achtergrond

Geenstijl

Heren van de bruine ster

Bukt u even?Respect voor onze columnist StarF*cker. Meneer heeft afgelopen week zijn pols gebroken. De breuk was dusdanig ernstig dat hij hiervoor gisteren is geopereerd. Het heeft hem er echter niet van weerhouden een column door te sturen, getikt met 1 linkervinger. Kijk, dat noemen wij nog eens mentaliteit. Want hij mag dan even in de lappenmand zitten, zijn scherpte is hij niet verloren. Vandaag is het de beurt aan de heaumeaux die, terwijl zij vrouw en kinderen hebben thuis zitten, genegenheid zoeken in de bosjes langs parkeersplaatsen. Heren, bukt u even. Niet letterlijk, maar figuurlijk. U kunt wat StarF*cker betreft aan het butagas...



Parkeerplaats homo’s zijn viespeuken.

Deze week. Een parkeerplaats in de buurt van Eindhoven. Ik hoge nood. Snel een boom gevonden en wat ik daar zag deed mij denken aan de ranzige seks in dat lachwekkende programma van Menno Buch op Veronica. Pakweg 10 meter verder schokten twee witte harige billen heen en weer ontsierd ook nog eens door zwerende puisten. Op zijn knieën ervoor zat een iel mannetje dat twee mannen tegelijk bevredigde. En dat om 10 uur 's-ochtends als bij de meeste mannen de storm van de ochtenderectie toch wel is gaan liggen.

Het schouwspel was treurig. Hier zochten mannen in het geniep naar het soort seks dat thuis blijkbaar niet te vinden is. Overal rond diezelfde parking lagen de tissues en de condooms als stille getuigen van stiekeme opwinding. Want de bruine ridders in het struikgewas zijn in meer dan 1 opzicht viespeuken. Nu heb ik homo’s onder mijn beste vrienden en ik weet dat die niet in Brabantse bossen hoeven te lopen om af en toe de hormonen door het lijf te laten gieren. Dus beste critici: ik ben voor homo’s, maar niet in het openbare struikgewas. Ga trouwen. Ga voor mijn part voor lul staan in de Gay-Parade, maar val mij en miljoenen anderen niet lastig met jullie mallotige behoefte om af en toe sperma te laten druipen op dennennaalden.

Terug in de auto ben ik eens wat gaan bellen. Hoe behoeftig moet je zijn om je Opel Kadet met kinderzitje en "denk aan mij"- foto van een echtgenote te parkeren op een parkeerplaats en daar je jongeheer laat verwennen door gelijkgestemden. Ik begrijp nu ook hoe die PSV-topman Fons Spooren te werk is gegaan in het godbetert Anne Frank plantsoen. Bij sommige parkeerplaatsen is het zelfs dringen om een parkeerplaatsje. Vervolgens nemen de al of niet stiekeme homo’s bezit van ieder bosje en worden argeloze bezoekers getrakteerd op goedkope flirts en stiekeme aanblikken van seksueel actieve idioten die uit lafheid trouwen, maar er vervolgens niet voor terugdeinzen in de volle spotlights de herenliefde te bedrijven.

Een paar jaar geleden was Rijkswaterstaat de overlast op een parking tussen Heerlen en Maastricht zat. De bruine ridders kwamen zelfs met campers en Kipcaravans om hun jongeheer te behagen. Toevallige bezoekers hadden uitzicht op ranzigheid met mond en handen. Nou, toen was de wereld te klein en kraaide een dergelijk Limburgse nicht iets over rechten. Ja, aan me hoela! Ik ga ook niet onder de brandende zon met pakweg "Claudia is leuk" de liefde in alle hevigheid bedrijven op een Limburgse parking. Val niet heel het land lastig met jullie behoefte aan anonieme seks in het openbaar. Een recht is ook dat ik niet tegen mijn zin op openbare gelegenheden geilende homo's aantref.

Dit type nichten kan wat mij betreft aan het butagas. Zij misbruiken hun claims op vrijheid om anderen hun achterbakse seks op te dringen. Want moeder-thuis is er alleen als alibi. Mijn voorstel is om in iedere provincie voor deze puddingbuks-schutters een afwerkplek te realiseren op een vuilstort. Want meestal is de nood zo hoog dat deze viespeuken een dusdanig dierlijk gedrag vertonen dat ze de subtiele nuances uit het oog verliezen. En ratten als toeschouwers past meer bij dit soort bruine ridders.

En nog wat: de meeste echte homo’s hebben het volgens mij ook niet op smoezelige kereltjes op de openbare parkings. Zij hoeven zich niet achter struiken te verbergen. Iedereen weet wie ze zijn en wat ze zijn. Dat is pas echte vrijheid!

StarF*cker

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.