Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

24/7 politiebewaking voor burgemeester Zaltbommel

postzegelbommel.jpg En te midden van die rommel rommel staat een politiebus voor het huis van burgemeester Albert van den Bosch (VVD) in biebabommel. Sinds de politie deze week twee Marokkaanse winkeldieven (17 en 18) uit een klaslokaal plukte is het alarmfase een in Bommeltje. Het duo vluchtte met een winkelschap van de lokale Super de Boer onder de arm de Philipsschool binnen, waarna het gebouw op last van de burgemeester werd ontruimd. De grotendeels Marokkaanse vriendengroep van het tweetal keerde zich namelijk massaal tegen de politie. Er werd wat gescholden. Er werden wat personen bedreigd. Hier en daar sneuvelde een autoruit/spiegel. Reden genoeg voor Van den Bosch om de complete toko schoon te vegen en middels een geheimzinnige brief belegen termen als "totaal onaanvaardbaar" de buurt in te slingeren. Maar de buurt weet natuurlijk allang dat mocrojongeren in Zaltbommel zich stelselmatig misdragen. Criminelen, loverboys en overig gespuis. Zelfs GroenLinks in Zaltbommel maakt zich tegenwoordig zorgen. En dus patrouilleren agenten 24/7 voor de ambtswoning van de burgemeester. Uit voorzorg. Je weet tenslotte maar nooit. Beste mijnheer Van den Bosch, doet u wel een beetje voorzichtig? U moet de komende avonden nog honderd maal aanschuiven bij Pauw & Witteman/Moraalridders/Nova...

Reaguursels

Inloggen

Welkom in de Betuwe. Culemborg, Geldermalsen, Zaltbommel en Tiel. Anarchisme ten top. Ben blij dat ik daar woon en niet in die verhomode Randshitstad.

HCremco | 24-01-10 | 20:16

Wanneer zulle wij Nederlanders dat geboefte weer eens terug sturen naar daar waar zij thuis horen.
JULLIE ZIJN HIER TE GAST< AANPASSEN OF WEGWEZEN> HET LAATSTE LIEFST ZO SNEL MOGELIJK

bernhardes | 24-01-10 | 14:38

Als we die gasten meteen het land uit flikkeren, krijgen de welwillende mocro's (zij die geen schapen nueqen) een betere naam. Kappen met gedogen - de beuk erin.
Stem PVV.

funkyd | 23-01-10 | 19:57

De marocs kunnen gebruikt worden als alternatieve bommen op cassablanca.

Pios | 23-01-10 | 18:34

Preventieve aanval op cassablanca?

HerrKissngr | 23-01-10 | 13:27

Wanneer wordt er voor het eerst zo'n stuk tuig het land uit gezet? Of moeten we echt wachten totdat Wilders > 70 zetels heeft?

lauwebal | 23-01-10 | 12:34

en het volgende *kuch* incident is alweer verleden tijd;

'Groep jongeren dringt school Holten binnen'
(en masse-20! ja, alweer- de sfeer op school komen verzieken .. tsss..)
www.destentor.nl/regio/deventer/613084...

zomswijz | 23-01-10 | 11:47

Geef toe, deze burgemeestert sluit tenminste het centrum. In 010 was dat nooit gebeurt, want daar is het tuig familie van de burgemeestert en verder zou diefstal alleen maar leiden tot meer subsidie. Want zo werkt het: hoe meer overlast, hoe meer geld naar het maatschappelijk werk.

leefbarbaar | 23-01-10 | 10:30

Hulde aan den burgemeester, hij doet tenminste wat!

no_value_entered | 23-01-10 | 09:53

Bij onze zuiderburen kunnen ze weer een bontkraag turven.
Uit de door de Belgen gehuurde gevangenis in Tilburg kan er weer eentje terug naar de gevangenis van Namen wegensch vrijgekeaumen ruimte.
www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/d...
-
Raadsel:
Wat zijn de eauvereenkomsten tusschen de Tour de France en een Belgische gevangenis ?
....
.......
Nou ?
Zal het maar zeggen dan:
Er zijn veel ontsnappingen en er zijn weinig Belgen bij.

wachtmeester de bruy | 23-01-10 | 07:51

Blablabla, alsof Marokkaantjes van 15-16 de burgemeester gaan vermoord.

Wel grappig alles wat de gem stijllozer voor de kiezen krijgt mbt negatieve media omtrent Marokkanen slikken ze als zoete koek.

Als ze hem maar net zo goed als Ehsan Jami beveiligen (wiens beveiliging na 2 weken werd opgeheven omdat hij alles behalve voor moslims als interessant gezien werd)...

Marokkkaan | 23-01-10 | 06:14

@Schoorsteenveger | 22-01-10 | 15:15
Mooie tussentijdse samenvatting van waar wij nu staan.
Als de "correcte " politiek het antwoord op deze aanhoudende marokkaanse provocatie schuldig blijft dan hebben zij géén recht van spreken meer als het "volk " op een dag (en natuurlijk verachtelijk per definitie want daar is de politiek niet voor !) het recht in eigen hand neemt en deze "incident"- terroristen de oren wast.
Het is de huidige macht die het aan te rekenen valt dat allochtonen door hun inadekwate gedrag vanuit hun een etterende wond haar pus over de in principe deugdelijke, samenleving laat vloeien.
Niks geen schijnwerper op Wilders.... spotlight on the failing regime.... ik eis een regime change!
Falen als overheid op straat betekent het failliet van de staat.

Jokkebrok | 23-01-10 | 01:31

"Politiewoordvoerder Ben van Ingen Schenau liet vrijdagmiddag weten dat de bescherming van de burgemeester zeker nog enkele dagen van kracht blijft."
www.brabantsdagblad.nl/regios/bommeler...

prekert | 23-01-10 | 00:30

Al tijden zeg ik hetzelfde; er komt een burgeroorlog in Nederland vanwege de criminele en asociale allochtonen. En zo te zien gebeurt dat nog in mijn generatie. Hoewel we veel allochtonen hebben, zijn er altijd nog meer Autochtonen die hun land graag verdedigen. Als de politiek faalt, dan lost het volk het zelf wel op.

Dude333 | 22-01-10 | 23:40

Tja, en dan net P&W over geweld tegen hulpverleners/ziekenbroeders en dergelijke mensenredders...10 minuten daarover kletsen en niet 1 keer het woord marokkaan. Bah... fijn om de hete brij heendraaien...

plattekat | 22-01-10 | 23:25

Niks aan de hand mensen. Het zijn maar een paar die zich misdragen landelijk gezien, en vergeet niet dat het onze schuld is dat ze crimineel zijn. We moeten gewoon net doen of er niets aan de hand is en doorgaan met dit beleid want dan komt alles goed. Hier en daar moeten dan wel wat Nederlanders het bekopen maar ja, offers voor de multiculturele samenleving moeten er door u en mij gewoon gebracht worden.

Eventhorizon | 22-01-10 | 23:14

Het was niet altijd trammelant in het Bommelse:

www.bommelerwaardgids.nl/zaltbommel/07...

Helaas schopt ook hier ieder Marokkaanse echtbaar hun kroost gewoon op straat en hoeft niemand op tijd thuis te zijn. Dus daarom zijn er hier bijna bende-achtige groepen die zich vooral bezighouden met stelen, treiteren en bedreigen. Ook is er een levendige drugshandel gaande in Bommels veste, er lopen genoeg contacten tussen woonwagenkamplieden, lokale criminelen en deze ontspoorde jongeren. Bommel is altijd al een overmatig crimineel hol geweest, maar sinds dat de nieuwe Nederlanders in steeds grotere getale zich hier vestigden begint het echt "gezellig" te worden.

En dan zie je van die sletjes met weinig verstand, te grote oorbellen en te veel make up zich bij zo'n groepje jonge criminelen vervoegen dan denk ik, "het zal je kind maar wezen."

Ik zie het met jaren erger worden. Ook in mijn straat wonen een paar gezinnen met een partij kinderen waar je ziek van word... en ook nog eens meerendeel jongens. Elk jaartje zie je ze steeds meer hangen op straat, steeds later, steeds meer ongein, voetballen op het dak van de basisschool, stenen tegen en door de ramen gooien, in heggen hangen, auto's bekrassen, spiegeltjes er af trappen, raampje intikken, etc. Blikjes en andere troep op straat flikkeren, of bij een ander in de tuin... maar het allerergste is het uitdagen. Borstje vooruit, armpjes geopend (zo van hier ben ik, kom maar op dan) en zeer provocerend naar je kijken. Liefst met een snijdbeweging over de hals, want dat vinden ze mooi om te doen. Maar nooit één op één. Ik heb nog nooit zulk laf volk gezien.

De ouders, ja ze willen altijd met je praten, is geen probleem. Ze vinden het erg, ook goed... maar de controle zijn ze al lang kwijt. Je kunt je jong niet op straat flikkeren en met wat koranlessen op zaterdag bij de plaatselijke haatbaard, hopen dat het goed komt met Mohamed, Achmed, Said, Abdoel, etc.

Jammer voor die jongens die er wel wat van willen maken... alhoewel er dat steeds minder worden.

Met dank aan onze overheid, die deze streek zowiezo achtersteld. Als je ziet hoe weinig politie er hier is bij deze grote problemen, kun alleen maar concluderen dat de overheid zelfs welhaast crimineel nalatig is. Één surveillancewagen in het weekend op een gebied zo groot als Amsterdam, met 55.000 inwoners. Criminelen melden doodgewoon dat er vechtparij aan de hand is aan de ene kant van de Bommelerwaard, wachten tot het autootje van de plaatselijke hermandad vertrekt en slaan dan hun slag aan de andere kant. Pakkans op heterdaad is nul komma nul. Ze lachen zich helemaal rot. Maar ook aan de Bommelaren zelf die nog steeds volharden in stemmen op de Pvda, D66, CDA en Groenlinks.

Statler en Waldorf | 22-01-10 | 22:37

Ik vind het nu welk tijd voor een FINish voor dit topic.

H.A. Ram | 22-01-10 | 21:38

de^mol en Schoorsteenveger
Dank. Heldere betogen en nieuwe inzichten.

-Straatverlichting- | 22-01-10 | 21:36

Heb ik het topic over Ballin en Guusje gemist t.a.v. de ziekenhuisoproer. Dat een minister met droge ogen durft te vertellen dat ze er met haar collega alles aan doet om het slachtoffers mogelijk te maken om aangifte te doen en dat het hele verhaal een hoax is. "De werkgever kan aangifte en aangifte doen op basis van een personeelsnummer is mogelijk. We proberen er alles aan om te voorkomen dat slachtoffers bedreigd worden door de verdachten. Als de aangevers worden opgeroepen als getuigen kan dit niet meer anoniem. ..." Wat heeft anonimiteit in het voortraject dan voor een zin? De logica in dit verhaal is volkomen zoek. Van een minister mogen wij consistente onderbouwingen verwachten, ook al slaat een minister de plank volledig mis. Als consistentie in een slecht verhaal al te veel is gevraagd: dan exit!
Verder staat een rechter met wat gevoel voor maatschappelijke ontwikkelingen in zo'n geval uiteraard een behandeling als anonieme, bedreigde getuige toe. Wat kan voor maffia-zaken, kan ook in (straat)terroristische zaken. Geen probleem.
De verschillen die we gaan zien in de zaak Wilders t.o.v. de zaken Janmaat e.d. zullen de invloed van maatschappelijke ontwikkelingen op ons recht illustreren. Een prachtig fenomeen.
Waarom een oud-burgemeesteres van Nijmegen, nu net de stad waar deze straatterreur plaatsvindt, dan zo gaan zitten struisvogelen en haar voormalige onderdanen volledig in de kou laat staan, is onbegrijpelijk.

Jaypelsteeltje | 22-01-10 | 21:17

Huub, huub, berbertruc!

kersenflap | 22-01-10 | 20:00

Oja werkt dat niet, dan het recht van de sterkste.
En dat verliezen ze, das zeker... denk ik, hoop ik... euhm...

Aart Z. | 22-01-10 | 19:34

Dat tuig ( of het nou Marokkanen zijn of kampers of voetbalgasten of whatever ) wordt zowiezo niet aangepakt hier in Nederland.
Eerst dat lijkt me zo.

Aart Z. | 22-01-10 | 19:31

ik kom ook uit Zaltbommel
en ik woon helaas ook wel in de marokanen buurt :(
de schouwstraat, en ik zie hier nu de hele tijd de politie door
de straat heen rijden.
waarschijnlijk gaat ze vanavond weer onrust veroorzaken,
dan maar hopen dat de politie wel hun wapens eens trek,
want hoe het daar in de marokaanse dorpshuis aan toe ging tegen de agenten
was naar horen niet normaal, ze bedreigde en scholden die 2 agenten uit
waarvan 1 vrouwelijke en die moest het zeer zwaar ontgelden,
waarschijnlijk is dat hun cultuur.

reaguurder2k | 22-01-10 | 18:37

Heeft de burgervader van Bommel nog geluk dat ie maar in een oud barrel rondrijd met zijn ubercoole obamasticker :)

Arianus | 22-01-10 | 18:36

Is er al een reactie van Peter R de Vries ?

En het zijn niet alleen de jongeren ook de oudere Marokkanen verpesten het leefklimaat voor de autochtone hardwerkende Nederlander. Dit is een islamitisch echtpaar dat zich niet aan de regels wenst te houden die er in deze flat wel voor de andere bewoners geldt. Hun zoon schreeuwt alles bij elkaar, want het is toch normaal dat andere mensen geen gebruik van de lift kunnen maken omdat Islamieten weigeren te lopen !Zoals vaker staat in de linkse krant Tubantia maar een halve waarheid. Het wordt vertaald als zijnde het een zielige oud echtpaar dat het leven onmogelijk wordt gemaakt. De WAARHEID is dat het een islamitisch echtpaar betreft dat geen woord Nederlands spreekt en hier INDERDAAD geniet van een pensioen zonder dat ze hebben hoeven te werken tot hun 67 ste jaar ! Dit echtpaar en hun zoons hebben lak aan alles en iedereen . Geen respect voor de andere bewoners. Wat ik niet begrijp is dat ze niet opstappen naar het land van herkomst daar hebben ze het vast en zeker VEEL beter !Reageren op Tubantia heeft geen zin want die filteren de waarheid, net zoals de andere media.

www.tctubantia.nl/regio/enschede-haaks...

Pappie | 22-01-10 | 18:14

Peter R. de Vries heet vanaf nu Peter F. de Vries

Driemaal raden waar de F voor staat

knerf | 22-01-10 | 18:10

Ja natuurlijk, zo'n burgemeester krijgt meteen politiebescherming maar een gewone burger die het waagt om dat Marokkaanse tuig op hun gedrag aan te spreken, krijgt die bescherming NIET.
Waarmee maar weer bewezen is dat de politie er is voor de bezittende klasse.

knerf | 22-01-10 | 18:00

Culemborg en Zaltbomel zullen later worden herinnerd als de plaatsen waar het begon..
Superior Bastard | 22-01-10 | 11:11

Hoezo, zijn de Geuzen in aantocht?

PG4161 | 22-01-10 | 17:51

Ik zeg PVV stemmen, ik zeg Nederlandse paspoort innemen, ik zeg terugsturen naar het land van paspoort 2.
Ik zeg ga daar de boel maar verkloten.
Ik zeg STEM PVV, omdat we het waard zijn !

Ayaan Sorry | 22-01-10 | 17:29

Kamervragen over de bescherming van de burgemeester van Zaltbommel, van het lid De Krom (VVD) aan de minister voor Wonen, Wijken en Integratie, de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de minister van Justitie.
www.pauldekrom.vvd.nl/nieuws_9861/2290...

"..... alle strafrechtelijke en mogelijke vreemdelingrechtelijke middelen aan te wenden ....."

prekert | 22-01-10 | 16:57

Ik zeg tijd om eens te beginnen met een grote Fin-clean.

Jansen en Jansen | 22-01-10 | 16:55

"Al Amal betekent hoop"
www.al-amal.nl/
Is ook actief in de Utrechtse wijken Overvecht en Kanaleneiland.
Subsidiespons of vernieuwend inititatief?
Sponsors zat in ieder geval....
www.al-amal.nl/onze-sponsors/

@vander F | 22-01-10 | 15:30
Een kwalijke zaak lijkt mij. Tuig moet zo snel mogelijk bestraft worden door justitie.
Zonder aangifte blijven ze maar bezig.

prekert | 22-01-10 | 16:34

........ als allah slaapt,mag alles,toch?......
foureye | 22-01-10 | 16:13
Als Allah wakker is MOET er voornamelijk van alles...

de^mol | 22-01-10 | 16:20

Zeer interessant trouwens dat het Brabants Dagblad de pdf van de brief vand e burgemeester aan de omwonenden weer offline heeft gehaald...

Tim | 22-01-10 | 16:20

zomswijz | 22-01-10 | 15:48
Iemand als Hind is natuurlijk, dat begrijpen wij allemaal, van harte welkom, en er kunnen er niet genoeg van zijn. Besef wel dat zij is 'opgegroeid' als moslima, maar zo te zien niets met de islam op heeft. Wanneer je de koran leest, zie je dat de fundamentalisten het 'gelijk' aan hun kant hebben wat betreft islam. Als Hind zijnde zou ik me daar eens in verdiepen, en dan is er voor haar eigenlijk maar 1 conclusie mogelijk, dat ze net als Ayaan, afstand zal doen van dat geloof en zich logischerwijs geen moslima meer zal noemen.

de^mol | 22-01-10 | 16:18

........ als allah slaapt,mag alles,toch?......

foureye | 22-01-10 | 16:13

Deze reactie zou van onze regering kunnen zijn:

"Ik verzoek de reaguurders dan ook om wanneer ze straks hunne legerstede opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen.
Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn.
En daarmee, geachte reaguurders, laat ik U over aan de verpozing die het internet U pleegt te bieden."

Sidi Tamentis | 22-01-10 | 16:07

De gemiddelde fintelligentie ligt nu eenmaal niet hoog

MrWolfIsMobile | 22-01-10 | 16:01

@de^mol (15:05)
.
nl.wikipedia.org/wiki/Hind_Fraihi

Deze dame heeft goed beschreven waar islamitisch-fundamentalisme toe kan leiden indien binnen hogere bestuurslagen wordt weggekeken(veelal uit onwetendheid?). De roverheid verwacht van de burgers dat zij zelf mans genoeg zijn verdraagzaam met elkaar samen te leven. Lang leve de multiflauwekul. Hieperdepiep, hoera.

zomswijz | 22-01-10 | 15:48

Marokkaanse jongens? Dat kan toch niet. Dat zijn hele lieve nieuwe nederlanders.

Hölzenbein | 22-01-10 | 15:31

@Schoorsteenveger | 22-01-10 | 15:15
Els Lucas, de useful idiot.

vander F | 22-01-10 | 15:31

Stuur gewoon een aantal afgezwaaide mariniers erop af dan is het probleem opgelost en komt dit nooit meer voor.

maneggio | 22-01-10 | 15:31

@prekert | 22-01-10 | 14:52,
nope,
je naam en adres worden hoe dan ook bekend gemaakt in een proces verbaal of ergens verderop in de rechtsgang.

Bij mij in het bedrijf doen we ook zelden aangifte van geweldsincidenten.
Mensen vinden een fincident al erg genoeg en hebben geen zin om thuis ook nog eens bedreigd te worden.

vander F | 22-01-10 | 15:30

Drs. D. | 22-01-10 | 13:23
Maar het gaat wel de goede kant op.
Een paar decennia geleden was Nederland nog verdeeld in links (socialistisch, progressief, toekomstgericht, kritisch) en rechts (liberaal, conservatief, behoudend, zelfbevestigend) en kwam links op voor de armen en onderdrukten, terwijl rechts voor de rijken en bevoorrechten vocht. Daartussenin hingen de confessionelen, van gematigd links tot gematigd rechts, die God er steeds op het juiste moment bij wisten te slepen om te voorkomen dat het schip te veel naar stuurboord of te veel naar bakboord laveerde. Was overzichtelijk wereldje toen. Als de vakbonden ten strijde trokken, dan wist je zeker dat de socialisten daarin meegingen, dat de liberalen met hun veroordelingen klaarstonden en dat de confessionelen een paar slagen om de arm hielden.
In die overzichtelijke wereld die tot in lengten van dagen leek voort te duren hebben we een instroom gezien van lieden die meteen tot armen en onderdrukten werden gedefinieerd en in lijn met het multiculti-dogma al te snel volledig geïmmuniseerd werden als het ging om hun geloof of hun cultuur. Goed bedoeld misschien, maar naar nu blijkt een beetje naïef.
Vandaag de dag is dat overzichtelijke politieke spectrum volkomen aan diggelen. De kaleidoscoop van de nederlandse politiek is hard tegen de grond gekletterd en het heldere glas met die altijd zo duidelijk contrasterende kleuren is in duizend stukjes uiteengevallen. Links is links niet meer, rechts is rechts niet meer, de onderbuik rommelt en de nieuwe nederlanders lijken zo hier en daar zich niet echt te willen schikken. Zelfs de confessionelen voelen zich in het veilige midden zo zeker niet meer, want hun God is ook al niet meer vanzelfsprekend en heeft concurrentie gekregen.
"Schuivende panelen' werd dat nog genoemd, in een tijd dat de politiek dacht zelf te kunnen bepalen en hoe die panelen dienen te bewegen. Maar die zijn helemaal hun eigen weg gegaan en staan hier en daar haaks op elkaar. De een heeft het over normen en waarden, de ander over solidariteit, weer een ander over korte lontjes en aardige mensen terwijl sommigen naar de sharia verwijzen.
De oude leuzen die nog stammen uit die oude vertrouwde wereld waarin een goeie grap ook nog mogelijk was passen niet meer, en daarmee worden ook de achterliggende taboes opengebroken, taboes die met zoveel succes de illusie van een ideale multiculturele multireligieuze solidaire wereld overeind konden houden.
Als die beschermende taboes eenmaal echt doorbroken zijn de discussie pas echt beginnen, de discussie over wie we zijn, wat we willen en wat we beslist niet willen. Dat hele circus rond het proces van Wilders helpt daar goed aan mee. Els Lucas beseft nog niet goed vrees ik wat ze ontketend heeft.

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 15:15

@de^mol | 22-01-10 | 15:05
Tel daarbij nog de economische recessie, die ook al niet voor veel stabiliteit zorgt en het inspelen op angst door de media etc., dan is niet moeilijk om te zien dat er zware tijden aankomen.

AntiSoof | 22-01-10 | 15:08

Lol hij woont hier bij mij in de straat. Laatste tijd veel gedoe hier in Bommel.

MaasWaal | 22-01-10 | 15:07

zomswijz | 22-01-10 | 14:51
nee, ook in Spanje beginnen de eerste 'incidentjes', maar vergeet niet dat de groep finnen in Spanje procentueel veel lager is dan in Nederland. Tevens woont in Spanje er al heel lang een groep Marokkanen in bv. Algeciras die weinig op hebben met de islam. En dat laatste is echt cruciaal, maar worden wel 'meegeteld in de statistieken' (statistieken over 'hoeveel allochtonen er bv. in Rotterdam wonen zijn helemaal niet interessant, wel hoeveel moslims, maar die statistieken bestaan niet. Immers, 3e generatie moslims worden als autochtoon meegeteld, en goed geintegreerde allochtonen, zoals suri's, indo's, oost europeanen, de enkele niet-moslim marokkaan, enz... die 'vervuilen' die statistieken).

In andere steden als Cartagena e.d. zie je wel finnen, maar nog lang niet in die mate zoals in Nederland. Spanje heeft ook 'geluk' dat de grootste groepen gelukszoekers uit latijns-amerika komen. Voordeel van die groepen is dat ze: 1 de taal spreken, 2 niet uit zijn op ontwrichting van de samenleving. Er zijn wel problemen bij deze groepen wat betreft criminaliteit, maar dat is geen enkele vergelijking voor wat betreft de problemen waar Nederland zich voor ziet gesteld.

de^mol | 22-01-10 | 15:05

Tijd voor een Fin-al Solution?

Eugenius van Savoye | 22-01-10 | 15:00

erratum; legitiem downplayen-

zomswijz | 22-01-10 | 14:59

Lontekikker | 22-01-10 | 14:49
ik ben het deels met je eens, maar niet helemaal. Links heeft idd. een groot aandeel, maar je moet het wel weten te nuanceren, omdat ook op links mensen zitten die het wel snappen, en andersom op 'rechts' mensen zitten die het niet snappen. Ik zou eerder zeggen de 'gutmensch' van Den Haag en BN-ers tegenover de bevolking. Voorbeelden van 'links'-mensen die het wel snappen zijn bottehond, carel brendel, eddy terstall, paul scheffer, enz. Sommigen van deze schieten nog wel eens in een te 'correcte' houding, zoals Paul Scheffer, maar ik denk dat ook hij inmiddels het wel ziet dat het zo niet langer kan. Vooral zijn boek die aan het begin verscheen over het 'multiculturele' drama mag genoemd worden. Andersom zijn er ook op 'rechts' gut-menschen te vinden, kijk maar eens naar VVD-er Dijkstal etc...

We zullen in de toekomst, links en rechts, elkaar nodig hebben en moeten vinden om deze problemen het hoofd te bieden, en we kunnen alleen maar bidden dat steeds meer linksmensen zich aan gaan sluiten bij mensen als brendel, botte, en terstall. Het maakt mij geen f*ck uit of uiteindelijk de Pvv met Wilders, of een nieuwe linkse partij onder deze links-mensen die het wel snappen, de islamo-problemen gaan oplossen, als ze maar opgelost worden. Vind je ook niet?

de^mol | 22-01-10 | 14:58

@Er is iets heel ernstigs aan de hand, als je het mij vraagt.

AntiSoof | 22-01-10 | 14:49
.
Trek dit eens door naar het gedoe rondom P.R de Vries. Kan er opzet in het spel zijn om het downplayen van Wilders'kiezers nog net even iets meer cachet te geven?

zomswijz | 22-01-10 | 14:57

Het is maar een kwestie van tijd voor er een burgeroorlog uitbreekt. Het is geen kwestie meer van óf maar van wanneer.

Wezel | 22-01-10 | 14:56

Wat ook telkens terugkeert in het verhaal over Tuig, is de angst om aangifte te doen.
Mensen die aangifte doen zouden moeten kunnen rekenen op enige vorm van bescherming.

prekert | 22-01-10 | 14:52

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:33
Als dat zou kunnen.
Het zou hier dan wel een stuk veiliger en leefbaarder worden.

Ella | 22-01-10 | 14:51

@de^mol | 22-01-10 | 14:37
.
Vraagje: beleven de Spanjaarden heden ten dage ook zoveel plezier met de 'tijgers van het Rif'? Of zijn de finnen alleen in Nederland actief met índecent behaviour' ten koste van de rest van de bevolking?
tot slot: finclinometrie: zich moedwillig op een hellend vlak begeven met als doel een samenleving tot ieders verbazing/dat weer wel.. maatschappelijk én sociaal te ontwrichten.

zomswijz | 22-01-10 | 14:51

Het is ernstig dat 'het probleem' niet zo veel benoemd wordt. Ja, op Geen Stijl, daar lees je er nog wel eens wat over.
Maar als er dan een stukje voorgelezen wordt door een man op radio1 waarop, vgs hem dan, GeenStijl-bezoekers allemaal hele rare taal uitslaan op zijn blog, dan wordt Geen Stijl zwart gemaakt.
Maar bewijs maar eens of dat écht GS bezoekers waren? Het kan ook één puber geweest zijn, of erger nog, een volwassene die een 'agenda' heeft.
Er is iets heel ernstigs aan de hand, als je het mij vraagt.

AntiSoof | 22-01-10 | 14:49

Hohoho. Dit zijn maar incidenten he. Niet stigmatiseren.

Hommel | 22-01-10 | 14:49
-weggejorist-
Lontekikker | 22-01-10 | 14:49

De burgemeester zal zich de volgende keer wel twee keer bedenken alvorens in te grijpen. Levensgevaarlijk. Je Bent Een Rund Als Je Met Marokkanen Stunt!!

Eugenius van Savoye | 22-01-10 | 14:48

Drs. D. | 22-01-10 | 14:40
Niet wat de rol van de overheid betreft...

de^mol | 22-01-10 | 14:47

"Bijna 23 procent van de Marokkaans-Nederlandse jongens tussen 10 en 24 jaar in Zaltbommel is betrokken bij overlast en criminaliteit. Het landelijk gemiddelde is 7,6 procent."
www.brabantsdagblad.nl/regios/bommeler...

Die burgemeester heeft twee maanden geleden, middels een brief aan Guusje, al gevraagd om politieversterking. Begin jan. had hij daar nog geen antwoord op gekregen. Tot overmaat van ramp moest hij ook nog manschappen naar Culemborg sturen.
In dit radio-interview heeft hij het zelfs over Marokkaanse bendes in z'n stad.
www.omroepgelderland.nl/web/Nieuws/nie...

Het gevolg van die onderbezetting: Het tuig van het Rif gaat zich steeds machtiger en onkwetsbaar voelen.

prekert | 22-01-10 | 14:42

de^mol | 22-01-10 | 14:37
Dat hoop ik maar op het gezegde: “de geschiedenis herhaald zichzelf”.

Drs. D. | 22-01-10 | 14:40

Drs. D. | 22-01-10 | 14:30
de Spaanse geschiedenis met de moren, niet de Spaanse geschiedenis met de Nederlandse kolonie...

Beroemd in deze is het decreet van Philips de III uit 1609, maar ook Philips de II en zijn vader Karel de V (jawel, onze Karel de V) hebben maatregelen genomen om de islam in te dammen. Karel de V wist veel beter wat de islam inhield dan wij tegenwoordig. En dat is toch best knap met die slechte communicatie van toendertijd. En die koningen hebben hun autochtone, anders dan Den Haag, bevolking dus wel 'beschermd'.

de^mol | 22-01-10 | 14:37

Je hebt het keurig verwoord demol.

Ik denk dat er dit jaar nog iets gaat gebeuren dat de zaak gaat versnellen. We zijn ergens door onze overheid ingeluisd lang geleden, het wordt tijd dat ze die handschoen ook weer eens oppakken.

u moet eens proberen te emigreren naar Nieuw Zeeland en kijken wat u daarvoor moet doen en kunnen.

El_Guapo | 22-01-10 | 14:30

de^mol | 22-01-10 | 13:42
Wapenstilstand????

Drs. D. | 22-01-10 | 14:30

endlosung of wat dan ook te maken.
Het gaat hier om elementen die de rechtsorde bedreigen.
winterpeen | 22-01-10 | 14:08
Die 'taktieken' van de correlatie met WOII wordt vooral gebruikt om het volk, jou en mij, in een kwaad daglicht te stellen en te zorgen dat er vooral NIET over drastische maatregelen wordt nagedacht. Natuurlijk kan je het systematisch uitmoorden van bevolkingsgroepen, nooit goedpraten. Er zijn echter wel 'humane', maar harde oplossingen mogelijk binnen Nederland die er voor kunnen zorgen dat de autochtone bevolking 'bevrijdt' kan worden van dit islamo-fascisme. Want dat laatste is het. Daarom hamer ik ook zo vaak bij mensen om zich te verdiepen in de historie van de Spaanse moren (dat waren voorvaderen van de huidige Marokkanen), en wat voor maatregelen er daar zijn genomen om de islam te stoppen. Belangrijke data die daarbij genoemd mogen worden zijn 1492, 1523, 1567 en 1609... Spanje is er daarna veel leefbaarder en aangenamer door geworden, in tegenstelling tot de balkan, waar elke dag nog de sfeer in Bosnie, Montenegro, Kosovo etc. te snijden is. Daar hebben ze die 'drastische' maatregelen nooit genomen. Misschien was dat ook wel ingewikkelder, omdat de Ottomanen een stukje krachtiger waren dan de moren in Spanje. Ik was 2 jaar geleden nog in Montenegro en vlak over de grens in Bosnie. Dat is een samenleving waarin ik niet graag leef, hoewel ik veel Montenegrijnen en Serviers als zeer vriendelijk heb leren kennen...

de^mol | 22-01-10 | 14:24

Vergeet ook niet ff vreemd te gaan met linx, guapo: www. supermegaspoof.com.
Vanavond komt ze pas weer thuis.....

pennestront | 22-01-10 | 14:23

Nou, ik krijg huiswerk zat , dankje Demol en Zomswijz.

El_Guapo | 22-01-10 | 14:17

@El_Guapo (14:09)
.
Nu je toch thuis bent.. nl.wikipedia.org/wiki/Riffijnen
Wellicht dat deze info je wat duidelijkheid verschaft mbt je eerdere bewering.
groet en sterkte met griepverschijnselen.

zomswijz | 22-01-10 | 14:14

El_Guapo | 22-01-10 | 14:00
Uit je nick af te leiden weet je wel iets van Spanje, of in ieder geval latijns-amerika. Om tot inzichten te komen raad ik je ook aan je eens de geschiedenis van de Moren in Spanje te verdiepen, en dan vooral de periode van 1492 tot 1609...

de^mol | 22-01-10 | 14:13

@lontkeikker.
Ja, zij komen er ongestraft mee weg omdat de groepen steeds zo groot zijn en ze altijd alles ontkennen (cultuur) je mag geen schuld bekennen.
Je moet zelf eens proberen om in een ziekenhuis een grote bek op te zetten. Ze zullen mij er uitgooien met of zonder proces verbaal.

Heb nog een kleine prikkelende stelling:
Ik wil namelijk beweren dat het geweld dat van Marrokanen af komt er een is van rascistische aard.

El_Guapo | 22-01-10 | 14:09

En in plaats van het probleem op te lossen, gaan we nu burgervaders beschermen? We zijn wel heel erg afgegleden, is het niet? De situatie wordt zo wel heel erg uitzichtloos en volgens mij is het aan de Nederlanders om of zichzelf met hand en tand te wapenen/beschermen of dit zinkende schip te verlaten... Wij zijn als westerse slappelingen niet opgewassen tegen agressieve culturen als we niet volledig worden gesteund door politie en justitie.

Eagle_Eye | 22-01-10 | 13:56
Ja en er zijn zat Nederlanders die dit niet willen zien gebeuren.
En zich met hand en tand hiertegen verzetten.
Ik begrijp het niet, misschien is er een verklaring voor.
Dit heeft niets maar dan ook niets met endlosung of wat dan ook te maken.
Het gaat hier om elementen die de rechtsorde bedreigen.

winterpeen | 22-01-10 | 14:08

@El_Guapo | 22-01-10 | 14:00
.
'finnen' is een woordspeling die ooit is bedacht op het GSforum om 'kutmarokkanen ' te duiden. Finnen daarentegen, zijn (m.i.) normale mensen die schromelijk tekort worden gedaan indien zij met 'kutmarokkanen' worden geassocieerd.

zomswijz | 22-01-10 | 14:08

De M.crimineeltjes hebben recentelijk door dat hun praktijken effect hebben en er geen gevolgen op komen.
Lontekikker | 22-01-10 | 13:54
Jawel, er zijn wel gevolgen: meer geld naar (lees: medestanders) buurtvaders (zijn namelijk familie/vrienden of vaders van vriendjes, en die krijgen door de taktiek van geweld prachtige inkomens), en 'opvoed'-reisjes (lees: betaalde vakanties als 'beloning' voor geweld): het effect is dus dat het gedrag door de roverheid wordt gestimuleerd. Ik weet niet wat er achter zit, zouden ze in Den Haag nou echt zo dom zijn, of is het gewoon moedwillig (en dus kwaadaardig)? Ik zou bijna in het laatste geloven, omdat ik toch niet kan geloven dat het IQ van die mensen zover onder 100 zit...

de^mol | 22-01-10 | 14:08

In de chain gang met die lui. www.youtube.com/watch?v=9n6Ipl-A3pI
Allemaal aan de ketting in een boevenpak in hun eigen wijk met een papierprikker de straat schoonmaken.

Kei van de Aanstoot | 22-01-10 | 14:07

Vraag me eigenlijk af of Ali B. geFingeerde naam is... dit geheel terzijde

havannahapper | 22-01-10 | 14:05

straks als het uit de hand gaat lopen,hoor je de woorden,met de wetenschap van Nu,hadden we het toen anders gedaan bedankt J.P.
koerfa | 22-01-10 | 13:52
Nee, dan krijgen de mensen die het niet meer pikken en 'terugslaan', de schuld: zij gebruiken dan immers geweld: je moet je van de gutmensch en de roverheid gewoon van 'achteren laten nemen', anders ben je een racist en facist. Snap je?

de^mol | 22-01-10 | 14:01

Geen finnen meer toelaten is geen oplossing.
Om een demografisch overwicht te creeren hoef je namelijk alleen maar te baren.
Omdat Islam een religie (kuch) veroveringsideologie is worden de toch al niet al te slimme vrouwen volgestopt met veel kinderen.

Dit levert op:
Meer kinderen die voor je zorgen later als je oud bent
Meer kinderbijslag (want this in Holland u know?)
Meer stemgerechtigden
Geen arbeidsverplichtingen, je bent inmiddels altijd zwanger.
Geen scholing, dus geen intergratie

Je kunt dus een samenleving ontwrichten door veel te baren en reken maar dat dat wordt bepleit in die groep.

Naar mijn idee en beleving moet het Nederlands recht worden gewijzigd en altijd voor 100% worden toegepast met passende en goede straffen.

Storende elementen moeten uit de samenleving worden verwijderd, desnoods al op jonge leeftijd. Dit zal het tij doen keren.
Negatieve klankborden zijn er dan maar tijdelijk want ze worden er tussenuit gevist. en iedereen ziet dat het niets meer oplevert,

Dat levert voor welwillende Finnen op dat zij niet meer met de nek worden aangekeken of dat zij zichzelf dagelijks moeten bewijzen dat ze wel deugen. Zij zullen hun kinderen anders opvoeden omdat deze gezinnen vaak wel kleiner zijn omdat pa en ma beide werken en ze een koophuis hebben. Conclusie, ze hebben iets te verliezen. hee. waar hebben we dat eerder gehoord?

El_Guapo | 22-01-10 | 14:00

@sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 13:56
Dat finnik niet aardig van je. Lontekikker heeft fin principe gelijk.

rara | 22-01-10 | 14:00

El_Guapo | 22-01-10 | 13:45

Dat laatste hoop je?

The_mr.eanske. | 22-01-10 | 13:59

We kunnen er natuurlijk allemaal wel lollig over doen, maar het is toch wel diep treurig wat hier gebeurt. Moslim jeugd die met straat terreur de boel loopt te verzieken, Moslim volwassenen die het gore lef hebben om de enige politicus die daar iets van durft te zeggen te laten vervolgen wegens godbetert "Haat zaaien" en "Discriminatie." En dan het zgn. Weldenkend Nederland dat dat laat gebeuren.
En een stuk ongein als Paul de Leeuw die het bestaat om te zingen dat hij zo blij is dat Wilders dood is. Een aanklacht wegens aanzetten tot moord lijkt mij hier aangewezen, maar het OM zal hier wel niets voor voelen. Ik zie nog maar een oplossing: Wegwezen. Dit land gaat niet naar de kloten, het is al naar de kloten.
En Geert Wilders wordt hoe dan ook onschadelijk gemaakt. Mark MyWords.

Polletje Piekhaar | 22-01-10 | 13:58

Lontekikker | 22-01-10 | 13:54
OK we zullen wat finbinden.

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 13:56

En in plaats van het probleem op te lossen, gaan we nu burgervaders beschermen? We zijn wel heel erg afgegleden, is het niet? De situatie wordt zo wel heel erg uitzichtloos en volgens mij is het aan de Nederlanders om of zichzelf met hand en tand te wapenen/beschermen of dit zinkende schip te verlaten... Wij zijn als westerse slappelingen niet opgewassen tegen agressieve culturen als we niet volledig worden gesteund door politie en justitie.

Eagle_Eye | 22-01-10 | 13:56
-weggejorist-
Lontekikker | 22-01-10 | 13:54

@CoffeePatch | 22-01-10 | 12:10
Dat bedoel ik ook. Weinig mis met de excuusbrief, wel met de opvoeding. Zo'n brief is natuurlijk wel iets met een kalf, verdrinken en het dempen van een put. Mijn zoon had allang een dwarsleasie opgelopen als hij zo met andere mensen denkt om te kunnen springen.

laagvliegert | 22-01-10 | 13:54

@El_Guapo | 22-01-10 | 13:34
--
'der pastor, der dealer und der polizist'

dié film toch?
Gisteren gezien op Arte. Hoe je kinderen uit een uitzichtloos bestaan kúnt halen/Een samenspel van corruptie, drugsoorlogen onderling tussen allerlei bendes, wetshandhavers die niet meer kunnen dan af-en-toe een succesje behalen in hun voortdurende strijd(met veelal dodelijke slachtoffers aan hun zijde), een pastoor die god als zijnde een mogelijke oplossing ziet..

in- en intriest.

zomswijz | 22-01-10 | 13:53

@reaguurders

Nou, dat is dan het goede nieuws voor vandaag, jullie antwoorden. (smile)
Lig hier een beetje ziek te wezen in mijn bed. temperatuur is overigens niet zo hoog dat ik ijl. (just in case)

El_Guapo | 22-01-10 | 13:45
Ik zou collums gaan schrijven als ik jou was.

winterpeen | 22-01-10 | 13:53

Veel gepraat weinig verbetering,wat er in nedeland links en rechts gebeurd,zijn geen incidenten,maar geweld en provacatie tegen de nedelanders,met het oog,veel geld los te krijgen van den haag met zijn,intolerant beleid,ten opzichte van dit soort raddraaiers.Bouw een gevangenis of richt die in,(staan er zat leeg) en zet daar een regiem in dat voldoet aan de normen van deze gasten en hun gedrag als ze dat in hun roetsafkomst zouden doen. het resultaat zou verbluffend zijn,Maar ja wat ik nu schrijf,zal een droom blijven,we leven in nedeland met tolerantie en een (democratie) die steeds meer is gericht voor dit soort raddraaiers.en niet meer voor de echte nedelanders. de oorzaak licht bij de regering,straks als het uit de hand gaat lopen,hoor je de woorden,met de wetenschap van Nu,hadden we het toen anders gedaan bedankt J.P.

koerfa | 22-01-10 | 13:52

@ EL_Guapo |22-01-10|13:46
Nou fin harte beterschap dan maar.

snoes | 22-01-10 | 13:50

@ zomswijz|22-01-10|13:37
graag,fin ik fintastisch!

snoes | 22-01-10 | 13:46

@reaguurders

Nou, dat is dan het goede nieuws voor vandaag, jullie antwoorden. (smile)
Lig hier een beetje ziek te wezen in mijn bed. temperatuur is overigens niet zo hoog dat ik ijl. (just in case)

El_Guapo | 22-01-10 | 13:45

@van der g | 22-01-10 | 12:59
Welnee.

eye | 22-01-10 | 13:44

'Schiet dan lul, godverdomme schieten' uit 'van God los'.
Meer zeg ik niet.

Benman | 22-01-10 | 13:44

Minder Finnen toelaten, ook ik ben voor de oplossing van het probleem. Maar waar zijn mensen dan zo bang voor.
Drs. D. | 22-01-10 | 13:11
Minder finnen toelaten is 1 stap, helemaal geen al beter, maar zelfs dat gaat het probleem niet oplossen. Ze reproduceren namelijk ook snel... Ik ben zelf toch een voorstander van een herhaling van 1609...

de^mol | 22-01-10 | 13:42

Er is hoop.
Volgens mensen die denken dat ze het weten duurt het nog 2 generatie voor dit gezeik met die Finnen bedaart is.
Dus pakweg 50 jaar.
Prettige wedstrijd.

winterpeen | 22-01-10 | 13:40

+++ 1 voor El_Guapo!

womannicer | 22-01-10 | 13:39

@El_Guapo | 22-01-10 | 13:34 : dat is een finister vooruizicht.

fart majeur | 22-01-10 | 13:39

De woordgrappers beleven hier hun finest hour.

Superior Bastard | 22-01-10 | 13:38

@snoes | 22-01-10 | 13:29
fínmeel nodig?

zomswijz | 22-01-10 | 13:37

El_Guapo@
Dat heb je nu eens mooi op schrift gezet!
Jij bent mijn man vandaag!

awfull2 | 22-01-10 | 13:37

Ja burgervadertje, de mocrootjes zijn hier nu eenmaal de baas.

ReligionSucks | 22-01-10 | 13:35

findeterminisme: de leer van de Beperkte wilsvrijheid, veelal in combinatie met fincremente fincretie. fín.
-----
nu weer verder met het finnenlandse nieuws.

zomswijz | 22-01-10 | 13:35

Jongens, In Beginsel vraag ik niet om geld.

Lees even terug,, Ik vraag om vragen (jaja)

Ik ga er nog eens goed over nadenken en kom er op terug.
Het zou toch mooi zijn als we iets los zouden kunnen maken.
Sponsoren komen vanzelf wel. Remember, in deze discussie komen we beetje bij beetje tot de conclusie dat we iets te verliezen hebben en dat dit gegeven verward wordt met lafheid.
Daaruit kunnen we ook wel afleiden wie er nu het meest te verliezen hebben, juist, de mensen die maatschappelijk betrokken zijn en geld hebben.

Onze slachtoffers van intimidatie, geweld en criminaliteit zijn het vaakst onze N(M)ederlanders die het niet zo breed hebben
Daar boven zit een hele grote groep werkenden die het bovenmodaal hebben maar die kinderen hebben die naar scholen moeten waar ze bloot worden gesteld aan allerlei facetten van het leven waar ouders ze eigenlijk vandaan willen houden. Onze kinderen worden harder omdat het moet, om zich te wapenen tegen de agressie van kinderen die niet willen leren maar zich in grote groepen door de school bewegen met opvattingen die tegen ons gedachtengoed in gaat.

Onthou een ding heel goed: Het klankbord van de kinderen van 5 zijn hun oudere broers en vriendjes.

De groep die nu 5 is zal nog gekker worden en gevaarlijker dan de huidige tieners omdat ook die kereltjes zich binnen de gemeenschap staande moeten houden.

ik vind een prachtig voorbeeld daarvan de film "Cidade de Deus" ofwel "City of God" waarin je ziet hoe kinderen steeds jonger steeds geweldadiger worden om te overleven.

We hebben veel te verliezen.

El_Guapo | 22-01-10 | 13:34

Mijn tekst wordt voor het geplaatst wordt al geblokt.
Is dit nieuw.

winterpeen | 22-01-10 | 13:33

winterpeen | 22-01-10 | 13:32

*clap* *clap* *clap* *clap* *clap*

tele2 | 22-01-10 | 13:33

Test

winterpeen | 22-01-10 | 13:32

opzouten.nl | 22-01-10 | 13:28

Dat komt doordat ze het stemvee zelf binnen laten.

tele2 | 22-01-10 | 13:30

Iemand al een finclub opgericht?

snoes | 22-01-10 | 13:29

Een fin fin situatie.

spooky | 22-01-10 | 13:28

Geert,
The floor is yours !
Hoe zou het nu toch kunnen dat er nog steeds mensen zijn die PVDA en of GL stemmen ?

opzouten.nl | 22-01-10 | 13:28

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 13:15
Ik kan er werkelijk waar niet bij met mijn summiere beetje verstand.
1. Het is gewoon een feit dat het geloof volgens de koran niet deugd. Ieder normaal denkend persoon zal het daar mee eens zijn.
2. Het loopt de spuigaten uit met de Finnen, maar op een of andere mannier mogen we daar niets over zeggen want “dat mag niet”, ondanks alle feiten die keer op keer weer op tafel komen (kijk alleen al naar de afgelopen maand; Culemborg, de burgemeester die 24/7 bewaking krijgt, denk aan de statistieken over criminaliteit mbt de Fin, bezetting van gevangenissen mbt de Fin, maar ook hetgeen ze zelf ziet gebeuren op straat met je blote oog.)

Drs. D. | 22-01-10 | 13:23

btw lol@tootltip plaatje

tele2 | 22-01-10 | 13:21

Enfin, zo gaat het gewoon het hele jaar door.

plastic zakje | 22-01-10 | 13:21

Kijk, een burgermeester die er wat aan wil doen!

En wat gebeurd er ? Hij moet meteen beveiligd worden...

Het wordt op deze manier meteen duidelijk waarom de meeste burgermeesters niks meer durven te doen.

Voordat je het weet doet het tuig jou of je familie wat aan.

Het wordt de hoogste tijd dat dit uitschot voor hele lange tijd opgesloten wordt.

tele2 | 22-01-10 | 13:20

Pauw en witteman laten hun afkeer van de PVV door gasten zoals de Vries ventieleren op tv.
Dan blijven ze zelf buiten schot.

winterpeen | 22-01-10 | 13:14

Wegjorissen en oprotten!

Ik blijf het roepen, net zo lang tot het nodig is, we hebben de kunsten van Julio P. nodig!!!

Azzkickr | 22-01-10 | 13:13

plastic zakje 13:10 finnocide?

wallie100 | 22-01-10 | 13:12

Waarom eindigen de Fransen elke film met het woord 'Fin" in grote letters? Wat willen ze daarmee finsinueren?

rara | 22-01-10 | 13:12

Vernomen dat oom Geert met fintna 2 bezig is.

H.A. Ram | 22-01-10 | 13:11

van der g | 22-01-10 | 12:59
Marokkanen maken je alleen maar het leven zuur, slaan je in elkaar, parkeren een auto in je voortuin, gooien stenen door je ruit, zoeken je familie op als ze winkelen, schelden jou uit waar je familie bij is, bedreigen je vriendin, etc.
.
Tja, wat Geert doet is natuurlijk veeeeele malen erger. Echter ik weet niet waar iedereen trouwens zo bang voor is, maar wij hebben alle een gezond verstand dus de Jodenvervolging van WOII maar dan in de gericht op de Fin, zal zich echt niet gaan herhalen. Wat kan Geert dan nog meer doen, hardere straffen, ik ben voor deze oplossing van het probleem. Minder Finnen toelaten, ook ik ben voor de oplossing van het probleem. Maar waar zijn mensen dan zo bang voor.

Drs. D. | 22-01-10 | 13:11

Wat mij betreft: C'est fini!!

Maar hoe??

plastic zakje | 22-01-10 | 13:10

De Finslam is een achterlijk cultuur.

H.A. Ram | 22-01-10 | 13:09

Mol, u benoemt! De toorn van de pedo zal uw gesel zijn!

pennestront | 22-01-10 | 13:09

Vanuit de moskee vindt een voortdurende findoctrinatie plaats.

rara | 22-01-10 | 13:08

... Finse cultuur..
Waldorfer | 22-01-10 | 12:55
En wat is die finse cultuur? Waarop is die gebaseerd? Juist, de islam...

Het is juist wel islam, kijk maar eens wat landen om ons heen voor problemen hebben: in de franse voorsteden vooral met algerijnen: autobranden, enz..., in Engeland zijn het vooral Pakistanen en dergelijke... Hoe zou dat nou toch komen?

de^mol | 22-01-10 | 13:07

Nederland is goed geFinformeerd!

womannicer | 22-01-10 | 13:06

Daarom tank ik ook nooit bij de Fina

H.A. Ram | 22-01-10 | 13:06

De finertie van de overheid in deze zorgt voor een finstandhouding van het probleem, en de finheemse bevolking zit met de gebakken peren.

knutsel | 22-01-10 | 13:06

Over Finantropische instellingen gesproken..

Ashtrey | 22-01-10 | 13:04

Herman Finkers houden we er maar buiten toch?

H.A. Ram | 22-01-10 | 13:03

Ik denk dat deze jongeren een vakantie nodig hebben!!
Daar zijn we goed in hier in Nederland.Stuur ze samen met de wijkagent lekker een weekje weg.Dat zal wel helpen (maar niet heus)En dat de ouders cq moeders niks zeggen, komt omdat ze fijn gratis met de bus naar de sauna toe mogen en geen tijd hebben om die bontkraagjes in de gaten te houden.
Het is toch te gek voor woorden wat er momenteel allemaal maar gebeurt hier in dit land.Ik heb alle uitspraken van Geert Wilders nog eens nagelezen en kan niet anders zeggen dat ik het helemaal eens ben met hem.
Wat een TUIG van de riggel is dat die mocrobontkragen flapdrolen.
Spuit slagroom op een drol en het wordt dan nog geen Moorkop!!

awfull2 | 22-01-10 | 13:03

Duizenden comments zijn er al gewijd aan het gedrag van jonge Marokkanen. Het falende multiculti gedoogbeleid van de (linksche) regering heeft geen antwoord op het probleem. Nooit gehad ook trouwens.
.
Er is maar één manier: een keihard en meedogenlooze aanpak van ongewenst gedrag. De pruttelende protesten van politiek correcten als Peter R. de Vries ten spijt.
.
Zelden heeft de politiek zo gefaald.

FreshClash | 22-01-10 | 13:02

El_Guapo | 22-01-10 | 12:50

Reken van mij ook maar rustig een paar tientjes, ja tientjes, ik verwacht namelijk geen eerlijk antwoord uit deze regering.

The_mr.eanske. | 22-01-10 | 13:02

Tegen kruiperig ongedierte

pennestront | 22-01-10 | 13:02

finsectenspray wordt de bom in 2010

pennestront | 22-01-10 | 13:01

Favoriete merk audio en video onder GroenLinks-stemmers: Finlux
Favoriete drank: Finlandia wodka.

Von Münchhausen | 22-01-10 | 13:00

Marokkanen zijn lang niet zo gevaarlijk als Geert W; aldus Peter R.

van der g | 22-01-10 | 12:59

Gelukkig dat de Noord afrikaanse olievlek nog niet tot het hoge noorden is doorgedrongen! Hier roepen de kinderen nog "Zwarte piet!" als er een donker getint persoon langslopen..

DeDatumEnTijd-> | 22-01-10 | 12:58

www.geenfin.nl
Rin Fin Fin
En een nieuwe toets op je toetsenbord: "finsert"
Finger een moslima.

@ 00:00:01 | 22-01-10 | 12:57

@Waldorfer 12:55. Is de islam niet finherent aan hun cultuur?

knutsel | 22-01-10 | 12:57

El_guapo 12:32 Ik geef je helemaal gelijk. Maar ik vrees (voorspel) dat het gaat escaleren, alleen vrees ik ook dat het dan te laat is. De bekende GW heeft een paar speerpunten waar ik persoonlijk achter staat maar in de praktijk zal het nooit gaan werken, de verdeeldheid is al te groot en de moslim achterban al helemaal. Wij (autochtoon en goede medelanders) gaan in de minderheid raken (fysiek, politiek, etc). Je ziet het in de landen om ons heen ook al gebeuren. Ben zelf voor de keiharde aanpak, maar dit moet breed gedragen worden anders ben je inderdaad als individu "het lul". Maar wie weet gaan eindelijk de ogen van meer mensen open! Succes met opvoeden en de zaak.

wallie100 | 22-01-10 | 12:56

Links zal tegen beter weten in, toch in het sprookje (Finderella) blijven geloven ..

Jackanders | 22-01-10 | 12:55

Onze mokroolse medemens heeft simpelweg schijt aan alles. Het probleem zit hem naar mijn mening niet eens in de Islam maar vooral in de Finse cultuur..

Waldorfer | 22-01-10 | 12:55

Goed idee El_Guapo. Ik heb er geld voor over.

womannicer | 22-01-10 | 12:55

Fincest. Da's cultuur.

@ 00:00:01 | 22-01-10 | 12:54

El_Guapo | 22-01-10 | 12:50

Ik neem aan dat dat gewoon toegestaan is. Kost wel wat natuurlijk.

tele2 | 22-01-10 | 12:54

Ze mogen allemaal een f(l)inke finfectie krijgen aan hun geslachtsdelen.

H.A. Ram | 22-01-10 | 12:53

en dan maar zeuren dat ze altijd zo negatief in het nieuws komen, stelletje kutfinnen

Juice | 22-01-10 | 12:53

@El_Guapo | 22-01-10 | 12:50
U heeft Kamervragen? Is u Baas B?

rara | 22-01-10 | 12:53

@El_Guapo 12:50. U wilt meer finspraak als het ware.

knutsel | 22-01-10 | 12:52

Het hele probleem is fin- en intriest.

rara | 22-01-10 | 12:52

knutsel | 22-01-10 | 12:42
Nou, ik ben ook wel eens behoorlijk finfaam bezig volgens mij.

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 12:51

Vraag:

is het toegestaan om pagina ruimte te kopen in een krant, daar vragen neer te plempen gericht aan onze overheid?

Ik zou graag een opsomming willen plaatsen van een groot aantal vragen.

Zouden jullie daar een bijdrage, in de zin van vragen, (jaja) voor kunnen aanleveren teneinde eens wat antwoorden te krijgen en als groep te kennen te geven wat ons bezig houd op een normale vrijdag middag.

Ik denk aan een groot landelijk dagblad.

El_Guapo | 22-01-10 | 12:50

Een burgemeester die 24/7 politiebewaking krijgt. Heb ze dan echt helemaal geen respect.
Van de andere kant, een Fin maakt een "bedreigende” opmerking naar een burgemeester en die krijgt meteen 24/7 bewaking. Bij een “gewone” burger moet er eerst een auto in je voortuin belanden en vervolgens je dochter het ziekenhuis in (Culemborg) voordat je 24/7 bewaking krijgt.

Drs. D. | 22-01-10 | 12:48

na het zoveelste kopje thee: 'blabla.. voor een volledige finzage van onze befindingen over findividueele gedragingen doen we geen finhoudelijke mededelingen blabla..'

zomswijz | 22-01-10 | 12:48

Fintastisch is al van Ashtrey, zie ik.

Jackanders | 22-01-10 | 12:42
'fintastisch' moet dus 'fintastisch©' zijn.

Jackanders | 22-01-10 | 12:47

"Ik ben mij terdege bewust van het feit dat u de onrust, vernielingen en intimidatie van een groep overlastgevende jongeren volledig zat bent." +10 punten voor de burgervader van Zaltbommel. Benoem 't inderdaad maar 'ns hardop.

Jerry Nick | 22-01-10 | 12:47

We hebben te maken met de finificatie van onze samenleving.

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:47

De fintellectuele gemeenschap zwijgt, omdat het hun aan zelffinzicht ontbreekt.

rara | 22-01-10 | 12:45

findolence.....

Overigens vroeg er iemand of de frequentie verhoogd werd omdat de media de problemen sneller oppikken, dit is niet het geval.

Het lijkt meer weg te komen uit de moskee, dat is de enige plek in een moslim leven waar zaken georganiseerd worden.

The_mr.eanske. | 22-01-10 | 12:44

Gezien de tijd dat deze problemen al spelen, hoef we niets meer te verwachten van de politiek

koffiepadje | 22-01-10 | 12:44

Hulde voor de findingrijkheid van de reaguurders, het is echt fintastisch!

Jackanders | 22-01-10 | 12:42

Lol@schoorsteenveger. Ja maar jij bent dan ook wel finteger en altijd finhoudelijk correct. Waarvoor hulde :)

knutsel | 22-01-10 | 12:42

El_Guapo | 22-01-10 | 12:19
ja, omdat het dus eigenlijk in hun hele leven verweven zit, familie, moskee, islamitische school, vriendjes, is het zo'n verschrikkelijk hardnekkig probleem, wat verder gevoed wordt door de gutmensch die de moskee en islamitische school ruim baan geven. Ik denk dat als je de islamitische opvoeding weg zou halen, te beginnen bij het afschaffen van art. 23: afschaffen van islamitische scholen, en, wat mij betreft wil ik verder gaan dan GW, namelijk verbieden van moskeeen, dan heb je in ieder geval 2 van de 4 bronnen te pakken waarom het misgaat. Dan horen ze op school in ieder geval nog wat andere geluiden. Wel is het idd. een zeer hardnekkig probleem, want die jongens doen als ze op scholen zitten die niet islamitisch zijn leraren/essen intimideren als die bv. les willen geven over holocaust etc... Daar moet dan ook hard tegen opgetreden worden en leraren/essen veel meer beschermd worden. We moeten de islam gaan zien voor wat het is.

de^mol | 22-01-10 | 12:42

Peter R de Fin, komt op voor de zwakken in de samenlefin

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:41

El_Guapo | 22-01-10 | 12:32
Ik deel je analyse volkomen. Het heeft niets te maken met lafheid - Finnen slaan alleen mensen in groepen in elkaar. Het heeft inderdaad te maken met wat je te verliezen hebt. En degenen die dat wel hebben - en dat zijn net zo goed de kleine Marokkaanse of Surinaamse winkeliertjes - worden niet beschermd door de overheid. Dat zal pas veranderen als er een nieuw soort overheid komt. Ik denk dat de komende tien jaar een radicale omslag te zien zullen geven. Tenminste, dat hoop ik. En ik weet ook wel op wie je daarvoor moet stemmen. Helaas, zeg ik erbij.

Von Münchhausen | 22-01-10 | 12:41

Ik fin al die finsinuaties wel heel finfantiel en erg fintimiderend.

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 12:40

Fintastisch weer.

Ashtrey | 22-01-10 | 12:40

Je verwacht het niet.

Parsons | 22-01-10 | 12:39

+1 voor burgemeester Van den Bosch. Eindelijk iemand die durft te zeggen waar het op staat.

Mister Write | 22-01-10 | 12:39

-weggejorist-

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:38

spanarchist | 22-01-10 | 12:35
Naarmate de discussie evolueert zal een steeds groter deel er niet meer intrappen en zullen beproefde camouflagetechnieken minder doeltreffend werken.

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 12:38

-weggejorist-

Bloodzone | 22-01-10 | 12:38

Zoveelste faal van de Linkse Multiculturele Samenleving ramp.

Moi2 | 22-01-10 | 12:37

Waar halen ze de finergie vandaan?

Ashtrey | 22-01-10 | 12:36

Finkeldieven.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:35

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 12:21
Het zal gaan zoals het altijd gaat. J
Eerst worden de problemen ontkend en gebagetaliseerd en worden de klokkenluiders belachelijk gemaakt en als de problemen niet meer te ontkennen zijn, kapen degenen die het mede veroorzaakt hebben en groot hebben laten worden het onderwerp en vinden zij dat alleen zij de juiste oplossing in pacht hebben. Zie pvda, zie CDA, zie GL. En een deel van de bevolking zal er toch weer intrappen.

spanarchist | 22-01-10 | 12:35

De finstroom moet worden fingeperkt.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:34

ander woord voor uitkering: finkomen

pennestront | 22-01-10 | 12:33

Zeldzaamheid:
Een findividueel fincident.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:33

-weggejorist-

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:33

scherp fart!

pennestront | 22-01-10 | 12:32

@Wally, Wij trekken al een hele tijd aan het kortste eind en dat zie ik voorlopig niet verbeteren. Er is niet voldoende basis voor aktie en dat zal nog wel even zo blijven zo lang de Hollander nog iets te verliezen heeft.
Het hele probleem heeft niet zo zeer te maken met laf en weerloos maar met het verlies van zaken die er toe doen, voorbeel?
Mijn dochter wordt uitgemaakt voor kankerhoer in de stad door een groep Finnen, dat is volgens onze overheid volstrekt legitiem.
Nu loop ik daar niet ver achter en als u weet dat wie 9El-Guapo9 is dan mag u daar in sommige gevallen een nogal kort lontje achter zoeken.

Dus ik zeg tegen mijn dochter, Zie je wel, ik zei toch dat die rok tot op je enkels niet kan en bedank de Fin voor zijn opmerkzaamheid.

Dat is natuurlijk niet waar beste @ Wally, maar wat ik wel deed was de confrontatie aan gaan. Nu heb ik het probleem dat ik een eigen bedrijf heb en een VOG. Als ik een proces aan mijn broek krijg, of een veroordeling dan heeft dat gevolgen voor mijn bedrijf en of ik uberhaupt mijn vak nog wel mag uitoefenen., dat heeft gevolgen voor mijn eigen huis, voor mijn vrouw, voor mijn andere 3 kinderen. M.a.w het is op alle fronten kudt.
Zolang wij degene zijn die wat hebben te verliezen is het moeilijk een vuist te maken. Zij hadden al bijstand dus lager gaat niet. Zij zitten in de sociale woningbouw, etc etc.
Dat maakt het dat ze er schijt aan hebben en wij vooralsnog het nakijken.

El_Guapo | 22-01-10 | 12:32

@reudool. Die hadden we nog niet: finbraak en berofing.

knutsel | 22-01-10 | 12:32

Wanneer werd Aboutaleb ook alweer gefinstalleerd?

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:31

Wat doe jij voor beroep?
Ik ben Finoloog.

kleingrutter | 22-01-10 | 12:31

Het laagje tolerantie tegenover de finnen wordt dunner en dunner, terwijl het al een finterdun laagje is.

Jackanders | 22-01-10 | 12:31

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 12:21
ik hoop dat je gelijk hebt, maar ik heb er zelf weinig hoop op. Ik denk dat het bv. met Wilders proces gewoon wordt: 'shoot the messenger'.

Het zal uiteindelijk wel gaan gebeuren dat nog veel meer mensen het gaan inzien, maar pas wanneer ze er zelf persoonlijk mee te maken krijgen. Dat gaat natuurlijk ook wel gebeuren, want dit is echt niet het laatste 'fincident', integendeel, het is pas het begin. Nederland kan echt z'n borst gaan natmaken. Hoe het uiteindelijk zal gaan aflopen weet ik niet, maar het is van het grootste belang dat Nederland eerst wakker wordt, en de problemen ziet voor wat ze zijn. Wat er daarna zou moeten gebeuren is vers 2, dat kunnen we bediscussieren, en ik waardeer je genuanceerde standpunten in deze. Maar het overgrote deel van Nederland zit nog steeds in de 'ik weet niet' en ontkenningsfase. Die laatste groep laat zich overigens nog het moeilijkste de ogen openen, ook al omdat er onder die laatste groep economische, politieke en andere belangen zijn, en er nog een groep islam-sympathisanten is. En deze laatste ontkennings-groep frustreert het proces ook nog eens. De 'ik-weet-niet' groep zal door schade en schande heel langzaam wakker worden, maar hoe langer dat duurt, hoe moeilijker de oplossingen worden.

de^mol | 22-01-10 | 12:30

Ach een paar straatcoaches erbij, kan er wel vanaf, we betalen genoeg finkomstenbelastingen.

knutsel | 22-01-10 | 12:30

zelfs over de grens blijven de finglorious basterds niet onopgemerkt. 'I am an finglischman..'
voer voor finologen.

zomswijz | 22-01-10 | 12:29

pennestront | 22-01-10 | 12:27 : desfinfecteren !

fart majeur | 22-01-10 | 12:28

Het is niet pest, maar de finfluenza

pennestront | 22-01-10 | 12:28

Hier een echte bibabommelaar, het is een zooitje hier. Omdat ze al jaren overlast hebben veroorzaakt is de Philips"school" omgetoverd tot marokaans clubhuis. Hiervandaan kunnen ze lekker droog en warm alle plannetjes smeden. In heel bibabommel wordt aan de lopende band ingebroken en vernielingen aangericht. Iedereen weet wie er in de groep criminelen zitten maar justitie doet er niets aan. Nu hebben er 2 dienders eindelijk het lef gehad om deze proletarische shoppers achterna te gaan, worden ze uitgescholden en nu is de maat pas vol. Schandalig dat je niet eerder hebt ingegrepen burgervader van den Bosch!!! En nu zeker de eer naar je toetrekken. Misschien eerst even overleggen met de trainer/begeleider die je hebt gehad omdat je niet over genoeg capaciteiten beschikt(e). Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reudool | 22-01-10 | 12:28

Tijd voor een finquisitie.

fart majeur | 22-01-10 | 12:28

het loopt daar finaal uit de klauwen!

Lech Wa³êsa | 22-01-10 | 12:27

men finfecteert de hele wekende maatschappij

pennestront | 22-01-10 | 12:27

-weggejorist-

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:27

de^mol | 22-01-10 | 12:15
Je verhaal klopt als een bus. Aleid Truijens van de Volskkrant schreef een tijdje terug al over soortgelijke ervaringen met een vriendje van haar zoon. Ze krijgen het van huis uit mee.
Wat mij betreft, ik hoop zo langzamerhand dat er nog flink wat incidenten bij komen, dan kan er tenminste eindelijk schoon schip gemaakt worden. Bijvoorbeeld door collectieve uitburgering van die aso-gezinnen naar hun land van herkomst.

Von Münchhausen | 22-01-10 | 12:27

Finsurgents.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:26

-weggejorist-

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:26

soms zijn ze ook fincognito

pennestront | 22-01-10 | 12:26

finbrekers

pennestront | 22-01-10 | 12:26

En de meesten spreken ook nog eens finferieur Nederlands.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:25

finboorlingen

pennestront | 22-01-10 | 12:25

Ik herinner me Germaine C. nog, niet dat het er iets mee te maken heeft, maar ik bedacht me net dat ze wellicht nieuwe finterbanden had.

knutsel | 22-01-10 | 12:25

Marokkaanse terreurcel onder leiding van Fin Laden.

fart majeur | 22-01-10 | 12:24

De politieke tak van Al Qaeda heet Finn Sein?

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 12:23

-weggejorist-

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:23

Kunnen we het IJsselmeer niet finpolderen?

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:23

Het blijft geweaun ook een finfantiele cultuur.

pennestront | 22-01-10 | 12:22

Ze zijn eauk gek eaup Fintties, die gasten.
Heb derhalve weinig affiniteit met deze boys.

Ashtrey | 22-01-10 | 12:22

Krijg de finketering.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:22

de^mol | 22-01-10 | 12:15
Je hebt helemaal gelijk, het is ketelmuziek. Maar die is inmiddels al onvermijdelijk geworden, dat is mijn punt. Een paar jaar geleden was die bühne er helemaal niet en kon die 'gemeenschap' er helemáál schijt aan hebben wat we ervan dachten. Het beeld dat jij schetst is een beeld dat zich zo langzamerhand begint op te dringen in de discissie, ook bij P&W, onmiskenbaar, onomkeerbaar. De bühne wordt steeds beter uitgelicht en de het wordt steeds duidelijker wie de hoofdrollen spelen en wie de bijrollen.

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 12:21

What's next ? Finsterwolde ?

fart majeur | 22-01-10 | 12:21

-weggejorist-

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:21

Heeft Sfin Cramer al gereden?

kleingrutter | 22-01-10 | 12:21

Dus die burgemeester wordt flink gefintimideerd ?

fart majeur | 22-01-10 | 12:20

Sowieso_21 | 22-01-10 | 12:15
Dat is ook een finvalshoek, ja.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:20

Jackanders | 22-01-10 | 12:16
Finderdaad, tijd voor een fincubatietijd!

MiaWallace | 22-01-10 | 12:19

@MOL
Wat u om 12.15 schrijft is geheel waar.

Slechte nieuws is. Het gaat heel lang duren voordat het goed komt, euhh, als het ooit goed komt.

El_Guapo | 22-01-10 | 12:19

"Finpo de Clown en Mohammeloe" oppert..

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:19

Bakito | 22-01-10 | 12:07

Berberiberi

handsomedevil | 22-01-10 | 12:19

Enfin, het is niet anders.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:19

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:15
Bruine ratten. Nee, te makkelijk.

spanarchist | 22-01-10 | 12:18

Sowieso_21 | 22-01-10 | 12:15
Finteressante vraag...

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 12:18

En dan te bedenken dat Finn één van de populairste jongensnamen is momenteel.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:18

LinkedFin, website voor fintegrerende beroeps finnen

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:18

Wat de mol zegt, die findoctrinatie begint al op jonge leeftijd.

knutsel | 22-01-10 | 12:17

El_Guapo 12:11
Geloof me, zelf met Diesel gaat de film geen happy-end krijgen.

wallie100 | 22-01-10 | 12:17

Om nu te stellen dat we hier te maken hebben met een finfame bevolkingsgroep gaat wellicht wat ver, maar dan moeten ze wel finschikken, fin godsnaam!

ArMor | 22-01-10 | 12:17

spanarchist | 22-01-10 | 12:16
Dat is dan ook weer zo.

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:17

Sowieso

2010: Het jaar van de Fin

El_Guapo | 22-01-10 | 12:16

Rijdt er eigenlijk geen fintercity rechtstreeks naar de zandbak?

Jackanders | 22-01-10 | 12:16

de Dikke Fin Dale, nieuw Nederlands 2.0

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:16

@reaguurders
Complimenten voor jullie creatieve finvallen.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:16

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:13
Maar hier is het wel makkelijk om -weggejorist en opgerot- te worden.

spanarchist | 22-01-10 | 12:16

We hebben een finnovatieve oplossing nodig.

rara | 22-01-10 | 12:16

Dat zulks dingen gebeuren.
Fink nie normael.

Ashtrey | 22-01-10 | 12:16

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 11:55
Dat afkeuren is echt alleen maar voor de bunne hoor: hoeveel meer voorbeelden moet je nog hebben na Culemborg, Nijmegen en Bergen op Zoom, waar hele families en ouders compleet over de rooien gingen om hun criminele zoonliefs te ondersteunen (en het daarmee impliciet goed te keuren). Juist daarom ontsporen die kinderen zo: dat gedrag wordt aangemoedigd. Ik geloof er geen f*ck van dat het in de genen van die kinderen zit. Als die kinderen in een normaal westers gezin opgroeien worden het volgens mij normale jongens, zoals jij en ik.

Probleem is volgens mij echt dat de ouders, de islamitische school, de moskee en de vriendjes waarmee ze optrekken een patroon laten zien van een islamitische wereld waarin ze leven en opgroeien. Ik maak zelf mee dat bij in de straat kindertjes van een jaar of 4 nog normaal 'spelen' op veldjes in de buurt, maar dat het bij 6 jaar al mis begint te gaan, bv. bij de moord op Theo van Gogh stonden die kindertjes van moslim-achtergrond voor mijn deur te schreeuwen: 'joden zijn varkens' en 'dood aan de amerikanen'. Mijn antwoord was meer een vraag van: 'Moeten jullie niet gaan voetballen?'. Want dat is toch wat je zou verwachten bij kindertjes van die leeftijd: dat ze gewoon lekker ongestoord en zonder 'zorgen' over wat er in de volwassen wereld gebeurt kunnen spelen. De indoctrinatie vind zo jong plaats dat er op latere leeftijd eigenlijk in 99% van de gevallen niet veel meer aan te doen is. Als je in zo'n milieu er 'gezond' uitkomt, dan ben je wel SUPER-gezond. Dus kudo's juist aan die paar uit dat milieu die goed meedoen in onze maatschappij hoor! Want dat is niet mis.

de^mol | 22-01-10 | 12:15

Ik vind dit maar een vreemd verhaal.. Je hoort de laatste tijd steeds meer van dit soort nieuws. Maar zouden deze groepen jongeren echt lastiger worden of wordt de media er steeds happiger op?

Sowieso_21 | 22-01-10 | 12:15

Het is trouwens een VVD burgemeester..

southposter | 22-01-10 | 12:15

-weggejorist-

JodelDeBodel | 22-01-10 | 12:15

wat zouden ze er zelf van Finden?

El_Guapo | 22-01-10 | 12:14

Bij deze noem ik een eerste post op een fingerelateerd topic een "Finpo".

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:13

Men spreekt dan ook zijn zorgen uit over de finactiviteit van deze jongeren.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:13

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 12:10
Lol! Finterpolis. Glashelder.

MiaWallace | 22-01-10 | 12:13

Bakito | 22-01-10 | 12:09
Netjes van je. Ik zal m'n nagels knippen.

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 12:13

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 12:11
ROFL

mayor_pickwick | 22-01-10 | 12:13

Finst-in, Last-out.

Ashtrey | 22-01-10 | 12:12

Hoe sterk moet de these zijn voor een antithese?

womannicer | 22-01-10 | 12:12

Er is niet genoeg finspanning gedaan om het deze jongeren wat meer naar de fin te maken.

mayor_pickwick | 22-01-10 | 12:12

ap! kijk ie uit voor Fiat Punto's in de voortuin!

Lech Wa³êsa | 22-01-10 | 12:12

We zouden het aan Fin Diesel kunnen vragen Wallie100

El_Guapo | 22-01-10 | 12:11

De finefficiëntie van de dienstdoende agenten is evident.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:11

De combinatie "fin" en "Marrokaan" is in principe geen verkeerde.

spanarchist | 22-01-10 | 12:11

Finsternis über Holland...

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 12:11

Nou Jaap, ik hoop dat u het nog leuk fin.

Jackanders | 22-01-10 | 12:11

En de finburgering is ook al mislukt.

rara | 22-01-10 | 12:10

MiaWallace | 22-01-10 | 12:02
Ik heb het een beetje gehad met jullie finsteek. Alle fincidenten opblazen om een hele bevolkingsgroep in een negatief daglicht te stellen. Toon eens wat finlevingsvermogen!

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 12:10

laagvliegert | 22-01-10 | 11:50
Weinig mis met de excuusbrief van de ouders in de gelderlander, binnenkort kunnen ze nog een brief schrijven
www.omroepgelderland.nl/web/Nieuws/nie...

CoffeePatch | 22-01-10 | 12:10

fuckje | 22-01-10 | 12:06
Ik doe mijn best.
;

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:10

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:09
In Finexwijken uiteraard.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:10

Finaal liefkozend vertroetelen, dat zal ze leren!

Ashtrey | 22-01-10 | 12:10

Het politieoptreden in dergelijke situaties is finadequaat.

rara | 22-01-10 | 12:10

Osama Fin Laden

Bakito | 22-01-10 | 12:10

Finda: huizen site voor Finnen die bij elkaar willen wonen

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:09

Collectief Finderwaardigheidscomplex.

Fleauxe | 22-01-10 | 12:09

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 12:07
Mooi. Zal ik ze ff maaien voordat jij met je pink aan de slag gaat?

Bakito | 22-01-10 | 12:09

Het is en plaag en zal altijd zo blijven. Maar natuurlijk is het vast weer de schuld van een ander. Tijd voor de "dialoog" is voorbij. Aanpakken die gasten, alleen wie gaat het doen? Bla, bla op internet, bla bla in de politiek, bla bla op straat, en als de politie of een andere partij dan eindelijk eens een keer hard optreedt staat de hele land op z,n kop, dus.......... conclusie???? wie???

wallie100 | 22-01-10 | 12:09

NoMinister | 22-01-10 | 12:01
Je kunt tegenwoordig beter op je finnen*euh* telllen passen, inderdaad.

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:08

Fin en fintriest.

Superior Bastard | 22-01-10 | 12:08

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 12:07
Dan krijgt Trix een finzinking...

MiaWallace | 22-01-10 | 12:08

Komt door die Rif fincest.

Zo jammer! | 22-01-10 | 12:08

Het gaat de goede kant op, ik voel het.

Von Münchhausen | 22-01-10 | 12:07

Marocnafobia = angst voor finnen

Bakito | 22-01-10 | 12:07

Fuck en dan werk ik in de FINanciele Dienstverlening.
De Finnen die ik geholpen heb in de laatste 8 jaar kan ik op een hand tellen.

El_Guapo | 22-01-10 | 12:07

Bakito | 22-01-10 | 11:54
Kom es langs met een broodje warm vlees. En neem die zusjes mee.

NoMinister | 22-01-10 | 11:55
De koningin doet veel, heel veel. Ze doet er werkelijk alles aan om de status quo te behouden. We zeggen vaak, een glas, een plas, maar het is niet voor niks dat blaasontsteking en incontinentie veel voorkomen onder politici. Om over alcoholisme nog maar te zwijgen.
Als de koningin met Wilders om tafel moet... het zal teveel voor haar zijn.

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 12:07

Ik zeg neerknuppelen die klootzakjes

Alle Toon | 22-01-10 | 12:06

@Teun van het Tuinpad
Hou je alle nieuwe Fin- woorden bij voor Jaap?
Ik ben hier niet zo vaak als jij ;-)

fuckje | 22-01-10 | 12:06

@ knutsel | 22-01-10 | 12:04
Idd en excusez, ik zat nog niet in de F-modus

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:05

Ik kan niet Finloggen op die site.

kleingrutter | 22-01-10 | 12:05

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:02
Vermoedelijk zou Koenders in dit geval de opbrengst halveren.

spanarchist | 22-01-10 | 12:05

nogmaals ik mis Hans Janssen! stuur de stagair er op af!

Manonvriendelijk | 22-01-10 | 12:04

@Mikey. U bedoelt een finzamelingsactie?

knutsel | 22-01-10 | 12:04

Het fintegratieporces verloopt hier voorspoedig.

mayor_pickwick | 22-01-10 | 12:03

Hoeveel Euri zou een nationale actie 'stuur de fin een enkeltje finland' opleveren?

Mikey is #1 | 22-01-10 | 12:02

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:59
Mijn vrouwelijke fintuitie zegt dat ik geen finternationale contacten moet leggen...

MiaWallace | 22-01-10 | 12:02

mayor_pickwick | 22-01-10 | 11:49
mijn blonde zus is ook moslima geworden en 'gedraagt' zich ook 'voorbeeldig'. Alleen als je haar ideeen iedere week hoort die ze in de lokale moskee opdoet is dat niet van de poes: ontkennen holocaust, het west is een groot verdorven nest, enz, enz. De haat spat ervan af. Ik hoor dus elke week het resultaat van 'lessen' der koran. Maar ze gedraagt zich (nog) altijd correct. Snap je? Het is raar, maar het feit hoe iemand zich gedraagd zegt niets over hoe hij denkt. Het is precies zoals mijn moslim-zwager vaak zegt tegen mij: "jullie zijn zo naief in Nederland". En daarin kan ik hem geen ongelijk geven, integendeel.

de^mol | 22-01-10 | 12:02

Het lijkt wel of de betrokken burgemeesters allemaal fincompetent zijn.

knutsel | 22-01-10 | 12:02

havertje | 22-01-10 | 11:57
Integendeel, het is tegenwoordig zeer belangrijk als GL-er om te laten zien dat je je zorgen maakt en dat je dus van de maatschappelijke problemen bewust bent. Elke verstandige maatregel keuren ze weliswaar af, maar ze begrijpen de hedendaagse problematiek.

spanarchist | 22-01-10 | 12:01

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:56

Infintratie van de maatschappij is denk ik een mogelijke oorzaak.

Heel misschien hoor, want ik durf dat niet te hard te opperen als heel-misschien-toch-wel iets om aan te denken. want voor je het weet frustreer ik het integratieproces - tussen loverboy en autochtone meisjespuber denk ik dan - en sta ik te recht omdat het Hof zo haar politieke strevens lijkt te hebben en haar macht niet schroomt daarvoor te misbruiken.

NoMinister | 22-01-10 | 12:01

De problemen worden nog verergerd door de finfiltratie in de politiek.

rara | 22-01-10 | 12:01

*fout*

widtvoet ® | 22-01-10 | 12:01

widtvoet ® | 22-01-10 | 11:52
rofl@finkoppertje

mayor_pickwick | 22-01-10 | 12:00

@spanarchist 11:57

Onze finsteek is gewoon verkeerd.

widtvoet ® | 22-01-10 | 12:00

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:59
lol

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 12:00

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:56
Wat finsinueer je nu?

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:59

Ontwaarding van de samenleving: finflatie.

widtvoet ® | 22-01-10 | 11:58

"Ze pakken ons alles af". Die woorden gaan de geschiedenisboeken nog halen.
Oh ja, ik keur de Marokkaanse gemeenschap ten stelligste af.

fart majeur | 22-01-10 | 11:57

widtvoet ® | 22-01-10 | 11:52
Dus we beschikken niet over voldoende fintelligentie?

spanarchist | 22-01-10 | 11:57

We zijn er weer. Er zijn helemaal geen problemen met Mocro's, het zijn puur incidenten. Hoelang gelooft links dat nog?

Hockey | 22-01-10 | 11:57

Deze burgemeester verdient twee standbeelden. Een in de betreffende wijk van Zaltbommel en een in het Rif-gebergte. Een GroenLinks raadslid dat zich hierover zorgen maakt? Kom op Femke dat lid van je partij moet direct geroyeerd worden.

havertje | 22-01-10 | 11:57

hetluis | 22-01-10 | 11:48
Ach, het niveau van onze scholen is aan hun niveau aangepast - d.w.z. naar onpeilbare diepten afgezakt.
Daarom kan tegenwoordig zelfs een diepdebiele autist met ADHD en Creutzfeld-Jacob tegenwoordig doctorandus in het één of ander worden.

Als trofee bewaar ik nog steeds de correspondentie, die ik beroepshalve eens met een Turkse drs. in de communicatiewetenschappen (Nederlands opgeleid) heb gevoerd.
Zelf de juf van een inburgeringscursus had erg geen soep van kunnen koken, en die zijn toch heel wat onbeholpen gebrabbel gewend.

Merlot | 22-01-10 | 11:56

Zo langzamerhand wordt het tijd om te beginnen in overweging te nemen aan zelfbescherming te moeten gaan doen.
Dat zou bijvoorbeeld kunnen door een boerkaa te gaan dragen als ik over straat moet.
Ik kan ook een scooter stelen en een goedkoop bontkraagjasje kopen.
Daarentegen vloog net het idee hard op me af dat ik ook op zoek zou kunnen gaan naar andere artikelen, die een directere impact zouden kunnen veroorzaken.
Dat zou dan niet direct een thermoskan en een magazijn theezakjes zijn.
Dat dan weer niet.

pennestront | 22-01-10 | 11:56

We hebben hier te maken met een lastige fintuatie.

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:56

Tim | 22-01-10 | 11:52
Is het plan daarmee van de baan dan?
Dit heeft even tijd nodig hè?

Rest In Privacy | 22-01-10 | 11:56

de^mol | 22-01-10 | 11:45
Je hebt gelijk als het gaat om het directe effect hier en nu, maar je moet het proportioneel zien volgens mij. Een tijdje geleden was het volstrekt ongepast om er zelfs maar op te zinspelen dat het om Marokkaantjes ging, laat staan dat het op welke wijze dan ook mogelijk was om de Marokkaanse gemeenschap ergens op aan te spreken. Nu is het zo dat diezelfde Marokkaanse gemeenschap zich haast om het gerotzooi af te keuren, bang als ze is om nog verder in een hoek gedrukt te worden. Bij P&W aan tafel zie je ook al een discussie ontstaan waarin een scheiding tussen de zich misdragende Marokkaantjes en de de deze misdragingen afkeurende ouders als vanzelfsprekend wordt geaccepteerd. Ik snap ook wel dat die afkeuring in praktische zin nu niks oplevert, maar in het 'discours' is dit een niet te onderschatten kleine stap.

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 11:55

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:41

Gelukkig dat de rechters zich ook niet met wetshandhaving bezighouden maar vooral met het aanzetten tot rechtszaken tegen mensen die huns inziens het integratieproces verstoren. Weten wat we er aan hebben.

En de poltie en het OM zitten ertussen in. En zelf natuurlijk ook verneukt met policor management en aannamebeleid en gebrek aan macht, net als de rest van 0031.

Nee, het gaat best goed hier. Gelukkig hebben we ook nog een Koningin, die gaat er vast wat aan doen.

NoMinister | 22-01-10 | 11:55

Ik heb een idee. Als we nou Marokkaanse steeldieven heel cultureel verantwoord vanuit hun eigen cultuur benaderen, want anders is het imperialisme. En tja, dan dwingen we ze natuurlijk de criminaliteit in he, onze schuld. Dus al die klote Marokkaantjes die hier de boel lopen verstieren gewoon aanpakken volgens de Sharia. Hup handjes eraf, 148 stokslagen na en dan natuurlijk nog het gevang in zonder water en brood. Wel aub garanderen dat er geen cameras bij zijn en dat de beulen die ingevlogen worden uit de zandbak linea recta ook weer terug gevlogen worden. Dat soort tuig hoeven wij hier niet in de maatschappij!

Salutis Humanae | 22-01-10 | 11:55

en die brief dan. Ja, die marokkanse gemeenschap keurt het BUITEN de moskee af ja. we weten allemaal wat er gepredikt wordt BINNEN datzelfde kuthuis, de liegen en bedriegen cultuur viert zege!
lovekila | 22-01-10 | 11:40
niets aan toe te voegen: zo is het...

de^mol | 22-01-10 | 11:55

Wanneer beseffen we in Nederland nou eindelijk eens dat hier maar een ding tegen werkt: Heel hard met knuppels slaan en uitzetten! Zero tolerance in plaats van thee en liefde. Zolang we dat niet beseffen blijft het mocro probleem escaleren en stevenen we af op complete veldslagen tussen de mocro's en de rest van Nederland. Wordt wakker mensen!

ShakeTA | 22-01-10 | 11:55

Bakito | 22-01-10 | 11:43
gehehe ja idd. Het lijkt mij ook best wel kut om marokkaan te zijn. Nederlandse meisjes moeten je niet, marokkaanse zijn fucking lelijk, je bent schriel en 1.65, hebt een gore lichaamsgeur en raar haar, en elke solicitatiebrief die je schrijft beland (terecht) onderop de stapel. Daar zou ik ook gefrustreerd van worden haha.

Randy McRanderson | 22-01-10 | 11:55

't Begint op een fintifada te lijken.

rara | 22-01-10 | 11:55

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:50
Dank. Als ik iets kan terug doen... Wat was je andere hobby ook alweer, naast friet en chips?

Bakito | 22-01-10 | 11:54

Fintelligent gedrag - ik kan me er niets bij voorstellen.

rara | 22-01-10 | 11:53

Marokkanen zijn gewoon een kudtvolk,in Zaltbommel,Culemborg,Gouda en zo kan je een hele lijst maken,paspoort afpakken en deporteren is de enige oplossing(of een bak zoutzuur natuurlijk)

ariedeknaller | 22-01-10 | 11:53

Hoeveel fincidenten moeten er nog komen voordat Balkenende zegt: " En nu is het afgelopen met die Marokkanen!"
Of zal Balkenende nooit opkomen voor de meerderheid van de Nederlanders die er genoeg van heeft?

Oerkoendoe | 22-01-10 | 11:53

express | 22-01-10 | 11:51
Psst... hint... kijk eens naar de datum van je berichtje...

Tim | 22-01-10 | 11:52

Finkoppertje: het ontbeert ons nog altijd gewoon aan voldoende finlevingsvermogen.

widtvoet ® | 22-01-10 | 11:52

@No Minister,

Het Zou inderdaad zo maar kunnen zijn dat er een heel ander plan achter zit maar het plan achter deze straattereur is voor mij echt onverteerbaar.
Of je nu links of rechts bent, what the fuck, Al ben je recht door zee, het zijn onze kinderen die steeds meer worden geconfronteerd met dit gespuis waarvoor ze angst moeten hebben.En dat die angst terecht is blijkt keer op keer.
Dit tuig heeft niets te verliezen, zal nooit het eigen aandeel inzien(cultuur)
Ik woon in een witte wijk en kom zelden Marrokanen tegen of het moet mijn maatje zijn waarmee ik regelmatig werk. (Had slimme Pa, mocht niet op straat rondhangen, moest verplicht leren, leren,leren, deugt als mens en werkt hard).
Ik ga dus zeker niet verkondigen dat deze hele groep niet deugt. Ik zie ook teringhollanders waar ik niets mee heb of wil.
Het gaat mij dus echt om het principe. Je deugt niet en wil niet deugen? Je overtreedt de wet? Dan ga je zitten en bij recidive ga je heel lang zitten.
Daar hoef je geen kleurlabel op te plakken, noch een religie-oorlogje om te voeren. Je elimineert lui die niet willen deugen uit de samenleving.

El_Guapo | 22-01-10 | 11:51

De situatie in Nederland wordt steeds finstabieler.

knutsel | 22-01-10 | 11:51

Nog maar een keertje dan: Marokkanen zijn het probleem.
Nee dus! | 22-01-10 | 11:10
Wat hij zegt.

JodelDeBodel | 22-01-10 | 11:51

Weinig mis met de excuusbrief van de ouders in de gelderlander: www.gelderlander.nl/voorpagina/nijmege.... Behalve dan dat zij hun zoon op een dergelijke wijze hebben laten ontsporen. Natuurlijk heb je als ouders hier niet altijd grip op. Maar bij mij had mijn zoon allang twee gebroken poten gehad die hij nooit meer kon gebruiken.
* Dochters nog eens lief over bolletje aait.

laagvliegert | 22-01-10 | 11:50

Waar zijn die 3 roeptoeteressen van Halal om de boel te ontkennen ?

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:50

En het is allemaal de schuld van de grote boze boeman, i.c. Geert Wilders. Maar als die nou maar in de bajes zit komt alles weer goed. Tenslotte is hij net Adolf Hitler.. oh nee, die had een hekel aan Joden. En Geert is juist een jodenvriend, daarom hebben de moslims zo'n hekel aan hem. Goh nou wordt het toch wel moeilijk om iemand de schuld te geven. Nou, vooruit het ligt aan Geen Stijl met hun hetze tegen de Finnen. Zo goed?

Polletje Piekhaar | 22-01-10 | 11:50

Bakito | 22-01-10 | 11:46
Zo jammer! | 22-01-10 | 11:49
Zeau... even twee lolletjes uitdelen. Bij deze.

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:50

de^mol | 22-01-10 | 11:45
De Marokkaanse (en Turkse) gemeenschap keurt al 40 jaar alle "incidenten" af.
Wat je voor al dat ge-afkeur nou eigenlijk koopt, kun je uitstekend aan de jaarlijkse statistieken van het CBS en WODC.

Merlot | 22-01-10 | 11:49

de^mol | 22-01-10 | 11:45
Of de islam echt alleen de bron is van deze ellende dat weet ik nog steeds niet, Turken gedragen zich toch een stuk beter bijvoorbeeld. Maar het is wel altijd een zelfde patroon ja. "Incident" met Marokkanen vindt plaats, gemeenschap keurt het ten zeerste af maar voert wel allerlei excuses aan en bagatelliseert de situatie (geweld kwam van twee kanten, politie deed dit en dat...) en er verandert helemaal niets. De week erop weer een incident, zelfde reacties van het publiek, zelfde excuses en zo gaan we vrolijk verder.

mayor_pickwick | 22-01-10 | 11:49

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:44
Staat in die brief.

Zo jammer! | 22-01-10 | 11:49

"Zelfs GroenLinks in Zaltbommel maakt zich tegenwoordig zorgen."

Als er een clubje Finconsequent is dan is het GL wel.

woefdrammer | 22-01-10 | 11:49

maar ze zaten wél op school

hetluis | 22-01-10 | 11:48

Merlot | 22-01-10 | 11:43
Uiteindelijk wordt hiervoor hetzelfde argument gebruikt als voor Gross-Europa: alles voor de lieve vrede. Praat maar raak voor een knaak. Maar de vrede wordt steeds minder lief.

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:48

Tim | 22-01-10 | 11:32
Zaltbommel, Culemborg, Utrecht, etc. We worden massaal gefintimideerd.

ArMor | 22-01-10 | 11:47

fintelligentie ..

zomswijz | 22-01-10 | 11:47

Gaat steeds beter dus met de fintegratie.

widtvoet ® | 22-01-10 | 11:47

Wat ben ik blij dat ik in een dorp woon waar maar weinig huurhuizen staan en de koopwoningen te duur zijn voor Marokkanen. Tel daarbij op dat het lintdorp is met slechts een hoofdweg van 5 kilometer wat het toch een stuk lastiger maakt om hier wat te jatten. Daarnaast doet men hier nog aan zelfrecht, waarna de resten aan de politie worden overhandigd (zoals een bierkrattenjatter enige tijd geleden aan den lijve ondervond).

FrankVeer | 22-01-10 | 11:47

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:44
Van de zusjes.

Bakito | 22-01-10 | 11:46

kut marokkanen zoals een bekende ons ooit zei

J@n k@@s | 22-01-10 | 11:46

GS, plaats even een screenshot van de url van maghreb.nl. De pagina lijkt te zijn verwijderd.

Atlantis-95 | 22-01-10 | 11:45

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 11:29
Als de Marokkaanse gemeenschap het al afkeurt is dat voor de bunne, om de gemoederen te kalmeren. Aan het patroon dat je ziet in Nederland, Culemborg, Amsterdam, Gouda, Nijmegen, Bergen op Zoom, Rotterdam, Utrecht, nu Zaltbommel, zie je dat dat nul waarde heeft. Immers, elke week is het weer raak. Nergens heeft dat ook maar enig effect op het handelen. Het gaat gewoon door. Dat betekent m.i. dat het grootste deel van de Marokkanen geen boodschap heeft aan de 'Marokkaanse gemeenschap'. Hoe zou dat nou toch komen? Zover ik moslims ken, en ik ken er heel veel (heb er jaren mee gewerkt), vind ik dat niet vreemd. Volgens mij werken buurtvaders bv. alleen maar averechts. Ze houden ze 'even' rustig om de schijn op te houden dat ze werkelijk tegen deze terreur zijn, maar ondertussen...

De Nederlandse burger betaalt zo gewoon mee aan het in stand houden en het verder verspreiden van de terreur op langere termijn.

En m.i. is de bron van dit alles wel degelijk de islam, die dit soort geweld, met de koran als basis, goedkeurt. Men is namelijk wel degelijk bezig de mpij (dar-al-harb), te ondermijnen, en deze jongens zijn zo de 'front-soldaten' van die islam.

Je kunt niet blijven volhouden dat het maar een paar raddraaiers zijn en om 'incidenten' gaat: veel incidenten maken een 'patroon'. En een patroon heeft een achterliggende rede.

de^mol | 22-01-10 | 11:45

geef ze 90 stokslagen.

Oma Puisje | 22-01-10 | 11:45

Bakito | 22-01-10 | 11:43
Hoe weet jij dat nou van die broertjes?

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:44

@sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:40
Dat kunnen we slechts hopen. Finteelt heeft een negatieve invloed op de gemiddelde intelligentie...

rara | 22-01-10 | 11:44

Willianus Wortelus | 22-01-10 | 11:40
Volgens mij zit V/d Laan op het ministerie van finse zaken.

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:43

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:41
Duurste kippenhok ter wereld - en eieren leggen doen ze niet eens.

Merlot | 22-01-10 | 11:43

Marokkaantjes zijn simpelweg bang dat hun zussen en nichtjes er ook achter komen dat Nederlanders aanzienlijk groter zijn geschapen...

Bakito | 22-01-10 | 11:43

NoMinister | 22-01-10 | 11:36
Daarom heet het parlement het parlement. Geen daden maar woorden. Het mag van mij ook de babbelbox heten.

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:41


Bos was toch minister van FINanciën?

Willianus Wortelus | 22-01-10 | 11:40

de visser | 22-01-10 | 11:30
Hopelijk komen ze zelf tot finzicht.

sjaakdeslinksesul | 22-01-10 | 11:40

Job kom er maar in met jekopje thee!!!!!

helmpie | 22-01-10 | 11:40

en die brief dan. Ja, die marokkanse gemeenschap keurt het BUITEN de moskee af ja. we weten allemaal wat er gepredikt wordt BINNEN datzelfde kuthuis, de liegen en bedriegen cultuur viert zege!

lovekila | 22-01-10 | 11:40

fleurtje | 22-01-10 | 11:36
Bevrijdingsfeesten zijn leuk, maar dan moet je wel eerst bevrijd wezen.
Zie ik voorlopig nog niet gebeuren.

Merlot | 22-01-10 | 11:39

stuur ze naar de efteling kost niets

bullterrier | 22-01-10 | 11:38

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 11:29
Precies, de oorverdovende stilte vanuit de Marokkaanse groeperingen na dit soort incidenten klinkt bijna tot aan Marokko door.

Superior Bastard | 22-01-10 | 11:38

Ik lees juist in de telegraaf dat er in Castricum nu ook al een ratten plaag is.

Hei-kneuter | 22-01-10 | 11:37

Ik hoop dat dit soort gespuis nog veel meer publieke figuren belagen. Wellicht dringt het dan een keer door, dat deze mocro's niet in onze maatschappij thuis horen. Laten ze bij JP en Wouter Boslim ook maar voor de deur staan.

womannicer | 22-01-10 | 11:37

@El_Guapo | 22-01-10 | 11:18

HAHAHAHAHAHAHAHA

Jaap, tik hem in!

Geiteneuker | 22-01-10 | 11:37

1. Schoenen afpakken.
2. Een knuffelbeer geven.
3. Uitnodigen voor de thee
4. 250.000 uittrekken voor extra wijkpapa's.
5. Met ze naar de Efteling of de sauna
EN, of het werkt of niet, je moet ze belonen voor de moeite:
6. Een reis naar Manhattan aanbieden.

Haduco | 22-01-10 | 11:37

Merlot | 22-01-10 | 11:34
Helemaal juist. Ik vind dat er een voorwaarde gesteld moet worden voor politieke figuren. Je mag je overal mee bemoeien maar je gaat wonen in een galerijflat tussen de knuffelmocro's.

MiaWallace | 22-01-10 | 11:37

El_Guapo | 22-01-10 | 11:18

Ik denk dat de oorzaak de doelstelling is. En dat is zeker geen orde- of wetshandhaving maar macht vergroten en sprookjes koesteren.

Daarom is 0031 ook een schim van een 3-machten-staat en werkt het rechtssysteem niet of nauwelijks. Iedere - broodnodige - wetswijziging of koerswijziging wordt bestreden met argumenten, maar geen enkele alternatieve oplossing wordt geboden behoudens het per saldo laten voortwoekeren en dus verergeren van de situatie. Dit is de doelstelling per saldo. Is mijn overtuiging. En er gaat zoveel geld in om en er zijn zoveel banen mee gemoeid (= ook geld, maar direct ook bestaanszekerheid voor de ambtenaren en bestuurders) en zoveel prestige (je bent fout bezig maar je houdt je positie alleen als je je bek houdt en meedoet) op alle niveaus binnen overheid en media (en op zeer vele andere plaatsen vanwege de politieke correctheid die commercieel geboden is), dat ik daar helaas geen wijziging zie komen op korte of zelfs middellange termijn. Dat stemt heel triest, en daar moeten we het mee doen.

NoMinister | 22-01-10 | 11:36

Brussel,Antwerpen,Gouda,Culemborg,Nijmegen,Zaltbommel,elke week komen er wel 'n paar plaatsen bij,ze hebben de gang er aardig in,en links kan het niet meer onder de pet houden,hoe graag ze het ook willen.
Wordt allemaal zonder slag of stoot ingenomen door 'n stelletje geteisem,
De Bevrijdingsfeesten kunnen we wel stopzetten.

fleurtje | 22-01-10 | 11:36

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:32
*in spanning afwachten doet*
;)

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:35

Tsja, als ze zelf last krijgen van hun heerlijke multiculturele heilstaat, wordt er wél bescherming geboden.
Waarom zouden ze dus stoppen met de massa-import van die voor hun sector zo lucratieve Zorgconsumenten?
Ze hebben immers wel de lusten, maar niet de lasten ervan.
En wie er wél de lasten van dragen, die kunnen wat betreft onze lieve ambtenaren-oligarchie al 40 jaar doodvallen - ná afdracht van de belasting, uiteraard.

Merlot | 22-01-10 | 11:34

Over 15 jaar in de geschiedenisboeken.
2010 "de slag bij Zaltbommel".

kleingrutter | 22-01-10 | 11:34

Magreb (de webzijde met die naam) weigert bezoekers die van geenstijl komen.
(Joris doe er eens wat aan!)

Beetje vreemd, maar als je zelf de URI intypt kun je het artikel gewoon lezen. Niet dat je er veel leest wat je nog niet wist...

www.maghreb.nl/2009/01/26/bommelse-lov...

Andreas B. | 22-01-10 | 11:33

Ah zit dat zo! We gaan in Nederland dit tering tuig niet hardhandig aanpakken, Neen, we zorgen dat publieke figuren zoals een burgervader of een politicus beschermd worden tegen dit gespuus! De burger moet het helaas op z'n eigen benen zien te redden...

gozahtje | 22-01-10 | 11:32

Geiteneuker | 22-01-10 | 11:29
een Finvasie bedoel je?

Tim | 22-01-10 | 11:32

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:29
Er wordt hier al volop gelikkebaard.
* pen alvast in gif doopt *

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:32

Fijnstoffer | 22-01-10 | 11:1
gewoon doorlopen: zijn 'fincidenten'. Hoeveel het er zijn maakt niet uit, al zijn het er miljoenen: het blijven 'fincidenten' en dus kan je nooit, maar dan ook nooit, van een patroon spreken. Toch? Offe, praat ik nu als een gutmensch?

de^mol | 22-01-10 | 11:31

Eindelijk wordt Zaltbommel ook verheven naar randstadniveau.

pensionado | 22-01-10 | 11:30

Ga ook es in de wijken patrouilleren, moedige veldwachters! Daar wordt immers al veel langer om gevraagd. Waarom wel bij de burgemeester? Zijn gewone burgers jullie te min?
Ach domme vraag natuurlijk!
Prioriteiten!

pennestront | 22-01-10 | 11:30

"Voortbestaan jeugdinrichting Doggershoek in gevaar
....."De bezetting van De Doggershoek is dramatisch laag. Er zitten nog slechts 35 criminele jongeren. Bij de bouw was uitgegaan van 120"
www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/sta...

de visser | 22-01-10 | 11:30

Ik word er echt moe-de-loos van. Zijn het nu alleen maar Fincidenten, of kunnen we al spreken over een invasie?

En wat gaan wij er nou aan doen? Thee drinken? Buurthuizen bouwen? Integratieprojecten kopen?

Pffff, ik weet het niet meer, als Nederlander voel ik mij machteloos worden in deze maatschappij. En wie staat er op? Wie gaat ervoor zorgen dat Nederland weer enigszins leefbaar wordt? Iemand die wel onderscheid durft te maken en de knuppel erover legt?

Geiteneuker | 22-01-10 | 11:29

niet voor de hond | 22-01-10 | 11:16
Dit soort berichten kan niet vaak genoeg naar de voorgrond worden geschoven. Waarom? Omdat daarmee de cirkel rond komt. Zag je in Culemburg ook, Marokkanen versus Molukkers, maar het is geen etnische kwestie, Marokkaanen versus Molukkers, maar de Marokkaanse gemeenschap en de Molukse gemeenschap keuren dat gerotzooi af.
Een Marokkaanse gemeenschap die geen controle heeft over zijn eigen kroost en het gedrag van die kroost volmondig afkeurt heeft iets uit te leggen en mag naar mijn idee ten volle op zijn verantwoordelijkheid als burger worden aangesproken. De relatie tussen de ouders en hun kinderen is al te lang buiten de discussie gebleven omdat we vonden dat die niet ter discussie gesteld mocht worden. Dat begint nu wel te gebeuren, en waarom? Omdat die ouders onder druk van de opinie min of meer gedwongen worden een standpunt in te nemen.

Schoorsteenveger | 22-01-10 | 11:29

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:24
Ghehe.
Mogge Tonnie!
*nieuwe reeks verhalen met fincidenten voorstelt*

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:29

Ok.. binnen 1 maand:

- Rellen in Culemborg, Marokkanen rijden in op groep Molukkers + bedreigingen
- Bedreiging personeel ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom, na gefaalde reanimatie moeders.
- Bedreiging personeel UMC Gelderland (+ een dode die ze aangereden hadden)
- Bedreiging burgemeester ZaltBommel na diefstal supermarkt
- Goede vriend met wapen overvallen na uitgaan, al zijn spullen kwijt (te klein incident komt niet in de krant)

Een conclusie, Marokkanen: we snappen de cultuur niet.

Malarkey | 22-01-10 | 11:28

Ha ha, zelfs Groen Linksch begint zich nu zorgen te maken ? Nou, nou, dan moet de situatie toch wel volledig uit de hand geescaleerd zijn...

Marcus Porcius Cato | 22-01-10 | 11:28

zeg maar jansen | 22-01-10 | 11:20
"Wij hebben op gepaste wijze nagevraagd wat er gebeurd was en de medewerkers van het ziekenhuis en de politie hebben ons netjes geholpen. Toen de sfeer grimmiger werd zijn we direct naar huis gegaan."
Je vraagt je toch af waarom de sfeer grimmiger werd als er op gepaste wijze navraag is gedaan.

spanarchist | 22-01-10 | 11:28

En kijk, een brief: www.gelderlander.nl...

zeg maar jansen | 22-01-10 | 11:20

Mooie brief, van advocaat.

Zo jammer! | 22-01-10 | 11:28

Ik hoop dat dhr.Bosh wat aan de Sire capagne heeft, hij heeft deze lieverds natuurlijk weer helemaal verkeerd begrepen.

kozze | 22-01-10 | 11:27

Die SP; nu kalm blijven. Het is een van de vele uitdrukkingen voor: vooral niets doen.

Hansopje | 22-01-10 | 11:27

Nu de elite zèlf de consequenties van hun wangedrag meer en meer gaan ervaren zullen ze er langzaamaan wat aan gaan doen.
Maar eerst natuurlijk zichzelf beschermen.
Kijk, daar zijn nu wèl politiemensen voor op voorraad.
De gewone mensen die al jarenlang hinder (hinder?) ondervinden van deze lieden zijn als ze er wat van zeiden voor rascist uitgemaakt, zo niet erger.
Maar ja, er gloort hoop aan de horizon.

Dostranamus | 22-01-10 | 11:27

@koen_c_s | 22-01-10 | 11:21
Maghreb link is niet dood, ze willen alleen niet dat er door geenstijl ge-hotlinked wordt. :-)))
(copy paste de url maar)

Swedish Chef | 22-01-10 | 11:26

@El_Guapo | 22-01-10 | 11:18

Goed gezegd
*aansluit*

Geiteneuker | 22-01-10 | 11:25

Dank voor de toevoeging @Tim, Rest van het verhaal klopt wel mag ik hopen?

El_Guapo | 22-01-10 | 11:24

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:23
Nu wel... zonder hoofdletter helaas.

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:24

Dat "aanpakken" bla bla bla zijn loze woorden. In Nederland verstaan we onder aanpakken dat we deze terroristen aan een baan, opleidingstraject of buurthuis gaan helpen. Dit zal nooit ophouden tot de laatste marokkaan de grens over geschopt is. Deze mensen zijn namenlijk door en door slecht en verdorven.

Randy McRanderson | 22-01-10 | 11:24

zeg maar jansen | 22-01-10 | 11:20
Tenen fucking krommend

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:23

Het F-woord is reeds gevallen, zie ik.

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:23

De doofpot is vol. Dat is wel duidelijk. Nu rest ons desinformatie, sprookjes en mist. De medelander moet immers niets in de weg worden gelegd!

NoMinister | 22-01-10 | 11:23

ze zijn nog niet naar de Efteling geweest; Dáárom!

Rest In Privacy | 22-01-10 | 11:22

Dus het is niet alleen de schuld van de Telegraaf maar inmiddels ook van het Brabants Dagblad. Terwijl de oplossing zo simpel is, gewoon een haakje op de deur doen en in het ergste geval gympies van de kwajongens afpakken.
Zo, de oplossingen van de laatste weken van de policoren ongeveer samengevat.

spanarchist | 22-01-10 | 11:22

El_Guapo | 22-01-10 | 11:18
Het IS geen school. Alleen een oud schoolgebouw.
Nu is het een Marokkaans 'dorpshuis' (gesubsidieerde ontmoetingsplek enzo) met bijbehorende vieze ramen, rommel, een halfvervallen schotelantenne en vooral heel veel hangjongeren die overlast veroorzaken. Het is dat het gebouw naast een middeleeuws stadskasteel staat, maar weinig mensen zullen treuren als dat ding tot de grond toe afbrandt.

Tim | 22-01-10 | 11:22

@woefdrammer | 22-01-10 | 11:12

dank je.... ;)

Geiteneuker | 22-01-10 | 11:22

Marokaanse winkeldieven, is dat geen dubbelzegging? Marokaanse jeugd is toch in de regel lid van 't dievengilde? Meestal voor 't leven, maar soms ontworstelen ze zich hieraan en worden verantwoordelijke burgers. En ja, dat laatste is bijna niet voor te stellen, ik ken dan ook slechts enkele voorbeelden, helaas.

MrFancyPants | 22-01-10 | 11:22

Hoppa, ook in Zaltbommel.
Snel Wilders berechten, dan is het opgelost.

Zo jammer! | 22-01-10 | 11:21

Culemborg, Nijmegen, Bergen op Zoom, Gouda, Zaltbommel, Den Haag , Amsterdam.... kortom het gaat onderhand in heel Nederland los.
Mooi op tijd voor de verkiezingen van 2011, of eerder dat kan ook.

Stiggelaar | 22-01-10 | 11:21

Goed zo Appie! Aanpakken dat tuig.

Getson | 22-01-10 | 11:20

LOL @ Willianus Wortelus | 22-01-10 | 11:10

NoMinister | 22-01-10 | 11:20

Vroeger liep je altijd met een grote boog om het woonwagenkamp heen. Maar tegenwoordig heeft het woonwagenkamp jouw dorp of stad overgenomen. Omlopen kan niet meer. Sterkte daar in Zaltbommel.

prikkel123 | 22-01-10 | 11:20

Ik zal nu weer wel zwaar aan het onderbuiken zijn, maar wat een kutvolk toch, die marokkanen. Ik zeg opzouten met dat tuig.

piemulspitzengefuhl | 22-01-10 | 11:20

vraagstaart | 22-01-10 | 11:09

Je hebt gelijk maar aan onze politici en bestuurders is deze inconsistentie niet besteed.

NoMinister | 22-01-10 | 11:19

Overdreven om dan meteen 24/7 surveillance in te gaan stellen. In plaats van dat je al dat tuig nou gewoon oppakt..

Trocomolotief | 22-01-10 | 11:19

Stomme burgermeester. Je moet het beestje natuurlijk niet bij naam noemen in dit land. Neem een voorbeeld aan Culemborg waar we het jaren over "groepen jongeren" hadden die voor overlast zorgen.

Randy McRanderson | 22-01-10 | 11:18

ik woon zelf al jaren lang in de mooie stad zaltbommel, helaas word het mooie wonen idd verpest door grote groepen mocrojongeren die niks anders doen als criminile activiteiten, werken en naar school gaan doet er geen één, eigenlijk zit iedereen in bommel te wachten op dat het zoals het er nu naar uit ziet uit de hand loopt, laat de rellen maar komen, ook al wonen hier geen molukkers die wel iets terug durven te doen, ik weet zeker dat iedereen zit te wachten op een soort burgeroorlog.

sexy&blond&geil ding | 22-01-10 | 11:18

Is dit geen misbruik va politiemacht? Alleen poitici beschermen zich en de rest van 0031 kan barsten. Zo houdt het sprookje 'Multikul' lang stand.....

Het is - om het ouderwets uit te drukken - toch een schande!

NoMinister | 22-01-10 | 11:18

Het is echt ongelooflijk. Je jat wat uit de winkel, gaat terug naar school, wordt opgepakt door de politie en vervolgens zijn alle vriendjes bereid om de politie te intimideren en spullen te vernielen van anderen.
In Nederland spreken we dan uiteraard over incident (845) van het jaar 2010.
is er nu niemand die al deze zaken een keer turft?
is er dan niemand binnen de politiek die gaat roepen dat er betere mogelijkheden binnen onze wet moeten komen om deze gasten die denken dat ze wegkomen met alle vernielingen en bedreigingen aan te pakken?
Wilders benoemt het op een lompe manier maar het is toch niet zo ingewikkeld om ongeacht huidskleur, ras of religie gewoon iedereen keihard te straffen.

Als ik de afgelopen weken lees wat er op scholen of ziekenhuizen voorvalt is het echt te ranzig voor woorden.
We mogen terecht van onze politiek verwachten dat zij verregaande wetswijzigingen gaan toepassen. We hebben toch gevangenissen genoeg (over)

El_Guapo | 22-01-10 | 11:18

Week 4 dus. Of gaat de frequentie omhoog?

Fijnstoffer | 22-01-10 | 11:17

ga trug naar je eigen land ga daar maar rodtzoei schuppe!

Mr.newz | 22-01-10 | 11:17

Die gasten weten de rest van Nederland wel op de kaart te zetten.
Knap heur!

Teun van het Tuinpad | 22-01-10 | 11:16

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/01/...
Week 1: Culemborg
Week 2: Bergen op Zoom
Week 3: Nijmegen
Nog 49 incidenten te gaan in 2010.
Fijnstoffer | 19-01-10 | 10:15
.
Hee, teringmocrotuig, jullie zijn te vroeg. Dit kk-gedrag had pas in week gemoeten.

Fijnstoffer | 22-01-10 | 11:16

blendedperfection | 22-01-10 | 11:10\
Zelfde verhaal bij mij (ben al wel wat langer weg) maar er wonen nog enkele familieleden, waar ik steeds hetzelfde van hoor. (gisteren ook op SN aangegeven) Op familiebezoek ben ik inmiddels bang de auto op de Omhoeken te zetten.
En inderdaad, we gaan er nog héél veel over horen ben ik bang...

Tim | 22-01-10 | 11:15


Superior Bastard | 22-01-10 | 11:11 Hohoho, vlak Gouda niet uit!

Willianus Wortelus | 22-01-10 | 11:15

Correctie op Meri59 | 22-01-10 | 11:13

Waarschijnlijk twee schizofrene marokkanen gesignaleerd in het zoute bommelland..
Kom er maar in JPB met wat zoets....

Meri59 | 22-01-10 | 11:15

Een pica van de burgervader is er daarom niet bij?

Vieze Tonnie | 22-01-10 | 11:14

Leuke brief, maar zoals gebruikelijk: glas, plas etc...

Halueth | 22-01-10 | 11:14

Waarschijnlijk twee schizofrene marokkanen gesignaleerd in bommelland..

Meri59 | 22-01-10 | 11:13

Je telt tegenwoordig als burgemeester echt niet meer mee als je géén criminele marokkanen binnen je gemeentegrens hebt.

Rest In Privacy | 22-01-10 | 11:13

Kunnen jullie in de navigatiebalk een button "bontkraagje" toevoegen. Dat is voortaan makkelijker zoeken voor mij. Er zijn inmiddels zoveel topics hierover.

crazyworld | 22-01-10 | 11:12

Ik kan me aansluiten bij blendedperfection | 22-01-10 | 11:10
En ik was toevallig ook bij die arrestaties aanwezig.
Klein detail is trouwens dat 'de phillipsschool' geen school meer is maar het Marokkaans 'dorpshuis'..

southposter | 22-01-10 | 11:12

Laatst was er toch een nieuw woord voor bedacht alhier.....

Fincident.

woefdrammer | 22-01-10 | 11:12

Nee toch Het zijn zulke lieve jongens. Verdomme!!!

linda4960 | 22-01-10 | 11:12

Culemborg en Zaltbomel zullen later worden herinnerd als de plaatsen waar het begon..

Superior Bastard | 22-01-10 | 11:11

Uit de brief van de burgemeester aan bewoners: "Ik ben mij terdege bewust van het feit dat u de onrust, vernielingen en intimidatie van een groep overlastgevende jongeren volledig zat bent. Uiteraard kan ik geen garantie geven voor het uitblijven van ongeregeldheden."

Tim | 22-01-10 | 11:11

Ze misdragen ze no kaolo! Als die Mocro's Christen/ Hindoe/ what ever waren zouden ze zich toch nog misdragen.
Gewoon de gummiknuppel erover!

Krioro | 22-01-10 | 11:11


Het is het falende onderwijssysteem dat deze arme Marokkaanse jongens tot wanhoop drijft.

Keer op keer worden ze weer teleurgesteld tijdens hun eeuwige drang naar kennis en zelfontplooing.

Willianus Wortelus | 22-01-10 | 11:10

Ach, misschien wordt er wel een paar ton vrijgemaakt voor straatcoaches. We weten dat dat altijd helpt, toch?

quick nick | 22-01-10 | 11:10

Ik kom daar vandaan, al enkele jaren weg uit het ouderlijk huis maar ik kan je verzekeren dat het daar nog veel en veel erger is dan in het nieuws wordt gezegd. Er is daar sprake van criminaliteit op zoveel tereinen dat je eigenlijk wel kan stellen dat elke marokkaan onder de 30 zich bezig houdt met criminele activiteiten. De ouders vand eze lui doen hier overigens niks aan.
Er wordt daar zo vaak ingebroken, dat wanneer mensen een aantal dagen weg zijn gelijk moet worden gezorgd voor een huisoppas.
Oudere mensen zijn hun leven vaak niet veilig omdat deze stelselmatig worden bekogeld met stenen en planken.
Over de Marokkanen in Zaltbommel gaat u de komende jaren nog veel horen.

blendedperfection | 22-01-10 | 11:10

Nog maar een keertje dan: Marokkanen zijn het probleem.

Nee dus! | 22-01-10 | 11:10

Goh... voor een burgemeester is er ineens wel politie. Meisjes van 15 in Gorinchem zijn duidelijk veel minder waard.

vraagstaart | 22-01-10 | 11:09

Ik denk dat ze meer liefde nodig hebben. De politie zal ze wel weer beschuldigd hebben en de arme (berber)schaapjes de criminaliteit in gejaagd hebben.

Fapswans | 22-01-10 | 11:08

Duidelijk gevalletje van te weinig liefde gehad van onze samenleving.

Dr. D | 22-01-10 | 11:08

VDD, is dat vanwege die nummerbordenkwestie met CarGlass?

Nee dus! | 22-01-10 | 11:08

Ik ben blij dat ie wat doet, kunnen we niet van veel burgervaders zeggen.

Kaas de Vies | 22-01-10 | 11:07

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen