achtergrond

Geenstijl

De professor is boos...

Prof.Hoxha moet niet zoveel hebben van kranten, hij krijgt er uitslag van en moet er van niezen. Gisteren werd het hem echt even allemaal te veel. Onze Hox was boos, woedend eigenlijk om het artikel in de Volkskrant. GeenStijl noemde hij het. Echt waar, onze vriend was in alle staten. Hij speelde zelfs met de gedachte zichzelf te behangen met dynamiet om vervolgens het treurige kantoor aan de Wibautstraat binnen te wandelen. De Chileen, die als voormalige beschermengel van ‘Die Lange’ wel gewend is aan opgewonden standjes, besloot Hoxha ter afkoeling gedurende enkele uren op te bergen in een koelcel. Daar vond onze professor pen en papier…

De Volkskrant is een kutkrant!

Vandaag hingen er een paar huilende, Volkskrant lezende vrienden aan de lijn: "He Hoxha, wat lees ik nou in de Volkskrant? Zetten jullie aan tot vreemdelingenhaat? Want dat wordt er gesuggereerd." Uh, nee ik heb niets tegen op Marokkanen, wel tegen uitvreters, criminelen en godsdienstwaanzinnigen. De hele ochtend heb ik moeten uitleggen dat als je als Volkskrant bewezen leugens vertelt en zeer kwalijk generaliseert over Marokkanen die zogenaamd een bejaardentehuis terroriseren, dit de nieuwe post-Pim manier van politiek correcte verslaggeving is in sommige kringen.

Vanochtend nog mochten enkele Joodse Amsterdammers hun - schrikbarende- verhaal doen in de Volkskrant, nuance ontbrak, feiten en weerwoorden waren er nauwelijks te vinden. We bladeren even verder door de grootste zure kutkrant van Nederland, waar het vooral talentloze en toekomstige wao-klanten zijn die de burelen daar lijken te bevolken: Zo was er was ergens in Amsterdam eens een schooltje waar een leraar niet over de holocaust durfde te vertellen omdat een paar allochtone pubers de boel verstierden: Er verschenen artikelen waarbij bijkans ALLE Marokkanen de schuld kregen. En het gaat maar door. Leugens blijven overeind, fouten worden nooit toegegeven. Gelukkig zal het niet lang meer duren.

En elke dag verschijnen er onderhuidse artikelen waar blanke veertigplussers vanuit hun veilige nieuwbouwtjes problemen aan de 'onderzijde van samenleving' beschrijven die ze niet echt kennen, nooit gezien hebben en nooit echt zullen meemaken. Gedwongen door 'Pim-sentimenten' en een dalende oplage, trekken ze er toch maar op uit, de talentlozen, wat vaak tot droef stemmende en vooral overbodige artikelen leidt. Elke dag opnieuw rennen ze wijk achter de Wibautstraat in om allochtone verhaaltjes te zoeken die wel staven met de vage beweringen van bevriende politici.

Wel enorm geil dat bevriende politici het woordje 'kutmarokkaan' durven uit te spreken. Dat moet je als weblog vooral niet kopieren want dan is het vreemdelingenhaat. Toch heeft uitgerekend de Volkskrant het gore lef om GeenStijl te beschuldigen van het uiten van zaken die onder de noemer vreemdenlingenhaat vallen. Over effectbejag gesproken.

Niets op tegen verder, gezapige ingeslapen wao-klanten moeten ook hun brood kunnen verdienen en zolang er gezapige ingeslapen lezertjes te lui zijn om hun abonnement op te zeggen, blijft het kaartenhuis nog even overeind. Maar jongens: zeg die krant toch gewoon op, je mist niets, het is niet relevant, onbelangrijk en kost bakken met geld.

En Volkskrant, ga vooral door met het publiceren van 'uitgelekte' rapportjes waar niemand ene moer om geeft. Blijf je bezig houden met het organiseren van single-feesten zodat al dat ongeschoren, VK-lezende grut 's avonds van de straat blijft op het moment dat ik uit wil gaan. Straks is het allemaal voorbij.

Hier hebben we een banlijst waar je u tegen zegt en nemen het zonder enige rugdekking op tegen christenhonden, fatsoensrakkers, kaalkopjes en andere klootzakken. Lieden waar de talentlozen van de Volkskrant niet over kunnen publiceren omdat ze linkse oogkleppen op hebben; niet over willen publiceren omdat dit betekent dat je arbeid moet verrichten die buiten de 'agenda' ligt.

De dagelijkse doodsbedreigingen neem ik voor lief, rattige artikeltjes in de Volkskrant niet. Ik ga naar de rechter! Smaad, emotionele schade, feitelijke onjuistheden, u kent het wel. Ik heb namelijk zware emotionele schade opgelopen door een artikel waarin gesuggereerd werd als zou GeenStijl zomaar adressen van dagboekmeisjes bloot geven, terwijl we toen nog niet eens bestonden. Sterker nog, inzake de 'Kwestie Wendy', waarbij een meisje gestalkt werd via internet, boden we alle medewerking. We maken elke dag nieuwe vrienden.

Er grappig is het wel: al die honderden zoekopdrachten plotseling op 'dagboeken', 'meisjes', 'utrecht'. Vunzige Volkskrantlezers op zoek naar geile dagboekjes van Utrechtse studenten. En jullie vonden natuurlijk helemaal niets. Zoektip: Loer eens in de bureauladen bij de Volkskrant als jullie op zoek zijn naar die zorgvuldig gebundelde en enigszins plakkerige dagboekjes van die jonge meiskes.

Maar goed ik moet er vandoor, ik ben uitgenodigd voor een (helaas) alcoholvrij feest waarbij ze een schaap gaan slachten en zonder dollen, de helft van dat kakelverse kadaver weggeven aan de buren.

Tot slot, het strafkamp voor alle ventjes die denken dat ze mensen met keppeltjes of hand in hand lopende heaumeaux zomaar kunnen lastigvallen. Verder mogen ook de autochtone randgroepjongeren uit 1-oudergezinnen - die in absolute aantallen de meeste overlast in Nederland veroorzaken - langdurig in tentenkampen worden ondergebracht.

Chileen, ik heb het koud. Laat me eruit!

Hoxha

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.