achtergrond

Geenstijl

Lekker wokken met streptokokken

Lekkel lang houdbaal meneel Pekingeend met kakkerlakken, daar wordt u niet vrolijk van. Uit gezaghebbend onderzoek van de voedsel en warenpliesie blijkt dat Rob Geus de smaakpolitie-agent (te huur voor uw keukenfeestje!) altijd al gelijk had: Chinezen zijn ranzig! In die Fou Yong Hai zitten geen garnalen maar maden en die halve Peking Duck frituurt zich vanzelf gedurende de drie maanden buiten de koelkast. Om over die vieze koelkastrubbertjes nog maar te zwijgen. Best lastig, want de nummer zes met witte rijst is nog steeds de favoriete afhaalmaaltijd. Dat wordt zeker zelf wokken. Worden wij dus niet vrolijk van he. Geen nood zegt Rob Geus: Chinezen verhitten alles goed, dus de meeste bacteriën gaan wel dood. Sambal bij? Lekkel meneel! Flink heet graag.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.