Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Beste onderwijzer ooit woont in Z-Vlaanderen

shutupk.jpgBeste redactie, Misschien een item voor jullie? In een klein dorp in Zeeuws Vlaanderen vinden al jarenlang misdragingen plaats door een juf van de lagere openbare school. Een aantal kinderen is door hun ouders daarom van deze school afgehaald. Vorig jaar escaleerde de boel toen die juf zich in een schoolreisbus liet gaan. Gevolg: aangifte van mishandeling mét letsel, doktersverklaring, getuigen etc. Kort daarna is de onderwijsinspectie ingeschakeld die al 9 maanden tegen het bestuur roept dat deze juf weg moet. Er gebeurt niets. Diverse klachten, inmiddels behandeld bij de LKC (landelijke klachten commissie); bestuur doet niets. Nieuwe berichten over verschillende kinderen die voor schut gezet worden, aan arm, oor of onderarm geknepen worden en door de klas gesleurd etc. Locatiedirecteur is een slappe hap die alles blijft ontkennen of zich verstopt in eindeloze protocollen die niets opleveren. Tot nu toe is een onderwijskracht van die school, die verschillende keren aangegeven heeft op de hoogte te zijn van deze voortdurende misdragingen, "uit de wind" gehouden omdat hij of zij zich niet sterk genoeg voelt om de confrontatie met zijn/haar collega en het bestuur aan te gaan. MR is een hielenlikkend kritiekloos clubje wat niets doet. Inmiddels liggen er weer verschillende klachten bij de LKC. Wethouder, vertrouwenspersoon, politie, directeur, onderwijsinspectie, bestuur, GGD, Jeugdzorg,collega's: iedereen is op de hoogte danst zijn of haar protocollen dans en er gebeurt niets. Niets??? Toch wel. Ouders hebben een schoolverbod gekregen en een ouder die zich emotioneel liet gaan heeft uren in een politiecel doorgebracht en moet voorkomen wegens bedreiging. Er ligt inmiddels een dossier van meer dan 150 pagina's en de praktijken van deze juf die hier al 36 jaar voor de klas staat gaat door. Waarom ik jullie nu benader? Jullie hebben lak aan reputaties, gehuichel en misselijkmakende machtspolitiek. Hier valt echt wat te onthullen. Vriendelijke groet, John V. Antwoord Beste John, Wat is het probleem? Als die kinderen gewoon luisteren naar deze oldskool juf is er echt niets aan de hand. Wat mij betreft een heldin die al 36 jaar ondanks het gezeik van al die softe en zogenaamd 'mondige' ouders gewoon draaien om de oren blijft geven aan de steeds erger verwend rakende kudtkinderen. En aangezien ze al 36 jaar les geeft, betekent dit dat haar oud-leerlingen inmiddels hun eigen kids naar de school sturen. Maar bij deze het item op GeenStijl!

Reaguursels

Inloggen

Kent PowNed al het ere-lidmaatschap?

Plebsies | 25-03-09 | 12:31

@ Jim Beam | 23-03-09 | 16:31
Hear, hear, hear.
Zo vader, zo zoon.

Gravin v Kippenbouth | 23-03-09 | 23:59

verontrustend - dit geval zeker
onthullend - had het kunnen zijn, ware het niet dat Hoxha een Fleischbaumpje doet
vernieuwend - niet in positieve zin
PffffD - NEXT!

Handboek | 23-03-09 | 19:38

Tucht helpt.
Meer van dat soort juffen en meesters.

Peter_S | 23-03-09 | 18:48

Hoek dus.
www.openbasis.com/opweg/

Hopelijk heeft John met de windmolen meer succes.....

Kees Keukenstroop | 23-03-09 | 17:54

dus die lerares vind het ook niet erg als ik haar aan haar oren meesleur als ik het te ver vind gaan?
ze moet maar met haar poten van de kinderen afblijven,
opvoeden is de taak van de ouders, een corrigerende tik geven dus ook,

niet aan zo een krasse lerares

Redenator | 23-03-09 | 17:31

Oja..@ groenepuntputs, de term "sukkel" bewaar je maar voor die hoerenzoon van een vader, oom, neef, broer of zoon van je........ oke?

Jim Beam | 23-03-09 | 17:03

Geen woord gelogen groenepuntmuts.............. was destijds DE rel van de provincie Utrecht, als je goed zoekt vind je nog wel wat, zelfs de naam van de school.
Het enige wat me aan die affaire nog steeds dwars zit is dat de andere ouders hun kids pas gingen geloven NA ik er vol inging om die vent sociaal-economisch te slopen.
Ik geef wel onmiddelijk toe dat het me niet gelukt was als er geen steekje los was geweest aan die kerel.

Jim Beam | 23-03-09 | 17:01

@Jim Beam | 23-03-09 | 16:31
niet overdrijven, sukkel.

Groenepuntmuts. | 23-03-09 | 16:37

Wie aan mijn kinderen komt, leerkracht of anderszins legt aan mij verantwoording af in de vorm van een ongenadig pak slaag, de consequenties daarvan draag ik met trots.
Als mijn kinderen iets doen wat niet door de beugel kan kom je naar mij, klaar, uit.
Ik hoop dat "meester Ad" dit leest die 10 jaar geleden zo dom was mn jochie van 7 in de rug te trappen.
Ik heb toen echt afgerekend met die kerel en heb het niet bij een pak rammel gelaten, ik ben doorgegaan tot hij ontslagen werd, op geestelijke gronden in de wao kwam, zijn vrouw bij hem wegliep en hij zijn huis kon verkopen.
Had hij maar van mijn kinderen af moeten blijven...............

Jim Beam | 23-03-09 | 16:31

Ik heb zelf ook zo'n "voorvalletje" gehad: Zoontje van 9 wordt met een blaaspijp in het gezicht door jochie van 14 aangevallen. Na herhaaldelijke keren gezegt te hebben te stoppen, kreeg ik een grote bek van "Ouwe lul, kom maar op!" Deze ouwe lul deed dat ook tot zijn grote schrik en gaf hem een draai om zijn oren.
Resultaat: nachtje arrestantenhotel in Houten, want knul in kwestie heeft krulletjes en spreekt amper nederlands. Zaak moet nu voor komen. Misschien een dingetje voor Rutger om de zaak bij te wonen?

Zijne Geiligheid | 23-03-09 | 15:59

*Dat wat "Bobslee | 23-03-09 | 14:10" zegt*...

kaiser_cas | 23-03-09 | 15:01

Zoveel schaapjes hier die gewoon het nieuwsbericht napraten. Zoals Martinus_van_Oranje @ 13:08 bijvoorbeeld.

Een lerares die kinderen mept is gewoon not-done. Stoer praten over dat die reljeugd van tegenwoordig moet worden aangepakt is makkelijk, maar je weet niet wat er echt aan de hand is geweest. als er daadwerkelijk zoveel klachten tegen zo'n mens lopen, en als ouders hun kinderen van school halen door haar, kun je wel nagaan dat er iets niet klopt.

Ik ben voor een hardere aanpak jegens straattuig zonder idee van normen en waarden, maar je kunt niet zomaar +1 roepen zonder te weten wat er verder speelt.

Bobslee | 23-03-09 | 14:10

Ohja | 23-03-09 | 13:47
Ik kan me inderdaad laten gaan als ik merk dat men het goedkeurt dat kinderen worden geslagen. Dan word ik boos. En terecht.
Verder hebben we het hier over een lagere school, het basisonderwijs.
Ik weet dat er ettertjes bij kunnen zitten, maar in mijn optiek geeft dat een onderwijzer(es) nog niet het recht om te slaan.
Ik geef geen oordeel over de juffrouw van de betreffende school, omdat ik niet weet hoe de vork daar in de steel zit.
Ik maak me druk over al die reaguurders die vinden dat lijfstraffen op school weer mogen worden toegepast. Dat geeft namelijk te denken over de staat van ons land. Je kunt kinderen ook op een andere manier leren om gewoon met elkaar om te gaan. En dan denk ik heus niet aan geitenwollen sokken gedoe. Kinderen mogen best straf krijgen als ze iets verkeerd doen, en dan heb ik het over hun gedrag ten opzichte van anderen. Ik vind ook dat een school daar heel duidelijk in moet zijn. Bepaalde zaken worden niet getolereerd.

borderliner | 23-03-09 | 14:05

borderliner | 23-03-09 | 12:02 Ja opvoeden is een taak van de ouders maar als die het niet doen? Moet de rest van de wereld dan maar onder de gevolgen daarvan lijden? Ik vind dat slaan ook niet mag, maar tegelijkertijd vind ik dat je niets tot absolute regel moet verheffen. Als kinderen zuigen, treiteren, de boel terroriseren en niets doen van dat waar een school voor bedoeld is, en ouders doen daar geen reet aan, of te weinig, of way milder dan het kind nodig heeft, dan kan ik me voorstellen dat je je als juf ook geen raad meer weet. Letsel gaat hoe dan ook te ver. Dat mag nooit, onder geen voorwaarde. Maar als je iedere acceptabele manier geprobeerd hebt, het kind zich nog monsterlijk gedraagt. Wat mag je dan als juf van eigenlijk nog wel....
-
Verder kom je zelf ook bepaald niet emotioneel beheerst over, dus ik denk dat jij jezelf niet veel beter in de hand zou hebben. Als het je hier al niet lukt. Slaan zou geen optie moeten zijn. Letsel is dat sowieso niet dus vrouw in kwestie is sowieso al de schreef over gegaan, big time enzo. Maar dan nog vind ik dat het punt dat leraren tegenwoordig in een onmogelijke positie geplaatst worden, want blijkbaar wel getreiterd mogen worden maar zich geenszins met dezelfde middelen mogen verdedigen, ook een plaatsje hoort te hebben in deze discussie. Want geef ze dan gewoon andere, gecontroleerdere, rechten waarmee ze in ieder geval weer normaal hun werk kunnen doen.
-
Nu zou dat op een basisschool mee moeten vallen. Maar goed, daarom is dit ook een beetje een zinloze vraag. Dr wordt gevraagd te oordelen over een situatie waarvan de context totaal onbekend blijft. Ja weet ik veel. Dat moet je dan toch echt eerst weten. Ik vind het nogal een verschil als een lerares een kind met een mes van zich wegmept wat de hele boel terroriseert (nouja, ik noem maar een extreme situatie) of dat ze een kind mept omdat ie door haar heen fluistert ofzo. Dat maakt de situatie nogal heel erg anders.
-
Een kind is een kind, maar een kind dat zich als een volwassen crimineel gedraagt, tsja, daar kun je dus geen gewone juf tegenover zetten eigenlijk die alleen maar met normale middelen een klas tot rust moet brengen. Dan moet je daar een grote stoere m/v met overwicht en extra rechten neer zetten die opgeleid is om om te gaan met criminelen ipv om les te geven aan *normale* kinderen. Je mag van zo'n vrouw verwachten dat ze kan omgaan met een kind dat een snoepje gejat heeft, of een ander kind uitscheld, gewone dingen die voorkomen onder gewone kinderen... maar niet dat ze weet om te gaan met gedragsgestoorde mini-crimineeltjes. Ik heb dus geen idee over wat voor situaties het hier gaat.... en m.i. maakt dat alle verschil voor of dit nou echt een sick wijf is, een emotioneel totaal out of control iemand, of gewoon een welwillende juf-die-t-niet-meet-weet.

Ohja | 23-03-09 | 13:47

blaster | 23-03-09 | 12:49
Mijn punt is alleen dat je NIET GAAT SLAAN als onderwijzer.
Wat de ouders doen is hun probleem. Ik schat zo in dat er in Zeeuws-Vlaanderen niet veel ouders rondlopen die de schurft aan een school of een onderwijzer hebben, om maar even jouw taalgebruik te kopiëren. Dat soort problemen kom je toch helaas meer in de Randstad tegen en dan vooral bij HOGER OPGELEIDE ouders, omdat ze denken dat ze het beter weten.
De tokkies kunnen er ook wat van trouwens gezien praktijken op een zekere school in bijvoorbeeld de Betonbuurt in Utrecht. Daar worden kinderen aangemoedigd om die 'klote marokkaan' nog maar even op z'n kanker tyfes muil te sloan. Waar de onderwijzer en het schoolhoofd bij zijn. Heb het uit eerste hand.
Ergo, het is de verantwoordelijkheid van de ouder.
Maar elke ouder denkt het beter te weten.
Sinds de komst van de 'nieuwe politiek', (ja daar gaan we) die vond dat iedereen een stem heeft en het recht heeft om die ook overal te open te gooien en er uit te laten vallen wat er in die kop rondtolt, want vrijheid van meningsuiting is een RECHT. En dus ook om iemand de huid vol te schelden. want dat is mijn RECHT.
Maar ja, helaas kan men niet zo goed met die vrijheid omgaan.
Ach, en nu komen we eigenlijk aan de kern van het algehele probleem. De teloorgang van de normen en waarden en het omgaan met anderen. We willen graag dat allochtonen zich normaal gedragen en integreren. Nou, dat doen ze goed, want de gemiddelde autochtoon loopt nog meer te zeiken en te zeuren dan een allochtoon. De gemiddelde autochtoon maakt meer stampei dan de allochtoon. En dat vinden we normaal, want vrijheid van meningsuiting. VRIJHEID!!! VRIJHEID!!! Als je er niet mee om kunt gaan moet je er vooral VER bij wegblijven.
En NEVER NOOIT NIET KINDEREN SLAAN!!!!!
Welke randdebiel het in zijn hersens haalt om goed te keuren dat kinderen op een school worden geslagen, die wens ik van harte een @ %#&*#^ toe!

borderliner | 23-03-09 | 13:29

+1 voor deze juf! Pak die kleine klereleijertjes maar eens goed aan! Kids van tegenwoordig denken dat ze de baas zijn op school. Moet verdomme niet gekker worden!

Martinus_van_Oranje | 23-03-09 | 13:08

Soory, het moet Cigarette zijn... Betere naam kan er niet verzonnen worden.. Steek er nog een op en geef er een aan je kind van twaalf. Zeurt tie tenminste niet meer zo..

blaster | 23-03-09 | 12:54

Carlie..
Veel intelligentie thuis? Oorzaak en gevolg kunnen inzien misschien? Misschien ligt de oorzaak in je kudtkind? Neeeeeee, dat kan noooooit zo zijn... Altijd ligt het aan 'die ander", he?

blaster | 23-03-09 | 12:52

Borderline..
Je snpat er nog steeds geen ene hot van, merk ik. Als een kind zich zo a-sociaal gedraagt, vaak ingegeven door een enorm onvermogen tot normaal opvoeden door de ouders, dat er correctie nodig is zijn er twee mogelijkheden:
-je gaat met de ouders praten met twee mogelijkheden
a die zeggen 'da's jouw probleem' en gaan vervolgens door met het aanmoedigen van het a-sociaal gedrag van het kutkotertje
b die zeggen ''bedankt dat je ons er op attent hebt gemaakt en we gaan er wat aan doen. Doe jij het op school, doe ik het thuis.
Zo kreeg ik vroeger thuis straf als ik kwam klagen over straf die ik op school had gehad. 'Zal je wel om gevraagd hebben', was het antwoord thuis.

- de ouders luisteren beleefd, steken nog net de middelvinger niet op en doen geen reet. Het kutkotertje van tien steekt vervolgens tegen jou zijn middelvinger op als je iets zegt dat meneer niet bevalt.
Ook hier zijn twee mogelijkheden:
a je doet niks en over een jaar of vier komt hij of de verkeerde tegen die hem volkomen in elkaar ramt of hij gaat winkeltjes en oude vrouwtjes overvallen op zijn dertiende.
Ondertussen verziekt hij volledig de goedwillende kinderen in de klas, verziekt je les en terroriseert de school.
b je waarschuwt hem luid en duidelijk en als hij doorgaat grijp je in.
Je zet hem te schijten voor zijn vriendjes, waar hij zijn 'status' aan ontleent, geeft hem als hij een grote bek opzet een raqm voor zijin harses, waardoor hij grenzen leert kennen die hij thuis nooit aangegeven heeft gekregen en niet krijgt.
Op dat moment is er al een streep overschreden en hoort het klerelijertje van school getrapt en in tuchtschool geplaatst te worden. Mischien dat met een professionele keiharde aanpak er nog iets van te maken valt, voordat hij op zijn veertiende invalide wordt geslagen omdat die beer van een vent van 28 het opgestoken middelvingertje NIET pikt en NIET heeft geleerd het met op zijn hurken zittend discusierend 'uit te praten'...

blaster | 23-03-09 | 12:49

Quote
Dan kan ik je vertellen dat als ik later van mijn kinderen ooit zoiets te horen krijg dan zit ik binnen 2 minuten in de auto op weg naar dat vmbo-sletje voor de klas.

Zouden ze dit nou "het goede voorbeeld" geven noemen?

Carlie | 23-03-09 | 12:49

@bottehond: of hij er graag woont of niet is verder zijn zaak... daar heb ik het nergens over gehad... ik heb enkel gesteld dat zeeuws vlaanderen duidelijk een buitenzees gebiedsdeel was zoals de antillen of Limburg ..... waar evenmin veel file's staan en je vast ook op zondag je boodschapjes kunt doen als je ver genoeg voor een winkel wilt rijden die open is dan....

Daarin kan hij enkel ook bevestigen.... of je het nu positief vind om uit nederland te emigreren omdat je genoeg hebt van die dichtslibbende snelkookpan van tokkies, multiculti's en wildersfans moet iedereen voor zichzelf beslissen.

enkel is het vreemd als je dan nog die ene bassischooljuf moet gaan opzoeken om je alsnog op zn typisch nederlands vol over te gaan ergeren en je klachten schiftelijk in twee in te dienen hierover bij 'de klachtencommissie' (wat dan wer een uitermate 'nederlandse' oplossing is; je hoop zetten op ambtelijke klachteninstellingen die alles wel voor je zal oplossen als ze eenmaal de klacht in behandeling genomen hebben)

RM-rf | 23-03-09 | 12:47

Stakkertjes, dit is helemaal geen goede zaak. Kinderen die zelf physiek mishandeld zijn zelf ook eerder geneigd aggressief gedrag te vertonen in hun tienerjaren. Het is mogelijk om kinderen zo op te voeden dat zij zich uitstekend gedragen zonder dat je ze ooit met één vinger hoeft aan te raken. Als dat niet lukt is de ouder degene die aan het falen is als hij of zij gebruik moet maken van zijn lichamelijke kracht. En een docent is wel de laatste die ooit een kind van mij aan hoeft te raken. Je vertrouwd erop dat je een kind naar een veilige omgeving stuurt en ondertussen wordt het daar voor schut gezet tegenover zijn klasgenootjes, geknepen en wat al niet meer. Dan kan ik je vertellen dat als ik later van mijn kinderen ooit zoiets te horen krijg dan zit ik binnen 2 minuten in de auto op weg naar dat vmbo-sletje voor de klas.

Cigarette | 23-03-09 | 12:45

Opvoeden blijft vooral een taak van de ouders
En dat is het hem nou net, ouders zien alleen de leuke dingen van hun kinderen, zijn ze stout dan is het "dat doet die van mij niet hoor"
Ik kan als ouder goed begrijpen als je voor een klas vol van die brutale rakkers staat, dat je er dan wel eens één bij zijn arm pakt.
En geloof nou maar, als die leerkracht echt zou mishandelen, dan was ze daar al lang weg, maar dit is weer zo een ouder die denkt dat "zijn kind dat niet doet"
Ik weet over welke leerkracht het gaat en het is een schat van een mens.

Carlie | 23-03-09 | 12:39

RM-rf | 23-03-09 | 12:28

Haha, geestig. Maar L o M heeft wel dik gelijk.

bottehond | 23-03-09 | 12:37

@Leaque of Morons:... je levert zelf echter heel netjes het bewijs dat Zeeuws Vlaanderen dus duidelijk niet Nederland is, met je hosanna verhaaltje dat je tussen die kraaltjes-negerts daar bent gaan wonen omdat je nederland niet meer beviel, en dat de mensen daar nog zo lekker simpel zijn...

RM-rf | 23-03-09 | 12:28

To Borderline..

Nog zo'n ontzettend dom verhaal wat je hier over Zeeuws Vlaanderen afsteekt. Kom je er vandaan, woon je hier? Ik ben zelfs een Hollander die in Zeeuws Vlaanderen is gaan wonen, waarom? Ruimte, rust, aardige mensen, betaalbare vrijstaande huizen, zeer goede gezondheidszorg, de beste restaurants van de BENELUX(Oud Sluis), zeer goede streek producten, 25 min rijden van Antwerpen en Gent!! Stranden die tot de beste en schoonste van Nederland behoren en waar je zomers gewoon nog je auto onder de duin kan parkeren en een plaatsje op het strand kan vinden. Geen files en aftandse wijken met allochtonen en junks! Een huisarts waar je dezelfde dag nog terrecht kan als er wat is. Een tandarts die meteen even dat kleine gaatje voor je vult! Waar je je auto gewoon open kan laten zonder dat de hele boel eruit gejat is.. Waar fijnstof een woord is die alleen in de krant voorkomt. Waar vliegtuig lawaai zich beperkt tot een keer in het jaar als hier een Cesna overvliegt. Waar op elke zondag gewoon boodschappen gedaan kan worden in Sluis of Hulst... Waar het leven draait om kwaliteit!!

Ga jij nou maar lekker elke dag in de file staan op weg naar je werk om je torenhoge hypotheek te kunnen betalen..

Leaque of Morons | 23-03-09 | 12:26

RM-rf

He ontzettende sukkel.... Zeeuws Vlaanderen is nog steeds Nederlands grond gebied...

Als je dit soort dingen niet eens weet ga a.u.b op het Sesamstraat forum je ding doen...

Please!!! Ontzettende Moron

Leaque of Morons | 23-03-09 | 12:14

Ohja | 23-03-09 | 11:51
Opvoeden blijft vooral een taak van de ouders. Als de school, de klas en andere leerlingen last hebben van het gedrag van een ander kind, dan moet je daar de ouders op aanspreken. Als leerkracht mag je NIET slaan. Welke vorm van slaan dan ook.

borderliner | 23-03-09 | 12:02

borderliner | 23-03-09 | 11:41 Ik weet niet, je hebt slaan en slaan. Mijn moeder heeft me vroeger ook echt wel es een tik gegeven hoor. Niks aan over gehouden. Op de basisschool was ik heel lief, maar op de middelbare school kreeg ik veel minder discipline dan ik behoefte aan had (wtf, ja inderdaad ja). Nu ga je daar als irritante puberT niet om vragen, sowieso ga je daar eigenlijk niet om vragen. 'Meneer mag ik discipline?' huhh. Maar ik denk wel dat kinderen en andere kinderachtigen daar behoefte aan kunnen hebben. Ik denk dat vervelend gedrag soms ook een vraag om grenzen is, een vraag om duidelijkheid. Maar ik ben het met je eens dat echt letsel aanbrengen veeeeel te ver gaat en niet gelijk te stellen is aan een tik op de vingers o.i.d.

Ohja | 23-03-09 | 11:51

Weer een stijlloze actie van Geenstijl. Ze weten niet waar ze over praten.

Ikzelf heb een aantal jaar op een belgische middelbare school gezeten en het is daar STRENG. Je wordt er gedrilt. Elke ochtend bidden en na de pauze in de rij staan wachten tot je opgehaald wordt.

En daar is niets mis mee.

Je krijgt daar zowat de kans niet om een grote bek te hebben omdat er grote discipline heerscht. Als er TOCH zoveel klachten zijn over deze juf dan denk ik serieus dat de juf een probleem heeft. Ik als Hollander op de Belgische school werd meerdere malen belachelijk gemaakt door de leraar. Toen was ik jammergenoeg klein, nu schop ik zijn kont

PiraatMan | 23-03-09 | 11:50

wat bedoelen ze met l;etsel een blauweplek opo de arm ofzo, niet zo zeuren ouders als jullie je taak goed doen dan is de corriserende tik van de juf niet nodig

hard_skill | 23-03-09 | 11:50

Ohja | 23-03-09 | 11:04
Zal ik dan eens iets anders poneren.
Als je met je hele hart graag kinderen iets wilt bijbrengen, iets wilt leren, bepaalde normen en waarden, hoe haal je het dan in je botte kop om een kind letsel toe te brengen? Dan heb je voor mij gefaald. Als je jezelf niet kunt beheersen, dan ben je [x] ongeschikt voor die baan.
Hoe etterig de kinderen ook zijn. Je gaat met ouders en schoolhoofd in gesprek en kaart problemen aan. Als de ouders niet willen luisteren, dan moet je daar bepaalde instanties bijhalen, maar je gaat niet je zelfbeheersing verliezen en kinderen slaan.
Dan is het einde zoek!

borderliner | 23-03-09 | 11:41

borderliner | 23-03-09 | 10:47
Ach ja de natte droom van elke hippie.
Denken dat als je maar hard genoeg schreeuwd: u mag mij niet slaan, dat degene die op dat moment je hersens aan het inslaan is daar dan mee stopt.

Begrijp mij niet verkeerd, slaan is meestal niet de oplossing. Maar soms is het nodig uit zelfbescherming.

Een kind moet van jongs af aan opgevoed worden en niet de eerste 5 a 6 jaar stront verwend worden.
Bij sommige mag het kind de eerste paar jaar letterlijk alles (spugen, slaan, etc)
Je voelt er niets van en ach hij is nog maar zo klein, etc.
En dan opeens mag het niet meer....
Kind onhandelbaar op school, weet zijn plaats niet in de maatschappij, etc.
En de ouders: we snappen er niets van, boehoe, we hebben er alles aan gedaan, alles gegeven waar het om vroeg, alle liefde gegeven, etc

Echt waar? | 23-03-09 | 11:40

@Carlie: "Zeeuws-Vlaanderen is nog altijd Nederland"

kut-belgen met hun leugens om net te doen alsof ze wel bij de beschaafde wereld horen: Zeeuws-vlaanderen is net zo min deel Nederland als de Antillen, Limburg en Kanaleneiland.....

te laat afgestoten kolonieen... zo zou je die buitenzeese gebiedsdelen hooguit kunnen noemen.... de enige reden dat we daar de dijken niet keihard verlagen is omdat er nog een hoop is dat het belgische leger de juiste weg vind en het netjes inneemt, zoals het hoort.

RM-rf | 23-03-09 | 11:32

Luisterennnnnnnnnnnnn..... wie niet wil luisteren moet voelen!!!

EL_PAPI | 23-03-09 | 11:28

Quote

Een aantal kinderen is door hun ouders daarom van deze school afgehaald."
Zelfredzaamheid FTW!!!!

Verder, Zeeuws Vlaanderen.... hebben de Belgen niet gewoon hun eigen websites voor dit soort probleempjes?... desnoods kunnen ze misschien De Crem er op afsturen en hem zeggen dat dat juffie iets slechts over hem op dr weblog geschreven heeft...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zeker ook niet op de voorste rij gezeten toen er les werd gegeven?
Zeeuws-Vlaanderen is nog altijd Nederland en daar ga je naar toe door de Westerschelde tunnel.
Jij weet het wel niet te liggen blijkbaar, maar de zakkenvullers uit Den Haag wel hoor.

Carlie | 23-03-09 | 11:24

Tegenwoordig mogen de leerkrachten al niet kijken naar een leerling, laat staan ze eens bij een arm pakken, verdorie ze gaan er niet van dood hoor.
Als ik vroeger thuiskwam en ik vertelde dat ik een klap van de juffrouw gehad had, kon ik er thuis nog een krijgen en dan kon je de rest van de middag naar je kamer.
Maar ja wij kregen nog opvoeding en niet alleen voeding.
Kijk om je heen zou ik zeggen en bedenk dan wat dat ettertje van 10 jaar dat nu tegen je schenen schopt en waar niet tegen opgetreden mag worden, want dat is zonde, over een 10 tal jaren doet.
Zomaar een voorbeeld, zinloos geweld. winkels en pompstations overvallen drugs en drank, ga vooral zo door met opvoeden en zeg er zeker niks van.
Tis zonde van dat arme schaap.

Carlie | 23-03-09 | 11:19

Ach ja, Zeeuws-Vlaanderen. Kom ik nooit meer.

Zeeuwse Boer | 23-03-09 | 11:18

Rammstein | 23-03-09 | 08:55
over 36 jaar zit ik echt niet meer in het onderwijs. Heb het nu wel gezien (na 15 jaar). Ik ga iets doen waar ik NIETS met ouders te maken heb!!! Die zorgen voor veel problemen in het onderwijs. Ben er zelf ook een trouwens...

So Fucking Wha | 23-03-09 | 11:10

borderliner | 23-03-09 | 10:47 Dat lijkt me nogal makkelijk gesteld. Kinderen zijn simpelweg niet allemaal even goed in toom te houden, zeker niet als zij met 30 zijn en jij in je eentje, lijkt me zo. Ik kan me de wanhoop van een juf anno nu bijzonder goed voorstellen en zou voor geen goud haar baan willen hebben! Ik denk dat als jij je kind gewoon opvoed, situaties niet zo snel uit de hand lopen. Maar voor letsel is naar mijn mening geen enkel excuus afdoende. Dat gaat in iedere denkbare context te ver.

Ohja | 23-03-09 | 11:04

Mensen die hier openlijk oproepen tot het mishandelen van kinderen wens ik meedogenloze bejaardenverzorgers toe. Eens kijken of jullie verkalkte botten bestand zijn tegen wat gepast repressief geweld.

.
Stelletje hersenloze middeleeuwers.

2emeREP | 23-03-09 | 10:57

lafjes anoniem | 23-03-09 | 00:21
Ik zeg toch niet dat Geenstijl deze man blindelings moet geloven? Maar er is nu melding van gemaakt bij Geenstijl, duidelijk uit onmacht, als de man over de brug wil komen met wat bewijzen en Geenstijl doet wat navraag bij instanties dan levert het een solide/ onderbouwd stuk op. Dit artikel is nu zo lek als een mandje doordat Geenstijl haar conclusies baseert op niets.

Zijn alle kinderen dan rot? Kan niemand meer opvoeden in dit land? Nee, er bestaat geen "altijd" en er bestaat ook geen "nooit". De eerst volgende leraar die een kind een vuistslag verkoopt volgens een schoolbestuur word met naam en toenaam op Geenstijl aan de schandpaal genageld, maar als een ouder hier melding van maakt zal het wel aanstellerij zijn. Lekker consequent in het niet consequent zijn. Onderzoek en navraag zijn de key.

Noltie | 23-03-09 | 10:57

fleischbaum populistisch gezwets...
misschien geen goede herinneringen aan het zelf geslagen worden in de ver achter u liggende jeugd?

COMM & T | 23-03-09 | 10:54

Echt waar? | 23-03-09 | 10:28
Als mijn dochter als eerste slaat, dan krijgt ze van mij de wind van voren, en goed ook. Maar dat mag ik ook doen, omdat ik haar ouder ben. Het is mijn taak om mijn dochter op te voeden én te beschermen.
Als een leerkracht of wie dan ook denkt mijn kind te kunnen slaan, dan heeft diegene een probleem. Dan ga ik verhaal halen. Slaan is ALTIJD een teken van zwakte. Je bent als onderwijzer hoog geschoold en zou met gemak de kinderen goed in toom moeten kunnen houden. En als er problemen zijn, dan kaart je dat aan bij de ouders en het hoofd. Kun je dat niet, dan heb je niets in het onderwijs te zoeken.

borderliner | 23-03-09 | 10:47

RM-rf | 23-03-09 | 10:39
zie ook:
kaiser_cas | 23-03-09 | 09:42

quackel | 23-03-09 | 10:43

-weggejorist-

Zweetsteen | 23-03-09 | 10:40

Lijkt wel op Thea Plantinga uit Gouda!

Kouwekak | 23-03-09 | 10:40

"Een aantal kinderen is door hun ouders daarom van deze school afgehaald."

Zelfredzaamheid FTW!!!!

Verder, Zeeuws Vlaanderen.... hebben de Belgen niet gewoon hun eigen websites voor dit soort probleempjes?... desnoods kunnen ze misschien De Crem er op afsturen en hem zeggen dat dat juffie iets slechts over hem op dr weblog geschreven heeft...

RM-rf | 23-03-09 | 10:39

Echt waar? | 23-03-09 | 10:03
We hebben het over Z-Vlaanderen.
Daar waar het ministerie van Onderwijs, onder andere, de kleine scholen heeft wegbezuingd.
Meerdere dorpen moeten het soms met één school doen.
In de meeste dorpen en buurschappen is er geen keuze!
Ik ken genoeg gevallen daar waar maar één school is en waar groep 1, 2 en 3 bijelkaar zitten, groep 4, 5 en 6 en 7 en 8. En soms nog wel erger.
Het is net 'Het Kleine Huis Op De Prairie'.
Er zijn niet genoeg leerkrachten en niet iedereen wil lesgeven in Z-Vlaanderen. Ver weg en er is geen ruk te doen.
Het is een groter probleem dan je denkt. Iedere PABO student wil het liefst lesgeven in de randstad of eventueel in de eigen regio, maar niet aan de rand van Nederland. Dat is algemeen bekend. Het is niet voor niets dat de jeugd/jongeren wegtrekken uit plaatsen die aan de rand van het land liggen?
Welke kansen heb je daar met een hoge opleiding?
Geen bedrijf wil zich daar vestigen! Dus ook geen nieuwe mensen, geen jeugd.
Bijkomend voordeel is dat je er geen allochtoon tegenkomt.
Die blijven er ook weg. (Een beetje slimme PVV stemmer gaat dus lekker aan de rand van Nederland wonen)
En dus blijf je, ook, met onderwijzend personeel zitten dat eigenlijk niet voldoet, maar er is niets anders.

borderliner | 23-03-09 | 10:38

@_Fly66_ | 23-03-09 | 09:57
En wat nu als een van je dochter(s) het eerst slaat?
Of denk je dat jouw kinderen dat nooit doen??

Die mentaliteit van mijn kind doet nooit wat (mag alles), het is altijd de schuld van een ander, is de oorzaak van deze steeds "harder" wordende samenleving.
Sommige kennen totaal geen grenzen meer. Ze komen met zo'n beetje met alles weg en anders komt papa wel even alles en iedereen bedrijgen en slaan op school.

Gek toch dat kinderen totaal ontsporen, de ouders hebben er tocht echt alles aan gedaan om het te voorkomen.
Het komt door school, de maatschappij, etc.
Maar noooooit door de ouders...
Bla bla bla.

Echt waar? | 23-03-09 | 10:28

Het is een basisschool. Van kinderen blijf je af. Zet deze lerares neer op een school met grotere probleemgevallen. Ze lijkt me daar bijzonder op haar plek. Een kind mishandelen op zo'n wijze dat het letsel overhoudt aan de situatie is vrij extreem. Een tik met de liniaal zoals vroeger gebeurden mag wat mij betreft heringevoerd worden met al die kudtkinderen van tegenwoordig, maar mishandeling met letsel als gevolg (een rode wang of iemand ff in de arm knijpen wordt echt niet aangemerkt als letsel), gaat echt te ver.
-
Het is moeilijk oordelen natuurlijk als je niet de precieze situatie weet. Hoe lastig zijn die kinderen? Zijn het gewoon over het algemeen best lieve kids die zich af en toe binnen normale grenzen misdragen? Dan lijkt de reactie zwaar overtrokken en moeilijk te volgen. Zijn het überetters met ouders die het kind gewoon 'leuk assertief' noemen en een steeds wanhopiger wordende juf die als ze niet terugmept zelf in elkaar gemept wordt door de 'schatjes' dan kan ik me er iets meer bij voorstellen. (Al vind ik 'letsel' dan alsnog wel te ver gaan).
-
Los van of ik me er wat bij voor kan stellen. Er zijn duidelijke regels voor wat je wel te zeggen hebt over andermans kind, en wat je niet kunt maken, als juf. Daar heb je je, net als aan de wet overigens, gewoon aan te houden. Ik zou wanneer gebruikelijker tactieken niet werken eerder voor schorsen gaan en het zou fijn zijn als na zoveel schorsingen de ouders verplicht worden tot een leuke interactieve opvoedcursus o.i.d. (het blijft hun taak). Natuurlijk als die kids zich gesteund voelen door hun ouders omdat zij te ver gaat, zullen die ook wel extra uit gaan lokken.. dat lijkt me dus ook geen handige situatie.

Ohja | 23-03-09 | 10:05

Ik mis even iets denk ik...
Waarom doen die ouders niet hun kinderen naar een andere school??
Het staat ze vrij om op te rotten dacht ik zo.
Als het er zo erg is...

Als ze die kindren echt geslagen had, was er wel aangifte van mishandelig gedaan bij de politie.

Het lijkt er meer op dat dat er een stel ouders is die falen in de opvoeding en er alles aan doen om degene die er nog wat van probeert te maken, zo zwart mogelijk te maken.

Echt waar? | 23-03-09 | 10:03

In de middeleeuwen was het eens stuk makkelijk om van zulke vrouwen af te komen. Roep dat het een heks is en voila, één enkeltje brandstapel. Tegenwoordig moet je klachten indienen die worden beoordeeld door haar collega's die -gek genoeg- tot het oordeel komen dat er geen misstanden zijn.

- teruggejorist - | 23-03-09 | 10:00

Ik zie John V. nog wel eens in de krant staan, dan als "J.V."

Hyppo Kriet | 23-03-09 | 10:00

-weggejorist-

4links1rechts | 23-03-09 | 10:00

Als er een leraar of lerares fysiek aan één van mijn dochter zit hebben ze toch echt een probleem met mij...

_Fly66_ | 23-03-09 | 09:57

Fuckitol | 23-03-09 | 09:42
haha, of course, my horse!

quackel | 23-03-09 | 09:51

-10000 voor alle simpele zieltjes die denken dat Z-Vlaanderen in België ligt.

kaiser_cas | 23-03-09 | 09:42

Iemand moet die little shits met harde hand corrigeren, anders krijg je dus al die sociopaten die nu de straten bevolken en zonder aanleiding slaan, steken of schieten.

Fuckitol | 23-03-09 | 09:42

Maar de kern van de zaak blijft:
Hoe is het onderwijsniveau in haar klas? Is dat (meer dan) voldoende? En zijn de kinderen gedisciplineerd en respectvol naar elkaar en naar oudere mensen?
Zoja; dan zie ik vrij weinig problemen...

Gemene Deler | 23-03-09 | 09:37

+1 voor vooroorlogs schoolsysteem België waar de meesters meester zijn en de juffen ook!

-1 voor huilie die bij GS aan komt kloppen... los het zelf ff op!

Morpheus72 | 23-03-09 | 09:32

Octavianus | 23-03-09 | 09:25
Lees even de comment van Brandbrief van 09:26, die net onder die van jou staat.
I rest my case!

borderliner | 23-03-09 | 09:31

@mongoose
die zal ongetwijfeld ver boven het landelijk gemiddelde zijn

Octavianus | 23-03-09 | 09:26

(Kinderen) slaan is de onmacht van de dommen.

Brandbrief | 23-03-09 | 09:26

@borderliner
je leeft in een sprookjeswereld van links-70. de maatschappij is aan het verharden, oa omdat de jeugd denkt met alles weg te komen. tucht is geboden, zowel bij ouders als andere opvoeders.

Octavianus | 23-03-09 | 09:25

Doet u eens de CITO-toets score van deze school over de zeg afgelopen 10 jaar publiceren?

Mongoose | 23-03-09 | 09:16

pff, lerares ligt slecht bij ouders. En verder? De brief zanikt wel over allerlei klachten die zijn ingediend, maar zo te lezen is ze nergens op gepakt. Vooral doorgaan juf!

de laatste man | 23-03-09 | 09:15

whatevah | 23-03-09 | 09:04
Geen idee wat er onder geweld verstaan wordt (krijgt zo'n kind een stomp omdat hij zijn broodje laat vallen (ongeschikt) of trek je iemand net voor het viadukt met zijn kop uit het dakluik en geef je een lel(geschikt)) in dit geval.
In zo'n geval kan je me komen slaan, als ik die leerkracht zou zijn, maar ik zou met jou nog even het schoolplein aanvegen.
En bang ? Beetje ontzag voor een leerkracht is nog nooit iemand slechter van geworden.
Zachte heelmeesters, stinkende wonden, dat werk.

Rammstein | 23-03-09 | 09:11

Voor iedereen die denkt stoer te kunnen antwoorden met dat het goed is voor die kindertjes zeg ik alleen maar; Wacht maar tot je zelf kinderen hebt, dan piep je wel anders.
Maar heb je kinderen en je maakt zo'n opmerking dan heb je een erg misplaats gevoel voor humor of je bent een enorme klootzak!

borderliner | 23-03-09 | 09:10

ben geschopt en geslagen door mijn leraren. soms terecht soms niet. en als ik thuis kwam was er geen haar op m'n hoofd dit aan m'n pa te vertellen, want dan zou ik nog een extra portie krijgen. hoort bij de opvoeding en had het voor het goud willen missen. het maakt me tot de man die ik vandaag ben, waar ik overigens niet geheel ontevreden over ben....

Octavianus | 23-03-09 | 09:09

Als je als volwassen man/vrouw aan zo'n ventje moet zitten om iets gedaan te krijgen dan is het tijd om je leven eens te evalueren. Veel verder dan kleine kinderen meppen kun je niet zinken dacht ik zo.

schertsfiguur | 23-03-09 | 09:09

John V. ?
Wat heeft die te verbergen dan?

Vitayalin | 23-03-09 | 09:09

vraagstaart | 22-03-09 | 22:19

Uit zijn verband trekken is ook een ding. Scoort wel goed!

appeltjeQ | 23-03-09 | 09:07

kom op zeg, dit is wel een basisschool he
als je geweld moet gebruiken om orde te houden in de klas is dat echt ongelovelijk triest
en als kinderen bang zijn om naar school te gaan dan is er echt iets flink mis

whatevah | 23-03-09 | 09:04

+1 voor hoxha. Die kleine tyfuslijertjes krijgen tegenwoordig veel te weinig weerwoord. Standbeeld voor deze mevrouw.

ChazzMichaelMichaels | 23-03-09 | 09:02

Mrjoeri86 | 23-03-09 | 08:55
Was ik ooit thuisgekomen met een dreun van de leraar, kreeg ik er thuis nog twee dreunen bij.
Dat er tegenwoordig niet veel bevlogen mensen meer voor de klas staan is een ander verhaal.
Maar zelfs bij een uitgebluste leraar moet je toch wel iets flikken om een ram voor je kop te krijgen.

Rammstein | 23-03-09 | 09:00

Nu zitten jullie officieel in het complot om deze juf "uit de wind" te houden, stelletje doerakken!

FirstAnnual | 23-03-09 | 08:57

So Fucking Wha | 23-03-09 | 08:40
Kijk maar of je er na 36 jaar nog zo over denkt.

Dat is het punt, ouders verwachten dat een kind op hun niveau meekomt als ze het maar uitleggen. Van wie hebben ze dat toch.

Rammstein | 23-03-09 | 08:55

Als zo'n lerares aan mijn kind zit, dan ga ik gewoon met haar praten.
Wanneer het terecht is, is het terecht. Als zij onbekwaam is en derhalve frustraties uit, dan behandel ik haar gewoon zoals zij de leerlingen. Simpel, toch?

Mrjoeri86 | 23-03-09 | 08:55

Ik kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat de beste onderwijzer ooit in ieder geval niet in Culemborg woont. Wat een ellende was dat zeg.

schertsfiguur | 23-03-09 | 08:52

Ja, die pleuris kinderen van tegenwoordig verwachten haast dat je ze aanspreekt me u! Ouders zijn slappe hap en willen te graag vriendjes met hun kroost zijn, terwijl ze op die leeftijd juist duidelijke grenzen nodig hebben... +1 voor old school juf!

Doc Damage | 23-03-09 | 08:51

Hulde voor het antwoord van Prof. Hoxha. 80% Van de kudtkinderen van tegenwoordig zijn dusdanig verpest door hun ouders dat ze zich alles denken te kunnen permitteren. Het wordt weer eens tijd dat die jeugd op haar plek wordt gezet. In de rangorde: Onderaan de ladder, daarboven de ouders. Eenieder die haar/zijn kind op zelfde hoogte in het gezin durft te zetten is fout bezig. Je geeft een kind verantwoordelijkheden waar het nog niet klaar voor is. Gooi daarbij de dagelijkse hoeveelheid snoep, speelgoed, wii's en pc's en je verwende verpeste kind is af.

Eagle_Eye | 23-03-09 | 08:47

Rammstein | 23-03-09 | 08:37
Kédan, Uwe doorluchtige schoonheid. As if, inderdaad. Er zijn zwaardere zaken om ons over op te winden; en dan is het prettig bulderen.

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:46

repulse | 23-03-09 | 08:35
Ké, lijkt me een prima diel.

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:43

Ik pleit voor de terugkeer van de welverdiende "oorvijg". Chapeau juf!

metzonderzijwieltjes | 23-03-09 | 08:42

Goh hoe vernieuwend die reactie Hoxha, echt iets voor Powned, mafkees.

Roosdoorntje | 23-03-09 | 08:41

Ja ja ja, iedereen is het nu met de juf eens totdat jullie eigen kinders eens aangepakt worden. Dan wil ik wel horen of je dan nog voor een strenge aanpak bent. Als juf maak ik het namelijk vaak genoeg mee dat ouders o zo voorzichtig met hun eigen bloedjes omgaan. Oh ja, een goede juf heeft dit soort praktijken helemaal niet nodig.

So Fucking Wha | 23-03-09 | 08:40

synchronicity | 23-03-09 | 08:34
Wie, wat, waar ?

Rammstein | 23-03-09 | 08:38

Normaal gesproken behoor zo'n Juf door elke mannelijk inwoner van het dorp stevig teworden uit gehold - daarna zal waarschijnlijk het kwartje wel vallen bij haar.De belasting betaler zit hier namelijk niet op tewachten , dus inwoners neem een stukje eigen inatiatief en geef de Juf een frisse les.Kan bijvoorbeeld op het dorpsplein gedaan worden , dan is het voor 100% zeker dat het begrepen is.Met landelijk radio / tv die er een verslag van doet zal ook in de smaak vallen bij andere.Meteen een soort opvoed les voor andere die niet willen luisteren , weten ze meteen wat ze kunnen verwachten.

Dirkthai | 23-03-09 | 08:38

Het is simpel: of je kiest als kind de gemakkelijke weg en je luistert, of je luistert niet en je het de hard way...

PisFinger | 23-03-09 | 08:38

Ik sprak een tijd geleden nog met een oud-onderwijzeres van mij van de basisschool, ze had het erover dat lesgeven bijna een 2e prioriteit is geworden vandaag de dag en ze meer bezig is met de kinderen opvoeden doordat deze kudtkinders ouders hebben die drukker bezig zijn met carriere dan met de opvoeding.

Knijpen in de bovenarm/draai om de oren? Deed ik ook in de tijd dat ik nog in een winkel werkte waar alle kinderen dingen zaten te slopen/door de winkel renden, de ouders die lachen er toch alleen maar om.

Feit dat die ouders mietjes zijn wordt getoond door het feit dat die vrouw nog in staat is om les te geven, als ik met blauwe plekke thuis kwam had mijn papa er wel een stokje voor gestoken (want mijn papa > jouw papa).

Raptor | 23-03-09 | 08:38

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:16
Af en toe U, eminentie. Ah, who cares anymore.

Rammstein | 23-03-09 | 08:37

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:19
Pff de beste kadautjes zij toch echt wel op een mooie manier ingepakt (b)engeltje van me.
Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:20
Ik bevestig hierbij, dat als jij veel doet, ik wat aandacht zal geven, dat wel...

repulse | 23-03-09 | 08:35

Deze juf heeft dus vette bonus gehad voor handhaving orde! Kudo!
Goeiemoggu allen btw..*Espresso inschenkt*

Stroopdoos | 23-03-09 | 08:34

Kijk en door dit soort misselijke reacties heb ik geen stijl van m'n rss feed afgeknikkerd en word ik geen lid van Powned...

synchronicity | 23-03-09 | 08:34

Onderwijzers op een lagere school, dat zijn toch mensen die de PABO hebben gedaan ?

fart majeur | 23-03-09 | 08:33

Lerares hoort orde te kunnen houden zonder geweld. Zeker op een basisschool. Zeker in Zeeuws Vlaanderen. Reactie GS is ver beneden peil en Hoxha is een loser. John V. ook, trouwens.

snokkertje | 23-03-09 | 08:28

ik zou d´r doen hoor

jan1000000 | 23-03-09 | 08:23

Voor wat betreft on topic: gewoon aanpakken, die kids. Deden ze bij ons vroeger ook en we groeiden allemaal op voor galg en rad. De ouderen hadden er alleen minder last van.

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:22

repulse | 23-03-09 | 08:18
Maar ik ben bereid tot veel, als het wat aandacht en bevestiging oplevert; dat wel.

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:20

repulse | 23-03-09 | 08:18
Dan zijn we snel klaar vriend: onder mijn pij draag ik een jaap. Meer niet ;)

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:19

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:14
Laat maar eens zien wat je onder je pij draagt ouwe monnik van me..

repulse | 23-03-09 | 08:18

Rammstein | 23-03-09 | 08:13
*Wijst glimlachend naar eigen plempsel van 07:50*
"Kom pak die handboeien, scheer je benen, glimlach en doe wat spannends voor de maandag morgen."

repulse | 23-03-09 | 08:17

Rammstein | 23-03-09 | 08:15
O lieverd, zeg toch 'jij' tegen 'u'. Ik ben al zo oud. Ik denk dat ze met iets politieks beginnen, een of ander stiekem vergaderingetje van de rakkers, zoiets.

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:16

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:14
LOL !
Gaan ze beginnen met ING vandaag Jaap, of met die crashes, wat denkt U ?

Rammstein | 23-03-09 | 08:15

*uitgebreid nieuw setje past t.b.v. foto's voor repulse*
Of geldt dat alleen voor Rammstein?

Jaap de Paap | 23-03-09 | 08:14

repulse | 23-03-09 | 08:04
Yeah right.

Frappant | 23-03-09 | 08:01
"... lijkt me wat te ver gaan." Ik bespeur twijfel.

Rammstein | 23-03-09 | 08:13

Rammstein | 23-03-09 | 07:57
Stuur maar een uitgebreid mailtje naar me spammail repulsieve@live.nl krijg je daarna een uitgebreide analyse.
Oh vergeet niet de pica's van jezelf in wat kinky lingerie bij te voegen...

repulse | 23-03-09 | 08:04

Hear hear, inderdaad, moeten de snotaapjes maar goed luisteren!

SniperEye | 23-03-09 | 08:04

Beetje wazige reacties hier.
Een hardere hand, daar ben ik zeker voor! Maar met letsel enzo... lijkt me wat te ver gaan.

Frappant | 23-03-09 | 08:01

repulse | 23-03-09 | 07:50
Maar Analyseer nog even verder. Do tell.

Rammstein | 23-03-09 | 07:57

repulse | 23-03-09 | 07:50
Nee.

Rammstein | 23-03-09 | 07:56

Het moet een restaurant aan zee geweest zijn want door de invallende nacht weerklonk de ijle roep van een eenzame misthoorn... maar dat ter zijde...

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:51

Rammstein | 23-03-09 | 07:43
hmm voor iemand die altijd naar buiten keek, daarmee aangevend graag verandering te willen, ben je wel erg behoudend geworden sgatje.
Kom pak die handboeien, scheer je benen, glimlach en doe wat spannends voor de maandag morgen.

repulse | 23-03-09 | 07:50

Grijpt die juffrouw soms in waar die kutouders het laten liggen in het opvoeden? Voor een snorfiets te berijden moet je een verkeersexamen afleggen, mondeling, schriftelijk, met lichtbeelden en op de computer. Een IQ van 105 is net voldoende. Vervolgens moet je een bewijs van goed gedrag hebben van de pastoor, de burgemeester, de plaatselijke bromsnor dat je nooit door rood licht bent gefietst.. Maar een paar kutkinderen op de vereld zetten mag elke randmongeaul en ze vervolgens op de samenleving loslaten mag ook. Magge niks ven gezeggen worre.. Izze normahl.. Sommige etterbakjes zou je het liefst samen met hun ouder een gigantische ram voor hun harses verkopen, vier dagen opsluiten in een kolenhok en net zo lang te kakken zetten totdat ze zich iets socialer gaan gedragen.. Niet? Vraag het de eerste de beste onderwijzer of onderwijzeres..

blaster | 23-03-09 | 07:49

@Rammstein | 23-03-09 | 07:43
Gleden daar ook lange sinistere schaduwen over de blinde muur en door de dampende walm uit het riool achter in de steeg van mijn voorstel...?

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:47

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:41
Oh, wat spannend, vertelt U eens een uurtje door.....

koffiemuts | 23-03-09 | 07:43

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:41
Zit je niet per ongeluk "Texas Chainsaw Massacre" te kijken ?

repulse | 23-03-09 | 07:42
Nee, ik zat altijd naar buiten te kijken.

Rammstein | 23-03-09 | 07:43

Rammstein | 23-03-09 | 07:34
Tegen je been gaat rijden? Eigenlijk had ik wat andere lichaamsdelen in gedachte, maar als jij daar vrolijk van word nemen we je been ook gewoon mee...
Was jij trouwens vroeger in de klas ook dat meisje wat het jongentje dat ze leuk vond mishandelde?
"jongens plagen zoentjes vragen.."

repulse | 23-03-09 | 07:42

Bovendien hing er in de steeg van mijn suggestie een bungelende lamp afgrijselijk door merg en been te piepen in de gure najaarswind en in de verte huilden de hyena's...

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:41

Waar blijft het maandagmorgen onderwerp..... *doet Nespresso nog ff brommen*

Broccemaeker | 23-03-09 | 07:40

repulse | 23-03-09 | 07:31
Ja, maar als je tegen mijn been gaat rijden, maakt het niet uit wat voor dag het is hoor. Gegarandeerd een ramm of een poke. LOL!

Rammstein | 23-03-09 | 07:34

@koffiemuts | 23-03-09 | 07:32
Mijn steeg was afgesloten met een oud roestig hek met prikkeldraad er over...

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:34

OT Dat vliegtuig stuitert gewoon !!!

Rammstein | 23-03-09 | 07:33

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:29
Ja doei, dan verdwalen die kindjes en dat vind ik dan wel weer zielig. Je moet ze IN de vuilcontainer zetten, dan kan ze niets overkomen.

koffiemuts | 23-03-09 | 07:32

necrosis | 23-03-09 | 07:26
Waarom zou ik last moeten hebben van andermans drang om zich voor te planten. Aangezien het er naar uitziet dat ik tot mijn 95ste door moet werken, heb ik er meer last dan gemak van.

Rammstein | 23-03-09 | 07:32

Rammstein | 23-03-09 | 07:19
*wijst glimlachend terug naar plempsel van rammetje 06:45"

repulse | 23-03-09 | 07:31

KiNnEszJezS die vervelend zijn in restaurants moet je met hun bordje in de donkere en druilerige steeg achter het restaurant zetten tussen de emmers verlopen vet en stinkende vuilcontainers..."En je komt er niet eerder weer in voordat je bordje leeg is, ja!" Zijn ze in één keer genezen...

VanFrikschoten | 23-03-09 | 07:29

@koffiemuts 7:20
Trauma'tje opgelopen door kleine kindjes?
Je bent zo fel, geeft niet hoor, ik vermijd plekken met kinderen altijd.
Zo doe ik boodschappen zodra de supermarkt opengaat en ga ik nooit naar van de Valk!

necrosis | 23-03-09 | 07:26

koffiemuts | 23-03-09 | 07:20
Ik stem voor "lekker thuislaten, geen oppas, allemaal thuisblijven"

Rammstein | 23-03-09 | 07:25

Rammstein | 23-03-09 | 07:16
morgen Ramm.
Ik moet zeggen dat ik uit eten met bekenden ook weleens lekker vind zonder dat er kinderen bij zijn.
Maar als ze erbij zijn moeten ze niet tot overlast zijn voor anderen.
En ja, ik ben zo iemand die tegen zijn kind zegt: Omdat ik dat zeg, ga je nu zitten.
Klaar.

Teun van het Tuinpad | 23-03-09 | 07:23

Agent327 | 23-03-09 | 07:22
Oké, dan vertrouw ik U.

koffiemuts | 23-03-09 | 07:23

koffiemuts | 23-03-09 | 07:20
Knijpen, bedoelde ik natuurlijk. Een beetje gemeen knijpen.

koffiemuts | 23-03-09 | 07:23

@koffiemuts | 23-03-09 | 07:12
Neu, niet echt

Agent327 | 23-03-09 | 07:22

Rammstein | 23-03-09 | 07:05
Ja, dan willen die ouders met die nutteloze discussies aan andere restaurant gasten tonen, hoe opvoedkundig zij wel niet met hun kroost omgaan. Krijg je ook weer zo'n halfgare discussie aan te horen en dat eindigt meestal in een hoop gejengel. Ze moeten zo'n kind gewoon beetgrijpen, stevig op hun stoeltje planten en zeggen: "Zit!" Als het kind dan nog niet luistert moeten ze het maar stiekem kijpen, dan heeft het tenminste een reden om te janken.

koffiemuts | 23-03-09 | 07:20

*steekt vinger in oog repulse*

Rammstein | 23-03-09 | 07:19

Teun van het Tuinpad | 23-03-09 | 07:05
Maandagochtend is toch de ergste drooktrekker van de week.
Als je kinderen te jong zijn om uit eten te gaan, dan gaan ze maar mee wanneer ze wat ouder zijn. Ik vind het zo'n onzin. Als die kids gaan lopen rond etteren, is het misschien niet helemaal geschikt voor kids ?

Rammstein | 23-03-09 | 07:16

necrosis | 23-03-09 | 07:13
oke, je hebt een punt.
Scuzi.
Ik wens je eventuele vrouwelijke collega's succes.;

Teun van het Tuinpad | 23-03-09 | 07:16

@Teun van het Tuinpad 7:05
Ik hitsig?, ik moet zo werken, wat denk je zelf?

necrosis | 23-03-09 | 07:13

Rammstein | 23-03-09 | 07:07
Ik geloof ook niet dat ik tegen je heb gezegd dat je me moet vertrouwen. Ik hoef je vertrouwen ook niet schat, ik wil alleen je lichaam....

repulse | 23-03-09 | 07:13

Agent327 | 23-03-09 | 07:05
Heb je lang moeten zoeken? ;-)

koffiemuts | 23-03-09 | 07:12

Prof. Hoxha loves kids. Hahaha.

-edit dikke doej!- | 23-03-09 | 07:09

repulse | 23-03-09 | 07:04
Ik vertrouw de "immer lächelnd" niet.
Terecht, blijkt maar weer.

Rammstein | 23-03-09 | 07:07

@necrosis | 23-03-09 | 07:04
Als geheim agent heb ik die dingen nooit bij me.

Agent327 | 23-03-09 | 07:06

Agent327 | 23-03-09 | 06:58
erg vervelend idd, die rondrennende kinderen.
Questie van opvoeding, denk ik zo.
Gelukkig blijft die van mij altijd netjes zitten.
Het is natuurlijk wel zo dat je ze wel een beetje moet vermaken he.

Verder is necrosis gewoon een beetje hitsig.
Het zal het voorjaar wel zijn.

Teun van het Tuinpad | 23-03-09 | 07:05

koffiemuts | 23-03-09 | 06:55
Ik heb het idee, dat ouders hun kids over mee naar toe moeten nemen, omdat de oppas al 80% voor ze opknapt.
Als je dan ook ziet, als zo'n kind van de grond geraapt wordt, hele discussies over "waarom dat niet mag" en "dat vinden die mensen niet leuk" (dúh!) en maar redelijk trachten te blijven. Alsof een kid van drie dat onthoudt voor de volgende schermutseling.
"Omdat ik het zeg" is er gewoon niet bij en dat snáp ik niet.

Rammstein | 23-03-09 | 07:05

@koffiemuts | 23-03-09 | 07:03

Nadat ik opgestaan was vanmorgen, nog even gecontroleerd. Nope, geen vrouw.

Agent327 | 23-03-09 | 07:05

Rammstein | 23-03-09 | 06:56
Uhh.. mijn juf van de eerste klas was de sub. dus zij kreeg eerder van mij billenkoek..
hehe
Maar mijn schooltijd was een drama, shakespeare waardig. Leraren overspannen, ouders die er gek werden van mijn rapporten, die leken op het andes gebergte begin van het schooljaar, erg lage cijfers wat ik met het laatste rapport altijd weer rechtzette, zodat ik weer door ging om de volgende leraar het vuur aan de schenen te leggen.
Maar ik ging altijd met een glimlach op mijn bakkes naar school..

repulse | 23-03-09 | 07:04

@Agent327
Iemand vraagt om handboeien, help ze even.......
*ghegheghe*

necrosis | 23-03-09 | 07:04

Agent327 | 23-03-09 | 06:58
Wat een akelige vent. Zo, om hem te straffen kijk ik nooit meer naar "That's the question."
Maar ik ben wel een vrouw hoor!! U soms ook?

koffiemuts | 23-03-09 | 07:03

@koffiemuts | 23-03-09 | 06:55
Kinderen van Bert van Leeuwen (E0) hebben/hadden daar een handje van en als je denkt dat Bert er iets van zou zeggen? Nou vergeet het maar, liet ze rustig rondrennen.

Agent327 | 23-03-09 | 06:58

repulse | 23-03-09 | 06:54
Uhoh, zo vroeg al ?
Jij kreeg vroeger zeker veel op je lazer van de juf ?

Rammstein | 23-03-09 | 06:56

@ Rammstein.
Ik word wel eens chagrijnig als er kinderen door een restaurant gaan rennen, terwijl je rustig zit te eten. En de ouders hun kinderen niet tot de orde roepen.
Als ik kan laat ik wel eens zo'n kind struikelen.

koffiemuts | 23-03-09 | 06:55

Rammstein | 23-03-09 | 06:51
Hmmm ben ik nu een verdachte? als je je handboeien meebrengt mag je me wel een keer "verhoren"...

repulse | 23-03-09 | 06:54

repulse | 23-03-09 | 06:48
Verdacht, heel verdacht ......

Rammstein | 23-03-09 | 06:51

Het vluigtuig was onderweg naar Bozeman.......
... Neergestort bij een kerkhof.......
... op de grond geen slachtoffers....
Dit verzin je toch niet!

necrosis | 23-03-09 | 06:51

necrosis | 23-03-09 | 06:45
Whahaaa, dat hoorde ik nou net! Nou, Agent 327, ik had het ook zo opgevat hoor. Maar inderdaad kunnen we beter stoppen met dat gedoe, Necrosis, het wordt storend voor de andere reaguurders. Laten we het op een secret love houden en er geen ruchtbaarheid meer aan geven. En nu koffie!

koffiemuts | 23-03-09 | 06:51

Rammstein | 23-03-09 | 06:45
Ik ben nooit chagerijnig lieve sgat..

repulse | 23-03-09 | 06:48

Agent327 | 23-03-09 | 06:45
Oh well, is het AD ook eens haantje de achterste.

Rammstein | 23-03-09 | 06:48

@Rammstein | 23-03-09 | 06:41
Je doelt op de linkjes neem ik aan. Maar voor ik hier kwam had ik e.e.a. reeds op de AD pagina gelezen dus had ik niet zo de neiging op die linkjes te klikken.

Agent327 | 23-03-09 | 06:45

*vergat even dat het maandag is en iedereen pis chagerijnig*

Rammstein | 23-03-09 | 06:45

@Agent327 6:36
Nooit gehoord van een "luchtige opmerking"?
Ik was helemaal niet van plan te gaan trouwen, ik vond het gewoon wat stijlvoller dan: neuqen?
Bovendien ben je wel érg serieus op de vroege morgen, kopje thee, koekje erbij?

necrosis | 23-03-09 | 06:45

Rammstein | 23-03-09 | 02:31
Rammstein | 23-03-09 | 02:33
DANNY3960 | 23-03-09 | 02:36
Twee vliegtuigcrashes.

Rammstein | 23-03-09 | 06:44

@Rammstein | 23-03-09 | 06:41
En wat zou ik dan moeten zien?

Agent327 | 23-03-09 | 06:42

En op het vliegveld staan is ook al niet meer veilig, slaan ze je dood met wacht paaltjes.

Rammstein | 23-03-09 | 06:42

Agent327 | 23-03-09 | 06:40
necrosis | 23-03-09 | 06:38

Scrollen jullie wel eens ? Omhoog dan ?

Rammstein | 23-03-09 | 06:41

@Agent327 6:32
Ik las wel over een US vrachtvliegtuig crash op Japan maar die tweede is nieuw voor mij.
Maar ja, mijn dak zit er nog op en er liggen geen lichaamsdelen op mijn balkon.....

necrosis | 23-03-09 | 06:38

@necrosis | 23-03-09 | 06:32
Je begint een beetje wanhoop te vertonen. Dat soort dingen dien je privé te houden, MSN of zoiets. Een chatbox misschien maar niet op een open blog.
Hoe serieus denk je dat ze is als je niet eens haar e-maill adres hebt? Bovendien, ben je er 100% zeker van het geslacht?

Agent327 | 23-03-09 | 06:36

@Teun van het Tuinpad | 23-03-09 | 06:27
Welk rietje? Dat rietje dat in een pakje ( of was het toch een plasticje) lauwe schoolmelk hoorde dat al de halve dag buiten de koeling stond? Brrr

Weest gegroet | 23-03-09 | 06:35

LOL@pica
Dat zouden ze ook met Femke Halsema moeten doen (bek dichtplakken met grote PowNED sticker)

necrosis | 23-03-09 | 06:35

" zijn weer 2 vliegtuigen uit de lucht gevallen "

Agent327 | 23-03-09 | 06:32

@Teun
Moggûh Teun, heb jij nog iets van koffiemuts gehoord, volgens mij durft ze niet meer te komen na mijn aanzoek.

necrosis | 23-03-09 | 06:32

@Teun van het Tuinpad | 23-03-09 | 06:27
Mogge Teun.
Zou misschien niet eens zo zijn. Het is van de gekke dat er niet eens een lichte corrigerende tik uitgedeeld mag worden. Zou het tuig wat respect bij kunnen brengen.

Agent327 | 23-03-09 | 06:31

@morgen allen.
Ah, is lees dat we terug gaan naar de tijd van het rietje...

Teun van het Tuinpad | 23-03-09 | 06:27

@necrosis | 23-03-09 | 06:14
Beter goed gejat dan (zelf) slecht geschreven

Agent327 | 23-03-09 | 06:25

@Agent327 6:05
Dat overwerk valt wel mee, het stuk is geschreven door John V. (John Vandenheuvel?)
En Hoxha heeft er een paar regels ondergezet....

necrosis | 23-03-09 | 06:14

@necrosis | 23-03-09 | 06:01
Overwerk voor de boys

Agent327 | 23-03-09 | 06:05

Heeft iemand pica's van betrokken juf?
En zowaar een 5e topic op Zondag, moest Hoxha zijn quotum nog halen?

necrosis | 23-03-09 | 06:01

Grappig, het feit dat ze er aan het eind nog even bij zegt dat die vrouw al 36 jaar voor de klas staat zegt dan in een keer zo veel meer. :-)

Mulimans | 23-03-09 | 06:00

Nederland zit ergens in het midden van dat land toch ?

Rammstein | 23-03-09 | 04:00

Als de media toen net zo sterk was als nu, dan was dit zoooooo 1958.

deAmbtenaar | 23-03-09 | 03:55

Sodeju, wat een crash.

Rammstein | 23-03-09 | 02:33

Onderwijzer zijn tegenwoordig is ook een snotbaan. Je mag NIKS meer doen tegen de 'heilige' kinderen.

Ik ken een boel onderwijzers. Die mogen van de ouders niet eens het jeugdjournaal door nemen omdat hen kinderen, bang worden, niet kunnen slapen, blabla bla.

Je mag niet slaan, mag niet knijpen, mag ze niet aanraken, mag niet schelden, mag niet schreeuwen.

Laatst hoorde ik een verhaal over een leraar, die ziet een leerling op splinter nieuwe tafeltjes schrijven. Hij loopt naar de jongen zegt, 'Godver, dit zijn nieuwe tafels. Dus blijf er met je poten vanaf'.

Jongen draait zich om begint op andere kant verder te schrijven.

Leraar: ben je een debiel ofzo? Der uit jij.

Jongen gaat met de armen over elkaar zitten veroerd zich niet.

Leraar pakt jongen bij nek en broekriem sleurt em de klas uit.

Kijk zo hoort dat te gaan. Eigenlijk zie ik het nog liever gepaard gaan met buiten proportioneel geweld maar goed.

1337haxxor | 23-03-09 | 02:32

Dat is in Absdale, het plaatsje van Reinaert de Vosch.

OmeletDuFromage | 23-03-09 | 02:21

*plop*

Fleauxe | 23-03-09 | 02:20

Rammstein | 23-03-09 | 02:13
Ook ironisch is dat PowNed voor subsidie gaat, terwijl Greenpeace expliciet geen subsidie van staten wil om onafhankelijk actie te kunnen blijven voeren... ;)

seven | 23-03-09 | 02:18

De reclame voor Powned wordt gevolgd door reclame voor Greenpeace.
Ironic, don't you think.

Rammstein | 23-03-09 | 02:13

+1 strenge juf.. :D

Foxy | 23-03-09 | 02:03

@Mayumi | 23-03-09 | 01:50: Ik ben hier om op de PVV te stemmen. Nobel doel toch!? Ondanks je betoogje over het voordeel van een bonnetje ben ik niet overtuigd van de effectiviteit van die zachte aanpak.

Fleauxe | 23-03-09 | 01:57

In dit geval ben ik het niet eens met de mening van GS.
Als de juf werkelijk die kinderen voor schut zet heeft dat niets met opvoeding zoals het vroeger ging te maken. Dat breekt een kind enkel af in zijn ontwikkeling, en voegt niets constructiefs toe aan een kind zijn toekomst.

Il Carro Armato | 23-03-09 | 01:56

Zouden ze meer moeten doen, je word er niet slechter van, kinderen van nu zijn niks meer gewend, de eeuwige overleg mentaliteit.. bahhh. Grenzen, en klaar. Ik kan me voorstellen dat deze juf af en toe wanhopig word van het groffe taalgebruik en fout gedrag...

Hoe was het ook alweer, opvoeding achter de voordeur... Lijkt me een mooie taak voor de Belgen.

Dineros | 23-03-09 | 01:53

@Fleauxe | 23-03-09 | 01:40
Ik heb niets tegen optreden, maar de manier waarop. Van mijn overtreding in de US krijg ik geen bewijs in handen en hier wel. Dit is het verschil.
Je hebt maar te accepteren wat die agent zegt, want tegengeluid wordt niet geduld.

Waarom woon je hier trouwens als het in de US zoveel beter is??

Mayumi | 23-03-09 | 01:50

@ Fleauxe
@-Strotgrondel- | 23-03-09 | 01:12: Ik wil dood!? Leg uit.
1:12 Snorry.

-Strotgrondel- | 23-03-09 | 01:43

@Mayumi | 23-03-09 | 01:12: Volgens mij werkt dat pappen en vriendjes worden niet. Maar goed, iets in mij zegt dat jij daar anders over denkt.
@-Strotgrondel- | 23-03-09 | 01:12: Ik wil dood!? Leg uit.
@Rammstein | 23-03-09 | 01:12: Duimen omhoog! De politie in de VS pikt niets, en dat is maar goed ook. Beter dan oom agent die een potje gaat voetballen met straattuig.

Fleauxe | 23-03-09 | 01:40

In 1975 (kleuterschool) had ik ook een juf die ons geestelijk mishandelde. We mochten geen verjaardag vieren en ook geen Marc Marie Pruik of konijn in de klas verzorgen.
Dat wijf bleek bij de Jehova's te horen maar gelukkig is ze eruit getrapt.

alc.10% | 23-03-09 | 01:32

Strotgrondel- | 23-03-09 | 01:12
De drie laatste woorden waren ongepast, zelfs in de context. Excuus, Flooks

-Strotgrondel- | 23-03-09 | 01:23

School model "Bint" invoeren.
Mag een openbare school eigenlijk zelf een, bijvoorbeeld zeer streng, schoolregelement invoeren ?

Rammstein | 23-03-09 | 01:23

Rammstein | 23-03-09 | 01:16
Ik denk dat de R van relax een goed idee is.. OT Ik heb ooit een artikel gelezen van nrcnext "Eindelijk je kunt weer dansen in Den Haag" www.nrcnext.nl/uitenthuis/article96855... maar die link doet het niet meer.. Nrcnext is tegenwoordig een blog en heeft kennelijk alle oude artikelen gewist..
Ging volgens mij over het Paard van Troje, maar kan dat niet met 100 procent zekerheid zeggen.
@CO is havana nog iets? Daar heb ik een paar jaar geleden nog een leuke date gehad.

seven | 23-03-09 | 01:22

vroegah...

Van Kooten & De Bie | 23-03-09 | 01:16

seven | 23-03-09 | 01:15
Of Ramm voor je haRses.

Rammstein | 23-03-09 | 01:16

@hetluis | 23-03-09 | 01:13

Trusten!

*lekker meedanst op pakkende beat, lavalamp van zolder heeft gehaald en morgen baard laat staan*

Hoeck | 23-03-09 | 01:16

Dus geen R van repressie.

seven | 23-03-09 | 01:15

Rust, Reinheid en Regelmaat
ps my 2 cents zie seven | 22-03-09 | 20:48

seven | 23-03-09 | 01:14

@ 1:12 nuanceren -niet -een kunst is

-Strotgrondel- | 23-03-09 | 01:14

Hoeck | 23-03-09 | 00:57
en bedankt hè? moet ik met die kudtmelodie naar bed (briljante tekst, dat dan weer wel, maar daar heb je geen reedt aan als je in je nest ligt!)

hetluis | 23-03-09 | 01:13

Fleauxe | 23-03-09 | 01:10
Nee, met de Steets politie moet je niet tof gaan lopen kloten, dan lig je zo, met een stok in je reet op de motorkap !
Knap hè, helemaal in het Nederlands !

Rammstein | 23-03-09 | 01:12

Fleauxe | 23-03-09 | 00:51
Dat is een behoorlijk gefrustreerd antwoord. En nogal raar. Begrijp jij dat zelf wel, en wil je kinderen? Van zulke figuren als jij wil ik de mijne nooit in de buurt laten komen.
Niet dat ik links ben (of rechts, for that matter), ik lees hier dat nuanceren voor jou een kunst is. En dat is link. Ook ik mag de islam niet. Jij wil dood.

-Strotgrondel- | 23-03-09 | 01:12

@Fleauxe | 23-03-09 | 00:49

Flikker nou toch gauw op, dit vind ik werkelijk een van de pot gerukte reactie van die dude "de agent". Blij dat de politie in Nederland een stuk normaler om gaat met de medemens.

Als voorbeeld: ik ben ooit aangehouden in Oklahoma voor te hard rijden op een lege snelweg. Highway patrol stiekum verscholen achter een reclamebord. Dan komt zo'n gast op je af alsof je een zware crimineel bent. Scheld je verrot en heeft zijn hand al klaar bij z'n gun.

Hier een keer aangehouden voor te hard rijden. Komt de politie naast je zitten in de auto en vraagt naar de reden waarom je te hard reed. Ik mocht 100 en reed 140. Zegt ie 110 zien we door de vingers en laten we het op 130 houden. Een boete gekregen voor 20 km te hard. Dit is nou Nederland en daar ben ik trots op.

Mayumi | 23-03-09 | 01:12

@seven | 23-03-09 | 00:54: Hoe dan ook, deze jongen denkt nog wel een paar keer na voordat hij oom agent nogmaals 'dude' noemt.
@Rammstein | 23-03-09 | 00:54: Inderdaad. Een probaat middel om rare strapatsen de kop in te drukken.

Fleauxe | 23-03-09 | 01:10

ps alle kindermeppers of mensen die kinderen intimideren hebben issues..

seven | 23-03-09 | 01:00

d=t

seven | 23-03-09 | 00:59

waxmask | 23-03-09 | 00:52
Het is inderdaad bs, je betaald later namelijk via de belastingdienst dus gratis? Ho maar, echter dat is bij elke omroep zo. totaal budget PO 1,2 miljard per jaar.. en daarvan 7 tot ?? mil voor powned's 2 uurtjes tv p/w (en 9 uur radio)

seven | 23-03-09 | 00:58

Fleauxe | 23-03-09 | 00:51
Ik heb het gisteren nog voorbij zien komen: reinheid, rust en regelmaat of hoe zat het. Zo ongeveer.

Rammstein | 23-03-09 | 00:54

Fleauxe | 23-03-09 | 00:49
Die agent heeft issues..

seven | 23-03-09 | 00:54

OT:
Zie net op Comedy Central dat je nu gratis lid kan worden? Zo ja? Waardan? Want op de normale registratie pagina moet je alsnog je bankgegevens invoeren.... Of is het een BS reclame van jullie?

waxmask | 23-03-09 | 00:52

@-Strotgrondel- | 23-03-09 | 00:46: Ook op scholen zal er orde en tucht heersen.

Fleauxe | 23-03-09 | 00:51

Klabatse + 1

kneuterzak | 23-03-09 | 00:50

Maar ik zit net te denken..... deze vrouw is misschien wel iets voor Powned. Een soort 'hulp bij opvoeden' programma..... maar dan hoe het echt moet, niet van dat softe RTL-gedoe!

OneandOnly | 23-03-09 | 00:49

heel goed.. zo moet er les gegeven worden. geen gezeik gewoon een draai om de oren.. mishandeling? kom op zeg, die kinderen zijn niet van suiker. als ze van 10 meter uit een boom flikkeren lopen ze gewoon weer verder, en een oorvijg is dan mishandeling? moet kunnen vind ik, zeker in deze tijden.

VrijWeinigStijl | 23-03-09 | 00:46

Fleauxe | 23-03-09 | 00:30
Het zijn kinderen hoor. Geen moslims, liefje.

-Strotgrondel- | 23-03-09 | 00:46

@LoopseTeef | 23-03-09 | 00:42

Je klinkt op basis van je plemp als (opvoedkundig gezien) de meest geschikte vrouw om een Hoeckje/LoopsTeefje mee op de wereld te zetten. Of heb je er al 12...

Hoeck | 23-03-09 | 00:46

LoopseTeef | 23-03-09 | 00:42
Onder de afzuigkap zetten op stand 3 helpt ook goed.

Mekker | 23-03-09 | 00:44

Ik zeg.................. meteen na de geboorte van een kind en de eerste keer dat het je 's nachts met huilen uit je slaap houdt: klomp in de wieg!!!! Dat zal ze leren!!!

LoopseTeef | 23-03-09 | 00:42

Precies. Lekker zo laten begaan, deze tante. Dat kroost van heden ten dage moet hard worden aangepakt!

Regelmatig bekruipt mij de neiging om, als er weer eens zo'n verwend kreng op de toppen van zijn/haar gepamperde longetjes bij de supermarkt staat te krijsen, zelf in te grijpen en het stuk ongeluk een ongenadige hijs voor de kneiter te geven.

Maar meppen mag niet meer, want kinderzieltjes zijn o zo teer en breekbaar, zo hebben de geitenwollensokken-tuinkabouters tijdens hun studie agogologie of hoe dat gezwatel mag heten, geleerd. En dat is nou precies waarom we nu in een land van slappelingen leven.

Brouhaha | 23-03-09 | 00:42

Maar de mensen die hier zeggen dat het gebruik van geweld een teken van zwakte is hebben ook een punt..... het is juist de kunst om die kinderen psychisch kapot te maken! Dan zitten ze de rest van het jaar als makke lammetjes in de klas en heb je totaal geen last van ze.

OneandOnly | 23-03-09 | 00:41

Kindermishandelaars worden de grond ingeschreven en nu een onderwijzeres dit doet is het ok? Hoe hypocriet kan je zijn?

Hellsmurfje | 23-03-09 | 00:38

Rammstein | 23-03-09 | 00:36
Ik ben van een latere generatie.

Mekker | 23-03-09 | 00:36

Mekker | 23-03-09 | 00:35
Ik had gewoon ontzag voor leerkrachten punt. Kwam geen lineaal aan te pas.

Rammstein | 23-03-09 | 00:36

Vroeger had ik behoorlijk wat ontzag voor de lineaal van de onderwijzer.

Mekker | 23-03-09 | 00:35

Maar het zal wel weer komen door computergames..... deze vrouw speelt natuurlijk vaak tetris en gooit daarom graag blokken naar kinderen. Maar dat vind ik een veel te makkelijke conclusie. Er zijn waarschijnlijk genoeg leraren te vinden die het leuk vinden om blokken naar kinderen te gooien zonder dat ze ooit van tetris gehoord hebben..... het gooien van blokken naar kinderen is sowieso al erg verleiderlijk!

OneandOnly | 23-03-09 | 00:34

@gentle giant | 23-03-09 | 00:30

Wat een geyle koe!

Hoeck | 23-03-09 | 00:33

koerbagh ® | 23-03-09 | 00:30
Gaap.. de Fiddlerr zit er pas een jaar of 15, Zat eerst Matla in.. maak mij nou niks wijs.
Prima pub.. als je dat een pub noemt is de c1000 inderdaad je lokale cafe... laat me niet lachen.. allesweter

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:33

gojufgo

hetluis | 23-03-09 | 00:31

bottehond | 23-03-09 | 00:19
Daten kan leuk zijn,toch?

Mekker | 23-03-09 | 00:31

Yeah! Hulde voor de meppende juf. Aanpakken dat tuig.

Fleauxe | 23-03-09 | 00:30

Speedy- | 23-03-09 | 00:29
Call 1-800-yerscrewed

Rammstein | 23-03-09 | 00:30

@Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:24 :
Per hoofd van de bevolking hebben we hier meer kroegen en tapkasten dan in dat kutdorp. Enfin, toen jij nog in je luiers lag te schijten was het een prima pub.

koerbagh ® | 23-03-09 | 00:30

Zielige reactie Hoxha. Waar kan ik mijn lidmaatschap weer opzeggen?

Speedy- | 23-03-09 | 00:29

bottehond | 23-03-09 | 00:19
Juist.
koerbagh ® | 23-03-09 | 00:19
Thanx !

Rammstein | 23-03-09 | 00:29

goede zaak lijkt me al die verwende kudtkindjes van nu moeten ze maar eens hard aanpakken idd!!

Fcustijl | 23-03-09 | 00:28

Heb geen Kaas nodig, dat was gewooooon een slordigheidje .

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:27

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:25
0000000000 x 12

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:27

bottehond | 23-03-09 | 00:19

In de eerste plaats zou het meer van hetzelfde worden en als ik dan toch iets moet kiezen zou het een classic worden of heel praktisch een mb combi.

Sikkeneur | 23-03-09 | 00:25

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:16
Goi ze ff alle 1200 hier neer, kan ik ze stuk voor stuk kopieren en plakken waar ik wil.
Bedant

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:25

koerbagh ® | 23-03-09 | 00:19
Kudtdorp? Pff... nee jij woont lekker in t boerenachterland met de lokale c1000 als buurtcafe. De Firkin Fiddler is t meest tamme saaie truthola grandcafe van Nederland.. stuur daar geen mensen heen en doe lekker een schuurfeest.. kankahboeah!

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:24

Noltie | 23-03-09 | 00:15
Deze man probeert een ander in de modder te zetten, maar brengt geen enkel bewijs aan. Welke "GGD verklaringen" Welke "etc," hij kan zoveel zeggen. Zonder hoor en wederhoor geloof ik niks dan mijn eigen gezonde verstand en als al die instanties waar deze mijnheer over spreekt echt niets doen dan zullen de zaken ook wel een stukje genuanceerder liggen.

lafjes anoniem | 23-03-09 | 00:21

John V..... veel criminelen hebben vaak ook zo'n naam. Ik wil niet stigmatiseren...... maar dat klinkt natuurlijk niet erg betrouwbaar!

OneandOnly | 23-03-09 | 00:20

@Rammstein | 23-03-09 | 00:06 :
Ik zat, toen ik nog in dat kutdorp woonde, meestal in The Fiddler.
www.fiddler.nl/
'k Weet niet hoe het er nu is, maar het was vroegâh wel aardig.

koerbagh ® | 23-03-09 | 00:19

Rammstein | 23-03-09 | 00:11

De uitzonderlijke dates leveren energie op. Why bother als dat evident niet zo is.

**

bottehond | 23-03-09 | 00:00
Trek je mij ook niet mee over de streep.

Sikkeneur | 23-03-09 | 00:11

Doe es gek en zeg welk automobiel jou zou kunnen verleiden je inmiddels toch onhoudbare principes zou mogen kraken? Ben benieuwd.

bottehond | 23-03-09 | 00:19

caspert79 | 23-03-09 | 00:18
Je eigen kudtkinderen wellicht...

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:19

Nederlandse kutkinderen hebben zo'n juf nodig.

caspert79 | 23-03-09 | 00:18

@tjos
waar gaan jou kinderen/broers/zussen/neven/nichten naar school?
Mijn broertje is er heel goed uitgekomen hoor, ik zelf ook al zeg ik het zelf.
Lekker makkelijk zo over één kam hè.

Noltie | 23-03-09 | 00:17

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:13
yep 1200

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:16

Als ik het artikel mag geloven, dan vind ik dat zo een juffie buiten functie moet worden gezet! De leerkrachten mogen van mij wel wat strenger optreden, maar er moet geen geweld aan te pas komen.

Maar..., het kan natuurlijk ook zo zijn dat het allemaal van die junior capuchonjongetjes zijn en dan is het soms goed om een corrigerende tik uit te delen, want vaak is het zo dat ze het alleen op zo een manier begrijpen.

maar zover, no pic no proof.

Alexnasta | 23-03-09 | 00:16

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:12
Jaja, en als er morgen een scholier zo'n kudt-pabo-lullo een hengst voor zn kop geeft gaat GS weer janken... hou toch op.

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:15

Beetje jammer om zonder enige kennis van de aard van de "mishandelingen" of het gedrag van de kinderen deze man meteen de deur te wijzen en hem in principe voor aansteller uit te maken. Ik heb ook een hekel aan softe leraren en zeurende, verwende, kinderen die stennis schoppen om niks waardoor de ouders zeer overprotective en overreactive reageren maar het kan net zo goed zijn dat deze vrouw het allemaal net iets ruwer aanpakt dan een "opvoedende tik". Er zijn immers GGD verklaringen in het nadeel van de vrouw etc, dat wil toch wel iets zeggen. De politie is nou ook niet echt altijd even objectief te noemen en geen enkel schoolbestuur wil een slechte naam hebben.
Ik kan begrijpen dat er een mate van onmacht heerst als het echt erger is dan het voor de politie en het bestuur lijkt.

Er zouden in deze minder aannamens gedaan moeten worden en een betere navraag etc. Matig om deze man zo direct in de modder te zetten.

Noltie | 23-03-09 | 00:15

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:12
off topic. Heeft er iemand nog een dsje met ongebruikte OOOOOOOOOO ,s liggen?

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:13

Net niet... | 23-03-09 | 00:03
Dat is precies wat ik bedoel. Drie ton heb ik niet en de brief van dhr John V is een grappige invulling van mijn late zondagavond maar eigenlijk de aandacht van al deze reaguurders niet waard

lafjes anoniem | 23-03-09 | 00:13

Ghehe, geniaal.

zootklak | 23-03-09 | 00:12

Prima antwoord redactie, alleen gaat echt zichtbaar lichamelijk letsel te ver (tip voor de juf: hou er een kussen tussen als je op gezichtjes mep)

Maar een flinke draai om de oren of een corrigerende schop nder hun kont kan geen kwaad.
Die kreeg ik vroeger ook regelmatig van de hoofdmeester ( Polak op de obs de Toorts) en ik ben er echt niet aan deaudgegaan hoor.
Hooguit wat hersenletsel van de keren dat hij mijn kop en die van mn tegenstander even op subtiele wijze kennis liet maken met elkaar.
Thuis vertelde ik dit op een gegeven moment maar niet meer omdat er dan ok ng een gepastte straf van mn Pa kon volgen.

Dus kids, geweaun luisteren naar de juf en je muil houden.
En heb je meester of juf liev , ze houden k van jullie!!!
www.waarmaarraar.nl/pages/re/10962/Ler...

hero_of_heaven | 23-03-09 | 00:12

bottehond | 23-03-09 | 00:00
Trek je mij ook niet mee over de streep.

Sikkeneur | 23-03-09 | 00:11

bottehond | 23-03-09 | 00:03
Ik word al moe wanneer ik er aan denk.

Rammstein | 23-03-09 | 00:11

www.lokaalvredebreuk.nl/
Rammstein | 23-03-09 | 00:09
Ook toptent... al naar gelang de programmering

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:10

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:07
Danke sehr Kapitän.

Rammstein | 23-03-09 | 00:09

En al die kinderen zitten tegenwoordig op scooters met hun i-pod te luisteren naar rapmuziek..... dan kun je als leraar ook maar moeilijk lesgeven. Maar naar deze moeilijke omstandigheden kijken die klagers nooit..... want thuis zetten ze de scooter gewoon in de tuin en doen ze de i-pod uit. En dan gaan ze lopen huilen over de leraar die niet lief is geweest..... stelletje laffe klootzakken!

OneandOnly | 23-03-09 | 00:08

bottehond | 23-03-09 | 00:03
Nee, ik moet wat mensen vermaken in den Hofstad en ik weet daar alleen the american bookstore te vinden.

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:03
Twee namen, vooral met goede muziek. Geen Pink Floyd of het Goede Doel of zo, en bij voorkeur waar niet geschoten wordt.

Rammstein | 23-03-09 | 00:06

Er mot een Fortuyn tribunaal komen.
Anders kan Nederland nooit genezen.

bottehond | 23-03-09 | 00:05

Vreemd dat de eerste heaumeausensuele MP van 0031 ge-executeerd is ten faveure van de cultus die actief homo's jaagt in 0031 en waar niet.
Vervreemdend zelfs.

bottehond | 23-03-09 | 00:05

lafjes anoniem | 22-03-09 | 23:48
Als er niets is, hoest jij dan even die 3 ton op? Dacht het niet. Om geneuzel te voorkomen: Ik heb geen mening in de zaak '(ex-)juf vs ouders'. Ik heb namelijk niet alle feiten, jij wel?

Net niet... | 23-03-09 | 00:03

Rammstein | 23-03-09 | 00:02
o ja... zat...

Kapitein Oranje | 23-03-09 | 00:03

Rammstein | 23-03-09 | 00:02

LOL! Aan het daten?

bottehond | 23-03-09 | 00:03

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:59
Weet jij, voor mij, in Den Haag, een goeie kroeg met een metal/rock achtige eh .... entourage ?

Rammstein | 23-03-09 | 00:02

Hey, Pin op rtl5

bottehond | 23-03-09 | 00:01

Strotgrondel- | 22-03-09 | 23:57
Komt goed, na 1 april "fools day" zit ie weer in de panelen
Sikkeneur | 22-03-09 | 23:57
vandal doet wat ie zegt en zegt wat ie doet. Mag dat inderdaad wel... alleen t opperwezen hier houd niet zo van criticasters

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:59

yeah hoxah, back to oldscool, rokende leraren voor de klas en een mep voor je oren als je brutaal bent
ik ben er niet slechter van geworden.
truste , kus, *out*

st0mpie | 22-03-09 | 23:58

truste Jaap
en gadverdamme gekleed reaguuren, stelletje kudthippies.

Isser | 22-03-09 | 23:57

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:42
Ik had het over van dal, al begrijp ik zijn weigering uitermate goed

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:57

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:43
Dát geloof ik niet, kappie. Een eikel is hij en droog. Maar droogheid kan ik waarderen. Ach we zullen zien.

-Strotgrondel- | 22-03-09 | 23:57

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:55
Bonne nuit monsigneur.

Rammstein | 22-03-09 | 23:56

Hmm kijk ik even naar de school van mijn kinderen dan ben ik geneigd de juf het voordeel van de twijfel te geven.
Vorige week stond er een column ergens in: de burger snakt naar een grote Leider maar spuugt op de kleine leiders: flitsers, juffen, conducteurs...

Nonnes | 22-03-09 | 23:56

Isser | 22-03-09 | 23:54
Dat dacht ik aanvankelijk ook. Maar het schijnt dat er reagoorders zijn die heel vies hun kleren aanhouden bij het plempen... schande.
Welterusten all, vooral Rammstein, en tot.

*out*

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:55

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:52
uhhhmmm iedereen reaguurt toch naakt?

Isser | 22-03-09 | 23:54

wronski | 22-03-09 | 23:52
Zin begint met een hoofdletter en één uitroepteken is voldoende.

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:53

het is bij dezeN en niet bij deze!!!!!!

wronski | 22-03-09 | 23:52

Rammstein | 22-03-09 | 23:50
Ja sjit, ik had het pas door dat ik mezelf verried toen ik al op enter had gedrukt. Sorry

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:52

@Mesjoggah | 22-03-09 | 20:58
Gelul. Als je niet met mensen om kunt gaan moet je geen kinderen nemen.

Stir Glenfarclas II | 22-03-09 | 23:51

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:47
Zit je nou wéér in je blootje te typen ??

Rammstein | 22-03-09 | 23:50

@omwenteling | 22-03-09 | 23:45
Misschien kan ze het wel zonder geweld, maar doet ze dit voor de lol.... als hobby. Heb je daar al aan gedacht? Dat werpt wel een ander licht op de zaak, hé?

OneandOnly | 22-03-09 | 23:49

Net niet... | 22-03-09 | 23:40
Er valt ook niets voor te kauwen, er is namelijk niets. Ene John V spuwt zijn gal, beweerd een hoop, bewijst niets en verzuimd aan te geven wat zijn belang in deze is.

Dat doet mij vermoeden dat:
1. John V is partij (ouder) en dus gekleurd
2. John V zoekt het hogerop en hogerop en nog weer hogerop en krijgt steeds zijn zin niet en probeert het nu via John V bij geen stijl.

lafjes anoniem | 22-03-09 | 23:48

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:46
Ik trek 'm wel weer aan dan, die pij...

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:47

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:43
geinig, waar hangt ie tegenwoordig dan uit?

Isser | 22-03-09 | 23:46

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:42
vandal mist de warmte van je pij!

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:46

Als je kinderen niet eens de baas kan zonder geweld te gebruiken ben je best wel een waardeloze onderwijzers. Geenstijl beetje trieste reactie dit. Als het jullie kinderen zijn piepen jullie wel anders en wordt zo iemand aan de schandpaal genageld.

omwenteling | 22-03-09 | 23:45

OneandOnly | 22-03-09 | 23:23
Eigenlijk is deze juf wel goed bezig met de bestrijding van de crisis..... doordat zij die kindjes een paar tikken verkoopt moeten de moeders pleisters kopen en een nieuwe barbie of action man om zoon- of dochterlief te troosten. Misschien een ideetje voor Bos en Balkenende..... om meer van dit soort juffen in te zetten.

OneandOnly | 22-03-09 | 23:45

Net niet... | 22-03-09 | 23:40
Voorkouwen???? Voorkauwen klinkt beter...

Net niet... | 22-03-09 | 23:44

Strotgrondel- | 22-03-09 | 23:41
Vandal zegt dat ie nooit meer kijkt op GS.. ontkenningsfase... love it!

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:43

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:38
Ja, hoer de groetjes ook even door van mij CO. Leuk.

Jaap de Paap | 22-03-09 | 23:42

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:40 Hoho, ik heb een abo, niet voor pwnd.. vindt ik kudtinitiatief, ik doneer gewoon voor GS, daar heb ik wel een paar euro voor over.

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:42

Wij van WC eend adviseren en lezen soms Trouw.

Het warmste plekje | 22-03-09 | 23:42

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:38
Ja, vuile landloper die vanDal, beetje ronddwalen in de catacomben van de reaguurtegels van GS. Heeft ie die fles wijn nog in een krant?

Isser | 22-03-09 | 23:41

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:27
Van dal komt wel weer. Even in de vriescel gegooid. De ontwenningsverschijnselen zullen nu wel trillenswaardig zijn.

-Strotgrondel- | 22-03-09 | 23:41

lafjes anoniem | 22-03-09 | 23:35
Ik ga het niet lopen voorkouwen, dus lees ook de comments en vorm een beeld. Ieder zijn waarheid...

Net niet... | 22-03-09 | 23:40

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:38 & Isser | 22-03-09 | 23:37

Maar een abootje nemen op powned kon er niet af van jullie centen?

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:40

Lieve Van Dal, ik mis je, kom je gauw terug? Hier gaat het goed met jou ook?
Groetjes, van Elizabeth.

Elisabeth2 | 22-03-09 | 23:39

sommige kinders zijn ook echt kudtkinders en die kan je niet genoeg aan hun oor trekken..

krem | 22-03-09 | 23:39

Isser | 22-03-09 | 23:37
Jij ook al...!

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:38

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:35

ow ja die bloemen, ik krijg nog geld van hem

Isser | 22-03-09 | 23:37

Een ouderwetse draai om de oren is wat al die klut jongeren van tegenwoordig gemist hebben in hun jonge jaren... Wil niet zeggen dat alles op die manier opgelost dient te worden!

gozahtje | 22-03-09 | 23:37

Ik ben vroeger ook eens voor de klas gezet, en compleet voor lul gezet. Was dan ook een kutwijf, maar dat doet er niet toe. Doorbijten.

Dirt | 22-03-09 | 23:35

vandal zegt:
dank fur die blumen..

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:35

"een juf"...
NAMEN willen we horen John!

Jazz87 | 22-03-09 | 23:34

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:27

Wish him well en ik zie van dal 1 april wel weer in de paneeltjes of het moet een zure woensdagmorgen zijn @burelen.

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:33

+1 voor Hoxha.

Vaag verhaal John.
Enkele weken geleden beet een 8 jarig rotjoch tijdens de judoles een leraar in zijn been. Waarom? Het rotjong was het ergens niet mee eens.
Anyway, ga maar ergens anders dikke boehoe doen John. Mijn steun heb je niet.

Gravin v Kippenbouth | 22-03-09 | 23:33

Zo is t wel weer genoeg met dat vandal gelik :)
Blijft eeuwig zonde dat t loeder niet meer reaguurt...

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:32

@Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:06
Groeten terug aan van dal!

Lewinsky | 22-03-09 | 23:31

Tucht und ordnung muss sein. Heel goed dit. Ik ga meteen verhuizen met mijn koters naar dit dorp, waar ligt het ?

faz | 22-03-09 | 23:31

captainobvious | 22-03-09 | 23:25

Het Warmste Plekje van Nederland ligt al bijna 500 jaar veilig langs De Graafjansdijk, afzinken is veels te duur gezien de huidige economische malaise.

Het warmste plekje | 22-03-09 | 23:31

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:24
LOL. Ik erger me dood aan al die dingen. Wij hebben sinds kort een verzorgingstehuis hier in de buurt. Allemaal van die, die, nou ja, in hun racekarretjes. Daar zijn kinderen met hun karretjes nog lief bij vergeleken. Ze suizen geluidloos met een enorme snelheid door de winkel en hebben het altijd op je enkels voorzien.

Elisabeth2 | 22-03-09 | 23:31

lafjes anoniem | 22-03-09 | 23:27
Bijvoorbeeld de PZC van 27 februari jl.

Net niet... | 22-03-09 | 23:31

Isser | 22-03-09 | 23:29 en van mij CO/KO

TheDiplomat | 22-03-09 | 23:30

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:06
Doe hem ff hallo zeggen.

Isser | 22-03-09 | 23:29

@Sikkeneur | 22-03-09 | 23:25 Kritiek op de GS omroep mag , tot 1 April, Niet!

TheDiplomat | 22-03-09 | 23:29

Prima juf,... wat denken die kleine etters wel niet!

deterrarist | 22-03-09 | 23:28

Net niet... | 22-03-09 | 23:17
Welke dan?

lafjes anoniem | 22-03-09 | 23:27

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:25
Zoiets, hou me er maar buiten...

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:27

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:23

Oh ja, wat was zijn zonde?
Kritiek op powned?

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:25

@ Het warmste plekje | 22-03-09 | 23:19

En zoals iedereen weet,komt meer dan 90% van alle containers en olie via dat gat in de dijk nederland binnen.
Of toch niet?

afzinken dat hele Zeeland.

captainobvious | 22-03-09 | 23:25

Net niet... | 22-03-09 | 23:11

Klopt, nu je hier plempt herinner ik me het ook te hebben gelezen.

DANNY3960 | 22-03-09 | 23:24

Elisabeth2 | 22-03-09 | 23:21

Blijft toch lastig die verkeersregels binnen het winkelgebied. Wie hebben er voorrang, rolstoelen, scootmobiels of het looprekje?

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:24

Dit komt waarschijnlijk ook door de crisis..... mensen zijn bang om hun baan te verliezen en gaan dan extra hard hun best doen. Deze vrouw slaat daarin een beetje door en dat is menselijk.... dat moeten die kinderen maar accepteren. En we hebben natuurlijk niet voor niks pleisters en pijnstillers uitgevonden.... dus ik zie het grote probleem niet.

OneandOnly | 22-03-09 | 23:23

Cookie v. eigen deeg | 22-03-09 | 23:20
Hehe, ja sorry hoor... vandal heeft bannetje en wil toch graag commenten... ben een beetje de hoer aan t spelen

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:23

Het leven is en blijft een jungle, dat kan geen verzekering verhelpen!
En klappen blijf je krijgen, al dan niet fysiek!!!!!
In deze tijd zou ik toch voor de "gewone" klappen kiezen!
DAAR!

waar moet dat heen | 22-03-09 | 23:23

Een fysiek strenge juf hoort niet thuis op een basisschool. Deze juf moeten ze op een VMBO plaatsen. Daar weten deze juffen wel raad met die kids, en die kids raad met de juf. Equilibrium taadaaa

Echt He! | 22-03-09 | 23:23

Hahaha, geweldig antwoord.
Waren er maar meer van zulke juffen en meesters. +1

Endoxa | 22-03-09 | 23:21

In ieder geval moeten die kudtkinderen eens in het gareel gehouden worden. Mij werd zaterdag de doorgang met mijn winkelwagen opgehouden door een motorisch gestoord kindje met zo'n klein winkelwagentje en een pa die iedereen tegenhield. Fuck off!

Elisabeth2 | 22-03-09 | 23:21

LibertasSimplex | 22-03-09 | 23:17

En... was het een blijde verrassing?

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:21

@Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:20
What else is new?

Cookie v. eigen deeg | 22-03-09 | 23:20

Cookie v. eigen deeg | 22-03-09 | 23:13
vandal vind je maar een lullo...

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:20

gentle giant | 22-03-09 | 23:08
Ghe ghe, alleen net naast de in 1952 afgesloten zeearm "de Braakman" gaf in ZeeVla een dijkje de geest tijdens de Ramp van 02.1953. De verzilte en onbruikbare grond werd vervolgens verkocht aan Dow Chemicals Benelux. Het ontstane gat is sedertdien uitgegroeid tot een pracht van een haven, met oiltanking en container overslag direct aan diep vaarwater. Da's geen syndroom, maar dikke mazzel!!

Nederland kan minder zonder het "Landje Apart" dan omgekeerd.

Het warmste plekje | 22-03-09 | 23:19

Zijn waarschijnlijk irritante vmbo-kindjes die zich misdragen.
En àls het dan wat slimmere leerlingen zijn die zich redelijk goed gedragen, twee woorden: SLA TERUG.

Chill | 22-03-09 | 23:18

lafjes anoniem | 22-03-09 | 23:14
Lokale suffertjes en regionale dagbladen lezen...

Net niet... | 22-03-09 | 23:17

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:10
Zijn huidige strenge juf heeft me dat, opgetekend uit zijn mond, zelf opgerold bezorgd, per brief in een kokertje tussen haar billen.
De verwijzing naar zijn spreekbeurt.

LibertasSimplex | 22-03-09 | 23:17

Het warmste plekje | 22-03-09 | 23:03
ZAB?

Net niet... | 22-03-09 | 23:16

Net niet... | 22-03-09 | 23:11
Waaruit blijkt dat dan? Het enige dat ik gezien heb is een boze brief van iemand die niet eens eerlijk is over zijn belang in dit geheel. Tot ik meer bewijs zie geloof ik er geen drol van.

lafjes anoniem | 22-03-09 | 23:14

Dr. Oplul | 22-03-09 | 22:35

Othene
Zaamslagveer
Boerengat
Boerenhol
Driewegen

DANNY3960 | 22-03-09 | 23:13

@Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:06
Of je maar even niet de groeten terug wilt doen.
Dat is helmaal niet nodig namenlijk, want;
A) Dat heeft z'n werkgever al doorgegeven
B) Zelf kunnen we ook naar believen elders bloggen

Cookie v. eigen deeg | 22-03-09 | 23:13

BP Richfield | 22-03-09 | 22:15
Maar, het is Nieuw-Namen... Oud nieuws, trouwens. Deze 54-jarige juf heeft inmiddels een schadevergoeding van ruim 3 ton meegekregen. Terecht of onterecht laat ik in het midden. Wat wel een schande is, is dat het wederom falen is van een overheidsinstelling én dat wij de rekening -de belastingbetaler financieel en de leerlingen emotioneel- gepresenteerd krijgen.

Net niet... | 22-03-09 | 23:11

vraagstaart | 22-03-09 | 22:33
Ik bedoelde het meer als reactie op hem dan als echt achter het gebruik van het woord onmacht staan.

TNCS | 22-03-09 | 23:11

LibertasSimplex | 22-03-09 | 23:09

Een opstel van Johnny V?

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:10

Ik had vroeger een juf die ik kon schieten, maar later had ik een juf die erg lekker was.
De moraal van het verhaal: van beide leerde ik weinig...

da wizard | 22-03-09 | 23:10

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:02
Het is een verhaal, Sikkeneur, via Geen Stijl tot ons gekomen. Dat zie je toch hoop ik niet, als de Enige Ware Nieuwsbron, hoop ik.

LibertasSimplex | 22-03-09 | 23:09

Kapitein Oranje | 22-03-09 | 23:06

Knapper is ie er niet op geworden...

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:09

henkstubbe | 22-03-09 | 23:03
Ik vind het erg maar ik ben het met je eens vrees ik.

Rammstein | 22-03-09 | 23:09

/zet Dickens aan. Ik vond het op school fijner ondanks de lijfstraffen dan thuis. Daar was niets te eten en kregen we nog veel meer op onze donder en moesten we buiten schooluren nog werken in de fabriek tot elf uur 's avonds. /Dickens uitzet.

Elisabeth2 | 22-03-09 | 23:09

@Het warmste plekje | 22-03-09 | 23:03, toch typ jij best goed, met die kromme vingers van dat dakgoot 53 syndroom.

gentle giant | 22-03-09 | 23:08

@waar moet dat heen | 22-03-09 | 22:55
Jij gaat Wilders stemmen hé, geef het maar toe.

gentle giant | 22-03-09 | 23:05

Ik werd ook door de juf geknepen en door de klas gesleurd, gewoon omdat die juf dat kon. Ik ben er niet minder van geworden. Stelletje mietjes zijn die kudtkinderen van tegenwoordig.

henkstubbe | 22-03-09 | 23:03

Ja, zo gaat dat hier in 0114 0115 en 0117. We hijsen collectief onze prachtige Rood Geel Blauwe vlag met de potente zwarte leeuw, en geven de vinger aan de Hollandse occupator - vertegenwoordigt en bedriedubbel lichaamt door Carla Peys, en de in haar extreem brede kielzog opstomende gezagsdragers - , als de bezetster zich met haar gevolg gratis komt volvreten in Zuiddorpe, mag wat ons de Hellraiser Juf het hele zootje Linea Recta terugranselen naar het hautaine Middelburg.
Fact: Zeewsch-Vlaanderen is gemiddeld accountable voor 7% van Nederlands bruto nationaal product, als je ziet wat deze vreemde blinde darm onderaan Nederland terugkrijgt voor deze monsterprestatie... dit win-gewest moet moedig zijn en zichzelf losgooien.

Het warmste plekje | 22-03-09 | 23:03

Hoax of dramatisch triest en de meeste comments nog meer tot het de eigen kinderen betreft, want dan zijn het ineens leeuwen: "aan mijn kinderen geen polonaise".

Sikkeneur | 22-03-09 | 23:02

waar moet dat heen | 22-03-09 | 22:55
Extra spuitje morfine?

Elisabeth2 | 22-03-09 | 23:01

waar moet dat heen | 22-03-09 | 22:55
De pil.

Rammstein | 22-03-09 | 23:00

@waar moet dat heen | 22-03-09 | 22:55 :
En dan ga je nog dood aan het eind van de rit ook. Kut hè?

koerbagh ® | 22-03-09 | 22:59

@openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:52 , broad smile, welterusten, ik ga ook

Sisyphos | 22-03-09 | 22:55

Een geboorte schijnt een pijnlijke ervaring te zijn voor moeder en kind.
Daarna volgen de groeistuipen en de tandjes.
Natuurlijk gepaard met enge nachtmerries.
Dan kom je op een schooltje waar je leert hoe je een pak slaag moet geven en krijgen. (Al dan niet van leraren)
Dan blijken er ook nog hogere machten te zijn die niet deugen.
Je loopt dan netjes met een meute mee.
Maar toch blijkt er geen toekomst te zijn en God blijkt uit de duim gezogen, net als sinterklaas.
Van de ene baan naar de andere zonder vast contract.
Huis wordt minder waard, kudtkinderen, overal zeur en klaag,
belastingdienst die het niet leuker kan maken... grrr
En bla, bla bla.
Doe maar lekker ontsporen, dat is goed!

But now for real: Who is the man with the masterplan???
Want dat stijlloze is ook maar zozo.
Kippen zonder koppen!

waar moet dat heen | 22-03-09 | 22:55

Irony | 22-03-09 | 22:46
Ik geloof er geen drol van! Op iedere basisschool staan zo af en toe ouders op die boos worden omdat ze hun zin niet krijgen en vervolgens een ware heksenjacht beginnen. Goed punt dat directie, bestuur en MR hun collega blijven steunen.
Een (in de ogen van ouders) te laag advies in groep 7 en 8 zijn vaak aanleiding van zo'n conflict. Mijn opmerking in die richting is uiteraard puur koffiedik kijken.

lafjes anoniem | 22-03-09 | 22:53

Sisyphos @22:51

Uiteraard. Enkele daarvan zijn waarschijnlijk van mijn eigen hand. Zoals een befaamd Nederlands filosoof al eens zei, ieder nadeel heeft z'n voordeel.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:52

Ik ga vast denken wat ik van dat kwartje ga kopen.

vinho | 22-03-09 | 22:52

*legt alvast appeltje klaar om mee te nemen naar school voor de juf van handenarbeid*

Steve1234 | 22-03-09 | 22:52

gentle giant | 22-03-09 | 22:37
laat mij maar even..

Die moslims hè, die nemen heel Zeeuws Vlaanderen over.

Zeeuws Vlaanderen, er over nadenkend zijn die twee woorden een recept voor 3000 jaar minderwaardigheidsgevoel.

Isser | 22-03-09 | 22:52

@openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:48 , er zijn hier wel eens betogen gehouden dat vernedering de ultieme correctie zou zijn voor bijvoorbeeld jeugdige Finnen

Sisyphos | 22-03-09 | 22:51

En met die zelfreflectie van een reaguurder ga ik nu echt naar bed.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:48

Maar afijn, kereltjes die tot middelpunt van de lach worden vernederd in hun ogen door de juf zijn natuurlijk wel de kereltjes die eens in papa's geweren verzameling gaan rommelen en vervolgens aan de slag gaan in school, al schreeuwend "ongezien de tiefus jullie allemaal, HIER een nekschot!"

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:48

36 Jaar? Best lang.. Nu maar wachten tot een knul met een pistool de klas in komt lopen en die ouwe taart met pensioen stuurt..

HMS Flappentap | 22-03-09 | 22:47

Rutger interviewen die bitch! :-)

Floxcie | 22-03-09 | 22:46

@lafjes anoniem | 22-03-09 | 22:42
Totaal niet, dit heeft helemaal geen flikker te maken met vmbo. Dit is (imo) toch echt wel een lichte vorm van kindermishandeling, maar het blijft kindermishandeling. * ps. Op havo is het erger heb ik gemerkt.

Irony | 22-03-09 | 22:46

Ze kon John V. zo goed aan zijn oren trekken. Alleen zij kon dat toen die keer met z'n grote bek.
Het deed geen pijn.
Het deed wel zeer, meer dat het voelde.
Het kloppen en zwellen van zijn oren daarna, deed hem 's nachts in zijn doorzonkamer, waar een lantaarnpaal voor het raam zorgde dat er toch nog iets van zonnig licht was, daar was toen heel goed over nagedacht door de gemeente, nog eens dunnetjes het kloppen doen met zijn hand in de broek van zijn pyjama, where the sun don't shine.

LibertasSimplex | 22-03-09 | 22:45

@gentle giant | 22-03-09 | 22:43 , en lezenswaardige adviezen

Sisyphos | 22-03-09 | 22:44

@Sisyphos | 22-03-09 | 22:39, niets mis mee, zeer onderbouwde plempschels.

gentle giant | 22-03-09 | 22:43

De email box van de redactie blijft de komende dagen leeg.

CoffeePatch | 22-03-09 | 22:43

typisch gevalletje van papa krijgt zijn zin niet en zoonlief een vmbo-advies

lafjes anoniem | 22-03-09 | 22:42

on topic
ja is te verwachten, zoeen antwoord van de GS-redactie:)

Hondelulz | 22-03-09 | 22:42

@mezelf , bij nader inzien, dit ipv deze

Sisyphos | 22-03-09 | 22:42

Groene Leeuw @22:29

Pffft, de kinderbescherming? Da's een soort politie toch die kids een bon geeft die over de stoep fietsen omdat de straat is opgebroken terwijl achter hun rug bankdirecteuren kruiwagens geld stelen?

Ouders / verzorgers naaien die af en toe een corrigerende tik uitdelen terwijl de collectieve kinderbescherming een andere kant opkijkt als er echt mishandeld word is net zo lui en onverantwoordelijk als die politie agenten. Da's makkelijk scoren om je quota te halen mi.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:42

@Hondelulz | 22-03-09 | 22:39
Welke banner?

Irony | 22-03-09 | 22:42

Hondelulz | 22-03-09 | 22:39 OMG they killed kenny

Steve1234 | 22-03-09 | 22:41

Gelukkig hebben we de foto's nog.

Naltas | 22-03-09 | 22:41

Hondelulz | 22-03-09 | 22:39
Stuur effe mailtje met klacht of schrijf het in je dagboek maar .... heb je nou écht níks anders ?

Rammstein | 22-03-09 | 22:40

ff offtopic wat doet die banner van south park daar?
ultieme south park weekend 20 en 21 maart op comedy central? het is de 22e dus dat was gister toch? of loop ik een dag voor..

Hondelulz | 22-03-09 | 22:39

@gentle giant | 22-03-09 | 22:37 , U wenscht botte in deze topic te betrekken?

Sisyphos | 22-03-09 | 22:39

BP Richfield | 22-03-09 | 22:15
Zaamslag. Zwarte Kousen. Tijdens nieuwjaar 'hamertje tik' met een postbode spelen. Zegt dat genoeg?

Net niet... | 22-03-09 | 22:38

@Elisabeth 2, wij hebben de onderwijsinspectie ingeschakeld. Die heeft een onderzoek ingesteld op deze VMBO school en is tot de conclusie dat er sprake was van bende-vorming op die school en dat de leerkrachten het spoor volledig bijster waren. Die zijn, op twee leerkrachten na, allemaal vervangen. Mijn dochter werd in elkaar getimmerd nadat zij was verkracht in een leegstaande lokaal en naderhand verhaal wilde halen op het schoolplein. De leerkrachten stonden boven te kijken,maar toen zij de overhand (vechtsport) kreeg op het schoolplein,moest zij bij de directeur komen en kreeg straf, met als gevolg dat ik op school kwam om verhaal te halen en ook de daders te grazen te nemen,maar die waren helaas gevlogen. En zo is het in veel gevallen ook met die andere kinderen gegaan. Ook heeft die school de zwaarste boete gekregen wegens ernstig plichtsverzuim en voorwaardelijke sluiting.

Groene Leeuw | 22-03-09 | 22:38

TNCS @22:25

Ja, je kunt niet compleet voeling met de aard van kinderen in een klas houden, da's waar. Aan de andere kant ken je wel je eigen kind en de appel valt meestal niet ver van de boom. Ik kan zelf een verschrikkelijke bullshit artist zijn dus mijn lot zal wel zijn dat mijn kinderen deze uhh 'vaardigheid' best over zullen nemen. In mijn werk echter (ICT freelancer bij overheid) krijg ik zoveel oefening in het herkennen van bullshit artists da'k denk dat ik wat filosofisch-metafysisch-gelul van m'n kids ook wel kan herkennen.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:38

@Zjeraar | 22-03-09 | 22:32, stel dat het een zwarte sgool was......, je vergeet de moslims erbij te halen, m'n beste.

gentle giant | 22-03-09 | 22:37

John, als je daar dan zo'n probleem mee hebt, je kunt dr ook gewoon wegterroriseren. Naar de onderwijsinspectie en de politie stappen... Een beetje vent lost zoiets gewoon zelf op. Of zeg tegen je jong dat ze wraak mogen nemen als ze groot en sterk genoeg zijn maar nog niet ouder dat 18. Kunnen ze hooguit een weekje schoffelen voor krijgen.

D.V. | 22-03-09 | 22:36

*haalt Hansje Brinkers vingertje uit de dijk met de woorden laat het water maar even een paar daagjes lopen jongen*

Steve1234 | 22-03-09 | 22:36

Ik vertrouw het niet zo...

Frelis Inna | 22-03-09 | 22:36

aight.. | 22-03-09 | 22:31
Sukkeltje.

Rammstein | 22-03-09 | 22:35

Een écht klein dorp in Zeeuws Vlaanderen zou je de Zandstraat kunnen noemen. Dat dorp bestaat uit één weg.....

Dr. Oplul | 22-03-09 | 22:35

Gewoon terug slaan.

Irony | 22-03-09 | 22:33

Groene Leeuw | 22-03-09 | 22:29
U bent zo"n meedenk ouder ?

Rammstein | 22-03-09 | 22:33

BP Richfield | 22-03-09 | 22:15

U vergeet Westdorpe....

Dr. Oplul | 22-03-09 | 22:33

stoeipoes @22:22

'kwist dat die hamvraag een keer zou komen :) Met grote moeite pers ik er dan maar uit: 'ja, want ik heb moeite gedaan om de docenten van mijn kinderen te leren kennen'. Voorzover ik iemand kan vertrouwen vertrouw ik ze, al zal ik er zeker bij zeggen dat dit niet blindelings is en in voorkomend geval zeker een gesprekspunt zou zijn, zowel met mijn kind als met de betreffende docent.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:33

@TNCS | 22-03-09 | 22:23 Ik heb wat moeite met het woord "onmacht" (zwakte -onvermogen -machteloosheid). Geweld is m.i. helemaal geen teken van onmacht maar het gebruik maken van macht. Zoals Voorzitter Mao al zei: "politieke macht komt uit de loop van een geweer".

Als het machtsmonopolie wordt opgeëist door zelfbenoemde onderdrukten, is er sprake van onmacht bij de andere partij - zolang die dat laten gebeuren. Dan wordt een onderwijzer(es) bedreigd of geslagen, de politie door krakers de stad uit geknuppeld en AEX-managers vinden hun auto uitgebrand terug. In naam van de dialoog? Schei toch uit.

vraagstaart | 22-03-09 | 22:33

wat ik wilde zeggen: ik vind `t mooi dat `t hier zó opvalt :D

Zjeraar | 22-03-09 | 22:33

aight.. | 22-03-09 | 22:31
Had jij een kinderjuf. Hoe luxe. Ze was zeker wel na twee weken weer weg?

Elisabeth2 | 22-03-09 | 22:33

moet je ook maar op de lijntjes schrijven, stelletje etters

aardt | 22-03-09 | 22:32

Isser | 22-03-09 | 22:28
Ga morgenochtend kijken, bedankt!

koffiemuts | 22-03-09 | 22:32

@aight.. | 22-03-09 | 22:31, en plots ga ik hunkeren naar 'a brave new world'

Sisyphos | 22-03-09 | 22:32

Hahaha mooi..
Hox zegt fok you zeikerd en 90% van de reaguurders vind `t prima dat zo`n fosiel kinderen aftuigt.. als Hoxha echter opgeroepen had een knokploeg naar die school te sturen om die juf af te slaan was 90% wel even op komen dagen om dat wijf een (zo te lezen verdiende) ros op d`r kunstgebit te geven...

Ieder z`n mening natuurlijk, `k vind `t alleen mooi dat `

Zjeraar | 22-03-09 | 22:32

VanFrikschoten | 22-03-09 | 22:27
Niet lang meer.....

koffiemuts | 22-03-09 | 22:31

Hoho..
Mijn kinderen zitten ook in Zeeuws Vlaanderen op school. Ben toch verre van een tokkie (meer gemiddelde GS bezoeker...)

Homer-Simpson | 22-03-09 | 22:31

als ik door mijn kinderjuf geslagen was zouden mn ouders gewoon dat kutwijf het ziekenhuis in gemept hebben. mietjes zijn het, die zeeuwen. komen niet eens voor hun kind op.

aight.. | 22-03-09 | 22:31

Dit zijn de betere 'GS to the rescue'-gevallen!

Bos Hout | 22-03-09 | 22:30

"Ouders hebben een schoolverbod gekregen en een ouder die zich emotioneel liet gaan heeft uren in een politiecel doorgebracht en moet voorkomen wegens bedreiging."

Tokkie ouders met tokkie kinderen delven onderspit. Punt.

die ene van daarzo | 22-03-09 | 22:30

Het is en blijft kindermishandeling. De Jeugdzorg staat tegenwoordig al bij de ouders op de stoep als een kind bij de arm is gepakt door een ouder als het even niet wil luisteren. Dan moet er ook even naar de juf worden gekeken. Zoals een eerdere reactie al aangaf staat deze juf wellicht te lang voor de klas en kan zij de vernieuwde onderwijsmethoden niet meer aan. Daarom hoeven kinderen niet mishandeld te worden. Dan is het tijd om te stoppen.

Groene Leeuw | 22-03-09 | 22:29

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:25
Vergaat dat niet met de tijd, die wetenschap over vroeger. Ik kan niet zeggen dat mijn ouders minder brutaal waren in de klas dan ik omdat ik dat simpelweg niet weet. Ik herinner me alleen een verhaal dat mijn moeder eens verteld had. Dat (ze is 48) in haar klas kinderen met stoeldoppen (daar onderaan) naar de leraar gooiden.
Mijn ouders denken ook heel goed over mij terwijl mijn vader toch behoorlijk dronk en blowde vroeger. Ze geloven het nog steeds als ik zeg dat ik maar 3 biertjes had gedronken zaterdagavond.

TNCS | 22-03-09 | 22:29

@CoffeePatch | 22-03-09 | 22:25, ja hoor, ga jij effe lekker op z'n brilleke staan ...

gentle giant | 22-03-09 | 22:28

@koffiemuts | 22-03-09 | 22:25
Ah! Er is er één wakker...!

VanFrikschoten | 22-03-09 | 22:27

Hanky spanky. foekie.

Evil-Inside | 22-03-09 | 22:27

TNCS @22:17

Mjah, maar dan vergeet je dat iedere ouder zelf ook kind is geweest. Takes one to know one.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:25

Isser | 22-03-09 | 22:14
Heette die meester niet Kwel?

koffiemuts | 22-03-09 | 22:25

@madakantognie?! | 22-03-09 | 20:54

Daar hebben we toch de inquisitie voor?

Kingeef1975 | 22-03-09 | 22:25

gentle giant | 22-03-09 | 22:15
Die man moet hoog nodig naar Specsavers, Pearle ach maakt niet uit waarheen, zelf bij het Kruidvat liggen betere monturen.

CoffeePatch | 22-03-09 | 22:25

stoeipoes | 22-03-09 | 22:22
De meesten kennen hun eigen kinderen heel slecht.
Ik denk dat je wel weet wat je antwoord is.

TNCS | 22-03-09 | 22:24

Groene Leeuw | 22-03-09 | 22:21
Hebben jullie toen ook de Inspectie ingeschakeld en wat was de uitkomst?

Elisabeth2 | 22-03-09 | 22:24

@ openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:12

De constatering dat wij niet op dezelfde golflengte zitten is inderdaad correct.

Docenten met een driftbui zijn inderdaad slechte docenten. Waarschijnlijk zal er voorafgaand aan een driftbui iets voorgevallen zijn, een streek of iets van die strekking.

Dan heb je zelf op de blaren te zitten. Ik ben er vol van overtuigd dat de maatschappij qua onderwijssysteem dertig jaar terug moet in de tijd. Een docent voor de klas die gezag en overzicht heeft en er is om kids op te voeden.

Neem als voorbeeld Foppe de Haan hoe hij, die toen hij nog coach was van Jong-Oranje, die jongens heeft opgevoed. Ik denk dat een hoop scholen die niet alleen van die etterbakjes onderwijzen daar een zeer goed voorbeeld aan kunnen nemen.

Scholen die met een hogere concentratie van etterbakjes te maken hebben zullen strengere docenten in moeten icm. een strenge controlerende functie van onderwijs inspectie. Dat zal het land weer redelijk op de rit brengen.!

allesisfijn | 22-03-09 | 22:23

zeikende ouders. bah. mijn ouders gingen 2 keer per jaar naar de ouderavond en that was all.

wolfje23 | 22-03-09 | 22:23

vraagstaart | 22-03-09 | 22:19
Hij heeft toch gewoon gelijk. Dat hoeft niet te betekenen dat geweld niet nodig is. Die agent draagt dat wapen juist omdat je hem anders op zijn bek slaat. En soms dan zelfs nog. Remember het berichtje op spitsnieuws over die agente die door 35 scholieren was belaagd op een schoolplein. Als ze niet zo'n wapen dragen worden ze meteen op straat neergeschoten. Inderdaad onmacht dus. Voor die lerares is het ook onmacht tegenover de kinderen en dit lost ze (goed) op op deze manier.

TNCS | 22-03-09 | 22:23

Ah. De door de oude ervaren strenge juf afgewezen stagiair doet een huilieboekje open aan precies het verkeerde adres. Heerlijk.

LibertasSimplex | 22-03-09 | 22:23

Hoek is in dit geval echt een klein dorp..
Ik denk dat ik wel weet wie John V is... Uiteraard zit er een kern van waarheid in zijn verhaal, maar is er ook een keerzijde..

Homer-Simpson | 22-03-09 | 22:22

ho ho kerels!
praten jullie ook zo hup-met-de-liniaal-erover-stoer als je eigen kind in zn oortje is geknepen?

stoeipoes | 22-03-09 | 22:22

-weggejorist-

bennyvx78 | 22-03-09 | 22:21

www.trouw.nl/opinie/columnisten/articl...
"Afhankelijk van het onderwerp trekt mijn column op de Trouw-site tussen de 0 en ongeveer 20 reacties. Op deel IV van De Drempel kwamen maar liefst 43 reacties."
Jan liegt dat het gedrukt staat, met een aan waarschijnlijkheid grenzende zekerheid, is me daar een partij reacties ausrasiert!

gentle giant | 22-03-09 | 22:21

Doen wat ik heb gedaan met mijn dochter toen het haar en 21 andere kinderen overkwam op haar school. Gewoon van school halen en plaatsen op een school met een goede reputatie en leermogelijkheden.Nederland is geen land waar sharia-wetgeving geschikt is,en dat wordt het ook niet. En zo hoort het ook. Maar bij de linkse en reli rechtse tokkies is geweld gemeengoed op de scholen op sharia-niveau.Die hoor je het bijvoorbaat al zeggen: Je moet het er gewoon inslaan. Scholen met lijfstraffen horen niet thuis in onze samenleving. Gewoon failliet laten gaan door dat soort "scholen" te boycotten.

Groene Leeuw | 22-03-09 | 22:21

Er zit op het moment een lekker SBS gehalte in die berichten zeg. Morgen de lekke band van de lease rolstoel van tante Beppie?

Gebruikersnaam | 22-03-09 | 22:20

Klapband | 22-03-09 | 22:13
Ik denk dat dat soort mensen eerder geen tokkie ouders zijn, maar op een bepaalde manier eigenlijk weer wel. Snap je ?

TNCS | 22-03-09 | 22:20

@appeltjeQ | 22-03-09 | 22:13 "elke vorm van geweld is een teken van onmacht". Jeez.... echt waar? Dus agenten kunnen best ongewapend maar met een diploma van de cursus "geweldloos communiceren" over straat? Te gek! Dank je voor het inzicht.

vraagstaart | 22-03-09 | 22:19

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:07
Ik heb daarop iets nieuws bedacht, niet liegen maar bepaalde dingen weglaten, of anders er wat filosofische theorieen op los laten. " Heb je nog slechte cijfers ? "
" Ach goed en slecht bestaat eigenlijk niet ".

TNCS | 22-03-09 | 22:17

@Crazy Horse | 22-03-09 | 22:01, wat een mooie nick, van het opperhoofd, of van de muziek?

gentle giant | 22-03-09 | 22:17

@GSHiveMind | 22-03-09 | 22:12 Fijn dat je niet generaliseert, geen voorbarige conclusies trekt en ook geen conclusies uit het ongerijmde trekt. Wow.

vraagstaart | 22-03-09 | 22:16

Er is sprake van een klein dorp, de drie lokaties van Terneuzen van dus af, ook Sas van Gent, Hulst.
Blijft over Zaamslag, Biervliet, Axel, Hoek, Kloosterzande, Philippine en Sluiskil.
Wat is een echt klein dorp?

BP Richfield | 22-03-09 | 22:15

powned dan maar

Opperkwal | 22-03-09 | 22:14

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:07
Als er iets belangrijk is dan is het wel dat je je ouders kan vertrouwen.

(R)evolutie | 22-03-09 | 22:14

elke vorm van geweld is een teken van onmacht. Ik kan me best voorstellen, als je al 36 jaar voor de klas staat, je de mentaliteit bij de jeugd aan je voorbij ziet trekken en hier iets minder dynamisch op kan reageren. Misschien sta je dan toch iets te lang voor de klas.

appeltjeQ | 22-03-09 | 22:13

@Isser | 22-03-09 | 22:12
Dat was meester Frik idd.... hmmm

VanFrikschoten | 22-03-09 | 22:13

@Liroy | 22-03-09 | 21:49
Ja dat woord bedoelde ik, ik zal volgende keer mijn post zorgvuldiger nalezen.

@TNCS | 22-03-09 | 21:50
Daar heeft u ook een punt, en aangezien wij allen niet bij dit incident betrokken zijn geweest kan dit verhaal óók goed door een boze overdrijvende (danwel tokkie) ouder aan de kaak gesteld zijn.

Klapband | 22-03-09 | 22:13

larie | 22-03-09 | 22:09
Je zult nog veel raarder staan te kijken als er om 11.30 uur op 31 maart opeens 50.000 leden zijn.

Elisabeth2 | 22-03-09 | 22:13

allesisfijn @22:08

Ik heb het gevoel dat we niet op eenzelfde golflengte zitten. Ik vindt gecontroleerd fysiek gedrag prima in orde. Fysiek gedrag dat opwelt uit drift van een docent vind ik helemaal niet okay.

Ik loof jongelui die wraak nemen op een docent die uit drift de handjes laat wapperen. De hoofdmeester waar ik eerder over sprak daar heb ik nog immer een torenhoog respect voor (ook al ben ik een paar keer ontvanger geweest met mijn oren). De drifitige docent die we als collectief naar huis hebben getreiterd minacht ik nog steeds.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:12

VanFrikschoten | 22-03-09 | 22:10
Billie Turf, een vroegere held. Goeie stripverhalen. Het was toch een wandelstok ofzo?

Isser | 22-03-09 | 22:12

Dit artikel laat weer eens goed zien hoe het grote deel van de reaguurders zich laat leiden door het artikel zelf: Indien de reactie van de redactie er niet onder had gestaan, had men hoog en laag gesprongen dat dit niet kan, en dat de betreffende juf aan de hoogste boom geknoopt dient te worden.
Maar nee, nu vinden we dit allemaal een goede manier van lesgeven: Stelletje hypocrieten.

GSHiveMind | 22-03-09 | 22:12

Jan Kuitenbrouwer vist naar jullie aandacht in trouw
V

ethan_joy | 22-03-09 | 22:11

Een ouder die het tolereert dat een leraar hun kind fysiek mishandeld (op welke manier dan ook) is een slechte ouder! Buiten het feit dat het gewoon tegen elk schoolregelement / pedagogische richtlijnen in gaat, dus simpel gezegd die vrouw doet haar werk niet naar behoren en moet worden ontslagen. Een kind kan je heel goed opvoeden zonder een corrigerende tik, en als een kind zich niet meer veilig voelt op school dan kan je een kind ook nog goed verknippen ook. Voor alle mensen die zichzelf geweldig vinden, dankzij (ondanks) een tik van de leraar op zijn tijd, moet ook maar voor zichzelf gaan bedenken of zijn rigide denkpatroon (vroeger was de opvoeding beter, ook al zeggen pedagogen / studies het tegenovergestelde) misschien wel een direct resultaat is van de autoritaire opvoeding van vroeger.

de modelburger | 22-03-09 | 22:11

Locatiedirecteur duidt dus op een organisatie met meedere locaties,
Openbare scholen, dat leidt dus naar : www.openbasis.com/
Ook daar spreekt met over een MT.
12 scholen om uit te kiezen.

BP Richfield | 22-03-09 | 22:11

Een item zonder linkjes. Jammer.

neqschotje | 22-03-09 | 22:11

De meetlat er over! Leve de Billie Turfscholen!

VanFrikschoten | 22-03-09 | 22:10

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:08 neen niet meer raden.

Steve1234 | 22-03-09 | 22:09

Ot, volledig maar toch.. ik zie een merkwaardige aanwas-leden/tijds kromme. Gaat wel rap opeens.. niet dat ik daar bezwaar tegen heb hoor, integendeel, het moet ervan komen. Een echte goochelaar heeft veel in z'n mouw.

Maar deze oplettende lezer neemt het wel waar.

larie | 22-03-09 | 22:09

Steve1234 @22:05

Arabier zeker?

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:08

@ openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:53

Het blijven zielige grappen! De huidige maatschappij k"kt volledig op dit soort dingen. Niets persoonlijks tegen u/jou, maar het" I do what I like and do not f'cking care about the others" is juist hetgeen waar deze maatschappij niet op zit te wachten.

Daarom ben ik ervan overtuigd dat zo'n juf als hierboven een juiste is in deze tijd! Hard en rechtvaardig. En als dat mensen (neem jezelf en je klasgenootjes) tegen het verkkerde been schopt, helaas, accepté.

Cheers.

allesisfijn | 22-03-09 | 22:08

(R)evolutie @22:03

Uiteraard. Maar er is een wereld van verschil tussen een klein leugentje of het glashard liegen teneinde je eigen rottigheid te verbergen en, wat ik veel belangrijker vind, je ouders niet te vertrouwen bij kleine probleempjes van kleine mensjes. Mijn voornaamste doel is ze te leren dat ze hun ouders altijd kunnen vertrouwen met hun problemen, ook al hebben ze wat rottigs uitgehaald wat mogelijk consequenties heeft. Daarom ook de heftige sanctie op glashard liegen; in de hoop dat als ze later grotere problemen tegenkomen dat ze op onze hulp zullen vertrouwen.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:07

Steve1234 | 22-03-09 | 22:05
Ik had niet anders van je verwacht.

(R)evolutie | 22-03-09 | 22:07

Ouderwets, nieuwerwets, de Geen Stijlers doen precies wat hun uitkomt.

P.C.M. Baas1309 | 22-03-09 | 22:06

Ach ja scholing en opvoeding, wat is er veel misgegaan dankzij onze linkse beleidsfantasten. Deze week een 2e jaars HBO studente die met geen mogelijkheid kon bedenken hoeveel procent 10 van 20 is. Nederland kennisland, dacht het niet.
En dat is helaas geen uitzondering. Klein onderzoekje gedaan 50% kan geen procentsommetjes maken. Maar kletsen dat ze kunnen. Help juf, help!

alwayslearning | 22-03-09 | 22:06

Haha, ouders hebben een schoolverbod gekregen. Zou veel vaker moeten gebeuren. Als ze het allemaal zo goed weten, dan gaan ze zelf maar voor de klas staan. Mijn kind een onopgevoede klier? Nee hoor, die doet nooooit wat.

eis | 22-03-09 | 22:06

(R)evolutie | 22-03-09 | 22:03 Liegen en bedriegen, daar kom je later heel ver mee...

Steve1234 | 22-03-09 | 22:05

Stuur Rutger er heen voor een full report.

Mr. ML | 22-03-09 | 22:03

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:58
Zal ik ik je wat vertellen: "Alle" Kinderen liegen tegen hun ouders.
Maar ik zie je punt. :)

(R)evolutie | 22-03-09 | 22:03

John V zit er eigenlijk gewoon op te wachten dat hij keihard door de juf in zijn sterretje genomen wordt. Oh, wacht, dan dat wel?

Elisabeth2 | 22-03-09 | 22:02

D.Vader @22:01

Dat komt uit het verhaaltje niet zo goed uit de doeken. Waarom denk je dat?

openbaarminiserie | 22-03-09 | 22:02

Lijkt me allemaal erg normaal, was in mijn tijd ook zo.
Wat is daar mis mee dan?

Crazy Horse | 22-03-09 | 22:01

Goh... op de nuts lagere school in een dorpje onder de rook van Eindhoven waar de son regelmatig scheen was een onderwijzer die visser was berucht omdat hij 10-jarige leerlingen met de hoofdjes tegen elkaar sloeg.....

... op de middelbare school legde een 14-jarig klasgenootje me uit dat de conrector haar helemaal niet bij haar tietjes had gepakt maar dat ze wel de roddel verspreidde en dat er al veel anderen het geloofden dus dat het met haar rapport wel snor zat...

In beide gevallen is er door ouders niets gedaan - en hebben leerlingen geleerd bij wie ze uit de buurt moesten blijven. Schijnt "levenslessen" te heten. Omdat het later ook voorkomt en het handig is om dat te leren.

vraagstaart | 22-03-09 | 22:01

Ik denk dat we hier niet te maken hebben met een 'streng doch rechtvaardige' schoolmeester uit vervlogen tijden. Eerder met een hysterisch kudtwijf dat te dom is om kleine kinderen verbaal te pwnen dus daarom maar gaat meppen. De nostalgie is dus enigzins misplaatst.

D.Vader | 22-03-09 | 22:01

R)evolutie | 22-03-09 | 21:57
Heb de wekker op 03:15 gezet.

CoffeePatch | 22-03-09 | 22:00

Ze zouden die ouders terug naar school moeten sturen die dat tuig hoort op te voeden.

cognitieve dissonant | 22-03-09 | 22:00

Mensen zijn kind om pijn te lijden. En volwassenen moeten aan dit proces, waar nodig, een keiharde bijdrage leveren.

Boris Poepnagel | 22-03-09 | 21:59

p-aard | 22-03-09 | 21:55
Heel goed gelezen, die vierde regel van het topic.

CoffeePatch | 22-03-09 | 21:59

Hulde aan radiohoofd!

EllaRouvoet | 22-03-09 | 21:58

(R)evolutie @21:49

Het is geen teken van onmacht als je iets ultiems aan kinderen wilt duidelijk maken en dat op voorhand ook duidelijk maakt. Mijn kinderen weten dat ze maar voor 1 ding een pak op hun broek kunnen krijgen en dat is voor glashard tegen mij of mijn vrouw liegen. Is slechts een keer nodig geweest en nu weten ze dat de waarheid vertellen altijd loont, wat voor andere straf ze daar ook voor kunnen krijgen.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:58

Waaligator | 22-03-09 | 21:54
Nou ja, gaat er weer ontwikkelingsgeld naartoe of en stel goedwillende toeristen die daar de boel dan weer opbouwen *diepe zucht slaakt*

Elisabeth2 | 22-03-09 | 21:57

@p-aard | 22-03-09 | 21:55 , lezen hals! O p e n b a r e S c h o o l.

Sisyphos | 22-03-09 | 21:57

CoffeePatch | 22-03-09 | 21:52
Vannacht liep de teller zelfs door.
Echte Die hards.

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:57

wat een gelul is die reactie zeg, een beetje leuk doen over zon probleem! Slaat nergens op dit, fakkels en pek en gaan!

wtfgebeurdhierdan | 22-03-09 | 21:56

@ hoxha WTF?!
Zo verzuurd aan het einde van het weekend, is het zo erg thuis?
Dit soort mensen lopen enorm veel rond op lagere scholen en is belachelijk. Directie kijkt weg, checkt niks en kinderen worden letterlijk mishandeld.
Gewoon naar de rechter of recht in eigen hand zou ik willen zeggen tegen de bezorgde vader.
En haal je walgelijke reactie aub weg, niveau nul dit.

multi interpretabel | 22-03-09 | 21:56

moet wel een CHristelijk schooltje zijn christelijke ouders zijn allemaal poepbroeken die hun kinderen laten afranselen en niets doen je kunt je kind ook gewoon van deze school afhalen en op een andere school plaatsen of is dat teveel moeite

p-aard | 22-03-09 | 21:55

Effe meelachen met de Azijnbode:

www.volkskrant.nl/buitenland/article11...

"KAMPALA - Doordat leraren in Oeganda hun leerlingen geen lijfstraffen meer mogen geven, is de jeugd van het Afrikaanse land er massaal toe overgegaan scholen in brand te steken. Dit heeft een woordvoerder van de Oegandese politie maandag gezegd. De leerlingen zouden met de brandstichtingen willen protesteren tegen schorsingen en slechte cijfers.

‘De kindermeute heeft een beetje extra vrijheid, omdat wij de WESTERSE DISCIPLINE" {haha!] "hebben overgenomen’, zei de zegsman bij de presentatie van een onderzoek naar brandstichtingen op scholen. Het afgelopen jaar zijn 92 scholen in het Afrikaanse land in vlammen opgegaan. Twee jaar geleden verbood Oeganda lijfstraffen in het onderwijs."

Qoud erat demonstrandum.

Waaligator | 22-03-09 | 21:54

Hoxha jij spoort echt niet. Of je probeert leuk te doen. Harde aanpak OK maar een horrorjuf die letsel toebrengt gaat toch echt te ver.

doskabouter | 22-03-09 | 21:54

Zeikende ouders die van iets kleins iets groots maken. Eindelijk eens een lerares die een beetje terug bijt en aanpakt. Hulde.

harry1588 | 22-03-09 | 21:54

@Steve1234 | 22-03-09 | 21:52 , toch niet ten gevolge enig inzicht hier en nu opgedaan?

Sisyphos | 22-03-09 | 21:54

allesisfijn @21:45

Toen ik naar school ging was er geen VMBO. Ik ging naar het VWO en ben geen stratenmaker geworden.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:53

Kinderen zoeken grenzen op met hun gedrag. Als dat thuis niet gecorrigeerd wordt zijn het extra ettertjes op school en ze hebben heel scherp in de gaten dat straf op school thuis niet getolereerd wordt. Ergo, nog ergere kloodtzakjes. Die juf die het al 36 jaar voldhoudt verdiend een lintje!

Elisabeth2 | 22-03-09 | 21:53

Vlaanderen? waar ligt dat?

FlesjeFanta | 22-03-09 | 21:52

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:49
*is aan het bijkomen viel van stoel mompelt iets van zwaartekracht en dempend vermogen van laminaat vloer= auw*

Steve1234 | 22-03-09 | 21:52

@TNCS | 22-03-09 | 21:45
Ik vind zoiets brutaal maar niet abnormaal.
Hij bedoelde het leuk en zit op deze leeftijd al vol met seksuele toespelingen, net als de meesten hier.

TNCS | 22-03-09 | 21:52

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:46
Die LLink teller telt ook af. net zo als die van GS. Hard werkende mensen daar bij GS en LLink en dat nog wel op een zondagavond omstreeks 22.00.

CoffeePatch | 22-03-09 | 21:52

Een kind is op die leeftijd soepel en meegaand. Aan 1 oor is ie gemakkelijk 2 cm van de vloer te tillen, aan je kin, die een stuk steviger is, kan het zeker wel 45 cm.
(en gewoon laten vallen, ze zijn zo soepel die kids)

Koos Knak | 22-03-09 | 21:51

Klapband | 22-03-09 | 21:41
Mag ik dan wel melden dat klachten over leraren in het onderwijs vaak overdreven worden. Uit het vakbond blad voor onderwijzers haal ik de voorbeelden van leerlingen die tegen een leraar aanspanden, dit werd later ontdekt maar hij was wel al ontslagen en werd overal nagekeken. De kinderen beschuldigden hem van het aanbrengen van lichamelijk letsel (middelbare school). Of op een basisschool: de leerlingen liepen door een deur naar de speelplaats, de leraar naast ze gaf ze ieder een tik op de rug (in de trant van kom op, aanmoedigend) een meisje dat lang was voor haar leeftijd raakte hij aan op de bil. Resultaat: seksuele intimidatie aanklacht. Of ouders die reparatiekosten aan een broek met een scheur (opgelopen tijdens het spelen op de speelplaats) proberen terug te claimen van de school.

TNCS | 22-03-09 | 21:50

@TNCS | 22-03-09 | 21:45
Het lijkt me tijd dat je ouders eens hun verantwoordelijkheid nemen.
Laten we het straffen ook aan hun over, is namelijk gewoon hun taak.
Mochten ze dat niet kunnen en/of willen dan moeten ze jou en je broertje maar ter adoptie aanbieden.

Kenny013 | 22-03-09 | 21:49

@Klapband | 22-03-09 | 21:41:
Ik neem voor het gemak maar aan dat u "et cetera" bedoelde? Het woord "etsera" dat u gebruikt in uw comment heb ik nog nooit gezien.

Liroy | 22-03-09 | 21:49

Steve1234 @21:45

Tja ik had een wiskunde docent die op een gegeven moment Zeau kwaad was dat hij z'n grote geodriehoek keihard op tafel wilde gooien om ons stil te krijgen. Hij had echter beter op moeten letten bij z'n eigen natuurkunde lessen want als een grote plastic geodriehoek net even over het midden op het randje van de tafel knalt dan wil 'ie wel eens terug springen in je gezicht *mompelt iets over elasticiteit*

Fysiek gedrag door docenten... niets mis mee wanneer beheerst gedoseerd. Verwerpelijk wanneer toegepast in drift. Onvergelijkbaar met een natuurlijk autoriteit want daar kan geen fysiek gedrag tegenop.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:49

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:46
En waneer niet dan?

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:49

och....

phenomena | 22-03-09 | 21:49

@Klapband | 22-03-09 | 21:41

Inderdaad, je geeft dan les in geweld. Dan hoop je dat het slechte leerlingen zijn.

azijnseikerT | 22-03-09 | 21:49

-weggejorist-

nickname112 | 22-03-09 | 21:49

Idee voor Jaap Jongbloed de lekkerste juffrouw van de school.

Steve1234 | 22-03-09 | 21:48

Nog geen antwoord of er van die jeugd met opvoedkundige tikken wat terecht is gekomen!

ONS | 22-03-09 | 21:48

@ (R)evolutie | 22-03-09 | 21:46

THNX!

allesisfijn | 22-03-09 | 21:47

+1 alle reaguurders. Ik zit te genieten.

Dr. Mabuse | 22-03-09 | 21:47

@openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:43 , zo'n meester hadden wij ook, maar dan met een voorliefde voor de meisjes in de klas. Knipperbolletjes noemde hij die, omdat op iedere toespeling de meidekens een rood hoofd kregen.

Sisyphos | 22-03-09 | 21:46

(R)evolutie @21:43

Bij sommige mensen wel. Bij andere mensen zeker niet.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:46

Ik had leraar die ook lid was van de judobond, sloeg in de les het schoolbord door midden. het was toen gelijk heel stil in de klas.

Steve1234 | 22-03-09 | 21:45

artbrut | 22-03-09 | 21:39
Omdat ik nog op de middelbare school zit en een broertje op de basisschool heb.
Als ik dan terugdenk aan mijn eigen ervaringen kan ik je melden dat die koters steeds brutaler worden.

Op de zomervakantie heeft mijn broertje van 8 blaadjes met zelfgeschreven sekstips en uitnodigingen voor een seksfeest rond de caravans van het animatieteam (jongen 20+ en meisje 20+) verspreid. Geen reden tot slaan maar wel brutaal. Als ik dan zie wat voor kinderen er bij hem in de klas zitten (ik ben er wel eens geweest) dan zeg ik dat er genoeg reden is om af en toe te slaan.

TNCS | 22-03-09 | 21:45

ik vind het heel erg dat ik hierom moet lachen.

stoeipoes | 22-03-09 | 21:45

@ openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:43

Ontzettende VMBO-ers grappen zijn dat. Zeker stratenmaker geworden!

allesisfijn | 22-03-09 | 21:45

@Stir Glenfarclas II | 22-03-09 | 21:38
En hop daar gaat weer een gletscher........

Kenny013 | 22-03-09 | 21:44

Lijfstraffen zijn overigens een uiting van onmacht.
Sisyphos | 22-03-09 | 21:4
Helemaal waar.

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:43

*vraagt vriendin schoolmeisjes uniform aan te doen en de liniaal te pakken tijd voor spanken*

Steve1234 | 22-03-09 | 21:43

Aan de andere kant heb ik ook een schoolmeester gehad die uit drift soms zijn handjes niet thuis kon houden. Die sarden we dan ook bij het leven totdat 'ie uiteindelijk overspannen gestopt is met zijn baan, dat dan weer wel.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:43

*kill mode on*
Sterf Juf!
*kill mode off*

Jezzol | 22-03-09 | 21:43

Alles moi en prima, Zeeland hoort eigenlijk toch niet echt bij Nederland, evenals Limburg (behalve Wilders) en Friesland.

Nu een belangrijkere vraag, hoe staat het met het ledenaantal van POWNED. Kunnen we de champagne flessen open rukken?

Ik zeg Cheers!

allesisfijn | 22-03-09 | 21:43

Als het een middelbare school was geweest had ik deze juf een pluim gegeven.
Het is echter een lagere school, leg jij maar 's aan deze kindertjes uit waarom deze feeks een heldin is,
Hoxha... zeker zelf geen kinderen...

Swedish Chef | 22-03-09 | 21:43

Tja, ik had vroeger op 'de School met den Bijbel' ook een hoofdmeester die al door mijn vader die daar ook naar school ging gevreesd werd. Als je rottigheid uithaalde had hij dat vaak direct in de peiling en even bij je oor gepakt worden teneinde je naar zijn kamer te transporteren waar je dan een flink strenge uitbrander kon verwachten was geen uitzondering.

'kheb er volgens mij niets ergs aan overgehouden en zou mijn kind er ook zo naar school sturen, ware het niet dat ik niet meer 'den Bijbel' aanhang.

openbaarminiserie | 22-03-09 | 21:42

Restepc kan je leren, niet alleen op school. Als die ouders ook eens iets tegen deze reljeugd deed...

Booka | 22-03-09 | 21:41

Kinderen meppen is laag en desatreus voor de opvoedkundige band tussen lerares en kind (of ouder en kind). Als je zonodig wilt meppen, ga op boksen en pak iemand van je eigen gewicht, leeftijd en lengte.

Daarbij leraren die kinderen mishandelen, geven de nog grotere tokkie mishandelaars het excuus opvoedkundig bezig te zijn, wat juist niet zo is. Een klein kind mishandelen is geen optie in de opvoeding. Tellen tot 10 geldt ook voor juffen en overige opvoeders.

seven | 22-03-09 | 20:48

Hier ben ik het dus helemaal mee eens, op mijn lagere school was er ook een ventje dat altijd de sjaak was, en die is er vervolgens niet beter op geworden.

Het is een lagere openbare school, dat betekent dat de kinderen nog jong zijn en vertrouwen moeten krijgen in leraren en leraren niet zien als een amerikaanse drill sergeant die alleen maar straf en huiswerk mee geeft.

Daarom vind ik het ook ongepast dat dit op een lagere school gebeurd.
Zoals al eerder vermeld hierboven, als deze lerares nou op een doorsnee school stond met zwarte leerlingen die nog niet eens het woord 'etcera' uit kunnen spreken zeg ik volmondig JA.

Klapband | 22-03-09 | 21:41

@geensteelo | 22-03-09 | 21:36, of gewoon wanhopig omdat je geen gehoor vindt. In die contreien heerscht een knellende sociale controle (stamgedrag) waarnaar sommigen terug verlangen. Lijfstraffen zijn overigens een uiting van onmacht.

Sisyphos | 22-03-09 | 21:41

Komt dit in de "van Gewest tot Gewest" versie van Powned, nee toch? Overigens, nu we toch aan "zwart-wit" berichtgeving doen: die onderwijzeres is het na 36 jaren nog steeds niet gelukt om 6-12 jarigen op een normale manier onderwijs te geven.

Ulle Ruttelflut | 22-03-09 | 21:40

Flinterdun verhaal van John V.
In het algemeen ben je in onderwijsland behoorlijk de sjaak wanneer er een onderzoek of aanklacht tegen je loopt. Het komt vaker voor dat er onderwijsmensen ten onrechte thuis zitten dan dat ze ten onrechte voor de klas staan. Alleen wanneer niemand aktie onderneemt (ouders, bestuur, collegae, directie) wil een enkeling er nog wel eens doorglippen.

Cookie v. eigen deeg | 22-03-09 | 21:39

TNCS | 22-03-09 | 21:34
Juf kunt u mij dat nog een keer uitleggen.

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:39

@TNCS | 22-03-09 | 21:36
Wie zegt dat die kinderen brutaal zijn? Over vrouwen heb je helemaal gelijk.

artbrut | 22-03-09 | 21:39

@poker | 22-03-09 | 21:23
Nee dat doe je alleen als echt wat wil melden, dat doet GS al lang niet meer.
Schreeuwen op SBS niveau dat is alles wat er nog over is.

Kenny013 | 22-03-09 | 21:38

Mount Redoubt is er in ieder geval klaar voor.

Increased earthquake activity has prompted scientists to raise the alert level for Alaska's Mount Redoubt volcano. Geologists at the Alaska Volcano Observatory said Sunday that seismic activity had increased over the past two days.
hisz.rsoe.hu/alertmap/woalert_read.php...

Stir Glenfarclas II | 22-03-09 | 21:38

@geensteelo | 22-03-09 | 21:36: of hoe wanhopig.

artbrut | 22-03-09 | 21:37

TNCS | 22-03-09 | 21:34 ik had een lerares net van de pabo soort Dieuwertje Blok van rond de 25 ze bukte dan over je heen om naar je schrift te kijken daar kreeg ik dan een heel apart gevoel bij...

Steve1234 | 22-03-09 | 21:37

Hoe naar ben je als persoon om dan geenstijl te mailen met alle informatie in de hoop dat er wat gedaan wordt..

geensteelo | 22-03-09 | 21:36

@artbrut | 22-03-09 | 21:33
Nee, niet omdat Hoxha het zegt.
Een brutaal kutkindt moet opgevoed worden, je vrouw hoort al te weten dat ze haar bek dicht moet houden en moet luisteren.

TNCS | 22-03-09 | 21:36

Geeft ze goed les?

Sisyphos | 22-03-09 | 21:35

Leuk zo'n item hoor...

Op een andere noot is het natuurlijk jammer dat, als er waarheid in deze brief zit, de kinderen waarschijnlijk een stuk onder hun niveau presteren. Wat voor de een als een half zachte (???) aanpak lijkt is voor de ander een logisch gevolg van wetenschappelijk onderzoek.

Over veel dingen kun je zwart/wit zijn maar onderwijs is niet een onderwerp wat ik daar onder zou verstaan. Keer op keer wordt aangetoond dat een genuanceerde houding de beste resultaten oplevert. Natuurlijk betekent dit niet dat er met de zachte hand geregeerd moet worden (zodat kinderen grenzeloos opgevoed worden) maar het lijkt me niet meer dan logisch dat zaken die kinderen alleen maar negatief beïnvloeden niet wilt tolleren.

Teddybear | 22-03-09 | 21:35

@(R)evolutie | 22-03-09 | 21:31
Wij hadden zo'n gymlerares (in groep acht), jong, blond en enorme tieten. Ik heb nog steeds zo'n afscheidsfoto met alle leraren (incluis haar) erop.

Fap fap fap

TNCS | 22-03-09 | 21:34

Als we een bericht lezen over een Moslim die z'n vrouw een corrigerende tik geeft is de wereld te klein voor alle schreeuwende apen hier. Maar zodra er een (eenzijdig) verhaal verschijnt over een juf die kinderen mept, vindt men dat 'een goede aanpak'. Omdat Hoxha het zegt.

artbrut | 22-03-09 | 21:33

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:31 vertel maar wat heb je allemaal geleerd van de juf

Steve1234 | 22-03-09 | 21:33

@Geert Flater | 22-03-09 | 21:28
Precies, een beetje op zijn hans teeuwens, ze kon heel goed doen alsof ze aardig was en dan toch verschrikkelijk uitvallen. De keer dat ik bij "ken jij een woord dat begint meet een s" seks zei heb ik geweten.

En ja, toen wist ik al wat dat inhield (ongeveer dan).

TNCS | 22-03-09 | 21:32

@john V, stuur dat dossier van 150 p eens even door!

azijnseikerT | 22-03-09 | 21:31

Rammstein | 22-03-09 | 21:28
niet noodzakelijkerwijs, misschien krijgt hij wel een stijve van negatieve aandacht.

Isser | 22-03-09 | 21:30

Stevig, niet té, bij de arm pakken moet kunnen. Zou ik bij mijn spruit ook doen.
En leerkrachten hebben met ruim 20 van die mormels (want dat zijn ze vaak) te maken.
Grenzen zijn moeilijk te trekken. Dat iemand zo'n beroep kiest begrijp ik al niet.
Het lijkt me een soort geestelijke zelfkastijding wil je het jarenlang volhouden.

-Strotgrondel- | 22-03-09 | 21:30

Zeeuws-vlaanderen wordt het helemaal.

Moslimextremist | 22-03-09 | 21:29

En terrecht!
De zweep erover, goedzeau juf

Tobi | 22-03-09 | 21:29

Toch lijkt het me voor John V. een kút avond worden.

Rammstein | 22-03-09 | 21:28

grote regelneger | 22-03-09 | 21:15


Thuisgekomen je beklag gaan doen was ook niet aan te bevelen, dan kon je daar ook nog een paar meppen in ontvangst nemen. En naar je kamer natuurlijk, maar dat spreekt vanzelf.

DANNY3960 | 22-03-09 | 21:28

@TNCS | 22-03-09 | 21:24
kijk dat zijn methodes ik heb nog meegmemaakt dat je dan voor lul werd gezet voor de klas door de tekeningen goed te laten zien ze goed kritisch aftekraken (een zon kan niet lachen) en dat dan der uit scheuren en op hangen bij de rest maar die van jou is ook mooi.

Geert Flater | 22-03-09 | 21:28

Hertogin v. Pauperen | 22-03-09 | 21:25
Het zijn de ouders die een schoolverbod zouden moeten krijgen.

Rammstein | 22-03-09 | 21:27

De juf als erelid van POWNED! +1

Meiden van heelul | 22-03-09 | 21:26

In mijn klas op de basisschool is er nog nooit iemand geslagen, maar wij hadden van groep 5 tot en met 8 alleen maar meesters, en daarvoor strenge juffen in plaats van kleuterleidsters. Niet van het toffe jongens kaliber, overigens. Capabele heren die orde hielden en gewoon les gaven zonder onderbroken te worden door ADHD tokkiegebroed, want die durfden dat niet. Nu is het niet meer "juf" of "meester", maar zijn het "Sophie" en "Amber", want titels e.d. creëren een afstandelijkheid die volgens het knuffeldenken niet past bij de perfecte, liefdevolle samenleving waarin wij ons allen blij en gelijk voelen, vrij van het verschijnsel meerderen en minderen. En de (terechte) harde hand past daar al helemaal niet bij.

Hertogin v. Pauperen | 22-03-09 | 21:25

Elisabeth2 | 22-03-09 | 21:20
LOL, dat krijg je ervan zeikwijf. ☻

Isser | 22-03-09 | 21:25

Vroeger kreeg ik van de juf een aai over mijn bolletje, en drukte ze me stevig tegen haar borst.

Steve1234 | 22-03-09 | 21:24

Ik had in groep drie een juf die schriftjes verscheurde als je erin tekende.
Als het niet bij jou gebeurt is het altijd wel lache.

TNCS | 22-03-09 | 21:24

We krijgen hier een zaak voorgelegd die wordt omschreven vanuit het perspectief van één persoon. Kunnen we ook de andere kant van het verhaal horen voordat we een oordeel vellen? Of gaan we nu met z'n allen lekker Hoxha naschreeuwen? Dit slaat als kut op Dirk.

artbrut | 22-03-09 | 21:23

hoor en wederhoor. Rutger kom er maar in.

poker | 22-03-09 | 21:23

- is

Filofoos | 22-03-09 | 21:22

"een ouder die zich emotioneel liet gaan heeft uren in een politiecel doorgebracht en moet voorkomen wegens bedreiging."

[translate]

"Een agressieve tokkie is heeft haar toen te grazen genomen en komt er weer goed mee weg."

[/translate]

Filofoos | 22-03-09 | 21:22

Dat zal mijn oude juf wel zijn.

Rammstein | 22-03-09 | 21:21

Kijk bij die juf is de productie van normale Hollandse kinderen weer begonnen ! Goed zo juf, laat je niet kisten ! En hulde voor dat bestuur !! ...

Plonk | 22-03-09 | 21:21

ik zie liever dat er teminste nog een leraar is ide een beetje streng optreed als dat ik later van die K*T koters zie lopen met het iq van een larve van een strontvlieg waarvan repect ook niet iets is wat ze kennen ik ben tenminste nog een beetje old skool opgevoed en het gaat prima met me.

Geert Flater | 22-03-09 | 21:20

grote regelneger | 22-03-09 | 21:15
LOL. Hoofd (zachtjes) tussen de deur heeft mijn oma eens gedaan toen ik strontvervelend was. Gillend naar mijn moeder gerend waar ik alsnog een roei om mijn hoofd kreeg voor het lawaai wat ik produceerde. Och, die goeie ouwe tijd.

Elisabeth2 | 22-03-09 | 21:20

lekker professioneel antwoord, geenstijl is de afgelopen tijd, vooral na powned, zo hard gedaald qua nuttigheid... ga weer eens doen wat jullie hoorde te doen, en niet expres de boel op stelten zetten of dit soort onzinnige reut plaatsen.,..

3747 | 22-03-09 | 21:19

Steve1234 | 22-03-09 | 21:14
Ook fijn dat zijn dood in de categorie entertainment valt bij ABC.

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:19

Het escaleerde volledig uit de hand. Maar nu even serieus, wanneer krijgen we een foto van deze SM meesteres?

quadtuning | 22-03-09 | 21:19

Dus... alle tuig van willekeurige huidskleur maar naar Belgie sturen dan maar... Oh wacht, daar hebben ze hetzelfde probleem als hier....

j0shua | 22-03-09 | 21:18

van Oosten | 22-03-09 | 21:04

Lees dan, de aangifte was.... , de rechter oordeeld , vooralsnog geen zaak.
.

Slechts een oproerkraaiende opvoed- falende papa , type oeverloze vergader ouwehoer ... die hiermee een overdreven ambtelijke molen in gang zet.
.
Wens hem veel energie/succes...

y@joh | 22-03-09 | 21:18

@regelneger

Jij hebt verstand van zaken

DhrDamien | 22-03-09 | 21:18

@de vleesgigant> precies!

superjan | 22-03-09 | 21:16

Als je elk mogelijk middel hebt geprobeerd en dit heeft alleen geresulteerd in een schoolverbod, dan kan ik maar een conclusie trekken; u heeft ongelijk. U bent waarschijnlijk een tokkie die het gewend is om als John V. aangesproken te worden.

De Eeuwige Pessimist | 22-03-09 | 21:15

hfakker | 22-03-09 | 21:12
boek voor de harses, onder tafel schoppen en dan tafel erop gooien, hoofd tussen de deur en dan rammen, in de reet nemen, dampende pook tegen scrotum..... old skool

grote regelneger | 22-03-09 | 21:15

Overigens liggen die Llink paupers nog maar duizend stemmen achter. Kijk, dat wij het halen is mooi, maar wel sneller aub dan die overjarige vuilnisophaaldienst.

Bixier | 22-03-09 | 21:15

HULDE voor die juf!!

Aanpakken die kudTkoters! Ik ben vroeger ook hard aangepakt en toch prima terecht gekomen.

Alleen had de meester bij de les Nederlands mij iets harder moeten slaan.

JOHN GA EENSCH DEAUD!

a.n.alvabeet | 22-03-09 | 21:14

Ik mis wat in de berichtgeving;
Uitspraak klachtencommissie en advies?
Standpunt MR en argumentatie?
Wat doet justitie met de aangifte tegen de juf?
Waaruit hebben de bedreigingen bestaan van de geemotioneerde ouder?
Hoe weet u dat de inspectie roept dat ze weg moet en welke argumenten gebruikt de inspectie?

Het verhaal lezend bekruipt mij het gevoel dat er een groep ouders is die het begrip assertiviteit niet helemaal snappen en zich als een gestoorde gedragen. Ik herken dit soort gezeik van het schoolplein waar mijn eigen kids naar toe gaan. Als schooldirecteur heb je het zwaar met zo'n stel tokkies.

de vleesgigant | 22-03-09 | 21:14

wilmeister | 22-03-09 | 21:00
Zie van Oosten | 22-03-09 | 21:04
Leerkrachten met gezag hoeven de kinderen niet te mishandelen.
Werkt bij ouders ook zo , als ze de tijd maar nemen ...

Jackanders | 22-03-09 | 21:13

Idd terug naar het CDA tijdperk. Dat lijkt mij zeker de oplossing. Nep reactionairen.

Absolutisme | 22-03-09 | 21:13

hfakker | 22-03-09 | 21:12
Jij spreekt uit ervaring?

Elisabeth2 | 22-03-09 | 21:13

werkt ze ook graag met die stok en de riem?

Waren ze allemaal 100% Nederlands en woonde ze in gewone huizen (zonder wielen)?

Wij willen nog wat antwoorden kan dat?

Waarom moest ze de kids zo aanpakken?
Wat doet ze als de kinderen haar slaan?
Wat doet ze als de kinderen elkaar slaan?
Wat doet ze als de kinderen schelden (zeep)?

misterhandyman | 22-03-09 | 21:13

HOTVAN DE PRESS
--
OOSTENRIJK OP DE RAND VAN BANKROET

ApacheIndian | 22-03-09 | 21:13

Dom blontje | 22-03-09 | 21:11 ruw aantasten ROFL

Steve1234 | 22-03-09 | 21:12

radiohoofd | 22-03-09 | 20:37
+1

B-een-nul-nul | 22-03-09 | 21:12

Uit de oude doos: aan haren trekken, op de grond gooien en in de rug schoppen, met houten bordenwisser tegen het hoofd gooien, klappen in het gezicht, dreigementen, ontzeggingen van hogere cijfers, aan de kraag over een tafeltje heen trekken...
old skool...

hfakker | 22-03-09 | 21:12

Regillio Tuur zou het wel weten met deze lerares.

evolutietheezakje | 22-03-09 | 21:11

Vroegah was alles beter vroeger kreeg je een tik met een liniaal of je werd naar een hoek ge jorrist en dan ging je staan en je schamen als je toen nog thuis huilie huilie ging doen zeiden je ouders alleen maar "dan had je maar je best moeten doen" als je dan aangifte ging doen had je het helemaal gemaakt bij zo'n leraar maar ach tijden zijn veranderd tegenwoordig moet een leraar naar kinderen luisteren en als die kinderen irritant doen dan kan je ze een waarschuwing geven.

Geert Flater | 22-03-09 | 21:11

Steve1234 | 22-03-09 | 21:07
O die hoe kon ik het vergeten :)

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:10

ik vind dat deze juffvrouw lid moet worden van powned

junta | 22-03-09 | 21:09

Wat een boehoe verhaal. Als wij er vroeger alleen maar aan dachten om iets te zeggen dan konden we onze knokkels aan de juf tonen die daar samen met haar lineaal een passend antwoord op gaf. En dan legde je geen dossier aan maar dan zei je danuwel juf. Zoals het hoooooort.

grote regelneger | 22-03-09 | 21:08

.. kinderen hebben behoefte aan resspect. Niet omdat ze dat al verdienden, maar gewoon omdat resspect niets meer kost en daarom KAN en ook waardeloos is.
Doe anders eensch zo'n oranje armbandje om. Zoals voor u janpeter en aliBee reedsch deden; een komisch-resspectvol duo.

Jan Passant | 22-03-09 | 21:08

(R)evolutie | 22-03-09 | 21:06 van het 8 uur journaal je weet wel George.....

Steve1234 | 22-03-09 | 21:07

Hereminee, slap gelul. Maar, want er is een maar, wat John V. debiteert zou misschien waar kunnen zijn. In dat geval begrijp ik echte niet de "inschakeling" van GS. Voor "wanhopigen" zijn er andere wegen, die allemaal naar Rome leiden, bijvoorbeeld de schoolinspectie.

Bixier | 22-03-09 | 21:07

Ik wil feiten van mishandeling, niet dat geneuzel van "oh oh oh mijn kindjelief is bij zijn oortje gepakt omdat.." dat fukkin kudTkind ALWEER niet op zijn plek wilde gaan zitten?! Heb zelf twee basisschoolkotertjes, ik weet dat er kloodtzakjes tussen zitten. Die gewoon door de ouders verwaarloosd worden, want carriere, en school regelt de opvoeding wel.

3*links=rechts | 22-03-09 | 21:07

Rutger go, interview teh bitch

eM!nence | 22-03-09 | 21:06

"Waar is dat dorp" en "Hoe heet die heks met minderwaardigheidscomplex". Of misschien "Wat zit daar voor nepprt als schoolhoofd ?" en "Rutger : in je Tuk-Tuk en gaaaaan NU !" Dat had een veel betere reactie geweest dan het brrr "Vroeger was alles beter" Vroeger heeft ons de aapjes van nu gegeven. PowNed vernieuwend ? Laat maar zien !

koopgoogle | 22-03-09 | 21:06

y@joh | 22-03-09 | 20:59
Leerkrachten met gezag hoeven de kinderen niet te mishandelen.

van Oosten | 22-03-09 | 21:04

Elke juf en meester op lagere en middelbare scholen MOETEN heksen zijn om dat tuig er enigszins onder te houden. Is nooit anders geweest en ik heb nog nooit een leerkracht meegemaakt die over zich liet lopen. Heeft me echt geen kwaad gedaan. Als ik thuiskwam met een huilie huil verhaal werd er steevast gezegd, oh, ben je weer gekrabt en gebeten?

Elisabeth2 | 22-03-09 | 21:03

@Jan Doedel Man | 22-03-09 | 20:45
Janken voor je geslagen wordt? Das ook goed om je kinderen door te geven inderdaad.

wilmeister | 22-03-09 | 21:03

superjan | 22-03-09 | 20:53
Wie op wat?

jehebthetnietvanmij! | 22-03-09 | 21:02

+1 voor Rutger erop af!

Liberty Wolfe | 22-03-09 | 21:02

Ach. Bij ons op de mavo was zoiets dagelijke kost. Leraren die leerlingen aan het hengsten waren en andersom. Elke dag was een veldslag. Het was ook nog eens een christelijke mavo. Elke dag beginnen met gebed en daarna hengsten.
Mooie tijd.

Lets Kuttekrap | 22-03-09 | 21:01

@Jackanders
Lulkoek, soms moeten kinderen hardhandig bij de les geroepen worden. Niks mis mee en meteen een afschrikwekkend voorbeeld voor de andere kinderen.

wilmeister | 22-03-09 | 21:00

antizanic | 22-03-09 | 20:58 morgen interview bij staatsjournaal met bezorgde buurvrouw.

Steve1234 | 22-03-09 | 20:59

Ik ben op de hand van John. Leerkrachten kunnen gewoon hele nare mensen zijn.

number one | 22-03-09 | 20:59

@DesastrousPeanut | 22-03-09 | 20:56
Daar zou ze inderdaad wel tot haar recht komen. Maar op een basisschool in een klein Belgisch dorpje? Ik had m'n kinderen er allang weggehaald...

Rövhål | 22-03-09 | 20:59

superjan | 22-03-09 | 20:53
Is ie op Twitter vermoord?

Isser | 22-03-09 | 20:59

Gelukkig , ze bestaan nog , leerkrachten van de oude stempel die kinderen trachten aan te pakken / op te voeden waar ouders het laten liggen ....
.
John V. , ga je schamen softie , steun de leerkrachten in hun zware taak ... huilebalk dat je d'r bent !
.
En nee , ik ben er zeker niet minder door geworden door leerkrachten met gezag !

y@joh | 22-03-09 | 20:59

Wijze en ik vermoed correcte inschatting Prof. Hoxha!

Mulimans | 22-03-09 | 20:59

superjan | 22-03-09 | 20:53
Broertje van Marianne?

(R)evolutie | 22-03-09 | 20:59

zon juf mag toch ook wel eens een verzetje zo af en toe?

panadol | 22-03-09 | 20:59

Bestaan er al scholen in zeeuws-vlaanderen ? Poe poe dat gaat maar hard daar met de ontwikkeling.

frietgeur | 22-03-09 | 20:58

@Seven,

Wat een slap gelul.
Je zegt een kind een paar keer dat het iets niet mag doen, weigert het te luisteren: pak een oor, arm of kont. Daar leren ze van en krijg je niet van die verwende kutkinderen die je nu overal rond hebt lopen, die nergens rEseKpt voor hebben en bovendien niet tegen een fysiek stootje of pijntje kunnen.
Kortom, een oorvijg op tijd heeft alleen maar voordelen.

Mesjoggah | 22-03-09 | 20:58

Men probeert nu met wat oldskool NSB er bij lapperij een gelijk te halen via een persinstituut(je). Een kneep of tik vallen echt niet onder mishandeling van de heilige boontjes definitie. Overigens verklaringen van leerlingen zijn zelden een goede bron van informatie. Ik deed niets en de juf deed heel gemeen.

antizanic | 22-03-09 | 20:58

Juf +1
Aanpakken, zachte heelmeesters maken stinkende wonden...

Doc Damage | 22-03-09 | 20:58

The joker modus aan: "I`D LIKE THAT......"

shade45 | 22-03-09 | 20:56

Verhuizen naar Amsterdam en aanstellen op het vmbo die hap.

DesastrousPeanut | 22-03-09 | 20:56

Stuur Rutger er anders even op af met de camera en een swaffelstok.

Andersofniets.nl | 22-03-09 | 20:56

@Petrus de Rewa | 22-03-09 | 20:54
Waarschijnlijk omdat dit het enige schooltje in het durrep is.

Weest gegroet | 22-03-09 | 20:55

Als je zonder te meppen geen overwicht op je kind of leerling hebt , moet je zelf met je plasje naar de dokter.

Jackanders | 22-03-09 | 20:55

Liroy | 22-03-09 | 20:51 sorry *staand in de hoek met papierenhoedje*

Steve1234 | 22-03-09 | 20:55

Ik zeg: promotie naar een VMBO, daar is ze hard nodig !

DannyV | 22-03-09 | 20:55

Had vroeger ook zo'n leraar die op schoolreisjes bij de meisjes in bed kroop om goedenacht te wensen. Deed verder niets, maar helemaal normaal was 't nie. Verder kreeg je een tik met de lineaal als je het psalmversje niet uit je hoofd kende en meer van zuks. Toch tot z'n pensioen mogen doorgaan, ondanks vele klachten. Achterlijke kutdorpmentaliteit.

madakantognie?! | 22-03-09 | 20:54

Waarom halen die ouders hun kind niet gewoon van school als het allemaal zo erg is? Ik begin wel erg nieuwsgierig te worden naar de achtergrond van dit verhaal. In de klas van één van mijn kinderen zit ook zo een ettertje die ik graag naar Zeeuws-Vlaanderen wens. Gooit met stoelen naar de juf, bijt, spuugt en vloekt als een ketter...

Petrus de Rewa | 22-03-09 | 20:54

gyl, ik wou dat ik in mijn jonge jaren werd gespankt door een gyle juf...

opmer.king | 22-03-09 | 20:54

Oldskool juf die niet over zich heen laat lopen +1 ....... Maar wel met mate ;)

Hobbykip | 22-03-09 | 20:53

Stuur Ruktor eens naar die juf, lijkt me leuke TV opleveren.

Tzakje | 22-03-09 | 20:53

op twitter is een zekere george weber vermoord? Bekend bij iemand?

superjan | 22-03-09 | 20:53

In de goede oude tijd werd met een wel gemikte worp met de bordenwisser aangegeven dat je je mond diende dicht te houden tijdens de les. Was duidelijk.
Kindertjes uit de klas van deze juf weten blijkbaar niet wat de regels zijn tijdens de lessen.

r@face | 22-03-09 | 20:52

Vraag het maar aan meneer cactus vroeger pakte de lerares je nog bij de lurfen en kladden als je je misdroeg. Waar zitten de lurfen en kladden eiegenlijk ?

Steve1234 | 22-03-09 | 20:52

Oops .. ligt nog nét niet in België. Tja.. details joh, niet op letten, gewoon doorlopen.

TrueWorld | 22-03-09 | 20:51

Mijn vrouw werd bij haar eerste dag als leerkracht op een schooltje door de directeur wegwijs gemaakt. " en als ze een grote bek hebben, moet je ze achter in de klas de mond maar spoelen met zeep, dat leert ze wel". No pun intended, doodserieus. Was meteen ook de laatste dag op dat schooltje.

Weest gegroet | 22-03-09 | 20:51

@Steve1234 | 22-03-09 | 20:48:
Als je het over die zeik reaguurders met een babyface hebt dan geef ik je volkomen gelijk.

Liroy | 22-03-09 | 20:51

Die kinderen hebben toch wel een mobieltje met een camera?
-1 Voor het niet filmen.
*Hebben die ouders hun kinderen dan niks belangrijks geleerd?*

(R)evolutie | 22-03-09 | 20:49

schrijft meneer John nu echt
lagere openbare school
dan lijkt het mij een wraakactie van oud-leerlingen.
Ik had ook meer concrete voorbeelden verwacht uit een dossier van 150 kantjes.

jehebthetnietvanmij! | 22-03-09 | 20:49

Knap van die juf dat ze haar tenminste nog met Juf aanspreken.

Elisabeth2 | 22-03-09 | 20:49

lol @ antwoord maar toch, GeenStijl; doe er wat aan!

peterweethetbeter | 22-03-09 | 20:49

Kijk als je ze niet op jonge leeftijd al diciplineert dan worden het later allemaal reaguurders op GS, zie zelf wat er van komt.

Steve1234 | 22-03-09 | 20:48

Kinderen meppen is laag en desatreus voor de opvoedkundige band tussen lerares en kind (of ouder en kind). Als je zonodig wilt meppen, ga op boksen en pak iemand van je eigen gewicht, leeftijd en lengte.

Daarbij leraren die kinderen mishandelen, geven de nog grotere tokkie mishandelaars het excuus opvoedkundig bezig te zijn, wat juist niet zo is. Een klein kind mishandelen is geen optie in de opvoeding. Tellen tot 10 geldt ook voor juffen en overige opvoeders.

seven | 22-03-09 | 20:48

Nog veel belangrijker:
Is John V al lid van POWned?!

Weeraanmelden | 22-03-09 | 20:48

Wat walgelijk om dit aan GS te mailen .
Ik zeg het niet gauw, maar dit is een pure NSB-aktie !
John V. is een smerige lafaard.

de Bree | 22-03-09 | 20:48

Jan Doedel Man | 22-03-09 | 20:45
-
Je moet niet alles zo letterlijk opvatten. He, welke school, welke juf, wat kunnen we doen, wat willen we kunnen doen en in België. Tja..

TrueWorld | 22-03-09 | 20:48

Juf Sadonia.

Lepo | 22-03-09 | 20:47

als ze niet functioneert kan ze weg, simpel. Wat een eindeloos gezeik, zit wel meer achter dus.

man on the run | 22-03-09 | 20:46

oftewel: De juf is ownage.

BYO | 22-03-09 | 20:46

@milosz> voor een monster houdt ze het anders wel lang vol. Deze brief verdient het kritisch te worden benaderd.

superjan | 22-03-09 | 20:46

De beuk erin, dat zal ze leren....

Eel_stew | 22-03-09 | 20:45

Wat een ongelooflijk slechte reactie van geenstijl. Blijkbaar hebben jullie zelf geen kinderen of kinderen in de omgeving die naar school gaan. Anders hadden jullie wel anders gepiept. Jullie blijven toch een stelletje gevoelsloze pubers. Het erge is, is dat er genoeg van die geenstijlaanhangertjes zijn die jullie mening weer eens klakkeloos overnemen. (ps iedereen die mij weer begint af te zeiken: over jullie heb ik het)

Jan Doedel Man | 22-03-09 | 20:45

Mijn roots! dit moet een lerares uit Axel zijn ;)

carpebios | 22-03-09 | 20:45

aanpakken, daar leren ze het best van die kudtkids. maar er is wel een grens natuurlijk! en heb wel het idee dat deze oude taart de grens wel nadert/erover heen gaat.....

GrijpStuivert | 22-03-09 | 20:44

John V.?

namen en rugnummers willen we!

thefonz | 22-03-09 | 20:44

haha ' misselijkmakende machtspolitiek' op een lagere school
rofl

de_geitenfluisteraar | 22-03-09 | 20:43

O wat zielig voor die ouders... moeten ze elke avond weer aan die kinderen uitleggen... Sterk Celavita gevoel.

TandVogel | 22-03-09 | 20:43

Hieronder vast een lijst reaguurders die direct achter Geenstijl aanlopen, maar ik mag toch aannemen dat jullie hier aan de cynische kant zijn GS? Het gaat hier om een lagere school in Zeeuws Vlaanderen. Niet om een VMBO in Slotervaart. Mishandeling met letsel door een juf,.. bij kinderen van maximaal 12 jaar,.. en het dan ook nog goedpraten? Het gaat hier dus gewoon om kindermishandeling en da's niet mijn idee van humor.

Milosz | 22-03-09 | 20:43

Repsekt!

Niels-je | 22-03-09 | 20:42

Etterige tokkie-ouders, oprotten met dat tuig. Laat die lerares haar gang lekker gaan en doen wat die kutouders thuis verzaken.

Isser | 22-03-09 | 20:41

De harde hand, dat was pas opvoeden. Tegenwoordig komt er alleen maar probleemjeugd uit die niet weten wat je gedragen is...
Tjos | 22-03-09 | 20:39
-
En die nep ouders die zich verschuilen achter het 'je bent BLA als je een mep geeft' praatje, maar ondertussen het kind wel over de trap wegsleuren naar bed; omdat het niet luistert.

TrueWorld | 22-03-09 | 20:41

zo ben ik aan me grote oren gekomen

evil elmo | 22-03-09 | 20:41

Billekoek!

Battie | 22-03-09 | 20:40

@jan jul de behanger

'wat een geil lineaaltje mevrouw'

strakke juf dit

de_geitenfluisteraar | 22-03-09 | 20:40

vast in sexstad sluis.

superjan | 22-03-09 | 20:40

+1 voor het antwoord!

Roaldt | 22-03-09 | 20:40

Hetze tegen juf. Tokkie-ouders die samenspannen. Mijn moeder geloofde mijn verhaal nooit - het verhaal van de leraar, op de ouderavond, altijd.

Ze had gelijk.

Nee dus! | 22-03-09 | 20:39

Word je hard van.

Eddie de Eekhoorn | 22-03-09 | 20:39

misschien een idee om de identiteit van die John V te onthullen?

3 Wise Men | 22-03-09 | 20:39

Toch maar eens een onafhankelijk iemand heen sturen. Jullie zijn toch vriendjes met Plasterk?

Marnix666 | 22-03-09 | 20:39

De harde hand, dat was pas opvoeden. Tegenwoordig komt er alleen maar probleemjeugd uit die niet weten wat je gedragen is...

Tjos | 22-03-09 | 20:39

Superlaag en kansloos om zoiets bij GS aan te melden. Geef die John V eens een oorvijg van jewelste.

niet voor de hond | 22-03-09 | 20:38

+1 voor Hoxha, chapeau!

PappieNickname | 22-03-09 | 20:38

Zou ze nog de roe gebruiken kikkuh

Steve1234 | 22-03-09 | 20:38

Het is 'bij dezen', kapitein Hoxha.

CYFAWS | 22-03-09 | 20:38

Neeeeeee, niet weer Wilders jongens

Clowned | 22-03-09 | 20:38

Het antwoord is al gegeven lijkt me. Anderzijds, je bent een loser als je alleen maar orde kunt houden door fysiek geweld toe te passen, zeker bij basisschoolleerlingen.

JosVerbeek | 22-03-09 | 20:38

Zonder videobeeld kan ik hier weinig over zeggen.
*Klinkt als mijn schooltijd*

(R)evolutie | 22-03-09 | 20:37

precies, gewoon over de knie en met de lineaal, hup!

ijsblokje | 22-03-09 | 20:37

Sbs6 kom er maar in.

radiohoofd | 22-03-09 | 20:37

sommige mensen betalen een kapitaal voor klappen van een strenge juf. Misschien een leuke bijverdienste?

jan-lul-de-behanger | 22-03-09 | 20:37

Ik mis de goede oude tijd!

remycuber | 22-03-09 | 20:36

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl