Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Joehoe, je vriendin klaagt over je

Schat, wist je nog dat je zei dat ik een hobby moest nemen? Ik denk dat ik wat heb..."Omdat wij ook altijd tijd maken om te knuffelen enzo, heb ik nooit zo'n probleem met allebei even achter de computer. Er is echter 1 verschil waar ik me chronisch aan stoor en dat is dat hij dan niet meer aanspreekbaar is en ik wel. Terwijl hij juist degene is die onzinnige filmpjes zit te kijken of GeenStijl leest en ik meestal in serieuzere materie zit. Vervolgens krijg ik wel weer zin in een beetje normaal contact. Hij vraagt mij iets (hij toont wel interesse enzo), ik geef een uitgebreid antwoord en hij zit uberverveeld de andere kant op te kijken. Dit in combinatie met zijn niet aanspreekbaar zijn, irriteert mij gewoon. Voor mij is een relatie meer dan een gewoonte, en bij hem heb ik het idee dat hij denkt dat alles vanzelf gaat (zelfs als je niet meer met elkaar praat?!)" Dus, wat gaan jullie de rest van dit weekeinde doen?

Reaguursels

Inloggen

Ik vind rockgirl wel lief. Ik denk dat ze veel doet voor een relatie, en daarom ook veel terugverwacht. Een gedeelte wat daar bij komt kijken deelt ze op een fora. Is daar iets mis mee? Niet dat ik weet, zou goddomme leuk zijn als alle vrouwen zich in gingen zetten voor hun relatie in plaats van alle mannen als "ik snap ze niet" af te doen. Vrouwen die dan al helemaal niet proberen hun gezichtsveld te verbreden door de situatie op een forum voor te leggen (iets wat het merendeel van bovenstaande posters ook niet op kan brengen, als ik dit zo lees).

Kuruman | 28-08-06 | 17:32

En niet zo'n prater zijn wordt vaak ook aangezien voor de stoere botte man uithangen en dat hoeft ook niet zo te zijn natuurlijk. Maar goed. Dingen moeten wel bespreekbaar zijn en daar blijf ik bij.

Jeeheej | 28-08-06 | 16:10

Dat is wel stom ja. K val zelf wel op lieve jongens. Dat valt weer mee dan. Maar volgens mij betekent te weinig contact ook niet dat mannen meteen niet lief zijn hoor.

Jeeheej | 28-08-06 | 15:33

ja, xjr, wat hij zegt klopt wel, lieve jongens zouden niets kunnen krijgen, maar ze gaan in zijn geheel voor de stoere domme kerels.
uit verlieftheid zullen de vrouwtjes de lompere dingen nog niet laten merken, maar ze worden het vanzelf wel.
ken dat, goede vriendin van mij valt er ook steeds weer in.
maar dat weet ze en gaat dan maar voor de goede 2 jaar om daarna weer 2 maanden in zak en as te zitten.
zo is het.

the_w | 28-08-06 | 15:29

Gaan we het idd niet eens worden denk ik. Ik vind zeker na nalezen nml. echt niet dat ze zeikt.

Jeeheej | 28-08-06 | 15:14

Anyway, laten we niet hier onze eigen viva babbelbox van maken, is al erg genoeg dat er een viva forum bestaat,...

Ik ken haar en haar vriend niet, en ook haar persoonlijke situatie niet, dus wie weet heb je wel gelijk.
Helpt me wel om het geouwehoer van mijn vriendin soms te relativeren ;o)..

xjr1300 | 28-08-06 | 15:10

@ jeeheej,.. ik denk niet dat we het eens gaan worden...

Ik blijf erbij dat het volgens mij een enorm zeiktrol is....
En nee, ik snap niet dat zo'n klein probleem reden is tot zo'n enorme escalatie.

Mijn vriendin is een enorm sociaal beest, en houdt rekening met iedereen. Ze kan zich dan enorm druk maken als ze dit niet terug krijgt van mensen.
Ik snap de frustratie, maar ze moet inzien dat dat haar persoonlijkheid is, en andere mensen dit wl. niet eens inzien. Ze proberen hier niet door lullig te zijn, das gewoon hun manier van doen. Nu ze dat wat beter begrijpt, gaat ze ook een stuk makkelijker door het leven.

(Hou je er rekening mee dat je alleen nog maar haar verhaal heb gehoord)

Ik ken genoeg "enorm" lieve jongens die je al je warmte willen geven in een relatie, maar kunnen geen vriendin vinden. Ken ook veel macho eikels die alle vrouwen kunnen krijgen, vrouwen die vervolgens na 2 jaar gaan zeiken dat ze willen dat ie kerels zoals die lieve jongetjes zijn.. amehoela, neem dan gelijk zo'n lieve jongen....

xjr1300 | 28-08-06 | 14:58

Quote Rockgirl; 'Hij is bijvoorbeeld heel erg eerlijk, hij kan technisch ontzetten veel wat ik heel erg bewonder, hij is erg bezorgd, en lief.'

En ze zegt ook wel positieve dingen over hem, toont meerdere keren begrip. Ik snap haar eigenlijk gewoon wel. Ik vind het gewoon echt niet teveel gevraagd - een beetje contact, er staat ook dat ze hem wel gewoon zn hobby's gunt, hij de maand ervoor 7 dgn per wk weg was en als zoethoudertje beloofde na die maand het wel s'avonds gezellig te maken, dat ze hem het eerste uur als hij thuis is met rust laat zodat hij eerst ff bij kan komen, pfffffff dat doe ik allemaal nog niet eens! en dat ze die dag nieuwe kleren had die ze graag wilde laten zien. Daar kun je als man toch wel even aandacht aan besteden?

Jeeheej | 28-08-06 | 14:43

Wat algemene uitingen betreft ben ik het met je eens, maar op die Rockgirl discussie vind ik dat niet van toepassing eigenlijk. Want op de 3de en 4de pagina word duidelijk dat ook HIJ heel veeleisend is, en dat zij ook onwijs veel voor hem doet. Als hij het dan al teveel gevraagd vind om haar gewoon aan te kijken als hij met haar praat (dat vind ik vallen onder 'zeer kleine aanpassingen' en niet onder 'veranderen') dan snap ik wel dat dat escaleert.

Ik ben ook een vrouw, en ik weet dat ik al die dingen die ik voor hem doe toch vooral doe om meer warmte in mijn relatie te houden. En als zij zich dan kapotwerkt en zijn reactie blijft uit dan snap ik wel dat dat moeilijk is. Dat heb ik zelf namelijk ook.

En; mannen hebben vaak zelf ook een gigantisch eisenpakket, dat is echt niet typisch vrouwelijk.

Jeeheej | 28-08-06 | 14:28

@Jeeheej, reactie nr1. theoretisch geef ik je helemaal gelijk, echter de waarheid heb je nogal eens vrouwen die door slaan, in hun "eisen pakket"

reactie nr2. grote kans dat ze in een gesprek 9 van de 10 keer eerst met haar gevoel begint te spuien, en dit soort onzin eruit gooit. En nee zo werkt het meestal niet, zeker als je je vriend al overdonderd. Kan een grote reden zijn waarom haar vriend wegrent/stil is, etc. Ze kan mi beter is aan haar zelf gaan werken...

xjr1300 | 28-08-06 | 14:15

ik vind tóch dat als dit haar problemen zijn, als dit aan haar vreet, is het een bijzaak, groot gemaakt door een gebrek aan nieuwe dingen en een gebrek aan problemen.
als dit de dingen zijn waar rockgirl mee zit. dan heeft ze het heel makkelijk.
als ik bezig ben met iets hoef ik ook niet met mijn vrouwtje te praten, dat wel in het geval dat ze iets nodig heeft of iets moet zeggen, maar oeverloos praten om het praten heeft geen prioriteit.

the_w | 28-08-06 | 14:15

Ik vind ook dat Rockgirl het een beetje lullig bracht in het begin, maar als je de ontwikkelingen volgt zie je dat ze heel erg bijdraait. Zo werkt het meestal wel, mensen (m/v) uiten eerst hun gevoelens en zeggen dingen dan gewoon zoals ze ze voelen en dat mag ook egoistisch zijn - want het gaat om het uiten van een gevoel en nog niet om een oplossing, dat komt later.

Jeeheej | 28-08-06 | 13:31

Ik denk niet dat dat een kwestie is van niet snappen. Eerder van niet willen. Zoals jij waarschijnlijk weinig zin hebt in een relatie met een vriendin die nooit sex wil, willen de meeste vrouwen geen relatie met een man die nooit een goed gesprek wil. De reden hiervoor zal dan ook niet zijn dat zijn het zo leuk vinden iemand te veranderen maar dat de toegevoegde waarde van een relatie anders niet aanwezig is.

En omdat vrouwen en mannen anno nu niet meer voor financien en het huishouden van elkaar afhankelijk zijn is een toegevoegde waarde van groot belang. Want waarom zou je een relatie in stand houden als je daar zelf niets aan hebt? Een relatie moet voor 2 mensen leuk zijn, en daarom moet je rekening met elkaars behoeften houden, of dat nou in je natuur ligt of niet en zoniet dan wordt je maar lekker alleen oud.

Jeeheej | 28-08-06 | 13:27

en om te reageren op 't vrouwtje.
rockgirl... ze zal wel lelijk zijn.
elke avond sex..
nou ja, doe wat alle vrouwen doen.
onthouding.. worden wij óf heel veel minder van. of juist een stukje aardiger.

the_w | 28-08-06 | 13:25

@xjr1300
naast het feit dat ze klagen dat wij, mannen veranderen zijn ze ook vanaf dag 1 aan het proberen ons te veranderen.
altijd willen ze dat je de dingen doet die wij niet willen doen. in het begin kan je alles hebben, dat gaat voorbij.
snappen ze niet.

the_w | 28-08-06 | 13:21

K vind trouwens dat er wel heeeeeeel erg kritiekloos wordt omgegaan met de andere hoofdpersoon. Mijn ervaring is dat er bij een ruzie of probleem niet maar 1 schuldige is en eerst een maand haast niet thuis zijn en vervolgens zowat geen aandacht aan je vriendin besteden is, hoe egocentrisch zij het ook brengt, dan ook niet een houding die getuigt van sociaal inzicht.

Jeeheej | 28-08-06 | 13:21

Ja, maar dat werd al toegegeven. Als zij zelf al aangeeft dat ze inderdaad wat te egocentrisch heeft gepost wat is dan het nut om dat haar, met 100 personen achter elkaar, nog eens in te peperen? Ze ziet het toch zelf al in.

Dat vind ik dan weer bullshit. Je kunt ook zien dat iemand in een opwelling wat post en daarna dingen ook vanuit zijn positie gaat bekijken dan slaat het nergens op om iemand daar op te blijven pakken. En als iemand ook nog aan geeft dat dat nu juist de reden is om eerst op een forum te posten en haar mening te nuanceren dan vind ik dat alleen maar knap.

Er zijn hier ook wel een sruk of 100 reaguurders die beter eerst even zouden kunnen nuanceren.

Jeeheej | 28-08-06 | 13:14

-weggejorist-

breezahzijnhoera | 28-08-06 | 13:14

Bovendien spreekt iedere vrouw dat haar vent op den duur verandert.

Is vaak ook bullshit, wl. is hij nu zoals hij is, toen hij je net leerde kennen zat ie in een wolk euforie en is nou niet echt een weerspiegeling van hoe hij in het dagelijkse leven is.

xjr1300 | 28-08-06 | 13:00

Het gaat er niet over wat mensen kennen, maar waar mensen zich prettig bij voelen. En hoeverre je vriendin zeikt zodat jij je uit je comfort zone beweegt, zodat zij zich in de hare manouvreerd...

In het geval dat hij stil is geworden in de relatie, kan het wel eens goed zijn om af te vragen waarom hij stil is, en eventueel zelf eens kijken wat ze er zelf aan kan doen, ipv van hem boeken assertiviteit te geven....

Puur het probleem bij de ander zoeken en vervolgens hem het probleem opleggen, en hem er op laten aanpassen.

Veel mannen beleven stress van uren geouwehoer over niks, en ja als ze genoeg zeikt, ouwehoert hij wel mee,.. maar of ie er gelukkiger van wordt...

Bovendien geloof ik niet, dat hij van enorme prater gegaan is naar iemand die nu niet eens meer hallo zegt.... dus ja, nog steeds proberen iemand te veranderen....

Het probleem is niet dat zij een probleem aankaart en het probeert op te lossen... Het probleem is hoe zij het probleem benadert, in de trand van ik spreek de waarheid, en jij bent dom....

xjr1300 | 28-08-06 | 12:57

Kijk als je het hebt over hele karakters 'ff willen aanpakken' oke. Dan volg ik je maar geen een relatie red t als je langs elkaar heen leeft en elkaar nog maar net gedag zegt. Het is haar goed recht hem dit duidelijk te willen maken. K snap niet dat mensen daar over kunnen vallen.

Jeeheej | 28-08-06 | 12:46

Meer contact willen als hoi en doei heeft volgens mij geen fuck te maken met je vriend willen veranderen. Wat verander je dan aan hem buiten het mogelijk aantal woorden dat uit zijn mond komt? Komt bij dat mensen als je ze leert kennen meestal nog wel spraakzaam zijn en je zoiets dus niet ziet aankomen waarom het dus ook niet onder 'iemand veranderen' valt.

Het lijkt mij meer de situatie dat desbetreffende man ZELF veranderd is tijdens de relatie. en dat is net zo goed oneerlijk want je kiest voor een relatie met iemand zoals je hem hebt leren kennen.

Jeeheej | 28-08-06 | 12:44

Wat is dat trouwens met vrouwen zat zodra ze een partner hebben er van alles aan willen veranderen... Met als gevolg een en al kritiek,.....

Kies een vent die is zoals jij wil, en respecteer hem voor wat hij is.. Dat verlang jij toch ook van een vent..

Stom viva geouwehoer....

xjr1300 | 28-08-06 | 12:37

@jeehee,...

Laat het haar dan voortaan uitzoeken op een ander forum dan dat viva,. mischien gaat ze dan ooit nog eens mannen begrijpen...

xjr1300 | 28-08-06 | 12:35

Dumpen dat wijf.. als ze net zo veel ouwehoerd als viva post....
Wat een gezeik bij elkaar zeg, ik zou al na 1 dag na buiten rennen,... ik zou alleen niet meer terugkomen... Volgens mijn is dat mens niet eens in staat om haar vriend ook maar een beetje te begrijpen... om vervolgens maar te emmeren hoe ie alles fout doet...

xjr1300 | 28-08-06 | 12:31

F*ck, let s op, uit de naam kun je opmaken dat t n vent is. Of een beffende vrouw. Heaumeau.

Jeeheej | 28-08-06 | 11:05

@
punani-licka 27-08-06 @ 13:53

.
Maar je hebt dus al een vriend? balen zeg...

F*ck | 28-08-06 | 11:03

@ Kuruman;

Mee eens. Het is makkelijk om meteen uitmaken te bleren of iemand af te zeiken, feit blijft dat je daarmee alleen je onvermogen om zelf oprecht in een relatie te staan aangeeft en jezelf daarmee onvolwassen neer zet.

Jeeheej | 28-08-06 | 10:54

Als ze veel te klagen zou hebben wel maar dan zit je niet op een forum jezelf een spiegel voor te houden. Dat doe je eerder als je van plan bent iets op te lossen en klagen over te weinig contact tijdens het samen computeren lijkt mij nu niet bepaald reden om over te gaan tot het beeindigen van een relatie. Beter is het dan om je gevoelens te nuanceren op een forum en er vervolgens met alles voor jezelf op een rij en alle emotie eraf over te praten. Wat mij betreft pakt ze het dus op de meest 'sane' manier aan.

Jeeheej | 28-08-06 | 10:45

Misschien is het probleem gewoon, dat het voor sommige mannen (en enkele frauen), inderdaad onmogelijk is om over een eigen relatie na te denken. Misschien is het makkelijk om te zeuren over vrouwen (en wederzijds). Het kan ook gewoon betekenen dat het onmogelijk is om te kunnen en willen nadenken.
Daarmee is een ander die dat wel doet (wat walgelijck ist voor der mensch die dat niet kan), nog niet een "vivahoer" of W-E.

Kuruman | 28-08-06 | 10:43

Als ze zoveel te klagen heeft, kan ze het ook gewoon uitmaken? Of word ik nou gek?

kruT | 28-08-06 | 10:35

Neh hij komt hier voor zover k weet nooit. Wat wel zo lijkt te zijn is dat mannen eerder de man gelijk geven dan vrouwen de vrouw. Is dat een jaloezie ding ofzeau?

Jeeheej | 28-08-06 | 10:25

Jeeheej 28-08-06 @ 09:56
Ach, wat het Viva forum is voor meisjes, is GeenStijl voor jongetjes.
Heeft je vriend soms de Geenstijl-nick "Tuig"???

Aktivist | 28-08-06 | 10:20

Ja, dat is zo, maar dat doet ze later ook. Ze geeft zelf al toe dat ze wat overdreef en te veeleisend was. Als mijn vriend (een man, een echte, heb gecheckt) nou eens eerst op een forum zn dingen op n rij zou zetten voordat hij tegen mij begint met hele verhalen (ja echt, een man met hele verhalen) bij mij aan zou komen zou ik dat dus echt TOEJUICHEN. Als je ziet wat een veranderingen dat meisje doormaakt in die 4 pagina's denk ik dat ze er goed aan doet het eerst voor zichzelf op een rij te zetten. Juist op een forum kun je dat ongegeneerd doen dat zegt niets over hoe langdradig iemand in t eggie is. Dan kun je juist weer korter zijn omdat je het hele analyseren al gehad hebt.

k doe dat zelf ook wel eens en kom dan met een kort maar krachtig conclusie bij mijn vriend aan. Dat getuigt juist van WEL begrijpen dat een man anders is als een vrouw volgens mij.

Jeeheej | 28-08-06 | 09:56

/serieus mode on/
Wat ik zo jammer vind is dat er altijd vanuit gegaan wordt dat alle vrouwen oeverloos zeiken en zeuren over helemaal nix. Nou is dat ook wel vaak zo, maar deze dame (en ik heb niet alles gelezen, wat een enorme verhalen zeg!) heeft duidelijk nog niet begrepen dat een man anders in elkaar zit dan een vrouw en dat je hem NIET, ik herhaal NIET kunt veranderen. Neem je vent nou maar zoals hij is.
/serieus mode off/

glyce | 28-08-06 | 09:50

En hier nog een reactie speciaal voor GS;

Dus Geen Stijl; Wees blij dat ik niet meteen begin met zeiken, maar eerst tot rust kom (hier) en er dan pas mee bij hem kom. Overigens vinden wij het alleen maar humor dat ik op geen stijl sta. En de reacties van alle gefrustreerde sexloze vrijgezellen vind ik eerlijkgezegd weinig boeiend. En dat geld ook voor mijn vriend.

Nah. Opgeloste zaak lijkt me zo. Nog een nieuw stukkie sensatie? Iemand?

Jeeheej | 28-08-06 | 09:43

Weinig aan de hand zo te lezen. Die GS Reaguurder weet blijkbaar dat zij daar post dus nieuws was dr niet en ze hadden t al uitgepraat staat r.

Jeeheej | 28-08-06 | 09:40

Hmm... Die rockgirl op Viva forum postte hedenochtend mbt het feit dat GS dit oppikte:

"Thanks. Ik vind het ook geen stijlvolle actie eerlijk gezegd. Gelukkig weet mijn vriend die site wel op waarde te schatten en heeft hij zelf ook wel eens opgemerkt dat de meeste 'reaguurders' niet veel meer kunnen als een beetje afzeiken en stom lullen. (Op sommigen na dan, er zitten een aantal echt leuke posters tussen *leest zelf ook wel eens mee*)."

En nou maar hopen dat haar vriend (GS Reaguurder) & zijzelf (Vivawijf, zoals een GS'er haar noemde (Tssk tssk tssk)) over het net, via 2 verschillende sites hun relatie kunnen redden. Waar deez modernistische technique al niet goed voor isch...

DanteG | 28-08-06 | 09:30

Nah nee. Ligt er maar net aan hoe vaak. Als je net een uurtje per dag volmaakt achter de comp. dan denk k oke. das te doen maar hoe t r daar staat kan ik me voorstellen dat t irritant gaat worden. Als iemand nonstop niet aanspreekbaar is dan pas gaat dat storen. en ach de meesten hier zijn toch anti vrouw, ze heeft hier bij voorbaat geen kans. Je kunt er ook realistisch naar kijken. K denk dat iedere vrouw zich daar begrijpelijk genoeg wel aan stoort. Denk niet dat de meeste lui hier veel relaties gehad hebben.

en als iemand al bijgedraait is zie ik het nut er ook niet zo van in om daar nog eens over heen te gaan. Overdrijven is ook n vak.

Jeeheej | 28-08-06 | 09:29

Wat een crap; als ik achter de PC zit moet ook iedereen z'n bek houden!

glyce | 28-08-06 | 09:15

K zou het ook niet pikken als mn vriend altijd maar achter de computer zat.

Jeeheej | 28-08-06 | 08:42

Zijn jullie niet wat te hard? Je ziet dat ze later in het topic al bijdraait. T is ook niet meteen een zeikwijf naar mijn mening. Desbetreffende neuqert vroeg er om.

Jeeheej | 28-08-06 | 08:23

@koerbagh

Dank voor je sociologische uiteenzetting over de species van het GS-reagurende mannetje.

Aktivist | 28-08-06 | 07:15

goeiemorgen allemaal!!!
Nog geneuqt???

Aktivist | 28-08-06 | 07:14

Ongelooflijk wat men allemaal op zo'n forum dropt:
www.viva.nl/meepraten/forum/relaties/V...

Sex op afspraak, plan je dat in de centrale Outlook agenda met een bevestigingsmail ;-)

Geen Stijl | 27-08-06 | 23:07

lekker belangrijk

cloggie42 | 27-08-06 | 23:06

Tsja, Hugo Borst..., volgens mij scoort die wel hoog onder de Viva-lezeressen.
Want Hugo schrijft zo lief over z'n zoontje (hetgeen wel weer waar is, dat moet ik dan wel weer toegeven), en is zo lekker tegendraads, een echte rebel, kortom het soort man, die je heden ten dage alleen nog in de Bouquet-reeks tegenkomt, of in Mijn Geheim (vond als ik als pubert zijnde buitengewoon geheimzinnige titel, wat hadden die wijven in godsnaam te verbergen? Tot dat ik een exemplaar van dat blaadje in handen kreeg, was meteen een aantal illusies armer)
Fuckje komt dus wel degelijk van Venus dus, ze kijkt graag naar Hugo...., ies ook weer opgelost, het was weer boeiende zondag al met al...

brutus68 | 27-08-06 | 22:01

@Ploegschaar 27-08-06 @ 21:54:
Graag gedaan. Op sommige vragen kun je kort antwoorden.

koerbagh | 27-08-06 | 21:58

@koerbagh Ik dank u hartelijk voor deze info

Ploegschaar | 27-08-06 | 21:54

@Ploegschaar 27-08-06 @ 21:41:
Nee en Nee.

koerbagh | 27-08-06 | 21:46

@koerbagh nou kijk ik bijna geen TV maar is Joris familie van Arie van de autorace? En Heidegger is dat niet zo'n typeschool?

Ploegschaar | 27-08-06 | 21:41

Ik heb opeens zin in een kips-nek-burger. Met dank aan Joris Luyendijk van Zomergasten. Overigens zelden een Heidegger-expert zo slecht Heidegger horen uitleggen. Maar dat terzijde.

koerbagh | 27-08-06 | 21:39

@DirtyDick Beau smst net: NO DEAL

Ploegschaar | 27-08-06 | 21:38

@Ploegschaar Mijn vriendin is van zichzelf vrij zuur en anders doet een beetje terpetine wonderen..

DirtyDick | 27-08-06 | 21:34

@DirtyDick krijg je die tip-ex wel een beetje fatsoenlijk van je vuurmond?

Ploegschaar | 27-08-06 | 21:32

@Ploegschaar Mijn vriendin kan alleen klaarkomen als ik met tipex Beau op mijn voorhuid kalk..

DirtyDick | 27-08-06 | 21:26

@Ploegschaar,
mijn vriend en ik hebben besloten dat we straks SAMEN naar Hugo Borst gaan kijken :-)

fuckje | 27-08-06 | 21:21

Nou wil ik niet lullig doen,maar ik zat net met mijn vrouw op de bank naar Beau te kijken. Lekker knus, voetbal net klaar ;Feyenoord deed weer van zich spreken (not)godverdegodver. We hadden even oogcontact en mijn Willie speelde al op. Maar die Beau jongens, die moet nu echt van de buis hoor. Wat een drama die man. Ik ben gevlucht naar mijn pc. En dit wilde ik nu even kwijt.

Ploegschaar | 27-08-06 | 21:16

-weggejorist-

de das | 27-08-06 | 21:05

Djeez wat een zeikwijf...

die dromen van een guillio die met hun praat enzow..

maar het vervolg op zo'n films zien ze niet. dat hij hun na de eerste volblafsessies haar dumpt..

idiots..

Mewsical | 27-08-06 | 21:02

@pakje drum,
kan maar zo. Ik houd niet bij wat en waar ik post.

fuckje | 27-08-06 | 20:50

en wie is hier de lul? en wat nu?

taakplanner | 27-08-06 | 20:44

Wel de knul gaat met een broodtrommeltje naar z’n werk, welke die übertrut voor hem smeert. En op de loop voor je mokkel… wat een kudt leven.

..Whatever | 27-08-06 | 20:41

@Fuckje??
Verkondigde U ooit op een Amerikaans forum dat er een poema op de Veluwe rondliep?

pakje drum | 27-08-06 | 20:34

Wat wij gaan doen vanavond vrouwschmensch? Simpel, Zuipen! Morgen ook trouwens, en maandag werken.

Komt tevens de quote van arie en bastiaan " HOUD JE BEEEK!" goed van pas

Aatje | 27-08-06 | 20:32

rockgirl is uitgerockt. Wat een trut.

de uitvaartverzorgst | 27-08-06 | 20:31

@.. Whatever 27-08-06 @ 20:19
hij leest ook de libelle zeker?

Juan Zaque | 27-08-06 | 20:28

@ whatever

Dus ze vind dat haar vriendje een loser is.
En dat issie eigenlijk ook.

Blauw | 27-08-06 | 20:27

"Hoi allemaal,

Het klinkt misschien raar, maar ik vind het erg spannend om naar mn broertjes te kijken als ze zich aftrekken. Ook mn zus begluren vind ik opwindend. Hebben jullie dat ook?

Groetjes, Lieke''

www.yes.nl/yescafe/forums/thread/46357...

*fap fap fap*

DirtyDick | 27-08-06 | 20:27

dit is een goed verhaal als ik `s avonds niet kan slapen.

RvdB | 27-08-06 | 20:27

Anyway, ik hecht waarde aan normaal sociaal contact met mijn partner.
*btw vreemdgaan doet hij niet. Ik weet precies waar hij uithangt dus dit is sowieso geen optie.

Dus...

..Whatever | 27-08-06 | 20:19

Haha, mijn vriendin zit ook altijd te klagen als ik achter de computer zit (en geenstijl bezoek). Ik reageer namelijk helemaal niet ^^..... ach ja, herkenbaar nietwaar mannen?

smut | 27-08-06 | 20:03

@Aktivist, misschien iets voor een poll ofzo. Ik denk niet dat je zoiets als "de GSer" kunt definieren. Ik heb in elk geval twee jaar een relatie. Maar ik heb de mazzel dat mijn vriendin nu ook GS dagelijks checkt...

Daikan | 27-08-06 | 19:58

Lol.

Harige Bangmaker | 27-08-06 | 19:26

Gay Niaal 27-08-06 @ 19:21
Klopt niet. Er is toch altijd eentje het vrouwtje.

LifeCatcher | 27-08-06 | 19:24

Doe als ik en trouw met een vent. Die begrijpen je tenminste...

Gay Niaal | 27-08-06 | 19:21

@Aktivist 27-08-06 @ 19:04:
In mijn geval kan ik daar bevestigend op antwoorden, maar ik kan uiteraard alleen over mezelf spreken. Van een aantal lieden weet ik ze extreem onder plak zitten en van anderen dat ze extreem vrijgezel zijn.
Maar het punt is nu juist dat het kenmerk van een relatie-jank-forum voor mannen is dat er niet over de relatie wordt gejankt. Vermijden en vluchten. Viva-sletje Rockgirl heeft dat goed begrepen. Vandaar.

koerbagh | 27-08-06 | 19:15

@Aktivist 19.04

Zeg jij, Aktivist, zeg jij... Nogmaals welkom op GeenStijl. Voor heel veel reaguurders is een relatie met een opblaaspop wel degelijk levensecht.. Uiteraard spreek ik niet voor mezelf, maar volg ik -kug- de "ontwikkelingen" van de reaguurders hier, en dan weet je genoeg...

brutus68 | 27-08-06 | 19:09

-edit gelieve geen virtuele potloodventer uit te hangen hier. -

Stifflers' Mom | 27-08-06 | 19:08

Aktivist, vraag maar aan je moeder/ zus/ nicht/ tante/ oma (voor sommigen.)

Ventilatorje | 27-08-06 | 19:07

koerbagh 27-08-06 @ 18:59
Hebben GeenStijl-reaguurders dan een relatie??
Relaties met opblaaspoppen tellen niet mee....

Aktivist | 27-08-06 | 19:04

@myself

Does beter kijken of je fouten typt guf...

En @redactie
Wat zijn dit voor vage omleidingen?:
An error occurred:
No such entry '16460'. Bij het posten.

LifeCatcher | 27-08-06 | 19:02

@Aktivist 27-08-06 @ 18:51:
Welkom op GeenStijl.

koerbagh | 27-08-06 | 18:59

Vooral die laatste zin van die Viva-muts, brrrrrrrrrrr.

Lt. Winters | 27-08-06 | 18:54

@fuckje, de welbekende uitzondering.

Ventilatorje | 27-08-06 | 18:54

brutus68 27-08-06 @ 17:49

Inderdaad En al die totaal verknipte vrouwen krijgen totaal verknipte mannen.
Zie mijn post van 14:10
Is er trouwens ook niet zo'n relatie-jank-forum speciaal voor mannen???

Aktivist | 27-08-06 | 18:51

Alleen mooiemensen kijken graag naar elkaar. De andere 99% blijven uit gewenning en luiheid bj elkaar.
Alles gaat vanzelf als je mooi bent, neem dat maar van mij aan.

LifeCatcher | 27-08-06 | 18:49

Ik heb de viva altijd een hersenverwekend kudtblad gevonden, ook al hoor ik door mijn leeftijd en sexe blijkbaar tot de doelgroep. Hetzelfde geldt voor de flair,linda, yes, margriet en de overige "vrouwenbladen".
Ik raad de dame in kwestie overigens aan zich een eigen leven aan te schaffen..
Ventilatorje 27-08-06 @ 18:29

Waar denk je dat Hoxha in de viva heeft zitten bladeren???

Aktivist | 27-08-06 | 18:47

@fuckje 18.35

De "vriend" van Lucas? Inside information?

brutus68 | 27-08-06 | 18:41

@fuckje 27-08-06 @ 18:35:
Opblaaspoppen hebben inderdaad geen ouders.

koerbagh | 27-08-06 | 18:40

@Ventilatorje,
ik wist niet dat de vriend van Lucas ouders had?

fuckje | 27-08-06 | 18:35

De gehele GS redactie is dus weer bij hun schoonouders op bezoek?

Ventilatorje | 27-08-06 | 18:29

@de grote anti
"serieuze materie" zoals op het Viva-forum zitten.. héél serieus en van niveau...

Charlene | 27-08-06 | 18:24

Heb me weer kostelijk vermaakt, even die viva site gelezen tering
waar maken een mensen zich druk om bv als een vent een keer
wat afwezig is meteen de gedachte hij zal toch niet vreemd gaan
Trouwens kerels kunnen er wat dat betreft ook wat van.
een maat van heeft een vriendin gehad als ze een kwartiertje later
belde al paniek dan haalde hij al van alles in zijn hoofd
Ik heb weleens tegen hem gezegd als ze vreemd wil gaan doet ze dat
echt niet 5 minuten voor ze je belt relax kerel
Beetje vertrouwen moet je hebben toch ,anders kun je er beter
mee kappen .maar goed hij had zelf vroeger vaak zat meiden beduveld
dus een beetje hoe de waard is vertrouwt hij zijn gasten
ik denk ook dat ,dat het hele probleem is

van de kraats | 27-08-06 | 18:23

Knuffelen, oogcontact, 'wat ben je stil', vreemd gaan .. ziehier de wekelijkse inhoud van de Viva. Fuck, ik zou helemaal gek worden van zo'n wijf. Trut: je vent heeft gewoon een eigen leven! Doet me denken aan de zogenaamde vrienden die ik kwijtraakte omdat hun vriendinnen alleen nog stelletje-stelletje op stap wilden. Toen mijn vriendin en ik dat weigerden, zag je ze niet meer. Mannen op stap ist verboten in de Vivawereld.

Murdockyoufool | 27-08-06 | 18:23

tja of ikkke superjan van rompaay ben, zunne, allaaf, menneke ne vlaming zogezegd.
ammaaaaii daar kan ik bij ambiorix ginne woord van zeggen. alleee!

superjan | 27-08-06 | 18:20

Ze is veelal met 'serieuzere materie' bezig.. Wordt wakker,Rockgirl,veel mannen hebben een beetje schijtgenoeg van 'serieuze materie'.Voor jullie is het natuurlijk nog steeds een spannende,nieuwe wereld.
Been there,done that.Oplossing is simpel voor de viva libelletjes:Gewoon een Italiaan of verwante manspersoon als vriend nemen.Kunnen ze alles fijn 'samen' doen.En na een paar maandjes gaan ze weer klagen dat meneer Italiaan te ijdel is.Maarja,toch een paar maandjes als 'echte' vrouw gevoeld,dat dan weer wel.

de grote Anti | 27-08-06 | 18:16

*btw vreemdgaan doet hij niet. Ik weet precies waar hij uithangt dus dit is sowieso geen optie.

BWOEHAHAHAHAHAH dat denk jij meisje

Neuzoiets | 27-08-06 | 18:07

God, wat een gezeik van zo'n vrouw. Heel typisch en ook herkenbaar uit vorige relaties. Vooral dat gevergelijk van "bij m'n ex had ik dat nooit" en het continue "alles ligt aan hem en met mij is niks mis" word ik dood- en doodmoe van. Dat vrouwen daar vier pagina's vol mee kunnen 'communiceren' zegt al genoeg.

Joe Farnarkle | 27-08-06 | 18:03

@superjan 27-08-06 @ 17:35:
Inderdaad, in mijn tijd gingen de onderstukjes gewoon uit en bij het bodypainten werd slechts 1 kleur gebruikt, uit eigen verftube.

koerbagh | 27-08-06 | 17:50

Haha, weer een hoop macho-praat van allerlei anonieme lafbekjes hier. Maar goed, zo rondshoppend op die Viva-site kan je niet anders tot de conclusie komen dat niet alleen de meeste mannen geschifte idioten zijn, maar de meeste vrouwen ook, wat een geouwehoer daar. Maar jullie weten tog, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. In het geval van Fuckje ben ik er nog niet allemaal uit...., ik volg haar "ontwikkeling" met belangstelling, al vind ik haar meestal wel lief..

brutus68 | 27-08-06 | 17:49

Lekker eten doe je nog altijd buiten de deur...

leo de pejo | 27-08-06 | 17:47

@fuckje .. speciaal voor jou ! speciaal voor jou !

Draaitafel Demagoog | 27-08-06 | 17:39

@fuckje .. ik fantaseer over vrouwen die hun mond houden en met hun fikken van het toetsenboard afblijven .. valt me toch wel weer erg tegen dat jij deze ontwikkeling van mij nog niet had opgemerkt ..

Draaitafel Demagoog | 27-08-06 | 17:37

Verdomme, in mijn tijd ook niet.

Harige Bangmaker | 27-08-06 | 17:37

wel steijlleaus rose shirts

superjan | 27-08-06 | 17:36

Wat een ongelooflijke sufqut. Maar ja, al die Viva-lezeressen zijn ongelooflijke sufqutten. En hier hebben we er weer eentje met één of ander complex. Het is dan de bedoeling om serieus erop in te gaan. Lekker politiek correct reageren in plaats van zeggen: laat je vriend gewoon lekker steengijl... eh, herstel: geenstijl lezen en zorg dat jij ook iets hebt om je te vermaken! En anders kopen we een abonnement op de Libelle voor je! THEEMUTS!

Xenia Onatopp | 27-08-06 | 17:34

@D.D,
zolas ook jouw comment weer op het Natascha Nieuwnieuws-topic.

fuckje | 27-08-06 | 17:34

@Draaitafel Demagoog,
ik volg de ontwikkeling van alle GS-reagluurderts, dus ook die van jou.
Verder moet je er geen fantasietjes bij hebben :-)

fuckje | 27-08-06 | 17:31

Flippo 27-08-06 @ 17:30

Ha, maar ik heb wel 20 gieg aan porneaux!!!!

Harige Bangmaker | 27-08-06 | 17:31

Het merendeel van de lusers hier heeft geen vrouw of vriendin maar alleen een computer als vriend dus ophouden met die anti-VIVA-dozen commentaartjes ja!

Flippo | 27-08-06 | 17:30

Als mijn vrouw aan mij vraagt; "wat is er?" dan komt dat omdat mijn hersens ratelen en rekenen wanneer we ca. 2 maanden na de vorige, alweer op vakantie kunnen :p

RonZo | 27-08-06 | 17:26

@steineken 27-08-06 @ 16:55:
(_) _/(_)$7 134|?/\/3|) vv#47 1337 /\/\34/\/5?

koerbagh | 27-08-06 | 17:25

@fuckje .. tsss ik heb misschien 5 keer iets over vrouwen gepost .. je houd me wel erg goed in de gaten he .. stalkert !

Draaitafel Demagoog | 27-08-06 | 17:23

"Een relatie is bedoeld om beide partners gelukkig(-er) te maken. Als een vrouw regelmatig vraagt " wat er is" zal ze daar wel een reden toe hebben. De zogenaamde "vivawijven" die genoemd worden en avond aan avond zulke vragen stellen terwijl er dan overduidelijk niets aan de hand is lijken mij een verzinsel eerste klas!"

Uuhm.... volgens mij hebben ze een heel forum afgevuld

dt_spawn | 27-08-06 | 17:14

@Draaitafel Demagoog,
als dat zo was had jij niets meer te zeuren, dus laten we het mooi zoals het is.

fuckje | 27-08-06 | 17:14

praat c.q. typ verbod voor vrouwen lijkt me zoiezo een goed iets .. next !

Draaitafel Demagoog | 27-08-06 | 17:13

Dus mijn vriendin zit die onzin van de Viva on-line te lezen. EN TE COMMENTEN! GVD. Ja dan heb je wel recht van spreken...

ffwd | 27-08-06 | 17:11

Damn, iedere avond sex, dan mag je haar best wel aankijken

Jos the Boss | 27-08-06 | 17:10

@reade romke
Wat kom jij nou negatief doen over blond! Ik ben ook blond en geef mijn vriendjes altijd alle ruimte !

Charlene | 27-08-06 | 16:59

Prof. Hoxha | 27-08-06 | !!!!!!!!!13:37!!!!!!!!! | Link | Comments (173)

respect :D

steineken | 27-08-06 | 16:55

hallo geef die vriends eens ongelijk, hij mag toch zelf weten wat hij doet. Gaat zij bepalen of hij geenstijl gaat lezen of niet. Dom wicht. Zeker blond?

reade romke | 27-08-06 | 16:54

Überlol @ fuckje 27-08-06 @ 16:42

koerbagh | 27-08-06 | 16:51

Dus degene die vandaag niet in de comments is terug te vinden, zal dan wel een dagje met de vrouw zijn winkelen als goedmakertje...

da wizard | 27-08-06 | 16:50

@fluh 27-08-06 @ 16:40
Wat denk je, dat hier 180 comments worden neergeploft over een ongelukkig landend vliegtuig? Pfff. Alleen als er de kans is dat een stel hakbarrs dat ding heeft opgeblazen komt het op GS, nu staat het speciaal voor jou op NN.

CoJoNes | 27-08-06 | 16:49

@ koerbagh 27-08-06 @ 15:54
Sorry, ik wilde geen broodroof plegen. Waar bemoei ik mij eigenlijk mee!
%)

RonZo | 27-08-06 | 16:46

cool. Vrouwen zijn leuk. Dé vrouw van nu is de milf van later!

stijlvolle kansloze | 27-08-06 | 16:44

@fluh,
jah kudt maar opgelucht.
next!

fuckje | 27-08-06 | 16:42

Je kan die komkommertijd anders ook niet blíjven rekken... Ga eens over op de belangrijkere vragen des levens. Zo is er net een fliegtuug omlaag gevallen in de US of A: 50 inzittenden waarvan 1 overlevende. De vraag luidt: hoe zou je je dán voelen, being the only survivort?

fluh | 27-08-06 | 16:40

@Stifflers' Mom: daar heb je zeker een punt. Maar dan, de grootte, meer in het bijzonder de diameter. Ik zag gisteren een porno-dvd met op de achterkant een plaatje staan waarop een doos door twee pikken werd gepenetreerd. De dame in kwestie keek niet echt ontspannen. Ik denk dat ze op het Viva-forum maar beter met augurken kunnen beginnen, dan uitbouwen.

Daikan | 27-08-06 | 16:38

@gevallenverstand 27-08-06 @ 16:25:
(Eigenlijk ook gericht aan Charlene) Niet alle mannen liegen.

koerbagh | 27-08-06 | 16:35

@Daikan 27-08-06 @ 16:32
Een behoorlijk andere lading ja... enig idee hoeveel zaad een komkommer bevat? (o_O)

Stifflers' Mom | 27-08-06 | 16:35

Wel een beetje treurig dat de GS redactie voor toppiks blijkbaar ook al rondhangt op het waren-wij-ook-maar-zoals-saskia-noort-forum. Maar ja. Komkommertijd heeft in deze context ineens een heel andere lading.

Daikan | 27-08-06 | 16:32

@gevallenverstand
What world do you live in? Waarom zouden ze niet fappen???

Charlene | 27-08-06 | 16:31

@gevallenverstand 27-08-06 @ 16:25
Klopt, mannen met potentieproblemen fappen niet.

CoJoNes | 27-08-06 | 16:30

@gevallenverstand ehh jawel..

DirtyDick | 27-08-06 | 16:28

Charlene 27-08-06 @ 15:18
Niet alle mannen fappen.

gevallenverstand | 27-08-06 | 16:25

... hoe kan fuckje nou op een uitroepteken lijken?

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 16:23

laat dit een les zijn voor alle mannen!

maye | 27-08-06 | 16:15

Ik (v) ben grootgebruiker van internet. Mijn man daarintegen niet.
Hij heeft andere hobby's/bezigheden binnenshuis. Af en toe gaan we samen plezier maken en leuke dingen doen.
Mensen (dus ook mannen!) moeten niet zo zeuren en eens ophouden elkaar constant te claimen.

Gravin v Kippenbouth | 27-08-06 | 16:13

@pn 27-08-06 @ 16:04:
Niet verder vertellen, maar eh... Pritt Stift registreert zich onder een alias op dat viva-forum, schrijft dat stukje en stuurt de link door naar Hoxha die er een gezellig zondags GS-topic van maakt. Snel lezen, want deze onthulling wordt natuurlijk binnen 5 minuten weggejorist.

koerbagh | 27-08-06 | 16:12

@JudgeJuly 27-08-06 @ 15:38
LOL

CoJoNes | 27-08-06 | 16:11

@HB>fuckje is liev.

superjan | 27-08-06 | 16:08

@Harige Bangmakert,
Vind je dat echt? Kusje erbij?

fuckje | 27-08-06 | 16:06

@Stifflers' Mom 27-08-06 @ 15:59:
Het is zondag, ik ben lui... doe eens linkje naar die fotografische laagstandjes.

koerbagh | 27-08-06 | 16:06

vraag blijft hoe men bij de redactie aan deze info komt...

pn | 27-08-06 | 16:04

@JudgeJuly 27-08-06 @ 15:38..... hahahaha klasse!!!

Miss Dushi | 27-08-06 | 16:01

Die zeikt ook altijd.

Harige Bangmaker | 27-08-06 | 15:59

Pff.. Viva-Vulva's... Aan de ene kant zeiken dat hun vriend ze niet genoeg aandacht geeft of dat deze af en toe naar porno kijkt, maar tegelijkertijd zetten ze bijkans hun complete verticale glimlach op de foto en delen deze beelden met honderden andere Viva-lezers/lezeressen, die op hun beurt ook weer te koop lopen met hun vleesgerichte fotografische laagstandjes...
Niet dat ik daar vies van ben.. maar dan wel zonder het hypocriete geblaat erna! ;)

Stifflers' Mom | 27-08-06 | 15:59

Lijkt op fuckje.

Harige Bangmaker | 27-08-06 | 15:58

Bottehond heeft gelijk: Als je een zeikwijf hebt, is er niet veel meer aan te doen. Je kan je best doen, jezelf verloochenen en je als een homo gaan gedragen, maar inderdaad: Blijven zeiken doet ze toch wel.

khunert | 27-08-06 | 15:58

!

Harige Bangmaker | 27-08-06 | 15:57

Mijn teef gaat geweaun geregeld reaguren en reagluren.... Botte's advies.... dumpen die teef (digitale verslagjes op de dumpppp) en een teef zoeken die zich met meer zaken bezig houdt dan de vilva lezen.... Een alternatief voor de stakkers die dat niet aandurven..... Geweaun negeren... dat werkt normaal gespreauken eauk.... als je hun zin geeft hebben ze wel iets anders om eauver te zeuren... zoals je frequente voetbalkijkgedrag..... de keuze van je vrinden.... vrouwen op je werk die met je flirten....

bottehond | 27-08-06 | 15:54

@RonZo 27-08-06 @ 15:39:
1 Gratis tip lijkt me wel voldoende. Anders kan iedereen probleemoplosser worden, en dat is natuurlijk broodroof uit mijn eigen bek. Dat moet maar niet.

koerbagh | 27-08-06 | 15:54

Och, mijn vriendin slaat me wel vaker. Meestal heb ik het dan ook wel verdiend ook. In bed sla ik wel weer terug.

khunert | 27-08-06 | 15:53

gebruiksaanwijzing voor een man:

Als hij moe thuiskomt na het werk, niet zeuren, niet praten, niet storen, alleen uit jezelf een kopje kopje aanbieden (dus niet na gevraag of discussies wie wie bedient etc)
Of een glas bier.
En het eerste uur alleen laten.

2) zo nu en dan hem bij zijn kruis grijpen met een ondeugende blik, en even een lekkere blowjob geven, of een showtje geven (mannen zijn visueel ingesteld)

Resultaat een zeer tevreden man, die echt geen behoefte heeft meer om vreemd te gaan en een man die echt van je houdt.

Het is zo makkelijk...

gebruiksaanwijzing voor een vrouw:

altijd vragen hoe ze zich voelt (moe, niet lekker, teleurgesteld, boos, whatever)
Oh, wat erg, voor je zeggen.
Altijd opletten of ze nieuwe kleren heeft en naar de kapper is geweest.
Het staat haar altijd goed.

Lekker roddelen over haar vriendinnen, dat het maar gewone jaloerse krengen zijn.
Romantisch doen met bloemen.
Goed onthouden bepaalde datums, zoals jullie verlovingsdag, verjaardag, moederdag etc.

Het kost wat, maar dan heb je ook wat...

Korrelig Oorsmeer | 27-08-06 | 15:49

@rockgirl
Wat je er niet bijvertelt tegen je vriendinnen op het VIVA-forum (lekker vriendinnen trouwens, heb je die erotische foto's en discussies op het sexforum gezien?), is dat die serieuze zaken van jou op internet gaan over complottheorieen, kennis over andere culturen en geloven en het reageren op je favoriete forum, dat van Anja Meulenbelt. Vind je het dan gek dat ik er maar liever het zwijgen toe doe?
btw, je wist het dus niet van die negerin op Human Resources?

sjaakdeslinksesul | 27-08-06 | 15:43

@JudgeJuly,
Mail mij maar, de redactie heeft mijn mailadres:-)

fuckje | 27-08-06 | 15:43

Ik heb gewoon een vibrator voor haar gekocht

Fapdrol | 27-08-06 | 15:42

@ koerbagh 27-08-06 @ 15:34
Je vergeet er bij te zeggen: "Problemen ontstaan niet, die creëer je zelf."
;)

RonZo | 27-08-06 | 15:39

SantaX op het Viva forum aan Rockgirl oid

"Ahhh ik vind dit zooo stijlloos... Zucht, als ie je negeert betekend dat gewoon dat je hem niet genoeg aandacht geeft. Heb je al eens geprobeerd hem oraal te bevredigen terwijl hij GeenStijl leest? En zoja, slik je dan wel? Want dat is een groot verschil hoor... "

Haha, Goeed!!

SapperdeFap | 27-08-06 | 15:38

Lief GS-forum,
Mijn vriendin Wendy (fictief) zit de hele dag op de Viva-site af te geven op jongens zoals ik die de hele dag naar porno kijken en GS deaud F5-en. Ze vindt dat ik verslaafd ben en dat ik hulp moet gaan zoeken. We hebben een open relatie, dus zij kijkt af en toe mee naar Ass Whores part V. Maar ze vindt het afstotend en trekt vies weg als ik op haar been ejaculeer. GS vindt ze ook stom. Lucas nog stommer en CoJoNes vindt ze een opschepper eerste klas. Maar porno en GS zijn mijn lust, mijn leven en mijn digitale vrienden! Ik wil haar al langer dumpen en een online relatie met fuckje beginnen, maar ze is de mooiste vrouw van het noordelijk halfrond en kan neuqen als 10 fuckjes bij me kaar.
Wie weet raad?
Wanhopige GS-groetjes van JJ!

JudgeJuly | 27-08-06 | 15:38

Ben ik nu de enige die zich afvraagt wiens vrouw dit naar de VIVA gemaild heeft ?!?!?

Bedoel: het bericht is van afgelopen woensdag....

Bubba | 27-08-06 | 15:36

@CoJoNes 27-08-06 @ 14:39:
Nou, als de cijfers van de WAO - correctie WIA - mag geloven zijn de jonge hoogopgeleide vrouwen degenen met de problemen. Vorige week liet Halina bij Joris in Zomergasten daar nog een stukje van zien. De problemen van vrouwen zijn substantieel groter dan die van mannen, natuurlijk. Uit het handboek voor bedrijfsartsen: Als een vrouw even een dipje heeft dan heet dat een depressie. Als een vrouw een slecht humeur heeft dan heet dat een psychose. Als een vrouw vage lichamelijke klachten heeft en een beetje moe, dan is dat ME -niemand weet wat dat is verder, maar het bekt goed, en klinkt ernstig-. Mannen met vergelijkbare problemen moeten niet zeiken van de bedrijfsarts en als ze er niet meer door kunnen werken worden ze verwijtbaar ontslagen en kunnen ze de bijstand in. Tieten, kut en baarmoeder moet je hebben in dit land, dan krijg je alles gedaan.

On topic: Vrienden van me hadden ongeveer hetzelfde probleem als de Viva-slet in het linkje, en die hebben de volgende oplossing. Ze hebben een kantoor waar ze twee bureaus hebben, tegenover elkaar en als ze computeren (hij op GeenStijl en zo, en zij naar wijvensites) communiceren ze via MSN en sturen elkaar linkjes en lieve MSN-berichtjes. En ze doen ook aan camseks op MSN ook al zitten ze in dezelfde kamer. Als ze elkaar dan hebben opgegeild zonder een woord tegen elkaar te zeggen, gaan ze daarna lekker naar bed om te neuken.
Ik vond het ook wel vreemd, maar mijn vrienden zijn erg gelukkig, en het probleem dat ze hadden in de relatie is opgelost. Je moet de techniek ook niet als obstakel en probleem zien, maar als deel van de oplossing. Gratis tip van een semi-professional probleemoplosser: dat geldt voor alle problemen. Het obstakel is (een deel van de) oplossing.

koerbagh | 27-08-06 | 15:34

dat zijn die van de vIvA.. :)

rxbbx | 27-08-06 | 15:33

@KaiserSoza 27-08-06 @ 15:13

hier werkt dat ook perfect. Wat willen we nog meer? Ik heb volgens mij ook geen zeikwijf over dat we moeten praten enzo. Zal deze link ff doorlinken naar kip. Kijken wat ze ervan vindt.

pronto | 27-08-06 | 15:33

Lieve Mona,

mijn man wil dat ik hem pijp. Moet ik dit slikken???

Groetjes, een klein Anoniempje.

stretch | 27-08-06 | 15:31

hoe is t met de grensrechtert?

superjan | 27-08-06 | 15:31

viva geenstijl!

Martin_II | 27-08-06 | 15:25

Gompie Viva is me weer voor met een eigen bloq.

bad to the bone | 27-08-06 | 15:24

Is Wim Heitinga ziek?

RibaR | 27-08-06 | 15:23

@ Kurkentrekker:
Wat wij hier van vinden? Wij vinden hier niets van! Wel kunnen we concluderen uit de vele spelvautuh dat we hier niet echt met een toppie directiesecretaresse te maken hebben! Ik wil veel door de vingers zien, maar "gezecht", dat kan dus ECHT niet.

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 15:22

Whahaha wat een forum!!! In "Beauty": ik heb kleine borsten, wat nu??
Hahaha en dan een of ander wijf dat vervolgens een link plaatst naar Judith Visser, de UberHeldin voor VivaVrouwen, die in een stukje op haar site (www.judithvisser.nl/?p=16) de wereld wel eventjes vertelt dat kleine borsten stoer zijn. Al die wijven meteen gerustgesteld, whahaha!
Hahaha wat een forum. En deze dan: "Waarom sms'st hij nooit terug??"
Whahahaha
Nog een klassieker: "Een Marokkaanse penis, help!!"
Whahahaha
komt in mijn favorieten, dat forum!

RingRong | 27-08-06 | 15:20

OT
ligt iemand zwaargewond bij feijenoord op de grond
-Edit:Grensrechtert is het niet?-

CoJoNes | 27-08-06 | 15:19

@gevallenverstand
Miss leest hij blaadjes of bekijkt hij foto's ? Of hij fantaseert het alleen maar... In ieder geval zijn ze wel met porno bezig als ze zich zelf bevredigen..
@Kurkentrekker
"Ook wed er over en weer gezecht dat we allebei stiekem genoten van dit alles."
Dit geeft het niveau aan.

Charlene | 27-08-06 | 15:18

[ot]
De grensrechter bij Feyenoord-Heracles heeft een hartaanval gekregen op dit moment.

De Intrigant | 27-08-06 | 15:18

@gevallenverstand 27-08-06 @ 15:10
Niet iedere man is een kerel...

CoJoNes | 27-08-06 | 15:18

Charlene, vertrouw nooit een man die ontkend pr0n te kijken

Traag | 27-08-06 | 15:17

Ik vraag doorgaans uitsluitend per email of ze een biertje uit de keuken mee wil nemen, vooralsnog werkt dit uitstekend!

KaiserSoza | 27-08-06 | 15:13

@gevallenverstand je zegt het verkeerd, sommige vrouwen zijn zo naief dat ze denken dat hun man geen porno kijkt... mannen houden van fappen..

DirtyDick | 27-08-06 | 15:13

"Hallo

Ik moet even iets kwijt.
Ik heb n.l sex met mijn baas.
Ik weet dat het niet het beste is wat je kan doen, maar het is gewoon gegeroeid.
Ik werk er al 5 jaar en heb hem altijd al leuk gevonden.
Ik heb het altijd onderdrukt, omdat ik en hij ook getrouwd is.
Er was altijd al een aantrekkingskracht van beide kanten.
Als wij een personeelsuitje hadden raakte hij mijn steeds aan.
Gewoon zomaar, hij streelde in mijn haar als hij voorbij kwam, raakte mijn been aan als hij naast me zat.
Ik vond het wel fijn en dacht: zou hij dat bij de andere ook doen.
Soms als wij samen tot het laatst aan het werk waren lokte ik ook wel eens iets uit, maar er gebeurde niets.
Laatst toen wij klaar met werken waren, zat hij bij mijn voetje te vrijen.
Ik wist niet wat ik moest doen dus negeerde het meer genoot er stiekem wel van.
Hij ging mijn lieve smsjes sturen.
We stuurde smsjes naar elkaar en gaven allebei toe van onze gevoelens voor elkaar.
Ook wed er over en weer gezecht dat we allebei stiekem genoten van dit alles.
We hebben een keer samen afgesproken op de zaak en hebben sex gehad.
We zijn er ook al een keer mee gesopt omdat we vonden dat dit niet kan.
Maar gevoelens kan je niet onderdrukken.
Soms tongen we samen, we genieten er allebei van.
We vinden allebei dat dit moet kunnen.
'Mijn man weet van niets en zijn vrouw natuurlijk ook niet.
We hebben er allebei geen spijt van.
Wat vinden jullie hiervan?"

www.viva.nl/meepraten/forum/sex/Viva.h...

Kurkentrekker | 27-08-06 | 15:12

Charlene, niet iedere man kijkt porno.

gevallenverstand | 27-08-06 | 15:10

Maar ze heb wel elke avond sex. Wat maakt het dan nog uit? Ideale relatie lijkt me...

Stang65 | 27-08-06 | 15:10

Het zal je vriendin maar zijn!

Vaseline | 27-08-06 | 15:09

@DirtyDick
Ik help je er doorheen! Diep ademhalen, clear your mind... pretend youre at the beach or something...
Youll make it through!

Charlene | 27-08-06 | 15:08

@ fuckje 27-08-06 @ 15:01

Ik begrijp uit de media dat het voor de gemiddelde Antilliaanse man niet echt een beletsel is of de vrouw in kwestie hem nu wil of niet...

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 15:08

@Charlene Pff het is gelukt, maar ben nog in een lichte shock..

DirtyDick | 27-08-06 | 15:04

@DirtyDick
Put your hand on the mouse and move slowely to the cross in the upper right corner. Stay awaaayyy from Viva..

Charlene | 27-08-06 | 15:01

@dolodoloboy,
Geen vrouw wil een uitkeringstrekkende Nep-Antilliaan, die daar nog trots op is ook!

fuckje | 27-08-06 | 15:01

... door Dirtydick durf ik voortaan niet meer over de schouder van mn ega mee te gluren als ze weer eens op die Vivasite rondhangt...

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 15:00

-weggejorist-

dolodoloboy | 27-08-06 | 14:59

Best een leerzaam forum... in a sick kind of way. Voer voor psychiaters.

lx76 | 27-08-06 | 14:58

WTF

"Tja dat hangt van de frequentie af denk ik. Als je het dagelijks zou doen, krijgen de spieren misschien niet de kans in de oorspronkelijke positie terug te keren en zouden ze kunnen uitlubberen, maar normaalgesproken keert alles gewoon weer in de oorspronkelijke positie terug. Anders zouden alle anaalliefhebbers de hele dag met een luier omlopen (of zou het daarom op straat lijken of mensen de laatste jaren dikkere konten krijgen? ). Misschien beetje vergelijkbaar met als je als babe een kindje werpt, dan krimpt alles toch ook weer in de uitgangspositie als voorheen, dan kun je toch ook nog gewoon je plas ophouden?"

DirtyDick | 27-08-06 | 14:57

@dolodoloboy
Als je vrouwen rechten geeft? Wtf is dat nou weer voor een opmerking?

Charlene | 27-08-06 | 14:56

@pflurbur 27-08-06 @ 14:26

Liefje.... zoveel valt er echt niet uit te figuren. Het is wat het is en daar doe je het mee.

Duidelijk waarom Viva "massagestaven" aan haar lezeressen geeft. Kom op zeg, als je je vent blijft stalken met die onzin kun je verwachten dat ie geen zin meer heeft om te palen. Neem een voorbeeld aan mijn zus: die koopt porno voor haar kerel, ze kijken saampjes. Die krijgt genoeg kwalitatieve aandacht. Voor wat hoort wat!

punani-licka | 27-08-06 | 14:55

Dat forum is echt fantastisch.. Als je al die verhalen zo leest denk je dat alle vrouwen gestoord zijn..

Charlene | 27-08-06 | 14:53

@Ventilatorje Of zou het Gonny zijn...:-)

DirtyDick | 27-08-06 | 14:53

JUIST !!!
Daar heb ik als geenstijl surfende man nou ook last van!
Viva, geef eens antwoord?

IRRITANDarts | 27-08-06 | 14:53

-weggejorist-

dolodoloboy | 27-08-06 | 14:52

@DirtyDick 27-08-06 @ 14:47, volgens mij is dat de vrouw van Rob Oudkerk.

Ventilatorje | 27-08-06 | 14:51

Als de seks maar goed is zeg ik altijd maar.

Rechtse_Rukker | 27-08-06 | 14:49

@charlene inderdaad, als je je daar al druk om moet maken...

DirtyDick | 27-08-06 | 14:49

LOL@CoJoNes 27-08-06 @ 14:29
Als in huize Intrigant de ADSL het begeeft is het paniek in huis.
Twee dochters en vrouw doen dan ook bibberen.
Zeikwijven die van VIVA.
Mijn vrouw zegt vaak iets en ik kijk haar dan wel even aan.
Ze ziet aan de glazige blik van mij dat het niet doordringt van wat ze zegt en dan moet ze het weer herhalen. Ook dan dringt het niet door.
Maar goed, hier zitten er twee op Hasbro (ik geloof dat het zo heet), een op Ebay en Marktplaats en ik..... tja ik zit overal.
En toch heb ik soms nog sex tussen de soep en aardappelen door.
En nog computers te kort.

De Intrigant | 27-08-06 | 14:49

2 gespeken? Wat zijn dat? Is dat iets voor op de BBQ?

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 14:49

Ze lijkt precies op mijn ex-vriendin als ik het zo allemaal lees en nu herinner ik me des te beter waarom ik daar destijds een einde aan gemaakt heb. Mein Gott wat een zeikwijf.

Perv | 27-08-06 | 14:48

@DirtyDick
Whahaha! Echt geweldig.. Ze zou toch moeten weten dat iedere man porno kijkt, zelfs in de beste relaties. Mijn vriend had ze gewoon op zijn kamer liggen, for anyone to see. Waarom zou dat een probleem zijn?

Charlene | 27-08-06 | 14:47

"Ik heb alleen een geheim dat ik hier graag anoniem met jullie wil delen. Ik houd ervan om met mijn man sex voor geld te hebben. Dan gaat het niet om hele grote bedragen, maar toch levert het mij een leuk zakcentje op dat ik dan kan besteden aan "eigen" dingen.

Uiteraard vrijen mijn man en ik ook wel zonder betaling, maar als hij wat speciaals wil vraag ik daar altijd wat voor. Om een recent voorbeeld te noemen. Mijn man had het er al een tijd over dat hij graag wilde dat ik hem pijpte in de achtertuin, terwijl ik niet meer aan had dan een paar zwarte hoge hakken.

Gisterenavond (toen het al flink schemerde) heb ik dat dus gedaan, maar heb er wel EUR 10,-- mee verdiend. Die stop ik dan in een apart potje en besteed ik later aan leuke dingen.

Zijn er meer vrouwen die dit doen, of ben ik hier uniek in?"
www.viva.nl/meepraten/forum/sex/Viva.h...

DirtyDick | 27-08-06 | 14:47

@ Zure prak 27-08-06 @ 14:41

Echt... Serieus... Wat doe je nou? Viva...!?

Tuig | 27-08-06 | 14:47

Ja mannen kunnen nu eenmaal niet 2 gespeken tegelijk doen

Suspension Goose | 27-08-06 | 14:45

@CoJoNes
Tegenslagjes? En waarom zouden mannen de problemen hebben?

Charlene | 27-08-06 | 14:45

booohooo... streep het bovenste berichtje maar door.. er staan klaarblijkelijk ook veel mannen tussen :(

Hagel | 27-08-06 | 14:43

hahahahaahaha. Ik zit ook heel vaak achter de laptop en mijn vriend ook. We lezen beiden GS. Zijn we nu abnormaal?

Miss Dushi | 27-08-06 | 14:43

wat zeuren jullie nou allemaal dan..... als je ff verder op dat viva forum kijkt kom je onder het kopje "sex forum" gewoon bij een thread die voor ons is gemaakt, Erotisch fototopic deel 186... DEEL 186! WE HEBBEN TEVEEL GEMIST!

Hagel | 27-08-06 | 14:42

@Aktivist 14.33
Tuig kan waarschijnlijk geen meisje krijgen die ingezonden brieven naar de viva schrijft?

Zure prak | 27-08-06 | 14:41

Haha ik lach me rot hier...

"Ik ben een meid van 25 jaar en heb nu 2 jaar een relatie op afstand. In het begin van onze relatie ben ik op slinkse wijze (een kast die op slot was) achter gekomen dat mijn vriend veel pornodvd's en porno blaadjes heeft.
In het begin van onze relatie heb ik gezegd dat ik daar niet tegen kan, ieder zijn ding, maar ik walg er echt van.
Ik vroeg, achteraf beetje gemeen van me, of hij porno keek. Terwijl ik verdomd goed wist dat ie dat keek.
Ik heb het uiteindelijk op de spits gedreven en uiteindelijk hem met "de kast" geconfronteerd.
Omdat ik er zoveel moeite mee had, BELOOFDE hij dat ie het niet meer zou kijken. Hij bewaarde zelfs de sleutel in zn broekzak zodat hij er aan werd herhinnerd.
Ik vertrouwde hem volkomen!
Nu hebben we een niet al te makkelijke relatie. Het is al een paar keer bijna uitgeweest.
Nu ben ik er net achtergekomen dat ie een film op de pc heeft gehad met porno... Mijn hele vertrouwen voor hem is weg!
Hij had het zo beloofd.
Ik ben nu zo verdrietig en teleurgesteld. Als je relatie zo slecht is, waarom geef je dan wel zomaar een beloftenis op?
Moet ik hem met deze porno confronteren?
Ik hou veel van hem!
Alle reacties zijn welkom!

Meisje

www.viva.nl/meepraten/forum/sex/Viva.h...

DirtyDick | 27-08-06 | 14:41

Wat een provinciale opmerking fuckje...

gevallenverstand | 27-08-06 | 14:39

@ Aktivist 27-08-06 @ 14:33
... dattie niet bowlt tijdens de Sabbath, toch?

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 14:39

Oke.. ik heb serieus geprobeerd haar probleem te lezen en het te begrijpen. Gevolg hiervan is dat ik nu barstende koppijn heb. Wat zeikt dat mens zeg, holy fuck... Als dat nou het grootste probleem in je leven is, gooi jezelf dan maar weg.

Charlene | 27-08-06 | 14:37

@ Aktivist 27-08-06 @ 14:33
Leuke nick, ff free-stylen.
Sorry dat jij het was.

Tuig | 27-08-06 | 14:37

@Tuig
What's your problem, dude???

Aktivist | 27-08-06 | 14:33

-weggejorist-

dolodoloboy | 27-08-06 | 14:33

Woehhahaaha!

Tuig | 27-08-06 | 14:33

Met zo'n muts is uberhaupt geen goed gesprek mogelijk. Moet jij niet ontzettend nodig naar een woonbeurs of vreemdgaan of zo?

de Conciërge | 27-08-06 | 14:32

@CoJoNes 14:21 mooi.. en dan komt Eddy Zoey weer thuis? Zie tv spotje.

Shareholder | 27-08-06 | 14:32

... als ik mn vrouw spreek de volgende keer zal ik het eens vragen...

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 14:32

@ Aktivist 27-08-06 @ 14:26

Volgens mij ben je een dikke pot met een dikke poes op je schoot. Doe je tuinbroek uit en doe wat je altijd had moeten doen: leven.

Muts.

Tuig | 27-08-06 | 14:31

Toch wel leuk "Ik lees meestal serieuze materie" en dat is dus het VIVA forum.... Vrouwen zijn ook zo onbegrijpbaar.

Chinuk | 27-08-06 | 14:31

Zo te horen is CoJoNes lid van de Russische maffia. Blinis, beluga, ... Of heb je je vergist en waren het gewoon pannenkoeken met stroop?

GWU | 27-08-06 | 14:31

De mooie-bloem-afgrond beeldspraak is mooie logica.

Shareholder | 27-08-06 | 14:30

@intrigant
@fuckje
M'n vriendin is blind, dus sssttt.

CoJoNes | 27-08-06 | 14:29

LOL @CoJoNes

grappig hoor, maar euhm ga es lekker VIVA forum kladden en dreaum daaro lekker verder.

milo | 27-08-06 | 14:28

LOL@CoJoNes!! ROFL

Rest In Privacy | 27-08-06 | 14:28

ik mag helemaal niet geenstijlen van mijn vrouw

twents neuqkevertje | 27-08-06 | 14:27

Even een groot misverstand bij vrouwen uit de wereld helpen: Continu zeiken, klagen, mauwen is niet hetzelfde als constructief aan je relatie werken!

Traag | 27-08-06 | 14:26

Jaja, riant uitzicht, daar bij de friesestraatweg, @CoJoNes.....

fuckje | 27-08-06 | 14:26

@punani-licka 13:53.
You figured us out... je vriend moet een gelukkig man zijn
-zucht-

pflurbur | 27-08-06 | 14:26

@Tuigje
Wie de schoen past trekt hem aan.
Ben je moslim en val je op blonde viva-dozen?? Ga je gang. En tijdens het internetten niet te lang op www.goatlove.ir blijven hangen hè. Anders wordt het vrouwtje boos en gaat ingezonden brieven schrijven naar de viva
HAHAHAHAHA

Aktivist | 27-08-06 | 14:26

@CoJoNes 27-08-06 @ 14:21
Is het erg als ik er geen zak van geloof?

De Intrigant | 27-08-06 | 14:25

@ Comrade Enver Hoxha 27-08-06 @ 14:21
Neeh? Heb je ergens een probleem? Het zijn maar woorden....

Tuig | 27-08-06 | 14:24

en wanneer meldt de reaguurder zich die die rockbitch als vriendin heeft/had?

orange_revolution | 27-08-06 | 14:24

hehehe, bak=bank

CoJoNes | 27-08-06 | 14:22

@ Tuig 27-08-06 @ 14:18

... doet de spellingscontrole het niet bij schuttingtaal?

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 14:21

Om aan te tonen dat er ook andere GS lezers zijn, zal ik een thuiskomst na een willekeurige werkdag in huize Jones beschrijven:

CoJoNes parkeert de RS4 in de garage, neemt de bos bloemen mee van de passagiersstoel en wandelt door de sauna/zwembad ruimte naar de bar/cocktail lounge. Daar maakt hij vast een gin-tonic voor de liefde van z'n leven klaar, besmeert de blini's met beluga en begeeft zich naar de riante living, met vrij uitzicht over een schitterend natuurgebied.
Mijn vriendin zit dan meestal in een casual outfit op de bak te wachten en een intens geluk maakt zich van haar meester, als ze mijn onweerstaanbare verschijning het vertrek ziet binnen komen.
We praten wat, knuffelen wat en ik vraag op een licht dwingende toon, of Esmeralde de rozen in een vaas wil zetten voor Mrs. Jones.
*plop*

CoJoNes | 27-08-06 | 14:21

@ Aktivist 27-08-06 @ 14:10
Kruip ff nederig terug in je kraakpand. Sodemiter en tiefussraal een eind op. Wat verwijdt jij die moslimmannen?: Dat ze vrouwen als vee beschouwen. Dus als jij de blonde godinnen onder ons tot klapvee vermaakt, ben je een extremist uit de Sahel! Lik aan die kutjes, vinger haar tot in de hemel, maar ga niet lopen ouwehoeren als een extremistische mongool. Trek haar uit elkaar en laat haar opstijgen op je woontoren. Chill!

Tuig | 27-08-06 | 14:18

gevallenverstand 27-08-06 @ 14:14
mwah ik heb zo'n klein belletje als 't me wil storen, werkt al jaren prima

geouwehoer | 27-08-06 | 14:18

13:37 ghehe, je wordt met de dag erger.
Voortaan VivaVrijdag tijdens de Vrimibeau?

..zapper | 27-08-06 | 14:17

Tuig 27-08-06 @ 14:03
Moslim?

fluh | 27-08-06 | 14:16

Eenmaal een vivadoos aan de haak geslagen heb je een probleem en daar zit je dan op je kanarie groene ikea bank voor de buis naar haar stomzinnige gekeuvel te luister..

css | 27-08-06 | 14:15

Eigenlijk zou die vrouw in de deuropening zachtjes moeten kuchen als ze hem een kopje koffie wil geven voor bij het GSen. Deze relatie is aan zijn eind...

gevallenverstand | 27-08-06 | 14:14

@ css 27-08-06 @ 14:09

hahahahaha... Ben anders DOL op hoeren! maar dan wel echte! Niet van die nog in de ontkenningsfase hangende MiLF's!

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 14:13

Tip van Traag voor de dames:
Telkens als je de behoefte hebt om te gaan klagen of zeiken op je vent, gewoon je gemak houden en pijp hem eens spontaan ofzo. Dan zul je zien dat hij best aandacht voor je heeft en dat je relatie veel soepeler verloopt.

Traag | 27-08-06 | 14:13

Viva muts, ga blij spelen met je dildo (ehm ik bedoel massagestaaf) die je gekregen hebt bij het abbonnementje op de viva

Hertog Joris | 27-08-06 | 14:10

Of zoals Fleisch zo treffend verwoordde; Aan de rand van de afgrond bloeien vaak de mooiste bloemen, deze mevrouw is de afgrond.

CoJoNes | 27-08-06 | 14:10

Tuig 27-08-06 @ 13:52
Domme kerels krijgen wat ze verdienen: Domme viva-dozen!!!

Aktivist | 27-08-06 | 14:10

"btw vreemdgaan doet hij niet. Ik weet precies waar hij uithangt dus dit is sowieso geen optie."

Als je dit weet, dan is dat een teken dat je een bezitterige kudthoer bent die haar vriendje niet vertrouwd.

username | 27-08-06 | 14:10

viva deaud?

Arie-R | 27-08-06 | 14:09

Comrade Enver Hoxha...... als je homo bent.

css | 27-08-06 | 14:09

lol leuk tijdstip, 1337!

prototype_nl_pwnage | 27-08-06 | 14:09

... zoals Hans Teeuwen al terecht opmerkte; ALLE WIJVEN ZIJN ZOWIEZO KUTHOEREN!!!

Comrade Enver Hoxha | 27-08-06 | 14:08

mevrouwtje! "get a life"

css | 27-08-06 | 14:07

Kudtzeikwijfen gadverdamme met je spinazieacademie beetje lopen zeiken in dat kudt blad viva(gina), en vreemd gaan doet ie zeker niet zegt ze opt het eind, mwhoehaha dit soort vrouwen zijn zo 1836 oprotte teef

Dr. Anderzz | 27-08-06 | 14:07

@Prins 27-08-06 @ 14:04
Inderdaad, wat is de volgende stap, stemrecht? Dit land gaat hard achteruit.

CoJoNes | 27-08-06 | 14:06

Is Viva niet een blad voor overspelige vrouwen?

gevallenverstand | 27-08-06 | 14:06

herkenbaar......

zeiksmurf | 27-08-06 | 14:04

@punani-licka 27-08-06 @ 14:03

Koekje drbij?

Buurmanenbuurman | 27-08-06 | 14:04

Emancipatie heeft z'n grenzen toch wel bereikt zo onderhand?

Prins | 27-08-06 | 14:04

@Buurmanenbuurman

Kopje koffie Buurman?

punani-licka | 27-08-06 | 14:03

@ fluh 27-08-06 @ 14:01
En nog een moslim!

Tuig | 27-08-06 | 14:03

Vrouwen kunnen nu eenmaal 2 dingen tegelijk doen. Wij niet. Dus wen er maar aan jij wanhopige bezitterige breezah-doos zonder vriendinnen.

username | 27-08-06 | 14:02

Wat een gelul. Ik zit van 's morgens vroeg tot 's avonds laat achter mijn pc en mijn man ook. Is juist gezellig. En die Viva en die andere 'vrouwen'sites zitten vol met klagende trutten.
Je kunt behalve Geen Stijl lezen ook diepe, serieuze, wetenschappelijke enz. dingen bekijken/lezen op het Internet, hoor!
Muts!

Grasgriezel | 27-08-06 | 14:02

Hehe die rockgirl zou zo mijn vriendin kunnen zijn. Herstel: EX-vriendin :)

fluh | 27-08-06 | 14:01

@Vriendin:
We eten om 18:30u
Ik doe lekker gek en maak zalmfilet met gebakken aardappeltjes....
CUSoon!!

boktor | 27-08-06 | 14:01

@ Zure prak 27-08-06 @ 13:57
Heeeh! We hebben een moslim onder ons!

Tuig | 27-08-06 | 14:00

@punani-licka 27-08-06 @ 13:53

Waar woon je?

Buurmanenbuurman | 27-08-06 | 13:59

Wat denkt die vivamuts wel niet.Computers en internet zijn uitgevonden voor onzinfilmpjes en porno.Denk maar niet dat ooit iemand gedacht heeft,"Ik heb zin in serieuze materie laat ik is internet en computers uitvinden".Nee dus en nu de keuken in en maak het avondeten.

Zure prak | 27-08-06 | 13:57

Viva sucks

Problemsolver | 27-08-06 | 13:55

Relaties maken meer kapot dan je lief is, zo en ga nu maar fijn buitenspelen met je plofbuks. Tip: neem een andere man en MOVE ON.

wu wei | 27-08-06 | 13:55

Kerel moet dringend cursus koeknuffelen gaan volgen, is rockgirl ook weer tevreden.

evilbelgian | 27-08-06 | 13:54

boooooooooooooring!!!

Lissy Zoveel | 27-08-06 | 13:54

Grrrrrr... wanneer beseffen die stomme vivawijven nou eens een keer dat mannen géén complexe wezens zijn. Ze denken heel simpel en duidelijk: eten, sex, werken, plezier. En als je vraagt wat er is of waar hij aan denkt nu en hij zegt " niets" dat er dan ook werkelijk niets aan de hand is. Dat je kerel hoogstwaarschijnlijk tevreden is. Maar dat je hem wél vreselijk begint te irriteren als je dat achterelkaar vraagt? En op de één of andere manier moet dat ook altijd tijdens hun favoriete tv-programma of als ze lekker achter de pc zitten. Laaaaat die kerels toch.

Zo moeilijk is het toch niet om een beetje verder te denken dan je eigen needs? By the way... ik ben een vrouw en ik val mijn vriend nooit lastig met dit soort burgerlijke onzin. Dat verdient-ie niet.

punani-licka | 27-08-06 | 13:53

Dus GS lezers hebben dit soort vriendinnen. Ik IP-ban GS. Lutsers. Laters!

Tuig | 27-08-06 | 13:52

Rockgirl moet naar een zieleknijper ipv naar het Viva forum.

Bries | 27-08-06 | 13:51

Pfff er staan hier 6 PC's in huis. Twee voor de twee kinderen, 1 voor de vrouw (privé) en een laptop voor haar werk en twee voor mijn werk. Contact hebben we met elkaar via mail of intern bellen via de ISDN centrale.
Meer heb je toch niet nodig?

RonZo | 27-08-06 | 13:51

Die Anybody moet der bek houden!

Traag | 27-08-06 | 13:51

LOL, Hoxha post nu ook op Viva. Zelf zijn wij straks ff naar Uitmarkt.

Shareholder | 27-08-06 | 13:49

Stoor me dan ook niet als ik op Geenstijl zit...

Buurmanenbuurman | 27-08-06 | 13:48

en toen was er koffie ?
schat doe ook een koekje drbij

kingsjors | 27-08-06 | 13:46

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl