Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PVV heeft genocide-ontkenner op de lijst

danielstoep.jpg Raadseltje: Wat hebben Nebahat Albayrak, Erdinc Sacan (PvdA) Ayhan Tonca, Osman Elmaci (CDA) met Daniël van der Stoep gemeen? Antwoord: Alle vijf zijn ze er heilig van overtuigd dat er 'geen centje' bewijs is voor de genocide die vanaf 1915 door de Turken op Armenië werd gepleegd. Op zich niets vreemds. Iedere gek heeft recht op een plek. Maar in het geval van Van der Stoep (28) is het toch wel opmerkelijk. Hij staat namelijk op een derde - dus verkiesbare - plaats voor de EU-verkiezingen namens de... Partij Voor Vrijheid! Jawel. De Ottomanenhaters van Geert Wilders hebben een afvallige binnen de gelederen. Een soort dhimmie zeg maar. Van der Stoep was in 2006 lid van de jeugdafdeling van het CDA. En in die hoedanigheid noemde hij op zijn weblog het CDA en de PvdA 'schandelijk en hypocriet’, omdat die met het oog op de nakende verkiezingen Turkse holocaustontkenners van hun lijst hadden gebonjourd: "Turkse media en opinie spreken schande over deze schaduw inmenging van de Nederlandse politiek in hun geschiedenis en naar mijn mening terecht." En ook in 2007 ging Van der Stoep vrolijk door met het steunen van in zijn ogen schandelijk behandelde Turkse medelanders. Maar blijkbaar wordt Daniël niet graag meer herinnerd aan deze periode in zijn politieke loopbaan. Sinds blogger Jan-Jaap van Peperstraten de netelige uitspraken achterhaalde, is de PVV'er fanatiek aan het deleten geslagen. Alle betreffende artikelen op zijn weblog zijn inmiddels verwijderd, maar gelukkig hebben we de screenshots nog. UPDATE: Wilders in Trouw: Van der Stoep gelooft 100% WEL in de Armeense genocide.

Reaguursels

Inloggen

Ik vind dat iedereen eigenlijk een beetje overdrijft. Er wordt zo’n grote rel van gemaakt, maar die van der Stoep was toen een student en was hier blijkbaar mee bezig, meningen zijn niet verkeerd. Politici zijn er om een mening te hebben, en meningen veranderen vaak in de loop der jaren. Als van der Stoep zegt dat hij er niet meer zo over denkt, moeten we hem op zijn woord geloven, dat gebeurd toch bij elke politici? Er is geen reden om aan hem te twijfelen, omdat er verder geen kritiek op hem is geleverd tot zo ver. Blijkbaar zijn degenen die zich hier zo kwaad om maken, sowieso al tegen de PVV, anders zou je 1 klein misstapje wel door de vingers zien, zoals ik. En over zijn gedicht (las ik in dat artikel van ene Frank geloof ik), wat jij ervan vindt is ook een mening, ikzelf vind het juist een mooi gedicht. Ten 3e is van der Stoep misschien nog jong, maar dat zegt niks over zijn intelligentie, visie en hoe hij zijn werk doet. Weten jullie daar iets van? Als het zo is dat van der Stoep inderdaad niet geschikt zou zijn, zou hij toch sowieso al niet verkiesbaar zijn gesteld voor het EP?! Jullie maken van een mug een olifant. Laat die jongen lekker met rust.

esther5719 | 10-04-09 | 02:19

Jenesepa | 09-04-09 | 14:16
Hoe worden moslims behandelt in Bulgarije, Griekenland, Armenie en Cuyprus? En hoe staat het daar voor met de mensenrechten en (moslim)minderhedenrechten.

Armeense opstand begon al in 1878 en niet in 1915. Er zijn genoeg (Armeense) bronnen die bevestigen dat er meer dan 200.000 Armeniers de wapens in handen namen. Ook zijn er 518.000 Turken vermoord in de regio. Zelfs iemand met een hele grote balk voor zijn hoofd kan de massamoord op Turken in Van niet ontkennen. Toch wel grappig dat Armenen juist spreken van Turkse ontkenning terwijl zij niet anders doen. Waarom het meten met twee maten? Vind jij dat Armenen anders benadert moeten worden? En mogen wij in het Westen geen intellectuelen hebben. Waarom mag er geen kritisch geluid komen op Armenen?

Als iemand een "roman" gebruikt als input en tevens de andere kant van het verhaal niet verteld kan je best wat vraagtekens zetten. Kijk tevens naar zijn bronnen op de website. Misschien kan je daar nog (al) wat van leren. Het zijn meestal Armeense en (kuch*) Westerse bronnen (al dan niet gefinancierd door Armeens geld) wat hij als bewijs voert.

Turken zijn beter in staat om in reine te komen met hun verleden dan Griekenland, Armenie en zelfs Nederland. De deuren staan wagenwijd open voor allerlei wetenschappelijk onderzoek. Alleen de andere staten doen moeilijk om ook dezelfde openheid van zaken te geven. Liever houd Armenie de archieven in Boston gesloten en geven ze de militaire documentatie niet vrij. Ook Rusland heeft haar archieven "opgeschoond". Turken hebben daarnaast aangegeven dat als Armenie instemt tot gezamenlijk onderzoek waarbij Turkse onderzoekers ook bij Armeense archieven mogen rondneuzen (Andersom mag het wel) zij bereid zijn om de uitkomsten te respecteren.

De enige partij die toenadering tussen Armenie en Turkije zit te frustreren is de "Diaspora" die bang is haar markt voor genocidemaffiapraktijken te verliezen.

Er zijn inderdaad ook mensen in Turkije die het wat minder op minderheden hebben zoals bijvoorbeeld in NL waarbij politie, rechters en overheid de minderheden moeilijk maakt. Ik zou zeggen vergelijk dat eens met Armenie. In Turkije kan je in boekwinkels ook boeken vinden die pro Armeense leugens verpreiden. Kan je dat voorstellen in Armenie? Dat er kritiek is op de vervalsingen, leugens en onzin wat er verspreid wordt? Dit alles is makkelijk te staven met bronnen. Zie ook turksnl.net/forum/viewtopic.php?f=3&am...

Ik stel voor dat wij daar verder discussieren. Kijk even rond of er nog wat zaken zin die niet ontkracht zijn met bronnen of er zaken zijn die nog niet besproken zijn. Het is geen Armeens forum dus kan je gewoon je mening geven.

Kaan78 | 10-04-09 | 00:58

@Kaan78 | 09-04-09 | 10:24

Ik had het niet over de keerzijde van de genocide. Ik doelde op het feit dat volkerenmoord (dus ook die op de moslims vóór 1915 (hoewel zij in die tijd zich ook schuldig hebben gemaakt van massamoorden op christenen) onder geen enkele omstandigheid ontkend mag worden. Dat Armenen wellicht opstandig waren (bronnen bevestigen dat na het uitbreken van WW1 Armenen inderdaad in 1 dorp in opstand kwamen) praat nog niet goed dat er honderdduizenden zijn vermoord.

Verder is het makkelijk om de brieven van de afgezanten en ambassadeurs af te doen als kwalitatief onbruikbare passages, als de auteurs van de site waarvan je het vandaan hebt, zelf geen enkele geschreven bronnen hebben voor wat zij beweren. Dit zijn analyses achteraf, zonder onderbouwing uit welke briefwisseling dan ook.

Dit neemt al helemaal niet weg dat de situatie van de zowel etnisch als religieuze minderheden in Turkije alarmerend slecht is. Turkije, dat al haar minderheden ontkent, christenen uit hun dorpen verjaagt (Tur Abdin, St. Ephrem klooster, etc) en andersgelovigen (net als tijdens en voor de genocide) een tweederangsstatus geeft. Denk niet dat Armenen uit het niets in opstand zijn gekomen; de dhimmiestatus is welbekend.

Jenesepa | 09-04-09 | 14:16

HY78. | 09-04-09 | 00:48

Lezen, HY, lezen.

bottehond | 09-04-09 | 12:58

Overigens mag nl haar hand in eigen boezem steken.
Zie www.hollanddoc.nl/afleveringen/4168766...
met video over WOII, Indonesie, Sebrenica en Irak.
iets mompelen over splinter en balk.

Kaan78 | 09-04-09 | 12:02

CDA en de PvdA 'schandelijk en hypocriet’ noemen om alleen Turken te vragen om geschiedenisles. Vervolgens vertellen de Turken een "juist" verhaal. Dat mag dan niet, omdat CDA en PVDA een andere "mening" hebben over de geschiedenis. Omdat het ze zo is verteld dat ze die mening moeten hebben.
Tevens heeft de VN en elk zelfrespecterende en niet door de Armeense lobby betaalde krachten dezelfde mening als de mening die deze gast van de Partij voor Verkrachting van de (Kuch*) Vrijheid (!!!) niet mocht hebben. Stel je voor dat je zelf gaat nadenken over de Armeense kwestie. Maar goed. Die jochie heeft wat klappen op de bil gekregen van de man die "Vrijheid" beschermd. En zal in vrijheid nooit meer zijn eigen mening verkondigen.

Kaan78 | 09-04-09 | 11:56

Kaan78 | 09-04-09 | 10:27

een hele goede mening? wat bedoet u daarmee?

pius | 09-04-09 | 11:37

Dit is dus hoe mensen om gaan in NL (met een hele goede) mening.
Intimidatie, afpersing. Jullie zouden goede Armenen kunnen zijn.

Kaan78 | 09-04-09 | 10:27

Jenesepa | 09-04-09 | 01:08
Ter info.

The chapter on the Armenians is dotted with numerous citations from the documents taken from the repositories of the Turkish General Staff Archives. With hardly any exercise of a modicum of caution, Erickson rather mechanically picks up and relays to the reader a whole array of allegations and accusations against the Armenians that are very general and that lack any slightest specificity. He writes, for example, that the Armenians were "actively hostile, were heavily armed, were belligerent and were actively engaged in open rebellion" and which word rebellion he capitalized by referring to in as the "Armenian Rebellion" (pp. 80, 90, 101, 103). If one disregards the four insurrections that were highly local, last minute defensive improvisations by desperate people facing imminent destruction, there was no general rebellion at all. Four German ambassadors on duty in wartime Turkey in their numerous reports to Berlin denied any such rebellion.[x] Nor were the insurgents "belligerent" in the sense used by Erickson, or were they "heavily armed". In all four cases, the insurgents, totally surrounded and equipped only with the barest stocks of ammunition, weapons, and provisions, had chosen to wage a hopeless defense against a heavily armed professional army and die fighting rather than be deported to the slaughterhouse.

Footnote “x” offers Ambassador Wolff-Metternich as one of two examples, the other being Wangenheim. Wolff-Metternich wrote “in a comprehensive seventy-two-page report” — as if volume is indicative of quality — that “the few local uprisings in the summer and fall of 1915 were defensive acts to resist deportation.” There was a whole series of uprisings and disturbances beginning immediately after war was declared [see here], and continuing up to the decision to relocate, the first sign of which was this May 2, 1915 telegram. If Wolff-Metternich actually believed episodes like Musa Dagh were exercises in “self-defense” rather than traitorous service in the war effort, we can ascertain what a Christian-sympathizing partisan he must have been. It was about such people sitting in their ivory towers, making poor judgments based on biased reports of hearsay, that George Schreiner had written (mainly regarding Ambassador Morgenthau, and referring to books): "It is to be hoped that the future historian will not give too much heed to the drivel one finds in the books of diplomatist-authors.”)

Kaan78 | 09-04-09 | 10:24

@Jenesepa | 09-04-09 | 01:08 :
Kortom: die moffen hebben het gewoon afgekeken. (I knew it... )

koerbagh ® | 09-04-09 | 02:31

Wij hebben wel in de gaten dat jullie hier zijn nedergevlijd hoor, oh, wachters van Poitiers...

VanFrikschoten | 09-04-09 | 01:11

@bottehond | 09-04-09 | 01:01
Wat is de vraag? Jammer lijkt me "jammer".
Zeg maar (drama-modus on): de pelotonscommandant staat op het punt uit de loopgraaf te stormen om "het gevaar" te keren, en plots komt de goede man er achter dat zijn manschappen hevig aan de dope in de loopgraaf liggen,ongeschikt om welk duel dan ook uit te knokken. Jammer, dus eigenlijk.

HY78. | 09-04-09 | 01:09

Nog even mijn two cents op de vroege morgen.

Het is frappant dat kinderen van nu begrippen als genocide niet behandelen tijdens de stof, vooral als het van dit soort pijnlijke discussies betreft. Volgens van Dale en Wiki is genocide volkerenmoord. Het is echter algemeen aangenomen dat het ook een systematische handeling moet zijn. Ik kwam laatst in mijn examenkatern van geschiedenis het volgende tegen (nadat de schrijvers van het boek verbaasd waren dat er met geen woord gerept werd door de opdrachtgevers over de genocide van 1915; dat het werd verzwegen in de stofomschrijving) :

"De Duitse ambassadeur in Turkije, Wangenheim, schreef op 17 juni 1915 aan de Duitse Rijkskanselier dat Mehmet Talaat Bey tegenover de Duitse consul-generaal had verklaard: 'De Turkse regering wil de wereldoorlog gebruiken om de binnenlandse vijand -de christenen in het Ottomaanse Rijk- grondig op te ruimen zonder daarbij door diplomatieke tussenkomst gestoord te worden.'"

"Op 7 juli 1015 berichtte Wangenheim: 'De manier waarop de deportatie (van Armeniërs) uitgevoerd wordt, toont aan dat de regering inderdaad als doel heeft het Armeense ras in het Turkse Rijk te vernietigen.'"

"De Duitse gezant Wolff-Metternich in een brief van 10 juli 1916 aan de rijkskanselier: 'De vervolging van Armeniers in de oostelijke provincies is in het laatste stadium gekomen. De Turkse regering heeft zich niet laten afhouden afhouden van de uitvoering van haar programma: oplossing van de Armeense kwestie door de vernietiging van het Armeense ras. Zij staat nu op het punt de laatste groepen Armeniërs, die de eerste deportatie overleefd hebben, uiteen te jagen en te verstrooien.'"

Zijn deze rapporten geen voldoende bewijs voor het systematisch uitroeien van een volk?

Jenesepa | 09-04-09 | 01:08

HY78. | 09-04-09 | 00:48

Erg jammer?
Wat nou erg jammer.

bottehond | 09-04-09 | 01:01

seven | 09-04-09 | 00:54
beetje laat seven, iedereen verlaat net de show.

de*mol | 09-04-09 | 00:56

Is dit het avondtopic?
*Dacht al waar is iedereen?*

seven | 09-04-09 | 00:54

bottehond | 09-04-09 | 00:39
okie. Ik ben het serieus al een tijdje aan het overwegen, maar get my ass nog niet moving...

de*mol | 09-04-09 | 00:49

@de*mol | 09-04-09 | 00:44
Dan moet je toch echt beter zoeken, want in deze draad heb ik er zeker meer over gezegd. Jammer.

Succes

=out, want moet morgen weer hardwerkende Nederlander zijn.

-edit | 09-04-09 | 00:48

Imho is een landverrader niet iemand, die met een helder verstand (en vechtlust) tot een andere prioritering komt (baan? opleiding? Kinderen?) en besluit het land te verlaten. Een "landverrader" is iemand, die bij gebrek aan vechtlust en prioritering, in NL blijft omdat hem dat het makkelijkst lijkt, terwijl hij/zij in de praktijk de boel verder de malaise in jaagt.
Ik heb er geen enkel probleem mee als iemand doelbewust NL verlaat, hooguit vind ik het erg jammer omdat er behoefte is aan doelgerichte lieden met een visie. Ik heb meer problemen met de "trage soep" die maar in NL blijft hangen maar die in concreto verhindert, dat er knopen worden doorgehakt.
En nee, niks in deze gedachte is gewelddadig bedoeld.

HY78. | 09-04-09 | 00:48

de*mol | 09-04-09 | 00:44

Goed bezig. Ik wist niet dat er ook pitt-mollen waren. Vasthoudendheid troef, bravo!
Wanneer emigreer je in Nederland?

bottehond | 09-04-09 | 00:47

-edit | 09-04-09 | 00:37
Ik vind Ayaan voor een zeer groot deel goede standpunten hebben. Submission vond ik een topfilm.
-edit | 08-04-09 | 23:34
Da's alles wat ik van je kan vinden in dit draadje, maar je zegt hier niets inhoudelijks...

de*mol | 09-04-09 | 00:44

de*mol | 09-04-09 | 00:32

Get yer ass moving, dude.
Het gaat alleen maar erger worden.
Ik ben er in 1994 weggetrokken voor mijn pups.
Geen seconde spijt van gehad en ze weten het en zijn er dankbaar voor.

bottehond | 09-04-09 | 00:39

@de*mol | 09-04-09 | 00:33
Volgens mij heb ik daar al antwoord op gegeven?

-edit | 09-04-09 | 00:37

-edit | 09-04-09 | 00:31
wat vind je dan goed en wat vind je dan slecht van Ayaan. Ik dacht dat je zei dat je alleen die issue over haar beveiliging niet goed vond. Dat zou betekenen dat je de rest wel onderschrijft? En wat is dat dan?

de*mol | 09-04-09 | 00:33

@de*mol | 09-04-09 | 00:31
Daarin geef ik je gelijk: ik vulde in wat ik niet wist. Geef ik je meteen een spiegeltje, want je doet hetzelfde bij mij, ok?
Laat onverlet dat ik niet met je wil ruilen en jouw standpunten beter begrijp met de kennis die ik nu over je heb.

-edit | 09-04-09 | 00:33

koerbagh ® | 09-04-09 | 00:26

Je bent en blijft een hereboer, @ Rustige.

bottehond | 09-04-09 | 00:33

bottehond | 09-04-09 | 00:28
aan geld ontbreekt het mij niet, als het echt moet, kan ik morgen weg.

de*mol | 09-04-09 | 00:32

bottehond | 09-04-09 | 00:26

dank u zeer,

het onderschatten van wilders is inderdaad een vreemde zaak, de arrogantie van de macht zullen we maar zeggen...

pius | 09-04-09 | 00:31

@bottehond | 09-04-09 | 00:19
Jij trekt conclusies die je niet kunt trekken op basis van wat ik plemp. Steeds poog je mij in een één of ander hokje te stoppen, maar je slaagt er maar niet in. En dat is vrij vermakelijk. Ik heb dan ook niet beweert dat ik haar visie niet (met de nadruk op niet) onderschrijf. Je denkt in zwart-wit, want ik zei dat ik het ten dele onderschrijf. Ik had het derhalve goed ingeschat dat dit te moeilijk voor je was.

-edit | 09-04-09 | 00:31

-edit | 09-04-09 | 00:26
jij moet niet invullen als niets weet. Aan centen ontbreekt het mij helemaal niet. Weer mis. Je leest zeker mijn plempsels maar half en vult dan maar in, oh hij heeft geen geld? Gut oh gut, niet alleen heeft deze jongen moslim buren, mijn halve familie is moslim, en mijn zus heeft de hadj gedaan. Jij ook?

de*mol | 09-04-09 | 00:31

de*mol | 09-04-09 | 00:25

Waar een wil is is een weg.
Vraag hulp, organiser hulp, who cares?
Laaqt een programma over je situatie maken door RTL en vang er nog geld voor ook.
"Emigreren in eigen Land".
Botte leeft ruraal anno 2009 en ik kan je melden dat hele hordes wegvluchten uit de randstad. Die kiezen voor hun kinderen. En accepteren vaak een mindere baan, how about that?

bottehond | 09-04-09 | 00:28

@bottehond | 09-04-09 | 00:23 :
Maak van het portje een whisky (Bowmore). Dan snij ik een turf-gerookte Drentse worst aan. Om even wat 100% haram te knabbelen.

koerbagh ® | 09-04-09 | 00:26

pius | 09-04-09 | 00:22

Prachtige gedigt.
Wel vrij Reaumsch qua intonatie.
Roept bij mij herinneringen op aan Grausgate(je).
Wilders heeft geweaun dikke schijt aan wat anderen oordelen.
Grappig dat zovelen die Wilders zo onderschatten, keer op keer.

bottehond | 09-04-09 | 00:26

@de*mol | 09-04-09 | 00:17
Aha... De ontevreden Nederlander die het aan de centen en capaciteiten ontbreekt om de moslimflat te ontvluchten. Ik zet het wat ongenuanceerd neer, maar eerlijk gezegd wil ik niet met je ruilen. En ik begrijp hierdoor je standpunten wat meer, dus houd me ten goede. Maar het snappu van u snap ik nu een stuk beter.

-edit | 09-04-09 | 00:26

bottehond | 09-04-09 | 00:21
ja dat is wel zeker een goed advies. Buiten de randstad wordt denk ik moeilijk met het oog op werk...
de*mol | 09-04-09 | 00:11
Goeie god, ik vergeet natuurlijk nog ons aller goede Theo van Gogh, die mag zeker niet ontbreken in mijn helden lijstje.

de*mol | 09-04-09 | 00:25

koerbagh ® | 09-04-09 | 00:17

Dat bepaal je uiteraard zelf. Ieder oordeelt zichzelf.
Andermans oordeel kan men verwerpen of aanvaarden.
Het laatste woord is altijd aan de Mensch zelf.
Wat jij. Portje en een segaar?

bottehond | 09-04-09 | 00:23

de armeense genocide
heeft nooit plaatsgevonden
onderschrijf dit maar
of leef voor goed in zonde

aan de mozart van het monisme
om deze rabiaat
te denaturaliseren
tot inwoner van het kwaad

is het de stem van istanboel
of de pvv die praat
drijf uit deze loochenaar
of u zit op zwart zaad

daniel kameraad
geef gehoor aan de roep
want wat ik van u denk
dat vind je op de stoep

pius | 09-04-09 | 00:22

de*mol | 09-04-09 | 00:17

Tijd om te verhuizen. Vecht nooit een achterhoedegevecht (Sun Tzu).
Ruimte zat elders. Zeeuwsch Vlaaanderen bijvoorbeeld. Beter voor je kids. Emigreren binnen Nederland vind ik heus okay, hehehe.....

bottehond | 09-04-09 | 00:21

-edit | 09-04-09 | 00:09

Ik bekritiseer verklaarde Linksmenschen nooit om hun wankele schreden op weg naar de Rede inzake de islam. Nooit.
Jij bent een heel ander verhaal. Jij beweert meer Ayaan dan establishment te zijn. Toch onderschrijf je haar geevolueerde visie niet. Je pronkt wellicht met veren qua zelfbeeld die niet de jouwe zijn. Noem mij maar dom, as if I care.

bottehond | 09-04-09 | 00:19

bottehond | 09-04-09 | 00:13
je hebt wel gelijk, maar ik woon nog gewoon in Nl hoor, en dan ook nog eens een keer omringt door moslims, al mijn buren zijn moslims...

de*mol | 09-04-09 | 00:17

@bottehond | 09-04-09 | 00:03 :
Als ik wegga dan is niet vanwege de meteoriet-aanbidders maar vanwege de labbekakken in het CDA, PvdA en de gevestigde orde. Da's van een andere orde.

koerbagh ® | 09-04-09 | 00:17

de*mol | 09-04-09 | 00:11

Doe jij tog ook? Niks bewonderenswaardig aan.
Je neemt je verantwoordelijkheden geweaun serieus. Ik ook.

bottehond | 09-04-09 | 00:16

bottehond | 09-04-09 | 00:10

Even serieus. Nee, natuurlijk had ik niets anders van je verwacht.
Emigranten die hier komen janken over de reden waarom ze er vandoor zijn gegaan motten maar één ding doen: als de duivel terugkomen en hun verantwoordelijkheden nemen. Er is goedverdoeme een complete braindrain en dan ook nog vaak van hoog testosterongehalte, gaande. Die lafaards denken dat als Israel en Europa vallen de rest wel gespaard zal blijven. Een collectieve verstandsverbijstering van Chamberlainesque proporties. Iedere emigrant om die reden is in my very humble but very honest opinion een landverrader.

bottehond | 09-04-09 | 00:13

bottehond | 09-04-09 | 00:03
tja, soms ben ik helaas niet zo'n held... Ik ben zeker geen Ayaan, Wilders, Fortuyn, Rushdie, Jami, Ellian, of zo iemand (bedreigt door het leven gaan is niet iets wat ik ambieer). Of ik weg ga? Ik weet het niet, ik doe in ieder geval mijn steentje proberen bij te dragen door iedereen te waarschuwen na mijn 15 jaar lange dagelijkse en persoonlijke ervaring met islam. Ik weet hoe die lui denken en wat er gebeurt als de pleuris uitbreekt... Nederlanders hebben geen flauw benul (de meesten dan, zoals mijn moslim zwager altijd lachend over Nederlanders zegt: ze zijn zo naief). Ik bewonder je heldere blik op de zaak en ook je moed om Nederlanders wat over deze doodscultus bij te brengen.

de*mol | 09-04-09 | 00:11

v Maerlant | 09-04-09 | 00:07

Kijk, dat is taal van de échte oorpronkelijke NederlanderTs.
* oprecht traentje wegpinkt *

bottehond | 09-04-09 | 00:10

Berserker Nr. 1 | 09-04-09 | 00:01
We zullen zien Berserker, er kan nog veel gebeuren maar het wordt wel elke dag erger. Ik kruip ook maar 's m'n bed in. Truste ieder.

v Maerlant | 09-04-09 | 00:09

@bottehond | 09-04-09 | 00:05
Dat komt omdat je nogal verzand bent in jouw eigen denkbeelden en je nauwelijks kunt voorstellen dat er luiden rondlopen die binnen een bepaalde lijn alsnog kritisch kunnen zijn. Zegt meer over jou dan over mij, so to speak.

-edit | 09-04-09 | 00:09

bottehond | 09-04-09 | 00:01

Ik blijf hier Botte, maar je had toch niet gedacht dat ik m'n kids zou offeren op het altaar van de politiek-correcte moraalexhibitionisten zeker? Het is onze generatie (en de vorige) die het verneukt heeft, het is aan ons om het recht te zetten, niet aan hun. Iedereen heeft het recht het geluk na te streven, en als ouder voor je kind is dat niet minder dan je plicht. Zelf verrek ik het om hier te gaan lopen, maak je daar maar niet ongerust over.

v Maerlant | 09-04-09 | 00:07

@de*mol | 08-04-09 | 23:56
Wanneer je met mij een serieuze discussie wenst, dan zou het gepast zijn mijn plempsels niet als 'commentje' aan te duiden. Ik merk het wel of je een serieus antwoord wilt hebben of niet.

-edit | 09-04-09 | 00:06

-edit | 09-04-09 | 00:03

Als je zo dicht op Ayaans lijn zit als je beweert, waarom bekritiseer je dan de islamwatchende reaguurders en eigenlijk zelden de islamwatcher-bashers?
Je bent niet logisch aan het reaguren, dude. Je draait. Je hult je in snot, so to speak.

* mand *

bottehond | 09-04-09 | 00:05

de*mol | 08-04-09 | 23:51
Verhagen vind ik de moeite van het onderschijten eigenlijk niet eens waard, en dat geldt voor de hele CDA-bemanning. Een zinkend schip dat nog schade kan veroorzaken, meer niet. Neem de grootte van het CDA bijvoorbeeld. Vroeger was alleen al de KVP groter. Bovendien sterven er elk jaar, goddank, relatief veel van die halfdooie, ingeslapen gristenhonden.

Out =

Berserker Nr. 1 | 09-04-09 | 00:05

de*mol | 09-04-09 | 00:00
Fideel dat je een voorzet geeft, maar ik hoop dat er toch nog wat beters uit de bus komt.

v Maerlant | 09-04-09 | 00:04

de*mol | 09-04-09 | 00:00

Emigreren = capituleren = weglopen.
Weglopen heeft geen zin.
Dan zadel je je kinderen er mee op.
Emigratie is voor kortzichtige lafaards en landverraders.
Diplomatiek gesteld, zeg maar.

bottehond | 09-04-09 | 00:03

@bottehond | 08-04-09 | 23:52
Het wordt een moeilijk antwoord voor je, botte. Ik onderschrijf het ten dele. Omdat ik (in zijn algemeenheid) onderken dat er leiders binnen de islam zijn die uit zijn op wereldheerschappij, maar tegelijk constateer dat er van eenheid binnen islamieten geen enkele sprake is. En dat de allerdaagse moslim helemaal niet met dit seaurt zaken bezig is.

-edit | 09-04-09 | 00:03

v Maerlant | 08-04-09 | 23:39
Tnx. Zal oormerken.
v Maerlant | 08-04-09 | 23:52
Er nog van afgezien dat je de (in crisistijd) nutteloze ethiek gewoon even kunt stallen geloof ik absoluut in de Westerse wil en superioriteit om te overwinnen van een stel geboren lutserTs. De gebruikelijke grote smoel uit die kringen zegt niet alles, en wijst eerder op een grote innerlijke twijfel.

Alleen al het idee dat iemand in Israël op de gedachte komt om Mekka eens te nuken en dat tot uitvoer brengt zal de kaarten hier flink doen schudden. Lijkt heel wat, 't is niks.

Berserker Nr. 1 | 09-04-09 | 00:01

v Maerlant | 08-04-09 | 23:52

Pijnlijk te lezen cri de coeur.

* verbluft en onder de indruk Ouzo inschenkt *

bottehond | 09-04-09 | 00:01

v Maerlant | 08-04-09 | 23:52
denk dat er nog maar een paar opties zijn: Zuid Amerika, misschien China, die tegen die tijd een economische tijger zal zijn...

de*mol | 09-04-09 | 00:00

-edit | 08-04-09 | 23:50
lees eerst nog even dat commentje door...
Jou commentje over S. A. laat nou juist zien dat je niet ziet dat het probleem voortkomt uit de scholing (en dat doen ze in de driehoek familie, school, moskee). Dat moet je doorbreken. Je moet niet accepteren dat ze bv. leren dat joden varkens zijn, om maar wat te noemen. En dat gebeurt nou wel.
Marcouch bv begrijpt dat nou juist heel goed! Maar die heeft precies de omgekeerde agenda van mijn persoontje.
Snap-ie?

de*mol | 08-04-09 | 23:56

-edit | 08-04-09 | 23:46

Nee, edit. Hier maak je je niet van af, anders draag ik je deze draad achter je aan tot de laatste dag dat je reaguurt, trust me on that one. Hehehe...
Kom op, halve tamme: je begrijpt heel goed dat ik stel dat je niet gegroeid bent met Ayaan in haar richting. Je onderschrijft de mening van Ayaan in dat interview en die boekbespreking van haar in de NYT?
Een ja of een nee volstaat, edit.

bottehond | 08-04-09 | 23:52

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:47
Wat te doen? Verder dan sparen voor de kinders zodat zij tenminste nog deftig kunnen vertrekken als de hel losbarst kom ik ook niet. En waarnaartoe weet ik al helemaal niet. Aan onze kinderen denkend: de blanken zijn de zwarten van de 21ste eeuw. Maar natuurlijk, als je geen kinderen hebt en je medemens je geen moer kan schelen kun je denken, of gokken van "het zal mijn tijd wel duren". Moet je toch niet jong meer zijn.

v Maerlant | 08-04-09 | 23:52

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:47
Ik denk eerder dat Verh. een huichelachtige strateeg is, die alleen uit is op stemmetjes. Een aantal jaren geleden had-ie namelijk een wat andere mening. Je kunt natuurlijk van mening veranderen, maar ik twijfel toch aan de oprechtheid van die verandering...

de*mol | 08-04-09 | 23:51

@de*mol | 08-04-09 | 23:49
Nee. Leg eens uit als je wilt?

-edit | 08-04-09 | 23:50

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:47

De nieuwe hofdichter van GS, zeker nu Chili Palmer niet meer op GS mag van zijn teef. Indrukwekkend, knaagdinges.

bottehond | 08-04-09 | 23:50

-edit | 08-04-09 | 23:43
je reageert op Samir A., daar sla je nou net de plank mis in mijn comment, daar ging het nou helemaal niet over (ook al noemde ik hem wel)... Snap-ie?

de*mol | 08-04-09 | 23:49

Berserker Nr. 1 | 08-04-09

Godverdoemme! Jij bent wel heel erg op dreef.

bottehond | 08-04-09 | 23:48

bottehond | 08-04-09 | 23:44
Abd. is een narcist.

de*mol | 08-04-09 | 23:47

v Maerlant | 08-04-09 | 23:26
'Een grotere flapdrol en Bommelachtiger gnoom dan Verhagen is in gansch het land niet te vinden. Ook in de nabijgelegen, veenachtige en altijd naar verzuurde alsem stinkende grensgebieden zal de speurtocht tevergeefs zijn. Wat te doen?'

Dat, lieve lezers, hoorde Tom Poes de heer Bommel uitspreken toen laatstgenoemde weer eens harder sprak dan nodig.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:47

v Maerlant | 08-04-09 | 23:39
zo is het... Mensen kunnen ook maar heel slecht lange termijn zien... Weten eigenlijk nog slecht hoe anders het 40 jaar geleden was, en hoe anders het dus over 40 jaar zal zijn.

de*mol | 08-04-09 | 23:46

@bottehond | 08-04-09 | 23:39
Kleine correctie: hooguit niet gegroeid in de jou welgevallige richting. Maar je mag verder vinden wat je wilt, uiteraard

-edit | 08-04-09 | 23:46

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:28

Goed gezegd, BerserkerT.

bottehond | 08-04-09 | 23:46

Kader Abdolahs donnald dukversie van de koran aan laten smeren bij onze jongens en meiden in Uruzgan als de echte koran grenst imho aan landverraad.

bottehond | 08-04-09 | 23:44

@de*mol | 08-04-09 | 23:40
Nogmaals: van mij mogen islamitische (en ook gristelijke) scholen worden afgeschaft. Wat begrijp je daar niet van?

-edit | 08-04-09 | 23:43

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:38
Dat eerste weet ik niet, hoewel ik vind dat mijn vriendin de allermooiste van de wereld is (ze zit mee te lezen, mind you).
Dat tweede is zeker waar: ik heb geen auto :)

-edit | 08-04-09 | 23:42

Dat Pauw en Pauw en defensie die vinexislamiseerder op onze jongens losgelaten hebben cq nogmaals een podium bieden om zijn gelogen islamagitprop te verspreiden. Dit is echt te gek voor woorden. Levensagevaarlijk. We zijn echt knettergek geworden. Opschieten, edit, anders is het te laat.

bottehond | 08-04-09 | 23:41

-edit | 08-04-09 | 23:29
je begrijpt het niet of je leest maar half. Ik zeg dus dat islam-faciliteerders niet doorhebben wat er op die islamitische scholen en moskee-en wordt geleerd. Zij denken dat het blijft bij 5x bidden en de ramadan... Was dat maar zo, dan was er geen probleem.

de*mol | 08-04-09 | 23:40

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:28

Ayaan Hirsi Ali wees er op dat in elke maatschappij de pleuris losbreekt vanaf 25% moslims, en dat dat een constante is voor de afgelopen 1400 jaar. Over België en GS heb ik in 't weekend met Botte nog een gedachtenwisseling gehad, sta me toe, als het je echt interesseert om daar naar te verwijzen want ik heb niet veel zin om het over te doen en moet trouwens subiet weer m'n bed in. 't Start 05-04 om 01.11 bij Botte en 't eindigt 02:46 ook bij hem.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/04/...
.
de*mol | 08-04-09 | 23:29
Ons referentiekader, onze samenleving, onze manier van leven, werken, uitgaan en noem maar op is voor ons zo evident dat we er niet bij stilstaan dat het dat niet is. Jan met de Pet kan ik dat niet kwalijk nemen, een politicus die het gemeentelijke niveau overstijgt wel.

v Maerlant | 08-04-09 | 23:39

-edit | 08-04-09 | 22:50
Denk dat mijn vrouw mooier is.

Mijn auto ook trouwens.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:38

bottehond | 08-04-09 | 23:05
Mogelijk nog meer redenen vergeten. Laten we het er op houden dat ik het oké vind als die uit de loop van een geweer o.i.d. komen. For old time's sake:
www.youtube.com/watch?v=i0onqypLy10&am...

Goed gekozen muziek ook ("De uitgelatenheid van het handelen, dat in de drie delen van zijn compositie wordt afgeschilderd, wordt begrijpelijk in het beeld van het draaiende rad op de achtergrond; wie vandaag bovenaan verkeert, kan morgen al weer onderaan zijn terechtgekomen. Daarom is het belangrijk intens te genieten van momenten van geluk.")

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:36

@bottehond | 08-04-09 | 23:23
Jammer. Weer niet begrepen. Ik vind Ayaan voor een zeer groot deel goede standpunten hebben. Submission vond ik een topfilm, bijvoorbeeld en heb ik ook vaak zat uitgedragen. Ik heb alleen kritiek gehad op haar eis dat 0031 haar beveiliging moet betalen. Je kunt kennelijk hoofdzaken niet van bijzaken onderscheiden.

-edit | 08-04-09 | 23:34

v Maerlant | 08-04-09 | 23:22
yep, en hoogmoed komt voor de val... Van Hoogmoed (en ze voelen zich oh zo veilig, denken namelijk dat de wereld om hen heen niet verandert).

de*mol | 08-04-09 | 23:29

@de*mol | 08-04-09 | 23:19
Ooit een weldenkend mensch tegengekomen die staat te juichen om de denkbeelden van ene Samir A? Kennelijk loop je met de geachte rond dat ik dat prachtig zou vinden. Heel raar. Meneer A is een mooi voorbeeld, want hij is voorlopig kaltgesteld en mag zeepjes rapen. Da's dus wat ik bedoel. Deze luiden moet je aanpakken. Een ieder die zich niet aan de wet wenst te houden dien je op te sluiten, zoals bij Samir A. Islamitische, maar ook gristelijke scholen mogen wat mij betreft afgeschaft worden.

-edit | 08-04-09 | 23:29

v Maerlant | 08-04-09 | 23:10
Vooral om die reden ben ik geen tegenstander van geweld om het probleem op te lossen. Ook daar kun je mee wachten, maar 't zal in the end alleen maar tot meer bloedvergieten leiden. Ik acht het volstrekt ondenkbaar dat de Westerse wijze van leven kan worden voortgezet met een grote islamistische minderheid (let alone een meerderheid) binnen de grenzen.

Ik meen wel eens gelezen te hebben dat men in B. niet een met GS vergelijkbaar podium heeft waarop men dit soort dingen kan zeggen. Afgezien van jou ken ik hier geen Belg. Wordt het niet eens tijd om flink reclame te gaan maken voor GS in België? Die lutserTs van de GS-redactie zijn alleen maar geïnteresseerd in geld, dus als er wat te verdienen is aan België (banners etc.), dan krijgen we hier mogelijk ook meer Belgen in de panelen. Al zal het niet eenvoudig zijn de Belgische politieke spaghettislierten uit elkaar te trekken. Een enkel onderscheid godsdienstig/seculier zou het kaf al van het koren kunnen scheiden. De rest is bijzaak en kan later wel eens worden uitgezocht.

@redactie - ik bedoel natuurlijk dat jullie het allemaal doen vanuit jullie goede hertje, maar neem aan dat jullie dat wel begrijpen met die colakoppen van jullie.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:28

v Maerlant | 08-04-09 | 23:22

Klopt. In dat moslimbroederschapsplan wordt nadrukkelijk gerept over gewapende moslimse klups om hun enclaves (volop in ontwikkeling) en de moslimse kudde "te bewaken".
Dat draait dus uit op het sceneraio Libanon en Gaza. Slim dat ze al meer dan 25 jaar werken aan dat plan en dat Obama onderhandelt met de taliban, militair wil samenwerken met iran, diep buigt voor de capo van saudi arabie en Israel gewaarschuwd heeft voor militaire actie en dat tout zich intellectueel wanend westersch establishment klapt en juicht.

bottehond | 08-04-09 | 23:28

23:26 was @Bottehond

v Maerlant | 08-04-09 | 23:26


Van het artikel uit de Telegraaf, het statement van Verhagen, pluk ik dit fragment
.
'De PVV'er maakt volgens de bewindsman met zijn uitspraken Nederland een land van „wij tegen zij”. „Dat is niet het Nederland waar ik wil leven. Ik wil leven in een Nederland van gedeelde waarden.” '
.
En dan zet ik daar dit artikel tegenover uit Vrij Nederland, uit 1996 asjeblief:
.
www.vn.nl/Maatschappij/Integratie/Arti...
.
En dan vraag ik je: WIE maakt van Nederland een land van wij tegen zij?

v Maerlant | 08-04-09 | 23:26

de*mol | 08-04-09 | 23:21
Ik zeg niets anders wat ik niet al in het verleden heb gezegd.

Flodder | 08-04-09 | 23:25

-edit | 08-04-09 | 23:19

Jij beweert ergens tussen Ayaan en Vogelaersch in te zitten. Omdat je de lijn Ayaan doorlopend bekritiseert en, might I add, op een bepaald onplezierige manier, sta je kennelijk meer aan de kant van Vogelaersch. Zo werken die dingen. Overigens: de lijn Vogelaersch dekt zon beetje CDA, PvdA, CDA, SP, D66, TON en VVD.

bottehond | 08-04-09 | 23:23

bottehond | 08-04-09 | 23:15
Uiteraard zouden ze dat niet doen. Stel nu even dat we het met elkaar eens zouden worden, christenen, liberalen, socialisten, het spectrum kortom over strengere wetgeving en aangepaste grondwetartikels etcetera, dan zouden ook alras de bedreigingen beginnen, gevolgd door 'acties'. Mogelijk stellen mensen zich de vraag hoe het komt, met al die radicalisering, dat we nog niet van die 'acties' mogen proeven hebben? Het antwoord luidt dan: waarom zouden ze? Europa wordt ze als een rijpe vrucht in de schoot geworpen. Zie het artikel over hoeiboei: we islamiseren alvast even zelf. In die zin zou een vuile bom op Europa - volgens mij een heel realistisch uitgangspunt - zelfs contraproductief kunnen zijn: het zou een triggerfact kunnen zijn dat tot eenheid aanzet en tegenactie in gang brengt. Nee, dan liever toekijken hoe onze verdeeldheid onze ondergang wordt, en lachende derde spelen. Voorlopig that is.

v Maerlant | 08-04-09 | 23:22

@bottehond | 08-04-09 | 23:16
Islamisten , m.a.w. extremisten, laten zich inderdaad nooit door de wet stoppen. Dat heb ik ook nooit beweert.

-edit | 08-04-09 | 23:21

Als de islam een ziekte is, dienen de afzonderlijke componenten daarvan, zoals verbod op afvalligheid en zware intolerantie jegens geloofskritiek in het algemeen, en op de profeet in het bijzonder als eerste te worden bestreden.
Flodder | 08-04-09 | 23:18
He Flodder, begin je wakker te worden...?

de*mol | 08-04-09 | 23:21

-edit | 08-04-09 | 23:14
dus moet je ze een halt toeroepen, of ga je bij je medemensen de zaken die zij willen invoeren ook toestaan? Zou een mooie wereld worden.
Ooit begrepen dat bv. Samir A. alleen maar deed wat de islam, met ons belastinggeld, hem had geleerd? Snap je niet dat dat moet worden gestopt? Weet je dan niet wat ze onderwijzen op dat soort scholen en in buurt moskee-en? En nou zit-ie ook nog eens in de bak in hetzelfde Nederland, door mede door jou geneuzel. Jij zou moord en brand schreeuwen als een Nederlandse lera(a)r(es) dat soort zaken zou leren aan zijn/haar kinderen.
Maar gewoon doorgaan hoor met dat te faciliteren....

de*mol | 08-04-09 | 23:19

@bottehond | 08-04-09 | 23:03
Is de lijn die ik kies dan een hardere lijn, in jouw optiek? Ik meen van niet.

-edit | 08-04-09 | 23:19

Als de islam een ziekte is, dienen de afzonderlijke componenten daarvan, zoals verbod op afvalligheid en zware intolerantie jegens geloofskritiek in het algemeen, en op de profeet in het bijzonder als eerste te worden bestreden. Grote zakken chemo aan het infuus totdat de kwaadaardige cellen het opgeven en het gezonde (menselijke) immuunsysteem het overneemt.
Helaas is er al een ontzettend goedhartige dokter met enigszins botte chirurgische instrumenten een kneiter van een tumor tegengekomen die hem doodde. We hebben nieuwe moedige dokters nodig die niet voor euthanasie zijn maar voor genezing. Complete genezing is onmogelijk maar de ziekte terugdringen tot een onschuldig griepje, is mogelijk. Hoogstens nog irritant, maar niet meer dodelijk. Helaas zal er wel een zwaar ziektebed aan vooraf kunnen gaan.

Flodder | 08-04-09 | 23:18

-edit | 08-04-09 | 23:12

Vriend, de islamisten stoppen niet met hun agenda, welke juridische beperking men ze ook oplegt. Je bent zo aandoenlijk naïef.

bottehond | 08-04-09 | 23:16

@repulse | 08-04-09 | 23:05
Ik juich de discussie toe, maar dat schijn je niet te kunnen bevatten. Geeft niks.
*zich overigens afvragend waarom je op saaie plempsels reaguurt, eigenlijk*

-edit | 08-04-09 | 23:16

v Maerlant | 08-04-09 | 23:10

May I add dat de islamisten heus niet stoppen met het uittvouwen van hun kolonisatieplannen als ze buiten de wet verklaard worden. De grap om dat te denken? Haha. Wat zijn er toch veel Menschen die denken dat de islam te dom is voor zulke strategieën. Met zo'n trackrecord nota bene.

bottehond | 08-04-09 | 23:15

@de*mol | 08-04-09 | 22:58
Je moet ze geen halt toe roepen, maar gewoon behandelen zoals elk ander mensch. M.a.w: geef religie in zijn algemeenheid geen aparte status.

-edit | 08-04-09 | 23:14

v Maerlant | 08-04-09 | 23:10
ja joh, het is wat Ayaan zo goed zegt: the problem is the West!

de*mol | 08-04-09 | 23:13

@bottehond | 08-04-09 | 22:57
Ik denk daar vrij simpel over: in dit land gelden wetten waar iedereen zich aan moet houden. Binnen de grenzen van de wet mag iedereen denken/geloven/roeptoeteren wat ie wil. Dus het boeit me in dat opzicht niet als men op marokko.nl juicht als er een Nederlandse soldaat omkomt in Afganistan, want dat is per slot van rekening ook vrijheid van meningsuiting. Zodra de wettelijke grenzen overschreden worden dient men in te grijpen. Niets meer en niets minder. Want als de wet als basis niet meer leidend is, lopen we veel grotere risico's. Met andere woorden: islam, gristendom, jeaudendom, linkschen of rechtschen of andere religies/sekten/politieke stromingen vind ik op zich geen gevaar. Moeten ze zelf weten in een vrij land. We zouden ons daar feitelijk niks van aan moeten trekken. De grens is de wet. Indien die goed gehandhaafd wordt, biedt dat voldoende bescherming tegen radicale elementen. Dat is overigens iets anders dan 100% veiligheid. Da's onmogelijk. Hoe dan ook.

-edit | 08-04-09 | 23:12

Het is een illusie te denken dat je met (het aanscherpen van) nationale wetgeving het probleem islam nog kan indijken. Om maar één voorbeeld te geven: sinds de regels voor gezinshereniging in Nederland zijn verstrengd, kent België recordcijfers. Nederlandse Marokkanen verhuizen tijdelijk naar Belgische gemeenten om daar dan een bruid te laten overkomen. Ondertussen, ook mét aangescherpte wetgeving (wat utopisch lijkt want vooralsnog onvoldoende draagvlak) zet de demografische tendens door. In 2020 worden er in Nederland meer moslimkinderen dan autochtone geboren: dat is binnen goed 10 jaar. Op verbonden over de partijen heen om één en ander (hopeloos te laat) nog recht te trekken moeten we niet hopen: de liberalen zien de kans schoon om af te rekenen met de katholieken (in België is dat de reden waarom de VLD zo fervent pro Turkse toetreding tot de EU is), de katholieken denken mee te moeten liften met de islamieten om zo terug meer te wegen op de politieke agenda. We neuzelen dus verder tot we, getalsgewijs, de instrumenten van onze democratie uit handen geven. En dan is het einde oefening.

v Maerlant | 08-04-09 | 23:10

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:02
juist Beserker, je ziet het goed. Mensen als Klootoog tolereren intolerantie en hebben dus nooit leren rekenen. Het toleren van intolerantie (+ en -) = min!
Het tolereren van tolerantie (+ en +) = plus, het intolereren van intolerantie (GW) is dus (- en -) is dus plus! Tot slot het niet tolereren van tolerantie is dus weer min! You do the maths.

de*mol | 08-04-09 | 23:09

Godgloeiende. Defensie heeft die halve tamme Abdollah aan onze jongens de heerlijkheden van de koran uit mogen leggen. WTF!

bottehond | 08-04-09 | 23:07

Mijn hemel. Nu weer Kador "de vinexislamiseerder" Abdollah bij Pauw en Pauw.

bottehond | 08-04-09 | 23:07

-edit
je juicht het onzinnige bashen van de persoon botte toe, verder heeft het een aardigt ijdje geduurt voordat je eens daadwerkelijk inging op stellingen.
Heb kritiek op de kritiek die mensen geven over de islam maar het alleen proberen blijven weg te zetten onder het motto dat islam critici oogkleppen hebben is een manier die al jaren niet meer werkt.
Je begint trouwens nu wel erg saai te worden, lees je eigen plempsels door voordat je ze plempt en als je niet meer weet wat je hebt geschrevenm lees ze even terug.

repulse | 08-04-09 | 23:05

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:02

Je vergeet als reden om niet naar zandbakkiestan te gaan het apostaat, de dawa in hun woorden.

bottehond | 08-04-09 | 23:05

-edit | 08-04-09 | 22:57

Nee, jij roept al jaren dat de hardere lijn van veel islamcritici niet de juiste is.
Dat is heul iets anders.

bottehond | 08-04-09 | 23:03

Flodder | 08-04-09 | 22:40
Waar moslims zijn geboren interesseert me geen reedt. Niemand wordt als moslim of christen of wat ook geboren. Meestal zijn het baby's. Blijft iemand moslim, dan is dat zijn keuze en heeft hij maar de regels van het land te aanvaarden waar hij woont. Als die democratisch zijn (in beginsel) en hij schijt heeft aan de democratie omdat de religieuze wetgeving voor alles gaat, dan wordt het heel snel tijd dat zo iemand het land wordt uitgedonderd. Je zou toch zweren dat ze zelf graag naar een land gaan waar hun kudtgodsdienst roeleert, oder? Maar nee, dat doen ze niet en de meest voor de hand liggende reden is dat men er hier financieel beter aan toe is dan in die achterlijke gebieden waar de islam roeleert, met uitzondering van wat oliestaatjes.

Elke manier waarop wij moslims het leven ondraaglijk kunnen maken juich ik dus toe. Te beginnen met het afschaffen van het bijzonder onderwijs en het sluiten van alle moskeeën in het besef dat dit land geen plaats biedt aan intoleranten. Kun je zeggen dat Wilders ten opzichte van de moslims intolerant is, maar tolerantie kan alleen bestaan als een overgrote meerderheid dat beginsel onderschrijft, iets wat in NL tot voor kort het geval was. De islam onderschrijft dat beginsel helemaal niet, integendeel, en is dus volstrekt incompatible met de Westerse, superieure (wou het toch even noemen) denkwijze.

Daar kun je nu of later mee dealen. Ik denk dat we niet vroeg genoeg kunnen beginnen met de export van de islam, d.i. het positief stimuleren van het oprotgebeuren. Denk zelfs dat we er nog wel wat aan kunnen verdienen, hoe, moet ik over nadenken.

Du moment dat islamitische geloverTs gaan beseffen dat ze worden uitgekotst, des te eerder die exodus mogelijk op gang komt. Ze zijn helaas nogal hardleers, dus als er enig geweld bij te pas zou moeten komen zou ik daar geen bezwaar tegen hebben, zeker niet als ik denk aan de toekomst van dit land. Een land dat ik graag verschoond zou zien van aanhangers van een totaal fossiel gedachtegoed dat de afgelopen 8 eeuwen niets heeft voortgebracht dat de moeite van het overdenken gedurende meer dan 5 seconden waard is en bovendien ook nog eens zeer apathische, slachtofferige, jankerige en moordlustige elementen herbergt - in overwegende mate zelfs.

Zelfs de imam is het met me eens, had hem net aan de lijn.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 23:02

repulse | 08-04-09 | 22:54

Dan zijn wij er nog om de zaken op een humane wijze in de juiste banen te leiden, lijkt me. Ben onder de indruk van je inzicht in de Menschelijke geest.

bottehond | 08-04-09 | 22:59

-edit | 08-04-09 | 22:50
nee, joh, zolang de islam geen halt wordt toegeroepen gaan ze lekker verder, vingertje, handje, armpje, enz... Uiteindelijk zal er halt geroepen worden, maar misschien zal het dan te laat zijn... En nog wat, hoe later, hoe erger het wordt. Beter nu wat strengere maatregelen, dan dat het straks een nieuw Libanon wordt. Die paar importbruidjes minder gaan echt de problemen niet oplossen. Da's weer typisch je kopje in het zand steken.

de*mol | 08-04-09 | 22:58

-edit | 08-04-09 | 22:50

Vergeet ik nog, excuus:

Als dit ene issue is opgelost kunnen we beter ook maar weer gaan polderen. Het is een sterk model, maar niet voor alle situaties.

bottehond | 08-04-09 | 22:58

-edit | 08-04-09 | 22:50

Ik zeg je: die met de deaudscultus geinfecteerden zullen hun sekte moeten verlaten als ze willen blijven. Dat is mijn aanbeveling en waarschuwing.
Niet omdat ik dat leuk vind, maar omdat onze Beschaving dat vergt.
Er is géén comrpomis mogelijk. Ook al zijn wij daar ethisch verslaafd aan.
Ontpolderen in abstract politieke zin, zeg maar, zal noodzakelijk zijn.
Vroegah deden we dat letterlijk als de vijand aan de poort stond, polders onder laten lopen.

bottehond | 08-04-09 | 22:57

@bottehond | 08-04-09 | 22:28
hoezo? Dit soort zaken roep ik hier al een paar jaar, maar dat ontgaat je kennelijk.

-edit | 08-04-09 | 22:57

@repulse | 08-04-09 | 22:47
Ik snoer niemand de mond. @ 17:47 juich ik juist de discussie toe als je goed leest. Hoezo mondsnoeren? En verder heb je kennelijk moeite met criticasters op criticasters. Raar, vind je niet? Ten slotte: als de islam een ziekte was, was het simpel op te lossen. Het is geen 'technisch' issue, namelijk.

-edit | 08-04-09 | 22:56

@botte
Ja vanuit het oogpunt dat ze zien dat de multicultidroom uiteen aan het spatten is beginnen de ratten het zinkende schip te verlaten. Zij zullen de eerste zijn die met de tondeuses klaar staan om de moffenmeiden te knippen en te scheren. Om hun walgelijke apoligatisme te proberen te verbergen.

repulse | 08-04-09 | 22:54

de*mol | 08-04-09 | 22:50

Halal, haram... zoals repulse zeggen en berserker een psychische ziekte.

bottehond | 08-04-09 | 22:53

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:26
Hebben we het over hetzelfde 020 (centrum) als waar ik vertoef? Ik heb redelijk goede oren, maar 'hé hoer' roepen hoor ik eigenlijk nooit als ik daar met een niet onaantrekkelijke, vaak korte rok-dragende vriendin rondsjouw.

Maar laten we het over één ding eensch zijn: niemand zit te juichen wanneer er Islamitische crimineeltjes criminele dingen doen. Laten we dan ook niet doen alsof de wat meer genuanceerde medemensch dit allemaal oogluikend goedkeurt, want dat is volslagen nonsens.

Wat een feit is waar we niet omheen kunnen: de islamieten zijn hier en gaan nooit meer weg. Dat is een wellicht onaantrekkelijk, maar zeer realistisch standpunt. Heeft te maken met een kleinere wereld en een open samenleving waar tot op heden meer voordelen dan nadelen aan vastkleven. En waar we, als klein land gewoonweg niet zonder kunnen, want alleen redden we het niet.

Vandaar dat ik veel meer geloof in oplossingen zoals Flodder@22:11 aandraagt. Snappu?

-edit | 08-04-09 | 22:50

@piquant
Hmmm, dat klinkt goed kijk er nu al naar uit....

repulse | 08-04-09 | 22:50

bottehond | 08-04-09 | 22:47
botte, goed stukje, maar voor mij is halal haram!

de*mol | 08-04-09 | 22:50

bottehond | 08-04-09 | 22:40
Ik zie in de islamisering en lafhartige houding van Europese overheden ook een dodelijke cocktail voor vrijheid. Wie dat niet ziet, is stekeblind. Ik sla dan echter niet gelijk door om allerlei vrijheden te willen afschaffen om een utopische samenleving na te streven. Kind met vuile badwater weggooien, enzo. Laten we eerst eens echt achter onze vrijheden en omgangsvormen staan. Die handhaven zonder angst zou voldoende moeten zijn. Zo niet, kunnen we altijd nog iets anders verzinnen.

Flodder | 08-04-09 | 22:49

@-edit
Kijk zelf nog even naar je plempsel van 17:47, klootoog probeert botte de mond te snoeren met wazige wartaal en jij juicht dit toe. Lees daarna nog even de rest van je plempsels door, dan zal ook jouw je negatieve bewoordingen richting islamwatchers zonder ook maar een duidelijk echt antwoord of weerwoord. Wat mij betreft kan dat niet anders worden opgevat als het proberen de mond snoeren van criticasters van de islam.
Over het algemeen ben je idd ook voor gelijkheid vandaar dat de hele discussie over de islam met jouw onzinnig is, helaas is dat een handschoen die je zelf oppakt Je schaart je aan de verkeerde zijde vanuit kortzichtige geformuleerde normen en waarden. Waarbij je zonder problemen nu al bezig bent om die gelijkheid ondergeschikt te maken aan de gebruiken van de islam.
Zoals al eerder gesteld de islam is een psychise ziekte en wil je die genezen dan zal je moeten beginnen door de dragers van het virus op de juiste manier in te kaderen in de manieren waarop de symptomen naar buiten komen. Dan kunnen de dragers zelf kiezen of in nl blijven zonder islam of lekker in iran gaan wonen.

repulse | 08-04-09 | 22:47

@repulse 22:17

Ik weet inderdaad niets, maar kan wel zin van onzin onderscheiden.

mark twain | 08-04-09 | 22:45

Flodder | 08-04-09 | 22:40

Die dubbele paspoorten gaan nog van pas komen.

bottehond | 08-04-09 | 22:43

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:37

* Proust!! *

Nog meer van dat prachtwerk?
Overtuigende hulde aan de niet zo goddelijke Dikzak, trouwens.
Subtiel.

bottehond | 08-04-09 | 22:42

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:26
Het merendeel is hier geboren, het is ons probleem. En inderdaad wordt het ook nog een vaak ten onrechte geislamiseert. Dat wensdenken om de gehele tyfusbende maar ergens anders heen te sturen, getuigt van weinig realiteitszin. Je zou er gefrustreerd van worden.

Flodder | 08-04-09 | 22:40

Flodder | 08-04-09 | 22:35

Wij vinden elkaar nog wel een keer, zoals ik lang geleden voorspeld heb.
Ik krijg ineens een beeld van je van een tot de tanden bewapende gueriller met een halve bolknak tussen zijn tanden. Heb jij testosteron gegeten of zeau?

bottehond | 08-04-09 | 22:40

ROFLOL! @ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:37

kolonel klootoog | 08-04-09 | 22:39

Kreeg laatst van een zuster de vraag voorgelegd of het normaal was dat haar broer haar anaal fistte, terwijl zij de koran aan het lezen was.

Ik heb die zuster het volgende geantwoord.
Zuster, Allah (SWT), ziet het lezen van de koran door vrouwen niet zitten. Je zat dus fout en moet Allah (WTF) dus om vergeving vragen.
Je broer zal dit beseft hebben en je voor straf hebben gefist (had hij ook motorhandschoenen aan?) om je zodoende van het lezen af te houden.
Normaliter zou ik dit niet goedkeuren, maar als de gordijnen dicht waren en niemand je gegil kon horen, denk ik dat er nix nada aan de hand was. Dus, smoeltje dicht, bel je oom en zorg dat-ie je volblaft met islamitische genen, want dat is het belangrijkste. Heb je geen oom, bel dan een neef of roep desnoods je vader.
Allah weet het beter. Sterkte zuster.

Uw imam.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:37

bottehond | 08-04-09 | 22:28
In welke zin ga ik verder? Die bende gristenen mag er gewoon op democratische manier uit. Kom op non-religieuze partijen! Ik sta geen boekverbod (gelijk aan verbod op de islam), berufsverboten voor islamietjes, preventieve detentie zonder deugdelijk controlemiddel en rechtsongelijkheid op basis van etniciteit/religie voor zoals Wilders. Ik denk wel in wij en zij zoals Wilders, alleen dan in WIJ (vrijheidslievenden) en ZIJ die het niet bliefen maar ermee moeten dealen.
Die ZIJ houdt overigens niet alle moslims of mensen met moslimachtergrond in zoals Wilders dat ziet.

Flodder | 08-04-09 | 22:35

repulse | 08-04-09 | 21:57

Pssst... er zijn verrassend veel meer Linkschmenschen die de doodscultus hard bekritiseren anno 2009.

bottehond | 08-04-09 | 22:30

Moet wel eerst die bende gristenen, die in polonaise achter de om respect-schreeuwende baarden lopen, uit de 2de kamer.

Flodder | 08-04-09 | 22:11

Pardon? JIj gaat veel en veel verder dan Wilders.
En dan Wilders hysterisch en een nar noemen. Het kan verkeren.

* van schrik een dubbele Ouzo inschenken gaat *

**

@ edit 2216

Juist ja. Heel informatief comment.
Héél informatief zelfs.

bottehond | 08-04-09 | 22:28

Min _lijk_ in 22:23 trouwens, maar dat hadden jullie, watchers die jullie zijn, vast al begrepen.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 22:27

kolonel klootoog | 08-04-09 | 22:23
ik bedoel niet dat je het niet mag, ik vind je alleen zo erg dom!

de*mol | 08-04-09 | 22:27

-edit | 08-04-09 | 22:02
De kale feiten spreken voor zich. Als ik in 020 (Centrum) met mijn vrouw over straat loop hoor ik altijd wel een keer 'Hé hoer' (als ze met 5 personen of meer zijn), als de politie in 020 de ramen van het eigen bureau laat ingooien door een stel islamieten gaat Cohen theedrinken, als een vrouw een moslimdief volkomen terecht dood rijdt door de auto in z'n achteruit te zetten moet ze zo ongeveer onderduiken en gaan die godvergeten malloten een stille tocht houden, in Gouda is het vrijwel elke week feest, in vrijwel geen enkele grotere 020-bioscoop is het nog uit te houden vanwege het islamitische gajes dat er zit - die lijst is eindeloos, evenals hun trackrecord in de veelplegerij. Kun je nog zeggen dat dit niets met de islam as such te maken heeft en dat het gewoon crimineeltjes zijn, maar 't zijn dan toch goddomme wel altijd crimineeltjes met een islamitische achtergrond en cultuur. Een cultuur die dit soort dingen (en dit zijn nog minor details) voortbrengt dient met wortel en tak te worden uitgeroeid. Voor mij hoeven ze niet allemaal op de Dam te worden gestenigd (zonde van de Dam), maar als ze morgen allemaal oprotten naar hun islamitische steentijdgebieden zou ik dat zeer toejuichen en waren wij wel degelijk van buitengewoon veel crimineel en obscurantistisch gezeik verlost.

Wie staat er in godsnaam te juichen bij het instandhouden van een plant die geen vruchten levert, alleen maar geld kost en op den duur de rest van de planten verwoest? Ik niet. Je kunt dit overdreven vinden, maar ga maar eens wat rondrijden in de islamitische wijken in 020 of ga eens een frisse neus halen in de buitenwijken van Parijs. Die troep integreert nergens en infiltreert overal - ze zijn niet allemaal imbeciel, en juist de inteeltvariant wordt gebruikt om zich als een kanker in NL te vestigen.

Voor de zegeningen mag ik je wel verwijzen naar de prachtlijst van maarschalk Klootoog van 17:20 - meer is het namelijk ook niet. Komt nog eens bij dat ik al die troep (hun godsdienstige krankzinnigheid, hun imbeciele schooltjes etc.) moet financieren. Ja, daar heb ik echt zin in. Godzijdank zijn er nog velen die weet hebben van de zegeningen in NY, Madrid en Londen - zelfs hier wordt (waarschijnlijk ten onrechte en om andere redenen) elke keer maar weer geblaat over een terroristenalarm. Waarom is het so fucking obvious dat het dan over islamieten gaat? Verdiep je daar eens in. Lees Sam Harris eens, for a start.

Zo, nu verder gaat met de rubriek 'Vraag het uw imam'.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:26

Wat Flodder | 08-04-09 | 22:11 zegt.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 22:26

piquant | 08-04-09 | 22:15
omdat hij niet inhoudelijk reageert, maar het vooral op de man (in dit draadje botte) speelt, en vooral bij iemand die zo'n slechte kennis van zaken blijkt te hebben, vind ik dat dus 2x niet ok.

de*mol | 08-04-09 | 22:26

@repulse | 08-04-09 | 22:13
Waar jij vandaan haalt dat ik criticasters van welke seaurt dan ook de mond wil snoeren, is mij een raadsel. Beweer ik nergens. Overigens ben ik zeer voor gelijkheid. Als je mijn reaguursels een beetje kent, zou je dat moeten weten. Je vergist je weldegelijk en ik kan het weten.

-edit | 08-04-09 | 22:25

@repulse | 08-04-09 | 22:17
Gezellig, ik doe de deur voor je open en zet een drankje neer.

piquant | 08-04-09 | 22:24

@ de*mol | 08-04-09 | 22:09

Alleen ik, en niemand anders, beslis hoe, waar, tegen wie, waarom en hoe vaak ik me uit over wat dan ook en op welke manier en met wat voor toonzetting en bewoordingen.

Daar heb ik de adviezen of de mening van een blinde, zich met wormen en insecten voedende en door zijn eigenlijk kak tunnelde rat niet voor nodig. Maar bedankt voor je inzet.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 22:23

@piquant
Ik zo weer even buurten bij je dan, heb het zelf ook een beetje druk gehad de afgelopen tijd.
ha en wat betreft het kriterium van kennis van zaken, ik denk dat mark twain dan eindelijk de tijd zou hebben om de afwas te doen...

repulse | 08-04-09 | 22:17

@Flodder | 08-04-09 | 22:11
Kijk, dat zijn oplossingen die op zijn minst kans van slagen hebben. En overigens veel meer in lijn liggen van het begrip 'vrijheid'. Heel goed!

-edit | 08-04-09 | 22:16

@de*mol | 08-04-09 | 22:12

Waarom voel je je nu wel geroepen dan?

Enne waarom mogen , in jouw ogen, afwijkende meningen niet?

piquant | 08-04-09 | 22:15

@ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:04

Ah. Nattebever. Dat verklaart.

Dank je voor je aardigheden. Ik heb ze uitgeprint en ik zal er, terwijl het hoogtepunt nadert, straks in bed even vluchtig naar kijken.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 22:15

@-edit
Nee was geen vergissing, je bent de enige die overgebleven is, die met oogkleppen op alleen zijn eigen kanalen gebruikt.....
Daarvan uit dus ook netjes vastloopt omdat zijn stellingen niet houdbaar zijn(als je al een stelling maakt), als je voor gelijkheid voor mannen en vrouwen, gelovigen en ongelovigen, homo en hetero bent, kan je op geen enkele manier de criticasters van de islam de mond snoeren. Ben je niet voor die gelijkheid ben je sowieso de pineut..

repulse | 08-04-09 | 22:13

piquant | 08-04-09 | 22:11
dit keer wel, normaal gesproken niet.

de*mol | 08-04-09 | 22:12

Als we als Nederland ons gewoon niet laten fucken door die mossels is er betrekkelijk weinig aan de hand. Geen rechtsongelijkheid meer tussen gelovigen en ongelovigen is wel een voorwaarde. Moet wel eerst die bende gristenen, die in polonaise achter de om respect-schreeuwende baarden lopen, uit de 2de kamer. Handhaven van de wet, meer secularisering(geloven doe je maar lekker thuis/kerk/moskee), ondersteunen van exmoslims-clubjes, de islam gelijk behandelen als elk andere dogmatisch geloof en natuurlijk ook 137c schrappen ipv aanscherpen zoals die reli-idioot van een donner (die is pas eng) wil.
Hoorde bijv, Pauw laatst nog over de paus praten als die gek in een jurk, of iets van die strekking. Nou, Mohammed die epileptische kleuterneuker had het toch goed voor elkaar, kan dan ook.
.
Komt er pleuriszooi van; laat dan de mensen maar kant kiezen en de aivd zonodig overuren draaien. Enige nadeel is de zelfcensuur die er is vanwege angst. Maar ja, vrijheid is nooit vanzelfsprekend geweest.
.
Laten we nu het eens zo proberen. En gekke Geertje met al zijn vrijheidsverboten als de hysterische nar beschouwen die hij is.
De immigratie van armoede en mede de bruidsimport-industrie aan banden leggen is daarnaast vanzelfsprekend.

Flodder | 08-04-09 | 22:11

@de*mol | 08-04-09 | 22:09

Als het kriterium hier is dat je alleen mag reaguren, met kennis van zaken, is het hier zo afgelopen. (met heel GS).

BTW bent u commentwatcher hier?

piquant | 08-04-09 | 22:11

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:14
Mr. klootoog.... Tjongejong, lijkt hier wel met de eer te gaan strijken de domste dhimmi te zijn die ik hier voorbij heb zien komen. Begint een beetje te roeptoeteren zonder kennis van zaken. Als je niet weet waar je het over hebt, hou dan ook gewoon je mond joh!

de*mol | 08-04-09 | 22:09

@-edit | 08-04-09 | 22:03

He, nog een Piquant??/

piquant | 08-04-09 | 22:04

kolonel klootoog | 08-04-09 | 21:43
Tot 1 januari jl. postte ik onder de nick 'nattebever', ben die door gehannes met serverT en diverse bans kwijtgeraakt, maar herinner me jou onder die nick dus wel eens te zijn tegengekomen. Weet zo gauw niet waar en wanneer.

Ik herinner me je als een Volslagen Klootzak (iets wat ik buitengewoon waardeer), maar nu zie ik je toch meer als een Enorme Klootzak (iets wat ik ook buitengewoon waardeer). Iemand die zichzelf eerstens als 'pro-Kleaut' (18:39) neerzet, begrijpt in wezen wel waar het om gaat.

Om vergelijkbare redenen heb ik maar voor Berserker Nr.1 gekozen en niet voor Berserker Nr. 81, wat ook gekund had.

Tenslotte: het is vandaag De Dag Van De Berserker. Wist je niet hè? Toch is het zo. Je moet dus een beetje je grote waffel houden, maar verder, hoppa, het hart gelucht en dood aan de nuance!

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 22:04

Jaaaa, maar druk met mijn blog....

piquant | 08-04-09 | 22:04

@repulse | 08-04-09 | 21:57
Heb je dit tegen mij? Zal vast een vergissing zijn.

-edit | 08-04-09 | 22:03

@piquant
hey kanjer, alles goed?

repulse | 08-04-09 | 22:03

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 21:52
1. Turkije, hoewel (toegegeven) de laatste jaren alleen op papier
2. Alle politici worden ook bewaakt, alleen is de dreiging bij Wilders hoger en daarmee de bewaking naar verhouding. Hoe triest ook: de laatste 10 jaar ken ik maar 1 Nederlandse Islamcriticus die door een moslim-extremist vanwege zijn islamstandpunt is vermoord. In de tussentijd zijn er vele andere moorden geweest om vele andere redenen. Ik wil het gevaar daarmee op geen enkele wijze downplayen of voorstellen de beveiliging van Wilders af te zwakken. Zeker niet, want als het voorkomen kan worden, moet je er alles aan doen wat in redelijkheid mogelijk is. Maar eens nadenken of de (politieke) aandacht ervoor niet allemaal wat overdreven wordt, kan geen kwaad, gelet op de kale feiten.

-edit | 08-04-09 | 22:02

Amusante en ook nog interessante polemiek hier. Toch niet afgelopen? Ik zit 1e rang nl.

piquant | 08-04-09 | 21:57

@-edit
Ik heb nooit de illusie dat ik een groenlinkser ook maar iets bij zou kunnen brengen, met name aangezien zij over het algemeen alleen maar in hun eigen kringetje ronddwalen en daarbinnen een sortement van incest relatie aangaan waar bij de eigen informatie alleen maar verder versterkt word. Zoals je al zegt je gebruikt alleen je eigen kanalen. Hmmm hadden we het niet al eerder over oogkleppen........?

repulse | 08-04-09 | 21:57

-edit | 08-04-09 | 21:40
1. In welk islamitisch land is er een democratie die niet tevens een theocratie is? Herinner je je Algerije nog?
2. Als je maar 1 extremist nodig hebt, dan zouden alle politici moeten worden bewaakt. Totaal onzinverhaal, -edit, en iets wat elke cabaretier je kan uitleggen als hij bedenkt dat 'die moslimgrap' vanavond maar niet gemaakt moet worden. Denk ook aan een Nekschot.
3. Je constatering dat ze hier minder neuken dan thuis vind ik nauwelijks een geruststelling. Neuken als in: planten zich in verhouding tot de autochtone bevolking als ratten voort (al kiest een rat niet zo snel een familielid als paringspartner). Demografisch dus een ramp. Economisch evenzo.
4. Dat je het met het laatste eens bent, grotendeels, is leuk, maar 't gaat mij meer om de kwestie dan om de vraag of mensen het met mij eens of oneens zijn.

Nu even naar de 'military'.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 21:52

@repulse | 08-04-09 | 21:41
Ah, je ziet jezelf als onderwijzer, kennelijk?
Iemand die de 'onwetende' kennis bij brengt? Ik respecteer je als reaguurder, maar als ik iets wil leren, dan heb ik daar zo mijn eigen kanalen voor. En ik vermoed dat je dergelijke kanalen voor jouzelf ook zult hebben. In dat opzicht heb je inderdaad een hoop moeite voor niks gedaan. Overigens geheel vrijwillig, want ik vroeg er niet om, is het niet?

-edit | 08-04-09 | 21:50

Wilders +1

Cooch | 08-04-09 | 21:46

@ Flodder | 08-04-09 | 21:34

Ja. Godver. Dat dus.

En dan met het idee dat Dion Graus het soort persoon is die heel veel respect voor Wibi Soerjadi een hele geschikte knaap is, als muzikant zijnde. Tros Muziekfeest, dat werk.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 21:43

@-edit
Precies wat ik bedoel dus, 2 grote plempsels vol met informatie voor je, vol met stellingen en je hebt er niets tegen in te brengen als een feitelijk onjuist antwoord en een tegenvraag.
Maar mag ik je bedanken dat je alweer als platform hebt willen dienen om die 2 plempsels vol met oogopenende informatie voor sommigen mensen te plempen.
Om nog even terug te refereren naar je eerste stukje.
Ik heb mij kostelijk vermaakt... ten koste van jouw.

repulse | 08-04-09 | 21:41

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 21:04
"Komt puntje bij paaltje wordt een democratie alleen maar gebruikt om er een theocratie van te bouwen"

Dat zou kunnen. Zou ook niet kunnen. Kortom: dit is een veronderstelling. Niet meer en niet minder.

"Waarom denk je bijvoorbeeld dat een Wilders bewaking nodig heeft"

Simpel: je hebt maar 1 extremist nodig om gekke dingen te doen. Zegt niks over een complete bevolkingsgroep.

"Jij zegt dat je niet zit te wachten op een uitbreiding van het aantal islamieten. Hoef je ook niet, ze fokken nogal stevig door in NL en halen de duvel en z'n ouwe moer uit de allerachterlijkste gebieden hiernaartoe als broedmachines. De enige goeie islamiet is voor mij een ex-islamiet."

Ja, dat doen mensen: fokken en hokken. Dat aspect zie ik ook wel, maar je doet er weinig tegen. Je kunt gezinshereniging wel beperken, maar het fokken niet. Punt van geruststelling is wellicht dat islamieten hier in verhouding veel minder fokken dan in de achtergestelde thuisgebieden. De wereld is kleiner geworden. De Islamiet bestaat en daar hebben we mee te dealen. Bestrijden is onmogelijk.

Met jouw laatste alinea ben ik het grotendeels eensch.

-edit | 08-04-09 | 21:40

@kolonel klootoog
www.mymavra.com/batman.jpg
Het Kooten en de Bie-gehalte van de pvv is onvoorstelbaar. Geniale casting. Persiflages vallen niet te persifleren.

Flodder | 08-04-09 | 21:34

-weggejorist-

KoosKorstwager | 08-04-09 | 21:32

@repulse | 08-04-09 | 21:06
Ik antwoorde exact op de vraag die je stelde. En daar bleef dus alles van over. Je gaf zelf toe dat je de verkeerde vraag stelde, dus met de antwoorden was niks mis. De volgende keer graag meteen de juiste vragen stellen, ok? Op die manier hoef ik niks te weerleggen uiteraard.

-edit | 08-04-09 | 21:30

Maar gewoon, in alle eerlijkheid, wie zit er te wachten op een Nederland waar we zo maar het risico lopen dat deze muppet ( www.diongraus.com/Images/118_1850.JPG ) op eens naar een Europeesch overlegje wordt gestuurd, als minister van het een of het ander, en dan naast Berlusconi staat te koetjesenkalveren op de groepsfoto.

Kan je islamkritisch zijn wat je wil, maar dat is toch een behoorlijk fucking groot sociaal dieptepunt, als dat gebeurt.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 21:29

bottehond | 08-04-09 | 21:23

Tja, als het pluche lonkt, blijkt de PVV net zo´n partij te zijn als alle anderen...

Redoutable | 08-04-09 | 21:28

www.pvv.nl/index.php?option=com_conten...

Kijk, een Canossagang als boetedoening.
Zand er over, maar ik houd die gristenhund in de gaten. Closely.
Ben niet geheel overtuigd dat hij geen CDA mol is.

bottehond | 08-04-09 | 21:23

@ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:30

Kennen we elkaar dan? ik ben benieuwd.

*plop*

kolonel klootoog | 08-04-09 | 21:18

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 19:50

Je bent op dreef.
Indrukwekkend en uiterst vermakelijk tegelijk.

bottehond | 08-04-09 | 21:16

m/z hersenaandoening 21:04

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 21:06

@-edit
Jammer weer een gemiste kans voor je, 2 uitgebreide plempsels weer aan jouw besteed en weer geen enkel waardig antwoord. Het enigste wat er een beetje in de buurt kwam was je opsomming van landen waar binnen een paar minuten ook al niets van overbleef.
Wanneer je nou nooit daadwerkelijk een steling kan weerleggen waar je het niet mee eens ben moet je er misschien eens over gaan nadenken om je mening bij te gaan stellen. Want als de stellingen kloppen is je mening(hoe nobel en verheven dan ook) geen drol waard.

repulse | 08-04-09 | 21:06

-edit | 08-04-09 | 20:43
Tot het er op aan komt zijn er ongetwijfeld veel gematigde moslims. Komt puntje bij paaltje wordt een democratie alleen maar gebruikt om er een theocratie van te bouwen, waarin jij en ik allebei onze smoel kunnen houden. Dat kunstje is al vaker vertoond, enfin, de bekende bloederige rafelranden van de islam (wat er verder ook op Huntington is aan te merken).

Waarom denk je bijvoorbeeld dat een Wilders bewaking nodig heeft, waarom vrijwel niemand zich meer openlijk over die malle godsdienst durft uit te laten?Waarom houdt een islamiet z'n smoel als-ie z'n religie ook allemaal maar onzin vindt? Juist, omdat daar de doodstraf op staat. Fijn, die troep in NL.
Het gaat daarbij niet alleen maar om die paar extremisten? Nee, -edit, die extremisten weten zich gedekt door honderdduizenden geloofsgenoten alhiero die het allemaal wel oké vinden wat die 'extremisten' doen. In hun ogen zijn het helemaal geen extremisten en als ze het al zijn, zijn die 'extremisten' altijd nog te prefereren boven ongelovige honden zoals jij en ik.

Jij zegt dat je niet zit te wachten op een uitbreiding van het aantal islamieten. Hoef je ook niet, ze fokken nogal stevig door in NL en halen de duvel en z'n ouwe moer uit de allerachterlijkste gebieden hiernaartoe als broedmachines. De enige goeie islamiet is voor mij een ex-islamiet.

Tenslotte: je 'verassing' kwam als een verrassing. Hou ook maar op met dat 'u'.
Overigens vind ik Wilders onduidelijk, zij het handig, in zijn stellingname t.o.v. de islam. Voor mij is iets als 'de islam' ook niks meer dan dom gelul uit een sprookjesboek en gaat het natuurlijk, ook Wilders, om de islamieten. Zij zijn uiteindelijk de dragers van dat krankzinnige, stagnatiebevorderende en morbide meme aka islam. Du moment dat je de islam als een ziekte gaat zien (een hersendoening o.i.d.), waar niet eens veel moeite voor nodig is, dan kun je zorg hebben voor de patiënten, maar uiteraard niet voor de patiënten die die zorg afwijzen. Die hebben alternatieven, te weten, first & for all, homiehomieland.

Toedels maar weer.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 21:04

@repulse | 08-04-09 | 20:54
De vraag die je stelt is feitelijk onzinnig, met alle respect. Want noem eens 1 land op dat nooit (religieuze) problemen heeft gekend? Het is geen maatstaf.

-edit | 08-04-09 | 20:59

Destijds gaven de Turkse overheid en Turkse organisaties in Nederland een stemadvies aan de Turken om op D66 te stemmen. Op hun lijst stond Fatma Kosa Kayer die glashard de genocide op de Armeniërs ontkende.
Bron: www.elsevier.nl/web/10103886/Dossiers/...

Mevrouw is gekozen in de Tweede Kamer dankzij voorkeurstemmen van vooral fascistische Turkse Grijze Wolven. Vergeet dat dus nooit als kereltje Pechtold weer eens hoog van de morele toren blaast tegen de PVV.

Zure Mossel | 08-04-09 | 20:57

@-edit
Griekenland was geweldadig veroverd door de islam en daarna zijn de islamisten netjes gezuiverd en verjaagd.
Iran de sjah is verjaagd islam is sterker dan ooit in iran, incl stenigingen van vrouwen en ophangen homo's
Yougoslavie hmm was daar een paar jaar geleden ook geen burgeroorlogje waar met name veel moslims uit eindelijk de kling over zijn gejaagd?
oekraine nl.wikipedia.org/wiki/Oekra%C3%AFne
"Er leven ongeveer 500.000 moslims in Oekraïne[7]. De islam maakt al eeuwen deel uit van het religieuze leven in Oekraïne. De meeste moslims zijn Krim-Tataren, die in 1944 door dictator Stalin naar Centraal-Azië gedeporteerd werden. Sinds eind jaren tachtig keerden ze terug uit ballingschap terug naar de Krim, waar ze regelmatig botsen met Oekraïense en Russische christenen"
Hongarije dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic...
Over al waaar de islam komt ontstaan burger oorlogen aan het einde van zo'n burgeroorlog blijft er 1 partij over... maar ik had idd de vraag anders moeten stellen...
Noem eens 1 land op waar de islam niet voor problemen heeft gezorgd?

repulse | 08-04-09 | 20:54

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:27
Dat mag je uiteraard allemaal vinden enzo. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat het overeenkomstig de werkelijkheid is. Kan het niet helpen dat je kleurenblind bent en grijstinten niet kunt waarnemen. Kennelijk vind jij dat een islamiet op de eerste plaats een islamiet is. Mag heur, maar dat wil -nogmaals- niet zeggen dát het zo is. Ik ken legio voorbeelden die het tegendeel aantonen, maar da's kennelijk te ingewikkeld voor je. De Islam kan zich niet uitbreiden, want die is er al. Slechts het aantal islamieten kan zich uitbreiden. En wellicht is dat een verassing voor je: daar zit ik ook niet op te wachten

-edit | 08-04-09 | 20:43

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:30
Gehehe... Jammer dat u een gebbetje niet op juiste (GS) waarde kunt inschatten. Dat is u dan weer ontgaan.

-edit | 08-04-09 | 20:34

-edit | 08-04-09 | 20:23
Gehgehgeh. 'LutserT' is alledaags GS-idioom.
Ga maar even in het woordenboek kijken wat 'idioom' betekent *proest*.

De kolonel en ik zijn overigens op zeer sprekende termen, maar dat zijn dingen die lutserTs zoals jij natuurlijk ontgaan.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:30

@repulse | 08-04-09 | 20:26
1 land?
Griekenland, bijvoorbeeld.
Maar ook Iran, ten tijde van de Sjah.
Of Joegoslavië onder Tito.
Hongarije, ook een aardig voorbeeld.
Oekraïne
Moet ik verder gaan?

-edit | 08-04-09 | 20:30

-edit | 08-04-09 | 20:08
Wat een gratuit geneuzel. Man, leer toch eens nadenken. Als ik een kanon tegen die muggenkop van je zet kan ik schieten of niet.

Hoort -edit roepen "Maar Berserker, kan het niet in één of andere grijstint?" Nee, -edit, dat kan niet.

Je onnozele onderscheid tussen islam en islamieten, dat je hele betoog moet dragen, is niet meer dan een poging om de motivering van islamieten ook op andere grond te funderen. Dat zal deels zo zijn (cultuur bv.), maar een islamiet is in de eerste plaats islamiet, zeker hier in Nederland, en ontleent z'n identiteit aan z'n 2e hands BMW... uhh sorry... aan dat malle vod dat onder de naam 'koran' bekend staat en waarmee zelfs m'n hond z'n reedt niet wil afvegen. Achthonderd jaar stagnatie meneer - binnenhalen die troep, jawel.

Zelfs al zou jijzelf persoonlijk die hele troep financieren, dan nog zou ik mordicus tegen een uitbreiding van de islam (dus het aantal islamieten) in NL zijn en even sterk pleiten voor een massa-remigratie.

*Zo, ook weer duidelijk*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:27

@-edit
Noem eens 1 land op waar de invloed van de islam is verminderd nadat het zijn introductie deed?
Die zelfde leef regels zorgen voor een radicalisering binnen die islamitische gemeenschap ongeacht wat de gastgemeenschap er voor of tegen doet.
De islamitische gemeenschap word steeds meer afgescheiden van de westserse maatschapij aangezien dat ook in de regels staat
b.v.
- een moslim mag nooit een moslim afvallen ten overstaan van een ongelovige.
-een moslim mag een niet moslim niet tot vriend nemen
- afvalligheid van de islam word betraft(afhankelijk van het % moslims binnen de gastgemeenschap) met sociale uitstoting tot de dood( je bent al afvallig als een andere moslim je geen goed moslim vind en dit aanmerkbaar kan maken met1 mannelijke getuige of 2 vrouwelijke getuigen)
-een moslim mag zichzelf tijdelijk aanpassen als de islam in de minderheid is, maar dient zich in te zetten om de islam te verspreiden tot dat het dar el islam wereldwijd is.
Zijn al deze zaken nu al van toepassing? nee nu nog niet.
Maar kijk naar nederland 20 jaar terug, hoeveel van de moslima's droegen toen een hoofdoek?toen was het nauwelijks en nu? Nu zie ik nauwelijks meer een moslima zonder hoofdoek.

De sociale binnen de islamtische gemeenschap omjezelf als goed moslim te dragen is ongeloofelijk sterk, was hij maar net zo sterk om jezelf als een goed mens te gedragen.
Die straat jochies die de jonge meisjes bedreigen zijn net zo gooed een instrument van de islam als dat de meest radicale terrorist is.
Net zoals in frankrijk vrouwen steeds minder vrij zijn geworden zal die tijd in nederland ook komen en langzamerhand zal die islamisering doorgaan, Ook in met name noorwegen is dit proces hard aan de gang aangezien de % islamitische mensen in de steden veel hoger zijn geconcentreerd.
Nu kan je met duidelijke regelgeving die islamisering tegen gaan, wachten en mijn kinderen of kindskinderen opzadelen met een burgeroorlog zoals libanon is geen optie.

repulse | 08-04-09 | 20:26

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:18
*vandale opzoekt: lutserT*

geen resultaat.

Pot-ketel over Nederlands. Vooralsnog heb ik de kolonel rake woorden zien plempen, in tegenstelling tot de uwe. Best kudt, hé? Mensen die anders over zaken denken.

-edit | 08-04-09 | 20:23

-edit | 08-04-09 | 19:21
Datzelfde geldt voor de kanker achter je oogbollen, lutserT. Zwam toch niet zo dom, je lijkt Generaal Klootoog (nee, geen familie van) wel.

Leer trouwens eens Nederlands, prutser.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:18

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 17:27
In je overigens buitengewoon boeiende betoog zijn wat betreurenswaardige fouten geslopen. Je schrijft "... je recent opgelopen trauma alla Van Gogh...".

Dat 'alla' kan ik niet goet rekenen.
Allah ook niet, denk ik.
Van Gogh nog minder, want die is doodt.

'Je benoemd' is nou ook niet gelijk dat je denkt van jongejongejonge, om maar te zwijgen van het noemen van Il Principe van Machiavelli. Dat is iets waar jij nu helemaal nada van begrijpt. En Wilders een idealist - hoe imbeciel kun je zijn?

Verder een prachtstuk, Kapitain, helemaal af! Jij moet nog maar vaker langskomen bij mij, dan zal ik je laten zien wat er van je vooroordeel (je hebt het er zelf over) over 'Wildersstemmertjes' overblijft.

*Kapitain noteert als nader te bestuderen amoebe*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 20:09

@repulse | 08-04-09 | 19:32
Precies: leefregels zijn het. Wat je vergeet te melden is dat in de praktijk de aanhangers van deze religie elk op hun eigen wijze deze regels naleven. En daar zit um de crux. De leefregels in de gaten houden is zinloos, want die zijn zoals ze zijn. Waar het om gaat - en dat betoog ik meer dan eensch- is hoe de mensch ermee omgaat. Dus nogmaals: de Islam watchen is zinloos. De aanhangers in de gaten houden is wel zinvol. En feitelijk heb je dan alleen de religieuzen in de gaten te houden die de Islam net zo letterlijk nemen als de Islamwatchers, paradoxaal genoeg. Zwart-wit denken is oliedom. En lachwekkend, eigenlijk.

-edit | 08-04-09 | 20:08

@mark twain 19:42
Huilen doe ik idd regelmatig, huilen van het lachen om de stompzinnige plempsels van jouw. Welke voortkomen uit een dusdanige kromme gedachtengang dat je zelf er in vastloopt.
Ik kan me er met name een herinneren waarin je vond dat neville chamberlain toch wel de grootste lafaard was die er ooit had rondgelopen, omdat hij koos voor de dialoog met hitler.
Maar ondertussen wil je wel zelf de dialoog aan blijven gaan met de islam en de schadelijke uitwassen er van.
Weet je hoe ze zo iemand noemen? een windvaan, een draaikont, een wouter bos.
Huilen en jammeren dat een ander het verkeerd doet, maar zelf te laf om zelfstandig na te denken.

repulse | 08-04-09 | 19:52

kolonel klootoog | 08-04-09 | 17:20
Volgens mij hebben ze zelfs het broodje kaas uitgevonden, maar... ik vroeg maar om 5 dingen, dus je bent vrij compleet, ofschoon dat nul-verhaal allang in India was uitgevogeld.

Weet je, we doen niet moeilijk en rekenen het broodje kaas ook tot de islamitische bijdragen aan Nederland. Eigenlijk dus een prachtreligie. 't Is voor mij wel even slikken hoor, dat lijstje - een soort paradigmashift, zeg maar.

Verder wel allemaal halal, wat die brommerpizzabezorgknaapjes betreft? Je lijkt me een integer mens, dus ik neem aan dat je niet èlke keer ook nog die helm erbij probeert te jatten, als je m'n drift vangt.

*Klootoog voorlopig noteert als groot-scooterbezitter*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 19:50

@repulse 19:09

Laat me niet lachen, jochie.Huilen in het bos wordt hier uitsluitend door
jou.c.s. gedaan hoor.

mark twain | 08-04-09 | 19:42

jeroentjegouda | 08-04-09 | 17:20
Voor mij en voor niemand hier is 'de allochtoon' de zondebok. Tegen de tijd dat die buitengewone eenvoudige notie tot je garnalenbrein is doorgedrongen hoor ik wel weer van je.
Deal?

*Godallemachtig, wat een sukkel*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 19:36

@-edit
De islam is een systeem van leefregels, die leefregels leren een hirachie. Een hirachie van ongelijkheid. Waarbij de moslim man meer waard is als de moslim vrouw, de moslims ansich meer waard als de mensen van het boek en de ongelovigen.
Als ik een jongen laat opgroeien met het idee dat een vrouw op een bepaalde manier moet kleden om zedig te zijn, dat zij pas dán respect verdiend. Leer ik hem dus dat iedere vrouw die niet op die manier kleed een hoer is en als zodanig dient te worden behandeld.
Als jij dat niets vind, dan vraag ik me af hoe je inshemelsnaam Botte en andere op omgangsvormen durft aan te spreken.

repulse | 08-04-09 | 19:32

Van der Stoep was in 2006 lid van de jeugdafdeling van het CDA.
Kijk, zoiets is onvergeeflijk.
Toch maar PvdD stemmen, geef gristendemocraten geen kans.

Miretra | 08-04-09 | 19:30

@-edit
Gaf je ooit maar eens tegenspraak, dan zou je nog enigzins nuttig zijn als platform om stelling op uit een te zetten, helaas verzand je al geruime tijd in half gebakken persoonlijke aanvallen op de personen, maar nooit eens een reactie op een daadwerkelijke zoals ik om 18:14 voor je hebt geplempt. Er was nog eens een tijd toen had je een mening en dan kwam je er voor uit, tegenwoordig blijf je alleen nog maar laf van uit de coulissen tomaten gooien en zelfs daar zuig je in want geen enkele treft doel.

repulse | 08-04-09 | 19:26

Ik zie eerlijk gezegd nergens in dit artikel staan dat Van der Stoep de veronderstelde genocide ontkent. Hij spreekt zich negatief uit over het feit dat zij die dat wel doen uit een politieke partij gezet worden. Dat is een essentieel verschil en wat dat betreft ben ik het laaiend met hem eens.

Lai | 08-04-09 | 19:25

@repulse | 08-04-09 | 18:14
Dé Islam is helemaal niks. Je kunt er naar willen kijken, maar je zult nimmer iets zien. Tenzij je er in gelooft, uiteraard. Dat is juist zo leuk aan islamwatchers. De meesten onder hen geloven sterker in de 'ware Islam' dan de gemiddelde moslim. Da's gewoon een constatering, verder niet.

-edit | 08-04-09 | 19:21

@ bottehond
"behalve dan dat je islamwatchers lastigvalt en voor de voeten loopt."

Ach gossie. U wilt derhalve liever geen tegenspraak?


"Je kent mijn mening: wie de islamisering niet bestrijdt faciliteert haar. Geen tussenweg."

Ja, en dergelijke opstellingen zijn nou juist zo vermakelijk. Zoals: als het niet vies is, is het lekker. Of Als je niet door rood rijdt, rijdt je door groen. Het mag jouw mening zijn, uiteraard, maar daarom mag ik er wel hartelijk om lachen.

-edit | 08-04-09 | 19:13

Ach gut daar hebben we mark twain ook weer, veel verder als huilen met de wolven kom je ook niet hé?

repulse | 08-04-09 | 19:09

@bottehond 18:54
Zoveelste dieptepunt in je polemische oeuvre. Wannneer zie jij nou eens in
dat je zelf een"drama" bent?

mark twain | 08-04-09 | 19:01

gut ach gut, stel je nou eens voor dat een jongen onder de 25 meerdere keren in zijn leven zijn mening bijstelt. Jeetje wat een schande zeg...

jimKorn | 08-04-09 | 18:55

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:43

* grinnikt valsch *

Mot dat voor inhoudelijk doorgaan?

bottehond | 08-04-09 | 18:54

Biff Eagleburger | 08-04-09 | 18:48

Het is juist de zich kosmopoliet en weldenkend wanende kudde waartoe jij je kennelijk wilt rekenen die de verantwoordelijkheid voor dit maatschappelijk drama draagt. Je wereldbeeld getuigt van een hokjesgeest die mij eerder aan spruiten dan aan kaviaar doet denken.
Wat een bekrompenheid, vooroordelen en zelfingenomenheid.
Je mot maar durven. Hulde voor je lef, dat dan weer wel.
Overigens was je as usual weer eensch lekker inhoudelijk.

bottehond | 08-04-09 | 18:54

Oh nee, Ayaanhater Rif Geijtenburger ook van de partij, de lamme helpt de blinde.

Miretra | 08-04-09 | 18:52

@klootoog
Ik reageer niet op jouw als persoon maar op jouw inhoudsloze aanvallen op anderen.
Het zal idd zo zijn dat je gewoon niet de verstandelijke vermogens bezit om informatie tot je te nemen en te verwerken, lees mijn stelling van 18:14 maar eens door.
Veel plezier met je balletjes...
www.scorshop.nl/1523950/?Page=1

repulse | 08-04-09 | 18:52

Ik zie dommehond altijd voor me als een morsige vijftiger in een Wibrapak, die heel hard tegen de spiegel landgenoten gaat roepen. Provincialen; het blijft apart volk.

Biff Eagleburger | 08-04-09 | 18:48

@ repulse | 08-04-09 | 18:39

Ghe. Jij reageert op mijn persoon. Botte doet dat. Maar als ik het doe is het opeens helemaal mis. Raar. Niet dat ik daar een probleem mee heb. Jij kennelijk wel, daar je je geroepen voelt je middelbareschooltrauma eens lekker naar me te spiegelen.

Inhoudelijke stelling dan maar?

*kuch*

"met hun rigide gebrul zijn de zgn "islamwatchers" repulse en botte geen haar beter dan de pissige pasha's waar tegen ze ageren. Zowel de pasha's als de watchers propageren een strategie die is gestoeld op haat en vernietiging. Ze haten elkaar omdat ze het zelfde zijn. Niet instaat tot verscheidenheid en begrip, en vooral alles over een kam"

Zo. Ik ga even een balletje doen. Peins jij maar even lekker door.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:43

@ schertsfiguur | 08-04-09 | 18:33

Ik ben niet pro-islam. Ik ben Pro-Kleaut. En pro-Bier. En pro-Ajax. Pro-LekkereGeyleNeukseks. En voornamelijk Pro-LeukeDingenDoen.

Dat jij je even lekker makkelijk en comfortabel bij die gillende teckel in zijn hol wil verstoppen moet je helemaal zelf weten. Met je zwitsalbekkie. Maar laat mij er lekker even buiten.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:39

@klootoog 18:25
Goedzo klootoog, zoals gebruikelijk niet op het onderwerp, maar reageren op de persoon.
Hoe komt het nou eigenlijk dat je dat altijd doet? Gewoon een minderwaardigheidscomplex over je uiterlijk wat je probeert te maskeren door andere af te doen als minder, of komt het echt omdat je totaal geen flauw benul hebt over wat dan ook, dus je kan ook geen inhoudelijk antwoord/stelling plempen?

repulse | 08-04-09 | 18:39

@ bottehond | 08-04-09 | 18:25

Bottehond, de Vlunk van 2009. Net zo blind, net zo gebrand op z'n eigen gelijk en net zo boos als iemand anders iets tegen hem zegt wat ie niet helemaal snapt of trekt. En helemaal link wordt het als het niet strookt met zijn Interpertatie van De Waarheid. Dan wordt botte zo fel. Lijkt ie net een bozige Imam op een korrelig Borah Borah videootje.

Lieve pup, luister nou eens even goed, lees het allemaal nog eens na, en kom bijvoorbeeld tot de ontdekking dat ik nimmer heb gezegd dat ik weg zou gaan, enkel dat ik verder zou gaan met mijn wel leuke en zorgeloze leven.

Dat jij om de haverklap, als de PVV-Laaf die je bent, "fail" en "djimmie" roept en die termen strooit als een Hezbollah strijder met handgranaten, maakt al weinig indruk, dat je dat doet met een kleuterschool rethoriekje in de trant van "als je het niet met me eens bent, dan ben je een van hunnie" al helemaal niet.

Even een klein terzijde: alles wat jij schrijft heb ik al gelezen, misschien eens tijd om je zelf een setje nieuwe linkjes aan te schaffen, hoorde van een kuchende man in een regenjas dat ze bij de Aldi nog wel een paar mooie hebben liggen.

"wie de (zelf)islamisering niet bestrijdt facilieert haar."

*zucht*

wie de (zelf)verlimburgisering niet bestrijdt facilieert haar.

wie de (zelf) verSBS6ering niet bestrijdt facilieert haar.

Hol. Leeg. Dom. En vooral de moeite van het discuzeuren niet waard. Waarom? Omdat het een kutjepeop verhaaltje is botte. Jij probeert mensen met veel geschreeuw, gepuf en "Dhimmie hier, dhimmie daar, morgen pijp ik Gheertje klaar" zo te intimideren dat ze je wel gelijk moeten gaan geven. Omdat ze anders een Dhimmie zijn of de (zelf)islamisering faciliteren. Boeiend. Dan ben ik in jouw ogen maar een afvallige en een Dhimmie. Ik noem mezelf dan liever een Vrijgevochten Nar, maar dat terzijde.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:37

@me
palestina moet met kleine letter want palestijnen bestaan niet.

Miretra | 08-04-09 | 18:34

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:25
Als ik aan pro-islam bitches als jij denk dan zie ik mannetjes voor me die vroeger het pispaaltje van de klas waren en in de pauze in het hoekje bij de moslims moesten zitten omdat ze geen nederlandse vriendjes hadden.

schertsfiguur | 08-04-09 | 18:33

bij islamofielen zie ik altijd die twee mongolen en een paardekop van het Palestina Comité.
Lelijke ouwe linkse zielepoten, hoogst waarschijnlijk fout geweest na de oorlog.

Miretra | 08-04-09 | 18:30

Wir haben es nicht gewusst.

Absolutisme | 08-04-09 | 18:30

@bottehond : heb je nou nog niet door dat je jezelf als een heeeeeeeel dom figuur neerzet. Verdwijn naar Verweggistsan. Misschien dat er daar iemand is die je serieus neemt!

jeroentjegouda | 08-04-09 | 18:30

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:14

Nogmaals: je comment niets inhoudelijks.
Jij en ik weten wel waarom niet. Je meninkjes zouden gefileerd worden.
Mij boeit het inderdaad niets wat een islamfaciliteerder (wellicht tegen wil en dank, maar dat maakt de facto geen verschil) van mij vindt. Eerder beweerde je dat het boosheid is wat mij drijft. Dat was je eerste fail en zo rijg je maar aaneen.
Wat je in dit comment schrijft had ik ook al allemaal eerder in de draad gelezen.
Besides: jij kondigde veel eerder in de draad aan dat je het zat was en weg zou gaan.
Ondertussen hang je hier uren later nog steeds aan mijn broekspijp om een beetje aandacht te bedelen.
Ik herhaal mijn mening en ben daarmee werderom inhoudelijk genoeg:
wie de (zelf)islamisering niet bestrijdt facilieert haar.
Zelfs op dat standpunt heb je kennelijk geen verweer.
Dus verwijt mij mijn houding niet: ik acht jou en heel vele anderen medeplichtig aan de teloorgang van onze Vrije Beschaving. Daar neem ik geen letter van terug.
Je kunt mij moeilijk verwijten dat ik heel goed weet wat ik doe en waarom ik dat doe. En ja: juist op dit ene dossier ben ik 100 % onverzoenlijk. Mag jij nadenken waarom.

bottehond | 08-04-09 | 18:25

@ repulse | 08-04-09 | 18:14

Als ik denk aan het woord "islamwatcher" dan zie ik altijd een stel Mat Herben-achtige mannetjes met een bangige lach en de verrekijker voor de ogen naar een neergestorte Turkish Airlines Boeing kijken. Een nogal sneu beeld vind ik zelf.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:25

@ bottehond | 08-04-09 | 17:24

Gelukkig laat jij je ook niet tegenhouden in het uiten van domme, ongefundeerde en voornamelijk suffe aannames.

Weet je botte, voor iemand die het, kennelijk, geen zier doet wat ik allemaal van hem vind ben je er verdullekes hard mee bezig. Toch lekker.

Moet jij niet ergens op een straathoek De Waarheid gaan staan verkondigen? Gewoon, omdat het nou eenmaal De Waarheid is.

Het probleem botte, vind ik, is dat je het zo makkelijk en bekrompen houdt. Alles te vangen in een machtige zwier van de pen: Hunnie fout (allemaal), ikke goed (altijd). Daarmee verschil je voor mij echt verdomde weinig met al die haatbaarden, pissige pasha's en wat dies meer zij die zo gebrand zijn op de totale vernietiging van de Westerse Wereld.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 18:14

@-edit
De mensen die daadwerkelijk open een eerlijk naar de islam als systeem hebben gekeken zijn juist degene die hun ogen hebben geopend.
Ieder onderdeel van de islam staat lijnrecht tegen over westerse omgangsnormen zoals gelijkheid.
De islam is een ziekte, een gezwel, een besmettelijk psychische stoornis waarvan moslims alleen jammer genoeg de dragers zijn. Islamwatcher willen graag de ziekte uit de wereld willen helpen maar het enigste wat blinde mannetjes zoals jij en klootoog zien en horen is dat islam watchers de moslims als mens over de kling willen jagen.
Pas op het moment dat je je oogkleppen en je oordoppen af en uit doet, hebben we kans dat je daadwerkelijk de materie zou kunnen gaan begrijpen.

repulse | 08-04-09 | 18:14

-edit | 08-04-09 | 18:06

Je semantische debattrucjes zijn weerzinwekkend.
Goed lezen: weerzinwekkend.

bottehond | 08-04-09 | 18:10

-edit | 08-04-09 | 18:08

Kleuter. Wie zou jou kunnen duiden, je laat nooit iets los, behalve dan dat je islamwatchers lastigvalt en voor de voeten loopt. Je kent mijn mening: wie de islamisering niet bestrijdt faciliteert haar. Geen tussenweg.

bottehond | 08-04-09 | 18:09

www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland...

Goed nieuws. Gaat het tijd eindelijk definitief keren?
Opvoeren de druk. Als de politiek het niet op eigeninitiatief gaat regelen met het bestrijden van de woekerende islamisering, dan zal de Vrije Burger hen dwingen om het te doen. Zoveel is zeker.

bottehond | 08-04-09 | 18:08

@bottehond | 08-04-09 | 18:05
En jij onderstreept met deze tegel precies hetgeen je niet kunt bevatten in mij. Zo leuk. Ga door, botte. Het is cabaret wat je doet.

-edit | 08-04-09 | 18:08

@repulse | 08-04-09 | 17:57
Oogkleppen. Onder andere de Islamwatchers hebben die op. Hetgeen al gevat is in de definitie van islamwatcher. Watchers in het algemeen hebben slechts oog voor hetgeen ze bekijken. Al eens over nagedacht?

-edit | 08-04-09 | 18:06

-edit | 08-04-09 | 17:52

Als je meent dat de islamwatchers in de draad Wilders als Messias zien onderstreep je wat ik je altijd gezegd hebt: jij begrijpt niets van het islamiseringsdossier.

bottehond | 08-04-09 | 18:05

Ik geloof hem.

Mongeaul | 08-04-09 | 18:04

bottehond | 08-04-09 | 17:24 :
Toepasselijk citaat voor je discussie met K klootoog.
“Woorden zijn zinloos, als ze niet met het verstand geïnterpreteerd kunnen worden; men kan niets geloven voordat met het eerste heeft begrepen… De heer heeft kritiek op zulke “blinde gidsen voor blinde mensen’

Multi-interpretabel als het is voorzie ik jullie beider van munitie, backstaber die ik ben whuhahahaha

Even over dat vorige draadje. Ik blijf in het duister tasten over wie jouw heer is omdat ik te weinig info op andere vlakken lees om daadwerkelijk te kunnen benoemen. *Neemt zich voor die strategie zelf ook toe te passen en anders maar te verwijzen naar die draad* Wilde je dat iig nog even mededelen, niet voor de notitie, maar voor de duidelijkheid.

over en sluiten.

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 18:03

@-edit
rofl, je maakt nu wel erg duidelijk dat je oogkleppen op hebt. Anderzijds jij en klootoog dat klopt ook wel bij elkaar, inhoudloos tegen de boodschapper schoppen over de toon of de persoon, zonder zelf enige daadwerkelijke stelling aan te gaan.
Erg zwak -edit.

repulse | 08-04-09 | 17:57

@ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:06

"Ga er eens rustig voor zitten en leg eens uit wat de precieze voordelen zijn die de islam/de islamieten NL gebracht hebben. Noem er eens 5?"

Ik noem er 5: WIlders! Werkelijk waar: je mag de islam op je blote knietjes danken. Jouw messias is daardoor opgestaan.

-edit | 08-04-09 | 17:52

En dan nu de voorlopige tussenstand:
De Kolonel - bottehond:
5 -2

Heren, gaat vooral verder: ik vermaak mij kostelijk.

-edit | 08-04-09 | 17:47

@klootoog
1 en 5 nl.wikipedia.org/wiki/Shoarma
2 ze zijn altijd te laat....
3 De beste man is een redelijk goede voetballer geworden ondanks de islam niet dankzij.
4 nl.wikipedia.org/wiki/0_(cijfer)
450 jaar v/c dus bijna 1000 jaar voordat de islam zijn oorsprong vond...

Met andere woorden opnieuw!

repulse | 08-04-09 | 17:42

Of trap ik nu in de grap? hahaha zou mooi zijn hahaha

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 17:39

Fijn dat p-aard ook even iets komt zeggen dat echt nergens over gaat.
@P-aard: Kijk even op wiki wat de armeense genocide is. Dan nadenken. Wilders politieke ideeën oproepen, kan via zijn zaai-t. Turks standpunt bekijken (verschillende stromingen). Controverse vergelijken. Eigen standpunt bepalen. Nuance aanbrengen..... en je bent klaar om te posten :)

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 17:38

die d vder stoep moet er onmiddelijk uit een smerige turken vriend en wat zo mogelijk nog erger is afkomstig van cda huize iedereen weet dat chritenen niet te vertrouwn zijn er uit met die vent ik wil hem niet op de kieslijst zien kom op geert aktie

p-aard | 08-04-09 | 17:31

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 15:57: hahahaha Mooi haha
Rustig ademhalen. Een twee drie. Goed zo. Roer dat onderbuikje van je maar. Ik raad je aan als je 'Weer' merkt dat je de controle over je emoties dreigt te verliezen je even contact opneemt met een psycholoog en als je dat niet kunt betalen dan kun je via de huisarts een doorverwijzing krijgen naar het GGZ of misschien beter www.basisberaad.nl/crisis/inhoud2.htm
[exit hulpverlenersrol]

Wel mooi dat je volledig aan mijn vooroordeel voldoet wat betreft de Wildersstemmertjes.
Toegegeven; misschien kun je net iets beter schrijven, maar daar houdt het ook echt mee op. Je denkraam (ahum, en andere geestelijke capaciteiten) schreeuwt om hulp). Neem nu je recent opgelopen trauma alla Van Gogh, jemig. Echt een punt hoor. Kom eens met wat nieuws en blijf niet zo hangen...

Wat bedoel je eigenlijk met legerboeken? Is me te weinig concreet maar je blijft er over doorgaan vreemd genoeg. Iets met wat een kalasjnikov weegt, dit of dat insignem, de falanx, of wat voor soort helmen het NVA droeg, denk ik…
je maakt jezelf behoorlijk belachelijk met je praatjes.
Fijn dat je Machiavelli benoemd. Ik zou je dan Il Principe willen aanraden, wat je waarschijnlijk boven de pet groeit gezien je reacties, maar goed. Je zult zien dat de politiek van Wilders zijn eigen idealisme kapot zal maken en hij gedoemd is een land te creëren waarvoor 'jij' (hersenloze co-morbide perverseling) later zult moeten vluchten. Maar ja, Argentinië kan best goed te vertoeven zijn hoor, tussen de andere volksverlakkers.

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 17:27

jeroentjegouda | 08-04-09 | 17:20

Dat eeuwige trucje om te doen alsof het over allochtonen gaat is het meest geniepige dat men kan gebruiken in dit debat.

bottehond | 08-04-09 | 17:26

kolonel klootoog | 08-04-09 | 15:48

Sjongejonge wat een slappe hap. Aan de volgers kent men de rattenvanger. Tsjek eens in de draad door wie je op het schild gehesen wordt.

Je lijkt maar niet op te kunnen houden met van alles over mij te fantaseren. Meen je dat ik mezelf belangrijk vind? Verzinsels. Meen je dat ik iedereen afzaag die het niet met me eens is? Onzin. Ik trek wel alles uit de kast om Menschen te informeren over wat zich onder onze (te vaak blinde) ogen afspeelt en ze wakker te schoppen of te schudden, net zo ik het noodzakelijk acht.
Je pogingen mij in een voor jou bevattelijk hokje te prikken is een dikke fail. Je weet niets van mij.

Dat je voor je eigen amusement speelt met zo'n belangwekkend onderwerp zegt wel iets over jou sense of urgency. Die ontbreekt volkomen. Dus ga niet pronken met jouw zogenaamde islamkritiek, die heb je niet ofwel in dermate schrale mate dat je per saldo meewerkt aan de islamisering. Ergo: je houding en gedrag vind ik onvergeeflijk. Voor de rest kun je in een tutu over de Afsluitdijk gaan skeeleren: boeit mij niets. Het zou je sieren als je in durfde gaan op mijn uitnodiging om jouw betere visie op de islamisering te plempen. Maar wederom durf je daar niet aan. Dat zegt voldoende.

bottehond | 08-04-09 | 17:24

@ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:06

"Ga er eens rustig voor zitten en leg eens uit wat de precieze voordelen zijn die de islam/de islamieten NL gebracht hebben. Noem er eens 5?"

1] Shoarma

2] Brommerpizzabezorgknaapjes (minder lang wachten = eerder bikken)

3] Khalid Boulahrouz

4] Het cijfer 0. Al is die toe te schrijven aan de Arabieren. Die dan toevalligerwijs een een beetje moslimistisch waren.

5] Döner Kebab

kolonel klootoog | 08-04-09 | 17:20

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:13: Nadelen, daar gaat het om. die zijn beperkt. OK, de rotte appels in de kist. Die moet je aanpakken. Maar van het gros hebben we geen last. Jaja, dan hoor ik 'allochtionen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers. Dat zal wel kloppen, maar daarmee zijn nog niet alle allochtonen crimineel. Er zijn ook heel wat autochtonen die tot de draaideurcriminelen gerekend kunnen worden. Maar zijn daarmee alle autochtonen crimineel? Nee toch? Maar ik snap het wel. het zit je niet mee, dus je zoekt een zondebok. En zie hier: de allochtoon!

jeroentjegouda | 08-04-09 | 17:20

O ja, jeroentje, ben je nou wel of geen raamambtenaar of hulpverlenerT of valt dat samen in de Grote Stad Gouda?

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:14

jeroentjegouda | 08-04-09 | 17:06
Ben geheelonthouder, op het roken na dan.

Ga er eens rustig voor zitten en leg eens uit wat de precieze voordelen zijn die de islam/de islamieten NL gebracht hebben. Noem er eens 5?

LutserT - het enige is geweld, dreigen met geweld en het ernstig beperken van de VVM. Voor jou betekent het waarschijnlijk niks, met name dat laatste niet, omdat je te stompzinnig bent om voor de duvel te dansen en niets anders kunt dan maar wat meehuilen met de nu al verloren wolven in het bos. Jij hoeft je geen zorgen te maken, je kinderen zullen je erom vervloeken. Terecht. Tenzij ze, wat mogelijk is, lijden aan dezelfde genetische defecten als waarvan je zelf periodiek getuigenis van aflegt.

Doeidoei, en koop halal hè!

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:13

van Maerlant | 08-04-09 | 16:23
Lijkt me nooit te laat om fouten te corrigeren.

Zoals bijvoorbeeld de grote fout hier grote aantallen islamitische wilden naar toe te halen. Ik zou denken, kun je ze halen, kun je ze ook terugbrengen.

*Weer probleem opgelost*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:06

@ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:03 : kijk, zo ken ik je weer, het voorbeeld van het ware PVV-gezicht. Weer een combinatie van alcohol en xtc genomen?

jeroentjegouda | 08-04-09 | 17:06

jeroentjegouda | 08-04-09 | 16:59
Ga jij nou maar weer raamambtenaar of hulpverlenerT in Gouda spelen. Je debunking kennen we onderhand wel, malle sok. Of ga samen met die gek van een Kapitain hierboven in 020 een rondje lopen met een spandoek 'Fuck Islam' en geef gelijk effe door wat je op je zerk wilt. Niet te veel tekst graag, want ik ben vrij gierig.

*Ritueel de veestapel van jeroentje onthoofden gaat*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 17:03

@Vigil | 08-04-09 | 16:17 : VVD valt wel mee, TON stelt niks voor, maar PVV is pas erg voor de toekomst van NL. Je schaamt je toch de ogen uit de kop als je ergens ter wereld moet vertellen dat de PVV echt bestaat?

jeroentjegouda | 08-04-09 | 16:59

*Lacht zijn ballen uit de broek om deze draad*
kolonel klootoog zou vaker langs moeten komen.

Flodder | 08-04-09 | 16:48

Kut-server!
Joris, kun je er even een paar weghalen?

kersenflap | 08-04-09 | 16:34

-weggejorist-

kersenflap | 08-04-09 | 16:33

-weggejorist-

kersenflap | 08-04-09 | 16:33

-weggejorist-

kersenflap | 08-04-09 | 16:32

-weggejorist-

kersenflap | 08-04-09 | 16:32

-weggejorist-

kersenflap | 08-04-09 | 16:32

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 16:14
't Is eigenlijk al te laat. Door dadelijk van der Stoep van de lijst te halen had ie een krachtig signaal afgegeven en van een nadeel een voordeel kunnen maken. Dat gaat nu niet meer.

van Maerlant | 08-04-09 | 16:23

Ik heb zelden een debat meegemaakt, waarin volksverraad blijkbaar een doel op zichzelf is. VVD, TON en PVV zijn kennelijk de enigen die Nederland nog verdedigen.

Vigil | 08-04-09 | 16:17

van Maerlant | 08-04-09 | 15:51
Ben met je van mening dat Wilders deze man van de lijst moet halen.

Geertje, luister nu maar naar Oom Berserker Nr. 1, want dit gesodemieter gaat je geen goed doen. Nu ik je toch aan de lijn heb, koop wat ING bij.

*Wat een alliteratie, jongensjongensjongens toch*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 16:14

Wat leuk, dat is een neefje van Toine van Peperstraten

sambalbaj | 08-04-09 | 16:02

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 15:09
Je weet wel wat van 'evolutie', dat is wel duidelijk *proest*. Jouw post kan zo de geschiedenis in als de onnozelste ever.

Kom, plemp nog eens wat, ben in een jolige bui, hahaha!

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 16:02

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 15:01
Ik woon in 020, de islam om de hoek, wat lul je nou? Natuurlijk woon ik wel zwaar bovenmodaal en zit ik boven de *proest* Balkenende-norm en heb dus goddank geen moslims en andere tokkies als buren, maar zie wel hoe met name de islamitische wijken in 020 totaal verloederen c.q. verloederd zijn. Ik ga wel eens kijken in de Linneausstraat, waar Van Gogh is afgeslacht door een 'islamitische extremist'.

Die Van Gogh was, met al z'n praatjes, me meer waard dan de hele moslimpopulatie van NL. Hence mijn onverdroten pleidooi voor de oprichting van een Ministerie voor Remigratie Moslims. Allemaal opgedonderd, hoppa, Europa uit.

Ga jij lekker mee met die ruifvretende troep, genieten van alle vrijheden, druiven en andere flauwekul die deze misdadige en totalitaire religie te bieden heeft. Je lijkt me typisch iemand die van de islam houdt, niet ondanks, maar juist dankzij hun perversiteiten. Succes, ouwe spandoekenbouwerT.

En ga je ouwe legerboeken nog eens napluizen over het verprutsen van je tijd met het onderscheid maken tussen vijanden die in gele, lichtgele of oranje kleding lopen. Of koop gewoon Machiavelli en lees eens The Suicide of Reason, lui varken dat je d'r bestaat. Ik hoor het wel hè, als je 't allemaal op een rijtje hebt, toch?

*Met brandweerauto spelen gaat*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 15:57

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 15:04
As we speak vindt de islamisering van Europa verder plaats: ik neem aan dat je dat niet wil of zal ontkennen. Ik beschouw dat als gevaarlijk, ja. Wat is daar onnodig, zinloos en kansloos aan? Wat is het 'missie'-gedeelte? Over welke missie heb je het?
.
On topic: foute keuze van Wilders naar mijn mening. Beter door de zure appel gebeten en deze kerel van de lijst gehaald. Deze optie doet niet het beste vermoeden.

van Maerlant | 08-04-09 | 15:51

@ bottehond | 08-04-09 | 15:41

Dat is vooral omdat die zogenaamde "islamcritici" dan zo leuk bozig en opgewonden gaan doen, omdat ik GW en zijn kliek PVV-Vaandeldragers verschrikkelijk dom tuig vind en hier voornamelijk kom om lekker te rellen.

Bovendien verdienen islamcritici het ook om afgebrand te worden. Jij bent volgens jezelf misschien het beste wat de mensheid is overkomen sinds superdiksap, maar ik twijfel daar ernstig aan. Helemaal omdat ik je manier van discuszeuren, "als je het niet met me eens bent, dan ben je een dhimmie en ga ik bozig tegen je doen", nogal, tsja, dommig vind.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 15:48

kolonel klootoog | 08-04-09 | 15:23

Makkelijk gezegd. Je laat je daarover niet uit, maar beperkt je tot met afzagen van islamcritici. Alsof dát een verstandige strategie zou zijn anno 2009.
Wellicht ben je niet zo zeker van je meningen ter zake dat je die ook in je comments verwerkt. Toon voortaan wat meer lef en geef inzicht in jouw kennelijk betere mening dan die van islamwatchers.

bottehond | 08-04-09 | 15:41

*diepe diepe zucht*

"Maar dat je de (zelf)islamisering hardnekkig ontkent is in mijn ogen onvergeeflijk."

Ik zeg nergens dat ik iets ontken, ik zeg nergens dat ik aan het islamiseren ben geslagen, ik zeg enkel dat mijn perspectief wellicht wat milder is dan het jouwe. Kennelijk kan jij daar niet zo heel goed tegen.

Dat jij je enkel over een paar thema's uit laat is genoeglijk bekend. Dat Cheert dat ook doet ook, maar dat terzijde.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 15:23

kolonel klootoog | 08-04-09 | 15:09

Het is je wellicht opgevallen dat ik me slechts over een paar thema's uit laat. (Zelf)islamisering is daar de belangrijkste van. De EUSSR een goede tweede, mede omdat die met elkaar verband houden. Wat wie dan ook verder denkt interesseert me geenszins. Maar dat ene thema: daar is geen middenweg in en dat zal ik uitdragen tot ik er bij neerval. Misschien zou het je iets kunnen zeggen dat mijn voorspellingen en analyses tot nu toe steeds uitgekomen zijn. Wellicht weet ik dus heel goed waar ik mee bezig ben en wat ik doe en waarom.
Bovendien maakt het me verders helemaal niet uit wat jij van mij denkt, mij gaat het er om dat je eerlijk gaat nadenken. Verders mag je van mij de staatsloterij, de lotto en de vrijdagavondbingo in je plaatselijke wijkgebouw winnen en alle lekkere wijven veroveren die je begeert.
Maar dat je de (zelf)islamisering hardnekkig ontkent is in mijn ogen onvergeeflijk.

bottehond | 08-04-09 | 15:17

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 15:04

Zolang er in de TK slechts 11 islamkritische kamerleden zitten valt er nog plenty werk te verzetten.
Ook jij suggereert een link tussen islamwatchers en de mondiale herislamisering, die jij onterecht aanziet voor lokale radicalisering. Die link is er niet, maar wordt door islamisten gebruikt voor hun eigen agenda.
Als je voor één keer heel eerlijk nadenkt zul je inzien dat dat klopt. Je laat je grandioos bedotten. Volgens mij denk jij dat moslims te dom zijn om het Westen te islamiseren.

bottehond | 08-04-09 | 15:12

-edit | 08-04-09 | 15:07
kan me inderdaad geen flikker schelen. Zolang ie zn werk maar uitvoert. Op deze manier is hij zijn partij meer tot last dan andersom.

schweinie | 08-04-09 | 15:10

@ bottehond | 08-04-09 | 14:48

Ow ja, je schrijverettes bij Janey. heb ik ernstig om moeten lachen. Een soort Tina Brievenrubriek met een tietloze en een pissige puppy.

Werd helemaal dol toen je, onder tafel geschreven door Babe en nog wat dames geloof ik, huilend eieren voor je geld koos en in de nacht verdween. Kos! Te! Lijk!

Wat je verder vind zal me echt worst zijn. Je bekrompen "ben je niet voor me, dan ben je tegen me" mentaliteit spreekt voor mij iig boekdelen.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 15:09

frenkie4alllll | 08-04-09 | 15:03 : We??? Mooi is dat die pluriformiteit waar botte het over heeft in meningen en bevolking. *Ontmuilkort Botte en staat al bij de prik om de ketting los te laten*
Ik zal eens zien wat voor filmpjes dat zijn op een ander 'vrij' moment. Niet nu dus.

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 15:09

bottehond | 08-04-09 | 15:01
Het recht van sterkste afzetten tegen dat van de evolutie (waarin ziektes worden overwonnen en niet of nauwelijks terugkeren) (Waarin conflicten worden besproken in plaats van worden uitgevochten) (where the poet lifts his pen while the soldier lifts his sword) plaatst je een beetje op glad ijs. Gevaarlijkste uitspraak tot dusver van je op dit blog!

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 15:09

Beter is om eerst je eigen sporen uit te wissen van je verleden, voordat de lijst wordt gepubliceerd.
schweinie | 08-04-09 | 15:03

Kijk: een reaguurder die liever niet weet op wie hij stemt. Da's leuk!

-edit | 08-04-09 | 15:07

@bottehond | 08-04-09 | 14:56: Inherent aan... ik las al eerder dat je dat meent ja. Och verschil in opvatting is er gelukkig nog. Straks zeg je nog dat die klootzakken op straat fundamentalistische moslims zijn hahaha Enkel de dhimmie en anderen iet aandoen omdat dat mag van de koran. (wat overigens ook wordt tegengesproken in de Koran).
Trouwens. Als een van mijn pups wenst tot de islam, jodendom, katholicisme of wat dan ook toe te treden staat het hen vrij. Ik hou ongeacht wat van ze!

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 15:06

Moellah Bottehond.
Laat ik het nuanceren.
Ik wens je succes met je strijd tegen de radicale Islam.
Zogauw je doorslaat met de strijd tegen de Islam strijd je tegen een wereldreligie, hoeveel afwijkingen die ook kent, in zijn essentie en bij velen niet radicaal.
Het is de kunst een goed midden te vinden want door teveel druk jaag je geintegreerde mensen van Islam-afkomst in de armen van de schriftgeleerden en farizeers van de Islam. De door jou bewonderde en door my sympathiek gevonden Maerlant doet dat ook. Hij ziet de Islam als een groot gevaar. Dat is zinloos, onnodig maar een vooral kansloze missie.
Vandaar dat ik hier post, bij het topic van free-speech smoorder Geert Wilders.
Daniel, ga in beroep, trap een rel en word de volgende pitbull die wel beloofd maar niet kan leveren.

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 15:04

Achja, ik zie het alleen maar als kracht dat je uit je eigen paradigma treedt en andere beschouwingen tot je neemt en je eigen visie herwaardeert. Gewoon sterk afstand van nemen en overgaan tot de orde van de dag.

Dit zou de PVV wellicht zetels kunnen kosten, wat dan wel weer jammer is. Beter is om eerst je eigen sporen uit te wissen van je verleden, voordat de lijst wordt gepubliceerd.

schweinie | 08-04-09 | 15:03

@ Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:37

We hebben wat beeld voor je:

Undercover mosque "The return"
Deel 1: www.youtube.com/watch?v=S6a-YgZgwQ8
Deel 2: www.youtube.com/watch?v=2cCnJsqHDuo

Undercover Mosque Update.
www.youtube.com/watch?v=JwCrzp_Mo2M

New Evidence of Extremism Unearthed at UK Mosques
www.youtube.com/watch?v=vNCbiG1ObrM

Undercover as Muslim in Prague
deel 1: www.youtube.com/watch?v=DzF5DQlYiIU
deel 2: www.youtube.com/watch?v=er67V4oIKl4
deel 3: www.youtube.com/watch?v=sPXsF3qZoWo

Muslim challenges Canadian freedom of press.
www.youtube.com/watch?v=3go6aLbwA4o

Jihad Holy war against Infidels in Europe
www.youtube.com/watch?v=iNG-pRWx7rA&am...

frenkie4alllll | 08-04-09 | 15:03

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 14:55

Doe je nog iets anders dan mij hinderlijk volgen?
Wat weet jij van hooliganisme? Niets. Destijds sloegen wij elkaar tegen de vlakte. Omstanders nooit. Een soort FightClub, zeg maar. Zeer heilzaam voor de moderne Mensch. Ik kan je mededelen dat het een uitstekend medicijn is om volledig Mensch te worden en je te bevrijden van de mentale castratie van 35 jaar mislukte sosjale eksperimenten van de maakbare Mensch en de maakbare samenleving. En die functie heeft het voor me gehad, precies zoals ik wenste. In die zin snap ik die antiglobalisten en andere amokmakers ook wel weer, al deel ik hun onnozele politieke fetisjisme niet.
Of zou jij willen beweren dat die rampzalige social engineering ons land verder geholpen heeft? Jij hant derhalve sociaal fascisme aan.

bottehond | 08-04-09 | 15:01

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:51 : Nee idd, aantallen maken het nog makkelijker met dat bestempelen van goed en fout, vooral als ze ver en nog verder weg wonen. Dan kun je lekker roepen van een afstandje he. Jij bent hier de hersenloze stumpert. Veilig in je tokkiewoning en in je vette pens BBQ-en en je geronk en pruttel komen over de schutting uit. Voor jou bestaat de islam dus uit een consistente samenleving waar geen andere meningen/stromingen/geschiedenissen bestaan behalve diegene die jou uitkomt.
Zielig en sneu!

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 15:01

Altijd leuk: botte die zichzelf weer eens als sterk debater en winnaar kwalificeert. Het 'wij van wc-eend'-verschijnsel. Soms ben ik benieuwd of ie zelf begrijpt wat ie neerplempt. Hoewel ik hem wel van een redelijke verzameling hersencellen verdenk, blijkt vaak dat het bezit alleen niet voldoende is.

-edit | 08-04-09 | 14:59

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:46

Zie je dat je er niets van begrijpt.
Radicalisering van moslims, zoals jij dat noemt, heeft NIETS te maken met het verzet tegen de islamisering. Die zogenaamde radicalisering bestaat niet eens en is inherent aan de islam. Je bent een heel braaf geindoctrineerd burgermannetje. Visieloos stuk stemvee. Je moet je schamen dat je zo met je land, je beschaving, de toekomst van je kinderen en je bverantwoordelijkheid als burger omgaat.

bottehond | 08-04-09 | 14:56

Niets zo ergerlijk als iemand die zijn roots wil compenseren met het tegendeel.
bottehond | 08-04-09 | 14:48
En het tegendeel van een hooligan is een anti Islam publicist?

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 14:55

Vreemde zaak, maar ik heb wel respect voor het feit dat ze er nu niet omheen zitten te draaien. Dat is toch iets heel anders dan het blijven ontkennen van andere kamerleden. Rita zou er gewoon vrolijk op los blijven liegen.

King_Me | 08-04-09 | 14:54

Blijkbaar is de Sturm Abteilung van de PvdA weer actief hier, gezien de typisch linkse, hatelijke, zure ad hominems.

Vigil | 08-04-09 | 14:51

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:37
Je lijkt me ook niet het type dat zoiets durft, Kapitain, omdat je wel weet dat een beginselloze prutser bent.
Vliegenzwammen zijn trouwens, met mate, prima te vreten. Raad je aan er een kilo van te nemen, ineens.

Wist je trouwens dat er misschien wel 15 mln joden zijn? Of nog meer? Niet te tellen man. Vergeleken daarmee is de moslimpopulatie verwaarloosbaar.

Succes met je leven, lutser, en vergeet je uitkering niet op tijd te verlengen.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:51

@Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:44

Wind je niet zo op op deze heugelijke dag. Gefeli!!
Hoorde ik net een brandweerauto voorbij sjeezen?

piquant | 08-04-09 | 14:49

kolonel klootoog | 08-04-09 | 14:42

Lezen, klootoog. Een amoebe als jij is geenszins in staat mij ook maar een heel klein beetje boos te maken.
Links plaatsen lijkt me functioneel als iemand anders jouw gedachten nog beter verwoordt. Ik ben heus niet zo ijdel dat ik daar geen gebruik van maak.
Bovendien heb ik op het open riool al 65 uitstekende columns, al zeg ik het zelf, geschreven. Neem er eens kennis van. Zulke verhandelingen passen natuurlijk niet in een debatdraad. Kortom: mijn analyse en positionering diskwalificeren met de dubieuze non argumenten die je noemt gaat mooi niet op.
Dat je atheist bent zegt mij niets. De meeste islamfaciliteerders zijn atheist.
Er is een directe relatie tussen islamiseringsontkenners en hun zelf- wereld- en Menschbeeld. Naieve mentaal gecatreerde naievelingen met de moraal uit een tijd toen Liechtenstein onze grootste bedreiging was. Jouw soort en de volksmennede pechtoldclique zijn fossielen die hun waanbeelden slijten als modern verlicht denken.
Die rare fetisj is bij Pechtold wel te verklaren, net zoals zijn aangemeten bekakte stemmetje. Twee generaties terug was de familie Pechtold een bende landlopers. Niets zo ergerlijk als iemand die zijn roots wil compenseren met het tegendeel.

bottehond | 08-04-09 | 14:48

bottehond | 08-04-09 | 14:30 : Anders kijk je even naar je eigen islamiseringfasiliterendetronie. Je werkt je vijanden in de hand, zorgt voor radicalisering en fungeert als eenmans inquisitie. Mij hoef je niets uit te leggen over jou beeld van de Islam en de, zogenaamde, feiten waar je mee komt aandragen. Het zijn niets anders dan excessen zoals jij hier een exces bent van haat.
Het verschil tussen bukken en nuancering is het gelijk geven en meegaan met een andere optiek. Die van jou? Mensch, ga schoffelen.

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:46

kolonel klootoog | 08-04-09 | 14:29
Kloot, wie ik ben, dat gaat alle verstand te boven. Om je toch wat bij te praten (we blijven heren, oder?), ik ben niet het neefje van bottehond, niet zijn buurman, en ook niet zijn tante. Je zou het zo kunnen samenvatten dat ik lijd aan het wat minder bekende Syndroom van Berserker, dat me af en toe aanzet tot het corrigeren van al te malle teksten. Jij gaf daarvan wat voorbeelden, hence.

Het Syndroom gaat nog veel verder, maar dat kan ik niet kwijt in één tegel. In de wandelgangen zeg ik altijd, gevraagd naar m'n naam, dat die luidt: 'Ik ben die Ik ben'. Ik weet dat er in het verleden anderen zijn geweest die iets dergelijks claimden, maar dat zijn allemaal dooie lutserTs, terwijl ik springlevend ben! Ja, daar kun je rustig een teken in zien, kolonel.

*Kolonel aanspoort niet al te haastig te reaguren, daar dit onvermijdelijk tot hartfalen leiden zal of, ernstiger, D66-achtige burgemeesterneiginkjes*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:44

Mensen die de islam in Nederland geen probleem vinden wonen meestal in uit de klei getrokken dorpen in Friesland waar ze marokkanen alleen van de tv kennen en waarvan de makers van de Bosatlas het bestaan nog niet ontdekt hebben.

schertsfiguur | 08-04-09 | 14:43

pius | 08-04-09 | 14:29

Dat lijkt me de juiste conclusie.
Overigens raad ik de PVV haters aan eens te kijken wat er zoal rondhobbelt in de fracties van de andere partijen in de TK.

bottehond | 08-04-09 | 14:42

@ bottehond | 08-04-09 | 14:33

1] Zullen we het volksmennen zonder inhoud gewoon lekker aan Gheert overlaten?

2] Als je een beetje oplet, wat je dus kennelijk met je boze traanogen niet doet, dat had je kunnen weten dat ik a] atheïst ben en b], zoals ik al eerder zei, over een ander perspectief dan jij beschik.

Jouw standaard argument bestaat uit een heel lijstje met linkjes, de suggestie dat iemand een dihimmie is en zijn moeder nog zou offeren en verder veel pietluttig gebrul.

Tsja, en dat jij zo pissig op me bent vind ik alleen maar prima en beschouw ik als een enorme aanmoediging.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 14:42

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:29 : Waar the F*ck heb jij het over vent. Zaterdag heb ik een verjaardag en ik ben niet type om met spandoeken te lopen. Zeker geen spandoeken met f*ck dit of dat. Vooralsnog ben jij het hier die loopt te spammen met retrosensuele idioomjes maar dan richting de islam ipv jeauden. Komt je zeker makkelijk uit he een groep mensen als zondebok neerzetten. kun je je eigen zwakten en angsten achter verstoppen.
Ga vliegenzwammen eten man!

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:37

-weggejorist-

Razoorsharp | 08-04-09 | 14:36

kolonel klootoog | 08-04-09 | 14:29

Zijn IQ overstijgt het jouwe in ieder geval aanzienlijk, weet ik uit eigen ervaring.
Je staat as usual weer grandioos voor lul.
Als ik naar je coterie kijk (zoals kapitain goudvis) wordt duidelijk dat je een armzalige volksmenner zonder inhoud bent. Met niets meer bezig dan de (zelf)islamisering te ontkennen. Pathetisch als het niet levensgevaarlijk voor onze beschaving en de toekomst van onze kinderen was.
Maar hey! Jij offert waarschijnlijk zelfs je moeder vop het altaar van je ethische ijdeltuiterij.

bottehond | 08-04-09 | 14:33

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:13

In de vorige draad had je al duidelijk kunnen zijn dat ik inhoudelijk bijzonder goed beslagen ten ijs kom. Je hebt niets geleerd van die vorige discussie, ondanks dat je toen nadrukkelijk door je knieën ging. Daarmee toon je aan dat ieder debat met jou paarlen voor de zwijnen zijn. je bent een onbetrouwbaar naar backstabbertje. Weten we dat ook weer.

bottehond | 08-04-09 | 14:30

@ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:14

En wie ben jij dan, pusbult? Het kwijlende neefje van Botte? Zijn goed bedoelende buurman?

kolonel klootoog | 08-04-09 | 14:29

een mooi voorbeeld dat weergeeft dat ja niet altijd ja is en nee niet altijd nee, ook bij de pvvv, helemaal geen probleem, maar de pvv bestaat ook gewoon uit mensen, en is geen verzameling verlichte geesten, net zoals alle andere partijen, gerustellend dus

pius | 08-04-09 | 14:29

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:13
Jij zult wat afgebladdert hebben met je militaire idioompje. Je weet niet half waar je over praat. Vertel ons eens iets over wat jij weet van de islam, vertel eens wat over je spandoek waarmee je zaterdag door 020 gaat lopen waarop de tekst 'Fuck Islam' en, tenslotte dan maar: Wat moeten we op je zerk zetten?

En zit for fuck's sake niet zo de reedt van Klootoog te likken. Die schijnt daar niet erg van gecharmeerd te zijn. Laffe meelopende teckel! Sorry, wie weet ben je een Enorme Held; zaterdag moet tenslotte nog komen. Regel het dit keer goed hè, dat we een leuke snuffmovie te zien krijgen.

*Stemadvies D66 van niet naar nooit*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:29

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:35

Deed het je maar wat dat ik je dhimmie noem.
Jij staat liever voor de spiegel je verheven ethiek te bewonderen dan dat je die klootogen opendoet en je angst overwint om de feiten inzake de islam onder ogen te zien.
Mij een buinhemd noemen is werkelijk het ultieme zwaktebod.
Niet ik, maar jij heult met de islamofascisten door de (zelf)islamisering te ontkennen. Dus wie is hier de bruinhemd, dude?
Door onnozele ethische ijdeltuiten als jij heeft de cultus van de dood hier vrij baan.
En dat alles om jouw edele Mensch- en wereldbeeld in stand te kunnen houden.
fawaz en Marcouch zijn heel, heel blij met jou, klootoog.
Overigens ben ik zelden boos, ook dat beeld jij je maar in omdat je islamwatchers niet begrijpt.
BTW: je kondigde daarnet aan weg te gaan.
Mooi dat ik jou zo kwaad gemaakt heb dat je niet eens weg denkt te kunnen.
Maar je gezichtsverlies valt niet meer terug te draaien.
Islamlikkende dhimmie.

bottehond | 08-04-09 | 14:28

En toch gaan we 100% voor Wilders!

Naltas | 08-04-09 | 14:25

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:52
Kloot, ik zie dat jij heul rare dingen schrijft. Dat blijft natuurlijk niet zonder gevolgen.

Islammodus on/
Klootoog gelooft niet, moet dus dood.
Islammodus off/

En jij noemt je kolonel? Lijkt me te hoog gegrepen. Zou denken, ga eerst even wat met Stratego oefenen en wie weet kom je nog eens terug als maarschalk.

Over een jaar of vijf, dat is.

Het beste wat je in de tussentijd kunt doen is het onschadelijk maken, kaltstellen, van imbecielen als Pechtold. Succes en jawel, Yes, you can!

*Taart eten gaat*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 14:14

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:50 : Het is een haatbaardT, een failure of reason and humanity. Ik ben hier nieuw maar als ik zo door de reaguursels bladder dan valt me alleen op dat hij beledigt en inhoudelijk sterk te kort schiet. Hoewel. Het is natuurlijk ook moeilijk een mening als die van hem met feiten te onderbouwen hé...

klein plusje voor Botte is dat hij voor leven in de brouwerij zorgt :)

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 14:13

frenkie4alllll | 08-04-09 | 14:05
Partij voor vrijheid dan?
Vrijheid van mening?

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 14:11

frenkie4alllll | 08-04-09 | 14:05
De oorsprong van de PVV ligt in het feit dat iemand die de conservatieve vleugel van de VVD vertegenwoordigde het niet eens was met de prtijlijn inzake Turkije.
Deze Daniel is het klassieke voorbeeld van een windvaan. Hoe vervelend je dat ook vind.

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 14:10

@ Einde van de Domheid | 08-04-09 | 14:00

Daarvoor moet je bij de intellectuelen van de PvdA zijn. Zal ik even een A4-tje met voorbeelden hier neerplempen?

frenkie4alllll | 08-04-09 | 14:05

@ repulse | 08-04-09 | 13:43

Eentje maar? * :-P *

frenkie4alllll | 08-04-09 | 14:04

PVW
Partij Voor Windvanen?

Einde van de Domheid | 08-04-09 | 14:00

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:52
"Geen fan. Stemmert op. Dat is iets heel anders." ROFLOL
Hoeveel van de stemmers die Geert helpen aan een +20 zetels zullen hetzelfde zeggen ?
Ik bedoel, een mens moet toch iets van een visie hebben, idealen/ideeën of hoe je het maar noemen wil.
D'66 is geen vlees en geen vis en men neemt geen stelling als communicerend vat van een PvdA.
De inhoud van een natte scheet.

said_fred | 08-04-09 | 13:59

@ said_fred | 08-04-09 | 13:48

Geen fan. Stemmert op. Dat is iets heel anders.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:52

@ Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 13:48

Ach ja. Elk mens heeft hobbies. Sommige mensen doen leuke dingen met treintjes. Anderen lezen een goed boek. En Botte scheld met overslaande stem en standaard kokend van woede iedereen die het niet met hem eens is uit voor Dhimmie en laat zich keelneuken door Cheert.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:50

@ kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:16
En dan ook nog fan zijn van een Pechtold. LOL.
Ach ja, elke gek heeft z’n gebrek.
Als ik een Pechtold zie en denk aan het nabije verleden zoals de toenmalige perikelen in de Partij krijg ik toch een tamelijk vieze smaak in de mond en m’n gedachten gaan naar een Melkert.
Zelfde typje.
Melkert op z’n best in;
www.youtube.com/watch?v=4Lq4seYtuHI

said_fred | 08-04-09 | 13:48

A, dat gaat automatisch dus...

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 13:48

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:35 Maak je niet sappel. It`s the same old story met Botte www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/04/...

[url=]http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/04/anders_wat_wat_tariq.html[/url]

Of hoe werkt dat hier????

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 13:48

@botte
Aan de ene kant wel aan de andere kant vind ik zelf nog lang niet genoeg. Als ik naar mijn dochter kijk en de situatie in b.v. frankrijk wordt ik niet vrolijk. Ik mag daarin niet alleen kijken naar anderen en wat zij doen. Maar moet meer kijken naar wat ik zelf doe en wat er nog moet gebeuren.
Als hij wil en denkt dat hij me op enige vorm zou kunnen gebruiken, dan ben ik bereid om openlijk naar buiten te komen.
@frankie
Uhh 1 auto ingeruild telt dat ook?

repulse | 08-04-09 | 13:43

LOL @ Kolonel

"Verantwoordelijk omgaan met het recht op meningsuiting"

Niet doen hoor. ben jij gek. Gewoon blijven ranten. Ik lig helemaal dubbel hier

Travis Jr. | 08-04-09 | 13:37

@ bottehond | 08-04-09 | 13:30

Ben je boos zaadhappende bruinhemd? Ja he? Heel erg.

Jij bent echt net zo erg als die psst-roepende kuttekopjes. Al even fanatiek als die duffe haardbaarden. Je bent het schoolvoorbeeld van "wat je zegt, ben je zelf"

Daarnaast heb je kennelijk een probleem met begrijpend lezen. Een gehandicap bozige boeroepertjes zoals jij vaker hebben. Ik zei namelijk NIET dat ik weg ging, maar WEL dat ik verder ging met mijn leuke en zorgeloze leven. Dat kan ook hier op GS.

Je kan trouwens Dhimmie roepen wat je wil, het doet me zo ontzettend weinig. Man, je hebt werkelijk geen idee.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:35

repulse | 08-04-09 | 13:30

Geen idee. Misschien kun je het ook zo zien: die Wilders is uiteraard de kampioen van de islamcritici. Alleen al omdat er niemand anders is die dat lef heeft, op de SGP na. Maar de counterjihad wordt echt niet alleen in de TK en andere gremia gevoerd. Het is een beweging die veel en veel breder is maar volop in ontwikkeling is. Zo bezien kun je je afvragen wat jouw beste bijdrage zou kunnen zijn en ik meen dat jij al meer dan voldoende bijdraagt aan deze burgerbeweging.

bottehond | 08-04-09 | 13:35

@ repulse | 08-04-09 | 13:30

Hoeveel auto's heb jij verkocht dit jaar?

frenkie4alllll | 08-04-09 | 13:34

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:28

Ik ben wel klaar met je infantiele bijdrage aan dit draadje.
Je giong toch weg? Ga dan. Ksssst.
Dhimmi.

bottehond | 08-04-09 | 13:30

@botte
Ik heb mijn besluit gemaakt en mijn diensten aan geert aangeboden. Wat denk je? gaat hij reageren?

repulse | 08-04-09 | 13:30

Al had Geert 1 grote friet en een Big Mac op zijn lijstje staan, de man krijgt mijn stem.
schertsfiguur | 08-04-09 | 11:15

Het beste argument tegen de democratie... ach, u kent het wel...

brommerpech | 08-04-09 | 13:29

frenkie4alllll | 08-04-09 | 13:27

grinnik

bottehond | 08-04-09 | 13:28

@ bottehond | 08-04-09 | 13:23

Prrft, sneue treurvrucht. Kijk eens vergelijkend naar je eigen gestoethaspel.

*zeurstemmetje*

"Heb je niet per ongeluk op GS ingelogd terwijl je dacht op FOK! te gaan commenten."

Heb je die net zelf geformuleerd? Knap hoor, jij komt er wel.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:28

@ Eek the Cat | 08-04-09 | 13:24

Wilders is bang........ *ROFL*

frenkie4alllll | 08-04-09 | 13:27

@ brommerpech | 08-04-09 | 13:19

Dat Wilders meer keus heeft dan alleen maar Philomena Bijlhout......

frenkie4alllll | 08-04-09 | 13:25

Tcoh is het wegjorissen van de oude uitspraken echt een schandaal. Wilders is bij Meulenbelt in de leer geweest

Maaier | 08-04-09 | 13:25

Wat kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:57 zegt (en de rest van zijn comments ook).

@ bottehond | 08-04-09 | 13:08 er is er maar één bang en dat is Wilders (ok, dat zootje ongeregeld wat zich de PVV noemt ook).

Eek the Cat | 08-04-09 | 13:24

Zoals altijd: Wat Bigi zegt.

*plop*

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:23

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:16

Heb je niet per ongeluk op GS ingelogd terwijl je dacht op FOK! te gaan commenten.
Wat een niveau. Triest.

bottehond | 08-04-09 | 13:23

Men hoopte dat het zou gebeuren zoals Hitler het al eens zei;
"wer erinnert sich noch die Armenier"
Het is ook allemaal zo lang geleden aldus de gelovigen van de Linkse Kerk.
Albayrak en de rest voorop.
Hypocriet, schijnheilig ? Hoezo ?

said_fred | 08-04-09 | 13:22

@ Polderboy | 08-04-09 | 13:19

Dank je! Het is altijd fijn om positieve feedback van fans te krijgen.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:21

Ach, hoe lang heeft het niet geduurd tot wij de slachtingen die Van Heutsz in Atjeh en later van Westerling onder ogen hebben kunnen zien ? En dan nog te zwijgen van die idiote houding die we als land hebben (gehad) jegens Poncke Princen ?

Kwestie van tijd en emancipatie. Het duurt alleen wel lang in het geval van Turkije en dat overdreven nationalisme irriteert mij ook. Maar de bottomline is dat landen vrijwel altijd hun verleden opleuken en moeite hebben om de waarheid onder ogen te zien. Geschiedvervalsing is van alle tijden.

Bigi Bana Boy | 08-04-09 | 13:21

Het probleem met wilders is, is dat hij goede dingen: geen Turkije bij de EU/ een stop op de immigratie uit Marokko en Turkije/ steun voor enige volwaardige democratie in het midden-oosten: Israel, vermengt met totaal onrealistische en soms zelfs idiote voorstellen als Het Europees parlement afschaffen, het leger naar Gouda sturen, etc, etc.
Heel onbekookt allemaal en erg gericht op publiek effect.
Op zo'n manier dat je je hart vasthoudt als hij echte macht krijgt.
Verdonk bijvoorbeeld bleek heel slecht met de macht om te kunnen gaan: het verblindde haar en ze joeg uiteindelijk iedereen tegen zich, in haar "Wille zur macht"
We missen eigenlijk een aansprekende realistisch rechtse partij.
Wellicht de VVD als die partij Rutte vervangt door bijvoorbeeld Opstelten, een man met echt gezag.

dark light | 08-04-09 | 13:21

Al had Geert 1 grote friet en een Big Mac op zijn lijstje staan, de man krijgt mijn stem.

schertsfiguur | 08-04-09 | 11:15

* Proust! *

bottehond | 08-04-09 | 13:20

@frenkie4alllll | 08-04-09 | 13:10: Wat wil je zeggen? Dat ik geen Groen Links, SP, PvdA of D66 moet stemmen? Vertel eens wat nieuws, ik hou het bij de partij die er over 6 jaar nog gewoon wél is. Een partij die voor Geertje niet onbekend is trouwens.

brommerpech | 08-04-09 | 13:19

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:16

Wat ben jij een grote jongen zeg!

Polderboy | 08-04-09 | 13:19

brommerpech | 08-04-09 | 13:10
Reagan was een acteur, en toch een van de betere presidenten van de afgelopen 40 jaar. Je hoeft kortom geen rocket scientist te zijn om als politicus goed te functioneren, da's alleen maar een misverstand, nogal wijdverbreid onder halfintellectuelen.

Trouwens, praatjesmaker, ga jij eens checken wat er voor breindode randdebielen namens de PvdA, D66, GL, SP e.d. in de kamer zitten. Hebben we het over hele fracties, onnozele hals.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 13:18

@ Solidstate, Botte.

Hebben jullie op het PVV-zomerkamp samen in het zelfde stapelbedje gelegen?

*proest*

Jullie commentaar is exemplarisch voor het domme, luizige en vooral volslagen onbenullige gejengel van de PVV en de PVV-Jugend die daar met een kloppende stijve achteraan drentelt.

@ solidstate | 08-04-09 | 13:06

Ik ga zeker op Pechtold stemmen. Juist het feit dat jij hem niets vind sterkt me in het idee dat het de enige juiste keuze is. Kneus.

@ bottehond | 08-04-09 | 13:08

Ik ontken niets, ik geef alleen aan over een milder perspectief dan jij te beschikken. Jij doet en bent alleen maar boos. Generaliseert en gedraagt je al even debiel en achterlijk als die horde gedachteloze moslims waar je zo tegen zegt te ageren. Ook jij bent een domme kneus.

Wees trouwens maar blij dat ik geen cultuurdrager ben. In dat geval stond je moeder mijn paarden te roskammen, woonde ik je zus meermalen per dag anaal uit en stond jij aan beide enkels in het bos hout te hakken. Maar dat compleet terzijde.

Gaan jullie samen even klessenbessen over de joekel van Cheert en hoe jullie hem het beste kunnen verwennen. Dan ga ik even door met mijn leuke en zorgeloze leven.

Dag zaadjes!

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:16

-edit | 08-04-09 | 13:09 : Helemaal gelijk. Wilders probeert dat te ondervangen met het thema zorg en ouderen maar doordat er een groot gebrek aan verpleegkundige is zullen die, en worden al, groots geïmporteerd uit den vreemde hahaha

Nu dus wachten tot hij zichzelf gaat bashen hahahaha

Ben overigens maar wat blij dat het gekloot nu al begint. Dat spotje van hem; roeit u mee, met de pvv, was erop gericht tweede kamerleden te werven en nu, 2 jaar voor de verkiezingen het kaf van het koren te scheiden.
Het met de wind mee draaiende aapjes als Stoep er vast uit te bonjouren dus :)

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 13:16

@Kets22 | 08-04-09 | 13:14

Hoeveel debile pipo's zitten er nu wel niet in het kabinet?

Polderboy | 08-04-09 | 13:15

Dat is dan toch een beetje de angst he, stel je stemt voor Wilders, hoeveel debiele pipo's gaan dan samen met hem in het kabinet zitten ?

Kets22 | 08-04-09 | 13:14

vijf politici en maar een Nederlandse naam .... ZUCHT

Je Verzint Het Niet | 08-04-09 | 13:11

Wat een onzinnige redenaties. Alsof onze huidige problematiek mbt toetreding van Turkije tot de EU te maken heeft met 100 jaar geleden.

Hoe dan ook is de overheid crimineel en worden de belastingbetalers bestolen ten gunste van de belastingontvangers. Daar verandert de mening van een of andere beleidsmedewerker van een politieke partij niets aan.

mises | 08-04-09 | 13:10

PVV: 1 foutje - Linksche politiek: ONTELBARE FOUTEN

Polderboy | 08-04-09 | 13:10

Ik snap trouwens sowieso niet dat een partij die een _Limburgse_ autoverkoper op een verkiesbare plaats stelt hier zoveel steun krijgt... opportunisme ten top lijkt me..

brommerpech | 08-04-09 | 13:10

Ach een mens maakt fouten, en deze is gelukkig dapper genoeg ze te erkennen en zijn excuses aan te bieden!!!! Dat kunnen we van Balkenende niet zeggen! Ik stem nog steeds PVV..

Ok_Insanity | 08-04-09 | 13:10

@ brommerpech | 08-04-09 | 12:59

Of die pedofiel van Groen Links Herman Meijer? Of die mensensmokkelaar en oud Mujahedien Karimi van Groen Links? Of die dikke lesbische van de SP die constant wordt opgepakt door de politie? Of die vrouwentikker van de PvdA? Of de man die 15.000 gulden op het hoofd van de paus zetten van Groen Links? Of die Turkse die door toedoen van de Turkse overheid in ons parlement zit? Of misschien is huichelaar Bert Bakker van D66 wel iets? En zo kan ik nog een uurtje doorgaan......

frenkie4alllll | 08-04-09 | 13:10

brommerpech | 08-04-09 | 13:06

Een dhimmi met een kapotte brommer.
Hoe is het met die dikke reet van je godin Thieme?
Die neuqt een jager, overigens. Haha!

bottehond | 08-04-09 | 13:09

Wilders is op zijn beurt weer niets zonder islam. Jouw redeneertrant volgend stemt elke pvv-stemmerT eveneens op een nobody.

-edit | 08-04-09 | 13:09

Maar wil Daniel van der Stoep Turkije in de EU of toch maar niet, zoals Wilders wil? Is hij voor een vrije staat Koerdistan? Krijgt Armenie de regio rond de berg Ararat weer terug bij hun grondgebied als wiedergutmachgung voor de "gebeurtenissen van rond 1915" ? Moet Turkije uit de NAVO?

Permanent | 08-04-09 | 13:09

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:57

Precies wat men van een wannabe dhimmi kan verwachten dat commentaar van je.
Overigens heb ik niet zoveel met Wilders an zich. Hij is met de SGP de enige die de islamisering, die jij zo pontificaal ontkent en negeert, wil bestrijden.
Heul jij fijn met de bangerikken die mondanks een lawine aan bewijs de islamisering weg proberen te masseren. De islamisten lachen de lul uit de broek voor decadente verwende naieve en bange westerlingen als jij.
Als cultuurdrager ben je een complete misfit.

bottehond | 08-04-09 | 13:08

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:57
Je moet wel een totaal gebrek aan mensenkennis hebben dat je tot dit oordeel komt. As said, ik heb weinig tijd en zal het hier een volgende keer graag met je over hebben.

*Pechtold door gebrek aan gewicht omhooggevallen Leids ex-wethoudertje is met de uitstraling, vitaliteit en beginselvastheid van een potentieel doodzieke alcoholist - geheel in de partijtraditie*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 13:07

LOL @ klootoog 13:02

Ben benieuwd hoeveel voorkeursstemmen die autoverkoper krijgt...

brommerpech | 08-04-09 | 13:06

@kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:57
Stem jij maar op kots kereltje pechtold.
Pechtold is niks zonder Wilders dus jij stemt op een nobody.
Een nobody die stemt op een nobody, het moet niet gekker worden!

solidstate | 08-04-09 | 13:06

Tegen iedereen die beweert hierdoor niet meer op de PVV te stemmen zeg ik: Raap jezelf bij elkaar, zet je bitch uit, er is geen alternatief, kijk naar the big picture.
GEERT 09!

schertsfiguur | 08-04-09 | 13:05

Oi! Vanmiddag 15.30 spoeddebat over die twee haatbaard-imams die defensie aan wil stellen. VVD steunt het. Moet vanmiddag omdat die twee haatbaarden morgen beëdigd zouden worden.

bottehond | 08-04-09 | 13:05

Iemand die zoiets, voor de pvv, belangrijks verzwijgt, die kan je niet meer vertrouwen.
Dus einde verhaal.
Het is niet dat ie iets persoonlijks heeft verzwegen: hij heeft een opvallend politiek standpunt verzwegen: Waarom liegen over je politieke idealen?
_
Het standpunt zelf is nog best te beargumenteren: Hij heeft niet ontkent dat er misdaden tegen de menselijkheid zijn gepleegd door de turken: Hij heeft het alleen over genocide. Dus het doelbewust ervoor kiezen om een groep uit te moorden. Je moet er alleen niet over gaan liegen -> dat maakt je onbetrouwbaar. Typisch een cda'er...

Quacka | 08-04-09 | 13:05

@ Fimbulvetr

LOL

Capt. Iglo | 08-04-09 | 13:03

@ brommerpech | 08-04-09 | 12:59

Zullen we anders een wedje leggen?

Ik zet een kratje Weihe in op geylige paardenpica's met Poolse post-pubermeisjes op de comp van Dion Graus (of hoe die nuffe pinguïn dan ook mag heten) zo'n 2 á 3 maanden na de volgende Tweede Kamer verkiezingen.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 13:02

O/T maar gejat van Berserker Nr. 1:

*ING advies verhoogd naar buy van hold

(MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires

April 08, 2009 06:59 ET (10:59 GMT)

Copyright (c) 2009 Dow Jones & Company, Inc.

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 13:02

Heten nou al die reaguurders op die blog Said?

Sperti | 08-04-09 | 13:02

Capt. Iglo | 08-04-09 | 12:49
Jawel hoor, bij deze,

Sorry lieve oorspronkelijke bewoners van de zuid amerikaanse westkust, in 1625 heeft mijn landgenoot Witte de With jullie steden verbran heel veel van jullie voorouders bij omgekomen. Witte de With deed dit om jullie bezetters, de Spanjaarden een hak te zetten, maar het kon hem niets schelen dat hij daardoor heelveel zielige, onschuldige onderdrukte indianen uitmoordde. Dat was niet liev. Lo siento.

Fimbulvetr | 08-04-09 | 13:01

Wilders was Balkenende weer mooi de oren over die knieval richting Turkije op politiek 24

bottehond | 08-04-09 | 13:01

LOL, de LPF perikelen beginnen nu al bij de PVV, en nog blijven al die *kuch* intellectuelen *kuch* hier achter Geertje staan. Wordt nog leuk straks, misschien is Philomene Bijlhout nog vrij Geert?

brommerpech | 08-04-09 | 12:59

-edit | 08-04-09 | 12:54 : Het past niet in de lijn van Ottomanen bashen/anti-islam/anti-islamisten, anti-anders dan blank als bloemkool e.d. . Zie bericht Wilders en 100% wel geloven in de Armeense Genocide

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 12:58

Wie van u was er bij dan? Nou? Nou? Juist!

sjaakdeslinksesul | 08-04-09 | 12:58

@ Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 12:48

Ik vind Wilders een aandachtsgeyle, xenofobe, aandachtsgeyle, schreeuwlelijkende sufkut.

Mijn stem gaat *tromroffel* deze keer naar Pechtold.

@ bottehond | 08-04-09 | 12:49

Ah. Daar is botte weer met zijn islamisering. Die gaat er mee slapen en staat er mee op. Laten we eerst eens werken aan de Ontwilderisering van de samenleving. Dus werken aan een samenleving waar iemand verantwoordelijk omgaat met het recht op meningsuiting en niet als een dom speenvarken gaat gillen als iets niet helemaal gaat zoals hij/zij het wenst. Een samenleving waar gelijke monikken gelijke kappen hebben, en waar het dus niet raar is dat als je oproept om een haatzaaiende wereldvreemdo de toegang tot het land te weigeren je gewoon op je blaren gaat zitten als een ander land bij jou het zelfde geintje flikt.

Ik snap botte dat jij, liever dan wie ook, Wilders met alle liefde en zo diep mogelijk in welke lichaamsholte je dan ook aan te bieden hebt ontvangt, maar dat geldt niet voor elke andere Rechtsgeaarde Medelander. Persoonlijk heb ik, tot nu toe, nergens last van en onder vind ik, etnisch gewijs, de meeste hinder van domme en dronken boeren die zich even komen uitleven in Amsterdam, "omdat daar toch alles kan".

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:57

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:46
Wellicht heeft de GL partijtop nog een zonderling vriendje die tussen het beschermen van korenwolven en groengestipte salamanders via beroepsprocedures door voor zichzelf een Kurt von Hammerstein-Equord rol ziet weggelegd...

Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:57

@ Maaier | 08-04-09 | 12:47

Ik heb een uitspraak gebruikt van Ton Zwaan, genocidekenner verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en eerder werkzaam bij het Centrum voor Holocaust- en Genocidestudies. Neem aan dat deze man weet waar hij over spreekt.

frenkie4alllll | 08-04-09 | 12:55

@Hasjhies? | 08-04-09 | 12:48
Van inzicht veranderen is prima. Maar....... waarom zou je dan als een gek al je oude standpunten (die overigens op dat breedband internet geplaatst waren) gaan wissen wanneer je er achter komt dat anderen ze hebben ontdekt?

-edit | 08-04-09 | 12:54

Hasjhies? | 08-04-09 | 12:48

De Pechtoldjugend maakt hier een toer van, terwijl zijn partij nog leeft dankzij hun buigen voor het turkse ministerie van geloofszaken, die turken "adviseerden" om op de genocideontkennende koser kaya te stemmen.
Bovendien denken ze dat een onnozel incidentje als dit, de burger er van zal weerhouden op de PVV te stemmen. Ze doorgronden kennelijk niet waarom die burger op de PVV stemt en welke weerstanden ieder van die stemmer heeft moeten overwinnen om die keuze te kunnen maken.
Hoewel inhoudelijk verder van geen belang voor mij: die jongen heeft zijn excuses aangeboden aan de armeniërs en daarmee lijkt me de kous af.

bottehond | 08-04-09 | 12:53

mauzzer80 | 08-04-09 |: Ik neem voor het gemak maar even aan dat je eigenlijk 'de' Daniel van der Stoep bent en hier wat schade komt beperken.

een miljoen hier, 6 miljoen daar. Wat maakt het uit? Het is toch te druk......
mauzzer80 | 08-04-09 | 12:27

Als je het dan toch over het al dan niet afkomstig zijn waar ook vandaan hebt, je bovenstaande boodschap in combinatie met je naam was te verwachten. Gratuit, min, en bespottelijk. Hup, wegwezen! Je hebt vast elders nog boodschapjes in reacties staan die hen nu minder goed uitkomen....

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 12:50

@ Fumbulvetr

Wat wil je nou?! je kan niet internetten en excuses maken tegelijk, het is het 1 of het ander... :P

Capt. Iglo | 08-04-09 | 12:49

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:21

En wie gaat de islamisering dan op de agenda houden?
Careful what you wish for, zou ik zeggen.

bottehond | 08-04-09 | 12:49

Zou het niet zo kunnen zijn dat nieuwe inzichten hem nu tot een ander stantpunt brengt. Door internet ben ik, en miljoenen andere mensen, heel anders tegen de wereld aan gaan kijken. Zelf was ik ver links. Tot 2004 toen kreeg ik breedband. Nu voel ik mij een libertarier met toch nog een beetje linksigheid waar het om sociaal economische zaken gaat. De subsidie potten bv. kunnen wat mij betreft grotendeels dicht. Zeker als het multicul betreft.

Hasjhies? | 08-04-09 | 12:48

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:46
Ik heb niet zoveel tijd, heute, maar wat heb jij tegen Geert Wilders en wie zie jij liever dit land leiden?

Simple question, or what?

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 12:48

frenkie4alllll | 08-04-09 | 12:43

Dat bestaat tegenwoordig wel. Genocide, ' uitgevonden'rondom Nürnberg, is een volkenrechterlijke term. Daar zijn internationale strafhoven voor.

Maaier | 08-04-09 | 12:47

Ach, de PVV is een beetje dommig, niets nieuws...

Zippy | 08-04-09 | 12:46

@ Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:27

Ik mag het eigenlijk niet zeggen; Maar vanuit macroperspectief is het wellicht beter dat een verward tahoetrutje door een AIVD medewerker wordt ingefluisterd dat Cheert een gevaar voor de samenleving is.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:46

@ -edit | 08-04-09 | 12:39

De PvdA draait in deze om hun Turkse achterban tevreden te stellen.

Het klinkt gewichtig en juridisch zorgvuldig wat Timmermans zegt, maar het is onzin. Er is wereldwijd geen enkele instantie belast met ’officiële’ registratie van genociden, noch bestaat er enig lichaam dat zich bezighoudt met het ’volkenrechtelijk’ en ’formeel bewijzen’ van genociden.

Wel heeft 5 juli 1919 een Turks militair tribunaal in Istanbul de voornaamste verantwoordelijken bij verstek ter dood veroordeeld, onder meer wegens de volgens ’een centraal plan georganiseerde massamoord op de Armeniërs’, waarbij ’noch sprake was van een militaire noodzaak’, ’noch van een gerechtvaardigde bestraffing’. Kennelijk achtte dat Turkse gerechtshof dat destijds dus in elk geval wel bewezen.

frenkie4alllll | 08-04-09 | 12:43

Capt. Iglo | 08-04-09 | 12:36
LOL - daar is ook internet, maar goed, ik ga eerst nog een weekendje Parijs doen en van Fransen excuses eisen voor de bezetting door Napoleon. Hebben we trouwens al sorry gezegd tegen Greenpeace omdat Michiel de Ruyter na zijn zeeheldenacties een succesvolle walvisvaarder werd?

Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:43

En meer:

Onlangs liet Albayrak weten dat zij ’het op wil nemen’ voor Turkse Nederlanders die weigeren de Armeense genocide te erkennen, dat haar handtekening onder de genocide-motie ’niet veel’ betekent, en dat Balkenende en Bot ’de genocide nooit hebben erkend’.

frenkie4alllll | 08-04-09 | 12:41

@frenkie4alllll | 08-04-09 | 12:37
Daar kan je toch weinig anders van maken dan een feitelijke, formele constatering.

-edit | 08-04-09 | 12:39

We hebben er nog eentje in het kabinet zitten.....

PvdA-Europa-woordvoerder Timmermans zette in een wolk van woorden uiteen dat we enerzijds, ja, te maken hebben met een genocide, maar anderzijds, nee, ook weer niet (Trouw, 4 oktober). ’Westerse én sommige Turkse historici’ zijn het eens ’dat een genocide plaatsvond’. Maar ’om ’officieel’ als genocide te worden aangemerkt, moet bewezen worden dat de volkerenmoord doelbewust is opgezet en uitgevoerd (...) Dat bewijs is formeel nooit geleverd in de Armeense kwestie’.

frenkie4alllll | 08-04-09 | 12:37

mijn opa | 08-04-09 | 12:25
Dat hangt een beetje van de historische bronnen af die je opsnort, maar inderdaad, of het nu 300.000 of 1.100.000 doden zijn, het is belachelijk veel en het is verschrikkelijk. Ik vind de roep om excuses van achterkleinkinderen van daders aan achterkleinkinderen van slachtoffers potsierlijk. Ja het was fout, maar zet deze genocide wel in het juiste tijdsbeeld van het einde van het koloniale tijdperk, twee verschrikkelijke wereldoorlogen, facisten en communisten die via gruwelijke vernietigingskampen en hongersnoden een veelvoud van onschuldige burgers over de kling hebben gejaagd, dan past deze genocide in dat plaatje. Ja het was fout, maar dat was toen nou eenmaal de manier waarop men dingen deed in wat wij de beschaafde wereld plachten te noemen.

Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:37

@ Fimbulvetr

Ik denk dat ze dat daar erg op prijs gaan stellen ja, en zo niet, ik wel wel want dan ben je voorlopig effe weg en kom je niet met van die kansloze opmerkingen...

Capt. Iglo | 08-04-09 | 12:36

Er zijn altijd wel gasten te vinden ergens in een partij die niet helemaal betrouwbaar zijn. Alleen bij sommige partijen (Pvda, GL) deugt er helemaal niemand. Dat is nog veel erger.

ExtremeExtremist | 08-04-09 | 12:35

@mauzzer80,

Je vergeet Yes-R. De troetelmarokkaan die met zijn creatieve liedjes voor taalverrijking zorgt voor onze kinderen. (meizzje)

azijnseikerT | 08-04-09 | 12:34

Nog los van het feit of deze genocide daadwerkelijk heeft plaatsgevonden (er zijn zeer sterke aanwijzingen van wel trouwens), is het kernprobleem, dat op dit moment je leven gevaar loopt in Turkije als je als Turk deze genocide openlijk erkent.
Het is nog steeds onbespreekbaar net als veel andere dingen: De rechten van christelijke en koerdische minderheden.
Het is een misverstand dat de strijd in Turkije gaat tussen seculier en islamitisch.
Het gaat tussen extreem nationalistisch en zeer islamitisch waarbij een niet verwerkt verleden (het verlies van het Ottomaanse imperium na de eerste wereldoorlog) zich nog steeds doet gelden.
De Armeense genocide heeft veel te maken met Ottomanen die het verlies van hun almacht afreageerde op een minderheid die zich niet kon verdedigen.
Mede daarom is het een zeer slecht idee dat Turkije bij europa komt.
Anders dan landen als Bulgarije en Roemenie (om maar wat te noemen) bestaat er een grote kans dat Turkije eenmaal binnen Europa zal proberen om de rest naar hun pijpen te laten dansen: zoals nu al gebeurt met de NAVO: Rasmussen die op zijn knieen moet om een essentieel recht als meningsvrijheid te verdedigen.
Turkije is een voormalig imperium dat zich tekort gedaan voelt en genoegdoening zoekt zonder daadwerkelijk in de spiegel te willen kijken.
Europa let op uw zaak.

dark light | 08-04-09 | 12:32

Dat worden wat zetels minder verwacht ik zo

fapz0r | 08-04-09 | 12:29

-weggejorist-

mauzzer80 | 08-04-09 | 12:27

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:21
Hmmm.... angstvallig maar realistisch toekomstbeeld. Nederland wordt het nieuwe Belgie. Eerst nog 2 jaar een stuntelend CDA-CU-PvdA regime, om dan na een moeizame formatie van 5 tot 6 maanden een rariteitenkabinet te krijgen met CDA, PVV en wellicht de PvdA en VVD. Na 6 maanden is dat demissionair, rolt de PVV ruziemakend over straat en worden er nieuwe verkiezingen uitgeschreven. Dit land wordt de komende 3,5 jaar niet bestuurd.....

Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:27

Een rotte appel maakt de hele mand tot schand.

winterpeen | 08-04-09 | 12:26

Whaah epic fail!

fapz0r | 08-04-09 | 12:26

@ Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 12:16
F7 allochtony! Kapitain? En over dat roeien met de PVV: U roeit natuurlijk liever in de subsidiestroom van de PvdA mee?

mauzzer80 | 08-04-09 | 12:25

@Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:04: meer dan een miljoen doden, maar inderdaad, waar gaat het over?

mijn opa | 08-04-09 | 12:25

O jee nu moeten we allemaal weer PvdB, Groen Slinks, CDRW-A en D666 gaan stemmen zeker...

thesherminator | 08-04-09 | 12:25

@mauzzer80 - tja sorry, ik woon maar net in NL :)

ilooked4u | 08-04-09 | 12:02

In dat geval chapeau! Zo kan het dus ook. Het is vergeven en vergeten. Stem je ook PVV want dan kun je misschien de officiele GS troetelturk worden. De publieke omroepen hebben natuurlijk al Ali B. de knuffelmarokkaan.

mauzzer80 | 08-04-09 | 12:22

-weggejorist-

WaltherP99 | 08-04-09 | 12:22

Nebahat Albayrak heeft nooit gezegd dat er geen centje bewijs was; ze zei dat het onderwerp was van onderzoek. Dat is ook niet slim, want de hoofdlijnen zijn bekend, maar het is geen ontkenning. In feite is de bewering van Brusselmans laster.

Arrabinekoeterine | 08-04-09 | 12:22

Capt. Iglo | 08-04-09 | 12:10
Goed dan, de volgende keer dat ik in Latijns Amerika ben ga ik lukraak mensen op straat mijn excuses aanbieden dat Witte de With in 1625 de westkust van Zuid Amerika in brand heeft gestoken.

Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:21

@ -edit | 08-04-09 | 12:17

Daar blijft, na een maandje of zes je de ballen uit de broek lachen om het domme gestuntel van die omhoog gevallen Van de Valk obers, helemaal niets van over.

Waar is de LPF? Dood. Waar is die dorre aandachtshoer Rita V? Dood. Een zelfde lot is gelukkig ook de PVV beschoren. Moeten we eerst een halfjaartje demissionair voor lijden en dan kunnen we over tot de orde van de eeuw.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:21

Wat Watler zegt...

Capt. Iglo | 08-04-09 | 12:18

En zo begint het,de eerste mislukking van vele die nog zullen volgen,aangezien ook de PVV alleen baantjes jagers en weirdo's aan kan trekken,serieuze politici gaan liever naar een partij die over 4 jaar ook nog zetels heeft.

captainobvious | 08-04-09 | 12:18

@Watler | 08-04-09 | 12:11
Oftewel: een ruggengraat van gummie. Overigens wel een typisch verschijnsel. Als de macht roept zijn standpunten ineens makkelijk inwisselbaar. Ik hoop ook op een 30+ zetels voor de PVV in de tweede kamer verkiezingen. Alleen maar om te zien hoeveel er over blijft van de stevige taal van nu.

-edit | 08-04-09 | 12:17

Roeit u mee met de PVV? Nou Nee!!

Kapitain Aruwana | 08-04-09 | 12:16

*Is het nu al eens met wat de Kolonel zo meteen gaat zeggen*

Travis Jr. | 08-04-09 | 12:13

ilooked4u | 08-04-09 | 11:52

Pardon? Die Engelsen toch. En dat 'de Joden' genocide pleegden zijn wel erg grote woorden.

Maar je bent er nog maar net dus wellicht pas je je nog aan.

Ik denk dat het niet uitmaakt of je hier of in Turkije zou wonen want ik denk dat de hele affaire als kernpunt heeft dat Turkije niets wil toegeven, altijd blijft roepen dat zij het goed hebben gedaan en niet openstaan voor welke kritiek dan ook. En dat is onacceptabel en wordt concreet gemaakt in zo een Armeense kwestie. Als je je zand in de ogen laat strooien door de concrete zaak, zie je denk ik al snel het eigenlijke onderwerp niet meer.

Denk maar even aan de Turkse reactie op die piloten die dat vliegtuig laatst op uiterst originele wijze aan de grond zetten. Iedereebn was fout, behalve de Turkse piloten, dat waren helden.

Als iemand met die toonzetting en invalshoek 'de Joden' van genocide beschuldigd terwijl er een veel conretere en grotere kwestie rond Armenie wordt besproken, heb ik het wel gehad met de beleefdheid om daar sreieus mee om te gaan.

Daarom deze nette reactie maar dat was het dan ook wel. Als je zo blind en trots en pro-Turks whatever en anti-Joods 'omdat het kan' blijft, wens ik je helaas weinig goeds toe. Terwijl je wellicht best een goeie vent bent. Wij hebben dan niks aan je hier en je richt dan alleen maar schade aan namelijk. Begrijp je dat?

NoMinister | 08-04-09 | 12:12

ilooked4u | 08-04-09 | 11:52
In een post-koloneaal, post-jaren-30-crisis, oorlogszuchtige wereld zijn er nogal wat vuile spelletjes gespeeld en hebben nogal wat regimes wandaden begaan. Dat is verschrikkelijk, maar dat was toen de tijdsgeest en het heeft iets zieligs om daar nu als een moraalridder daar over te oordelen. De wereld stond toen in brand en iets zegt mij dat men er weinig van geleerd heeft, want half Afrika en een groot deel van Azië staat nog steeds in brand en gaat men vrolijk verder met het ideologische oorlogjes waar de bevolking lachend wordt uitgemoord. Niets nieuws.

Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:11

@ iedereen die hier denkt ilooked4u | 08-04-09 | 11:52 zo nodig te moeten bashen, doe 's niet? Z'n verhaal klopt wel, tot en met de nazi-vergelijking toe. Er had ook sovjet-communisten kunnen staan... Is het niet één van de USP's van GS dat 'we' hier reaguurders uit onderhand alle hoeken van de wereld hebben en dat die daardoor toevallig óók nog (af en toe ;) ) iets zinnigs toevoegen in discussies die soms niet de meest simpele zijn? Kunnen ze bij, ik noem maar wat, de Azijnbode, alleen maar van dromen...

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 12:11

De Turken hebben ook een bijzondere kijk op integratie zo nu en dan. Zie de reactie van het Turkse 8 uur journaal op de verkiezing van Obama: www.youtube.com/watch?v=4crN7SL5pZE

GroteKakkedrol | 08-04-09 | 12:11

Ethon | 08-04-09 | 11:52
Zeker gaat het wel ergens over, excuses en update of niet.
Sterker nog; die excuses en update maken het slechts erger.
De kern is niet al dan niet genocide, de kern is de betrouwbaarheid en soliditeit van een in de toekomst wellicht hooggeplaatste PVV-er. En die blijkt van pap te zijn.

Als je de nu weggehaalde passages op de screenshots leest, staat er o.a.:
"Ik mag hopen dat ik ook ooit die lef zal hebben en heb groot respect voor de drie Turkse kandidaat-kamerleden die van de lijst zijn verdwenen. De Dagelijkse Besturen van het CDA en van de PVDA maken hier grove fouten en dienen zich te schamen, want juist mensen die zich niet laten leiden door de waan van de dag hebben we hard nodig."

Ten eerste al "die lef". Maar goed, dit terzijde. Waarmee Van Der Stoep zich werkelijk diskwalificeert als volksvertegenwoordiger, is het laatste zinnetje (na de komma). Ziet u de parallellen tussen "niet laten leiden door de waan van de dag", en het weghalen van eerder geschreven blogs, omdat 'de waan van de dag' o.l.v. J.J. van Peperstraten en GS ermee aan de haal ging? Big time fail.

Watler | 08-04-09 | 12:11

@ Fimbulvetr

Die nabestaande zitten er mee, die Turken en jij zeggen boeiend het is lang geleden wat maakt het nog uit etc. Wat is dan het probleem, dan kan je het toch gewoon erkennen, de nabestaande blij, hun boeit het niet dus win-win...

Capt. Iglo | 08-04-09 | 12:10

Er is een beschrijving voor de status van van der Stoep: AANGESCHOTEN WILD.
Dit gaat hem blijven achervolgen, dus beter nu gewipt uit de partij dan later een schandaal mocht hij gekozen worden. Sommige uitspraken die iemand in het verleden deed dragen nou eenmaal voldoende gewicht om dit te rechtvaardigen. Had hij zijn huiswerk maar moeten doen voordat ie zijn mond opendeed.

De Stramme Kabouter | 08-04-09 | 12:09

@ Chiant | 08-04-09 | 12:05

Doodschoppen en gekneveld op een lekvlotje afdrijven en dan een pilsje gaan drinken.

@ solidstate | 08-04-09 | 12:04

*zwaait*

De PVV is een partij die bij uitstek geschikt is voor xenofobe mongolen die tijdens een avondje strelen op een skailederen tweezits bank in een parenclub zijn verwekt.

*middelvinger heft*

Moet je opletten, die hele stoet vaandeldragers en bruinhemden van Cheert gaat er een nog grotere puinhoop van maken dan de LPF destijds.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:09

Ook de PVV zal mensen binnen de gelederen hebben waar ik het min of meer oneens mee ben. Dat is bij politieke partijen van enige volkomen normaal.

WildPlassert | 08-04-09 | 12:09

Als je alle uitspraken zou nagaan die politici 2 jaar geleden hebben gedaan en die vergelijkt met uitspraken die ze nou doen , is er ook een groot verschil.
.
Dit gaat nergens over; een linkse blogger die de jacht geopend heeft op Wilders (natuurlijk gaat hij niet na wat andere politici een jaar terug hebben gezegd en wat ze nu zeggen) ; dus niets nieuws onder de zon.
.
Er zullen veel meer van dit soort dingen uit links blogland komen ,naarmate de verkiezingen naderen.

kuifje. | 08-04-09 | 12:09

Hehe, dat is één, er zullen nog velen volgen die absoluut niet in het pluche thuishoren bij de PVV. Hoeveel rechtszaken had die aap van een Graus ook alweer tegen zich lopen? Een schande dat die crimineel er nog zit. Je ziet nu al aankomen dat het een zelfde verhaal wordt als de LPF. Daahaag PVV!!!

Eek the Cat | 08-04-09 | 12:06

@kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:02
Maar wat te doen met Stalinisten en Maoïsten?

Chiant | 08-04-09 | 12:05

Iemand kan toch in de loop van de tijd tot helder inzicht komen..
Gaat nergens over.. NEXT

p0rn0 | 08-04-09 | 12:05

Zie in deze draad weer allerlei jihadi's zoals laardepul en maaier die hun kans schoon zien om af te geven op de pvv.

Er komen straks nog veel meer ratten op af let maar op.

solidstate | 08-04-09 | 12:04

Capt. Iglo | 08-04-09 | 11:54
Het is bijna 100 jaar geleden gebeurt, alle betrokkenen zijn dood, de meeste kinderen van de overlevenden zullen dood zijn, dus waar gaat het over, klein- en achterkleinkinderen van daders die sorry zeggen tegen klein- en achterkleinkinderen van slachtoffers en nabestaanden.

Fimbulvetr | 08-04-09 | 12:04

@ Mona Sax | 08-04-09 | 12:02

Dan ga je toch lekker ondernemertje spelen in Indonesië. Ik zal je niet tegen houden.

Je hele wereldmacht vergelijking gaat trouwens behoorlijk mank op het feit dat GB en de VS van A geen koloniën nodig hebben om wereldmachtje te kunnen spelen.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:04

Mona Sax | 08-04-09 | 11:57
Als je nou even kijkt waar ik op reageerde....

laardepul | 08-04-09 | 12:04

Na jarenlange intensieve zoektochten in kranten-archieven en rabiate expedies over het internet op zoek naar een geschikte maar vooral boomdikke stok om deze onwelgevallige (ongelovige) PVV-honden mee af te ranselen hebben de rooie werkmieren van de 100 x hypocrietere linksbrigades nu een een twijgje gevonden.

Shit, ik stem meteen PVDA ... of even nadenken .. nee, toch niet (woeha). Niets aan de hand, doorlopen, hoort bij het geschop tegen een volwassen partij die menigeen kennelijk wat angst inboezemt. Hij spreekt zich nu duidelijk uit; nooit meer doen want anders linea recta exit.

Ennuh, iemand die PVDA en CDA hypocriet noemt, verdient los van dit juvenile gestoethaspel, sowieso kudo's.

stoomloc | 08-04-09 | 12:03

@ ilooked4u | 08-04-09 | 11:52
Dat bedoelde ik, tnxs!

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 12:03

@ ilooked4u | 08-04-09 | 11:52

Pak jij ff lekker een stel onnodige Godwinpunten.

"heb jij een nare schoonmoeder?

"ja ontzettend, maar ze is niet zo erg als de nazi's"

Of

"schijt de hond van de buren nog steeds bij jullie in de tuin"

"ja, maar hij is gelukkig niet zo erg als de nazi's"

kolonel klootoog | 08-04-09 | 12:02

@mauzzer80 - tja sorry, ik woon maar net in NL :)

ilooked4u | 08-04-09 | 12:02

Capt. Iglo | 08-04-09 | 11:54

Excuses is voor mietjes.

zovoklets | 08-04-09 | 12:02

@Brynnar | 08-04-09 | 11:18

Jij gelooft ook nog steeds in de global warming hoax. Ga er anders even heen om het te bevestigen. Mensen geloven alles wat ze te horen en te zien krijgen via de media en daarom wordt er ook mee ingestemd. Er zijn maar verdomd weinig mensen die zelf iets ondernemen om de waarheid proberen te achterhalen, maar diegenen die dit ondernemen komen ook veelal met een achterhaalde waarheid terug. En als ze er dan een boek over open trekken wil niemand ze geloven omdat de media de mensen al van een sluitend oordeel heeft voorzien.

Net zoiets als goede doelen, de oprichter van dat goed doel rijdt dan niet voor niets een peperdure auto en heeft bijna altijd een superdeluxe kantoor. Rara.

Rest In Privacy | 08-04-09 | 12:02

@ RickH | 08-04-09 | 11:59
"Hoewel shoarma vooral uit de eetcultuur van islamitische landen stamt, wordt in Nederland vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma. De redenen hiervoor zijn waarschijnlijk de lagere kosten en de voorkeur van veel Nederlanders voor varkensvlees, in plaats van lamsvlees."
nl.wikipedia.org/wiki/Shoarma

Gaat verder nergens over, natuurlijk..

RickH | 08-04-09 | 12:02

@kolonel klootoog | 08-04-09 | 11:57
Hehe, wie zal het zeggen. Met een goede aanpak, en de grondstoffen die daar in de grond zitten, plus een oneindige bron aan goedkope werknemers, ik zie daar veel potentie in. En ach, de Islam hebben we daar vaak genoeg de kop ingedrukt... Java-Oorlog et cetera. Toen wisten we nog van aanpakken!

Mona Sax | 08-04-09 | 12:02

@ilooked4u:
Gebruik anders ff F7 ofzo. Taktiek? Success? de Joden hebben verholpen? maar ja, niemand geeft er ook ene fuk daarover?
-1 voor taal

mauzzer80 | 08-04-09 | 12:00

update: wat een slappe drol, pluchehoer!

laardepul | 08-04-09 | 12:00

En de eerste kikker ligt buiten de kruiwagen.

Ad Hominem | 08-04-09 | 11:59

Jaaah!!! Laten we Ateh weer snoeihard aanpakken!

/toeten noch blazen

Travis Jr. | 08-04-09 | 11:59

@ zovoklets | 08-04-09 | 11:58
En ze kunnen lekkere shoarma maken.. of zijn dat de Grieken?..

RickH | 08-04-09 | 11:59

ilooked4u | 08-04-09 | 11:52

Nazi's waren niet moordlustig.
Ze hadden een hekel aan Jeauden, dat dan weer wel.

En Turken hebben een hekel aan Armenen, Koerden en nog zo wat. Verder lieve mensen.

zovoklets | 08-04-09 | 11:58

Ethon | 08-04-09 | 11:52

maar het onder de mat schuiven van eerdere opmerkingen is wél normaal? Dát is het werkelijke probleem hier. PVV doet aan pure censuur. Maargoed, dat is niets nieuws

Maaier | 08-04-09 | 11:58

@ Mona Sax | 08-04-09 | 11:48

Luister schat. Nederland was met Indië er bij ook geen wereldmacht geweest, hoe graag je ook naar de tijd van kolonisatie en onderdrukking terug verlangt. Wel meteen het grootste moslimland ter wereld, dat dan weer wel.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 11:57

@laardepul | 08-04-09 | 11:50
Klopt, maar je kan wel zeggen dat er door beide kampen gruweldaden zijn gepleegd. Dat wij nou toevallig wat beter waren maken die acties niet minder terecht. Ik weet niet of je enig idee hebt van hoe het daar aan toe ging na WO2? Maar niet aan Nederlanders werden gepakt. Ook vooral Chineese handelaren, die werden gewoon achter auto's gebonden en door de straten gesleept. Vraag het menig KNIL militair wat ze daar gezien hebben, en die zullen beamen dat de ploppers minstens zo erg waren als de Nederlanders.

Mona Sax | 08-04-09 | 11:57

@ iedereen die het over oude koeien of soort gelijke opmerkingen

Het gaat er niet om hoe lang het geleden is en het wordt die turken (nu) ook helemaal niet meer nagedragen... Waar het omgaat is dat de Turken nog nooit hebben erkend dat ze daar op welke manier dan ook fout hebben gehandeld, NL heeft ook excuses gemaakt aan z'n kolonie (toen al vele jaren achter de rug was), de duitsers hebben ook excuses gemaakt voor de 2e wereldoorlog etc. etc. Dus wat dan ook precies is gebeurt vast staat dat er vele zijn omgekomen dus het minste wat die turken kunnen doen is dat erkennen...

Capt. Iglo | 08-04-09 | 11:54

@laardepul
/OT
Wat heb je toch een fantastische nick. Heerlijk.
Iedere post van jouw hand leidt tot een glimlach bij Chiant.

Chiant | 08-04-09 | 11:54

Jammer dat is 1 zetel minder dan weer wel.

winterpeen | 08-04-09 | 11:54

LOL op Linkedin Stoep zijn Past: Junior Account Manager at Webrepassociates
Dat is dus een bedrijfje die houdt zich dus hier meer bezig: ... blogs... create momentum... & hoe dat te controleren/beheersen.
Nu is hij dus een teruggevallen op zijn vorige baan, terwijl hij zich wilde orienteren op zijn volgende baan. Hahahahaha, wat een ironie!

wiip | 08-04-09 | 11:53

I want to believe!

Bijstandskoning | 08-04-09 | 11:53

Het schijnt trouwens ook (volgens gangbare wetenschappelijke theorieen) zo the zijn dat de Neanderthalers wellicht ten onder zijn gegaan aan genocide door de Cro-Magnon mens, maar das vet BOEIE want er zijn immers geen Neanderthalers meer om huillie te doen.

Hebben die turken in kwestie toch verzuimd alle losse eindjes aan elkaar geknoopt als er nu nog over gediscussieerd wordt

Zaatdragend | 08-04-09 | 11:53

Laten we het woord 'Genocide' idd niet te snel in de mond nemen.. Klinkt ze gewichtig.. en waar hebben we het over ? ..

RickH | 08-04-09 | 11:52

Ik ben van Turkse afkomst en ik heb geen probleem in erkennen dat er idd rond die tijd duizenden Armeniers vermoord zijn. Maar waarom? Zomaar - nee, wij zijn niet zo moordlustig als de Nazi's, bijvoorbeeld. Toen Turkije na de afloop van de WO 1 verslagen en verzwakt was (ze waren stom genoeg om kant van de Moffen te kiezen), waren de Armeniers (merendeels door de Engelsen) opgefokt om te denken dat de tijd rijp was om hun "land" eindelijk een keertje te claimen, dus begonnen ze een initiatief om een bapaalde regio te zuiveren van Turken. Helaas niemand heeft oog voor de slacht partij die toen was aangericht op de dorpen in de regio waar duizendenn mensen op gruwelijke wijze waren vermoord - ver voor de Armeese genocide. De Turken pikten dat gewoon niet en sloegen fenomenaal terug, en hup, we hebben een genocide. Dit is gewoon een feit, en staat gedocumenteerd in internationale archieven. De Engelsen, hebben veel van dit foutje geleerd, want ze hebben de zelfde taktiek, deze keer met 'success' uitgevoerd in 1940-1948 waarbij ze de Joden hebben verholpen aan Israel, door de Palestijnen eruit de bonjouren - op de zelfde manier. Dat was ook genocide, maar ja, niemand geeft er ook ene fuk daarover.

ilooked4u | 08-04-09 | 11:52

@update
Ooh, hij heeft dus wel oprecht zijn excuses aangeboden + Geert Wilders heeft het er al met hem over gehad. Dat had geenstijl er wel direct bij mogen plaatsen! Door die update gaat dit hele artikel nergens meer over.

Ethon | 08-04-09 | 11:52

Van der Stoep is bevlekt. Opstappen!

mr_atheist | 08-04-09 | 11:51

Die Pol uit de pot kon er eauk wat van.
Had je een bril (dus intellueel) hop... eraf met die kop.

zovoklets | 08-04-09 | 11:51

Mona Sax | 08-04-09 | 11:21
Je kunt proesten wat je wilt, vooral wanneer de feiten je niet aanstaan, maar daardoor veranderen ze nog niet....

laardepul | 08-04-09 | 11:50

Als Geert hem aanneemt zal die best wel kwaliteiten hebben....!!!!!!!

magic mike | 08-04-09 | 11:50

grote regelneger | 08-04-09 | 11:42

Het woord genocide moet he niet te snel in de mond nemen inderdaad. Overigens geeft Turkije al heel wat tegenwicht in het M-O.

Het blijven hameren op het toegeven van 'genocide' is dan ook volslagen contraproductief

Maaier | 08-04-09 | 11:50

@ Krachtmeester | 08-04-09 | 11:47
"een simpel Armeens 'zand erover' "

Da's een mooie..

RickH | 08-04-09 | 11:49

Ehm... Heb de screenshots ff snel doorgelezen, maar ik lees nergens dat hij de genocide ONTKENT. Hij schrijft evenmin dat hij WEL gelooft dat deze misdaad heeft plaatsgevonden, maar dat is toch geen misdaad? Hij pleit voor een onderzoek en hij stelt dat wij (de Nederlandse politiek) wel erg snel elkaars opvattingen overnemen zonder de feiten te kennen. Eigenlijk ben ik het wel met hem eens wat dit betreft. Heeft iemand alles gelezen en kan die mij wijzen waar meneer Van der Stoep de genocide inderdaad ontkent, dan begrijp ik de commotie. Tot dan geldt wat mij betreft ook hier weer: non-item.

ome louis | 08-04-09 | 11:49

@ progressief | 08-04-09 | 11:37
Oh ja, dat suffe nationalisme...

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 11:49

@kolonel klootoog | 08-04-09 | 11:43
Tssk Tssk, mijn beide ouders zijn er geboren knul. Ik kom uit een familie van indie-gangers, wat weet jij er van? Een of ander oompje in de KNIL gehad ofzo?

Mona Sax | 08-04-09 | 11:48

2 topics achter elkaar met de Trouw als bron. Laat de Telegraaf het maar niet merken!

Weest gegroet | 08-04-09 | 11:48

Ach voor een beetje politieke macht wil men blijkbaar de waarheid nog wel eens verdraaien.

qwiebus | 08-04-09 | 11:48

Ik twijfel aan de gelovigheid van deze ongelovige. Het lijkt nog het meest op zieltjes winnen bij de grijze wolven, maar ja, zo een beetje elke opkomende partij wordt inderdaad geplaagd door oppertunisten die hun kans ruiken in de slipstream mee te liften.....

Zaatdragend | 08-04-09 | 11:47

Het gaat niet om de term 'genocide' an sich. Het gaat erom, dat wanneer de Turken en de Armeniërs gezamenlijk naar een frisse toekomst willen kijken, ze toch op z'n minst in staat moeten zijn om 'sorry' en 'zand erover' tegen elkaar te zeggen - iets wat de Amerikanen en de Vietnamezen sinds midden jaren '90 wel wederzijds kunnen opbrengen ten aanzien van de Vietnamoorlog.
Tot dusver staat misplaatste trots een simpel Turks 'sorry' en een simpel Armeens 'zand erover' in de weg. Maar ja, wat wil je ook in die regio. Veel Serviërs en Kroaten voelen zich nog steeds diep gekrenkt en/of trots over de slag bij het Merelveld uit dertienhonderdzoveel. Dat peacekeep je niet ff op een achternamiddag weer goed.

Krachtmeester | 08-04-09 | 11:47

Man, man, man, wat een opgeblazen drama weer. Lekker boeiend dat hij in het verleden ooit eens uitspraken heeft gedaan die heden niet geheel meer in lijn zijn met wat de PVV van hem verwacht.
Ik beken direct dat ik in het verleden ook wel eens dingen heb geroepen waar ik achteraf spijt van had. Of die ik destijds zo vond, maar bij nader inzien nu toch anders zie.
Zolang hij, nadat hij gekozen is, maar waarmaakt wat de PVV ons nu belooft vóór de verkiezingen in juni vind ik het gezegend. Voor zover ik weet heeft hij die genocide niet zelf begaan.

Chiant | 08-04-09 | 11:46

Zolang de PVV maar falikant tegen toetreding van Turkije blijft bij de EU zal het mij een zorg zijn of je de genocide een genocide noemt of niet.
Dit in tegensteling tot PvdA die een grote mond heeft wat dit woord betreft maar ondertussen de EU weggeven aan alle wilde volkeren die er maar van willen profiteren.

Sinar | 08-04-09 | 11:46

Wat mij betreft toont dit aan dat een land als turkije overal zijn tentakels en infiltranten heeft zitten en dat is weer een reden om hun niet in de EU te willen,

solidstate | 08-04-09 | 11:45

Volgens mij zit er zelfs een ontkenner in het kabinet........ toch Nebahat?

frenkie4alllll | 08-04-09 | 11:45

Grappig dat als men Turkije bekijkt vaak deze oude koe uit de sloot wordt gehaald. Vooral als je de houding van de moderne Turkse staat tegenover de Koerden in het land bekijkt...

De Argonaut | 08-04-09 | 11:44

Genocide is een oud recept en komt in de beste families voor. Af en toe een grote schoonmaak opdat de sterke partij wat meer ruimte heeft.

Misschien niet leuk wel effectief.

www.youtube.com/watch?v=vqcM5lVoteQ

zovoklets | 08-04-09 | 11:44

Gelukkig heeft de SP geen Holocaust ontkenners.. daar maar op stemmen.
Zes miljoen vinden ze nog te weinig.
Anja, lekkere breedbekkikker!
Neuquh?

Serieus edoch: Geen genocide ontkenners bij de PVV, daar hebben we al genoeg partijen van..

RickH | 08-04-09 | 11:44

@ Mona Sax | 08-04-09 | 11:37

"railsen"

*zucht*

En dan over de rest van je gezeur "hadden we Indië nog maar" nog maar te zwijgen. Dikke kul.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 11:43

Maaier | 08-04-09 | 11:31
In tijden dat enkele ongelukjes van het Israelische leger als een nieuwe holocaust worden bestempeld, is het zeer passend om dit soort gebeurtenissen als genocide te bestempelen. Klassificaties binnen de internationale politiek hebben immers - met name onder invloed van arabische landen - iedere reeele betekenis verloren. Ik stel dan ook een deal voor: wij hebben het niet langer over genocide en Turkije geeft tegengas inzake randdebiele kwalificaties uit het MO.

grote regelneger | 08-04-09 | 11:42

Wat een belabberde CV voor een wannabee politicus van 28; over een paar maanden minimaal 1,5 Balkenende netto mee naar huis nemen en dan nog een holocaust ontkennen ook.
*spijt heeft geen email naar Wilders gestuurd te hebben.

kapotte_stofzuiger | 08-04-09 | 11:42

Er komt nog veel troep aan, PVV moet als de cijfers kloppen veel nieuwe aanwas hebben, was dat al niet eens eerder gebeurd met een partij die snel groeide.
Hele spul was dood gebloed door onkennis en kunde van de nieuwe aanwas.

Deze mafkees meteen eruit flikker, rand debiel.

Ik hoop dat Wilders niet in die valkuil valt, want dat is de doodsteek voor een party.

DeJaVu5225 | 08-04-09 | 11:41

Bijt "PVV'er" al niet met "Europarlementarier"?

alpha_mannetje | 08-04-09 | 11:41

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 11:26

Erger nog: bij veel mensen die zich er druk over maken zie ik geeneens echte interesse of meeleven voor Armeniërs, slechts anti-turkse gevoelens. Want we dragen de Grieken ook niet de grootscheepse uitruil met Turkije na, of een van de andere talloze grotere of kleinere bloedbaden van de afgelopen eeuw.

Maaier | 08-04-09 | 11:41

Tegen de tijd dat wilders aan de macht komt woon in waarschijnlijk in het buitenland en kijk ik van een afstandje hoe nederland een vrijeval maakt op de economische ladder.

We hebben helaas niks geleerd van de lpf en gewoon iedereen stemrecht laten behouden.

splijtzwam | 08-04-09 | 11:38

Heb verleden jaar nog met een Armeense gezoend, dus die genocide zal wel halfbakken op zijn Turks zijn uitgevoerd....

Fimbulvetr | 08-04-09 | 11:38

Schijnt druk te zijn bij Peper....

Neaul | 08-04-09 | 11:38

@ grote grutjes | 08-04-09 | 11:30
precies. Die slachtpartij in dat dorp die pas weer even aan de orde kwam, is een keiharde oorlogsmisdaad. Er zijn SS-ers voor minder veroordeeld...

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 11:37

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 11:26
Want wat heeft het hedendaagse Turkije nou te maken met iets dat 100 jaar geleden is geheurd?

Dat argument gebruikte ik eens ter verdediging van een Turkse Nederlander, maar zo zien ZIJ het niet: Turkije is Turkije.

progressief | 08-04-09 | 11:37

@grote grutjes | 08-04-09 | 11:30
Grotendeels terecht vrind. Die indonesiers hebben nu nog lol met de fabrieken, wegen, railsen, plantages en mijnen die wij daar hebben aangelegd. Als ze dat zomaar even onteigenen, sta je leuk met je mond vol tanden hoor. De familie Sax heeft in der tijd nog moeten bedelen bij de rechter om onze assets vergoed te krijgen door de NL staat, die even vrolijk Indie onafhankelijk maakte.
/
Typisch Nederland ook, als we Indie nu nog hadden waren we een wereldmacht a la VS en Groot Brittanie geweest.

Mona Sax | 08-04-09 | 11:37

azijnseikerT | 08-04-09 | 11:32

Blijkbaar kun je er we minpunten mee scoren, dus dat komt op hetzelfde neer.

Maaier | 08-04-09 | 11:37

liegende cda jezuiet: meteen lozen die handel, exit !

De Briemusketier | 08-04-09 | 11:36

-weggejorist-

Brynnar | 08-04-09 | 11:35

Zo'n foutje komt in iedere partij wel eens voor.Ernstiger vind ik dat ze gelijk beginnen met het wegpoetsen van de feiten ipv gewoon de fout toegeven.Dit zegt genoeg over de ware aard van d PVV,als het er opaan komt zijn ze net zo hypocriet als de rest.

K.Zwellever | 08-04-09 | 11:35

@ frenkie4alllll | 08-04-09 | 11:29
Was ironie.. kan alleen het ironie-teken ff niet vinden..

RickH | 08-04-09 | 11:33

Het feit dat hij punten heeft willen scoren over iets dat een eeuw geleden al dan niet gebeurd zou zijn, maakt hem al een fout mannetje. Verder wat Cojones zegt.

azijnseikerT | 08-04-09 | 11:32

UPDATE:
PVV blijkt achterkamertjespolitiek al goed in de vingers te hebben.

1sokkie | 08-04-09 | 11:32

Zal Obama de Armeense genocide ook ontkennen.. sorry, bedoel een andere naam geven?
Iets als: "Het Greaute Turkse Rijk heeft het probleem der terroristische minderheden -binnen de toenmalige geldende wetten ende conventies- op eigen traditionele manier opgelost.
Derhalve beheurt Turkije (en níet alleen daarom) tot de EU."

RickH | 08-04-09 | 11:32

Ik snap nog steeds dat heilige moeten niet als het gaat om Armeense massamoorden. Genocide is een juridische term die heel moeilijk te bewijzen is. Ik snap niet dat je per se dat woord moet gebruiken om te erkennen dat er destijds belachelijk veel Armeniërs zijn vermoord.

Maaier | 08-04-09 | 11:31

@ Brynnar | 08-04-09 | 11:21
Is dat allemaal niet waar dan?

jeff10757874 | 08-04-09 | 11:30

Zo, p0wned daniel. En zeg maar dag met je handje.

dikkegek | 08-04-09 | 11:30

bokken die vent

Fragony | 08-04-09 | 11:30

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 11:26
En vergeet ook niet het in de doofpot stoppen wat er na de 2e wereld oorlog door de nederlanders in indonesie is gebeurt.

grote grutjes | 08-04-09 | 11:30

Dit zal vanavond wel de opening worden op het Staatsjoernaal.

Sinar | 08-04-09 | 11:29

@ RickH | 08-04-09 | 11:14

*Lol*

Ik neem aan dat je dit als grap bedoelt, want D66 is natuurlijk DE partij van Armeense genocide ontkenners. Of ben je 2006 al weer vergeten?

frenkie4alllll | 08-04-09 | 11:29

-weggejorist-

zovoklets | 08-04-09 | 11:29

keutel intrekken of wyberen...
Verder blijft mijn stem bij de PVV

JeGrootmoeder | 08-04-09 | 11:29

Wat niet ontkend kan worden is dat het vandaag, 8 april, De Dag Van De Berserker is.

*Iedereen vrij nemen mag*

Berserker Nr. 1 | 08-04-09 | 11:27

-weggejorist-

Aardappeleter | 08-04-09 | 11:27

Van mij part ontkende hij het bestaan van ze vader en moeder... stem toch wel PVV... aangezien dat op dit moment het meest rechtse is.

jeff10757874 | 08-04-09 | 11:27

Wegwezen met die gast!
PVV onwaardig.

a.n.alvabeet | 08-04-09 | 11:26

*kuch* Er zijn inderdaad heel veel mensen omgekomen die uit de Armeense regio naar Syrië gedeporteerd zijn. Maar het genocide verhaal is verdacht. Want begin jaren twintig opgemaakt door een Britse 'onderzoeker' in een periode dat de slager van Galipoli, de Turkse generaal Kermal als Atatürk de baas werd in Turkije. De Britten waren 'ietwat' in de pan gehakt tijdens deze zinloze stuiptrekking van het British Empire ten tijde van WO I. Die hadden dus nog een appeltje te schillen met deze grondlegger van het moderne Turkije. Zie een ontluisterende documantaire op National Geographic van een paar jaar geleden.
Ik vind het op z'n zachts gezegd nogal merkwaardig dat de genocide mythe steeds weer opgerakeld wordt. Want wat heeft het hedendaagse Turkije nou te maken met iets dat 100 jaar geleden is geheurd? Van de overlevenden leeft amper nog iemand! Bovendien, wanneer begint het grote inhakken op de Katholieken voor de massamoord die zij in godsnaam tijdens de ik dacht 400(!) jaar durende Inquisitie (einde begin 19e eeuw) hebben gepleegd? Of gaan we de Russen nog afrekenen op de miljoenen mensen die vorige eeuw onder hun ogen zijn vermoord? Hou toch op.... Stelletje hypocrotiete politieke opportunisten! Walgelijk. Linksom of rechtsom, wat bezielt je als je over de rug van deauden van 100 jaar geleden vandaag de dag politieke punten wilt scoren? Laat ze toch met rust, niemand kan wat gebeurd is, terugdraaien. Veel interessanter is de belastingmoraal van Kamerleden. Want weet u nog, drie jaar geleden, dat openbaargemaakte lijstje van opgevoerde afrekposten van leden van het US-Congres en de US Senaat?

F. von Zeikhoven | 08-04-09 | 11:26

LPF-effect: gelukszoekers, opportunisten en baantjesjagerts komen af op het succes. Geeft wel lekker veel reuring.

JumboXL | 08-04-09 | 11:25

Als je op je twintigste niet links bent geweest... hij staat nummer 3 op de lijst, dus hij gaat wel naar Brussel. Af en toe een handtekening zetten in Straatsburg, voor anderhalve ton per jaar.

Dr. Mabuse | 08-04-09 | 11:24

@ Doc Damage

Je kan maar een bord voor je kop hebben... Stemmen op de PVV is hetzelfde als geloven, er staat al lang vast dat het onzin is maar toch vastberaden blijven...

Capt. Iglo | 08-04-09 | 11:24

CoJoNes | 08-04-09 | 11:21
En als jij nu vanaf je geboorte gehersenspoeld en geindoctrineerd bent door het geloof (maakt ff niet uit welk)?
Dan kan je bij het ouder worden toch tot inkeer kunnen komen?

grote grutjes | 08-04-09 | 11:24

euhm, is meneer inmiddels nu voor of tegen Turkse genocide?

Sir EnemA | 08-04-09 | 11:23

schertsfiguur | 08-04-09 | 11:15 Hahaha _O_

Willianus Wortelus | 08-04-09 | 11:23

het is allemaal wat..

Sjonbak | 08-04-09 | 11:23

Ach, nu neem ik het toch even voor de PVV op. Dit gebeurt elke partij die groter wordt. Is onoverkomenlijk. Zeker wanneer je terug (moet) vallen op politici die in de gevestigde partijen de top niet bereikt hebben. In dat opzicht verschilt de PVV in niets van de andere partijen. Uiteraard.

-edit | 08-04-09 | 11:22

Dit gaat het grote probleem worden met de PVV, in korte tijd veel goede en kundige mensen op 1 lijn krijgen. Gaat niet lukken, problemen, strijd, etc. binnen de partij zullen de ondergang zijn van de PVV (te snelle groei).

wallie100 | 08-04-09 | 11:22

Voor het Europarlement moeten we dus niet op deze kansloze sukkel stemmen, maar op andere mensen v/d PVV. Kunnen ze samen met de mannen van UKIP voor wat opschudding zorgen daaro.
 
www.youtube.com/watch?v=ho06OTM8fm0

zedong | 08-04-09 | 11:22

-weggejorist-

zovoklets | 08-04-09 | 11:22

Als je lid bent geweest van het CDJA heb je bij mij al je credits al verspeeld. Vergissen is menselijk maar lid worden van het CDA vereist een genetisch defect.

CoJoNes | 08-04-09 | 11:21

-weggejorist-

Brynnar | 08-04-09 | 11:21

@laardepul | 08-04-09 | 11:18
Fleur Agema op stormfront... Yeah right.
In 1942 was ze zeker ook lid van de SS? Dat bewijs heeft ze ook vernietigd...
*Proest*

Mona Sax | 08-04-09 | 11:21

Die screenshots zijn gemaakt vanaf een computer met Windows ME erop. Dit kan niet serieus genomen worden!

Brzk | 08-04-09 | 11:21

Ik heb ook al gehoord dat Daniel van der Stoep vroeger naar hiphop luisterde en vieze orientaalse satesaus op zijn patat deed!

Teen | 08-04-09 | 11:21

Niet verdonkermanen maar gewoon bekennen dat je er naast zat. Iedereen zit er wel eens naast. Is menselijk. Maar van politici verwachten we de flexibliteit en het zelfcorrigerende vermogen van graniet.

bidlip | 08-04-09 | 11:19

Iedereen met een mening kan die veranderen. Een professioneel politicus durft te zeggen: "Ik zat ernaast", nadat hij met feiten en cijfers overtuigd is. Stellig volhouden en iemand anders geen gelijk durven te geven getuigt van een kinderachtige laffe manier van debatteren. Dit suggestieve en gedachtensturende bericht had ik eerder op een rooie website verwacht.

Cigarette | 08-04-09 | 11:19

LOL @ Teen | 08-04-09 | 11:17 ?

kolonel klootoog | 08-04-09 | 11:19

1 foutje mag toch wel?

watsinneneem | 08-04-09 | 11:19

@Brusselmans,
Lees even " Trouw " van vanmorgen, blz. 6, rechts onderaan.

fuckje | 08-04-09 | 11:19

Ga geweaun PVV stemmen om Pechtold te pesten..
Da Di Da

RickH | 08-04-09 | 11:19

verraad. Afscheid nemen graag.

Jan Passant | 08-04-09 | 11:18

En toch stem ik PVV!

Doc Damage | 08-04-09 | 11:18

Destijds werden ook alle posts van Fleur Agema van Stormfront en Pimplistische fora verwijderd, kwestie van damage control.....

laardepul | 08-04-09 | 11:18

-weggejorist-

Brynnar | 08-04-09 | 11:18

-weggejorist en opgerot-

judypudy | 08-04-09 | 11:18

Daniel van der Stoep is tot kennis en inkeer gekomen, hij was tenslotte ook lid van het CDA.

grote grutjes | 08-04-09 | 11:18

mot maar denken met het aanstaand succes Geert, komen in de kielzog ook dit soort lieden binnen, zo is het altijd geweest en zal het altijd blijven, het zijn nu eenmaal de gelovigen in den god van de grootste bataljons, die vind je bij elke politieke partij en in elk geloof waar dan ook.

william7055 | 08-04-09 | 11:18

Zo werkt dat met dat soort partijen hè (LPF, PVV e.d.) om hun lijst te vullen komen er lui op die bij andere partijen geen carriere konden maken of waar die carriere niet naar het zin ging. Dat zijn geen mensen die staan voor idealen, met ideen over de toekomst van NL maar mensen die zo hopen hun carriere een boost te geven... Kortom onbekwaam zijn voor het werk waar ze voor gevraagd zijn...

Capt. Iglo | 08-04-09 | 11:17

Had PvdD niet een Rwanda extermination ontkenner op de lijst?
Oh, nee.. interesseert ze alleen niet.. behalve die berggorilla's, natuurlijk.

RickH | 08-04-09 | 11:17

Ik wist het wel. De PVV is gewoon een stelletje machtswellustingen die, wanneer puntje bij paaltje, totaal geen moeite heeft hun principes overboord te zetten.

Teen | 08-04-09 | 11:17

Ja hoor. Daar hebben we het eerste pareltje uit de gelederen van de PVV-Jugend! Wat een toppertje deze knaap.

*proest*

De PVV is voor bozige SBS6 kijkers.

kolonel klootoog | 08-04-09 | 11:17

Owja D66!! +1000

MaasWaal | 08-04-09 | 11:16

Al had Geert 1 grote friet en een Big Mac op zijn lijstje staan, de man krijgt mijn stem.

schertsfiguur | 08-04-09 | 11:15

PVV is gewoon bij elkaar geraapt zooitje. Net als LPF ooit was. Zonder een aandachttrekker als Wilders op nr 1 sterft die partij binnen 2 maanden uit.

MaasWaal | 08-04-09 | 11:15

Rotte appels onmiddelijk en zonder discussie of vertraging verwijderen.

oranjerood | 08-04-09 | 11:14

Flauwekul dat Albayrak ontkend heeft. Ze heeft het juist bespreekbaar gemaakt. Dat is nogal lastig voor veel Turken.

bloemis | 08-04-09 | 11:14

Pleur deze vent er even snel uit Geert! Een of andere 10e jaars student die deze uitspraken deed om een Turks meisje te imponeren, dat motten wij niet in de PVV.

Mona Sax | 08-04-09 | 11:14

Da's Kudt!... dan maar D66 stemmen heur.
Lekker veilig eauk..

RickH | 08-04-09 | 11:14

-weggejorist-

judypudy | 08-04-09 | 11:13

En nog stem ik PVV.

Decno | 08-04-09 | 11:12

Dikke doei Daniel!

- teruggejorist - | 08-04-09 | 11:12

Lekker gescreend door de PVV.

Derechtselutser | 08-04-09 | 11:12

Deze man hoort dus niet in de PVV, snel actie ondernemen is mijn advies aan Geert.

Ethon | 08-04-09 | 11:12

Ironisch toch... PVV die turken steunt

nielsobserveert | 08-04-09 | 11:12

Ik blijf op de PVV stemmen in juni.

grote grutjes | 08-04-09 | 11:11

Schande! Meteen uit de partij zetten die randebiel. Wilders verliest hiermee direct een paar zetels.

zedong | 08-04-09 | 11:11

Na holocaust ook nog genocide?

Zachte G | 08-04-09 | 11:07

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl