Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Multiculturele eenmansfractie EIST halal broodjes

halalbroodje.pngEven voorstellen. De man op de foto is Mostafa Abbou. Tot maart vorig jaar gemeenteraadslid voor de PvdA in Eindhoven maar tegenwoordig eerste en enige man van de eenmansfractie 'Eindhoven Nu'. Mostafa miste de nodige 'erkenning' bij de sociaaldemocraten en dan is afsplitsing toch de meest voor de hand liggende optie. Maar goed. Welk probleem pak je als kersverse eenmansfractie als eerste bij de horens? Nou, je eigen werkomstandigheden natuurlijk! Zo ergert Mostafa zich al enige tijd aan het feit dat in de gemeentekantine geen halal / kosjer vreten te krijgen is. Nu liggen de broodjes kaas zelfs gewoon tussen het zwaar haramme varkensvlees, en dat is natuurlijk geen porem. De gemeente dient rekening te houden met religieuze voorschriften en moet dus ook kosjer en halal broodjes paraat hebben in de pauze van de raadsvergaderingen, zodat de hardwerkende ambtenaren politici zich geen zorgen meer hoeven te maken over een veilig plekje in het rijk van God als de tijd daar is. De gemeente mag het zomerreces gebruiken om na te denken over deze case. Tot zover de multiculturele eenmansfractie Eindhoven Nu, terug naar de echte wereld.

Reaguursels

Inloggen

Remmie35,
je doet net alsof ik een keuze heb gehad om hier in Nederland of in een ander land geboren te worden.
Dat ik mijn HBO diploma gehaald heb, heeft helemaal niks te maken met hulp of geld die ik gekregen heb van de regering en de overheid, dit heeft puur te maken met mijn capaciteit. Ik weet zat mensen (ja ook nederlanders) die NIET hun HBO diploma hebben behaald. Nee ik loop niet rond met dat WIJ Nederland
hebben opgebouwd, dus ik weet niet waar jij dit uberhaupt vandaan hebt, maar dit leeft bij niet en ik weet dat het bij vele anderen (2e generatie en hoger) ook niet leeft. Wat betreft MENS-MENS, ja ik bedoelde hier ook onder andere Christen-Moslim, maar kan ook zat andere invullingen hier geven. Net zoals jij niet
tevreden bent over de gang van zaken daar in bepaalde Landen, ben ik dat ook. Ik betreur het dat dit nu eenmaal gebeurd. Ik keur het niet goed. Helaas kan ik er niets aan doen, het gebeurd nu eenmaal. Maar wat wil dat dan eigenlijk zeggen ? Dat wij(dus ik en jij) niet meer met elkaar kunnen omgaan ?
En daar geloof ik dus niet in, want er zijn zat Nederlandse mensen waar ik goed mee overweg kan en vice versa en.. dat is dus een feit. Probeer niet iedereen onder 1 kam te scheren, alhoewel dit niet voor iedereen is weggelegd om dit te kunnen. Wat betreft artikel 1, artikel 1 boeit me niet, ik heb het alleen genoemd in de context van het onderwerp hierboven. Wat me wel boeit is een normaal leven op een stukje grond dat Nederland heet en waar ik respect voor heb, en dan spreek ik namens voor een ongekende hoeveelheid mensen hier. Remmie kort samengevat, ik probeer gewoon mijn dagen leuk te leven en that's it, zoals gezegd, ik ben maar een simpele ziel (of mens als je niet geloofd).
En dat laatste waar je het over hebt, om je huid te redden, ik wens je daar veel succes mee.
Implant,
Ik weet dat Geenstijl niet misschien mijn site is om te reageren, en ik ben ook niet op zoek naar een marocs site of sensatie of iets dergelijks, waar ik wel naar op zoek ben is net zoals jij een stukje balans, maar dan in de samenleving, een balans waar alle culturen/mensen gerespecteerd worden. Hoe ik aan deze site kom ? Heb jij dan geen collegas die wel eens wat laten zien van "Moet je eens kijken wat er op geenstijl staat ?"
Wat betreft over een stukje mensen vind ik het jammer dat je dit letterlijk leest, ik bedoelde hier "weer een paar of meer mensen.." en dus geen autobom. Is dit dan nu volgens jou goedgekeurd ? Dank u. Of een HBO diploma makkelijk
is te halen ? Ja voor mensen die capaciteit hebben en willen, ja. Goed voor jou dat jij dit snapt.
O ja en voor de rest die op mijn mail reageert, zowel positief als negatief, zal ik niet meer op reageren want ik begrijp eigenlijk dat ik niet meer welkom ben op deze site alhoewel ik open sta voor relaties maken in plaats van breken.. Iedereen het beste.

duran | 23-05-09 | 20:59

@duran | 21-05-09 | 16:20

Daar is geenstijl voor Duran, net als de marocs een eigen site hebben waar ze hun gal spuien. Er moet een balans zijn toch?

Een HBO diploma en dat dit schrijven? : petje af voor jullie dat jullie met zo een onbenullig onderwerp weer een stukje mensen....

Stukje mensen? Bedoel je een autobom? Een bekende van mij vertelde al 's dat een HBO opleiding erg makkelijk was, ik snap nu waarom.

Implant | 23-05-09 | 11:15

He Duran fijn he lekker studeren en centjes krijgen van de (Nederlandse) overheid. Leuk he een baan die een Nederlander had kunnen hebben maar omdat de regering overheid EN bedrijven bijna "dwingt" om allochtonen aan te nemen JIJ die hebt gekregen. Loop je ook altijd nog rond met "zonder ons was Nederland nergens gebleven wij hebben nederland opgebouwd!"? En als je ziek bent krijg ook centjes he toch? Nu even naar jouw land even vergelijken? O ja en je bedoelt met MENS-MENS vast Christen - Moslim, kijk dan even wat er met de varkens van de Chriselijke boeren is gebeurd hier op GS! Kijk even naar het nieuws uit Irak dat Christenen vermoord en soms zelfs gekruisigd worden! En ja elke allochtoon (en dat ben jij nog steeds naar mijn mening!) roept hier het hardst om artikel 1 das vast het eerste wat je leerde toen je kon lopen als het al in Nederlands was... Schei toch uit we hebben er genoeg van! Stem PVV mensen en misschien kunnen we onze huid nog redden voordat het telaat is!!!

Remmie35 | 22-05-09 | 21:44

Ook wel eens zo'n broodje gegeten, maar je gaat er wel van uit je bek stinken. En boeren laten. Zal de combinatie knoflooksaus en sambal wel zijn geweest.

Osdorpertje | 21-05-09 | 22:21

ach joh, geef die lui hun halal broodjes en koosjer vlees, zijn ze ook weer blij.
wat boeit dat nou?
-
En weet je wat nou het punt is: lopen ze een beetje in de politiek te klagen.
In plaats van eens een slagerij oprichten en dan zelf die meuk verkopen, zou de 2e kamer dit probleem maar op moeten lossen.
`t is compleet zinloos gedoe.

Charly_Trippo | 21-05-09 | 19:56

Dat Geenstijl dit soort nieuws op zijn website zet, geeft aan dat Geenstijl alleen maar op zoek is naar sensatie en ja sensatie krijgt ie van jullie reaguurders. En waar gaat de discussie over ? Helemaal niks. Men heeft het hier over islamitisering, ha ha ha. Ik moet er om lachen ... Het gaat alleen maar om iemand (los even van zijn politieke partij) die vanwege zijn geloof geen varkensvlees mag eten en dit aankaart, zo een grote issue is dit niet. Dit is een onderdeel van de democratie dat ie dit mag aankaarten, en weet je niet wat democratie is :(Als iedereen vrij en gelijk in rechten en plichten geboren is (zoals in het eerste artikel van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens staat) dan heeft ook niemand méér recht dan een ander om bepaalde wetten vast te stellen of beslissingen te nemen), zoek dit dan eerst even uit. Geenstijl, petje af voor jullie dat jullie met zo een onbenullig onderwerp weer een stukje mensen hebt kunnen overtuigen dat leven met elkaar als mens-mens niet kan en wens jullie veel succes met verdere ("islamitische") onderwerpen voor vervolg sensaties. Wie ik ben? ik ben maar een simpele ziel tweede generatie allochtoon die hier is geboren, heb een HBO diploma, werk bij een grote organisatie en probeer in ieder geval te integreren in de nederlandse samenleving. Dankzij zulke nieuws (sensatie) sites wordt dit met de dag moeilijker gemaakt.
GS Bedankt ...

duran | 21-05-09 | 16:20

Mostafa moet OF zijn bek houden, OF z'n koffers pakken en een eind opflikkeren met zijn 'eisen'... ik word ZO moe van die theedoeken die hier gaan lopen rellen... ga dat goedverdoemme in je eigen land doen...

Ramses Sappie | 21-05-09 | 15:52

Tekst nog niet gecorrigeerd? Nogmaals: hij is niet multicultureel, maar anticultureel.

denwop | 21-05-09 | 15:00

Beter kon ik het niet verwoorden 100 % mijn text Remmie maar of onze vrijheid nog te redden ik ben bang van niet. Waar blijven de nakomelingen van die miljoenen verzetstrijders 1940-1945 ?

blauwe zander | 21-05-09 | 14:03

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh Nederland wordt wakker! Snel nu het nog niet te laat is. Ik gruwel danwel kots hiervan! Stem PVV onze enige reddende partij tegen een totale Islamitisering! Stem zeker ook op PVV Europa

Remmie35 | 21-05-09 | 12:31

Gewoon elke ambtenaar zijn eigen brood mee laten nemen net als in veel andere bedrijfstakken, bespaart ook nog eens een paar ton op de begroting.

Vrolijk | 21-05-09 | 09:53

Je zit op een varkenslederen zetel, Mostafa. Opstaan en plaats afstaan.

0251771 | 21-05-09 | 09:13

Terug naar de zandbak.
Dit is een islamitische beroepsprovocateur.
Raadsleden werken overdag niet. Eten dus ook niet in het gemeentehuis.
Stem nooit meer pvda!

leefbarbaar | 21-05-09 | 07:54

Ik ben het er helemaal mee eens. Halal en haram moeten gescheiden zijn! Retepcs voor culturen. Dus:
Eet je teringbroodjes lekker op in je eigen fijne halal-omgeving, religieuze dramkwal dat je er bent!

pennestront | 21-05-09 | 07:28

Een gebedsruimte met plek naar het oosten is er vast al.

Zuster01 | 21-05-09 | 07:20

Juffrouw Jannie van de kantine kennende heeft ze daar helemaal geen moeite mee.
Haalt gewoon onverdoofd gekeeld halalvlees bij de islamitische slager en belegt vervolgens met haar poephand speciaal halalbammetje voor Mostafa.

wachtmeester de bruy | 21-05-09 | 06:52

GS categorisatie foutje? Hij is niet multicultureel, maar anticultureel. Varkensvlees is cultuur ja.

denwop | 21-05-09 | 01:04

Tip voor de kantine medewerkers : maak lekker een broodje halaldinges voor deze meneer en doop hem dan stiekem ff in het varkensvet Lol

Metalgranny | 21-05-09 | 00:48

Punt is, dit soort kleine niemendalletjes worden meestal uiteindelijk wel gehonoreerd. Tel al die knievalletjes op bij elkaar, en je hebt een complete cultuur en normen verschuiving. Al krijgen dit soort gasten met in het merendeel onschuldig lijkende zaakjes, maar ook nu en dan een forse 85% voor elkaar, spreken we dus over een zorgwekkende ontwikkeling.
Wellicht dat GS hier een terdege onderzoek naar kan doen. Van deze idioot, tot de vrouwen loketten. Maak er maar een opsomming van, over de laatste jaren, en presenteer ze als 1 geheel.
Je zal versteld staan, hoe we inleveren tegen dit soort mensen.

Zo jammer! | 21-05-09 | 00:38

Kijk,dat komt er nou van met die schapenvretende politici. In plaats van aanpassen aan onze cultuur, moeten wij ons aanpassen aan hun schapenvretende cultuur. Weg met die Marokkaanse zakkenvuller. Vier Juni kunnen wij alvast onze stem laten gelden in het stemhokje.

Groene Leeuw | 20-05-09 | 23:56

Laat deze mafkees lekker gras eten in het gemeente plantsoen, wat een gelul zeg. Zal je zien dat ze er nog op in gaan ook (Mietjes)

Stomstom | 20-05-09 | 22:38

Laat de lutser z'n bammetje lekker van huis meenemen.

said_fred | 20-05-09 | 22:04

En zo worden de grenzen steeds verder verlegd, NEDERLAND slaap lekker verder!

ONS | 20-05-09 | 21:41

Laat die dan in de pauze lekker gaan lopen naar Grillroom / Shoarma El Aviv...
(ook voor koude meeneemschotels)

Ayaan Sorry | 20-05-09 | 19:53

ik eis dat hij even lekker zijn snuiter dicht houd

1972jackass | 20-05-09 | 19:34

Advies aan de kok: maak eten klaar dat door geen enkele godsdienst is goedgekeurd.
En ach... moslims mogen gerust haram eten naar binnen werken, zelfs tijdens de ramadan. En waarom dan wel? In hun heilige geschriften staat dat een moslim dat mag zolang hij niet weet dat het haram is, blinddoek om en gáán met dat dienblad.
Plak lekker het bordje "kip" op het varkensvlees en het probleem is opgelost.
Ook is dit de reden van de grote consumptie "Kips Leverworst" onder bepaalde slecht lezende bevolkingsgroepen.

Dezenaamhier | 20-05-09 | 19:23

-weggejorist-

ikworderzomoevan | 20-05-09 | 19:19

Simpelste oplossing: ben je het niet met onze kultuur en eten eens? OPROTTEN DAN

janboem | 20-05-09 | 19:13

Van de site van de halaeisert:

Het land van ooit: Allochtonië
Lang geleden, hier heel ver vandaan, woonde in Allochtonië een klein landje aan de zee, een appelboer die drie zonen had. De Allochtoniërs hielden enorm veel van appeltaarten en daarom brandden hun oventjes alle dagen van de week

Hierdoor werd de lucht zo warm dat de ijslaag in Noord-Allochtonië smolt. Op een kwade dag wat het water zo hoog gestegen dat het over de dijken sloeg. Zijn zonen klommen op ontwortelde appelbomen, hingen de vlag van hun land in de hoogste tak en dreven weg in verschillende richtingen. De oudste zoon kwam na maanden van varen bij de kust van het eiland Aanpas. Toen Koning Aanpas de vlag herkende las hij alles wat hij vinden kon over Allochtonië. Hij schrok: de Allochtoniërs waren viezeriken. Als ze verkouden waren haalden ze een doekje uit hun zak waar ze alle snot in lieten lopen. Dat doekje stopten ze dan gewoon terug in hun zak om het volgende keer doodleuk nog een keer te gebruiken! De Aanpassers waren nette mensen en ze walgden alleen al van het idee. Als zij verkouden waren, deden zij hun hoofd naar voren, zetten hun duim op een neusgat en met volle kracht bliezen ze alle viezigheid via het andere neusgat in de sloot. Daar hoorde die smeerlapperij, niet in je broekzak! De Allochtoniërs waren ook kindermishandelaars. Om hun kinderen mooier te maken namen ze hen mee naar beulen. Deze drogisten deinsden er niet voor terug de oortjes van zelfs vijfjarigen met scherpe naalden te doorboren zodat de ouders er stukken metaal in konden hangen. De Aanpassers hielden van kinderen dus gruwelden ze bij de gedachte alleen al. Toen de oudste zoon aanspoelde op het eiland vertelde Koning Aanpas hem dat hij op hun eiland mocht wonen, maar dat hij zich wel moest aanpassen. De oudste zoon was dankbaar dat hij mocht blijven en dapper probeerde hij zich aan te passen, maar na een paar weken was hij zo ongelukkig dat hij zijn boom opzocht en het ruime sop koos. De middelste zoon kwam na maanden over de kust van Doodknuffel. Toen Koning Doodknuffel de vlag herkende, bekeek hij alle videobanden met reclamefilmpjes over Allochtonië die hij kon vinden. Hij wist dan ook precies hoe de wereld van de Allochtoniërs in elkaar zat. Iedereen had daar een grote hond in huis, en de belangrijkste vraag in hun leven was ‘Wiens was wast het witst?’. De Allochtoniërs dronken allemaal alcohol en lachten altijd. Ze maakten nooit ruzie. Geliefden keken elkaar altijd glazig in de ogen, maar raakten elkaar nooit aan. Toen de middelste zoon aanspoelde gaf Koning Doodknuffel hem witte kleren en een kratje jenever, een hond en een bruid die de opdracht had nooit ruzie te maken, altijd te lachen en hem nooit aan te raken. Na drie weken waren de kleren vuil, de jeneverflessen leeg en was de zoon zo ongelukkig dat hij zij boom opzocht en het ruime sop koos. In een vliegende storm botste zijn boom tegen die zijn oudste broer. Beiden verdronken. De jongste zoon kwam bij de kust van het eiland Verwondering. Koningin Verwondering wist niks over Allochtoniërs, zij hoefde niet zo nodig. Toen de jongste zoon aanspoelde gaf zij hem een kleine huisje en liet hem verder met rust. Wel ging iedere woensdagmiddag een kopje thee bij haar nieuwe bewoner drinken. Zij liet de Allochtoniër praten over zijn land en over de gewoonten van zijn volk. Soms moest Koningin Verwondering er hartelijk om lachen, soms fronste zij haar wenkbrauwen en soms hoorde zij zulke goeie ideeën dat zij via een wet ervoor zorgde dat ze in heel Verwondering regel werden. De jongste zoon dacht vaak terug aan zijn verdronken vaderland en vroeg zich af hoe het met zijn broers zou zijn. Op een dinsdag liep hij verteerd door heimwee naar de kust om te kijken of zijn appelboom er nog lag. Toen hij daar aankwam, zag hij dat zijn boom wortels had geschoten en vol hing met prachtige appels. Dronken van geluk plukte ze allemaal, rende naar zijn huisje en bakte de lekkerste appeltaart die je kon bedenken. De volgende dag werd Koningin Verwondering naar het huisje gelokt door de heerlijke geur van appeltaart en nadat zij een stukje geproefd had, benoemde zij de jongste zoon tot minister van Appelzaken. De nieuwe minister leefde nog lang en was af en toe zelfs heel gelukkig.

MarinusCopy | 20-05-09 | 19:10

Shadow-Judge | 20-05-09 | 18:30
Eerst het halalbroodje in een varkenshol steken hol steken en dan opvoeren aan de moeslim heeft ook wel zo zijn charme. Ies broodje warm vlees met halal satesaus

MarinusCopy | 20-05-09 | 18:51

Gaat eieren met ham en spek voor moustafa bakken. :)))))

kutjemuf | 20-05-09 | 18:39

-weggejorist-

jesrr | 20-05-09 | 18:34

Wel aardig van meneer Mostafa Abbou dat 'ie ook aan zijn joodse medebestuurders denkt. Duh. Niet dat laatstgenoemden nou typisch zullen zeiken over gebrek aan toegeëigende catering. Joden zorgen immers wel voor zichzelf.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 20-05-09 | 18:31

*zoekt adres*
*koopt varken*
*haalt BBQ*
*gaat voor deur zitten BBQ-en met compleet varken*
*geur verspreidt zich*
"Ies coultour"

Specy | 20-05-09 | 18:31

Opkank.ren die gast,,ben het zo zat dat moslimgezeik,,,grens over bij Scheveningen.
Steek dat halalvreten maar in je hol.

Shadow-Judge | 20-05-09 | 18:30

Zucht..... ik word gek van deze zeikerds.. ik zou zeggen... gewoon een dik vet geslacht everzwijn daar op tafel zetten en lekker bikken.

BURP

Kaasuithetpuistje | 20-05-09 | 18:06

arbanafal | 20-05-09 | 17:05

Helemaal juist!

Verder kan Mostafa Abbou het volgende doen.
1. Zelf halal producten meenemen naar zijn werk.
2. Net voor lunchtijd even een bestelling doen naar de desbetreffende halal keuken.
3. Lief aan het cateringvrouwtje vragen of ze voor hem iedere dag een halal broodje kunnen bijbestellen.
4. Uitzoeken of er voldoende animo is voor halal producten, zodat dit meekan in de reguliere bestelling.

Kan deze man allmaal zelf doen. En binnen een paar dagen geregeld. Nee dat doet meneer niet. Eerst schreeuwen!

Parelmoer | 20-05-09 | 18:04

Als hij wil werken bij een bedrijf waar ze halal broodjes verkopen dan gaat hij toch lekker naar zijn land van herkomst. Ik wil ook dat er bij de kantine op mijn werk broodjes zalmsalade en toastjes met kaviaar te krijgen zijn, echter dat zal nooit gebeuren. Het is toch schandalig dat deze mensen altijd de grootste onzin eisen op grond van hun religie. Maar als je er iets van zegt, ben je extreem rechts.

Kopernek | 20-05-09 | 17:55

Gewoon droog brood neerleggen, dat is ook halal. Godverdomme man, vlees van dieren die zo doodgemarteld worden zou in Nederland verboden moeten worden!

Nietvoordekat | 20-05-09 | 17:44

Leker HEMA worst ernaast en een pan erwtensoep heerlijk multiculti.
Laten ze in Eindhoven maar integreren op het gemeentehuis

wocky | 20-05-09 | 17:43

@geen stijl

Houd dit in de gaten, zou ik willen zeggen. Veel mensen zijn waarschijnlijk benieuwd naar de afloop van deze zaak. Dit is weer een graadmeter van de islamisatiegraad hier te lande.

de tandarts | 20-05-09 | 17:35

Houdt dat gezeik over halal nou eindelijk eens op? Als je hier heen komt eet je ook maar gewoon wat de pot schaft!

BBreznjev | 20-05-09 | 17:34

Wat een engnek deze man, wel koosjer en halal broodjes maar geen broodje pasta voor de aanhangers van het FSM.
Schande!

Amen | 20-05-09 | 17:29

Het minste wat hij kon doen is aftreden en zijn plaats afstaan aan iemand van PvdA signatuur. Het is niet realistisch om in je eentje ineens allerlei dingen te gaan opeisen. Pffff!!! Wat een geneuzel!!!

freedom now | 20-05-09 | 17:20

Als strict koosjer-houdende joodse man zou ik het aan de ene kant wel gemakkelijk vinden als ik mijn eten niet hoef te laten cateren vanuit Amsterdam, maar eerlijk gezegd zou ik me zeer ongemakkelijk voelen als ze ergens, voor mij alleen, een deel van de keuken apart houden en onder koosjere supervisie zouden laten plaatsen, zodat ik een speciaal apart gebakken en geimporteerd broodje kan eten in de pauze.
Óf ik begin mijn eigen toko, óf ik neem mijn eigen brood mee. Zolang het niet winstgevend is, hoeft niemand met mijn religie rekening te houden. Ik houd er zelf wel rekening mee.

arbanafal | 20-05-09 | 17:05

Misschien gewoon weer thuis gaan eten. In je eigen land dus.

MoHamZonder | 20-05-09 | 17:00

welkom in de achteruitgang

Antitheïst | 20-05-09 | 16:57

O maar dit gaat hem nog lukken ook hoor.. Hij gaat zijn halal broodjes echt wel krijgen.

Omega79 | 20-05-09 | 16:56

Weer een afgescheiden ex-PvdA gemeenteraadslid (kennelijk is de PvdA toch nóg niet islamistisch genoeg).
Ze kunnen maar niet samenwerken met autochtonen, hè.
Hoeveel islamitische eenmansfracties er inmiddels zijn; niet te tellen gewoon.
(Met elkaar samenwerken gaat stukken beter: als je met ééntje een meningsverschil hebt, komen er meteen minstens 40 anderen zijn standpunten helpen uitleggen.)

Merlot | 20-05-09 | 16:56

Ik heb één woord voor hem: broodtrommel.

/()1l) | 20-05-09 | 16:54

Dat wordt dan nog even z`n ander half jaar vasten in de kantine.
Allah zal vast zeer trots zijn op deze man, als hij hem boven welkom gaat heten. Die had er tenminste wat voor over.
Zuchtttttt

Dee Tox | 20-05-09 | 16:48

Meneer is nog niet goed ingeburgerd.
Moet cursus bammetjes smeren nog doen.
Ies hier coeltoer

Schipperbitter | 20-05-09 | 16:34

Beste mijnheer Mostafa Abbou,

Ik laat een scheet in Uw vader zijn baard!
En daar wou ik het bij laten.

Gleufdiertje | 20-05-09 | 16:23

Kom maar jochie, kom maar!

Rest In Privacy | 20-05-09 | 16:10

Weg met de kantine/vretens-jihad. Bij Appie Heijn hebben ze ook al een halal-bak gemaakt. Storend.
Hoofddoekjes, Burqa's, halal-gelal, 5x per dag languit moeten gaan, lawaaierige mosketen. Schijtziek word ik van al die islamitische uithangborden die meestal bedoeld zijn om niet-moslims in te peperen dat ze niet deugen.
Van Joden hebben we ook geen last. Die hoor je nooit zeikstralen dat ze kosjer eten willen opdrukken aan de rest. Mostafa Abbou is een dweil die met zijn perpetuele typische jihadistengejank aantoont hier niet te horen. Dit is een land van kafir, het Huis van de Oorlog waar nooit oorlog is. Varkens zijn heerlijk haram en horen bij Nederland. Dubbele paspoorten en dubbele agenda’s niet. En als het Mostafa niet bevalt, kan ie geweaun remigreren naar het Huis van de Vrede waar het altijd hommeles is.

Fijnstoffer | 20-05-09 | 16:01

Daah! Zoek de fout in het grootste font!

www.eindhoven-nu.nl/?page_id=32

Waah - en wat moeten we HIER dan bij denken: "eindhoven NU is nu ook een erkend leerbedrijf"

Een fundi knorrofobe eenmansfractie is een LEERBEDRIJF? En wie gaat er over die erkenningen? Doe DAAR eens een onderzoekje naar GS!

Specy | 20-05-09 | 15:57

Ik eis gebakken sprinkhanen en gefrituurde vogelspinnen. Mijn persoonlijke godsdienst vertelt mij dat ander eten de ondergang der Aarde zal bespoedigen.
Of is het zo dat als er maar genoeg idioten hetzelfde vinden dat allemaal heel anders komt te liggen?

Jarre Tell | 20-05-09 | 15:55

Dat broodje ha-ramme ze maar ergens in waar de zon niet schijnt. Neem je eigen bammetjes mee, reli-fanaat.

Plebsies | 20-05-09 | 15:41

Een bodbuilder ergert zich aan laag waardige eiwite rijke producten. Etc.
Een vegatarier ergert zich aan al dat vlees.
Een Moslim ergert zich aan onjuist kosjer voedsel.
Een Katholiek ergert zich aan dat er op vrijdag geen vis is.
Een Gezondheidsfreak ergert zich aan al dat vet.

Het is altijd erg makkelijk om te zeggen van dat je je ergens aan ergert en dan lekker lui achterover hangen en kijken wat er gebeurt. En dan zelf totaal geen initiatief neemt. Sukkel!

Parelmoer | 20-05-09 | 15:30

En er ook graag een eigen kantine............. dan zitten ook halal

steile helling | 20-05-09 | 15:25

Als hij zich nou eerst is gaat aanpassen aan de Nederlandse cultuur ipv denken dat het andersom gaan gebeuren.

SaNDR | 20-05-09 | 15:23

Een broodje warme egel en een koortslip voor deze gast.

Hutspotentieel | 20-05-09 | 15:19

Bigi Bana Boy | 20-05-09 | 14:42
Die kleintjes van jou zijn nou al een stuk slimmer dan die hele Allah met zijn opgeblazen poeharegeltjes erbij. Kon niet vermijden te glimlachen toen ik het las.

ZSU-23-4 | 20-05-09 | 15:11

-weggejorist-

Razoorsharp | 20-05-09 | 15:11

-weggejorist-

Razoorsharp | 20-05-09 | 15:09

@modderfokker23 | 20-05-09 | 14:48
Het is zelfs nog erger. Die idioten uit de middeleeuwen denken dat als ik ergens een pluk haar zie dat ik dan geil word. Zoals een collega eens tegen zo'n mosmina zei. 'Wij hebben al een paar eeuwen beschaving hoor!"

alwayslearning | 20-05-09 | 14:56

Aanpassen of oprotten. In Nederland is het normaal dat broodjes kaas en ham bij elkaar op een schaal liggen. Die knakker kan z'n eigen voer toch meebrengen? En bovendien wil ik niet geconfronteerd worden met voedsel van raarpratende mensen, dat vieze knoflookvoer hoef ik niet naast mijn broodje kaas te zien.

WalterS | 20-05-09 | 14:55

Ik mag die knakker wel. Is toch verstandig geworden en heeft op tijd het zinkende "PVDA" schip verlaten. Nog nog ff intregeren en volgend jaar eet ie boerenkool met worst.

reageerbuis | 20-05-09 | 14:53

Als ik verkas naar Mocroland en ik ga daar in de democratisch gekozen Gemeenteraad of zo zitten, zouden ze dan ook rekening met mij houden? Vast en zeker niet. Ik vermoed dat ik mij moet aanpassen, dus wat moet deze profiteur doen? Juist aanpassen: aanpassen, accommoderen, adapteren, conformeren — آوى, استوعب, كيّف, يكيف, يلائم[Hyper.]

aanpassen — يُلائِم

aanpassen(v.) • يُلائِم(v.)

basset hound | 20-05-09 | 14:52

terug sturen naar het land waar hij vandaan komt
daar kan die zoveel HALALLETJE vreten als hij wil

ik ga op de PVV stemmen

El Letoso | 20-05-09 | 14:51

Mijin God, Bacchus, vereist dat ik vanaf 12.00 uur tot slapen gaan elk uur tenminste een glas wijn tot mij neem, een borrel whisky of jenever. Dit is een geloofsregel van mijn godsdient, Bacchantisme. Ik EIS dus van mijn werkgever dat vanaf 12.00 uur tot mijn weggaan hij mij de gelegenheid geeft mijn god te eren.
Als de overheid als werkgever dit niet toestaat, maakt deze zich officieel schuldig aan 'discriminatie' op grond van geloof.... Proost!

blaster | 20-05-09 | 14:50

365 dagen ramadan dan maar, je moet wat voor je geloof over hebben!

Semmo | 20-05-09 | 14:48

Wat zullen we nou vreten? Ik wil niet dat mijn broodje ham naast die ranzige halal troep ligt. Heeft iemand daar wel een sover nagedacht? Net als die kopvodden, ik vind dat als recht gesnaarde vent ronduit beledigend, ze gaan er nondeju van uit dat ik de hele dag naar vrouwen loop te geilen, zijn ze nou helemaal van de pot gerukt!
Ga 's dood, wil je?

modderfokker23 | 20-05-09 | 14:48

Ik heb vanmorgen (echt waar) aan mijn kinderen uitgelegd dat Allah/Jaweh eerst de varkens gemaakt heeft, net als alle ander dieren, en dat hij vervolgens de varkens onrein heeft verklaard. Snapten ze niks van die domme kleine nikkertjes. Gingen ze vragen waarom God dat überhaupt varkens ooit heeft gemaakt. Wat een stomme vraag.

Bigi Bana Boy | 20-05-09 | 14:42

F U Mostafa Abbou.

mr_atheist | 20-05-09 | 14:40

Stop die stink halal broodjes maar ergens waar de zon niet schijnt rare aap.

RUT, ga dit eens uitzoeken!

Klapband | 20-05-09 | 14:37

wat een stomme islamiet. rot eens een keer op met de geloofswaanzin vreet gewoon wat je wil ipv dat gezeik over halal of haram en als het je niet bevalt, dan ga je maar lekker in Iran wonen.

Alexnasta | 20-05-09 | 14:35

Hanxie | 20-05-09 | 14:03

* grinnik *

bottehond | 20-05-09 | 14:31

prop een Hema worst bij m naar binnen. Sukkel

svw | 20-05-09 | 14:25

Neemt'ie z'n halal bammetjes lekker van thuis mee, de zeikerd.
Of anders lekker in zijn vaderland gaan wonen, daar is alles halal. Moet'ie daar eens zo zeiken zoals hij hier doet.
Hangen ze 'em achter een kameel en slepen ze hem over het zandpad net zo lang dattie geen halal meer binnen kan houden.
En hier maar zeiken en zeuren.

Pete_1968 | 20-05-09 | 14:16

Ach ik loop toch ook niet te zeiken dat mijn eten niet gefrituurd is toen het nog een hartslag had. Of dat mijn ijs niet geflambeerd is. Ga je eens druk maken over grotere dingen joh. Of laat je functie vallen en begin je eigen kantine.

Hauptfrau Anouk | 20-05-09 | 14:16

Belachelijk halal eisen in kantine, Wees dan wel zo slim om je eigen voer mee te nemen.
Of huur zelf een tweede kantine man/vrouw of beter ga naar de turkse bakker om de hoek en geniet van je turkse pizza / andere lekkere broodjes. Des noods ga je maar langs voor werktijd.

De oplossing is altijd simpel mischien krijg je dan zelfs nog wel een voedselbon die je kan claimen voor kleine bedragen wel 3/5 euro aangezien je zat kunt krijgen bij de turkse bakkertjes voor dat geld. Heb zelf ook een paar vrienden die moslim zijn en die eten ook gewoon "hollandse kaas". Hij zou zich moeten schamen met die functie klagen over eten.

Denk dat veel moslims / overigen volken die wel hard werken zich kapot schamen voor dit soort lui.

Milkakoe | 20-05-09 | 14:13

koyt | 20-05-09 | 13:50
Waarom? Een beetje atheist beseft zijn onbeduidende rol in het geheel.. hoe kan je dan gekwetst worden?
En voor de rest.. NIET. Je vergeet dat wij een premier hebben (gekozen..) die vindt dat je 'zonder geloof niet KUNT functioneren' dus dat gekwetst zijn van je is een vorm van niet-functioneren..
Kudo's voor bottehond | 20-05-09 | 14:00 (alweer)

Alquest | 20-05-09 | 14:09

Wat krijg ik een hekel aan dat SOORT volk!!!
Politiek doe er eens iets aan, het stelletje zakkenvullers.
De PVDA moest zo nodig dat soort gasten bij de politiek betrekken om stemmen te winnen, nu zitten wij ermee.

wateenzooitje | 20-05-09 | 14:07

Mijnheer is natuurlijk afgelopen weekend naar het Islam-congres geweest, en daar werd dìt aangeraden;

Al-Haddad spoorde Nederlandse moslims aan om shariahrechtbanken te eisen die islamitisch familierecht toepassen. ‘Het kan niet anders. Het aantal moslims groeit snel. Halal vlees doen ze ook – alsof dat geen shariah is. Zeg: ik ben een Nederlandse burger en je móet me dat geven.’

Rest In Privacy | 20-05-09 | 14:07

Als Eskimo voel ik mij behoorlijk tekort gedaan (diepvries cultuur eerst)! want er is in dit racistische kutland nergens rouw walvissevlees te krijgen.

Hanxie | 20-05-09 | 14:03

Dan neem je toch je eigen halabroodjes mee? Net als mensen met bijv. een glutenvrij dieet die hun eigen lunch meenemen. Doe eens niet zo moeilijk...

Koops | 20-05-09 | 14:00

De modus operandi is erg doorzichtig, maar onmiskenbaar op zijn islamiseerders.
Het genante kapen van de termen "allochtoon" en "multicultuur" is standaard in die kringen. Het gebruik van de term "allochtoon" door lui als deze meneer is buitengewoon doortrapt. Niet moslimse allochtonen (de meerderheid) worden op deze manier misbruikt voor de agenda van de islamiseerders. Iets soortgelijks geldt ook voor het gebruik van "multicultuur" door Mostafa. Er is niets multiculureels als zijn sekte, far from it. Mostafa cum suis willen de dominante Nederlandse cultuur zo veel mogelijk marginaliseren om de ontstane ruimte op te kunnen vullen met de leefregels van de islam. Een kind kan zulke zaken bedenken en doorzien. Maar zolang hij en zijn vrienden wegkomen met zulk verhullend taalgebruik spinnen ze daar volop garen bij, dank zij de Gutmenschen en andere onnozelaars.

bottehond | 20-05-09 | 14:00

waandacht | 20-05-09 | 13:41
Dat is ook heel goed afgelopen voor de moslims daarzo....

Alquest | 20-05-09 | 13:56

Kerk en staat moeten gescheiden blijven. dit betekent dus ook dat er geen rekening hoeft worden gehouden met halal vreten op het gemeentehuis

Freekiesteekie | 20-05-09 | 13:56

Ik word niet goed van al die godsdienstidioten, die anderen lastig vallen met hun grieven.
.
DONDER OP! Ik val jullie toch ook niet lastig?!
.
Speaking of which, waar kan een Atheist terecht met zijn klachten? Waar kan een antheist zich op beroepen als hij zich gekwetst voelt?

koyt | 20-05-09 | 13:50

Mag het ook een broodje heelal zijn?

stil(l)even | 20-05-09 | 13:50

@jimbrowski

Holland -> Halland? Damn... :-(

Specy | 20-05-09 | 13:47

Dat is nog maar een voorproefje; wacht maar over een 15 tal jaar als heel die meute hun eisen gaan stellen met hun godsdiesttroep, net bosnië

waandacht | 20-05-09 | 13:41

@ magirus | 20-05-09 | 13:31

Die homo afwerpplek is reeds aangewezen, maar wacht nog op de milieueffect rapportage.

hekkesluiter | 20-05-09 | 13:37

Ja nog even en de beleidsstukken moeten in zowel Nederlands als Arabisch opgesteld worden omdat bepaalde volksvertegenwoordigers de Nederlandse taal niet machtig zijn. Komop jongens multiculti is leuk maar je gaat een ingekochte catering toch niet dwingen halal voedsel aan te bieden voor 1 persoon. Laat dat die catering zelf bepalen of ze daarvoor de kosten willen maken.

Zuma | 20-05-09 | 13:37

@magirus 13:31

Ongetwijfeld slechts een kwestie van tijd. Het handboek en de klubregels van deze gemankeerde sekte zijn duidelijk.

widtvoet ® | 20-05-09 | 13:36

Kan er niet gewoon een bordje met de tekst "gegrilde geit" bij de ham?

hekkesluiter | 20-05-09 | 13:34

@widtvoet ® | 20-05-09 | 13:27
Dat is de vraag. Ik denk eerder een overijverige 'journalist' van ED.nl.

DonQ. | 20-05-09 | 13:33

widtvoet ® | 20-05-09 | 13:20
En is er ook al een flatgebouw aangewezen dat als officiële homoafwerpplek gebruikt kan worden en een openlucht stenigingspleintje ?

magirus | 20-05-09 | 13:31

-weggejorist-

funkyd | 20-05-09 | 13:30

Katholieken eten vrijdag toch vis? Waarom zijn er dan vrijdags geen broodjes vis?

rootkapje | 20-05-09 | 13:29

Sinar | 20-05-09 | 13:19
Inderdaad, als er iets in dit land anti integratie is, is het de islam wel.
Want als je volgens de islam wel mocht integreren, zou je bijvoorbeeld ook als moslima met een ongelovige mogen trouwen en zelfs een andere overtuiging mogen aannemen, gewoon, omdat je wilt opgaan in het land waar je je gevestigd hebt. Maarnee, volgens de islam moet je dan dood. Toegeven aan de islam betekent per definitieve segregatie in Europa.
Om wat hier boven staat moet iemand ook al dood trouwens, maar goed, dat ter zijde.

ZSU-23-4 | 20-05-09 | 13:29

ik zeg doen!
stenigen dan

watsinneneem | 20-05-09 | 13:28

Hij moet er zelf ook om lachen....

FreshClash | 20-05-09 | 13:28

Katholieken eten vrijd

rootkapje | 20-05-09 | 13:28

Katholieken eten vrijd

rootkapje | 20-05-09 | 13:28

@DonQ. 13:22

Waarom stelt hij deze vraag niet gewoon aan de kantinejuffrouw dan of stopt hij een met zijn ongerief verblijd halal geschept stukje papier in de ideeenbus?

Deze man maakt er een (lokale) halszaak van!

widtvoet ® | 20-05-09 | 13:27

Ik heb zojuist een nieuw geloof: daarin is het essentiëel dat varkensvlees en kaas gecombineerd moet worden, het scheiden van vleesch en kaas gaat regelrecht tegen ons geloof in. Ik eis dat deze scheiding overal in nederland wordt opgeheven.. Overigens lopen onze vrouwen in bikini. Ik neem aan dat er geen bezwaren zijn om in bikini openbare functies te vervullen.. Dat zou namelijk ingaan tegen vrijheid van godsdienst.

Tam Tam | 20-05-09 | 13:27

Het probleem met dit soort halal eisen is dat meestal alles in de kantine dat halal kan zijn, halal wordt, omdat het goedkoper is. En men gaat er altijd gemakshalve van uit dat de niet-gelovige of anders gelovige zonder voedselvoorschriften er geen probleem mee heeft.

Maar om het gemakkelijk te maken, gewoon droge broodjes aanbieden in plastic. Zit geen vlees op, is dus halal.

breiz | 20-05-09 | 13:25

Dat gezeik met die lamstralen zal nooit ophouden. Nooit.

Shalome | 20-05-09 | 13:25

DonQ. | 20-05-09 | 13:22

Er is helemaal geen probleem die worden echter gemaakt.

Eurotokkie | 20-05-09 | 13:24

@Sinar | 20-05-09 | 13:19
De man vraagt slechts om broodjes kaas die niet tussen de broodjes ham liggen. Wat een probleem.

DonQ. | 20-05-09 | 13:22

Eten wat de pot schaft of je eigen voer meenemen godnondeju! Is dat nou zo moeilijk? Altijd hetzelfde gezeik met die gasten.

Lets Kuttekrap | 20-05-09 | 13:20

En wanneer zitten de Raadsleden van Eindhoven nu eindelijk op geslacht gescheiden in de zaal en wanneer wordt het Suikerfeest nu eens een standaard vrije dag?

*graag meedenken doet*

widtvoet ® | 20-05-09 | 13:20

Is er trouwens al een islamitische gebedsruimte in dat gemeentehuis van Eindhoven? En in welke richting staan de toiletten eigenlijk?

widtvoet ® | 20-05-09 | 13:16
-------------------------

Dat zijn zijn volgende eisen op het lijstje als hij de halal broodjes er door heen gedrukt heeft.

Zo zijn moslims overal ter wereld met hetzelfde gedoe bezig.
Overal hetzelfde gezeik met die gasten.

solidstate | 20-05-09 | 13:20

Dan neem je toch je eigen broodje schaap van huis mee! ik zie het probleem niet.

snoes | 20-05-09 | 13:19

Het begint met een I en eindigd op Slam!
En dat is de klap die het merendeel in Nederland uiteindelijk krijgt, in je smoel!
Tjonge, zou het bijna wensen, om dan vervolgens "I told you so" te roepen, alvorens afgevoerd te worden.

Zo jammer! | 20-05-09 | 13:19

aIs geschreven op: | 20-05-09 | 13:08
Het is juist dat raadslid dat anti-integratie is. Want als hij zou integreren dan had hij niet een speciale afdeling voor moslims willen hebben.
Het rare is dat als een moslims iets aparts wil en er iemand anders tegenin gaat dat vervolgens de laatste het verwijt krijgt van tegen de integratie te zijn.

Sinar | 20-05-09 | 13:19

ROFLOL@Multiflauwekulti | 20-05-09 | 12:55 en uit Grristelijk mededogen:

@god is de geest | 20-05-09 | 12:54 Dat is het symbool van newbie, n00b (HA taal: Hangaround, Prospect) en meer van dat fraais (google maar ff): als je nou braaf vaak reaguurt en niet wordt weggejorist door de digitale uitsmijters hier, verdwijnt het zwitsalkoppie. Dan ben je officieel full member van de Mongolenhorde die hier tendentieus, stijlloos etc. elkaar en anderen schoffeert.

vraagstaart | 20-05-09 | 13:17

Ik zou zeggen neem je eigen trommeltje Halal broodjes mee , waarom
moeilijk gaan doen .

Eurotokkie | 20-05-09 | 13:17

Na de verkiezingen gelukkig weer OPGEROT!

JCDecaux | 20-05-09 | 13:16

Is er trouwens al een islamitische gebedsruimte in dat gemeentehuis van Eindhoven? En in welke richting staan de toiletten eigenlijk?

widtvoet ® | 20-05-09 | 13:16

je neemt gewoon je eigen voeding mee... zoals ieder ander.... wij hoeven geen halal broodjes te kopen

donetta | 20-05-09 | 13:15

Broodje halal = Broodje poep

Prof. Enskedeee | 20-05-09 | 13:15

Meneer Abboeiend. Pas je aan of rot gewoon op naar ergens anders.

atinho | 20-05-09 | 13:13

@Is geschreven op: | 20-05-09 | 13:08
Dat hangt ervan af welke commentaren je leest. Bij dit soort topics zijn de kaalkopjes niet te houden.

DonQ. | 20-05-09 | 13:12

Wat is er mis met een broodtrommeltje van thuis als het eten in de kantine niet bevalt?

Clog | 20-05-09 | 13:12

Abbou? Is dat niet dat aapje uit Alladin?

Koekje-dr-bij? | 20-05-09 | 13:12

Leuk. Weer zo`n debiel uit de PvdA-school.
Ik zou er een boek over kunnen schrijven...
... sterker nog, ik gá daar maar eens een boek over schrijven.
Wordt vervolgd.

Koekje-dr-bij? | 20-05-09 | 13:11

Ik denk dat ze in de rechtbank óók maar vast moeten gaan denken over halal hapjes tijdens de pauzes, en of iedereen echt wel op moet staan als de rechter binnenkomt natuurlijk.
www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland...

Schoorsteenveger | 20-05-09 | 13:11

Is geschreven op: | 20-05-09 | 13:08
Zo is dat! Broodje voorhuid?

sjaakdeslinksesul | 20-05-09 | 13:10

Ow en als ik dus graag Mcdonalds eet dan MOET dat ook maar in de kantine erbij komen. Deaud aan deze man!

gozahtje | 20-05-09 | 13:09

De TIEFUS met je halal. Ga maar in Hallal-land wonen als het je hier niet bevalt.

jimbrowski | 20-05-09 | 13:08

wat is GS een ANTI-Integratiesite zeg.. enne wat een paupergasten hier zeg

Is geschreven op: | 20-05-09 | 13:08

Geachte heer Abbou,

Niemand verplicht u om in de kantine te gaan lunchen. Daarbij hebben wij in dit land scheiding van kerk en staat, dus wat uw geloof u voorschrijft is fijn maar val de staat daar niet mee lastig aub.

De Stramme Kabouter | 20-05-09 | 13:07
-weggejorist-
kanswaardig | 20-05-09 | 13:07

@YMMMV | 20-05-09 | 12:18 Nee lieverd. Ik heb nogal wat (orthodoxe) Joden meegemaakt in mijn professionele bestaan en die zorgen *zelf* voor hun eten. Dat wil zeggen dat er eten bezorgd werd door een koshere cateraar of dat ze het zelf bij zich hadden.

De eerlijkheid gebiedt me ook te zeggen dat de (vele) moslims die ik ook bij dergelijke gelegenheden heb meegemaakt, niet zo liepen te zeiken maar gewoon het varkensvlees lieten staan. De wa liberalere Joden overigens ook. Een fundi als deze Abbou heb ik nog niet meegemaakt - maar hij zou een voorbeeld aan de orthodoxe Joden kunnen nemen.

Zelf neem ik bijvoorbeeld ook mijn eigen sambal mee als ik ergens ga eten. Dat gebiedt mijn God, Lombok Rawit.

vraagstaart | 20-05-09 | 13:06

Appie Boe... steek godnondeju dat broodje halal, in de naam van die achterlijke, analfabete, kleuterneuqende moordenaar van een wannabe profeet, op een plek waar de zon nooit schijnt en tyf in vredesnaam een kudT eind op naar die zandbak van je, ok?

Bertus Betonsloper | 20-05-09 | 13:06

Lijkt me een redelijk en logisch verzoek van Abbou.

DonQ. | 20-05-09 | 13:05

Hij kan een piemel gaan eten.

schertsfiguur | 20-05-09 | 13:04

Laat hij maar zijn eigen geytje mee nemen om tussen de middag tussen de papperassen op zijn buro ritueel te slachten.

Of krijgt hij dan problemen met de partij van de dieren?

solidstate | 20-05-09 | 13:04

Kunnen we mr Halal niet naast een conservatief joods raadslid zetten, die 'kosher'moet eten? Slaan we twee vliegen in 1 klap. Of slachten die twee elkaar af??

blaster | 20-05-09 | 13:03

Hussein | 20-05-09 | 12:57
Dacht het niet..

hanzebal | 20-05-09 | 13:03

Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:58
Dat vind jij.
En ik vind dat we een geloof dat allerlei grondrechten moeiteloos met voeten treedt idem de onderkant van onze schoenzolen kunnen laten zien.
Helemaal niet toegeven aan de onzinnige bla die we ook wel islam noemen en ze al helemaaaal niet geruisloos ons land laten overnemen, want dat is dan mijn grondrecht en democratische vrijheid.

ZSU-23-4 | 20-05-09 | 13:03

Eet dan gewoon een broodje kaas aandachtshoerrr...

Tommygunner | 20-05-09 | 13:03

Ik zie liever een kaaskop die een broodje ham neemt dan die varkenskop van hem die een broodje kaas vreet !

Cinq-Marquis | 20-05-09 | 13:03

Iezze kommentaar en protesteruh ook 'halal'.. Iezze een broodjie kaazz dan nie halal. Kazz iezze tog van koe en koe iezze halal? Of iezze kaas van varrekuh? Nee, kaaz iezze ne van varrekuh of zuige iemant aan tiepels van zeugent varrekuh? Of worre zeug gemelkt foor kaaz? Dan iezze kaas nie halal... kan ook kaaz nie lig naas brootje halal gijt..

blaster | 20-05-09 | 13:01

Wat een gezeik zeg. Ik heb jaren bij een baas gewerkt waar iedereen koffie dronk. Iets anders was er simpelweg niet. Ik ben niet zo'n koffiedrinker dus nam ik van thuis een blikje fris mee of dronk ik een glaasje water uit de kraan.

GetintGlas | 20-05-09 | 13:01

denk dat ie na de verkiezingen niet meer in de raad zal zitten hahahahahahahaha....
maar wat een lamlul hij moet gewoon vreten wat de pot schaft n als er geen vreten tussen zit wat meneer koosjer vind moet ie het zelf maar meenemen, moet ik ook op mijn werk net als de rest van de hard werkende nederlanders

pyromaantje | 20-05-09 | 13:00

Krijg de hik maar. Scheiding van kerk en staat, ook in de kantine van het stadhuis.

JosVerbeek | 20-05-09 | 12:59

@ Multiflauwekulti
Scherp ;)

Blauwe Broek | 20-05-09 | 12:58


"Als een werknemer het door de werkgever verstrekte voedsel niet wenst te nuttigen, dan zal het eventueel daarvoor aan de werknemer op de arbeidsvergoeding in mindering gebrachte bedrag alsnog worden uitgekeerd en dient met die ingang de werknemer hierin zelf te voorzien"

Duidelijk toch? Als je de broodjes van je baas niet moet, dan krijg je je geld terug en neem je maar een broodtrommel (of een couscous-trog) mee naar je werk.

En nu opbokken met die multikul idioterie.

/\/\addog | 20-05-09 | 12:58

ZSU-23-4 | 20-05-09 | 12:53
De grens ligt bij de grondwet en de democratische vrijheden.
Waar die worden overschreden heb je mij aan je zijde. Maar daar is hier geen sprake van.

Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:58

We hebben het hier in 0031 toch meestal over een broodje ham, een broodje fricandeau, een broodje leverworst etc. maar ik hoor nooit iemand 'Slager, mag ik een broodje varkensvlees' vragen. Typische woordkeuze van die allochtoon.

Trutkip | 20-05-09 | 12:58

Deze man heeft helemaal gelijk ik eis ook al drie jaar voor geitenvlees op de lunch kaart. Wel Halal geslacht natuurlijk.
Dit kan een trend worden!!!!! Holland eet halal binnen drie jaar! Vanrkensland Brabant berg u maar u heeft gezien wat ze in Egypte met uw beestjes doen.

Hussein | 20-05-09 | 12:57

Hmjah. Ik zou hier niet zo'n probleem mee hebben als halal nou alleen ging over de bereiding van het vlees of zo iets. Maar het probleem is: Halal = beest wordt de keel doorgesneden en bloedt dan leeg. Smakelijk!

Ik snap eigenlijk al niet waarom halal vlees niet gewoon verboden is in dit land (is dit er weer zoeen van "het geloof zegt het, dus mag het"? I hate those!)

Specy | 20-05-09 | 12:57

Dat hij die Halal zooi maar aan de eendjes gaat voeren.

thesherminator | 20-05-09 | 12:56

@ god is de geest | 20-05-09 | 12:54
Bovendien is je nickname vaudt; Allah is de geest.

Multiflauwekulti | 20-05-09 | 12:56

*wit broodje pakt*
*plakje kaas op doet*
*neuspeutersnotje op doet*
zo, weer halal broodje klaar

Mister Crabs | 20-05-09 | 12:56

Het is misschien handig als zijn eigen tent z'n boterhamtrommeltje vult 's morgens, hoeft ie zich niet meer druk te maken over de kwaliteit van het broodje ham tussen de middag. En als dat even niet mocht lukken, kan meneer ook overwegen vegetarisch te eten. Of moeten er dan ook halal gekweekte tomaten op het menu?
Dat kan hoor, natuurlijk! Een tomaat heeft er immers minder last van als ie onverdoofd doormidden gesneden wordt.

Dr. M. van der Plof | 20-05-09 | 12:56

Weer het bewijs dat het moslims niet te doen is om de nederlandse samenleving maar om het bevorderen van de islam binnen nederland.
Als ze zich NIET binnen een fractie kunnen verschuilen om op de achtergrond hun plannetjes te kunnen uitvoeren komt hun ware aard gelijk boven.

Het is als een rode tomaat op een gele tafel.

solidstate | 20-05-09 | 12:56

*eist bier op het werk*

Geile Markeerstift | 20-05-09 | 12:56

Het moeten dus broodjes zijn met halal-kaas.Onze kaas dat vreten ze niet.http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-394561.html

Rest In Privacy | 20-05-09 | 12:56

Van mijn religie mag ik alleen broodjes kroket met mayonaise kopen bij bloedmooie jonge dames.

buurvanurk | 20-05-09 | 12:56

Waarom rookt die servert van Eindhoven-Nu nog niet ?
www.eindhoven-nu.nl

Je Verzint Het Niet | 20-05-09 | 12:55

@ god is de geest | 20-05-09 | 12:54
omdat je zulke vragen stelt.

Multiflauwekulti | 20-05-09 | 12:55

Kan iemand mij misschien uitleggen waarom er naast mijn nickname een baby hoofd staat!? Dank u.

god is de geest | 20-05-09 | 12:54

Oei, nou, ik mag toch hopen dat de gemeenteraad en B&W van Eindhoven al struikelend naar buiten zijn gerend om ZSM (dat is dus NU) halal broodjes te gaan halen?

Mafkees.

Adriaantjeeeeeuh | 20-05-09 | 12:53

M'n maag knort, maar voordat ik een opmerking maak die als een tang op een varken slaat ga ik eerst ff de kat op het spek binden.
Of zijn deze uitdrukkingen ook al verboden?

Knorhaan | 20-05-09 | 12:53

Of je draagt je lieftallige burka op dat ze thuis halal boterhammen voor je smeert.

Morris Stockwood | 20-05-09 | 12:53

Tuurlijk is er wel een aanleiding voor de hele stroom haatberichten hierboven, aangezien het eisenpakket van Allah zich veel verder uitstrekt tot een simpel broodje halal in een kantine.
Even losbarsten?
Volgens de islam mag je als moslim je niet onderschikken aan ongelovigen en andersdenkenden, je mag geen vrouwen aanraken (handen schudden ook niet), je mag ook vast niet in dezelfde kantine eten als de ongelovige varkensreet etende ongelovige, kantinejuffrouw ongesteld mag geen eten aanraken, mannen en vrouwen mogen niet door elkaar heen zitten, moslims moeten strijd voeren totdat zij de ongelovigen de baas zijn, het is toegestaan tegen ongelovigen te liegen, etc. etc... waar leg je met een enorme idioot als Allah tegenover je precies de grens?
Het gaat dus typisch niet om een sneu broodje kaas apart, want als het alleen daarom ging nam ie wel zijn eigen broodje mee. Dit gaat over het doorvoeren van de geschreven islamitische regels en wat mij betreft voeren we die regels per direkt aan de varkens.

ZSU-23-4 | 20-05-09 | 12:53

Wat let deze moslim om lekker zelf zijn eigen halal-vreten mee te nemen?

Begint nu echt vervelend te worden met die moslimmafkezen....

Kill Le Boek | 20-05-09 | 12:53

Dat die Finnen er geen probleem mee hebben om tussen al die haramme Nederlanders te lopen!
Raar, toch?

GeflipteVlaflap | 20-05-09 | 12:52

*eigenlijk nog nooit van een veganistisch of vegetarisch Raadslid gehoord heeft dat dergelijke eisen stelt*

widtvoet ® | 20-05-09 | 12:51

Het wordt een interessante collectie:
knettergek, gestoorde islamiet, raus! sofort!, ik zeg kogel..., stuk verdriet, enkeltje thuisland, ga es deaud, mafkees, islamlul, islamitisch-joodse stinkzooi, heikneuter.

Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:51

@ mezelf
4. Mostafa, beste vrind,... say my name!!!
*schoen gooit richting Mostafa*

Multiflauwekulti | 20-05-09 | 12:50

Als ik naar een moslim party ga eis ik altijd broodjes ham en alcohol.
Vveeeeel alcohol. Het liefst bordeaux medoc vivran!( als het effe kan 1989).
Nooit problemen gehad .
Staat altijd keurig klaar!

god is de geest | 20-05-09 | 12:50

@Dr. Mabuse 12:41

Dat zei u welzeker (12:34). Maar laat ons nu niet kiften over afgeleiden en snel terug naar de kern van de zaak gaan.

widtvoet ® | 20-05-09 | 12:49

@Sinar | 20-05-09 | 12:47
Ja, want ze weten heel snel hoe het werkt in dit land, dat dan weer wel.

Eucalyptas | 20-05-09 | 12:48

johan902 | 20-05-09 | 12:18
Alleen als ik er een koekje bij krijg.
Was al van plan om niet verder te lezen na het zien van die prachtige naam, had ik het maar gedaan... *langzaam weer een beetje boos wordt*

GeflipteVlaflap | 20-05-09 | 12:48

Mijn geloof eist dat de volgende menu's worden geserveerd:

Patat Oorlog plus lauwe truckersbal met joppiesaus
Boerenkool met jus, worst, zure uitjes en mosterd
Broodje Shoarma Lamsvlees (ja, echt multiculti!)

Ach en zie verder: nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_gere...

mail cheauvinist pic | 20-05-09 | 12:48

@Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:41
"De gemeente zou als werkgever rekening moeten houden met culturele en religieuze voedselvoorschriften"
En jij dacht dat deze man het er bij liet zitten als het antwoord is "bedankt voor uw verzoek maar we doen het niet" ? Dan gaat hij dus een klacht indienen dat zijn arbeidsomstandigheden niet in orde zijn.

Sinar | 20-05-09 | 12:47

En gelijk drie spelfouten in de stelling. Knap!

vriendje | 20-05-09 | 12:47

-weggejorist-

ikworderzomoevan | 20-05-09 | 12:47

Ik hou niet van sauzen. Kan ik nu ook eisen dat ik de kantine op mijn werk er elke dag rekening wordt gehouden met mijn smaak - dus dat er altijd een maaltijd zonder saus is?

Het is gewoon asociaal zo weinig rekening als ze met mij houden.

Trouwens, halal, is dat niet dat ze van die schapen ophangen en ze dan de keel doorsnijden om ze daarna leeg te laten bloeden?

*stuurt adres van deze wethouder even door naar de Partij voor de Dieren*

Specy | 20-05-09 | 12:47

stik in je broodje

Patrick Zweedsey | 20-05-09 | 12:46

@mezelf
Jas=Ja

Eucalyptas | 20-05-09 | 12:46

Ik vraag me af waarom dit vroeger allemaal geen probleem was. Toen gastarbeiders nog gewoon gastarbeiders waren. Maar tegenwoordig moet alles wat ook maar iets met het achterlijke geloof te maken heeft je strot door geramd worden.

StijlvolRechts | 20-05-09 | 12:46

1. Mostafa, beste vrind, ga es deaud.
2. Mostafa, beste vrind, als je niet bereid bent om aan eis 1. gehoor te geven... neem dan in Allah's naam je eigen vreten mee, kleautejong!
(3. Mostafa, beste vrind, pas je 's aan.)

Multiflauwekulti | 20-05-09 | 12:45

Ik krijg na dit topic opeens zin in Varkensvlees, ik ga maar even naar de winkel......

reade romke | 20-05-09 | 12:45

Tja, we moeten er maar vast aan wennen.... sharia

Prof. Enskedeee | 20-05-09 | 12:44

Goed plan, niet die islamistisch-joodse stinkzooi naast een overheerlijke plak ham leggen. Bah, de eetlust zou je zo vergaan.

sjaakdeslinksesul | 20-05-09 | 12:44

@Phobophrysk | 20-05-09 | 12:25
Jas, da's ook zo'n raar geloof.

Eucalyptas | 20-05-09 | 12:44

Copy/Paste van de Eindhoven Nu site:
-
-
Ow wat zijn er toch weer veel hatelijke misgunnende boeren aanwezig tussen de reacties. niet te geloven. Mensen moeten respect hebben voor alles wat een nederlandse gewoonte is, maar als er iemand vanwege zijn geloof halal eet, dan kan daar geen respect voor worden opgebracht door velen. En dan vragen je je af waarom de sfeer zo opgefokt raakt?
Iedereen die het zo absurd vindt dat er halal eten komt in het stadhuis: smeer gewoon lekker je boterhammen met kaas en houd je mond dicht.
Piet - 20-05-2009 | 10:52
-
-
Iemand heeft daar "niet snappen" tot een kunst verheven.

You On A Gin | 20-05-09 | 12:44

Sssst, heikneuter, stop dat broodje Halal eens heel snel in de twat van je pinguïn! Geloven doe je maar lekker thuis, kee?

Abe Froman | 20-05-09 | 12:44

Sssst, heikneuter, stop dat broodje Halal eens heel snel in de twat van je pinguïn! Geloven doe je maar lekker thuis, kee?

Abe Froman | 20-05-09 | 12:44

Ik kan uit religieuze overwegingen niet tegen Onzinnig Gezwam in de Tweede Kamer. Daar stoort het kabinet zich ook niet aan.

Iko Nal | 20-05-09 | 12:43

PAs je maar aan en anders neem je verdoemme maar een bammetje mee van huis .

uchman | 20-05-09 | 12:43

dan smeer je toch gewoon je eigen broodjes (is)lamlul!

Cryonic Devil | 20-05-09 | 12:43

smeer GvD toch zelf je brood! ambtenaren beginnen toch pas rond 11 uur met "werken" dus tijd zat 's morgens!
en asl 2e opmerking... zo doen WIJ dat in nederland, niet blij? ga dan voor optie zoals hierboven beschreven.

Lavatherm | 20-05-09 | 12:43

Dan maak je lekker thuis zelf je eten klaar, ben je van het gezeik af. Wat een mafkees.

KapiteinClaus | 20-05-09 | 12:42

Altijd het zelfde met die gasten. In plaats van de hand in eigen boezem te steken en s'morgens zelf je vreten klaar te maken en in een vreetdoosje te douwen loop je maar te klagen over dicriminatie. En maar raar vinden dat de mensen gaan stemmen op een PVV. Het wordt echt tijd voor verandering.

Steen Geil | 20-05-09 | 12:42

Die 'meneer' heeft z'n CAPS LOCK nog aan of hij schreeuwt het in z'n uppie over het net. -1

Stroopdoos | 20-05-09 | 12:42

Woord vol over multiculti maar is slechts gefixeerd op eigen volk eerst. Het merendeel van zijn dubbelpaspoortlandgenoten dat werkt doet dit ter meerdere eer en glorie van de Marokkanengemeenschap. Meestal zijn het praters want doen kunnen ze niet. En maar dat mondje roeren, bijna allemaal! het moet niet gekker worden.

The Prisoner | 20-05-09 | 12:42

widtvoet ® | 20-05-09 | 12:36
Dat zeg ik ook niet. Een raadslid stelt een vraag, in dit geval een keurig geformuleerde vraag naar de mogelijkheid van het serveren van halal voedsel, en het college kan daarop antwoorden. Als het om welke reden dan ook niet haalbaar is krijgt hij nul op het rekest en kan hij proberen met een motie de steun van de raadsmeerderheid te krijgen.
Mostafa doet niets onoirbaars. Er is geen enkele aanleiding voor de stroom haatberichten die je hierboven kunt aantreffen.

Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:41

Oplossing:
- Leg de broodjes kaas en ham op verschillende bordjes.

DePotOP | 20-05-09 | 12:41

Even los van deze meneer: een broodje ham is dus altijd haram (lees: Mag niet van Allah! Allah boos!), maar je eigen dochter vermoorden -- daar valt kennelijk over te discussiëren. Wat doet godsdienst toch rare/nare dingen met mensen...

Arond | 20-05-09 | 12:40

Je kan er op wachten dat binnen korte tijd er ook de eis komt dat elk restaurant, café of kroeg rekening houd met de islam. De islamitische rupsjes-nooit-genoeg zullen na elke eis die we toegeven weer een nieuwe eis stellen.

Sinar | 20-05-09 | 12:40

Tief op.
Hou je liever bezig met je eigen zoontjes die ongetwijfeld lopen te sissen op straat.

Zo jammer! | 20-05-09 | 12:40

Inderdaad we gaan bukken voor de Mossels en Pinguins.
Halal broodjes, gewoon omdat het kan. Wedden dat die meneer hier een rechtzaak over gaat beginnen en gaat winnen. Die allochtonen eenmansfracties zitten er alleen om hun eigen zakken te vullen, komt helemaal niets uit behalve onzin en irritatie.

Oyibo | 20-05-09 | 12:38

*broodje ham neemt*

plastic zakje | 20-05-09 | 12:37


Dat die lui zelf niet snappen dat dit het imago van de gemiddelde politicus niet veel goed doet. Zelfde met declaraties, wachtgeld, het verbieden van het 1 of ander vanuit religieuze overwegingen etc...

Capt. Iglo | 20-05-09 | 12:37

@Dr. Mabuse 12:34

U zou niet weten waarin een vrijblijvend vraagje verschilt van een formele vraag van een politieke "partij" aan een Kollege van B&W?

Grappig.

widtvoet ® | 20-05-09 | 12:36

Ga eens lekker deaud van de honger.

coho | 20-05-09 | 12:36

Iemand een enkeltje thuisland?

phantom45 | 20-05-09 | 12:36

En meneer kan zelf niet zijn halal eten meenemen van thuis? Anders gaat hij maar in een andere stad in de gemeenteraad zitten, Rotterdam or Istanbul of Rabat of Baghdad...

ExtremeExtremist | 20-05-09 | 12:35

Kan alleen bij de PvdA.

kuifje. | 20-05-09 | 12:35

Ga maar lekker in je eigen land een eenmansfractie beginnen, als het vreten je hier niet aanstaat. Houdoe & bedankt!

Mgr. Denwop | 20-05-09 | 12:34

widtvoet ® | 20-05-09 | 12:31
Kzou niet weten waarom niet. Vragen staat vrij.
Als het college antwoordt dat het apart leggen van de broodjes op jaarbasis een paar ton kost zal het wel niet doorgaan.

Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:34

Beste Mostafa,

Mag ik Mostafa zeggen? Ja, dat mag ik.
Het enige staatsvoedsel dat jij voortaan zomaar gratiesj van mij mag hebben is een boterham met te-vre-den-heid.
Per slot van rekening ben je toch al een lichtgewicht van de eerste orde.
Dag Mostafa!

Krachtmeester | 20-05-09 | 12:33

ies koeltoer?

JohannesDeStroper | 20-05-09 | 12:33

@Dr. Mabuse 12:27

Deze meneer heeft toch schriftelijk een formele vraag namens zijn "partij" ingediend hierover bij het Kollege of wat? Da's geen vrijblijvend vraagje hoor lieverd.

widtvoet ® | 20-05-09 | 12:31

Als meneer nu eens gaat praten met de kantinejuffrouw/meneer? Als de broodjes kaas apart liggen is het toch opgelost? Zet hierna de kantinejuffrouw/meneer in het zonnetje wegens een bijdrage aan meer diversiteit en/of persoonlijke behoeften van mensen en je hebt een veel positiever mediamoment gemaakt.

Of denk ik nu te simpel?

findecano | 20-05-09 | 12:31

mh_1204 | 20-05-09 | 12:27
idioot

Phobophrysk | 20-05-09 | 12:31

Mwoehahaha, het BARST van de taalfouten op die site van onze halal broodjesvreter. Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands schrijven en ga je dan druk maken over broodjes in een kantine.

BrigadierBlog | 20-05-09 | 12:31

weer een reden om 4 juni te gaan stempen.
Niet dat ik die nodig had maar toch.
Hey Mostafa,
dat Halal vreten doe je maar in je eigen tijd.
Bij voorkeur ook in het land van je voorvaderen.
Stuk verdriet.

Teun van het Tuinpad | 20-05-09 | 12:30

OoO | 20-05-09 | 12:25
Raus! Sofort! Of ben ik nou te cru?

Nee, niks te cru.
Ik zou iedereen behalve de 3,5 miljoen Wildersadepten het land uitschoppen, wordt het lekker rustig.


Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:30

Zie het bezwaar niet zo, zolang iedereen gewoon kan blijven eten wat hij wil.

John McClane | 20-05-09 | 12:30

religieuze gekkigheid zal uiteindelijk de planeet vernietigen

AssupFacedown | 20-05-09 | 12:29

Opdringen van gewoonten, eisen stellen, verongelijkt doen. Dan hoef ik niet eens de naam te weten van die persoon. Dat is dan toch altijd een islamitische Mostafa of Mohammed.

Sinar | 20-05-09 | 12:28

-weggejorist en opgerot-

mh_1204 | 20-05-09 | 12:27

Het verzoek is bovendien hoffelijk geformuleerd:
"De gemeente zou als werkgever rekening moeten houden met culturele en religieuze voedselvoorschriften, vindt de partij. Daarom is aan burgemeester en wethouders gevraagd om er in het zomerreces over na te denken, zodat de catering in september ook koosjer en halal kan gaan serveren. "
Het woord EIST, net als de overige opgeblazen humbug komt uit de koker van Mutsaerts.

Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:27

Doe eens lekker thuis je halal hap in elkaar flanzen en ga aan het werk!!!

Nik neem | 20-05-09 | 12:27

Ik ga hier niet eens mee inhoudelijk op reageren, ik wil alleen maar stemmen, stemmen en nog eens stemmen. Desnoods ga ik alvast maar bij PopstarsXIdols stemmen maar stemmen zal ik. En het zal ivm cordon sanitaire niks uithalen dat stemmen. Maar ik zal wel het gevoel hebben iig nog iets geprobeerd te hebben om volledige islamisering van deze hobbit samenleving te voorkomen.

The Evil One | 20-05-09 | 12:26

Politiek en geloof is gescheiden in Nederland.
MAAR NU EVEN NIET!!!!!!!!!

wILL | 20-05-09 | 12:26

Eis al jaren bij de catering dat de frikandellen al-dente gebakken moeten worden, doen ze ook niet.........

QB (ja die.....) | 20-05-09 | 12:25

Raus! Sofort! Of ben ik nou te cru?

OoO | 20-05-09 | 12:25

'Tot maart vorig jaar gemeenteraadslid voor de PvdA'
Daar ben ik gestopt, verder nog iets.

xzaz2 | 20-05-09 | 12:25

Ik vind het geen raar verzoek, en het lijkt me ook niet extreem moeilijk om een apart mandje met varkensvleesvrije broodjes neer te zetten.

Dr. Mabuse | 20-05-09 | 12:25

Dat geeft toch niet?
Ik eis altijd vegetarische broodjes.

Phobophrysk | 20-05-09 | 12:25

Tegestelling: hardwerkende en politici. Wat betreft die halal, haram rotzooi: ZUCHT.

mauzzer80 | 20-05-09 | 12:24

Iedereen heeft zo zijn dingetjes.

So Fucking Wha | 20-05-09 | 12:24

Weet "eindhoven nu"d at er in koekjes(en ander baksels), diverse snoepgoed en bijna alle toetjes, varkensvet en beenderen verwerkt worden?

wILL | 20-05-09 | 12:23

@YMMMV
wie is de enige jood, en over welk gezelschap hebben we het hier

Kees Kogel | 20-05-09 | 12:22

lol @ bluto...

wat een onzin... een beetje je wil opdringen aan een hele gemeenschap want t begint met halal in de gemeente kantine .. dan op sportclubs en nog even dan willen ze zelfs dat de snakbar op de hoek alleen nog maar halal voedsel verkoopt..

MizzBehave | 20-05-09 | 12:22

Vind die welkom pagina van de website in de laatste link heel duidelijk. Gewoon kort en bondig. Ik vind het ook fijn om te zien dat meneer meeleeft (althans op zijn website) met slechtziende, maar grammaticaal laat het te wensen over.

findecano | 20-05-09 | 12:21

De gemeente dient rekening te houden met religieuze voorschriften?? Religieuze dienen rekening te houden met de realiteit!

Capt. Iglo | 20-05-09 | 12:21

doorlopen menschen. Er is geen halal

credit | 20-05-09 | 12:21

Bukken Eindhoven! Bukken Nederland!

Bukken voor de Mossels en Pinguins!

widtvoet ® | 20-05-09 | 12:20

Herinnering aan een schoolreisje naar de tweede kamer borrelen op. Een VVD meneer oreerde voor een vrijwel lege zaal iets over een technicaliteit in een belastingwetje. Op een gegeven moment opende de enige toehoerder zijn koffertje. Vanaf het balkon was duidelijk te zien dat de koffer slechts een Volkskrant, een broodtrommel en een appel bevatte. De toehoorder koos voor de appel en verliet de zaal....

Meneer Abbou, gewoon zelf thuis broodjes smeren, dan komt het allemaal goed!

Fimbulvetr | 20-05-09 | 12:20

Dat betekend een tweede kantine want 'halal / kosjer' mag niet in de nabijheid liggen en/of bereid worden in de nabijheid onreine producten. Natuurlijk ook de kantine juf paar extra dagen per maand vrij geven want tijdens haar periode is ze onrein.

Bluto Blutarsky | 20-05-09 | 12:20

Hij heeft wel de moeite genomen een website in elkaar te flanzen.
*zoekt naar website van Randy Stena.

kapotte_stofzuiger | 20-05-09 | 12:20

Gestoorde islamiet, zou vervolgd moeten worden.

hoocheecoochee | 20-05-09 | 12:19

Eindhoven de gekste?

Doeners & Durfals | 20-05-09 | 12:19

Voor de enige jood in het gezelschap wordt toch ook altijd alles kosher geregeld?

YMMMV | 20-05-09 | 12:18

Goed bezig, erkenning heeft hij nu. Eindhoven weet nu tenminste van 1 politcus waar hij voor staat.

gruppenfuhrer | 20-05-09 | 12:18

kopje thee iemand?

johan902 | 20-05-09 | 12:18

Eenmansfractie -1

Reez | 20-05-09 | 12:17

Knettergek!

der Wunderhund | 20-05-09 | 12:17

-weggejorist-

Krabbert | 20-05-09 | 12:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl