Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Twitterkunde HBO nu echt hard nodig

herashekwerk1.jpg Ja, dat was een goed idee van HBO Windesheim (Zwolle, foute koffie) zo'n Twitterrichtlijn. Want het kan niet de bedoeling zijn dat studenten zomaar meningen gaan twitteren, ook niet op persoonlijke titel. Maar naar nu blijkt mankeert er nog het een en ander aan dat hek om internet. Zo blijkt de richtlijn niet helemaal duidelijk voor docenten, wat logisch is, want op een HBO-opleiding hoort de docent minder kennis van zaken te hebben dan de scholier. De Amerikaanse tijdsaanduidingen AM en PM bijvoorbeeld zorgen op de HBO-twitters voor evenveel verwarring als het onderscheid tussen winter- en zomertijd in een gemiddeld Vara-cabaretje. Dus dan gooi je als docent gewoon ff lekker de antwoorden op het laatst gegeven tentamen online. Niet dat die tentamens zo moeilijk zijn, maar toch, je moet de jongens en meisjes helpen met hun competenties waar je kunt, zegt ook Geert Dales Doekle Terpstra Guusje ter Horst want zo'n auto met ingebouwde televisie rijdt niet voor niks. Anyway, om deze twitterexcessen in de toekomst te voorkomen hebben wij een twittertentamen gemaakt voor alle HBO-docenten, ook zij die tegen Wilders en rechts zijn. Niet slagen = nooit meer twitteren ook niet via Theo-route. Gaarne na inlevering van de antwoorden het reflectieverslag per mail inleveren. Succes! 1) Wat doe je als je mensen volgt die veel twitteren? A) Niks, dat heb je soms gewoon omdat het kan. B) Heel hard roepen dat je die persoon gaat unfollowen wegens twitterdiarree. C) Meewarige DM's sturen en daarin een goed doch stichtelijk gesprek aangaan. 2) Wat doe je met tweets waarin mensen kwetsende dingen zeggen? A) Gelijk aangifte doen bij het OM. B) Gelijk aangifte doen bij het MDI. C) Niks, zo gaat dat, welkom op de internets. 3) Hoe gedragen wij ons op Twitter? A) Netjes met veel respect en fatsoen want een tweet kan mensen ernstig beschadigen hoor! B) Zoals je zelf wilt, ook Twitter is gewoon een onderdeel van de vrijheid van meningsuiting. C) Als een moraliserende bosmongool die voortdurend mensen bespringt als ze iets tweeten dat gewoon niet MAG in je naïeve dwaalwereld. 4) Wat is een goed twitterprofiel? A) Dat bevat ten minste de woorden: "Coach", "Social Media Goeroe" en "levensgenieter". B) Wat jij wilt, nobody gives a fuck anyway. C) Zolang het maar volstrekt anoniem is anders kun je geen BN'ers beledigen. 5) Wat is een juiste Twitteravatar? A) Een foto waarop je je hoofd een beetje schuin houdt zodat het lijkt alsof je zit te poepen. B) Zolang er maar een Twibbon bij zit voor een of ander goed doel dat mijlenver van je bed staat. C) Niet mijn avatar, vriend! 6) Helpt het om als "twibbon" bijvoorbeeld een paars plusje in je foto te zetten? A) Nee. Nogmaals: who gives a fuck? B) Ja, anders hadden we nu geen paars+ kabinet. C) Ja, elke vorm van moreel exhibitionisme kan immers lijden tot een orgasme. 7) Retweeten, mag dat? A) Ja, mits voorzien van ironische kop. B) Ja, dat valt natuurlijk gewoon onder citaatrecht. C) Nee, dat is haatzaaien. 8) Wat is humor op Twitter? A) Een nep-PVV-account aanmaken. B) Wilders met de dood bedreigen. C) Iets wat niet reeds 16.267 mensen gedaan hebben. 9) U bent moraliserende babyboomer. Mag u twitteren? A) Neen. B) Neen, echt niet. C) Nee, ga weg! 10) Wat is er nog lang niet voldoende op Twitter? A) Moralisten. B) Coaches (in elk werkgebied maar met name "spiritueel"). C) Cynici. 11) Wat kan er volgens jou het beste met Twitter gebeuren? A) Hek eromheen zetten. B) kapotstukrichtlijnen. C) Niks, who gives a fuck? 12) Hoe promoot je als docent het beste je opleiding? A) Door studenten te intimideren en hun namen op te schrijven "in een boekje". B) Door kritisch doch rechtvaardig te zijn. C) Door te laten doorschemeren dat je de morele linkse waarheid in pacht hebt. 13) Wie volg je vooral niet? A) @KHtweets B) Mensen die de hele tijd over "Klaas" twitteren. C) @vonloghausen 14) Van Twitter vind ik überhaupt: A) Anders namelijk...

Reaguursels

Inloggen

3C is gewoon het allerbeste antwoord:)

Space-Kees | 02-02-11 | 12:01

Ik ben een van de studenten, jajaja HBO is faut hier, die het geluk heeft gehad de antwoorden van het aankomend tentamen Marketing alvast op internet te kunnen vinden. Na de toets, waarin overigens 4 vragen, 2 maal zijn gesteld (???) kregen we op internet direct de verontschuldigingen voor het feit dat de antwoorden al waren uitgelekt. De melding is inmiddels alweer verdwenen, maar er werden genoeg sorrys in vermeld om een flink boek te schrijven. Inmiddels staat er: ''Beste studenten,

Inmiddels is duidelijk wat er fout is gegaan. Bij deze vinden jullie de juiste antwoorden onder cursusmaterialen. Excuses voro de verwarring.

Met groet .........''

En we mogen hem allemaal overnieuw maken :D

MagnetronMedewerker | 02-02-11 | 00:22

Joris von Loghausen | 01-02-11 | 16:48

Je houdt het wel lang vol he? Hangtiet zit al op het strafbankje van Joris voor wat naw gegevens te hebben gespuid. Sterkte!

eerstneukendanpraten | 01-02-11 | 20:43

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:33
Ik weet er 1 , maar dat snap je nou natuurlijk wel.
Hoe kansloos.

XaaD666 | 01-02-11 | 19:33

@BertBrussen

alweer last van je jalozie op het hbo?
misschien zelf nog even daar de bankjes in duiken? hoef je niet meer thuis te fappen op het feit dat ze daar ook fouten maken.
'' Niet dat die tentamens zo moeilijk zijn,''
zegt die luie journalist waar niet eens naar je opleiding gekeken word, omdat iedereen het kan.

flipkipse | 01-02-11 | 19:30

Met 'volgers' heeft Twitter per definitie iets religieus. Best wel eng, eigenlijk. Zou er ook ergens '666' in de broncode staan..?

Jerry Nick | 01-02-11 | 19:27

geacht bestuur van wind esheim u kunt agvies geven want u bent best wel deskundig op dit gebied.IK wil mijn slet een reetveter geven
en die hoer van een uurvrouw ff doen je weet tog.
en dat wil ik twitteren.
Kan dat?

cooleman | 01-02-11 | 19:26

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 19:21
Juist. Stom van me.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 19:23

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 19:13
Die sterretjes, die komen hiervandaan tinyurl.com/6f6wzah , dat zie je toch gelijk.

Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 19:21

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 19:06
Wat is er dan aan gesoept?

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 19:13

Allemaal goed, misschien moet ik toch eens gaan twitteren.

Hansopje | 01-02-11 | 19:08

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 19:03
Soms ben je ook zó goedgelovig, dit tinyurl.com/4pnpvq2 was maar een feauteausoep hoor.

Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 19:06

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 19:02
Nee, ik durf niet met haar te twitteren. Moet ik eerst wijwater inslaan en over mijn beeldscherm en toetsenbord sprenkelen.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 19:03

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 18:51
Mooi titel voor haar boek zou die tweet zijn. Pakkend ook.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:54

ABBA ftw. Je hebt altijd wel 50% goed, ja toch.

geensteelo | 01-02-11 | 18:48

wat een flauwekul dat twitteren, zoek eens een hobby

stampotmous | 01-02-11 | 18:45

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 18:25
Allicht.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:30

1A 2C 3B 4B 5C 6A 7B 8C 9C 10C 11C 12B 13B 14A.

Zo. Ik heb dit om 6:28 PM gepost, dus dat lijkt me geen probleem

koerbagh | 01-02-11 | 18:28

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:12
Ik prefereer Lieve Kitty boven god of allah, maar jij gaat natuurlijk voor twitter.com/HELLOKITTY .

Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 18:25

Och ik sluit me volledig aan bij die Tweet.
Bas Kuit is de meest zelfoverschattende nepjournalist die er te vinden is, nog les van em gehad ook.

Thomasstu | 01-02-11 | 18:23

- Leerlingen laten tegenover De Telegraaf weten bang te zijn dat zij de dupe worden van de blunder van de docent. "Wij hebben de antwoorden niet gezien en nu moeten we de toets waarschijnlijk opnieuw maken." -
Ze kunnen zich prima aanstellen daar, als je het goed kent maak je het zo nog een keer, ik zie het probleem niet (helemaal niet omdat het toch maar een multiplegok toetsje is).

Carboneum | 01-02-11 | 18:17

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 18:10
Nope, gemist. Dank voor de link.

Zeeschuimer | 01-02-11 | 18:14

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 18:10
Dat prul geeft waardeloze antwoorden.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:12

@Superior Bastard | 01-02-11 | 18:08
En stiekem zouden we dat allemaal nog wel willen. Op sommige dagen dan.

Ik denk dat ik daar zo maar eens een tweet over ga typen.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:10

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:03
En bij tegengas heeft hij altijd mama nog die hem, met een aai over de bol en een zelfgebakken kletskop, vol bewondering gelijk kan geven.

Superior Bastard | 01-02-11 | 18:08

@Superior Bastard | 01-02-11 | 18:02
Ja, ik vind dat dus wel iets hebben. Qua biodiversiteit.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:03

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:00
Haha, mooi hè?

Superior Bastard | 01-02-11 | 18:02

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:56
Hij houdt ook helegaar niet van het oordelen over mensen. Als ze maar normaal doen.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 18:00

Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:49
Yep. Hij kan zonder linkse partijen, alle aanhangers van linkse partijen én zonder kortzichtige mensen bijvoorbeeld. Zomaar even een impressie.

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:56

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 17:35
Wat de neuk is dat?

Zeeschuimer | 01-02-11 | 17:54

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:51
Gelijk heb je hoor....

Tuig, kansloos tuig, levenloos tuig. Stuk voor stuk. Ken je er één, ken je ze allen.

Zo! en willen jullie nu alsjeblieft op houden Kan Jees de hele tijd meteen weg te jagen?! Zo heb ik niks meer te lachen...

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:53

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:47
Weet ik toch Art. Alleen zelftwijfelaars hebben pretenties.
An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:46
De vraag stellen is hem beantwoorden..

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:51

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:43
Jeweetzelf. En met een week strafbank zelfs.

Gelukkig ken ik geen pretenties.

@An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:45
lol!

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:47

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:45
Hè, zeg dat dan meteen.

Ja, enorme losers allemaal inderdaad. Ook vast geen lekker blond wijf thuis op de bank ofzo. Dan kan je toch gewoon helemaal geen leven hebben?!

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:46

*rekenknobbel masseert*

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:45

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:41
Sorry, moest natuurijk zijn
+ /-16/24 * 7.

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:45

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:40
16 = 4*4..

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:43

@Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:38
Zelden...

Volgens mij is @AndieARBEIT, of @AndieWERKT

Bin ich ja nicht ganz sicher....

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:43

@Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:38
@AndieARBEIT

@An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:39
Vrienden? Nee, we weten allebei dat dat niet gaat werken.

En ja, die ene keer... vervlogen geluk.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:43

@ Joris von Loghausen | 01-02-11 | 16:48
*Sofort aan Ober Kommando der MDI melding doet

Tobi | 01-02-11 | 17:42

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:39
Ja die heb ik ook, maar iedereen die ik daar vind gaat toch nog weleens slapen.

Op Parsons na natuurlijk....

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:41

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:36
Inderdaad zielepoot nr.16. Dat moet niemand willen natuurlijk.

De furie van het CIDI.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:40

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:36
Ohw.. pijnlijk. Maar goed, je moest er toch ooit achter komen. Ik zal het maar gewoon opbiechten:

Twitter boeit me niet. Het spijt me dat je op deze manier achter moest komen, maar ik hoop dat we toch vrienden kunnen blijven.

We hebben al zoveel meegemaakt samen! Weet je nog, die ene keer op GS?

God, dat waren nog eens tijden....


An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:39

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:36
Andy zit op den Twitter??

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:38

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:32
Juist. Goed voorbeeld. Als ik over joden zou hebben gezegd wat ik over Twitteraars zei, had ik Ronnie Naftaniël al op mijn dak gehad.
(/Harry de Winter)

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:36

@An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:34
Ik volg je zelfs.

Maar ik zie het al. Dit zegt genoeg. Soms heeft een mens niet veel woorden van een ander nodig om te beseffen hoe weinig hij voor die ander betekent.

De liefde is bekoeld.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:36

Hyvesgebruikers, dat is pas tuig, allemaal.

Biff Eagleburger | 01-02-11 | 17:36

@An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:34
Jawel, @ArtVU .

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:36

Wat een sukkels zijn het ook. Zag inderdaad op interne site dit staan.... en las trouwens in HSK WIN (het 'journalistieke hoogstandje van Windesheim') dat Rutger een oud leerling is???!!!
Desalniettemin: bashen die handel. Wat een #fail weer. Alle studenten moeten die toets "conform de richtlijnen" overdoen. Ik stel voor dat de desbetreffende docent ook nog even terug gaat naar school om wat te leren ..

willemg | 01-02-11 | 17:35

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:19
Er is er maar één die dat weet.
tinyurl.com/5r7xb68

Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 17:35

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:32
Ga maar eens gauw een blauw vogeltje op je shirt naaien dan!

Of twitjeniet?

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:34

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:31
Kan. Ben toch ook wel benieuwd naar die termen in je hoofd, die zijn waarschijnlijk een stuk interessanter.

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:34

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:28
Lol!
Een paradigma-shift..

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:34

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:27
Noem er eens één....

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:33

Twitteraars zijn de nieuwe joden.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:32

Ja, eigenlijk zijn alle social mediagebruikers zielige schermverslaafden zonder eigen leven. Maar MIJN leven is wel heel puik hoor! Ik heb, in tegenstelling tot al die armetierige krabbelaars, een heuse schare echte vrienden en ben verder gewoon helemaal te awesome.

Krachtmeester | 01-02-11 | 17:31

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:28
Ik heb wel een paar termen in mijn hoofd, maar omwille van de "discussie" zal ik me beperken tot een serieus antwoord.
Personen?

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:31

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:26
:-|

dennis3210 | 01-02-11 | 17:30

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:19
Bek houwe jong, anders ga je maar lekker op Viva reageren.

/ironie

Canterwood | 01-02-11 | 17:29

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:22
Het is goed met je.

Je demoniseert en discrimineert de twitteraar, generaliseert de gehele populatie met je ene kammetje, polariseert de toch al fragiele digitale cohesie en ik meen de eerste aanzetten tot ongefundeerde haat ook al waar te nemen.

Je bent slechts een paar stappen verwijdert van het wegzetten van de twitteraars als tuig. Allemaal.

Ik heb mijn vrienden bij het MDI al een DM gestuurd.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:28

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:25
Wat zou er dan een goed woord voor zijn. Netwerkers? Contacten?

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:28

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:18
Behalve dan die reaguurders die hier 24/7 rondhangen. Dat zijn ook zielepoten.

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:27

@dennis3210 | 01-02-11 | 17:24
Juist! En wie is die Bert Bussum toch?

An die ARBEIT | 01-02-11 | 17:26

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:23
Bij volgers moet ik altijd een beetje aan wanhopige fanboys/girls denken. Bij vrienden aan (middelbare) scholieren.

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:25

Wat is Twitter ? :-|

dennis3210 | 01-02-11 | 17:24

@Superior Bastard 17:22
Klinkt beter dan "vrienden" . Dat komt weer zo gemaakt vrolijk over. Blegh.

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:23

Ik ben al tij-den op zoek naar een goeie, levensgenietende Social Media Coach.
En wat denken jullie: nerruguns te vinden!

Krachtmeester | 01-02-11 | 17:23

Nog nooit getweet. Lees af en toe alleen maar van anderen. Gewoon omdat het kan en de wereld mijn privéleven geen fuck aangaat en het hen ook geen fuck scheelt of ik staand poep of lig.

Raad_maar_raak! | 01-02-11 | 17:22

@ Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:21
Dat klop, als een zwerende vinger.

Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:22

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:18
Ja hoor, al was het alleen maar om de mogelijkheid tot uitgebreidere duiding in de tegels.

Verder heb je hier niet te maken met zgn. volgers. Alleen het woord al..

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:22

@Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:19
Omdat je niets van me moet.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:21

@Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:18
Zien!

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:20

@ArtVU 17:18
Precies, reaguurders willen zichzelf nooit horen en denken ook nooit dat ze de wijsheid in pacht hebben.

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:19

@ Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:17
Waarom niet?

Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:19

@Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 17:15
Aïsha zal ook wel groene (kinder)slipjes hebben gedragen dan.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:19

Welja, een beetje twitteraar is een narcistisch exhibitionist en een reaguurder is allicht heul anders.

Dat moeten we veel positiever zijn natuurlijk.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:18

EIgenlijk is twitter de grootste zelfbevlekking die er bestaat. En toch doe ik eraan mee, vooral omdat er veel oud reaguurders zitten en het na 8en meer op een stamcafe lijkt dan een veredeld hyves.

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:18

@Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:15
Nee.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:17

Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:15
Juist, narcistisch exhibitionisme.

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:17

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:10
Ik vind Twitter inderdaad ook meer iets voor links.

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:15

@ Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:04
"meer pretenties"?
Moet ik dat duiden als mateloos narcistisch? Dan heb je volkomen gelijk.

Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:15

ps laat staat de tweet-bots die bv rss feeds spammen of marketingtwitters die automagisch tweeten als je een merk twittert.

seven | 01-02-11 | 17:14

A) Door studenten te intimideren en hun namen op te schrijven "in een boekje".

LOL! Nils, kom er maar in!

Even serieus, in een grijs verleden, toen ik op de FHJ studeerde (2 maanden geleden), twitterde ik er ook rustig op los. Soms een beetje kort door de bocht, soms wat rechts, soms wat grof, maar goed, het is twitter, dus dan mag het. Enniewees, directeur van het FHJ vond het dus niet zo geslaagd dat ik dat deed, dus werd ik uitgenodigd om op gesprek te komen. Heb ik niet gedaan, eieren voor mijn geld gekozen en ben vertrokken. Wat voor journalistieke opleiding ben je als je niet meer mag zeggen wat je wil? Draait journalistiek niet om hoor en wederhoor? Eng schooltje.

PS: Dit is dezelfde kerel als die Nils genaaid hebben met het "boekje". Twitteraars weten wel wie het is.

Steilloos ten Onder | 01-02-11 | 17:12

haatbaard | 01-02-11 | 17:08
"Twirus heeft onderzoek gedaan naar Twitter in Nederland. De steekproef heeft uitgewezen dat er in Nederland 191.000 actieve accounts zijn" www.dutchcowboys.nl/twitter/20175
Op 17 miljoen mensen dus en dan tellen de dubbels / fake en fun en 1 x per maand tweet accounts ook mee.

seven | 01-02-11 | 17:12

@Superior Bastard | 01-02-11 | 17:09
Het gaat dan om de links, SB. Niet om wat die menschen daar zelf uit hun duim zuigen.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:10

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:04
Daarbij komt dat het als nieuwsbron volstrekt onbetrouwbaar is. Eén mongol typt wat in en het wordt als feit de wereld ingeslingerd.
en ik denk inderdaad dat Bigi het woord "zelfverklaarde" had kunnen toevoegen.

Superior Bastard | 01-02-11 | 17:09

Ik ken persoonlijk niemand die iemand op Twitter volgt laat staan zelf Twittert
Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 16:59
U woont op een onbewoond eiland?

haatbaard | 01-02-11 | 17:08

@ anti-hangtiet | 01-02-11 | 16:52
Volkomen nonsens. Een jaar hbo en een jaar WO zijn ab-so-luut niet te vergelijken. En dan doel ik niet louter op studielast.

Pa Cartwright | 01-02-11 | 17:07

@Bigi Bana Boy | 01-02-11 | 17:02
En je moet jezelf niet te serieus nemen, dat klopt.

Maar dat zou je als reaguurder sowieso niet moeten doen.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:06

@Bigi Bana Boy | 01-02-11 | 17:02

Ach, ik gebruik het voornamelijk als een vervanger van MSN, zoals we dat vroegâh deden met reaguurders onderling. Het is makkelijk, maar zeker niet zaligmakend.

Biff Eagleburger | 01-02-11 | 17:05

@Bigi Bana Boy | 01-02-11 | 17:02
Volgens mij gebruiken de heren van GS het ook voornamelijk voor het vergaren van topicwaardige info.

En een speeltje voor de intellectuele elite? Haha, heb je er ooit serieus rondgekeken? Het is Hyves, maar met meer pretenties.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 17:04

veuve-clicquot | 01-02-11 | 17:00
Leer je daar ook copypasten?

Canterwood | 01-02-11 | 17:03

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 16:59
Dat geef ik graag toe, maar blijft staan dat het an sich een marginaal verschijnsel is dat geen rol speelt in het leven van de massa. Ik ken persoonlijk niemand die iemand op Twitter volgt laat staan zelf Twittert. Daarmee is en blijft het een speeltje voor de intellectuele elite van dit land en zeker niet het revolutionaire medium dat sommigen, de boys van GS incluis, er in willen zien.

Bigi Bana Boy | 01-02-11 | 17:02

volgens mij wil bert Béé weer van z'n bed gelicht worden door de ME. als je de reeks antwoorden die bij het profiel "enge gristenhond" invult komt er als eerste ACAB!!!!
dit is geen toeval mensen! Bert B staat gewoon te poepen op het hoofd van de hermandad!

two ball cane | 01-02-11 | 17:01

@Heb je die helemaal zelf bedacht?
nee, dat leer je op een HBO ;-)

veuve-clicquot | 01-02-11 | 17:00

@Bigi Bana Boy | 01-02-11 | 16:54
En toch is het voor nieuwsjunkies een zeer aardig medium. Snel en veel info.

En als je de juiste mensen volgt nog eens info die past bij je interesses ook.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 16:59

who gives a fuck anyway

wolfje23 | 01-02-11 | 16:57

Bigi Bana Boy | 01-02-11 | 16:54
Jjij kunt het altijd mooi verwoorden Bigi.
Sociopaten dus...

Superior Bastard | 01-02-11 | 16:56

Biff Eagleburger | 01-02-11 | 16:53
daarnaast vergeet LG16 ook doodleuk dat VMBO het equivalent van een fietsdiploma is (want middelbare school vroeger MAVO enz)

verhaard | 01-02-11 | 16:55

Ik mis "D ) Tieten" en "E ) Bier" bij vraag 10, redactie!

Canterwood | 01-02-11 | 16:54

anti-hangtiet | 01-02-11 | 16:52
Oud nieuws.

Superior Bastard | 01-02-11 | 16:54

Twitter is gezien het aantal gebruikers, een bezigheid van een vrij kleine groep mensen die de belangrijkheid van zichzelf en van dat hele Twittergelul nogal danig overschatten. De massa Twittert helemaal niet en gaat dat ook niet doen, waarmee het medium op zich als een grote fail kan worden beschouwd. Twitter is het digitale cafe Hoppe uit de tijd van het oude media tijdperk. Een plek bevolkt door navelstaarders uit de politiek en de journalistiek die zichzelf als het centrum van de wereld beschouwen.

Bigi Bana Boy | 01-02-11 | 16:54

Von Loghausen is een discworld-fan? Nou, dat is een dikke plus.

Muntstuk | 01-02-11 | 16:54

Pasta-saus | 01-02-11 | 16:51
als iemand op zn 30ste pas doorkrijgt dat ie met zn HAVO niet zoveel kan bereiken, lijkt me HBO een prima vervolgopleiding

verhaard | 01-02-11 | 16:53

Ies heel makkelijk te onthouden. Ik gebruik altijd het ezelsbruggetje:

AM = after midnight, PM = past middag [/SA]

Prof. D.A.H. Vintik | 01-02-11 | 16:53

@LG16 | 01-02-11 | 16:48

Iedereen hier is minimaal hoogbegaafd en amateurgynaecoloog in de vrije tijd.

Biff Eagleburger | 01-02-11 | 16:53

@Joris von Loghausen | 01-02-11 | 16:48
*Block and report as spam*

Pasta-saus | 01-02-11 | 16:53

-weggejorist en opgerot-

anti-hangtiet | 01-02-11 | 16:52

@Superior Bastard | 01-02-11 | 16:46
Inderdaad, hartstikke leuk enzo dat bashen, en terecht dat de fails van het HBO aan het licht komen. Maar wat moet je dan na je Havo of MBO? Werken en uiteindelijk op je 30e alsnog aan je HBO beginnen omdat je door krijgt dat je met alleen HAVO niet zoveel kan? Keuzes,keuzes

Pasta-saus | 01-02-11 | 16:51

Joris von Loghausen | 01-02-11 | 16:48

Ik zie het al, antwoord 13c gaat over jou! Wat heeft Brussen wel niet hiertoe bewogen...?

eerstneukendanpraten | 01-02-11 | 16:51

Korreltje Zout | 01-02-11 | 16:48
Piet Hein Donner?

Superior Bastard | 01-02-11 | 16:51

Joris von Loghausen | 01-02-11 | 16:48

Zit jij op die school soms?

eerstneukendanpraten | 01-02-11 | 16:50

Waar kan ik de antwoorden vinden?

Zeeschuimer | 01-02-11 | 16:50

Alleen PhD titels tellen. De rest is laag opgeleid, dus dom.

Korreltje Zout | 01-02-11 | 16:48

Als iedereen hier HBO basht en VMBO en lager verafschuwd, ben ik toch enigszins verbaasd bij het feit dat elke reaguurder minstens op universitair niveau zit?

LG16 | 01-02-11 | 16:48

Sterf @Bertbrussen, sterf.

Joris von Loghausen | 01-02-11 | 16:48

Twitter moet deaud, ga echt over mijn nek over dat geouwehoer over twitter. Als ik wat te zeggen heb hang ik gewoon een spandoek van 200 x 50 cm voor het huiskamerraam! Gewoon, omdat dat ook kan!

eerstneukendanpraten | 01-02-11 | 16:47

veuve-clicquot | 01-02-11 | 16:43
Heb je die helemaal zelf bedacht?

Muntstuk | 01-02-11 | 16:47

Hé, wel ff die koffie uitleggen hè. Dát is pas een probleem!

blaat8899 | 01-02-11 | 16:47

Kan Jees de Jager? | 01-02-11 | 16:38
Waar moet jij dan heen na je MBO? Of ga je aan het werk?

Superior Bastard | 01-02-11 | 16:46

Het beste voor die Kenniseconomie is om er nog eens lekker veel op te bezuinigen. Rutte, rot 's op!

Bor2601 | 01-02-11 | 16:46

-weggejorist-

anti-hangtiet | 01-02-11 | 16:46

Liever 10 HBO'ers dan 1 zo'n sociopatische Twitteraar.
#Sukkels.

Superior Bastard | 01-02-11 | 16:45

Wat is juist?;
A: a-a-a-b-c-b-c-b-b-a-a-b-b-a
B: b-b-b-a-a-a-c-c-c-a-b-c-a-a
C: b-a-b-c-b-c-b-c-a-b-c-a-a-a
D: anders

ojédiaré | 01-02-11 | 16:44

Ik denk dat ik HBO maar oversla. Universiteitje, of is dat nog erger?

brandweermeisje | 01-02-11 | 16:43

niveau OLO - ontiegelijk laag onderwijs

veuve-clicquot | 01-02-11 | 16:43

Er zijn überhaupt niet genoeg cynici.

Art Vandelay Ultor | 01-02-11 | 16:40

HBO dient altijd gebasht te worden. Waarvoor +1.

Kan Jees de Jager? | 01-02-11 | 16:38

HBO bash, kan er maar eentje zijn

Pasta-saus | 01-02-11 | 16:36

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken