Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Obama wint op alle fronten

obamahalo100.jpgWat ook irritant begint te worden. Dat kunstzinnige nieuwsfotoo gezeik omtrent Barack Obama. Goed, wij vinden het ook een coole neger. En het zou fantastisch zijn voor de VS als ze nu eindelijk eens een president krijgen met Barack als voornaam. Maar kan dat niet een beetje minder, dames en heren photogs? Uit de ANP Beeldbank van gisteravond, Obama en McCain op campagne. Obama wordt afgebeeld als een serene heilige, compleet met halo, terwijl McCain wordt weggezet als een boertige ouwe gek. TESTS BEWIJZEN HET. Ander voorbeeld. Neem deze sacrale plaat van een neerdalende Obama. Zeg maar gerust: 100% Riefenstahl, deze Sprung aus den Wolken. (Idem.) Of neem deze plaat. Obama bij de Gateway Arch, het landjepik monument in St. Louis over How the West was won. Verder hebben we natuurlijk nog een Robin Utrechtje (lekker zwart maken met photoshop). Zie ook variatie in blauw. Zo wordt McCain nou nooit afgebeeld. Nee, dat is die ouwe gek mijn zijn tong uit zijn mond. Ook dat werd genadeloos vastgelegd. Er is zelfs een heuse verzameling tongfotoos (mirror) van d'oude strijder. Nee, McCain wordt het niet. Fotoos bewijzen het. Going down. Moraal van dit verhaal. Loose the spindoctor. Hire a loyal photographer. TroostUpdate: Gelukkig zijn er ook Stupid Democrats.

Reaguursels

Inloggen

The_Challenger ... dus met al je kritiek op die gezondheidszorgplannen van Obama zou je wel op Hillary gaan stemmen ... oja heel geloofwaardig ..

en Condoleeza moet gewoon eerst durven toegeven dat ze een lesbische relatie heeft voordat ze ooit voor een verkiesbaar ambt kan runnen, zonder in de gehaktmolen genomen te worden .... zolang ze daar de ballen niet voor heeft is er dus niks op haar te stemmen.
Tot dan toe is ze de Guido Westerwelle van de amerikaanse politiek, en zelfs die is al uit de kast.

RM-rf | 22-10-08 | 13:54

@ The_Challenger | 21-10-08 | 13:46

In verkiezingstijd wordt door alle partijen zin én onzin verkondigd. Het hoort erbij, en geeft sjeu aan het geheel. Zie het als één groot circus, en je gaat een stuk ontspannender door het leven.

Ik voel me niet erg aangetrokken tot een bepaalde Nederlandse politieke partij en ben dus niet "links" zoals je schijnt te denken. Ik irriteerde me enkel aan je met veel aplomb neerplempen van stelligheden, die vervolgens niet worden onderbouwd ("populistische volksmenner") en aan gelegenheidsargumenten (demonisering).

Verder volg ik de Nedelandse staatsTV niet zo, je kunt best gelijk hebben dat die een bijzondere band voelt met Obama. Maar wat heb ík daar verder mee te maken? Ik vind zowel McCain als Obama goede kandidaten voor het presidentschap. Maar beide hebben naast kwaliteiten hun eigen zwakheden. Obama is relatief onervaren, McCain is oud. Verder vind ik McCain's keuze van Palin als running mate een zwaktebod en vraag ik me af of hij wel een echte visie heeft op wat Amerika zou moeten zijn en zou moeten doen. Dit laatste heeft, of je er nu mee eens bent of niet, Obama wel.

Btw. Fox News is een belachelijke nieuwszender, niet door de politieke kleur van de zender, maar door de agitprop-achtige karakter van het gebodene.

Semar | 21-10-08 | 14:29

Rm-rf:

Niet zo huilen.. Condoleezza Rice had ik direct op gestemd.. op Hillary ook...

The_Challenger | 21-10-08 | 13:49

@ semar.

Als ik jou zo reaktie zo lees verkondigt nieuwrechts en de neo-cons alleen maar onzin.. Ik neem dan maar even gemakshalve aan dat je het over d'66 en de vvd hebt. Ik ben een PVV stemmer. Rechts met een progressief gezond verstand dus.
onzin en huillie is dus weer de genuanceerde reaktie van links. Inhoudelijk hebben ze weer niets te vertellen.

Hoe wil je het spelen op de man dan noemen ? Obama ( mccain vertelde me over een verhaal dat hij met zijn overgrootvader voor de drooglegging...) discrimineert Mc Cain constant op leeftijd net als Maarten van rossum en cs. Wil een republiekein niet op Obama stemmen dan is het een rascist. Zie het nos-weblog. En zembla 'vergat' te vertellen dat obama geld van de wapen en rooklobby krijgt. Ook werd daar maar even gemakshalve vergeten dat obama meer campagnegeld heeft dan welke presidentskandidaat ooit heeft gehad. Alleen al in sept 125 miljoen $ binnengekomen.
Als je niet tegen de feiten kan draai ze dan niet om en ga de keuken uit. maar beschuldig niet anderen van huilen omdat je de uitkomst van het 'gedemoniseer' wel bevalt.
Stel dat Obama word weggezet als een donkere rocky balboa die alsmaar change roept ipv Adrian. Ik geloof niet dat je daar vrolijk van word. Sterker nog.... Ik vermoed dat als het bij foxnews gebeurt dat uit je vel springt over het gedemoniseren van de messias en dat die zender de lucht uit moet.

Huilen doe ik niet... verbaasd ben ik wel. Dat zoveel mensen in een portie gebakken lucht geloven. Het enige wat veranderd(change) in Amerika is de economie die alleen maar kan verslechteren door een belastingverlaging. De gezondheidszorg betaalbaar maken kost vele miljarden. De hypotheek en financiele crisis gaat de komende jaren ook geld kosten ipv dat het geld oplevert.
Het links-populistische plan(als dat bestaat in de ogen van links) om de belasting te verhogen van de aller rijksten in Amerika zal 5 miljard opleveren wat een druppel op de gloeiende plaat is op een begroting van biljoenen dollars.

Maartje van rossum zei onlangs dat McCain een kans heeft van één op drie om tijdens zijn ambtsperiode te overlijden. Wie niet op 72 jarige leeftijd ? Castro...
Ik schat de kans hoger dan die 33% in dat obama de wereld in WW3 betrekt door zijn politiek

The_Challenger | 21-10-08 | 13:46

Obama zelf is wel leuk... maar wat pas lachen is dat verongelijkte gejammer hier van van die zelfverklaarde 'rechtsdenkertjes' die nu aan het calimeroen zijn en alles op 'Demonisatie' gooien ...

Overigens denk ik dat zelfs een ultralinkse dikke zwarte negerdame (een kruising tussen Oprah Winfrey, Hillary Clinton en Sharon Dijksma) deze verkiezingen van het grootste FAIl-koppel uit de amerikaanse geschiedenis, John McCain en Sarah Palin zouden kunnen winnen...

doet Obama het nog verdomd slapjes als hij maar 10% voorsprong heeft

RM-rf | 21-10-08 | 13:28

@ The_Challenger | 21-10-08 | 10:20

Zo gaat het met nieuwrechts en neocons. Eigen onzin over anderen wordt geschaard onder de noemer "Vrijheid van Meningsuiting" en de terugkomende onzin van anderen krijgt het predicaat "demonisering." Stop toch eens met dat gehuil, If you can't stand the heat, get out of the kitchen.

Semar | 21-10-08 | 11:21

De bekrompenheid ten top om McCain te gaan steunen. Ik neem aan dat jullie niet voor gelijke behandeling van homo's zijn GS?

Valt me toch tegen voor een site die zichzelf als liberaal voor de dag wilt laten komen.

De natte hond | 21-10-08 | 10:49

Ik zeg BlowFly for president!

zombie | 21-10-08 | 10:40

Wat een gehuil GS. Omdat Obama gaat winnen en jullie McCain steunen?
Overigens onbegrijpelijk. Ik dacht dat Weesie dit blog was gestart om te strijden tegen hypocritie? Zijn jullie dan ook tegen abortus, homohuwelijk of euthanasie?

Milosz | 21-10-08 | 10:28

Ach. Het is eens wat ander. Al hoewel ? Het doet me denken aan dat programma van Jack Spijkerman waar Pim Fortuyn werd 'gepersifleerd'
McCain/Palin worden daar gewoon gedemoniseerd. Obama discrimineert aan 1 stuk door McCain op zijn leeftijd. Een voorbeeld is dat diner geweest van de afgelopen week. De tv-programma's die hun best doen om het republiekeinse kamp voor dom en achterlijk uit te maken door hun 'persiflage's. En de Nederlandse media loopt er hard achteraan met koefnoen afgelopen week en het (kuch) objectieve Zembla van de man die per seconde intelligenter(rofl) word.

Het Amerikaanse volk gaat kiezen voor een populistische volksmenner die de schulden van het land nog verder zal doen oplopen, de belastingen gaat verhogen en de oorlogen NIET gaat beëindigen. Hij word de president van de 2e grote depressie.

The_Challenger | 21-10-08 | 10:20

Ik vind dat wij moeten volgen. Prem for president! Oprem! Oprem, Oprem!Oprem!

T@ Riest | 21-10-08 | 10:20

De hele wereld loopt achter Obama aan en hij zal ook president worden want hij heeft iedereen in zijn charismatische greep.
Ik geloof alleen niet dat hij zo geliefd blijft als hij eenmaal president is.
Dan komt de mosterd na de maaltijd.

Rest In Privacy | 21-10-08 | 09:59

Die Obama doet me meteen denken aan dat liedje van Blowfly met first black president of the united states. Een wereldnummer.
www.blowflymusic.com

zombie | 21-10-08 | 09:24

Pritt, een gevaarlijk correcte vergelijking, "Zeg maar gerust: 100% Riefenstahl, deze Sprung aus den Wolken."

Groepspolarisatie lag ten grondslag aan het Nazi-fascisme en ook nu hebben we te maken met nationaal socialisme. Weliswaar niet van één socialistisch land maar van een (groot) aantal (bekeerde) op wereldschaal. Je zou kunnen zeggen, ja maar internationaal is heel wat anders dan nationaal socialisme. Maar hier ligt een opzettelijke denkfout aan ten grondslag. Want het gaat om multi-nationaal. Net zoals het bij multicultureel om inter-cultureel zou moeten gaan waardoor het, omgekeerd, NIET erg zou zijn. In dit geval van multinationaal socialisme is het dus WEL erg. Want er komt, nee is al, een nieuwe zondebok, terwijl de polariserenden zelf het duivelse in zich dragen. Kijk maar naar dat filmpje op Dumpert waar 'democraten' ergens voor lopen te demonstreren maar ze weten zelf eigenlijk niet waarvoor eigenlijk. Sie sollen es nicht gewusst haben.

Ron de Weijze | 21-10-08 | 09:11

"Lose" the spindoctor, Pritt.... over "domme" mensen gesproken. Altijd heerlijk als je anderen beticht van onintelligentia en dan zelf geen foutloos betoog kan opzeiken.
GS vuistdiep in het kamp McCain, zeg. Hou die vieze tong dan ook in je mond, ouwe lul.

Lebowski Achiever | 21-10-08 | 09:00

@koerbagh ® | 21-10-08 | 04:46
De Friezen hebben daar een goeie verklaring voor: de ziekte van Wobke.
Meer hier op de sek, dan op 't kopke.

stekelige | 21-10-08 | 04:51

*Iets nuttigs doen gaat*
welterusten @ whoever.

=out

koerbagh ® | 21-10-08 | 04:50

@koerbagh ® | 21-10-08 | 04:34
Als je Diederik Samson zegt, zeg je Green Peace. Volgens title="http://www.newclearpower.eu liegen ze dat ze barsten, dat maakt Samson tot superleugenaar en intrigant. Wat ie in de Kamer te zoeken heeft is me een raadsel, maar dat kun je van meerdere oetlullen zeggen.
Laat ze eens doorpaken met nieuwe kerncentrales en het CO2-programma en vooral ook de energie-onafhankelijkheid veilig stellen. Al dat gezever over wind- en waterkrachtenergie schiet geen zak op en duurt eeuwen voor je een goed tegenwicht kunt bieden tegen de huidige corrupte leveranciers van energiebronnen.

stekelige | 21-10-08 | 04:49

LOL @stekelige | 21-10-08 | 04:37:
Ach, volgens mij had 'ie altijd al meer haar op z'n tanden dan op z'n kop.

koerbagh ® | 21-10-08 | 04:46

@koerbagh ® | 21-10-08 | 04:34
Kan je gerust stellen. Z'n haaruitval gaat de laatste tijd in een tempo als van een chemokuur. Hij is dus goed bezig.

stekelige | 21-10-08 | 04:37

@stekelige | 21-10-08 | 04:27 :
Zo'n Diederik Samsom, die de halve wereld overvliegt voor "het milieu"... Congresje hier, conferentietje daar... Zo iemand krijgt met 1 intercontinentale vlucht meer straling binnen dan boer Jansen die z'n leven lang naast Borssele en Doel woont. Ging zo'n Diederik Samsom er maar dood aan, dan had 'ie een punt gehad tegen kernenergie.

koerbagh ® | 21-10-08 | 04:34

@koerbagh ® | 21-10-08 | 04:22
Kan ik me voorstellen. Wat te denken van de tandarts met z'n 'noodzakelijke' foto's iedere keer weer. De mijne heeft er een assistente speciaal voor opgeleid en doet de hele dag niet anders. Kassa voor hem, straling voor z'n patienten.
Zal Green Peace maar 'ns op z'n dak sturen.

stekelige | 21-10-08 | 04:27

@stekelige | 21-10-08 | 04:17 :
Natuurlijk... en ik heb vanavond op het feestje al meerdere mensen gloeiend warm gemaakt voor kernenergie. Gewoon, gezellig... Even uitleggen dat die turfgestookte whisky van oom Albert meer straling bevat dan het koelwater van Borssele.
Van die dingen.

koerbagh ® | 21-10-08 | 04:22

3X?
Zó urgent was het nu ook weer niet.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 04:18

@koerbagh ® | 21-10-08 | 04:10
Ze heeft ja gezegd, Heb me dus aangemeld, jij ook?

stekelige | 21-10-08 | 04:17

@Willianus Wortelus | 21-10-08 | 04:10
De rust en gezond weer op.

stekelige | 21-10-08 | 04:15

Hoe zou het toch komen dat ze op die Dumpert elkaar bij het minst of geringste helemaal verrot schelden?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 04:15

Hoe zou het toch komen dat ze op die Dumpert elkaar bij het minst of geringste helemaal verrot schelden?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 04:13

Hoe zou het toch komen dat ze op die Dumpert elkaar bij het minst of geringste helemaal verrot schelden?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 04:11

@stekelige | 21-10-08 | 04:06 :
Ja, moeder de vrouw moet het er ook mee eens zijn natuurlijk. Ik snap het.

koerbagh ® | 21-10-08 | 04:10

stekelige | 21-10-08 | 04:01 Hopelijk. Ik ga pitten. Trusten iedereen.

Willianus Wortelus | 21-10-08 | 04:10

@koerbagh ® | 21-10-08 | 04:02
Doe ik! Goed plan. Moet je nog wel even het e.e.a. sanctioneren.

stekelige | 21-10-08 | 04:06

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 04:00 :
Clinton-style? Dat had ik niet achter Ab gezocht. Hij heeft het wel achter de ellebogen, da's iets genetisch bij CDA'ers, maar op die manier? Hmmm...

koerbagh ® | 21-10-08 | 04:04

@stekelige | 21-10-08 | 03:57 :
Dan moet je je ook even aanmelden... dan gaat het beter. Alle energie die je nodig hebt. www.newclearpower.eu

koerbagh ® | 21-10-08 | 04:02

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 04:00
Toch niet besmet met 't Clinton-stagiaire virus zeker?

stekelige | 21-10-08 | 04:02

@Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:58
Misschien laten ze 'm op Curacao wel struikelen over 't elastiek van z'n sportbroekje.

stekelige | 21-10-08 | 04:01

@ koerbagh ® | 21-10-08 | 03:54
Klink rookt zelf ook. Sigaretten heeft ie volgens mij pas recentelijk opgegeven, sigaren doet ie nog.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 04:00

@Rammstein | 21-10-08 | 03:55 :
Ach, Flooks... lieve jongen verder, die komt wel weer. Hij draaft soms wat door en da's vaak wel begrijpelijk. Laat hem maar even.

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:59

@ stekelige | 21-10-08 | 03:56
Zijn gevoel voor humor heeft er in ieder geval danig onder te lijden.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:58

stekelige | 21-10-08 | 03:54 Op zijn 16de istie al eens vrijgesproken voor verkrachting omdat ie toen minderjarig was... Ik zeg: nekschot voor die idioot.

Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:58

@koerbagh ® | 21-10-08 | 03:54
Doe jij 't maar, ik heb er de kernenergie niet meer voor.

stekelige | 21-10-08 | 03:57

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:51
Die heeft last van de conjunctuurcrisis.

stekelige | 21-10-08 | 03:56

@koerbagh oh ja, en ze hebben Fleauxe weggejaagd.

Rammstein | 21-10-08 | 03:55

@stekelige | 21-10-08 | 03:51 :
Precies! Je rookt minder omdat het mag... Vertel jij dat aan Ab Klink of moet ik dat doen?
@Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:51:
Flooks is altijd boos, daar is niks ranzigs aan, dat is gewoon terecht.

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:54

@ koerbagh ® | 21-10-08 | 03:48
Zalig. Gelukkig zie ik in aardig wat kroegen hier in 020 de asbakken weer terugkomen. Bier zonder sigaret smaakt me eigenlijk nauwelijks. En vice versa tegenwoordig.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:54

@Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:51
Krijg sterk de indruk dat zelfs levenslang voor die schoft niet werkt.

stekelige | 21-10-08 | 03:54

LOL@koerbagh ® | 21-10-08 | 03:50

stekelige | 21-10-08 | 03:52

stekelige | 21-10-08 | 03:46 Daar hoor je niet veel over hier. Rare familie...

Rayan Pieterse zit nu op Curacao vast en is aangegeven door zijn broer. Hij was net 8 weken vrij na 8 jaar brommen wegens verkrachting... Destijds was ie ook al aangegeven door zijn broer.

Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:51

@ koerbagh ® | 21-10-08 | 03:50
En Fleauxe. Die was weer boos.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:51

@koerbagh ® | 21-10-08 | 03:48
Het lullige is dan vaak dat je vergeet te roken, omdat je intuitief aanneemt dat 't niet mag. Heb jij dat ook?

stekelige | 21-10-08 | 03:51

@stekelige | 21-10-08 | 03:47:
Nog ranziger dan anders? Laat me raden: van dal, CO, mark twain en Sikkeneur allemaal actief vanavond...? Tsja, veel ranziger kun je het niet krijgen.

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:50

@Rammstein | 21-10-08 | 03:47
Gaat er geen bus meer dan?

stekelige | 21-10-08 | 03:49

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:44 :
Nee, woeste verjaardag... waar je binnenskamers nog gewoon kan roken met een borrel in de hand. Helemaal ziek man, echt heftig! Je hebt dan het idee dat je zwaar illegaal bezig bent terwijl het gewoon mag.

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:48

@koerbagh ® | 21-10-08 | 03:45
Heb je gemist in deze draad waarschijnlijk: ranzigheid is troef.

stekelige | 21-10-08 | 03:47

Nee, Dirk is ook dicht, en Goodings op Int'll Drive zit zo'n 10,000 km verderop. Die is wel 24 uur per dag open. Vlaknaast de slijterij.

Rammstein | 21-10-08 | 03:47

@Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:44
Voor de familie van die Rayan, or whatever, moet 't daar toch een hel zijn?

stekelige | 21-10-08 | 03:46

@stekelige | 21-10-08 | 03:42:
Dirk is dan wel weer ranzig in dit verband. Albert, ok... maar Dirk? Nee. Dat gaat te ver.

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:45

stekelige | 21-10-08 | 03:40 Nope. Ben trouwens wel blij voor de familie van Marlies dat ze alles kunnen gaan verwerken. Eilandje is ook opgelucht.

Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:44

@ koerbagh ® | 21-10-08 | 03:33
Woest op café geweest zekers?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:44

Auw.... geprobeerd!

stekelige | 21-10-08 | 03:43

@Rammstein | 21-10-08 | 03:34
Heb je Dirk al geprobeert?

stekelige | 21-10-08 | 03:42

@Rammstein | 21-10-08 | 03:39 :
Ik schrik niet zo gauw hoor... Ik kijk eigenlijk nergens van op. Of ik het dan zelf leuk vind om te doen is vers 2, maar... ieder z'n ding niewaar?

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:41

@Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:37
En d'r staat niks op Disney?

stekelige | 21-10-08 | 03:40

@koerbagh 03:38 Weet je niet, misschien maak ik je wel bang.

Rammstein | 21-10-08 | 03:39

@Rammstein | 21-10-08 | 03:35:
Nou dat moet je me dan maar eens privé uit de doeken doen. Is ook wel zo gezellig.

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:38

stekelige | 21-10-08 | 03:36 Ik heb Disney, ESPN, Fox, en voor de rest bagger.

Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:37

@koerbagh ® | 21-10-08 | 03:33
Moet je toch geen gewoonte van maken Koer.

stekelige | 21-10-08 | 03:37

@stekelige 03:36 CNN heb ik hier ook, ik wil de echte zenders kunnen ontvangen, gewoon, omdat ik het wil.

Rammstein | 21-10-08 | 03:37

@Willianus W. 03:35 Aha. Nu weet ik nog niets. iemand op de Antillen met kabel ?

Rammstein | 21-10-08 | 03:36

@Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:31
Niet kletsen Willie. Het staat daar bol van CNN.

stekelige | 21-10-08 | 03:36

@koerbagh 03:33 Ja, ik heb mijn sexleven uit de doeken gedaan, maar het is al weggejorist.

Rammstein | 21-10-08 | 03:35

Wellicht in de duurdere hotels. Willie is pauper en heeft dus een cheap appartement ;)

Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:35

@Stekelige 03:32 Mijn bioritme staat op USA east coast time. Heel vervelend, maar goed te combineren met werk en andere verplichtingen. Alleen ik was net bij Albert Heyn, en die was al dicht.
Dat is dan weer een nadeel.

Rammstein | 21-10-08 | 03:34

@Rammstein | 21-10-08 | 03:24 :
Nee hoor, dit mannetje komt net thuis. Nog iets gebeurd terwijl ik weg was?

koerbagh ® | 21-10-08 | 03:33

@ stekelige | 21-10-08 | 03:31
Bovendien had je daar alláng van af moeten zijn.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:33

@Rammstein | 21-10-08 | 03:31
Nou, nou, niet zo onverschillig. Bovendien haal ik vaak nachten door.

stekelige | 21-10-08 | 03:32

@W. Wortelus 03:31 Alleen Fox ? Ik dacht dat ze daar ook NBC, CBS usw konden ontvangen ?

Rammstein | 21-10-08 | 03:32

Goedenavond iedereen vanaf Bonaire. Wint Obama?

Merk er niks van. Heb hier alleen Fox. En heb dus alleen McCain.

Willianus Wortelus | 21-10-08 | 03:31

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:25
Maar die vertrouw ik ook echt m'n aandeeltjes Fortis niet toe.

stekelige | 21-10-08 | 03:31

@stekelige 03:29 Daar heb ik geen boodschap aan. En als je wekker op zeven uur staat, ben je nu reeds gesjochten.

Rammstein | 21-10-08 | 03:31

@Rammstein | 21-10-08 | 03:24
Heeft dat iets met leeftijd te maken, denk je? Oorzaak drank bij een aantal, wekker op 07.00 uur bij anderen.

stekelige | 21-10-08 | 03:29

@Pa Cartwright 03:25 Verdonk dacht dat ze er al was. En ze blijkt ineens over een rot accent te beschikken.

Rammstein | 21-10-08 | 03:29

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:12
Compliment. Voor 't eerst dat ik haar zie. Neemt niet weg dat ondanks dat al 't voorgaande keihard overeind blijft.

stekelige | 21-10-08 | 03:27

@Pa Cartwright 03:25 Hij heeft een vervelende "rrr", voor de rest heb ik niet zo'n mening over hem. Op eerste zicht sympathiek.
Maar ja, ik vind Mladic een lekker ding.

Rammstein | 21-10-08 | 03:27

@ Rammstein | 21-10-08 | 03:15
Lijkt me weinig mis mee, inderdaad.
Zou ook niet kunnen natuurlijk; een Nederlands politicus die zijn vrouw de godganse dag als een gesluierde idioot zou laten rondsjokken. Maar wellicht maakt óók dat hem weer tot een wolf in schaapskleren.

Ben d'r nog niet helemaal uit, over die kerel. Hij heeft een vervelend, beetje zelfingenomen, lachje. Dat wel. Maar dat heeft Verdonk ook.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:25

Ach, alle mannen zijn op hun toetsenbord ingeslapen. Leeftijd gaat tellen hè !

Rammstein | 21-10-08 | 03:24

@Pa Cartwright 03:12 Hey, dat is beter. Netjes toch ?

Rammstein | 21-10-08 | 03:15

@Pa 03:07 Dan weet ik het ook niet. En ik weet al helemáál niet hoe ik hier terecht ben gekomen.

Rammstein | 21-10-08 | 03:11

@ Rammstein | 21-10-08 | 02:59
"Groep Hilbrand Nawijn en Forza! Nederland kondigen samenwerking aan."

Geen idee hoe ik er terechtgekomen ben.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 03:07

@Rammstein. Die muziek. *zucht alweer*

knutsel | 21-10-08 | 03:05

@Rammstein | 21-10-08 | 02:56
Denk 't niet Ramms. Vraag me trouwens af hoe 't komt dat jij me in slaap wilt sukkelen.

stekelige | 21-10-08 | 03:03

@knutsel 02:59 Wie bitte ?

Rammstein | 21-10-08 | 03:00

@Rammstein 02:48. Alweer de peer gynt....

knutsel | 21-10-08 | 02:59

@stekelige 02:54 Hij is toch getrouwd met Hanneke Groenteman ? Zo, jij zult heerlijk slapen bij die gedachte.

Rammstein | 21-10-08 | 02:56

@ Rammstein | 21-10-08 | 02:48
Bewerkelijk. Maar knap, zonder meer.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:55

Laatste vraag en dan ga ik plat:
Heeft ooit iemand Aboutaleb met z'n vrouw gezien? Weet uberhaupt iemand hoe zijn vrouw eruit ziet?

stekelige | 21-10-08 | 02:54

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:38
Onderwerping van de wereld van de islam. De kern van dat geloof. Invoering van de sharia, wereldwijd.
Dat is wat hem ook door zijn vader, bij wie hij regelmatig en voor langere tijd in Marokko is, met de paplepel is ingegoten.

stekelige | 21-10-08 | 02:45

@Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:34
Het duurt een ietsje langer. Het gaat sluipend en duurt misschien wel 20 jaar, maar het gebeurt.
Alleen is 't zo triest dat als je praat over 20 jaar, langs de weg van de geleidelijkheid, dat de doorsnee simplist niet zo ver vooruit wil en kan kijken, maar afdoet met een 'ohhh, nou dat zien we dan wel weer'. Alsof 't zich dan pas openbaart... , of uit de lucht komt vallen.
't Is als een kikker. Gooi je hem in gloeiend water, dan springt ie eruit. Gooi je hem in koud water en ga je dat geleidelijk verwarmen? Hij wordt gekookt zonder dat ie tegenstribbelt.

stekelige | 21-10-08 | 02:41

@Pa 02:26. Wat je zegt. Aboutaleb weet hoe het werkt, iedereen ziet dat hij de ultieme redding van de Marokkanen moet zijn. Die lui wordt het tegenwoordig nogal zwaar gemaakt. Nogmaals, los van het feit dat ik het klote vindt dat hij een moslim is, gun ik de kudtmocro's hun voorbeeld. Als mensen liever teruggaan naar Marokko en hun krapuulkinderen meenemen zie ik dat nog liever, meer nog omdat ik de falende vaders met de kapotte rug hun ouwe dag in Marokko gun. Vaarwel! Maar iedereen die hier wil blijven om er iets van te maken let's go,
je religie gaat er overigens wél aan.

knutsel | 21-10-08 | 02:40

@ stekelige | 21-10-08 | 02:28
Zou kunnen, die agenda. Hij heeft de hersentjes er in ieder geval voor.
Alleen, een motief. Met welk doel wil hij iedereen in slaap sussen. Wellicht bezie ik het té nuchter.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:38

@stekelige | 21-10-08 | 02:28

En als over 4 jaar de sharia nog niet is ingevoerd? Was het dan gelul van jou kant?

Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:34

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:18
Omdat Aboutaleb een wolf in schaapskleren zal blijken te zijn. Een Paard van Troje, die als kwartiermaker voor de islam alle bezwaren aan 't platwalsen is.
Hij sust iedereen in slaap door af te geven op de Marokkanse reljeugd en niet geintegreerden.
En weet je wat? Het lukt 'm ook nog.

stekelige | 21-10-08 | 02:28

@ knutsel | 21-10-08 | 02:21
Nou, da's dan heel eenvoudig; dat kunnen ze helemaal niet. Bovendien, Marokkanen – onder andere – zijn politiek vrijwel volkomen inactief. Kan nog wel effe duren alvorens Marokkanen en masse de politieke ladders bestormen om vervolgens tot burgemeester gekozen – nou ach, gekozen? – te worden. Komt niet middels pijltjes gooien tot stand.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:26

@Wayan | 21-10-08 | 01:46
Sorry , ik kom wat laat binnenvallen.
Jouw verhaal klopt helemaal.Ik verblijf nogal veel in het naburige Mindanao in de Filipijnen.Er bestaat een gigantische smokkel naar Indonesië van rum (Tanduai) en andere haram zaken die gretig aftrek vinden bij de moslims.Verder nemen de Filipijnse moslima's het niet zo nauw met de echtelijke trouw.Ik heb het nog niet gewaagd maar als je het durft en het goed aan boord legt krijg je ze in bed.Zij zijn zeer benieuwd naar witte piemols die doorgaans groter zijn dan wat zij gewend zijn.
Verder heb ik indertijd containers vol met varkenspoten ( canned pigs feet) verscheept naar West-Afrika.De moslims zijn er gek op.Ik heb half vleesverwerkend Vlaanderen en Nederland moeten afreizen om aan het quantum te komen.
Conclusie : veel moslims doen gewoon aan cherry-picking en halen de dingen uit de islam die hen passen.

artegui | 21-10-08 | 02:25

@Wayan 02:21 Gaat U geen ene flikker aan :D

Rammstein | 21-10-08 | 02:23

AntiSoof | 21-10-08 | 02:21

Trusten!

EXIT

Wayan | 21-10-08 | 02:22

@van dal | 21-10-08 | 02:11
Aan het eind van de Ramadan stuur jij jouw kinderen naar de Meijhorst, luid roepend aan de voordeuren: -`id-oel-fitr- ! ??

stekelige | 21-10-08 | 02:22

@ van dal | 21-10-08 | 02:12
Neuh, dan vind ik die Pastoors een stuk geciviliseerder overkomen. Die Sörensen blijft toch een beetje de ordinaire straatvechter, niet iemand die ik graag een hand geven zou.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:21

@Pa Cartwright 02:18. Inderdaad. Even los van het geloof, als ze plotseling allemaal denken dat ze burgemeester kennen worden.

knutsel | 21-10-08 | 02:21

@Wayan | 21-10-08 | 02:18
Slaap lekker, lief mens (of naar maar dat is om t even)... Trusten

AntiSoof | 21-10-08 | 02:21

Rammstein | 21-10-08 | 02:17

Je mag nog niet gaan slapen?

Zit jij soms te reaguren tijdens jouw nachtdienst? hoop niet dat je op een IC werkt, gaan er allemaal mensen dood opdat jij niet oplet.

Wayan | 21-10-08 | 02:21

@Pa 02:12 Een amerikaanse feestdag, beetje te vergelijken met sint Maarten: kinderen gaan verkleed (liefst als monsters usw) langs de deur voor trick or treating, snoep ophalen.
Oranje pompoenen met gezicht erin gesneden ? Is leuk hoor.
Alleen jammer dat Nederland het ook probeert in te voeren. Maar ja, ze doen hier nu eenmaal graag met grote broer Amerika mee.
Net zo triest als de verslaggeving van de usa verkiezingen.

Rammstein | 21-10-08 | 02:20

Jongens en meisjes ik moet nu echt naar bed, er moet toch iemand al die belastingscentjes verdienen, die ome Wouter uitgeeft.

Groet en tot gauw

Wayan | 21-10-08 | 02:18

@ stekelige | 21-10-08 | 02:12
Maar gesteld dát Aboutaleb op den duur als lichtend voorbeeld van de fantastisch geïntegreerde Marokkaan wordt neergezet; hóe bezwaarlijk is dat?

Ik zit zo eens wat te contempleren, maar échte bezwaren, op een landelijk niveau, zie ik zo snel niet.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:18

@klompenmeissie | 21-10-08 | 01:37'
Ik begrijp je denk ik, Maar ik voel nog steeds de vlam van rechtvaardigheid bij jou.

AntiSoof | 21-10-08 | 02:17

@Wayan 02:11 Beste eh .... man, ik mág nog niet gaan slapen. Dus trek je pyama aan en ga slapen.

Rammstein | 21-10-08 | 02:17

@van dal | 21-10-08 | 02:12
De woede, haat en frustratie straalt van z'n fasie af. Niet prettig is een understatement.

stekelige | 21-10-08 | 02:17

Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:13 als je pakjes van conimex gebruikt wel, als je indische schoonmoeder kookt eet je alles op..

van dal | 21-10-08 | 02:16

Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:14

je hebt GEEN gelijk

Stekelige heeft ook hiermee gelijk.

Wayan | 21-10-08 | 02:15

Wayan | 21-10-08 | 02:12 ghe.. kinderen zien altijd wel een reden om om snoep te komen vragen.

van dal | 21-10-08 | 02:14

Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:13

je hebt gelijk.

Daarom kook ik morgen andijvie stampot met gehaktballen.

Wayan | 21-10-08 | 02:14

@stekelige | 21-10-08 | 02:05

Hou toch op. Dit is onnozel alu hoedje gelul.

Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:14

@Wayan | 21-10-08 | 02:06

Indo voer is idd net glasscherven vreten. Daar hoeft geen sambal bij.

Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:13

van dal | 21-10-08 | 02:11

dat is toch alleen met Sint Maarten?

Wayan | 21-10-08 | 02:12

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:06 ik denk dat sörensen hem de voet dwars zal proberen te zetten waar ie maar kan. ook geen prettig mens hoor.

van dal | 21-10-08 | 02:12

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:06
Hij is monddood gemaakt. Het is altijd lullig om met je gelijk na jaren te komen. Niemand die dan nog herinnerd wil worden aan z'n naieve stommiteit.
Grote kans dat Sörensen en met hem (vele) anderen als betweterig lulletje rozewater worden weggezet.

stekelige | 21-10-08 | 02:12

@ Rammstein | 21-10-08 | 02:09
Halloween?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:12

Rammstein | 21-10-08 | 02:09 o.k. bedankt.. vorig jaar stonden er twee jongetjes van turkse komaf, vreselijk geschminkt, aan mijn deur.. HALOWEEN schreeuwden ze.. en verlangden snoep. ik zal dus maar vast weer wat snoep kopen.

van dal | 21-10-08 | 02:11

Rammstein | 21-10-08 | 02:09

Vort! naar bed jij!

Anders zit je weer tot morgenochtend hier te reaguren.
je moet je schoonheidslaapje doen anders krijg je rimpels.
Ik ga ook zo, even mijn schone pyama opzoeken.

Wayan | 21-10-08 | 02:11

stekelige | 21-10-08 | 02:07

We zitten op dezelfde lijn.

Wayan | 21-10-08 | 02:09

31 oktober

Rammstein | 21-10-08 | 02:09

@Wayan | 21-10-08 | 02:04
Zie mijn 2:05

stekelige | 21-10-08 | 02:07

@ stekelige | 21-10-08 | 01:57
Sörensen zal zijn wandel ongetwijfeld nauwgezet volgen. Lijkt me wel zo'n 'Ik zei het toch!' typje.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 02:06

Canis Spurcus | 21-10-08 | 01:54

hahahaha waar kom jij vandaan?

dat vragen ze bij de Chinees.

Bij ons zit het eral in net zoals trassie. Pedis!

Wayan | 21-10-08 | 02:06

@Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:00
Als er verder niets wordt ondernomen om de Abou-hype (maar ook ander 'knuffels') te stoppen? Wait and see.

stekelige | 21-10-08 | 02:05

Rammstein | 21-10-08 | 02:04 wanneer is het haloween?

van dal | 21-10-08 | 02:04

stekelige | 21-10-08 | 01:53

Ja!

lees de artikelen maar van Tarik Ramadan (vriendje van Marcouch) deze moslimbroeders hebben twee snelheden, een voor de islamwereld en een voor de rest. Zolang ze nog in de demografische minderheid zijn houden ze zich koest en spelen de liberale moslim, ze zorgen daarmee dat de goedgelovige NL'er hun belangrijke posities geven, om maar door te kunnen gaan als Guttmensch.
Zodra ze in de meerderheid zullen ze hun democratisch recht opeisen!!
Zie Marcouch die het nu al probeert (Islam les op openbare scholen).
Het is zeker, maar de meerderheid gelooft nog steeds in sprookjes, of is zo bang dat ze zichzelf niet toestaan hieraan te denken..
We zijn verdoemd!

Wayan | 21-10-08 | 02:04

stekelige | 21-10-08 | 02:03 you're welkom.

van dal | 21-10-08 | 02:04

@van dal | 21-10-08 | 01:57
LOL. No need to say more. Heb de link op m'n bureaublad gekopieerd. Thanks.

stekelige | 21-10-08 | 02:03

@stekelige | 21-10-08 | 01:57
Is hij niet goed geintegreerd en daarmee een slecht voorbeeld voor kudtmocro's? Wat en BS.

Canis Spurcus | 21-10-08 | 02:00

knutsel | 21-10-08 | 01:50

Ja maar ik ben niet gerust, Java heeft een politiek van Transmigrassie (NL woord)
Op Irian Jaya (ned. Nieuw Guinea) wonen er momenteel al meer javaanse moslims dan de oorspronkelijke Papoeas, dat geeft heel veel spanningen en zal binnenkort ook daar ontploffen, let maar eens op.

Zelf ben ik realist, is beter, hoef ik niemand te beoordelen op zijn of haar geloof, maar alleen op karakter en integriteit.

Wayan | 21-10-08 | 01:58

*knor

knutsel | 21-10-08 | 01:58

@Pa 01:56 Hij is mijn cup of tea niet, maar ik vind het een hele sympathieke man an sich, Huckabee dan hè ?

Rammstein | 21-10-08 | 01:57

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:54
Het gevaar zit 'm erin dat ie op een voetstuk wordt geplaatst, als lichtend voorbeeld van 'de goed geintegreerde Marokkaan' , die het beste voor heeft met 0031. Oh wee.

stekelige | 21-10-08 | 01:57

Ik wil wel eens zien hoe ahmed het doet in 010. Maar ja, ik woon er dan ook niet.
Sosjaal eksperiment op afstand zullen we maar zeggen, rotjekor als proefkonijn.

knutsel | 21-10-08 | 01:56

@ Rammstein | 21-10-08 | 01:50
Proest. “Chuck Norris doesn’t endorse. He tells America how it’s gonna be.”

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:56

@Wayan | 21-10-08 | 01:53

Sambal bij?

Canis Spurcus | 21-10-08 | 01:54

@ stekelige | 21-10-08 | 01:46
Mijns inziens zit ie nu toch op een relatief onschuldige stoel. Als wethouder hier en als staatssecretaris, inderdaad, gelijk een vosje Reynaerde.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:54

@Wayan | 21-10-08 | 01:51
Paard van Troje?

stekelige | 21-10-08 | 01:53

Ik ken sateh saus

Canis Spurcus | 21-10-08 | 01:53

Canis Spurcus | 21-10-08 | 01:47

Ik Ken-jutsu dus pas maar op anders maak ik sate angin van je Canis

Wayan | 21-10-08 | 01:53

@Rammstein | 21-10-08 | 01:51
Arme ziel.

stekelige | 21-10-08 | 01:53

stekelige | 21-10-08 | 01:46

Helemaal!

Wayan | 21-10-08 | 01:51

Ik ken origasmi

Rammstein | 21-10-08 | 01:51

@Canis Spurcus | 21-10-08 | 01:47
Ik ken: Brommers Kiek'n.

stekelige | 21-10-08 | 01:51

@wayan. Nou ik vind het mooi dat die oude religieuze shit niet 123 valt te islamiseren. Kan als lichtend voorbeeld gelden.

knutsel | 21-10-08 | 01:50

Canis Spurcus | 21-10-08 | 01:47 ik ken chi-aikido.

van dal | 21-10-08 | 01:49

@van dal | 21-10-08 | 01:46
Integendeel, bijna de helft van mijn familie bestaat uit pinda's.

stekelige | 21-10-08 | 01:49

@Wayan | 21-10-08 | 01:39
Ik ken alleen Pencak Silat.

Canis Spurcus | 21-10-08 | 01:47

stekelige | 21-10-08 | 01:43 hoezo "ook al"? gewoon een nederlands meisje van indische afkomst. én? iets op tegen?

van dal | 21-10-08 | 01:46

knutsel | 21-10-08 | 01:34

Dat verhaal van Soekarno was vroeger (tussen 1950 en 1965) Deze situatie is momenteel nog steeds geldig.
Overigens heb je gelijk dat 98% moslim is, maar je weet hoe dat gaat in ontwikkelings landen, als het dorpshoofd (Kepala Dessa) dat we vanaf nu allemaal moslim zijn dan zijn we dat ook. De meeste moslims geloven ook nog steeds in de oude Boedistische en Hondoeistische gebruiken, en leven alleen uiterlijk als moslim dit is een belangrij verschil met bv MO of Pakistan. er leven meer dan 25 miljoen christenen in Indonesie meer dus dan NL + Vlaanderen inwoners heeft
Op Bali leven zo'n 6 miljoen Hindoes, Boedisten zitten overal net als Confusianen (Chinezen)

Wayan | 21-10-08 | 01:46

knutsel | 21-10-08 | 01:36
ik il niet meer, ik wil niet meer, ik wil geen handjes geven.
ik houd mijn handjs op mijn rug en ik zeg lekker niks terug.
kus, weltrusten, het ga je goed, maar ik ga slapen.

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:46

@Wayan | 21-10-08 | 01:39
Jij begrijpt mijn aversie tegen Aboutaleb?

stekelige | 21-10-08 | 01:46

@van dal | 21-10-08 | 01:37
Ook al een pinda-freak zie ik. Is er nog een wereld zonder?

stekelige | 21-10-08 | 01:43

Van dal. In vredesnaam, ben je vanavond je smart-pill vergeten?

knutsel | 21-10-08 | 01:41

@knutsel | 21-10-08 | 01:36
*zucht ahhh* zeg dan ook dat je 'voegen' bedoelt.

stekelige | 21-10-08 | 01:40

knutsel | 21-10-08 | 01:39 en bali is niet in indonesië?

van dal | 21-10-08 | 01:40

Toen Soekarno de onafhankelijk afkondigde wilde hij de eenheid verbeteren binnen Indonesie. Daarvoor richte hij de hoofd Adat op genaamd ''Panca Sila''
of te wel de vijfzuilen (eenheid in verscheidendheid) een mooi streven de vijf hoofdgoddiensten als eenheid. Maarrrrr..
Het hoofd van het ministerie van religieuze zaken een moslim departement wilde niet dat het Hindoeisme daarin erkent werd, omdat het geen monothoistise godsdienst was, onder druk van Soekarno is er een kompromie gesloten, daarin erkennen de Balinese Hindoes maar een God (Widi Wasa) dus pas na veel gedoe!
Momenteel staat deze Panaca Sila op springen moslims drukken steeds meer door om hun geloof op te dringen aan een ieder, liefst de Sharia. Christenen hebben het momenteel erg moelijk en belijden hun geloof in stilte...
We zijn gewaarschuwd!!

Wayan | 21-10-08 | 01:39

@van dal. Hij heeft het over Bali heur.

knutsel | 21-10-08 | 01:39

knutsel | 21-10-08 | 01:34 onderscheid maken tussen de mensen uit nederlandsch indië, en het tegenwoordige indonesië..
de 'indische' mensen die hier wonen zijn niet moslim, de indonesiërs zijn dat overwegend wel.
(bron: mijn eigen indomeisje)

van dal | 21-10-08 | 01:37

Wayan | 21-10-08 | 01:25
mijn werkterrein is nu zo'n 16 jaar noordafrika, dus zachtmoedigheid is my challenge! -- ook op GS is mijn motto : use soft words and hard arguments.
een van de moeilijkste dingen voor een klompenmeissie is zich staande te houden in een NA maatschappij, waar liegen, bezitsdrang en listigheid hooggewaardeerde kwaliteiten zijn.
nederlandse traditie leren je daar niets over. dus ook ik haal mijn kracht uit de lessen die ik tijdens het reizen kreeg.

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:37

@ Nonnes | 21-10-08 | 01:30
Ghehe, Obama en marokkanen werken als een dieprode lap op zijn gemoed. Het lijkt ook progressief te zijn.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:37

@van dal | 21-10-08 | 01:34
Ach ja.... Practical joke van die Turkse gastarbeider van wie de fiets was gestolen, maar geen aangifte wilde doen... Sorry, 't is al laat; ik weet 't.

stekelige | 21-10-08 | 01:37

@Stekelige. Tussen de tegeltjes. *zucht*

knutsel | 21-10-08 | 01:36

lol@Nonnes | 21-10-08 | 01:30

Maaier | 21-10-08 | 01:35

@knutsel | 21-10-08 | 01:29
Die ontgaat me. Hint?

stekelige | 21-10-08 | 01:34

@wayan. Was dat vroeger ofzo? Laat ik nou denken dat er meer dan 98% van Indo moslim is.

knutsel | 21-10-08 | 01:34

stekelige | 21-10-08 | 01:32 rare kronkels maak jij. het ging om "kommt zeit kommt rat", jij schreef rad, en het duitse woord voor raad is rat. vandaar rathaus.

van dal | 21-10-08 | 01:34

@van dal | 21-10-08 | 01:10
Het werkwoord was toch 'ausradieren' en toch niet 'ausratieren'?

stekelige | 21-10-08 | 01:32

Wayan | 21-10-08 | 01:27 het is geen grapje, ze heeft gewoon een heel prettige stem.

van dal | 21-10-08 | 01:31

@ Karleyn | 21-10-08 | 01:29
Waarvan akte dan maar.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:31

Nonnes | 21-10-08 | 01:28

Ja, grappig. Ik ga morgen eens lezen hoe hij die miscalculatie heeft weten om te buigen. Helaas roept nu het bed.

Maaier | 21-10-08 | 01:31

Overigens voor wie het interesseerd!

Op Bali is de Hindu god Widi Wasa, een god dus, dit in tegenstelling tot India waar de godelijke drieeenheid heerst.
Hoe dit komt?

Wayan | 21-10-08 | 01:30

@Karleyn 01:29 En jij vertegenwoordigt de nederlandse tak ?

Rammstein | 21-10-08 | 01:30

@Rammstein | 21-10-08 | 01:20
Fleauxe is langsgeweest. Dan gaat het verder vanzelf.

Nonnes | 21-10-08 | 01:30

@Stekelige 01:26. Je moet ook niet op de lijntjes trappen. En zeker niet hard en stampend wat ik zou doen.

knutsel | 21-10-08 | 01:29

Dan toch maar Obama.
Welke fucking mongool stemt mcain?
Helaas zit Amerika vol met fucking mongolen.

Karleyn | 21-10-08 | 01:29

@Maaier | 21-10-08 | 01:22
Gheghe hij houdt wel vast aan zijn systeem. Maar natuurlijk, de geschiedenis wijst nooit iets uit, dat is ook zo. Het is wel een factor bij mijn verwachting.
En de partijleider hoort inderdaad in de Kamer, maar nu zit Bos goed in K. Andere partijleider dus, goed idee.

Nonnes | 21-10-08 | 01:28

@knutsel | 21-10-08 | 01:22
.... 0031 pas op je identiteitje.

stekelige | 21-10-08 | 01:28

van dal | 21-10-08 | 01:17

dat ik daar zelf niet eerder op gekomen ben!

Je brengt me op een idee, je maakt weliswaar een grapje maar ik ga dat doen.

het beste idee van deze avond, waarvoor dank!

Wayan | 21-10-08 | 01:27

@van dal | 21-10-08 | 01:22
Oh, was je al een tijdje kwijt tussen de tegeltjes.

stekelige | 21-10-08 | 01:26

Rammstein | 21-10-08 | 01:20
ik begrijp dat u te moe bent om de linkjes aan te tikken.
in liefde! een excerpsel uit Kali :
Kali is represented as a Black woman with four arms; in one hand she has a sword, in another the head of the demon she has slain, with the other two she is encouraging her worshippers. For earrings she has two dead bodies and wears a necklace of skulls ; her only clothing is a girdle made of dead men's hands, and her tongue protrudes from her mouth. Her eyes are red, and her face and breasts are besmeared with blood. She stands with one foot on the thigh, and another on the breast of her husband.

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:26

Religion sucks

Rammstein | 21-10-08 | 01:26

@ Maaier | 21-10-08 | 01:14
Ze is er eerzuchtig genoeg voor. Ongetwijfeld. Maar zou dat niet juist de reden kunnen zijn om senator te blijven – ze heeft tenslotte van die gast verloren. En God hoort haar nog steeds grommen.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:26

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:13

Het Balinese Hindoeisme spreekt me meer aan, is ook heel anders dan in India.
In India is het meer een geloof van het woord, met een rigide kaste systeem.
Op Bali gaat het meer om de rituelen, met een mild kaste systeem.
je kunt het vergelijken met hoe het fundamentele protestantisme staat tegenover het meer flamboyante katholieke geloof met zijn uiterlijke vertoningen.
Mijn familie in Indonesie is zowel Hindu als katholiek, zelf ben ik katholiek opgevoed, maar gebruik de al deze geloven net zoals het Boedisme als een filosofie, waaruit ik het beste haal wat mij persoonlijk past. Ik ben voor mij geloof een realist, dat is volgens mij het beste om te overleven.

Wayan | 21-10-08 | 01:25

@Maaier | 21-10-08 | 01:22
Over 4 jaar staat de VS onder curatele van Bos. Lauw kans.

stekelige | 21-10-08 | 01:24

Rammstein | 21-10-08 | 01:20

Als je ze even doorstuurt, dan wel.

Maaier | 21-10-08 | 01:23

stekelige | 21-10-08 | 01:22 was er nog niet in.. dus..

van dal | 21-10-08 | 01:22

@Stekelige 01:12. ... berber pas op je kinderen.

knutsel | 21-10-08 | 01:22

@Rammstein | 21-10-08 | 01:20
Denk 't wel. Zelfs Van Dal komt er z'n nest voor uit.

stekelige | 21-10-08 | 01:22

Nonnes | 21-10-08 | 01:16

De geschiedenis wijst nooit iets uit. Ooit een college gehad van deze man: www.britannica.com/blogs/2007/10/the-1... die beweerde bij hoog en bij laag dat Gore per se zou winnen. OP grond van de geschiedenis. Maar ik ben het met je eens, ik zie Clinton niet over 4 jaar nog een keer die ellende van de voorverkiezingen gaan.

Maaier | 21-10-08 | 01:22

Rammstein | 21-10-08 | 01:20 drinkwater, de leidingen zijn zeker weer gespuid.

van dal | 21-10-08 | 01:21

zak_arme_turf | 21-10-08 | 01:04
een hindu bidt edoch wel voor brune bonen

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:21

Iedereen aan de love pillen of zo ?

Rammstein | 21-10-08 | 01:20

zak_arme_turf | 21-10-08 | 01:04
en idem de liefste vrouw

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:19

@AntiSoof | 21-10-08 | 01:13
Zie @knutsel | 21-10-08 | 01:10

stekelige | 21-10-08 | 01:18

@klompenmeissie | 21-10-08 | 01:13
Woow, u bent ook al ingevoerd in t Hinduïsme. Ik bezocht de Krishna tempel. O wat een heerlijke sfeer daar. (t eten was el wat raar) Maar Hara Krishna is zooo moooi...

AntiSoof | 21-10-08 | 01:17

Wayan | 21-10-08 | 01:15 ik heb mijn tomtom ingesteld op de belgische dame die de weg weet...

van dal | 21-10-08 | 01:17

@Maaier | 21-10-08 | 01:15
Mag het ook een garnizoenmaker zijn.

stekelige | 21-10-08 | 01:16

@Maaier | 21-10-08 | 01:14
Ik kan me niet voorstellen dat ze er over 4 jaar weer voor gaat. Of Obama weet de mensen aan zich te binden de komende jaren of niet. In dat laatste geval wordt het weer een republikein, geen andere democraat. Of wijst de geschiedenis anders uit?

Nonnes | 21-10-08 | 01:16

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:03

Voor mij werk kom ik zeer regelmatig in Duitsland en in Belgie.
Ik denk dat ik de Belgen vrij goed ken, en hun onderlinge verschillen.
Je hebt zeker gelijk dat de Belgische TV een oase van rust is vergeleken van die van ons, soms bijzonder prettig, soms ook wat saai, naar beide kijken is perfect.
Als ik in Belgie ben dan stem ik mijn auto radio meestal af op radio Donna en soms radio 2, de zwoele tongval van de vlaamse dames geven mij altijd een rustig gevoel.
Ook het eten is perfect, de franse keuken is in belgie beter dan in frankrijk.
En dan de Lunch, een toast kannibaal, of een broodje martino, of in oostende de garnaal kroketjes met meegefrituurde peterselie....

Wayan | 21-10-08 | 01:15

@knutsel | 21-10-08 | 01:10
Helaas, er stond geen datum bij.

stekelige | 21-10-08 | 01:15

stekelige | 21-10-08 | 01:12

Een echte baanhopper bedoel je?

Maaier | 21-10-08 | 01:15

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:06

Waarom niet? Maar dan wel een belangrijke post. Het zou ook goed kunnen dat ze senator blijft en dan alsnog over 4 jaar weer mee gaat doen, al wordt nu moeilijker. Ik sluit niets uit in ieder geval. Amerikaanse politici zijn net echte politici: a wordt makkelijk b. Of c of d. "de leider van de PvdA hoort in de kamer te zitten", dat werk.

Maaier | 21-10-08 | 01:14

Wayan | 21-10-08 | 00:50
Rammstein | 21-10-08 | 00:51
ik mag mij gaarne verdiepen in de enthousiaste aanpak van Kali www.exoticindiaart.com/kali.htm

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:13

@stekelige | 21-10-08 | 01:08
Verklaar je nader?

AntiSoof | 21-10-08 | 01:13

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:06
@ Maaier | 21-10-08 | 01:03
Abou is een echte. De sluwste van de sluwste. Een vader als imam en de leugen en geveinsde oprechtheid gelegitimeerd door de koran.
Hoe was ie ook weer? Als de vos de passie preekt.....

stekelige | 21-10-08 | 01:12

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:06
Ik geloof het vast. Dat laat ze niet lopen. En het lijkt voor Obama ook winst. Dichterbij kan ze volgens mij niet meer komen.

Nonnes | 21-10-08 | 01:11

stekelige | 21-10-08 | 01:08 komt zeit komt rat.. zo hebben de oosterburen ook in elke stad van betekenis een rathaus..
zelfs in hameln.

van dal | 21-10-08 | 01:10

@Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:06 *zich Hillary onder Obama voorstelt*

vraagstaart | 21-10-08 | 01:10

@stekelige. Dat oma haar fiets alsnog terug krijgt?

knutsel | 21-10-08 | 01:10

@AntiSoof | 21-10-08 | 00:52
Als een oosterbuur zegt: kommt-Zeit-kommt Rad, betekent 't plotseling iets heel anders.
Raar he?

stekelige | 21-10-08 | 01:08

@ Maaier | 21-10-08 | 01:03
Cohen was 'm beu. Als kouwe pap.

Maar denk je echt dat Hillary alsnog onder Obama een post op zich zou nemen?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:06

DANNY3960 | 21-10-08 | 00:58

Indrukwekkende site, heb nu niet de energie dit te gaan lezen, maar zal dit later wel doen, en kom erop terug zodra ik je hier weer zie.

Wayan | 21-10-08 | 01:06

AntiSoof | 21-10-08 | 01:02
Zelfs de liefste man ter wereld hoeft geen onrecht toe te staan - met welke middelen dan ook. Zoek maar eens op wat een bodhisattva zou doen als-ie bijvoorbeeld een hinderlaag zou ontdekken - van die gasten ziet of hoort niemand ooit meer wat, als dat de enige manier zou zijn.

zak_arme_turf | 21-10-08 | 01:04

Wayan | 21-10-08 | 00:53
het is ook byzonder rustgevend om eens een tijdje belgische tv te kijken.
a je snapt voor een deel niet waar ze zich druk over maken
b hun taal is bijzonder ontspannend om naar te luisteren
c de programma's zijn educatief en ze laten elkaar uitpraten - heb ook nog geen imams waargenomen
d hun frans is zo, dat wij het zonder ondertitels (haha) kunnen verstaan.

klompenmeissie | 21-10-08 | 01:03

AntiSoof | 21-10-08 | 00:54

het Martiale hoort bij de mensheid het zou dwaas zijn dat te ontkennen, de opdracht is aan de goede mensen dit te beheersen.AntiSoof | 21-10-08 | 00:56

AntiSoof | 21-10-08 | 00:56

Nou nee! inderdaad de natuur regelt dit door oorlogen, natuurrampen, hongersdoden

lees bericht: DANNY3960 | 21-10-08 | 00:44

waarschijnlijk voor 2015 12 miljard!!!!! een verdubbeling, met alleen filosoferen kom je er niet, als je kids hebt zul je ze hierom of hiertegen moeten wapenen (figuurlijk, ik hoop echt niet letterlijk)

Wayan | 21-10-08 | 01:03

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:00

En Aboutaleb koos voluit voor het kabinet...

Maaier | 21-10-08 | 01:03

En om een Mohammed ook maar niet te vergeten ;)

AntiSoof | 21-10-08 | 01:03

@zak_arme_turf | 21-10-08 | 00:58
Ik denk dat Boeddha's leer toen verkracht is door latere interpretaties en toevoegingen, gelijk gebeurt is met Plato, Jezus ea gezaghebbende leraren der wijsheid. Buddha was een lieve wijze, geen dierlijk gedrocht.

AntiSoof | 21-10-08 | 01:02

AntiSoof | 21-10-08 | 00:54
Sorry, da's niet waar. Zijn wel heel wat maniakken geweest, dan, zowel in de geschiedenis als in de literatuur.

zak_arme_turf | 21-10-08 | 01:01

@ Maaier | 21-10-08 | 00:58
Hillary gaf vorige week toch te kennen dat ze definitief senator wil blijven?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 01:00

Wayan | 21-10-08 | 00:50
Klopt, zie ook bodhisattva warrior. Net zo goed als Jezus wist wat een zweep was, heeft ook boeddhisme zijn no-nonsense kantjes.

zak_arme_turf | 21-10-08 | 00:58

@Rammstein

Als de democraten veel congreszetels binnenhalen, zal Hillary misschien in de regering stappen. Anders is een grotere meerderheid in beide huizen veel gunstiger voor de zittende president.

Maaier | 21-10-08 | 00:58

Wayan | 21-10-08 | 00:53

Gun dit even een blik waardig. Start bij Projects zou ik zeggen.

vincent.callebaut.org/

DANNY3960 | 21-10-08 | 00:58

(uit of in) Ik bid nie voor brune bonen

klompenmeissie | 21-10-08 | 00:57

Rammstein | 21-10-08 | 00:51

Helemaal mee eens!

Dit is overigens wel de laatste keer dat ik het Uberhaupt ergens met jou over eena zal zijn, het moet niet te klef tussen ons worden.

Wayan | 21-10-08 | 00:57

@Wayan | 21-10-08 | 00:53
Ook de bevolkingsexplosie zal niet plaatsvinden, de natuur regelt dat. Politici zeggen onzin over deze dingen en verpesten de godgelijke natuur juist door haar denken te kunnen manipuleren, de dwazen.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:56

@Wayan, ja je hebt gelijk. Maar dat martiale is een gevaarlijke uitvinding van een maniak.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:54

DANNY3960 | 21-10-08 | 00:44

Ja toch wel een goede krant die Gazet, beter in ieder geval dan de Azijnbode.
Verontrustend nieuws dit weer, we raken overbevolkt, en je weet wat er dan gaat gebeuren.

Wayan | 21-10-08 | 00:53

@klompenmeissie | 21-10-08 | 00:48
Ja. Wat heb je dit mooi verwoord...

@Wayan | 21-10-08 | 00:48
Zen leert je toch ook de narigheid te aanvaarden? Er is goed en kwaad, maar wie het kwade niet aanvaard zal het goede ook niet kennen. Alles is. Maak je geen zorgen, komt tijd komt raad, luidt t spreekwoord. En de angst voor t onbekende is de grote vijand vaak.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:52

Als er een markt voor is Danny dan heb ik alvast een zwemneger gevonden:

www.surinamstars.com/Anthony%20Nesty.h...

Weet je wat echt een moeilijke markt is? Een Turkse ballet man.

boeglul | 21-10-08 | 00:51

"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."
Einstein

Rammstein | 21-10-08 | 00:51

AntiSoof | 21-10-08 | 00:42

Ik heb jou al eens eerder gezegd, lees niet alleen dat wat jou aanstaat.
het Zen Boedisme heeft ook een martiale kant.
Ik heb jou eerder al wat boektitels hierover gegeven.

Wayan | 21-10-08 | 00:50

AntiSoof | 21-10-08 | 00:38

Wat je gezellig noemt, ook daar moet een grens aan zijn. de aarde moet het allemaal maar verwerken, alles maar dan ook alles heeft een kritische massa.
Maar ja natuurkundig gezien gaat het richting oorlog, geweld, destructie,
rassenscheiding, ontwrichting etc. iedereen zoekt zijn sociale groep op, om de sociale cohesie instand te houden. Er is voor gewaarschuwd, indien de EU groter en bureaucratischer word, zal er meer regionationalisme ontstaan, dat zie je nu al voorzichtig gebeuren. Je voelt het er komt een oorlog aan, en ik denk dat WOII daar een kleintje bij zal blijken. Er zullen veel mensen dood gaan, ook door voedsel en water gebrek, diegene die overblijven gaan de volgende bewustzijns fase in. De vraag voor een ieder is 'hoe kan ik of mijn kids tot die laatste groep behoren'?

Wayan | 21-10-08 | 00:48

AntiSoof | 21-10-08 | 00:42
jeetje soof...
uit wat je doet blijkt wie je bent,
om woorden kind, geeft men geen cent.

klompenmeissie | 21-10-08 | 00:48

@knutsel | 21-10-08 | 00:45
He he weer eens een frisse wind, ja zo is het.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:46

@Fleauxe. Wat maakt het uit welke kandidaat hier de voorkeur krijgt als we toch niet kunnen stemmen en er geen enkele Amerikaan zich ook maar iets aantrekt van wat er hier gezegd wordt. Zelfs onze perceptie over Obama maakt geen reedt uit, zelfs niet als hij het wel wordt. Verder RepSetc voor je hekel aan Obama, maar compleet waste of energy.

knutsel | 21-10-08 | 00:45

@ Fleauxe | 21-10-08 | 00:40
Ben je woonachtig in een overwegend pro-McCain of -Obama staat?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 00:44

@Fleauxe | 21-10-08 | 00:40
Beter of slechter? Ach we zijn beiden gelijk, denk ik, als broeders en zusters.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:43

@Wayan | 21-10-08 | 00:39
Zen is de brenger van de Stilte van de Geest. Aanvaart haar en ge zult als een Boeddha zijn.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:42

@Rammstein | 21-10-08 | 00:36: Idd, niets is nog besloten. Er is een massa van zegge: 8% die nog moeten besluiten op wie ze gaan stemmen. Die mensen zijn niet gevoelig gebleken voor de left-wing propaganda en aangezien McCain de man van de argumenten is en Obama van de show kan dat nog heel erg spannend worden.
-
@AntiSoof: Ik zou het graag met je eens zijn, maar op de een of andere manier lukt dat niet. Het zal wel genetisch zijn, misschien ben jij een beter mens. Zeg jij het maar.

Fleauxe | 21-10-08 | 00:40

@DANNY3960 | 21-10-08 | 00:33

Jaha, ik weet wel dat negers kunnen rennen, springen, vliegen, duiken, vallen,
opstaan en weer doorgaan.

Maar racen en presidenten van de USA wist ik niet. Volgens mij doen ze alles eigenlijk beter, als ze meedoen....(of mogen doen)

Canis Spurcus | 21-10-08 | 00:40

AntiSoof | 21-10-08 | 00:35

Mag het ook Zen Boedisme zijn?
Anders mag ik niet meer zwaardvechten.

Wayan | 21-10-08 | 00:39

@Fleauxe | 21-10-08 | 00:36
Good doggie. En het lijkt me een leuke opa.

Nonnes | 21-10-08 | 00:39

@Wayan | 21-10-08 | 00:36
Sorry, in getallen ben in nooit goed geweest. Zijn we al met zovelen? Gezellig.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:38

AntiSoof | 21-10-08 | 00:35

6 miljard

welke krant lees jij? de Gazet van Antwerpen?

Wayan | 21-10-08 | 00:36

@Nonnes | 21-10-08 | 00:33: Ongeschoren red-neck dames zijn altijd eng om naar te kijken. Ook indien pro-Osama!
-
HOE, ik vraag jullie HOE kun je tegen deze gezellige lieve man zijn? neveryetmelted.com/wp-images/McCainHug...

Fleauxe | 21-10-08 | 00:36

@Fleauxe 00:29 Ik had 100% op Hillary gezet, maar dat mag nog niet zo zijn. Daarom hoop ik wel op een grote rol voor haar de komende vier jaar in iedergeval. En ik zie McCain/Palin nog steeds voor vol aan, want na de laatste twee verkiezingen is dus niets zeker, tot de dikke dame gezongen heeft.

Rammstein | 21-10-08 | 00:36

@ AntiSoof | 21-10-08 | 00:35
That's deep, man.

Pa Cartwright | 21-10-08 | 00:36

Dirk Zijn! | 21-10-08 | 00:19
Dank je wel.

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:35

@Fleauxe | 21-10-08 | 00:25
Fleauxe, ik begrijp je ergens wel. Maar aan de andere kant denk ik dat ik de wereld niet naar mijn hand kan zetten. Hoogstens kan ik streven naar geluk, ook al is dat niet aan mij om te bepalen of ik dat krijg. 4 miljard mensen hebben allemaal hun eigen menig, dat is de narigheid. Het werkelijke goede voor de mens zou zijn in liefde en vrede te leven, net als de Boeddha voorleefde.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:35

@DANNY3960 | 21-10-08 | 00:33
Vergeet de schaatsneger niet.

Nonnes | 21-10-08 | 00:34

@Rammstein | 21-10-08 | 00:28: Schat kijk naar die update en zie het bewijs. :-) Niet dat jij zo bent natuurlijk, dat moge duidelijk zijn.

Fleauxe | 21-10-08 | 00:34

Rammstein | 21-10-08 | 00:28

Bratwurst vind ik ook lekker, zeker de Thuringer bratwurst op houtskool gegrild.
De Bockwurst, zeker de riesenbockwurst is lekkerder dan onze knakworst, dat komt omdat de Bockwurst echt 'knakt' als je hem hapt.

Wayan | 21-10-08 | 00:34

@Fleauxe | 21-10-08 | 00:25
Toch hoop ik dat de looks van de projohns ons bespaard blijven. Terug naar de jaren '50 in het land dat wereldwijd voorop loopt. Raak ik van in de war.

Nonnes | 21-10-08 | 00:33

Canis Spurcus | 21-10-08 | 00:22

En een golfneger, een loop- spring en dansneger ook al. Maar een zwem-of biljartneger bvb. daar is vast een markt voor.

DANNY3960 | 21-10-08 | 00:33

Och het is best leuk om die Neocons bij de NRO langzamerhand gek te zien worden.
Ze zijn zooo boos, en hoewel het niet echt relevant is wie er wint ( ze zitten alletwee al aan de lijn van machtige lobby-groepen, met name het AIPAC) hoop ik toch dat Oba wint, alleen al vanwege de woede van de jongens bij de NRO en de Weekly Standart
Planet Yank blijft leuk.

Steerpike | 21-10-08 | 00:30

@Rammstein | 21-10-08 | 00:24: ALs Hillary tegen McCain moest zou ik nog een behoorlijk lastige keuze moeten maken. In deze strijd is de keuze snel gemaakt.
-
@draadstaal | 21-10-08 | 00:25: En denk maar niet dat Obama bin Laden daar een einde aan zal/mag/durft te maken. Staatsgevaarlijk is staatsgevaarlijk, wie de staat niet wenst te steunen weet welk lot hem toekomt.

Fleauxe | 21-10-08 | 00:29

@Fleauxe 00:25 Kom op, niet afzakken in schoolplein gekwebbel.

Rammstein | 21-10-08 | 00:28

Wat een prachtige update trouwens zeg, het geeft maar aan welk soort mens proBama is. Dom, lelijk en schreeuwerig.

Fleauxe | 21-10-08 | 00:25

-weggejorist-

draadstaal | 21-10-08 | 00:25

@Miretra 00:21 Nee, dat doet hij alleen voor McCain.

Rammstein | 21-10-08 | 00:24

AntiSoof | 21-10-08 | 00:04
t schijnt wel belangrijk te zijn dat ìk in ieder geval oud word, want vanmorgen kwam mijn postbankaandelenpostje voor mijn begrafenis binnen en die was plotsklaps geslonken van 5 naar 2000. nu is mijn wens wel op een dienblad met een lap erover begraven te worden, maar het is wel de bedoeling dat ze na afloop nog even lekker kunnen eten en drinken.
ik zal eens postelijn met een gehaktbal eten. - dan maar wat minder omega3. plinius heeft mij nog niet verblijdt met zijn openbaring.

klompenmeissie | 21-10-08 | 00:24

Rammstein | 21-10-08 | 00:13

Je weet toch dat ik gek ben!

Wayan | 21-10-08 | 00:23

Na een raceneger (Hamilton) is nu ook de eerste Wittehuisneger aanstaande. (no pun)

Als ie een beetje meer vrede en stabiliteit in de wereld brengt, Joden en Moslims uit elkaar weet te halen, de wereldeconomie kickstart, het klimaatprobleem oplost, Rusland, Iran en Venezuela en China terug in de mand stuurt en daarbij streng toeziet op het non-proliferatieverdrag mag ie van mij een goede poging wagen. Go Obama!

Canis Spurcus | 21-10-08 | 00:22

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:13

Ik zal eraan denken.

Wayan | 21-10-08 | 00:22

Rammstein | 21-10-08 | 00:19
Flooks zal ook wel een rauwe keel hebben.

Miretra | 21-10-08 | 00:21

TM | 21-10-08 | 00:10

ja man. Ik wil het eigenlijk niet zien en liefst steek ik mijn kop hiervoor in het zand, maar helaas ben ik daar te realistisch voor, en maak me daarom erg veel zorgen over de toekomst voor onze kids.
In de jaren zeventig met al die demomstraties tegen de koude oorlog zei een wijsman ooit tegen mij ''het is nog nooit zo veilig geweest als nu, en als deze koude oorlog eindigd dan zal het weer onrustig worden''
Wij realiseerden ons toen niet dat wij een bevoorrechte generatie waren, altijd meer, beter, luxer, beter onderwijs, meer vrijheid, meer geld, grotere huizen etc.
De komende generatie zijn met deze weelde en rust grootgebracht of bijna grootgebracht, en zullen mee moeten maken dat veel afgebroken zal worden en de rust en veiligheid van de sociale cohesie verdwijnen zal.

Wayan | 21-10-08 | 00:21

*hoopt dat Hillary onderdeel gaat uitmaken van de Obama administration*

Rammstein | 21-10-08 | 00:21

Wat ook irritant begint te worden... ik ben die reclames van Axe echt kotsbeu.

Muxje | 21-10-08 | 00:21

ING vandaag weer bijna 30% erbij. Cool blijven dus (morgen winstnemingen, waaien weer over).

Echt waar, het interesseert me mateloos of B of C wint, eg wel.

nattebever | 21-10-08 | 00:19

*zet koppie thee met honing voor Hillary*

Rammstein | 21-10-08 | 00:19

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:11
LibertasSimplex. Ingewikkelde naam voor iemand die zijn gedachten zo helder kan verwoorden.

Dirk Zijn! | 21-10-08 | 00:19

@ Fleauxe | 21-10-08 | 00:15

Nee hoor, geen mysterie, en dat weet jij ook. Maar desalniettemin een goeie tijd gewenst in de states.

Zoloft | 21-10-08 | 00:18

@Zoloft | 21-10-08 | 00:11: Het zal altijd een mysterie blijven, voor jou dan althans. En nee, ik kom niet terug. Natuurlijk moet ik nog een aantal zaken regelen voor de verhuizing en zo, maar ik blijf hier wel wonen. Bedankt voor de belangstelling.
-
@Mas Rob | 21-10-08 | 00:11: Wat is er dan zo onzinnig aan mijn stellingen die ik overigens nog heb onderbouwd ook?

Fleauxe | 21-10-08 | 00:15

@Wayan 00:11 Wie is die Wayan waar U het over heeft, bent U met zijn tweeën ?

Rammstein | 21-10-08 | 00:13

Wayan | 21-10-08 | 00:11
Man, man, een goede eter net als ik! Maar Indisch, herstel Indonesisch, daar kan ik voor wakker worden hoor.

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:13

Ach welnee. De wereld holt helemaal niet achteruit. Het is maar net hoe je het bekijkt. Het glas is halfvol, halfleeg, of er zit alcohol in. Dat doemdenken van mensen. Vrijheid rules, en dat gaat nou eenmaal bumpy.

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:11

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:07

Ja heerlijk toch! maar ben ook gek op Italiaans, en hou ook veel van Hollandsepot,
Wayan heeft vorige week nog boerenkool met Hemaworst gemaakt, erg lekker,
en een harinkje prikken, doe ik ook graag.

Wayan | 21-10-08 | 00:11

Nog sneuer: Fleauxe weet zelf niet dat hij het niet kan hebben dat hij onzin praat.

Mas Rob | 21-10-08 | 00:11

@ Fleauxe | 21-10-08 | 00:08

Nee teer zieltje, je kunt het gewoon niet bewijzen. Dat is begrijpelijk, want je hebt geen USA paspoort en mag derhalve ook niet stemmen... lol.

Ben je er al uit of je weer terug wilt naar nederland btw?

Zoloft | 21-10-08 | 00:11

@repulse | 21-10-08 | 00:00 : Nou, als ie al niet aan de macht was dan had Cheney toch behoorlijk wat invloed. ;)

@Wayan | 21-10-08 | 00:00 : Het staat als een paal boven water dat de wereld al jaren stabiel in hetzelfde tempo achteruit holt...

TM | 21-10-08 | 00:10

@Mas Rob | 21-10-08 | 00:08: Waar? Daar zou ik dan wel even getuige van willen zijn, als het mag that is.

Fleauxe | 21-10-08 | 00:09


@ Fleauxe | 21-10-08 | 00:06

En Fleauxe kan het niet hebben dat er is aangetoond dat hij onzin praat. Sneu hoor.

Mas Rob | 21-10-08 | 00:08

@Zoloft | 21-10-08 | 00:05: Hahaha, arm klein zieltje. Je weet het gewoonweg niet he, nou verder je smoel dichthouden en geen dingen beweren die je niet kunt hard maken. Want laten we het reeel houden EN op jouw niveau: " jij begon" .

Fleauxe | 21-10-08 | 00:08

Indonesisch is op knakworst na de lekkerste keuken die er is.

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:07

repulse | 21-10-08 | 00:03

Dat was geen katsate maar hondsate, dat komt omdat jij zonodig goedkoop wilde eten. Zuinige Hollander.

Wayan | 21-10-08 | 00:07

Ik heb uit goede bron vernomen dat Mas Rob een stikker op zijn deur moet plakken met "No Candy Here". Vraag me niet waarom, zal wel iets met kids te maken hebben of zo.

Fleauxe | 21-10-08 | 00:06

@ Fleauxe | 21-10-08 | 00:01

Omdat jij zo'n enorme grote mond hebt mag jij bewijzen dat je WEL een amerikaans paspoort hebt.

Zoloft | 21-10-08 | 00:05

Mas Rob | 20-10-08 | 23:58

1. Wayan
2. Made
3. Nyoman
4. Ketut

het vijfde kind (zoon) heet dan weer Wayan dan begint het rijtje weer van voor af aan. Mijn kids hebben gewone Hollandse namen.

Wayan | 21-10-08 | 00:05

Mas Rob | 21-10-08 | 00:04
Ok. Thanks. Wist ik nog niet.

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:04

Mister Write | 20-10-08 | 21:05
De redactionele vaardigheden, uiteraard [zucht].

zak_arme_turf | 21-10-08 | 00:04

Ik heb uit goede bron dat Obama eigenlijk een alien is.

Mas Rob | 21-10-08 | 00:04

@klompenmeissie | 20-10-08 | 23:23
Ondertussen kwam ik bij omega 3 vet langs de gezonde postelijn uit bij Plinius de oudere uit, t is wat t internet hè. En dat allemaal door je opmerking.

AntiSoof | 21-10-08 | 00:04

ohnee? , wel goeienavond/ morgen dan bij deze.

DANNY3960 | 21-10-08 | 00:04

.... with Hillary !!!!!!! What the hell am I doing here ????

Rammstein | 21-10-08 | 00:04

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:00

Allebei.

Mas Rob | 21-10-08 | 00:04

Wayan | 21-10-08 | 00:02
Ja lekker maar deze keer graag wel kipsaté en niet die katsaté die je de vorige keer gaf..

repulse | 21-10-08 | 00:03

@Rammstein | 21-10-08 | 00:01: Nou fijn voor ' m, ik hoop dat hij het naar zijn zin heeft en snel weer oprot.

Fleauxe | 21-10-08 | 00:03

repulse | 20-10-08 | 23:57

ga jij maar naar de Chinees, sambal bij!

Wayan | 21-10-08 | 00:02

@Zoloft | 20-10-08 | 23:51: Bewijzen of je grote mond houden,

Fleauxe | 21-10-08 | 00:01

@Fleauxe Barrack Obama is in Orlando !!

Rammstein | 21-10-08 | 00:01

Hallloooooo, heb ik al goeienavond gezegd?

DANNY3960 | 21-10-08 | 00:01

@ Wayan | 20-10-08 | 23:56
Die handgeklopte wok – ja die ene, waar je dan tijdens het wokken ook een sausje tegen de zijwand aan kon fabrieken – die tel Sell in 1992 in het assortiment had; was dát niet De Wayan 2000 of zo iets?

Pa Cartwright | 21-10-08 | 00:00

TM | 20-10-08 | 23:57
Waarom ben jij van mening dat, die droplul oeps.. enorme droplul uit texas aan de macht was?

repulse | 21-10-08 | 00:00

TM | 20-10-08 | 23:57

ja! You ain't seen nothing yet!

ik hou mij hart vast voor de toekomst van onze kids, en ik ben een onverbeterlijke optimist.

Wayan | 21-10-08 | 00:00

Mas Rob | 20-10-08 | 23:58
Oh. Ok. Mannelijk of vrouwelijk dus?

LibertasSimplex | 21-10-08 | 00:00

Wayan | 20-10-08 | 23:53
Ik had je voor een soort wok aangezien.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:54
Of een jonggehandicapte uitkeringstrekker? Of was dat Wajong?

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:59

Balinezen noemen het eerste kind Wayan.

Mas Rob | 20-10-08 | 23:58

Wayan | 20-10-08 | 23:56
Nie mokken, lekker wokken...

repulse | 20-10-08 | 23:57

"Loose the spindoctor." ???

Pritt toch!

@nadenkeniseenkunst | 20-10-08 | 23:46 : Niet om het een of ander hoor, maar neem jij je medicatie wel op tijd? Of ben je echt van mening dat het allemaal nog veel erger kan dan 8 jaar die enorme droplul uit Texas aan de macht?

TM | 20-10-08 | 23:57

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:54

Wok = Wadjan in het Indonesich suffie!

Shit! dat lijkt inderdaad wel heel erg op Wayan, dat zie ik nu pas.

Wayan | 20-10-08 | 23:56

Wayan | 20-10-08 | 23:53
Ik had je voor een soort wok aangezien.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:54

Wayan is geen gerecht. tenzij je een kannibaal bent!

Wayan | 20-10-08 | 23:53

Pa Cartwright | 20-10-08 | 23:50
Zal je net zien.
LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:50

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:53

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:52

Korrekt!

Wayan is een naam

Wayan | 20-10-08 | 23:53

nadenkeniseenkunst | 20-10-08 | 23:46
Nadenken is een kunst. Beargumenteren ook.
Je toekomstvisie deel ik. De volgende presidentskandidaat wordt natuurlijk Arnold.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:53

@Jan Passant |
zelf ben ik er ook een groot voorstander van om hitler weer in de politiek te betrekken, kan even als een shock overkomen, maar na 60 jaar heeft die best wel geleerd wat wel en niet mag. dan zou je dus nu de situatie in amerika kunnen hebben dat je tussen hitler, obama en mcain moest kiezen. en uiteraard is hitler dan een vredelievend iemand intussen. volgens mij zijn de debatten dan ook een stuk leuker, obama sneaky antwoorden, mcain ontwijkend en dan vervolgens hitler in een volledige tirade tekeer zien gaan. en, hij moet in zn vaste pakkie, geen 2008 look maar gewoon dat ouwe vertrouwde uniformpie met volledig anno 2008 pink ribbon lintje om zn arm

st0mpie | 20-10-08 | 23:52

Wayan | 20-10-08 | 23:49
Sorry. Spreek geen Indonesisch, en ongetwijfeld is "wayan" niet iets vrouwelijks.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:52

#... waarschijnlijk wel een popster worden of een andere mediagenieke idioot.#

Gepasseerd station: Ronald Reagan in de jaren tachtig.

Mas Rob | 20-10-08 | 23:51

@ Fleauxe | 20-10-08 | 23:45

Inderdaad, dat weet ik..

Zoloft | 20-10-08 | 23:51

@nadenkeniseenkunst
En ineens moet ik denken aan Idiocracy.

waskuip-admiraal | 20-10-08 | 23:50

@ nadenkeniseenkunst | 20-10-08 | 23:46
Zal je zien dat er weldra iemand weer met dat Reagan voorbeeld aankomt.
Of dat dozijn adviseurs c.q. lemmingen waar een president zich steevast weet te omringen.

Pa Cartwright | 20-10-08 | 23:50

hear hear@ nadenkeniseenkunst!

Fleauxe | 20-10-08 | 23:50

Ik vind Obama ergens lijken op Reagan. Kwa uitstraling en coolness. Dat komt wel goed met die man.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:50

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:48

Dat niet, maar kan wel net zo lekker koken, ondanks dat Wayan een man is.

Wayan | 20-10-08 | 23:49

@Fleauxe | 20-10-08 | 23:43
Gezien jouw mening over Obama's intenties kan ik die uitleg waarderen, bedankt. Groetjes van mijn voorleesmoeder trouwens! ;-)

Ik vind dit over het algemeen weer een lekker interessante en leerzame reactielijst, minus de wat IQ-loze reacties tussendoor is het best goed te doen zo elkaars meningen naast elkaar leggen en dergelijk.

Welterusten ieder.

Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:48

@mark twain | 20-10-08 | 23:42: Het is realistisch, ik zeg eerlijk wat ik vind.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:48

Wayan | 20-10-08 | 23:47
Roflol.
Bent u de vrouw van Cojo?

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:48

van dal: kwestie van evolutie. In afrika heb je behalve negers ook leeuwen.

Jan Passant | 20-10-08 | 23:47

Wat is CojoNes stil. krijgt zeker nog een lekker hapje van zijn vrouwtje, en zit nu lekker te peuzelen, en met vette vingers mag je natuurlijk niet aan je Macbook Pro zitten!

Wayan | 20-10-08 | 23:47

Als Obama werkelijk gaat winnen dan wacht de VS een reusachtige kater. De mooie woorden, optredens en spreekbeurten zijn prefect voor een verkiezingscampagne maar dan zijn ze ook volledig opgebruikt. Iemand met zo'n minimale staat van dienst na twee jaar als senato, principes waar je alle kanten mee op kunt, iemand met volsterkt geen enkele bestuurlijke ervaring en dubieuze onuitvoerbare plannen zonder een enorm overheidsapparaat en enorme belastingverhogingen is behoorlijk ongeschikt als president. Bush was nou ook niet een licht en schoolvoorbeeld maar om Bush in te ruilen voor Obama is een vorm van ontoerekingsvatbaarheid die alleen tot grote drama''s kan leiden. Dit zijn waarschijnlijk de verkiezing waarbij de media voorgoed en volledig hun stempel drukken op de presidentsverkiezingen. De volgende presidentskandidaat zal waarschijnlijk wel een popster worden of een andere mediagenieke idioot.

nadenkeniseenkunst | 20-10-08 | 23:46

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:43 weet jij waarom negers heel hard kunnen lopen?omdat je er moe van wordt, dus kun je het beste er maar zo snel mogelijk mee klaar zijn.

van dal | 20-10-08 | 23:45

.. maar kan ie over water lopen, is de vraag

Jan Passant | 20-10-08 | 23:45

@Zoloft | 20-10-08 | 23:41: Dat zal jij weten, hahaha gek!

Fleauxe | 20-10-08 | 23:45

Ik zit nog steeds met die fema-kampementen in mijn maag. Mijn hemel, wat een rotverhaal.

metanderewoorden | 20-10-08 | 23:44

Obama kan heel hard sprinten. Bovendien maakt ie gezellige muziek.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:43

@Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:38: Om het kort te houden, het gaat er niet om welke conclusies je aan een advies verbind. Ik heb geen verkeerde woordkeuze gemaakt, ik wil er echter geen verantwoordelijkheid voor dragen. Ergo; zelf zou ik het niet in mijn botte kop halen. Doet een ander het, dan zal ik dat niet extreem bezwaarlijk vinden. In het landsbelang bezien dan.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:43

@Jan Passant |20-10-08 | 23:
als je de kkk zn gang laat gaan kan dat prima geregeld worden

st0mpie | 20-10-08 | 23:43

Jan Passant | 20-10-08 | 23:41

Die zweverige blik omhoog krijg je pas als je die spijkers in je donder voelt!

Wayan | 20-10-08 | 23:43

@Miretra 23:40 Obama fan klinkt erg "pop" , ik stem Obama ja. Maar dat doet niets af aan Fleauxe's McCain endorsement. Of zijn mening.

Rammstein | 20-10-08 | 23:43

Jan Passant | 20-10-08 | 23:41 en een kruis zal ie wel vanzelf krijgen van een groepje witte puntmutsen...

van dal | 20-10-08 | 23:42

@C Fleauxe 23:36

Ik weet heel weinig en behoef ook heel weinig te weten. maar waar ik wel zeker van ben is dat jouw comment over Obama simpelweg walgelijk is.

mark twain | 20-10-08 | 23:42

Obama heeft de blues uitgevonden.

Miretra | 20-10-08 | 23:41

.. voor zijn rol als jezus mis ik de spijkers en de zweverige blik omhoog

Jan Passant | 20-10-08 | 23:41

@ Fleauxe | 20-10-08 | 23:36

Nee

Zoloft | 20-10-08 | 23:41

Rammstein | 20-10-08 | 23:37
Jij bent nog wel uitgesproken Obamafan, is het weer niet goed.
Maar ja, @mt he, kan je niet echt kwaad op worden.

Miretra | 20-10-08 | 23:40

@ st0mpie | 20-10-08 | 23:35
Ook dáár zal Fleauxe ongetwijfeld een uitgesproken mening over hebben.

Pa Cartwright | 20-10-08 | 23:39


als ik mijn laatste comment nog eens nalees dan praat ik opeens wel heel erg als Job Cohen, sorry zal het nooit meer doen.

Wayan | 20-10-08 | 23:39

@ LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:38

... of van watermeloen houdt.

Mas Rob | 20-10-08 | 23:39

Wayan | 20-10-08 | 23:35 ik hoop het van wel, want als ie normaal doet, dan mag ik hem wel.

van dal | 20-10-08 | 23:38

Nog even en Obama wordt verweten niet op een katoenplantage te hebben gewerkt.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:38

@Fleauxe | 20-10-08 | 23:33
Nope, maar als jij zegt 'iemand' die raad te geven mag ik er dus van uit gaan dat het iets is waar je achter staat. Geef je altijd raad af die je zelf eigenlijk onzin vindt? Is het antwoord ja dan zou ik graag willen weten of je afgelopen jaar ook een Fortis of een ING hebt geadviseerd...

PS: Je kunt ook gewoon even toegeven dat je de verkeerde woordkeuze gemaakt hebt, veel makkelijker...

Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:38

@mark twain 23:34 Wat is er zo fout aan dan ? En U kent me niet, dus of ik het waardeer weet U niet.

Rammstein | 20-10-08 | 23:37

Dr.Faust | 20-10-08 | 23:33 zou het? volgend de polls heeft ie zo'n 73% in zijn zak, die obama.. jouw redenatie volgend denk ik dan: "tjeezis, wat wonen er veel zwarten in amerika"

van dal | 20-10-08 | 23:37

@Zoloft | 20-10-08 | 23:30: Oh nee!?
@Rammstein: Wel luisteren naar Mark T. hoor, die weet namelijk wat goed en fout is. De held.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:36

'immigratiebeleid nederland wordt geprezen' van spits staat op blank. ik had het niet duidelijker kunnen zeggen.

klompenmeissie | 20-10-08 | 23:36

van dal | 20-10-08 | 23:31
Ach ja! soms als je in een geagiteerde stemming bent willen sommige nogal eens provoceren met zulke uitspraken. Denk dat het met hem wel meevalt.

Wayan | 20-10-08 | 23:35

die obama loopt er trouwens wel altijd bij of ie de avond ervoor in een homobar te grazen is genomen, beetje meer snoop dogg mag wel

st0mpie | 20-10-08 | 23:35

@Rammstein 23:29

Fleauxe is volstrekt fout bezig. Zo te zien, waardeer jij dat.

mark twain | 20-10-08 | 23:34

Dr.Faust | 20-10-08 | 23:33 en mag jij wel stemmen in de states?

van dal | 20-10-08 | 23:34

Er zal wel een hypnotische kracht uitgaan van de publieken, ik heb dat met slangen.
Ben er als de deaud voor, maar moet er altijd naar toe in een dierentuin ofzo.

Vreemd gedrag eigenlijk...

Sikkeneur | 20-10-08 | 23:34

Jeremia | 20-10-08 | 23:30
Washington ligt idd veel te zuidelijk.

Miretra | 20-10-08 | 23:34

@Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:31: Als ik je iets aan zou raden zeg ik daarmee niet dat je het MOET doen. Je moet ook geen voorleesmoedertes uit Honolulu nemen. die verpesten alles.
@Mas Rob | 20-10-08 | 23:31: Niet CNN, maar die vermeende oud klasgenootjes zien hin kans natuurlijk wel schoon.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:33

T viel mij vandaag ook al op bij een foto op nieuwnieuws. En het ergste is nog; de enige reden dat die man zo opgehemeld wordt is omdat ie een neger is en een serieuze kandidaat. Ik stem op McCain, gewoon omdat ie blank is, net als alle negerts op Obama stemmen omdat hij zwart is.

Dr.Faust | 20-10-08 | 23:33

Het onderwerp wordt behandelt alsof het een miss-verkiezing is. Aangezien het gros van de inwoners plat gebombardeerd wordt met entertainment van hetzelfde niveau, gaat het als zoete koek naar binnen. Men heeft zijn/haar mening klaar zonder zich af te vragen wat deze mannen precies te vertellen hebben en wie nu eigenlijk echt de touwtjes in handen heeft. Schaapjes.

realiteitswaanzin | 20-10-08 | 23:32

mark twain | 20-10-08 | 23:28
Zoohhw, sterk beargumenteerd heur. Heb je daar nou lang over moeten nadenken?

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:32

Wayan | 20-10-08 | 23:29 met termen als "geloof me" en "ik durf te wedden" ....

van dal | 20-10-08 | 23:31

@ Fleauxe | 20-10-08 | 23:22

Fail. De door jouw gepubliceerde Fox verhaal is onzin en blijft onzin, of Obama daar nu op geregageerd heeft of niet.

Obama heeft in Indonesië klasgenootjes gehad die nogal verbaasd waren over het bericht dat hij op een moslimschool zat. Op Indonesische sites is dit oud nieuws. Zie bijvoorbeeld (engelstalig): www.perspektif.net/article/article.php... . CNN rapporteerde trouwens ook over die leugen, zie: www.cnn.com/2007/POLITICS/01/22/obama.... . Maar waarschijnlijk is CNN in jouw wereldbeeld ook vergeven van crypto moslimradicalen.

Mas Rob | 20-10-08 | 23:31

@mark twain | 20-10-08 | 23:28: Dat is nog eens een bijzonder inhoudelijk comment, dat doe je goed. Knap van je, dat je je geduld niet verliest maar gewoon bij de kern blijft.
@Rammstein: Touche!

Fleauxe | 20-10-08 | 23:31

@Fleauxe | 20-10-08 | 23:27
Je zei helaas niet dat je er geen moeite mee zou hebben maar dat je het niet af zou raden.
niet afraden ergo aanraden, en dat is heel iets anders dan ergens geen moeite mee hebben. wil je mijn voorleesmoeder misschien lenen?

Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:31

@ Fleauxe | 20-10-08 | 23:15

Jammer voor je dat je niet in het bezit bent van een amerikaans paspoort.

Zoloft | 20-10-08 | 23:30

HaagscheMeester | 20-10-08 | 23:19
Als je afgaat op de massale histerische verering van deze persoon zou je het bijna gaan denken, maar de antichrist zal geen Amerikaan zijn. Obama zal er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat Amerika ten onder gaat als wereldmacht. Hoe kun je zo dom zijn om op Chamberlain 2.0 te gaan stemmen? Alleen omdat hij een goedgebekte kleurling is die een verandering belooft? Total war in het middenoosten zal de wereld inderdaad een ander aanzien geven.

Jeremia | 20-10-08 | 23:30

CoJoNes | 20-10-08 | 23:20
dat voorspelde vergaan van de wereld valt toch wel mooi samen met het ineenstorten van onze economische 'zekerheden'. of hebben die aliens opeens grondig onze valse schijn opgepoetst?

klompenmeissie | 20-10-08 | 23:29

van dal | 20-10-08 | 23:21

Misschien wil Fleauxe alleen maar zeggen dat een US president die echt iets wil veranderen, erg gevaarlijk bezig is zie J.F. Kennedy & R. Kennedy maar ook Maarten Luther King. Daarbij zullen veel Amerikanen geen zwarte president willen, dus de suggestie dat hij groot persoonlijk gevaar loopt is wel op ervaringen gebaseerd. Omdat de US toch wel ver weg is en wij hier alleen maar op grote afstand erover meepraten drukken sommige zich wat hard uit, maar ik denk dat Fleauxe het derhalve meer als waarschuwende voorspelling bedoeld.

Wayan | 20-10-08 | 23:29

@mark twain 23:28 Hè, lul niet zo slap.

Rammstein | 20-10-08 | 23:29

@van dal | 20-10-08 | 23:26: Hahaha, arme man, je hebt geen belofte in de tekst kunnen vinden (je even achter de oren moeten krabben) en nu is dat mijn schuld. Je bent een beetje zielig, en dat geeft niet, maar bezondig je nou niet aan projectie. Dat is wat, hoe zal ik het zeggen, pathetisch.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:29

@Fleauxe 23:27 Aaaaaaaaaaaaaah, dat is niet eerlijk Fleauxe ! Jij zag het hem niet doen, en hij heeft het gedaan. Come on !
Toch hou ik van je.

Rammstein | 20-10-08 | 23:28

@ Fleauxe 23:35

U is een zombie.Ik ben uw vriend niet en evenmin uw vijand. Ik ben namelijk
geen vriend of vijand van zombies.

mark twain | 20-10-08 | 23:28

@Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:23: Ik zeg dat ik denk dat de kans groot is en dat ik er geen moeite mee zou hebben. Dat is iets anders dan iemand dood wensen. Ik zou jou willen aanraden hulp te zoeken in de vorm van een voorleesmoeder.
@Rammstein | 20-10-08 | 23:23: Bill was niet echt in vorm, dus dat telt niet voor mij.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:27

Fleauxe | 20-10-08 | 23:25 jij radicaliseert wel heel snel, wat heb je gerookt, gedronken, gesnoven of gespoten?

van dal | 20-10-08 | 23:26

omdat k bang ben cojones dat een helehoop mensen daar nog niet aan toe zijn, best jammer, dat dan weer wel

st0mpie | 20-10-08 | 23:25

@Rabarberke 2322
Ik rust mijn zaak.

CoJoNes | 20-10-08 | 23:25

@mark twain | 20-10-08 | 23:17: Ik ben blij dat je erkent dat Obama een gevaarlijk man is. Met vijanden zoals jij heb je geen vrienden nodig.
@van dal | 20-10-08 | 23:21: Waar staat de belofte? Leg dat eens voor! Dat jullie geen vrijheid van meningsuiting hebben betekend niet dat we dat hier ook maar even overboord hebben gegooid.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:25

@ Fleauxe

Dan vergeet je Joe Biden nog

Mafkees uit Assen | 20-10-08 | 23:25

Feit is dat dit wel de minst smerige campagne in tijden is. Die gasten hebben serieus respect voor elkaar. Maar goed van die sigarendoos uit Alaska dan.

Rabarberke | 20-10-08 | 23:25

van dal | 20-10-08 | 23:21
50 ct zegt het ook.
In de VS kan je veel zeggen, veel meer dan hier.

Miretra | 20-10-08 | 23:24

Heau heau. Fleauxe bedoelt kennelijk niks bedreigends te plempen he. Dat snappen we hier allemaal, dus er is niks gevaarlijks aan.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:24

AntiSoof | 20-10-08 | 23:11
maar wel lekker een scheutje over de sla en een broodje soppen in pesto!

klompenmeissie | 20-10-08 | 23:23

@Fleauxe 23:22 Maar hij heeft dus wél bij O'Reilly gezeten !

Rammstein | 20-10-08 | 23:23

Fleauxe | 20-10-08 | 23:15

Dat jij het niet af te raden vindt (politiek geneuzel voor: ik vind het oké dat..) dat er een medemens vermoord wordt vanwege de AANNAMES die mensen maken, vindt ik buitengewoon angstaanjagend en doet volgensmij niet veel goeds voor het beeld wat je neerzet van de McCain aanhang (ik verwijs je naar het FamilyGuy filmpje op dumpert).

Dat je mensen dood wenst omdat je bang voor ze bent is ronduit ziekelijk te noemen, ik zou je dan ook willen aanraden hulp te zoeken.

Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:23

@cojones

Your 15 minutes of fame... maak je punt even.

Rabarberke | 20-10-08 | 23:22

@Mas Rob | 20-10-08 | 23:08: Obama heeft de door mij gepubl. versie nooit tegen gesproken. Bad luck for you.
@Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:10: Gheghe, eigen is John lid van het geheime Joe the plumber genootschap.
@Rammstein | 20-10-08 | 23:13: Daar heb je het al, hij zegt " die het geloof van islam geperverteerd hebben". Een echte president weet dat de Islam pervers is en illegaal zou moeten zijn. Obama weet zeker wel wat de ' zuivere islam' is.
@Rabarberke | 20-10-08 | 23:13: Drill baby drill!

Fleauxe | 20-10-08 | 23:22

Alle apocalypse films hebben ook een negerT of vrouw in de hoofdrol, dus wat dat betreft voorspelt dit niet veel goeds..

Mafkees uit Assen | 20-10-08 | 23:22

En dan nogv wat lieve kijkbuiskindertjes, als Obama het mocht worden, geloof me dat hij het er niet levend van zal afbrengen. Daar durf ik eigenlijk wel op te wedden.

Fleauxe | 20-10-08 | 22:52

markie twain wijst hierop.. het is een gevaarlijke plemp fleauxe, heel gevaarlijk. jij bent in het land en je beloofd hier iets.. een beetje amerikaanse redneck politieman heeft je zó voor jaren in guantanamobay...

van dal | 20-10-08 | 23:21

Waarom, lief Geenstijl, waarom kunnen jullie nou niet eens een redactielid voor een dagje vrijmaken en voor eens en voor altijd de bullshit rond de kredietcrisis laten debunken? Waarom nou niet eens een stuk over de Community Reinvestment Act?

Waarom worden de toiletgewoontes van een criminele marokkaan tot in detail uitgeplozen en waarom kunnen die godvergeten kudtpublieken maar doorgaan met het uitkramen van perverse nonsens?
en.wikipedia.org/wiki/Community_Reinve...

Stelletje lamlullen.

CoJoNes | 20-10-08 | 23:20

Mijn vorige reactie is weggejorist. Ik zei dus: dat Obama de antichrist is!!! OMG!

HaagscheMeester | 20-10-08 | 23:19

Fleauxe | 20-10-08 | 23:15
Ja inderdaad lastig, maar tactisch gezien begrijpelijk. Alles wat hij er over zou zeggen zal worden uitvergroot. Dan zou het binnen de kortste keren alleen nog maar over Obama en de islam gaan in de discussie. Die spindokters zijn wel goed maar niet gek.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:19

maar wel weer leuk gevonden van die amerikanen dat een negert de pestbende op mag ruimen daar, knap staaltje racisme, had niet gedacht dat je dat met een zwarte president kon bereiken

st0mpie | 20-10-08 | 23:18

@Fleauxe 22:52

Als Obama wel gekozen wordt, breng jij het er niet levend af. Daar durf ik wel wat om te verwedden.
Dit commentaar is walgelijk. Maar zeker niet minder smakeloos dan datgene wat
jij hier durft neer te plempen. In voeg daar wel naantoe dat ik het vreselijk zou vinden als Obama iets zou overkomen, maar dat het me geen fuck kan schelen..

mark twain | 20-10-08 | 23:17

@2voor12 | 20-10-08 | 23:04
Oh maar dat gaf ik zelf toch ook reeds aan? Tuurlijk hebben ze beide hun pro's en cons en ja de media doet berichtgeving vanuit een vooringenomen standpunt.

Ik vind het echter even erg dat men de link naam+achtergrond=moslim==terrorist legt, dat slaat nergens op en is nogal kortzichtig. komt op mij over als pure handeling uit angst. Onschuldig totdat het tegendeel bewezen is?
Zaai het zaad genaamt twijfel en oogst de angst waarmee men de monden van haat voedt.

Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:16

@Zoloft | 20-10-08 | 23:01: Wie het paspoort heeft hebbe het stemrecht .
@st0mpie | 20-10-08 | 23:00: Babelfish 'm even! Ik zou je er graag aan helpen maar ik heb alleen nog in 't Spaans.
@Einde van de Domheid | 20-10-08 | 23:02: Hoezo?
@Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:02: Moeilijk, lastig en lastig. Ik wou dat hij er wat meer over zou spreken, maar het is een no-go bij Obama. Hij heeft het er ab-so-luut niet over.
@Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:58: Ik zie dat laatste serieus gebeuren hoor, dat heeft niet eens zozeer te maken met het feit dat ik dat geen af te raden actie vind.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:15

Rabarberke | 20-10-08 | 23:13 en die bij het bestellen van een kopje koffie nog met zijn vuistje op tafel slaat, want dat doet ie bij alles wat ie zegt.

van dal | 20-10-08 | 23:15

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:12 van fleauxe is niets zeker, dat wil hij zo en daarom is dat zo.

van dal | 20-10-08 | 23:13

@fleauxe

Sterker nog de tekenen wijzen er ook op.

Obama lijkt op Osama

NLA is een afkorting van de National Liberation Army en samen met de naam van de running mate van Obama krijg je:

Bi(nla)den

Maw: Osama Bin Laden!

*twilight zone muziekje*

Kortom stem in godsnaam McCain, dan krijg je een fatsoenlijke Amerikaan die lekker voorspelbaar gewoon weer een lokaal conflictje zal ontketenen om big oil in het zadel te houden en het faillisement van de VS nog wat uit te stellen.

Rabarberke | 20-10-08 | 23:13

Fleauxe | 20-10-08 | 23:05
Van McCain weet je ook niet zeker of hij moslim is. Ik weet het zelfs van jou niet zeker.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 23:12

@Boele Staal op TV: ho ho ho zeg je maar tegen je vrouw.

Rammstein | 20-10-08 | 23:12

@klompenmeissie | 20-10-08 | 23:08
Met respekt, bedankt.
(ff kijken)

AntiSoof | 20-10-08 | 23:11

Fleauxe | 20-10-08 | 23:05
Correctie: je vertrouwt erop het zeker te kunnen weten.
McCaim lijkt mij, net als Bush, nogal chantabel. Dat hij oorlogsvetraan is dat is gewoon een hele goeie dekmantel ;-)

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:10

AntiSoof | 20-10-08 | 22:51
ja het spijt me. klompenmeissie | 20-10-08 | 20:56 is heel erg waar. en van transfat wordt je ook vet nl.youtube.com/watch?v=AgjxPH_jaJk . dus niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen.

klompenmeissie | 20-10-08 | 23:08

@Rabarberke 23:05 Oh wat ben je weer grappig.

@Fleauxe 23:05 Het is Satan, maar daar kom je volgend jaar pas achter.

Even my mama votes Obama !!!!

Rammstein | 20-10-08 | 23:08

obama gaat niet n dallas neer, de negert gaat zekers maar daar zijn ze subtieler in geworden, eerst met de chopper achter oj aan, dat ging al lekker flex, daarna heal the world,mj te grazen gehad. ja, hij gaat, maar niet met een kogel in dallas

st0mpie | 20-10-08 | 23:08

@ Fleauxe | 20-10-08 | 22:57

Obama heeft in Indonesië niet op een moslimschool gezeten. Dit is een van die leugens van Fox News cum suis die maar blijft rondzingen op internet.

Obama zat eerst in Jakarta eerst op de SD Asisi (katholieke lagere school) en ging vervolgens naar SDN 1 Menteng, een openbare lagere school bezocht door kinderen van de elite.

Mas Rob | 20-10-08 | 23:08

die McCain ís ook een boertige oude lul, dat die republikeinen in zo'n groot land nou niet eens in staat zijn om een wat jongere en meer op de taak berekende kandidaat kunnen vinden.. dat is zorgwekkend, temeer omdat de vorige republikein ook al zo'n dombo is die z'n eigen land op de rand van bankroet heeft weten te krijgen met z'n gezwatel over "weapons of mass distruction"...


dat is jammer.

van dal | 20-10-08 | 23:06

@Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:58: Ik pretendeer niets zeker te weten, wist ik maar z'eker dat hij geen moslim is. Van McCain weet ik dat wel.

Fleauxe | 20-10-08 | 23:05

Is Obama eigenlijk al door Dallas gereden?

Rabarberke | 20-10-08 | 23:05

@Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:58
Het probleem is dus dat je geen idee hebt wat hij is. Opgevoed als radicale moslim en daarna opeens radicaal christen geworden? Al met al heel erg vaag. En de media gaan daar totaal aan voorbij en verafgoden hem. En dat terwijl ze McCain en Palin onder een vergrootglas hebben en zelfs aan de hand van het merk wc-papier wat ze gebruiken met conclusies komen.

2voor12 | 20-10-08 | 23:04

Fleauxe | 20-10-08 | 22:58
Maar ik geloof er niet in dat Obama's geloofsoveruiging ook maar een beetje lijkt op dat van radicale moslims. Maar dat is een kwestie van vertrouwen. En ik geef toe dat er weinig reden is voor vertrouwen.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:02

Fleauxe | 20-10-08 | 22:49
in de maatschappij die jij voorstaat mogen mensen als jij hun mening niet meer geven.

Einde van de Domheid | 20-10-08 | 23:02

@ Fleauxe | 20-10-08 | 22:58

Mag jij wel stemmen in de USA?

Zoloft | 20-10-08 | 23:01

mooie paste Fleauxe.
heb deze week een duitser op visite, heb je deze txt ook in t duits toevallig?

st0mpie | 20-10-08 | 23:00

Fleauxe | 20-10-08 | 22:58
Daar zit wat in. Dat kan ook alleen maar in Amerika.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 23:00

@draadstaal | 20-10-08 | 22:57
So true, maar de geschiedenis leert dat de mens er altijd een fuckupzooi van maakt om de zoveel tijd, gelukkig is het altijd de massa die uiteindelijk overheerst en zodoende zijn wij een zelfhelende maatschappij (waarna we de korst wel weer lekker openkrabben natuurlijk).

Snoodl!cht | 20-10-08 | 23:00

@Dirk Zijn! | 20-10-08 | 22:57: Ik pretendeer ook niet objectief te zijn, ik zal van zijn lang zal ze leven niet stemmen op een man waarvan het ook maar aannemelijk zou kunnen zijn dat hij hetzelfde geloof aanhangt als de mensen die met twee vliegtuigen het WTC zijn ingevlogen.

Fleauxe | 20-10-08 | 22:58

@Fleuxe | 20-10-08 | meerdere tijden ;-)
Waar haal je het vage idee weg dat hij een moslim is? Tolereren is aansluiten? If you are not with us your against us? Hij zit God/Allah/Boedaverdoeme bij een christelijke kerk! Of is dit een onderdeel van zijn masterplan? In dat geval zijn er vast nog wel wat aluminiumhoedjes over ;-)
Ik ben het echter met je eens dat hij wel eens ongelukkig en met zekere hulp het presidentsschap moet verlaten...

Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:58

-weggejorist-

draadstaal | 20-10-08 | 22:57

Be careful, be very careful
.
When Obama was two years old, his parents divorced and his father returned to Kenya. His mother married Lolo Soetoro -- a Muslim -- moving to Jakarta with Obama when he was six years old. Within six months he had learned to speak the Indonesian language. Obama spent "two years in a Muslim school, then two more in a Catholic school" in Jakarta. Obama takes great care to conceal the fact that he is a Muslim while admitting that he was once a Muslim, mitigating that damning information by saying that, for two years, he also attended a Catholic school.

Obama's father, Barack Hussein Obama, Sr. was a radical Muslim who migrated from Kenya to Jakarta, Indonesia. He met Obama's mother, Ann Dunham-a white atheist from Wichita, Kansas-at the University of Hawaii at Manoa. Obama, Sr. and Dunham divorced when Barack, Jr. was two.

Obama's spinmeisters are now attempting to make it appear that Obama's introduction to Islam came from his father and that influence was temporary at best.

In reality, the senior Obama returned to Kenya immediately following the divorce and never again had any direct influence over his son's education.

Dunham married another Muslim, Lolo Soetoro who educated his stepson as a good Muslim by enrolling him in one of Jakarta's Wahabbi schools. Wahabbism is the radical teaching that created the Muslim terrorists who are now waging Jihad on the industrialized world.

Fleauxe | 20-10-08 | 22:57

Fleauxe | 20-10-08 | 22:52
Ja, dat denk ik eigenlijk ook wel. Maar McCain is waarschijnlijk al overleden aan een hartaanval voordat hij wordt benoemd.

Fleauxe, je comment van 22:39 heeft nix met racisme te maken maar je afkeer van Obama is overduidelijk. Dat komt je objectiviteit niet ten goede.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 22:57

Fleauxe | 20-10-08 | 22:52
*zucht*

Miretra | 20-10-08 | 22:54

2Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:43
Nou niet gelijk met rascisme om de hoek komen. Er moet serieus gekeken worden naar een toekomstige president met een moslim vader en tweede naam Hussein. Ik vind dat dus NIET ok. Verder bevalt het mij helemaal niet dat Obama 20 jaar lang een rascistische (ja en nou mag ik even) pastor heeft aangehoord en hem als zijn 'voorbeeld' beschouwd'. Dat vind ik dus vrij eng ja. Ik wil geen president met ook maar enige moslim banden, niet vroeger en niet nu. Verder wil ik geen zwarte die black supremacy nastreefd of daar ook maar naar heeft geluisterd.
Dat mag nou wel eens worden uitgemeten in plaats van welke krant Sarah Palin leest. Maar goed, de linkse Obama maniacs hebben voorgaande topics maar snel onder het tapijt gestopt. Waar zou de verontwaardiging zijn als John McCain's tweede naam 'Jezus' zou zijn? De media zou hem levend VILLEN! Maar nee Obama krijgt een free ride. DAT zit mij niet lekker.

Masturwasbeer | 20-10-08 | 22:54

En dan nogv wat lieve kijkbuiskindertjes, als Obama het mocht worden, geloof me dat hij het er niet levend van zal afbrengen. Daar durf ik eigenlijk wel op te wedden.

Fleauxe | 20-10-08 | 22:52

nou, laat ik t dan maar doen na 140 comments.
Riefenstahl, dat is het , tot in den punkten,100% Riefenstahl
nog steeds te krankzinnig voor voorden dat een vrouw die de beste cinematodinges ooit heeft neergezet mbt ene ah en een impressie vh duitse rijk volledig aan de kant word gepleurd en dat inderdaad de fotografen van dit soort picks er een paar ruggen voor opstrijken. einddoel is precies hetzelfde.
stierepoep dus.
negert aan t hoofd van de us, weet t nog niet wak daar van vind alhoewel een geestelijk gehandicapte niet een grotere teringbende achter zou laten dan georgedubblejoew

st0mpie | 20-10-08 | 22:51

@klompenmeissie | 20-10-08 | 20:56
Ik wordt nu toch wel even helemaal je weet wel. Is dat van die olijfolie echt waar? Ben ik er tóch ingestonken? Ik bak nl al etc...

AntiSoof | 20-10-08 | 22:51

@Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:43: Wat heeft dat met racisme te maken, linkse muts?

Fleauxe | 20-10-08 | 22:50

Elisabeth2 | 20-10-08 | 21:57
Big Ern | 20-10-08 | 21:49
ik ben blij dat jullie in mijn afwezigheid het vaandel op houden!

klompenmeissie | 20-10-08 | 22:49

@Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:42: Ik vergelijk zijn naam met een terrorist niet zijn gedachtengoed. Maar nu we het daar toch over hebben. Dat Obama bin Laden slaat op zijn herhaaldelijke pogingen te ontkennen dat hij op zijn minst sympathie heeft voor de islam (kijk naar zijn attitude jegens Ahmadinejad) en op zijn slechts een moslim is. (net zoals pappie)
-
Barack is zijn loopbaan begonnen in de woonkamer van William Ayers, doet een verhaal van sympathie voor de man af als een fabel terwijl zijn enige verweer is jegens het intensieve contact met hem is dat hij hem ontmoette tijden bijeenkomsten op instignatie van een republikein. Je zou bijna denken dat Obama meent dat alle republikeinen vrij van fouten zijn.
-
Obama denkt de economie te redden door belastingen te verhogen terwijl hij weet dat dat niet handig is gelet op het de-motiverende effect om banan te scheppen voor de werkgever.
-
Last but not least wil hij iedereen recht geven op verzekering en dat is een gotspe. Dat europeanen nog steeds klaarkomen op hun socialised medicine is fijn voor ze, ik wil hier niet drie maanden op een operatie wachten omdat niet werkend/geen belasting afdragend trailer trash ook recht heeft op gezondheidszorg.

Fleauxe | 20-10-08 | 22:49

@draadstaal | 20-10-08 | 22:46
Prima, ik laat mijn rust niet verstoren door Amerikanen die elkaar het leven zuur maken. Ik kijk vol verwachting naar de Chinezen, als iemand Amerika in de houdgreep heeft zijn zij het wel ;-)

Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:48

-weggejorist-

draadstaal | 20-10-08 | 22:46

@draadstaal | 20-10-08 | 22:41
Aluminiumhoedjesalarm!

PS: hoe was die persconferentie over UFO's?

Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:44

Fleauxe | 20-10-08 | 22:39
Ga lekker slapen lief. Morgen weer monter op. En doe es even niet zo, zo zo racistisch zijn.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:43

@Fleauxe | 20-10-08 | 22:39
Doen we, zodra jij je vergelijking met een terrorist kunt hardmaken.

@nsl | 20-10-08 | 22:36
Zeker een intelligent man maar dat maakt een mens nog geen president, McCain is, ondanks zijn vice-presidentskandidaatskeuze (scrabbelwoord alert!), zeer zeker ook een intelligent man. Ieder persoon heeft zijn pro's en cons...

Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:42

-weggejorist-

draadstaal | 20-10-08 | 22:41

@Masturwasbeer | 20-10-08 | 22:35
Zeer waar! Zoals ik al aan Jopie schreef, inhoudelijk valt er weinigs zinnigs te verwachten. natuurlijk worden dingen door de media gehyped en natuurlijk is dat standpunt vanwege het huidige politieke knuffel knuffel beleid overwegend links. Gelukkig zijn er nog mensen die zichzelf nog wel eens verdiepen in zaken buiten het voorgekauwde Raymann voedsel om. Kuddo's @ you ;-)

Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:39

Dat zelfs GeenStijl als een blok voor Obama bin Laden gaat zonder vraagtekens te plaatsen bij zijn achtergrond en er plopmverloren vanuit gaat dat zijn geboortecertificaat wel in orde zal zijn geeft aan dat het droevig gesteld is met het objectief denkvermogen ter redactie..
-
Wie mij kan vertellen waarom Obama een beter president zou zijn moet nog geboren worden.

Fleauxe | 20-10-08 | 22:39

@Snoodl!cht
Ik zie die redneck palin aanhangers er nog wel voor aan dat ze mccain een handje helpen om niet al te lang te leven, voor hen is mccain immers niet een echte conservatief.

En ik blijf erbij, iemand die palin als vice president kiest verliest gewoon alle geloofwaardigheid en hoort geen president te worden. Geef mij princeton grad, harvard prof etc. obama maar, als je over hem leest (niet in de verkiezingsflyers) zie je dat het een zeer intelligent en pragmatisch persoon is en dat is wat de wereld op dit moment nodig heeft; geen neo-con gezeik maar gewoon effe chillen en rust in de tent.

nsl | 20-10-08 | 22:36

Deze manie, deze linkse media gekte begint irritant te worden. McCain bakt er geen moer van maar allemachtig, de totale kritiekloosheid van de media (hier en in de US) is echt wanstaltig. Obama heeft geen moer gepresteerd, kan alleen over 'change' praten (Hitler wilde overigens ook 'change'), en geeft inhoudsloze belofte speeches. Als je meer dan een ton verdient, maak je borst maar nat want je wordt leeggeroofd en je logeerkamer wordt omgebouwd tot opvanghuis voor drugsverslaafde travestieten. Success d'r mee, leve het Marxisme.

Masturwasbeer | 20-10-08 | 22:35

Het CDA | 20-10-08 | 20:30
Omdat het CDA het onwenselijk vindt, gelooft het dat het een kansspel is.

LibertasSimplex | 20-10-08 | 22:33

@Jopie Peerhoofd | 20-10-08 | 22:29

Inhoudelijk, huh? Sinds wanneer zijn amerikaanse presidentskandidaten inhoudelijk? ;-)

Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:31

blahblahblah obama blahblahblah mc cain... echt veel verschillen die twee inhoudelijk niet.

Jopie Peerhoofd | 20-10-08 | 22:29

Motiveert een voorsprong niet juist de aanhangers van de underdog, die normaliter niet zouden stemmen uit luiheid, om naar de stembussen te gaan voor 'hun' Frietspecialist John? Oftewel, is een voorsprong in de polls niet juist een negatieve invloed op een campagne?

Theoretisch vind ik beide kandidaten wel een interessante presidentskeuze, Obama vanwege de voor de hand liggende redenen en McCain vanwege het feit dat een president die in office sterft (leeftijdshalve) waarschijnlijk een gigantische maatschappelijke schokgolf veroorzaakt in deze reeds roerige tijden en een complottheorie in die situatie niet uit kan blijven. Niet te spreken van ene Palin die aan het roer zou moeten staan (die ondanks haar eenzame hersencel de job best nog eens verassend goed uit zou kunnen voeren).

Snoodl!cht | 20-10-08 | 22:28

G-unite | 20-10-08 | 21:34
Precies!

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 22:28

@bottehond | 20-10-08 | 21:29
Pssst Botte, geheimpje! Die internationale crisis is al een tijdje aan de gang.....

piquant | 20-10-08 | 22:24

Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:09
Da's oud grieks voor beloftes.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:22

Obama is gewoon een waanzinnig fotogeniek persoon overigens. Altijd de juist 'blik op de einder', de verbeten smoel van een vechter, een volhouder. En dan ook nog eens heel erg menselijk. Wat wil je nog meer als kiezer? *kuch*

Dikr | 20-10-08 | 22:19

@ howthewestwaswon | 20-10-08 | 22:10
*Kuch*, Gouda.

Pa Cartwright | 20-10-08 | 22:12

laten we eerst maar eens kijken wie er aanstaande zaterdag wint op het heersende geenstijlpokertournooi.
Die verkiezingen die komen nog wel.

El_Guapo | 20-10-08 | 22:12

Oh, help Joris, wat is er nu weer aan de hand met die aftandse kudtserver van jullie. Doe er wat aan.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:12

Hahaha.. het is vals hoe ze McCain afbeelden in de media. Eensch. Maar toch blijf ik het een irritant, naar, tong-uitstekend-ventje vinden, dus ik kan er eigenlijk wel (heel hard) om lachen.

Poekaa | 20-10-08 | 22:11

landjepik monument in St. Louis? Landjepik in de schilderwijk, a'dam west én oost, heel rotterdam en oosterwei. (nog wat vergeten?)

howthewestwaswon | 20-10-08 | 22:10

Jullie weten het nog niet, maar Obama is de Messias. Hij komt om de wereld te redden. Hij zal bruggen slaan tussen alle landen en geloven.

Rabarberke | 20-10-08 | 22:09

kuifje. | 20-10-08 | 22:06
Gebuert hier in dat kleine kudtlandje ook. Promisis, promisis....

Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:09

De media maken of breken een kandidaat. In dit media circus beperken de kandidaten zich tot one-liners. En iedereen wordt beloftes gedaan. Punten worden gescoord. Het is bijina te hopen dat de werkelijke macht elders ligt - d.w.z niet bij de politiek.

metanderewoorden | 20-10-08 | 22:05

.
+1

kuifje. | 20-10-08 | 22:06

De beste kandidaat was Hillary Clinton; naar mijn bescheiden mening.
Jammer dat de media " overliepen" naar Obama; als ze dat niet gedaan hadden had Hillary Clinton gewonnen.

kuifje. | 20-10-08 | 22:05

De media maken of breken een kandidaat. In dit media circus beperken de kandidaten zich tot one-liners. En iedereen wordt beloftes gedaan. Punten worden gescoord. Het is bijina te hopen dat de werkelijke macht elders ligt - d.w.z niet bij de politiek.

metanderewoorden | 20-10-08 | 22:05

fuckje | 20-10-08 | 22:02
Een avond zonder Woutert is een goede avond.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 22:05

uhm, iemand die sarah palin kiest als vice-president verdient het gewoon niet om president te worden.

nsl | 20-10-08 | 22:04

@Pa Cartwright | 20-10-08 | 21:55
Foute redenatie Pa. Als 5% besluit toch voor McCain te kiezen, gaan die van Obama af, dus:
Nu O. 51% en Mc C. 46%? Dan O. 46% en Mc C. 51%.
Hij moet dan een marge hebben van plm. 10%.

stekelige | 20-10-08 | 22:04

VAlt me tegen dat jullie deze link niet jullie stukje hebben verwerkt:

funwithmccain.com/

Een serie photoshops van de 'tongfoto'. Awesome. :P

Kobus Kachel | 20-10-08 | 22:03

OT
.
Geen persconferentie van Woutert vanavond?

fuckje | 20-10-08 | 22:02

Patrick Bateman | 20-10-08 | 21:59
Nee echt ik weet het uit betrouwbare christelijke bronnen

(R)evolutie | 20-10-08 | 22:01

Het is nog heel onzeker wie wint. Obama ligt denk ik goed bij veel jongeren. Als hij zou winnen, dan is er denk ik kans dat één of andere rechtse idioot hem neerschiet.

Ik ben voor McCain maar de uitslag van de verkiezingen, mits deze democratisch gaan, moet gerespecteerd worden. In ieder geval hoop ik op een goede president voor de Amerikanen en Israël.

de tandarts | 20-10-08 | 22:01

@ Big Ern

Je moeder heeft gelijk.

lekker wijf | 20-10-08 | 22:01

lekker wijf | 20-10-08 | 21:56
Ik hoop het niet want dan zijn de amerikanen nog dommer als ze zich voor doen

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:59

@ (R)evolutie | 20-10-08 | 21:53
Nee...
Echt???
Een liegende politicus???

* Ziet zijn wereldbeeld ineenstorten *

Patrick Bateman | 20-10-08 | 21:59

lekker wijf | 20-10-08 | 21:56
Mijn moeder heeft me altijd geleerd om lekkere wijven nooit tegen te spreken.

Big Ern | 20-10-08 | 21:57

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:19
Is dat zo, van die Blue Band? En nee, ik weet niet wat ik uitgespookt had met GS. Ik was net even buiten blaadjes wegvegen, duurde langer dan ik dacht maar ze kwamen allemaal weer terugwaaien. Toch wel een hoop lol want de Rooie ging zich er ook mee bemoeien. Aanvallen op de bezem.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 21:57

Ja, het lijkt nu misschien een beetje gek. Maar alle mooie foto's van Obama ten spijt: het wordt McCain.

lekker wijf | 20-10-08 | 21:56

metanderewoorden | 20-10-08 | 21:54
Change of chance?

Big Ern | 20-10-08 | 21:56

@ Plonk | 20-10-08 | 21:47
Algemeen wordt aangenomen dat 3-5% van de kiezers die nu de intentie hebben om op Obama te stemmen, inderdaad door de huidskleur anders zullen besluiten.

Zaaks voor Obama dus om in zoveel mogelijk staten een marge van minimaal 5% op McCain te houden.

Pa Cartwright | 20-10-08 | 21:55

Het heet toch echt The White House.

CoffeePatch | 20-10-08 | 21:55

Na een haastige, geimproviseerde inauguratie wordt de president in vliegende vaart naar het crisiscentrum gereden om zich op de hoogte te laten stellen van de allerlaatste bankroets. Aan de kant van de weg staat het havenloze lompenproletariaat met vlaggetjes.
Helaas is Obama niet voor de goudstandaard. Daarom heeft hij ook geen "change".

metanderewoorden | 20-10-08 | 21:54

Amerikanen kunnen pas echt voor een kandidaat gaan..
Bordjes met text en non-text, onwetend geklets. Amerikanen doen het gewoon.
Hier in de lagelanden zie je mensen niet zo vurig voor hun kandidaat uitkomen.

Zeg... Pritt, wat zal je verbaasd staan te kijken als G.Wilders dit kiezers gebral ook hier in dit kleine land te weeg zou kunnen brengen.Taferelen als dit hebben we hier dan ook in geen tijden gehad.

Boellie | 20-10-08 | 21:51

@Big Ern | 20-10-08 | 21:47
Die voorste of die achterste? Ik heb niet zoveel met korfbal, vandaar.

stekelige | 20-10-08 | 21:50

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:47
Anabolen verschrompelen je scrotum terug naar je kinderjaren.

Big Ern | 20-10-08 | 21:49

tegen=voor

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:48

Big Ern | 20-10-08 | 21:44
Als hij die in zijn kruis heeft gespoten helpt er niks meer tegen :)

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:47

stekelige | 20-10-08 | 21:43
Dat lijkt Lewis Hamilton wel.

Big Ern | 20-10-08 | 21:47

Gewoon rustig afwachten... McCain gaat het winnen... op het moment dat de Amerikanen in het hokje staan denken ze: 'een negert als president ?' ... nou mischien over 8 jaar dan...

Plonk | 20-10-08 | 21:47

tsk, tsk, waar hebben jullie engels geleerd?
loose=los (als in niet vast)
lose=verliezen
loose the spindoctor=onzin

nsl | 20-10-08 | 21:44

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:42
Oh ja, viagra ja, helemaal niet aan gedacht.
Zou dat overheersen over de anabolen?

Big Ern | 20-10-08 | 21:44

Maar afwachten of Obama die "change" ook daadwerkelijk gaat uitvoeren, de enige neger dat wel heeft gedaan was Michael Jackson.

CoffeePatch | 20-10-08 | 21:43

Big Ern | 20-10-08 | 21:37
Vast wel net als hugh hefner gewoon aan de blauwe pilletjes

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:42

Rita liet zich ook met achterlicht fotograferen. Niet dat het haar hielp.

Einde van de Domheid | 20-10-08 | 21:42

G-unite | 20-10-08 | 21:34
LOL!
De Gouvernator krijgt m al jaren niet omhoog, dus zal nooit president worden.

Big Ern | 20-10-08 | 21:37

@G-unite | 20-10-08 | 21:34
Uiteraard, daar zijn ze toch voor.

Agent327 | 20-10-08 | 21:37

Degene die straks president wordt van de VS is als een piloot die het gezag overneemt van een vliegtuig op het moment waarop de motoren reeds zijn uitgevallen. Good luck, mister president!

metanderewoorden | 20-10-08 | 21:36

Tuurlijk heeft Obama buiten de pot gepist. Hij is senator. Die neuken per definitie hun stagiaires.

G-unite | 20-10-08 | 21:34

G-unite | 20-10-08 | 21:19
Mudderfukker!

Big Ern | 20-10-08 | 21:23

Ik geloof gelijk dat hij het heeft gedaan. Aan de andere kant: je hebt vast ook van deze vuilspui websites over Obama.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 21:30

Die Mc Cain gaat vanzelf snel dood geef die vent zijn eigen war on terror dan kan ie vredig sterven en dan denklt iedereen kut hadden we die ander maar geprobeerd.

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:29

www.sacunion.com/mark/?p=67

Komt vast niet op de staatstv.

Joe Biden heeft trouwens voorspeld dat de verkiezing van Obama tot een internationale crisis zal leiden.

bottehond | 20-10-08 | 21:29

Bijstandskoning | 20-10-08 | 21:20
Die neger zn ogen zijn te dik opgemaakt, kan nooit goed zijn.

Big Ern | 20-10-08 | 21:24

G-unite | 20-10-08 | 21:19
Mudderfukker!

Big Ern | 20-10-08 | 21:23

-weggejorist-

HaagscheMeester | 20-10-08 | 21:22

*mist kouwes

bert bonje | 20-10-08 | 21:20

Zwaar indrukwekkende foto www.dumpert.nl/mediabase/foto/eb5d597e...

Dus wen er maar aan, een linkse neger gaat in de VS het broeikaseffect eens eindelijk goed op de kaart zetten :)

Bijstandskoning | 20-10-08 | 21:20

Elisabeth2 | 20-10-08 | 21:15
blue band zit ook in de ban - maar niet tijdelijk. (wat had je uitgespookt, jij met die mooie naam?) doe eens gek, abonneer je op die nieuwsbrief.

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:19

G-unite | 20-10-08 | 21:15
De lul!
Is t heus?

Big Ern | 20-10-08 | 21:17

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:14
Slaat op dat haagse tramtopic van vanmiddag, laat maar...

Big Ern | 20-10-08 | 21:16

klompenmeissie | 20-10-08 | 20:56
GS had mij er even tijdelijk uitgegooid, dus duurde even op antwoord. Ja, in olijfolie bakken en braden is het slechtse wat je kan doen. Ik gebruik altijd de oude vertouwde Blue Band om te braden, of roomboter.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 21:15

haha, als je dan geen ruzie krijgt met 'bij ons' wat mij betreft wel. die haagse tram begrijp ik niet, ik kom niet verder dan een haags bakkie - niet dus en zeker wel met caffeine!

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:14

@kuifje 21:04

Dat doet in een dergelijke functie niet ter zake, het gaat om de adviseurs met wie een a.s. president zich omgeeft. Goed voorbeeld was Reagan, in de context van zijn tijd zeker geen slechte president....

brutus68 | 20-10-08 | 21:08
.
De democraten denken daar kennelijk anders over.
Die vinden dat het wel degelijk belangrijk is en hameren daar ook ieder keer op in discussie over dit onderwerp (dat Obama deze "executive experience" wel degelijk heeft.)

kuifje. | 20-10-08 | 21:14

mc cain oud dus ongeschikt

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:12

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:09
Mogen de pelletjes op de grond of is het hier geen haagse tram?

Big Ern | 20-10-08 | 21:12

brutus68 | 20-10-08 | 21:08
Maar een goeie acteur is altijd een goeie president/senator.
Zie maar aan Arnold Schwarzenegger. Hersens en denkvermogen kun je kopen.

Big Ern | 20-10-08 | 21:10

Big Ern | 20-10-08 | 21:04
doe maar gewoon. maar aub geen rose koeken bij de koffie. en bij je jonge gewoon zelf een pinda pellen.

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:09

@kuifje 21:04

Dat doet in een dergelijke functie niet ter zake, het gaat om de adviseurs met wie een a.s. president zich omgeeft. Goed voorbeeld was Reagan, in de context van zijn tijd zeker geen slechte president....

brutus68 | 20-10-08 | 21:08

kuifje. | 20-10-08 | 20:58
Verzwegen???
ga eens snel youtuben

(R)evolutie | 20-10-08 | 21:06

republikeinen

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 21:06

zak_arme_turf | 20-10-08 | 21:03
Wie fail? Wat fail?

Mister Write | 20-10-08 | 21:05

@kuifje 20:58

Retorische vraag. Wie heeft er wel ervaring als president van de V.S ??

brutus68 | 20-10-08 | 21:02

.
executive experience.

kuifje. | 20-10-08 | 21:04

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:02
Biefstukken gaan bij ons altijd op de grill.
Maar een biefstukkie in de boter is ook goed te doen.
Eigenlijk best een tijd geleden dat ik een witte boterham door de jus heb gehaald.

Big Ern | 20-10-08 | 21:04

geef mij 100 dollar een uur, en ik wil ook wel zo'n obama bordje ophouden.

daskapitalist | 20-10-08 | 21:04

kuifje. | 20-10-08 | 20:58
Hoe kom je daar bij? Het is het meest gebruikte argument van McCain en het wordt door de republiekeinen in elke media-uiting genoemd.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 21:04

Mister Write | 20-10-08 | 20:51
Fail...

zak_arme_turf | 20-10-08 | 21:03

Echt, de jonge uitdager die de gevestigde orde verslaat. Wat is er meer Amerikaans dan dat? Heeft Geenstijl niet het zelfde doel? Serieus teleurgesteld in de Geenstijl redactie.

Craptain | 20-10-08 | 21:02

@kuifje 20:58

Retorische vraag. Wie heeft er wel ervaring als president van de V.S ??

brutus68 | 20-10-08 | 21:02

Big Ern | 20-10-08 | 20:58
nee lieverd, juist niet. alles wat je zelf kookt, bakt braadt is meestal prima. het zijn die afschuwlijke voorbewerkte fabrieksvoedingsmiddelen die slecht zijn voor de mensch. eet jij maar een biefstukje gebakken in roomboter met een glaasje wijn. het ga je goed!

klompenmeissie | 20-10-08 | 21:02

brutus68 | 20-10-08 | 20:58
Liever dat dan retelikken.
Ik kan m geen ongelijk geven, buiten het feit om dat ik ook een veteraan ben dan.
Wat ook weer niet betekend dat ik voor McCain ben hoor, moge de beste winnen.

Big Ern | 20-10-08 | 21:00

@ kuifje. | 20-10-08 | 20:58
Door McCain cs daarentegen is dat niet bepaald verzwegen.

Pa Cartwright | 20-10-08 | 21:00

Obama is fotogenieker dan McCain en de Geenstijl redactie begrijpt dat (wederom) niet.

Craptain | 20-10-08 | 20:59

Van alle kandidaten heeft Obama de minste ervaring; een punt wat door de media ( en dat is praktisch alle media) angstvallig wordt verzwegen.

kuifje. | 20-10-08 | 20:58

klompenmeissie | 20-10-08 | 20:56
Al wat lekker is, is slecht voor den mensch.

Big Ern | 20-10-08 | 20:58

@Big Ern 20:56

En die instelling breekt McCain dus nu juist op.....

brutus68 | 20-10-08 | 20:58

Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:44
Dat rijmt. Maar het heeft geenstijl.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 20:58

Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:49
jij had over de kanker die iederen kan krijgen.
hun nieuwbrief van oktober legt uit waarom je juist niet moet bakken in olijfolie en juist wel in boter.
bakken in olijfolie is een van die rotdingen die nu gepropagandeerd worden en het zoooo fout. waarom? wel omdat transvetten gevormd worden door het verhitten van onverzadigde vetzuren. en waar zitten de meeste onverzadigde vetzuren in : juist .. in olijfolie. en wat veroorzaakt dus mede die rotziekten? juist .. nuttigen van transvetten.

klompenmeissie | 20-10-08 | 20:56

brutus68 | 20-10-08 | 20:52
Veteranen zijn altijd goed voor een spannend verhaal in de kroeg.
En ze hebben over het algemeen een schurft aan wannabees en retelikkers.

Big Ern | 20-10-08 | 20:56

McCain heeft overigens wel humor, en ik heb respect voor de man. Volgens mij wel kan je wel een gezellig biertje drinken met de dude. Of ie als president geschikt is, is een tweede, maar datzelfde gaat op voor Obama.

brutus68 | 20-10-08 | 20:52

lose

Mister Write | 20-10-08 | 20:51

Obama wordt ook niets voor niets de "Messias" genoemd!!

En dat voor iemand die maar twee jaar in de Senaat heeft gezeten en wat opbouwwerk in Chicago heeft gedaan.( waar hij dan ook vooral bezig was met de opbouw van zijn eigen carrière)

kuifje. | 20-10-08 | 20:51

klompenmeissie | 20-10-08 | 20:45
Dat is zo, dat is de grootste schat op aarde terwijl je daar leeft. Geld maakt dan helemaal niets uit.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:49

Een wit overhemd Obama?
John heeft gewoon een goed overhemd aan, oogt niet als de wibra.

Zo goed?
Maar i vote Bama!

Weeraanmelden | 20-10-08 | 20:48

-LoKi- | 20-10-08 | 20:46
Nu weet ik het zeker. Een enkeltje GGZ voor McCain en dan toch maar Obama.

Big Ern | 20-10-08 | 20:48

John McCain: "I've been in politics for over 20 years. And for over 20 years, I've had Barbara Streisand trying to do my job. So I decided to try my hand at her job." vodpod.com/watch/835874-mccain-sings-s...

-LoKi- | 20-10-08 | 20:46

Ze hadden Hillary moeten kiezen.

Zottelkopf | 20-10-08 | 20:45

Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:41
ik heb nog een een linkje voor je vanuit een andere topic www.warriorsforhealth.com/

klompenmeissie | 20-10-08 | 20:45

@Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:41
I.V.M. de huidige crisis wel degelijk. Als ze de zaken daar niet snel oplossen en de dollar dondert om trekken ze de halve (hele) wereld mee.

Agent327 | 20-10-08 | 20:44

Ik heb ook nog steeds twee ééndollar biljetten in mijn portemonnee, op een gegeven moment komt ik daar de wereld door mee. Rijmt dat, of rijmt dat.

Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:44

@Elisabeth2 20:41

Ja & nee...., god mag weten in wat voor waanzinnige avonturen we belanden met 1 van beiden aan het roer...

brutus68 | 20-10-08 | 20:44

-LoKi- | 20-10-08 | 20:34
Neergesnipert en toen heeft jack wraak genomen :)
Dat was pas een charismatische neger

(R)evolutie | 20-10-08 | 20:43

Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:41
Volgens mij niet, wij hebben ons eigen rariteitenkabinet.

Big Ern | 20-10-08 | 20:42

Gebruikt Obama make up of meubelolie ?.....

MichieldeMuiter | 20-10-08 | 20:42

Is het echt belangrijk voor ons wie er wint?

Elisabeth2 | 20-10-08 | 20:41

-denkt alvast na over republikeinse kandidaat voor de volgende verkiezingen-

brutus68 | 20-10-08 | 20:41

Democraten winnen, zijn genoodzaakt de belastingen te verhogen waardoor de verkiezingen daarop de republikeinen winnen.
NEXT!

Miretra | 20-10-08 | 20:38

Op zeker! Die tongfotoos kosten hem de verkiezingen. Het gaat om de vorm.

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 20:37

*kuch* sneller dan het licht

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 20:35

"Goed, wij vinden het ook een coole neger. En het zou fantastisch zijn voor de VS als ze nu eindelijk eens een president krijgen met Barack als voornaam."

Het cynisme druipt er weer van af. Tenminste, dat hoop ik voor jullie.

_ILT_ | 20-10-08 | 20:35

*zwaait naar EHB @20:30*

-LoKi- | 20-10-08 | 20:35

GS, doe es ff een mirror van de tongfotoos

Dirk Zijn! | 20-10-08 | 20:34

Het lijkt ook wel een lopend lijk die MC cain. Er zit echt kraak nog smaak aan.

ouwelauwe | 20-10-08 | 20:34

Obama is de Wouter Bos van de Amerikaanse verkiezingen.
Veel praatjes, weinig diepgang.

Big Ern | 20-10-08 | 20:34

Die andere zwarte president van de US, Palmer, heette die ook geen Barack Hussein van voor en tussen?
Hoe is het daar trouwens mee afgelopen? Je hoort er nauwelijks meer wat over.

-LoKi- | 20-10-08 | 20:34

McCain is gewoon een ongeinspireerde oude zombie. Wat verwacht je dan? Obama heeft blijkbaar ook gewoon betere fotografen.

Bij McCain proberen ze wel sfeer beelden maar dan wordt het dit:
img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/01_05/M...
i188.photobucket.com/albums/z24/drumma...
www.minnpost.com/client_files/alternat...

Ofwel, om waar eens een oude campagnekreet op te roepen: "You can put lipstick on a pig, but it's still a pig".

Aan de andere kant deze dame is blijkbaar het hoofd van de stagiaires:
www.dag.nl/1071078/Nieuws/Artikelpagin...
Dat zou toch moeten scoren ...

fappefras | 20-10-08 | 20:33

Alleen jammer dat Obama een waanzinnige tegenvaller zal blijken te zijn, ondanks zijn wellicht goede bedoelingen. We spreken elkaar over 4 jaar weer, de wereld zal er dan echt niet beter op geworden zijn.....

brutus68 | 20-10-08 | 20:32

Die pokeradvertentie gaat te ver. Het is niets minder dan een teken van pure minachting voor de bezoekers van GeenStijl.

Het CDA | 20-10-08 | 20:30

Volgens mij is Obama de vader van die koters van uitkeringsparasiet Peggy. Misschien iets voor McCain om gebruik van te maken.

2voor12 | 20-10-08 | 20:28

Hoezo Troostupdate? Liever Obama, dan dat Monty Python-scenario met de Republikeinen.

Mangoost | 20-10-08 | 20:26

Binnenkort in elke winkel ter wereld: ALLES slechts in Zwart verkrijgbaar

Tobi | 20-10-08 | 20:24

Alleen Kay kan 'm nog laten struikelen.

JamesHuntLive | 20-10-08 | 20:21

die 'halo' is 'dandruff', lekkerrr

dr. tikshit | 20-10-08 | 20:21

Obama is een baas.

Herman286 | 20-10-08 | 20:19

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland