Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geenstijl, eerlijk over reclame

loekilalalal.jpg Goedemorgen! Koffie al op? Wij wel. Het was weer zo'n heerlijk kopje met een riant schuimlaagje, lekker hoor. Is er in veel smaken, waaronder vanille, wiener melange en dark roast. Echt een aanrader. Vergeet niet ook een sneetje brood te eten, want daar zit wat in (vezels, vitaminen, minerááááálen!). Voordat wij u gaan vertellen waar dit topic over gaat, wilden wij nog even laten weten dat wij tot nu toe alle WK-wedstrijden hebben kunnen kijken zonder storingen. Er wordt op internet wel veel geklaagd over de Bekende Amsterdamse Kabelaar (monopolist), maar die problemen zijn al láng verleden tijd. Wij hebben eigenlijk uit-slui-tend positieve ervaringen met tv en internet via de kabel en staan nooit langer dan twaalf seconden in de wacht als we de helpdesk bellen. Goed, waar dit topic dus over gaat: het wordt in de toekomst verboden sluikreclame te maken op de interwebs. Ook komt er voortaan een hek om anoniem online reputatiemanagement. Terecht. Als wij bijvoorbeeld schrijven dat u zo snel mogelijk uw T-Mobile abonnement moet opzeggen, is het niet de bedoeling dat zielloze marketingvoorlieghuurlingen van WebRep Associates de comments volplempen met teksten als "ik heb anders altijd goed bereik en ben zeer tevreden met de service van T-Mobile". Compris? Fijn. We buzzen!

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

_- ViXXeN -_ | 24-06-10 | 23:32

Astroturfing: een bekend begrip voor ons Linuxers. Sinds jaar en dag waren er op onze blogs idioten rond, die beweren:
(a) Windows is net zo secure als Linux;
(b) Op Linux heb je alleen een command prompt ter beschikking;
(c) Er is geen serieuze software op Linux;
(d) Linux is duurder dan Windows (duh?);
(e) Er is geen hardware te vinden die op Linux draait (Vista, anybody?).

En nog meer van dit soort dombo's. Ik heb een hele warchest met links over het tegendeel. Hert wordt overigens alleen maar smeriger. Goed dat er wetgeving komt, waarmee ik dit soort individuen aan kan klagen.

Tux1337 | 24-06-10 | 21:53

Trouw schrijft: "Elzinga is specialiste op het gebied van online reputatiemanagement. Zij helpt bedrijven bij het volgen en bijsturen van discussies op internetsites. „Wij mengen ons in opdracht van bedrijven op internetfora in discussies.” Ik heb er ook al kennis meegemaakt op GS, zogenaamde anonieme onbekenden noemen dan mijn naam en bedrijfsnaam met een lasterverhaal erbij.

juriste | 24-06-10 | 18:39

Loeki draait zich om in zijn graf..

anusje | 24-06-10 | 17:19

Dat is echt niet te controleren!

Manic Mode | 24-06-10 | 15:39

Ik heb nog liever 100 100%mocro-reaguurders, dan die dumpert-reclame-terreur (op vol volume). Kijk maar eens op HLN.be waar reclame-idiotie toe kan leiden.
Kan GS niet net als Champions League/FIFA contracten afsluiten voor beperkte/gelimiteerde spam?

Brakke Obama | 24-06-10 | 13:47

Ik ben benieuwd hoe men dat gaat controleren, zonder in zware censuur te verzeilen. Trouwens, wat is het probleem: als men klaagt over bijvoorbeeld Ziggo of UPC, dan is daar een reden voor. En als die dan studenten inhuren om alles weer recht te spammen, werkt dat alleen als de problemen ook daadwerkelijk zijn opgelost, anders is het gewoon een tweestromenland van goed/slecht berichtgeving.
.
Waarbij ik wel aanteken dat ik met beide partijen recentelijk positieve ervaringen heb gehad, qua klantenservice; blijkbaar is er echt iets verbeterd. En nee, ik word hier niet voor betaald!

Brouhaha | 24-06-10 | 12:52

Had ik al gemeld dat Samsung kudt is? Ze weigeren Android 2.x uit te brengen voor mijn Galaxy i7500.

Methylfenidaat | 24-06-10 | 12:48

Spits is trouwens kampioen is 'embedded' exposure deals op de nederlandse markt.
Tijd voor hand in eigen boezem steken voor GS Media.
Youtube maar es. Zie je een interview met de hoofdredacteur waarvan je als media consument niet vrolijk van wordt.
En volgens mij maakt het leger soms ook wat over aan GS Media.
Niet erg. Beter aan GS dan aan Afghanistan.
Maar zeg het wel eerlijk dan. Toch?

Denkt Na | 24-06-10 | 12:46

De iPhone is fantastisch, T-Mobile is kut. Leest u mee, Apple..? Ik kan niet wachten totdat de iPhone bij een andere, fatsoenlijke provider algemeen beschikbaar komt.

Jerry Nick | 24-06-10 | 12:44

Dat dit kan, waar gaat dat heen, overigens mooi en vakkundig geschreven stuk nieuws zoals altijd op GeenStijl.

Methylfenidaat | 24-06-10 | 12:44

Wordt dat verboden? Die conclusie gaat wel heel erg ver. Er is een bedrijf dat een wensenlijstje opstelt en dit een gedragscode noemt. Ik zie daar niets bindends in.

De Geus | 24-06-10 | 12:35

He GS, kunnen jullie dan ook even stoppen met reclame voor Neukdiensten in de vorm van een datingsite? Sad....

Strongman | 24-06-10 | 12:34

www.intermediair.nl/artikel/archief/65...
Ook ministeries of gesubsidieerde clubjes beïnvloeden de draden met gezwets. Bv over global warming. Cramer gaf bakken subsidie uit aan online propaganda daarvoor.
*Zwaait naar MacReady*

seven | 24-06-10 | 12:06

Sluikreclame stop je nooit, de branche zal zelf wel met een voorstel komen.
Zelfs de overheid zet mensen in om de internetmedia te beinvloeden; hoe willen ze dit bewijzen bijvoorbeeld?

keizeradmiraal | 24-06-10 | 11:57

@illuvatar | 24-06-10 | 11:37

Ik drink wat ik wil. En Oranjeboom wordt al sinds 2004 niet meer gebrouwen. Praise mah Lor' Jeebus, amen!

Biff Eagleburger | 24-06-10 | 11:47

Weprepassociates: hoe men rond komt met online gelul.
Tijd om zelf een bureau op te starten, wepsaitje ertegenaan en klaar, binnenlopen!

Vroegah.... toen verdiende men het geld nog met eerzame beroepen, tegenwoordig alleen maar met gelul in de ruimte.

knuckleduster | 24-06-10 | 11:46

De campagne tegen sluikreclame is dus gestart door een reclamebureau?
Tja voor reclame die niet gemaakt wordt door een bureau kan dat bureau ook geen nota sturen.
Transparantie van reclames zal nooit een doel zijn of worden. Deze dienen namelijk zo ondoorzichtig mogelijk te zijn bij voorkeur niet herkenbaar als zodanig.
Mogen we straks nog wel tijdens feesten, bruiloften en partijen onze mening geven over producten of gaat dat ook onze de noemer sluikreclame "verboden" worden

paost712 | 24-06-10 | 11:46

@Korreltje Zout | 24-06-10 | 11:04
Onzin. Ook u valt voor de reclames. Hoe weet u anders dat producten verkrijgbaar zijn. Ga nou niet beweren dat je geen Heineken drinkt omdat je van amstel houdt. Tsss.

Sliptong | 24-06-10 | 11:43

@Filosoof-King in spe | 24-06-10 | 10:59
Ghehe.

Sliptong | 24-06-10 | 11:42

Oranjebocht, tog?

RobbieG | 24-06-10 | 11:39

@Biff Eagleburger | 24-06-10 | 11:26
Steunt uw economie en drinkt slechts Oranjeboom, Hijneuken en Bavaria.
Laat de Interbrew en andere buitenlandse rommel linqs liggen en zie die tellert van het vorige topic de ander kant oplopen!

illuvatar | 24-06-10 | 11:37

Sorry, maar ik wacht nog even de reactie van Wim Heitinga af voor ik hierover iets zeg

milky bar | 24-06-10 | 11:37

@Korreltje Zout | 24-06-10 | 11:06

Vandaar dat Oranjeboom ook deaud is. Gelukkig maar. Nu Bavaria nog. En Dommelsch.

Biff Eagleburger | 24-06-10 | 11:26

haha oké, misschien ben ik niet de meest aangewezen persoon om deze kritiek te spuien. Ik heb deze nick al zo lang dat ik dat even vergeten was.

Dommelsch | 24-06-10 | 11:20

Ik lees eigenlijk altijd wel leuke dingen op de GeenStijl website, maar wat ik eigenlijk wil zeggen: TIEF EENS OP.

Freakandel | 24-06-10 | 11:19

Weer een verhelderend bericht op GS. Vincent Everts blijkt betaald te krijgen voor zijn positieve berichten over producten, en Marco Borsato ontkent betaald te krijgen van een koffiemerk die hij te pas en te onpas aanprijst net zoals hij ontkende de belasting te ontduiken en net zoals hij zei heel veel geld verloren te zijn met het faillissement van zijn bedrijf '''kucht'.

Hanz Ziezo | 24-06-10 | 11:10

ik drink BAVARIA, help tegen jeugdpuistjes.
Zo kunnen we wel even doorgaan.

HotPotato | 24-06-10 | 11:09

@ BertBrussen
Zeg... Bert... had ik jou eigenlijk al een good year gewenst, begin dit jaar? Nee? Nou, bij deze dan. Michelin dat ik het aanstaande 01-01 niet vergeet. En verzin in vredestein snel een nieuw topic... doe maar iets over zomerbanden, met de aanstaande zomerverkansie in het vooruitzicht.

Multiflauwekulti | 24-06-10 | 11:08

@ TisNieZoMoeilijk | 24-06-10 | 11:01
Oranjeboom is nog kudter bier. Gegarandeerd hoofdpijn.

Korreltje Zout | 24-06-10 | 11:06

@ spanarchist | 24-06-10 | 11:02
Ik zie mij zelf graag als een Koopman. Dus als die pannekoek extragratis is, belief ik er wel één.

Multiflauwekulti | 24-06-10 | 11:05

Ik durf serieus te beweren dat ik nog nooit iets heb gekocht op basis van reclame: stichting ether reclame, verkiezingscampagnes, hangposters in bushokjes, jubelpraatjes van makelaars, uitdeeldrankjes op straat, het heeft geen effect op mij. Toen ik 14 was heb ik wel een keer overwogen om FA deodorant te kopen omdat de reclame zwaar heerste. Dat was voordat Christenen blote tieten verboden in reclame.

Korreltje Zout | 24-06-10 | 11:04

Dit is toch geen sluikreclame voor Buzzer heh?

Hölzenbein | 24-06-10 | 11:03

@ Dommelsch | 24-06-10 | 10:59
Wanneer ben jij uitgenodigd om 's even bij ome Pritt en ome Bert op schoot te komen zitten om het 's danig over jouw nick te hebben?

Multiflauwekulti | 24-06-10 | 11:03

Geld verdienen met sluikreclame op internet? Verderfelijk, daar is internet niet voor bedoeld, sowieso is geld verdienen iets voor rechtse mensen. Iemand nog een pannekoek?
www.hannekegroenteman.nl/

spanarchist | 24-06-10 | 11:02

Ik heb trouwens een teringhekel aan sluikreclame. Dit buiten mijn eerdere plempsel.

Multiflauwekulti | 24-06-10 | 11:02

B oeit M e W einig.
Dat doet me er trouwens aan denken... ik moet zo even naar de dealer. En vanavond ga ik foebbel kijken op een groot scherm. L ater G asten!!

Multiflauwekulti | 24-06-10 | 11:01

@Dommelsch | 24-06-10 | 10:59
En voor Dommelsch. Wat een kutbier is dat toch. Koppijnbier!

TisNieZoMoeilijk | 24-06-10 | 11:01

@Dommelsch | 24-06-10 | 10:59
Zegt degene met een biermerk als nickname

Filosoof-King in spe | 24-06-10 | 11:01

BeunDeHaas | 24-06-10 | 10:26
WC eend verhaal maar niet helemaal. Ziggo is gewoon kut. Alles en iedereen weet dat, net als dat kpn digitenne wat een rukspul is dat en een kloteservice, heb het beide direct opgezegd, tegenwoordig geen tv meer en internet bij de oudste provider van Nederland die met die toegang voor allen.

Linke Soep | 24-06-10 | 11:01

ik vind het niet erg, voor dat ik abp had keek ik wel naar de reclame en kocht ik het product van de concurrent.

Phobophrysk | 24-06-10 | 11:00

Waar gaat het eigenlijk over? Zijn er niet belangrijkere problemen op te lossen?
Het gaat goed met Nederland.

Heau even | 24-06-10 | 11:00

Velen maken van reclameren een dagelijkse queeste.

illuvatar | 24-06-10 | 10:59

Kappen jullie dan ook met jullie sluikreclame voor coke zero, winterbanden en ik weet niet wat voor onzin nog meer??

Dommelsch | 24-06-10 | 10:59

Reclame, een mooi moment om te schijten, bier te pakken of andere broodnodige activiteiten te plegen. Ook mooi: alle films en series downloaden die je wilt zien. Nooit last van reclame.

Sliptong | 24-06-10 | 10:59

@Sliptong | 24-06-10 | 10:57
Sluikreclame voor Blendtec...

Filosoof-King in spe | 24-06-10 | 10:59

@sjaakdeslinksesul | 24-06-10 | 10:49
U eet vandaag brood met verse rode Hollandse aambeien?

illuvatar | 24-06-10 | 10:59

@Sliptong | 24-06-10 | 10:57
Loeki, dat is. Asjemenarrrggghhhhhhhh.

Sliptong | 24-06-10 | 10:58

Tja, het is natuurlijk ook een groot maatschappelijk probleem
*twijfelt tussen een koude SingHa of een Ketel1 met ijs*

Opa-Buiswater | 24-06-10 | 10:58

ik eet reclame voor ontbijt!

dr. fors | 24-06-10 | 10:58

But will it blend?

Sliptong | 24-06-10 | 10:57

mwoahaha, wat een typisch nederlandse onzin weer.
Gewoon een manier om dat kut bedrijf van buzzer een beetje onder de aandacht te brengen

HotFrog | 24-06-10 | 10:56

Dus dan is het ook echt verboden om een oranje jurkje te dragen?
Leidt alleen maar tot nóg subtielere vormen van guerilla-marketing.

Schoorsteenveger | 24-06-10 | 10:56

Er is maar één blog dat er toe doet en dat is GS. Die zijn gewoon de ab so lute goeiste. Retecool is volkomen kut en Volkomenkut is retecool.

RobbieG | 24-06-10 | 10:56

Moet altijd wel lachen om onopvallend opvallende sluikreclames.

Hoe vaak werden hier op GS niet de babes die voor dat ene biermerk in zuid/afrika zijn opgepakt genoemd...

Ik heb er geen problemen mee, zo blijft GS in ieder geval draaiende.

Filosoof-King in spe | 24-06-10 | 10:55

En als ik wist wie Vincent Evers was had zijn mening over printers zeker de doorslag gegeven.

spanarchist | 24-06-10 | 10:53

Korreltje Zout | 24-06-10 | 10:47
Bill Hicks roeleerde grote tijd. Wat kon die man genadeloos hard en direkt iuide hoek komen. Jammer dat hij er niet meer is.

Bigi Bana Boy | 24-06-10 | 10:50

Gelukkig, een roep om een verbod.
Ik dacht al: er is deze week nog nix verboden, het zal toch niet inene allegaar deuge......

Hapax | 24-06-10 | 10:50

T-Mobile zuigt enorm. Ooit als klant van T-M een rekening van 85 euro gepresenteerd gekregen voor 1 uurtje internet in een hotel met een T-M-hotspot. Omdat ik al klant was, leek het me handiger om de kosten via mijn rekening te laten lopen dan apart een kraskaart bij de receptie á 14,95 euro te halen. Heel dom, inloggen via de kraskaartcode werd verrekend op tijd, inloggen via mijn klantenrekening op data. Stelletje oplichters.

FrankVeer | 24-06-10 | 10:49

Sinds ik sperti© gebruik zit er weer een vrolijke noot in mijn reaguursels.

sjaakdeslinksesul | 24-06-10 | 10:49

@ tonijn | 24-06-10 | 10:42
kill yourself

Korreltje Zout | 24-06-10 | 10:47

By the way, if you're in marketing ... kill yourself.
(Bill Hicks)

Korreltje Zout | 24-06-10 | 10:47

gedragscodes... daar krijg ik jeuk van

tonijn | 24-06-10 | 10:43

ik heb anders altijd goed bereik en ben zeer tevreden met de service van T-Mobile

tonijn | 24-06-10 | 10:42

Ik ga dit vanavond eens uitzoeken. In de tussentijd kan mijn vrouw zich vermaken dankzij www.pabo.nl

DoOne | 24-06-10 | 10:41

Ja hehe, die Vincent Evers doet alles voor een paar knaken.

Lexis | 24-06-10 | 10:41

ik heb anders altijd goed bereik en ben zeer tevreden met de service van T-Mobile

Dikke lul, drie bier | 24-06-10 | 10:38

tmobiel is natuurlijk ook een kudt bedrijf !
Pliesie Agent | 24-06-10 | 10:28
Gevalletje vol is vol ?

boerenvla | 24-06-10 | 10:38

Zeer jammer, ik ben anders altijd zeer tevreden over sluikreclame in op het internet. Op TV ook, de opvallend onopvallend neergezette potten calve pindakaas zijn een lust voor het oog.

Johnny de Baas | 24-06-10 | 10:37

*Aandelen T-mobile verkoopt doet*

Duderoo | 24-06-10 | 10:36

ik heb nooit t-mobile gehad :-),
ik heb rabomobiel. dat is pas een kudt bereik!

feudeu | 24-06-10 | 10:36

Hoe ga je dat in godsnaam controleren als er iets van reclame wordt gepost op een of ander Honda forumpje (m'n auto zit vol met Tupperware!)

DoOne | 24-06-10 | 10:36

""
Elzinga is specialiste op het gebied van online reputatiemanagement.
""

Begin ik nou echt ouderwets te worden of is Elzinga eigenlijk specialiste op het gebied van luchtfietserij?
Het zelfdenkend vermogen van de mens staat weer eens mooi te kakken als zo'n branchecode ontwikkeld moet worden.

TisNieZoMoeilijk | 24-06-10 | 10:35

-weggejorist-

rocky117 | 24-06-10 | 10:35

Ik heb altijd prima bereik met t-Mobile.

zuurkool | 24-06-10 | 10:34

Euhm.... nou durf ik het niet meer toe te geven; maar ik vind T-mobile best prima, heb er al 12 jaar een abo (toen het nog Ben was).
Okee, okee 3g bereik op mn aaifoon is kudt, ben ik nu weer koel?

Seraphin | 24-06-10 | 10:34

Als ik mijn ouwe bel (T-mobile abonnee), en hij weer eens in gesprek is, kom ik altijd in de inbox van zijn voicemail terecht!
Superhandig!

ChillBill | 24-06-10 | 10:33

@Esus | 24-06-10 | 10:29
Is dat niet die slecht acterende zwarte man met dat jaren 80 kapsel die kansloos vrouwenapparaten verkoopt op amazing discovery´s?

illuvatar | 24-06-10 | 10:32

De Borsato entourage gebruikt al heel lang nespresso apparaten.
Waar kun je eigenlijk die cups kopen?

Einde van de Domheid | 24-06-10 | 10:17

Je bedoelt die van Leontien?

OoO | 24-06-10 | 10:30

T-Mobile biedt anders een uitstekende dienstverlening tegen een scherp tarief. Check ook onze nieuwste aanbiedingen!

yohan | 24-06-10 | 10:30

@illuvatar | 24-06-10 | 10:18

Nee, je moet ons (h)eerlijke bedrijf niet door de war halen met de Mr. T-mobiel. Die is van Das A-Team. www.youtube.com/watch?v=3OnOu13Au4k

Esus | 24-06-10 | 10:29

Shit
*baan bij Frans bureau voor toerisme gaat opzeggen*

kapotte_stofzuiger | 24-06-10 | 10:29

illuvatar | 24-06-10 | 10:27
Die gaan ze voelen. Zeker weten.

AM. | 24-06-10 | 10:28

illuvatar | 24-06-10 | 10:25
Gewoon alle zwitsals een permaban. Registratie sluiten, etc. etc. Roep ik al jaren.

Pliesie Agent | 24-06-10 | 10:28

@AM. | 24-06-10 | 10:23
Nou, daar ga ik dus geen pak koffie meer kopen. Haha, die heb ik even te pakken!

illuvatar | 24-06-10 | 10:27

Ah, maar KPN is ook veel beter natuurlijk. Dat weet iedereen tenslotte.
Hoewel Tele 2 uiteindelijk ook wel leuk is.
Maar de TeeVee draait op UPC. Zo gaat dat. Internet ook, ligt er alleen wel eens uit maarja. Familie werkt er, dus wat verwacht je ook?
Ziggo schijnt trouwens ruk te zijn.

Moraal van het verhaal: WC-Eend verhaal.
Ga ik nu even een heerlijk kopje Peeze koffie drinken!

BeunDeHaas | 24-06-10 | 10:26

Weet je wat ik laatst hoorde? Dat downloaden illegaal was! Echt waar joh!

*Denkt nou iemand dat sluikreclame ook echt te bestrijden valt?*

echwaarjoh | 24-06-10 | 10:26

Dit bericht is anders een behoorlijk opgezette PR actie van WebRep Associates zelf.Over sluikreclame gesproken mafketels.... en weet je wat: het werkt ook nog.

Valentijn Schuinsmaa | 24-06-10 | 10:26

@Harry Turtle 10.21
Ik heb geen idee of deze van Gaaikema is, kan ook van Farce majeure zijn geweest, maar ik weet wel hij is niet van mij..

Karel Kruizenruiker | 24-06-10 | 10:26

Krijgen dan binnenkort alle Zwitsal-reaguurders een slukreclameban?
*het merk Joris® deponeren gaat*

illuvatar | 24-06-10 | 10:25

Tuurlij. Weer een regeltje erbij. Net zo lang tot we er in stikken.

God Zelf | 24-06-10 | 10:25

Sorry, maar T-mobile is echt naadje inderdaad.. Ben er over 1 maand gelukkig van af...
Sorry koekje-dr-bij, je staat volledig alleen hierin.

Larissadepissa | 24-06-10 | 10:25

Wel jammer, die advertorials hier haaden altijd een record aantal comments.

Harry Turtle | 24-06-10 | 10:25

Hoe moet dat nou met de winterbanden?

Ja nee, geen mening | 24-06-10 | 10:24

Jamaar... ik bén heel tevreden met T-mobile...
*treurig om zich heen kijkt*
En die f*cking stijlloze "sponsors" die hier gewoon tussen de topic gepleurd worden ( excuse my french ) zijn pas schandalig.

Koekje-dr-bij? | 24-06-10 | 10:23

Flikker die vieze rot Senseo toch eens in de kliko joh! Dat is toch geen koffie!!
Doe mij maar een bakkie van George, veeeeeeeeeeeeeeul beter!

Larissadepissa | 24-06-10 | 10:23

illuvatar | 24-06-10 | 10:15
Ah, got the bitch. De boosdoener is:

PLANET49 GmbH
Oberliederbacher Weg 25
65843 Sulzbach/Ts.
Duitsland

AM. | 24-06-10 | 10:23

@ knight03 | 24-06-10 | 10:18
dan zal de ontvangst van T-mobile in Zeeland wel helemaal kudt zijn?

Nooit problemen gehad met T-mobile, totdat ik ermee ging bellen

Veni-vidi-vulva | 24-06-10 | 10:23

De T van T-Mobile staat voor Top ipv Tergend of Totaal geen...

Reagoorder | 24-06-10 | 10:23

Is me eigenlijk nooit opgevallen.

*Dit commentaar is mogelijk gemaakt door Club OQ*

Biff Eagleburger | 24-06-10 | 10:23

-weggejorist-

CamickaezeJunior | 24-06-10 | 10:23

Ik ben nog steeds tevreden van geenstijl en verwijt mijzelf geen moment met slaande deuren bij www.joop.nl te zijn vertrokken. Ik zie alleen maar positieve zaken: pope .. poe.. polistische stukjes naar de seizoenen toe geschreven die kiks ass zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

G. Loeidraad | 24-06-10 | 10:22

illuvatar | 24-06-10 | 10:15
Zul je net zien. Kan 'm niet vinden. Maar ze draait naar links. Toch? Ja.

AM. | 24-06-10 | 10:22

Ik vind anders die ingezonden mededelingen wel heel erg misleidend, foei!

Mopho | 24-06-10 | 10:22

Krijgen we nu ook het dossier Prins terug? Of mag ik daar niet naar vragen? (Louske durf ik nieteens! Mijn ramen, wat doe je!)

SantaX | 24-06-10 | 10:21

@ Karel Kruizenruiker | 24-06-10 | 10:17
hihi, een Gaaikemaatje

Harry Turtle | 24-06-10 | 10:21

Nu het nog kan wil ik dan toch even kwijt dat ik recent 800 Euro heb uitgegeven aan een lekkende design douche-kabine van Bruynzeel. Klagen levert niks op want het is bekend dat er een fout in het ontwerp zit; moet gewoon wat extra kit spuiten zeggen ze. Mooi dat dit dus de laatste keer is geweest dat ik iets van die prutsers van Bruynzeel koop. Dat u dit ook even in uw afweging meeneemt wanneer u een nieuwe keuken of badkamer aanschaft (en nu niet allemaal gaan roepen dat u sowieso meer van Bulthaup bent).

Kotsende lama | 24-06-10 | 10:21

Ooit de reviews op een site als kieskeurig bekeken? Volgens mij kun je met deze gedragscode in de hand daar 60% van de reacties de nek omdraaien.

En hier? Sluik reclame voor VVD en PVV in de comments.... ik vind het prima en ik hoop dat GS zich net als zo vaak zich geen reedt aantrekt van dergelijke gedragscodes.

Jeblijftjeverbazen | 24-06-10 | 10:20

Touché @ Bill le Koek | 24-06-10 | 10:12

Jij ook al van T-mobile?

Esus | 24-06-10 | 10:19

We Brussen???

fuckje | 24-06-10 | 10:19

Kijken naar het Wk via Eurovisonsportstv met Zeelandnet gaat overigens traag als bagger. Lijkt Noord Korea wel hier in Zeeland.

knight03 | 24-06-10 | 10:18

@Esus | 24-06-10 | 10:17
Is dat een zwarte auto uit Amerika?

illuvatar | 24-06-10 | 10:18

Maar T-Mobile is gewoon kut. De service is kut. De dekking is kut. De roze kleur is kut. De naam is kut. De kwaliteit van het netwerk is kut. Het logo is kut. De overname van Orange is kut. De helpdesk is kut. De directeur is een lul. De administratie is kut. De winkel zijn kut. Mensen die nog steeds T-Mobile gebruiken zijn kut. Eigenlijk is gewoon alles aan en rondom T-Mobile gewoon KUDT!

Bascii | 24-06-10 | 10:18

Ja maar als ik nou echt goed bereik heb met T-Mobile? Als ik zelf bel gaat het goed, als me baas belt springt ie naar voicemail, kan niet beter.

Pliesie Agent | 24-06-10 | 10:17

De Borsato entourage gebruikt al heel lang nespresso apparaten.
Waar kun je eigenlijk die cups kopen?

Einde van de Domheid | 24-06-10 | 10:17

Een natuur programma gesluikreclame't door een voetbalschoen kan dat ?
Ja dat kan, let op: 1e persoon, "kijk daar loopt een das" 2e persoon "ik zie geen das, waar dan?" 1e persoon, "nou kijk daar loopt ie" 2e persoon, " a(h)-di(e)-das",
Dus zo moeilijk is het allemaal niet...

Karel Kruizenruiker | 24-06-10 | 10:17

ik heb anders altijd goed bereik en ben zeer tevreden met de service van T-Mobile

Esus | 24-06-10 | 10:17

*trekt achter z'n HP laptop met Windows® 7 die het altijd super doet nog een Grolsch open, die smaken zo verschrikkelijk goed in de ochtend, echt een fantastische aanrader, meteen kopen die hap, zonder ben je geen compleet mens*
Hm, sluipreclame? Wasdat?

Nietvoordekat | 24-06-10 | 10:16

-weggejorist-

CamickaezeJunior | 24-06-10 | 10:16

Welk fossiel heeft dit nou weer bedacht.

buurvanurk | 24-06-10 | 10:15

@AM. | 24-06-10 | 10:12
Welk bedrijf? Ik wil namen en rugnummers zodat ik ze kan boycotten. Ik durf niet op de link te klikken.
Ik boycot kutreclames, zat zal ze leren. Zo was ik niet met Fleuril, drink ik geen Punica en tank niet bij Total.

illuvatar | 24-06-10 | 10:15

Dus Joost Ravoo heeft nu een permaban?

Harry Turtle | 24-06-10 | 10:15

Product reviews is ook zo iets...

Antitheïst | 24-06-10 | 10:15

Ik heb geen last van T-mobile want ik heb er geen abonnement bij lopen. Zo.

blinde kip | 24-06-10 | 10:14

Doe die echte reclame ook maar weg...

Sr. Martinez | 24-06-10 | 10:14

Als ik het goed begrijp krijgt meneer Modderland het monopolie op mond-op-mond reclame maken?

RexMundi | 24-06-10 | 10:14

Het zou verboden moeten worden,dus ik dacht aan een keiharde wet met dito handhaving. Nee hoor,het wordt een gedragscode...

lichtpunt | 24-06-10 | 10:13

Geen teen -1

zeefert | 24-06-10 | 10:12

@ pica: Loekie altijd +1

illuvatar | 24-06-10 | 10:12

ok en de afspraken voor hoaxen van nieuwsfeiten/foto's etc wordt binnenkort ook verboden??? Je mag van jezelf toch wel verwachten dat je een beetje onderzoek doet... Beheheee voor de schaapjes...

d'n Turfsteker | 24-06-10 | 10:12

Fuck T-MOBILE:p

Izbut | 24-06-10 | 10:12

illuvatar | 24-06-10 | 10:09
Daar hebben die lutsers helaas voor betaald ..
Welke kant draaid de danseres eigenlijk op? Volgens mij is dit bewuste afleiding.

AM. | 24-06-10 | 10:12

ik heb anders altijd goed bereik en ben zeer tevreden met de service van T-Mobile!

Bill le Koek | 24-06-10 | 10:12

Bij het Iphone 4 topic werd ik idd ge-replied door een T-downplayer.

Einde van de Domheid | 24-06-10 | 10:11

Aha, een liegverbod voor internet. Dahaag, datingsites!

PaulusdeBKB | 24-06-10 | 10:11

*Gaaaaaaaap*

DrVandy | 24-06-10 | 10:11

T-Mobile is dan ook kut.

Heau even | 24-06-10 | 10:11

Flikkeren jullie dan ook op met die irritante reclames voor de filmpjes in de Dumpert?

Bram_Bram | 24-06-10 | 10:10

illuvatar | 24-06-10 | 10:09
Niet geheel onbelangrijk lijkt mij!

gozahtje | 24-06-10 | 10:10

*Abbo T-mobile opzegt doet*

JaNeetoch | 24-06-10 | 10:09

Zo GeenStijl en komen we nu dan eindelijk ook van de ´danseres die draaid´af?
En hoe houdt dit je bier koel?

illuvatar | 24-06-10 | 10:09

Sluikreclame? Begrijp ik niet. C&A is toch voordeliger? Typisch gevalletje Wij van WC Eend.

Stir Glenfarclas II | 24-06-10 | 10:08

Asjemenou!

Guurt | 24-06-10 | 10:07

Sterk.

Burgess | 24-06-10 | 10:06

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken