Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Marcouch wil nieuw moslim stadsdeel

Na er eerst 15(!) gesticht te hebben heeft Amsterdam sinds kort het plan opgepakt het aantal stadsdelen te verkleinen. Er moeten minder, grotere stadsdelen komen, dat maakt de stad weer bestuurbaar! Het zal wel. Hoe dan ook, de stadsdeelvoorzitter der stadsdeelvoorzitters Marcouch haakt creatief in op dit voornemen en ontvouwde onlangs zijn plannen voor een 'super-stadseel' in Amsterdam-West. Het deel van 020-west dat buiten de ring ligt moet een soort van op zichzelf staande gemeente worden zo wil Marcouch. Kenmerk van deze 'stad op zich' moet zijn dat de islam er zo lekker dominant aanwezig is: ‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal' aldus Marcouch. Dit Mekka020 kan vervolgens gaan 'concurreren' met Almere en Purmerend, inclusief eigen voorzieningen en een eigen bestuur. Is iedereen enthousiast over deze toekomstige banlieu? Nee. Clyde Moerlie bijvoorbeeld, die vorig jaar uit de PvdA stapte toen Marcouch voorstelde islamles op openbare scholen te gaan geven, is not amused. ‘Een heel merkwaardige uitspraak. Maar het past wel binnen zijn denken. Ik zie weinig in het eenzijdige walhalla dat Marcouch wenst neer te zetten. Waarschijnlijk een stadsdeel waar ambtenaren vrouwen geen hand hoeven te geven, met islamlessen op openbare scholen. Wij dachten dat we bij de PvdA lid waren van een seculiere partij, maar Marcouch ziet het vooral als zijn plicht om als goed moslim de islam te verspreiden.’ Een troost, Fatima Elatik wordt binnenkort ook stadsdeelvoorzitter dus dan komt alles toch nog goed. Opdat Allah duizend auto's moge laten branden in 020-Gaza.

Reaguursels

Inloggen

Was te verwachten natuurlijk. Links nadert het punt waarop het zelf in conflict komt met de zo opgehemelde moslims. Want een religieuze afscheidingsbeweging gaat zelfs Links te ver, ook al heeft het nog zo veel overeenkomsten met het gelijkheidsdenken van de islam. En wanneer dat gebeurt, is het land natuurlijk te klein. Echter, wat Links verder ook voorstelt, mijn steun kan het wel vergeten. Jarenlang moest iedereen zijn mond houden. Nou, dan zoeken ze het verder maar lekker uit in 020.

Links heeft een probleem gemaakt voor Nederland. Maar wie problemen maakt voor anderen, krijgt diezelfde problemen vroeg of laat zelf ook. Dit gaat Links in ieder geval weer stemmen kosten. Wat erg!

metanderewoorden | 14-01-09 | 09:46

Amsterdam is al een heel moslimstad(sdeel)

Tino. | 14-01-09 | 01:58

NRC en AT5 hebben nog steeds niets bericht over het idiote plan van Marcouch. Vinden het kennelijk onbelangrijk. De Azijnbode heeft er dinsdagochtend een klein, kritiekloos artikeltje aan gewijd onder de malle kop "Vergezicht: bloeiend moslimstadsdeel".
Bloeiend moslimstadsdeel? Moet je niet eens vragen, zogenaamde journalist van de Volkskrant, of moet ik zeggen de Talibanbode, wat dat zou kunnen wezen? Moeten we denken aan Gaza, aan Somalië of aan een Talibanstad? Wordt er tussen het stenigen door nog gewerkt of vertrouwen de bloeiende moslims op ontwikkelingshulp?

Lewinsky | 13-01-09 | 23:50

Hm.

Stap 1: Vecht buiten de oevers laten treden, en wat dammen en dijken doorsteken.
Stap 2: Leger in de Noordelijke provincies mobiliseren, en burgers bewapenen.
Stap 3: Ausländer deporteren naar Zuidelijke provincies via Chinooks en zeecontainers zonder parachute.
Stap 4: Fryske Fryhied.

Modderkip | 13-01-09 | 15:58

Ik steun dit idee helemaal.

Allemaal naar die stad toe, alle nederlandse moslims daar mooi een huisje geven
gratis en voor niets.

En dan de HELE ZOOI OPBLAZEN!

Scheelt ons per jaar 23049278304927389042 euro aan bijstands uitkeringen aan die mensen. Kunnen we dat gebruiken om het land weer mooi te maken. De steden
weer levendig en de straten weer veilig. Net als vroeger toen we ze nog gewoon
in het midden oosten lieten zitten.

welluk...? | 13-01-09 | 15:07

dolle mina | 12-01-09 | 10:52
uw nick geeft een bepaald tijdsframe aan. als u nog op deze manier denkt wordt het tijd om gewoon uw theorieeen te toetsen (bijv aan de werkelijkheid) en bij te leren.
dolle mina's deden het ook voor hun dochters... nu de kleindochters
www.youtube.com/watch?v=xkVbDikS16E
www.youtube.com/watch?v=8789NMWZ9EI

klompenmeissie | 13-01-09 | 13:22

Schoorsteenveger | 13-01-09 | 09:33
juist!

klompenmeissie | 13-01-09 | 13:15

mogen we er dan wel grote hekken en muren omheen bouwen

Wiki de Viking | 13-01-09 | 12:53

Is het Multiculturalisme veilig in 0031, als er hier straks 4.000.000 Molims wonen?
.
Nee, het Multiculturalisme is het eerste dat wordt afgeschaft door de Moslims: Alle Autochtonen de Noordzee in: Leve de Moslim-Dictatuur!
.
Geen alcohol in de winkels; geen vrouwen in de openbare ruimten; alleen nog maar Islam-scholen; geen Kerst en Sinterklaasfeesten; kerken afbreken; geen honden op straat; geen varkensvlees in de slagerij; meisjes van 9 jaar mogen uitgehuwelijkt worden aan mannen van 50 jaar; enz. enz.
.
Lang leve de verraders van de Llinkse-Kerk-Politici. met Ministertje Guus ter Horst samen met Minister-President Jan Peter BakEllende voorop: als Vaandeldragers!
Vooruit 0031 op weg naar een Moslim-Dictatuur! En een beetje snel graag.

Ella | 13-01-09 | 12:19

zee maken het wel helemaal waus,
ga er vanuit dat wilders dit niet zit zitten,
dus wilders CHEERS, mij stem heb je !!!!!!
alles wat 2 paspoorten heeft, moet gewoon het land ui!!!! dat zal al heel wat helpen.

power_plant | 13-01-09 | 11:54

Absolute doornen in de ogen van gristenen, socialisten en moslims:

- Individuele Vrijheid
- Individuele groei en ontwikkeling
- Vooruitgang
- Zelfbeschikkingsrecht
- Vrijheid van mening

Is dat de Internationale Gemeenschap nou NOG niet duidelijk?

Ahasveros | 13-01-09 | 11:39

@Schoorsteenveger | 13-01-09 | 09:33
Moslims definieren als de zwakken in de samenleving wordt inderdaad gedaan om -1- de oude blanke elite als beschermheren van deze 'zwakken' in het zadel te houden en -2- moslimbelangenbehartigers hun islamiseringsagenda uit te laten voeren. Dit terwijl moslims helemaal niet zwak zijn, omdat ze moslim zijn. Het zijn net mensen, zullen we maar zeggen. Maar om moslims als normale mensen te benaderen, daar hebben de oude blanke elitairen en de moslimbelangenbehartigers helemaal geen belang bij, want dan ondermijnen ze hun eigen vooruitgeschoven positie.

tipo | 13-01-09 | 11:16

Bleoeinde moslimstad? Hoop dat Jeroen dan een keer langs wil komen!

Nifelheim | 13-01-09 | 10:14

wachtmeester de bruy | 13-01-09 | 10:03
Hoe meer van dit soort documentaires, des te beter. Ze leggen de zenuwen bloot van een machtssysteem.

Schoorsteenveger | 13-01-09 | 10:14

Zag iets na middernacht een documentaire op het Duitsche SWR Fernsehen.
Betrifft: Islam im Kopf II.
Het ging over de zoon van een Egyptische Christen die naar Duitsland was gevlucht voor de muzelman en die zich in een Keulse moskeet helemaal verdiept had in de islam en daarna behoorlijk was geradicaliseerd en zelfs bereid te sterven voor allah, want dat was voor de muzelman het hoogst haalbare.
Het leven op deze planeet had geen enkele waarde en de Jeauden en de ongelovigen moesten gedood worden, want dit stond in de koran.
Dit tot afgrijzen van zijn vader en Duitse moeder.
Totdat hij in de gaten kreeg dat hij op zoek naar religie was beland in een
politieke ideologie.
Toen hij de imam belde om zich af te melden kreeg hij te horen dat hierop de doodstraf stond.
Toen het camerateam dat deze jongen al geruime tijd volgde en eerst vriendelijk was ontvangen in de Keulse moskeet toen deze jongen nog volgeling van de proleet was om een reactie vroeg, werden ze behoorlijk agressief bejegend door deze vredelievende sekte, zelfs op straat.
De zoekende heeft zich inmiddels bekeerd tot de Koptische Christenen, volgens deze jongen een religie van vergeving en niet van haat, een religie waar je je geestelijk mag ontwikkelen en niet van een geestelijke dwangbuis, een religie waar mannen en vrouwen op een normale manier met elkaar omgaan.
-
Onder de paraplu van godsdienstvrijheid tolereren we in ons land een veelkoppig monster en Marcouch is een van die koppen.

wachtmeester de bruy | 13-01-09 | 10:03

tipo | 13-01-09 | 00:30
Toen Marx 'Das Kapital' in elkaar aan het sleutelen was, kon je in Europa met recht zeggen dat er een bovenklasse en een onderklasse was, en dat die bovenklasse op niets ontzienende wijze die onderklasse uitbuitte. En de kerk als instituut had duidelijk de zijde van de bovenklasse gekozen.
Met recht konden socialisten en communisten schreeuwen dat de zwakken in de samenleving toch wel een beetje érg arm waren en dat enige correctie in hoe de meerwaarde verdeeld werd op zijn plaats was.
Het grote probleem is dat de socialisten nooit zijn afgestapt van deze in wezen eenvoudige tweedeling van de maatschappelijke werkelijkheid, terwijl die werkelijkheid ingrijpend is veranderd.
De discussie rond de islam zou je kunnen omschrijven als een discussie rond de vraag of de zwakke in de samenleving zo gemakkelijk kan worden gedetecteerd als voorheen, en of het mogelijk is dat diegene die zichzelf als zwakke in de samenleving heeft laten definiëren geen dubbele agenda heeft.
Die dubbele agenda lijkt vooral zichtbaar te worden in twee actuele situaties;
1) post-koloniale verhoudingen tussen voormalig kolonisator en voormalig gekoloniseerde, met als thema schuld en schuldgevoel;
2) verhoudingen tussen wereldgodsdiensten Christendom en Islam, met als thema vrijheid van godsdienst.
Het pijnlijke is dat de dubbele agenda, zo hij bestaat, nooit wordt bijgehouden door diegenen die écht de zwaksten in de samenleving zijn, maar wordt ingevuld door diegenen die macht hebben of willen hebben over deze zwaksten, een macht die zich onttrekt aan geldende machtsstructuren en effecten bewerkstelligt die onverwacht zijn en moeilijk te bestrijden.
Zaak dus om te snappen hoe die machtseffecten tot stand komen, en niet schromen om tot in de grondwet maatregelen te nemen om die effecten beheersbaar te maken, zo niet onmogelijk te maken.

Schoorsteenveger | 13-01-09 | 09:33

pennestront | 13-01-09 | 06:59
Ja, ik denk dat je gelijk krijgt.
Je geeft de Moslim een vinger en ze pikken je hele land in.
.
Te beginnen bij 010, dan 020, dan 070 en vervolgens 030.
.
Lang leve de verraders van de Llinkse-Kerk-Politici. met Ministertje Guus ter Horst samen met Minister-President Jan Peter BakEllende voorop: als Vaandeldragers!

Ella | 13-01-09 | 09:13

Ongezien en ongelezen de typhus voor deze marokaanse randdebiel. Iedereen weet dat dit niet de manier is.

lovetoy | 13-01-09 | 09:12

Zo'n achterlijke uitspraak van Marcouch moet toch ook worden gezien in het licht van zijn aanstaande burgemeesterschap van 020.

pennestront | 13-01-09 | 06:59

Ik snap het geklaag niet. Dit is waar Nederland al 40 jaar voor kiest. @Delphin | 13-01-09 | 01:34: denk je dat ze dan geen subsidie zullen krijgen? Bakken vol geld zullen er in gesmeten worden.

K.Ontgat | 13-01-09 | 03:09

Dit is een heel goed idee! Laat ze het daar lekker zelf oplossen. Geen subsidie meer, een groot hek er omheen én alleen naar buiten als je de zin 'de kat krabt de krullen van de trap' vloeiend tien maal achter elkaar kan uitspreken.

Delphin | 13-01-09 | 01:34

@tipo | 13-01-09 | 00:24
Grappig! Die kilometerheffing is trouwens een onderwerp waar ik helemaal niets van weet. Ik wilde in 2006 alleen op partijen stemmen die het opnamen tegen de islam en Nederland serieus namen en dus tegen dubbele nationaliteiten waren. Alleen de PVV voldeed aan deze criteria.

Lewinsky | 13-01-09 | 00:36

ethan_joy | 13-01-09 | 00:21
Er is een bijzondere vorm van racisme in de PvdA, waarin geweld van moslims wordt goedgepraat, omdat het zogenaamd ook niet makkelijk is om moslim te zijn in Nederland. Zodra de blanke PvdA-ers moslims niet meer als handelsonbekwaam zien en de allochtone PvdA-ers moslims niet meer als mede-instrumenten van Allah zien, komt er pas een omwenteling.

tipo | 13-01-09 | 00:30

"Lewinsky | 13-01-09 | 00:15
Dat was in 2006 overigens vanwege het unieke PVV standpunt inzake kilometerheffing. De rest begreep ik later pas.

tipo | 13-01-09 | 00:24

tipo | 13-01-09 | 00:07
Het word tijd dat de PVDA nu eens afscheid neemt van die taquilla plegende islamiseerders en nou eens partij kiest voor al die moslims die gewoon thuisbleven(en wel wat leukers konden bedenken) Toen hun landgenoten met haat in hun harten liepen te demonstreren.
Die mensen zijn bang en terecht als je de div u tube filmpjes op het internet bekijkt.
Als je goed om je heen kijkt dan zie je aan schrikbarend stijgende aantal hoofddoeken overal dat die morbide groepsdwang werkt en dat de (gesubsidieerde en geknuffelde)islamisten hier in Nederland het voor het zeggen krijgen.
Zelfs in Marokko vinden ze de Nederlandse imams extremistisch

ethan_joy | 13-01-09 | 00:21

@ethan_joy | 13-01-09 | 00:09
Bedankt voor de links, ethan! Angstaanjagend stuk over die bijeeenkomst in Rijssel (Lille). De moskee maakt in Lille-Zuid kennelijk uit wie goede en slechte journalisten zijn. Doet aan stadsdeel De Baarsjes denken (in 020), waar de politie een convenant met de moskeeën heeft afgesloten en waar het Meldpunt Moslimdiscriminatie is.
Die Ramadan is een zeer gevaarlijk baasje.

Lewinsky | 13-01-09 | 00:19

@Marcouch --> leuk zo'n moslimenclave. Daar weten sommigen wel raad mee.
Remember Srebrenica ;-]
Tip van de dag: Jullie kunnen nu nog terug naar de woestijn waar je vandaan kwam.

M.O. Lotov | 13-01-09 | 00:16

gesteld = gestempt

Lewinsky | 13-01-09 | 00:15

@tipo | 13-01-09 | 00:11
Jij ook? Ik heb in 2006 ook op Geert Wilders gesteld.

Lewinsky | 13-01-09 | 00:15

"Lewinsky
Overigens stem ik zelf PVV, omdat het de beste oppositiepartij is. Je kan de PVV echter geen grotere klap geven door ze regeringsverantwoordelijkheid te geven. Daar hebben ze de structuur niet voor. Vandaar dat ik die liefdevolle leden erg graag mag.

tipo | 13-01-09 | 00:11

@tipo | 13-01-09 | 00:07
Zoveel tijd hebben we niet meer. Die moslims vermenigvuldigen zich erg snel.
*waarkzame actiepartij oprichten gaat*

Lewinsky | 13-01-09 | 00:09

Lewinsky | 13-01-09 | 00:03
had je dit al gelezen?
keesjemaduraatje.web-log.nl/keesjemadu...
Tariq Ramadan roept op tot mobilisatie vanuit de Al Imane moskee in Zuid-Lille
quote:
"Verwacht wordt, dat het Palestijnse conflict ook zijn weerslag zal hebben op de buitenwijken van de Franse steden. "Dat is allemaal de schuld van de manier van presenteren in de media", aldus Ramadan."
einde quote
over Ramadan:
www.gebladerte.nl/11127f71.htm
Het schokkende plan van Tariq Ramadan.
www.volkskrantblog.nl/bericht/144530
Hopeloos verliefd op een moslimgoeroe
hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/2007/03/t...

ethan_joy | 13-01-09 | 00:09

Lewinsky | 13-01-09 | 00:03
Zonder lievdevolle leden is een ommezwaai van de PvdA ONwaarschijnlijk. Met liefdevolle leden is een ommezwaai NIET ERG waarschijnlijk. Dat is al een subtiele verbetering, voor de goede lezer. Er is in ieder geval eindeloos geduld voor nodig...

tipo | 13-01-09 | 00:07

@tipo | 12-01-09 | 23:52
Als pvda-hatert heb ik de indruk dat de partijtop allang gekozen heeft voor Marcouch, Aboutaleb en Elatik. Het zou fijn zijn als ze erop terugkomen maar dat lijkt mij niet erg waarschijnlijk.

Lewinsky | 13-01-09 | 00:03

@Lewinsky | 12-01-09 | 23:47
Terstall eist dat Marcouch tegengesproken wordt door de partijtop.
Je moet het zo zien: De partijtop kiest voor Marcouch en Elatik en de hunnen of voor Duijvenstein, Terstall en de zijnen. De top moet ooit kiezen. Desnoods worden ze er toe gedwongen. Voor PvdA-haters (vaak ook kenners...) al een gepasseerd station, maar zo een partij moet toch met zijn tijd mee, zo je denken. De westerse tijd wel te verstaan.

tipo | 12-01-09 | 23:52

@tipo | 12-01-09 | 23:49
Volkomen eens. Stem op een partij die de dreiging van de islam onderkent!

Lewinsky | 12-01-09 | 23:51

@Lewinsky | 12-01-09 | 23:43
Het niet stemmen op de PvdA is ook geen doel op zich. Het doel is, om in het centrum van de macht mensen te hebben die weten wat er aan de hand is, wat de re-ele dreigingen vanuit de Islam zijn en daar weerbaar naar handelen uit naam van Nederlandse vrijheid, emancipatie, secularisme, medemenselijkheid, welzijn en welvaart.

tipo | 12-01-09 | 23:49

@tipo | 12-01-09 | 23:44
Ja, tipo, als Marcouch niet geremd wordt door de pvda, dan geeft Terstall het advies om op een andere partij te stemmen. Maar Terstall verwacht dat Marcouch wel geremd zal worden door de partijtop, dus kan je op de pvda blijven stemmen. Terstall heeft niet door dat Bos Marcouch volop steunt.

Lewinsky | 12-01-09 | 23:47

@Lewinsky | 12-01-09 | 23:26
Terstall heeft het wel door:
Jaap zegt: (citaat)"Dan zit er weinig anders op, met z'n allen op een andere partij te stemmen bij de volgende verkiezingen. "
Terstall zegt:
(geen citaat) Dat lijkt me dan evident, Jaap. De PvdA is geen doel op zich natuurlijk. Een vrij en welvarend land is het doel. (niet voor iedereen natuurlijk, dat is juist het probleem)

tipo | 12-01-09 | 23:44

@ethan_joy | 12-01-09 | 23:40
Goed lezen, ethan. Ook Terstall is een politicus. Eddy geeft hier een voorwaardelijk negatief stemadvies. Als Marcouch niet geremd wordt door de PvdA, dan op een andere partij stemmen. Verderop maakt Terstall duidelijk dat hij verwacht dat Marcouch nog wel geremd zal worden.

Lewinsky | 12-01-09 | 23:43

@ethan_joy | 12-01-09 | 23:32
Ook dit liefdevolle lid van de pvda heeft niet door dat W. Bos achter Marcouch staat.

Lewinsky | 12-01-09 | 23:40

Lewinsky | 12-01-09 | 23:26
@jaap lous
Op een of andere manier lijkt Marcouch niet door de PvdA geremd te worden in zijn uitspraken. Dan zit er weinig anders op, met z'n allen op een andere partij te stemmen bij de volgende verkiezingen.

Dat lijkt me dan evident, Jaap. De PvdA is geen doel op zich natuurlijk. Een vrij en welvarend land is het doel.

(niet voor iedereen natuurlijk, dat is juist het probleem)

eddy terstall
synoniemen.net/index.php?zoekterm=evid...
lijkt mij een zonneklare, duidelijke en onmiskenbaar negatief stemadvies aan de PVDA

ethan_joy | 12-01-09 | 23:40

Wouter Bos staat achter Marcouch. Op 14 juni 2008 hield Dubbeljoe Bos een toespraak op het pvda-congres. Hij zei dat de pvda "kapitaal in handen had" met mensen als Marcouch die wijken kennen waar de "nieuwe samenleving" wordt uitgedokterd.
Nieuwe samenleving? Geen journalist die hem vroeg wat hij zich hier bij voorstelde. Nou dit dus, een eigen Gaza in Mokum.
wouterbos.wizard.pvda.nl/renderer.do/m...

Lewinsky | 12-01-09 | 23:29

@ethan_joy | 12-01-09 | 22:58
Het was niet Terstall die het advies gaf om niet op de pvda te stemmen. Hij citeerde iemand anders. Terstall schrijft: "Vooralsnog is het een marginale actie van Marcouch en wat getrouwen".
Terstall heeft het niet door.

Lewinsky | 12-01-09 | 23:26

@ethan_joy | 12-01-09 | 22:58
Ik ben vanaf het begin een groot voorstander van die Terstall-school binnen de PvdA. Zij staan voor hetgeen de PvdA zou moeten staan, als ze hun soc.democratie, emancipatie en seculariteit als dogma's uitdraagden en er naar handelden. De PvdA zou de grootste partij kunnen worden als ze naar Terstall zouden luisteren. Maar ja, wat doe je als je vijand je beste vriend is? Meestal het verkeerde...

tipo | 12-01-09 | 23:19

Oprotten waar je vandaan komt, naar je moslimdemocratie, ouwe kamelenpijpert!

Klaas de Derde | 12-01-09 | 22:59

@bottehond | 12-01-09 | 10:42
Bottehond, je hebt voor Marcouch al vele malen gewaarschuwd en zijn strategie uit de doeken gedaan. Marcouch laat met deze stap zien waar hij op uit is en dat is precies waar jij voor waarschuwde. Marcouch en de zijnen willen moslimenclaves in Nederland vestigen en daar de sharia invoeren. Die enclaves willen ze vervolgens uitbreiden en uiteindelijk het hele land overnemen in een aantal decennia.
Jou voorspellingen klopten, Botte. Helaas. Maar hulde voor jou.

Lewinsky | 12-01-09 | 22:30

Ik zie een hoop mensen die het misschien zelfs nog wel een goed idee vinden, muur er om heen en we hebben er geen last meer van. Mag ik er op wijzen dat we dan dus ons eigen palestijnen probleem zouden creeren?
De islam heeft veel manieren om haar hirachie aan haar volgelingen over te dragen, wanneer je er voor zorgt dat die hirachie niet kan worden overgedraagt, zullen de echte islamisten oprotten naar hun zandbakken en wat je over houdt zijn de mensen die wel willen integreren maar nu niet de mogenlijkheden hebben gehad om dit te doen door de sociale druk die er binnen de moslim wereld bestaat.
Geen gaza 020 aub, geen hollandse palestijnen, geen raketen afgeschoten vanuit 020 gaza over 20 jaar. lees anders nog even mijn plempsel van 11.37 over wat de gevolgen zijn van de creatie van deze offiele moslim enclave.

repulse | 12-01-09 | 22:29

De pvda Amsterdam heeft het briljante idee van de rasist Marcouch nog niet bekend gemaakt op de website. Je kunt de stemmerts beter dom houden. Maar de reaguurders hebben het topic over Gaza gebruikt voor commentaren. Ver naar beneden scrollen, en dan ziet u de meningen van Eddy Terstall, Carel Brendel, Jan Engel en andere dissidenten www.amsterdam.pvda.nl/nieuwsbericht/58...

Lewinsky | 12-01-09 | 22:18

Met zijn plan laat Marcouch zien dat hij maling heeft aan de scheiding van kerk en staat. En dat hij gelooft in segregatie en apartheid. En dat hij discrimineert.
Yep, is moeilijk uit te leggen door links Nederland.

Lewinsky | 12-01-09 | 22:14

Ook nos.nl verzwijgt het plan van Marcouch. Lastig om dit in politiek correcte termen te vertellen, he jongens van de staatsomroep?

Lewinsky | 12-01-09 | 22:11

Volkskrant en NRC zwijgen. Weten nog niet hoe ze het nieuws over Marcouch moeten vertellen.

Lewinsky | 12-01-09 | 22:08

En Cohen ?

Die keek toe, dronk weer een kopje thee bij de moskee en vond dat het goed was.

Dit escaleert uit de hand ! 't eind van het hek van de dam is zoek wat ik je brom

kingie | 12-01-09 | 22:06

De amsterdamse stadsomroep AT5 zwijgt nog steeds over het plan van Marcouch. Terwijl het zo goed past in hun rubriek 'Zeg ken jij de moslim al'.

Lewinsky | 12-01-09 | 22:06

Als we afwillen van die moslimenclaves die de kolonisten hier vestigen dan kan gedacht worden aan de volgende stappen:
1) Het kiesrecht, zowel actief als passief, alleen nog toekennen aan Nederlanders die geen andere nationaliteit hebben. Dan kan Marcouch uit zijn functie gezet worden.
2) Geen dubbele nationaliteit meer toestaan. Iedereen die ook een andere nationalititeit heeft verliest het Nederlanderschap.

Lewinsky | 12-01-09 | 22:02

*opa wegschopt bij het toetsenbord en 'm twee uur borreltjes ontzegt als ivm. ja-het-kan: doe eens niet postjes aanvullen en versturen als ik even weg ben ouwe*

widtvoet ® | 12-01-09 | 21:39

@Berserker Nr. 1 20:47

Vorige poging schoten ze er geweaun eentje af. Eeuwig zonde. De volgende heeft zich danook wel 72 keer bedacht maar maakt naar verluidt binnenkort zijn opgang. Is Wilders een ogenschijnlijk laf en zachtaardig poesje bij overigens. Áls de pleuris, dan eauk werkelijk goed de pleuris. ROT-TER-DAM! JA-HET-KAN!

widtvoet ® | 12-01-09 | 21:24

Gaan we dan Warschautje spelen?

SOD | 12-01-09 | 21:14

wat een geweldig idee dat is toch prachtig, ik zie de nadelen niet!
dan zijn jullie tenminste er van af zo kun je het ook zien. en dat ze in hun eigen wijk gaan radicaliseren betwijfel ik ten zeerste. je moet het zien als een leuk chinatown ofzo. maar nee hoor we moeten ze hoe dan ook dwarszitten, ze mogen niet bij ons in de wijk en niet in hun eigen.
ze mogen eigenlijk niet eens in hun eigen land zijn want daar hebben ze massavernietigingswapens, dus de enige optie blijft ........ :( wel spijtig dat ook op zon opgewekte website als deze alle handjes dezelfde kant op wijzen.

apententakel | 12-01-09 | 21:11

@solidstate | 12-01-09 | 20:33
De Westelijke Sahara is de beste optie. De Marokkaanse muur staat er al:
nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:W_Sahara...
Hoor je eigenlijk nooit iemand over.

tipo | 12-01-09 | 21:03

@Pjotr1973 20:46

Stemmen vóór Uiropa bedoelt u? Kheb nog niet zeau lang geleden een onversneden NEE! die kant uit doen gaan. Iets met een "grondwet". Bleek een soort van VARA verkiezing: "... doen we tóch die ander". Laat ze lekker de Vlaardingse Schilferziekte krijgen daar. Geen enkele legitimatie voor dat zootje nagemaakten.

widtvoet ® | 12-01-09 | 21:00

widtvoet ® | 12-01-09 | 20:36
't Zou mooi zijn als de revolutie in 010 begon. Op 020 hoef je niet te rekenen, met reserve-kopvod Cohen aan 't hoofd. Mogelijk dat de vonk toch overslaat en NL eindelijk eens korte metten maakt met dat moslimschorem.

NL was vroeger gidsland (nou ja, dat dacht men dan). 't Lijkt me een uitstekende vingerwijzing voor Europa als hier begonnen wordt met de uitzetting, al dat niet met geweld, van islamieten naar hun landen van oorsprong. Ze hebben ons al bakken met geld gekost en kosten dat nog steeds en zijn verder in feite alleen maar een vreselijke pain in the ass, met nog een grote smoel d'r bij ook. Hoppa, 't bootje in en 't ruime sop kiezen voor die hap. Vast nog wel wat te doen bij Somalië.

Berserker Nr. 1 | 12-01-09 | 20:47

tja, de basiswaarden van ons staatsrecht (trias politica, seculiere staat, constitutionele monarchie) worden aan alle kanten belaagd. Hier wederom een prachtig voorbeeld hoe het niet moet. En maar raar vinden dat er mensen op andere partijen dan de PvdA stemmen. Ik verheug me met dit soort berichten nu al op de stemmingen voor het Europees Parlement !

Pjotr1973 | 12-01-09 | 20:46

@Berserker Nr. 1 20:07

A. mag zometeen tijdens de eerste onlusten zijn inkompetentie showen. Dat was ongeveer de deal nl. Tgaat hier los dalijk na een welgemikt "incident". De gemiddelde vijftiger is bovendien nog meer gemotiveerd dan de doorsnee hoolie. Zegt wat. De emmer is bijna vol en die wanstaltigheden van afgelopen week hebben het water tot de rand doen stijgen. Tis wel mooi geweest zeau met dat achterlijke gebordkrijt. Tied veur 'n wisser.

widtvoet ® | 12-01-09 | 20:36

@ tipo | 12-01-09 | 20:28
Wel hun nederlandse paspoort afpakken dan wordt de reis al wat moeilijker.
West sahara dan maar dat is ook hun land niet maar ze kunnen het daar proberen te koloniseren.

solidstate | 12-01-09 | 20:33

@solidstate | 12-01-09 | 20:21
Is het echt niet beter om ze op Texel te zetten? Het duurt langer om van Texel in Amsterdam te komen (zonder veerpont, over die N-weg, in de file), dan van Rabbath naar Schiphol te vliegen. En de grenzen van een eiland liggen duidelijk vast, en er hoeft geen hek omheen, enkel mariniers (maar die zitten toch al in Den Helder). Het is de second best option.

tipo | 12-01-09 | 20:28

Gelukkig heeft die vent niet zoveel invloed. Maar eigenlijk zou hij zich helemaal buiten de politiek moeten houden...

my anal pony | 12-01-09 | 20:21

tipo | 12-01-09 | 17:23

De grens van slotervaart ligt wat mijn betreft in een buitenwijk van rabbat waar marcouch met zijn geniepige maniertjes staddeelvoorzitter kan blijven.

solidstate | 12-01-09 | 20:21

Remember Srebrenica

M.O. Lotov | 12-01-09 | 20:20

@fjordman 19:27

Komt best goed. Roterdammers zijn met afstand de greautste en meest krachtige bevolkingsgroep hier (010). We pakken 't samen beet. Niks geen zwardt-bruin-widt. Groen-widt-groen! Rare mannen in jurken en achterlijke pinguins met haatdoeken die hier louter lijken te leven om in hun brabbeltaaltje vijfmaal daags hun onderwerping aan ene Allak te belijden en al dat ze annexeren kunnen te verkankeren zullen het nog zuur krijgen wanneer ze daarom vragen. Kan geen Aboutaleb wat aan veranderen. Laat die enge haatidioten oppassen; het schip is de wal tot op centimeters genaderd. Tgaat hier flink speauken binnenkort...

widtvoet ® | 12-01-09 | 20:14

@Razoorsharp | 12-01-09 | 18:22
Mooi filmpje, kerel.

Niet teveel kritiek op ons eigen ongetwijfeld niet perfecte systeem/ideeen/godsdienst/waardestelsel want je geeft een kudtje als marcouch weer munitie om weer valse vergelijkingen te gaan maken middels taqiyya.

Jij bent een voorbeeld voor velen, doorgaan.
En de rest neem een voorbeeld aan iemand die er iets tegen doet.

solidstate | 12-01-09 | 20:10

Lijkt me een perfect plan als het IDF de werkzaamheden naar 020-Gaza verplaatst en het hier moslimvrij maakt.
Huiliehuilie doen, jammer dan - ik ben die invasie en die verdomde drammerigheid van die kudtmoslims meer dan strondtzat. Dialoog komt wat mij betreft uit de loop van een Uzi.

Dat die Rotterdammers het pikken dat een A. burgemeester is...

Berserker Nr. 1 | 12-01-09 | 20:07

LUL!!!

Lisbon is Dead | 12-01-09 | 20:04

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 19:57

tipo | 12-01-09 | 19:48
condoomgebruik is niet gebruikelijk bij moslims. contraceptie / of niet, ligt bij de vrouwen (en dat moet ik ook vermelden: al die rottige dingen zoals dat hormonenstaafje onder de huid, wordt in hun landen uitgeprobeerd. shame! farmaceuten!)
In de islamitische landen waar ik over de cijfers beschik, is het abortus getal altijd hoger dan het geboortegetal!
_in nederland komt 80% van de abortussen voor bij niet-autochtone vrouwen/meisjes_

klompenmeissie | 12-01-09 | 19:56

-weggejorist-

Razoorsharp | 12-01-09 | 19:56

Leuk, zo'n halalwijk. Of zou Marcouch worden betaald door Wilders.. Dat deel zal wel als eerste onderlopen als de zeespiegel stijgt. Mijn bloeddruk steeg in ieder geval bij het lezen van dit artikel.

Lisbon is Dead | 12-01-09 | 19:56

Zet die LUL op een kruisraket en schiet hem naar@#$%^&marokko

janboem | 12-01-09 | 19:54

tipo | 12-01-09 | 19:34
Anja Meulenbelt was een zwaar aan de drank en afgeschreven juffrouw en zij is geheel opgebloeid in de warme liefde van de palestijnen.
Haar echtgenoot was getrouwd (+2kinderen) toen hij kontakt met haar zocht. De volgende ronde was hij gescheiden en had hij publiciste en alcoholiste meulebelt gehuwd en gemobiliseerd.
Dit soort huwlijken is een tenenkrommende methode, die veel in moslimkringen toegepast wordt om het inkomensniveau op te vijzelen. www.1001geschichte.de
Ik, hoewel toch een goed ingevoerde discussie partner, heb nog niet het genoegen zelfs één van mijn bijdragen terug te zien op meulenbelts blog.

klompenmeissie | 12-01-09 | 19:51

De armoede heeft reeds toegeslagen en dan bedoel ik niet armoede tgv. de kredietkrisisis maar de armoede van geest. Ik voorspel jullie dat dit krankzinnige idee het nog ver gaat schoppen binnen de VMBO politiek die over dit landje heerst.

NL indelen volgens religieuze (bestands)lijnen..... Gaza in NL.... wordt helemaal da Bomb bij linksch NL... mark my words.

Jokkebrok | 12-01-09 | 19:51

@klompenmeissie | 12-01-09 | 19:13
Een moslimenclave zonder subsidie (behalve gratis condooms) is nog niet eens zo een slecht idee van Marcouch. Maar dan wel op Texel, na volledige compensatie van de huidige Texelenaars. Den Helder heeft een marine, dus ik verwacht dan minder overlast dan nu. Texel heeft schapen en een woestijn aan strand, dus dat voelt meteen als thuis. Ze doen maar, maar wel zonder een euro Nederlandse subsidie, zonder haven, zonder luchtruim en met condooms.

tipo | 12-01-09 | 19:48

Mohammed B. moet toch ergens wonen als hij vrij komt ..

Lisbon is Dead | 12-01-09 | 19:47

"Multi culturele samenleving" zeggen ze dan, Ja hoor.
Lekker je eigen stadsghetto maken met "eigen" karakter (lees wetten)

andy_son | 12-01-09 | 19:44

Ho, ho, leve Marcouch !! Eindelijk hebben we nu de kans om onze eigen Gaza strip te vestigen !! Alleen mensen met een dubbel paspoort mogen naar binnen. En de multiculti marionet Ahmed A. is regelmatig eregast. Nog even deze strook bestempelen als Vogelaarwijk, krijgen ze subsidie voor een moskee. De grootste van de wereld. Laten we Nederland op een positieve manier op de kaart zetten, laten we onszelf nu eens helemaal wegcijferen en kijken naar de toekomst:
Het Klompenkalifaat !!

Lisbon is Dead | 12-01-09 | 19:41

Als er een 020 IslAmsterdam komt moet er zeker een allochtoon vrije gemeente komen, niet dringen graag......

GebuktIsGenomen | 12-01-09 | 19:41

Wat een walgelijk figuur die Marcouch, laat hem lekker in Marokko gaan wonen ofzo...

De Plæbæër | 12-01-09 | 19:41

Dat Ministerie voor Remigratie Moslims (MRM), waar ik al tijden voor pleit, moet er zo spoedig mogelijk komen.

Zijn ze nou helemaal bedonderd! Sodemieter die hele islamitische troep asap het land uit met hun achterlijke kudtreligie en -gewoontes.

Berserker Nr. 1 | 12-01-09 | 19:33

PVDA, hoe gaan we dit noemen? Township, ghetto of apartheid. En gaan we lijstjes maken met namen die erin mogen. En als Marcouch en de asgrauwe klootzak sjeik Qaradawi over straat lopen, moet mijn moeder dan plaats maken en de andere kant opkijken?

cosmosluller | 12-01-09 | 19:29

In Rotterdam is dit streven al bereikt: je mag daar rellen als protest tegen de joden en de burgemeester is een moslim. Nu nog moslimonderwijs op elke school en het vrijdaggebed van elke straathoek.

fjordman | 12-01-09 | 19:27

Uhm hun komen hier wonen en dat moet er nog een moslim stadsdeel komen ...... knijp me even aub.

kettingzaag | 12-01-09 | 19:26

't Is wel handig als ze allemaal bij elkaar zitten. Heb je geen precisiewapens nodig, maar is een tapijtje voldoende.

Stukken goedkoper ook.

Berserker Nr. 1 | 12-01-09 | 19:16

tipo | 12-01-09 | 18:23
ik was vanmiddag in Berghem/Antwerpen en daar staan auto,s met beschotenbaby-foto's of, ook een aardige, een zuigfles waar een raket op valt. Eigenlijk is berghem een wijk van die strenge joden met krullen voor de oren, maar dat schijnt ook te veranderen.
Ik heb gezien hoe in Borgerhout de mensen die hun huizen het mooiste opgeknapt hadden als eerste wggepest/getreitert werden. Die kregen voor hun koophuizen nauwlijks geld, maar kozen voor hun rust, eieren voor hun geld.

Ik neem aan dat de bedoeling is dat de marcouchwijk prima opgezet moet gaan worden, met goedkope huurhuizen, zorgcentra, een aardige moskee. En dan lezen wij in gs weer wanneer het vuil blift liggen en hoe de wijkpolitie zoete koekjes bakt.

www.maroc.nl/forums/showthread.php?t=2...

klompenmeissie | 12-01-09 | 19:13

Op deze manier leer je elkaar nooit beter kennen.

Edwin de Vries | 12-01-09 | 18:52

Goh ben ik even blij dat mijn maandagochtend niet met dit bericht begonnen is!
BAH

King Wasimoo | 12-01-09 | 18:46

Ik sta er niet raar van te kijken als het gaat lukken, die Fin in Rotterdam is het ook gelukt. Heeft nog steeds iedereen oogkleppen voor of zijn de Nederlanders goatbrains geworden?

beninhet2 | 12-01-09 | 18:40

pvda is de nsb van 2009

kutjemuf | 12-01-09 | 18:32

@Razoorsharp | 12-01-09 | 18:22
'Aardig filmpje dude..

de grote Anti | 12-01-09 | 18:31

Ja goed plan,een groot eigen moslim-stadsdeel waar de moslim zich veilig voelt,en van waaruit de jeugd door heel nederland kan 'opereren'.. Marcouch heeft eerst nog heel wat te bewijzen met zijn uitspraken over de keiharde aanpak van dominante en agressieve moslimjongeren/twintigers/dertigers.Maarrr,we mogen niet zeuren over gelhoofden in grote patserbakken.Die kunnen immers ook met hard werken zijn betaald.Juist.Duhh.
'Wat zijn we toch een goedgelovig volkje.

de grote Anti | 12-01-09 | 18:25

Is dit al naar de 2e kamer gestuurd?? mooi om een debat over te hebben ofzo

Dit heeft niet meer te maken met Integratie dit is meer een vorm van een Invasie...

Vestri | 12-01-09 | 18:24

@klompenmeissie | 12-01-09 | 18:15
Vooral de toevoeging 'intramuros' aan de naam van het beruchtste deel van Borgerhout gaat nog profetisch worden.
www.antwerpen.be/eCache/BOR/17/570.cmV...

tipo | 12-01-09 | 18:23

-weggejorist-

Razoorsharp | 12-01-09 | 18:22

geweldig idee! borgerhout in antwerpen is inmiddels ook zo'n bloeiende moslimgemeenschap. en de banlieus van parijs! echt, goed doordacht plan!
www.maroc.nl/forums/showthread.php?t=2...
inburgeren? oh ff vergeten..

klompenmeissie | 12-01-09 | 18:15

Tijd om het tv-moment 2009 te scoren voor Rutger.
Lul die Marouch eens vast en zet hem dan over de Europese grens.
Wat een gevaarlijk gek....

Ritchie1994 | 12-01-09 | 18:09

@zum kotzen | 12-01-09 | 09:35
beetje laat, maar Terstall zegt er dit over:
"Dan zit er weinig anders op, met z'n allen op een andere partij te stemmen bij de volgende verkiezingen.

Dat lijkt me dan evident, Jaap. De PvdA is geen doel op zich natuurlijk. Een vrij en welvarend land is het doel.

(niet voor iedereen natuurlijk, dat is juist het probleem)

eddy terstall"

tipo | 12-01-09 | 18:07

Gevaarlijke man met dubbele agenda. Laat wel steeds vaker zijn ware gezicht zien.
Goeie burgmeester voor GAZAstad, niet voor mijn Mokum!

echt niemand | 12-01-09 | 18:04

Muur erom.......
En by the way, net als de zwarte-scholen (in het klein), zal deze zwarte-wijk (in het groot) een piratennest worden dat waarschijnlijk een eigen sharia-rechtbank zal hebben en waarschijnlijk 50% van haar begrotingsbudget zal inzetten voor het financieren van alle familie in het buitenland. En het echte Nederland maar betalen...... Dit is dus niet Haram.

**Nimrod** | 12-01-09 | 18:02

@RechtseEdwin | 12-01-09 | 17:30
Dan leggen we de grens van Slotervaart toch gewoon ten zuiden van Gibraltar?

tipo | 12-01-09 | 18:01

Ja goed idee. Toch prefereer ik dan liever dat ze met z'n allen gewoon oprotten naar Marokko en daar een soort eigen nederzetting neer kankeren.

Mossad.il | 12-01-09 | 17:47

Vrind Marcouch heeft soms goede plannan; dit is er één.
Ik wil er slechts enkele details aan toevoegen. Eén stadsdeel, met alleen maar moslims, OK. Wel een dikke muur erom met stacheldraht en hoogspanning. En iedereen die net effe te vervelend is, daarnaar doen verhuizen. Ook vervelende linxerts die klutsloos zijn geraakt in de huidige, harde maatschappij. En de moslims die gewoon netjes en aardig zijn en hun kids enig normbesef meegeven mogen overal wonen waar ze willen, vrind Marcouch!

pennestront | 12-01-09 | 17:41

Kunnen we voor deze moslimgasten niet een uitzondering maken? Zodat zij zich thuis gaan voelen. Ik stel voor een paar regels van hun geboorte land speciaal op hun toete gaan passen.
Ik dacht zelf aan het berechten volgens de Sharia en beperkte levensvoorzieningen zoals geen uitkering.

kortom hun blij, wij blij! maar dan wil ik ook geen gezeur meer horen over het creeren van een achterstandswijk.

ja ik wil | 12-01-09 | 17:35

@ tipo
Als we het nou zo doen met die apartheid..
Normale mensen hier.. moslims terug naar het midden oosten? Niet verkeerd toch haha.

RechtseEdwin | 12-01-09 | 17:30

Op zich wel een goed idee die apartheid van Marcouch. Maar laten we alsjeblieft eerst duidelijk vaststellen waar de grens van Slotervaart ligt, voordat we er een muur omheen gaan bouwen. En hou het Luchtruim vooral joods/christelijk/humanistisch. En laat de VN of het rode kruis/halve maan NOOIT binnern, want dan zijn er over 10 jaar 10 miljoen Slotervaarters.

tipo | 12-01-09 | 17:23

Wat een grap dit... Gewoon eruit knikkeren die moslims.

RechtseEdwin | 12-01-09 | 17:15

Hoe meer van dit soort berichten, hoe vaker ik ga twijfelen of ik nou TOCH niet voor Wilders moet gaan stemmen..

Klaasie | 12-01-09 | 17:11

Daar zit wat in!

Met de sharia in de enclave worden die mocro's hun handjes afgekapt in plaats van na een uur weer vrijgelaten.

Zie je het voor je? Een heel stadsdeel zonder handjes?

Stijlneuqert | 12-01-09 | 17:11

Wanneer wordt dat monument voor Mohammed Bouyeri onthuld trouwens?

widtvoet ® | 12-01-09 | 16:54

Prins Pils | 12-01-09 | 13:08
Chapeau voor uw bijdrage.

Giaur! | 12-01-09 | 16:54

@ Vigil | 12-01-09 | 16:46

Nee, want dat heeft verder ook niks met elkaar te maken toch??
pfffff

gelukkig maar, want ik moet ook weleens naar huis

tabee!

dolle mina | 12-01-09 | 16:53

Islamsterdam. Nieuwe straat en wijknamen:

Stadsdeel de Baardjes, Koranjelierstraat, Imamstelveenseweg, Bilderdijkstraat wordt Wilderslijkstraat, Hoofddorpplein wordt hoofddoekplein, Haarlemerplein wordt Hoerlemmerplein (ongelovigenwijk), PC onthoofdstraat, Geitseplein, Bom en Lommerplein, Nieuwezijds achterlijk burgwal, Jodenbreestraat wordt Jodenweg, plein 40-45 wordt "plein zonder naam", Lijnbaansgracht krijgt de geografisch juiste naam "Westelijke Jordaanoever" de Martelaarsgacht blijft de zelfde naam houden maar wordt alleen veel breder met veel monumenten en portretten. En de arena krijgt vier van die leuke torentjes.

e.t. | 12-01-09 | 16:51

Hmmz, een soort ghetto dus?

moesh | 12-01-09 | 16:48

dolle mina | 12-01-09 | 16:35
Als u mijn postings leest, dan ziet u dat daar het woord religie niet in voorkomt, maar het woord cultuur wel.
Verder ga ik hier niet meer op in.
Succes!

Vigil | 12-01-09 | 16:46

Moslim superstadsdeel; onuitputtelijke bron voor nobelprijzen, inovatie, hgh-tech, stedelijke vernieuwing, nieuwe energie bronnen door vernieuwende technologie, vooruitstrevende kunst etc... etc... Zoals overal elders in de moslimwereld. Eén groot feest van kwaliteit en moderniteit. De mensheid in zijn geheel zal er bij gebaat zijn. Misschien gaan we binnenkort wel van Sloterbaard in twee uur naar Tokyo vliegen of koloniseren we mars. Een grote kwaliteitsinjectie.

e.t. | 12-01-09 | 16:42

dolle mina
dank je wel

datdoeikandersnooit | 12-01-09 | 16:37

@Vigil | 12-01-09 | 16:11

U denkt dat dit waarden zijn die alleen bestaan dankzij religie?? Een argument dat religieuzen graag gebruiken om de morele minderwaardigheid van ongelovigen aan te tonen, voor mij zijn dat soort emoties namelijk meer verbonden met menselijkheid dan met welke religie dan ook. Het zadelt mij dan ook geenszins met een schuldgevoel op en dat laat ik mij ook niet aanpraten. Een beetje realist ziet dat niet zo volgens mij.....

Ik neem aan dat, dat een retorische vraag is?

dolle mina | 12-01-09 | 16:35

stolperstein | 12-01-09 | 16:30
Waaronder ik, misschien. Was een maand weg op een cultureel uitwisselingsprogramma met India, paar dagen geleden teruggekeerd. Maar je hebt gelijk, ik zie ook andere "oude onbekenden" waar ik een vage herinnering aan heb terug.

Nietvoordekat | 12-01-09 | 16:34

OT: Wat zijn er veel oude onbekende reaguurders zonder zwitsalletje de laatste dagen uit de kast gekomen. /OT
Op het vrije volk staat nog een leuke open brief van verleden jaar die de integratie nog eens toelicht.
www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...

stolperstein | 12-01-09 | 16:30

een muur bouwen, zeg je?
jongens, hier in 020 kunnen we geeneens een metrolijn aanleggen.
Zeaun muur wordt het einde voor de hele stad!

keauningh | 12-01-09 | 16:27

@vigil
helemaal correct
wat je er nog bij zou kunnen zetten is het volgende gezegde dat ook goed op onze maatschappij van toepassing is.
Berouw komt na de zonde.

datdoeikandersnooit | 12-01-09 | 16:24

@ dolle mina
u blijft kiezen voor de ontkenning mbt de denkbeelden en invloed van deze meneer die uw sympathie verder niet heeft?
heeft repulse u niet kunnen overtuigen?
Ik bedoelde met mij vorige reactie dat u mi beter op inhoud kan reageren dan op stijl.
anders wordt het zo stijlloos.
terwijl ik u toch gaarne lees en van repliek probeer te dienen

datdoeikandersnooit | 12-01-09 | 16:19

This monkey talks a good game, but is the devil in disguise ! !
.
"Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan".
.
Bij moslims loopt elke vorm van gemeenschap toch altijd uit op bloederige taferelen.

de.grote.vergeler | 12-01-09 | 16:15

dolle mina | 12-01-09 | 15:48
Wat zou ik bedoelen met traditioneel socialistisch-christelijke context? De christelijke traditie en cultuur kan niet anders dan schuldcomplexen opleveren, gezien het zondigheidsprincipe. Datzelfde geldt ook voor het socialisme, want bent u niet goed voor degenen die door de 'leiders' als anders, minderbedeeld, zielig of weet ik veel wat worden gezien, dan heeft u geen hart, bent u respectloos en dient u zich te schamen. Bent u nou werkelijk zo naief, dat u denkt dat u daar niets van heeft meegekregen?
Stel dat u in Bhutan of Burkina Fasso was geboren en opgevoed, denkt u dan niet dat u in veel opzichten heel anders de wereld in zou kijken?

Vigil | 12-01-09 | 16:11

@datdoeikandersnooit | 12-01-09 | 15:56

Wow bedankt voor deze hele nieuwe insteek op dit onderwerp..... nu zie ik het helemaal anders..... bedankt *kuch*

dolle mina | 12-01-09 | 16:07

‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal'.
Als iedereen steelt van iedereen, dan rolt geld ook ja!

KROKETJE UIT DE MUUR | 12-01-09 | 16:06

Ik heb hem wel door, hij wil dan dagelijks raketten afvuren op friesland.

doskabouter | 12-01-09 | 16:03

@dolle mina
de discussie loopt zo helemaal uit de hand.
gaarne concentreren.
marcouch is een vooraanstaand vertegenwoordiger van de moslimgemeenschap.
hij wil dat hele wereld islamiseren. (of is u nog niet overtuigd na alle aangedragen links)
hij spreekt namens een grotere groep.
wat maakt het voor u nu zo moeilijk om te erkennen dat we hier te maken hebben met een kolonist. hij is alleen nog niet geslaagd in zijn missie.
maar zoals eerder bericht hier. het jochie heb de tijd he
zie ook gaza

datdoeikandersnooit | 12-01-09 | 15:56

@Vigil | 12-01-09 | 15:36

Misschien moet u uw eigen commentaar beter overdenken.... Ik vind het nogal arrogant van u dat u denkt te weten hoe ik ben opgevoed, maar daar stopt u niet.... u laat gelijk uw pseudo-psychologie erop los en verkrijgt daarmee zogenaamd inzichten in mijn onderbewustzijn..... maar-dan-niet. Ik heb u al gevraagd om dat schuldgevoel waarvan het u niet zou bevreemden als ik daaraan lijd te verduidelijken en dan komt u hiermee.... verklaar u vooral nader, want ik betwijfel of u dat kunt.

dolle mina | 12-01-09 | 15:48

Wat daarentegen wel goed is, is dat Marcouch op deze manier via een omweg meer stemmen voor Wilders binnenhaalt. En dat ook nog vanuit één van de voor Wilders minst bereikbare groepen: de PvdA-stemmers. Namens de PVV: Marcouch bedankt!

Over het plan van een "moslimstad" in Amsterdam: was het niet de PvdA die voorstelde om het tegenwerken van de immigratie strafbaar te stellen? Oh hoe mooi om te zien hoe deze partij zich buigt naar elke mogelijke situatie: de weg van de minste weerstand is zelden rechtlijnig.

Tenslotte voorzie ik geen "bloeiende moslimgemeenschap", zoals Marcouch poëtisch voorspelt, maar een heuse ghetto waarin vrouwenrechten bij de vleet geschonden worden en hersenspoeling met het verfoeilijke islamvirus aan de orde van de dag is. En komt dan de dag dat de islam de aanval opent op de beschaafde wereld, dan heeft ze in Nederland al een flinke voet aan wal: in de hoofdstad nog wel!

Dit plan is dus om meerdere redenen gedoemd te mislukken als waar het voor bedoeld is, en genoeg reden om vraagtekens te zetten bij de integriteit van Marcouch. Hij begint me te klinken als een undercover moslimimmigrant.

Nietvoordekat | 12-01-09 | 15:43

dolle mina | 12-01-09 | 15:29
U moet eens beter overdenken, wat ik daar eigenlijk zeg, want nu doet u uw nick eer aan.

Vigil | 12-01-09 | 15:36

Het gaat maar door.

Zojuist weer eens een paar stukjes gelezen van Theo. De man wordt node gemist in deze laatste schemeruurtjes. Het licht gaat hier over niet al te lange tijd definitief uit en dat is te danken aan het regerende incompetente tuig, aan kansenkinderen en aan mijzelf voor het niet weten hoe bij meer te dragen aan een Nederland waarin het weer aangenaam is om te wonen en waarop je trots kunt zijn.

Scrabble | 12-01-09 | 15:33

He bah, het mag van mij zo snel mogelijk over zijn met de machtspositie van gelovigen in Nederland.

henkdekanarie | 12-01-09 | 15:31

@ Vigil | 12-01-09 | 15:16

Pffffffffffff meneer ik lijd absoluut niet aan dat soort wanen bewust noch onbewust. De enige keer dat ik in mijn jeugd in aanraking ben gekomen met religie was op de basisschool bij het vak "geestelijke stromingen" dat werd gegeven door vrijwilligster trudi, die al snel trutti werd.... Ook zou ik mijzelf nooit kwalificeren als "links".Wat mij bevreemd is hoe u hierbij komt?? en waarom zou u daar dan niet onder lijden?

dolle mina | 12-01-09 | 15:29

de^mol | 12-01-09 | 14:16

Marcouch vroeg geen subsidie om geestverwacht Tariq Ramadan hierheen te halen, maar om hun beider grote baas al-Qaradawi hierheen te halen.

Ga maar googlen jongens; "al-Qaradawi" (en je begrijpt wat de bedoeling is van Marcouch)

e.t. | 12-01-09 | 15:28

Neqschot.

aquarius | 12-01-09 | 15:17

@mezelf
Vigil 15:16 is gericht aan dolle mina 14:46.

Vigil | 12-01-09 | 15:17

@Vigil | 12-01-09 | 14:40

Ik doe wel m'n best :P
en onder welke schuldgevoelens denkt u dat ik gebukt ga?

Ik ben trouwens pas 23, denk dus absoluut niet dat ik alles weet en ben absoluut bereikbaar voor al uw argumenten! Alleen niet voor intolerantie :P

dolle mina | 12-01-09 | 14:46
Dat is in u te prijzen en repulse doet inderdaad zijn best. Het zou mij niet bevreemden dat u onbewust lijdt aan schuldgevoelens, die nu eenmaal inherent zijn aan een opvoeding en existentie in een traditioneel socialistisch-christelijke context. Als u zich hiervan bewust wordt, zult u ongetwijfeld vele plempsels hier op GS veel beter begrijpen.
Succes!

Vigil | 12-01-09 | 15:16

Eugenius van Savoye | 12-01-09 | 14:59
Voor die tijd breekt er nog wel een pan-Europese burgeroorlog uit.

harbi | 12-01-09 | 15:10

-weggejorist-

Denis1337 | 12-01-09 | 15:01

@ de^mol | 12-01-09 | 14:43

Marcouch heeft zeer zeker niet mijn steun!! zelfs niet mijn sympathie!

@repulse | 12-01-09 | 14:44

Ik vond uw vorige post dan overtuigender

Ik ben u verder wel zeer dankbaar voor uw inspanningen om mij te informeren :)
succes op uw werk

dolle mina | 12-01-09 | 14:59

De huidige demografische ontwikkeling speelt islamisten en multiculturisten alleen maar in de kaart. De macht van het getal wordt schromelijk verontachtzaamd. In de gehele Europese Unie is het geboortecijfer onder de autochtone bevolking bijzonder laag, zelfs onder de zgn. 'vervangingswaarde'; Duitsland spant daarbij de kroon met maar 1,3 kind per vrouw (tegenover 3,3 kinder per niet-westerse immigrant in de BRD). Naast de opmars van de islam die daardoor gefaciliteerd wordt is er als gevolg van de niet-westerse massa-immigratie ook sprake van een etnische vernietiging van de autochtone bevolking. Zelfdestructie onder het mom van 'diversiteit'... Sommige lieden als @ slipstream 10:48 lijken hier ook nog trots op te zijn.
Dit proces is in volle gang en zal het Westen onherkenbaar veranderen als de boeg niet drastisch wordt omgegooid middels remigratie. Iedere natie van Europese afstamming ziet zich door de tanende hegemonie van deze groep in haar voortbestaan bedreigd. Iedere unieke cultuur en etniciteit heeft het volste recht op behoud, zeker in het eigen kerngebied!

Zie de artikelen van Richard McCulloch

Google: racial compact
lees hfst. 21 (The Tragedy of the Nordish Peoples) en 10 (The Path of Destruction).

Eugenius van Savoye | 12-01-09 | 14:59

Van multicul tot monocul. Je zal er maar toevallig wonen als nicht, als vrolijk kortgerokt meiske of als ongelovige mocro...

Dan mag je verhuizen zullen ze dan zeggen. Etnische zuivering in feite. Verjaag de ongelovigen zodat in je in eigen kring rustig de dochters en te slimme zonen kunt onderdrukken. Maar die te slimme zonen kunnen tenminste nog verhuizen...

e.t. | 12-01-09 | 14:57

@liggend_streepje | 12-01-09 | 09:14

U kunt erop wachten dat vanuit 020 Gaza spoedig raketten worden afgevuurd om onafhankelijkheid af te dwingen...

Ahasveros | 12-01-09 | 14:52

goed idee, muurtje er om heen wat wachttorens. ok je krijgt af en toe en cassam raket op je dak maar daarna kan de nl luchtmacht weer wat targetpractice gaan doen

Keyzer_Soze | 12-01-09 | 14:52

Ja ja ja Marcouch en over 10 jaar janken dat jullie in Ghetto's wonen...

Kniftig | 12-01-09 | 14:51

widtvoet ® | 12-01-09 | 14:32
Ik geloof dat het een uitroep is van vanFrikschoten "TE PAARD!!!"

repulse | 12-01-09 | 14:48

'seculiere Moslim...'

straks lult men nog over ongelovige moslims.

Alsof dat zou kunnen bestaan.

vander F | 12-01-09 | 14:46

@Vigil | 12-01-09 | 14:40

Ik doe wel m'n best :P
en onder welke schuldgevoelens denkt u dat ik gebukt ga?

Ik ben trouwens pas 23, denk dus absoluut niet dat ik alles weet en ben absoluut bereikbaar voor al uw argumenten! Alleen niet voor intolerantie :P

dolle mina | 12-01-09 | 14:46

dolle mina | 12-01-09 | 14:32
Mijn bedoeling was om het ook zeker juist voor u op te nemen, geduld is een schone zaak in mijn ogen.

repulse | 12-01-09 | 14:46

Kunnen ze met die behoefte dan niet beter naar een Islamitisch land verhuizen, daar hebben ze alleen maar moslimwijken. Het lijkt mij dat die klootzakken nog steeds moeilijk over integratie doen.

Als je onze cultuur niet aanstaat, flikker dan lekker op.

mememe | 12-01-09 | 14:44

dolle mina | 12-01-09 | 14:30
Geeft niet we doen het stapje voor stapje.
meer.trouw.nl/nieuws-en-debat/cheppih-...
De volgende link marcouch -cheppih
"De Marokkaans-Nederlandse Cheppih heeft een radicaal-islamitisch verleden, was kandidaat-voorzitter van de AEL, de Arabisch-Europese Liga en studeerde in Saoedi-Arabië."
nieuws.marokko.nl/archief/cheppih.ael....
nl.wikipedia.org/wiki/Arabisch-Europes...
Ik denk dat U misschien wel genoeg op de hoogte bent van het ael en abbu jahjah. De motor achter veel van de onlusten in beglie omtrent alochtonen.
-
Verder is het een begrip van wat voor systeem de islam is, helaas moet ik nu aan het werk, maar we kunnen deze discussie zeker nog eens voortzetten.

repulse | 12-01-09 | 14:44

dolle mina | 12-01-09 | 14:30
kijk nou toch eens wat verder dan je neus lang is. Marcouch heeft zelf (gewoon even googelen naar bronnen) aangegeven dat hij een aanhanger van de moslim broederschap is. Dan hoef je alleen nog maar onderzoek te doen waar die voor staan: op taktische wijze het invoeren en verspreiden van islam.
Dat Marcouch de reljeugd aan wil pakken is omdat hij daardoor de steun van de 'dolle mina's' verwerft (zand in de ogen), dus de Nl zullen hem dan steunen, en omdat reljeugd de aversie van de Nl'ers zal doen groeien, zodat het moeilijker voor hem wordt de islam op in eerste instantie rustige wijze, te verspreiden.
Gewoon dus even lezen over de moslim broederschap en hun taktieken.

de^mol | 12-01-09 | 14:43

dolle mina | 12-01-09 | 14:32
Zeker en dat wordt op prijs gesteld! Maar probeer ook eens om rationeel kritisch te zijn en geen last te hebben van bepaalde schuldgevoelens.

Vigil | 12-01-09 | 14:40

Ik zeg doen ! Gewoon om te kijken wat het wordt !
Pak je spullen bij mekaar en aan de slag moslimbroeders , Wagons west !

Gert Wolders | 12-01-09 | 14:39

repulse | 12-01-09 | 14:27
Ik hoop, dat je gelijk krijgt en ja, inderdaad kennis moet voortdurend vergaard en updated worden.

Vigil | 12-01-09 | 14:35

@ repulse, devries666, Vigil

tssssssss ik nam mijn tijd om de stukjes te lezen... ik neem aan dat u dat op z'n minst verwacht.

dolle mina | 12-01-09 | 14:32

@repulse 14:17

Wat zou het heerlijk zijn om zo'n plempsel af te kunnen doen als onheilsprofetie, doemdenkerij of angstzaaiend geleuter uit dubieuze hoek. Helaas... het punt van no return ligt al ver achter ons. De tijd van keiharde konfrontatie dient zich aan. We zullen meedogenloos moeten knokken voor wat we waard zijn de komende jaren. Alle hens aan dek!

widtvoet ® | 12-01-09 | 14:32

@repulse | 14:22
Dat zal nooit gebeuren zolang wij een CDA en dergelijke hebben, die zullen altijd blijven zeggen dat iedereen respect moet opbrengen voor alle religies....

fuckje | 12-01-09 | 14:31

dolle mina | 12-01-09 | 13:34
Het grote thema is volgens mij of een diplomatieke benadering, de fluwelen handschoen dus, effectief is. Het is incident na incident bij de PvdA, en de ruimte die er overblijft om nog een sprankje hoop te hebben dat een integratie van de islam in een seculiere staat werkelijk mogelijk is, wordt wel erg klein.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 14:31

@ repulse | 12-01-09 | 14:09

Dat is allemaal heel onfris dat ben ik met u eens, maar of dat nou bewijst dat Marcouch schuldig is aan waar men hem allemaal van beschuldigt.... nee.... aan de andere kant kan het ook niet uitgesloten worden en dat is op zich ook kwalijk.

Sowieso ben ik er helemaal niet op uit om Marcouch te verdedigen en hij heeft duidelijk denkbeelden die totaal niet overeenkomen met de mijne, maar ik maak bezwaar als mensen zeggen dat hij uit is op het stichten van een soort schaduwsamenleving etc.etc. en hem ook nog eens op 1 lijn zetten met de rest van moslims die hier wonen. Gelijk dat soort absurde beschuldigingen maken dat doet mij xenofobisch aan, bovendien vind ik het niet constructief en dat is het enige wat ik bepleit.

dolle mina | 12-01-09 | 14:30

Mensen hebben het over "West buiten de ring", maar Bos & Lommer is het gebied van Amsterdam (en waarschijnlijk Nederland) waar het hoogste percentage Marokkanen woont.
Bron:
www.os.amsterdam.nl/tabel/8293/

ssoass | 12-01-09 | 14:29

Vigil | 12-01-09 | 14:22
Nope ik vermoed aan de schrijfstijl dat er inmiddels al enige vorm van twijfel is ontstaan, zij zal zelf haar eigen onderzoeken doen, net zo als de meeste islam watchers.
Ook ik ben niet geboren met de dingen die ik nu begrijp, ook mijn meningen zijn ontstaan door discussie's en het tot mij nemen van informatie, zolang iemand open staat voor discussie gewillig is om kritische vragen te stellen over zichzelf en de meningen die hij/ zij heeft en die andere vertegen woordigen is iedere overdracht van kennis en open debat ten alle tijde goed besteed.

repulse | 12-01-09 | 14:27

‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal' >>> soepsidiepoet dus
Dit plan schreeuwt om heuse grensconflicten, ik zie de eerste grijze betonnen muurtjes
en controlepoortjes al herrijzen daar rond die 020-grachtenbelt

nickoo4ever | 12-01-09 | 14:24

repulse | 12-01-09 | 14:09
Dat is helaas toch niet besteed aan dolle mina, want haar kennis en inzicht mbt dit dossier is vele malen kleiner dan de drang van de linkse onderbuik, zoals dat bij een Gutmensch gebruikelijk is.

Vigil | 12-01-09 | 14:22

de^mol | 12-01-09 | 14:16
Langzaam maar zeker gaan de ogen van steeds meer mensen open. Hoewel het nog steeds ongeloofelijk blijft dat tariq ramadan, niet naar amerika mag wegens banden met tereurgroepering en wel ijskoud in nederland hoogleraar is aan het erasmus in rotterdam, aboutaleb zit ook wel erg goed op zijn plek nu natuurlijk in rotjeknor.
www.tariqramadan.nl/
Het zal nog wat tijd kosten maar uiteindelijk komen mensen er wel achter dat de islam een gevaarlijke totalitaire ideologie is, die niets anders als dood en verderf brengt, of mensen ieder recht op vrij denken ontzegt.

repulse | 12-01-09 | 14:22

@repulse
bedankt. namens dolle mina.

devries666 | 12-01-09 | 14:18

jezusismijnredder | 12-01-09 | 14:14/ widtvoet ® | 12-01-09 | 14:15
Wijst vrolijk terug naar eigen plempsel van 11:37

repulse | 12-01-09 | 14:17

repulse | 12-01-09 | 14:09
ja, repulse. Ook het feit dat Marcouch subsidie vroeg om Tariq Ramadan naar Nl te krijgen, zijn openlijke voorkeur voor de Moslim broederschap, enz, laten zien dat het hier gaat om een zeer gevaarlijk heerschap. Veel gevaarlijker dan een Taliban aanhanger. Hij strooit zand in de ogen van de dolle mina's, die geen onderzoek doen, en daarom niet weten...

de^mol | 12-01-09 | 14:16

Goed zo Marcouch! We komen d'r wel...

*blaadje extra afscheuren doet van de kalender op weg naar greautscheepse Laaglandse Onlusten*

widtvoet ® | 12-01-09 | 14:15

De vreedzame demon straties door heel Europa voor Gaza

Oslo noorwegen
nl.youtube.com/watch?v=sD_1PFbhAKI

Paris , Frankrijk
nl.youtube.com/watch?v=jNiG5CVVEjI

brussel, Belgie
nl.youtube.com/watch?v=hT8T0I2O4R4

Antwerpen , Belgie
nl.youtube.com/watch?v=qACDQQSaJbA
Je weet wel waar ze een paar dagen geleden waren aan het rellen

London, Engeland
nl.youtube.com/watch?v=Op6GO_1csYU

Nederland Utrecht,
player.nos.nl/index.php/media/play/tcm...

enzevoort enz.

Daarnaast las ik dit op xandernieuws.punt.nl/?id=499544&r=...

citaat " Ondanks de gebruikelijke automatische ontkenningen wordt Europa op dit moment overspoelt door een ware haatcampagne van moslims, gericht tegen met name Joden, maar ook tegen iedereen die openlijk Israël steunt in de strijd tegen het terrorisme op de Gazastrook.

In Zweden, Denemarken, Frankrijk, België, Spanje, Griekenland en Groot Brittannië zijn Joden, synagoges en Joodse of Israëlische instellingen aangevallen door moslims. Zomaar enkele voorbeelden:

-In Engeland werden sinds 29 december 24 antisemitische incidenten gerapporteerd, waaronder een aanslag op een synagoge.

-In Toulouse, Frankrijk, ramden moslims met een brandende auto een synagoge.
-In Kopenhagen, Denemarken, vuurde een in Libanon geboren Deen met Palestijnse ouders kogels af op twee Israëli's.-
-In zuid Zweden werd de Joodse gemeenschap in Helsingborg aangevallen met een brandbom. In Stockholm riepen demonstranten allerlei antisemitsche leuzen.
-In België is de politie in verhoogde staat van paraatheid gebracht nadat pro-Palestijnse demonstraties ontaardden in gewelddadigheden.
-In Duisburg werd iemand die een Israëlische vlag achter zijn raam had opgehangen, bekogeld en bedreigd door moslims. De politie drong het huis van deze persoon binnen en haalde de vlag weg, maar deed niets tegen de moslims.
"

jezusismijnredder | 12-01-09 | 14:14

dolle mina | 12-01-09 | 14:00
Misschien dat dit dan wat extra duidelijkheid kan verschaffen voor je
www.telegraaf.nl/binnenland/2830760/__...
Yusuf al-Qaradawi
nl.wikipedia.org/wiki/Yusuf_al-Qaradaw...
Kijk met name even naar de link met moslim broederschap.
Realiseer je dan dat hamas een afsplitsing is van het moslim broederschap.
extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...
"De Moslimbroederschap daarentegen wil de islam moderniseren. En daar komt ook de drijfveer van Marcouch vandaan. Volgens hem moet de moslim mee met zijn tijd en het recept om dat gedaan te krijgen is meer islam. Volgens Marcouch kun je beter seculariseren wanneer je beter gaat geloven."
Ik hoop dat je je eens goed gaat informeren over marcouch, moclim broederschap, en tariq ramadan.

repulse | 12-01-09 | 14:09

Ook deze heer is nu om....... hij vindt Marcouch een gevaarlijke wolf in schaapkleren.

HeerBommel | 12-01-09 | 14:07

@frenkie 13.13
nl.wikipedia.org/wiki/Socialisme

en dan de verkizingsstandpunten van wilders bekijken
mi gelooft geert bv wel in de maakbare samenleving

devries666 | 12-01-09 | 14:02

devries666 | 12-01-09 | 13:49
U moet sowieso niets. Ik noem hem altijd een lutser niet meer, niet minder....

dolle mina | 12-01-09 | 14:00

@repulse | 12-01-09 | 13:16

Sorry ik had u post even gemist....

Ik vind sommige van die standpunten teleurstellend en voor andere kan ik wel begrip opbrengen....

Aangezien de term seculier zoveel losmaakt, laat ik me dan beperken door te zeggen dat ik in ieder geval niet de indruk heb dat Ahmed Marcouch een extremist is en nee die standpunten bewijzen voor mij niet dat hij dat wel is.

dolle mina | 12-01-09 | 13:56

welk nieuws? kartoffel
lees er nergens wat over dan hier en in 'de pers'
is toch ook geen nieuws, je wist tog

devries666 | 12-01-09 | 13:52

Wat doet PowNed met dit nieuws?

Kartoffels | 12-01-09 | 13:50

@dolle mina
ik wet het niet meer hoor. ik leg me er bij neer
marcouch is een seculiere moslim of moet ik ook moslim weglaten?

devries666 | 12-01-09 | 13:49

Weer zo'n religieus figuur die denkt dat (zijn) religie (in dit geval islam) de oplossing is terwijl het overduidelijk is dat religie (in dit geval islam) de oorzaak is van de problemen.

KropjeSla | 12-01-09 | 13:49

'Heer, leer ons alsnog uit het doosje denken'.
.
"Te laat mijn zoon, de kak en de ventilator staan reeds in de sterren beschreven."

Van Overmachte | 12-01-09 | 13:48

Het begint zo toch wel een beetje op kosovo te lijken he, nog een paar jaar en dan worden we door de VN ons eigen land uitgezet

spekkoper | 12-01-09 | 13:47

oe ik hoop niet dat dat stadsdeel een kinderboerderijtje heeft, arme geitjes en schaapjes in een wijk vol geite/schapeneuakers....

eppy | 12-01-09 | 13:47

@devries666 | 12-01-09 | 13:37

In mijn optiek dus wel... misschien is dat inmiddels subjectief.... dat kan....

dolle mina | 12-01-09 | 13:42

MARCOUCH BEDANKT VOOR DEZE WAKE UP CALL!
Een lichtpuntje in deze is wel dat onze Marokkaanse moslimbroeders zo geil op macht zijn, dat ze de Nederlandse bevolking met dit soort uitspraken en voorstellen, tegen zich in het harnas jagen. Als ze gewacht hadden waren ze over enkele decennia ook politiek in de meerderheid geweest en hadden ze alles er zo door kunnen drukken, maar zo dom zijn ze gelukkig ook wel weer!

Prins Pils | 12-01-09 | 13:41

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 13:29

Ik begrijp wel waar u op doelt, maar ik dacht niet dat ik u hoefde uit te leggen dat men hier eerst van de kolonisatie spreekt met als onvermijdelijk gevolg de vijandelijke overname....

dolle mina | 12-01-09 | 13:41

@ dolle mina | 12-01-09 | 13:34

Heb je mijn stukje over het Kalifaat hierboven gelezen? Dat gaat namelijk over "de moslim" en wat "die moslim" volgens de islam moet uitvoeren. Daar past het plan van Marcouch perfect in. Heel toevallig natuurlijk...... *kuch*

frenkie4alllll | 12-01-09 | 13:39

@dolle mina
ja zo heeft het geen zin natuurlijk ú schrijft
seculiere moslim
daar reageer ik met de eerste zin uit het artikel waar dit topic op gebaseerd is.

ik wil het ook wel zo zeggen
marcouch is geen seculiere moslim (sic)

devries666 | 12-01-09 | 13:37

@Schoorsteenveger | 12-01-09 | 13:25

Begrijp me goed. Ik vind dat soort dingen verschrikkelijk en bent het daar ook totaal niet mee eens. Ik maak alleen ook bezwaar tegen de mensen die dan gelijk in Geerts termen gaan spreken. Dat is voor mijn gevoel gewoon niet aan de orde hier.... Ik kan het die mensen ook niet kwalijk nemen dat ze bepaalde dingen opperen die voor hun "gewoon" zijn. Het punt is dat dit soort plannen gewoon diplomatiek geweigerd moeten worden en dat moet dus volgens mij niet samengaan met allerlei beschuldigingen aan het adres van "de moslim".

dolle mina | 12-01-09 | 13:34

@ repulse | 12-01-09 | 13:30

Dat zekerT!

frenkie4alllll | 12-01-09 | 13:31

frenkie4alllll | 12-01-09 | 13:28
Pvv is ook niet socialistisch, alleen vele malen socialer als het huidige beleid.

repulse | 12-01-09 | 13:30

dolle mina | 12-01-09 | 13:20
U moet helemaal niets. Maar u vindt dat de term niet gebezigd zou moeten worden omdat sprake zou zijn van een beschuldiging. Ik was dus nieuwsgierig naar hoe u kolonisatie begrijpt.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 13:29

@ devries666 | 12-01-09 | 13:13

Ik kom regelmatig op de site van de PVV en ik vind het daarom uitermate dom om die partij socialistisch te noemen. Ik vind het opperen voor een kleinere overheid, minder subsidies, lagere uitkeringen en een vlaktax niet echt socialistisch.

frenkie4alllll | 12-01-09 | 13:28

Het is niet zo dat alle niet-moslims direct eruit worden gezet, uit onze bloeiende moslimgemeenschap. Ze krijgen alle tijd een ander land te vinden. Aldus Marcouch.

Lewinsky | 12-01-09 | 13:25

dolle mina | 12-01-09 | 13:07
Eén voorbeeldje van hoe de dingen lopen. Allemaal feiten.
1) er bestaan zondagsschollen waar imams de kindjes nogal eenzijdig vertellen wat Allah eigenlijk met de wereld voorheeft en deze leer er desnoods met leren riem, lineaal of stok inrammen;
2) de seculiere moslim Marcouch pleit voor islamonderwijs op openbare scholen teneinde deze kindertjes bij die zondagsscholen weg te trekken en aldus te behoeden voor radicalisering;
3) dit nieuwe islamonderwijs gaat gegeven worden door, hoe seculier, imams;
4) vanuit de moslimgemeenschap wordt gesteld dat dit nieuwe islamonderwijs prima is, dankjewel, maar dat dit die zondagsscholen geenzins overbodig zal maken;
5) het IMBO oppert dat openbatre scholen wdie in meerderheid leerlingen hebben met een islamitische achtergrond op verzoek van de ouders tot islamitische scholen gemaakt moeten kunnen worden;
6) Marcouch zwijgt in alle talen.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 13:25

@ devries666 | 12-01-09 | 13:19

U ziet daar gelijk een poging in om een kolonie te stichten klaarblijkelijk??!

Die intentie lees ik daar niet per se in.... that's all.

dolle mina | 12-01-09 | 13:23

Van kolonisatie is geen sprake. We hebben lebensraum nodig. Aldus Marcouch.

Lewinsky | 12-01-09 | 13:21

@Schoorsteenveger | 12-01-09 | 13:13

Waarom zou ik dat moeten uitleggen?? Het is immers niet mijn argument. U kunt dat beter aan Geert Wilders/ de PVV vragen.

Voor de goede orde...
Ik houd mij meestal aan het bijschrift in de van Dale......

dolle mina | 12-01-09 | 13:20

Het is natuurlijk wel een feit dat er geen betere godsdienst is dan de islam. Daar zullen de inboorlingen aan moeten wennen. Aldus Marcouch.

Lewinsky | 12-01-09 | 13:20

Jammer dat die Nederlanders zich niet aanpassen aan de redelijke wensen van ayatollah Markoesj.

Lewinsky | 12-01-09 | 13:19

@ dolle mina
seculiere moslim???
Het begin van het artikel in de pers waar dit hele topic over gaat:
"Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal".
ik haak af

devries666 | 12-01-09 | 13:19

Marokkanen willen best integreren. Daar hebben ze dan wel een eigen grondgebied voor nodig. Aldus Mark Ouch.

Lewinsky | 12-01-09 | 13:18

dolle mina | 12-01-09 | 13:07
LOL...
Hoe zou U het noemen als een bestuurder het juist vind als mannen een vrouw geen hand geven van uit geloofsoverwegingen, als hij wil dat vrouwen een hoofdoek mogen dragen wanneer zij politie agent zijn(waar blijft de slogun die pet past ons allemaal nou?) wanneer iemand een eigen religeuse politie opzet onder de noemer buurtvaders, wanneer iemand wil dat er islamitsche les word gegeven op openbare scholen, wanneer iemand een eigen stad wil creeren met een islamitische inslag in nederland. enzenzenz
Dan hebben we het nog geen eens over de uitspraken die hij zelf over het moslim broederschap en leiders van dit kaartclubje heeft gedaan.

repulse | 12-01-09 | 13:16

dolle mina | 12-01-09 | 13:07
Kunt u ons even, voor de duidelijkheid, mededelen wat volgens u kolonisatie is?

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 13:13

@ frenkie 15.52
ja toch wel hoor
het socialisme van de sp, groen links, pvda, cda, CU, SGP, d66 en PVV is niet helemaal met elkaar vergelijkbaar, maar toch.
In mijn optiek zijn het allemaal socialisten.
en frenkie, misschien moet je toch eens op de site van de pvv kijken dan zie je toch echt veel socialistiese uitspraken hoor.
ik zie alleen iets van geef ondernemers meer ruimte dat neigt naar iets liberaalsen niet socialisties (maar dat is zo leeg en dat zou de pvda ook kunnen zeggen, sterker, ondernemers hebben veel meer ruimte gekregen de laatste jaren, daarom gaan er ook zoveel islamitiese reisorganisaties er met het geld van gelovigen vandoor
en dat nationaal hoef ik verder toch niet uit te leggen ?


devries666 | 12-01-09 | 13:13

frenkie4alllll | 12-01-09 | 13:01
Zo, zo. Die Hans toch.
Nu nog even een simpele truuk om de zwakken sterker en weerbaarder te maken.
Laten we eens beginnen met de seculiere staat serieus te nemen en onze kindertjes op te voeden tot weerbare staatsburgers in plaats van volgzame gelovigen. "Zonder geloof kun je net zo goed functioneren als met geloof."

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 13:11

Klein Tanger.

dugo | 12-01-09 | 13:11

Als ik de kapitein was vond ik dit muiterij, dus duw 'm die plank maar op.

stonedt | 12-01-09 | 13:11

AYATOLLAH MARCOUCH WIL EEN MOSLIMENCLAVE STICHTEN!
Terwijl Amsterdam, Rotterdam en Utrecht de laatste weken onveilig worden gemaakt door hordes Marokkanen die uitschreeuwen dat ze alle Joden willen vergassen, blijven burgermeester Aboutaleb en stadsdeelvoorzitter Marcouch oordovend stil. Herleven de jaren ’30 weer? Kan onze Joodse medeburger straks niet meer fatsoenlijk over straat in Nederland?
Nederland heeft blijkbaar vrolijk de vijfde colonne binnengehaald in de hoedanigheid van Marokkanen. Een volk dat zich in tegenstelling tot hun Turkse geloofgenoten niet fatsoenlijk kan gedragen in Nederland. De afgelopen dagen heeft iedereen kunnen zien en horen wat een enorme haat onder de Marokkaanse bevolking leeft tegen alles wat Joods en Westers is.
Werd het criminele en onaangepaste gedrag van grote groepen Marokkanen die al jarenlang hele wijken in de meeste steden in ons land terroriseren door de linkse kerk veelal afgedaan als incidenten van straatboefjes, de afgelopen tijd is wel gebleken dat er meer aan de hand is!
Deze agressie zit dus niet alleen bij Marokkaanse jongens, maar ook bij meisjes, vrouwen en volwassen mannen die bij diverse demonstraties met verbeten gezichten allerlei verwensingen scandeerden richting de Joodse en Westerse medemens.
Nu wil deze aanhanger van het extreem-islamitische moslimbroederschap, Ahmed Marcouch dus eigenlijk een enclave binnen Amsterdam stichten, waar in meerderheid moslimbroeders en zusters wonen. Dit zal dan een stad binnen de stad worden waar na “openbare” moslimscholen, de islamrechtbank (de vrouwonvriendelijke sharia) op korte termijn zal worden ingevoerd. Natuurlijk zal in deze moslimenclave op korte termijn ook verplicht worden gesteld dat meisjes en vrouwen hoofddoekjes gaan dragen en alle ambtenaren een islamitische achtergrond hebben. Want Taqiyya-ridder Marcouch doet zich in het openbaar wel voor als een verlichte moslim, maar iedereen weet dat deze spagaat in de praktijk niet valt te combineren met het strenge geloof van Koranaanhanger Marcouch.
Is met dank aan de PvdA de islamrevolutie van Ayatollah Marcouch nu echt begonnen in Nederland?

Prins Pils | 12-01-09 | 13:08

Een bloeiende moslimgemeenschap. Wat moeten we ons daarbij voorstellen? Boerka's, stenigingen, gearrangeerde huwelijken vanaf 9 jaar, onthoofdingen, verbod op schilderijen, muziek en dans. En natuurlijk zelfmoordaanslagen.

Lewinsky | 12-01-09 | 13:08

@devries666 | 12-01-09 | 12:46

Hoe komt u daar nou weer bij? U heeft duidelijk bronnen waar ik geen beschikking tot heb.....

Voor de duidelijkheid. ik ben absoluut geen fan van Marcouch noch van religie an sich, maar ik weiger te geloven dat Marcouch de Nederlandse samenleving wil islamiseren en de sharia wetgeving wil invoeren?!
Ik probeer u verder ook geen schuld op te spelden, maar u beschuldigt wel op een openbaar forum verschillende seculiere moslim politici van kolonisatie...... dat is iets waar mensen zich aan kunnen storen

Mijn grootvader uit Friesland had trouwens ook 12 broertjes en zusjes dat zie ik totaal niet als een bedreigende factor of als een bewijs dat Marcouch een extremist is.... hooguit dat hij uit een tarditioneel gezin komt.

dolle mina | 12-01-09 | 13:07

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 13:03

Een stukje uit De Constandse lezing van Hans Jansen
dvg.humancontenthosting.nl/uploadedDoc...

Linkse politici neigen eerder tot zelfislamisering dan rechtse. Daarom hoorde Ayaan Hirsi Ali ook in de VVD thuis, en niet in de PvdA. Linkse politici willen de maatschappij, en met name de zogenoemde maatschappelijke structuren, 'wezenlijk' veranderen. Nu, dat willen de moslims ook. Links is tegen Amerika, en wel, dat zijn de moslims ook. Links is stedelijk, en dat zijn de moslims ook, denkt u maar aan Constantinopel, Cordoba, Cairo, en al die andere moslimse metropolen. De islam is een typische grote stadsgodsdienst.

Links is, grof geformuleerd, van oordeel dat onze kapitalistische, consumentistische, racistische, neokolonialistische, materialistische & seksistische maatschappij niet deugt. Ook de imams vinden dat. En weet u waar allochtone jongeren voor het eerst te horen krijgen dat de Nederlandse maatschappij niet deugt en op de schop moet? Een aantal jaren geleden ben ik dat allochtone studenten voorzichtig eens gaan vragen, en het antwoord luidde onveranderlijk:
'Maar meneer, bij maatschappijleer natuurlijk'. Het is duidelijk dat als de imam dat in zijn preken bevestigt, voor veel jongeren de cirkel rond is.

Het huwelijk tussen links en de islam is voorwaar in de hemel gesloten, a match made in heaven, en zal de mens dan scheiden wat God verenigd heeft? Linkse politici willen nivelleren, in die zin dat de sterkste schouders de zwaarste lasten te dragen krijgen en we vinden dat als vanzelfsprekend redelijk, we zouden niet anders meer durven, we zouden niet eens meer weten hoe het anders kan. Maar het is wel iets heel anders dan de zwakken sterker en weerbaarder maken, wat ook wel een aardig doel zou zijn. Het komt er in werkelijkheid op neer dat nivellering de sterken zwakker maakt, en de zwakken niet sterker. In tegendeel, de zwakken hebben steeds meer hulp nodig om de kloof met de sterken te overbruggen en het is wel duidelijk wie er moet opdraaien voor de kosten van die hulp en voor de kosten van de organisatie en de bureaucratische begeleiding van die hulp.

frenkie4alllll | 12-01-09 | 13:01

@philips 12.25
valt nog mee dat de geluidsman het geluid niet wegdraait
was duidelijk een witte dhimmie. die cameraman
wat kwam die moslim gestapo buurtvadert nu doen eigenlijk, alleen kijken en goedkeuren ja inderdaad

dit is verder net zoiets als de fittie tussen badr hari (whatsin a name google eens op badr en waar die naam vandaan komt en bonjasky.
steeds meer goedwillende negerts haten dat moslimtuig.
ook ivm schudden met de billen dat niet zou mogen en dan wel het gore hypocriete vrouwonvriendelijke en ook moslimverheerlijkende geschreeuw van ali b (dat is dan leuk vgl sommige zoals hanneke G, hebbie weleens geluisterd naar de teksten van ali b?
komt vaak neer op het uiteenrukken van jonge blondjes maagden

devries666 | 12-01-09 | 13:01

@ devries666 | 12-01-09 | 12:46

Wilders een nationaal socialist........... dat meen je niet?! *proest*

frenkie4alllll | 12-01-09 | 12:52

In 2011 krijgen we de verkiezingen van de laatste kans.
Nuja, voor de optimisten onder ons dan toch.

Van Overmachte | 12-01-09 | 12:52

philips1 | 12-01-09 | 12:25
Wat een opgefokt tuig.
Maar je zou de ouders keihard moeten aanpakken.
Deze ouders die geweigerd hebben om hun zonen op te voeden. Enkeltje Thuisland verdienen ze.
Dit soort migranten-jonge-mannen is opgegroeid voor galg en rat. Jammer genoeg zitten die niet meer in ons rechtssysteem.
Wat een agressieve rotzakken.

Ella | 12-01-09 | 12:51

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 12:51

Feitelijk pleit meneer dus voor apartheid. Daar was de PvdA vroeger tegen, weet ik me te herinneren. Nu wil ik ook verder niks met islam te maken hebben, dus wat dat betreft: prima. Maar dan wel buiten de landsgrenzen aub.

koerbagh ® | 12-01-09 | 12:50

@ de^mol | 12-01-09 | 12:40

Sorry... die vergelijking begrijp ik niet helemaal....

dolle mina | 12-01-09 | 12:50

@gunba
neen wilders krijgt mijn stem niet. ik vind het een rare nationaal socialist.
@ dolle mina 12.33
tsja nu hebben wij het weer gedaan!
Het anders denken bestaat er uit dat islam = vrede.
Dat betekent dat de hele wereld onderworpen is.
dat is niet iets wat ik bedenk. dat is de stroming waaruit markouch voortkomt
moslimbroederschap,
het is ook niet voor niets dat hij 14 broeders en zusters heeft.
Marcouch roept op tot segregatie en vreemdelingenhaat, hij is een homofoob
een racist van het zuiverste water.
Als dat duidelijk is en dat wordt benoemd wie is er dan eng bezig???

devries666 | 12-01-09 | 12:46

Blijven bukken jongens, blijven bukken. (Steeds iets dieper graag!)

ReligionSucks | 12-01-09 | 12:45

philips1 | 12-01-09 | 12:25
Isch coeltoerrr. Wat ik trouwens helemaal lachen vind is dat die cameraman tijdens de fittie ijskoud de schoenen van zijn geluidsman gaat staan filmen....

repulse | 12-01-09 | 12:44

En nog een voorbeeld van hoe de Nederlandse politie omgaat met de haatmoslims. Laf en bang. Echt de wereld op zijn kop.

Volgens dagblad De Telegraaf trad de politie afgelopen weekeinde in Rotterdam wèl vermanend op tegen een omstander die de jongens aansprak op hun hatelijke kreten. Hij zou van de politie te horen hebben gekregen dat hij de onruststoker was, en niet de gastjes die ‘Hamas, Hamas’ et cetera riepen.
www.telegraaf.nl/binnenland/2978882/__...

frenkie4alllll | 12-01-09 | 12:44

Ed van Thijn noemt het schreeuwen van "Hamas, Hamas alle Joden aan het gas" globalisering. Afshin Ellian hierover:

"Om de ernst van zijn mening te begrijpen, citeer ik de aanleiding van de vraag die aan Ed van Thijn werd gesteld:
.
'Hamas, Hamas de joden aan het gas,' scandeerden enkele honderden Marokkaanse jongeren donderdagavond in het centrum van Utrecht. Een beeld dat twintig jaar geleden ondenkbaar was bij protestbijeenkomsten inzake het Israëlisch - Palestijnse conflict.
.
'Dat is globalisering,' zegt oud-burgemeester van Amsterdam Ed van Thijn. 'Elementen uit wereldconflicten zie je terug in Europese steden.'
.
Een buitengewoon, afstandelijk, onpartijdig, bijna wetenschappelijk antwoord. En dit is het enige wat Van Thijn kennelijk heeft verteld, want verder wordt hij niet geciteerd.
.
Vreemd
Vindt u dit niet vreemd? We hebben het hier over Van Thijn, die ons van geregeld waarschuwde voor de antisemitische neo-nazi-krachten. En voor Geert Wilders. Van Thijn is het vleesgeworden Amsterdamse anti-racisme-establishment.
.
Let op de leuze: 'Hamas, Hamas alle joden aan het gas!' Let op het antwoord: 'Dit is globalisering.'
.
Wat zou hij vinden als een aantal jongeren uit Venlo had gezegd: 'Drijf alle moslims de zee in'? Zou Van Thijn hier ook zeggen: 'Dit is globalisering'? "
.
De hele column: www.elsevier.nl/web/10219386/Afshin-El...

frenkie4alllll | 12-01-09 | 12:41

dolle mina | 12-01-09 | 12:33
joh, jij denkt op korte termijn. Je moet op lange termijn denken. In Kosovo is ook door immigratie, geboorte, enz. dit proces opgezet. Dat duurde zo'n 80 jaar. Hier zitten we in dat proces nu op ongeveer de helft van de tijd. Geef het nog 40 jaar en je zult wat zien....

de^mol | 12-01-09 | 12:40

Nou, daar gaat-ie weer. Allemaal flink links blijven stemmen en allesj komt goet (het accent van geijt enzo mag u er zelf bijdenken).

Giaur! | 12-01-09 | 12:39

De islam is een 'doodgewone godsdienst' zegt Marcouch. Wel met iets meer nadruk op dood natuurlijk. Zie zelfmoordaanslagen, martelaren en heilige oorlog. Dat zijn belangrijke islamitische innovaties. www.amsterdam.pvda.nl/nieuwsbericht/57...

Lewinsky | 12-01-09 | 12:38

@Gunba | 12-01-09 | 12:36

Hoe weet u dat zo zeker??

Het is trouwens niet waar... ik woon in Amsterdam... dussssssssss

dolle mina | 12-01-09 | 12:38

Je geeft de Moslim een vinger en ze pikken je hele land in.

Ella | 12-01-09 | 12:37

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 12:36

@ philips 1 | 12:25
Ik weet niet wie het zijn, en waar het over gaat, maar dit is toch erg? !!!!

fuckje | 12-01-09 | 12:36

zijn ze helemaal van de ratten bezeten!!!

krijgdetering | 12-01-09 | 12:35

Fleauxe | 12-01-09 | 12:14
Iedere grote omwenteling in beleid ontstaat door maatschappelijke cohesie, de afgelopen jaren had het nederlandse volk het te druk met het zo veel mogelijk mee pikken van de graantjes van de economische groei. Nu die groei er uit is zal er veel meer de nadruk komen te leggen op sociale banden, sociale interacties. Dat betekdn dus dat steeds meer en meer de nadruk zal komen te leggen op de negatieve invloeden in de samenleving, de remmende factoren. Door de groeiende kennis van de islam, de wijze waarop het natuurlijke verzet tegen de islam is geremd door de multicultifascisten, denk ik dat dit proces zich erg snel voltrekken.

repulse | 12-01-09 | 12:34

Een uitstekend idee, zo'n moslim stadsdeel 100 km ten westen van Amsterdam. Niet alleen voor 020-mossels, nee voor alle baarden en aanverwante artikelen binnen 0031. Verplicht, zonder uitzonderingen.

020-mekka voor de haatbaarden, 0031 voor de Nederlanders. Prima plan, beste Marcouch.

stuyterkuycken | 12-01-09 | 12:34

Bloedende moslimgemeenschap? Dat zal wel lukken, ja.

Lewinsky | 12-01-09 | 12:34

@devries666 | 12-01-09 | 12:08

Ik vrees dat we het geenszins eens zijn...
Als ik zeg dat we daarvoor moeten waken heb ik het over de radicalisering van nu in NL wonende seculiere moslims en niet over de kolonisatie van NL....

De kolonisatie van NL is een zwaar overtrokken argument, bedoelt om NL'ers bang te maken en te mobiliseren voor het politieke gewin van Geert Wilders en de PVV. Er zijn absoluut GEEN concrete aanwijzingen om te denken dat de personen die u kwalificeert als kolonisten de islamisering van NL voor ogen hebben...?! Dat is zelfs een absurde beschuldiging.... Het enige waar deze mensen zich schuldig aan maken is "anders denken" en daar mag u het niet mee eens zijn... ik zelf ben dat ook niet, maar u moet proberen niet door te slaan en niet een op hande zijnde kolonisatie propageren terwijl daar geen steekhoudend bewijs voor is.... en daar moeten we met z'n allen ook voor waken, want dit soort opvattingen werken radicalisering ook in de hand!

dolle mina | 12-01-09 | 12:33

GAAT MOOI NIET GEBEUREN!
snelders NL | 12-01-09 | 11:17
ik denk het wel, helaas...

de^mol | 12-01-09 | 12:32

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 12:31

De Amsterdamse islamitische zender AT5 brengt liever de rubriek 'Zeg ken jij de moslim al'. web.at5.nl/ramadanjournaal/

Lewinsky | 12-01-09 | 12:28

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Het voordeel is dat als ze in een wijk bij elkaar zitten ze makkelijker eh te verwijderen zijn. Het is maar een ideetje.

MarcusAurelius | 12-01-09 | 12:28

Wat zijn dat voor self-fulfilling prophecy-praktijken dat Marcouch nu een Judenviertel voor moslims bepleit.

harbi | 12-01-09 | 12:26

De islamitische media zoals Azijnbode, NRC en AT5 zwijgen nog in alle talen over hun vriend Marcouch. Kan even duren voor ze een goed argument gevonden hebben om dit plan voor het vestigen van een " bloeidende moslimgemeenschap" in 020 te omarmen.

Lewinsky | 12-01-09 | 12:24

Er zijn al bloeiende moslimgemeenschappen genoeg op de wereld. Afghanistan, Saoedi-Arabië, Gaza, om er een paar te noemen. Dat zijn fijne plekken voor Marcouch.

Lewinsky | 12-01-09 | 12:21

Je krijgt er toch tranen van in je ogen niet?
om te zien hoe kinderen worden opgevoed in nederland

devries666 | 12-01-09 | 12:20

@gunba
ja zo gaat dat
alleen wil de papa van het marokaanse vriendinnetje van mijn dochter van 5 niet dat zijn dochtertje bij mij thuis speelt.
er mag alleen daar worden gespeeld. de moeder mag mij zelfs niet aankijken en spreekt bijna geen nederlands.
pas in nederland ? neuh een jaar of 25
moet ik doorgaan met het geven van voorbeelden?
ik berijp dan ook heel goed wat gerri eickhof bedoelt.
sinterklaas wordt ook hier door ouders openlijk en luidkeels aangevallen op het schoolplein'
maar wel binnenkort een iftar betalen van de ouderbijdrage.
een ouderbijdrage waar de meeste islamieten niet aan hoeven mee te betalen.
zo doen we dat

devries666 | 12-01-09 | 12:19

-weggejorist-

red99 | 12-01-09 | 12:17

@repulse | 12-01-09 | 12:00: Ik bedoelde het meer as a figure of speech. Wat mij het meeste stoort is wel dat dit voorstel van Marcouch alle banden breekt met een vorig tijdperk. Een tijdperk waarin de moslim wel wist dat de Nederlander mak en lam met alles instemt wat multiculti is, alleen het niet hardop zei. Dat is nu dus voorbij. Het tijdperk waarin de meerderheid van het land mocht beslissen hoe ze haar land rechtsstatelijk indeelde. De meerderheid van de bevolking ziet -blijkt uit alle opinieonderzoeken, dus niet alleen 'rechtse' Maurice- de islam niet zitten, maar daar hebben ze tegenwoordig schijt aan. Na de dood van Theo van Gogh dacht ik echt dat er het een en ander zou veranderen, maar dat is heel erg dom van me geweest. Ik dacht dat mensen wat vaker voor zichzelf zouden opkomen, en nee zouden zeggen. Maar geef ze eens ongelijk, kijk wat voor lieden daar op het Museumplein stonden te demonstreren, daar durf je niet graag je mond tegen open te trekken. De media stellen vooral de makkelijke vragen en de rest heeft het toekijken.

Fleauxe | 12-01-09 | 12:14

Opheffen die dubbele nationaliteit! Dan gaan de Marcouchen het land uit.

Lewinsky | 12-01-09 | 12:13

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 12:12

Uiteraard zwijgt de pvda nog even over dit waanidee van Ahmed Marcouch. Men heeft het liever over de Gaza-strook in het Midden-Oosten. www.amsterdam.pvda.nl/nieuwsbericht/58...

Lewinsky | 12-01-09 | 12:12

@dolle mina
ik begrijp ook wel dat berbers door de marokaanse arabiese elite hier zijn gedumpt. (vergelijkbaar met antilianen) en dat berbers niet met een vooropgezet plan hier zijn gekomen.
maar net zoals met de palastijnen is het wel een beinvloedbaar volkje (daarom zijn er ook zo extreem veel verslaafde berbers, hoor je trouwens ook verdomde weinig van).
en het lijkt er nu sterk op dat er een hele generatie is opgestaan onder aanvoering van mensen als marcouch, elatik, ramadan en zo nog een paar die het niet zoeken in alcohol en drugs maar in de islam.
Dat zijn de kolonisten!
ik denk dat we het wel met elkaar eens zijn, we benoemen het alleen iets anders.

van bommel gaat niet naar auswits herdenking.
lafaard!!

devries666 | 12-01-09 | 12:08

Het antwoord hierop moet zijn: afschaffing van de dubbele nationaliteit. Iedereen die nog een nationaliteit heeft dient het Nederlandserschap te verliezen.

Lewinsky | 12-01-09 | 12:08

Die kerel is het helemaal kwijt! Zoals Paul de Krom zei: Hij behoort zich niet te laten leiden door zijn geloof!
Dit is bullsh*t en ze moeten die kerel toch eens goed gaan ondervragen over wat hij in gedachte had. Het BLIJFT Nederland en als hij daar niet achterstaat kan hij heel rap vertrekken naar het midden-oosten, of is het daar niet tof genoeg?!
Lazer toch op man..

Swarley.. | 12-01-09 | 12:07

waskuip-admiraal | 12-01-09 | 12:05
Die fans zijn met de moed der wanhoop bezig om hun oogkleppen bij te stellen.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 12:06

Dat Markouch een geslepen fanaat is, weten we inmiddels wel. Ik ben zo benieuwd wanneer zijn fans een keer geconfronteerd worden met dit soort uitspraken en of ze nog steeds zo enthousiast zijn.

waskuip-admiraal | 12-01-09 | 12:05

Fleauxe | 12-01-09 | 11:49
Ik kan er toch wel om lachen, al jaren word marcouch door allerlij randdebielen op handen gedragen waaronder woutertje boslim. Over het algemeen zijn dit dezelfde soort mensen die anti-israel zijn. Misschien dat zij nu zien hoe israel in de problemen is gekomen door de ongeremde immigratie van moslims naar het gebied wat in 1917 al werd aangewezen als zijn de israel. Waar dankzij de joden een samenleving werd gecreerd die een bloei van de economie voortbracht ongekend voor de arabische wereld. Waardoor juist die massale moslim immigratie nog verder werd gestimuleerd, kindersterfte onder islamitische bevolking nam drastisch af. Ironisch hé juist het succes van israel is de reden waarom het er nu zo moeilijk gaat. Dankzij de vn en de engelsen is het palestijnen probleem gecreerd en in stand gehouden.
-
Dus ja ik moet er hartelijk om lachen, al is het maar de ironie van het hele gebeuren. Lang leven 020 gaza, lang leve rotjeknor met aboutaleb en een sp die banden wil met gaza stad. Als er nu nog steeds mensen zijn die durven te kiezen voor een pvda of een sp, als deze partijen nog steeds bestaan na de aankomende verkiezingen dan heeft nederland wat zij verdiend, 020 gaza en haar eigen westbank en jeruzalem!

repulse | 12-01-09 | 12:00

Kijk eens efkens hier: www.tref.eu

kopjethee | 12-01-09 | 12:00

En zoals zo vaak met controversiele uitspraken van moslims doen de linkse kranten Trouw, VK en NRC er het zwijgen toe.

Hasjhies? | 12-01-09 | 12:00

@ devries666 | 12-01-09 | 11:50

Dat begrijp ik wel dat u zich daaraan stoort en ik keur dat ook af uiteraard, maar dat is een ander standpunt dan zeggen dat dit soort mensen hier komen om NL over te nemen....

Vooralsnog moeten we hier met z'n allen voor waken en ik heb altijd geleerd niet te schreeuwen voordat ik geslagen word.

p.s.

Mag ik er op wijzen dat u stelde dat ik deze bevolkingsgroep niet van dichtbij kende en ik dat slechts bevestig......

dolle mina | 12-01-09 | 11:59

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 11:59

Zo'n moslimstadsdeel bestaat toch al, alleen noemen we het nu een prachtwijk.

Datniet | 12-01-09 | 11:57

Fimbulvetr | 12-01-09 | 11:23
Stukje gewiekste demagogie. "Allah of Europa." Opmaat tot de theocratie.
www.al-yaqeen.com/nieuw/mediatheek/fla...
"Is Allah onze Helper?
Is Allah werkelijk onze Helper, O gemeenschap van het monotheïsme?
Of is Amerika onze helper?
Of is Europa onze helper?
Of zijn de internationale instanties onze helper?
O gemeenschap van het monotheïsme, keert terug naar de ware Helper!
O gemeenschap van het monotheïsme, keert terug naar Allah!
Bij Allah, er is geen eer voor jou, behalve als je terugkeert naar Allah.
Bij Allah, je zult niet zegevieren, bekhalve als je terugkeert naar Hem.
O gemeenschap van het monotheïsme, keert terug naar Allah!
Allah is onze Helper en voor jullie is er geen Helper."

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 11:56

HEEL GOED!
Maar dan niet meer subsidie geven dan je aan andere stadsdelen geeft.
Er zal binnen een jaar een onbewoonbare ghetto ontstaan met een enorme werkeloosheid en criminaliteit. Is geen discriminatie maar statistisch bewezen. Ik heb er zelf niets op tegen. Ben erg voor dat iedereen op de sociale ladder ook leeft met de mensen die er op z'n eigen niveau bijhoren.
Wil ik ook alle sociale woningbouw een paar straten van mijn huis weg hebben.
HOEZEE!

thetosser | 12-01-09 | 11:55

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 11:54

@da salvo | 12-01-09 | 11:45
Waar heb je het over??? Het is naief van mij dat ik zeg dat ik geen extremistische moslim vrienden heb?? Ik heb ook nergens gewenst om die te hebben???die volg ik niet helemaal... lees het nog maar eens lutser

Je bent bovendien duidelijk zelf geen Nederlander anders beheerstte je je taal wel beter.

Het is trouwens lastig om een extremistische moslim tegen te komen omdat het er maar maar 10 á 20.000 zijn in NL.......

dolle mina | 12-01-09 | 11:53

Binnen no time stikt het in Marcouch's stadsdeelkalifaat van de munitieopslagplaatsen. Het zou me overigens niet verbazen als de poldermoskee van Cheppy al ruimtelijk is ingedeeld en ingericht om t.z.t. te dienen als munitieopslagplaats.

Hasjhies? | 12-01-09 | 11:53

Bert Whaha | 12-01-09 | 09:38
Het is niks, maar ik moet steeds vaker deze link gebruiken om mensen met de neus op de feiten te drukken. De kwestie speelt dus al ruim 20 jaar want zo oud is dit fragment.

recessieloos | 12-01-09 | 11:51

Je kunt er om lachen, flauwe grapjes over maken, wegwuiven alszijnde niet haalbaar, maar hou een ding goed in de gaten: de moslimgemeenschap in Nederland (net zoals in de andere landen van Europa) groeit gestaag. Waar Nederlandse gezinnen veelal 1,2 of hooguit 3 kinder voortbrengen, brengen gezinnen van islamitische komaf vaak een veelvoud hiervan voort. Derhalve neemt deze groep dus explosief toe. Nu mijn punt: wat Marcouch zegt is dat wat alle (nou ja, 99% dan) moslims denken en vinden, namelijk: de islam moet en zal overheersen. Na de overname van de grote steden (die bijna rond is) is het tijd voor fase II, namelijk het stichten van een islamitische staat in een staat. Zo kan van binnenuit een land "overgenomen" worden. Noem het doemdenken noem het pessimistisch maar de feiten liegen er niet om. Met name vooraanstaande islamkenner(s) van Nederlandse komaf (kan de beste man zijn naam even niet vinden) zien dit gevaar wel en onderkennen het gevaar wel degelijk. Zo, hier hou ik het bij. Doe er mee wat je wilt maar denk er maar eens over na en lees hier en daar wat over de islam en zeer waarschijnlijk kom je tot dezelfde conclusie.

mauzzer80 | 12-01-09 | 11:51

@DOLLE MINA 11.22
U dient uw pijlen te richten op de pvda, groenlinks, d66 (mevrouw Kaya), doekle terpstra. enzo
verder kennen alleen extremisten extremisten echt persoonlijk want extremisten worden niet persoonlijk met apen en zwijnen,
ook de extremist marcouch.
ik begrijp ook uw vertrouwen in de regering niet. want regeringen zitten niet eeuwig.
wat betreft de rif/berber tokkies.
die ken ik wel persoonlijk, want die zijn echt te dom om iets voor zichzelf te houden. als je die tegenkomt bij de sociale dienst, of in een leer werktraject bij een gemeente dan spreken ze echt wel de waarheid. ik moet werk (verontwaardigt), bedenkt zich een beetje, ies nomaal als je kent werk, iek nie.
wordt dan boos en zegt. ies nie nomaal ieke moet werk. iek ben ziek,
En dan kan je invullen:
in hoofd
want verslaafd
werk is haram
spreeke nie taal (woont dan al een jaar of 20 hier)

daar wordt de vries niet blij van
de vries ziet ook om zich heen dat er nog steeds meer marokanen komen die zijn ingesnoerd en baarden dragen. en het vervelende is dat het niet bij moslims blijft
en het gaat in de supermarkt net als in de rest van de samenleving.
het begint met een hoofddoek en voor je er erg in hebt is het bijna verplicht om er te mogen werken.

devries666 | 12-01-09 | 11:50

Zo grappig is dat niet repulse, hoe spitsvondig ook dit is wel de weg die we gaan inslaan als Marcouh gehoor krijgt. Een islamitische wijk! Hoe bedenkt die man het.

Fleauxe | 12-01-09 | 11:49

De schaapskleren van Marcouch waren al uit toen hij voorstelde om op openbare scholen islamonderwijs te introduceren, maar nu maakt deze islamitische kolonist het wel heel erg bont. Een Marokkaanse wijk in 010, een moslimstadsdeel in 020.. Ik heb er maar een woord voor: Fosfor.

harbi | 12-01-09 | 11:49

Ach, over Chinese en Joodse buurten doen we doorgaans toch ook niet zo moeilijk?

de_hypotheker | 12-01-09 | 11:48

Dolle Mina
Niet zo naief, een extremistische moslim zal je ook nooit tegenkomen, die kijken u soort nog eens niet aan. Probeer een Burka aan te trekken en ga naar een plastisch chiurg voor een nieuwe vlies, misschien wordt je dan als 4de vrouw aangenomen.

da salvo | 12-01-09 | 11:45

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 11:43

Doen. Iedereen die wil erinlaten muur eromheen. dak erop. Geen omkijken meer naar.

Dolle Dries | 12-01-09 | 11:41

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 11:40

Want dat is de manier om in te burgeren.

Dolle Dries | 12-01-09 | 11:39

Cool, onze eigen Gazastrook! *bestelt alvast dozijn scudraketten*

jullie ook hier? | 12-01-09 | 11:38

En waar dat alles toe zal leiden lezen we hier :

www.telegraaf.nl/buitenland/2979076/__...

Voor een ieder die het bestaan van een 5e colonne afdoet als paranoide fascistoide praat.

Bigi Bana Boy | 12-01-09 | 11:38

Hmm dus over een aantal jaren ziet het nieuwsbericht er ongeveer zo uit?
-
In jeruzalem zijn vandaag duizenden palestijnen de straat op gegaan om te demonsteren tegen het hardhandige ingrijpen van de Nederlandse regering in 020 gaza. Met leuzen als intifada, intifada 020 gaza vrij en hamas, hamas hollanders aan het gas. Ook werden er beeltenissen van Achemed Marcouch en Abutaleb mee gedragen door de menigte.
-
De restanten van de Nederlandse regering hebben zojuist de nieuwste resolutie van de VN veiligheidsraad naast zichzelf neergelegd. Zij beroept zich op het recht om haar burgerbevolking te mogen beschermen tegen de raketaanvallen en het kidnappen van grenswachten.
-
Onafhankelijke berichten van vn medewerkers in gaza, allen geboren en getogen in 020 gaza spreken van beestachtige misdaden tegen de menselijkheid van de het DDF(dutch defence force)
-
Het DDF blijft ondertussen volhardend in haar stellingen dat VN ambulances en gebouwen misbruikt worden door de Nederlandse tak van het Moslim Broederschap voor troepentransport en gevechtacties.
-
Nieuw vredesinitiatief gelanceerd door het OIC, Nederland dient zich terug te trekken uit de bezette gebieden, zorg te dragen voor de levering van water elektriciteit,gas, voedsel. Ook het wapen embargo moeten worden opgeheven zodat de regering onder leiding van Dhr Marcouch zijn religeuse politie macht kan bewapenen en de radicale elementen uit kan schakelen.
-
President Marcouch heeft zojuist een verklaring afgelegd waarin hij oproept tot een menselijk schild van kinderen om zijn residentie. "Allah Akbar Wij dagen het DDF uit om de 020 gaza binnen te vallen en Ins'Allah zal het een massa graf worden voor de ongelovigen honden, varken, en apen."

repulse | 12-01-09 | 11:37

Ik geloof dat ik even helemaal gek word.
Heeft die lul dat echt voorgesteld?
Dat is de eerste stap op weg naar ons eigen Gaza, nee dank je vriendelijk Ahmed.

Fleauxe | 12-01-09 | 11:36

De autochtone gemeenschap verwijten dat ze te racistisch, te chauvinistisch en vooral niet open-minded genoeg is. Verschillende culturen zijn zogezegd een realiteit en we kunnen gewoon gezellig naast elkaar leven zonder ook maar enig probleem. Lang leve de multicultuur.

Althans dat is de theorie.

Nu zeggen de multiculturalisten dat zij hun cultuur willen behouden in het gastland.
Ze spreken hun eigen theorie tegen op een walgelijke manier.
Hypocrisie tot en met. Racisme van het reinste soort.
Het is aanpassen of oprotten mensen.

TietLikker | 12-01-09 | 11:36

waar rook is ,,is vuur , het zal mij niets meer verbazen als die k.m (kut marokaan)
het er door krijgt

de pastoor | 12-01-09 | 11:33

Paintitred
tja, heb je nogwel een ezel in je tuin.

da salvo | 12-01-09 | 11:33

'Er is een wezenlijk verschil tussen west binnen de ring en west buiten de ring' WTF? Pestpleuris met zn bloeiende moslimgemeenschap. Ze integreren maar of ze kankeren lekker op.

zooishettoch | 12-01-09 | 11:30

@sjaakdeslinksesul | 12-01-09 | 11:00

Hypocrisie in optima forma. En wanneer dachten alle media in den lande daar over te berichten? Of is dat bericht hen onwaardig. Dat is Marokko natuurlijk, dat staat ver van ons, toch?

Dank Sjaak, nog meer van dit soort eye-openers?

houwezo | 12-01-09 | 11:30

@ paintitred | 12-01-09 | 11:27

Ik heb ook ff met je moeder gebeld ze heeft inderdaad ontzettend veel spijt van jouw conceptie en het was niet eens lekker, want ze voelde er niks van

dolle mina | 12-01-09 | 11:30

da salvo | 12-01-09 | 11:28
Dat ligt er aan, je moet wel ff een goeie imam opzoeken dan is alles mogelijk.

paintitred | 12-01-09 | 11:30

Paintitred
Anale sex is verboden in de Islam, alleen op de wallen kun jij terecht.

da salvo | 12-01-09 | 11:28

dolle mina | 12-01-09 | 11:23
Ik heb al met je pa overlegt maar hij vindt anderhalf schaap iets te weinig,
hij wil er graag een ezel bij hebben maar dat vind ik jou niet waard.

paintitred | 12-01-09 | 11:27

alvast een enkeltje islamistan voor Marcouch bestellen

vooreenkeertjedan | 12-01-09 | 11:27

@ paintitred | 12-01-09 | 11:19

Dat zegt meer over jou dan over de Islam, mafkees

dolle mina | 12-01-09 | 11:23

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 11:10
Eensch, maar dat is bijna altijd het probleem bij een onderklassen, charismatische populistische demagogen kunnen dit volk makkelijk bereiken en bespelen. Het facisme, socialisme, communisme en religies zouden zonder onderklasse geen bestaansrecht hebben.

Fimbulvetr | 12-01-09 | 11:23

denk je dat Nederland het dieptepunt wel heeft bereikt, komt de PvdA weer om de hoek kijken

ilse | 12-01-09 | 11:23

deze gast moet eens met zijn tijd meegaan. dumpen dat geloof. het is uiteindelijk nergens goed voor.

Bobel | 12-01-09 | 11:22

devries666 | 12-01-09 | 11:01
Ik wil zeker niet in een sharia land wonen dat lijkt me bijna het ergste wat er is en inderdaad ik ken geen extremistische moslims op persoonlijk niveau, maar ik denk weer dat u te weinig vertrouwen heeft in onze regering wanneer u denkt dat wij er op dat moment niet klaar voor zijn.... als we het er al op laten aankomen....

We moeten zeker niets uitsluiten en alert zijn, maar het prediken van het kolonisten standpunt en het zo kwalificeren van een hele grote groep mensen dat is gewoon verkeerd, ik leen me daar niet voor en dat zou u ook niet moeten doen.

dolle mina | 12-01-09 | 11:22

Gunba
Dat is niet moeilijk. Je moet je gedragen als een dhimmi. Duizenden voorbeelden in Amsterdam zolang je gedrag maar dhimmi is.

da salvo | 12-01-09 | 11:19

Daar komt de aap uit de mouw. Geert had dus toch gelijk toen hij sprak over kolonisten.

Ivoren Toren | 12-01-09 | 11:19

Ze hebben het verdient/verovert www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?T...
Wil al die feministische politieke hoeren wel is zien als de shaira wetgeving
van kracht wordt. Ik verheug me alvast, zo droom ik over 3 echtgenotes die
ik de hele dagen in de kont mag neuqen, lekker in elkaar trappen als ze boehoe doen gewoon omdat het dan kan.

paintitred | 12-01-09 | 11:19

echt woest wordt ik als ik zulke berichten lees, compleet geflipt die vent met z'n maffe koran ideeen.

waar Marcouch op doelt als stadsdeel bestaat al in de gazastrook, daar woont HAMMAS.
wordt tijd dat Marcouch z'n spulle pakt en samen met de protesterende rotterdamse joden haters lekker daar naar verhuist om daar de werkelijkheid is onder ogen te zien.

die mr Marcouch probeert hier er net zo'n klote zooi ervan te maken als is palastina. GAAT MOOI NIET GEBEUREN!

snelders NL | 12-01-09 | 11:17

Als ik tegenwoordig die kop van Marcouch zie dan word ik meteen kwaad. Iedere keer weet ik weer beter hoe dat komt. Afstoppen die religieus gestoorde islamist. Voor het te laat is.

Hasjhies? | 12-01-09 | 11:17

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 11:16

Shalome | 12-01-09 | 10:54
tsja, hek er om heen, voeten op tafel, bier en chips binnen handbereik en maar achteroverleunen. Helaas zijn er nog al wereldverbeteraars die denken te kunnen bemiddelen bij dat volk en denken dat geld toestoppen de-escalerend werkt...

Fimbulvetr | 12-01-09 | 11:15

-weggejorist-

Gunba | 12-01-09 | 11:14

@a.n.alvabeet | 12-01-09 | 11:07
Een onvervalste kasbah.

stekelige | 12-01-09 | 11:12

Op het moment dat ik dacht dat mijn stad al helemaal naar de klote was, komt die idioot met dit achterlijke plan.

RechtseAmsterdammer | 12-01-09 | 11:10

maar... maar.... dat plan is toch al lang uitgevoerd?

zak_hooi | 12-01-09 | 11:10

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:46
Volgens mij is het probleem de lui die macht kunnen opbouwen over de ruggen van de moslimtokkies, macht die niet door gematigden, hoe hoog opgeleid of hoe intelligent ook, kan worden aangetast.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 11:10

@ sjaak 11.00 bedankt voor de link helemaal gemist.
Lijkt me ook een goed idee voor alle bestuurders in nederland.

voor alle andere.
Marokanen die nederlandse vrouwen uit elkaar trekken en begraven , zoals hier achter bij station overvecht met ilona nemeth, vertrekken naar marokko.
terwijl wij het recht hebben om die zwakbegaafde importrommel uit de rif zelf uit elkaar te rukken!
ander voorbeeld
ze zoeken in leidsche rijn nog een bontkraag die een een jongetje van 2 zwaar gehandicap heeft gereden met zijn steelscootert.
duidelijk herkenbaar het kutjong.
wedden dat ie nu in de rif zit ipv een lijfstraf te ondergaan.
het kjong

devries666 | 12-01-09 | 11:09

Tja..... dit is de wil van de Amsterdammers. Die blijven stemmen op deze partij, dus wat is het probleem precies? Dit is toch waar men voor heeft gekozen? Het gaat al 30+ jaar zo, en men vindt het prima.

Lebowski Achiever | 12-01-09 | 11:08

Een soort speciale uitvalsbasis voor criminelen dus?

a.n.alvabeet | 12-01-09 | 11:07

en zo worden de geesten rijp gemaakt...

wolfje23 | 12-01-09 | 11:07

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:57
Maar de stap extra die hier gezet is is het appél aan de trots van de moslim en de daaruit voortkomende vanzelfsprekendheid om ruimte op te eisen. Dit is exact dezelfde beweging als die van de ISBO die onlangs opperde dat als islamitische ouders op een zwarte school in de meerderheid zijn, zij ervoor moeten kunnen kiezen dat een school islamitisch wordt.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 11:06

EPluribusUnum | 12-01-09 | 10:55
Bloeiende moslimgemeenschap? Men is niet gewend om de eigen broek op te houden dus dat wordt betalen voor u en ik.

T@ Riest | 12-01-09 | 11:04

Ik zeg: Maak Slobodan burgermeester van Amsterdam!

TikkieTerugJaap! | 12-01-09 | 11:02

Ook het passieve jihad is jihad en de uitholling gaat altijd van binnenuit, niet dat Slotervaart voor mij een cent waard is want laten ik eerlijk zijn wie wil daar wonen? Moslims dus volgens Marcouch, met eigen bestuur eigen moslimscholen enz. Alleen maakt Marcouch een denkfout. Tussen een Turkse moslim en een Marokaanse moslim zit een enorme cultureel verschil, hoe hij dat gaat oplossen is het volgende experiment. De bedoeling van den Uyl 30 jaar terug van emigratie was niet dat er een grote concentratie moslims zou ontstaan maar een verspreid multi-culturele samenleving. En wat is het geworden, juist, alleen een grote groep moslims ondanks miljarden verspilling aan sociale hoekwerkers en meer van dergelijke linkse probeerseltjes. Islamitische scholen, moskeën enz. kortom een "bloeiende moslimgemeenschap" kan alleen ontstaan als er een grote hoeveelheid olie in de grond zit die naar boven gepomt kan worden. In Amsterdam-west is er alleen water. Geef mij dan maar de Geert Wilders oplossing.

da salvo | 12-01-09 | 11:01

@dolle mina
ben bang dat je iets te veel vertrouwen hebt in mensen die je duidelijk niet van dichtbij kent.
het is overigens ook geen kwestie van dagen de kolonalisatie van heel europa.
duurt nog wel even.
maar en dan opeens dan is het zover.
en dan is iedereen er klaar voor.
het vervelende is namelijk dat je helemaal niet zo'n grote groep mensen nodig hebt om de sharia in te voeren.
wel een paar zeer aggressieve.
zoals marcouch

en in een shaaria land wil jij ook niet wonen

devries666 | 12-01-09 | 11:01

Wanneer worden we 't hier nou 'ns écht zat?

stekelige | 12-01-09 | 11:01

ROFLOFf-topic maar toch niet helemaal.
Hou toch op met zeuren over dat dubbel paspoort. Waarom die twijfel over de loyaliteit van Marokkaanse Nederlanders. Ook onzin om te beginnen over de soeveriniteit van een land, alsof dat in het geding komt met een buitenlands paspoort. Regering en koning van Marokko, kom er maar in:
www.thamazigh.com/ThamazighKortnieuws/...

sjaakdeslinksesul | 12-01-09 | 11:00

@Schoorsteenveger
Hier alvast de naam: Stadsdeel De Baardjes.

Shalome | 12-01-09 | 10:58

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 10:53
Iek snap, semantische spraakverwarring en ben met je eens slim gespeeld van Marouch, hij kan achteraf alle kanten op als hij kritiek krijgt. Het lijkt mij een reeds gerealiseer feit, voeg de baarsjes en slotervaart samen en je hebt precies waar Marouch hier op doelt, een groot moslim stadsdeel...

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:57

Superstadsdeel met een bloeiende moslimgemeenschap, zonder politieeenheid en bouw er een 30 meter hoge muur omheen compleet met hoogspanningskabels zodat er niemand in en uit durft..

EPluribusUnum | 12-01-09 | 10:55

@ Fimbulvetr
En wat overspeelt Marcouch weer zijn eigen hand. Wanneer leren die lui nou eens nadenken? Hij droomt natuurlijk van een kalief-bestaan terwijl hij toch ondertussen zou moeten weten dat er in no time allerlei fracties a la Hamas, Fatah, Islamiq Jihad, Al Aqsa zullen onstaan omdat de ene moslim het altijd beter weet dan de ander. Abu Jahjah had ook al de droom om Koning der Arabieren te worden, en Cheppih, en Faizal.
Die islamitische woestijnvolkeren hebben nóóit met elkaar kunnen samenwerken; het is één en al matpartij en ruzie die spreekwoordelijk is voor de Arabische incompetentie. En we weten ook allang dat ze daar de blanken de schuld van zullen geven, dus je kunt wachten op geweld. Het is verbijsterend eenvoudig waar dit op uit zal draaien.

Shalome | 12-01-09 | 10:54

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:46
Het is wél jouw invulling, en die komt nagenoeg overeen met mijn invulling, daar niet van. Wat ik bedoel te zeggen is dat Marcouch slim een niet ingevuld proefballonnetje oplaat en pas toe gaat lichten als wij alles voor hem ingevuld hebben.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 10:53

@fimbulvetr 1.46

klopt.
gedeeltelijk
een deel van die tokkies zijn verslaafd aan alcohol en van alles en nog wat en steelt alles wat los en vast zit
een ander deel van die tokkies gaat in allah (laat hij snel deaud gaan)
en mag dan alles wat los en vast zit stelen'van ongelovigen.
en nu worden de geesten rijp gemaakt om zelfs hele steden te sstelen.
BTW
ik neem aan dat marcouch ook bedoelt dat de ongelovigen en varkens en zwijnen in die stad de stad verlaten of zich onderwerpen aan allah (laat hij snel deaud gaan)

devries666 | 12-01-09 | 10:53

Marcouch is wel een voorstander van het moslim probleem door moslims op te laten lossen, iets waar veel NL'ers ook tijden om geschreeuwd hebben: waarom veroordeelt niemand uit hun eigen gemeenschap dit gedrag?? Marcouch heeft dat wel meerdere malen gedaan en wat dat betreft past dit plan i.m.o. wel in de lijn der verwachtingen........... het wordt natuurlijk niet opeens een goed idee.... dat dan weer niet

Ik word alleen een beetje moe van al die mensen die denken dat moslims ons land komen innemen??? Dat is pure xenofobie en zoals we weten is dat ontzetend dom en irrationeel. Het kolonisten standpunt is voor de ondoordachte en paranoide onder ons. Accepteer het nou maar gewoon we gaan allemaal samenleven hier en je zult NOOIT een land vinden waar alleen mensen wonen die het eens zijn met jouw leven en persoonlijke opvatting. Voor mij is dat niet eens een utopie, fokking saaaaaai en eentonig.

dolle mina | 12-01-09 | 10:52

And it goes on and on... wanneer start er eens een burgerprotest onder het mom van "tot hier en niet verder". Hoe langer men dit soort excessen accepteert, des te meer het uiteindelijk escaleert.

etui | 12-01-09 | 10:49

-weggejorist-

slipstream | 12-01-09 | 10:49

*maakt opeens een flinke ruk naar rechts*

Fulgrim | 12-01-09 | 10:48

-weggejorist-

slipstream | 12-01-09 | 10:48

Goed plan, niet geintegreerde burgerts nog verder afzonderen door ze een stukje semi-zelfbestuur te geven.
Alles dat moslim*, jood*, homo* of of wat voor manier dan ook zich een eigen, gesloten, doelgroep heeft toegewezen moet per direct verboten worden. Eiland en kliekjesvorming is het slechtste wat er is.
Moet je eens bedenken wat er gebeurt als iemand zou voorstellen een stadsdeel dat precies dezelfde doelstellingen heeft als het maagdenparadijs van Marcouch, maar dan alleen voor christelijke ariers. De rechtzaken en de dicriminatieclaims vliegen je dan om de oren.

Bolkestein | 12-01-09 | 10:47

Ik krijg steeds meer zin om bij de volgende verkiezingen op de PVV te gaan stemmen... gek hè?

stoutklein_kutkonijn | 12-01-09 | 10:47

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 10:33
Het is niet mijn invulling, het lijkt mij een logisch gevolg van een rammelend immigratiebeleid. We hebben het niet over seculiere, welopgeleide Turken en Marokanen zoals je die in Istanbul of Marakesh tegen komt en minstens zo hip en vrijdenkend zijn als de gemiddelde grachtengordelbewoners. Het zijn voornamelijk arme geiteboeren die hier via 'gezinshereniging' neefjes en nichtjes uithuwelijken en 'importeren'. In het verleden kwam ik nog al eens in Istanbul voor mijn werk, ik hoor van de dat lijkt echt niet op 020-gaza en ik hoor van Mocro's op mijn werk, keurige mannen en vrouwen in pakken en jassen zonder bondkraag dat de grote steden in Marokko, waar zij vandaan komen, mensen zich niet zo gedragen als de Berbers. Het probleem is niet het moslim zijn, hoewel het islamfascisme ook in Nederland aan het wortelen is, het probleem is grootschalige tokkie immigratie.

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:46

RaMoNsTeR | 12-01-09 | 10:16
Heel mooi en idealistisch dat je links bent.
Degenen waar jij op stemt maken intussen wel het land kapot.

Mark d'Aviano | 12-01-09 | 10:46

* schudt bottehond de poot, omdat we dit al samen jarenlang beweren, en steeds ons gelijk krijgen *

fuckje | 12-01-09 | 10:45

gaat nergens naar toe met dit softel links beleid hier in nederland. tijd voor revolutie.

Env0y | 12-01-09 | 10:45

Goed plan. Hek er omheen en hebben we meteen ons eigen Gaza in de polder.

oval_balls | 12-01-09 | 10:45

Knet-ter-gek!

Koekje-dr-bij? | 12-01-09 | 10:45

oh oh oh marcouch...
je wil integratie, maar ook gescheiden wijken? ik voel het woord contradictie keihard opkeaumen...

keauningh | 12-01-09 | 10:45

Maximaal 12 koopzondagen per jaar (de snipperdagen van de dominees en pastoren), iedere vrijdag verplicht naar de moskee, de synagogen worden opvangcentra. 't Is weer dik voor mekaar in dit landje; eindelijk rust....

stekelige | 12-01-09 | 10:44

Als ze al dat vulles in 1 stadsdeel duwen vind ik het prima (oh wacht dat is nu ook al)

Kees Kernraket | 12-01-09 | 10:44

Wat vindt die Marokkaan er eigenlijk van dat zijn landgenoten afgelopen weekend
hilter verheerlijkten.

paintitred | 12-01-09 | 10:43

Deze schoft toont zijn ware gezicht meer en meer. Geloof hem niet. Nooit! Marcouch is slechts geïnteresseerd in verspreiding van het haatgeloof, niet in integratie van moslims in de Nederlandse samenleving.

J.N. de Kabelpen | 12-01-09 | 10:43

Zeg nou niet dat ik het niet gezegd heb.

bottehond | 12-01-09 | 10:42

F. von Zeikhoven | 12-01-09 | 10:25

Ik vind het gek dat in een land rechtsextremisme en onrust ontstaat, omdat een deel van de inwoners andersdenkend is en tot een bepaalde bevolkingsgroep horen.

Sikkeneur | 12-01-09 | 10:38

Vluchten kan niet meer, ze zitten overal ,zelfs in de kleinste dorpen.

kuifje. | 12-01-09 | 10:38

@van dal | 12-01-09 | 09:21
En dat kun je lang niet van iedereen zeggen.....

stekelige | 12-01-09 | 10:34

@bidlip
correct en met die haatzaaiert uit den haag was hij het eigenlijk na een paar minuten weleens bij een andere uitzending van pauw en witteman

devries666 | 12-01-09 | 10:34

En zo begint het. Ziet dan niemand dat de islam serieuze overeenkomsten heeft met de Borgs? You WILL be assimilated.
Ze zullen niet stoppen tot ze de baas zijn en we allemaal kunnen genieten van hun verlichte denkwijze. Eerst West, dan de rest van 020 (want ze zijn er straks de meerderheid) en dan ............ Zelfs moslims waarmee het prima omgaan is van dag to dag zullen als het er op aan komt kiezen voor eigen volk/geloof.

middleoftheroad | 12-01-09 | 10:34

Nog een paar jaar, hebben wij onze eigen GAZA-STROOK...!! Stelletje mongolen in dit land.

Framed | 12-01-09 | 10:33

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:07
Dat is zoals jij het invult. Marcouch heeft niks ingevuld. Die wacht gewoon af hoe wij zijn uitspraken invullen, hoe Wilders dat doet, hoe vervolgens de Linkse Kerk op dat alles reageert, en past zijn strategie dienovereenkomstig aan.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 10:33

waarom horen we de christenen eigenlijk niet?
die waren toch zo van de glijdende schaal enzo / salamitactiek

devries666 | 12-01-09 | 10:32

Geef Marcouch Aruba en laat 020 Gaza en alla, oeps, alle andere vredelievende moslims in Nederland daar hun Mekka 2.0 stichten.Wel onafhankelijk hoor, dus bij elkaar de hand ophouden.

T@ Riest | 12-01-09 | 10:32

Was hij toen niet een van die fijne moslim mannetjes die Ayaan Hishi Ali bijna schuimbekkend aanviel tijdens een uitzending van Pauw en WItteman?

bidlip | 12-01-09 | 10:31

Salami-tactiek, plakje voor plakje nemen die gasten de tent over in NL.
Ze claimen dus eigenlijk hun eigen "homeland". Laat ze dat ergens anders doen, niet op dat schaarse stukje grondgebied dat we nog NL mogen noemen.

JanRap | 12-01-09 | 10:31

En dan vraag ik me af, stel ik verhuis naar Marracech (?). En aldaar stel ik voor om een atheïstisch stadsdeel te vormen. Compleet met nudistenpark, coffeeshop, hoerenbuurt en uiteraard een homo-festival. En als ze het daar niet mee eens zijn, dan begin ik heeeel hard RACISME te brullen. Wedden dat ik dan m'n volgende verjaardag niet meer haal. Maar hierrrrr, krijgen in het omgekeerde geval de betreffende personen een kopje thee, inspraak en bergen subsidie. Wederom walg ik van dit land. Begrijp me goed, wat mij betreft maakt het geen moer uit welke kleur iemand heeft, maar "when in Rome, do as the Romans do".
De integratie was al een verloren zaak, maar met dit soort acties komen rassenrellen weer een stapje dichterbij.

koolteer | 12-01-09 | 10:29

@fricky
het jochie marcouch heb 14 broeders en zusters
en de mensen die zeggen het is maar een idee.
zo gaat dat.
het is net zolang een idee totdat er wordt gezegd, ja maar mischien is het wel een goed idee.
tot die tijd kan het door de kansejongeren worden gebruikt.
Zie je wel discriminasie (indirect? cgb?) om de scootert te pakken en van ongelovigen te stelen, sorry subsidie te eisen

devries666 | 12-01-09 | 10:28

een Marokkaan bij de partij van de ARBEID is nooit grappig.

dta | 12-01-09 | 10:28

Bij BNR zit een hoer die graag bij de vpro een islamitische talkshow wil beginnen.

paintitred | 12-01-09 | 10:28

Doe maar, maar wel een hoog hek eromheen. Misschien geeft het een hoop rust en veiligheid in de rest van de stad.

Rest In Privacy | 12-01-09 | 10:27

ik dacht dat de PvdA tegen ghetto-vorming was? ohh behalve voor moslims want anders is het natuurlijk discriminatie

studentje87 | 12-01-09 | 10:27

Hmm, toch maar PVV stemmen bij de aanstaande verkiezingen. Goed, Wilders kraamt dan ook wel een hoop onzin uit, maar weke politicus doet dat niet.

Perv | 12-01-09 | 10:27

Zoiets heet toch een ghetto. Was in New York ook erg succesvol, lekker alle negers bij elkaar in de Bronx. En in de voorsteden van Parijs hebben ze ook zoiets. Schijnt ook goed te werken.

Moenen | 12-01-09 | 10:26

Het voordeel van de twee nationaliteiten van Marcouch is dat het Nederlanderschap hem wegens subversieve activiteiten kan worden ontnomen en hij zonder meer naar Marokko kan worden gedeproteerd. Deze man lijdt aan godsdienstwanen, het wordt echt tijd dat de psychiatrie in 0031 overgaat tot het uit de maatschappij halen van openbaar bestuurders die door hun op hun religie gebaseerde waanideeën alleen maar voor onrust en een toenemend rechtsextremisme zorgen.

F. von Zeikhoven | 12-01-09 | 10:25

Marcouch, zoiets bestaat al, en het heet Het Midden-Oosten
En we weten allemaal hoe goed geregeld alles daar is, en hoe alles op rolletjes loopt.

We hebben in Amsterdam ook al een miniatuurversie genaamd Vogelbuurt (Noord). Ook niet bepaald de beste buurt van de stad, wél de armste.

Gaat heen naar het land van je papa & mama als je alleen onder broeders wilt leven volgens je eigen ideologie.

frickY | 12-01-09 | 10:23

@ramonster
wat jij wilt is assimilatie (uitgegild door zo'n badmuts en baardmans als .. als ja als marcouch en elatik)
dat is een misdaad tegen de menselijkeheid volgens onze islamietische broeders en voormannen.

dus jij bent een haatzaaiert en moet uitkijken dat je niet binnenkort een bezoekje van de haatzaaipolisie krijgt

devries666 | 12-01-09 | 10:23

"en alleen de vogels vliegen van oost naar west-Amsterdam"

hou-ut | 12-01-09 | 10:23


Moslims hebben maar een doel voor de toekomst.

bijtieakumaai | 12-01-09 | 10:23

Een super brak stadsdeel zal ie bedoelen... Maar wel met voldoende a-sociaal kapitaal!

NACademicus | 12-01-09 | 10:22

020 west buiten de ring is ook een en al moslim.
Mijn opa en oma wonen er. Toen ik nog een jochie was woonde er 1 turks gezin op de flat. Vreemde eend in de bijt.
Nu zijn mijn opa en oma de enige nederlanders.

nenny | 12-01-09 | 10:21

Voorlopig is het niet meer dan een ideetje en die kom je wel vaker tegen.

OT: Gaat hard die tellerT....

Sikkeneur | 12-01-09 | 10:21

Die gaat een grootse toekomst tegemoet,als opvolger van Cohen!

Dropke | 12-01-09 | 10:21

@shalome 10:04
wederom neemt de vpro hierbij het voortouw.
bij draadstaal zijn de homohaterts uit gaza 020 al benoemd als homeaux die op de paus geilen.
nu ff doortrekken jongens

devries666 | 12-01-09 | 10:19

RaMoNsTeR | 12-01-09 | 10:16
There is only one way.
And that is the Islamic way.

DGNAT | 12-01-09 | 10:17

redactie bij de telegraaf slaapt ook

DGNAT | 12-01-09 | 10:16

ik mag dan wel links zijn, maar er zijn grenzen..
we moeten allemaal met elkaar hier leven en dat wil dus niet zeggen dat je dus bepaalde culturen hun eigen stadsdeel moet gaan geven, waar hun levenstijl zo'n beetje geld.. dan moet je niet naar Nederland komen als je zelf niet mee wilt aanpassen.. dus je plannetje gaat ook voor iemand zoals mij niet door.

Juist dit soort plannen voor een eigen stadsdeel zorgt er echt niet voor dat mensen ooit begrip gaan krijgen voor andere culturen. En culturen kunnen samengevoegd worden, maar doen moet men wel meewerken en niet met dit soort rare plannen komen. Als je echt een islamitisch stadsdeel wilt, dan kun je beter naar een islamitisch land vertrekken. Niet dat ik de islam weg wil hebben, maar ook de islam moet open staan voor mengen val cultuur.. kort gezegd het moet van beide kanten komen.

RaMoNsTeR | 12-01-09 | 10:16

De westelijke Jordaanoever klinkt zo opeens wel heel dubbel ?!?

Stennis | 12-01-09 | 10:16

keestelpro | 12-01-09 | 10:03
Dat komt omdat de amerikanen heel wat nationalistischer is en het daar veel lastiger is om een voet tussen de deur te krijgen.

DGNAT | 12-01-09 | 10:15

Shalome | 12-01-09 | 10:04
Volgens mij wordt de rotzooi in Nederland veroorzaakt door bergbewoners en hebben we dat in het verleden ooit samen met de Engelsen opgelost door de boel plat te bombarderen. Ik ben benieuwd hoe de PvdA gaat reageren, de top heeft een hardere lijn ingezet, de moslimwolven binnen links hebben gooien nu de schaapskleren af. Ik hoop dat weldenkend Nederland de islam hetzelfde gaat benaderen zoals de christelijke kerk de afgelopen halve eeuw is benaderd, maar iets zegt mij dat dit nog wel een jaar of 5 - 10 gaat duren.

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:14

Arabische welkomsbrief nieuwe bewoner "Gefeliciteerd, u hebt een grote woning graties toegewezen gekregen. Naast de nieuwe Mercedes met brandstofpas ontvangt u een abbonnement voor de soepsidiekrant. Op de site staat een invullijst voor de aanvraag van soepsidies. Standaard staan alle hokjes aangevinkt. Indien u een soepsidie niet wenst wordt deze verdeeld in uw mannelijke familiekring."

illuvatar | 12-01-09 | 10:14

Natuurlijk, en straks zitten de autochtonen in een reservaat net zoals de Aboriginals en de Native Americans. En als die groep sprinkhanen, pardon, nieuwe Nederlanders, hebben wat ze hebben willen dan ligt de economie op hun gat en we weer terug in de middeleeuwen zitten. Leuk heur.

MarcusAurelius | 12-01-09 | 10:13

En zo sluipt de islamisering van de samenleving zich ,dankzij de PvdA, langzaam voort.

kuifje. | 12-01-09 | 10:13

Alle moslims bij elkaar in één stadsdeel. En wat daarna, een muur eromheen? Waar ken ik dat ook alweer van?....

semper penis | 12-01-09 | 10:13

spanarchist | 12-01-09 | 10:07
Right. Hier kunnen ze wentelend in hun uitkering de haatbaardenideologie steeds verder ontwikkelen, in de USA moeten ze gewoon werken om te kunnen vreten.

JosVerbeek | 12-01-09 | 10:12

alle scooters verzamelen
de criminaliteit in de rest van nederland zal eerst minder worden
dan willen de scooters ook in kanaleneiland/hoograven een eigen moslimstad waarna ook overvecht een eigen moslimstad wordt.

dan zwermen de scooters verder over nederland uit.
met auto's richting maastricht ..

oh nee fok
dat is al gebeurd!

wat volgt dan echt.
juist de sjariea, in canada is het ook geen probleem en in engeland funcioneert het ook prima.
al moet prins harry binnenkort wel voor de islamtiesche rechtbank verschijnen wegen het beledigen van moslims want.

ja, want hij heeft iets gezegd als. mijn kleine paki vriendje.
binnenkort ook in nederland.
Als je een marokaan een marokaan noemt dan beledig je de islam ofzoiets.

anyway.
de tacktiek van marcouch de geitenneukert werkt!
brutaliteit loont, zie geitenneukert elatik
ik stel voor om in de geest van theo consequent deze islam oorloghitserts weer geitenneukerts te noemen

devries666 | 12-01-09 | 10:12

* op filmpje Rutger versus Marcouch wacht*

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 10:12

Laat Marcouch maar lekker zn gang gaan des te eerder is het tijdperk van pappen en nathouden voorbij.

Dr. Pown3rt | 12-01-09 | 10:11

@Stagiarie
Ik zou de term "020-gaza" wat spaarzamer gebruiken in deze tijden.
Als de mossad meeleest dan... herstel, veul veul 020-gaza zeggen.
Laat maar branden.

Koekje-dr-bij? | 12-01-09 | 10:11

@Kuifje 10:10

Laat hem dan maar opletten dat hij niet wordt opgevreten door zijn soortgenoten...

RechtseRotzak | 12-01-09 | 10:11

Vooruit ziende blik hadden deze jongens.Alleen werd je toen verketterd, nu vragen ze er zelf om.http://www.youtube.com/watch?v=K0lg9KchCqQ

ViciousDick | 12-01-09 | 10:11

Marcouch is een wolf in schaapskleren!

kuifje. | 12-01-09 | 10:10

Cursus hoe creëer ik een probleem wijk
Stap 1: Gooi al het moslimtuig in 1 wijk
Stap 2: Geef ze hun eigen bestuur
-
Cursus hoe maak ik een probleem wijk weer leefbaar
Stap 1: Sloop goedkope huizen
Stap 2: Lok Nederlandse bewoners met mooiere duurdere huizen
-
Cirkeltje blijft rond gaan?

RechtseRotzak | 12-01-09 | 10:09

keestelpro | 12-01-09 | 10:03
Het grootste verschil is dat Amerika geen verzorgingsstaat is zoals NL. Zonder het Nederlandse uitkeringsstelsel was het aantal allochtonen vele malen kleiner geweest.

spanarchist | 12-01-09 | 10:07

Hoe lang nog tot een burgeroorlog?

Remington.223 | 12-01-09 | 10:07

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 10:00
Bloeiende moslimgemeenschap - een overwegend door de sociale dienst gefinancieerde gemeenschap met sterke banden met (semi-)dictatoriale en religieuze regimes in moederlanden, vermeende banden met terroristische en fundamentalistische organisaties en een sterk eigen cultuur waarin element als eerwraak, vrouwenbesnijdenis, vrouwen onderdrukking, homofobie, jodenhaat, intolerantie, geweld tegen andersdenkenden sterk vertegenwoordigd zijn. Niet cultureel gerelateerde problemen: mannelijke probleem jeugd met hoge schooluitval en jeugdcriminaliteit.

Fimbulvetr | 12-01-09 | 10:07

Zou je als inwoner van A'dam-west je overheidspost nog wel in het Nederlands toegezonden krijgen?

illuvatar | 12-01-09 | 10:07

Wilders en Fritsma hebben nu al Kamervragen gesteld.

fuckje | 12-01-09 | 10:06

Mooi toch! Afbakenen, muur errond, een paar matze-style checkpoints en klaar is Klara....

Dur(al)ex | 12-01-09 | 10:06

Deze man is net zo betrouwbaar als mijn valse herdershond!

paardenclub69 | 12-01-09 | 10:05

@ Fimbulvetr | 09:57
Dat zou je denken. Het probleem is alleen dat moslims andere mensen nooit met rust laten. Het zoeken van de confrontatie is vastgelegd in hun waardenstelsel, dus ze spoken bij die kalme, meegaande Nederlanders steeds gekkere dingen uit om hun dagelijkse portie l'Harb te bevredigen.
Als Nederland niet overgaat tot repatriëring van deze gasten, krijgen we MO-toestanden. Het 'islamitische deel' van Amsterdam zal voor eens en voor altijd hun terrein worden - moslims hebben last van serieuzer territoriumdriften dan valse honden. Het zal me niets verbazen als PvdA-Amsterdam hieraan toegeeft in de hoop dat die opgewonden standjes ervan zullen kalmeren, want ze hebben geen idee met wie ze te maken hebben. Want moslims zien in zoiets alleen maar een aansporing naar de volgende stap en ze zullen er alleen maar nog harder door gaan muiten. Óf ze moeten bij de gemeente Amsterdam echt zo arrogant zijn om te denken dat zij wel oplossingen weten te geven voor problemen die het islamitische woestijnvolk al 14 eeuwen met zich meeneemt.

Shalome | 12-01-09 | 10:04

Mensen laten wel eens een proefballontje op. Overigens kan een buurt maar bij één stadsdeel tegelijk horen. Ook zal een stadsdeel een geographisch logisch ding moeten zijn. Wat eilanden van ethnisch of religieuze groepen kunnen niet bij elkaar horen maar horen bij hun omgeving.

antizanic | 12-01-09 | 10:04

Ja hoor, gewoon bij elkaar proppen in een stadsdeel, geweldig.
En daar vanuit de rest van Nederland 'infecteren'?

drs. Hunebed | 12-01-09 | 10:04

Leuk verzinsel die multiculturele samenleving. Sowieso afgekeken van Amerika. Maar die multiculturele samenleving werkt in de USA wèl omdat de neuzen daar allemaal dezelfde richting op staan. Hier staan de neuzen binnenkort allemaal naar Mekka.

keestelpro | 12-01-09 | 10:03

DGNAT | 12-01-09 | 09:56
Ik ook niet, maar de woorden 'moslimvrij' en 'nazi' is een wat onfrisse combinatie.
Ik vind het onbegrijpelijk trouwens, die expansiedrift van de mossels, zouden ze nou zelf niet inzien dat hun geloof volslagen achterlijk, achterbaks, achterhaald, belachelijk, bespottelijk en bezopen is?
*bij de 'B' stoppen doet*

JosVerbeek | 12-01-09 | 10:03

Ze hebben al een eigen land als we ze daar nou eens naar terug schoppen (en hard) kunnen ze daar leuk samen wonen en hun eigen regels bepalen.

RechtseRotzak | 12-01-09 | 10:03

Voorziet een gouden toekomst en begint een schoenenzaak buiten de ring van Amsterdam-West...

Badeendje | 12-01-09 | 10:02


Een ondernemer die daar Israelische vlaggen verkoopt zal veel geld kunnen verdienen. Die vlaggen zijn bij die bevolkingsgroep erg gewild en gaan nooit lang mee.

spanarchist | 12-01-09 | 10:02

Is er geen wet die zegt dat uitspraken als deze strafbaar zijn, of op zijn minst politieke werkzaamheden verbieden? PvdA, doe ook eens vanuit de partij een uitspraak of royeer deze clown gewoon?

@ViciousDick | 12-01-09 | 09:58
En dan maar wachten op de raketten van west naar oost over de ring heen...

Tobus | 12-01-09 | 10:01

Ik zou graag eerst van de heer Marcouch een gedetailleerde toelichting zien op het begrip 'bloeiende moslimgemeenschap'. Dat kan namelijk van alles betekenen, en het zal wel geen toeval zijn dat het van alles kan betekenen.

Schoorsteenveger | 12-01-09 | 10:00

Smeerlapperij van PvdA. Nog meer baantjes, nog meer bestuurders, dat is het enige waar dit toe leidt.
We hebben al kunnen zien dat Aboutaleb een ramp is voor Rotterdam. We moeten al die tweepaspoortendubbeleagendezen gewoon aan het straavegen zetten en geen bestuursfuncties geven. Ze maken er duidelijk misbruik van.

leefbarbaar | 12-01-09 | 10:00

een prachtstadsdeel.

drijflijk | 12-01-09 | 10:00

.. ik vraag mij wanneer linkse beterweters gaan beseffen met wat voor monster ze de komende generaties opzadelden.
Al hebben die lui het benul van een kikker in een pannetje op het gas.

Jan Passant | 12-01-09 | 10:00

Voordelen van een ghetto:
-geen integratieproblemen
-geen interculturele spanningen
-geen ideologische of religieuze spanningen

Fimbulvetr | 12-01-09 | 09:59

Alles weg, naar 1 plek.
wordT nederland dadelijk een gevang vol met moslimsextremisten en pedo`s?
send them back zou ik dan zeggen ipv ze op een plek bij elkaar te laten ...

Gexto | 12-01-09 | 09:59

Vliegen er straks dagelijks zo'n 60 kassamraketten over de A10 west, waardoor Cohen zich genoodzaakt ziet deze strook binnen te vallen.

hekkesluiter | 12-01-09 | 09:59

Mutsaerts, doe eens graven in levensloop van deze Markoetsj...

reddingo | 12-01-09 | 09:59

Lol, dus Marcouch denkt dat als je ze maar een soort eigen gemeente geeft, dat de moslimgemeenschap daar opeens zal opbloeien en een centrum van welvaart zal worden? Dream on... als het nou een uiterst tolerante en verlicht deel van de moslimgemeenschap zou zijn, oké. Maar dat is denk ik teveel gevraagd.

En volgens mij gaat de discussie ondertussen al jaren over het bevorderen van integratie. Marcouch kiest blijkbaar voor segregatie. Als dit doorgaat is de parallelle samenleving een feit. Hoe denkt hij die mensen op deze manier, ook nog eens te laten integreren?

Fulgrim | 12-01-09 | 09:59

Zo komt de aap dus uit de sneaky mouw van Marchouch, en over Elatik gesproken, die is nog erger, want.... omhooggevalen, brutaal en redelijk dom.

jacques4431 | 12-01-09 | 09:59

Gisteren in Buitenhof hadden ze het er ook over, moslims leveren geen geld op
het kost alleen maar. Waar haalt deze Marokkaan de lef vandaan om een stads-
deel op te eisen. In Marokko wordt je uit een bestuursfunctie geschopt als je
een dubbel paspoort hebt. Waarom is dat hier in Nl onbespreekbaar?

Als er een moslim partij in de politiek zit zullen de PvdA, D666 en SP (joden-haters)
bijna geen stem meer over houden, hoezo gematigde moslims in Nederland.

paintitred | 12-01-09 | 09:58

Goed idee.dat we daar zelf niet op zijn gekomen.Een moslim enclave.Groot hek erom heen en een mannetje of 500 Serven erop afsturen.Die weten wel raad met de mosselmannen.

ViciousDick | 12-01-09 | 09:58

Geweldig idee! Alle moslims naar Amsterdam west, eindelijk die lelijke schotels uit het straatbeeld, een hek met veiligheidsposten er omheen en klaar!

Fimbulvetr | 12-01-09 | 09:57

O1 | 12-01-09 | 09:54
Wahidden-eilanden in dat geval.

JosVerbeek | 12-01-09 | 09:57

Okay... Dat lijkt me een enorm slecht idee.

superjan | 12-01-09 | 09:57

Eindelijk eens een stuk dat wel deugt

* nog maar eens digt*

Gexto | 12-01-09 | 09:56

.. gezellig, zo'n lekker dominant islamitisch stadsdeel. Kinderrijk, met veel braakliggend terrein aan de randen waar de jonge jongens stenen mogen gooien naar "joden" (=Nederlanders). Alleen de tunnel naar egypte wordt een beetje lang. Daar moet van bommel maar wat op bedenken.

Jan Passant | 12-01-09 | 09:56

JosVerbeek | 12-01-09 | 09:49
Dat hoop ik toch niet

DGNAT | 12-01-09 | 09:56

mezelf.

je vergeet "ze'' lullo

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:56


De pvda zet zijn kolonisten uit.

bijtieakumaai | 12-01-09 | 09:56

Wordt ik dan op kosten van de PvdA verhuisd naar Oud-Zuid (voor een vergelijkbare huurprijs)? If so, count me in!

__dictatuur | 12-01-09 | 09:55

LifeCatcher | 12-01-09 | 09:37
Vertel dan eens hoe je als burger kan optreden tegen onfrisse elementen als de overheid verzuimt in te grijpen?

Het lijkt me beter overigens als 020-west een zeer ongelovige stadsdeelvoorzitter krijgt die al die ontspoorde mossels in een westers waardenpatroon gaat rangeren.

JosVerbeek | 12-01-09 | 09:55

Kan iemand ook gelijk even Marcouch vertellen waar je plofdingetjes kan bestellen die Hamas ook gebruikt?

Die zullen daar dan wel nodig hebben, denk ik zo.

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:54

Ze mogen TV-TAS van me hebben... Lekker met ze allen op de Wadde-eilanden!

O1 | 12-01-09 | 09:54

Goed plan, dat clusteren. Weet je waar 'ze' zitten en je bombardeerd nooit een onschuldig witmens tijdens een rode-kaart actie. Direct uitvoeren.

zovoklets | 12-01-09 | 09:53

Wat zal de reactie zijn van al die mensen met kleine kinderen die nu pvda stemmen als hun kinderen over 20 jaar vragen waarom ze pvda stemden.
"Wir haben es nicht gewusst?"

spanarchist | 12-01-09 | 09:53

Zijn PvdA-collega Jeroen Dijsselbloem zegt: ‘Ik begrijp niet wat hij bedoelt.

Oh.

zijn wij nu zo slim of is hij nu zo dom?

devries666 | 12-01-09 | 09:53

Wilders help dit arme volk anders zijn we verdoemd!

nightwish | 12-01-09 | 09:52

Hooijstra | 12-01-09 | 09:47
Dijkshoorn is JUIST één en al poep en plas.
Zijn uitingen worden ook wel eens woordendiarree genoemd.
Het woord associaal schaamt zich voor hem.

LifeCatcher | 12-01-09 | 09:52

Enige jaren geleden deden vooraanstaande wetenschappers onderzoek naar de islam en de moslim uitbreiding in west-europa en hun conclusie was dat tussen 2040 en 2050 west-europa geheel was ondergesneeuwd door moslims en dat in veel gebieden de sharia van kracht zou zijn. Nu hebben we in 010 al een voormalig geitenhoeder uit het berberland en in 020 al bijna een moslimwijk. Als dat zo door gaat hoeven we echt niet te wachten tot 2040.

Karel Kruizenruiker | 12-01-09 | 09:52

Ik zou overigens graag een aparte stad maken van West. Mooi project om te kijken of het net zo'n corrupt zooitje wordt als op Aruba. Ook meteen al instromen en uitstromen van geld controleren en vaststellen dat het binnen no time een soort Gazastrook is geworden. Heel veel hulpgoederen, maar het blijft een woestijn zonder welvaart.

Hooijstra | 12-01-09 | 09:50

het grootste moslim-stadsdeel van 020 is natuurlijk 010.

Sodommer | 12-01-09 | 09:49

frenkie4alllll | 12-01-09 | 09:39
Lekker fris klupje, dat kalifaat.org.
DGNAT | 12-01-09 | 09:41 Kijk maar uit, dat kan je een ban opleveren. Op zich heb je wel een punt, met die woestijngelovigen valt nooit meer een redelijk gesprek te voeren.

JosVerbeek | 12-01-09 | 09:49

none@yourbusiness | 12-01-09 | 09:41
Je zal zien dat je geen alternatieven hebt waar je zelf niet aan kapot gaat.
Zij strijden voor de dood en wereldoverheersing.
De polarisering komt van de islam, zij zijn koningen en anderen zijn vee dat je op de markt mag verkopen en mag dood maken als het niet verkocht is omdat ze het niet hoeven te voeden.
De islam vind nederlanders helemaal niet leuk!

LifeCatcher | 12-01-09 | 09:48

Amsterdam is toch al verloren. Dat zo'n figuur wegkomt met zulke uitspraken en dat de PVDA toch nog zoveel zetels heeft. Het volk vraagt er ook gewoon om zou je zeggen...

chewhakbar | 12-01-09 | 09:48

@LifeCatcher | 12-01-09 | 09:42
Omdat het nu het jaar van Calvijn is betekend nog niet dat je oude termen als kwaadsprekerij en de dode taal Latijn uit de kast moet gaan trekken.
Dijkshoorn zou een goed begin zijn om tegen een paar oud versleten broze schenen te trappen, zonder daarbij te grijpen naar poep en plas grappen van de Lama's.

Hooijstra | 12-01-09 | 09:47

Ook goed voor de integratie, zo'n islam-stadsdeel :-(
-
Islamitische scholen bungelen steevast onderaan de rangorde. Waarom zou een Ilamitisch stadsdeel het wel goed doen dan?
-
Iedere moslim in Nederland die streeft naar een homogene moslimgemeenschap mag van mij per onmiddelijk met een defensievliegtuig naar een moslimland gebracht worden. Daar kan de betrokkene dan de rest van zijn leven blijven en genieten van het moslim-klimaat. Blijven wij lekker hier en onze welvaart stijgt met sprongen als deze kostenposten verdwenen zijn.

Vogelbeest | 12-01-09 | 09:47

*iets mompelt over integratie, Gaza en hypocrisie*

ODapperDapper | 12-01-09 | 09:46

Not on my watch habib !

fokkinalien | 12-01-09 | 09:46

dat=dan

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:46

*denkt aan al die roomblanke kindjes die daar dat niet meer kunnen genieten van Sinterklaas, worst en al wat meer zij*

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:45

*Mompelt iets van 5e colonne, verspreiding van het kwaad, de neergang van de westerse samenleving en de Nederlands burger die met lede ogen toeziet op het ontstaan hiervan*

Eagle_Eye | 12-01-09 | 09:44

Marcouch is een islam-wolf in schapskleren en bijna niemand ziet dit of wilt dit zien. Dit is omgedraaide integratie en idereen vindt het okay want het zijn knuffelmoslims. En geen enkele moslimenclave kan concurreren met wat dan ook. Kijk maar eens naar Israel tegenover de Arabische wereld, qua productie, kennis en inkomsten naar inwoner. Zegt al genoeg. De Pvda is geen seculiere partij, al lang niet meer: het is de partij van allah en dhimmi's. Volgende stap, islamitisch bankieren en sharia? Bij de door ons betaalde Radio Nederland zijn ze al aan de weg aan het timmeren:
www.radionetherlands.nl/currentaffairs...
Zo nemen links en islamitisch Nederland hand in hand dit land over voor allah...

ExtremeExtremist | 12-01-09 | 09:42

Nee dus! | 12-01-09 | 09:39
Hij is ook inderdaad de reden dat ik geen lid ga worden.
Ik distancieer me van zijn vreemde tongen spraak.
Deze man is het example crucia van kwaadsprekerij.

LifeCatcher | 12-01-09 | 09:42

@Nee dus! | 12-01-09 | 09:39
Ik had er wel 572 centjes voor over om te kijken of de teller echt stil stond. Ik besloot dus om mijzelf maar aan te melden.
Een teller die niet werkt is echter wel een beetje een triest probleem voor een internet site als GS. Het is maar een tellertje, kom op jongens even maken.

Hooijstra | 12-01-09 | 09:41

@LifeCatcher | 12-01-09 | 09:37
En we weten allemaal hoe Israeliers omgaan met de Islam... Nou dás een lekkere oplossing. We zijn weer lekker aan polariseren hier!

none@yourbusiness | 12-01-09 | 09:41

-weggejorist-

DGNAT | 12-01-09 | 09:41

Ze hoeven iig geen tunnels te graven die zijn er al genoeg.

dikkegek | 12-01-09 | 09:40

Lukt niet zo met die nieuwe leden he?

keeskooskaas | 12-01-09 | 09:39

Ach in Rotterdam doen ze het vrijdagmiddag gebed gewoon op de trappen van het stadhuis. Islamisering van Nederland? Welnee joh...........

Filmpje van het gebed en van meer: www.ad.nl/video/2901446/Vlaggen_Isral_...

We zien hier een opstap naar een soort Kosovo. Ooit Christelijk, maar nu een onderdeel van het Kalifaat. Je weet wel, het grote moslimrijk waar elke moslim voor moet vechten.

Filmpje over Kosovo: www.youtube.com/watch?v=OvgNPga8KIA&am...

"Wat is de plicht van een Moslim jegens zijn land?

Islam verplicht al de Moslims van de Moslimlanden tot een inspanning om hun landen van Dar al Koefr tot Dar al Islam terug te laten keren. Dit kan enkel bereikt worden door het Islamitisch Kalifaat weder op te richten, een Kalief (Khalifa) te benoemen, en hem de bay’a (eed van trouw en gehoorzaamheid) te geven op voorwaarde dat hij in het land met het woord van Allah (swt) zal regeren en de wetten van Islam ten uitvoer zal brengen. Vervolgens zouden de Moslims zich moeten inspannen om de overige Moslimlanden met de Islamitische Staat te verenigen. Daardoor zullen deze landen van Dar al Koefr terugkeren tot Dar Al Islam en zullen deze landen verenigd worden onder de vlag van het Kalifaat. Die Islam uit zal dragen naar de rest van de wereld als een intellectueel leiderschap middels da’awa en djihaad."

Is de benoeming van een Kalief een verplichting op al de Moslims?

De oprichting van een Kalifaat is een plicht voor al de Moslims. Vervulling van deze plicht, opgelegd door Allah (swt) op de Moslims, is een plicht zoals willekeurig welke andere plicht in Islam. Dit is een plicht die zo spoedig nodig volbracht dient te worden, er is in dit geval geen ruimte voor keuze of (zelf)voldaanheid. Nalatigheid bij het vervullen van deze plicht is één van de grootste zonden, welke door Allah (swt) bestraft zal worden zo Hij (swt) wil.
Meer over het Kalifaat en wat de plichten van een moslim zijn om dit te bewerkstelligen: www.kalifaat.org/

frenkie4alllll | 12-01-09 | 09:39

Otis B. Driftwood | 12-01-09 | 09:35
Ze zijn druk bezig onafhankelijk van olie te worden, uitkeringen en soepsidie doen ze idd niet aan, terecht! Voorzichtige conclusie: Als je ze niets geeft komen ze ook niet je land verkloten. Tegen sint-juttemis zal Grijs V dat ook wel beseffen.

Bier-Sexueel | 12-01-09 | 09:39

Ook Marcouch staat onder invloed van het middeleeuwse regime vanuit Marokko. Dit achterlijke berberland probeert steeds meer invloed te verkrijgen. Ik ben dan ook bang dat de berberburgemeester van 010 ook stiekum zulke ideetjes heeft. We hebben met deze groep met 2 paspoorten die zogenaamd loyaal is aan 0031 de 5e colonne binnengehaald.

Remington.223 | 12-01-09 | 09:39

Dit is de coming-out van Marcouch voor zover hij al niet uit z'n schaapsvacht was gekropen...

knerf | 12-01-09 | 09:39

Sinds die flutpost van Kouwes blijft de ledenteller op 16202 staan. Goh.

Nee dus! | 12-01-09 | 09:39

hahaha recessieloss je was met net voor. Hahaha

Bert Whaha | 12-01-09 | 09:38

@Bluto Blutarsky | 12-01-09 | 09:25

Voor die bouwplannen hof je niet naar Israel, die muur is deels door d'n Hollanders gebouwd.

Dat stukje kritiek daarop van GL en SP etc destijds wordt binnenkort een symbool van nationale trots denk ik.

houwezo | 12-01-09 | 09:38

Nederlanders zijn zoals altijd gewoon te schijterig om voor hun eigen cultuur op te komen. Vraagt een buitenlander de weg in z´n eigen taal, proberen wij in zijn taal te beantwoorden. Moeten wij in het buitenland eens proberen.
Ook waren wij de grootste slijmerds met Nazi Duitsland. Totdat de geallieerden binnenvielen. We sloegen weer om als een blad aan de boom.
Nu laten we de fanatieke Moslims over ons heen lopen.... En we kijken weer massaal de andere kant op.

Magilla_Gorilla | 12-01-09 | 09:38

zum kotzen | 12-01-09 | 09:35
Vermoedelijk zal hij voor de 437e keer dreigen zijn lidmaatschap op te zeggen.

spanarchist | 12-01-09 | 09:38

*stoom uit zijn oren komen ziet*
Is hij nu helemaal belatafeld? Het lijkt me wel duidelijk wat de agenda van Marcouch is.
Anderzijds, mocht het nog eens nodig zijn, dan is het natuurlijk hardstikke handig voor de luchtmacht...

JosVerbeek | 12-01-09 | 09:37

datgezeik | 12-01-09 | 09:35
Ik ben Israëliër, dat zeg genoeg mag ik hopen.
Ik weet donders goed waar jullie mee te maken hebben
en dat jullie manier van met de islam omgaan averechts werkt.

LifeCatcher | 12-01-09 | 09:37

Een soort Staphorst dus.

Rekeozeb | 12-01-09 | 09:36

@ Lifecatcher prima jongen en wat is jouw rol in deze? Ook alleen maar schreeuwen op het internet?

datgezeik | 12-01-09 | 09:35

Eddy Terstall, wat is uw commentaar?

zum kotzen | 12-01-09 | 09:35

Bier-Sexueel | 12-01-09 | 09:26

Oliekapitaal i.p.v. sociaal kapitaal. Qua uitkeringsbeleid en subsidies zijn ze daar ongetwijfeld iets minder genereus.

Otis B. Driftwood | 12-01-09 | 09:35

GS; hinderlijk volgen, deze Marcouch.......

fuckje | 12-01-09 | 09:34

Carpe Noctum | 12-01-09 | 09:32 dat is het antilliaanse deel van amsterdam..

van dal | 12-01-09 | 09:34

Moslims hebben al vergaande plannen om een eigen politieke partij op te richten.
Dan hebben ze die vuile haram PvdA dhimmies niet meer nodig.

paintitred | 12-01-09 | 09:34

Ik kan alleen maar zeggen, jullie zijn allemaal lafaards.
Je laat je nemen en over je heen lopen als een matje in NL.
Houden jullie niet van jezelf?
Vind je je eigen cultuur minderwaardig?
Waarom sta je niet op je recht op scheiding van religie en staat?
Wat is dat toch met jullie...
Lafaards!
De islam pakt jullie in, en goed ook.

LifeCatcher | 12-01-09 | 09:33

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:32 ook voor jou: 09:25.

van dal | 12-01-09 | 09:33

De term 020-Gaza zoals hier al jaren gebezigd op Gs is profetisch gebleken.
-nu toch echt emigratie overwegend is-

houwezo | 12-01-09 | 09:33

Vroegah was het heel normaal om wijken te hebben die met ophaalbruggen volledig geisoleerd kon worden, dus waar hebben we het over?

KaiserSoza | 12-01-09 | 09:33

*gaat eens kijken wat de huizenprijzen doen in marokko*

want als ze allemaal hier komen wonen...

van dal | 12-01-09 | 09:32

off topic.

Welkom terug van dal, ouwe VolvorijerT

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:32

Maar Amsterdam heeft toch al een Moslim stadsdeel?
.
*Bijlmer bajus fotolijst er bij pakt*

Carpe Noctum | 12-01-09 | 09:32

@Marcouch flikker toch eens een eind op met moslimgemeenschap! Wij zijn de Nederlandse gemeenschap en al het andere hoort zich aan te passen, als je dat niet kunt, wilt, er de hersencapaciteit niet voor hebt, dan donder je maar op!
Ik ben er zo klaar mee, met DAT GEZEIK!

datgezeik | 12-01-09 | 09:31

De 5 de kolone is in op mars.

gerrit5042 | 12-01-09 | 09:31

Leuk al dat gegil hier de hele tijd. Maar gaan we nog eens wat DOEN aan die kluwen achteruitgang in Amsterdam West? Ja, stemmen op Wilders, maar die wordt bij de volgende verkiezingsronde allicht omgelegd door een Volkert van der G. kloon met een messiascomplex.

Ik wil niet dat de vrijheid in Nederland wordt misbruikt om de vrijheid te hebben jezelf te ketenen.

RepubliekNederland | 12-01-09 | 09:31

niet tegeloven dit Geert kom er maar snel in

ijzerehand | 12-01-09 | 09:31

van dal | 12-01-09 | 09:27

Ik word ook altijd emotioneel van al die goede voornemens van die gasten.

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:31

Het optreden van Aboutaleb tegen de "joden aan het gas"-roepers in R´dam was overigens ook keihard. Hij heeft wel zijn visitekaartje afgegeven. Fijn dat die "harde woorden" ook ondersteund worden met harde daden.

spanarchist | 12-01-09 | 09:30

Goed idee... Maar bouw er dan gelijk een groot hek omheen en laat ze er nooit meer uit.

Joho6 | 12-01-09 | 09:30

ODapperDapper | 12-01-09 | 09:29 natuurlijk heet het een no-go-area, ze gaan toch ook niet?

van dal | 12-01-09 | 09:30

-weggejorist-

mr_atheist | 12-01-09 | 09:29

origineel hoor.

010 heeft ze allang, maar daar heet het een No-go area

ODapperDapper | 12-01-09 | 09:29

Marcouch kan natuurlijk altijd nog gaan Boe-roepen in Gaza als het niet lukt.

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:28

Marcouch heeft zich in het verleden toch ingezet om de Marrokanen te laten integreren in Nederland dacht ik, maar nu blijkt dat hij niet veel beter is dan de gemiddelde baardkoddebeier die vooral haatzaaien en homo's naar beneden wil laten flikkeren. 020-west is natuurlijk al een ghetto, maar het wordt er niet beter op als deze dorpsgek zijn zin krijgt

p.s. goed stukje trouwens van Theo van Gogh over Fatima Elatik.

Karel Kruizenruiker | 12-01-09 | 09:27

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:25 hier is toch iedereen al aan het gas? ik vind dat altijd zo positief van die hamasbeweging, dat ze alle joden ook op het gasnet aangesloten willen zien..
je ziet het in het voormalig oostblok, hoe onhandig het is als je het niet hebt.

van dal | 12-01-09 | 09:27

@tuurlijk! | 12-01-09 | 09:23

Mes uit eigen doos in rug?

KaiserSoza | 12-01-09 | 09:26

Otis B. Driftwood | 12-01-09 | 09:25
Wat dacht je van Dubai, Bahrein en de rest van de Emiraten?

Bier-Sexueel | 12-01-09 | 09:26

Dit meent ie niet???!!!! Toch??

*mond doet openvallen*

datgezeik | 12-01-09 | 09:26

Tot burgermeester zal ie het in ieder geval niet schoppen met zn domme kudtplannen. Eigenlijk moet Wouter gewoon afscheid nemen van deze man, hij is een klucht van zichzelf geworden

dolle mina | 12-01-09 | 09:26

spanarchist | 12-01-09 | 09:23 doe de welkomstspeech maar in word opslaan.. handig voor de volgende keren. met het veranderde beleid hier zal het nog wel eens gebeuren...

van dal | 12-01-09 | 09:25

Soort van gaza stad in Nederland. Even Israel vragen om de bouwplannen van die muur, gehele doelgroep er in en klaar is kees.

Bluto Blutarsky | 12-01-09 | 09:25

Bier-Sexueel | 12-01-09 | 09:22

Maar daar is niet 'voldoende sociaal kapitaal'.

Otis B. Driftwood | 12-01-09 | 09:25

van dal | 12-01-09 | 09:18

Wie levert dan het gas?

Daar hebben die jongens altijd de mond van vol.
*voorziet gouden tijden voor Nuon*

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:25

Hier kan geen integratie cursus tegen op. Als men zo graag in een moslim gemeenschap wil wonen, ga eens kijken in Bagdad, Casablanca of Beiroet.

[[[Mad.doC]]] | 12-01-09 | 09:24

van dal | 12-01-09 | 09:21

Ook niet meer dubbel.
Trouwens welcome back, van dal.

spanarchist | 12-01-09 | 09:23

Prima! En dan ook de criminaliteit binnen de eigen poorten houden. De huidige oorspronkelijke bewoners (meestal bejaarden) een mooi plekkie geven in Buitenveldert en iedereen blij. Morgen beginnen graag.

Lepo | 12-01-09 | 09:23

off-topic: zelfs de volkskrantrecensent die naar de uitzending van het televisiemoment van het jaar heeft gekeken vindt de uitslag "vooral erg nep".

van dal | 12-01-09 | 09:23

Best wel komisch eigenlijk, ik heb me voor gehouden om voor het nieuwe jaar de islamisering bij te houden.
heb nu al 4 dingen

DGNAT | 12-01-09 | 09:23

ah!! daar heb je de 5e colonne weer! beetje een mes in eigen rug dit.. maar goed, nog n paar van zulke uitspraken en de pvda bestaat niet meer!

tuurlijk! | 12-01-09 | 09:23

Segegratie in 020? Lekker verhaal, een islamistische enclave in onze hoofdstad. Wat een achterlijk idee! Als je tussen de moslims wilt wonen zijn er genoeg zandbaklanden waar je terecht kunt.

Bier-Sexueel | 12-01-09 | 09:22

@spanarchist 09.20.
Geloof je daar nou echt zelf in ofzo....?!

grapjasz | 12-01-09 | 09:22

Hoe was het ook alweer, O ja........... het paard van Troje.

langeleugenaar | 12-01-09 | 09:22

1e prijs meest kutte idee ooit!

Jezzol | 12-01-09 | 09:22

spanarchist | 12-01-09 | 09:20 wel dubbel, niet meer geheim.

van dal | 12-01-09 | 09:21

Frankster001 | 12-01-09 | 09:17
Je slaat de spijker op zijn kop! Ik denk dat een wens van veel autochtone hollanders zou pleiten voor een moslim-vrij-stadsdeel. Zou goed zijn voor de huizenprijzen, tja iedereen wil daar dan wel wonen....

Dreuzel | 12-01-09 | 09:21

Goed plan! Zetten we er daarna een groot hekwerk omheen. Moeten alle mensen die binnen dit hek wonen wel verplicht een rode maantje (ipv gele ster) op de borst dragen.

Wim-Lex | 12-01-09 | 09:21

Grote voordeel is nu wel dat men bij Marcouch niet meer kan spreken over een geheime of een dubbele agenda.

spanarchist | 12-01-09 | 09:20

Het landjepik is begonnen mensen, als hij dit er door weet te krijgen zal het een zwarte bladzijde in onze vaderlandse geschiedenis zijn.

liggend_streepje | 12-01-09 | 09:19

en dan de rest van 020 met raketten bestoken zeker... geen probleem, nodig wij het idf wel even uit.

daskapitalist | 12-01-09 | 09:18

amsterdam kashba/gaza... lekker duidelijk, en dan een muur er omheen.. en.. dan hoeven die journalisten ook niet meer zover te reizen voor de gebruikelijke gazabeelden.. het wordt dan natuurlijk ook een toeristentrekker van jewelste. iets wat amsterdam wel kan gebruiken nadat de rosse buurt is opgedoekt wegens haram. eh.. bibob.

van dal | 12-01-09 | 09:18

*kwaad wordt en snel persbericht de deur uit doet*

Zeker_Niet_Links | 12-01-09 | 09:17

Hoe stom kun je zijn... dit is het ALLERLAATSTE wat we nodig hebben... opzouten
met die gek..!

grapjasz | 12-01-09 | 09:17

Multikul, maar dan anders.

Otis B. Driftwood | 12-01-09 | 09:17

Een Moslim-stadsdeel.... ik krijg een rilling over mijn rug..... Deze Marcouch is gevaarlijk! Hoe haalt ie het in zijn hoofd..... Integratie???
Ik snap dit soort mensen niet.

Dreuzel | 12-01-09 | 09:17

Wanneer gaan we dit soort belachelijke voorstellen eens straffen op dezelfde manier als de Sharia?

Eerst wordt een Marokkaanse enclave in 010 voorgesteld, nu is 020 aan de beurt? Bezopen! Wanneer komt er nou eens een 100% Hollandse enclave in de Randstad (oh nee, dat mag ik niet zeggen want dat ies racismus).

Frankster001 | 12-01-09 | 09:17

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:15

Te laat:http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/108562/2009/01/07/Eerste-voorzitter-stadsdeel-met-een-hoofddoek.dhtml

de honden blaffen... | 12-01-09 | 09:17

De vraag naar Qassam-raketten zal ook wel toenemen.

uninvited guest | 12-01-09 | 09:16

Amsterdam: afsteken, afmeren en opnieuw inpolderen. Maar dan met aardige mensen.

mail cheauvinist pic | 12-01-09 | 09:15

Dat stadsdeel wordt dan wel verboden voor joden mag ik hopen. Van Bommel van de NSP zal daar persoonlijk op toezien.

spanarchist | 12-01-09 | 09:15

*draagt de Botte voor als stadsdeelvoorzitter*

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:15

Ik vroeg me al af hoelang het nog zou gaan duren voordat we de eerste moslim enclaves zouden krijgen... En iedereen zich straks maar afvragen hoe het zo fout heeft kunnen gaan.

liggend_streepje | 12-01-09 | 09:14

vorige week bij Triana was hij ook al tenenkrommend bezig.

Teun van het Tuinpad | 12-01-09 | 09:13

Het word hoe langer hoe gekker hier! Weer een reden meer dat ik de volgende keer voor Wilders ga stemmen.

mrjixies | 12-01-09 | 09:13

Wie nog vertrouwen heeft in deze gevaarlijke wolf in schaapskleren heeft voor mij het recht op Nederlanderschap verbeurd.
Weg met deze man en z'n PvdA!

fuckje | 12-01-09 | 09:12

Is het geen tijd voor een powned topic?

MaikelV | 12-01-09 | 09:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl