Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Web 2.0 dingetje NCRV faalt hard

mira.pngOk, iedereen die na dit topic nog durft te beweren dat de publieke omroep niet web 2.0 wil zijn krijgt een ban. Kijk dan wat die onwijs kewle nieuwe media-dudes bij de NCRV verzonnen hebben! ELK, maar dan ook ELK karakter uit hun nieuwe dramaserie In Therapie heeft een eigen Twitter accountje waarop ze ons deelgenoot maken van hun zielenroerselen. Lekker meelezen met de acteurs dus. Of acteurs, dat zijn het eigenlijk niet. Want wat u leest is niet het gebabbel van de cast maar van de Echte Mensen uit de serie! Snappie? Hier, die hoofdrolspeler Paul Westervoort heeft zelfs ook nog een eigen fake-website en een fake-LinkedIn account. Good job NCRV stagiaire, als dit de boel niet geloofwaardig maakt dan weten wij het ook niet meer. Beetje jammer alleen dat karakter Mira de laatste tijd een beetje in de war is. Mevrouw is de supervisor van opper-psych Westervoort maar lijkt ze zelf ook niet helemaal op een rijtje te hebben. Check Die Tweets Dan! Hallóóó NCRV, hoort dit er bij? Dit karakter neemt een loopje met jullie... Denk eens aan de achterban, leden enzo? Kunnen die hier ook om lachen? Nou ja. Zien of het inmiddels weer wat beter gaat met onze Mira kan maandag op Nederland 2.

Reaguursels

Inloggen

Lompe Loel | 02-08-10 | 19:18

Vooruit, laat ik eens rationeel reageren i.p.v. met den onderbuik ;-) Overigens hebben we dit topic nu geheel voor onszelf :)

Helaas ben ik niet op de hoogte van de privéomstandigheden van alle reaguurders (en wil dat eigenlijk zo wel houden ;-)) dus dat kun je mij niet echt kwalijk nemen. Nu ik dat wel van je weet: complimenten voor je Nederlands: pokketaal om te leren als buitenlander.

Voorderest zal ik eens niet ingaan op je plaagstootjes en het eens over een andere boeg gooien. Ik ben het met je eens dat het huidige publieke bestel zoals we dat in Nederland kennen, op de schop mag/moet (net zo krom als dat de gemeenschap voetbalclubs uit het betaalde voetbal overeind dient te houden) Waar vroeger een staatsbehoefte werd vervuld met de PO, is het zenderlandschap (en de bijbehorende markt) nu dermate dat de PO best een gedeelte de eigen broek kan ophouden. Het enige waar van mij nog subsidie naar toe mag zijn de opvoedkundige uitzendingen, de rest (zoals inderdaad 'in therapie') mag van mij zonder mijn centjes op poten gezet worden. Champions League voetbal bij de publieke ? Leuk, maar als je hoort wat voor bedragen ervoor worden betaald........

En als laatste: Tegels zijn (in mijn beleving) de comments die mensen hier plaatsen.

En ach, ik mag graag de hand schudden met diegene die zich sportief wensen op te stellen......... dus bij deze !

Twansel75 | 02-08-10 | 20:03

Twansel75 | 02-08-10 | 18:04
Als je hier wat vaker op Geenstijl kwam zou je weten dat ik Amerikaan ben en pas 4 jaar in Nederland woon voor mijn werk.
Ik heb toch zeker wel recht op een aantal spel en grammatica fouten? Of wil je doorgaan in het Engels en wijs ik je op je fouten? Ik wil u wel eens in 4 jaar tijd een taal zien leren spreken en schrijven.
Daarbij is het natuurlijk redelijk flauw om iemand die je dus niet kent op dit soort dingen af te rekenen.
Maar je kan blijkbaar niet anders. (Je moet trouwens je eigen spellings check misschien eens nakijken. Wat zijn tegels? Je gebruikt dit woord overal...)
-
En je hebt gelijk. De BBC maakt inderdaad kwaliteiten programma's net zoals de ARD, ZDF en de Belgische publieke omroepen.
Dit laat alleen nog duidelijker zien waarom de Nederlandse publieke omroep gestopt moet worden.
Dank voor deze conclusie en zeer effectieve doodslag voor de Nederlandse Publieke omroepen;-)
-
En u zegt u bent niet tegen de commerciële… Waar zeg ik dat u dat bent?
Ik zeg dat u me beticht van een commerciële rakker te zijn. En dat was een antwoord op deze zin van u: 'Is wellicht wat vertrouwder voor zo'n commerciële rakker als jij !'
U moet echt eens leren lezen.
En nu niet zo boos worden en zo tieren. Het gaat in een discussie niet om winnen of verliezen, daarom verliest u ook uw fatsoen en schiet van de hak op de tak en begint met persoonlijke aanvallen.
Ademhalen, tot 10 tellen en hand geven.
Ik dank u voor de geweldige conclusie die u heeft gegeven. Zijn we het blijkbaar toch eens geworden op een vreemde manier...

Lompe Loel | 02-08-10 | 19:18

Lompe Loel | 02-08-10 | 17:17

Echt, jouw reacties zijn náást de vele vauten ook nog eens doorspekt met aannames, zowel tegen mij als tegen de PO.

Daarnaast: iemand die het amusementskanaal zoals Discovery "hoogstaande kwaliteit" noemt, is ook niet serieus te nemen. De gemiddelde docu aldaar staan bol van de aannames (maar dat zal jou dan wel weer aanspreken) en kunnen niet op tegen docu's van pak-em-beet de BBC, wat in mijn optiek wél een kwaliteitszender is.

Trouwens, ik raaskaal helemaal niet tégen de commerciëlen (wederom een aanname), ik werd alleen strontziek van dat omhooggelik van je wat betreft de commerciëlen. Lezen is ook een vak, doe zelf eens alles nalezen......

Ik steek verder geen tijd meer in een pauper die zaken maar half uitzoekt en van halve waarheden hele leugens maakt en maar vanalles aanneemt.

Twansel75 | 02-08-10 | 18:04

Lompe Loel | 02-08-10 | 17:02

Nogmaals: waar blijft je tegenargument dat de amerikaanse variant van de serie NIET gejat is ? Dat was toch de kern van onze discussie ? Dat je ervanaf probeert te komen met non-argumenten en betogen die totaal geen hout snijden, is leuk maar dat ontslaat je niet van het feit dat je mij daar nog gewoon antwoord op mag geven, of gewoon mag zeggen "goh, ik zat er overduidelijk naast..... HBO heeft die serie óók maar gewoon gejat" Dat ik je daar op wijs mag je best kinderachtig vinden hoor, je doet je best maar.

Enne.... ik heb mijn (en jouw) tegels nogmaals doorgelezen, erg vermakelijk op zo'n regenachtige dag ! Maar lees gerust ook je eigen reacties na, simplist. Je doet je nick meer dan eer aan en schrijf jezelf eens in voor een curus "hoe geef ik antwoord op een vraag en laat ik wollige reacties achterwege"

Twansel75 | 02-08-10 | 17:56

Twansel75 | 02-08-10 | 16:47
En wat is dat toch met dat SBS6 dat u maar blijft gebruiken?
Door SBS6 elke keer te noemen als vergelijk met de Publieke omroep doet u hetzelfde als twee hele slechte lokale coverbands met elkaar vergelijken terwijl ik het over de Rolling Stones heb.
Nederlanders kunnen gewoon geen tv en films maken. Of het nou de Publieke omroep is of SBS6. Zelfde niveau, zelfde bagger.
Daarom nogmaals het advies; Lees mijn reacties eerst eens goed voordat u met uw linkse anti commerciële flauwekul begint te blaten.
Want rechts kan u niet zijn met zo'n afkeer van marktwerking. Maar wellicht bent u ook zo'n Havo mannetje die dit allemaal niet zo goed begrijpt.

Lompe Loel | 02-08-10 | 17:17

Twansel75 | 02-08-10 | 16:47
U blijkt met de reactie meer kinderachtig te worden en totaal niet meer in staat inhoudelijk nog iets toe te kunnen voegen.
Je gaat nu peens lekker de hele discussie verdraaien om je onzinnige stelling dat de serie kwalitatief goed is niet meer te hoven verdedigen.
Beetje jammer.
Ik wens je veel wijsheid toe in de toekomst.
Enne... Lees alle reacties van jezelf nog eens na, dat kan wel eens helpen.
Groeten, van deze commerciële rakker die godzijdank geen belasting in Nederland hoeft te betalen om mensen als jou door het leven te kunnen trekken.

Lompe Loel | 02-08-10 | 17:02

Lompe Loel | 02-08-10 | 16:10

Moehahahaha, ik links ? Voor iemand die zich afzet tegen aannames/dingetjes in de mond leggen doe je er zelf een behoorlijk aantal: zo ben ik dus volgens jou links, vind ik de serie 'zeer goed' (ik heb het in werkelijkheid over 'redelijke uitvoering' : zie tegel van 13.47) en heb ik weinig smaak omdat ik een aantal programma's van de PO wel prima kan behappen.

Daarnaast hoop je met het quoten mij een hak te kunnen zetten: jammer, het uit zijn context rukken van teksten is eerder misselijkmakend dan dat het je 'betoog' kracht bijzet.

En HBO niet genoemd tegen mij ? Zie je eigen tegel van 10:05. Iets met korte termijn-geheugen en probleem, lijkt me. Maar dat mag ook wel aangezien u de SBS6-zender-achtigen tot heilig heeft verklaard.

Daarnaast heb jezelf als eerste in je tegel (gisteren om 10:17) iets verklaard waarvan ik heb aangetoond dat het complete nonsens is. HBO heeft helemaal niets zelf bedacht, maar de serie 1-op-1 overgenomen van het Israelische 'BeTipul'. Dáár ging mijn punt richting jou over, niet over je obsessieve drang om tegen het PO aan te trappen. Maar wonderbaarlijk heb ik je over de origine van de serie dan niet meer gehoord, want je zal maar eens je ongelijk moeten toegeven.

Nog een goede tip: je hoeft de PO-zenders niet op je TV te programmeren. Scheelt je een hoop frustratie ! En zal ik trouwens tussen de tegels door wat reclame maken ? Is wellicht wat vertrouwder voor zo'n commerciële rakker als jij !

Twansel75 | 02-08-10 | 16:47

Twansel75 | 02-08-10 | 13:47
Mwoa, de commerciëlen werken ook heel hard om geld te verdienen waar ze series mee aankopen.
Het is de publieke omroep die miljoenen per jaar over de balk gooit die ze is GEGEVEN! Waar ze de ene middelmatigheid na de andere mee maken.
En de VPRO was inderdaad 20 jaar geleden toen er bijna geen netten waren best wel spannend om naar te kijken. Nu dus niet meer.
Zomergasten is ziekenhuis televisie. Ik bedoel tv. Echte tv maken. De publieke omroep heeft er een handje van zichzelf als goed en slim neer te zetten terwijl het gemiddelde niveau niet hoger komt dan Havo.
En dat jij al zegt dat een programma moet kunnen 'groeien' bij de publieke omroep.
Je hebt helemaal niets begrepen van mijn betoog tegen deze geldverslindende subsidie machine waarmee middelmatige regisseurs en ander volk aan het werk worden gehouden.
De publieke omroep gebruikt belastinggeld om programma's te laten 'groeien'.??????
Heb je wel een idee hoe erg en sneu dat wel niet klinkt?
En ga niet alles omdraaien hier.
-
Verder heb ik het nooit over SBS6 gehad. Ik heb het over kwalitatieve commerciële omroepen als National Geographic, Discovery Chanel, CNN, Animal Planet, History Channel, etc gehad. Maar daar gaat u weer niet op in.
Ook heb ik HBO nooit tegen u genoemd. U probeert me allemaal woorden in de mond te leggen om maar geen inhoudelijke discussie te hoeven voeren.
-
Maar blijkbaar heeft u zelf zo weinig smaak en vermogen om iets te beoordelen dat u werkelijk de kwaliteit van deze tenenkrommend slechte serie als zeer goed ziet…
Maar misschien moet u volgende keer op de JOOP.NL gaan reageren. Daar zullen mensen als ik u niet lastig vallen. Ze hebben daar een goed censuur beleid dat de zwakkere linksch mensch in bescherming neemt. U zult daar enkel ziels genoten vinden. Een stuk of 12 geloof ik zijn het er. Ook weer allemaal van publiek geld natuurlijk.
-
En natuurlijk wat u betreft einde van deze discussie. Zover je dit ene discussie kon noemen.

Lompe Loel | 02-08-10 | 16:10

Lompe Loel | 02-08-10 | 11:49

Mwoa, de commerciëlen hebben dan ook het geld om (dure) series aan te kopen. En vaak zijn ze kwalitatief niet beter dan wat er op de PO te zien is, of je moet Gooische vrouwen, Popstars, Holland got Talent, Big Brother, Jensen en nog meer van zulks beschouwen als Neerlans beste TV-aanbod. Hetgeen wat van niveau getuigt, is vaak of een aangekochte serie of (inderdaad) een opgekochte format.

En ik met dooddoeners een discussie winnen ? Nee hoor, ik weerleg gewoon de punten waarmee je denkt sterk te staan, terwijl ze werkelijk nergens op slaan. En 1 programma noemen die kwalitatief boven het gemiddelde uitkomt ? Zomergasten, heerlijk trage TV waar nog tijd genomen wordt voor de gast en soms (onbekende) juweeltjes laat zien. En ook nog eens een origineel concept ook, wat absoluut niet interessant is voor de commerciëlen want te traag en te weinig ruimte voor sponsoring.

En daarmee hebben we ook direct het heikele punt van de PO en de commerciëlen. Die laatste laten alleen zien wat de grote massa wil zien of waar grote adverteerders achter zitten. Voetbal International is nog wel het beste voorbeeld ervan. De PO hebben zich in het verleden met een VPRO en BNN en nu met een PowNed al bewezen om risico's te durven nemen.

Het hele grote verschil is dat bij een PO een programma kan groeien/zender, terwijl programma's bij de commerciëlen er direct moet staan. Zoniet, dan is het binnen enkele weken van de buis. Ooit ook wel eens afgevraagd hoelang BNN als zelfstandige (commerciële) zender had geleefd ? Of had PowNed een kans van slagen gehad als commerciële ? (Remember Talpa ? )

En om weer de discussie terug te voeren op jouw 'houtsnijdende' argumenten: 'In therapie' is een redelijke uitvoering van het orgineel, wat ook nog ter completering LinkedIn en Twitter gebruikt voor wat meer achtergrondinformatie van de hoofdpersonen. Dat een HBO er meer van kan maken heeft natuurlijk te maken met het geld wat erin wordt gestoken aan de overkant van de plas (HBO is ook rete-commercieel) Daarnaast heb ik je er al op gewezen en aangetoond dat HBO de serie ook klakkeloos overgenomen heeft zonder enige creatieve toevoegingen (zou dat wellicht niet mogen ?), terwijl jij het tegendeel beweerde......

En ach, u had natuurlijk liever gezien dat SBS6 de format had aangekocht ? Starring Geer Joling als nichterige therapeut ! 'In Geerapie' ? Om te giiiiillen zo leuk ! Nee, ik vind de serie prima zo, wat mij betreft einde discussie......

Twansel75 | 02-08-10 | 13:47

Twansel75 | 02-08-10 | 11:24
Ik vind de commerciële zenders een stuk kwalitatiever: National Geographic, Discovery Chanel, CNN, Animal Planet, History Channel, Comedy Central, MTV, etc. Zijn er teveel om op te noemen.
Allemaal redelijk originele en zeer kwalitatieve programma's waar de PO een puntje aan kan zuigen.
Die drie commerciële zenders in Nederland behoren tot hetzelfde niveau als de Publieke omroep. Werkt ook hetzelfde pauper volk.
Het gaat erom dat de Nederlandse burger belasting betaald (en dat is niet weinig) voor onzin als de publieke omroep. Het is van de gekke dat er in dit land nog steeds een publieke omroep bestaat terwijl het aanbod zenders bovenmatig veel is en de kwaliteit op de meeste commerciële zender vele malen hoger is daad die van de PO. Dat ze dan maar lekker op hun eigen benen leren staan en ook eens voor hun eigen inkomsten gaan zorgen.
Dan MOETEN ze wel kwaliteit leveren en MOETEN ze wel 70% van hun middelmatige werknemers (eigenlijk ambtenaren) ontslaan en hiervoor talent gaan aannemen.
Ik heb dus niet eens een hekel aan gejatte programma's maar een hekel aan middelmatigheid. En daar loopt de PO van over.
Slecht jatten, hoe bedenken ze het? Als je jat maak je het beter maar niet slechter. En ik heb de PO nog nooit iets beter zien doen want het zit niet in het bloed van calvinisten om goede tv en films te maken. En bij de PO is het dubbelop want daar heb je dus calvinisten die ook nog eens ambtenaar zijn. En die zullen dan even creatief gaan doen?!
En al mijn standpunten snijden hout.
Noem er dan eens een die dit niet doet i.p.v. met zo'n dood doeners een discussie proberen te winnen.
Noem me 1 programma dat zo'n hoge kwaliteit heeft dat geen andere zender kan evenaren zoals Discovery of een ander commerciële zender.
Het spijt me voor jou dat je je baantje als ambtenaar dan kwijt bent. Maar niet iedereen is met talent geboren. Dan maar een vak leren. Toch?!
Afschaffen die middelmatige socialistische spruitjes lucht zenders.

Lompe Loel | 02-08-10 | 11:49

Lompe Loel | 02-08-10 | 10:05

1. En net zo min dat er iets origineels is bij de commerciëlen. Maar zo werkt het nu eenmaal bij de televee. Formats worden, indien succesvol, doorverkocht. Dat is niet iets van de laatste tijd maar is er al vanaf het begin dat men televisieuitzendingen brengt. Of dacht je nou echt dat bijvoorbeeld het rad van fortuin Nederlands is ?

2. Och, zullen we pulp als GTST, OnM, Lingo en andere (Nederlandse) zooi maar gewoon ineens negeren ?

3. Maar natuurlijk, ik ken de serie(s) ook en vergelijk maar eens beide (Nederlandse en Amerikaanse) eerste afleveringen. Succes met het tellen/vinden van de verschillen, die zijn echt nihil ! Daarnaast staat er op Wikipedia over de Amerikaanse versie 'InTreatment' het volgende: 'The program's format, script and opening theme are based, often word for word, on Hagai Levi's successful Israeli series BeTipul, which won every possible award for a drama series in the Israeli Academy Awards.' en.wikipedia.org/wiki/In_Treatment

4. Ik denk dat het een wereld van verschil had gemaakt, maar da's mijn mening :)

5. Als je zo'n hekel hebt aan 'nagemaakte' programma's is mijn bindend advies om de televee maar uit te laten. Zowat elk programma/format op de Nederlandse TV is aangekocht vanuit het buitenland.

6. Net zo min als dat de NCRV iets 'gejat' zou hebben. Jij hebt die term zelf aangebracht en slaat werkelijk nergens op. De NCRV heeft nooit beweerd dat het een eigen idee is trouwens.

De NCRV/HBO hebben gewoon een format aangekocht en de producties/format staat zelfs onder supervisie van Sheleg Productions. Kortom, de NCRV/HBO moeten zich wel houden aan het format, waarbij alleen lokale verwijzingen/gebruiken aangepast mogen worden.

Dat Hagai Levi óók excecutive is bij de Amerikaanse versie doet daar niets aan af, sterker nog, die gast gaat gewoon cashen in de States omdat er meer seizoenen gepland staan dan in Israël.

Je hele betoog mist gewoonweg bodem voor je standpunt over de PO. Je mag ze best afzeiken, maar doe dat dan wel met standpunten die hout snijden.

Twansel75 | 02-08-10 | 11:24

Twansel75 | 01-08-10 | 21:19
1. Het is niet origineel zoals alles bij de Publieke omroep.
2. Buiten het linkse kliekje zonder smaak en de duizenden mensen die bij de PO werken ziet iedereen dat deze serie beneden alle peil is. Slechter komen ze haast niet.
3. De dialogen zijn niet 1 op 1 overgenomen van de HBO serie. Ik ken de serie en je lult uit je nek. Ze zijn herschreven en nog slecht ook.
4. Dat had weinig uitgemaakt of wou je nu zeggen dat een 'bekende' actrice als Cariece van Houten zo slecht acteert dat je haar nooit in een rol ziet? Daar ben ik met je eens.
Maar het heeft meer te maken met het schandalig slecht niveau van acteurs in Nederland. Een Amerikaanse B Acteur kan geloofwaardigere overkomen dan de zo door Nederland zelf geprezen calvinisten acteurs die we rijk zijn.
5. Voor Nederlandse begrippen is een term die de middelmaat graag gebruikt om hun onkunde te verhullen. Maar het klopt, het is net zo slecht als al die andere na gemaakte Nederlandse producties.
6. HBO heeft de serie niet gejat. De Israëlische executieve is ook de executieve bij de Amerikaanse serie. Buiten dat is de Amerikaanse weer beter dan de Israëlische dus…

En wat ik wil zeggen?
Dat de Nederlandse Publieke Omroep het elke keer voor elkaar krijgt geld over de balk te gooien (belastinggeld) voor producties waar elke vorm van originaliteit en professionaliteit bij ontbreekt.
Je zegt zelf al dat ze de rechten hebben gekocht om het na te maken(?) Waarom zou men een serie namaken die al briljant van zichzelf is? En waarom zouden ook nog mensen uit de Nederlandse tv wereld, die toch elk niveau en smaak ontbreken die dan ook nog eens na gaan maken?
De serie kopen om in Nederland uit te zenden was goedkoper geweest dan dit hele circus van namaken.
Het te reist voor woorden dat er niemand bij de Publieke omroep zit die dit een halt toe roept. Is er niemand daar die dan een beetje smaak en kijk op zaken heeft?
Kermis volk. Ik blijf het zeggen.

Lompe Loel | 02-08-10 | 10:05

Die stagiar kan nog niet spellen: paul westervoort heeft 'Psyhology' gestudeerd volgens z'n linkedin...

Totti14 | 01-08-10 | 22:53

Lompe Loel | 01-08-10 | 17:59

1. Het is niet gejat, maar de rechten zijn gewoon aangekocht door de NCRV via Dori Media Group en er staat zelfs in de aftiteling dat het orginele idee van Hagai Levi is.
2. Buiten de 'kenners', mierenneukers en zeikerds zal niemand dat echt boeien.
3. Knap: de dialogen zijn namelijk zowat 1-op-1 overgenomen van de Israelische en Amerikaanse versie.
4. Dat zal wellicht komen omdat men ervoor gekozen heeft om bekende acteurs te pakken. Hier hadden ze inderdaad beter onbekende acteurs en actrices kunnen pakken.
5. Ja, voor Nederlandse begrippen is dit nog best te pruimen
6. Ja, net zoals jouw HBO het gejat heeft www.haaretz.com/news/hbo-orders-40-epi... Of had ik dat al gezegd ? Ook de dialogen uit de Amerikaanse versie zijn zowat op alle vlakken 1-op-1 overgenomen van de Israelische......

Maar wat wil je nou echt zeggen ?

Twansel75 | 01-08-10 | 21:19

Hoepkoen | 01-08-10 | 18:26
Maar die hoef je ook niet te kennen om te zien dat deze serie erg slecht is.
Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niets gewend bent of kwaliteit niet van bagger kan onderscheiden.

Lompe Loel | 01-08-10 | 19:27

Lompe Loel | 01-08-10 | 17:59
Misschien ken ik de serie uit het buitenland wel niet en vermaak ik mij als ik naar deze serie kijk?! Ik ben niet echt overtuigd bij je 2 standpunten.

Hoepkoen | 01-08-10 | 18:26

Hoepkoen | 01-08-10 | 15:12
Quote: Het is een prima programma hoor, Geenstijl zeikt weer om niets.
-
1. Het programma is een zeer slechte rip-off van een succesvolle serie uit het buitenland.
Je kan niet eens zeggen: Beter goed gejat dan... Het is geweaun ook nog een keer SLECHT GEJAT.
2. Film technisch ziet het er niet uit. 16mm jaren 70 look en elk shot heeft een andere grading dan de shots waarmee ze moeten matchen.
3. De dialogen zijn om te huilen, zoals gewoonlijk bij een Nederlandse film of serie.
4. De acteurs blijven de acteurs… Geen mens die deze karakters zal geloven.
5. 'Prima programma' bedoelen ze eigenlijk mee te zeggen: Voor Nederlansche begrippen is dit best wel goed. Met andere woorden, slechter zien we het niet over de landsgrenzen heen.
6. Het is gejat! -Of had ik dat al gezegd?-

Lompe Loel | 01-08-10 | 17:59

Twansel75 | 01-08-10 | 12:52
Dan heeft u zelf niet goed gelezen want Hagai Levi, co-creator van de originele show, is de executive producer van de Amerikaanse versie.
Dus nog steeds origineel.
Maar buiten dat is het beschamend dat de Publieke omroep het weer voor elkaar krijgt een succesvolle en mooie serie volledig naar de kleaute te helpen.
Hoe slecht in je vask ben je als je niet eens een goed succes goed kan jatten?
Omdat de PO in Nederland bestaat uit middelmatige calvinisten die eigenlijk op de kermis thuis horen.

Lompe Loel | 01-08-10 | 17:49

Begrijp ik het nou goed? Dat, wanneer je zelf ‘geestelijk gezond’ wilt blijven?, je dus beter niet naar deze (NCRV) Psycho-serie kunt kijken.
.. Bedankt voor de nuttige Tip!, Mutsearts.
--
(Hoelang is al bekend dat psychiaters veelal zelf de grootste kronkels/trauma’s/fobieën in hun hoofd(/op de ziel) hebben?)

Nuchter genoeg | 01-08-10 | 16:04

't Is een prima programma hoor. Geenstijl zeikt weer eens om niets.

Hoepkoen | 01-08-10 | 15:12

Samen op de wereld.

martinsch | 01-08-10 | 14:10

Het blijft verbazend dat de publieke omroepen het met meer reclameinkomsten en 800 miljoen subsidie zulke bagger blijven produceren. Waar zijn de tijden van weleer, toen er nog serieus drama als De Fabriek, De Weg en Diamant werd gemaakt?

Mr Dixit | 01-08-10 | 13:27

Lompe Loel | 01-08-10 | 10:17

Helaas, 'In treatment' is geen origineel idee van HBO, de serie is origineel geschreven door Hagai Levi uit Israël en heet daar 'BeTipul' (wat ook 'in therapie' betekent)

en.wikipedia.org/wiki/BeTipul

Twansel75 | 01-08-10 | 12:52

De Gooise Matras | 01-08-10 | 10:17
Succes!

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 10:20

-weggejorist-

De Gooise Matras | 01-08-10 | 10:17

kw_nl | 31-07-10 | 20:48
Dit is nog erger dan een herhaling. Dit is een zeer slecht gejatte serie die origineel van HBO is. Zelfs de naam is hetzelfde.

Lompe Loel | 01-08-10 | 10:17

De Gooise Matras | 01-08-10 | 09:55
Inderdaad.
Zeker als je Jochem van Gelder ziet.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 09:57

@ Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 09:43

Ja, dat G-woord...
De toevoeging van 'geld' maakt het gelukkig wel wat minder beladen, vind je niet?
Of beladen op een andere manier. Hier droogt men niet van op, maar wordt er boos van.

De Gooise Matras | 01-08-10 | 09:55

En Willem Wever schijnt 's nachts naakt te cammen met minderjarige jongetjes.
Maar dat heb je niet van mij.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 09:51

Overigens wíl ik eigenlijk helemaal niet weten hoeveel miljardmiljoen euro gemeenschapsgeld ( vies woord ) er naar die gristelijke clup gaat.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 09:43

zeg maar jansen | 01-08-10 | 09:34
Je had beloofd het niet te posten.
Verdorie.
;

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 09:39

ik zou haar doen :)

KissThere | 01-08-10 | 09:27

necrosis | 01-08-10 | 08:12
Excuus.
Was even druk met de admin.
Niet alles schrijf ik op de achterkant van een sigarendoosje.
;)
Lisette, echt iets voor jou !
www.beeldengeluidwiki.nl/images/thumb/...

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 09:27

Typisch weer publieke omroep.
Een fantastische Amerikaanse serie "In Treatment" gaan namaken en dan ook nog heel slecht.
Ik heb puur uit nieuwsgierigheid gekeken.
Hoe krijgen ze het in Nederland altijd weer voor elkaar een film/serie eruit te laten zien als de Piet Bambergen show?
Het lijkt qua beeld en geluid wel uit de jaren 70 (in Nederland dan wel) en qua acteren is het om te huilen.
Stop die achterlijke toestanden eens en stop die subsidie aan de publieke omroepen.
In Nederland werken alleen maar kermis volk bij de tv. Totaal geen smaak of gevoel voor esthetiek.

Lompe Loel | 01-08-10 | 09:04

*nog even graag necrosis bedanken wil voor de Tripel gisteren*

@necrosis Dank dus. Jaren niet gehad, tripel is hier nergens te krijgen. Er kwamen weer veel mooie herinneringen boven.....

*nostalgisch een traantje wegpinkt en een plaat van Heintje draait*

vraagstaart | 01-08-10 | 08:48

Moggûh @ All,
Als dat zo allemaal bekijk, ben ik wel blij dat er 1 miljard aan steun naar de P.O. kneuzen gaat per jaar.

Sjeng de helle | 01-08-10 | 08:43

necrosis | 01-08-10 | 08:24
Buitenhof kijken doe ik al lang niet meer en mijn zondagen zijn een stuk leuker geworden.

Bos Hout | 01-08-10 | 08:29

@Bos Hout 8:08
Ik zie liever een gloednieuwe aflevering van Buitenhof met een hoofdrol voor.....
(waarom zou ik dat eigenlijk nog plempen)
En verder daag ik de redactie van GS uit om als eerste te komen met een blootpica van Clairy met zonder geen kleren meer aan.
*rustig wacht op nieuw topic*

necrosis | 01-08-10 | 08:24

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 08:12
Spannendere tv dat dat bestaat niet.

Bos Hout | 01-08-10 | 08:16

@Teun van het Tuinpad 8:04
Volgens mij zouden dan "den heren" in háár moeten zitten maar wellicht vergis ik me.
Overigens geen idee wie Lisette is, is ze leuk?
Hoe is het trouwens mogelijk dat je niet druk bezig bent, het is dat ik geen tuin heb, anders had ik je juist vandaag verzocht om wat mooie stenen te leveren, uiteraard zonder factuur en á contant.
De schaduweconomie moet tenslotte ook eten....

necrosis | 01-08-10 | 08:12

Bos Hout | 01-08-10 | 08:08
Blijft lachen!

Mogge.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 08:12

necrosis | 01-08-10 | 07:59
Volgens mij is Lisette geen pot dus ze kan best "in den here" zijn.
;)

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 08:04

@Teun van het Tuinpad
Natuurlijk is niets zo eng als je op zondag in je blote adamskostuum achter je pc zit en Patty Brard belt bij je aan.....
*kippenvel op kinderbijslag krijgt*

necrosis | 01-08-10 | 08:02

@Teun van het Tuinpad 7:50
Is Lisette "in den heere"?
Die reli's zijn angstzaaiers maar slagen bij mij nooit in hun opzet.
Écht eng zijn films als The Beyond, Necronomicon en eerder genoemde Evil Dead.
Laatstgenoemde film bevat een authentieke meisje-krijsen scene waar je haren recht overeind van gaan staan.
Dáár scoor je bij mij mee, die ggristenjammeraars mogen wat mij betreft...........(magnie van Joris).

necrosis | 01-08-10 | 07:59

necrosis | 01-08-10 | 07:48
Ik vind Lisette Hordijk ook best eng.

Mogge.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 07:50

@Teun van het Tuinpad
Ik EISCH waanzinnig heftige horrorfilms op televee.
Ze denken toch zeker niet dat iedereen in NL smacht naar die relitelevee?
*snel video van Evil Dead in vcr duwt*

necrosis | 01-08-10 | 07:48

Maar goed, de NCRV heeft in ieder geval Boggle niet uitgezonden.
Dat scheelt.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 07:27

*Harten Boer pakt en met de elleboog op tafel slaat*

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 07:10

Stift!

Parsons | 01-08-10 | 07:01

Het is godverdomme wel rustig hier zeg.
Ghe.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 06:42

Overigens is "40 dagen zonder godt" misschien een format voor de NCRV.
Wie weet.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 06:37

Rammstein | 01-08-10 | 06:14
Jij ook.
Later.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 06:26

Have a great day *aus*

Rammstein | 01-08-10 | 06:14

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:32
En een paar zombies, ondertussen.

Rammstein | 01-08-10 | 05:49

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:39
Die oog-job van Nelleke is niet helemaal .... je-dát.

Rammstein | 01-08-10 | 05:46

Rammstein | 01-08-10 | 05:27
La Paay, eerlijk is eerlijk.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:39

Rammstein | 01-08-10 | 05:27
En nu moet ik zeker eerlijk zijn..

Thanks voor deze link btw, mijn zondag kon niet beter beginnen.
Dick Passchier, Wim Bosboom, Ilona Visser.
Helemaal top.
Vooral Ilona.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:32

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:26
En dan nu de grote vraag: wie is het mooiste opgedroogd van die twee.
Kijk en vergelijk.

Rammstein | 01-08-10 | 05:27

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:21
Ik heb het opgegeven, kijken naar Staats TV. Al enige tijd.
Tenzij film of Soprano-achtige series. Maar zelfs dat weten ze te verknallen. Eigenlijk is het best wel erg of zo.
Oh ja, en de Wee Ka.

Rammstein | 01-08-10 | 05:26

Rammstein | 01-08-10 | 05:20
La Paay versus Neelie @ 5:34.
Wie had dat ooit gedacht.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:26

Rammstein | 01-08-10 | 05:15
LOL !!
"met die mongool naast je.."

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:18

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:05
Eerst de Ee Oo maar eens van het scherm.

Rammstein | 01-08-10 | 05:06

Rammstein | 01-08-10 | 05:04
Of de 'Cee' vergeten.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 05:05

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 04:57
Niets kan de En Cee Er Vee leuker maken. Wel makkelijker. Door het niet meer uit te zenden, bijvoorbeeld.

Rammstein | 01-08-10 | 05:04

Rammstein | 01-08-10 | 04:43
Euh, nee.
Maar dat maakt de NCRV niet leuker, zeg maar.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 04:57

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 04:36
Ook zo een ochtend.
Maar Teun, dat heb jij toch helemaal niet nodig, zo'n correctie ?

Rammstein | 01-08-10 | 04:43

Het zijn allemaal Praatjesmakers daar.
Zoveel is duidelijk.
'Schaamlipcorrectie'..
Duh.

Mogge.

Teun van het Tuinpad | 01-08-10 | 04:36

Houtbar | 01-08-10 | 03:47
Welnee, ik ben even nietig als u. Stommer zelfs.
Het wordt zo laat dat het weer vroeg wordt, tijd om te slapen dus.
Toedelzz

Strotgrondel | 01-08-10 | 04:22

Kan iemand mij even uitleggen wat een NCRV is?
*dom gezicht trekt en tripeltje onthoofd*

necrosis | 01-08-10 | 04:17

@Strotgrondel 3:55
Welke login, ik las alleen iets over een fatal error.
En wie is toch die god van empel?
*alvast tripeltje klaarzet voor empel*

necrosis | 01-08-10 | 04:02

@sufkut | 01-08-10 | 01:35
Geweaun doen...

Houtbar | 01-08-10 | 04:00

necrosis | 01-08-10 | 03:36
Wat jammer dat de god van empel er niet meer is. Hij liep wel te koop met z'n login.
www.geenstijl.nl/login/

Strotgrondel | 01-08-10 | 03:55

Hé, wat een heurlijke gezelligheid hiero.

Ashtrey | 01-08-10 | 03:55

Lief zijn voor elkaar of ik laat m'n broek zakken!

Gay Niaal | 01-08-10 | 03:49

@Strotgrondel | 01-08-10 | 03:31
Maar jij wel natuurlijk, want jij bent een grootte wijze man!
En jij lokt mij nu uit...

JORIS.......!

Houtbar | 01-08-10 | 03:47

@Strotgrondel 3:31
Nee?
Laten we wachten tot Joris wakker is!
*nog een keer mept*

necrosis | 01-08-10 | 03:36

@titsme 1:17
Ik ben nog steeds in een goede bui dus heb ik op je "titsme wil een ban" knopje gedrukt.
En dat op de vroege zondagmorgen en geheel gratis.
*mezelf schouderklopje geeft*

necrosis | 01-08-10 | 03:34

Houtbar | 01-08-10 | 03:21
Zo'n jongetje als jij krijgt geen ban.

Strotgrondel | 01-08-10 | 03:31

G & S naar boven slingert

Houtbar | 01-08-10 | 03:22

De Publieke Omroep beweert van alles en nog wat... behalve 2.0 te willen zijn.
Dat snap zelfs jij toch no wel Mutearts?

Kom maar op met die ban dan.

Houtbar | 01-08-10 | 03:21

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 02:48

Wat leuk! Nu ga ik zeker kijken.

Canis Spurcus | 01-08-10 | 02:40

titsme | 01-08-10 | 02:29
Toen ik dithttp://nos.nl/artikel/174758-omstreden-tvpresentator-overleden.html las moest ik erg aan Peter R. de Vries denken. ;) beide misdaadverslaggever, beide ooit politieke aspiraties, beide .. ? /profiling
(ps niet de eerste moordende misdaadverslaggever.. ook Italië had er zo een.)

seven | 01-08-10 | 02:39

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 02:29

"De plek waar Van Empel zou zijn gearresteerd voor moord, Soi 9, zitten slechts aan drugs verslaafde hoertjes en de straat is zelfs voor Thaise begrippen het laagste van het laagste. Orale seks is er te koop voor een paar euro...

Nico van Empel is de man die met Peter de Vries in zee ging om kindermoordenaar Koos Hertogs wat geheimen te ontfutselen." www.primeurjagers.nl/d5917_informant_p...

seven | 01-08-10 | 02:11

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 02:07

Nico van Empel, informant van Peter R. de Vries opgepakt voor moord Pattaya Thailand.

Den Ouwe Rukkert | 01-08-10 | 02:02

ps@ 22:34 Alle therapie-karakters tweeten 'via HootSuite' en alleen mira020 tweet 'via web'. Of een of andere muts heeft die account gemaakt, of GS bericht over een twitter impersonator. support.twitter.com/entries/18366-impe...

seven | 01-08-10 | 02:00

titsme | 01-08-10 | 01:40
Zij was de eerste die Korsakoff heeft doorstaan toch?

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 01:44

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 01:40

tjoe.

djs | 01-08-10 | 01:38

ha nou ik zou het ook wel weten als ik moest twitteren van de baas omdat twitter een nieuw woordje is wat hij/zij heeft geleerd tijdens de borrel.
'moet enorm #schijten'
'effe kotsen #secretaresse #baas #pijpen'
'borrel loopt uit #zuipen #rijden #plaatswissel'
'centen gaan naar goed doel #leasewagen #duur #fuckthecustomers'

sufkut | 01-08-10 | 01:35

www.youtube.com/watch?v=PQzOrjpXyNs
Ashtrey | 31-07-10 | 21:29
De Turbo-Polyp moet eigenlijk zijn eigen hoekje hebben.. Shit wat briljant, als je leven om zoiets draait.

O2Consumer | 01-08-10 | 01:33

titsme | 01-08-10 | 01:31
Die 12 stappen zijn vanaf het eerste punt al verkeerd...

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 01:32

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 01:31

Parsons | 01-08-10 | 01:12

Tja, Dat 2e rangs leger van Amerika kan alleen oorlogen voeren met de juiste vijand. Vietnam, Libanon, Somalie. Overal worden ze uitgetrapt met die honderden miljarden hardware.

zovoklets | 01-08-10 | 01:22

titsme | 01-08-10 | 01:17
haha, zou zonde zijn die ban

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 01:19

Parsons | 01-08-10 | 01:15
Nee, maakt ook niet uit verder. Ik zou haar nog steeds een ontbijt brengen

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 01:17

titsme | 01-08-10 | 01:17 Geen zelfdiscipline?

zeg maar jansen | 01-08-10 | 01:17

Tijd voor een ouderwetse film dan maar. #casino #out

Parsons | 01-08-10 | 01:17

-weggejorist en opgerot-

titsme | 01-08-10 | 01:17

@titsme | 01-08-10 | 01:09
Ah, dank!

Parsons | 01-08-10 | 01:16

Ah, reclame voor In therapie. Nu heb ik een idee waar het over gaat.

zovoklets | 01-08-10 | 01:16

@Nacho_Vidal | 01-08-10 | 01:09
Heeft gedaan dacht ik? En dat vind ik krankzinnig. Maar ik heb haar daar nog nooit beleidsmatig iets over horen zeggen?

Parsons | 01-08-10 | 01:15

zovoklets | 01-08-10 | 01:12
lol.

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 01:14

@zovoklets | 01-08-10 | 01:07
Dzjengis Khan wist zelfs al dat Afghanistan niet ingenomen kon worden.

Parsons | 01-08-10 | 01:12

Ow . koppie peest. *Slaat hoofd*

zovoklets | 01-08-10 | 01:12

titsme | 01-08-10 | 01:09

Heb jij dat binnen 1 minuut getypt? Knap hoor.

zovoklets | 01-08-10 | 01:11

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 01:09

Parsons | 01-08-10 | 01:07
Sla ik niet af.
Tnx
Ik val je niet aan, maar wat vind je van het feit dat Fleur wel in alternatieve geneeswijze doet, of gelooft

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 01:09

Heeft iemand al kunnen achterhalen waar het topic over gaat eigenlijk?

Parsons | 01-08-10 | 01:08

Toch knap dat die Afghanen de Amerikanen zou bezig weten te houden.

Amerikanen 1000.000.000.000 dollar en Afghanen 100.000.000 dollar aan wapens.

Motivatie is alles.

zovoklets | 01-08-10 | 01:07

@Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:59
Bij deze - beetje rum er in?

Parsons | 01-08-10 | 01:07

@HY78 | 01-08-10 | 01:03
Die man is echt helemaal de weg kwijt. Zou hij een chauffeur hebben die hem 's avonds naar huis rijdt? Moet haast wel, het is lastig rijden met een blok beton voor je hoofd.

Parsons | 01-08-10 | 01:05

Wat ook nieuws is, voor mij althans, is dat de PVV niks wil doen aan de zorg. En de zorgpolitiek van de PVV (onder leiding van Fleur) vind ik nou juist één van hun sterkste punten. Weer een illusie armer.

Parsons | 01-08-10 | 01:04

@Parsons | 01-08-10 | 00:58
Dus ofwel kereltje is moslim, ofwel hij is gek. Het is alleen een wat omslachtige manier om dat laatste op nationale tv nader toe te lichten. Wat overbodig ook.

HY78 | 01-08-10 | 01:03

Parsons | 01-08-10 | 00:58

Heb jij 'm vroeger weleens op de tent gezien?

zovoklets | 01-08-10 | 01:02

Parsons | 01-08-10 | 00:58
Nee dank u, doe dan maar een warme chocomel

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:59

Iedereen is gek, behalve de 1 miljoen mensen die in de islam geloven. Heerlijke man die d66 stormaanvoerder. Om te knuffelen. Thee iemand?

Parsons | 01-08-10 | 00:58

Ja, daar zit je dan. Op een zaterdagnacht sneu aan de kompjoeter terwijl jongelui uitgaan, zich vermaken en misschien wel iets te neuken opdiepen.

*Schenkt nog een Ricard in en denkt aan de verkansie*

zovoklets | 01-08-10 | 00:57

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:57

Inderdaad een vermakelijke reactie van peggold. Die veegt even openlijk de vloer aan met Denemarken, Zweden en Noorwegen. Wat een denker is die man toch.

Parsons | 01-08-10 | 00:56


titsme | 01-08-10 | 00:52
Inderdaad, wat een visionair.

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:55

*Casino op pauze zetten doet en zapt naar NOVA*

Parsons | 01-08-10 | 00:53

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:52

@ all. hastalavista, doe je ding en zeg zinvolle shit. tot rur.

fopkots | 01-08-10 | 00:45

@de grote Anti | 31-07-10 | 20:14

Goed bezig!!!11!

KabbelendKontwater | 01-08-10 | 00:42

@ Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:30

Stiekem was je daar wel op gekomen met je tissue, maar dat wil ik niet weten verder.

fopkots | 01-08-10 | 00:32

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:32

fopkots | 01-08-10 | 00:29
Goede tip!
Daar was ik zelf nog niet op gekomen.

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:30

@ titsme en de nacho's | 01-08-10 |

Kruip anders in elkaars hol. Ideetje? En niet aankomen met dat kan jij beter want dat is te makkelijk broeders.

fopkots | 01-08-10 | 00:29

titsme | 01-08-10 | 00:20
Klopt wel een beetje;) Ben eerlijk :p

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:27

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:26

titsme | 01-08-10 | 00:20
Ga deze even opslaan, mijn powerbook trekt het niet. Krijg alleen maar een hoop vertraging door.

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:23

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:20

Ha, Casino begint. Zonder Rammstein had ik die toch mooi gemist denk ik.

Strotgrondel | 01-08-10 | 00:14

@titsme 23:563

Ik kan ook gaan roepen dat tijd totaal absoluut is. Ooit zal de eerste wekker namelijk voor het eerst de eerste seconde hebben aangegevn.

mark twain | 01-08-10 | 00:12

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:08

Wat een komkommer fake.
Heel slecht dit.

De StoorZenDer | 01-08-10 | 00:06

titsme | 01-08-10 | 00:04
hehe, even snuffelen op zolder, heb er vast nog wel een paar goede platen liggen.

*stommelt naar boven*

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:05

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:05

tsja, van de oude omroepen is nu juist de NCRV de enige die anders is en met leuke programmas komt.... zeg ik als enige hier zomaar ineens. Ik vind de serie geweldig!

Flosdraadje | 01-08-10 | 00:05

-weggejorist-

titsme | 01-08-10 | 00:04

titsme | 31-07-10 | 23:59
OK, zag 'm net pas. Bizar hoe soepel ze er uitstappen.

Bos Hout | 01-08-10 | 00:03

titsme | 31-07-10 | 23:58
En die van jou? Wanneer gaat dat gebeuren?

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:01

@ titsme
Gaat wel, ze ligt lekker te maffen ;) Moet haar energie voor de danceparade gebruiken morgen
Er mag trouwens gedanst worden vanaf nu:
www.youtube.com/watch?v=p_ywfuQ9D7A

Nacho_Vidal | 01-08-10 | 00:00

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:59

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:58

titsme | 31-07-10 | 23:53
Lekker, ik neem er zelf ook nog 1.

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 23:56

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:53

@titsme 22:57

Jij mag hier toch ook meedoen.

mark twain | 31-07-10 | 23:47

@ Simon de Danser | 31-07-10 | 23:42

Je hebt he-le-maal gelijk, Simon vriend. De Danser. Hoe gaat de quick step tegenwoordig? Losjes als je praatjes? En kap met duits praten of lever die fiets in, snor!

fopkots | 31-07-10 | 23:46

titsme | 31-07-10 | 23:20
Nice, maar het is nog te vroeg voor dit soort strapatsen...

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 23:45

@fopkots | 31-07-10 | 23:35
Flauwe nickverdraaigrap + een holle reactie...
Boeiend? neen
Gibs auf!

Simon de Danser | 31-07-10 | 23:42

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:36

@ Simon da danseres | 31-07-10 | 23:30

Lees eerst eens mijn boeken voordat je vraagt naar de bekende weg.

fopkots | 31-07-10 | 23:35

fopkots | 31-07-10 | 23:32
Hahaha, nou vooruit dan maar.
Ik doe trouwens Big Ern na, en duik in m'n slaapzak. Laters.

dosis | 31-07-10 | 23:35

@ dosis | 31-07-10 | 23:25

Ik wou er niet te diep op ingaan want dit moet wel een beetje leesbaar en down-to-earth blijven hier. Anders is er geen reet aan.

fopkots | 31-07-10 | 23:32

dosis | 31-07-10 | 23:29
Hehe. Oost west.....

Zeg, rook ze, maar denk erom, de roep om meer asfalt heeft niks met jouw longen te maken hè. En blowen maakt je minder op je hoede, een enorm nadeel.

Ik ga de kooi in.

Sleep well @ all
Morgen gaan we vlammen!

Big Ern | 31-07-10 | 23:32

@dosis | 31-07-10 | 23:22
Frans is sneu. #film #out

Parsons | 31-07-10 | 23:30

@fopkots

Definieer 'Patafysica, bitte!

Simon de Danser | 31-07-10 | 23:30

titsme | 31-07-10 | 23:28
Knopen naaien.

dosis | 31-07-10 | 23:30

Big Ern | 31-07-10 | 23:25
Akkoord. Beter gesitueerd dan vermoed, waarvoor dankbaarheid nederigheid en hulde:)
'
Veilige bodem is altijd te preferen boven drijfzand, als ik zo vrij mag zijn om je twee vorige werkplekken samen te voegen. Welkom terug in de politieke duiventil.

dosis | 31-07-10 | 23:29

@Big Ern | 31-07-10 | 23:20
Oke.. de rar dus.
Niet vergeten de complete map waar hij staat te branden (usb stick) ofzo.
Geen installatie nodig,dus leuk om mee te nemen naar mensen die denken te kunnen flipperen.Hehe.Spread that damn game!

de grote Anti | 31-07-10 | 23:28

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:28

fopkots | 31-07-10 | 23:20
Duh. Natuurlijk is de opopanax een geliefd onderwerp van intellectuelen; mede door zijn veelzijdige karakter en gedrag is de opopanax een unicum in de collaboratie tussen 'straight-fiction' en fantasy. Bedankt, Peter Straub en Stephen King!
Pfff, tijd voor een joint.

dosis | 31-07-10 | 23:25

dosis | 31-07-10 | 23:20
Luddeveduh, kloterig.

Zoals je waarschijnlijk weet, vertoef ik met enige regelmaat in de woestijn, ambtshalve.

Ik heb dus echt 7 maanden zandgehapt, uit pure noodzaak, en achtereenvolgens 2½ maand op een boorplatform voor de kust van S.A.

Laat het internets nou niet overal doorgedrongen zijn in de woestijn...
En als het er wel was, leek t mij onverstandig het te gebruiken.

Maar we zijn weer op veilige bodem, en ben van plan om dat voorlopig ook te blijven...

Big Ern | 31-07-10 | 23:25

Parsons | 31-07-10 | 23:18
Je zou het niet verklappen!!!
Weer offtopic: Frans Weisglass zit Wilders af te zeiken op Radio1. Frans moet eens wat minder zuipen, los van wat hij van Wilders vindt. Vind ik.

dosis | 31-07-10 | 23:22

@ dosis | 31-07-10 | 23:16

Hoor ik daar, alsjeblieft? Die opopanax is trouwens al door vele intellectuelen voor mij in talloze scripties behandeld, dus ik kan niet aan de gang blijven he?

fopkots | 31-07-10 | 23:20

de grote Anti | 31-07-10 | 23:18
Hij draait als een dolle op vista.
Het zal m in de RAR zitten denk ik.

Big Ern | 31-07-10 | 23:20

Big Ern | 31-07-10 | 23:14
Ja sorry voor het belabberde aanbod. Doorgaans worden er te huize dosis de zogenaamde 'met liefde gebraden balletjes' geserveerd. Maar sinds vorige week is dosis weer vrijgezel en derhalve niet erg in de stemming.
Waar ben jij trouwens al die tijd geweest? Vast gezeten?

dosis | 31-07-10 | 23:20

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:20

@dosis | 31-07-10 | 23:16
Dat is flauw, iedereen weet dat die vorige week is overleden aan knurft.

Parsons | 31-07-10 | 23:18

@Nacho_Vidal | 31-07-10 | 23:01
Laat me raden,je komt niet voorbij de uitpak procedure..(rar)
Anders zou het kunnen dat ProPinball niet (via gebruikelijke wegen) op Vista draait.

de grote Anti | 31-07-10 | 23:18

fopkots | 31-07-10 | 23:15
Vet.
Doe mij een update over de opopanax?

dosis | 31-07-10 | 23:16

Dat internets is allemaal hartstikke leuk natuurlijk.

Maar wij hebben fopkots2.0

Toevallig!

Big Ern | 31-07-10 | 23:16

Oke... Sorry Joris, Maar nu ff nieuw topic please :)!

Shadow112 | 31-07-10 | 23:16

titsme | 31-07-10 | 23:12
Die, bitch:)
Serieus: let nou eens op hoe snel vrouwen in paniek raken, terwijl mannen koelbloedig blijen. Vooral IN HUN EIGEN AUTO!

dosis | 31-07-10 | 23:15

@ Big Ern | 31-07-10 | 23:10

Ik kan, op commando, ieder willekeurig onderwerp definieren. Ik erken alleen geen enkele aansprakelijkheid omtrent het waarheidsgehalte.

fopkots | 31-07-10 | 23:15

dosis | 31-07-10 | 23:12
Lekker, dank.

*kaasplank naar Nacho_Vidal doorpassen doet*

Tja Eindhoven, voetjebal en prijzen...
Daar heb ik nou allemaal niets mee.

Big Ern | 31-07-10 | 23:14

@Lewis | 31-07-10 | 22:50
Hier natuurlijk. Mira vindt het prima.

Parsons | 31-07-10 | 23:13

Big Ern | 31-07-10 | 23:09
Thanks. Whahaa.
Als rechtgeaard PSV'er vraag ik me af of er in Eindhoven uberhaupt nog iets te lachen valt, dit seizoen. Alleen als ze landskampioen worden en de Europa-league winnen, denk ik.
Blokje kaas, trouwens?

dosis | 31-07-10 | 23:12

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:12

@Rammstein | 31-07-10 | 22:23
Zojuist The Rainmaker gekeken. Die kenden we gek genoeg nog niet. Vermakelijke film wel.

Parsons | 31-07-10 | 23:12

titsme | 31-07-10 | 23:09
Maar je bent ook geen aandachtshoer.... ;)

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 23:12

titsme | 31-07-10 | 23:05
Tja, naast Carice blijft het voor velen lastig, zet Halina naast mt en Halina is Cleopatra zelve

seven | 31-07-10 | 23:11

LOL@fopkots

Jij bent een wandelende wikiliek, als je het mij vraagt.

Big Ern | 31-07-10 | 23:10

titsme | 31-07-10 | 23:03
Ah, ja, misschien had je er bij moeten zijn. Vorige week stond er een nagenoeg identiek verhaal op Spitsnieuws, met dien verstande dat de duif op de voorruit in kwestie vervangen kan worden door een spin aan de binnenzijde van het voertuig. En het is mij ook wel eens overkomen, een vriendin achter het stuur die volledig in paniek raakt vanwege een insectje. Dus ik moet er altijd om lachen. Jij niet. Laten we bier drinken.

dosis | 31-07-10 | 23:09

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:09

dosis | 31-07-10 | 23:05
Ajax?
Muhahahaaaa

Zo

Big Ern | 31-07-10 | 23:09

Ik heb trouwens net even uitgezocht waar NCRV voor staat, terzijde uiteraard, voor wie het wil weten. De N uiteraard voor Nederland , de C voor christelijk, alhoewel dat eigenlijk een G moet zijn. R voor Rot alsjeblieft heel snel op met je spuuglelijke gezicht (ik verzin dit niet) en de V van, hoe kan het ook anders, Veel programma's, weinig kijkers. Behalve dan de Rijdende Rechter, want dat vind ik een moderne Robin Hood met een bril.

fopkots | 31-07-10 | 23:08

titsme | 31-07-10 | 23:05
Typisch een geval van 'lelijk eendje naast mooie vriendin' of zoiets

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 23:06

Ik kijk nu al uit naar het Uruzgan-topic van morgen.

*bier alvast koudzetten doet*

Big Ern | 31-07-10 | 23:06

@Big Ern
Ik heb dat hele internet trouwens helemaal uitgelezen, vorige week. Big surprise: aan het einde3 wordt 'the Internet' doodgemaakt door de CIA. Pfff, wist ik al lang.
'
In other news:
mag er nog gelachen worden om Ajax, of ben ik nu te laat?

dosis | 31-07-10 | 23:05

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:05

@seven
Dank u. Volgens mij is daar geen hond meer, maar goed, ik daal twee draden af.

Lewis | 31-07-10 | 23:04

dosis | 31-07-10 | 23:02
Ja zoiets ja, hehehe...

Big Ern | 31-07-10 | 23:04

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 23:03

Big Ern | 31-07-10 | 23:01
Hehe. Hij doet een pilotenopleiding nu, toch?

dosis | 31-07-10 | 23:02

Big Ern | 31-07-10 | 22:57
Kut ding, ik wil ook flipperen.

Dan maar ergens online.

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 23:01

dosis | 31-07-10 | 22:59
Ik mis Sytze heul errug...

Big Ern | 31-07-10 | 23:01

Val net binnen, en ook nog zwaar offtopic, maarrr:
www.gelderlander.nl/voorpagina/liemers...
'
dit wil je even lezen. Voor de korte, harde schaterlach. En het 'zie je wel' er achteraan.
Carry on.

dosis | 31-07-10 | 22:59

Lewis | 31-07-10 | 22:53
Nou brandt maar los dan, hopelijk knijpt GU een oogje toe...

Big Ern | 31-07-10 | 22:59

@ Lewis | 31-07-10 | 22:53
2 draden lager.

seven | 31-07-10 | 22:59

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 22:54
LOL!
Net als in die reclame!
Dan ben ik als leek toch trots dat t mij wel is gelukt.
Ik heb al heul wat notebooks versleten (lees: kapodtgegooid) in mijn kruistocht om het web en alles wat daarbij hoort te begrijpen...

Big Ern | 31-07-10 | 22:57

-weggejorist-

titsme | 31-07-10 | 22:57

@ Lewis | 31-07-10 | 22:53

Ja he. Ga es snel naar de plee dan, dit is ook niks.

fopkots | 31-07-10 | 22:54

Big Ern | 31-07-10 | 22:41
Hmmz, bij mij werkt het weer eens niet.

Ik heb al geprobeerd om met mijn stofzuiger het stof tussen de ventilatoren weg te zuigen. Maar toen kreeg ik kortsluiting.

Ik zit nu bij de buurvrouw op de computert

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 22:54

@Big Ern
HIER bedoel ik natuurlijk.

Lewis | 31-07-10 | 22:53

@fopkots
Goeie zeg.

Lewis | 31-07-10 | 22:53

Lewis | 31-07-10 | 22:50
Twitter?
#Pechtold, wellicht?

*wegduiken doet*

Big Ern | 31-07-10 | 22:53

@ Lewis | 31-07-10 | 22:50

Thuis, op de plee. Maar nu sla ik door.

fopkots | 31-07-10 | 22:52

Waar kan ik ergens ON topic over Pechtold en de politieke ontwikkelingen bomen?

Lewis | 31-07-10 | 22:50

@ Komdan | 31-07-10 | 22:47

Doe er dan gvd is wat aan! Ken je dat spreekwoord over stuurlui die de beste zijn en soms aan de wal staan? Nou? Ik niet, maar doe er wat mee.

fopkots | 31-07-10 | 22:50

Web 2.0 is de kanker die het internet langzaam doodmaakt.

Komdan | 31-07-10 | 22:47

@ talpatien | 31-07-10 | 22:43

Iets in die richting wel ja. Ik bedoel, wat anders wel dan? Ingewikkelde materie dit. Wat jij.

fopkots | 31-07-10 | 22:45

fopkots | 31-07-10 | 22:40
Zou dat het zijn?

talpatien | 31-07-10 | 22:43

de grote Anti | 31-07-10 | 22:37
Ja echt dikke retro shit, zou mn neefje zeggen!

Ik zit al een uur lang te flipperen, had ff moeite om uit te vogelen hoe t werkte, maar na de F1 gevonden te hebben, ging ik los als G. Zalm...

En die rapidshare staat ook al bij mn favo's, waarvoor wederom dank.

Nooit te oud om te leren.........

Big Ern | 31-07-10 | 22:41

Ik bedoel, Mira020 oftewel kijk mij eens uit amsterdam komen en ook wat te melden hebben. Laten we eerlijk wezen, te koop lopen met 020 soit, maar val ons verder niet lastig en neem plaats achter het raam.

fopkots | 31-07-10 | 22:40

@Big Ern | 31-07-10 | 21:30
Hij is lekker he.. Weer even old school flipperen op een kast die nog steeds zijn tijd ver vooruit is.

@Nacho_Vidal | 31-07-10 | 21:24
Dat filmpje stond al op dumpert geloof ik.. Hoe je dat doet? Whaha.

de grote Anti | 31-07-10 | 22:37

seven | 31-07-10 | 22:31 Mira gaat nog es heul greaut worden...

Ashtrey | 31-07-10 | 22:34

Mira zien we pas weer op Vrijdag, vertelde mijn schoonmoeder mij terwijl ze door mijn woonkamer liep, dus heb ik de ketting opnieuw ingekort...

FAHQ | 31-07-10 | 22:34

Wenst de NCRV veel succes met klagen bij twitter over een fake account van een fake tv-karakter waar ze zelf in plaats daarvan een zoveelste fake account willen neerzetten.

seven | 31-07-10 | 22:34

Ashtrey | 31-07-10 | 22:25
Die 13 haalde ik nb uit jouw post @ 19:27 tijdens de draad lezen.;)

seven | 31-07-10 | 22:31

Kereltje Peggoldt moet hele greaute BOEHOE doen......

Wat een non-valeur is dat joch toch.

woefdrammer | 31-07-10 | 22:27

@Rammstein | 31-07-10 | 22:23
CC heeft Standup Saturday en South Park. Was je nog vergeten...

koerbagh ® | 31-07-10 | 22:25

seven | 31-07-10 | 22:23 51 and counting.

Ashtrey | 31-07-10 | 22:25

Hobbykip | 31-07-10 | 22:23
Cry infant.
Ik had m hoger zitten.

Maar wat blijkt?
Politici zijn en blijven slechte verliezers.

Big Ern | 31-07-10 | 22:25

Peggold doet huilie huilie by Nova........ LOL

Hobbykip | 31-07-10 | 22:23

Mutsaerts duidelijk in de rol van twitter @mira020. De hele therapie cast heeft 500+ followers en alleen nieuwe mira020 staat op 13.

seven | 31-07-10 | 22:23

Parsons | 31-07-10 | 21:47
Dat vermoedde ik al.

Rammstein | 31-07-10 | 22:23

@ Sir Hackelot | 31-07-10 | 22:17

Je zou je eigen advies eens wat letterlijker moeten toepassen.

fopkots | 31-07-10 | 22:20

Sir Hackalot | 31-07-10 | 22:17
Ik moet toch toegeven dat het bijvoorbeeld bij de tour de france wel aardig was.

Big Ern | 31-07-10 | 22:19

Kunnen we twitter niet gewoon doodzwijgen? Word helemaal lijp van dat overhypte paarse-broeken medium.

Sir Hackalot | 31-07-10 | 22:17

CultureVulture Inc. | 31-07-10 | 22:09
Ik zit stil van bewondering te kijken, het kwijl druipt eruit. Dat ze dat zo levensecht kunnen spelen!(...)(Lydia Rood in VARA TV Magazine)

Nuff said....

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 22:14

CultureVulture Inc. | 31-07-10 | 22:09
zum kotsen!

Ik denk er welleens na over het waarom mensen dit mooi vinden. Ik kan het niet begrijpen. Waarschijnlijk zijn het allemaal acteurs of wannabe acteurs die dit mooi vinden.

Het is zo amateuristisch, of nee. Amateuristisch kan nog vaak leuk zijn. Dit is zo over de top en zo tenenkrommend. De zeemeerman draait zich zelfs om in zijn graf....

www.moviemeter.nl/film/1700

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 22:13

hahah 'voel weer een abortus opkomen' Dat gaat de achterban een heeeeeel leuke grap vinden

ilse | 31-07-10 | 22:11

@Nacho_Vidal | 31-07-10 | 21:27:

en de 'culturele elitairen' elkaar maar nablaten hoe geweldig dit was (Kees van Kooten et al).
Op de site: 'In De Vloer Op worden doorgewinterde acteurs uitgedaagd om op de toppen van hun kunnen te improviseren.' LOL!

CultureVulture Inc. | 31-07-10 | 22:09

De betere kijk-mij-es-stoer-en-ironisch-harde-grappen-maken tweets. Leuk, alleen van een vrouw is het niet te pruimen. Die zijn voor iets anders uitgevonden. Of is het een lesbo?

fopkots | 31-07-10 | 22:01

DeBruineSter | 31-07-10 | 19:25 De teller is van 9 naar 45 opgelopen.

Ashtrey | 31-07-10 | 22:00

Hoort erbij.

Quincy Jones | 31-07-10 | 21:59

De betere tweets. Niets aan veranderen en vooral doorgaan.

Adalgar | 31-07-10 | 21:55

Vind in ieder geval dat ze 't leuk proberen. En jammer dat 't wordt afgezeikt. De digitale wereld bestaat voornamelijk uit nieuwe dingen proberen. Sommige dingen lukken, sommige niet. Zo is GS ook ontstaan.

Jerry Nick | 31-07-10 | 21:53

@Rammstein | 31-07-10 | 21:40
Casino it is.

Parsons | 31-07-10 | 21:47

Rammstein | 31-07-10 | 21:40 Das waar Religulous moet ik -op aanraden- nog gaan bekijken. ;) Zeau maar es doen.

Ashtrey | 31-07-10 | 21:45

CoachCaroline | 31-07-10 | 21:29
En Halina Reijn volgt Intherapietv twitter toeval?

talpatien | 31-07-10 | 21:43

Serie is wel aardig, maar dat Twitter gedoe van "Mira" slaat nergens op.
Zoude ze denken dat niemand mee leest?

Kruisvaarder | 31-07-10 | 21:42

Flikker toch een sop met dat getwitter!

gemeentereiniging | 31-07-10 | 21:42

Bee Bee Cee één draait "Insomnia", Es Bee Es zes doet "Casino" en voor de hoge voorhoofdjes heeft Staats tee vee twee nog iets Scandinavisch.

Rammstein | 31-07-10 | 21:40

Televisie in Nederland vind ik van een bedroevende kwaliteit. Het is net alsof men probeert het volk zo dom mogelijk te houden. Nou ja, net alsof... Natuurlijk moet het volk onwetend en zo rustig gehouden worden. Zich laten opleiden doen ze maar lekker in hun eigen tijd. O, nee, het ís hun eigen tijd. Nou, ze betalen het maar lekker zelf dan. Maar dat klopt ook weer niet want het geld van de PO wordt eerlijk ingehouden van hun zakgeld. Nou, ja. Het volk wil iig vermaakt worden. Já, dat is het.
En die clowns die dat vermaak verzorgen gaan dan nu Twitteren? Dat is in zo kort mogelijke tekst wat zeggen? Hoe ver kan een land in de illusie van de realiteit verzinken? De achterlijkheid is wegens de technisch mogelijkheden bijna eindeloos. Zielig volwassen mensen als eencelligen te zien communiceren.

AntiSoof | 31-07-10 | 21:36

Ashtrey | 31-07-10 | 21:29
Genieten

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 21:33

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 21:30 Mooi hé.

Ashtrey | 31-07-10 | 21:33

Meesterlijk

Stir Glenfarclas II | 31-07-10 | 21:33

CoachCaroline | 31-07-10 | 21:29
Correct.

kleingrutter | 31-07-10 | 21:32

Ashtrey | 31-07-10 | 21:29
Ik zat er net aan te denken!

*woop woop!*

Ok evriebodie heer we go!

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 21:30

*te flipperen als een dolle zit*

Bedankt Anti!

Big Ern | 31-07-10 | 21:30

@kleingrutter De account van www.twitter.com/mira loopt vanaf 29 juli, het kan dus iedereen zijn met een scherp gevoel voor humor en zin om de #NCRV te laten zien dat je risio's loopt als je social media op zo'n manier inzet.
www.Twitter.com/coachcaroline

CoachCaroline | 31-07-10 | 21:29

CultureVulture Inc. | 31-07-10 | 21:17
Oh god, de vloer op. Zelden, maar echt zelden zoiets tenenkrommends gezien.

Dan liever nog de Tros met die concerten.

Probleem met die gasten van de vloer ook is, is dat ze zichzelf te serieus nemen.

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 21:27

Was het niet makkelijker geweest gewoon de Amerikaanse serie aan te kopen, in plaats van een 1 op 1 kopie te maken?

Legacy | 31-07-10 | 21:25

CoachCaroline | 31-07-10 | 21:07
Een insider?

kleingrutter | 31-07-10 | 21:18

De snoeiharde humor van Mira is zwaar te pruimen. Dit in tegenstelling tot dat spruitjestoneel van Therapie. Godallejezus, zul je zien dat naast al dat B-spul straks ook nog Gijs Scholten van Aerschgat en Pierre Bokmaar op komen duiken. De Vloer Op 2.0, maar net zo treurig en net zo overschat.

CultureVulture Inc. | 31-07-10 | 21:17

@ CoachCaroline | 31-07-10 | 21:07
Niet iedereen kan een duidelijke scheidslijn trekken tussen werkelijkheid en fictie.
Daar dien je van op de hoogte zijn, zeker als je social media gaat inzetten.

Rest In Privacy | 31-07-10 | 21:17

Het is toch volkomen helder dat dit een fake-fake-account is.
Dat heb ik al eerder getwitterd, maar de #NCRV zit gewoon te slapen en kijkt duidelijk helemaal niet naar de tweets die op hun eigen website verschijnen.

CoachCaroline | 31-07-10 | 21:07

majowoku | 31-07-10 | 21:00 Drommels u heeft gelijk!

Ashtrey | 31-07-10 | 21:03

en waaruit blijkt dat deze twitter account bij de serie hoort? ik kan ook een mira twitter account openen en erop los twitteren.

majowoku | 31-07-10 | 21:00

LOL: NCRV... en dan deze tweet: "Ach wat fijn. Een gehandicapte voor je in de rij. DOORROLLEN GODVERDOMME!!! (nu weer thuis hoor)". Het gaat donderen in NCRV headquarters! Heerlijk...

Reykjavik | 31-07-10 | 20:55

Dit lijkt mij een "ingestoken" "grapje". Of GS doet net of met het grapje niet snapt want de komkommeroogst is dit jaar weer feestelijk enz. en er mot een topic bij vandaag enz.

"Als we dit gaan twitteren wordt het opgepikt door GeenStijl en zijn we qua publicity botergeil bezig!!" Wij horen de paarse broeken converseren en zien GS "happen".

Hap.

Of geen Hap - maar Weloverwogen Hap in Komkommer? Ik vraag het U af, o Mutsaerts...

Prlwytzkofsky | 31-07-10 | 20:55

@de grote Anti | 31-07-10 | 20:14
Koel!

Zeeschuimer | 31-07-10 | 20:53

Dat dreigen met een ban helpt wel om het aantal reacties aanzienlijk te beperken.

CoffeePatch | 31-07-10 | 20:51

Ach ja, laat Mira nou net geen twitter account hebben volgens de NRCV site. Verder wel komisch. En goed om de effecten van zulke debiele web 2.0 activiteiten te zien, echt, wie gaat er nou naast die serie die trieste neptweets lezen.

bijscholing | 31-07-10 | 20:50

Dat deze GGGGristelijke Sekte, waarvan ook supersubsidievangers als DOEKEL deel uitmaken dit soort topzwaar gesubsidieerde programmas kan maken, HBO diploma's kan uitdelen, 320 MILJOEN kan vangen voor het ICCO, etc..

Milton Friedman | 31-07-10 | 20:49

Wel een goede serie overigs... beter dan al die herhaal shit op de andere zenders..

kw_nl | 31-07-10 | 20:48

"de kogel kwam van links"
lol

1+1 | 31-07-10 | 20:45

De draad loopt niet. Wie had dat gedacht.

Parsons | 31-07-10 | 20:44

Über-LOL @ Mira020. Het zouden zomaar tweets van Heads or Tails kunnen zijn als hij zou twitteren. Ik mis nog eentje van het Markermeer dempen met Marokkanen, maar die komt wellicht nog.

koerbagh ® | 31-07-10 | 20:33

Twitter is toch voor bejaarden die sms niet begrijpen en een contactstoornis hebben? Nouja, Ook NCRV! dus maar.

OoO | 31-07-10 | 20:19

En elke keer weer betreur je de keren dat je 'juriste' uitgelachen hebt hier.

zeg maar jansen | 31-07-10 | 20:17

hihi, geenstijl trapt weer eens in een viral. van de nrcv nog wel!

de salonsocialist | 31-07-10 | 20:16

Haha, die tweets. Geniaal.

H4x TBH. | 31-07-10 | 20:15


OT/
Vroegah,toen al deze tantes nog niet wisten hoe hun greaute mond vorm te geven,speelden wij weleens dit Pinball spel.
'ProPinball - Timeshock'
www.youtube.com/watch?v=xDkoUXrGngw

Late vrijmibeaugame,ik zag hem vanmiddag weer en gelijk binnengeslurpt.
Volgens velen inclusief moi nog steeds 10 jaar na dato de beste pinball EVER.
Niks geen manga achtige special effects,maar realistisch.Wacht maar tot je op punten komt,het wordt een gekkenhuis daarzo.. woot.
Hier via rapid te downloaden -
rapidshare.com/files/26042131/ppintime...

(neem de hoogst mogelijke resolutie die je rekenmachine trekt (!) ,fullscreen,muziek uit misschien.. multiple players,fun garanteed)

Tot zover dit bericht wat mannen misschien leuk vinden.
*bier halen gaat*

de grote Anti | 31-07-10 | 20:14

Gelijk maar even volgen dan.

BlackDeathMetal | 31-07-10 | 20:12

De publieke omroep wil gewoon niet web2.0 zijn.

Bascii | 31-07-10 | 20:11

Allemaal even op de knop drukken 'report for spam' op de Twitter accountjes van de cast en alle accountjes worden gedelete.
Einde cross mediaal plan van de NCRV.
lol!

Rest In Privacy | 31-07-10 | 20:07

@ Ashtrey | 31-07-10 | 20:00
Een grote schande!
Dat gaat druk worden maandag in het biechthok!

Rest In Privacy | 31-07-10 | 20:03

Wel typerend dat stijlloze taalgebruik in die postjes van Mira..

Dus, wie heeft het wachtwoord geraden? biecht op.

ghehe_wut | 31-07-10 | 20:02

@Ice Tea | 31-07-10 | 19:58
Troll, je wordt verbannen *na* dit topic.

pleurtop | 31-07-10 | 20:01

Nieuw topic!

Zeeschuimer | 31-07-10 | 20:01

lion@night | 31-07-10 | 19:57 Toch hebben enkele characters aardig wat followers... Stiekem aan den tweet op de dag des heere?

Ashtrey | 31-07-10 | 20:00

Hilarisch

Schaffelaar | 31-07-10 | 20:00

De publieke omroep wil geen Web 2.0 zijn.

- Gebruiker is verbannen voor deze post -

Ice Tea | 31-07-10 | 19:58

@mezelf...
druk met...

yadda | 31-07-10 | 19:58

Wat een zielige wanhoopspoging dit zeg.
Fail van de week, wat ik je brom.

Big Ern | 31-07-10 | 19:57

Ha, de publieke omroep wil niet web 2.0 !!!
Gelukkig kan ik het nu nog zeggen, na dit topic niet meer...

pleurtop | 31-07-10 | 19:57

Vrrrrrrrrraag is;
hebben de NCRV leden ook een Twitter accountje?
Dat hebben ze blijkbaar niet onderzocht bij de NCRV.
Leuk zo'n serie waarin de karakters gaan twitteren, maar wie gaat het lezen?
Twitter viral via de pastoor voor werving?
God gaat ook twitteren met een nespresso in zijn linkerhand?

Twitter jezelf de kerk in?

Rest In Privacy | 31-07-10 | 19:57

FAIL, belastinggeld fail

Graftak | 31-07-10 | 19:56

@Loeki Knol | 31-07-10 | 19:53
Ze zijn met beschuitje eten bij pritt.

yadda | 31-07-10 | 19:56

Drie uur nodige hebben om vervolgens met dit topic te komen.
Het loopt ook ontzettend storm in de comments.
-
Prachtig toch, niks betalen en er toch vanuit gaan dat je rechten hebt.

Loeki Knol | 31-07-10 | 19:53

Het heeft niet mijn interesse Ik weet ook niet waar het over gaat
maar ncrv het zal wel een beetje over god gaan en gristelijke homo's die geen homo blijken te zijn andersom of zo. Er wordt naar ik hoop toch wel een beetje geketst met minderjarigen. Joop van der Ende wil er een musical van maken heb ik gehoord .

harob | 31-07-10 | 19:50

Twitter is toch altijd ongevraagd? Is de meest zinloze kudtzooi waar ik godver elke dag mee geconfronterd word.

Jan Gordelroos | 31-07-10 | 19:50

*Gaat net zolang zeuren totdat de publieke omroep wél web 2.0 is*

Zeeschuimer | 31-07-10 | 19:49

de grote Anti | 31-07-10 | 19:42
Op het randje hé ;)

Shadow112 | 31-07-10 | 19:48

Ik gedoog de NCRV allang niet meer.

fuckje | 31-07-10 | 19:46

nou.. nou... Ik denk dat ik die serie maar niet ga volgen. Ben hem nu al beu.

Klassikl | 31-07-10 | 19:42

'Kijk die shidt niet.. maar het personage 'Sophie de 16 jarige topturnster' lijkt veelbelovend (geboren in 1991).

de grote Anti | 31-07-10 | 19:42

Haha!

Bono | 31-07-10 | 19:41

Dat verklaart een hoop. Heel veel zelfs.

Parsons | 31-07-10 | 19:36

De stemmetjes in mijn hoofd zeggen dat ik moet leven vanuit mijn innerlijke kracht.

glorikxpeauveeg | 31-07-10 | 19:35

Dus ergens op televee is een programma en de mensen die daarin spelen spelen via twitter verder? #durftebegrijpen

zovoklets | 31-07-10 | 19:33

Hulde Mutsaerts!

Rollins | 31-07-10 | 19:32

WTF is dit nou weer.........

Braakbal | 31-07-10 | 19:32

Fucking hell! sick media bitch..

Shadow112 | 31-07-10 | 19:32

Jezus, het is echt precies hetzelfde verhaal als de gelijknamige hbo-serie. Die op zich sterk geacteerd is maar mij een beetje te saai en langdradig.

F'Shizzle | 31-07-10 | 19:29

Ja, ik ga daar een beetje naar de 0031 versie zitten kijken
met paardenbek Halina Reijn in plaats van überstoot Melissa George

Tobi | 31-07-10 | 19:28

Nee, dan lees ik liever het geneuzel en oeverloos gezwets van de Geenstijl-redacteuren op twitter. Dat gaat nog tenminste ergens over.
Waar is VanPruisen trouwens?

Strotgrondel | 31-07-10 | 19:28

DeBruineSter | 31-07-10 | 19:25 Maybe, maar het aantal staat al op 13 -and counting-. ;)

Ashtrey | 31-07-10 | 19:27

Dit is verzonnen in een werkgroep. Kan niet anders.

Bos Hout | 31-07-10 | 19:26

@Ashtrey:
Welnee. GS volk gaat dat niet kijken en bijna niemand Twittert. Is nog steeds een marge-dingetje. Mira blijft wel leuk.

DeBruineSter | 31-07-10 | 19:25

Mwah ze kan zeggen wat ze wil. Die achterban weet internet nog niet te vinden.

God Zelf | 31-07-10 | 19:23

Überbottehork | 31-07-10 | 19:09 Na deze stijlloze promotie kan dat aantal wel es flink gaan stijgen...

Ashtrey | 31-07-10 | 19:23

"... dramaserie In Therapie..."
Over mensen die BIJ de NCRV IN de war zijn?
En dat dan weer OP de televeej?
Mooi man!

glorikxpeauveeg | 31-07-10 | 19:22

Geesoes, wat is dit dan voor topic?

*ervan door gaan doet*

Art Vandelay Ultor | 31-07-10 | 19:21

*followen goat*

Ashtrey | 31-07-10 | 19:20

Mira kan zo het podium op. Schuif op Theo Maassen! Hilarisch!

DeBruineSter | 31-07-10 | 19:20

Marcus Porcius Cato | 31-07-10 | 19:14 'Schaamlipcorrectie met geld v/d Rode Kruis collecte'? Een vrouw naar mijn hart, mijn waarde, een vrouw naar mijn hart...

Ashtrey | 31-07-10 | 19:19

hahaha "Vroeger scheten mijn vriendin en ik altijd in de stationslift. Was lachen. Merk dat ik het onbewust mis"

eigenlijk vind ik haar wel grappig.

Dud3Flex | 31-07-10 | 19:18

Waarom zit die Halina Reijn als een parasiet vast aan Carice van Houten? Ik vind Carice meestal wel goed maar Halina Reijn is zo walgelijk irritant als ze met d'r kop op tv komt.

Piet Politiek | 31-07-10 | 19:17

Karakter = personage...

Wat is Twitter ook alweer?

ALB | 31-07-10 | 19:17

WTF?
Wacht eventjes, dit moet mijn brein eerst op een rijtje zetten......

Big Ern | 31-07-10 | 19:15

Ze willen niet. Dit kan je toch niet serieus nemen?

Steilloos ten Onder | 31-07-10 | 19:14

Nou, ik kan die Mira020 eigenlijk wel waarderen. Go Ncrv !

Marcus Porcius Cato | 31-07-10 | 19:14

Nederlands drama, of acteerwerk?

*bweugh*

Nacho_Vidal | 31-07-10 | 19:13

Iedereen schijt toch wel es in de stationslift? Storm in een glas water.

Ashtrey | 31-07-10 | 19:13

NCRV, durf te geloven *proest*

Zeeschuimer | 31-07-10 | 19:11

Ze heeft wel al 9 followers.. het lijkt een hit te worden! Schot in de roos, NCRV!

Überbottehork | 31-07-10 | 19:09

Ze wíllen wel, ze kúnnen niet. Is dit ook banworthy?

Potvervier | 31-07-10 | 19:08

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl