Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

John van den Heuvel vecht Peter R. de tent uit

epicpunch.jpg Gezellig! Ruzie in journalistenland. De twee meest vooraanstaande misdaadverslaggevers Peturrr de Vries en John van den Heuvel hebben het met elkaar aan de stok. Reden is de fikse uithaal van De Vries naar Geert Wilders en zijn aanhangers. De Vries, die in het verleden een dappere poging deed in de Tweede Kamer verkozen te worden en slechts kon dromen van het virtuele zetelaantal zetels van de PVV, noemde Wilders onlangs in zijn column een "boosaardige volksmenner". Voorts publiceerde de SBS-anchor in een tweede column een gedeelte van de haatmailtjes die hij hierop ontving. Ook haalde De Vries uit naar advocaat Bram Moszkowicz wiens vader, de legendarische maar tegenwoordig zwaar demente Max Moszkowicz sr., een bandiet als Wilders volgens De Vries nooit zou verdedigen. En dus stipt Van den Heuvel vandaag in de Televaag enkele minpuntjes aan van zijn voormalige leermeester. Zoals: Peter R. de Vries is een megalomaan mannetje dat echte boeven laat meedelen in de royalty's van zijn boek. Peter R. de Vries is zelf een gevaarlijke volksmenner getuige de lynchmob in Drachten toen SBS in 2008 de woonplaats van Joran van der Sloot gevonden dacht te hebben. Peter R. de Vries diskwalificeert zichzelf door ongevraagd als spreekbuis te fungeren van een oude demente man. Pats! Boem! Raak! De handschoenen zijn definitief uit in deze door TMG ingestoken pennenstrijd. De nieuwste column van Peturrr staat HIER. Een reactie kan niet lang uitblijven. FIGHT!

Reaguursels

Inloggen

Onwetende mensen die doen alsof ze ergens verstand van hebben, hoe treurig is dat.
white trash | 25-01-10 | 20:42
Als je de geschiedenis zo goed kent, weet je dan ook wat de kruisvaarders brulden, als ze in het midden-oosten, in naam van de rooms-katholieke kerk, plunderend, brandstichten, moordend en verkrachtend rondtrokken?
Zal wel iets zijn geweest als:"In de naam van onze Heer Jezus Christus" of zoiets.

*zich afvraagt hoe het ook alweer zat met die pot en die ketel*

Bull Dozer | 27-01-10 | 18:22

Van den Heuvel heeft gelijk. PRDV loopt al veel te lang naast zijn schoenen...

Timski | 26-01-10 | 16:47

web_krijter | 26-01-10 | 10:17 - sommige Nederlandse supporters zijn rasechte vandalen maar vlak de allochtonen niet uit. De eerste dode bij de supportersrellen was een allochtoon die tot de harde kern van Ajakkes behoorde en gezien de foto's bij Opsporing Verzocht waren veel daders in HvH ook niet roomblank zoals je stelt. Maar hoe dan ook, Nederlandse criminelen zijn ons probleem en zij verstieren niet het leven elders zoals de mosliminvasie dat wel doet. In alle grote en kleinere steden in Europa, Australie, Canada en straks ook in Amerika is de criminaliteit door klotemoslims tot grote hoogte gestegen terwijl ze in Afrika wel heel afschuwelijk huishouden. Misschien dat je islamitische vrienden en andere mohammedanen zich daarvan distantieren, dat is mooi, maar dat doen ze dan wel heel erg onopvallend moet ik zeggen.

ineke | 26-01-10 | 14:29

twee grote kinderen die vechten om het bot geert. wie is de derde?

wet fart | 26-01-10 | 11:15

Gewoon stemmingmakerij richting de gemeenteraadsverkiezingen.

bekende nederlanders: -1

Tweede Viool | 26-01-10 | 11:10

@La Bailaora | 25-01-10 | 19:29
Ach, ik zie het al. In jouw buitenland lees je zeker alleen die krant met die grote chocoladeletters, hier ook wel de Televaag geheten. Tja, dan begrijp ik je kortzichtigheid een stuk beter. Laat ik je dan vertellen dat dat tuig waar jij over spreekt geenzins een afspiegeling is van onze islamitische nederlanders. Als je dat niet begrijpt zal ik het eens voor je omdraaien.
Al dat blanke nederlandse tuig dat zich supporter waant, dat feestjes op het strand bezoekt en verpest en agenten met hun leven bedreigd, dat treinen sloopt, ergens langs de snelweg bij Beverwijk elkaar te lijf gaat en overhoop steekt, dat tribunes afbreekt en in de fik steekt, dat binnensteden terrorisseert als ze samenkomen, dat explosieven en stalen staven het veld opgooien. Waar elke zondag drommen agenten en ME voor moet komen opdraven. Waar gemeenten, de nederlandse overheid, elk jaar tientallen miljoenen euro's kostende politie-inzet voor moet ophoesten. Dat tuig, is dat de afspiegeling van de Nederlandse samenleving? Moet ik mij daar mee vereenzelvigen? Nou dacht het niet. Ik wens ze net zo diep het graf in als dat tuig waar jij het over hebt. Beide zijn een ontzettend klein deel van de nederlands samenleving waar zowel de islamistische nederlander als ik zich van distantieren. Als je dat niet in wil zien is er iets heel erg mis met je. Dan heb je weinig begrepen van je islamitische vrienden en weet je geen onderscheid te maken.

web_krijter | 26-01-10 | 10:17

Gezegend met zo'n onwaarschijnlijke zijkstem zou Peter zowiezo niet in het openbaar mogen optreden.
Wat een slecht verliezer is het toch,met z'n politieke aspiraties in een recent verleden...
Bwoehahaaaaaaa....
"Rot toch op joh,anusbleker".

R.B.Scott | 26-01-10 | 10:07

@ NoMinister | 25-01-10 | 13:47

Onder welke steen komt u vandaag gekropen? Dagelijks worden er veel ergere dingen over Halsema, Bos, Hamer en JP geroepen op sites als GS, Spits! en de Telegraaf. Persoonlijk vind ik dat overigens helemaal niet erg en lijkt me dat juist erg goed voor de 'sociale cohesie', maar hoe toch eens op met dat 'zwijgende, hardwerkende meerderheidssyndroom'. U behoort tot een hard schreeuwende minderheid, net als die Marokkaanse kudtjochies.

7anPau1 | 26-01-10 | 09:55

Gossie John, goed verwijt: "die Peter R. bemoeit zich ook overal mee." Iets met pot en ketel. Was het soms tijd voor weer een nieuwe AP RO Offshore?
En mijnheer of mevrouw Brusselmans, het gebruik van aanhalingstekens suggereert toch dat u letterlijk citeert. "John is een toffe peer en Peterrr R. is een vieze vuile over het paard getilde NSB-er", aldus Brusselmans van GS.
U mag het best interpreteren, maar laat dan de aanhalingtekens weg.

7anPau1 | 26-01-10 | 09:50

baatstra | 25-01-10 | 21:38
Ik heb het woordje 'geroyeerd' bewust toegevoegd en en woordje 'dementerend' bewust weggelaten. Dit om te benadrukken dat de discussie zoals gevoerd door Petertje lijkt neer te komen op de vraag wie er deugt en wie er niet deugt, alsmede wie er überdeugt en wie er niet überdeugt. Petertje heeft als 'misdaadverslaggever' er sinds jaar en dag blijk van gegeven een mysterieuze gave te beschikken om als een Godheid te richten als was het Laatste Oordeel reeds aangebroken. Waar wij nog ethische vragen hebben of twijfels weet Petertje in één beweging een persoon ter linker of ter rechterzijde te plaatsen, zich in het geheel niet bekommerend om wat een ander ervan denkt. En ook in zijn eigen gedrag weet hij de grenzen te verleggen en vriendschappen en verbintenissen aan te gaan die nauwelijks in de heersende moraal in te passen zijn. Petertje is übermoraal bezig, zweeft bóven ons, heeft een dieper inzicht en een bredere blik, Petertje is een baken in een wereld waarin verwarring en twijfel heersen.
Dus dacht ik dat het erg belangrijk was om ook hier te benadrukken dat broertje Moszko, zelfs door zijn vader een zwart schaap van de familie genoemd, in het kamp van Petertje is opgedoken om het überethische standpunt van Petertje te onderstrepen. Hier past voor ons, eenvoudige stervelingen, enkel bescheidenheid, deemoed en ontzag. Want nietwaar, hier overstijgt het oordeel van Petertje zelfs het oordeel van vader Moszko. Hier herschikt Petertje op een grandioze, nee geniale wijze de interne familiale verhoudingen tussen de Moszko's en herijkt hij aldus hun morele standpunten, ons terecht erop wijzend dat onze al te snelle oordeel, ons al te snelle vertrouwen in het oordeel van de Raad van Discipline, ons al te oppervlakkige morele besef überhaupt, op z'n tijd een correctie behoeft.
Ik hoop dat ik hiermee voldoende heb toegelicht waarom ik het noodzakelijk vond u erop te wijzen dat broertje Moszko als advocaat geroyeerd is.

Schoorsteenveger | 26-01-10 | 09:38

Je kunt PVV-aanhangers inderdaad wel een beetje vergelijken met sommige rotjochies uit 'culturen'...

OpperRanger | 26-01-10 | 09:14

Chapeau voor John.
En die haatmails die PR krijgt loopt hij maar wat mooi mee te showen voor wat aandacht te krijgen.PR helpt wel mooi zijn eigen carriere mee om zeep als hij zo door gaat.Wat mij betreft was die al voorbij want hij beschuldigd alleen onschuldige mensen op een paar zaken na waarin hij wel gelijk had maar van de meeste afleveringen hoor je nooit meer wat na het moddergooien.En waar die hatelijke verwrongen kop vandaan kwan snap ik ook niet helemaal.Er zit hem blijkbaar iets dwars wat geeneens met Geert te maken heeft .Een haatmail sturen is hij me echt niet waard.

huppeltrutje | 26-01-10 | 01:31

Zeau, het is weer mooi geweest! Tijd voor het mandje, en morgen is er weer een nieuwe dag om links te bashen, hehe.

Zie als laatste nog mijn plempsel van 20:53: volgens artikel 121 van het wetboek van strafrecht is Peter R. de Vries strafbaar. Eenieder die iets meer wil doen dan een boos mailtje sturen naar PRDV kan hem officieel aanklagen wegens het verhinderen van een volksvertegenwoordiger om vrij en onbelemmerd zijn plicht te vervullen in de Tweede Kamer. Het is tijd om ook de linkse haatzaaiers eens kennis te laten maken met de juridische jihad. Truste!

white trash | 26-01-10 | 00:52

DouweDabbert | 26-01-10 | 00:03
Ook jij laat je beet nemen door een retorische truc van links Douwe. Volgens links bestaat DE waarheid niet, zoals jij braaf reproduceert. Iedereen met een andere mening dan links kan zich dus nooit beroepen op DE waarheid, het is altijd slechts een mening. Maar zelf verkondigen ze natuurlijk wel de absolute waarheid! Heb je ooit een linkse haatzaaier horen zeggen: Wilders is de nieuwe Hitler, maar tsja dat is ook maar mijn mening? Dacht het niet.

Laat je niet beet nemen door de retorische trucs van de links/Islamitische coalitie Douwe. De waarheid bestaat. Het is aan ons, vrijheidslievende landgenoten, om de waarheid hoog te houden.

white trash | 26-01-10 | 00:30

@white trash | 25-01-10 | 20:36
De laatste keer dat ik iemand zo nadrukkelijk DE WAARHEID heb horen preken was in een kerk. Wilders mening is gewoon één kant van de zaak belichten, zoals mijn mening ook één kant van de zaak belichten is. Niet meer en niet minder. Pffff... de wáárheid... schiet toch op.

DouweDabbert | 26-01-10 | 00:03

Pee er dee vee is een nsb´er, volgens herman van veen, en die kan het weten.

Ayaan Sorry | 25-01-10 | 23:50

Zo.... aanpakken dus die bedreigers van Peter R de Vries.... kan je wel van op aan dat dat zo'n beetje allemaal autochtone nederlanders zijn

baatstra | 25-01-10 | 23:42

Zometeen bij P+W iemand die een verhaal gaat houden over de 1700 jeugdbendes.Ben benieuwd of de policor mantels al klaar liggen als blijkt dat er een verband is met de ethniciteit van de bendeleden.

maagwand | 25-01-10 | 23:11

baatstra | 25-01-10 | 22:43
We zitten midden in een ideologische oorlog Baatstra. Voor het geval je het nog niet door hebt, het is de links/Islamitische coalitie tegen alle vrijheidslievende landgenoten. Dictatuur versus vrijheid. Asmogendheden versus geallieerden. Spanjaarden versus de Verenigde Nederlanden. Sorry Baatstra maar iets anders kan ik er ook niet van maken. Het is zoals het is.

white trash | 25-01-10 | 23:00

maagwand | 25-01-10 | 22:21

Hou toch op... wat denk je nu,dat virtuele peilingen ergens op slaan.
Zelfs op de dag van verkiezingen kan alles anders zijn dan iedereen verwachtte.
Hoogmoed komt voor de val.
Niets ergers dan iemand of mensen die denken dat ze HET zijn maar op het moment supreme afgaan als een gieter.
Vergis je niet in Nederlanders... die kunnen heel anders stemmen dan men verwacht.
Vaak genoeg in het verleden voorgekomen

baatstra | 25-01-10 | 22:54

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:31
Ik denk vechten voor je leven. Maar natuurlijk een stijd die we gaan winnen! En dan, in de toekomst, nadat we de links/islamitische coalitie bijna hebben verslagen, krijgen zij een tijdmachine te pakken, waarna ze één van hun rode cyborg-jihadi's terug sturen naar 1960 om de moeder van Geert Wilders te vermoorden.
Hmm, het was grappig bedoeld maar het treurige is dat de Peter R. de Vriezen van deze wereld hier waarschijnlijk graag voor zouden willen tekenen.

white trash | 25-01-10 | 22:53

white trash | 25-01-10 | 22:08

Zij/Wij?

Wie zijn Zij en Wij.
Waar ben je mee bezig?
Ongezonde houding.... verwijt anderen niet iets wat je zelf doet zou ik zeggen

baatstra | 25-01-10 | 22:43

white trash | 25-01-10 | 22:24
Nee dat is waar, verliezen is geen optie meer, er staat veel te veel op het spel.
Maar er zijn hier en overal inmiddels genoeg mensen die verbaal prima opgewassen zijn tegen de tips en trucs van de linkse kerk. Vergelijkingen met WOII (bijv.) ketsen niet zelden af naar degene die ze als eerste afvuurde. Noem maar iets.
En bovendien, dat geintje met Fortuyn ben ik in ieder geval voorlopig niet vergeten, een politiek correcte vos verliest dan wel zijn haren, niet zijn streken.

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:38

Ik denk niet dat je in dat geval bij Baatstra zou kunnen onderduiken.

white trash | 25-01-10 | 22:15
Nee, ik denk dat onbeduidende islamcritici (waaronder ik mezelf reken) de eigen boontjes zullen moeten doppen, mocht het ooit zover komen. Zal wel uitwijken naar het buitenland worden of vechten voor je leven.

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:31

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:17
Check!

white trash | 25-01-10 | 22:25

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:14
Bedreigen is strafbaar, en je hoort mij niemand aanzetten tot het plegen van een strafbaar feit. Wel doorzie ik de retorische trucs van de linkse media, waarbij zij ons allerlei 'fatsoenlijke' normen proberen aan te praten, terwijl ze zelf met gestrekt been inkomen en ons boven de enkels proberen af te zagen. Goedkeurend toegeknikt door de scheidsrechter (de media). Zo win je de wedstrijd dus nooit, beste ZSU.
Links is een meester in retorische trucs, en ze hebben je aangepraat dat het beter is om mooi te verliezen dan om lelijk te winnen. Maar dat is het mooie, zodra je de truc doorziet dan trap je er niet meer in.

white trash | 25-01-10 | 22:24

@baatstra | 25-01-10 | 21:56
Ik verheug me er elke keer weer op om te kijken welke idiote bn-er er gevonden kan worden door P+W om de demonische Wilders te stoppen.Begrijpen jij en je geloofs/soortgenoten dan niet dat zijn populariteit met elke aanval groeit.Jullie anti-democratische houding is het voedsel waarmee het monster groeit.De volledige karaktermoord van een politicus en zijn aanhang is volgens jullie volledig legaal.Dat jullie daarbij aanschurken tegen gekende engsystemen van jullie veelgeliefde socialistische en communistische voorgangers (Stalin, Mao, Pol Pot) zal jullie worst zijn.
Nee Baatstraatje, de echte fascisten en onderdrukkers van het vrije denken zitten in jullie kamp.

maagwand | 25-01-10 | 22:21

white trash | 25-01-10 | 22:08
Verbaal vennijn over dat soort types uitstorten is daarentegen natuurlijk een uitstekend middel om ze aan te pakken.
De linkse kerk heeft altijd gelijk, ALlah heeft altijd gelijk, dus ze zullen het niet kunnen verteren als je een leuk, vrij leventje hebt en toch totaal anders tegen de zaken aankijkt. Het is vloeken in de kerk, zeg maar.

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:17

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:07
Ik denk niet dat je in dat geval bij Baatstra zou kunnen onderduiken.

white trash | 25-01-10 | 22:15

white trash | 25-01-10 | 22:03
In de val lokken? Volgens mij niet. De AntiGeerWilders lobby zoekt met graagte een handvat om de PVV weg te zetten als een gewelddadige en door agressieve primitievelingen gedragen beweging. Waarom zou je ze geven wat ze zoeken?
Ik zou zeggen, we gaan ons evengoed niet verlagen tot hun nivo.
Wij willen geen samenleving waarbinnen de islaaaam de dienst uitmaakt en we willen geen sharia achtige "discussie"toestanden. Wij hier in het vrije westen zijn van veel te ver gekomen om ons zomaar even weg te laten zetten door een of andere achterlijke profeet. Wij bedreigen niet en we stappen niet opzij voor dreigementen.

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:14

baatstra | 25-01-10 | 21:56
Zie mijn plempsel van 22:03 Baatstra. Standaard retorische truc van links. ZIJ mogen naar hartelust haat zaaien, maar WIJ moeten respect hebben voor de vrijheid van meningsuiting. Die truc werkt dus niet meer. Direct verbaal kapodt stampen, linkse haatzaaiende idioten zoals Peter R. de Vries.

white trash | 25-01-10 | 22:08

Is het zover dat je zelf alle vrijheid neemt kritiek te uiten en die kritiek een ander ontneemt?
baatstra | 25-01-10 | 21:56
Nee, maar goed, dan gaat zo'n flip de Vries maar even over tot vergelijkingen uit WOII en beticht Wilders ervan (virtueel uiteraard) niet bereid te zijn eventuele onderduikers te bergen. Hoe weet deze de Vries dat nou? Alsof zo'n man vanwege wat kennis over crimineeltjes ook meteen met zijn beroepsgedeformeerde hoofd in hart en ziel van zijn politieke vijanden kan kijken.
Misschien is de Vries er zelf wel eentje die een om een onderduikadres komende vrijdenker/islamcriticus bij de plaatselijke imam af zou leveren, mocht het ooit tot islamitische pogroms komen tegen alles dat de islam nog in de weg staat in dit land.

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 22:07

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 21:51
Je laat je in de val lokken door linkse retoriek beste ZSU. ZIJ mogen andersdenkenden demoniseren en haat zaaien dat het een lieve lust is, elkaar dikke kudo's toewensend vanwege de laatste Hitlervergelijking. WIJ daarentegen moet de vrijheid van meningsuiting respecteren en zijn hypocriet als we tegen de linkse haatzaaiers in het geweer komen. Maar zo werkt het dus niet langer he. Ik zeg kudo's voor alle vrijheidslievende landgenoten die opkomen voor een met de dood bedreigde volksvertegenwoordiger. Hulde!!

white trash | 25-01-10 | 22:03

white trash | 25-01-10 | 21:10

Haatzaaien?
Als iemand zijn mening geeft over het gedachtengoed van Wilders is dat haatzaaien?
Mag je niets meer zeggen,omdat als je dat wel doet Wilders zijn achterban met dreigementen komt en je je dus maar verbaal moet laten gijzelen?
Kritiek is normaal!!!En broodnodig!!!
Is het zover dat je zelf alle vrijheid neemt kritiek te uiten en die kritiek een ander ontneemt?

baatstra | 25-01-10 | 21:56

Overigens ben ik als toekomstig PVV stemmer fel tegen het bedreigen van welke andersdenkende persoon dan ook, in de politiek that is.
Laat die P de Vries toch lekker kletsen. En als het je dan niet bevalt zet dan een goed onderbouwde strijdbijl tussen de ogen van het door hem geschapen ding dat staat voor zijn gedachtengang, maar laat de persoon zelf met rust.
Vermoorden en intimideren van politieke tegenstanders, daar zijn allerlei antifascisten, socialisten, Marcel van Dam en allerlei antidiscriminatietypes toch altijd beter in geweest en vooralsnog is er geen reden daar verandering in te brengen.

ZSU-23-4 | 25-01-10 | 21:51

Vele van de berichten te lezen blijkt maar weer hoe gelijk Peter heeft.

baatstra | 25-01-10 | 21:41

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 20:01

Wat heeft dat geroyeerd voordat je broertje opschrijft te betekenen?
Wil je daarmee zeggen dat ieand die gwroyeerd is geen ware dingen kan zeggen?
Wil je iemand neerzetten als een persoon die er niet toe doet?

baatstra | 25-01-10 | 21:38

rondaapje | 25-01-10 | 21:18
Nâh, die reddingsboei is toch maar betrekkelijk. Immers het woord verkondigen is één. Er een gedragen programma van maken is eigenlijk alleen een paar heren uit het Midden en Verre Oosten gelukt. Ik heb het niet zo op retoriek van rechts als van links en doe daar gelijk maar het midden bij. Alle zijden kennen inmiddels hun uitwassen en pretenderen de waarheid in zich te hebben. Ik zal de laatste zijn die ontkent dat er 'wat' moet gebeuren, maar 'wat' dat dan moet zijn... Ik heb geen idee. Immers mijn vrijheid kan net zo goed jouw beperking zijn. Duidelijk is wel dat aan beide zijden grenzen worden overschreden.

tismilucas | 25-01-10 | 21:36

tismilucas... ach... t ijs is al zo uitgeholt door de linkse partijen,die hebben hun achterban allang door t ijs laten zakken,en nu geert een reddingsboei werpt is t een misdadiger.....

rondaapje | 25-01-10 | 21:18

konoko | 25-01-10 | 21:02
Nee je begrijpt het nog steeds niet. Je mag ook reageren op de vorm van Wilders (dat hij te grof is) of op het proces (dat hij niet wil debatteren, dat hij wegloopt uit een debat), of zijn uiterlijk (dat zijn kapsel lelijk is), whatever, dat is allemaal prima. Je verdient alleen kanker als je haat begint te zaaien tegen de persoon Wilders. Als je hem persoonlijk vergelijkt met Hitler, Goebbels, als je zegt dat hij als persoon gevaarlijk is. Dat is namelijk haatzaaien, en daarmee lok je uit dat de Volkertjes van deze wereld Wilders overhoop schieten. Dat accepteren we niet. En dat is niet 'in the eye of the beholder', en dat weet je zelf heel goed.

white trash | 25-01-10 | 21:10

Even dan: De bedoeling van een 'mud-fight' is dat je er van geniet. Vooral niet zelf gaan meedoen en je er zeker niet toe laten verleiden. Dus even opletten allemaal.
Voor het overige is het genieten geblazen. De up-via-down methode blijkt inmiddels een beproefde manier om onder de aandacht te komen. En PRdV zal niet de tweede en ook niet de laatste zijn. Tja, 't was natuurlijk afwachten wie van de BN-ers het eerst zou zijn. PRdV heeft dan toch te lang gewacht. Het alterego van Alfred Jodocus Kwak was hem voor. Vervolgens was het schijnbaar niet genoeg om de idool van jaren '70 gymnasiummeisjes een gespierde journalistenschouder te bieden. Zoiets doet het immers slecht in een column en daarmee haal je hooguit Shownieuws. En daar wil je nog niet dood worden gevonden. Nee. Dus dan er maar keihard in. Keihard, recht voor ieders muil. Belachelijk maar vooruit we hebben weer de aandacht. 't Zou mij overigens niets verbazen dat hij uiteindelijk slechts een enkel BN-er meekrijgt in zijn versie van Kruistocht in Armani. Immers de door hem beschreven Tokkies zijn voor een overgroot deel het publiek van diezelfde BN-ers. Of beweeg ik me hiermee op glad ijs?

tismilucas | 25-01-10 | 21:05

Hela White Trash:
Ik snap het: ik verdien geen KANKER als ik "inhoudelijk reageer" op Geert Wilders. Anders verdien ik wel KANKER. Inhoudelijk reageren is "in the eye of the beholder", denk ik. Zeker op politiek gebied. Maar trek je daar niets van aan als je vrolijk "kanker" aan het toewensen bent. Kanker zus en kanker zo, dan maar. Maar toch hoop ik eigenlijk dat het je uiteindelijk wel bespaart blijft, want het is uiteindelijk geen pretje.

konoko | 25-01-10 | 21:02

Flosdraadje | 25-01-10 | 20:52
Joran, een jochie van nog geen 20.
Wilders, 24/7 beveiligd wegens doodsbedreigingen.
Die Peter R de Vries durft wel zeg. Wat een Dappere Held is het toch.

white trash | 25-01-10 | 20:56

Overigens is die nazi van een Peter R de Vries strafbaar wegens het demoniseren van een Tweede Kamerlid. Artikel 121 van het Wetboek van Strafrecht:
Hij die door geweld of bedreiging met geweld een vergadering van de beide kamers der Staten-Generaal of van een van deze uiteenjaagt of tot het nemen of niet nemen van enig besluit dwingt, of een lid, een minister of een staatssecretaris uit die vergadering verwijdert of opzettelijk verhindert die bij te wonen of daarin vrij en onbelemmerd zijn plicht te vervullen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Hierbij roep ik alle vrijheidslievende landgenoten op om aangifte te doen tegen Peter R. de Vries, wegens het verhinderen van een volksvertegenwoordiger om vrij en onbelemmerd zijn plicht te vervullen in de Tweede Kamer.

Dat wordt brommen beste Peter. Misdaadverslaggever Achter De Tralies!

white trash | 25-01-10 | 20:53

Vreemd dat nou juist Peter zo moest reageren.. zich verkopen aan SBS 6 en rtl boulevard, de hele Amerikaanse pers ontvangen en zich laten onthalen alware het god zelf, haalt een crimineel binnen om Joran te ontmaskeren, schrijft in aktueel en andere vieze blaadjes... en John, ja John.. verlegen, bescheiden zoals het een ex-politieman betaamt.en hij heeft gelijke en gewonnen. dix points.

+1 John
-10 Peter (niet in de laatste plaats om zijn opmerkingen over Geert)

Flosdraadje | 25-01-10 | 20:52

"En verder is het natuurlijk zo dat de de door mij vermelde internetadressen nauwelijks relevante gegevens bevatten, die verwijzen naar de werkelijke identiteit en woonplaats van de afzender. De meesten hebben een speciaal voor dit soort grove reacties aangemaakt emailadres"

IP adres misschien?? of kon je daar zelf niet opkomen

nance | 25-01-10 | 20:51

Bull Dozer | 25-01-10 | 18:04
Allah Akbar is de historische strijdkreet van de moslimlegers. Je weet wel, vlak voordat ze christelijke, hindoestaanse en veelgodenaanbiddende volkeren aanvielen, om vervolgens alle mannen te vermoorden en de vrouwen af te voeren als sexslavinnen. Zou je ook hebben geweten als je je even had verdiept in de geschiedenis van de Islamitische veroveringen.
Onwetende mensen die doen alsof ze ergens verstand van hebben, hoe treurig is dat.

white trash | 25-01-10 | 20:42

DouweDabbert | 25-01-10 | 17:38
Het verschil zit hem in de WAARHEID, beste Douwe. WAAR is niet gelijk aan ONWAAR. Het is WAAR dat de Islam een verderfelijke ideologie is. Het is ONWAAR dat Geert Wilders gevaarlijk is en dat je voor hem moet onderduiken. En het is te allen tijde toegestaan om op te komen voor de waarheid, en in het verweer te komen tegen onwaarheid. Zo simpel is het. Luister maar naar ome white trash mijn jongen, en het komt helemaal goed.

white trash | 25-01-10 | 20:36

konoko | 25-01-10 | 19:42
Probeer je grappig te zijn of zo? Het antwoord is heel simpel, je had het ook zelf kunnen bedenken.
Je verdient NIET de kanker als je inhoudelijk reageert op Geert Wilders. Oftewel, als je aan probeert te tonen dat de Islam een heel lieve, vredelievende godsdienst is, dat vrouwen helemaal niet worden onderdrukt in de Islam, dat homo's niet van flatgebouwen gegooid hoeven te worden, dat die schattige Marokkaantjes geen vlieg kwaad doen, je kent het wel.
Je verdient WEL de kanker als je de persoon Geert Wilders demoniseert. Als je hem afschildert als Hitler, Goebbels, Nazi, zegt dat hij gevaarlijk is, dat je voor hem moet onderduiken etc. etc. Deden ze bij Pim Fortuyn ook, en hij kan er niet meer over meepraten.
Zie je wel, kind kan de was doen. Probeer volgende keer eerst eens zelf na te denken zou ik zeggen.

white trash | 25-01-10 | 20:29

Stuntbukker | 25-01-10 | 20:04
Aight

white trash | 25-01-10 | 20:23

O o o wat laat Peter R de Vries zich hier toch kennen! Hij blijkt een narcistische, trieste huilebalk te zijn. O wat is hij eerst toch dapper, dat hij het Grote Gevaar Wilders durft aan te wijzen! Zo nobel, zo onbevreesd van de Dappere Misdaadverslaggever! Om vervolgens te veranderen in een zielige huilebalk, o wat zijn ze gemeen, die Wilders-aanhangers! Dat mag toch niet, gemene mailtjes sturen! Hoe halen ze het in hun hoofd, hij is toch de met een Emmy bekroonde held! Hij heeft dat andere Grote Gevaar, de Joran de Verschrikkelijke (aka jochie van nog geen 20) eigenhandig ontmaskerd! Twee keer nog wel! En nu wordt hij voor rotte vis uitgemaakt! De megalomane en narcistische persoonlijkheid kan dat natuurlijk niet aan. Dus begint hij wild om zich heen te slaan. Einde van Peter R. de Vries. Trieste kleuter. Bah.

white trash | 25-01-10 | 20:19

Probeer het nog eens.
MacReady | 25-01-10 | 19:44
Dank je wel: kan iedereen het weer lezen:
" Iedere ANDERE topadvocaat had hem van mij mogen verdedigen, desnoods drie tegelijk, maar dat Moszkowicz de uitvinder van de ‘kopvodden-tax’ bijstaat, is vloeken in de kerk."

La Bailaora | 25-01-10 | 20:06

Ik snap die de Vries niet. Hij leek me altijd verstandig, maar hij lult al net als de rest van Nederland. Ach, laat ze verrekken, ik stem toch op wie ik stem.

Stuntbukker | 25-01-10 | 20:04

Tot het moment van de TV - uitzending, had ik groot respekt voor Peter R. de Vries, maar dat is nu compleet voorbij! WAT een agressie liet hij zien, wanneer iemand niet hetzelfde denkt als hij! Hij kan nog veel van Geert Wilders leren.
Overigens werd door Paul/Witteman ook heel neerbuigend gesproken over de aanhang van Geert. Er werd zoiets gezegd als : wat een stelletje malloten staan daar zeg. (Bij het proces van Geert in Amsterdam.
Maar dat Paul/Witteman een stelletje linkse rakkers zijn was al lang duidelijk, en werd maar weer eens overduidelijk bevestigd. WEG met dat programma!

Mark Rubel | 25-01-10 | 20:03

MacReady | 25-01-10 | 19:44
Petertje wil laten zien een 'goede' burgers te zijn door principieel ook de grootste slechterik de beste verdediging te gunnen. Maar tegelijkertijd wil hij laten zien béter dan goed te zijn door Wilders als een slechterik te bestempelen en te hebben verwacht dat Brammetje óók beter dan goed was. Peter voelt zich moreel boven Brammetje staan en sleept pa Moszko en geroyeeerd broertje Moszko erbij om dat 'feit' te onderstrepen. All is vanity.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 20:01

La Bailaora | 25-01-10 | 19:20
Er staat niet dat Bram het niet mag, dat is je eigen interpretatie die zoals later blijkt, niet de mening van Peter dekt. Ik wil de heldere woorden uit de uitzending van P&W ook nog wel een keer of 100 herhalen voor de selectief hardhorenden en/of leesblinden.
[..] dat Wilders wat mij betreft de 3 beste advocaten van dit land mag aanvoeren,
met P. Plasman erbij [..]
[..] nogmaals, geen misverstand daarover, Wilders moet de beste advocaten hebben die er te krijgen zijn, daar sta ik helemaal achter, maar het verbaast mij dat Bram [..]die verdediging op zich neemt.
Probeer het nog eens.

MacReady | 25-01-10 | 19:44

Had de vries 'n maffiamaatje of was hij 'n maffiamaatje?

de harige frik | 25-01-10 | 19:43

Even kijken of ik het snap: Persoon PRdV (een of ander type tv-misdaad-journalist) is het niet eens met persoon GW (een politicus). OK, dat hebben we nu eenmaal: meningsverschillen op allerlei vlak. Aanhangers van GW wensen PRdV kanker, de dood, etc., toe. Heb ik het goed? Ok, dat is dan duidelijk: PRdV is het niet eens met GW, en daarom moet hij kanker krijgen of dood. Prima: duidelijk. Maar geldt dit dan voor iedereen die het niet eens is met GW? Of zijn er allerlei gradaties? Misschien handig om dat alvast duidelijk te krijgen? PRvD zegt mij niets, maar ik zou wel willen weten: als ik nu niet eens ben met een of ander mening van een of ander politicus zoals GW, moet ik dan ook kanker krijgen? Lijkt me heel handig om dit even duidelijk te krijgen! Dus - voor de duidelijkheid, he? - dus gegeven dat je het niet eens bent met GW, wanneer verdien je nou KANKER en wanneer niet?

konoko | 25-01-10 | 19:42

Allebei kansloze figuren.Een gemiddelde aflevering van "opsporing verzocht ' levert nog meer op.

maagwand | 25-01-10 | 19:39

Britta Böhler advocaat Volkert van der G.-
Britta Böhler advocaat PKK-leider Abdullah Öcalan
Pappie | 25-01-10 | 18:41
Verdedigde Britta ook niet die 2 ETA-leden zo'n 10 jaar geleden?

La Bailaora | 25-01-10 | 19:35

web_krijter | 25-01-10 | 18:44
en in de jaren 30, 40 en 50 hadden we Nl-ers die ambulancepersoneel bedreigden, die burgemeesters (en anderen) bedreigden, die meisjes dood probeerden te rijden, die ziekenhuispersoneel het werk onmogelijk maakten, die BN-ers om het leven brachten, die fatwas uitspraken, die hele buurten onveilig maakten, van Gouda, Heerlen, Culemborg, Zaltbommel, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, die meisjes die geen hoofddoekjes droegen met hoer uitmaakten, dat leidde tot buschauffeurs die gingen staken met 'de maat is vol', die klanten als taxichauffeur doodsloegen, het waren tijden die 30, 40 en 50 jaren.... Enne, het gaat de laatste 30 jaar toch niet heel langzaam slechter? De buurten worden toch steeds veiliger? Het was met de eersten arrivals toch veel erger dan nu, dus over 30 jaar is het helemaal verdwenen het probleem? Net als in andere islamitische landen? Misschien wel, als hier de sharia is ingevoerd zal het mogelijkerwijs net zo 'mooi' worden als in de golfstaatjes. Kerken kun je vergeten, maar de koppen inslaan zoals in Iran hoeft dan ook weer niet. Prachtige wereld jongen, een wereld met islam. Ga eens reizen jongen. Offe, haal die taqiya trucjes eens van het net.

La Bailaora | 25-01-10 | 19:29

Bull Dozer | 25-01-10 | 18:04
.
'Over Geert Wilders ben ik het roerend met PeterR eens. Wilders is gestoord: egocentrisch en narcistisch.'
.
Dat is dan in het gevalletje Peter R. de V. wel een heel eg evident pot-verwijt-de ketel-verhaal. Peter duldt geen concurrentie, wat ik u op een gouden presenteerblaadje kan geven.

Hijo del Sol | 25-01-10 | 19:21

MacReady | 25-01-10 | 18:38
" Iedere andere topadvocaat had hem van mij mogen verdedigen, desnoods drie tegelijk, maar dat Moszkowicz de uitvinder van de ‘kopvodden-tax’ bijstaat, is vloeken in de kerk."
Het staat toch echt hoor... Lezen jongen, lezen... Dan had-ie dit maar niet op moeten schrijven. Damage-control jongen, dat doe je. Lees je mee" "Iedere ANDERE topadvocaat ..." Enne, maar blijven komen met maarre. Ik wil het hier nog wel nog een keer herhalen als je weer met ontkenningsverschijnselen komt.

La Bailaora | 25-01-10 | 19:20

crimebustertjes moeten niet over politiek lullen

Patrick Zweedsey | 25-01-10 | 19:18

Wat is het toch geweldig dat we in NL nog zo'n held als Petur hebben. De enige die opkomt tegen Geert. Ook geweldig dat hij zelf zo heerlijk zwelgt in zijn heldendom. Zoals hij overigens altijd zwelgt in de aandacht die hij krijgt. helaas levert het vaak maar weinig op. Joran loopt bijvoorbeeld nog steeds rond terwijl Petur de wereld aankondigde dat hij de moord had opgelost. Het valt me overigens op dat Peuter een grote mond heeft wanneer hij achter zijn laptopje zit of op straat in gezelschap is van een of meerdere bodyguards. Zo heb ik een aantal tv fragmentjes gezien waarop hij met zijn staart tussen zijn dunne beentjes afdruipt. Maar ja, net als die criminele Amsterdamse penozevriendjes, die alleen heldhaftig zijn in groot gezelschap met een embleempje op hun rug, of bewapend met een groot schietijzer en de neus vol zuid amerikaans dapperheidspoeder, is ook Peuterje niet zo dapper wanneer hij alleen is. Ik denk dat Peuter gewoon heel erg jaloers is op de aangang die Wilders weet te verzamelen. Of zou Peutertje betaald worden om Wilders te bashen. Iedereen weet namelijk dat Peuter gewoon te koop is voor de hoogste bieder.

rexmundi666 | 25-01-10 | 19:17

Met pek en veren

Braakbal | 25-01-10 | 19:17

Zie je nou wel!!!
Die Joran had gelijk, groot gelijk!!

Hijo del Sol | 25-01-10 | 19:14

web_krijter | 25-01-10 | 18:44
Ben jij soms Frans Verhagen?

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 19:13

Peter, je bent een goed verslaggever voor misdaad, maar voor de rest, hou please je mond.

King Wasimoo | 25-01-10 | 19:04

Peter de Vries heeft deze keer gelijk. Het is wat ongebruikelijk om de uit de nek lullende gemeente, de schuimbekkende internetreageerders e.d., op zijn plaats te zetten en nu is John plaatsvervangend boos want die denkt nog dat je gelul moet accepteren als zinnige inbreng.

antizanic | 25-01-10 | 19:00

web_krijter | 25-01-10 | 18:44
Over 10,20 of 30 jaar zou het best kunnen dat de aarde niet eens meer bestaat. Misschien wel vernietigd door een meteoor, of buitenaardse wezens... zou zo maar kunnen hoor.

Martinello | 25-01-10 | 18:50

@La Bailaora | 25-01-10 | 17:40
Wat ga ik dan ondervinden? Hetgeen jou al ten deel gevallen is? Zijn je islamitische "vrienden" waar je mee gewerkt hebt de reden dat je in het buitenland verkeert?
Over 10, 20 of 30 jaar zijn Achmed en Fatima net zo veel Nederlander als ieder ander. Een rijtjeshuis, 2 kindertjes, een auto, een hypotheek, boerenkool met halalworst. 5 keer per dag bidden en een keer naar de moskee. Allemaal prima. Het was in de jaren 30, 40 en 50 in Nederland niet anders. Toen hadden we katholieken, protestanten en gereformeerden. Allemaal hun eigen slager, kapper, groentenman, voetbalclub en sigarenboer. Zaterdag of zondag naar de kerk. En als een jongen en een meisje van verschillende club het met elkaar deden sliep de duivel er tussen. En binnen 30 jaar is dat allemaal verdwenen. Je bent dezelfde angsthaas als de dominee die op de kansel staat te prediken dat de wereld vergaat als het geloof verdwijnt en de schapen de kerk uitvluchten en zullen verdwalen. Is tenslotte toch gebeurt. En de wereld. Ze is er nog.
Ik vrees mijn islamitische broeders en zusters niet. In tegendeel. Ze zijn net als ons en leren in een vrij Nederland dat je vrij mag zijn en vrij kunt gaan waar je wilt. Over 10 of 20 jaar lachen we jou uit want jij stond net als die dominee op de kansel in een lege kerk van dogma's en kromme beledigende retoriek.

web_krijter | 25-01-10 | 18:44

Heeft PeterR de Vries ook een SMS gestuurd naar:
Peter Plasman advocaat Mohammed B
Victor Koppe advocaat Samir A
Britta Böhler advocaat Volkert van der G.-
Britta Böhler advocaat PKK-leider Abdullah Öcalan
A. Franken advocaat Volkert van der G.-
V. Koppe advocaat Volkert van der G.-
Of heeft hij hierover in zijn dagboekje geschreven?

Het lijkt me toch dat vooral Böhler die al in haar jeugd toonde ze bewondering voor de linkse idealen van de Rote Armee Fraktion (RAF) eens het onderwerp van gesprek moet zijn of durft Peter R zijn vingertjes niet te branden aan linkse of islamitische terroristen ?

Peter R de Vries is een zielig laf mannetje dat niets terug durfde te doen toen hij klapjes kreeg van Steve Brown. Oh nee het kwam door de gordel ! Nee Peter het kwam omdat je alleen was zonder rugdekking en dan ben je een heel klein mannetje !

Weg met die arrogante minkukel die iedereen die op de PVV stemt voor nazi uitmaakt. Want hij bedoelt IEDEREEN die PVV stemt.
Waar woont Peter R trouwens ? Ook in een Vogelaarwijk ? Zitten zijn kinderen ook op een zwarte school ? Als zijn vrouw door de straat loopt wordt ze dan ook nagescholden-beroofd of bespuugt door Marokkaans tuig ? Ik denk het niet, die zijn niet welkom in het kluppie van Peter R. Salon Socialist.

Kijk niet langer naar zijn progamma's de kijkcijfers dalen en Peter R is dan zo verleden tijd. Kan hij mooi aan de slag voor het progamma Marokkaantje gezocht !

Pappie | 25-01-10 | 18:41

en dr is al meerdere keren een extreme linkse held betrapt op radicale rechtse teksten kladden om de Wilders aanhang in kwaad dagtlicht te zetten.... of ellende zaaien bij moskeen met vleesrotzooi en teksten enz. zou me niet verbazen dat de helft van de dreigingen van dit soort zieke geesten komt

rondaapje | 25-01-10 | 18:40

La Bailaora | 25-01-10 | 18:12
Het gaat hier om 2 aparte hoofdzinnnen, waarbij de eerste (die jij plaatste) zonder context een suggestie wekt, maar de hoofdzin die ik plaatste aangeeft waar het werkelijk om draait. Ik waardeer je taalkundige lessen, daar niet van. Ik bevestig, jij bevestigt, hij bevestigt. Ook zo'n lesje van de basisschool.
-
Ontopic, ik moffel niets weg, de zin uit Peter z'n column was niet fantastisch geformuleerd, maar zijn gesproken uitleg in P&W laat geen enkele ruimte: *elke* topadvocaat *mag* Geert bijstaan. Dáár hoor ik je niet over, speaking of "wegmoffelen".

MacReady | 25-01-10 | 18:38

Bull Dozer | 25-01-10 | 18:04 - beginnen veel dodelijke lawines ook niet met een losgeraakt, onnozel steentje?

ineke | 25-01-10 | 18:35

Moslims gebruiken de term bij het bidden of in talrijke andere omstandigheden zoals het uitdrukken van goedkeuring.
Bull Dozer | 25-01-10 | 18:04
Ja, dat klopt en als ze hun tegenstanders de kop afhakken, is namelijk de standaard kreet tijdens de jihad, Walid Shoebat:
www.dailymotion.com/video/x5sh9r_walid...
-
www.youtube.com/watch?v=qmzsMFk9q1c

La Bailaora | 25-01-10 | 18:30

Avant | 25-01-10 | 17:54
Broertje Moszkowicz heeft allang bevestigd dat Peterrr inderdaad namens Moszkowicz senior spreekt en dat Brammetje inderdaad moet worden gezien als een soort naoorlogse oostfrontstrijder.

Anders nog? | 25-01-10 | 18:29

A propos:
Bull Dozer - 1001

knerf | 25-01-10 | 18:26

Bull Dozer | 25-01-10 | 18:04

Kinderen voor kinderen is een uitermate vervelend, bekakt zingend groepje uit de politiek-correcte VARA-stal.
Dat liedje getuigt van een dhimmi-houding van heb ik jou daar. Helemaal de VARA. Lekker politiek-correct inlevend en die domme kindertjes van kinderen voor Kinderen, die nog geen flauw benul hebben, indoctrineren dat wat ze doen goed is.
Zoals dat walgelijk Jeugdjournaal ook al doordrenkt is van de van boven opgelegde politiek- correctheid.
Wilders, wat men ook van hem mag denken, prikt hier uitstekend doorheen.

knerf | 25-01-10 | 18:24

Ik vind met name de laatste alinea van de column van Peter nogal zwak.
Waarom zou Wilders verantwoording moeten afleggen voor het feit dat er een paar gefrustreerde gekken zijn die dreigmails sturen naar een misdaadverslaggever?
.
Had Rosemoller verantwoording moeten afleggen voor de moord op Fortuyn omdat Volkert toevallig een GroenLinks-stemmer was?
Als alle lijsttrekkers op links dat zouden moeten doen zouden ze er evengoed een dagtaak aan hebben. Want bedreigen en intimideren, daar zijn de linksradicalen natuurlijk ook niet vies van.

Lucasje dus | 25-01-10 | 18:18

MacReady | 25-01-10 | 18:03
Wie is hier een zwitsalletje? Ik, dat klopt, maar jij zou dan toch echt beter moeten weten. Nooit op school het verschil tussen een hoofd en een bijzin geleerd? Een hoofdzin is een zin op zich, kan op zichzelf staan, en een bijzin ondersteunt de hoofdzin alleen maar, kan nooit een hoofdzin 'tegenspreken'. Snap-ie? Schaam je, als niet-zwitsalletje. Dan had-ie toch echt die ANDER weg moeten laten, en dat woord probeer jij onder tafel te moffelen. Ontkennen noemen we dat ook wel. Het staat gewoon in de hoofdzin, dus jammer voor jou. Vraag aan peter of ie dat woord 'andere' effe weghaalt...

La Bailaora | 25-01-10 | 18:12

ik heb Peter zich nooit horen bekommeren over de dreiging/terreur die al jaren over de wildersstemmers uitgestrooit wordt,en de hoek waarin ze gedreven werden als je t lef had voor je mening uit tekomen! als je ramen eruit gaan is t gewoon ; EIGENSCHULD! totaan racist en nazi en extreem rechts werd je bestempeld en overal moet je je verdedigen en verantwoorden onder de intimidatie van de linkse mens en zn democratie........ en Peter liep voor OP

rondaapje | 25-01-10 | 18:07

Pere Raaskal de Vries, ijdeltuit van beroep, gefrustreerd omdat Nederland hem niet lustte toen hij de politiek in wilde.
Ik denk dat ik maar ga onderduiken voor Peter Rudolf de Vries, in vervolg gewoon PR de Vries genoemd.

knerf | 25-01-10 | 18:06

Over Geert Wilders ben ik het roerend met PeterR eens. Wilders is gestoord: egocentrisch en narcistisch. Een van de dieptepunten van het afgelopen jaar was
28 oktober 2009: Citaat:"
AMSTERDAM - Geert Wilders heeft een nieuw mikpunt van kritiek: Kinderen voor Kinderen. In het liedje ‘baklava of rijstevla’ zingt het kinderkoor meerdere keren 'Allah Akbar'.Allah Akbar is Arabisch voor 'God is groot'. Moslims gebruiken de term bij het bidden of in talrijke andere omstandigheden zoals het uitdrukken van goedkeuring.Kinderen voor Kinderen, dat sinds 1980 kinderliedjes maakt, zingt in het liedje over de tweestrijd van een van oorsprong Marokkaans kind dat in Nederland woont. De PVV noemt het kinderliedje 'islam-propaganda richting onze kinderen' en vernederend voor Nederlanders, en ziet daarom reden om kamervragen aan minister Plasterk van Cultuur te stellen.

Als een politieke partij het nodig heeft om een kinderliedje van 30 jaar geleden te gebruiken om vragen aan de minister te stellen verdiend deze het niet om serieus genomen te worden. De vraag stellen toont ook aan dat Wilders de inhoud van het liedje niet begrijpt. Waarmee zijn intelligentieniveau is aangetoond.

Wilders -1000

Bull Dozer | 25-01-10 | 18:04

La Bailaora | 25-01-10 | 17:58
Met een beetje quote mining kun je overal chocolade van maken. Het tweede deel van de zin:
"maar dat Moszkowicz hem als cliënt heeft aangenomen vind ik eerlijk gezegd onbegrijpelijk. "
En in dat laatste zit hem de crux. Als er had gestaan: "maar Bram mag dat niet." Dan had je een punt gehad, maar dat staat er niet en zijn toelichting laat die ruimte ook niet, zie P&W. Maar blijf het vooral proberen.

MacReady | 25-01-10 | 18:03

MacReady | 25-01-10 | 17:54
tja, begrijpend lezen is moeilijk he? "iedere ANDERE advocaat had hem van mij mogen verdedigen..." (aldus de vries). Dat staat er toch echt. Maar, gewoon blijven ontkennen, vooral doen hoor! Succes ermee.

La Bailaora | 25-01-10 | 17:58

PS: dat vloeken in de kerk verwijst uitaraard naar de gestelde principes van Bram, die volgens Peter in tegenspraak zijn met diens handelen (het aanvaarden van de zaak).

MacReady | 25-01-10 | 17:55

Smakeloos van De Vries om zogenaamd namens Mosko sr te spreken. Raar ook dat Peterrr nu ineens zo giftig uithaalt: jaloezie? Frustratie? Hunkert hij zo naar de goedkeuring van het corrupte linkse establishment in Nederland?

Avant | 25-01-10 | 17:54

La Bailaora | 25-01-10 | 17:35
En daar staat precies wat ik schreef: het bevreemt Peter dat Bram de zaak heeft aanvaard, vanwege gestelde principes van de familie Moszkowicz. Nergens staat dat Bram het niet mag. Dat zou je er van kunnen maken door de verwijzing naar andere advocaten die Wilders volgens Peter mogen bijstaan. Echter, zijn toelichting zoals gegeven in P&W geeft geen ruimte voor die interpretatie:
[..] dat Wilders wat mij betreft de 3 beste advocaten van dit land mag aanvoeren,
met P. Plasman erbij [..]
[..] nogmaals, geen misverstand daarover, Wilders moet de beste advocaten hebben die er te krijgen zijn, daar sta ik helemaal achter, maar het verbaast mij dat Bram [..]die verdediging op zich neemt.
Kortom, alleen met een wilde eigen fantasie kun je volhouden dat het van Peter niet mag.

MacReady | 25-01-10 | 17:54

Ik heb altijd al mijn bedenkingen gehad over deze media geile Peter Rrrr, de Vries.
Vertrouw deze hoernalist ook niet verder dan ik hem kan schoppen.
Blij, dat de malloot geen voet aan de grond kreeg in politiek Den Haag.
Pechthold is al genoeg, ook zo'n parasiet.

Zo jammer! | 25-01-10 | 17:53

web_krijter | 25-01-10 | 17:30
'De Verhevene', dat is er maar één, en velen spreken namens Hem. En er is zoiets als godsdienstvrijheid, eertijds een verworvenheid ontwikkeld en begunstigd door verlicht denkende lieden, dat hen ook in seculiere staten de ruimte geeft om het volk te mennen zoals zij menen dat het volk gemend dient te worden.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 17:45

P.R.De Vries heeft voor mij afgedaan.

fleurtje | 25-01-10 | 17:40

doe je ogen eens open en reis eens de wereld rond. Dan kom je wel op andere gedachten.
web_krijter | 25-01-10 | 17:30
Dat kan ik tegen jou ook zeggen. Helaas voor jou heb ik heel veel met moslims gewerkt en ken ik heel veel moslims, en woon ik ook nog eens in het buitenland, en heb meer dan de helft van de tijd in het buitenland gewoond. Maarre, gewoon doorgaan jongen, met naief blijven, je gaat het vanzelf ondervinden. Duurt nog 10-20 jaar, maar het gaat heel langzaam, net aks de kikker in de pan, warmer worden. En meneertje web_krijter blijft gewoon zitten. Veel geluk ermee, met je keuze, ik zie het wel van een afstand hoe nl naar de filistijnen gaat...

La Bailaora | 25-01-10 | 17:40

Godverdomme wat een hypocriete zooi hier op GeenStijl. Waarom nu geen keiharde stelling nemen tegen die sukkels die het nodig vinden om iemand met de dood te bedreigen, simpel en alleen omdat die het niet met iemands gedachtegoed eens is?
GeenStijl verliest op deze manier elk recht van spreken om zich tegen de islamisering uit te mogen spreken. Ze zijn zelf net zo erg als de 'vijanden' die ze bestrijden. Flikker toch op.

DouweDabbert | 25-01-10 | 17:38

MacReady | 25-01-10 | 17:28
Nope, letterlijk peter r de vries:
"... maar dat Moszkowicz hem als cliënt heeft aangenomen vind ik eerlijk gezegd onbegrijpelijk. Iedere andere topadvocaat had hem van mij mogen verdedigen, desnoods drie tegelijk, maar dat Moszkowicz de uitvinder van de ‘kopvodden-tax’ bijstaat, is vloeken in de kerk."
www.peterrdevries.nl/peter-r.-de-vries...
-
Dus hij zegt duidelijk: iedere andere topadvocaat (dus niet Bram...). Met 'vloeken in de kerk' bevestigd hij zijn afkeur van de keuze van Bram...

La Bailaora | 25-01-10 | 17:35

Ik had altijd heel veel respect voor de daden van Peter R. Hij heeft echt diverse belangrijke zaken opgelost en nabestaanden en/of slachtoffers een grote dienst bewezen. Maar zijn visie op GW en de PVV deel ik zelf totaal niet. De bedreigingen en verwensingen aan het adres van Peter R vind ik superfout maar de meesten zijn niet zo ! Peter, vraag je eens 1 ding af: de honderduizenden mensen die nu op de PVV stemmen komen niet uit het niets; die waren er altijd al; die verschrikkelijke enge foute mensen stemden vroeger GL, PVDA, VVD ofzo. Die mensen waren er al, maar zijn eea beu. En dat denken ze in het programma van Geert te vinden, of je het leuk vind of niet. Ik neig wel naar de PVV, en geloof het of niet, dat heeft NIETS met Moslims te maken; dat punt spreekt mij nou juist het minste aan. Peter R, tof dat je een mening hebt, kut dat ze je lastigvallen, dat verdien je niet maar blijf gewoon doen waar je goed in bent. Tip van Tut.

Rest In Privacy | 25-01-10 | 17:31

@La Bailaora | 25-01-10 | 17:18
Nee, zwitsalletje en zo een angsthaas voor de Islam of de "islamisering", zoals jullie dat noemen, ben ik niet. Ik zou zeggen doe je ogen eens open en reis eens de wereld rond. Dan kom je wel op andere gedachten.
@Schoorsteenveger | 25-01-10 | 17:17
De verhevene(n)? Wie mogen zich hiertoe rekenen of worden hiertoe gerekend?

web_krijter | 25-01-10 | 17:30

La Bailaora | 25-01-10 | 17:14
Idem voor jou. Peter heeft in zeer heldere taal meermaals aangegeven dat Wilders recht heeft op *elke* topadvocaat en laat Bram daar nu ook onder vallen. Hij heeft slechts aangegeven dat het hem heeft verbaasd dat Bram de zaak *wil* doen. Begrijpend lezen/luisteren, niet voor iedereen weggelegd.

MacReady | 25-01-10 | 17:28

Jawel, er is in elk geval nog Gerlof Leistra. Maar die is ook niet bang om zijn eigen hersenspinsels als de hoogste waarheid over het volk te kiepen.
Audacitus | 25-01-10 | 13:43
Zou het misschien bij de beroepsgroep horen?
*heeft het opeens, word misdaadverslaggever*

Jikovitch | 25-01-10 | 17:23

Peet had beter tijdens zn belspelletje met MP Geert Wilders een praatje moeten maken, dan had hij gemerkt dat Geert de kwaaiste niet is!
Homo

verwilderd | 25-01-10 | 17:19

web_krijter | 25-01-10 | 17:12
Zo te lezen ben jij een groot voorstander van het invoeren van de sharia. Veel geluk ermee.

La Bailaora | 25-01-10 | 17:18

web_krijter | 25-01-10 | 17:12
Met 'de andere zijde' bedoelde ik eigenlijk De Verhevene.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 17:17

Zal wat worden (of al zijn) op de burelen van Boulevard...
Drie *kuch* presentatoren die elkaar daarbuiten in de haren vliegen, maar aldaar soms tegelijk aan dezelfde desk het oh zo spectaculaire nieuws brengen.

Van den Heuvel in deze heeft wat mij betreft gelijk. Vooral over de zaak Holloway en hoe De Vries die behandeld heeft.

Persoonlijk ken ik nog een zaak waarbij nabestaanden van een vermoorde vrouw (mijn jeugdvriendinnetje) uiteindelijk gedupeerd werden door de aandacht die hij aan deze zaak schonk.

In het kort: G. (haar naam wil ik niet noemen) was getrouwd met een Turkse man, kreeg een kind en 11 maanden later werd ze door haar man thuis dood aangetroffen. Gewurgd en ritueel (met electriciteitssnoeren) aan de verwarmingsbuizen opgehangen achter gelaten. Althans, volgens De Vries ging het om rituele achterlating en hij riep de kijkers op om te melden wat dit zou kunnen betekenen. Saillant detail: haar overlijdensbericht stond op 11 september 2001 in de krant.
Haar man was overigens na de eis van 14 jaar cel vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Zijn (Turkse) maîtresse en een handlanger zitten wel die straf uit.

Wat er in de periode na die uitzending gebeurde, was dat bureau Jeugdzorg de moeder van G. uit de voogdij wilde zetten, omdat ze de publiciteit zou zoeken. Dat was nu net andersom! En heeft De Vries zich ooit bekommerd om het lot van dat kind of diens oma? Mneuh. Gewoon programmavulling.

Gelukkig is bureau Jeugdzorg tot inkeer gekomen en heeft zelfs de vader van dat jongetje de hele opvoeding aan de oma gelaten. Sterker, hij erkent zijn kind niet meer, wil dat het de naam van zijn (vermoorde) moeder draagt.

De Vries, soms richt je met je show meer aan dan je oplost. En dat geldt eveneens voor de sensatie die je nu bent aangegaan richting Bram en Geert.

Kudtkip | 25-01-10 | 17:16

MacReady | 25-01-10 | 16:50
Echt begrijpen doe je het niet. Afshin zegt dat Bram van peter r Geert niet mag verdedigen, en dat is ook zo. Dat peter r ergens zegt dat-ie van hem wel door een andere topadvocaat mag worden verdedigd (goh, wat aardig van hem zeg *not*), betekent niet dat hij niet gezegd heeft dat Bram Geert niet mag verdedigen. Want dat heeft peter r toch echt wel gezegd.
En petertje al zo'n dictator dat hij dat uit mag maken? Welke advocaat wie mag verdedigen? Het moet niet gekker worden in dit land.

La Bailaora | 25-01-10 | 17:14

@Schoorsteenveger | 25-01-10 | 16:59
Volgens mij roept hij die Blonde Pipo niet ter verantwoording maar bekritisserd hij hem en zijn aanhang. Hij kan hem ook niet ter verantwoording roepen want de Blonde Pipo heeft nog niets betekend. Gelukkig. Het enige tot dusver is dat zijn "aanhang" zich weinig democratisch uit. Op een zelfde wijze als waarop volgens de Blonde Pipo ander groepen in de samenleving zich uiten. En dat een bedreiging vind. Hiervoor roept hij de Blonde Pipo ter verantwoording. Kortweg, hou dat domme tuig dat zich niet fatsoenlijk en democratisch uit eens in bedwang en spreek je daar openlijk over uit. Maar dat zal wel te veel gevraagd zijn.
En betreft de andere zijde van het politieke spectrum: gelukkig hebben we Van Jeauleau en de feauteau's nog *proest*.

web_krijter | 25-01-10 | 17:12

Mijnheer de Vries gaat achter ANWB directieleden aan, om te kijken of ze niet te hard rijden.
Ga verdomme achter de scooter rijders aan die oude dames en winkeliers overvallen, dan ben je goed bezig en stijg je in de populariteit, wat je zo nastreeft. Durf je niet he kerel?

wateenzooitje | 25-01-10 | 17:09

web_krijter | 25-01-10 | 16:54
Het zou hem sieren als hij zijn kritische blik ook de andere kant op zou richten. Enkel Wilders ter verantwoording roepen is te mager.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 16:59

rechercheur | 25-01-10 | 15:50
Mijnheer Peter R. de Vries, U zakt door de mand!

wateenzooitje | 25-01-10 | 16:59

Rechtdoordeplee | 25-01-10 | 14:55
Helden, voorvochtvolk. Ja, u weet een en ander raak te karakteriseren. Het was toch Theo Maassen die een hele zaal aan het lachen kreeg door zich de prangende vraag te stellen of iemand bij wie de bevruchting middels voorvocht heeft plaatsgevonden wel écht kan deugen, niet? En dat heeft u overgenomen, neem ik aan? Een PVV-stemmer is genetisch zwak of zo, en daarom stemt hij PVV? Er is een directe relatie tussen DNA en stemgedrag? Al die PVV-stemmers dienen op basis van hun genetische code te worden gediskwalificeerd? Waar heb ik dat soort theorieën méér gehoord?
Theo Maassen, dat is een echte held. Die is niet voorgekomen uit een bevruchting middels voorvocht. Nee, je ziet dat duidelijk aan zijn schedelvorm en postuur, zijn zware wenkkbrauwen, zijn grote handen en zijn wilde blik. Die komt voort uit sterk zaad! En zoals het een echte held betaamt maakt Theo een bepaald soort grapjes helemaal niet meer, gaat hij bepaalde onderwerpen systematisch uit de weg. Want de held Theo Maassen wil onder geen voorwaarde tot het voorvochtvolk worden gerekend, o nee.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 16:57

Peter Air de Vries, daar zit een luchtje aan. Het stinkt naar narcisme en hoogmoedswaan.

stil(l)even | 25-01-10 | 16:55

Zeau he, het gaat kogels regenen! Petur en Sjon gaan elkaar te lijf in de kantine van de Televaag met Sjuul Paradijsvogel als scheidsrechter. Ha, wie had dat gedacht.
Wat Peter doet is niet helemaal ok. Hij is boos en wantrouwt die Blonde Pipo. En terecht. Ik ben geen fan van Petur, maar ik vind het wel gedurfd dat hij Wilders en zijn aanhangers bekritiseerd. Dat durven er maar weinig en hij toont dat aan. Alleen heeft hij het een beetje ongelukkig verwoord en nog ongelukkiger Moszkowicz, Moszkowicz, Moszkowicz & Moszkowicz (en hun Pa) erbijgehaald. Had ie niet moeten doen. Want dat gaf Sjonnie (de zelfkikker) van het VenusHeuveltje ook weer munitie om te schieten. Om welke reden? Geen idee. Nou, misschien om Petur virtueel "om te leggen". Zodat Sjon eens lekker uit de schaduw van Petur kan komen en zijn halve en hele mislukkingen bij SBS Camping krijgt uitgezonden. Niet dat Sjon als omhooggevallen ex-diender ooit het niveau van Petur zal bereiken. Maar toch. Het ruimt lekker op en er is geen tweede Sjon, die Sjon van het VenusHeuveltje zal bedreigen met de kijk(weg)cijfers. Zo zie je maar. De een zijn deaud is de ander zijn breaud.

web_krijter | 25-01-10 | 16:54

KeurMeester | 25-01-10 | 16:36
Ook Afshin Ellian heeft blijkbaar moeite met luisteren/lezen.
"Waar de SS is, mag Bram van Peter niet als verdediging optreden."
"Volgens De Vries zou Bram nooit en te nimmer Wilders mogen verdedigen."
Zie MacReady | 25-01-10 | 14:01

MacReady | 25-01-10 | 16:50

Ligt ook altijd aan Geertje hè....

PSSSST: Geertje domeinnaampje kopen? Heb een leuke voor je: www.depvv.nl . Call me ;)!

Javasquare_man | 25-01-10 | 16:50

En nu even omdraaien die hap.
Dankzij dit soort stigmatiserende opmerkingen van de Vries durft niemand meer, laat staan een "bekende" Nederlander, ervoor uit te komen om op de PVV te gaan stemmen. Want wordt je dan niet publiekelijk afgeslacht dan kom je nooit meer aan de bak in Hilversum.
Afgezien de finse stenen door je ruit.

Enfin de polls en de verkiezingen zullen het wel uitwijzen DAAR kan Dhr. de Vries nog geen invloed op uitoefenen.

25TaLife | 25-01-10 | 16:46

Peter het is wat met die Wilders die gaat gewoon vertellen wat een bende
het is in dit land.Maar hoe moet je nu correct uitleggen, Dat er in Ned en
delanden in w-Europa het multi culti een verschikking is met mensen die gemolesteerd worden. Kijk eens om je heen in het land en vertel nu eens
waarom Wilders zo,n grote aanhang heeft. Misschien kan Wilders het ook niet
oplossen, Maar van mij mag hij het proberen slechter als nu is onmogelijk.

yes | 25-01-10 | 16:38

Elsevier: Afshin Ellian :

Jihad tegen Wilders richt zich nu op Moszkowicz
maandag 25 januari 2010 10:51

Peter R. de Vries, wat een vertoning!
Sinds vorige week staat de advocaat van Kamerlid Geert Wilders onder druk.

In de media wordt Bram Moszkowicz stevig bekritiseerd. Na een paar Wilders-vrije dagen pakten Pauw en Witteman de oude gewoonte op: een permanent podium in de jihad tegen Wilders.

Deze keer werd de hoofdrol toegekend aan Peter R. de Vries. Opeens blijkt dat ook Peter erg gevoelig is voor discriminatie.

Ontdekken
Nu ben je natuurlijk nooit oud genoeg om die dingen te ontdekken. Normaal gesproken richt De Vries zich in een strafzaak tegen de verdachte óf tegen de aanklager.

Als hij zich tegen de verdachte keert, heeft dat te maken met het feit dat De Vries overtuigd is van de schuld van de verdachte. In dit soort acties is de Vries niet onredelijk. Hij is een bekwame misdaadverslaggever.

Tevens is hij een man van recht en gerechtigheid, daarom probeert hij telkens zuiver te handelen.

Verblind
Maar Wilders roept emoties op. Daardoor worden zelfs verstandige mensen verblind.

Volgens De Vries zou Bram nooit en te nimmer Wilders mogen verdedigen. Omdat Wilders niet deugt. En dat heeft te maken met ‘kopvoddentaks’. De hoofddoekbelasting die Wilders in de Kamer had voorgesteld.

Een belachelijk voorstel inderdaad. Maar belachelijk of niet: wat vindt De Vries van Frankrijk waar in openbare scholen (dat zijn bijna alle scholen in Frankrijk) moslima’s geen hoofddoek mogen dragen? Regeert daar nu de SS? Mijdt De Vries Frankrijk? Koopt hij geen Franse producten meer?

Redelijkheid
Waar de SS is, mag Bram van Peter niet als verdediging optreden. Door Wilders op een lijn te stellen met de Nazi’s overschrijdt De Vries de rode lijn van redelijkheid.

Redelijke mensen zouden eerder in de omgekeerde richting redeneren: Wilders wordt bedreigd door fascistoïde figuren, die hem letterlijk monddood willen maken, dus moeten we hem verdedigen.

En ik meen dat Wilders, die door antisemitische fascistoïde figuren met de dood wordt bedreigd, in Bram Moszkowicz de juiste advocaat heeft gevonden. De politieke islam wil Wilders vermoorden. Nu Wilders zich juist hevig verzet tegen de vijanden van joden en het antisemitisme, hoort een Moszkowicz logischerwijs tot zijn verdedigingslinie.

Geen zak
Nu de bedreigde ook door de Nederlandse staat wordt vervolgd, is het juist een goede zaak dat hij door een topadvocaat als Moszkowicz wordt bijgestaan.

Is dat moeilijk te begrijpen? Nee. Waarom kraamt Peter dan dit soort nonsens uit? Had Peter er soms behoefte aan om weer in de schijnwerpers te staan? Als dit het geval is, hebben de heren Pauw en Witteman hem uitstekend begrepen.

Volgens bronnen binnen het programma haten Pauw en Witteman niet alleen Wilders maar ook mensen zoals ondergetekende die tot enige redelijkheid en een inhoudelijk debat oproepen.

Zwarte schaap
En dan is er natuurlijk Robert Moszkowicz. Beter bekend als het zwarte schaap van de familie.

‘Een dergelijk individu zou gezien onze familiegeschiedenis (wij zijn van Joodse komaf), niet door ons verdedigd kunnen worden. Juist omdat onze familie wel heel indringend de gevolgen van verbale en andere discriminatie heeft ondervonden,’ aldus Robert in een fax aan de Volkskrant.

Robert Moszkowicz trad in 2005 namens een paar moslims op tegen Kamerlid Hirsi Ali. Submision II moest niet worden gemaakt. Niet bijster slim van Robert!

Karaktermoord
Nu gaan de heren langzamerhand richting karaktermoord. De zaak van vrijheid van meningsuiting doet er voor de heren niet toe. Ze zijn jaloers. De topadvocaat bewees ten overstaan van de internationale pers zijn kunde en kwaliteit.

En dit mag niet. Weet Robert waarom de eerste mensen een moord hebben gepleegd? Jaloezie. Robert, lees de Bijbel, zou je vader hebben gezegd.

Haatmails
En Peter hoeft niet op enige sympathie te rekenen door openbaarmaking van aan hem gerichte haatmails. Even voor de goede orde: ik ben tegen haat en ook haatmails. Maar Peter heeft ergere dingen meegemaakt.

Die mailtjes van randdebielen? Kom op, Peter, je hebt een karaktermoord gepleegd, op je vriend Bram, en met die haatmails kun je jezelf niet vrijspreken. Zelfs als de hele verzetsfamilie van Pauw en Witteman je gaat verdedigen.

In een rechtsstaat wordt een advocaat aangevallen omdat hij een gekozen parlementariër voor de rechtbank verdedigt. En een deel van de journalistieke elite doet aan de hetze mee. Wat een vertoning!

KeurMeester | 25-01-10 | 16:36

Rechtdoordeplee | 25-01-10 | 15:48 - tsjongejonge, wat ga je hier serieus op in. Maar als jij vindt dat alle PVV-stemmers voorvochtmensen zijn dan zal dat wel zo zijn. Kusje.

ineke | 25-01-10 | 16:33

@RealityCheck | 25-01-10 | 16:03
Dat roepen al die tokkies nu ook die de afgelopen jaren cda, pvda, sp, groen links of erger hebben gestemd...

Bill le Koek | 25-01-10 | 16:33

Ik vermoed dat in de bovenlaag van onze samenleving een geheel crimineel orgaan al flink aan de weg timmeren.
Dus het is niet alleen onderlaag, maar de bovenlaag die crime zijn als coke voor hen als een junk.
Zie de bonnussen, en bank wereld die het maar niet kunnen laten om toch veel geld af te pakken van het klootjes volk.
En misschien is daar de comerciele senderes SBS6, en regulerende omroepen wel een dekmantel er van.
Dus ik vermoed, maar weet het niet zeker................!!!!!!

ciater | 25-01-10 | 16:31

rechercheur | 25-01-10 | 16:14 - oeps, dit zal Peter R de Vries niet leuk vinden. Worden ineens een heleboel pijlen op hem gericht, dat is kloten. Zijn deze onthullingen naar aanleiding van de zielige colums of is dit al eerder in de media gebracht?
Martinello | 25-01-10 | 16:16 - als De Vries niet iets had gesnoven stond hij onder grote druk, het is in ieder geval niet normaal hoe hij stond te orakelen. Op het hysterische af.

ineke | 25-01-10 | 16:29

Ja luister eens, mag ik nu wél of mag ik nu niet op de PVV gaan stemmen straks?
En, mag ik dat dan nog eerlijk zeggen ook? Ik ben kennelijk bij voorbaat al gekwalificeerd als racistische volksmenner_volgende laagopgeleide haatdragende alles generaliserende dombo met 3 jaar lagere school en een fabrieksbaan!
Fuck, sorry hoor...... Ik maak wat discussie los op een willekeurig verjaardagsfeestje joh! De politieke correctheid vliegt om je oren want "oh jee, ga jij op Wilders stemmen?" Quasi opgewondenheid, rode wangetjes en zweethandjes bij de feestgangers als ik dan even lekker vol de registers open trek! Heerlijk....
Rij jij of rij ik schat?

Kobus Kloothamer | 25-01-10 | 16:25

@rechercheur | 25-01-10 | 16:14
Leuk zo'n "open boek".

Meri59 | 25-01-10 | 16:24

Anders nog? | 25-01-10 | 15:55 - kruimeldiefjes? U bent te zielig voor woorden.

ineke | 25-01-10 | 16:20

Waar haalt John van den Heuvel enig recht van spreken vandaan? kan iemand me even bijpraten met zijn drie journalistieke hoogtepunten?

metropoliet | 25-01-10 | 16:16

Flodder | 25-01-10 | 15:31 - ik ben het niet met u eens. Al jarenlang wordt de PVV en eerder de LPF-aanhang dagelijks in de media beschimpt en gekleineerd en nog nooit heeft een moslim of linkse sukkel ook maar een moment voor zijn leven hoeven vrezen. Verder is het gewoon heel flauw om het gevecht tegen Geert Wilders over de ruggen van zijn aanhangers aan te gaan. Net alsof PVV-ers nu denken van 'o jee, ik wil geen tokkie zijn dus stem ik maar PvdA'. Natuurlijk niet. De PVV-ers die ik ken zijn voor een groot deel verstandige zakenmensen net als mijn vriend en mensen die de narigheid in dit land zo verschrikkelijk zat zijn.

ineke | 25-01-10 | 16:16

Megalomane Peter R. snuift vast coke, wat de megalomanie nog eens versterkt.
De manier waarop hij zich presenteerde was die van een waanzinnige.

Martinello | 25-01-10 | 16:16

-weggejorist-

rechercheur | 25-01-10 | 16:14

Peter is zijn succes wat naar het hoofd gestegen. Omdat hij een paar keer gelijk had denkt hij dat hij altijd gelijk heeft. Dit is klassiek gedrag, daarna vallen ze snel.

aderkalkballenbroek | 25-01-10 | 16:13

john +1

emtebee | 25-01-10 | 16:11

Kan alleen maar hopen dat ze elkaar uitschakelen en zich niet met politieke zaken gaan bemoeien want we hebben al beunhazen genoeg die zich met minder dan 5% van de stemmen politicus willen noemen... ik heb een andere naam voor die gasten namelijk zakkevullers.

TijnZ | 25-01-10 | 16:09

rechercheur | 25-01-10 | 15:58
"In nieuwe mails kondigen zij aan dat ‘mijn persoon’ de komende weken en maanden op internet in diskrediet zullen brengen en dat mij ‘nog heel wat te wachten staat’. Zeg maar een poging tot karaktermoord dus."
.
Hey karakter-assassin, je komt met allemaal enorm oud nieuws. Iedereen weet dat de opsporingsmethode van Peturr niet koosjer zijn. Daarom heeft hij ook succes. Peter r de Vries is een boef en een enorme eikel, mi. Maar dat weet iedereen met een beetje mensenkennis.
Dat wil nog niet zeggen dat hij Wilders niet juist duidde.

Flodder | 25-01-10 | 16:05

Bill le Koek | 25-01-10 | 15:53

en dat is de kracht van de tokkie.. of niet? Tokkies in een democratie zijn te vergelijken met modder, glippen heel makkelijk door je hand, SIMPELE ZIEL!!

Een tokkie over 7jaar: ikke hat het niet geweten hoor!

RealityCheck | 25-01-10 | 16:03

Anders nog? | 25-01-10 | 15:55
Geen idee, kijk nooit naar Peterrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Is die Jordan geen negerT??
Hij heeft anders wel de manieren.

bijtieakumaai | 25-01-10 | 16:02

@rechercheur | 25-01-10 | 15:50

En dus, Peter R betaald voor informatie. Boeiend? laat die Kraay zelf een tv-programma maken dan toch, niet dan?

Rechtdoordeplee | 25-01-10 | 16:00

-weggejorist-

rechercheur | 25-01-10 | 15:58

-weggejorist-

rechercheur | 25-01-10 | 15:56

bijtieakumaai | 25-01-10 | 15:47
Jij kijkt natuurlijk niet naar Peterrr omdat hij zo vals is keurige witte soortgenootjes als Joran en Willem H. en consorten lastig te vallen. Dan kom je toch meer aan je gerief met de lichtgetinte kruimeldiefjes van Opsporing verzocht.

Anders nog? | 25-01-10 | 15:55

Je mag je in het NL van 2010 laten intimideren, bespugen, demoniseren, beroven, verkrachten....

Wanneer je het wil veranderen mag je voor de rechter verschijnen.

Of zeg ik nu weer iets heel raars?

van Nazareth | 25-01-10 | 15:53

Aan alle zeikerts die de PVV-aanhang als tokkies bestempelen:

Er zijn inmiddels miljoenen mensen die op de PVV stemmen. Niet al deze mensen zullen het niveau halen van de reaguurders die de PVV achterban door het slijk willen halen. Weet wel dat deze tokkies eerst waarschijnlijk op de partijen stemden waar u nu nog op stemt. Deze mensen zien eindelijk in waar Nederland heen gaat en stemmen nu PVV. Deze mensen zijn dus een stuk slimmer dan u die nog steeds gelooft in een andere partij dan die van Wilders en dat maakt u de tokkie in deze...

Bill le Koek | 25-01-10 | 15:53

kuifje. | 25-01-10 | 15:46
Precies. Dat is gewoon het hele eiereneten. Hij vond gewoon dat hij al te lang niet meer met zijn kop op de voorpagina's en in de belangrijkste programma's was geweest. Er is nu even geen spraakmakende zaak, dus zoekt-ie 'the next best thing'. Het is een trieste en sneue man die voor mij nu totaal heeft afgedaan.

*steekt kaarsje op voor Petuhr Rrr*

Art Vandelay Ultor | 25-01-10 | 15:51

-weggejorist-

rechercheur | 25-01-10 | 15:50

de kudtkrantenjongen | 25-01-10 | 15:41
Petertje heeft in dezelfde vijver gevist als waarin Wilders nu vist, en dat weet hij verdomd goed. Het verschil is dat Petertje met het verkeerde aas aan het hengelen was en dat Geert precies weet wat het beste bijt. Petertje kan dat niet hebben. Petertje moet altijd winnen.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 15:50

@kuifje. | 25-01-10 | 15:46

Zoals de Telegraaf dat doet..

"Het loopt Storm!"

Een mooie kop, maar de inhoud is vaak wat anders... Dubbelzinnig gesteld.

Meri59 | 25-01-10 | 15:49

@ineke | 25-01-10 | 15:03
Nee, hoor dat is een zeer goed gevonden en adequate definitie. Het is ook geen teken aan de wand dat Theo dat niet over moslims gezegd heeft, dat is geheel logisch, het is namelijk niet voor te stellen dat complete volken slechts door voorvocht-bevruchtiging in de wereld gekomen zouden zijn. Met betrekking tot een deel van de bevolking kan de voorvocht-theorie dus wel! Wel je feiten kennen he lutser.

Rechtdoordeplee | 25-01-10 | 15:48

@Anders nog? | 25-01-10 | 15:19
Bent u de gemiddelde SBS Peterrrrr Rrr de Vrrries Kijkert??

bijtieakumaai | 25-01-10 | 15:47

De Vries wil media aandacht; en hoe krijg je dat in Nederland?
Door op Geert Wilders te schelden; dan ben je voor de media de grote held en krijg je veel aandacht van die media.

kuifje. | 25-01-10 | 15:46

Wat een gratis publictieit voor de PVV !!

linda4960 | 25-01-10 | 15:44

John van den Heuvel vraagt zich af waar Peter zich mee bemoeit, ik vraag me dan weer af waar John zich zelf mee bemoeit. Raar wereldje die misdaadjournalisten.
Overigens ben ik voor Peter: hij heeft een duidelijkere mening in plaats van John die alleen maar terechtwijst. John heeft (of durft) namelijk helemaal geen echte mening te geven over Wilders.
En anders was ik nog voor Peter, want John is namaak-peter.

de kudtkrantenjongen | 25-01-10 | 15:41

@Anders nog? | 25-01-10 | 15:19
Natuurlijk. Iedereen met kritiek op de linkse heilstaat moet zijn kop - was het trouwens niet hoofd? Ik dacht dat jullie 'kop' eerder nog zo beledigend vonden? - gewoon in het zand steken! Mooie beeldspraak, mijnheer zwitsal. Al kun je de volgende keer net zo goed expliciet stellen dat iedereen die niet zegt wat ze volgens jou dienen te zeggen monddood gemaakt dient te worden.

Fijn ook dat je op het einde nog even onze aardige zuiderburen generaliseert en demoniseert... komt je argument zo lekker ten goede. ;)

Art Vandelay Ultor | 25-01-10 | 15:41

Ja, dat krijg je met Petertjes. Krijgen ze een keer een prijs voor een uitzending en denken ze meteen dat ze God zijn. Wat een enge moraalridder zeg

shotgun | 25-01-10 | 15:38

Peter R. en Rutger C. dikke vrienden.

BroodenSpelen | 25-01-10 | 15:36

@Teun van het Tuinpad | 25-01-10 | 13:45
* Virtueel chips aanreikt *

Je Verzint Het Niet | 25-01-10 | 15:36

Peter R. geweaun dikke fail voor zijn op belangen gebaseerde uitlatingen. Dat hij nog werk heeft mag een wonder genoemd worden.

Stroopdoos | 25-01-10 | 15:36

* nog steeds hevig van slag is, na zien van nieuw GS-topic *

Je Verzint Het Niet | 25-01-10 | 15:36

Flodder | 25-01-10 | 15:01
De ene volksmenner heeft kritiek op de andere volksmenner die kritiek uit op weer een andere volksmenner. Weer andere volksmenners blijven buiten schot, maar ja die spreken dan ook uit naam van De Verhevene, en dan mag je nou eenmaal het volk mennen.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 15:34

ineke | 25-01-10 | 15:20
Ja, er zitten vast ook genoeg idioten bij sp, pvda, vvd, of noem maar op. Democratie werkt nu eenmaal zo. Echter, het is onverantwoordelijk om als volksvertegenwoordiger steeds zo'n grote scheur en ophitsende retoriek (linkse media, landverraders, iedereen een dhimmi, etc.) te gebruiken als een deel van je achterban overduidelijk niet het intellect heeft om daar mee om te gaan. Gevolg: bedreigingen en intimidaties bij een hard weerwoord.

Flodder | 25-01-10 | 15:31

Flodder | 25-01-10 | 15:01 - de gevestigde partijen trekken anders alle registers los om wat u noemt die eencelligen weer terug te winnen. Verder hebben PVV-ers allemaal het klokkijken onder de knie en zijn ze, anders dan een groot gedeelte van de achterban van D66 en PvdA, geen analfabeet, chronisch werkloos en schizofreen.

ineke | 25-01-10 | 15:20

Het zal wel meevallen maar de ego´s wegen soms zwaar.
Hulde voor Peter R. (met ruggegraat), dan wordt er tenminste nog eens een moord opgelost.
En oom Geert dient eerst maar eens echt deel te gaan nemen binnen onze samenleving en niet aan de zijlijn te blijven zeuren/zeiken en mopperen wanneer de verwarming bij de rechtbank wat lager staat.
Puntje: iemand die bij Boulevard bijbeunt, dient zich zowiezo te laten nakijken... brrr, wansmaak.
En ach, een bn´er zonder een superego bestaat niet.

Pietje Bell1 | 25-01-10 | 15:19

Whimpysinger | 25-01-10 | 15:09
Dat het PVV-electoraat niet exclusief uit tokkies bestaat valt ook alleen maar vol te houden door iedere keer als er een PVV-er in beeld komt heel hard te roepen dat dat demoniseren is en dat zelfs Rutger zich aan het inslijmen is bij de publieke omroep. Het probleem met de PVV-aanhang is dat het net Belgen zijn: ze blijven maar in het wilde weg met zand strooien in plaats van hun kop er gewoon in te steken.

Anders nog? | 25-01-10 | 15:19

Vond de reactie van de beschaafde PVV-aanhanger in P&W op De Vries misschien wel het meestzeggend: "Die mening moet De Vries voor zichzelf houden." Huh?! WTF?!!
Zo ziet het debat er dan uit volgens een pvv'er. En anoniem achter de pc voorziet hij die zienswijze nog met wat verwensingen, intimidaties en bedreigingen. Fijn hoe polarisatie het politieke debat zo'n vorm heeft gegeven. Bedankt, Wilders.

Flodder | 25-01-10 | 15:18

Zoals altijd zal de politieke strijd in de praktijk op de "werkvloer" worden uitgevochten: Tokkies vs. Finnen

Bakito | 25-01-10 | 15:17

Peterrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr devrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrries.
Laat zich gebruiken door die 2 vara ophitsers.

bijtieakumaai | 25-01-10 | 15:16

Mijn nieuwe favoriete misdaadverslaggever is John v\d Heuvel !

Emigrator | 25-01-10 | 15:16

reachtse = rechtse :-)

Meri59 | 25-01-10 | 15:15

@janeedantoch | 25-01-10 | 15:08
Wanneer je PPV-ers tegen de uiterlijke reachtse muur zet, wat zit er dan aan de andere kant ? Naar mijn mening kan dat alleen nog maar links zijn. Bekeken vanuit beeldend vlak. In principe denk ik zelf niet vaak in rechts of links. Het gezeik zie ik per persoon of schrijver aan. Maar vanuit het algemeen bekeken is het te begrijpen dat een groot deel van de PVV aanhang ze als links ervaart nu, omdat zij als uiterst rechts bestempeld zijn. Of ze dat in werkelijkheid ook zijn is mij niet duidelijk.

Meri59 | 25-01-10 | 15:14

justtheblues | 25-01-10 | 14:59
Oh nou zie ik het ja. Die andere gozert zat over Wilders te kletsen.

Randy McRanderson | 25-01-10 | 15:11

Ach, petertje... Te dom om politie te worden en te laf om een boef te zijn.

En nu gaan lopen janken om de wildersaanhang? En niet eens omdat ie echt bang is, maar om een politiek standpunt in te nemen.

Miezerig mannetje....

Bill le Koek | 25-01-10 | 15:10

Toen dezelfde tokkies nog PvdA of SP stemden, hoorde je er niemand over. Er bestaat trouwens geen enkele objectieve aanwijzing dat het tokkiedom onder het PVV-electoraat sterker is vertegenwoordigd dan bij die twee andere partijen.

Whimpysinger | 25-01-10 | 15:09

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 15:09

@ineke | 25-01-10 | 15:06
Er is nog niemand aangehouden, de noorse politie heeft het in onderzoek. Er is 1 gewonde, zijn schoonzoon.

Meri59 | 25-01-10 | 15:09

Meri59 | 25-01-10 | 14:50

Het ging mij veel meer om het gezeik tegen de PVV in het algemeen, waar PVV-aanhangers vaak over klagen. Maar ik begrijp dat jij vermoedt dat dat linkse rakkers in rechtse schaapskleren zijn.

Maar het feit dat de PVV een achterlijke ideologie behelst wil nog niet zeggen dat ik iets heb tegen hardwerkende, goed-geintegreerde PVV'ers die zich gewoon wel aan de regels van dit land houden. Integendeel!

janeedantoch | 25-01-10 | 15:08

Politieke correctheid = Landsverraad.

van Nazareth | 25-01-10 | 15:08

Meri59 | 25-01-10 | 14:57 - door een Soenniet, Sji-iet, een Koerd of is er eerwraak in het spel?

ineke | 25-01-10 | 15:06

Voorspelling: de achterban van Wilders wordt militant, hijzelf moet het gevang in voor haatzaaien en tijdens die detentie schrijf Wilders een boek over zijn strijd tegen de islam. Ontkom dan nog maar eens in het maken van Godwinns.

Flodder | 25-01-10 | 15:06

Ik vind de anti-wilders commentaren hier het leukst :-)

Meri59 | 25-01-10 | 15:03

widtvoet ® | 25-01-10 | 14:59
Ik beperk me tot de feiten, zoals het quoten van een ander, meningen vind ik bij een bitchfight niet zo interessant.

MacReady | 25-01-10 | 15:03

Rechtdoordeplee | 25-01-10 | 14:55 - en PVV-ers voorvochtmensen noemen is niet belachelijk? Ik, als levensgevaarlijke, agressieve, oerdomme PVV-er, vind het overigens wel leuk gevonden van Theo Maassen, alleen is het wel weer een teken aan de wand dat hij nooit van zijn leven moslims zo had durven kwalificeren.

ineke | 25-01-10 | 15:03

Beide volledig bal-loos.

van Nazareth | 25-01-10 | 15:02

De ene volksmenner herkent de andere volksmenner. Lijkt mij logisch. Daarbij verdraait Van de Heuvel de woorden van Peter r. de Vries.
Dat er veel debielen Wilders steunen is ook zo duidelijk als wat. Dat krijg je als je politiek bedrijft als een ontiegelijke hork. Niet klagen als je daar een keer slechte pers door krijgt. Die stemmen van al die eencelligen heeft Wilders maar al te graag.

Flodder | 25-01-10 | 15:01

zoals sommige reaguurders ook al hebben aangegeven: Peter heeft voor mij afgedaan!

orderafterchaos | 25-01-10 | 15:00

PeterR is een lulletje, maar hij heeft gelijk. De fundamentalistische achterban van de PVV draagt aggressie uit. Pure intimidatie middels (verbaal) geweld. Ben je het niet met ze eens? Dan moet je dood, het liefst langzaam met kanker. Dat hebben ze geleerd van hun leider. GW. Want volgens hem mag je alles zeggen wat je wil. Ook als het strafbaar is, ook als je de fantsoensnormen overtreed.
Let wel, ik ben niet tegen de achterban van de PVV, ik ben tegen de uitwassen van de achterban van de PVV.

Getson | 25-01-10 | 14:59

@ Randy McRanderson | 25-01-10 | 14:53
Mijn post op 14:41 gaat over Peter en niet over Geert

Rest In Privacy | 25-01-10 | 14:59

@MacReady 14:43

Juist. Maar mbt. het feit dat Rudolf Wilders als een "(levens)gevaarlijke volksmenner" kwalificeert bestaat dus geen verschil van peop meer?

PS. Over dat mooipraatje van De Vries dat mensen niet alleen niet bij Geert zouden kunnen- maar juist tzt. vóór Geert zullen dienen onder te duiken heeft u verder niets te melden?

widtvoet ® | 25-01-10 | 14:59

Voorvochtvolk
Kan iemand mij uitleggen wat dat betekend ?

Meri59 | 25-01-10 | 14:58

ff tussendoor

Het huis van een radicale moslim Mullah Krekar in Oslo is beschoten.

Meri59 | 25-01-10 | 14:57

brunz | 25-01-10 | 14:37 - Wilders is uit de VVD gegaan omdat hij het niet eens was met het beleid dus is hij er niet medeschuldig aan. Verder kun je Marokkanen prima uitzetten naar hun eigen land, dat is een prima oplossing voor de problemen hier en elders in Europa. En weet je, nog even en dan gaan ook de overige partijen daar in mee. Het is namelijk heel dom ook burgemeesters, professoren etc. te bedreigen. Aan het gewone volk heeft men schijt maar als de elite last krijgt van dat tuig, zeg dan maar snel dag met je handje.

ineke | 25-01-10 | 14:56

Peter is een held die zijn bek tenminste durft open te trekken. Dat voortvochtvolk van de PVV moet eens goed op zijn plaats gezet worden, wat een belachelijke mailtjes!

Rechtdoordeplee | 25-01-10 | 14:55

justtheblues | 25-01-10 | 14:41
Wa zidde gij nou allemaal te kletsen. Geert had zelfs nog aangeboden om naar de probleemwijk in Culemborg te komen als de molukkers daar behoefte aan hadden. Kom daar maar eens om bij een linkse politicus. Dus jouw hele kletspraatje valt in het water.

Randy McRanderson | 25-01-10 | 14:53

Hoopt de Vries hierbij zijn politieke carrière voort te kunnen zetten bij de pvda of een andere linkse georiënteerde armoe club ? Sinds de Vries zich publiekelijk tegen Wilders keerde heeft hij toch al voor mij afgedaan.

Anjin Mohammed | 25-01-10 | 14:52

vdHeuvel? Is dat die man die ons altijd een gulle blik op zijn van haren ontdane borstkas gunt?

Einde van de Domheid | 25-01-10 | 14:50

@janeedantoch | 25-01-10 | 14:39

Heej, jij zette jezelf te kijk, als je gaat zeiken dan blijf ik wel de goede kant uitkijken natuurlijk, zo 'n domme PVV-er ben ik nu ook weer niet ;)

Meri59 | 25-01-10 | 14:50

Het mooiste is nog dat de haatmails op de website van Peter R. uit z'n eigen kijkcijferachterban komen, hahahaha

Watunflater | 25-01-10 | 14:50

Geiteneuker | 25-01-10 | 14:43
Ja, dat gaat inderdaad sneller...

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:46

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:46

Dus veel Bekende Nederlanders zijn bang voor de PVV aanhang HAHAHAHA. Vlgs Geenstijl zijn dit tog randdebielen, weliswaar vreedzame randdebielen maar tog!!

Peter draait de werkelijkheid om, net als die malle Herman van Veen laatst.

Goed zo John vd Heuvel, goeie column geschreven.

Kuppelhutje | 25-01-10 | 14:44

Het is me toch wat met al die goedmensen bij wie je na de oorlog, in vredestijd, zo prima kunt onderduiken.

Whimpysinger | 25-01-10 | 14:44

@bloodzone:
ctrl-shift......
*zucht*

Geiteneuker | 25-01-10 | 14:43

widtvoet ® | 25-01-10 | 14:36
Ja en? Mijn punt is en was zoals in de eerste zin al aangegeven: Van den Heuvel praat feitelijke poep. De meningen laat ik voor wat ze zijn, want meningen.

MacReady | 25-01-10 | 14:43

Bloodzone | 25-01-10 | 14:36
Schreeuwen versterkt je eigen ontevredenheid en heeft een averechtse werking op je tegenstanders.

Bakito | 25-01-10 | 14:43

John van den Heuvel een vooraanstaand misdaadverslaggever? Omdat hij voor dezelfde baas werkt zeker. Dat mislukte agentje dat tegenwoordig bij Boulevard bij beunt zit ook nog eens tot zijn elleboog in de reedt van Wilders. Zo'n PVV-dhimmie kun je toch niet serieus nemen.

Anders nog? | 25-01-10 | 14:43

@brunz | 25-01-10 | 14:37

Zeer actueel..
Laat ouders voor de kosten van vernielingen van hun kroost opdraaien..... Nu door het CDA aangedragen. Hetzelfde item is door PVV al enige tijd geleden aangedragen, toen werd er ook zo over gezeken :-)

Meri59 | 25-01-10 | 14:42

Media politieke oorlog om woorden!
Marokkaantjes lachen zich een krul in hun lul.
Geert en Peter.R het zouden broers kunnen zijn.

Don Ballin | 25-01-10 | 14:42

Bloodzone | 25-01-10 | 14:40
Allereerst: zet even tijd en naam erbij van degene/datgene waarop je reageert. Dat kijkt wat sneller: ik moet hier ook nog werken, twitteren en strijken. Toetsenbord stel je in, rechtsonder bij de icoontjes op je scherm (evt. zichtbaar maken door op een pijltje te klikken) op het icoontje van het toetsenbord te klikken. Daar kun je het land instellen en de indeling.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:42

Als je die column van de Vries leest dan weet je wat haat is. Onvoorstelbaar dat iemand die ik hoog HAD staan zo onvoorstelbaar van zijn voetstuk kan donderen... Triest. Misschien had Freek de Jonge toch gelijk destijds bij P&W dat PRDV alles zou doen als het maar voor het eigen ego was...

jan-lul-de-behanger | 25-01-10 | 14:41

anonieme alcoholist | 25-01-10 | 14:28

Petertje is een verslaggever die alleen zaken bespreekt waarmee hij kan scoren.
Als hij echter eens de criminaliteit op de korrel neemt waar mensen in het dagelijkse leven mee geconfronteerd worden, zou hij misschien een ander beeld krijgen van wat er in de samenleving gaande is.
Maar ja ik denk dat Megapeter net iets te laf is om eens in Coevorden en Gouda te gaan kijken en te vragen waarom bepaalde gasten zoveel problemen veroorzaken.

justtheblues | 25-01-10 | 14:14

Geertje is een politikus die alleen zaken bespreekt waarmee hij kan scoren.
Als hij echter eens de criminaliteit op de korrel neemt waar mensen in het dagelijkse leven mee geconfronteerd worden, zou hij misschien een ander beeld krijgen van wat er in de samenleving gaande is.
Maar ja ik denk dat Megageert net iets te laf is om eens in Coevorden en Gouda te gaan kijken en te vragen waarom bepaalde gasten zoveel problemen veroorzaken.

Ja wat lijken ze op elkaar he :)

Rest In Privacy | 25-01-10 | 14:41

Peter Raar de Vries maag zijn eigen mening hebben, net zoals ik die heb op Peter Raar de Vries.

EvertsNL | 25-01-10 | 14:41

Peter R. is een mediageile opportunistische vreemdganger die samen met de ontvoerders over de rug van familie Heineken centjes verdiende en tegenwoordig moreel verheven een beetje achter pubers aanjaagt in zijn BMW X6.

Scheepskameel | 25-01-10 | 14:40

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:40

Audacitus | 25-01-10 | 13:39

projectielvomeren!!!
Heb je soms last van het NORO virus dat je dat woord opeens kent ?

Zuitschuip | 25-01-10 | 14:39

Biff Eagleburger | 25-01-10 | 14:38
Niet zo bescheiden, Biff. Heden ten dage verschijnen er maar weinig Berry's ten panele.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:39

Meri59 | 25-01-10 | 14:34
He getverdemme. Gun een man zijn privacy, wil je?

janeedantoch | 25-01-10 | 14:39

Bloodzone | 25-01-10 | 14:36
Toetsenbord even instellen op US (international), indien je onder windows werkt.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:38

anonieme alcoholist | 25-01-10 | 14:28 - wat een flauwekul. Geert Wilders heeft zelf in een kansenwijk gewoond. Verder heeft hij als politicus bezoeken afgelegd in dergelijke wijken waar hij zelfs door allochtoon tuig van drie turven hoog beschimpt werd. Zoek maar op You Tube, daar zijn die beschamende filmpjes wel te vinden.

ineke | 25-01-10 | 14:38

@Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:35

Zelfs Berry van Aerle had die er nog wel in kunnen koppen...

Biff Eagleburger | 25-01-10 | 14:38

Frederik Puntdroad | 25-01-10 | 14:29
"Misdaden voorkomen, zo als de heer Wilders wil..."
Inderdaad zoals hij dat WIL, niet HOE hij dat GAAN DOEN. Wilders is juist zelf iemand die achteraf kan aangeven wat de problemen in de samenleving zijn. Vergeet niet dat ie zelf ook 7 jaar (bijna 2 kabinetsperioden!) in de kamer zat als VVD lid. Hij is dus net zo verantwoordelijk als menig ander kamerlid.
Punt is : hij klaag enorm maar komt met geen enkele oplossing. Alleen dat Marokkanen het land uit moeten als ze iets fout doen. Terwijl (en dat weet elk weldenkend mens) die juridisch bijna niet mogelijk is. Als je nl een NL paspoort hebt kún je het land niet uit. Of gaat ie straks een semi-SD groepje 9van die tokkies met Pitbull) oprichten dat bepaald op iemand Marokkaanse afkomst heeft?

brunz | 25-01-10 | 14:37

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:36

@MacReady 14:17

Ja en? Bram zegt ook geen nazi's te kunnen verdedigen. Niet zo gek toch? Eigenlijk zeer menselijk en professioneel bovendien.

P. Rudolf de Vries stelde onlangs dat hij met de oude Max individuen regelmatig beoordelen deed op de verwachting of je bij hem of haar zou mogen onderduiken. Konklusie van De Vries was dat mensen nimmer bij Wilders zouden kunnen aankloppen om onder te duiken. Sterker nog, hij ziet Geert eerder als iemand waarvoor tzt. ondergedoken dient te worden! Lijkt me niet dat Bram hem volgt in die zieke veronderstelling en het lijkt me minstens zo sterk dat zijn vader dat wel doet.

widtvoet ® | 25-01-10 | 14:36

sinds joran nog steeds niet is gepakt en hij bij verkiezingen geen schijn van kans maakt en ajax geen interesse in zijn leiding heeft gaat deze potentiele volksmenner door het lint bij Pauw en lulleman
Zielige peter Ruk de V. ik zou zeggen blijf doen waar je redelijk in bent en niet meer dan dat.

harob | 25-01-10 | 14:36

LOL @ Biff Eagleburger | 25-01-10 | 14:34 Joe vat 'm.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:35

Wat zijn we allemaal gelukkig he?

cresher | 25-01-10 | 14:35

@Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:32

ANWB-lid?

Biff Eagleburger | 25-01-10 | 14:34

Zit op zeikstraaltjes te wachten van Janeedantoch...... :-) Ben benieuwd wat er uit zijn kleine pielmannus komt :-)

Meri59 | 25-01-10 | 14:34

Bakito | 25-01-10 | 14:32
Geenszins: ik ben tevreden, en niet te beledigen; tenzij je de ingang kent. Hint: eekhoorns.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:33

Moet De Vries niet ergens de dikte van het ijs gaan uitproberen? Een kilometer of twee uit de kust of zo.

DANNY3960 | 25-01-10 | 14:33

Hoe verzin je het.
Wat een mongeaul dit megalomaan manneke.

Zo jammer! | 25-01-10 | 14:33

Peter R. is welliswaar enigzins arrogant en betweterig, maar in dit geval heeft hij groot gelijk in zijn opvattingen wat betreft Wilders. Hij slaat de spijekr op zn kop!

TheDutch | 25-01-10 | 14:32

Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:31
Ik ben zoals dat heet autopsie... aurabi... autodief... autodidam... heb mezelf alles wijsgemaakt, zeg maar.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:32

Prachtige 2e column van Peter de Vries trouwens. Peter weet wel hoe het journalistiek allemaal in elkaar zit, je moet het ijzer smeden als het heet is en nu heeft hij toch weer een paar columns op rij die veel meer aandacht krijgen dan normaal. Wellicht weer een vervolgbezoek in P&W om zijn column nader toe te lichten, zou fijn zijn hé Peter?

Kern van het verhaal van de Vries: "Alle bekende grote en vooral slimme mensen vinden Wilders niks en staan aan mijn kant en de mensen die Wilders wel cool vinden zijn vooral dom, fundamentalistisch en gedragen zich als een stel pre-historische apen".

Als je meer dan 1 miljoen mensen op deze manier publiekelijk wilt wegzetten is het wel erg duidelijk waarom hij zelf never ever ook maar één zetel zal halen in het Haagse circus.

Of wacht, krijgen we nu een reactie waarin hij aangeeft dat de PVV met captain Wilders eveneens een groep mensen weg zet? Want zo ziet de linksmensch dat toch vandaag de dag?
Het verschil wat ze dan weer niet zien is dat er in feite helemaal geen groep wordt weggezet, alleen de rotte appels. En dat deze gedachte zelfs zoveel mensen aanspreekt dat de PVV wel eens de grootste partij zou kunnen worden. Zo'n nuance mag je van crime-fighter Peter wel verwachten maar nee. Jammer Peter!

Shag | 25-01-10 | 14:32

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:29
Hoop niet dat ik u heb beledigd...

Bakito | 25-01-10 | 14:32

Er stat een heel goed artikel in Eldevier van Afshin Ellian !! Klasse

linda4960 | 25-01-10 | 14:32

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:31

Leuk hoor. Bitch fight. Onze grote, blonde leider lacht in zijn vuistje. Domheid regeert. As always.

Nicolaks | 25-01-10 | 14:31

@ Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:29
Hmm, opmerkelijk – maak daar verbazingwekkend van.

Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:31

@Bos Hout

alleen de woorden ben ik het niet mee eens...

overVecht | 25-01-10 | 14:31

Men zou bij de Nederlandse televisie het oude gezegde "schoenmaker hou je bij je leest" in ere moeten herstellen. Dat betekent in casu dat Peter R misdaadzaken oplost en zijn muil houdt over zaken waar hij geen verstand van heeft.
Toepassing van het gezegde zou betekenen dat al die ouwehoerprogramma's die het medium televisie verzieken worden afgeschaft, en dat kunnen we niet hebben natuurlijk.

Whimpysinger | 25-01-10 | 14:30

Bakito | 25-01-10 | 14:28
Een van die drie klopt niet. Ik ben nauwelijks opgeleid, laat staan hoog.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:29

Misdaden voorkomen, zo als de heer Wilders wil, lijkt me stukken beter dan achteraf uitzoeken hoe het toch heeft kunnen gebeuren!
Peter is bang dat hij overbodig wordt onder de komende kabinetten Wilders, en een kat in het nauw .......... (!)

Frederik Puntdroad | 25-01-10 | 14:29

@ nenny | 25-01-10 | 14:27
Wellicht ziet die Wilders debatteren niet als een politiek proces.

Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:28

Hup Peter. Wat hij over Wilders zegt is bijna precies wat ik er van vind.

Bos Hout | 25-01-10 | 14:28

Petertje is een verslaggever die alleen zaken bespreekt waarmee hij kan scoren.
Als hij echter eens de criminaliteit op de korrel neemt waar mensen in het dagelijkse leven mee geconfronteerd worden, zou hij misschien een ander beeld krijgen van wat er in de samenleving gaande is.
Maar ja ik denk dat Megapeter net iets te laf is om eens in Coevorden en Gouda te gaan kijken en te vragen waarom bepaalde gasten zoveel problemen veroorzaken.

justtheblues | 25-01-10 | 14:14

Geertje is een politikus die alleen zaken bespreekt waarmee hij kan scoren.
Als hij echter eens de criminaliteit op de korrel neemt waar mensen in het dagelijkse leven mee geconfronteerd worden, zou hij misschien een ander beeld krijgen van wat er in de samenleving gaande is.
Maar ja ik denk dat Megageert net iets te laf is om eens in Coevorden en Gouda te gaan kijken en te vragen waarom bepaalde gasten zoveel problemen veroorzaken.

anonieme alcoholist | 25-01-10 | 14:28

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:26
Hoogopgeleid, arm en niet links. Mijn complimenten.

Bakito | 25-01-10 | 14:28

@janeedantoch | 25-01-10 | 14:25

Als je graag over een PVV-er heen wil zeiken, ga je gang... Zeiken doet geen pijn, over lopen is wat anders.

Ja nee dan toch ?

Meri59 | 25-01-10 | 14:27

Peturrrr zal die mailtjes zelf wel gemaakt en verstuurd hebben om een aanleiding te hebben voor het Wilders bashen.

osta | 25-01-10 | 14:27

Wat Plasman trouwens aangaf bij Pauw en Witteman is ook waar: Wilders gaat het politieke debat uit de weg maar in de rechtzaal wil hij die wel aangaan. Dat is inderdaad verkeerd.

nenny | 25-01-10 | 14:27

Ach, ook Peter Rudolf de Vries weet heel goed dat het hier enkel om een deel van de achterban van Wilders gaat. Wanneer een persoon als Wilders dergelijke uitspraken doet, zijn er immers twee groepen mensen die zich 'achter' hem scharen: De mensen met het IQ van een grindtegel die enkel achter hun 'grote leider' aan kunnen lopen en niets anders zien dan het 'allochtonen het land uit!' stuk, zonder te beseffen dat zij hun huis vaak danken aan de huursubsidie die de PVV af wil schaffen, en de mensen die wel zelf na kunnen denken en het allicht niet eens zijn met al zijn standpunten, maar bij gebrek aan beter op hem zullen stemmen, of een proteststem willen laten horen, of wel achter al zijn punten staan en die ook inhoudelijk begrijpen.
Die laatste groep zal niet zo snel dergelijke mails sturen.

Heau even | 25-01-10 | 14:26

Bakito | 25-01-10 | 14:24
Was maar een voorbeeld, maar inderdaad: ik heb er geen enkele moeite mee, als arme.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:26

@Merlot | 25-01-10 | 14:23

Een soort virtuele brandstapels ;)

Meri59 | 25-01-10 | 14:26

Het lijkt wel of onze mekkerende peter last heeft van de q koorts, maar dan in de kwaadaardigste vorm.

daab | 25-01-10 | 14:25

Nerdhunter | 25-01-10 | 14:22

Als je niet afgezeken wil worden moet je niet in de straal gaan staan.
Er zijn nogal wat PVV'ers die daar in uitblinken. En daarbij ook nog eens lange tenen hebben, zoals ook weer blijkt uit dit topic.

janeedantoch | 25-01-10 | 14:25

@ Bakito | 25-01-10 | 14:20
Hallo, de TypoJew hier.

Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:24

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:16
Wellicht is de kloof arm/rijk wel de minst schadelijke kloof voor een samenleving.

Bakito | 25-01-10 | 14:24

Bakito | 25-01-10 | 14:07
Dat is de theorie.

En dan nu de praktijk:
De linkse rijken ontfermen zich over de arme onderlaag, mits ze linkslievend zijn (de opstandigen worden verketterd).
De Linkse rijken zijn overigens rijk geworden aan het fiscaal afgeperste Ontfermingsgeld, dat ze voornamelijk aan zichzelf hebben opgemaakt.
Prettige bijkomstigheid (voor de linkse rijken): zo blijven de armen arm, de onderlaag de onderlaag en gaat dat soosjalistiese windhandeltje dus lekker door.

Merlot | 25-01-10 | 14:23

Peter R. de Vries is een boosaardige volksmenner.

Onderbuik | 25-01-10 | 14:22

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:22

@ineke | 25-01-10 | 14:20
Dat kan ik niet weten alleen vermoeden, ik heb me daar overigens in een ander toppic al over uitgelaten. Je kunt dat pas bevestigen bij de mensen thuis en dan is het nog moeilijk. Eigenlijk kun je dat pas wanneer je er bij de stembus bijstaat.

Meri59 | 25-01-10 | 14:22

Misschien moet Peter R. de Vries eens begrijpen dat de Wilders-aanhang het ook eens spuugzat is om iedere avond voor rotte vis uitgemaakt te worden op de publieke omroepen.
Iedere dag hetzelfde facisme/racisme/tokkie-riedeltje. Niet om goed van te worden. Heel begrijpelijk dat bij deze aanhang dan ook eens de stoppen doorslaan.
Maar dat snappen ze bij 'links' natuurlijk niet....

Nerdhunter | 25-01-10 | 14:22

Bakito | 25-01-10 | 14:20
Je doet 'm nu na, mag ik hopen?

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:21

Bloodzone | 25-01-10 | 14:17
Zowel het claimen van de waarheid als de manier waarop uw zich uitdrukt vindt ik verwerpelijk.

Bakito | 25-01-10 | 14:20

Meri59 | 25-01-10 | 14:07 - u denkt toch niet echt dat de mailtjes allemaal afkomstig zijn van aanhangers van de PVV? Kom nou toch. De tegenstanders weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen. Gebleken is al dat ze letterlijk over lijken gaan en daarnaast zonder blikken of blozen de gruwelijkste leugens verzinnen, denk maar aan dat bezopen geladen pistool aan Melkert.

ineke | 25-01-10 | 14:20

Correctie: :-)
@Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:12

Ik had ook niet het gevoel het tegen te kunnen houden, belangrijk is wel nu na te denken. Ook dit hoort bij een politiek landelijk spel wat er gespeeld wordt. Laat je niet overhalen door negatieve uitingen met negatieve uitingen of erger te beantwoorden. Dat is namelijk de bedoeling hiervan.

Meri59 | 25-01-10 | 14:17

Meri59 | 25-01-10 | 14:20

Ik heb John v.d. Heuvel een aantal malen gezien met z'n programma.
Die man laat iets te gemakkelijk zich met een kluitje in het riet sturen.
Kijk je naar Peter R. de Vries, dan merk je al gauw het verschil. Die laat zich niet wegsturen. Die bijt als een hond erin vast totdat de krimineel z'n mondje opendoet.
Konklusie: Peter R. de Vries +1

uitgeslapen | 25-01-10 | 14:19

Jemig. Iedereen is wel bezig met die Wilders he. Zo erg is het toch allemaal niet Peter? Zo belangrijk is het toch niet John? Ik bedoel, ik geloof niet dat Wilders een echte extremist is. Geen racist ook. Ik vind Wilders wel een enorme lul met vingers op wie ik noot zou stemmen. Maar gewoon omdat ik het een onbehouwen lompe eikel vind. Wie er wel op wil stemmen, moet dat doen en zich niks aantrekken van andere volksmennende populisten als Peter 'wie doet me wat' de Vries en John 'was ik maar als Peter' van den Heuvel.

matt_maxx | 25-01-10 | 14:19

peterr de vries die de jongste moszkowicz afvalt? opvallend; peterr is toch een beetje de zegsman van willempie holleeder.

Mr. Bever | 25-01-10 | 14:19

P. Rudolf de Vries is een misdaadhoernalist en helegaar geen slechte ook. Kijk met regelmaat naar zijn programma en zal dat blijven doen. Van veel andere zaken echter heeft hij mi. maar weinig kaas gegeten. Zijn visie op Nederland, de problemen mbt. integratie, islamisering, VVM etc. etc. acht ik hooguit zo interessant als die van Adje of Leontien Borsato. Zo heb ik ook een prima bakker die alles van brood weet maar wanneer hij over het klimaatprobleem begint kun je beter maken dat je wegkomt.

widtvoet ® | 25-01-10 | 14:19

John zegt het gewoon goed.

Dikke +1 voor Johnyboy!
Peter de Vries -100

Shag | 25-01-10 | 14:19

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:18

widtvoet ® | 25-01-10 | 14:04
Dat was inderdaad een mening van De Vries.
Maar nu we toch bezig zijn, Van den Heuvel schrijft ook:
"Wat een quatsch. Ik ken de vader van Bram misschien wat minder lang dan De Vries, maar weet wel dat senior als geen ander uitdroeg dat een verdachte te allen tijde recht heeft op een avocaat."
En zoals hierboven weergegeven, onderschrijft Peter dat ook. Echter, de context zijnde dat Max Moszkowicz volgens Peter bepaalde zaken zelf niet aannam vanwege zijn verleden, is juist. Hij heeft bijv. de zaak van Pieter Menten geweigerd.

MacReady | 25-01-10 | 14:17

@ Bakito | 25-01-10 | 14:13

Mwoah, ik vind 'm bést goed met uiteen leggen daarintegen.

Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:17

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:17

@Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:12

Ik had ook niet het gevoel het tegen te kunnen houden, belangrijk is wel nu na te denken. Ook dit hoort bij een politiek landelijk spel wat er gespeeld wordt. Laat je niet overhalen door negatief uitingen met negatief uitingen of erger te beantwoorden. Dat is namelijk de bedoeling hiervan.

Meri59 | 25-01-10 | 14:17

Bakito | 25-01-10 | 14:07
Dat ontfermen heeft een mooie geschiedenis overigens. De rijken die de armen steunden; niet uit medemenselijkheid...

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:16

Peter R. de Vries slaat gewoon enorm de plank mis. De enige reden dat hij aandacht geeft aan het Wilders verhaal is omdat hij er publiciteit kan uitslepen. De man is mediageil, hij is de ware populist, alles zolang hij maar spreektijd kan krijgen bij Pauw en Witteman.

Lord_Crapsalot | 25-01-10 | 14:14

Petertje is een verslaggever die alleen zaken bespreekt waarmee hij kan scoren.
Als hij echter eens de criminaliteit op de korrel neemt waar mensen in het dagelijkse leven mee geconfronteerd worden, zou hij misschien een ander beeld krijgen van wat er in de samenleving gaande is.
Maar ja ik denk dat Megapeter net iets te laf is om eens in Coevorden en Gouda te gaan kijken en te vragen waarom bepaalde gasten zoveel problemen veroorzaken.

Rest In Privacy | 25-01-10 | 14:14

Peter R. de Vries is een misdaadverslaggever, hij is de Chamberlain van deze tijd.
-
Geert Wilders is een politicus, hij is de vooroorlogse Winston Churchill van deze tijd.
-
Ik ben geen Wilders aanhanger maar Wilders is de einige die opkomt voor dingen die ik zelf ook al vond.
-
De Raad van Bestuur van ZH Lievensberg in Bergen op Zoom is een zachte heelmeester die stinkende wonden maakt.
-
Peter R. de Vries is ook een populist want die flitsagent die zelf 50km tehard reed is zijn rijbewijs nog steeds niet kwijt.

Eerstaanw. ingenieur | 25-01-10 | 14:14

Bloodzone | 25-01-10 | 14:10
Als jij nou eens Nederlandse les ging geven aan nieuwkomers...

Bakito | 25-01-10 | 14:13

@ MacReady | 25-01-10 | 14:01
.
Inderdaad. John van den Heuvel zit in zijn stukje gewoon keihard te liegen.
Ik heb de Vries gezien in de uitzending en hoewel ik de man niet erg mag, was ik het eigenlijk gewoon met hem eens.
.
"want Wilders is toch een soort landverrader" Heeft de Vries nooit gezegd. ook niet iets wat erop lijkt.
.
"volgens de misdaadverslaggever geen recht op een advocaat" De Vries heeft exact het tegenovergestelde gezegd. Dat Wilders de beste advocaat van het land moet krijgen.
.
"Waar bemoeit van de Vries zich eigenlijk mee"..
.
Nou misschien inderdaad. Maar vooral:
JOHN.... waar de fuck bemoei JIJ je mee.

nenny | 25-01-10 | 14:13

En denk trouwens dat Peter R. met dat --omgedraaid in zijn P&W Prominentenstoel zittend-- tegen een gewone burger tekeer gaan vanwege diens mening, uitlsuitend hemzelf en politiek correcte klieken schade zal doen.
Want de enige die zoiets toejuichen, waren sowieso toch al Wildershaters.

Die verzamelde WIildershaters vinden het alleen prettig, om toe te kijken hoe mensen die het niet eens zijn met het Politiek Correcte bewind dat zij juist aanbidden, worden gekleineerd, gediscrimineerd, belasterd en dwarsgezeten.
Daarom zat Peter R. daar ook - dat werd van hem verwacht.
De interviewlijn van P&W stuurde overduidelijk die kant op.

Merlot | 25-01-10 | 14:13

Peter, Peter, Peter.. Als iemand z'n bek over volksmenners moet houden is het De Vries wel. Nog één stapje verder en PVV moet haar naam veranderen omdat twee letters direct verwijzen naar onze SBS-oppergod. Joh, rol uit je nest.

patat - generatie | 25-01-10 | 14:12

@ Meri59 | 25-01-10 | 14:07
Ik vermoed dat niet iedereen aan die oproep gehoor gegeven heeft.

Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:12

Ik zal meer bewondering voor P.R. de Vries als deze moed heeft : om na gerenommeerde zaken als ; de moord op Marion en Romy van Buren, Marianne Vaatstra, Puttense moordzaak en Nathalie Holloway (overigens prima journalistiek onderzoekswerk) de moord op de milieuambtenaar Chris van de Werken onderzoekt!! Daar heeft deze waarschijnlijk niet de GUTZ voor!! (Maar wel een onmondig PVVertje afzeiken bij P&W, wat een lef)!
Als onderzoeksjournalist heb en heeft hij mogelijkheid het dossier Van de Werken publiekelijk te maken ,en de kijkers over de inhoud te informeren om op deze wijze informatie te vergaren welke kan leiden tot de oplossing van deze laffe moordzaak. Ik neem aan dat de naaste familie van de heer Van de Werken ook bijzonder graag zouden willen weten wie verantwoordelijk is of was voor deze lafhartige moord, om deze zaak te kunnen afsluiten.
Als P.R de Vries echt ballen heeft pak dan deze zaak op of is het te trikkie?
Of bent u bang tijdens het onderzoek akelig dicht bij Volkert van de G. in de buurt te komen en daardoor met de hogere machten in aanraking komt, of hebt u het dringend advies gekregen dit dossier Van de Werke niet te openen en met rust te laten?

ONS | 25-01-10 | 14:12

De Vries had ooit een bijzonder item over Mabel en haar vorige vriendjes. In spanning zaten we klaar voor het beloofde vervolg maar zonder verklaring is dat er nooit meer van gekomen. Wellicht is Peter onder druk gezet en nu ook verplicht dergelijke columns te publiceren. Zoveel haat voor een politicus, zijn partij en zijn miljoenen aanhang, het is buiten alle proporties. Zelf heb ik bv niets met politici ter linkerzijde en hun met bivakmutsen en palestinasjaals getooide 'Joden aan het gas' roepende aanhang maar zal ze nooit collectief zo neerzetten als De Vries met mij, mijn familie, collega's en vrienden doet, dat is gewoon manikaal.

ineke | 25-01-10 | 14:12

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 14:10

Laten we de Telegraaf nu de hele dag het werk doen? Zwakke column overigens.

Von Münchhausen | 25-01-10 | 14:10

Degene die kaatst kan de bal verwachten!!!
Als Peter RRRR een KLEIN beetje intelligent is zal hij dus niet ECHT verrast zijn door de reacties.

Frederik Puntdroad | 25-01-10 | 14:09

Hoeveel slachtoffers van geweldadige Wilders aanhangers weet PR de Vries eigenlijk te noemen?
Misschien moet hij eens onderzoek gaan doen naar de misdaden van de Proleet Mohammed, dan hij gelijk ervaren wat echte bedreigingen zijn.

Haarkopje | 25-01-10 | 14:09

Peter R de vries, ik vond het altijd leuk om naar dat programma van hem te kijken.
Maar de laatste tijd is die zo arrogant.

Dan zit die bij RTL boulevard, mee te praten over drie keer niks!
Dan denkt die een politieke partij te kunnen beginnen!
Dan denkt hij ook wel even directeur van Ajax te kunnen worden!

Die man denkt overal verstand van te hebben! Arrogantie ten top gadverdamme!

Vanaf nu van mij voor peter r een dikke vette : -1

kudtvlieg | 25-01-10 | 14:08

-weggejorist-

Superarchie | 25-01-10 | 14:08

Peter R. de Vries - Maffiamaatje pur sang, gesneefde amateur politicus, sjoernalist met weblog en mening over alles - niet gehinderd door enige kennis.

IJdelheid der ijdelheden, alles is ijdelheid.

LJBrinkhorst | 25-01-10 | 14:08

winterpeen | 25-01-10 | 14:03

welnee. hooguit een centimeter of 17. maar ik ben er best tevreden mee. :)

janeedantoch | 25-01-10 | 14:08

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:03
Links heeft zich altijd ontfermd over de onderlaag. Kijken hoe rechts dit gaat doen...

Bakito | 25-01-10 | 14:07

Peturrr heeft wel een punt. Sinds GS, mn door bijdragen van Pritt, tot een soort van PVV-ledenblad lijkt te zijn verworden, lijken veelreaguursels het aan enig niveau te ontberen.

brunz | 25-01-10 | 14:07

Advies:

Ik raad Wilders stemmers aan niet te reageren......

Meri59 | 25-01-10 | 14:07

En het moddergooien en demoniseren gaat maar door.Wie moet er constant bewaakt worden? Wiens gezinsleven stelt niets meer voor? Niet dat van die Bekende Nederlanders die zo bang zijn voor het tuig dat Wilders steunt. Of je het nu met hem eens bent of niet, het is een grof schandaal dat hij bij voortduring door zgn. Weldenkend Nederland wordt verketterd. Willen de echte nazi's nu opstaan? Want dat zijn jullie Weldenkende Nederlanders met jullie Goebelliaanse rethoriek die in Der Sturmer en Das Schwarze Korps thuis hoort.

Polletje Piekhaar | 25-01-10 | 14:07

Haartechnisch gezien heeft die van den Heuvel trouwens een ontzettend ranzige vleespet. Het is net een platgereden frikadel.

Biff Eagleburger | 25-01-10 | 14:07

@ winterpeen | 25-01-10 | 14:03
Scherp!

Pa Cartwright | 25-01-10 | 14:06

De Vries is een grenzeloze ijdeltuit, die onmogelijk het feit kan verwerken dat hij als politicus nog geen zetel bij elkaar kan sprokkelen.
De beste kerel zet zichzelf weer eens weg als een jaloerse kleuter. Kleine keutelboefjes vangen, daar is hij goed in, maar daar houdt het dan ook wel zo'n beetje mee op.

Kerrie Kasparov | 25-01-10 | 14:06

@Bakito | 25-01-10 | 14:05
En ook het schoolvoorbeeld Wilders-stemmerT...

Balzakius | 25-01-10 | 14:06

Laat die de Vries eens gauw deaud gaan!
Wat valt die door de mand zeg. Het blijkt dus toch een Gooische kakker te zijn met een air waar ik een hekel heb.
Werkelijk onvoorstelbaar hoe hij Wilders demoniseert.

kleingrutter | 25-01-10 | 14:05

winterpeen | 25-01-10 | 14:03
Mooi tegenargument. Hulde!

Bakito | 25-01-10 | 14:05

Ow, nu wordt het gezellig....

Meri59 | 25-01-10 | 14:04

Peter aRRogant de vries. Is zelf een volksmenner. Die verraad zijn eigen moeder nog als hij er weer een Ammy voor kan krijgen. En nu vind hij zichzelf een held omdat hij openlijk zijn afkeer of noem het afgunst over Wilders uit. Nou Nou Peter.. Je ben niks je wordt niks en je was niks.

StijlvolRechts | 25-01-10 | 14:04

@MacReady 14:01

En die quote dat Wilders "boosaardig, gevaarlijk en een volksmenner" is?

widtvoet ® | 25-01-10 | 14:04

Peters column barst van de superlatieven, wat hem voor mij ongeloofwaardig maakt. Ik vond het wel een goede zet om die mails te publiceren. Verder negeer ik vanaf nu plemps waarin 'daarintegen' staat, of 'is' voor 'eens' wordt gebruikt. Het moet maar eens klaar zijn, met je hoogop geleid.

Jaap de Paap | 25-01-10 | 14:03

Die John moet ook zijn mond houden. Een misdaadverslaggever die een door DAS rechtsbijstand gefinancierd programma presenteerd. Waar bemoeit hij zich mee?

Simonzzz | 25-01-10 | 14:03

Peter slaat de spijker op zijn kop. Het dreigbrieven sturende smaldeel van de PVV-stemmer is een fundamentalist, geen haar beter dan de verpleger-bedreigende marokkaantjes. Alles wat ze niet bevalt wordt met gedreig en gebral beantwoord. En ondertussen maar wentelen in dat zelfmedelijden.
.
En overigens ben ik van mening dat de PVV een achterlijke ideologie omhelst.

janeedantoch | 25-01-10 | 13:57
Paardelul.

winterpeen | 25-01-10 | 14:03

Noem mij 1 bekende Nederlander die met beveiliging over straat moet ?
Juist: dat is Geert Wilders als gevolg van de hier vertroetelde PVDA stemmende haatbaarden.
Niet iedere moslim is een terrorist, helaas wel vrijwel iedere terrorist een moslim.
Eenvoudiger kunnen we het niet maken, ook niet makkelijker.

opzouten.nl | 25-01-10 | 14:02

Van den Heuvel praat keiharde poep.
De Poep:
"Moszkowicz had hem nooit mogen verdedigen, redeneerde De Vries, want Wilders is toch een soort landverrader en die hebben volgens de misdaadverslaggever geen recht op een avocaat à la meester Bram".
-
Transscriptie van wat De Vries werkelijk zei:
[..] dat Wilders wat mij betreft de 3 beste advocaten van dit land mag aanvoeren,
met P. Plasman erbij [..]
[..] nogmaals, geen misverstand daarover, Wilders moet de beste advocaten hebben die er te krijgen zijn, daar sta ik helemaal achter, maar het verbaast mij dat Bram [..]die verdediging op zich neemt.
-
Kortom, hij heeft meermaals aangegeven dat Wilders de beste advocaten mag hebben, maar dat het hem wel verbaasde dat, gezien de insteek van Bram (en zijn familie), laatstgenoemde geen problemen had met het aanvaarden van deze zaak. Iets heel anders dan "mogen", of "geen recht hebben op..".

MacReady | 25-01-10 | 14:01

Misbruikers van het sociale systeem (Onrendabelen), gaan nu opeens keihard rechts stemmen. Ik hoop echt dat dat systeem dan op de schop gaat.. Dan kunnen we lachen.

Balzakius | 25-01-10 | 14:01

De wereld op zijn kop! Waar het daadwerkelijk over zou moeten gaan gaat het niet meer over. In Nederland zijn wij goed in het ontwijken van hete hanghijzers.
Laat een ieder zeggen wat die wil over wie dan ook. Maar de oorzaak van alles daar praten we niet over, we laten dat tuig gewoon verder zieken en maken elkaar liever verbaal af en bij het over elkaar heen vallen zeggen we oeps sorry hoor respect!
In elke stad is er wel een buurt waar er overlast is maar daar praten we liever niet direct over. We zijn er nog lang niet!

Don Ballin | 25-01-10 | 13:58

Ik geloof niet dat Wilders opponenten iets te vrezen hebben. Misschien dat inderdaad sommige idioten zich nogal banaal uitlaten maar dat heb je in de riolen van elke politieke stroming. Alsof de antifa's zulke heilige boontjes zijn. Eventuele Wilders opponenten uit de media hoeven in ieder geval ook niet bang te zijn dat de groep Wilders hun subsidiestroom stopzet. Die macht heeft Wilders nog niet. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Overigens laat de Vries zich lekker voor het establishmentkarretje spannen. Ben wel benieuwd wie die lafaards dan wel niet zijn... *sigaar uit eigen doos halend*

Der alte Fritz | 25-01-10 | 13:58

Peter slaat de spijker op zijn kop. Het dreigbrieven sturende smaldeel van de PVV-stemmer is een fundamentalist, geen haar beter dan de verpleger-bedreigende marokkaantjes. Alles wat ze niet bevalt wordt met gedreig en gebral beantwoord. En ondertussen maar wentelen in dat zelfmedelijden.
.
En overigens ben ik van mening dat de PVV een achterlijke ideologie omhelst.

janeedantoch | 25-01-10 | 13:57

Roeren waar het stinkt?

Biep | 25-01-10 | 13:57

Wat heeft de Wilders aanhang ooit iemand aangedaan behalve lelijke mailtjes schrijven? Net als met de Feyenoord hooligans. Oh oh wat een gevaar voor de samenleving zijn deze mensen. 1 incident in ik weet niet hoeveel jaar.Wat een ramp. Demoniseren. Waren al die BN-ers maar zo flink in het stelling nemen tegen de islam. Maar het is makkelijker/minder gevaarlijk voor BN-ers en politici om tegen de blanke man te schoppen in de vorm van hooligans of Wilders aanhangers.

Randy McRanderson | 25-01-10 | 13:57

De Vries is waarschijnlijk jaloers op Wilders; de Vries is in de politiek niet ver gekomen, dat liep uit op een enorme mislukking.
Dus dan maar afgeven en schelden op Wilders; dan krijg je vanzelf alle aandacht van de media.

kuifje. | 25-01-10 | 13:57

Da's nou al weer de tweede link naar de Telegraaf ..... Bezuinigingen op de redactie van GS? Geen eigen verhalen meer?

Gilles dela Tourette | 25-01-10 | 13:57

Bloodzone | 25-01-10 | 13:53
Heb je wel eens decafe overwogen?

Bakito | 25-01-10 | 13:56

@Bakito | 25-01-10 | 13:48

Ja, ik ga maar niet neerzetten wat voor een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking jij dan in een hoekje zet. Maargoed, zoals jij het wil hoor. In jouw ogen is ww3 er al.

@ Peter R de Vriessss
Die gozer haalt een paar 'internet' bedreigingkjes eruit. Nou Peter, Vraag jezelf dit eens af. Welk gezin moet er onderduiken vanwege Wilders aanhang, wie?! NOU WIEDAN!? Daarintegen zijn er wel gezinnen die moeten wijken voor KUTTUIG (afkomst maakt me niet uit), hulpverleners die in hun functie gehinderd worden, Wilders die niks kan zeggen zonder beveiliging, EN ZO KAN IK VERDOMME NOG WEL FF DOORGAAN.

ITS A BLOODY SHAME PETER R DE VRIES.

Bloodzone | 25-01-10 | 13:53
Idd.

winterpeen | 25-01-10 | 13:56

@Bloodzone | 25-01-10 | 13:53
Kijk, je haalt nu al twee dingetjes door elkaar schreeuwertje. Geert Wilders heeft het over het gevaar van de Islam. Waarin hij niet de gelovigen zelf wil verafschuwen maar de religie waar zij naar leven.
Jij hebt het over Kudttuig.
Tevens helemaal verkeerd dat je naar Fortuyn refereert. Heel kortzichtig.

Balzakius | 25-01-10 | 13:56

Peter R. zal best goed zijn.
Het is natuurlijk wel een hele enge en rare man. Rechtlijnig en betweterig.
John wil ik wel als buurman (een paar deuren verder dan! Je kan nooit weten of ze hem ook om zeep willen helpen!) terwijl Peter R. van iedereen bij zou houden wanneer, hoe vaak en vooral met wie je je gras maait, je auto wel 1 keer per week wast of de ramen zeemt en of je huis nog wel goed in de verf zit en je je auto in je vaste parkeerplaats wel netjes tussen de lijnen parkeert en of jijzelf nog een beetje netjes in de kleren zit. Zoniet dan moet Peter R. daar het toch even met je over hebben.
Nee, dan liever John. Lekker een bbq met een biertje en een paar spannende verhalen uit het criminele circuit. Lijkt mij toch gezelliger.

pete68 | 25-01-10 | 13:55

Bloodzone | 25-01-10 | 13:53

Amen.

NoMinister | 25-01-10 | 13:55

Wilders is "boosaardig, gevaarlijk en een volksmenner". - P. Rudolf de Vries (die Blanke & Bekende Nederlander)

So dan Rudolf. Dat is nogal een statement. Nog altijd wrokkig dat je je eigen politieke karriere op geen enkele manier op de rails kreeg en toen maar als een laffe hond afdroop voor je goed en wel serieus genomen kon worden? Nog altijd pissed over het feit dat men je terecht verwijt veel te kleffe banden te onderhouden met de poldermafia? Wat is je vlees dude?

widtvoet ® | 25-01-10 | 13:54

Geen fan van John maar blijkbaar kan hij dit goed. Nu maar stoppen, want het is wel duidelijk. Ga Joran maar es vangen mister, dat is nuttiger en dan krabbel je weer wat omhoog in achting en bemoei je je ook niet met zaken die out of your league zijn.

NoMinister | 25-01-10 | 13:53

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 13:53

Wat leuk! Ook de misdaadverslaggevers zijn nu zwaar verdeeld inzake de vraag wie of wat er nu echt gevaarlijk is voor de samenleving. Ben nu wel benieuwd wat beide heren eigenlijk vonden en vinden van die haatpreek van Fawaz die Theo van Gogh het leven kostte.

Schoorsteenveger | 25-01-10 | 13:52

@Flupsie | 25-01-10 | 13:49
Nee doe maar twee quotum.
OnTop: Peter R. De Vries had in P&W volstrekt gelijk. Nederlandse stemmers moet beschermd worden tegen de hypocriete Wilders.

Balzakius | 25-01-10 | 13:52

Hoeveel columns uit de Televaag gaan er vandaag nog voorbijkomen? Moet er een quota gehaald worden?

Flupsie | 25-01-10 | 13:49

Een groot gedeelte van Wilders' aanhang is analfabeet. Niet echt mensen voor een inhoudelijk debat, maar meer voor een bruin hemd.

Bakito | 25-01-10 | 13:48

Is een iemand van de twee niet in loondienst van de Televaag?

doehetlichtuit | 25-01-10 | 13:48

Ik moet wel eerlijk toegeven. John is wel een beetje een pussy in “dat is je goedrecht”. Hij laat zich veels te snel afwimpelen, Peter daarentegen die blijft terug komen als een vervelende Jehova getuigen.

Drs. D. | 25-01-10 | 13:48

haha die laatste zin in die column van john. Amicaal gedoe" nou bram..." haha pleur toch op.
Ik denk dat meneer van den heuvel zich een beetje ondergewaardeerd voelt als misdaadverslaggever. Nu probeert ie een slaatje te slaan uit de controverse die peter r gecreeerd heeft.
Das zijn goed recht natuurlijk maar redelijk onfris als je het mij vraagt

Johnny de Baas | 25-01-10 | 13:48

Petertje begrijpt niet dat hij de sociale cohesie ondermijnt en de sfeer verpest. Als we dit soort zaken van Halsema, Bos, Hamer en JP gaan roepen - en reken maar dat er bijkans nog erger over hen gedacht wordt dan Petertje over Wilders denkt - dan krijgen we een poep-pies-plas-debat. Maar Petertje voelt zich daarin thuis en heeft niets geleerd van de situatie rond Fortuijn en demoniseert Wilders enorm door met vaagheden als:

"Bekend Nederland is bang voor de aanhang van de PVV en durft uit angst voor bedreigingen en intimidaties niet publiekelijk te zeggen dat men Geert Wilders, zijn partij en/of zijn ideologie verafschuwt"

aan komt zetten.

Petertje heeft geheel afgedaan en begrijpt niet waar het om gaat. Maar richt wel veel schade aan. Hopelijk wordt Petertje wijs maar waarschijnlijk blijft hij oreren als nooit tevoren. En suggereren dat men bang is, dat is laag. Maar kan wel waar zijn. Als je daarom Wilders stemt ben je minderwaardig bang. Maar van de weldoorvoede en er hard aan deze sfeer bijgedragen hebbende BN-ers is dit te billijken en zij worden als slachtoffer neergezet. Exit Petertje, ga maar heen en kom nooit meer terug s.v.p..

NoMinister | 25-01-10 | 13:47

Chapeau John iemand publiek vertellen dat hij zijn mond moet houden omdat Wilders alles moet kunnen zeggen. Volg jij jezelf nog met je televaag retoriek? Wat is je punt nu dat je net zo erg bent als Peter?

anonieme alcoholist | 25-01-10 | 13:47

Binnenkort gaat het over de vindplaats van de Vries zijn crisis stulp op de Veluwe.

winterpeen | 25-01-10 | 13:47

De Vries: ga boeven vangen.
Daar ben je goed in.
En een ander doet het niet.

Merlot | 25-01-10 | 13:47

Man wat een baggercolumn van die Peter R. Met name die laatste conclusie. Als je achterban iets fout doet, dan heb je zelf ook een fout begaan. Ah, logica a la Peter R. Als je dat even doortrekt krijg je een redenering als 'Haider droeg een Rolex, dus Rolex is een extreem-rechts bedrijf'. Right...

Fleauxe | 25-01-10 | 13:46

Was leuk vanochtend bij Evers. V.d. Heuvel zei het goed. Weer eentje met "Die Wilders" en "Fascisme/racisme". En zijn arrogantie is naar zijn hoofd gestegen. Zelfd de Vries werkt mee aan het demoniseren. Je weet wel van de vermoorde Pim.

Recht(s) Overeind | 25-01-10 | 13:46

Verdorie, geen chips bij de hand.

Teun van het Tuinpad | 25-01-10 | 13:45

lekkkeuuuur Peterr op je plek af in de mand!!!

kaplaarzenverkoper | 25-01-10 | 13:45

Ach binnenkort worden die mailtjes/foto’s van zijn gehackte email account vrijgegeven. Ik zeg altijd: “karma is a bitch”, “boontje komt om zijn loontje” …

Drs. D. | 25-01-10 | 13:45

Wel de namen van zijn tegenstanders prijsgeven maar niet van de "vele" steunbetuigers. Ik dacht dacht dat Peter alles graag onderbouwde met feiten?!
Peter hoort graag zichzelf praten en geeft zichzelf graag gelijk.

KeurMeester | 25-01-10 | 13:45

Goeie column van Peter. Het blijkt wel dat als je een mening hebt die afwijkt van die van de gemiddelde Wilders aan hanger de vrijheid van mening ineens niet meer geldt. +1000 voor Peter - Gewoon omdat het kan

Miss Diction | 25-01-10 | 13:44

Laat Peter lekker docu's maken en Heuvel misdaad boekjes inelkaar flansen, daarmee irriteren ze Nederland al meer dan genoeg!

gozahtje | 25-01-10 | 13:43

Als dit maar geen liquidaties worden...

Fapswans | 25-01-10 | 13:43

Joechei, Fittie in misdaadverslaggeverland. Zijn er eigenlijk nog meer?
Jikovitch | 25-01-10 | 13:34

Jawel, er is in elk geval nog Gerlof Leistra. Maar die is ook niet bang om zijn eigen hersenspinsels als de hoogste waarheid over het volk te kiepen.

Audacitus | 25-01-10 | 13:43

John -1
peter r -10

duiker1947 | 25-01-10 | 13:42

whehehehe die John. HEERLIJK!

Ow en Peter, houd een sop!

Armageddon | 25-01-10 | 13:42

-typo's. dus.

Biff Eagleburger | 25-01-10 | 13:41

Ze staan inderdaad altijd vooraan met hun eigen mening, maar om ze dan ook als vooraanstaande misdaadverslaggevers te bestempelen lijkt me wat teveel eer.

Alminder | 25-01-10 | 13:41

Peter altijd al -1
John ook -1

Gewoon omdat het kan.

Geiteneuker | 25-01-10 | 13:41

Peter R de Vries laat zich de mond niet meer snoeren.
Die laat eens in alle geuren en kleuren zien hoe de achterban van Geert Wilders in elkaar zit.
Pure intimidatie en bedreigingen....

baatstra | 25-01-10 | 13:41

Arrogante peter altijd -1

tele2 | 25-01-10 | 13:40

-weggejorist-

Bloodzone | 25-01-10 | 13:39

Peter r is een smerige engnek. Ik moest bijkans projectielvomeren toen hij zijn ego tentoonspreidde toen met die emmie.
Tevens ben ik bang dat het zo'n stakker is die denkt dat hij altijd gelijk heeft, wat trouwens een veelvoorkomend psychologisch beeld is bij uit onvrede gestopte ex-agenten.
Met andere woorden, mijn wereld zou beter zijn zonder die besnorde azijnzijker.

Audacitus | 25-01-10 | 13:39

Peter is niet eens een goede schrijver. Had je wel verwacht na al die jaren....

Drs. D. | 25-01-10 | 13:39

Misdaadverslaggevers, tja, het blijven toch mietjes die zelf het lef en/of de kwaliteiten niet hebben om zich of bij de kit of de zware jongense aan te sluiten.

Biff Eagleburger | 25-01-10 | 13:38

Haha ik hoop op een double KO. Allebei stakkers zijn het. Dat hele misdadige verslaggevers gebeuren.

Trocomolotief | 25-01-10 | 13:38

Peter deed geen dappere poging Kamer II in te komen. Hij hield een peiling en begon er daarna niet eens aan.

bwahaha | 25-01-10 | 13:37

Verheug me nu al op de volgende aflevering van Peter R. waar John de grote boef mag spelen!

krankenhaus | 25-01-10 | 13:36

Ai, de nieuwste column staan. Jammert.

Jikovitch | 25-01-10 | 13:35

Leuk, John heeft gelijk. Maar of ie het krijgt ..?

dr. tikshit | 25-01-10 | 13:35

Sinds Peter R. de Vries zich zo achterlijk over Geert Wilders heeft uitgelaten, heeft de Vries voor mij afgedaan.

Flounder123 | 25-01-10 | 13:35

Maar de vraag is: heeft Van Den Heuvel nu nog wel een alibi? vijanden bekijken elkanders show niet, me dunkt.

Beau ter Ham | 25-01-10 | 13:34

Joechei, Fittie in misdaadverslaggeverland. Zijn er eigenlijk nog meer?

Jikovitch | 25-01-10 | 13:34

Dan ben ik voor John.....

Drs. D. | 25-01-10 | 13:34

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl