Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vlieg er eens in verijdeld

en wie niet springt, die is..Attentie alstuvliegt: passagiers met bestemming Londen, Manchester, Liverpool, Birmingham, Leeds, Newcastle, Plymouth, Southampton en Sheffield dienen rekening te houden met forse vertragingen wegens de ontmanteling van een groot terreurnetwerk bij onze Engelse vrienden. Zo zijn er vannacht maar liefst twintig hakbars van hun bed gelicht die van plan waren tijdens vluchten naar de Verenigde Staten plof te doen. En dus geldt nu in het hele land de hoogste alarmfase wat weer forse vertragingen gaat opleveren. Voorlopig mogen passagiers geen handbagage meenemen op vluchten. Dat scheelt een hoop beautycases aan boord...

Reaguursels

Inloggen

@wachtmeester de bruy 12-08-06 @ 05:34

Ik heb aandachtig de uiteenzetting van je gelezen over m.n. brandwerende stof. Laten wij er van uitgaan dat die uiteenzetting klopt. Kan een gebouw dan loodrecht naar beneden vallen? Immers, de stalen constructie is door de inslag aan 1 zijde verzwakt, het gebouw zou omver moeten vallen i.p.v. naar beneden.
Wachtmeester, ik weet zeker dat jij ons dat kan verklaren. En als je dan toch bezig bent, neem dan WTC7 ook even mee in je uiteenzetting.
Als je niet (meer) weet, het is idd al 5 jaar geleden, zal deze video

www.youtube.com/watch?v=jPDNPJAr_Ao&am...

je geheugen opfrissen.

GeenHaat | 13-08-06 | 12:53

@Massala
Ik kan me voorstellen dat je de CIA niet vertrouwd, ze hebben in het verleden wel meer blunders gemaakt, maar een geplande aanslag op de Twin Towers om Bin Laden de schuld te geven om vervolgens Bush een reden te geven Irak binnen te vallen?
Dit zou zelfs de activiteiten van Stalin doen verbleken.
De inval van Irak is natuurlijk wel een blunder van de Bush regering!

wachtmeester de bruy | 13-08-06 | 06:34

@Massala 12-08-06 @ 21:35
Ben je nog steeds overtuigd van je complottheorie?
Het aantal onschuldige slachtoffers dat door moslimfascistische moordenaars het leven is ontnomen is abstract als je het cijfer bekijkt :
Bijna 3000.
Er zijn tienduizenden slachtoffers, behalve de mensen die vermoord zijn.
Vaders, moeders, broers, zussen, echtgenoten(man/vrouw), kinderen, opa's, oma's, neven, nichten, vrienden en bekenden enz.
Vertel de familie van deze mensen maar over je complottheorie.
www.september11victims.com/september11...

wachtmeester de bruy | 13-08-06 | 05:56

@ GeenHaat 12-08-06 @ 22:57
SLIK....
Eh.......
Huiswerk niet goed gemaakt, maar het is inmiddels al weer bijna vijf jaar geleden.
Maar mijn bovenstaande post is geen duimzuigerij.
Ik heb deze man even na de aanslagen daadwerkelijk op tv gezien (dacht dat het de architect was).
Zou het iemand van het architectenkantoor van Minoru Yamasaki zijn geweest (als het nog bestaat)?
Het was niet iemand van Japanse afkomst, maar een blanke Amerikaan.
Of zou het iemand zijn geweest van het bedrijf dat de metalen draagconstructie heeft geleverd?
De wachtmeester gaat voor straf twee weken verzwaard achter de wacht!

wachtmeester de bruy | 13-08-06 | 05:33

@wachtmeester; hahaha, ikmoet toegeven dat je verstand van zaken hebt, wat betreft die beveiligde fapschijf dan :-)

Massala | 12-08-06 | 21:35

@ Massala 11-08-06 @08:08
Okay Massala je hebt je gram gehaald, maar je vroeg erom.
De architect van de Twin Towers had de gebouwen zo ontworpen dat ze een inslag door een vliegtuig(je) zouden kunnen weerstaan.
De stalen constructie was daaarvoor bekleed met een brandwerende stof.
De inslagen waren echter zo groot dat de brandwerende stof op diverse plekken van de stalen constructie was geschraapt.
Daar de brandstoftanks van de gekaapte vliegtuigen nog bijna vol waren heeft het vuur de onbeschermde plekken van de stalen constructie zo verhit en daardoor zo verzwakt dat ze doorbogen en vervolgens inzakten.
De volgende verdieping kon het gewicht niet dragen en vervolgens zakten de gebouwen als kaartenhuizen in elkaar.
De architect voelde zich schuldig dat hij met dit scenario geen rekening had gehouden.
BTW, welke playmates heb jij op je beveiligde fapschijf staan? ;)

wachtmeester de bruy | 12-08-06 | 05:34

brullioo 11-08-06 @ 08:47

"de islam is als de paus in de middeleeuwen - maar dan 100 keer erger"

Quote van de week IMHO...

Jean Bal-zac | 11-08-06 | 09:17

als de islam een 'path to god' is, en je, door je aan de regels te houden, in de hemel kunt komen, waarom hielde de profeet zich er zelf dan niet aan? voorbeeldje: je mag 3 vrouwen huwen, maximaal. Maar de profeet, die had meer dan 11 vrouwen (naast zijn seksslavinnen, die hij gerooft had), die hij elke dag besprong (arme aisha, negen jaar pas). Hoe kan dat nou? wilde de profeet niet naar de hemel? of is het toevallig zo, dat de profeet maar wat riep, en dat de profeet zich zelf NIET aan de regels hoefde te houden, die hij WEL aan anderen opdrong? wat is dat voor valse profeet?
.
het is voor een moslim onzeker of hij/zij in de hemel zal komen. De enige manier om ZEKER in de 'hemel' te komen, is: sterven in de gewapende strijd. Shahids kunnen rekenen op een plaats in de 'hemel'.
.
noem mij één modern geloof wat (net als de islam) is gebaseerd op OORLOG? waar mensen vermoorden voor ALLAg een zeker pad is naar de HEMEL? WTF!
.
de profeet hield zich niet aan zijn eigen regels. Wilde hij dan niet de wil van god doen? of nee, wacht, de profeet, die waande zichzelf god! die hoefde zich niet aan de regels te houden, omdat niet god, maar hijzelf de regels maakte! hij was een dictator, die zijn slaafse goedgelovige volgelingen regels aanwreef, waar hij zelf zich niet aan hoeft te houden. Conclusie: de profeet LULDE maar wat, en was alleen geintereseerd in MACHT. In PLUNDEREN. in ROVEN. in kleine meisjes NEUKEN. Vrouwen ROVEN. En dat durven de moslims hun 'profeet' te noemen. Puur. Kritiek op de profeet of zijn geweld, is strafbaar met de dood. Zelf nadenken is verboden.
.
apostacy, het 'afvallen van de islam' is een van de 3 redenen om in islamlanden terdood te worden gebracht. Ook 'onzedige vrouwen' (met hoofddoekje niet op de juiste plaats) worden vermoord. Dus als jij als meisje geboren word in een islamnest, dan is het over and out. Je mag er niet uit, en je moet precies doen wat de moslimmannetjes zeggen. Anders KNAL kogeltje door de kop. DAT is islam. DAT is vrede?
.
islam is geen vrije keuze, het is een gewelddadig opgedrongen onderdrukkingsmechanisme.... ik heb nieuws voor de moslims:
de profeet is gelukkig DOOD. Jullie kunnen allemaal weer NORMAAL doen!

brullioo | 11-08-06 | 09:03

@Massala
/ironische pet op/
de holocaust is ook zwaar overdreven, niet alle nazies waren slecht! facisme is ook een geloof! oproepen de joden te vermoorden MAG, want niet ALLE facisten vermoorden joden! er zijn ook aardige bij! duzzzz....
/ironische pet af/
vroeger had je nazies die dreigden de joden te vermoorden. Soms werd er een jood zomaar vermoord. Nu dreigen de mohamenazies mensen te vermoorden. Soms word een onglovige/afvallige/onzedigevrouw zomaar vermoord.
.
nooit weer facisme, weet je nog wel? hoeveel doden mag de islam van jou nog maken, voordat jij beseft dat moorden voor allah, omdat dat moet van de koran, een ziek geloof is, dat VERBOTEN zou moeten worden?
.
www.faithfreedom.org/Quran.htm lees even in de koran hoe 'vredelievend' ze zijn.
.
en de leraar, de guru, van de moslims, is de profeet. Hoe puur was de profeet? hij neukte kleine meisjes, roofde vrouwen, vermoorde hele dorpen, hield zich niet aan afspraken, bedreigde en vermoorde iedereen die hem tegensprak, en dwong iedereen om mee te doen (weg vrije keuze, allah weet het beter). Tot op de dag van vandaag verzieken zijn volgelingen onze wereld.
.
strijd tegen het islamofacisme, voordat JIJ aan de beurt bent.
.
islamlanden zijn geen baken van vrijheid en liefde. Het zijn poelen vol haat en geweld. Wie niet meedoet word dood gevonden op straat. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van geloof, vrijheid van partnerkeuze, het bestaat niet in moslimlanden. Linkse vrije-denkers, welnee. Die worden als eerste door de mullahs tegen de muur gezet.
.
de islam is als de paus in de middeleeuwen - maar dan 100 keer erger.
.
priesters roepen op tot haat tegen homos. Moslims roepen op tot MOORD op homos. Zoek de verschillen. hoe definieer jij facistisch? ik als volgt; 'dwingt anderen met geweld mee te doen - vermoord iedereen die ze niet bevalt - deelt de wereld in 2: ubermensch (muslim) en untermensch (disbelievers, vrouwen)
.
de islam heeft totaal geen respect voor ons, en dreigt met geweld/moord. WAAROM zouden wij een dergelijke satanische haatdragende moordzuchtige sekte niet verbieden? de profeet was een moordenaar. Was jezus een moordenaar? de profeet was een kinderneuker. was boedha een kinderneuker? de islam is het ziekste, meest gewelddadige 'geloof' op aarde.
.
in godsnaam. VERBIED de islam, voor het ons opslokt en vernietigt!

brullioo | 11-08-06 | 08:47

@bubka
de laatste moorden omdat dat moest van de bijbel zijn al weer 300 jaar geleden ofzo. Moeten wij 300 jaar wachten tot de oproepen tot geweld in de koran met een korreltje zout worden genomen? en serieus. De leer van jezus is een leer van liefde, de leer van mohammed (de kinderneuker) is er een van haat.
.
ik hoef de bijbel niet te lezen, omdat bijbellezers mensen niet met een mes snijden. koran lezers wel. Omdat dat moet van de koran.
.
de koran roept op tot moord. Islamieten all over da world vermoorden ook daadwerkelijk mensen in naam van allah. Inderdaad. Vroeger werden ook mensen vermoord in naam van de paus. Niet mooi. Geloofsgeweld. Verbieden.

brullioo | 11-08-06 | 08:36

Flinke jongen wachtmeester, om maar meteen persoonlijk te worden en mijn vrouw erbij te betrekken. Zelf zul je wel niet verder komen dan een beetje zielig fapperdefappen op de playmates die ongetwijfeld boven je bed hangen, zoals het een goed wachtmeester betaamd! Triest figuur!

Massala | 11-08-06 | 08:08

@Massala 10-08-06 @ 22:36
De CIA en de Mossad hebben van te voren springladingen aangebracht in de Twin Towers en hebben op 9/11 met radiografisch bestuurbare passagiersvliegtuigen duizenden mensen de dood in gejaagd om Bin Laden en Al Qaida in een kwaad daglicht te stellen.
Heb je na de aanslagen de reconstructies niet gezien, hoe en waarom de gebouwen in elkaar zijn gestort?
O nee, op de 12e ben je getrouwd en ben je weken aan het onderzoeken geweest of je vrouw wel maagd was!

wachtmeester de bruy | 11-08-06 | 07:18

@Johannes; waarom ga je niet lekker een Hollandia biertje drinken met Michiel Smit en zijn kornuiten ?

Massala | 10-08-06 | 23:02

Politiek gezien zou het nederland niet slecht uitkomen als er enkele vliegtuigen buiten de landingsbaan van schiphol in bepaalde wijken van 020 zouden neer komen.
Nederland gaat meteen een ruk naar rechts en in november zijn we mooi van de linkse herfst af. Een nog hardere aanpak van het terrorisme in nederland kan geen kwaad.
Daarnaast als het op 020 landt is dat nu ook niet zo erg, veel waardevolle mensen voor de economie wonen er niet en het grootste gedeelte zullen we niet eens missen (bijlmerramp)
kortom, vlieg em erin moslim vrienden.

Johannes Gerbrand | 10-08-06 | 22:36

Ik begrijp de gedachtegang van Brulioo wel. Ik heb echt niks met extreme moslims, sowieso niet met welke extreme groepering dan ook. Maar mij bekruipt toch het akelige vermoeden dat wij hier massaal door ome Blair & Bush voor het lapje worden gehouden. Bush was vandaag wel erg snel met zijn reactie dat de strijd tegen het moslim terrorisme nog lang niet gedaan is, terwijl ik nog geen enkel bewijs heb gezien van de aanslagen die vandaag zouden zijn verijdeld. In 2001 had ik al mijn twijfels, toen ik het WTC ineen zag zijgen na de impact van die twee vliegtuigen. Stom toevallig had ik een aantal dagen daarvoor een documentaire gezien op Discovery, waarin werd getoond, hoe afgeschreven wolkenkrabbers met grote precisie, door nauwkeurig geplaatste explosieven werden neergehaald. Dat zag er zo uit; video.google.nl/videoplay?docid=697995...
Op 11 september (lullig genoeg de dag voordat mijn bruiloft) zag ik de volgende beelden op tv; video.google.nl/videoplay?docid=-85333...
Zeg nou zelf; zo perfect stort een gebouw niet in, nadat er 2 vliegtuigen in zijn gevlogen!
Ik ben echt geen linkse bomenknuffelaar en wil eigenlijk helemaal niet geloven dat we met zijn allen worden besodemietert, maar laten we eerlijk wezen; dit stinkt!

Massala | 10-08-06 | 22:36

Dit helpt wel tegen mijn vliegangst!. Als alle vliegtuigen opgeblazen zijn ben ik van mijn vliegangst af.
En minder vliegtuigen betekent minder brandstofverbruik DUS goedkopere benzine!!!!

killermiller | 10-08-06 | 22:14

@brullioo en dat botte hondje moeten eens bijbeltje lezen voor ze zich gaan verdiepen in een wat exotischer geloof, begin bij het begin en onthoud vooral elke moordpartij uit naam van het godje die in onze bejubelde cultuur zo de boventoon heeft gevoert. Wordt een druk avondje, vrinden!
Uiteraart mogen ze ook de milde strafjes van diezelfde god niet missen, zoals daar is stenigen voor afgoderij, stenigen voor homofolie, stenigen voor zelfbevrediging, het zou toch een stuk rustiger op straat worden als we dat boekje gevolgd hadden, niet heren? Maar nou het grote wonder, hoewel 50% zegt nog christen te zijn, moet 49% niet eens denken aan het ten uitvoer brengen van die godsdienstwaanzin en ja, die andere procent bevindt zich in Staphorst. En oja, dan las ik net iemands verontwaardiging over het feit dat er arabische volken gedwongen zouden zijn tot bekering... Hoe deed Karel de grote dat ook al weer met de Franken? Zoiets van "jij bent nu christen of zometeen dood?" Moraal van het verhaal, mensen blijven mensen, hoeveel acherlijkheid ze ook door een boekje opgedrongen krijgen, op die kleine uitzonderingen na...

bubka | 10-08-06 | 21:44

bizar , u lijkt gezien de schrijftaal , denkwijze op de columnist van de Teleraaf , die irri vent , ach Hoogland , juust dat is 'm.

hemaworstje | 10-08-06 | 18:45

brullioo 10-08-06 @ 17:55

Brulmans, weer geen speld tussen te krijgen. Daarom verlies jij ook nimmer een debat. Waarvoor maar weer eens hulde. Of wil je liever een bos blommen? Regel ik, no problemo.. hehehe
Ontopic: Of tuig het snapt? Eg wel. De vraag is of een ieder de nare gevolgtrekkingen ook kan aanvaarden. Daarvoor heb je heel veel incasseringsvermogen nodig. Want, tell me... wie wil er graag leven met de gedachte dat zijn land opgevreten wordt, stapje voor stapje, door een leer die je verafschuwt en net zo mensvijandig is als al die leren waaraan je voorouders zich in een eeuwen durende ontwikkelings-strijd hebben ontworsteld? Dan is ikea plots niet meer zo belangrijk. Dan is Jensen een flauwe hoop diarrhee en is zelfs ajax niet meer van wezenlijk belang. No thanks. Laat deze kelk aan mij voorbijgaan en laat me met rust, boze wereld!Kop in het zand, onnozel optimisme, genotzucht en een na mij de zondvloed mentaliteit maken dit mogelijk.... en who in his right mind wil zo'n zonnig bestaan nu opgeven?

bottehond | 10-08-06 | 18:27

@tuig
heb je geen argumenten? de islam roept op tot geweld, haat, moord, discriminatie. Zoals de profeet al deed, en jij en ik kunnen nalezen in hun handleiding. Hun plan? de hele wereld laten zuchten onder de islam.

mag ik oproepen tot geweld? nee? waarom de islam dan wel? mag ik moorden voor mijn geloof? nee? waarom de islam dan wel? mag ik daarover klagen? ja? dankuwel, het is een van mijn laatste grondrechten (vrijheid van meningsuiting). gelovigen kunnen ook nog anti-discriminatie en geloofsvrijheid als grondrecht noteren. Dat betekent in de praktijk, dat de islam mag oproepen tot moord, en de moordenaars vrij spel hebben, en ik daarover amper mag klagen, omdat ik anders tuig als jij in mijn nek krijg, die roepen dat ik een facist ben. Joh, ik verzet mij tegen het islam geweld. Zou jij ook eens moeten doen.

maar je argumenten ('gevalletje down syndroom?') doen mij het ergste vermoeden: jij hebt geen argumenten. En ik verval niet tot jou lage scheldpartijen. Kom dus met argumenten, of houd je bek dicht.

ooit een homo geslacht zien worden door een non? nee heh.. ooit iemand vermoord zien worden omdat dat moest van de bijbel? ehm.. nee heh.. ja, in de middeleeuwen.

zie jij mensen vermoord worden vanwege de koran? ja heh. Slecht heh, oproepen tot moord. Mag niet. daarom mag je niet siegheilen in nederland: daarmee geef je aan bij een moordzuchtige club te horen, en dat mag niet. Waarom is dan in hemelsnaam het hoofddoekje niet verboden? het geeft toch ook aan dat je bij een moordzuchtige klub hoort? of niet?

in de koran staat 280 keer dat ongelovigen dood moeten, en WAT denk je? ze vermoorden joden, ongelovigen, afvalligen en homos. Omdat dat moet, van hun geloof. Jij verdedigt dat? tuig... Je bent slap als een vaatdoek als er geweld wordt gepleegd door moslims, dan weet jij niets te zeggen. Maar als iemand zich daartegen verzet, dan word jij pas wakker. Joh, je leeft in de vorige eeuw. Ga jij met bloemen de islamofacisten tegenhouden? veel succes.. Intussen bedenken wij een strategie die WERKT. een strategie, waarmee wij de facistoide islam uit ons land weten te werken. En een tip: kopjes thee, daar is het wat te laat voor.

islam wil oorlog. Lees hun handleiding. Oproepen tot geweld mag niet. Verbied daarom de islam. Snap je? nee heh...

brullioo | 10-08-06 | 17:55

BotteH,
Ik weet het. Je lijkt me geen onaardige gozer maar je komt heel overtuigt over met je verhalen over Dhimmie's en nu weer repatriering. Is heel spannend allemaal...

Treger | 10-08-06 | 17:02

Treger 10-08-06 @ 14:52

Dude... jij stelt mij vaker vragen die beantwoording in mijn kortdoordebochtstijlleasheid niet makkelijk verdragen... nuance en toelichting, onderbouwing van de details en verwijzingen etc etc.... raken dan snel ondergesneeuwd. En volgens mij wil je een antwoord dat wél aan die kwalificaties voldoet..... erg lastig binnen het kader, dus.

bottehond | 10-08-06 | 16:57

Tuig 10-08-06 @ 15:55

Muggenzifter! Boesjie- Boezoek! Harakiri- fetisjist.... heheheheheh

bottehond | 10-08-06 | 16:51

@ bottehond 10-08-06 @ 14:49
Dank voor je betoog en ik zal je voor nu sparen... Dog. (See at next topic, kneus ; )

Tuig | 10-08-06 | 15:55

Het valt mij op dat er overal in de wereld waar rotzooi is moslims bij zijn
betrokken hoe dit komt ik hoor verschillende redenaties
ik hou het liever simpel blijkbaar leend dit geloof zich er makkelijk voor
ik denk omdat de koran dor de vele interpretaties die de teksten
hebben hij makkelijk te misbruiken is en kom niet aan met een meerderheid denkt er niet zo over want als 50.1% er niet zo over denkt is dit nog steeds een meerderheid

van de kraats | 10-08-06 | 15:51

@pendajo: dat die mensen zijn vrijgesproken kan, want we hebben hier een goed werkend rechtsstelsel. Daarom is het ook niet errug dat die gasten vanochtend zijn opgepakt: als ze vliegtuigen wilden opblazen zullen ze hun straffen niet ontlopen, als MI5 het fout had dan worden ze gewoon vrijgelaten.

waarheid_maakt_vrij | 10-08-06 | 15:45

@bottehond 10-08-06 @ 14:49

goed gezegd, maar sommige mensen willen het gewoon niet zien!
Sommige mensen gaan er standaard vanuit dat alles en iedereen goed is... terwijl dat lang niet altijd zo is en helemaal niet als je er een 'haat' levensovertuiging op na houdt

schapie_schapie | 10-08-06 | 15:44

Ben vanmorgen uit Heathrow gekomen en het was inderdaad chaos. We waren op een transit, maar moesten toch weer apart inchecken en alle handbagage afgeven. Vlucht was vertraagd, maar is uiteindelijk wel vertrokken met een paar uur vertraging. Vervelend is wel dat de handbagage nog in London is en erger dat mensen waarvan de handbagage wel in het vluchtruim mee was gekomen (hadden eerder ingecheckt omdat ze niet op een transit waren, vermoed ik), erachter kwamen dat de dure spullen als camera's, mobieltjes en horloges pleite waren. Hopelijk komt onze handbagage vanavond aan, maar ik vrees voor veel spullen als camera's en mobieltje en dergelijke. Ook foto's op de camera zelf kun je dan vaarwel zeggen. Nu maar hopen dat het meevalt...

schief | 10-08-06 | 15:02

Dat van die repatrieringen, hoe weet je dat zo zeker BotteH?

Treger | 10-08-06 | 14:52

Advies: kijk een som je heen, geef je ogen en oren de kost en neem dan je standpunt in.

Tuig 10-08-06 @ 11:44

Wat lijkt me dat heerlijk. Zo'n do-goodie-good eenvoudig wereldbeeld. Jij bent duidelijk niet gekwalificeerd om over dit onderwerp een mening te ventileren. Je weet te weinig, je veronderstelt te veel en beseft niet dat niet alle mensen en culturen hetzelfde zijn. En je grootste misser is dat je een evidente fascistoide haatleer niet herkent al zou je er over struikelen. Tenslotte besef jij niet hoe zeer de islam een sekte is waar geen ontkomen aan is, hoe weldenkend je ook bent. De sekte tegenspreken of verlaten is gelijk aan een groot risico op deaud. DE invloed van de islam is nu al erg groot en veel groter dan jij beseft en zal in de toekomst in toenemende mate een probleem vormen. Binnen 10 jaar zullen grootschalige repatrieringen plaatsvinden. Laatste woord: het valt allemaal helemaal niet mee. Maak dat jezelf wijs, mister struisvogel. En misbruik mij niet om jezelf te overtuigen.
BTW: je verdient je nick niet. Je bent een rozebrillensoftie en zeker geen tuig.

bottehond | 10-08-06 | 14:49

Elita_One 10-08-06 @ 13:17

Dudette, de Gbr. teroorclups zijn vooral gevuld met ontwikkelde, geschoolde en vaak behoorlijk welgestelde luiden.... je Verelendungstheorie klopt dus niet.

bottehond | 10-08-06 | 14:41

@Ongeletterde Boer

Wat staat het toch goed om Bush met die psychopaat van Iran te vergelijken.
Het moment dat er homo's worden opgehangen in de USA heb je recht van spreken, nu zou je beter stoppen met die ridcule vergelijkingen.

www.dailykos.com/story/2005/7/21/1879/...

de_profeet | 10-08-06 | 14:05

vliegtuigen opblazen is zooo 2001

tuigvanderichel | 10-08-06 | 13:36

Al die hakbars in Engeland hebben gewoon teveel speelkwartiertijd. Banen zijn er niet, geld is er niet, dus alle tijd om van de streetcorners geplukt te worden en terroristje te spelen.....

Elita_One | 10-08-06 | 13:17

ik: eenvoudige gast uit zeeuws vlaanderen heb heel de zomervakantie mossels gevangen en wilde mn zuur verdiende centjes in londen uitgeven...... maar mag niet van die kut arabieren! arabiertjes gaan ons er onder krijgen. aub toeter de radicale moslim!

hollandsglorie | 10-08-06 | 13:16

@treger
Wie zegt dat ik moslims haat? Ik haat de ideologieen die geweld prediken. Dat is dus niet de hele islam.

controle | 10-08-06 | 13:13

@controle,
Waarom haat jij islamieten zijn dat geen mensen dan?

Treger | 10-08-06 | 13:10

@treger
Ik vind het knap dat jij mijn psyche kan doorgronden. En mijn geloof verbiedt het om mensen te haten dus jouw redenering loopt spaak.

controle | 10-08-06 | 13:08

Jawel controle daar gaat het wel om. Jij hebt jesus in je hoofdje zitten en die veroorzaakt haat.

Treger | 10-08-06 | 13:06

@treger
Daar gaat het nu niet om, ik heb een hadithvers laten zien dat bewijst dat Mo de pagans geweldadig bekeerde. Dan moet boer niet aankomen met dat het eigenlijk vredevol bedoeld was.

controle | 10-08-06 | 13:05

@controle,
Mo heeft historisch bewezen tijdens zijn leven iets unieks volbracht.
Dat was een knappe prestatie. Maar om nu eeuwen later nog over zijn daden te vallen? Dan klaag ik liever de mongolen aan, die waren nog erger.

Treger | 10-08-06 | 13:03

@ongeletterde boer 12:13
Leuk geprobeerd. Jij hebt je laten informeren door Anja? Ik weet wie jij denkt dat Mo was, maar hij was zeker geen padvinder die met andersdenkenden lang ging discussieren onder het genot van een kopje thee, hij was een bruut. Dus waar jij de wijsheid vandaan haalt om "vechten" met vredevol discussieren te vertalen is mij werkelijk een compleet raadsel.

controle | 10-08-06 | 12:57

Bukoswski 10-08-06 @ 12:42
shenkin straat, nagalat benjamin, bij bodygalery dan met 2 jongens die tegek piercen, die????

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:47

@LifeCatcher
Ken je Regev? Heb hem bij hem gehaald, weet de straat niet meer. Was vlak bij de markt in het centrum, waar alle mooie vrouwen lopen, hoop cafes etc. Bekende straat, weet niet meer hoe ie heet. Spreek je later, moet nu naar uni

Bukoswski | 10-08-06 | 12:42

Volkskrant: "De daders – 18 of mogelijk zelfs meer – zijn vanaf middernacht opgepakt in Londen en omgeving. Ze zouden tegelijkertijd een groot aantal vliegtuigen hebben willen opblazen. Net als de daders van de aanslagen in Londen van vorig jaar zouden ook deze terroristen in Groot-Brittannie zijn geboren."

In Londen geboren.... Betekent dit dat deze beoogde massamoord ook een onderdeel is van de langdurig door zelfbenoemde progressieven bezongen 'multicultuur'? Wie legt mij uit waarom dit niet het geval is?

Dr. Dr. Bartholdy | 10-08-06 | 12:35

Jah presies, de ferrys varen nog, behouden vaart en laat snel van je horen!!!

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:30

LifeCatcher 10-08-06 @ 12:23

Dat kun je je afvragen of ze ze te pakken hebben, voorlopig gooien ze alles in GB momenteel op slot. En dat zal toch een goede reden hebben.....
7 vliegtuigen wilde ze tegelijk opblazen hoorde ik net op het nieuws.Wat een randdebielen.
Anyway, ik ga me nu maar in de chaos banen. Kijken of het deze Engelandvaarder vandaag gaat lukken;-)

Jean Bal-zac | 10-08-06 | 12:29

Tuig 10-08-06 @ 12:21
reageer nou eens zonder de schuld af te schuiven op het feit dat ik noem. Durf je niet he, staat je papie achter je met een mooi gekarteld mes ofzo???? Volgens mij zitten jullie allemaal onder drijging in een achterkamertje van een moskee te typen in opdracht van je mufties. Moge de quran nog een miljoen keer door de wc gespoeld worden, amen!

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:25

@Hakbarrr 10-08-06 @ 10:14
Vind jij dat werkelijk onderuithalen? De reacties in de tekst lijken een beetje op het gedrag van mijn broertje als ie zijn ongelijk niet toe wil geven, man wat een slappe hap. En volgens die ondertiteling is ook werkelijk niets correct wat er gezegd wordt.. beetje sterk heh ;)

r0bert | 10-08-06 | 12:23

Jean Bal-zac 10-08-06 @ 12:17
Jeetje, nou blij toe dat ze ze te pakken hebben Jean.
Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 12:17
Er zijn helemaal geen extremisten, gewoon volgers van dat rotboek de quran die het in alle faccetten beleven willen.

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:23

@ LifeCatcher 10-08-06 @ 12:16
Googlen! Nu echt ff lunchen!

Tuig | 10-08-06 | 12:23

@ LifeCatcher 10-08-06 @ 12:14
Voor de laatste keer, en daarna ga ik even een pita swarma halen. In de Bijbel staat dat homo's moeten branden in de hel. Zoiets, in die strekking. Er lopen er hier 020 nog genoeg van rond. M.a.w. dat is het verschil tussen theorie (het boek) en praktijk (reality). Snap je het nu? Laters! FF lunchen.

Tuig | 10-08-06 | 12:21

K*textremisten, moet ik weer hebben, 'k moet eind vd middag naar Engeland.
En dat linkse tuig hier op NN maar prettig sympathiseren met die lui omdat ze zo zielig zijn.....

Jean Bal-zac | 10-08-06 | 12:17

De echte haatzaaiers zijn zij die die koste-wat-kost een verdeling willen zien tussen "good guys" en "bad guys". En zij scharen zich natuurlijk zelf onder de "good". Dat is pas een naief wereldbeeld.
In werkelijkheid wil het gros van de mensheid alleen maar een rustig leven en een beetje geluk nastreven. Dat geldt voor het merendeel van de moslims, de christenen, de joden en wat al niet meer.
De extremisten verpesten het voor de rest. En er zijn ook veel westerse extremisten. Bush is daar één van. Zijn retoriek vind ik vaak terug in deze reaguursels. En dat is jammer.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 12:17

Tuig 10-08-06 @ 12:06
Wat bazel je nou??

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:16

Bukoswski 10-08-06 @ 12:05
Ik zat bij 2 eerst in tel aviv smane te werken, namelijk mosco en bij body galery in de shenkin, nu heb ik een huisje in amirim en doe het vandaaruit.

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:15

Tuig 10-08-06 @ 12:03
Daar vroeg ik je niet over, ik vroeg je over een feit dat in je quran staat, reageer daar eens op.

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:14

@ controle 11:51
Zowel in de Koran als in de hadith's (levensbeschrijvingen van Mohammed) kan "vechten" zoveel betekenissen hebben. Het hoeft niet per sé "oorlog voeren" in de zin van raketten en bommen te betekenen. Vechten kan ook door argumenten uit te wisselen.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 12:13

@ CoJoNes 10-08-06 @ 12:01
Ongeletterde Boer, we hebben hier te maken met een Geletterde Boer. Sorry kon het even niet laten.

Tuig | 10-08-06 | 12:10

@ LifeCatcher 10-08-06 @ 12:00
Das mooi voor je, want dan ben je echt van God los. BTW, ben jij niet die lijfwacht van De Vlieger, eh... Yizak M?

Tuig | 10-08-06 | 12:06

@LifeCatcher
ik heb mijn tattoo bij een vriend in Tel Aviv gehaald, waar zit jij?

Bukoswski | 10-08-06 | 12:05

Nou das lekker, moet volgende week weer naar engeland, en vlieg altijd op me handbagage, is makkleijker

Suspension Goose | 10-08-06 | 12:05

@Tuig
het een vergoeilijkt het ander niet. Typisch gevalletje normvervaging, jongeman.

CoJoNes | 10-08-06 | 12:04

@ LifeCatcher 10-08-06 @ 11:57
Je bent echt een vervelende kneus aan het worden. Wat dacht je van al die kindervrinden in het Vaticaan en... al die tienduizenden vieze oompjes die kids uit elkaar trekken in Thailand. Echt je bent zo'n bevooroordeelde stakker. Grappig eigenlijk.

Tuig | 10-08-06 | 12:03

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:47
je hebt gelijk hoor. Ook Nederlandse kids staan tot 's avonds een uur of 11 op de hoek van de straat, vrouwelijke voorbijgangers voor hoer uit te maken. Als ze dan thuiskomen, praten hun ouders duits tegen ze en ze hebben altijd het eerste uur vrij. Als ze wat ouder zijn, sturen paps en mams ze ook naar het buitenland voor bijblelessen, om ze toch vooral niet al te veel geindoctrineerd te laten worden door de vederfelijke westerse samenleving. De meisjes moeten geheel vrijwillig petjes dragen, en trouwen met een duitse bruidegom, die door papa en mama is uitgezocht.
Veel nederlandse kinderen maken hun school niet af, of komen niet verder dan het VMBO, omdat ze van huis uit niet gestimuleerd worden en als je het ze vraagt, vertellen ze je allemaal dat ze eigenlijk liever in Duitsland zouden wonen. De echte goeie voetballertjes willen ook liever voor Duitsland spelen dan voor het Nederlands elftal.

CoJoNes | 10-08-06 | 12:01

Tuig 10-08-06 @ 11:57
Ik ben IDFer , en ik tattooeer in men vrije tijd hier in Israël pallestijnen druzen perzen christennen en joden al jaren lang.

LifeCatcher | 10-08-06 | 12:00

Ik woon in Manchester, de sfeer wordt steeds grimmiger. Doet een beetje denken aan de sfeer voor de rellen in 1980s...

Bukoswski | 10-08-06 | 11:58

Tuig 10-08-06 @ 11:57
Speel maar op de man af, ontken jij aischas misbruik????

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:58

Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:47
High five! ; )

Tuig | 10-08-06 | 11:54

Pim Sierks had ook een snor, en een (zonne)bril

wittetonnie | 10-08-06 | 11:54

@hakbarr,
Neen bij jou voel ik me in de 30er jaren die me probeert te overtuigen wie mijn geld en werk afpikt en vuile complotten bedenkt.

Treger | 10-08-06 | 11:52

@ongeletterde Boer
Daar heb ik eerlijk gezegd niet genoeg info van om daarover goed te kunnen oordelen. Laat ik het zo zeggen, toen Mo de Islam introduceerde hadden de arabieren een polytheistische godsdienst (ik meen 360 goden die in de kabbaah zaten). Die werden dus echt met het zwaard bekeerd, in de islam geloven of sterven. De hadith die het leven van Mo beschrijft vermeldt hierover:
.
(muslim) Book 001, Number 0031:
It is reported on the authority of Abu Huraira that he heard the Messenger of Allah say: I have been commanded to fight against people, till they testify to the fact that there is no god but Allah, and believe in me (that) I am the messenger (from the Lord) and in all that I have brought. And when they do it, their blood and riches are guaranteed protection on my behalf except where it is justified by law, and their affairs rest with Allah.
.
www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadi...
Het is dan ook niet verwonderlijk dat als je grote voorbeeld dit doet, je daaraan gevolg geeft.

controle | 10-08-06 | 11:51

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:42
Nee klopt, maar als je je niet wilde bekeren, moest je hogere belastingen betalen en had je minder rechten. Keurig hoor, werkelijke vrijheid.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:50

@Treger 10-08-06 @ 11:46

Zolang jij je er niet in wil verdiepen, en die docu's daar niet over wilt zien zal je het allemaal afdoen als doemdenkerij. Wist je dat ze dit ook al deden toen Hitler aan de macht kwam: Ach, jongens niks aan de hand.... gaaap...
de geschiedenis herhaal zich omdat sommige mensen er niet van willen leren.

Hakbarrr | 10-08-06 | 11:50

Treger 10-08-06 @ 11:48
Nee het is uit een boek, niet uit de werkelijkheid.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:49

Life,
ergens kan ik er wel begrip voor hebben. Is logisch resultaat van jarenlange bezetting vernedering en pesterij.

Treger | 10-08-06 | 11:48

Okee, teenagers neuqen maar moammed neuqte ze voor der tiende die arme aischa. dat soort dingen zijn vrschillend tussen ons.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:47

@ Tuig 11:44
Waar!

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:47

Tuig 10-08-06 @ 11:44
jah en ik ben tot mijn conclussies gekomen al, nu jij nog.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:46

@hakbarr,
Welke argumenten, jouw ongefundeerde haatpraat en einde van de wereld onderworpen worden doemdenkerij?

Treger | 10-08-06 | 11:46

Treger 10-08-06 @ 11:42
Kinderen die zeggen dat ze zichzelf gaan ploffen in Jerusalem en denken dat god zeker weet dat Joden van apen en varkens afstammen is inderdaad haathetze.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:45

Ze moeten wel eens kappen met dat verijdelen.
Wat moeten ze dan nog op Discoverychannel uitzenden??
ik wil ook wel eens wat nieuws!

Nieuweharing | 10-08-06 | 11:44

@ LifeCatcher & @ CoJoNes
Ik weet niet wat jullie voor beeld hebben over Moslims, maar erg kloppen doet het niet. Om jullie gerust te stellen, je kunt echt onze Christelijke achtergrond direct spiegelen aan die van Moslims. Hun kids gaan stappen en neuken, net zoals de onze. En aan allebei de kanten zijn een stel (extremistische) mafkezen die lopen te fokken, met aan de ene kant Bush en aan de andere kant Ahmadinejad.
Advies: kijk een som je heen, geef je ogen en oren de kost en neem dan je standpunt in.

Tuig | 10-08-06 | 11:44

@Treger 10-08-06 @ 11:40

Jammer dat je het verliest op argumenten, maar op de man gaat spelen. Met zulke mensen win je de oorlog... NOT, ga je lekker aansluiten bij de extremisten, past wel bij je. Lekker dom brallen, en nergens over nadenken.

Hakbarrr | 10-08-06 | 11:44

Treger 10-08-06 @ 11:38
Reageer eens op control zen filmpjes als je durft, je hebt de ruggegraat niet eens.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:43

@treger
Daar is niets mis mee (mi), maar goed vraag maar wat je specifiek wilt weten.

controle | 10-08-06 | 11:43

@ controle 11:37
Onzin. Islamitische *rijken* hebben zich wel met het zwaard verspreid (en daarin zijn ze geen uitzondering, want dat geldt voor alle rijken), maar de Islam als geloof is in de regel niet met dwang opgelegd.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:42

@life,
Meegan met de haathetze? neen vriendelijk bedankt...

Treger | 10-08-06 | 11:42

@controle,
hoe zit het met jouw ideologie? heb je die al eens tegen het licht gehouden?

Treger | 10-08-06 | 11:40

Treger 10-08-06 @ 11:33
Je probeert steeds van het onderwerp weg te komen. Kijk eens naar waar je liever niet naar kijkt, namelijk dingen die je menng kunnen veranderen.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:38

Gelukkig dan dat er wakkere mensen zoals jij zijn die altijd paraat staan voor volk en vaderland cojones

Treger | 10-08-06 | 11:38

@ongeletterde boer
Ooit al eens in de geschiedenis van de islam verdiept. Die hebben zich dus uitsluitend door het zwaard verspreid.
@treger
Hun ideologie.

controle | 10-08-06 | 11:37

@Treger 10-08-06 @ 11:32
erger, ben ik bang. Kop in het zand is erger dan dhimmitude.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:36

Dramatisch controle, wie heeft die mensen zo wanhopig gemaakt?

Treger | 10-08-06 | 11:36

Jihad = heilige oorlog. Maar oorspronkelijk werd daarmee bedoeld je eigen strijd tegen de verlokkingen van het slechte, tegen alles wat niet klopte met de werkelijke overgave (= "islam") aan God. Een innerlijke strijd.
Extremisten hebben daar een gewapende oorlog van gemaakt tegen "ongelovigen". Het Westen heeft die betekenis maar wat graag overgenomen om de moslims in een hoekje te zetten zodat het 19e eeuwse Europese imperialisme de ruimte kreeg.
Vandaar alle shit vandaag de dag.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:35

Ik kijk liever naar beelden van Israelische militairen die palestijnen trijteren life.
Dat is een echte realiteit.

Treger | 10-08-06 | 11:33

@Cojones,
Wat bedoel je toch met dhimmi's?
Is het werkelijk zo erg allemaal?

Treger | 10-08-06 | 11:32

Treger 10-08-06 @ 11:29 Jij doet niet aan feiten herkennen want de hele film zijn jou ow zo geprezen leiders aan het woord en kinderen die tot shahada uitroepen enzo, maargoed, je hebt het niet gezien dus kan je niet relevant reageren, snap ik wel.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:32

@OB
Eenzijdige verdraagzaamheid heet serviliteit.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:32

@ CoJoNes 11:29
Dan liever ongeletterd en in verdraagzaamheid leven.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:30

Jihad betekent mein kampf!!!

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:29

@life,
Ik doe niet aan indoctrinatie.

Treger | 10-08-06 | 11:29

Jihad is de strijd tegen alles dat verderfelijk is en in strijd met de ware Islam. Boekjeswijsheid.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:29

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:27

Een Jihad om van Engeland een islamitische staat te maken. Dat bedoelde ze er mee...

Hakbarrr | 10-08-06 | 11:28

@ CoJoNes 11:27
Nee, in verband met werkzaamheden mag je de gebedstijden uitstellen. De gebeden mag je ook 's avonds inhalen.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:28

@ Hakbarrr 11:25
Jihad is de strijd in jezelf om het slechte uit te bannen en het goede in jezelf te vinden. Alleen maar goed dus.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:27

Treger 10-08-06 @ 11:22
Wij geloven het ook niet tregger,wij weten het zeker!! en je hebt het niet eens bekeken want dan zouden wij 1 uur en 17 minuten van jou af zijn.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:27

@OB
Yeah right. Tis half twaalf man, ze moeten met hun kop richting het oosten liggen als ze praktiserend waren geweest.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:27

.... en nog altijd begrijpen de Europeanen de situatie in Israel niet;En nog altijd zien de Europeanen het gevaar van de radicale Islam niet.

MoRMoL | 10-08-06 | 11:26

@ CoJoNes 11:24
Die zitten hier naast me. Ik roep er nog ff een vierde bij.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:25

@Treger 10-08-06 @ 11:24
Precies, dhimmi, discussie gesloten met een perfide non-argument. Verrassend.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:25

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:22

Uit onderzoek van de Britse geheime dienst:
400.000 van de 1.600.000 moslims in Engeland wil een Jihad.
15% van de Moslims wereldwijd wil vechten om in de hele wereld een islamitische staat te maken. Weet je hoeveel moslisms er zijn? Juist...

Wordt een leuke oorlog, en zij vinden het niet erg om zich zelf op te blazen, dat vergemakkelijkt de oorlogsvoering wel aardig...

Hakbarrr | 10-08-06 | 11:25

De enige terreurdreiging in NL is veroorzaakt door die beelden waarop Balkenende als een blij schooljongetje de hand van Bush schudt.
Bedankt Balkie!

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:24

@Ongeletterde Boer
Ik daag je uit: Zoek voor mij drie praktiserende moslims die vinden dat homo's gelijke rechten hebben en dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen. Daarna praten we verder.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:24

Cojones je draait door. Enge wereld leef jij in.

Treger | 10-08-06 | 11:24

Daar geloof ik niet in hakbarrmannetje

Treger | 10-08-06 | 11:22

@ CoJoNes
Boekjeswijsheid is ook niet alles. Ik ken genoeg moslims die ook graag een normaal leven willen hebben in alle verdraagzaamheid met niet-moslims. Geloof die extremistische moslim-retoriek toch niet en geloof helemaal J.P. "er is terreurdreiging in NL" Balkenende niet.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:22

@Treger 10-08-06 @ 11:18
Laat me raden, jij bent zo'n type dat bij vechtpartijen de andere kant op kijkt? Dat z'n vrienden laat vallen tijdens een kroegruzie en de agressor een biertje aanbiedt, zodat ie het glas kapot kan drukken in het gezicht van je vriend? Lekker typje.
*Voegt ook Treger toe aan de lijst "Niet vertrouwen na invoering Sharia"*

CoJoNes | 10-08-06 | 11:21

Wat is obsessions life?

Treger | 10-08-06 | 11:20

Treger 10-08-06 @ 11:14
Jij in je eentje gaat het wat obsessions laat zien teniet doen zeker, wie ben jij dan ? God ofzo?

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:19

@Ongeletterde Boer
Geloof me, 95% van de moslims is pissed op het Westen omdat we geen Moslim staat hebben en dus ongelovige honden zijn, lees eens een boek, begin met de Koran. Daarnaast is deze 95% ook nog eens pissed op de 5% moslims die de Mythe van Mohammed wel in de moderniteit willen trekken. Tel uit je winst.

CoJoNes | 10-08-06 | 11:19

@cojones,
Dat capituleren toen was wijsheid. Na rotterdam zouden de andere grote steden gebombardeerd gaan worden. Dus....

Treger | 10-08-06 | 11:18

Tuig 10-08-06 @ 11:02
Je dwaalt af... zonde.

LifeCatcher | 10-08-06 | 11:16

@ CoJoNes 11:13
Enkele moslims zijn pissed op "het Westen" omdat onze regeringen zonodig Israël en de VS van A moeten steunen. That's all. Verder betekent NL niets in de wereld en dat moeten we zo houden.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:16

Hek erom, proefboringen verrichten en afsteken

ineedritalin | 10-08-06 | 11:14

@ongeletterde boer
Kijk die video van 11:09 nou eens een keer. Jij bent Chamberlain die denkt Hitler te kunnen appeasen.

controle | 10-08-06 | 11:14

@hakbar,
Niet zo paranoia joh, dat willen ze helemaal niet en zoja dan is het hun goed recht om hier te werven voor hun geloof, doen de gristenen ook in afrika, china etc..

Treger | 10-08-06 | 11:14

@ Hakbarrr 11:12
Bedankt, ik was zelf nog aan het zoeken.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:13

@Ongeletterde Boer
Da's een tikje naief hè? De Nederlandse regering heeft haar burgers al eens beschermd door te capituleren na 3 dagen oorlog. Was geen doorslaand succes.
*Neemt de Godwin zeer tevreden in ontvangst*

CoJoNes | 10-08-06 | 11:13

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:10

Check de facts gast. De moslims willen eerst Israel, en daarna van Europa een Islamitische staat maken. Is dat wat je wilt, blijkbaar wel. En dan vind ik je een LUL

Hakbarrr | 10-08-06 | 11:12

@ CoJoNes 11:06
De Nederlandse overheid kan haar burgers NU beschermen door alle steun aan Israël in te trekken.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:10

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:01

Wat dacht je van Madrid? Dat heeft de regering de verkiezingen gekost. Dat was vast en zeker veroorzaakt door de staat... Gaaap...

Met een creditcard kaap je geen vliegtuig. Moslims zijn niet zo lief. Check de facts:

video.google.nl/videoplay?docid=-29672...

Hakbarrr | 10-08-06 | 11:09

@ CoJoNes 11:06 "Wat wil je nou?"
Ik wil dat iedereen met respect met elkaar omgaat en dat iedereen de ander in z'n waarde laat... dat we allemaal aardig voor elkaar zijn en dat we allemaal proberen gelukkig te zijn in een wereld van vrede.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:08

@cojones,
Wie werkelijk kwaad wil stop je toch niet.

Treger | 10-08-06 | 11:07

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 11:01
... In Nederland hebben we ook al zo'n ontzettende dreiging....
Nee, maar als er dan wel iets gebeurd, sta je vooraan om te gillen, dat de overheid ook niks gedaan heeft om het te voorkomen. Dus, wat wil je nou?

CoJoNes | 10-08-06 | 11:06

He de Britten hebben een veiligheidsdienst die wel werkt!

laffer | 10-08-06 | 11:06

@Der Lehrer 10-08-06 @ 09:07 goed idee! kunnen we de grens dan rond de 120 leggen? hoef ik tenminste niet meer met van die kut-paupers met dito accent in een vliegtuig te zitten...

B*U*S*H | 10-08-06 | 11:05

Nog even en iedereen moet naakt in het vliegtuig zitten.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:03

@ LifeCatcher 10-08-06 @ 10:54
Vooruit. Je somt een aantal zaken op die ik direct kan spiegelen aan ons westerse lievertjes: het doodknuppelen van zeehondjes tot verkrachting en executeren van onschuldige burgers in Irak door losgeslagen gristen soldaatjes uit de V.S. en G.B... Als jij durft te beweren dat wij in het westen oh zo onschuldig zijn dan verwijs ik je naar een nieuwe ronde in het onderwijs, te beginnen op de kleuterschool. Amateur denker.

Tuig | 10-08-06 | 11:02

@ Hakbarrr
Het is toch allemaal stierenstront die maatregelen. Als ik zou willen, kan ik met een creditcard een vliegtuig kapen. (Maar ik wil niet).
Het is allemaal staatpropaganda: burgers bangmaken zodat ze alle oorlogen tegen het "terrorisme" slikken. Boehoeoeoeoe!
In Nederland hebben we ook zo'n enorme dreiging... Boehoeoeoe.
Jij bent alvast bang gemaakt.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 11:01

QB (ja die.....) 10-08-06 @ 10:58
tuig weet wel dat ik het tegen em heb.

LifeCatcher | 10-08-06 | 10:59

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 10:56

Nee, ze geven om jouw leven. Dat jij dat niet doet om andere mensen, dat zegt genoeg over jou. Maar dat mensen dat wel doen om mijn leven, ben ik erg blij mee...

Hakbarrr | 10-08-06 | 10:58

LifeCatcher 10-08-06 @ 10:54 gaat nu op zichzelf reaguren....?

QB (ja die.....) | 10-08-06 | 10:58

Belachelijke maatregelen, als je ziet wat je wél mag meenemen in het vliegtuig!
www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/08/wa...
Stop dan maar helemaal met vliegen. Van Israël mag je al geen auto meer rijden.
Iedereen gewoon binnen laten zitten. 24-uurs uitgaansverbod, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Iedereen die ademt doodschieten.
... en dan is het eindelijk "veilig".
We zijn lekker bezig!

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 10:56

LifeCatcher 10-08-06 @ 10:49
Hierop reageren, niet wegvluchten in de beledigingen.

LifeCatcher | 10-08-06 | 10:54

@ LifeCatcher 10-08-06 @ 10:49
Al vroeg aan het bier? Probeer het ff later opnieuw.

Tuig | 10-08-06 | 10:52

controle 10-08-06 @ 10:44
Je hebt het voor elkaar, ik zit hier echt als een klein kind weer te grienen als op die dag ;(

LifeCatcher | 10-08-06 | 10:51

@controle

had hem al gezien, kuthakbarren daar, en de autoriteiten aldaar ook.

exarchos | 10-08-06 | 10:51

Tuig 10-08-06 @ 10:42
Tuig okee, overtuig me maar dan, Darfur word systematisch verkracht om de vrouwen moslims te laten baren. in kashmir worden afgehackte piemols in potten de cafees naarbinnen geslingerd als teken dat ze alleen islam piemols nog willen. Aan jou gaat voorbij dat de quran om een geheel moslimse wereld wil en dat Israël er geen bal mee te maken heeft.

LifeCatcher | 10-08-06 | 10:49

@ brullioo 10-08-06 @ 10:42
Gevalletje down-syndroom, kneus?

Tuig | 10-08-06 | 10:47

muslim fundies wisten ghandi en de thai tot wanhoop te brengen. Je kunt oorlogszuchtigen niet hun gang laten gaan. De koran roept op tot oorlog. Verbieden dus, die islam.

brullioo | 10-08-06 | 10:42

@ LifeCatcher 10-08-06 @ 10:34
Komt allemaal voort uit de afgedwongen sympathie van het westen voor *kuch* Israel. Snap het nou! Dringt het nou eens door tot die hersencel van je. Heet causale verbanden leggen, maar helaas zijn maar weing mensen daartoe is staat. Zucht...

Tuig | 10-08-06 | 10:42

Wederom zitten zijn wij weer de sjaak omdat Israel bestaat en hakbars als inferieur kannonenvlees beschouwd.
Israel, hef jezelf op voor onzer aller gemoedstoestand en we kunnen weer allemaal rustig met het vliegTUIG! Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Tuig

Tuig 10-08-06 @ 10:24

@ Tuig
I second that

Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 10:25

Dan gelijk ook maar darfur, indonesië, kashmir, tjetjenië, somalië, ethiopië, tjaad, marocco, turkeye enz enz opgeven want daar zijn de moslim fundies net zo hard bezig.

LifeCatcher | 10-08-06 | 10:34

Heathtrow zuigt zwaar imo, echt als er een luchthaven in de wereld is waar ze dus niet aan enige planning/doorstroming doen is het daar wel.

exarchos | 10-08-06 | 10:32

brullioo 10-08-06 @ 10:17
Wat een monoloog joh:P

We kunnen nu al met gerust hart zeggen dat de fundies genoeg pijn hebben veroorzaakt en egenen die hetmoeten weten weten nu al wel dat de terroristen over doden gaan, heb je echt nog bewijzen nodig?? IK snap je wel hoor, maar gelukkig zijn wij snel genoeg om als we zien dat de vuist op ons gezicht afkomt een snelle reactie te bieden en ons gezicht te beschermen. En ja, reken maar dat er nu een grote rechtzaak komt in engelenad en het zal wat geduld van jou kant nemen om even te wachten. Alles beter dan nog meer slachtoffers.

LifeCatcher | 10-08-06 | 10:29

@ Tuig
I second that

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 10:25

Wederom zitten zijn wij weer de sjaak omdat Israel bestaat en hakbars als inferieur kannonenvlees beschouwd.
Israel, hef jezelf op voor onzer aller gemoedstoestand en we kunnen weer allemaal rustig met het vliegTUIG! Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Tuig

Tuig | 10-08-06 | 10:24

@Flinstone, al die filmpjes en nog Veeeeeeeeel meer heb Ik al gezien en het is wel duidelijk dat 9-11 niet geheel is als dat men ons graag wil doen geloven.

echter de aanslagen in Madrid en Londen waren toch wel echt Allaaaaaah ooooeaaa Hakbarrrrr.....

QB (ja die.....) | 10-08-06 | 10:23

Voor je het weet krijg je elke vliegvakantie gratis een politiehond die aan je anus gaat ruiken of je er explosieven hebt tussen geknepen. Als je je achterste dan ook nog eens goed gladscheert, gaat dat een stuk makkelijker trouwens EN maak je meer kans een gezellige reis te hebben :)
www.geenstijl.nl/mt/archieven/015801.h...

droepie | 10-08-06 | 10:22

Ik geloof er geen reet van.

Romanov | 10-08-06 | 10:21

Wat een domme reacties, wees blij dat er aanslagen verijdeld worden. Als het allemaal nep is een er nooit aanslagen plaatsvinden. Domme internetters die alleen maar in conspiricy-crap geloven. Ja, de islam=vrede en bush blijft treinen op in Madrid, idiots.

vernieuwdeVerbatim | 10-08-06 | 10:18

Boze Buur 10-08-06 @ 09:52
die heel veel geld kosten en overal een subsidie voor krijgen

Is een synoniem jah, ik denk dat je bedoelde:
die veel geld kosten Doordat ze overal een subsidie voor krijgen.
En de ouders hebben idd teveel frans bauer geluistert, ik zou me ook driedubbel vouwen en kronkels aannemen als ik et door de buikwand mee moet luisteren. :P

LifeCatcher | 10-08-06 | 10:18

@LifeCatcher
zelfs whoehahaha erbij zetten helpt niet, het was allemaal ironies bedoelt. Had je dat niet door toen ik zei dat ik opriep iedereen die oproep tot oorlog met oorlog te bestrijden? denk je dat ik zelf niet doorhad dat ik dan ook mezelf moet bestrijden? dualisme heet dat.

ik wil niet dat er aanslagen zijn. Maar iedere dictator/regering kan wel roepen dat er aanslagen 'zijn voorkomen' en dat we nu redenen hebben om terug te slaan. Dat klinkt als een leugenachtig soepje. Als er brandende vliegtuigen in londen liggen is het voor iedereen duidelijk dat de islam niet deugt, en dat we moeten terugslaan (dan wel iets 'vreedzaams' verzinnen om ze te stoppen). maar net als de publieke opinie anti-anti-anti-bush is geworden komt zijn maatje blair met het goede nieuws dat er 'aanslagen' zijn 'verijdelt', reden genoeg voor iedereen om 'ooooo' te zeggen, en de publieke opinie weer wat te beinvloeden.

daarom vroeg ik om bewijzen. Omdat blair het zegt, omdat het op cnn is, hoeft het nog niet waar te zijn. Ik wil de brandende vliegtuigen zien, voor ik geloof dat er een aanslag is. Stom heh?

daarom zeg ik: je kan beter de aanslagen door laten gaan, dan hoef je het volk niet voor te liegen over de tegenmaatregelen. Dan WIL het volk tegenmaatregelen.

nu krabt het volk zich op het hoofd. Het KAN een leugen van blair zijn. de MOSLIMS hebben geen slachtoffers gemaakt, terwijl de WRAAK dat wel deed. Wie is er nou slecht? inderdaad. WIJ raken er slecht van, als de islamaanslagen verhinderd worden, en wij wel terugslaan. Dan zijn WIJ de agressors. Wil je de islam verslaan, laat dan hun terreur zien, laat de bewijzen zien. Roepen dat er aanslagen zijn voorkomen kan toch iedereen.

als je de oorlog tegen de islam wil winnen, moet je de islam hun slechte dingen in alle openheid ongestoord laten doen, waarna de publieke opinie eensgezind tegen de islam is, waarna je ze terug in hun middeleeuwse hoek kan trappen, waar de islamieten thuis horen.

ik hoor de moslims al roepen: er zijn nooit aanslagen geweest! ze zijn namelijk voorkomen! wij hebben niets gedaan! zie je wel, het westen slaat ons, terwijl wij niet geslagen hebben!

daarom zeg ik: laat je slaan. En pas als je een bloedneus hebt, sla terug. Voorkomen dat iemand je slaat, waarna je hem knock out slaat, dat is moeilijk uit te leggen, later.

op macro schaal is het dan ook beter om de aanslagen door te laten gaan, zodat de mensen zich bewust worden van het reeele gevaar. op micro schaal is dat uiteraard not done. Inderdaad. What about the children? wat met de doden, die niets hebben misdaan? maar bedenk je dan: is dat onze verantwoordelijkheid? of de verantwoordelijkheid van de aanvallers, de islam?

moeten wij ons nu al gaan verontschuldigen voor de aanvallen van de vijand?

als het oorlog is, moeten wij een strategie bedenken die WERKT. aanslagen 'voorkomen' is te vaag, te speculatief. We moeten een strategie bedenken, die met zo min mogelijk slachtoffers de gewelddadige islam in de kiem kan smoren. Zachte heelmeesters maken echter stinkender wonden.

elke strijd kost levens. Moeten wij daarom ons maar overgeven aan het geweld van de islam? hebben ze dan maar gewonnen? neen. Als het oorlog is, laat dan zien hoe slecht de tegenstander is, zodat we gezamelijk op kunnen treden tegen de agressor.

roepen dat er een aanslag is verijdelt geeft alleen de islam-apologeten meer munitie. Wil je de moslimapologeten het zwijgen opleggen, toon ze dan fotos van beslan. Van 9-11. Van londen. Van de koran. De slechte daden van de islam moeten getoont worden, de aanslagen, die WEL 'geslaagd' zijn, en ons laten zien wat islam WERKELIJK is: geweld, moord, onderdrukking.

maar aan de andere kant; je zal maar die onschuldige burger zijn...

politics sux.. blood everywhere!

brullioo | 10-08-06 | 10:17

@ Boze Buur 09:44
En daarom geloof ik hier helemaal niets van! Code rood mijn reet! Als ze nu code rood hadden afgeroepen, omdat ze *niemand* hebben kunnen oppakken, omdat de politie-actie mislukt was, dan begreep ik het nog.

Dit is gewoon bangmakerij. Terreurdreiging! Klaarmaken voor lulverhalen van spindocters... Klaarmaken voor hernieuwd ingrijpen ergens in de wereld door UK en USA. En natuurlijk: Nederland zegt de steun wel weer toe.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 10:16

Al die "terroristische aanslagen" die zijn voorkomen, hebben tot nu toe tot bar weinig veroordeling geleid. Als we maar bang blijven.

SuperG | 10-08-06 | 10:12

Ok Boze buur en Jan Passant,
Check deze dan; members.home.nl/neelrob/
Eerst helemaal kijken, en dan pas reageren. De rest wordt vanzelf wel wakker.

Flinstone | 10-08-06 | 10:06

Flinstone 10-08-06 @ 09:56
Maar het boeit me geen flikker als de USA gouverment een redelijk vermoeden hadden over de aanslagen en dat de towers plots "collapten" . Het gaat om hakbars in vliegmasjiens die willens en wetens BOEM deden tegen torens. Thats a fact!

Boze Buur | 10-08-06 | 10:01

Boze Buur 10-08-06 @ 09:29
Wat jij zei riep ik ook 4 jaar lang,..... check de facts!

Flinstone | 10-08-06 | 09:56

LifeCatcher 10-08-06 @ 09:48
gehandicapten, dat zijn toch van die wezens die heel veel geld kosten en overal een subsidie voor krijgen en de hele dag naar Frans Bauert luisteren?

Boze Buur | 10-08-06 | 09:52

Weisse rose 10-08-06 @ 09:43
Hmm, "ik vind, dat ze beter de aanslagen van moslims DOOR kunnen laten gaan" zulke uitspraken vind ik dom. Geen rekening houdens met het feit dat er kinderen gehandicapten en owja, burgers in die toestellen zitten.

LifeCatcher | 10-08-06 | 09:48

O jee, aanslagen, en hoppa benzineprijs stijgt weer.

Victor de Waal | 10-08-06 | 09:44

@Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 09:38

Wanneer ze hakbars oppakken kunnen andere Hakbars bang worden dat ze ook opgepakt worden en ze zullen dan sneller met hun aanslagen komen, daarom...

Hakbarrr | 10-08-06 | 09:44

Ongeletterde Boer 10-08-06 @ 09:38
Das idd hetzelfde als vandaag je auto laten staat omdat ie vorige week kapot was en gister door de garage is gemaakt.

Boze Buur | 10-08-06 | 09:44

@LifeCatcher 10-08-06 @ 09:41
Samba-l is dom
Brullio is ongenuanceerd. hij komt af en toe bot uit de andere hoek.

Weisse rose | 10-08-06 | 09:43

Brulio = Saba-l??

1 aansteker met nitro-glycerine is genoeg om je medepasagier door een nieuwe exit te lanceren en de rest ter plekke te laten landen.

Hopelijk blijft dit alleen bij dit en gaan er niet ook in Duitsland of Frankrijk nog wat ploffers omhoog.

LifeCatcher | 10-08-06 | 09:41

@ongeletterde boer

je zegt zelf waarom..... 'Of zijn ze bang dat ze een hakbar vergeten zijn?'

schapie_schapie | 10-08-06 | 09:40

Ik niet begrijpen: 20 hakbars van het bed gelicht. OK. Terreurdaad verijdeld. Geweldig! Maar dan is de dreiging toch juist minder, op z'n laagst zeg maar? Of zijn ze bang dat ze een hakbar vergeten zijn? Dan is er dus ook niks verijdeld.

Dus het is verijdeld OF er is extreme dreiging. Het is het één of het ander. Samen gaat niet.

Ongeletterde Boer | 10-08-06 | 09:38

van Gaal zegt dat hij naar het WK wil en prompt volgen er aanslagen... ik zeg: da's geen toeval!

Baron von Proxy | 10-08-06 | 09:38

Der Lehrer 10-08-06 @ 09:07
Als we nu gewoon de Islam verbieden in Europa en daar consequent in zijn dan zijn we zo van het hele gezeik af.

Weisse rose | 10-08-06 | 09:37

@Boze Buur 10-08-06 @ 09:29

wist je nog niet dan dat de twintowers zijn opgebeamd door een buitenaards ras dat maan leeft, maar omdat amerika geen angst wil zaaien onder de bevolking hebben ze door middel van hun machine die gedachten kan laten besturen bij iedereen op de wereld het plaatje ingeprent van 2 vliegtuigen die erin vlogen en dat ze nu daarom weg zijn...

zo nu nog ff een filmpje maken met 'evidence' en op youtube zetten... en de helft van de naive anarchistische 'de regering zit overal achter' geenstijl reaguurders zal zien dat dit de waarheid is

schapie_schapie | 10-08-06 | 09:37

ben die geitenneukers nu wel een beetje zat

Maaghond | 10-08-06 | 09:36

Het komt allemaal door de telegraaf: die zegt dat vrouwen niet meer vallen op mannen met baarden! Oehoehoeeeeee!
Trouwens, die hakbars houden zo van hun allah, maar is allah geen mannelijke god? Het zijn dus eigenlijk allemaal gaybars? Daarom dragen ze vast ook jurken en zitten ze voortdurend op hun knieeen voor hun mede gaybars.

Baron von Proxy | 10-08-06 | 09:35

misschien hadden die hakbars van kunstmestkorrels diverse laptop's gebastelt en die moesten dan hakbar-boem doen. [/bedenkt maar wat]
anyway fucked-ip minds zijn het zeker.

QB (ja die.....) | 10-08-06 | 09:34

@ Flinstone 09:26
Dus als ik het een beetje snap, Fred (mag ik Fred zeggen), was 11 september gewoon een hoax en bestaan er geen superboze moslims met rare plannen.
* gaat weer gerust snurken *

Jan Passant | 10-08-06 | 09:33

@schapie_schapie 10-08-06 @ 09:28
Was het een dode door steiger, of een dode reiger?

XSdenied | 10-08-06 | 09:31

@waarheid_maakt_vrij 10-08-06 @ 09:14:
die mensen van die ricine ring zijn idd vrijgesproken, daar werd minder ophef over gemaakt als over hun arrestatie

pendajo | 10-08-06 | 09:30

Flinstone 10-08-06 @ 09:26
Oohja.. dat soort "doku`s"
Ik wacht enkel nog op een pipo die gaat beweren dat de Twins er gewoon nog staan maar met behulp van Copperfield spiegels weggetoverd zijn.

Boze Buur | 10-08-06 | 09:29


God is het weer zo ver, aanzlag plegen. Het is maar goed dat die lui vrouwen hebben om hun woede op te koelen, anders hadden we dit elke dag.

Multikuli | 10-08-06 | 09:28

Als er ook maar één vleugel op mijn huis land, dan zwaait er wat !!!
BEGREPEN!!

TeenEnKaas | 10-08-06 | 09:27

Ja, weer bijna 11 september, dus de angstzaai machine gaat zijn werk weer doen........ check www.reopen911.nl/

Flinstone | 10-08-06 | 09:26

Waren het 12 jarige zelfmoordterroristen uit Enschede?

Baron von Proxy | 10-08-06 | 09:25

brullioo 10-08-06 @ 09:17
Van tèveel koffie wordt je paranoide, doet ff een glaasje melk.

Boze Buur | 10-08-06 | 09:24

brull: ga ff naar een dokter

Jan Passant | 10-08-06 | 09:23

@ Der Lehrer 10-08-06 @ 09:07
Jaaa leuk verzonnen, maarrr alsie nou geen baard heeft en zich normaal kleedt, die zijn er vast ook bij, zoals die Engelsman met z'n plofschoen van een tijdje geleden.

Kortom gewoon blijven reizen zoals altijd, ipv thuis onder de tafel te gaan zitten, want dan hebben die eikels gewonnen.

Spaansche Griep | 10-08-06 | 09:22

[meulenbelt/mak mode: on]
.
Allemaal onderdeel van de angstpolitiek!! Hakbars zijn fijne mensen en Islam = vrede & liefde.
.
[meulenbelt/mak mode: off]

Baron von Proxy | 10-08-06 | 09:21

wat een stom lulverhaal Brullio.
tegen de muur met die klootzakken

bolddt | 10-08-06 | 09:20

Ik heb ze nooit begrepen. Als Allah de schepper alles gemaakt had op deze wereld, waarom kan hij er dan niet eens voor zorgen dat deze Hakbars niet opgepakt zouden worden... Hij is toch zo geweldig, anders begrijp ik niet waarom je 6 keer per dag op een matje gaat liggen bidden naar mekka.

Hakbarrr | 10-08-06 | 09:20

eerlijk gezegd wil ik de bewijzen zien.

ik geloof er eigenlijk geen reet van. Wel HEEL toevallig, dat er in de UK (schoothondje en enige allie van de us) op het moment dat de IDF stoute dingen doet, en de publieke opinie op de hand van de islam dreigt te komen, hopla! uit de hoge hoed! moslims willen uw handtasjes opblazen! echtwaar! allemaal handtas open! stoute moslims..

ik vind, dat ze beter de aanslagen van moslims DOOR kunnen laten gaan, en DAN terugslaan, dan er eentje verijdelen, en DAN terugslaan. Maar beter zou nog zijn, als de islam hun handleiding zou aanpassen, en overal waar 'disbeliever' staat zetten: 'vrede'. Alle 280 keer. En als de islam hun oorlogsoproepen in hun handleiding niet herroepen: ze meer oorlog geven dan ze om gevraagd hebben, nl ze verslaan. Oproepen tot oorlog hoort niet in een vrije samenleving, en ik roep op tot oorlog tegen lieden die oproepen tot oorlog (whoehahahah!), a war to end all wars, als het ware.

maar draai er dan geen doekjes om. Israel maakt zich op voor een mini-genocide, een endlosing met veel moslimbloed, en ineens is er die spin, dat we allemaal zuchten en iedereen bang is,

voor een paar moslims met handtasjes. BOE! ik zie bush al lachen. Hij en zijn laatste vriendje b-lair spelen een spelletje poppenkast. Dit gelooft toch niemand. Zeg dan gewoon; ' we will bomb the hell out of that muslim facists, and we dont care what you think about it' ofzo..

dit moet een van de nadelen van democratie zijn: als er iets lulligs moet gebeuren gaat de regering liegen tegen de bevolking, om zich gesteunt te blijven weten. Mooi man. Democratie :o (allah akbar! etc etc etc)

brullioo | 10-08-06 | 09:17

*extra wapens naar israel stuurt* preventief optreden.

..zapper | 10-08-06 | 09:15

@OversteKarremans: de vorige keren in Londen en Leeds hadden ze wel van die grappenmakers gepakt met ricine en van die zelfgemaaktebommen met spijkers. Toch wel goed dus dat we die grappenmakers een beetje in de gaten houden.
En als we die lui gepakt hebben, kunnen ze mooi op het vliegtuig naar hun geliefde Arabie! Mooi tien eeuwen terug in de tijd.

waarheid_maakt_vrij | 10-08-06 | 09:14

Spaansche Griep 10-08-06 @ 08:39
Een blanke die is bekeerd tot de islam is sowieso compleet gestoord en is er dus makkelijk uit te halen. Eventueel koppelen we een IQ- en labiliteitstestje aan het mogen vliegen. Bovendien moet zo iemand zich vreselijk bewijzen t.o.v. de andere moslims om geaccepteerd te worden en zal zich dus overdreven kleden en zeker een baard van twee vuisten hebben. Kijk maar naar die idioot van een Abou Jabber vd Ven en die kamper die een paar keer in het nieuws is geweest omdat zijn kinderen niet naar school mochten. Je ziet hetzelfde bij die stomme wijven die met een golem trouwen - zijn in staat om zich alsnog te laten besnijden, en ja, dat weet ik uit betrouwbare bron.

fuckje 10-08-06 @ 08:57
Hangt ervan af waar je moet zijn in het Verenigd Koninkrijk. Ik moet VIA Londen, maar niet NAAR.

Der Lehrer | 10-08-06 | 09:07

Met die vliegtuigen is zooo 2001

JustMe27 | 10-08-06 | 09:05

BOEM in de tunnel van de eurostar... misschien dat ze dat plan maar nemen. Het onderwater zetten van de kanaaltunnel

JustMe27 | 10-08-06 | 09:03

@fuckje
Dan blazen ze toch gewoon die tunnel op?!

CoJoNes | 10-08-06 | 09:03

@Der Lehrer,
Naar Engeland kan je ook met de Eurostar. Veel gemakkelijker, en je komt aan in hartje Londen, Victoria Station. En je ziet nog eens wat, behalve natuurlijk in de tunnel:-)

fuckje | 10-08-06 | 08:57

Gewoon weer bangmakerij van de bush-blair propaganda-machine

Claude Jacque | 10-08-06 | 08:56

@ Tosk 10-08-06 @ 08:44
Idd dat klappen bij een geslaagde landing - niet te doen - dat is echt zeau typisch Nederlands.

Nick Smetemaeke | 10-08-06 | 08:52

Ja, die Britse antiterreur helden, tot op heden bleek elke heldenactie om terreur te stoppen in werkelijkheid megablunders en werden onschuldige loodgieters (niet eens hakbar) doodgeschoten en 2 jurkdragende mannen aangeschoten maar nog levend. In beide gevallen veel ophef over een verijdelde aanslag, in werkelijkheid onschuldigen die slachtoffer werden van losgeslagen agenten met veels te veel fantasie.

Ik ben dus benieuwd naar de waarheid, enkele dagen geduld en we kunnen weer rustig slapen.

OversteKarremans | 10-08-06 | 08:50

Die Engelsen doen ook alles voor een vlugge doorstroming op hun luchthavens!

XSdenied | 10-08-06 | 08:49

zal wel weer gezellig zijn op terminal 4 van Heathrow (longhaul van BA) . Je mag daar in de rij staan om in de volgende rij te mogen staan (de scanners)

de morrende meute | 10-08-06 | 08:47

Zag en hoorde net op het britse equivalent van SBS6 nieuws ofzo (SKY dus)
dat de explosieven home made waren en niet door de huidige security systemen konden worden geidentificeerd. Is ook heel fijn om te weten.
Voortaan alleen maar naakt plaatsnemen in een vliegtuig dan?

CumGranoSalis | 10-08-06 | 08:45

Als je tegenwoordig ook ziet wat iedereen incheckt.... Niet normaal en zeker niet alleen beauty-cases. Meer complete koffers. In maar douwen in die overhead bins. Niets vervelender dan zakelijk te moeten vliegen met van die kut toeristen, toeristen die ook nog eens gaan klappen wanneer er een geslaagde landing is gemaakt..... AARGH, tenenkrommend.

Tosk | 10-08-06 | 08:44

@ Cojones.

Allah is slimmer; mensen tegen torens aan laten vliegen heeft geen effect. Vliegtuigen daarentegen wel. Ergo: leer mensen vliegtuigen bouwen en besturen. Dat heeft die baardmans al in een vroeg stadium doorgehad.

Gain Style | 10-08-06 | 08:43

@Spaansche Griep
Om te beginnen wordt vliegen verboden voor iedereen met een snor.

CoJoNes | 10-08-06 | 08:41

@ Der Lehrer 10-08-06 @ 08:32
En een blanke die is bekeerd tot de islam, en BOEM verlangens heeft, hoe pak je dat aan? nou, nou

Spaansche Griep | 10-08-06 | 08:39

Als mensen moesten vliegen hadden Allah en Mohammed ons wel vleugeltjes gegeven.

CoJoNes | 10-08-06 | 08:38

Gewoon discrimeren op afkomst om überhaupt te mogen vliegen, dan ben je overal vanaf. Ik moet straks ook naar Engelsenland en vind mijn leven belangrijker dan het feit dat Hakbars kunnen vliegen.

Der Lehrer | 10-08-06 | 08:32

Nutcases met beautycases.

G-unite | 10-08-06 | 08:28

@prrrr 10-08-06 @ 08:18

Aziatische komaf. In Engeland betekent dat: Pakistanen (was vroegah kolonie enzo). Geen arabieren maar toch echte hakbars.

Volgens mij was het doel trouwens niet om die vliegtuigen ergens in te rammen, maar ze gewoon op te blazen halverwege de vlucht. Een beetje oldschool terrorism, in de jaren '70 en '80 was dat helemaal da bomb.

zum kotzen | 10-08-06 | 08:28

Is goed voor m`n vliegangst dit soort berichten.

De Intrigant | 10-08-06 | 08:27

Maar te hopen dat je naast relaxte lui zit, gesprekken voeren op 10000feaut is zeauuu saai. Vliegen zuigt zonder psp/ipodvideo.......

exarchos | 10-08-06 | 08:26

@ rif_soldaat 10-08-06 @ 08:16
Stoer nickname voor een lafaard, je kunt nog steeds naar libanon om te vechten hoor!

Spaansche Griep | 10-08-06 | 08:25

Hadden ze plofschoenen ?

EricMulder.nl | 10-08-06 | 08:22

Ongedierte

Jan Passant | 10-08-06 | 08:19

verstond ik nou goed op het staatsjournaal, dat het bami-hakbars waren?

prrrr | 10-08-06 | 08:18

-edit de ware inet jihadsoldaat spreekt -

rif_soldaat | 10-08-06 | 08:16

w00t, forse vertragingen!

Traag | 10-08-06 | 08:16

-weggejorist-

rif_soldaat | 10-08-06 | 08:15

geen handbagage mee, nou ik zal mijn schoonmoeder maar bellen dat haar vakantie niet door gaat!

Oral-D | 10-08-06 | 08:15

ze kunnen tegenwoordig ook allemaal vliegen he die gasten

uchman | 10-08-06 | 08:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl