Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Haat-imam lacht zich de hersenkanker

criminele schoftBem ik te min? vraag sheik Fawaz Jnein zich af, wapperend met zijn Nederlandse paspoort. Ja natuurlijk. Je bent goedverdoemme TIEN jaar Nederlander en nóg spreek je de taal niet. Beetje in het Arabierisch ons Theo en ons Ayaan de tiefus wensen. Minister Verdonk onderzoekt momenteel of de Haagse ziekteverwenser het land uit kan worden gezet. Maar daar lacht de sheik om. Hij is immers een soort van Armand, een Bob Dylan, een Udo Lindenberg. Welterusten, mevrouw de vreemdelingen minister. "Het is onmogelijk dat ik in Nederland word veroordeeld. Hirsi Ali en Van Gogh doen kwalijke uitspraken over een wereldreligie. En dan zou ik veroordeeld worden voor een preek? Nee, ik zie mezelf gewoon als de protestzanger van de moslims hier.’’ Uiteraard bent u van harte uitgenodigd hieronder met ons een prostestliedje te zingen... 'O Allah, bezorg Iman Fawaz een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. Tralalali Tralalala.'

Reaguursels

Inloggen

@dré oudman 06-11-06 @ 00:51
Waar je blijft?
Als Nederlander ga je waarschijnlijk emigreren, maar je zal altijd die goede oude tijd in Nederland met alle vrijheden gaan missen.

Als Moslim kom je vanuit de woestijn naar dit uitkerings paradijs waar je (met dubbele nationaliteit) de vrijheid - van anderen - verder wenst in te perken, want alles is voor de moslim een belediging.

TyfusLeijer | 06-11-06 | 10:54

Als een mens in dit land niet meer mag wensen wat-ie wil..... Waar blijf je dan?

dré oudman | 06-11-06 | 00:51

@ruitjes-14159 03-11-06 @ 11:23

Foei Ruitjes, dat zouden we toch niet meer doen?

Joris Driepinter | 05-11-06 | 19:06

No Regrets 05-11-06 @ 10:42
.... je bent niet superieur, je bent een ondermens...

***Leuke terminologie. Welke ideologie/beweging/dictatuur gebruikte ook al weer woorden als übermensch en untermensch? Je laat jezelf nu wel erg kennen.

No Regrets 05-11-06 @ 10:34
... beste mas rob. JOUW imam, die een vertegenwoordiger is van JOUW kutgeloof, hanteert EXACT dezelfde woorden, bovendien VERMOORDE een van zijn toehoorders ook daadwerkelijk theo....

*** Sheich Fawaz Jneid is niet MIJN imam. Zucht... voor de laatste keer: ik vind de man gevaarlijk en laf. Ik heb de reden al eerder gegeven.

... heeft de islam theo vermoord? riep de koran daartoe op (omdat hij de profeet beledigde, dus doodstraf)? riep de imam op tot haat en moord?...

***Een moord wordt gepleegd door mensen. Een moordenaar kan zijn legitimatie zoeken in het Geloof, maar dat wil niet zeggen dat het Geloof schuldig is. Ik verwerp de moord op Van Gogh vanuit het diepst van mijn hart, mede op basis van mijn geloof.

No Regrets 05-11-06 @ 10:37
... Beloof jij dan eerlijk antwoord te geven, ook al vind je mij als ongelovige een minderwaardig mens?

*** Ik vind ongelovigen geen minderwaardige mensen, zoals je schijnt te denken. De vraag is wel typisch voor je manier van debateren. Je schuift me van alles in de schoenen, om daar vervolgens kabaal over te gaan maken. Daar ga ik inderdaad niet meer op in. Waarom zou ik? Alles wat ik schrijf, wordt toch óf niet goed gelezen óf niet geloofd.

Terzijde, degene die in ons steekspel zich keer op keer heeft uitgeleefd in verbaal geweld is niet moi de Moslim.

Tot een volgende keer in een ander posting, en veeg a.u.b. het schuim van je mond (staat zo slordig).

Mas Rob | 05-11-06 | 14:52

stap 1
iemand die lastige vragen stelt negeren, in naam van ALLAH
stap 2
iemand die lastige vragen stelt bedreigen, in naam van ALLAH
stap 3
iemand die lastige vragen stelt VERMOORDEN, in naam van ALLAH

je bent niet superieur, je bent een ondermens. Omdat jij een geloof aanhangt dat andere mensen met geweld de islam wil opdringen.

moeten wij ons houden aan de regel 'beledig de islam niet', worden wij anders vermoord? want zo is de islam.. 'vredig'?

de islam zal oogsten wat ze zaait. Haat en geweld. En dan moet je niet komen janken. Je weet zelf heel goed dat wie geweld zaait, ook geweld moet oogsten.

ik ben bang dat de tijd begint te komen, dat de ongelovige gaan TERUGslaan...

No Regrets | 05-11-06 | 10:42

@mas rob
of vind je de posts van mij (brullioo) te lang, kan je alleen in one-liners denken en spreken? de redactie was de lengte van brulls posts zat. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik beloof zo kort mogelijk te zijn. Beloof jij dan eerlijk antwoord te geven, ook al vind je mij als ongelovige een minderwaardig mens?

hier, nog een vraagje. Snij jij zelf in je kinderen, of laat je dat een ander doen?

No Regrets | 05-11-06 | 10:37

@Mas Rob
je praat wel, maar je geeft geen antwoord

heeft de islam theo vermoord? riep de koran daartoe op (omdat hij de profeet beledigde, dus doodstraf)? riep de imam op tot haat en moord? deed een van de moslims exactly that? ja heh? misschien dat je daarom geen antwoord geeft, omdat je geen SMOESJES meer kunt verzinnen waarom de islam TOCH vredig schijnt te wezen..

'Je schreef: 'ik wens jou, mas rob, een ernstige ziekte toe, die niemand kan genezen. Als een van mijn volgelingen je vermoord, denk dan maar dat er ook een hoop liberale nederlanders zijn. Ok?''
'En denk je nu echt dat ik op jouw bijdragen nog serieus ga reageren? '
beste mas rob. JOUW imam, die een vertegenwoordiger is van JOUW kutgeloof, hanteert EXACT dezelfde woorden, bovendien VERMOORDE een van zijn toehoorders ook daadwerkelijk theo.

zie jij nu hoe dubbel je maten zijn? wel toestaan dat jou imam tot haat oproept, maar als ik hetzelfde doe, ben ik ineens geen gesprekspartner meer? maar we moeten wel 'respect' hebben voor de imam heh? want dat is een MOSLIM. toch?

je weet het antoord. De islam roept op tot geweld, moord en doodslag. In plaats dat je je schaamt scheld je ons uit. Omdat jij een zogenaamde 'vredige' moslim bent. Eentje dan, die even totaal negeert dat de oproepen tot geweld gewoon in de koran staan.

de islam is intrinsiek gewelddadig. Jij kan dat toch niet ontkennen zonder te lachen? je hebt de koran toch gelezen? je hoorde toch wat de imam preekte? je zag het mes van Mohammed B toch in de buik van Theo steken? en wat is je excuus?

'waarom antwoord ik eigenlijk nog'

omdat ik je vraag waar de islam het recht vandaan haalt om mensen de dood te wensen en te geven, en waarom we daar 'respect' voor moeten hebben.

No Regrets | 05-11-06 | 10:34

Een land dat zichzelf wegcijfert ten gunste van zijn vijanden verdient het om onder de voet gelopen te worden

kloodtviool | 05-11-06 | 09:13

Ergenekon 22.15 schrijft: >Ik geef het toe, ik heb de koran niet gelezen....< En hierin schuilt nou juist het kernprobleem van het islam-'geloof'. Veel van zijn geloofsgenoten hebben geen kennis van de koran en kijken dus willens en wetens de andere kant op als er in de naam van hun 'geloof' geweld gebruikt wordt. Het belangrijkste van dit 'geloof' hebben zij echter wel meegekregen van hun voorouders: Zich superieur voelen aan de 'ongelovige', hetgeen meteen een rechtvaardiging voor hun HAAT inhoudt. Deze haat wordt maar al te graag gecultiveerd en wordt Vrede genoemd. Zij zijn zelf in hun leugens gaan geloven, dit is alles wat nog rest van een 'geloof'.
En aan het taalgebruik van Ergenekon te zien heeft hij zijn sgool afgemaakt, hetgeen bepaald geen verzachtende omstandigheid is voor het probleempje waarmee het Westen zich ziet opgezadeld.
Als er zelfs 'gestudeerden' zijn die al zo achterlijk en met oogkleppen op redeneren, is er weinig te verwachten vanuit een dergelijke 'geloofs'-hoek.
*pijnigt hersens wat 'de islam' ons aan goeds heeft gebracht en spreekt vertwijfeld uit: 'help' ik kan niks vinden!'*

Deense Postbode | 05-11-06 | 07:14

-weggejorist-

rh | 04-11-06 | 23:16

Last Update.... HIER SPREEEKT Fawaz Jnein: "Buiten het feit dat ik een klein piemeltje heb en vroeger naakt moest dansen voor mijn vader heb ik een Nederlands paspoort. JAH IK BEN NEDERLANDSE.
Mijn probleem van de laatste tijd is dat ik een emotie draag die ik bij mijzelf niet herken. Het is een kwellend gevoel, iets klopt niet. Ik twijfel misschien aan mijn moslim-zijn. Ik sta avonden lang mijn preeken te geven aan mensen die ik persoonlijk achterlijk vind. Daar komt bij dat ik mijn preeken met de tijd steeds meer inhoudlozer vind. Wat moet ik doen? Welke kant ga ik op? Waar komt die twijfel vandaan? Allemaal onzekerheden. Het enige wat zeker is is dat ik mijn Nederlandse paspoort heb, dank u".

BalKan | 04-11-06 | 23:09

No Regrets 04-11-06 @ 10:00: .... of ben jij er zo eentje die smoesjes zit te verzinnen om het geweld van zijn geloofsgenoten af te dekken? omdat de islam eigenlijk een mooi en vredig geloof zou zijn? whoehahaha... dat gelooft toch NIEMAND.. het BLOED van theo is nog niet droog! als jij niet snapt dat theo is vermoord door de islam, tja.. waarom probeer ik dan nog met jou te 'praten'?.....

Tja, meneer Nor Regrets (of is het Brullioo?) dat laatste vraag ik me ook af. Als je niet wilt, dan reageer je toch gewoon niet? Ik wapper met mijn rode zakdoek en jij draaft als een aangeslagen stier de arena rond: drie lappen tekst met meer van het zelfde. Olé! (Wat trouwens afgeleid is van Allahu Akbar).

Je schreef: 'ik wens jou, mas rob, een ernstige ziekte toe, die niemand kan genezen. Als een van mijn volgelingen je vermoord, denk dan maar dat er ook een hoop liberale nederlanders zijn. Ok?'

En denk je nu echt dat ik op jouw bijdragen nog serieus ga reageren? Ik zal ze copiëren ter lering ende vermaak op lange winteravonden. Slaap lekker, en morgen gezond weer op.

Mas Rob | 04-11-06 | 21:49

@Treger
alleen gingen de volgelingen van deze imam ook echt iemand vermoorden, en heb ik bottehond nog zijn volgelingen (als hij die heeft) iemand vermoorden.

nee, je kan niet verbergen dat de islam een moordzuchtig geloof is. Zolang de koran ongestraft tot moord mag oproepen, zullen er moslims zijn die dat ook gaan DOEN.

No Regrets | 04-11-06 | 19:31

@Ergenekon
even denken, EERST was er toch dat gedoe met het wtc, en DAARNA het gedoe in iraq/afghanistan, toch? dus eerst slaan de moslims, en dan slaan 'wij' terug.

wel vreemd, dat 'jullie' 'ons' verantwoordelijk houden voor de misdaden van de amerikanen. Zijn wij amerikanen? scheer jij ons over een kam? niet doen dus.

@redactie
hoi! ik zal heel braaf zijn, mag ik nu weer hier komen spelen? (evil grin)

No Regrets | 04-11-06 | 19:28

@ No regrets

Eeen heel simpele vergelijking
Moorden onder de "naam" van het geloof door moslims tegen westerlingen: ( recent)

WTC +-3000
Madrid/Londen +- 1000
Israel +-2000
Totaal van mijn ruime schatting: 6000, maar laten we afronden op 10.000

Moorden van het westen tegen de Islam(ieten)

Irak +- 100.000
Libanon +- 1000
Palestijnen +-5000
Afghanistan +-10.000

Totaal 116.000, terwijl deze schatting nog aan de lage kant is.

Dus beste mensen, wie vermoord wie???

Ergenekon | 04-11-06 | 14:48

Bin Laden kan ook geen Nederlands praten, krijgt naar het schijnt binnenkort samen met S. Hussein ook een Nederlands paspoort omdat zij ietwat kritiek op Amerika hadden.
Volgens mij heeft de opwarming van de aarde en het stijgen van de zeespiegel heel veel te maken met de Islam, waarom zouden die gasten anders boven de zeespiegel wonen en wij eronder De zee in met al die kudtongelovigen!

rode boseend | 04-11-06 | 13:55

Nederlands zuigt, waarom zou je het leren.

Nawideaux | 04-11-06 | 13:43

bottehond is ook een haatprediker, geen haar beter dan deze imam.

Treger | 04-11-06 | 12:55

Fawaz Jnein is de hoer van Allah.

PisLip | 04-11-06 | 11:27

'de islam is vrede, de koran roept niet op tot geweld'
en als dan een moslim iemand vermoord, dan kan dat niet door de islam komen, want die is vredig. De koran kan ook al niet de bron van dat geweld zijn, want die 'roept niet op tot geweld'.

weet je wat dat is? een prachtige CIRKELredenatie.

de profeet was geen pedo, want ook al staat er dat hij een meisje van 9 neukte, dat kan niet waar zijn, want de profeet IS goed.

weer, een prachtige? juist. Cirkelredenatie.

wij moeten de islam toestaan, omdat de islam vrede is. Het geweld van de islam 'bestaat' gewoon niet. Omdat? de islam VREDE moet zijn. DUS kan de islam nooit oproepen tot moord. WANT de islam is GOED.

cirkelredenatie. Je kan aan de slachtoffers en de oproepen in de koran, maar ook aan het leven van de pedoprofeet zelf zien, dat de islam is gebaseerd op GEWELD. Dat er geen vrede mogelijk is, behalve Totale Overgave aan het geweld van de ISLAM.

iedere moslim die de koran als woord van god ziet is een misdadiger in spe.

vind jij dat ik mag oproepen tot het vermoorden van moslims? nee? waarom sta je dan de koran wel toe de ongelovige oneindig vaak 'in het vuur' 'in de olie' te werpen? vind jij niet dat de koran eigenlijk stiekum oproept tot geweld? en dat de moslims dat uit alle macht proberen te verbergen? omdat ze weten dat we dan hun hele verkankerde geweldadige kutgeloof VERBIEDEN?

probeer jij, mas rob, ons zand in de ogen te strooien, zodat de islam ongestoord zijn geweldadige werk kan doen?

moeten wij subsidie geven aan haatfabrieken? Moeten wij lieden toestaan in ons midden, die maar een ding willen? ons vernietigen?

de islam wil alle ongelovigen van de aardbodem vegen, ontken je dat? o, nu ga je zeggen dat in moslimlanden iedereen vrij mag geloven wat ie wil heh? dat 'jullie' (moslims) zo 'respectvol' omgaan met andersdenkenden... sure..

en dat moeten wij hier ook toestaan heh?

joh. Jij bent de ENIGE liberale moslim OP AARDE. alle andere moslims doen gewoon wat de koran ze opdraagt: ongelovigen HATEN.
-edit Hoi Brulio...-

No Regrets | 04-11-06 | 10:32

de bron, de profeet, vermoorde al mensen die grapjes over hem maakten. Dichters, danseresjes, iedereen die hem 'aanviel' (niet met wapens, met grapjes) werd de kop afgesneden. Moordenaars die claimde dat hun slachtoffer de profeet belachelijk maakte mochten ongestraft weer gaan. Jij weet ook dat je in de islam 3 redenen hebt om ter dood gebracht te worden: je vermoord een MOSLIM (ongelovigen vermoorden mag wel straffeloos), je gedraagt je als vrouw onzedelijk (mannen mogen dat natuurlijk weer wel), of, last but not least, je beledigt de koran, de profeet, of de islam. Dan ben je afvallig, en dien je vermoord te worden. Dat verzin ik niet, dat haal ik uit DE KORAN.

de imam las gewoon voor uit de koran. De islam is intrinsiek geweldadig. Waarom zouden we dat toestaan? omdat er ook 'liberale' moslims schijnen te bestaan?

zouden we de nazies toestaan hun geweld te plegen, als er ook 'gematigde' nazies zouden bestaan? nee toch..

het geloofsgeweld MOET stoppen. Er is lang genoeg gedaan ALSOF de islam vrede is. Dit zijn geen losse gekken. Dit is beleid. De islam stuurt aan op totale vernietiging van de vrije samenleving zoals we die kennen.

homos worden in elkaar geslagen, ongesluierde vrouwen voor hoer uitgemaakt, en wie klaagt over de profeet word gewoon vermoord.

wij moeten deze terreur niet toestaan. Wij moeten de bron van deze terror aanpakken. Wij moeten de islam verbieden, voor het nog meer slachtoffers kan maken.

hoe meer je in de koran leest, hoe gevaarlijker je word.

de profeet was een moordenaar. De imam roept op tot moord. Zijn volgelingen vermoorden theo. Wie daar het verband niet in ziet is een blinde landverader. Wie nu nog willens en wetens de islam een hand boven het hoofd houd, zodat die zijn geweld over ons uit kan storten, verdient het niet om in nederland te verblijven.

ik wens jou, mas rob, een ernstige ziekte toe, die niemand kan genezen. Als een van mijn volgelingen je vermoord, denk dan maar dat er ook een hoop liberale nederlanders zijn. Ok?

No Regrets | 04-11-06 | 10:14

@mas rob
jij weet ook wel waarom theo dood moest: omdat in de KORAN staat, dat iedereen die de profeet beledigt? DOOD moet.

de imam? die las dat, en sprak daarover in zijn preek. Hij riep, net als de koran, op tot het vermoorden van theo, tot haat. Zijn volgeling mohammed B deed wat de koran/imam hem zei: hij VERMOORDE mensen.

dat komt, omdat de islam intrinsiek geweldadig is ja. Dat jij dat een cirkelredenatie noemt, whoehahaa. Dus theo is vermoord door een cirkelredenatie. Sukkel.. word je niet moe van het smoesjes verzinnen, elke keer als een moslim geweld pleegt zoals je handboek opdraagt?

'In werkelijkheid is de Islam geen eenheidsworst. Je hebt orhtodoxen en vrijzinnigen, Alevieten en Soefi's, Soennieten en Sjiíten, Ahmadiyah en Salafi.'
en allemaal volgen ze de koran en de gewelddadige kankerprofeet.

'Geen van hen verheerlijkt geweld.'
ik raad je aan de preek van de imam nog eens te bekijken, en dat dan nog eens te zeggen. Deze imam verheerlijkt wel degelijk geweld. Precies zoals zijn profeet dat ook deed. De islam is geweldadig. De doden liggen op de grond. Maar jij staat nog steeds smoezen voor ze te verzinnen.. mooi van je..

'Ook heb ik al eens gewezen op het feit van het bestaan van vrijzinnige moslims over de gehele Islamitische wereld en daarbuiten. Zij zijn geen bedrijvers van extremistisch geweld, maar juist het slachtoffer.'
slachtoffers, van de islam

'Een van die problemen in ons eigen land is de vatbaarheid voor terrorisme van een groep jonge Moslims.'
nee, een van die problemen is dat 'sommige' moslims doen wat hun handleiding en profeet ze opdraagt: ongelovigen haten en vermoorden als die de profeet uitlachen. Gek heh. dat wij daar boos van worden.. want mensen vermoorden, dat doe je niet. maar de islam wel heh? mooi geloof joh! ik sta in de rij om ook lid te worden.

beste mas rob. Staan er in de koran oproepen tot haat, geweld, moord?

'heb al eerder op GS geschreven dat ik Sheich Fawaz Jneid gevaarlijk en laf vind. Niet om zijn Salafisme, maar omdat hij zijn invloed aanwendt om jonge Moslims het slechte pad te brengen'
de sjeik leest gewoon voor uit de koran, die jij ook verheerlijkt, hij doet gewoon wat de profeet hem opdraagt: haat en geweld verspreiden, in naam van allah.

'Zo als zo vaker met debaters van minder allooi gebruik je graag het woordje 'wij' waar 'ik' zo kaal zou staan. Of praat jij graag voor alle Nederlanders? Dan hebben de Imam en jij meer gemeen dan je zou denken.'
o ja? dus, als ik vind dat de oorzaak van de moord op theo in de islam schuilt, dan ben ik een slecht debater. Als ik de woordjes 'wij' of 'jullie' gebruik, ben ik een slecht debater. Nee, nog sterker, ik lijk op de imam.

o ja? roep ik op tot MOORD, omdat dat moet, van mijn profeet? hang ik een achterlijk geweldadig kankergeloof aan dat mensen de KEEL doornsijd die mijn profeet belachelijk maken? nee heh..

JULLIE, moslims, willen zo graag de ongelovigen bespugen/kleineren/vermoorden. Wie daar over klaagt is een? 'racist'

duh. In jou koran staan de oproepen mij, ongelovige, te vermoorden. De imam riep ertoe op, en zijn volgeling vermoord mensen. Als jij daar geen oorzakelijk verband in kan ontdekken, dan ben JIJ een slecht debater.

jij bent een zogenaamd 'vredige' moslim. Een liberale moslim. Een vrijdenker.

jij word door je eigen 'geloofsgenoten' met de dood bedreigd in je eigen landje. Hoe zou dat nou komen? omdat jij, met je vredesboodschap, een verader van de islam bent. De islam wil geen vrede. De islam wil oorlog.

lees de koran dan. moslims die de koran niet lezen zijn wel 'normaal'. Moslims die de koran als 'woord van God' zien, zijn in staat andere mensen te VERMOORDEN. Omdat de koran, de islam daartoe OPROEPT. of moet ik de quotes laten zien, die in JOU koran staan, waar jij (op wonderbaarlijke wijze) totaal geen oproep tot geweld in ziet?

Mohammed B deed, wat de imam hem vroeg. De imam deed, wat de koran hem vroeg. Vraagje: wat was de oorzaak van de moord op theo? antwoord: de GEWELDADIGE ISLAM. moeten wij dat toestaan? antwoord: NEE.

snap je?

of ben jij er zo eentje die smoesjes zit te verzinnen om het geweld van zijn geloofsgenoten af te dekken? omdat de islam eigenlijk een mooi en vredig geloof zou zijn? whoehahaha... dat gelooft toch NIEMAND.. het BLOED van theo is nog niet droog! als jij niet snapt dat theo is vermoord door de islam, tja.. waarom probeer ik dan nog met jou te 'praten'?

vind jij dat de nederlanders mogen terugslaan als ze weer worden aangevallen door de islam? of vind je dat wij moeten knielen voor het geweld van de profeet zijn volgelingen?

No Regrets | 04-11-06 | 10:00

Het wordt tijd dat Volkert weekend verlof krijgt! Met een oprdacht natuurlijk. Ik zie dat wel zitten, krijgt ie per omgelegde een maand strafverkorting.

..zapper | 04-11-06 | 09:21

'O Allah, bezorg Iman Fawaz een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. Tralalali Tralalala.'
Allah oe hakbar.God is groot maar die Fawaz moet deaud.

monaco | 04-11-06 | 01:38

Kijk, als ze nou ook nog geletterd gaan worden wordt het wel heel erg gevaarlijk. Dom houden is de enige redding. Want tegen de tijd dat ze begrijpen dat een geit eigenlijk helemaal geen lekker wijf is, hebben we echt een probleem...

jekalemoeder.nl | 04-11-06 | 00:59

grote smurf wel,kalou niet. nie eerlijk.

schijtbak | 04-11-06 | 00:25

@bottehond: Ik ben bang dat je gelijk hebt, deze imam weet precies tot hoever hij kan gaan... maar kan de AIVD niks doen???

Tzakje | 04-11-06 | 00:01

Allahnondeju!!! Ik roep iedereen op elkaar eens fijn uit gaan moorden. Het is hier al veel te druk. Misschien komt de vis in de zee dan terug en stopt de honger in Afrika. Wellicht dat Iran eindelijk dat A-bommetje in elkaar kan knutselen en Ome Sam ook weer eens zijn voorraden opmaakt. En als er dan slechts verminkte Tjernies rondlopen en insecten natuurlijk, bedenk dan dat de wereld beter af is. Of niet en hebben wij het nu niet beter dan ooit. Is de geneeskunde niet op het hoogste niveau, worden we niet ouder dan ooit, zijn we niet welvarender, meer vrij en zouden we niet gewoon gelukkig moeten zijn en lekker in het bos moeten wandelen en genieten van de herfstkleuren, de paddo's en de geur van rottend blad ipv elkaar de rottende typhus-tering te wensen. IK wens iedereen dood................. gewoon een heel fijn weekend toe. En een kusje op je voorhoofd.

Chiellie | 03-11-06 | 23:41

Kijk hem lachen op die feauteau-fuck (toch??).... hahahaha.... het is té komisch om boos op te worden... kijk eens, menschen.... U kijkt naar Uw eigen Candid Camera.... NOT!!!... kijk naar de man en weet wie Uw zelfgefabriceerde vijand is... en een hele sluwe én medogenloze on top of it.

bottehond | 03-11-06 | 23:38

islam is een besmattelijke ziekte!!

Attila23 | 03-11-06 | 23:31

@Mas Rob
Nee hoor die achterlijke cultuur bezat je niet.
Je bezat hooguit jezelf of je bent door die achterlijke cultuur bezeten.

ruitjes-14159 | 03-11-06 | 23:18

-weggejorist-

de grote boze wolf | 03-11-06 | 23:16

de grote boze wolf 03-11-06 @ 23:10
Is dit het enige dat je kan uitbrengen? En ik dacht nog wel wel dat IK de achterlijke cultuur bezat...

Mas Rob | 03-11-06 | 23:15

-weggejorist-

de grote boze wolf | 03-11-06 | 23:10

No Regrets 03-11-06 @ 21:20
Van mij hoef je mijn geloof helemaal niet mooi te vinden, dat is jouw zaak. Ik reageer alleen als zelfbenoemde Islamdeskundigen zoals jij als allerlei prietpraat gaan verkondigen.

Je betoog is nogal zwak Zo zeg je dat de Imam in kwestie zijn haat uit de Koran haalt. Even later noem je de Islam een intrinsiek gewelddadig geloof, omdat de Imam dat bewijst. Dit is nu een treffend voorbeeld van een circelredenering.

Sheich Fawaz Jneid is een Salafi, een streng Orthodoxe moslim die claimt de juiste versie van Islam te vertegenwoordigen. Lui als hij zijn ook altijd de eerste om zich op te werpen als woordvoerder van DE Islam. Ik verbaas me altijd weer dat de No Regretjes van deze wereld dit slikken als zoete koek.

In werkelijkheid is de Islam geen eenheidsworst. Je hebt orhtodoxen en vrijzinnigen, Alevieten en Soefi's, Soennieten en Sjiíten, Ahmadiyah en Salafi. Geen van hen verheerlijkt geweld. De meeste Moslims zijn eigenlijk maar gewone burgermannetjes die het beste willen voor zichzelf en hun kinderen en daarbij nog geloven in God. Het zijn (echt waar, hoor) geen wildemannen die met bloeddoorlopen ogen niet kunnen wachten om hun Christelijke/ Atheïstische buren en collega's aan het kromzwaard te rijgen.

Verder heb ik al eens gezegd dat ik persoonlijk de Islam zeer liberaal opvat, en voor MIJ vrede met mezelf en de wereld brengt. Ook heb ik al eens gewezen op het feit van het bestaan van vrijzinnige moslims over de gehele Islamitische wereld en daarbuiten. Zij zijn geen bedrijvers van extremistisch geweld, maar juist het slachtoffer.

Vaak is het simplisme van GS reaguurders lachwekkend, ware het niet dat er werkelijk grote problemen zijn. Een van die problemen in ons eigen land is de vatbaarheid voor terrorisme van een groep jonge Moslims. In dat kader heb al eerder op GS geschreven dat ik Sheich Fawaz Jneid gevaarlijk en laf vind. Niet om zijn Salafisme, maar omdat hij zijn invloed aanwendt om jonge Moslims het slechte pad te brengen, om vervolgens zijn handen in onschuld te wassen.

Ik heb echter nooit iets gezegd over iemand iets in de schoenen schuiven. Dat laat ik over aan de Goedheiligman. Zo als zo vaker met debaters van minder allooi gebruik je graag het woordje 'wij' waar 'ik' zo kaal zou staan. Of praat jij graag voor alle Nederlanders? Dan hebben de Imam en jij meer gemeen dan je zou denken.

Mas Rob | 03-11-06 | 22:57

Stel voor om alle Imammetjes preventief te ruimen. Hier is een taak voor de IND weggelegd.

Kapitein Haakneus | 03-11-06 | 22:56

@Ergenekon
jouw koran roept op tot moord, jouw imam roept op tot moord, jou geloofsgenoten vermoorden theo. Maar moslims wijzen geweld sterk af heh?

ga de koran eens lezen, voor je de moslims verdedigt, moslim?
www.faithfreedom.org/Quran.htm
bijvoorbeeld of
www.faithfreedom.org/Articles/sina/aye...

dan snap je waarom wij een dergelijk geloof niet tolereren.

hoe meer een moslim in de koran staart, hoe gevaarlijker die is.

No Regrets | 03-11-06 | 22:35

@ no regrets

Is wist niet dat elke moslim de plicht had om niet-moslims te vermoorden, hoogstens de plicht om te bekeren, maar dan wel met eigen wil.

Dus ja, het is nogal paranoide om te denken dat wij hier met moord en vernietiging bezig zijn. Ik geef het toe, ik heb de koran niet gelezen maar als moslim heb ik geleerd om dat soort dingen sterk af te wijzen.

Ergenekon | 03-11-06 | 22:15

@Ergenekon
pa·ra·noia1 (de ~ (v.))
1 achtervolgingswaanzin

als de koran oproept tot moord, en de imam roept op tot moord, en de moslim vermoord ook daadwerkelijk, is het dan 'paranoid' om te denken dat elke willekeurige moslim tot soortgelijk, voorheen ongehoord, gedrag kan komen?

waren joden die bang waren voor de nazies ook 'paranoid'? de islam vermoord onze mensen, maar wie daar bang voor is is 'paranoid'? als je de koran leest, krijg jij dan niet de indruk dat moslims de ongelovigen moeten achtervolgen? vernietigen? vermoorden? als jij de preek van deze imam leest, krijg jij dan niet de indruk dat dit heerschap niet hier is om 'samen met ons in vrede te leven'?

No Regrets | 03-11-06 | 21:26

-weggejorist-

de grote boze wolf | 03-11-06 | 21:22

@Mas Rob
word jij niet moe van het excuses verzinnen als geloofsgenoten oproepen tot moord/het mes van ALLAH hanteren? snap jij niet dat deze imam zijn haat uit de koran haalt? dat mohammed B naar de koran/imam luisterde, en een ander mens de keel doorsneed/halal afslachte?

o, wij moeten 'meer leren over de islam', want dan zien we misschien wel 'hoe mooi het wel niet is'

de islam is een intrinsiek gewelddadig geloof. Deze imam bewijst dat. Zolang hij zijn haatpreken nog mag houden, en zijn moskee nog open is, zullen er misdadigers opstaan die zijn woorden uitvoeren.

jij bent een moslim, jou geloofsgenoten vermoorden een van ons, en nu probeer je dat ons in de schoenen te schuiven, want wij zijn ontwetend. Wisten wij maar, hoe mooi de islam was. dan zouden we wel knielen voor het geweld.

vrijheid van meningsuiting stopt daar, waar je oproept tot geweld. Geloofsvrijheid stopt bij het vermoorden van anderen, het oproepen tot geweld. De islam heeft zijn rechten verspeelt.

er is geen plaats in nederland voor een gewelddadig kutgeloof als de islam.

No Regrets | 03-11-06 | 21:20

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd hieronder met ons een prostestliedje te zingen... 'O Allah, bezorg Iman Fawaz een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. Tralalali Tralalala.'

Briljant. Ik zing uit volle borst! Ennuh IeeeeeeeeeeksMam: ga eens deaud!

stamppot | 03-11-06 | 21:06

koerbagh 03-11-06 @ 20:47
dat hest goud zoin mien jong....
shit ik heb me ook al niet geschoren vandaag
en ik slacht liever een varkentje, hmmm in de croma ermee
de rest is niet van toepassing
:-)

winshots | 03-11-06 | 21:01

@Ergenekon 03-11-06 @ 20:02:
Gelukkig dan maar dat het merendeel uit realistische Groningers, Drenten, Zeeuwen, Brabanders, Tukkers en Achterhoekers bestaat. Die Hollanders zijn niet te vertrouwen inderdaad. De helft ervan is bruin, praat raar, moet 5x daags met de bips omhoog en luisteren naar vreemde mannen met baarden die praten over ongelovigen afslachten. Paranoide, net wat je zegt.

koerbagh | 03-11-06 | 20:47

bottehond 03-11-06 @ 19:07
Ik heb het artikel gelezen en het bevestigde mijn vermoeden: een eenzijdig, bij tijden hysterisch stuk over de Islamisering van Europa. Alle Nieuw-Rechtse stokpaardjes worden bereden. Meningen over de achterlijkheid en gewelddadigheid van de Islam en de onverenigbaarheid van culturen buitelen over elkaar heen, zonder gedegen feitenonderzoek. Maar goed, het is in elk geval een stuk waarin wordt geargumenteerd.

En dat is winst. Voor de eerste en hopelijk laatste keer moet ik botte hond gelijk geven: onbenullige reacties met betrekking tot Islam zijn op GS zo talrijk dat het ondoenlijk wordt om er zinnig op te reageren. Mijn dank.

Mas Rob | 03-11-06 | 20:45

Wat een paranoide hollanders hiero

Ergenekon | 03-11-06 | 20:02

insmeren met bier, aan de varkens voeren en met z'n allen protestliedjes zingen.
"this land is your land, this land is my land..." (/woodie guthrie mode off)

evilbelgian | 03-11-06 | 20:02

-weggejorist-

BassieNietAdriaan | 03-11-06 | 19:55

-weggejorist-

Jim Beam | 03-11-06 | 19:52

Voor degenen die het aankunnen zich werkelijk te verdiepen in de materie. De rest kan wat mij betreft zijn smoelwerk dichthouden. Onbenullen die maar wat roepen zonder er over na te denken of zich adequaat te informeren: ongezien de typhus.

www.islamisierung.info/

bottehond | 03-11-06 | 19:07

Hoe kan zo'n kakkerlak de Nederlandse nationaliteit krijgen zonder Nederlands te spreken? waar is mijn bugspray?! Neen, genoeg, linea recta het land uit.

Mr Patriot | 03-11-06 | 18:56

Eruit met die dikkop! Stuur hem naar de Caribbean, zit ie lekker bij de GS redactie ipv hier :p

Kunera | 03-11-06 | 18:44

Hans Anders 03-11-06 @ 14:50

mooi zo, zo ken ik je weer. Niemand is te vertrouwen, het is een groot complot, Uw allochtone buurman is zich nu oaan het bewapenen om "ons" te gaan overvallen en te vuur en te zwaard onze westeijke decadentie af te leren. En dat allemaal door de policor-maffia, die overal zit. Alleen GeenStijl is de reddingboei der westerse mens.

Hans, kerel, ik heb het je al zo vaak gezegd: ga nou eens met iemand praten, krijg je pilletje of misschien wel gratis kost & inwoning in een leuk gebouw in een bos bij een spoorlijn. Je bent echt niet goed wij in je hoofd.

Maaier | 03-11-06 | 17:47

@Jeremia 03-11-06 @ 13:37

Ik ben hier niet om marokkanen of allochtonen te verdedigen....

RooKuuU | 03-11-06 | 17:26

Beest van Vim 03-11-06 @ 17:06

Het probleem is dat de Nederlandse overheid te laf is om dit soort godsdienstwaanzinnigen aan te pakken.

de honden blaffen... | 03-11-06 | 17:22

Ik voel me gegriefd en in mijn persoonlijke levensfeer aangetast door de declamatie van die column imam. Misschien iets voor Moszko, Moszko, Moszko & Moszko? Ook meteen maar namens Theo.
Immers, de preek maakte inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van Theo van Gogh, tastte zijn goede naam en eer en schaadde zijn (bedrijfs)belangen als kunstenaar. Met een doorgesneden strot, een aantal kogels en een zwaard in je buik is het lastig schrijven en films maken namelijk. Volgens Moszko, Moszko, Moszko en Moszko is het daarmee onrechtmatig.
Het lijkt mij een potentieel succesvollere zaak dan die van Ruud de Wild tegen Koelman/GS. Wellicht een ideetje Fleisch? Brammetje inschakelen om met exact dezelfde aanklacht tegen deze haatzaai-imam (pleonasme) de grenzen van de wet op te zoeken. Ik denk namelijk dat Koelman wel MAG, en imam Jnein NIET MAG.

koerbagh | 03-11-06 | 17:11

On topic: die baardaap is een idioot. Zonde van de pixels.

veest van pim | 03-11-06 | 17:06

Nee P Kouwes die kent Nederlands.
Off topic: Volkert Van der Gek schoot Fortuyn lek omdat hij het niet eens was met zijn plannetjes voor varkensflats. Joost Eerdmans (ooit LPF, dan Eenheid Eerdmans, nu weer iets anders) loopt zich de hele dagen voor alle camera's uitgebreid te bekreunen over alle vormen van dierenleed. Een andere LPF'er zei te weten dat Volkert van der Gek in opdracht had gehandeld. Bij de overblijvende LPF'ers zijn kogelbrieven, haatfaxen en dreigmails de voornaamste onderlinge communicatiemiddelen. You do the math. Waar zijn Woodward, Bernstein en Deep Throat als je ze nodig hebt? Nee, de 'trendsetters' van de Nederlandse media vinden moslimhakken zoveel leuker. En - wat een toeval! - het is ook zoveel makkelijker.

veest van pim | 03-11-06 | 17:05

de honden blaffen... 03-11-06 @ 16:56

Helemaal gelijk,opsluiten en de sleutel weggooien.

skafloc | 03-11-06 | 16:59

Heren heren, laat die man toch met rust!!!! Hij wil alleen maar op zijn moeder lijken. Snap ik want hij ziet eruit als een Ezel!!! Met het postuur van een varken!

meurbaal | 03-11-06 | 16:56

In landen als Egypte en Syrie worden dit soort godsdienstwaanzinnigen opgesloten.

de honden blaffen... | 03-11-06 | 16:56

StijlSchrijver 03-11-06 @ 15:41

Wij = Hollanders
Jullie = Anderen

skafloc | 03-11-06 | 16:53

-weggejorist-

Ali | 03-11-06 | 16:48

@treger
dus iemand die de islam beledigt, en daarna door moslims vermoord word, vraagt daar eigenlijk zelf om, als het ware?

No Regrets 03-11-06 @ 14:25

jaaaaaaaa snap dat nou is ,wanneer dringt het nou is door eigenschuld dikke bult!

ja man | 03-11-06 | 16:47

Vooral zo doorgaan, islamitische vrienden, levert Geert alleen maar zetels op ;)

Wilders4President | 03-11-06 | 16:27

Theo van Gogh heeft ook mooie dingen gemaakt zoals de serie Najib en Julia, de onmogelijke liefde tussen een Marokaanse jongen en een Nederlands meisje, dat mag ook wel eens gezegd worden hier, i.p.v. het over en weer schelden en beledigen.

Spaansche Griep | 03-11-06 | 16:24

@Chileen: is het niet imam? Of ben ik nou een purist?

Habibi | 03-11-06 | 16:09

Deze Iman heeft een goed hart, het had alleen gekookt over z'n rug moeten hangen zodat de honden erbij kunnen.

Hubbe | 03-11-06 | 15:52

Geert wilders:
"Het gaat erom dat de tijd die iemand in detentie doorbreng de ergste tijd van z'n leven is, een hel. Je moet er op terugkijken met pijn in je hart, met tranen in je ogen en denken: daar wil ik nooit meer naar toe. Dat betekent dat mensen moeten gaan betalen voor hun eigen proces en gevangenschap. Voor mijn part gaan ze buiten werken in roze hesjes.In de gevangenis geen tv, CanalPlus ! of internet meer."

Stijlloos roze hesjes!?!
@redactie, doe er wat aan!
© op roze hesjes,
straks gaat iedereen met het stijlloos roze aan de haal.

vander F | 03-11-06 | 15:52

He mensen, zolang je de woorden wij en jullie blijft gebruiken zal er niks opgelost worden. Dat elke allochtoon terug gaat naar eigen land is een utopie. De enige oplossing is vreedzaam samen leven, dus werk daar aan, of ga deaud.

StijlSchrijver | 03-11-06 | 15:41

-weggefapt-

Kees Tepelvrees | 03-11-06 | 15:35

Persoonlijk denk ik dat een muilkorf volstaat voor deze zaadhaaier in de moskee.

Gurruk | 03-11-06 | 15:17

Hans Anders,
De hersenkanker heeft u allang aangetast. Vervloeken is niet meer nodig...

Treger | 03-11-06 | 14:58

Stemt uwen allen op den groote leijder: G. WILDERS!!!

al Sasr | 03-11-06 | 14:53

Doordat de bestanden van het CBS en andere informatieverzamelaars policor geschoond worden weten we niet of de muzelmens werkelijk een groot probleem in NL en de EU is.

Onze informatiebronnen bestaan feitelijk uitsluitend uit 'Opsporing Verzocht', krantenberichten en onze eigen waarnemingen of van hen wiens persoonlijke waarnemingen wij vertrouwen.

Opvallend is wel dat geen enkel pro-muzelmensrapport ook maar een lichte toets der kritiek kan weerstaan en dat er opvallend veel dwangmaatregelen nodig zijn om ons de multicul-flauwekul door de strot te duwen.

Ik denk daarom dat de werkelijkheid nog veel schrijnender is dan wij ons kunnen voorstellen omdat de policor bende ons het zicht op de echte werkelijkheid t.a.v. het muzelmensdeel van het multiculdrama ontneemt.

Hans Anders | 03-11-06 | 14:50

@Tobus
whoehahah!
'we dont need no prophet let the kiddiefukker burn, burn, kiddiefukker, burn'
(komt niet meer bij van het lachen)

No Regrets | 03-11-06 | 14:49

We don't need no Imam let the livestockfucker burn... burn livestockfucker... burn

Tobus | 03-11-06 | 14:40

@dante 03-11-06 @ 14:31, da's Bob en zijn Wailers! (hoeveel beestjes zou Bob in zijn dreads hebben gehad)?

Attila23 | 03-11-06 | 14:39

Even voor de Puristen onder ons, het is sheik Fawaz Jneid met een "D" i.p.v. een "n" aan het einde... als we die Sjeik de typhus willen wensen, willen we wel de goeie deaud hebben natuurlijk... ;-)

DeArmeStudent | 03-11-06 | 14:33

@No Regrets 03-11-06 @ 14:01:

Je hebt volkomen gelijk. Waarom denk je dat stuk vuil lachend op de foto staat? In elk ander land had ie al lang vastgezeten.

Hubbe | 03-11-06 | 14:33

@Attila
Goed, man! En wie zitten er in die apenpakken?

dante | 03-11-06 | 14:31

In stukjes hakbarren die bebaarde leeghoofdige haatzaaier. De tyfus met je wereld godsdienst. Alle extremisten moeten het land uit of het nou moslims zijn of christenen, Ga maar lekker tussen je eigen onnozelen blinde godsdienstwaanzinnige zitten, Met z'n alle op een eiland dumpen en laat ze het daar lekker uitvechten met elkaar, en laat de zelfdenkende mens met rust.

Turbo-Tinus | 03-11-06 | 14:28

@treger
dus iemand die de islam beledigt, en daarna door moslims vermoord word, vraagt daar eigenlijk zelf om, als het ware?

No Regrets | 03-11-06 | 14:25

Stuurt geweaun die ex van die Adeau kiepert af op deze baardmans.

TyfusLeijer | 03-11-06 | 14:20

dante 03-11-06 @ 14:14
Moet je niet zo zeggen, nu gaan die moslims weer jammeren dat je een nazi bent .
Je kunt toch niet van ze verwachten dat ze moeite moeten doen om "Nederlander" te zijn, per slot hebben ze dat paspoort ook extragratis en helemaal voor niks gekregen.
;-))

Moi | 03-11-06 | 14:19

,,De minister wist dit niet,’’ aldus de woordvoerder van Verdonk. ,,Ze heeft niet alle dossiers in haar hoofd.’’

Wat ze dan wel in haar hoofd heeft is nog steeds een raadsel.

Schelden doet geen zeer, verwensingen en vervloekingen ook niet.

De juiste manier om op te treden tegen deze imam zou volgens mij zijn een voodoopriester in te huren om hem te vervloeken.

sjonnie | 03-11-06 | 14:17

Wie is die rechter? Heeft hij al vaker van die *opmerkelijke* uitspraken gedaan?

~Johan | 03-11-06 | 14:17

-edit ban -

Bastard From Hell | 03-11-06 | 14:15

@Treger
Je zegt zelf: "het Nederlandse volk is moreel verantwoordelijk". Voor mij is nu duidelijk dat je je hiervan onderscheidt en hier dus niet bijhoort.
OPROTTEN dus. Wel profiteren van de opleidingsmogelijkheden, de vrijheden en de uitkeringen, maar dan tegelijkertijd ook nog ONS de schuld geven van de moord op Theo. Het is duidelijk dat we hier met een gemiddelde Muzelman te maken hebben. En ik praat niet met middle-of-the-road-types. Dag Tregertje.

dante | 03-11-06 | 14:14

@Lewis. Grenzen aan de waarheid?

BASinnic | 03-11-06 | 14:14

Weg ermee holladieeeee, kom allah laat zien dat ook jij humor hebt en laat hem spontaan in brand vliegen.

bloke | 03-11-06 | 14:12

Die Fawaz ziet er op die pica trouwens uit alsof tie net lekker heeft lopen kakken of is verwend door Samir Azouz.

LJBrinkhorst | 03-11-06 | 14:12

@ BA Sinnic
Doe even normaal joh; prima dat hier veel gezegd mag worden en dat het vaak lekker politiek incorrect is, maar er zijn grenzen.

Lewis | 03-11-06 | 14:11

L. Oser 03-11-06 @ 14:01

Daar kon je wel eens gelijk in krijgen. Maar misschien is dat het wel dat de islam voor hem zo aantrekkelijk maakt. Misschien dat hij een keer zo dom is om in nabijheid van een aantal getuigen de geloofsbelijdenis uit te spreken en als het moment daar is dat het niet meer opportuun is om moslim te zijn er geen weg meer terug blijkt te zijn. Waarom het op een gegeven ogenblik niet meer zo handig zou kunnen zijn om moslim te zijn hoeft nog niet altijd direct met geweld te maken te hebben. De jaren van verstand zouden kunnen komen zodat het schoppen tegen de mainstream niet meer zo interessant is. Er zou een vrouw/man in je leven kunnen komen die geen hoofddoekje draagt en ook absoluut niet van plan is om zich te bekeren. Je moslimvrienden laten je in de steek omdat je uiteindelijk toch maar een stinkend kaasje bent in hun ogen. Allemaal mogelijk. Maar eenmaal een moslim geworden, ALTIJD een moslim. En zo niet, dan is de kans niet ondenkbeeldig dat Tregertje eindigd als Theo. Gespietst in naam van Allah door een voormalige geloofsbroeder.

Jeremia | 03-11-06 | 14:10

Maximus 03-11-06 @ 12:05. Een Fin in een BMW X5? Laat me niet lachen. In Helsinki bedoel je, Nokia managers die Mannerheimintie door rijden. In NL rijdt een "Fin" op z'n best in een 12 jaar oude CSI.. Wekt misschien indruk tijdens een zomervakantie in Casablanca maar helaas niet hier. Een aap met een gouden ring blijft... inderdaad.
Sterker nog, het is andersom. Toevallig rijd ik zelf in een Z4 en waar autoliefhebbers mij toelachen en een duim opsteken zie ik alleen maar boze blikken van "Finnen" en negerts in hun aftandse tuning-bakken. Soms probeert er eentje inderdaad te racen, maar met die oude schokbrekers vliegen ze altijd bijna uit de bocht, lachen..

BASinnic | 03-11-06 | 14:07

@OpenDeur
De 'fans' van theo vermoorden geen mensen.
de 'fans' van deze imam echter... hebben theo juist VERMOORD.

iemand de kankah wensen is geheel iets anders dan iemand de kankah GEVEN.

No Regrets | 03-11-06 | 14:06

@Treger
Als deze iman zichzelf net zo bespot als Theo zichzelf bespotte. Als deze Iman net als Theo iedere groep even hard belachelijk maakt. Dan is hij natuurlijk van harte welkom. Tot die tijd is het een achterlijke hypocriet die het niet begrijpt. En wat mij betreft is deze iman een voorbeeld van het grootst soort eikel op aarde.

OpenDeur | 03-11-06 | 14:03

@ adje, ik weenie hoor maar toen de paus zei dat de islam een religie van oorlog is HEEEEEEEL de islamitische wereld fuckin boos, terwijl ze zelf ook constant zitten te whinen ^^

DeRooieRakker | 03-11-06 | 14:02

Ik had me eigenlijk voorgenomen niet meer op Treger te reageren, aangezien ik sterk het vermoeden heb met een provocateur van doen te hebben.

L. Oser | 03-11-06 | 14:01

maar wat me werkelijk met stomheid heeft geslagen, is dat het journaal iets meld in de trand van 'imam riep op tot kankah van theo en ayaan, vlak voor de moord'. Maar niet: 'een van de aanhangers, luisteraars en bewonderaars van deze oproepen tot kankah was mohammed B, die even later het mes in een medemense zette'.

kijk. dat ziet er weer heel anders uit heh? de eerste versie is zo van: iedereen mag iedereen de kankah wensen, maar deze arme imam niet. De tweede is zo van: deze imam riep op tot moord, en zijn volgelingen deden exactly that.

mijn conclusie: het journaal probeert het geweld van de islam af te dekken, waarschijnlijk 'om de boel gezellig bij elkaar te houden'.

de overheid probeert ons wijs te maken dat het allemaal wel meevalt. Dat we die arme moslims maar eens met rust moeten laten. In werkelijkheid roepen de moslims reeds op tot moord en oorlog, zijn ze al begonnen met schieten, en mogen wij daar niets tegen ondernemen.

want dat is niet 'aardig'. Joh. De islam. Die is niet 'aardig'. die vermoord mensen. WAKKR WORDN!

en vanavond leest de imam weer voor uit de heilige teksten van ALLAH:
3:151 We shall cast terror into the hearts of those who disbelieve
etc etc etc
skepticsannotatedbible.com/Quran/2/ind...

de islam is waarlijk een geloof, de term 'geloof' onwaardig. Het is een crimineel, facistoide geloofssysteem, gebaseerd op geweld, onderdrukking, en MOORD.

jezus sprak van liefde. Boedha sprak over liefde. de profeet was een kinderverkrachtende rover/slavenhandelaar, die maar een ding zei: KNEEL, or DIE! er is geen 'boodschap', behalve dat: Doe, wat ik, de profeet, zeg, of STERF.

en daar geven wij dan nog subsidie aan ook.. en zendtijd...

No Regrets | 03-11-06 | 14:01

Naar mijn weten wordt in een kerk nooit door meneer pastoor gepreekt over den islam.... Nooit doet meneer pastoor dergelijke verwensingen als onze heer Fawaz. Wat rechtvaardigd hem dat wel andersom te doen? Ik wil nog wel eens zien hoe de reacties bij hakbars zijn als een pastoor zoiets over de Islam zou zeggen. Dus Pastoor Donkers...... ik kom zondag wel even naar de kerk. Zeg ik het voebelle wel effe voor af!

Adje Spoorenberg | 03-11-06 | 13:58

@Treger 03-11-06 @ 13:51
Jouw redenering consequent doortrekkend is het ook niet te vermijden dat we de hele Arabische wereld met de grond gelijk maken, gezien alle haatpreken tegen het westen die daar dagelijks worden uitgesproken.

L. Oser | 03-11-06 | 13:56

Treger 03-11-06 @ 13:37
Inderdaad, het is tijd deze parasieten dit land uit te flikkeren.
Er kan geen enkel probleem zijn om het NL paspoort weer af te pakken, gewoon de wet weer aanpassen.
Tijd van praten is voorbij, zelfs de simpelste naiveling moet nu toch wel door hebben dat je met moslims niet kan praten.
-
Pech voor jou, maar in heel Europa begint men langzaam maar zeker erachter te komen wat voor een pest ze met moslims het land hebben binnengehaald.
Gelukkig merk je nu ook dat steeds meer mensen in heel Europa van deze moslims afwillen.
Wees maar heel blij met Woutertje, hij is waarschijnlijk de laatste naieveling die in jullie "gelooft". (in ruil voor een Ministerpresidentschap, dat natuurlijk weer wel)

Moi | 03-11-06 | 13:56

De islaam is een respectloze sekte waarin de volgelingen zich vijf maal daags zo'n zeventien keer met hun aars richting het hoger gelegen goddelijkheid keren.

TyfusLeijer | 03-11-06 | 13:54

protestzanger?
Gewoon bij de volgende interland van het nederlands elftel deze paljas het volkslied laten zingen.

wie weet waar | 03-11-06 | 13:52

@Noregrets,
Dat niet direct maar hij ging gewoon te ver. Ze hadden hem tot de orde moeten roepen van matig je toon nou eens maar dat was niet gebeurd en zodoende was zijn dood uiteindelijk niet te vermijden. Het NL volk is moreel medeplichtig aan zijn dood door het laffe gezwijg.

Treger | 03-11-06 | 13:51

@lvet 03-11-06 @ 13:44
Rita is een vrouw..

RedFrits | 03-11-06 | 13:51

@ Treger 03-11-06 @ 13:33
Jammer dat je tussen die steengoeie kwoots van Theo van Gogh met onzinnige eigen verzonnen hersenspinsels komt.

TyfusLeijer | 03-11-06 | 13:50

@No Regrets
Ies Ieslaam beledig? Wie dat daan? Iek meteen doden!

dante | 03-11-06 | 13:50

@dolende ridder Treger, herschenspoeling is niet my cup of tea..

Attila23 | 03-11-06 | 13:50

Als mensen die geen islamitsche achtergrond hebben ervoor kiezen de islam te omarmen is dat in deze tijd bijna altijd een welbewuste keuze. Het is het afzweren van de joods/christelijke cultuur en in diepere zin de verwerping van Jezus Christus. Derhalve zijn zij afvalligen. En afvalligen zullen branden in de hel!

Jeremia | 03-11-06 | 13:49

Die man heeft al 10 jaar een paspoort?? Welk kabinet was dat?

RedFrits | 03-11-06 | 13:49

@treger
als iemand de profeet consequent beledigt, vind jij het dan normaal dat ie vermoord word?

No Regrets | 03-11-06 | 13:48

Treger 03-11-06 @ 13:43

Dat je maar heel snel richting Tsjetjenie mag gaan. De immer fijnbesnaarde Russen zullen graag hun AK47's op je leegschieten. Aufsalzen landverrader!

LJBrinkhorst | 03-11-06 | 13:48

@dante
en dan maar overgaan tot MOORD, in naam van allah, omdat de islam zo *kuch* mooi *kuch* is....

No Regrets | 03-11-06 | 13:46

@ Treger 03-11-06 @ 13:33

En, wat wil je daarmee zeggen?

LJBrinkhorst | 03-11-06 | 13:45

@Treger
Weet je wat nou het mooie is. Je houdt nu precies het juiste pleidooi, waarom deze man juist zo geweldig was. wat een humor, wat een weldaad voor de Nederlandse taal. Mag ik er nog één aan toevoegen? Ja? Merci. Clairy Polak noemde hij een "fladderende vleermuis uit een slechte LSD-trip". Goed, hè!?!

Helaas geeft jouw betoog ook aan dat je niet begrijpt wat WIJ bedoelen. Dat komt, omdat JULLIE een bepaald onderdeel van het begrip hebben laten inruilen tegen de dogma's van de Islam. Het is zelfs ZO erg dat jullie niet alleen niet willen begrijpen, maar ook niet KUNNEN begrijpen.

dante | 03-11-06 | 13:44

Wat een aandacht krijg deze imam, vindt ie vast leuk. Zo trekt ie nog meer radicalen aan om nog meer preken te houden.
En hoezo neemt iedereen hem zo serieus? Iedereen wenst tegenwoordig elkaar kanker toe. "Hee jij, krijg de kanker!"
En Rita maakt er een spel van om zoveel mogelijk paspoorten af te nemen. Houd je eens bezig waar je je bezig mee moet houden, man! Het is je taak om mensen toe te laten, of níet. Weiger de toegang op tijd, want eruitschoppen is natuurlijk grote onzin.

lvet | 03-11-06 | 13:44

@Attila,
Dat nog niet Ik zal het niet ontkennen. Ik ben geïnteresseerd in de djihad. Maar acht maanden geleden was ik nog helemaal niet gelovig. Ik weet heel weinig van de islam. Iemand mailde mij: ‘Als jij jezelf moslim vindt, dan moet je dit lezen, en dat’. En die stuurde me video’s van de gebeurtenissen in het Midden-Oosten en boeken. Zodoende heb ik interesse.

Treger | 03-11-06 | 13:43

@treger
theo schold alles uit wat los en vast zat, maar hij VERMOORDE niemand heh?

No Regrets | 03-11-06 | 13:43

-weggejorist-

Lachende Scheerkwast | 03-11-06 | 13:42

nee, even serieus, deze imam roept op tot moord, zijn aanhanger mohammed B pleegt die moord, en de aivd weet van niets? dit toont aan hoe summier het besef bij de overheid is om iets te DOEN aan het moslimgeweld.

Het is onze plicht ons te verzetten tegen de islamofacisten. moslimgeweld zal nooit de dienst uitmaken in nederland. Wij knielen niet voor geweld. FUCK ISLAM.

mohammed B is de fatale vrucht. Deze imam was zijn stam. De koran zijn wortels. Uit de boom die islam heet zullen nooit zoete vruchten groeien. Wij moeten die boom omhakken. Voor het onze tuin verwoest met zijn zure, geweldadige vruchten.

alleen de vruchten proberen te vangen voordat ze op de grond vallen is onbegonnen werk. De stam, de moskee, moet verdwijnen, en op termijn ook de wortels, de bron van dit kwaad, de islam, de koran, en zijn geweldsverheerlijkende 'gelovigen'. Alleen dan zullen we weer in vrede met elkaar kunnen samenleven.

we moeten de gewelddadige islam niet tolereren.

Geen kudos voor de imam die oproept tot moord!

No Regrets | 03-11-06 | 13:40

@Zeurders

Nee,juist NIET
Een imam is een islamiet,dus deze moeten eerst bewijzen hun ïnferieuriteit te verbergen met het ontwikkelen van toasters ,3d Max Coasters,toffee's,Phaethon's enz,enz..
Geen moreel relativisme m.b.t. islamnihilisme.

Europa1 | 03-11-06 | 13:40

De Islam is door westerlingen die wel eens een boek lezen en groepsgedrag kunnen interpreteren al lang ontmaskerd als fascistisch leefsysteem met als dekmantel religie. De woede van de moslims komt dan ook voort uit die ontmaskering.

Ed Cetera | 03-11-06 | 13:38

De islam heeft op GS te kampen met een imagoprobleem. Het ziet er in de toekomst niet naar uit dat de trent die in deze draad te zien is omgebogen zal worden. Dus Treger, Rokuuu enz. jullie charmeoffensief alhier heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd en ik denk dan ook dat jullie bezig zijn met een missie die gedoemd is te mislukken.

Jeremia | 03-11-06 | 13:37

Hysterische reacties:
"De treitersite GeenStijl wist ook van wanten. In de waan van Pim Fortuyn wist zij al langer dat de multiculturele samenleving een onding was. Het was een illusie die alleen maar door de linkse kerk in stand gehouden werd. Nu moest daaraan definitief een einde komen: weg met dat pappen en nathouden - pak het probleem bij de kern aan. De meest doordachte en beschaafde oplossing die Geenstijl kan bedenken is: “Niks de dialoog aangaan, het wordt tijd geweld met geweld te vergelden. Oog om oog, tand om tand!” [Fleischbaum, 08.11.04]. Gespierde retoriek, dreigende metaforen. Treurige illustraties van de cultuur van de grote bekken."

Treger | 03-11-06 | 13:37

@treger, moet je niet bidden?

Attila23 | 03-11-06 | 13:35

tsunami?

Directeur | 03-11-06 | 13:35

Achtertuyn 03-11-06 @ 13:14
Slecht argument, ik krijg de indruk dat sommige reaguurders hier ook maar een beetje met de wolven meehuilen.
Als jij anderen dingen wil verbieden die je zelf wél doet, ben je niet geloofwaardig.
Dus als jij iemand de grafkanker mag wensen, mag een imam dat ook.

Zeurders | 03-11-06 | 13:35

Die Islam, dieser schlechte idee die nie eine religion genennt hat dürfen worden, soll jetzt ganz und gar aus unsere gesellschaft ausgerottet worden !

Graaiende Teddybeer | 03-11-06 | 13:34

Theo de martelaar van het vrije woord?
Natuurlijk ging Theo te ver toen hij alle moslims als “de religieuze fascisten van de Islam” [21.12.03] in de verkeerde hoek plaatste. Het getuigt niet alleen van banaliteit, maar ook van slechte smaak. Daar staat tegenover dat Theo hartstochtelijk wilde zeggen wat hij vond. “Geweld moet je niet uitlokken door angstig te doen”, zei hij. Theo wilde zeggen wat hij vond. Zijne ‘kale heiligheid’ (=Pim Fortuyn) werd zijn idool. Dat vrijheid van meningsuiting altijd beperkt wordt door regels van fatsoen en redelijkheid, beschouwde Theo van Gogh als ergernis. Hij wilde gewoon altijd zeggen wat hij vond. Zonder verantwoordelijkheid te nemen voor de consequenties van zijn eigen optreden.

Hij leerde de macht van het gepubliceerde woord. ‘Kutmarokkaantjes‘ was het woord dat kleefde aan de Amsterdamse wethouder Rob Oudkerk. Zoals geitenneukers onverbrekelijk verbonden zal blijven aan het testament van Theo van Gogh. Er zijn betere kwalificaties te bedenken om als mens herinnerd te worden. Bij Van Gogh was het vaak alleen maar een vorm van idiote stoerdoenerij. “Een enkele keer kan het passend zijn, maar bij veelvuldig gebruik verliest het ook elke provocatieve betekenis” [Karin Spaink].

Theo van Gogh nam over bijna alles controversiële standpunten in: over de multiculturele maatschappij en de positie van de vrouw in de islam, en uiteraard over de moslims, en de islamieten. Maar hij had ook zo zijn eigen diskwalificaties voor magistraten, hoofddoekdragers, homo’s en Nederland.

De alom als een van de meest competente en sympathieke magistraten van de stad Amsterdam beschouwde, Job Cohen, werd door Theo als volgt afgeserveerd: “Van alle oplichters die ons de vijfde colonne van de geitenneukers proberen te verkopen als een verrijking van onze toch al zo geweldige multiculturele samenleving, is Job Cohen de meest doortrapte. Hij is inderdaad bezig een begrip te worden onder Allah’s slagers; als een jood die je om een boodschap kunt sturen.”
Paul Rosenmöller, de ex-fractievoorzitter van GroenLinks werd door van Gogh als volgt afgeserveerd. “Als iemand kanker verdient, is het Paul Rosenmöller, de hopman van politiek correct Nederland. Mogen de cellen in zijn hoofd zich tot een juichende tumor vormen. Laat ons pissen op zijn graf.”
Over het hoofddoekje: “Uitgevonden door achterlijke middeleeuwse geitenneukers die onze vrijheden beperken.”
Een homo noemde hij een ‘kwijlende chocoladeridder’; vrouwen werden geserveerd als ‘sneetjes’ of ‘dozen’.
Over recente bedreigingen is Van Gogh nogal relativerend: “Die kwamen uit extremistisch islamitische kring. Het laat alleen maar zien hoe bedroevend het peil van de geciviliseerdheid is in sommige kringen. Ik laat me door dat soort mensen de mond niet snoeren.”
Over Nederland: “Ik hoop echt dat ik hier 87 mag worden en dat ik de beker der gramschap helemaal tot op de bodem kan leegdrinken. Maar om nu te zeggen dat ik ernaar uitzie om te leven in een land dat gebukt gaat onder de censuur van de politieke correctheid en waar de geitenneukers het voor het zeggen hebben: nee, dat niet.”
“Ik geloof niet in de goedheid van de mens, wel in m’n eigen arrogantie. Dat heeft dermate veel uitstraling dat die kogel voor mij niet zal komen, denk ik hoor. Ze denken, denk ik, ‘dat is de dorpsgek, waarom zou je hem neerschieten? If it happens, it happens’,” aldus Van Gogh in een vraaggesprek met de RVU.
Theo van Gogh werd steeds meer omarmd door rechtsextremisten en gehaat door gelovige moslims.

Treger | 03-11-06 | 13:33

@Deense Postbode
Je hebt grotendeels gelijk. Het enige dat echter zeker is, is dat ook Mo door de normale levensfases (steeds matiger) zal gaan, zoals iedereen. Er komt een moment dat hij zelf vindt dat levenslang erg is en dat dat niet opweegt tegen zijn (in zijn ogen goede) daad. Kijk maar naar onze SAMIR die klaagt nu al steen en been over een paar weekjes EBI. Een beetje geloofsovertuiging zou je daar met gemaak doorheen helpen.....

dante | 03-11-06 | 13:33

@Attila23 03-11-06 @ 13:29

KOUWES!!!!!!!!

Charles Z. | 03-11-06 | 13:31

mijn religie is geenstijl! maar wie is onze leider?

Attila23 | 03-11-06 | 13:29

hoe komt zo'n gek aan een paspoort?
Oh ja, Sorgdrager en Dijkstal, respectievelijk Justitie en BiZa

broodje bal | 03-11-06 | 13:28

En wat heeft de AIVD toch zijn best gedaan al die haatkazenes in de smiezen te houden zeg!
Twee jaar na dato komt die haatpreek eens naar buiten.
Die mohammedanen achten hun 'religie' superieur en vinden alles gerechtvaardigd om die te 'verdedigen'. Alle kritiek erop noemen zij een 'aanval', dus altijd hebben ze dan munitie om de 'ongelovige' met dreiging en/of geweld in het gareel te krijgen.
Dante, die RAF-gasten waren blanke ongelovigen, een heel ander slag mensen dan die Noord-Afrikanen en Arabieren, met hun fascistische ideologie die zij 'religie'noemen.
Die fundi's zijn te verknipt, dus je hoop is ijdel en irrelevant bovendien, want het kwaad is toch al geschied.

Deense Postbode | 03-11-06 | 13:27

-edit ban -

gwdtjuh | 03-11-06 | 13:26

dus iedereen die de islam belachelijk maakt moet dood?
AANGENAAM, wanneer mag ik?
wat een bullshit is dit zeg.. de aap woont 10 jaar in NL en spreekt nog de taal niet?
wanneer is ie jarig, krygt ie van mij een cursus integratie!

FAMEFCKR | 03-11-06 | 13:25

De islam is een ziekte inderdaad.
Maar Nederland is zieker.
Terminaal.

Europa1 | 03-11-06 | 13:25

@Treger
Het is dante, géén Dante.
Mo, zal nooit meer vrij komen, HAHA. En dat terwijl hij inderdaad hoogstwaarschijnlijk helemaal niet stil heeft gestaan bij de consequenties van zijn daad voor zichzelf, hihihihihi. Het was tenslotte nog maar een kind toen hij zich zo stoer opstelde. HAHA. Maar vrij komen? Nee, daarvoor zal de zoon of dochter van AMALIA zich niet lenen.
Trouwens Treger voel jij je wel thuis op dit koude vlakke land? Zou je niet liever naar een berggebied verhuizen? Ik stel het Rifgebergte voor...

dante | 03-11-06 | 13:24

Waar is die circusolifant... kan die niet even op de baardaap gaan zitten?

Wolverine | 03-11-06 | 13:22

O'alla laat die baardmans eens doodvallen liefst gisteren.
En begraaf hem waar hij thuis hoort tussen de varkens.

Brederodekater | 03-11-06 | 13:22

@Treger
jou verheerlijking van moslimgeweld zal je opbreken.. jij bent geen haar beter dan degene die het mes hanteerde. Jij bent de 'gematigde' moslim, die het wel een fijn, rustig idee vind, dat iedereen die de islam belachelijk maakt VERMOORD word..

wij zijn niet het probleem, jou gewelddadige kutgeloof is het probleem. Wij zijn daar een antwoord op. Wij, 'racisten', pikken jullie gedreig, geintimideer en gemoord niet langer.

wat jij als 'wel rustig' beschouwt, is de stilte voor de storm. Je moet begrijpen dat als er nog EEN moslim een nederlander vermoord in naam van allah, de treinen weer gaan rijden.

dat komt dan niet door onze 'discriminatie', maar door jullie eigen verkankerde kutgeloof, dat het niet kon laten met geweld een vrij land te verpesten.

No Regrets | 03-11-06 | 13:20

Achtertuyn 03-11-06 @ 13:14

als je hier verkondigt dat Wouter Bos zich iedere ochtend aftrekt bij een fto van paarden,. gelooft ook iedereen het. Als je verkondigt dat alle problemen in Nederland van de PvdA (en de moslims natuurlijk) komen, gelooft ook iedereen het. Veel verschil zit er niet.

Maaier | 03-11-06 | 13:19

misschien eerst de rechters het land uitzetten?

buchtinpakskes | 03-11-06 | 13:17

@Dante,
Zeg nooit nooit. Dingen kunnen snel gaan. Mo zal waarschijnlijk op den duur toch gratie krijgen van de koningin en erkenning krijgen voor zijn wanhoopsdaad.

Treger | 03-11-06 | 13:15

Voorstel 1: Muzelmensen die recidiveren of langer dan 4 jaar uit de NL staatsruif eten hebben daarmee hun lichaam aan de wetenschap verpand, dus dienen zij na hun dood als vindplaats voor organen, enz. Nadat de bruikbare delen zijn uitgenomen wordt het karkas verbrand en de as verstrooit zodat monker, de muzelmanse hellehond, hen niet kan ondervragen, waarmee hen de toegang tot het paradijs met z'n 72 krenten (maagden is immers een foute vertaling) hem of haar ontzegd wordt.

Hans Anders | 03-11-06 | 13:15

Het probleem en tevens verschil tussen de verwensingen van deze Imam en de verwensingen van de reaguurders op GS, is het feit dat dat gesproken woord van de Iman voor een aantal idioten in de Moskee de levensvisie wordt. Terwijl de gemiddelde GS reaguurder dit soort uitspraken nuanceert en pleegt een eigen mening over dit soort zaken te vormen.

Achtertuyn | 03-11-06 | 13:14

Eén ding weet ik zeker. Die Mohamed Bouyeri (of hoe heette die KUDTMOSLIM (pleonasme) ook al weer) kijkt oit nog eens op z'n neus. Alsie 60 jaar is of zo. Kijk maar naar die gasten van de Rote Armee Fraction in Duitsland. Die kregen ook spijt na een jaar of tien. En ook die waren zo overtuigd dat het grootste deel zichzelf niet levend heeft laten pakken. De geest van de mens is zeer wendbaar. Maar uw aller dante zal er tegen die tijd zijn om ervoor te pleiten dat deze KUDTKUDTMOSLIM (dubbel pleonasme) nooooooooooooooit meer vrij komt. Nooit!

dante | 03-11-06 | 13:14

Heb je ook zo'n hekel aan die imam hij moet dood.
Schop hem op zn giegel dan beland hij in de goot.
want het leven
duurt maar even....
ach weetje. val ook gelijk maar dood
misschien is die ziekte die je krijgt wel besmettelijk...
en dan zitten we weer met "varkenspest" in nederland

RedScorpion | 03-11-06 | 13:10

Salami en tot ziens

College Boy | 03-11-06 | 13:09

Ongezien de tiefus vieze geitenneuqert

Horsedick | 03-11-06 | 13:08

-edit ban -

Charles Z. | 03-11-06 | 13:08

ongezien de tyfus wensen is ook heeeeel anders dan iemand vervloeken.

Maaier | 03-11-06 | 13:08

* zwiebert de zwabber fluitend uit en gaat kleedjes kloppen *

Jan Passant | 03-11-06 | 13:07

Niet zo tragisch doen, als ze hem niet uit kunnen zetten. Hij kan toch ook gewoon een ongeluk krijgen........?

KABAAL | 03-11-06 | 13:07

Vraag niet hoe het kan, maar thans leven wij in een land waar de Islam het invloedrijkste geloof is. Openingstijden van zwembaden worden erop aangepast, het staatshoofd krijgt geen hand meer, Welstandcommissies tellen in de grote steden niet meer mee, de winkelnering van slands grootste oplichtersbende/kruidenier staat ter discussie, toneelstukken worden verboden, de vrijheid van meningsuiting staat ter discussie.
Hier kan Bas van der Vlies alleen maar jaloers op zijn...

Nederland, Nederland, wat ben je diep gezonken.

LJBrinkhorst | 03-11-06 | 13:05

moge allah ( de geiten neukert ) in samenwerking met mohamedje ( hij die trouwde met zijn negen jarige sletke ) sheik Fawaz Jnein een geslacht ziekte doen toe wenzen van een besmette verkrachte geitje waaraan zijn edele delen opzetten tot 3 cm en deze verdoemd zijn af te vallen. mogge deze herzenloze en balloze worden genomen door rita (zij die uitzet ) en mogge hij er van genieten. strontplekkes

Dr.bull! | 03-11-06 | 13:03

* ook treger krijgt een spuitje *

Jan Passant | 03-11-06 | 13:02

Laten we die knoop nou gewoon doorhakken. Het zal de economie op korte termijn géén goed doen en het zal ook aan onze zijde zeker slachtoffers eisen. Maar het asfalteren van het gebied van Bulgarije tot en met Pakistan zou ondanks de toename van de hoeveelheid asfalt een zegen zijn voor het milieu.

dante | 03-11-06 | 13:02

@Keutelaer
Een van de toehoorders was de moordenaar van theo, dude..

weet jij het verschil niet tussen iemand op zijn haags 'de kankah' wensen, en iemand niet alleen de kankah wensen, maar ook nog even halal te slachten?

jij ziet geen 'gevaar' in de oproepen van deze imam tot geweld? jij ziet zijn aanhanger mohammed B niet als een soort moordenaar ofzo? of jij vind dat ineens heel okee, omdat je links bent ofzo?

dus, moslims mogen van jou oproepen tot moord? ben je wel goed wijs?

theo noemde allah een varken, maar hij slachte geen moslims
de moslims noemen theo een varken, maar ze hebben hem ook de keel doorgesneden.

Theo is doodgemaakt dankzij de oproepen tot geweld van DEZE imam.

iemand de graftyfus wensen moet kunnen. Iemand de dood wensen, waarna een van je volgelingen het ook uitvoert, dat is een complot tot moord. Dat is van een heel andere orde. Waarom doe je net of deze imam 'gewoon, iemand de graftyfus wenste'?

hij riep op tot moord. En zijn volgelingen DEDEN het ook. Zie jij geen probleem in? HALLO?

No Regrets | 03-11-06 | 13:01

Keutelaer 03-11-06 @ 12:54
Precies, die xenofoben zijn hypocrieten van het ergste soort.
Zelf iedereen doodwensen maar als iemand anders met een ander kleurtje of geloof het doet moet diegene opeens het land uit...
Ik spuug op dat soort zielepieten...
*Grrrtssssfff*

MAXIMO | 03-11-06 | 13:00

@Noregrets,
Wie verheerlijkt er nu geweld? Lees je eigen vooroordelen doorspekt met beledigingen nog eens na? Ik spuug toch ook niet op jou?

Treger | 03-11-06 | 13:00

* spuit iets fris over max *

Jan Passant | 03-11-06 | 12:59

3 x hoera voor de overheid die dit soort fuckers NL hebben binnengelaten!

(*@#Ê*(

Mister President | 03-11-06 | 12:59

Ergens ben ik wel in mijn nopjes met lieden als sjeik fatwaknein. Zonder zulke mannen blijft Weldenkend Nederland zeker weten geloven, dat je een huis schoon kan houden zonder de kakkerlakken te storen bij hun sociale activiteiten.

Jan Passant | 03-11-06 | 12:58

Jammer dat ze hem niet het land kunnen uitkicken.
Als dat had gekund dan had er ook een zooitje xenofobe opruiende racistische Nerds die zich enkel anoniem op Internet durven te manifesteren op transport kunnen worden gezet, naar Nova Zembla ofzo....

MAXIMO | 03-11-06 | 12:58

@ keutelaar: ga es deaud

egome | 03-11-06 | 12:57

Sla een moslim als deze sheik en je ramt er de haat nog dieper in. Aai een moslim als deze sheik en hij legt het uit als een teken van zwakte.

Jeremia | 03-11-06 | 12:57

@Charles Z.:
Ik probeer mijn naam eer aan te doen en zal dat ook altijd blijven doen.

Bastard From Hell | 03-11-06 | 12:56

Wat een onzin om Fawaz Jnein het land uit te zetten, op basis van zijn protestzangen. Uit welk neoliberaal kontgat komt deze anti-terreurmaatregel van likmevestje aanwaaien?

Moslims krijgen in déze digitale gemeenschap (anoniem nog wel, we hebben met echte helden van doen hier) alle mogelijke verwensingen naar hun hoofd geslingerd. Van Gogh was een racistisch varken (zowel qua zeden als persoonlijke verzorging), en misbruikte iedere vrijdagochtend de Metro als podium voor zijn islamofobe monologen.

En als deze moslim in besloten kring netjes om een ongeneeslijke ziekte vraagt voor onze lasterlijke Theo, kan dat plotseling niet door de beugel? Misselijke huichelaars dat jullie zijn. Jullie kunnen een heksenjacht openen op iedere moslim, maar daar krijgen jullie mismaakte, maatschappij onwrichtende elementen als Van Gogh niet mee terug. Huichelaars.

Keutelaer | 03-11-06 | 12:54

@Treger
'De maatschappij is er uiteindelijk rustiger op geworden.'
moslimgeweld loont. Terreur werkt. Niemand durft meer de waarheid over de verkankerde islam te zeggen. Omdat de islam TERREUR pleegt. Heel rustig, is dat ja..

duitsland was ook veel rustiger ZONDER joden heh, treger?

'De maatschappij is er uiteindelijk rustiger op geworden.'
misselijkmakende KUTMOSLIM, ik hoop dat jij en de jouwe krijgen wat je zaait.

geweldsverheerlijkende kankermoslim. Ik spuug je recht in je gezicht.

No Regrets | 03-11-06 | 12:54

@Bastard From Hell 03-11-06 @ 12:50

jij bent goed!!!!!!

Charles Z. | 03-11-06 | 12:52

Dat is geen baard onderaan die kin van die kudtfin.
.
Dat zijn zijn laatste stukkie hersentjes die in draadjesvorm naar buiten worden gedrukt door de idiote ideetjes van zijn haat-zaaiende allah (de typhus zij met hem) en tering-pedo-profeeteur.
.
Deze imam (de uitkering zij - helaas - met hem) weet niet eens wat liefde is en wat het is om Nederlander te zijn.

TyfusLeijer | 03-11-06 | 12:52

-weggejorist-

Bastard From Hell | 03-11-06 | 12:50

een religie die meerderwaardigheid van de gelovige t.o.v. de niet gelovige, de man t.o.v. de vrouw, de baas t.o.v. de knecht propageert .. is per definitie inferieur en de rechtstaat onwaardig.

Deze zandnegers refereren aan hun EIGEN wetten wanneer het HEN uitkomt.. en refereren aan ONZE wetten als het HEN uitkomt (ja correct gespeld ja baardhoofd..) Met 1 been in je eigen land staan.. terwijl je eigenlijk op ons schijt.. dat weten wij gewoon....

Het probleem is niet dat wij een probleem met jullie hebben.. wij hebben problemen met het feit dat jullie problemen met ons hebben.. dat ons normen- en waardenpakket niet door jullie wordt geaccepteerd is de belichaming daarvan. Jullie zijn loyaler aan je eigen familie (of 'clan'?) en hebben als opstandig bergvolk nooit autoriteit gekend, behalve die van een onzichtbare.. oeoeeh.. Allah.. de zak. Wij leven dus in een seculiere staat je benntoggeenmegeaultje...

Ik vraag me af.. is er ook maar 1 moslim in Nederland die het idee heeft dat wij zulke Middeleeuwse bullcrap serieus nemen??

I mean.."I think flying planes into a building was a faith-based initiative. I think religion is a neurological disorder.".. zoals Bill Maher Dat treffend verwoordde..

dag jongetjes en meisjes.

Minister van Dood | 03-11-06 | 12:49

Hoe meer ik zwijnen als sheik Fawaz Jnein hoor raaskallen, hoe minder problemen ik er mee heb, dat de Amerikanen zandnegerts vermoorden.
Van mij mogen ze nog wel meer van die geitenneuqer-landen binnenvallen....

KABAAL | 03-11-06 | 12:48

Treger 03-11-06 @ 12:43
"De maatschappij is er uiteindelijk rustiger op geworden."
Welke rust bedoel jij? Die van het kerkhof????

Aktivist | 03-11-06 | 12:47

@Treger 03-11-06 @ 12:43

Jij ben echt een viespeuk joh....

Ik kots over jou en die hele vieze varkensstal van je....

Achterlijke rotmageaul met je achterlijke kutgeloof

Charles Z. | 03-11-06 | 12:46

Als er mensen zijn die toch al van plan waren om zelfmoord te plegen. Doe een goede daad en verwijder deze poliep van de stembanden van het ECHTE Nederlandse volk.

dante | 03-11-06 | 12:46

Charles Z. 03-11-06 @ 12:38 nee absoluut niet waar! en ik kan het weten ;)

Horrorscoop uhmmmmm

Wolverine | 03-11-06 | 12:44

@Noregrets,
Juichen is een groot woord maar wel opgelucht dat het onafwendbare eindelijk zo ver was.
Zie het als een daad van sociale hygiene. De maatschappij is er uiteindelijk rustiger op geworden.

Treger | 03-11-06 | 12:43

@Bastard From Hell 03-11-06 @ 12:41

Welk vers is dat?
Gebruikt ik m voor de zondagsmis

Charles Z. | 03-11-06 | 12:42

Typerend dat geen enkele moslim zich hier druk om heeft gemaakt.

Dr. Faustus | 03-11-06 | 12:41

@treger
'ik vind hem wel sympathiek'
jij vind moord wel een geijkt middel als iemand 'de sfeer verpest'? jij vind terreur wel cool en vet heh? wat is een mensenleven waard, in het de ogen van een moslim...

waarom staan wij deze imam toe zijn haat te blijven zaaien? waarom sluiten we zijn moskee niet, smijten hem niet in de bak, en pissen we niet op de oorzaak van dit geweld, de koran?

die dag werd een MENS vermoord, dankzij jou mooie geloof. Maar jij snapt niet waarom wij klagen heh? waarom zien wij niet in, dat de islam zo 'mooi' is?

Omdat de islam MENSEN vermoord. Omdat jou leiders oproepen tot haat. Omdat jou geloof mensen tot oorlog aanzet. Omdat de islam gelijkstaat aan facisme. Daarom moeten wij uidragers van deze haatleer terugsturen, en de haatfabrieken afbreken.

jij vind niet, dat de moord op theo 'de sfeer' enigszins heeft verpest? nee.. jij stond te juichen die dag heh? net als die dag dat jou moslimvrienden de twintowers invlogen heh? vond jij ook 'wel sympathiek' zeker...

No Regrets | 03-11-06 | 12:41

@Wolverine
Een lelijke vent met een lelijke auto is ook goed?

Horror Scoop | 03-11-06 | 12:41

Oh grote, niet bestaande, almachtige Allah en oh grote, kinderverkrachtende pedofiel Mohammed (schaamluis zij met hem), bezorg sheik El Kabouteri Kankerploppih eenen ongeneeslijke schurft aan zijn anus en een onverklaarbare drang naar een ongelovige, met AIDS geinfecteerde, penis in zijn anus alwaardoor hij zich al bloedend leeg zal peopen, gepaard gaande met helse pijnen.

Bastard From Hell | 03-11-06 | 12:41

Och, een land dat dit soort schoftentuig importeerd tegen de vergrijzing of een gebrek aan broodjedarma-cultuur enzo - en ze nog een uitkering plus paspoort geeft ook, wel - zo'n land verdient eigenlijk niet beter.

Jan Passant | 03-11-06 | 12:40

Theologie= de leer van de vrijheid van meningsuiting

Attila23 | 03-11-06 | 12:39

@Wolverine 03-11-06 @ 12:35

Helemaal mee eens tijger.... t blijft een verlengstuk van je lul... lul

ps. ben je toevallig niet een fin... hardwerkende hollanders kunen dat helemaal niet betalen... lutser

Charles Z. | 03-11-06 | 12:38

@KaiserSoza 03-11-06 @ 11:34
Vergeef me... blijkbaar nog een extra college Fokschaap nodig.
Blijf toch bij mijn standpunten en dat dit moslim onderwerp nu toch echt wel uitgemolken is.
Toch weet ik zeker dat jij nog heel wat verfrissende (en nieuwe) mogelijkheden weet om deze discussie nog langer voort te laten duren. Nog niet alles is hier immers over gezegd, ofwel?

College Boy | 03-11-06 | 12:38

TyfusLeijer 03-11-06 @ 12:33
Daarop was ik van de week al aan het hopen. En niet alleen vanwege de daar rijkelijk aanwezige haat-imams en finnen. Jammer dat het grunn trof.... Volgende keer beter!!!

Aktivist | 03-11-06 | 12:36

De islam is geen religie, maar een vorm van hersenspoeling.
Laat al die islams maar naar de verdoemenis gaan.
Opgepleurt met jullie ziekelijke teksten.

Absurd dat deze mensen niet de normen en waarden van het land waarin deze wonen respecteren... LEER IIG DE NEDERLANDSE TAAL!

De ongeziene tyfus toegewenst van MOI.

mikeymikey | 03-11-06 | 12:36

Hallo mannen daaro. Een meid hoeft geen lelijke vent met een mooie auto en maximus als je zonodig moet bluffen, jij zal mijn vriendje never nooit voorbijstreven. Over losers gesproken zeg....

Wolverine | 03-11-06 | 12:35

@Nevermind 03-11-06 @ 12:30
een wijze uitspraak van de aboriginals; als je geen boemerang kan vangen, moet je hem niet gooien!

Attila23 | 03-11-06 | 12:34

Mischien een ideetje om onze waterkering aan de Noordzee niet meer te onderhouden.
.
Volgens onderzoeken van onze oranje prins pils zou bij een "ramp" de hele randstad in een half uurtje (weer) blank zijn.

TyfusLeijer | 03-11-06 | 12:33

Het zegt weer alles over dit land dat zo'n varken met een NL paspoort rondloopt. Ik heb trouwens nog een geheimpje te verklappen voor hem:

ALLAH BESTAAT HELEMAAL NIET

Wouter Boslim | 03-11-06 | 12:32

Sheik Fawaz Jnein oogst wat hij zaait.

Nevermind | 03-11-06 | 12:30

@Chinaski
Jij hebt even veel verstand van auto als een Fin van beleefdheid.
Weet jij wel welke auto ik bedoel ?? Bmw met spoiler ??? Een BMW 335 ci is op dit moment het beste wat de auto industrie te bieden heeft in zowel styling als techniek en als jij met je fiets eerder een meid versiert dan ik ,dan moet je er geld mee verdienen .Een nieuwe stripfiguur BIKEMAN!!!! met roze pak aan ..........

Maximus | 03-11-06 | 12:30

Hier word ik dus zo godsallejezus kwaad om. Dat lachende smoelwerk van die hufter met de uitstraling van "krijgen jullie allemaal ongezien de tyfus". Welke randdebiel geeft zo'n zak zwak zaad een waardevol paspoort gvd.

Bouwfraudeur | 03-11-06 | 12:30

Ik wens hem héél veel jeuk en hele korte armpjes

Aktivist | 03-11-06 | 12:29

het doel van een wereldreligie is om het klootjesvolk hoop te geven, op te voeden en een betere wereld te creeren door angst voor slecht doen te creeren.
Opruien en geilen op macht horen niet bij een wereldreligie thuis.
In een kerk/moskee ga je toch niet iemand de tyfus wensen?? dan ga je maar naar GS ofzeau.

holistic river | 03-11-06 | 12:29

Hij vergelijkt zichzelf met een protestzanger.
Dus hij is en langharige ongewassen wortelknagende krakende gitaarmishandelende zelfingenomen betweter die niet kan zingen???

Patrick Bateman | 03-11-06 | 12:28

@MuppetNL 03-11-06 @ 12:18/ van mij 2 kratjes,én een lekkere haram hamburger.

braadlap | 03-11-06 | 12:28

chinaski 03-11-06 @ 12:23 een omafiets nog meer kans maak. Uhhh verklaar je eens nader???? ben nu wel heeeel nieuwsgierig ;)

Wolverine | 03-11-06 | 12:27

Idiot wind, blowing every time you move your mouth,
Blowing down the backroads headin' south.
Idiot wind, blowing every time you move your teeth,
You're an idiot, babe.
It's a wonder that you still know how to breathe.
Ja hoor, de teksten van Dylan zijn beter.

gentle giant | 03-11-06 | 12:27

en dan wil ik deze imam Kahlil el-Moumni ook nog even vervloeken!
ook het land uit met die eikel!

Attila23 | 03-11-06 | 12:27

Deze imam zet zijn volgelingen aan medemensen met een mes de keel door te snijden. Moeten wij daar soms 'respect' voor hebben? waar haalt deze imam de haat vandaan? o wacht, ik zie het: de koran! laten we die verbieden...

voordat 'sommige' nederlanders de islam laten oogsten wat deze imam zaait...

wij zijn niet begonnen met schieten. Met moorden. Mohammed B vermoorde Theo, omdat dat moest, van zijn imam. Deze imam. Hij checkte zijn koran, las daarin dat het ok was iemand de keel te doorsnijden die de profeet belachelijk maakte, hij bad nog wat samen met deze imam, deed zijn jurk recht, kamde zijn baard, riep allah akbar! en daar ging hij, de dappere moslimstrijder. Op weg om een kunstenaar de keel door te snijden.

tot op de dag van vandaag kan deze imam ongestraft zijn haat blijven zaaien... en nu maar wachten, tot er weer een moordenaar opstaat uit zijn gehoor, nietwaar?

wat is de islam toch gewelddadig.. wat een kutgeloof.. kan niemand er dan wat aan DOEN?

No Regrets | 03-11-06 | 12:27

Nederlander ben je pas als je uit Nederlandse ouders, geboren en getogen in het - eens zo prachtige - Nederland.
Nederlander kan je zijn als je dus mee doet met de Nederlandse samenleving en niet zoals deze grotmongeaul die onder een of andere steen vandaan is gekropen en profiterend en provocerend doorgaat met haatzaaiende oproepen.
.
Laat aub die pedo-profeeteurs oprotten, volgelingen van een misdadiger zijn nu eenmaal zeer hypocriet.

TyfusLeijer | 03-11-06 | 12:26

@No Regrets 03-11-06 @ 12:18
Dat is zo ; stelletje lapswansen !

Amoebe | 03-11-06 | 12:26

Maximus wanneer is tie van jou!!!! En wat moet je met een bmw.... lekker belangrijk zeg

Wolverine | 03-11-06 | 12:26

Dat politieke correct moeten we toch snel vergeten.
Pleur die gast toch het land uit, paspoort afpakken en klaar.
Al dat gedoe eromheen. Niemand wil hem hier, dan zijn we het toch eens en kunnen we dat hoofdstuk afsluiten.

Tremor | 03-11-06 | 12:25

Maximus: Ga jij lekker met je BMW sleutelhanger in een voetbalkantine zitten patsen. De grootste lullenzuigers zijn wel types als jij die hun lelijke kop en kleine pikkie moeten compenseren met een BMW. Daar rijden in R'dam alleen geestelijk minderbedeelde Feyenoord hooligans en zwartwerkende bouwvakkers zonder opleiding in. En over vriendinnen gesproken, ik durf te wedden dat ik op een omafiets nog meer kans maak dan jij in je BMW met spoiler. Ga lekker ergens anders zitten bluffen!

chinaski | 03-11-06 | 12:23

@Noregrets,
Het zet een sfeer en een toon. Ik voel me ongemakkelijk bij het feit dat Verdonk Theo een goede vriend noemde.... Theo de haatzaaier, de alcoholist, de cokesnuiver.
Lekker land he waar de opportunisten heersen.

Treger | 03-11-06 | 12:22

Waar maken wij ons druk over, transporteren die hap, terug naar het land van herkomst, kan ie daar de leer van Mohammed verkondigen!!!! Wij hebben geen winkels waar er jurken voor mannen worden verkocht, dus hij zit met zijn aanhangers in het verkeerde land, ehhhhhhhhhhh, continent zelfs. Go back my friend, and ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, please stay there!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trikertje | 03-11-06 | 12:21

Ik lag al die finnen dubbel en dwars uit op mn eerlijk gekochte fiets

Charles Z. | 03-11-06 | 12:21

@undutchable
dus de nederlanders mogen van jou nu ook moslims gaan vermoorden?

'wie de bal kaatst', toch? of moeten wij een geloof dat oproept tot moord verbieden? zodat we samen in vrede verder kunnen leven?

No Regrets | 03-11-06 | 12:20

@heintje Davids
Lees mijn autoreview op autoweek.nl .
Het is een Artkis zilveren ,met een steptronic verder alle opties ik heb hem nu een maand en elke dag een feest om er mee te rijden.

Maximus | 03-11-06 | 12:19

@Amoebe
de aanhangers van theo hebben paultje rosenlulletje toch niet echt vermoord?

de aanhangers van deze imam, mohammed B bijvoorbeeld, die zijn preken aanhoorde, hebben WEL het bloed van een medemens laten vloeien.

als jij het verschil niet ziet tussen iemand de graftyfus wensen en iemand de graftyfus wensen en daarna de keel doorsnijden, dan ben je niet goed wijs...

No Regrets | 03-11-06 | 12:18

-weggejorist-

MuppetNL | 03-11-06 | 12:18

dus, vervloeken mag in Nederland.. nou, dan vervloek ik die vervloekte imam!
nu maar kijken welke psychopaat het uit gaat voeren!

Attila23 | 03-11-06 | 12:18

~Johan 03-11-06 @ 12:06

ok, dan maken we jou ook statenloos als je iets doet wat me niet bevalt. Veel plezier verder dan in je leventje. ..

Maaier | 03-11-06 | 12:17

what goes around comes around... toch pim and theo?

undutchable | 03-11-06 | 12:16

@ Maximus

Een BMW 335ci met 304 pk mwoehahaha..... In je natte droom zeker. En anders bewijzen graag !

Heintje Davids | 03-11-06 | 12:14

Theo schreef over Paultje Rosenlullo ; laat ons bidden dat de cellen in zijn hoofd verenigen tot een juichend kanker ... lijkt wel errug veel op die haat preek .

Amoebe | 03-11-06 | 12:14

Ik bid tot sinterklaas om deze man een nederlandse taalcursus van het LOI te schenken.

doskabouter | 03-11-06 | 12:11

Maximus 03-11-06 @ 12:05

Een BMW is zeau.... fins

Charles Z. | 03-11-06 | 12:11

Ongezien de tiefus voor meneer Fawaz!
En nou OPDONDEREN! Het land uit met die onaangepaste fundi!

poktor | 03-11-06 | 12:11

@ Maximus 03-11-06 @ 12:05
*me 335ci met 304 pk en van nul naar 100 in 5,5 sec*
Het is algemeen bekend dat mannen in grote auto's kleine piemeltjes hebben.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 03-11-06 | 12:11

Hij scheld niet zomaar iemand uit, hij riep, met succes, op tot het vermoorden van theo.

waarom is die moskee nog niet dicht? waarom mag die imam zijn haat blijven zaaien?

waarom lachen de linkse ratten om de dood van theo en pim? sinds wanneer juichen linkse lieden bij TERREUR?

No Regrets | 03-11-06 | 12:11

-weggejorist-

shylock88 | 03-11-06 | 12:10

GAAAAAAAP het volgende grijsgedraaide moslim topicje..... nou GS heeft het wel gehad zo langzamerhand

bakoenin | 03-11-06 | 12:10

KIjk, dat is nou het probleem van het gedoog-
en tolerantiebeleid in 0031:
- Kom binnen kom binnen. We hebben je nodig in de mijnen en wat je de decennia erna doet in ene moskee interesseert me dan geen reet meer.
- Of, snuif, rook, zuip, spuit je maar de tyfus, want je weet: aan het einde van de tunnel staan wij weer, met meer!
- Houd je er een extreem gedachtengoedje op na en heb je daar een clubhuis voor nodig? Met dubbele beglazing en zonnescherm? Geen enkel probleem.

En ondertussen hebben wij bezigheden als discriminatie, cultuurverloedering, integratie, verzuiling en verdeling tot grote kunsten verweven maar schijten we in ons hollandse peopluiers als een jurk, een fin of een vogeltjesliefhebber bedreigende taal uitslaat?! We hebben het volgens mij zo goed hier, dat we langzamerhand hele zielige mensen aan het wordne zijn. BTW: Stormfront vergadert vanmiddag voor de 675ste keer over Eigen volk eerst etc. etc. Maar zolang er nog geen allochtoon vermoord is, hoeft u zich natuurlijk geen enkele zorgen te maken.

JudgeJuly | 03-11-06 | 12:10

Jack Daniels 03-11-06 @ 12:05

Ben ik te min, omdat jouw stal meer kamelen telt dan de mijne

Charles Z. | 03-11-06 | 12:09

-weggejorist-

shylock88 | 03-11-06 | 12:09

Hahahahhahahahahahahahahahaha

Oxy is ook lekker dom.

Hubbe | 03-11-06 | 12:08

Intrekken dat paspoort.
? Kan dat juridisch niet?
! Wijzigen die wet.
? Kan dat niet volgens een of ander internationaal verdrag?
! Opzeggen dat verdrag.

!!! Al die 40 of 50 jaar oude verdragen dienen sowieso aangepast te worden.

~Johan | 03-11-06 | 12:06

LOL , wat deze Hakbar-Priester preekt valt in het niet bij een gemiddeld kollommetje reaguursels op Geen Stijl .

Amoebe | 03-11-06 | 12:06

Ik ben zo blij dat deze mijnheer met trots verkondigd Nederlander te zijn. Een voorbeeld van een perfect geslaagde integratie. Zie hem pronken met zijn paspoort. Wat betreft zijn niet al te vriendelijke uitspraken moeten we zelf toch ook maar eens in de spiegel kijken niet?

wasbeerfan | 03-11-06 | 12:06

De remedie in deze is denk ik om ze aan te moedigen. Hersenkanker, tongkanker? Ha daar wordt tegenwoordig toch om gelachen.Echte uit de trollentuin ontsnapte gnomen moeten veel harder kunnen beledigen.
Volgen de bewakers van de vrijheid moet alles kunnen dus alle grenzen voorbij en onder de laagste sport van de ladder door. En ik ga meedoen. Ik ga er eens een medische encyclopedie op naslaan en een mooi lijstje klaarleggen. Dan op de zaterdagmarkt op het Afrikaanderplein op een zeepkist gaan staan en met een megafoon alle bewonderaars en medestanders van deze boskabouter loeihard de hele lexicon der ongeneeslijke ziektes toewensen, en dat op vaste tijden iedere week.

chinaski | 03-11-06 | 12:06

@ spoekus 03-11-06 @ 11:31

Hamburg is ook niet echt een kleine he

adidassler | 03-11-06 | 12:05

ben ik te min, omdat jouw broer in een gestolen auto rijd en niet de mijne

Jack Daniels | 03-11-06 | 12:05

@Armaggeddon
Jij bent zo,n figuur die achter zijn pc effe gaat vertellen wat ze moeten doen.
En als je bij het stoplicht een Fin ziet in zijn dikke X5 durf je niet eens naast je te kijken om je vriendin niet het gevoel te geven wat je zelf al jaren wist , een loser eerste klas en ik een lutser??? Tuurlijk ik kijk wel naast me bij het stoplicht want ik kan dat met me 335ci met 304 pk en van nul naar 100 in 5,5 sec. en ik weet zeker dat je vriendin jou een loser vind. En nu heb ik een link voor je www.bmw.nl daar mag je opklikken,kan je tenminste een Fin aan kijken bij het stoplicht.LOSER!!!

Maximus | 03-11-06 | 12:05

@ Ruitjes: Juist ja!!! Wegwezen met figuren die hatelijke teksten spuien. Zo wordt het bovendien nooit wat met de integratie van alle moslims in Nederland. Deze imam mag gestraft worden ogv van de NEDERLANDSE wet maar probeert zich te verdedigen onder het mom van vrije geloofsbelijding.

Primavera | 03-11-06 | 12:04

Dat ie lekker op zn kleedje doorvliegt naar zn eigen land, opbokkuhhhh

wittefang | 03-11-06 | 12:04

@salonrealist:

BzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZ

*SPLET!*

... dat lucht op! O:)

cybernijntje | 03-11-06 | 12:03

niet toevallig een dubbele nationaliteit?

zakje pinda´s | 03-11-06 | 12:00

@Horror Scoop @11:54 Luisteren *en* in praktijk brengen.

Lekker Belangrijk© | 03-11-06 | 12:00

Hahahahhahahahahahahahahahaha

Woordvoerder Verdonk, Mevr Verdonk wist dit niet.

wat een dom wijf.

Ze blijft zwalken

0xy | 03-11-06 | 11:58

Geen probleem, roep maar.
Probleem is alleen dat de gemiddelde moslim het incaseeringsvermogen heeft van een een mug.

salonrealist | 03-11-06 | 11:55

Even een opfriscursus Nederlandse wetgeving dan:
1. Je mag vrijelijk alles verkondigen wat je wilt.
2. Opruien of aanzetten tot haat mag niet.

Deze stink-imams weten hun boodschap elke keer precies zo te verpakken dat ze volgens de wet niet kunnen worden aangepakt. De kern van hun boodschap echter, "Gaat uit en doodt deze elementen" mist zijn doel niet.
Naak zelf het verhaal af en kleur de plaatjes.

ruitjes-14159 | 03-11-06 | 11:54

Geweldig dat mensen daadwerkelijk geloven in toverspreuken. Ik weet niet wie er nou gekker is, de mensen die in de moskee naar die toverspreuken luisteren, of de mensen hier die die dingen zo serieus nemen.

Horror Scoop | 03-11-06 | 11:54

Ongezien de baardschurft !!

Heintje Davids | 03-11-06 | 11:53

@ Maximus: Is dat alles wat je kunt downfiguur!? Vrouw? Ik heb inderdaad geen vrouw. Ik heb een geile vriendin. Vrouwen zijn voor geitewollensokken zoals jij. Heb je nog niet op die link van me geklikt hè lutser. Ophoeren.

Armageddon | 03-11-06 | 11:52

niet spreekt, uiteraard

Traag | 03-11-06 | 11:52

Als iedereen die nog steeds de taal spreekt moet opbokken dan wordt het rustig in Limburg.

Traag | 03-11-06 | 11:49

Het probleem begint al met dat na z'n geboorte een stuk van z'n piemel wordt afgesneden waardoor je je hele leven blijft rondlopen met een schraal en schamel inferieur lulletje. Zelfs masturberen zonder spuug wordt een drama. Vandaar dat ze hun overmatige speeksel productie voortdurend moeten lozen op het trottoir. Tsja dan zou ik ook m'n hele leven kwaad zijn.

Lekker Belangrijk© | 03-11-06 | 11:48

-weggejorist-

Provocative | 03-11-06 | 11:46

Maximus 03-11-06 @ 11:28

We stellen juist heel veel voor als klein landje, slimmerik.
We hebben de op een na drukste wereld haven ter wereld
We zijn de poort naar de rest van Europa.
We zijn een van de kleinste landjes en toch staan we in de top 5 als grootste exporteurs van agrarische producenten ter wereld.
We zijn de onbetwist het best in waterbeheer dijken, sluizen baggeren waar dan ook ter wereld.
We hebben Philips, Stork, Ah, Shell, Smittak, enz enz
Nederland als klein kut landje is geloof ik de 3 grootste investeerder in de USA
We geven in verhouding het meest aan arme landen, en dat kunnen we omdat we alleen omdat we het zo slecht doen?
Plus dat we nog tig duizenden geïmporteerde nietsnutten onderhouden, die hier vervolgens komen lopen zeiken hoe slecht we wel niet zijn.
Dus ga je mond spoelen.

nostraflamoes | 03-11-06 | 11:46

-weggejorist-

Gekke_Gert | 03-11-06 | 11:46

We zijn een beetje te lief in dit land voor deze types. Dit soort kerels krijgen buiten Iran en de EU nergens een poot aan de grond, vandaar dat ze altijd zo lachen.

Lucifer | 03-11-06 | 11:46

Khomeini 03-11-06 @ 11:43
Daar heb je uiteraard wel weer een goed punt.

Imhotep | 03-11-06 | 11:45

Ok ik zeg het nog 1 keer. Als het je hier niet bevalt... WAAROM ga je dan niet ERGENS ANDERS wonen??

Balkenende | 03-11-06 | 11:45

WEG MET DE ISLAM !!!!!!!!!

Khomeini | 03-11-06 | 11:44

@Eddie Vedder,

Bij dit soort zieke kadavers is dat niet van belang ;-) Snel handelen i.v.m. besmettingsgevaar......... ofwel damagecontrol, welke al 30 jaar achter loopt.....

cecotto | 03-11-06 | 11:44

Imhotep 03-11-06 @ 11:40

Misschien omdat wij dan letterlijk voor ons leven moeten vrezen?

Khomeini | 03-11-06 | 11:43

-weggejorist-

Maximus | 03-11-06 | 11:43

Ja wat moet je nou met dit soort types? Hem laten afschieten en dus net zo erg worden als hij ? *zucht* Hij lacht zich helemaal ziek om ons, want hij weet dat we hem niks kunnen maken. Met zijn triomfantelijke lachje. Hij hoeft ons niet eens te verwensen want we worden zo al ziek van hem. Kan die man niet weg?

De Ware Vrijheid | 03-11-06 | 11:41

hopelijk krijg je de tering! en je familie ook

Blaatschaap99 | 03-11-06 | 11:40

Ach, hij geeft zijn verwensingen tenminste niet via een nickname op een website :)

Imhotep | 03-11-06 | 11:40

Uitgekauwd onderwerp. Nivo kleuterschool. Ik liet twee weken geleden een hele harde stinkende scheet in de metro, daar lult ook niemand meer over. GS en hordes aanhangers roepen al jaren de meest uiteenlopende verwensingen. Kan nauwelijks iemand wat schelen. Dit is exact hetzelfde : roep maar raak, who cares. En rara (no pun intended) wie er nu het hardst lacht? Precies, die meneer met de baard om de oude heilige koe die nu door de 'tegenstanders' gratis en voor niks uit de sloot wordt getrokken.

De allerkleinste man | 03-11-06 | 11:40

Kan Iman Fawaz geen gastcolumn krijgen op GS? Hij is tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend bezig. Past mooi in het profiel. Hij begrijpt iig beter waar de vrijheid van meningsuiting om draait dan onze politici en een deel van de reaguurders. Het recht om alles te zeggen houdt ook in dat je het recht hebt om te beledigen en te kwetsen, zolang je het maar in de juiste context doet. Oja Fawaz, nog even ongezien de vlektyfus, kolere, pokken, darm-, long-, maag-, huid-, en teelbalkanker en een druiper toegewenst, maar Fawaz kennende, zal het wel bij een klein griepje en bovine herpes blijven.

sjaakdeslinksesul | 03-11-06 | 11:40

-weggejorist-

Tobi | 03-11-06 | 11:39

wat een ophef over niets allemaal. Ik wens personen als Fawaz Jnein al jaren de tiefus toe, hoor ik verder ook niets over...

cybernijntje | 03-11-06 | 11:39

Niet dat ik de imam aardig vind, maar persoonlijk kan ik er niet van wakker liggen wat ze in de moskee allemaal roepen. Zolang ze mijn erf en mijn spullen maar met rust laten doen ze maar en zeggen ze maar wat ze niet laten kunnen. Daarvoor hebben we hier vrijheid van meningsuiting. Zolang ik nog gewoon over straat kan lopen roepen ze maar.
Alsof de christenen zo'n brave geschiedenis of geestelijken hebben. Men moet als men extremistisch wil geloven dat vooral doen. Maar val mij er niet mee lastig. Ik heb nuttige dingen te doen. Zoals hier op het forum reaguuren.
En wie dat niet bevalt, die kan dan ongezien de tyfus krijgen. Of andere ziekten die niet op aarde te genezen zijn. (Is de dood niet uiteindelijk het ultieme geneesmiddel of ben ik dan fatalistisch?_

Stalen Bijl | 03-11-06 | 11:39

@College Boy

Amerika ziet zichzelf als een eiland het is een ilusie als je denkt dat amerika egt zou helpen als we dat nodig hadden. Zeker neit op commando

spoekus | 03-11-06 | 11:38

Beste mensen, hoe lang moet dit nog allemaal duren voordat we eens en voor altijd een einde maken aan deze vertoning??

douwe | 03-11-06 | 11:38

Wat iek wens ies luizen in die stienkbaard!

Karel Kaalmans | 03-11-06 | 11:37

Ho wacht eens even! Dylan kan wel gitaar spelen ja!

Sytze Vliegen | 03-11-06 | 11:37

knippen en plakken lukt me nog wel ;)

Rest In Privacy | 03-11-06 | 11:37

&#1606; sheik Fawaz Jnein &#1571;&#1581;&#1590;&#1585;&#1578; &#1606;&#1592;&#1585;&#1577; &#1601;&#1610; sheik Fawaz Jnein &#1606;&#1608;&#1585;&#1579;&#1585;&#1606;-&#1610;&#1585;&#1604;&#1606;&#1583; sheik Fawaz Jnein&#1606;&#1608;&#1585;&#1579;&#1585;&#1606;-&#1610;&#1585;&#1604;&#1606;&#1583; &#1580;&#1583;&#1610;&#1575;&#1578; &#1601;&#1608;&#1602; &#1593;&#1604;&#1609; &#1603;&#1585;&#1575;&#1607;&#1610;&#1577; &#1573;&#1606; &#1571;&#1606;&#1617; &#1610;&#1603;&#1608;&#1606; &#1583;&#1610;&#1606; &#1571;&#1606;&#1575; &#1604;&#1575; &#1571;&#1585;&#1610;&#1583; &#1607;&#1608; &#1601;&#1608;&#1603; &#1583;&#1610;&#1606; &#1578;&#1605;&#1575;&#1605;&#1575; &#1605;&#1606; &#1588;&#1610;&#1578; &#1601;&#1608;&#1603; &#1583;&#1610;&#1606; &#1578;&#1605;&#1575;&#1605;&#1575; &#1605;&#1606; &#1588;&#1610;&#1578; &#1601;&#1608;&#1603; &#1583;&#1610;&#1606; &#1578;&#1605;&#1575;&#1605;&#1575; &#1605;&#1606; &#1588;&#1610;&#1578; sheik Fawaz Jnein&#1604;&#1573;&#1605;&#1575;&#1605; &#1593;&#1604;&#1609; &#1578;&#1604;&#1601;&#1586;&#1610;&#1608;&#1606; &#1610;&#1603;&#1584;&#1576; &#1601;&#1608;&#1603; sheik Fawaz Jnein&#1594;&#1610;&#1585; &#1571;&#1606;&#1617; &#1575;&#1604;&#1606;&#1575;&#1587; &#1610;&#1589; &#1606;&#1608;&#1585;&#1579;&#1585;&#1606;-&#1610;&#1585;&#1604;&#1606;&#1583; &#1583;&#1602;&#1608;&#1606; &#1610;&#1605;&#1587;&#1603; &#1601;&#1610; &#1601;&#1606;&#1583;&#1602; &#1605;&#1593; &#1587;&#1585;&#1575;&#1608;&#1610;&#1604;&#1607; &#1573;&#1604;&#1609; &#1571;&#1587;&#1601;&#1604; &#1610;&#1606;&#1602;&#1584; sheik Fawaz Jnein&#1587;&#1608;&#1601;&#1578; &#1604; &#1607; &#1585;&#1587;&#1605; &#1601;&#1608;&#1603; &#1583;&#1610;&#1606; &#1578;&#1605;&#1575;&#1605;&#1575; &#1605;&#1606; &#1588;&#1610;&#1578; &#1601;&#1608;&#1603; &#1583;&#1610;&#1606; &#1578;&#1605;&#1575;&#1605;&#1575; &#1605;&#1606; sheik Fawaz Jnein&#1588;&#1610;&#1578; &#1601;&#1608;&#1603; &#1583;&#1610;&#1606; &#1578;&#1605;&#1575;&#1605;&#1575; &#1605;&#1606; &#1588;&#1610;&#1578; &#1583;&#1610;&#1606; &#1571;&#1610;&#1606;&#1578; &#1610;&#1587;&#1575;&#1608;&#1610; &#1610;&#1589;&#1576;&#1594; &#1604; sheik Fawaz Jnein&#1575;&#1604;&#1584;&#1610; &#1610;&#1587;&#1578;&#1591;&#1610;&#1593; &#1576;&#1585;&#1607;&#1606;&#1578; &#1575;&#1604;&#1604;&#1607; &#1603;&#1575;&#1606; &#1585;&#1580;&#1604; &#1610;&#1587;&#1578;&#1591;&#1610;&#1593; &#1571;&#1606;&#1578; &#1576;&#1585;&#1607;&#1606;&#1578; &#1571;&#1606;&#1617; &#1575;&#1604;&#1604;&#1607; &#1603;&#1575;&#1606; &#1585;&#1580;&#1604; &#1606;&#1608;&#1585;&#1579;&#1585;&#1606;-&#1610;&#1585;&#1604;&#1606;&#1583;

Rest In Privacy | 03-11-06 | 11:36

Die gasten maken lachend misbruik van de Hollandse politieke slapheid.

Hodja | 03-11-06 | 11:36

@college boy
Idd, je bek houden en je laten kononiseren. tuatara.blogmatrix.com/
.
Robert Spencer: blijf weg uit NL (uitzending 66-rechts boven clicken).

controle | 03-11-06 | 11:36

We stellen niks voor... Alleen hebben we wel onze grote vriend Bush achter ons staan als Balkie ff bukt ;) Dus als die moslims een beetje mèk, mèk doen dan sturen we onze grote vriend USA wel op ze af. Ik zweer je! Hij weet waar jouw bed slaapt en waar jouw huis woont!

Als meneer Bush kwaad wordt kan hij zo elk moslimstaatje aanpakken... Ergens is dat toch wel cool als je zo onschendbaar bent :P

College Boy | 03-11-06 | 11:35

Ziekteverwenser? Hij verwenst dus ziektes? Prima vent dus. Of wordt soms ziektetoewenser bedoeld?

die hofstadtgruppe | 03-11-06 | 11:34

Tralalali Tralalala... and wake up tomorrow morning with a large braintumor

dasje | 03-11-06 | 11:34

@College Boy 03-11-06 @ 11:29

Godskolere, schrijf godverdomme Nederlands, met je gezeikt.

KaiserSoza | 03-11-06 | 11:34

Als de islam tot een criminele organisatie wordt verklaart opent dat interessante vooruitzichten...

Kees-D | 03-11-06 | 11:34

@Maximus 03-11-06 @ 11:28

Praat alsjeblieft voor jezelf, lutser.

KaiserSoza | 03-11-06 | 11:32

-Edit: gaap ga dan weg -

Maaier | 03-11-06 | 11:31

Ben ik te min?
Omdat ik na 10 jaar nog steeds geen Nederlands spreek
Ik afgeef op homos maar zelf wel dagelijks in drag de straat overg ga en mannen zoen als begroeting.
Ik als "religieus" leider mensen de kanker toewens.

Lijkt me een duidelijk antwoord.

Overigens wens ik deze mislukte travestiet geen kanker toe, een groepsverkrachting van een mannetje of dertig lijkt me meer op z'n plaats. Maar dat vind deze aanhanger van allah het varken en mo de pedo waarschijnlijk alleen maar lekker.

Vladimir Poetin | 03-11-06 | 11:31

@Maximus
Europe ligt stil als de havens in rotterdam zouden sluiten
noem maar eens een haven met een even grote capaciteit op europees continent
(en kom niet aan met antwerpen want das ook een kudt haven)

Plus dit is het land van de NEDERLANDERS en dat stelletje islamtische graftakken
loopt zijn hier maar te gast, en als gast hoor je je te gedragen en anders mag
je oprotten

spoekus | 03-11-06 | 11:31

En iedereen moet niet zo mèk, mèk doen en zo'n ophef over die Moslims maken. M'n kind van 1 mekkert nog vaker over een onderwerp als een koekje!
Jullie geven die Imams alleen maar meer brandhout. Hoe meer er over die moslims gezeikt wordt, hoe meer ze naar elkaar toetrekken en radicaliseren.

College Boy | 03-11-06 | 11:29

Hij is al ongeneeslijk ziek, maar voor de zekerheid bij deze een Fatwa voor je.

bad to the bone | 03-11-06 | 11:29

Ga eens deaud tijdens de feestdagen....

Cum grano salis | 03-11-06 | 11:29

Zo te zien is her weer moslim dag vandaag ,ik word er een beetje moe van om elke keer te lezen wat nou weer een moslim gezegd of gedaan heeft.
Is het nu omdat dat in is of omdat we gewoon een zielig volkje aan het worden zijn die zelf geen nieuws hebben en alleen kunnen afzeiken.
In Duitsland wonen 4 miljoen Turken die nog minder de moeite nemen om te integreren dan de Turken en Marokkanen hier ,en toch bouwt dat land de beste auto,s ter wereld en wat doen we hier ??? , de hele dag achter de pc zitten en maar zeiken. Wat stelt Nederland nou werkelijk voor in de EU ????Nada,niks.En die Zogenaamde domme geiteneukers lachen zich kapot ,terwijl ze lekker hun gang gaan dat zegt niets over hun maar alles over ons.Want is lekker in Moslims belachelijk maken terwijl we zelf geen ene reet voorstellen............

Maximus | 03-11-06 | 11:28

Wie ben jij om te oordelen over mijn anus.... mijn anus....

fat basstard | 03-11-06 | 11:28

Al heeft hij 10 Nederlandse paspoorten, dit varken is geen Nederlander en zal het ook nooit worden! Dat paspoort moet hem gewoon afgenomen worden want is op valse gronden verkregen! Eruit met die geitenneuker.

Big Pete | 03-11-06 | 11:27

-weggejorist-

Gekke_Gert | 03-11-06 | 11:27

-weggejorist-

spoekus | 03-11-06 | 11:27

Hij heeft wel een punt!
Als Theo en Hirsi alles mogen zeggen onder het mom van vrijheid van meningsuiting dan mag hij dat van mij ook natuurlijk. Ik vind ook dat dat recht voor het verbod op discriminatie moet staan. En dan moet Iman niet zeiken dat er dan gediscrimineerd wordt.

College Boy | 03-11-06 | 11:26

Er is naar mijn smaak veel te weinig haat in dit land, dus elkaar af en toe de tiefus wensen juich ik toe. Ik heb liever deze idioot die mij ziektes toewenst, dan Geert Mak die wil blijven nivelleren tot we allemaal even arm en kansloos zijn.

AdolfJoling | 03-11-06 | 11:26

@Cecotto 11:23

Dat is wel niet halal.

Eddie Vedder | 03-11-06 | 11:25

Imannetje Fawaz moet een Burka gaan dragen, wat een rotkop heeft die achtergestelde geytenneuker.

Allahwiedesniet | 03-11-06 | 11:25

luek al die comments nu hier maar zou iemand deze even kunnen vertalen, dan inspreken met de bijbehorende intonatie en dan willen afleveren bij onze vrind de imam. Heeft hij er nog wat aan en hoort hij eens wat anders.... dan al dat gepeupel onder die koepel

exarchos | 03-11-06 | 11:24

Ruimen als een zieke kip............. en het kadaver de verbrandigsoven in....... dit geeft precies aan hoe de moslim in NL denkt over de ongelovige honden....... Rita neem deze Imam als voorbeeld en schopt die het land uit, daarna de rest van deze geloofsmongolen...

cecotto | 03-11-06 | 11:23

Sterf! achterlijk varken Sterf!

ruitjes-14159 | 03-11-06 | 11:23

John McClane 03-11-06 @ 11:20

Ga je mond spoelen ;-))

nostraflamoes | 03-11-06 | 11:22

@ Mr. D - 11.10

Dat is nou juist het mooie. Wetenschappers en zelfs sporters doen echt wel hun best om de taal te leren. Als je het intensief doet kun het na drie maanden. Ik geef ze drie jaar. Als je het dan nog steeds niet kunt getuigt het van pure onwil en mag je vertrekken. Verder dus geen onderscheid op afkomst, geloof, etc, maar gewoon een objectieve maatstaf om de wil tot integratie te meten.

Iko Nal | 03-11-06 | 11:21

Ik wens sheik Fawaz Jnein een enrstige ziekte waar hij uiteindelijk met veel pijn aan overlijdt. Dit is uiteraard niet vijandig bedoeld of mag op wat voor wijze dan ook niet beledigend opgevat worden en valt geheel onder onze vrijheid van meningsuiting. Ook wanneer ik zeg dat zijn vrouw levend verbrand moet worden is er niets maar dan ook niets wat mij kwalijk genomen kan worden wnat, ik zeg het namens een geloof. Welk geloof laat ik nog weten... :)

pringleshapedturd | 03-11-06 | 11:21

Ik wens Iman Fawaz een lang en gelukkig leven toe, zoals ik dat iedereen wens. Maar ja, zo ben ik.

John McClane | 03-11-06 | 11:20

@witteman
Je vergeet misschien dat meneer zijn uitspraken doet voor een zaal vol geesteszieken, die het makkelijk kunnen opvatten als een oproep tot geweld. Oproepen tot haat is verder verboden.

controle | 03-11-06 | 11:20

Ben ik te min, omdat mijn baard groter isch dan de jouwe?

50%halal | 03-11-06 | 11:19

Ben ik te min, Welterusten mevrouw.. ik ruik invloeden van het Nederlandse lied.

Droopy | 03-11-06 | 11:19

God bestaat niet, allah bestaat niet, alleen de kerstman en sinterklaas bestaan.

pfff | 03-11-06 | 11:19

Hij zou een column op Geen Stijl moeten krijgen.

sammy de moraalridde | 03-11-06 | 11:18

Inpakken en wegwezen !! Nederland afzeiken ?? nou dan hoor je hier niet thuis...

Gare Abdul Kebab

En dag hoooooooor !!

PretPap | 03-11-06 | 11:17

Ik zie een nieuw Talpa-programma...

blikjegrolsch | 03-11-06 | 11:17

Je kijkt als het ware in de zelfgecreëerde anus van jarenlang extreem laks immigratie beleid. Opgedrongen tolerantie blijkt nu het synoniem te zijn geweest van pure onverschilligheid. Een geestelijk leidsman die smeekt om vliegende kankers kent geen equivalent in wat voor godsdienst ín de hele wereld. De nacht -met een heel dun streepje maan- is over ons.

vinque | 03-11-06 | 11:17

Laat de profeet zijn baard afscheren,
zodat ook Allah zich tegen hem zal keren.

Tralalali Tralalala

Laat hem die ongeneeslijke ziekte krijgen,
ongezien de tyfus, en dan voorgoed zwijgen.

Tralalali Tralalala

Laat hem branden in de hel,
ies lekker warm, graag snel.

Zoiets?

mva81 | 03-11-06 | 11:17

@Tapu 03-11-06 @ 11:13
En al die Limburgers dan...

da wizard | 03-11-06 | 11:16

Ik vind hem meer een soort Hazes met die volgevreten kop.

Knul de Behanger | 03-11-06 | 11:16

En fawaz is een varkenslul hi ha ho en fawaz is een varkenslul hi ha ho.

ffwd | 03-11-06 | 11:16

Naja als je als je Mr Moxomatowiecz ongezien de tyfus wensen word je ook al niet het land uitgesodemieterd, dus waarom zo'n imam wel?

Rabarberke | 03-11-06 | 11:15

*Hij vroeg asiel aan nadat hij, ten tijde van de eerste Golfoorlog, in de Verenigde Arabische Emiraten een preekverbod kreeg omdat hij openlijk kritiek uitte op Amerika.*

Volkomen logisch toch dat je een haatzaaier tegen een bondgenoot, die door een andere bondgenoot tot de orde geroepen wordt, hier asiel verleent zodat hij nu tegen ons haat kan zaaien en zich ondertussen onkwetsbaar acht?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 03-11-06 | 11:15

de islam is een ziekte

vernieuwdeVerbatim | 03-11-06 | 11:15

Tjonge tjonge die Verdonk weet niet eens dat die gast Nederlander is.
Hoe kun je gericht actie ondernemen dan als je alleen maar blaat.
Schijnbaar is Verdonk alleen maar gebaat bij zo'n paljas. Kan ze lekker verder blaten.
Zo'n volkszanger is gewoon slimmer dan heel Nederland, wat nu achterlijke cultuur.
Ik zeg invoeren die sharia!

wie weet waar | 03-11-06 | 11:15

Fawaz wenst iedereen ongezien de kanker. Is dat reden voor uitzetting? Als hij ergens verdedigt hoort te worden, dan is het hier wel. Of mag je iemand wel de tyfus wensen, maar niet de kanker? Slappe zakken hier.

Witteman | 03-11-06 | 11:14

We moeten even bij de Mossad vragen hoe we dit varkentje kunnen wassen.

Sociopaat. | 03-11-06 | 11:14

Het zou GVD niet moeten kunnen dAt je de Nederlandse nationaliteit krijgt zonder Nederlands te spreken!

Tapu | 03-11-06 | 11:13

Iman Fawaz, dat uw leven een hel op aarde mag worden vol met geschreven kudtregeltjes uit een kudtsprookjesboek. Oh wacht, u bent al moslim.

Kapitein Stijlvol | 03-11-06 | 11:13

Hmmm iets wat lang en veel pijn doet, suggesties?

Multikuli | 03-11-06 | 11:12

*jorist zichzelf weg*

Ahasveros | 03-11-06 | 11:12

Als je tegenwoordig niemand meer een ziekte mag toewensen dan wordt het rustig hier.

Traag | 03-11-06 | 11:12

Van Gogh wenste politici de Kanker... Dus waar hebben we het nou over ?!

bwahaha | 03-11-06 | 11:12

Iedereen die eruit ziet als die imam moet het land uit worden gezet.
Ze mogen gaan liggen in een bed.
In een uitzetcentrum ergens in het land.
Hopelijk stookt er iemand een fikkie, zodat hij verbrand.
Hij spreekt de Nederlandse taal niet.
Verdonk heeft dan wel wat voor hem in het verschiet.
Stuur um naar Afganistan
Lekker aansluiten bij de Taliban.
De Nederlandse militairen lopen hun ronde
De F16 piloten begaan geen zonde.
Ze droppen een bom vol met lood.
En nu zijn ze allemaal dood!

Het lijkt goedverdomme meer op een Sinterklaas gedicht maar goed...

Brzk | 03-11-06 | 11:12

jezus .. dit is wel heel triest .. eerst denkt iedereen dat ze zo het land uit gezet kunnen worden .. het topic liep over .. maar oh wacht ja we wensen hier ook iedereen de tyfus .. En die Arrnand vergelijking was van mij vastige hooglander met slechte nederlandse uitspraak ! PLAGIAAT !

Draaitafel Demagoog | 03-11-06 | 11:11

Ik vind hem wel symphatiek eerlijk gezegd.

Treger | 03-11-06 | 11:11

Religie staat niet boven de wet, engerd!

Generaal Pardon | 03-11-06 | 11:10

@Iko Nal
Interessante suggestie, echter de Nederlandse wetgever ziet (nog) geen verschil tussen een importbruidje of haatiman en een wetenschapper of topsporter. De consequenties lijken me duidelijk.

Mr.D. | 03-11-06 | 11:10

Bizar dat zo`n haatspugende imam haast als vanzelf " Nederlander " wordt .

De lul spreekt niet 1 woord nederlands , behalve goedverdoemme misschien .

Gouwe gast | 03-11-06 | 11:10

Ongezien de geytenneuqende finnentiefus...

Imhotep | 03-11-06 | 11:10

ben ik te min
omdat jouw god viezere kak schijt
dan de mijne?

ed.. | 03-11-06 | 11:10

Ik moet onze moslim rapper helaas gelijk geven.
Maar dan ook geen gezeik meer als we Ruud de wild ik bedoel Mohammed belachelijk maken.

nostraflamoes | 03-11-06 | 11:09

Wat een bananenrepubliek zijn we weer...

Tamme lul | 03-11-06 | 11:09

Niet dat ik het een leuke gozer vindt maar gelijk heeft hij.
Wij wensen hier ook iedereen de tyfus, en Ayaan mag van mij ook een enge ziekte krijgen. Deze imam krijgt van mij dus dus ook ongezien de tyfus...

da wizard | 03-11-06 | 11:08

Verdonks verkiezingsstuntje wordt afgestraft. Doe dan toch eerst je huiswerk voordat je gaat roepen, nu sta je weer voor aap, Rietje.

Zeurders | 03-11-06 | 11:08

Lekkere protestzanger als je daar zo'n onwijze preek voor nodig hebt zeg.

Wegrita-en die hakbar

de doodgraver | 03-11-06 | 11:07

En wat kunnen we hier serieus aan doen als zich zelf zorgen makende Nederlander?
Wilders stemmen?

Devlaam | 03-11-06 | 11:07

Born in the USA!

GodfriedV.Bouillon | 03-11-06 | 11:07

De toekomstige politiekleider van de Pvda.

controle | 03-11-06 | 11:06

Zoef! Weg ermee!

Maf | 03-11-06 | 11:06

-weggejorist-

TEDJE | 03-11-06 | 11:06

Lijkt me een mooie maatstaf: Na drie jaar in NL nog geen nederlands kunnen: TERUG

Iko Nal | 03-11-06 | 11:06

Allah HAKBAR!

Armageddon | 03-11-06 | 11:05

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland