Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

ChristenUnie: bidden helpt tegen HIV

lontleeft.pngPrachtig eerherstel voor Yvette Lont, de ex-hoer die homo's geestesdood noemde, ze uit bestuursfuncties wilde weren en zich onder andere bezig hield met het organiseren van HIV healings. U weet wel, die bijeenkomsten waar HIV-patiënten geleerd wordt dat ze kunnen genezen als ze maar hard genoeg bidden. In 2008 verliet Lont de partij maar nu, anno 2010 blijkt het gedachtegoed van mevrouw nog spinglevend. Zo onderschrijft ook Hugo Scherff, lijsttrekker van de ChristenUnie te Amsterdam dat bidden nog altijd het beste medicijn tegen HIV is. "Ik geloof dat god alles kan, dus ook het genezen van HIV" aldus Scherff tegen een journalist van Gay.nl. Daarmee kiest hij dus openlijk voor de lijn Lont, waarvan akte. Oh ja. Tot slot nog een klein curiositeitje: Yvette Lont heet tegenwoordig Yvette Laclé. Ze is getrouwd met ene Francis Laclé, een geflipte HIV-patiënt die van mening is dat hij van zijn kwaal genezen is dankzij het gebed. De doktoren hebben laten weten dat het virus nog gewoon in zijn bloed zit, maar Francis wil er niet aan en blijft overtuigd van zijn genezing. Lachen! Wij vermoeden dat Yvette en Francis zich nog voor de verkiezingen weer bij de CU kunnen voegen...

Reaguursels

Inloggen

Wow, dat je uitgerekend dat er uit komt lichten ^^
Een commentaar van Padian zelf:
www.aidstruth.org/denialism/misuse/pad...
Om kort door de bocht te gaan: haar claims worden misquoted door denialists.

Haar conclusie:
"In short, the evidence for the sexual transmission of HIV is well documented, conclusive, and based on the standard, uncontroversial methods and practices of medical science. Individuals who cite the 1997 Padian et al. publication (1) or data from other studies by our research group in an attempt to substantiate the myth that HIV is not transmitted sexually are ill informed, at best. Their misuse of these results is misleading, irresponsible, and potentially injurious to the public."

En over je 0.1% kans:
"In developing countries, particularly those in sub-Saharan Africa, several factors (co-infection with other sexually transmitted diseases, circumcision practices, poor acceptance of condoms, patterns of sexual partner selection, locally circulating viral subtypes, high viral loads among those who are infected, etc.) can increase the likelihood of heterosexual transmission to 20% or even higher (4)"
Het programma klopt dus, de axiom alleen niet.

En inderdaad, we mogen mensen geen therapie weigeren. Wat dat betreft zijn de denialists een prachtige comparisongroep: ze sterven als ratten.
Trouwens, sommige mensen kunnen we geen therapie geven, en dan krijg je dit soort cijfers:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16053749?d...
"The survival time was 9.90 (95% CI: 8.20 - 11.60) months after the onset of AIDS. "

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17314525?d...
"The relative mortality rate in comparison with HIV-uninfected miners increased quickly, reaching 13 for those HIV-infected for at least 9 years, and did not vary by age group. Excess mortality increased with age and duration of infection to > 10% per year. Adjusted to age 25-29 years at seroconversion, 5-year survival was 89% and 10-year 62%. DISCUSSION: This study reports by far the largest cohort of individuals with known dates of seroconversion available in Africa. After adjusting for age, the survival pattern was similar to that seen in the West before antiretroviral therapy was available."
Let vooral op de laatste zin.

Daarnaast kun je de effectiviteit van antiretrovirals ook op een andere manier testen:
www.bmj.com/cgi/content/full/324/7340/...

This meta-analysis of 54 antiretroviral clinical trials has demonstrated that:

* Using one antiretroviral reduced progression to AIDS or death by 30% against placebo.
* Using two antiretrovirals reduced progression to AIDS or death by 40% against one antiretroviral
* Using three antiretrovirals reduced progression to AIDS or death by 40% against two antiretrovirals

Oftewel: meer antiretrovirals leiden tot hogere overlevingskans en verminderde progressie naar AIDS. Meer = beter. Wat voor bewijs wil je nog meer dat het werkt?
Nu, zullen antiretrovirals permanent werken? Nee, HIV muteert ontzettend snel en de eerste resistent vormen zijn al onder lab condities verschenen. Antiretrovirals geven de wetenschap de tijd om met betere middelen te komen.

En serieus, wat is de alternatieve hypothese? Denialists claimen namelijk dat of AIDS niet eens bestaat (Perth Group, die niet eens wetenschappers zijn) of dat HIV een onschuldige passagier is en AIDS komt door drugsgebruik (Duesberg, die trouwens door het bovenstaande stuk over toenemende effectiviteit van antiretrovirals al wtfpwned wordt).

SkeptischMensch | 19-02-10 | 18:51

jah je eigen schijt en urine opvreten/drinken werkt ok tegen aids..

Door hun gaan er nog eens doden vallen!!!

RaMoNsTeR | 19-02-10 | 04:10

Ik erger me kapot aan die generaliserende crap over christelijke mensen, als je het allemaal onzin vind, houd je dan lekker bezig met wat je wel belangrijk vind i.p.v het belachelijk maken van mensen die nog ergens voor staan... zelf geloof ik en ik wens niet vergeleken te worden met elke christen of afgerekend te worden voor alles wat een christelijk persoon publiceerd. Het gaat nergens over. Als mensen willen bidden en er heilig in geloven mogen ze dat, en beter accepteren mensen dat. Mij intereseerd het nix als mensen niet bidden, ga vooral je gang. cheers.

1ofanders | 18-02-10 | 17:27

Goed, we laten Montagnier voor wat hij is en gaan naar je linkjes toe, te beginnen met de eerste:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9270414?do...
Dit is toevallig de abstract van de beroemde Padian-studie naar seksuele overdraagbaarheid.
Ik citeer:
"Over time, the authors observed increased condom use (p < 0.001) and no new infections."

"No new infections" betekent volgens mij gewoon dat er geen virus werd overgedragen!
Overigens is de abstract niet zo duidelijk, er wordt gesuggereerd dat de transmissiecoëfficiënt groter dan nul is (0,0009), maar dit is een schatting en niet gebaseerd op waarnemingen.
De body van het onderzoek (helaas niet op internet in te zien) is veel ondubbelzinniger: geen transmissie. Lees hierover ook:
www.fearoftheinvisible.com/aids-and-se... voor meer informatie over de studie van Padian.

Overigens wordt in veel bronnen een kans genoemd van ca. 0,1 % om als man een vrouw te besmetten.
Hier wordt aangetoond dat dit op geen stukken na de aids-epidemie in Afrika kan verklaren:
www.bio.net/bionet/mm/microbio/2000-Ma...

Kortom, ik blijf volhouden dat er geen deugdelijke onderzoeken zijn die seksuele overdraagbaarheid aantonen.

En dan nu je artikel over aids-medicijnen. Dat leest meer als een reclamefolder voor een pillenfabrikant dan een wetenschappelijke studie. Zo wordt er bijvoorbeeld niet gesproken over een controlegroep (hiv-dragers die geen medicijnen nemen en/of seronegatieven die medicijnen nemen).
Dit is waarschijnlijk omdat er niet zo'n controlegroep was. Het wordt namelijk gezien als "onethisch" om hiv-dragers niet te behandelen. Zonder controlegroep is het onmogelijk om de resultaten te interpreteren.
De conclusie van de studie luidt namelijk:
"Many HIV-infected persons with access to antiretroviral therapy have a near-normal life expectancy, but mortality among them is still higher than that in the general population."
Welk deel van de mortaliteit nu het gevolg is van de pillen, van het virus of van de levensstijl kun je dus onmogelijk interpreteren.

De wetenschap heeft tot nu toe niets bereikt in de strijd tegen aids. Geen genezing, geen vaccin, niets. En dit met 100.000 publicaties en miljarden aan dollars.
Wat hiv en aids precies zijn weet ik niet, maar het lijkt me de hoogste tijd worden om alternatieve hypothesen te onderzoeken.

Wayne Schlegel | 18-02-10 | 16:42

Bidden tegen gods wil dat helpt ook

wijnand123 | 18-02-10 | 15:06

Bidden helpt tegen HIV... Ja, niet neuken ook. Als de gristenreli's nu eens begonnen met de laatste oplossing, is het hele probleem van gristenreli's in onze samenleving vanzelf in twee generaties opgelost...

blaster | 18-02-10 | 12:28

Okee inzetten maarrrrrr:
eerste zichtbare kaposisarcoom: 10 euro op 7 Januari 2013
wanneer haar neus er afvalt: 25 euro op 1 November 2016

AIDS & HIV zuigt

Fred Janssen | 18-02-10 | 10:56

God kan alles als je er maar in gelooft. Klopt. Professor Barabas kan alles, als je er maar in gelooft. Zwarte Magica tovert alles, als je er maar in gelooft. Van neuken zonder condoom krijg je nooit aids, als je er maar in gelooft. Als je jezelf opblaast voor ome Allah, krijg je 70 maagden, als je er maar in gelooft. Als je een ouweltje op je tong legt wat je door een katholieke knapenschender wordt aangereikt, verandert dat in het liggaam van gristus, als je er maar in gelooft. Wannneer de politiek zegt dat het kwartje van Kok wordt teruggegeven, dan is dat zo als je er maar in gelooft. Kortom, als je maar beweert dat je het gelooft, in een oud boekje staat geschreven (een oud boek schijnt geloofwaardiger te zijn dan een nieuw boek, ondanks dat er de grootste onzin in staat), dan is het gewoon zo. Geloof is shit. En gelovigen zijn zonder uitzondering naievelingen. Stop eens met geloven en denk na. Gebruik je verstand. God bestaat niet. Allah bestaat niet. professor Barabas bestaat niet. En een katholieke priester die met zijn tengels van een knaapje is afgebleven bestaat ook niet. Dus beste gristenen, ga gewoon naar de dokter wanneer u een SOA hebt opgelopen doordat u weer eens tijdens het vreemdgaan geen jasje hebt omgedaan, dan heeft hij ongetwijfeld wel een oplossing voor u. Succes ermee. Halleluja.

SecretService | 18-02-10 | 09:09

oh ik ben zooo religie-moe. You can't control the human mind with that crap!

@ Basje
Niets meer aan toe te voegen

Fatwa | 18-02-10 | 09:05

Bedenk.... er is een groot verschil tussen knielen en bukken !

Canoli | 18-02-10 | 07:08

wel in der kont dan... schijnt de overdracht effectiever te maken ;)

Damn, wat een mongolen zeg... als de Canadezen zouden hebben geweten wat wij hier met onze vrijheid (van meningsuiting nu dus) doen, hadden ze denk ik fijn gewacht aan de Belgische grens in '44...

Ratzenberger1985 | 18-02-10 | 03:45

als hij zo genezen is.. spuit die hoer dan maar lekker vol zonder regenjas!

markuitarnhem | 18-02-10 | 01:29

Juist van iemand die weet hoe het is om minderwaardig behandeld te worden, zoals Lont (een decennialang door alles en iedereen stukgetrokken heroïnehoer die haar kind verslaafd ter wereld liet komen en na het spuiten en slikken zonder bidden onder een brug in slaap viel) zou je mogen verwachten dat ze zich niet zo over homoseksuelen zou uitlaten. Het waren niet de homoseksuele mannen die in een duister steegje voor 5 gulden haar reetgat kapot gangbangden. Ze mag er wel vanuit gaan dat van de mannen die haar hebben ondergekliederd, een niet onaanzienlijk deel christen is. Of zichzelf christen noemt op zondag. Want dat is de grote samenvatting van het christendom: Die mensen voelen zich god en jezus tegelijk. Zij vinden zichzelf vaak superieur aan de wél denkende medemens en doen vooral hun best om vroom en rechtschapen te lijken. Intussen zijn veel christenen de vleesgeworden stiekemheid, de tv verstopt op zolder en de kat knijp je in die kringen in het donker. Ongeacht of die "kat" een hoer, de buurvrouw of hun jongste dochter is, btw. Totaal vergeten dat in het licht van de zondeval, ze zelf niets dan de hel verdienen. En intussen op anderen afgeven. Nèh, Yvette Lont is een wandelende afgang. Een trieste nieuwetijdsvariant op de farizeeërs uit het grote sprookjesboek. Een blamage voor de surinaamse nederlanders ook. En voor de rest van het land. Wel een eerlijke kijk in de belevingswereld van een CU-medemens. Freaky.

Basje1738 | 18-02-10 | 00:22

er zit wel iets van waarheid in; geen van de door de pastoors/kardinale/bischoppen of ander religieus christelijk gespuis misbruikte jongetjes is aan HIV/AIDS gestorven( tot nu toe )

the wanderer | 17-02-10 | 23:50

er onzelieveherebeestjes op laten lopen schijnt ook te helpen.

the wanderer | 17-02-10 | 23:43

Toch vinden er soms wonderbaarlijke genezingen plaats die door de medici en medische wetenschap niet begrepen worden.

Of we dan te maken met een soort placeboeffect door het positief denken of door de hand van de Heer, weet ik niet. Als je gelooft in een almachtige godheid, dan kun je dergelijke genezingen niet uitsluiten.

Zelf ben ik christen, en geloof in wonderen, maar ik denk ook dat je voorzichtig moet zijn met alles zomaar tot wonder te verklaren. Omdat dit erg stuitend kan zijn voor mensen die niet (wonderbaarlijk) genezen. Er is immers ook veel ellende onder gelovigen en niet-gelovigen.

Mevrouw Lont bedreigt en vermoordt niemand, sterker ze is volkomen geweldloos. Misschien wat excentriek, maar ter goeder trouw en dus volkomen ongevaarlijk, in tegenstelling tot de religie des doods en dus des duivels.

de tandarts | 17-02-10 | 21:45

Zou bidden ook voor de staatsloterij gelden. Lijkt me eigenlijk wel makkelijk, toch maar een proberen. Weer een zieltje gewonnen. Nu ja, tot de komende trekking dan....

krasse karel | 17-02-10 | 21:30

houdt de CU nu het kabinet nog bijelkaar om dit soort berichten naar buiten te brengen??
Als straks het CDA er niet meer is - help hiermee mensen ALSJEBLIEFT- zal dit soort geprevel toch eindelijk officieel als hopeloos verouderd worden gezien.

pruttelprut gsi | 17-02-10 | 20:26

De HIV-ontkenners zijn van harte welkom op het UCL (de Easyjet vlucht krijgt u cadeau). Daar willen een paar collega's u zeker wat virus inspuiten; het kan immers geen kwaad, u krijgt toch geen AIDS nietwaar.

kapotte_stofzuiger | 17-02-10 | 20:18

Is het iemand al opgevallen dat aan gay.nl gelateerde artikelen altijd door mutsaerts geschreven worden?

de kudtkrantenjongen | 17-02-10 | 20:08

"Bovendien heeft Montagnier alleen het virus ontdekt, en nooit aangetoond dat het seksueel overdraagbaar is, of aids veroorzaakt. En niemand anders heeft dat wél gedaan."

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9270414?do...

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8028613?do...

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10738050?d...

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11323041?d...

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3126891?do...

.. dit waren de eerste vijf van de lijst.

"Bovendien geeft hij aan dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen medicijnen, waarmee hij impliceert dat het virus zelf niet rechtstreeks bestreden hoeft te worden.
Kortom, hij vindt het virus niet erg gevaarlijk, daarom vraag ik me af of hij werkelijk nog gelooft in de orthodoxe theorie."
Man, hij geeft zelf aan dat een mix van meerdere methodes zijn voorkeur heeft. Dus naast drugs, ook middelen om de gezondheid van het individu te verhogen, om aldus (hopelijk, want hij heeft er geen bewijs voor) het risico op infectie te verminderen doordat de drempel verhoogt wordt.

Anyway, zijn we nu klaar met de visie van 1 persoon die zich amper kan uitdrukken in het Engels? De rest van de wetenschap heeft namelijk genoeg te zeggen. jac.oxfordjournals.org/cgi/content/ful...

SkeptischMensch | 17-02-10 | 19:56

Goed stukje mutsaerts. Hinderlijk blijven volgen die trut. Zegt veel over de CU dat Jet Stoepslet nog steeds daar zit. Je zou zeggen dat ze er regelmatig van haar stoel glijdt maar op wonderbaarlijke wijze (David Carradine move denk ik) zit ze weer in het zadel als "hard-liner" der extreem religieuzen. Stop the f*cking bs Yvet

Rob_Utrecht | 17-02-10 | 19:43

ik had laatst gebeden voor een dikke lul, en toen had ik 'm 's ochtends ook...

Modder Neetjer | 17-02-10 | 19:26

SkeptischMensch | 17-02-10 | 17:57

Een hiv-test meet antistoffen tegen hiv, en niet het virus zelf. Dit geeft al aan dat het lichaam in staat is het virus te herkennen en aan te pakken, in overeenstemming met Montagniers visie.
Maar om het virus aan te pakken moet het natuurlijk wel eerst in het lichaam aanwezig zijn, en ook om het virus te verspreiden moet je het eerst zelf hebben.
Bovendien geeft hij aan dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen medicijnen, waarmee hij impliceert dat het virus zelf niet rechtstreeks bestreden hoeft te worden.
Kortom, hij vindt het virus niet erg gevaarlijk, daarom vraag ik me af of hij werkelijk nog gelooft in de orthodoxe theorie.

Bovendien heeft Montagnier alleen het virus ontdekt, en nooit aangetoond dat het seksueel overdraagbaar is, of aids veroorzaakt. En niemand anders heeft dat wél gedaan.

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 19:21

"Alive and Well founder and spokesperson Christine Maggiore recently summarized her perception off the human toll of the failed HIV/AIDS hypothesis:"
lolz: en.wikipedia.org/wiki/Christine_Maggio...
"Maggiore herself died on December 27, 2008 after suffering from several AIDS-related conditions."

Trouwens, ook de schrijver van jouw rebuttal, Robert Johnson, heeft aldus de emmer een trap gegeven.

Anyway, meer onderzoeken www.avert.org/evidence.htm

SkeptischMensch | 17-02-10 | 19:10

euh
iedereen weet toch dat je alleen van HIV kan genezen door een maagd te verkrachten?!

cryptapix | 17-02-10 | 18:50

Lol, haha de christenen laten zich weer zien van hun ware aard, dom en zeer achterlijk. He vraag aan het CU helpt bidden ook om jullie te laten verdwijnen?? Dat zou pas nieuws zijn!!

Neukgraag | 17-02-10 | 18:46

gruppenfuhrer | 17-02-10 | 17:52

Dat is Maria Papagiannidou, en zoals zij zijn er veel meer. Tegenwoordig overlijdt de helft van de hiv-patiënten aan lever- en hartziekten. Die zijn het gevolg van medicijnen en niet van infecties! Het middel is in dat geval dus erger dan de kwaal.
AZT bijvoorbeeld is één van de giftigste medicijnen ooit gemaakt, en in de jaren zestig afgekeurd als kankermedicijn.

Zoals je al aangeeft wordt er een enorme hoeveelheid geld verdiend met hiv-remmers. Er wordt alles aan gedaan om het gebruik te promoten. Enfin, dit is al bekend voor wat betreft andere virussen.

Als je nog meer wilt lezen zijn hier nog wat linkjes:
zapruder.nl/portal/rubriek/aids
www.anderekijk.net/

Op het forum van de laatste site veel ervaringen van "patiënten".

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 18:38

jaja en door zulk volk worden wij geregeerd.
fijn hoor.

loewende koe | 17-02-10 | 18:20

De context alleen niet. In de context waarover gesproken wordt, is dat van het voorkomen van het verspreiden van het virus ("transmission"). Wat Montagnier stelt, maar waarvoor verder geen bewijs is, is dat een gezond lichaam het virus zou kunnen bevechten voordat het virus het lichaam infecteert.
Dit is bijvoorbeeld in lijn met onderzoek naar PEP www.journals.uchicago.edu/doi/full/10....
Maar dat heeft geen ene ruk te maken met de behandeling van een individu dat geinfecteert IS.

Montagnier's Engels is afschuwelijk, en het zou me niets verbazen als hij de vraag zoals de interviewer stelde, verkeerd begrepen heeft.

Daarnaast erkent Montagnier nog steeds dat HIV leidt tot AIDS, wat in strijd is met eerdere claims en links die je gaf, waarin geclaimd werd dat er geen bewijs was voor de relatie tussen HIV en AIDS.

SkeptischMensch | 17-02-10 | 17:57

"Een psychose is een psychiatrisch toestandsbeeld (psychische aandoening), waarbij de patiënt het normale contact met de - door zijn omgeving ervaren - werkelijkheid kwijt is"

blijekop | 17-02-10 | 17:54

Bidden is voor kinderen.

Zo jammer! | 17-02-10 | 17:54

@ SkeptischMensch & wayne schlegel
ik krijg het zo snel niet bijgelezen!
maar om toch nog wat skepsis toe te voegen:
www.youtube.com/watch?v=tCGVZ6oWoTA&am...
een hiv besmette vrouw waar het pas weer goed mee gaat sinds zij gestopt is met medicatie. Nep of bedrog? follow the money zegt men wel eens.

gruppenfuhrer | 17-02-10 | 17:52

Ido OrthIDOx | 17-02-10 | 17:21
Openbare terechtstelling is iets van vroeger, of de Islam.

Zo jammer! | 17-02-10 | 17:38

-weggejorist-

Ido OrthIDOx | 17-02-10 | 17:21

Lijkt me een dilemma: Zij mag nietmet condoom en hij heeft geen AIDS. Volgens mij komen we er dus vanzelf achter zodra Yvette sterk af begint te vallen. (Of juist niet natuurlijk)

Homer J. Simpson | 17-02-10 | 17:20

SkeptischMensch | 17-02-10 | 16:18

O ja, hier nog even de weerlegging van jouw "weerlegging":
www.healtoronto.com/nih/main.html
En nu jij weer ;-)

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 17:17

Zijn ze allemaal aan een hersentumor behandeld? Dat zou e.e.a. verklaren.

Sliptong | 17-02-10 | 17:11

Beste mensen, als je iets niet weet, helemaal niet erg,
ga niet afgeven op mensen met een andere mening,
misschien weten ze wel iets meer als jij??

Miracles happen every day!

realisticus dutch | 17-02-10 | 17:08

SkeptischMensch | 17-02-10 | 16:35

Het citaat dat je daar geeft is niet van Montagnier, maar de mening van de schrijver van het artikel.
Neem onderstaand fragment uit het filmpje en vertel me eens waar hij dan precies ingeluisd is:

To the question: "... If you take a poor African who’s been infected and you build up his immune system... Is it possible for them also to get rid of it (the virus)?" Luc Montagnier’s answer: "I would think so".

De vraag was overduidelijk, het antwoord ook. Het probleem met Montagnier is dat hij terugschrikt voor de consequenties van zijn antwoord. Het zou hem namelijk in het 'denialist' kamp plaatsen en daar heeft hij blijkbaar het lef niet voor.

Zelf laat ik het antwoord van vragen die mij gesteld worden afhangen van wat ik zelf vind, en niet van wat de vragensteller vindt. Ik neem aan dat dat ook geldt voor Montagnier, zeker als het over "zijn" virus gaat.
En hier even een ondersteunend linkje:
www.rethinkingaids.com/Content/QA/tabi...

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 17:06

Gristenunie uit , altijd lastig.

pollodepiemel | 17-02-10 | 17:01

Oh, en Wayne... volgens de expert zelf, en anderen, is hij er tijdens House of Numbers ingeluisd.
www.aidstruth.org/features/2009/real-a...

"The real answer is: YES. There is an overwhelming scientific consensus, based on incontrovertible evidence, that HIV exists and is the cause of AIDS. The scientific evidence has shown conclusively that HIV exists, is transmitted by the blood and sexual fluids of infected people, and gradually destroys the human immune system, resulting in AIDS, a syndrome manifesting in various diseases that healthy people fight off but that cause illness and ultimately death in people with advanced HIV disease. Before the advent of antiviral medications, people with advanced HIV disease had multiple, devastating infections and symptoms that would not seriously harm a person with a healthy immune system. Since 1981, over 25 million people worldwide have died from HIV/AIDS.

The makers of “House of Numbers” deceived legitimate HIV researchers, infectious disease doctors, and AIDS activists and philanthropists to get interviews with them, and they edited the footage to make it seem that there is disagreement that HIV exists and is the necessary cause of AIDS. These facts have been established in laboratories, clinically, and by epidemiology, and published in tens of thousands of peer-reviewed publications. We have much still to learn about HIV and AIDS, and some scientists don’t like each other, but no legitimate, qualified scientist or doctor questions the existence or consequences of the virus."

En verder hier: www.houseofnumbers.org/Montagnier__No_...

SkeptischMensch | 17-02-10 | 16:35

Javasquare_man | 17-02-10 | 16:28
Ow nee hoor. Dit is gratis promotie voor Geert. Het feit dat jij er over begint is al weer winst voor Geert.

gozahtje | 17-02-10 | 16:32

Haha, bidden helpt overduidelijk nog steeds niet tegen krankzinnigheid want hoewel deze mensen hun knokkeltjes kapot bidden zijn ze nog steeds zo gek als een deur, whahahahaha dat Gristendom begint zich steeds meer als één grote grap te manifesteren...

Lutser 2.0 | 17-02-10 | 16:30

Heel eng. HIV is geen griepje of zo, het is echt heel ernstig.
Kunnen we NL niet eens genezen van die ziekte die geloof heet?

Dafman | 17-02-10 | 16:27

Waarmee aangegeven wordt: Bij de CU zijn ze dus ECHT achterlijk! (understatement)

Republikein4ever | 17-02-10 | 16:24

Als ik God was zou ik bijzonder teleurgesteld zijn in de domheid van deze mensen. Geef je ze de kans om medicijnen te ontdekken, gaan ze jou de schuld geven.

funkyd | 17-02-10 | 16:19

gruppenfuhrer | 17-02-10 | 16:02

Dank. Er zijn nog veel te weinig mensen die het filmpje gezien hebben!

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 16:18

Klopt, er bestaan ook geen wetenschappelijke artikelen die een verband aantonen tussen hiv en aids.
Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:56

Lulz. Je hebt creationisten en hiv-ontkenners... en allebei zijn ze even gestoord. En komen ook vaak simultaan voor in dezelfde groep. Toont maar weer eens aan wat godsdienst met je hersenen doet.
Anyway, ff commentaartje op jouw lijstje van 10 redenen plempen!
www3.niaid.nih.gov/topics/HIVAIDS/Unde...

Doei jochie.

SkeptischMensch | 17-02-10 | 16:18

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 15:38
Moet jij weten! Ik geloof in mezelf en voor al het andere gebruik ik m'n gezonde verstand. Zou je ook eens moeten proberen, werkt heel bevrijdend!~
Maar goed, ik ga niet in discussie met mensen die logisch nadenken als een zwaktebod zien, ik zeg: Veel geluk in uw voorgekouwde leven.

gozahtje | 17-02-10 | 16:17

-weggejorist-

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 16:14

ze heeft dus ook gewoon aids. zeg dat dan.

semtexx | 17-02-10 | 16:08

realisticus dutch | 17-02-10 | 15:43
Je doet je nick geen eer aan.

Zo jammer! | 17-02-10 | 16:07

Karel Anaalparel: schitterende naam voor een evangelist...
Werp uw anaalparels echter niet voor de zwijnen!

Abelardus | 17-02-10 | 16:02

te laat, vooral wat Wayne Schlegel zegt dus.
reaguren en werken gaat slecht samen.
Denken dat je alles al weet en wetenschap gaan ook slecht samen mijnheer pastoor, het zou je sieren je als je eerst waynes filmpje eens bekijkt ;-)

gruppenfuhrer | 17-02-10 | 16:02

eerstneukendanpraten | 17-02-10 | 15:54
ik heb er geen behoefte aan mevrouw Markeerstift op ideeën te brengen als ze weer eens hoofdpijn heeft.

Geile Markeerstift | 17-02-10 | 16:00

realisticus dutch | 17-02-10 | 15:43
Veel ziektebeelden zijn psychosomatisch en die zgn. gebedsgenezingen vallen onder het placebo-effect.
HIV is bij mijn weten niet psychosomatisch, maar een échte, levensbedreigende ziekte. HIV kan dus niet door gebedjes prevelen genezen worden!

Aktivist | 17-02-10 | 15:58

gruppenfuhrer | 17-02-10 | 15:48

Klopt, er bestaan ook geen wetenschappelijke artikelen die een verband aantonen tussen hiv en aids. Sla er maar eens een modern boek over virologie op na. Er staat dan iets in de trant van "hiv is the causative agent of aids", maar er staat geen referentie bij. Iets dat wel gebruikelijk is in zo'n situatie. Foutje van de peer reviewers of bestaat er geen referentie?

En de grootste studie ooit naar de seksuele overdraagbaarheid (Padian et al, 1997) heeft niet kunnen aantonen dat het virus seksueel wordt overgedragen.

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:56

Ze hebben vast ook al tot in den treure gebeden om wijsheid.... helaas.

PTS | 17-02-10 | 15:55

Geile Markeerstift | 17-02-10 | 15:49

lol!

Je bent nog -geylheid vergeten... Heb jij volgens mij een abonnement op...

eerstneukendanpraten | 17-02-10 | 15:54

het perfecte medicijn tegen HIV: de guillotine.
Helpt ook tegen:
-godsdienstwaanzin
-waandenkbeelden
-denkwaanbeelden
-stemmen in je hoofd
-buitenbaarmoederlijke zwangerschap
-binnenbaarmoederlijke zwangerschap
-ouderdom
-anorexia
-malaria
-builenpest
-schizofrenie
-kleptomanie
-slechte adem

sterker nog: het schijnt zelfs dat personen behandeld met de guillotine (mits goed behandeld) niet meer sterven aan:
-hart- en vaatziekten
-kanker
-verkeersongevallen
-rodelen
-blikseminslag

Geile Markeerstift | 17-02-10 | 15:49

mja, maakt niet uit welke ziekte. God geneest het wel. (Raar want god heeft die ziekte niet voor niets gemaakt toch?)
De ellende met HIV is dat het virus nog nooit onomstotelijk is aangetoond, zelfs de kerel die de nobelprijs heeft gekregen voor de ontdekkingvan HIV heeft dat publiekelijk toegegeven en is inmiddels van mening dat het immuunsysteem HIV gewoon opruimt. Het betreffende Interview met luc montagnier staat wel ergens op youtube. Enfin, die domme koe kan dus nog wel eens per ongeluk gelijk krijgen. Totdat ze een gouwe ouwe als herpes of syfillis oploopt natuurlijk.

gruppenfuhrer | 17-02-10 | 15:48

beste mensen,
er is meer tussen hemel en aarde dan wij weten en denken,
google maar eens op gebedsgenezing

succes,

(miracles happen every day)

realisticus dutch | 17-02-10 | 15:43

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:27

Tot nu toe heb ik nog geen enkele inhoudelijke reactie van je gezien. Laat die wetenschappelijke achtergrond eens werken! Hier alvast even een kort overzicht van de huidige bezwaren tegen de hiv=aids-theorie.
www.healtoronto.com/10reasons.html
Misschien wist je het nog niet, maar de huidige theorie wordt al vanaf het begin gewantrouwd in wetenschapsland, wegens het uitblijven van enig resultaat (geen vaccin, geen genezen mensen, zware (vaak dodelijke) bijwerkingen van de hivremmers, geen inzicht in het mechanisme, etc.). Dit ondanks het feit dat het verreweg de meest onderzochte ziekte uit de geschiedenis is.

Ik ga graag een inhoudelijke discussie met je aan!

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:43

@buffell
Tijd om te reaguren moet je maken.
*angstig naar collega's kijken doet*

Ashtrey | 17-02-10 | 15:42

Misschien heeft de CU wel een geheime formule, direct van de here gekregen en uitsluitend voor ingewijden.

crone | 17-02-10 | 15:40

Het zou raar zijn als hij zou zeggen dat God iemand met HIV niet zou kunnen genezen.
De God die alles gemaakt heeft, hemel en aarde, zou iemand niet kunnen genezen van een ziekte...? Dan heb je pas een vreemd geloof.

schaapie | 17-02-10 | 15:39

Buffell | 17-02-10 | 15:36
Laat ik nu ook niet warm of koud van Mevr Lont worden, dat scheelt.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:38

*om een tietentopik bidt*

widtvoet ® | 17-02-10 | 15:38

-weggejorist-

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 15:38

Als er een goed bestond dan liet hij dit soort krankzinnigen nooit verder komen dan als zaadje ergens in een zwerende anus.

zarkon | 17-02-10 | 15:37

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:34
Toch een prestatie om zulke astronomisch hoge reaguur-aantallen te bereiken.
Nummer 6 op de ranglijst.
Maargoed, daar wordt mevrouwtje Lont ook niet warm of koud van, dus
/statistiek modus uit

Buffell | 17-02-10 | 15:36

Een van mijn reacties maar weggejorist in vier jaar tijd... welke zou dat nou kunnen wezen? Mmmm.... ah ik weet het alweer!

sjaakdeslinksesul | 17-02-10 | 15:36

realisticus dutch | 17-02-10 | 15:35
Wat is daar "doordenken" aan ?

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:36

beste mensen, wat als ze nu eens gelijk heeft?

(doordenkertje)

realisticus dutch | 17-02-10 | 15:35

Ik bid al een paar jaar voor het vertrek van de Gristenunie uit het kabinet. Vertel op,wie heeft ze ingeent?

lichtpunt | 17-02-10 | 15:34

het mooie is, HIV helpt ook tegen bidden.

kn | 17-02-10 | 15:34

Grappig, God kan alles, dus hij maakte HIV.

Zo jammer! | 17-02-10 | 15:34

Buffell | 17-02-10 | 15:31
Ik zit op provisie.

(en het is koud kudT weer)
Laat Yvette daar maar eens voor bidden.
Een beetje warmte.
Ofzo.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:34

De doktoren hebben laten weten dat het virus nog gewoon in zijn bloed zit.
Waar is het beroepsgeheim dan opeens gebleven?
Voordeel is wel dat mevr. Lont dus nu ook seropositief is aangezien ze gelooft dat god de HIV heeft gedelete bij haar man.

ragnark | 17-02-10 | 15:33

Wat een figuur die Lont. Echte draaikont, die kan zo de politiek in! En voor wat betreft haar nieuwe lover... Als ze 'n echte gristen is, gaat z'n Lont zonder jas in d'r draaikont - en vreemd genoeg krijgt Darwin daarmee gelijk, niet haar God...

Wait for it! | 17-02-10 | 15:32

verraad van links | 17-02-10 | 15:26
Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:29
TEUN, jou moet ik hebben.
Hier komt ie hoor.
3052 reaguursels in Januari 2010 : 31 = ongeveer 100 per dag.
LOLwut?

Buffell | 17-02-10 | 15:31

Ik krijg het vermoeden dat zij wel eens verkracht zou kunnen zijn door en homo of een lesbienne. Die heeft een haat in haar lijf zitten. Is vast een SM klant.

Meri59 | 17-02-10 | 15:29

Buffell | 17-02-10 | 15:23
Wat mot je ?
;)

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:29

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 15:19
Er gaat nu natuurlijk een heel betoog over vrijheid van meningsuiting komen, maar dat is een grote misvatting. Je verkondigt geen mening, je brengt het als een waarheid.
Geloven mag je van mij in alle vrijheid en helemaal op jouw manier, maar zodra je andere mensen wil indoctrineren wordt het gevaarlijk. Die indoctrinatie van andere gelovigen zou dus verboden moeten worden...

gozahtje | 17-02-10 | 15:28

zovoklets | 17-02-10 | 15:23
Ze is er nog.
Overigens sprak ik net iemand die haar heeft zien liggen net voordat de lakens er aan te pas kwamen.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:27

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:24
Een avondcursus crea bij de volksuniversiteit telt echt niet heur, en een PhD is echt wat anders dan een gehaakt vestje maken.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:27

@Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:20: Een goed gevuld schaap, dat dan weer wel.

Fleauxe | 17-02-10 | 15:27

@ Buffell | 17-02-10 | 15:23
Zeg dat eens tegen die ene van het Tuinpad. :)
Ik maak tijd. Meestal zit de piek trouwens des nachts.

verraad van links | 17-02-10 | 15:26

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:24

Wijsbegeerte?

zovoklets | 17-02-10 | 15:26

Politica of hoer? Van het eerste krijg je een nog goordere smaak in je mond

crankshaft | 17-02-10 | 15:25

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:17

En, hoe moet je het dan interpreteren? Leg maar uit, ik heb ook een wetenschappelijke achtergrond.

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:24

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:20

Heb jij al getsjekt of je vrouw niet toevallig een strandwandelingetje ging maken?

zovoklets | 17-02-10 | 15:23

verraad van links | 17-02-10 | 14:26
U bent ook wel fulltime-GS'erT!
1298 reaguursels in Januari, oftewel 1298 gedeeld door 31 = 41,8 per dag.
U hebt veel vrije tijd, ofniet?

Buffell | 17-02-10 | 15:23

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 15:19
Zeker!!

gozahtje | 17-02-10 | 15:22

@ gozahtje | 17-02-10 | 14:56
dom misschien niet, wel onderontwikkeld en/of verblind door angst (voor magere hein). dat is in dit soort gevallen dodelijk. letterlijk.

baba4oog | 17-02-10 | 15:21

Sjeng de helle | 17-02-10 | 15:19
lol

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:20

Fleauxe | 17-02-10 | 15:18
Die goeie oude ome Rob toch, wel een beetje het zwarte schaap van de familie.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:20

Nu snap ik ook waarom ze poep praat.

Kotsende lama | 17-02-10 | 15:20

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:14
Dat krijg je ervan van dat lijmsnuiven op die blauwe stoeltjes daar worden zelfs de neusgaten spoorwegtunnuls van.
Zoals de man uit de fanfare zei: "Ik het sperma op mijn fluit!" zei z'n maat: jij speelt ook als een lul!"

Sjeng de helle | 17-02-10 | 15:19

Superior Bastard | 17-02-10 | 15:05
Idem.

Drs. D. | 17-02-10 | 15:19

-weggejorist-

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 15:19

Dit is ook geen reactie waard..

He kut, doe ik het toch

Buffell | 17-02-10 | 15:19

@Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:16: Ik had je oom, Robert Tilton, net nog aan de lijn. Je krijgt de groeten en hij is trots op je.

Fleauxe | 17-02-10 | 15:18

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:15
Ik heb een wetenschappelijke achtergrond en weet hoe ik het moet interpreteren. Bij jou heb ik daar ernstige twijfels bij.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:17

@ Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:15
En jij ook niet.

verraad van links | 17-02-10 | 15:16

Fleauxe | 17-02-10 | 15:10
Bidden helpt geen zak, geloof mij. Gods aandacht trek je enkel met harde valuta, en laat mijn offerblok nu een rechtstreekse hotline to heaven zijn!

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:16

watismuziek | 17-02-10 | 15:06
In een wittejas met dichtgeknoopte mouwen wel te verstaan!

gozahtje | 17-02-10 | 15:16

@mayor_pickwick | 17-02-10 | 15:12: Er staat ook niet dat bidden medische problemen zal genezen, althans niet per definitie. Wat ik wel schrijf is dat het hélpt, zoals jij eigenlijk ook schrijft. Het proces van ziek zijn en genezing is er een van geloof, verstandig handelen en berusting. Elke andere vorm is, voor mij althans, geen aanrader.

Fleauxe | 17-02-10 | 15:15

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:09

Filmpje al gezien? De man is wel een Nobelprijswinnaar. Jij niet, denk ik zo.

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:15

Superior Bastard | 17-02-10 | 15:07
Ik praat niet meer tegen een p vd afbraker. Jullie hebben ons land eerst weggegeven aan de gastarbeiders, daarna aan de russen, daarna aan europa, daarna aan amerika, daarna aan de joden, daarna aan india en china, nu aan de moslims en straks aan de co2 en als je als hardwerkende burger die het allemaal betaalt dan zegt dat alle moslims, hindoes, chinezen, joden, amerikanen, russen, gastarbeiders en europeanen dood moeten dan ben je meteen een nazi volgens de linkse kerk.

sjaakdeslinksesul | 17-02-10 | 15:15

Misschien kom ik op die manier wel van m'n aambeien af.
* Door de knietjes gaat en handen vouwt *

Marokaanslag | 17-02-10 | 15:15

verraad van links | 17-02-10 | 15:05
Gij Heiden !

necrosis | 17-02-10 | 15:05
*tandenstokers halen gaat*

Sjeng de helle | 17-02-10 | 15:06
Voor den klein geschapen man heeft Yvette altijd haar neusgaten nog.
;)

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:14

Terpen-tijn | 17-02-10 | 15:12
Bestaan besmette nonnen niet, of bestaan HIV-geteste nonnen niet??

Raceplee | 17-02-10 | 15:14

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 14:57
Godverdomme flikker op met die zooi!

gozahtje | 17-02-10 | 15:14

In haar geval is het geloof een pracht excuus om haar psychische kronkels te maskeren, brrr, engerT.

@Mijnheer Pastoor 15:06
Ohw got is het weer tijd voor het wierookvat?
*vat aanreiken doet*

Ashtrey | 17-02-10 | 15:12

Bidden helpt idd tegen hiv want besmette nonnen bestaan niet.

Terpen-tijn | 17-02-10 | 15:12

Fleauxe | 17-02-10 | 15:10
Bewijs dat bidden helpt? Voor de gemoedsrust misschien als je gelovig bent maar volgens mij is nooit wetenschappelijk aangetoond dat bidden medisch helpt.

mayor_pickwick | 17-02-10 | 15:12

"Ik geloof dat god alles kan, dus ook het genezen van HIV"

En waarom doet Hij dat dan niet?

Pownedstorm | 17-02-10 | 15:12

Ze doet het alleen maar oraal met die man die geen HIV heeft. Scheelt ook een hoop decibellen en een hoop geklets voor, tijdens en na....

eerstneukendanpraten | 17-02-10 | 15:12

-weggejorist-

johnnymunich | 17-02-10 | 15:12

@Mijnheer Pastoor 15:02

Tis werkelijk te bizar voor woorden. Zie ze nu voor het eerst in tijden weer eens bij elkaar (kgooi die dingen nooit weg maar stop ze konsekwent in een Oud Limburgse urn in de hal) en het zijn er inmiddels ruim meer dan honderd. Er zal wel vraag naar zijn.

widtvoet ® | 17-02-10 | 15:11

Bidden helpt, maar de dokter is niet voor niets gezegend met medische kennis.
Die afweging lijkt maar moeilijk genomen te kunnen worden bij de CU. Dat krijg je ervan als je progressieve invloeden toelaat, dan krijg je vreemde types in de achterban.

Fleauxe | 17-02-10 | 15:10

Taliban gebruiken menselijke schilden
Religioos god.

Sjeng de helle | 17-02-10 | 15:10

Lont? kruidvat?

beastiaan | 17-02-10 | 15:10

Wat ik dan wil weten van god is waarom hij homo's op aarde blijft zetten, middels evolutie was homofilie allang uitgestorven.

zovoklets | 17-02-10 | 15:10

Hebben al die biddende mensen er nog nooit aan gedacht dat God misschien de mens heeft toegestaan om geneesmiddelen uit te vinden om langs die weg ziektes tegen te gaan?? Ik geloof zelf meer in de biologische / chemische uitleg, maar ik hou diegenen die er per sé een hogere macht bij willen halen niet tegen zolang ze maar niet met hun foldertjes aan mijn voordeur staan......

Raceplee | 17-02-10 | 15:09

Stop maar met die medicijnen dan... *kistje timmeren doet*

Stroopdoos | 17-02-10 | 15:09

Waarom krijgt religie geen HIV...

kettingzaag | 17-02-10 | 15:09

bidden tot je omvalt zal dan wel gezien worden als de oplossing.

R-W | 17-02-10 | 15:09

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:07
Of iets met harde valuta inspuiten in de bloedcirculatie. Lutser.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:09

@ necrosis | 17-02-10 | 15:05
Bloedend tandvlees?
Goed flossen en na een paar dagen zou je al verbeteringen moeten zien.

verraad van links | 17-02-10 | 15:07

Bekeerden en ex Rokers zijn het ergst.

Sjeng de helle | 17-02-10 | 15:07

sjaakdeslinksesul | 17-02-10 | 15:03
Spijker op zunne kop.

Superior Bastard | 17-02-10 | 15:07

Volgens de meest recente inzichten is hiv helemaal niet schadelijk. Luister maar naar de ontdekker van het virus himself:
www.youtube.com/watch?v=tKyIBYKoT20
Als je maar gezond leeft en vooral geen schadelijke hivremmers gebruikt is er niets aan de hand.
Dat is ook de reden waarom Freddy Mercury dood is en Magic Johnson nog kerngezond.

Je kunt voor wat betreft aids een stuk beter in god geloven dan in de medische wetenschap.

Wayne Schlegel | 17-02-10 | 15:07
-weggejorist-
Lontekikker | 17-02-10 | 15:07

dat soort gekken moeten ze opsluiten!

watismuziek | 17-02-10 | 15:06

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 15:04
Pas op, of ik verkoop je een hengst met het wierookvat.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:06

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:01
heeft ze zo'n groot inkomen?
Wat moet ik dan met mijn klein trompetteke in zo'n grote zaal spelen?
Dan maar een drumstel erbij net als nikkelen Nelis.
www.henkout.nl/media/acts2008/janplezi...

Sjeng de helle | 17-02-10 | 15:06

Drs. D. | 17-02-10 | 15:00
Mocht het je nog interesseren, ik heb je vraag proberen te beantwoorden in het vorige topic.

Superior Bastard | 17-02-10 | 15:05

@Teun van het Tuinpad 14:53
Volgens mij mijn eerste geslaagde ontopic-grap.
Overigens benieuwd of die relifreak/ ex-crackhoer Lont het wel of niet met rubbertje doet, straks is ze zelf "positief" (als ze dat al niet was), benieuwd of ze dan nog zo positief is, ik zou er behoorlijk negatief van worden.
*nog even bloedend tandvlees in de groep gooit*

necrosis | 17-02-10 | 15:05

@ Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:03
Goddomme! (kudt, daar gaat mijn graties beurt.)
*statenbijbel pakt*

verraad van links | 17-02-10 | 15:05

Raceplee | 17-02-10 | 15:03
Wij hadden vroeger ook een uurtje vrij metselen op de ambachtsschool.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:05

Zo, je hebt aardig wat ervaring met dat wijf, Mutsaerts.
Had je je niet wat beters kunnen veroorloven voor dat geld?

Karl Heinrich Marx | 17-02-10 | 15:05

En ze heeft gelijk, kom maar met die flames :)

xzaz2 | 17-02-10 | 15:04

-weggejorist-

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 15:04

Typisch... ik zou dan gaan zitten bidden voor een geneesmiddel tegen hiv-besmetting, zodat iedereen er wat aan heeft. Of koude kernfusie of een onuitputtelijke voedselbron ofzo. Maar nee hoor, mijnheertje Scherff denkt dat god er weer alleen voor hem is.

sjaakdeslinksesul | 17-02-10 | 15:03

Drs. D. | 17-02-10 | 15:00
Gospel is heel aanstekelijk hoor, edoch niet bij mij.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:03

Lees "The lost Symbol" van Dan Brown eens. Dat geeft tussen het standaard Dan Brown-verhaal over het redden van de wereld door het oplossen van een symbolische puzzel door ook nog een leuke alternatieve theorie over wat god nou precies is.. (dus geen op een wolk zittende man met een jurk aan en een hoepeltje boven zijn hoofd)

Raceplee | 17-02-10 | 15:03

verraad van links | 17-02-10 | 15:01
En dat met een aanhangerster van Het Houten Kruis.
Drs. D. | 17-02-10 | 15:00
.. om er met een zwerende klavots weer uit te komen.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:03

widtvoet ® | 17-02-10 | 14:55
Ik heb er ook eentje boven mijn bureau hangen, ene Mr. Boudirika uit Congo, die ook aan duiveluitdrijvingen (niet gelogen) doet.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 15:02

Zie het maar zo: omdat condooms van Satan zijn, krijgt Yvette binnenkort een microscopisch doch goddelijk "cadeau" van haar nieuwe vaste klant. Kunnen ze samen heeeeel hard gaan bidden om daar vanaf te komen.

FirstAnnual | 17-02-10 | 15:01

@ Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:58
Ik geniet altijd enorm van het orgelspel. Heerlijk op die houten banken...
*kruisje slaat*

verraad van links | 17-02-10 | 15:01

Sjeng de helle | 17-02-10 | 14:59
Geeft niet heur, Yvette is wel wat gewend.
Volgende keer mag je voor hetzelfde geld 2 kennisen meenemen.
;)

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 15:01

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:58
Daar ga je zingend de kerk in...

Drs. D. | 17-02-10 | 15:00

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:58
Halleluja, Halleeeeelllluuuuuja, en nu vlug wegwezen.
Met de kennis van nu!

Sjeng de helle | 17-02-10 | 14:59

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 14:57
Och wat liev, een moraal superieure wittemensch die missionarisje gaat spelen voor de zielige negertjes. Daar krijg ik nu spontaan jeuk van.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 14:59

verraad van links | 17-02-10 | 14:55
Bij Yvette ga je nooit voor het zingen de kerk uit.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:58

De apotheker om de hoek beweert dat je tampeloeres in een bak geconcentreerd zwavelzuur steken ook wel ontsmettend wil werken, het kruidenvrouwtje van tegenover zweert echter bij 3x daags een verband van brandnetels.

Mijnheer Pastoor | 17-02-10 | 14:57

-weggejorist-

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 14:57

Dit is nu wat je noemt: "Holy Shit"

Sjeng de helle | 17-02-10 | 14:56

Bos Hout | 17-02-10 | 14:52
Biechten is nog nooit zo spannend geweest.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:56

Wat een hoer is die ex-hoer.

On ding | 17-02-10 | 14:56

HAHAHA die Hugo Sterff... '"Ik geloof dat god alles kan'
Dat God alles kan zal wel zo zijn, alleen heeft hij een ongelovelijke schijt aan iedereen en alles, en lacht hij zijn lul uit zijn broek om dat soort domme opmerkingen.
Als God bestaat dat is!

schizoïde | 17-02-10 | 14:56

Was er laatst niet een topic over de relatie tussen extreme godsdienstige ideeën en het missen van wat stukjes uit je hersenen??
.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/02/...
.
I rest my case..

Raceplee | 17-02-10 | 14:56

Wat ik nooit begrijp is dat zoveel mensen, die echt niet allemaal dom zijn, hun gezond verstand zomaar overboord flikkeren en domweg aanemen wat er in zo'n oud, achterhaalt boek staat of wat een prominente leugenaar (lees dominee of iets dergelijks) roept uit naam van god!
Waarom niet eerst iets aanhoren, het tot je nemen en vervolgens met je verstand en standpunt vormen? Dat vind god niet goed ofzeau? Dan heeft ie wel veel weg van de PvdA...

gozahtje | 17-02-10 | 14:56

Geloof er niks van! Gevaarlijke kwakzalfrelioot die Scherff.

Iemand werkelijk genezen van HIV of terminale vormen van kanker kan alleen Prof. Conde aka Prof. Sanousi aka Mr. Faisale aka Mijnheer Ali aka Mr. Tamoula aka Prof. Caracoh aka Kandji aka Mr. H. Sala aka Prof. Bayo aka Mr. Yaffa aka Men Nori aka Amara aka Mr. Kasori aka Mr. Gadrie aka Mr. Bafode aka Yabara aka Prof. Tura aka Meneer Heuro aka Prof. Amacy etc. etc. Tevens gespecialiseerd in het bewerkstelligen van onmiddellijke terugkeer van geliefden, hulp bij impotentie, financieel succes, genezing van alle andere fysieke en geestelijke ziekten etc. Ook in de meest hopeloze gevallen.

*inmiddels een kleine 100 (HONDERD) verschillende namen met telkens nieuwe (overwegend mobiele) telefoonnummers van veelal Afrikaanse allesoplossende media en helderzienden in de bus gevonden heeft de afgelopen jaren*

widtvoet ® | 17-02-10 | 14:55

Die vent van d'r is best uitgekookt. Hij is met de een van de zeer weinige vrouwen getrouwd die zo dom zijn dat ze zonder condoom met 'm willen neuqen. Een kwartiertje psalmen prevelen na de daad en hup, de zondige HIV-beestjes zijn toch weer weg? LOL

Aktivist | 17-02-10 | 14:55

@ Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:51
Minimaal. Meer als god een goeie dag heeft. Met veel gezang enzo.
:)

verraad van links | 17-02-10 | 14:55

Yvette Lont praat uit haar kont

Voicemail | 17-02-10 | 14:55

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:53 Jij kunt hem wel genezen, alles wat je nodig hebt is twee BKKtjes.

zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:55

De Lopende Hollander | 17-02-10 | 14:45
Je weet toch wat ik bedoel, of niet....

Drs. D. | 17-02-10 | 14:54

lol @ necrosis | 17-02-10 | 14:52
"Overigens blijft Francis overtuigd van zijn genezing: hij blijft dus positief"
:)

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:53

@ necrosis | 17-02-10 | 14:52
Als je even bidt, dan ben je er zo weer van af.

verraad van links | 17-02-10 | 14:53

basweetutwel | 17-02-10 | 14:50

Daar is dit sprookjesboek niet voor , maar ja als je dit prettig vind waarom ook niet.

Eurotokkie | 17-02-10 | 14:53

Yvette heeft als ex-dame natuurlijk veel ervaring met overige niet-infecteerbare lichaamsholtes, dus haar gevaar valt ook wel weer mee.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:48
Gelukkig. Stel je voor.

Bos Hout | 17-02-10 | 14:52

Superior Bastard | 17-02-10 | 14:49
Om geïnfecteerd sperma van de priester e.d. in op te slaan?

c.onjo | 17-02-10 | 14:52

Cor Rupteling | 17-02-10 | 14:51 Die anderen bidden harder, je moet beter je best doen.

zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:52

@Teun van het Tuinpad 14:42
In Afrikaanse landen schijnt het te helpen als je regelmatig neuqt met een maagd.
Overigens blijft Francis overtuigd van zijn genezing: hij blijft dus positief (foute grap?).
En van het kijken naar de pica van Yvette krijg ik spontaan schaamluis, een druiper en Ghonorroe......
Yvette = viezzzzzzzz

necrosis | 17-02-10 | 14:52

Ondergetekende bidt al jaren dat dit soort spiritueel ingestelden zullen verdwijnen, maar helaas. Kennelijk bestaat god dan toch niet.

Cor Rupteling | 17-02-10 | 14:51

HIV helpt tegen ChristenUnie.

peppievankokkie | 17-02-10 | 14:51

verraad van links | 17-02-10 | 14:48
Ghehe.
Dus 3 Weesgegroetjes voor een gratis "Haleloeja".

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:51

ChristenUnie: bidden helpt tegen HIV
En vloeken helpt tegen de Christenunie!

Sjeng de helle | 17-02-10 | 14:51

Ze mogen geloven wat ze willen als ze andere maar met rust laten .

Eurotokkie | 17-02-10 | 14:51

Je kan natuurlijk ook gewoon maagden van onder de dertien verkrachten en daarna je lorus even onder de kraan houden... Dan genees je ook van je aids, volgens sommige afrikanen...

threewing | 17-02-10 | 14:50

Bos Hout | 17-02-10 | 14:49 De kleutertactiek, gauw over iets anders beginnen.

zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:50

Klaarkomen omdat iemand een bijbel in je poep duwt...

Is dat gevaerlijck?

basweetutwel | 17-02-10 | 14:50

Elke dag flink bonen vreten helpt welliswaar niet tegen HIV, maar dan weet je tenminste wel waar je reedt voor dient.

Superior Bastard | 17-02-10 | 14:49

Nu staat Balkie weer vrolijk over Griekenland te praten in de Kamer. De orde van de dag.

Bos Hout | 17-02-10 | 14:49

Eurotokkie | 17-02-10 | 14:46 Het is het bewijs dat god niet bestaat. Want als god bestond zou hij niet toestaan dat zijn schepping geplaagd wordt door enge ziektes.

zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:49

@ Bakito | 17-02-10 | 14:44
ROFLOL.

verraad van links | 17-02-10 | 14:49

Bos Hout | 17-02-10 | 14:47
Dat laatste.
;)

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:48

@ Vieze Tonnie | 17-02-10 | 14:43 / Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:47
Als je na afloop met haar bidt dan doet ze het graties.
Zomaar even een tip.

Heb uw naaste lief.

verraad van links | 17-02-10 | 14:48

Ja hoor, bidden helpt en god bestaat.
Haleluja... Stumperds...

pete68 | 17-02-10 | 14:48

Ophangen naast Yomanda.

..zapper | 17-02-10 | 14:48

"Ook Francis Laclé vertelde GESTOPT te zijn met zijn REGULIERE BEHANDELING..."

Dat lijkt zowaar een Jomandaatje!

Kudtkip | 17-02-10 | 14:47

Wat is dat "geloof" toch een probleem voor de samenleving. Als het nu eens keer optyft kan ik rustig verder genieten. Om gek van te worden.

bandit | 17-02-10 | 14:47

Vieze Tonnie | 17-02-10 | 14:43
Ben je gek.
Voor € 7,50 doet ze alles.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:47

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:46
Ja maar dan pakken ze je toch van achter? Of begrijp ik je verkeerd?

Bos Hout | 17-02-10 | 14:47

Yvette is bijna doodt omdat God condooms verbiedt.

Deze ene keer dan: God +1

Tweede lichtpunt vandaag - na het aangekondigde val van het kabinet.

acac | 17-02-10 | 14:47

Zoals eerder gezegd: dit spul roeit zichzelf wel uit...

Klaksmeister | 17-02-10 | 14:46

Ben jij CU-aanhanger? Dan gebruik ik een condoom extra!

nu even niet | 17-02-10 | 14:46

Geloof = Gevaar

Jax | 17-02-10 | 14:46

Ik heb nog nooit gebeden tijdens het neuken. Wel geneukt tijdens het bidden.

ITEACHYOU | 17-02-10 | 14:46

10 minuten je adem inhouden werkt ook prima tegen HIV.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:46

Als God nu eerst ervoor gaat zorgen dat we niet van deze ziektes krijgen dan zijn we al een stapje verder , of is dit teveel gevraagd voor iemand die in 7 dagen deze wereld heeft gebouwd.

Eurotokkie | 17-02-10 | 14:46

het enge is natuurlijk dat dit volk alleen neukt om kinders te krijgen. ja, laat u dat gerust even inwerken.

krelis_krotenkoker | 17-02-10 | 14:46

Zit een plekkie op je gezicht..
* vegen doet.
O nee stom, Aids ken je niet weg wrijven.

geenstijlsteengeil | 17-02-10 | 14:46

Drs. D. is Drs. en weet geen verschil te maken tussen HIV+ en AIDS ? Ik direct Drs. titel met korrel zout neem.

De Lopende Hollander | 17-02-10 | 14:45

Evolution prevails once again :)

NeeJeMoeder | 17-02-10 | 14:45

Het is toch wat, die comeback van religie in ons land. Het wordt steeds erger. Zo hield D66 laatst een verkiezingsbijeenkomst (inclusief Alexander Pechtold) in een moskee: www.hetverraadvanlinks.nl/PechtoldMosk... . D66-coryfee Hans van Mierlo ("Hafmo") was overigens afwezig, want er werd geen alcohol geschonken.

Sir Galahad the Pure | 17-02-10 | 14:44

Die lont is net zo geloofwaardig als Mohammed Saeed al-Sahaf die beweerde dat Irak niet gebombardeerd werd.

basset hound | 17-02-10 | 14:44

Coitus interuptus en één schietgebedje werkt toch ook?

c.onjo | 17-02-10 | 14:44

In Nomine Patris et Filius et Spiritus Sanctus. Anus!

Bakito | 17-02-10 | 14:44

verraad van links | 17-02-10 | 14:38
Viesss man. En haar nog een tientje toestoppen. Breng me niet op een idee.

Vieze Tonnie | 17-02-10 | 14:43

Iets zegt me dat Darwin dit wel oplost.

1sokkie | 17-02-10 | 14:43

Wat een raar wijf. Weet ze dan niet dat alleen negerts HIV krijgen.

Götterdämmerung | 17-02-10 | 14:43

Het schijnt dat goed douchen ook werkt.
Dit voor de niet biddende mede-reaguurdertjes.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:42

Come on! Ik mag dan uit een revo dorp komen, maar zelfs daar zijn ze niet zo dom!

Ik zal de pastoor vragen voor Yvette te bidden.. NOT!!!

B Fabergé | 17-02-10 | 14:42

Ik vermoed dat Yvette ook voor de verkiezingen zelf HIV heeft.

Zuma | 17-02-10 | 14:42

Tuurlijk!
Zoals bekend helpt bidden ook tegen polio!
Grefo's zijn nl de enige mensen die zich daartegen niet hoeven inenten, zij worden daar dus ook nooit door getroffen...... Toch ?

beastiaan | 17-02-10 | 14:41

@de visser | 17-02-10 | 14:38
Het is vooral jammer dat zij op de vraag "geloof jij in God?" nooit een volledig eerlijk antwoord zullen geven. 3 volwassen kerels; ze zullen nog harder dan in de politiek met een kont moeten draaien om met een acceptabel maar inhoudsloos antwoord te kunnen komen. Triest.

TisNieZoMoeilijk | 17-02-10 | 14:41

lol @ verraad van links | 17-02-10 | 14:38

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:40

"Ik geloof dat god alles kan, dus ook het genezen van HIV"
Eigenlijk zou je deze mevrouw moeten overtuigen dat god ook geamputeerde benen weer kan laten aangroeien als je maar hard genoeg bid.

koeberg | 17-02-10 | 14:40

Het is wel goed dat ze er mee is getrouwd. Gaat die tenminste niet in het rond neuken. Mag die trouwens wel, zolang die het maar met andere geloofsgekken doet.

Ploertendodert | 17-02-10 | 14:39

Wis is lijst?

sjaakdeslinksesul | 17-02-10 | 14:39

Hopelijk komt Yvette volgende week "positief" in het nieuws.
Sero, dat is.

Teun van het Tuinpad | 17-02-10 | 14:39

Dat roeit zichzelf nog wel uit, niks aan de hand.
zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:27

Bizar dat ze inderdaad hun eigen graf graven, maar ja de heer geneest hen wel! Sure!

c.onjo | 17-02-10 | 14:39

Is dit een pleidooi om de hele gezondheidszorg maar af te schaffen?

Angelica | 17-02-10 | 14:38

@ Vieze Tonnie | 17-02-10 | 14:37
Als je je naam eer aandoet dan neuq je haar gewoon.

verraad van links | 17-02-10 | 14:38

Dus Yvette gaat voor de Darwin Award...

da wizard | 17-02-10 | 14:38

OK in het hypothetische geval dat God alles kan, dan bestaat Hij ook. Dan bestaat dus ook de hemel, en ook de hel. Derhalve gaan Balkende, Verhagen en Rouwvoet naar de hel.
*blijft positief*
Of zouden bovengenoemde 3 bewindslieden toch minder godvrezend zijn dan door de achterban aangenomen?

de visser | 17-02-10 | 14:38

-weggejorist-

Karel Anaalparel | 17-02-10 | 14:37

Ik wil die Laclé straks als zielig hoopje virus met een builenmuil nog wel eens horen.

Vieze Tonnie | 17-02-10 | 14:37

De andere methode van christenen - alleen met familieleden neuken - werkt anders ook goed tegen geslachtsziekten.

Bakito | 17-02-10 | 14:36

Wat een stelletje fossielen. Kan je hier nou geen zaak tegen beginnen wegens grove stupiditeit en ontkenning van het universum ofzo? Man man man.

Chris666 | 17-02-10 | 14:36

Ik denk trouwens eerder dat yvette zelf inmiddels ook HIV heeft en wil aantonen dat ze gelijk heeft...

gozahtje | 17-02-10 | 14:36

Dat mens is gek, iedereen weet inmiddels dat je er met een goede douche ook vanaf bent.

azijnseiker | 17-02-10 | 14:35

Ah daar is het topic. Lachen he dit soort mensen, alleen weer enorm hard huilen dat deze mensen in de politiek zitten...

gozahtje | 17-02-10 | 14:34

pray and you never get lay

Taxo | 17-02-10 | 14:34

Ik zou dan ook maar gaan bidden dat dat ik geen HIV heb inmiddels, als Ik Yvette was.

NoMinister | 17-02-10 | 14:32

Hoe hebben die dan sex, of heeft zij ook AIDS

Drs. D. | 17-02-10 | 14:32

Kut man, kan ik dit jaar de nobelprijs weer niet winnen.

B0rat | 17-02-10 | 14:31

@hyperactmaster2
In de RK-kerk leren ze je als priester dat dat juist heel goed kan.

Tjemig | 17-02-10 | 14:30

Lont is niet bang voor het lontje van haar man.

Bos Hout | 17-02-10 | 14:30

Als Yvette principes heeft neuqt ze die Francis dus zonder condoom!

PjottervanK | 17-02-10 | 14:30

@ Merlot | 17-02-10 | 14:29
Dat lukt zelfs God niet.
Allah misschien wel...

verraad van links | 17-02-10 | 14:30

@hyperactmaster2 | 17-02-10 | 14:27
*zoekt pranamasana in Kamasutra
Inderdaad, u heeft gelijk.

kapotte_stofzuiger | 17-02-10 | 14:29

De Romeinen wisten meen ik wel raad met dit soort Farizeërs

Tobi | 17-02-10 | 14:29

Bidden ipv neuken helpt altijd, net als een apc-tje tussen je knieën.

Tjemig | 17-02-10 | 14:29

Eens kijken of God Zijn kabinet nog kan genezen.

Merlot | 17-02-10 | 14:29

hyperactmaster2 | 17-02-10 | 14:27 Je vrouw nooit "Oh My God" horen roepen? Jammer voor je.

zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:29

Goed kan zeker ook Zunamies, aardbevingen,oorlogen en Gerard Joling voorkomen. Wat een sadist is het he, dat ie dat gewoon niet doet, gewoon omdat het niet hoeft.

Bluebook | 17-02-10 | 14:28

spinglevend -> sprrrr

sleng | 17-02-10 | 14:28

kapotte_stofzuiger | 17-02-10 | 14:27 Positief blijven denken, gewoon positief blijven denken.

zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:28

Te makkelijk.....

vraagstaart | 17-02-10 | 14:28

klopt want als je aan het bidden bent kan je niet neuken

hyperactmaster2 | 17-02-10 | 14:27

Dat roeit zichzelf nog wel uit, niks aan de hand.

zeg maar jansen | 17-02-10 | 14:27

Ik denk dat Yvette over een paar jaar ook mag gaan bidden voor een 'wonderlijke genezing'. Toch gun ik haar dat wel.

rara | 17-02-10 | 14:27

Francis Laclé: Die ken ik . Kwam hem geregeld tegen op de wallen. Nu hoeft'ie niet meer. Hij heeft nu zijn eigen privé-hoer.

leef!! | 17-02-10 | 14:27

Om het positief te brengen: dat die gristenen maar gezellig seropositief raken.
Bid ze!

kapotte_stofzuiger | 17-02-10 | 14:27

Hoerrrrrrrrrrrr.

verraad van links | 17-02-10 | 14:26

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl