Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Schiedam: Ververocalyps (VVD) bijna ten einde

stout.jpegDe straten van Casal di Principi aan de Maas zijn bijna schoongeveegd van het schorem. Alle wethouders die ooit deel uitmaakten van de nepotistische clan van Wilma Verver (VVD) zijn inmiddels al weer vergeten geschiedenis. Wilma Verver (VVD) blijft vooral kafferen op het BING-onderzoek. Nonsens, aldus hoofddocent bestuurskunde Lex Cachet van de Erasmusuniversiteit, Wilma (VVD) moet niet zo lopen zeikstralen. De verhalen kloppen, einde verhaal. Een despoot is een despoot. Met als gevolg dat er in Voorschoten nu ook vragen opwellen over de ex-burgemeester. Ook daar was Wilma (VVD) dominant, imponerend en zette ze als een volleerde maffiosi bevriende mensen op belangrijke posities. Maar vooralsnog houdt het college daar een hand boven haar hoofd. Goed, Wilma (VVD) exit, wethouders uit Schiedam ook weer meer tijd voor hun gezin, nu nog even de laatste vetresten uit de pan schrobben. Joan Leemhuis-Stout (VVD), vriendin van Wilma (VVD), met een zoon die zijn baan aan Wilma (VVD) te danken heeft en die nu waarnemend burgemeester is van Schiedam. Hier het 'sollicitatieproces' nog een keer. Tja, en waar stront aan de knikker zit, ruik je poep. Vinden ook de statenfracties SP (geen VVD) en D66 (ook geen VVD) in Zuid-Holland, die dus een ethisch en democratisch coherente verklaring eisen. Gaat niet lukken. Oprotten en Schiedam met een schone lei laten beginnen. Wel zo aardig naar de bewoners toe. Per slot van rekening moeten die al de vloek dragen dat ze in zo'n smerig VVD-dorp als Schiedam wonen.

Reaguursels

Inloggen

Een echte liberaal smikkelt niet haar hele leven lang uit de staatsruif. Dus op naar het bedrijfsleven.

Rinus75 | 02-09-11 | 14:08

Dit vervelend vrouwtje woont bij mij in de straat en ik merk wel dat alle gordijnen etc.. dicht zijn terwijl ze wel gewoon thuis zijn , normaal is dit wel anders :)

saibot240 | 02-09-11 | 00:18

@Wilhelmina Kuttje | 01-09-11 | 21:13
-
Waarom zou u twijfelen?! Dit is GS en u kunt hier ALLES zeggen (dat kunt u trouwens buiten GS óók, maar hier weet u tenminste zeker dat iedereen het leest, van VMBO-napraattoetertje tot de journaalredacteur en de Minister President zelve)
-
Oma Azo heeft niets met mevrouw Leemhuis, maar zij is -nogmaals- de enige bestuurder die in de afgelopen jaren consequenties heeft getrokken uit iets dat onder haar bewind was gebeurd.
-
Voor alle roeptoeters die hun huiswerk niet gedaan hebben: : tijdens de CETECO affaire was Mw. Leemhuis TEGEN het idee van ene meneer Karel Baarspul om te gaan bankieren met overtollig geld -dat bestond toen nog- van de provincie, maar zij werd overruled door Gedeputeerde Staten (die geen moer begreen van de omgang met centjes) . De provincie stak geld in het handelshuis Ceteco,nadat vervolgens failliet ging. Meneer Baarspul werd strafrechterlijk vervolgd en veroordeeld wegens stiekeme geheimhouding en ongeoorloofde omgang met ons aller centjes.
-
Mw. Leemhuis - die nogmaals: tegen bankieren door de provincie was en die dus géén blaam trof- trad later af,want: gebeurd tijdens haar wacht. (en GS waste haar onkundige handen in onschuld)
-
Ome Azo noemt zoiets bestuurlijke integriteit.
-
Sindsdien in NL, waar magnetisch pluche de overhand heeft, niet meer vertoond.
-
Laat Leemhuis haar klus nu maar afmaken. Het lijkt mij inderdaad een tamelijk stevige tante.
-
En Jan Willem Leemhuis... - vindt je het gek, met zo'n moeder?

azoturie | 01-09-11 | 23:12

@ azoturie | 01-09-11 | 13:04
Ik twijfel al lang of ik dit in de panelen moet plempen, maar na jouw voorzet doe ik het toch maar: ik heb jaren geleden een korte tijd met mevrouw Leemhuis-Stout samen mogen werken en zij was toen doortastend, nuchter, onafhankelijk en kundig. Een wijf met kloten dat dingen voor elkaar kreeg. Ik was wel fan van haar.
.
Nu weet ik dat zo'n momentopname geen garantie biedt dat zij voor immer zuiver op de graat is gebleven. Maar ik kan het niet helpen om de kritiek met haar enige scepsis te bekijken.
.
Overigens komt haar zoon wel als een volstrekt incapabele hansworst uit het BING onderzoek naar voren, dus indien mevrouw kwaliteit heeft, dan was het helaas niet overerfbaar.

Wilhelmina Kuttje | 01-09-11 | 21:13

Als je het hele BING rapport leest, zie je dat de wethouders wel iets, maar niet ontiegelijk veel te verwijten viel. Er was heel wat meer af te dingen op het functioneren van de twee directeuren: eentje kwam uit het bedrijfsleven en bauwde in het kwadraat na wat de burgemeester wenste (hij is inmiddels weer terug naar dat bedrijfsleven, goddank) en de andere was door la Verver persoonlijk uitgezocht wegens gebrek aan ruggengraat.
Die Verver was en is gewoon een angstaanjagend kreng met een plaat voor het hoofd waar zelfs een asteroide op stuk zou slaan. De wethouders hebben het allemaal heus wel geprobeerd. Bing bekritiseert ze omdat het nog harder hadden moeten proberen. Het is niet onterecht dat ze - zij wel! - hun verantwoording nemen en opstappen, maar een trap na van GS hebben ze m.i. niet verdiend. Nogmaals, ze hebben stuk voor stuk tegengas geboden aan La Kreng.

Wilhelmina Kuttje | 01-09-11 | 20:55

Veel figuren op dit topic roepen maar wat. Als je de affaire een beetje volgt, verdiep je dan ook eens in het optreden van de wethouders. Waarbij zowel Siljee als Hekman zeer integer en zakenkundig overkomen. En waarbij Mostert en Groene overkomen als politieke sukkels, droplullen. Vooral met die laatste erbij (hoort zichzelf graag praten en vlak voor zijn ontslag heeft hij het vooral graag heeft over zijn eigen successen, heb je zo'n enorme plaat voor je harses???) kun je een behoorlijk bestuur in een stad als Schiedam wel vergeten.

superlenig | 01-09-11 | 19:01

In het BING rapport stond dus ook dat enkele melders na bekend worden wie de nieuwe burgemeester zou worden alsnog anoniem wilden worden. Dat zegt veel.

number one | 01-09-11 | 18:38

Ooit zei Wim Kan het al: We hebben 3 vijanden gekend: Spanje,Duitsland en Schiedam. (n.a.v. van Vollenhoven en de jenever)

Dolphi | 01-09-11 | 18:11

In Voorschoten heb je sinds een dik jaar zelfs een straat die nota bene naar dat mens genoemd is. Eerst heette het Burgemeester Ververlaan, maar op haar expliciete verzoek moest haar meisjesnaam erbij. Dat geloof je toch niet, zeker bang dat we anders dachten dat ze een mijnheer is of erger nog dat het haar man was geweest die burgemeester was. Die naam past goddomme ook nauwelijks op dat straatnaambordje. Ben benieuwd wanneer ze bij de gemeente Voorschoten wakker worden (duurt meestal wel effe en de VVD zit in het college), zodat de boel ook daar gezuiverd wordt van het verleden van criminele Wilma. We'll see!

Pape | 01-09-11 | 17:27

Laten de politieke partijen nu spoedig in goed overleg gaan. En laten wij hopen dat er nu echt wethouders komen die niet bang zijn en daar waar nodig is tegengas durven te geven. En vooral dat zij voor de volle honderd procent betrokken zijn bij het welzijn van de Gemeente Schiedam.

Laatste nieuws ,,mevrouw'' Verver ziet de toekomstige rechtzaak van BING met een gerust hart tegemoet. Zij zegt tegen radio Rijnmond dat zij vrijheid heeft van menings uitingen. Dus dat geldt ook voor alle mensen die een pittige mening hebben over deze blonde ,,dame''.

cor2149 | 01-09-11 | 16:07

Ook alle wethouders - ook die snel Schiedam verliet voor een andere plaats - hebben een ogen en oren goed afgesloten in de afgelopen jaren. Het was voor de heren en dames een kwestie van horen zien en vooral zwijgen. Daar zijn ze goed in geslaagd. En dan op de avond als de koppen rollen tranen laten - oh wat zijn ze toch zielig. Ambtenaren die in de afgelopen jaren weg zijn gepest of op een minder leuke manier zijn weggepest krijgen nog steeds stront voor dank. Zij zijn letterlijk de dupe. Deze mensen moeten eer-herstel hebben. En dat zoontje van de interim burgemeester mag nooit meer een voet op Schiedamse bodem zetten. Want ook hij is binnen gekomen op een illegale manier.

cor2149 | 01-09-11 | 15:54

Laat ,,mevrouw'' Verver nou maar gewoon gaan emigreren. Dat is voor iedereen het beste!! Zij kan nu toch ook niet normaal over straat lopen. Want waar zij ook komt wordt zij uitgekotst. Haar man kan ook niet meer normaal de jazz-sessies op zondag in het plaatselijk museum wel vergeten. Gewoon verhuizen naar een ver land waar zij niet bekend zijn. Hoewel even wachten want er komt nog een aanklacht van BING bij ,,mevrouw" in de bus. Dat is goed voor de advocaat van ,,mevrouw'' zijn kassa gaat ook rinkelen.
Dan de afgetreden wethouders - zo zielig zijn zij ook niet. Want ook zij gaan de deur uit met een leuke wachtgeld regeling. En de burger maar betalen. Hoe wordt het klootjes-volk uitgekleed. Dank jullie allemaal die op de pluche stoelen zaten.

cor2149 | 01-09-11 | 15:45

Laat ,,mevrouw'' Verver nou maar gewoon gaan emigreren. Dat is voor iedereen het beste!! Zij kan nu toch ook niet normaal over straat lopen. Want waar zij ook komt wordt zij uitgekotst. Haar man kan ook niet meer normaal de jazz-sessies op zondag in het plaatselijk museum wel vergeten. Gewoon verhuizen naar een ver land waar zij niet bekend zijn. Hoewel even wachten want er komt nog een aanklacht van BING bij ,,mevrouw" in de bus. Dat is goed voor de advocaat van ,,mevrouw'' zijn kassa gaat ook rinkelen.
Dan de afgetreden wethouders - zo zielig zijn zij ook niet. Want ook zij gaan de deur uit met een leuke wachtgeld regeling. En de burger maar betalen. Hoe wordt het klootjes-volk uitgekleed. Dank jullie allemaal die op de pluche stoelen zaten.

cor2149 | 01-09-11 | 15:45

Laat ,,mevrouw'' Verver nou maar gewoon gaan emigreren. Dat is voor iedereen het beste!! Zij kan nu toch ook niet normaal over straat lopen. Want waar zij ook komt wordt zij uitgekotst. Haar man kan ook niet meer normaal de jazz-sessies op zondag in het plaatselijk museum wel vergeten. Gewoon verhuizen naar een ver land waar zij niet bekend zijn. Hoewel even wachten want er komt nog een aanklacht van BING bij ,,mevrouw" in de bus. Dat is goed voor de advocaat van ,,mevrouw'' zijn kassa gaat ook rinkelen.
Dan de afgetreden wethouders - zo zielig zijn zij ook niet. Want ook zij gaan de deur uit met een leuke wachtgeld regeling. En de burger maar betalen. Hoe wordt het klootjes-volk uitgekleed. Dank jullie allemaal die op de pluche stoelen zaten.

cor2149 | 01-09-11 | 15:45

Laat ,,mevrouw'' Verver nou maar gewoon gaan emigreren. Dat is voor iedereen het beste!! Zij kan nu toch ook niet normaal over straat lopen. Want waar zij ook komt wordt zij uitgekotst. Haar man kan ook niet meer normaal de jazz-sessies op zondag in het plaatselijk museum wel vergeten. Gewoon verhuizen naar een ver land waar zij niet bekend zijn. Hoewel even wachten want er komt nog een aanklacht van BING bij ,,mevrouw" in de bus. Dat is goed voor de advocaat van ,,mevrouw'' zijn kassa gaat ook rinkelen.
Dan de afgetreden wethouders - zo zielig zijn zij ook niet. Want ook zij gaan de deur uit met een leuke wachtgeld regeling. En de burger maar betalen. Hoe wordt het klootjes-volk uitgekleed. Dank jullie allemaal die op de pluche stoelen zaten.

cor2149 | 01-09-11 | 15:45

www.telegraaf.nl/binnenland/10468973/_...

En ze werkt zichzelf nog verder in de nesten. En dat gejank dat ze kapot worden gemaakt; TERECHT! Dat had ze maar eerder moeten bedenken, daar is ben je slim genoeg voor als je burgemeester bent! Oh wacht...

PeeDeBee | 01-09-11 | 15:33

Guillotines, bergen ervan.

Toch maar eens uitleggen waarom dat soort krengen en aanverwanten, nooit maar dan ook echt NOOIT verder vervolgd worden?
Ze treden af, krijgen ergens anders een puik baantje en basta.

Kan iemand mij dat even uitleggen?
Dank U.

insemismeer | 01-09-11 | 15:29

-weggejorist-

opgejorist-weggerot | 01-09-11 | 15:16

BING doet inmiddels aangifte van laster tegen Verver. Gaat goed zo.

grizzler | 01-09-11 | 14:47

Is Wilma toevallig familie van Nina Brink? Zoja, dan wordt het oppassen geblazen want die neemt basbariton Pieter Storms mee en dan beuken ze eerst Jort in elkaar en gaan vervolgens naar BING toe en ... Oh jee, dit gaat niet goed!

perdido | 01-09-11 | 14:32

En met mevrouw Leemhuis is ruim 10 jaar geleden ook iets aan de hand geweest. (Ceteco-affaire)

chop46 | 01-09-11 | 13:59

Zeg Quid, 'maffiosi' is meervoud, maffioso of iets als maffiosa dus

Tobi | 01-09-11 | 13:36

azoturie | 01-09-11 | 13:04

Dat er andere 'veertjes' zijn die niet deugen; maakt dat veertje Verver minder erg?
En is het niet op zijn minst vreemd dat Fransen weer een partijgenoot aanwijst als interim voor Verver? Van wie hij welbeschouwd had moeten weten dat zij en Verver aan kruisbestuiving deden bij het toebedelen van werk aan familie?
En is het niet vreemd dat de hete VVD kroket Jan Willem Leemhuis vervolgens 'gedetacheerd' wordt naar Dordrecht waar -raar heur- Arno Brok burgemeester is?

LJBrinkhorst | 01-09-11 | 13:22

Kúl.
-
Leemhuis is de enige bestuurder van enige betekenis in Nederland die uit zichzelf is opgestapt voor iets dat tijdens haar wacht gebeurde, een staaltje van integriteit dat wij andere plucheklevers (PvdA)nog maar eens aan de dag moeten zien leggen.
-
Neem maar van Ome Azo aan dat er aan het Schiedamse bestuurlijke drama ook nog wel wat andere veertjes kleven dan alleen maar mevrouw Verver (VVD). Er is in Schiedam een door- en door rót ambtenarenapparaat (PvdA), doorspekt met ziekelijke azijnpissers (PvdA, SP, D'66) en er heerst een bestuurlijke cultuur(SP en D'66) die bepaald niet fris is.
-
(één van de laatste grote maatschappelijke taboes in NL: het hardop durven zeggen dat er ambtenaren zijn die niet deugen... magnie van de ABVA_KABO (PvdA), ziet u...)
-
Het is volgens Ome Azo behoorlijk dapper wat Leemhuis (VVD) doet. Je moet maar durven,in zo'n welhaast onbestuurbare slangenkuil van lokale hufterbelangetjes en tokkie-geldstroompjes, met 35 gemeenteraadsleden in 12 (!) fracties (naast de 'gevestigden': TON, AOV, Leefbaar, Lijst Schoenmakers, PS, Schiedam Actief,Gemeentebelangen)
-
Over wat er allemaal fout is in Schiedam is het laatste woord nog lang niet gesproken. Het BING rapport is slechts een pril begin en mevrouw Verver was slechts een symptoom - voordat zij aantradt,was er in Schiedam ook al het nodige behoorlijk mís.
-
Leemhuis (VVD) moet haar klus afmaken - en gráág met de botte bijl.
-
Beoordeel haar op getoonde prestatie. Zeiken kan altijd nog achteraf.

azoturie | 01-09-11 | 13:04

Ik meende dat echte liberalen meritocratisch waren ingesteld. Maar ze wijken geen millimeter af van de rooie en gristelijke baantjesverdelers.

LJBrinkhorst | 01-09-11 | 13:04

De oorzaak is natuurlijk die ranzige Franssen (VVD) die de VVD hulpdienst runt die als taak heeft de van het paard gelazerde VVD sjoemelaars weer opnieuw op het paard te zetten. Dat heeft hij al gedaan met sjoemelaar Hulten die er in Den Helder een zooitje van had gemaakt, en nu is hij bezig voor verver.
Dus wordt eerst vriendin Leemhuis, die nu ook niet bepaald een smetteloze reputatie heeft, ingeschakeld die de zaak Verver zoveel mogelijk zal gaan bagatelliseren, en daarna wordt verver weer ergens op het paard gezet.
Rutte en zijn VVD zijn mogelijk nog perverser en onbetrouwbaarder dan de PVDA of GL.

krankzinnig | 01-09-11 | 12:56

dat de partij van de arbeid niet meteen voorstelt om schiedam en rotterdam samen te voegen.

Af zijn er dan te baantjes te verdelen onder de pvda regenten.

dolffie | 01-09-11 | 12:55

Zoals reeds eerder opgemerkt: Geen enkele politicus deugt. Simpelweg het feit dat iemand voor dit beroep kiest inplaats van echt te gaan werken geeft al aan dat er iets niet klopt in zijn/haar bovenkamer. Misschien moet Dick Swaab eens hersenonderzoek gaan doen bij ambtenaren en politici. Zou verbazingwekkende resultaten kunnen opleveren.

Polletje Piekhaar | 01-09-11 | 12:55

Deze affaire heeft een hoog Peper gehalte.

Bataaf | 01-09-11 | 12:49

Aeme gemeentesecretaris anex algemeen directeur. www.storp.nl/plaatselijk/1075-gemeente...

Normaal gesproken is de gemeentesecretaris de eerste die sneuvelt in dit soort verhalen. Knap dat hij buiten schot blijft.

Pinocchio | 01-09-11 | 12:49

En toch, krijg ik ergens vaag de indruk, dat Wilma Verver van de VVD is. Klopt dat?

ZKH EénOog | 01-09-11 | 12:42

Mooie van GS is dat ze zonder aanziens des politieke partij zulke misstanden aan de kaak stellen.

Hulde, lieden.

Sheik Yerbouti | 01-09-11 | 12:06

brutus68 | 01-09-11 | 11:27
We, the people, will get the pie in the sky when we die.
Dromen het mooiste wat er is. Vooral als ze op aarde uitkomen dat is.
Verver droomde tot op heden en wil maar niet wakker worden in een dag en nachtmerrie maar GS laat gewoon de wekker rinkelen. Haar droom gaat tenkoste van die van ons. Kijk als er een win-win stuatie was.... maar zij leeft tenkoste va ons ze is gewoon een parasiet, een teek die zich vol zuigt met ons geld en de besmettelike nepotistenziekte verspreid waardoor er in NL al miljoenen licht gewond zijn geraakt en 10.000-en zware slachtoffers zijn gevallen.

ecologiste | 01-09-11 | 12:00

@burgers Schiedam
Verhuis dan ook naar een stad met een goudeerlijk PvdA bestuur. Of een met een volkomen integer Groenlinks bewind.

Jan Passant mk2 | 01-09-11 | 11:47

Vanavond (19.00 uur?)gaat mevrouw Verver op Radio 1 nog eens uit de doeken doen hoe onterecht het allemaal is. Toch leuk dat er 's avonds ook nog een humoristisch programma uitgezonden wordt.

Laura Ingalls | 01-09-11 | 11:42

Schiedam wordt niet voor niets 'zwart Nazareth' genoemd. En nu wordt een van de Opper-farizeeër geëxcommuniceerd. Pek, veren en in het schandblok.

ole guapa | 01-09-11 | 11:42

jump-to-it | 01-09-11 | 11:39

Ach gut, hebben ze in Dordt ook al een baantje voor hem gecreeerd. Wie is daar ook al weer burgemeester. Oh ja, Arno Brok. Van welke politiek partij is -toevallig- lid?

LJBrinkhorst | 01-09-11 | 11:42

@ supah | 01-09-11 | 11:30
Lutser!
Als u zelf uw eigen taal niet beheerst, hoe denkt u dit dan aan uw kinderen uit te gaan leggen?

und warum? | 01-09-11 | 11:41

Hey, hoe zit het met die zoon van Leemhuis dan? Ik lees net dat een voorwaarde van Leemhuis was dat haar zoon werd overgeplaatst!
Hij schijnt nu in Dordrecht te werken.

Heeft hij daar dan ook een voorkeursbehandeling gekregen?

Wie is die man eigenlijk?

jump-to-it | 01-09-11 | 11:39

@Jaap de Paap | 01-09-11 | 11:37 |

Weet ik niet, heb ik nog nooit geprobeerd. /-:

Specy | 01-09-11 | 11:38

@Specy | 01-09-11 | 11:27
Wordt 'ie bij jou niet groter als je 'm ter hand neemt?

Jaap de Paap | 01-09-11 | 11:37

Nou vooruit dan maar:
Als u burgemeester zou zijn en zijn opgelicht door een bouwbedrijf...
Zou u dat bouwbedrijf dan laten meedingen in een gementelijke gunning voor een bouwaanbesteding?

Einde van de Domheid | 01-09-11 | 11:36

@ brutus68 | 01-09-11 | 11:17

Knibbel knabbel knuisje, wie sabbelt er aan mijn kruisje?

Specy | 01-09-11 | 11:31

Goed zo Quid, blijf nieuws verstrekken over dit onderwerp en trek die beerput open! Zulke mensen voelen zich boven het volk verheven en mogen wat mij betreft lang achtervolgd worden door hun schandalen. Links of rechts maakt hierin niet uit, macht doet rare dingen met beide kanten van het spectrum.

DoctorandusAtheïstus | 01-09-11 | 11:31

Dat gezeur over grammatica maakt je zeg maar echt wel een sukkel.

supah | 01-09-11 | 11:30

Goedemorgen. Ook al 60 watt lampen aan het hamsteren? Ingeschreven voor je financiele rijbewijs? Dan wens ik u alleen een fijne dag in NeDDRland vandaag, kameraden.

blauweleasebaklul | 01-09-11 | 11:29

Appeltje-eitje. Leemhuis-Stout moet interim-burgemeester spelen in een stad waar haar zoon door vermeend nepotisme een baantje heeft gekregen van de vertrokken burgemeester, een partijegenoot nota bene. Conflict of interest. Daaaaaag Leemhuis-Stout! Ga maar uithuilen bij Dr. Bram Bon!

LJBrinkhorst | 01-09-11 | 11:28

@ecologiste | 01-09-11 | 11:22

Keep on dreaming...

brutus68 | 01-09-11 | 11:27

@ Nlz® | 01-09-11 | 11:15 |
Ok.... Die twee fouten waren ook vrij ernstig (hoewel ik er in eerste instantie overheen gelezen had, te snel door de tekst gescand denk ik). Maar "ik irriteer me" is net zoiets als "groter als", daarvan gaan mijn haren altijd overeind staan.

Specy | 01-09-11 | 11:27

Laatste vetresten uit de pan schrobben, beeldend gesproken heer Quid, chapeau.

Dr.Thorvaldt | 01-09-11 | 11:26

Gewoon een vervelende draak die nu het veld ruimt, het is alleen maar beter geworden sinds ze weg is uit Voorschoten, opgeklommen naar de 16e plek volgens het Elsevier beste plek om te wonen onderzoek 2011

regiofunctie | 01-09-11 | 11:23

Wilm Verver moet kapodtstuk en alle nepotistisch geroofde taxpoet uit eigen maffiazakken terugbetalen aan de wettige eigenaaren: de NL-se taxbetalers.
Goed zo Johnny Quid en GS alle graaiers moeten kapodtstuk gemaakt worden en hun geroofde taxpoet terugbetalen.
Vanaf Schiedam begint dit keer de victorie. De kentering in de oorlog tegen de gepriviligeerde nepotisten en hun zuignetwerken die NL bestuurlijk en financieel verlammen.

ecologiste | 01-09-11 | 11:22

Ik wist niet dat ze bij de VVD een heksenkring hadden.

brutus68 | 01-09-11 | 11:17

@ caspert79 & Specy

Het zat er natuurlijk in dat ik een dergelijke fout zou maken in zo'n bericht. Maar schorem juist spellen en werkwoorden vervoegen kan ik dan weer wel ;)

Nlz® | 01-09-11 | 11:15

toch goed om te horen dat ook bij de maffia vrouwen door het glazen plafond breken

Bamzaaiert | 01-09-11 | 11:15

@niet voor de hond | 01-09-11 | 11:12
Van die blauwe.

Che_cuevara | 01-09-11 | 11:14

Nlz® | 01-09-11 | 11:04 |
Ik IRRITEER ME? En dan klagen over Nederlands..... 8-(

Specy | 01-09-11 | 11:13

caspert79 | 01-09-11 | 11:11

Haha touché :D.

de betaalautomaat | 01-09-11 | 11:12

Van welke partij was Wilma Verver eigenlijk?

niet voor de hond | 01-09-11 | 11:12

Als ze ooit nog een tijdmachine uitvinden moeten ze dat wijf naar 1789 sturen ergens in de buurt van Parijs.

Cuyahoga | 01-09-11 | 11:12

Nlz® | 01-09-11 | 11:04
Ik ERGER me .....

caspert79 | 01-09-11 | 11:11

Wat een stom wijf.

*iets met scheren en stilzitten mompelt*

Che_cuevara | 01-09-11 | 11:10

Zal er wel weer zo'n PvdA-burgemeester komen, die vooral iedereen met uitkering en zonder ABN tevreden wil houden. Dat is ook gelijk de grootste bevolkingsgroep in dat dorp geloof ik.

Biff Eagleburger | 01-09-11 | 11:10

wethouders die deel uitmaakte?

und warum? | 01-09-11 | 11:08

Schorrem?

und warum? | 01-09-11 | 11:07

Gaat natuurlijk typhusveel wachtgeld kosten hè! Kunnen deze graaiers niet als gewone mensen de bak in?

Pastor Sippenhaft | 01-09-11 | 11:05

Quid, ik heb het je al eens eerder gevraagd, maar in vredesnaam, waar heb je je diploma Nederlands gekocht? Ik irriteer me er kapot aan in je verder prima stukjes.

Nlz® | 01-09-11 | 11:04

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl