achtergrond

Geenstijl

Oom Agent fel tegen nieuw pliesie-uniform

W00T W00T, that's the sound of da police!We komen nog even terug op de video-chat met Donner en Remkes. Wat bleek: Naast verdwaalde racisten, scriptkiddies en GS-bezoekers bleken er namelijk een stuk of drie boze pliesies in de chat op De Publieke Verantwoording te zitten! Alle agenten zijn namelijk tegen het nieuwe uniform, maar Remkes drukt dit apenpakje er gewoon door. "Minister ik wil goed op straat kunnen werken, dit wordt in het nieuwe uniform onmogelijk." Respect voor deze internetagenten, die de discussie online aan gingen. En aangezien de pliesie onze beste vriend is: Op de site van Remkes kan u keihard stemmen tegen het apenpakje. Volgens de agenten is het uniform in de praktijk namelijk gevaarlijk, onhandig en duur. Zij zullen het wel weten toch?

Samenvatting van de chat:

[20:04] Moderator: Oom agent: vragen over het politie uniform kunt u bij het ministerie stellen via de site of telefonisch
[20:04] Oom_Agent: Ok Waarom bepaalde dingen wel en waarom bepaalde dingen niet?
[20:11] Willem_de: Oom agent, zeur niet zo over dat uniform...
[20:12] Oom_Agent: Nou Willem_de, het gaat meer om het feit dat ruim driehonderd stemmen in de prullenbak zijn gegooid. Dat is ONdemocratisch, asociaal en een nederlandse minister niet waardig. Hij krijgt van mij de kans om publiekelijk uit te leggen waarom we het niet hebben over het onderwerp waar 92% op gestemd heeft.
[20:13] Oom_Agent: Hé stuurloos! Ook hier vanwege het uniform?
[20:13] Stuurloos Ja ja
[20:15] Oom_Agent: De politie uitlachen! Ja, nogal wiedes met dat pakkie wat
we moeten gaan dragen1!!!!
[20:19] Oom_Agent: Volgens de linkse partijen leidt een algemene identificatieplicht tot discriminatie door politie-ambtenaren. Bent u het daarmee eens?
[20:21] Oom_Agent: U BESCHADIGT DE POLITIE DOOR HET NIEUWE UNIFORM IN TE VOEREN, als we het toch hebben over het beschadigen van de politie....
[20:24] Oom_Agentf: Voorkomen is beter dan genezen icidw. En het kost de
belastingbetaler 25 miljoen euro (over de balk dus).

*Remkes gaat de vraag over pliesiepakjes beantwoorden *

[20:28] Oom_Agentfl: JAJAJA
[20:28] Sorcerer: Daar komt-ie ;)
[20:28] Oom_Agent: JAJAJA
[20:29] cidw: oom_Agent, luisteren :)
[20:29] Willem_de: Oom agent is nu zoo blij!!

Hier kan u de uitzending zelf bekijken.

Dit is het stoere uniform dat de pliesie graag wil, dit is het gevaarlijke heaumeaupakje dat ze krijgen... De actiesite van de politie zelf is op politie-uniform.cjb.net te vinden.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.