Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Israël neemt dorp in

we zijn er bijna, maar nog niet helemaal, helemaal! We zijn...Goedemorgen op deze dag des heren. Het is dag 12... Een grondoffensief mogen we het tactisch gezien beslist niet noemen Maar de kolonisatie nieuwe stijl is begonnen. Israëlische militairen hebben na hevige straatcombat met Hakbar het Libanese grensdorp Maroun al-Ras ingenomen. Hezbollah gebruikte het dorp als mobiele raketbasis voor raketten richting het Heilige Land. De score: zes Israëli's en tientallen Hezbollahdoden. Verder worden Beiroet en Sidon ook deze ochtend hevig nog gebombardeerd, maar dat zijn we ondertussen wel gewend. Syrië... IDF komt er an!

Reaguursels

Inloggen

@Mexicano 24-07-06 @ 20:23:
Tsja... en voeg daarbij dat hij waarschijnlijk geen Amerikaans-Engels kent. In zijn linkje staat trillion dollars en voor het gemak maakt hij er maar triljoen van.
Hij zal van billion dollars ook wel biljoen maken. Het klinkt hetzelfde, dus zal het ook wel het zelfde zijn. Simpele zielen denken ook simpel.
Billion = miljard (=duizend miljoen of wel: 1.000.000.000).
trillion = biljoen (=duizend miljard of wel: 1.000.000.000.000)
Maar voor iemand met een bijstandsuitkering en een bankrekening waar de nullen alleen maar achter komma staan is het niet zo verwonderlijk dat hij duizelt van dat soort getalletjes.

koerbagh | 24-07-06 | 20:50

AerdenhoutseAerdbei lult regelmatig over de triljoenen dollars die vanuit de VS naar Israel zijn gevloeid. Maar beseft hij wel wat een triljoen is? Kennelijk niet want hij schrijft het met 12 nullen.
Maar een triljoen schrijf je met 18 nullen. Het is een miljard x een miljard.

Mexicano | 24-07-06 | 20:23

Pariah 23-07-06 @ 23:53
"De stelling dat Israel een offensief beleid voert is dus gelul."

Inderdaad, maar dat zei ik toch ook. Of bedoelde je wellicht iets anders?

Mexicano | 24-07-06 | 20:16

@koerbagh 24-07-06 @ 18:49,
en Islamisten zitten niet in over de massamoorden in Darfur, moslims onder elkaar notabene, maar ook negerts he.

vander F | 24-07-06 | 18:58

@vander F 24-07-06 @ 18:32:
Selectieve verontwaardiging is toch niets nieuws? Bosnië was toch ook veel erger dan dat burgeroorlogje in donker Afrika? (De naam van het land is me zelfs alweer ontschoten.... Rwanda? Burundi? Daar in de buurt in elk geval) iets met Hutsi's en Tutu's ofzo. Paar miljoen man met manchetes letterlijk over de kling gejaagd. Maar ja, dat zijn negerts en dat vinden neo-nazi's niet zo erg. "Arische" Palestijnen en Libanezen zijn natuurlijk veel belangrijker.

koerbagh | 24-07-06 | 18:49

Erg?
dit is pas erg www.warchild.nl/projecten.php?category...
4 miljoen doden, 1200 doden PER DAG,
NU.
Alleen doet Israel het 'beter' in de media.
Vergeleken met Congo is Libanon een flutconfliktje.

vander F | 24-07-06 | 18:32

ik wil je deze ook niet onthouden:

"The lack of any political framework to Hezbollah's war front is made complete by the division within the ranks of the Lebanese. The result is a prevalent isolated military adventure difficult to connect with anything else. That is, Hezbollah is not fighting the battle of the Lebanese government, which has found more than one way to disown it. Nor, obviously, is it waging the battle of the majority parties that represent the bulk of the Lebanese people and who are locked in rivalry with Hezbollah. At the same time, the fundamentalist party is waging a battle that is embarrassing ti the Arab League that failed to provide the necessary majority to hold an emergency summit. Furthermore, it is fighting a war that does not enjoy the sympathy of the Security Council. And when ideas attributed to Kofi Annan emerge, it would not be difficult to expect their contradiction with Hezbollah's ideas."

english.daralhayat.com/opinion/OPED/07...

vander F | 24-07-06 | 15:40

@antira,
Israel moet weg maar niet verdwijnen zei AerdenhoutseAerdbei (AA),
dat Israel wegmoet is een breed gedragen visie in de arabische en Perzische wereld hoor.
verder schreef daralhayat bij mijn link:

"Hezbollah has accumulated many political and military victories and thinks it is capable of anything. This "victory disease" influenced U.S. decisions in Iraq and Syrian actions in Lebanon, and the consequences are well-known. It would be the reason for Hezbollah rejecting peaceful disarmament, which would likely lead Lebanon to a new armed conflict"

"Moreover, Hezbollah's current attitude is pushing other communities to turn to their own extremists. As analyst Michael Young puts it, if Christians feel they are on an irreversible slide into oblivion, they might abandon Lebanon, resort to violence, or both. With increasing Sunni-Shia friction all over the Middle East, Sunnis might be tempted as well, with Arab support, to resort to violence."

Dat alles in een krant die verder volstrekt anti-israel is maar plaats heeft voor enige nuance,
iets wat in deze discussie op GS doorgaands ver te zoeken is.

vander F | 24-07-06 | 15:30

Geen semantische discussie, maar een vertaalhoax. Een levensgroot verschil. En "Israel moet wel weg maar hoeft niet te verdwijnen" heb ik nergens gelezen. Het atikel is dan ook in het Engels, misschien beheers je dat niet goed.

Abd al-Wahab Badr Khan, deputy editor of the popular international London-based, Saudi-owned daily al-Hayat, writes that the Hizbullah attack was “the best, expected and required answer to the Israeli terrorism and savagery in Gaza.” (www.daralhayat.com/opinion/07-2006/Item-20060...)

Antira | 24-07-06 | 14:42

@Antira 24-07-06 @ 10:11,
heb je m'n link uberhaupt wel gelezen?
Daarbij blijft Ahmedinedjad bij het standpunt dat Israel weg moet,
maar laten we niet in de semantische discussie van AA terectkomen,
"Israel moet wel weg maar hoeft niet te verdwijnen"
LOL
Het 'niet altijd blij met Hezbollah' heb ik uit een Libanese krant,
die verder absoluut niet pro-Israel is.
english.daralhayat.com/opinion/contrib...

vander F | 24-07-06 | 13:46

vander F 23-07-06 @ 20:21
Jij weet dus nog niet dat dat een van de hoaxes is die door Amerika wordt verspreid?
www.zmag.org/content/showarticle.cfm?I...

"En al die doden, vluchtelingen, verminkten, slaven, enz in Darfur?"
campion 23-07-06 @ 20:23
Lees eens wat, steek je nog eens wat van op. De Amerikaanse propagandamachine nablaten kunnen we allemaal.
www.zmag.org/content/showarticle.cfm?I...

"maar in Libanon zelf zijn ze ook niet blij met Hezbollah"
vander F 23-07-06 @ 20:39
De wikipedia link gaat over dat de VN (USraël & Frankrijk) niet 'blij' is met de Hezbollah, en noemt nergens de Libanezen zelf. De Libanese regering heeft het ook verworpen.

"Antira is trouwens de naam van een of ander vaag clubje uit Duitsland dat vindt 'dat iedereen van elkaar moet houden'."
stem des volks 23-07-06 @ 21:30
Goh echt? Wist ik niet. Ben het er wel mee eens trouwens, dat iedereen van elkaar moet houden. Maar dat zal in jouw ogen wel een vorm van terrorisme zijn. Blijkbaar kun je dus googlen. Zou je niet zeggen toch, voor iemand met zo'n smal denkraam.

Antira | 24-07-06 | 10:11

innemen en nooit meer terugeven! oorlogsbuit.

monte cassino | 24-07-06 | 09:20

@Rechtse fapfapfapper en @rembemcamcorder bedankt.
Ikzelf geloof pas dat er heel wat oorlogen verdwijnen als er een
acceptabel alternatief als brandstof komt.
Kijk bijv.alleen naar Nederland.Wat voor inkomsten er zijn door de accijnzen.
Als die zouden verdwijnen omdat we zo met bijv. flessen sla-olie ook
autootje kunnen rijden is er een probleem.

Dus als er een alternatief is, die je niet zo eventjes uit de supermarkt
haalt maar eerst een chemisch procesje of iets dergelijks moet laten ondergaan, hoef je niet bang te zijn voor verdwijnende staatsinkomsten.
Zelfs Shell mag van mij dan nog blijven bestaan, zonder Kok dat wel ;)

Landen met dictatuur waarvan de oliedollars maar in enkele broekzakken verdwijnen zullen een echte economie moeten gaan opbouwen daar ze niet meer achterover kunnen leunen op de nu gegarandeerde inkomsten.
En wie werkt heeft geen tijd om oorlogje te spelen.
Ondertussen rooft China het tropisch hardhout uit Afrika weg maar dat is even bijzaak.

De Intrigant | 24-07-06 | 07:56

@De Intrigant 24-07-06 @ 00:57
Israel krijgt veel geld van joden die elders op de wereld leven, en het bouwt op deze manier een enorme staatsschuld op die voor ongeveer de helft uitstaat bij oom Bush. Maar niet alle oorlogen in het verleden hebben zoveel geld gekost. Zo hebben de VS geholpen zonder officieel te helpen door vliegtuigen op Israelisch grondgebied te zetten en dan te zeggen: We helpen niet, maar ik kijk die kant op en dan mat jij van mij dat vliegtuig jatten. Zo kan Moldavië nog een oorlog winnen natuurlijk. En het is niet ondenkbaar dat de Amerikaanse overheid nogsteeds dit soort militaire steun verleent door materieel te verkopen tegen dumpprijzen. En Israel heeft natuurlijk zelf ook nog een mooie economie behalve de diensten/producten die jij noemde.

rembemcamcorder | 24-07-06 | 02:07

@ RR Ik ben in Dubai geweest, en in meerdere Emiraten. Het probleem is niet, zoals Irael/Palestina, dat er teveel mensen vandaan komen, het probleem daar is dat er eigenlijk helemaal niemand vandaan komt, voorheen was het woestijn met misschien een paar nomaden hier en daar. De Arabieren daar die voor lokale bevolking door moet gaat, de coterie van de verschillende Sjeiks, sultans en emirs, doen echt helemaal niets. Van werk, bedoel ik. Ze rangschikken hun smetteloos witte gewaden en hun smetteloos witte hoofddoeken, en het enige dat ze uitvoeren daar is anderen het leven zuur te maken, mensen die ze zelf hebben geimporteerd om alles te doen: Pakistanen, Indiers, Filippijnen, Iraniers, Jemenieten, Bangladeshi, Thai, en Europeanen. Ze voeren zelf geen moer uit.
Dubai is een foeilelijke stad. Er worden in hoog tempo zg sjieke gebouwen uit de grond gestampt die er echter niet uitzien, beplakt met 'goud' dat onmiddellijk weer loslaat, Beton, beton, beton, beton. Behalve die stomme eilanden natuurlijk, die de Belg en de Hollander daar samen aan het maken zijn. Jebel Ali, de haven en industriegebied daar vlaknaast echt is ongelofelijk smerig en walgelijk. Een zootje.
De Arabieren komen er niet. Geen een. Alles is indiers.
De Aragbieren doen he-le-maal niks.
Behalve anderen bureaucratisch pesten.

campion | 24-07-06 | 02:06

Israel has a technologically advanced market economy with substantial government participation. It depends on imports of crude oil, grains, raw materials, and military equipment. Despite limited natural resources, Israel has intensively developed its agricultural and industrial sectors over the past 20 years. Israel imports substantial quantities of grain, but is largely self-sufficient in other agricultural products. Cut diamonds, high-technology equipment, and agricultural products (fruits and vegetables) are the leading exports. Israel usually posts sizable current account deficits, which are covered by large transfer payments from abroad and by foreign loans. Roughly half of the government's external debt is owed to the US, which is its major source of economic and military aid. The bitter Israeli-Palestinian conflict; difficulties in the high-technology, construction, and tourist sectors; and fiscal austerity in the face of growing inflation led to small declines in GDP in 2001 and 2002. The economy rebounded in 2003 and 2004, growing at a 4% rate each year, as the government tightened fiscal policy and implemented structural reforms to boost competition and efficiency in the markets. In 2005, rising consumer confidence, tourism, and foreign direct investment - as well as higher demand for Israeli exports - boosted GDP by 4.7%
www.cia.gov/cia/publications/factbook...

Rechtse_Rukker | 24-07-06 | 01:03

Ik lees dat er vele mensen ter plaatse zijn geweest en het land een beetje kennen.
Maar waar genereert Israel nu zelf geld mee om zo veel oorlog te kunnen voeren?
Wat doen ze bijv.nog meer exporteren buiten dood en verderf en wat oude bussen naar 020?
Weet iemand hoe dat land draaiende blijft?

De Intrigant | 24-07-06 | 00:57

@Rechtse_Rukker 24-07-06 @ 00:49,
de Bedoeinen in de Sinai zijn helemaal pissed op de Egyptische staat.
Ten eerste vinden ze dat het hun land is en het dus nu bezet is door Egypte,
ten tweede, dat ziet de Egyptische regering als opstand en deze mensen worden behoorlijk geknecht door de Egyptische overheid.

Maar ja, geen media coverage, klein kudtvolk wat niemand interesseert he.
Het is niet eerlijk verdeeld in deze wereld.

vander F | 24-07-06 | 00:54

Paranoia is geen nick voor mij. Zeg je dat vanwege de opmerking over de CIA? Dan ben jij de laatste nog die daar fiducie in heeft. Zelfs de Amerikanen hebben geen spaan van die organisatie heel gelaten.

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:52

@AerdenhoutseAerdbei 24-07-06 @ 00:48
Het is dat je niet zo snel typt al hij doet, maar anders zou ik denken dat je de nieuwe nick voor Paranoia bent

Weest gegroet | 24-07-06 | 00:50

Elk land dat een muur bouwt gaat eraan. Zelfs China overkwam het ondanks de muur die je vanaf de maan nog kunt zien.

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:49

@vander F 24-07-06 @ 00:41
Mij heb je niet horen zeggen dat ze een perfecte maatschappij hebben, er zullen zeker genoeg misstanden en problemen zijn. Maar die hebben wij hier in NL ook meer dan genoeg. Wij hebben misschien niet dezelfde problemen maar hoe sommige Nederlanders tegen Afrikanen aankijken is ook niet echt gezond te noemen.
Vorig jaar ben ik gaan duiken aan de Rode Zee (echt aan te raden) in Egypte en de mensen waren daar vriendelijk en gelukkig. Misschien waren de wegen wat meer stoffig en de mensen wat minder ontwikkeld, maar dat is ook niet zo raar in een woestijn. Egypte is een derde wereldland maar dat betekent niet dat de mensen daar slechter zijn dan hier. Of dat ze minder rechten hebben.

Rechtse_Rukker | 24-07-06 | 00:49

5,2% En dat geloof jij. Van de CIA nog wel. Dat is meer bedoeld om de moraal hoog te houden vrees ik.

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:48

@AerdenhoutseAersbei 24-07-06 @ 00:38
Israel:
GDP - real growth rate:
5.2% (2005 est.)
GDP - per capita (PPP):
$24,600 (2005 est.)

bron: www.cia.gov/cia/publications/factbook...

@AerdenhoutseAersbei 24-07-06 @ 00:43 en 00:43
Herhaling is de kracht van de reclame. Maar terugkomend op je vraag ja, it's a start

Weest gegroet | 24-07-06 | 00:46

@AerdenhoutseAerdbei 24-07-06 @ 00:27,
nou lul je er omheen,
je wil het weghebben en daar verwijderen.
Naar de Indiaanse Endlösung verwijzen is betekeningsloos.
Je wil Israel weghebben, helder hoor.

@vander F

Nee hoor, echt waar niet. Ik wil het niet actief verwijderen. Maar omdat ik weet wat er gebeurt als onze hulp aan hun terrorisme stopt lijkt het iets academisch. Ik houd staande dat ik Israel daar weg wil hebben door de steun aan het zionistisch terrorisme te staken. Zoals Maximo zegt: dit is in het belang van het Jodendom zelf, althans van de vredelievende Joden.

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:46

@Weestgegroet

Misschien heb jij enige voorinformatie gemist. Mijn standpunt luidt dat we in het Westen moeten stoppen wat betreft de steun aan het zionistisch terrorisme. Vandaar dat ik alle dollars steun van het hele Westen bij elkaar heb geteld. Voor het gemak heb ik het gelaten bij het bedrag van de VS, dat zal toch het leeuwedeel zijn.

Nuance bereikt?

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:43

@vander F
Inderdaad, Polen lijkt mij een betere optie, daar hebben ze ontzettend veel historische banden mee en het ligt ook dichterbij.

MAXIMO | 24-07-06 | 00:43

@Rechtse_Rukker 24-07-06 @ 00:32,
dat van die haven vond ik ook hufterig,
ik was een redelijk medestander van Israel toen ik er heenging,
en zeer kritisch toen ik er weer vertrok,
ik vond zowel de Israeli's als Palestijnen behoorlijk hufterig bezig.
Egyptenaren ongehoord rascistisch, hoe die met zwarte Afrikanen omgaan, bij de beesten af.

vander F | 24-07-06 | 00:41

@Antira 24-07-06 @ 00:36
Das logisch, want hout uit Libanon is altijd een exportprodukt geweest. Je moet natuurlijk altijd wat over houden voor de binnenlandse markt.

Weest gegroet | 24-07-06 | 00:39

Dubai, by contrast, is a center of trade and commerce. The UAE's per capita GDP is over $21,000 with overall real GDP growth upwards of 5%.

Dubai's economy is estimated to be growing at closer to 10% per year.

www.harbus.org/media/storage/paper343/...

Dat wil ik Israel zien nadoen. Die houden na inflatie bijna nooit groei over de laatste jaren.

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:38

@AerdenhoutseAersbei 24-07-06 @ 00:27
onze support van triljoenen dolars in onze gezondheidszorg stoppen? Volgens mij heb jij je maximum toetsaanslagen voor vandaag bereikt. Haal nou niet de appels en de peren door elkaar. In je argumentatie geldt dat het antwoord al bekend is , je moet alleen de som nog maken. Tunnelvisie en sneeuwblindheid zijn veel voorkomende verschijnslen op GS, zeker na een paar uur reageren. Nuanceren of in ieder geval de ruimte laten om dat te proberen zou ook geen kwaad kunnen.

Weest gegroet | 24-07-06 | 00:38

Meanwhile...
“Lebanon carpenters are running out of wood for coffins. Bodies are stacked 3 or 4 feet high at the hospital morgue. The stench is spreading in the rubble. The morbid reality of Israel’s bombing campaign is reaching almost every corner of the city…On Thursday, the wild dogs gnawed at the charred remains of a family bombed as they were trying to escape the village.” Hassan Fattah, New York Times

Antira | 24-07-06 | 00:36

@koerbagh 24-07-06 @ 00:31
En waar denk je dat Israel haar geld vandaan heeft? Met het verkopen van olijven en appelen? Man, wat een onzin.
Israel heeft helemaal geen grondstoffen oftwel al het geld komt uit het buitenland.
Vele miljarden uit de VS wat Aersbei al had aangegeven.

Rechtse_Rukker | 24-07-06 | 00:35

@MAXIMO 24-07-06 @ 00:33,
om nou de hele VS um zu siedln lijkt me ook nogal een klus zeg

vander F | 24-07-06 | 00:34

@vander F
Dat is anti-zionistisme, en daar heb ik geen problemen mee.
Ga zelfs verder door te stellen dat daar juist geen slechte bedoelingen maar wel positieve bedoelingen aan vast zitten.
Voorbeeld ter illustratie:
Wanneer is gebleken dat een gezin a la Tokkie vanwege asociaal gedrag het huis wordt uitgezet omdat zij de buurt hebben geterroriseerd kun je misschien concluderen dat dat nadelig is voor dat gezin maar je kunt het ook van de positieve kant bekijken en zien dat het uit bescherming wordt gedaan aangezien een lynchpartij op komst was.

MAXIMO | 24-07-06 | 00:33

@vander F 24-07-06 @ 00:27
Jij hebt wel degelijk een visie, een tunnelvisie. Arabieren zijn slecht (CIDI doctrine) en alles wat in dat straatje past heb jij zogenaamd gezien in MO. Ben je ook in Dubai en in Saoudi-Arabië geweest?
Als je onderdrukt word en je havens, universiteiten en elektriciteit centrales plat worden gebombardeerd dan is het ook moeilijk opbouwen. De palestijnse haven ooit opgebouwd mede met Nederlands geld is een paar jaar geleden kapot geschoten door het IDF en ga zo maar door.

Rechtse_Rukker | 24-07-06 | 00:32

@Rechtse_Rukker 24-07-06 @ 00:24:
Tsja... dat hebben de inwoners van Dubai ook allemaal zelf opgebouwd... NOT!
Gewoon veel olie-dollars laten rollen en westerse bedrijven de bouwprojecten laten uitvoeren met goedkope Fillippijnse en Indiase arbeid. Libanon is prachtig, maar vruchtbaar? Mwoah... een klein strookje aan de kust maar verder... valt tegen hoor. Ga er eens kijken als het weer rustig is. En verbaas u.
Affijn, ik moet nu echt gaan.

koerbagh | 24-07-06 | 00:31

ik heb eens rondgelopen in het midden oosten, Israel tiptop, goeie wegen, huizen scholen en ziekenhuizen, land vruchtbaar gemaakt dus daar hebben ze alle dollars niet eens in het leger gedouwd. Zodra men echter in Gaza arriveert is er niets dan stof rommel en chaos, zelfs Egypte is een acchenebbis land vergeleken met Israel.
@vander F 24-07-06 @ 00:19

Geloof me, dat zouden de Arabieren met 1,6 trillioen dollars sinds 1973 ook gedaan hebben. Dat bewijzen ze wel in de Emiraten, Dubai etc. Daar wel eens geweest. Ik kwam niet verder dan het vliegveld. Goed inkopen doen daar.

---
dat zeg ik, je wil Israel weg hebben.
@vander F 24-07-06 @ 00:21

Ja, maar dat zei je juist niet. Ik wil het wel weghebben, maar ik wil het niet verwijderen. Dat is wel een groot verschil, moet je toegeven! Het gaat vanzelf weg als we onze support (triljoenen dollars) stoppen. En support stoppen, daar is niets mis mee, we helpen wie we willen toch? Kunnen we hier veel beter gebruiken voor onze gezondheidszorg, onderwijs, werkgelegenheid etc). Zionisten gaan dan natuurlijk hysterisch worden, maar dat weten we vantevoren. Ze kunnen dus altijd nog Texaan worden wat mij betreft. Voor Indianen is het toch ook een oplossing geweest?

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:27

@Rechtse_Rukker 24-07-06 @ 00:24,
ik heb het niet over een visie maar wat ik zelf heb gezien en ervaren in het M.O.

vander F | 24-07-06 | 00:27

@vander F 24-07-06 @ 00:19

Wat wil je daarmee zeggen (buiten het feit er niks van klopt)?
Dat Israel superier is en dus iedereen en alles kapot mag maken? Libanon was volgens kenners een mooi en vruchtbaar land. Dubai is één van de snelst groeinde economië in de wereld. Om maar even aan te geven dat er van jou simplistische, eenzijdige, tunnelvisie niks klopt.

Rechtse_Rukker | 24-07-06 | 00:24

Daarbij hebben de Yanks Texas gestolen van de Mexicanen, die zijn net bezig het terug te vorderen, dus kom niet met je Joden aanzetten, zullen ze niet op prijs stellen.

vander F | 24-07-06 | 00:23

@Rechtse_Rukker 24-07-06 @ 00:12:
Beter zoeken
@AerdenhoutseAerdbei 24-07-06 @ 00:13:
Nee je kan niets bewijzen, omdat het een verzinsel is. Daarbij opgeteld zijn namelijk ook bedragen naar andere landen in de regio zijn gegaan. Bovendien: mocht het al zoveel zijn is dat onmiddellijk weer geinvesteerd in de VS, dus in die zin het een subsidie voor de VS zelf.
Goed, in tegenstelling tot jou heb ik wel een leven en ik kan ik helaas niet 12 uur achter elkaar op Geen Stijl dezelfde plaat afdraaien, de vriendin roept.
Ik ga even het adagium "make love, not war" in de praktijk brengen.
Zou je ook eens moeten doen, kom je misschien van je waanideeën af.

koerbagh | 24-07-06 | 00:23

@AerdenhoutseAerdbei 24-07-06 @ 00:15,
dat zeg ik, je wil Israel weg hebben.

vander F | 24-07-06 | 00:21

@AerdenhoutseAerdbei 24-07-06 @ 00:13,
ik heb eens rondgelopen in het midden oosten,
Israel tiptop, goeie wegen, huizen scholen en ziekenhuizen, land vruchtbaar gemaakt dus daar hebben ze alle dollars niet eens in het leger gedouwd.
Zodra men echter in Gaza arriveert is er niets dan stof rommel en chaos, zelfs Egypte is een acchenebbis land vergeleken met Israel.

vander F | 24-07-06 | 00:19

AerdenhoutseAerdbei wil gewoon de staat Israel van deez aard verwijderen,
of dat anti-zionistisch dan wel anti-semitisch is
@vander F 24-07-06 @ 00:13

Nee nee dat is niet waar. Wat ik wil is dat we de steun voor Israel intrekken. Wat daarna gebeurt is aan de rest van alle factoren die er spelen. Nu moet je niet de trucendoos van de zionisten gaan gebruiken vanderF. Overigens mag Israel voor mij onder die naam gewoon verder in een mooie zandbakreservaat te Texas. Kan Bush toch niet tegen zijn dat zijn maatjes buren worden.

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:15

@Kuhrbalk

Voor jou kan ik niets bewijzen, maar alle anderen weten nu dat Israel sinds 1973 1,6 trillion dollars heeft ontvangen van de VS. Dat zijn dus 1.600.000.000.000 dollars, oftewel zo'n 4-5 x ons BNP. Het is eigenlijk schandalig dat ze daar alleen maar terrorisme mee bedrijven en niets beschavends mee hebben weten te doen.

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:13

@MAXIMO 24-07-06 @ 00:01,
AerdenhoutseAerdbei wil gewoon de staat Israel van deez aard verwijderen,
of dat anti-zionistisch dan wel anti-semitisch is,
is in the eye of the beholder..

vander F | 24-07-06 | 00:13

@Koebah
Wat moet ik op zo'n rechtsextremistische site? De bezoekers aldaar verheerlijken geweld en oorlogen net zoals Israel en jij, dus ik denk dat jij daar beter een bezoekje kan brengen.
Ik ben tegen onrechtmatige bezettingen en onderdrukking van welk volk dan ook. Het geweld en terrorisme dat uit onderdrukking en bezetting voort vloeit ligt dus compleet bij Israël.
En op de NOS site staat niks over die bunker, kijk zelf maar.

Rechtse_Rukker | 24-07-06 | 00:12

@koerbagh
Jij bent gewoon paranoia, net Ronnie en Leon.

MAXIMO | 24-07-06 | 00:12

@MAXIMO 24-07-06 @ 00:01:
In jouw geval overlapt het elkaar aardig.

koerbagh | 24-07-06 | 00:08

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 23:57:
Ja, die cijfertjes heb je al eerder vandaag laten vallen, en je kunt ze niet bewijzen, noch aantonen in de VS begrotingen. Hebben we het al over gehad, ben je al op afgerekend. www.camera.org/index.asp?x_context=8&a...
Bovendien: Dit zijn de EU cadeautjes van 1 jaar. Niet vanaf 1973. Dat is nogal een verschil. Voor dit jaar staat eenzelfde bedrag op de EU begroting.

koerbagh | 24-07-06 | 00:07

de Hezbollah er in juni in slaagde een omvangrijk netwerk van de Mossad te ontmantelen.
@Pariah 23-07-06 @ 23:53

Klopt als een bus:

MOSSAD CAUGHT RED-HANDED IN MURDER NETWORK IN LEBANON

By Christopher Bollyn

Israel’s long history of involvement in political assassinations in Lebanon was exposed when a Lebanese assassin confessed to working for Israeli intelligence and having killed a number of Lebanese and Palestinian resistance leaders.

A Lebanese man working for Mossad, Israel’s military intelligence agency, confessed to having assassinated a number of senior members of the Lebanon-based Hezbollah and Palestinian resistance groups over a seven-year period, according to a recent Reuters news report. The confession by the Lebanese assassin that he worked for Mossad is a significant confirmation that Israel has long been involved in carrying out political murders in Lebanon.

link:

www.americanfreepress.net/html/ally_ba...

AerdenhoutseAerdbei | 24-07-06 | 00:05

@automatische spellings-nazi/kommaneuker/Mexicano
Ben dit soort gedrag al langer van je gewend, en heb bij jou ook weleens een spellingsfoutje opgemerkt. Niemand die daarop let, alleen een kniesoor zoals jij begint over te taal te zieken zodra hem de mening niet bevalt..
Het gedrag van een mietje met maternalistische gevoelens is dat..
@AA
Frappant is dat ik doorgaans zijn opmerkingen nooit echt zo erg heb gevonden, maar met dit soort kwesties laten mensen zich toch kennen..
@koerbagh
Heb je nou al het verschil tussen anti-semitisme en anti-Zionisme door?

MAXIMO | 24-07-06 | 00:01

@Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 23:48:
Ligt de stormfront site weer eens plat? Dat stukje van het CIDI is overgenomen van de NOS. je kan net zo goed zeggen dat de Chileen het van de NOS heeft overgenomen. Maar dat past niet zo goed in je ideologische straatje. Dat is ook wel weer te snappen.

koerbagh | 24-07-06 | 00:01

37 miljoen
Economische Hulp via MEDA: 327 miljoen

@Koerbach

Maar Kuhrblafje toch, dat zijn toch peanuts bij wat de terroristen in Israel krijgen. Link: www.cnionline.org/hearings/Dual%20Occu...

The Cost of Our Special Relationship

Remarks by Kevin Zeese, Director of Democracy Rising and a Candidate for U.S. Senate in Maryland, at the CNI Public Hearing, "Dual Occupations, Dual Jeopardy, Capitol Hill, September 26, 2005

Sen. Joe Lieberman euphemistically calls the US-Israel relationship a “special relationship.”

Since1973, Israel has cost the United States about $1.6 trillion in aid, loans (all forgiven). If divided by today's population, that is more than $5,700 per person. The bill for aid to Israel adds up to more than twice the cost of the Vietnam War.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 23:57

Mexicano 23-07-06 @ 23:38

Bullshit.
De oorlog tussen Hezbollah en Israel is niet twee weken geleden begonnen, maar een voortzetting van een jarenlange strijd. Ook nadat Israel zich in mei 2000 eenzijdig terugtrok, gingen de beschietingen over en weer gewoon door. Het Israelsche leger schond bijna dagelijks het Libanees luchtruim. Wat Israel ook pissig heeft gemaakt is dat de Hezbollah er in juni in slaagde een omvangrijk netwerk van de Mossad te ontmantelen.

De stelling dat Israel een offensief beleid voert is dus gelul. Het volgen van het 8 uur journaal is niet voldoende om een genuanceerde visie op deze kwestie te ontwikkelen.

Pariah | 23-07-06 | 23:53

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 23:14:
Over 2005:
Humanitaire Hulp van de EU (ECHO) voor Palestina 37 miljoen
Economische Hulp via MEDA: 327 miljoen.
En dat zijn de cijfertjes die ik zo even kon vinden op www.europa.eu/, maar er zijn ongetwijfeld nog meer potjes en fondsen, de EU is nogal wollig als het om jaarrekeningen en begrotingen gaat (niet alleen daar mee). In ieder geval is dat al ongeveer 100 Euro per inwoner. Dat haalt geen enkel ander door de EU gesubsieerd land. En dat zijn dus niet eens de leningen... Dit zijn de cadeautjes. Mogen ze gratis hebben. Elk jaar weer.

@MAXIMO 23-07-06 @ 23:20:
De pot verwijt de ketel weer eens. Daar ben je erg goed in. De zaakjes omdraaien. Maar goed, dat je niet kan denken heb je gisteren al genoegzaam aangetoond. Je hebt het zelfs toegegeven. Dus daar ga ik verder niet op in.

koerbagh | 23-07-06 | 23:49

Het stukje CIDI propaganda van de Chileen over die Hezbollah bunker is rechtstreeks overgenomen van de CIDI site.
www.cidi.nl/news/2006/200706a.html

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 23:48

@Treger

:-)))

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 23:43

@AA :)
Waarom hebben ze jou nog niet gebanned?

Treger | 23-07-06 | 23:39

Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 23:35
Zeker nooit begrepen dat Israel een defensief beleid voert en geen offensief beleid.

Mexicano | 23-07-06 | 23:38

Wat een idioot die Koebargh. Zo'n gruwelijk en moorddadig beleid als dat van Israel goed proberen te praten.
Gehersenpoeld door CIDI doctrine.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 23:35

Kan niet wachten tot de volgende impulsieve pavlov-reactie...

@MAXIMO

Koerbagh valt nog mee (het is werkelijk niet te geloven) als je hem vergelijkt met ene Flatert op deze topic:

www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/07/to...

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 23:32

koerbagh 23-07-06 @ 23:08
Die inhoud (eigenlijk feitelijkheden) is volkomen juist. Helaas wil de AerdenhoutseAerdbei dat niet geloven. De AA denkt dat hij superieur is. Dat heeft hijzelf in een eerder post bevestigd. Dat grenst aan grootheidswaanzin.
Nou ik kan AA verzekeren dat hij zeer goed commentaar kan leveren in goed Nederlands, maar dat hij in de argumentatie toch zwaar het loodje moet leggen tegen koerbagh.
En wat Maximo betreft, die moet toch eerst eens de Nederlandse taal beter machtig te worden, met zijn nodeloze gekraai.

Mexicano | 23-07-06 | 23:31

kijk, dit is ook boeiende materie,
een stuk enger dan Israel.

@vander F 23-07-06 @

Een stuk enger dan Israel?? Nou niet overdrijven! Hehe.

Nee, het is interessant wat je aanreikt. Misschien eindelijk een film om naar uit te zien in de bios.

Ook interessant was het relaas van de regisseur. Wat hij zegt over de Amerikaanse gezondheidszorg is niet mals:

A Message From Aaron Russo
June 1, 2006
Dear Lovers of Liberty,

I am currently in Munich, Germany and receiving treatment at a cutting- edge cancer clinic.

This is my third battle with bladder cancer but the prognosis here is very good. In the United States I was told that I had very little chance, in fact, that I was a hopeless case and had no chance to survive. I am fortunate to be in a position to seek care outside of the U. S where I am receiving the latest in high tech cancer treatment and quality patient care. Do not be worried.

I am very confident of survival and that in this, my third battle with bladder cancer, I will finally kill it. The doctors here say that not only will I survive but leave here healthier than I have been in years.

I think the discrepancy in treatment between U.S and German health-care providers is directly related to the interference in Americans' healthcare system by the FDA. Which we all know ties into the theme of AMERICA: FREEDOM TO FASCISM.

I want to thank everybody for your ongoing support of this film. Based on the amount of emails, Internet activity and donations that we have received, I can tell that there are a lot of motivated Americans out there!

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 23:31

@AerdenhoutseAerdbei
Inderdaad, net alsof je tegen een soort 'Spitting Image'-creatie van Ronnie typt.
Kan niet wachten tot de volgende impulsieve pavlov-reactie...

MAXIMO | 23-07-06 | 23:20

Alle argumenten pro en contra zijn de laatste dagen wel gepasseerd.
Misschien nog één: Omdat Israel zo nauw gelieerd is aan de ûber hyper bully staat de U S of A, hebben al die mensen (een meerderheid van de wereldbevolking) die de pest hebben aan Amerika automatisch ook de pest aan Israel.

Levereter | 23-07-06 | 23:18

@MAXIMO 23-07-06 @ 23:13

Koerbagh is volstrekt niet serieus te nemen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 23:15

Palestina" heeft per hoofd van de bevolking meer aan subsidies
@koerbagh 23-07-06 @ 23:08

Koerbagh, wie gelooft je zionistische leugens nog. Niemand meer.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 23:14

@koerbagh
NSB-trekjes? Omdat ik niet meedoe met het gehypte moslim-gebash sinds 9/11, Pim, TvG en Ayaan?
Noem mij dan maar een NSB'er als je dat zo oplucht.
Jij noemde me ook al een anti-semiet dus wat dat betreft weet ik met wat voor soort gevoelig hondje ik te maken heb, het begint aandoenlijk te worden...

MAXIMO | 23-07-06 | 23:13

@MAXIMO 23-07-06 @ 22:57:
Dat je NBS-trekjes hebt dat is in de archieven van GS wel terug te lezen inderdaad. Ach, Nationaal-Socialisme is ook een soort Socialisme zal ik maar denken.

@Roku 23-07-06 @ 22:54:
"Palestina" heeft per hoofd van de bevolking meer aan subsidies en hulp van de EU en de VS gehad dan wel ander "land" ook. Ze hadden van Gaza een Monaco, Hong-Kong of Singapore van het Midden-Oosten kunnen maken. Maar ze kochten er liever bommetjes voor. Dat is een keuze. Niet erg verstandig, mijns inziens. Ze deden er verstandiger aan een belastingparadijsje te maken. Een belastingvrij casinoootje bouwen en wat hotelletjes en bordelen erbij, strand een beetje schoonmaken. Moet jij eens kijken: binnen 10 jaar hebben ze het daar toppie voor elkaar. Maar goed, ze willen liever bommetjes kopen om Israelische bussen op te blazen.

koerbagh | 23-07-06 | 23:08

De keepers zijn in slaap gevallen

campion | 23-07-06 | 23:08

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 22:56,
die luchtballonnetjes van jou dwarrelen omhoog en komen niet eens in de buurt van een doel.

vander F | 23-07-06 | 23:02

@koerbagh
Afgezien dat je totaal verkeerd zit met je verbanden en de daaraan onderling gekoppelde kenmerken is zo'n verbond niet zo vreemd, in ieder geval niet vreemder dan die van de Zionisten en Christenen inzake Israël.

MAXIMO | 23-07-06 | 22:57

Het is flauw aan het worden hier. We krijgen alleen maar inkoppers en er is geen zionistische keeper te bekennen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:56

-weggejorist-

Roku | 23-07-06 | 22:54

In dat Libanese dorp waar het Israelische terroristenleger zit zullen ze erover kunnen meepraten. Daar zullen ook geen scholen, ziekenhuizen, politiebureaus of buurtcentra meer zijn. Komt zionisten goed uit later. Kunnen ze wijzen op het feit dat die Libanezen niks kunnen opbouwen en dus ook niets verdienen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:53

@campion

gaat moeilijk iets opbouwen als terreurstaat Israel alles stukschiet.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:52

Waarom moeten ze Israelische ziekenhuizen bereiken eigenlijk? Waarom kunnen ze niet es voor hun eigen voorzieningen zorgen? Waarom bouwen ze niks op van al die bijdragen en subsidies? Waarom houden ze zich zo verschrikkelijk afhankelijk van de Kleine Satan?

campion | 23-07-06 | 22:51

@vander F 23-07-06

Grotendeels, ja. Het venijn zit hem in de staart. Hij is bedoeld om zoveel mogelijk ellende gte veroorzaken. Families moeten nu dagen omlopen om bij elkaars woning te komen. Ziekenhuizen zijn onbereikbaar geworden. Nou ja, de hele trits van neonazionistische treiterijen a la Jodenster van de nazi's.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:47

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 22:36,
altijd nog wat strategisch pulken aan de grenzen van 1967 idd,
vind ik ook gelul, maar toch loopt die muur grotendeels over de groene lijn en zie ik de splintertjes van Roku niet meer img96.imageshack.us/img96/8480/paletin...

vander F | 23-07-06 | 22:41

Het blijft een merkwaardig verbond tussen Ultralinkserd Maximo, Neo-Nazi Aersbei en Moslim-negert Roku.
Soswie merkwaardig dat de NVU tegenwoordig alles aangrijpt om weer een beetje salonfähig te worden. Is niet een anti-pedopartij demonstratie (ik maar denken dat Neo-nazi's zo gesteld zijn op vrijheid van meningsuiting) dan is het wel anti-Israel zijn. Boeiend om te zien, dat dan weer wel.
www.nvu.info/schart/15.html

koerbagh | 23-07-06 | 22:38

@vander F 23-07-06 @ 22:33

Die muur gaat precies om zoveel mogelijk waterbronnen heen, die moesten in Israel vallen, dat was het criterium voor de zionisten.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:36

@vander F
Oeps! Ik zie het, vergeef me...
Wou bijna verder gaan met de Westelijke Jordaanoever, bedankt.

MAXIMO | 23-07-06 | 22:32

@MAXIMO 23-07-06 @ 22:29,
we hebben het nu over Libanon.

vander F | 23-07-06 | 22:31

vander F
Je gaat weer voorbij aan Jeruzalem...

MAXIMO | 23-07-06 | 22:29

@Antira 23-07-06 @ 22:23,
wat nou bezetting,
nu 1 dorp een paar kilometer over de grens zul je bedoelen.

vander F | 23-07-06 | 22:27

Is er dan zoveel verschil tussen een jood een palestijn of een hezbolah?
Ik zou het niet weten maar GOD wel,helaas kan hij het me niet vertellen.
Het is gewoon weg onzin om heel hezbolla te vernietigen want dat is een teken van macht.
Okee de terrorristen moeten wel dead dat weet ik 100% zeker.
Maar geen onschuldige mensen dat kan toch niet?
Deze onschuldige mensen hebben nergens iets mee te maken wat hun politieke partijen ook doen.
Ik hoop dus dat er nog geen 3000 onscguldige doden vallen anders is het echt een oorlog(is het al) en dan gaat amerika mee doen en wij Nederland lopen er achter aan om onze grote broer te imiteren.
Leuk land nederland achter Amerika aan Ome Bush heeft Balkellende in zijn zak zoals Baas B al zei in het nummer Land van...

Bucky | 23-07-06 | 22:25

"maar die keren weer terug als het rustig is, groooot verschil"
vander F 23-07-06 @ 20:33
Vorige keer duurde de bezetting 22 jaar. Dan zijn de kinderen alweer groot en zitten de vluchtelingen in een bejaardetehuis. Nee, die keren dan niet meer terug. Gelul dus.

Antira | 23-07-06 | 22:23

@Aerdonhoutse

Niet helemaal, Israel is een hoopje stront dat moet worden uitgescheten, en dat gaat dus ook gebeuren! vroeg of laat, Israel word eruit gepoept, israel heeft niet eens de waarde om zich tot een anus te benoemen!

Roku | 23-07-06 | 22:16

Israel is de anus van onze Aarde las ik laatst op GS. Ook een toepasselijke.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:07

Roku 23-07-06 @ 21:56
Die voegen we voor toekomstig gebruik toe aan onze bookmarks.
Thanks!

MAXIMO | 23-07-06 | 22:07

Ondertussen is het al 2006, maar nog geen veranderingen, de gazastrook is nog steeds onder macht en onderdrukken van israel!

Zionisme = de tumor op deze aarde

Roku | 23-07-06 | 22:06

@Roku

In die plaatjes zou je Israel als een knijptang kunnen zien die Palestina helemaal voor rot knijpt. Intrigerend eigenlijk.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:04

@Roku

IJZERsterk

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 22:03

@Roku 23-07-06 @ 21:47,
je kunt ook overdrijven, Israel wordt al jaren al maar kleiner hoor.

vander F | 23-07-06 | 21:50

Die zionisten blijven bezzeten tot het hele Israelische rijk is gesticht lijkt het wel, nu op naar syrie en irak!! dan krijgen we Groot-Israel!

Roku 23-07-06 @ 21:47

Doe niet zo raar joh. De Israeliers willen - naast Israel - helemaal niets bezetten. Heb je gedronken?

stem des volks | 23-07-06 | 21:48

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 21:30,
lijkt me stug, in de VS zelf is Bush mateloos impopulair en dat kan de republikeinse partij de volgende verkiezingen kosten.
Dat vinden ze altijd nog belangrijker dan dooie GI's en Iraki's in verweggistan.

vander F | 23-07-06 | 21:48

Die zionisten blijven bezzeten tot het hele Israelische rijk is gesticht lijkt het wel, nu op naar syrie en irak!! dan krijgen we Groot-Israel!

Roku | 23-07-06 | 21:47

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 21:34

Dat valt wel mee hoor, dat ten prooi vallen aan zionisten.

Ik aanvang dacht ik trouwens helemaal niet negatief over moslims. Het was gewoon ook een geloof dacht ik, net als het christendom. Jaren geleden had ik zelfs een 1001 nacht idee van moslims, een beetje sprookjesachtig. Stoere donkere mannen en mooie mysterieuze vrouwen, dat werk. Ik doe bewust mijn best om contact te onderhouden met moslims omdat ik het zelf vervelend vind dat ik zo negatief over ze denk. Maar elke keer irriteer ik mij weer. Als ik ze op tv zie, als ik de statistieken over uitkeringen of criminaliteit lees, als ik weer zo'n 'het ligt niet aan ons maar aan de Nederlanders (of vul maar wat in)' verhaal lees. Het zal ook wel een beetje selectieve perceptie zijn, denk ik. Ik onthou natuurlijk dingen die in 'mijn straatje' passen. Maar sinds een jaar of vijf, zes moet ik mij er echt bewust toe zetten om positieve kanten te zien. Klote, maar waar.

In de Volkskrant heeft sinds enige tijd een ex-VMBOleraar een column. Hij woont een paar maanden in Marokko omdat hij meer over de achtergrond van zijn leerlingen wilde weten. Ik lees die column en verbaas mij elke keer weer over de cultuur aldaar. Zal niet exemplarisch zijn voor alls moslims, maar toch. Zo mag een Marokkaan nooit toegeven dat hij iets fout heeft gedaan, zo lang hij het niet toegeeft is de eer namelijk gered. Dat verklaart het: 'ik heb niet gedaan menier'.

Onze cultuur (de Nederlandse) en die van moslims staat bijna haaks op elkaar. Mij is door mijn ouders geleerd: je mag fouten maken als je er maar niet over liegt. Liegen, dat is pas erg. In Marokka mag je wellicht fouten maken, maar je mag er niet eerlijk over zijn. Nou, dat soort aspecten van de cultuur - daar heb ik echt veel moeite mee. Ik kom ook nog eens uit West-Friesland en als er ergens geldt: 'zeg het maar gewoon zo als het is', dan is het daar wel. Mijn handen gaan soms jeuken hoor, door al dat gedraai van een groot aantal moslims.

stem des volks | 23-07-06 | 21:45

Maar dat zal de toekomst leren.

@stem des volks

okay, succes.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 21:39

ik vond Nederland stukken aangenamer toen de moslims nog niet zo dominant aanwezig waren. Erg hm, je zal toch maar zo'n mening hebben. Toch ben ik niet de enige ...

@stem des volks 23-07-06 @ 21:30

Dan ben je een makkelijke prooi voor zionisten die moslims tegen ons hier in het Westen willen opstoken en vice versa

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 21:34

neenee, zo gauw zul je daar zionistische propaganda niet tegenkomen. Hij is juist erg kritisch naar Israel, erg kritisch naar het Westen, erg kritisch naar de islamitische wereld. Volg het maar eens een poosje. Ik heb er in elk geval veel van geleerd wat betreft het MO.
AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 21:30

Oké zal ik doen. Misschien leer ik er wat van. Hoop dat het niet zeer eenzijdig is, die site. Maar dat zal de toekomst leren.

stem des volks | 23-07-06 | 21:32

Antira is trouwens de naam van een of ander vaag clubje uit Duitsland dat vindt 'dat iedereen van elkaar moet houden'. Zo is Antira tegen politie omdat alle mensen met elkaar moeten kunnen praten. Nou ja, dream on.

En inderdaad ik ben banger voor Moslims dan voor Joden. Hoewel bang... Privé zijn moslims best oké, maar zodra dat geloof om de hoek komt kijken - dan haak ik af. Ik begrijp ook niet waarom ik eindeloos begrip moet hebben voor alle gewoonten van moslims en dat andersom niet geldt. Tja, het mag niet gezegd worden maar aangezien ik de STEM DES VOLKS ben: ik vond Nederland stukken aangenamer toen de moslims nog niet zo dominant aanwezig waren. Erg hm, je zal toch maar zo'n mening hebben. Toch ben ik niet de enige ...

stem des volks | 23-07-06 | 21:30

het komt Bush juist verrekte slecht uit, daardoor zitten ze langer vast in Irak dan gepland en kan hij niet zomaar vertrekken. Iets wat Osama en aanhang graag willen en ze nog gelukt is ook.

@vander F 23-07-06 @ 21:17

Dat is wat ze je willen doen geloven. Militaire experts hebben gezegd dat voor de doelen die ze zich stellen (een levensvatbare democratie op poten zetten) een veelvoud aan extra militairen vereist. Dat is nooit ingezet. En ze zijn nu al in veel kleinere aantallen daar dan in het begin. Eigenlijk zitten ze vooral in Bagdad. Net zoals in Afghanistan waar ze in Kabul zitten. Net genoeg om een stevige vinger in de pap te hebben, ruimschoots onvoldoende om de ambtenaren en dergelijke hun werk te laten doen. Oftewel: burgeroorlog start en grijpt om zich heen. Irakezen zijn daar weer zo 10-20 jaar zoet mee. Hun ontwikkeling is 1-2 generaties stilgezet.

The founder of MER is Mark Bruzonsky. Aan de naam te zien zal het wel een Israelier zijn AA, misschien wel een zionist. Een zionistische bangmaker!

@stem des volks 23-07-06 @ 21:19

neenee, zo gauw zul je daar zionistische propaganda niet tegenkomen. Hij is juist erg kritisch naar Israel, erg kritisch naar het Westen, erg kritisch naar de islamitische wereld. Volg het maar eens een poosje. Ik heb er in elk geval veel van geleerd wat betreft het MO.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 21:30

@vander F
Elke dag in Irak levert geld op voor Bush en Cheney aangezien er zoveel door het leger is uitbesteed aan Halliburton. Ze hebben spelcomputers die ze kunnen huren, op hun kamp kunnen ze naar de pizza-hut, Mc, Burger King of Taco Bell.
Het liep zelfs zo de spuigaten uit dat ze zijn gedwongen bepaalde onderdelen aan andere concurrende bedrijven uit te geven.

MAXIMO | 23-07-06 | 21:29

vander F @ 21:10
Toch was die aanslag de aanleiding voor het huidige conflict, en die is nooit opgeeist, dat ze vroeger meningsverschillen hadden moge duidelijk zijn.
Daarom zijn het ook 2 verschillende stromingen.
@AA
De beste bedriegers doen dat waar je bijstaat.
Het is zo evident dat deze oorlogen voor de olie (en wapens) worden gevoerd dat je eigenlijk niet eens meer kunt spreken van een samenzwering.
De Al-qaeda link is nooit bewezen en massavernietingswapens zijn nooit gevonden, en nog geloven mensen die kwibus van een Bush, nazaat van nazi Prescott die het liefst een Nazi-regime een de VS had willen zien zitten.

MAXIMO | 23-07-06 | 21:25

campion 23-07-06 @ 20:12

Vind ik ook.

stem des volks | 23-07-06 | 21:25

Bleeehhh, Joost Eerdmans! Bleeehhh!!!!

campion 23-07-06 @ 20:24

Ik vind Joost Eerdmans wel een realist én hij is contra anti tegen dierenbeulen - dat is ook belangrijk! Dankzij hem is de straf voor dierenbeulen verdubbeld. Of ze h'm ook krijgen - die straf - is een tweede natuurlijk.

stem des volks | 23-07-06 | 21:20

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 21:02

The founder of MER is Mark Bruzonsky. Aan de naam te zien zal het wel een Israelier zijn AA, misschien wel een zionist. Een zionistische bangmaker!

Ik vond het maar vreemde gekleurde zielie pielie informatie hoor.

stem des volks | 23-07-06 | 21:19

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 21:11,
het komt Bush juist verrekte slecht uit,
daardoor zitten ze langer vast in Irak dan gepland en kan hij niet zomaar vertrekken.
Iets wat Osama en aanhang graag willen en ze nog gelukt is ook.

vander F | 23-07-06 | 21:17

En btw die aanlag op die Gouden moskee is ook nooit opgeeist dus of de Mossad of de CIA het heeft gedaan zullen we nooit weten....

@MAXIMO 23-07-06 @ 21:08

Ik ben normaal niet zo van samenzweringsdingetjes, maar de burgeroorlog in Irak komt Bush natuurlijk uitstekend uit: en wapens leveren en oorlog binnenin de islam en buiten de VS. Terwijl Osama juist probeerde de oorlog naar de VS te transporteren. Noch Bush noch Osama waren geinteresseerd in democratie voor de volkeren natuurlijk.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 21:11

@MAXIMO 23-07-06 @ 21:08,
voor het elkaar de kop inslaan hebben ze 'ons' echt niet voor nodig hoor,
dat doen ze al eeuwen.

vander F | 23-07-06 | 21:10

Kijk, daar komen nog veel meer problemen van...

"Kanani, the Sunni, wrote on the site that Hezbollah had earlier conspired with Israel to secure Israel's northern border, thus allowing Israel to direct its wrath toward the Palestinians. "The Shiite party has no ideological problem with making peace with Jews, collaborating with them and being friendly with them," he wrote.
Another author, known only as "an Egyptian holy warrior," recommended that Al Qaeda not send aid to Lebanon.
"It is known that most of the inhabitants of Lebanon are Shiites and cross- worshippers," he wrote. "Only some countries have the priority to be supported by Al Qaeda: Afghanistan, Sudan, Saudi Arabia, wherever you can differentiate between friends and enemies."

www.iht.com/articles/2006/07/21/news/j...

vander F | 23-07-06 | 21:09

vander F @ 20:56
Daar hopen en gokken de extremisten aan Zionistische zijde ook op.
Dat ze mekaar gaan lopen afmaken binnen eigen kring.
Vandaar ook dat Saddam gestuurd vocht tegen Iran.
En btw die aanlag op die Gouden moskee is ook nooit opgeeist dus of de Mossad of de CIA het heeft gedaan zullen we nooit weten....

MAXIMO | 23-07-06 | 21:08

About Mid-East Realities
There are many sites on the Internet well-financed by business interests, indirectly by governments, oftentimes by public relations groups masquerading as "Institutes" or "Think-Tanks." MER is very different and quite unique. MER is totally independent, refreshingly candid, uniquely insightful.
"Fearlessly tells the truth", writes Professor Glenn Perry (Political Science Dept, Indiana State Univ). "I am fascinated by the wealth of information and accurate coverage", writes a former CNN World Report correspondent from Beirut. "Rarely do we ever find an organization that can so impressively report what's really going on. I'm in love with MER!" writes a Muslim woman college student in California. "The work you are doing is extremely important... Many people here [in Israel] get MER," writes Professor Tanya Reinhart from Tel Aviv University. "Thank you for your courage, for the excellent reviews and articles and for the effort... I salute you in solidarity," writes Dr. Eyad Sarraj from the Gaza Strip." Read the many hundreds of Readers' Comments from throughout the world.
MER's purpose is to distill and present the most incisive and honest, the most insightful and independent, information and analysis about what is really going on in today's Middle East as well as in Washington about the Middle East.
The founder of MER is Mark Bruzonsky and the MER Publishing Committee includes expert persons from many countries and of many religious backgrounds. MER is published with the help of independent experts and professors throughout the world who have come together to establish the Committee On The Middle East -- see the list of persons on the COME Advisory Committee.

op:

www.middleeast.org/mernew.htm

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 21:02

Ja, dat vind ik ook een absoluut manco, en minpunt.

campion | 23-07-06 | 21:00

@campion 23-07-06

Er wonen miljoenen moslims in Israel. Maar minister mogen ze in deze racistische Apartheidsstaat niet worden. Christenen hebben het ook erg moeilijk daar, veel moeilijker dan in islamitische landen. Een vereniging Christenen-voor-Palestina zou geen gek idee zijn. Als je de ellende die ze daar meemaken hier bekend zou kunnen maken! Wordt ons verlossingsproces iets sneller.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:57

Maar goed, nu gaan de Sunnies en Shi'iten met elkaar op de vuist,
heel openlijk in Iran maar ook op het internet.

"Een geestelijk leider in Saudi Arabia, Sheik Abdullah bin Jabreen, gaf een bevelschrift uit dat zei: "steun aan de Shia-partij Hezbollah is niet toegestaan. Bidden voor hun overwinning en hun onderneming wordt niet toegestaan. We adviseren Sunni's allen die zich bij hen aansluiten te verstoten en het vijandschap van Shia's aan de Islam en Moslims te openbaren"

Een Shia-strijder schreef in reactie: "Allah vervloek deze zionistische kerel. Hij steunt duidelijk zionisten."

De twee sjeiks, zoals vele Sunni-militanten, behoren tot de fundamentalistische Salafiya-tak van Islam, die Shia's beschouwen als maar een klein beetje beter dan niet-Moslims."

En maar vechten en moorden.
Daar hebben ze geen Zionisten voor nodig.

vander F | 23-07-06 | 20:56

AA dit is dus de zoveelste keer dat je mij verwijt je voor antisemiet uit te maken, maar kun je misschien 1 voorbeeld geven waar ik dat gedaan heb dan?

@campion 23-07-06 @ 20:25

Je trekt zomaar een schoen aan en zegt dan dat ie je niet past. Moet je niet voor bij mij zijn.

O, nee? Dat zeg je toch steeds? Nou?? Ik maak nooit iemand voor antisemiet uit, ook al is ie het.

campion | 23-07-06 | 20:54

Wever @ 20:46
Het is relatief gezien maar een klein gedeelte wat profiteert van de Olie.
Meestal zijn het dictators die hun volk onderdrukken om de westerse olie-dollars te incasseren zoals in S-A. Net als Iraq vroeger, maar Saddam kreeg een te grote bek.
Die president van Iran is een "positieve" uitzondering die zijn geld wel deelt.

MAXIMO | 23-07-06 | 20:53

Kunnen ZE ZELFS minister worden!! Tjonge jonge, wat een verlichting, niet te geloven. Dat is toch wel fantastisch. Dat ze niet wat dankbaarder zijn!

campion | 23-07-06 | 20:52

"Islam could survive the retaliation," they insist, "but Israel would be gone forever."

Die Khomeyni was een scherpe. Hij was jarenlang in exile in Frankrijk tot hij als een held in Iran werd ontvangen. Dat moet de VS nog steeds pijn achterin geven.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:51

nog 25.000 van de 150.000 Joden over in Iran.

@vander F 23-07-06

Dat is evenveel als in NL. Ook hier zijn ze gedecimeerd. Ook hier hebben ze kranten en ziekenhuizen. Prima toch. Het is typische zionistische hysterie.

Dezelfde hysterie die de VS nu in de problemen heeft gebracht in Irak. Maar als zelfs het Bush-kabinet nu aarzelt met Iran dan kan de zionistische lobby het voortaan vergeten. Ik voorspel overigens dat niet alleen Iran binnenkort atoomwapens heeft ook Libie en dergelijke.

Die Vanunu was trouwens Marokkaan. Ook daar wonen nog vele Joden, naar volle tevredenheid. Kunnen zelfs minister worden en zo. Een ex minister van Buitenlandse zaken van Israel Levy was ook een Marokkaan.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:47

Wie kan mij uitleggen waarom de moslims van Hezbollah zo dom zijn? Wie gaat er nu met joden stoeien? Dan weet je toch dat je altijd verliest! Oh ja, het moet toch erg zijn te weten dat veel "moslimbroeders" vanwege de oliedollars stinkend rijk zijn, maar geen cent over hebben voor de moslimverschoppelingen her en der in gebieden waarvan deze denken de rechtmatige bewoners te zijn. Er bestaat een mooi nederlands spreekwoord: slechts een ezel stoot zich in het algemeen aan dezelfde steen.

Wever | 23-07-06 | 20:46

@Antira 23-07-06 @ 20:12,
echt wel..
"however, if Ayatollah Khameini wasn't also determined to acquire a nuclear arsenal. Some members of the government have even boasted how they would use them: to destroy Israel. "Islam could survive the retaliation," they insist, "but Israel would be gone forever."

www.telegraph.co.uk/opinion/main.jhtml...

vander F | 23-07-06 | 20:45

AA dit is dus de zoveelste keer dat je mij verwijt je voor antisemiet uit te maken, maar kun je misschien 1 voorbeeld geven waar ik dat gedaan heb dan?

@campion 23-07-06 @ 20:25

Je trekt zomaar een schoen aan en zegt dan dat ie je niet past. Moet je niet voor bij mij zijn.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:43

@campion 23-07-06 @ 20:35,
t'is dat Irael de boel platgooit maar in Libanon zelf zijn ze ook niet blij met Hezbollah, ze blijven Libanon destabilliseren nl.wikipedia.org/wiki/VN-Resolutie_155...

vander F | 23-07-06 | 20:39

En laten we hopen dat dat snel is, want als er mensen zijn die dit niet verdienen zijn het de Libanezen wel. Verdorie, ik had liever dat ze Syrie waren binnengevallen, daar zit die fucking Hezbollah toch ook

campion | 23-07-06 | 20:35

@Antira 23-07-06 @ 20:29,
maar die keren weer terug als het rustig is,
groooot verschil.

vander F | 23-07-06 | 20:33

vander F 23-07-06 @ 20:28
"niet iedereen heeft zin of de mogelijkheid te vluchten."
Gelukkig een half miljoen Libanezen wel!

Antira | 23-07-06 | 20:29

En ik wens niet vergeleken te worden met Leon de Winter, omdat ik hem een asshole vind.

campion | 23-07-06 | 20:28

@Antira 23-07-06 @ 20:23,
zijn Iranezen, niet iedereen heeft zin of de mogelijkheid te vluchten.
De rest is 'm gesmeerd.
"Today, the largest groups of Persian Jews are found in Israel (75,000 in 1993[1] and the United States (45,000) (especially in the Los Angeles area, home to a large concentration of expatriate Iranians). By various estimates, between 11,000 and 40,000 (most sources say 25,000) Jews remain in Iran, mostly in Tehran, Isfahan and Hamedan."

nog 25.000 van de 150.000 Joden over in Iran.

vander F | 23-07-06 | 20:28

@AA dit is dus de zoveelste keer dat je mij verwijt je voor antisemiet uit te maken, maar kun je misschien 1 voorbeeld geven waar ik dat gedaan heb dan?

campion | 23-07-06 | 20:25

Bleeehhh, Joost Eerdmans! Bleeehhh!!!!

campion | 23-07-06 | 20:24

Ik heb ..... niks tegen moslims in zijn algemeenheid.
campion 23-07-06

Nou, dan weet je wel hoe laat het is. Het is toch gek. Als joodse zionisten beschuldigen ze je in enorme reflexen van antisemitisme, maar zelf lopen ze over van vooroordelen, haat en superioriteitsgevoelens jegens moslims. rare paradox. Net Leon de Winter: als je voor alles wat hij schrijft het woordje moslim vervangt door Jood is het de meest rabiate antisemiet op aarde.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:23

vander F 23-07-06 @ 20:14
Je slaat wat over in je wikipedia citaat:
"However, Iran's Jewish community still remains the largest in the Middle East outside of Israel.
Iran's Jewish community is officially recognized as a religious minority group by the government, and as with Zoroastrians, they are allocated one seat in the Iranian Parliament. Maurice Motamed has been the Jewish MP since 2000, and was re-elected again in 2004. In 2000, former Jewish MP Manuchehr Eliasi estimate there were still 30-35,000 Jews in Iran, other sources put the figure as low as 20-25,000.
Iranian Jews have their own newspaper (called "Ofogh-e-Bina") with Jewish scholars performing Judaic research at Tehran's "Central Library of Jewish Association". The "Dr. Sapir Jewish Hospital" is Iran's largest charity hospital of any religious minority community in the country."

Antira | 23-07-06 | 20:23

Best hersenloos, wanneer je Samir A. en Nouredine F. als voorbeeld wil stellen voor 'de moslims'. Dat soort tactieken komt rechtstreeks uit het Goebbels-compendium, waar ook het gebruik van spotsprenten een grote rol in speelde.
Jezelf 'stem des volks' noemen duidt niet zozeer op een gebrek, maar meer op grootheidswaanzin. Zeker van de pim-sekte, die rond de pedoseksuele zonnekoning.

Antira 23-07-06 @ 20:06

Lezen is niet het sterkste punt van de aanhangers van de Palestijnen. Ik noem Samir A. en Nouredine el F. omdat ik een artikel uit de Volkskrant - waar zij in voorkomen - citeer, beste Antira.

En of ik LPF stem? Nee hoor. Zo hersenloos vind ik sommige LPF'ers overigens niet: Joost Eerdmans vind ik wel oké.

stem des volks | 23-07-06 | 20:23

En al die doden, vluchtelingen, verminkten, slaven, enz in Darfur? Zijn die het slachtoffer van 'zionisten' , van Israel? Niemand die zich daar om bekommerd, of die de daders benoemd voor wat ze zijn: Arabische supremacisten.

campion | 23-07-06 | 20:23

Antira 23-07-06 @ 19:58
Je heb gelijk ik was inderdaad te snel met reageren. Maar feit blijft dat ze het hebben afgekeken en nu onderwijzen aan de kinderen op school.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 20:21

Antira @ 20:12
Stel je voor dat er vanwege bombardementen een half miljoen Joden zouden moeten vluchten? Dan zouden USA en haar vazalstaatjes, ja ook Nederland, als eerste moord en brand schreeuwen. Of een atoombom gooien..

MAXIMO | 23-07-06 | 20:21

O ja, de grote anti-moslimhausse is nu de schuld van de 'zionisten' (eufemisme). Wie zijn eigenlijk die 'ons' die opgestookt worden? Bedoel je daarmee: Echte Nederlanders?
Nee, die 'echte' arische Nederlanders, die hebben geen enkel probleem met moslims, kom zeg.
Ik ben opgegroeid tussen de moslims en heb nog steeds islamitische vrienden en kennissen. Ik heb in mijn werk veel met moslims te maken. Ik heb hier in NL nooit problemen met moslims, en niks tegen moslims in zijn algemeenheid. Wel vind ik het doodzonde hoe hun religie indernationaal steeds meer verword tot een griezelige doodscultus, en vind ik de beperkingen die het naleven van die godsdiensten voor mensen hun ontwikkeling meebrengt echt jammer. Voor hun dan. Hoe goed ik het ook met sommige moslims kan vinden, ik ben heel vaak opgelopen tegen hun onvermogen logisch te redeneren, debat te incasseren zonder zich beledigd of aangevallen te voelen, enz enz omdat ze dat niet leren. Gewoon niet meekrijgen. Heel zonde. Maar zij hebben er meer last van dan ik.

campion | 23-07-06 | 20:19

@AerdenhoutseAerdbei @ 20:12
En zo is het maar net.
Dat is mij ook opgevallen, vandaar dat bepaalde zelfgeproclameerde Joodse sympathizanten zich nu niets voor niets niet laten zien.

MAXIMO | 23-07-06 | 20:19

Die Ewige Moslim.

Antira | 23-07-06 | 20:17

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 20:12,
lol!,
leuk he, spiegelen.

vander F | 23-07-06 | 20:16

O, dus de familie van Samir A. en Nouredine F staan model voor alle moslims?
Weet je wat raar is: ik ken een moslim die helemaal niet aan jouw demoniseringen voldoet. Gek hè! Hoe kan dat nou?

Antira | 23-07-06 | 20:16

@campion
Jij maakt je nu ook al schuldig aan demagogie?
Artikel gister gelezen? Nee he?
Nou, om je te helpen, de vrouw van een van die wanna-be terroristjes is aangegeven door haar eigen zus. Dit was voor de politie/justitie reden genoeg om haar ook voor terrorist aan te zien.
Snap je?
Geen dank.

MAXIMO | 23-07-06 | 20:15

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 20:07,
nou de boel niet verdraaien he,
Joden zijn massaal Iran ontvlucht.
Omdat het daar zo fijn was?

" At the time of the 1979 Islamic Revolution, 80,000 still remained in Iran. From then on, Jewish emigration from Iran dramatically increased, as about 20,000 Jews left within several months after the Islamic Revolution.[20] On March 16, 1979, Habib Elghanian, the honorary leader of the Jewish community, was arrested on charges of "corruption", "contacts with Israel and Zionism", "friendship with the enemies of God", "warring with God and his emissaries", and "economic imperialism". He was tried by an Islamic revolutionary tribunal, sentenced to death, and executed on May 8.[20][23]. In mid- and late 1980s, the Jewish population of Iran was estimated at 20,000-30,000"

vander F | 23-07-06 | 20:14

Dat soort tactieken komt rechtstreeks uit het Goebbels-compendium
@Antira 23-07-06 @ 20:06

Wat me opvalt is dat er zeer veel zionisten bezig zijn om ons hier op te stoken tegen moslims. Ook hier op GS: als je ziet wat die zionisten schrijven over moslims, nou zeg! Je zou voor de grap het woord moslims dat door een zionist gebruikt wordt moeten vervangen door joden, dan zouden ze gelijk als vuige antisemieten door de mand vallen. Eigenlijk zijn het je reinste stokers en lijken ze net als Israel in het MO te genieten van strijd, dood en verderf. Nu willen ze ons opzetten tegen alle moslims hier in NL. En wereldwijd spreken ze over strijd tegen de islam zelfs. God behoede!

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:12

Een half mijoen Libanezen zijn uit hun huizen verjaagd en zijn op de vlucht voor het Israëlische geweld. Een half miljoen mensen.

Voor Iran heeft Israël niets te vrezen, die hebben namelijk geen kernwapens, en wanneer ze die zouden hebben zouden ze die nooit op Israël gooien.

Antira | 23-07-06 | 20:12

Nee, Samir A. en Nouredine F. zijn geen voorbeelden van 'moslims' in het algemeen, en dat stelde SDV ook niet. Waar hij het over had was niet over henzelf, maar hun familieleden, en hun mentaliteit, om altijd verontwaardigd te zijn, en altijd de gang van zaken bij een ander te leggen, het onvermogen naar zichzelf te kijken of ooit verantwoordelijkheid voor iets te nemen. Dus als hun huis doorzocht wordt, dan ligt dat niet aan hun broers en zusters die met geladen machinegeweren rondliepen, maar aan de politie. Dat is wel een algemeen, zeg maar veelvoorkomend fenomeen onder onze islamitische landgenoten: Alles ligt altijd aan een ander. Dat zie je dus op wereldschaal ook: Alles is de schuld van Israel of de Amerikanen en de rest is in de handen van God. Zelf hebben ze nooit enige verantwoordelijkheid voor hun welzijn of ontwikkeling. En dat kun je op den duur knap vervelend gaan vinden.

campion | 23-07-06 | 20:12

stem des volks @ 19:56
Je verdraait wat je in de Volkskrant hebt gelezen, heb het namelijk ook gelezen en zo stond het er niet in.
Overigens, dat jij vanuit jouw Joodse perspectief bang bent voor Moslims kan ik enigszins begrijpen, maar wil je dat alsjeblieft niet linken aan de Nederlandse samenleving aangezien het daar niks mee te maken heeft??
Je lijkt Leon wel!

MAXIMO | 23-07-06 | 20:11

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 20:03,
leuk he?
alles wat je maar wilt geloven en 'bewijzen'.. all over the internet!
Fijn dat je China even noemt.
www.jihadwatch.org/archives/003195.php...

vander F | 23-07-06 | 20:10

Lekker weertje he.
*** scrolt net naar beneden om ff te kijken hoelang dit gezeik nog doorgaat ***
Ga ff een biertje pakken.

{00EF2092-6AC5-47c0- | 23-07-06 | 20:09

Flirting With Suicid 23-07-06 @ 20:05
Zo jij kan snel lezen! Nee, dat kan natuurlijk niet. Dat soort dingen wil jij niet weten - toch? Eerst even lezen pipo, en dan een inhoudelijke reactie graag. Als je durft.

Antira | 23-07-06 | 20:09

Hoe kun je in godsnaam zo blind zijn?

@campion 23-07-06 @ 19:55

Ik zie boten vol Libanezen vluchten voor het terreur van Israel. Ik moet nog een Jood zien vluchten voor de acties van Iran. En dat terwijl Israel om de hoek is. Dus jij bent juist degene die stekeblind is. Maar dat wisten we.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:07

Best hersenloos, wanneer je Samir A. en Nouredine F. als voorbeeld wil stellen voor 'de moslims'. Dat soort tactieken komt rechtstreeks uit het Goebbels-compendium, waar ook het gebruik van spotsprenten een grote rol in speelde.
Jezelf 'stem des volks' noemen duidt niet zozeer op een gebrek, maar meer op grootheidswaanzin. Zeker van de pim-sekte, die rond de pedoseksuele zonnekoning.

Antira | 23-07-06 | 20:06

@Antira 23-07-06 @ 19:58
Verklaar me voor gek maar volgens mij leren ze het toch echt op school hoor !! Is denk ik net zo betrouwbaar als die linkjes die jullie aandragen.
pmw.org.il/index.html

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 20:05

@stem des volks 23-07-06 @ 19:56,
*geeft stem des volks een hand*

vander F | 23-07-06 | 20:04

Ik raad je deze site aan www.irandefence.net.. helemaal in jou straatje man!

@vander F 23-07-06 @ 19:53

Je verdient een biertjuh! Kijk eens wat ik daar las:

In the space of 12 months, Russia and China have managed to move the pieces on the geopolitical chess board of Eurasia away from what had been an overwhelming US strategic advantage, to the opposite, where the US is increasingly isolated. It's potentially the greatest strategic defeat for the US power projection of the post-World War II period. This is also the strategic background to the re-emergence of the so-called realist faction in US policy.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 20:03

@Libertijn
Schijtlaars? Zoals al die soldaatjes die vanuit lucht bommen gooien en waar jij als mietje zijnde zo tegenop kijkt?
Tsja, nadat ik iemand zoals jou een trap onder zijn hol geef heb ik misschien diarree aan mijn laars, maar geloof me, ben voor de duvel niet bang.
En persoonlijk boycot ik Israël al jaren, dat heeft niks te maken met lafheid maar meer met principes en ethiek. Dus een gezellige vakantie zit er helaas niet in.
Begrijp je, leeg vat van me?

MAXIMO | 23-07-06 | 20:02

nou wat zijn Joden tevreden in Iran.....

"t the time of the establishment of the state of Israel in 1948, there were approximately 140,000-150,000 Jews living in Iran, the historical center of Persian Jewry. Over 85% have since migrated to either Israel or the United States. At the time of the 1979 Islamic Revolution, 80,000 still remained in Iran. From then on, Jewish emigration from Iran dramatically increased, as about 20,000 Jews left within several months after the Islamic Revolution.[20] On March 16, 1979, Habib Elghanian, the honorary leader of the Jewish community, was arrested on charges of "corruption", "contacts with Israel and Zionism", "friendship with the enemies of God", "warring with God and his emissaries", and "economic imperialism". He was tried by an Islamic revolutionary tribunal, sentenced to death, and executed on May 8.[20][23]. In mid- and late 1980s, the Jewish population of Iran was estimated at 20,000-30,000. The reports put the figure at around 35,000 in mid-1990s[24] and at less than 40,000 nowadays, with around 25,000 residing in Tehran. However, Iran's Jewish community still remains the largest in the Middle East outside of Israel. [13]"

en.wikipedia.org/wiki/Persian_Jews

vander F | 23-07-06 | 20:01

De Palestijnen zijn niet gek, die zijn terroristische aanslagen gaan uitvoeren nadat ze het voorbeeld van de Irgun hadden geleerd, die dat deden tussen 1937-39... op o.a. Arabische bussen, maar ook drukbezochte Arabische markten. Hier wat het leergierige Palestijnse volk heeft opgestoken:
www.zionism-israel.com/dic/Arab_Revolt...
(PS een pr-israelische website)
Het staat er letterlijk: "The Irgun bombings were very possibly the inspiration for the terror bombings of Palestinian Arabs that succeeded them."

Of begin gewoon eens bij de wikipedia als het allemaal wat teveel wordt:
en.wikipedia.org/wiki/Israeli_terroris...
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Irgun_at...
(PS dit gebeurde allemaal voor de holocaust)

Terroristische groeperingen in Israël (enne... nog steeds busopblazers)
www.washington-report.org/backissues/0...

Antira | 23-07-06 | 19:58

Wist je dat zionisten vóór Israel's geboorte al terroristische aanslagen pleegden op de Britten.
AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 19:23

Dat wist ik hoor. En ook dat de Engelsen heel veel Joodse vluchtelingen op de vlucht voor de nazi's hebben geweigerd in Palestina. Net zoals veel andere landen Joodse vluchtelingen weigerden - die zijn dus vergast. Dat was één van de redenen om tot aanslagen over te gaan.

Wat jij voorstelt - om te kiezen voor de Islamieten omdat ze in de meerderheid zijn - dat is mij te opportunistisch. Wat bereik je ermee? Pan-arabisme of Pan-Islamisme, ja, dat willen de Islamieten wel. Ik heb helemaal niks met dat geloof en wil liever staan voor Europese waarden en die zijn wat mij betreft seculier. Ik heb er - helaas - moeite mee dat er hier zoveel Islamieten zijn komen wonen. Dat is niet erg ruimdenkend van mij en ik vind het zelf ook vervelend dat ik zo denk, maar mijn haren gaan recht overeind staan van dat geloof. Het is ook zo'n vervelende bekeringsgodsdienst (en dat is het Joodse geloof dan weer niet). Ook economisch gezien hebben de immigranten (vooral moslims) ons land geen goed gedaan - dat is inmiddels bevestigd door het onverdachte CBS www.rtl.nl/(/financien/rtlz/nieuws/)/c...

Ik denk dus helemaal niet dat het in ons eigen belang is om grote vrienden te zijn met de Arabieren. Dat zal ons economisch geen goed doen en we zullen ook nog eens afstand moeten doen van 'onze cultuur'. Daar heb ik veel moeite mee. Ook het voortdurend met de beschuldigende vinger naar de ander wijzen, wat Islam-aanhangers graag doen. Daar kan ik niet meer tegen. Gister stond in de Volkskrant een artikel: terreurverdachten rond Samir A. en Nouredine el F. (schrijf je dat zo?) zijn kwaad op Nederland en vooral op de politie omdat ze niet met voldoende respect behandeld worden. Zo wilde een agent zich niet omdraaien toen een moslima haar hoofddoek nog niet op had. Ooooooh. Dus Nederland bedreigen met terreuraanslagen en dan weer klagen over 'geen respect man, weet je'. Volgens de terreurverdachten zou het respectloze gedrag van de politie de kloof tussen hen en de samenleving alleen maar vergroten.

Nee zeg, we zullen ze voortaan vriendelijk vragen 'Wil je dat niet meer doen, meneer A' en ze ontvangen met een kopje rooibos. Is dit wat ons te wachten staat als 'ons land' in handen valt van mensen uit het MO??? Nou, dan maar geen vrienden.

stem des volks | 23-07-06 | 19:56

"In Iran zelfs wonen Joden naar volle tevredenheid. Op loopafstand dus van Israel"

Als je even terzijde legt dat van de circa 100,000 joden die in Iran woonden voor de islamitische revolutie er daarna maar zo'n 25,000 bleven, maar oke dat was eigen keuze, kun je zeggen dat dat 'volle tevredenheid' tot vorig jaar 'relatieve tevredenheid' was. Kijk, die mensen horen in Tehran en Isfahaan, ze komen er vandaan, het zijn Iraniers en die bleven hadden daar heel expliciet voor gekozen. Maar het was wel altijd als tweederangs burger en met alle problemen die de ander perzen ook hebben. Maar sinds de nieuwe president aan de macht is, een volbloed antisemiet, is het niet meer te vergelijken met 5,10 jaar geleden. Joden worden constant opgepakt en van spionage beschuldigd, en kunnen zonder proces worden gestraft of verdwijnen en dit alles gebeurt ook veelvuldig. Alleen, net als zoveel andere Iraniers, probeer maar es weg te komen. Daarbij: Het is mensen hun vaderland. Maar Iran is een pure dictatuur. Niet alleen joden, maar zeker ook joden, worden er stelselmatig onderdrukt, net als vrouwen, homo's, ongelovigen enz enz. Hoe kun je in godsnaam zo blind zijn?

campion | 23-07-06 | 19:55

@MAXIMO 23-07-06 @ 19:48

Nee, Maximo daar ben je te laf voor, je bent een schijtlaars die er een ongenuanceerde mening op na wenst te houden zonder eens ter plekke te gaan kijken of het inderdaad zo is zo als jij het in je kop hebt.

Libertijn | 23-07-06 | 19:54

Een voorbeeldje:

Have You Heard of 'The Jewish/Israeli Lobby'?

"In the Middle East, where is our sense of proportion?
Where is our sense of perspective? Where is our
sense of decency? And, finally, just how smart are we?"
Lou Dobbs, CNN

MiddleEast.Org - MER - Washington - 20 July 2006: Now of course Lou Dobbs of CNN has heard of 'The Jewish/Israeli Lobby'. He's probably even read The London Review of Books cover article by Professors Mearsheimer and Walt that has brought the subject out of the closet in recent months. But then Dobbs works for CNN; and even a flag-waving America-firster star like him has to be looking over his shoulder lest he go too far for those who hold the real power.
So no mention of the Israel Lobby nor of American Jews in what Mr. Dobbs had to say yesterday on air (just imagine what he must really think and say when the cameras aren't rolling). But for every question mark Dobbs so rightly uses the power and influence and fear-factor of The Israeli/Jewish Lobby is a significant part of every answer.

Meer op:

www.middleeast.org/articles/2006/7/146...

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 19:53

@AerdenhoutseAerdbei ,
gunst je bent er nog?
Maar goed jij staat voor de vernieting van de staat Israel,
ik niet, ik vrees dat we niet tot elkaar komen.

Ik raad je deze site aan www.irandefence.net/ helemaal in jou straatje man!

vander F | 23-07-06 | 19:53

Mijn belangrijkste bron van informatie is overigens de volgende link:

www.middleeast.org/mernew.htm

Scherpe en zeer afgewogen analyses.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 19:49

@Libertijn
Zodra het onder internationaal gezag komt zoals vroegah zal ik misschien gaan.
Nu weiger ik om mee te helpen aan het in stand houden van een droom die voor anderen een nachtmerrie is.
Dus mij zul je daar voorlopig niet zien.

MAXIMO | 23-07-06 | 19:48

... in zo'n langdurige oorlog aan meervoudige fronten en de pot raakt vanzelf op
@MAXIMO

wat we nu juist zien gebeuren is dat Israel probeert de VS ervan te overtuigen dat Iran een zeer, zeer, zeer groot gevaar is. Maar wat we zien is dat de VS veel aarzelender nu optreedt dan destijds met Irak. De grenzen zijn in zicht van het Amerikaanse leger. Iran is natuurlijk tig keer zo groot als Irak en heeft 4-5 x zoveel inwoners, dat zou echt hun en Israels Waterloo worden.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 19:47

Fantastisch land Israël, mooie vrouwen, goed uitgaan, lekker weer. Ik heb daar toch echt de betere vakanties doorgebracht.
Voor alle zuurpruimen hier heb ik maar 1 advies: ga er eens heen en gij zult niet meer zo zuur zijn. Is echt spannender dan Frankrijk, Italië of Spanje.
Kun je ook eens ter plekke constateren dat je zurige mening over de Jeauden geheel gevormd is door de eenzijdige en gekleurde berichtgeving door onze linksistische media.

Libertijn | 23-07-06 | 19:45

@De Intrigant
Klopt, die pot met geld is héél groot, maar ook die dollar-pot kan opraken aangezien dit niet voor altijd zo kan doorgaan.
Wist je trouwens dat een kwart van de Israëliërs onder de armoede-grens leeft? En zo'n 43 miljoen Amerikanen in USA?
Laat de Amerikanen zich maar meeslepen in zo'n langdurige oorlog aan meervoudige fronten en de pot raakt vanzelf op, met alle gevolgen van dien.
Zo is het met elk rijk gegaan...

MAXIMO | 23-07-06 | 19:44

.... betekent dat joden afslachten.
@campion 23-07-06 @ 19:33

In Iran zelfs wonen Joden naar volle tevredenheid. Op loopafstand dus van Israel. Dus dat afslachten, dat valt dan in de categorie zionistische hysterie.

Zoiets als: snel, snel, snel, help, help, help, val Irak binnen, val Irak binnen, nu,nu,nu, ze hebben massavernietigingswapens, ze hebben massavernietigingswapens, ze hebben massavernietigingswapens, ze hebben massavernietigingswapens. Om na een oorlog waar honderdduizende onschuldige burgers het leven hebben gelaten te zien dat nazionisten weer eens hebben gelogen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 19:41

de baarden en de jurken

@campion

die dragen zionisten toch ook?

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 19:36

Bullshit, je schijt in je broek voor de baarden en de jurken en bent daarom bereid om ze hun zin te geven, ook al betekent dat joden afslachten. So what else is new? Lafbek

campion | 23-07-06 | 19:33

@campion 23-07-06 @ 19:29

van Randwijck heeft gelijk: we zwichten al een tijd voor tirannen. In Israel. Uit een schuldgevoel over de Holocaust. En uit eerbied aan onze bevrijder Amerika. Maar doet inderdaad steeds meer het licht doven. Dus nu moeten ons gaan verzetten tegen die tiran. We moeten ons voortaan verzetten tegen het zionisme dat Israelisch terrorisme uitoefent en goedpraat.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 19:32

@ Stem des Volks
Shit, dat heb ik gemist, van Van Bommel en de hoosbui, ik had bezoek. Sonde. Ik ben ook nog steeds SP lid en idd vooral vanwege Agnes. Ik vind de Tribune wel verbetert sinds Elma Verhey die bestierd, goeie heftige tante die veel weet over WO II ed maar weer lekker kritisch t.o.v. de slechterikken in de joodse organisatie (Zie joodse weeskinderen) enz. Maar idd, Bommel en Jan gaan te ver.

campion | 23-07-06 | 19:32

Ik hoop wel dat ze de bijsluiter goed gelezen hebben voordat ze iets innemen.
Wat ik me afvraag, als goede Hollander, waar ze het allemaal van doen.
Iedereen is soldaat in dat land en wat kost een dagje oorlog voeren?
Ze schijnen over een onuitputtelijke pot met geld te beschikken.

De Intrigant | 23-07-06 | 19:30

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 19:23
Wanneer leer je het nou eens sukkel dat de ultra ortho maar een kleine beweging is bij de joden en gelijk staan aan utra ortho moslims. Weet je wel dat zijn die gasten die bussen opblazen en dan 72 druiven krijgen in plaats van wat lekkers.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 19:29

@ AA en zijn redenen om Israel niet te steunen want 'de moslims worden er zo kwaad van en het kost ons gewoon te veel'. Ik citeer graag nog eens Van Randwijck, zoals te lezen in het Weteringsplantsoen:

Een volk dat voor tirannen zwicht
Zal meer dan lijf en goed verliezen
Dan dooft het licht...

campion | 23-07-06 | 19:29

Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 19:20

Rechts Rukker, beter lezen: er staat dat er al maanden Kasam raketten van de Palestijnen op Israel neerkwamen. Palestijnen = Kasam, Hezbollah = Katoesja. Tja, ik ga het niet herhalen hoor, beter lezen.

stem des volks | 23-07-06 | 19:26

Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 19:20Je begrijpt dat het is geschreven door een medewerker van een palestijnse krant ?? Niet erg geloofwaardig dus.

Vergeet je niet de 8 soldaten die zijn omgekomen door een aanval van Hezbollah op Israeli grondgebied.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 19:24

rosalie 23-07-06 @ 19:17
campion 23-07-06 @ 19:14

Bedankt.

Weet je dat ik gisteren trouwens wel even in een God geloofde. Toen Harry van Bommel tijdens de anti-Israel demonstratie een enorme hoosbui op z'n politiek correcte smoel kreeg! God o god, dat was wel even lachen zeg. Tijdens de debatten over de EU-Grondwet vond ik Van Bommel echt goed, maar nu .... Aaargh. Eindelijk een reden om mijn SP-lidmaatschap op te zeggen - dit was het zetje dat ik nog nodig had. Jammer van Agnes Kant, want die mag ik wel.

- nou, nu maar weer on topic -

stem des volks | 23-07-06 | 19:24

@stemdesvolks.

Ik denk dat we moeten ophouden achter Israel te staan zoals jij zegt. Ook ik stond lange tijd achter Israel. Dat hele verhaal van enige democratie etcetc. Tot ik dus die Joden van Neturei Karta tegenkwam. Het eerste wat in duigen viel was dat het een democratie was. Het is het helemaal niet. Het is een Joodse theocratie. En een fundamentalistische ook. Nou is dat nog geen probleem, maar de verwevenheid met het terroristische zionisme (wist je dat zionisten vóór Israel's geboorte al terroristische aanslagen pleegden op de Britten, google maar eens dan vind je het terug) is wel een probleem. Het maakt Israel een terroristenstaat die haar burlanden bedreigt met massavernietigingswapens en deze ook nog gebruikt. Over dit laatste zal ik nu niet uitweiden. Waar het mij omgaat is dat het juist in ons eigen belang is om Israel vaarwel te zeggen. De prijs wordt ons gewoon te hoog. Momenteel wonen hier in NL 1 miljoen moslims. Dat worden er in 10-20 jaar 2 miljoen. Die mensen worden witheet van wat ze daar zien gebeuren en de houding van ons in NL dat we krampachtig proberen het goed te praten. Dat gaat erg veel spanning geven in onze samenleving en zal de radicalisering die we proberen te stoppen alleen maar verergeren onder islamitische jongeren. En ik heb het nu niet alleen over importmoslims. Het zijn gewoon ook blanke Nederlanders die moslim zijn geworden (hier in de straat is er een) die lááiend zijn over Israel. En dit proces gebeurt ook wereldwijd. Die 1,2 miljard moslims gaan over 10-20 jaar 2 miljard moslims worden witheet over Israel. Ik verwacht dat al die regimes daar één voor één gaan vallen en dat ze meer zullen gaan luisteren naar hun bevolking en die kotst Israel inmiddels uit. Omdat wij zo pro-Israel zijn keert de haat ook tegen ons: New York, Londen, Madrid, Jakarta, dat komt allemaal daardoor. Het kost ons gewoon teveel. Met de opkomst van China en India die sowieso al onze banen bedreigen zullen we het niet meer kunnen opbrengen om het terrorisme van Israel in stand te houden. Waarom zouden we dat ook willen. We willen juist in Europa mensenrechten verspreiden en democratie. Zionisten een reservaat geven in Texas is natuurlijk een komische oplossing, maar ik bedoel er gewoon mee dat ze in het MO in elk geval niet te handhaven zijn. Nu zul je zeggen, dat gaan ze niet zonder slag of stoot opgeven, Israel. Het probleem voor Israel is dat ze wel atoombommen bezitten, maar ze nooit zullen kunnen gebruiken. Een Israelische atoombom en de hele wereldgemeenschap zal niet alleen maar antizionistisch worden, maar, daar ben ik bang voor, zelfs antisemitisch en dat zal het eind worden van hun hele ras/volk/geloof etc. Enfin: hoe je het draait of keert, haal je aandelen maar terug uit Israel indien je ze bezit.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 19:23

Het spijt me zeer stem des volks maar heel dat stuk van jou is gewoon compleet verzonnen. Libanon had geen enkele raket op Israel geschoten voord de buitensporige, geweldadige actie van Israel. Pas na de ontvoering van twee Israeliers. Je bent denk ik verward met de "home made" raketjes van de palestijnen die geen schade veroorzaken.

@Aersbei 23-07-06 @ 19:06
Goeie link. Israel zag Irak inderdaad als grootste gevaar in de regio. Als de vele olie biljarden van Irak op de markt zouden komen (na de sanctie) dan was de kans groot dat Irak zich zou ontwikkelen tot een millitaire grootmacht in de regio. Hier had Israel geen trek in en Amerika heeft vervolgens het klusje geklaard.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 19:20

stem des volks 23-07-06 @ 19:09

Ik vind. na alles gelezen te hebben...jouw post nog het meest objectief en begrijpelijk over deze onverkwikkelijke zaken. Thnx!

rosalie | 23-07-06 | 19:17

@Stem des Volks Goed betoog, chapeau, helemaal mee eens

campion | 23-07-06 | 19:14

Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 18:56

Ontken jij de Holocaust? Dat vind ik altijd zo vreemd - dat iemand een geschiedkundig feit kan ontkennen. Welke hersengymnastiek haal je daarvoor uit? Je geloof zeker wel in God. Het valt mij namelijk wel vaker op dat mensen die geloven in een fictie (God dus) een geschiedkundig feit ontkennen. Vreemde combinatie.

stem des volks | 23-07-06 | 19:11

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 18:39

Deze keer zijn toch echt de Palestijnen begonnen hoor AA. Er vielen al maanden lang Kazam of Kasam raketten op Israel. Daar is door Israel niet of nauwelijks op gereageerd. Althans, niet door de Staat. De bevolking zag natuurlijk wel zijn vrees bewaarheid worden: Gaza verlaten, kolonisten verdreven en wat doen de Palestijnen? Niets opbouwen, nee Gaza gebruiken als lanceerbasis. Op deze manier zal Israel de Westelijke Jordaanoever nooit verlaten, want daarmee komen 1. De Palestijnen weer dichterbij en 2. Wordt het grensgebied van Israel vele malen groter en dus gevaarlijker.

Hezbollah zag zijn kans schoon. Israel vocht aan het zuid-front dus vallen zij het noorden aan. Er zijn bij die eerste aanval 8 soldaten gedood (daar hoor je nooit iemand over) en 2 ontvoerd. De aanval van Hezbollah was zonder enige aanleiding, geen directe aanleiding in ieder geval. Ik weet niet wat Hezbollah met die actie wilde bereiken en of Syrie en Iran er achter zaten - een forse misrekening was het wel. Israel was al in oorlogsstemming en de aanval van Hezbollah voelde als steek in de rug. Nou, je ziet wat er van gekomen is.

Een oplossing voor het MO probleem is er niet, denk ik. Wat dat betreft zag Ben Gurion dat in '48 al goed:
"Why should the Arabs make peace? If I were an Arab leader, I would never make terms with Israel. That is natural: we have taken their country. Sure, God promised it to us, but what does that matter to them? There has been anti-Semitism, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was that their fault? They only see one thing: we came here and stole their country. Why should they accept that?"

Gaza teruggeven? De Westelijke Jordaanoever teruggeven? Dat is voor de Palestijnen echt niet voldoende. De Arabische wereld wil Israel van de kaart vegen, simpel zat. De Israeliers zullen Israel nooit zonder slag of stoot verlaten omdat 1. Ze menen dat het hun land is (ik geloof niet in een God, dus die belofte van God zegt mij niets). 2. Ze het land hebben opgebouwd (dat is waar) en 3. Ze anders weer geen land hebben met alle gevolgen van dien (ook dat is waar).

Ik sta achter Israel, maar ik zie wel hoe problematisch het is en dát er geen oplossing is. Ook zie ik dat de Joden een problemen hadden in Europa (vooral Oost-Europa, Rusland en Duitsland). In feite hebben de Europeanen de Arabieren na WO II opgezadeld met een Europees probleem. Redelijker was geweest om ze een flink stuk van Polen (joden-killer numero uno) en Duitsland (ereplaats als het gaat om joden-killer) te geven. Dat is nooit in overweging genomen, bovendien heb je nog het feit dat de Joden (in aanvang de zionisten) Israel als 'het beloofde land' zien.

Was er nog een continent te ontdekken én zagen de joden Israel niet als hét beloofde land dan zouden ze mooi in dat nieuwe continent kunnen gaan wonen. Texas, zoals jij voorstelt? Mwah - waarom zou Amerika moeten worden opgezadeld met een Europees probleem. Suriname dan? Dat is toch bijna leeg en dan kunnen de Joden dat opbouwen, want werken en denken kunnen ze wel. Maar dat gaat allemaal niet gebeuren. Op termijn zal er wel een atoombom op Israel gegooid worden door Iran bijvoorbeeld. Kan nog wel 100 jaar duren of 200 - maar dit zal (denk ik) niet voor eeuwig zo doorgaan. En dan? WO III of misschien inmiddels wel WO IV.

stem des volks | 23-07-06 | 19:09

Ben het helemaal met Aersbei eens. En de holocaust is op z'n zachts gezegd twijfelachtig. Het begin van WOII ook met de zogenaamde operatie Himmler. Een stel als pools verklede soldaten die Duitsland binnen vielen en hierdoor WOII uitlokte omdat Hitler wel moest reageren.

nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Himmler...

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 18:56

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 18:39,
inhoudelijk reageren is blijkbaar niet je sterkste kant,
veel plezier nog met je autistische jihad.

vander F | 23-07-06 | 18:51

Alleen weten wij niet wat er aan vooraf gegaan is. Heeft de oude dame staan schelden?

@stem des volks

Een oude Palestijnse dame zal niet zo gauw voor een stel terreursoldaten gaan provoceren.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:51

MAXIMO 23-07-06 @ 18:31

Maximo, zo te zien is dit een foto van kolonisten. Kolonisten waren vrijwel allemaal orthodoxe joden. Ook aan de kleding zie ik dat het orthodoxen zijn, dus geen zionisten. Maar verder blijft het om het even, het is een walgelijke foto. Vooral dat kleine joch links voor wie het blijkbaar normaal is om een oude dame te schoppen. Alleen weten wij niet wat er aan vooraf gegaan is. Heeft de oude dame staan schelden?

stem des volks | 23-07-06 | 18:46

Bush ziet Israeliers niet als terroristen, de Hamas, Hezbollah en Taliban weer wel. Maar ik kan mij vanuit jouw optiek voorstellen dat jij het zo ziet.

@stem des volks 23-07-06

Tsja, stemdesvolks, het is denk ik steeds lastiger deze kromme redenering te volgen van Bush en consorten. Ik geloof dat steeds meer mensen hun interne reserves weten te overwinnen en accepteren dat wat Israel doet je reinste terreur is. SatellietTV helpt daar bij: niemand hoeft meer zionistische propaganda te geloven, we zien het en horen het met onze eigen ogen en oren.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:39

stem des volks @ 18:16
Volgens mij zijn dit nou juist net geen ultra-ortodoxe Joden die de staat Israël afwijzen en het beste voor hebben met die bejaarde Palestijnse vrouw. Maar dat kan een inschattingsfout zijn hoor...

MAXIMO | 23-07-06 | 18:31

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 18:25

Bush ziet Israeliers niet als terroristen, de Hamas, Hezbollah en Taliban weer wel. Maar ik kan mij vanuit jouw optiek voorstellen dat jij het zo ziet.

stem des volks | 23-07-06 | 18:30

@stemdesvolks

Uit jouw site:

Any government that supports, protects or harbours terrorists is complicit in the murder of the innocent and equally guilty of terrorist crimes.
George W. Bush

Dat betekent dat de VS zich via Israel zelf schuldig maakt aan massaterrorisme.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:25

Veel mensen, waaronder ongetwijfled ook ik, hebben een heel verkeerd beeld van de deportatie van joden tussne 1939 en 1945. Ik wil graag weten wat er echt gebeurd is, uit respect voor de onschuldige slachtoffers die destijds gevallen zijn.
Horror Scoop 23-07-06 @ 18:06

Wat let je om informatie te zoeken beste Horror Scoop, dat is er voldoende. Lees verschillende bronnen en trek je eigen conclusies. Musea over de holocaust (zoals Yad Vashem www.yadvashem.org/ ) zijn er meer dan genoeg. Ook in Nederland trouwens. Boeken, videos en je kunt ook nog steeds een groot aantal concentratiekampen bezoeken. Oordeel vervolgens zelf wat je wilt geloven en wat niet. De holocaust is trouwens niet iets wat alleen joden had kunnen overkomen of kan overkomen. Genociden vinden ook vandaag de dag nog plaats. Wat de holocaust 'bijzonder' maakt is de bureaucratie er om heen. Als je echt geinteresseerd bent, kun je dit eens kijken: www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfini...
Is van de BBC overigens.

stem des volks | 23-07-06 | 18:25

.. het is demotiverend voor het leger.

@stem des volks 23-07-06 @ 18:1

Het is inderdaad een toenemend probleem voor Israel om haar leger overend te houden. Ik begrijp dat ze nu zelfs overgegaan zijn tot paramilitairen die ze betalen voor acties. Vaak is dat ook een teken van een afkalvende staatsstructuur.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:18

stem des volks 23-07-06 @ 18:16 Het was even een reactie op.... weet ik ff niet meer. geen zin om terug te lezen.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 18:17

@Campion
Nee, ik weet niet wat er allemaal gebeurd is. Ben er niet bij geweest.
@Flirting with suicid
Nee, ik ben ervan overtuigd dat er concentratiekampen bestaan hebben. Die bestaan nog steeds, ook hier in Nederland, alleen noemen we ze nu onder andere asielzoekerscentra. Ik zou zeker graag de waarheid over gaskamers boven tafel willen hebben. Wie niet?
@Libertijn
Bedankt voor de tip.

Horror Scoop | 23-07-06 | 18:16

@stem des volks 23-07-06 @ 18:05

Iedereen zal zien dat je die uitspraken uit je duim gezogen hebt. Bedankt voor het aantonen dat zionisten geen leugen uitgesproken laten.

@Horror Scoop 23-07-06

De Holocaust is er wel degelijk geweest, daar is vrij afdoend onderzoek naar gedaan en het is een verschrikkelijke episode geweest in onze geschiedenis. Iets anders is of je dat moet blijven uitmelken om miljarden dollars te krijgen en je eigen terreur en oorlogsmisdaden te bedrijven tegen een volk dat daar part noch deel aan heeft gehad. Dat is wat zionisten doen. Dat moet maar eens afgelopen zijn vind ik en steeds meer mensen merk ik. Zionisme is over zijn hoogtepunt heen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:16

JEWISH SKINHEAD MILITIA PRAY FOR BLOOD
Racist Zionist Skins Hunt & Kill Christians & Moslems

via:

www.jewwatch.com/index.htm

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:11

@Horror Scoop 23-07-06 @ 18:06

Ik adviseer je dan eens naar het Holocaust museum Yad Vashem te gaan in Jeruzalem, heb ik ook gedaan. Je krijgt daar een goed beeld van hetgeen er in die periode gebeurd is.
Kun je verder ook eens kijken hoe het echt in Israel is.

Libertijn | 23-07-06 | 18:10

Horror Scoop 23-07-06 @ 18:06
U twijfelt of de concentratiekampen en de gaskamers echt bestaan hebben ??

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 18:10

"waaronder ongetwijfled ook ik"
Wat bedoel je daarmee? Weet je het zelf niet?

campion | 23-07-06 | 18:07

Precies, die zocht ik. Over de terroristen van morgen gesproken

campion | 23-07-06 | 18:06

@Aerdenhoutse Aerdbei
Ik begrijp het niet, velen hebben hun bek vol van democratie, blablabla, maar zodra er iemand democratisch gekozen is en niet Westers-welgevallige uitspraken doet, wordt-ie weggezet als een populist. Het is het goed recht van Ahmedinejad om een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de Holocaust / Shoa. Veel mensen, waaronder ongetwijfled ook ik, hebben een heel verkeerd beeld van de deportatie van joden tussne 1939 en 1945. Ik wil graag weten wat er echt gebeurd is, uit respect voor de onschuldige slachtoffers die destijds gevallen zijn.

Horror Scoop | 23-07-06 | 18:06

Nou, die Palestijnen kunnen er ook wat van hoor! Het wordt toch nooit vrede daar, hooguit tijdelijk min of meer stabiel. Aan het woord is Yasser Arafat, de voormalig seksdwerg van Gretta (of was Gretta nou de seksheks van Arafat?).

Peace for us means the destruction of Israel. We are preparing for an all-out war, a war which will last for generations.
Yasser Arafat

Since we cannot defeat Israel in war; we do this in stages. We take any and every territory that we can of Palestine, and establish sovereignty there, and we use it as a springboard to take more. When the time comes, we can get the Arab nations to join us for the final blow against Israel.
Yasser Arafat

The Palestinian Rifle is ready and we will aim it if they try to prevent us from praying in Jerusalem.
Yasser Arafat

The victory march will continue until the Palestinian flag flies in Jerusalem and in all of Palestine.
Yasser Arafat

This is my homeland no one can kick me out.
Yasser Arafat

We plan to eliminate the state of Israel and establish a purely Palestinian state. We will make life unbearable for Jews by psychological warfare and population explosion. We Palestinians will take over everything, including all of Jerusalem.
Yasser Arafat

stem des volks | 23-07-06 | 18:05

@peppe

verschrikkelijk hoe het zionisme op de kinderen wordt overgedragen. Het zullen de terroristen van morgen weer zijn.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:03

Trouwens ooit een blik geworpen op een Palestijns schoolboekje? Nooit foto's gezien van peuter-Hezbollahtjes met hoofdband en machinegeweer? Bij de duizenden!

campion | 23-07-06 | 18:03

Conlusie; GeenStijl is ontmakserd als een oorlogspropaganda machine voor het CIDI.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 18:03

www.kurdmedia.com/articles.asp?id=1266...
nog even een stukje over het Arabische racisme,
die onderhand het 10-voudige aan mensenlevens heeft gekost itt tot de 'moordende Zionisten'.

vander F | 23-07-06 | 18:02

gaatnat 23-07-06 @ 17:57
Wanneer leer je nou eens het verschil tussen een ultra ortho jood en een modern zionistische jood. Die ultra joden zijn net zo erg als die extremistische moslims.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 18:02

@campion 23-07-06 @ 17:56
Er zijn genoeg protesten van Joden tégen de staat Israel.
En al voordat de VN bestond protesteerden ze bij de League of Nation (voorloper van de VN) dat ze geen Israelische staat wilden (1925)

Memorandum to the League of Nations:

www.jewsagainstzionism.com/zionism/lea...

gaatnat | 23-07-06 | 18:02

campion je geeft zojuist de reden aan waarom Moslims Israel willen vernietigen... ze willen hun Joden terug... ze zijn zelf niet zo goed in rekenen enzo.. en Joden zijn daar veel beter in.
En je mag ze nog slaan ook als ze je recht in de ogen kijken.

petjesman | 23-07-06 | 18:02

... omdat men geen antwoord heeft op waar deze dan hadden moeten blijven en waar die zouden moeten blijven als er geen Israel was.

@campion

Ik weet een goede MO-achtige zandbak in Texas, prima reservaat voor vergrijsde zionisten, om laatste dagen door te brengen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 18:01

Ja, had het al gezien. Walgelijk.

campion | 23-07-06 | 18:00

Antira 23-07-06 @ 17:22
U kent websites waar uiteengereten joodse slachtoffers staan ?? Laat maar zien is weer eens wat anders dan palestijnen en Libanezen.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 17:59

Ahmadinejad is een beetje een domme populist a la Fortuyn. Veel geschreeuw weinig wol. Maar de meeste dingen die hij zegt over Israel kloppen wel. Zijn grootste fout is het ontkennen of bagatelliseren van de Holocaust. Nergens voor nodig en ook wreed. Maar ja: als je ziet hoe Israe nu probeert de VS zover te krijgen de oorlog uit te breiden tot Iran dan kan ik me zijn boosheid ook wel weer voorstellen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 17:57

In 1921, Germans in Germany were told that:

“We Jews are aliens… a foreign people in your midst and we… wish to stay that way. A Jew can never be a loyal German; whoever calls the foreign land his Fatherland is a traitor to the Jewish people“.
Who spoke these vile words? It was Jacob Klatzkin, the second of two political Zionist ideologists in Germany at the time, where the Jews of Germany were enjoying full political and civil rights. It was he who had advocated undermining Jewish communities as the one certain way of acquiring a state. “They had no qualms concerning tearing down the existing Jewish communities.”

Who spoke in a public address at a political Zionist meeting in Berlin and declared that “Germany… has too many Jews”? Was it Hitler or Goebbels? No, it was Chaim Weizman, later to become the first President of the State of Israel. This address was published in 1920, and, thus, four years before Hitler had even written Mein Kampf.

How many Zionist Jews know of this vicious treachery uttered by these senior political Zionist leaders, these apostates from the Jewish People? At the Nuremberg Trials of Major War Criminals, Nazi propagandist, Julius Streicher testified: “I did no more than echo what the leading Zionists had been saying”, it is clear that he had told the truth.

gaatnat | 23-07-06 | 17:57

Nogmaals, voor de zoveelste keer, het gros van de inwoners van Israel zijn afkomstig uit Arabische landen (of hun ouders) en die waren er niet vrijwillig vertrokken. Het constant negeren van deze belangrijke groep thuisloze joden uit de Arabische diaspora is geschiedvervalsing uit eigenbelang, omdat men geen antwoord heeft op waar deze dan hadden moeten blijven en waar die zouden moeten blijven als er geen Israel was. Ook joden uit de 'westerse' wereld die kritisch ten opzichte van Israel staan, zullen nooit zo arrogant en zo kortzichtig zijn om Israel op te geven, uit solidariteit met de verzwegen Sefardim uit de Arabische landen.

campion | 23-07-06 | 17:56

As far as Zionism is concerned, the founder of Zionism and apostate, Theodor Herzl, sought to intensify hatred of the Jew in order to enhance the cause of political Zionism. Here are some of his “pearls”:

“It is essential that the sufferings of Jews. . . become worse. . . this will assist in realization of our plans. . .I have an excellent idea. . . I shall induce anti-semites to liquidate Jewish wealth. . . The anti-semites will assist us thereby in that they will strengthen the persecution and oppression of Jews. The anti-semites shall be our best friends”. (From his Diary, Part I, pp. 16)

gaatnat | 23-07-06 | 17:53

@Antira,
Inderdaad, bekende uitspraken. Israël is gewoon een kolonie, bezet door Westerlingen. Miljoenen Westerlingen zijn er sinds '48 out-of-the-blue heen getrokken en hebben het gekoloniseerd. Zoals Westerlingen de oorspronkelijke bewoners van de huidige Verenigde Staten en het huidige Australië, Canada, Nieuw-Zeeland enzovoorts hebben verjaagd, zo wordt nu al meer dan een halve eeuw land van de oorspronkelijke bewoners van Israël ingepikt.

Horror Scoop | 23-07-06 | 17:51

@Antira 23-07-06 @ 17:39

Diepe buiging... Mooie verzameling quotes van zionisten.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 17:51

Enkele quootjes van de Iraanse president dan, da's zo'n lekker ding

Iranian President Mahmoud Ahmadinejad said on Saturday that the Palestinians and "other nations" will eventually remove Israel from the region.

Addressing a mass demonstration in Tehran - one of many organized throughout Iran to commemorate the 27th anniversary of the Islamic revolution - he once again questioned the Holocaust "fairy tale".

"We ask the West to remove what they created sixty years ago and if they do not listen to our recommendations, then the Palestinian nation and other nations will eventually do this for them," Ahmadinejad said in a ceremony marking the 27th anniversary of the Islamic revolution.

"Do the removal of Israel before it is too late and save yourself from the fury of regional nations," the ultra-conservative president said. He once again called the Holocaust a "fairy tale" and said Europeans have become hostages of "Zionists" in Israel.

He also accused Europeans for not allowing "neutral scholars" to investigate in Europe and make a scientific report on "the truth about the fairy tale of Holocaust."

"How comes that insulting the prophet of Muslims worldwide is justified within the framework of press freedom, but investigating about the fairy tale Holocaust is not?" Ahmadinejad said.

"The real Holocaust is what is happening in Palestine where the Zionists avail themselves of the fairy tale of Holocaust as blackmail and justification for killing children and women and making innocent people homeless," Ahmadinejad said.

The president said that the results of the parliamentary elections in Palestine and the victory of the Hamas group "clearly showed what the people really want."

"You (the West) want democracy but do not respect the outcome," Ahmadinejad said, referring to the election results in Iraq and Palestine.

"It seems that you (the West) only want that form of democracy whose results just repeat your standpoints and only follow your policies," he said.

Ahmadinejad once again called on the West to adopt the "simple option" and allow Palestinians to voice their political will through a referendum.

Mass demonstrations organized by the state were held throughout Iran on Saturday as the nation commemorated the 27th anniversary of the revolution that established the Islamic Republic in Iran.

According to state media, hundreds of thousands of people came into the streets to show their solidarity with the government over pursuing the country's nuclear programmes and voice their protest against publication of cartoons deemed insulting to the Prophet Mohammed.

While chanting "Death to America", "Death of Israel" and "Nuclear energy is our undisputable right", the crowd walked toward the Azadi (Freedom) Square in Tehran where Ahmadinejad held his annual speech.

In his speech the Iranian president warned that in case of harsh measures against Tehran over its controversial nuclear programme, the country would revise its commitment toward the Nuclear Non- Proliferation Treaty (NPT).

"The policy of Iran has so far been pursuing nuclear technology within the framework of the NPT and IAEA (International Atomic Energy Agency)," he said.

"But if you (the West) continue efforts to deprive the Iranian nation from this (nuclear) right, then we would reconsider this policy," he warned.

Ahmadinejad asked the crowd in the Azadi square to tell the world its message and show its willingness to continue the nuclear programmes despite Western pressure.

"The era of military force is over, today is the era of nations, logic and worshippers of God," the president said.

He also referred to remarks by United States President George W. Bush who had said that the Iranian people were different from the Islamic government in Tehran, saying there was no distinction.

"Look, this is the third generation standing here and they are even more religious, more informed, more enthusiastic and more resistant (than the first generation) to defend the ideals of the revolution," Ahmadinejad said.

The president also referred to the cartoons and called it a "Zionist plot" against not only Muslims but also those genuinely committed to Christianity and Judaism.

"Those who insulted the prophet should know that you cannot obscure the sun with a handful of dust. The dust will just get back and blind your own eyes," he said.

The crowd replied to his remarks with "Death to Denmark" slogans

campion | 23-07-06 | 17:47

MAXIMO 23-07-06 @ 17:45
Helaas horen we daar wel te staan :-(((

gaatnat | 23-07-06 | 17:47

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:44

Dus als de Israeliers het geen hek noemen maar een muur dan is het oké? Nou, vooruit: een muur dan. Ook goed.

stem des volks | 23-07-06 | 17:46

@campion 23-07-06 @ 17:41,
psies, 'verboten' policor woord wat nergens en overal op slaat,
net als Zionisme overigens.

vander F | 23-07-06 | 17:46

Is Abu Jah Jah al deaud?
Of gaat hij zichzelf voor zo'n Zionistische tank gooien?
Volgens mij ligt die viespeuk gewoon op het strand van Cypress.

petjesman | 23-07-06 | 17:46

gaatnat 23-07-06 @ 17:09
Ik zie Nederland niet aan de rechterkant staan met hun bondgenoten, gelukkig maar.
@AerdenhoutseAerdbei @ 16:07
Daar heb je helemaal gelijk in, zie mijn comment van 16:06.

MAXIMO | 23-07-06 | 17:45

@VanderF: Ja, klopt, maar of dat nou aanbevelenswaardig is? Volgens mij is het trouwens ook zo dat 'westerlingen' net zo racistisch zijn als iedereen (:)) maar het alleen beter hebben leren verstoppen omdat ze opgevoed zijn om het niet te uiten. Waardoor het tot veler teleurstelling pas als het tot de 'crunch' komt naar buiten komt. Veel hypocrisie. In de praktijk kun je racisme trouwens wel onderverdelen in zeg maar persoonlijk racisme, direct racisme (niet willen dat je dochter met een iemand van een ander ras of geloof trouwt, iemand niet in je bedrijf of als buurman willen hebben, allerlei vreemde gedachtes over andermans cultuur hebben) en 'politiek' , zeg maar onpersoonlijk racisme. Mensen kunnen bv in zijn algemeenheid racistisch zijn, maar leden van het ras dat ze niet vertrouwen die ze zelf kennen en die ze wel mogen, zijn dan ineens een 'uitzondering' op de rest enz. enz.
Ook kun je onderscheid maken tussen onbekendheidsracisme (racisme uit angst, kennen helemaal niemand van het ras waar ze tegen zijn maar zijn er daarom bang voor, of om wat ze lezen of horen) en juist ervaringsracisme (negatieve ervaringen met een of meerdere leden van zo'n ras dat ze dan maar uit teleurstelling op het hele volk toepassen, een van de hardnekkigste vormen, zich vertalend als 'ik weet hoe die lui zijn, ik heb er tussen gezeten en nou...'. Kortom, racisme is geen eenduidig iets.

campion | 23-07-06 | 17:41

@vander F 23-07-06 @ 17:38
Zionisten zijn mensen die al ver vóór WOII de staat Israel wilde stichten.

gaatnat | 23-07-06 | 17:41

Groetjes van zielige Israëliers...

"We must expel Arabs and take their places." -- David Ben Gurion 1937

"We must use terror, assassination, intimidation, land confiscation, and the cutting of all social services to rid the Galilee of its Arab population." -- David Ben-Gurion 1948

"There is no such thing as a Palestinian people... It is not as if we came and threw them out and took their country. They didn't exist." -- Golda Meir, statement to The Sunday Times 1969

"How can we return the occupied territories? There is nobody to return them to." -- Golda Meir 1969.

"[The Palestinians] are beasts walking on two legs." -- Begin 1982.

"(The Palestinians) would be crushed like grasshoppers ... heads smashed against the boulders and walls." Yitzhak Shamir 1988

"We have to kill all the Palestinians unless they are resigned to live here as slaves." Chairman Heilbrun of the Committee for the Re-election of General Shlomo Lahat, the mayor of Tel Aviv, October 1983.

"Israel should have exploited the repression of the demonstrations in China, when world attention focused on that country, to carry out mass expulsions among the Arabs of the territories." Netanyahu 1989.

"The Palestinians are like crocodiles, the more you give them meat, they want more" -- Ehud Barak 2000

"I would have joined a terrorist organization." -- Ehud Barak's response to Gideon Levy, a columnist for the Ha'aretz newspaper, when Barak was asked what he would have done if he had been born a Palestinian.

Everybody has to move, run and grab as many (Palestinian) hilltops as they can to enlarge the (Jewish) settlements because everything we take now will stay ours... Everything we don't grab will go to them." -- Ariel Sharon 1998.

"Don't worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it." Ariel Sharon 2001

"We must use terror, assassination, intimidation, land confiscation, and the cutting of all social services to rid the Galilee of its Arab population." Israel Koenig, "The Koenig Memorandum"

Antira | 23-07-06 | 17:39

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 17:28,
en wat zijn dat dan, Zionisten, naar jou mening?

vander F | 23-07-06 | 17:38

@koerbagh 23-07-06 @ 17:36

gaaaaaahaaaaaaaap

ik vind het flauw worden hier. je bent geen partij eigenlijk voor mij. doei.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 17:38

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 17:20:
Je moet als de woorden "Christian" en "Science" in 1 adem worden genoemd altijd extreem op je hoede zijn. Nu ken ik dat uit de hand gelopen kerkeblaadje wel en het is best een serieuze krant, maar dat betekent nog niet dat alles wat er in staat ook waar is, ook al is het gekopieerd uit een nog serieuzere krant als de Wall Street Journal. Niet alles wat in een krant staat is waar.
Affijn, blijf fijn je neo-nazisme doctrine rondstrooien zolang Joris nog in Zandvoort is. Ik ga naar het terras. Bier drinken en even wat eten. Varkenshaas met roomsaus. Weet je dat ook weer.

koerbagh | 23-07-06 | 17:36

Although the Lobby remains a powerful force, the adverse effects of its influence are increasingly difficult to hide. Powerful states can maintain flawed policies for quite some time, but reality cannot be ignored for ever. What is needed is a candid discussion of the Lobby’s influence and a more open debate about US interests in this vital region.

Daar zie je dezelfde afbraak van de zionisten die ik ook hier bespeur in NL.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 17:28

Nou zijn de Israeli's vaak racist bastards met een hekel aan Arabieren,
diezelfde Arabieren zijn trouwens ook rascistisch als de pest.
eigelijk is men overal trots op z'n rascistische denkbeelden,
ik kwam ze tegen in het Midden Oosten, India en ZO Azie.
Alleen policor types in het 'westen' doen eigenlijk heel moeilijk over rascisme,
de rest van de wereld zit daar absoluut niet mee

vander F | 23-07-06 | 17:26

@campion 23-07-06 @ 17:21
Iets minder is dan dat AIPAC de grootse catalyzator achter de oorlog op Irak is, en ook voor oorlog met Iran. En dat al voordat Hezbollah 2 soldaten had gegijzeld. Dus zeggen dat ze Libanon wel moeten aanvallen uit zelfverdediging is een beetje hypocriet.

gaatnat | 23-07-06 | 17:26

The Israel Lobby
www.lrb.co.uk..

@gaatnat 23-07-06 @ 17:14

Zeer sterke link. Gelezen daar:

Pressure from Israel and the Lobby was not the only factor behind the decision to attack Iraq in March 2003, but it was critical. Some Americans believe that this was a war for oil, but there is hardly any direct evidence to support this claim. Instead, the war was motivated in good part by a desire to make Israel more secure. According to Philip Zelikow, a former member of the president’s Foreign Intelligence Advisory Board, the executive director of the 9/11 Commission, and now a counsellor to Condoleezza Rice, the ‘real threat’ from Iraq was not a threat to the United States. The ‘unstated threat’ was the ‘threat against Israel’,

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 17:23

Net wakker Antira?

campion | 23-07-06 | 17:23

Flirting With Suicid 23-07-06 @ 12:23
Op welke planeet woon jij? Of ben je misschien 600 jaar oud, dat kan ook nog.

Antira | 23-07-06 | 17:22

@AA Bukowski ook niet. Ik ook niet.

campion | 23-07-06 | 17:22

@gaatnat
Boeiend stuk, kan het er niet mee oneens zijn
De mest significante passage ervan vind ik wel deze:

There is nothing improper about American Jews and their Christian allies attempting to sway US policy: the Lobby’s activities are not a conspiracy of the sort depicted in tracts like the Protocols of the Elders of Zion. For the most part, the individuals and groups that comprise it are only doing what other special interest groups do, but doing it very much better. By contrast, pro-Arab interest groups, in so far as they exist at all, are weak, which makes the Israel Lobby’s task even easier.

Says it all.

campion | 23-07-06 | 17:21

een dubieuze website...

@koerbagh 23-07-06 @ 17:03

De Christian Science Monitor dubieus, je weet dan niet wat voor of achter is.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 17:20

@AerdenhoutseAerdbei, wat doet de couscous op de termijnmarkt?

ganzo | 23-07-06 | 17:18

ALLE joden zijn zoals Bukowski. Witte, zwarte, rode en gele.

@campion 23-07-06 @ 16:55

Dat is niet waar. Heel veel joden zijn vredelievend en geen oorlogszuchtige zionisten/terroristen.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 17:17

@gaatnat 23-07-06 @ 17:09,
ceasefire, tja, heel aardig,
maar toen ik in 1986 rondbanjerde in Israel ging Hezbollah ook al tekeer.
Ik vermoed dat de Israeli's het begrip wapenstilstand iets anders interpreteren dan wij.

vander F | 23-07-06 | 17:15

@vander F Ik zei niet dat het een rozenperkje was, maar het ging hier over een muur danwel hek etc. Nou ja, het ijzeren gordijn was geen van beide.
Maar gezellig was anders dat weet ik ook wel

@Xtra Viagra? Gans, waar klets je over, ga koken.

@Bukowski, wil je met me onder de chupa? Zelf halachisch 100% maar hecht er geen waarde aan :)

campion | 23-07-06 | 17:15

@campion 23-07-06 @ 17:00,
geef mij maar een muur hoor,
"Es existierten 870 km Grenzzaun, dazu auf 440 km Selbstschussanlagen SM-70, 230 km Minenfelder Typ 66, 602 km Kfz-Sperrgräben und 434 Beobachtungstürme"

vander F | 23-07-06 | 17:10

@campion, last van hartritmestoornis? Zal zeker van de viagra komen. Zucht..... Dacht niet dat Bukowski zomaar met een (echte) Jood mag trouwen. Jullie zijn echt fanatiek bezig, hoe zou dat nou komen? Het lijkt wel een manie!
Prettige zondag verder en blijf vooral bullshit posten. Goed voor onze lachspieren!

Xtra | 23-07-06 | 17:07

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:55,
goh, en hebben de Israelis ook al 'todesstreifen' aangelegd?

vander F | 23-07-06 | 17:06

Nee Joop, zo makkelijk kom je er niet vanaf. Geen propagandacijfertjes die niet onderbouwd worden van een dubieuze website. Om de tendentieuze cijfertjes van Thomas Stauffer even in perspectief te plaatsen.
www.camera.org/index.asp?x_context=8&a...
En nu gewoon even in de officiële begroting van de Verenigde Staten aanwijzen.

koerbagh | 23-07-06 | 17:03

Maar 't was geen muur.

campion | 23-07-06 | 17:00

@campion 23-07-06 @ 16:51,
psychologisch?
soms 'niks'?
Je bedoelt die mijnenvelden, automatische machinegeweren en zwaarbewapende grenswachten.

vander F | 23-07-06 | 16:57

@AerdenhoutseAerdbei, wat betreft incidental damage, collateral damage (geschat op 2 miljard dollar) iran hoeft hiervoor maar twee weken de oliekraan open te zetten.

ganzo | 23-07-06 | 16:56

inferieuriteitscomplex kan dan weer wel.

vander F | 23-07-06 | 16:55

@Xtra Dom: Ga jij uitmaken waar Joden zich voor schamen en niet, Plopkraaltje? Ik dacht het niet. En je hebt het dubbel mis: ALLE joden zijn zoals Bukowski. Witte, zwarte, rode en gele.

campion | 23-07-06 | 16:55

@vander F 23-07-06 @ 16:49

Volg de link effe. Het is wel wmv. Dan zie je dat het gewoon een muur is die de Berlijnse dwarft. Waar het mij om gaat, ik denk dat die boodschap wel is overgekomen, is dat zionisten om hun terreur goed te pleiten zo'n muur een hek noemen, nog net geen hekje.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:55

Bedoelt u wellicht een superioriteitscomplex?

campion | 23-07-06 | 16:53

www.csmonitor.com/2002/1209/p16s01-wmg...

@koerbagh @yourservice

Een link van de Christian Science Monitor die becijfert dat Israel sinds 1973 schrik niet:

Since 1973, Israel has cost the United States about $1.6 trillion. If divided by today's population, that is more than $5,700 per person.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:52

@Bukoswski, nou Bukoswski, dan ben jij Jon Lerdam. Die is ook zoals jij bent; een zwarte jood. Maar waarom moet jij dat benadrukken? Last van minderwaardigheidscomplex soms? Of last van niet geaccepteerd te worden binnen de gemeenschap der machtigsten der aarde? Je zult toch nooit een van hen worden....

Jammer dat er zoveel Libaneese kinderen voor jouw streven vermoord zijn. Was niet nodig geweest. www.home.nl/nieuws/buitenland/artikel/...

Maar goed, het volk waar jij zo graag bij wilt horen, heeft last van SUPERIEURITEITSCOMPLEX! Vandaar dat jij nooit een van hen zult worden. Je mag wel voor hen vechten, bijv. hier op dit forum. Maar, je maakt jezelf alleen maar belachelijker mee. Zielige Wannabe, je brengt het Joodse volk tot schaamte met jouw postings!
(Gelukkig zijn niet alle Joden zoals jij bent)

Xtra | 23-07-06 | 16:51

Nee, da's toch wat anders. Want het IJzeren gordijn was niet over de hele lengte een muur. Soms was er een hek, soms niks, enz. Alleen de Berlijnse muur was echt een muur.
Het was een psychologisch gordijn.

campion | 23-07-06 | 16:51

mensen praten alsof ze er verstand van hebben.
als je je oogkleppen ff afzet, zie je toch gewoon dat die joden geen haar beter zijn dan de nazies.
waar lullen we over, stelletje NSB'ers

Ali Bi | 23-07-06 | 16:50

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:44,
de Muur in Europa werd ook wel 'gordijn' genoemd weet je nog?
Het Ijzeren gordijn...
Gordijnen, hekken, muren,
de Chinese muur, das een echte muur trouwens alhoewel ook militair van aard.

vander F | 23-07-06 | 16:49

Of nog iets nieuws over de massavernietingswapens die Israel steeds maar inzet?

campion | 23-07-06 | 16:48

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:42:
Nee hoor, de rode draad is dat jij je neonazistische propaganda hier neerplempt en ik dat ontmasker en je leugens blootleg.
Heb je jouw jaarlijkse miljardensteun aan Israel in de US-begroting al gevonden?

koerbagh | 23-07-06 | 16:46

@vanderF.

Waar het om gaat is dat een metershoge metersdikke muur van lood/beton, dat ze dat een hek durven te noemen. Die gekte van die terroristen. Het is hetzelfde als die van Mohammed B.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:44

@koerbagh 23-07-06 @ 16:37

Je verliest wederom de rode draad.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:42

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:36,
Marokko zegt dat de Spaanse Sahara onlosmakelijk Marokko toebehoort,
wat de plaatselijke bevolking heel anders ziet.
Israel erkent igg dat de Palestijnse gebieden niet bij Israel horen.
Even los van het feit of de muur netjes allerlei afgesproken grenzen volgt.

vander F | 23-07-06 | 16:41

gewoon doorklikken rooie

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:37

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:23:
Nazi's zijn ook nooit vies geweest van een beetje agitprop. Past precies in je straatje, dat dacht ik al.

koerbagh | 23-07-06 | 16:37

zoiets als dit, alleen hoor je daar nooit iemand over

campion 23-07

Ik geloof dat de Marokkanen ruiterlijk toegeven dat ze een muur bouwen tegen Polisario. De crux is dat zionisten een muur bouwen, 4 x zo hoog als in Berlijn en dat vervolgens proberen te verkopen als een hek. Typisch zionistische leugens, bedrog en terrorisme.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:36

dr staat niet eens foto's op die site: SSAAAAI

rooie | 23-07-06 | 16:34

When I started writing this message the Israeli fighter jets had just bombed three aerials in the Tourboul in the north, in Sanine in the east and in Fatqa east of Beirut. These are TV and mobile phone aerials.

They might want to cut off the rest of the world. They might not ... but just in case, I'm trying to find a way to keep you posted, at least with pictures. I need you then to spread them as much as possible. And if I don't succeed in doing that, keep checking the wires. I'm sure the reporters on this list have free access to the news agencies. PLEASE CIRCULATE ANY PICTURES YOU GET.

Live uit Beiroet:

electronicintifada.net/v2/article5164....

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:33

Tot ziens allemaal, het is "borreltijd".

Levereter | 23-07-06 | 16:30

gaap ik slaap al........

rooie | 23-07-06 | 16:29

Om effe een illustratie te geven van de redeneertrant van zionisten, kijk, dit noemen ze een hek:

electronicintifada.net/video2/thewall....

met dank trouwens aan koerbagh die me op het spoor zette. Prima site!

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:23

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:14:
Hahahaha... het waren foto's van de Iraqi's genomen nabij Baghdad. Zover zijn de grondtroepen in de 1e Golfoorlog niet eens gekomen. Je lult gigantisch uit je nek. De hele middag al, maar dit is wel de leukste.

koerbagh | 23-07-06 | 16:19

@Levereter 23-07-06 @ 16:05:
Ach, we hebben ook een Marcus Bakker vergaderzaal in de Tweede Kamer. Als een ouwe Stalinist een eerbetoon krijgt, waarom Anton Mussert en zijn discipelen dan niet? Het belangrijkste bij zo'n eerbetoon is natuurlijk wel dat geëerde persoon morsdood is. Dat is dan in het geval van Glimmerveen wel toe te juichen.

koerbagh | 23-07-06 | 16:17

Leuke site trouwens, die psywarrior.

Levereter | 23-07-06 | 16:16

@koerbagh 23-07-06 @ 16:12

bedoel je die babymelkfabriek waar de Amerikanen haastig nog wat materieel naar verscheepten om het een wapenfabriek te laten lijken?

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:14

"Integendeel: die Arabische regimes worden juist door Israel en Mossad in stand gehouden. Het zou je verbazen hoeveel contact er achter de schermen is tussen Israel en de regimes van Marokko, Egypte, ja zelfs Syrie en Iran."

Nu is in de perceptie van AA Ahmadinejad himself al een paladijn van de Mossad. Earth calling Aersbei! Earth calling Aersbei

campion | 23-07-06 | 16:14

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 16:03
hehehe... Israel doodt ook koeien: The fact that civilian structures, including milk factories and houses of worship, have been targeted (...)

Dat doet me toch denken aan dat in de haast geschilderde bord voor een fabriek van bioligisch wapens tijdens de 1e Golfoorlog... "Baby Milk Plant."
www.psywarrior.com/BabyMilkPlant.jpg
www.psywarrior.com/PSYOPMistakes.html

koerbagh | 23-07-06 | 16:12

Ik neem aan dat je alleen de engelse versies kunt lezen?

campion | 23-07-06 | 16:10

Het sufferdje van de moslimbroederschap, waarom niet
@campion 23-07-06 @ 16:04

Je bent een kampioenklunst. Ahram is een staatsblad van Egypte, niet geweldig, maar beter dan hahahahaaretz

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:09

tsja, dan is het einde ver zoek..

@MAXIMO 23-07-06 @ 15:58,

Ik denk niet dat het alleen gaat om het zijn van een gekolonialiseerd land. Nee, het belangrijkste is dat die Arabische regimes niet doen wat hun volk van hun verlangt en dat is een eind aan Israel maken. Integendeel: die Arabische regimes worden juist door Israel en Mossad in stand gehouden. Het zou je verbazen hoeveel contact er achter de schermen is tussen Israel en de regimes van Marokko, Egypte, ja zelfs Syrie en Iran. En dat weten die bevolkingen alleen ze zijn bang er iets van te zeggen want daar zijn het dictaturen voor. Die woede en boosheid van die honderden miljoenen daar betalen wij een prijs voor als we een hotelkamer boeken in het Mariott in Jakarta.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:07

@vander F
Je vraagt mij om het breder te bekijken maar zelf leg je de link niet wat het betekent voor een gelovige als een heilige gebedplaats bezet wordt.
Tsss....

MAXIMO | 23-07-06 | 16:06

@koerbagh 23-07-06 @ 15:55: Pas maar op jij maakt het nog mee dat W.A. feestelijk het "Joop Glimmerveen" stadion opent.
Met een mooie vlaggenparade van de Wodan Jeugd o.l.v. Akeela Verdonk.

Levereter | 23-07-06 | 16:05

Het sufferdje van de moslimbroederschap, waarom niet

campion | 23-07-06 | 16:04

.... on the first few days of the offensive against Lebanon hundreds of millions of dollars worth of US munitions have been used by the Israeli army against a country friendly to the United States and a government fully supported by the United States. The fact that civilian structures, including milk factories and houses of worship, have been targeted may leave a long-term dent on the position of those backing Israel's offensive. That no such effect has been felt thus far is only because the US continues to succeed in portraying Israel as the eternal victim.

op:

weekly.ahram.org.eg/2006/804/re71.htm

GS: neem maar op in je bronnen, voor het beetje evenwicht.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 16:03

@MAXIMO 23-07-06 @ 15:58,
om te beginnen is Thailand nooit een kolonie geweest en zeker niet armoedig,
China een dictatuur?
zeker, en Iran ook, krijgen we daar dus nu ook aanslagen?
tss.
Bekijk het eens iets breder MAXIMO.

vander F | 23-07-06 | 16:02

@vander F
(voormalige) Westerse koloniale dictaturen/democratieen = Armoede inheemse bevolking = blikvernauwing = religie/extreme politiek = blikvernauwing = (burger)oorlog = armoede = blikvernauwing etc.
En zolang we dat niet erkennen, tsja, dan is het einde ver zoek..

MAXIMO | 23-07-06 | 15:58

En Madagascar is eindeloos veel makkelijkr te verdedigen, zie Engeland.

Levereter | 23-07-06 | 15:57

@Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 15:50,
5% uitvoerende extremisten, maar heel wat meer wat betrefd de Ummah,
dat gezeur dat het Islamitische terrorisme gevoed wordt door het Israel/Palestina conflict is plaatselijk geneuzel,
je vind Islamitische terreur wereldwijd, volkomen los van Israel/VS/zogenaamde Palestijnen.

vander F | 23-07-06 | 15:56

Ja, dat dat Madagascar niet is doorgegaan vind ik ook wel jammer eigenlijk

campion | 23-07-06 | 15:53

@Bu kots ki
De ware aard van de zionistische jood, bedankt dat je dat hier ff ten toon spreid, succes verder.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 15:52

@koerbagh 23-07-06 @ 15:43,
tja, die Aziatische Islamisten passen niet in het beperkte wereldbeeld van de anti-zionisten en de 'eenvoudige oplossing' van het opheffen van Israel en voila,
vrede.
Joh!

vander F | 23-07-06 | 15:51

Waar heb jij het constant over Vander F. Geloof jij in een of andere duistere complot van de moslims om de wereld over te nemen?
Het is logisch dat de moslims, overtuigd van hun geloof, dit aan andere willen opleggen maar echt niet met agressie en terreur. 95% van de moslims zijn gewoon mensen net zoals jij en ik alleen zitten er 5% extremisten bij.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 15:50

Goed, een tamelijk idioot plan, maar dan had iedereen het wel een stuk rustiger gehad.
En de joden natuurlijkveel meer land als nu.
en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan

Levereter | 23-07-06 | 15:50

@Rechtse_Rukker
laatste post voor de ban van deze vreemde kerel. Ik heb nooit gezegd dat ik sta te juichen bij doden eens zal er een dag komen dat mensen als jij worden uitgekotst door de gehele samenleving. Haatzaaier dat ben je en dat blijf je. Je komt uit een ei, maar hebt nooit een kip gehad die je beschaving bij kon brengen. Je bent lager dan je meest geliefde varken, je bent lelijker dan al je kale vrienden bij elkaar en danst slechter dan de Hitler op Haifa Wahbi. De ratten zijn bang voor je, omdat je nou eenmaal uit je mond stinkt. en oeps, nu ben je nog gebanned ook, shit het leven is hard voor een lelijke kale boer uit schripschrapschamenkutdorp.

Bukoswski | 23-07-06 | 15:49

@MAXIMO,
die hebben idd niks te bieden,
netzomin als welke andere staatsvorm dan ook,
het gaat uiteindelijk louter en alleen om de Ummah,
de dictatuur van de Islam.

vander F | 23-07-06 | 15:47

Aparte techniek, anderen beschuldigen van een beschuldiging die helemaal niet gedaan wordt.

campion | 23-07-06 | 15:47

@Bukowski: Leuk! Lees ze!

campion | 23-07-06 | 15:45

@AA "Aanpakken die zionisten dan krijgt de AIVD meteen veel rustigere tijden!" Ik geloof dat dat heel erg waar is, rust in het MO betekent automatisch ook rust in Europa
@Treger 23-07-06 @ 15:18

Zo is het maar net.

@Karel kwakbol
Zover ik weet is ie geen kaalkoppie al uit ie zich provocerend richting zionisten.. Heb nog helemaal nog niks in die trant gehoord over uitroeiing en doden van andere volkeren, m.i. heeft hij juist het beste met ze voor aangezien hij inziet dat Israël geen lang, veilig en gezond leven is gegund
@MAXIMO 23-07-06 @ 15:19

Ik heb inderdaad een weelderig bos haar op mijn grijze kruin. Dat terzijde. Het is overbodig te stellen dat er helemaal niets tegen te brengen is tegen mijn vredelievende Joodse medemens. Het is een platgetreden pad van zionisten om iedereen die tegen ze is te beschuldigen van antisemitisme. Geduldige uitleg lost het vaak op voor neutrale anderen. Zionisten zullen je blijven beschuldigen. Dat maakt ze ook vrij herkenbaar: het is een soort tattoo. Uiteindelijk hebben ze er alleen maar zichzelf mee, want ze werken daardoor aan een inflatie van de term antisemitisme. Dat overkomt nu ook Jan Marijnissen. Tragisch voor het Joodse volk, Marijnissen zullen ze daarmee niet hebben.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 15:45

@vander F 23-07-06 @ 15:29:
Vergeet de Filippijnen en Sri Lanka niet. Maar daar zal meneer AH-AB wel een verklaring voor hebben. De Filippijnen zijn natuurlijk een ex-kolonie van de VS en Spanje dus vol zionistische katholieken... ehm, ja die katholieke nazi-link met die foute paus moeten we dan maar even achterwege laten. De huidige Arische paus uit Beieren is ook een Zionist door naar Israhel op staatsbezoek te gaan... of zo... En Sri Lanka is natuurlijk een ex-Britse kolonie en Palestina was een Brits mandaat gebied voor 1948... dus dat verklaart alles in het nazistische wereldbeeld.

koerbagh | 23-07-06 | 15:43

@campion
grappig, ik woon in Manchester en studeer een MSc aan de uni van Manchester. Woon vlabij Fallowfield en de "Curry Mile". Misschien blijf ik hier voor mn PhD, afwachten en fingers crossed :). Spreek je later, heb nog een hoop te lezen.

Bukoswski | 23-07-06 | 15:40

@Karel kwakbol
Polen is inderdaad een betere optie.

MAXIMO | 23-07-06 | 15:39

MAXIMO 23-07-06 @ 15:19
Joden naar Texas sturen lijkt me net zo irreëel als zeggen dat de Palestijen maar hun toekomst moeten zoeken in de arabische buurlanden.

Karel kwakbol | 23-07-06 | 15:39

-weggejorist-

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 15:39

Ik heb tegen beter weten in toch even het linkje 'goodnewsaboutgod' van AA bekeken, over de joodse lobby etc. het is echt crap waar de honden geen brood van lusten. Slaat allemaal nergens op.

campion | 23-07-06 | 15:35

@Bukowski, nee haha, ik woonde vroeger in Salford, bij Manchester, vlakbij de Univ. gebouwen aldaar. In Tooting Rd

campion | 23-07-06 | 15:33

@vander F
En waarom denk je dat dat zo is? Omdat de Westers ingerichte democratieen en dictaturen hun niks te bieden hebben.
Tsja, en dan wordt je situatie uitzichtloos met alle gevolgen van dien en wordt je vatbaar voor fundamentalisten.
Bij de Israëliërs is het ook zo gegaan na de 2e wereldoorlog.
Zie hun Joodste staat.

MAXIMO | 23-07-06 | 15:33

vander F 23-07-06 @ 15:29
Ik denk niet dat je antwoord krijgt.

Karel kwakbol | 23-07-06 | 15:31

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 15:05:
Ga maar even aantonen. Iets roepen is zo makkelijk. Wijs maar aan.
www.whitehouse.gov/omb/budget/fy2007/

Kijk hier ook even... Is wel interessant.
www.globalissues.org/TradeRelated/Debt...
Jordanië en Egypte krijgen afzonderlijk meer steun van de VS als Israel. En dat is dus maar 525 miljoen. Geen miljarden.

En militaire steun? In de begroting van het Pentagon komt Israel niet eens voor.
www.dod.mil/comptroller/defbudget/fy20... (PDF)
www.dod.mil/comptroller/defbudget/fy20... (PDF)

koerbagh | 23-07-06 | 15:31

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 15:24

Echt weer een link om trot op te zijn !!!! Lorraine Day, M.D.

Lorraine Day, M.D. discusses. . .
Natural, Alternative Therapies for all Diseases,
including Cancer and AIDS

Een oplichster misschien ????

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 15:30

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 15:24,
lul er niet constant omheen,
de Islamistische terreurdaden in India, Indonesie China en thailand hebben geen MOER te maken met Zionisten en de VS.
Wel 1 grote overeenkomst,
ze streven allemaal de Ummah na en willen de Islamitische wetgeving invoeren in hun respectievelijke gebieden.

vander F | 23-07-06 | 15:29

@campion
studeer jij aan Salford?

Bukoswski | 23-07-06 | 15:27

Salford???

campion | 23-07-06 | 15:26

dat Amerika Israel steunt omdat ze daar de regio controleren voor de inkomsten van olie.
@Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 15:16

Laat ik eerst beginnen met bezwaar maken dat je geen onderscheid maakt tussen vredelievende Joden en oorlogszuchtige / zionistische Joden. Ik vind dat je dat echt moet maken anders maakt je dat een antisemiet en daar wil ik geen direct contact mee hebben.

Voorts om in te gaan op je opmerking: ik weet niet of het alleen olie is. Het is maar 20% van hun olie-import dat uit het MO komt. De rest komt van elders (Venezuela) en van thuis.

Eerder is het het volgende:
De VS doen veel aan ontwikkeling van wapens, een groot % van hun BNP en met wapens is het zo dat je pas weet of het goed werkt als je het uitgetest hebt en een oorlog is de ultieme test. Dus Israel is een hele goede testuitvoerder voor de VS van haar wapenarsenaal.

En verder is de wapenindustrie natuurlijk gebaat bij een hogere omzet en wie hebben de aandelen ervan: juist het kabinet Bush. Laat daar een heleboel zionisten inzitten dan is de cirkel rond:

These neo-cons such as Bill Kristol, Paul Wolfowitz, Douglas Feith, Ari Fleischer, Lewis Libby, Dov Zakheim, and many other Zionist Jews, who have infiltrated every department of every U.S. administration for well over forty years, and probably for almost one hundred years, have allegiance to ISRAEL and to International Jewry, NOT to the United States.

Zie:

www.goodnewsaboutgod.com/studies/polit...

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 15:24

@Xtra
Ik ben zwart, Yemen grootmoeder + Ukrainian grootvader en nog joods ook! Drama voor jou... Ik hoop jou eens tegen te komen + ik heb er gewoond arische insect, in Israel, Syrie en Jordanie.
@Treger
Ik hoop dat je niet gelijk hebt... compromissen aan beide zijde. jeruzalem onder VN, westbank en gaza palastijns, Syrie en Lebanon open grenzen en wederzijds respect, NSBers naar Siberia, andere jongere regering in Israel, Stuk Lebanon terug. Federale staten van het Midden- Oosten, etc :)
Ik ga nu weer terug naar mijn chinese studies en wens jullie het beste uit Manchester (kaasdinges, aambei en Xtra verrot in jullie eeuwige gezeur en sterf aan een minderwaardig intellect)

Bukoswski | 23-07-06 | 15:23

@AA

Het ging dus om jou bewering:
campion 23-07-06 @ 14:12

Er is geen buurland van Israel dat zulke massale bestialiteit toont met massavernietigingswapens. Okay, Saddam Hussein kwam in de buurt, maar die krijgt nu zijn verdiende loon.

Die bewering van 'massale bestialiteit' waarbij Saddam Hussein slechts 'in de buurt' kwam, die is nu dus als ik het goed begrijp onderbouwd door die link van jou

Een enkel recent, vaag, ongefundeerd bericht over vreemde, mogelijk toxische ammunitie (maar zeker geen MASSA VERNIETIGINGSWAPEN) waar niemand van kan zeggen wat het zou zijn, op basis van geruchten en geventileerd door de Hamas, met als bron de IMEMC.

Neee, het bewijs is helemaal geleverd, voor jou bewering van 'massale bestialiteit', gebruik van 'massavernietigingswapens' op een wijze waar Saddam H. nog aan kon tippen.

Halve gare.

campion | 23-07-06 | 15:21

@Treger 23-07-06 @ 15:18,
welnee, de Islamisten gaan ook tekeer in Azie, heeft geen ruk te maken met Israel en Palestijnen.

vander F | 23-07-06 | 15:20

@Karel kwakbol
Zover ik weet is ie geen kaalkoppie al uit ie zich provocerend richting zionisten..
Heb nog helemaal nog niks in die trant gehoord over uitroeiing en doden van andere volkeren, m.i. heeft hij juist het beste met ze voor aangezien hij inziet dat Israël geen lang, veilig en gezond leven is gegund en hij het liefst een exodus deze kant ziet opkomen en hij bereid is onderdak te geven in Texas. Dat hoor ik Verdonk niet zeggen!

MAXIMO | 23-07-06 | 15:19

@AA
Nou zeg je zomaar iets zinnigs:
"Aanpakken die zionisten dan krijgt de AIVD meteen veel rustigere tijden!"
Ik geloof dat dat heel erg waar is, rust in het MO betekent automatisch ook rust in Europa

Treger | 23-07-06 | 15:18

het zou voor de palestijnse gewone man vele malen beter zijn om onder Israelisch bestuur te leven dan onder welke vorm van Arabisch bestuur.
Dit is gewoon een oorlog van machtswellustige leiders die het gewone volk gek maken.En omdat Israel een democratie is zouden de arabieren gewoon vertegenwoordigers in het parlement kunnen hebben.

down-under | 23-07-06 | 15:18

MAXIMO 23-07-06 @ 15:12
Ik ben het helemaal met je eens en ik ben ook niet altijd pro Israel maar in dit conflict leg ik de schuld bij de hezbolla. Tuurlijk is het pijnlijk als er slachtoffers vallen maar vaak ook onvermijdelijk,helaas.

Er zijn mensen hier die reageren met hun denkbeelden en onderbouwen ze ook. U Treger en nog een aantal komen met onderbouwingen waar ik het vaak niet mee eens ben maar dat wordt wel gewaardeerd. In tegenstelling tot aambei die alleen maar hun mening willen ventileren.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 15:18

Toe maar, er is een heel wolfspak kaalkopjes actief. Bang om alleen te komen? Zie je in meer culturen...

SmerigeHarrie | 23-07-06 | 15:17

En al helemaal niet dat het een allesvernietigende wereldoorlog wordt om het belang van een klein groepje nationalistische racisten te waarborgen; de zionisten.
@MAXIMO 23-07-06 @ 15:12

De zionisten zijn verslaafd aan oorlog, geen land dat zo kort bestaat zo militaristisch is en zoveel oorlogen heeft gestreden. Geen wonder dat een miljard moslims het Westen niet vertrouwen, we naaien ze een oor aan met Israel. Aanpakken die zionisten dan krijgt de AIVD meteen veel rustigere tijden!

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 15:16

Je vergeet alleen AA dat Amerika Israel steunt omdat ze daar de regio controleren voor de inkomsten van olie. Zolang er olie in het midden oosten zit zal Israel gesteund worden door de VS. Dat gaat pas veranderen als de olie daar op is en de regio niet meer interessant is voor de VS, ben dan benieuwd wat er over blijft van de Israel. Maar dan praten we over 75 a 100 jaar verder.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 15:16

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 15:05,
ik herhaal,
wat hebben de VS en Zionisten te maken met Islamitische terreur in Azie?

vander F | 23-07-06 | 15:16

hamas hamas alle........ oh kudt zit ik hier ff op het verkeerde forum....... ik zie dat mijn joodse vrienden ook weer wakker zijn!

Iedereen die kritiek heeft op Israhuppeldepup gelijk afbranden als anti-schlemiel of terroristen vrind..... maar als het hier over onze finse buren gaat dan staan ze te popelen om het volkje af te branden!

Heel goed grote wijze neuzen!.... oh heb je hem door!? Groot! neus! moet er zelf toch wel om lachen!

relnicht | 23-07-06 | 15:15

@Karel kwakbol 15:10
Je weet tog de onheilige alliantie tussen extreem-links, extreem-rechts en de islamofieltjes wat betreft Israel?

SmerigeHarrie | 23-07-06 | 15:12

@Flirting With Suicid
Het gaat er toch om dat we met zijn allen in vrede leven.
Niemand wil in principe oorlog, jij ook niet. En al helemaal niet dat het een allesvernietigende wereldoorlog wordt om het belang van een klein groepje nationalistische racisten te waarborgen; de zionisten.

MAXIMO | 23-07-06 | 15:12

@Campion,
Dank je en nu ga ik geld doneren....
(nee niet voor jouw vriendjes)

Treger | 23-07-06 | 15:11

MAXIMO 23-07-06 @ 15:08
Sinds wanneer ben jij het eens met NVU kaalkopje?

Karel kwakbol | 23-07-06 | 15:10

Link naar biochemische massavernietigingswapens die Israel gebruikt:

Nu wel in orde: brought2you by AerdenhoutseAerdbei

winnipeg.indymedia.org/item.php?3222S

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 15:09

@FWS Weet ik maar ik wil toch graag antwoord

@Treger Jij bent echt van de pot gerukt

campion | 23-07-06 | 15:08

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 15:05
AAAaaahhh zie je wel, dar kotm de aap uit de mouw. Aambei ies gewoon een beetje laf.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 15:08

@campion,
Jij en je mening zijn superieur, de rest is minderwaardig.

Treger | 23-07-06 | 15:08

@AerdenhoutseAerdbei
Hulde! Het zionisme dient ook verketterd te worden net als elke nationalistische beweging.

MAXIMO | 23-07-06 | 15:08

@Campion,
Wat dacht je van uitgaven voor het leger en veiligheid. Is echt noodzakelijk hoor en ik neem het ze niet kwalijk. Je zal maar zulke buren hebben

Treger | 23-07-06 | 15:06

campion 23-07-06 @ 15:02

Maak je niet druk! Die aambei kan alleen zijn mening ventileren en weet van voor niet dat die van achteren leeft. Het heeft nog niet een tellend argument neer kunnen leggen.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 15:06

@Kan wel zijn maar die hebben geen enkele invloed op mij dus wat je zei ging niet op. In tegenstelling tot sommigen baseer ik mijn meningen niet op propagada

campion | 23-07-06 | 15:06

@vander F 23-07-06 @ 14:55

Je moet het zo zien. Momenteel is het buitenlandse beleid van de VS erop gericht om Israel door dik en dun te steunen. Ze ontvangen vele miljarden dollars jaarlijks aan steun, naast alle militaire hulp. Dat is alles bij elkaar per jaar meer dan aan heel Afrika wordt gegeven. Dat is wanstaltig veel voor een land van een paar miljoen zionisten. Israel doet daar weinig beschaafds mee. Het schiet Palestijnse babies aan flarden om maar effe kort door de bocht te formuleren (GS-style). Dat zet uiteraard erg kwaad bloed bij een miljard moslims. Dat is effe wat meer dan het aantal zionisten. Wij hier in Europa vinden het lastig om de VS erop aan te spreken. Zij zijn tenslotte onze bevrijders geweest. Voorts hebben we er moeite mee omdat we zoveel Joden vergast hebben hier. Dat was vreselijk. Maar ondertussen betalen de Palestijnen een steeds grotere prijs ervoor en die miljard moslims beginnen ons steeds ecger hierom te haten. Omdat het daar meestal om door Israel en de VS gesteunde dictaturen gaat hebben de regimes niet zoveel zin er iets van te zeggen. Dus ga je ondergronde extremisten krijgen die die haat zelf tot actie omzetten oftewel de geboorte van een moslimterrorist die zich richt tegen het prozionistische Westen. Wat hiertegen te doen. Niet strijden tegen een miljard moslims zeg ik en zeker niet strijden tegen een religie. Dat is bij voorbaat verloren. Veel effectiever, veel goedkoper en veel menselijker is het zionisme problematiseren en verketteren. Uiteindelijk zal dat het einde betekenen van Israel, maar ik denk dat de VS wel een leuk reservaat naast de Apaches voor de diehard zionisten weet te vinden. Ruimte genoeg daar. En Texas ziet er even zandbakachtig uit als het MO, dus wat wil een zionist nog meer? Wij blij, zij blij, de hele wereld blij.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 15:05

@campion
Had natuurlijk verder kunnen gaan en alle zionistische spelers kunnen opnoemen maar wou in mijn opsomming het zo recent mogelijk houden, al zijn de eerste succesvolle exponenten en betaalde importeurs van de door jou genoemde anti-moslim propaganda in Nederland toch echt wel Leon en Ayaan.
Die dmv demagogie Israëlische propaganda aan de man brengen en zodoende de aandacht afleiden van het onrecht genaamd Israël.
En Ronnie en Geert neemt niemand meer serieus, dus daar hebben we het niet over..

MAXIMO | 23-07-06 | 15:05

Hoe wordt Syrie economisch gehinderd door Israel volgens jou?

campion | 23-07-06 | 15:05

Hallo? Welke massavernietigingswapens?

campion | 23-07-06 | 15:02

campion,
economisch vluchteling vanwege Israel. dat is geen vreemde gedachte.

Treger | 23-07-06 | 15:02

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 14:42
Tuttutut dat is geen antwoord aambei !!

Wat moet ik denk je vinden van walgelijke pogingen van terreurstaat Israel om de babies en hun vaders zelf de schuld te geven van het feit dat Israel hun massavernietigingswapens gebruiken om babies aan flarden te schieten.

Walgelijke pogingen om de menselijke schilden van Hezbollah daarentegen lijkt er toch meer op. En hou ens op over dat gelul van die baby's !! Als jij als pappa daar tussen de afvurende raketjes gaat zitten verdien je niet beter. Zielig voor dat kind JA maar de schuld van Israel NEE.

Mensen als jij moeten gewoon vooral op GS blijven komen zodat we weten wanneer jullie een nieuwe NSB gaan oprichten.

Ben je al bekkerd tot de islam of ben je inmiddels ultra ortho jood geworden ??

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 15:00

@bukowski,
Maak je geen illusies, zal nooit gebeuren. Stel er komt vrede en de grenzen gaan open dan is het ook niet goed. Israel loopt economisch 50 jaar voorop in de regio en dat zal dan nieuwe aanleiding voor conflicten zijn.

Treger | 23-07-06 | 14:59

@Treger Dus die mensen die uit Syrie vluchten doen dat volgens jou omdat ze bang zijn voor Israel?
Whoehaha.

Tegen zo'n wereldbeeld is geen kruit gewassen. Veel geluk in je parallelle universum.

campion | 23-07-06 | 14:58

Even nog de massavernietigingswapens AA, overnieuw. Tis nog al een beschuldiging moet je wel een beetje beslagen ten ijs komen.
Dus, hoppa, vooruit. Schelden kunnen we allemaal.

campion | 23-07-06 | 14:57

@Campion,
De mensen voelen zich onveilig vanwege israel?
Kun je je zoiets voorstellen?
Is toch raar he.

Treger | 23-07-06 | 14:56

@koerbagh

Jawohl herr Zionist. Gehen Sie immer gerade aus, dan kommen Sie ins Krankenhaus, wie Israhell.

hehehe

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:56

@mezelf @ 14:54
Kleine omissie bij het typen... "Joden zijn volgens die leer *niet* Arisch."

koerbagh | 23-07-06 | 14:56

@AA Nogmaals,
dus de Zionisten zijn ook verantwoordelijk voor de Mohammedaanse tereuraanslagen in India, Thailand, Indonesie en China?

vander F | 23-07-06 | 14:55

Allemaal de schuld van Engeland.

Pien | 23-07-06 | 14:55

@ AA Dat is geen link. Nogmaals. En, c'est tout of hebben we een begripsverwarrinkje gehad dat we niet kunnen toegeven?

campion | 23-07-06 | 14:55

@Bukowski

Ik zou nu gaan. De grond zal alleen maar heter worden onder jouw tere zionistische voetjes de komende jaren.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:54

@campion 23-07-06 @ 14:42:
Je weet toch hoe kaalkopjes denken? Ze geloven in de sprookjes van Heinrich Himmler's AhnenErbe en.wikipedia.org/wiki/Ahnenerbe , die beschrijft dat Ariers uit de Transkaukasië en verder (tot aan Nepal toe) komen. Alles van Noord-India via de Kaukakus, Turkije en de Balkan tot aan Lapland is Arisch. Joden zijn volgens die leer Arisch. Dat is flauwekul, want een deel van de Ashkenazische Joden zijn afstammelingen van het "arische" volk van de Khazaren en.wikipedia.org/wiki/Khazars
Syriers zijn volgens de kaalkopjes Ariers en ook al zijn het dan Moslims, dat doet niet terzake. Es geht um das schöne Arische Blut, nicht wahr, herr AbteilungsHaupt der Arische Brüdergenossenschaft? Oder hat man in Aerdenhout nie richtig Deutsch gelernt?

koerbagh | 23-07-06 | 14:54

@treger
Is wel veilig ja, maar Tel Aviv is ook best veilig. Als alles zich een keer oplost daar, heb je een waanzinnige regio, vertrek ik zeau (naar Syrie, Jordanie, Lebanon en Israel), weg van kaaskopdinges, aambei kut en alle andere NSBers

Bukoswski | 23-07-06 | 14:53

Link naar biochemische massavernietigingswapens die Israel gebruikt:

winnipeg.indymedia.org..

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:53

@ Treger 1) IND: Ja, goede vraag. Zelden zoets schandelijks gehoord. Overigens ontkracht het wel de notie die de jouwen vaak ventileren dat NL aan de zionistische leiband zou liggen.

2) Heel veel mensen daar willen dat hun kinderen in veilig europa opgroeien. Hoe bedoel je? Syrie is toch veilig voor ze? Veilig en beschaafd? Waar heb je het dan over?

@ Maximo Ik hou me toch al heel wat langer bezig met het MO dan sinds Ayaan en Bush ten tonele verschenen, dus hun 'propaganda' heeft weinig invloed op mij gehad. En wat een halve gare egotripper Leon de W is weet ook iedereen. Maar als het geheel voor jou tot de tijdsspanne van deze drie beperkt is, begrijp ik waarom het zo moeizaam discussievoeren is.
Beetje beperkt.

@AA Nogmaals, over welke massavernietigingswapens heb je het???

campion | 23-07-06 | 14:52

@Bukoswski, wil jij a.u.b. de negerts buiten jou "intelligente postings" laten? De negerts hebben niets met dit oorlog te maken, ze zijn zelf een volk waar jij graag mee spot. Zoek maar een andere zondebok!

Xtra | 23-07-06 | 14:50

Nederlanders als varkens bestempelen en te pas en te onpas 'vriend' gebruiken, je vertoont enge verglijkenis met je Marokaanse 'vriendjes'.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 14:46

@Zum kotzen,
Die vader is een individu, dat zegt niks over een heel volk. Ik geloof dat de heel veel mensen daar niks liever willen dat hun kinderen in veilig europa opgroeien.

Treger | 23-07-06 | 14:45

@Rechtse_Rukker
luister vriend, als je niks meer te vertellen hebt ga dan maar weer bij de varkens spelen. Hoor je thuis.

Bukoswski | 23-07-06 | 14:44

Inderdaad, campione, moeten aanhoren, de propaganda die Leon de Winter en Ayaan importeren en Bush en Israël exporteren, weet je wel, weet je niet?

MAXIMO | 23-07-06 | 14:44

@Campion,
Ik heb de indruk dat NL en Syrie op zeer vriendschappelijke voet met elkaar staan. Waarom mocht de IND (onder verantwoordelijkheid Verdonk) samen met syrische geheime dienst in NL Syriers interviewen over hun vluchtverhaal?

Treger | 23-07-06 | 14:43

Nogmaals, en geef nou eens antwoord, welke massavernietigingswapens???

campion | 23-07-06 | 14:43

@campion, u spreekt uit ervaring? Mot kenne. Ik lach om u. U bent een clown met een grote rode neus. De mazzl.

Xtra | 23-07-06 | 14:42

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 14:29
Wat vind jij van het feit dat Hezbollah zich schuilhoudt en raketten afvuurt tussen die baby's ???
@Flirting With Suicid 23-07-06 @ 14:34

Wat moet ik denk je vinden van walgelijke pogingen van terreurstaat Israel om de babies en hun vaders zelf de schuld te geven van het feit dat Israel hun massavernietigingswapens gebruiken om babies aan flarden te schieten.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:42

Dus als die Syrische vluchtelingen hier die zich liever ophangen dan teruggestuud worden die liegen en overdrijven maar een beetje?

campion | 23-07-06 | 14:42

@ Bu kots ki
Wat een hoop frustratie straalt er van jou teksten af. Begrijpelijk ook als je zo'n geweldadig en gruwelijk beleid van Israeli probeert recht te praten.
Dat kan nooit goed aan voelen natuurlijk, sterkte.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 14:41

Propaganda die ik al jaren moet aanhoren. Jahoor.

campion | 23-07-06 | 14:40

@Treger 23-07-06 @ 14:33

Moehahaha de Syrische mensen beschaafd? Je bedoelt die Syrische vader die zijn Nederlandse kinderen ontvoert en ze tegen hun zin in Syrië wil houden?

En dat Syrië Hamas steunt is natuurlijk makkelijk uit te zoeken, zoek zelf maar even uit waar het Hamas-hoofdkantoor staat en waar politiek leider van Hamas, Khaled Meshaal, woont. Niet in Jeruzalem, niet in Hebron, niet in Gaza-stad. Nee, in Damascus. En bij mijn beste weten ligt Damascus nog altijd in Syrië.

zum kotzen | 23-07-06 | 14:40

@Xtra
Weer zo'n skinhead, voor jou geldt hetzelfde als voor Anus aardbei

Bukoswski | 23-07-06 | 14:39

Bij Xtra heb ik steeds het idee van een intens lelijke vrouw met zo'n ketting van houten plopkralen, wier seksleven zich beperkt tot haar geile correspondentie met een terdoodveroordeelde ofzo.

campion | 23-07-06 | 14:39

@campion,
Christenen hebben niks te vrezen in Syrie. Dat is ook zo'n sprookje dat christenen per defintie door een moslim meerderheid vervolgd worden.

Treger | 23-07-06 | 14:38

@campion @14;03
Dat komt omdat je verblind wordt door alle propaganda die je al die jaren hebt moeten aanhoren.
Het Israël van nu is geen eeuwig leven gegund aangezien zij onder valse voorwendselen het hebben opgericht zonder ook maar rekening te houden met de Palestijnen en buren.
Daarbij gaan ze ook nog eens voorbij aan het feit dat het heilige gebedsplaatsen bezetten van meerdere religies.
En dat dat meer dan 50 jaar geleden is geweest wil nog niet zeggen dat de slachtoffers en hun sympathizanten het zijn vergeten.
Integendeel.
Zij zijn enkel vuriger geworden, en dat dat angst inboezemt kan ik mij voorstellen.

MAXIMO | 23-07-06 | 14:38

@Treger
Ik ook in Aleppo regereld. Maar dan weet je ook dat he hypothesis niet klopt..

Bukoswski | 23-07-06 | 14:38

Syrie een beschaafd land, zeg dat maar tegen (gevluchte) Syriers.
Tegen vrouwen en christenen. Het toont wel hoe ontzettend weinig jij weet.

campion | 23-07-06 | 14:36

@Anus Aerdbei
Ik haat skinheads, ik haat mensen die andere volkeren denigreren. Jij komt niet binnen in de schilderswijk, Spangen of Bijlmer want je bent bang, bang voor het feit dat je weet dat je fout zit. Dat je fout denkt, dat je fout bent. Ik veracht jouw soort, elke keer als ik zo'n kale kut Aambei zie lopen, begin ik en masse te kotsen (mikken doe ik wel, recht in je face). Het maakt mij geen donder uit of jij Moslims, Joden of andere volkeren discrimineert jouw tijd is gekomen. Blijf in je dorp want in de stad ben je niet meer welkom. Neukl met de varkens, zeau ben jij ook op de wereld gekomen. Ik walg van jou soort en hoop met ganzer harte dat jullie een stuk land krijgen in Siberie waar jullie blauwen ogen, blonde haren en varkenspoten zullen rijpen tot in de verste toekomst.

Bukoswski | 23-07-06 | 14:36

@Rechtse_Rukker, maak je niet druk om Bukoswski. De man is een vaste GS papegaai. Ara, doet niets anders dan zielig achter zijn PC-tje zitten schelden en herhalen. Over daginvulling gesproken....
Ara, sorry, ik bedoelde Bukoswski, heb jij jouw bakkebaarden al met gel en krultang behandeld vanochtend, je was zo vroeg op, vandaar!
Mooi zo, en nu fijn achter PC-tje zitten schelden om jouw goudwinkeltje te verdedigen. Krom mot regt gepraat worde......

www.home.nl/nieuws/buitenland/artikel/...

Xtra | 23-07-06 | 14:35

@bukowski,
zeer geregeld.

Treger | 23-07-06 | 14:34

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 14:29
Wat vind jij van het feit dat Hezbollah zich schuilhoudt en raketten afvuurt tussen die baby's ???

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 14:34

@zum kotzen,
Ik heb het over de mensen en niet de politiek.
Overigens geloof ik niet dat de Syrische regering openlijk en actief op dit moment Hezbollah of hamas ondersteunt. Dat is eerder het sentiment onder het syrische volk. De oorlogspropaganda vertaalt dit anders natuurlijk.

Treger | 23-07-06 | 14:33

Dat jij Syrië een beschaafd land noemt, in veel opzichten zelfs beschaafder als Israël, zegt veel over jouw eigen beschavingsniveau, idioot.
@zum kotzen 23-07-06 @ 14:29

Daar heeft Treger zeker gelijk mee. Syrie moet nog een ontwikkeling doormaken willen ze ons niveau halen, maar dat is niet hopeloos. Voor Israhel is het hopeloos; je komt nooit terug uit die bestiale diepte waar ze sinds hun geboorte alleen maar dieper in verzeild zijn geraakt.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:33

@Treger
Ben jij ooit wel eens in Syrie geweest?

Bukoswski | 23-07-06 | 14:30

@Bukowski

Hoe hysterischer jij wordt, hoe raker ik kennelijk geschreven heb.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:29

@rechtse Rukker> maar jij hebt iets tegen joden, dat is iets heel anders toch. Of anders corrigeer me. Ik hou ook lang niet iedereen meer uit elkaar hier. dus bij voorbaat excuus als ik je valselijk heb beschuldigd.

superjan | 23-07-06 | 14:29

@Treger 23-07-06 @ 14:18
"Ik beschouw Syrie als een beschaafd land. In heel wat opzichten meer beschaafd dan Israel."

*proest*

In Syrië regeert de Baäth partij en de clan van Assad met ijzeren vuist. Papa Assad werd niet voor niets de sfinx van Damascus genoemd, hij had de naam een harde overheerser te zijn. Oppositie bedrijven is in Syrië een levensgevaarlijke bezigheid. Syrië bemoeit zich met de interne politiek van een buurland (Libanon) en geeft openlijke steun aan terreurclubs als Hezbollah en Hamas (het hoofdkantoor van Hamas staat in Damascus).

Dat jij Syrië een beschaafd land noemt, in veel opzichten zelfs beschaafder als Israël, zegt veel over jouw eigen beschavingsniveau, idioot.

zum kotzen | 23-07-06 | 14:29

@AA. Even je neus snuiten, diep ademhalen en het nog eens proberen. Over hysterisch gesproken zeg. En even het woord 'babies' achterwege laten.
Ik zal de vraag anders stellen, welke massavernietigswapens heeft Israel volgens jou gebruikt, dus chemisch, biologisch of nucleair? Data en plaatsen svp.

campion | 23-07-06 | 14:29

@ze aardbei,
ga je nog reageren op mijn vraag of de Islamitische Jihad in India, Thailand, China en Indonesie ook wordt veroorzaakt door de Zionisten?
Dus als Israel is opgeruimd krijgen we wereldvrede?

vander F | 23-07-06 | 14:28

@AerdenhoutseAerdbei
Vieze skinhead als ik ooit in dat boerenklompengat van jou kom, neem ik al mijn moslim, neger en joden vrienden mee en maken zoveel babies met jouw boerinneke dat het equilibrium weer gelijk is getrokken.

Bukoswski | 23-07-06 | 14:28

@aambei wat heb jij een mazzel dat je geen aarbei bent en in aerdenhout woont...

superjan | 23-07-06 | 14:27

@superjan 23-07-06 @ 14:15
Dat is zo achterhaald superjan. Tegenwoordig mag je kritiek op de Islam en de arabieren mag zonder dat je een rechtsextremist bent. Zo mag je dus ook gefundeerde kritiek hebben op de joden.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 14:26

@stem des volks 11.33
chapeau, goed gedaan.

superjan | 23-07-06 | 14:25

@zum kotzen 23-07-06 @ 14:19:
Ja, de sociale werkplaatsen hebben ook vakantie blijkbaar. Het is een komen en gaan van Houzee-roepers. Ach, over drie weken is het voorbij en moeten ze weer elke dag wasknijpers maken voor hun uitkering.

koerbagh | 23-07-06 | 14:25

@campion

wat massavernietigingswapens zijn? Dat is een hele makkelijke. Hier volgt mijn definitie:

Massavernietigingswapens zijn wapens waarmee je massa's onschuldige babies aan flarden mee schiet. Waarvan Israhel jarenlang hysterisch zei dat Irak ze zou bezitten om de VS zo ver te krijgen daar binnen te vallen. En dat terwijl ze nu jaren later nog steeds niet gevonden zijn en er dus ook niet zijn daar. Maar waar ze wel zijn? Ja, juist ja, in Israel en die gebruikt ze waarvoor? Juist om massa's babies aan flarden te schieten. En volgens Israel is dat de schuld van de vaders van die babies. Ziek, ziek en nog eens ziek.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:25

Heheheheh

campion | 23-07-06 | 14:24

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 14:21
Hier een overzicht van de mensen die aan de goede kant staan, niet toch?
www.nvu.info/overl.html

Karel kwakbol | 23-07-06 | 14:24

@AerdenhoutseAerdbei
66 jaar te laat...... sorry matey

Bukoswski | 23-07-06 | 14:23

@aardenhoutse aambei> wat ben jij een rukker, rot op naar voorpost of kruip onder je steen.

superjan | 23-07-06 | 14:22

@Rechtse_Rukker
Jij weet helemaal niks Mavo mannetje
1) JIj bent Nederlander, verantwoordelijk voor mijn opa die gistereren door jou kale soortgenoot werd beroofd
2) Zeg nou maar tegen je moeder dat het me spijt, eigenlijk ben je half joods. Ze wilde het zo graag.... sorry...
3) Ik denk dat er 1 iemend gehersenspoeld is en dat ben jij, hou die klompen nou eens uit je oren, je bent al lelijk genoeg
4) Kijk terug naar punt 2, ik was 17 en jij werd geboren, slechte dag
5) Neee, ik bedoel echte boeken. Wacht, Marx, Luxenmurg, Freud, Einstein (kut, die zijn allemaal...).

Bukoswski | 23-07-06 | 14:22

You and who else?

campion | 23-07-06 | 14:22

@campion/bukowski ea zionisten

Het is lastig discussieren he, als je aan de foute kan staat. Je wil wel graag die ander proberen te bestempelen met antisemitisme, maar tsja, dat lukt niet als die ander goede vriendjes is met vredelievende Joden en alleen oorlogszuchtige zionisten bestrijdt. Nog lastiger is het dat je als zionist in allerlei bochten moet wringen om het aan flarden schieten van babies met tanks goed te willen praten. Ik begrijp het. Het is an "sign of the times". Het is over en uit met het zionisme. Je distantieert je als Jood ervan of je hoepelt uit ons schone land vandaag op naar Israhel. Of we mieteren jou er morgen uit. Maar dan zal Israel niet meer bestaan.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:21

@AA
Massavernietigingswapens??? Such as? Weet je wel wat dat zijn?

campion | 23-07-06 | 14:20

Bezmillaahhh
een goede middag en shalom aan al mijn joodse vrienden en ongezien de typhus voor alle Gretta, Jan M en Konstant Kusters aanbidders.

superjan | 23-07-06 | 14:19

@Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 14:10

Godsamme, is het Michiel Schmidt zomerkamp alweer voorbij? Zijn de kaalkopjes alweer vrijgelaten?

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 14:08

Moehahaha! De Palestijnen mogen van geluk spreken met een gezamenlijke vijand als Israël, als Israël er niet was waren die Palestijnen de hele dag druk met elkaar uit te moorden (je zag dat een paar maanden geleden al met de machtsstrijd tussen Hamas en Fatah).
En Irak? In Irak is het 'verzet' drukker bezig met het afslachten van soennieten & sjiïeten dan met de strijd tegen de Amerikanen.
Nog een voorbeeldje van het vreedzame samenleven van arabische landen: de Libanese oppositieleider Hariri werd vorig jaar vermoord door de Syrische geheime dienst.

Kijk, dat jij een hekel aan Israël / joden hebt is overduidelijk, maar zet jezelf niet nog verder voor lul met de aperte onzin die je hier uitkraamt.

zum kotzen | 23-07-06 | 14:19

@Campion,
Ik beschouw Syrie als een beschaafd land. In heel wat opzichten meer beschaafd dan Israel.

Treger | 23-07-06 | 14:18

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 14:08,
genocide en etnische zuiveringen!
Kijk, geen halve woorden,
ik wist alleen niet dat die zogenaamde Palestijnen al waren uitgeroeid.
Ook lullig, besta je nog maar net, hup, uitgeroeid.

Dus de Zionisten zitten ook achter de aanslagen in India begrijp ik van je,
ook de islamitische terreur in China en Thailand?

vander F | 23-07-06 | 14:18

Is wel een hele slechte genocide op de Palestijnen want het is het snelst groeiende "volk" in de regio.|

Sisenandus | 23-07-06 | 14:17

@Bukowski Aersbei is denk ik zo opgevoed, ik denk eigenlijk allebei. De geur van spruitjes, en op minderwaardigheidscomplexen gestoeld ressentiment in slechtgeluchte toffelemone achterkamertjes rijst uit hun postings op.

campion | 23-07-06 | 14:16

@rechtse rukker> he constant kusters ben jij er ook weer!?

superjan | 23-07-06 | 14:15

@campion 23-07-06 @ 14:12

Er is geen buurland van Israel dat zulke massale bestialiteit toont met massavernietigingswapens. Okay, Saddam Hussein kwam in de buurt, maar die krijgt nu zijn verdiende loon. Nu het zionisme nog verplaatsen naar Texas.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:15

AA Goh, en die buurlanden van Palestina, die jij rekent onder 'de rest van de beschaafde wereld' zijn bijvoorbeeld Syrië?
Dat vind jij een voorbeeld van een beschaafd land?
Iran, ook zo beschaafd, en, iets verderop, Soedan en Somalie, daar gaat het toch zo goed en leeft iedereen vredig en veilig onder het goede gesternte van Allah's zorg?

Helder, helder.

campion | 23-07-06 | 14:12

@Campion
Aerdbei is ook zo'n geval, maar dat is misschien meer nature, negeren of denigreren?

Bukoswski | 23-07-06 | 14:12

@Bukoswski 23-07-06 @ 14:05
Ik ken m'n geschiedenis en feiten, nu jij nog.

1) Jij bent een jood dus mede verantwoordelijk voor de beestachtige gruweldaden van de Israeliers. Tenminste als je het beleid probeert goed te praten.
2) Jij had uberhaupt nooit geboren mogen worden.
3) Ben je gehersenspoeld door de GS media, vergeef ik je.
4) Ben je nog minderjarig, vergeef ik je ook.
5) Tip; Je kan tegenwoordig ook veel info op internet vinden, wikipedia bijvoorbeeld.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 14:10

@Campion,
Je zou het niet verwachten maar ja. Ik ben ter plaatse geweest. En weet je ik ben zelfs vriendelijk ontvangen in een gebouw in Ramallah. (gebouw bestaat niet meer)

Treger | 23-07-06 | 14:10

@Bukowski Ja, zeker

campion | 23-07-06 | 14:09

.. wat is dan eigenlijk nog je bezwaar tegen Israel? Jij bent toch net zo of erger?
@campion 23-07-06 @ 13:49

Nou mijn bezwaar tegen Israel is dat het niet hoort tot de familie van beschaafde staten op Aarde waar we geen babies aan stukken schieten met tanks en vervolgens die babies zélf er de schuld van proberen te geven. Maar erger nog is dat ze geboren is onder een eng gesternte: ze pleegde genocide op de Palestijnen, pleegde etnische zuivering op Palestijnen en vredelievende Joden en vervolgens ging ze op de buurlanden parasiteren. Zionisten die dit alles goedpraten stoken vervolgens de hele wereld op tot allerlei oorlogen waaronder die in Irak. Dit vind ik vervelend en heel onaardig. Ik stel daarom een zeer adequate oplossing voor: alle zionisten krijgen een reservaat in Texas en mogen daar hun bloeddorst bevredigen. Palestina mag zich vervolgens in vrede met haar buurlanden en de rest van de beschaafde wereld vreedzaam verder ontwikkelen.

electronicintifada.net..
@koerbagh 23-07-06 @ 13:52

Bedankt voor de link. Je hebt een interessante gevonden die ik nog niet had. Kan weer bij de linkjesverzameling.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 14:08

@Campion,
Ja Oost-indisch doof. Schijnt ook onbehandelbaar te zijn. uitroeien dan maar?

Treger | 23-07-06 | 14:08

Vraagje aan Treger. Ooit in het Midden Oosten geweest? Ooit in Israel geweest? De bezette gebieden? Ramallah? Ooit in Arabische landen geweest? De Emiraten bijvoorbeeld? Jemen?

campion | 23-07-06 | 14:08

@campion
Soms vraag ik het me af.... Ik denk dat je dat soort mensen gewoon even naar het Midden-Oosten moet sturen, gaan ze meer openstaan voor andere culturen en worden ze misschien betere mensen... Nurture dus voor mij, jij?

Bukoswski | 23-07-06 | 14:07

@Treger Psychotisch? Omdat ik het niet met je eens ben? Of omdat je de beveeltjes niet opvolg wat me zou 'sieren?' Volgens mij ben je wel meer dan blind.

campion | 23-07-06 | 14:06

@Rechtse_Rukker
1) Jij bent 66 jaar te laat geboren
2) Met jou kan ik niet praten, je bent gewoon te dom
3) Ben je boer? Vergeef ik je
4) Ben je gabber, dan ben je maar 15 jaar te laat
5) Waarom zoek je geen vrienden zo'n 700 KM oost van NL, daar kan je populair worden
6) Vetel je ouders dat hun verdriet begrijp
7) en meest belangrijk, ga s naar de bibliotheek, ze hebben boeken daar

Bukoswski | 23-07-06 | 14:05

@ Bukowski tja ik zie het aan de eerste zinnen van zijn laatste bijdragen. Wat denk je, nature of nurture?

campion | 23-07-06 | 14:05

Ik ben blind en jij psychotisch.
aangenaam kennis te maken.

Treger | 23-07-06 | 14:04

@Treger Ik heb je jaren en jarenlang 'gematigder' dwz verre van pro-Israelisch opgesteld. Maar na al die jaren kwam ik erachter dat het er niks toe doet wat Israel probeert of doet. Zie de Gaza strook. En de tijd dat de Palestijnse strijd een werkelijke vrijheidsstrijd was is ook voorbij waar het inmiddels niet meer dan een verlengstuk van de jihad voor de groot-islamitische droom tot herstel van het kalifaat geworden is. De doodssekte die de hele wereld bedreigt. Als je dat niet ziet en ook hoe imperatief het is om dat tegen te gaan ben je wel stekeblind.

campion | 23-07-06 | 14:03

@campion
Met zo'n Rechtse Kut Rukker kan je niet discusseren, laat hem in zn illusies. Hij is zo'n 66 jaar te laat geboren

Bukoswski | 23-07-06 | 14:01

@Bukoswski 23-07-06 @ 13:54
Wij moeten altijd blijven oppassen voor mensen zoals jij (de joden) zodat we niet weer ongevraagd worden meegesleept in een wereld oorlog.
Het terrorisme in de wereld van de afgelopen jaren is grotendeels ontstaan door de onrechtmatige bezetting van Palestina door Israel.
En nu weer de oorlog tegen het terrorisme is alleen in het voordeel van Israel. De palestijnse verzetsbewegingen worden nu bestempelt als terroristische groepen.
Niemand in de wereld is gebaat bij een oorlog alleen Israel.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 14:01

"Afgelopen honderd jaar moest het zijn. Princip de Servier die de Oostenrijkse keizer neerschoot was een jood en dat was gelijk het begin van de eerste en tweede WOII."

@Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 13:52

Balthazar Gerards was een Fransman. Neem je brigitte bardot ook de moord op Willem van Oranje kwalijk?

campion | 23-07-06 | 13:58

Xtra is gelukkig weer weg

Bukoswski | 23-07-06 | 13:56

@campion,
Dus jij behoort ook tot hen?
Het zou je sieren je wat gematigder op te stellen.
Wat zie jij als een rechtvaardige oplossing in het MO?

Treger | 23-07-06 | 13:55

Nou ja koerbagh dat vind ik een beetje van de dan en volgens en de broer van constructie. So what wie en waar ie bij zit en of dat objectief was, het deed niet zo ter zake in het gebodene.

campion | 23-07-06 | 13:55

@Rechtse_Rukker Kut
Dus er zijn er meer van jou, oprotten jullie maken NL kapot. Sluit je aan bei Aerdei Anus en Kaasdinges en rot weg weg een nazi bijeenkomst in Brandenburg, Duitsland. Een computerspel? JIj bent dus nog nooit in een oorlogsituatie geweest. Jou soort is mijn poep niet waard.

Bukoswski | 23-07-06 | 13:54

Geen van beide. Een volk om precies te zijn. Maar met onze bekend sluwheid en slinksheid goochelen we daarmee zoals het ons uitkomt.

campion | 23-07-06 | 13:53

Afgelopen honderd jaar moest het zijn. Princip de Servier die de Oostenrijkse keizer neerschoot was een jood en dat was gelijk het begin van de eerste en tweede WOII.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 13:52

@koerbagh
Dat is inderdaad beter, al is het natuurlijk een machtig vehicel met het Amerikaanse VETO-recht om vazalstaten zoals criminele etnocratie Israël te helpen, het is misschien iets minder éénzijdig, zoiets.

MAXIMO | 23-07-06 | 13:52

De joden vormen echter ook een ras het joodse ras in tegenstelling tot moslims en christenen. mullahimam 23-07-06 @ 12:41.

.

@ mullahimam, zoveel ONZIN lees ik vaak de laatste tijd hier. Weer wat 'nieuws' "geleerd." En ik maar denke dat 'Joods' een geloof was. Niet dus, zucht........
Je mag natuurlijk ALTIJD meepapegaaien. Ik lach me rot om sommige "deskundigen" die hier posten. GS lijkt steeds meer op een joke-site waar paljassen posten. Interessant spelen is ook een vak apart, mot kenne.......
Ben weer weg, de mazzl.

Xtra | 23-07-06 | 13:51

AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 13:47
Rechterarmpje zeker ook omhoog gedaan, na deze post.

Karel kwakbol | 23-07-06 | 13:51

@Anus Aardbei
Ariers van 0031 verening U onder leiding van opper Arrier Kaasdinges en Aerdbei Anus

Bukoswski | 23-07-06 | 13:51

@ Rechtse_Rukker 'Medeverantwoordelijk voor de grote oorlogen afgelopen honderd' ??? Afgelopen honderd wat?

campion | 23-07-06 | 13:51

@AA Wat moet ik in een 'reservaat' in Texas. En dan: Als jij grote groepen mensen elders in een reservaat wilt proppen, ondanks dat ze hier geboren en getogen zijn en net zoveel recht hebben hier te zijn als jij, want ik ben Nederlands en mijn ouders zijn Nederlands, wat is dan eigenlijk nog je bezwaar tegen Israel? Jij bent toch net zo of erger?

campion | 23-07-06 | 13:49

-weggejorist-

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 13:49

@Treger, ja natuurlijk is de 'werkelijkheid' gecompliceerder. De 'werkelijkheid' of de 'waarheid' is zo gecompliceerd, dat hij wellicht niet bestaat. Maar daar ging het effe niet over. Het ging over jouw bewering dat het Palestijnen in de Gaza strook verboden was een waterput te slaan, maw ze hebben helemaal niets aan die Gazastrook. BRON?

campion | 23-07-06 | 13:47

Heb ergens iets moois gelezen, namelijk dat er geen botsing der beschavingen is, maar een botsing der onbeschaafden: een botsing tussen islamitische terroristen en zionistische terroristen. Ik zeg: we mieteren aanhangers van beide ons land uit. Islamitische terroristen naar de Taliban toe en zionisten naar een reservaat in Texas. Opgeruimd staat netjes.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 13:47

@AA We hadden het over ontwikkelingshulp van de internationale gemeenschap, niet over militaire steun van de US. Niet dingen door elkaar halen, schatje

campion | 23-07-06 | 13:45

@Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 13:32

Gaarne geen vieze woorden gebruiken hier. Je bereikt evenveel en misschien wel meer door 'schone' woorden te gebruiken. Overigens ben ik het met je eens dat GS naar het CIDI neigt. Ik denk dat het een historisch iets is en dat dit in de komende jaren zichzelf oplost. Israel werkt er in elk geval keihard aan en de zionisten alhier doen ook hun uiterste best. Zoveel moeten we ze wel toegeven.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 13:44

@Campion,
Helaas is de werkelijkheid gecompliceerder.
Dat weet ik dan wel weer.
Maar ja ik ben een naieve sukkel die het gevaar maar niet kan zien.

Treger | 23-07-06 | 13:44

Als de Palestijnen slechte watervoorzieningen hebben, dan kun je dat wel meer wijten aan de steeds verder oprukkende salafisering daar en het steeds meer ten prooi vallen aan deze doodscultus die de extrme islam is, nl het leven op aarde doet er helemaal niets toe, ontwikkeling is uit den boze en het enige wat telt is martelaar worden dan kun je in het hiernamaals zoveel schoon water krijgen als je maar wilt.

campion | 23-07-06 | 13:43

@Karel kwakbol 23-07-06 @ 13:36:
Ja, die... Grappig dat alle teksten van onze AerdenHoutse "kameraad" zo treffend overeenkomen met die van de Große Führer der NVU, niewaar?

koerbagh | 23-07-06 | 13:41

(Iets wat Israel nooit ontvangen heeft van de internationale gemeenschap)
@campion 23-07-06 @ 13:22

Jij houdt natuurlijk angstvallig het feit geheim dat Israel miljarden dollars per jaar meer krijgt dan héél Afrika.

www.stop-us-military-aid-to-israel.net...

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 13:40

@Treger zou ik effe JOU bronnen mogen weten voor het 'verboden zijn waterputten te slaan in de Gaza' etc?

campion | 23-07-06 | 13:40

@Treger, goh, je pikt er naadloos uit wat je welgevallig is. Kijken we even onderaan bij results? Waar het om ging was jou bewering dat het Palestijnen verboden is een waterput te slaan. Niet alleen niet waar, ze krijgen het ook nog betaald. Behalve dit zijn er natuurlijk allerlei andere gelden die de internationale gemeenschap ophoest voor de verbetering van de leefkwaliteit in de Palestijnse gebieden, en dat al tientallen jaren, zoals enorme EU subisidies, voor schoon water, ziekenhuizen, noem maar op, maar het gros is altijd in de zwitserse kluizen van de leiders verdwenen, zodat de arme bevolking voor hun voorzieningen op israel aangewezen bleef, zodat er elke keer dat er een vrouw beviel bij een checkpoint weer eens gehamerd kon worden op de onmenselijkheid van de Israeliers. Er zijn nl altijd genoeg sukkels die daar weer intrappen overal.

campion | 23-07-06 | 13:38

@MAXIMO 23-07-06 @ 13:31:
Je maakt jezelf weer onsterfelijk belachelijk, Maximo. Wat is er niet objectief aan een ontwikkelingsprogramma voor watervoorziening van de US overheid in Gaza en de West-bank? Wie moet een website over dat onderwerp van de Amerikaanse overheid dan maken? De Afghaanse overheid?
Nou, speciaal voor jou dan... van de Verenigde Naties, met een disclaimer erbij... is dat beter?
www.unu.edu/unupress/unupbooks/80858e/...

koerbagh | 23-07-06 | 13:38

De Palestijnen hadden ook een waterleiding aan kunnen leggen, maar ze hebben hun ? geld voor andere dingen gebruikt o.a. mevr Arafat.

Sisenandus | 23-07-06 | 13:37

@Rechtse_Rukker Kut
1) Ja ik kill er elke dag zo'n stuk of 100, als ik goede dagen heb 200.
2) Maar zo'n lekkere NSBer als jij moet toch het beste weten hoe je een lekkere kont uilikt, bovendien dat is het enige waar jouw soort goed in is. Maak hem nog een beetje viezer, dat wordt smullen voor jou vanavond!

Bukoswski | 23-07-06 | 13:36

Mooi dat oorlog op televisie??? Cnn (www.cnn.com) daarbij met cameras en bloggers "on both sides" (schijnbaar). Beter dan computerspelletjes!! Rijden wij een keer mee als "embedded journalists" in een tank! En de grote babbel rijd mee. WIJ KUNNEN NIET DOOD! Nog een biertje daarbij? Lekker gezellig.

MAAR STEL DAT DE US MARINES OF ISRAELI TANKS IN SCHEVENINGEN VERSCHIJNEN!!! BOMBARDEMENT VAN MADURODAM!!!

En wat doen al de jongens met de grote babbel: Met de sleurhut en snel naar het zuiden.....

doehetlichtuit | 23-07-06 | 13:36

@campion,
En de EU is ook 1 grote leugen machine:
Het waterverbruik voor huishoudelijk, commercieel, industrieel en toeristisch verbruik wordt geschat op 20 à 30 m3 per Palestijn en per jaar. Een Israëliër verbruikt gemiddeld 125 m3 per jaar. 25 procent van de Palestijnen is niet aangesloten op de waterleiding voor huishoudelijk verbruik maar de Israëlische kolonisten op de Westbank en in de Gazastrook worden constant bevoorraad, meestal uit waterputten die binnen de Palestijnse Gebieden liggen.1

Treger | 23-07-06 | 13:35

@campion,
Ja gelezen. Je interpreteert het prachtig gekleurd.
ik lees:
Water quality is not being tested in the Palestinian villages and much of the household water is untreated. This is largely due to the closures and curfews that prevent the access to chlorine and safe water sources.

Je zou zeggen dat schoonwater en voorkoming grondwatervervuiling belangrijk wederzijds belang is. maar ja blokkeren maar he?

Treger | 23-07-06 | 13:32

Als je even leest, zie je dat het hier geen 'meningen' betreft, dus 'objectiviteit' is geen issue, maar gewoon een weergave van het programma en expenditure. Suffie. Eerst lezen, dan mekkeren.

campion | 23-07-06 | 13:32

-weggejorist-

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 13:32

@campion
Een linkje van de Amerikaanse overheid kun je in dit geval niet echt objectief noemen.

MAXIMO | 23-07-06 | 13:31

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 13:14:
Uiteraard, Al-Jazeera is zo betrouwbaar... Het was immers ook de spreekbuis van Al-Sahaf...
Maar ja, wat kan je als kaalkopje ook anders. Je bent eerst tegen Joden en pas dan tegen Moslims en Negers. Of lees ik je nickname AerdenHoutse AerdBei (AH-AB... Adolf H.-Aryan Brotherhood) niet goed?
Je moet weer op zoek naar een nieuwe nick, KaasKoppenKoortsige. Have a nice day, doe ze de groeten in Panningen en een speciaal ongezien de tyfus aan je Grote Leider Constant Kusters.

koerbagh | 23-07-06 | 13:27

@Rechtse_Rukker
Dat jij graag kontjes likt van je medestanders moet jezelf weten. Pim likte ook graag berber billetjes. Maar niet iedereen die de Hisbola afwijst wil IDF soldaten anaal behagen. Is meer een jouw ding. Rechts rukken, links likken.

Sisenandus | 23-07-06 | 13:27

Lieve mensen, het is hier toch mooi weer. Geniet daar nou es van

pluk de dag | 23-07-06 | 13:27

@campion,
Interessant dat is nieuw voor me, je gelooft er zelf heel erg in denk ik. heb je een linkje waar ik hierover info kan vinden?

Treger | 23-07-06 | 13:26

@zum kotzen
IDD ik heb ook altijd een enorme hekel aan het CIDI gehad. En ben nooit bijster pro Israel geweest. Maar na de Gaza is er bij mij iets geknapt

campion | 23-07-06 | 13:26

@Rechtse_Rukker Kut
Luister vriend, wil je met de mijne beginnen? Lekker hoor, maak hem extra bruin voor jou

Bukoswski | 23-07-06 | 13:25

Net wakker, vet wezen stappen...

*nam vannacht een Israelische in'*

Ahasveros | 23-07-06 | 13:25

@Rechtse_Rukker 23-07-06 @ 13:20

Eerlijk gezegd vind ik het CIDI een drammerige zeikclub. Staan ze te roepen dat Hezbollah VN-resolutie 1559 moet aanvaarden, terwijl Israël al jaren allerlei resoluties negeert, hahaha.

Maar als ik een beetje objectief probeer te kijken naar de feiten, kan ik niet anders dan concluderen dat de extremistische islamitische groeperingen hier de schuld hebben. Hezbollah begon met het vermoorden en kidnappen van Israëlische militairen op Israëlisch grondgebied, remember?

zum kotzen | 23-07-06 | 13:24

@AnusAerdbei
Alle mensen met een tweede huis in Frankrijk en Spanje: 'landverraders, vieze NSBers! Dubbele A jouw intelligentie verraadt het feit dat jij nog nooit in het Midden-Oosten bent geweest en geen zak weet over het Judica. Rot op naar je eigen iglo

Bukoswski | 23-07-06 | 13:24

@ Treger Integendeel, er worden miljarden uitgetrokken om ze een watervoorziening te geven. (Iets wat Israel nooit ontvangen heeft van de internationale gemeenschap) Waterproblemen in de Palestijnse gebieden hebben primair met vervuiling en slechte riolering te maken, wat weer van doen heeft met de extreme corruptie van de PA.

campion | 23-07-06 | 13:22

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 13:14

Ja, als je net als de Gretta's en Marijnissens van deze wereld je anti-Israël oogkleppen opzet, dan lijken de Al Jazeera-quotes wel op de waarheid, he? Lutser.

zum kotzen | 23-07-06 | 13:21

GeenStijl heeft zich ontmaskerd als een schaamteloze oorlogspropaganda machine voor het CIDI. Netals de NSB'er de kant van de Duitsers kozen. Niks geen genuanceerde meningen en of een pragmatische kijk op het conflict maar gewoon keihard de kontjes van de Isareliers likken.

Rechtse_Rukker | 23-07-06 | 13:20

@Obgeletterde
Nog een bewijs dat je er geen hol van af weet.
Het zionisme is in Frankrijk ontstaan n.a.v. de Dreyfus affaire.
Dus niet in de VS.

Morrizz | 23-07-06 | 13:17

@Ongeletterde
Je praat over iets waar je niets vanaf weet.
Bij de stichting van de staat Israel zijn er miljoenen Joden uit Islamitische landen verdreven
Die verdraagzaamheid is een fabeltje.
Vhristenen en Jodden zijn 2de rangs burgers (de dhimmi) voor Islamieten.
Weer anderen zijn nog minder.
Niemand vlucht omdat hij het zo goed heeft.

Morrizz | 23-07-06 | 13:16

Goh apart, want ik heb je nergens van antisemitisme beschuldigd, dat doe ik niet zo snel, bovendien 'praat ik niks kroms recht' ik stel gewoon vragen waar mensen vervolgens geen antwoord op hebben omdat ze er eigenlijk niks van blijken te weten. Maar het argument dat 'zionisten' (eufemisme voor alle joden die zich nie de hele dag op hun knieeën van Israel zitten te distantieren) niet het 'Nederlands belang' laten prevaleren maar er een eigen agenda op na houden kennen we al een paar eeuwen.

campion | 23-07-06 | 13:16

@AerdenhoutseAerdbei
Een minder intelligente NLer herken je aan 3 kernmerken:
1) ze bedenken een ktu naam en denken grappig te zijn
2) de lullen o er alles mee, maar weten nietschze
3) Zeiken altijd over joden
Die kunnen we missen als kiespijn, adieu

Bukoswski | 23-07-06 | 13:16

@AerdenhoutseAerdbei
Als Hamas mijnen gaat leggen moet er een schoolklas mee voor het geval de zionisten aanvallen. Ze laten ook kinderen van 6 jaar praderen met bomgordels om. Beetje opletten.

Sisenandus | 23-07-06 | 13:15

campion @ 12:54
Vertel dan ook effe het hele verhaal en zeg erbij dat er nog genoeg (rijke)Joden uit vrije wil gewoon in die arabische landen zijn gebleven.
Heb je overigens weleens gehoord van de kinderen die bij de Jemenitische Joden werden weggehaald door de Israëliers?
Of dat de vliegtuigen waarmee deze mensen ingeladen werden besproeid met verdelgingsmiddelen?

MAXIMO | 23-07-06 | 13:14

"... the unjustified Israeli aggression and disproportioned use of force against the Lebanese population."
"... the Israeli killing machine in Lebanon..."
"Damascus continues to face baseless allegations that it aids Palestinian resistance groups and Lebanon’s Hezbollah..."

Klinkt erg waarheidgetrouw. In ieder geval veel beter dan te spreken van een IDF, terwijl het een terroristenleger is.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 13:14

@camion,
In ieder geval controleert Israel het leven in Gaza in alle facetten. Zeik toch op dat "de arabische broeders" Gaza hebben omgeploegd tot stoffige vlakte.
Israel controleert al het grondwater, dat is voor eigen gebruik en eigen ontwikkeling. Het is een Palestijnse boer verboden (ja ook in Gaza) om zelf een waterput te slaan.

Treger | 23-07-06 | 13:12

Jemig, die Al Jazeera link... ik plak ff en par quootjes:

"... the unjustified Israeli aggression and disproportioned use of force against the Lebanese population."
"... the Israeli killing machine in Lebanon..."
"Damascus continues to face baseless allegations that it aids Palestinian resistance groups and Lebanon’s Hezbollah..."

En dat geldt als een onafhankelijke en objectieve nieuwsbron?!? Laat me niet lachen zeg...

zum kotzen | 23-07-06 | 13:11

The Assassins, a medieval Persian sect of esoteric terrorists, founded in 1090 AD by Hasan-i Sabbah "The Old Man of the Mountain" at the Rock of Alamut. Anyone who opposed their secret freethinking propaganda might be rubbed out by a fanatical hit-man. Hasan-i Sabbah built an exquisite garden at Alamut as a lure and reward for his secret agents -- according to legend he gave them hashish before showing them the garden, and told them it was Paradise. (The word "assassin" may come from hashisheen "user of grass.") The Resurrection was declared at Alamut, and the chains of the law were broken. "Nothing is true -- everything is permitted." From a network of mountain castles in Iran and Syria they opposed both Islam and the crusaders of the Christians, scandalizing the world with their lawless heresy, till they (and the garden of Alamut) were destroyed around 1257 by the Mongol hordes. Their religion still survives today.

-- Peter Lamborn Wilson

Z.K.H.Prins Carnaval | 23-07-06 | 13:11

Nee een rifle is een gun en een rifling range een schietbaan.

campion | 23-07-06 | 13:11

@ Koerbagh
contradictio in terminis: Uit vrije wil vluchten?
smartist 23-07-06 @ 13:02
@ campion 23-07-06 @ 12:57
Als je gaat schreeuwen, dan ga ik ff buiten een biertje drinken. Tabé!
Ongeletterde Boer 23-07-06 @ 13:02

@Ongeletterde boer en @ smartist.

Je herkent de extremistische zionist aan 3 kenmerken: ze raken snel hysterisch (gaan schreeuwen, veel theater etc.), ze praten het meest kromme nog recht (zoals: "die Palestijnse baby liep zelf onder onze bom te spelen dus het is zijn eigen schuld") en ze komen rap en volkomen ongegrond met de beschuldiging dat je een antisemiet bent. Als je die 3 dingen bij elkaar hebt dan weet je: ah, het is een zionist, alles wat hij zegt zal het Israelische belang boven ons Nederlandse stellen, dus dat zijn we liever kwijt dan rijk, dus we nemen voortaan alles maar met een dikke korrel zout.

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 13:10

@campion
rifling range : een rifling is dat een fin?

Sisenandus | 23-07-06 | 13:10

@Aerdenhoutse Aerdbei. Israel bezet de Gaza? Loop jij niet een beetje achter? De boomgaarden en akkers van de Gaza zijn al geruime tijd omgeploegd tot de stoffige kale leegtes waar onze Arabische broeders blijkbaar het liefst in vertoeven en die zo goed dienst kunnen doen als rifling range hoor. Palestina!

campion | 23-07-06 | 13:06

@smartist 23-07-06 @ 13:02:
Hooguit een paradox. Ze zijn uit vrije wil vertrokken en noemden het vluchten, ook al hadden ze van de Israeli's niks te vrezen. Waar ze feitelijk voor zijn gevlucht zijn de bommetjes van hun moslimbroeders uit de buurlanden in 1948.

koerbagh | 23-07-06 | 13:05

padjakker deluxe 23-07-06 @ 12:59
Daar kan ik ook wel mee leven. Tijd voor een terrasje, ik groet u allen!!

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 13:04

Arabieren en Israelies moeten gewoon doen waar ze goed in zijn: oorlog voeren en elkaar naar het leven staan. Zolang ze elkaar lastig vallen hebben wij er geen last van :)

mitch | 23-07-06 | 13:04

@ongeletterde boer. Ik schreeuwde niet ik praatte z-e-e-r du-i-d-e-l-i-j-k want blijkbaar nodig. Je hebt dus geen antwoord, begrijp ik. Je hebt geen benul waar je het eigenlijk over hebt. Dacht ik al. Veel plezier.

campion | 23-07-06 | 13:04

Israhel bezet niet alleen de GAZA en de WESTBANK, Israhel bezet het hele gebied Palestina dat er voor Palestijnen en vreedzame Joden is. Dus niet voor zionisten. Die laatsten moeten een reservaat krijgen in Texas. De hele wereld blij!

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 13:04

@padjakker deluxe. Zit iets in. Eigenlijk heb je gelijk. Maar ja

campion | 23-07-06 | 13:02

@ campion 23-07-06 @ 12:57
Als je gaat schreeuwen, dan ga ik ff buiten een biertje drinken. Tabé!

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 13:02

@ Koerbagh

contradictio in terminis: Uit vrije wil vluchten?

smartist | 23-07-06 | 13:02

@AerdenhoutseAerdbei 23-07-06 @ 12:58
Bent u toevallig die anti-semitische dominee?

Murdockyoufool | 23-07-06 | 13:01

"Israël hief de bezetting van Gaza op, en bereikte daarmee dat de Palestijnse vluchtelingen nooit meer naar Israël terugkunnen. Het was gewoon een deal waarmee Israël veel in haar voordeel won."

Zo zie je maar, voor de Israel-haters is het nooit goed. Eerst jarenlang mekkeren over de Gazastrook en de bezetting en dat Israel die op moet geven, doen ze het, is het weer een complot om er zelf beter van te worden. Israel heeft er echt niks aan gehad om de Gaza strook op te geven.
Hoe weinig blijkt nu, en dus helaas het gelijk van diegenen die zich er tegen verzetten

campion | 23-07-06 | 13:00

JustMe27 23-07-06 @ 12:53
Van wie is het land dan wel?? "Palestijnen" is een naam gegeven aan een mensen die in een bepaald gebied woonden. Waaronder dus JODEN !! Palestina bestaat niet !! Dus waar heb je eigenlijk over ??

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 13:00

Zijn jullie nou nog aan het discusseren wie er gelijk heeft, en wie volgens de geschiedenis waar al dan niet recht op heeft?

Kansloos, ga je toch niet uitkomen. Die hele teringzooi daar is in een paar honder jaar tijd dusdanig verziekt dat je eigenlijk alleen maar kan stellen dat zowel de Israelies en de Palestijnen kansloze lutsers zijn.

Wordt allemaal opgelost na WOIII, in de tussentijd gewoon negeren die kutbende daar... Vrolijk wordt je er toch niet van...

padjakker deluxe | 23-07-06 | 12:59

@Ongeletterde Boer 23-07-06 @ 12:43 & 12:49; JustMe27 23-07-06 @ 12:45:
Die zogenaamde "Palestijnen" (voor het uitroepen van de staat Israel heetten de Sefardische Joden ook Palestijnen...) zijn niet verdreven maar uit eigen beweging, geheel uit vrije wil gevlucht omdat zij geen Israelisch staatsburger wilden zijn en dachten dat hun moslimbroeders uit Egypte, Jordanië en Syrië Israel wel even van de kaart zouden vegen. Tsja... en dan 60 jaar lang lopen miepen dat je zo zielig bent en dus maar bussen met schoolkinderen gaan opblazen....
Maar goed laten we het ook een beetje luchtig houden op een warme dag.
www.youtube.com/watch?v=tCIyOtBQ0ag

koerbagh | 23-07-06 | 12:59

The Israhelli Terrorist Force is nu dus het onschuldige Christelijk-Islamitische Libanon binnengedrongen en houdt daar op klassiek-barbaarse wijze huis. Tijd voor een Christenen-voor-Libanon vereniging die dit in onze Bible belt aan de kaak stelt. Christenen in NL wordt wakker want jullie geloofsgenoten en hun babies worden aan flarden geschoten door de zionisten!

AerdenhoutseAerdbei | 23-07-06 | 12:58

@ campion 23-07-06 12:39 "Ik blijf de vraag maar stellen waar die in godsnaam heen zouden moeten zonder Israel"
Die mogen wat mij betreft terug naar Europa, Rusland, de VS of A, of waar ze maar vandaan kwamen.

@ Ongeletterde Boer 23-07-06 @ 12:53

MIJN VRAAG BETROF DUS DE MEERDERHEID DIE NIET UIT EUROPA RUSLAND OF DE VS KOMT MAAR UIT BV IRAN IRAK SYRIE JEMEN ALGERIJE LIBIE MAROKKO ENZ

campion | 23-07-06 | 12:57

Ongeletterde Boer 23-07-06 @ 12:49
Moet ik je dan gaan uitleggen waarom die joden niet zo blij zijn met die moslims ?? Al die joden die verdreven zijn uit de omringende landen en nu dan eindelijk een eigen plek hebben gecreeerd, en eigenlijk ook wel terug zouden willen naar hun geboorteland maar wat niet mogelijk is door de instelling van de arabieren. Israel is ontstaan net als dat Nederland, duitsland, en weet ik veel welke landen nog meer. Soms dor zelf te vechten soms met hulp van andere landen. In plaats van al het geld wat die Palestijnen krijgen te gaan vebrassen aan oorlogsmaterieel waardoor de bevolking honger lijdt kunnen ze misschien beter een keer gaan werken zzn een democratich land. Dan zullen ze nog veel meer hulp krijgen vanuit de EU.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 12:56

@Ongeletterde boer. Waarom zijn die dan verdreven? Allerlei redenen, meestal de gebruikelijke. Jaloezie, mensen die aasden op hun huizen en bezittingen, er was nou israel dus dan moesten die joden daar maar heen, complottheorieën, waanzinnige religieuze leiders, en alle andere vormen van logica zoals gebruikelijk in de Arabische wereld. Tja, waarom.

campion | 23-07-06 | 12:54

Israeli zijn gewoon super chauvinistische (zo kun je het niet noemen eigenlijk omdat chauvinisten een echt thuisland hebben, maargoed ander woord weet ik ff niet) egocentrische zionisten die menen dat ze hun "thuislandje" (dat niet van hun is) moeten verdedigen. Alles dat niet op hun recht op hun pad ligt word met alle mogelijke middelen vernietigd... burgerwoonwijken, etc ... en de wereld kijkt er maar na. SCHANDE !

JustMe27 | 23-07-06 | 12:53

@ campion 23-07-06 12:39 "Ik blijf de vraag maar stellen waar die in godsnaam heen zouden moeten zonder Israel"
Die mogen wat mij betreft terug naar Europa, Rusland, de VS of A, of waar ze maar vandaan kwamen.

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 12:53

@ Flirting With Suicid 23-07-06
Die Palestijnen willen terug naar hun geboortedorpen (of die van hun ouders, groot-ouders).
Ja, sorry hoor. ik ga niet de geschiedenis (zeg maar) 1945 tot nu oplepelen. Als je niet eens weet waarom de Palestijnen niet zo blij zijn met Israël, dan houdt het ff op. Blijkbaar is een halve eeuw onderdrukking en verdrijving je ontgaan.

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 12:49

@Flirting With Suicid
Daar heb je gelijk in, die website is zeker nog in aanbouw, met 12 burgerdoden kan je namelijk nog maar één pagina aan pica's vullen.
En foto's van al die gedode elite-militairen zullen we niet zien aangezien zoiets natuurlijk in een moderne democratie "staatsondermijnend" werkt.
@campion
Hier in Europa kunnen ze toch terecht?
Dan moeten mensen als Verdonk het hier niet voor het zeggen hebben natuurlijk..

MAXIMO | 23-07-06 | 12:47

@ sjaakdeslinksesul 23-07-06 12:12
Gelukkig lach je nog en ben je niet gaan huilen. Dat effect heb ik wel eens.

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 12:46

"eenzijdig" Wat begrijp je niet aan eenzijdig ??

*Israël hief de bezetting van Gaza op, en bereikte daarmee dat de Palestijnse vluchtelingen nooit meer naar Israël terugkunnen.*

Het enige wat Israel aan voordeel heeft gehad is dat er raketten werden afgevuurd waar ze naar mijn mening niet echt om gevraagd hebben. En waarom willen die Palestijnen naar Israel dan ?? Ze willen toch een eigen staat ?? Of willen ze eigenlijk maar gewoon gebruik maken van de democratie van de Israeli om hun shoarma veilig te stellen?

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 12:46

Ik weet niet of hier mensen zitten met verstand van zaken, maar wie de geschiedenis een beetje kent daar weet dat de zionisten menen dat israel HUN land is... dit is NIET het geval! Waarom steunt het Westen Israel ? Dat komt omdat het westen en met name Amerika, Israel ziet als een westerse nederzetting in het midde oosten.. altijd handig !
Altijd dat domme gepraat over dat de palestijnen, etc moeten oprotten ben ik zat... ga eerst maar eens op geschiedenis les, en overtuig je van dat kut volk van Israël!

JustMe27 | 23-07-06 | 12:45

Een dorp asl mobiele raketbasis. Moet een trailer park zijn?

private vices | 23-07-06 | 12:44

@ campion 23-07-06 @ 12:39
En waarom zijn die dan verdreven. Wat was de reden daarvoor?

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 12:43

@ Ongeletterde Boer 23-07-06 @ 11:18

Israël is een natie waarin ook moslims en christenen naast joden wonen en leven. De joden vormen echter ook een ras het joodse ras in tegenstelling tot moslims en christenen.

mullahimam | 23-07-06 | 12:41

@@Hassan Nasrallah @@

!!!!!!!! SPAMALLERT !!!!!!!!! SPAMALLERT !!!!!!!! SPAMALLERT
Comment Spammer Comment Spammer Comment Spammer

Tomahawk33 | 23-07-06 | 12:41

@ Flirting With Suicid
Feit blijft dat Israël nog steeds de Westoever bezet houdt, terwijl ze al heel lang geleden heeft toegezegd (onder internationale druk) dat ze die bezetting zou opheffen.
En hoezo "eenzijdig"? Israël heeft het op een akkoordje gegooid met de VS: Israël hief de bezetting van Gaza op, en bereikte daarmee dat de Palestijnse vluchtelingen nooit meer naar Israël terugkunnen. Het was gewoon een deal waarmee Israël veel in haar voordeel won.

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 12:40

@ongeletterde boer. Nee hoor, de meestige huidige Israeliers zijn (de nakomelijkingen van) Sefarden die na 1948 verdreven zijn uit de Arabische landen. Ik blijf de vraag maar stellen waar die in godsnaam heen zouden moeten zonder Israel, maar met al hun eigenwijze praatjes hebbend de 'antizionisten' daar nooit een antwoord op

campion | 23-07-06 | 12:39

MAXIMO 23-07-06 @ 12:31
Yep, alles is naar wens gegaan.

Verwijzen 'naar' en foto's laten zien op het internet zijn twee verschillende dingen lijkt me. Hoe denk je dat die mensen eruit gezien hebben die een bommetje op hun huis hebben gekregen ?? hebben we daar al foto's van gezien ?? Slachtoffers en leed van en over slachtoffers zijn toch twee verschillende dingen, mijn waarde.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 12:37

Hoop dat ze snel de steden (met een dorpsmentaliteit) Teheran, Riyadh, Mekka innemen.

mullahimam | 23-07-06 | 12:37

@Flirting With Suicid @12:23
Onzin, deze hele oorlog is begonnen om die twee ontvoeringen bij die aanval van Hezbollah. En bij die bombarderingen wordt telkens daarnaar verwezen. Dus die Israëliërs lopen wel degelijk te koop met hun leed.
Stel je voor dat alle doden aan Libaneze zijde moeten worden vergolden?
Dan hebben we nog een lange weg te gaan..
OT>Was het nog goed gegaan vanochtend?

MAXIMO | 23-07-06 | 12:31

@Antira 23-07-06 @ 12:18
Heeft geen zin.
Hier zijn de "Moslims" de nieuwe Joden...

da wizard | 23-07-06 | 12:24

@Joltcan,
Nee klopt, ik kreeg geen toegangskaartje. Gelukkig zijn ze bij de buren oprechter EN gastvrijer...

Treger | 23-07-06 | 12:24

Antira 23-07-06 @ 12:18
Dat is dus het verschil tussen barbaren en democraten. Joden lopen niet zo te koop met hun slachtoffers.

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 12:23

@ Treger 23-07-06 @ 11:26
Kan merken dat je er veel bent geweest... in Disney dan...

Joltcan | 23-07-06 | 12:19

@Ongeletterde Boer 11:18
Ik heb jouw foto gezien. Sorry, maar nu schiet ik steeds in de lach als ik jouw comments lees, los van de inhoud ervan.

sjaakdeslinksesul | 23-07-06 | 12:12

@Ongeletterde Boer Ook nog even dit.
*Het verzet organiseerde zich daar Snapje?*
Dat verzet waren geen Palestijnen maar Iranezen !!!!!!

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 12:09

@ inquisitra 23-07-06 @ 12:02
IAF, zo heet de Israelische luchtmacht al.

Mordechai | 23-07-06 | 12:07

@Ongeletterde Boer
De joden en rusland en polen zijn veelal ultra ortho joden en die willen dus eigenlijk geen eigen staat en jou argument is wat dat aangaat niet echt serieus te nemen. En daarbij was Israel zich niet al eenzijdig aan het terugtrekken uit de gaza en de westbank voordar ze gingen gijzelen en een paar joodse militairen begonnen af te schieten ???

Flirting With Suicid | 23-07-06 | 12:07

Israeli Alcohol Force! IDD! Veel betere naam!

supah | 23-07-06 | 12:06

Laten we nu al die dictaturen en achter schaapherders verwijderen. Israel kan Syrie makkelijk aan. Zodra Assad naar de knoppen is breekt het Syrische leger als een luciferhoutje. Laten we IDF maar omdopen tot IAF.

inquisitra | 23-07-06 | 12:02

Innemende types, die Israeli's

K'woot | 23-07-06 | 12:00

@ rara
Wees gerust. Er is nog voldoende Sheba.

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 11:59

Hezbollah heeft een nieuwe instucteur aangetrokken, geeft les in 't gebruik van wapens betreffende veiligheid;

www.startfun.nl/funitem_id=2421

bad to the bone | 23-07-06 | 11:53

@ongeletterde boer,
die moslims die aardig waren in Spanje is ook zo'n mythe.Ze werden niet meteen vermoord dus dat is al heel wat.
Als je er wat meer over leest komt je oa te weten dat ze speciale extreem hoge belastingen moesten betalen

down-under | 23-07-06 | 11:45

ook in dit conflict wordt er geen aandacht besteed aan een vergeten groep slachtoffers: de huisdieren. ik durf te wedden dat er nu vrijwel geen whiskas of bonzo meer te krijgen is, en toch besteed geen enkele zender hier aandacht aan. welke geheime dienst houdt dit probleem buiten het wereldnieuws?

rara | 23-07-06 | 11:43

supah 23-07-06 @ 11:33

Geen toevoeging nodig. We zitten kenbaar op 1 lijn hierin.

Jean Bal-zac | 23-07-06 | 11:36

ze spreken consequent over "the arabs"... als wij dat doen zijn we racisten

TRS | 23-07-06 | 11:35

@ stem des volks 23-07-06 @ 11:30
Israël bezet de westelijke Jordaanover en probeert het in te lijven door er joodse dorpen neer te plempen. De vele Palestijnse vluchtelingen zijn voornamelijk in Libanon neergestreken. Het verzet organiseerde zich daar.
Snapje?

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 11:35

@stem des volks 23-07-06 @ 11:31

Hoelang heeft 't geduurd voordat dit wonder zich voltrok?

bad to the bone | 23-07-06 | 11:34

Dear Dutch friends,

Due to Israeli and American activity in our region in the past weeks and months, we are urgently looking for new employees.
If you're looking for a new challenge, a job with great perks.
Do not hesitate and sign up now!
www.flurl.com/item/Hezbollah_Al_queda_...

Hassan Nasrallah | 23-07-06 | 11:34

Jean Bal-zac, O als ik moest kiezen wie dit mocht winnen dan won Israel dit ook wel. Beter een Democratisch land, dat een paar duidelijke fouten heeft, als overwinnaar dan een stel los geslagen islamistische gekken. Mocht de radicale Islam Israel overwinnen dan zijn wij in europa het volgende doelwit. Het is tijd dat de moslim wereld zich ontdoet van zijn corrupte leiders, de Islamistische gevoelens en angst voor het zionisme worden alleen gebruikt om het gepeupel bezig te houden. Als je zoontje al het geld voor een irrigatie netwerk heeft ingepikt en gebruikt voor seks uitspattingen in europa ... en het volk vraagt waar het geld gebleven is ... BLAME ISRAEL! Wat het Midden Oosten nodig heeft is beter leiderschap niet oorlog tegen de enige staat die er wel wat van maakt. Een interresante quote van die Al Jazeera site " There must be a reason why God has given Jersulam to the Jewish people, there must be a reason why God has given us so bad leaders who seek only money and extreme wealth. Death to these leaders. I say good on you Iran, the Umma is a mess and the sad fact is I would rather be a Muslim living as a Israeli citizen than a Muslim living as a Palestinain. At least the Jews can build things for a nation, all Muslims do is build huge wealth in Bank accounts. Shame on us Muslims. " van een van hun reaguurders uit Qatar. Says enough?

supah | 23-07-06 | 11:33

@ Morrizz
Enorm veel Israëliërs komen uit Rusland. Verder natuurlijk de VS of A, en het nodige uit Polen en West-Europa.
Veel moslim-regimes zijn zeer verdraagzaam geweest naar anders-gelovigen. In de honderden jaren van moslim-regimes zijn christenen en joden meestal goed behandeld (zie bijvoorbeeld Spanje onder de Ommayaden). Weinig reden voor vluchtgedrag lijkt me.
Zionistische joden zijn iets minder verdraagzaam. Dat hebben ze in de VS of A geleerd.

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 11:33

Ongeletterde Boer 23-07-06 @ 11:18

Tjongejonge, zeker toevallig gisterenavond dit in NOVA gezien:

www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuse...

Enige nuance in je conclusie zou wel prettig zijn

Jean Bal-zac | 23-07-06 | 11:32

Overigens is de anti-Israel actie van de SP voor mij reden geweest om nu eindelijk toch maar eens mijn jarenlange lidmaatschap op te zeggen. Die van Bommel gisteren, vooraan in de demonstratie met dat politiek-correcte smoel. En Jan M. die snel even uitlegt dat ie het allemaal anders bedoeld heeft. Tja.

stem des volks | 23-07-06 | 11:31

Tobi 23-07-06 @ 11:12

leg uit in 3 zinnen wat de meerwaarde van jou mening en je leven is

keinstiel | 23-07-06 | 11:31

GO ISRAËL GO!!!! Maak die hakbars met de grond gelijk. Liefst 3 meter eronder :-)!!!!

Lachende Scheerkwast | 23-07-06 | 11:30

Ongeletterde Boer 23-07-06 @ 11:18

Zeg Boermens, ik heb net jouw commentaar over Jan M. gelezen. Ik wist niet dat Israel Libanees grondgebied bezette joh. Ja nu wel, maar een week geleden? Wat weet jij wat ik niet weet? Vertel?

stem des volks | 23-07-06 | 11:30

Treger 23-07-06 @ 11:26

Zit jij dit met je Mickey Mouse oren op te tikken zeker?

Jean Bal-zac | 23-07-06 | 11:27

Israel is gewoon een soort Disneyland. Gebaseerd op mythes, leugens en halve waarheden...

Treger | 23-07-06 | 11:26

@ongeletterde
Je doet je alias eer aan.
Er komen een paar Israeli aan het woord die Nederlands spreken et voila Israel is een Europese kolonie.
Waat is generaliseren toch makkelijk, maar dat krijg je bij een ongeletterde.
Israel heeft veel immigranten uit de omringende Arabische landen opgenomen dan uit Europese. Om de een of andere reden waren er niet zoveel Joden meer in Europa.
Opvallend is wel dat deze vluchtelingen, weggepest door hun Arabische buren, opgenomen zijn in het Israelische geheel. In tegenstelling tot de Palestijnse vluchtelingen die altijd een politiek instrument gebleven zijn en zich als zodanig hebben laten misbruiken.

Morrizz | 23-07-06 | 11:24

Al Jazeera geeft inderdaad behoorlijk gekleurd nieuws. Niets over de aanvallen op Israel, Syrie wordt ten onrechte beschuldigd van steun aan Hamas en Hezbollah etc. Maar moet je de commentaren van lezers een bekijken. De burgers zelf hebben een veel genuanceerder beeld.

stem des volks | 23-07-06 | 11:23

supah 23-07-06 @ 11:04

Pff gelukkig, los van het feit of je partij kiest, maar eindelijk iemand die de militaire machtsverhoudingen in dit deel van het MO kent...

Velen hier op GS verwarren realisten namelijk nog wel es met zionisten...;-)

Jean Bal-zac | 23-07-06 | 11:20

Het is de laatste tijd toch wel weer duidelijk in hoeverre Israël een Europese kolonie is. Er komen steeds weer Nederlands(!)-sprekende Israëliërs aan het woord op TV, die - zonder ook maar een accent - uitleggen hoe goed Israël bezig is en hoe slecht de terroristen (=verzetsmensen?) zijn. Het heet dan "de in Nederland geboren ... bladiebladiebla". Dat zie je nou nooit bij de Palestijnen. En onder elkaar spreken ze dan ineens Hebreeuws. Zo geforceerd!
Nu wordt er hier wel eens beweerd dat de Palestijnen als volk niet zouden bestaan. Toch blijkt keer op keer dat vooral Israël bestaat uit import.
Voor het overige: heb net bij het vorige topic mijn mening over het SP-standpunt al gespuit.

Ongeletterde Boer | 23-07-06 | 11:18

neemt alvast een biertje op de overwinning op de bollen.

hondelul | 23-07-06 | 11:15

Dat de IDF [halal]gehakt mogen maken van dat Hzzbollah tuig
*neemt nog geen biertje want daarvoor is het te vroeg*

Tobi | 23-07-06 | 11:12

bad to the bone 23-07-06 @ 10:52

Wat u wilt, zal geschieden.

Helaas.

.

JoehneR | 23-07-06 | 11:07

Groot Beest 23-07-06 @ 11:02

Maar, maar, ze mogen daar toch helemaal geen bier .... ?

JoehneR | 23-07-06 | 11:06

'Het blijkbaar ook geen enkel punt dat een Nederlandse generaal eventjes uitlegt dat ie een heel stel terroristen heeft platgebombardeerd in Afganistan "omdat we sterke aanwijzigingen hadden dat ze op onze jongens zouden gaan schieten".'

Mordechai | 23-07-06 | 11:05

hehehe AlJazeera is bijna net zo tendentieus als jullie! Ze laten wel heeeeel duidelijk merken wat ze er zelf van vinden. Maar goed, Als de IDF dat wil staan ze over een week voor damascus. Arabieren zijn geen match voor de IDF, dat hebben ze al 6 keer eerder bewezen.

supah | 23-07-06 | 11:04

Pff al dat knokken, daar word je moe van. Neem gewoon met zijn allen een biertje en het hele gedonder is voorbij...

Groot Beest | 23-07-06 | 11:02

Dat er nog velen mogen volgen.

bad to the bone | 23-07-06 | 10:52

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen