Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Meld radiokies anoniem

No UMTS fucks with my brain! Ja, Ik wil dus anoniem melden dat ik word aangevallen met straalwapens (spiegeltje) waarvan ik overigens foto’s heb (keiharde bewijzen!) en ik denk, denk ik, doe ik maar anoniem aangifte want vreemd genoeg worden mensen die worden aangevallen door twee satellieten en stralen altijd afgedaan als zijnde fruitcakes maar ik had dus mijn witte ruis aangezet zodat de piramide op mijn dak de clouds kon busten, maar het maanheldpatent is dus verwijderd door de NSA, zie 666-logo's, op 7530 hertz, terwijl ik dat kon zien door de muis die ineens een hoge energiepiek waarnam en toen slechts nog cursortoetsen, ik weet wel van die uraniumverkoop af dat is Bush die nazi met de dood van tweehonderdduizend doden maar in het gemeten spectrum, waar ook bewijzen van zijn zoals te vinden op mijn duidelijke en gestructureerde website, het beste kan ik aanraden om naar de lucht te kijken zodat zonder chemtrails met ionensplitser ook de skull ‘n bones niet stralen dan zodadelijk…hallo? Mevrouw, bent u daar nog? Hallo?

Reaguursels

Inloggen

@ Jaded............. verdwenen? Mischien had hij wel gelijk [twilightzonemuziek]

Jim Beam | 04-08-06 | 09:31

Z'n muis is kaduuk... Ennnnn?

Lemau | 04-08-06 | 08:55

Area 52; Area 51 is namelijk al bekend.
(Zie Looney Toons, the Movie)

broomstick | 04-08-06 | 08:09

enne
dat is allemaal gebeurd in area 51 en zeau....

kareltje22 | 04-08-06 | 01:29

Ik heb dus eens een buurman gehad die eerst met een alu hoedje op zat en later in een complete "straling uithoudende" tent. Die vent beweerde dat de overheid hem afluisterde en z'n hersens wou controleren. Was overigens een afrikaan die Spanje al uitgezet was, dus ... Welkom in Nederland!! Was ook spontaan weer verdwenen. Meegenomen door de AID? Kudtmongeaul!

jaded | 04-08-06 | 00:36

Vind trouwens dat Lucas niet echt goed geluisterd had hoor. Hij maakt er in het inleidende verhaaltje een potje van! "Maanheldpatent"... moehaha! Het is toch immers MALECH, want heel bekend trouwens.

Grappig, gooi je 'malech' door de engelse wikipedia, dan komt 'ie met "Erotic sexual denial"..! Vast de schuld van Bush!

broomstick | 04-08-06 | 00:35

En hij loopt nog vrij rond? TBS anyone?

*BEEP* | 04-08-06 | 00:30

Sorry, dood "weven" moet natuurlijk dood "waven" zijn :)

broomstick | 04-08-06 | 00:20

ze pakken ook altijd de zwakken.
mijn psychiater denkt ooook dat hij god is en ik ooook, toevallig he? alleen hij is een hele goeie en heeft mij vertelt er verder met NIEMAND over te praten.

9-buts | 04-08-06 | 00:09

Bedtijd

broomstick | 03-08-06 | 23:59

Het is nou dinsdag 20-6-06, 12 uur 8, 38 seconden. Ik ga nou aangifte doen
met een verhaaltje xxx toch anoniem. Ik stel voor ...

- Maak eerst uw taalkeuze: voor Nederlands kies 1.
Meldpunt Meld misdaad anoniem. U wordt doorverbonden met één van onze medewerkers.

Meld misdaad anoniem...

- Meld misdaad anoniem, goedemorgen.

Goeiemorgen. Ik wil graag een misdaad melden.

- Ja, zegt u het maar.

Ik ben ook van plan om gewone aangifte te doen; ik heb een lijstje gemaakt van dingen die gedaan zijn.

- Ja

Dus het is denk ik maar het beste als ik dat eventjes voor lees, daarna kunt u eventueel gewoon vragen stellen. Ik ben ook van plan om gewone aangifte hiervan te doen.

- Waarom doet u dat? Waarom denkt u dat dat niet voldoende is?

... dat wat niet voldoende is?

- Gewoon alleen gewoon aangifte doen. Om een één of andere reden wilt u graag dubbel doen.

Nou, mensen die van aanvallen met stralingswapens aangifte doen die worden als fruitcake bestempeld, dus als paranoïde schitzofrenen...

- Oh

... door de politie, dus vandaar dat ik geen aangifte doe, totdat ik een tweede spectrum-analyzer heb waarmee ik duidelijk kan aantonen dat zij daarmee doen.

- Oookay ...

Dit is een lijstje van de punten die ik heb gemaakt: het eerste punt is dat mensen hebben mij geprobeert mij te vermoorden met de satelliet, waarvan ik ook foto's heb gemaakt die online staan. Het is een satelliet omdat ik op verschillende manier heb aangetoond dat het een stralingswapen is waarmee ik ben pijn gedaan: ten eerste als ik mij uit de beam van het stralingswapen beweeg in de stralingsvrije ruimte, houden de aanvallen op; vooral witte ruis beschermt, omdat het Malech patent wordt gebruikt om de hersengolven van de personen op te sporen ...

- Een maanlichtpatent?

Malech patent.

- Malig

Melech: M-A-L-E-C-H. Is heel bekend trouwens.

- Maar ik heb er geen last van, dus ik ben daar niet zo mee op de hoogte.

Dat denken veel mensen, dat ze er geen last van hebben.
In het patent wordt exact de techniek beschreven die op mij uit is; dus misschien beter als ik eventjes eerst het hele verhaaltje doe en dat u daarna wat vragen stelt.

De beam komt van boven, zodra ik witte ruis aan doe houd spasmes - die ik en mijn ouders tevens op video hebben vast gelegd - op. Als ik een staalwol hoofdband om doe raken de aanvallers soms nog andere lichaamsdelen die spasmes geven en pijn doen. Als ik mensen op visite heb houden de aanvallen ook op.

Tweede punt is: de mensen die mij hebben geprobeerd dood te maken blokkeren al langer dan een maand normale toegang tot mijn computer met een satelliet, wat ik nu eindelijk kan bewijzen, en dat is eigenlijk het voornaamste punt waarvan ik aangifte wil doen omdat ik dat ook gewoon kan bewijzen.

Ik weet zeker dat het met een satelliet wordt gedaan omdat ik de satelliet heb gefotografeerd en zodra ik een geaard stuk aluminiumfolie over de computermuis beweeg, doet hij het weer eventjes; de muiscursor wordt al langer dan een maand geblokkeerd, wat ik zeker weet en nu eindelijk kan aantonen omdat de muis nog steeds wordt geblokkeerd op het moment dat ik deze aangifte doe; ik de frequentie van de satelliet waarmee het wordt gedaan kan meten en agenten kan laten zien dat een andere computermuis wel werkt zodra ik deze aansluit, maar de computermuis functioneert maar één uur normaal en dan begint de muiscursor opnieuw spontaan over het scherm te bewegen.

Als ik de meting met de andere spectrum-analyzer heb gedaan, zal ik opnieuw aangifte doen, maar dan niet anoniem en zal ik agenten laten zien dat de muis maar een tijdje werkt en dan vreemd begint te doen.

De Logitech Trackman Marble, Microsoft Wireless Mouse en IBM muis doen het allemaal een tijdje totdat de satelliet waarvna ik foto's online heb gezet, is "ingelockt" en dan is de muiscursor na vreemde bewegingen over het beeldscherm hebben gemaakt onbestuurbaar gemaakt en kan de mousecursor alleen nog met mousekeys het toetsenbord worden bestuurd.

Verder hebben de mensen die het doen bestanden van mijn computer gestolen en verschijnen de cijfers 6-6-6 op drie icoontjes op de taskbar die niet meer verdwijnt, ondankt dat deze op automatisch verbergen staat. Ik neem aan dat het mensen zijn van Skull and Bones die het doen, omdat zij medeplichtig zijn aan de verarmde uranium-oorlogsmisdaad en ik fel anti-Bush ben omdat hij lid is van een schedelgravende secte: the Brotherhood of Death, en er door die man meer dan 200.000 mensen met golfoorlogsyndroom ...

- Mag ik u even onderbreken, Meneer? Ik vind allemaal heel boeiend wat u verteld, maar daar kunnen wij niks mee want het gaat over u, dan bent u ook nooit anoniem. En ja, het spijt me heel erg, maar ook over dit soort dingen, daar hebben we ook niks mee. Ik zou niet weten bij wie ik u moest onderbrengen, als ik dit aan zou nemen. Wij hebben geen.. geen.. ja, hoe moet ik dat zeggen ... geen doorgeefluikjes voor uw verhaal. Ik denk dat u het beste gewoon naar de politie kunt gaan, dat is het enige.
Want iemand die iets van u afneemt, dus ...

Dat ben ik toch wel van plan

- ... bestanden uit uw computer, zoals u dat zegt, dat komt omdat er dan ... ja, een bedrijf is wat met de uranium-oorlog te maken heeft, en ...

Nee, nee nee, heeft er verder niks mee te maken, denk ik, hoor.

- Okay. Nouja, in iedergeval is het zo ... ik denk dat u het beste eerst even met de politie over kunt praten.

Ik wil toch graag even m'n verhaaltje afmaken, ik ben al bijna klaar ...

- Goed

... dus ik was bezig over die 200.000 mensen met golfoorlog-syndroom,

- Ja

en, een term die bedacht is om te verbergen dat het meer dan 200.000 soldaten met stralingsziekte zijn veroorzaakt door verarmd uranium dat zelfs is gemeten in Aldermaston Engeland, besmetting heeft dus zelfs Engeland bereikt en is daar een waarde ver boven de normale stralingswaarde gemeten; ik heb drie computermuizen uitgeprobeerd zonder modem aangesloten aan de computer, en de computer met Norton en diverse andere virusscanners eerst helemaal gescant op virussen en hijackers met professionele software en geen enkel spoor gevonden van virussen noch hackers, en het derde punt was: ik zal gewone aangifte doen zodra ik een tweede spectrum-analyzer heb, waarmee ik het ... waarmee ik met meer zekerheid kan aantonen dat de gebruikte frequentie om mij dood te "weven", 6,175 GHz was, daarvan zijn dan ook foto's online, dat is wel degelijk een frequentie die ik heb gemeten; een abaratie, dat houd in ...

broomstick | 03-08-06 | 23:58

Ik heb het een beetje te doen met deze gast. Als je nagaat hoeveel tijd en energie deze meneer steekt in zijn psychose. Op zich wel te waarderen de jongen werkt erg hard, laten we zeggen werkt als een gek.

eierdop | 03-08-06 | 23:40

Sorry hoor, maar ik kan me niet meer inhouden: MOEHAHAHAHAHA

witchdoctor | 03-08-06 | 23:34

Waarom doet mij dit weer denken aan nutkees Jean Mohlendique....
Good All.....

Stijlloze Rukker | 03-08-06 | 23:01

2 dingen:

www.zapatopi.net/afdb/

A joint a day keeps the doctor away.
Een joint per dag is te weinig volgens dokter Datmag.
1 joint per dag toen ik de dokter niet zag.
1 joint per dag houdt de dokter weg en geeft een stralende lag.
A happy blower is no unrest-sower.
Een tevreden roker is geen onruststoker.
A joint in the morning for days which never get boring.
Een joint in de morgen is een dag zonder zorgen.

en we weten genoeg.....

Doet me denken aan de tijd dat 5 gram coke me niks meer deed, en ik overwoog te gaan basen.......

Tomahawk33 | 03-08-06 | 22:22

Deze arie met Kouwes vergelijken kan echt niet! Vergeleken bij deze aap is Kouwes een intellectueel. Kan niet wachten op nieuwe collumns van onze held.

CaptainGrunn | 03-08-06 | 22:01

Hmm, de mevrouw zei toch dat het gesprek niet opgenomen werd? Hoe komt het dan op internet? Complotje? Aaahh, waar is mijn hoedje?

Yellowflower | 03-08-06 | 21:49

Verzoekje: Als u deze jonge man ( community.webshots.com/photo/531619649... ) ziet lopen, svp al uw electronische apparaten niet gebruiken. Vooral uw gsm en UMTS-PDA.
Bij voorbaad dank.

Traag | 03-08-06 | 21:30

Die 666 tekens in zijn taakbalk is vast een adon uit een dialup progje.
Wat een lutser rukker......

Kakbouter | 03-08-06 | 21:29

'If you would be attacked with energy weapons while reading this change your position in relation to your computer (move to the left or right of the screen), save this page to your hard disk and print this text, move away from the place you where attacked immediately and move to point 2 on this list immediately put on THE STEELWOOL TURBAN HAT.
The steelwool hat does NOT OFFER TOTAL PROTECTION but shields against the attacks with most energy weapons (excluding the reconaissance satellites I was attacked with). I am convinced I would have bean dead if I would at the time of the attack not have been wearing the steel wool hat which protects with a factor of about 5 against electro magnetic energy weapon beam attacks.'

Dus...
Iemand een asbest-hoedje?

Z.K.H.Prins Carnaval | 03-08-06 | 21:19

Lekker bezig met zijn nieuwe digitale camera! Leuk he, die knop voor de sluitertijd instelling?
*Beam me up scotty*

Bernard von O. | 03-08-06 | 21:13

@Rechtse_Rukker 03-08-06 @ 21:01
ik hoorde ook al een verhaal met een of andere bacterie in het drinkwater in 030. Zal wel met de linkse regen te maken hebben

Juan Zaque | 03-08-06 | 21:03

Wat een gek chemtrails, als je massa's mensen wilt beïnvloeden doe je dat natuurlijk via drinkwater. In het drinkwater van Londen hadden ze grote hoeveelheden prozac ontdekt.

Rechtse_Rukker | 03-08-06 | 21:01

@quutje 03-08-06 @ 20:59

ik ga er zo voor de zekerheid gewoon nog een sloot bier ingooien, dan gaat het wel weer.

KaiserSoza | 03-08-06 | 21:00

Chemtrails zijn, mits goed bereid, niet schadelijk voor de gezondheid.

CoJoNes | 03-08-06 | 20:59

@ KaiserSoza 03-08-06 @ 20:57
Nog iets zinnigs te melden of blijf je erin?

quutje | 03-08-06 | 20:59

Het is helaas al te laat, het alu hoedje helpt niet meer, ik had namelijk alle stoplichten tegen op weg naar huis en dat is een duidelijk teken dat ze me al te pakken hebben. Ik zie trouwens onwijs veel chemtrails. *help*

KaiserSoza | 03-08-06 | 20:57

Wat blijft die vrouw ontzettend lang ontzettend vriendelijk en correct, zeker een call center, de politie had al na 1:21 de verbinding verbroken.

CoJoNes | 03-08-06 | 20:57

* vouwt als de donder een alu hoedje*

KaiserSoza | 03-08-06 | 20:52

Natuurlijk is die gozer gewoon gestoord. Wie daar aan twijfelt kan met dezelfde ambulance mee.... Busje komt zo, zou die malloot uit Friesland zeggen.

Satan Loves You Too | 03-08-06 | 20:47

de weed die hij gerookt heeft wil ik ook.. hahahah

frietpan | 03-08-06 | 20:46

@Rechtse_Rukker 03-08-06 @ 20:11
als je van 9 tot 6 naar je werk gaat ben je inderdaad niet helemaal jofel, nee, dan B2, die kan tenminste via zijn schoen praten

Juan Zaque | 03-08-06 | 20:45

@Graat en Grote Anti
Geloven dat wij NIET de enigen zijn is even maf als geloven dat er een God bestaat.
Het feit dat wij bestaan is al zo onwaarschijnlijke gebeurtenis, dat het bestaan van twee bewoonde planeten als een onmogelijkheid kan worden beschouwd.

Satan Loves You Too | 03-08-06 | 20:43

Rechtse_Rukker
Juist, die gasten zijn zelf niet helemaal in orde!

Bert Graat | 03-08-06 | 20:42

*krijgt via infrarode radiofrequentie door dat we hier te maken hebben met buitenaardse wezens* deaud! deaud!

Steilvol | 03-08-06 | 20:41

Weird m.f.

Lt. Winters | 03-08-06 | 20:41

@Rechtse_Rukker 20:11
Nee, niet bepaald even gek nee. Misschien moet je eens wat minder blowen, dan zie je dingen wat helderder.

sjaakdeslinksesul | 03-08-06 | 20:33

Heeft iemand er al een analyse op losgelaten? Die Skull 'n Bones figuren zijn ook niet mis.

Schijnheilig boontje | 03-08-06 | 20:16

ja, maar jullie staan er ook niet voor open....

Peterstan | 03-08-06 | 20:13

Het is echt grappig om te zien dat iedereen hem voor gek verklaard heeft maar dat de meeste mensen hier zelf niet weten waarom ze leven.
De één gaat elke dag van 9 tot 18 naar z'n werk en na 60,70 jaar is het dan voorbij. De ander verzint allerlei rare theoriën om zijn werkelijkheid recht te praten, alletwee even gek zou ik zeggen.

Rechtse_Rukker | 03-08-06 | 20:11

@gavrillo 03-08-06 @ 19:49

Hij liegt ook niet, voor hem is dit de waarheid. Dat hij mijlenver naast de realiteit leeft, ach... niet iedereen heeft ze op een rijtje staan. Hele gestichten zitten er vol mee.

P.daalemmer | 03-08-06 | 20:03

Volgens deze erg complete site ;-) is de straling van een GSM schadelijk.
.
laatste update: 20/1/2006 16:00
Onderzoek in opdracht van de Europesche Commissie toont aan dat er doden kunnen vallen door straling van G S M. Dit is de beste versie, een kort overzicht van het onderzoek. Nu met D N A repair rife en helende vibes: "The Reflex" van Duran Duran. Zie:
999prologic999.blog2blog.nl voor meer nuttige info en podcasts.
.
Als ik het goed begrijp, kan ik die slechte GSM straling tegengaan door naar Duran Duran te luisteren! Zo, alweer een probleem opgelost, maar wel een nieuwe erbij: de hele dag Duran Duran, aaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!

Modderfokkert | 03-08-06 | 20:00

-=PyP=- 03-08-06 @ 19:54

Zoveelste?? Hoeveel zijn er dan?

scrutinizer | 03-08-06 | 19:58

Hij heeft gewoon last van de zoveelste brakke Windows XP

-=PyP=- | 03-08-06 | 19:54

Dat hij een schizofreen is wilt niet zeggen dat hij ook een leugenaar is.

gavrillo | 03-08-06 | 19:49

Raarrrr

BroederBeer | 03-08-06 | 19:32

wat mij betreft mag de vrijheid van meningsuiting wat aangepast worden voor dit soort figuren, die vent zal zich kapotschamen als ie weer uit de psychose is en zichzelf terughoort op GeenStijl. Is maar goed dat ie de aangifte anoniem heeft gedaan :-)

T-pot | 03-08-06 | 19:20

man die gozer heeft het over complotten.
www.infowars.com

gôh | 03-08-06 | 19:06

@Don Quichote 03-08-06 @ 18:30
Yep, en dat fijne boekwerkje erbij. Klassieker.

G-unite | 03-08-06 | 18:52

Als er buitenaardse wezens zijn, zijn ze een stuk slimmer dan wij allemaal bij elkaar, dus waar maakt die gast zich druk om,resistance is useless!!

Z.K.H.Prins Carnaval | 03-08-06 | 18:50

Vind het niet erg als er aliens komen, als het maar geen Finse zijn.

scrutinizer | 03-08-06 | 18:44

024_kicksass
Wt jij vindt moet je naar de politie brengen, zo simpel is het...

Bert Graat | 03-08-06 | 18:42

@G-unite
Die elpeehoes is een grafisch kunstwerk.
*stoft de platenspelert af*

Don Quichote | 03-08-06 | 18:30

ik vind dat hij gelijk heeft

024_kicksass | 03-08-06 | 18:25

*Gaat War of the World CD opzetten*

G-unite | 03-08-06 | 18:25

@DeSuper 17:56
"The chances of anything coming from Mars, are a million to one.. But still they come!"

laffe haas | 03-08-06 | 18:18

de grote Anti
Verwar je UFO's nou met buitenaards leven?

Bert Graat | 03-08-06 | 18:16

@Bert Graat

Nee,ik denk niet dat wij de enige intelligentie in het heelal zijn.
Maar onze intergalactische vrinden zouden net zo goed onderste-boven hangende gordeldieren met drie ogen kunnen zijn... UFO's zijn zeau cliche.

de grote Anti | 03-08-06 | 18:08

@ Karel kwakbol 03-08-06 @ 16:56 : Dat heeft dus exact 19m geduurd...

DanteG | 03-08-06 | 18:08

hallo ! we zijn hier visueel ingesteld .. flikker eens op met radio boodschappen .. gast heeft gewoon iets wat lijkt op een psychose maar gaat er gewoon in mee .. moet kunnen .. alleen bevestigd dit topic alleen maar zijn gekte .. en daar kunnen we weer niks mee ! was het trouwens volle maan ?

Draaitafel Demagoog | 03-08-06 | 18:07

fuckje & rosalie, het profiel is in '05 aangemaakt, september als ik mij niet vergis. Evengoed kinkt het inderdaad nogal Lukasachtig. Maar ja, ik geloof dan ook in de enige échte god: FSM! www.venganza.org/

Ventilatorje | 03-08-06 | 18:06

koekkoek

B2 | 03-08-06 | 18:03

Wat een fruitcake

Bozepanda | 03-08-06 | 18:02

De identieke tweelingbroer van Gonny van Oudeknallen?

BroodenSpelen | 03-08-06 | 18:01

Is er iemand die denkt dat we alleen zijn in het heelal?

Bert Graat | 03-08-06 | 17:58

Ook dit soort mensen kunnen met de juiste medicatie een vol en bevredigend leven leiden....... jammer dat deze mafkees zijn pilletjes niet slikt.

Jim Beam | 03-08-06 | 17:57

ZE KOMEN!!!

DeSuper | 03-08-06 | 17:56

Waar is mijn aluminium hoedje,Ik krijg spontaan hoofdpijn van die gast...

de grote Anti | 03-08-06 | 17:49

@rosalie,
was ook mijn eerste gedachte. Zou best eens een instant-redactie-Hoax kunnen zijn....... Puur uit verveling en aan gebrek bij echt nieuws.

fuckje | 03-08-06 | 17:49

Vette shit!!!!! Dit is de meest geweldige ontdekking sinds ik heb ontdekt dat er reserveknoopjes aan de onderkant van mijn overhemd zitten.

-=PyP=- | 03-08-06 | 17:48

@dwARSCHbalk 03-08-06 @ 17:42
Huh?

Don Quichote | 03-08-06 | 17:48

En dat terwijl er brekend nieuws is over een ijskoud Heineken biertje

*logt uit en gaat richting fridge*

donald_fuck | 03-08-06 | 17:43

Trouwens,
Ik vond de stem van die jongen wel wat lijken op die van Lucas...familie van je, Lucas?

rosalie | 03-08-06 | 17:43

Gelukkig kan hij z'n ziektebeeld al zelf benoemen, acceptatie is volgende stap.

Z.K.H.Prins Carnaval | 03-08-06 | 17:41

Wat een saaie onzin topic

Trek die NN stagiare es ff van de bessenjenever.......

Jean Bal-zac | 03-08-06 | 17:40

Lekker Belangrijk© 03-08-06 @ 17:35

Tja, je moet ook geen radiokies hebben maar een blauwe tand.

rosalie | 03-08-06 | 17:39

Ik hoor hier (umgebung) als reactie... (nadat ik halverwege maar ben gestopt met het afluisteren van de client.) Dat dit gedrag verdacht veel op een client met een psychiatrische problematiek lijkt...

coal | 03-08-06 | 17:38

Korte impressie...:
.
The brain link method is called non invasive but is in reality very invasive since two microwave radiation beams are sent at the victim (through peoples brains) to be able to read their mind and the type of radiation used (cancer-microwave-radiation) changes peoples blood structure. The right to physical integrity is being transgressed by the use of these technologies by the perpetrators in the assumption the method would be non invasive, but I think most of them know the cancer micro wave radiation changed and is changing the blood structure of the people that are not protected with a cage of Farraday, aluminum foil rules. The laws pertaining to physical integrity being transgressed are:
1) The Universal Declaration of human rights, article 3.
2) Your local constitution, the fourth amendment in the states, article 11 of the dutch constitution, called "De Grondwet".
.
*vouwt hoedje*

OoO | 03-08-06 | 17:37

Over radiokiezen gesproken, bestel ik uit pure verveling een polymorfoone ringtoon van de champions league, ontdek ik dat mijn gepimpte Nokia1600 geen WARP aankan, goedverdoemme 1,30 Euri naar de klote. Lutser die ik ben.

Lekker Belangrijk© | 03-08-06 | 17:35

donald_fuck 03-08-06 @ 17:31

Hij wil serieuze aandacht voor z'n muisje/cursor die vreemd doet. Ik snap dat wel....

rosalie | 03-08-06 | 17:34

De aandacht die hij echt nodig heeft zal hij toch niet accepteren want hij is toch zeker niet gek?

Treger | 03-08-06 | 17:32

@Rosalie

Geen aandacht? Toch al wel geteld 54 comments.

donald_fuck | 03-08-06 | 17:31

fuckje 03-08-06 @ 17:25

Toch zielig voor die jongen, dat ie niet de aandacht krijgt waar ie om vraagt...

rosalie | 03-08-06 | 17:28

@karel,
wow dat is een heftig ding. Die kunnen ze ook op mensen inzetten de politie is daar ook al mee bezig om massa's een misselijk gevoel te geven zodat ze niet stenen gaan gooien

Treger | 03-08-06 | 17:28

@Maasje,
door Zatte Lieden, zal je bedoelen :-)

fuckje | 03-08-06 | 17:25

Nu begin ik me toch echt af te vragen wat er met mijn belastingcenten wordt gedaan. Al die investeringen in satellieten en straalwapens, en kunnen ze die gast niet eens behoorlijk voor zijn kloten schieten....

jackshit | 03-08-06 | 17:21

De website van hem ligt plat omdat die momenteel word aangevallen door sattelieten.

Maasje | 03-08-06 | 17:21

Straks gaat Julia Roberts weer paardrijden.... Mark my words...

Eskimauh | 03-08-06 | 17:21

*wenkbrauwtje gaat langzaam omhoog*

Dakota | 03-08-06 | 17:19

misschien een goed idee om met een groep reaguurders aangifte te doen, mijn muiscursor verandert altijd in een fallussymbool bij die stukjes van Lucas.

Don Quichote | 03-08-06 | 17:14

paranoide schizofrenie. kwestie van medicatie blijven innemen.

Farouk | 03-08-06 | 17:13

Ja dat zou best wel eens kunnen die straalwapens hebben ze ook op mij uitgeprobeerd niks helpt zelfs niet de stereo op maximum zetten en met men hoofd er knal tegenaan men trommelvliezen hadden het kunnen begeven maar het kon me niet schelen de 666-logo's zijn weer weg ik werd er zelfs paranoia van iemand is met een naald in een voodoo pop aant steken ik ben een experiment van het leger ze hebben bij mij iets ingepland en zo kunnen ze hun soldaten testen hun pijngrens verleggen want geef toe als je ultrafrekwenties aan kunt kunt je alles aan zelfs kogels

Treger | 03-08-06 | 17:06

Jammer dat je niet gewoon aangifte kunt doen in Nederland. Goed verhaal, compleet met bewijzen, en geen pliesie die hem serieus neemt. Wat moet die jongen nu?

blikjegrolsch | 03-08-06 | 17:06

Juustem, kijk naar die vlag in een van zijn foto's, hij heb een extra lange sluitertijd ingesteld.

kleefpasta | 03-08-06 | 17:04

Dus Kouwes heeft ooit liggen rollebollen met Jomanda.

Don Quichote | 03-08-06 | 17:04

Gewoon goed verhaal, onderbouwd met foto's. Nix mis mee.

G. Temmes | 03-08-06 | 17:04

De maan is een hoax, je weettog.

Lekker Belangrijk© | 03-08-06 | 17:03

kut, dus als ik een langere sluitertijd neem bij mijn fotcamera, word ik ineens aangevallen door 2 sattelieten?

wat zou er gebeuren als k stopmotion zou filmen? Hezbollah op bezoek ? de overeledene ervan dan wel he.

Mewsical | 03-08-06 | 17:01

Dan mag mijn motto wel zijn: "Niets is onmogelijk", maar dit is wel errug bijzonder heur. Als je last hebt van hoogfrequente straling dan betekent dat dus niet dat het alleen op jouw gericht staat. Een alu hoedje schermt wel goed af maar lijkt me modieuzer wanneer het gedragen wordt onder een bees-bal-kep o.i.d.

Sterkte -lol

BastaardSuiker | 03-08-06 | 16:59

Satellite to mission control: ladies and gentlemen, we got him.

kleefpasta | 03-08-06 | 16:59

baf!

Aars | 03-08-06 | 16:59

@ Aars: ben bang van wel :(

AlCapsones | 03-08-06 | 16:59

KOUWES IS TERUG!!

Berk | 03-08-06 | 16:58

moeten wij zijn uitkering nou betalen>?
want een werkgever wil deze man niet aannemen denk ik..

Aars | 03-08-06 | 16:57

Jody is heaumeaux 03-08-06 @ 16:55
Stalen plaat voor je kop??? Ga met je piemeltje spelen joh.

Mexicano | 03-08-06 | 16:57

UBERLOL @ Karel kwakbol 03-08-06 @ 16:56

Ventilatorje | 03-08-06 | 16:57

De server op 999prologic999.blog2blog.nl doet er te lang over om te antwoorden.

# Misschien is de website tijdelijk niet beschikbaar of overbelast. Probeer over
enkele ogenblikken opnieuw.

# Controleer uw netwerkverbinding indien u geen enkele pagina kunt laden.

# Verzeker u ervan dat Firefox toegang heeft tot het web als uw
computer of netwerk beveiligd is door een firewall of proxyserver.

# Wellicht is het een linkje van Lucas, die werken meestal niet.

Karel kwakbol | 03-08-06 | 16:56

Ik zei nog zo tegen je; NIET die hele zak paddo's in 1 keer opeten

DutchXTC | 03-08-06 | 16:56

- Edit: bannerdebannerdeban.-

Jody is heaumeaux | 03-08-06 | 16:55

Aan de Achterbos te Vinkeveen woonachtig deze aluhoedje dragert..

Ventilatorje | 03-08-06 | 16:55

@fuckje>*SJ reageert zo laat vanwege overgeefsessie*

superjan | 03-08-06 | 16:54

SAY What??

villy | 03-08-06 | 16:53

@Jody is heaumeaux
Zwaai zwaai!

De StoorZenDer | 03-08-06 | 16:52

Ik geloof dat de opvolger van Bongo nu bekend is

wijsvinger | 03-08-06 | 16:52

-weggejorist-

Jody is heaumeaux | 03-08-06 | 16:52

-weggejorist-

dom blondje | 03-08-06 | 16:49

Ging iedereen nu tegelijk naar die link dat hij zo langzaam opent, of zijn de illuminatie weer roet in het eten aan het gooien? Trouwens Lucas, is dit heel toevallig Vlunk?

- Edit: Vlunk? -

sjaakdeslinksesul | 03-08-06 | 16:47

-weggejorist-

Jody is heaumeaux | 03-08-06 | 16:47

helder

Baron von Proxy | 03-08-06 | 16:46

Mjah en God bestaat.

De StoorZenDer | 03-08-06 | 16:46

@superjan,
als Giel nu zijn broek maar aanhoudt......:-)

fuckje | 03-08-06 | 16:46

Hee! Lucas doet een Kouwes!

Ach, het is een stuk beter dan al dat komkommertijdgedoe...

TM | 03-08-06 | 16:45

koekwaus

mallebabbe | 03-08-06 | 16:43

Heelp er zit een Giel Beelen in mijn Radiokies!!!!

superjan | 03-08-06 | 16:43

Wat smaakt mijn bier vreemd. Zit ook opeens vreemde zaken te lezen zoals GS.

bad to the bone | 03-08-06 | 16:42

Hoe komt zo'n gast erbij. Is dit een gelijdelijk proces of wordt je op een goede dag wakker en ben je zo gek als een deur.
Hoe kom je er weer van af. En hoe goed werkt een alu-hoedje?

Traag | 03-08-06 | 16:42

En dit soort mensen betalen over 50 jaar ons pensioen :S

CipherNL | 03-08-06 | 16:42

the fuck?

Correcte eikel | 03-08-06 | 16:42

NSA? No Such Agency

de Botte Bijl | 03-08-06 | 16:42

x file

commercieel | 03-08-06 | 16:42

Een zonnesteek bij deze lage temperaturen?

fuckje | 03-08-06 | 16:41

Wat heb je gesnoven? Mandy's pure coke? Aan Jody Bernal zijn aars? Een Israëlische raket? Marthijn de Pedo? Rudi Carrell zijn as?

Jody is heaumeaux | 03-08-06 | 16:40

Ik maak me bij voorbaat zorgen, wie wil ons vanuit het almachtige heelal tot een einde brengen. Kan ik me ergens laten verzekeren gewoon voor het geval dat??

Mellorenz | 03-08-06 | 16:39

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen