Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fanmail!

Onze mailbox zat weer lekker volNiet iedereen is blij met de aandacht van GeenStijl. Bezorgen we sites die nauwelijks bezoekers krijgen wat klanten, is het weer niet goed. Wijzen we webmasters op gênante gaten in de beveiliging, krijgen wij de wind van voren. Iemand zet zichzelf op internet voor lul en krijgt bij Geenstijl de lachers op zijn hand? Wij krijgen de schuld en bedreigingen toegeschoven. Enfin, u merkt het: de mailbox van GeenStijl puilt uit van de fanmail. Deze pagina met ontvangen e-mails wordt voortdurend aangevuld, van tijd tot tijd bespreken we de hoogtepunten.

Date: Sat, 07 Feb 2004 13:46:47 +0100
From: fam. reus <c.reus@quicknet.nl>
To: GeenStijl <redactie@geenstijl.nl>
Subject: mirror angela

Hallo, kunnen jullie die mirror van het stukje oververhitting over angela weghalen. Zij heeft geen toestemming gegeven om deze foto's op het internet te plaatsen en daarom verzoek ik jullie vriendelijk om deze site weg te halen. alvast bedankt.


Date: Sat, 7 Feb 2004 06:45:42 +0100
From: leen <leendert64@home.nl>
To: GeenStijl <redactie@geenstijl.nl>
Subject: respectloos

Hallo alle,

Hebben jullie moderators? Zo ja, waarom laten de moderators in de reaktie's op het overlijden van Guusje Nederhorst, die respectloze meningen toe, natuurlijk mag ieder zeggen wat men wilt, maar zo erg als het in deze reaktie's toegaat vindt ik heel erg. Ik vindt dat er wel grenzen mogen gesteld worden en wat in die reaktie's wordt geschreven zou niet toelaatbaat mogen zijn. De familie van de overledenen zou dit maar lezen, dit kan toch niet, door zulke gasten laten jullie je site toch niet verkwanselen. Aub, doe er wat aan.

gr Leen


Date: Thu, 05 Feb 2004 20:45:26 +0100
From: marije boon <boon_marije@hotmail.com>
To: GeenStijl <redactie@geenstijl.nl>
Subject: bedankt!

beste mensen,

Ik vind dat jullie een geweldige site hebben met leuke dingen erop en dat onze site er ook op vermeld wordt vind ik opzich niet erg mensen mogen best hun mening geven over onze site maar als het nou zover moet komen dat mensen mij thuis gaan bellen doordat een grappemaker mijn persoonlijke gegevens gaat doorgeven vind ik toch wel te ver gaan... ik hoop dat jullie ervoor zorgen dat onze link verwijderd wordt.. en nog even 1 ding de foto die er bij staat die mensen ken ik niet...

Groetjes Misskermiss


Date: Wed, 24 Dec 2003 17:35:17 +0100
From: Cliff <Cliffr@home.nl>
To: Rombo <rombo@geenstijl.nl>
Subject: Re: gekeken

denk eens na....dit is een afgeschermde pagina en er staan foto's op die foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden punt. Meer is er juridisch niet nodig. De links van google zijn vrij gegeven hiervoor.

NB: De link die je hebt geplaatst is niet van de homepage zelf en zul je ook nooit via google vinden.


Date: Fri, 19 Dec 2003 17:37:58 +0100
From: Erwin van der Zande <evdz@xs4all.nl>
To: Rombo <rombo@geenstijl.nl>
Subject: Parkeermeter

Rombo,

Gaan jullie de Parkeermeterprogrammaatje nog mirroren? De pagina is inmiddels afgesloten...

Wees gegroet,

Erwin van der Zande
http://www.vanderzande.com

Reactie GeenStijl: We hebben een mirror klaar staan, maar na columns op Webwereld en Smallzine hierover zijn we eigenlijk een beetje huiverig geworden...


Date: Sat, 13 Dec 2003 20:10:32 +0100
From: Bas van den Dries <basvddries@zeelandnet.nl>
To: Rombo <rombo@geenstijl.nl>
Subject: (none)

ja... ruig.... nu ben je de man......
daaagg


Date: Wednesday, December 10, 2003 9:31 PM
From: Fam Zuydervliet <fwc.zuydervliet@quicknet.nl>
To: Rombo <rombo@geenstijl.nl>
Subject: Re: (none)

Nog 1 keer,

In mei of julli dit jaar, was er op jullie een site een verhaaltje of de WSR in Rijsenhout. De gangsters. Die recensie wil ik graag. Tenminste als jullie die hebben.

Ik hoor het wel,
Rick

Reactie GeenStijl: Nu snappen we het! Hier komt 'ie dan:

Maak kennis met RickChick, Roedie, Peebee en Fat Bastard. Geld, vrouwen, juwelen en auto?s, zijn de dingen waar het om draait binnen de West Side. Huh, Westside? Uit Amsterdam? Nou nee, deze heren komen uit het landelijk gelegen Rijsenhout, waar in de plaatselijke videotheek Resevoir Dogs vrijwel altijd is uitgeleend. En ga ze nou niet voor de voeten lopen, want die gangsters rekenen genadeloos met je af. Rijsenhout DE GEKSTE. Kan iemand misschien even een blik Joego's opentrekken en die kant op sturen? Oh en vergeet vooral niet hun trailer te bekijken. (27 mb dus alleen voor de bezitters van een breedbandverbinding maar oh zo de moeite waard!)
UPDATE: Ach wat schattig. Na nog wat verder speuren kwamen we erachter dat deze niets ontziende gangsters eigenlijk ook maar gewone jongens zijn. Sterker nog: Ze lopen helemaal weg met Idol-Jim...Date: dinsdag 23 december 2003 20:34
From: Cliff <Cliffr@home.nl>
To: Webmaster GeenStijl <webmaster@geenstijl.nl>
Subject: gekeken

Bij deze dan ook eht verzoek de link weg te halen
Dit is buiten onze toestemming gebeurd.

mvg
Cliff

Reactie GeenStijl:
Ten eerste: waar gaat dit over?
Ten tweede: voor het linken naar pagina's is toestemming nodig? Hahahahaha!

Neem anders eens contact op met de makers van Google, die linken zonder toestemming naar 3.307.998.701 sites...

RomboDate: dinsdag 23 december 2003 23:43
From: wouter kamphuis <wwkap@hotmail.com>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: SurfRace even dringend

Beste,

Naar aanleiding van u topic. Ik ben hier totaal niet blij mee en ik heb met een stuk of 10 mensen besloten actie te ondernemen en een dag vaarding wegens privacy schending onmiddelijk aan op te roepen. Alles ligt al klaar. Zou u voor ons het ledenbestand online willen zetten? Wij beschikken hier namelijk niet over en zouden deze graag als hoofd bewijs stuk voering willen gebruiken tegen deze zaak, dan staan we vrij goed.

Graag een verborgen link en als wij hem hebben ontvangen stuur ik gelijk een e-mailtje om hem gelijk weer te verwijderen. Ik hoop hier u mee voldoende te hebben geinformeerd.

Als vast bedankt voor u medewerking. Eventueel zouden wij u een bonus kunnen reiken i.v.m. tijd die u er eventueel aan kwijt bent geweest. Wegens dit, niet omdat wij het goedkeuren , maar wel omdat u het gevonden heeft en wij weer wat oplichter/privacy schenderaars voor de katonrechter te kunnen slepen. Want dit is ver boven de maat.

Met Vriendelijke Groeten,
Maarten van den Blok


Date: dinsdag 23 december 2003 17:21
From: Stijn Kruijssen <stijn@surfrace.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: Mirror

Bij deze verzoek ik jullie vriendelijk, doch dringend, om de mirror met daarin persoonsgegevens van leden van Surfrace.nl te verwijderen. Het was erg slordig van ons (van onze oude host) om deze dumb niet achter slot en grendel te zetten. Momenteel is van onze kant alles opgelost maar hebben jullie nog privegegevens online staan. Lijkt me zaak om deze zsm te verwijderen want spammers houden we allemaal niet van toch?

Graag bericht terug,
Surfrace Internet Marketing


Date: dinsdag 23 december 2003 16:18
From: catharina-amalia van oranje <prinses_catharina_amalia_van_oranje@hotmail.com>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: dame op cc

he kunnen jullie uit zoeken wie de dasende dame op cc is hier is een link

http://forum.clubcharts.nl/userprofile/8869

ik kom er niet achter


Date: woensdag 29 oktober 2003 10:20
From: Hirsi Ali A. <A.HirsiAli@tk.parlement.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: Re: We zouden zo graag een gastcolumn van u willen

Geachte professor,

Hartelijk dank voor uw mail maar ik kan door de vele aanvragen die mij bereiken niet op uw verzoek ingaan.

Met vriendelijke groet,
Ayaan Hirsi Ali


Date: dinsdag 17 december 2003 10:10
From: Khalid <.com">Khalid>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: Re:Re:AEL aktie

Beste prof. hoxha,

U geeft aan benieuwd te zijn naar de "indruk" van iemand van Marokkaanse afkomst. Over welke indruk heeft u het dan? Een indruk waarvan? Een organisatie als de AEL die de stem van de hedendaagse allochtone jongeren laat horen wordt door uw website afgekraakt en gesaboteerd. Is de indruk die bij de moslim wordt gewekt door akties in landen over de hele wereld (Israël, US (registratieplicht, verplicht afnemen van vingerafdrukken om maar wat dingen te noemen) en andere landen) dan voor niemand belangrijk om te horen? Alleen om dat wat er op 11 september is gebeurd? Om die aanslag even te relativeren (uiteraard ben ik zwaar tegen dit soort akties, en ik praat deze aktie dan ook absoluut niet goed, maar puur om er een ander licht op te werpen), stel, u heeft een broer, Pietje Hoxha. Pietje Hoxha lijkt qua uiterlijk op u, hij is immers uw broertje. Pietje Hoxha besluit op een dag een joodse meneer op straat dood te schieten terwijl hij roept dat hij dit in naam van de Hoxha's doet. U weet hier verder helemaal niets van en heeft hier niets mee te maken. Is het dan zo dat elke Joodse persoon u persoonlijk verantwoordelijk mag houden? Bent u het er in dit geval mee eens dat de politie u opneemt in een registratiesysteem voor criminelen? Dit is nl. precies wat er gebeurd is in de afgelopen 2 jaar! Of denkt u dat degenen die deze aktie hebben gepland dit hebben besproken met meer dan een miljard moslims?

De AEL probeert hierin de schade wat te beperken, maar dat wordt door het tegenwerken van bepaalde instanties niet echt veel makkelijker gemaakt. Zelf vind ik ook dat de AEL soms wat ver gaat in de "oplossingen" die ze aandragen, maar vergeet niet dat je het hier hebt over een groep mensen die aan de rand van een afgrond staan. Dat is de positie waarin de Marokkaan zich nu bevindt, en de AEL werkt op dit moment toch een beetje als een soort touw, dat toch zorgt voor een beetje houvast.

Zelf zou ik graag zien dat er een organisatie opgericht zou worden die zich toch alleen maar focust op de problemen in de directe omgeving, zonder er religie bij te betrekken. Maar voor nu vind ik dat de AEL op sommige vlakken goede dingen doet en jongere Marokkanen toch het idee geeft dat er toch nog iemand is die vertrouwen in hen heeft.

Ik kan u uit eigen ervaring vertellen dat de dingen er allemaal niet veel makkelijker op zijn geworden sinds de media zoveel aandacht besteedt aan Marokkanen. Zoals u kunt lezen is het probleem absoluut niet dat ik niet geïntegreerd ben, het probleem is ook niet dat ik drie ogen heb o.i.d., maar wat in mijn geval vaak problemen oplevert is mijn afkomst. Vanuit het oogpunt van de gemiddelde Nederlander hoor ik namelijk bij die groep relschoppers, criminelen en terroristen!

Om even terug te komen op de initiële vraag, of ik een column zou willen schrijven, stel dat ik de tijd zou vrij maken en er veel werk in zou steken, dan zouden er waarschijnlijk niet veel mensen zijn die onder de indruk zouden zijn. Het stuk wat ik zou schrijven zou namelijk iets positiefs zijn, en dat is niet waar de mensen in geïnteresseerd zijn.

Alsnog bedankt voor uw aanbod!

Met vriendelijke groet,
Khalid


Date: donderdag 11 december 2003 15:15
From: Khalid <Khalid>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: AEL aktie

Beste lezer,

Ik wil even iets kwijt over uw website, althans voor de artikelen m.b.t. de AEL. Ik wil wel even voorop stellen dat ik het absoluut niet eens ben met alles waar de AEL voor staat, zelf geen lid ben van deze organisatie en zelf ook niets te maken heb met deze organisatie. Echter vind ik de manier waarop u over deze organisatie (of partij of wat dan ook) schrijft het idee geeft dat het hier om terroristen gaat o.i.d. Ik weet zelf niet of dit gewoon komt omdat u niet de tijd heeft genomen om er precies achter te komen waar deze partij precies voor staat (dus ook de, althans voor minderheden, positieve zaken en akties tegen discriminatie e.d.), òf dat u zelf gewoon een bedreiging ziet in een door minderheden opgerichte partij (uiteraard ervan uitgaande dat u zelf een autochtoon Nederlander bent) die toch zoveel invloed blijkt te hebben op een grote groep jongeren. Wat het ook moge zijn, ik vind niet dat u het recht heeft deze partij dusdanig te bestempelen en voor uw publiek te denigreren. Nederland heeft altijd als positief herkenningspunt naar het buitenland toe de multiculturele samenleving gebruikt, ik vind dat dat ook in het binnenland maar eens als een positief iets gezien moet gaan worden. Vergeet niet dat een groot deel van de Nederlanders tòch afstamd van Franse of Spaanse soldaten (refererend naar de 80-jarige oorlog en Napoleon). Wat denkt u nou zelf, dat het toenmalige Spaanse leger 80 jaar lang hun * in de broek heeft kunnen houden? Dacht het niet... Verder is het ook een feit dat Marokkaanse soldaten (ik ben zelf van Marokkaanse afkomst, vandaar dat ik dit dus noem) geholpen hebben bij de bevrijding van Nederland in oorlog in 1940-1945. Mocht je dit niet weten dan zou je kunnen zeggen dat ik, als "buitenlander", de geschiedenis van uw land nog beter ken dan uzelf... Een feit wat ook niet vergeten moet worden is dat in de jaren na de oorlog de gastarbeider een grote rol heeft gespeeld in de opbouw van Nederland. Daarom adviseer ik u om, elke keer als u over dat stukje snelweg rijdt dat door de AEL voor een korte periode als middel werd gebruikt om een groter iets onder de aandacht te brengen, toch even de tijd te nemen om aan Ali, Mohammed of Hassan te denken die destijds BEGONNEN zijn met de aanleg van zulke snelwegen!

Met vriendelijke groet,
Een Marokkaan die het zat is om als synoniem te moeten dienen voor terroristische akties! Die het zat is om aangesproken te worden op daden van anderen! En die vooral de ondankbare houding van de gemiddelde Nederlander zat is!


Date: donderdag 11 december 2003 13:27
From: Babs Zwarteveen <Babs.Zwarteveen@ffg.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: Mongolen...

Goedemiddag,

Het zal jullie wel geen fluit interesseren, maar ik vind het gesmijt met het woord "mongool" of "mongolen" ronduit stuitend. Balkenende een mongool? Nee, was ie dat maar, want echte mongolen zijn mensen die ontzettend lief en eerlijk zijn en niet liegen.

Mijn zus is nl. een mongool en het doet gewoon af en toe best pijn dat sukkels zoals jullie dit woord zo misbruiken. Jammer, ik vond jullie site wel grappig, maar zodra dit over de rug van een ander gaat houdt het voor mij op, helaas.
Weer een bezoeker minder dus.

Groet,
Babs


Date: donderdag 11 december 2003 2:55
From: Stoop <rwc.stoop@quicknet.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: algemeen

L.S.

Het is zo makkelijk... Over de rug van anderen (middels tactloze reclame die zelfs mij opvalt) scoren... M'n gevoel zegt dat ik ervan moet kotsen, en beter kan het dus niet. Het gevoel van 'tegen overgeven aanhangen' is onnavolgbaar prettig...(zonder er koren bij te willen betrekken)

Desalniettemin en helaas; respect voor de subtiele (hoogstwaarschijnlijk niet zo bedoelde) aanpak... De url siert de makers, de makers sieren de site, en het cynisme is van plaatsvervangend beschamend allooi... Hopende meer van u te lezen verblijf ik in de hoop geen van u ooit persoonlijk te ontmoeten,

met walgend respect,

Rob Stoop


Date: woensdag 10 december 2003 20:07
From: Fam Zuydervliet <fwc.zuydervliet@quicknet.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: (none)

Geachte L.S,

heeft u misschien van die ker over de WSR, de gangster uit Rijsenhout? ik wil graag die link na jullie recensies. en over die jim pop. Ik hoop dat u mij kunt helpen. Het was volgens mij in juli.

Rick Zuydervliet

Reactie GeenStijl: Hartelijk dank voor je spontane reactie. Er is alleen een klein probleem: ik begrijp werkelijk geen ene reet van de woorden die jij in ogenschijnlijk willekeurige volgorde hebt ingetypt. Zijn hier woordenboeken voor?

Hartelijke groet,
Jouw RomboDate: woensdag 10 december 2003 1:44
From: Dennis Ruyer <dennis@radio538.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: geenstijl poll...

Goedemorgen Geen Stijl Gangers,

Om jullie te belonen voor de creativiteit in de 'geen stijl' poll heb ik een extreem roze geen stijl t-shirt besteld bij jullie vrienden van de katoensite. Zal 'm dragen tijdens draaisessie's van obscure liederen in duistere spelonken.

met groeten!

Dennis Ruyer
538 :::: :-)


Date: dinsdag 9 december 2003 17:49
From: Kim Bourgonje <kim@bourgonje.nu>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: (no subject)

Beste beheerder,

Zou je de gegevens van maurice eraf willen halen, deze hele toestand is ernstig uit de hand gelopen en er komt waarschijnlijk een rechtzaak van, ik heb iemand gesproken waarvan ik denk dat jullie elkaar ook wel kennen maar op zijn aanraden heb ik alles eraf gegooid, ook mijn hele site etc.

Kim


Date: donderdag 4 december 2003 19:15
From: L.P. <ha_mensen@hotmail.com>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: Publicatieklacht

Hallo,

ik hoorde toevallig van een vriendin dat mijn cu2 site op deze site stond. Het schijnt dat ik eruit zie als een hockeyslet. Ik kan dr niet mee zitten dat mensen dat vinden, maar wel met het feit dat je hier mensen kan afzeiken en daar ook een site bij kan zetten. Kan het afzeiken niet gewoon algemeen blijven zonder daar mensen in te sleuren die er niks mee te maken hebben? Natuurlijk is cu2 een site waar iedereen op kan kijken, maar andere mensen die mijn site voor dit soort doeleinden gebruiken vind ik persoonlijk nogal onbeschoft. Ik hoop dat jullie hier rekening mee kunnen houden, want zulk soort dingen vind ik Geen Stijl hebben.

Een zogenaamde hockeyslet


Date: maandag 1 december 2003 18:54
From: johan <budpet55@netscape.net>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: haha

hahahahahahahhahaha


Date: maandag 1 december 2003 12:02
From: <fanvangeenstijl@emailme.nu>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: uitleg en duidelijkheid Holleman gastenboek!!!!

QUOTE GEENSTIJL: "suïcidale lezer die namens ons een gastenboek volblaft, terwijl de betreffende site niet eens op GeenStijl heeft gestaan. Hopelijk snapt deze dwaas dat hij dat nooit meer moet flikken en maar beter razensnel tekst, uitleg en excuses aan het slachtoffer kan aanbieden."

Geachte redactie,

Laat ik duidelijk zijn. Het gastenboek van de heer Holleman heb ik op persoonlijke titel ingevuld!!!! ZONDER ook maar te insinueren dat het iemand van de redactie van geenstijl betrof. Ik heb alleen als favoriete website de site van geenstijl.nl ingevuld. Dat is toch niet verboden?, als fan van geenstijl hoop ik namelijk dat jullie nog bekender worden! Ik mag namelijk graag elke dag even het nieuws lezen en hoop dat anderen dat ook doen...

Mijn excuses als ik wat onduidelijk ben geweest over de exacte gang van zaken maar ik hoop dat een en ander nu duidelijker is.

Met vriendelijke groet,
P. Kurassier

het adres van het gastenboek is( zodat jullie het zelf kunnen zien):
http://www.guestbookdepot.com/cgi-bin/guestbook.cgi?book_id=543885


Date: zondag 30 november 2003 15:09
From: Ineke <bouma89@zonnet.nl>
To: Rombo <rombo@geenstijl.nl>
Subject: bullshit

De tijd van de sandalen en ribbroeken en slobbertruien is voorbij nu Bono in beeld is... Het ouwe sokken onderwijs wordt nu ingeruild voor edutainment!!! Jonge mensen horen gemotiveerd te worden.... en dat doen Bono!! Dus wie daar niet tegen kan moet gauw een andere school zoeken.. hahaha


Date: zondag 30 november 2003 14:38
From: Ad v. Stein <2hot4@presidency.com>
To: info <info@geenstijl.nl>
Subject: kees is BOOS op geenstijl en zet dat op zijn site.

Geachte redactie,

Jullie naam en faam is al in alle uithoeken bekend. Zo ook bij een of andere zieke idioot die de gemeente Wieringermeer dwars wil zitten. Uiteraard heb ik gereageerd op zijn gastenboek. En tevens de website van GeenStijl opgegeven als favoriete website. Met als resultaat het volgende citaat:

"helaas heb ik het gastenboek moeten sluiten in verband met één of andere travestiet van de website www.geenstijl.nl die erg veel tijd over had er ± 35 dezelfde mailtjes plaatste. Het zielige figuur vond het nodig het gastenboek vol te zetten met allerlei onzin, zijn adres is Tesselschadestraat 10 Leeuwarden, een of ander idioot softwarebedrijf, die er ook nog een website op na houdt die alleen maar vuil kan spuien. dit is hun telefoonnummer 06-27-485456. Zo heb je ook eens wat bezoekers op je site, want daar ging het toch om. Dit is een van de negatieve kanten van internet, iedereen kent dat wel, van die gasten die je gastenboek vervuilen, ook nog heel slim via diverse emailadressen, deze kun je trouwens blokkeren als je deze bezoekers niet meer wilt hebben. Ik heb helaas niet meer tijd over.

De groeten, zielig figuur.
wieringermeerplaza"


Heerlijk toch een vend die zich zo op laat naaien. De berichten waren trouwens allemaal commentaar op zijn acties en kritische geluiden over zijn handelen. Deze waren opvallend snel weer verwijderd van het gastenboek. Terwijl toch zijn opmerking was dat alles zou blijven staan zonder censuur. Maar ja, in ieder geval ALWEER iemand die GEENSTIJL in zijn favorieten heeft denk ik.!

Groeten,
A.


Date: zondag 30 november 2003 11:12
From: Mailinglist Heblad <heblad@hotmail.com>
To: heblad <heblad@hotmail.com>
Subject: Win een weekendje (of midweek) naar een bungalow park

Beantwoord 5 vragen en maak kans op een weekend (of midweek) naar een bungalow park in Nederland!

Vraag 1:
Hoeveel weegt deze pingpongtafel?

Vraag 2:
Hoe heet ons online offerte programma (voor raamdorpelelementen)?

Vraag 3:
Vanaf hoeveel afdekplaten is het voor renovatieprojecten mogelijk deze door ons in te laten meten?

Vraag 4:
Op onze website is een referentielijst te vinden. In welke provincie hebben wij de meeste pingpongtafels geleverd?

Vraag 5:
Uit welk materiaal worden onze HeBlad kraaienkappen vervaardigd?

Antwoorden op de vragen kunt u vinden op onze website: http://www.pingpongtafel.nl
Zet de antwoorden op de vragen en naam, e-mail adres in een mailtje en stuur deze naar dit adres!


Date: Saturday, November 29, 2003 11:53 AM
From: ges & tineke <t.jongdewullink@chello.nl>
To: Professor Hoxha <hoxha@geenstijl.nl>
Subject: (none)

je moet je bek houden en oprotten hellevoet rules


Date: Friday, November 28, 2003 5:31 PM
From: Dimitri Tischenko <d.tischenko@proteon.nl>
To: Professor Hoxha <hoxha@geenstijl.nl>
Subject: Vermelding Proteon op geenstijl

L.S.,

Een tijdje geleden verscheen een artikel op geenstijl onder de titel 'Steel klanten en begin een SMS-bedrijf!'

Dit artikel is nog steeds vindbaar in het archief. Het probleem dat daarin beschreven staat is allang opgelost, bovendien was het geen hosting issue. Uit het artikel zou men kunnen afleiden dat Proteon een onveilige hosting partner is. U begrijpt dat wij dat ongewenst vinden. Ik verzoek u daarom vriendelijk de referentie aan Proteon uit het artikel te halen.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking,

Met vriendelijke groet,

Dimitri Tischenko
Proteon Managed Hosting Services


Date: dinsdag 25 november 2003 12:18
From: Pim Visser <info@pim-visser.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: (none)

Mijne Heren,

bij deze bedankt voor Uw publiciteit voor mijn website. Ook U weet dat slechte publiciteit beter is dan geen publiciteit. De eerste resultaten van Uw review hebb ik in de vorm van potentiele klanten, voor alle door mij aangeboden diensten, reeds binnen. Wat betreft webdesign kan ik U zeker tot de potentiele klanten rekenen. Dit gezien de ranzige vormgeving van Uw site.

Ik heb wel mijn bedenkingen bij het publiek dat Uw site trekt. Ik concludeer dit uit de diverse sexistische, racistiche & facistische opmerkingen in mijn gastenboek, welke iin een aantal gevallen vergezeld gaan van citaten uit "Mein Kampf". Dit schetst een duidelijk beeld van Uw doelgroep.

Echter nogmaals mijn dank voor Uw publiciteit.

Pim Visser


Date: maandag 24 november 2003 21:29
From: Ano Niem <ano_niem_pjuh@hotmail.com>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: ZET GEEN SPAMACIES MEER OP GANG!!!!

ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!
ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!
ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!
ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!
ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!
ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!
ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!
ZET GEEN SPAMACIES MEER IN GANG!!!!!

[ingekort door de redactie]


Date: maandag 24 november 2003 15:18
From: Jigal Schrijver <jigal@hotsms.com>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: HotSMS.com

Beste geenstijl.nl redactie,

Zag tot mijn verbazing jullie artikel over onze site en dienst. Het publiceren van de 06nummers is een strafbaar feit, dus wellicht iets voor onze jurist. De link met Proteon is die van klant - leverancier. Proteon host the website en heeft dus verder niets te maken met HotSMS.com. Gegevens van gebruikers worden alleen met toestemming van de gebruiker ingezet voor marketing doeleinden (opt-in). Jammer dat jullie niet alle artikelen uit de algemene voorwaarden hebben laten zien voor een volledig beeld.

Julile horen nog van ons.

Groet,

Jigal Schrijver
HotSMS bv - Mobile Messaging Solutions


Date: maandag 24 november 2003 10:30
From: JD Vis / Jan Vis Agency <jd@janvis.nl>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: link

Beste Webmaster,

Bedanken voor het regelmatig gebruiken van onze site www.janvis.nl . Ik zie dat er regelmatig een link geplaatst waarop goed geklikt wordt.Mijn dank hiervoor. Laat aub weten als ik iets terug kan doen.

Mvgr,
JD Jan Vis Agency


Date: zondag 23 november 2003 15:14
From: Angela, Roger en kids <wouters1@quicknet.nl>
To: Rombo <rombo@geenstijl.nl>
Subject: zielige stakker!!!!!!!

Ik vind het dus geen stijl het stukje van jullie, hoe jullie over mijn site schrijven! Er zijn een heleboel gezinnen die een opa en oma figuur missen en jullie gaan het zo op de spot drijven, schaamteloos gewoon. Ik heb er geen woorden voor, ik vind het heel laag bij de grond!!!! Het liefst maak ik jullie nu voor weet ik veel wat uit, maar daar ga ik mij niet toe verlagen! Waarschijnlijk vinden jullie het humor maar ik vind het rond uit belachelijk, en dan ook nog info van mijn site overnemen! Nou jullie hebben jullie lol gehad, BRAVO!

Angela Pouwels
Familiegeluk


Date: zondag 23 november 2003 15:06
From: Frank De Winter <fdewinter@bisecom.com>
To: GeenStijl <info@geenstijl.nl>
Subject: Reactie

Beste Redactie van Geenstijl.nl,

Ik heb u slecht nieuws te melden, vanaf heden is de site www.immo-base.be afgesloten voor niet geidentificeerde bezoekers. Naar aanleiding van uw artikel over gastvrij Belgie, hebben wij een aantal van uw lezers moeten terechtwijzen en hierdoor andere "normalere" moeten straffen. Onze site werd bedolven door foto's en en schoonmoeders die te koop werden aangeboden. Wij kunnen wel een grapje verdragen, geen nood, maar mocht ikzelf de kans hebben om een deel van uw lezers te bekronen met een prijs, dan zou ik deze zeker willen geven. De prijs "Geen Stijl" hebben zij terecht verdiend. Tegen een aantal van hen gaan we iets drastischer optreden daar het vrij verspreiden van pornografische beelden op een site voor iedereen toegankelijk nog steeds verboden is in Belgie, gelukkig maar. Voor de andere, zogenaamde "hackers" hebben wij de boodschap "Pakken is zakken" en diegene die getracht heeft, wel daarvan hebben wij voldoende identificatie gegevens om hen het leven ook even zuur te maken.

De keerzijde is dat wij persoonlijk uw site een verrijking vinden op het internet, hij doet zijn werk naar behoren en brengt meer dan anderen, een andere kijk op de internetwereld. Maar als co-collega's leek het ons een taak te zijn om even het grappige naast het ethische te plaatsen en u hiervan op de hoogte te brengen. Trouwens een leuk artikel !

Met stijlvolle groeten,
Frank De Winter
BisEcom

Reaguursels

Inloggen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino