Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nederlanders neuqen kont

ben jai hoeri of sloerieDe multiculturele samenleving is een verrijking voor onze cultuur. Zo schaft de pot naast hutspot tegenwoordig ook couscous, terwijl de boerin tegenwoordig niet meer in het hooi wordt genomen, maar door vijf Kaapverdianen in een kelderbox. Het jongerenmagazine van de NRC besloot eens de thermometer in de multiculturele kont te stoppen. Is ons land veranderd in een grote tropische orgie vol groepsverkrachtingen of waren we al een seksueel verdorven vrijplaats en zijn de allochtonen juist een kuis en beschaafd tegenwicht? De Chinese Francis (17), de Surinaamse Marsha (17), de Indonesische Chantal (15) en de Marokkaanse Yasmine (15) vertellen openhartig hoe zij vanuit hun culturele achtergrond over seks nadenken. Kom er maar in Yasmine: Nederlanders zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen pik met twee handen, veel spuug en geen tanden. En ze likken! Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen. Nee dan de vader van de Indonesische Chantal: Hij is ongelovig en ik mag van hem drinken, roken, blowen en neuken, maar wel met mate. Enfin, de multiculturele babbelbox vraagt: hoe vrij is uw seksualiteit?

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

shentef | 09-07-06 | 19:45

stelletje kondtneuqerts

Ali Bi | 09-07-06 | 08:42

Zolang in dit land op kosten van de belasting betaler operaties worden uitgevoerd om het MAAGDENVLIES van jonge moslim meisjes te herstellen mogen ze toch niet klagen.

q18 | 09-07-06 | 05:27

Zo de tering, wat de uitspraken van nog niet volgroeide pubers al te weeg kunnen brengen. Maar zou het echt zo zijn dat op maandag ochtend op het VWO deze dames even de sexuele uitspattingen van het afgelopen weekend bespreken. Of komt hun kennis van de margriet, libelle, opzij, tina e.d.
Hoe zit het eigenlijk in zijn algemeenheid, vertel je maandag op je werk dat je liever staat vandaag omdat sjaak eindelijk tot in je endeldarm heeft weten te komen en dat hij zijn broodtrommeltje daar heeft achtergelaten?
Waarom niet een weerwoord van een Anita, Floortje of iets anders wit.
En denken die meisjes echt te kunnen generaliseren, terwijl ik er echt niet aan denk om een aars te bereiden terwijl ik een hemels poesje tot mijn beschikking heb? Zou graag eens een dieper interview met de dames hebben.

Welterusten

Duitse helm | 09-07-06 | 01:15

Wat wij doen in Nederland dat mogen we allemaal zelf weten want iedereen heeft een eigen vrije geloof.
Ik ben officieel Christen maar heb al seks voor me huwelijk gehad (nee ben niet getrouwd nu)
Ik bepaal mijn leven en niemand anders en als ik iemand in der kont wil neuken doe ik dat.
Wil ze me pijpen mag ze dat.
Mag ik der beffen doe ik dat.
Dus geen gezeur aan me hoofd over wat ik wel en niet mag en of het vies of lekker is want bij kont neuken moet je altijd eerst het gaatje van de dame wassen als hetero bent (bij mannen als je homo bent)
En tot slot ik ben HETERO

Bucky | 09-07-06 | 00:39

Veest van Pim helemaal met je eens.. ruim 200 lui die meteen op hun pik zijn getrapt omdat er een paar pubers over sex hebben gepraat.... en jawel meteen maar de moslims afschieten, partij op richten voor belangen van de autochtoon,land uit gooien, .enz.enz.enz..

@Yammie... voor iemand die nooit naar de hoeren gaat weet je verdomd goed hoe de etnische verhoudingen zijn.

@kniebelknuistje.. ben blij dat je in iedergeval je huis werk goed hebt gedaan met je fuckin percentages enzo.. hier heb ik nog een leuke weetje voor je archief..2% van de amerikanen denkt dat Jezus een Amerikaan was.. fuckin 2% van de 300 mln! Het onhandige van een onderzoek is dat er vaak niet gevraagd wordt WAAROM die fuckin 13 of 14 procent een aanslag in amerika wil... Zolang WE (dus jij als ubermensch hollander en ik als stomme allochtoon, achterlijke turkie, what ever geef t maar een naam, lekker boeien) niet achter zien te komen wat die fuckin lui beweegt schieten we nog steeds niets op.. en hebben we het over 10 jaar nog steeds over zij en wij en v.v., hebben we nog steeds fuckin morrons die zich opblazen en opiniemakers en politici afslachten..
nou om je enigzins op weg te helpen zou ik zeggen bestudeer de pré koude oorlog politiek van het westen en de post koude oorlog politiek + de post koloniale politiek van het westen metname in landen in noord afrika, middenoosten en eurazië + (dit is wel voor gevorderden) globalisering (wie is er mee begonnen en waarom)..

Kortom zoek naar antwoorden en kom alsjeblieft niet met hole frasen aanlopen.. want voor dat je het weet loop je tegen een fuckin smart ass allochtoon die jouw mooie cijfertjes rauw lust..

p.s.
mocht je na bestudering nog steeds geen antwoorden hebben gevonden maar nog meer vragen.. weet je op zn minst in wat voor wereld/utopia je/we leeft/leven..

El Turco | 09-07-06 | 00:15

Whoehahahahahahahah! Die Yasmine is écht grappig! Ons Kaaskopjes voor viezerikken uitmaken terwijl zij hun hele familie afgaan met een bebloed laken om zogenaamd te bewijzen dat "we nog maagd zijn". Wij zijn nog zo beleefd en hygienisch verantwoord tegenover onze familie en andere bruiloftsgasten ons DNA profiel voor ons zelf te houden. En ter informatie van deze onwetende Breezah: Als je zoals de meeste Nederlandse sletjes zélf mag kiezen welke koene ridder je vliesje gaat doorboren, gebeurt het niet al te vaak dat er bloed bij komt kijken, omdat de wederzijdse opwinding (als het goed is) zorgt dat het allemaal wat "gesmeerder" loopt. Toch wel een fijne gedachte, ook in verband met die hele enge dodelijke SOA! (Oh nee! Waar maakt Ikkes! zich druk om: Die Moslim mannen zijn natúúrlijk ook allemaal "Maagd"!)

En dan die Marsha, ook zo'n dijenkletser! "Bij ons moet je op je trouwdag rondjes lopen om te bewijzen dat je nog Maagd bent". En ligt de familie dan in een grote kring op de grond onder de rokken van de Bruid te kijken ofzo?! En is het bij twijfel van de Bruiloftsgasten dan toegestaan dat er een inwendig onderzoek plaatsvind terwijl je opgesteld staat in de handstand?!

Dames kom op toch en lul niet zo stom!

Het enige meisje wat met verstand praat is die Francis en voor de rest zijn jullie een stel hersenloze, bevooroordeelde Dombootjes!

ikkes! | 08-07-06 | 23:22

Ach,dat de Fatima's maagd willen blijven tot het huwelijk en Nederlandse meisjes losbandig (lees:hoer) vinden,kan me geen achterwerk schelen.
Zolang hun mannen zich aan de wet houden,en niet blanke meisjes lastigvallen.
*Kleaute,dus schijnbaar kan het me wel schelen wat ze vinden..*

de grote Anti | 08-07-06 | 21:47

Voor elke veest een pritt... dat is een mooi evenwicht....
voor elke wannabe een vleesboom... ook mooi....
als het elkaar maar in evenwicht houdt.... yin , yan dat soort shit... je weet tog.....
voor elke johnny flodder ( a la ...??? pritt??) een sjaakie (100% veest) de suffe makkelijk te flessen maatschappelijk werker.
Maar goed, veest heeft waarschijnlijk nooit van de familie Flodder gehoord

FNV-lidaf | 08-07-06 | 21:21

veest is gewoon een likkende deurmat (ga es googlen op likkende deurmat dan begrijp je waarom ik het begrip op jouw vind slaan..) en is uitermate degene die overal met wijde ogen in trapt. Vast regelmatig in zijn bek gescheten tijdens zijn jongerenwerk tijd terwijl hij het nauwelijks doorhad. Maar ach... onnozele types als veest zijn goed voor het evenwicht ....

FNV-lidaf | 08-07-06 | 21:17

allemaal het land uit gooien !

burp | 08-07-06 | 12:18

@sjaakdeslinksesul: ik mag van Lanoye ook lekker blijven posten. Het gaat er niet om of een mening afwijkend is of niet. Zoals je schrijft, is het inderdaad aan de spreker om grenzen te stellen: dat is volgens mij ook de verantwoordelijkheid waar Lanoye het over heeft. Als je zegt dat je de dingen die je hier over moslims schrijft, niet in hun gezicht zou zeggen, doe je ook aan zelfcensuur. Zoals ieder verstandig mens bij zijn communicatie doet. Je moest eens weten wat er oorspronkelijk in deze post stond. :) Het is het eenzijdig opeisen van de absolute vrijheid van mening dat die vrijheid vernietigt. Iets absoluut maken zet de deur wagenwijd open voor het miisbruik van datgene dat je zogezegd verdedigt. Bedankt en vette kudos voor je inhoudelijke en clevere repliek. Als het aan mij ligt, zijn jullie allebei mun friendje.

veest van pim | 08-07-06 | 11:35

Ik kende in de jaren 70 een Turk: volgens hem waren

'Holland vrouw allemaal hoervrouw, Holland man allemaal pooier' lol

Niets veranderd door de jaren heen.

rico tico | 08-07-06 | 08:53

@veest van pim
Wat een rare link weer op 19:51. Lanoye heeft het over vrije meningsuiting en noemt twee zaken waarmee deze beperkt wordt. Censuur en gelijkschakeling, waarmee het ontkennen van het belang van de context waarin iets gezegd wordt genegeerd wordt.
Tot zover ben ik het helemaal met hem eens, wat ik hier soms neerplemp zal ik nooit in het gezicht van een moslim/moslima, crhisten of allochtoon zeggen, iig nooit in dezelfde vorm, inhoudelijk misschien wel als er een discussie is. Niet omdat ik het niet durf, maar het is een kwestie van respect, je weettog. GS is bijvoorbeeld, net als een gesprek onder goede vrienden en familie (bij mij in elk geval wel), een medium waarop je tot overdrijving van je ideeen kunt overgaan en de extreme uitingen hier dienen daarop ook beoordeeld te worden. Coveliers zat dus fout in zijn aanklacht tegen van 't Groenewoud.
Maar welke bizarre conclusie trekt Lanoye daaruit: "Waar van alles kan worden geopperd, en zonder rekenschap na afloop? Daar is geen enkel woord nog van belang." Lanoye wenst dus zelf de vrijheid van meninguiting in te perken: zelfcensuur! En dan niet voor artiesten als van 't Groenewoud, maar wel voor politici en opiniemakers.
Hij ziet hierin een paradox, ik zeg dat die er niet is. De artiest legt verantwoording af aan zijn fans, een politcius aan de kiezer en de media en de reaguurder aan zijn medereaguurders. Uiteindelijk dient een ieder zich te verantwoorden tegenover de rechter.
Als ik de denktrant van Lanoye zou volgen, betekent dit dat de vrijheid van meninguiting ophoudt te bestaaan, wanneer het publiek dat hiermee bereikt wordt, gekwetst wordt. Dan is het zeer de vraag of er voor jou met je tamelijk afwijkende mening wel plaats is op GS. Ik daarentegen stel dat de vrijheid van meninguiting absoluut is, het is niet aan de toehoorder maar aan de spreken om de eigen grenzen te stellen. Van mij mag jij dus wel gewoon blijven posten op GS, Lanoye vindt dat je moet stoppen. Wie is dan je vriendje? Sjaak of Tommie?

sjaakdeslinksesul | 07-07-06 | 22:37

Chinese Francisjes (17), Surinaamse Marshaatjes (17), Indonesische Chantalletjes(15) en Marokkaanse Yasminetjes (15) neuken we voor een pakje sigaretten hier in Amsterdam....... RUILSEX.... nooit van gehoord zeker ?
Toch vreemd dat deze meisjes meestal om het hardste kreunen tijdens die vieze spelletjes....

Tomahawk33 | 07-07-06 | 22:30

Warhol maakte mooiere Cambell soep litho's dan jij reacties, veest.

Ignoramus.

filter | 07-07-06 | 21:53

Een paar allochtone wijven lullen over seks, net de marokkaanse comment wordt er uit gelicht, en hup, we zijn weer vertrokken. En nog steeds lopen er mensen met open ogen in. 15 minutes of hate/lame/meuk (Orwell, niet Warhol want Warhol was een lul), iemand?

veest van pim | 07-07-06 | 21:40

Octavius, @ 21:18
Je bent niet de enige.
.

Zolang er nog politieke partijen bestaan die de Nederlanders overal de schuld van geven zal dat gevoel blijven.
.
De eerste partij die dòòr heeft dat de gemiddelde Nederlander NIET rascisticher is dan 30 jaar geleden - toen de eerste moslims in ons land kwamen - die krijgt alle kiezers.
.

Politici snappen blijkbaar niet dat we het zat zijn om onze naam door het slijk gesleurd te zien.
WIJ discrimineren niet.
Mensen als Yasmine, die zeggen:
" De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig."
DAT zijn de xenofoben.
.

Jaysus.
Als ik geld had richtte ik een partij op die 'OPKOMT voor AUTOCHTONEN'
'T wordt verdomme een keer tijd.

filter | 07-07-06 | 21:30

Een multiculturele samenleving is iets waarin ik niet geloof. Vooral de mening van oudere mensen vind ik zeer belangrijk in deze. Zij hebben de samenleving naar de klote zien gaan. Bestolen van ons cultureel erfgoed, las ik al ergens.

Waar is de nederlandse cultuur gebleven. Waar is de hollandse nuchterheid, de gezeleghied, het welvarende kleine landje. De samenleving is grimmig geworden. Als ik in de metro stap of op een vrije middag door de stad loop voel ik me zwaar onderdrukt, een minderheid in mijn eigen land.

Octavius | 07-07-06 | 21:18

@@@"Yasmine: ‘Tfoe... ze zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen en likken..... Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen."
WAT DOE JE HIER DAN NOG IN DIT KUDTLAND MET DIE VIEZERIKKEN

Tomahawk33 | 07-07-06 | 21:15

Ach, ik denk dat die Yasmine sociaal gewenste antwoorden als "hollanders zijn vies" geeft. Buiten dat : hoe weet Yasmine dat, al die vieze dingen die de NLers met elkaar uithalen?
Ik denk dat dit gevalletje gefrustreerde onderdrukte gevoelens is... ben ooit eens langsgeweest in zo een biebje in een mocrobuurt en de Yassmintjes van 10-14 zitten stiekem het liefst met rode oortjes naar pornosites te kijken.

En verder heeft een Surinamer mij vertelt hoe makkelijker het steeds wordt om de mocromeisjes in de anus te nemen. Reden: ook mocromeisjes willen graag spuiten en slikken, maar de jongens van hun eigensoort doen veel te opgefokte en zijn veel te bezitterig... een neger die neukt je en gaat dan weer naar de volgende en maakt geen opheft als jij ook naar de volgende neger gaat.

Klonk vrij plausibel allemaal en ik heb het "uit de eerste hand" he?
Zou me dus niet verbazen als Yasmine dus ook zo een dubbelleven erop na houdt, technisch gezien is ze nog maagd en voor de buitenwereld vindt ze de NL-ers maar gewoon vies.

FNV-lidaf | 07-07-06 | 20:32

Bij mij ook lege pagina, zal wel overbelast zijn. Es proberen via de huisstek.

jk76 | 07-07-06 | 20:30

die allochtonen hoef je ook niet in de qont te neuqen, alle gaatjes zijn daar even vies

blawablawa | 07-07-06 | 20:19

shentef 07-07-06 @ 19:52
5 X Pg Dn bij filmpjes. Ene Yasmine!

K1100 | 07-07-06 | 20:10

-weggejorist-

shentef | 07-07-06 | 19:52

Offtopic: Zie dat fotootje en moet denken aan wat Tom Lanoye een jaar of zo terug schreef over 'Gleichschaltung' en wat er gebeurt als politici zich artistieke vrijheid gaan toe-eigenen. www.lanoye.be/images/LANOYE3399.pdf
Ontopic: Beetje domme comments. Onderwerp is ook niet vet. "Moslima's doen dit en dat etc". Alsof alle moslimwijven dezelfde handleiding hebben. You wish. Eerst maar ff wat veldonderzoek doen jongens. En als dat niet lukt, Hafid Bouazza lezen en *fap fap fap* doen.

veest van pim | 07-07-06 | 19:51

Mijn Iranese plotselinge verovering lag klaar om genomen te worden. Geweldig mooi gezicht en mooie bips en borsten - ik was wereldkampioen. Midden tijdens de daad had ik uitzicht over mannelijk konthaar, en daalde even af naar de aarde. Was ze eigenlijk een halalstrijder? Nee, ze was toch echt een ongelofelijk mooie dame met mannenbegroeiing op de bips. Een tijger. Worstje erbij!

Eigenlijk wel kinky, dacht ik, en drukte er in door. Volgende keren keek ik iedere keer maar was het weggesnoeid.

Heb haar al een tijd niet meer gezien, maar als ik haar nog 1s tegenkom hoop ik met 2 handen gepijpt te worden.

holtor | 07-07-06 | 18:33

@DeRuk: Moslima's zuigen wel zaad en spelen graag huwelijksnachtje. Kan je de verrassing voorstellen als MK na tunnelen zegt dat hij kosher is in plaats van halal. Dubbel genaaid. Vertel dat je vader maar. Zaad likken, anaal en joods. Hoe groot is dat mes denk je? ;-)

Mokum Kosher | 07-07-06 | 18:13

Lieve Yasmine, je broers neuqen ook kont.
En zodra jij maagd moet blijven voor je uithuwelijking terwijl je wel je toekomstige echtgenoot al kent kun je ook maar beter de XXL pot vaseline van stal halen.

username | 07-07-06 | 17:05

@ hannalore
Dat ben ik met je eens. Zelf denken is te prefereren boven het achteloos volgen van de massa. In alle gevallen trouwens. Ook als de massa vooral erg open over sex praat en daar ook naar handelt is een zelfbedachte en goed onderbouwde mening en levenswandel niet te versmaden. Ik vermoed dat het daar een aantal reaguurders ook aan ontbreekt, op dit gebied.

L.Vis | 07-07-06 | 16:59

@Theodoor: ze doen vooral aan anale sex om maagd te blijven. Ze pijpen trouwens wel, alleen niet jou of mij. Ik WEET het gewoon zeker.

DeRuk | 07-07-06 | 16:48

@Chameau: het is ook nog nooit gebeurd, maar toch is het mijn grootste hobby...

DeRuk | 07-07-06 | 16:46

Als je in een hoerenbuurt rondloopt (zou ikzelf nooit doen) zie je 40%marokkanen ,40%turken,10%negerts en 10% nederlanders.En nu zijn de Nederlanders de viezerikken en de allochtonen zijn zogenaamd zo netjes en religieus.Wat een bullshit!

Yammie | 07-07-06 | 16:11

@ DeRuk
Marokkaanse maagden? alleen als de familie niet voortijdig ingrijpt..

chameau | 07-07-06 | 16:08

Je kunt lullen wat je wilt, maar dat hoofddoekje is wel ideaal voor het schonen van je penis na de penetratie in het kontje.

Duitse helm | 07-07-06 | 15:56

@Hannalore daar sla je inderdaad de spijker op zn kop

uchman | 07-07-06 | 15:48

Hahaha, schitterend stukje. Kontplimenten voor de redactie. Ik laat me graag afzuigen door Marokkaanse maagden. Is dat vies?

DeRuk | 07-07-06 | 15:42

Ja we moeten vooral een discussie over sex aan kinderen overlaten.Terwijl de meeste moslima's zich maar wat graag in de kont laten neuken.En de enige reden dat deze Moslima's niet pijpen is omdat ze geen varkensvlees mogen.en nederlandse vrouwen weten over het algemeen waar ze mee bezig zijn tijdens de sex.Moslima's snappen niet wat ze moeten doen en liggen er een btje bij als dokter bibber.Diep triest en heel zielig deze meisjes.Zullen wij eens een boekje opentrekken over die achterlijke cultuur van hun,ze lopen honderden jaren achter en gaan ons dan vertellen hoe het daadwerkelijk zit.Als het je niet zint dan rot je toch lekker op naar je eigen cultuur.

Theodoor183 | 07-07-06 | 15:40

@L.Vis

In jouw comment schrijf je dat het helemaal klasse zou zijn wanneer deze meiden zelf de keuzes maken die ze in het artikel uitdragen. Die keuzes maken ze dus niet, ze conformeren zich blindelings aan de groepsnorm. Wat mij betreft zijn mensen vrij om te doen wat ze willen, maar dan wel op eigen verantwoordelijkheid en naar vrije wil. En met respect voor de anders denkende.

@uchman

Hebben deze meiden datgene wat zij over Nederlandse vrouwen zeggen zelf bedacht.? Nee, dat lijkt mij niet, ook dat behoort tot het blindelings conformeren aan de groepsnorm. Maar ach, troost je met de gedachte dat een papegaai niet begrijpt wat ze zegt. Het eigenlijk geen mening, eerder een imitatie.

Een ideologie dat zich in stand houdt met dwang en intimidatie is voorbestemd om ten onder te gaan.

Hannalore | 07-07-06 | 15:38

indo's zijn lekker..... en uebergeil. ach eigenlijk zijn moslima's dat ook, zolang papa en broer hamas er niet achter komt. Best wel spannend hoor.

Mokum Kosher | 07-07-06 | 15:34

:( diep triest weer eens, vraag 't aan een stel morons, dan krijg je intelligente antwoorden zeg hey... die geyteneuqer is bang dat paps en mams erachter komend at ze wordt gedopt achter de disco in 't weekend, eigenlijk is die indo nog 't meest eerlijk...

ShameLess | 07-07-06 | 15:31

@L.vis opzich positief als mensen dat bv niet doen voor het huwlijk en die meiden ook dat respecteer ik wel

maar wat ze dan zeggen over nederlandse vrouwens vind ik vette bullshit

uchman | 07-07-06 | 15:18

Ja, ik moet 'm van m'n vriendin overal instoppen. En we likken elkaar overal. Vind ze lekker. Ik ook. Wat is het probleem?

crixus | 07-07-06 | 15:12

Kudtmosdoms... Westen & alles wat eraan gerelateerd is is slecht, maar ondertussen wel op Nikes lopen, bij de KFC/Burger King/McDeau werken & Marlboro roken. Lekker hypocriet hoor!!

DanteG | 07-07-06 | 14:55

"Sex is like oxygen, it's no big deal unless you're not getting any"

Confucius | 07-07-06 | 14:41

Hoe komt het toch dat een groot deel van de reaguurders deze meisjes afkraakt? Wees toch blij dat er meisjes zijn die een positieve boodschap uitdragen: Geen sex voor het huwelijk! Een beetje voorzichtigheid op het gebied van sexuele contacten is helemaal niet verkeerd en elke boodschap die dat aanmoedigd is welkom. Wel een beetje jammer dat er in het artikel doorschemert dat ze vooral geen sex voor het huwelijk hebben omdat het niet van papa en mama mag. Als ze er zelf voor zouden kiezen, dan zou dat helemaal klasse zijn. Wat mij wel beangstigd is dat ze blijkbaar op 15-jarige leeftijd al verschillende sexuele technieken kennen.

L.Vis | 07-07-06 | 14:38

Mochten enkele moslimhypocrieten toch nog iets anders willen en hun moeder en/of zuster in de kont willen nemen hier een kleine vingerwijzing:
Jullie moeten het eerste gat, gerekend vanaf de nek hebben. Have a good time. Succes!!!

Een kritisch AVROlid | 07-07-06 | 14:30

Die link :http://www.spunk.nl/articles/view_article.asp?id=1150125009913
in het artikel geeft bij mij een blanke pagina...
Iemand een idee?

Bob de Bouter | 07-07-06 | 14:29

Sterf moslim sterf.

Murdockyoufool | 07-07-06 | 14:24

Ja meneer ? ik wil graag alle moslims ruilen voor Japanners, die werken tenminsten en voegen iets toe aan het land.

Winter | 07-07-06 | 14:19

Ik heb ooit gelezen dat het juist de o zo kuise moslim-meisjes zijn die zich in hun kont laten neuqen om het maagdenvlies intact te laten.

Feuer Frei | 07-07-06 | 14:17

@Xtra

Gewoon op school gezetten met dit soort allochtone jongens & meiden, en tja... (was overigens al een tijdje terug, benadruk hiermee dat dit echt niets nieuws is)

De jongen doen… wat ze willen waneer ze willen eigenlijk net zoals *kuch* de dames.
Alleen moeten die er natuurlijk vanuit het geloof of door druk uit de familie veel harder over liegen.

Trouwens schermen vele met de hun geloof/achtergrond, alsof ze heilig zijn, en eerlijk dat zijn ze niet. (Lijkt zo nu en dan gelovige eigen te zijn)
(Ze hebben wel een 1 pagina gelezen uit de koran, dus zijn gewoon de beste!! En kunnen natuurlijk nooit wat fout doen, er mag van alles van de Imam, dus als ie iets zegt wat je dan toch wil doen, zoek je toch gewoon een andere moskee met een ….andere Imam, of doe wat de meesten doen….Negeer gewoon dat er expliciet het in koran staat dat je dat niet zou mogen.. Je heb het toch niet gelezen!!!)

Zuipen niet meer of minder dan de ander neuken er idd, gewoon op los, als geiten, waarvan vele idd alleen anaal omdat je dan nog maagd blijft, alleen vergeten ze dat dan gelijk maar weer…)

Zijn verhalen zat van eerwraak omdat dochter lief, gezoend heeft met een negert/blanke/ongelovige.
Maar reken er nu maar niet op dat zoon lief, klappen krijgt als Pa/Ma er achter komt wat die allemaal niet volgens bijv. de koran/gebruiken doet! (gewoon hypocriet dus)

Zou al eens kunnen helpen als ze de Islamitische scholen enz, gewoon sluiten.. (we zijn allemaal het zelfde (zeggen de geleerde) dus allemaal naar 1 school)
Hup we geloven hier niet(amper), jij wel prima, maar je gaat toch leren hoe wij er over denken en hier begrip voorkrijgen, en dat kan blijkbaar niet door ze lekker tussen hun eigen evenbeeld te laten rond lopen!

Al die spook verhalen, blijven bestaan, en worden eigenlijk per jaar alleen maar erger, aangezien vele totaal afgezonderd zijn van de “onze” maatschappij, niet zo raar dat je dan met oogkleppen op loopt, of denkt dat je de enige bent met verlangens, angst of frustratie.

Toch jammer, dat ondertussen de kinderen alsnog niet gespaard worden in de vete, en er blijkbaar nog genoeg zijn die ook hier geterroriseerd worden door het geloof(lees; Pa/Ma/Broer/Zus/Neef/Nicht/Bakker/Slager, enz) en dus helemaal niet vrij zijn, integendeel zelfs.

szol2001 | 07-07-06 | 14:05

wat een gelul zeg van die wijfen gadvvvvvvv

meteen op het vliegtuig zetten

uchman | 07-07-06 | 14:04

-weggejorist-

shentef | 07-07-06 | 13:56

Moehahahaha, die Yasmine is geweaun een beetje sicko. Als ik heur goed begraip, doet ze niet met spuug en twee handen en wil ze ook niet lassie-act op heur heiligdom. D.w.z. dat heur hakkenbarvriendje zijn miezerig lansje zonder veurspel rechtstreeks in de gortdroge muesli douwt. Tsja, vandaar dat al die besnorde wijven allemaal zo somber kijken.

LJBrinkhorst | 07-07-06 | 13:53

hm, de moslimmeisjes die ik ken laten zich vaak in den kondt neuqen omdat ze maagd willen blijven... wat een redenatie hè..... maar goed, het is wel integratie en hun kinderen zullen wel gewoon in den kudt neuqen waarschijnlijk.... integratie kost over het algemeen een generatie of 3.

piet0r | 07-07-06 | 13:49

Yasmine veel succes met het zoeken van maagdelijk vriendje. Volgens mij bestaan er helemaal geen marokkanen zonder poep aan hun snikkel.

Vasectomi | 07-07-06 | 13:48

Het woordje 'vrijheid' jaagt velen angst aan. Mhhm, en dan is een familielid die een mes tussen je ribben duwt best wel lekker, hoef je niet na te denken. Errug triest.

Hannalore | 07-07-06 | 13:47

Nederlanders neuqen kont? Niet waar, ik neuk ook wel eens kut en mond.

Murdockyoufool | 07-07-06 | 13:43

Hioe weten deze marokkaanse meisjes dit ? Juist: Of ze kijken stiekum te veel hard porno, of ze horen dit van hun vader en broers/neven/ooms, of ze hebben zelf die ervaring opgedaan. Dat laatste weet ik zeker; er zijn veel "eerlijke ohhhhh zo reine" moslimmeiden die er lekker op los sexen, en dan later een maagdenvliesoperatie op nederlandse ziekenfondskosten !!!!!!!! ondergaan

jagua | 07-07-06 | 13:42

Kont, kut, mond maakt mij niet uit. Zolang het vrouwelijk is en geen geit hang ik hem overal in. Accepteer dat maar van deze meerderwaardige tatta

Vasectomi | 07-07-06 | 13:41

Yasmine hep een augurrukneus en als ik 't goed begrijp krijg ze van pappa een mes tussen de ribben als ze een andere mening als de zijne daar had verkondigd. Arme kansloze meid.

W3a7herman | 07-07-06 | 13:36

Kan iemand nog aan die reacties komen?

TeenEnKaas | 07-07-06 | 13:35

Grappig gezien 75% van de schandknapen marokkanen zijn, waarvan de overige 25% turks en neger, dat moslima's zich in de kont laten nemen zodat ze dan ''maagd'' blijven, en dat 99% van de loverboys buitenlanders zijn, en dat elke keer als ik een buitenlander in het Nederlands hoor praten dat het maar over twee dingen gaat, sex en geld, nee mensen, die buitenlanders zijn pas de perverse mensen, ik word op mtv en tmf doodgegooid met apen sex........

Winter | 07-07-06 | 13:29

Jammer dat je de reacties niet kan lezen op 64.233.183.104. Heb ze vanmorgen wel gelezen toen de site nog in de lucht was. Die vier meiden werden werkelijk afgemaakt...

winshots | 07-07-06 | 13:26

szol2001, bedankt. Ben benieuwd hoe de allochtone jongens/mannen erover denken. Volgens mij is het juist andersom, ha ha. LOL

Xtra | 07-07-06 | 12:31

Stemmetje voor Verdonk erbij.

Lobo | 07-07-06 | 12:31

Dat wisten we toch al ;)

Corinaa | 07-07-06 | 12:28

Zo zie je maar weer: er wonen hier ook kut-buitenlanders.

winshots | 07-07-06 | 12:26

wow ik zie het al,, dankje!

Corinaa | 07-07-06 | 12:24

Ja link is dood, iemand een idee hoe ik op het artikel kom?

Corinaa | 07-07-06 | 12:21

@Miss Dushi: Voor mij blijf je een maagd hoor. ;-)

Mokum Kosher | 07-07-06 | 12:20

hahaha een waarheid als een koe:
Quote: " Chantal: 'Ik denk dat 99 procent van de Nederlandse meisjes al zijn geopend "
Hier in NL beginnen ze wel heel vroeg mee. Ik was pas op mijn 22ste (in de auto) ontmaagd met uitzicht op de zee op de Antillen... zucht......

Miss Dushi | 07-07-06 | 12:15

hehehe we kunnen weer compleet quoten .. en leeftijd stond erbij ! dus hier de befaamde quote " De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig. Ze kunnen het moeilijk accepteren dat de Nederlanders seks hebben voor het het huwelijk en ze er geen problemen door krijgen." Hehehehe don't shoot the messenger ... Enne chantal mag langskomen als ze 19 is hoor ! hahahaha

Draaitafel Demagoog | 07-07-06 | 12:11

ZoekDeNuance 07-07-06 @ 11:45..... oh wat romantisch! Was het zomaar of was ze jarig ofzeau? Ik dacht dat zulke mannen niet meer bestonden hahahaha. Leuk!

Miss Dushi | 07-07-06 | 12:10

haha, klasse szol!

Der Lehrer | 07-07-06 | 12:07

Deze babbelbox bewijst dat er Nederlanders zijn en pseudo-Nederlanders.
Met de voeten in Nederland, maar met het hoofd nog steeds in het geboorteland van pappie en mammie.
Deze meiden generaliseren er naar hartelust op los en begrijpen niet in welke val ze trappen.

Morrizz | 07-07-06 | 11:53

@poktor 07-07-06 @ 11:28
Het antwoord zit al in je reaguursel besloten. Het is dus het napraten van de vaders. En daarmee zitten de denkbeelden dus al in meerdere generaties. En ik geloof eigenlijk niet echt, dat dat één, twee drie verdwijnt. Blijft de boodschap niet hangen bij de dochters, dan wel bij de zonen. En ik weet ook wel dat het niet voor allen geldt, en dat veel families ook in meer of mindere mate verwesteren. Maar dit soort denkbeelden blijft naar mijn zin te lang en te breed hangen. Het is denk ik kenmerkend voor de kloof tussen de culturen.

Lof der Zotheid | 07-07-06 | 11:51

Jammer dat die link het niet doet. Zou graag het hele 'verhaal' (vertellen openhartig) willen lezen. Kan iemand het posten? Dank U.

Xtra | 07-07-06 | 11:49

Dan ga ik toch naast chantal staan denk van het weekend.. :)

Link naar artikel doet niet trouwens..

rhule | 07-07-06 | 11:48

@Miss Dushi:: Ik zal heel teder zijn.. ;-)

Mokum Kosher | 07-07-06 | 11:48

@Miss Dushi: MK is nu al weg van je..

Mokum Kosher | 07-07-06 | 11:47

@AllahOGaybar 07-07-06 @ 11:28
Zonder condoom? Waarschijnlijk zijn ze gewoon het geheime knoflooksausrecept aan het bereiden.

Traag | 07-07-06 | 11:45

@Miss Dushi 07-07-06 @ 11:34
Ik! Vorige week m'n verloofde verrast met een bossie blommen en voilà, een topavond/nacht!!

ZoekDeNuance | 07-07-06 | 11:45

@ Mokum Kosher 07-07-06 @ 11:42.... haha dat is een goeie!

Miss Dushi | 07-07-06 | 11:44

nu weet ik ook waar de Islam voor staat:

Ingetogen Schijnheilige Lumineuze Anale Minnaressen

ali fromage | 07-07-06 | 11:43

@ Mokum Kosher 07-07-06 @ 11:38.... nee heb trauma! Voordat ik naar Nederland vertrok in 97, moest ik mijn ma beloven dat geen enkele man mij zou kontneuken, anders straft God mij. Ik ben nog steeds bang om gestraft te worden nl.... hahahaha

effe serieus: nee bij mij geen gaat niks erin in mijn mooie dikke kont!

Miss Dushi | 07-07-06 | 11:42

Zo'n hoofdoek is dan wel weer RETEhanding om je pik mee af te vegen..

Mokum Kosher | 07-07-06 | 11:42

-weggejorist-

LekkeR_HoR..(v) | 07-07-06 | 11:42

Het enige wat ik jammer vind aan deze multiculti zooi is dat Nederlanders het weer laten afweten. Ik zou graag ook een autochtone nederlandse zien in dit rijtje.

Kaan78 | 07-07-06 | 11:40

@Miss Dushi: Respect. Ik snap je wel, maar meisje je weet niet wat je mist. Het is zo krassi.

Mokum Kosher | 07-07-06 | 11:38

Ja daar gaan we weer.Als zij ons minderwaardig vinden wat houdt ze dan tegen. Ik zeg ga lekker terug en weer tussen de berbers leven ofzo

papa lima | 07-07-06 | 11:36

Linkje is deaud...

Ur2ezY | 07-07-06 | 11:36

@bakkerst
"ik ken zat meiden (gelovig of niet) die niet zomaar de koffer in duiken of gedoken zijn.."

Maar wel nadat je ze een pakje peuken hebt beloofd, toch bakkertje ? "eerst neuken, dan peuken"

Montgomery Burns | 07-07-06 | 11:35

@ Onno Thuis 07-07-06 @ 11:22...... je bent zeker in de jaren 80 blijven steken? Welke man brengt in deze tijd nog bloemen en wijn?

@ Mokum Kosher 07-07-06 @ 11:29..... dat is inderdaad meestal zo.... zeer schijnheilig onder die hoofddoek maar ondertussen een slet in bed. Maar ach welke man houdt er niet van? Maar te meesten kontneuken niet, ik iig niet! Is de enige plek waar ik nog maagd kan blijven. Geen gedoe in mijn kont... wegwezen!

Miss Dushi | 07-07-06 | 11:34

jammer .. en weg is de pagina .. voor jullie trouwens ook .. yasmine is volgens mij een de nieuwe pim fortuin .. ze zegt gewoon dat veel islamieten jaloers zijn omdat blanken wel sex voor het huwelijk kunnen hebben en dat daar geen maatregelen aan vast hangen .. hehehehe trouwens is het misschien ook handig om de leeftijden erbij te zetten ! hahahahaha

Draaitafel Demagoog | 07-07-06 | 11:34

Lekker boiend wat die wijven ( lees: Yasmine) vinden, als ze zich als slachtoffer van het geloof willen gedragen en niet lekker vrij willen leven.. veel succes. Het is bij die vrouwen gewoon een gebrek aan lef om het juk van de islam e.d. van zich af te werpen. De vinger te geven aan pappie met z'n middeleeuwse moraal en gewoon lekker gaat genieten van d'r vrijheid. Bovendien laten islamitische meisjes zich wel lekker volblaffen, overal behalve de poes.. duss lekker optyfen met dat hypocriete geziek.

don goost | 07-07-06 | 11:32

@poktor
Natuurlijk moet je aan hersenspoeling wel waarde hechten. Het verschijnsel ging vooraf aan alle oorlogen in onze geschiedenis. Het is de wortel van al het kwaad in het wereld tot op de dag van vandaag.

kniebelknuistje | 07-07-06 | 11:31

@kniebelknuistje 07-07-06 @ 11:25
Je denkt het, je weet het en je krijgt het keer op keer weer bevestigd. Veest van pim, gij ouwe likkende, lispelende en lillende deurmat, kom er maar in om je meesters te verdedigen!

Murdockyoufool | 07-07-06 | 11:31

@koyt: De moslima's die ik ken doen alles wat je bij BangBros ook ziet. Likken, zuigen, stikken, O ring blow out en ga zo maar door. Deze meiden liegen gewoon. Kijk ze ook zitten op de foto. Ze zien er uit als de eerste de beste tienermeid die het doet voor een pakje zuigstikjes.

Mokum Kosher | 07-07-06 | 11:29

@kniebelknuistje 07-07-06 @ 11:25
Schokkend, het is hier dus ook flink erg.

ZoekDeNuance | 07-07-06 | 11:29

@Lof der Zotheid 07-07-06 @ 11:04:
Deze kinderen kunnen nog lang niet zelfstandig denken. Het enige wat deze meiden doen, is het hersenloos napraten van wat hun vader hun heeft ingeprent. Geen waarde aan hechten dus, dit is slechts fundamentalistische propaganda, die deze meiden uit het hoofd hebben moeten leren.

poktor | 07-07-06 | 11:28

ok, wij zouden geen vooroordelen moeten hebben over allochtonen, en we moeten ze niet allemaal over één kam scheren? Zij doen het zelf ook, dus waarom niet?

muisje01 | 07-07-06 | 11:28

Ik ga wel eens een broodje kebab eten bij zo'n morokaanse Kebab-boer.
Buiten moet ik mij eerst door zo'n hele meute Morokaanse gasten doorwerken.

Regelmatig zie ik dan zo'n uitgemergelde Nederlandse Heroine hoer met maar een paar tanden naar binnen lopen. Die dan meteen naar boven gaat om haar klanten te ontvangen.

Ik zie dan die hele meute Morok hangjongeren naar boven gaan voor een lekkere wip met dat ranzig wijf. Zonder condoom natuurlijk.

Walgelijke schijnheilige Moslim Staphorsters!!!

AllahOGaybar | 07-07-06 | 11:28

DISCRIMINATIE, ik zeg bel verdonk en laat al die schrale @#$#$% uitzetten

ali fromage | 07-07-06 | 11:23

Vrouwen zijn overal hetzelfde, een bloemetje, een wijntje en ze doen alles wat je wil, ook moslim wijven. Een gemiste kans van Mohammed, want hij had beter de kama sutra in de koran kunnen verwerken dan hadden ze een veel betere PR.

Onno Thuis | 07-07-06 | 11:22

@ Mokum Kosher 07-07-06 @ 11:19:
Komt die peop uit hun schijnheilige mondjes omdat ze niet vies zijn van een goed potje rimmen, of is A** To Mouth helemaal de bom onder jonge moslima's?

koyt | 07-07-06 | 11:22

De meiskes laten ook echt het beste van hun cultuur zien, hoe verwerpelijk onze westerse vrijheid waarin we zelf mogen bepalen(en uitzoeken) vanhet hoe,hoevaak,wanneer,waarom en vooral met wie we het doen ipv. uitgehuwelijkt te worden aan een lopende tijdbom. Schande voor ons,bah.

Z.K.H.Prins Carnaval | 07-07-06 | 11:20

hmm "99% van de nederlandse meisjes "geopend"..."???
dan waarschijnlijk 99% van je nederlandse kennisenkring, ik ken zat meiden (gelovig of niet) die niet zomaar de koffer in duiken of gedoken zijn..
wat een bullshit

bakkerst | 07-07-06 | 11:20

Tering wat een onzin. Juist moslima's laten zich in hun * nemen. Dat is goed voor hun maagdelijkheid. Laat MK nu lekker wat moslima's kennen. :-) Maarre die meiden praten allemaal poep uit hun scheinheilige mondjes.

Mokum Kosher | 07-07-06 | 11:19

asl yasmine slim is laat ze zich lekker haar bruine ster in een rondje om toveren. blijft ze toch nog maagd. hoeft ze zich ook niet zo druk te maken om kebab bij de plaatselijke shoarmatent te worden

Commisaris Klootzak | 07-07-06 | 11:18

@ja man 07-07-06 @ 10:58
Het was niet als grap bedoeld, ik zou het wel leuk vinden als mosilms eens wat kritischer zouden zijn over hun eigen cultuur. Maar of we dat nog gaan meemaken...
@kniebelknuistje 07-07-06 @ 11:01
Lijkt me een goeie zaak om zo'n onderzoek ook eens in NL uit te voeren. Op een wetenschappelijke manier, want ik denk dcat het goed is dat we nu eens goed uitzoeken hoeveel moslims op welke manier over NL denken.

ZoekDeNuance | 07-07-06 | 11:17

De moslimmeisjes die ik ken, zeggen: zal ik je eens keihard afzuigen, jij geile tatta. Deze hoeren zijn ook niet vies van wat zaad in hun gezicht en willen bij voorkeur hard in hun reet genaaid worden. O ja, had ik al gezegd dat alle moslims smerige schijnheilen zijn?

Murdockyoufool | 07-07-06 | 11:14

Neuken ???? Wat is dat ook al weer ? Ben wat vergeetachtig aan 't worden.

OpaWizzkid | 07-07-06 | 11:12

over Lange Frans gesproken. In de (poging tot) column in de Highlife gooit Fransie het boetekleed weer losjes van zijn schouders...

Traag | 07-07-06 | 11:08

Zeurders @

lol!!!!!!!!!!!!

ja man | 07-07-06 | 11:06

"ik moet wachten met seks totdat ik mijn diploma heb."
Je diploma van de Lange Frans-academie of zo?

Zeurders | 07-07-06 | 11:05

Toch zijn yasmine's uitspraken wel een bijzonder mooi voorbeeld van verschillen in cultuur, normen en waarden. Wat zij eigenlijk zegt is dat pijpen vele malen erger en minder geaccepteerd is dan het doodsteken van je eigen dochter. Shocking, ronduit shocking....

Lof der Zotheid | 07-07-06 | 11:04

@Claude Jacques 07-07-06 @ 10:53
Ik laat me bij voorkeur pijpen met de mond....

Traag | 07-07-06 | 11:01

Mag ik, in dit licht, en een jaar na de terreuraanslagen in Londen, even wijzen op een paar recente Britse onderzoeken naar de loyaliteit van de medemoslim naar zijn nieuwe vaderland? Enkele leuke getallen:

- London Daily Telegraph: zes procent (= nog steeds 90.000 man) van de britse moslims vindt de aanslagen volledig gerechtvaardigd. 56% heeft er begrip voor. 32% vindt de westerse samenleving decadent en immoreel, iets waar 'muslims should bring an end to'.
- London Guardian: 13% van britse moslims is voor nieuwe aanslagen in de VS, 15% weet het nog niet zeker.
- London Telegraph, ICM-poll: 40% van Britse moslims is voor invoering van de sharia in UK.

Bedenk dat deze getallen altijd nog aan de lage kant zijn omdat de meeste mensen zullen aarzelen eerlijk te zijn over zulke dingen. Maar wat ik me afvraag, is het eeuwige taboe, wat ook door Veest en kornuiten op GS wordt opgeworpen, op deze loyaliteitsvraag. Ik vind zo'n vraag niet raar, ik vind het raar dat het bloed in de Londense metro amper is opgedroogd of sommigen heffen alweer het relativerende vingertje.

kniebelknuistje | 07-07-06 | 11:01

who cares about geen seks voor het huwelijk als je op je 12e al uitgehuwelijkt kan worden?

zakje pinda´s | 07-07-06 | 11:01

"Links: Chantal, rechts: Yasmine, de andere meisjes wilden liever niet op de foto"

(wall-to-wall vomiting in progress)

Montgomery Burns | 07-07-06 | 11:00


Ach gossie, ze vinden ons vies en kijken op ons neer, wat zijn het toch een dekselse rekels. Laten we voor de grap eens een commisie erop pleuren.

Multikuli | 07-07-06 | 11:00

Ach een mes tussen de ribbben geeft vanzelf bloed op het laken, dus waar hebben we het over.

style.councillor | 07-07-06 | 10:59

ZoekDeNuance @
Wees kritisch!!!!!

wahahahah ben je nou echt zo dom, of was het als grap bedoeld?

ja man | 07-07-06 | 10:58

@ Yasmine:
Kun je het nog één keer uitleggen voor mij?
Dus gelikt worden door een man is verwerpelijk, maar een mes tussen je ribben van je familie als je niet luistert is acceptabel gedrag?

Confucius | 07-07-06 | 10:58

Oh ja en trouwens,hoe oud zijn deze meisjes nou helemaal hou je bezig met poppen en praat niet mee over grote mensen onderwerpen

Theodoor183 | 07-07-06 | 10:56

Als de uitspraken van m.n. Yasmine ook maar een béétje waar zijn, dan is dat wat mij betreft weerzinwekkend... ze veracht in ieder geval het vrouwelijke deel van de oorspronkelijke bevolking van NL. En pa ook. Van moe weet ik het niet, want die mag vast niet nadenken van pa. Tegen alle lui met dergelijke denkbeelden zou ik willen zeggen gebruik je hersencapaciteit eens! Denk na! Wees kritisch!!!!!

ZoekDeNuance | 07-07-06 | 10:55

Volgens mij zijn deze dames een btje gefrusteerd omdat ze nix mogen van papa of die bemoeizuchtige allah(geloof is een mooi sprookje).Maar hun hebben weer meer plezier in het neuken van kamelen of schapen.Er is 1 oplossing dames laat je in je reet neuken door een varken dan zal papa trots op jullie zijn.Of door papa zelf.Maar dat is eigenlijk hetzelfde.

Theodoor183 | 07-07-06 | 10:54

En welke hand moet je dan als moslima gebruiken om te pijpen als je weet dan de linkerkant de peophand is?

Claude Jacques | 07-07-06 | 10:53

'Het is gewoonte dat je dan het laken met bloed laat zien aan alle mensen op je bruiloft. Als bewijs van je maagdelijkheid.' Volgens mij is die huwelijksnacht na het huwelijk,,dus na de bruiloft.. Ze moet em laten zien op de bruiloft,,komen ze erachter dat ze geneukt is voor het huwelijk.. Kan ze evengoed nog even een mes vangen..

Raym | 07-07-06 | 10:52

Francis:
Heb ik wel seks voor m'n huwelijk, dan word ik gewoon geslagen door m'n ouders.'
Ja idd dat is heel gewoon ja.
en:Yasmine: 'Bij ons word je uitgehuwelijkt. Op je huwelijksnacht word je ontmaagd en komt er bloed op je laken. Het is gewoonte dat je dan het laken met bloed laat zien aan alle mensen op je bruiloft. Als bewijs van je maagdelijkheid.'
En als je geen maagd meer bent, laat je man het bloed op het laken zien.
Deaud-gaan als moslim-maagd lijkt me het echte nirvana.
www.youtube.com/watch?v=Y-Lc-G-7FWA&am...

Z.K.H.Prins Carnaval | 07-07-06 | 10:52

wanneer begint de 3e wereld oorlog nou eens, zullen we eens zien wie er minderwaardig is!
o ja , hoop dat yasmin snel uitgehuwelijkt word aan een 50 jarige schapen neuqert!

ja man | 07-07-06 | 10:52

@G-unite
Ja hoor, een samenwerkingsverband met NRC.... had het kunnen weten.

kniebelknuistje | 07-07-06 | 10:51

-edit doe eens lief -

drol3 | 07-07-06 | 10:50

Als we de zaak zouden omdraaien en een paar hollandse meiden vragen hoe zij denken over sex van mouzlimz en andere alogtoontjes dan zouden onze hollandse meiden niet meer levend over straat kunnen lopen!!!!

Tising | 07-07-06 | 10:49

je wil niet weten hoeveel moslima's en katholieke latina's kontneuqen om maar vooral in den gleuf maagd te blijven en te kunnen bloeden als het moet. Geen land in de wereld waar anaal populairder is dan in Espagna.

Claude Jacques | 07-07-06 | 10:48

Ohw yes... Hier geen probleempjes met zulke fijne gezwelletjes in de samenleving. Maar ik zit ook in een ander landje.
Ik kom wel weer terug als Nederland een beetje is opgeschoond. Tot die tijd voor alle blanke minderwaardigen en zwarte minderwaardigen: sterkte!
Al zou ik wel graag onze zwarte minderwaardigen willen vragen om vooral niet naar de blanke minderwaardigen in het oosten van het land te komen. Want ik wil daar af en toe nog eens prettig op vakantie kunnen, zonder dat het mij direct zwart voor de ogen wordt. En dan hebben mijn ouders ook niet zo veel last van jullie. (p.s. iedereen mag dit stukkie opvatten zoals ie zelf wil)

Euroboerrrt | 07-07-06 | 10:47

G-unite,
50.000 Euri voor kwetsende figuurpoepende discriminanten?
Nederland op z'n (s)malst !

fuckje | 07-07-06 | 10:47

@jaco 07-07-06 @ 10:38
Figuurpoepen is zooo Koot & Bie

Traag | 07-07-06 | 10:44

ik vind het artikel tendentieus en nodeloos kwetsend. ik oordeel ook niet over hun voornemens om maagd te blijven.

De Siamesekolibri | 07-07-06 | 10:43

Boze Buur 07-07-06 @ 09:55

Uit jouw reactie leid ik af dat het waggelen van de allochtoonse dames mogelijk vooral komt doordat hun partner gebruik maak van hun achteruitgang. Ik dacht altijd dat de waggelgang kwam omdat zij ontstoken liezen hadden van het ontharen. Is een combinatie van beide oorzaken ook mogelijk en wordt er dan anders gewaggeld? Hoe wordt er gewaggeld na de 2e of xxste keer, oftewel, kan je aan het waggellen de kwaliteit van een relatie afleiden?

Hans Anders | 07-07-06 | 10:43

Kinderen van ongeveer 15, opgegroeid in het West-Europa van na de Verlichting, en ze leven nog volgens een primitieve, gewelddadige cultuur van duizenden jaren terug.
Nochtans lijkt mij voor het onderhouden van een democratische en menswaardige samenleving redelijkheid, humaniteit en zorg voor de ons omringende natuur verre te verkiezen boven de in de context van een halfnomadische maatschappij ‘geopenbaarde geloofswaarheden’ en de daarbij behorende ethiek.

sluipschutter | 07-07-06 | 10:42

De uitspraken van kleine Yasmine verbaast mij niets. De S in Islam staat toch voor Schijnheilig? In de avonduren hangt mevrouw gewoon over de keukentafel, terwijl Achmed, Mohammed en Rachid alle gaten van haar aan het vullen zijn. (Met daarnaast het stunt-dubbel schaap, voor als yasmine echt niet meer kan)

koyt | 07-07-06 | 10:42


dat ze ons als minderwaardig beschouwen is niets nieuws, alleen zeggen ze dat alleen onder elkaar tegen elkaar!
ik ga voor nieuwe kruistochten, laten we van mekka een mooie spiegel vlaktemaken!
stelletje achterlijke pedo volgende schapen neuqerts

ja man | 07-07-06 | 10:42

@G-unite,
Ik zie het. Een gefrustreerde heaumeau die in Nederland niet uit de kast durft te keaumen.

fuckje | 07-07-06 | 10:40

www.spunk.nl/articles/view_article.asp... , Bekijk deze link eens, dan zie je hun werkelijke aard over hoe netjes ze zelf zijn.
Waarschuwing; deze link is niet geschikt voor gevoelige maag(d)en.

jaco | 07-07-06 | 10:38

pijpen doe je toch met je mond? overigens gaat mijn voorkeur uit naar ballenlikkende konijnen..

zakje pinda´s | 07-07-06 | 10:37

@kniebelknuistje
jawel; niets...

ed.. | 07-07-06 | 10:34

controle 07-07-06 @ 09:46

Het went nooit man , accepteren doe ik ze ook absoluut niet want dat moet van de haagse huf !
Ik gedoog ze , voor zolang het nog gaat .
Want ik krijg elke seconde meer de pest aan dat kankergezwel in de samenleving ( islam )

opa tokkie | 07-07-06 | 10:34

"Yasmine: ‘Tfoe... ze zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen en likken..... Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen."

*gooit wat GHB in yasmine's drankje*

Zo en nu maar is die messteken forceren

Ruk | 07-07-06 | 10:34

@filter
Correctie, je had het emailadres erbij gezet. Ik ga daar inderdaad een mail naar toesturen en roep andere GS-ers op hetzelfde te doen.

kniebelknuistje | 07-07-06 | 10:33

Met zulke hersenloze grieten zal het nog wel even duren voor onze muliculturele samenleving een succes wordt. Wat een cultuurverrijking! Gelukkig laat ik mijn superioriteitsgevoel niet door allochtone truttebollen aantasten.

Shani | 07-07-06 | 10:33

@fuckje
Je grote vriend Wim Heitinga vond het een goed stukje... Dat zegt opzichzelf al genoeg over de kwaliteit ervan.

Hellsmurfje | 07-07-06 | 10:32

@G-unite 07-07-06 @ 10:27
Wat een oraal gefixeerd zooitje
-edit veel spunk weinig tandjes -

Traag | 07-07-06 | 10:32

@filter
Nee, maar dit haalt niets uit. Ik wijdt hier maar even vijf minuten aan en schrijf een echte brief per post naar het meldpunt discriminatie. Want ik wil geen sletje genoemd worden.

Woonde een tijdje om de hoek van een hoerenbuurt in 020. Zag uit mijn raam maar wat moslimmannen daar naar binnen gaan, zelfs die in djelaba's. Liever vies dan schijnheilig. Ik word daar strontziek van, je weet gewoon niet wat je aan die mensen hebt.

kniebelknuistje | 07-07-06 | 10:30

Gek dat heb ik nou ook!
Ik moet ook geen wijf dat met een fin is geweest! Dat is tegen mijn geloof! Dus als we daar nou goede afspraken over maken. zij kijken en denken niet aan onze mooie, opwinden Nederlands vrouwen. Praten, sissen en fluiten er niet meer naar... dan mogen ze die ranzige, preutse snorren,... eeeh,... snollen houden! En vertrekken lekker!

Ikkuh Eerst | 07-07-06 | 10:27

filter 07-07-06 @ 10:15
Top Filter!
Wij - lees blanken - blijken dus vooral voor de Marokkaanse moslims 'minderwaardig' te zijn. Vandaar de grote problemen met de Marokkaanse jeugd.
Cohen, wakker worden!! Einde thee-oefening, want zelfs als burgemeester ben je dus 'minderwaardig'.
Actie!!

Rest In Privacy | 07-07-06 | 10:26

Hahahaha wat een dom stuk. Ze zouden eens een echt goed onderzoek moeten doen, dan komen er hele andere uitspraken uit. Ik ben zelf behoorlijk goed bekend met de Chinese cultuur en in iets mindere mate met de andere genoemde culturen en wat de meisjes hier zeggen is waarschijnlijk een mix van wat ze horen (sterke verhalen), doen en wat ze van thuis meekrijgen. Toevallig bevestigen ze allemaal wel heel erg het stereotype beeld van de allochtoon die ze vertegenwoordigen. Ligt het overigens aan mij of is die foto niet aanwezig?

Enenem | 07-07-06 | 10:25

@filter 07-07-06 @ 10:15
Klasse :)

Hellsmurfje | 07-07-06 | 10:23

Dan ga je toch lekker in je eigen kudtland niet kontneuken.
En neem meteen je hele familie mee terug!

gigigi | 07-07-06 | 10:22

Johnny Bravo 07-07-06 @ 10:21

ja dat laatste doe ik ook. is een goede test of ze wel een beetje intelligent is. Loopt het er aan de andere kant weer uit, dan zit je fout...

ECHOO! | 07-07-06 | 10:22

@bannibal niet alle buitenlanders die iets zeggen dat je niet aanstaat zijn moslims

De dikke vandaal | 07-07-06 | 10:22

@Tising 07-07-06 @ 10:14
Idd, hoe weten ze dat als ze zo *onschuldig* zijn...
-
@ed.. 07-07-06 @ 10:13
Helaas idd waar, maar ik erger me dus groen en geel aan dit soort generaliserende opmerkingen. Miscchien eens wat statitistische gegevens tegenoverzetten. Of als ze echt lef hebben beantwoorden ze de volgende vragen: Waarom komt er zo vaak eerwraak voor onder de allochtone gemeenschap. Waarom zijn loverboys in 99,999999999999% van alle gevallen van marrokaanse afkomst. Hoe komt dat onder de allochtone populatie de meeste tienerzwangerschappen en SOA's voorkomen. Waarom is de bitches en whoos sub-cultuur iets uit de veelal zwarte ghetto's?
-
Dit zijn zomaar wat vragen, die bij me opkomen?

Hellsmurfje | 07-07-06 | 10:21

Ik neuk overwegend kont met alles boven de 35 graden... Verder hou ik er van om mensen in hun oor te plassen

Johnny Bravo | 07-07-06 | 10:21

@ de domme gansjes van het onderzoek:

Bespeur ik een stevige ondertoon van jalouzie dames?

Succes met het leven,

Jullie eigen minderwaardige ECHOO!

ECHOO! | 07-07-06 | 10:20

Die schrijfster van dat artikel lijkt me , gezien haar naam , een bevooroordeeld gefrustreerd wijf wat haar gelijk wilde halen.
@filter,
zij is de oorzaak van dit racistische gedoetje.

fuckje | 07-07-06 | 10:19

@ filter
..
"geachte L.S."
..
is wel een beetje overdreven vind je niet.

kolonel klootoog | 07-07-06 | 10:19

Fri, 7 Jul 2006 01:11:58 -0700 (PDT)
From: "filter"
Subject: Discriminatie, rascisme.
To: meldpunt@meldpunt.nl
.

Geachte LS,

Ik maak hier bezwaar tegen:

Yasmine: 'De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig.

www.spunk.nl/articles/view_article.asp...

Ik zie uit naar uw reactie.
Met vriendelijke groet,
filter

filter | 07-07-06 | 10:15

Francis: 'Het is zoals ik al heb gezegd raar. Iedereen neukt er op los.'
Marsha: 'Het zijn bijna allemaal sletten. Ze neuken op de raarste manieren. Likken en spuiten. Ik moet er gewoon niet aan denken. Viezeriken!'
Chantal: 'Ik denk dat 99 procent van de Nederlandse meisjes al zijn geopend.'
Yasmine: ‘Tfoe... ze zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen en likken..... Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen.

Wat ik me afvraag is hoe de meiden wat hierboven staat allemaal weten???Zij doen dit toch immers niet?????

Tising | 07-07-06 | 10:14

Soory hoooer maar dit kun je zelfs als communistisch nrc journalist toch niet aanhoren zonder dat je nekharen overeind gaan staan: "ik en mijn finse vriendjes met mij zie NL'ers als minderwaardig" een ouderwetsche hijs voor d'r kop verdient ze (en een "stage" naar het rifgebergte van een jaar 0f 70)

The Evil One | 07-07-06 | 10:13

15 en 17 hmmm ach wat maakt het ook uit wat kan schommelen kan ook wippen, stuur ze vanavond maar even langs, en als ze pijpen met twee handen vies vinden ben ik ook zo vrijgevochten en respectvol naar hun cultuur dat het met 1 hand mag. zo ben ik dan ook wel weer.

Oral-D | 07-07-06 | 10:13

@hellsmurfje
*sommige medelanders zijn meer nederlander dan de andere nederlanders*
maw: onder het mom van religie en de situatie in het thuisland mogen ze toch alles hier in de NL...

ed.. | 07-07-06 | 10:13

Als die mossel slim is laat ze der bibs pompen.. zo scheurt het maagdenvlies niet. Maar eerst een weg banen door haar konthaar... lastig

Het Orakel | 07-07-06 | 10:12

"Enfin, de multiculturele babbelbox vraagt: hoe vrij is uw seksualiteit? "

Ik ben een grote wandelende ereaugene zone. Een hand geven is voor mij eigenlijk al zo'n beetje voorspel.

KaiserSoza | 07-07-06 | 10:11

echt scijnheiligheid ten top. ik heb inderdaad ook in een interview met een vmbo klas gezien dat moslim meisjes vertelde dat veel moslima's zich in hun ass laten nemen zodat ze 'maagd' blijven (ik hou me daar overigens voor aanbevolen).

HongkongTfoeï | 07-07-06 | 10:11

Oh ja en voor ik het vergeet, ga eens DEAUD : Francis,Marsha,Chantal & Yasmine !!!!!!!!

Hellsmurfje | 07-07-06 | 10:11

Wat mij vooral opvalt is hoe jong die meiden zijn.

Hockey | 07-07-06 | 10:11

Welk doel dient dit onderzoek? iesnie ienterezant.
En wat is er mis met sex anders dan loel in koed?

WahWow | 07-07-06 | 10:10

Francis: 'Het is zoals ik al heb gezegd raar. Iedereen neukt er op los.'
Marsha: 'Het zijn bijna allemaal sletten. Ze neuken op de raarste manieren. Likken en spuiten. Ik moet er gewoon niet aan denken. Viezeriken!'
Chantal: 'Ik denk dat 99 procent van de Nederlandse meisjes al zijn geopend.'
Yasmine: ‘Tfoe... ze zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen en likken..... Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen.'
-
Goed dan neem ik aan dat ik nu mag zeggen dat de ISLAM een achtrlijk kut cultuur is? En ik ga er vanuit dat er nu melding wordt gedaan bij : "Meldpunt Discriminatie" omdat die achterlijk kutdozen alle nederlandse meisjes over 1 kam scheren. Volgens de definitie in de vandale valt dat onder het kopje discriminatie....

Hellsmurfje | 07-07-06 | 10:10

lees ook ff de comments op spunk.. ik zeg de nw generatie reaguurders is opgestaan..

ed.. | 07-07-06 | 10:09

Nederlanders zijn vies.............
Na het douchen zijn WIJ nederlanders weer lekker schoon!!!

Tising | 07-07-06 | 10:08

al dat gemekker over seks, waar maken mensen zich toch druk over? Gewoon lekker doen. Praten over seks is zo afgezaagd.

theepot | 07-07-06 | 10:08

Nederlanders zijn vies..... wie ruikt er het hardst met de rammeldan ?

bannibal | 07-07-06 | 10:06

@zum kotzen
Ze heeft een snor, dat hebben ze allemaal!!!

Tising | 07-07-06 | 10:06

de meeste moslima's gebruiken zelf de backdoor om geneuqt te worden, anders gaan ze niet als maagd het huwelijk in.... toch wel een aantrekkelijk als ze net als iedereen zin hebben een alternatief

leon81 | 07-07-06 | 10:05

kansloze wijfen, 17 en nog steeds niet zelf kunnen denken

twents neuqkevertje | 07-07-06 | 10:03

Wat een rascistische dozen...
Lijkt me geen fuck aan zo'n moslimmaagd, kan niks, ervaring van een kleuter (is wel wat voor die pedo partij daar in tegen), wil niet pijpen, is dom en onwetend, slaafs en heeft een snor.

de Botte Bijl | 07-07-06 | 10:03

ik zou persoonlijk yamine nog geen eens niet ruw in de oksel willen neuken, damnit!

kolonel klootoog | 07-07-06 | 10:03

"Nederlanders zijn vies."
Zo is het. Maar we zijn gelukkig niet allochtoon ! HA !

Montgomery Burns | 07-07-06 | 10:02

-edit- 07-07-06 @ 09:55
Ik begreep naderhand wel dat ik toch iets fout had gedaan.

Boze Buur | 07-07-06 | 10:02

@ controle 07-07-06 @ 09:46:
.
Nee, onder Bos wordt Nederland nooit meer zoals het was.
Bos heeft z'n kop al laten hangen, richting Islam.
Zei hij niet een poosje geleden ook al dat "Islam is here to stay"?
.
We hebben iemand nodig die zegt:
"Wanna stay here?: Adjust"
.
.

Aan Yasmine: Kind, je hebt geen idèè hoe verwerpelijk, nodeloos kwetsend en stigmatiserend je uitspraken zijn. :P~~~~~~~~

filter | 07-07-06 | 10:02

snap nu wel waarom er veel sexueel gefrustreerde hakbars rondlopen... en bedankt aan typjes als yasmine.

den verfsmurf | 07-07-06 | 10:01

ROFLOL@Boze Buur 07-07-06 @ 09:55

KaiserSoza | 07-07-06 | 10:00

Tsja, heb anders sterk het vermoeden dat de grootste ranzigheid nog altijd achter gesloten boerka plaatsvindt. De grootste seksschandalen die hier hebben plaatsgevonden deden zich tenslotte ook voor in kleine, streng gelovige en daardoor achtergebleven gemeenschappen.
Aangezien de Islam in Nederland nog in de donkerste middeleeuwen verkeert, wil ik denk ik helemaal niet weten wat deze zelfbenoemde modelgelovigen allemaal achter de rug van Allah en onder dekking van de pedofiel Mohamed uitvreten...

DatWelNatuurlijk | 07-07-06 | 10:00

En ik werd vanochtend al wakker met een hele rode streep op mijn bijk. Had ik vannacht op mijn buik geslapen, dom zeg.

quutje | 07-07-06 | 09:59

Ahh, heerlijk vrijdagochtend 10:00 en lullen over sex. Lekker wakker worden zeau.

quutje | 07-07-06 | 09:58

hoe komt het toch dat je de dag na een one-night stand denkt, ik heb met een hoer geneukt, ondanks ze er lief en braaf uitzag.

ganzo | 07-07-06 | 09:57

Grappig die quote van Yasmine.
Van de moslima dames die ik ken had ik begrepen dat anaal algemeen geaccepteerd is om te kunnen zeggen dat ze als maagd het huwelijk in gaan.

G-unite | 07-07-06 | 09:57

@ winshots 07-07-06 @ 09:54
..
uh, zijn alle 15-17 jarige meisjes allochtoon?

kolonel klootoog | 07-07-06 | 09:56

Ach, wat een schijnheilen die meisjes, wedden dat ze zich laten neuken op de meest ranzige manieren? wel blowen, roken, drinken en uitgaan. "veel met jongens omgaan" En dan wat doen??? Rummikuppen op je vrijdagavond??
En ik denk dat omze kleine Yasmine nog voor een hele fijne verassing komt te staan als de man waaraan ze is uitgehuwelijkt haar de tanden uit het bekkie slaat omdat zijn couscous niet gaar is.
Was er ook niet eens een nieuws speeltje van google waarbij het hoogste aantal zoekopdrachten "kontneuken" uit saoudi arabie kwam?? iod..

Gl**fkl**t*r | 07-07-06 | 09:56

Waarom vragen ze dit aan 15-jarigen? Tuurlijk, een groot deel van de 15-jarigen heeft een grote interesse in seks, maar een aanzienlijk deel is er waarbij de hormoontjes nog een paar jaar blijven slapen.

En als het ze niet bevalt in Nederland, dan rotten ze maar op.

Boer Harm uut Twente | 07-07-06 | 09:56

Ik mis de hoofddoek van Yasmine......

3bier1melk | 07-07-06 | 09:55

Het grappige is, dat wanneer 4 autochtone meisjes zo generaliserend over allochtonen hadden gesproken, het land te klein zou zijn geweest en iedereen moord en brand zou hebben geroepen vanwege vermeend racisme.

Nu hoor je daar bijna niemand over....

Anti-links | 07-07-06 | 09:55

likke ies nie allal....

The Evil One | 07-07-06 | 09:55

Kontneuqsex ,tja.. Ik hoorde op een gegeven moment iedereen erover, t leek wel een trend.Toen ik het dus ook maar probeerde kon ik 3 dagen niet meer fatsoenlijk lopen.
-edit je moet ook niet aan de ontvangende kant staan -

Boze Buur | 07-07-06 | 09:55

Tsesis, hoe verknipt kun je zijn als 15/17-jarig meisje... zielig hoor, die allochtonen. Lijkt mij een uiterst triest kut-leven.

winshots | 07-07-06 | 09:54

Toch mooi dat ze hun eigen familie liever zien met een mes tussen de ribben dan met een piemel in de pammel

Traag | 07-07-06 | 09:54

gelijk hebben zij: europeanen zijn smerige mensen, poetsen 1 leer dag de tanden, als het niet minder is, dragen kleren langer dan een dag. zin om te neuken? liever een zuid-amerikaans gleufje dan een nederlandse BrEeZHA slet.

ganzo | 07-07-06 | 09:54

Helemaal goud, kontneuken, spuiten en gelikt worden! Ben blij dat ik een Hollandse meid heb!

XSdenied | 07-07-06 | 09:53

@manna 07-07-06 @ 09:50

De meeste 15-jarige meiden spelen niet meer met Barbies hoor. Overigens ben ik ruim tevreden met mw. zum kotzen en heb dus geen enkele behoefte aan alternatieven, of ze nou 15 of 45 zijn.

zum kotzen | 07-07-06 | 09:53

toch zegt iets in mij dat deze meisjes alles al geprobeerd hebben...

Bebeto | 07-07-06 | 09:53

Geen seks voor het huwelijk natuurlijk, SGP stemmen en zondags 2x naar de kerk

Suspension Goose | 07-07-06 | 09:52

Wacht maar tot ze 20+ zijn, dan piepen ze wel anders: "Oh ja! Stop hem nog eens in mijn kontje! Aaaaaah, wat lekkerrrrr! En zo heerlijk fout!" :D

WebMX | 07-07-06 | 09:52

@manna,
get real! De meeste meiden van 13, 14, hebben al best wat ervaring hoor.

fuckje | 07-07-06 | 09:52

Arie: 'De meeste blanken beschouwen hakbars (moslims) als minderwaardig.

Okay, zo staan we weer quitte. Een quote, komt niet van mij!

Euroboerrrt | 07-07-06 | 09:50

hallo reaguurders!
we hebben het hier over 15-jarige meisjes die nog droog achter de oren moeten worden. we zijn toch niet van de NVD?

manna | 07-07-06 | 09:50

kansloos, deze wijven neuqen erop los, maar nederlanders zijn sletten... typerend voor onze zogenaamde multi-culti samenleving.. het westen is slecht, onze gewoontes zijn slecht; maar toch vooraan staan in de koffieshop/dixo/gokhal enz.. enz...
francis/marscha/chantal/yasmine; ga eens deaud!!

ed.. | 07-07-06 | 09:50

ach die heeft gewoon zelf de vragen ingevuld. stereotiep gelul om niets.
en het nederlands van dat mocroflavour chickie is echt kont.

wat een onzin.

mazzl | 07-07-06 | 09:49

Die Yasmine heeft een kop om op te bouten.Lijkt wel een vent.Geen wonder mes tussen de ribben en het past ook nog bij haar cultuur.

monaco | 07-07-06 | 09:48

"Ze neuken in kont, zuigen pik met twee handen,.."

Is het dan beleefder om met 1 hand pik te zuigen, in een mosdom-land? Altijd met 2 woorden pijpen, Yasmine: "dank voor het volblaffen meneer!".

holtor | 07-07-06 | 09:47

@opa tokkie
Wen er maar aan, de booschap van onze toekomstige grootmoefti van NL.
.
'Nederland bouwt moskeeën, geen kerken'

DEN HAAG - De politiek moet de realiteit onder ogen zien: in Nederland worden geen kerken meer gebouwd, maar moskeeën, en onze bakkers, loodgieters en automonteurs van de toekomst zijn voor tweederde allochtoon. Dat zei PvdA-fractievoorzitter Bos dinsdag in de Tweede Kamer tijdens het debat over het integratiebeleid.

Volgens Bos is het in rechts Nederland een taboe om die realiteit onder ogen te zien. "Het zou eerlijker zijn om de waarheid te zeggen. Nederland wordt nooit meer wat het was."

controle | 07-07-06 | 09:46

Wellicht kunnen deze dames vanavond bij mij thuis komen inburgeren?

Confucius | 07-07-06 | 09:46

Ik doe gewoon wat ik kan :)

kloaka | 07-07-06 | 09:45

Prachtige culture clash overigens, het vrijgevochten GS-reaguurdersvolk vs. Marokkaanse Yasmina.

zum kotzen | 07-07-06 | 09:44

Ik mis de vraag over geyten in het stukje.

Lucifer | 07-07-06 | 09:43

Yasmine is het zoveelste bewijs van het feit dat zulk volk hier niet thuishoort.

fuckje | 07-07-06 | 09:43

Ik hou 't bij mijn blanke vriendin, mag bijna alles ;)

bad to the bone | 07-07-06 | 09:42

Heeft die Yasmine nou echt zo'n snor of staat ze gewoon wat onvoordelig op de feauteau?

zum kotzen | 07-07-06 | 09:41

verdorie zo'n multiculturele samenleving werkt niet en dat wisten en weten ze hier ook al heel lang hoor .
Politieke pleuris etterbakken ze willen hier veel te veel op dat fucking Amerika lijken .
50 Jaar terug liep alles voorspoedig en leuk zonden al die nik noks en geitenneukers .
Er waren absoluut geen Neo Nazi's en gevaren voor aanslagen !
Het was hard werken maar leuk gezellig en relatief veilig , die verdomde Jopie den Uijl met zijn partij voor de Allochtonen heeft de boel verneukt .
Rot toch op met al die NIK NOKS en Geitenneukers met hun moskeeen en rotzooi .
En ik ben echt geen Neo Nazi maar een gewone man die bestolen is van zijn cultureel erfgoed .

opa tokkie | 07-07-06 | 09:41

GEYL!
..
leuk ook dat yasmine (wat doe je hier eigenlijk nog?) het stukje eerwraak dat zo'n essentieel onderdeel uitmaakt van haar cultuur al zo vroeg in haar leven geaccepteerd heeft.

kolonel klootoog | 07-07-06 | 09:40

Maagden gelul! Als ze voor de vijfhonderdste keer missionaris neuken gaan ze ook wel op hun knieën.
Daarbij, hun toekomstige mannetje moet ervaren zijn, en zal al heel wat kont gehad hebben, en dat zal hij weer willen. Anders laat hij zijn saaie doos thuis koken en zoekt hij ervaren Nederlandse MilFs in de boze nederlandse buitenwereld. En deze brave blowende meisjes maar krokodillentranen laten...

heldje | 07-07-06 | 09:39

@Mr.D. 07-07-06 @ 09:35
is dat niet wederwijds in de ogen van veel tatta's of titties?

Commentatort | 07-07-06 | 09:39

"Yasmine: De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig."
Das is dat geval dan geheel wederzijds.

Boze Buur | 07-07-06 | 09:39

Nederlanders zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen pik met twee handen, veel spuug en geen tanden. En ze likken!
Ook ik ben daar niet vies van; zolang het maar niet met een allochtoon is!
bouwjaar54.nl

Bouwfraudeur | 07-07-06 | 09:38

Kan iemand deze Yasmine uitzetten? dankubeleefd

Lobo | 07-07-06 | 09:38

"hoe vrij is uw seksualiteit?"
Gott, wat zou ik graag weer eens willen neuqen, maar ja...

watkijkikoptv | 07-07-06 | 09:38

Yasmine: 'Ik ben islamitisch opgevoed door m'n marokkaanse ouders. Mijn ouders zijn gescheiden. De ene keer ben ik bij mijn strenge vader van wie ik bijna niks mag en heel veel moet. De andere keer ben ik bij m'n wat soepelere moeder, van wie ik iets meer mag.'
Strenge islamiet die zijn vrouw heeft laten gaan .... ??? Dus dan maar afreageren op je dochter. Maar da's logisch.

Ghostwriter | 07-07-06 | 09:38

"Yasmine: ‘Tfoe... ze zijn vies. Ze neuken in kont, zuigen en likken..... Als ik dat zou doen en iemand van de familie zou erachter komen, dan zou ik gewoon een mes tussen m'n ribben krijgen."
.
Gezelli

controle | 07-07-06 | 09:38

Wat een kudtonderzoek, die mokkels doen zich schijnheilger voor uit angst voor de familie.

harry de leipe | 07-07-06 | 09:37

Ga toch weg met die multiculture onzin; ik word daar zo moe van... altijd dat gezever. Als ze het niet bevallen dan staat het ze toch vrij terug te gaan naar het Rifgebergte.

Harry Snotter | 07-07-06 | 09:36

"Yasmine: De meeste moslims beschouwen tatta's (blanken, red.) als minderwaardig."
No comment....

Mr.D. | 07-07-06 | 09:35

Mijn hond, kip en kameel hoor ik niet klagen hoor

pieterjan | 07-07-06 | 09:35

Ik hou er voornamelijk van om meisjes telefonisch sexueel lastig te vallen. Voor de rest pijp ik ook met maten.

Boze Buur | 07-07-06 | 09:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl