Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Middagje Slotervaart met Pieter Hilhorst

verhuizen.jpg Natuurlijk kunnen we een heel verhaal optikken met linkjes en grapjes enzo. Maar voor een sfeerimpressie van de Amsterdamse wijk Slotervaart kunnen we beter gewoon citeren uit de column van Volkskrant columnist Pieter Hilhorst, die voor de opname van het programma De Ombudsman op bezoek ging bij een bejaard autochtoon echtpaar: "Naast hen woonde een Marokkaans gezin met zeven kinderen. Die kinderen hadden geen respect voor hen. Voor niemand. Op straat hingen jongens rond die haar toeschreeuwen: ‘Hé hoer, wil je me pijpen voor drie euro?’ Haar man was niet blij dat ze me naar binnen had gevraagd. ‘Ze hebben al gezien dat hij binnen is.’ Ik vroeg wie die ‘zij’ waren. Dat waren de straatterroristen die hen intimideerden. ‘Ik heb de oorlog meegemaakt’, zei de man die boven de 70 zal zijn geweest, ‘dit is nog erger dan in de oorlog.’ (..) Daarop begon hij te huilen. ..) Ze had heimwee, vertelde de mevrouw me. Heimwee naar de tijd dat Slotervaart nog een onderwijzersbuurt was. Een blanke onderwijzersbuurt. ‘De mensen uit Marokko hebben heimwee naar hun land, maar ik heb heimwee naar de buurt van vroeger.’ Tot zo ver de racistische bevindingen van Pieter Hilhorst. Het wachten is op een woedende opinie van kleurpotlood René Danen op DeJoop.nl.

Reaguursels

Inloggen

@Louis Cypher
Nou nou, je kunt wel zien dat je een zwart-wit denker bent.
Links heeft veel goeds gedaan voor Europa.
Met betrekking tot de probleem Marokkanen hebben ze duidelijk een grote fout gemaakt, en nog veel erger daarna blijven ontkennen dat het een fout is en onvergefelijk werd het pas nu ze BLIJVEN ontkennen...
ECHTER wij zijn dan wel verplicht om degene die wel willen integreren en degene die al geïntegreerd zijn dezelfde kansen te geven als autochtonen, en dus niet te benaderen met vooroordelen. Doen we dat niet en scheren we ze over dezelfde kam als de probleem Marokkanen, dan zijn we geen haar beter en verdienen we niet anders dan problemen.

ZwarteDag | 24-03-10 | 19:10

Dat het allemaal zo heeft kunnen ontsporen met dat onderontwikkeld tuig is voor 100% de schuld van LINKS. Jarenlang maar begrip tonen, medelijden hebben, pappen & nathouden, politiek correct gelul en thee drinken = de MOEDER van alle ELLENDE. Natuurlijk is de Islam achterlijk, bespottelijk, hilarisch en middeleeuws achterhaald. Natuurlijk zijn die fundamentalisten levensgevaarlijk. Maar het zou in Europa nooit een probleem zijn geweest, als Europa niet verziekt zou zijn door het decennialang ongehinderd groeien van het linkse KANKERGEZWEL. Als Europa nog de ballen zou hebben, die het groot gemaakt heeft en raddraaiers gewoon flink hun smoelwerk in zou timmeren in de lijn van "wie niet horen wil ZAL ZEER ZEKER voelen....". Kijk naar Rifgebergtistan zelf. Daar hebben ze dat soort problemen met die "KarelUtrechtTango" Bontkraagjes helemaal niet. Daar worden ze meteen flink gemarteld, als ze het al zouden proberen en daarna doen ze niets meer buiten kwijlen en in een hoekje wegschimmelen. Maar in LINKS Europa laten we ons vrijwillig gigantisch in de poepert naaien door die analfabeten. Dus als je links stemt, dan is het JOU schuld. Links is de ANTICHRIST. Een puur op zielige EMOTIE gebasseerd gedachtengoed, dat niets dan ellende brengt. Het heeft namelijk niets met de ratio en de harde werkelijkheid te maken. Een eeuwenoud spreekwoord zegt niet voor niets "ZACHTE HEELMEESTERS MAKEN STINKENDE WONDEN". Nou bedankt dus, Links stemmend en verwerpelijk nederland. Socialisme is ASOCIAAL!!!

Louis Cypher | 24-03-10 | 14:22

Zwartedag..
Tsja, de nuance die ik in uw verhaal hoor mis ik bij 90% van de anderen. Dat is waar ik me druk om maak.. Islam wordt gegeneraliseerd, en dat is een pijnlijk gegeven.

An die ARBEIT | 24-03-10 | 11:25

@An die ARBEIT
Natuurlijk heeft u gelijk, er zijn veel goede, compleet geïntegreerde Marokkaanse Nederlanders (2 ervan zijn vrienden van mij).
Er zit in de groep Marokkaanse Nederlanders echter ook veel afval die een keiharde aanpak verdient ipv thee.

Blijkbaar is dit echter cultuur gebonden en niet islam gebonden, want ik hoor (bijna) nooit zulke verhalen over Turkse Nederlanders (over het algemeen toch wel islamitisch).

Ik zou ook het liefste zien dat Wilders een onderscheid zou maken tussen deze twee groepen (Turken en Marokkanen) en ook de geïntegreerde Marokkanen met rust zou laten, en de probleem Marokkanen keihard zou aanpakken.

De rest van Den Haag is min of meer aan het ontkennen, wat mij dwingt om op Wilders te stemmen bij gebrek aan een alternatief.

Links is compleet ondergedoken in de ontkenning fase, alleen de SP is een beetje reëel hierin en ontkent het niet.

Cohen gaat dit compleet negeren, onder het motto 'het land bijeen houden', wat Haags is voor 'Ik ben laf en doe net alsof het enorme probleem niet bestaat, dus bestaat het niet'...

ZwarteDag | 24-03-10 | 10:44

Heeft u wel eens een schoolklas in Amsterdam anno 2010 gezien op een basisschool?
90% allochtoon, de meisjes bijna allen met hoofdoekjes, allen spreken een soort krom nederlands, uw ogen zullen opengaan, dit is de toekomst van nederland.
Vergeet uw AOW, vergeet uw rustige oude dag, want hievan valt weinig te verwachten.
Verlaat Nederland als u nog jong en in de kracht van uw leven bent, en probeer in een ander land (Zwitserland, Denemarken, Canada, Nieuw-Zeeland een bestaan op te bouwen, zonder 80% belasting af te dragen voor deze multiculti-illusie.

Bisschop Gijsen | 24-03-10 | 09:38

@lilluke Halve Halve Hoan.
Dan zit je er langs en heb je niet goed gelezen.
Woon in iets wat je een volksbuurt zou kunnen noemen, heb tot 3 jaar geleden 10 jaar aan een stuk in een O.J.C gewerkt dat in het midden stond van spanningen tussen autochtone en allochtone jongerengroepen in Venray ( heeft nog uitbreid in de kranten gestaan toendertijd ) en ook uitgebreid in dat conflict bemiddeld. Voor je informatie, het desbetreffende jongerencentrum werd grotendeels bevolkt door blanke jongens, waarvan een kwart een rechtse ideologie erop na hielden, dus ik heb alle emoties en gedachten van die " allochs", zoals je het zo liefkozend noemt, van ZEER dichtbij meegemaakt. En toch is dit hoe ik de wereld zie ja, misschien wel juist daarom. Beide partijen hebben er schatjes en klootzakken tussen zitten, scheer dus niet alles over 1 kam, is wat ik probeer te uiten.

An die ARBEIT | 24-03-10 | 09:23

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:50
Na t lezen van de meeste van je vele reaguursels zie ik in gedachten een moraalridder in een vinexwoning nooit problemen met allochs heeft gehad en die nog nooit de echte wereld heeft bekeken
Sterkte met dat Havodiploma... Kun je nog hard nodig hebben als de pleuris in 0031 uitbreekt!

lilluke halve hoan | 24-03-10 | 08:59

@JankenMetdePetOp
Ik vraag me af op welke posts u reaguurt. ...
Ik weet natuurlijk niet in welke Islamitische landen u heeft rondgelopen, er is b.v al een groot verschil ( u zei het zelf al ) tussen de normen en waarden in een land als Turkije, waar ook een overgroot deel van de mensen 1 of ander soort Moslim is, en de normen en waarden in een land als Somalia.
Vind het ook een beetje raar dat u als ( blijkbaar ) self-proclaimed intellectueel niet inziet dat een gematigde Islam in die landen misschien niet mogelijk is, maar hier wel. Net zoals dat een Christen hier veel gematigder is als in een land als Argentinie of zelfs Amerika.
En dan nog even dit : Doeleinde van IEDERE Moslim enz... Ik denk dat uw tijd in die landen juist uw blik vertroebeld heeft. Er is bijna geen vergelijking te trekken tussen een Moslim daar en hier. ( Op elke regel zijn uitzonderingen, maar die heten niet voor niks uitzonderingen ) Ik kan u met grote zekerheid zeggen dat van de pakweg 10 moslims in mijn vaste omgeving geen enkel mij ooit heeft geprobeerd te bekeren, wat ik van mijn protestants-reformeerde moeders kant van de familie, of de Jehova getuigen aan de deur niet kan zeggen...

An die ARBEIT | 24-03-10 | 08:54

Je kunt tegenweurdig beter spreken van Vogelaarkampen en Woonwagenparken.

wachtmeester de bruy | 24-03-10 | 08:29

Dit is diep triest, maar zeer herkenbaar (geboren en getogen in de schilderswijk). De woorden van de man dat 'dit erger is dan de oorlog' moet iedere linkse lamlul eens goed op zich in laten werken voordat men de PVV als nazies bestempeld. Maar dit wordt ons voorland binnen niet afzienbare tijd als er de islam niet uit Nederland verbannen wordt.

Sebnalak | 24-03-10 | 04:47

Het is een feit dat de islam grondgebied onleefbaar maakt voor moderne mensen. In het belang van de moderniteit in Nederland moet de islam gestopt worden. Lukt dat niet dan wordt Nederland uiteindelijk net zo'n corrupt en armlastig land als waar de moslim immigranten uit zijn weggevlucht. In die zin is het stoppen van de islamisering een win-win situatie voor moslims en moderne mensen.

freedom for all | 23-03-10 | 23:40

En man die de oorlog nog meegemaakt heeft, die noemt dit nog erger! Hoe erg moet het dan zijn!

Necramonium | 23-03-10 | 23:21

Volgens mij zat hij (filmpje opening slotervaart) hier ergens tussen en anders is het misschien wel aardig ter lering ende vermaeck.
www.youtube.com/user/GeschiedenisTV

sufkut | 23-03-10 | 22:53

Eerdere uitspraak van Job Cohen: ’Het deel van de bevolking dat weinig moet hebben van vreemdelingen, is uit Amsterdam vertrokken. Veel Amsterdammers uit de lagere middenklasse wonen tegenwoordig in Almere, Zaanstad, Purmerend. In die groep zit, denk ik, de kern van de rancune’.
Waar iemand met enig normbesef het geïmmigreerde tuig de schuld van de straaterreur en de verloedering geeft, zijn volgens landverrader Cohen dit dus autochtonen met rancue! En dat trekt dan nog stemmen ook!
Daar waar het linkse schorem zich druuk zegt te maken over vluchtelingen, zijn dus al honderduzenden Nederlanders gevlucht uit de grote steden. En volgens de linkse landverraders moeten we nog meer van eze cultuurverrijkers toelaten!

Barani517 | 23-03-10 | 21:35

@JankenMetdePetOp | 23-03-10 | 18:18 "... Als ik in een Islamitisch land wil wonen dien ik mij ook te houden aan de waarden in dat land, voeg je niets toe aan de maatschappij dan mag je oprotten. Tijd dat wij ook die waarden gaan toepassen..." Helemaal juist, de spijker op z'n kop!

Reykjavik | 23-03-10 | 21:30

Woon zelf ook in Slotervaart.
Verhaal van die mensen klinkt ernstig bekend. Ben zelf nog niet zo oud, en hier opgegroeid.
Kan me nog een beetje herinneren hoe het ooit was, lekker op straat spelen zonder in elkaar geslagen te worden, of uitgescholden te worden voor hoer omdat ik blond haar heb, en liever voetbalde met de jongens dan met barbie's speelde op het grasveld.
Dat is echter het kleinste gedeelte. Later was het vooral binnenzitten, omdat de 'grote jongens' uit de buurt hun broertjes bijvoorbeeld leerden hoe te wurgen, omdat vanuit mijn omgeving ook de bek werd opengetrokken. Als enige inderdaad.
De rest was bang voor hun auto's.

Linnie Bierslettie | 23-03-10 | 21:18

nou ja daar hebben ze toch ook gelijk in? *hmpf waar is dat youtube filmpje van de opening van de buurt nu*

sufkut | 23-03-10 | 20:38

Rene Danen? Wie is nu geinteresseerd in dat reptiel ? Doodzwijgen aub. Hij kijkt op aandacht , ook negatieve. That'''s all he has.

justinianus | 23-03-10 | 20:36


Guusje voor Amsterdam Wilders naar Den Haag

wim1900 | 23-03-10 | 20:03

Zouden de ogen van linksmenschen dan toch eindelijk open gaan? Chapeau voor Pieter Hilhorst en ik zou hem willen vragen om soortgelijke observaties te doen en erover te schrijven in Gouda, Culemborg, Veenendaal, Rotterdam en Utrecht.

frisenfruitig | 23-03-10 | 19:38

Ik ben toch blij dat ik in Amsterdam Zuidoost woon. Hier heb ik echt nergens last van. Marokkanen wonen hier namelijk niet en Surinamers en Antillianen zijn echt anders.
-edit Boks-

Boudt | 23-03-10 | 19:15

"Ik geef je een roosje m'n Roosje
Ik geef je een roos elke dag
En ik hou van jou, tot de wei zonder dauw
En de echo niet lacht om een lach

Ik zag ze zo vaak in ons straatje
Een oud heel tevreden lief paar
Als het strand bij de zee waren zij met z'n twee
Want ze hielden zoveel van elkaar
Ieder kind wist, van hem kreeg je dropjes
En zij gaf de kleinste een zoen
Ze schuifelden saam naar het hoekje
En hij zong z'n liedje van toen..."

Dus tegenwoordig zegt de kleinste: "Hé hoer, wil je me pijpen voor drie euro."
Nou Marcouch, laat maar eens zien wat je waard bent...

PG4161 | 23-03-10 | 19:02

Hehehehehe, dit is de wraak voor 50 jaar stemmen op de PvdA...

ZwarteDag | 23-03-10 | 18:45

Slotervaart is nog steeds een grote teringbende. Dat weet ik, want ik kom er af en toe bij familie wanneer ik in 0031 ben. Het is dat mijn postuur (erg lang, erg breed) en tamelijk woest uiterlijk me beschermt tegen al te opdringerig capuchon- en petjestuig. Mij durven ze niet "aan te pakken" omdat ze donders goed weten dat er dan minimaal eentje door de straattegels wordt gedrukt. Ze etteren en zuigen alleen bij weerloze mensen: oudjes, meisjes, jongens jonger, kleiner en blanker dan zijzelf. Het angstportret dat in dat artikel wordt geschetst klopt volledig.

Reykjavik | 23-03-10 | 18:21

@ An die Arbeit

Ontzettende naieve semi-intellectueel dat je er rondloopt, heb zelf jaren in Islamitische landen rondgelopen en gewoond en ik kan u vertellen dat uw blik erg kortzichtig is.
Ik kan u vertellen dat de achterlijkheid diep in de Islamitische cultuur genesteld zit zoals een heer P. Fortuyn al eens aangaf. De gematigde islam bestaat niet als u dit zich nog niet bewust was. De islamitische Marokkaanse jongeren krijgen niets mee van hun ouders over onze cultuur omdat de ouders zelf geen Nederlands spreken en geen idee hebben over onze cultuur. Doeleinde van IEDERE Moslim is het verspreiden van het geloof en iedere niet-moslim wordt als minderwaardig beschouwt. Dit gevoel kennen de mensen die van westerse afkomst zijn en vaak in Islamitische landen moeten zijn voor bv werk.
Wij hebben te maken met de achterlijkste creme-de-la-creme onder de Islamieten, resultaat van eeuwen lang doorfokken binnen families en een overdracht van primitieve gedragscodes. U vraagt zich af hoe het kan dat er zo'n verschil bestaat tussen de Marokkanen en de Turken? Ik zou zeggen: verdiep je eens in het Ottomaanse rijk en daarna in de geschiedenis van Marokko. Ik word zo schijtziek van alle mensen die het constant blijven relativeren en bedekken met de mantel der liefde. Je ziet dat hier een systematisch proces plaatsvind, buurten worden overgenomen en alleen Nederlandse mensen worden bedreigt/overvallen etc. Oplossingen zouden zijn: deporteren straatkids die moeilijkheden veroorzaken inclusief families, schieten met scherp, invoering minimumstraffen, inhouding kinderbijslag etc.
We zijn toch godverdomme gek dat wij ons land laten overnemen door een stelletje doorgefokte finnen met het IQ van een pinda.
Als ik in een Islamitisch land wil wonen dien ik mij ook te houden aan de waarden in dat land, voeg je niets toe aan de maatschappij dan mag je oprotten. Tijd dat wij ook die waarden gaan toepassen.

JankenMetdePetOp | 23-03-10 | 18:18

[met tranen in de ogen het stukje leest]
godverdegodver.

klomp72 | 23-03-10 | 17:13

Onze Pim zei het al, de islam is een achterlijke cultuur. In de zin van 4 generaties achterlopend op het hedendaags besef van aanpak van problemen, zelfbewustzijn en ontwikkeling.
Probleem is dat die finnen er zijn en dat 'wij' er nu mee om moeten leren gaan. Vergelijk het maar met een valse rottweiler die niet van jou is, in jouw achtertuin. En elke keer als je de deur open doet of je er langs moet heb je de poppen aan het dansen. What to do...

Skysjees | 23-03-10 | 17:08

Amsterdam is toch eeuwig rood rond verkiezingstijd , dus niet zeuren nu achteraf.

stonedt | 23-03-10 | 16:21

@bloemis | 23-03-10 | 15:28
'Verdient aanpak, verdient aanpak...' En jij denkt dat wijkagenten, buurtvaders, straatcoaches, maatschappelijk werkers, deelgemeenteraadsleden, medewerkers van de woningbouwcorporatie en maatschappelijk werkers dit niet al tientallen malen hebben geroepen? Er gebeurt gewoon niets of een actie verergert de pesterijen. Op een gegeven moment kan alleen met geweld de helpende hand worden geboden. Kijken hoe de Marokkaanse kwelgeestjes reageren op een honkbalknuppel.

En-el Hak | 23-03-10 | 15:37

Het is een schrijnende situatie die beschreven wordt. Deze mensen moeten beschermd worden.

Maar het gaat steeds beter in Amsterdam West. Maarja, ondanks dat ik vind dat dit soort verhalen beschreven moeten worden, ze zullen ook wel weer misbruikt worden door de rechtse reaguurmaffia. We leven in het gelukkigste land ter wereld, maar er is werkelijk een hetze gaande tegen van alles. Een hoop huilie huilie zullen we maar zeggen.

Maar nogmaals, het verhaal is verschrikkelijk. Verdient aanpak.

bloemis | 23-03-10 | 15:28

@Banned
Nee, de beeeeh was puur vanwege het feit dat u achter iets aanloopt, waarvan u blijkbaar niet weet wat het inhoudt.
En zover ik weet is de definitie van een schaap: Iemand die ergens achter aanloopt, zonder te weten wat het is waar men achteraan loopt.
Vandaar. Maar als u dit wilt aangrijpen om de discussie te verlaten, en dus niet te hoeven erkennen dat het punt wat u aanvoerde geen waarde heeft, be my guest.
U vraagt mij om antwoorden, u krijgt ze.
If my anwers frighten you, stop asking scary questions.

An die ARBEIT | 23-03-10 | 15:27

An die ARBEIT | 23-03-10 | 15:14 "beeeeeeeh"

Dus mensen die een andere mening en andere ervaringen hebben opgedaan in hun leven en daardoor op de PVV willen stemmen zijn volgens U per definitie domme schapen?

En op die basis wilt U hier discussieren? Veel plezier ermee.

En U praat over tokkie niveau...

/discussie

-banned | 23-03-10 | 15:23

@banned
En u schermt dus met lijsten waar u niet vanaf weet wat er op staat :)
Heel sterk

An die ARBEIT | 23-03-10 | 15:21

David Pinto ook Vk kan zo bij Hilhorst gevoegd worden. Er lijkt iets te veranderen bij de Vk...
extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...
Vraag aan David Pinto: hoe komt het toch dat er zo weinig mocros zijn in buurland Portugal? Zouden de Portugezen hun door hebben en valt er weinig te halen? Rarara.

ecologiste | 23-03-10 | 15:21

@banned
Tsja, ik zal het CPB niet in twijfel trekken, wel de projecten die Geert daar indient als overbodig, voor hetzelfde geld gaat het hier om weldegelijk belangrijke zaken, daar zult u dus nooit achter komne, maar wel uw stem aan hem verlenen.
De term die in me opkomt is beeeeeeeh

An die ARBEIT | 23-03-10 | 15:14

An die ARBEIT | 23-03-10 | 15:07

Ik heb geen lijst. Maar de uitspraak van het CPB is voor mij ook genoeg.

-banned | 23-03-10 | 15:09

@-banned
U vraagt mij dus om dingen toe te lichten, waar de PVV geen enkel zicht op biedt? Ik dacht dat de PVV juist van die achterkamertjes politiek af wou?
Nogmaals, het lijkt mij ondenkbaar dat er honderden miljoenen aan kleine projectjes wordt uitgegeven. Als ik het verkeerd heb erken ik dat graag, maar dan wil ik wel wat cijfers zien, of op z'n minst een lijst met " te schrappen projecten" ...

An die ARBEIT | 23-03-10 | 15:07

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:55

In mijn post van 14:22 heb ik geschreven dat het CPB de begroting van de PVV doorgerekend heeft.

-banned | 23-03-10 | 15:00

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:05

Heul veul want dan weet je dat er een oplossing komt, nu is het paarlen voor de zwijnen.

ecologiste | 23-03-10 | 14:58

@everybody
Is moeilijk discussieeren zo, met de tokkies tussendoor.. Doe m'n best om het bij te benen.
@-banned
Ten eerste staat het begrip : " zinloze projecten" ter discussie. Aangezien nergens staat aangegeven om welke projecten dit gaat, is het onmogelijk voor mij om hier een berekening op los te laten. Toont u mij een lijst met projecten, zal ik graag een weekendprojectje van maken om het allemaal op een rijtje te zetten. Wat bijdraagt aan de vraag: Waar is dit allemaal op gebaseerd? Waar staan de kosten voor deze straatcommandoteams? Waar staat welke projectjes er geschrapt gaan worden, en hoeveel deze kosten zijn?
U baseert uw mening op wat u wordt voorgeschoteld door de PVV, waar zij dan ook vanuit gaan.
Mijn mening is gebaseerd op wat ik heb gelezen qua plannen van de PVV en logisch verstand. U kan me niet wijsmaken dat er honderden miljoenen op gaan aan kansloze projectjes, want dat is wat er nodig is om al deze plannen te realisren.
Heb zojuist nog even de PVV site( alweer ) doorgekeken, zie nergens harde cijfers...
Stel een link op prijs!

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:55

van der g | 23-03-10 | 13:30

In geval van de Fransen gaat het om inwoners van voormalige koloniën en in USA hebben ze slaven geïmporteeerd. In NL daarentegen mochten ze gratis op visite komen en zolang blijven potverteren als ze zelf willen. Hoe dom kun je zijn als natie voor je eigen volk? Maar ja de NL staat is sadistisch tegen haar eigen volk en het eigen volk is masochistisch, nooit echte levensgenieters geweest de stumpers, dat hoort niet naar goed calvinistisch gebruik. Nee het NL volk werkt tot het er bij neer valt en de zuiderling vind het prima zo!

ecologiste | 23-03-10 | 14:55

@ Merlot | 23-03-10 | 14:13
We moeten ze gewoon ook moflims kunnen noemen.
Noem ze gewoon wat ze zijn namelijk, bezetters.

Dat zouden meer mensen moeten doen. Dat doen er te weinig terwijl ze het allemaal duidelijk zien is er toch schroom om de waarheid te zeggen.

solidstate | 23-03-10 | 14:36

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:58
hheheh ja, gutegut was liev.. Denk alleen niet dat ze heel blij zouden zijn bij joop als ik daar regelmatig mijn plempsels zou deponeren.

repulse | 23-03-10 | 14:33

Merlot | 23-03-10 | 14:13
laten we beginnen met de vraag te stellen aan die ouwetjes op wie ze gestemd hebben begin jaren 80. Vraag ze wat ze van hans janmaat vonden, na het juiste antwoord ga ik medelijden hebben. Maar het meest waarschijnlijke is dat ze al jaren netjes pvda stemmen, domme kortzichtige mensen heb ik geen medelijden mee.

repulse | 23-03-10 | 14:31

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:10<
Als die 70 jarige netjes een kopvod draagt, dan mag ze idd niet lastig worden gevallen. Maar als een oude snol zichzelf weigert te bedekken, vraagt er gewoon om!
Ja dat staat in koran en uit de hadiths word het duidelijker...

repulse | 23-03-10 | 14:27

Heeft iemand de ggoene hokkie tgut uit Haaglem hierover al een microfoon horen volspugen?

Brasem | 23-03-10 | 14:24

En weeer een zeteltje voor 'Us Cheert'...

Ahasveros | 23-03-10 | 14:22

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:18

Ad)
De PVV heeft hun begroting door laten rekenen door het CPB, dus ga ik ervan uit dat het klopt.
U schijn te weten dat het niet klopt. Laat dan eens zien waarom U dat weet en deel uw wijsheid met ons.

-banned | 23-03-10 | 14:22

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:18

Nou U schijnt precies te weten dat bezuinigen op linkse zinloze projecten niet genoeg is om meer politie van de te betalen.

Misschien kunt U ons even uw berekening laten zien waarop U uw uitspraken baseert, dan hebben we er allemaal wat aan.

-banned | 23-03-10 | 14:20

@-banned
Waar baseert u dat op? Ik ben niet degene die beweert dat het uberhaubt iets oplevert, en u blijkbaar ook niet.
Als u probeert om de Eiffeltoren in een wasmachine te stoppen kan ik vantevoren zeggen dat het niet past, wat het precies scheelt zou ik niet weten... Om maar even een metafoortje uit de kast te trekken...

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:18

@iustus
Misschien de hele ronde van Nederland? T'is overal een puinhoop met onbekwaam bestuur en linkse zakkenvullers die niet weten hoe snel ze de puinhopen, die ze zelf veroorzaakt hebben, weer achter zich laten. Op naar de volgende linkse klus op kosten van de hardwerkende belastingbetaler.

lijsterbes | 23-03-10 | 14:15

preies =precies

-banned | 23-03-10 | 14:15

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:04

Hoeveel meer is er dan nog preies nodig? U schijnt het precies te weten.

-banned | 23-03-10 | 14:14

Voor deze oudere mensen is het verschil met de oorlog, dat de bezetters toen tenminste nog gewoon "vuile rotmoffen" en "de vijand" mochten worden genoemd, en dat er tegen gevochten werd.
Nu moet je begrip hebben voor de bezetter, en er vooral niks van zeggen als er steeds meer komen.
Dat lijkt me om wanhopig van te worden, als je er tussen zit zoals die arme mensen,

Merlot | 23-03-10 | 14:13

FreshClash | 23-03-10 | 13:56
Ik blijf erbij dat de meeste van die capuchonratjes amper een woord uit de Koran leren. En inderdaad, de Koran is niet bepaald vrouwvriendelijk te noemen, maar praktijken als respect voor ouderen komen wel zeker aan bod. ( een 70 jarige vrouw hoer noemen is dus zeker niet okay ;))
En hoe vrouwonvriendelijk het boek ook mag zijn, de praktijken die ik Marokanen in het uitgaansleven tegenover vrouwen heb zien vertonen staven echt niet met de maatstaven van de Islam.
Nee, ik ben niet gelovig, mocht u dit zich afvragen ;)

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:10


@ sjaak

Is Dick.1952 toevallig je VK nick ofzo?

Hier op GS zou je het idd als getrol beschouwen, maar bij de VK is het er maar een van vele in die trant ......

Dottore X | 23-03-10 | 14:09

Om deze reden ben ik wat jaren terug uit Amsterdam vertrokken, want wilde mijn kindertjes veilig en vrij buiten laten spelen enzo. Bleek een heel goede zet uit de stad van Cohen weg te gaan, wilde de burgermeester ook graag, wie wat te zeuren heeft (en autochtoon is uiteraard) rot maar op. Maar aangezien meneer nu met een aardige waarschijnlijkheid burgervader van heel het land dreigt te worden is het tijd om de messen te slijpen, want nog een keer verkassen is even geen optie.
Overigens erg jammer van de goedwillende allochtonen dit, ze krijgen op hun bordje wat ze niet verdiend hebben, maar moeten ze ook maar hun tuig beter in de hand houden en hun stem laten horen.

ZSU-23-4 | 23-03-10 | 14:08

@Dottore X
Yup, je IQ is vast gelijk aan je schoenmaat :)

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:05

Kan Pieter Hillhorst ook eens
een middagje Veenendaal doen
een middagje Culemborg doen
een middagje Ede doen
een middagje Gouda doen
een middagje Rotterdam doen
Nog suggesties?

iustus | 23-03-10 | 14:05

Hadden we nog mariniers in NL?

Fapsletje | 23-03-10 | 14:05

@-banned
Klopt, daar kan op bezuinigd worden. Maar u wil beweren dat de kosten daarna gelijk staan aan het invoeren van meer blauw en straatcommando teams? Wilt u het verder aanvullen met Monopoly-geld misschien?

An die ARBEIT | 23-03-10 | 14:04

Dottore X | 23-03-10 | 13:57
Jij herkent ironie nog niet als het met 80 km p/u in je gezicht knalt.

sjaakdeslinksesul | 23-03-10 | 14:03

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:50

Dan is het dus duidelijk waar we op kunnen besparen om meer geld vrij te maken voor meer politie.

-banned | 23-03-10 | 13:58


Het viel me mee dat de Volkskrant zo'n stuk plaatst, en je leest veel realistische reacties, maar ook een als:

Dick.1952 schreef op 23-03-2010 12:47
Ik als oprechte GroenLinkser ben zeer terleurgesteld dat de Volkskrant zo'n haatdragend artikel plaatst.
Het zou best kunnen dat dat ouder echtpaar de boel heeft uitgelokt, het lijken mij echte rascisten.
En wederom is de nieuwe Nederlander het slachtoffer.
Ik zie maar één oplossing, dat echtpaar moet snel verhuizen naar een bejaardentehuis.

Die moet ingelijst en opghangen in een hippiemuseum. Wat je ook van de PVV mag vinden, je bent stekeblind als je niets anders weet te bedenken dan dat.

Dottore X | 23-03-10 | 13:57

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:38
Het feit dat Nederlandse kinderen beter opgevoed kunnen worden is evident. Maar het feit dat Marokkaanse jongens vrouwen minachten is gevoed door de Islam. Om van de feit dat ze Nederlanders als ongelovige honden beschouwen nog maar te zwijgen. De Islam is een groot probleem.

FreshClash | 23-03-10 | 13:56

@ BlitzFlicker | 23-03-10 | 13:37
"maar zo extreem als in de VS kan het bij ons in de polder nauwelijks meer worden"

Dat valt zeer te bezien.
De problemen nemen hand over hand toe, alle (in mijn ogen nutteloze) straat/buurt coaches ten spijt (reken de ROI daar maar eens op door).
In Brussel zien we reeds dat de politie een wijk niet meer in durft, dichterbij zien we de eerste verschijnselen ook al; een burgemeester die uitspreekt bepaalde openbare plekken te mijden!
Waar zijn we dan in godsnaam mee bezig?

Oppakken die gasten en plaatsen in opvoedkampen of iets dergelijks.

Rest In Privacy | 23-03-10 | 13:54

@-banned
Zie mezelf meer als centraal-mens, als u me per se in uw hokjesdenken mee wil nemen...
Ik heb nooit mijn steun uitgesproken voor die" linkse projectjes" waar u over spreekt, zou graag een voorbeeld horen.. ( Waar ik me positief over heb uitgelaten he ... ) Als u me dus ( wat ik denk ) generaliseert als linkmensch en dan dus gemakshalve er van uitgaat dat ik voor uitstapjes e.d voor probleemjongeren ben, zit u dus fout.

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:50

Job Cohen,- de Mayor of the Year, de Grote Verlosser, de winnaar van de Nobelprijs voor Economie, de ongekroonde Kroonprins, de lieveling van de Linkse Kerk, de onlesbare Theedrinker, de toekomstige President, etc etc., heeft in zijn onfeilbare wijsheid verordonneert: " Wij moeten de boel bij elkaar houden!"
.
En nou durft er zo'n bejaarde buurtbewoner te zeggen dat hij wil verhuizen, dat hij zijn oude buurt wil ontvluchten, dat hij wil niet meer in een no-go-ghetto bij elkaar gehouden wil worden.
Als toekomstig Gouverneur van het 17e win-gewest van de koning Abdullah zullen de straat coaches van Job dan ook gaan vaststellen dat dit gezag- en staats-ondermijnend racistisch gedrag is.
.
Jammer dat P. Hilhorst. de zelfbenoemde nationale ombudsman, aan het einde van zijn collumn vergat om de journalistieke vraag te stellen:
"Op wie gaat u 9 juni stemmen?"

Mr. Bator | 23-03-10 | 13:50

van der g | 23-03-10 | 13:30

Ben ik met je eens.
Dit probleem los je ook niet meer op met pogingen tot integratie, dat is al een gepasseerd station. (al is dat nog iedereen duidelijk denk ik)
Deze relatief grote gezinnen verdringen nu eenmaal getalsmatig de autochtone bevolking, daar hoef je geen rekenwonder voor te zijn.
De enigste oplossing is je aanpassen aan de heersende cultuur van die meerderheid of wegwezen en je groeperen in buurten van je eigen cultuur.
En dan maar hopen dat die buurt dan zo blijft.
Deze bevolkingsgroep heeft geen enkele prikkel om te assimileren in onze westerse maatschappij met andersdenkenden. Waarschijnlijk vanwege hun godsdienstige overtuiging en/of cultuur.
Zolang je dat tolereert als land ben je gewoon gezien en zul je het probleem alleen maar meer op je bord krijgen.
Totdat getalsmatig de rollen omgedraaid zullen zijn, maar dan is het probleem ook gelijk opgelost.

Eppo | 23-03-10 | 13:46

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:39

Sinds wanneer maken linksmensen zich druk om wat iets kost?
Het ene na het andere zinloze linkse project wordt door belastinggeld betaald, en als we iets meer politie op straat willen zien, dan begint meneer meteen te schreeuwen waar we da tin godsnaam van moeten betalen?

Misschien moet U eens nadenken over uw prioriteiten.

-banned | 23-03-10 | 13:45

is het misschien een optie deze "voorvallen, incidenten" te registreren met een videocameraatje en deze vervolgens lekker in de Dumpert te plempen.
het liefst met close-ups en audiostream.

gewoon handycam standby, ready for record binnen handbereik.

Eager Beaver | 23-03-10 | 13:45

@Freshclash.
Kan je gelijk in hebben. Alleen het Islam gedeelte ben ik het helaas niet mee eens. De meeste van die probleem Maroks hebben schijt aan Islam en alles wat er mee te maken heeft ( stond toevallig laatst ook nog op GS ).
Dat ernaast gelaten, Nederlandse kids kampen met dezelfde issues: Gebrek aan respect voor alles wat los en vast zit.. Waar komt dit vandaan en hoe ga je dat oplossen? ( Wijsneus :P )

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:38

@van der g | 23-03-10 | 13:30
De situatie in Amerika is alles behalve een voorbode. Het is meer een waarschuwing voor wat er gaat gebeuren als je als staat er geen aandacht aan schenkt. Vanwege structurele verschillen in aanpak tussen Nederland en VS/frankrijk hoeven wij niet bang te zijn dat Slotervaart verandert in een ghetto. Dat wil niet zeggen dat onze samenleving geen overlast ervan ondervindt, maar zo extreem als in de VS kan het bij ons in de polder nauwelijks meer worden. Of Wilders moet gaan besluiten de gehele overheid op te heffen en van Slotervaart een grote bewaakte gevangenis te maken, net zoals men die in Amerika kent.

BlitzFlicker | 23-03-10 | 13:37

Tsja, gisteravond ook al een topic over Veenendaal gelezen met de daarbij behorende reacties. De politiek kan hier helaas niets meer tegendoen. Wat er in de VS gebeurt in de ghetto's en in Franse banlieues is een voorbode voor wat er in Nederland gaat gebeuren; of dit zal leiden tot een verrechtsing van de maatschappij is nog maar de vraag daar de socialisten nu grote successen boeken in Frankrijk maar zelfs als die verrechtsing toeslaat dan nog zal het niet leiden tot verbeteringen. Ghetto's, banlieues blijven ook in het buitenland een grote zorg en zijn allang uitgeroepen tot no- go areas, daar kan een republikein of een Sarkozy niets tegen doen.

van der g | 23-03-10 | 13:30

@An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:18
Ik heb het over een ANTWOORD. Zal ik mijn verklaring maar geven: een combinatie van gebrek aan opvoeding, misplaatst politiek correct handelen van een falende regering en de invloed van de Islam.
.
Oplossing: Daadkrachtig optreden van de regering bijvoorbeeld met heropvoedingskampen zodat het vermogen tot het aanpassen van de Westerse cultuur bevorderd wordt. Wie dan nog geen progressie toont, hoort hier niet thuis en mag terug naar het land van herkomst. Men kan daar ongebreideld het geloof en de bijbehorende onhebbelijkheden beleiden. Wij zitten daar in ieder geval niet op te wachten. Net zo min als ze in Yemen zitten te wachten op een naaktstrand met bijbehorende standbar.

FreshClash | 23-03-10 | 13:28

@Freshclash
Beter die oogjes benutten 23-03-10 | 13:03

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:18

Dit is zeer eenvoudig op te lossen door de topinkomens zwaarder te belasten.
.
/PvdA modus uit/

Brandje | 23-03-10 | 13:17

het blijft ongelovelijk hoe dom we zijn geweest om dit onoplosbare probleem te veroorzaken, de kosten en het leed zijn absurd hoog en er is geen doel mee gediend, de tokkie-moslims zijn vreselijke vervelend

Ed71886710 | 23-03-10 | 13:17

@repulse, niet iedereen denkt zoals je oma hoor.

dikkegek | 23-03-10 | 13:15

Dit is in de grote steden helaas aan de orde van de dag. Blanke burgers weten dat ze volstrekt alleen staan tegenover tuig dat geen strobreed in de weg wordt gelegd. Vervolgens trekken ze weg uit door allochtonen gedomineerde wijken en dan vraagt men zich af waarom de integratie toch zo moeizaam verloopt.

Hein73 | 23-03-10 | 13:14

Misselijkmakend onverteerbaar dat dit berbertuig kan beschikken over een NEDERLANDS paspoort...

R.B.Scott | 23-03-10 | 13:11

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:05
Ga je mijn vraag ook nog beantwoorden, wijsneus?

FreshClash | 23-03-10 | 13:09

@Pistol-pete
Yup, dat is het andere uiterste. Die reacties vind ik net zo bespottelijk als die van de gemiddelde PVV-stemmer hier...

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:09

@ mezelf: je vergeet te melden dat ze Marokaans zijn, debiel.

laagvliegert | 23-03-10 | 13:06

jvanderplas schreef op 23-03-2010 08:12
Ja ik vond de racistische ondertoon in dit artikel ook stuitend. Nu woon zelf in een witte buurt en stuur ik mijn kinderen naar een witte school, maar van lastige Marokaanse jongetjes heb ik nog nooit last gehad.
Heeft dat echtpaar wel eens geprobeerd om met die jongens te praten? Of Hilhorst zelf, waarom is hij niet naar de ouders toegestapt in plaat van lafjes een racistisch artikel te schrijven in de Wilderspropagandamachine die VK-opinie heet? Hij wil toch dat er iets gebeurt tegen deze intimidatie?

Een willekeurige reactie van de site van de volkskrant die perfect de oorzaak van het begin van het einde van onze westerse samenleving samenvat.

pistol-pete | 23-03-10 | 13:06

@ecologiste.
Ga ik zeker even bekijken, zodra ik er even voor kan gaan zitten. Maar dan nog heb ik geen antwoord gezien op het vraagstuk: Hoe helpt dit op korte termijn?

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:05

Journalisten zouden eens langs moeten gaan in Weesp. Daar schijnt een vrij moderne moeder met haar dochter ineens spoorloos verdwenen te zijn. Niemand weet waar ze zijn, ook de school van dat meisje niet. Misschien een idee om in de tuin een speurhond in te zetten.

laagvliegert | 23-03-10 | 13:05

Gelukkig voor die oudjes is Jaap van Meekeren al deaud.

ZKH EénOog | 23-03-10 | 13:05

Havo inderdaad... En zelfs ik snap nog dat in dat geval Gebeurt met een T wordt geschreven...
@Freshclash
Goeie vraag, vind het moeilijk te plaatsen. Maar kan me voorstellen dat ik me ook niet thuis zou voelen als ik met Nederlandse ouders in Marokko was gevestigd. Heb hier geen zinnig antwoord op. Wel opvallend dat het inderdaad voornamelijk Marokaanse en Antilliaanse jeugd is, en niet zozeer de Turkse, die ook goed vertegenwoordigd is.

An die ARBEIT | 23-03-10 | 13:03

uitleveringsverdrag...

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 13:03

Folkert Meinhof | 23-03-10 | 11:44

Gelukkig maakt het linkse volk zich druk over pensioen en CO2. Dat leidt lekker af. Gadverdamme wat word ik hier depressief van.

NoMinister | 23-03-10 | 13:02

@ecologiste | 23-03-10 | 12:54
Dat zou natuurlijk het beste zijn. Ik hoop dan ook op een uitleveringsbedrag met marokko. Die jongens met een dubbel paspoort kunnen we eenvoudig hun Nederlandse paspoort afnemen. In marokko hebben ze vast nog wel ergens een paar kooien en wat water en brood over. Voor een schappelijk prijsje maakt koning Mo VI daar heus geen probleem van.
Ik vind echter óók dat iedere Nederlandse staatsburger het recht moet hebben om vrijwillig afstand te doen van zijn andere nationaliteit, om een dergelijke gang van zaken te vermijden. Dat betekent natuurlijk wél volmondig kiezen voor Nederland, de Nederlandse wet en de Nederlandse norm.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 13:02


* kadaver van den uil opgraven en ophangen gaat. Gewoon als waarschuwing voor zij die na hem kwamen.

@@p | 23-03-10 | 12:58

@Bertus Betonsloper | 23-03-10 | 12:46
Ik ben geen politicus. Voor oplossingen van twee zinnen moet je bij de heren/dames lijsttrekkers zijn. Je bent vrij om je door hun te laten betoveren. Kan je wel verklappen dat werkzame methodes in de praktijk veel meer verschillende aspecten kennen dan alleen maar 'meer blauw op straat'. Maar goed, als het zo simpel was geweest dan hadden we nooit last van achterbuurten gehad.

BlitzFlicker | 23-03-10 | 12:58

repulse | 23-03-10 | 12:52
LOL, extra LOL dankzij Gutteguttegut.

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:58

@1234567 | 23-03-10 | 12:52
Nee hoor. Criminelen en andere klootzakken hoeven we niet blij te maken.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:57

Gutteguttegut | 23-03-10 | 12:53
rofl @zwitsalletje...

repulse | 23-03-10 | 12:57

@Gutteguttegut, laat ze nu toch, alleen maar gelijk gestemd gereaguur, schiet niet op zo hebben de "tokkies" iig iets om zich op aftereageren.

Maen | 23-03-10 | 12:56

Ashtrey | 23-03-10 | 12:48
Goede werken! Ik heb interesse in alles wat groeit en bloeit. En ook in de rest, trouwens.

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:55

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:45

Kortom dit wordt een nationale krachtsinspanning waardoor alle andere activiteiten niet meer uitgevoerd kunnen worden en uiteindelijk de Titanic niet zinkt maar wel vergaat door honger en dorst.
Oplossing: paspoort innemen familie etc. schade laten betalen en de crimineel zelf naar thuisland. Goedkoop en radikaal schoon.

ecologiste | 23-03-10 | 12:54

@repulse | 23-03-10 | 12:52

Rascistisch? Ga eens terug naar Joop of maroc.nl, vriend.

Gutteguttegut | 23-03-10 | 12:53

Ja mensen, we zijn eruit. Respect en praten helpt niet meer. Sterker nog, dat maakt de zaak alleen maar erger. De enige manier om nog een leefbare samenleving te creëren, is duidelijkheid. Ferm optreden. Maar ik ben bang dat via de wegen van begrip en sociaal gedrag en 'uitleggen-dat-dat-niet-mag' allang niet meer helpt. Geld afpakken en de knuppel. Meer heb je niet nodig.

Boer in 020 | 23-03-10 | 12:53

osta 12:38
Het is zeker niet legitiem, het is verschrikkelijk! Afschuwelijk dat die Marokkaanse jongeren denken dat ouderen pesten hun problemen oplost. Daarom moet er een oplossing gevonden worden, waar iedereen blij mee is.

1234567 | 23-03-10 | 12:52

Is weer duidelijk een gevalletje.. Rascistische ouderen, wedden dat ze in de oorlog graag een mof had afgezogen voor 3 gulden...

repulse | 23-03-10 | 12:52

Maar nu hebben we Cohen. En die gaat het allemaal oplossen. *kuch*

Parsons | 23-03-10 | 12:50

Partij van de Arabieren heeft het weer prima voor elkaar.
En terwijl dat tuig sneller vermenigvuldigd dan Nederlanders zal de PVDA alleen nog maar groter en groter worden.

hansjansen2 | 23-03-10 | 12:49

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:40
De plantjes staan er hier keurig bij, heb ze even verplaatst naar buiten, weg met die energie slurpende lampen, het lente zonnetje doet de rest.
Mocht u interesse hebben, u weet me te vinden.

Ashtrey | 23-03-10 | 12:48

@ mezelf 12:45
Zie 3 bedoel ik natuurlijk.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:47

Burgeroorlogjes doen wonderen.

Gutteguttegut | 23-03-10 | 12:47

@ tommygunner
Mag je dan wel hoer roepen nar een niet bejaarde vrouw?

lijsterbes | 23-03-10 | 12:47

@Roeieber | 23-03-10 | 12:45
ik las HAVO.......

Duikduivel | 23-03-10 | 12:47

Het wel of niet afschaffen van een dubbel paspoort helpt daarom vrij weinig, maar trekt wel de aandacht weg van mogelijke werkelijke oplossingen.
BlitzFlicker | 23-03-10 | 12:39
.
Make my day en noem me jouw 'mogelijke werkelijke oplossingen'.

Bertus Betonsloper | 23-03-10 | 12:46

@Sliptong | 23-03-10 | 12:27
1. Nul-tolerantie, meer politie, meer bevoegdheden, keiharde repressie van deviant gedrag in de openbare ruimte
2. Intensief school-maatschappelijk werk, leerwegondersteuning, levensfase-ondersteuning, aldus vroegtijdige signalering én steekhoudende consequenties (zie C)
3. (her-)opvoedingsinstituten voor jongeren met deviante of criminele gedragingen, opvoeding mislukt dus uit handen genomen

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:45

als dit mijn opa zou zijn die geterroriseerd wordt, dan lap ik de rechtstaat aan mijn laars [die ik voor de speciale gelegenheid aan heb getrokken om een paar flinke schoppen uit te delen..].

jacob herman | 23-03-10 | 12:45

@An die ARBEIT
Voor een HBO'er heb je ook niet veel zinnigs te melden. Doe je ogen open, kijk wat er gebeurd! Geert zal misschien niet de oplossing zijn, maar door massaal op hem te stemmen geef je een signaal af en zullen alle partijen in meer of mindere mate naar rechts opschuiven. Dat is dan de winst van Wilders.

Roeieber | 23-03-10 | 12:45

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:30
Welke verklatring heb jij voor het buitensporige gedrag van Marokkaanse jongens?

FreshClash | 23-03-10 | 12:44

Duidelijk dat An die ARBEIT vandaag trol-corvee heeft bij de Danen-66 jugend.

woefdrammer | 23-03-10 | 12:44

Mede mogelijk gemaakt door PVDA, triest maar waar.

doskabouter | 23-03-10 | 12:43

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:40
NEE, we hebben hier één regel, werken doen we gewoon niet. Doe even normaal zeg.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 12:43

Remigratie is het antwoord en dan zonder sociale verzieningen.

topsporter | 23-03-10 | 12:43

Lying Dutchman | 23-03-10 | 12:35
U toeft goed. Een mooie dag om de hennep te planten, ik zou zeggen aan de slag nu.

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:40

@van Nazareth | 23-03-10 | 12:27
Socioloog. Op dit moment toevallig bezig met een project waar een aantal bezuinigingen worden doorgerekend. Lang, saai verhaal, maar komt er op neer dat alles wat complexer in elkaar steekt dan mensen blijkbaar denken. Wat veel burgers bijvoorbeeld ook wel eens vergeten is het verschil tussen rijksbudget en gemeentelijk budget. Veel 'zinloze projecten' worden niet door het rijk gefinancierd, maar door lokale overheden. Hoewel het makkelijk scoren is met afschaffen van 'subsidie dit of projectje dat', zet het verder geen zoden aan de dijk.

Ook de oplossing voor grote stedelijke problematiek moet vanuit de stad zelf komen en niet vanuit het rijk. Hoewel mensen het 'Marokkanenprobleem' als iets landelijks beschouwen, is het eigenlijk een bekend lokaal probleem. Veel werk op de vierkante meter. Het wel of niet afschaffen van een dubbel paspoort helpt daarom vrij weinig, maar trekt wel de aandacht weg van mogelijke werkelijke oplossingen.

BlitzFlicker | 23-03-10 | 12:39

@Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:36 : repressie en een oplossing bieden. Alleen maar slaan gaat schietende piefpaffers opleveren.

Frederik Vijf | 23-03-10 | 12:39

@ecologiste.
Dat staat er inderdaad, maar waar zijn deze cijfers op gebaseerd? Nogmaals, we hebben het over korte termijn oplossingen, zoals meer blauw en straatcommando's. Waar is berekend wat dat gaat kosten??
Stel dat we nu beginnen met dat idee, onrendabele criminele Marokanen de deur wijzen ( wat op zich een ERG goed idee is, helaas alleen niet de beloofde financiele resultaten oplevert ), denk je dat dan op korte termijn geld oplevert? Het zijn lange termijn besparingen die moeten betalen voor korte termijn oplossingen.. En dat werkt dus niet :)

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:39

@ 1234567 | 23-03-10 | 12:27 En die manier van uiten is dus ouderen treiteren? En tevens legitiem omdat "problemen die de Marokkaanse cultuur, hun opvoeding en hun eigen identiteitsproblemen hun brengen" zo zielig is dat die oudjes niet moeten zeuren? Door dit soort redenatie zijn we nou juist zo ver gekomen. Heeft jouw soort het nou nog niet door dat jullie het land verkleuat en verraden hebben? Rot toch op man!

osta | 23-03-10 | 12:38

Ja mensen, dit zijn de vruchten die we plukken van 25 jaar progressief beleid. En nu onder Cohen is er weer eens een linkse lente aangebroken meent Femke Halsema, die en passant nog even meedelt dat ze de hypotheekrente-aftrek gezellig afschaffen wilt. En persoon die deze ellende heeft laten ontstaan zit nu al kapitein op het PvdA schip dat vaart zet om heel Nederland tot een halve ghetto te maken en ons de multikul nog verder door de strot te duwen.

Eventhorizon | 23-03-10 | 12:38

@1234567 | 23-03-10 | 12:27
"Die jongens zijn niet op zoek naar 'de confrontatie met kafirs' maar naar een manier om de problemen die de Marokkaanse cultuur, hun opvoeding en hun eigen identiteitsproblemen hen brengen, te uiten."
Goh, laat dat nou net het vernederen, intimideren en wegpesten van blanke, autochtone Nederlanders zijn. Nee, wat jij zegt is precies hetzelfde als wat ik zeg, maar dan lekker algemeen zodat het net lijkt alsof het probleem niet zo ernstig is. En dát neem ik je kwalijk, dáárom vind ik jou een NSB'er. Je verdraait de feiten, bagatelliseert en bedekt alles met de mantel der liefde. Ik zeg je, die mantel van jou stinkt. Het is afgelopen met onze tolerantie. Het enige wat hier nog helpt is keiharde repressie.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:36

Sjeng de helle | 23-03-10 | 12:25

Nog steeds niet gezien en staat al meer dan 40 jaar op verlanglijstje.
Met de groeten van een witte neger.

ecologiste | 23-03-10 | 12:35

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:33
Je hebt gelijk. Verder hebben wij in onze knusse woongemeenschap "Vinkenslag" weinig last van dit soort excessen.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 12:35

Ik woon in een van de westelijke tuinsteden eh prachtwijken. Vanmorgen fietste ik langs de Sloterplas; al wat ik gvd tegenkom zijn pinguins met of zonder kinderwagen. Veldje waar ze zomers massaal aan de barbecue gaan worden mooi opgeknapt, nieuw gras enz alles mooi.

Verder hoor en zie je nauwelijks Hollanders daar. Ook ik heb heimwee naar hoe het voorheen was. De linkschen medemens weet niet wattie doet als ie wederom PvdA, SP,Grslinks enz gaat stemmen. Het is hopeloos. Veel Hollanders hier voelen zich ontheemd en bedreigd door deze overmaat aan allo's.

Wou het toch even kwijt hier.

Kuppelhutje | 23-03-10 | 12:35

beastiaan | 23-03-10 | 12:34
ROFL!

Sliptong | 23-03-10 | 12:35

Tot laters maar weer.

Sjeng de helle | 23-03-10 | 12:34

Ik vind het ook schandalig! 3 Euro is natuurlijk veel te weinig voor een pijpbeurt!

beastiaan | 23-03-10 | 12:34

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:35
Tweedeling. Ghetteaus. No go areas. Veilige gebieden. Bestaat al. Amerikaansche toestanden. Etc. Enz. Usw. Wel een mooie lentedag, overigens.

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 12:33

Jongens, we weten waar de oplossing ligt voor dit alsmaar groter wordende probleem;
[pechthold/halsema modus on]
Beter onderwijs!
Daarmee worden alle problemen opgelost, echt waar!
[pechthold/halsema modus off]

Rest In Privacy | 23-03-10 | 12:33

Ik heb heimwee naar een Nederland zonder die islamieten bende. In de zomervakantie als alles weer vertrokken is naar Marokko en Turkije dan krijg je weer even dat Nederlandse gevoel. Dat gevoel van IK ben in MIJN land en niet het gevoel van IK wordt in MIJN land gediscrimineerd door volk wat hier niets brengt ( behalve ellende) en ik mag er ook nog de helft van mijn zuurverdiende centen voor afdragen.

Pappie | 23-03-10 | 12:32

1234567 | 23-03-10 | 12:27
.
Tyf jij eens heel snel back to the seventies, met je rare, achterhaalde sosjoo-praatjes, wil je? Of heb je nu nog steeds niet door dat lieden zoals jij massaal worden uitgekotst?

Bertus Betonsloper | 23-03-10 | 12:32

@1234567 | 23-03-10 | 12:13

Het bestaat allebei naast elkaar. Aan de ene kant semi- analfabete riffijnen die het prima vinden wat Rachid allemaal uitvreet op straat zolang ie maar niet gepakt wordt ( en dan nog is er niets aan de hand ) , en aan de andere kant de roedels hyena's zelf die op een gegeven moment niet meer accepteren dat er autochtonen in de buurt wonen, en al zeker geen homo's , mensen met een hondje en anderen in het algemeen. Tenziji het 'broeders' zijn, dan maken ze een uitzondering. Wel eens gehoord van mocro's die een Turk in elkaar rossen? Ik ook niet. Negers doen ze ook niet want daar zijn ze bang voor. Chinezen laten ze doorgaans met rust want die staan ook opeens met 20 man voor de deur. Hindoestanen idem. Kaaskoppen daarentegen ..... die zijn makkelijk....

bello | 23-03-10 | 12:31

@An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:17
En over de standpunten van de PVV nog even dit:
Waar komt het geld vandaan voor meer politie ? De bezuinigingen waar ze over spreken zijn op lange termijn, terwijl alle oplossingen op korte termijn moeten worden ingevoerd, terwijl we in een crisis verkeren. Gaan we dan maar bezuinigen op onbelangrijke dingetjes als zorg en onderwijs? Daar zal het echtpaar in Slotervaart blij van worden heej..."
-------------------------------------------------------------------------------
Bezuinigen: 13-17 miljard elk jaar opnieuw namelijk door onrendabele criminele allochtonen paspoort in te nemen en richting thuisland te sturen.
Heb je in 20 jaar al 260 tot 340 miljard bezuinigd. Het nettoresultaat schijnt nu al minimaal 200-300 miljard te zijn, het leeuwendeel van onze nationale schuld: gewoon de oorzaak van teveel kansloosheidboosheidimport.

ecologiste | 23-03-10 | 12:31

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:27
En dat is helaas voor NL.

van Nazareth | 23-03-10 | 12:30

@eppy
Kijk eindelijk eens iemand die wel normaal communiceert.
En zo is het dus, de 1 ziet dat, de ander dat. Ik kan alleen maar uitgaan van hetgeen wat ik in mijn omgeving meemaak. Wat er dus allemaal in de media staat laat ik links liggen ( haha). Ik ben nog nooit slachtoffer geweest van beroving, ik ontmoet goede EN slechte Marokanen en besef gewoon dat er in elke bevolkingsgroep klootzakken rondlopen en ga dus niet over tot het massaal deporteren van 1 bepaalde groep...

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:30

@Drs.. Gelul | 23-03-10 | 12:15
Ik zeg dat ze wat mij betreft een nekschot verdienen door zo te handelen. Dat is iets anders. Ik vind de vergelijking met de oorlog van de oude man zeer begrijpelijk. Het is bovendien bij lange na niet de eerste keer dat ik zoiets hoor. Probeer je eens in te leven in de situatie van deze man. Hij wordt waarschijnlijk dagelijks lastig gevallen, agressief benaderd, gepest. Er is niemand die hem komt helpen, hij zit werkelijk ondergedoken in zijn eigen huis. Deze man verdient het niet de schuld te krijgen van deze angstige situatie. Hij verdient het geholpen te worden, bevrijd te worden van zijn onderdrukkers en de NSB'ers die dit alles faciliteren.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:30

@lijsterbes | 23-03-10 | 11:18

Ik woon zelf ook in Lelystad, een wijk die vroeger (daarmee bedoel ik een jaar of 9-8 geleden) ook geheel blank was.

'S zomers zag je je nog autochtone kindjes voetballen, nu is dat beeld veranderd naar een groep vaste Marokkanen waar geen blank kind meer bij de buurt komt.
Sterker nog de enigste periode dat ze er wel komen met hun ouders is als die lui op vakantie zijn naar hun roots.

Het is jammer om niet alleen je eigen buurt zo drastisch te zien veranderen maar ook de rest van ons mooie Nederland.

Klapband | 23-03-10 | 12:28

Snouck Hurgronje 12:19
Opgevoed met de Marokkaanse cultuur betekent vaak (lees: meestal) niet Islamitisch.
Die jongens zijn niet op zoek naar 'de confrontatie met kafirs' maar naar een manier om de problemen die de Marokkaanse cultuur, hun opvoeding en hun eigen identiteitsproblemen hen brengen, te uiten.

1234567 | 23-03-10 | 12:27

BlitzFlicker | 23-03-10 | 12:24
Econoom?

van Nazareth | 23-03-10 | 12:27

Hadden de Serviers toch gelijk.....

Ognjen | 23-03-10 | 12:27

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:19
Velen begrijpen dat Snouck. Mijzelf incluis. Alleen als je dan op een partij wilt stemmen die dit wil gaan aanpakken en de vinger in de etterende wond steekt, wordt je voor nazi uitgemaakt of racist. De anarchisten (René Damen tiepjes) doen hun werk goed. Alles om de globalisering tegen te gaan. En het werkt. Wat te doen? I don't know. Maar dat er keihard moet worden ingegrepen is evident. Het leger dan maar inzetten? Mede mogelijk gemaakt door de superstaat Europa.

Sliptong | 23-03-10 | 12:27

@ van Nazareth
En daar zit het 'em juist in: In Geert z'n ogen zinloze projecten.
Helaas voor Geert ( want een dictatuur zou veel mooier zijn voor deze man) leven we in een democratie, en is er nogsteeds een overgroot deel van de mensen wat geen PVV stemt en deze visie dus niet deelt

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:27

Tja triest verhaal. Dit is NL anno 2010.
Toch moeten we ook zelf in de spiegel kijken en ons afvragen waarom we het zover hebben laten komen. Ik denk dat het komt omdat we niet meer voor elkaar opkomen. De saamhorigheid die er vroeger wel was in de wijken is totaal verdewenen. Ja er is nog wel saamhorigheid, maar alleen tussen de verschillende etnische buitenlandse groepen. Wanneer een NL wordt geterroriseerd zijn allang we blij dat we het zelf niet zijn, wanneer een Marokkaan, Antilliaan, Turk, of noem maar op wordt getrroriseerd dan komen ze ff 30 man verhaal halen en dan is het zo afgelopen.
Het enige wat wij doen is boze en verontwaardigde reaguursels schrijven......

Flash | 23-03-10 | 12:26

ecologiste | 23-03-10 | 12:22
Inderdaad! Heeft U ooit Africa Adios gezien?
Ben bang dat we vroeg of laat in dit soort scenario's terecht komen.
Te triest voor woorden.

Sjeng de helle | 23-03-10 | 12:25

Het is natuurlijk niet legitiem voor allochtone jongeren om oudere mensen te intimideren en te treiteren.
Maar als deze oudere mensen jaren lang bijvoorbeeld PvdA of GL hebben gestemd, dan is wat mij betreft het recht om hier over te klagen ze hiermee wel ontnomen.

Doctor Who | 23-03-10 | 12:25

Uiteindelijk is er maar 1 vraag: wanneer starten we met georganiseerde remigratie. Ik wil me graag kandidaat stellen als eerste minister van remigratiezaken.

Mordax | 23-03-10 | 12:25

@Fred Janssen

Waarom moet je begrip hebben voor wangedrag?

dikkepiemol | 23-03-10 | 12:25

@An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:19
Dat verklaart waarom de fiets geretourneerd is. Als er een Fin op gereden had, had de andere Fin staan klappen. Goeso Mo, fiets van blanke gejat. Levert vast wel een Euro of 3 op. Kun je je van de opbrengst lekker laten pijpen in Slotervaart.

Duikduivel | 23-03-10 | 12:25

@An die ARBEIT
leuk verhaaltje, maar helaas is dit juist een zeldzaamheid en niet andersom.
een van mijn beste vrienden woont ook in een voor 60% met alochtonen afgevulde woonwijk. voordat hij hier woonde was hij aardig links en hield er veel linkse ideeën op na, dit kwam voornamelijk voort vanuit zijn beroep leraar.
het begon met een jongen die zijn bal schopte beneden tegen een garagedeur aan, en dit kan redelijk hinderlijk zijn als je daar vlak boven woont. mijn vriend opende zijn balkondeur en gaf vriendelijk een waarschuwing. het respons dat hij kreeg was alles behalve vriendelijk. enfin dan maar met de ouders praten als beschaavde mensen. counterreactie een bedreiging van een van de oudere broers, want zijn broertje moest toch ergens voetballen, let wel naast het huis van het betreffende marokaanse gezin lag een voetbalveld. mijn vriend wees deze daarop, maar werd toegesneerd dat ie niet zo bijdehand moest doen en kreeg daarna verscheindende verwensingen naar het hoofd geslingerd.
daarop heeft mijn vriend de politie gebeld om aangifte te doen, en dit had ie beter kunnen laten. toen de politie ariveerde stonden er gelijk een vijftal familieleden itimiderend om de politieauto heen en toen deze weg waren begon het gezeik. van belletjetrekken 's nachts rond een uur of twee tot ruiten ingooien of het uitmaken van zijn toenmalige vriendin voor hoer. het afgelopen weekend waren ze bezig met een laserpen en daarvoor was zijn auto het doelwit. hij heeft last van een slaapstoornis en ik moet bij 'm blijven zodat ie een paar uurtjes ongestoord kan slapen.
zijn oma is laatst ook geschrokken want hij begint zich steeds meer te vinden met de ideeën van de pvv, deze jongen is het gewoon zat.

eppy | 23-03-10 | 12:24

@van Nazareth | 23-03-10 | 12:22
Het wisselgeld dat je verkrijgt met het stoppen van 'linkse hobby's'' is nauwelijks interessant. De belasting krijg je er in ieder geval met geen enkel procent mee omlaag, laat staan extra budget voor 'stadscommando's'.

BlitzFlicker | 23-03-10 | 12:24

Maar laten we het wel relativeren. Het is maar een hele kleine groep die het verpest voor iedereen. In dit geval woont die groep toevallig net naast dit echtpaar.

Het echtpaar dat het land heeft opgebouwd. PvdA, GL, D66, CU, SGP, SP, PvdD bedankt he! (Helaas denken jullie nog steeds dat jullie de goede moraalridders zijn die hard werken aan een sociale samenleving. In werkelijkheid zijn jullie echter de N-NAZI's (N-NA = Niet nationalistische) die het land afbreken en werken aan een socialistische samenleving)

Er was een tijd dat de Duitsers Nederland wilde bezetten, nu word Nederland bezet door links, en volgens mij is dat nog erger dan om bezet te zijn door de Duitsers.

DasUnterMensch | 23-03-10 | 12:23

Het wordt tijd voor de Grote Voorjaars Schoonmaak. ozo.

Bertus Betonsloper | 23-03-10 | 12:23

Popiejopie79 | 23-03-10 | 12:17
Omdat we in fysiek opzicht zwak zijn popie. Onze samenleving, de beschaafde westerse wereld, evolueert naar een hoger bewustzijnsniveau. Die rifapen niet. Het fysiek aanpakken van problemen lukt al decennia niet meer. We slaan ze liever figuurlijk om de oren met vuistdikke, nietszeggende rapporten. Er zijn er inmiddels al genoeg geschreven om een Chinese muur om heel Amsterdam te bouwen. Uitdaging of kans?

Sliptong | 23-03-10 | 12:23

Ik hoop de tijd nog mee te maken dat er eens wat aan gedaan wordt. En ik ben nog maar van 1983.....
*op hardhandige wijze hoopt*

The prosecutor | 23-03-10 | 12:23

@Doctor Who | 23-03-10 | 12:13
Je weet niet eens waar de beste man op gestemd heeft. Dat is één. Bovendien vind ik het buitengewoon onsmakelijk een bejaarde man die geïntimideerd en geterroriseerd wordt door die smeerlappen de schuld daarvoor in de schoenen te schuiven. Ik vind het ongepast en eigenlijk gewoon schandalig. Het is belangrijk hier prioriteiten te stellen. Die man moet gewoon beschermd worden, Nederlandse burgers moeten beschermd worden tegen dat tuig.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:23

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:17
Wat dacht je van bezuinigen op zinloze projecten?
Kan de belasting zelfs omlaag!

van Nazareth | 23-03-10 | 12:22

Sjeng de helle | 23-03-10 | 12:18
Velen in Nl begrijpen niet de onderliggende primitieve mechanismen en onderschatten het probleem. Jef schreef jaren vóór de slachtingen in voormalig Joegoslavië al met veel voorspelling in zijn "Heilige Kruisvaart".

ecologiste | 23-03-10 | 12:22

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:13
Hé pssst, Vinexmeisje: struisvogel kopen?

Sliptong | 23-03-10 | 12:21

En dan te bedenken dat de politiek de problemen wil oplossen door duurdere woningen daar neer te planten. Zoals in Osdorp en Slotervaart. Gated communities lijken het wel.

Willem VanDer Decken | 23-03-10 | 12:20

Er is hoop. Er is hoop. Dit is gewoon tranentrekkend en kenmerkend voor de Nederlandse samenleving. Ziek. Lekker pvda stemmen hoor dan komt het allemaal wel goed.

Sliptong | 23-03-10 | 12:19

@1234567 | 23-03-10 | 12:13
Je vergeet dat ze worden opgevoed met minachting voor ons en onze cultuur en de superioriteit van islam boven alles. Wij zijn varkens, apen, zondige kafirs. Ze spugen op alles wat niet islamitisch is en vóóral op alles wat westers is. Begint het al te dagen? Ze kijken neer op ons, ze hebben schijt aan ons en ze moeten ons niet. Waarom zijn hun ouders hier gekomen? Om geld te verdienen, niet om te integreren in onze cultuur. Dat gaat nooit gebeuren. Zo voeden ze hun kinderen op. Dit is het resultaat. Horden rondschuimend berbertuig, op zoek naar confrontatie met kafirs, om ze verneder, te intimideren, te beroveren, te bespugen, weg te pesten. Zij willen niet met ons samenleven. Begrijp dat dan.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:19

Mijn fiets, welke kleur had degene die die gejat gehad??? Denk maar aan een ijsbeer...

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:19

@ Fred Janssen | 23-03-10 | 12:15
LOL!

Rest In Privacy | 23-03-10 | 12:19

ecologiste | 23-03-10 | 12:15
Precies! wij begrijpen elkaar.

Sjeng de helle | 23-03-10 | 12:18

@ Doctor Who | 23-03-10 | 12:13 En het is daarmee dan dus automatisch ook volstrekt legitiem om oudere mensen te intimideren en te treiteren. Ga toch weg man, Kleauthommel.

osta | 23-03-10 | 12:18

Wat is er mis met de oud-Hollandse manier om dit soort zaken op te lossen: formeren van knokploegen die consequent de randfiguren/rifapen/imbecielen van deze maatschappij in elkaar trappen, ter leering ende vermaeck? En nee, dat is niet "verlagen naar hun niveau", dat heet "een kritisch-positieve bijdrage leveren aan een gezonde buurt". Ok, een sniper op het dak van elke flat z'n werk laten doen werkt ook prima dunkt me. BOOM! HEADSHOT!

@Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:11 : gelijk heb je. Dat soort randfiguren luisteren toch nergens naar. Hoezo, "ermee praten" .. dat willen ze niet, het interesseert ze niet, consequent met een flinke overmacht in elkaar meppen is het enige dat ze begrijpen.

Popiejopie79 | 23-03-10 | 12:17

En over de standpunten van de PVV nog even dit:
Waar komt het geld vandaan voor meer politie ? De bezuinigingen waar ze over spreken zijn op lange termijn, terwijl alle oplossingen op korte termijn moeten worden ingevoerd, terwijl we in een crisis verkeren. Gaan we dan maar bezuinigen op onbelangrijke dingetjes als zorg en onderwijs? Daar zal het echtpaar in Slotervaart blij van worden heej...

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:17

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:13
Beter hard geroepen , dan stil verdronken.

van Nazareth | 23-03-10 | 12:17

@An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:13
Er gebeurt je nogal eens wat. Fiets pleitte, brommerT pikpoten......... Ga eens lekker thee drinken met onze Nieuwe Nederlanders.

Duikduivel | 23-03-10 | 12:17

Wauw, een nieuw topic over dildo's!
*doei*

Buffell | 23-03-10 | 12:16

De puinhopen van Cohen, de opvolger van Wouter Bos, die in de geest van de PvdA-filosofie van de linkse 'elite' heeft gezegd:
- de islam hoort bij Nederland
- dubbele paspoorten horen bij Nederland

Het resultaat:
- mocro-straatterreur
- schijtbange politici en politie
- lijdende mensen die bang zijn voor racist te worden uitgemaakt
- islamisering
- nieuwe Nederlanders die nooit oude zullen worden
- parallelle samenlevingen
- apartheid
- kolonisering

Fijnstoffer | 23-03-10 | 12:16

@redactie: Kan er door GS geen stille "aftocht" worden georganiseerd voor deze belaagde mensen?

Repelsteel | 23-03-10 | 12:16

Ze flikken het een keertje bij een veteraan of oud-agent die gewoon thuis een pistool heeft liggen en doordraait. Heel links Nederland zal ontroostbaar zijn en keiharde maatregelen eisen tegen de racist in kwestie.

Fragony | 23-03-10 | 12:16

Achterdocht | 23-03-10 | 12:08
Ok, het waren dus eerst hele nette mensen en veranderden later pas in beesten? Ok, nee sorry, ik begreep je even niet.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 12:15

Sjeng de helle | 23-03-10 | 12:02

Ja die slachtpartijen destijds, de periode van Loemboemba, Kasavubu, Mobutu, Ben Bella. Exotische namen uit een beestachtige tijd die later werd overgedaan door de Hutus en Tutsis. Het begint dichterbij te komen...

ecologiste | 23-03-10 | 12:15

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:11

Ach, snoek. Jij en van Heutsz weten wel hoe je mensen aanpakt. Nekschoten etc. Lekker typje. En een bejaarde die begint over dat de oorlog minder erg was, mag je gerust wantrouwen. Of hij wist van niets natuurlijk. Dat kan ook.

Drs.. Gelul | 23-03-10 | 12:15

Schandalig hoe Marokanen hier weer weggezet worden. Er zal vast ook wel een blonde autochtone jongen bij gezeten hebben. Afijn hoe dan ook, het totale onbegrip voor de marokaanse cultuur dat uit dit artikel spreekt!! Weten jullie domme autochtonen nu nog niet dat het pesten van niet-marokkanen onderdeel van de marokkaanse cultuur is? Kijk dan eens naar de unieke manier van bejegening van hoe de saharawi in marokko. Verdiep je eens in een ander zou ik zeggen, en heb niet altijd direct je afwijzende je mening klaar!

Fred Janssen | 23-03-10 | 12:15

Burgemeester komt op bezoek - kopje thee. Constateert dat deze mensen echt nog heel weinig van de multiculturele weldaad begrijpen. Maakt direct geld beschikbaar voor een wijk-bbq met halal burgers. Weer probleem opgelost.

Henk28 | 23-03-10 | 12:13

Snouck.... het is logisch en terecht dat als iemand voor een partij met een volstrekt mislukte immigratie beleid stemt, zoals de PvdA, dat ze dan uiteindelijk ook geconfronteerd worden met de consequenties van hun eigen stemgedrag.

Doctor Who | 23-03-10 | 12:13

@Kruiddamp | 23-03-10 | 12:04 : Mee eensch.
zie ook Repelsteel | 23-03-10 | 12:09

Mes snijd dan aan twee kanten. Mensen die het met verdienen met respect helpen een betere leefomgeving te krijgen. Tevens een mooie locatie voor een verzamelmoment van gelijkgestemden.

Repelsteel | 23-03-10 | 12:13

Jaja VMBO'ert.. Het zal wel. Kehb een keurig HAVO-diploma op zak.
Waar staat dat die mensen geen Nederlands spreken? Even een aanname om je eigen standpunt kracht bij te zetten, getuigt van grote intelligente dat soort redenatie. Kan je zeggen dat toen mijn zoons brommer werd gejat en ik er op eigen houtje achter kwam dat het inderdaad 2 marokaanse jochies waren van 14 en 15 ( waar ik zelf m'n handen dus niet aan vuil ga maken ) een gesprek met 1 van de vaders het resultaat op leverde dat de betreffende jochies een maand niet meer op straat zijn gesignaleerd....
Helaas, Geertje doet niks anders als schreeuwen, zie de toespraak die ie laatst in GB gegeven heeft. Het gaat niet zozeer om de wetten, maar de praktische uitvoering. Hoe ga je aan de grens bepalen of iemand een Moslim is? Door 'em met de hand op de Bijbel te laten zweren dat dat zo is of wat? En dan een voorbeeld als de kopvoddentax, wat lost dat op dan? Het dient geen enkel doel, behalve provoceren. ( En schreeuwen dus.. )
Wat brengt die extreem-rechste aanpak? Want dat is wat het is. In superlatieven liggen geen oplossingen.
Ik hoop van harte dat Geert de grootste wordt 9 juni, kan ik vervolgens een half jaar later me kapot lachen om de puinhoop die ie heeft gemaakt. Directe gevolgen van politiek zullen wij ons leven lang toch niet mee maken, het is 1 en al toneel.

An die ARBEIT | 23-03-10 | 12:13

@ bello 12:08
Gebrek aan opvoeding bij die Marokkaanse jongetjes en een georganiseerde jihadistische beweging die alle Nederlanders de wijk uit te krijgen, zijn twee verschillende dingen.
Volgens mij is het probleem vooral dat de ouders van de jongetjes niet geintergreerd zijn, niet geinteresseerd zijn in wat hun kinderen uithalen en geen ondernemende mensen zijn.

1234567 | 23-03-10 | 12:13

@Bakito | 23-03-10 | 11:59
Ja. Ik ben nu even boos. Iedereen die dit op welke manier dan ook probeert goed te praten, te bagatelliseren of de schuld in de schoenen van de oude man te schuiven, verdient in mijn ogen per direct een nekschot. Het is niet voor niets dat de bejaarde man begint over de oorlog, iedereen die anders beweert onderschat de ernst van de situatie. De tijd van appeacement-politiek is voorbij, iedereen die nu nog dergelijk vergoeilijkende taal uitslaat, zal ik betichten van collaboratie.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:11

@Kruiddamp 12:04
Mooie suggestie,count me in.
Wellicht neemt GS de moeite om met iets creatiefs te komen waarmee deze mensen geholpen worden en tevens de problematiek x-tra wordt blootgelegd.

R.B.Scott | 23-03-10 | 12:11

@Buffell | 23-03-10 | 11:42 Nou nou, kant noch wal? Beetje overdreven: Van Nazareth had er geen probleem mee, toch. Maar goed, dat is dan ook Van Nazareth.

Tiet Quitulaer | 23-03-10 | 12:11

bello | 23-03-10 | 12:08
En waar ik dan helemaal jeukende handen van krijg, is dat als je er wat van zegt, het meteen 'discriminatie' is en dat we 'rascisten' zijn. En dat wordt nog geaccepteerd ook nog, dat ze ons voor die dingen uitmaken. Want, 'Nederlandse schoffies zijn net zo erg'. Op de een of andere manier worden die altijd wel opgepakt, maar de Marrokaanse jongeren blijven altijd 'vrij'. Hoe kan dat toch hè?

Buffell | 23-03-10 | 12:11

bello | 23-03-10 | 12:
Exactly, dat is precies wat ik bedoelde te zeggen maar bij mij kwam het er wat lomper/onbegrijpelijker uit.

Randy McRanderson | 23-03-10 | 12:11

Buffell | 23-03-10 | 12:06
Door dit soort rabiaat taalgebruik worden partijen als PVV, NVU en VVD niet serieus genomen door de rest van Nederland. Als je een deuk in een pakje boter wilt slaan, zul je bepaalde regels in acht moeten nemen. Of je dat nou leuk vindt of niet...

Bakito | 23-03-10 | 12:11

Geef een paar werklozen een melkertbaan dat ze tuig van de straat mogen vegen... traangas, wapenstok, teaser en aanpakken de bondkraagjes... begint een beetje vermoeiend te worden al dat geklets zonder actie...

Interpoolbal | 23-03-10 | 12:11

De oorlog was dus minder erg. Ok. Ik hoop dat ie weet wat ie zegt. En vraag blijft waarom ie nooit naar Almere is verkast. Daar gingen alle autochtone treuramsterdammers toch naar toe?

Drs.. Gelul | 23-03-10 | 12:10

van Nazareth | 23-03-10 | 12:07

Dat zowiezo. Maar dat hangt af van de politiek. Ondertussen kunnen we deze mensen helpen.

Kruiddamp | 23-03-10 | 12:10

Het is nog erger dan in de oorlog.. ik ben er echt helemaal stil van.

Grasgriezel | 23-03-10 | 12:10

Ashtrey | 23-03-10 | 12:09
Mea Culpa, goed lezen.
*koffie dan maar*

Ashtrey | 23-03-10 | 12:09

Lying Dutchman | 23-03-10 | 12:03
Ok we begrijpen elkaar niet helemaal. Ik heb nergens gezegd dat de holocaust geen big deal was. Ik probeerde enkel de vergelijking te trekken dat je van de gewone duitse soldaten in de nederlandse straten (dat waren geen nazi's) minder overlast en minder te vrezen had dan van de nergens voor terug deinzende, extreem agressieve straatterroristen van tegenwoordig. Maar laten we er maar over ophouden.

Randy McRanderson | 23-03-10 | 12:09

En in Marokko snappen ze er helemaal niks van, dat wij dit in Nederland toestaan, er straatcoaches, welzijnswerkers, buurthuizen etc. voor inzetten, maar ze niet van de straat plukken en op water en brood zetten.

BeunDeHaas | 23-03-10 | 12:09

@JosVerbeek | 23-03-10 | 11:22
Dit riekt naar een eerste aanzet voor een NL versie van Boondock Saints.
Kom maar op met de planning. Mijn zegen heb je.

Repelsteel | 23-03-10 | 12:09

Wat een racistisch stukje van notabene Volkskrant Vara man Pieter Hilhorst, een schande voor links Nederland. De allochtoon voelt zich nergens meer veilig. Gelukkig hebben we Anja Meulenbelt nog.

websenior | 23-03-10 | 12:09

Buffell | 23-03-10 | 12:06
Nuance? Vertellen zoals het is behoeft geen enkele nuancering.
Gooo Snouck Hurgronje!

Ashtrey | 23-03-10 | 12:09

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:59
Twee kanten van dezelfde medaille naar mijn mening. Het begin van de bezetting betekende in NL een economische groei. De Duitse oorlogsmachine en gelegerde militairen betaalde toen nog netjes voor de gekochte spullen en ook de NL bevolking profiteerde daar van. Naar mate de oorlog voor den Mof slechter ging en de Jodenonderdrukking en te werkstelling van NL mannen zich uitbreidde begon het morren en het verzet toe te nemen. De winter van 44-45 was de laatste van de oorlog en wel de verschrikkelijkste in NL zelf, omdat toen door de al koude winter daar voor en de bevrijding van zuidelijk NL, d'r te weinig te krijgen was en mensen toch al verzwakt waren. Het verhaal is gewoon niet simplistisch zwart wit. Duitse soldaten gedroegen zich vanuit zichzelf voornamelijk correct en discipline was strikt. Het beleid van de Nazi's was onvermijdelijk agressief en hufterig en werd ook door het Duitse militaire apparaat uitgevoerd. Dus de vriendelijke militair die op zondag netjes zijn koffie met gebak betaalde en een oude dame hielp met boodschappen tillen, stond op maandag bij de razzia's.

Achterdocht | 23-03-10 | 12:08

@Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:39

Heb het daar ook wel eens met mijn grootouders over gehad. Die woonden toen in Wolvega. Die gewone Duitse soldaatjes had je niets van te vrezen, idd zaten ze een beetje koffie te drinken, beetje rondwandelen, broodje kopen, eendjes voeren: eigenlijk niets aan de hand. Officieren was een ander verhaal, dat waren doorgaans wél kloodtzakken en fervente nazi's .

Wat je nu op straat ziet is een heel ander verhaal. Hyper-agressieve import kloodtzakjes die stelselmatig en systematisch autochtonen op allelei manieren molesteren en schofferen, aangevoerd door vaders, broers, ooms, neven en uiteraard de imam. Ze dulden geen kaaskoppen in de buurt, want dat zijn kufar. Ze treiteren , zieken, en gooien ramen in. Ze roven, stelen en noemen je zus een hoer. Ze willen niet werken, maar willen wel het geld van de kaaskoppen. want dat is het enige waar kaaskoppen goed voor zijn : geld. Dat , en domme kaaskopmeisjes achter het raam zetten.

Daarmee vergeleken zijn die Duitse zandhazen van toen gewoon engeltjes, vraag maar aan mijn oma.

bello | 23-03-10 | 12:08

Alle leuke reaguursels ten spijt. Het is natuurlijk een grof schandaal dat de politiek z'n ogen sluit voor dit probleem. Er wordt NIETS gedaan om dit probleem op te lossen. Alle zogenaamde oplossingen hebben NIET gewerkt. Als de veiligheid van bejaarden niet eens gewaarborgd kan worden...
.
Wanneer gaat het nou eens gebeuren, WANNEER? Een keiharde no nonsens aanpak in de vorm van werkkampen, compleet met boevenpak. Nederland laat zich terroriseren door een paar snotneuzen. Je moet ze slaan net zo lang totdat ze in hun Golf IV naar Marokko verdwijnen. Nederland is een laf en zielig land aan het worden.
.

FreshClash | 23-03-10 | 12:07

Wordt weer eens tijd voor een schoonmaak actie van wat mariniers zoals in '66 en '70.

Roeieber | 23-03-10 | 12:07

Kruiddamp | 23-03-10 | 12:04
Lijkt me beter om die rifapen te "helpen" met verhuizen...

van Nazareth | 23-03-10 | 12:07

Bakito | 23-03-10 | 12:05
Fuck nuance! ;-)

Buffell | 23-03-10 | 12:06

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:04
Nou nou.

Bakito | 23-03-10 | 12:05

Kruiddamp | 23-03-10 | 12:04
Het is toch eigenlijk te belachelijk voor woorden dat wij zouden moeten verhuizen voor hen? Dacht het toch even niet hé.

Buffell | 23-03-10 | 12:05

Kan Geenstijl geen oproep doen om deze mensen te helpen. Zowel financieel als met de verhuizing. Dan hebben we een centraal punt om ons te melden.

Kruiddamp | 23-03-10 | 12:04

@1234567 | 23-03-10 | 11:49 en Doctor Who | 23-03-10 | 11:53 Jullie opa's waren ook fout in de oorlog? Het is meestal erfelijk namelijk...

osta | 23-03-10 | 12:04

@Doctor Who | 23-03-10 | 11:53
Dus het is logisch en terecht dat een bejaarde man geterroriseerd wordt door rondschuimend berbertuig? Dat overal in Nederland mensen worden weggepest, geïntimideerd en aangevallen door die klootzakken?

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 12:04

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:52
Randy, ik wil je helpen. Je krijgt van mij een kaartje voor het holocoustmuseum én het Anne Frankhuis. Wat is je adres?

Lying Dutchman | 23-03-10 | 12:03

Lumix82 | 23-03-10 | 11:59
Goedemorgen!

Buffell | 23-03-10 | 12:03

Het is wel vermoeiend die fin problematiek.

winterpeen | 23-03-10 | 12:03

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:39 : even voortbordurend op je godwin-achtige nick: in 40-45 zou je een NSB'ert geweest zijn. En nu snel weer terug naar je klas, dekselse vmbo'ert.

fart majeur | 23-03-10 | 12:02

Dit Topic doet me denken aan de serie van Jef Geraerts onder de titel: "Gangreen".

Sjeng de helle | 23-03-10 | 12:02

@ Frederik Vijf 11:50
Nee, ze moeten juist iets doen, ipv hun mond houden!

1234567 | 23-03-10 | 12:01

Wow, dit is echt erg en helaas willen die linkse mensen er niks aan doen.

Lumix82 | 23-03-10 | 11:59

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:52
Randy, je verhaal klopt gedeeltelijk. Voor de joden was het hier in 40-45 geen walk in the park. Ga hier nu niet tegen in, want dat is stupide. Een periode van complete waanzin, angst, dood, terreur, verraad, intimidatie, honger, klopjachten, radeloosheid en pijn. Kortom, alles wat je verwacht van een holocoust. Deportaties van joden én Nederlanders naar werkkampen, niet wetende of je ooit nog je familie/geliefden terug zou zien. Pure slavernij. Intimidatie. Wat lul je nou eigenlijk?

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:59

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 11:57
Nou nou.

Bakito | 23-03-10 | 11:59

"Het eerste dat daarom moet gebeuren, is dat slachtoffers weten dat ze hun mond open kunnen doen. Dat ze zich beschermd weten. Dat is nu niet het geval".

Ja en hoe komt dat dan? Zal ik het maar zeggen? Door de gevestigde politiek, door het schijnheilge knuffelgedrag van de Gutmenschen met grote idealen die niet zelf in zo'n situatie zitten en door jarenlange ontkennerij van de media inclusief Volkskrant.
Geert heeft een goedkope oplossing: rotte kies waar niets meer van te maken is gewoon trekken, maar PvdA, GL, D66 en huichelachtige rest van politieke establishment willen dure implantaten. Leuk hoor maar dat wordt als het aan mij ligt niet door de immigrantenverzekering gedekt waardoor wij ieder jaar 13-17 miljard extra moeten bezuinigen bovenop de normale bezuinigingen.
Al die mooie praatjes van de gevestigde politiek kosten miljarden EXTRA taxpoet.

ecologiste | 23-03-10 | 11:59

@de honden blaffen... | 23-03-10 | 09:48 / Mohandis-topic.
Thanx, ik had al een voorgevoel dat dit topic er aan zat te komen na het lezen van je linkje.

koolteer | 23-03-10 | 11:58

@1234567 | 23-03-10 | 11:49
Wat ben jij een smeerlap zeg. Je begrijpt werkelijk de ernst van de situatie niet he? Anders ben je namelijk op een dergelijk onsmakelijke wijze aan het bagatelliseren dat jij in mijn ogen de NSB'er bent in het verhaal.

Snouck Hurgronje | 23-03-10 | 11:57

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:52
Is dat zeau?
De historie in mijn regio leert me hele andere dingen.
Engelse piloten die crashte en direct getrakteerd werden op een kogel, boerenzonen die bij wijze van vergelding op lijn geexecuteerd werden, pesterijen van lokale bevolking, and so on, and so on.

Ashtrey | 23-03-10 | 11:57

Hé ineens wel een open mind bij de Volkskrant? Zet dat op de voorpagina. NIEUWS!

Inextremis | 23-03-10 | 11:57

PSV Eindhoven #1 | 23-03-10 | 11:49
Uw nickname ook, neem ik aan, na de afgelopen weken. Haha!

Bakito | 23-03-10 | 11:57

Frederik Vijf | 23-03-10 | 11:54
Een reaguurder gaf enige dagen terug bij een ander Topic Almelo op.

Sjeng de helle | 23-03-10 | 11:57

Wat een aangrijpende fictie schrijft die man.

azijnseikerT | 23-03-10 | 11:56

Het probleem is allang geen 'rechts' of 'links' meer. Wellicht ontstaan door slecht links beleid, maar iedereen, zowel links als rechts, wil verandering.

Zeeschuimer | 23-03-10 | 11:56

lol @ Lying Dutchman 11:48 Zeau ken ik je weer!

osta | 23-03-10 | 11:56

Het is niet alleen Slotervaart.. In R'dam en Utrecht, Gouda, Den Haag, enz, enz, gebeurt precies het zelfde. En altijd maar die finnen. In NL wachten we altijd tot er iets ergs gebeurt. reactief regeren. Zolang je 't kan ontkennen bestaat het niet. Tijd voor actie, voordat we het heft in eigen hand nemen.

Tam Tam | 23-03-10 | 11:56

Dankzij zijn harde maar rechtvaardige hand en perfekt uitgevoerde integratiebeleid in Amsterdam mag Cohen vervolgens orde op zaken gaan stellen in s'Gravenhage.
Bijkomend voordeel is natuurlijk zijn jonge leeftijd en gelouterde economische achtergrond.
Ook in het laatste woord hebben bij bouwkundig ingewikkelde vraagstukken moet hij de eerste plank nog misslaan.
Dat dit hand-in hand gaat met een realistisch uitgekiende budgetbewaking spreekt voor zich.
Nee...,die "Mayor of the year"-titel is me hélemaal duidelijk.
#... en als ik nu goedverdoeme een ban krijg wegens verregaand cynisme gooi ik de handdoek.#

R.B.Scott | 23-03-10 | 11:55

@Maen | 23-03-10 | 11:53 : Doe eens voorbeeld geven, misschien interessant op een stappenplan mee op te stellen. En hoe je uit de handen van Rene Danen, MDI en andere collaberateurs kan blijven.

Frederik Vijf | 23-03-10 | 11:54

@Scheetzak | 23-03-10 | 11:48
Als dat serieus de 'oplossingen' zijn van de pvv dan zullen veel mensen gaan stemmen op een fabel. Wellicht wordt het tijd voor een politicus die met realistische plannen aankomt zetten in plaats van dergelijke volksverlakkerij.

BlitzFlicker | 23-03-10 | 11:54

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:52
Ligt eraan waar je woont.
De Ooievaar of Bloemkool.
1 van de 2.

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:54

Ach wat zielig.... ik heb al bijna medelijden met ze.... maar ik durf te wedden dat deze stumperts voor de laatste 50 jaar PvdA hebben gestemd.
Eigen schuld dus.....

Doctor Who | 23-03-10 | 11:53

osta | 23-03-10 | 11:48
Ok, thanks. Zal voortaan wat beter opletten. Zonde overigens.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:53

Er zijn al buurten in Nederland waar het recht in eigen hand wordt genomen, wat opvallend is dat het rifftuig daar binnen een aantal jaren geen enkel probleem meer vormt, Raar heh?

Maen | 23-03-10 | 11:53

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:48
Ok, thanks Teun. En... euh.....?....?.... waar komen de kindertjes vandaan?

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:52

ik vind dat idee van de PVV over stadscommando's steeds minder gek in de oren klinken...
En dan vinden we met zijn allen vreemd dat de PVV steeds meer stemmers achter zich weet,.

de ruggetuffert | 23-03-10 | 11:52

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:41
Ik zeg net dat ik in met mijn vergelijking puur de bezetting door duitse soldaten bedoel en de holocaust en de excessen van de Nazi's buiten beschouwing laat. De duitse soldaten die hier door de straten liepen zijn niet te vergelijken met Nazi's.

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:52

Koffieleut | 23-03-10 | 11:47
Goeso.

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:52

Waarom geld hier aan verspillen als we ook een zwaar bewapend anti-straatterreurteam kunnen opzetten. Niks knuffelen en buurtprojecten!
Niet luisteren en bijdehand doen? Een koude knuppel in je nek!
Hoer roepen naar een bejaarde vrouw? 15jaar schoffelen!
Het zal wel nodeloos kwetsend zijn enzo en heel erg PVV natuurlijk, maar ik denk dat deze flauwe kul echt zo over is...

Tommygunner | 23-03-10 | 11:52

vliegende knorrepot | 23-03-10 | 11:
Ontkennen en negeren.

van Nazareth | 23-03-10 | 11:51

Femke weet dat het een verrijking is

Fragony | 23-03-10 | 11:51

@1234567 | 23-03-10 | 11:49 : Tuurlijk, die oudjes moeten niet zeiken en gewoon hun bek houden. Jezus wat ben jij erg.

Frederik Vijf | 23-03-10 | 11:50

Koffieleut | 23-03-10 | 11:47
Nice.
*keel schrapen doet*
Ladies and gentlemen, WE GOT HIM!

Ashtrey | 23-03-10 | 11:50

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:39
Praten met de ouders kan niet, ze spreken geen Nederlands. En al zouden ze de taal machtig zijn, de ouders hebben hun kroost niet in de hand. Ies coeltoer.

FreshClash | 23-03-10 | 11:50

@An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:39
Dit was cynisch, neem ik aan?

PSV Eindhoven #1 | 23-03-10 | 11:49

......... In lijn met de zienswijze van ombudsman Brenninkmeijer stellen wij, dat als we een minder grimmige samenleving wensen, we er voor moeten waken dat de intolerantie wordt aangewakkerd door overmatige aandacht van de politiek en de media voor incidenten, hoe ernstig van aard ook. Uitzonderlijke incidenten worden tot maat verheven, terwijl zij juist gerelativeerd moeten worden. Vooral ook omdat overheidsdiensten als de politie er steeds beter in slagen conflicten met en tussen burgers op te lossen. Bij het leven hoort nu eenmaal dat er afwijkingen zijn van het gewone, zonder hierbij de ernst van de geweldsmisdrijven in twijfel te trekken en deze dienen uiteraard ook stevig bestraft te worden. Maar om te voorkomen dat........
Zeau,
Nu die racistische bejaarden nog weg,
ook weer opgelost.

vliegende knorrepot | 23-03-10 | 11:49

Klinkt een beetje overdreven.. Die jongens zijn het probleem, maar door je te verstoppen voor de gehele wereld en angst te hebben, zelfs voor mensen die je proberen te helpen, lost niets op.

1234567 | 23-03-10 | 11:49

En dat gore tuig daar in Den Haag zal ook weer deze verkiezingen overwinnen. En dat komt door de misselijke, christenknuffelende, boomlikkende eencellige debielen die gewoon weer lekker vrolijk op de PvdA en CDA stemmen, want 'ze hebben hun lesje wel geleerd' en 'het gaat echt veranderen'.
Flikker toch op, met die mensen. Plemp die allemaal maar op Vlieland of Texel ofzo. Belachelijk dat mensen zo achterlijk en 'ignorant' kunnen zijn. Maar ja, ik zal het wel weer verkeerd zien, of niet Cohenneke?

Buffell | 23-03-10 | 11:49

Toch jammer dat Hitler niet in het begin met de Marrokanen in zee was gegaan, dan hadden wij na de afloop van de oorlog niet zo snel zo'n import van dat nazivolk gehad.

Frederik Vijf | 23-03-10 | 11:48

Misschien moeten de betrokken partijen rond de tafel gaan zitten om tezamen tot een oplossing te komen. Dit kan zo toch niet langer?

Bakito | 23-03-10 | 11:48

Buffell | 23-03-10 | 11:45
Dan doelde ik dus niet op jou & co.

Martinello | 23-03-10 | 11:48

@ Lying Dutchman Quote Pieter Hilhorst "Door de halfgesloten lamellen zag ik ramen besmeurd met de onsmakelijke restanten van eieren die kinderen uit de buurt ertegenaan hadden gegooid." De datum google je maar, stukje geschiedenis.

osta | 23-03-10 | 11:48

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:41
Jawel, we hebben een linksstemmert in ons midden!
En hoezo heeft de PVV geen oplossingen?
- Immigratiestop
- Hogere straffen
- Meer politie
- Straatcommando's
- Criminelen terugsturen bij herhaaldelijk in de fout

Moet ik doorgaan?
Een ding is duidelijk, praten en theedrinken in de moskee zoals jij wilt helpt niet!

Scheetzak | 23-03-10 | 11:48

@ LD
25 augustus 1970 mariniers vegen ongevraagd de dam schoon

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:48

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:39
Kopje thee erbij?

van Nazareth | 23-03-10 | 11:47

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:41
Niet uitvoerbaar volgens wie of wat? Wetten? Als wetten ons gijzelen moeten die veranderd kunnen worden. Dat is in het verleden ook gebeurd, anders leefden we nu nog met Middeleeuwse spelregels.
Met genuanceerd geleuter zakt ons land alleen maar verder in het moeras.

Martinello | 23-03-10 | 11:47

Ik zeg; bij elke straat een trapveldje.
Om onwillige buurtgenoten in elkaar te trappen, dat dan weer wel.

fuckje | 23-03-10 | 11:46

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:39
Merkwaardig : ik heb de hr GW nog nooit op geschreeuw kunnen betrappen. Integendeel - hij valt juist op door het rustig en helder uiteenzetten van zijn standpunten. Lieden als Agnes K daarentegen....

snuff | 23-03-10 | 11:45

Nog even en 40-45 gaat zich in zekere mate herhalen. Deporteren is het enige wat werkt, als iemand anders een werkend idee heeft gooi vooral het balletje op.

dikkegek | 23-03-10 | 11:45

Ach wat, de Randstad. Alsof ons dat in de provincie zoveel kan schelen.

Het CDA | 23-03-10 | 11:45


osta | 23-03-10 | 11:42
Eieren? 25 augustus 1970? Wat bedoel je?

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:45

Martinello | 23-03-10 | 11:44
Ik loop al jaren te klagen over de gevestigde maniakken daar. En velen met mij. Hebben we verandering gezien? Neen.

Buffell | 23-03-10 | 11:45

Let op, 9 juni a.s. stemt politiek correct NL, braaf op de man die van 031 groot 020 gaat maken, yes, suckers we can!

william7055 | 23-03-10 | 11:44

Triest verhaal van die oudjes, je zal zo maar je oude dag moeten doorkomen.

Sjeng de helle | 23-03-10 | 11:44

Wat een vuile volksopruier die Pieter Hilhorst......
Als inwoner van Veenendaal weet ik dat die verhalen over terror-mocro's allahmaal verzonnen zijn door de handlangers van de blonde Satan, dat zal in Sluttervaart niet anders zijn.

[/kereltje van Danen-66 modus]

woefdrammer | 23-03-10 | 11:44

NoMinister | 23-03-10 | 11:35
"Mocht het zover komen", kerel het is al zo ver! Kijk eens op een gemiddelde kleuterschool in dit land. Het moet alleen nog even opgroeien. En dan pakken ze ons (als ik 70 ben) via de democratie. 'Verkiezingen 2040', de 'nieuwe Nederlanders' zijn dan ver!re!weg! in de meerderheid. Stille revolutie heet zoiets, het is gebeurd zonder dat je het door hebt gehad...

Folkert Meinhof | 23-03-10 | 11:44

Buffell | 23-03-10 | 11:40
Het gaat mij erom dat bepaalde mensen meteen over Wilders beginnen te kermen, wat er volgens hen allemaal wel niet deugt aan hem, maar geen woord reppen over het wanbeleid van de duivelse elitaristen.
Wilders is het issue niet.

Martinello | 23-03-10 | 11:44

Godsamme, als dat toch mijn ouders waren die daar geterroriseerd worden... ik zou ze allemaal afknallen, interesseert me dan niets om 30 jaar te moeten zitten. Gaat het kwartje bij de linkse politici misschien ook een keer vallen dat dit GEEN incidenten zijn. Smerig tuig!

Scheetzak | 23-03-10 | 11:43

Het is als een vulkaan, je weet dat ie actief is en elk moment kan ontladen, toch valt er geen land mee te bezeilen. Het is slechts wachten op schermutselingen waarbij autochtone nederlanders massaal het heft in eigen hand nemen en als moderne Charles Bronsons het schorum lik op stuk geven.

Ashtrey | 23-03-10 | 11:43

Tiet Quitulaer | 23-03-10 | 11:41
Make them an offer they can't refuse.

van Nazareth | 23-03-10 | 11:42

Nog niemand die het zonde vind van die eieren? Nou nou, het niveau gaat omhoog hier. Maar goed, gaan we nu ineens allemaal doen alsof we dit nog niet wisten? Dit soort verhalen zijn er al jaren. Je leest ze, spreekt er je verontwaardiging over uit en gaat verder met de orde van de dag. Waarom? Omdat er gewoon geen zicht is op een uitkomst. De strijd is allang verloren, daar gaat zelfs Geert niets meer aan veranderen. 25 augustus 1970 Wellicht was de held van die dag de oude man van nu die huilend wegloopt.....

osta | 23-03-10 | 11:42

Tiet Quitulaer | 23-03-10 | 11:41
Lees die eerste zin nog eens. Kant noch wal, jongen, kant noch wal.

Buffell | 23-03-10 | 11:42

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:39
Oh? Praat eens met wat overlevenden van de Holocoust. Ooit van de hongerwinter gehoord? Massagraven? Vrijheidsberoving? Je weet niet wat je zegt, dat is duidelijk.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:41

@Martinello
Als je serieus naar de standpunten van de PVV kijkt, blijft er weinig van over. Je kan wel benoemen wat de problemen zijn, maar je moet ook met uitvoerbare oplossingen komen. En die staan er dus NIET tussen.

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:41

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:39
Sterker, de eerste jaren van de bezetting was er bijna geen werkloosheid.
Die gasten spekte de middelstand enorm met hun kadootjes voor thuis.

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:41

Ik wel een wens hebben op de trouwdag van een dochter van Don Corleone . Maar ja, komt helaas alleen in sprookjes en films voor.

Tiet Quitulaer | 23-03-10 | 11:41

Martinello | 23-03-10 | 11:38
En wat denk jij eraan te gaan doen dan?
Juist, anders stemmen. Wie horen bij 'anders?' Juist ja, onder andere Wilders. Dus waarom is hij hier ineens hij-die-niet-genoemd-mag-worden? Doe niet zo kinderachtig joh en sta eens open voor een discussie die niet per se de door jou gekozen richting in gedrukt wordt.

Buffell | 23-03-10 | 11:40

Hebben die mensen al geprobeerd met die ouders van het gezin te praten? Waarschijnlijk niet, omdat ze ondertussen bang zijn van alles met een ander kleurtje door het geschreeuw van Wilders en consorten.. De redders.. pffffff. Blonde lutsers zijn het

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:39

Maen | 23-03-10 | 11:29
Ik heb het puur over de bezetting, duitse soldaten in de straten. Dat stelde niet zo heel erg veel voor. Ze zaten gewoon tussen de hollanders op het terras koffie te drinken en gedroegen zich als beschaafde mensen. Ik heb het niet over de Nazi's en de holocaust.

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:39

Laffe Anonieme Haas | 23-03-10 | 11:34
Jij beeldt je blijkbaar liever onzin in, dan eens serieus naar de standpunten van de PVV te kijken. Jij bent bang voor oplossingen, jij wil helemaal geen oplossingen.
Hou toch op over Wilders, en maak je beter eens druk om het tuig dat ons land al decennia regeert.
Wilders is niet van belang, het gaat om het demonische tuig dat ons land regeert.

Martinello | 23-03-10 | 11:38

Kommentaar van Groen Links: "Het zijn maar incidenten".

Zoasl eigenlijk de 2e WO (sorry voor het Godwinnetje) ook een aaneenschakeling van incidenten was.

knerf | 23-03-10 | 11:37

Laffe Anonieme Haas | 23-03-10 | 11:34
Het lijkt simpel...
En dat is het ook.

van Nazareth | 23-03-10 | 11:36

@ Bigi Bana Boy | 23-03-10 | 11:30
Al ben je onzichtbaar verlies je stemmen. Ik denk dat hij bewust extreme uitspraken doet om media aandacht te krijgen..

Semper Pecunia | 23-03-10 | 11:36

NoMinister | 23-03-10 | 11:35
Mocht het ooit zo ver komen, dan emigreer ik.

Buffell | 23-03-10 | 11:36

Folkert Meinhof | 23-03-10 | 11:21

Ik ga liever dood en velen met mij. Dat wordt dus oorlog zoals al door zovelen opgemerkt. Het is onvermijdelijk. Lijkt mij tenminste.

NoMinister | 23-03-10 | 11:35

Tendentieus en onnodig kwetsend artikel. Pieter Hilhorst doet hier zelf geen racisistsiche bevindingen. Hij citeert de gevoelens die het bejaarde echtpaar uitspreekt. Ergo het citaat bevat en het hele artikel bevat geen racistische uitspraken van dhr. Hilhorst. Niet dat ik Pietertje mag maar ik hou nog minder van journalisten/bloggers die onware kwalificaties aan schrijfsels hangen.

Zuma | 23-03-10 | 11:35

Toch is het een uitzichtloze situatie. Stadscommando's en meer blauw op straat kunnen weinig uithalen tegen dit soort terreur. Aangifte doen is een probleem, hun (ineens onverstaanbare) woord tegen het jouwe is tijdrovend. Het heeft te maken met maatschappelijk verval waar normen en waarden vervaagd zijn. Uiteindelijk zal je het recht in eigen handen moeten nemen.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:35

Gewoon kinderbijslag, huursubsidie,enz. voor barbaren afschaffen. Als twee-derde van de bevolking niet voor haar eigen ondergang wenst te betalen, dan gebeurt het ook niet, nogmaals volgens minister Donner.

lijm11 | 23-03-10 | 11:35

3 euro maar?
-
Zonder gekheid. Dit is niets nieuws, dit gebeurt overal elke dag. In Breda, in Tilburg, in Eindhoven, in Rotterdam, in Utrecht, in Hatert/Nijmegen, en natuurlijk Amsterdam.

Buffell | 23-03-10 | 11:35

Weer lekker stukje drama-journalistiek.

Hier nog 1tje:

Ik heb ook een hele hoop Marokanen in m'n dorp/stad wonen, inclusief de straat waar ik woon. Laatst is mijn splinternieuwe fiets uit mijn achtertuin gestolen. Nu zal u wel denken: "ja, da's niet zo gek met een dorp/stad vol Marokanen.. ".
Mijn fiets was ondertussen al 2 weken verdwenen, toen ineens 1 van mijn Marokaanse buren Samir bij mij op de stoep stond, met mijn fiets!
Had 'ie iemand mee zien lopen, in het centrum, vervolgens afgenomen en aan mij geretourneerd....
Nou jullie weer met je tendentieuze gezeik. En als je huilie-huilie doet, omdat je je niet lekker voelt in je oude buurt, dan neem je maatregelen. Doe ik ook als iets me niet bevalt.

An die ARBEIT | 23-03-10 | 11:35

Was laatst nog getuige van een mooie actie van een donkere buschauffeuse van lijn 15, Slotervaart. Twee Marokkaanse ventjes zaten haar te irriteren (He he, wil je nog een banaan? etc.). Op een gegeven moment zet ze de bus stil, midden op de Johan Huizingalaan (de boulevard van Slotervaart), doet de achterdeur open en schreeuwt en trap die ventjes de bus uit. Eerste keer dat ik een Marokkaan bleek zag wegtrekken.

James St John Smythe | 23-03-10 | 11:35

Als die woning van deze mensen dan binnenkort leeg staat kan de nieuwe burgemeestert daar direct zijn intrek nemen, aangezien Jobje-in-z'n-nopje niet kan verhuizen want zijn vrouw heeft MS en tja.. dan ben je immobiel he.

Causa Sui | 23-03-10 | 11:34

mijn hart huilt .. wat een uitzichtloosheid .. hier zijn gewoon geen woorden voor

more beer (cd /pub) | 23-03-10 | 11:34

was marchouch niet zo fantastisch bezig in slotervaart?
---
liegen op je cv is zo lelijk

Feiten | 23-03-10 | 11:34

-weggejorist en opgerot-

Laffe Anonieme Haas | 23-03-10 | 11:34

Dat zo'n artikel in de Azijnbode terecht kan komen..
De gevoelens van dit echtpaar zijn begrijpelijk. Dit heeft niets met racisme te maken, maar met mensen die hun wijk dankzij de PvdA compleet naar de klote hebben zien gaan.

lauwebal | 23-03-10 | 11:34

@ snuff 11:18
Fokpremie (Kinderbijslag) moet gewoon beperkt worden tot 2 a maximaal 3 kinderen. Wil je er meer moet je dat maar gewoon zelf (kunnen) betalen.

Wim-Lex | 23-03-10 | 11:34

NoMinister | 23-03-10 | 11:32

Of was het gewoon een vieze snol.

Triskaidekaphobia | 23-03-10 | 11:34

Riffapen zijn niet de enige die iets met (familie)eer hebben. Als iemand mijn vriendin, moeder, oma of zus op die manier "bejegend" kan hij klap voor zijn kop krijgen.
Niet meer. Niet minder.

1sokkie | 23-03-10 | 11:34

@ Snorry! | 23-03-10 | 11:30
Het spijt me zeer, maar hier zit louter het wakkere deel van Nederland. Er zijn in plattelandsdorpjes nog zat mensen die nog nooit een buitenlander hebben gezien en in de steden zitten 3,3 miljoen buitenlanders + een paar oude hippies die alles goed proberen te praten die niet voor een hardere aanpak zijn. Dus die poll geeft een behoorlijk vertekend beeld.

Semper Pecunia | 23-03-10 | 11:34

Hierom vlucht Job Cohen Amsterdam uit,hij is geslaagd in de PvdA-opzet om de "grijze golf" bang te maken!Zijn nieuwe 'KLUS" is héél Nederland om zeep helpen !
Help,de mol is los !

Pluto644 | 23-03-10 | 11:34

@Triskaidekaphobia | 23-03-10 | 11:20
Nee, geen slechte...

Watcher | 23-03-10 | 11:34

Dat artikel van Marcouch in de gerelateerde artikelen "ik maak je dood" is Marokkaans daar kan ik wat mee. Eindelijk iemand die het begrijpt.

Angry_Beaver | 23-03-10 | 11:34

Westheimer 2.0 | 23-03-10 | 11:32
nee, laat ze alsjeblieft daar.

Geile Markeerstift | 23-03-10 | 11:33

Wacht op 9 juni...

pdvd | 23-03-10 | 11:32

3 euro? Hij had zeker net een autochtoon schoolkind beroofd? Of denkt hij dat hij in Marokko is? Ik weet het niet!

NoMinister | 23-03-10 | 11:32

Die bejaarden...
Dat zijn ook geen lievertjes heur!

van Nazareth | 23-03-10 | 11:32

Bigi Bana Boy | 23-03-10 | 11:31
2 voor de prijs van 1.
Iedereen blei.

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:32

Er is genoeg plaats in de rest van Nederland, elke (nieuwbouw)wijk met relatief jonge kinderen zit met smart op 'buurtoppas' omas en opas te wachten. Het verschil is dat als er op de bel gedrukt wordt door kinderen dat ze om snoep of iets dergelijks vragen, een mooier leven als bejaarde kan men zich toch niet wensen?

Westheimer 2.0 | 23-03-10 | 11:32

Run while you can ! Hoe pauper moet je zijn om daar als blanke te blijven wonen ?

fart majeur | 23-03-10 | 11:32

van Nazareth | 23-03-10 | 11:28 Yep, als eerste waarschijnlijk. Alle hoeren op de wallen krijgen een nieuwe feestdag. Nationale stenigingdag, een dag waarop allen vieren dat aan de oneerbaarheid een einde kwam. *alvast in kalender noteert*

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:32

1sokkie | 23-03-10 | 11:28

In de cursus agressiemanagement leer je dat heel anders. Omgaan met agressieve erfelijk belaste randdebielen is een vak geworden. Misschien eens voorzichtig informeren of hij wel gepijpt wil worden en proberen het gesprek af te buigen naar school en wederzijdse interesses?

Jouw methode werkt eenmaal, en daarna heb je permanent overlast. Dat is weer goed voor de machthebbers want die kunnen dan bepalen wie er wel en wie er niet beschermd worden. Beetje maffia. Als je me begrijpt. Speelt een grote rol, in de linkse onderbuik.

NoMinister | 23-03-10 | 11:31

1sokkie | 23-03-10 | 11:28
Je kan ook vier euro vragen.

Bigi Bana Boy | 23-03-10 | 11:31

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:27
Ja, geen wereldheerschappij, totaal nihilistisch.

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 11:30

@ Vogelbeest | 23-03-10 | 11:05

Ja, doen! Een verhuiskostenvergoeding en dubbele huursubsidie voor dat Marokkaanse gezin en ze per direct in 010-Zuid dumpen.

Mongoose | 23-03-10 | 11:30

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:25
Hmmm, wat mij beangstigd is dat er door het falen van de door jouw genoemde linkschmenschen een dorre vlakte is ontstaan waarin een Wilders kan opbloeien. Want hoewel hij vaak gelijk heeft en ik ook begrijp waarom mensen op hem stemmen, had ik toch liever een ander persoon op die plek gezien. Wat dat betreft had ik liever Fortuijn gezien, ofschoon die ook zo zijn rare dingetjes had.

Ik weet het niet met Geert. Hij doet en roept mij te vaak dingen die mij niet bevallen.

Bigi Bana Boy | 23-03-10 | 11:30

Doe mij een plezier: check een de GeenPeil TK2010 poll rechtsboven in beeld. Spreekt boekdelen. Geert kom d'r maar in!

Snorry! | 23-03-10 | 11:30

Is er al een linkse partij, zoals in Veenendaal, opgestaan om te verkondigen dat de man wiens leven kapot wordt gemaakt een racist, xenofoob en fascist is? Dat het eigenlijk allemaal zijn eigen schuld is?

koyt | 23-03-10 | 11:29

1sokkie | 23-03-10 | 11:28
Je kunt natuurlijk ook "Ja" zeggen.

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:29

@ Randy McRanderson

Het vergelijk vand de duitse bezetting en de rifbezetting vind ik niet opgaan,
stuitend is dat u de nazies beticht van het hebben van normen en waarden, Leg dat even aan mijn oma uit die haar man verloor aan een duitse kogel in de duinen van scheveningen.

Maen | 23-03-10 | 11:29

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:23
Ook rokjesdag wordt afgeschaft.

van Nazareth | 23-03-10 | 11:28

Kun je wat bijverdienen in 0031, zijn die oudjes weer te beroerd voor.

Ik moet wel iets heel onaardigs zeggen: Heeft deze mevrouw of meneer de afgelopen 20 jaar links gestemd, dan is het hun verdiende loon. Het is ze dan van harte gegund. Leven in de door henzelf gecreeerde hel. Succes ermee. Anders: alle empathie!

NoMinister | 23-03-10 | 11:28

"He, hoer wil je me pijpen voor 3 euro?".......

Niets zeggen.
Rustig benaderen.
Geen woorden aan vuilmaken.
Met vuist vol in het gezicht hoeken.

... respect kun je aanleren.

1sokkie | 23-03-10 | 11:28

@ Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:25
Gij vergeet die softe lutser van een Pechtold in uw betoog!

Semper Pecunia | 23-03-10 | 11:28

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:23
Nooit beroerd om te helpen. Neem een dagje atv en ga zelf zoeken. Ideale dag,lijkt me zo.

Bichon Frisé | 23-03-10 | 11:27

Dit soort berichten maken me vooral verdrietig.... Het zullen je ouders/ opa en oma maar zijn....

Als je gewoon fatsoen heb en respect voor anderen (ouderen dan wordt je vanzelf wel rechts in dit land...

havannahapper | 23-03-10 | 11:27

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 11:19
Bij de Duitsers ging het om leven of dood. Deze troepenmacht heeft meer met verminking en marteling. Geweaun omdat ze het leuk vinden.

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:27

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:25

Mijn gevoel zegt dat je gelijk hebt. Mijn verstand zegt dat vervolging op de loer ligt.

NoMinister | 23-03-10 | 11:26

"Benoemen en mauwen"

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:26

*Op zoek naar Nederland opnieuw lezen gaat*
Verder, ik weet niet, maar dit gebeurt zelfs in een gat als Winterswijk. Behalve in het buitengebied, en daar woon ik.

Follow The Reaper | 23-03-10 | 11:26

koerbagh ® | 23-03-10 | 11:21

Een heldere zienswijze en geheel correct. Dood aan ons, leve de nieuwe Nederlander!

NoMinister | 23-03-10 | 11:25

Ik begrijp met de beste wil van de wereld niet waarom het grootste deel van de Nederlanders hopen dat Halsema of Cohen MP word en dat Wilders als de duivel neergezet word. Je hoeft van Halsema namenlijk helemaal niets te verwachten als het om de aanpak van straatterroristen gaat. Het is net alsof we hier in de omgekeerde wereld zitten met zijn allen. Ik heb hier al eens eerder gezegd dat de Duitse bezetting veel minder erg en overlastgevend was als deze moslim bezetting. Duitsers hebben tenminste normen en waarden, moslims kennen totaal geen remmingen of enige vorm van fatsoen. Ze vermoorden hun eigen dochter nog als die iets doet wat hen niet aanstaat. Zo'n volk hoort niet in een beschaafd land thuis maar in een gebergte of op een verdorde vlakte waar wij er geen last van hebben.

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:25

Zie het positief. Het benoemen is nu dus gebeurd en het bouwen kan dus beginnen. En dan komt alles goed. En dat komt allemaal door de geweldige positieve uitstraling van de behouden kastanjeboom in de tuin van het Anne Frank huis.

Bigi Bana Boy | 23-03-10 | 11:24

Ik vind dat ook in de wet moet worden opgenomen dat indirecte discriminatie en indirect kwetsen strafbaar is. Deze mensen uiten zich schokkend. Het lijken wel net echte gevoelens en echte mensen. GEVAARLIJK!

NoMinister | 23-03-10 | 11:24

Deze post is weer goed voor 1000+ reaguursels, wat ik je brom.

kommaneuker | 23-03-10 | 11:24

Nou bedankt maar weer Peter.
Dankzij dit soort tendentieuze onderbuikberichtgeving op de Volkskrant-site zitten we nu opgescheept met de Joop.

Lets Kuttekrap | 23-03-10 | 11:23

Niet gedacht dat de azijnbode ooit zulke columnpjes zou afdrukken.
Als je zoiets leest ga je toch serieus over Geert nadenken.... en ik ben geen fan van die man.

Karel Kruizenruiker | 23-03-10 | 11:23

De PvdAllochtoon zal een politieke ingang bieden waardoor er over een jaartje of 7-8 er een meerderheid aan allochtone politici zullen zijn. Deze zullen wetsvoorstellen in gaan dienen die beginnen met het verbannen van naakt op TV, billboards en internet. Daarna komt de sharia in beeld en gaan de doekjes het straatbeeld bepalen.
Nog een tiental jaren later zullen de ongelovigen het zwaar gaan krijgen en zich met een rode balk moeten gaan markeren op hun kledij. Uiteindelijk zal de ongelovige onderduiken en vluchten naar regionen waar de Islam nog niet is doorgedrongen. 100 jaar later bestaan die regionen niet meer. De rest laat zich raden.

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:23

LOL @ Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:14

NoMinister | 23-03-10 | 11:23

Bichon Frisé | 23-03-10 | 11:21
Ik kan me niet ontspannen. Ben je soms een lekker wijf van 21? En wil je me even helpen?

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:23

@ BlitzFlicker

welk pensioen? AOW is er tegen die tijd niet meer en het privé pensioen wordt in het 2e kabinet JC met 80% belasting verzwaard.

Maen | 23-03-10 | 11:23

En dat in de Azijnbode! *onder indruk is*
lijsterbes | 23-03-10 | 11:18
Geef maar een seintje, wat Durotar | 23-03-10 | 11:19 zegt..
*buitengewoon overtuigende maatregelen in gedachten heeft*

JosVerbeek | 23-03-10 | 11:22

Bah, smerige ratten.

Frederik Vijf | 23-03-10 | 11:22

"Zelfs de Antillianen willen er weg"...*stupéfait is*

Pornstar | 23-03-10 | 11:22

Ach straks stemmen al mijn mede-Nederlanders gewoon, zoals bij elke verkiezing gewoon weer op de PVDA, vanwege diepdoordachte *kuch!* redenen als "ik kom uit een rood nest" of "de rijken worden rijker en de armen worden armer!". En ondertussen...
Die 7 kinderen die elk! Marrokaans gezin heeft worden er 7x7=49x7=343x7=2401 (3 generaties) etcetera etcetera. Met de PVDA aan het roer is dit land ten dode opgeschreven. Het wordt alleen! maar! erger! Het ergste is, zonder remigratie politiek, wat politiek onhaalbaar is (iets met 'mensenrechten', "jongens dit moeten we niet willen", huil huil), is de strijd al in het begin van de jaren 1990 hopeloos verloren. PVDA bedankt, over 200 jaar zullen de Imam's en Moefti's de PVDA in de geschiedenisboeken omschrijven als de stichters van de Islamitische Nederlanden...

Folkert Meinhof | 23-03-10 | 11:21

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:19
Enkel een gokje, ontspan.

Bichon Frisé | 23-03-10 | 11:21

Het zijn gewoon boefjes, het heeft niets met cultuur, religie of afkomst te maken (vast). Die oude mensen zijn gewoon ouderwets en hadden op tijd dood moeten gaan. Zij zijn het probleem. Het zijn gewoon racistische Nederlandse bejaarden. Een gezin nieuwe Nederlanders in die woning had vast geen overlast gehad van die schoffies in die buurt. *kuch*

koerbagh ® | 23-03-10 | 11:21

En dan het achterbaks schofterige commentaar onder dat artikel, dat doet je echt ontploffen.

Hansopje | 23-03-10 | 11:20

Socialisten: "Ach welnee, incidentje. Mensen hebben het zelf uitgelokt." Fack aff, dit kan toch niet. Deze ouders moeten meteen opgepaakt worden, kinderen door Bureau Jeugdzorg hergeplaatst worden. Wat gebeurt er toch in mijn mooie Holland.

Suriboy | 23-03-10 | 11:20

De goede Marokkanen ten spijt, maar de Nederlandse maatschappij zou beter af zijn zonder Marokkanen.

Rest In Privacy | 23-03-10 | 11:20

Watcher | 23-03-10 | 11:16

Mag hopen dat het een slechte grap is.

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:14

Misschien maar de oorlog verklaren aan Marokkanen? Meldplicht erbij en iedereen testen op deugdelijkheid, de rest deporteren. Hee wacht, deja vu... ?!

Triskaidekaphobia | 23-03-10 | 11:20

Tjah, slotervaart. Ironisch genoeg is dat een buurt waar je 's nachts wel veilig over straat kan, alleen 's middags wordt het lastig. Maar daar heeft die ouwe verder weinig aan. Mocht ik ooit de zeventig halen dan hoop ik dat ik zo'n achterbuurt inmiddels wel ben ontgroeid. Om van mijn pensioen te moeten genieten tussen de paupers.. Bleh, zonde van mijn oude dag.

BlitzFlicker | 23-03-10 | 11:20

Bichon Frisé | 23-03-10 | 11:16
Je kennis van Amsterdam is zeer matig. Hier zit het op twee na grootste kantorenpark van Amsterdam.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:19

Nou lijsterbes, als we nou eens met jou beginnen. Zeg maar waar en wanneer en als we dan met een zootje reaguurders daar die ventjes ff een lesje deugdelijkheid leren met wat overtuigend lesmateriaal.

Durotar | 23-03-10 | 11:19

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:16
De Duitsers hadden wel betere manieren dan Mocro's. Ze liepen ook niet met lelijke bontkraagjes, blowden niet. Tis erger, inderdaad.

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 11:19

LOL zelfs bij het criminele communistenblaadje de Volkskrant krijgen ze het door xD

Semper Pecunia | 23-03-10 | 11:19

Daar moeten straatcoaches ingezet worden. En een opbouwwerker. En een buurthuis met professionele krachten. En een welszijnswerker. En een buurtgroep met als voorzitter een ambtenaar en een huurcommissie en een...
Hup gooi er wat geld tegen aan en je lost het probleem zo op.
//links mode off
Het land uit zetten is het minste wat je met dietweepaspoort figuren kunt doen.

Boomschade | 23-03-10 | 11:19

@Wim-Lex | 23-03-10 | 11:14
De oorlog wordt gevoerd door aantallen. Met twee kinderen haal je over 20 jaar geen meerderheid in Nederland met 7 tegen 1,4 wel.

illuvatar | 23-03-10 | 11:18

Rivieren van bloed.

--neus-- | 23-03-10 | 11:18

En jullie denken nog dat dit alleen in Slotervaart gebeurt? Kom eens kijken in Lelystad zou ik zeggen. Daar woon ik lekker in mijn zelf opgeknapte huis met (sinds 1 jaar) naast mij, jawel, kut marokkanen die mij het leven zuur proberen te maken. Uiteraard de wijkagent ingeschakeld, en wat gebeurt er tot op heden? Niks, nada. Dus beste mensen, het wordt een lange hete zomer. De messen zijn geslepen, je denkt toch niet dat ik me gek laat maken doorzo'n stelletje tuig.

lijsterbes | 23-03-10 | 11:18

Wim-Lex | 23-03-10 | 11:14

Vanwege de fokpremie ? Zomaar een ideetje heur.

snuff | 23-03-10 | 11:18

We moeten de boel bij elkaar houden.

azijnseikerT | 23-03-10 | 11:18

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:14
Het programma 'Probleemwijken' gezien, enkele tijd geleden op sbs? Hierin zaten veel (autochtone) tokkies, die ook prima in uw beschrijving passen.

Zeeschuimer | 23-03-10 | 11:17

Wanneer stoppen we nou eens met praten en gaan we tot actie over?
Ik zag twee beren
Broodjes smeren
Oh, het was een wonder
Het was een wonder, boven wonder,
dat die beren smeren konden
Hi hi hi.
Ha ha ha.
Ik stond erbij.
En keek er naar.

Durotar | 23-03-10 | 11:17

*niks te zien hier doorlopen aub*

Mr aarsch | 23-03-10 | 11:17

Waarom noemt men dit nieuws? Dit is al jaren zo.

Nou het is weer wachten op de broddelende slingse reaguurders met de worden incident/pvv tokkies, etc.

als je pvv stemt dan deug je niet ^^ pjonge was ik maar als berber geboren in nederland.

Maen | 23-03-10 | 11:17

Nou nou, wat een racisme van die bejaarden. Bekijk de kant van de Marokkanen eens. Die hebben het ook heel moeilijk en vertonen daarom dergelijk kwajongens gedrag. We moeten de dialoog aangaan en de jongens een discotheek en een hangplek in de buurt geven. We moeten ze banen en opleidingen aanbieden. En trouwens, het zijn geen Marokkanen die dit malle gedrag vertonen, het zijn gewoon Nederlanders zoals u en ik, dat ze toevallig een Marokkaanse achtergrond hebben doet niet ter zake en is puur toeval.

Het wordt tijd dat een buurtvader zich over de jongens bekommert, een kopje thee, een schouderklopje en een goed gesprek, dan zul je erachter komen dat het hartstikke aardige en lieve jongens zijn die gewoon verkeerd begrepen zijn. Die racistische bejaarden willen alleen niet verder kijken dan hun neus lang is en willen het goede in deze jongens niet zien.

Watcher | 23-03-10 | 11:16

Wim-Lex | 23-03-10 | 11:14
Of geen maar wel 2 cavia's.

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:16

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:13
Dan werkt u of bij de Lidl of als deurwaarder?

Bichon Frisé | 23-03-10 | 11:16

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 11:15 Helaas is de Godwin een realiteit geworden.

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:16

Peppie wordt hier zo gdsgrwlk BOOS van. Kokkie wil graag de mokrokoters kielhalen. Iedereen die nu nog PvdA stemt is medeschuldig aan het gedrag van dit vieze tuig.

peppievankokkie | 23-03-10 | 11:16

Als direct de Nederlandse burgers, tot het uiterste getergd door lichtgetinte daders met Noordafrikaans uiterlijk, en door de lethargische houding van haar bestuurders ten einde raad de knokploegen gaat formeren DAN zal de politiek geschokt zijn. Wat zal Links jammeren en janken, wat zal Pechtold bezwerend de geesten van de D^^ voorvaderen aanroepen, wat zal Cohen onmiddellijk een greep in de staatskas doen om wat theeplantages met financiele middelen te steunen.

Ik schat nog steeds het begin van de Nederlandse Burgeroproer op juni 2014.

Kiert Wieldeurs | 23-03-10 | 11:16

@Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:13
rustigste BUURT. Opletten pauper.

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:15

Dan heb je als oude man heel wat wijsheid verzameld, mag verondersteld worden, en dan komtie met zo'n goedkope godwin.

Vieze Tonnie | 23-03-10 | 11:15

Bij dit soort zaken blijft het altijd MUISSTIL bij Groen Links, lees Femke Halsema, met al die nieuwe Nederlanders in de kamerfractie. Zaltbommel januari 2010: ook geen reactie van Groen Links, lees Femke Halsema.

Het meisje van Yde | 23-03-10 | 11:14

Hebben de Marokkanen alle andere allochtonen opgegeten ofzo..

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:14

-weggejorist en opgerot-

Randy McRanderson | 23-03-10 | 11:14

Waarom hebben zo ook 7 kinderen. Wat is er mis met 2?

Wim-Lex | 23-03-10 | 11:14

Slotervaart kun je als opgegeven beschouwen. Je auto kan je er alleen nog parkeren als je een minikoran aan je spiegel hangt. Blanken kom je er nauwelijks tegen en de hoofddoekjes zijn er standaard. Zelfs Antillianen willen er weg. Het gekke is dat het s'avonds de rustigste van Amsterdam is en onderlinge problemen (marokko vs marokko) zelf worden opgelost. Het wachten is op de Sharia.

*Lying Dutchman, uw livereporter vanuit het epicentrum*
(alleen overdags hoor, ik woon natuurlijk in een blanke villawijk aan de kust)

Lying Dutchman | 23-03-10 | 11:13

Mwoa, oorlog erbij halen lijkt steeds meer de trend te worden en waarom ook niet.
Steeds meer buurten worden bezet en gecontroleerd door de bezetters. *Duits kristalnacht liedje zingt*

Stroopdoos | 23-03-10 | 11:13

Ik heb er ook gewoond echt een typische schotelstad, ingenomen door een Islamitisch paupervolk. Als je wilt voelen hoe hard je vanachter gepakt wordt door het riftuig over 30 jaar in heel Nederland, dan weet u waarnaartoe u moet verhuizen. Niet met zijn allen tegelijk graag. De rest: gelieve door te lopen. U heeft niets gezien en niets gehoord.

Triskaidekaphobia | 23-03-10 | 11:13

@Bezorgde vader
Honkbalknuppel, en rammen maar? Ik zou niet toekijken hoe mijn auto wordt opengebroken hoor. Iedereen die het lef heeft om aan mijn spullen te zitten heeft de kans zwaar gewond afgevoerd in een Ambulance te liggen. Dat is namelijk ook mijn risico als ik het gevecht aan ga.

Vloberto | 23-03-10 | 11:12

De peroxideprins is het probleem, eg waar. En, uiteraard, racistische PVV tokkies.

Martinello | 23-03-10 | 11:12

Komt door economische en dinges omstandigheden enzo...

Chris666 | 23-03-10 | 11:12

Ach ja, wat maakt dat de linkse politiek nou uit. Die benadrukken dat er een bakker uit Marokko op de hoek zit en Afelay misschien wel de winnende op het WK maakt. Doorlopen mensen, niks aan de hand...

Haduco | 23-03-10 | 11:12

En dan te bedenken dat de man die dit heeft laten gebeuren, nu misschien wel premier van heel het land wordt. Eerst Amsterdam naar de kloten helpen, nu is heel Nederland aan de beurt.

Requiescat in pace | 23-03-10 | 11:09

Hé PvdA, GroenLinqs, waar blijft nou die beloofde verrijking van de nederlandse cultuur?

illuvatar | 23-03-10 | 11:09

Ik heb er gewoond. Het is nog erger dan dat. Smerige ventjes van 10 11 jaar die auto's openbreken en alleen maar even stoppen om je in te schatten. Niet eens om weg te rennen. Smerig tuig is het!

Rest In Privacy | 23-03-10 | 11:09

Straatterroristen? Georg W. 4 Stadshouder!

ChillBill | 23-03-10 | 11:08

Vogelbeest | 23-03-10 | 11:06
Of: reatie = creatie?

Tim | 23-03-10 | 11:07

Een schrijnend voorbeeld van waar heel Nederland heen dreigt te gaan.

Requiescat in pace | 23-03-10 | 11:07

En alle amsterdammers die de wijk hebben genomen naar Almere worden daar nu weer genomen. Vandaar die PVV hausse natuurlijk.

gruppenfuhrer | 23-03-10 | 11:07

Zozo, die durft.

Teun van het Tuinpad | 23-03-10 | 11:06

reatie = reactie

Vogelbeest | 23-03-10 | 11:06

Dit mag je niet schrijven! Dit is niet waar! En als het wel waar is zullen we het oplossen door er meer geld tegenaar te gooien!
De belastingen omhoog!

Tot zover de reatie van de PvdA en Job Cohen.

Vogelbeest | 23-03-10 | 11:05

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen