Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PvdA wil uitleg, krijgt uitleg

peter2.jpgPrachtig stukje Wisdom of the crowd op de site van RTV Rijnmond vandaag. Onder de kop 'PvdA wil uitleg over piepjonge criminelen' lezen we dat het PvdA-raadslid Peter van Heemst NU van het college wil weten waarom de aanhouding van een groep 9 tot 15-jarige straatcriminelen in Rotterdam toch zo lang op zich heeft laten wachten. Het had allemaal wel wat sneller gekund wat Van Heemst betreft. Mooi hoor zo'n stukje daadkracht uit PvdA hoek, en gelukkig zijn de reaguurdertjes van RTV Rijnmond ook bereid Peter nu al antwoord op zijn prangende vraag te geven. Want zo zijn ze dan ook wel weer in Rotterdam. Als een PvdA-meneer een vraag heeft over straatterreur dan geef je zo'n man gewoon even antwoord, recht uit het hart bij voorkeur. Peter, lees je mee? "Uitleg heer Van Heemst ?, heel simpel. Jongelui die thuis geen opvoeding krijgen omdat men vindt dat dit in bepaalde culturen aan de staat is om te doen. Jongelui met een instelling en mentaliteit die totaal niet bij de onze past. Jongelui die denken dat ze in een videoclip wonen plus daarbij het pappen , nathouden en zoete broodjes bakken van met name uw partij en zie daar, de situatie zoals die nu is. Maar nu opeens vragen gaan stellen ? Steek de hand eens in eigen boezem, durf eens harde maatregelen te nemen en sta a.u.b. niet met zo'n verwonderde blik op de foto van " wat er nu toch allemaal opeens gebeurd" terwijl iedereen dit al jaren van te voren heeft zien aankomen en ook al tijden voor gewaarschuwd heeft." PATS!

Reaguursels

Inloggen

Ik ben het met je eens dat het zeker de schuld is van de linkse partijen dat Nederland nu last heeft van 'buitenlandse' jongeren die niet opgevoed zijn door hun ouders. Daar heeft de staat natuurlijk ook iets mee van doen.

Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat de PvdA nu ook wel inziet dat dit gewoon niet kan. Ze moeten wel andere standpunten aangaan nemen. Ze doen dit waarschijnlijk niet richting de moslims, maar pakken ze het breed over het onderwerp geweld en criminaliteit.
Hierdoor zullen ze toch hun stemmen houden en die ook van Moslim Nederland.

Er moeten inderdaad wat veranderingen komen in Nederland. Ik ben alleen niet van mening dat Geert Wilders deze allemaal kan brengen en op een goede manier kan oplossen. Als hij al oplossingen heeft natuurlijk.

Kuhrtje | 29-06-10 | 15:00

Tuut Chips kerel?

maimo | 28-06-10 | 20:58

Dank zij o.a. de PvdA en ander links christelijk liberaal tuig is Nederland verworden tot een multicultureel kankergezwel dat steeds groter wordt en wat mij betreft snel mag worden weggesneden en VERBRAND !

Glass | 28-06-10 | 19:57

Mooi staaltje onvermogen van deze PVDA-zak om uitleg te vragen. Misschien kan Wilders hem even voorzien van een antwoord.

Angelica | 28-06-10 | 19:19

PATS In your face van Heemst. Hier nog even voor de duidelijkheid om hoeveel het gaat:
nos.nl/artikel/167467-helft-marokkaans...

Schetst ook alvast een mooi beeld voor de toekomst.

Henk Houthakker | 28-06-10 | 19:17

Tja, Gargamel Cohen is straks weer aan de macht en dan komen de Rifsmurfen weer als door een waterkraan het land binnen.

Brouhaha | 28-06-10 | 16:19

Kuhrtje
Nee, ze willen weer Paarsch om weer over standpunten te handjeklappen. Dan lever je iets in en wordt je met rust gelaten over je eigen ( allochtonen) agenda. Voor de PvdArab is dat inderdaad doorgaan met huwelijksmigratie, geen uitzetting, geen straffen, asiel ongemoeid laten en ja dat is om Nederland nog " progressiever " te maken, dat zijn nl hun stemmers ( moslims dus)
Het artikel gaat over de symptonen van de PvdArab politiek, het is niet als los te zien en nee, ze zitten er totaal voor geen millimeter mee, elke morgen staat er een zeer dikke smile in hun hoofdkussen gebrand. Mohen wil geen ophef van zijn miljoenen stemstekkies, dat stoort zijn missie maar Huichelaar Heemskerk ziet het als een bewijs dat de missie geslaagd is

langzalzeleve | 28-06-10 | 15:50

@ lauwebal | 28-06-10 | 00:58
"Vreemd genoeg ontkennen milieuorganisaties de overbevolking" integendeel met de huidige hysterie om hun koolzuurgas bepleit men een reductie van de wereldbevolking naar een hoeveelheid als in de middeleeuwen. We moeten dan tevens met paard en wagen of op de fiets.
Hunzelf gaan natuurlijk met de auto over lege autobanen. Iedereen is gelijk, maar sommige zijn gelijker immers

said_fred | 28-06-10 | 14:59

@ Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 00:43
Ik probeer helemaal niemand te overtuigen, dit was dan ook een antwoord op een vraag.
Het bovenstaande noemt men dan ook een onderbouwing met relevante info.
Of gaan we dit niet trekken ?
Wordt het weer; we hebben maling aan de werkelijkheid en de feiten, uit de hals kletsen zonder enige onderbouwing is veel leuker ?
Ik persoonlijk heb een gloeiende hekel aan dogma's en vastgeroeste piepels.
Nieuwe inzichten zijn altijd welkom.

said_fred | 28-06-10 | 14:50

@ Langzalzeleve,
Dus jij denkt dat PvdA weer een Paars kabinet wil om weer zoveel mogelijk moslims in het land te krijgen en daardoor weer de grootste partij te worden?

Dit artikel gaat er toch over dat de PvdA nu de criminaliteit van de 'buitenlandse' mede-mens wil aanpakken? Tenminste dit is de uitleg van deze meneer.
Ik denk persoonlijk dat de PvdA een beetje is geschrokken van de uit de hand gelopen situtatie in Nederland en daar nu toch iets aan wil gaan doen.
Ik heb het Cohen nog niet horen zeggen maar heb het idee dat het binnen de partij toch wel redelijk leeft.

Kuhrtje | 28-06-10 | 14:39

Kijk, de PvdA is gewoon heel slim bezig geweest. Nederland is een handelsland, of dat nou slaven, drugs, CO2 of wat dan ook is, het is handel. De PvdA is gewoon de socialistische variant ervan en heeft afgelopen decennia miljoenen stemmen uit moslim landen gehaald. Het heeft daartoe tijdens het gehele Paarsche Gruwelbewind alle socialistiche principes (geen marktwerking, loon , massaontslag) overboord gegooid en alleen de massaimmigratie in ruil gekregen ( daarom willen ze nu ook zo graag weer Paarsch). Heel, heel slim, die migranten kunnen niet schrijven maar leren in hun thuisland al dat ze PvdA moeten stemmen. Met die machtige grootste etnocratische Partei maakt de jeugd zich geen enkele zorgen, in hun thuisland weten ze duizenden malen beter hoe de situatie in Mederland is dan de Nederlanders zelf. You have seen nothing yet, het moet nog beginnen de straatterreur. Democratie bestaat al decennia niet meer in Mederland door de PvdArab, we leven in een Etnocratie, anders zouden de Marokkanen nog in slaapstand zijn gebleven zoals de eerste groep kolonisten

langzalzeleve | 28-06-10 | 14:22

Het probleem waar de linkse partijen zelf aan mee hebben gewerkt begint nu toch werkelijkheid te worden. Door het geneuzel en getreuzel van de linkse partijen en de onoplettendheid van diezelfde mensen zijn er nu personen als Geert Wilders opgestaan die populistische gelul gaan verkondigen.

Er is inderdaad een probleem met de straatschoffies. De ouders van deze jongeren zijn vaak het probleem van het slechte intergratiebeleid van Nederland. De ouders moeten hun kinderen opvoeden, niet de staat. Het is nu een beetje hypocriet van de PvdA om dit nu te gaan roepen. Toch wel erg rechts voor die partij toch?

Nu mogen ze het vuile werk gaan aanpakken.

Kuhrtje | 28-06-10 | 13:08

@Opa-Buiswater | 28-06-10 | 04:42
Het volgende PvdA-beleid; arbeidsimmigranten hierheen halen en ze paspoorten geven in tegenstelling tot VVD-beleid dat ze alleen contracten wou geven.
Het nalaten een oprot-regeling in te bouwen voor zodra de economie tegen zit.
Een zoetsappig strafbeleid waar mensen uit de derdewereld om lachen.
Al deze dingen hebben ervoor gezorgd dat de toekomst er een stuk minder rooskleurig uitziet voor alle bewoners in NL. Ga nu niet zeggen dat je er niet met je neus bovenop zat in de jaren '70 opa! Lekker stemmen voor Drees!

Widukinn | 28-06-10 | 12:45

Beetje off topic, maar nu is het het moment om te schakelen met Joop.nl voor een eigentijdse bijdrage complotdenken door mevrouw Meulenbelt, senator in de Eerste Kamer voor de SP. Een zeer deftig en hoogwaardig gezelschap schijnt dat te zijn, behalve in geval het een aanval op wat zij als 'rechts' ervaart, de heer Cohen, en de Joodse samenzwering.

M.i. een stukje rabiate journalistiek waar de Joop redactie (te) kritische meningen gewoon buiten de deur houdt. Dat noemt zich een opinie site, maar beschermt personen als mevrouw Meulenbelt tegen al te rake opmerkingen die niet in het linkse straatje passen.
Wel blijven klagen over de toon in het debat, vooral zoals de heer Wilders die zou voeren. Heel verderfelijk allemaal, behalve van extreem links natuurlijk. Want pas dan is het balsem voor onze ogen en oren.

Voor een schoolvoorbeeld aan linkse hypocrisie nu over naar de SP en over naar senator mevrouw Meulenbelt.

Zingende Zaag | 28-06-10 | 12:27

"Jongelui die thuis geen opvoeding krijgen omdat men vindt dat dit in bepaalde culturen aan de staat is om te doen." GS, zo stom zijn jullie niet dat jullie dit een slimme opmerking vinden. "Jongelui met een instelling en mentaliteit die totaal niet bij de onze past." Tja, wie crimineel is, heeft een andere instellling dan een niet-crimineel. Ook niet echt een 'wauw, wat slim gezien'- moment. "Jongelui die denken dat ze in een videoclip wonen." Criminelen die de straat terroriseren, zijn veel te ver afgezakt om zich nog te kunnen optrekken aan videoclips vol blingbling. En dat pappen, nathouden en zoete broodjes bakken? Vrijwel alle partijen in coalitieland Nederland maken zich daar schuldig aan. Was de PvdA maar de enige partij die daar het patent op had. Dus is dit 'pats!' Nee, dit is dezelfde slappe drol die al door honderdduizenden anderen is gedraaid.

niveau? | 28-06-10 | 11:22

Ik begrijp dat aan deze Eppo na 30 jaar 30 jaar ongebreidelde import van intolerantie, analfabetisme, inteelt en religieus fanatisme voorbij is gegaan?

"Kom op, jongens en meisjes, vertel eens tegen ome Peter of er iets mis is."

Shalome | 28-06-10 | 09:54

@ Zeddegeizot | 28-06-10 | 08:50

Volledig mee eens!
We think alike...

En als ik asielzoeker was en ik zou in mijn vaderland moeten vrezen voor mijn leven (wat ze allemaal beweren met een zielig hoofd), dan zou ik allang blij zijn als ik hier in een oude kazerne met elke dag 3 keer een fatsoenlijke maaltijd kon verblijven.
Dankbaarheid hoeft van mij niet eens, maar klaag niet zo! Ondankbare honden.

barbarossa72 | 28-06-10 | 09:44

Het gegeven dat Peter van Heemst de grootste beenloze opblaaslul van Nederland is moet geen reden zijn om hem buiten de multilulti-discussie te houden.

ojédiaré | 28-06-10 | 09:30

Amsterdam zal snel een tweede Rotterdam worden met van der Laan.

raster | 28-06-10 | 09:16

Ah, weer een topic over de partij van de anarchie. Laten we ons niet druk maken mensen, het plan is bijna gereed. Hordes losgeslagen Marokkanen hebben alle steden in handen en nemen nu gaandeweg ook de dorpen over. Geweld, intimidatie, diefstal, et cetera et cetera. Maar niets aan de hand hoor. Dat meneer nu ineens vragen gaat stellen is natuurlijk mosterd na de maaltijd (van die smerige grove mosterd waarvan de zaadjes tussen je tanden gaan zitten).

Sliptong | 28-06-10 | 09:11

Ongelooflijk, de rukkers van de PVDA hebben dit probleem tientallen jaren geleden zelf veroorzaakt en nu doen ze net of zij het allemaal gaan oplossen.
Vreselijke partij is het toch.

barbarossa72 | 28-06-10 | 09:11

Topic is te dom om op te reageren. Vraagt iemand iets serieus is het ook alweer niet goed en krijgt ie van de rest die aan de zijlijn zitten domme antwoorden. Wat een ongelofelijke lutserts daar in Rotterdam.

Hölzenbein | 28-06-10 | 09:04

Ex-Wethouder Oudkerk zei het jaren geleden al tegen Cohen; Het zijn die KUT- Marokkanen in Amsterdan-west! Helaas,de enige PvdA'er die een keer gelijk heeft gehad !

Pluto644 | 28-06-10 | 08:56

Immigranten komen, en krijgen een huis, scholing, zorg, een uitkering en veiligheid. Kosten: 7 miljard per jaar. Soms komen ze uit dorpjes met modderhutjes zonder electriciteit en zonder stromend water naar een prahtig appartment met TV en auto voor de deur. Kortom: Neus, boter, een leven lang.
Je zou verwachten dat er dan wat dankbaarheid komt, minimaal in de vorm van wat beleefdheid, respect voor de Nederlandse wet en cultuur en het streven naar integratie. Noppes.
Ondankbare honden.

Zeddegeizot | 28-06-10 | 08:50

oh Janmaat cool vinden, dat mag nu ineens weer? didn't get that memo. En iedereen lachtte hier gegarandeerd de ballen uit z'n broek om Van Muiswinkel's perciflages.

Hesselbollah | 28-06-10 | 08:48

@ Braakbal
PvdA en iets snappen? Hij is niet voor niets PvdAer geworden.

Timnie | 28-06-10 | 08:39

Hij krijgt wel heel veel uitleg,zou hij het nu dan opeens snappen ???

Braakbal | 28-06-10 | 08:36

Maar dat is Geert helemaal niet! Nou ja zeg ...

Uni-burger | 28-06-10 | 08:32

@farm | 28-06-10 | 08:16 Tja, waar gaat dit heen?

lijn5 | 28-06-10 | 08:30

Is dit het neefje van Doekle Terpstra?

azijnseikerT | 28-06-10 | 08:19

Sancties en nog eens sancties, in plaats van preventie en uitsluiting van werk en inkomen te bestrijden. Eenieder die uitgesloten wordt van werk en inkomen zal vroeg of laat toch moeten eten en drinken.
Het stigmatiseren van bepaalde bevolkingsgroepen loopt nu wel er uit de hand. Oei, dit mag niet gezegd worden anders ben je tegen Wilders.

Nee, ik ben vrijemarktwerking! Dat, is de oorzaak van de ellende waarin we ons bevinden. En dit is maar het begin, als ik de voorspellingen moet geloven.
U bent morgen zelf aan de beurt. TNT ontslaat duizenden werknemers, daarna volgen er meer. Waar gaat dit heen?
Marktwerking in de Zorg, behalve "marktwerking" bij medicijn gebruik. Sommige mensen krijgen zoveel medicijnen dat ze door de bomen het bos niet mee zien.
Medicijn tegen bijwerking van andere medicijnen is nu in de mode. Vaccins tegen nep griepvirussen. Ow jee, de winter komt eraan, dus ook de nep virussen om de farmaceutische industrie en consorten te spekken. In iedere straat staat ook een busje om kankercellen op te sporen. Heb je nergens last van, wordt je bijna gedwongen om mee te doen. Ja, er zijn mensen die van zulke bangmakerijen stinkend rijk worden en blijven.

farm | 28-06-10 | 08:16

Kunt u uiteenzetten waarom de gemeente Amsterdam geen subsidie beschikbaar stelt voor het trainen van het Noord-Koreaanse voetbalelftal, aangezien dit team ook wel wat hulp kan gebruiken? LOL

Vervanmijnbed | 28-06-10 | 07:38

Misschien helpt een generaal pardon wel! Nee heb je en ja kan je krijgen! Doen dus!!

zeefert | 28-06-10 | 07:38

Peter. je bent niet van deze wereld en dus eigenlijk een oetlul!

Zeldzame Zaadstengel | 28-06-10 | 07:35

Moggûh @all,
Zou die Kanebreier nu echt niet begrijpen dat het zijn eigen "Diedeliedie, Doedelieda" Club is die de shit en de stagnatie veroorzaakt?

Sjeng de helle | 28-06-10 | 07:30

@Brakke Obama | 28-06-10 | 05:37

Jup jup, pat altijd +1

Tom de Graaf | 28-06-10 | 06:49

Bill le Koek | 28-06-10 | 05:36
Hear hear !!

Koning BongoBongo | 28-06-10 | 06:49

Volgende week als Job premier is, lost ie het allemaal op ....

minck | 28-06-10 | 06:32

Is it just me, of wordt Ome Pat (Condell) steeds grappiger en directer? Vandaag zijn de Paus en de katholieken weer aan de beurt.
www.youtube.com/watch?v=eBrmH2pCmyM&am...

Brakke Obama | 28-06-10 | 05:37

pvda is er voornamelijk om pvda'ers rijk te houden. Dit doen ze door mensen zonder geld te beloven dat ze gratis geld krijgen dat ze bij de rijken stelen.

Kan me niet voorstellen dat er iemand is die zijn geld eerlijk verdient en niet van een of andere subsidie afhankelijk is, pvda zou stemmen. Alleen mensen die profiteren stemmen pvda...

Bill le Koek | 28-06-10 | 05:36

Heren, prettige dag verders, ik ga de pokerspullen weer buiten zetten...
* zucht onder dit zware leven*

Opa-Buiswater | 28-06-10 | 05:19

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 05:01
Ga over een uurtje de gekoelde kooi in en ik moet me wel heel erg verslapen om niet om 10.00 (16.00 NL) wakker te zijn voor de 'kraker'.
Slowakije 'uit' altijd lastig.

Brakke Obama | 28-06-10 | 05:10

Goed, zij die gaan zweten groeten u.
Fijne dag @ all.
Tot later !

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 05:07

Opa-Buiswater | 28-06-10 | 05:02
Mark komt over 2 weken gewoon met een coalitie van CDA en PVV thuis.
Let maar op.
Enne, de spelers van 'ons' Oranje moeten vanmiddag flink aan de bak.
Het wordt geen makkie, of Markie.
;)

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 05:06

Zou best eens kunnen dat markje zijn hand aan het overspelen is. overigens wel zo leuk om dit alles van een afstand te bekijken, een soort van ver van mijn bed show... het zal mijn tijd namelijk wel duren ;-)

en wat betreft Slowakije: de jongens zullen er hard tegenaan moeten vanavond, ik hou mijn hart vast eerlijk gezegd.
Ook vanwege de kwaliteit van de arbitrage..........

Opa-Buiswater | 28-06-10 | 05:02

Goed, tijd om wat eerder te beginnen met deze warmte.
Dat we dan tegelijkertijd op tijd zijn voor den voetbal is een mooie bijkomstigheid.
Zeg maar.

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 05:01

Brakke Obama | 28-06-10 | 04:55
Dat krijg je, met zo'n moeder.
;)

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 04:57

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 04:47
Laat haar nog maar een uurtje liggen, ze heeft zich verslikt vanacht ;-)

Brakke Obama | 28-06-10 | 04:55

Witte of Rutten, wat maakt het eigenlijk uit.
Ghe.

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 04:48

Opa-Buiswater | 28-06-10 | 04:39
Brakke Obama | 28-06-10 | 04:41
Mogge heren.
The Witte Show (vrij naar Trueman) gaat vandaag weer in alle hevigheid van start.
Zal mij benieuwen of Mark vanavond met een overwinning of gelijkspel naar huis gaat.
Wat de Slowaken betreft:

Dat wordt een lastige met veel missers op doel, me dunkt.

*Monique Smit nog lekker slapen laat*

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 04:47

Mogguh Obama...... bij deel zoveel van deze serie haak ik af, ik weet het zo zoetjes an allemaal wel. Stel je toch eens voor dat de PVDA vandaag zou ontploffen, heeft meer dan de helft van de geenstijlers plots geen levensinhoud meer vrees ik :-)

Opa-Buiswater | 28-06-10 | 04:44

Widukinn | 28-06-10 | 03:43 :
ik vind dit soort comments altijd wel aardig zo bij het begin van de koffietafel.
Immer hetzelfde nagekakel..... zou je mij bijvoorbeeld eens kunnen vertellen wélk beleid precies en vooral wanneer tot "dit sooort misstanden"geleid heeft?
Moeilijke vraag waarschijnlijk, doch ik ben waarlijk benieuwd

Opa-Buiswater | 28-06-10 | 04:42

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 04:34
Goedemorgen. Vandaag deel zoveel van de VVD en het Probleem v/d Allochtonen.

Brakke Obama | 28-06-10 | 04:41

Mogguh Tuinpad...

Opa-Buiswater | 28-06-10 | 04:39

Begin de dag met een lach.
De PVDA: 'Altijd goed voor rooddoorlopen ogen van het lachen'
Mogge @ all.

Teun van het Tuinpad | 28-06-10 | 04:34

PvdA-beleid heeft die problemen veroorzaakt, PvdA-beleidsoplossingen zullen de problemen alleen maar erder maken. Ze zijn ziende blind, het is namelijk ook ontzettend moeilijk om de balk in je eigen ogen te zien als je je zo concentreert op andermans splinters.

Widukinn | 28-06-10 | 03:43

Parsons | 28-06-10 | 03:21
Ik zie het wel gebeuren.

Rammstein | 28-06-10 | 03:41

LOL!!

Rammstein | 28-06-10 | 03:40

@De kantonnier | 28-06-10 | 03:25 ,
ook dat nog..

vander F | 28-06-10 | 03:39

@De kantonnier | 28-06-10 | 03:25 ,
ook dat nog..

vander F | 28-06-10 | 03:26

Parsons | 28-06-10 | 03:21
denk na...

De kantonnier | 28-06-10 | 03:25

@Rammstein | 28-06-10 | 03:23 ,

?

vander F | 28-06-10 | 03:24

Parsons | 28-06-10 | 03:21
Gijp zegt van wel ....

Rammstein | 28-06-10 | 03:24

vander F | 28-06-10 | 03:21
Sorry.

Rammstein | 28-06-10 | 03:23

Het woord 'begrijpen' lijkt niet in deze draad thuis te horen.

*nest*

vander F | 28-06-10 | 03:21

Het enige dat van belang is of "we" morgen de Slowaken oprollen. Wat heeft dat met geld te maken?

Parsons | 28-06-10 | 03:21

De kantonnier | 28-06-10 | 03:18
Ik bedoelde b), en kewl.

Rammstein | 28-06-10 | 03:19

Parsons | 28-06-10 | 03:13
Alsof Leute me niet verstaan ... die dweil van eerder ook al, denkt meteen dat ik ook vind, wat Verbaan vindt. Ik vróég alleen iets ....

Rammstein | 28-06-10 | 03:18

Wat? een vriendje van Bea als informateur inzetten of weken nachtdienst? A: antwoord is nee want hij is de homie van bea en B: JA want ik werk 9 maanden p/j waarvan 3,5 in Afrika en dan val je onder andere regelingen.

De kantonnier | 28-06-10 | 03:18

@Stir Glenfarclas II | 28-06-10 | 03:07 ,
lijkt me ook een aardige gedachte,
gek genoeg is geld echter zo ongeveer het enige waar we dagelijks mee bezig zijn.
En terecht natuurlijk,
hoe kun je anders met 400 mensen per vierkante kilometer op een kluitje samenwonen en niet binnen een maand verrekken van de honger.
Iets wat ze in Tsjaad nu ontzettende hoofdpijn oplevert.
Hoe doen ze dat hier toch?

vander F | 28-06-10 | 03:15

De kantonnier | 28-06-10 | 03:10
(Mag dat ? )

Rammstein | 28-06-10 | 03:13

@Rammstein | 28-06-10 | 03:07
Same here. *vertwijfeld naar glas witte wijn staren doet*

Parsons | 28-06-10 | 03:13

@vander F | 28-06-10 | 02:55
Geld is onbelangrijk.

Stir Glenfarclas II | 28-06-10 | 03:07

De kantonnier | 28-06-10 | 03:04
Wat bent u nog lekker wakker.
Ik kan geen touw vastknopen aan deze draad.

Rammstein | 28-06-10 | 03:07

vander F | 28-06-10 | 02:55
Ja dat dacht ik vroeger ook maar ik ben vooralsnog gelukkig dat mijn tafel in overvloed gedekt is mede door de belastingcenten van mij en andere weggebruikers.Maar ff over de Pvda we gaan het toch meer meemaken in de toekomst nos.nl/artikel/167646-tjeenk-willink-o... met de mannen en vrouwen van de rozenpartij.

De kantonnier | 28-06-10 | 03:04

@De kantonnier | 28-06-10 | 02:46 ,
geld, ze zouden het moeten verbieden.

vander F | 28-06-10 | 02:55

@koerbagh ® | 28-06-10 | 02:39 ,
nou ja zeg,
Ratzinger kan niet zingen nee,
maar om dan zo naar tegen die arme man te doen is nu ook weer niet nodig.

vander F | 28-06-10 | 02:54

De kantonnier | 28-06-10 | 02:46
Dankuwel meneer en WTF !!??

Rammstein | 28-06-10 | 02:51

@De kantonnier | 28-06-10 | 02:46
U is wegwerker? #respect

Parsons | 28-06-10 | 02:51

@Parsons,
nu begin je weer over vierkante meters en wat dat dan wel niet kost/zou moeten kosten, wegen en nu ook nog reistijd.
ik geef het op als je het niet erg vind,
je bent inderdaad niet aan het trollen.

vander F | 28-06-10 | 02:49

@vander F | 28-06-10 | 02:27
Huh? Wat heeft overbevolking met een fetisj voor huizen te maken? En nee ik ben niet aan het trollen. Het enige dat ik zeg is dat het een illusie is dat Nederland overbevolkt is. Er is plek zat, het wordt alleen niet op de juiste manier ingevuld. Of vind jij het normaal dat de boer z'n grond voor 10 gulden (destijds) verkoopt en ik het voor 1.000 gulden de meter moet aanschaffen terwijl de gemeente daar slechts 25 gulden de meter aan overhoudt? #kloptietsniet

@koerbagh ® | 28-06-10 | 02:30
Als ik nu m'n sleutels moet zoeken, starten, rijden ben ik binnen 6 minuten op Schiphol. Niet maatgevend, moet te hard rijden en heb een paar bier op, maar het kan. In de spits scheelt dat een factor 3. Redelijk recent nog met een taxi - stond om 7:30 voor de deur, koffers en golftassen inladen, om 7:50 in de rij voor de paspoortcontrole.

Parsons | 28-06-10 | 02:45

@Parsons | 28-06-10 | 02:33
Ja... degelijk. Built as a tank. Niks mis mee. Maar ja, die Aston gaat er wel eens komen.

koerbagh ® | 28-06-10 | 02:34

@koerbagh ® | 28-06-10 | 02:21
VW, goede keus natuurlijk.

Parsons | 28-06-10 | 02:33

@Parsons | 28-06-10 | 02:10
Mensen die een paar kilometer verderop wonen (Laten we zeggen: benoorden de Schotersingel) doen er al snel anderhalf uur over om in de vertrekhal van Schiphol te komen. Of ze nu met eigen vervoer of OV gaan. Dus helemaal maatgevend ben je nou ook weer niet.

koerbagh ® | 28-06-10 | 02:30

@Parsons | 28-06-10 | 02:10 ,
heb je een fetisj aangaande huizen of zo?
Je begrijpt werkelijk niet waar ik het over heb of je bent flauw aan het trollen.

@koerbagh ® | 28-06-10 | 02:14 ,
dus Parsons is eigenlijk een PvdA'er,
vandaar.

vander F | 28-06-10 | 02:27

Rammstein | 28-06-10 | 02:18
Topic verruiming

ratseflats | 28-06-10 | 02:26

@SvennusMax | 28-06-10 | 02:09 ,
probeer die gedachte even in een mondiaal perspectief te plaatsen.

Maar goed, ik wil een huis met 3000 vierkante meter grond er omheen,
altijd leuk, een beetje tuin.
Afijn, ik ben de beroerdste niet en gun dat iedereen in NL.
Even zien, 16.000.000 x 3000 is zo'n 48.000.000.000 vierkante meter,
hoe groot was Nederland ook nogal weer?

Maar daar heb ik het niet over, ik doel op bevolkingsdruk,
draagkracht van een gegeven stuk aarde om mensen een bestaan te garanderen, exponentiële bevolkingsgroei etc.
Een mens is geen loszwevend gegeven maar staat altijd in samenhang met z'n omgeving, en dan bedoel ik bij omgeving niet sec vierkante kilometers met een boom er op.

vander F | 28-06-10 | 02:23

@Parsons | 28-06-10 | 02:19
Ideaal of realistisch?
Ideaal: Aston Martin Vantage of Jaguar XK. Realistisch: VW Golf.

koerbagh ® | 28-06-10 | 02:21

De PvdA is zo slecht dat ik me zelfs schuldig voel als ik een "RODE" wijn opentrek.
Maar ik doe het toch.

koerbagh ® | 28-06-10 | 02:20

@koerbagh ® | 28-06-10 | 02:14
Over auto's gesproken, wat had je eigenlijk op het oog? #nieuwsgierig

Parsons | 28-06-10 | 02:19

ratseflats | 28-06-10 | 02:16
Waarom begint u dan over het weer ?

Rammstein | 28-06-10 | 02:18

@Graaf van Egmont | 28-06-10 | 02:07
Ik heb een breed, onderbouwt, aantal reaguursels relevert.
Een scala aan inkijkjes verschaft.
Alleen PvdA bashen is in dit topic op zijn plaats.

ratseflats | 28-06-10 | 02:16

@vander F | 28-06-10 | 02:07
De gemiddelde PvdA aanhanger ruikt naar een bedorven oester. Een mossel die bij het wassen open blijft staan. Een ontkurkte wijn die je een week na het feestje in je kast aantreft. Need I say more?
Nee, okselfris kun je de gemiddelde PvdA-aanhang tegenwoordig niet meer noemen.
Als je dat al ooit kon. Volgens mij stonk Joop den Uyl ook een uur in de wind, maar omdat Liesbeth dat ook deed kreeg hij nooit commentaar. Bewijzen kan ik het niet, maar ik vermoed het wel. Joop vond een douche namelijk ook een bourgeois uitvinding van slechte kapitalistische rijkeluis-menschen. Een auto voor elke rijtjeshuiswoning was belangrijker voor Joop dan een goede badkamer.

koerbagh ® | 28-06-10 | 02:14

SvennusMax | 28-06-10 | 02:12
"The easy way" moet er nog voor.

Rammstein | 28-06-10 | 02:13

@ Rammstein | 28-06-10 | 02:12
Het is best mogelijk dat u dat niet ziet.
Truste.

SvennusMax | 28-06-10 | 02:12

SvennusMax | 28-06-10 | 02:10
..... oh, én een aanname.

Rammstein | 28-06-10 | 02:12

@ mezelf
WAAROM type ik verbetert!
Ongelofelijke mongeaul!
Ik ga out... grmbl grmbl...

SvennusMax | 28-06-10 | 02:12

SvennusMax | 28-06-10 | 02:10
Ik zie nog steeds geen antwoord.

Rammstein | 28-06-10 | 02:12

@ vander F | 28-06-10 | 02:07
Ho ho, geld stinkt niet!

SvennusMax | 28-06-10 | 02:11

@vander F | 28-06-10 | 02:04
Ja ik zie zeeën van ruimte. Nogmaals, woon midden in de Haarlemmermeer en op nog geen 150 meter zie ik honderden hectaren aan landbouwgrond en bloementeelt. Sterker nog, als ik hier naar buiten loop ben ik binnen 1 minuut in een oase van stilte en "natuur". Mind you: in de ochtendspits doe ik er 17 minuten over om in de vertrekhal van Schiphol te staan. Nog geen 2% van de grond is hier bebouwd. #wakeup

Parsons | 28-06-10 | 02:10

@ Rammstein | 28-06-10 | 02:06
U ziet een wens, ik zie een mogelijk einde van uw ondoordachte denkbeeld.

SvennusMax | 28-06-10 | 02:10

@ vander F | 28-06-10 | 02:04
Ja, er zijn zeeën van ruimte.
Nee, we worden niet gedwongen om op elkaar te wonen, maar uit economisch-historisch oogpunt wás dit wenselijker. De auto bestaat pas 60 jaar commercieel gezien, de telecommunicatie is verbetert de afgelopen decennia, de infrastructuur is verbetert et cetera met nog een hele lange lijst waarom dit niet meer hoéft. Echter, de menselijke natuur is een groep-sociale en men heeft nog steeds de genetische aanleg om zich tussen de grootst mogelijke groep te bewegen, zodat anonimiteit een veilige deken wordt.
Dus ja; theoretisch gezien kunnen we "ontkluiten". Is niet zo moeilijk. Echt niet.

SvennusMax | 28-06-10 | 02:09

ratseflats | 28-06-10 | 02:02
Je mag hier gerust ook wat andere kanten van jezelf laten zien hoor. Alleen PvdA bashen is zooooo eenzijdig.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 02:07

@SvennusMax | 28-06-10 | 02:03 ,
zwitsal ruikt best wel lekker,
iets wat ik me bij de gemiddelde PvdA aanhanger sterk afvraag.

vander F | 28-06-10 | 02:07

SvennusMax | 28-06-10 | 02:01
Dat is geen antwoord. Dat is een wens van u.

Rammstein | 28-06-10 | 02:06

@Parsons | 28-06-10 | 01:51 ,
het lijkt overbevolkt omdat we gedwongen door de kleine oppervlakte van ons landje op een kluit wonen?
Jij ziet zeeën van ruimte om de boel te ontkluiten of zo?

We praten langs elkaar heen, dat is me wel duidelijk.

@koerbagh ® | 28-06-10 | 01:52
i2.photobucket.com/albums/y23/drsanity...

vander F | 28-06-10 | 02:04

@ ratseflats | 28-06-10 | 02:02
De PvdA en het merk Zwitsal zijn allebei kudt.

SvennusMax | 28-06-10 | 02:03

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:54
tis al beter nu.
Zwitsal baashen is ook leuk trouwens.

ratseflats | 28-06-10 | 02:02

@ Rammstein | 28-06-10 | 01:59
Indien u dit serieus meent, dan hoop ik toch stiekem wel een beetje dat bij de eerstvolgende dijkbreuk nét u en uw familie op fietsvakantie in rampgebied Zeeland zijn. Maar dat bedoel ik natuurlijk alleraardigst en rationeel en objectief enzo!

SvennusMax | 28-06-10 | 02:01

@koerbagh ® | 28-06-10 | 01:52
Carlin altijd +veel

Parsons | 28-06-10 | 02:01

@ koerbagh ® | 28-06-10 | 01:52
Spijker, kop enzo.

SvennusMax | 28-06-10 | 01:59

SvennusMax | 28-06-10 | 01:57
En wat is daar onjuist aan ?

Rammstein | 28-06-10 | 01:59

@Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:52
Ach, hopelijk duurt het van nature niet al te lang meer. 20 jaar cel is ze niet waard. Trust me.

Parsons | 28-06-10 | 01:58

@Rammstein | 28-06-10 | 01:54
U heeft iets gemist;
"De tsunami zorgt wel voor een oplossing van de overbevolking, positief dus!"

SvennusMax | 28-06-10 | 01:57

@ ratseflats | 28-06-10 | 01:52
Ok zwitsal; PvdA is kut. Happy now?

SvennusMax | 28-06-10 | 01:54

SvennusMax | 28-06-10 | 01:45
Volgens mij zei ze alleen "goed voor het milieu" of heb ik iets gemist ?

Rammstein | 28-06-10 | 01:54

Parsons | 28-06-10 | 01:49
Voor mij om er even wat bij te klussen: nog een hired gun nodig?

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:52

Wat begon als een PvdA bash topic (altijd leuk), wordt vervolgens verkracht door de eigen ervarings deskundige plus en alle 'sorry-voor-de-nl-uitslag' oid die facebook uithoert.
Kan het weer on topic gaan?
Ik kom hier voor mijn lol hoor en PvdA bashen hoort daar bij.
On topic: wordt komende week weer zo warm.

ratseflats | 28-06-10 | 01:52

@vander F | 28-06-10 | 01:40
De mens is sowieso schuldig, zondig, fout en een abject en infaam wezen. Dat is aanname nr.1, erin geramd door 4000 jaar jodendom, 2000 jaar christendom en 1400 jaar islam. Je bent al helemaal verrot omdat je geboren bent, dat is de primaire premisse. Alle korenwolven, dagpauwoogjes, onkruiden, prooidieren en roofdieren zijn allemaal goed zoals de schepper ze bedoeld heeft, en die verdienen allemaal een plaatsje. Premisse 2.
Dan ontkom je niet aan de conclusie dat de mens dus schuldig is aan alles wat er fout gaat in het muljeu en de natuur. De mensen die dat vinden geloven allang niet meer in god en zonde en de bijbel enzo, maar ze denken nog wel precies zo.
Jij bent slecht, ziek en zondig en je bent vedoemd tenzij je iets goeds doet. Dat is het gedachtenpatroon van de hele muljeulobby.
En dan maken de feiten, dat 99% van alle levensvormen die ooit de aarde hebben bevolkt nu zijn uitgestorven en dat dat ook het lot is van 99% van de huidige levenvormen, helemaal niet uit. Of dat we als mens heel goed zijn om natuurlijke hulpbronnen te benutten en zelfs te recyclen... doet er niet toe. Het gaat alleen om: schuldig zijn, schuldig voelen en dan vooral: betalen! Boete doen!
www.youtube.com/watch?v=EjmtSkl53h4

koerbagh ® | 28-06-10 | 01:52

Parsons | 28-06-10 | 01:49 Doe je schuifpui nu maar dicht, Luxemburg, dat is niet zo ver rijden. Vóór de ochtend kan ze al aan je bed staan.

zeg maar jansen | 28-06-10 | 01:52

@vander F | 28-06-10 | 01:49
Nederland lijkt overbevolkt omdat we hier op een kluitje wonen. Wat valt daar niet aan te begrijpen?

Parsons | 28-06-10 | 01:51

@ Parsons | 28-06-10 | 01:49
lol

SvennusMax | 28-06-10 | 01:50

@lauwebal | 28-06-10 | 01:45
Tipje, sluier: mevrouw Parsons is opgegroeid in Luxemburg. En m'n schoonmoeder woont er nog steeds. De enige reden dat wij er nog niet wonen is dat zij nog leeft. En omdat ik weet dat ze meeleest: ongezien de tiefus kudtwijf.

Parsons | 28-06-10 | 01:49

@lauwebal | 28-06-10 | 01:45 ,
ik vind praten over huizenprijzen en het feit dat een weg op een kaart relatief gezien veel te breed is weergegeven ook niets te maken hebben bevolkingsdruk.
Ik vermoed dat we lekker langs elkaar heen lopen te lullen.

vander F | 28-06-10 | 01:49

@Rammstein | 28-06-10 | 01:38
Sterker nog, de schuifpuien staan hier bij deze temperaturen 24/7 open. Of we er zijn of niet. #goedewijk #buren #opletten #socialecontrole

@lauwebal | 28-06-10 | 01:39
Het voert me te ver, is te laat en te warm om je uit te leggen waardoor dat komt, maar het siert je dat je het toegeeft niet te weten. #unicum #hulde

Parsons | 28-06-10 | 01:46

@ Rammstein | 28-06-10 | 01:34
Ik kan hier door de fokschapen het kofschip niet meer zien. Maar haar mening is niet hard; het is feitelijk onjuist. Moeder Aarde zorgt niet d.m.v. rampen en epidemieën dat het menselijk ras getrimd wordt. Het is juist andersom; het menselijk ras is zo enorm verspreid, dat bijna elke ramp weerslag heeft op die lokale populatie. Daarbij is de verslaggeving de afgelopen decennia natuurlijk explosief gegroeid.
@ koerbagh ® | 28-06-10 | 01:35
Ik zou je graag wat linkjes toedoen, maar ik ben te moe momenteel. Het beeld wat jij schetst is lokaal, trust me on this one. "Slimme" gemeenten handelen zoals jij zegt, de meer fatsoenlijke zijn hier toch nog in de meerderheid. Nogmaals; ik kan het weten, ben zeer recent op huizenjacht geweest en heb me verbaasdtdt. (Damn you Bordeaux!)
@ lauwebal | 28-06-10 | 01:37
Blijkbaar en onbedoeld geldt bovenstaande comment ook voor u. Ik ervaar het anders en heb me recentelijk zeer breed georiënteerd.

SvennusMax | 28-06-10 | 01:45

@vander F | 28-06-10 | 01:42 : Ik kan Parsons niet goed volgen. Hij zegt Luxemburg te kennen, maar ontkent hier overbevolking. Ik kom meerdere keren per jaar in Luxemburg, en de bij terugkomst in Nederland verbaas ik mij steeds weer over hoe vol het hier is. Gelukkig ligt België er nog tussen, als overgangsgebied. Dat heeft niets met Google maps of linkse maffia te maken, ik zie het met mijn eigen ogen.

lauwebal | 28-06-10 | 01:45

@lauwebal | 28-06-10 | 01:41 ,
ze hebben het dus niet over de mens ZELF,
maar over wat een mens DOET.
Dat is wat anders.

vander F | 28-06-10 | 01:44

Wat is er zo 'PATS' aan dit artikel?

ren-forrest-ren-e | 28-06-10 | 01:44

lauwebal | 28-06-10 | 01:39
Ik denk dat de huizenprijs afhankelijk is van de beschikbaarheid van bouwgrond. Dat zal in Luxemburg mogelijk minder zijn dan in NL en zeker in Frankrijk. Naast mijn tuin ligt hier een stuk grond van 1600 m2 waarop gebouwd mag worden. Dat kost 11.000 euri. Terwijl verderop een weiland van 3 hectare ligt dat je zo kan hebben voor 3000. En zelfs die 11.000 voor bebouwbaar terrein is volgens de Fransen nog belachelijk hoog.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:44

@Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:37 ,
ik denk dat Parsons niet goed opgelet heeft tijdens aardrijkskunde les.

vander F | 28-06-10 | 01:42

@vander F | 28-06-10 | 01:40 : De milieudiscussie speelt zich juist wel af bij de mens zelf, omdat de milieuclubs voortdurend hameren op "consuminderen". Ze laten echter het belangrijkste aspect liggen. En daar snap ik ook helemaal niets van.

lauwebal | 28-06-10 | 01:41

@lauwebal | 28-06-10 | 01:16 ,
toch blijf ik het hoogst eigenaardig vinden dat de milieudiscussies e.d., zich niet afspelen in het domein waar het in eerste instantie direct over gaat,
de mens zelf.
Diezelfde mens die moet overleven en dus gebruikt maakt van de bronnen die hem gegeven zijn.
Niet anders kan,
en dus de oorzaak is van die discussies,
dat lijkt een open deur maar is het dus niet.
Daar begrijp ik dus he-le-maal niets van.

vander F | 28-06-10 | 01:40

@Parsons | 28-06-10 | 01:36 : Dat van die huizenprijzen weet ik. Dat is ook een van de weinige dingen die in Luxemburg duurder zijn dan hier. Daar heb ik eerlijk gezegd geen antwoord op. Enige verklaring: Veel meer koopkracht, wat automatisch tot hogere prijzen leidt. Maar dat kan nooit de enige verklaring zijn.

lauwebal | 28-06-10 | 01:39

Parsons | 28-06-10 | 01:37
En wanneer je, God forbid, slaapt ?
In een bed, niet slingerend boven je toetsenbord.

Rammstein | 28-06-10 | 01:38

@ Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:29
De Randstedelingen alhier zijn pensionado's en passen zich gek genoeg aan aan de mensen van hier. Moet ook wel, want de lokale bevolking is een beetje moe van Randstedelingen die denken at ze de boertjes uut het oost'n wel even wat cultuur en ethiek moeten bijbrengen. Grappigerwijs is het hier veel beter voor elkaar (jazeker, enorme generalisering!) dan daar.
@ vander F | 28-06-10 | 01:30
Ik geloof u. Echter, mij is de mening toebedeeld dat het hier niet zo'n vaart kán lopen vanwege infrastructuur, welvaart, handelspositie, natuurlijke emigratie etc. Uiteraard ben ik het volmondig eensch met immigratiebeperking om problemen zoals Tjaad i.i.g. te monitoren. De daadkracht moet bij de regering liggen, en om het doemscenaria zoals omschreven te voorkomen is het zeker nog niet te laat. Maar dan moeten we wel over rechts.
@ Rammstein | 28-06-10 | 01:30
Jazeker. Echter, het bezit van een 60 kilo wegende ongecastreerde Duitse Herder met een Russisch accent biedt nét dat extra stukje soelaas.

SvennusMax | 28-06-10 | 01:38

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:28 Nee, klopt. Niet in het echt en zelfs niet virtueel.

zeg maar jansen | 28-06-10 | 01:37

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:26 : Ik woon ook in zo'n "dunbevolkt" gebied, maar de huizen met vrijuitzicht zijn amper voor weinig te krijgen. In het noorden wordt je niet per definitie slechter betaald, maar er zijn wel minder goed betaalde banen. Veel bedrijven waar voor hoger opgeleiden interessante dingen te doen zijn zitten in "het westen".

lauwebal | 28-06-10 | 01:37

Parsons | 28-06-10 | 01:31
Ik kan het maar niet eens worden met je. Overbevolking is nou net iets meer als mensen op elkaar proppen in grote woonwijken. Alhoewel je de nadelen daar het eerste gaat zien.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:37

@Rammstein | 28-06-10 | 01:35
Jep. Maar dan ben ik meestal wakker, dat scheelt.

Parsons | 28-06-10 | 01:37

lauwebal | 28-06-10 | 01:31

Ik moet helaas gaan slapen anders had ik nog inhoudelijk op je stuk kunnen reageren. Ik bedoelde mijn vraag meer op mondiale schaal overigens. Al moet je klein beginnnen. Kudo's voor je denkwerk anyways.

*three strikes*

pius | 28-06-10 | 01:36

@lauwebal | 28-06-10 | 01:21
Kun je me trouwens ook even uitleggen waarom de huizenprijzen in Luxemburg een factor 3 à 4 keer hoger liggen dan in Nederland?

Het liefst in minder dan 80.000 woorden, het is me te warm om die lange tegels te lezen.

Parsons | 28-06-10 | 01:36

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:26
Nou, je moet niet doen of de huizen in het Noorden zo goedkoop zijn, dat is niet waar. Dat was ooit zo, maar tegenwoordig is het redelijk rechtgetrokken. Akkoord, een vinexhut in Leidsche Rijn hutje-mudje kost meer dan precies hetzelfde huis (allemaal catalogus-bouw van de grote projectjongens) alhier, met iets meer uitzicht en kortere fietstijd naar het bos, maar dat betekent niet dat het hier nu goedkoop is. Zeker niet. Gemeenten in het Noorden zijn erg spaarzaam met de uitgifte van grond (omdat ze beseffen dat men het duur kan verkopen), dus zijn er niet zoveel goedkope woningen meer. Zeker niet op plekken op redelijke afstand van voorzieningen als eh... nou, ik noem maar even iets triviaals als winkels, scholen, zwembaden en sporthallen...

koerbagh ® | 28-06-10 | 01:35

Parsons | 28-06-10 | 01:33
Ook in de nacht ?

Rammstein | 28-06-10 | 01:35

SvennusMax | 28-06-10 | 01:31
Overlegd. Er zijn meer Leute die haar mening, hoe hard dan ook, delen.

Rammstein | 28-06-10 | 01:34

@Rammstein | 28-06-10 | 01:30
Daar hoef je niet voor in de provincie te wonen. Dat doen wij hier ook met enige regelmaat.

Parsons | 28-06-10 | 01:33

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:31
Er zit amtenaar in je?

*geschokt is*

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:32

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:30

Alles kan. Maar het word heul moeilijk. Ik verwacht het niet. Maar ik hoop het wel.Zo genoeg genuanceerd. Fijne avond nog.

*out for real*

pius | 28-06-10 | 01:32

@ Rammstein | 28-06-10 | 01:22
Ze had het overlegt met haar haar beste adviseurs; de Harrie's.
@ Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:23
Ach, soms mag je toch wel aannames doen als je denkt ze voldoende te kunnen onderbouwen? Anders wordt het zo'n politiek correct gedoe, en daarvoor zit net te weinig ambtenaar in me. Wait, let me rephrase that!

SvennusMax | 28-06-10 | 01:31

@pius | 28-06-10 | 01:19 : Dat is een moeilijke vraag. Vooral mondiaal, alleen al om het feit dat je met veel verschillende landen en de vreemd vreemde regimes te maken hebt. Voor Nederland is het ook lastig, maar nog enigszins te doen. Als eerste moeten de neuzen dezelfde kant uit staan, men moet van het probleem doordrongen zijn, van links tot rechts, van streng-religieus tot niet-religieus. Er is een cultuurverandering nodig. Op dit moment wordt het niet hebben van kinderen nog dikwijls bestempeld als "a-sociaal", het niets bijdragen aan het collectief. Daar moeten we echt vanaf. Natuurlijk moeten we ons voortplanten, maar in lager tempo. En aangezien de meeste gezinnen minstens twee kinderen hebben, is het juist goed dat er ook een grotere groep mensen is die (bewust) afziet van kinderen. Die groep mag daar best voor beloond worden. In ieder geval moet het negatieve stempel er af. Opmerkingen zoals die van Rouvoet dat we meer kinderen moeten krijgen is absoluut not-done. Een één-kind beleid vind ik ongewenst. Het heeft vele kwalijke bijwerkingen. Om het aantal kinderen te verminderen, moet onmiddellijk gestopt worden met het subisidiëren daarvan. Dat geldt voor kinderopvang, kinderbijslag en kindertoeslagen. Alleen onderwijs en zorg worden met geheel met belastinggeld betaald, maar dat is wat mij betreft iets voor de hele bevolking los van leeftijd. Daarnaast worden alle negatieve maatregelen waar alleenstaanden mee te maken hebben aangepakt. Ik noem: Een alleenstaande betaalt bijna net zoveel afvalstoffen heffing als een compleet gezin. Een alleenstaande krijgt meer dan de helft minder zorgtoeslag als een stel.. De enige die je daar nog wel eens over hoort is kereltje Pechtold, tevens het enige nuttige dat die man in de Kamer heeft gemeld.
Tot slot de immigratie. Een dunner bevolkt Nederland begint natuurlijk met een totale immigratiestop.

Deze maatregelen leiden niet direct tot grote resultaten. Sterker nog, het gaat honderden jaren duren voordat Nederland weer op het gewenste niveau van hoogstens 10 miljoen inwoners zit. Maatregelen zijn nodig om onze achterkleinkinderen weer een mooi land te bieden.

Daling van de bevolking dient gepaard te gaan met schaalverkleing. Kleinere scholen, kleinere zorginstellingen, kleinere gemeentes. Fiscale voordelen voor kleine middenstanders in de dorpen, gefinancierd met belastingverhoging voor Mediamarkt, Blokker, AH en andere grote ketens. De menselijke maat moet weer terug.

lauwebal | 28-06-10 | 01:31

@Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:27
Het verplicht op elkaar proppen van woonwijken heeft niets met overbevolking te maken, maar alles met politiek corrupte spelletjes van bestemmingsplanners.

Parsons | 28-06-10 | 01:31

SvennusMax | 28-06-10 | 01:26
Laat u echt het slot van de deur ?

Rammstein | 28-06-10 | 01:30

vander F | 28-06-10 | 01:22
Dat zou dan bijna betekenen dat MT een bivakmutsende AFA is. Niet behept met enige kennis van zaken maar wel standvastig in de leer van Stalin.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:30

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:28

U bent een voormalige. Wat was uw ouwe nick als ik dat vragen mag. Puur uit interesse. Denk ook aan een gedaanteverwisseling, virtueel gezien althans.

pius | 28-06-10 | 01:30

pius | 28-06-10 | 01:25
Ik hoop dat ze over 20 jaar een aflevering over Oranje 2010 maken. Het kan.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:30

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:18 ,
gek genoeg kan Nederland binnenkort zo maar ineens wel te dichtbevolkt zijn.
Zoals ik al zei, dat is een relatief gegeven,
zolang men op een gegeven stuk aarde de monden kan voeden en laven en een zekere bevredigende levensstandaard kan volhouden is er niets aan het handje,
behalve dan dat het ongehoord druk is op dit lapje aarde.

In Tjaad lukt dat dus niet met slechts 8 mensen per vierkante kilometer.
In de opbouwjaren was dit land te vol, het kon die kleine 10 miljoen mensen niet dragen en werd een actief emigratie beleid gevoerd.
Nu zitten we met 16 miljoen mensen op datzelfde stuk aarde en gaat het net.
En dat kan net zo makkelijk weer omslaan,
er zijn geen zekerheden wat de toekomst betreft, wat wel zeker is dat het met 15 miljard mensen een stuk onaangenamer wonen wordt op dit bolletje.

vander F | 28-06-10 | 01:30

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:26
Nee nee nee. Laat mensen uit de Randstad s.v.p. zoveel mogelijk dáár blijven.

Ook onze provincies zijn vol, ik zweer het je ;)

Ik wil geen harde g :(

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:29

Fijne voortzetting@allen.

Tot Oranje.

*out*

pius | 28-06-10 | 01:29

zeg maar jansen | 28-06-10 | 01:23
Ach, is het werkelijk? En jouw naam begint in het echt ook niet met een v, waaruit logisch volgt dat er dan ook geen d. op rijmt.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:28

AntiSoof | 28-06-10 | 01:19

Dat doe ik niet dat doe jij zelf:)

pius | 28-06-10 | 01:27

@lauwebal | 28-06-10 | 01:21
Praat geen poep man en breek mij de bek niet open over Luxemburg dat ik vele malen beter ken dan jij (maar dat neem ik je niet kwalijk, want dat kun je niet weten). Huizen zijn niet te duur hier, de grond is te duur en dat heeft een totaal andere oorzaak dan overbevolking. En het feit dat het te druk is op de weg komt door de linkse milieulobby en door niets anders. Pak je aars op een doe de mathematiek op maps.google.com. Er zal een wereld voor je open gaan.

Parsons | 28-06-10 | 01:27

Parsons | 28-06-10 | 01:17
Je stelt dat mensen te onnodig te dicht bij elkaar wonen. Ik blijf dat overbevolking noemen, omdat het woord onnodig impliceert dat het in Nederland ook anders zou kunnen. Dan heb je waarschijnlijk voor mij ook de oplossing?

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:27

@ lauwebal | 28-06-10 | 01:21
Hallooooo! Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen, Zeeland, stukje Achterhoek!
Allemaal groen, vrijstaande huizen met horizon-uitzicht voor een prikkie, banen met gelijke salariëring t.o.v. het westen des landes (die fabel is namelijk gedateerd), goed onderhouden en vriendelijke dorpen waar je je achterdeur nog van het slot kan laten en ga zo maar door! Dan hebben we Duitsland en Denemarken nog. Het IS goedverdoemme helemaal niet vol. Ik dacht vroeger hetzelfde, écht!
Misschien, heel misschien, is het nuttig met een objectieve bril eens naar die provincie's af te reizen en je te verbazen over de manier waarop daar wordt gelachen om de problematiek van de Randstad. Door ex-Randstatters of hoe de neuk je dat ook schrijft! ;)

SvennusMax | 28-06-10 | 01:26

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:20

Ik kan het me nog maar matig herinneren. Maradona was nog jong toen en dat tournooi was er maar één ploeg de moeite waard. Het laatste waarachtige Brazilie. Falcao-Cerezo-Socrates en Zico. Jammie. De mooiste ploeg die nooit een WK won. Meesters van de combinatie. Laat ze daar maar eens een aflevering van maken:-)

pius | 28-06-10 | 01:25

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:21
Mooi, verrassingen zijn altijd interessant.

Vond het in ieder geval apart dat u er *zomaar* vanuit ging dat ik iets niet meende.

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:23

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:06 In het echt heten ze allebei niet zo hoor.

zeg maar jansen | 28-06-10 | 01:23

SvennusMax | 28-06-10 | 01:18
Waarom zou Sjors dat niet moeten menen dan ?

Rammstein | 28-06-10 | 01:22

@Graaf van Egmont | 28-06-10 | 00:50 ,
dat denkt ze volgens mij helemaal niet,
ze lijkt m'n opmerking, of welke dan ook, coûte que coûte te willen koppelen aan iets bruins met stampende laarzen.

Dat men destijds erg streng was op het gebied van immigratie doet daar niets aan af.
Het feit dat in de opbouwjaren premies werden verstrekt voor emigranten omdat dit land zó vol was dat het de toenmalige draagkracht overschreed, het land was te vol, nog geen 10 miljoen mensen destijds, en men mensen liever zag vertrekken dan komen, heeft niets te maken met haar gebrek aan historische kennis.

Ik ben gewoon een verkapte fascist.

vander F | 28-06-10 | 01:22

@ Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:19
Ik geef je het voordeel van de twijfel omdat ik je voorgaande reaguursels als referentie van een weldenkend mensch beschouw. Maar ik lat me graag verrassen!

SvennusMax | 28-06-10 | 01:21

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:17

Maar wel een scheidsrechter. Wieder. Wel goed gespeeld overigens.

pius | 28-06-10 | 01:21

lauwebal | 28-06-10 | 01:16
Wat mij betreft heb je gelijk. Ik vergelijk Nederland de laatste tijd met de bekende rattenproef. Stop 2 ratten in een kooi en alles gaat goed. Bij 10 ratten gaat het al wat minder en bij 25 ratten gaan ze elkaar naar het leven staan. Overigens niet dat ik Nederlanders met ratten vergelijk hoor. Maar ik denk dat wat voor een overbevolkte rattenkooi geldt ook voor een overbevolkt land op gaat.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:21

@Parsons | 28-06-10 | 01:11 : Hoeveel argumenten heb je nodig?
Probeer maar eens een stille plek te vinden.
Waarom zijn vrijstaande huizen of huizen met vrij uitzicht zo ontzettend duur?
Waarom is het overal druk?
En als je nog niet overtuigd bent, ga eens een weekje op vakantie in Luxemburg (niet de hoofdstad zelf maar daarbuiten).

Waarom zijn is er voortdurend discussie over bijvoorbeeld het Groene Hart? Omdat 'rechts' overal asfalt en huizen wil? Omdat links alleen maar aan de grassprietjes denkt? Natuurlijk niet! Omdat Nederland vol is. Er zijn meer wegen en huizen nodig. Maar er is nog amper natuur. Zowel links als rechts hebben in die ruimtelijke discussies gelijk, beide evenveel wat mij betreft. En wie - afhankelijk van verkiezingsuitslagen - zijn zin ook krijgt, bevredigend zal het resultaat niet zijn. Wat de politiek echter fout doet, is dat ze voorbij gaan aan het werkelijke probleem. Daarom moet de onderliggende oorzaak worden aangepakt: Het te grote aantal mensen op een klein stukje grond.

lauwebal | 28-06-10 | 01:21

pius | 28-06-10 | 01:13
Heb je Gentile tegen Maradona gezien in '82? Laat ze daar maar eens een aflevering van maken.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:20

Eens kijken wat Zembla weer bij elkaar te liegen heeft.

Parsons | 28-06-10 | 01:20

Bloemen leven in vrede en geluk,
Mieren doen hun bezigheid in stille gedrevenheid,
Merels voeden hun jongen op in totale onwetendheid,
En mensen ruziën omdat zij spraak ontwikkeld hebben.

Leeuwen plukken de dag,
En leeuwinnen werken zich de pleuris,
En Hyena's vreten van de restjes.

Hemellichamen doen hun rondjes in stilte,
Het universum is er ook heel gewoon,
En mensen verbeelden zich God te zijn.

Mensen denken zich te gronde,
In arrogante hebzucht.
Totdat de dood hen scheidt,
Van de waan van de dag.

Flikker toch op met je arrogante gedoe!
Gotverdakke, ik wil óók gewoon natuur zijn,
Wie ben jij om mij te dwingen,
Óók krankzinnig te zijn?

AntiSoof | 28-06-10 | 01:19

lauwebal | 28-06-10 | 01:16

Heldere analyse. Juiste conclusie maar hoe los je het overbevolkingsprobleem op zonder al te catastrofale gevolgen. Of zijn die gevolgen nu juist de enige oplossing. Moeilijk.

pius | 28-06-10 | 01:19

@SvennusMax | 28-06-10 | 01:18
En ik meen het niet dan?

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:19

@Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:06
En u bent ???
Hou toch op. MT is een irritante hoop stront met het IQ en de kennis van een hoop stront. Niettemin meent ze wel iedereen de maat kunnen nemen met waarden waar ze zelf in de verste verte ook niet aan voldoet. En dat is allemaal niet erg, ware het niet dat ze de naam van een beroemde Amerikaanse humorist misbruikt. Al was het alleen maar omdat ze zelf nooit in Amerika is geweest, waarschijnlijk nog nooit een boek van Samuel Clemens heeft gelezen en in elk geval geen humor heeft. Dat is allemaal vergeeflijk. Dat ze een kutwijf is dat uit haar nek lult, dat is maar lastig te vergeven. Maar dat geneuzel is gelukkig wel heel makkelijk te vergeten.
Ik ben al lang geleden opgehouden MT rechtstreeks aan te spreken. Ongeveer sinds haar eerste optreden op GS toen ze meende dat rechters in Nederland aan de grondwet toetsen. Die discussie heeft toen ongeveer een week geduurd en ze heeft haar ongelijk nog steeds niet toegegeven. En zo'n trut zou je serieus moeten nemen?
Hou toch op.

koerbagh ® | 28-06-10 | 01:19

@ Parsons | 28-06-10 | 01:08
Zeldzaam. Maar ook u is het gegund.
@ Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:10
Gek eigenlijk. Het zijn net Drentenaren. Allebei onverstaanbaar in het begin ook nog.
@ lauwebal | 28-06-10 | 01:09
Zonder voorkennis van het gesprek; NL is zeer zeker niet overbevolkt. Dat is echt complete kul, en ik deelde de helft van jouw mening voor mijn verhuizing. Ik dacht dat NL "druk" was. Maar dat is slechts een kwart.
@ Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:12
Uw opmerking lijkt op die van mevrouw Georgina Verbaan na de tsunami (nee, niet die van de Islam, maar die van de kerst). Echter zij meende wat ze zei.

SvennusMax | 28-06-10 | 01:18

@Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:15
Er wonen te veel mensen te dicht bij elkaar terwijl dat niet nodig is. Dat is iets anders dan overbevolkt.

Parsons | 28-06-10 | 01:17

pius | 28-06-10 | 01:13
Allemaal sentimenten om niks. Dit jaar hadden ze niet eens een Schumacher nodig.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:17

@vander F | 28-06-10 | 01:10 : Klopt. De grootste zwakte van de mensheid is het gebrek aan inzicht in de exponentiële functie. En ja zo'n beetje alle belangrijke maatschappelijke en politieke problemen zijn te verklaren met overbevolking. Voor Nederland noem ik: files, woningnood, gedoe om bouwen in de open ruimte, milieubeheer. Mondiaal heb je het dan over watertekort, voedselschaarste en oorlogen. Om nog maar te zwijgen over de onmenselijke leefomstandigheden in metname Aziatische metropolen. Milieuorganisaties willen het niet zien. Zij zoeken de oplossing vooral in het "consuminderen". Dus dat ieder individu minder consumeert. Dat heeft geen enkele zin. Stel dat het lukt om de helft minder te consumeren, dan is alles weer ongedaan gemaakt bij verdubbeling van het aantal mensen. Voor consuminderen is amper draagvlak. De bevolkingsaantallen omlaag halen levert veel meer op. Er wordt niet alleen minder verbruikt, maar als mensen meer ruimte hebben stijgt het collectief welzijn. En dat betekent minder agressie, minder stress en gezondere mensen. Maar dat snappen milieuorganisaties niet. En vooral daarom steun ik ze niet.

lauwebal | 28-06-10 | 01:16

Parsons | 28-06-10 | 01:11
Natuurlijk is Nederland overbevolkt. Een mens kan daar nergens meer tot rust komen. Probeer eens een stille plek te zoeken. Niet mogelijk want je hoort altijd wel verkeer van een snelweg.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:15

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:10

Frans leed bij andere tijden nu. Waar de kansen van de mooiste franse ploeg ooit op de WK-finale van 82 werden weggeschumacherd onder het oog van een onwetende hollandse scheidsrechter. Off-topic natuurlijk.

pius | 28-06-10 | 01:13

lauwebal | 28-06-10 | 01:09
Nee geen nieuwbouw hier. Hooguit renovatie van antieke meuk. En een dorp zo klein dat het gewoon onmogelijk is om de burgemeester persoonlijk niet te kennen. Als ik ZE zie dan moet er ook gekust worden naar oud Frans gebruik. Genante vertoning telkens weer, want het is een oude lelijke boerenvrouw.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:13

@vander F | 28-06-10 | 01:10
Moeder natuur flikkert er wel een keer een pandemie tegenaan als ze ons beu is. Het liefst in India.

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 01:12

@vander F | 28-06-10 | 00:58
Jij begint over een overbevolkt Nederland en dat is simpelweg niet waar. C'est tout.

Parsons | 28-06-10 | 01:11

@lauwebal | 28-06-10 | 00:58 ,
maar waarom?
Waarom wegkijken voor het meest voor de hand liggende feit ?

'In 1804 woonden er één miljard mensen op de wereld. In 1927 waren dat twee miljard. Eind jaren 50 groeide de wereldbevolking tot drie miljard personen. Op 11 juli 1987 werd het Kroatische jongetje Matej Gaspar symbolisch uitgeroepen tot vijfmiljardste wereldburger'
nl.wikipedia.org/wiki/Wereldbevolking

We zitten nu op ongeveer 7 miljard.
Ik wil niet zeuren,
maar als ik me niet vergis is het wegkijken van dit feit een garantie voor een f*cking ellende op een schaal die z'n weerga niet kent in de totale geschiedenis van de mensheid.

En het negeren van deze exponentiële toename van de wereldbevolking een garantie voor oceaan leegvissen, de laatste boom omhakken, de laatste druppel drinkwater en een daverende CO2 toename alleen al door uitgeperste darmgassen.
Laat staan het elkaar de strot afbijten als waren we een kluwen ratten in een te kleine kooi.

vander F | 28-06-10 | 01:10

SvennusMax | 28-06-10 | 01:06
Ach die Fransen vallen reuze mee. Alleraardigst zelfs. Je moet ze alleen even doorhebben, want ze kijken nogal anders tegen een heleboel zaken aan als den Hollander.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 01:10

@Graaf van Egmont | 28-06-10 | 00:58 : En waarschijnlijk ook nog eens een dorpje zonder "witte schimmel", de lelijke en peperdure nieuwbouw die je aan de randen van elk dorp ziet. Met een schooltje, een aantal winkels en in een zelfstandige gemeente van hoogstens enkele duizenden inwoners. Waar iedereen de burgemeester persoonlijk kent, dus de lokale politici bedenken zich wel drie keer voordat ze aan prestigeprojecten beginnen. Sommige dingen van Frankrijk zijn geweldig!

lauwebal | 28-06-10 | 01:09

@SvennusMax | 28-06-10 | 00:52
Ja ik weet er alles van. Ik sta gelukkig zelden in de file, ondanks het feit dat we midden in de Haarlemmermeer wonen. Maar dat is een zeldzame luxe die ik me toevalligerwijs kan permitteren.

Parsons | 28-06-10 | 01:08

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:50

In WW I was Nederland ook zo moedig ja.

DANNY3960 | 28-06-10 | 01:07

@ le Comte de Egmont | 28-06-10 | 00:58
Nu ben ik niet gek van de Fransen, maar wel op La France. Het is u gegund.
Grappige is, dat in de provincie waar ik woon als enige provincie in NL de wegwerkzaamheden vóór opleveringsdatum af zijn. Dat geloof je toch niet... Daarvóór!

SvennusMax | 28-06-10 | 01:06

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:45
Verschil tussen jou en MT is wel dat hij/zij jou rechtstreeks aanspreekt. Overeenkomst is dat jullie je allebei een naam aanmeten die je niet waard bent.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 01:06

kneuterzak | 28-06-10 | 00:57
Bij de AH Willemstad nog volop Beesies, en al bij 25 gulden (ongeveer 11 euro).

Brakke Obama | 28-06-10 | 01:04

Gelukkig gaat Aboe een nieuwe korpschef regelen, dhr Paauw, ook een meneer die niet van gezelligheid, allochtonen en voetbal houdt,.... het gaat goed komen met Rotterdam. En Van Heemst spoort al lang niet,... twitter.com/petervheemst neemt veel lelijke woorden in de mond.... zielepietetpartij

kritiekaas | 28-06-10 | 01:00

SvennusMax | 28-06-10 | 00:52
Ik woon sinds een paar jaar in 0033. In een dorp met 290 inwoners en een oppervlakte van 11 vierkante km. 's morgens kijk ik altijd met veel plezier naar "Goedenmorgen Nederland" en zie dan onder in het balkje alle files voorbijkomen, waar ik vroeger zo vaak in stond. Geeft inderdaad een lekker gevoel. Natuurlijk sta ik hier ook wel eens per jaar in de file, wanneer een wegdek gerepareerd wordt. Maar die file is dan nooit langer dan 3 voertuigen. Heerlijk!!!!

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 00:58

@vander F | 28-06-10 | 00:33 : Vreemd genoeg ontkennen milieuorganisaties de overbevolking. Verklaring kan liggen in het feit dat men bevolkingspolitiek als 'rechts' beschouwt, en dat milieuorganisaties graag een 'links' imago hebben. In werkelijkheid heeft het niets met links/rechts te maken. Want in Nederland is er geen enkele partij, ook rechtse partijen niet, die voor bevolkingspolitiek pleiten.

lauwebal | 28-06-10 | 00:58

@Parsons | 28-06-10 | 00:50 ,
wat heb je nou ineens weer met een stuk straat?
Ik probeer een boom op te zetten over relatieve bevolkingsdruk op een gegeven stuk aarde en meneer begint over snelwegen en google flauwekul.

maps.google.nl/maps?q=alice+springs&am...

vander F | 28-06-10 | 00:58

Geen beesies meer bij AH. Ik vind dit vermeldingswaardig.
Ik heb na het zien van de dumpertfilmpjes eauver ratten en muizen en een worm in de kabeljauw, weer wat meer vertrouwen gekregen in de Appie.

kneuterzak | 28-06-10 | 00:57

@Stir Glenfarclas II | 28-06-10 | 00:47
Ik zit hier met halve liters het verdriet van Engeland weg te drinken, maar tegen de hitte helpt het niet.

Parsons | 28-06-10 | 00:56

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:50
JA het leger hield het heel wat langer uit als het koningshuis.....
Leve de republiek!

repulse | 28-06-10 | 00:53

Stir Glenfarclas II | 28-06-10 | 00:47
Dat zijn nogal wat tips zeg. Als ik dat allemaal moet doen, ben ik aan het eind van de dag uitgedroogd.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 00:52

@ koerbagh ® | 28-06-10 | 00:50
Kwam door de files tussen Venlo - Arnhem.
@ Parsons | 28-06-10 | 00:50
Ik woon sinds kort in het Noorden des landes, met een schitterende baan. Ik rij in 20 minuten naar mijn werk en zoek soms bewust filenieuws op om eens smakelijk te lachen. Je kunt je niet voorstellen hoe lekker dat voelt.

SvennusMax | 28-06-10 | 00:52

@koerbagh ® | 28-06-10 | 00:45 ,
ahh, dat zou een boel verklaren,
ze heeft er wel eens eerder blijk van gegeven te denken dat ik een voorliefde schijn te hebben voor nazi's, apartheid en Colijn in het algemeen.

vander F | 28-06-10 | 00:52

@repulse | 28-06-10 | 00:45
En dat terwijl het niet waar is. De moffen hadden voor de bezetting van de Benelux met de succesvolle en geteste Blitzkrieg-methode 1 tot 2 dagen ingepland. Voor België en Luxemburg ging die vlieger ook op, maar Nederland bood 5 dagen lang weerstand. Voor een leger wier meest geavanceerde vervoermiddel een fiets was is dat toch wel een prestatie geweest.

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:50

@koerbagh ® | 28-06-10 | 00:34
Wat ook meehelpt is het IQ van de gemiddelde Nederlander. Die pakt namelijk een wegenkaart of ziet een TomTom en ziet de wegen op Nederland geprojecteerd. Dat deze wegen in werkelijkheid 900% kleiner zijn dan op de kaart is ingetekend snapt bijna niemand. Maar blijkbaar nemen al die mensen klakkeloos aan dat de A4 zo'n 1500 meter breed is. En de milieubeweging zag dat het goed was. Daar komt nog bij dat één of andere idioot heeft bedacht dat het beter is om met z'n allen op een kluitje te wonen. #vinex

@vander F | 28-06-10 | 00:37
Dat zal zo zijn, maar dat doet niets af aan de illusie van ruimtegebrek.

Parsons | 28-06-10 | 00:50

vander F | 28-06-10 | 00:41
Mark Twain maakt een historische fout. Zij denkt dat in de tijd van Colijn iedereen hier maar vrij naar binnen kon lopen. Daarbij vergeet ze dat het vermaledijde kamp Westerbork op last van koningin Wilhelmina daar werd opgericht om de toestroom van gevluchte duitse joden op te vangen. Dus niks gratis hier naar binnen.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 00:50

vander F | 28-06-10 | 00:41
De nitwit dacht dat je het over de bezetting had, de begin dagen van 1940 waarbij de duitsers geen strobreed in de weg werd gelegd. Ze probeerde jou een godwin in de schoenen te schuiven en had te laat door dat ze hem zelf maakte, vandaar dat de angsthaas er niet meer op terug durft te komen.

repulse | 28-06-10 | 00:45

@vander F | 28-06-10 | 00:41
Ik vermoed dat het MT's mislukte poging tot humor/satire was. (In haar geval is "mislukt" een overbodige kwalificatie.)

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:45

said_fred | 28-06-10 | 00:38
Wie denk jij nou te overtuigen met dat soort lappen tekst? Ik zal je het antwoord alvast geven: degenen die er toch al zo over dachten.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 00:43

@mademoiselle Twain,
ik wil nu toch wel eens weten waar Colijn vandaan komt in je 'antwoord' op m'n plempsel @vander F | 27-06-10 | 23:42 .

Verlicht mij.

vander F | 28-06-10 | 00:41

@ varkensrollade | 27-06-10 | 23:31
"wát is het nu? naïviteit, een hoger pan (eurabia), een miskleum"
(vanuit de losse pols)
.
Al het genoemde in feite.
Rasoel klaagde vooral de linkse kerk aan die blind wenst te zijn voor de gevolgen van hun eigen waanideeën.
Waanzin is niet te doorgronden want elke logica ontbreekt dus.
Bij beschrijft simpelweg zijn jeugd en de reis naar Nederland en wat ie denkt en voelt hier en onderweg hierheen.
van daaruit ook "naive dwazen" omdat ze niet beseffen/ niet willen weten met welke mensen ze te maken hebben, welke achtergrond ze hebben en welk waarden, -normensysteem ze hebben. De gevolgen zie je dus nu ook in de grotere steden.
.
"Cultuurrelativisme in ideologische zin gaat uit van de gelijkwaardigheid van culturen. Positief aan deze zienswijze is dat men vertrekt vanuit een respectvolle - en niet vanuit een superieure - houding tegenover vreemde culturen. De vraag laat zich echter stellen of door deze visie sommige, door Westerlingen universeel geachte waarden, niet ondergraven worden. Moet men bijvoorbeeld, gebruiken, tradities, wetten en religieuze voorschriften, die strijdig zijn met de Rechten van de Mens en de Westers democratische gebruiken, als gelijkwaardig en respectabel beschouwen?
nl.wikipedia.org/wiki/Cultuurrelativis...
.
"Cultuurrelativisme is masochisme'
www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...
.
De politieke Islam wind er geen doekjes omheen wat de insteek is en daarover kan dus ook geen verwarring ontstaan.
Dat "geschokt" is een fopspeen, standaard modus operandi.
Als men gaat zeggen "het doel heiligt de middelen" gaat het in de richting van dat men het toch goed bedoelt met de bevolking en het beste voorheeft met deze en dan krijg je ook kreten zoals van een Pechtold etc die zeggen dat wij maar moeten wennen aan vreemde geurtjes. Dit natuurlijk met het nodige dedain richting het klootjesvolk.
Ditzelfde wilde men ook verkopen in de gevallen zoals we kennen van "sociale weldoeners" Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot en de rest.
De uiteindelijke gevolgen kennen we evenzeer.

said_fred | 28-06-10 | 00:38

@Parsons | 28-06-10 | 00:24 ,
het lijkt slechts dat hier 400+ mensen per vierkante kilometer wonen,
maar dat is dus niet zo?

vander F | 28-06-10 | 00:37

* mompelt iets over geen PVDA stemmen en valt in slaap *

Paardenworst | 28-06-10 | 00:35

Had iemand al gezegd dat de PVDA dood moet? Ik dans op het graf van ieder lid van die volksverlakkers.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 00:35

@Parsons | 28-06-10 | 00:24
Het is de schuld van Albert Plesman. Die vloog over Nederland (althans het westen) en sprak van de "Randstad" en het "Groene Hart" die als mythe zijn blijven hangen bij planners, stedebouwkundigen en geografen, en wat sindsdien heilig is geworden.
En waar hebben we het over? Spruitjesvelden, polders en als open riolen gebruikte veenplassen. Dat is "natuur", volgens de randstedeling, daar mag je geen asfalt aanleggen wahnt misschien woont er wel een zeldzame bonte korenwolf of een zeldzame goudgele luzernevlinder. En als die er niet zit, dan brengen ze er wel eentje naar toe. Want een snelweg door een spruitjesveld: dat kan natuurlijk niet.

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:34

Parsons | 28-06-10 | 00:30
Frankrijk is natuurlijk wel iets meer dan alleen Parijs.

Graaf van Egmont | 28-06-10 | 00:34

@lauwebal | 28-06-10 | 00:20 ,
nu raak je een teer punt,
dat hele gedoe over CO2, de werkelijk ongehoorde vervuiling en het slopen van de wereld om ons heen, armoede, honger, oorlog om olie en bodemschatten en het idiote economische systeem wat gebaseerd is op een gestadig doorgaande groei heeft o.a. 1 nogal voor de hand liggende kernoplossing klaarliggen.
Geboortebeperking op mondiale schaal.

Malthus wist het al aardig te verwoorden maar door technische ontwikkelingen in vnml de landbouw weet het benoemen van de deze oplossing maar voor zich uit te schuiven.
Een snoeiharde geboortepolitiek heeft in China b.v. kunnen plaatsvinden dankzij de harde hand van de partij, kritiek of geen kritiek.

Maar ik hoor globalisten, natuurvrienden, socialisten het zelden echt consequent aan de orde stellen, om over religieuzen maar helemaal niet te spreken,
wat is dat toch?

vander F | 28-06-10 | 00:33

@vander F | 28-06-10 | 00:17
Dat het lijkt of Nederland absurd dichtbevolkt is komt door de milieumaffia. Pak Google Earth er eens bij. In de randstad woont geen hond. Check de Randstad: maps.google.com/?hl=en&ie=UTF8&...

Het gevoel dat het hier vol is komt omdat er 95% te weinig asfalt ligt in dit land.

Parsons | 28-06-10 | 00:24

vander F | 28-06-10 | 00:19
Als we er vanuit gaan dat zoiets bij 1 op de 1000 man lukt, dan is de kans groot dat je je doel bereikt

(hebt)

.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 00:23

repulse | 28-06-10 | 00:14

ik vergeet de kern, over lutser gesproken
olie uiteraard
maar dat was u vast al wel duidelijk?
verder is die zandbak nl van nul en generlei waarde

varkensrollade | 28-06-10 | 00:22

@vander F | 28-06-10 | 00:06
Ze is knettergek. Vroeger had je ook zo'n mens, Henriette Boas, die aan de lopende band ingezonden brieven in kranten schreef en overtuigd was van haar gelijk ook al verkondigde ze de grootste flauwekul. En ze werden nog geplaatst ook.
Daar doet me MT altijd een beetje aan denken.

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:21

@vander F | 28-06-10 | 00:17 : Eens. Wie overbevolking ontkent heeft nog nooit een dunbevolkt land bekeken. Dan heb ik het niet over extreem laagbevolkte landen als Tsjaad, maar over bijv. Luxemburg of Frankrijk. Veel leefbaarder. Volledige immigratie-stop, het stoppen met subsidies voor kinderen krijgen, en kinderloosheid meer waarderen kan het tij keren.

lauwebal | 28-06-10 | 00:20

repulse | 28-06-10 | 00:14

dat is heel eenvoudig, voor SA was Sadam op dat moment een vl grotere bedreiging
de man had territoriale ambities en moest gestopt worden
dat heeft niets met de strijd vrije westen/islam te maken
maar met een over_ambitieuze kamelenneuker
de belangen lagen daar tijdelijk even gelijk, niets minder, niets meer

verder pretendeer ik niet kennis v zaken te hebben over de cia, hun werkwijze
en waarom ze met wie samenwerken
en of dat ook echt samenwerken is, danwel iets anders

maar de reden van US/SA samenwerking mbt Irak was duidelijk
onder moslims onderling is het ook haat en nijd

varkensrollade | 28-06-10 | 00:19

@Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 00:14 ,
laat mij nou de illusie dat ik enkele van die geesten weet op te wekken uit hun sluimer.

vander F | 28-06-10 | 00:19

@Parsons | 28-06-10 | 00:01 ,
overbevolking is een relatief gegeven,
op zich heb je gelijk dat met die 400+ mensen per vierkante kilometer in dit land best te leven valt.
In bijvoorbeeld Tsjaad wonen 8 mensen per vierkante kilometer,
en dat idioot veel lager gemiddelde gaat de huidige draagkracht van dat land al te boven.
Ik bedoel maar.
Maar Nederland is toch absurd dichtbevolkt hoor,
of je er nou met een linkse of rechtse blik naar kijkt.

vander F | 28-06-10 | 00:17

@mark twain | 28-06-10 | 00:02
Nee, ik heb morgen toevallig een vrije dag ingepland. Nou ja, ik moet nog wel even de tuinsproeier aanzetten bij mijn werk, maar dat zijn geen werkuren.
Wat ik walgelijk vind is dat je iemand die 60 uur per week werkt uitmaakt voor bijstandstrekker, maar goed... je bent dan ook een walgelijk mens met een walgelijke persoonlijkheid en nog walgelijker gedachten, dus dan kun je ook niks anders verwachten dan walgelijke uitingen op de interwebs.
Als jij de mensen die je dagelijks hier beledigt werkelijk persoonlijk zou kennen, dan zou zelfs jij je afvragen waarom jij de Auschwitz-dans bent ontsprongen. Maar goed, het universum heeft z'n eigen rechtvaardigheid en je gaat waarschijnlijk heel pijnlijk dood aan een sluipende vorm van kanker. Het is je van harte toegewenst in elk geval.

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:15

vander F | 28-06-10 | 00:06
Jij vermoedt dat anderen net zo logisch denken als jij, dat is jouw probleem. Maar dat doen ze niet, ze lullen maar wat.

Eddy Kleingeld | 28-06-10 | 00:14

varkensrollade | 28-06-10 | 00:09
Waarom denk je dat de amerikanen en engelsen sa mochten gebruiken als basis richting sadam. Waarom denk je dat er zoveel banden zijn tussen de bin laden familie en de cia?
Zie repulse | 27-06-10 | 23:35

repulse | 28-06-10 | 00:14

-weggejorist-

varkensrollade | 28-06-10 | 00:09

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:04
Florida is nog geen eens zo erg het zijn de marshlands in louisiana die het grootste probleem voor de regio gaan worden.

repulse | 28-06-10 | 00:09

@vander F | 28-06-10 | 00:06
mark is een geval apart, dat is zeker.

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 00:07

@koerbagh ® | 27-06-10 | 23:55 ,
raar mens,
ik heb het over wat reiservaringen en ineens wordt ik geconfronteerd met Colijn.
Werkelijk onnavolgbare gedachtesprongen,
kan ook niet iedereen hoor,
zo ontzettend absoluut niet ingaan op wat je neergepent hebt.
Heel lastig ook, ik heb namelijk toch de neiging een poging te doen die wonderlijke dwarsverbanden te herleiden tot wat ik geschreven heb.


vander F | 28-06-10 | 00:06

@Parsons | 28-06-10 | 00:04
Nee, ok.

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 00:05

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:02
Mee eens, tijd voor het mandje.

Ookmooi | 28-06-10 | 00:05

@Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 00:02
Dat is een ander verhaal. Heeft niets met overbevolking te maken.

Parsons | 28-06-10 | 00:04

@repulse | 28-06-10 | 00:00
Dit jaar is alles laat. Zelfs de akelei staat nog niet in bloei. Ik bedoel maar... Gewoon, in blessuretijd nog even Florida onder water zetten. Kan best.

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:04

varkensrollade | 28-06-10 | 00:00
Sa staat nog steeds onder leiding van het bewind wat de engelsen en de fransen daar hebben geplant tijdens de verdelingen. iran is altijd een probleem gebleven na de verdrijving van de sjah en het er uit flikkeren van bp direct na de revolutie. Zeker omdat de deelnemers aan de revolutie die wel aan engelse kant waren direct na de revolutie weer werden gekielhaald door de ayatollahs

repulse | 28-06-10 | 00:03

koerbagh ® | 27-06-10 | 23:58
Ik wist het wel: my wish is your command.

Ookmooi | 28-06-10 | 00:02

@Parsons | 28-06-10 | 00:01
Echt veel meer mensen moeten er toch niet bijkomen dacht ik zo.

Art Vandelay Ultor | 28-06-10 | 00:02

@koerbagh 23:55
Krijgen we dadelijk nog te lezen dat je morgen weer moet werken?
Waarom noem jij je eigenlijk niet Sjefke Bijstand ? Was weer eens een keer
een walgelijke wijze van reageren. Vond je ook niet? Net doen of jezelf centjes verdient en een oprechte tijdelijke bijstandstrekker belachelijk maken .Het siert je en zegt werkelijk alles.

mark twain | 28-06-10 | 00:02

@Ookmooi | 27-06-10 | 23:58
Man, ik ben net wakker, maar ik ga zo weer slapen. Wat een gelul ende gezever in de panelen. Ik probeer er zo af en toe heus wel wat uit te pikken, maar het niveau is net zo bedroevend als de verdediging van Mexico, Engeland en Noord-Korea samen.

koerbagh ® | 28-06-10 | 00:02

@vander F | 27-06-10 | 23:59
Ik ben het zeer vaak met je eens, maar het is een linkse illusie/doctrine om te stellen dat Nederland overbevolkt is.

Parsons | 28-06-10 | 00:01

Niederländer | 27-06-10 | 23:38

Wowww.... dat is het aanstippen van de grondwet, de bijbel, de koran, enzovoort, enzovoort... in één bericht. Ik kom er later op terug.

-Straatverlichting- | 28-06-10 | 00:01

koerbagh ® | 27-06-10 | 23:58
Te laat in het seizoen, dan nog eerder hermine

repulse | 28-06-10 | 00:00

repulse | 27-06-10 | 23:55

de grote geldstromen die de islam en het terrorisme financieren
komen niet uit Iran, maar uit Saoedi Arabië
nouja, als ze tóch bezig zijn in de zandbak
wellicht een dubbelslag

varkensrollade | 28-06-10 | 00:00

@doppertje | 27-06-10 | 23:53 ,
ik wil best betalen voor de ganse wereld,
als dat wat meer zou opleveren dan een druppel op de gloeiende plaat heb ik daar geen problemen mee.
De werkelijkheid gebied echter te zeggen dat we in een piepklein flink overbevolkt landje wonen met een volstrekt nihile impact op de rest van de aardkloot.

vander F | 27-06-10 | 23:59

@repulse | 27-06-10 | 23:55
Nicole. Verwoestende vrouw. Geen competitie.

koerbagh ® | 27-06-10 | 23:58

drs. drs. Koerbagh en Juriste al uitgeslapen?
Die 2 vinnik altijd wel geinig.

Ookmooi | 27-06-10 | 23:58

@pius | 27-06-10 | 23:51
Dat verklaart een hoop!

@Rammstein | 27-06-10 | 23:52
Een graadje minder mag van mij hoor. Ik kan er bijzonder slecht tegen. #watje

Parsons | 27-06-10 | 23:57

@VanderF 23:53
Dan moet je maar eens eerst een keer nadenken voor je hier weer wat zegt. De NSB heb ik nog buiten beschouwing gelaten. Maar dan was de vergelijking compleet
geweest en nog juister.

mark twain | 27-06-10 | 23:57

ot/
Nog iemand een wedje leggen welke hurricane dit jaar de meeste schade gaat aanrichten in de golf van mexico?
Ik gok op colin voor een eerste versplintering van de olie en fiona die uiteindelijk de olie als nevel over het land verspreid.
Zal trouwens de huizen prijzen in de rest van de vs hoog genoeg opdrijven, zodat er financieel weer genoeg ruimte is om een oorlogje te beginnen in .. uhh pak hem beet... iran?

repulse | 27-06-10 | 23:55

@vander F | 27-06-10 | 23:53
MT is in 60 jaar tijd nog nooit buiten de driehoek Amsterdam-Rotterdam-Amersfoort geweest, je kunt het haar niet kwalijk nemen dat ze niet snapt wat je bedoelt.

koerbagh ® | 27-06-10 | 23:55

Gaan we betalen voor de rest van de wereld: ja/nee?
En dus naar minus bijstandsniveau.
-thats the question-
Vanzelfsprekend zijn er dan -uitstappers-
Tjechie is een mooi land, voor de welwillenden.
CU all!
Kusjes ook (behalve voor MarkT, daar word ik asexueel van)

doppertje | 27-06-10 | 23:53

@mark twain | 27-06-10 | 23:48 ,
ik heb het niet over Colijn of over Cohen (?),
als je veel gereisd hebt zoals ik valt het gewoon op hoe men hier in Nederland omgaat met dit soort zaken.
Hoeveel moeite ik soms heb moeten doen om een visum te krijgen, of niet, staat nogal in contrast met de gang van zaken in dit land.

vander F | 27-06-10 | 23:53

Parsons | 27-06-10 | 23:50
Zo hoort het wel, tijdens een WK. Spannende wedstrijden & bloedhitte.

Rammstein | 27-06-10 | 23:52

Parsons | 27-06-10 | 23:50

Heb het hele weekend in die Heimat gezeten. Winterberg. Dus dat verklaart een hoop:)

pius | 27-06-10 | 23:51

@pius | 27-06-10 | 23:43
Laten we het hopen. Ik vind het trouwens wel knap dat je je zo druk kunt maken vanavond terwijl het bloedheet is binnen en buiten. Of zit je in de ijskast te reaguren? *zweet van rug vegen doet*

Parsons | 27-06-10 | 23:50

DANNY3960 | 27-06-10 | 23:48
Don't think I won't.

Rammstein | 27-06-10 | 23:49

@Niederländer | 27-06-10 | 23:38 ,
de 'integratie' heeft helemaal niet gefaald,
het van de werkelijkheid losgezongen idee/ideaal wat 'integratie' nu eigenlijk in realiteit betekent en wat men er mee denkt te bereiken blijkt gewoon ontsproten te zijn aan nogal vage fantasieën.
En fantasietjes zijn leuk voor aan de keukentafel en vlak voordat je gaat slapen.

vander F | 27-06-10 | 23:49

Parsons | 27-06-10 | 23:39
Indien Nederland morgen wint, worden ze wereldkampioen! Mark these words.

DANNY3960 | 27-06-10 | 23:48

@vanderF 23:42
Je hebt het over Nederland in 1940. Kan niet missen. Nee? Ik dacht van wel.
"Het ongevraagd een land binnenkomen en er wordt je nauwelijks een strobreed in de weg gelegd"" en "het feit dat je überhaupt dit land binnenkomt onder papieren.geld of iemand die borg voor je staat is wel apart'".

Dit gaat over het Nederland van Colijn. Heeft niets met Cohen te maken.

mark twain | 27-06-10 | 23:48

@DANNY3960 | 27-06-10 | 23:45
Ja en de gebeurtenissen van vandaag maken het er niet beter op.

Parsons | 27-06-10 | 23:47

Rammstein | 27-06-10 | 23:44

En met een gerust hart... Ik pak er nog één (een bier dat is...)

-Straatverlichting- | 27-06-10 | 23:46

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:33

zeker wat beweging, maar komt nog te vroeg schat ik in

vander F | 27-06-10 | 23:34

die rotzooi is er toch al?
u weet: na bosbranden ontstaat vaak, op termijn, fraaie flora&fauna
het drie+, 2- spreekt mij ook niet aan
vandaar ook: aardverschuiving (lees: drastisch anders)

Niederländer | 27-06-10 | 23:38
leuk, maar integreren moet je vooral... willen
die wil ontbreekt in groot aantal gevallen
en daarmee kan een defi_streep onder multi_culti worden getrokken

varkensrollade | 27-06-10 | 23:46

Parsons | 27-06-10 | 23:39

Al gezien wie de wedstrijd fluit? De Spaanse kaartentrekker.....#wordt puinhoop.

DANNY3960 | 27-06-10 | 23:45

-Straatverlichting- | 27-06-10 | 23:42
Ga maar gauw naar bed dan.

Rammstein | 27-06-10 | 23:44

@verraad van links | 27-06-10 | 23:41
Ik wel. #ikspoorniet

@Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:42
Op zo veel adrenaline ga ik zeker niet beter slapen.

Parsons | 27-06-10 | 23:44

Parsons | 27-06-10 | 23:34

Ik hoop het. Zolang de nederlandse ziekte uitblijft is het mogelijk. Maar ik denk een krappe zege.

pius | 27-06-10 | 23:43

@ discussie

Stel hardleerse hoofdbangers met kleine en grote piemels hier... Damn!

Morgen wend ik mij weer heerlijk aan het werk in mijn HBO+ functie ($ tjing... Mijn leidinggevende is van Surinaamse afkomst; alsook mijn secretaresse. Onmisbaar voor mij is mn Marrokaans nederlands contact @ hoofdkantoor die ik via de Nl. helpdesk guy snel kan bereiken...

WTFSTFU.. je begrijpt er geen ene reet van:: Kwaadwillenden <--> Goedwillenden

-Straatverlichting- | 27-06-10 | 23:42

@Parsons | 27-06-10 | 23:39
Scheutje wodka in de tomatensap en je slaapt als een roos.

Zal ik anders ook nog wat Pechtoldposters op komen hangen? Voor de gemoedsrust weet je wel.

Het mannetje loenst zo lief.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:42

@Milton Friedman | 27-06-10 | 23:29 ,
ik heb eens een paar maanden door India gebanjerd,
de meeste mensen hadden zelfs nog nooit van 'Europa' gehoord,
laat staan Nederland.
Het feit dat je überhaupt dit land binnenkomt zonder papieren, geld of iemand die borg voor je staat is wel apart,
komt bij mijn weten buiten Europa nergens ter wereld voor,
dat ongevraagd een land binnenkomen en er wordt je nauwelijks een strobreed in de weg gelegd,
sterker nog, er is een complete lobby aan het werk die dat prima vindt en er alles aan doet het alsnog legaal te krijgen.

vander F | 27-06-10 | 23:42

Alleen al het feit dat Peter van Heemst bestaat, is voldoende reden om de rest van mijn leven op de PVV te stemmen. Die blik! Op welke planeet woont zo iemand? Wereldvreemd in het kwadraat.

wegmetdebijstand | 27-06-10 | 23:41

@Parsons | 27-06-10 | 23:39
Wat het resultaat ook moge zijn; ik slaap er geen minuut minder om.

verraad van links | 27-06-10 | 23:41

@Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:34
Ik ben er echt niet zo gerust op en ik slaap er ook slecht/helemaal niet van. #fan

Parsons | 27-06-10 | 23:39

"... Nogmaals; ik ben serieus... Hoe krijgen we het voor elkaar om een goedwillende wel een kroeg binnen te laten en een kwaadwillende niet? "
-Straatverlichting- | 27-06-10 | 22:05

Ik vrees dat dit allang een gepasseerd station is. Doordat bepaalde groepen decennia lang de vrije hand is gegeven is er een situatie ontstaan dat bepaalde plaatsen een verscherpt toelatingsbeleid heeft ingevoerd. Het verlies van 5 tot 10 klanten per avond weegt niet op tegen het verlies dat je leidt als je sommige groepen wel binnenlaat en de schade moet herstellen. Deze schade moet je namelijk altijd zelf betalen, aangezien de schuldigen ofwel niet te vinden zijn, ofwel beschermd worden.
Het is nu eenmaal zo dat integratie gefaald heeft. Zoals reeds eerder in deze discussie gemeld, hebben we te maken met culturen die botsen. Daar kan geen overheidsproject iets aan veranderen. En zolang sommige groepen zich kunnen verschuilen achter woorden als 'discriminatie', 'cultuur', 'geloof' e.d. zal hier niks aan veranderen en blijven de 'goeden' lijden onder de kwaden.
Het enige dat zou kunnen helpen zijn de volgende utopische wensen:
- volledige integratie van buitenlanders in NL en niet andersom
- iedere buitenlander leert nederlands en spreekt dit ook. geen vertalingen meer in turks,, berber, arabisch, hebreeuws, chinees e.d.
- geen religieuze uitingen en kleding in het openbaar
- geen geknuffel meer door linkse overheidsinstanties
- iedere buitenlander accepteert dat hij bij gebrekkige beheersing van nl'se taal geen goede baan kan krijgen en dus schoonmaker wordt. dit is geen discriminatie
- buitenlandse ouders voeden hun kinderen op volgens nederlandse normen
- geen dubbele nationaliteiten meer. Geen nederlander zijn betekent minder rechten. je hebt de keus
- buitenlanders moeten de nederlandse (grond-)wet accepteren en er naar leven.

samengevat: als je je aanpast aan de samenleving, hoef je niet buitengesloten te worden

Niederländer | 27-06-10 | 23:38

@VanderF 23:31
Ik kan me zoiets niet herinneren. Maar ik zou het gezegd kunnen hebben en het zou nog waar zijn ook.

mark twain | 27-06-10 | 23:37

@zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:35
EK natuurlijk, maar ik begrijp wat je bedoelt.

Ik denk dat het nog wel gaat meevallen met LPF-toestanden, al zullen de mensen die in de PS gaan zitten niet echt hoogvliegers zijn nee.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:37

mark twain | 27-06-10 | 23:35
Mark twain2 zou ook een goede optie zijn....

repulse | 27-06-10 | 23:37

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:35 Waar ik 'tweede' zei, bedoelde ik 'eerste'. Stop de tijd.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:37

Parsons | 27-06-10 | 23:34 De arbitrage Parsons, de arbitrage.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:36

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:33 Ja, want daar begint het, zo krijg je een PVV vertegenwoordiging in de tweede kamer. En als die er eenmaal is is er geen beletsel meer om een coalitie te vormen waar de PVV in zit. Hoewel ik met alle 'talentjes' die Wilders weet aan te trekken toch ook LPF toestanden verwacht dan.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:35

@Milton Friedman 23:29
Maar natuurlijk. De VVD en het CDA hebben al sinds decennia gepleit voor het
afschaffen van de bijstandswet. Not dus. Zou een andere nick nemen. Niet zo'n chique, maar meer iets in de trant van "ben maar een simpele boerenlul"of desnoods
""ik weet ook maar niks".

mark twain | 27-06-10 | 23:35

@varkensrollade | 27-06-10 | 23:31 ,
aardverschuivingen geven zo'n rotzooi,
drie stappen vooruit en 2 stappen achteruit is niet mijn idee van een gedegen aanpak.

vander F | 27-06-10 | 23:34

@Parsons | 27-06-10 | 23:34
2-0, heel misschien 3-0/3-1

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:34

@pius | 27-06-10 | 23:30
Dat 'we' die Slowaken met 4/5-0 gaan oprollen. Zelfs als 'we' slecht spelen.

Parsons | 27-06-10 | 23:34

@varkensrollade | 27-06-10 | 23:31
Ik denk dat de PS-verkiezingen eind maart al voor leuke verrassingen gaan zorgen.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:33

@koerbagh

Duitsland wordt wereldkampioen en voor Nederland is het feest morgen over.

de tandarts | 27-06-10 | 23:32

said_fred | 27-06-10 | 23:19

dank voor de links, maar
tjah... wát is het nu? naïviteit, een hoger pan (eurabia), een miskleum?

ik denk dat het met de naïviteit tegenwoordig wel meevalt
althans, in ieder geval bij de gemiddelde burger
die zelf dagelijks met ongewenste zaken wordt geconfronteerd

wat politici betreft: dit is de laatste kans die de gevestigde orde krijgt
houdt den haag het weer bij geblaat *geschokt*
en gaat het weer over tot de orde van de dag
dan vindt er over 4jr een complete politieke aardverschuiving plaats
waarbij de "grote vier" hun zetels gedecimeerd zien worden
ik ben erg benieuwd of men in den haag nu écht wakker is
ik denk het niet

varkensrollade | 27-06-10 | 23:31

@mark twain | 27-06-10 | 23:24 ,
nou vooruit,
maar jij hebt soms ook je avond niet,
ik denk even terug aan een lichtelijk hysterische beschuldiging dat ik een diepbruine fascist zou zijn waarbij Wilders verbleekte tot een flowerchild die het liefst geheel belangeloos mooie henna tekeningen maakt op de knietjes van kansenjeugdigen.

vander F | 27-06-10 | 23:31

Parsons | 27-06-10 | 23:29

Waarmee?

*niet kijkt*

pius | 27-06-10 | 23:30

Ik hoop van harte dat Gijp gelijk krijgt.

Parsons | 27-06-10 | 23:29

De belangrijkste oorzaak van deze ellende is dat nu heel de wereld wel weet dat je in dit land gratis een uitkering kan krijgen. PvdA: Komt allen, jullie hoeven niet te werken, want dat is asosjaal. De Nederlandse belastingbetaler zal jullie onderhouden, daar zorgen wij wel voor.

Milton Friedman | 27-06-10 | 23:29

@bloemis | 27-06-10 | 23:20
Gelukkig bent u helemaal niet saai verder.

verraad van links | 27-06-10 | 23:27

@Tocqevile Esque 23:23
Een geweldige beschrijving van Uw eigen comments. Wat een zelfkennis. Chapeau.

mark twain | 27-06-10 | 23:26

@repulse | 27-06-10 | 23:22
Gast, laat maar, we komen geen centimeter verder.

We stemmen beide PVV, laten we daar dan maar blij over wezen.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:25

@vander F 23:22
Dan doen we wel thuis. Ja.

mark twain | 27-06-10 | 23:24

Wat een PvdA-zwaktebod wederom, stuitend deze leegte/holle retoriek. Het is keer op keer weer erger dan ik dacht.

Tocqueville Esque | 27-06-10 | 23:23

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:15
LOL.
Dus de goedwillende uit bepaalde bevolkingsgroepen moeten beloont worden voor het gene wat van andere bevolkingsgroepen normaal wordt gevonden. Hmm volgens mij is dat een systeem, wat mensen als ongelijkwaardig aan elkaar benaderd en behandelt.
Nooit geleerd op school waar discriminatie altijd op uitloopt?

repulse | 27-06-10 | 23:22

@bloemis 23:20
Geheel en al gelijk. Maar om nu te zeggen dat Uw comment daar nu direct wijziging in aanbrengt. Nou nee.

mark twain | 27-06-10 | 23:22

@mark twain | 27-06-10 | 23:12 ,
what ever,
het gaat hier over het vermogen tot reflexie op eigen activiteiten.

vander F | 27-06-10 | 23:22

OoO | 27-06-10 | 23:17

Dus je lult wederom uit je nek. Je bent wel consequent. Dat is tenminste iets.

pius | 27-06-10 | 23:22

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:18 Met je posters.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:21

@zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:20
Busted.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:21

Ojojoj, wat vind ik GS tegenwoordig toch saai en vervelend. Waar zijn de tijden dat ze echt nog grappig en verrassend waren?

bloemis | 27-06-10 | 23:20

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:18 Dat is waar, en zo komt het dat ik jou in een bepaalde houding zie, met je honkbalknuppel op een bepaalde plaats ingebracht terwijl je aan Alexander Pechtold denkt.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:20

Mutsaerts, dit is nou een mooi stukje proza!
Zo is het en niet anders.

lanex | 27-06-10 | 23:20

@mark twain | 27-06-10 | 23:18
Duidelijk inderdaad.

Neuqen dan maar?

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:19

@ varkensrollade | 27-06-10 | 22:57
"de gedachte was: haal ze hierheen, dan turnen ze wel tot westerling
dat dit bepaald niet plaatsvindt, moge duidelijk zijn"
Wel eens aan gedacht dat dit bewust gebeurde en gebeurt, net zoals die "gastarbeiders" die ook nu weer "tijdelijk" zouden blijven.
Wat is het hele idee achter Multikul/cultuurrelativisme ?
.
Ooit is er een boekje geschreven dat heette "de ondergang van Nederland" pdf was nog aanwezing op het net.
www.uitkijk.net/docs/De%20Ondergang%20...
"Mohammed Rasoel De Ondergang van Nederland Land der naiëve Dwazen"
.
"De ondergang van Nederland - Land der naïeve dwazen is een in 1990 gepubliceerd boekje, geschreven onder het pseudoniem Mohamed Rasoel. In latere jaren werd het voor die tijd fel geschreven pamflet vaak aangehaald als bewijs voor in Nederland en Europa waargenomen islamisering. Rasoel betekent in het Arabisch "profeet" of "boodschapper"."
nl.wikipedia.org/wiki/De_ondergang_van...
.
Dezelfde reacties toen zag je later ook bij Pim Fortuyn en nu dus met Wilders die uit een ander vaatje tapt maar eveneens succesvol is.

said_fred | 27-06-10 | 23:19

@zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:17
Dat lijkt me nou verschrikkelijk, een fantasie met grenzen.

Dan moet je je echt voor een trein gaan werpen.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:18

@Art 23:14
Liegen en jokken en de waarheid verdraaien. Het kan allemaal op heel veel verschillende wijzen. Maar laat ik maar stoppen. Het is me inmiddels wel duidelijk. Sinds vandaag stem je op de PVV.

mark twain | 27-06-10 | 23:18

@OoO | 27-06-10 | 23:14
Man, ik ben het positieve zelve. Antisoof is er niets bij.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:17

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:16 Jouw fantasie kent geen grenzen hè?

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:17

Je gaat je maar schamen, ik ben er toch geen.

OoO | 27-06-10 | 23:17

OoO | 27-06-10 | 23:15

Als je er wel een bent zou ik me diep schamen.

pius | 27-06-10 | 23:16

koerbagh ® | 27-06-10 | 23:15 Klein marktje dan.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:16

@zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:14
Als dat kan....

*honkbalknuppel in de hoek even een blik toewerpt*

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:16

@Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:13
Oh dus... er is wél een markt voor de Alexander-Pechtold-realdoll ?

koerbagh ® | 27-06-10 | 23:15

@repulse | 27-06-10 | 23:09
Omdat dat nu eenmaal zo werkt, de wereld is niet eerlijk.

De beloning hoeft niet groot te zijn, slechts groot genoeg om de goedwillenden goedwillend te houden.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:15

Misschien ben ik toch geen jongerenwerker dan.

pius | 27-06-10 | 23:12

Misschien ben ik er ook wel geen.

OoO | 27-06-10 | 23:15

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:13 Het liefst had je Pechtold zelf natuurlijk op je kamer.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:14

@mark twain | 27-06-10 | 23:12
Het stellen dat ik lieg zou een stuk sterker staan bij wat bewijsmateriaal.

Je weet toch hoe de reaguurdersearchtool werkt neem ik aan? Leef je uit.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:14

Blijft dat het kán bijdragen (positieve stimuli) aan de oplossing voor het probleem.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:10

Mooi uitgangspunt. Blijft erbij dat het woord 'kan' nooit een 'zal' zal worden. En er is een geringe kans dat positieve stimuli in de verhardende maatschappij in de toekomst nog vruchten zal afwerpen. Of blijft u het positief inzien?

OoO | 27-06-10 | 23:14

@Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:13
Ik ook. #schaammenergernsmeervoor

Parsons | 27-06-10 | 23:14

@Parsons | 27-06-10 | 23:08
Pechtold is mijn held, heb 15 posters van hem op mijn kamer hangen.

Allemaal vanuit verschillende hoeken, zodat hij me vanuit alle 15 kanten aanstaart als ik lig te slapen.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:13

Zó, mijn belchinees zat er weer eens helemaal naast vandaag. Ik denk dat ik hem maar niet meer betaal.

zeg maar jansen | 27-06-10 | 23:13

mark twain | 27-06-10 | 23:07

art een waardeloze l*l
ik een gigantische l*l

tjah... tis weer zomer, das duidelijk ;)

maar ben blij dat je weer ouderwets trolt

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:08
zó jammer dat ik daar de leeftijd niet meer voor heb
voor de rest ben ik uiteraard geen haar beter

varkensrollade | 27-06-10 | 23:12

OoO | 27-06-10 | 23:10

Je denkt dat je wat begrijpt. Ik doe niets van wat je beschrijft. Merkwaardig toch. Misschien ben ik toch geen jongerenwerker dan.

pius | 27-06-10 | 23:12

@vanderF 23:10
Miskleun is wat anders dan een pertinente leugen.

mark twain | 27-06-10 | 23:12

@mark twain | 27-06-10 | 23:07
Heaupeleaus.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:11

@Art 23:01
En inderdaad bevestigt dit dat jij volmondig enz.... . Ik hou er maar over op.
\

mark twain | 27-06-10 | 23:11

@OoO | 27-06-10 | 23:05
Ook binnen jongenwerk heb je inderdaad geldverslindende faalprojecten.

Blijft dat het kán bijdragen (positieve stimuli) aan de oplossing voor het probleem.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:10

@mark twain | 27-06-10 | 23:07 ,
alsof jijzelf nou zo scheutig bent met het ruiterlijk erkennen van een begane miskleun.

vander F | 27-06-10 | 23:10

pius | 27-06-10 | 23:08
Gelukkig begrijp ik mezelf wel. Of het van jouw kant ook geldt heb je zojuist ontkend.

OoO | 27-06-10 | 23:10

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:05
Ah maar nu ben ik een blanke man van 36 jaar oud, dus ik zit niet in een probleem groep, waar is mijn beloning voor goed gedrag?
Wanneer krijg ik een gratis cursus, een snoepreisje, een agent die geen bekeuring geeft omdat ik 4 km te hard rijd, moet ik er dan eerst voor zorgen dat alle blanke mannen van 36 jaar oud een slechte naam krijgen?
Waarom moet iemand uit een probleem groep worden beloont omdat hij zich wel volgens de normen en waarden van dit land gedraagt?

repulse | 27-06-10 | 23:09

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:07

Dat is ze geraden ook.

pius | 27-06-10 | 23:09

*gestoken

Parsons | 27-06-10 | 23:08

Brakke Obama | 27-06-10 | 23:07
Sterk.

Rammstein | 27-06-10 | 23:08

@Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:01
Ik zit de draad niet in z'n geheel te volgen, maar je nooit onder stoelen of banken geschoten dat je een D66'er in hart en nieren bent. *Gijp verder kijken doet*

Parsons | 27-06-10 | 23:08

@varkensrollade | 27-06-10 | 23:01
Bedankt.

Als tegenprestatie zal ik me voortaan minder als betweterige snotneus gedragen ;)

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:08

OoO | 27-06-10 | 23:05

Ik herken me niet in jouw stuk. Maar ik herken jou wel in je stuk. Als je begrijpt wat ik bedoel. Maar dat zal wel niet.

pius | 27-06-10 | 23:08

@varkensrollade 22:57
Ik amuseer me kostelijk. Van emo's geen last en verder blijft die Art natuurlijk een waardeloze lul. Ik zou er me er verder in het geheel niet druk over hebben gemaakt, ware het niet dat hij gister - dapper als ie immer is - dat gewoonweg weigerde te erkennen.

mark twain | 27-06-10 | 23:07

@Parsons | 27-06-10 | 23:00
LOL,
En ja dit kan echt niet meer met huidige technologie. De fifa lijkt de kerk wel..

doppertje | 27-06-10 | 23:07

Rammstein | 27-06-10 | 23:01
Inderdaad, u irriteert graag.

Brakke Obama | 27-06-10 | 23:07

@pius | 27-06-10 | 23:04
Achja, nu zijn die Duitsers door dus echt vrolijk kan ik er niet van worden...

Nu maar hopen dat onze helden het morgen niet verneuken! Alhoewel hopen, ze gaan gewoon winnen verdomme.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:07

@repulse | 27-06-10 | 23:00
Je mag de goedwillenden binnen een probleemgroep echt wel afentoe laten weten hoe blij je als maatschappij met ze bent. Je wilt toch niet niet dat zich vanwege miskenning ook richting het kwade gaan begeven?

Snap dat dan.

Verder zijn we het vrijwel eens hoor, maar ik breng toch graag bovenstaande nuance aan omdat ik overtuigd ben van de werking ervan.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:05

Jongerenwerk is een giller! Ex-havisten zonder doel voor ogen, die via een maatschappelijk.sociaal begeleidend leeronderwijs in een soort praatgroepje terecht zijn gekomen om projecten te verzinnen om jongeren van de straat te houden. Al rukkend en soppend komen daar de wildste plannen voorbij zoals cursussen breakdance en beatbox, een excursie naar een kledingzaak, een rondleiding door het CWI en op het eind van de opleiding een avondje stappen met de begeleider. Dat ze in de eerste de beste kroeg geweerd worden vanwege hun afkomst frustreert de begeleiders nu, en sommigen daarvan komen hier nu huilie doen omdat het allemaal aan de maatschappij zou liggen.

Ogen uitwrijven en de kranten eens lezen, sukkels. Op het moment dat ze het praatgroepje verlaten hangen ze weer rondom de bekende plekken uit om te slissen en te fluiten, en oude vrouwtjes te beroven. Oh oh wat een sociaal goed werk doen we toch.

OoO | 27-06-10 | 23:05

Parsons | 27-06-10 | 23:01

It's all good.

pius | 27-06-10 | 23:05

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:02

Ik heb het al zo zwaar vanavond. Maar ok. Al was die goal een fucking disgrase and a gameturner. Maar de duisters speelden het knap uit. Al met al. I was wrong. Deadwrong eigenlijk.

pius | 27-06-10 | 23:04

@repulse | 27-06-10 | 23:00 ,
zoiets ja.

vander F | 27-06-10 | 23:04

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:01

Klopt.

pius | 27-06-10 | 23:03

@pius | 27-06-10 | 22:59
Gaan we het toch nog even over Engeland hebben? :D

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:02

mark twain | 27-06-10 | 22:59

Than I agree 2 disagree on this matter. Moet kunnen.

pius | 27-06-10 | 23:02

Brakke Obama | 27-06-10 | 22:59
Inderdaad, u herhaalt graag.

Rammstein | 27-06-10 | 23:01

@mark twain
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/06/...

Hier, heb ik je de moeite toch maar weer bespaard. Dit is wat je bedoelde en ik stel voor dat je mijn antwoord op je vraag aldaar nog maar eens een paar keer leest. Nergens een ontkenning te bekennen dacht ik zo ;)

Anders stel ik voor dat je maar eens informeert bij pius of Parsons. Ik denk dat zij je wel kunnen vertellen hoe open ik ben over mijn stemkeuze.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 23:01

@pius | 27-06-10 | 22:48
Ja ik merk het, maar zoals ik al zei: voetbal et all. Dus grondig en juist formuleren is er niet bij op het moment.

Parsons | 27-06-10 | 23:01

mark twain | 27-06-10 | 22:57

niet emo worden nu babe
denk om je d's en t's: *heb je gewoon glashard beweert* (auch...)
en om je tekst: *ij bent een jochie met ruggengraat* met=zonder?

varkensrollade | 27-06-10 | 23:01

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:56
Nee, als er een speciale uitzondering wordt gemaakt voor een groep, zal die groep altijd een reden vinden om zichzelf als slachtoffer te zien. Terwijl de groep die niet gebruik kan maken zichzelf altijd achtergesteld zal voelen.
Gewoon doen is met rust gelaten worden, zelf je leven invullen zoals je goed dunkt, binnen de regels die je als maatschappij afspreekt. wanneer een groep zichzelf niet aan die regels wenst te houden en je geeft ze dan speciale privileges ben je alleen maar bezig negatief gedrag te belonen. De verschillende groepen zelfs doelbewust tegen elkaar op aan het zetten.

repulse | 27-06-10 | 23:00

Bij nader inzien zat de grensrechter toch goed vanmiddag: i.imgur.com/QxJvh.jpg

Parsons | 27-06-10 | 23:00

Ik mag hopen dat iedereen het met mij eens is dat er geen 'nieuwe' aanpak, of 'gericht' beleid' en dergelijke woorden moeten worden losgelaten op problematiek met losgeslagen jong gespuis.

De reeds bestaande wetten handhaven behoort ruim voldoende te zijn.
Geen woorden maar daden,
om maar eens een open deur in te trappen.

Ophouden met discriminerend geleuter over 'cultuur' en 'religie', 'afkomst' of 'sociaal-economische achterstand', de jochies 'bezighouden',
allemaal gezwets.

vander F | 27-06-10 | 23:00

necrosis | 27-06-10 | 22:54

Hoezo alleen wij drieen. Een scheidsrechter dient fair te zijn. Er gaan er hier velen met twee benen in. Of floot je Engeland-Duitsland vanmiddag?

pius | 27-06-10 | 22:59

@Stir Glenfarclas II | 27-06-10 | 22:51
Goede reactie, vrijwel volledig mee eens en geen speld tegenin te brengen.
Hulde!
Het klopt gewoon, als je anders wil dan wil je tegen deze waarheid in.
Dat kan wel en mag wel, maar dat moet niet gebeuren van het geld van diegenen die het er niet mee eens zijn.
/
Liegende polititci roven van onwetende burgers. Onmenselijke krengen zijn het.
#Pechthold vooral

doppertje | 27-06-10 | 22:59

Ik herhaal mijn stelling: Reaguurders zonder nieuw topic zijn als roofdieren die zonder prooi vallen.
"Peace"

Brakke Obama | 27-06-10 | 22:59

@pius 22:57

Laat ik dat nu eens volledig met je oneens zijn. Ik heb het namelijk niet zo op mensen, die heel veel weg hebben van addergebroed. Welnu.

mark twain | 27-06-10 | 22:59

@mark twain | 27-06-10 | 22:57
Thanks!

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:58

De PvdA is verantwoordelijk voor de verloedering van Rotterdam.
van Heemst moet nu niet de onnozele uithangen.

Bataaf | 27-06-10 | 22:58

@Art 22:54
Lampelul. Desgevraagd heb je gewoon glashard beweert dat dat niet zo was en dat ik niks van je wist.
Jij bent een jochie met ruggengraat en een dito waardeloos slap karakter. Veel plezier met die eigenschappen.

mark twain | 27-06-10 | 22:57

mark twain | 27-06-10 | 22:52

Vind ik niet mark, als ik zo vrij mag zijn. Eens of oneens, Art denkt goed na over zaken en komt op mij zeer verstandig over. Er zijn er hier velen die je knoet meer verdienen en nodig hebben zelfs als ik dat zeggen mag;)

pius | 27-06-10 | 22:57

Stir Glenfarclas II | 27-06-10 | 22:51

het is heel simpel feitelijk
de politiek, voor ubermensch links, heeft zijn hand overspeeld
de gedachte was: haal ze hierheen, dan turnen ze wel tot westerling
dat dit bepaald niet plaatsvindt, moge duidelijk zijn
de vele egootjes in de politiek weigeren echter:
foute inschatting te erkennen
conclusies te trekken
verantwoordelijkheid te nemen

mark twain | 27-06-10 | 22:52
eindelijk weer trollen op niveau: góód girl ;)

varkensrollade | 27-06-10 | 22:57

@Lamzaq | 27-06-10 | 22:53
Ik begrijp in de verste verte nog niet wat je bedoeld.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:57

@repulse | 27-06-10 | 22:51
Het helpt denk ik zeker wel bij sommige personen en/of groepen.

Daarnaast dienen er ook snoeiharde negatieve stimuli te bestaan die ook zeker effect sorteren, daar ben ik van overtuigd. Waarom denk je dat ik PVV stem?

Maar negatieve en positieve stimuli kunnen hand in hand gaan.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:56

*Op scheidsrechtersfluitje blaast en Pius, mark twain en Art Vandelay Ultor in hoek zet*

necrosis | 27-06-10 | 22:54

@mark twain | 27-06-10 | 22:52
Fijn ook dat je bewijs levert voor mijn zogenaamde ontkenning.

Wellicht moet je eens leren begrijpens lezen, want daar schijn je nogal erg vaak problemen mee te hebben.

Als je had opgelet wist je bovendien al lang welke partij ik stem. Ik denk dat er niet veel zijn hier die zo openlijk en zo vaak ervoor uitkomen wat ze stemmen.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:54

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:52
Ook wel een beetje gek, vind U niet?

Lamzaq | 27-06-10 | 22:53

@Lamzaq | 27-06-10 | 22:51
Sowieso dient niemand voor mij te buigen, is nergens goed voor.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:52

@Art 22:46

Je geheugen is beroerd en dat voor iemand , die nog in luiers rondloopt.
Mocht ik ongelijk hebben dan lul en lieg je er maar wat op los. Boeit me verder niet. Want je bent in ieder geval een waardeloze weggooier.

mark twain | 27-06-10 | 22:52

repulse | 27-06-10 | 22:49

Klasse. Ik meel je morgen. Promised.

pius | 27-06-10 | 22:51

Prachtige reacties onder dat artikel. Schokkend soms ook.

Ik vraag me wel af of het ooit tot wereldvreemde politici doordringt dat ons vrije westen niet tot stand is gekomen door politiek correct gepolder maar dat er eeuwenlang bloed voor heeft gevloeid. Dat ons vrije westen pas echt tot stand kwam na de 2 wereldoorlog. Dat het vrije westen enorm pril en kwetsbaar is. Hoe halen ze het in hun hoofd om de deuren wagenwijd open te zetten voor derdewereldlanden? Het is niet toevallig dat de levensstandaard in zulke landen stukken lager is, geweld en corruptie een norm is, en dat radicale religies een dikke vinger in de pap hebben. Nu heb je complete enclaves in Nederland, fantastisch. Vroeg of laat gaat dit botsen. Geef gerust Wilders de schuld en noem iedereen racist, onze culturen zijn gewoon niet compatible. Doe je niets aan.

Stir Glenfarclas II | 27-06-10 | 22:51

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:45

Sarcasme is niet aan U besteed, lees ik. Toch een min-puntje in uw superioriteit. Ik buig een stukje minder diep voor U na deze onthutsende ontdekking.
Wel nog steeds glijmiddel gebruiken graag.

Lamzaq | 27-06-10 | 22:51

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:47
Het is welwillend, goedbedoeld, maar in de kern contraproductief. Aparte regels maken, aparte voorzieningen treffen, aparte uitzonderingen maken voor groepen mensen is altijd contraproductief in iedere samenleving.

repulse | 27-06-10 | 22:51

@mark twain 22:42
Jij verandert inderdaad nooit, het zou je echter wel sieren als je daar verandering in brengt, je praat namelijk altijd poep!

necrosis | 27-06-10 | 22:51

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:43

Confirmed!

pius | 27-06-10 | 22:49

adriana65 | 27-06-10 | 22:46

Ik ben een blonde reus, neuqen?

pius | 27-06-10 | 22:49

Parsons | 27-06-10 | 22:43

Misschien moet je het iets fijnzinniger formuleren voortaan, ben gevoelig vanavond weet je:)

pius | 27-06-10 | 22:48

@repulse | 27-06-10 | 22:45
Jongerenwerk in zijn algemeen.

Zoals ik zei kunnen zij nooit alleen het probleem tacklen, maar reken er maar op dat het wel helpt.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:47

Het is zwoel zomerweer, Mark beledigt mij -fysiek-, heeft tie mij nog niet gezien.. gekkie, en kusje ook, Sm'ert
Maar mensen geniet van het leven.
En Pius -doet-eens-niet-zo-beroeps-gedeformeerd-
Ik ga pvv stemmen, kan dat alweer?

doppertje | 27-06-10 | 22:46

varkensrollade | 27-06-10 | 22:41

repulse | 27-06-10 | 22:41

Je hebt geen idee wat IK doe. Over het jongerenwerk an sich heb ik ook mijn bedenkingen, die ventileer ik dan ook nog met gevaar voor mijn baan dat durf ik rustig te stellen hier. Maar jij weet helemaal niet wat ik doe. Wat doe jij eigenlijk, wel zo fair om te vertellen, kan ik mijn licht ook eens laten schijnen op jou nobele professie.

pius | 27-06-10 | 22:46

@pius | 27-06-10 | 22:29
Ach Pius, je bent geen goedwillende, donkere allochtoon.
Wanneer je dat wel was dan zou je Wilders stemmen omdat je niet met de nek aangekeken wilt worden omdat idioten het voor je verstieren. Dan zou je je niet zo verbazen. Welkom in de wereld.

adriana65 | 27-06-10 | 22:46

zucht initiatief..

repulse | 27-06-10 | 22:46

@mark twain | 27-06-10 | 22:45
Ik heb in zijn geheel niets ontkent mens.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:46

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:37
Noem eens een positief infinitief op?

repulse | 27-06-10 | 22:45

@Art 22:43
U bent gewoonweg een derderangs oplichter. Gister keihard ontkennen dat U op de PVV had gestemd en nu plots het tegendeel beweren. Van Uw soort moet ons land het hebben.

mark twain | 27-06-10 | 22:45

@Lamzaq | 27-06-10 | 22:40
Want mensen die op Wilder (sic) stemmen zijn tokkies?

De virtuele tering voor je maat.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:45

@mark twain | 27-06-10 | 22:42
Heb je verders nog iets zinnigs te melden? Ik weet dat je het kan.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:44

@pius | 27-06-10 | 22:37
Geen dank.

Eigenlijk verkondig ik alleen maar wat ik altijd verkondig. Laat je maar niets wijsmaken door het geleuter van sommige pretentieuze en rancuneuze figuren in deze panelen. Zij denken de wijsheid in pacht te hebben en plachten overal over mee te praten, maar weten NIETS.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:43

@pius | 27-06-10 | 22:37
Art zegt precies hetzelfde als ik trouwens :P

Parsons | 27-06-10 | 22:43

@art 22:40

Dag Art. Blijft intussen zo dat jij hier per uur van mening verandert. Daar heb ik zelden last van.

mark twain | 27-06-10 | 22:42

pius | 27-06-10 | 22:34
Zal mij een halal worst wezen wat je precies doet, je geeft zelf aan dat het in het jongeren werk is. Dit werk is in mijn ogen, onderbouwt met alsmaar stijgende statistieken gebaseerd op overlast en criminaliteit, totaal nutteloos.
Jij mag best vinden dat je nuttig en goed werk doet, ik zie klauwen vol met geld weggegooid aan asociale etterbakken en hoe asocialer ze zijn des te meer aandacht en geld wordt er in gepompt. Dit is in mijn ogen een contraproductief systeem wat dus direct mag worden afgeschaft.

repulse | 27-06-10 | 22:41

pius | 27-06-10 | 22:31

daar doe ik dan ook braaf aan mee (*geen detail info nee*)
ik ben overigens wel benieuwd naar je 'activiteiten'

repulse | 27-06-10 | 22:30
ik ben tegen 'afkoop criminaliteit'
maar niet per definitie tegen jongerenwerk
die doen wel wat meer en andere dingen dan u suggereert
en weten soms de angel eruit te halen
moet wel conform strak kader in mijn optiek

caravaggio | 27-06-10 | 22:34
open deur? werkelijk? lijkt me niet hoor
er moet véél hardere landelijke aanpak komen
dat zal echt vanuit richtlijnen den haag moeten
NL zit vol slappe linkse burgemeesters
die alleen 'geschokt' zijn, blaten over harde aanpak en weer in slaap sukkelen

de sleutel tot dit alles ligt wel degelijk in den haag
dat, of mensen nemen het recht in eigen hand

varkensrollade | 27-06-10 | 22:41

uitnodigen voor een werkbezoek. kan je niet lezen sukkel?
pius | 27-06-10 | 22:37

Schelden? U is tokkie? Wilder stemmer wellicht?
Rustig aan man, het is zomer.

Lamzaq | 27-06-10 | 22:40

@pius 22:39
Je kan veel over doppertje roepen, maar niet dat ie een wijsneus zou zijn. Fysiek gesproken is het eerder een domoor.

mark twain | 27-06-10 | 22:40

@mark twain | 27-06-10 | 22:39
Daag mark.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:40

@Art 22:35
Gister nog niet. U bent een opportunist per dag. Dus inderdaad een stemmert op lucide lieden als Mos en Dion.

mark twain | 27-06-10 | 22:39

doppertje | 27-06-10 | 22:35

Waar baseer jij dat oordeel op, ook voor jou geld, kom maar langs. Dan laat ik je zien wat we doen. En hou anders je oordelen maar voor je wijsneus.

pius | 27-06-10 | 22:39

Lamzaq | 27-06-10 | 22:36

uitnodigen voor een werkbezoek. kan je niet lezen sukkel?

pius | 27-06-10 | 22:37

@repulse | 27-06-10 | 22:30
Kortzichtige bullcrap.

Ik weet zeker dat mensen als pius goed werk doen. Is het de be all end all oplossing? Zeker niet, maar wedden dat het helpt.

Nefatieve en positieve stimuli, onthoudt dat maar.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:37

Haha
leuk om te lezen.
Ik ben allang naar het buitenland gevlucht, dus ik doe er niet toe.
Vooral de kontpijn van vele doet me goed.
En het idee hebben dat jouw menig er toe doet in Nederland en vervolgens in je aars genomen worden is goddelijk.

Koop nog een huisje van 2 ton in dat debiele land.
Genieten dit.

Nick Naam | 27-06-10 | 22:37

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:35

Thanx art. Hier kan ik wat mee. Een oase van weldenkendheid in een woestijn van onzin. Ik meen het.

pius | 27-06-10 | 22:37

9 tot 15 jaar en dan al de politie achter je aan. Daar durfden wij jongens vroeger alleen maar van te dromen.

Adalgar | 27-06-10 | 22:37

@Rammstein 22:32
Heeft ook werkelijk niets van Gunther. Werkelijk , de meest vervelende man van Nederland. Het feit dat ie het zover gebracht heeft zegt alles over de deplorabele stand waarin ons land verkeert.
In de Gouden Eeuw was Arnie papierprikker geweest.

mark twain | 27-06-10 | 22:37

Laat je email maar achter en kom een keer langs dan vertel ik en laat ik zien wat ik doe. En hou anders voor altijd je muil. Toetsenbordheld.
pius | 27-06-10 | 22:34

Dreigen met geweld? U is extreem rechts?

Lamzaq | 27-06-10 | 22:36

@necrosis | 27-06-10 | 22:26
Hehehe.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:36

Van Heemst is de meest gehate politicus van Rotterdam, die tijdens de verkiezingen zoveel mogelijk uit beeld bleef (wegdook achter schrijer) die Schrijer hoor je inmiddels nooit meer.
En nu word de tanden knarsende autochtoon weer iedere keer met de grote rottende muil van die van heemst geconfronteerd

ethan_joy | 27-06-10 | 22:35

@pius | 27-06-10 | 22:29
Dit gebeurt niet overal (gelukkig), maar het gebeurt dus wel. En weet je, ik snap het gewoon, ik snap het helemaal. Ben ik het ermee eens? Nee, denk het niet, maar begrijp het volkomen.

En of we dan zelf radicalisering in de hand werken? Ja, vast wel op een bepaald niveau. Mijns inziens valt dit echter wel in het niet bij de zelf-radicalisering van grote groepen biculturele Nederlanders van moslimse komaf. Zij verpesten het over het algemeen op zeker voor zichzelf(, maar dus ook voor de rest van Nederland). We moeten de hand in eigen boezem steken waar dit kan, maar we moeten nooit vergeten dat deze groep kwaadwillenden voor het merendeel zélf schuldig is en dat ze zaaien wat ze oogsten. Is het dan spijtig dat je goedwillende collega daaronder moet lijden? Immens spijtig, zeg ik je en ik wou dat het niet zo was.

Daarom stem ik ook PVV.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:35

@pius | 27-06-10 | 22:32
Jij verbaast je over deurbeleid, niet ik.
Laat de marokkanen met de marokkanen praten.
Dhimmi Pius gaat het niet worden.
Zacht -stinkende wonden beleid- heeft een kans gehad.

doppertje | 27-06-10 | 22:35

Lamzaq | 27-06-10 | 22:33

De virtuele tering voor je.

pius | 27-06-10 | 22:34

varkensrollade | 27-06-10 | 22:27
weer een open deur naar het walhallah getrapt. goedwillenden en kwaadwillenden . kom aaaan. als den haag zich gaat concentreren op kwaadwillenden en dan in destructieve zin, dan kan pius wel eens erg gelijk krijgen. den haag moet zich concentreren op de elite , op de presterende mensch. Gelijke kanswe en alles eerlijk delen doen we wel op 5 december

caravaggio | 27-06-10 | 22:34

repulse | 27-06-10 | 22:30

Wat weet jij van wat ik doe? Laat je email maar achter en kom een keer langs dan vertel ik en laat ik zien wat ik doe. En hou anders voor altijd je muil. Toetsenbordheld.

pius | 27-06-10 | 22:34

@pius
Lekker hoor, iedereen die het niet met je eens is kan 'de virtuele tering krijgen'. Ben je dan beter dan diegene waarmee je het niet eens bent? Denk het toch echt niet. Los van je stelling, gedraag je niet als een klein kind.

Lamzaq | 27-06-10 | 22:33

doppertje | 27-06-10 | 22:31

Je hebt inderdaad grote kwaliteiten, om bullschit te verkondigen dat is.

pius | 27-06-10 | 22:32

Oh Arnie toch ....

Rammstein | 27-06-10 | 22:32

> nou mijnheer van heemst kom dan ook maar eens naar vreewijk de eens zo rustige tuinstad we worden hier al 1 jaar lang geterroriseerd door zo,n zelfde groep het pas vernieuwde valkenierspark wordt vernield hele bankjes worden met beton en al uit de grond getrapt overal ligt glas en de verpakkingen van verdovende middelen liggen er in overvloed en de route die ze lopen heeft ook zijn sporen overal worden de klikobakken omgetrapt want dat is leuk toch? kinderen durven niet meer naar het park want in 1 week tijd zijn al drie incidenten geweest want tja als ze met een groepje zijn kun je toch makkelijk drie knulletjes van 9 jaar in elkaar rammen!! maar ook hier gaat het escaleren de politie weet ervan maar zegt niks te kunnen doen ze rijden extra door de wijk ja overdag maar dan zie je die etters niet. en als het dan straks uit de hand loopt zeker zeggen dat we het recht niet in eigen hand mogen nemen .
> peet, rotterdam 27 juni 2010 om 09:35

ethan_joy | 27-06-10 | 22:31

varkensrollade | 27-06-10 | 22:27

Het is ieders strijd vind ik. Maar thanx. Je bent niet meer zo'n gigantsiche lul.

pius | 27-06-10 | 22:31

@pius | 27-06-10 | 22:29
Je klinkt als een Peter van Heemst.
wel -heel on topic- ;-)

doppertje | 27-06-10 | 22:31

rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News...
> Ik woon zelf in deze wijk en ik snap heel goed dat de politie optreedt. Er is voorheen NOOIT wat voorgevallen hier, het is een nette en inderdaad duurdere wijk. Wij laten het dan echt niet verpesten door een stel snotneuzen die denken hier de baas te kunnen zijn. Overigens vind ik wel dat overal hard opgetreden moet worden tegen zulke jongeren. Het is toch absurd dat marokaanse jongens (ja dat waren ze) van een jaar of 9 je gaan uitschelden voor hoer als je voorbij loopt? Respectloos zijn ze, echt. Ik weet niet welk stuk bij de opvoeding mis gaat. En dan word er weer geroepen dat er weinig te doen is in Schiemond blabla. Het zal allemaal wel, ik kom zelf uit een dorpje bij Utrecht en daar was ook geen donder te doen. Maar op die leeftijd speelde ik nog met speelgoed of gewoon bij vriendjes en vriendinnetjes. Ik haalde het echt niet in mijn hoofd om mensen uit te gaan schelden, dingen te gaan vernielen of mensen aan te gaan randen.
> Sonja, Rotterdam 26 juni 2010 om 17:18

ethan_joy | 27-06-10 | 22:31

varkensrollade | 27-06-10 | 22:27
Het gehele jongeren werk moet opgerold worden, gewoon een goed werkend justitieel apparaat is alles wat je nodig hebt, aangevuld met reclassering en wat maatschappelijk werk. De rest is allemaal toegeven aan terreur.
Wanneer je criminaliteit en asociaal gedrag wil afkopen met geld, goederen of diensten, krijg je er alleen maar meer criminaliteit en asociaal gedrag voor terug.

repulse | 27-06-10 | 22:30

repulse | 27-06-10 | 22:26

Wat wil je van me. Beetje stoer doen? Typeheld.

pius | 27-06-10 | 22:29

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:23

Dit is cruciaal in de aanpak van de problemen, het punt dat ik aandraag is van wezenlijk belang op macroniveau. Als dit overal gebeurt hebben we geen kans en werken we zelf radicalisering in de hand. Verder ben ik het vaak eens met de geldende mores hier. dat weet je Dus daar ligt het niet aan. Het heeft met alles te maken waar ik in geloof. Ik word niet gehoord niet andersom. Ik heb een aantal portiers gesproken, geen marokkanenvrienden zogezegd. En die vinden zelfs dat dit te ver gaat. Ik ben zwaar ontgoogheld, echt.

pius | 27-06-10 | 22:29

@Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:23
Dat bedoel ik.

Parsons | 27-06-10 | 22:27

pius | 27-06-10 | 22:22

chill gast
snap uiteraard wat je bedoelt
maar ik ben nu eenmaal een 'gigantische lul'
ik voldoe graag aan verwachtingspatronen ;)

voor de wat serieuzere noot:
ik denk dat uw tijd/energie gestoken moet worden in de goed_willenden
en vind dat den haag volledig moet focussen op de kwaad_willenden
en dat uw huidige strijd, niet de uwe hoort te zijn

varkensrollade | 27-06-10 | 22:27

pius | 27-06-10 | 22:24
Ach boehoee.. Ik besluit geen begrip voor de portier en de eigenaar te hebben, maar verwacht wel dat de gehele wereld voor mij begrip heeft....

repulse | 27-06-10 | 22:26

@pius | 27-06-10 | 22:21
Nou om eerlijk te zijn heb ik deze keer niet alles teruggelezen. Anders blijf je lezen.
Maar ik heb grote capaciteiten in een dicussie te vallen zonder teruglezen.
-Zo weet ik ook niet elk geschiedkundig feit- maar geef wel een oordeel - dat kan zomaar-
Als je meent dat hetgeen je doet ter zake is: Wat doe je dan?
En waarom is dat ter zake?

doppertje | 27-06-10 | 22:24

repulse | 27-06-10 | 22:21

Ik ben geen geitewollesok. Je hebt geen enkel begrip voor me. Ik ben klaar met jou. Laat me met rust.

pius | 27-06-10 | 22:24

@pius
Iets met vechten en een bierkaai.

Verder wil ik laten optekenen dat ook ik van mening ben dat je de goedwillenden - mits ze de kwaadwillenden ook actief aansporen om hun voorbeeld te volgen - zeker op een bepaalde manier moet belonen en dat dat effect sorteert.

Aan de andere kant - en ik heb je verhaal goed gelezen en begrepen - snap ik volkomen waar die portier vandaan komt. Of ik het ermee eens bent doet niet eens ter zake, ik begrijp gewoon zijn houding volkomen. Het is allemaal het resultaat van jarenlange terreur van de immens grote groep kwaadwillenden en zij hebben het voor je collega verpest. Dit is ook wat anderen voor mij hebben betoogd en ik heb het gevoel dat je met dit valide punt niet genoeg rekening houdt. Ergens is dat ook heel begrijpelijk; zou ik waarschijnlijk ook niet doen als ik persoonlijk had meegemaakt wat jij hebt meegemaakt.

Art Vandelay Ultor | 27-06-10 | 22:23

koerbagh ® | 27-06-10 | 22:18
Kansloos zeker niet. De Duitsers hebben een goed team maar mochten ze Argentinie verslaan dan wacht hun hopelijk Spanje in de halve finale en daar hebben ze ook nog niet van gewonnen.

Lord Dude | 27-06-10 | 22:22

varkensrollade | 27-06-10 | 22:19

Waarom doe je dat nou. Naderen we elkaar begin je hierover. Je weet dondersgoed welk soort respect ik bedoel. Dat kun je in mijn antwoord aan jou vinden. Graag reactie.

pius | 27-06-10 | 22:22

....... crap.

Rammstein | 27-06-10 | 22:22

@koerbagh ® | 27-06-10 | 22:18
Alwaar ze Brazilië treffen.

Parsons | 27-06-10 | 22:22

pius | 27-06-10 | 22:06
"WE gingen na de wedstrijd nog even een drankje doen op stratumseind (ik weet het). WE gingen een tent binnen" ". WE zijn natuurlijk weg gegaan"
Denk nou eens goed na man, geen enkele tent ziet graag 5 klanten weg lopen, zeker niet als daar 2 mooie dames bij zijn. het simpele feit dat mensen die voor hun brood gastvrij moeten en willen zijn er voor kiezen om dat niet te zijn tegen een bepaalde bevolkingsgroep zou zelfs voor de grootste geiten wollen sok een eye opener moeten zijn.

repulse | 27-06-10 | 22:21

Rammstein | 27-06-10 | 22:18
Ghe. De magie is nog niet vervlogen uit die benen, dat is feit.

Ashtrey | 27-06-10 | 22:21

doppertje | 27-06-10 | 22:18

Zeker verdienen die respect. En als je niet weet wat ik doe dan heb je niets van het bovenstaande gelezen en je onwetend aan deze discussie opgedrongen, en dat, is niet erg netjes. Dat doen ze bij Stormfront niet eens.

pius | 27-06-10 | 22:21

Chapeau voor Fair-Play!

DANNY3960 | 27-06-10 | 22:19

pius | 27-06-10 | 22:10

respect vanuit de NL_context kan iedereen v mij krijgen, mits verdiend
respect mocro_stijl komt, als ik het goed begrepen heb althans,
neer op het tonen van angst, bang zijn
die tweede variant wijs ik uiteraard af
daar zal van mijn kant néver sprake van zijn

varkensrollade | 27-06-10 | 22:19

Of zichzelf.

Rammstein | 27-06-10 | 22:18

@Lord Dude | 27-06-10 | 22:05
In de kwalificatie in Zuid-Amerika speelden ze tegen veel sterkere tegenstanders dan in de 1e ronde en achtste finale van dit WK. Ik acht ze kansloos tegen Duitsland, die (zo het er nu naar uitziet) in een zetel naar de finale gaan.

koerbagh ® | 27-06-10 | 22:18

..... ik zie Maradona zochzelf nog in tenue hijsen en het veld op hobbelen deze WK ....

Rammstein | 27-06-10 | 22:18

@ necrosis | 27-06-10 | 22:11
Heinze is een oude Argentijnse familie die zijn geemigreerd naar California waar ze tomaten importeerde uit hun geboorten land. Helaas haalde de meeste van deze tomaten de overtocht niet en ze er dus maar ketchup van hebben gemaakt.

Lord Dude | 27-06-10 | 22:18

Heren, kan het voetbalgepraat niet ergens anders heen, ik probeer hier een discussie te volgen.

habbekuk | 27-06-10 | 22:18

@pius | 27-06-10 | 22:14
Nou waar hebben we het dan over?
Weet ik veel wat jij doet en wat dat met respect voor uw makkers -die het moeilijk hebben- te maken heeft.
Ik zeg alleen dat er wel meer mensen zijn die het zwaar hebben.
Die verdienen dan ook respect, volgens de schaal van pius.

doppertje | 27-06-10 | 22:18

necrosis | 27-06-10 | 22:11
Verrek volgens mij is Heinze inderdaad een jood. Jij hebt er een neusje voor.

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 22:16

doppertje | 27-06-10 | 22:12

Die verdienen ernaar. Verder is het een vergelijking die uw totale onbenul omtrent mijn activiteiten perfect weergeeft. Daar wou ik het bij laten.

pius | 27-06-10 | 22:14

@varkensrollade

Ik ben bang dat je gelijk hebt dat we er geen modelburgers meer van maken. Aan de andere kant zou ik het toch heel erg vinden als kinderen van dertien als volwassenen berecht worden. Ik voel helemaal met je mee. Let's agree to disagree.

prettige avond

* gaat een dronken vriend van station naar huis brengen *

de tandarts | 27-06-10 | 22:13

necrosis | 27-06-10 | 22:11
Je eischt maar een eind heen.

Rammstein | 27-06-10 | 22:12

@ pius | 27-06-10 | 22:10
Het is zwaar en moeilijk werk. Een beetje respect kan geen kwaad.
.
De maffia heeft ook zwaar en moeilijk werk.
Komopzeg.

doppertje | 27-06-10 | 22:12

@Rammstein 22:03
Ik eisch een kusje wegens het voorspellen van de juiste uitslag van GER - ENG (4 - 1),
Zie mijn 13:12 comment op het "Zondag uittip" topic.
En verder plaats ik grote vraagtekens bij de Argentijn met de achternaam Heinze, iemand?

necrosis | 27-06-10 | 22:11

varkensrollade | 27-06-10 | 22:06

Voor het geld hoef ik het niet te doen. Je verdiend er niets mee. Ook niet omdat ik beter ben dan een ander, verre van. Gewoon omdat ik geloof in onze samenleving en wat er voor nodig is om die een beetje leefbaar te houden. Mijn kompaan deed niets en was voorkomend en beleefd. Verder werkt hij hard aan de leefbaarheid binnen deze maatschappij. Daardoor loopt hij risico's. Het is zwaar en moeilijk werk. Een beetje respect kan geen kwaad.

pius | 27-06-10 | 22:10

"Waarom heeft het zolang op zich laten wachten ?" Jezus, k.u.t. met peren,... je moet als PvdA-er maar durven. Ze schamen zich kennelijk echt helemaal nergens voor. Nu een beetje de vermoorde onschuld uit hangen... de vuige schoft.

Marcus Porcius Cato | 27-06-10 | 22:10

Rammstein | 27-06-10 | 22:05

*iets met glas leeg en plassen*

DANNY3960 | 27-06-10 | 22:09

@pius | 27-06-10 | 21:43
Ik begrijp je wel en ik kan me heel goed in de situatie inleven. Ik zou het ook niet leuk hebben gevonden, maar ik ben het niet met je conclusie eens. That's all.

Parsons | 27-06-10 | 22:09

Deurbeleid overlaten aan de eigenaar en niet aan de politiek.
Deurbleid is de laatste frontier.
Politiek is gewoon echt heel-erg-slecht- in deurbeleid.
Eigenlijk is er geen politiek deurbeleid.
Ja -laat-iedereen-maar-binnen- beleid-
Anarchie.

doppertje | 27-06-10 | 22:08

pius | 27-06-10 | 21:56
dat u boos bent, is duidelijk
dat we het oneens zijn ook
dat dat ook op een wat beschaafdere manier kan, mag ik wel hopen

ik heb ook wel eens een lange ME-lat gevoeld
terwijl ik braaf een voetbalwedstrijd bijwoonde
daar piep ik niet over, kwestie van pech hebben
en dat gold in bovenstaand geval ook voor uw kompaan

ik snap donders goed dat dagelijks met de onderkant te maken hebben
zo zijn sporen nalaat
dank voor uw bescherming
gelukkig wordt u ervoor betaald
anders zou u het voor 'gigantische lullen' als ondergetekende vermoedelijk nalaten

varkensrollade | 27-06-10 | 22:06

repulse | 27-06-10 | 22:04

Hoezo we, repulse. wat bedoel je met we.

pius | 27-06-10 | 22:06

DANNY3960 | 27-06-10 | 22:05
.... zes minuten geleden.

Rammstein | 27-06-10 | 22:05

Als je Argentinie zo ziet voetballen dan vraag ik mij toch af hoe het kan, dat ze zo veel moeite hadden met hun kwalificatie voor dit WK.

Lord Dude | 27-06-10 | 22:05

repulse | 27-06-10 | 21:57

Wellicht is er een mogelijkheid om deurbeleid te specificeren. (Ik ben serieus)

Ik begrijp uw punt volkomen: hoe beschermt de eigenaar zijn zaak? Door rigoreus in te grijpen.

Mijn tegenvraag: hoe krijgen we het voor elkaar om de 'goeden' te onderscheiden van de 'slechten'? Of doen we gemakkelijk en plakken een algemene stickert op alles onder de mediterrane scheidslijn.

Nogmaals; ik ben serieus... Hoe krijgen we het voor elkaar om een goedwillende wel een kroeg binnen te laten en een kwaadwillende niet?

-Straatverlichting- | 27-06-10 | 22:05

Rammstein | 27-06-10 | 21:59

TOR, tsssssssssssssss

DANNY3960 | 27-06-10 | 22:05

pius | 27-06-10 | 22:00
Zucht... je plempsels staan vol met wij zijn zielig want ik zei tegen de portier dat we lief zijn en hij geloofde ons niet...
Drie maal raden wie ik zielig vindT.....

repulse | 27-06-10 | 22:04

Brakke Obama | 27-06-10 | 22:02
"That's what she said" maar dan slecht vertaald ?
Wundertor.

Rammstein | 27-06-10 | 22:03

Rammstein | 27-06-10 | 21:58
Dat zeg ik ook altijd tegen haar.
Mooi sombreroschot wel weer.

Brakke Obama | 27-06-10 | 22:02

repulse | 27-06-10 | 21:57

Ik heb jaren aan de deur gestaan. Ik weet meer van deurbeleid dan jij van wat dan ook. Als je mijn bovenstaande plemps gelezen had dan wist je dat. Je bent gewoon een zielig mannetje. Meer niet.

pius | 27-06-10 | 22:00

De pvda heeft op basis van uitkeringstrekkers en allochtonen ca 30 zetels.
Dus dat blijft gewoon zo.
Ook al doen ze dom zijn ze dom en zien ze er dom uit.
Ze verwoorden hun electoraat.
En maar juichen om die 30 zetels ...

doppertje | 27-06-10 | 22:00

Terpetijnzeikert | 27-06-10 | 21:53
Tja, als jij een wijk genaamd SCHIEmond zoekt in Rotterdam-Zuid en vervolgens meent een of andere domme opmerking te moeten maken over datzelfde Rotterdam-Zuid, dan weet wel ik dat die klep van de Brienenoordbrug rechtop voor jouw domme rotkop staat.

o vos omnes | 27-06-10 | 21:59

3-1

Lord Dude | 27-06-10 | 21:59

TOR !!

Rammstein | 27-06-10 | 21:59

Brakke Obama | 27-06-10 | 21:57
Als u het zelf maar leuk vindt.

Rammstein | 27-06-10 | 21:58

flunkerT | 27-06-10 | 21:57

Ik was volstrekt helder tegen die gorilla. Hij had geen reden die jongen te weigeren. Hij was erop uit. Ondanks mijn betoog. Dan ben je een klootzak.

pius | 27-06-10 | 21:58

pius | 27-06-10 | 21:51

Zoals het is....

-Straatverlichting- | 27-06-10 | 21:57

pius | 27-06-10 | 21:46
Ongezien de tyfus voor je terug.
Je bent toch op geen enkele manier van plan om te kijken naar de kant van de eigenaar. Een tent bouw je niet op door mensen at random de deur te wijzen. die bouw je op door goed deur beleid. Goed deur beleid is een risico inschatting ten opzichte van de baten, de bevolkingsgroep die structureel wordt geweigerd door veel tenten heeft dus duidelijk aangetoond dat de baten van die groep niet de risico's overstijgt.
Zo simpel is dat, als je vriendje daar een probleem mee heeft zal hij dat duidelijk moeten maken bij degene die er consequent een tering zooi van maken, niet bij degene die die teringzooi altijd mogen opruimen en betalen.

repulse | 27-06-10 | 21:57

Gemiste topictitel-kans: Steak Maradonna - Sporting Sombrero

Brakke Obama | 27-06-10 | 21:57

pius | 27-06-10 | 21:13
kuddos voor u, maar je kan van zo'n deurgotilla toch niet verwachten dat hij zo'n volzin en diepgaande analyse begrijpt? en vervolgens verontwaardigd doen over het onbegrip waar je tegenaanloopt?

flunkerT | 27-06-10 | 21:57

varkensrollade | 27-06-10 | 21:55

Daarom ben ik zo boos. Omdat ik jou varkensnek moet beschermen. Iets wat ik graag doe en waar ik alles voor geef. Ook al vind ik je een gigantische lul.

pius | 27-06-10 | 21:56

pius | 27-06-10 | 21:46

en u moet jongeren op het rechte pad brengen/houden?
ik hoop dat zij uw plempsels dan niet onder ogen krijgen
dit lijkt me niet echt de juiste manier

varkensrollade | 27-06-10 | 21:55

Tja, inderdaad beetje weer erg open deur intrappende luchtfietsert van den Partei van den Afgunst. Beetje weer erg de gebrukelijk modus operandi wat men al jaren doet. Zelf een brandje stichten, dan "brand, brand" roepen en naar de kazerne rennen om op de brandweerauto te springen om weer terug te kunnen sjeesen naar je eigenste gestichte brandje.
.
Hoe de vlag erbij hing was al lang duidelijk. Sinds een jaren 90 van de vorige eeuw.
Van Kooten en de Bie hebben er ook al verschillende sketches aan gewijd.
Domheid, kortzichtigheid en Onnozelheid zijn onuitroeibaar wat men ook al aangaf met "de tegenpartei".
Men is gewoon tegen om maar dwars te kunnen zijn, "geen gezeik, iedereen rijk".
.
Moest er ook aan denken zoals nu recent met de 11.000 TNT die een schop onder de kont krijgen.
Vakbondblokhoofd weer de gebruikelijke ferme leuterkoek uitventen dat dit toch echt geen doen was.
Kan me herinneren dat deze zelfde klojo's bewust indertijd het aanbod afsloegen om gezamenlijk loon in te leveren.
Deden ze niet en gingen daarmee dus bewust voor de optie van personeelsreductie die ging over een 11.000/14.000 banen.
Zolang ik het niet ben boeit het verder niet, was waarschijnlijk de redenatie.
Nu gaat het indertijd besloten scenario in werking treden en weer krijg je een brabbelend blokhoofd in beeld die beweert dat dit toch echt niet kan.
De onzinnigheid en stompzinnigheid is adembenemend.
Je hoeft niet gek te zijn om lid van een vakbond of den Partei van den Afgunst te zijn, maar het helpt wel.

said_fred | 27-06-10 | 21:55

IK heb geen idee waar dat wijk is, ook al woon ik zelf ook in 010. Ik vermoed dat het ergens op Zuid is en dat vinden wij geen Rotterdam. Kijk maar eens goed hoe die klep van de Brienenoord opengaat, da's om het tuig van Zuid daar te houden waar ze horen.
Van Heemst is een slappe zak, altijd geweest. Veel praatjes maar weinig daadkracht. Pappen en nathouden. Marco Pastoors is tenminste een kerel die wel van aanpakken weet. 50% van de Marokkanen jonger dan 20 is al met justitie in aanmerking gekomen. Zet dat eens af tegen de autochtone Rotterdammers. Ik vind het jammer om te zeggen, ik ken een aantal Marokkanen die echt onwijs aardig zijn en waar ik goed mee op kan schieten, maar het is een verloren groep.

Terpetijnzeikert | 27-06-10 | 21:53

Tjonge, best erg hoor als iemand wordt geweigerd bij een disco.

Maar zijn we nu al zover dat de goedwillende gekoesterd moeten worden? Zoveel energie om ze op het rechte pad te houden? Is er dan niet iets fundamenteels (let op woordspeling) fout in die groep? Of gaat het voor iedereen gelden die zich braaf aan de wet houdt? Kijk er naar uit!

Uiteindelijk mensen weigeren omwille van het behoren tot een bepaalde bevolkingsgroep is niet altijd discriminatie. In dit geval is het blijkbaar rendabeler een klant te weigeren dan risico van slechte naam/geweld te lopen. In en intriest, maar begrijpelijk.

Dulf | 27-06-10 | 21:52

Straatverlichting- | 27-06-10 | 21:49

Thanx.

pius | 27-06-10 | 21:51

Rammstein | 27-06-10 | 21:43

Ik kijk Spaanse TV, sorry,

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:51

@ discussie

Dat werkt dus niet zo!

Wie goed doet; goed ontmoet. En neen dat is niet hetzelfde als het toekeren van de andere wang...

Wil niet vervallen in algemeenheden. Maar het is onmogelijk ons - noodgedwongen - samenzijn te maken, wanneer de medemens die het wel goed voor heeft hier niet in wordt gesteund.

Er zijn nieuwe nederlanders; die gaan niet weg; er zijn goedwillenden; leef en werk met ze samen.

Tuig moet je aanpakken. Welwillenden moet je respecteren (zoals ook zij doen)

Doe je dit niet dan ben je m.i. niets meer dan fascistisch tuig.

En ja: ben wit en stem rechts net zoals ik rechts (liberaal) denk

-Straatverlichting- | 27-06-10 | 21:49

vander F | 27-06-10 | 21:44
Haalde hij die dan?
Het kan ook zo zijn dat hij juist bij gebrek aan voldoendes iets is gaan doen in de partij die ervoor gezorgd heeft dat iedereen een 6 haalt op de middenschool.

o vos omnes | 27-06-10 | 21:49

@ p. van heemst
Hier staan ook nog wat filmpjes op van al je frinden man!
www.truthtube.tv/index.php

De zwetser | 27-06-10 | 21:47

*shirt van EK 2008 alvast opzoekt*

ENGLAND IS OUT. IT''S HUP HOLLAND WE SHOUT!

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:47

BBC grapenmakert (Maradonna aan het wijzen in richting van camera):
"Maradonna wants you to do something, ... I suggest you do it"

Brakke Obama | 27-06-10 | 21:46

repulse | 27-06-10 | 21:41

Wat een ongeloofelijke klootzak ben jij zeg. Hoe durf je dit te beweren. Hoelang lees je mijn plemps al. Naar ventje dat je er bent. Salonzieligerd. De virtuele tering voor je.

pius | 27-06-10 | 21:46

pius | 27-06-10 | 21:13
Niks goedwillende belonen omdat ze zichzelf normaal gedragen. Kwaadwillende gewoon hard straffen, dat is meer als genoeg.

repulse | 27-06-10 | 21:45

Fok de PvdA en de "ojee, watskebeurd" smoelen van die gastenen hun achterban.
*nieuwe multiculti straattaal vast oefent*

funkyd | 27-06-10 | 21:45

Peter van Heemst is typisch zo iemand waarbij je je afvraagt wat voor vernederende seksuele handelingen hij heeft moeten verrichten om voldoendes te halen op school.

vander F | 27-06-10 | 21:44

Parsons | 27-06-10 | 21:30

Omdat het mensen zijn Parsons. Daarom wind ik me erover op. En de reacties hier maken dat ik me er steeds meer over opwind. Ik dacht altijd dat hier een intellectuele voorhoede aanwezig was die zaken benoemde en oplossingen aandroeg.

Voorlopers en vrijdenkers. Nu realiseer ik me dat een aantal figuren hier hun lang onderdrukte onderbuikgevoelens willen ventileren met geen ander doel dan verdeeldheid zaaien, in een veilige want anonieme haven ook nog en dat deze reacties de denkwereld van de gemiddelde 'kansenaap' niet overstijgen. Een uitermate belangrijke conclusie vind ik. Als ik ergens een teringhekel aan heb is het dit soort lafhartige bullshit.

Ik heb respect voor jou Parsons dat veranderd niet maar ik ben wel teleurgesteld. Dat je mijn eerste plemp niet op de juiste waarde schat en je inleeft in wat ik probeer te zeggen. En ik snap eerlijk niet dat je niet begrijpt waar ik op doel. Maar dat kan, we hoeven het niet altijd eens te zijn. Anderen hier kunnen echter de virtuele tering krijgen, vanaf nu. En dat heeft ook weer zo zijn voordelen.

pius | 27-06-10 | 21:43

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:41
Doe eens niet.

Rammstein | 27-06-10 | 21:43

Wat is dit voor een flauwekul zeg!

bloemis | 27-06-10 | 21:43

wat een goal, het tournooi is eindelijk begonnen, vandaag.

Brakke Obama | 27-06-10 | 21:42

Echt onhoudbaar.
*kijkt nu al uit naar Deutchland-Argentina*

Lord Dude | 27-06-10 | 21:41

pius | 27-06-10 | 21:10
Lol het zal me een worst wezen wat je denkt over mijn plempsels.
ik vind jou in dit geval bijzonder egoïstisch en egocentrisch. Je denkt alleen maar aan jullie kant van het verhaal, de kant van het verhaal van de eigenaar boeit je niet.
Je laat alleen maar duidelijk zien dat je ook een echte linkse geiten wollesok bent, die alleen kan redeneren van uit kortzichtige, vooringenomen, discriminatoire overwegingen.

repulse | 27-06-10 | 21:41

-weggejorist-

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:41

@Pius
Als niet bepaald de vriend van moslims en Marokkanen begrijp ik jouw probleem en je woede. Ik heb dit ook wel eens meegemaakt met een collega van Molukse afkomst die ook ergens niet inkwam. Ik heb de portier toen ondanks mijn niet al te imposante gestalte de typhus gescholden. Het is echt een kudtgevoel. Die portier mogen ze van mij aanpakken. Zo'n lul moet toch begrijpen dat jouw collega gezien het gezelschap ok is. Goeien moeten soms onder de kwaden lijden, maar in zo'n geval slaat het helemaal nergens op.

Vindefin | 27-06-10 | 21:41

*Tevez

Parsons | 27-06-10 | 21:40

Doelpunt en wat voor 1.

Lord Dude | 27-06-10 | 21:40

Geweldig schot Teves! *genieten doet*

Parsons | 27-06-10 | 21:40

Wat een poeier !!!!!

Rammstein | 27-06-10 | 21:40

de tandarts | 27-06-10 | 21:29

dat is maar hoe je het wenst te bekijken
ik denk dat 'kids' van 12-13jr die gewapend winkels beroven
de kinderleeftijd door dat gedrag zijn ontstegen
dat is wel wat anders dan kauwgom in de supermarkt pikken

ik maak mij dan ook geen illusies meer over opvoedkansen
ook 'kids' van die leeftijd weten donders goed wat ze doen
passen nu vaak niet in het strafrecht vanwege leeftijd
waarmee je feitelijk dat soort tuig een card blanche geeft

van mij mogen ze wel langdurig worden opgesloten
dan ben je ze in ieder geval die tijd kwijt op straat
sorry, maar die generatie kun je afschrijven
daar maak je echt geen modelburger o.i.d. meer van

varkensrollade | 27-06-10 | 21:37

Pius, je bent wel heel erg op zoek naar zelfbevestiging zeg!. Het wordt onderhand pathetisch.
Heb je het nou nog niet door dat de gemiddelde Nederlander al zoveel marokkanenellende door zijn strot geduwd heeft gekregen dat die modelmarokkaan van jou vrijwel niemand ook maar ene reet kan schelen?
Enneeehh... Ik ben niet op zoek naar schouderklopjes van andere reaguurders. Dit is gewoon mijn mening en wat jij ervan vindt zal me aan mijn reet roesten.

o vos omnes | 27-06-10 | 21:35

Nacho_Vidal | 27-06-10 | 21:19
Het is de hele dag al raak. Heerlijk !

Parsons | 27-06-10 | 21:27
Nope, maar dat belooft wat.

Rammstein | 27-06-10 | 21:31

Dag meneer van Heemst, soliciteer eens naar de baan als hockey-coach voor het nieuw te vormen team!!! Dan gaan uw ogen open denk ik. En Anders even naar Hans!

Heau Heau | 27-06-10 | 21:31

pius | 27-06-10 | 20:38
ik ben het niet met je eens dat je de goedwilligen moet belonen. Het is beter om de kwaadwilligen te straffen en de goedwillenden te laten voelen dat we de kwaadwilligen spuugzat zijn. Het is namelijk nu zo dat de kwaadwilligen een veilig tehuis vinden tussen de 'goedwilligen'. Zo gauw deze groep dus ook buitengesloten gaat worden is er een kans dat ze de kwaadwilligen gaan uitstoten en uitleveren.
Er moet nu eindelijk eens een signaal komen uit alle hoeken van de samenleving dat onze samenleving zich niet meer wilt schikkan naar de grillen van 'die kleine groep, die het voor de grote groep verpest'. Dat er daarvoor vergaande maatregelen nodig zijn, so sei es. Dit gezwel heeft te lang gewoekerd in onze samenleving. We moeten maar eens opstaan van de knieval die we maken voor deze sujetten.
Let wel, ik vind dat iedereen het recht heeft om zich in NL te vestigen, maar je moet je gewoon aanpassen aan de wetten en norman van het land en niet proberen om alles naar eigen hand te zetten. De politiek moet dit ook snel inzien. Ik ben anders echt bang dat een keer de pleuris uit gaat breken.
En zolang de kwaadwillenden zich blijven misdragen zullen de goedwillenden er onder moeten lijden. Ik lijd er zelf ook onder, want door het wanstaltige gedrag van voornamelijk buitenlandse jongeren ga ik niet meer uit.

Niederländer | 27-06-10 | 21:31

Belastingbetalende s | 27-06-10 | 21:28

Ik weet het niet, vertel het me maar.

pius | 27-06-10 | 21:30

@pius | 27-06-10 | 21:26
Ja ik snap je wel, maar ik begrijp niet zo goed dat je je er over opwindt. Dit is de maatschappij die de PvdA voor ons heeft gecreëerd. Het verloopt volgens plan. antivenin.blogspot.com/2007/10/het-mos...

Parsons | 27-06-10 | 21:30

Als RTV Rijnmond niet beter modereert zijn ze eerdaags hun subsidie kwijt.

Hansopje | 27-06-10 | 21:29

@varkensrollade

Ik begrijp je standpunt heel goed. Toch vind ik het verkeerd om minors als volwassenen te straffen. Misschien is een tuchtschool tot hun volwassenheid een oplossing? Soms denk ik dat ze daar alleen maar slechter uitkomen. Dat lijkt me ook niet goed voor de maatschappij. Hun opvoeders hebben gefaald, dat is zeker. Een jarenjange vrijheidsstraf tussen volwassen criminelen kan geen oplossing zijn. Bij deze minors paspoort innemen en terugsturen naar Marokko, kan ook niet. Bij volwassenen vind ik het het een ander plaatje.

de tandarts | 27-06-10 | 21:29

@pius

"We moeten de goedwillenden belonen. anders zijn er straks nog slechts kwaadwillenden" Vroeger was ik ook goedwillend maar door alsmaar uitgezogen te zijn door pcdaérs om o.a. stemmen te kunnen kopen van alle niksnutten ben ik het helemaal zat. Ik wordt als werkende belastingbetaler continue afgestraft en heet meer dan zat om voor al dat profiteertuig te moeten werken. Zeker dat marokkaans tuig wat er niks aan doet om de problemen met hun jongeren op te lossen. Natuurlijk houden ze die marokanenterreur in stand want om die manier kunnen ze lekker hun riante uitkering houden en ze hoeven maar ergens te kikken over "discriminatie"en ze krijgen overal hun zin.
Nee als er iemand ondertussen "kwaadwillend" is geworden is het de gewone werkende Nederlander die uitgezogen en uitgekotst wordt. Hoeveel stemmen had de pvv ook al weer?

Belastingbetalende s | 27-06-10 | 21:28

@Rammstein | 27-06-10 | 21:18
Wat gebeurde daar precies? Heb jij dat gezien?

Parsons | 27-06-10 | 21:27

Parsons | 27-06-10 | 21:24

Dat snap ik. Maar jij snapt mij niet kennelijk.

pius | 27-06-10 | 21:26

De PvdA zit overal, het enige wat nog zou kunnen werken is een massale slachting van de roodhemden.

Mrpurple | 27-06-10 | 21:25

@pius | 27-06-10 | 21:10
Het is nu eenmaal zo dat het uitgaansleven er niet gezelliger op is geworden en dat dat voor een groot deel te wijten is aan groepen Marokkaans kansentuig. Wat valt daar niet aan te begrijpen?

Als ik een kroeg had zou ik die zandneukers ook weren. Dat het daarbij voor kan komen dat je een "goede" de deur wijst, soit shit happens. Dat is niet de schuld van de kroegeigenaar en/of portier, maar van de Marokkaanse pappa's en mamma's die hun kudtkinderen niet opvoeden. En Allah zag dat het goed was.

Parsons | 27-06-10 | 21:24

Ashtrey | 27-06-10 | 21:18
Dat bedoel ik. Maar deze avond kan alleen nog sensationeel worden door de beloofde schoppartij.

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:24

Ja zie net de herhaling. Het was buitenspel en niet z'n beetje ook !!

Lord Dude | 27-06-10 | 21:24

dosis | 27-06-10 | 21:20

Haha, klopt, Komt goed. Zal contact opnemen via geijkte kanalen. Eind juli waarschijnlijk. Waar haal je dat bolle vandaan trouwens. Was het zo erg:-)

pius | 27-06-10 | 21:24

Dat gaat een schoppartij worden in de 2de helft.

Lord Dude | 27-06-10 | 21:20

pius | 27-06-10 | 21:15
Je zou ze komen halen en pas ermee vertrekken als ik je tjokvol bier had gekieperd. Kroegen zat met live-muziek dus regel dat ouwe bolle straatcoach van me:)

dosis | 27-06-10 | 21:20

Rammstein | 27-06-10 | 21:18
Wat een wedstrijd of niet?

Nacho_Vidal | 27-06-10 | 21:19

Prima poging van recht-toe-recht-aan-Rotterdammers om
de PvdA realiteitszin bij te brengen.Eens moet dat bord voor
hun politiek- correcte kop toch barstjes gaan vertonen.
Keep pounding.

noly | 27-06-10 | 21:19

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:13
Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik de amusementswaarde (tot voor de achste finales) niet erg hoog vond.
Goed, nu komt het beste gedeelte -K.O fase- van deze zomerse voetbalorgie.

Ashtrey | 27-06-10 | 21:18

Matten !!!

Rammstein | 27-06-10 | 21:18

Man man man wat is die Nederlandse commentator weer KUT.

Rammstein | 27-06-10 | 21:17

Onderbuik | 27-06-10 | 21:02

;)

pius | 27-06-10 | 21:17

dosis | 27-06-10 | 21:02

Hoe zit het met mijn boeken trouwens. Er zijn een paar guurders die nodig bijscholing behoeven:)

pius | 27-06-10 | 21:15

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:13
Ik zie ik zie... Messi die zonder te scoren Argentinië wereldkampioen maakt.

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:15

LOL @ denken te wonen in een videoclip

azijnseiker | 27-06-10 | 21:13

Ashtrey | 27-06-10 | 21:10
De nabeschouwing is meestal leuker dan de wedstrijd, dit WK in ieder geval. Maar wat klaag ik, vanmiddag was ganz geil.

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:13

flunkerT | 27-06-10 | 21:08

Ik werk dagelijks keihard om onze maatschappij te vrijwaren van de negatieve invloeden van onze kansenjeugd. Dat houd in dat de goedwillenden beloond moeten worden anders is deze hele maatschappij gedoemd. Heeft niets met slachtofferisme te maken. des te meer met gezond verstand.

pius | 27-06-10 | 21:13

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:11


Messi sleurt 4 verdedigers mee en Higuain scoort.# eitje.

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:13

Messi gaat dus niet scoren vanavond.
* spanning erin houden probeert *

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:11

repulse | 27-06-10 | 21:07

Ook jij valt me tegen. Vond je betogen altijd zeer intelligent. Als je geenzins begrip op kan brengen voor mijn standpunt dan zou ik niet weten wat ik verder nog moet toevoegen.

pius | 27-06-10 | 21:10

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:05
Wacht, wacht, Gijp zou de spannende plezierigheid nog een kleine comeback kunnen geven. Zolang Wilfred zijn microfoon niet gebruikt om een smartlap te gaan zingen, dat is.

Ashtrey | 27-06-10 | 21:10

de tandarts | 27-06-10 | 20:56

kinderen die, wederom naar verluidt, overgaan tot:
bedreiging
aanranding
mishandeling
etc

dat zijn in mijn optiek toch "volwassen misdrijven"
en die mogen, nee moeten, ook als zodanig worden afgehandeld
als je volwassen/stoer genoeg bent dat soort feiten te plegen
kun je in mijn ogen ook op eenzelfde wijze strafrecht toegepast krijgen

de gemiddelde nederlander heeft al genoeg op zijn bordje
en bedankt er terecht hartelijk voor
ook nog eens andermans kids op te voeden
daar is den haag gruwelijk de mist in gegaan
de gevolgen zien we dagelijks

varkensrollade | 27-06-10 | 21:10

pius | 27-06-10 | 20:38
Ga gewoon nooit naar een cafe waar ze portiers nodig hebben, want als je zo'n aap met een iq van 60 bij de deur staat dan weet je al dat het een klote-tent moet zijn (netzoals dat je niet ergens wilt zijn waar je met muntjes moet betalen).
Ga zeker een klacht indienen, want die portier moet beseffen dat hij dom is.
Maar dat geslachtoffer... gatver. Als je eens een krant zou lezen (niet de VK) dan zou je weten dat het elk weekend oorlog is daaro; meestal tussen boeren, maar als ze een mocro kunnen vinden dan krijgt hij 2 blauwe ogen.

flunkerT | 27-06-10 | 21:08

dosis | 27-06-10 | 21:02

Weinig. Beter ook. Word zo moe van die salonlulletjes hier. Jij bent in ieder geval een echte kerel;)

pius | 27-06-10 | 21:08

@Parsons | 27-06-10 | 21:03
Dat wel. Maar ik ga het ze niet vertellen.
Net bij de volksliederen, kon je de verdedigers (van beide kanten overigens) herkennen aan een zweem van 40 jaar achterstallig spinhuis. Ik hou daar van, een verdediger hoort geen lakschoentjes en gepolitoerde nageltjes te hebben. Maar om naar zo'n knul toe te stappen en te zeggen: "Ummm, senor, u maakt er een zooitje van!", nee mij niet gezien.

HY78 | 27-06-10 | 21:07

pius | 27-06-10 | 20:54
Ik heb heel goed gelezen wat je schreef. De setting en of deze jongen wel of niet te vertrouwen is, is niet boeiend.
De eigenaar van die tent heeft, aan de hand van de feiten die zich in zijn tent hebben afgespeeld blijkbaar, besloten om bepaalde risico groepen niet langer welkom te heten. Dat is wat mij betreft ook het goed recht van de eigenaar.
Als je vriendje zichzelf geraakt voelt in zijn "zijn" heeft hij dat te danken aan zijn neefjes, niet aan die portier en de eigenaar die voor hun centjes aan het werk zijn.

repulse | 27-06-10 | 21:07

Helaas pius, het meest misbruikte woord van de laatste eeuw, "discriminatie" heeft zijn kracht verloren en zal begraven worden onder dezelfde grafsteen als de PvdA en onbekommerd verpist worden door de passerende honden.

peeppeep | 27-06-10 | 21:06

Ashtrey | 27-06-10 | 21:02
Wat een lul he. Hij draait een spannend avondje tv de nek om.

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 21:05

Zo m'neer van Heemst. Dat zijn een mooi stel lekker stevige reacties bij tv Rijnmond. Oetlul, gelezen? En begrijp je het nu?

Hanxie | 27-06-10 | 21:05

-weggejorist-

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:04

@Ashtrey | 27-06-10 | 20:58
Ik zeg: klein slippertje daar in de verdediging. *kuch*

Parsons | 27-06-10 | 21:03

-weggejorist-

DANNY3960 | 27-06-10 | 21:03

Wat amateuristisch...#Faalverdedigingmexico

Ashtrey | 27-06-10 | 21:02

@pius | 27-06-10 | 20:59
begrijp je het niet? varkensrollade zei het heel vriendelijk, misschien ben je nog heel jong maar volgens mij moet je nog veel leren. En wellicht kun je zélf beter een jongerenwerker gebruiken...

Onderbuik | 27-06-10 | 21:02

pius | 27-06-10 | 20:59
Heb je weer vrienden gemaakt?

dosis | 27-06-10 | 21:02

DANNY3960 | 27-06-10 | 20:58
Luister naar de radio waar irritante onderbrekingen het spel vertroebelen. Wordt er een beetje gehakt en gezaagd door de Mexicanen?

dosis | 27-06-10 | 21:00

varkensrollade | 27-06-10 | 20:57

??

pius | 27-06-10 | 20:59

Parsons | 27-06-10 | 20:57
Tot nu toe een boeiend duel, Mexico valt me helemaal niet tegen...

Ashtrey | 27-06-10 | 20:58

Parsons | 27-06-10 | 20:57
Wat een schandalig optreden van de FIFA. Kunnen ze hun fout van eerder vandaag goedmaken doen ze het weer niet.

dosis | 27-06-10 | 20:58

*schat negen gele en 4 rode kaarten in*

DANNY3960 | 27-06-10 | 20:58

Er moeten duidelijk meer welzijnswerkers opgelijd worden.........

KrakerJack | 27-06-10 | 20:57

Lame...

dosis | 27-06-10 | 20:57

pius | 27-06-10 | 20:54

krik eerst je niveau wat op
roep geen zaken die aantoonbaar onjuist zijn
en wie weet valt er wat te praten
nu niet nee.... ;)
suc6 ermee

varkensrollade | 27-06-10 | 20:57

@Ashtrey | 27-06-10 | 20:56
Ja, wederom een faal. LOL

Parsons | 27-06-10 | 20:57

Deze jongens moeten hard aangepakt worden waarin ze voorlopig alleen maar tijd hebben om te werken (slachtoffers schadeloos stellen) en te leren voor zover ze dit kunnen. Let wel: het zijn nog maar kinderen.

de tandarts | 27-06-10 | 20:56

-weggejorist-

Ashtrey | 27-06-10 | 20:56

-weggejorist-

DANNY3960 | 27-06-10 | 20:55

-weggejorist-

Parsons | 27-06-10 | 20:55

Volgens EenVandaag enige tijd geleden is er weinig aan de hand in Schiebroek. Want dat zeggen blanke volwassenen. Het kleine meisje en haar moeder weten echter wel beter:

www.eenvandaag.nl/criminaliteit/33187/...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 27-06-10 | 20:55

varkensrollade | 27-06-10 | 20:49

Dat zal me worst wezen.

pius | 27-06-10 | 20:54

repulse | 27-06-10 | 20:51

Heb je gelezen wat ik schreef.

pius | 27-06-10 | 20:54

pius | 27-06-10 | 20:04
Een eigenaar van een tent wil geld verdienen. Het weigeren van klanten kost hem geld.
Als een eigenaar dus op een gegeven moment gaat beslissen om een bepaalde groep klanten te gaan weigeren, is er dus al zat aan de hand geweest, iedere keer heeft hij het moeten laten gebeuren onder het motto je mag niet discrimineren, het voordeel van de twijfel geven..
Blijkbaar is het voordeel van de twijfel te vaak verkeerd gebleken. Als je perse boos wil worden moet je dat doen op de jongeren werkers, de gutmenschen, de pvda'ers die hebben dit klimaat gecreëerd en gecultiveerd totdat dit resultaat is behaald.

repulse | 27-06-10 | 20:51

pius | 27-06-10 | 20:44

dat je wat moeite hebt met lezen, is me bekend
maar zo te zien heb je met sec tegengeluid al problemen
komt niet bijster smart over if you dont mind me saying so

varkensrollade | 27-06-10 | 20:49

*mooie middag had tussen Eilanders*

DANNY3960 | 27-06-10 | 20:44

varkensrollade | 27-06-10 | 20:43

Als je iets niet begrijpt is het beter je mond te houden, zelfs als je een varkensrollade bent.

pius | 27-06-10 | 20:44

pius | 27-06-10 | 20:38

je slaat wat door beste prius met je "wie gaat rekeningen betalen"
immigratie kost geld, en veel ook
naar verluidt ruim €7 mrd
volgens mij betalen wij die rekeningen
dat geld kan heel wat nuttiger worden besteed

varkensrollade | 27-06-10 | 20:43

Überbottehork | 27-06-10 | 20:37

Die om op te branden, Chesterfield om m'n aars in neer te planten schaf ik nog weleens aan wanneer ik een rollator nodig heb.

DANNY3960 | 27-06-10 | 20:42

Parsons | 27-06-10 | 20:39

In orde. Argentinie it is. En niet wellicht. Welzeker.

pius | 27-06-10 | 20:42

Goh wat gek.

Een PvdA-er die schijnheilig vraagt hoe het toch zo is gekomen.
Even vragen, media opzoeken, achterbaks opstellen en weer verder met leven.

PvdA: iedere allochtoon doet mee............ ik zeg weg ermee

Dulf | 27-06-10 | 20:41

Graaf van Egmont | 27-06-10 | 20:30

Goed idee , ga ik ook doen. Thanx again.

pius | 27-06-10 | 20:40

@pius | 27-06-10 | 20:38
Later vanavond verder wellicht, eerst even voetbal + Gijp etc.

Parsons | 27-06-10 | 20:39

Bijna 2-0 voor Mexico. WTF?

Parsons | 27-06-10 | 20:38

Parsons | 27-06-10 | 20:28

Dat snap ik ook. Maar je hebt mijn stuk gelezen. Je kent de context. Moeten de goedwillenden dan als paria's behandeld worden. Heb je ooit aan de deur gestaan trouwens? Ken je veel portiers? Ik kan je op een briefje geven dat een hoop portiers, zeker vroeger, doorgesnoven maatschappijrisico's zijn. En dat erook heel veel blanke randdebielen zijn, heel veel. Moet je die dan ook weren. Dat je groepen weigert of individuen als je er geen goed gevoel over hebt, prima, heb ik ook gedaan. Maar het gaat er gvd om dat één z'on joch in de setting die ik schets gewoon binnengelaten had moeten worden. We moeten de goedwillenden belonen. anders zijn er straks nog slechts kwaadwillenden. Intergratie vergt een inspanning van twee kanten. Anders rest ons maar één ding, ze allemaal het land uitpleuren. Daar ben ik mordicus tegen. En jij ook. Wie gaat anders je rekeningen betalen;)

pius | 27-06-10 | 20:38

@Argentinië-Mexico
Nee hè weer zo'n ploeg met groene shirtjes. Niet slim mijn inziens! #mexico #camouflerenkunjeleren #voetballendekameleons

wakkere_nederlander | 27-06-10 | 20:38

Ach, je weet toch, die mensen vd PVDA horen je aan maar luisteren niet!

starry | 27-06-10 | 20:37

@DANNY3960 | 27-06-10 | 20:35
Chesterfield om op te zitten, om aan te steken, of beide (in één?)?

Überbottehork | 27-06-10 | 20:37

@DANNY3960 | 27-06-10 | 20:35
Tsjek!

Parsons | 27-06-10 | 20:36

aanpakken dat PvdA stemvee

LiebeMan | 27-06-10 | 20:36

-Bier: tsjek
-Chips: tsjek
-Chesterfield: tsjek
-Vuvuzela: tsjek

Vamos por el show de Messi y sus amigos.

DANNY3960 | 27-06-10 | 20:35

PvdA mensen willen misschien wel maar kunnen niet.
Dat zit in linkse genen.
Lafheid en zwakheid.

winterpeen | 27-06-10 | 20:34

-weggejorist-

IJStengel | 27-06-10 | 20:31

@ pius | 27-06-10 | 20:27
*onder indruk is*

Lord Dude | 27-06-10 | 20:30

pius | 27-06-10 | 20:28
Ik wens u alle sterkte toe, alhoewel mij dat niet nodig lijkt. Kan ik dadelijk even van het voetbal genieten.

Graaf van Egmont | 27-06-10 | 20:30

idd PATS BOEM.

PvdA is kudt, dat weten we allemaal, maar goed, ze zijn er hoogstwaarschijnlijk weer 4 jaartjes bij dus ja.

geensteelo | 27-06-10 | 20:29

Graaf van Egmont | 27-06-10 | 20:27

Dank u zeer Graaf, was vergeten hoe inspirerend het kon zijn;)

pius | 27-06-10 | 20:28

De mensen die PVDA gestemd krijgen, krijgen ze terreur die ze verdienen en willen. Als dit land nog niet toe is aan aanpakken van dit soort misstanden, dan wachten we toch gewoon weer 4 jaar ? Maar er komt een moment.......... dat de bom barst.

Rest In Privacy | 27-06-10 | 20:28

@pius | 27-06-10 | 20:25
Ja en ik meen het ook nog. Een grote groep kutmarokkanen verpest het voor de rest. Heel erg allemaal, maar het is een feit. Het zijn niet de portiers van deze wereld die er een klerebende van hebben gemaakt, me dunkt.

Parsons | 27-06-10 | 20:28

Toch ooit was de PvdA naar wel 13 zetels gezonken in de peiling. Gouden tijden waren dat. Maar die Cohen was kennelijk goed voor nog 17 zetels extra. Mensen stemmen maar wat, zien een aardig gezicht en denken dat het dan wel goed zit. Zonder even op het internet te googlen naar de "verdiensten" van de man. Zucht. Ik begrijp de PvdA's geringe dunk van de kiezer, dat wel.

peeppeep | 27-06-10 | 20:27

pius | 27-06-10 | 20:21
Het doet me deugd u te zien, verwikkeld in een fittie met de geestelijk minder bedeelden onder de reaguurders

Graaf van Egmont | 27-06-10 | 20:27

Lord Dude | 27-06-10 | 20:24

Die heb ik niet nodig. Maar geweld is nooit de oplossing daar gaat het juist om. Anders was ik gewoon binnengekomen, zonder enige twijfel.

pius | 27-06-10 | 20:27

Parsons | 27-06-10 | 20:24

Dat valt me tegen van je zeg.

pius | 27-06-10 | 20:25

pius | 27-06-10 | 20:18
Ben ook met je eens dat je niet mag generaliseren en laat iedereen naar binnen totdat het tegendeel wordt bewezen. Daar ben je portier voor. Kan je wel een kleine tip meegeven. Neem in het vervolg Badr Hari mee (is Marokaan en die wordt nu niet meer geweigerd).

Lord Dude | 27-06-10 | 20:24

@pius | 27-06-10 | 20:04
Hoezo? Die tent is wellicht 6 keer afgebroken door Marokkaans tuig en de portier heeft de opdracht gekregen die lui te weren. Laat jouw Marokkaanse gaan klagen bij het straattuig het het voor hem verpest. Iets met oorzaak en gevolg mompelen doet.

Zo en net weer op tijd wakker voor het voetbal. Go Messi!!

Parsons | 27-06-10 | 20:24

Nou die gast links achter onze zogenaamde nieuwe premier is het KOP stuk van de PvdA, die kijkt met veel genoegen hoe ook hier weer heel veel belastinggeld vloeit naar de publieke omroep. Waarvan enige tijd geleden al melding van werd gemaakt dat deze uit heel veel PvdA aanhangers bestaat. Opmerkelijk ook dat daar heel weinig getinte medewerkers bij zitten.

Gert-Jantje | 27-06-10 | 20:23

pius | 27-06-10 | 20:20

Luster, tsja, past in de context.

pius | 27-06-10 | 20:21

Geen inspiratie? Dan kopieer je toch een reaguursel. En als je er dan eentje neemt, waar alle lezers hier het mee eens zijn, klaagt niemand over het gebrek aan niveau. Wat is het leven simpel voor een GS-redacteur.

bintang | 27-06-10 | 20:21

Tricephalus | 27-06-10 | 20:17

Ik ben geen jongerenwerker als jij vriend. En ik ken portiers als jij. Evenementenbeveiliger zeker. Luster.

*omelet bakt en op hoofd tricephalus drapeert*

pius | 27-06-10 | 20:20

Hoe durft die Van Heemst naar scholen te wijzen met zijn rode vingertje?! Ten eerste is het geen taak van scholen om de wijk in te gaan en jongeren te controleren op hun straatgedrag. Ten tweede zijn de docenten waarschijnlijk te druk met het schrijven van eigen lesmateriaal omdat een of ander PVDA-nitwit in zijn ivoren torentje had bedacht dat het volk op gratis schoolboeken zit te wachten. Om vervolgens te weinig geld aan de scholen ter beschikking te stellen voor een volledig boekenpakket. Nee, heren van de PVDA, als jullie eens zouden overleggen met diegenen die ermee te maken hebben, dan zouden jullie geweten hebben dat ouders en scholen liever kwaliteit hebben voor hun kinderen. En voor de minima was er al een vergoeding voor het boekenpakket. Dus wie profiteren ervan? Juist, diegenen die het niet nodig hebben. Tot zover mijn stokpaardje.
Voor kinderen die over de schreef gaan op straat is de politie bedacht. Te jong voor gevangenisstraf? Stevig beboeten. Wedden dat die ouders zich dan opeens wél bemoeien met de opvoeding van hun kind?
Daarna schakel je pas buurtcoaches, welzijnswerkers of andere theedrinkers in om een vinger aan de pols te houden.

Dom blontje | 27-06-10 | 20:19

Lord Dude | 27-06-10 | 20:12

Ik snap dat je me niet kent en het dus moeilijk kan beoordelen. Maar ik ben kraakhelder.Ik ben zelf ook portier geweest dus ik weet hoe het zit met beleid etc. Dit is een heel ander verhaal. Geen excuses. Die zijn er ook niet voor rotzooitrappende Marokkanen wat mij betreft.

pius | 27-06-10 | 20:18

pius | 27-06-10 | 20:15
Ik ken jouw punt vanbuiten, wegens al 1000 keer eerder gehoord van "jongerenwerkers" als jij.

Tricephalus | 27-06-10 | 20:17

Tricephalus | 27-06-10 | 20:14

Je snapt geen hol van mijn punt.

pius | 27-06-10 | 20:15

pius | 27-06-10 | 20:04
You can't make an homelette without breaking some heggs. 't Is toch niet om die éne goedmenende te sparen dat we ons de rotzooi van al de rest moeten laten welgevallen zeker.

Tricephalus | 27-06-10 | 20:14

@ pius | 27-06-10 | 20:04
Laat ik voorop stellen dat ik jou collega niet ken en de portier ook niet. Ben er ook niet bijgeweest maar zou het kunnen zijn dat de portier genoeg heeft gezien in het verleden en hij helemaal geen risico meer wil lopen of misschien is het wel het beleid van de eigenaar.

Lord Dude | 27-06-10 | 20:12

Verwikkelingen de afgelopen dagen zeggen me genoeg. De PvdA'ers verkopen hun ziel aan de koningin. Nou, Peter, bereid je maar vast voor om de bilnaad van Bea uit te likken. Je hebt het verdiend jongen.

OoO | 27-06-10 | 20:11

Misschien word het tijd eens de andere kant van het probleem te belichten. Ik was donderdag voetbal gaan kijken in Eindhoven. Samen met het hele team. Een van mijn collega's is Marokkaans. We waren met 6 man. Twee roomblanke dames, een indische schone, een koerdisch-armeense jongen en ik. Ik denk ik zal het even specificeren.
-
We gingen na de wedstrijd nog even een drankje doen op stratumseind (ik weet het). We gingen een tent binnen en iedereen mocht naar binnen behalve mijn Marokkaanse collega. Die gedroeg zich heel correct tegenover de portier en liet zich de fouillages en botheden welgevallen. Ik vertelde de portier dat we van het jongerenwerk waren en dat we een voorbeeldfunctie hebben, geen enkel probleem dus, de portier sommeerde mijn collega uiteindelijk om te vertrekken omdat hij niet zo 'bijdehand' moest doen.
-
Mijn collega was zeer beleefd en allesbehalve bijdehand. De portier gedroeg zich zeer onredelijk en straalde één en al agressie uit. We zijn natuurlijk wegegaan. Mijn punt is dat als je een groep Marokkaanse jongeren weigert dat ik dat goed kan begrijpen, hetzelfde geld overigens in mindere mate ook voor groepen autochtone jongens. ik heb vroeger zelf als portier gewerkt dus ik weet hoe dat soort dingen werken.
-
Het feit echter dat een zich correct gedragende jongen er niet inkomt en zo onheus bejegend word vind ik ver beneden peil. Ik vind die collega het toppunt van integratie en dat joch was echt geraakt in zijn 'zijn'. Het ging er puur om dat hij Marokkaan was. Jongens die zich betrokken voelen bij onze samenleving worden op deze manier op de proef gesteld en uitgesloten.
-
Ik ben furieus, ga ook een klacht indienen en in alle eerlijkheid ik ben blij dat ik jongerenwerker ben en een voorbeeldfunctie heb want ik ben in staat om deze nitwit een lesje te leren. Zo ontzettend kwaad ben ik. Dus het is denk ik van groot belang dat we de goedwillenden met respect tegemoet treden anders word het probleem alleen maar groter. Alles op één hoop gooien lijd tot de grootst mogelijke ellende op termijn. Pauperige kudtportier.

pius | 27-06-10 | 20:04

Die gast moet eens wat meer doen dan knuffelen.

Gewoon die jeugd kei en keihard aanpakken door de overheid.

Dakpanmaker | 27-06-10 | 20:01

Welnee, het zijn enkel incidenten. Lieve jongens die in onze maatschappij gewoon geen kans krijgen.

Oeps, wat zeg ik nu? PvdA retoriek.

Hockey | 27-06-10 | 19:53

Van Heemst heeft een rotkop, lijkt wel familie van Jeroen Mirck.

Detlev Tarnowitz | 27-06-10 | 19:51

Wanneer is de volgende theatertour van de Pvda?
Sommige sketches bevatten een aardige humor.
Volgende keer misschien een gesubsidieerd kaartje kopen.

lion@night | 27-06-10 | 19:44

-weggejorist-

Gimmy Moore | 27-06-10 | 19:40

' reaguurders die bekend stonden om hun drankgebruik produceerden hun beste werk wanneer ze nuchter waren. Dat zegt de Britse psychiater Iain Smith. Veel reaguurders werden niet creatiever van alcohol of drugs. Het had eerder juist een negatief effect. ' .. zozo interessant wel.

nachtschilder | 27-06-10 | 19:37

@MagicBoterham | 27-06-10 | 19:27
Oh ja dat berust op waarheid.
Net als de machtsgreep binnen het PvdA afdeling Feijenoord door de islamo's.
Zit zeker een paar uur tof google werk ende vermaak in.
Moet je helaas wel zelf doen.

ratseflats | 27-06-10 | 19:32

@Pvvpooier | 27-06-10 | 19:07
U plempt een mooi stukje proza neer.
Alleen gaat het niet om de PVV.
En geheel toevallig zit de PVV niet in Rotterdam maar Leefbaar Rotjeknor.
Dus de link met blonde naaktslakken met piepstemmetjes ontgaat mij even.....

ratseflats | 27-06-10 | 19:29

wat er nu toch allemaal opeens gebeurd
Psst:
Stam plus t: gebeurt.

boasatlas | 27-06-10 | 19:29

Cohen heeft zijn aandelen pickwick verkocht dus nu kan er eindelijk wat gezegd worden.

Lord Dude | 27-06-10 | 19:28

Lees ook allemaal even de comment van dhr Jasper.
Ik doe eens een citaatje : "Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD ."
Mits dit natuurlijk op de waarheid berust vind ik dit redelijk verontrustend...

MagicBoterham | 27-06-10 | 19:27

Dit speelt al jaren in Katendrecht en het is onmogelijk om hier als Rotterdamse politicus NIET vanaf te weten.

Klapanus | 27-06-10 | 19:25

Meneer wil uitleg? Waarom zit ie in godsnaam in de PvdA als ie nergens ene flikker vanaf weet?? Oh ik weet het al,omdat ie niets weet zit ie natuurlijk in de PvdA. Of doet hij trouwens alsof hij niets weet? Het is een lekker politiek spelletje.

Nifelheim | 27-06-10 | 19:24

Weer een goed voorbeeld waarom links 10 jaar achter rechts aan huppelt.

Piep bliep | 27-06-10 | 19:19

captainobvious | 27-06-10 | 19:11

Ik denk dat de comments hier zelfs voor de grootste narcist nog kan leiden tot een depressie. Beter kijkt hij niet.

IQnullus | 27-06-10 | 19:17

Zo!
.
De PVDA heeft decennialang de ellende die immigratie met zich meebrengt ontkent. En nu de kiezer zich niet langer laat bedriegen is de PVDA ineens ook van het ingrijpen. TE LAAT!

Fietstas | 27-06-10 | 19:17

Met PVDA kan je blijven lachen

nickjuh | 27-06-10 | 19:17

Pvvpooier | 27-06-10 | 19:07
Resumerend komt 'iets doen' voor jou neer op vragen stellen?
ikregeer.nl/documenten/kamervragen
PVV stelt ze ook hoor, niet alleen bij monde van Wilders.

OT. Duidelijke taal van de topic-reaguurder op VT-Rijnmond Bram uit Rotterdam.
Precies de kern waarom dit draait: jeugd die niet thuis opgevoed en gecorrigeerd wordt, maar dit overlaat aan alles en iedereen vanaf de voordeur.

Kudtkip | 27-06-10 | 19:15

Ach ja, de PvdA, zijn tegenwoordig voor 80 % van hun stemmen afhankelijk van de niet autochtone kiezer. De ouders en grootouders van de crimineeltjes en zelf fervent uitkeringstrekkers. Wat veel bedenkelijker is dat de VVD naar het zich laat aanzien serieus overweegt met deze profesionele landverkwanselaars in zee te gaan.

Kerrie Kasparov | 27-06-10 | 19:12

Die van Heemst is een lul van de ereklasse, vriendjespolitiek, achterkamertjes, alles mag en kan als hij zijn doel maar bereikt.

Zeker weten trouwens dat hij meeleest, want niets ontgaat deze narcist als het over hem gaat.

captainobvious | 27-06-10 | 19:11

nietsist | 27-06-10 | 19:03
Nee hoor.

Teun van het Tuinpad | 27-06-10 | 19:10

Janmaat, Fortuyn, Van Gogh, allemaal mensen met of verstand, charisma of beide....
Nu hebben we Wilders: onsamenhangende populistische speeches met piepstem, het verstand van een ui en de uitstraling van een naaktslak die zijn voelsprieten met waterstofperoxide blondeert.
Laat deze zak (Peter van Heemst) dan te laat zijn vragen stellen, hij heeft in ieder geval iets gedaan, de Pvv tot dusver, heeft alleen gesproken.

Pvvpooier | 27-06-10 | 19:07

-weggejorist-

IQnullus | 27-06-10 | 19:03

kansloze topic, iig wel weer je pvda bash quotum gehaald voor vandaag.

nietsist | 27-06-10 | 19:03

Geen nieuws, dus dan maar pvda bashen. Doe ik graag aan mee, maar dan wel met een beetje aanleiding aub.

Rest In Privacy | 27-06-10 | 19:02

Als er iemand is die nooit op straat is geweest is het malloot Van Heemst.
Hoewel, wie van de vrienden van de arrebeiers eigenlijk wel.

61 | 27-06-10 | 19:00

Wat een racist die Peter van Heemst. Bah. Walgelijke man die er maar op los stigmatiseert. Die kansjongeren kunnen er helemaal niets aan doen, het is de schuld van Wilders dat ze zich zo misdragen!

Parsons | 27-06-10 | 18:58

@ IQnullus.
Amen.

Frederik Puntdroad | 27-06-10 | 18:58

Gek is dat. Ik zie, voel of ruik op een kilometer afstand al of iemand fout is. Bij Peter van Heemst is dat in het kwadraat. Hij representeer het meest achterbakse van de PvdA en is een landverrader pur sang.

ad melkert | 27-06-10 | 18:58

-weggejorist-

Byter | 27-06-10 | 18:57

Frederik Puntdroad | 27-06-10 | 18:44

Als Janmaat nu in de Kamer had gezeten had hij lang niet zoveel kritiek gekregen. Toevallig keek ik laatst een filmpje van de zendtijd voor politieke partijen, waar hij een praatje hield waarvan ik dacht "tja, hij heeft her en der gewoon prima punten". Eigenlijk best jammer dat er toen nooit geluisterd is, maar doodgezwegen.

IQnullus | 27-06-10 | 18:53

Typisch PvdA, en de komende 4 jaar kunnen we nog veel meer van hun slapheid verwachten.

Eventhorizon | 27-06-10 | 18:51

fotofuck | 27-06-10 | 18:50

Inderdaad. Dat één en ander genetisch vast moet liggen, kan, gezien de bewijslast, haast niet anders.

Tricephalus | 27-06-10 | 18:51

"en sta a.u.b. niet met zo'n verwonderde blik op de foto van " wat er nu toch allemaal opeens gebeurd"

GebeurT natuurlijk. Verder een heerlijke "pak aan-reactie". HULDE!

IQnullus | 27-06-10 | 18:51

Eruit met die jeugd, incl. de welwillende ouders, het is namelijk genetisch bepaald. Oeps is dit te.......

fotofuck | 27-06-10 | 18:50

Met dat antwoord kan meneer niks, dat is de realiteit en die telt niet mee in pvda-steden.
Met slechts een beetje pech is dat ook landelijk weer zo de komende 4 jaar.

Jan Passant mk2 | 27-06-10 | 18:49

Laat maar weer eens zien hoe totaal van de pot gerukt die PVDA'ers zijn.

Poepus | 27-06-10 | 18:49

kopje thee iemand?

wurly | 27-06-10 | 18:49

De PvdA is al volledig de weg kwijt
Oplossing voor deze problematiek heeft de partij niet en zal ook niet komen.
Daar is de partij niet capabel genoeg voor.

lion@night | 27-06-10 | 18:45

Man straalt KopSpijkerkop uit.

koetmeurning | 27-06-10 | 18:45

Thans geschiedt waar jaren geleden ene Drs. Hans Janmaat al voor waarschuwde.
En nee, deze man was niet helderziende of iets dergelijks, maar hij droeg geen oogkleppen en zag en hoorde wat er in de maatschappij aan de hand was en reageerde hier op gepaste wijze op.

Frederik Puntdroad | 27-06-10 | 18:44

deze in weze maar welke? *vragen vragen*

larie | 27-06-10 | 18:43

kalf put @die ene van daarzo.

larie | 27-06-10 | 18:41

pluskudo voor deze reaguurder!

drijflijk | 27-06-10 | 18:41

natuurlijk van Heemst.. prototype foute PvdA'er , en er zijn er zoooooooveel van.. zucht

nachtschilder | 27-06-10 | 18:40

een variatie van Kristalnacht is nakende vrees ik. Niet blij mee. PvdA is een struisvogel.

larie | 27-06-10 | 18:39

Tsja, dat moet je die gekke Hollanders toch wel nageven: recht voor z'n raap. Zoals het hoort.

aight.. | 27-06-10 | 18:38

Spijker, kop, ...

die ene van daarzo | 27-06-10 | 18:36

Socialisten zijn imbecielen. Dat weten we inmiddels ook wel. Komkommertijd, GS?

Godmode | 27-06-10 | 18:35

'omdat men in bepaalde culturen vindt dat dit aan de staat is om te doen', lijkt me.

mounster | 27-06-10 | 18:35

Offtopic,.
ik kom even uit de zon, wat een hitte.
Ontopic,.
Straks zit die partij weer in de coalitie, dus laten we ons borst maar nat maken.
PVDA, de partij voor iedereen, behalve de Nederlanders.

Principaute | 27-06-10 | 18:34

juist, gevalletje 'wie de bal kaatst'
.. verder weinig aan toe te voegen.

helemaal niet | 27-06-10 | 18:34

amen

Geile Markeerstift | 27-06-10 | 18:34

En maak de borst maar nat voor weer 4 jaar aanpappen en nathouden.

van der g | 27-06-10 | 18:32

De PvdA gaat het PVV electoraat kapen.
Mark my words...

MaxiCosi24 | 27-06-10 | 18:32

Heel goed. Aanpakken dat tuig.

Paul Sky | 27-06-10 | 18:30

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken