Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Krakers nog steeds vast

doekiesZeker bang dat GrootLinks aan de macht komt straks. De blauwe vrienden van de M.E. zijn aan het theedrinken geslagen met de krakers in Fort Pannerden. Tenminste na drie dagen van beleg zijn de lichtgewapende troepen er nu nog niet in geslaagd een klein groepje kudtkrakers uit het beschermde natuurgebied en het monument te krijgen. Hoe moeilijk kan dat goedverdoemme nu zijn om een stel blowende vaatdoeken uit een oud gebouw te schoppen. Maar nee, geen traangas, geen pepperspray, geen overvliegende F-16's. Beste mobiele eenheid, wij lezen zojuist dat een overgebleven roedel zich heeft vastgelast achter een stalen deur ergens diep in het bolwerk (met muren van 2 meter dik). Kortom, probleem opgelost. Stop er maar mee. De herstelwerkzaamheden kunnen beginnen, werk alleen even die lelijke deur weg. Krakerkarkassen zijn best leuk voor het nageslacht. Update:De 'milieuvriendelijke' krakers hebben het fort volkomenuitgewoond en vervuild achtergelaten. Het opruimen van de troep gaat nog weken duren.

Reaguursels

Inloggen

@Winter: Doe je toch weer generaliseren. Het stukje wat jij nu quote gaat voornamelijk over buitenlanders. Lijkt mij duidelijk dat het in dit verhaal niet over die buitenlanders gaat. Ik heb in mijn bezoeken aan studentenhuizen en kraakpanden alleen maar het tegenovergestelde gezien: Onderhouden en schoon genoeg. Overigens de vieste omgeving die ik heb gezien was in een studentenhuis, dus ja. Het is maar net welke stad je zit en welke soort mensen je er hebt zitten lijkt mij zo.

San-San | 11-11-06 | 19:55

HET KRAKEN GAAT NIET MEER DOOR!

haha

Winter | 10-11-06 | 04:58

‘Ach meneer, hou op, schei uit,’ zegt inspecteur Hygiënisch Woningtoezicht Henk Plenter van de GG&GD. ‘Dat buitenlandse krakersvolk is zó smerig.’ Plenter kan het weten. Dagelijks bezoekt hij panden die op de nominatie staan ontruimd te worden wegens ernstige verontreiniging en stankoverlast. De laatste jaren zitten daar ook veel kraakpanden bij. ‘Vooral de Zuid-Europeanen zijn berucht. Als zíj in een huis hebben gezeten, dan danst het van de luizen en liggen er overal injectienaalden.’ Fatsoenlijke sanitaire voorzieningen behoren voor sommige Spanjaarden en Italianen niet tot de eerste levensbehoeften. ‘Ze doen hun grote boodschap gewoon in de hoek van de kamer. En ik tref ook altijd overal emmers met urine aan. Om nog maar te zwijgen van wat zestien honden kunnen produceren.’

www.vrijnederland.nl/vn/show/id=47066

krakers zorgen juist dus voor dat oude panden naar de tering gaan

Winter | 10-11-06 | 04:56

Gebruiken ze anno 2006 nog steeds dat "uitgewoond en volkomen vervuild" fabeltje?
In mijn tijd stond er dan vaak ook nog bij "de eigenaar zit met tonnen aan schade".
Ach ja, de ME is door het pand gegaan ,de slopers die al klaar stonden hebben gelijk alles kort en klein geslagen om te voorkomen dat het pand ooit nog herkraakt zou kunnen worden ,en DAN mochten de cameras van AT5 even de ENORME schade komen filmen.
Zo deden ze het toen ,en zo gaat het dus kennelijk nog steeds.
Riooljournalistiek van de bovenste plank, klakkeloos overgenomen door Hoxha.
Knap staaltje journalistiek onderzoek weer, hulde!

LoudAndProud | 09-11-06 | 17:46

En schijnbaar weten mensen hier niet veel van krakers. Zoals PisFinger. Kom op man, krakers zijn gewoon mensen die een niet bewoond gebouw gaan bewonen, en zo'n gebouw, afhankelijk van de gemeente (want daar moet een kraak aangevraagd worden) moet dan 1 jaar ofzo vrijstaan en geen planning hebben etc. Ik ken genoeg krakers die huizen nog fatsoenlijk onderhouden, die studeren dus lekker goedkoop zitten, of werken van 8 tot 5 als elk mens. Tuurlijk zullen er krakers zijn die er een zooi van maken of op andere tijden werken etc, maar wat is het toch met mensen hier die altijd maar lopen te generaliseren.

Hulde aan bloedhoest, inderdaad hebben deze krakers heel goed voor het fort gezorgd, ook rondleidingen aan basisscholen gegeven e.d. Jammer dat men tot brute kracht moet overgaan, zeker weer een groep ME die frustraties kwijt moet ofzo.

San-San | 09-11-06 | 14:16

Dit is echt weer een verhaal aan alle kanten naar de klote gedraaid.
Als allereerst woonden die krakers daar met toestemming van Staatsbosbeheer, mits zij rondleidingen gaven aan (groepen) mensen, welke zij deden. Dit werd dus echt niet in een teringzooi gedaan. Het verhaal ging dat ze er nu een hotel van wilde maken, dat kon echter niet, dan maar een museum, maar daar is het geld toch niet voor. Nu willen ze het anti-kraak gaan maken, terwijl deze krakers eruit moeten omdat in de bestemmingsplan staat dat het geen woongebied is. Al met al dus weer super zielig gezeik van diegene die deze actie begonnen zijn.

Ten tweede, is er de vrijdag voor de inval een gigantisch ska feest gehouden, en wisten ze al van de inval (getipt, zelfs al was het een geheim plan de krakers eruit te schoppen, dus zonder enige waarschuwing of overleg om eruit te gaan en hun spullen vrijlijk te kunnen meenemen). Vandaar dat de deuren zijn dichtgelast (en met slaatwol en zand gevuld zodat een slijptol weinig nut heeft muahaha). Een groep schoolkinderen heeft er overigens langs het hek gestaan, schreeuwend die krakers te laten blijven. Ook bewoners van het dorp hadden er geen moeite mee. De krakers zouden zich zelf overgeven alleen om het feit de bewoners niet tot last te zijn, wat zij ook nooit geweest zijn.

Hiernaast is half krakend nederland uitgenodigd om het fort te bezetten, dus het is alleen nog maar een groot feest geweest. Niks dat zielige gek***er dat het altijd zo'n zooi was geweest etc. Wat een zielige excuses er verzonnen worden, eerlijk waar. Kudt overheid hebben we toch weer.

Overlast voor de bewoners was overigens vanwege het feit dat het gebied als een of andere gevaren zone is benoemd, dus bewoners mochten hun huis niet meer uit etc.

Dat al die onzin verhalen dus even vet verzonnen zijn door de media, overheid etc.

San-San | 09-11-06 | 14:09

er posten alleen maar neo-nazis op deze kutsite. Zodra je iets anders doet dan elke dag in de file naar kantoor gaan om je afdelingshoofd te pijpen voor wat extra kruimels, dan ben je een kuthippie, werkschuw tuig of in het andere geval een kutmoslim. Comments lezen hier bezorgen me een kuthumeur. Bedankt allen daarvoor, 'you are all part of the problem'

Hesselbollah | 09-11-06 | 11:07

@ dolerend 08-11-06 @ 16:16:
Krakerts werken op dagen dat jij vrij bent, vrij weinig dus. Aan de andere kant, wie neemt ongewassen langharige krakerts aan?

@ LoudAndProud 08-11-06 @ 16:20
Tja, maar als iedereen dat al weet, krijg je ook geen 200 comments...

@ Conan 08-11-06 @ 16:49
Hallo! Dat pand kost net zo goed geld als het leeg staat. Lekker argument.

PisFinger | 09-11-06 | 11:01

Ik ben in genoeg kraakpanden geweest om te weten dat veel vd hier gespuide vooroordelen over krakers voor 50% vd krakers kloppen. Mannekes die door het geld van hun rijke ouders naar anti-globalisatie demonstraties in verre oorden kunnen etc.
Maar de andere 50% is niet zo en met name die lui van dit fort hebben een positieve bijdrage geleverd. Zonder die krakers en hun rondleidingen lag het fort nou nog steeds te rotten zonder enige bestemming.

Bloedhoest | 09-11-06 | 10:01

@stamppot hete bliksem 09-11-06 @ 07:17
Hadden mijn eigen woorden kunnen zijn

De stampot wordt voor uw wel zo heet gegeten als ze wordt opgediend
Is uw tong al verbrand? De mijne nog niet...

.HerNihilist | 09-11-06 | 09:45

Die update is natuurlijk ook weer prachtig. Doe je een inval en haal je alles overhoop en dan klagen dat het zo'n troep is ( er zijn zelfs kleren en persoonlijke spullen gevonden, tjonge !! ). Dat weken opruimen lijkt meer de trage werkwijze van ambtenaren aan te geven trouwens.
Als je in een Vinex opgroeit dan is een krakerswoning even schrikken. Maar zeker niet minder, en in ieder geval een stuk gezelliger.
Is toch sneu hoe GS , normaal redelijk geinformeerd, deze keer achter het overheidsfabeltje aanloopt en braaf bericht wat men aangeeft.

noorderling | 09-11-06 | 09:25

Wat doet Ruud van Nistelrooy op die foto....

The Freak | 09-11-06 | 09:09

En toen die krakerts uit Fort Pannerden waren geklopt gingen ze maar granaatschieten op de PCM. En aangezien retro in is noemen we ons RaRa. Waarom vielen ze nou niet per ongeluk van die brug af (met dat stuk beton aan de pootjes natuurlijk).

troep | 09-11-06 | 09:03

... en toen reaguurde HerNihilist maar heel verstandig niet meer.

stamppot | 09-11-06 | 07:17

Ach kraken is dadelijk verboden en dan is dit probleem ook weer opgelost.
Nog even het oud zeer ontruimen en de lozers zijn verdeeld.
Geen linkse bolwerken meer, geen AFA terroristen (kan Michiel Smit weer rustig het recht van vrije meningsuiting doen op de spreeksteen in A'dam).
Kunnen ze lekker berichten schrijven op het gecensuureerde IndyMedia.
Kraker is een uitstervend, incestueus ras wat over een paar jaar alleen nog maar in een oud woordenboek te vinden is.

2amazing | 09-11-06 | 00:44

@kloodtviool 08-11-06 @ 23:26

Wereldvreemd, dat zeker, en daarom is het ook dat ik met uw soort 'de puristen' die zich al te veel met het doen en laten van andere mensen bemoeien weinig op heb.

.HerNihilist | 08-11-06 | 23:54

Met een beetje geluk leren deze krakelingen om wasknijpers ofzo te maken in de bak, hoeven ze als ze vrij komen ook geen uitkering meer aan te vragen.

Maorijnissen | 08-11-06 | 23:51

Het is 'betaalt'. Terug naar school en opnieuw beginnen, lutser!

stamppot | 08-11-06 | 23:30

stamppot 08-11-06 @ 23:12
U heeft liever eigendomsrecht gebaseerd op de ahadith's of uit de Koran geëxcerpeerde goddelijke oordelen? Kunnen we beginnen met uw rituele zuivering, de tahâra. Omdat u hypotheekrente betaald bent u een misdadiger.

.HerNihilist | 08-11-06 | 23:26

"Maar het zijn geen Untermenschen"
.HerNihilist jongen, je bent een wereldvreemde lutser, ga filosofie studeren aan de landbouwuniversiteit wageningen, ga "psychologie doen" in nijmegen, blijf wie je bent en verander vooral niet. Ondertussen wordt de rest van Nederland gewoon volwassen, neemt een baan en betaalt belasting. Wij betalen wel voor je.

kloodtviool | 08-11-06 | 23:26

Ongewassen, smerige, gore, linkse, werkschuwe, luie smeerlappen zijn het. Geef mij maar Finnen!

stamppot | 08-11-06 | 23:12

Mijn sympathie hebben deze krakers toch wel.
Ze hebben een monumentaal pand voor de sloop behoed.
Ik had ze zelf mooi laten zitten als gemeentebestuur.
Laissez faire, zolang ze rekeningen betalen etc...
Maar niet elk gemeentebestuur is eengelijke...

Daarom wat de ontruiming zelf betreft:
Elke kraker weet dat hij bij gratie van de wet kraakt...
Ontruimingen horen daarbij, take it or leave it...

Maar het zijn geen Untermenschen

.HerNihilist | 08-11-06 | 22:59

@redelijk toch: wow, origineel. Kun je ook iets anders dan laag bij de grondse platitudes uitdragen?

Ik heb zes jaar gewoond op Fort Pannerden, en denk dat ik net iets beter geïnformeerd ben over de ins en outs van deze kwestie.

Tyfus | 08-11-06 | 22:55

@typhus: get your nickname!

redelijk toch | 08-11-06 | 22:52

@redelijk toch: Zoals je in alle journaals hebt kunnen zien heb ik een (niet meer zo heel) kale kop en een bomber.

JOUW STEREOTYPES ZIJN DE MIJNE NIET!

Tyfus | 08-11-06 | 22:51

Ik heb ma altijd al afgevraagd hoe het kan dat sommige mensen tijd hebben om te kraken. Bovendien verbaas ik me dat zulke mensen er altijd onverzorgd en smerig uitzien. Het stereotype "langharig en werkschuw tuig" moet nog worden uitgebreid met - tussen werkschuw en tuig - : ongewassen en omgevingvervuilend!

Verplicht in een chloorbadje zetten dus! O ja, en laten opdraaien voor de reinigingskosten.

redelijk toch | 08-11-06 | 22:47

Gewoon stuk voor stuk doodschieten die achterlijk smerige kudtkrakerts. %$#%^#$
*ademt in, ademt uit*
autochtone kansenjongeren ?

blaffer | 08-11-06 | 22:31

De burgemeester is een leugenaar. Vraag het een doornenburger, die kan je vertellen hoe de vork in de steel steekt.

Tyfus | 08-11-06 | 22:31


Zonde dit had een mooie ouderwetse belegering kunnen worden, niemand en niets erin. Op tv als de "ouwe kooi" elke dag even kijken of er een kraker het opgeeft en per sms gokken hoeveel eten en drinken in het fort is opgeslagen.

botte bijl | 08-11-06 | 22:30

"Update:De 'milieuvriendelijke' krakers hebben het fort volkomenuitgewoond en vervuild achtergelaten. Het opruimen van de troep gaat nog weken duren."

Wie was die idioot die gisteren op NN het nog zo opnam voor die kudtkrakers toen ik ze viezerikken en een vervuiling voor de maatschappij noemde? Wat ik je brom! En zie, zo laten ze de zooi achter. Die ME had ze de cholera motte slaan, allemaal. Gore smeerlappen.

stamppot | 08-11-06 | 21:19

de vuile kudt-krakers moeten ze naar een "correctie-kamp" in de goelag sturen oude tijden herleven met stalin foto's aan de muur....

kiefer | 08-11-06 | 20:47

K-U-T kraker ga eens werken, stop eens met blowen, kam je lelijke haren, gooi je lelijke wijf door de wasstraat, haal die ringen, hele zeug waxen, eet een lekker stukje vlees en stop eens met die uitkering

kloodtviool | 08-11-06 | 20:36

Ze hadden die bunker toch gewoon vol beton kunnen storten??
Sterven in het harnas, da`s toch het mooiste wat zo`n linkse rat kan overkomen?

Loopvogel | 08-11-06 | 20:18

Moeten die kudt krakers niet werken dan?Of genieten die leipo's zoals half negerland ook al een uitkering!!

joloe | 08-11-06 | 20:14

@Noxa
Feit: de krakerscene trekt veel randfiguren aan (drugs, ellende, gekken)
Feit: krakers profiteren van andermans eigendom en hebben net zo vaak werk als dat ze zich wassen
Conclusie: asociale debielen die kutkrakers.

kloodtviool | 08-11-06 | 20:13

[quote]
Ok dit kost dus tonnen aan belasting geld graag verhalen op de krakers AUB.
Geen geld of uitkering? Wasknijpers in elkaar vouwen in de gevangenis, net zo lang tot het terug betaald is.
[/quote]

De meeste krakers volgen gewoon een studie of hebben een baan.

Noxa | 08-11-06 | 20:08

Jammer dat ze uit dat ford moeten. Vond het wel een vette lokatie voor feesten :). Ben er helaas niet zelf geweest maar toch nice dat ze het hebben betrokken. En de gemeente komt er na 26 jaar achter dat ze een "verlaten" ford hebben. En opeens moet het iets culties worden. Laat die gasten daar lekker zitten.

Noxa | 08-11-06 | 20:06

@ vander F 08-11-06 @ 19:58
doe is update lezen..

..loW | 08-11-06 | 20:02

\quote
Als de gemeente dat had geweten, was er uit het oogpunt van de volksgezondheid eerder ingegrepen.
\quote

Uit oogpunt van de volksgezondheid die krakerskliek gaarne van bacteriën ontdoen. Op grootmoeders manier: IN DE KOOKPOT! God mag weten wat ze zes jaar lang in dat hol hebben uitgevreten <_<

Keutelaer | 08-11-06 | 20:01

@petjesman 08-11-06 @ 19:46,
die tonnen zijn door de krakerts al terugverdiend door het fort te behoeden voor verdere verloedering en verval.

vander F | 08-11-06 | 19:58

Ok dit kost dus tonnen aan belasting geld graag verhalen op de krakers AUB.
Geen geld of uitkering? Wasknijpers in elkaar vouwen in de gevangenis, net zo lang tot het terug betaald is.

petjesman | 08-11-06 | 19:46

filmpje
www.tvlingewaard.nl/
Krakers zijn lozers als je de beelden ziet dan straalt het ervan af.
Trommeltje slaan, peuk(joint) in de bek, lange vette haren, dom schreeuwen, lelijke wijven met piercings.
Kortom een verkiezingskaravaan van GL/SP/IS/NCPN.

2amazing | 08-11-06 | 19:44

Hmmm,

"Het fort bleef ongebruikt tot een stichting zich ging inzetten voor een restauratie. Dit initiatief ging echter verloren, en na opnieuw jarenlang verloederd te zijn, werd het gebouw op 12 juni 2000 door een vijftiental mensen gekraakt, die door middel van hun gezamenlijke inspanningen probeerden het fort voor verder verval te behoeden. Ook bood het fort ruimte aan culturele activiteiten en werden er rondleidingen gehouden.
De gemeente Lingerwaard heeft de krakers aangeboden het pand in beheer te nemen, maar niet meer te bewonen. De bewoning is niet in overeenstemming met het bestemmingsplan. De krakers hebben dit voorstel afgewezen."

Dus onze krakerts hebben het fort behoed voor de sloop.
Cultuurgoed overlaten aan de gemiddelde mongeaul hier op GS zal er toe leiden dat er alleen mega Vinex buurten met 6 baans snelwegen richting de baas overblijven, zo te horen.

vander F | 08-11-06 | 19:37

6 jaar huur laten betalen...................en de inzet van alle agenten natuurlijk.

bloke | 08-11-06 | 18:58

Is niet zo slim om dit aan het begin vd maand in te plannen.Aan het eind komen die ratten wel naar buiten als ze hun uitkering moeten halen.

reconquista | 08-11-06 | 18:38

nee ik betaal gewoon voor mijn woning omdat ik dat kan (ookal moet ik daar wel hard voor werken) en ik laat gratis woningen aan de noodruftigen

alpha_mannetje | 08-11-06 | 18:17

@alpha_mannetje 08-11-06 @ 18:05
Ten eerste kraak ik al jaren niet meer, ten tweede weet jij helemaal niet wat ik met mijn geld deed ,of doe.
Maar jij geeft al je geld dus weg aan goede doelen dat je mij een profiteur noemt?

LoudAndProud | 08-11-06 | 18:10

Werken en kraken en alle centjes lekker in je zak steken, profiteurtje

alpha_mannetje | 08-11-06 | 18:05

@Fuzzy-de-Bear 08-11-06 @ 17:43
Ach ja ,"Let's work" de eeuwige dooddoener dat krakers niet werken.
Tsja Fuzzy ik voel me totaal niet aangesproken.In de tijd dat ik nog kraakte werkte ik ook gewoon, net als al mijn huisgenoten, behalve degenen die studeerden.
Overigens: als je niet van flink aanpaken weet dan is je krakende leven van zeer korte duur kan ik je verzekeren, want verkrotte en onleefbare panden weer bewoonbaar maken is geen kinnesinne.
Ik ken vele (ex) krakers die door het kraken en opknappen van huizen zoveel kennis hebben opgedaan dat ze nu electricien, timmerman of stucadoor zijn.
De beste stageplek die je je kan bedenken.
Kraken gaat door!
;-)

LoudAndProud | 08-11-06 | 18:03

@ Djinn,
het is kafkaësk of kafkaiaans............... kaffer

monfer | 08-11-06 | 17:57

Overdrijven is ook een vak hoor Djinn... tien met een griffel voor jou daarin, valt me mee...

Maareh ik kan best begrijpen dat men het jammer vindt dat hun speelplaatsje wordt opgeruimd, maar jah dat weet je als je aan andermans spullen gaat zitten!

En dat cowboytje spelen en jezelf dan heel hard idealist noemen dat is echt heel hypocriet

alpha_mannetje | 08-11-06 | 17:49

is er niks als een vrijwillige ME, net zoals de brandweer??

kay de cop | 08-11-06 | 17:45

@ loudAndProud
Nu nog mijn advies van 16.34 opvolgen en ik ben helemaal gelukkig:-)

Fuzzy-de-Bear | 08-11-06 | 17:43

"Sympathisanten hebben een lawaaidemonstratie voor vanavond in Arnhem aangekondigd, om de arrestanten een hart onder de riem te steken..."

Waar kun je je opgeven als kraakwacht? Of zijn die functies al weer vergeven?

rosalie | 08-11-06 | 17:41

@Redactie; wanneer gaan jullie weer eens rechts bashen? Het wordt een beetje eentonig het laatste jaar..

vilmer | 08-11-06 | 17:38

Wat een agressie Ambroos; zit je ook al in het Vastgoed tegenwoordig ?
Nou dan neem ik alvast afscheid en als je op een dag denkt: "he wat is die lucht toch donkerblauwblauw ineens" dan weet je zelf wel wat er gebeurt is.

collapse | 08-11-06 | 17:37

Inmetselen en vergeten

Jan Passant | 08-11-06 | 17:35

Ðjinn 08-11-06 @ 17:22

"Jezus Christus
ES IST ZUM KOTZEN!!!!!
De NSDAP van Hitler zou trots geweest zijn
De AIVD wordt verandert in GESTAPO.
Willekeurige executies, arrestaties, etc. etc."

Pilletje gehad? Of ga je voor de Godwin award?

rosalie | 08-11-06 | 17:34

@ geethreeforce

huh? het oosten??

kay de cop | 08-11-06 | 17:33

@Djinn. Welkom op Geenstijl, ow ja, ga eens deaud smerig stuk Godwintuig.

H_C_Q | 08-11-06 | 17:31

@ kay de cop

U woont waarschijnlijk in het oosten, maar heeft volkomen gelijk!

geethreeforce | 08-11-06 | 17:29

ik zeg ruimen die gasten... net als louis seveke..

kay de cop | 08-11-06 | 17:28

@kierewietje,

Eeeeuh, nee...
Maar ik houd wel van nasi.
Telt dat ook?

geethreeforce | 08-11-06 | 17:26

prima Djinn, neem de tip van onze grote vrienden Gonny richting Femke H ook in overweging... OPTYFEN!

woesteling | 08-11-06 | 17:24

djinn... idd

kierewietje | 08-11-06 | 17:24

geethreeforce, jij bent toch neonazi?

kierewietje | 08-11-06 | 17:23

Jezus Christus, wat een stelletje rechtse, hufterige fatsoensrakkers hier.
ES IST ZUM KOTZEN!!!!!

Zal de nieuwe Huftigerheid wel zijn. Rechts, Christendom en de Nieuwe Hufteriheid schijnt een dodelijke Cocktail te zijn, gezien de reacties hier.
De NSDAP van Hitler zou trots geweest zijn op zo een berichtgeveing en de reacties daarop.

We weten in ieder geval wat voor samenleving we krijgen , mochten Wilders, Pastors en de LPF de meerderheid krijgen. De AIVD wordt verandert in GESTAPO.

Willekeurige executies, arrestaties, etc. etc. M.A.W. een Kafkaniaanse samenleving. waarin niemend zijn/haar leven zeker is.

Ðjinn | 08-11-06 | 17:22

dit zijn van die lui van de school "ik ben 18 dus ik heb recht op een uitkering"

beter een dief dan een alternatief!

Piet Nis | 08-11-06 | 17:21

Om even on-topic te blijven:

Krakers, dat zijn toch van die ultralinkse verschoppelingen van de maatschappij? Die aan het einde van de maand wanneer het geld voor de jonkoes op is. Aankloppen bij de hoogstwaarschijnlijk in Almere woonachtige paps en mams.
Liquideren die hap, scheelt weer studiefinanciering en bijstandsuitkeringen!

geethreeforce | 08-11-06 | 17:19

sickebock, ik hoef er niks aan bij te dragen. Dat fort mag van mij de tyfus in worden geslagen/gebrand/gebombadeerd. Hopelijk met die stink krakers erin. Ik geloof dat jij niet helemaal snapt dat het niet om het fort gaat hier, maar om die stinkende werkloze gasten die erin zitten. Weg daarmee!

Brzk | 08-11-06 | 17:14

Kijk, Loud & Proud weet tenminste wel hoe het zit. Dat er nou plannen zijn voor een hotel komt doordat de krakerts (die géén uitkering hadden) het gebied tot een groot succes hebben gemaakt met hun rondleidingen. Heel veel bezoekers --> commercie springt er op in --> krakers, beankt, maar eh.. doei!

Hebben we verdoemme es krakers die zich nuttig hebben gemaakt, moeten ze ook optyfen :(

ps: Bad Brains heerschen

Bloedhoest | 08-11-06 | 17:13

@BozeBuur,

Eeeeuh... ik beken.....
*snijdt dit maal zijn rechterpink af*

Maar je houdt toch nog wel van me...!!?

geethreeforce | 08-11-06 | 17:13

Krakers zijn o.k. Menig woonoord,monument of erfgoed is juist dankzij de krakerij behouden gebleven voor het nageslacht. Zo ook dit fort,de gemeente had het verder laten verrotten om later van de hand te kunnen doen aan projectontwikkelaars.Menig steekpenning gaat aan de neuzen van de regenten voorbij en nu moeten die krakers als vergelding hiervoor wijken voor zogenaamde museumplannen.Geld hiervoor is er niet en zal er ook niet gaan komen!
En nog even aan een ieder andersdenkende; wat heeft U bijgedragen aan dit "probleem"buiten ongenuanceerd schelden?

sickebock | 08-11-06 | 17:11

@hiddy totum 08-11-06 @ 16:55
Nou, nou is dat niet wat overdreven?Spaanse krakers heb ik persoonlijk altijd tot de leukste gerekend, ik heb een aantal jaren in een kraakpand gewoond met een spanjaard en dat beviel me prima; heerlijk eten ,en hij was ongelooflijk proper -de afwas, de badkamer , alles blonk!
Ik zet er in elk geval ook Bad Brains bij op.
Kraken gaat door ! ;-)

LoudAndProud | 08-11-06 | 17:10

@Fuzzy-de-Bear 08-11-06 @ 16:25
Inderdaad, ik schreef wou en dat had wilde moeten zijn.
Mea culpa.Mea maxima culpa.

LoudAndProud | 08-11-06 | 17:07

Dat langharig snuivend en grasvretend werkschuw tuig dat daar nu nog zit/zat, woonde daar niet eens maar is door hun holmaatjes opgeroepen om mee te helpen.

woesteling | 08-11-06 | 17:04

"Enkele voertuigen zaten onder de roze verf van de verfbommetjes die zijn gebruikt bij de verdediging van het fort."

da's dan toch wel weer stijlloos...

Andreas B. | 08-11-06 | 17:00

geethreeforce 08-11-06 @ 16:57
Spamhoertje! Die stuurde je ookal (uit betrouwbare bron) naar talloze emailadressen he?;)

Boze Buur | 08-11-06 | 17:00

Heren ambtenaren, u mist een kans. De mond vol over het verschaffen van werkgelegenheid, maar te kleinburgerlijk om creatieve oplossingen te bedenken. Deze krakerts gaven rondleidingen en onderhielden het fort, terwijl u het tot een puinhoop liet verworden. Nu moeten ze weg en zitten we weer met een aantal werk- en daklozen opgescheept. Maak je eens los van procedures en regeltjes. Laat de krakers een klein deel van het fort bewonen en geef ze een grijpstuiver voor hun werkzaamheden. Werkgelegenheid, monumentenzorg en recreatie ineen!

Murdockyoufool | 08-11-06 | 17:00

@ hiddy totum 08-11-06 @ 16:55

Draai al 2 dagen Boudewijn de Groot... Vooral woningnood doet het goed.
Wacht nog op een remix van angry hoodboy...

coal | 08-11-06 | 16:58

Schaaltje vanillievla bij de krakers naar binnen duwen en filmen die hap!
Wellicht kunnen ze aan deze heren een voorbeeld nemen: www.placebeau.nl/article/74/Bernie_en_...

geethreeforce | 08-11-06 | 16:57

Gefrustreerd stukje Hox. Aandelen bij de projectontwikkelaart?

veest van pim | 08-11-06 | 16:56

@coal: of iets met uitgekraakt
Er zijn echter ook vieze vuile buitenlandse kudtkrakerts uit Tsjechië en Spanje, met van die uitgehongerde bastaardhonden. Die moeten allemaal komen te overlijden. Die gooien de goede naam van de Hollandse Kraker te grabbel.
God, ik heb er een plaat van Bad Brains bij opgezet, en straks draai ik de Dead Kennedys!

hiddy totum | 08-11-06 | 16:55

Krakerskarkassen zijn dus eigenlijk casco krakers. Wat een heerlijke gedachte.

Lucifer | 08-11-06 | 16:54

Kan wel een klein gaatje boren voor gifgas
Is ook zo lullig als ze dood gaan van de honger

Pablo's ijscocar | 08-11-06 | 16:52

toffe lui, maar niet gristelijk genoeg he, boze buurjongen

kierewietje | 08-11-06 | 16:51

@Ko_de_Boswachter @ 16:39: Door een wijziging in het bestemmingsplan heeft het gebied rond Fort Pannerden sinds deze maand een cultuurhistorische functie. De gemeente Lingewaard wil het fort restaureren en toegankelijk maken voor toeristen. Er komt een café, een museum en een vleermuizenverblijf.

zakje pinda´s | 08-11-06 | 16:50

hiddy totum 08-11-06 @ 16:38 Het is makkelijk gul zijn met andermans geld (en ja iedereen die deelt in de buit zonder zelf bestolen te zijn, wordt daar blij van), De locatie wordt immers door een ander betaald.

Conan | 08-11-06 | 16:49

@ Boze Buur 08-11-06 @ 16:47

Wc-bril?

@ hiddy totum 08-11-06 @ 16:47

Kouwes had het anders gedaan.. iets van...

Krakers uit het fort..
een echte ford escort...

coal | 08-11-06 | 16:49

Lekker actueel bericht. Alle uitvreters waren er voor 15.00 uur al uit. Weltrusten GS. Jullie sponsor had ook dat bericht al voor dit geplaatst werd.

De allerkleinste man | 08-11-06 | 16:48

Als je iets kraakt gaat het stuk!

hellsinger | 08-11-06 | 16:48

@ Hiddy Totum: hier nog zo 1, alleen is de Opel een Mazda.

MC No Shame | 08-11-06 | 16:47

Die Opel was een grap.
Ik mis hier nog een mooi Kouwesgedicht over een dooie meeuw in een bunker. Dooie meeuw - daar lig je dan - gekraakt karkas

hiddy totum | 08-11-06 | 16:47

coal 08-11-06 @ 16:46
*PANG*
Je schrok he? Zet je bril ff recht.

Boze Buur | 08-11-06 | 16:47

@ Boze Buur 08-11-06 @ 16:44

Ach mogen je stoere gangsta matties geen klitjes in hun haar... streng hoor

coal | 08-11-06 | 16:46

Hoe meer niksnutten zich vrijwillig diep onder de grond opsluiten, hoe beter.

Rien Twee | 08-11-06 | 16:46

Laat die gasten toch, niemand heefd belang bij die kudtbunker.Nu gaan ze weer ergens anders kraken.Als ze maar van mijn pandjes afblijven.

Proost

Veldwebel | 08-11-06 | 16:45

@hiddy
" Voor de rest: goed volk, veel gratis bier, relaxte sfeer, goeie dope, lekkere meiden (even door de dreadlocks heenkijken), goede muziek"
Dat klinkt als een feest bij mij thuis. Enkel wijven ( en mannen) met dreads krijgen een doodschop .

Boze Buur | 08-11-06 | 16:44

Aan de ene kant kan ik die krakers wel begrijpen, ze hebben er tien jaar (ofzo) mogen 'wonen' en nu de gemeente geld ruikt moeten ze eruit.
Maar ja ze moeten ook opzouten als ze dat gevraagd wordt, het gewoonweg niet hun eigendom.

Wods | 08-11-06 | 16:44

@ BoBu: Aight! *schuift alvast drumstel naar binnen*

Armageddon | 08-11-06 | 16:43

Hoezo doet het leger nou weer zo moeilijk? Laat ze het gewoon op de ouderwetse manier aanpakken: belegeren! Na een jaartje kamperen rondom dat fort komen ze vanzelf wel met een witte vlag naar buiten. Kost ook niks, gewoon kadetten op afstudeeropdracht daar laten zitten, kunnen ze beetje stiften enzo.

Mark 9712 | 08-11-06 | 16:43

@hiddy totum 08-11-06 @ 16:38
Heel herkenbaar. Al heb ik al mijn haar nog en schoenmaatje 48. En natuurlijk geen Opel.

Traag | 08-11-06 | 16:43

Armageddon 08-11-06 @ 16:38
Met als titel " Ik ruk met links" ?
Goed idee. Pak jij vast de triangel uit de lade.

Boze Buur | 08-11-06 | 16:41

@ hiddy: Dat voorbeeld van je klinkt fuckin' boring. Ga in je corsa zitten en ga naar huis. De eerdippels zijn bijna gaar.

Armageddon | 08-11-06 | 16:41

ROFLOL @ Hoxha
Krakerkarkassen wuhahahahahaha !!!

oakie | 08-11-06 | 16:40

Gewoon laten uithongeren die gasten, dan komen ze vanzelf wel naar buiten schreeuwend om biologisch voedsel.

Stijlloos Superieur | 08-11-06 | 16:39

Goed ff iets anders, nu de krakers er uit getrokken en gesleurd zijn, wat is de reden en de bestemming van de bunker?

Ko_de_Boswachter | 08-11-06 | 16:39

"Waarschijnlijk was Fort Pannerden de afgelopen 6 jaar het meest toegankelijke object uit de Hollandse Waterlinie, totdat de lokale overheid zich er mee ging bemoeien."
En dan ineens die stalen deur. Nouja.

Xixulon Gralgrathor | 08-11-06 | 16:39

@ BoBu: Geen idee. Net zoals die linkse kerk die zichzelf hier op aan het dringen is. Misschien is het tijd dat je eens een mooi nummer over die gasten in elkaar zet.

Armageddon | 08-11-06 | 16:38

Pannerden in het nieuws Pes!

schutstramahofsenvan | 08-11-06 | 16:38

Okee. Ik ben in mijn leven 100 keer op krakersfeestjes geweest, en 100 keer op burgerlijke feestjes met gemiddeld GS- en ME-volk. De eerstgenoemde helft was leuk, de tweede strontvervelend. Krakerts heersen, behalve de macrobioten onder hen, want die stinken inderdaad, die moeten weg. Voor de rest: goed volk, veel gratis bier, relaxte sfeer, goeie dope, lekkere meiden (even door de dreadlocks heenkijken), goede muziek, en NOOIT gezeik over autoos, voetbal en werk.
Zelf ben ik gewoon een hardwerkende belastingbetalende corsarijdende loonslaaf met kalend achterhoofd en schoenmaat 42, dus daar ligt het niet aan.

hiddy totum | 08-11-06 | 16:38

LoudAndProud 08-11-06 @ 16:20
En daarbij: vaatdoeken hebben ook recht op een lolletje. Een belegering op zijn tijd lijkt me best geinig; zouden ze nog plaats hebben?

Xixulon Gralgrathor | 08-11-06 | 16:37

Ík zeg maar 1 woord: Traangas ...... om de politie te verjagen.... die krakers zitten daar best.

Tomahawk33 | 08-11-06 | 16:37

kierewietje 08-11-06 @ 16:34
Ga stickers plakken man.

Boze Buur | 08-11-06 | 16:37

Misschien kunnen we de krakerts hier opgeven:
http://www.nu.nl/news/878876/50/Website_levert_seriemoordenaars.html

Patrick Bateman | 08-11-06 | 16:35

Ze hebben eten en drinken en kunnen er zelfs netjes peopen. Maar ze moeten toch ook ademen, ja toch. Dus even de ventilatie kanalen opzoeken en traangas naarbinnen. Af en toe ontbreekt het in dit land aan mensen die een beetje simpel kunnen denken.

Duitse helm | 08-11-06 | 16:35

Ko_de_Boswachter 08-11-06 @ 16:33
Dat doen ze al...

Mastermattie | 08-11-06 | 16:35

Armageddon 08-11-06 @ 16:33
Ranzig hoor.
Overal vieze plakkerige dreads her en der. Ik hoor zo nu en dan ook hele vage kudtmuziek.
Wat doen ze hier toch?

Boze Buur | 08-11-06 | 16:35

Gooi al die krakers gewoon op een hoop zoals in Kopenhagen. Niemand die er last van heeft, niemand die ze daar hoeft te helpen (dus ook geen hulpdiensten enzo). Is toch ideaal?

JekkerDaJek | 08-11-06 | 16:35

Het mooie van dergelijke situaties is dat de locale bevolking doorgaans pal achter de krakers staat, net zoals bij de bossen in Schinveld.
Wie ben ik om het beter te weten?

Traag | 08-11-06 | 16:35

jezus wat een slome bedoeling hiero.

wo 8/11, 15:50 Ontruiming Fort Pannerden klaar

En dan posten jullie dit bericht om 16.12. Hallo! Toen zaten die krakerts al bijna een half uur in een politiecelletje hoor.

yurp | 08-11-06 | 16:35

Stop de persen: geniale inval mijnerzijds.

Mail Kim Jong-Il dat hij in Pannerden zijn kernproef mag uitvoeren ^.0

Keutelaer | 08-11-06 | 16:34

Mensen, de krakers zijn er (al?) uit...

Frenky | 08-11-06 | 16:34

@boze buur
ga toch lekker rappen man

kierewietje | 08-11-06 | 16:34

@ Keutelaer "onzedelijk"? Haha, volgens mij ben jij nog nooit ergens anders geweest dan de lokale discotheek.

Ik vind niks mis met krakers, moeten ze zon pand maar niet een jaar lang laten verotten... Maak een deal met die gasten dat ze de boel restoreren.

Ko_de_Boswachter | 08-11-06 | 16:33

@ Boze Buur: Ik ruik gelukkig niets. Ben verkouden. De stank moet niet te harden zijn denk ik?

Armageddon | 08-11-06 | 16:33

@ A-M
Ach, parasieten, ook zij geven hun uitkeringen wel weer uit dus komt ten goede aan de moatschapij. Ik zie ze als de kritische noot, zal nooit een hoofdrol vervullen maar wil je bijtijden nog wel eens aan het denken zetten, bij tijden dus hè.

de Botte Bijl | 08-11-06 | 16:33

@ Armageddon 08-11-06 @ 16:30

Het zijn de infiltratieploegen van de Stasi!
Cold war II

pwman | 08-11-06 | 16:33

Ik las ergens dat ze zich in beton hadden gestort. Nou zit er vlakbij een watertje..

Verdwaalde T | 08-11-06 | 16:33

Ik mag dan GroenLinks stemmen, maar krakers en ander onzedelijk tuig dienen met wrede hand tot de orde geroepen te worden.

Wat voor heaumeaux zijn dat bij de pliesie? Rubberen kogels moeten toch best kunnen? Als de klaplopers eenmaal opgepakt zijn: zet ze eerst onder de douche, stuur ze dan naar de kapper en laat ze dan een jaar lang heropvoeden door een drill instructor in een kampement.

Keutelaer | 08-11-06 | 16:31

Kijk! Daar krijgen ze je niet zo snel uit, lekker blijven zitten zou ik zeggen...

Ko_de_Boswachter | 08-11-06 | 16:31

@Arma
*snifsnif*
Ruik jij ze ookal?
Stinkt naar vet haar en okselsoep.

Boze Buur | 08-11-06 | 16:31

Leuk! Kraken is zeau jaren '80!
Nostaligische gevoelens maken zich van mij meester, snif

020babe | 08-11-06 | 16:31

Kraken heerscht!!

Lekker Belangrijk© | 08-11-06 | 16:31

en dan is het natuurlijk strax weer huilebalken geblazen als er eentje wat pijn overhoud van een opengebroken deur: Die ME mensen zijn helemaal niet lief! Wij kunnen het toch ook niet helpen dat we zielige luie stinkende krakerts zijn die een pand bezetten wat niet van ons is... de maatschappij heeft ons zo gemaakt! Het is de schuld van de politiek/bush/geert wilders/verdonk dat wij geen vreten hebben in het door ons zelf dichgelaste hok.

Het is allemaal zo heerlijk voorspelbaar allemaal...

Klaboesterbeer | 08-11-06 | 16:31

Kraak noch smaak.....

pwman | 08-11-06 | 16:31

Er zitten ook al krakers op GS. Het moet niet gekker worden. @ Hoxha: Tjek dat registratie apparaat eens even want er gaat hier iets helemaal mis!

Armageddon | 08-11-06 | 16:30

KRAKEN LEEFT!
Groeten uit Nijmegen...

raynmgn | 08-11-06 | 16:28

nee jij trekt volle zalen luctor... tien keer liever die krakers, prima rielekst volk over het algemeen... laat ze lekker hun ding doen.

kierewietje | 08-11-06 | 16:26

Knap hoor prof. Hoxha... Goed ingelezen ook. zoals LoudAndProud (08-11-06 @ 16:20) al aangaf. Veel plezier met de komende 200 meelullers.

coal | 08-11-06 | 16:26

Defenitie van Krakerts: taai volk, veelal voorzien van geitenwollen sokken, leven van een uitkering, veelvuldig voorkomend in Nijmegen eo, vervoermiddelen zijn veelal bakfietsen en 2cv, eten voornamelijk bonen en soya-produkten en geven hierdoor vaak een penetrante geur af.Solidair met elkaar en bestand tegen akties van ME en Leger. Leven veelal in oude panden en kelders.

kneuterzak | 08-11-06 | 16:26

dat lijkt die gozer uit "de laatse de mohikanen" wel.

arie_bombarie | 08-11-06 | 16:26

@[-InFiDeLz!-] 08-11-06 @ 16:23
Roflol

harry de leipe | 08-11-06 | 16:26

Ik zal uitleggen waarom het nu ontruimt wordt:
De studenten hebben het eerst helemaal opgeknapt en hebben er een soort museum van gemaakt.
Ze geven zelfs rondleidingen.
Nu de gemeente ziet dat het goed loopt, willen ze de toutjes weer in handen en zo lekker verdienen aan het werk van de studenten, de gemeente wil er namelijk, je raadt het al, een museum van maken!

Mastermattie | 08-11-06 | 16:26

tsjongejongejonge...

Is er nou nog niemand op het lompe idee gekomen een heli de lucht in te sturen met een infrarood cam? Dan zie je toch zo waar die sjakies zitten?? Of moet ik dan weer de eerste zijn die dat bedenkt...)

PRUTSERS!!!

SchizoDuckie | 08-11-06 | 16:25

Hup voor de krakers!
Het is godverdomme al zo lang geleden dat we niet-moslim- en niet-holleeder-geweld hebben gehad! Ik hoop dat de krakers winnen. Ik wil een huilende Doddert op tv! Bloedende M.E.-erts! Schitterende foto vanaochtend ook in de Kudtkrant, echt helemaal Holy Grail. Ik word hier enorm blij van!

hiddy totum | 08-11-06 | 16:25

KaiserSoza 08-11-06 @ 16:20:

Een daisycutter bedoelde ik uiteraard. Mijn dank. Ik was abuis.

Armageddon | 08-11-06 | 16:25

@loudandproud 16.20
wou = wilde
Geen taalles gehad in het zo mooie krakersdorp? Of te druk geweest met worteltjessoep koken?
Bedankt met je wens, ik heb het gevoel dat dit helemaal gaat lukken.

Fuzzy-de-Bear | 08-11-06 | 16:25

kudthippies!!!
't mag weer wat centen kosten.. maar dat maakt natuurlijk toch niet uit als je geen belasting betaald..
ik zeg werken voor je vreten en je huisvesting..
kraken doe je maar met 't tuinhuisje van je moeder

Luctor et Emergo | 08-11-06 | 16:24

@LoudAndProud
Nee, dat heeft hier geen zin. Ze geloven hier alleen maar wat er in de televaag staat.

noorderling | 08-11-06 | 16:24

@ harry de leipe 08-11-06 @ 16:19
Misschien een vlam van acetyleen gebruiken? Vreet veel zuurstof en is verkrijgbaar bij de betere doe-het-zelf zaak. Vraag naar een "lasbrander"

[-InFiDeLz!-] | 08-11-06 | 16:23

Een puntje voor hen; ze waren ook tegen de Betuwelijn...
Aan de andere kant, ze zijn nl. tegen alles dat werk met zich meebrengt....

pwman | 08-11-06 | 16:22

Och, morgen om 8:00 uur zullen ze er toch uit moeten, want dan moeten ze toch weer naar hun werk.

John McClane | 08-11-06 | 16:21

@ verdwaalde T:
Toen was ik 3 jaar..

raynmgn | 08-11-06 | 16:21

@ de Botte Bijl, hoe kun je nou respect hebben voor deze parasieten van de maatschappij?

A-M | 08-11-06 | 16:20

@Armageddon 08-11-06 @ 16:17

Een daisycutter lijkt mij wellicht afdoende. Zijn de heren sympathisanten ook weer tevreden, want dat geeft een teringknal!

KaiserSoza | 08-11-06 | 16:20

Ik wou eerst nog inhoudelijk ingaan op het stuk van onze prof, hem proberen uit te leggen dat dat fort al een tiental jaar gekraakt is en volledig is opgeknapt, dat het hele dorp achter hen staat, dat het mede dankzij de krakers is dat dat gebied nu beschermt wordt, dat er al weken geleden een overeenkomst was tussen de krakers en de burgemeester en dat de burgemeester plotseling besloten heeft toch maar te ontruimen......
Maar wat heeft het voor zin?
Ik wens jullie veel genoegen de komende 200 posts met je kapot ergeren.

LoudAndProud | 08-11-06 | 16:20

ik snap die krakende, veganistische linksextremistische randdebielen niet: waarom is het godsvredesnaam voor hun gerechtvaardigd om een gebouw op een natuurgebied dat niet van hun is zich toe te eigenen. ik snap de redenering van die mensen niet; ga werken, gekken, een betere wereld begint bij jezelf en niet met de wet overtreden...

De Siamesekolibri | 08-11-06 | 16:20

Ze sluiten zichzelf op... wat mooi. En zeker wachten tot wij ze met voedsel, bier en wiet komen bevrijden? Dacht het niet. Rot er maar lekker weg, stelletje verwende nesten!

Cabrónes | 08-11-06 | 16:20

Mik daar ff wat zuurstofvretende stoffen naarbinnen.
Komen ze er wel graag uit.

harry de leipe | 08-11-06 | 16:19

We hebben het probleem-oplossend vermogen van onze defensie gezien bij het paardendebacle in Marrum.

Traag | 08-11-06 | 16:19

Woehoeoeoeoe vanavond een lawaaidemonstratie om de demonstranten een hart onder de riem te steken!

KaiserSoza | 08-11-06 | 16:18

Die jostie's bij de ME kunnen dus niet eens een stelletje krakelingen verwijderen? Ik begin zowaar r.e.s.e.p.c.t. voor die krakelingen te krijgen, aaaight.

de Botte Bijl | 08-11-06 | 16:17

@ briljant 08: Dat moet je aan ome Arma overlaten. Nu zie je wat er van komt. Ontopic: Waarom gooien ze er niet gewoon een clusterbom op?

Armageddon | 08-11-06 | 16:17

En dat van onze belastingcenten, laat ze ook aub de kosten betalen van heel deze operatie.

A-M | 08-11-06 | 16:17

briljant 08-11-06 @ 16:14
Doe ze de groeten in `t Ban-lieu
Die foto is zoo typerend. Vies naar volkje.

Boze Buur | 08-11-06 | 16:17

Hey ik wilde als eerste zijn en in aanmerking komen voor een ban! Goed gedaan briljant. Stop die deur maar dicht inderdaad. Dat hadden ze 2 dagen geleden al moeten doen. Alles waar lucht door kan komen dichtmaken!

Brzk | 08-11-06 | 16:16

Volgens de woordvoerder kunnen ze het wel enkele dagen uithouden achter die deur. Ik zeg ook van buiten baricaderen die deur en eens kijken of ze het ook twee weken uithouden, dat werkschuwe kudttuig

Da was ik nie | 08-11-06 | 16:16

Kost die lui daarom wel een hoop vakantiedagen.

dolerend | 08-11-06 | 16:16

ik verlang terug naar de piersonrellen!

raynmgn | 08-11-06 | 16:16

Leger kom maar terug, we hebben die vlammenwerper nog even nodig.
Stalen deurtje uurtje lang heetstoken.
Succes verzekerd.

ruitjes-14159 | 08-11-06 | 16:15

-Edit: BAN -

briljant | 08-11-06 | 16:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland