk niet van maar ik zocht naar vergelijkbare grootheden vandaar.

pius | 15-07-12 | 15:30

Eigenlijk best zielig, dat er zoveel domme mensen op de wereld zijn.

white trash | 15-07-12 | 15:30

Vrij vertaald tikt Quid hier: "Ik ben te dom om het partijprogramma van Wilders te snappen, dus tik ik maar weer eens een niet creatief haatstukje waarin ik zeg dat Wilders geen inhoud heeft - dat zal die tokkies die op hem stemmen leren" Hahahahahahahahahahaha

white trash | 15-07-12 | 15:30

@neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:23

Ik zou zeggen raadpleeg de kieswijzer. Ik maak me geen illusies als ik stem, het is al te laat.

Itt tot een aantal projectie-groupies hier die zich nog wel door Geert op het toilet zouden laten naaien omdat hij hen het Walhalla beloofd.

Hoe religieus is dat.

pius | 15-07-12 | 15:29

@Supermatthijs | 15-07-12 | 15:23
Heb je daar bewijzen van, slimmerik?
Of loop je alleen maar wat links-populistisch om je heen te schoppen.
Jij had natuurlijk gehoopt op een veroordeling van Wilders toen hij werd aangeklaagd door 'Links' Nederland.

necrosis | 15-07-12 | 15:29

Goed stuk Quid! Haha. Een paneel vol ingezonden boze brieven.

LibertasSimplex | 15-07-12 | 15:28

@pius | 15-07-12 | 15:24
En hoe verlossen we onszelf dan wel van das vierte Reich dan volgens jou?

vetkleppert | 15-07-12 | 15:27

-weggejorist-

white trash | 15-07-12 | 15:26

Supermatthijs | 15-07-12 | 15:14

Lachen man, weg met ons...

Desmoulins | 15-07-12 | 15:26

@Supermatthijs | 15-07-12 | 15:23

En dus? Die mensen daar behoren toch ook tot de stemgerechtigden van de Nederlandse democratie?

ZKH EénOog | 15-07-12 | 15:26

Hahahahaha spuit 11 mag ook weer een stukje tikken hoor. "ik heb een idee: ik schrijf een stukje waarin ik Geert Wilders vergelijk met Justin Bieber" Hahahaha *proest*

Gelukkig is creativiteit een onuitputtelijke bron, nietwaar Quid? Hahahahahahahaha *van stoel valt van lachen*

white trash | 15-07-12 | 15:26

@Pius: Ah, erg inhoudelijk gereageerd. Misschien is de DPK wat voor u? Ik heb van horen zeggen dat Gerard Joling misschien op de lijst komt. Als u toch de voorkeur aan waardeloze zangers geeft?

poepkop | 15-07-12 | 15:25

pius | 15-07-12 | 15:19

Inderdaad, want welke andere partij is er tegen een federaal Europa en de kwalijke invloed en gevolgen van meer Islam? Noodzaak heiligt de middelen.
Quid ontkracht helemaal niets want hij is weer murw geslagen door de electorale leugens van de VVD.

Desmoulins | 15-07-12 | 15:25

Je bent dus een eurofiel als je tegen wilders bent.

het is heel simpel.

Als je niet van stront vreten houd moet je stoppen met het te eten. En niet vervolgens een riool schoon gaan likken in plaats daarvan.

Stelletje viezerikken.

pius | 15-07-12 | 15:24

@pius | 15-07-12 | 15:19
Kortgeleden gelezen op GeenStijl: een zwitsal waarvan de dochters in een kas wilden werken en niet werden aangenomen omdat ze geen Pools spreken.
Ik wens je succes met rechtlullen wat krom is.....

necrosis | 15-07-12 | 15:24

"Het lijkt alsof iemand zonder enige vorm van schrijftalent heel hard zijn best heeft gedaan om geforceerd een GeenStijl-topic te tikken."

Hey squid dit zegt meer over jezelf dan over een ander.

"Wat wij zelf uiteraard een stuk beter kunnen."

De meeste bij gs wel maar jij niet johnny.

Lokitor | 15-07-12 | 15:24

Johnny Quid ben je nu echt zo naief dat je niet kan zien aankomen dat dit soort verhullende abstracties tegen je gaan werken. Net zoals we 40 jaar lang van opiniemakend Nederland niet mochten denken dat de PvdA weleens kudt zou kunnen zijn voor mens en maatschappij. Denk je nou echt dat het volk morgen gaat zeggen he die Johnny quid die heeft pas een heldere blik. Of denk je dat de mensen morgen gaan zeggen he weer zo'n columnist met een ruggegraat van slagroom die de stutus quo komt verdedigen, omdat ie de verandering niet aankan. Wat denk je nu echt zelf, dat mensen kiezen om verder in de stront te zakken of iedere mogelijkheid aanpakken om eruit te komen. En dit staat echt helemaal los van voor of tegen de PVV zijn. Wat denk je nu echt zelluf?

trippert | 15-07-12 | 15:24

@pius | 15-07-12 | 15:19

Ik ben Anti-Europa en ik haat alles wat met religie te maken heeft, bij welke partij kan ik terecht?

neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:23

@necrosis | 15-07-12 | 15:19

Doe wat je niet laten kan. Ik doelde op Agema. Die schijnt ook op stormfront te posten. Maar dat doen blijkbaar al die PVV- babes.

Supermatthijs | 15-07-12 | 15:23

@ ontlullen | 15-07-12 | 14:19
Onzin, Geert is nog nooit gespot in strakke groene broek.

@ others
De pvv is zeker niet de enige anti eu (overheids) partij. Helaas wel de enige die nu kamerzetels heeft. Mijn stem gaat naar een kleinere partij, waarschijnlijk de libertarische. Het stel incompetente zelfbevlekkers dat nu in de kamer zit.

Tobus | 15-07-12 | 15:22

@Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:00

Het meeste onderontwikkelde tuigh stemt PvdA, gevolgd door SP. Kijk maar eens naar de Amsterdamse politieke verdeling...

Dus wees eens creatief, en verzin eens wat anders dan dat je die dooddoeners blijft ophoesten.

ZKH EénOog | 15-07-12 | 15:21

@gooi en smijtwerker | 15-07-12 | 15:09

Hoezo? Omdat ik tegen Wilders ben ben ik pro-Grooteuropees? Dat is precies dezelfde redenering die Quid in bovenstaand stuk probeert te ontkrachten. Nuance mijn beste.

Maar als Wilders-fanboy is dat waarschijnlijk een onverstaanbare term voor je.

Of ben ik nu vooringenomen?

pius | 15-07-12 | 15:19

@Supermatthijs | 15-07-12 | 15:12
Krijg ik ook je uitleg nog?
Of zal ik direct losgaan op je [!]?

necrosis | 15-07-12 | 15:19

Gisteren pro-Badr Hari, vandaag anti-Wilders... Is de redactie bekeerd tot de Islam?

drivebyguy | 15-07-12 | 15:18

Ik snap het Quid. Ik snap het.

Je bent tegen Europa, maar doet ook tegen de PVV.

Ik weet wel waarom: stiekem hoop je gewoon dat de SGP groter of zelfs de grootste wordt. Of dat nou is omdat je Jezus in je hartje hebt, of gewoon omdat dat meer topicvoer gaat opleveren dan de PVV, daar moet ik nog even achter komen...

ZKH EénOog | 15-07-12 | 15:17

aan de mensen die zo eens zijn met de gevestigde orde, geef eens 100 euro die je niet hebt aan iemand die in nood zit. Doe je dat dan wel?. Ik denk dat ik zo wel voor gek word versleten.

Nutter | 15-07-12 | 15:17

VVD, PvdA, D66, Groenlinks en Christenunie willen onze soevereiniteit, waar menig Nederlander voor is gesneuveld, gratis en voor niets overdragen aan Brussel. Wilders is de enige die zich durft te verzetten, de enige die niet aast op een leuk EU baantje uit de baantjescarrousel. Hij zit er tenminste voor zijn achterban. Wilders heeft maar vijf woorden voor de Eurofielen als het gaat om onze soevereiniteit, maar met name voor jou, Johnny Quid; www.youtube.com/watch?v=5ju4Gla2odw#t=...

Cum_Fraude | 15-07-12 | 15:17

-weggejorist-

Veel Vaak | 15-07-12 | 15:16

@vetkleppert | 15-07-12 | 15:04

Pavlov moet welhaast de uitvinder zijn van de policor cultuur die wij in dit land anno tegenwoordig kennen: één simpele trigger en álle neuzen staan acuut dezelfde kant op. Zeker als die trigger het woordje 'Wilders' is.

Buitengewoon effectief maar tegelijkertijd ook doorzichtig.

Reinaert | 15-07-12 | 15:15

-weggejorist-

PeuterLeider | 15-07-12 | 15:15

getokkificeerde boze blankburgers LOL !

Supermatthijs | 15-07-12 | 15:14

@pius | 15-07-12 | 15:09
Wie durft er bij jou naar binnen te gluren met die 20 Badr Hari's voor de deur:)

necrosis | 15-07-12 | 15:14

pius | 15-07-12 | 15:06

Iemand die zijn eigen falende visie weet te corrigeren is natuurlijk ontzettend dom en hypocriet...
Het is veel beter om principieel achter een ideaal te blijven staan dat door de realiteit al lang en breed ingehaald is, toch?
Dat jij een Eurofiel bent is onderhand wel duidelijk, dat het gepaard met een stuitende domheid en een bord-voor-je-kop gehalte waarbij Chamberlain zelfs een visionair blijkt te zijn, ook.

Desmoulins | 15-07-12 | 15:13

Johnny Quid moet zijn quota halen #9

Boer-konijn | 15-07-12 | 15:13

@poepkop | 15-07-12 | 15:00

Een alternatief voor Wilders. Wat dacht je van Dries Roelvink? Zelfde kapsel en hij kan nog zingen ook.

Dat is winst lijkt me.

pius | 15-07-12 | 15:12

@necrosis | 15-07-12 | 15:10

En wat is jou nick op stormfront ?

Supermatthijs | 15-07-12 | 15:12

Als Geert Wilders het antwoord is
moet het wel een hele stomme vraag zijn geweest..

DoctahDie | 15-07-12 | 15:12

Maakt geen flikker meer uit, Nederland heeft zichzelf al opgeheven en is onderdeel van Brussel. De macht van de Nederlandse politicus is nihil. Het enige waar Nederland nog autonoom in is, is het cultuurbeleid, ontwikkelingssamenwerking en duurzaamheid. Daarom mocht en kan dat ook allemaal niet worden afgeschaft, want dan hebben de dames en heren politici helemaal geen kut meer te doen. De rest wordt ons door de strot geduwd door de Europese Commissie. De verkiezingen van 12912 zijn nog minder waard dan de verkiezingen voor Provinciale Staten, want zelfs de Provinciale Staten hebben nog meer te zeggen over de provincie dan de Staten-Generaal over Nederland.

Het kabinet wil niet voor niets een kleinere Eerste en Tweede Kamer: er is niks meer te beslissen. De wetgevende macht heeft eigenlijk geen wetgevende macht meer, dat komt op de terreinen waar het om gaat al uit Brussel. Dan hebben we ook niet meer zoveel van dat nutteloze volk nodig. Volstrekt helder. De verkiezingen gaan er nu alleen nog om wie we als vazallen afvaardigen naar de Europese Commissie en dat nutteloze volk in de kamer mag die ministers nog een beetje controleren maar werkelijke beslissingen hoeven er in Den Haag niet meer worden genomen.

Nederlanders zijn collectief al heel lang als de verdediging van het Nederlands Elftal: net als Heitinga, Van der Wiel, Willems en de "controleur" Van Bommel: het zicht op de bal allang kwijt en niet wetend waar de tegenstander naar toe loopt.
En dan verlies je. Van Denemarken, Duitsland en Portugal.

Stormageddon | 15-07-12 | 15:11

Ik stem op Fleur, niemand die mij iets kan verwijten...

necrosis | 15-07-12 | 15:10

Een sterk en verenigd europa yeah right. Daar werkte Hitler ook aan. Is hem gelukkig niet gelukt. Er valt niks te verenigen aan Europa niet in goede tijden en zeker niet in slechte tijden. Toen de sky de limit was en alles nog goed leek te gaan wilde wel al geen europa alleen werd het er toch doorgedramd want dan kon het nog beter worden. Nu zien we duidelijk waar het mis is gegaan en dat we straks op USA gaan lijken grote verschillen en constant behoefte aan nieuw geld.

Veel Vaak | 15-07-12 | 15:09

het zou pa van echt voortschrijdend inzicht getuigen, pius, wanneer jij uit je onhoudbare groot europese droom zou ontwaken.

gooi en smijtwerker | 15-07-12 | 15:09

@vraagstaart | 15-07-12 | 15:00

Wtf, dat had ik niet voor mogelijk gehouden.

*snel kijken gaat*

OT, Wanneer gaat je religieuze geïndoctrineerde geest zich open stellen heer Kwit?

neemjemoederindemali | 15-07-12 | 15:09

Hey Quid, hulde, je hebt helemaal gelijk.
Je mag het dan zo eens zijn met het partijprogramma dat hij inderdaad zo van GS had kunnen overnemen, bij enige kritiek op Wilders zelf, beland je al snel in de LEAVE. WILDERS. ALONE. argumentatie.
En dan nog afgezien van het leger kuddo-klikkers dat zelfs te laf is om zelf ergens op te reaguren.

Ven1V1d1V1c1 | 15-07-12 | 15:09

@vraagstaart | 15-07-12 | 15:00

Thnx mate;)

Er lopen inmiddels allemaal mensen door mijn straat heen die naar binnen willen gluren.

Dus dat is toch meer als waarop we gerekend hadden:)

pius | 15-07-12 | 15:09

"We zijn er uit." ?
Tering, dat is snel.

Err | 15-07-12 | 15:08

@vraagstaart | 15-07-12 | 15:00
*free Hölzenbein spandoek verven doet*

necrosis | 15-07-12 | 15:08

Geert zit als langste in de kamer en was ooit pro-islam pro-EU en pro-Euro. Toch profileert hij zich als anti-establishment, anti-islam, anti-EU en anti-Euro.

Dat is dus ongeveer vergelijkbaar met Assad die zich ineens met heel zijn hart gaat inzetten voor democratie en mensenrechten in Syrië. Of Mourinho die ineens gaat zeggen dat Barcelona zijn favoriete elftal aller tijden is.

En dat dit enorm geloofwaardig is dat hoef ik hier helemaal niet te benadrukken. Voortschrijdend inzicht is immers een groot goed.

Dat zouden meer mensen moeten hebben.

pius | 15-07-12 | 15:06

.. doen (en laten)

Jan Passant mk2 | 15-07-12 | 15:05

Het wordt steeds gekker. Net als de meer gebruikelijke Wilders-hatende verdachten begrijpt meneer Quid nooit waarom Wilders populair is. Net als andere verdachten probeert hij een karikatuur van Geert te kleien om dat karikatuur vervolgens met prikkers en wat voodoo te vernietigen.

Wilders is slechts zo populair, omdat zijn hatende tegenstanders (in alles wat ze doen), de PVV als enig alternatief opdringen.

Jan Passant mk2 | 15-07-12 | 15:05

@Reinaert | 15-07-12 | 14:59
Politiek correct is niet populistisch. Wat het volk niet vindt. En dat ga je dan met een moeilijke bril op je uitgestreken smoel iedere avond op de tillefisie vertellen.
Omdat anders de treinen gaan rijden. Omdat er anders straks geen pensioenen zijn. Omdat al onze welvaart daarvandaan komt. Omdat het anders oorlog wordt. Omdat het sociaal is.

vetkleppert | 15-07-12 | 15:04

Johnny doe eens keer schrijven over vrijheid en welvaart en hoe dat te bereiken ipv de PVV afjanken. Daar hebben we de
- NOS
- RTL
- Volkskrant
- D66, VVD, PvdA, CDA, GL, SP
- AD
- Telegraaf
al voor.

Kom eens een keer met een betoog hoe je toekomstige generatie niet opzadeld met een gigantische schuldenlast. Hoe een EU wel succesvol zou kunnen zijn, Hoe je welvaart kunt scheppen, hoe je geld kan verdienen, hoe je de vrijheid moet verdedigen. En dit soort verhullende abstracties ( afzeiken omdat je bang bent de status quo, die je de positie geeft geld te verdienen aan niks toevoegende opinie, opinie die we al 40 jaar herkauwd voorgeschoteld krijgen, te verliezen) eindelijk eens een keer achter je te laten.

trippert | 15-07-12 | 15:04

Relevante onderwerpen liggen voor het oprapen hoor.

roze_bril | 15-07-12 | 15:02

JQ weet vooral veel van JB.

Blunterman | 15-07-12 | 15:02

Standbeeld voor Quid! Een van de weinigen bloggers en vrijdenkers die zich niet laat intimideren en koorknapen door het onderontwikkelde tuig dat zich "Nederlander" durft te noemen en PVV stemt....+1

Wees_eens_creatief | 15-07-12 | 15:00

@pius | 15-07-12 | 14:57 Mag ik je bij deze feliciteren met het overnemen van de -kop- kontpositie van wijlen Hölzenbein in het min-kuddoklassement?

Voorwaar een prestatie! Wij nuttigen er hier eentje om het te vieren ;-)

*plop*

vraagstaart | 15-07-12 | 15:00

Quid, na gisteren?
Ongelooflijke flapdrol ben jij toch...
Het zal weer zijn om reacties uit te lokken, Eurofiele dwaas.

Desmoulins | 15-07-12 | 15:00

@pius: Bij gebrek aan beter... Geef me eens een alternatief?

poepkop | 15-07-12 | 15:00

@drs.Nee | 15-07-12 | 14:42
Als wat in dat stukkie staat inderdaad waar is, dan kun je niet anders dan concluderen dat Quid door voortschrijdend inzicht tot andere meningen is gekomen. Voorwaar toch niet iets om je voor te schamen, zou ik zeggen. Quid, gaat zo voort! Liever een originele denker waar ik het van harte mee oneens kan zijn dan een hersenloze naprater.

PietGeniet | 15-07-12 | 14:59

Het verschil tussen Justin Bieber en Geert Wilders?
Voor Bieber staan alle bubba's in de rij!
En mensen die PVV en hun 'dierenpolitie' uitlachen:
www.telegraaf.nl/binnenland/12563514/_...

necrosis | 15-07-12 | 14:59

@pius

Een kinderhand is gauw gevuld.

Nutter | 15-07-12 | 14:59

Mensen, don't shoot the messenger, Johnny Quatsch kan er ook niks aan doen.

Conan de Rabarber | 15-07-12 | 14:59

generationnext | 15-07-12 | 14:24

mee eens

verwilderd | 15-07-12 | 14:59

@vetkleppert | 15-07-12 | 14:51

"Politiek correct": contradictio in terminis.

Want wat is correct? Je kiezers naaien door Kondtneuqakkoorden te sluiten? De gansche vaderlandsche politiek is vergeven van volstrekt opportunistische draaikondten die maar één ding voor ogen hebben en dat is hun eigen gewin. De waan van de dag roeleert en regeert, de waarheid van gisteren is met een beetje -pech- geluk vandaag niets meer waard, gedane beloftes hebben een onbekende houdbaarheidsdatum en ga zo maar door.

Correct? Welnee. Rubberen ruggengraat, op z'n best.

Reinaert | 15-07-12 | 14:59

Flikker gewoon een keer lekker op met je wilders-gebash Quid. Begin er zo onderhand een beetje moe van te worden.

OpperGek | 15-07-12 | 14:58

@Che cuevara: En lezen is erg lastig "KAN mijn stem krijgen".

poepkop | 15-07-12 | 14:58

@Che_cuevara | 15-07-12 | 14:51

Als Henk en Ingrid morgen besluiten dat stront eten gezond en lekker is staat Geert overmorgen bij nieuws-uur een bak stront leeg te eten.

En dat Quid dat fenomeen plus de religieuze heldenverering van de grootse pluchefellatioist van alle kamerleden op amusante wijze beschrijft vind ik briljant ja.

Al ben je hier natuurlijk al snel briljant als je naar het gemiddelde niveau van de reaguurders kijkt.

Dus dar heb je een punt.

pius | 15-07-12 | 14:57

Geert is Bieber? Dit is de eerste keer dat iemand insinueert dat Geert lesbisch zou zijn. Raar.

rara | 15-07-12 | 14:56

Zeg Quid, wordt het niet eens tijd om over een andere hobby na te denken als onzin en anti PVV stukjes op GS neer te kalken?
Misschien is postzegels verzamelen iets voor jou.
Valt het je nou nog niet op dat gezien de ++ en de -- bij reacties niet in jou voordeel zijn?
Bezoekers van deze site zijn jouw irriterende jegens de PVV schrijfsels behoorlijk zat.
Geldt trouwens ook voor je collega's, zal mij benieuwen wat jullie op of na 12 september er uitkramen via de digitale snelweg wat betreft de PVV.

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 15-07-12 | 14:56

@pius | 15-07-12 | 14:51
Krijg eens jeuk op een plek waar je niet bij kan!

necrosis | 15-07-12 | 14:55

@tittn | 15-07-12 | 14:49
en LOL @ alle minireaguurders die nu met een strak piemeltje lopen omdat de PVV een keertje geflamed wordt. Wij lachen wel na 12912.

Conan de Rabarber | 15-07-12 | 14:54

@gentle giant| 14:43
Je vergist je!
Als je goed kijkt, zie je de veurzittert Spekman met de moeder van de dochter van Diedericcck.

fuckje | 15-07-12 | 14:53

tittn | 15-07-12 | 14:49 | + -1 -
Het was ook vroeger allemaal pro-Wilders hier.

Charles de Batz | 15-07-12 | 14:52

@CupDCake | 15-07-12 | 14:47
Die politieke correctheid bestaat alleen nog in de courant, op de televisie en op de radio. En op het werk, natuurlijk.
Prive is meer dan driekwart van mijn vrienden en kennissen gewoon tokkie, fascist, onderbuiker, of hoe ze dat op de tillefisie ook noemen.

vetkleppert | 15-07-12 | 14:51

@Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:42
Een beetje jammer dat Nederland, Duitsland en Finland moeten opdraaien voor een verenigd Europa.
Bovendien hebben Grieken momenteel een pesthekel aan Duitsers en Nederlanders.
Om de simpele reden dat wij ons geld liever op de bank zetten, dan het 10 keer uit te geven (en 9 keer niet betalen).

necrosis | 15-07-12 | 14:51

Alle Geert fanboys en girls tuimelen over elkaar heen om Quids gelijk te bewijzen.

Mooi om te lezen.

pius | 15-07-12 | 14:51

Met zulk een aanhoudend media offensief tegen en een vergrootglas op alles wat rondom hem en de partij gebeurt, moet de inhoud van waar PVV voor staat werkelijk rotsvast zijn. Zijn we niet meer gewend in de Nederlandse politiek, een partij met principes.

smdyasc | 15-07-12 | 14:51

@pius | 15-07-12 | 14:49
Als dit jouw definitie van briljant is, arme pius dan.

Che_cuevara | 15-07-12 | 14:51

@poepkop | 15-07-12 | 14:49
Je mag maar 1 keer stemmen hoor.

Che_cuevara | 15-07-12 | 14:50

LOL @ alle reaguurders die hoopten een pro-Wilders site te vinden op Geenstijl!

tittn | 15-07-12 | 14:49

Briljant stuk Quid. Hulde.

pius | 15-07-12 | 14:49

Ik ben geen fan van Geert, ik wil uit Europa...
pvvprogramma.nl/hun-brussel-europa/

En iedere partij die dat wil kan mijn stem krijgen. Zelfs de Partij voor de Dieren.

poepkop | 15-07-12 | 14:49

@Kansleaus | 15-07-12 | 14:39
He daar hebben we de taqiya-ridder die beweert geen christen maar wel protestant te zijn :-)

La Bailaora | 15-07-12 | 14:48

weer zo een langdradig stukje van kwit die kant noch wal raakt?
ik lees de reaguursels wel, is makkelijker doorheen te worstelen.

sitostick-de2e | 15-07-12 | 14:47

@vetkleppert | 15-07-12 | 14:38 Ik weet het. Maar het gaat niet alleen om boerka's en hoofddoeken. Het gaat er om dat de "gewone" mensen die hard moeten werken voor hun geld, zich niet gehoord voelen door "Den Haag". Zij krijgen het gevoel dat Geert Wilders hun problemen verwoordt en serieus neemt. De gevestigde politici zetten hem weg als een enge racist en daarmee zeggen ze indirect dat mensen die niet alleen maar voordelen willen zien van onze vrijheid-blijheidcultuur en multi-culti-kleurenblindheid, ook enge racisten zijn. De grootste plaag waar Nederland aan lijdt is politieke correctheid. Dat is de echte leugen in onze maatschappij.

CupDCake | 15-07-12 | 14:47

@gentle giant | 15-07-12 | 14:43 Prachtige link. Rinus' nieuwste megahit. Met de bloedmooie Romana die met haar sensuele dans de show steelt. Onvergetelijk!

lijn5 | 15-07-12 | 14:47

Quid die weer eens probeert met het op onbeholpen wijze bashen van Wilders wat comments te genereren?

*geeuw*

vraagstaart | 15-07-12 | 14:46

necrosis | 15-07-12 | 14:38 |
Nee, stem geen D66. Maar ben inderdaad wel voor een sterk & verenigd Europa. Alle macht & geld is & lijkt me wat overdreven.

Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:42

Ach, de race is in feite gelopen. Je moet toch wel in hogere machten geloven als je nu nog denkt de mening van de kiezer, die nu al dan wel volgende week op de camping zit, en daarna dagelijks met de in veel bier gedompelde bbq bezig is, te kunnen veranderen. Kortom, Rutte is te laat! Zijn verhaal komt niet meer aan. Wie nu nog begint met campagne voeren is te laat, dus ook didi samsie. Het is als straks de scholen weer beginnen nog net twee weken. Daarin is de gemiddelde Nederlander bezig zijn vakantie te verwerken, en al helemaal niet met tendentieuze babbeltjes van éne blijkbare anti-Wilders zeloot johnny quid, of nog meer maoïstisch geleuter van Em- iel Roemer, of eurofiel bedrog van pechtold. Kritiek op het PVV-programma? Nou dan stem je er toch gewoon niet op? Wat is het probleem? Het probleem is dat de schrijver van deze prut- kolom zich net als een aantal andere vingertje wijzende zeloten in dit land moreel superieur waant... Wekt bij mij braakneigingen op. En ze zijn blijkbaar als de dood voor de verkiezingsuitslag... Want stel nou eens dat Wilders niet iets van 25 zetels, maar iets van 35 zetels haalt... Dan gaat hun soosialistische droomcoalitie in ieder geval niet door, of je krijgt een bijzonder zwakke regering, die zeer spoedig uit elkaar valt, resulterend in nog meer zetels voor Wilders. Bij dezulken als de schrijver van deze prut-kolom overheerst de angst, Wilderofobie kan dat heten...

brekebeen | 15-07-12 | 14:41

Ehhh zo'n hashtag, ik hoor iedereen er over maar kun je dat ook roken? Zo ja, waar kan ik het halen?. Misschien dat ik dan die stukkies van Quid wat beter kan behapstukken

PythonJunkie | 15-07-12 | 14:40

@Ven1V1d1V1c1 | 15-07-12 | 14:32
I know. "Se motte se allemoal kepotsgietuh!!" doet het wat dat betreft vaak beter. Die gooien we er straks maar weer es uit tbv het kudogemiddelde.

Godsammekraken | 15-07-12 | 14:39

Hulde, Quid!

Kansleaus | 15-07-12 | 14:39

@Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:20
Jij bent zo'n enge D'66 stemmerT die alle macht en geld naar Brussel wil overhevelen?

necrosis | 15-07-12 | 14:38

Johnny Quid, de afvallige christensocialist is aan het solliciteren voor een column in Trouw, waarschijnlijk de foutste babyboomerskrant van Nederland.
.
weldenkend-verhevenheid en een linkschristelijke levenshouding zijn belangrijker dan inhoud. Een mooie plek voor een vrijgemaakte, de hypocrisie het centrale levensthema.
.
en het is weer zondag. eerst Paternotte met zijn vaste VVD-reclame en een schop na aan de PVV. Dan Quid er nog eens overheen als de modderbrakende spuit elf, twaalf en dertien. Geef nou maar eens toe dat je gewoon op de lijst van De christenUnie wilt. De HypochristenUnie om precies te zijn.

gooi en smijtwerker | 15-07-12 | 14:38

@CupDCake | 15-07-12 | 14:34
Het is helemaal niet alleen maar in een kansenwijk.
Ik ben vijftien jaar geleden gevlucht uit islamsterdam. Ik woon in een koophuis in een keurige wijk. En ook hier kan je inmiddels al genieten van de kopvodden en de boerka's.

vetkleppert | 15-07-12 | 14:38

@Greed=Good | 15-07-12 | 14:27
Voor doodsbedreigingen moet je toch bij andere "groeperingen" zijn.

Che_cuevara | 15-07-12 | 14:36

Zolang bakfietsmoeders hun kinderen op witte scholen doen mogen ze van mij niet roepen dat tokkies ongelijk hebben. Iedereen die beweert dat Henk en Ingrid alleen maar vanuit onderbuikgevoelens stemmen, heeft nog nooit in een kansenwijk rond gelopen en met de mensen daar gepraat. De PVV is niet voor niks zo'n grote partij geworden. En er zal steeds opnieuw een PVV-achtige partij zijn zolang de "gevestigde orde" weigert om de realiteit aan de onderkant van de samenleving te erkennen en aan te pakken.

CupDCake | 15-07-12 | 14:34

Mr. Quid dank voor het onleesbare typewerk. Door uw wekelijks geklaag over Geert vind ik hem steeds charmanter worden en geloofwaardiger.

Ik als Nederlander met een ander geboorteland zal dan ook met alle plezier weer op deze man stemmen.

Je mag zeggen wat je wilt over hem, maar zijn focus ligt op DIT land en op de gewone burger die wil werken om NL op te bouwen en aan het einde van de maand geld over te houden in den portemonnee.

U bent bang.

Mvg,

Nosverraad(t)u

PS :
www.joop.nl/solliciteren

nosverraadu | 15-07-12 | 14:34

Johnny uitleggen waar 'm de kneep nu echt zit, heeft 0.0. Johnny is hèt voorbeeld van: wel horen, niet luisteren. Een D66'er. Zoals Peggold. "Grrrrrr Wilders, grrrrrr". Maar verdere inhoud, njet, nada, nopes, niets... dusch. Gaat zo voort Johnny, we nemen je steeds minder (niet) serieus. De -1tjes stapelen op en het zal niet lang duren voordat we hopen dat je Quid. Als je inhoudelijk nu iets had..., maar helaas...

Nafta78 | 15-07-12 | 14:34

nee je wordt lekker van die andere eerlijke partijen hier in nederland met hun pro eu geluid zelfs herr stalin roemer die eerst fel tegen was heeft zijn standpunt afgezwakt nu hij zicht heeft op het pluche eerst bepleiten dat ministers teveel verdienen maar nu hij eventueel op het pluche kan komen te zitten ff roeptoeteren dat de ministers de helft in de partijkas moeten storten pfff uit alle kwaden in de politiek kies je dan beter justin bieber/geert wilders hij is er voor de nederlander niet voor de eu draag jij al je geld maar over naar brussel johnny quid bovendien ben jij wel heel erg met politieke stukjes schrijven zo onpartijdig proest waar is me kotsteiltje !!!

the handyman | 15-07-12 | 14:34

-weggejorist-

Moxtla | 15-07-12 | 14:34

De kampioen pluche-plakken heeft zo z'n aantrekkingskracht op een bepaald type Nederlanders die niet echt vooraan hebben gestaan tijdens het uitdelen van hersencellen.

Inguz | 15-07-12 | 14:33

@Godsammekraken | 15-07-12 | 14:24
Is te hoog gegrepen hier en word jij derhalve niet gemind.

Ven1V1d1V1c1 | 15-07-12 | 14:32

Justin Quid weer aan de racepoep over Wilders, ik begin te vermoeden dat Quid gewoon een Joop-mol is. Jolo's aangetrouwde neef van moederskant of zo. Moet wel. Kan niet anders.

Conan de Rabarber | 15-07-12 | 14:32

Johnny Quid de huis pvv-basher.
Lekker voor het evenwicht op de site: "We zijn heus geen pvv liefhebbers hoor!"

MultiLevel | 15-07-12 | 14:31

@Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:20
En je geeft me weer een reden erbij om PVV te stemmen.

Che_cuevara | 15-07-12 | 14:30

@Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:20
Die vuilbekkerij van je zou niet misstaan in de panelen van Joop.nl
Overigens hoor ik je niet over grote groepen mensen die door andere politieke partijen worden geschoffeerd.
En dan bedoel ik het kontneuq-akkoord!

necrosis | 15-07-12 | 14:28

En nu achteroverleunen Sjon, en wachten tot de doodsbedreigingen binnenstromen.

Greed=Good | 15-07-12 | 14:27

Volgens bovenstaande logica kun je dus ook stellen dat Wilders een soort van Johnny Quid is.

Conan de Rabarber | 15-07-12 | 14:27

@ Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:26
Ja, geef er maar weer een draai aan, haatzaaier. Doen die haatbaarden ook.

Fijnstoffer | 15-07-12 | 14:27

Wayan | 15-07-12 | 14:22 | + 1

Waar jij gewillig aan meedoet. Vele frusti Geertadepten zullen nog volgen. Als je Quid echt wil pakken moet je dus niet (!) ik herhaal, niet (!) reageren. Maar ja, wat moet je anders op zo een regenachtige zondagmiddag?

de nakketikker | 15-07-12 | 14:27

Je kunt zeggen wat je wilt over em, maar in madrid is zijn gelijk weer bewezen, aangezien daar vandaag de pleuris is uitgebroken omdat de spanjaard de straat is opgegaan. Maar daar hoor je onze "betrouwbare" communistische staatszenders natuurlijk niet over

dani7902 | 15-07-12 | 14:26

Fijnstoffer | 15-07-12 |14:24
.
Wilders heeft niets met Joden, hij heeft iets met Zionisme.

Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:26

Die D66'er JonnyQuid kan tegenwoordig niks anders doen dan PVV bashen.... serieus man, ben jij journalist? Wat was je laatste stukje wat NIET over de PVV ging?
Niveau van GeenStijl is qua inhoud door Quid tot een dieptepunt gedaald.

Quidje stemt liever op de VVD of D666. Quid betaalt liever straks 21% btw, helpt graag de hardwerkende pipo's bij ABN AMRO, en is voor een verhoging op accijns en draagt graag zijn steentje bij aan de ontwikkelingssamenwerking in de wereld.

Liever PVV dan je ziel verkopen aan Griekenland, Spaanse banken, Real Madrid etc etc.
PVV is de enige partij die voor hardwerkende, nuchtere Nederlander opkomt.
Daarom: PVV, omdat ik Nederlander ben.

generationnext | 15-07-12 | 14:24

Het Wilders-schip dat met vazalachtige, blinde en geknechte aanbidding drijvend gehouden wordt, maakt steeds meer water in de golven van de rede.

Simon de Danser | 15-07-12 | 14:24

@Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:20
Hee, totale LUL, is het nu nog steeds niet tot je doorgedrongen dat Geert een jodenliefhebber is? Iedereen is op zoek naar bewijzen dat hij koffertjes vol poen van zijn joodse vrienden heeft ontvangen, en jij komt met een fucking volidiote Godwin aankakken ... Tuig ben jezelf.

Fijnstoffer | 15-07-12 | 14:24

Gelukkig zijn al die andere politici de Kanye West van de politiek of niet Johnny? In dat geval ga ik liever voor een jong pop idool wat nog kan groeien dan de zichzelf op de borst kloppende mastodonten die in hun jaren meer burgers genaaid hebben dan Wilders ooit zal lukken.

StijlvolRechts | 15-07-12 | 14:23

Geert will never say never

korhoender | 15-07-12 | 14:23

Het is geen partij maar een éénmansshow van een 'one trick pony'. Dat blijkt er ook maar weer eens uit hoe hij met zijn partlementsleden om gaat. Deze lui hebben drie jaar lang -hun muil moeten houden- zich moeten laten stigmatiseren, naar zijn narcistisch megalomane denkbeelden en worden vervolgens zó aan de kant gezet.
Dan kan je niet anders verwachten dan dat ze de vuile was buiten zetten, al is dat niet veel omdat ze vanwege die dictatoriale verenigingsstructuur al die tijd overal buiten zijn gehouden.

Ven1V1d1V1c1 | 15-07-12 | 14:23

Jongeheer Bieber is een uitstekend vocalist.

colonnecinco | 15-07-12 | 14:23

Leuk kontschoppen en fingerpointing Johnny Quid maar waar is jouw inhoud? Beetje puberaal stukkie voor de regenachtige zondagmiddag, dus goed voor veel comments.

Wayan | 15-07-12 | 14:22

@Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:20
Ik zal aan je denken als ik ga stemmen. Dan heb ik nog meer plezier in al dat schofferen en vernederen.

vetkleppert | 15-07-12 | 14:22

-weggejorist-

Charles Bukowski | 15-07-12 | 14:20

Wij wachten nog steeds op je "constructieve en betere manieren om te strijden tegen de dictatuur van Europa, het pseudo-communisme van de SP, de criminele schoften die heersen in bepaalde straten en wijken en de religieuze waanzin van orthodoxe godsdiensten."

Fijnstoffer | 15-07-12 | 14:20

Met het verschil dat Beliebers wel redelijk alternatief kunnen kiezen als ze Justin zat zijn...

Tommygunner | 15-07-12 | 14:20

had ik al gezegd dat ik gewoon PVV stem .. de enige anti EU partij .. FUCK BRUSSEL ! :)

(c)ZWITSUL | 15-07-12 | 14:20

Tja, hij stijgt weer in de peilingen dus moeten ze er wat aan doen.
De vorige trukjes om de PVV klein te krijgen zijn helaas mislukt.

Che_cuevara | 15-07-12 | 14:19

Grappig hoor, maar het gaat helemaal niet om Wilders. Wilders is het gevolg, geen oorzaak. Het gaat erom dat er geen enkele andere partij is die naar de bevolking wil luisteren. Al die idioten in Den Haag zitten daar om hun eigen zakken te vullen. De PVV is wellicht geen goed alternatief, maar het is wel de *enige* club die erop tegen is om per jaar structureel 40 miljard richting de EUSSR te sturen. Of moeten we de grisstenbroeders van de SGP serieus nemen?

Hoe dan ook - geen enkel standpunt van welke partij dan ook doet feitelijk nog ter zake. De EUSSR is het enige dat telt. Al het andere is bijzaak en holle retoriek.

Zo, en nu naar het strand.

#plop

Parsons | 15-07-12 | 14:19

Geert lijkt eerder op Nostradamus, die had ook altijd gelijk.

ontlullen | 15-07-12 | 14:19

Wat een onzin. Geert heeft nog nooit gelogen.

BozeMan | 15-07-12 | 14:19

#teamwilders omdat voor lul staan nog altijd vele malen beter is dan onderworpen worden aan de regenten in #brussel

paost712 | 15-07-12 | 14:18

Tja, of Geert, of Europa...

eekhoorn14 | 15-07-12 | 14:18

De ene dag is Blonde Greet de reïncarnatie van Ome Adolf, de volgende dag is 'ie een kopie van een kindsterretje. Juist.

Laat alle critici eens een steady koers varen, da's voor iedereen wel zo duidelijk. Kritiek is prima, inhoudelijke kritiek is nog beter maar zweefteefassociaties zijn uit den boze. Lijkt me.

Reinaert | 15-07-12 | 14:17

Dat minderjarig konijn aan stukken scheuren wil ik zien! #scheurstukdatkonijn

Freddie Stobart | 15-07-12 | 14:17

Als Geert Justin is, is Johnny een goede schrijver.

Juustem | 15-07-12 | 14:17

#lul maar tegen mijn kont, want mijn kop is ziek. U weet wel waarvan.

vetkleppert | 15-07-12 | 14:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl