Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hilversum 1,2,3 bestaat niet meer

He pssst, inventaris kopen?Moehaha. Het is afgelopen met Hilversum. Afkalen dat MediaPark en asfalteren maar. Maar liefst 80 miljoen onterecht uitgekeerde subsidie wil EuroBitch Neelie Kroes van de Publieke Omroep hebben. En wel binnen twee weken graag. Maar die poet hebben ze niet in 035. Nee, het geld is opgegaan aan riante salarissen van omroep directeuren en Paul de Leeuws eerste, tweede en derde huis in Marbella. Dus dat wordt een leuke veiling bij Domeinen binnenkort. Bieden op de zweep waarmee Vera Keur Van Joleaux het pand uitsloeg? De schnabbeldetector van Hans Laroes, de overalls van Yvon Jaspers, het pak van Pino. Het ligt straks allemaal voor het grijpen. Toedeledokie Nederland Een, Toewee en drie. We gaan je toch niet missen. Tour kijken deden we toch al op de Belg, en voor de rest buizen we lekker verder in onze DUMP. Want tussen 1 juni en 1 september zijn de dames en heren subsidiegenieters op welverdiende staatsvakantie. Of dacht u dat u voor de lol naar de her-her-her-herhalingen van Unit 13 mag kijken...

Reaguursels

Inloggen

MAXIMO 23-06-06 @ 13:00

Ook in Oost Duitsland gaan nu weer stemmen op om terug te keren naar de tijd van de kadaver politiek. Ook het leeuwendeel van de NL burger denkt en weet dat zijn mening slechts in het stemhokje belangrijk is en kiest, als hij/zij al kiest, op emotionele basis. De massamedia beheersen die emoties en de NVJ leden beheersen de massamedia.

Het lezersbestand van de linkse gedrukte media vertegenwoordigt minder dan 20 kamerzetels en gelukkig zijn niet al hun lezers linkse hersenlozen. Tegen de tijd dat er verkiezingen zijn is er echter geen journalist die alle flutverhalen van Bos nog eens nadrukkelijk onder de aandacht van de kiezer brengt, in tegendeel, het links journalistiek geteisem verlaat zijn anonimiteit en prijst deze hersenloze ledepop, als ware hij de verlosser, de politieke hemel in.

Hans Anders | 23-06-06 | 14:17

@Hans Anders
De doorsnee burger weet het verschil tussen links en rechts niet eens aan te duiden, dus of ze met de publieken in hun maag zitten qua linkse profilering valt sterk te betwijfelen. Overigens zijn in linkse media genoeg tegengeluiden geweest betreffende bijv. de nieuwe AOW-plannen van de PvdA.
Heb ze zelf gelezen in de Volkskrant ;)

MAXIMO | 23-06-06 | 13:00

MAXIMO 23-06-06 @ 11:43

Ik weet zeker dat de doorsnee burger de politiek correcte bevoogding van het links journalistiek geteisem meer dan zat is. Minkukels zoals Bos kunnen zich dankzij hun serviliteit naar de journalistiek profileren als het alternatief op verantwoordelijke politiek.

Iedereen weet dat Bos een ongeleidt projectiel is als hij zelf politiek moet maken en ondertussen gaan de journalisten beschewrmend om hem heen staan ipv deze waardeloze politicus tot de grond toe af te branden.

Ik houd de NVJ verantwoordelijk voor de teloorgang van de politieke journalistiek en indirect daarmee ook de keuzevrijheid in de politiek, immers de NVJ leden beheersen alle massamedia. De NVJ als extreem gevaarlijke linkse mantelorganisatie verbieden is waarschijnlijk te ver gaand maar dat er politiek tegen opgetreden moet worden is voor mij zo klaar als een klontje.

Hans Anders | 23-06-06 | 12:20

@Hans
Dank je voor je heldere en uitgebreide uiteenzetting.
Ik denk dat je de plannen van Medy wel met gejuich hebt ontvangen, is het niet?
Wat betreft de NvJ weet ik niet of het verdwijnen of het ontzeggen van de macht van deze waakhond de objectiviteit van links en rechts zal bevorderen, integendeel; denk juist dat het de objectiviteit niet ten goede zal komen en of de "rechtse" omroepen/kanalen dan wel de nodige informatie aan de man brengen blijft dan ook nog maar de vraag..

MAXIMO | 23-06-06 | 11:43

MAXIMO 22-06-06 @ 21:59

Ooit heb ik geschreven dat er in NL geen rechtse zenders meer zijn (incl. de commercielen) immers allen vallen onder de algemeen verbindend verklaarde omroep CAO. Daarnaast is het slaafs volgen van het politiek correcte dictaat van de NVJ een voorwaarde om binnen de omroep CAO te werk gesteld te kunnen worden.

Het is moeilijk een politiek neutral middelpunt te vinden waaraan je de nieuws- en opinierubrieken kunt ijken, echter als je de mate van toepassing van het politiek correcte standpunt van de NVJ, wat doelbewuste pro-linkse keuzes voorschrijft, als bewijs van linkse of rechtse nieuwsselectie neemt, dan zijn alle omroepen in dienst van de fascist NVJ-Goebbels.

Omroep Max, als meest rechtse in de groep vermijdt het onderwerp en de NOS als extreem linkse groep, perst het er meermaals per dag via radio en TV in.

In de geschetste optiek is de PO dus gelijk aan de commercielen met dit onderscheidt dat de PO zich meer laat chanteren door de fascisten van NVJ-Goebbels en de linkervleugels van de politieke partijen.

Het bestaanrecht van de PO bestaat voldedig uit het zijn van een werkverschaffer aan presentatoren en programmamakers die voor hun inkomen sterk afhankelijkzijn van de mate waarin zij de NVJ-Goebbels standpunten uitdragen. Een sociale werkplaats voor de media zogezegd.

Door de zelfgekozen religie niet langer met subsidies te ondersteunenis is de linkse arbeidsongeschiktheid uitstekend te genezen. Vooral door politieke correctheid niet te erkennen als valide argument voor het krijgen van een werkplek in sociale werkplaats voor de media, zal de hersendode journalist snel genezen en een baantje in de echte mediawereld kunnen vinden.

Omroepverenigingen zouden op basis van hun ledental subsidie kunnen krijgen om zendtijd en bestaansrechtgestuurde programma's in te kopen bij de uitsluitend nog fascilitair functionerende tot op het bot gedepolitiseerde NOS, waarbij achteraf gecontroleerd wordt of de omroepverenigingen binnen de nauwkeurig vooraf afgesproken subsidiekaders zijn gebleven.

Hans Anders | 23-06-06 | 09:02

Eindelijk, eindelijk eindelijk. Eindelijk gerechtigheid voor Radio Veronica en
Radio Noordzee. Vroegah, toen de NOS nog NTS waren was het al samen met de Nederlandse Radio Omroep een stijf zooitje tuig.
Veronica overleefd dat tuig en doet het nog steeds redelijk goed 45 jaar later.
Wanneer is Veronica's verjaardag ?
(Voor al de pukkeltjes hier, rock-and-roll was verboden in Nederland in de 50's en 60's. Arbeids Vitaminen was het beste dat we kregen. Veronica zende clandestien uit op een vissersboot in de Noordzee. Zelfs de brave Nederlandse Mariene stuurde een zwaar bewapend schip om daar een einde aan te maken). Lukte natuurlijk niet.

Eurobuck | 23-06-06 | 03:56

@Spees
Als er vanaf verschillende perspectieven een beeld wordt belicht komen we misschien nog wel eens tot de waarheid, misschien dan hé ;)
Overigens ben ik het helemaal met je eens betreffende Kroes; dit is op zijn minst dubieus te noemen.
Misschien kreeg ze wel een "tip" van J.de Mol? Wie het weet mag het zeggen..

MAXIMO | 23-06-06 | 00:15

@Zonnekoning
De argumentatie van Kroes niet dezelfde als die van jou geloof ik; ze hebben gewoon teveel aan ad-hoc betalingen ontvangen in een ver verleden.
Medy's argumentatie is wel soortgelijk en vandaar dat ook de NPS zal worden opgeheven.
Gelukkig voor de PO hebben ze dat geld in een reservepotje gestopt en hebben ze het niet verbrast en zijn zodoende niet onverantwoordelijk met publiek geld omgegaan.
Overigens is er nu ik dit typ een hele goede docu bezig, wel in de herhaling maar de moeite waard, op Ned.3, FYI.

MAXIMO | 22-06-06 | 23:51

Ode aan de Zonnekoning en MAXIMO. Eindelijk eens reacties die me uit de verveling rukken tussen het gebruikelijke GS gezeur en gezanik over links en rechts.

Naar mijn mening is Kroes niet helemaal fair bezig. 80 mil klinkt veel, maar we hebben het hier over een periode van 10 jaar, terug naar 1994. Naar de tijd van Paars, toen het (economische) geluk ons nog toelachte (waar zijn toch die puinhopen???). En nu moet de PO alles in twee weken terug betalen? Ik ruik belangenverstrengeling! Heeft Kroes een persoonlijke vete met een omroepbons?

En nieuws kan eigenlijk nooit obectief zijn. Je kijkt tin weze altijd met een rietje naar de werkelijkheid. Hoe kan je nu ooit het hele verhaal in +/- een uurtje vertellen in het nieuws? Je moet een selectie van het belangrijkste nieuws maken, de zogenaamde hoogtepunten van de dag. En die zijn per definitie gekleurd. Ik pleit voor een links nieuws om 18:00 uur en een rechts nieuws om 20:00 uur en tot slot een religieus nieuws om 22:00 uur voor de spirituele tiepjes. Terug naar de verzuiling! Hoezee!

Spees | 22-06-06 | 23:30

Hans Anders 22-06-06 @ 21:30

De vraag is eerder of ik iets ben voor DD (als je in numerolgie maar dan met letters gelooft is het antwoord ja, want mijn blonde teef heeft DD)

bottehond | 22-06-06 | 23:16

ben blij dat we van dat staats tereur af zijn alleen wel jammer voor de enige goede en met eigen wil de VPRO kwijt zijn go VPRO jump naar talpa en maak er wat van, tis een switch maar de moeite waard

rita for president | 22-06-06 | 23:12

@ MAXIMO,

De 80 jarige oorlog is idd al een tijdje terug. Een extreem referentiekader biedt echter wel vaak wat relativiteit. Ik kan nu een heel betoog gaan houden over staten die hun bestaansrecht verliezen wanneer zij de belangen van hun burgers niet meer dienen (zie ook weer de akte van verlatinghe, of de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring), maar laten we het erop houden dat ik van mening ben dat de prijs/kwaliteit-verhouding voor een welwillende hardwerkende Nederlander nog gunstiger zou kunnen.

Wat vind ik van Kroes in de zaak publieke omroepen. Puur bekeken vanuit vrije-markt werking heeft ze gelijk. Als door de staat gefinancierde omroepen dezelfde entertainment-achtige programma's willen brengen als de commerciele omroepen, dan wordt onterecht staatssteun gegeven.

Vind je als overheid echter dat er een natinaal belang bestaat bij bijvoorbeeld 'onafhankelijke' berichtgeving, achtergrondinformatie, wetenschap/educatie en ruimte voor debat (een soort BBC1), dan denk ik dat je dit prima kan financieren vanuit overheidsgeld. echter dan ook zonder reclameblokken.

Zonnekoning | 22-06-06 | 22:55

IK WENS JULLIE( BIJNA)ALLEMAAL DE TALPA

LAIKADOG | 22-06-06 | 22:06

@Hans
Inderdaad, nu je het zegt, we hebben het hier al eerder over gehad, en toen zei ik je ook al dat we een verzuild omroep-bestel hebben en dat "rechtse" omroepen zoals de TROS, AVRO, KRO, NCRV en EO etc. liever entertainment maken en dat je dat niet aan de "linksen" verwijten moest verwijten.
Misschien brengen de plannen van Medy je dan nog hoop in de toekomst.
@Zonnekoning
True, uit onze geschiedenis kun je lessen leren maar om die actie in het verre verleden als bepalende maatstaf voor een laag of lager belastingtarief in onze huidige maatschappij te doen pleiten gaat ver, vind je niet?
Verder wil ik geen waardeoordeel vellen aan links of rechts, maar gezien je betoog over verspilling van belastinggeld; wat vind je nu van Kroes in deze?

MAXIMO | 22-06-06 | 21:59

bottehond 22-06-06 @ 19:00

DD lijkt mij echt wat voor jou !!!!

Hans Anders | 22-06-06 | 21:30

popop 22-06-06 @ 21:11

U is schizofreen?

bottehond | 22-06-06 | 21:19

Dan ga ik lekker drollen fietsen met de rechter winkeldief die onder de lamp niet loopt om te voelen in het putje utje lutje daarom!

popop | 22-06-06 | 21:11

ik ga lekker weer LINKS stemmen! Lekker PuH!

popop 22-06-06 @ 20:11

Want........?
* left-wing clay- pigeonnnnnnn! *

bottehond | 22-06-06 | 20:19

Zonder staatstelevisie geen staat.

Zo......

ik ga lekker weer LINKS stemmen! Lekker PuH!

popop | 22-06-06 | 20:11

Hans Anders 22-06-06 @ 17:14

Wie denkt hier dat het partij- establishment en dan met name: pvdambtenaren, cda, sgp, fisten-U-nie, groenflinks toe zullen staan dat de stekkerT uit hun agitprop machine getrokken wordt heeft niet veel van de nepotistisch- simonistische maffia- praktijken van het establishment in de smiezen
.
Nog maar eens herhalen: de 4 grootste partijen vertegenwoordigen nog geen 3 % van de 0031-ers qua ledental. Dit beschamend lage ledental zegt zeker iets over het bestaansrecht van die partijen. Daarnaast verdelen de 4 grootste partijen 90 % (sic!) van de bestbetaalde baantjes in de publieke sector onder elkaar, terwijl de Grondwet dit uitdrukkelijk verbiedt. Deze situatie blijft voortbestaan ondanks een dringend advies van een commissie die daarover om advies gevraagd werd (sic!). Tenslotte hebben dezelfde partijen samen afgesproken dat de subsidie aan henzelf met 50 % verhoogd moest worden en dat in een periode van bezuinigen. Voorts besloten deze corleones dat de subsidie die ze verhoogden voortaan óók gebruikt mochten worden voor verkiezingspropaganda..... De staatstelevisie tenslotte, is naar mijn stellige overtuiging een verlengstuk van dit establishment, waarvan U iedere 4 jaar weer vindt dat het U vertegenwoordigen mag....
* houdt spiegel voor aan de g(l)uurders *

Wie durft met mij te wedden om een uitgebreide krikwip met mijn, dan wel zijn teef dat het haags establishment de "publieken" NIET zal laten verzuipen? Wie?

bottehond | 22-06-06 | 19:00

Volgens MIJ, aan de hand van een voor MIJ uitgevoerd onderzoek, heb IK recht op salarisverhoging van 25%, te betalen door de werkende medemens, met als dank een extra aflevering van Lingo.

Henk Hunk | 22-06-06 | 18:57

Zonnekoning 22-06-06 @ 17:17

Stralend heldere post, Louis....

bottehond | 22-06-06 | 18:42

neukt kroes ook al met talpa?

pink indian | 22-06-06 | 18:17

Zijn Hilversum 1,2,3 niet degene die het meeste tekeer gaan tegen de inkomens stijging van 15% in de publieke en private sector? Ga zeluf eens een keer deaud ofzo.

Oculus Malus | 22-06-06 | 17:38

@Pritt
"Toedeledokie Nederland Een, Toewee en drie. We gaan je toch niet missen."

dit is borrelpraat nivo Pritt...... hahahahaha hoe triest

collapse | 22-06-06 | 17:34

en weer hoor ik jullie niet uitgeluld
-edit au contraire, weekje zwijgen voor u -

timothyd | 22-06-06 | 17:29

beetje lullen hier beetje lullen daar af en toe bedrijfeje of ondernemers pesten daar is rechts goed in

timothyd | 22-06-06 | 17:27

wou net zeggen jullie klagen allemaal over links maar k vind nou niet echt dat rechts goed bezig is hoor tis altijd links dat het gedaan heb maja dat jullie zelf ook luie zakkenvullers zijn dat zal nooit naar voren komen alle standpuinten die jullie hebben zijn gewoon gejat van links whahaha

timothyd | 22-06-06 | 17:25

@ MAXIMO

Ik denk dat jij net zomin een communist bent als anderen hier een Nazi.

Waar veel aanhangers 'oud'-rechts (rechts-conservatief) en 'nieuw'-rechts (populistisch rechts) zich denk ik aan storen is de arrogante betutteling van links. Het willen beschikken over de middelen van iemand die het beter voor elkaar heeft (progressief belastingstelsel!) om het te besteden aan jezelf, je idealen en je achterban.

Rechts staat achter het motto "Hij die betaalt, bepaalt!"

Anyways, voordat iemand gaat piepen dat de percentages belasting die nu geheven wordt redelijk&billijk zijn voor hetgeen je ervoor terugkrijgt een stukje geschiedenis.

Google de reden achter het ontstaan van Nederland maar eens. Zoek maar op 'Akte van Verlatinghe'. Nederland is niet ontstaan vanwege een godsdienst onenigheidje... De republiek is ontstaan omdat Nederlandse edelen geen zin hadden om belasting te gaan betalen aan de Spaanse koning voor diens oorlogje met de Hakbars.

Zonnekoning | 22-06-06 | 17:17

MAXIMO 22-06-06 @ 17:06

Wij hebben al eens eerder gediscuteerd over het begrip kwaliteit en objectiviteit. Ik wil niet in herhaling gaan maar in een ISO gecertificeerde organisatie is het niet toegestaan om de producent een kwaliteitsordeel te laten geven over zijn eigen werk.

Bij de door links genomineerde media staat kritiek op eigen uitspraken van linkspolitieke en redactionele kopstukken gelijk aan financiele zelfmoord, dus wauwelt iedere journalist en programmamaker kritiekloos over linkse kwaliteit en rechtse bagger.

Hans Anders | 22-06-06 | 17:14

timothyd
Recordje zinloos posten aan vestigen? Mafkees. Ga es mediteren ofzeau!

DirkDiggler | 22-06-06 | 17:07

@Hans Anders
Jij doet je nick echt geen eer aan..
Ik noem je liever Ep Oogklep...

MAXIMO | 22-06-06 | 17:06

het rechtse joodse clubje in holland word een beetje ziek

timothyd | 22-06-06 | 17:06

dus fuck kk nl

timothyd | 22-06-06 | 17:02

je kan wel lullen over de publieke maar dat zet geen zoden aan de dijk maja
ben al eens faiet gegaan door de joods christlijke gang kosste me maar een ton omzet per weekm hoor

timothyd | 22-06-06 | 17:01

Hehe, ik een spamhoerrrrr... bedankt Joris :-P

watkijkikoptv | 22-06-06 | 16:59

dit is dan zogenaamd rechts in nederland proest k lach jullie uit

timothyd | 22-06-06 | 16:58

Alle uitzendingen gedurende een week die de omroepverenigingen werkelijk onderscheiden van de commercielen passen in het vroege avond programma van 1 uitzenddag en op 1 zender, de rest is opgevuld met linkspolitieke bagger die door de lage kwalitatieve standaard die de PO hanteert tot kwaliteit is gebombardeerd.

De kerkdiensten op zondagmorgen zijn ook al onderwerp geweest van een politiek correcte discussie, dus laten ze die maar verhuizen naar de lokale omroepen. Eigenlijk kan de hele PO wel naar de lokalen, dan zijn we ook gelijk af van die vreselijke kwallen bij de NOS.

Sacha kan dan bij haar ventje van RTL gaan werken. Wellicht zal ze dan op WO niveau kunnen werken i.p.v. zoals nu op brugklas VMBO niveau.

Hans Anders | 22-06-06 | 16:58

jullie zijn joods geobsedeerd dan ben je echt een loser

timothyd | 22-06-06 | 16:56

stomme domme nazi joods georienteerde kwakbakkels hier is de real von dutch germany lovers maar vooral joods georienteerd he

timothyd | 22-06-06 | 16:54

is dit nou rechts in nederland hoor niemand meer k vind het geen stijl

timothyd | 22-06-06 | 16:49

neelie heeft tenminste een baan die de intellectuele terroristjes in denhaag niet aankunnen daarom zal ik de boot van bram en neelie nog wel een keer poetsen kan k ook weereens een borrel halen

timothyd | 22-06-06 | 16:48

neelie doet het wel goed hoor op t moment ze is eerlijk en ze doet dr best en daar hou ik van rechtvaardig is ze een spil in t spel van de multinationals maja ik vind dr goed voor nederland

timothyd | 22-06-06 | 16:41

Ik dacht dat de onberispelijke Neelie was aangenomen om concurrentie issues aan te pakken. Dingen zoals bedrijven, kongsies en kartels die met zijn allen de Nederlandse markt uitzuigen. (Ik ken een voorbeeld van een DLD en EN bedrijf die een non-aanvalsverdrag sluiten en samen op kleinere landen inhakken.) Maar nee, Neelie lijkt vooral naar EU zijn gegaan om de lokale pliesie te zijn. Wat niet deugt deugt niet, maar het ziet er nogal eenzijdig uit Neelie, en het geschmeidig maken van het (vorige) nieuwe college van 010 voor een pretpark bij de Euromast was ook al erg dubieus. Kan dat mens niet weg?

gevallenverstand | 22-06-06 | 16:38

zoals hilbrandje nawijn de vrijmetselaar zo mooi anderen ken upfukken

timothyd | 22-06-06 | 16:35

idd ma heb blauwe ogen en blond haar maja laat me niet upfukken door extreem rechtse luie gasten

timothyd | 22-06-06 | 16:34

Blijkbaar hebben sommige "nieuwe"rechtse mensjes alhier in Nederland het idee dat als je in Nederland links bent, je in feitte een communist bent en zodoende niks mag verdienen...
Met dezelfde "logica" zou je ook kunnen redeneren dat als je rechts kiest in Nederland, je een Nazi bent en niet met andere rassen mag praten.

MAXIMO | 22-06-06 | 16:32

stelletje moordenaars zonder geweten bij de vvd

timothyd | 22-06-06 | 16:32

We moeten gewoon naar een BBCmodel toe, zonder reclame, irritante spelletjes en mongolide series, laat dat maar aan de comercielen over.
En dat mag van mij best wat kosten

bubka | 22-06-06 | 16:26

houdde vvd houd vast aan de joods christelijke traditie

timothyd | 22-06-06 | 16:25

de vvd is echt een kutpartij

timothyd | 22-06-06 | 16:24

ach vladimir die mensen willrn tog ook een goed leven laat ze leker gaan

timothyd | 22-06-06 | 16:23

Hoezeer ik het publieke omroep bashen ook vanuit het diepste van mijn ziel toejuich.. ik moet jullie een beetje uit de droom helpen. Er wordt namelijk 1 miljard EURO per jaar rondgepomt in het (pulieke gedeelte van) Mediaprak. Er blijft dus veel, HÉÉL VEEL nog om aan de strijkstok te blijven hangen bij de managers, netcoördinatoren, vriendjes met productie BVtjes, moeders met cateringbedrijven en zussen met MultiCulti adviesraden, etc. etc...
Het is zooo verrot daar.. dat wil je NIET weten.

Vladimir | 22-06-06 | 16:19

moet aleen wel wat aan gebeuren heb k in de gaten

timothyd | 22-06-06 | 16:16

ziet er leuk uit leo dioe optrekjes

timothyd | 22-06-06 | 16:15

@ Zonnekoninkje, wel goed citeren he, het gezegde was "houd jij ze dom, ik ze arm"tot zover klopt het, alleen doe je aan persoonsverwisseling. De socialist zei dat niet tegen de pastoor, dat waren niet van die vrindjes in die tijd. De baas, werkgever of kapitalist, kies maar uit, was diegene die dat zei. En is dat niet het tegenovergestelde?

bubka | 22-06-06 | 16:13

macht ern geld is belachelijk als je je aan geld hecht dan raak je jezelf kwijt ik ben bhoeddist trouwens vandaar deze stelling

timothyd | 22-06-06 | 16:10

@Timo vertel nog eens over macht en geld..

Shareholder | 22-06-06 | 16:08

veel cda people zijn t gelukkig met me eens aleen de vvd vind zichezelf een beetje helemaal geweldig op t moment

timothyd | 22-06-06 | 16:02

rechts is dood links leeft

timothyd | 22-06-06 | 16:00

en nu zijn de rechtsen weer te zoeken beetje misselijk hoor

timothyd | 22-06-06 | 15:59

maja links heb wel heel nederland opgebouwd na de oorlog he dat mogen de rechtse mensen ook wel eens zeggen vind ik dat is de waarheid

timothyd | 22-06-06 | 15:50

Oude nieuws? Nelie werkt gewoon voor De Mol die straks de boedel komt opkopen.

Shareholder | 22-06-06 | 15:49

Een wat slechte link naar het AD jongens want het betreft een artikel over de herhalingen bij voornamelijk de commerciele omroep...

giel@3fm.nl | 22-06-06 | 15:49

nou shiva ik vind dat hele linkse bolwerk om eerlijk te zijn ook maar luie honden en ik ben om eerlijk te zijn ook blij dat er nu weer eens en rechts bewind draati in nederland links is niet meer zoals t ooit is geweest en links is ook niks zonder z,n aanhangers dus fuk links ex pvder spoken

timothyd | 22-06-06 | 15:42

@ Shiva 22-06-06 @ 15:35

het heet kabel...

piet0r | 22-06-06 | 15:41

Zonnekoning, mooi gesproken. Links gebruikt het Robin Hood idee om het volk achter (en vooral: onder) zich te houden. We moeten ons allemaal aangesproken voelen als ze het over "de zwakkeren" hebben, zodat we allemaal denken dat we er geld bij gaan krijgen dat van de "slechteriken" met dwang en eventueel geweld afgenomen wordt. Over de betalers (de slechteriken) wordt zelden gesproken. We moeten allemaal denken dat dat "de anderen" zijn, opdat we blijven geloven in dat k.tsocialisme met zijn verderfelijke gedwongen solidariteitsbeginsel. En het mooie is dat je onmiddelijk verketterd wordt zogauw je kritiek hebt op dit systeem, want dan ben je asociaal en behoor je kennelijk tot de "asociaal rijken". Het is een variant op het verdeel- en heersconcept.

DeRuk | 22-06-06 | 15:41

Ik hoop dat ze het NOS journaal eindelijk eens platgooien. Smerig stel subversieve, alloknuffelende aartsleugenaars. Van dat tuig heb ik nog geen enkel objectief item gezien de laatste tig jaar.

Nieuws mag niet opiniërend zijn, alleen informerend. Als ik een mening wil horen, kijk ik wel naar een actualiteitenrubriek. Dat NOS tuig vertrapt alle journalistieke beginselen ter meerdere eer en glorie van hun linkse gedachtengoed.

Colossi | 22-06-06 | 15:39

De slachtoffers verdienen een inzamelingsaktie van het jeugdjournaal.

ventus_aqualis | 22-06-06 | 15:36

Wat is er nou tegen een staatsomroep ? Dat gaat toch altijd op kosten van de overheid ? Het is een stabiliserend rustpunt in de maatschappij. Maar dat linkse bolwerk moet natuurlijk afgeschoten worden met de rechtse EU pijlen van egoisme, concurentie, geldspeculatie. Een ware jihad op grond van de eigen heilige liberale princpes. Met de komst van de commerciele omroep zag ik het einde al aan komen. Andre van Duin als een van de eerste overlopers. Nooit meer gezien die komiek. Van Rtl 4 56789 t/m 10 Wie is nu de mol ?? Die mag zeker ook niks verdienen, of mag dat dan opeens wel ? Nog even dan is de vertrouwde omroep al uitgeschakeld voordat de zendanettes uitgaan. En mijn tv op zwart gaat. Vrijwillig een schoteltje mag kopen. BAH BAH BAH

Shiva | 22-06-06 | 15:35

daar heb ik geen goed woord voor over

timothyd | 22-06-06 | 15:34

groenlinks en de sp zijn gewoon een stelletje asociale kampers

timothyd | 22-06-06 | 15:33

@hierboven
aha, dan snap ik meteen waarom een beginnende ondernemer in een skoda fabia rijdt, terwijl de fractievoorzitter van groen links zich verplaatst van een mercedes E stationcar...

ECHOO! | 22-06-06 | 15:29

Wil dhr. Wilders een aansprekend plan voor 035-TV maken ? Ik ruik zetels..

Shareholder | 22-06-06 | 15:28

@ Zonnekoning 22-06-06 @ 15:22

Helemaal mee eens. Links is rechts met een glimlach...

piet0r | 22-06-06 | 15:25

zonnekoning dat weet ik en daarom hou ik ook niet zo van dat hele ambtenarencrcuit mensen zijn voor mij mensen tis altijd makkelijker lullen dan gedaan maja ik ben en blijf een werker als je begrijpt wat ik bedoel hahhaha

timothyd | 22-06-06 | 15:25

Kan iemand Neelie even Holleederen ?

Feuer Frei | 22-06-06 | 15:23

Dus eh... Begrijp ik het nou goed? Talpa gaat het he-le-maal worden deze zomer? Wat ze verder ook gaan uitzenden?

crixus | 22-06-06 | 15:22

@ Piet0r en timothyd

'rechts' krijgt doorgaans het verwijt dat ze rijke mensen rijk willen houden.
'Links' stelt zich graag op als een soort Robin Hood. Als je kijkt naar de wijze waarop linkse politici elkaar mooie baantjes in de (semi-)overheid toespelen, blijkt dat ze vooral uit zijn op macht!

Al tijdens de verzuiling wist men dit! Zegt de socialist tegen de pastoor: "Houdt jij ze dom, dan hou ik ze arm!"

Zonnekoning | 22-06-06 | 15:22

ik kies voor postbode mag k naar de volgende ronde
thanx pietor hij is leuk

timothyd | 22-06-06 | 15:18

klootzakken zijn t

timothyd | 22-06-06 | 15:17

Plat gooien dat mediapark en de vrijkomende ruimte bij de aanpalende villawijk trekken. De villaas staan nu zo dicht op elkaar, het lijken wel rijtjeshuizen.

schele henk | 22-06-06 | 15:16

@ timothyd 22-06-06 @ 15:11

Hoe dan? Doe de pauper-quiz...
A) Postbode
B) Melkboer
C) Crimineel
D) Bijstand

Combinaties van antwoorden zijn ook mogelijk.

piet0r | 22-06-06 | 15:16

[..]De totale uitgave voor de raad van bestuur kan op de jaarrekening 2003 van de Publieke Omroep overigens beduidend hoger uitpakken dan één miljoen euro. Dat komt door de wachtgeldregeling van de vertrokken leden. Gerrit-Jan Wolffensperger, Hans van Beers en Peter Dirks kunnen na hun vertrek nog zeveneneenhalf jaar een beroep doen op de regeling, zo bevestigt de woordvoerder van de Publieke Omroep.[..]
Joepdoedeledoki Herr Wollfensperger, zeveneneenhalf jaar een riante uitkering voor vijf jaartjes grote baas uithangen.

Lekker Belangrijk© | 22-06-06 | 15:15

@ZoekDeNuance @ 15:05
Ja, maar het hersenarme deel van Nederland dwingt ons wel om bij te betalen voor Ter land, ter zee en in de lucht en dat soort ongein.
Wij betalen voor hun en zij iets minder voor ons; iedereen blij.

MAXIMO | 22-06-06 | 15:15

De dikke vandaal 22-06-06 @ 14:36

ik blij dat ik toch niet "intervwieu" had geschreven... iig bedankt voor de correctie, je hebt gelijk. Ik was zo enthousiast over die treinen dat ik gewoon fouten ging maken!

ECHOO! | 22-06-06 | 15:14

@ZoekDeNuance,
Waarom is er bij de comercieele zenders dan zo weinig wat het kijken waard is? En ja, ik vind dat een overheid welzeker geld mag vrijmaken voor degelijke programma's met inhoud. Anders hou je echt alleen maar noninformatief, goedkoop vermaak over.

bubka | 22-06-06 | 15:14

He jammer... dan moeten we Jack Speijkerman missen (of was ie nou al vertrokken)

ellufje | 22-06-06 | 15:12

@timothyd 22-06-06 @ 15:07
Rest nog de schrijffouten welke @ZoekDeNuance 22-06-06 @ 14:59 reeds aanhaalde en je kunt op GS niet meer stuk.

schaamstreek | 22-06-06 | 15:11

'Hun wachtgeldregeling voorziet in drie maanden 100 procent salaris, de daaropvolgende drie maanden 80 procent, de daaropvolgende vijf jaar 70 procent en de volgende twee jaar 60 procent van het salaris. In geval een nieuwe werkkring minder geld oplevert, past de Publieke Omroep bij, tot het niveau van de maximum van de regeling. Wie van de bestuurders gebruik maakt van de regeling, kon de woordvoerder gisteravond niet zeggen. De betrokken bestuurders waren niet voor commentaar bereikbaar.'

Kom maar door met die baan!

De Oerknal | 22-06-06 | 15:11

ja pietor we zijn niet allemaal hetzelfde sommige mensen verdienen hun geld anders

timothyd | 22-06-06 | 15:11

@ timothyd 22-06-06 @ 14:57

Weet je waarom jij je zakken niet kúnt vullen? www.cbs.nl/NR/rdonlyres/69E7EBEE-75C4-...
Dat concludeer ik dan op basis van enkele van je bijdragen, hier: "tog", "zijn er niog procureurs generaals die me effe kenneh helpen", "wie geeft mij effe een miljoen om uit te geven aan lekkere wijven please"... enzovoort enzovoort. En nu naar Fok!, en rap een beetje!

piet0r | 22-06-06 | 15:09

neelie doet gewoon haar best om er wat van te maken ik vind het een prachtvrouw en van mij mag ze heel europa een hak zetten

timothyd | 22-06-06 | 15:09

@timothyd 22-06-06 @ 15:07
Doe nou eens hoofletters en punten etc. gebruiken!!!

ZoekDeNuance | 22-06-06 | 15:08

ja dat is een vrije keuze he maar er is geen markt voor moeilijke progammas bij vmbo scholieren er is wel een markt voor moeilijke progammas in de grote steden ik ken mij resaeurch

timothyd | 22-06-06 | 15:07

Dit is gewoon de wraak van Neelie die nog een appeltje te schillen had met de publieken na de onthullingen over Ayaan in Zembla waar Kroes ook slecht vanaf kwam.
Zembla moet gewoon snel een docu aan Corrupte Kroes wijden, met voorbeelden over haar manieren van handelen met bijv. Marco Pastors en de vriendjes van Holleeder....

MAXIMO | 22-06-06 | 15:07

@bubka 22-06-06 @ 15:02
Als er een markt is voor 'moeilike' programma's dan komt zo'n zender er vanzelf. Hoezeer ik ook een hekel heb aan 'eenhersencellig' vermaak, je mag het hersencapaciteit-arme deel van de bevolking niet verplichten bij te dragen aan zware en dure VPRO-documentaires, vind ik.

ZoekDeNuance | 22-06-06 | 15:05

Leuk stuk van Duns. Vraag mij af wat er zou gebeuren als iemand anders in bovengenoemde Pinopak Femke's kinderen uitbaggert. Toch maar beter aan mij doen dus...
www.hetvrijevolk.com/?pagina=990&t...

Lintworm | 22-06-06 | 15:02

Beseft iedereen wel dat je dan alleen nog maar eenhersencellig "vermaak" te zien krijgt zoals soapies, herhalingen en hart van nederland?

bubka | 22-06-06 | 15:02

Altijd al gedacht dat die heaumeau van een de Leeuw overbetaald is... zo sexie vindt ik rugridder nou ook weer niet...

Lachende Scheerkwast | 22-06-06 | 15:01

neelie probeert te laten zien dat ze ballen heb maja ze heeft gewoon een poesje oja en dat bootje van brammetje heb ik ook nog eens helemaal schoongemaakt voor een kutsalaris port off rotterdam proest

timothyd | 22-06-06 | 15:00

@timothyd 22-06-06 @ 14:57
Kun je eens gebruik maken van hoofdletters, leestekens en interpunctie? Je bijdragen zijn niet te lezen zo.
Voor de rest: van mij mag de publieke omroep weg. De overheid hoeft ons niet verplicht mee te laten betalen aan programma's waar geen hond naar kijkt.

ZoekDeNuance | 22-06-06 | 14:59

Of moest Neelie gewoon 80 miljoen schuiven naar een van haar foute vastgoedvriendjes?

bubka | 22-06-06 | 14:58

Wat dat betreft mogen ze wel wat vaker op vakantie. Unit 13 steent grote tijd. Het is eigenlijk gewoon een extentie van Bureau Kruislaan, maar dat maakt het niet minder goed.

DiagnosisTyphus | 22-06-06 | 14:57

En hoe zit het dan met de radio? komt er dan eindelijk een einde aan arbeitsvitaminen? het altijd swingende en zwaar rockende, muziekkale fruitmand van de eo? en tijd voor 2 van Frits- 2 riante salarissen komen op straat te staan zegt het ene salaris tegen de ander....-Spits... dat zou tegen vreselijk jammer zijn, als dit soort programma's verdwijnen...* proest*

Karel Kruizenruiker | 22-06-06 | 14:57

ach k ben alang overgestapt naar de vvd helaas voor links de politiek ligt tog bij de burgers aleen jammer dak er zo laat achterkom en m,n eigen zakken niet vul

timothyd | 22-06-06 | 14:57

@ timothyd 22-06-06 @ 14:45
Dat moet je helemaal zelf weten hoor, maar over het algemeen geeft 'rechts' aan, dat 'de politiek' niet bij machte is om (te) hoge salarissen in de (semi-) publieke- en commerciële sector aan te pakken. Dat zouden dan bv. de aandeelhouders moeten doen. Hierrr www.vvd.nl/index.aspx?FilterId=974&...
Als je tegen topsalarissen bent moet je dus links stemmen. Overigens ben ik zelf helemaal vóór topsalarissen, da's toch veel relaxeter dan weinig verdienen?

piet0r | 22-06-06 | 14:55

that english trash is very fucking boring

timothyd | 22-06-06 | 14:55

Go Neelie! Eindelijk komt de poletiek es met een goed idee. Dus er zal wel weer niks van terecht komen. Glas, plas enzzzz.....

ffwd | 22-06-06 | 14:55

aaahrrg gerum nu kunnen ze geeen engelse kudt programma's meer kopen..:(

Dope-rt | 22-06-06 | 14:53

zijn er niog procureurs generaals die me effe kenneh helpen

timothyd | 22-06-06 | 14:53

Als dat betekent dat we ons voortaan alleen in de diepgravende programma's van Talpa en consorten kunnen gaan verdiepen staat mijn breedbeeld gauw op marktplaats.nl

bubka | 22-06-06 | 14:52

hmm k ga denk ik maar de tabaks industrie aanklagen k wil tog geileuh wijven neuken

timothyd | 22-06-06 | 14:52

Hilverssuumm 3 bestoonnd nog nieeeet....

HongkongTfoeï | 22-06-06 | 14:50

o jeah, Gordon, Joling en Smeetsch over de vloear

Juan Zaque | 22-06-06 | 14:50

tv? wat is dat?

matjak | 22-06-06 | 14:49

wie geeft mij effe een miljoen om uit te geven aan lekkere wijven please

timothyd | 22-06-06 | 14:48

Ach, niets aan het handje, de wereld draait door.

kipster | 22-06-06 | 14:48

EN WAT GAAT SASHA DE BOER DOEN DAN?

DopeFish | 22-06-06 | 14:46

stelletje zakkenvullers zijn t bij de publieke ik ga rechts stemmen

timothyd | 22-06-06 | 14:45

tjeeezzzzus wat pakken die non valeurs een bak met poen.
Allemaal PVDA ers. Veelal Ex ambtenaren.
Wat een schande.

superjan | 22-06-06 | 14:45

Geen Nederland 1, 2 en 3.
Ik vraag mij af waar f0kje dan van gaat leven..

MAXIMO | 22-06-06 | 14:43

ik ga stoppen met drinken

timothyd | 22-06-06 | 14:43

-weggejorist-

timothyd | 22-06-06 | 14:42

dat is toch niet normaal... 80 miljoen euro en dan nog die troep uitzenden. ik ben tegenwoordig als blij als ik 2-3x per week een uurtje iets wat mij interesseert op tv kan zien.

GoedemorgenDezeMorge | 22-06-06 | 14:42

Nou, dat hebben de heren Bestuurders dan mmoi, gedaan, ik denk dat ze wel een Gouden Rotschop verdiend hebben.

Zeurders | 22-06-06 | 14:40

@ECHOO! 22-06-06 @ 14:32 Ik ken die programma's niet, maar je beschrijving maakt me wel heel enthousiast. Vanavond meteen kijken! Ik heb even moeten zoeken, maar ik heb een programma gevonden dat die 80 miljoen vast wel waard is. Het heet (of heette? ik heb het al even niet meer gevolgd) Okkie Trooi: nl.wikipedia.org/wiki/Okkie_Trooi

vraagstaart | 22-06-06 | 14:39

Die 80 miljoen zullen ze toch wel ruimschoots met het WK binnen harken, mag ik aannemen..

MAXIMO | 22-06-06 | 14:38

@echoo! het is interview, niet intervieuw.. sorry, ik moest het ff kwijt

De dikke vandaal | 22-06-06 | 14:36

vraagstaart 22-06-06 @ 14:29

dat met die treinen is wel leuk, je kent het vast wel. Een cameraploeg en een vent met een irritante stem gaan met een trein door één of ander land rijden en vertellen dan aan de kijker dat ze een berg hebben gezien en een tunnel en dat het stationnetje zo pittoresk is enzo... Een echte aanrader.
En dan dat programma dat iemand met iemand anders en een camera gaat wandelen door Nederland en dat ze dan een "intervieuw" op ongedwongen wijze doen.. Lachen man!
(hoe hebben ze eigenlijk ooit 80mln uitgegeven aan een paar treinkaartjes en een paar wandelschoenen?)

ECHOO! | 22-06-06 | 14:32

KaiserSoza 22-06-06 @ 14:27
Die zitten al jaren bij Nikkelodion / Talpa

Traag | 22-06-06 | 14:32

Nee lekker, geniet nog maar even van het WK op de staatsomroep, het zal wel de laatste keer zijn. En dan krijg je elke vijf minuten: wil je verder kijken naar deze wedstrijd en de bal blijven zien? SMS dan "bal" naar 1234, (€ 1 per minuut)...
Met de groeten van John

/\/\addog | 22-06-06 | 14:31

Nondeju! Die 80 miljoen Euro zijn toch wel heel goed besteed geweest hoor, met programma's zoals...... zoals........ zoals......... zoals........

vraagstaart | 22-06-06 | 14:29

Doen ze nu ook die clown en die vervelende acreaubaat in dat blauwe pak weg?

KaiserSoza | 22-06-06 | 14:27

Dus Andries Knevel verdwijnt ook van de buis ? De wereld is gek aan het worden.

Dirrek | 22-06-06 | 14:23

-edit spamhoerrr-

watkijkikoptv | 22-06-06 | 14:20

Sleur die Kroes maar voor Sotheby's. Hoezo false concurrentie? De commercielen winnen het hier toch wel en ik vraag me af of Fransen, Duitsers en Engelsen vaak naar de Hollandse StaatsTV kijken. Ik schrijf me wel alvast in op Yvon en enkele Sesamstraat memorabilia. Misschien ook wel een trui van Mart Smeets voor carnaval volgend jaar.

de coach | 22-06-06 | 14:19

Doe mij dat pino-pak maar

Burgemeester Kiesman | 22-06-06 | 14:18

Einde staats propaganda?

vmk | 22-06-06 | 14:18

@cApo,
die site is zelfs ver beneden jouw niveau.....

fuckje | 22-06-06 | 14:17

Pino had al een aanbieding van Talpa liggen maar wilde daar nog even over nadenken, John trok daarop even aan wat touwtjes...

Gleufkleuter | 22-06-06 | 14:17

Krijgen we dan GS TV ?

harry de leipe | 22-06-06 | 14:16

yes, yes, neem aan dat dit ook het einde is van La Smeets en Zak van G. jippieee!!

ed.. | 22-06-06 | 14:15

Unit 13 is toevallig wel de enige serie waarbij je bij de eerste aflevering al weet wie het gedaan heeft, maar die tóch spannend blijft. Hulde!

Liselotte | 22-06-06 | 14:14

HOERAAAA !! Eindelijk de stekker uit de PvdA progagande machine .....

DannyV | 22-06-06 | 14:13

-weggejorist-

cApo Di tutI Cap0 | 22-06-06 | 14:13

Hilversum 1,2,3 bestaat niet meer? Is dat een nieuwe tekst voor een liedje van Herman van Veen?

import | 22-06-06 | 14:11

Geen fout woord over Unit 13, geweldige serie!

Stijlvol stijlloos | 22-06-06 | 14:11

Ik wil wel bieden op Yvon Jaspers..
Zonder overall

anti-aanbaklaag | 22-06-06 | 14:10

En het wk naar talpa???

Boer K | 22-06-06 | 14:10

Die hele publieke omroep is een zootje sport en een videorecordert met oude programma's. Zelfs de doventolk van het Jeugdhoernaal is al wegbezuinigd :-(

fuckje | 22-06-06 | 14:10

gelukkig rockt Unit 13 nog steeds, dus dat is tenminste nog een herhaling op niveau. Maar als de publieken stoppen moeten we straks alle sport verplicht bij Talpa en sbs6 kijken, inclusief prutscommentaar en een overlaod reclame!

prestodegekste | 22-06-06 | 14:09

/ sarcasme modus aan
Als dat maar niet ten koste van de kwaliteit van de programma's gaat!
/sarcasme modus uit

Confucius | 22-06-06 | 14:09

Zomer-Nova is best te pruimen

Traag | 22-06-06 | 14:09

Gaan ze Yvon Jaspers ook veilen?

Mailert | 22-06-06 | 14:09

Ik wens graag het pak van Pino in mijn bezit te krijgen! Pino is liev!

Lintworm | 22-06-06 | 14:09

JA en voetbal blijft dan zeker bij talpa.. KOET!

DopeFish | 22-06-06 | 14:09

kom kom.... 'riante salarissen', ze krijgen met z'n drieën 1 miljoen, dus dat valt best mee.

piet0r | 22-06-06 | 14:09

Krijgen we eindelijk te zien wie er nou toch al die jaren in dat blauwe pinopak gezeten heeft. Iemand zin in een (illegaal) poeltje?

ECHOO! | 22-06-06 | 14:07

hehe bye bye sesamstraat :P

Behangdelul | 22-06-06 | 14:05

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen