Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Job Cohen, LEUGENAAR

pvvcohenhhh.jpg We gaan op verkiezingscampagne met de PvdA, misschien wel de allerlaatste campagne van deze zelfvernietigingspartij ooit. Vandaag trappen de boze winsthatende babyboomers die geld stelen van rijken "eerlijk delen" noemen af in het pittoreske Bakkeveen. Luistert u even mee naar roerganger Cohen: "Dit kabinet is een kabinet van loze beloftes. Neem bijvoorbeeld de 3000 extra agenten die er niet komen, de 12.000 extra verpleegkundigen en de 1 miljard voor ouderenzorg. Allemaal niet nagekomen beloftes". Oh ja Job? Heet dit demagogie of gewoon keihard liegen? In werkelijkheid is de 3000 extra agenten belofte de enige belofte die definitief niet is nagekomen. Aan de extra verpleegkundigen wordt gewerkt, net als aan die extra poet. En dan zwijgen we nog over de 6 beloftes die na 100+ dagen al zijn nagekomen. Het vorige kabinet was na 100 dagen alleen maar "het land in geweest". Rutte 1 is dus eerder een effectief kabinet met een hoog rendement dan een "kabinet van holle beloftes". Maar voor mensen die het gelijk sowieso aan hun kant hebben staan, maakt dat natuurlijk geen hol uit. Dan mag je gewoon keihard liegen, feiten verdraaien en je opponenten beschuldigen van zaken die aantoonbaar niet waar zijn. Zo rolt de PvdA. Ook dat is solidariteit en eerlijk delen. Nederland aan gort op de bodem van de afgrond: de PvdA gaat er voor.

Reaguursels

Inloggen

Of je nu door linkse of rechtse politieke figuren wordt besodemietert, liegen doen ze allemaal.
Het wij/zij dilemma van een groep kleine kinderen.

Loonslaven worden het slachtoffer van verdere individualisering in de maatschappij. Laat Cohen daar maar eens wat aan doen.

stoppelbaard | 08-02-11 | 11:15

Dit is een beetje dubieuze website aan het worden... je zou haast gaan denken
dat het gesubsidieerd wordt door de rechtse bralapen ;)
Sowieso trieste figuren ook die Rutger plus aanhang, die kun je toch niet serieus nemen, zegt wel weer genoeg over het IQ van de gemiddelde Nederlander... echt lachwekkend dit!!

snajeh | 07-02-11 | 13:02

-weggejorist-

jo jo ! | 07-02-11 | 10:43

Ach gut, Bert wil nu ook solliciteren om het volgende PVV-programma te schrijven, net als Pritt! Ik daarentegen heb nog steeds liever die liegende rooie ratten van de PvdA dan een partij die uitschuitend uit trisomie-21 patienten en halve criminelen bestaat.

Over draaikonten gesproken: 65 blijft 65. Kennen we die nog?? Juist: de PVV in optima forma, een dag na de verkiezingsuitslag. Plannen om NL uit het DIEPzwarte gat te halen??? 1 woord: animalcops! De kopvoddentax, bla, bla ik kan nog een tijdje doorgaan. Ik schaam me tegenwoordig dood om hier in het buitenland te zeggen dat ik NLer ben. Gelukkig is hij niet zo bekend over de grens en lijkt zijn "Tsunami van Islamisering " spookverhalen alleen de NL-Tokkies ervan te overtuigen massaal naar de stembus te gaan. Echt, mensen....

rintelman | 07-02-11 | 01:22

De VVD/NVM hebben de verkiezingen maar op één punt gewonnen: De AnGsT voor de hypotheekrenteaftrek. En nu met de angstige zogenaamde "bank-lijfeigenen/huizenbezitters'' de huurders, die niet gesubsidieerd worden, een poot uitdraaien. Samen met de gristenen die 'verdeel en heersch' tot een kunst hebben verheven en de neo-tokkies van de PVV.

oplichter | 06-02-11 | 20:35

ach gut, gargamel is weer bezig......... ga lekker weg met de smurfen.

fidelio | 06-02-11 | 20:03

herodus | 06-02-11 | 11:44
TheovanGogHisGroot,
Je bent er wel vergeten bij te vermelden dat het de rechtse kliek is die over de rug van diezelfde gast arbeiders zichzelf verrijkt hebben op een asociale wijze.

Reactie in deze: zo zij gekomen zijn, konden ze ook weer gaan, als zij voelde dat ze uitgebuit werden, hebben en hadden hier geen enkele verplichting!

ONS | 06-02-11 | 18:31

zit GS hier nu een zittend kabinet fel te verdedigen?

Ik zeg direct mijn lidmaatschap op.

geenjagergeenneeger | 06-02-11 | 17:21

Uiteindelijk trekken ze toch allemaal een lange neus naar het stemvee.

joopwil | 06-02-11 | 16:10

Het geld voor de extra verplegers (1 miljard) wordt weghaald bij de hulp van pijn bestrijding en ongemakkelijkheden (1 miljard)zoals een verslten heup en knie, voetoperaties etc... me dunkt dat extra verpleging dan nodig is.
Dan de adminstratieve wijzeging van de 3000 agenten en de 500 animal cops, betekt dat er 500 minder agenten bij komen die voor veiligheid moeten zorgen.
De belastingverlaging van multinatials en de belastingverlaging voor huizenbezitters heeft Rutte dan wel al door gevoerd in de eerste honderd dagen.
Owja de lonen van leraren en politeagenten worden bevroren, de zorgrpemies zijn weer gestegen, huren gaan omhoog, zorgtoeslag gaat omlaag.
.
Paar wapenfeitjes van dit kabinet, mogelijk gemaakt door de -ik wil geen JSF en breekpunt aow-PVV

MathijsXXL | 06-02-11 | 14:54

esic58, In het land der blinden ben jij koning !

herodus | 06-02-11 | 14:47

-weggejorist-

pieris | 06-02-11 | 13:53

-weggejorist-

pieris | 06-02-11 | 13:43

Dit kabinet heeft nog niets gepresteerd, maar wel een hoop beloofd. O ja, dit kabinet kust wel alweer de kont van de USA. Wat ben jij een lul, Brussen.

Het CDA | 06-02-11 | 13:15

Kudo's voor geen stijl. De onafhankelijke media op Nederland 1,2 en 3 vind ik altijd een spreekbuis voor links lijken. Maar dat zal wel komen door mijn inferieure rechtsere opvattingen en dat moet ik niet willen. Dus Job, redt mij geef me geld ik zit namelijk ziek thuis omdat ik ziek wordt van het huidige kabinet! Ik wil dit niet meer! Boehoe hoe....

ratelaar | 06-02-11 | 12:45

Kwartje van Kok hebben we -via een moeilijke redenering- al weer teruggekregen.
Eénmalig werd de accijns extra verhoogd en daarna enkele jaren lang wat minder verhoogd dan anders het geval zou zijn geweest.

JanRap | 06-02-11 | 12:15

TheovanGogHisGroot,

Je bent er wel vergeten bij te vermelden dat het de rechtse kliek is die over de rug van diezelfde gast arbeiders zichzelf verrijkt hebben op een asociale wijze.

Dat doen ze overigens nog steeds. De Polen, Roemenen etc. worden nu door deze VVD'ers naar Nederland gehaald voor let wel 9 euro per uur Bruto en deze op het groot geld beluste en zichzelf noemende hardwerkende nederlanders rekenen wel zo'n 50 euro per uur door bij de klant levert veel meer op dan een landgenoot voor 30 euro per uur bruto aan het werk zetten. Komen diezelfde rechtse rakkers met het excuus dat nederlanders geen vies werk willen doen. Het heeft bij rechts maar met één ding te maken, GELD en het liefst zoveel mogelijk echter niet voor de hardwerkende mens op de werkvloer, maar wel voor de rechtse witte boorden crimineel. En blijf jij maar roepen dat dit door Den Uijl en links is gekomen. Ik zou zeggen neem een pilletje en wordt wakker en kijk nou gewoon eens even na hoelang dat een PVDA, VVD en CDA sinds pakweg 1945 regeringsverantwoordelijkheid hebben gehad, zal je concluderen dat juist de VVD en CDA die vele malen meer in de regering hebben gezeten er dan toch ook niets van gebakken hebben. Zelf heb ik vroeger bij een werkgever ( schildersbedrijf ) gewerkt die aan zijn personeel vroeg om zich ziek te melden wanneer het winter werd en hij wat minder vooruit kon vanwege de weersomstandigheden, toen werd de Ziektewet nog door het Sociaal Fonds van Schilders uitbetaald. Toen het Ziekte verzuim voor rekening van diezelfde werkgever kwam en er was echt iemand ziek liep deze werkgever te piepen, deze werkgever die met verschillende bv's werkte aan een overheidsklus liet op deze klus enkele van zijn bv,s failliet verklaren en maakte de klus met een andere b.v. van hem op regie af met jawel o.a. werknemers van een andere etniciteit. Na enkele fallissementen van enkele
B.V.s en het de straat op schoppen van een aantal hardwerkende jongens van een andere etniciteit, heeft diezelfde werkgever een grote Villa laten bouwen aan een riviertje in de Alblasserwaard.

herodus | 06-02-11 | 11:44

Geweldig die Partij van de Achteruitgang. Eerst onder de Uyl het land vol laten stromen met kansloze allochtonen met culturen en religies die ver verwijderd zijn van de autochtone bevolking. Vervolgens anti discrimatie wetjes invoeren en zelfs positief discrimineren om het volk mond dood te maken. Leuk toch om zo een multiculti samenleving door de mensen hun strot te pompen. Onder Kok ongevraagd en ongewild onze nationale trots de gulden ingeruild voor een dubieuze munt de euro waarmee de koopracht van veel mensen is gehalveerd. Onder Vermeend het belastingstelsen hervormd waardoor de gewone man nog verder werd uitgekleed. Vervolgens na een referendum met een duidelijke afwijzing voor een Europese grondwet onder Wouter Bos doodleuk een handtekening zetten onder een gelijksoortig verdrag ,zonder volks raadpleging want die zijn tocht te dom, waarmee Nederland volledig in de uitverkoop is gedaan. Verder lekker alles gedogen en af en toe een pardon regelingetje er tussen door. De arbeider die al deze ellende over zich uitgestrooid heeft gekregen mogen als dank langer doorwerken en misschien is er nog wat pensioen over. Dit belooft nog wat voor de toekomst van Nederland. Forza Job met jou komen wij er wel.

esic58 | 06-02-11 | 11:10

Liegen is Bert Brussen ook niet vreemd !

Dus het bovenvermelde van Brussen is ronduit onbetrouwbaar !

Een ieder met een beetje verstand ziet dat dit rampenkabinet luchtballonnen oplaat en losse flodders afschiet.

Kijk naar Leers reeds na enkele dagen werd hij al teruggefloten door het Europese Hof. En wat betreft de aan het papier toevertrouwde stukjes van Bertje Brussen, daar trappen al veel mensen niet meer in. Reeds na korte tijd kun je al waarnemen dat de populariteit van dit kabinet begint af te nemen. En onze minister president Geert Wilders zal met een jaartje of drie klaar zijn en zijn secondant Marc Rutte werkt dan vermoedelijk bij KPMG voor een slordige 6 ton per jaar. Neem het Bertje vooral niet kwalijk, hij werd vroeger namelijk veel gepest op school.

herodus | 06-02-11 | 10:57

Het maakt hem zelf ook niet meer uit, hij beseft heel goed dat het gedaan is met zijn politieke loopbaan. De meerderheid voor het kabinet in de Eerste Kamer komt er toch wel. Na mij de zondvloed moet hij hebben gedacht.

Tocqueville Esque | 06-02-11 | 10:44

Als volgens de PVDA alles eerlijk delen moet zijn , dan hebben vele hardwerkende burgers van deze slinkse Proletariers nog heel veel te goed!

ONS | 06-02-11 | 10:30

Goed stukje BB en het begon met de ouwe Den Uyl, die teneinde zijn pvda te redden de *gastarbeider (lees toekomstig pvda'er) naar Nederland haalde en tot in Jobs tijd zoog de pvda zich vol met allochtonen, echter de nederlandse Nederlander (lees die met 1 paspoort) is het zat (lees ik ook) en heeft die partij van allochtonen de rug ,moe gestreden, toegekeerd. Ik voel me tussen die riffers niet meer thuis, a) ik versta ze niet en b) zei mogen mij niet want ik ben haram.
Ik woon hier aan een dijk en weet je, ik neem nog een kop koffie pak de hond en geef hem zijn 2e rondje langs het water met die enorme storm door mijn blonde haren voel ik me straks toch wel weer een trotse Nederlander. U allen ook nog een fijne zondag gewensdtd en BB doorgaan met die top topics, het is wel genieten van het linksche huilie huilie hier.

TheoVanGogHisGroot | 06-02-11 | 09:38

Zeg geenstijl, ik word nu wel een beetje moe van dat PVDA bashen... pfff, zoek een een ander onderwerp of zo!

zembla | 06-02-11 | 09:03

Als mensen dit kabinet zo goed vinden waar aan kunnen we nu zien wat we er beter van worden wel een onderbouwd graag.

Ik lees alleen maar verwijten nooit opbouwens logisch dat ze bang zijn voor 2 maart en dat het blijkt dat ze niet de meerderheid halen Het moet weer met beeldvorming want van de plannen kunnen ze het niet hebben

bedoel maar
130 op een weg met file
3 eurocent bij benzine op
65=65 zei pvv dus 67
meer politie niet dus
meer handen in de zorg niet dus
we gaan naar Afghanistan terwijl de meerderheid het niet wil dus rechtse hobby
de natuur naar de knoppen helpen
Alle verantwoording van wat er fout was met een pokerface gezicht van zich afschuiven om de schone schijn op te houden
de verantwoording bij de gemeenten neer te leggen waardoor deze lasten ook weer flink omhoog gaan
openbaar vervoer verslechteren en te duur maken
het leren duurder maken
gehandicapten en zorgbehoevende laten vallen
dan hebben we nog stiekeme verhagen die een gedoog gedrocht heeft bedacht om de honger naar macht te stillen En dan hebben we nog niet eens over de stiekeme afspraken Afganisten
En gaat nu het bedrijfsleven subsidieeren en belasting verlagen en ze waren zo tegen dit soort dingen
Het is al met al een zielig zootje en maar wijzen naar een ander te zielig voor woorden

Kort om wat is er gelogen dan

hetzitzo | 06-02-11 | 08:45

Eén woord: goedkoop. Helemaal niet slecht geschreven; prémisse en structuur dik in orde - maar deze riedel kennen 'we' (*) nu wel.

Iedereen weet dat de PvdA geen woord houdt en slap lult.
Ik vertrouw erop dat GS binnenkort toch écht eens aan de stoelpoten van de machthebberts gaat zagen.
Cheap shots tot daar aan toe. GS, ik kijk uit naar de GS ballen die iedereen weer overdonderern zallen!


(*) mag ik 'we' zeggen? Bij zoiets voor-de-hand-liggends als dit vast wel...

You-On-A-Gin | 06-02-11 | 08:36

Job is een held. Hij weet als geen ander de definitieve afbraak van de PvdA te bestendigen. Ik hoop werkelijk van harte dat hij zijn karwei af maakt.
Het zijn mooie tijden.

pollens | 06-02-11 | 06:33

merkt nu echt iemand al wat van minder Islam, alles voor de bühne en het bekt lekker

Kavafis | 06-02-11 | 00:31

Het verhaal over 12.000 extra verpleegkundigen was een leugen op het moment dat de belofte werd gedaan. Het PVV kabinet weet dat dit niet gehaald kan en gaat worden. 1 miljard voor ouderenzorg? Vergeet het maar, er liggen nog 8 miljard oningevulde bezuinigingen in het verschiet.

VictorF | 06-02-11 | 00:30

Inderdaad, menner Cohen kletst maar wat. PvdA zou er beter aan doen hem te vervangen. Door Frans Timmermans bijvoorbeeld. Die weet tenminste waar het over gaat en kan zijn standpunten nog mooi verkopen ook.

Ribero | 06-02-11 | 00:16

Als ik eerlijk ben, vind ik 130km belangrijker dan 3000 polizei da bei. In feite weer een extra nagekomen belofte van Herr Rutte.

Musset | 05-02-11 | 23:37

Als je de Islam de rug toekeert speel je met je leven.

Als je de linkse kerk de rug toekeert speel je met je maatschappelijke positie. Omdat we gelukkig (nog wel!) genoeg mensen hebben die je beschermen tegen de uitwassen van zelfverklaarde gelijkhebbers.

NoMinister | 05-02-11 | 22:59

Ach, elke keer dat Job Cohen op een waarheid wordt betrapt, sterft er een kitten en Job is een dierenvriend.

Petrus de Rewa | 05-02-11 | 22:55

Potvolblomme | 05-02-11 | 22:48
Dat "tijdelijke" kwartje van vieze leugenaar Kok (met c-o-c-k) kost de burger al vele jaren mega geld. De belasting profiteerd daar al evenlang aan mee. Brandstofprijzen zijn voor bijna 90% uit acsijnzen opgebouwd. Dit is door de KONIJKLIJKE SHEL en andere lugubere grootaandeelhoudende instanties uitgedacht en opgedrongen. En word koste wat kost in stand gehouden.
Je zou als burger eens ergens voordeel bij hebben? Milieu, daar verdienen ze immers niks aan. Onderdrukking wel.

kiezer | 05-02-11 | 22:55

Ik zit aan het bier dus sorru voor de spllng..

Potvolblomme | 05-02-11 | 22:50

@Bigi Bana Boy | 05-02-11 | 17:21
Dat kwartje van Kok is nu 12 eurocent en dan gaan er nog eens inflaties en andere kosten vanaf. Laat zeggen dat we 6 cent overhouden en dit geschrapt wordt op de benzine prijs. Morgen er weer bij door de pomphouders. Hier schieten we niets meer mee op.

Nauwe Opening | 05-02-11 | 17:2
--
Laten wij het eens anders berekenen. Ik denk dat 25 cent nu 25 eurocent is geworden. Dat als ik de huizenprijzen eens bekijk die verdubbelden in al die jaren van stelende ambtenaren en politici.
Net als een achterlijke cda vreemdganger jack de Vries al zei. Geef ze wat ander nieuws dan zeurt het gepeupel ergens anders over. Dat is dus elke keer weer aan de orde.
Het zijn smeerlappen en als dit zogenaamde rechtse kabinet met gedoogsteun van de PVV het kwartje niet teruggeeft in deze periode ze kunnen neerklappen net als hun leugenachtige tegenpolen aan den linkerkant van dit Kudtlandje.
Dus kort hezehd dat kwartje is 25 eurocenten waard.
terug ermee. Wat is er mos met een opstandje net als i Egypte m het volk aan de macht te brengen? Om in Peter Breedveld termen te spreken. Is maar een grapje, stelletje momgeulen.

Potvolblomme | 05-02-11 | 22:48

Het is natuurlijk: "niet-nagekomen". Maar goed, Bert heb ik al niet zo hoog zitten...

brabant altijd -1 | 05-02-11 | 22:42

Is er eigenlijk nog een politicus die wel te vertrouwen is?

kiezer | 05-02-11 | 22:41

Een politieke partij die niet geheel objectief is?? Ja dat is echt een artikel waard...

dexter_morgan | 05-02-11 | 22:28

Prachtig initiatief ter bevordering politieke transparantie dat ruttesrapport.rtlnieuws.nl/ . Cohen kan inpakken. (ik dacht te schrijven Cohen kan aan het gas maar dat mag dan weer niet dus heb ik dat niet gedacht en als gedachte geschreven en kan deze zin dus als niet geschreven beschouwen worden).

Puz Pin | 05-02-11 | 22:18

Verder zijn de beloften gewoon quick wins. Bezuinigen op ontwikkelingshulp stond in het regeer akkoord en kan meteen worden uitgevoerd. Bonnenquota politie is ook iets symbolisch. Een hervorming van niets. Rookverbod wordt versoepeld, maar alleen voor kleine zaken. Verder ook nog twee criminele zaken. Opzich goed, maar ook weer een quick win.

Ik zie geen grote hervormingen. Alleen easy wins. Gaan we nu ook het afschaffen van de belasting op kasplantjes als hervorming zien? Zo kan ieder kabinet wel dingen presteren. Ik zie dat dit kabinetjes vooral kleinigheden hervormt.

Brussen liegt dus niet alleen over die punten. HIj overdrijf ook enorm de waarde van de punten die wel gehaald zijn. Normaal ben ik altijd wel fan van zijn stukken, maar dit slaat nergens op.

Insure | 05-02-11 | 22:15

Misschien moet Job de PS-verkiezingen en de daarna volgende samenstelling van de 1e Kamer eerst even afwachten. Het lijkt mij zeer waarschijnlijk en eveneens politiek verstandig dat dit kabinet hierop wacht om (ingrijpende) wetsvoorstellen pas dan te laten passeren. Het kan natuurlijk goed dat Job dit allemaal niet zo goed begrijpt, politiek en verstandig opereren schijnt niet zijn beste kant te zijn.

Wolveshead | 05-02-11 | 22:11

PvdA-ers zijn leugenaars. Allemaal!

Sanglier | 05-02-11 | 22:10

Die 12.000 verpleegkundigen komen er niet. Waar moet het geld dan vandaan komen? Het is al een schande dat dit kabinet het plan niet uitwerkt. We moeten het allemaal nog afwachten. Waarom doe je dan de belofte? Wilders beloofde 10.000 agenten. Er komen er niets. Dat geeft zelfs Brussen aan. Kiezersbedrog.

Die ambtenaren waren voor een groot deel een erfenis van het vorige kabinet. Niet alleen het kabinet liegt aantoonbaar maar ook Bert Brussen. Bovendien die 1 miljard zou voor ouderen zijn, maar dat is maar een halve miljard. vorige.nrc.nl/binnenland/verkiezingen2....

Bert Brussen moet zich echt kapot schamen voor dit stukje. Wat een holle retoriek. Bovendien moet Brussen maar een keer het hele verhaal vertellen. Zeg dan ook dat de gemeentelijke lasten stijgen, dat de zorgpremies stijgen, dat het basispakket wordt uitgekleed. Dat de accijnzen hoger worden.

Dat de energierekening gaat stijgen. Maar kennelijk is scoren bij wat hitserige PVV'ertjes belangrijker dan het hele en eerlijk verhaal vertellen. Ga je eens zorgen maken om dit kabinet i.p.v het gebruikelijk PVDA gebash.

Insure | 05-02-11 | 22:09

@Reinaert | 05-02-11 | 21:43
"Roxinante alvast opzadelt"
Huh, niet om het een of ander, ik ben gewoon nieuwsgierig, maareh, ga jij nog paardrijden op dit tijdstip of doe je aan kinky seks en wil je dat graag met ons delen?

doenormaal! | 05-02-11 | 22:06

Let op, niemand van dit kabinet reageert op die diaree van Cohen.
Dat lijkt me de frustratie voorbij.
Je eigen achterban hangt aan de rokken van Rutte, je bent de ultime lacher van de 1e kamer, je eigen verkiezingsprogramma is dodelijk voor dit land, je verleden is een grote fail, je polls zijn zo slecht dat het woord catastrofaal nog zwak uitgedrukt is en bij iedere persoonlijke oprisping zak je nog verder in de stront.
Hoe is het in jezusnaam mogelijk dat pvdaers zo,n bordvoorzijnkop figuur als leider hebben gekozen?

The eimer | 05-02-11 | 22:00

1 v.d.15 man | 05-02-11 | 21:34

Het heeft wel ff geduurd maar het begint er op te lijken

locomotrutfantje | 05-02-11 | 21:47

Reinaert | 05-02-11 | 21:39
Ging eigenlijk om de liefde tussen Soy yo en doenormaal! dus... niet te enthousiast.

Hölzenbein | 05-02-11 | 21:45

Ik laat dit topic voor wat het is. Voor Job geldt hetzelfde. Laat maar Jobben en tobben.

*** Fijntjes doorschuift richting windmolentopic en Roxinante alvast zadelt ***

Reinaert | 05-02-11 | 21:43

@Hölzenbein | 05-02-11 | 21:35

*** Dweiltje aanreikt ***

Job Cohen als stervende zwaan.... een ballet waardig! Geen water- doch een urineballet.

Reinaert | 05-02-11 | 21:39

Wat mooi. *Pinkt traantje weg*

Hölzenbein | 05-02-11 | 21:35

Rood gaat dood. ....... Eindelijk.

1 v.d.15 man | 05-02-11 | 21:34

@Soy yo | 05-02-11 | 21:23
Ah. :-) Bedankt!
Kon ik vroeger ook niet hoor en nog steeds kost het me moeite. Ben nogal direct aangelegd... Maar dat werkt averechts. Oefening baart kunst. Net als het vermijden van spel en typefouten... Ben ik ook nog op aan het oefenen. Beleefdheid voor alles ;-)

doenormaal! | 05-02-11 | 21:31

doenormaal! | 05-02-11 | 21:19
Nee je begrijpt me idd niet ;) ik ben het volledig met je eens, maar zei alleen maar dat jij op een dusdanige aardige manier tegen iemand (in dit geval Bakito) zegt dat hij uit zijn nek kletst, dat ik daar misschien wat van zou kunnen leren. Misschien krijg je niet vaak een compliment? Pak aan, dit was er eentje.

Soy yo | 05-02-11 | 21:23

@Soy yo | 05-02-11 | 21:14
Ik begrijp jou niet. Wat begrijp jij niet aan het feit dat je als burgemeester geen kopjes thee hoort te drinken met criminelen die onschuldige burgers bedreigen en beroven?

doenormaal! | 05-02-11 | 21:19

doenormaal! | 05-02-11 | 21:08
Wat zeg jij "je lult bullshit" op een aardige manier. Ik kan dat waarderen want het is mijn sterkste punt namelijk niet. Tuurlijk heeft iedereen recht op een eigen mening, alleen het wil er bij mij soms gewoon niet in dat er mensen zijn die 3 zinnen in normaal nederlands kunnen typen maar tegelijk zo'n rare en wereldvreemde kijk op de werkelijkheid hebben. Ik verbaas me daar elke keer weer over.

Soy yo | 05-02-11 | 21:14

@Bakito | 05-02-11 | 20:41
Excuses aanvaard. Iedereen mag zijn/haar eigen mening hebben. Ik ben van mening dat kopjes thee drinken met tuig niet de juiste manier is om met tuig en criminelen om te gaan (om zogenaamd de boel bij elkaar te houden). Maar goed, dat is mijn mening maar. Ik denk dat wanneer hij ze allemaal had opgepakt (het tuig en de criminelen) en gepast had laten straffen, de rest zich nu wel wat meer gedeisd had gehouden. Nu lachen ze ons uit want van een taakstrafje en een kopje thee als "consequentie" op het bedreigen en intimideren van onschuldige burgers krijg je nou eenmaal geen respect.

doenormaal! | 05-02-11 | 21:08

@ Heads or Tails | 05-02-11 | 20:59
Damn. Naar ik begreep ging je du moment voor die V10?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 21:07

Lief, dat gekoketteer met autootjes....

*doei*

Bakito | 05-02-11 | 21:02

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:52
Ben je nou echt zo'n stinkende rechtsche kutrascist of doe je alleen maar stoer?

Hölzenbein | 05-02-11 | 21:02

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:58
Heel nuttig, daar niet van. Maar een beetje vooruit kijken op de weg is ook nuttig. Niet eens alleen als je hard rijdt. Daar komt bij, hoe harder je rijdt, hoe alerter je bent. Geldt in elk geval voor veel mensen. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee. Of niet natuurlijk.

Soy yo | 05-02-11 | 21:02

blikjegrolsch | 05-02-11 | 20:46
Juist, de PvdA -staat- slaapt erbij en -keek- droomt erbij.

seven | 05-02-11 | 21:01

Zo, en nu call ik het a day. Veel plezier nog met lutser Cohen en het socialisme.

Ik zorg wel voor de bloemen, toespraken lijken me onnodig.

Heads or Tails | 05-02-11 | 21:01

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:57

In welke eeuw denk jij te leven / denk jij?

Volgens mij schuurt het in jouw beleving nogal tussen "willen" en "kunnen".

Niets is onmogelijk, maar het onmogelijke laat zich niet zo maar afroepen...

Reinaert | 05-02-11 | 21:01

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:53
Wat dacht jij nou, dat ik weet wat een strippenkaart of wat ook is? Kijk wel uit. 3.5 liter onder de reet en blazen maar.

Achtpitter in aantocht.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:59

Parsons | 05-02-11 | 20:56
Tja, armoede is big business. En staat garant voor stemvee om de big business in stand te houden.

Soy yo | 05-02-11 | 20:58

@Soy yo | 05-02-11 | 20:53

Anticiperend wattuh? Nee, heb alleen vaak geoefend op de hellingproef. Voor het geval ik ooit eens naar Limburg zou verhuizen.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:58

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:49
Daarom de 2baans naar 3 of meer baans snelwegen, zie je GL en de PvdA of D66 ook nooit voor klappen. Oe een kikker is daar meer waard.

seven | 05-02-11 | 20:57

@Reinaert | 05-02-11 | 20:56
Wat een gelul, alsof er in de geschiedenis nooit een Reconquista heeft plaatsgevonden.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:57

@Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:52
't Zou mooi zijn als het een nachtmerrie zou zijn voor een socialistische heilstaat. Zoiets bestaat trouwens niet en heeft ook nooit bestaan. Overigens ben ik tegen elke subsidie en al helemaal tegen fokpremies.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:56

-weggejorist-

Reinaert | 05-02-11 | 20:56

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:52
Ga weg uit de randstad. Dat gebied kunnen we sowieso afschrijven. Afzinken en er een windmolenpark plempen. Win-win-situatie.

Bakito | 05-02-11 | 20:55

@ Heads or Tails | 05-02-11 | 20:48
Jij rijdt auto?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:53

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:49
Tijdens de rijles het stukje over anticiperend rijden overgeslagen?

Soy yo | 05-02-11 | 20:53

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:46

Chinezen in een land zonder geboortebeperking en met een kinderbijslag regeling? Dat is pas de grootste nachtmerrie voor een socialistische heilstaat ;)

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:52

-weggejorist-

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:52

Bakito | 05-02-11 | 20:43
Nou ja, het is in elk geval een antwoord op mijn vraag, bedankt.
Heb je misschien een hele oude brakke auto waarbij het bij 120 voelt alsof je 200 gaat dan? *zich niet kan voorstellen dat iemand 120 hard genoeg vindt*

Trouwens, jij hoeft zelf toch niet 130 te gaan rijden dan. Waarom het voor iedereen verpesten omdat jij niet harder wilt?

Soy yo | 05-02-11 | 20:50

@Soy yo | 05-02-11 | 20:42

heb ooit eens 's-nachts met een sukkelige vaart van 170km/u over de snelweg gereden, met in de verte twee vrachtwagens. Heerlijk relaxed; totdat ik bijna genaderd was, en de achterste vrachtwagen opeens besloot om in te halen, en ik vol in de ankers kon. Als je constant 120km/u rijdt, lijkt dat heel langzaam, maar op momenten dat je een uitwijkmanoeuvre moet maken, merk je pas hoe snel het is.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:49

@Bakito | 05-02-11 | 20:30
Je vindt het wel goed dat ik onder de tafel lig als iemand begint te ouwehoeren over CO2?
Schei toch uit man, en lees eens wat.

Ben het niet met je oneens dat je na 3 uur 220 km/u rustig een kwartiertje pauze mag nemen.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:48

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:46
Waarom ga je dan niet naar China? JankerD

Ik ga je dan natuurlijk wel heel erg missen. Kusje B.


Bakito | 05-02-11 | 20:48

Job, kijk je mee? #ned2 #nu

Parsons | 05-02-11 | 20:47

@Bakito | 05-02-11 | 20:43

En zo is dat. De middelmaat regeert!

Wie méér kan wordt afgeschoten. Lang leve het egalitarisme! Lang leve de 120!

*** Guillotine slijpt en klaarzet ... voor de liefhebbers! ***

Reinaert | 05-02-11 | 20:46

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:36
Je moet het verkeer een vaste richtsnelheid geven, als de een 80 gaat en de ander 230 dan ontstaan er files en schade.

seven | 05-02-11 | 20:46

@Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:21
Die Chinezen, daar kunnen wij een voorbeeld aan nemen. Lijken zelfs in de verte niet op socialisten en hebben een seculiere cultuur van millennia. De hele notie van een 'God' ontbreekt in wezen in hun systeem.
Zij doen wat nodig is om te doen en af en toe valt daarbij wel eens eens een slachtoffer of tien miljoen, maar allah, waar hebben we het over? Dat gaat het ons ook kosten met de import van dat kansloze stemvee.

Jij zou je maar eens moeten afvragen hoe NL er uit zou zien als we niet een miljoen mohammedanen hadden maar een miljoen Chinezen. 't Zal je niet verwonderen dat ik liever het laatste gehad zou hebben en dat NL dan heel wat hoger op welke index dan ook zou staan dan met die ruifvretende zooi analfabete niksnutten (het huidige PvdA-electoraat, om het samen te vatten).

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:46

@seven | 05-02-11 | 20:40

Op de meeste snelwegen is het al bijna onmogelijk om een flink stuk 120km/u te rijden (door inhalende vrachtauto's of trage mede-automobilisten). Zelfs in Duitsland heb je al hele stukken waar je nog amper het gaspedaal diep kunt indrukken.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:45

@Soy yo | 05-02-11 | 20:40
Nee, ik vind 120 hard genoeg. 130 kan dus echt niet in mijn ogen.

Bakito | 05-02-11 | 20:43

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:39
Zelfde vraag voor jou ook: heb je wel eens 150 gereden (ik bedoel, ik ben nog beschaafd, ik zeg niet 180, had ook gekund) op een lege snelweg 's nachts en zo ja, hoe voelde dat?

Zo nee, doe het eens. En kom dan nog 'es terug en vertel hoe gevaarlijk dat was. En hoe je gejakkerd en gejaagd hebt.

Soy yo | 05-02-11 | 20:42

@ Parsons | 05-02-11 | 20:20
Ach. Je geeft het nu toch expliciet aan. Lijkt mij uitstekend.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:42

130 moet trouwens overal waar nu 120 mag, auto's gaan vooruit dus.

seven | 05-02-11 | 20:42

Lees: het verraad van links

RedSonja | 05-02-11 | 20:42

@doenormaal! | 05-02-11 | 20:36
Hij heeft heel veel mensen, zowel links als rechts, behoed voor afglijden in hectische tijden.. Over deze groep heb ik het. Ik had het wel eens willen zien als zo'n ophitser van de PVV aan het roer had gestaan. Dan was Amsterdam veranderd in een groot Egyptisch plein.

Overigens excuses voor het feit dat ik dacht dat jij werd gediscrimineerd.

Bakito | 05-02-11 | 20:41

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:36
Als bv nu 130 (ergo 137 oid met correctie) vlot genoeg vindt voelen dan is dat nu heerlijk risicoloos qua bonnen. 120 is voor velen net te traag.

seven | 05-02-11 | 20:40

Bakito | 05-02-11 | 20:36
Ik vroeg je niet of je 150 mág rijden. Ik vroeg je of jij dat wel eens gedaan had op een lege snelweg midden in de nacht, en hoe dat voelde, met name of dat voelde als gejakker en gejaag. Antwoord?

Soy yo | 05-02-11 | 20:40

@Soy yo | 05-02-11 | 20:34

Of het nu nacht of op klaarlichte dag is, met een hogere snelheid zul je nog veel alerter moeten zijn. Je remweg is een flink stuk langer namelijk. Dit zorgt er niet voor dat je op je gemak kunt cruisen.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:39

@ Soy yo | 05-02-11 | 20:34
Sedert Bakito met Ferari-racer voorin heeft gezeten, is ie een ander mens, moet je weten.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:38

@Menage a trois | 05-02-11 | 20:24

Je hoeft mij echt niet uit te leggen hoe dat zit hoor, arrogantje!

Cohen & Asscher V1.0 ken ik namelijk al tijden.

Reinaert | 05-02-11 | 20:38

@Soy yo | 05-02-11 | 20:34
Je mag geen 150 rijden. Waarom geldt zero-tolerance voor alles, behalve voor verkeersovertredingen? Wie is hier nou de draaikont, jij of Cohen?

Bakito | 05-02-11 | 20:36

@Bakito | 05-02-11 | 20:19
Ik geloof niet dat je me goed begrijp. Lees nog eens goed. Zeg ik dat ik wordt gediscrimineerd? Nee. Wat ik wel zeg is dat ik riskeer beschuldigt te worden van discriminatie wanneer ik iets negatiefs zeg over overlast gevende criminele allochtonen. Dat is het middel dat door o.a. PvdA en GL wordt gebruikt om niet-linkse mensen de mond proberen te snoeren. Verder zeg ik dat hij er beter aan had gedaan de groep overlastgevers en criminelen uit de samenleving te verwijderen i.p.v. hen aan de groep op te dringen die zich wel gedraagt. M.a.w. het zogenaamde "bij elkaar houden..."

doenormaal! | 05-02-11 | 20:36

@seven | 05-02-11 | 20:33

Ja nog even. Iedere gemiddelde middenklasser haalt met gemak 200km/u. Je moet ergens de grens stellen, of helemaal geen grens stellen. Mijn punt is, dat die 10km/u gewoon symboolpolitiek is.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:36

Parsons | 05-02-11 | 20:30
Mijn stem heb je bij dezen.

Soy yo | 05-02-11 | 20:35


Een politicus liegt.
En water is nat.
duh.

prakkie | 05-02-11 | 20:34

Bakito | 05-02-11 | 20:30
Gejakker en gejaag? Heb jij wel eens 150 gereden op een lege snelweg in de nacht? Voelde dat als gejakker en gejaag? Je lijkt wel een lopende Partij van de Treurnis folder.

Soy yo | 05-02-11 | 20:34

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:26
Zal iig minder zijn, 120 is vaak gewoon traag. De A1 ( & A2) mag er ook wel bij als je daar even verder gaat rijdt echt iedereen al 130-140.

seven | 05-02-11 | 20:33

@Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 20:00
Loos alarm, was geen brief.
Het was een kopietje van een krantenbericht: plixi.com/photos/original/74813419

Stelletje stijlloze journalisten daar bij RTV Noord-Holland.

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 20:32

@reageerbuis | 05-02-11 | 20:01
Joris heeft er een onderwerp van gemaakt..

Crematorium-de-Asbak | 05-02-11 | 20:31

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:25
Dat soort snelheden zijn in theorie mogelijk ja. Het gaat echter niet alleen om de veiligheid, maar ook om geluidsoverlast en milieuvervuiling. Wist jij dat de uitstoot van c02 bij hoge snelheden aanzienlijk toeneemt? Nee hè, want je roept maar wat.

Bovendien vraag ik me af of dat gejakker en gejaag wel goed is voor de mens. Af en toe pas op de plaats kan zeker geen kwaad....


Bakito | 05-02-11 | 20:30

@Soy yo | 05-02-11 | 20:28
Op mij.

Bovendien pak ik rijbewijzen af van mensen die rechts ingehaald worden.

Die reden onnodig links namelijk.

Parsons | 05-02-11 | 20:30

Parsons | 05-02-11 | 20:23
Dat gedoe met die onzinboetes krijg je dan toch wel weer als je 132 km/u rijdt...
In elk geval, kan mij niet snel genoeg gaan dat de snelheid omhoog gaat. En graag structureel en overal. Ook weer van 30 naar 50, en 80 naar 100.
En 's nachts overal onbeperkt hard. Op wie moet ik dan stemmen?

Soy yo | 05-02-11 | 20:28

@Bakito | 05-02-11 | 20:23
Kakkerlakken, meneer. Geef maar aan waar de feiten niet kloppen. Of wou jij beweren dat Job enige ballen heeft getoond in welke kwestie dan ook?

No, he didn't.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:28

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:16
De waarheid is dat NL dankzij de EU richtlijnen (eufemisme voor wetten/dictaten) weinig zelf te zeggen heeft. We zijn dankzij de EU geen baas meer in eigen land. Zo mag harder vd EU bv alleen als fijnstofnormen lokaal laag zijn. Dat sneller rijden inmiddels door cat. en schone tech amper slechter is en fijnstof nu vooral uit Roergebied indus (of vanuit zee (zout telt mee!), of grond/zandvlaktes in de natuur) komt haalt niks uit. Regels zijn regels.

seven | 05-02-11 | 20:27

@Parsons | 05-02-11 | 20:23

Menselijk gedrag is je kennelijk vreemd. Wat denk je dat mensen doen als ze ergens 130km/u mogen rijden? Dan rijden ze mooi iets harder. Precies wat er ook gebeurde toen men de snelheid in sommige stukken van Nederland verhoogde van 100 naar 120km/u.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:26

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:20
Nu je er toch over begint.

“Een westerling vraagt: “Wat deed ik verkeerd?”. En dan kan je beginnen met hem te veranderen. Een moslim heeft de neiging heeft om te zeggen: “Wie heeft mij dit aangedaan?”

Dit psychopathische onderzoek wel eens gelezen: www.gva.be/nieuws/binnenland/aid994537... ?

Parsons | 05-02-11 | 20:26

@The Unjorisable | 05-02-11 | 20:20
Hun eigen imago was half jaren tachtig al gesloopt.

En ze weten nu van gekkigheid niet meer wat hoe ze zichzelf moeten verkopen.

deraderendraaien | 05-02-11 | 20:25

@Bakito | 05-02-11 | 20:17
Kom je wel eens in D. of rij je dan met caravannetje over de provinciale wegen?

Als het allemaal zo gevaarlijk is, blijf je toch lekker thuis of neem je de bus toch? Als ik zie wat er nu allemaal aan 90 km/u sukkelaars op de weg rijdt, pleit ik voor een verhoging van de minimumsnelheid naar 120 en een max. van 180. Meeste auto's kunnen dat makkelijk aan.

Alsof die 1.000 of 1.500 verkeersdoden er toe doen, get a life.

Get a life? Nou ja, zij niet dan. Life's tough.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:25

Job Cohen i.c.m. 'leugenaar' is een pleonasme !

William Arcite | 05-02-11 | 20:24

@Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:16
Nee Boris, die 10 km is bedoeld om van onzinboetes af te komen.

Is er iets dat jij wel begrijpt?

Parsons | 05-02-11 | 20:23

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:20
Dat is dan jouw mening. Misschien moet je eerst eens goed naar de feiten kijken. Daarna praten we wel verder.


En het blijven wel mensen hè, met je oplossingen.

Bakito | 05-02-11 | 20:23

@seven | 05-02-11 | 20:10
We moeten allang blij zijn dat Job geen premier is geworden, die had zo blindelings achter Frankrijk en Duitsland aangehobbeld aangaande hun nieuwe voorstel voor Europese belastingen en pensioenen.

Ik zie Rutte toch niet zomaar akkoord gaan hiermee, wellicht eerst een referendum.

deraderendraaien | 05-02-11 | 20:22

@Heads or Tails | 05-02-11 | 20:14

Die "Mao'isten" kopen wel langzaam de hele wereld op. Wij maar bang zijn voor de islamieten, terwijl we over een jaar of 40 allemaal Mandarijn spreken, en de SP is uitgeroepen tot de enige toegestane politieke partij in Nederland. Nummeltje 40 met Babi Pangang is overigens erg lekker.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:21

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:13
Ik reageer slechts op jouw laatste drie woorden, vandaar de stijl.

En nee, ik hou persoonlijk Cohen niet verantwoordelijk voor de problemen.

Maar dat wil jij blijkbaar willens en wetens niet begrijpen.

Dan niet.

Parsons | 05-02-11 | 20:20

De PvdA is er de laatste tijd alleen maar op uit om het huidige kabinet te slopen, ze hebben gewoon oogkleppen op. Maar ik denk niet dat het werkt, ze slopen alleen maar hun eigen imago.

The Unjorisable | 05-02-11 | 20:20

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:13
Maar hun ouders wel....
Zie verder mijn comment van 20:16.

doenormaal! | 05-02-11 | 20:20

@Bakito | 05-02-11 | 20:10
Denk je nou echt dat sukkel Cohen in 020 de boel bij elkaar gehouden heeft? Segregatie meneer, terecht ook trouwens.

Het ontbrak en ontbreekt die man werkelijk aan alles wat ook maar in de verte op een visie lijkt, halfdebiele cultuurrelativist dat hij er bestaat. Ja hoor, de maangodaanbidders moet je ruimte geven, jawel. Allemaal niet verbazingwekkend, nu men de ideologische veren heeft verruild voor de veren van het pluche. Walgelijke troep, gadverdamme!

Ben het trouwens met hem eens om die maangodaanbidders de ruimte te geven, maar dan wel in het Markermeer of in Casablanca.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:20

@doenormaal! | 05-02-11 | 20:16
Kan Cohen het helpen dat jij wordt gediscrimineerd? De beste man is nota bene zelf van joodse komaf. Doe inderdaad ff normaal.

Bakito | 05-02-11 | 20:19

In de reactie op sjongejongemensuh | 05-02-11 | 17:40

@"- Edit: na 120 dagen moet je niet verwachten dat alle problemen zijn opgelost en alle beloftes zijn nagekomen. Geduld. Dat het nog niet is uitgevoerd wil niet zeggen dat het niet zal gaan gebeuren. Dat het je niet bevalt, betekent niet dat "de bewijsvoering vroeger beter was". -"

Waar lullen jullie dan over hier boven, dan ben je de keutel toch weer aan het intrekken of zie ik dat verkeerd?

@Hölzenbein | 05-02-11 | 19:46

Helemaal eens met Hölzenbein. Doet er niet toe dat het me niet bevalt, wat me niet bevalt is dat GS eerst het RuTLnieuws naar aanleiding van een live uitzending omtrent een of andere huldiging in Hoorn volledig naar de kl**te schrijft en zich nu baseert op 1 of andere rare RuTLnieuws enquete baseert om te bewijzen dat Cohen Liegt.

Dat het me niet bevalt dat de zorg lijdt onder het beleid van kabinet Wilders is juist. Wil echter niet zeggen dat ik hoop dat het kabinet die Zorg voor elkaar krijgt, dus 12.000 verplegers/verpleegsters erbij krijgt. Ik hoop van harte dat jullie gelijk krijgen maar ga alsjeblieft dan niet beweren dat dat - naar aanleiding van een f**kking RTL enquete die niet eens klopt - bewijsmateriaal is voor GS. Daar hadden jullie vroeger echt betere linkjes voor.

En geduld, als ik om me heen merk dat ervaren mensen uit de zorg weg gejorist worden en tegelijkertijd bezuinigd wordt op de subsidie om mensen boven de 30 (herintreedsters) te beletten om de zorg IN te gaan, heb ik niet meer, laat staan de mensen die afhankelijk zijn van die zorg.

Nee GS/Bert Blussen, de laatste tijd begint toch echt jullie kwaliteit van voorheen ten onder te gaan aan kwantiteit (van het aantal berichten), sorry dat ik het zeg.

Vrijmibo op zondag anyone?

sjongejongemensuh | 05-02-11 | 20:19

Over een paar jaar zijn de burgers 130km/u spuugzat, als het aantal verkeersdoden de pan uit rijst. Dan wordt zo'n populistische maatregel weer teruggedraaid, om dezelfde redenen.

What's new?

Bakito | 05-02-11 | 20:17

@Parsons | 05-02-11 | 20:11

130km/u op vier korte trajecten. Als ze nu echt een daad hadden willen stellen, dan waren alle grote snelwegen, na 22.00 uur s'-avonds, vrij van elke snelheidsbeperking. Die 10km/u extra zijn puur een wassen neus om zogenaamd te laten zien hoe begaan men is met de mobiliteit van Nederland. Laat me niet lachen.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:16

Bakito | 05-02-11 | 20:10
Ja bij elkaar houden... Het wordt gepresenteerd als iets positiefs. Ik zit echter liever niet "bij elkaar" met een stelletje criminelen die mij bovendien zien als een varken.
Hij had beter een zootje mensen kunnen scheiden van de rest en laten ophoepelen. Dan was Amsterdam een stuk leefbaarder geweest. Dat bij elkaar houden betekent niets anders dan het onderdrukken van een grote groep autochtonen op straffe van beschuldiging van discriminatie en hen een groep criminelen op te dringen.

doenormaal! | 05-02-11 | 20:16

Hölzenbein | 05-02-11 | 20:07
Die Job met [„130 op de snelweg. Wat blijkt? Je mag 130 over de Afsluitdijk. Wel 80 seconden eerder aan de overkant”, schamperde de PvdA-leider.], hij liegt zelf, want ook het veel langere stuk voor de afsluitdijk mag je sneller.

seven | 05-02-11 | 20:15

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:03
Een waardelozer (ex-)burgemeester dan Cohen zult Gij op gansch den aardbodem niet vinden, Pa.

Politicus is hij al helemaal niet - wat je in een grotere stad wel moet zijn - en als bestuurder in 020 was hij een Big Fail (zie ook @Parsons 20:03). Z'n voorganger was niet veel beter, een zo mogelijk nog zoutelozer zak hooi die zich al stotterend een weg baande door het leven. Zal al wel dood zijn.
Dat hij, Cohen, als politicus een Totale Mislukking is kun je wel zien als hij in de 2e Kamer weer eens het woord neemt. Die man is levensmoe, heeft er geen zin meer in, terwijl het door jou genoemde biggetje er misschien nog wel trek in heeft. Erg vind ik het allemaal niet - hoe eerder die van de arbeiders en Drees losgezongen partij totaal naar de verdommenis is geholpen, hoe beter. Daar draagt Job geweldig aan bij - kudo!

Dat soort mensen hebben we nodig ja.

Praat me verder niet van de SP. Wat daar zit, mijn hemel! Ruifvretend NL op een hoopje en al evenzeer zonder die Mao gedoemd tot de ondergang, zoals evolutionair elke parasiet nooit veel meer wordt dan een parasiet.

Daar moet je de spuitbus voor uit de kast trekken, that's all.

Heads or Tails | 05-02-11 | 20:14

@ Parsons | 05-02-11 | 20:03
Jouw laatdunkendheid kan ik even niet zo goed duiden, maar enfin, da's dan jouw schrijfdingetje ofzo – daar wil ik verder vanaf wezen.

Kortstondig was ik in de vooronderstelling dat wij het aangaande Amsterdam redelijk met elkaar eens waren. Echter hou jij Cohen verantwoordelijk voor problemen, en ik niet.
Als hij z'n pantoffel indertijd had uitgetrokken en snoeihard op de preekstal van de locale imam had geslagen? Had geen klap uitgemaakt. Die klotekereltjes van 14 komen daar niet, moet je weten.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:13

@Parsons | 05-02-11 | 19:56
Nou had ik toch eigenlijk verwacht dat de nieuws rubrieken als wnl en powned hier wat meer in zouden springen.

Maar zo te zien regeert de angst ook in omroepland.

deraderendraaien | 05-02-11 | 20:13

@Hölzenbein | 05-02-11 | 20:07

Of nog erger: je woont wel in de buurt van dit traject, maar bent in het bezit van een Daf 33, die een ruim bemeten topsnelheid van 110km/u heeft.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:12

@Hölzenbein | 05-02-11 | 20:07
Ja en als je 10 km langzamer mag scheelt het ook, maar 80 seconden.

En nog eens 10 km, 80 seconden.

Als je die achterlijke redenering volgt kun je beter gaan lopen.

Scheelt maar 80 seconden ten opzichte van langzaam fietsen.

Linkse logica.

Parsons | 05-02-11 | 20:11

@ Heads or Tails 19:54 :

Ben trouwens benieuwd waar Jobs allochtone achterban blijft na de pvda collaps.
Dat zal wordeb gezien als falend links beleid als ze hun geldverslindende privileges verliezen.
Een SP is geen optie, want die zal ook van de lessen uit een pvdaimplosie trekken en een reaalpolitiek gaan voeren.

The eimer | 05-02-11 | 20:11

Job gokt erop dat het volk vergeten is waarom er überhaupt bezuinigd wordt. Om het geheugen van de achterban niet teveel op te frissen moest Wouter Bos natuurlijk ook uit beeld. NL heeft veel meer geld verspild en gevaarlijke garanties afgegeven tijdens de crisis dan de andere Eurolanden. We hadden in de EU en een relatief lage staatsschuld, maar nu zouden we niet eens kwalificeren voor de Euro munt-unie.

seven | 05-02-11 | 20:10

Ik vind ook dat het eerlijker moet: alle PVDA'ers een Bosbaantje bij de bank.

vrijheid-van-spreken | 05-02-11 | 20:10

Job heeft destijds maar mooi de boel bij mekaar gehouden. Als burgemeester in ieder geval beter dan Opstelten die er in Rotterdam een grote puinzooi van heeft gemaakt. Zo zie je maar weer dat de beste mensen niet perse in het kabinet hoeven te zitten.

Bakito | 05-02-11 | 20:10

Heerlijk dat we op de afsluitdijk nu 80 seconden sneller zijn (als er geen file is). Jammer dat ik in Limburg woon want ik zou de afsluitdijk echt drie keer per dag afracen om vijf minuten sneller te zijn (dan wat eigenlijk -huh?-)

Hölzenbein | 05-02-11 | 20:07

@Hölzenbein | 05-02-11 | 20:01

Ben erg benieuwd waar al die nieuwe verpleegkundigen vandaan gaan komen. Als je voor de grap eens de vacaturesites van alle grote ziekenhuizen afloopt, kun je zien dat je echt overal terecht kunt als verpleegkundige/leerling verpleegkundige. Ze hebben nu al moeite om al die vacatures te vullen; laat staan dat er nog eens 12.000 extra verpleegkundigen moeten komen.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 20:06

reageerbuis | 05-02-11 | 20:03
Na een kabinet waar hoofdzakelijk CDA en VVD aan hebben meegedaan ook niet.

Hölzenbein | 05-02-11 | 20:06

@Hölzenbein | 05-02-11 | 20:01
Extra poet is er nooit na een kabinet waar de PvdA aan heeft meegedaan.

reageerbuis | 05-02-11 | 20:03

@ Heads or Tails | 05-02-11 | 19:54
OK. Ik breek een klein lansje voor Cohen, niet om Cohen an sich, maar louter om hetgeen mijns inzien allemaal op zijn conto komt.
Komop, was 'ons' Amsterdam nou zo veel beter onder zijn PvdA-voorgangers? Nee toch. Daarnaast, menigeen alhier overschat de bevoegdheden van een Burgemeester.

En alsjeblieft, begin me niet over die Dijksma. En nee, dan doel ik niet op fysiek.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 20:03

Dat de meeste PvdApolitici liegebeesten zijn met een rubbere rug weet ondertussen iedereen!
Toch moet ik BertBrussen corrigeren inzake die extra politieagenten.
Het vorige kabinet wilde 3000 nieuwe agenten minder, maar omdat dit nieuwe kabinet deze maatregel heeft teruggedraaid komen er per saldo 3000 agenten bij!

Prins Pils | 05-02-11 | 20:03

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:53
Zucht.

Ja ik vind het ook heel erg allemaal, daarom ga ik als burgervader thee drinken met de daders waarna ik voor de vorm de slachtoffers nog even bezoek.

Als burgemeester ben je het gezicht van de stad en bovendien ben je de baas van de politie.

Je weet wel, de politie die wél wilde optreden, maar door Job persoonlijk keer op keer is teruggefloten.

Nee, een burgemeester kan in zijn eentje niet alles oplossen. Een burgemeester heeft de mogelijkheid om het apparaat dusdanig te sturen en in te richten om er alles, maar dan ook alles aan te doen om de echte problemen aan te pakken.

En als zelfs de burgemeester de echte problemen niet (durft??) te benoemen verandert er he-le-maal niets.

En dat kun zelfs jij begrijpen, me dunkt.

Parsons | 05-02-11 | 20:03

@Heads or Tails | 05-02-11 | 19:52
Tut tut tut Heads! je hebt gelijk hoor , maar van Aleid kun je zeggen wat je wilt maar daar krijgen sommige kansarme toch wel een luxe villa van .
Dat dan weer wel.

deraderendraaien | 05-02-11 | 20:02

@Menage a trois | 05-02-11 | 19:59

Job is in z'n eigen geloofsgemeenschap niet echt welkom. Dus geen onzin plempen.

Reinaert | 05-02-11 | 20:01

Dat aan de extra verpleegkundigen wordt gewerkt wil niet zeggen dat ze er al zijn of zelfs OOIT zullen komen. Dus tot nu toe niet nagekomen. Ligt het aan mij of heeft Cohen gewoon gelijk in zijn stelling? Extra poet is er ook niet, dus wie is hier de leugenaar?

Hölzenbein | 05-02-11 | 20:01

@Crematorium-de-Asbak | 05-02-11 | 19:55
Ik denk dat het je wordt vergeven door Joris.

reageerbuis | 05-02-11 | 20:01

Ik was het "klak" natuurlijk nog vergeten...

*** Klak!!! ***

Reinaert | 05-02-11 | 20:00

@deraderendraaien | 05-02-11 | 19:54
Sinds die *block* veel beter.

Breaking!
'Statenlid ontvangt boze brief n.a.v. provocatie met hoofddoek'‏
www.rtvnh.nl/nieuws/53486/Statenlid+be...

*zich in windmolenproblematiek verdiepen gaat*

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 20:00

@Parsons | 05-02-11 | 19:56

Nee. Dat mogen "wij" niet weten. Dat is gewoon beter voor ons namelijk.

"Lesen macht dumm und gewalttätig".

De ouwe Bert B. had het wat dat betreft bij het rechte eind. Zensur! Jawohl!

Reinaert | 05-02-11 | 19:59

Ik zou mij als coalitie geen zorgen maken over de leugens en populisme van JoodscheraadJob Cohen. Waar staat ie tegenwoordig ? Een zeteltje of 20 ?

Menage a trois | 05-02-11 | 19:59

Heb gewoon geen zin het hele draadje door te lezen... maar we hebben ooit een premier gehad die maar een jaar een kwartje nodig had. Een jaar maar daarna zou de benzine prijs weer omlaag gaan. Was dat niet de leraar van ons Jobje?

reageerbuis | 05-02-11 | 19:58

@Krachtmeester | 05-02-11 | 19:44
Dat bedoel ik met benoemen.

Parsons | 05-02-11 | 19:58

@ Heads or Tails | 05-02-11 | 19:52
Dan zou je evenwel die SP kunnen stemmen Jules.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:57

@Reinaert | 05-02-11 | 19:36
Hear haer!

deraderendraaien | 05-02-11 | 19:57

Reinaert | 05-02-11 | 19:53
Nee, Job moet levenslang oppositieleider blijven, tenzij de PvdA 0 zetels haalt dan mag ie 't nog een keer proberen.

CoffeePatch | 05-02-11 | 19:57

@Heads or Tails | 05-02-11 | 19:54

Ach, zoiets moet je relativeren. Job gaat in ieder geval nog op bezoek. De huidige regenten gaan in een busje voor de deur van de moordenaar staan, en durven er niet uit te komen omdat het wellicht een gevaar voor de eigen gezondheid oplevert.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 19:56

@deraderendraaien | 05-02-11 | 19:46
Vorige week zijn er wederom Kopten afgeslacht uit naam van de pedokabouter: www.refdag.nl/nieuws/buitenland/opnieu...

De MSM negeert dit soort berichten volkomen.

Mijn vraag is: waarom? Waarom mogen wij dit niet weten?

Parsons | 05-02-11 | 19:56

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:47
iemand die z'n eigen politiebureau's in de fik laat steken, iemand die als eerste op bezoek gaat bij de moordenaars etc., zo iemand heb ik niet bar hoog zitten.

Als hij dan ook nog een boek schrijft met de titel 'Binden', of een soortgelijke onnozele titel, dan weet iedereen dat hij met een schijthol te maken heeft dan asap uit elke publieke functie moet worden gedonderd.

Hij zal wel worden opgevolgd door het obese varken Dijksma. Dat zou ik wel een giller vinden, vooral ten opzichte van de varkenshatende achterban.

Heads or Tails | 05-02-11 | 19:54

@Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 19:42
Vermaakt u zich nog een beetje met dit draadje?

deraderendraaien | 05-02-11 | 19:54

humor @ CoffeePatch | 05-02-11 | 19:52

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:54

@CoffeePatch | 05-02-11 | 19:49

Roep je nu op tot een inzamelingsactie? "Stuur Job naar China" of zo?

*** Acuut een stevig bedrag wenst te donaneren - Job for China! Yes we can't! ***

Reinaert | 05-02-11 | 19:53

@ Parsons | 05-02-11 | 19:38
"Benoemen" Prachtig. En ik ben het volkomen met je eens. Maar – welbeschouwd – zou dat dan toch louter een symboolsignaal zijn geweest. Cohen was burgemeester hier; – jij geenszins – maar menigeen lijkt nog steeds in de vooronderstelling dat je als burgemeester zo ongeveer álles te zeggen heb in een stad. En jij weet ook beter.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:53

Borrelende Boris | 05-02-11 | 19:51
Beetje eigenbelang van de PVV, in kunstgras groeit geen Mos.

CoffeePatch | 05-02-11 | 19:52

Als arbeider en volbloed asociaal regent, herstel, kudt, ik bedoel: sociaal democraat.. sorry hoor, ben even m'n tekst kwijt.

ELKE PvdA-er zou die verspreking kunnen maken en 't zou niet eens een verspreking zijn, met hun walgelijke, deerniswekkende importstemvee.

Enfin, ik ben arbeider en ben wel klaar met de PvdA, die voor niets anders dan voor een verkankering van de leefomgeving heeft gezorgd, voor het sponsoren van vriendjes en het likken van mohammedanen. Mijn stem gaat in maart naar de PVV.

Daar zitten ook genoeg eikels bij, maar graag een keer een paar andere eikels. Om te beginnen zouden alle PvdA-burgemeesters moeten worden gewipt - is er ook maar één te noemen die het niet dankzij vriendjespolitiek is geworden? Geldt mogelijk ook bij andere partijen, maar bij de PvdA springt het, laten we zeggen, nogal in het oog.

Nee, over Aleid, een andere linkse hond, (proest) hoeven we het niet te hebben. Zijn verdiensten kunnen op de achterkant van een enkel stukje gebruikt pleepapier.

Heads or Tails | 05-02-11 | 19:52

De PVV snapt tenminste wat er leeft onder de bevolking: kunstgras is competitie vervalsing. Heb de PvdA nog nooit gehoord over deze kwestie.

Borrelende Boris | 05-02-11 | 19:51

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 19:42
Met een beetje steun van Bert wordt Job nog wel eens de beste oppositieleider van de wereld.

CoffeePatch | 05-02-11 | 19:49

@Heads or Tails | 05-02-11 | 19:42

Job kan nog geen tram in de rails houden. Want zo is Job niet.

Job waait met alle winden mee, leeft bij de waan van de dag.

En dan zijn tramrails een ideologische belemmering.

Reinaert | 05-02-11 | 19:47

@ Heads or Tails | 05-02-11 | 19:42
Maar wat dan?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:47

Ik stem geen PvdA, maar dit stuk is wel errug tendetieus... "wordt aan gewerkt" wil zeggen dat het er inderdaad NOG NIET IS... is niet zo heel moeilijk, toch? M.a.w. zeggen dat 'ie liegt, gaat een beetje ver.

roeinerd | 05-02-11 | 19:46

In de reactie op sjongejongemensuh | 05-02-11 | 17:40

"- Edit: na 120 dagen moet je niet verwachten dat alle problemen zijn opgelost en alle beloftes zijn nagekomen. Geduld. Dat het nog niet is uitgevoerd wil niet zeggen dat het niet zal gaan gebeuren. Dat het je niet bevalt, betekent niet dat "de bewijsvoering vroeger beter was". -"

Waar lullen jullie dan over hier boven, dan ben je de keutel toch weer aan het intrekken of zie ik dat verkeerd?

Hölzenbein | 05-02-11 | 19:46

@Parsons | 05-02-11 | 19:33
150.000 Gevalletjes puur sadisme per jaar.
Zou Job dit ook wegzetten als leugens?

deraderendraaien | 05-02-11 | 19:46

Parsons | 05-02-11 | 19:38
Stap één komt daar nog mijlenver voor: neem de klachten van burgers serieus en leg ze netjes uit wat er allemaal (on)mogelijk is om iets aan die klachten te doen.
Die stap - of het nu over de Noord-Zuidlijn, de EU, de islam, straatterreur gaat - werd en wordt bijna altijd overgeslagen in 0031.

Krachtmeester | 05-02-11 | 19:44

@deraderendraaien | 05-02-11 | 19:27
Het is moeilijk afscheid nemen van de slachtofferrol, zowel IRL als op de interwebs.

Ghehe@CoffeePatch | 05-02-11 | 19:30
Nog even en Bert is een soort van PvdA-goeroe.
nu.pvda.nl/berichten/2010/12/Sjors-en-...

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 19:42

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:34
Job had er in 020 van alles aan kunnen doen en hij heeft in alle opzicht gefaald.

Verder een uitstekend bestuurder hoor.

Van de tram.

Heads or Tails | 05-02-11 | 19:42

Iemand hier heeft een trukendoos opengemaakt, zeg maar wie is het.??

XaaD666 | 05-02-11 | 19:38

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:34
Cohen heeft het probleem niet eens als probleem erkend.

Dat is het probleem Pa.

Waarom ziet vd Laan wel dat er een probleem is?

Waarom benoemt hij het wel?

Dat is stap één Pa: benoem het probleem.

Parsons | 05-02-11 | 19:38

@jijtv.nl | 05-02-11 | 19:34

Fijn en lekker leesbaar - en vooral inhoudelijk - comment!

Je vindt het vast niet erg als ik UPH even op het [!] NSB-knopje druk, toch?

Reinaert | 05-02-11 | 19:36

@Turrukje | 05-02-11 | 18:16
Vraagje ! draag jij zelf ook een hoofddoek ?

deraderendraaien | 05-02-11 | 19:35

@CoffeePatch | 05-02-11 | 19:30

Vind ik ook. De PvdA moet eerlijker. Er moet een integriteitscommissiedinges komen.

Fatima Elastiek lijkt me de ideale voorzitter van zo'n club. Libertijns tot op het bot, vrijdenker à la Spinoza, verlicht politica à la Jeanne d'Arc, enzovoorts.

En natuurlijk - essentieel - géén dubbele agenda! Fatima for Führer!

Reinaert | 05-02-11 | 19:35

@ Parsons | 05-02-11 | 19:22
Vanzelfsprekend. Veel van die derde generatie kereltjes zijn volkomen anomisch op dit gebied. Het is gewoon lekker rellen bij die ventjes; die oude 1e-generatie baasjes hoor je verder niet.
Maar – en inderdaad iek val ien herhaling – wat had Cohen aan deze ontwikkeling kunnen veranderen. Het is een landelijk probleem. Period.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:34

-weggejorist-

jijtv.nl | 05-02-11 | 19:34

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:14
In de US zijn ze gewoon raar, cowboyfilms en drugshandel en ghetto's, maar in bv Zwitserland gaat massaal privaat wapenbezit goed zonder noemenswaardige incidenten. Ik promoot wapens trouwens niet, geloof niet dat dat behoudens wat afschrikwerkende effecten, zoveel voorkomt, maar verbied ze ook niet. Denk zelf meer aan privé rechercheurs en beveiliging of burgercollectief wat veiligheidstaak indien lokaal noodzakelijk overneemt maar op vrijwillige basis, ergo anarchokapitalistisch. Ik woon in het Groene Hart www.groenehart.nl/over_het_groene_hart... en voel mij zeer veilig, maar ik zie ook zeer zelden politie hier dus daar is dat niet aan te danken.

seven | 05-02-11 | 19:33

Naast Merkel heeft nu ook Cameron toegegeven dat ook in Eneland de multicul mislukt is.
Voordien gaven Labourpolitici toe dat de massa-emigratie tot doel had electorale winsten te boeken.
Wat die halve gare islamknecht nu weer loopt uit te brallen interreseert me geen mallemoer, maar ik sta er wel op dat hij eens een keer toegeeft dat ondanks de honderden weggooi miljarden en terreur ook hier de socialistische hersenkronkel om iedere zieligerd binnen te slepen en aan de sociale diensttiet laten hangen, ook te absurd voor woorden is geweest.
Zolang hij daar de lef niet voor heeft mag hij vanmijpart een warme trui in zijn broodklep proppen.
De afrekening met Cohen en zijn kliek komt in maart, zeker weten.

The eimer | 05-02-11 | 19:33

@Überbottehork | 05-02-11 | 19:21

Ja, ja, "die Partei hat immer recht". Dat was bij de NSDAP al zo en bij de SED niet anders. Niet dat ik Job met de eerste club wens te linken maar dan toch zeker wel met de tweede. En dat gezegd hebbende was wijlen Erich Honecker toch een groter denker dan Job. En dát wil wat zeggen!

Erich de dakdekker was dan wel niet de allerlekkerste maar qua vaagheden en leugens passeert Job 'm makkelijk. Links en rechts overigens, dat dan weer wel.

Goedkoop proza is aan beiden trouwens wel besteed. IQ-technisch zijn 't broeders.

Reinaert | 05-02-11 | 19:31

Inmiddels heeft de PvdA Bert Brussen volledig gelijk gegeven, besloten is om de komende verkiezing in te gaan met de slogan: "PvdA Het moet eerlijker".

CoffeePatch | 05-02-11 | 19:30

@deraderendraaien | 05-02-11 | 19:27
*Je vergeet een R klojo! Turrukje dat is*

deraderendraaien | 05-02-11 | 19:29

*naar het Westen knielt voor het Avondgedicht*
.
'Jobpositielijder'
.
Hij had premier
van Nederland
moeten worden
- althans: dat vond
hij plus partij.
Lekker samen
binden, bouwen,
vol vertrouwen
de boel goed bij
elkaar houden.
En dan Lincoln
2.0 zijn
en bewierookt
worden door de
gansche natie!
Zoals zovaak
liep het anders.
Voor Job dat is.
Met de natie
liep het goed af.
.

Krachtmeester | 05-02-11 | 19:28

@Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 18:47
Turukje is ook een liegebeest, zou al 40 minuten geleden weg zijn.

Pff. je komt er niet vanaf hoor ,ook niet als ze zelf zeggen dat ze gaan.

deraderendraaien | 05-02-11 | 19:27

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:26
Één woord Pa: aanpakken.

Parsons | 05-02-11 | 19:22

@Reinaert | 05-02-11 | 19:17
LOL, heeft niemand u verteld dat Job het denken graag voor u doet? Niet dat hij er in excelleert, maar hij neemt u het werk van het vormen van een eigen mening graag uit handen. Aangezien de PvdA een monopolie heeft op de waarheid zit u gebakken, echt waar!
degewonenederlander.come2me.nl/741001/...

Überbottehork | 05-02-11 | 19:21

Dank voor de Rutte Rapport link. Erg handig ^_^

CoolFace | 05-02-11 | 19:20

Zeker internationale warme-truiendag, dat geenstijl anderen uitmaakt voor leugenaars.

feddepetje | 05-02-11 | 19:18

@Überbottehork | 05-02-11 | 19:12

Ik heb sowieso geen enkel advies nodig, ik kan namelijk zelf nadenken. Da's dan wel niet helemaal erwünscht volgens de spinnende doktoren maar het is niet anders.

Propaganda en agitatie zijn aan mij niet besteed. Zeker niet als er het duimendik bovenop ligt. Partijen die het volk denken te moeten onderschatten mogen wat mij betreft bij eerstvolgende gelegenheid snoeihard worden afgerekend.

Stemadviezen zijn voor Campingzender-volk. En zelfs zij weten 't meestal al wel...

Reinaert | 05-02-11 | 19:17

@ Einde van de Domheid | 05-02-11 | 19:13
Nooit, maar dan ook écht nimmer, verwacht dat jij zo een pvv-stemmer was.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:16

Prijzen na de wedstrijd Job !
We zullen zie hoever je zelf komt de komende drie en half jaar.

Als je als partij nu al hulp nodig hebt van je vrienden (concurrenten) aan de linkerzijde , zie ik het somber in voor de PvdA en Job Cohen.

deraderendraaien | 05-02-11 | 19:15

@ seven | 05-02-11 | 19:05
Met alle excessen van dien? "Bear arms', dat idee?

Maar voel jij je nou echt zo onveilig dan?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 19:14

Het is te hopen dat de economische hervormingen na maart wat sneller worden ingezet en flink aangescherpt, daarmee wachten bevoordeelt de toch al zo verwende babyboom (= flink deel vd pvda) en benadeeld de jongere generaties.

seven | 05-02-11 | 19:14

Ik zelf stem altijd voor de partij die het vaakst in het nieuws komt.
Op een of andere manier is dat de partij die het meest leeft denk ik dan zo.....

Einde van de Domheid | 05-02-11 | 19:13

En u accepteert alles voor die lousy 4 trajectjes van 130KM/H?

Einde van de Domheid | 05-02-11 | 19:12

@Reinaert | 05-02-11 | 19:11
Ik heb wel een vermoeden, maar daar had ik al geen bindend stemadvies voor nodig.

Überbottehork | 05-02-11 | 19:12

Partij Van De Achterbakse?

Roto | 05-02-11 | 19:11

@Überbottehork | 05-02-11 | 19:05

Zolang je maar weet op wie je moet stemmen is het absoluut bindend!

Als je het nog niet weet is het nog niet echt helemaal bindend. Zoek, Pluto, zoek!

Reinaert | 05-02-11 | 19:11

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:59
Het geeft een vals gevoel van veiligheid, check de oplospercentages. Het is meer een soort belastingapparaat, flitsen, maar ook om je afdracht van belasting af te dwingen, de politie is er vooral vd staat/macht/ambtenaar zelf. Laat, heel libertair, de bevolking zelf vrijwillig z'n veiligheid organiseren. Goedkoper en effectiever.

seven | 05-02-11 | 19:05

@Boudt | 05-02-11 | 19:03
Is uw stemadvies bindend?

Überbottehork | 05-02-11 | 19:05

Het is overigens erg logisch dat de PvdA slogans als eerlijk delen en iedereen telt mee gebruikt, hun beleid geeft een heel ander beeld, dus moet dit tijdens verkiezingen natuurlijk bijgestuurd worden door dit soort slogans.

gozahtje | 05-02-11 | 19:05

driewerf BAH! Ga allemaal stemmen voor de provinciale staten mensen! U weet wel waarop.

Boudt | 05-02-11 | 19:03

@lichtpunt | 05-02-11 | 18:49

Op zich is het een nobel streven, ook een land als Afghanistan verdient een fatsoenlijke politiemacht die zich ook als zodanig gedraagt en de wet handhaaft.

Maar dat ga je dus nu niet, dan niet en nooit niet in achttien weken redden. Daar is wel wat meer voor nodig. En dat dan nog even afgezien van het feit of de rekruten in spé inderdaad al dan niet kunnen lezen en schrijven.

Verkeer regelen en corrigerend optreden kan ook zonder bonnen of PV's te schrijven, het is waarschijnlijk voorlopig toch meer van symbolische aard: er is politie op straat dus we beginnen op een geciviliseerd land te lijken. Zoiets dus.

Op zich ben ik er niet op tegen, je moet ergens beginnen. En of er veel vrijwilligers te vinden zijn? Ik waag het te betwijfelen, tenzij er goed betaald wordt, de politie in Afghanistan dient maar al te vaak als onvrijwillige schietschijf voor het Herrenvolk van de Taliban.

Veel haken en dito ogen. Helaas.

Reinaert | 05-02-11 | 19:03

We hebben een kut kabinet, en we hebben kut oppositie.
We zijn dus gedoemd.
Althans, nederland en iedereen die hier niet weg kan.

captainobvious | 05-02-11 | 19:03

Klojo Cohen; wilt U dit even lezen?
3000 agenten er bij, je zult ze dan eerst moetn vinden ( wie wil er nu wout worden) opleiden bewapenen ( 3000 extra Sig Sauer pisolen, pepperspray, wapenstokken, handboeien, portofoons etc.etc.)!!
het merendeel zal wel nodig zijn in 020 en wie is daar burgemeester cq hoofd van de politie geweest? juist jij L... met oren!!!

the wanderer | 05-02-11 | 19:03

Turrukje | 05-02-11 | 18:42
JIj representeert de islamitische beschaving in mijn vorige post heb ik een beetje ongelukkig gereageerd, mijn excuses. Het gaat mij om de beschaving die jij representeert en waar die beschaving voor staat. Dus waar Islam staat moet Islamitische beschaving staan.

Weisse rose | 05-02-11 | 19:03

Hmm. de PvdA..? Is dat niet die partij van de campagneposters geheel in het Turks bij de laatste Gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam, Delfshaven? Juist ja..

Überbottehork | 05-02-11 | 19:02

@ seven | 05-02-11 | 18:50
Ach, dat "meer blauw op straat" deed het electoraal toch járen wel aardig. En dat dit een – wellicht vals, maar toch – gevoel van veiligheid geeft, kan ik nog wel duiden. Maar is het rechercheapparaat ook toegenomen? Geen idee.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:59

jammer voor jullie maar hij heeft wel gelijk

istawa | 05-02-11 | 18:58

@glaaf | 05-02-11 | 17:37
Dit is Nederland. Hier praten en schrijven we Nederlands. Degenen die geen Nederlands begrijpen hebben hier niets te zoeken. Dit laatste eenmalig vertalen in het Turks en Marokkaans en huis aan huis verspreiden in de kansenwijken.

doenormaal! | 05-02-11 | 18:57

@Turrukje | 05-02-11 | 18:48

Ah, juist, ja.

Ontspoorde jongeren. Ook als ze rond de veertig zijn en je met de dood bedreigen als je ze even fijntjes wijst op het simpele feit dat ze niet moeten voordringen bij de kassa (zoals ik dat bij iedereen doe, ongeacht afkomst)? Sure.

Ontspoorde jongeren. Dream on.

Reinaert | 05-02-11 | 18:55

BertBrussen +1000!

eerlijkwaar | 05-02-11 | 18:55

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 18:47
Ik had je misschien geen gestoorde gek moeten noemen maar mensen weren uit bussen is wel heel WOII..

Turrukje | 05-02-11 | 18:54

Weisse rose | 05-02-11 | 18:44
Hoezo? Die Nederlander is dat discriminerend ? Nee! Dan is die Indo dat ook niet. Daarbij het had een dieper doel.

seven | 05-02-11 | 18:53

Serieus, wat heb je aan agenten? Die worden vooral ingezet als verlengstuk vd machtige staat en beschermen de belangen vd staat. Opkomen voor individuele burgers is slechts een deel, een soort goodwil kweken vd staat. Echter of het met politie veiliger is? We betalen er miljarden voor, maar geen inbraak of overval minder ivm de tijd dat er veel minder cops waren, ondanks alle extra beveiligingstechniek zoals hekken en sloten. Geen politie en dus lagere tax en zelf zonder overhead direct private beveiliging / zelfverdediging werkt misschien wel beter.

seven | 05-02-11 | 18:50

@ Osdorpertje | 05-02-11 | 18:45
Ik neem aan dat jij – afgaande op jouw nick – ook in dat kudtstadsdeel woont? Jouw probleem, had je maar moeten doorleren. Speaking offfff, verdiep je eens in de taken en verantwoordelijkheden van een burgemeester.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:50

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 18:47
Keur je ook goed zeker.

Turrukje | 05-02-11 | 18:50

@Turrukje | 05-02-11 | 18:42
"canibalisme"
Dat is waar jij de grens trekt? Moehaaha Het wordt met de dag erger...

doenormaal! | 05-02-11 | 18:49

Reinaert | 05-02-11 | 18:43
Het team dat we sturen gaat er keihard aan werken om heel veel analfabetische burgers op te leiden tot politieagent. Op z'n minst 18 weken maar daar kan best wat extra tijd (en belastinggeld) bijgetrokken worden. Zoveel hoeft de politie nou ook weer niet te weten dus dat kan best snel gaan. De werkeloosheid is hoog dus zullen velen zich aanmelden. Voor je het weet zit je op duizenden nieuwe afghaanse handhavers en is aan de belofte van 3000 agenten voldaan.

lichtpunt | 05-02-11 | 18:49

Reinaert
Dat zijn ontspoorde jongeren die stevig dienen aangepakt te worden. Antillianen zijn crimineler dan Turken en daar hebben ze geen Koran zoals onze premier Rutte aangaf.
Gelieve niet twee dingen door elkaar te halen. De meeste NL moslims zijn huisje-boompje-beestje. #nuance #toekomst

Turrukje | 05-02-11 | 18:48

@Reinaert | 05-02-11 | 18:46
Is die trol nu nog niet weg?
Weet al wat 'm/'r dwarszit, hij/zij is niet meer welkom op school: www.pvdarotterdam.nl/nieuws/nieuws_ite...

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 18:47

@Turrukje | 05-02-11 | 18:42

"Nederlandse" moslims die mild en gematigd zijn? Zijn dat dezelfden die al een keer hebben getracht mij te beroven? Zijn dat degenen die mij ondertussen zonder enige reden al meerdere malen met de dood bedreigd hebben? Díe moslims?

Mooi. Dan weet ik in elk geval over wie we het hebben! #opsporingverzocht

Reinaert | 05-02-11 | 18:46

-edit Hoi! Dag! -

Johan8147 | 05-02-11 | 18:45

Wat heeft Job nou achtergelaten in Amsterdam?
- Een metro lijn die eigenlijk vorig jaar af zou zijn, maar wat nog 10 jaar gaat duren.
- Een amateuristische ambtenaren apparaat die geen grote projecten kunnen uitvoeren. www.parool.nl/parool/nl/5/POLITIEK/art...
- Ex wethouders zoals de in Frankrijk wonende Marijke Vos die daar een wijngaard is begonnen maar wel nog steeds geld krijgt. www.parool.nl/parool/nl/5/POLITIEK/art...
- Een wethouder die mensen met een baan uit huurwoningen wil wegpesten naar Almere zodat zijn achterban van uitkeringstrekkers en allochtonen er kan gaan wonen. www.parool.nl/parool/nl/6/WONEN/articl...
- Een vervoersbedrijf met te veel managers en overhead die bij bezuinigingen dreigen het aantal lijnen te halveren in plaats van het aantal managers. www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/ar....
- De 2 belangrijkste musea voor 10 jaar gesloten omdat er verbouwd moest worden. Moet je als bedrijf een proberen.
- Een binnenstad die een grote bouwput is, van het Centraal Station tot aan de Pijp. En de Marnix straat ligt ook al een jaar open.
- De meeste Vogelaar wijken van heel Nederland.
- De hoogste schuld per inwoner van heel Nederland, zelfs 2 keer zoveel als Rotterdam en Utrecht.

Osdorpertje | 05-02-11 | 18:45

En dan is nu na Groen Links en de PVDA de SP aan de beurt denk ik? En daarna begint GS weer gewoon opnieuw bij Groen Links......

Bazip Zeehok | 05-02-11 | 18:44

seven | 05-02-11 | 18:29
"Die indo" is ook een discriminerende uitspraak. Bij deze discrimineer jezelf ook.

Weisse rose | 05-02-11 | 18:44

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:38
Dit kabinet is niet heilig en ik heb ook m'n vingers er nog niet bij kunnen aflikken, maar er zijn wel degelijk dingen bereikt. Het vorige kabinet ging eerst weet ik hoeveel dagen op vakantiereis door Nederland.

gozahtje | 05-02-11 | 18:44

@lichtpunt | 05-02-11 | 18:36

Kunduz betekent toch de inzet van een stuk of vijftig (50 dus) agenten?

Dan is het mij een raadsel hoe je zo snel aan de drieduizend (3000 dus) komt.

Tenzij ze zich aldaar voortplanten als konijnen. Dan zou het kunnen.

Reinaert | 05-02-11 | 18:43

Weisse rose | 05-02-11 | 18:34
Wat 'de islam' (voorzover die bestaat) vindt vind ik niet van belang als niet-moslim.
Het gaar erom wat NEDERLANDSE moslims vinden. En uit alles blijkt dat die nogal mild en gematigd zijn. Ze komen ook voornamelijk uit Marokko en Turkije, landen die onder enorme Europese invloed staan en de ontkerkelijking begint gigantische vormen aan te nemen. Van kolonisatie van de moslim is al helemaal geen sprake, de komende 40 jaar neemt het aantal moslims minimaal toe. Van 1 naar 1,3 miljoen in NL ofzo en dan zitten we al in 2050.
Je angst is totaal onterecht , verder is ook hier de vrijheid van meningsuiting nooit absoluut geweest, maar goed de moslims in NEDERLAND zijn aan het verwesteren , zichtbaar en minder zichtbaar en zolang bepaalde zaken
Accepteren mogen ze best een hoofddoek dragen!

Zoals ik al zei, een hoofdcultuur en de rest mag erbij mits bepaalde waarden niet worden geschonden. Een hoofddoek is daarbij geen probleem , kannibalisme of homovervolging wel.

Turrukje | 05-02-11 | 18:42

@Einde van de Domheid | 05-02-11 | 18:26
Goed lezen. Het gaat erom wat hij vertegenwoordigd, niet of hij "kaas" is of gewoon een trol.

Weisse rose | 05-02-11 | 18:42

Trouwens, het was zo dat er 3000 agenten uit moesten en dat is niet doorgegaan. Dat betekent feitelijk dat er wel 3000 agenten bij zijn gekomen want anders hadden we er nu 3000 minder gehad. Zó goedkoop en scheef weer van het PvdA om de boel te verdraaien en het volk valse informatie voor te houden! Ze liegen niet op twee maar op alle punten.
En daar moeten we dan op vertrouwen... De PvdA hangt aan elkaar van het liegen over en zwart maken van anderen terwijl ze zelf niets maar dan ook niets goeds voor dit land doen, integendeel.

doenormaal! | 05-02-11 | 18:40

@bakoenin | 05-02-11 | 18:25
Nuff said.

Dank voor je antwoord.

Parsons | 05-02-11 | 18:40

Dit kabinet beloofde Animal-cops (CaviaPolitie), meer verpleegkundigen, harder rijden op de snelweg, minder islamisering, minder immigranten en vluchtelingen. Wat is ervan gekomen ? Helemaal niks. Geen knieschoten en kopvoddentax, niks. En Cohen is nu de leugenaar ? Kom op nou toch, zo stom zijn mensen niet hoor Brussen.

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:38

Die 3000 extra agenten komen er WEL hoor,dankzij die missie in Kunduz. Kunt u trots op zijn! Intussen wordt uw flatscreen gejat,uw bankpasje geskimd en her en der wat hardwerkende belastingbetalerts afgtuigd door het lokale kansentuig alhier. Origineel waar hoor... stemp de Tegenpartij!

lichtpunt | 05-02-11 | 18:36

De heer Cohen was de burgemeester die tegen een man zei "jij hoeft een vrouw geen hand te geven", die geld over de balk flikkerde voor de bouw van een moskee en mensen die 'overlast' van buren hadden niet hielp maar gewoon deporteerde. Nee, met Cohen had Nederland er véél beter uitgezien! Het wordt tijd dat ook Flop Cohen het boek 'Hiërarchie' van Alexander Brekelmans gaat lezen.

kibambam | 05-02-11 | 18:36

Ik wacht nog steeds op wat antwoorden van boe-roepers....

Maar die zullen wel uitblijven.

Dan kan ik eigenlijk ook net zo goed * out * gaan.

Fijne zaterdag allen!

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:34

Tja GS. Toch maar de goede kant kiezen ?

Kamervraag | 05-02-11 | 18:34

@Turrukje | 05-02-11 | 18:14
En waarom? De Islam is barbaars, hanteert lijfstraffen, het discrimineert voruwen, het kent geen vrijheid van godsdienst en een vrije beleving daarvan, het staat nog steeds slavernij toe. Met andere woorden het hanteert een moreel stelsel dat dateert uit de Middel Eeuwen dat nooit is herzien en aangepast aan veranderde tijden.
OP het gebied van arbeids ethos heeft Calvijn voor een grote omslag gezorgd in de Noord Europese Staten , die scheidslijn is ook terug te zien in de Euro crisis.
De Islam kent een heel ander arbeidsethos.
De Islam kent geen vrijheid van meningsuiting, of godsdienst kritiek,
De Islam kent vrijheid van verzameling,
De Islam erkent de integriteit van het menselijke lichaam niet,
Allemaal zaken die in een Westers beschaving normaal waren voor dat Moslim hun kolonisatie begonnen.

Weisse rose | 05-02-11 | 18:34

@De Kampsjeng | 05-02-11 | 18:29

Job zal nooit een groot redenaar worden. Laat staan een rasechte demagoog. Iets wat sommigen binnen z'n eigen partij kennelijk wel verwacht(t)en, hij is tenslotte niet voor de kat z'n viool als partijleider en lijsttrekker benoemd.

Job is ouderwetsch-soft, "gooi het in de groep", "wil je er over praten", van die dingen. Dingen die anno tegenwoordig niet echt veel impact meer hebben, we zitten anno nu met zelfzuchtige en ook nog eens ontevreden burgers.

En die laten zich met mooipraterij niet braaf weer naar huis sturen.

Reinaert | 05-02-11 | 18:34

Ach, de PvdA (en de rest op links) jankt over verrechtsing, maar dat hebben ze wel mooi allemaal aan zichzelf te danken! De mensen die alles betalen zijn het helemaal zat dat de verhoudingen zo ongelofelijk scheef zijn gegroeid!

gozahtje | 05-02-11 | 18:33

seven | 05-02-11 | 18:29
Ik heb als iemand van Turkse komaf meer last van Turken die alles wat Turkije heeft gedaan goedpraat dan jij hè.

Turrukje | 05-02-11 | 18:32

-weggejorist-

Kalaforni | 05-02-11 | 18:32

Waar is die clownsneus van Job of die pinokioneus op de foto? Oh, die paste natuurlijk niet binnen het frame.
Ik zie een gat in de markt. Een Job barbie met verwisselbare neus.

doenormaal! | 05-02-11 | 18:31

@ Geile Markeerstift | 05-02-11 | 18:24
Heb je daar nog iets van een toelichting op, of moet ik dit maar gewoon aannemen 'as is'?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:31

De Kampsjen
Nuance is leuk! Je bent de eerste vandaag proficiat.
Over de PvdA heb je wel gelijk, ze moeten af van die bestuurders en
Baantjesjagen cultuur die nu leeft bij de drie grote partijen.

Turrukje | 05-02-11 | 18:30

@Eurotokkie | 05-02-11 | 18:25
Iets met Karl Popper...

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:29

Turrukje | 05-02-11 | 18:14
Oké, goed om te horen. Jij erkent (desnoods stilletjes want vakantie!) dus wel gewoon de objectieve geschiedenis. Trouwens jouw opmerking over GW is ook terecht, zeer vage uitspraak, wellicht ooit langsgekomen als topic. Trouwens, hier hangt ook maar een minderheid die Indo aan ;) en die uitspraak heeft nog minder steun. Enfin, wellicht doelde hij niet op de directe gevolgen van de rellen zelf, maar op een soort awarenessvorming bij de politiek dat de huidige/vorige integratiepolitiek in NL faalt en snel anders moet.
(Zelfs de US schrijft in wikileaks dat in NL de integratie van nw minderheden het slechts is in sde hele EU)

seven | 05-02-11 | 18:29

@Reinaert | 05-02-11 | 18:26
* braakt *

Bedankt, ik had al ontzettend zin in het avondeten, maar nog geen honger. Met deze lediging van mijn innerlijke systeem is er weer ruimte voor een nieuwe lading.

* alvast een beetje bakken gaat *

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:29

Einde van de Domheid
Zo kaas ben ik niet. Ja mijn meeste vrienden zijn Hollands (of een mengelmoes van dingen , Rotterdam hè ) maar ga vaak genoeg ook gezellig doen met de familie onder het genot van een kopje Turkse thee.

Turrukje | 05-02-11 | 18:29

@Turrukje | 05-02-11 | 18:17: Ben ik niet helemaal met je eens. Het Sociaal Democratisch gedachtegoed van de PvdA is aan vernieuwing toe. Toegegeven, als je morgen de partij opheft zijn alle problemen nog existent. Enfin, het is maar aan welke kant je staat. Als ik PvdA gekozen had was ik nu wellicht ook boos.
@Reinaert | 05-02-11 | 18:20: Dat zal best, dat weet ik niet. Of wist. Hoe het ook zij, Cohen was beter af als Ombudsman. Beetje op landelijk conflictueus terrein de boel bij elkaar houden. Tsja. Jammer dat het niet gelukt is...

De Kampsjeng | 05-02-11 | 18:29

@bakoenin | 05-02-11 | 18:25

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, toch?

Zo bezien kan dat dus nog wel positief uitwerken. Kwestie van interpretatie.

Reinaert | 05-02-11 | 18:28

@Supermatthijs | 05-02-11 | 18:26
Ik denk dat men dat hier overwegend anders ziet.

Dat zegt natuurlijk niet zoveel, behalve dan dat ik het goede podium kies.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:28

@Salem | 05-02-11 | 17:27
Ha ha, en die koppen ook. Zo van oh nee he!! Moeten we eerlijk zijn dat is vreselijk... moeilijk. Straks krijgen we onze zin niet...

doenormaal! | 05-02-11 | 18:28

@Turrukje | 05-02-11 | 18:26
De SGP krijgt bij mijn weten niet het geld dat andere partijen wel krijgen.

En dat standpunt is ook walgelijk.

Maar je gooit het dus op een: "ja, maar hunnie doen het ook!". Sterk.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:27

@ Parsons | 05-02-11 | 18:12
Mijn, inderdaad, Joodse zus is in een ander stadsdeel gaan wonen om deze reden. En dat vind ik nog immer ronduit weerzinwekkend.
Maar, en daar ging het mij om, kan je Cohen blameren voor deze ontwikkeling? Ik zie werkelijk niet hoe. Schreef het vandaag reeds; wat moest hij dan met 'zijn Kudtmarokkanen'? Ze deporteren naar Geldrop oid?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:26

*christendom

Turrukje | 05-02-11 | 18:26

Je doet het prima hoor Job, niets van die natnekkies aantrekken!
Je hebt nog 3 zetels over .. anyway .. who cares?
Je bent HET symbool van links en het gezicht van thuiswerkend Nederland.
Do your Job en duw die nep-arbeiderspartij maar over de rand, je kan het!

ojédiaré | 05-02-11 | 18:26

@An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:16

Dan wil ik ASAP Jantje Smit zien die een "welonderbouwd" politiek betoog houdt, daarbij geassisteerd door Yolanthe Cashflow van Ketsbergen in hitsige hoerenoutfit.

Dá's pas absurdisme. Zeker als Fatima Elastiek daarbij een heethitsende paaldansshow weggeeft. Slechts gekleed in lederen hoofddoek, uiteraard.

Reinaert | 05-02-11 | 18:26

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:25

Jij zit hier iets te verdedigen wat niks bereikt heeft, jij zet jezelf voor schut.

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:26

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:23
Seksediscriminatie zeg je hè . Het Christen wordt toch ook getolereerd in Nederland. Wat zeg ik de SGP die openlijk vrouwen uitsluit krijgt gewoon subsidie.

Turrukje | 05-02-11 | 18:26

Weisse Rose,
Turrukje is zo kaas als een Groningse boer die de gure koude wind wel mooi genoeg vind voor vandaag. What are you on?

Einde van de Domheid | 05-02-11 | 18:26

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:23

Wij zijn ook een tolerant volk , wij tolereren alles .

Eurotokkie | 05-02-11 | 18:25

Parsons | 05-02-11 | 18:22
Waarom is verandering progressief ?
Als je terug wilt naar 1878 is dat dan progressief ?

bakoenin | 05-02-11 | 18:25

@Supermatthijs | 05-02-11 | 18:22
De PVV heeft toch ook tegen de Kunduzmissie gestemd, niet dan? Je kan het een partij moeilijk kwalijk nemen dat andere partij iets wél willen.

En immigratie, islamisering, vluchtelingen, nogmaals: de kabinetsperiode is net begonnen.

U zet uzelf voor schut.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:25

Aan alle nay-sayers:

Het geld was zo goed als op, de schulden zijn torenhoog. We zijn verwikkeld in een niet te winnen oorlog, de maatschappij verhard wegens ongewenste elementen, die ook nog eens ondersteund werden door de overwegend linkse overheid, tot nu toe.

Nu volgen we een andere route, bergop. Maar dat is de route altijd wanneer men iets opbouwt. We shall see.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:24

Dit kabinet is het beste kabinet sinds decennia. Simpel zat.

Geile Markeerstift | 05-02-11 | 18:24

Op mijn wc hangt een portret van job,voor een betere stoelgang.

zaporojetz | 05-02-11 | 18:24

@Turrukje | 05-02-11 | 18:16
Het lijkt me in ieder geval onterecht dat wij een cultuur tolereren waarin vrouwen direct of indirect (opvoeding, indoctrinatie, stimulatie) worden gedwongen hun haren te bedekken met een doek (het is vrij lachwekkend om te denken dat een hoofddoek vaak een vrij keuze is). Dit terwijl mannen alle vrijheid kennen.

Pure seksediscriminatie. Walgelijk.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:23

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:18
Niks slap, heel hard roepen tegen een nieuwe Afghanistan missie te zijn, resultaat, nieuwe missie. Heel hard roepen minders immigratie, islamisering, vluchtelingen (alles op 1 hoop) resultaat, niks, nakkes, nada.

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:22

@bakoenin | 05-02-11 | 18:20
Wat is er conservatief aan een partij die veel, heel veel, wil veranderen?

Parsons | 05-02-11 | 18:22

wtf443 | 05-02-11 | 18:19

Geduld ,over 4 jaar is dit een ander land .

Eurotokkie | 05-02-11 | 18:21

@wtf443 | 05-02-11 | 18:19
Zo werkt het inderdaad. Een land in verval de goede weg op keren, dat moet toch wel met een maand of twee gedaan zijn, zou je zeggen.

Ga lekker je Zwitsal wassen.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:21

wtf443
We zijn één van de gelukkigste volkeren op aarde, maar o wat houden we van zeiken en wijzen naar anderen. Niets menselijks is de Nederlander vreemd, jammer genoeg hebben rechts-populisten dit ook ontdekt.

Turrukje | 05-02-11 | 18:20

Ik denk dat we hieruit mogen concluderen dat de heer Brussen niet zoveel met de PvdA op heeft.
Dat kan, ik ook niet.
Maar dat wil nog niet zeggen dat ik veel op heb met staats afhankelijke porno verkopende brievenbussen pissende ,conservatieve prutsers die de reet likken van de USA voor een plaatsje in de G20.
De PvdA is door en door verrot, wat dat aan gaat kunnen jullie elkaar de hand schudden.

bakoenin | 05-02-11 | 18:20

@De Kampsjeng | 05-02-11 | 18:15

Twee aantekeningen bij je comment:

[1] Cohen zwaait niet met scepters, Cohen's scepter wordt gezwaaid door derden.
[2] Het probleem PvdA lost zich niet automagisch op, genoeg kapers op de kust!

Job's tekstschrijvers/spindoctors staan af-en-toe niet helemaal met twee benen op de aarde, dat is het probleem. En Job ziet dat allemaal niet, Job declameert braaf wat er op z'n briefje staat. Zonder daar kennelijk al te lang bij na te denken.

Reinaert | 05-02-11 | 18:20

Soms heb ik het idee dat alle linkse mensen vermomde terroristen zijn en nu met behulp van plastische chirurgie zijn omgebouwd tot westers uitziende mensen....
doenormaal! | 05-02-11 | 18:16
BOEHAHA! Aluhoedje, met zulke teksten mag je zelfs het PVV-verkiezingsprogramma in Hoendeloo-Zuid niet schrijven.

mokum4all | 05-02-11 | 18:20

doenormaal! | 05-02-11 | 18:16
Job Bin Laden? Wouter al-Zawahiri?

gozahtje | 05-02-11 | 18:19

Ja, 100 dagen rutte en het is weer een FEEST om in dit land te wonen. Oh oh wat zijn we gelukkig met zijn allen.

wtf443 | 05-02-11 | 18:19

@Supermatthijs | 05-02-11 | 18:16
Noemt u eens even ook maar één partij of politicus, die 100% van zijn beloftes en uitspraken waarmaakt?

Kunt u zich nog de verkiezingen herinneren, toen de SP een monsterzege boekte? Toen Wouter Bos de woorden sprak: "Wij als PvdA zullen niet deelnemen aan een kabinet waar de SP niet bij betrokken is. Zij zijn de grote winnaars en dat moet erkend worden"

En toen? Zo gaat het nu eenmaal, deal with it.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:19

@Supermatthijs | 05-02-11 | 18:16
Nah, is niet echt waar natuurlijk.

Hij heeft nooit gesteld dat alle daden binnen een half jaar door een door hem gedoogd kabinet gerealiseerd moeten zijn.

Uw kritiek is meer dan slap.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:18

De Kampsjeng
De PvdA is het probleem niet...

Turrukje | 05-02-11 | 18:17

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 18:15

Ik denk een kleine miscommunicatie , komt wel meer voor niet alleen in de politiek.

Eurotokkie | 05-02-11 | 18:17

Prof. D.A.H. Vintik
Jij vind het terecht dat vrouwen met hoofddoeken worden geweerd uit bussen. En ik ben er nog, maar moet wel weg ja.

Turrukje | 05-02-11 | 18:16

Een partij die een land de afgrond inhelpt. Het lijkt hier verdorie het Midden Oosten wel. Soms heb ik het idee dat alle linkse mensen vermomde terroristen zijn en nu met behulp van plastische chirurgie zijn omgebouwd tot westers uitziende mensen....

doenormaal! | 05-02-11 | 18:16

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:09
Tja symboopolitiek is in NL goed gebruik. Geen extra agenten wel cavia cops, het maakt mij ook niet zoveel uit dat gepolder. Alles hetzelfde, maar we hebben wel de laagste werkloosheid van Europa.
Prima, minder zeuren en niet anderen de schuld geven van je treurige vinex woning is voor velen een goede start...

beenthere | 05-02-11 | 18:16

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:12

En zo heeft geblondeerde Greet het wel doen voorkomen in de verkiezingstijd. Slap gewauwel en geen daden, dat is Wilders en het kabinet wat hij aan het gedogen is.

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:16

@Reinaert | 05-02-11 | 18:14
Compleet absurdisme, daar hou ik wel van.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:16

Jezus, ik schik me dood. GeenStijl basht de PvdA. Nooit van jullie verwacht, foei!

kroketmetmosterd | 05-02-11 | 18:16

Genocide, rassenrellen, Turkse oorlogsmisdaden. Cohen haalt wel het beste in sommigen naar boven. Ik zou zeggen; denk aan je hart. Bovendien, zo lang Cohen de scepter zwaait, lost het probleem PvdA zichzelf wel op.

De Kampsjeng | 05-02-11 | 18:15

@Eurotokkie | 05-02-11 | 18:08
Denk het, nl. dat ik nav mijn post van 17:51 ook onmiddellijk werd beschuldigd van het goedpraten van rassenrellen door de (inmiddels gevluchte) trol in deze draad.

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 18:15

Weisse rose
Leuk stukje hoor, maar je conclusie slaat als een tang op een varken.

Turrukje | 05-02-11 | 18:14

@as-saboer | 05-02-11 | 18:09
U gelooft dus dat mensen die voorheen compleet neutraal waren, door de opkomst van de PVV ineens een afkeer voor dit soort religieuze uitingen zou krijgen?

Er staat wat er staat in het partijprogramma, wat volgens u gelezen kan worden in deze woorden is irrelevant, dat is aan ieder om zelf te beslissen. Je kan iemand niet veroordelen op andermans interpretaties. Ik lees deze aanzet tot haat er in ieder geval niet in. Het staat er namelijk ook niet in.
Slechts een realistische en inderdaad ook harde beoordeling van de richting die wie uitgaan; het compleet verliezen van onze eigen identiteit en vrijheid.

Ik heb de vorige keer VVD gestemd, zolang Geert de rust in z'n fractie enigszins kan behouden en misschien zelfs een stabielere groep om zich heen zou kunnen verzamelen, dan krijgt hij mijn stem de volgende keer.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:14

@An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:08

Hans Teeuwen heb ik niet nodig om mijn eigen mening te vormen. Gode zij dank!

Desalniettemin vermakelijk. Dat dan weer wel, maar ondanks dat toch geen pareltje.

Reinaert | 05-02-11 | 18:14

seven
Dus'? Dat zijn net zo achterlijke idioten. Ik snap niet waarom dat een argument is. Alleen in de kleuterklas werkt dat. 'Zij doen het ook' boehoe
veuve-clicquot
Ja alsof Turkije de hemel op aarde is. Er valt ook genoeg te kankeren op Turkije, doe ik ook met alle plezier. Wel kinderachtig van het blokken.

Turrukje | 05-02-11 | 18:14

Handig die belofte meter van RTL. Flop Cohen en z'n Partij van de Afbraak gaarne Den Haag uit bonjouren!

gozahtje | 05-02-11 | 18:13

@Turrukje | 05-02-11 | 17:59
MUlti cultureel is Nederland al eeuwen.
Een cultuur wordt bepaald door, taal, religie, etniciteit, leeftijd, opleiding.
Gedurende een mensenleven is het dus onvermijdelijk deel uit te maken van diverse culturen.
Voorbeeld van een mensenleven in het kort: baby, peuter, kleuter, leerling, middelbare scholier, muziek, hip/hop, universiteit, studentenvereniging, werken bij een gemeente, werken bij een multinational, vrije tijd, pensioen, reizen, vrijwilligerswerk, bejaardentehuis. Al deze activiteiten brengen, binnen de organisatie waar ze ontplooid worden, een eigen cultuur met zich mee.
Een beschaving aan de andere kant is een samenstelling van, regels, normen en waarden.
Deze worden door een samenleving collectief gedragen. Zij vinden hun neerslag in twee vormen, geschreven regels, de wet, en ongeschreven regels, omgangsvormen, zoals bijvoorbeeld taal en een hand geven.
Snap je nu waarom ik vind dat de term multicultureel New Speak is en dat moslims geen deel uitmaken van de Nederlandse / Westerse Beschaving.

Weisse rose | 05-02-11 | 18:13

@ Supermatthijs | 05-02-11 | 18:09
Kom kom, dat heet dan gewoon "geen breekpunt" hoor. Beetje consideratie gaarne.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:13

@Supermatthijs | 05-02-11 | 18:09
Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:53

In de wereld van Supermatthijs wordt wetgeving binnen een uur doorgevoerd en kost beleid hooguit een paar dagen.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:12

@Turrukje | 05-02-11 | 18:07
Tuurlijk trolletje ... Laten we het eens over genocides hebben ... maar laten we dat dan wel in Turkije doen ... kijken wat er dan gebeurt
* Turrukje blockt *

veuve-clicquot | 05-02-11 | 18:12

Turrukje | 05-02-11 | 18:01
Jij hebt het over rassenrellen, vandaar, ik refereer daar met wat Turkse voorbeelden daaraan. Veel Turken, ook die in NL, zijn zeer racistisch. Of dacht jij dat racisme een exclusief Europees fenomeen is? We hebben allang problemen en geweld tussen etnische groepen, en de daders zijn erg vaak getint.

seven | 05-02-11 | 18:11

@Turrukje | 05-02-11 | 18:09
Wie benoemt een islamitisch Europa tot een utopie? Wilders?

Dystopie bedoel je?

En als je een discussie verliest, dan kun je inderdaad altijd de ander nog schattig en naïef noemen. Soms werkt dat wel eens en niet geschoten is altijd mis, hè.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:11

Zakenvullen en voorliegen is een goed gebruik bij alle partijen. Gelukkig zoekt GS ook deze andere nitwits actief op. Zie bijvoorbeeld de zakkenvullende sarah palin van Limburg:
www.youtube.com/watch?v=dspnSs6OOVo&am...

beenthere | 05-02-11 | 18:10

Ik hoef niet meer te reageren. Er waren er al 160 voor mij.

Boomschade | 05-02-11 | 18:10

@Turrukje | 05-02-11 | 18:05
Job gaat straks weer rozen uitdelen aan je Berbers in de kansenwijken, zal hem en Turrukje niet helpen, aangezien het werkend en betalend deel van de
bevolking gelukkig nog steeds de meerderheid bezit.

glaaf | 05-02-11 | 18:09

Art Vandelay Ultor
Dat is heel naïef en schattig van je, maar dat is niet wat iemand die een moslims Europa tot utopia benoemt bedoelt.

Turrukje | 05-02-11 | 18:09

blikjegrolsch | 05-02-11 | 18:04

Wat dan ? Concreet ? Niks, helemaal niks. Ik mag nog nergens 130 rijden, ik zie nog steeds niet minder immigranten in mijn straat, ik betaal nog steeds niet minder belasting, meer zelfs. Mijn salaris is nauwelijks gestegen. Er zijn niet minder ambtenaren, we gaan weer vechten in Afghanistan.

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:09

@An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:04
Ik stel dat dit kabinet racisme en intolerantie gedoogt. Voor het aanzetten tot racisme en intolerantie is niet het daadwerkelijk uitoefenen van discriminatie vereist. Zo is het voorstel van de "kopvoddentaks" al voldoende aanleiding voor menig tokkie om gesluierde Nederlanders te discrimineren vanwege het dragen van een hoofddoek.

as-saboer | 05-02-11 | 18:09

Helaas moet ik weg, fijne avond iedereen.

Turrukje | 05-02-11 | 18:09

@Turrukje | 05-02-11 | 18:06
Niet positief kunnen zijn! Er kan een positieve werking vanuit gaan!

Je verdraait constant zijn woorden.

Dankzij WOII hebben we de EU (en sindsdien is er vrede in het EU-gebied). Dat is een positieve werking. Maar niemand die zal zeggen dat WOII zelf positief was.

Je verkijkt je te veel op het verschrikkelijk woord dat 'rassenrellen' is. Daardoor snap je de boodschap niet.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:08

@ Hanz Ziezo | 05-02-11 | 18:04
Ja. Joden trekken naar al – noem eens wat – 20 jaar naar Amstelveen. Maar wat heeft Cohen daarmee te maken dan?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:08

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 18:03

Ja maar wat heeft dit te maken met rassenrellen , ik geef alleen aan dat
er ooit wel een paar gaan komen maar goedpraten daar heb ik het niet over , of mis ik wat.

Eurotokkie | 05-02-11 | 18:08

Waarom telkens Rutte met cijfer 1 erachter? Dat stukje duiding maak ik zelf wel uit, of zet gewoon openlijk het VVD-logo op je site, naast dat van Geert.

Bos Hout | 05-02-11 | 18:08

Genocide, leuk onderwerp! Laten we het over genocides hebben!

Turrukje | 05-02-11 | 18:07

"Mocht het ooit tot rassenrellen komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan."
Geert Wilders, HP/De Tijd, 6 februari 2004
www.watwilwilders.nl...
’Hoofddoekje ook in regionale bus taboe’
www.haarlemsdagblad.nl...
U vraagt, wij draaien.
Turrukje | 05-02-11 | 17:56
Hm, best ernstig. GS, doe Greet nog eens vragen hier naar, ajb?

mokum4all | 05-02-11 | 18:07

@as-saboer | 05-02-11 | 18:02

Wat lul je nou? Genocide is genocide. Kwantitatief zijn er wellicht verschillen, kwalitatief is iedere genocide gewoon een.... genocide. Of het om tienduizend mensen gaat of om miljoenen maakt de facto geen ene ouwe rotmoer uit.

Het gaat om de intentie, niet om de omvang. En die intentie is natuurlijk altijd fout als het om genocide gaat. Sommige zaken laten zich niet in hokjes dwingen!

Reinaert | 05-02-11 | 18:06

Art Vandelay Ultor
Dat je zelfs suggereert dat rassenrellen positief kunnen zijn zegt iets over de toestand van je geest. Rassenrellen eindigen vaak in moordpartijen. Het enige positieve kan waarschijnlijk zijn, het vertrek van de moslims. En dat is zijn utopia heeft hij ook gezegd.

Turrukje | 05-02-11 | 18:06

@blikjegrolsch | 05-02-11 | 18:04
Als men iets niet WIL zien.....

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:05

Interessant, de Turkse geschiedenis. Die is inderdaad niet schoon. Maar goed als ik uitgeluld was zou ik ook over iets totaal heel anders beginnen. Dus ik snap je.

Turrukje | 05-02-11 | 18:05

@Turrukje | 05-02-11 | 18:00
Hij praat niets goed, dat is zo evident als wat. Zegt hij niet zelf dat hij nooit rassenrellen zou willen?

Als ze er toch komen, dan is het mogelijk dat er een positieve werking vanuit gaat (naast al het negatieve; bijvoorbeeld het leed!). Een voorbeeld? Wat dacht je van een einde aan struisvogelpolitiek?

Het woord 'goedpraten' is meer dan misplaatst. Het impliceert dat hij niet kan wachten.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 18:04
-weggejorist-
Hanz Ziezo | 05-02-11 | 18:04

@as-saboer | 05-02-11 | 17:55
Oh, ik was nog iets vergeten zie ik.

"Zeker voor minder intellectueel Nederland kunnen de multi-interpretabele boodschappen van Wilders gebruikt worden voor racisme en intolerantie"

Ik vroeg u hoe de PVV discrimineert. Dat is wat u stelde, dit is geen antwoord op die vraag. Die is er namelijk niet, dat antwoord.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:04

@supermatthijs Nou geven we je een mooi en duidelijk overizcht ter onderbouwing dat Cohen liegt, en dan nog hou je vol dat dit Kabinet niets heeft bereikt. Dat is dus aantoonbaar niet waar.

blikjegrolsch | 05-02-11 | 18:04

@Parsons | 05-02-11 | 17:55
Ik zou bijna m'n koffers gaan pakken, uit liefde voor m'n vaderland...

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:03

@seven | 05-02-11 | 17:59

Historisch besef houdt op indien nationalisten de overhand krijgen. Waarvan akte.

Turkije is wat dat betreft een schoolvoorbeeld van historisch revisionisme.

Alleen Nazi-Duitsland en de oude Sovjet-Unie kunnen dat nog toppen. Voorlopig nog.

Reinaert | 05-02-11 | 18:02

seven | 05-02-11 | 17:59
Wat een selectieve verontwaardiging is dit. Het is al om bekend dat in Nederland de ene genocide belangrijker wordt gevonden dan de ander. Die van op de Armenen staat ook in Nederland niet hoog op de politieke agenda.

as-saboer | 05-02-11 | 18:02

@Eurotokkie | 05-02-11 | 17:57
Je hebt helemaal gelijk heur, compleet correctie weergave van de realiteit dit....

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:02

@ veuve-clicquot | 05-02-11 | 18:00
Nee.

Pa Cartwright | 05-02-11 | 18:01

Bert, maakt je niet zo druk. 't Is politiek, Cohen voert oppositie, of iets 'waar' of 'niet waar' is is dan helemaal niet zo interessant. Zelfde geldt voor de regeringspartijen en PVV, verkopen ook regelmatig halve en hele (on)waarheden.

plaklul | 05-02-11 | 18:01

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 17:59

???

Eurotokkie | 05-02-11 | 18:01

seven
Ja echt een hele goede vraag! heel ontopic ook!

Turrukje | 05-02-11 | 18:01

ZDEV | 05-02-11 | 17:58

De VVD heeft een mooi woord voor stelen: Liberalisme. Laat de de banken een crisis veroorzaken en laat de werkman betalen.

Supermatthijs | 05-02-11 | 18:00

@Pa Cartwright | 05-02-11 | 17:57
nee die van mij u blijkbaar wel

veuve-clicquot | 05-02-11 | 18:00

@as-saboer | 05-02-11 | 17:55
De wereld op z'n kop. Het proces tegen Wilders toont aan hoe ver wij zijn afgegleden in politiek correcte knuffelaarij. Hoe deze zaak überhaupt tot stand is gekomen zegt genoeg.

Wat wilt u nou eigenlijk zeggen met die eerste drie zinnen? Dat wij helemaal niet zo vooraanstaand zijn als we denken? En hoe zat het nu ook alweer met die afbraak van de verzorgingsstaat?

An die ARBEIT | 05-02-11 | 18:00

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:59
Sorry hoor, maar ben je blind?
Wil jij mij een situatie voorschotelen waarin rassenrellen niet negatief zullen zijn? Een grote schoonmaak ofzo?

Turrukje | 05-02-11 | 18:00

Parsons | 05-02-11 | 17:55
Jij bent helemaal een mooie, dus omdat het BBP per inwoner in Nederland hoger ligt dan dat in Egypte trek jij de conclusie dat mensen in Egypte achterlijk zijn en wij superieur? Ben je ervan op de hoogte dat Qatar, Liechtenstein, Bermuda, Singapore, Koeweit en Brunei weer een hoger BBP per inwoner hebben dan Nederland. Wat is hier je conclusie van? Zou het misschien zo kunnen zijn dat er een derde of zelfs vierde variabele in het spel is, of nog sterker, dat het appels met peren vergelijken is?

as-saboer | 05-02-11 | 18:00

@Eurotokkie | 05-02-11 | 17:54
Zit jij nu ook al rassenrellen goed te praten, gestoorde gek?! ;-)

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 17:59

Turrukje | 05-02-11 | 17:45
Waar zijn eigenlijk alle andere etnische bewoners in Turkije gebleven? Diverse genocides (Armeense genocide, de Assyrische genocide en de onder de Pontische Grieken genocide )en etnische zuiveringen heeft Turkije achter de rug. Zo was het voorheen een historisch gemengd land (want veel gebied is veroverd) naar bv 99,8% moslims gegaan. Begin daar eens over, oh wacht dat is daar zelfs verboden en zelfs als je in NL deze kwestie wil herdenken wordt je door grijze wolfen (=soort Turkse maffia) fysiek bedreigd.

seven | 05-02-11 | 17:59

@Parsons | 05-02-11 | 17:55

"Weg met ons" die is van mij heur. Maar je mag 'm lenen!

Zeker als het er om gaat Job c.s. met wortel en tak uit te roeien. Electoraal dan hè.

*** Spandoek maar weer eens strak spant: "Weg met ons! Weg met ons!" ***

Reinaert | 05-02-11 | 17:59

Weisse rose
Ik representeer alles geheel vrijwillig. Dat jij geen enkel positief element in 'mijn cultuur' die inmiddels een enorme vermenging van verscheidene dingen is kan vinden zegt meer iets over jou naar mijn mening. Een multicutlurele samenleving kan best werken, zolang je van één cultuur uitgaat (de hoofdcultuur in een land) en de andere culturen mogen zich binnen de wetten van die cultuur vrij gedragen. Een hoofddoek heeft de Nederlandse cultuur geen last van, kannibalisme of homohaat wel om maar iets te noemen.

Turrukje | 05-02-11 | 17:59

@Turrukje | 05-02-11 | 17:56
Hoe worden daar rassenrellen precies goedgepraat?

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:59

De PvdA heeft een mooi woord voor stelen:
Solidariteit.

ZDEV | 05-02-11 | 17:58

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:53

Klopt ze staan aan wal en kijken naar een schip waar ze graag op willen zoals ze hebben beloofd aan de kiezers , dus wordt je nog dubbel gepakt ook door de PVV.

Eurotokkie | 05-02-11 | 17:57

@veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:54
Ja, maar wij polariseren en zij niet. Opdat wij niet vergeten.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:57

@ veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:53
Zijn valide nuanceringen ontgaan jou volkomen?

Pa Cartwright | 05-02-11 | 17:57

@Turrukje | 05-02-11 | 17:42
Ik heb net zoals ik denk het grootste deel van de reaguurders hier persoonlijk geen hekel aan jou. Maar ik veracht alles waar jou cultuur, inclusief geloof, sociale omgangsvormen, arbeidsethos en sociale verhoudingen voor staat. Jij probeert dat goed te praten maar helaas ik kan op geen enkele wijze een positief element vinden in de cultuur die jij, wellicht onvrijwillig, representeert.

Weisse rose | 05-02-11 | 17:56

@An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:48
Voor steeds meer en meer wetenschappelijk onderzoek is geld nodig van externe partijen. Uit onderzoek is gebleken dat onderzoek gefinancierd door externe partijen significant positiever uitvalt over deze externe partijen. De objectiviteit van de wetenschap komt hierdoor steeds verder in het geding.

Het feit dat er een proces loopt tegen Wilders toont al aan op wat voor lijn hij balanceert. Zeker voor minder intellectueel Nederland kunnen de multi-interpretabele boodschappen van Wilders gebruikt worden voor racisme en intolerantie. Wanneer iemand dit bewust doet, is dit niet geheel zuiver.

as-saboer | 05-02-11 | 17:55

@Turrukje | 05-02-11 | 17:52
Bingo! En dáárom geeft dat nu zoveel problemen.

glaaf | 05-02-11 | 17:55

@An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:48
Nederland (uit het hoofdje) 680 miljard BNP, 16.5 miljoen inwoners.

Egypte 500 miljard BNP, 80 miljoen inwoners.

En als je er op wijst dat dit het gevolg is van de verlichte (betere/superieure?) cultuur dan ben je een fascist.

Kennelijk mag je de vraag niet stellen waarom rijke landen rijk zijn en arme landen arm.

Kennelijk is dat allemaal de schuld van ons.

Weg met ons.

Dan komt het goed.

Parsons | 05-02-11 | 17:55

@Turrukje | 05-02-11 | 17:53
Tuurluk trol, met liefde.

*Turrukje blockt*

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 17:55

@Turrukje | 05-02-11 | 17:51
De PvdA liegt dan ook iets vaker, hè.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:55

Dit is nieuws voor de linksmensch, maar die vind je hier gelukkig niet al te veel.

neveragain | 05-02-11 | 17:55

hee Brussen, je brood aan het verdienen met het doodslaan van een dood paard??? Originaliteit is niet echt je forte he?

sarkaasticus | 05-02-11 | 17:54

Feit. Elk kabinet was/is er één van de loze beloftes.
Feit. Elke politicus liegt. Sommigen moeten vanwege de standpunten die ze dienen te vertegenwoordigen meer liegen dan anderen.
Het is voor de burger de kunst om hier niet in te blijven hangen, maar te kijken wat er feitelijk wél gedaan wordt. En dat is hoe dan ook met dit kabinet nu meer dan toen de PvdA zelf aan zet was. Dus dat Job dit uit zijn strot kan krijgen wil alleen maar zeggen dat 1. er kennelijk geen redelijke argumenten zijn en 2. dat Job denkt dat de kiezer dit oude spelletje nog niet doorheeft.
Beide punten zeggen genoeg over de PvdA dus ik zou zeggen, Job, lekker zo doorgaan, jij hebt verder geen vijanden nodig.

Soy yo | 05-02-11 | 17:54

veuve-clicquot
Heb ik gezegd dat het niet mag? Waar? Bron?
En vrijheid van meningsuiting is nergens absoluut ook niet in Nederland.
maar zoals ik al zei, ik heb nergens gezegd dat het niet mag, ik constateer alleen maar en klaag erover, wat mijn goed recht is.

Turrukje | 05-02-11 | 17:54

@Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:51
Alles wat niet links is, is extreem rechts

veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:54

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 17:51

Het is wachten op de druppel en dat die gaat komen is zeker .

Eurotokkie | 05-02-11 | 17:54

Heeee dat linkje onder 'liegen' is best handig. Een soort obameter. Thanx daarvoor.
ruttesrapport.rtlnieuws.nl/
Laat die PvdA verder maar lekker lullen. Ze slopen zichzelf vanzelf.

Henk Houthakker | 05-02-11 | 17:54

Nee, de PvdA heeft de eerste 100 dagen heel veel bereikt...... Ja veel kilometers afgelegd, om vooral NIET te luisteren wat er onder het volk leeft.
Toch, of niet???
Job, ga zo door, en er blijft niks van jouw k#t partij over!
Ik heb er geen probleem mee hoor...

duiker1947 | 05-02-11 | 17:54

@Turrukje | 05-02-11 | 17:51
Welkom op GS.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:54

@Supermatthijs | 05-02-11 | 17:49
Ze. Zitten. Er. Net.

Doe s.v.p. geen uitspraken over gezond verstand. U zou het nog niet herkennen al zou ik u ermee om de oren slaan.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:53

@Eurotokkie | 05-02-11 | 17:50
Zit de PVV in het kabinet dan>?

Dat heb ik even gemist...

* Googelen gaat *

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:53

@Turrukje | 05-02-11 | 17:38
Toen ik nog op de middelbare school zat waren Nederlands en Engels taal verplichte vakken.
Als Job MP wordt *kuch* krijgen mijn kinderen waarschijnlijk andere verplichte talen in het pakket.
Tip mijnerzijds: bewaar je stem voor PvdA, die gaat over 3,5 jaar nog een hoop geld opleveren.

necrosis | 05-02-11 | 17:53

Prof. D.A.H. Vintik
Kijk dit soort mensen bedoel ik. Dit vindt men hier allemaal heel normaal. Zoiets zou zelfs op een Turks internetforum weggehoond worden. Iemand die rassenrellen goedpraat en vrouwen met hoofddoek uit de bus wil weren.
Trouwens wil je niet meer je post aan mij adresseren, ik praat niet met gestoorde gekken.

Turrukje | 05-02-11 | 17:53

@Turrukje | 05-02-11 | 17:45
Welkom in Nederland, waar iedereen mag schrijven waarover hij/zij wil. En niet enkel hoeft te schrijven wat jij graag wilt lezen.

veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:53

Turrukje | 05-02-11 | 17:45 Doe es bronvermelding, wil ik wel eens lezen dan

mokum4all | 05-02-11 | 17:52

Moeten we nu Hallelujah voor Rutte gaan roepen, BertBrussen?

mokum4all | 05-02-11 | 17:52

@Turrukje | 05-02-11 | 17:48
"En nee ik zeg niet dat de treinen naar het oosten gaan rijden, maar ik bedoel, er hangt gewoon een minder leuke sfeer in de samenleving. Dat kun je makkelijk proeven."

Daar zijn we het dus over eens, waarschijnlijk over de oorzaak daarvan niet.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:52

Mooi stukje, goed om domme uitspraken direct debunked te zien.

Wat ik nou nooit begrijp van de PvdA is welk idee ze hebben terwijl ze iets doen. Wil Job nu kiezers van de SP behagen door dit soort aksie/oppositie shit te roepen? Ik zie dat niet gebeuren.

De enige groeimogelijkheden zitten in het midden, bij de twijfelaars die na lang twijfelen PVV/SP/CDA/Groenlinks hebben gestemd, en die haal je als PvdA niet binnen met militante oppositievoering. Gematigden moet je aan je binden door verantwoordelijk te zijn en niet te hard te roepen; door voor een politiemissie te stemmen als je jezelf daarvoor in het verleden hebt uitgesproken. Dan haal je de kiezers die (het gebrek aan) realiteitszin van de SP beu zijn wellicht terug.

Sjors W. | 05-02-11 | 17:52

glaaf
Een aanzienlijk deel van de Marokkanen in Nederland spreekt voornamelijk Berbers. En ja ik ben bijdehand.

Turrukje | 05-02-11 | 17:52

@Turrukje | 05-02-11 | 17:45
Dat er (nog) geen rassenrellen zijn, komt doordat de autochtonen te beschaafd/laf zijn om terug te slaan. En voor het weren van (uit geloofsovertuiging gedragen) hoofddoekken uit bussen is het nooit vroeg genoeg, eerder te laat.

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 17:51

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:48
Ik zie het wel, maar kom als je de reacties hier en daar ziet.
Hier hangt gewoon een soort van gifitige sfeer, daar lacht iedereen een beetje en haalt zijn schouders op. Ligt ook aan de manier van schrijven.
Cohen LEUGENAAR! is iets heel anders.

Turrukje | 05-02-11 | 17:51

@as-saboer | 05-02-11 | 17:49
En liberaal = rechts, of wat?

Man man.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:51

@as-saboer | 05-02-11 | 17:47
Puur hypothetisch. Ik zeg niet dat dat zo is.

Er zullen vast wel debielen zijn die moslims haten. De mensen zullen ook wel PVV stemmen ook, dat lijkt me een redelijke aanname. Dit ondanks het feit dat de PVV op geen enkele wijze moslimhaat propageert of om wil zetten tot beleid.

Als moslims massaal zouden worden gehaat, dan zou er niet zoveel op linkse partijen of op het CDA zijn gestemd.

Het was en blijft dus een belachelijk vergelijking van de heer Cohen. En een ieder die het verdedigt komt er niet veel beter vanaf.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:50

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:41

Ja goed maar zoveel mensen stemmen op wilders vanwege
de immigratiestop , maar wilders weet ook dat Nederland in de EU zit
en zolang gaan deze plannen niet door over een immigratiestop, natuurlijk
wel prima gespeeld van Wilders want hij geeft gewoon de EU de schuld maar hij wist al vanaf het begin dat het niet haalbaar was.

Eurotokkie | 05-02-11 | 17:50

@Ecdysis | 05-02-11 | 17:41
Zoek maar raak! Ik meen me hier nog een waterval aan negatieve CDA berichten te herinneren, maar misschien heeft u die gemist.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:50

@Turrukje | 05-02-11 | 17:43
goh wat ben jij bijdehand. Berbers daar is inmiddels gelijk aan het Fries hier, bijna iedereen spreekt daar inmiddels Arabisch en/of Frans

glaaf | 05-02-11 | 17:49

Parsons
Zo leuk hoor. Gescheld een nietszeggend islam linkje waarvan we zoveel kennen inmiddels. Schelden is een uiting van zwakte.

Turrukje | 05-02-11 | 17:49

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:46
De Paarse kabinetten waren het walhalla voor alles wat liberaal is.

as-saboer | 05-02-11 | 17:49

Door het steeds over het aantal agenten erbij of weg te hebben herinnert Job er alleen maar aan dat rechts stemmen de beste keus was.

Max Stirner | 05-02-11 | 17:49

Cohen heeft dus gewoon gelijk. De meest fatsoenlijke in de hedendaagse politiek zegt tot grote woede van Geen Stijl en alle andere PVV- tokkie's gewoon waar het op staat. Deze rechtse regering om je vingers bij af te likken heeft helemaal niks bereikt van wat ze heeft geroepen. Of het mag niet van Europa of het mag niet van de grondwet. Greet en de zijnen blaten er maar op los maar krijgen vrijwel alle van hun rechts radicale ideeën niet van de grond. Als er nog iets van gezond verstand in dit land is zullen ze de volgende verkiezingen toch een afstraffing krijgen. PVV, VVd en CDA.

Supermatthijs | 05-02-11 | 17:49

Art Vandelay Ultor
Natuurlijk is haat overdreven. Toen ook wel denk ik. Gewoon een 'gezonde afkeer' zoals sommigen het noemen. Ik zou het eerder scharen onder afkeer ja.
Maar echt een groot percentage van Nederland (sowieso veel meer dan de helft, precies weet ik niet meer) vind moslims eerder een negatieve bijdrage leveren dan een positieve. En 70% denkt zo over de multiculturele samenleving. Dat mag, maar dan mag je ook parallellen trekken.
En nee ik zeg niet dat de treinen naar het oosten gaan rijden, maar ik bedoel, er hangt gewoon een minder leuke sfeer in de samenleving. Dat kun je makkelijk proeven.

Turrukje | 05-02-11 | 17:48

@as-saboer | 05-02-11 | 17:39
Het verder afbreken van de verzorgingsstaat? U bedoelt door ruimte te maken voor 12000 nieuwe mensen in de zorg?

En afbreken van de kenniseconomie? Kunt u mij even een overzicht verschaffen aangaande, laten we zeggen welke vorm van wetenschap dan ook, waar Nederland als klein land met slechts 16 miljoen inwoners NIET in de top 10 van meest vooraanstaande landen staat? Ik hoor vaker dit soort geluiden, maar in praktijk draaien wij nog immer mee in de top. En ja, er moet nu eenmaal bezuinigd worden, maar dat betekent niet automatisch dat dat zware gevolgen zou hebben. Waar wil u dan geld vandaan toveren?

En dan dit nog: Hoe discrimineert de PVV volgens u?

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:48

@Turrukje | 05-02-11 | 17:44
Dat *is* scherpe kritiek. Met het typische satirische tintje van GS.

Jij ziet dat niet, dat is spijtig voor je.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:48

@Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:46
De positieve correlatie tussen het aantal zetels van de PVV en moslimhaat moet al genoeg zeggen lijkt mij.

as-saboer | 05-02-11 | 17:47

@Turrukje | 05-02-11 | 17:45
Als je wilt lezen wat je wilt lezen probeer Joop.nl eens.

veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:47

@as-saboer | 05-02-11 | 17:45
Niet minder dommig dan andere kabinetten rechts noemen, mijn waarde.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:46

hoe voelt dat, als roepende in een turrukse woestijn?

hetluis | 05-02-11 | 17:46

@Turrukje | 05-02-11 | 17:42
En dat is een flutvergelijking, aangezien moslims niet massaal worden gehaat.

Me dunkt dat de PVV dan wel meer dan 24 zetels had gehad. Ondanks dat die partij ook geen moslims haat (wat een woord is dat ook, haat - lekker overdreven), maar wel een grondige afkeer van de islamitische ideologie heeft.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:46

3000 agenten minder was notabene een al ingezet beleidsplan van het vorige PvdA / CDA CU kabinet. Deze bezuiniging was al geboekt door de PvdA, dit kabinet haalt daar een streep door en behoudt deze 3k agenten.

seven | 05-02-11 | 17:46

@Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:40
Nogmaals er is totaal niks links aan enig kabinet Balkenende. Je moet neoliberalisme niet verwarren met links of socialisme. Het enige beetje linkse kabinet wat we ooit gehad hebben was die van Den Uyl uit 1973. Alles ervoor als erna is rechts of conservatief geweest. Sinds de jaren 90 is de PvdA de weg ingeslagen van het verschrikkelijke neoliberalisme, het oogt dus een beetje dommig om dit links te noemen.

as-saboer | 05-02-11 | 17:45

Geenstijl zou pas echt scherpe PVV kritiek hebben als ze de 'rassenrellen hoeven niet negatief te zijn' quote van Wilders eens onder aandacht brachten. Of de uitspraak van Brinkman dat in de toekomst erover te praten valt om vrouwen met hoofddoekken uit bussen te weren (maar nu is het nog te vroeg)
Dat zijn absurde uitspraken die hier nul aandacht krijgen.

Turrukje | 05-02-11 | 17:45

PvdA? Da's gelegaliseerde diefstal door een tot in de haarvaten van de samenleving geraffineerd geoliede uitvretersmachine. Duizendmaal dank aan Cohen die nu snel een einde maakt aan deze praktijken.

newrealist | 05-02-11 | 17:45

@glaaf | 05-02-11 | 17:37
laat ze maar eerst goed nederlands leren ... zou ik zo zeggen ...

veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:44

Art Vandelay Ultor
Noem jij dat scherpe kritiek?

Turrukje | 05-02-11 | 17:44

glaaf
Je laat weer je beperkte kennis zien. Je vergeet Berbers..

Turrukje | 05-02-11 | 17:43

zovoklets
Dat beweert hij niet. Hij beweer dat Joden alleen net zo werden gehaat als moslims nu. Toen was de kwestie geld en slechte integratie en nu is de kwestie een paar jongeren die een MINDERHEID vertegenwoordigen. Dat is de parrallel die hij schetste. Dat je dat niet kan zin maakt je wel best dom!
Dat Joden toen in Nederland waren gehaat was gewoon feit, en of dat terecht of onterecht is? Het is nooit terecht om iedereen over een kam te scheren. En trouwens ik heb nooit drugs gedeald, een uitkering gekregen, of een oud vrouwtje beroofd, waarom heb jij een hekel aan mij dan?

Turrukje | 05-02-11 | 17:42

Job, pak uw biezen, en verdwijn. Je zal maar een Jood in Amsterdam zijn en uitgelachen worden om je keppeltje (wat ik overigens wel begrijp), maar dat er dan een Joodse invloedrijke man is/was die er niets aan doet.

rsd87-- | 05-02-11 | 17:42

@Turrukje | 05-02-11 | 17:38
klopt, spreken Arabisch en Frans, maar cést le ton qui fait la musique

glaaf | 05-02-11 | 17:42

Ik dacht dat op Geenstijl iedereen lekker kritisch gevolgd werd, links en recht werd uitgedeeld. Maar langzaam we lijken de weg ingeslagen die het huidige kabinet verdedigd. We hebben een positie en zijn vriendjes geworden van Rutte?
*op zoek gaat naar alternatief*

Ecdysis | 05-02-11 | 17:41

@Turrukje | 05-02-11 | 17:35
Is dat alles? Bent u nieuw als het politiek aangaat? 100% van alle beloftes uitvoeren is ALTIJD onmogelijk.

Overigens ging het ging hier over de daadkracht van dit kabinet, heeft u daar nog iets over te melden? Leg deze eerste dagen b.v even langs de eerste dagen van het vorige kabinet, waar de linkse kliek zo overduidelijk in vertegenwoordigd was.

Overigens staat "ga ik niet aan beginnen" vaak voor " ik heb niks zinnigs er over te zeggen "

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:41

Job Cohen.
De man die claimt dat JODEN tachtig jaar geleden ook in groepjes door de steden schuierde en 'hoerrr' riepen naar meisjes, hun fietsen afnamen, oude vrouwtjes beroofden, uitkeringen genoten, drugs dealden, met messen hun conflicten oplosten en daardoor den Nederlander een hekel aan ze kreeg.

zovoklets | 05-02-11 | 17:40

@BeunDeHaas | 05-02-11 | 17:38
Als links iets zou sieren weet je geweaun dat ze dat nu juist niet gaan doen.

En Balkenende IV had na ruim drie jaar zelfs nog niets voor elkaar. Ja, de economie was niet zo erg ingestort als in de omringende landen. Dat had echter meer met onze economie te maken, dan met daadkrachtig optreden van dat kabinet.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:40

Wacht nou es ff geen stijl/bertblussen! Ik vind Job Cohen ook nix maar om nou jullie "bewijsvoering" te baseren op de "Kudtemeter" van RutLNieuws, gaat me wat te ver. Dat is dus geen bewijs, eerder nog: het is zo vaag als de nete.

Ik citeer (van die "Kudtemeter"):"

* WACHTKAMER
* IN BEHANDELING
* AANVAARD
* UITGEVOERD
* GEBROKEN

HOE BEOORDELEN WE DEZE BELOFTE?

Bij de waardering van deze pledge gaat de redactie uit van de volledige 12.000 extra medewerkers. Dat is een ambitieuze doelstelling en bij de waardering van het invullen hiervan zal het kabinet aan een even ambitieuze standaard worden gehouden. Wanneer een kwart van de extra werknemers gerealiseerd zouden zijn in 2015 kan je niet in redelijkheid vaststellen dat de belofte voor een kwart is ingelost. De beoordeling gaat als volgt:

* Vanaf 6000 extra medewerkers: kwart
* 8000 extra medewerkers: half
* 10.000 extra medewerkers: driekwart
* 12.000 extra medewerkers: vol"

GS/Bert Blussen zegt hier in dit stuk: Aan de extra verpleegkundigen wordt gewerkt, net als aan die extra poet.

Me reet dat er aan gewerkt wordt! Dat beloven ze, maar er gebeurt nix. Sterker nog (en ik werk in de zorg), van alle kanten wordt er bezuinigd op de verpleegkundigen: ervaren verplegers of verpleegsters in de thuiszorg worden ontslagen omdat ze "te duur zijn" en daar voor in de plaats worden mensen aangesteld zoals stagiaires die van toeten noch blazen weten (want goedkoper). Maar daarmee haal je de 12.000 niet.

Een wachtkamer, GS en meneer Kudte en RutteTLnieuws, wil niet zeggen dat er al een belofte voor 100 % nagekomen is.

Kom maar op met die beloftes, maar ga geen onzin verkondigen GS. Jullie bewijsvoering was veel beter in het verleden.

Sjongejonge!

- Edit: na 120 dagen moet je niet verwachten dat alle problemen zijn opgelost en alle beloftes zijn nagekomen. Geduld. Dat het nog niet is uitgevoerd wil niet zeggen dat het niet zal gaan gebeuren. Dat het je niet bevalt, betekent niet dat "de bewijsvoering vroeger beter was". -

sjongejongemensuh | 05-02-11 | 17:40

@Turrukje | 05-02-11 | 17:33
:D
Neemt niet weg dat zowel de PvdA als haar volgelingen liegen tot een kunst verheven hebben. Waarbij voor een deel van de PvdA stemmers en vertegenwoordigers liegen een tweede natuur is of in de cultuur zit ingebakken.

Weisse rose | 05-02-11 | 17:40

@An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:33
Het verder afbreken van de verzorgingsstaat, het afbreken van de kenniseconomie en door middel van een gedoogconstructie met een ondemocratische en autoritaire partij discriminatie en intolerantie gedogen. Maar de hypotheekrenteaftrek daar wordt niet aan getornd. Er is totaal niks liberaals aan dit hele kabinet en wat dat betreft kan Rutte zichzelf beter niet meer een liberale premier maar een conservatieve premier noemen.

as-saboer | 05-02-11 | 17:39

Turrukje | 05-02-11 | 17:36

Animal Farm kijken is ook verplicht bij de PVV .

Eurotokkie | 05-02-11 | 17:39

glaaf
Marokkaans is geen taal. Maar goed jouw kennis over deze bevolkingsgroepen zal ook niet zover reiken.

Turrukje | 05-02-11 | 17:38

@ Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:33
En hoe kun je dan nu alvast zulke taal uit slaan? Ik bedoel: wat had Bakellende IV na 100 dagen bereikt? Volgens mij hebben ze in die tijd alleen op de winkel gepast, en hadden ze daarna nog eens 100 dagen nodig om te brainstormen over beleid. Het zou Linksch nu eens sieren als hij zou zeggen: 'we geven ze een jaar, en dan maken we de balans op, van wat ze hadden kunnen bereiken uit het regeer en gedoogakkoord.'

BeunDeHaas | 05-02-11 | 17:38

@Einde van de Domheid | 05-02-11 | 17:32
Dat klopt. Je hebt gelijk.

twitpic.com/3294d9

Via @seven__

Parsons | 05-02-11 | 17:38

Beetje verlicht PvdA bashen hier op GS beetje sneu. Alsof Rutte en Wilders nooit van dergelijke beweringen hebben gedaan.

Natuurlijk gaat dit kabinet die beloftes niet waarmaken dat ziet iedereen aankomen. 12000 verplegers? Laat me niet lachen dat krijg je nooit voor elkaar als je vervolgens gaat bezuinigen op salarissen zorgpersoneel en onderwijs.

Bodde | 05-02-11 | 17:37

Jackanders
Dat is waar, dat moet ik Geenstijl nageven.
Ik heb Geenstijl echter nog nooit Wilders LEUGENAAR horen zeggen. Iedere partij krijg toch een iets andere benadering.

Turrukje | 05-02-11 | 17:37

Gaarne dit topic in turks en marokkaans vertalen, zodat de pvdfail kiezer hier ook kennis van kan nemen.

glaaf | 05-02-11 | 17:37

Wat een prutser. Maar ja, de PvdA-volgelingen zullen het wel weer voor waar aannemen. Het zijn net gelovigen.

defjem | 05-02-11 | 17:37

Hey Cohen! Kan je niet gewoon 100 dagen je vervelende schijtbek dichthouden? In de afgelopen 40 jaar heeft die PvdA van jou met de rest van links (ook het CDA) het hele land naar de klote geholpen. En met name de oude wijken. Dus wat mot je nah eigenlijk met die door en door criminele organisatie van je. Pleurt toch op man. Opzoutuh!

rien6139 | 05-02-11 | 17:37

Eurotokkie
Diep van binnen weet men ook dat er geen reet gaat veranderen, dus gaan ze maar weer PvdA bashen, of allochtonen, wat goed uitkomt.

Turrukje | 05-02-11 | 17:36

Job Cohen is het beste wat ons land de afgelopen jaren is overkomen. Hij heeft de ogen van een groot deel van de bevolking weten te openen. Tevens weet hij vrij effectief een ideologie de nek om te draaien en een politieke partij te ontmaskeren. Het is alleen vreemd dat de PvdA deze PVV/VVD spion nog niet aan de kant heeft geschopt.

Bassie Breedtbek | 05-02-11 | 17:36

PVV'ers hebben allemaal dubbele functies waarbij ze superveel geld verdienen en geen reet uitvoeren. Kijk maar naar het Europarlement.

Turrukje | 05-02-11 | 17:36

Turrukje | 05-02-11 | 17:23
GeenStijl schopt onder, boven, links, rechts en soms recht in het kruis.
Dat u dat niet ziet/wil zien ligt niet aan dit blog, dat ligt aan u.

Jackanders | 05-02-11 | 17:35

De PVV beloofde de RET'ers dat het bedrijf niet geprivatiseerd zou worden, nu gaan ze het toch doen.
De PVV'ers lieten ons niet van te voren weten wat voor criminelen ze allemaal waren.
Over frauderende VVD'ers ga ik niet eens beginnen, dan ben ik de hele avond bezig.

Turrukje | 05-02-11 | 17:35

Waarom je druk maken over de PVDA , we hebben nu de PVV ,VVD en CDA en alles gaat nu veranderen , toch.

Eurotokkie | 05-02-11 | 17:35

@De Rechtse Baron | 05-02-11 | 17:31
Klopt inderdaad, wat mij betreft is dat ook gewoon kiezersbedrog.
Maar aangezien we het over politiek hebben, weegt één stukje bedrog niet al te zwaar ;)

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:35

Hear Hear! Dit kabinet is een verademing, als het gaat om effectiviteit en afspraken nakomen. Dat weet de PvdA ook wel, anders zouden ze niet zo stellig het tegendeel beweren.

De Kampsjeng | 05-02-11 | 17:35

Hee, elke keer dat de man iets zegt, brokkelt z'n partij iets verder af.
Lekker door laten gaan zeg ik :)
Als ze het zelf niet door hebben, verdienen ze ook niet beter, toch?

ALone | 05-02-11 | 17:34

@as-saboer | 05-02-11 | 17:31
Kom je mijn laarzen poetsen?

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:34

Job Cohen = Faalhaas #1

Stem zelf geen VVD, CDA of PVV maar als ik Rutte op TV zie is het wel iemand die duidelijk en transparant overkomt. Dat siert de man enorm naar mijn menig. Iets wat je van weinig politici van de afgelopen jaren kan zeggen.

hav0c | 05-02-11 | 17:34

Einde van de Domheid | 05-02-11 | 17:32
Om het land aan de rand van de afgrond te brengen, moet je bij een bank werken.

Krachtmeester | 05-02-11 | 17:33

GS, dit is meer van hetzelfde.

Ga eens op zoek naar een PVDA-er die wel de waarheid spreekt.

*ruim budget ziet naken*

Leo* | 05-02-11 | 17:33

Weisse rose
Hihi grapjas.

Turrukje | 05-02-11 | 17:33

@BeunDeHaas | 05-02-11 | 17:24
Ruim vier jaar zelfs! De verkiezingen zijn pas medio 2015 ofzo (misschien maart, weet het even niet).

Ghehe.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:33

Grasvoetbalvelden gaan ons redden!

Einde van de Domheid | 05-02-11 | 17:33

@as-saboer | 05-02-11 | 17:25
Leg eens uit, hoe zuigt dit kabinet? Door het feit dat beloftes nakomen?

Dat zijn we inderdaad niet gewend hier in Nederland, maar ik bang voor u dat u er maar beter aan kan wennen.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:33

Volgens mij zijn die 3000 agenten er wel gekomen hoor. Alleen zit dat anders. Er zouden er 3000 geschrapt worden. Echter, dat schrappen is nooit door gegaan. Men heeft het destijds verkocht aan het volk dat er (op deze manier dus) 3000 agenten bij gekomen zijn.
Tis maar hoe je het brengt.

Jeroen Dop | 05-02-11 | 17:33

Je kunt de PvdA heel veel verwijten, moet je zeker doen.
Maar aan de rand van de afgrond brengen, daarvoor moet je in de regering zitten.

Einde van de Domheid | 05-02-11 | 17:32

@Een paard | 05-02-11 | 17:25
Kolder, een politicus liegt op een manier dat hij er nooit op betrapt of aangesproken kan worden. Dat is inderdaad geheel normaal. Job echter, verkoopt makkelijk te ontzenuwen ouwewijvenpraat.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:32

@Salem | 05-02-11 | 17:27
Yikes! tinyurl.com/4zzzqmu (@Art VU, niet klikken!)

Prof. D.A.H. Vintik | 05-02-11 | 17:31

@Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:30

Als de PvdA en Balkenende IV links is, dan ben jij extreem rechts. Ow wacht...

as-saboer | 05-02-11 | 17:31

@An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:29
Om het even voor Turrukje op te nemen; het AOWbreekpunt van de PVV. Verder kan ik niks bedenken.

De Rechtse Baron | 05-02-11 | 17:31

Maar het allerhardst Job, het allerhardst ga ik over m'n nek van dat dwangmatige geciteer van Abraham Lincoln.
Jij bent geen Amerikaan, geen Republikein, geen slavernijafschaffer, geen landbijelkaarhouder, geen groot denker en, EN je hebt geen eigen ideeën Job.
Maar verder doe je het heel goed hoor.

Krachtmeester | 05-02-11 | 17:31

Semantiek.

Het linkse Balkenende IV zorgde voor 3000 minder agenten. Bij een onverandere situatie was dat de realiteit geweest. Toen kwam het kabinet-Rutte en dat maakte ruimte voor 3000 nieuwe agenten (het besluit van Balkenende IV ging dus niet door). Het bestand is dus wel uitgebreid met 3000, ook al zijn er niet meer agenten dan een jaar geleden. We hadden er ook 3000 minder kunnen hebben, o.a. dankzij de PvdA.

Het kabinet-Rutte verwoordt het bij monde van Opstelten wellicht positiever dan het is, maar het blijft waar. En dat is verder allemaal het politiek spel.

Leugens verkopen - de PvdA-methode - valt daar dan weer buiten.

Art Vandelay Ultor | 05-02-11 | 17:30

Partij van de Aftandsheid

Russ Meyer | 05-02-11 | 17:30

@Turrukje | 05-02-11 | 17:23
Nou, doe jij maar eens even wat voorbeelden aandragen dan.

Gooi het in de groep, ik luister.

An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:29

Turrukje | 05-02-11 | 17:23
Turkjes zijn de allergrootste leugenaars, allemaal!

Weisse rose | 05-02-11 | 17:26

Hoe lang zou Jobs neus zijn, als hij Pinokkio was geweest?

veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:26

Liegen en bedriegen voor het pluche en de subsidies, that's PvdA. Het begint te irriteren dat je er aan gewend raakt, want dan krijgen ze geen weerwoord op hun leugen. Iedereen denkt tja politiek... Vervolgens wordt er weer braaf op gestemd. Job opflikkeren en die muticulti teringzooi mee.

Dulf | 05-02-11 | 17:26

Job heeft niet altijd gelijk, maar wel dat dit kabinet zuigt. Maar wat wil je met averechts aan de macht.

as-saboer | 05-02-11 | 17:25

@kapotte_stofzuiger | 05-02-11 | 17:23
Ja hoor wat een redenatie, net alsof mensen nu niet ineens 10 km/u te hard gaan rijden.

Nauwe Opening | 05-02-11 | 17:25

Wat een ongelofelijk loos stukje. Ik wil het geenszins voor de man in de titel opnemen, maar dit is gewoon hoe politiek werkt. En dat weten we allemaal.

Een paard | 05-02-11 | 17:25

@Turrukje | 05-02-11 | 17:23
Nee gelukkig was het niet GS/Powned die bijv de hele kliek bij de PVV aanpakte en hier zelfs kamervragen over kwamen.

Nauwe Opening | 05-02-11 | 17:24

Daarbij, eerst met een regering waar jouw partij deel van uit maakt, 100 dagen lullen in het land zonder het land te besturen, en nu wel na 100+ dagen Rutte een beetje aanvallen op loze punten, terwijl we nog ruim 3,5 jaar te gaan hebben.
Maar dat is politiek. Wat wij doen is goed, wat anderen doen is slecht. Helaas is de PvdA geworden tot een partij voor zure mensen en van slechte politici.
Job Cohen, Ella Vogelaar, Wouter Bos... en zo kan ik wel doorgaan.

BeunDeHaas | 05-02-11 | 17:24

@kapotte_stofzuiger | 05-02-11 | 17:21 "Scheefwonen" kan ook alleen in Nederland. In de rest van de wereld lost de vrije woningmarkt alles op.

Vogelbeest | 05-02-11 | 17:24

@Bigi Bana Boy | 05-02-11 | 17:21
130 km/h gaat de overheid heel veel geld kosten (70% van alle snelheidsbekeuringen vallen in de categorie tot 10 km/h te hard).

kapotte_stofzuiger | 05-02-11 | 17:23

Ach gossie. Geenstijl. Wat zielig nou.
De grootste leugenaars zitten bij de VVD en de PVV maar daar open jullie nooit zo een serieus topic over.
-edit nee?-

Turrukje | 05-02-11 | 17:23

Kijk, dat wil ik nou lezen! Goed bezig Bert! En een leuke link trouwens, waar de plannen worden bijgehouden.

Het meest hypocriete aan dit gezever vond ik inderdaad al de toon die werd gevoerd door links, over het feit dat er nog helemaal niks was uitgevoerd door het zittende kabinet. Dit terwijl het vorige kabinet, waar de PvdA toch een flinke hand in had, in de eerste 200 dagen nog geen enkel besluit had genomen of maatregel had uitgevoerd. Overigens kenmerkend voor het laatste termijn onder Balkenende.

Laat Job maar lekker vingerwijzen, het volk is het al een tijdje zat. Over een jaartje zal de enige "kamervraag" die Job nog stellen zijn:

" Wilt u daar euh-euh friet-euh saus bij? "


An die ARBEIT | 05-02-11 | 17:23

Partij van de Jalousie ?

veuve-clicquot | 05-02-11 | 17:22

@Bigi Bana Boy | 05-02-11 | 17:21
Dat kwartje van Kok is nu 12 eurocent en dan gaan er nog eens inflaties en andere kosten vanaf. Laat zeggen dat we 6 cent overhouden en dit geschrapt wordt op de benzine prijs. Morgen er weer bij door de pomphouders. Hier schieten we niets meer mee op.

Nauwe Opening | 05-02-11 | 17:22

Maar dat de liberalen zo bezig zijn de vrijheid te beperken had ik ook niet verwacht, kan mij niet voorstellen dat die 21 cda'ers zoveel te vertellen hebben....

Fiat-500-Abarth | 05-02-11 | 17:22

Jobs’ holle retoriek implodeert onder het gewicht van zijn eigen inconsequenties… Harharharhar!

Annet Pretpakket | 05-02-11 | 17:22

Boeiend, ik moet de eerste politici die niet liegt nog tegen komen.

Spijkertje | 05-02-11 | 17:21

"scheefwonen", dat valt onder de categorie 'NIMBY's, bomenknuffelaars en verzuurde Nederlanders".

kapotte_stofzuiger | 05-02-11 | 17:21

Mag ik het kwartje van Kok terug waar rechts Nederland nu al jarenlang over jankt. Ik bedoel het was diefstal en van een rechts kabinet verwacht ik dat ik het terug krijg. Die 130 km p/u kost niks, dat kan ik ook.

Bigi Bana Boy | 05-02-11 | 17:21

Maar het feit dat Cohen het staat te roepen, en dat er nóg mensen zijn die het slikken als zoete koek... moeten we dan niet concluderen dat zulksche mensen geen stemrecht meer mogen hebben?

BeunDeHaas | 05-02-11 | 17:20

Om maar niet te zwijgen hoe ze als een blad aan de boom draaide bij Afghanistan.
www.youtube.com/watch?v=1xk1vwrCcl4 Wat hoor ik nou Job voor een politiemissie? Vuile rooie ratten.

Jaimy Fox | 05-02-11 | 17:19

Ik kan me nog iets herinneren over de naschoolse kinderopvang en een subsidie daarvoor... maar goed dat was toen nog met Wouter Boskabouter.

Nauwe Opening | 05-02-11 | 17:19

Kok loog ook als MP dus gewoon mondje houden Cohen.

jvy_007 | 05-02-11 | 17:18

Liegende linksmensen.

Je verwacht het niet!

Goed stuk en dank voor de ruttesrapport.rtlnieuws.nl/ link.

Die kende ik nog niet.

Parsons | 05-02-11 | 17:17

And what else is new? Dat doet de PVDA toch al jaren?!

shindai | 05-02-11 | 17:17

Lol dat plaatje ook echt, PVV

D-V-D-K | 05-02-11 | 17:17

Een PvdA-er liegt.

Nieuwswaarde?

Vogelbeest | 05-02-11 | 17:16

Thee, iemand? Ik neem met suiker én melk. Nu het nog kan.

Kan Jees de Jager? | 05-02-11 | 17:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl