Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Knieschot!

Van knieschoten word je traagZoals wij ook al stellen in onze huisregels: bedreig geen mensen, ook niet virtueel. Toch doen is een boete van 220 euro (waarvan 110 voorwaardelijk) riskeren. Ook al was het maar een internet-manier om iemand de mantel uit te vegen, en ook al ben je een bejaard kaalkopje dat een hekel heeft aan alles wat mogelijk paspoorten verschaft aan asielzoekers. Alhoewel het beeld van een Verdonk die met getrokken pistool achter een linkse Groninger aanrent dan wel weer grappig is. Ach what the hell: knieschot voor alle reaguurders! U kunt nu aangifte doen en politiebegeleiding aanvragen. Update: wat hebben we nou gezegd?!

Reaguursels

Inloggen

@Folkert Meinhof 15-07-06 @ 02:58
Hmmz, ik kan die datum niet publiekelijk gaan posten aangezien hier mensen met aanzienlijke zowel als geheel verdampte breinen meelezen, en tot die laatste categorie behoren ook de hedendaagse fascistjes waar Henry Morgenthau in 1945 op doelde met zijn uitspraak "De nieuwe fascisten zullen zich anti-fascisten noemen" (môgge jongens). Ik had ze, gezien de plotse mediahype, eigenlijk wel op het Guyotplein verwacht in ninja-outfit en met de gesubsidieerde camera's in de aanslag maar waarschijnlijk lagen ze nog in hun nest te stinken of vonden ze dat de reguliere media hun werk al prima voor ze opknapten, nu ja gemiste kans voor ze, en dat houden we maar zo. Maar je bent zeker welkom op de PB, kan ik je dat ook op private wijze laten weten?

Mijn advocaat zou ik eerder zout op z'n staart moeten gooien, want die staat enthousiast in de startblokken te wachten op groen licht van mij om in HB te gaan. Hij heeft er zin 'an.

Wat betreft de tekst waar het om draaide: Die is evenmin op GS geplaatst als dat de term "nekschot" in de stijlloze betekenis op GS is geboren. ("Nekschot" stamt uit de tijd dat GS nog vooral afzeiklog was samen met een fors aantal andere, en op één van die andere is hij voor het eerst in de "stijlloze" betekenis gebruikt, en daarna met de reaguurders mee al heel snel deze kant op gewaaid en hier m.n. in de Pinokkio periode bekend geworden, aan inmiddels honderdduizenden bezoekers per dag. En wat dat aangaat heeft de rechter gisteren bewezen geheel wereldvreemd te zijn subsidiair zich zo te willen opstellen.)
Die tekst stond op een andere site, inmiddels offline om fin. redenen. Een site waar JvT nooit kwam. Hij heeft dan ook niet zelf bedacht daar eens te gaan kijken, maar werd daar op gewezen door een Turk uit het zuiden des lands. En die had dat ook al weer niet zelf bedacht .... Ik beschik al een tijdje over alle gegevens (inclusief naw en ip) en ik weet precies welk spelletje hier gespeeld is en wie daar bij betrokken waren, maar die zaken kan ik pas openbaren na het HB, anders wordt mijn advocaat verdrietig.

Behaard smaalkopje | 15-07-06 | 10:21

@behaard smaalkopje
Ook ik heb een juridische opleiding genoten, helaas niet in het strafrecht maar in het privaatrecht en woon ook in Groningen. Allereerst; Het Dagblad van het Noorden is een echte PVDA-krant. Verder wens ik je veel suc6 in het hoger beroep. Wees niet bang om je advocaat es op de staart te trappen! De inzet van sommige heren laat echt te wensen over. Ik zat ooit naast één die op de zitting pas voor 't eerst in z'n dossiermapje keek. Adviseer je advocaat volledig, hij is waarschijnlijk net zo'n zwart gat op internetgebied als de rechter boven de toga. Jij bent veel meer bekend met de ins en outs van GS dan hij. Verder lijkt me die JvT aardig bekend met de website Geen Stijl, hij heeft om te beginnen je reaguursel gevonden. Daar struikel je niet zomaar over. Een regelmatige GS lezer WEET wat een nekschot is en kan een dergelijke term daarom niet meer subjectief 'als bedreigend ervaren!!! Als meneer vóór het lezen van uw reaguursel regelmatig op GS heeft ingelogd (blijkens zijn provider gegevens) is niet meer houdbaar dat hij zich door een nekschot bedreigd heeft kunnen voelen. Ik hoop dat je de datum van het HB eens post als die bekend wordt, wil wel ff op de publieke tribune zitten.

Folkert Meinhof | 15-07-06 | 02:58

@MAXIMO 14-07-06 @ 23:54
Niet zo somber, gewoon ff heerlijk droogmijmeren, dan komen de antwoorden vanzelf langsdrijven. Zonder moeite weet je alles. Met hersenpulkerij lukt dat niet, dan heb je het veel te druk om nog iets te zien pal voor je neus.

Ik zal het voordoen: "Mijmermijmer, wie is toch dat bejaarde kaalkopje? Nee, niet in mijn broek kijken, ach, daar komt het antwoord al langsgedreven, kijk, het stond er immers al, ik wist het al, nog even en ik weet alles"

Heerlijk gewoon.......

Behaard smaalkopje | 15-07-06 | 00:29

Gregorius?

Captain Orange | 15-07-06 | 00:11

@behaarde smaalkopje
"Minder vragen door meer mijmeren, zeg maar"
Dan doe je het niet goed genoeg, aangezien je er alleen maar méér vragen van gaat krijgen.

MAXIMO | 14-07-06 | 23:54

Wellicht nog even grappig te aanschouwen hoe RTV-Noord van dit onderwerp een potje snert kookt, zie www.rtvnoord.nl/televisie/tv_gids.asp#... 2e of 3e item.

Gemiste kans voor de cameravirtuozen in de rechtszaal: De subtopic waarin de rechter vaststelt dat de 'bedreigert' en van Tilborg de ochtend na Sinterklaas 2005 gezellig 2 uurtjes inlia-koffie hebben zitten leuten en het wereldnieuws hebben doorgenomen, met name de merkwaardige kwestie van het dossier vol met personalia en ip-adressen dat het parket OvJ vriendelijk gvlimlachend een weekje daarvoor aan het vreselijke beestmens had overhandigd. Nu hoeft het bedankje daarvoor niet eindeloos herhaald te worden, maar het is toch een gemiste kans om er

heel consequent
helemaal niets
dus geen enkel beeld over door te geven.

Een BEETJE journalist zou dat toch wel een geinig uitsmijtertje hebben gevonden. Maar nee hoor, niemand niet. Hoezo journalistiek?

Misschien is het wel grappig dat ik de hele daaraan voorafgaande correspondentie met van Tilborg nog bewaard heb. Net als dat dossier met al die NAW- en IP-adressen. En een scanner heb ik ook nog. En iemand anders bewaart de reservekopietjes.

Voor als het een keertje regent of zo.............

Maar, zoals gezegd, eerst hoger beroep. Desnoods tot aan het hoogste beroep!

Behaard smaalkopje | 14-07-06 | 20:52

@MAXIMO 14-07-06 @ 20:15

Het was dus een metafoor voor maximaal afvragen merk ik, doe ik ook even mee en vraag me af of het middels minder matig lezen makkelijker zou kunnen worden. Minder vragen door meer mijmeren, zeg maar.

Behaard smaalkopje | 14-07-06 | 20:25

@Behaard smaalkopje
Ik vroeg me dat gewoon af net zoals ik mij nu afvraag wie dat zomaar op een site zou zetten ;) Jij toch niet hé?

MAXIMO | 14-07-06 | 20:15

Is er iemand per e-mail bedreigd?
Of is dat een metafoor voor maximaal matig lezen?

Behaard smaalkopje | 14-07-06 | 20:04

Aangezien leeghoofdige kaalkoppies zoals beschreven voorbeeld niet eens weten wat een metafoor is zou het recht op gebruik van metaforen hun ontnomen moeten worden, vind ik.
En wat ik mij afvraag is welke lutserige bezoeker alhier zich heeft vergrepen aan GS-lingo om iemand per e-mail te bedreigen..
Iemand een ideetje?

MAXIMO | 14-07-06 | 19:51

Familie van J.J., kan niet anders

rico tico | 14-07-06 | 18:33

@Folkert Meinhof 14-07-06 @ 15:14 "Ik adviseer de veroordeelde dan ook: GA IN HOGER BEROEP!"
Mag je op rekenen.

"het is triest te noemen dat een journalist een zo evident ludiek bedoelde uitspraak niet herkent voor wat het is"
Het kan nog erger: Check: www.rtvnoord.nl/ftp/audio/060714dreigt... oftwel het journaille (tot mijn stomme verbazing per hedenmorgen in groten getale opgeroffeld door JvT) in gesprek met mijn advocaat, quote van de dag (ongeveer halverwege): GEENSTIJL IS NIET DE NORM neeneeneenee GEENSTIJL IS NIET DE NORM, niks wereldheerschappij voor Fleischbaum.
En verder spijker op de kop wat je zegt, behalve dan 'de 60-jarige wereldvreemde rechter', die dat pas over 15 jaar wordt, maar me desondanks volledig heeft weten te onthutsen met z'n wonderlijke onwetendheid. Ik ga hier nu geen referaten houden, maar het staat vast dat de rechterlijke macht geheel is losgejodeld van de maatschappij. De helft daarvan (maatschappij) is aan de bovenkant van die toga een inktzwart gat.
Ik zal het hele verhaal nog wel eens op het net gooien, zitten nog tal van verbazende elementen in. Maar eerst hoger beroep.

@DiagnosisTyphus 14-07-06 @ 14:58 "Het zou precies mijn formulering zijn"
Dat is v.v. ook al eens voorgekomen, dat wist je niet, maar nu weet je het.

"DvhN dus toch een krakerskrantje"
Hazewinkelpers = Walglagekliek.

@Boodelijre 14-07-06 @ 15:03 "Hij had ook kunnen verwijzen naar nl.wikipedia.org/wiki/GeenStijl.nl#Gee...
Hij kreeg het keurig op een handgeschept papiertje van me en ik zei nog "GEENSTIJL IS DE NORM", maar het wilde nog niet zo doordringen tot het juridisch meesterbrein.

@Achtertuyn 14-07-06 @ 14:55
@AWH Docters vLeeuwen 14-07-06 @ 15:33 en 15:57
@bad to the bone 14-07-06 @ 16:10
_O_

Behaard smaalkopje | 14-07-06 | 18:32

ik zocht hier toch vaak al de gulden middenweg? dus waarom moet dat nou van die hond gezegd worden.

neuzel | 14-07-06 | 17:19

Halsschot vind ik persoonlijk ook wat netter klinken.

Stijllist | 14-07-06 | 16:23

die sfinx was inderdaad vroom.

neuzel | 14-07-06 | 16:12

Ik zie dat de GENERATIEKLOOF z'n toppunt heeft bereikt. De rechterlijke macht beoordeeld het taalverschil tussen jongeren en ouderen als crimineel. LOL, ROFL, LFG, OMG. Veel plezier met het uitzoeken wat het betekent rechtertje. De maatschappij, dat zijn zij.

-=PyP=- | 14-07-06 | 16:11

Sterf boete opleggers sterf.

*** legt wat geld apart***

bad to the bone | 14-07-06 | 16:10

@crixus²

Don Knieshot hebben?

Baron von Proxy | 14-07-06 | 16:07

het neqschot kwam van links maar weer.

daskapitalist | 14-07-06 | 16:02

@AWH Docters vLeeuwen 14-07-06 @ 15:57
Goh, is het rustig op de financiële markten, vandaag?

francoise smokeglass | 14-07-06 | 16:01

er zijn ook mensen di eal op hun 8e iedereen op straat gedag zegden omdat ze dachten dat dat over zou komen. hoe naief!

neuzel | 14-07-06 | 15:59

@ francoise smokeglass 14-07-06 @ 15:53
Nou IK niet!!

Overigens: GroenLinkser John van Tilborg " Voert een verbeten strijd tegen het asielbeleid van minister Verdonk van Vreemdelingenzaken. Weet als directeur van de vluchtelingenorganisatie Inlia de media goed te vinden. Staat bekend om zijn vasthoudendheid. Roept daarmee ook her en der irritaties op. Wordt gezien als het boegbeeld van de strijd tegen het asielbeleid van het kabinet Balkenende"
EEN echte bekende NL-er is hij niet. Een bekende L*L ook niet. Een nauwelijks bekende L*SER uit Grun is hij.
www.rtvnoord.nl/televisie/pics/groning...
www.groenlinksgroningen.nl/images/laat...
www.anniepostma.nl/picture_library/ald...

AWH Docters vLeeuwen | 14-07-06 | 15:57

ik heb geen eens een mes!

neuzel | 14-07-06 | 15:56

@ AWH Docters vLeeuwen 14-07-06 @ 15:51
er schijnen mensen te zijn die hem (Crixus dus) missen...

francoise smokeglass | 14-07-06 | 15:53

wat, krijgen we nu ook een crixuskwadraat?? Nee toch?

AWH Docters vLeeuwen | 14-07-06 | 15:51

antillianen hebben een hoger bewustzijn dat een speciaal gevoel achter in het hoofd geeft. met zo'n gevoel loopt een antilliaan uit voorzorg met een mes op zak naar de executie. en dat mes is denk ik helemaal niet nodig.

neuzel | 14-07-06 | 15:51

-Edit: nee hoor, ban=ban.-

crixus² | 14-07-06 | 15:45

eerst dachten ze aan een hartfalen, maar toen een gapend groot gat in de nek meer bloeduitgutste dan dat het tapijt kon opzuigen, begreep de Belgische pliesie dat er wel eens sprake van GS-actie kon zijn.

holistic river | 14-07-06 | 15:40

eenmaal andermaal......

Baron von Proxy | 14-07-06 | 15:40

balle hore ooknie op een kont

Beasjt 669 | 14-07-06 | 15:36

Heb je 't al gehoord
van die vreselijke moord
die vreselijke moord in Lisse?
Ze schoten een hond
de ballen van z'n kont -
terwijl die stond te pisse!
'T is laf! 'T is laf!
Nou zijn z'n ballen d'r af...

tichtus | 14-07-06 | 15:34

@Baron von Proxy 14-07-06 @ 15:23
LOL

Ik ben het eigenlijk wel eens dat John van Tilborg nou eens moet worden gestopt met zijn linkse geknuffel van elke mafketel die met een zielig (of niet zo zielig) verhaal aan de poort van 0031 staat te rammelen. Ik heb hem noiot gemogen, maar nu al helemaal niet.
Anderzijds heeft ook hij een moeder. Dus een rotschop ljikt mij in dit stadium wel voldoende.

AWH Docters vLeeuwen | 14-07-06 | 15:33

ik hou me nog ´s in

Beasjt 669 | 14-07-06 | 15:33

Doet dan eens een neuqschot!!!!

Sjakie Snel | 14-07-06 | 15:32

nou ja zeg, wordt een beetje eigen correctie ook al niet meer gewaardeerd.
pfffffff
hellend vlak zeg ik je

Beasjt 669 | 14-07-06 | 15:32

@Beasjt 669 14-07-06 @ 15:28
Vraag me toch echt af wat er zo snel is weggejorist...
-weggejorist-
Ik kan het ook!

DaPaJa | 14-07-06 | 15:30

een ongezien de tyfus voor Lucas, en ga daarna es lekker dead

milo | 14-07-06 | 15:29

Ik bied drie kudos op Don Knieshot.

blikjegrolsch | 14-07-06 | 15:29

-weggejorist-

Beasjt 669 | 14-07-06 | 15:28

Buikschot is pijnlijker

Hertog Joris | 14-07-06 | 15:27

Wat vinden de Schotten er van?

Dömper | 14-07-06 | 15:25

@ Baron von Proxy 14-07-06 @ 15:23
O ja, zo heette ie.
Waar woonde ie ook weer? Schotland?

francoise smokeglass | 14-07-06 | 15:25

Er kan nu worden geboden op de door mij gepatenteerde geenstijl nickname "Don Knieshot".

Baron von Proxy | 14-07-06 | 15:24

@francoise smokeglass 14-07-06 @ 15:18

Don KnieSchot ?

Baron von Proxy | 14-07-06 | 15:23

Zou Folkert de volgende zijn die 110 euro moet betalen (en 110 euro moet sparen voor de volgende keer)? Waar kan ik wedden?
.
Een idee misschien voor GS, vraag 1 euro lidmaatschap van de reaguurders per jaar en betaal van dit potje deze boetes.

DaPaJa | 14-07-06 | 15:23

*BOOM!* Kneeshot, but I'm still dancing.

Lemau | 14-07-06 | 15:18

@ Baron von Proxy 14-07-06 @ 15:06

Historische figuur: Don QuiSchot.

francoise smokeglass | 14-07-06 | 15:18

@ fuckje 14-07-06 @ 15:13
Ik zou me daar ook druk over maken, dat jonge meisjes zich daar voor lenen. Volgens mij mankeer je dan echt iets, maar goed.
.
Ik loop altijd na mijn werk door Heerenveen met een dienblad vol drankjes, lekker makkelijk scoren. Daarna gewoon terug naar het platteland van Drenthe.

watkijkikoptv | 14-07-06 | 15:16

bedreiging natuurlijk

Folkert Meinhof | 14-07-06 | 15:16

OOOO MYYYYYYYYYYY GOOOOOOOOD! Hoe ver van de maatschappij kan die rechter nog afstaan. Dit is echt een VERBIJSTERENDE! uitspraak. En zelfs die journalist van het Dagblad van het Noorden schijnt niet te beseffen dat dat wat 'merkwaardig' is niet de term 'nekschot' is maar het feit dat ook hij geen enkele realiteitszin schijnt te hebben. Het 'nekschot' is een BEGRIP op geen stijl. Het is te vergelijken met de uitdrukking 'iemand publiekelijk aan de schandpaal nagelen'. Die 60-jarige wereldvreemde rechter had in dat geval toch ook niet gedacht dat dat een bedrijging in zou houden, in de zin dat men iemand in het openbaar en tegen zijn wil aan een paal zou vast binden om hem vervolgens ten schande te maken!!!!!?????. Een nekschot uitgevoerd door minister Verdonk, LOL, (voor internet fosielen; dit betekent Laughing Out Loud, terwijl ik niet ook DAADWERKELIJK hardop lach!!) het is triest te noemen dat een journalist een zo evident ludiek bedoelde uitspraak niet herkent voor wat het is en zelfs de met de waarheid overeenstemmende verklaring aanmerkt als 'merkwaardig'. Vervolgens zijn er nog wat LLLLLLLLLLLINKSE (quote) organisaties die ijverig willen stellen dat de man in de hoek van extreem rechts moet worden geplaatst. OMG (Oh My God) ROFL ( Roll On Floor Laughing, nee ik lig niet daadwerkelijk op de grond) hoe OBJECTIEF is zo'n typering nou! De rechterlijke macht (en de journalistiek) staat weer eens zo ver van de maatschappij af dat het een nekschot die moet worden uitgevoerd door 'hitman' Verdonk op een Linkse subsidiespons, als een reële bedreiging jegens deze man ziet. En voor die wereldvreemde rechter; "U zegt dat het een soort internetjargon was, maar ik stel vast dat dit helemaal niet algemeen bekend is." Ga eens een cursus windows XP voor beginners doen... Ik adviseer de veroordeelde dan ook: GA IN HOGER BEROEP!

Folkert Meinhof | 14-07-06 | 15:14

@watkijkikoptv,
net zoiets als de voorpagina van de Telegraaf van vandaag:
"Hulpverleners in Friesland maken zich grote zorgen over jonge meisjes die in het uitgaanscircuit steeds vaker met jongens zouden tongzoenen voor een drankje".

fuckje | 14-07-06 | 15:13

Achtertuyn 14-07-06 @ 14:55

Geschiedsvervalsing.
de moord op van Gogh is niet aan links toe te schrijven. Of doelde je daar niet op? Blijft over Fortuyn.
Maar dan nog kijk je kennelijk alleen naar de laatste 10 jaar.

Louis Seveke?
Kerwin Duinmeijer? (ok, langer dan 10 jaar geleden)
De lijst is eindeloos. En zelfs op die claim over Fortuin is wat af te dingen.

maar ok

commentaarderer | 14-07-06 | 15:07

Voor alle kantoorloggers : Elsschot !

Baron von Proxy | 14-07-06 | 15:06

Hij had ook kunnen verwijzen naar nl.wikipedia.org/wiki/GeenStijl.nl#Gee... ; Moet toch duidelijk wezen... Laat deze lieden eens gauw gaan stoppen met roken ofzeau. Lutsers.

Boodelijre | 14-07-06 | 15:03

HyBriD status: 87%, knee-shot... crippled, needs medic.
continue y/n?

HyBriD VorTeX | 14-07-06 | 15:02

@lololololol
Tieft op spamhoerrr.

DiagnosisTyphus | 14-07-06 | 15:01

die volgens linkse organisaties in de hoek van extreem-rechts moet worden geplaatst,
---
En dat is natuurlijk weer de schuld van links, toch?...

da wizard | 14-07-06 | 15:00

Achtertuyn 14-07-06 @ 14:55
Ah, maar dan is het geen nekschot, maar een 'protest'.

Xixulon Gralgrathor | 14-07-06 | 14:58

Hoezo 'merkwaardig' en 'uitgedacht'? Het zou precies mijn formulering zijn als ik voor hetzelfde terechtstond. DvhN dus toch een krakerskrantje ;-)
Die (al dan niet fappende) rechter mag ook wel even het verschil worden uitgelegd tussen een verwensing en een bedreiging.
De vraag blijft nu: wie uit ons midden moet er nu 110 euri doqqen?

DiagnosisTyphus | 14-07-06 | 14:58

hmmm???? waar gaaaaat dit over??

yumpie | 14-07-06 | 14:57

Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen,
Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen,
ogen, oren, puntje van je neus,
Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen..

mr Hottentot | 14-07-06 | 14:57

@KaiserSoza 14-07-06 @ 14:35

LOL

Baron von Proxy | 14-07-06 | 14:57

Het "neqschot" van "rechts" is tot nu toe virtueel gebleven. Dat kunnen we van zeker 2 "linkse" schoten niet zeggen...

Achtertuyn | 14-07-06 | 14:55

ik ga al naar gamert...

HyBriD VorTeX | 14-07-06 | 14:55

Damn, zolang kan het toch niet duren voordat men hier een leesbaar commentaar heeft op de virtuele arabische nekschoten die op wilders' website gelost zijn?

Xixulon Gralgrathor | 14-07-06 | 14:55

-Edit: knieschot.-

HyBriD VorTeX | 14-07-06 | 14:54

Rita Don Qnieshot.

hiddy totum | 14-07-06 | 14:53

Prachtig dat belgisch "De piste van een familiedrama wordt niet bewandeld". Hoe kom je erop?

G. Temmes | 14-07-06 | 14:53

-Edit: gamen doen we bij Gamert.-

HyBriD VorTeX | 14-07-06 | 14:52

-Edit: gamen doen we bij Gamert.-

HyBriD VorTeX | 14-07-06 | 14:50

Mag je iemand wel een Gregorius wensen?

doodvanbierlala | 14-07-06 | 14:49

U zegt dat het een soort internetjargon was, maar ik stel vast dat dit helemaal niet algemeen bekend is.” euuh dat is toch wel algemeen bekend? =P

Hardcore Puddingfan | 14-07-06 | 14:49

"In eerste instantie werd ervan uitgegaan dat de man stierf tengevolge van een hartfalen, maar onderzoek van het lichaam wees uit dat de man een schotwonde in de nekstreek vertoonde."
-
Hmmm... en zoiets valt niet op

Tilbostan | 14-07-06 | 14:49

26000 gezichten, 26000 neqschoten.

poktor | 14-07-06 | 14:47

Kom dat schot.........

broodjemaagwand | 14-07-06 | 14:47

'Ziekenhuizen overvol: 30.000 knieen verbrijzelt'

je therapeut | 14-07-06 | 14:44

@-Edit: *belt interpol*-
Die zijn ook voor Oost-Europa? Wedden dat ik ze kan omkopen ;-)

DaPaJa | 14-07-06 | 14:43

-weggejorist-

geile debiel | 14-07-06 | 14:41

Vraag mij toch of welke reaguurder dit is.

TeenEnKaas | 14-07-06 | 14:40

Rofl uit de huisregels [quote] GeenStijl is vooralsnog een hobby. [/qoute].
Kost een paar miljoen maar dan heb je wel een hobby en een webpage... :)

White-rabbit | 14-07-06 | 14:39

niks mis met Aarschot op zich..

zakje pinda´s | 14-07-06 | 14:39

@ -Edit: *belt politie*-
Hebben jullie al gezien dat ik in het buitenland vertoef? Wel goede politie bellen!

DaPaJa | 14-07-06 | 14:38

Komkommerschot!

Zure prak | 14-07-06 | 14:37

Oeps, ik heb laatst ook een paar neqschoten geplaatst... Ik heb alleen nog niets gehoord. Helpt het als ik mezelf een neqschot geef?
-Edit: *belt interpol*-

DaPaJa | 14-07-06 | 14:36

Tjonge jonge LLL, interessant nieuws.... maar ja het zij zo...

Jorgos | 14-07-06 | 14:35

Cumshot voor Lucas.

KaiserSoza | 14-07-06 | 14:35

'n Spandoek hangen mag ook niet dus hij moet niet zeuren. Aarschot (B) voor die vent.

veest van pim | 14-07-06 | 14:33

Ga's dood Lucas.

Fumando | 14-07-06 | 14:32

GS DDOSed de site www.dvhn.nl<BR>

503 Too many incoming HTTP requests<BR>

Resin 2.1.16 (built Tue Feb 15 11:12:27 PST 2005)<BR><BR>
mag dat wel? :P

mokum | 14-07-06 | 14:31

We gaan dreigen IK WEET WAAR JE HUIS WOONT GEK!!!

RDJ134 | 14-07-06 | 14:29

Sterf Lucashond Sterf!

zakje pinda´s | 14-07-06 | 14:28

sinds wanneer deelt GS boetes uit? nou wordt die mooi waar in de huisregels staat dat dan, dat staat niet in mijn reaguurderscontract! Ik wil mijn GELD TERUUUUGGG... ;-)

d'n Turfsteker | 14-07-06 | 14:25

Wat is dat voor prutsjournalist die spreekt over een 'vergezocht excuus'?

Brrrtje | 14-07-06 | 14:24

Is dat een knie? Die van mij zien er een stuk menselijker uit

Tobi | 14-07-06 | 14:23

kruisschot voor LLL?

Wouter Z | 14-07-06 | 14:22

Neqschoten zijn zeau 2005

F.U.T. | 14-07-06 | 14:22

Lucas, je verneukt de layout!

Mailert | 14-07-06 | 14:22

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen