Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Commercie-machine draait op volle toeren

Een wolk van een dochter!Het was een zware bevalling, maar het kind is geboren. En wat we vanmiddag al hadden voorspeld is uitgekomen: het hele land is gek geworden. Juichende mongolen die van heinde en verre naar het Haagse Bronovo-ziekenhuis zijn afgereisd om zich te laven aan Oranjebitter en beschuit met oranje muisjes, ondertussen tegenover iedere camera stamelend dat heel Nederland meeleeft met Willem en Máxima. En natuurlijk was die ellendige Johan Vlemmix ook weer van de partij. Een t-shirt voor diegene die deze gek definitief monddood krijgt. Het is echter nog slechts een voorproefje van wat ons staat te wachten de komende dagen. Met name het bedrijfsleven heeft zich volledig op het nog naamloze prinsesje gestort. Moeders die op dezelfde dag als Maxima een kleine hebben uitgescheten kunnen zich verheugen op vele weggevertjes. Zo belooft Nutricia alle baby's die hun verjaardag delen met de nieuwe Oranjetelg een geboortepakket. Daarnaast komt het bedrijf met een speciaal potje babyvoeding met daarop de driekleur, de naam en de geboortedatum van het prinsesje.

Ook luierfabrikant Pampers laat zich niet onbetuigd. Baby’s die vandaag geboren zijn krijgen allemaal gratis een pak poeplappen thuisgestuurd. Eén baby kan zelfs rekenen op twee jaar gratis Pampers. Het sturen van een geboortekaartje is voldoende. Zelfs Maxima mag meedoen, zo laat de PR-dame desgevraagd weten. HUMOR!

Prénatal geeft gratis slabbetjes weg, die speciaal voor de geboorte zijn ontworpen en Koninklijke De Ruijter komt met een blik wit/oranje muisjes op de markt. Let op: zolang de voorraad strekt, dus dat wordt rennen geblazen morgenochtend...

Zwitsal heeft zelfs al een speciale site online geflikkerd. Daarnaast heeft het bedrijf duizenden kroontjes in elkaar gezet die als speelgoed moeten gaan dienen voor peuterspeelzalen en crèches. En zuivelproducent Campina komt deze week met zogenaamde Koningskindvla. Jezus, hoe kom je erop!!??

Oh ja, en we willen het paar natuurlijk ook nog eens allemaal persoonlijk feliciteren. Dit kan niet meer online, daar www.koninklijkhuis.nl er vrijwel onmiddellijk na het ter aarde komen van de koninklijke telg uit is gesprongen. Gelukkig hebben we Hallmark nog. De leverancier van wenskaarten staat vanaf morgenochtend met een speciale stand bij paleis Noordeinde, waar mensen een gratis kaartje kunnen sturen naar het paar.

GeenStijl zou GeenStijl niet zijn als wij nu al niet een speciale kaart in de aanbieding zouden hebben om Willem-Alexander en Maximá te feliciteren met hun prinsesje… Versturen kunt u hierrrrr.

Reaguursels

Inloggen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino