Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

de Anti-sgp-er Krijtje v.d. Stoep

De lelijke tietvrouwDe feauteau van het Madonna-protest sloeg gisteren in als een bom. We hadden toch maar even de allerallerlaatste nog levende Dolle Mina van Nederland op de digitale plaat vastgelegd. Maar wie in godsnaam zit er nu met viltstift op heur makrobiotiese lappen te krassen? Uit de comments bleek dat u razend benieuwd was hoe het mevrouw vergaan was, wat ze doet en waarom. Welnu. Op Indymedia doet de professionele SGP-stalker verslag: "De christenen mochten rustig hun mening uiten bij de arena, maar toen ik mijn mening uitte was dat schending van de zedelijkheid. 2 uur vast gezeten, geen boete mee. meerdere keren gezegd dat ik een boete mee wil, maar dat weigerden ze... ... [ik vroeg me af] waarom er nooit wat van gezegd wordt als een man met bloot bovenlijf loopt, en waarom ik gearresteerd word als ik dat doe. De smeris gaf toe dat ze me niet zou arresteren als ik een man was. Dat is dus discriminatie. F*ck dit soort zedelijkheid! Goh, laten we het nu helemaal eens zijn met haar stelling. Fuck de zedelijkheid! Gooi los die tieten! Maar jij niet mevrouw Krijtje (fictieve naam)

Reaguursels

Inloggen

Greet Hofmans was niet een christen, beetje vaag religieus. En over Bush... Ja dat is een andere discussie. Ik vind dat wat Bush doet, niet per definitie verkeerd. Hij heeft een walgelijke dictator uit de macht ontzet. En dat is goed werk. Of niet dan??? Als Saddam Hoessein nog 10 jaar had gezeten, waren er nog veeeeeeeeel meer onschuldige burgers gedood. Veel meer dan dat nu gebeurd. Want Saddam zal dan zeker kernwapens hebben gehad. (Dat even terzijde)
Het christelijk geloof roept evenals het Boedhisme absoluut NIET op tot geweld, en de Islam doet dat WEL. Zij hebben een Djihad, en christenen hebben dat niet, nee zij hebben naastenliefde. Ze hadden daar bij Madonna ook de hele boel op kunnen blazen, of de stroomdraden vernielen. Maar dat hebben ze niet gedaan. Ze hebben getuigd van hun geloof, en gezongen tot hun God. Dat is heel wat anders. Terwijl Madonna het christelijk geloof zo ontzettend beledigt. Het kruis waaraan Jezus is gestorven, is het middelpunt van het christelijk geloof. De kern waar het allemaal om gaat. En die kern beledigt Madonna. Niet te geloven...

Margaritha | 06-09-06 | 12:20

@bottehond

Erg geestig. God straft onmiddelijk.

Dennis Verhulst | 05-09-06 | 22:51

Ach nein, nicht wieder die Greet Hofmans lijklucht, wo ist mein verdammter pijp...

B.v.Leipebiesterfeld | 05-09-06 | 22:43

B.v.Leipebiesterfeld 05-09-06 @ 22:31

.
God zij gedankt dat hij ons, die één zijn met Christus, in zijn triomftocht meevoert en dat hij overal door ons de kennis over hem versrpeidt als een aangename geur. Wij zijn de wierook die Christus brandt voor God, zowel onder hen die worden gered als onder hen die verloren gaan. Voor de laatsten is het een onaangename geur die tot de dood leidt, voor de eersten een heerlijke geur die leven schenkt. (2 Korintiërs 2: 14-16 NBV)

Jeremia | 05-09-06 | 22:39

Jeremia's kruis openbaart een schreckliche stank... houd toch die benen bij elkaar, bitte

B.v.Leipebiesterfeld | 05-09-06 | 22:31

@ Margaritha

Meisje, luister naar opa: christenen kunnen ook heel angstaanjagend zijn, brrrr, Bush is er eentje, heeft al heel wat onschuldige moslims plat gebombd. En weet je nog van Greet hofmans... Maar nu valt opa in herhaling, verd*** waar is mijn pijp nou weer.....

B.v.Leipebiesterfeld | 05-09-06 | 22:29

Het kruis openbaart wat er in een ieders hart leeft. Madonna houdt van provoceren en zal zich absoluut geweldig voelen over de hype. De SGP jongeren vechten voor de eer van het geloof én van Jezus Christus. Nobel, maar nogal zinloos daar Jezus zelf heeft gezegd dat wij christenen veracht zouden worden door de wereld om ons heen. Maar beste broeders en zusters in de Heer, de spotters zijn niet meer dan blinde schapen die in eigen ogen wijs zijn.
.
Het kruis openbaart wat er in ieders hart leeft. De linkse kerk, die zelf geilt op de macht die het vaticaan eens in de middeleeuwen had en innerlijk stikt van jaloezie, laat haar aanhangers voorop marcheren in de zogenaamde strijd voor de vrijheid van meningsuiting. En daar worden mensen voor gebruikt zoals deze op het eerste gezicht wel heel erg lesbische vrouw. En ik zeg gebruikt, omdat ik denk dat figuren die zich zo laten gaan om reden van zo'n non onderwerp als een optreden van Madonna zich onder behandeling zouden moeten laten stellen van een psychiater. Deze vrouw heeft psychische problemen, en niet zo zuinig ook.
.
Het kruis openbaart wat er in ieders hart leeft. Mensen die alleen maar respect hebben voor degene die sterker is dan henzelf vallen door de mand. De lafheid die ten toon gespreid wordt is stuitend.

Jeremia | 05-09-06 | 22:29

bedankt nog voor het plaatsen van de foto van die lelijke pot. heb de foto uitgeprint en in de kelder opgehangen. en wat denk je. vandaag al de huuropzegging van de muizen gekregen.

fanta | 05-09-06 | 22:10

Ik denk dat wij in Nederland doodsbang zijn voor moslims. Iedereen is bang voor aanslagen. Daarom vindt iedereen het 'goed' dat moslims keihard gaan demonstreren en de hele boel op zijn kop zetten als er een paar spotprentjes in Denemarken verschijnen. Maar in Nederland zijn ze niet bang voor christenen. Nee die kun je zo aan de kant zetten, en die kun je zo belachelijk maken! Waarom? Omdat christenen nooit een aanslag zullen plegen op het WTC of de Londense metro. Daarom!!!

Margaritha | 05-09-06 | 21:13

GVD zeggen ze dat de geschifte islamieten (onder de islamieten) de islam als heiligend doel gebruiken, gaan alle liberale mongeaulen hun vrije meningsuiting gebruiken voor hetzelfde doel.

Je mening uiten over de politiek is NIET hetzelfde als een of ander wazig persoon naakt rondlopen.

Nederland, kudtland.

Bushokje | 05-09-06 | 20:40

Mark Evers

Toen ‘’The life of Brian’’ in 1979 werd uitgebracht kon niemand vermoeden dat dit de meest komische film aller tijden zou zijn.
Voor de 3 personen op het Westelijk halfrond die de film niet gezien hebben: ‘’the life of Brian’’ is een parodie die de draak steekt met (christelijke) religie, religieuze groeperingen en de idee dat Jezus Christus de Messias is. ‘’Brian’’ wordt onbedoeld voor de Messias aangezien, een titel die hij, zonder veel succes van zich probeert af te schudden tijdens de film.

4 september 2006

(op de foto: een Groen-Links demonstrante tégen de SGP)

Tijdens de film heeft hij seks met Judith, en op het eind zingt hij ''always look on the bright side of life'' terwijl hij aan het kruis hangt. Een van de quotes waarmee de film werd gepromoot was: ''He wasn't the messiah. He was a very naughty boy.''

Zonder al te veel inlevingsvermogen zou je kunnen bedenken dat deze film enigszins beledigend is voor Christenen, of ze nou katholiek, protestants of Nederlands hervormd zijn. In 1979, meer dan een kwart eeuw geleden, was West-Europa nog niet beland in het postmodernistische seculiere walhalla waar we ons nu in bevinden, dus zonder twijfel was het aantal beledigde mensen toen een stuk groter dan wanneer de film in 2006 zou worden uitgebracht.

Toch was er geen enkel gewelddadig incident naar aanleiding van het uitbrengen van de film. Geen relletjes, geen ambassades van het Verenigd Koninkrijk die in de fik werden gestoken, geen bedreigde producenten, geen massale vlagverbranding, geen oproep tot een christelijke jihad tegen de ongelovige Python-aanhangers, niks van dat. Er waren wel protesten: er werd door katholieken vreedzaam gedemonstreerd buiten bioscopen waar de film werd vertoond, er waren heftige debatten in kranten en tijdschriften en de film werd zelfs, tijdelijk, in Ierland en Noorwegen verboden.

Ik moest daar aan denken toen ik hoorde dat de SGP jongeren zich tot Minister Donner wendden om een verbod te vragen voor het concert dat Madonna zou geven in de Arena en waar ze zich, zoals Jezus Christus, met doornenkroon op haar hoofd zou laten kruisigen. De reactie van Donner was de enige juiste: nee dat verbied ik niet, maar ik vind het wel zeer onsmakelijk en ik zou willen dat mensen het fatsoen hadden zoiets niet te doen.

De SGP jongeren besloten vervolgens om het Ministerie van Justitie te belegeren en Donner te ontvoeren en te onthoofden uit naam van hun religie van vrede…
Oh nee, ze gingen in groepjes bij de Arena staan om te bidden voor het zielenheil van Madonna en de concertgangers. Damn, die christenfundamentalisten toch altijd weer…

Maar wat me nu zo verbaast: niemand die opkwam voor die SGP-ers, niemand die zei, dat we ''mensen niet moeten beledigen'', ''dat ze toch al een minderheid zijn, en die moet je niet verder de hoek in duwen'', of dat het toch ''veel te ver gaat om iemand zo in zijn geloof te krenken''.

Nee, wat er wel gebeurde was precies het tegenovergestelde, onbegrip voor de christenfundi's en een soort onverschillige bravoure naar de act van Madonna: ''moet toch kunnen zo'n kruisiging'', ''echt lachen'' en ''wel gevaarlijk die fundi's''.

Dus als je Mohammed met een bom in zijn tulband afbeeldt, en je gaat vervolgens rellen en vlaggen verbranden en Deense cartoonisten met de dood bedreigen krijg je van onze socialistische broeders begrip en een schouderklopje, maar oh wee als je als SGP-er gaat bidden voor het heil van zondaars: dat soort toestanden mogen we niet tolereren in ons land!

Dennis Verhulst | 05-09-06 | 19:44

Het is niet erg dat een vrouw in haar blote borsten loopt, maar een monster is geenstijl!

multi-gelul | 05-09-06 | 19:34

Ik ben zelden zo gelukkig geweest met een geenstijl verwijzing op een foto. Schending van zedelijkheid? Ik denk dat de politie even de kluts kwijt was en doelde op de schending van esthetische normen.

0900 | 05-09-06 | 18:45

Echt hoor, als in Denemarken wat spotprentjes over de moslims rond gaan staat de hele wereld op zijn kop. Nu spot Madonna gigantisch met het christelijk geloof, en christenen voelen zich beledigd. En dat vindt iedereen dat belachelijk. Dat slaat echt werkelijk waar nergens op!!! Het was toch altijd RESPECT 2 ALL??? Nou daar merk ik nu weinig van!!!! Er wordt geen respect getoond tegen over christenen!

Margaritha | 05-09-06 | 18:38

Wat een commentaar zeg. Over een aantal decennia zitten jullie ook naast zo'n vrouw op de bank.

Veronica knows best | 05-09-06 | 17:29

Nee, maar er wordt wel gezeikt door de vrouwlijke community dat er in bushokjes reclame hangt van een vrouw met blote "tiet". Gezwats allemaal!

Hertog Joris | 05-09-06 | 17:23

En werken? Ho maar, uitkering, want ze heeft tijd genoeg voor dit soort dingen.

Dr. PingPong | 05-09-06 | 16:59

Is dat eigenlijk dat meisje van de PSP maar dan 35 jaar later?

noorderling | 05-09-06 | 16:49

Dat krijg je nu van dierproeven!

Judge John deed | 05-09-06 | 16:30

*Trekt shirt uit, loopt naar Nieuwmarkt, vliegt pliesie om de hals en gaat een biertje met ze drinken*

JudgeJuly | 05-09-06 | 15:49

Hebben ze nou wel gekeken of 't een echte vrouw was, ik heb ook hangtieten en een bierbuik!?

bad to the bone | 05-09-06 | 15:14

Tsjeeminee, wat een grote blote tietborsten zeg !

Zondervan | 05-09-06 | 14:44

@Rommie, LOL

Braaklander | 05-09-06 | 14:15

Ach is die Krijtje van der Stoep niet de vriendin van Joke Kaviaar (Joke Kuijt).
Waarom wordt haar echte naam overigens niet genoemd van dit 'mens' en haar evenlelijke likvriendin alias WokWok?

2amazing | 05-09-06 | 14:14

Ik begrijp nu waarom ahkbar sluiert....

azmagalles | 05-09-06 | 14:06

Ben benieuwd wie dat kruis in elkaar getimmert heeft.
Als ze dat zelf heeft gedaan, dan mogen we weer concluderen dat vrouwen de emancipatie moeten laten varen en gewoon weer doen waar ze goed in zijn.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/016589.h...

Fapdrol | 05-09-06 | 13:59

Ik zou het hartgrondig met haar eens zijn als ze een jaar of 20 was geweest.

DiagnosisTyphus | 05-09-06 | 13:59


People are strange

No one remembers your name

Isn't life just a game

JoehneR | 05-09-06 | 13:53

@Bert Graat 05-09-06 @ 13:34
ja ik kan me nauwelijks voorstellen dat er nog mensen zijn die dat niet doorhebben, wellicht moet je dom zijn om op groenlinks te stemmen.

Onderbuik | 05-09-06 | 13:39

@Maaier 05-09-06 @ 13:31
De mensen die nu alweer over die brand in schiphol beginnen zijn linkse politici, mensen vanuit de oppositie, met als enig belang meer stemmen te krijgen, OF de regering minder stemmen te laten krijgen. Snap je dat niet of wil je het niet snappen?

Onderbuik | 05-09-06 | 13:37

Onderbuik, Hommel
Halsema zat er genant bij gisteravond tijdens de NOVA uitzending. Ze leek zo blij met die zwartgeblakerde importeurs. En oo, was vond ze de uitkomst schokkend. Warempel wederom een walgelijke vertoning van links.

Bert Graat | 05-09-06 | 13:34

Onderbuik 05-09-06 @ 13:19

hoe weet je dat?

Maaier | 05-09-06 | 13:31

Dit had niets met zedelijkheid of discriminatie te maken, maar gewoon met smaak. Die juut had goede smaak om je op te pakken vanwege je nogal onsmakelijke jopen, en over smaak valt niet te twisten, dus klaar nu.

Tobus | 05-09-06 | 13:30

@ Mayakovnik 05-09-06 @ 13:11

Bedankt voor de link. Ik vertel mezelf nog steeds dat het een slechte feauteauf*ck is van een vent...

Antigoog | 05-09-06 | 13:23

net alsof madonna de eerste is die zoiets doet
maar nu is het oppeens een probleem ?
SGP jongeren willen aangifte doen vanwege godslastering, waar kan ik aangifte doen vanwege teveel kerken, en geloofsopdringers ?

er-zijn-geen-vrije-n | 05-09-06 | 13:23

Dacht dat het een vent was....

Antigoog | 05-09-06 | 13:21

@Hommel 05-09-06 @ 13:02
inderdaad dat gejank over dat brandje moet ook maar eens afgelopen zijn. Het heeft niets te maken met medeleven met de verbranden of hun familie, maar het gaat puur over POLITIEKE AANDACHT... Weer een teken hoe minderwaardig dat groenslinks is.

Onderbuik | 05-09-06 | 13:19

@McPaladin 05-09-06 @ 12:57 @Folkert Meinhof 05-09-06 @ 12:58 @e.a.
volkomen mee eens, de echte fascisten zijn deze keer te vinden ter linker zijde van het politieke spectrum.
Hoewel groenlinks slecht staat in de peilingen, zou het geen kwaad kunnen om eens te kijken of deze partij strafrechterlijk kan worden vervolgt.

Onderbuik | 05-09-06 | 13:11

Steve Irwin had haar niet eens willen vangen als hij nog leefde.

Rommie | 05-09-06 | 13:09

Ik weet nu waar het begrip pottenkijken vandaan komt en waarom dit een negatief beeld oproept.
Opkrijte dat enge mens

minik | 05-09-06 | 13:07

Waarom moeten de gelovigen toch steeds hun religie bevestigt zien? Als je toch overtuigt bent van je kerk volg dan die weg en kijk niet naar het gras van de buren.
Stelletje spamhoeren... www.geenstijl.nl/audio/mariska_hoer.mp...

Z.K.H.Prins Carnaval | 05-09-06 | 13:03

Off-topic: ik zit me te ergeren aan het spraakgebrek van Femke Halsema op het journaal. Dat gezeik over die Schiphol-brand.

Hommel | 05-09-06 | 13:02

Altijd leuk mensen die vooral veel hun eigen rechten willen hebben maar geen moment stilstaan over andere mensen. Bijna hetzelfde als die christengruwels, met dezelfde onzinnige motivatie en argumenten.

OpenDeur | 05-09-06 | 13:01

Ik vindt dat de pliesie dan ook eens huis moet gaan houden op het strand.
Daar lopen ook zulke zeekoeien met dito uiers, en als je peg hebt komen ze nog naast je liggen ook.

Fapdrol | 05-09-06 | 13:01

Kan die pothoerrrrrrr stante pede terug naar zon en schild? Beter nog: laat ze behaa-loos gaan demonstreren voor een moskee... dán zou ze bij mij restecp afdwingen... die gristenen doen namelijk niets terug... laffe rooie trut.

bottehond | 05-09-06 | 13:01

Wat ik raar vind is dat dit wijf tegen de SGP is vanwege vrouwonvriendlijke standpunten en dergelijke.
Volgens mij wonen er in Nederland ondertussen meer moslims (bijvoorbeels in de achterstandsbuurten in de grote steden) die hun 'vrouwtje' achter de deur houden en nog héél wat vrouwonvriendelijker zijn. Maar da's zeker niet links, om tegen Moslims te zijn.

Hommel | 05-09-06 | 13:00

@vergruizer3 05-09-06 @ 12:49
Amen.

Klaag Vaak | 05-09-06 | 12:59

Als het géén demonstratie was, zou ze ook zijn opgepakt.

Beetje jammer dat ze misbruik maakt van Madonna om haar eigen feministische agenda te pushen.

Leandroz | 05-09-06 | 12:58

Christenen zijn AUTOCHTONE (en gematigde) gelovigen en worden door Groen LLINKserts gezien als de grootste onderdrukkers en fascisten op deze wereld (na Amerikanen). Moslims zijn ALLOCHTONE (veelal veel radicalere) gelovigen en worden door Groen LLINKs gesteund in hun geloofsvrijheid, het zich niet hoeven aanpassen aan anderen, onderdrukking, radicalisering en natuurlijk de strijd tegen Israel (en alle niet gelovige honden in het algemeen).
IES LOGIES!?
Groen LLINKs = Hypocriete onderdrukkers

Folkert Meinhof | 05-09-06 | 12:58

Ik ben trouwens gisteren geweest en heb genoten van het concert en ik heb me nergens aan gestoord, niet aan die 3 demonstranten, niet aan dat kruis en niet aan die Pool die voor het stadion illegaal zelfgedrukte zwart-wit-posters stond te verkopen.
Niet dat het iemand ook maar een ruk interesseert of ik het naar mijn zin gehad heb, maar ik ben het toch mooi ff kwijt.

Dutch mercenary | 05-09-06 | 12:57

Toch raar, dat die linksen altijd voor vrijheid van meningsuiting opkomen wanneer dit in nadeel is van christenen, maar wanneer het in het nadeel van moslims is, dan snijden ze liever in de vrijheid van meningsuiting...

McPaladin | 05-09-06 | 12:57

@de melkboer 12:47
Nee dat zou stigmatiserend zijn voor die Amsterdamse rotjongens. Ik doelde op die MOSLIMS die tegen Israel demonstreerden en die MOSLIMS die kwaad waren om een paar cartoons in Denemarken en hun LINKSE MEDESTANDERS die zo krampachtig het gedrag van gristenen en MOSLIMS op dezelfde lijn willen stellen.

sjaakdeslinksesul | 05-09-06 | 12:55

Tsja, wat zijn mensen eigenlijk lelijk, hè. Er zijn op de wereld ook maar een paar meisjes die op topmodellen lijken. De rest lijkt op deze mevrouw, of gaat na een aantal jaren op deze mevrouw lijken. Heren: succes met fappen.
Verder is het allemaal veel gedoe om niets, zoals vriend Willem Schudspeer al schreef.

koerbagh | 05-09-06 | 12:54

Er is vast wel één of andere verordening in 020 die loslopend vee verbiedt.
Op basis daarvan zou een veroordeling van dit stoeph**rtje, ehhh stoepkrijtje toch mogelijk moeten zijn...

Patrick Bateman | 05-09-06 | 12:53

Als ze deze muts nou eens opsluiten, die gristenen naar huis sturen en Madonna van dat podium aftrekken..? Dan is er weer vrede op aarde en zeau..

Nou ja.. In ieder geval is er dan plek voor dingen die wèl belangrijk zijn..

OokVaag | 05-09-06 | 12:52

De tekeningen gemaakt door Isis Macaroni?

TRS | 05-09-06 | 12:52

Linkse mensen zijn over het algemeen helemaal niet zo tolerant als ze zich voordoen, hier weer een (vies) voorbeeld.

Onderbuik | 05-09-06 | 12:51

Laaat toch gaan, in ieder geval minder errug dan het gevalletje met die burgermoeder in Nijmegen...........

morse | 05-09-06 | 12:51

Demonstreren mag, alleen met je rug tegen de muur. En anders schrijf je maar een mooie brief ofzo, gesnopen?

Bert Graat | 05-09-06 | 12:50

De sgp-ers maakten gebruik van hun vrijheid van meningsuiting door vreedzaam te protesteren.
Mevrouw Krijtje met de lelijk sjepriemen protesteerde daartegen. Tegen de vrijheid van de sgp-ers om hun mening te uiten.
Mevrouw Krijtje met de lelijk sjepriemen gebruikt daarvoor het argument vrijheid van meningsuiting. Mevrouw Krijtje met de lelijk sjepriemen eist dat recht zelf op maar wil het anderen ontnemen. Mevrouw Krijtje met de lelijk sjepriemen is daardoor een stuk enger dan alle sgp-ers bij elkaar.

vergruizer3 | 05-09-06 | 12:49

dit soort gore tieten is de ergste vorm van horizonvervuiling die je je kunt bedenken.

Kniertje | 05-09-06 | 12:48

Ikke begrijp: wel aanhouding, geen aanklacht = pliesie-intimidasie.

lawzie | 05-09-06 | 12:47

"De smeris gaf toe dat ze me niet zou arresteren als ik een man was. Dat is dus discriminatie."
-
Hiermee heeft hij, ehh sorry..... ZIJ, wel degelijk een punt.

Dutch mercenary | 05-09-06 | 12:47

@sjaakdeslinksesul
voorbeelden?
eeehmm.... je doelt toch niet op die amsterdamse rotjongens ofzo...

de melkboer | 05-09-06 | 12:47

Gristenen in 0031 kennen hun plaats. Als een nep-joodsche oude hoer zich aan het kruis ophangt, mag dat als een provocatie en grove belediging van gristenen worden gezien en beschouwd. Ze demonstreren echter op nette wijze en stappen naar de rechter om hun gelijk te halen. Zo hoort het dus in een democratische rechtstaat. Ik ken een beol voorbeelden van groepen mensen in dit land die eveneens gekwetst worden en daar dan op een minder volwassen, democratisch gezinde en vreedzame wijze mee omgaan, o.a. die Indymediahoeren. Laat ze leiver een voorbeeld nemen aan de SGP.

sjaakdeslinksesul | 05-09-06 | 12:43

Ik begrijp die hele ophef niet om die act! (pfff beetje rondhangen). Elk jaar weer wordt er ergens in de filipijnen (San Pedro of zoiets) van die godsfanaten met spijkers van het type groot aan het kruis getimmerd.
Ik zie dan liever de act van madonna i.p.v. een extreme gelovige bloedend aan een kruis hangen... dat is pas schokkend en vreemd.

puntkop | 05-09-06 | 12:42

Ik zou me schamen als ik haar was.

Knuffel Mexicaan | 05-09-06 | 12:41

Hoe blooter de gemiddelde vrouw, des te gratisser de kinder opvang moet.

LifeCatcher | 05-09-06 | 12:40

Errug makkelijk om een half naakte oude mevrouw te beledigen.
Lees de geschiedenis van de 60s en 70s. Grootsmoeltjes! En maar lachen...
RESPECT!

popop | 05-09-06 | 12:39

Ik vind het best als vrouwen naakt over straat gaan lopen, maar laat het dan ook een vrouw zijn...

baklap007 | 05-09-06 | 12:39

Patrick Bateman 05-09-06 @ 12:35
Gezien je nick verbaast me je opmerking over kannibalisme, maar goed...

/\/\addog | 05-09-06 | 12:38

Goh, was dat een doos?!?! Ik zou toch zweren dat het een vent was! *kijkt nog eens naar de feauteau* *gruwt van de aanblik* Goh! zowaar, er hangen een paar lappen bij haar knieën! Geez, Wat een griebus!
En wat is dat voor ge-eikel over een boete die ze perse wil? Is ze niet goed bij d'r paasei of zeau? (OK, domme vraag, ik weet het..)

poktor | 05-09-06 | 12:37

Bedankt GS. Ik had me nog zo voorgenomen om, in ieder geval, één dagdeel niet te masturberen.

Dirrek | 05-09-06 | 12:36

Maar het ís/was toch een vent?

henkstubbe | 05-09-06 | 12:35

-weggejorist-

Brzk | 05-09-06 | 12:35

Ik stoor me meer aan het crypto-kannibalisme van de gggrrristenen (consumptie van 'het lichaam van Christus' tijdens de viering) maar ja, zolang ze het in hun kerken doen, prima.
Ieder zijn meug, maar laat anderen dan ook vrij in hun vreemde gewoontes (bezoeken van Madonna concerten bv.)

Patrick Bateman | 05-09-06 | 12:35

Nederland politiestaat! Dus uitkeringzuigende, walvispijpende, posterplakkende, BH-verbranders mogen best naar een werkkamp. Ziet ze ook eens een douche van dichtbij.

sjaakdeslinksesul | 05-09-06 | 12:33

Wat een hypocriet gelul allemaal... Ik stoor me meer aan van die fanatieke-geloofgangers met al die enge gewaden, mannen in jurken en maffe hoedjes op ipv een oud lijk dat zo nodig der tieten wil laten zien..

de melkboer | 05-09-06 | 12:33

@henk de denktank
politiestaat? man we mogen blij zijn dat niet te pas en te onpas de mevr. krijten van deze wereld met hun tetten over de grond mogen slepen..

ed.. | 05-09-06 | 12:33

Wat een afstotelijke Linkse Muts.
Met deze wezens valt het bestaan van het menselijke ras niet te rechtvaardigen.

Bunt | 05-09-06 | 12:32

De SGP mag haar standpunten gewoon verkondigen. Daarmee tonen ze wel aan dat ze rare ideeën hebben. Ze geven in elk geval het goede voorbeeld met demonstreren.

En wat heb je nou liever, biddende mensen die tegen iets zijn, of rellende religieuzen die zich beledigd voelen?

chloorhexidine | 05-09-06 | 12:32

Goh, was het een Dolle Mina? Dacht eerst dat het 'n vent was met die kop en gecamoufleerde hangtieten...

John Toroflex | 05-09-06 | 12:32

Toch vind ik dat ze wel gelijk heeft... de eerste stap naar een politiestaat is gezet.

Henk de Denktank | 05-09-06 | 12:31

Ze hadden 'r ook kunnen oppakken voor misdaden tegen de menselijkheid en poging tot moord. Je schrikt je toch dood als je zoiets tegenkomt?

BroncO | 05-09-06 | 12:29

"[ik vroeg me af] waarom er nooit wat van gezegd wordt als een man met bloot bovenlijf loopt, en waarom ik gearresteerd word als ik dat doe."
--
Dat is heel simpel uit te leggen: Kijk in de spiegel en vertel mij wat u ziet...

Hellsmurfje | 05-09-06 | 12:28

Goh, hadden ze die tieten niet even vast kunnen nagelen? wat een hangers...

zweefvlieg | 05-09-06 | 12:28

Iedereen die tegen de SGP is strijd voor een goede zaak...

da wizard | 05-09-06 | 12:28

Ach... het verschil tussen man en vrouw moet er zijn hè

Pijlstaartrog | 05-09-06 | 12:27

tis gewoon een nudist !

Draaitafel Demagoog | 05-09-06 | 12:27

Ik ben tegen anti-bewegingen

Traag | 05-09-06 | 12:24

Leuk actiemiddel Krijtje, zal ik ook mijn overhemd uitdoen?

/\/\addog | 05-09-06 | 12:24

Ik heb geen broek aan.

TeenEnKaas | 05-09-06 | 12:21

fuck is dat een doos????????

Fryslan123454321 | 05-09-06 | 12:20

Veel mannen met blote tieten moeten ze ook ophokken.

ffwd | 05-09-06 | 12:20

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com