Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gootsteenontstopperverbod in 020

Zeldzaam product Kwajongens die belletje trekken zijn zooooo 1882. "Rotjongens" van nu pakken hun zuigende werk serieus aan. Niks geen stinkbommen of muggenscheetjes, gewoon bommen met gootsteenontstopper, zoutzuur en ander plofmateriaal. Even schudden en boem. Dat buslijn 41 tjokvol zit met vrouwen en kinderen, doet natuurlijk niet ter zake. Je bent jong, je wilt wat en je kunt je niet ontplooien. Hadden ze het buurtcentrum maar niet moeten sluiten. Job Cohen schijnt al op weg te zijn naar deze "tweede kansjongeren" om onder het genot van een bakkie Rooibos het incidentje te sussen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken morgen in de bus naar Duivendrecht. Uit voorzorg zijn namelijk alle flessen gootsteenontstopper in Duivendrecht uit de handel genomen. Misschien een idee dit landelijk door te voeren. Kunnen we tenminste weer manueel ploppen, wanneer de leidingen verstopt zitten. Het is bovendien nog goed voor het milieu ook...

Reaguursels

Inloggen

Gootsteenontstopper is zooo 2005.

Een beetje vent gebruikt tegenwoordig nitroglycerine

Daantjuh | 24-10-06 | 01:02

@ JoehneR,

Met gootsteen onstopper en zoutzuur zijn bij mijn weten geen drugs te maken. Enlighten me?

RA | 23-10-06 | 17:12

sssss 23-10-06 @ 13:40

PVDA, SP, Groen links hebben mij een te hoog allochtoon knuffelgehalte, en daar word ik een beetje naar van.
En die zullen het strenge asielbeleid te niet doen, en dan zitten we eeuwig met de problemen.

VVD heeft ons flink genaaid met die klote euro, als ik op mijn loonstrookje kijk word ik er steeds aan herinnerd.

Ik twijfel over de CDA of Groep Wilders, mits ie naar de kapper gaat voor een kleurspoeling ;-))

nostraflamoes | 23-10-06 | 17:03


Triest hoor, zomaar dingen opblazen enzo met zoutzuur en gootsteenontstopper.
Je kunt er ook heel vredelievend verschillende drugs mee maken...
(yo junks; google kennen jullie wel he?)

JoehneR | 23-10-06 | 14:22

nostraflamoes 23-10-06 @ 13:30
nou het valt niet mee op wat je nu moet gaan stemmen eigenlijk. Lastig dat links mogelijk het verbeterde beleid te niet doet en financieel het land niet goed doet. Aan de andere kant is het rechts dat misschien wel het belangrijkste te weinig aan bod laat komen: milieu. Ach het is toch heel simpel: pvda iig niet, want die zitten qua intergratiebeleid en financieel slecht en stemmen op groen links, d66 of sp is een verloren stem, dus dan toch maar weer cda, de beste van de slechten... Of misschien toch vvd.......

sssss | 23-10-06 | 13:40

sssss 23-10-06 @ 12:42

Ja nu maar hopen dat die strenge regels blijven, en niet afgezwakt worden als we straks een nieuw kabinet krijgen. Want dit strenge beleid wordt al flink afgezeken door links.
Dus heb je wel eens kans dat ze dit weer veranderen als er een links kabinet aan de macht mocht komen. En dan zie ik het somber in.

En de polen denk dat die hier sowieso maar tijdelijk zijn, de lonen liggen daar geloof ik 3 keer zo laag als hier, dus het is nu super aantrekkelijk om hier te werken.
Denk als polen wat jaartjes verder is, dat de lonen ook gaan stijgen en het ook niet meer aantrekkelijk is om hier werken.
Maar we hebben een flink aantal jeugdwerklozen en vooral onder de Marokkaanse gemeenschap.
Dus kunnen die dat gat hopelijk vullen, maar dat zal wel niet ;-))

nostraflamoes | 23-10-06 | 13:30

Svengelska 23-10-06 @ 10:00

Ja dat is denk ik ook vaak een probleem er zijn best goede tussen die iets willen maken van hun leven, maar aangezien ze veelal in dat bekrompen islamitische wereldje zitten, en door huwelijks integratie blijven zitten, (want dat zorgt voor nieuwe aanvoer van dezelfde domme ideeën ) komen ze daar heel moeilijk uit.
Ik had vroeger een Marokkaans vriendinnetje, haar broers wisten dat niet.
Die kwamen daar achter nou die heb een feest mee gemaakt thuis en ze mocht er niet meer uit ze mocht alleen nog maar naar school, dit hoorde ik van haar zusje. Ik heb ze daarna nooit meer gezien.
Ze mocht alleen wat hebben met verse aanvoer uit Marokko, me nieuwe vriendin heeft het vroeger ook meegemaakt met haar vriendin, die had ook iets met een Nederlands vriendje.
Haar vader heeft haar beloofd om haar alle botten te breken, ze is toen gevlucht naar Amerika.
Een paar jaar later heeft ze een ongeluk gehad en belde voor het eerst weer haar vader ze vertelde dat ze haar benen gebroken had, die zij toen dood leuk als ik je te pakken krijg breek ik de rest ook.
Dit om aan te geven hoe moeilijk het is om uit dat bekrompen wereldje te komen.
Dus stoppen met huwelijksimmigratie, is denk al een flinke stap vooruit.

nostraflamoes | 23-10-06 | 12:58

Precies, een dubbel paspoort is de grootste onzin die er is.

kRiSdEcAp | 23-10-06 | 12:43

Ik denk dat je daar wel gelijk in hebt: tenslotte is het dwijlen met de kraan open als er maar mensen met dezelfde mentaliteit binnenkomen in die vicieuze cirkel. Maar wat ik begreep is dat het aantal import bruiden sinds de inbrugeringswet zeer sterk gedaald is. Ik denk dat dit de doorbraak is die nodig is om idd de volgende generaties voldoende kans te bieden en daarmee niet automatisch in criminaliteit te laten vervallen. Nou maar hopen dat de Polen e.a. (die we overigens heel hard nodig gaan hebben om Nederland welvarend te houden) niet een zelfde generatie meebrengen....

sssss | 23-10-06 | 12:42

sssss 23-10-06 @ 11:11

Over die hangjongeren dat herken ik wel, ik kom zelf uit een volksbuurd waar de politie vroeger ook niet te happig was om orde op zaken te komen stellen.
Maar inderdaad als je ouder wordt worden de meeste mensen wel rustiger.
En krijgen de meeste een groter verantwoordelijkheid gevoel, neem aan dat dit ook zo bij de Marokkanen zo is.
Maar dan nog blijven ze in hun wereldje hangen, ze trouwen veelal niet met Nederlandse vrouwen of mannen.
En het probleem is denk ook dat ze ook veel aan huwelijks import doen, zo rond de 80% van de moslims schijnen dit volgens een onderzoek te doen.
Wat dus betekend dat als die jongeren ouder worden, er dus vaak een bruidje weer uit Marokko komt met een lage of geen opleiding en dezelfde slecht ideeën over het westen, die geven dit dus ook weer aan hun kinderen mee, en dan word het dus wel een gebed zonder eind.
Als de politiek nu eerst eens die huwelijks import beperkt
En het dubbele paspoort afschaft, gewoon laten kiezen of je bent 100% Marokkaan en je hebt niets met Nederland, dan zou ik zeggen op het eerste vliegtuig terug naar Marokko.
Of je kiest voor een Nederlands paspoort, en je maakt hier iets van je leven in Nederland.
dat bevorderd denk ik ook het gevoel dat je dus echt een Nederlander bent en je het hier dus iets van je leven moet maken.
Dan krijgt het misschien ook eens de kans tot rust te komen, en kan de echt integratie pas beginnen.

nostraflamoes | 23-10-06 | 12:30

nostraflamoes 23-10-06 @ 08:46
Ik begrijp helemaal wat je zegt, en ik vind het ook zorgelijk dat er zoveel haat is onder die jongeren.
Wat ik een opvallend verschil vind tussen de Marokkaanse cultuur en de Nederlandse is dat degene die in de media komen bij de eerste vooral de jongeren zijn en bij de tweede vooral de ouderen. Dat er een aversie is tegen jongeren bij ouderen is bekend en andersom ook. Maar wat volgens mij ook zo is: in iedere cultuur zal zodra getrouwd is, alles kalmer worden en een breder perspectief krijgen en daarmee dus ook gematigder opstellen. Ik hoop dat zij dit dan ook meegeven aan hun kinderen.
Overigens was het probleem vroeger vooral de hanggroep jongeren (gabbers) die op hun scooters bij bankjes in de wijk rondhingen. Ik kan me ook nog herinneren (en dat zal ook rond paars 1 geweest zijn) dat hierover discussies gevoerd werden.. Het lijkt gewoon allemaal wat opgeschoven te zijn, niet alleen qua kansen, maar ook qua aandacht.

sssss | 23-10-06 | 11:11

Feitelijk is dit een chemische bom. Van mij mogen deze jongelui ongeacht de afkomst een zeer lange gevangenisstraf krijgen. Het is volstrekt belachelijk dat het woord baldadigheid hier wordt gebruikt.

In het filmpje waarbij de jongen het projectiel bewust naar zijn medescholieren gooit draait mijn maag om.

Het is gewoon een regelrechte aanslag.

El_Guapo | 23-10-06 | 10:59

En wat is dit voor allochtonenhaat hier, jullie weten niks van de Nederlandse cultuur, ons land is rijk geworden door (geloofs)vluchtelingen, aso's moet je aanpakken (intolerante boeren zijn ook aso's), niks deporteren, net zo als autochtonen behandelen, vroeger stond iedereen over molukkers te zeiken, die zijn na 2,3 generaties helemaal aangepast (natuurlijk zijn er ook criminele molukkers). Turken en Marokkanen zullen hetzelfde doen, of passen de Nederlanders in Argentinië, Australië en Canada zich dan zo goed aan.

Mikado | 23-10-06 | 10:47

Kijk hier wordt hard opgetreden.Ik denk als er iemand wordt gestoken met een schroevendraaier worden alle gereedschappen verboden????!! Het is maar waar je het probleem zoekt.

reconquista | 23-10-06 | 10:43

anarchist cookbook, staat wel op internet, daar staan veel betere bommetjes in...

Mikado | 23-10-06 | 10:41

huh? hier ging iets niet helemaal goed denk ik

Svengelska | 23-10-06 | 10:20

Oja, even ter verduidelijking. Ik ben geen racist, heb niets tegen buitenlanders. Ik houd wel van verschillende culteren. Wel heb ik iets tegen de mensen die ik net beschreven heb (geld ook voor nederlanders met hetzelfde gedrag, bijvoorbeeld die uit de volksbuurten al gebruikte ik in het verhaal hierboven het voorbeeld uitsluitend over buitenlanders) en tegen alle radicale religieuzen die erop uit zijn andere in hun eigen waarde te vernederen o.i. van dien aard. Dit geld niet alleen voor moslims, maar ook voor christenen die hetzelfde gedrag vertonen.

Svengelska | 23-10-06 | 10:19

Oja, even ter verduidelijking. Ik ben geen racist, heb niets tegen buitenlanders. Ik houd wel van verschillende culteren. Wel heb ik iets tegen de mensen die ik net beschreven heb en tegen alle radicale religieuzen die erop uit zijn andere in hun eigen waarde te vernederen o.i. van dien aard

Svengelska | 23-10-06 | 10:17

Tja, het is gevaarlijk dat wel. Maar is het eigenlijk zoveel anders dan pakweg 30 jaar geleden? Wij gebruikten zwavel, houtskool en nog iets ( zoek maar onder buskruit ) en stopten dat in een 28 mm koperpijp. Beide uiteinden dicht met propje papier + stijfsel. Lontje van vuurwerk er bij in. Pracht effect. Wel even dekking zoeken vanwege de rondvliegende koperpijp.
En daarnaast hadden we na iedere keer goed opletten bij scheikunde wel weer wat nieuws.
Punt: experimenteren en gevaar opzoeken is nu eenmaal wat pubers doen!
Tip: als je geen gootsteenontstopper meer kunt krijgen kun je ook ontwikkelaar voor printplaat gebruiken. Is nl. hetzelfde.

noorderling | 23-10-06 | 10:01

Ben het helemaal met je eens nostraflamoes. Ik ben in de Zwolse wijk Holtenbroek (vroeger voordat de sanering van de hele wijk had plaats gevonden, holtenbronx werd genoemd), dit was een wijk met 10.000 inwoners waarvan er maar enkele tientallen nederlanders tussen zaten. Er zijn meerdere bevolkingsgroepen in achterstands wijken aanwezig, die hier op zijn zachts gezecht niet thuis horen en zo snel als mogelijk gedeporteerd dienen te worden naar een zo afgelegen als mogelijk planeet zonder ooit een mogelijkheid op terugkeer naar een stukje materie wat beschaving genoemd mag worden. Waarin vooral Marokkaanse bewoners van achterstands wijken de ergste kaaskop haatstokers zijn. Dit was overigens al een jaar of 15 geleden dus hier is echt niets nieuws onder het lieflijk nederlands zonnetje. Maar ook andere bevolkingsgroepen zijn in dit soort wijken zijn niet van het kaliber om over naar huis te schrijven. Wel vind ik het jammer, want er bevinden zich echt wel kansrijke jongeren tussen die goed zouden kunnen functioneren in een goede omgeving. Maar veelal zijn het in hun eigen land al uitgespuugde mensen, die kinderen krijgen die in Nederland geboren worden en hun kinderen volstoppen met idealen van hun vaderland. Tegen dat soort mensen zeg ik, ga alsjeblieft terug en neem je ganze familie mee terug. Laatst was er ook een stukje op GS over hallal voedsel. Zeker de helft van het islamitisch geloof annhangende buitenlanders eet zelf regelmatig varkensvlees alleen zullen ze dit nooit openlijk bekennen. Ik heb 15 jaar tussen hen gewoond en met hen geleefd. Ik ben het overgrote deel van hen meer dan spuugzat. Toch heb ik enkele zeer goede vrienden uit diezelfde omgeving overgehouden en ik respecteer hen, omdat ondanks hun religie en eigen cultuur, prefect de nederlandse cultuur begrijpen, perfect de nederlandse taal spreken, zelfs nog beter dan ik zelf doe. Dit soort buitenlanders mogen er wat mij betreft met miljoenen wonen, maar voor alle anderen geld het eerder beschreven scenario.

Svengelska | 23-10-06 | 10:00

sssss 23-10-06 @ 00:19

Maar die vicieuze cirkel daar hebben ze zelf alle moeite voor gedaan om daar in te komen.
Het is namelijk niet alleen de criminaliteit om er beter van te worden, want dat ben ik wel met je eens, dat zal zeker niet alleen bij Marokkanen voorkomen, dat gebeurt in alle lagen van de bevolking.
Maar het gaat ook om de afkeer die ze hebben van de Nederlandse samenleving, die is namelijk onder geen bevolkingsgroepen in Nederland zo extreem groot als onder Marokkanen.
En dat blijkt ook wel uit hun daden, en dit komt echt niet omdat ze de laatste jaren met de nek worden aangekeken.
Ik heb namelijk vele jaren geleden was nog onder paars geloof ik, toen er nog niet gesproken werd over problemen met Marokkanen, je las er echt nooit wat over, en als een burgemeester het lef had om iets te zeggen kon hij een paar dagen later weer zijn woorden inslikken.
Dat werd toen niet geaccepteerd.
Ik zag toen een documentaire waar Marokkaanse jongeren die werden gevolgd in Amsterdam, als je toen al hoorde hoe die gasten dachten over Nederlanders man dan zou je ze in het vliegtuig zetten en ze er onderweg uitgooien.
Nederlanders zijn varkens we hebben geen cultuur enz, enz (overigens ook groen links haar standpunt ;-))
Tijdje geleden op tv had een DJ een beledigende mix gemaakt over de islam, een journalist wilde dit laten horen aan moslims, en wilde weten wat ze er van dachten.
Ze vroegen dit een groepje Marokkanen, die werden gelijk agressief en zaten er niet ver vanaf om de journalist te meppen, ditzelfde deden ze bij een groep turken, dacht eerst die journalist krijgt een portie klappen, maar nee hoor die zeiden ja mag, we vinden het niet leuk maar we leven in Nederland in een democratie.
Dit zegt genoeg over veel Marokkanen dacht ik zo, de goede( helaas veel te weinig) nagelaten.
Ze hebben gewoon een klote mentaliteit, en ik heb ook het idee dat ze dit beeld wel stoer vinden.
Maar ik hoop dat je gelijk hebt en het zichzelf wel oplost, voordat er echt een keer de pleuris uitbreekt.

nostraflamoes | 23-10-06 | 08:46

Je moet de ouders is aanpakken! Als je kotermongool iets flikt moet Pa maar een tijdje de bak in...

css | 23-10-06 | 08:24

spooky 22-10-06 @ 20:05
Jouw afvoerputje zit blijkbaar op de plek zit waar bij veel anderen hersencellen zitten.

Aktivist | 23-10-06 | 07:18

Lol RdeK

Deense Postbode | 23-10-06 | 06:45

In wezen is dit dus een AANSLAG.
Zouden zij Jasmijn-T lekker vinden? En om in stijl te blijven, met een Lange Vinger erbij.

Deense Postbode | 23-10-06 | 06:44

Bommetjes zijn leuk maar niet voor domme VMBO-tuig dat niets van scheikundige reacties weet en dus onverantwoord met dit soort spul omgaat (voortijdige explosies, giftige gassen etc.). En dan brengen ze ook nog opzettelijk mensen in gevaar, wat kan ik daar slecht tegen. Doe het in je tuin ofzo.

lvet | 23-10-06 | 03:09

in de hoop dat met de oogballen ook eindelijk de oogkleppen oplossen...

Ed Cetera | 23-10-06 | 00:55

Allemaal de schuld van internet, als dat er niet was geweest hadden ze niet geweten hoe ze het moesten maken. Gewoon internet verbieden en lekker weer gaan ganzenborden...

ipje | 23-10-06 | 00:28

@nostraflamoes 22-10-06 @ 22:30
In iedere maatschappij zijn de minder bedeelden op zoek naar een manier om tot de beter bedeelden te gaan behoren. Dat is logisch, dat is overleven. Het gaat dus niet om Marokkanen, maar om de laatsten in de rij. Het is all about het groene gras. Dat gesproken wordt dat de Marokkanen veel crimineel gedrag vertonen kan statistisch misschien wel kloppen, maar ik denk niet dat het hokje zo genoemd moet worden. Het zijn de laag opgeleiden en minder kansrijke mensen die vervallen in crimineel gedrag en dat daar veel Marokkanen toe behoren is het resultaat van de vicieuze cirkel waarin zij verkeren. Overigens denk ik dat ook als er niets aan gedaan wordt van uit de politiek e.d., het uit zichzelf wel oplost. Maar dat betekend niet dat er geen crimineel gedrag meer zal zijn, maar alleen door anderen vertoond zal worden.

sssss | 23-10-06 | 00:19

nadenkeniseenkunst 23-10-06 @ 00:03

Ja de slecht onderhouden bussen vragen er zelf om.

Ed Cetera | 23-10-06 | 00:05

020 is de hoofdstad van debiele ideeen,slecht onderhouden bussen, een gemeente bestuur dat je niemand toewenst en een burgemeester die wel mee doet bij verkiezingen maar ze nooit wint (en daar zeer gefustreerd over raakt).

nadenkeniseenkunst | 23-10-06 | 00:03

Tjeemig. Waterstofbommetjes in een bus pleuren? Beetje de vredelievende medemens brandwonden bezorgen? Kunnen die gasten niet gewoon met RDX of zo gaan experimenteren? Of misschien met nitro?

Is Fin het nieuwe woord voor NAToS?

Habibi | 22-10-06 | 23:54


Opvallend detail in de discussie op Marketing Facts is trouwens dat zich onder het bewuste artikel van Anders Floor een discussie ontwikkelt die, naast een aantal zwakke argumenten pro-Geenstijl, wordt vervuilt door hele en halve idioten die, gebruikmakend van allerlei nicknames die verwijzen naar medewerkers van Geenstijl of critici van Geenstijl, de reactiepanelen volspammen met de grootst mogelijk onzin, wat Marco Derksen van Marketing Facts uiteindelijk dwingt om de reactiemogelijkheid te sluiten. Ik kan me trouwens niet aan de indruk onttrekken dat het hier slechts 1 persoon betreft die onder allerlei nicknames de site spamt, zoals dat ook op allerlei andere plekken op het internet plaatsvindt. Wie is die idioot?

therealshowstopper.wordpress.com/2006/...

whappie de flappie | 22-10-06 | 23:38

kunnen ze die kudt vmbo-ers niet allemaal op de trein naar Bergen Belsen stoppen?

drbukkake! | 22-10-06 | 23:29

het zijn vast de lompe vmbo'ers die er weer niet mee kunnen omgaan. EEn beteje normaal mens weet als ie zoiets maakt dat ie dan afstand moet houden. Hardstikke lachen met zo waterstofbom, je moet alleen niet te dichtbij gaan staan en de resterende vloeistof aanraken

rooie | 22-10-06 | 23:22

Check Rouvoet hip zijn: www.stemrou.nl Bijkans ongelooflijk

kraakhelder | 22-10-06 | 23:20

@fuckje 22-10-06 @ 23:12

meneer Heitinga is ook op Sargasso weer rijk vertegenwoordigd :-)

whappie de flappie | 22-10-06 | 23:20

@fuckje 22-10-06 @ 23:12,
Zebla nog gezien?

vander F | 22-10-06 | 23:16

@whappie de flappie,
als je ff doorlinkt kom je de leukste dingen tegen, vooral over Him Weitinga.
Op zijn Volkskrant-blog.

fuckje | 22-10-06 | 23:12

Maximus 22-10-06 @ 21:37

Finnen willen graag geld verdienen maar dan niet door te werken dacht ik zo, of zit ik nu vol vooroordelen.
Ze lopen juist altijd te klagen dat ze nergens aan de bak komen ze worden namelijk zwaar gediscrimineerd, dus waar verdienen ze dat geld dan aan??

En omdat er een klein aantal pedofiele Nederlanders rond loopt, heeft de rest van de Nederlanders geen recht van spreken meer over de grote groep criminele Finnen die Nederland zwaar aan het verzieken zijn, beetje dom gelul he.

En de vooroordelen zijn geen vooroordelen maar feiten, of volg jij alleen geenstijl voor je nieuws??
En dan heb je ook nog wetenschappelijke onderzoeken waaruit blijkt dat een grote groep finnen de westerse maatschappij verwerpt, dan heb je nog onderzoeken waaruit blijkt dat vooral onder Finnen veel wannaby osama,s rondlopen.
Man de Marokkanen in Marokko schamen zich nog voor het voornamelijk werkschuwe criminele tuig wat hier rond loopt, die hebben zelfs hun excuus aangeboden voor dit tuig aan onze prins toen hij op staatsbezoek was in Marokko.

Dus slaap lekker verder femke h, sorry bedoel Maximus

nostraflamoes | 22-10-06 | 22:30

Joepie!
karskens op staats 3,
Uruzgan revisited

vander F | 22-10-06 | 22:22

Ach, heb je als jongere eens interesse in scheikunde, is het weer niet goed....
Overigens lijkt me dat Rijnwater een nog ernstiger chemische reactie veroorzaakt bij het spoelen, maar dat terzijde.

koerbagh | 22-10-06 | 22:14

haha, deden wij vroeger altijd maken.
maar je moet nog wel die echte korrels hebben, stukje alu-folie erbij, vullen met water, ff schudden en boemm..

manie | 22-10-06 | 22:12

@ iedereen,

Mijn bedtijd is gekomen, allen welterusten.

@Maximus,

Ik wil graag weten waarop jij je uitspraak met betrekking tot pedo's zijn overwegend blanken baseert. Als hint geef ik "lolliepop".

@ ssoass,

Mijn aanbod voor een weddenschap blijft staan:
Waren het biculturelen die verantwoordelijk zijn voor de aanval? Mijn antwoord is ja. Ga jij op de bres springen voor de bicuturelen met meer dan holle politiek correcte phrasen?

RA | 22-10-06 | 21:42

@fuckje 22-10-06 @ 20:42: Ja, ondanks dat ik schuin tegenover het Beatrixoord woon... ;-)

African Postman | 22-10-06 | 21:41

@RA

De onderbouwing die ik hiervoor heb is dat "Finnen" hier inderdaad vaak gepost zijn als het om "misdaden" of wangedrag gaat. Denk je dan niet dat dit vaak onwillekeurige selectie is... Ik weet een ding. "Finnen" willen vaak geld verdienen en "Nederlanders" vaak hun dierlijke walgelijk lusten botvieren, liefst met een blinddoek en een onschuldige hiervoor gebruiken...
PS als je hier het woord "finnen" door "Joden" vervangt heb je goede Goebbels propaganda. Volgens hem stonken de Joden echt en waren ze echt allemaal schatrijk... en aten ze hun kinderen op... veel vooroordelen gebaseerd op niets... zie ik hier ook vaak terug komen hoor. Per slot van rekening zijn wij Hollanders vaak goed in napraten.....

Maximus | 22-10-06 | 21:37

@Maximus 22-10-06 @ 21:23
Kom jij weleens op straat? Alsof het zó vreemd is dat mensen in eerste instantie aan ''Finnen'' denken bij dit soort berichten.
Bovendien, als het over autochtonen zou gaan kwam het sowieso niet op GS.
Welterusten.

Cupecoy | 22-10-06 | 21:30

@ maximus,

Non-argument. "finnen" zijn weldegelijk vaak de actor in de misdaden gepost hier op GS. Op het moment dat ik een kratje bier verwed over de achtergond van de dader deinzen de theedrinkers terug. Ik zou van jou graag zien dat je of je woorden onderbouwd, of er wat tegenover zet.

RA | 22-10-06 | 21:28

@RA

Dezelfde bron die de meerderheid hier hanteert als het om "Finnen" gaat. De kroeg....

Maximus | 22-10-06 | 21:23

@Maximus 22-10-06 @ 21:10
Of die laten zich door hun vriendin in hun hol penetreren.

Cupecoy | 22-10-06 | 21:20

@ Maximus,

Bron?

RA | 22-10-06 | 21:17

@wattiserdan ja want daar kome de pliesies vandaan.

Shareholder | 22-10-06 | 21:13

@soass,
zitten er blanke op het VMBO dan?

wattiserdan | 22-10-06 | 21:12

Gezien de aard van het incident zouden het best "Finnen" kunnen zijn.."Nederlanders" zijn meer gespecialiseerd in incest en kinderporno....

Maximus | 22-10-06 | 21:10

@RA,

Het woord "kunnen" had ingevoegd mogen worden in de tweede zin.

RA | 22-10-06 | 21:08

@ Maaier,

Ik was ooit ook een "domme kutpuber" maar ik heb nog nooit iemand verminkt. Jij en Job kunnen het baldadigheid noemen, de Srilankezen hadden de tsunamie ook"een lief klein poesje" noemen. Dat had echter niet betekend dat ze niet van de stranden afgespoeld zouden worden.

RA | 22-10-06 | 21:05

Voor de bus leggen en de rest mag je zelf verzinnen.

Gripzz | 22-10-06 | 21:04

Of het nou molsims zijjn of niet, dit zijn gewoon domme kutpubers. Jeugdinrichting, klaar.

Maaier | 22-10-06 | 20:59

@ Cupecoy,

Mijn bier is bijna op dus ik hoop dat ssoass z'n woorden wat kracht bij wil zetten door op mijn weddenschap in te gaan.

RA | 22-10-06 | 20:56

@superjan, het één hoeft het andere nog niet uit te sluiten. Haren staat dan wel op een eiland in het Noorden. Maar het is nog steeds niet opgeslokt door het rode gevaar.

mid-rechts | 22-10-06 | 20:56

Gootsteenontstopper in combo met het haargroeimiddel van Jaap "ik voel niet veel in mijn linkerbeen" Stam schijnt ook ruig te zijn.

Ploegschaar | 22-10-06 | 20:54

@RA 22-10-06 @ 20:38

En zo is het! Maar zeg het niet te hard/vaak want voor je het weet noemen ze je een xenofoob.

Cupecoy | 22-10-06 | 20:46

@mid rechts> GS is geen rechtse kliek, t is eerder een grunningse kliek.

superjan | 22-10-06 | 20:43

@African Postman,
leuke, diverse buurt, en weinig lastpakjes volgens mij.

fuckje | 22-10-06 | 20:42

@ssoass,

"Wie de fuck zegt iets over "Finnen" of biculturelen?
Echt frusti's..."

Wie anders? Tegenwoordig kun je die groep makkelijk de schuld geven. De kans dat je het bij het verkeerde eind hebt is marginaal. Wedden om een kratje?

RA | 22-10-06 | 20:38

@African Postman 22-10-06 @ 20:25

In welke, huize de wolf? In dat geval mag je wel eens wat aan je tuin doen.

mid-rechts | 22-10-06 | 20:37

@fuckje 22-10-06 @ 20:13: Ik ook, al woon ik dan aan de Rijksstraatweg in Haren....

African Postman | 22-10-06 | 20:25

Ironie. De stinkende prop in de maatschappelijke zwanenhals die met gootsteenontstopper gooit...

Keutelaer | 22-10-06 | 20:20

Oeps; burp, voor mij geen rode wijn meer :-(

kutjemuf | 22-10-06 | 20:20

superjan 22-10-06 @ 20:10

ze hebben vroeger een witte autoped gehad, ze kregen een rooie, daar zou ik ook trauma.s van krijgen. Ik heb in mijn gellukkig een paarse gehad

kutjemuf | 22-10-06 | 20:18

lol @ QB (ja die.....) 22-10-06 @ 20:08

Tja de eerste hakbar bus in 020, en er zullen er nog wel een paar volgen

blaffer | 22-10-06 | 20:16

@QB (ja die...) ,
Blij dat ik in Grunn woon.

fuckje | 22-10-06 | 20:13

En waarom alleen de ontstopper, alufolie reageert met nog wel meer producten hoor.

Brederodekater | 22-10-06 | 20:13

Ach die jongens hebben gewoon een slechte jeugd gehad... oh nee, ze zitten er nog middenin.

superjan | 22-10-06 | 20:10

Zeker weer racistische werkgevers daar in duivendrecht

BigGayAllah | 22-10-06 | 20:08

spoelen met rijnwater....? je zal maar in groningen wonen....

QB (ja die.....) | 22-10-06 | 20:08

@van der F> hee das een tijd geleden!

superjan | 22-10-06 | 20:06

En een dag geen finnen bashen is een dag niet geleefd schijnen veel reaguurders weer te denken. Onze reservebelgen kunnen er ook wat van. Limbo's behoren tot de eencelligen, nu weet ik het zeker.
www.watzer.nl/dump/videos/vuilbak.wmv

spooky | 22-10-06 | 20:05

Wie de fuck zegt iets over "Finnen" of biculturelen?
Echt frusti's...
Dit lijkt me meer een bezigheid voor blanke VMBO brommer tjappies.

ssoass | 22-10-06 | 20:02

@ vander F 22-10-06 @ 19:56:

Allahu Akbar (الله أَكْبَر, Allāhu akbar) is een Arabische zinsnede die "God is de grootste" betekent. Anderen vertalen het ook wel met "God is groot" of "God is groter". Moslims reciteren de term in talrijke omstandigheden, bijvoorbeeld om goedkeuring uit te drukken of wanneer ze een spreker willen loven. Tevens wordt "Allah Akbar" tijdens de salat opgezegd, die moslims vijf maal per dag uitvoeren.---------------------Maar dit terzijde.........

African Postman | 22-10-06 | 20:01

@African Postman 22-10-06 @ 19:47,
het is ALLAH-OE-AKBAR.
Maar dit terzijde.

Als je natriumhydroxide en zoutzuur in de juiste verhoudingen mengt krijg je...
water met keukenzout.
Het wordt wel heet.

vander F | 22-10-06 | 19:56

froop 22-10-06 @ 19:36
Sommige "mensen" hebben een volwassen honkbal knuppel nodig om een beetje verstand in te meppen

kutjemuf | 22-10-06 | 19:50

Gezwellie. Meer biculturele kanshebbenden is de PvdAllo's troefkaart tegen de vergrijzing.

Jan Passant | 22-10-06 | 19:48

1 fles crofty gootsteen ontstopper.
1 rol aluminium folie
1 fanta of cola fles
1 trechter
en wat water

1 doe het water in de fles.

2 maak van het aluminiumfolie een paar propjes.

3 stop de bolletjes aluminium in de fles samen met het water.

4 loop nu naar buiten, doe een hoeveelheid crofty, in de fles, draai daarna snel de dop erop, even snel schudden, en dan wegwezen.

ALLAH AKBAR....!

African Postman | 22-10-06 | 19:47

Ja man, die dingen zij gevaarlijk.. Had zelf zon geval gemaakt, later aan scheikundeleraar gevraagd.. Als het verkeerd afloopt met die shit, waterstofgas, heb je een probleem.. Ja, geflimd ook: crofty.froop.org/

froop | 22-10-06 | 19:36


Deze week in Explosief:

Rondrit Museumbus 020-Gaza laat van dichtbij de leefwijze in achterstandswijken en haar bevolking zien. Nu gratis met cursus Bommen maken voor Beginners tussen halte Attatürk en DirkIII. Roken verboden en gelieve de ramen dicht te houden. Levensverzekering verplicht. Now boarding please...

JudgeJuly | 22-10-06 | 19:32

Het was me idd al opgevallen dat je nergens meer caustic soda kon kopen. Kan je daar bommen mee maken?

gevallenverstand | 22-10-06 | 19:28

@kutjemuf
Welke bedoel je?

Mexicano | 22-10-06 | 19:26

solly taal foutje

kutjemuf | 22-10-06 | 19:24

nl paspoort afpakken, stempel op hun reet en terug de woestein in kunnen ze daar hun favoriette sport geitje neuken doen

kutjemuf | 22-10-06 | 19:23

Waar zit die gootsteen in de bus?

Mexicano | 22-10-06 | 19:19

Keihard aanpakken die gasten.
En in geval van dubbele nationaliteit gelijk de grens over.
Dit soort gedrag moeten WE niet langer accepteren.

Cupecoy | 22-10-06 | 19:15

Wist niet dat het al suikerfeest was.........

godsammekrake | 22-10-06 | 19:15

Ik word zo moe van dat slappe linkse gelul, trap die asbakken het het land uit

kutjemuf | 22-10-06 | 19:14

@mijzelf
d = t*
Oeps.

Steen Gijl | 22-10-06 | 19:05

Steen Gijl 22-10-06 @ 19:04

Dank voor de tip! Ik haal em er meteen uit.

LibertasSimplex | 22-10-06 | 19:05

@LibertasSimplex 22-10-06 @ 19:02
Je schijnt ook darmproblemen te kunnen krijgen als je teveel experimenteerd met gootsteenontstopper. Je moet het dan ook niet anaal inbrengen.

Steen Gijl | 22-10-06 | 19:04

ik?

arschlog | 22-10-06 | 19:04

Ach, wie heeft er niet in z'n jeugd een martelaarsvideo opgenomen met een fles Crotfy in de hand?

LibertasSimplex | 22-10-06 | 19:02

beter als vuilnisbakken omtrappen, daar krijg je zon troep van..

amateurrr | 22-10-06 | 18:59

opsluiten dat soort idioten...

Pegasus | 22-10-06 | 18:58

Finnen zijn liev! Beetje kattekwaad moet kunnen nietwaar? Ik was het trouwens die je autospiegel er af heeft getrapt... Dat is de stijl

Miggerd | 22-10-06 | 18:58

Oud maar niet minder aktueel; ze (de tweedehandsgeradicaliserdejongeren) gebruiken tegenwoordig het schooplein als oefenterrein voor hun terreurdaden.
No nog met zlfgemaakt primitief ontplofspul maar nog even en dan kunnen we het hinderlaagleggen geoefend zien worden.
De zandbak blijven ze van af; die is voor na de training om het 'samen-thuis-komen'gevoel te versterken.

paost712 | 22-10-06 | 18:55

Earl Grey graag, wolkje melk.

Howard Roark | 22-10-06 | 18:52

Gootsteenontstopper, bleek, peroxide..

Ik zeg kamervragen!!!

viktor kanzyani | 22-10-06 | 18:50

Oud hoor stond 2 jaar geleden ook al in de dump

Bozzo | 22-10-06 | 18:49

Oppakken, en dan 500 ml ontstopper via een trechter anaal inbrengen in de Finse sterretjes. Dat 10 x herhalen. Daarna enkeltje Riff-gebergte.

empe04 | 22-10-06 | 18:48

Elke moos moet ergens beginnen toch

Mulanfukkert | 22-10-06 | 18:46

Amateur finnen

Fapdrol | 22-10-06 | 18:45

Wat een bengeltjes toch.. Gootsteenontstopper, zoutzuur en ander plofmateriaal rectaal inbrengen, even schudden en dan voor een volle bus gooien... lachuuuhh

Anthony_Zeus | 22-10-06 | 18:44

Kan dat ook met een mengsel van gootsteenontstopper en rooibos?

Zure prak | 22-10-06 | 18:43

Als je ze pakt mooi in de handboeien slaan en zo'n ding bij hun zak douwen.

Sneeuwbataljon | 22-10-06 | 18:43

Finnen.

Dr R. Clavan | 22-10-06 | 18:43

Wat een bengels. Dat wordt een paar uur schoffelen. Als ze gepakt worden hahahahaha..

poursuivant | 22-10-06 | 18:36

haha, leuke actie!

Miggerd | 22-10-06 | 18:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl