Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GroenLinkse twittermuts kleurt Groningen bruin

bruinwerkdt.jpg U zegt? Alleen op Joop.nl tiert het anti-rechtse sentiment welig als pluizige schimmel op een vier dagen oude pan vol macaroni? Nee hoor, in het pittoreske plattelandsdorpje Groningen is het demoniseren van de nieuwe gedoogcoalitie al bijna officieel gemeentebeleid. Lees maar even wat de plaatselijke GroenLinks-wethouder Karin Dekker onlangs over de twitters strooide. Pure demonisering (A) van complete groepen VVD en CDA, terwijl slechts enkele individuen verantwoordelijk zijn voor die rechtse maar verkwikkende nieuwe wind. Discriminatie! En dan ook nog even als wethouder de Groningse stadjers die tijdens de Tweede Wereldoorlog zo hebben geleden ernstig schofferen door het sympathieke kabinetje Mark/Maxime/Geert te vergelijken (B) met een bewind dat Groningen hele winters lang massaal aan de bloembollen (C) zette. Welk een infantiele intolerantie van deze mevrouw die doorgaans prat gaat op haar volwassen tolerantie. Je zou het toch haast hypocriet noemen. Alhoewel, dat komt zelden voor, links en hypocriet. Wij scharen ons liever achter de woorden (D) van de Groningse VVD en CDA-raadsleden Van Keulen & Seton met de woorden: "Wij vinden deze uitspraken rancuneus, onverkwikkelijk en zeer onverstandig". Prachtige spreuk, zou zo in een header van een website passen. Enfin, burgemeester Rehwinkel van Groningen heeft vrouwtje Dekker reeds klapjes gegeven voor haar hufterige schorriemorriegedrag, dus wij lullen verder nergens meer over. Sowieso, Groningen. Wat je er ook aan doet qua ontwikkelingshulp, het blijft toch een soort Limburg...

Reaguursels

Inloggen

@illuvatar | 05-10-10 | 16:27@
gefeliciteerd dat jij de d's en t's blijkbaar vlekkeloos beheerst, jammer alleen dat je verder niks te melden hebt, wat toch het doel is van Taal.
@dubbeldindeclub | 05-10-10 | 23:38
Geert is actief geweest in de oppositie en straks als ondersteuning van het kabinet, en staat niet langs de zijlijn. Sterker nog hij is meestal doelwit van de zijlijners a la Rottenberg.

Onderbuik | 06-10-10 | 13:05

De vergelijking van het rechtse kabinet Rutte/Verhagen met het extreem-linkse bewind uit Duitsland van de jaren’30 slaat ergens op. De NSDAP had in het vooroorlogse Duitsland een verzorgingsstaat opgebouwd waar de SDAP (scheelt maar één letter) in Nederland hun vingers bij hadden kunnen aflikken. Van rechts wordt altijd gezegd dat zij de verzorgingsstaat afbreken en links die juist opbouwt. Dat de NSDAP wat rare opvattingen over andersdenkenden had en daarnaar handelde maakt het nog geen rechtse partij! De linkse regimes in Rusland (Communisme), China (Maoisme) en Cambodja (Nihilisme) hadden ook miljoenen slachtoffers gemaakt maar geen hond die ze ooit rechts heeft genoemd. De Nederlandse verzorgingsstaat is door de Duitsers ons in de oorlog opgedrongen. Het ontslagrecht, door links met veel poeha een “verworvenheid” genoemd, is een initiatief van de bezetter!! Er werd ook een clubje deskundigen aangesteld dat een soort AOW moest bedenken. Dit initiatief werd meteen na de oorlog tenietgedaan om niet de indruk te wekken dat het een Duits idee was. Daarom is de AOW pas in 1957 ingevoerd door Drees, nou ja eigenlijk Henk Suurhoff. Drees heeft een noodwetje ingevoerd om de bezinkingstijd wat op te rekken. De NSDAP was een milieupartij, een dierenpartij, verbood vivisectie, de vossenjacht. Hitler zelf was niet-roker, vegetariër, geheelonthouder en aanhanger van de homeopathie. Als ik dat hoor denk aan GroenLinks, onstaan uit o.a. de PPR. Gegeven het feit dat de PVDA voorkomt uit de SDAP gaan mijn gedachten onmiddellijk uit naar het kabinet Den Uyl, het enige echte Bruin1 en niet in de laatste plaats omdat Joop ooit bewonderaar van Adolf was.

bruin1 | 06-10-10 | 13:02

Waarom wordt een rechts kabinet vergeleken met een bewind dat extreem links was.

bruin1 | 06-10-10 | 12:23

Uiteindelijk komt alles hier op neer:
Links en intellect gaan maar heel moeilijk samen.

lekker wijf | 06-10-10 | 12:09

maus91 | 05-10-10 | 17:50
Kun je dat nog even herhalen met een harde g, want zo versta ik er geen ruk van.

graaf bracula | 06-10-10 | 10:35

Geenstijl moet z'n bek houden over ons mooie Groningen!

Uut Knoal | 06-10-10 | 10:06

@Dr. Swami | 05-10-10 | 17:31
Het is oud zeer. Heel oud .. uit de tijd dat Groningen nog niet veroverd was en een zelfstandige rijke stad was. De eerste aanvallen wisten we te weerstaan, en pas later hebben we ons onder voorwaarden bij de republiek aangesloten, zij het met het mes op de keel.
Maar dat vergeten ze liever door flink te schelden ...

noorderling | 06-10-10 | 09:43

Gaat geheid natuurlijk. De Pavlov reactie faalt nooit bij deze infantiele onnozelaars die niet verder komen dan een paar woorden opgediept uit een Azijnbode.
Wij zijn echt niet populistisch en opportunistisch bezig hoor !! *proest*
De Godwins nl.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin vl vliegen je weer om de oren.
Racisme en Fascisme, populisme etc. veel verder komt men ook niet.
.
BTW, doe eens je zo aanbeden Mussolini eens opzoeken. Dan zouden de Überlutsers dingen zien als bijvoorbeeld;
.
"Mussolini werd geboren in Predappio, een klein plaatsje in de noord-Italiaanse provincie Forlì-Cesena (regio Emilia-Romagna) als zoon van een gelovige katholieke onderwijzeres en een ongelovige socialistische en revolutionaire smid. Zijn anti-monarchistische vader noemde hem naar Benito Juárez, een Mexicaans staatsman die keizer Maximiliaan had laten fusilleren. Mussolini was een zeer lastig kind: vechtpartijen met andere jongens en zelfs messentrekkerij dreigden een vroegtijdig einde aan zijn schoolcarrière te maken.
.
Radicaal marxist
Hij studeerde voor onderwijzer, maar stond slechts korte tijd voor de klas. Zijn affaires met vrouwen leidden tot protest in de dorpen waar hij les gaf. Het revolutionaire socialisme trok hem meer aan dan het onderwijs en hij sloot zich aan bij de Socialistische Partij van Italië (PSI). De PSI was over het algemeen een revisionistische partij, maar bezat wel een sterke marxistische vleugel. Mussolini sloot zich aan bij deze vleugel en keerde zich sterk tegen het revisionistisch socialisme. Om zijn dienstplicht te ontlopen vluchtte hij tijdelijk naar Zwitserland (1902-1904). Hier kwam hij in contact met vooraanstaande marxisten.
Ondanks zijn antimilitarisme vervulde hij na zijn terugkeer in Italië toch zijn dienstplicht (1906). In 1909 werd Mussolini secretaris van de vakbond van Trentino (Zuid-Tirol). Hij ontdekte zijn roeping als propagandist en schreef tal van socialistische brochures met een sterk antimilitaristisch en antiklerikaal karakter.
Hij sprak zich uit tegen de Italiaanse oorlog tegen het Ottomaanse Rijk, die als doel de verovering van Libië had. In 1912 werden de revisionisten uit de partij gestoten en werd Mussolini hoofdredacteur van Avanti! ('Voorwaarts'), het rechtzinnige marxistische blad. Onder invloed van de oorlogsstemming in het Italië van 1915 werd Mussolini een nationalist, maar hij bleef ook socialist. Hij zag de oorlog als middel om een socialistische revolutie te ontketenen. Hierdoor moest hij Avanti! verlaten, waarna hij het blad Il Popolo d'Italia stichtte, dat later in Italië het toonaangevende fascistische orgaan zou worden.
.
" Toen Italië deelnam aan de Eerste Wereldoorlog werd Mussolini als vrijwilliger aan het front met Oostenrijk-Hongarije gestationeerd. Hij schopte het tot sergeant. Op 23 februari 1917 raakte hij gewond en werd opgenomen in het ziekenhuis. Hij kon daarna niet meer deelnemen aan de strijd. Nadat hij genezen was, greep hij weer naar de pen. In Il Popolo d'Italia schreef hij positief over de Februarirevolutie van 1917 en de Russische socialistenleider Aleksandr Kerenski (de bolsjewieken waren toen nog niet aan de macht). Steeds meer begon Mussolini te verlangen naar de revolutie. Hij keerde zich echter wel af van een marxistische revolutie en hij streefde naar een niet-marxistische, socialistische en nationalistische revolutie."
.
nl.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolini...
Gut o Gut, Mussolini die het revolutionaire socialisme met de paplepel krijgt ingegoten en te boek stond als radicaal marxist.
Een echt aanhanger van "de kerk" en de Monarchie dus. *proest *
Ook deze socialist/Marxist is dus duidelijk geen socialist. *proest*

said_fred | 06-10-10 | 01:51

Je zult maar allochtoon zijn, of een Nederlander met een kleurtje, vluchteling, halfbloed of wat dan ook en sympathie gevoeld hebben voor GL. Nu wordt je dan geconfronteerd met het feit dat deze GL'er jouw huidskleur graag gebruikt in haar verwoording iets smerigs of onfris te duiden. Dat meerdere partijen aan de linkerzijde diezelfde neiging hebben dat te doen: "Bruin is vies, erg etc." kan toch niet erg geruststellend zijn voor de gekleurde Medelander. Zou bv. Rene Danen daar nog iets van vinden?

Wolveshead | 06-10-10 | 01:10

Groningen, Limburg. Gaan we alle provincies langs de grens af?

henkiedenkiedenkie | 06-10-10 | 01:04

Waar komt het woord Twitter eigenlijk vandaan? Vogeltjes die over en weer zitten te twitteren?

fritsspits | 06-10-10 | 00:35

Blijkbaar leren we niets van de geschiedenis in die zin dat we noch steeds niet kunnen beoordelen waar het echte gevaar vandaan komt. Prachtig. Wie ondermijnt de rechtstaat? Niet Geert Wilders. Wie roept op tot vervolging van andersdenkenden, anders gelovigen, anders geaarden? Niet Geert Wilders. Wie vind dat je kop er af moet als je je niet bekeert tot de ideologie? Niet Geert Wilders. Dus welke conclusie kunnen we trekken? Juist, niet die.

Sliptong | 05-10-10 | 23:43

@Onderbuik tja, Rottenberg heeft idd geen ene reet gedaan maareh onze geliefde Geert dan? Die wel? Nee.. en die zit nu wel in het kabinet (oke misschien niet officieel maar toch) dus zelfs als je een of andere randebiel bent kan je nog behoorlijk wat voor elkaar krijgen

dubbeldindeclub | 05-10-10 | 23:38

Tja, links college in Groningen. Sturen 700 brieven aan mensen met een gesubsidieerde baan, dat het binnenkort afgelopen is, kaarten naar de Vogelaarwijken, hoe beter om te gaan met je uitkering. Maar de linkse raad, dus Sp, Groen Links, PvdA en nu ook zelfs D66 keuren wel het besluit goed om een noodgebouwtje VVV neer te zetten op de Grote Markt voor 2 miljoen euris, een Groninger Forum te bouwen voor 90 miljoen en de tram weer te laten rijden in het Noorden voor 900 miljoen.
Leg dat maar eens uit aan je kiezers.

Jackxx | 05-10-10 | 23:32

Ain pronkjewail in golden raand is Grunnen, stad en ommelaand

of niet | 05-10-10 | 23:19

Ik neem lichte aanstoot. Niet tegen de GL-muts. Sommigen vergeten dat een belangrijk deel van de moderne rijkdom van dit land is voortgekomen uit m.n. aardgas, gewonnen in Groningen. Begrijp goed dat de Randstad met haar dichtheid aan voorzieningen voor een belangrijk deel is gefinancierd door ontwikkelingshulp uit het Noorden.

Leute | 05-10-10 | 22:49

Nou, Ede Staal kan ik als Limbo in ieder geval goed verstaan en bijzonder waarderen. Dus laat maar komen!
Sowieso vind ik afgezien van figuren als Wallage en andere salonsocialisten de Groningers die ik persoonlijk ken uitstekende reserve-Limbo's.

WirMachenMusik | 05-10-10 | 21:52

Ze zegt in ieder geval aan dat het leed in WO2 tot grote hoogten opgeblazen is. Op school leerden we de vreselijkste dingen over bruin en nu blijkt door deze ontboezemingen van GL dat de Duitsers bij tijd en wijle een crimineel het paspoort afgepakt hebben. Zo komt de opbouwmissie van Aantjes met de Germaanse-SS ook in een heel ander licht te staan. Zo zie je maar weer; geschiedenis is een grote leugen, alleen om mensen bang te maken.

Hansopje | 05-10-10 | 21:49

Rehwinkel is toch ook niet in staat om haar flink van repliek te dienen, veel te slap allemaal.

lanex | 05-10-10 | 21:41

Brinkster | 05-10-10 | 20:39
Kijk goed naar Limburg. Heel vroeger kwamen daar onze kolen vandaan. Nu is het een armoedige provincie. Gebeurt over een tijdje ook met Groningen als het gas op is.

Antigoog | 05-10-10 | 21:30

Demoniseren kan je leren. Ik demoniseer. Jij demoniseert. Hij is een demon. Wij abstraheren van het demoniseren. Jullie zijn gullie. En zij, zij hebben het altijd gedaan.
Zucht.

Koos Knak | 05-10-10 | 21:14

Het is tegenwoordig blijkbaar salonfähig om een slechte verliezer te zijn en daar me te kokketeren.

fappefras | 05-10-10 | 21:06

Doe mij maar Limburg, die Limbo's zijn tenminste nog gezellig!
Groningers niet!

mothersfinest | 05-10-10 | 20:50

Een soort Limburg? Waar wel gansch Nederland haar rijkdom aan te danken heeft, dat dan weer wel.

Brinkster | 05-10-10 | 20:39

er moet maar eens een marokkaan uit slotervaart bij haar zijn klabanus laten wapperen en dan mag ze van mij weer gaan twitteren

harob | 05-10-10 | 20:14

pfffar-right | 05-10-10 | 18:41
Tsja, ik word elke dag geconfronteerd met de belastingverspilling in Grunn...
Die gaskraan, ook zoiets. Dat spul komt gratis en voor niets hier uit de bodem maar omdat het via Den Haag gaat kost het ineens veel geld, plus accijnzen. Domme veel te eerlijke en te aardige naïeve Groningers (zoals altijd) hebben dat gas gewoon weggegeven. En in plaats van dat het geld in een fonds wordt gestopt (Noorwegen) betalen we hier er de raamambtenaren en uitkeringen van. Verdomme. Dat gas gaat letterlijk en figuurlijk in rook op...

ZDEV | 05-10-10 | 20:11

Volgens mij wil ze gewoon een flinke neuqbeurt.

Godfried de Bouillon | 05-10-10 | 19:40

Sjonge, jonge, jonge, wat is dit weer een natte scheet: een niet-PVV/CDA/VVD-politica is het niet eens met die partijen. Goh.

Ja ook | 05-10-10 | 19:34

Voor al die lui die Groningen een ontwikkelingsland vinden of het willen verkopen aan Duitsland... Doe je verwarming aan of het gasfornuis en dan weet je even weer wat Groningen Nederland te bieden heeft... Bek houwe dus!

Chris666 | 05-10-10 | 19:32

Megalomaantje | 05-10-10 | 17:14
Als ik jou was, dan zou ik de KNGF vragen of je je hond mag ruilen. Karin Dekker een MILF. Mijn god....

Antigoog | 05-10-10 | 19:31

Kunnen we Grunn niet verkopen aan Duitsland? Limburg naar België (of toch Vlaanderen binnenkort?). Dat zou een hoop problemen oplossen.

EUSSR | 05-10-10 | 19:05

Ach.

McNulty | 05-10-10 | 18:48

@ZDEV Je bent goed op de hoogte begrijp ik. kraan dichtdraaien pas maar op¨dat groningen de gaskraan niet dichtdraait.

pfffar-right | 05-10-10 | 18:41

Deze mevrouw dient te worden aangeklaagd voor Demoniseren.... oh wacht eens dat lukt niet met bepaalde rechters.

meneer Q | 05-10-10 | 18:38

Helemaal niets mis met haar twitters, is wat miljoenen stemmers die niet op Bruin1 hebben gestemd denken.

Stoicist | 05-10-10 | 18:30

de wipkip van de pvda

william2190 | 05-10-10 | 18:27

Elke sukkel hier kankert over de linkschmensch, wordt er teruggekankerd zijn we opeens boos en beledigd.

dental | 05-10-10 | 18:25

rehwinkel neem je verantwoording. wat een slappe reaktie net op tv noord.

william2190 | 05-10-10 | 18:20

slispeltrut heeft het druk met het verwijderen van reakties. domme gans

william2190 | 05-10-10 | 18:19

Karin Dekker is een lispelende linksmensch,salon-socialiste en demagoge pur sang.
Als ik haar tegen zou komen zou ik haar net zo lang anaal uitwonen totdat ze het lekker gaat vinden .
Maar wat betreft het nieuwe kabinet heeft ze gelijk : geen typerender en terechter naam dan Bruin 1 !
Gepikt van Felix Rottenberg ,dat dan weer wel,waaraan ik nog een groter hekel heb,maar die ik dan weer niet in zijn ster wil penetreren ( want geen darmen meer).

schuddespeer | 05-10-10 | 18:15

domme doos

tismaareenmening | 05-10-10 | 18:15

@eerstneukendanpraten ik woon in een mooi klein dorpje ver van de stad.
Heb niks met de stad, ik geniet van de rust . Ben zelf geboren in Heemskerk maar ben blij dat mijn ouders in 74 naar het Noorden zijn gegaan.

DeepDownUnderGrunn | 05-10-10 | 18:09

Ik zeg: insmeren met pek en veren en dan achterop de huifkar door het dorp heen rijden.

magicpenciltrick | 05-10-10 | 18:05

weg met deze slispeltrut. rehwinkel neem je verantwoording en doe het niet af alsof er niks aan de hand is zoals net op tv noord.

william2190 | 05-10-10 | 18:05

@Ariel Ik bedoel de provicie Groningen :)

DeepDownUnderGrunn | 05-10-10 | 18:05

dat mens lult niet zo dom omdat ze in Groningen woont, maar omdat ze links is, en geen inhoudelijke argumenten heeft tegen het uitstekende regeerakkoord dat er ondanks alle denkbare sabotageacties van links toch is gekomen.

tismaareenmening | 05-10-10 | 18:04

Gelukkig worden al die gasmiljarden weer teruggeploegd in Stad en Ommeland: in Groningen vreet 80% uit de staatsruif.
Karin Dekker is daar een mooi voorbeeld van.

Rest In Privacy | 05-10-10 | 18:03

deze slispeltrut is een aanfluiting voor groningen.wat een afgang. zie haar regelmatig. gatverdamme wat een domme gans.

william2190 | 05-10-10 | 17:54

Sowieso, Groningen. Wat je er ook aan doet qua ontwikkelingshulp, het blijft toch een soort Limburg...

Misschien moeten we de randstad maar een afsteken en de zee induwen dan, hebben die milieugekkies ook direct een stuk minder te klagen.
En nou optiefen met je demonisering van Groningen en Limburg BertBrussen!
Inwoners van de Randstad realiseren zich niet dat zij de vreemdelingen zijn in West-Europa, jullie zijn namelijk het enige volk dat nog met een harde G praat, waardoor jullie in wat voor taal dan ook( ja dus ook als jullie PROBEREN Engels of Duits of Frans te spreken) een hele dikke achterstand hebben. Alleen op Marrokaans, Turks en Arabisch steken jullie boven de rest van Nederland(dat door jullie schijnbaar word behandeld en aanschouwd als een soort van appendix en/of gezwel) uit.

Dus: gewoon van de randstad een eiland maken, een soort strafkolonie.
En ja je kunt het misschien haatzaaien of intolerantie noemen, maar dat is van jullie ook te zeggen, en wij Limburgers zijn het meer dan zat om met de nek aangekeken te worden. O en by the way, als jullie Limburgers zo zwaar verachten, waarom wordt het dan niet gewoon onafhankelijk gemaakt, daar zou ik als Limburger echt niet mee zitten. Geen EU, de gulden, Greet aan het hoofd van de staat, wat een vooruitzichten!!

Dus BertBrussen dikke vinger!

maus91 | 05-10-10 | 17:50

Blegh, zo typisch he, het kleineren van Groningen door 'westerlingen' die nog nooit in de Stad geweest zijn.

TN | 05-10-10 | 17:43

En daar weer de reden waarom 'bruin' geen juiste benaming voor dit kabinet is.

dubbert | 05-10-10 | 17:34

@Prof. D.A.H. Vintik | 05-10-10 | 16:59

Ik ben niet WOEDEND of ZIEDEND hoor. Ik typeer alleen even de grote GS-held, hij-over-wiens-naam-geen-onvertogen-woord-mag-vallen.

Biff Eagleburger | 05-10-10 | 17:32

Als één gebied ontwikkelingshulp kan gebruiken in het wel de Rampstad. Of laat maar achterwege. Dan kunnen we het over een jaartje of tien in zee af laten zinken en zijn we er definitief vanaf.

Toontje Larger | 05-10-10 | 17:32

Ach ja gaan we weer, Groningen bashen. Ik had van Bert Brussen meer verwacht dan goedkoop scoren tegen Groningers. In Groningen heb je een stel bestuurders.. Tja, je wordt er misschien niet heel vrolijk van. Hadden we hier maar die politici die jij daar hebt in het westen. Oh wacht, laat maar. Hier zeggen de mensen tenminste nog gedag als je een winkel binnenloopt, en er wordt nog een deur voor je opengehouden. Als Groningers niet als een stel inteeltboeren wordt geportretteerd, dan wel als een stel subsiedietrekkers. Het hele land is opgebouwd van het gas gedolven uit de provincie Groningen, waar het westen het meest van heeft geprofiteerd.

Ik kan je stukkies altijd waarderen, maar nu lul je uit je nek.

Dr. Swami | 05-10-10 | 17:31

@eerstneukendanpraten | 05-10-10 | 17:01 ja zodra ik haar hoor dan heb ik meteen weer door waarom ik een hekel aan dat mens heb.

mytec | 05-10-10 | 17:27

koerbagh ® | 05-10-10 | 17:14

Ja en ze gaan nu een FORUM bouwen, de hele stad is tegen, maar de linksmenschen zetten toch door want ZIJ hebben de waarheid in pacht en niet het domme klootjesvolk waardoor zij zijn gekozen. Toch?

eerstneukendanpraten | 05-10-10 | 17:23

Zo'n dom type schijt nog een keer tegen de wind in, is ze ook ineens bruin.

Tocqueville Esque | 05-10-10 | 17:23

koerbagh ® | 05-10-10 | 17:14
"Onder het motto "Ik de weg kwijt, dan iedereen de weg kwijt"."
Prachtig sociaal beginsel, iets van samen delen.

Bertus Brulbroek | 05-10-10 | 17:22

Megalomaantje | 05-10-10 | 17:14

Heb een keer in een restaurant gezeten aan een belendende tafel naast deze fluim. Ze sliste zo hard dat ik mijn tafel 90 graden moest draaien om geen speeksel op mijn bord te hoeven ontvangen...

eerstneukendanpraten | 05-10-10 | 17:18

Overigens is de rest van Nederland tientallen jaren gesubsidieerd met Gronings aardgas (daar is onder andere de massa-immigratie van betaald, maar zijn ook de meeste snelwegen in land van aangelegd.) Als je gaat plussen en minnen dan denk ik dat Groningen met het gas één van de grootste netto-betalers aan het koninkrijk der Nederlanden is.

Neemt natuurlijk niet weg dat de stad Groningen al decennialang door volslagen incompetente socialistische sukkels (triple pleonasme, ik weet) wordt bestuurd.
Max van de Berg, kennen we die nog? Die heeft het circulatieplan in stad bedacht. Onder het motto "Ik de weg kwijt, dan iedereen de weg kwijt".

koerbagh ® | 05-10-10 | 17:14

Karin Dekker, dochter van een groenteboer, is het wipkippetje van de PvdA en deze MILF slist enorm waardoor alles behoorlijk rottig uit haar bekje komt.

Megalomaantje | 05-10-10 | 17:14

Bertus Brulbroek | 05-10-10 | 17:08
Toch mooi dat de "Socialistische Partij" de ALLERRIJKSTE partij van Nederland is :)
En nog mooier... Ze hebben sympatisanten die te dom zijn om te begrijpen dat de SP niet van plan is ooit te gaan regeren maar eerder heel links lult en daar uitermate royaal zijn zaken mee vult.

afvaller | 05-10-10 | 17:11

Tja, ook dit valt onder vrijheid van meningsuiting. Niet zeuren dus.

uwesbeki | 05-10-10 | 17:11

In de fittiespiegel oftewel de commentaren onder het artikel bij GIC.nl (bewijsstuk D maar dan werkend) heeft om 09.00u ene "stef" op een zeldzaam correcte, heldere en logische manier de argumenten uiteengezet. Chapeau, echt waar.

Ik geloof niet in "links" of "rechts", maar de linksmenschen moeten echt eens ophouden. Rechts kan ook nogal ongenuanceerd uit de hoek komen, maar ja, rechts heeft wel gelijk.

Hier dus: www.costadelfzijl.com/fittie.jpg

feddomw | 05-10-10 | 17:10

@DeepDownUnderGrunn
Zijn stad-Groningers geen stedelingen dan? Ben zelf een Amsterdammer die nu in Groningen-stad promoveert en het verschil met 020 was echt zoveel kleiner dan ik dacht. Sinds dien wil ik t voor de Groningers opnemen bij dit soort gezwets door Amsterdammers ff op het hart te drukken dat ze zelf ook maar boertjes zijn, grote steden hebben we hier niet, ja of Nederland is één grote stad.

Ariel | 05-10-10 | 17:10

Mooi he, Internet!!

Leaque of Morons | 05-10-10 | 17:09

Werkelijk geschokt over dit non nieuws, vond de volgende mededeling werkelijk groots. amsterdam.sp.nl/kerngroepen/centrum/be...
Welke met Nederland begaan zijnde politieke partij volgt?

Bertus Brulbroek | 05-10-10 | 17:08

Parsons | 05-10-10 | 16:49

Je bent nog niet begonnen aan het boek van Martin Bosman? Hitler duiden is best moeilijk hoor...

boeglul | 05-10-10 | 17:06

DeepDownUnderGrunn | 05-10-10 | 16:38

Mag ik gokken, de Parkstad misschien...?

eerstneukendanpraten | 05-10-10 | 17:04

Hmmm....
Een minderheidskabinet gesteund door een partij die niet mee wil doen aan het democratische proces... 76 van de 150 zetels en we weten zeker dat 2 van de 76 zetels in bezit zijn van tegenstanders van deze coalitie... (waardoor een feitelijke minderheid het land regeert). Helaas snapt gemiddeld GS redacteur niet dat dat een beetje een rare balans oplevert en dat daar dus ge-eikel van komt.
Dan maar roepen hoe goed de nieuwe Rechtsche Wind (zeg maar eerder zachte briesje dat binnen nu en 3 maanden gaat aanwakkeren tot een killer cycloon) voor ons land gaat worden terwijl je in de tussentijd mensen afzeikt die hun vrijheid van meningsuiting gebruiken! Maar ach... dat GS het nieuwe platform wil worden voor De Rechtsche Nederlandse Sympatisherendes Boeroepers kan mij ook niet aan mijn Aersch rotten. Wat mij wel stoort is de eenzijdige berichtgeving.

afvaller | 05-10-10 | 17:04

je mag natuurlijk alleen de moslims met de nazi's vergelijken. Foei Groen Links, dat je je niet aansluit bij de nieuwe politieke correctheid.

janeedantoch | 05-10-10 | 17:03

mytec | 05-10-10 | 16:56

Ze is zelf ook uitschot, heb je haar wel eens horen praten?

eerstneukendanpraten | 05-10-10 | 17:01

Links is een slechte verliezer, wat een vervelende lui, ben blij dat ze effe niets te zeggen hebben! Trouwens, ik als werkende verdien gewoon te weinig om links te zijn!

Dr. Headshot | 05-10-10 | 17:01

Ik woon niet in Groningen of in Limburg... maar er is meer aan ontwikkelingshulp gedaan in de randstad en kijk eens hoe het erbij ligt....
Leuk mooi en schoon is anders, volgens mij weet BertBrussen weinig over Nederland buiten de randstad.

PierDrie | 05-10-10 | 17:00

Vorige week werd het hier toch ook al Bruin 1 genoemd? #snapdeophefniet

zeg maar jansen | 05-10-10 | 16:59

@Biff Eagleburger | 05-10-10 | 16:54
Zegt iemand die caps nodig heeft om zijn punt te maken...

Prof. D.A.H. Vintik | 05-10-10 | 16:59

Kom, we gaan op A-Safari.

Normpje | 05-10-10 | 16:57

voldemort | 05-10-10 | 16:51
Ach, Cohen gaf het "goede" voorbeeld al met de Noord-Zuid lijn, en Kok was er na Srebrenica ook niet vies van.

vermetel&consorten | 05-10-10 | 16:56

als ik aan 1 politicus in Groningen een hekel heb is het wel aan haar. zorgt alleen voor het uitschot van de samenleving, subsidie hier, subsidie daar.

mytec | 05-10-10 | 16:56

@Ariel Ik lig hier op de grond van het lachen , je maakt mijn dag nog beter vandaag, Als we nu eens alles wat we produceren in Grongen voor Grunn gebruiken zijn we allemaal schatrijk en zijn plaatsen als Amsterdam en Den Haag het nieuwe achterland waar ze hun hand op mogen houden bij Europa.
Meeste stedelingen denken dat ze super zijn , wij weten wel anders .

DeepDownUnderGrunn | 05-10-10 | 16:55

@A-Safari | 05-10-10 | 16:44

Nee nee, je ziet het helemaal fout. Commentaar is tegenwoordig verboden. De grote roerganger mag iedereen en alles voor knettergek, en nog meer, uitmaken, wordt al WOEDEND en ZIEDEND als de melk in de koffie linksom wordt geroerd, maar iedereen die het niet met Ome Greet eens is, is een linkse ophitsende communistische islamfaciliterende fascist en moet deaudt. Zoiets. Dus gewoon je bek houden, komt alles goed.

Biff Eagleburger | 05-10-10 | 16:54

Ze heeft wel wat van Ferrier.
#schepteenband

Napeauleon | 05-10-10 | 16:53

Zo zie je maar, er is geen Wallage nodig om toch misselijk te worden.

NoMinister | 05-10-10 | 16:52

@vermetel&consorten | 05-10-10 | 16:47
Klinkt als weglopen voor de verantwoordelijkheid.
Ze hebben er zelf een puinzooi van gemaakt en stappen nu maar alvast op?
Lijkt Wouter Bos wel.

voldemort | 05-10-10 | 16:51

@A-Safari | 05-10-10 | 16:44
U maakt alle zwitsals te schande, zoals Karin Dekker heel GL te schande maakt.

Prof. D.A.H. Vintik | 05-10-10 | 16:50

@A-Safari | 05-10-10 | 16:44
Een wethouder die op eigen houtje de samenwerking met andere partijen op lokaal niveau opzegt omdat het haar persoonlijk niet aanstaat dat er op landelijk niveau wordt samengewerkt met de PVV.
En dan een democratisch gekozen partij zonder pardon gelijkstellen met een partij massamoordenaars die de familie van een groot deel van je electoraat hebben uitgemoord?
Nee, je hebt gelijk.. Die is stabiel genoeg om een stad te blijven besturen...

vagehond | 05-10-10 | 16:50

@A-Safari | 05-10-10 | 16:44
Vind jij het kies dat een wethouder het nodig vindt om het ophanden zijnde kabinet te duiden met een verwijzing naar WOII? #raar

Parsons | 05-10-10 | 16:49

Ik dacht dat Groningen juist ontwikkelingshulp aan dorpjes zoals Amsterdam moest geven zodat de wannabe-metropolistische provinciaaltjes daar niet in de kou zitten.

Ariel | 05-10-10 | 16:48

Toch is er nog goed nieuws uit linksmenschland, Fatima Ezeltje-Tik is met de gehele fractie opgestapt uit de "Amster"Dam-oost deelraad wegens onenigheid met GL&D66. Nu maar hopen dat ze binnen de nationale politieke arena vergelijkbare ruzie gaan krijgen, het uitgelekte PvdA plan was daar al een mooi voorbeeld van, dat worden straks 4 jaren van een hopeloos versplinterde en intern ruziënde oppositie, een PVV die alle aandacht op zich eist en een VVD/CDA dat daardoor in alle luwte regeren kan, vergelijkbaar aan de wijze waarop CDA/CU dat nu doen.
www.nu.nl/politiek/2348821/pvda-stapt-...

vermetel&consorten | 05-10-10 | 16:47

A-Safari | 05-10-10 | 16:44
sshhh alleen joop.nl is Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend

Itastijl | 05-10-10 | 16:47

Sorry hoor maar ik zie niks verkeerds in haar Tweets. Ze geeft toch gewoon haar mening, of is dat voor "linkse mensen" verboden? Het vrije woord en de vrije mening, dat is toch waar heel deze Geen Stijl Site is op gebasseerd?? Volgens mij schoffeert ze niemand, zegt ze niks kwetsend, iets waar De Pruik nog iets van kan leren. Vind de hele toonzetting van het verhaaltje wat er omheen is geschreven, zoals de site ook pretendeert: tendensieus. Wat dat betreft chappeau! Oja, ik steem dus absoluut geen Groen Links!

A-Safari | 05-10-10 | 16:44

@ZDEV | 05-10-10 | 16:26
Als ze in Grunn een kraan dichtdraaien zit jij er de komende maanden niet zo warmpjes bij.

Buggert | 05-10-10 | 16:41

Hier wordt een linkse vrouw gedemoniseerd.

Itastijl | 05-10-10 | 16:41

Uiteraard leze men GL...

natte krant | 05-10-10 | 16:40

Nog even en ik geloof zomaar dat er elke dag weer een verse bos Anjers uit Geert z'n hol groeit.

Biff Eagleburger | 05-10-10 | 16:40

Ieder heeft het volle recht zichelf belachelijk te maken, hoe vaak dan ook. De partij van de armoedzaaiers krijgt er geen genoeg van. Ze zijn het nog niet beu.

natte krant | 05-10-10 | 16:39

Tja beter de vergelijking met Limoland dan dat ik het gevoel heb in het buitenland te wonen, zoals in Amsterdam of Rottjeknor. Ik ben trots op mijn mooie Groningse land.
Wat betreft Groenlinks als je in Groningen woont leer je die gasten links te laten liggen. Is er makkelijhk alles wat Groenlinks of kopje PvdA heeft in de krant , niet lezen.

DeepDownUnderGrunn | 05-10-10 | 16:38

ik durf te beweren dat haar g-spot toch echt rechts zit.

Abugreip | 05-10-10 | 16:37

Prof. D.A.H. Vintik | 05-10-10 | 16:34
Verder dan dat komen ze niet in Groningen...
De linkse kerk doet er boehoe en heeft niet de zelfreflectie om in te zien dat de kiezers zich gewoon tegen ze keren...

ZDEV | 05-10-10 | 16:35

kakistos | 05-10-10 | 16:32

Was je erbij soms? Of zat je nog aan het oostfront?

brutus68 | 05-10-10 | 16:35

@ZDEV | 05-10-10 | 16:27
Doet het weer.
Uiteraard "maar Wilders vergelijkt de koran met Mein Kampf"-reacties eronder.
*zucht*

Prof. D.A.H. Vintik | 05-10-10 | 16:34

Man man, wij Groningers aten geen bloembollen. In plaats van praatjes produceren wij voedsel. Wij moesten die randstedelingen voer sturen, anders waren er nog veel meer verhongerd.

kakistos | 05-10-10 | 16:32

Rariteitenkabinet; Blond 1; Bruin 1; Weird Guilders 1; Single 1; Marky Marc 1; Indo 1; Symboolkabinet; Burkabinet; Gegijzeld Kabinet; Limbo 1; Tussenkabinet;
KZV -kabinet zonder visie.
Waarschijnlijk bestaat het te kort om er een naam aan te hangen.

Sir EnemA | 05-10-10 | 16:31

Gelukkig werd Femke's linkse lente uiteindelijk Rutte's rechtse herfst.
Laat dat samenraapsel van communisten, terroristen, beroeps-charlatans en leugenaars lekker meehuilen met de wolven. En negeer ze.

Zeddegeizot | 05-10-10 | 16:30

Hey we willen niks met deze links hoer te maken hebben in Groningen.... wat nou ontwikkelingsgebied....

Be de Laer | 05-10-10 | 16:29

Jeblijftjeverbazen | 05-10-10 | 16:17
Bert heeft uigevonden dat het een ideaal medium is om ruzie te maken, sindsdien is hij er niet weg te slaan.

Harry Turtle | 05-10-10 | 16:29

Ze oogt stukken bruiner dan de blonde Geert.

Causa Sui | 05-10-10 | 16:29

Groen links is toch de partij van schorremorrie als RaRa man Wijnand Duyvendijk??

baanaru | 05-10-10 | 16:27

Prof. D.A.H. Vintik | 05-10-10 | 16:25
Ghehe, een mooie tekstuele verbloeming voor 'holy fuck we zijn overloaded!'

ZDEV | 05-10-10 | 16:27

@Onderbuik | 05-10-10 | 16:02
Meer dan u waarschijnlijk, hij heeft zijn basisschool wel afgerond.

illuvatar | 05-10-10 | 16:27

Het valt me op dat het vooral Groen Linksch is dat zich voortdurend bedient van schofterig taalgebruik. Als het over hufterigheid in de samenleving gaat staat Groen Linksch weer eens voorop. Paradoxaal genoeg betichten ze anderen daar altijd van... O tempora o mores !

Marcus Porcius Cato | 05-10-10 | 16:26

In Groningen leeft driekwart van de bevolking van subsidie, uitkering of lui overheidsbaantje. Als het niet meer is. Studenten, uitkeringstrekkers, grote culturele en welzijns-soepsidiekliek, ambtenaren, ambtenaren, ambtenaren.
PvdA-stemmers en GroenLinks stemmers die nog nooit hebben gewerkt voor hun geld. Kwestie van de kraan dichtdraaien, dan piepen ze wel anders.

ZDEV | 05-10-10 | 16:26

Het is omdat zelfs in Groningen hexenverbrandingen tot voltooid verleden tijd behoren, anders had het er somber uitgezien voor deze dame. Aan de andere kant: het domme gekakel en het erbij slepen van Hitler, WO2 en andere achterlijke vergelijkingen van dit soort wereldvreemde types blijft een hoog amusementsgehalte houden.

brutus68 | 05-10-10 | 16:26

@ZDEV | 05-10-10 | 16:13
'Wegens onderhoud is deze website momenteel niet bereikbaar. Wij verwachten binnen enkele minuten weer bereikbaar te zijn. Onze excuses voor het ongemak.'

Prof. D.A.H. Vintik | 05-10-10 | 16:25

Jeblijftjeverbazen | 05-10-10 | 16:17
Mensen met een beetje IQ zetten niks op Twitter, maar blijven er verre van.
Twitter is volledig overbodig.

Heau even | 05-10-10 | 16:25

-weggejorist-

chiloh | 05-10-10 | 16:24

... elke lelijke provinciaal pijlsnel in t acht uur journaal, met een anti_wilders verhaal....

qui?moi? | 05-10-10 | 16:23

@ Superior Bastard | 05-10-10 | 16:21
Dus volgens u is ze volledig achterlijk.
Nou, dat is dan helder.

Multiflauwekulti | 05-10-10 | 16:23

Ze is vies, Patrick.

Klokkie | 05-10-10 | 16:21

Ach Grunn, met het meest linkse college denkbaar. De flatscreens en witgoed worden de minima gewoon door de strot geduwd.
Deze mevrouw is daar slechts bekend om haar nepotisme met betrekking tot het verkeerscirculatieplan en haar bijbehorende dikke auto.
Zo, nu heeft uw Bastard ook eens geroddeld.

Superior Bastard | 05-10-10 | 16:21

Jongens, wat te denken van de collectieve campagnes:
Islam is fascisme, Links drijft erop, Hitler was een socialist, en Eurabia.
Dat waren naturulijk geen godwinnetjes omdat die uit de hoek van de nieuwe integereverzetshelden kwamen?

Einde van de Domheid | 05-10-10 | 16:19

Napeauleon | 05-10-10 | 16:16 \
LOL!

blikjegrolsch | 05-10-10 | 16:18

kijk, als ze nou ongelijk had, dan begreep ik dit gedoe erover.

S. Polak | 05-10-10 | 16:18

Dom Wijf

aderkalkballenbroek | 05-10-10 | 16:17

Een jaar of twee, drie geleden was Twitter nog een nutteloos speeltje voor mensen met een paarse broek volgens GeenStijl

Vandaag de dag is het zo ongeveer de grootste bron voor GeenStijl.

Gelukkig is er eindelijke een medium die de werkelijke gedachten van veel mensen bloot legt. Het is tevens een soort van IQ meter. Mensen met een beetje IQ denken nog eens na wat ze op Twitter zetten.

Deze dame scoort op het laatste niet al te best. Ze is gelukkig in goed gezelschap van bijvoorbeeld politiecommissarissen.

Jeblijftjeverbazen | 05-10-10 | 16:17

Ze zegt overigens niets anders als die oude mevrouw van het CDA die overschreeuwt werd door drammer Camille 'Wachtgeld' Eurlings.

Einde van de Domheid | 05-10-10 | 16:17

De stad Groningen èn het gebruik van internet in één context.
Da's eng.
What's next, riolering, kabeltelevee, het wiel?!

Napeauleon | 05-10-10 | 16:16

Een partij die terroristen in haar gelederen duldt moet zijn smoel houden over andere democratisch gekozen bewindslieden.
Tot nu toe hebben de aanhangers van GL meer schade en ellende aan de nederlandse maatschappij dan de tokkies van de PVV.
Krakers, milieuactivisten, dierenactivisten, anti-globalisten, Duivendakjes...
Als er een partij methodisch fascistisch genoemd moet worden, dan is dat GroenLinks wel.

vagehond | 05-10-10 | 16:16

Hou toch op met dat gejammer als er eens iemand anders de waarheid schrijft.

leverworst | 05-10-10 | 16:16

Hoe harder de linkse retoriek, hoe langer Laars 1 stand zal houden.

Parsons | 05-10-10 | 16:16

Demoniseren. demoniseren demoniseren demoniseren........
Je kunt stoppen Bert.
Tis gedaan....

Einde van de Domheid | 05-10-10 | 16:15

Normpje | 05-10-10 | 16:10

Mee eens, zie mij tegel van 16:13. Had die van jouw pas later gelezen...

eerstneukendanpraten | 05-10-10 | 16:14

Na een tijdje wordt de kleur Groen(links) ook Bruin. Dan zijn ze opgebloeid. Hopelijk komt die tijd voor deze troela Schnell!

Bergamo | 05-10-10 | 16:14

Minder prettig dat Groenlinks in die Coalitie zit !!!!

vlammenman | 05-10-10 | 16:14

Ik zou haar wel even een (spreekwoordelijk) duwtje willen geven vanaf de Martinitoren. Nietsche zei niet voor niets: wat valt moet je ook duwen!

eerstneukendanpraten | 05-10-10 | 16:13

Waarom krijgt die madam 'klapjes' van burgemeester Rehwinkel ?

mag je gewoon niet meer zeggen (of for godsake 'tweeten') wat je denkt als je dat zo denkt?

Of is er ook een verbod ingesteld om een beetje leuke en gezellig te polariseren en wat leven in de brouwerij te brengen...? Nou dan weet ik wel een tijd waarin dat ook verboden was en iedereen die iets verkeerd Twitterde direkt tegen de Muur ging;
Dat was de tijd van de Duitse bezetting van '73-'77 en toen was iedereen ook dolblij toen daarna de Canadezen ons kwamen bevrijden...

RM-rf | 05-10-10 | 16:11

@reade romke | 05-10-10 | 16:09
Het was op PowNed, dus het is waar...

da wizard | 05-10-10 | 16:10

Je zou toch denken dat deze groen linkerd wat beters te doen heeft. Krakers knuffelen ofzo

Capy | 05-10-10 | 16:10

Als ze rottenberg nu had geretweet, dan was er wel werk van gemaakt.

blinde kip | 05-10-10 | 16:10

Gooi haar maar in het niets boven Groningen.
Met de Waddenzee hebben die Groen-Linksers wel wat.

Normpje | 05-10-10 | 16:10

Ach, als ze iets meer visie had gehad dan had ze natuurlijk niet bij GL gezeten, de partij van W. Duijvendak en R. Danen.

uninvited guest | 05-10-10 | 16:09

Iedereen noemt het toch Bruin 1...

da wizard | 05-10-10 | 16:07
Bertbrussen wel, en dat vind ik een schande!

reade romke | 05-10-10 | 16:09

Heerlijk deze bruine reactie van Wilhelmina k-tje voor het nieuwe parelgrijze kabinet.

bosbaan | 05-10-10 | 16:09

Dit soort personen zijn achterlijk in mijn ogen, zeker wanneer ze uit groningen komen (en al helemaal hun klep dicht moeten houden). Overigens niet alleen door de constante godwins, maar vooral dat het keer op keer die Groenlinks/PvdA figuren zijn die er geen bal van snappen.

Jezweetzelluf | 05-10-10 | 16:08

Iedereen noemt het toch Bruin 1...

da wizard | 05-10-10 | 16:07

Limburg, hihi

WeesFatsoenlijk | 05-10-10 | 16:07

Een Twitter-verbod voor politici.

chop46 | 05-10-10 | 16:07

Bloembollen moet eigenlijk suikerbieten zijn. Anders dan heb je gelijk door dat iemand uit de randstad het heeft geschreven.

königsberg | 05-10-10 | 16:06

Mag ik Bert een aanwinst voor Geenstijl noemen? Ja!
Onze twitterkoning!

plastic zakje | 05-10-10 | 16:06

@Fuckje
Oh, je was er al..

nogeentjedan | 05-10-10 | 16:05

Wij vinden deze uitspraken rancuneus, onverkwikkelijk en zeer onverstandig"
Ik zeg dit is HAATZAAIEN.
Heb al aangifte gedaan tegen deze dame.
Nou wil het OM godverd... niet gaan vervolgen.

joopwil | 05-10-10 | 16:05

Fuckje kom er maar in.

nogeentjedan | 05-10-10 | 16:05

Lekker laten twitteren en geen aandacht aan schenken, gaat vanzelf over.

Karel Kruizenruiker | 05-10-10 | 16:04

Grappig, preventief al wat mirrors gemaakt :-)

woefdrammer | 05-10-10 | 16:04

Waar het hart vol van is daar loopt de mond van over - dan heb je al gauw een bruine kijk op de wereld.

spuitje11 | 05-10-10 | 16:04

who cares wat die muts twittert.

sjongejonge123 | 05-10-10 | 16:03

Het gehele stadsbestuur van Grunn is één groot braakmiddel.

fuckje | 05-10-10 | 16:03

Ik heb ontzettend het gevoel dat ik dit stuk al een keer heb zitten lezen...
Déja vu, zogezegd.

Tante Kaatje | 05-10-10 | 16:02

De Godwins gaan ons nog wel veel vaker om de oren vliegen na vandaag.

Shadow112 | 05-10-10 | 16:02

Ze citeeerd Rottenberg, dan ben je toch best ver heen, wat heeft die man nu gepresteerd behalve roepen vanaf de zijlijn...

Onderbuik | 05-10-10 | 16:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl