Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Topsmoes: Dode Turk stierf aan te groot hart

turksejongendood.jpeg Het was een grote hoeveelheid drugs die de dood van Ihsan Gürz veroorzaakte, niet zijn behandeling door de politie. En nee, dat is geen schoenafdruk op zijn borstkas, dat zijn sporen van de defibrillator, het ding dat ook zijn ribben brak toen de politie hem probeerde te redden in plaats van te slopen (plausibel). Aldus concludeert de Rijksrecherche na onderzoek. Maar niets over een zwarte snikkel na vijf vermeende knietjes. Wel over een groot hart: Ihsan had een hartafwijking in combinatie met een te zwaar hart. De toevoeging van coke was te veel voor de hartspier, die stukscheurde. Waar het volgens de politie dus eigenlijk op neer komt, is dat Ihsan een bijzonder ongelukkig moment koos om stoelen naar de snackbareigenaar te gooien. Al die drugs, woede, stress en verzet tegen aanhouding cirkelden hem naar zijn dood. Niet die klappen op zijn achterhoofd of de knietjes die ineens niet meer zo goed te zien zijn op de video. Stel de nuchtere vraag maar, Papa Gürz: ""Waarom ging het precies deze ene keer fout, en niet de andere keren dat hij drugs gebruikte?" Antwoord politiepathologen: "Eeuuhh...." En waarom stuurde de arts die Ihsan in de cel onderzocht hem eigenlijk niet naar het ziekenhuis? Goeie vraag! Antwoord volgt, de experts zijn nog ff op vakantie. Slotwoord voor Papa Gürz: "Hier zijn allerlei conclusies bij elkaar gezocht, behalve conclusies die kunnen wijzen op fouten van de politie.” Inderdaad. Hier gaan de Turkse media geen genoegen mee nemen. INSTANT DOORSNUIF: Is niets racistisch, het is gewoon nieuw politiebeleid om drugsgebruikers te laten creperen.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

gezeikmetkutnickname | 01-08-11 | 14:16

[pvv modus]
Nederland uit de EU. En ook excuses voor het geweld in Indonesie en barbaarse religie Christendom ook maar gelijk verbieden, krijg je ook alleen maar PVV aanhang van.
[/pvv modus]

Kaan78 | 31-07-11 | 08:57

Meer etnisch met familie eer. Mk rammen dan.. I'm in the red..

Neut | 30-07-11 | 22:49

Pluim voor politie , wie met pek omgaat word ermee besmeurd. Ik lees drugs vandalisme agrasief en dan verbaast zijn als familie dat hij zo aan zijn end komt.

DeepDownUnderGrunn | 30-07-11 | 12:44

Dus om een heeeel lang verhaal kort te maken. We zijn er geschikt af gekomen.

Jogert | 30-07-11 | 11:46

Ik zal wel zeer verbitterd zijn, maar ik kan hier werkelijk niet van wakker liggen. Het is in ieder geval geen groot verlies voor ons land, laat ik het zo maar zeggen.

export-kenteken | 30-07-11 | 11:23

Criminelen verdienen geen compassie, we zijn hier toch niet van de PVDA. Jaren loopt iedereen te zeiken dat de politie harder moet optreden, nou ja dan kan het misgaan en dan moeten de mensen niet opeens huillie huillie doen en de politie de schuld geven. De enige schuldige in dit verhaal is de vader, die zijn kind moet opvoeden.

zeertegendradig | 30-07-11 | 11:15

Hoe je het ook went of keert, die knul staat met zijn doorgesnoven kop een horecagelegenheid te terroriseren.
Politie bevrijdt het pand met geweld.

Of dat geweld nu gepast is of niet interesseert mij eigenlijk niet zo veel. Het gooien met meubilair is zeker niet gepast.

Eisen dat de politie leert om verdachten onder invloed beter aan te houden (de verdachte, niet de politie) kan alleen maar komen van iemand die zelf ook aan de verkeerde pilletjes heeft gezeten. Dat is namelijk B-E-Z-O-P-E-N. Leer liever je kinderen om geen heibel te veroorzaken, ook niet als ze zo nodig aan de drugs moeten.

draaiarts | 30-07-11 | 10:14

Ok dus moet naar een doorgesnoven agressieve gast.Hoe zou jij dat dan doen zonder geweld?Lekker makkelijk lullen vanaf je veilige zijlijn.

babyblue | 30-07-11 | 06:58

Even voor de gevoelsarme heilige boontjes, maar dat zal duidelijk zijn.

Adalgar | 30-07-11 | 06:23

Nu ja, zoveel had die jongen niet gedaan. Coke gesnoven, stennis maken met meubilair, verzetten tegen aanhouding. Niet bepaald zware misdaden. Jong, roekeloos. Was ik ook op die leeftijd, roekeloos.

Weleens met gebroken enkel en hersenschudding - zo bleek later toen ik weer los was - in de cel gesmeten, nadat ik op de brommer een stopteken had genegeerd, pesterig voor de agenten midden op de weg was gaan rijden en vervolgens door ze van sokken werd gereden. Ook eens gevochten in een kroeg met een stel Ieren om een pot poolbiljart, die hadden me toen goed te grazen genomen met een mannetje of zes, trappen tegen m'n hoofd. Hop, jij ook een nachtje overblijven, hier kun je 't bloed van je kop wassen, kleng, deur dicht, papieren lakens. Overmoedig, testosteron, adrenaline, je gaat hard, je voelt geen pijn, je lijkt gezond... Hoe iemand eraantoe is, is veelal nattevingerwerk, vrees ik.

Een gast die ik kende is in de politiecel overleden. Op de avond voor ie doodging heb ik nog met 'm staan praten in de stad. Gevaarlijke jongen, onberekenbaar, om kleinigheden agressief, bizar, boksfamilie, doorborende blik die constant vorst of je vriend of vijand bent. Maar hij was rustiger, had medicijnen, therapie. Een paar uur later is ie kennelijk ergens heibel gaan schoppen, drank, schijt aan de therapie, opgepakt, hé oude bekende weer terug, combinatie alcohol en medicatie werd 'm fataal. 't Lijkt me sterk dat er bij insluiting een dokter voor de zekerheid een anamnese heeft afgenomen.

Arrestanten worden ingeschat, doet iemand neurologisch heel erg raar of is zichtbaar ernstig gewond, of moet gehecht worden, dan gaat ie naar het ziekenhuis, anders niet. 't Adagium luidt: je hebt 't aan jezelf te wijten, dat in eerste instantie. Kan ik goed inkomen, maar dat het niet vaker misgaat - of er althans niet vaak over leest: de jongen uit de vorige alinea is in de cel verscheiden zonder dat er enige ruchtbaarheid aan is gegeven, mijn zoektocht in de krant leverde tenminste niets op.

Maar goed, het gaat natuurlijk over jongens- en mannendingen. Gevaar opzoeken, risico nemen, uitdagen, dansen op de rand van de vulkaan, leren niet je evenwicht te verliezen, bijtijds langs een veilige helling afdalen, weg van het vuur. Geluk hebben, vergeet ook dat vooral niet.

Een jonge jongen dood is altijd erg. Gaf hem nog een maand, een jaar, vijf jaar... het komt meestal goed. Dat is het kwellende, 't machteloze gevoel dat achterblijft bij de familie.

Heb compassie.

Adalgar | 30-07-11 | 05:52

@Gazelletje | 30-07-11 | 00:36
Het was een verwijzing naar de voetafdruk op de borst van de verdachte. Een soort ironie.

Ik heb genoeg gereanimeerd en daarbij heel wat ribben gebroken. Nog nooit een hart gescheurd, dat dan weer niet.

Dmitri Dmitrievitsj | 30-07-11 | 01:14

@Dmitri Dmitrievitsj | 29-07-11 | 23:31
" dat de politie daarna is gaan reanimeren, maar dat ze dat met zo veel geweld deden -bijvoorbeeld door op de borst te springen met hun schoenmaat 43- "

Ach kom nou zeg, de politie reanimeert zeker door met de voeten op de borstkas te springen. Wat een hoop BS, om met je eigen woorden (Dmitri Dmitrievitsj | 29-07-11 | 23:57) te spreken. Als je ooit hebt gereanimeerd (wat ik betwijfel gezien je BS) zou je weten dat dat bij volwassenen niet zonder risico van gebroken ribben is. BS dus, deze aantijging. Klets toch niet zo.

Gazelletje | 30-07-11 | 00:36

@vanhetgoor | 29-07-11 | 23:50
Weet u dit of vermoedt u het?

Wat een hoop B.S.

Dmitri Dmitrievitsj | 29-07-11 | 23:57

Ik snap de onvrede van die vader, maar hij moet goed beseffen dat alleen hij de ènige schuldige is. Als een man echt om zijn zoon geeft en van zijn zoon houdt dan slaat hij hem werkelijk totaal verrot als hij herhaaldelijk agressief is en onder invloed van drugs thuis durft te komen. De verantwoordelijkheid afschuiven op de Nederlandse samenleving is uitermate zwak. Wij, alle Nederlander bij elkaar kunnen onmogelijk alle karakterfouten van mislukkingen compenseren. Het zijn de ouders van junks die verantwoordelijk zijn, het ontbreken van een duidelijk normen en waardepatroon is de oorzaak. Het afwezig zijn van empathie bij Turken is gelegen in de islam. Het misplaatste eergevoel. Daarnaast is het ontbreken van een toekomstperspectief en realiteitszin enkel en alleen gelegen in de islamitische opvoeding. Iets wat geen reet voor stelt overigens. Het is namelijk volkomen zinloos. Als men een zoon opvoedt met liefde en respect dan kan een vader zijn zoon uitleggen dat het gebruik van drugs geen toekomst heeft, hij mag het wel proberen, maar het is maar synthetisch geluk! Het is niet echt. Het is net zo fantasierijk, zinloos en onecht als het geloof in Allah. In werkelijkheid koop je er niets voor. Als een man geen flikker over heeft voor zijn zoon dan laat hij deze zijn gang gaan. Ook als hij naar de verdommenis gaat. Het enige wat een vader hoeft te doen is zijn zoon te zeggen dat hij van hem houdt, en dat hij hem vraagt op te houden met het gebruiken van drugs. Dan zal de zoon voor zijn vader stoppen met drugs, omdat het hem gevraagd wordt door iemand die van hem houdt. Maar als er geen vertrouwen is dan lukt het niet.

Overigens sterven er ook anderen in de cel. En ik vertrouw er op dat zijn geen onderscheid maken. De politie is daar makkelijk in. Als het lichaam voortijdig stopt met werken als gevolg van overmatig drugs of drankgebruik dan is dat de eigen verantwoording. Het is naar, het is droevig. Maar de verantwoordelijkheid ligt niet bij de ander.

Ga voor de aardigheid eens vragen aan alle junks of ze een liefhebbende vader en moeder hebben gehad. Twee ouders die er altijd waren. Altijd luisterden en raad gaven. Ik denk dat er weinig jongens en meisjes zijn met een gelukkige jeugd die tòch aan de drugs zijn gegaan. Als iemand vindt dat hij niets waard is en geen toekomst heeft dan is daarom een vlucht in de drugs bijna een garantie. Het is dus allemaal een kwestie van opvoeding. De politie is er alleen voor mensen waarbij de opvoeding mislukt is.

vanhetgoor | 29-07-11 | 23:50

Een vergroot hart dat gescheurd is. Dat kan, maar het komt niet door de coke.

Cocaïne vergroot het risico op samenkrampen van de kransslagaderen zodat de hartspier niet genoeg bloed krijgt. Het gevolg hiervan is dat een deel van de hartspier afsterft, ofwel een hartaanval.

Een mogelijkheid is dat door emotionele spanning en daardoor meer zuurstofbehoefte van het hart, gecombineerd met een ziekelijk vergroot hart en cocaïne een hartaanval is ontstaan, en dat de politie daarna is gaan reanimeren, maar dat ze dat met zo veel geweld deden -bijvoorbeeld door op de borst te springen met hun schoenmaat 43- dat bij de reanimatie ribben zijn gebroken en het hart gescheurd is.

Hoe het werkelijk is gegaan zullen we nooit weten. Iemand die beschuldigd wordt van doodslag heeft één groot voordeel: het verhaal van het slachtoffer ontbreekt. Daarvoor hoef je niet eens bij de politie te zijn.

Maar nogmaals, door coke scheurt een hart niet, hoe ziek het hart ook is. Een gescheurd hart, gezond of ziekelijk vergroot, wordt veroorzaakt door bruut geweld.

Dmitri Dmitrievitsj | 29-07-11 | 23:31

Eindelijk spreekt de politie eens de waarheid! Voor herhaling vatbaar.

hans23011090 | 29-07-11 | 23:27

-weggejorist-

Martin Jokt | 29-07-11 | 21:13

in de media viel mij op de het AD wel het hele verhaal durfde te publiceren maar dagblad DE TELEGRAAF niet, die zijn een beetje bang voor de politie, waar zagen we dat eerder, ah ja, in 1966 met als gevolg de telegraafrellen, nu publiceren ze maar niets meer anders moeten ze weer liegen in het voordeel van de pliesie, de schijters.

pinkypink | 29-07-11 | 21:03

Maar wie was zijn geliefde, die dat grote hart verdiende?

Red Leader | 29-07-11 | 20:16

Lijkt me dat die turkse gemeenschap daar zelf nogal racistisch bezig is. Ze geven de blanke politie maar de schuld van alles, want als je blank bent dan ben je immers een slecht mens...
.
Laatst ook zoiets meegemaakt: blanke trambestuurder weigert een zwarte met een patatje binnen te laten. Er stond duidelijk een sticker in de tram met het icoontje van patat en een streep er doorheen. Verboden dus. En wat is de logica van de neger? De trambestuurder was een racist en kreeg vervolgens een klap met de patat + mayo in zn gezicht. Gelukkig werd het tuig meteen aangehouden.

premier geert | 29-07-11 | 19:56

Het zal best een leuke klus zijn geweest om te moeten vechten met een doorgesnoven agressie Turk. Lekker klappen vangen omdat meneer wat moeite heeft met zijn frustratie. En als de politie een keer doorpakt, huilen dat het fruit wat gekneusd is.

luckor | 29-07-11 | 19:48

De Dijk heeft een afscheidslied voor hem gemaakt:
breng uw beste medicijn
ik heb er nu al jaren last van.
ook al doet het niet echt pijn
maar ik val voor alle vrouwen
alle vrouwen op dit bal
dat is veel te veel om van te houden
dokter, ik heb een spoedgeval

Ik heb een groot hart
mijn hart is zo groot
het wordt nog mijn dood
dit hart is zo groot
ik heb een groot hart

en een ochtend als vanochtend
vroeg op en de zon die scheen
opgeluimd loop ik naar buiten
ik zie een meisje ik denk alleen
Ik dacht dat ze naar me lachte
dus vrolijk lach naar haar terug
maar die boom was haar vriend dokter
dokter kom nu vlug

Ik heb een groot hart
mijn hart is zo groot
het wordt nog mijn dood
dit hart is zo groot
ik heb een groot hart

Dokter straks is het weer lente
als u begrijpt wat ik bedoel
al dat moois langs lege wegen
dan krijg ik dat gevoel
loopt nu van haast onder een auto
ik stoot dagelijks vijf keer mijn kop
dat is veel te veel om van te houden
dokter weet u daar iets op

Ik heb een groot hart
dit hart is zo groot
het wordt nog mijn dood
dit hart is zo groot
ik heb een groot hart

ontlullen | 29-07-11 | 19:28

Goh, wat fijn om de reacties te lezen over mijn neefje. Gelukkig weet ik hoe hij in elkaar zat.

Wat me nog het meest doet walgen is dat hier wordt gesuggereerd dat mijn tante voor de show huilt. Jij hebt geen kind, dat moet haast wel. Zo onmenselijk kun je niet zijn.

Bah.

Burby | 29-07-11 | 19:20

Toch ziet ie er op de foto niet zo gevaarlijk meer uit. Zo wil ik er wel meer tegen komen in het donker!

funkyd | 29-07-11 | 17:21

Tegenwoordig denkt men dat men door de overheid moet worden gered van eigen stomiteiten. Lees bijv. 'Leven aan de onderkant' van Theodore Dalrymple. Punt 1 moet je zelf niet zo stom doen. Punt 2 had je omgeving er wat aan moeten doen (ja mijnheer Gürz...) en punt 3 bewaart de overheid de orde.
Ofwel: Als je je leven verneuqt, moet je niet de politie de schuld geven.

Allemaal | 29-07-11 | 17:05

Wat een flutstuk vol slappe insinuaties, feiten iemand of gelekte documenten waaruit blijkt dat er feiten verzwegen worden? Nu is het gewoon een treurig slap stukje

Obel1x | 29-07-11 | 17:01

@Antisocialist | 29-07-11 | 15:24
Het obsessief labelen van rokers als 'losers' noem jij een subtiel stuurmiddel? LOL. Het gros van de niet-rokers heeft nooit zo'n opvoeding gehad, dus er zijn eindeloos veel factoren waarom iemand niet gaat roken. Toch leuk voor je dat je in de veronderstelling leeft dat het in dit specifieke geval door jouw gestuur komt. En ja hoor, ik rook. En mijn kinderen vinden het stom, dus dat gaat prima.

Allemaal | 29-07-11 | 16:52

Politie heeft gewoon redelijk gehandeld. Waarvoor chapeau.
In plaats van huilie huilie doen kunnen de Turken beter hun kinderen opvoeden.
Als je drugs gebruikt vraag je om zulke dingen.

Koosjere Moslim | 29-07-11 | 16:48

ze willen er typisch weer een slaatje uit slaan,niet aan verloren aan die kl**tzak. en dan nog de nedrlandse politie de schuld geven ook. had hij turkije moeten doen was hij al dood geweest voor dat hij ooit een politie cel gezien zou hebben. die turken kunnen beter medeleven betuigen als er hier in nederland(se) slachtoffers vallen van criminele turken die hier de beest uit hangen ipv van omgekeerd...

Don82863974 | 29-07-11 | 16:39

-weggejorist-

casagrande | 29-07-11 | 16:35

Deed pappaturk zijn cokeverslaving sponseren of deed hij daar criminele dingetjes voor?
Kan iemand nog de brand in de Haagse Schilderswijk herinneren? Een paar dode Turken uit 1 gezin. Diezelfde ochtend een Turkse delegatie in Nederland gearriveerd die moord en brand schreeuwden. Het moest maar eens afgelopen zijn met het rascisme tegen Turken in Nederland. Wat bleek: het debiele neefje van het Turkse gezin had de brand gesticht, een ordinaire familieaangelegenheid dus op zijn Turks beslecht. En van die delegatie.... heeft niemand ooit meer iets gehoord.

casagrande | 29-07-11 | 16:31

Jammer voor hem, hij snoof, en de ouders moeten nu niet zeiken dat hadden ze eerder moeten doen tegen hun zoon.

reppert | 29-07-11 | 16:17

Gevalletje externe attributie.

Wild_Turkey | 29-07-11 | 16:12

Ik kan weinig medelijden met de man hebben. Hij heeft zelf coke lopen snuiven, hij is zelf gewelddadig geworden. Overigens heb ik er ook weinig moeite mee dat de politie een paar stevige tikken uitdeelt bij gewelddadig mensen. Die gast heeft zelf de omstandigheden voor zijn dood geschapen.

Voor mij is de vraag of de politie dusdanig geweld heeft gebruikt dat de man aan dat geweld is gestorven beantwoord. Dat dat geweld door de politie niet geholpen heeft geloof ik direct, maar dat is door die gast zelf uitgelokt.

Enige vraag die nog rest is heeft de dokter die hem onderzocht heeft het zo verprutst dat hij had moeten weten dat hij in levensgevaar was. Maar dat is meer om te voorkomen dat een slager nog andere patienten laat creperen.

TheLuggs | 29-07-11 | 15:51

Gaan we nu allemaal geschokt reageren omdat de politie een drugsgebruiker niet laat nakijken?
Een tijd geleden was iedereen nog zo verontwaardigd dat ghb-gebruikers nog de zelfde dag weer vrij rondlopen omdat ze anders kapot gaan in de cel.
Die drugs gebruik je zelf, kun je de gevolgen niet aan is het je eigen schuld.
Ga dan niet vervolgens op de politie zitten vitten.
Doen ze een keer hun werk ipv mensen pesten achter een bosje, is het weer niet goed.

Herr Knäckebröd | 29-07-11 | 15:30

@Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:41
U zult zich verbazen over hoeveel je als ouder kunt sturen. Dan doel ik niet alleen op de opvoeding op jonge leeftijd (tot aan de puberteit), maar ook meer subtiele stuurmiddelen als schoolkeuze, sportclubkeuze, wijkkeuze. Daarmee heb je als ouder zeer veel invloed op de omgeving van je kind.

En als je dan nog een beetje luistert naar de verhalen van je kind, is bijsturen ook nog een koud kunstje.

Voorbeeld: mede omdat ik als sinds mijn drie kinderen kunnen praten consequent alle rokers die wij tegenkwamen als "losers" bestempeld heb, en ook uitgelegd waarom (je eerste sigaret is smerig, het kost geld, en het is ongezond, dus alleen domme mensen roken), roken zij geen van drieën.

Antisocialist | 29-07-11 | 15:24

-weggejorist-

Carlitros | 29-07-11 | 15:22

Hij was totaal doorgesnoven en de politie was gebeld omdat hij uit zijn dak ging in een snackbar. Nu is hij dood en dus dat is dan de schuld van de poltie.
Lekkere logica.

me,myself and IK | 29-07-11 | 15:17

Waarom lees je bij die schijtlui altijd dat ze van alles en nog wat EISEN ipv verzoeken. Zorg lekker zelf voor een objectief onderzoek en betaal hem ook fijn uit eigen zak met je ge-eis. Bah.

chewhakbar | 29-07-11 | 15:12

Boeie. Maar laat die pa dan ook lekker betalen voor al dat onderzoek als er niks aan de hand is (en daar twijfel ik niet aan).

Voorts hoop ik dat die hele Turkse familie schurft krijgt, dat de coffeeshop naast de snackbar afbrand, en dat Quid opstapt.

sitzkrieg | 29-07-11 | 15:01

Niet zeiken, als je niet tegen coke kan, moet je het niet nemen, en gewoon vrolijk meewandelen ipv de hulk uit te hangen. Eigen schuld etc...

ildib | 29-07-11 | 14:59

Nooit geweten dat defibrillators de vorm van een schoen,maatje 43 hebben.

Wezijnweerthuis | 29-07-11 | 14:58

wordt er in Turkistan niet een hele genocide verzwegen? En worden gevangenen daar wel netjes behandeld?

Wat een onzin dit. Een agressieve junk die doodgaat. Shit happens....

augustinian | 29-07-11 | 14:54

„Waarom ging het precies deze ene keer fout, en niet de andere keren dat hij drugs gebruikte?”

Omdat één keer nu eenmaal de eerste keer moet zijn. Als het een vorige keer was fout gegaan had de oom dezelfde vraag kunnen stellen en als het bij de eerste keer drugsgebruik was foutgegaan had de oom kunnen zeggen: 'hoe kan het bij de eerste keer al fout gaan? '

nance | 29-07-11 | 14:53

Het onderzoek was olslagen overbodig want wat er ook uitkomt, de turken hebben hun eigen versie al klaar en daar wijken ze niet van af.

Wie er gelijk heeft? God, dan wel Allah mag het weten

nance | 29-07-11 | 14:49

ik heb een groot hart
dit hart zo groot
het wordt nog mijn dood
dit hart zo groot, zo groot

Hij had het kunnen weten.

Docta | 29-07-11 | 14:45

-weggejorist-

Knappe snuiter | 29-07-11 | 14:45

Hij is toch dood ? Nou, wat lullen we dan nog !

Montgomery Burns | 29-07-11 | 14:39

Ik zeg huilie huilie....
-
-
vooral die familie in het stuk in de Spits www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland...

Moet je hetzelfde eens in een bar in Turkije doen, moet je opletten wat de politie daar met je doet. Denk je echt dat er dan forensisch onderzoek wordt gedaan?? Mooi niet.
En die mensen nu zeuren dat ze geen vertrouwen meer hebben in de Nederlandse Rechtstaat: enkeltje heimat logische oplossing...

Dr.Guus | 29-07-11 | 14:29

Tja, blunder van de politie of niet. Feit blijft dat deze jongeman weer een typische rotte appel in onze maatschappij was. Een verleden bij politie, drugsgebruik, zich verzetten tijdens een arrestatie, en ga zo nog maar even door. Normale mensen die zich netjes gedragen overkomt dit niet. Gevalletje eigen schuld, dikke [...].
.
En waarom zou Turkije zich hiermee moeten bemoeien? Sowieso heeft Turkije niks te maken met wat hier gebeurt (beter had Turkije zulke verrijkingen voor onze maatschappij daar gehouden), maar dat zou ook wel heel erg hypocriet zijn. Er staat me namelijk iets bij van Nederlandse gevangenen in Turkse cellen...

Le Roi | 29-07-11 | 14:28

Ik heb nou niet echt gevoel dat we door het overlijden van deze knul een toekomstige hoogleraar, schrijver, kunstenaar, arts of op een ander terrein maatschappelijk waardevol medemens zijn misgelopen.
So be it, Ishan, requiem in pace en gedraag je in een volgend leven wat beter.

Graaisnaaiert | 29-07-11 | 14:27

Ik kan me drukker maken over de opstelling van de ouders. Wat een stelletje klote huilebalken. Het is natuurlijk weer iedereen zn schuld behalve van hun zelf en hun lieve zoon die nooit iemand kwaad deed. En dat de Turkse media zich er dan mee gaat bemoeien is helemaal de limit. Zeker met dat lekker eenzijdige verhaal.

Nee, een jongeman die compleet doorgesnoven van de coke krukken staat stuk te slaan in een snackbar. Vervolgens door de politie wordt gearresteerd waarbij geweld nodig is. Iemand zei het al voor mij, een compleet doorgesnoven agressieve idioot hou je echt niet zomaar tegen, die moet je een paar harde tikken geven en ja, daar zijn makkelijk 4 agenten voor nodig. Dat meneer ook een groot hart heeft kan net zo hard een probleem zijn, de gebroken ribben en sporen van de defibrilator is ook al gemeld. Zo dom is de verklaring dus niet.

Ik geloof best dat de politie hem een paar harde klappen heeft gegeven. In die situatie waarschijnlijk terecht ook nog.

Phil Mycavity | 29-07-11 | 14:26

@ Jos Tiebent | 29-07-11 | 14:19
?

Pa Cartwright | 29-07-11 | 14:25

Sneu... volgende keer toch maar oppassen als ik de neiging krijg met barkrukken te gaan gooien.

Xel | 29-07-11 | 14:24

@ Van Rossem

Wie geen verstand heeft van forensisch medische zaken dient niet te blaten.
Ooit gehoord van een cocaïnedelier en de invloed van cocaïne op de hartspier? Nuff said.

Gazelletje | 29-07-11 | 14:22

Een Turk met een groot hart, aaagh ga toch weg.

Tjemig | 29-07-11 | 14:22

Moeten we nou serieus medelijden hebben met een doorgesnoven gewelddadige kansenjongen die zich nog eens verzet bij arrestatie ook?

Doorgesnoven+agressie+paar welverdiende klappen op je kop+zwak hart = vragen om problemen.

dendololr | 29-07-11 | 14:20

Die agenten waren vast PVV aanhangers, net als de dealer die hem zijn drugs verkocht. Zo zie je maar; Wilders is verantwoordelijk.

BroodenSpelen | 29-07-11 | 14:20

*geen zin een wegjoris*
Maar elke guurder snapt wel de strekking van het commentaar mijnerzijds.

Jos Tiebent | 29-07-11 | 14:19

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:13
Kan kloppen.
Zij maakten nummers op de melodie van toen bekende hits.
Hebben er nog veel meer allemaal op muziek van bekende nummers.

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:17

Met zo een vader is het slecht pruimen eten.

Ik probeer me een voorstelling te maken van instanties die getracht hebben dit gezin en deze meneer hulp te bieden.

Leuk toch, die hulpverlenersindustrie.

Lachen gieren brullen en dan de maatschappij met deze zoon opzadelen en daarna met het gekakel van die vader.

PvdA olé!

NoMinister | 29-07-11 | 14:15

web_krijter | 29-07-11 | 14:13
:)

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:14

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:10
Ergens komt dat melodietje me bekend voor..

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:13

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:59 |
Hij had geen hardhouten hart van dik hout :-)

web_krijter | 29-07-11 | 14:13

@Xioniet | 29-07-11 | 14:08
Kan me nie schele, ken toch geen turks

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:13

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:01
Moest wel, voor jou en mij dat zijn er twee hè

Blote, ook proost.

*plop*

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:12

Ik wil niet veel zeggon hoor maar als het D'66 had gelegen had deze jongen allang een vakantieland gehad die tot de EU behoorde, waar hij ieder jaar trouw op vakantie ging om zijn oma op te zoeken.

Ik bedoel maar.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:11

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:04
Dat kon nog net.
Deze is anders ook wel goed, is van een Antwerpse groep in de jaren 70.
Toen al was het zo.

www.youtube.com/watch?v=BMkcfufwBv4&am...

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:10

De defibrillator die ribben breekt moet nog uitgevonden worden volgens mij.

"... de defibrillator, het ding dat ook zijn ribben brak toen de politie hem probeerde te redden..."

Zuurteregelaar | 29-07-11 | 14:10

Ik haat de cultuur van het vingertje wijzen zonder enige vorm van zelfreflectie. Dat er überhaupt wordt getwijfeld aan de schuld van deze doorgesnoven agressor is te belachelijk voor woorden.

Antitheïst | 29-07-11 | 14:10

Die gast blijkt compleet doorgesnoven te zijn. Althans dat is wat is wat naar buiten wordt gebracht. Daarmee verspeel je wat mij betreft al een heleboel krediet. Als die gozer niet voor reden vatbaar was dan is hard optreden binnen bepaalde grenzen acceptabel.

Het maakt mij niet uit wat voor afkomst hij heeft, iemand die hier voor kiest en zijn aars brandt moet op de blaren zitten. In dit geval valt er weinig te zitten en zal het liggen zijn.

Enne dat overdreven en bovendien misplaats familie- en eergevoel komt me keel uit. Doe eens aan zelfreflectie!

videtur | 29-07-11 | 14:09

Dat de Turkse media zich eerst nog eens buigen over wat doodsoorzaken betreffende de Armeense 'kwestie'...

Vage_eddie | 29-07-11 | 14:09

ik las ergens over deze zaak dat zowel justitie alswel de familie over beelden beschikken van het gebeuren. Graag de beelden online zetten, zodat wijzelf kunnen oordelen..

klaretaalzeewolde | 29-07-11 | 14:08

"Hier gaan de Turkse media geen genoegen mee nemen."
Oh nee...

Xioniet | 29-07-11 | 14:08

Pa Cartwright | 29-07-11 | 14:03
Lol. Zat klaar voor een vileine tirade.

Superior Bastard | 29-07-11 | 14:08

Geen oordeel,was er niet bij.

ballie69 | 29-07-11 | 14:07

* Het Gammakrantje d'r bij *

Pa Cartwright | 29-07-11 | 14:06

@Schaamharing | 29-07-11 | 13:58
Euh, hittegolf.

Wat is dat?

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:05

Dat tweede gevalletje van "Politie laat zwakkeren creperen en Greet zwijgt" is inderdaad triest.

Spring je het water in, onder de coke en zo, ben je mogelijk bewapend en staat er een uur lang allerlei volk tegen je aan te lullen en overlijdt je aan onderkoeling.

De politie die moordende/doodslaande verwarde types koninklijk behandelen moeten vrezen voor een enkeltje rolstoel met verlamming van nek tot teen.

Maar natuurlijk toch heel erg dat deze pracht voor de maatschappij hartstikke dood is. Heel jammer. En dat alle politiemensen nog gezond zijn, mag daarbij schril afsteken.

Tuurlijk.

Als je wilt verzuipen, verzuip dan lekker want van dat zielige en toch agressieve gezeik om aandacht en gedreig heb ik meer dan genoeg gehad. We helpen je, maar als je niet wilt: even goede vrienden!

NoMinister | 29-07-11 | 14:05

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:02
Zand erover.

Verder heeft Juf Teun meer met smurfen.

Ik had iets met dikke Arabieren en olie in gedachten.
Ofzo.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:04

@ gezeikmetkutnickname | 29-07-11 | 14:00
Nee.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 14:03

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:54
Als het maar niet over smurfen gaat.

En hij is al begraven, in Turkije nog wel dus kost ons niks meer.

Che_cuevara | 29-07-11 | 14:02

allemaal leuk natuurlijk om het gestuntel van de pliesie te bekritiseren en doofpot theorietjes te lanceren. 1 ding is duidelijk: Pa en Ma Gürz verdienen natuurlijk 5 en meer knietjes. Die hebben met hun belabberde graties en voor niks gekregen Nederlanderschap geen poot uitgestoken om de opvoeding van hun kroost een beetje ordentelijk te laten verlopen en in de hand te houden. Dat je weet dat je kind elk weekend totaal doorgesnoven in de snackbar hangt is minstens zo goed voor 15 stokslagen. Althans als we de sharia ingevoerd zouden hebben. Gelukkig leven we in Nederland. Nee, huiliehuile in de (turkse)media over het gedrag van de pliesie. Maar eigenlijk hoop ik op een AMK-aatje voor al hun kroost en eeuwige ontneming van het ouderschap.

web_krijter | 29-07-11 | 14:02

*Bier en chips*

Superior Bastard | 29-07-11 | 14:02

Blote Bertus 2000 | 29-07-11 | 14:00
Nou nou Bertus, 2 tegelijk ?

Poeh!

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 14:01

En zo werd het weekend feestelijke ingeluid!

@Teun van het Tuinpad en Che_cuevara

Proost!

*plop*

Blote Bertus 2000 | 29-07-11 | 14:00

En zo werd het weekend feestelijke ingeluid!

@Teun van het Tuinpad en Che_cuevara

Proost!

*plop*

Blote Bertus 2000 | 29-07-11 | 14:00

-weggejorist-

gezeikmetkutnickname | 29-07-11 | 14:00

Weet je wie een groot hart heeft ?
Huub v/d Lubbe, die heeft een groot hart, zegt tie zelluf.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:59

vraagstaart | 29-07-11 | 13:42

Als je een zoon hebt die goed is, dan is er maar 1 conclusie mogelijk: anderen zijn fout.

Als je een zoon hebt die een enorme eikel is, drugsverslaafd bovendien, crimineel en agressief, dan begint het de schuld geven aan de omgeving een beetje genant te worden.

Maar goed, wie doet hem wat. Dit soort gedrag vinden we al decennia ok en als je er wat van zegt ben je een racist.

Na u graag.

NoMinister | 29-07-11 | 13:59

Turkse media? Sinds wanneer moet daaraan een verantwoording worden afgelegd? Omdat dat ook altijd andersom gebeurd?

Blijft btw een trieste manier van doodgaan.

Nodonut | 29-07-11 | 13:59

Jammer voor die jongen enzo.. maar eh, GS komt er nog een topic over de hittegolf des doods die ons volgende week gaat teisteren?

Schaamharing | 29-07-11 | 13:58

Hmm dit topic + het feit dat het vrijdag is brengt mij op de volgende vrijmibo-film: www.imdb.com/title/tt1213019/ "and we build up castles in the sky and in the sand, design our own world ain't nobody understand"

Filosoof-King in spe | 29-07-11 | 13:58

@Biff Eagleburger | 29-07-11 | 13:53 ROFL

lijn5 | 29-07-11 | 13:56

Achterlijke heisa om een smerige junk.
Cokejunkies zijn altijd agressief en onberekenbaar. Wees blij dat dat geval van de straat is.

McPhart | 29-07-11 | 13:56

@ gezeikmetkutnickname | 29-07-11 | 13:54
Gedragen in een kroeg?! Kan ik evenwel op m'n bank blijven zitten. Pfff, gedragen in een kroeg.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:56

Als er een agent aangewezen kan worden die verantwoordelijk is voor het overlijden van deze brave en hardwerkende Medelander, dan verzoek ik vriendelijk die beste man voor te dragen voor een lintje wegens bewezen diensten voor volk en vaderland.

Luc_Nilis | 29-07-11 | 13:56

@ Crak-ho | 29-07-11 | 13:51

Daar heb jij méér kijk op, vermoed ik.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:54

Is een paar knietjes geven buitensporig geweld?, wat een onzin, de politie wordt meestal een te slappe optreden verweten en dat ze softies zijn, niet dus.

lanexxx | 29-07-11 | 13:54

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:48
What ever.

Deze schavuit kost de samenleving (hopelijk) niets meer.

Ik heb zin in een liedje van Vader Abraham, jij ook ?

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:54

-weggejorist-

gezeikmetkutnickname | 29-07-11 | 13:54

@lijn5 | 29-07-11 | 13:46

ROFL. 2e googlelinkje op cardiomyopathy + inbreeding geeft 'Furazolidone-induced cardiomyopathy in turkeys'.

Biff Eagleburger | 29-07-11 | 13:53

Toch vraag ik me af hoeveel toekomstige vrouwenlevens er potentieel zijn gered, na zijn overlijden...

Crak-ho | 29-07-11 | 13:51


SOA | 29-07-11 | 13:44 | Ik gok een Tako-tsubo cardiomyopathie.

Want die wordt o.a. getriggerd door een adrenalinestoot veroorzaakt door woede, angst, spanning of pijn.

Willianus Wortelus | 29-07-11 | 13:51

NoMinister | 29-07-11 | 13:49
*Proest*
Hulde.

Superior Bastard | 29-07-11 | 13:51

Jammer van die jongen. Was een goede afnemer die keurig betaalde.

zovoklets | 29-07-11 | 13:50

@Che_cuevara | 29-07-11 | 13:47
*Kijkt rechtsonderin*
Bier?
Doe eens delen?

Haragha | 29-07-11 | 13:49

Voorstel; Politie komt helemaal niet meer bij dit soort meldingen. Laat de burger hetzelf maar oplossen ... dat is wat het meerendeel van de reaguurders dus graag wil!

drs. S. Lim | 29-07-11 | 13:49

Balen als je je wilt laten verzorgen en niemand die adequaat reageert.

De politie moet allemaal op cursus: "Zo communiceert een dolgedraaide Turk" en "Spontaan hulp bieden aan enorme klootzakken".

Als de politie gewoon geen orde meer gaat handhaven maar vooral let op eventuele risico's voor de verdachte(n) en ieder risico probeert uit te sluiten, dan weten we zeker dat de kans dat de straten veileger worden geheel en al nul is en voor de komende decennia nul blijft.

Ik begrijp best dat de Turkse media daar geen probleem mee hebben, maar ik wel.

NoMinister | 29-07-11 | 13:49

Er wordt overal gezegd dat er beeldmateriaal is van de aanhouding. Laat dat eens openbaar worden. Dan kunnen we op basis daarvan zelf een oordeel vellen.

rotweer | 29-07-11 | 13:48

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:40
Wat, een Wilders orde... ow, verkeerd gelezen, sorry

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:48

* Prostavit® *

Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:48

Enne.... vergeet niet mensen, grote hoeveelheid adrenaline (politiegeweld) + drugs is een grote no no.

Haragha | 29-07-11 | 13:47

@Willianus Wortelus | 29-07-11 | 13:42
Whoef.

*Bier van scherm veegt*

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:47

Dilaterende cardiomyopathie komt veel door drugsgebruik En door inteelt, ach ja. Tis maar dat je het weet.

lijn5 | 29-07-11 | 13:46

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:42
Lijkt mij ook.

*Mevr Che nog even naar de slijter stuurt*

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:45

(Weer een junk minder)2

Superior Bastard | 29-07-11 | 13:45

gevalletje hypotrofische cardiomyopathie dus?

SOA | 29-07-11 | 13:44

@Willianus Wortelus | 29-07-11 | 13:42
Hulde!
*betablokkers en plastabletten pakt*

kapotte_stofzuiger | 29-07-11 | 13:44


KingJ73 | 29-07-11 | 13:33 | De grote vraag is natuurlijk of het hier een dilaterende cardiomyopathie, een hypertrofische (obstructieve) cardiomyopathie, een non-compaction cardiomyopathie, een restrictieve cardiomyopathie, een aritmogene rechterventrikelcardiomyopathie of een tako-tsubocardiomyopathie betreft.

Want dat maakt veel verschil.

Willianus Wortelus | 29-07-11 | 13:42

Pas als volledig onomstotelijk, door 900 onafhankelijke (d.w.z. Turks/islamitische) bronnen bevestigd, vaststaat dat de politie NIET de oorzaak is van de dood van deze doorgesnoven gangster wil Papa Gürz eventueel wel in overweging nemen dat zoon zelf mede-schuldig zou kunnen zijn.

Met diverse slagen om de arm, uiteraard.

vraagstaart | 29-07-11 | 13:42

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:40
Ik heb alvast een extra kratje koud gesteld.

Dit kan een mooie middag worden, me dunkt.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:42

Imho is hij overleden door politiegeweld icm drugsgebruik. Het is bekend dat hij een drugs gebruiker is.
Onderzoek heeft vast gesteld dat er geen overdosis of een grote hoeveelheid drugs is gebruikt. Dus heeft het politiegeweld dat laatste zetje gegeven.

Had hij maar mee moeten werken, dan had hij in de cel lekker kunnen uit spacen. Wie de politie tegenwoordig tegenwerkt, kan harde klappen verwachten.

Haragha | 29-07-11 | 13:42

@ Antisocialist | 29-07-11 | 13:38
Vooralsnog niet. Waarom vraag je dat?

Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:41

redelijk tendentieus en enigzins ongefundeerd dit stuk. oh wait I'm on geenstijl

Fubar88 | 29-07-11 | 13:41

Ik zie het probleem niet zo van een dode junk die bovendien een snackbar sloopte, en zich tegen zijn arrestatie verzette.

Sterker nog, ik zeg laat maar lekker zitten, dat verdere onderzoek.

Sint Pauper | 29-07-11 | 13:41

Gebruikte deze meneer naast coke wellicht ook anabolen steroiden? Dit ivm de vermelding van het "zware hart".

Contino | 29-07-11 | 13:40

Het vervelende is dat dit soort geteisem wel graag normaal behandeld wil worden, maar nooit eens verantwoordelijkheid neemt voor de eigen misstappen.... Jammer baas, als je instelling tijdens je leven wat positiever was geweest had ik nu medelijden met jou en de nabestaanden gehad.

crk | 29-07-11 | 13:40

Eigenlijk is het een geweldige Turk waar een hoop finnen wat van kunnen leren.

Zo bezien zou die jongen een diploma, nee, postuum een Willems-Orde moeten krijgen.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:40

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:37
Ik doe mee

*ook plop*

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:40

Er zit nogal een verschil tussen "je laten gaan" en een snackbar verbouwen plus fysiek verzet plegen tegen de blauwe beestjes.

vetkleppert | 29-07-11 | 13:40

Als het gaat om het zwartmaken van de politie dan heeft GeenStijl daar ook een handje van! Wel eens van causaal verband gehoord? Teveel drugs en een zwak hart... Die jongen was een lopende tijdbom.

doenormaal! | 29-07-11 | 13:39

is dit Joop of GS??

Docta | 29-07-11 | 13:38

Als die gozer zich niet had misdragen waren de petten nooit gekomen om hem mee te nemen en als ie zich niet verzet had tegen zijn arrestatie enzv enzv Oftewel eigen schuld

LePanier | 29-07-11 | 13:38

@Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:22
U is zelf een mislukte ouder?

Antisocialist | 29-07-11 | 13:38

Wat raar zeg.
Wordt afgelopen week een boertje hardhandig aangepakt omdat hij zich tegen zijn arrestatie verzette zit domrechts schande te roepen.

En nu is domrecht weer hulde aan het roepen omdat een drugsgebruiker hardhandig wordt aangepakt omdat hij zich tegen zijn arrestatie verzette?
Politie meet niet met 2 maten, waarom jij wel dan?

Haragha | 29-07-11 | 13:38

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:35
Kijk, en dat maakt de vrijdag toch nog goed.

Ik neem er 1 op !
*plop*

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:37

-weggejorist-

Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:36

Had hij maar geen drugs moeten gebruiken.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:36

als, dan , dat...
Pff, Teun.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:36

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:34
Zeker, het is er een stuk beter op geworden.

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:35

kapotte_stofzuiger | 29-07-11 | 13:30
Binnen de sharia zou er pas onderzoek gedaan worden nadat de conclusie is gepubliceerd.

lekkurlinx | 29-07-11 | 13:34

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:31
Meer als dat hij levend betekende.

Ongetwijfeld.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:34

Voor alle mensen met een oordeel over politiegeweld: Weet je hoe extreem gevaarlijk en agressief mensen onder coke kunnen zijn? Dacht je dat het leuk is om zulke mensen in bedwang te moeten houden?

En ja tijdens een reanimatie breken regelmatig ribben en een defib laat inderdaad sporen na op de huid.
Waarom het juist nu fout gaat? Wat dacht je van gewoon vette pech! Coke gebruik en cadiomyopathie is gewoonweg een gevaarlijke combinatie: vroeg of laat gaat het fout.

Verder is het gewoon een trieste zaak, zonde van een jonge vent.

KingJ73 | 29-07-11 | 13:33

next.

Kamervraag | 29-07-11 | 13:32

Ach, als meneer zijn neus niet had volgestopt, had hij ook die cafetaria niet gaan slopen, en dan had meneer ook niet door de politie opgehaald hoeven te worden. Ik zie een causaal verband tussen zijn gedrag en zijn einde. Jammer joh! /Next

kwissie_2 | 29-07-11 | 13:32

Feit blijft dat beide partijen een verantwoordelijkheid hebben.

Turk: Had geen drugs moeten gebruiken en geen agressief gedrag richting politie moeten tonen. Hij draagt dus de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van zijn acties; arrestatie.

Politie: Haar taak is om te zorgen dat iemand op een effectieve en normale wijze gearresteerd wordt. Wanneer er sprake is van buitensporig geweld hoort de politie daar haar verantwoordelijkheid voor te nemen, simpel. Er zijn hier wel vaker filmpjes voorbij gekomen van agenten die niet op een normale wijze in staat zijn om iemand aan te houden?

Oneliners als: `had hij maar geen drugs moeten gebruiken` of `weer een turk minder` zullen vast kudo`s opleveren, maar slaan natuurlijk nergens op.

Absoluut niet waar | 29-07-11 | 13:32

@vetkleppert | 29-07-11 | 13:26 | + 1 -,
Iedereen laat zich toch wel eens gaan? Niet per se met coke, maar toch zeker wel met drank. Elke week gebeurt er in elk klotedorp wel iets. Laat staan in een beetje stad. We zijn allemaal wel eens jong en stom geweest, niet waar? Hij heeft een beetje met wat stoeltjes lopen gooien en zich verzet tegen z'n arrestatie. Elke voetbalhooligan ook maar naar het einde van de wereld helpen? Die sporen op z'n kloten wens je alleen Anders B. toe.

cultheld | 29-07-11 | 13:31

@Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:27
Het belangrijkste is wat hij nu voor IJmuiden betekend.

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:31

Colonisten boos?

ohhh wat zielig.

poli | 29-07-11 | 13:31

Weet je wat ook had kunnen helpen? Als meneer niet doorgesnoven de boel was gaan verbouwen. Oh nee, daar heeft hij RECHT op natuurlijk. Donder toch op.

John Muts | 29-07-11 | 13:31

-weggejorist-

repu077 | 29-07-11 | 13:30

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:27 |
Heel even dan.

lekkurlinx | 29-07-11 | 13:30

De doodstraf voor een snuif coke en een gegooide snackbarstoel is een beetje teveel van het goede, of moeten we dit zien binnen de Sharia?

kapotte_stofzuiger | 29-07-11 | 13:30

Iemand laten creperen is niet echt joods/christelijk... of hopen jullie dat dronken overlastplegers ook in elkaar geschopt worden door de iemand? www.ristretti.it/areestudio/disagio/ri...

Itastijl | 29-07-11 | 13:29

@ Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:27 |
Lol. idd wat een ophef voor een looser.

Artwido | 29-07-11 | 13:29

Dugs+stress+drank+geweld = dood.
Is echt geen hogere wiskunde voor nodig.

Maar toch heb ik het gevoel dat de politie niet de hele waarheid verteld.

*gebeurt wel eens meer schijnt*

Che_cuevara | 29-07-11 | 13:29

Ik kan me nog wel herinneren dat de Turkse media ook helemaal over de rooie ging toen die vrouwen(mis)handelaar Saban B. in Turkije gewoon een discotheek kon beginnen na zijn vlucht uit Nederland. Oh wacht.

Biff Eagleburger | 29-07-11 | 13:28

Ja, er is een groot man deaud gegaan.

Laten we even stilstaan bij hetgeen wat deze jongen voor IJmuiden betekent heeft.

Teun van het Tuinpad | 29-07-11 | 13:27

Geen spijt over het niet voorzien in een opvoeding maar altijd naar de ander wijzen: Ies koeltoer!!

Godsammekraken | 29-07-11 | 13:27

@cultheld | 29-07-11 | 13:24
Als de ouders van Jeroen de schuld niet bij anderen proberen te deponeren, denk ik dat de meeste mensen denken: Had je maar niet met je doorgesnoven harses de beest moeten uithangen. Ongeveer hetzelfde dus.

vetkleppert | 29-07-11 | 13:26

Wat een aandacht vanaf het begin al, voor dit stuk onkruid!
Er sterven per dag honderden mensen gewelddadig.
10 X beter dat dit Turks sujet

Prinz von Emmerstein | 29-07-11 | 13:26

Nemen de Nederlandse media hier eigenlijk genoegen mee?

kapotte_stofzuiger | 29-07-11 | 13:26

Kunnen die knietjes en het buitensporige geweld van de politie voorzien worden van enig beeldmateriaal of getuigen die niet over de Turkse nationaliteit beschikken? Ik denk dat de samenleving er niet slechter op geworden na het verlies van deze agressieve junk.
Het is treurig om je zoon te overleven, maar met een junk als zoon is die kans er nou eenmaal. Het is wel weer typisch dat deze Turk ook al over geen greintje zelfkritiek beschikt.

Davidson | 29-07-11 | 13:25

Natuurlijk heb ik ook over deze zaak nagedacht. Het bevreemdt mij ten zeerste dat

O, sorry, verkeerde topic. Dit kan me niets schelen.

Piep van Poep | 29-07-11 | 13:25

En toch he.. De volgende keer is het misschien een Jeroen van de Meer uit Amersfoort, en hoe reageren we dan? Er zijn veel welwillende en redelijk opgeleide politieagenten. Maar van de nachttroepen weet ik dat er heel wat debielen tussen zitten. Types die de MAVO niet eens in zes jaar konden halen, maar wel over een behoorlijke dosis agressie en conditie beschikken. Cocaïne gebruiken en een snackbar proberen te slopen spreekt natuurlijk niet in je voordeel, maar om dan vervolgens bruter te worden afgevoerd dan de gemiddelde overvaller, lijkt me ook weer niet de bedoeling. Just my two cents..

cultheld | 29-07-11 | 13:24

@ Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:22
Ja maar ga dan als ouder niet anderen de schuld geven als je zoon overlijd door toedoen van drugsgebruik.

Artwido | 29-07-11 | 13:23

En nog steeds wil Turkije bij de EU. Ze mogen wel ruilen met NL. Lijkt me nu wel beter.

blinde kip | 29-07-11 | 13:23

@ Artwido | 29-07-11 | 13:18
Overschat ouderschap niet. En onderschat een verslaving niet.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 13:22

De dood aan de junkies! Omgekeerde drugsbestrijding.

zodeknetters | 29-07-11 | 13:22

sapjes | 29-07-11 | 13:14 |
De doofpot is een bodemloze put. Die kan niet vol raken.

lekkurlinx | 29-07-11 | 13:21

Edit: Geen coke gebruikeN ....

MSKR83 | 29-07-11 | 13:21

Ach, wie gooit er niet met stoelen in de snackbar?

blinde kip | 29-07-11 | 13:21

Zijn Turkse media net zo verontwaardigd als een Turkse dader iets aanricht? Dan hoor je ze ineens niet, zielige slachtoffers.

Helsie | 29-07-11 | 13:20

Filmpje of het is niet gebeurd.

merlinn | 29-07-11 | 13:20

iets met opgeruimd staat netjes
moet je maar normaal doen

Donkey Bong | 29-07-11 | 13:20

Als die vader zich eerder had druk gemaakt om zijn zoon en had gezorgd dat zijn zoon van de drugs afbleef en op het rechte pad bleef dan had dit nooit gebeurd geweest.
Maar altijd maar naar een ander wijzen.

Artwido | 29-07-11 | 13:18

Het is ook nooit goed. Dan zijn ze weer te soft en dan ineens weer te ruig. De Turkse meneer had gewoon moeten luisteren, dat doe je immers als de Politie je wat sommeert. Geen Coke gebruiker was ook een geschikte oplossing geweest.

MSKR83 | 29-07-11 | 13:18

Ik heb nog steeds geen filmpje gezien waarop knietjes worden uitgedeeld of klappen op een achterhoofd wordt gegeven. Verder kan ik er geen traan om laten: weer een gestoorde drugsgebruikende gek minder. Turk of geen Turk is niet relevant.

Kotsende lama | 29-07-11 | 13:18

Ik vind: Opgeruimd staat netjes

Bovendien vind ik dat die familie duidelijk uit is op geld en vooral ook op het zwartmaken van de Nederlandse politie. Ik heb nog nooit zulk slecht acteerwerk gezien op tv, als bij een interview van die ouders.

just_one_man_ | 29-07-11 | 13:18

Als het allemaal waar is wat hierboven staat, dan zijn beide partijen fout.

Die Turk omdat hij teveel drugs gebruikt en agressief gaat lopen doen en de politie vanwege het geweld.

Lijntje iemand?

Nacho_Vidal | 29-07-11 | 13:17

Iemand nog een PDFje gevonden?

kapotte_stofzuiger | 29-07-11 | 13:16

Het vervelende is, dat het om dezelfde pliesie gaat die rustig 160 km/h op de bon schrijft i.p.v. de gereden 119 km/h.
Dode Turk krijgt het voordeel van de twijfel.

kapotte_stofzuiger | 29-07-11 | 13:15

Die doofpot moet toch eens vol zitten volgens mij. Of zouden ze meerdere potten hebben?

sapjes | 29-07-11 | 13:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl