Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kamervragen over snoepreisje NPS

obamanps.jpgDe PVV heeft de kranten ook weer bij het benzinestation gehaald en dus is het tijd voor het dagelijkse Kamervragen. En natuurlijk was ons bericht over het dagelijkse Barack Obama journaal bij de NPS koren op de molen voor dit vunzige hoekje vol verongelijkte mensen in de Tweede Kamer. Feit is wel dat minister Plasterk weer twee ambtenaren aan het werk moet schoppen om wat krom is proberen recht te lullen. Deelt hij bijvoorbeeld de mening (stiekem wel ja) dat de blinde liefde die in linkse kring bestaat voor Barack Hussain Obama er de oorzaak van is dat de NPS gaat uitzenden vanaf de Democratische conventie, maar dit nalaat voor de Republikeinse conventie? Deelt hij ook de mening dat uit deze afweging blijkt dat de NPS er alleen maar is voor een kleine multiculturalistische minderheid en niet voor het Nederlandse volk? Is hier bijvoorbeeld niet gewoon sprake van een grove schending van de mediawet, die immers voorschrijft dat de publieke omroep een evenwichtig beeld van de samenleving dient te geven? En wanneer we dan toch bezig zijn: Deelt u de mening dat het laakbaar is dat de NPS haar scheve afweging verdedigt door te wijzen op de huidskleur van Barack Hussain Obama, terwijl het voorbijgaat aan bijvoorbeeld de heroische houding van senator McCain tijdens de oorlog in Vietnam die hem een minstens zo interessant figuur maakt als de junior-senator Obama, die toch door velen wordt gezien als een lichtgewicht? Tenslotte: Moeten wij vrezen dat de rode O in het logo van de NOS de komende maanden staat voor "Obama"? En dan nu hop hop hop, in galop LuxePaardje Plasterk, wij zijn reuze benieuwd naar de antwoorden...

Reaguursels

Inloggen

wat maakt het uit of hij zwart geel of paars is als hij zijn werk maar goed doet

immergeradeaus | 23-08-08 | 20:41

Wie niet begrijpt waarom de eerste officiele nominatie van een zwarte man voor het presidentschap van de Verenigde Staten een historisch feit is met wereldwijde implicaties terwijl de nominatie van een bejaarde niet veel meer is dan business as usual, moet idd maar Wilders stemmen. Is de wereld eens zwart/wit, is het nog niet goed...

Faaz71 | 23-08-08 | 00:53

@ teeuwen
Je klinkt als de gl gozer die pas is weggestuurd die probeert ook alles recht te lullen wat krom is. Das blijkbaar een linkse ziekte Lees de HP/de tijd maar van deze week. daarin staan een hoop linkse politici die in het verleden heel fout zijn geweest.Ze waren het eens met het regime van pol pot in cambodja en het stalin regime was geweldig om over mao nog maar te zwijgen.En toen de Grote Kale Hoop hun de waarheid vertelde werd hij voor van alles en nog wat uitgemaakt.
Vervolgens komt Dhr wilders in de kamer en noemt de minister van woonverfraaiing knettergek en dat is dan niet netjes.dus ja teeuwen als wij naar de voorpost gaan ga jij zeker wel naar je kamaraden van de RARA

immergeradeaus | 22-08-08 | 21:53

Zo langzamerhand krijgt NL steeds meer DDR-trekjes.
Schijndemocratie
Autodiabolisering
Onvrijheid van meningsuiting
Stasi's verpakt in linxe axiegroepjes
Vorming van een zichzelf verrijkende en -verheerlijkende regeringselite
Nieuw Politieke Staatsomroep als verspreider van ongevraagd nieuws (ook: Staats Propaganda)
En als belangrijkste trekje: Een steeds groter bevolkingsdeel wat het moederland vaarwel zegt
Waarom nog steeds geen OPSTAND?

pennestront | 22-08-08 | 21:09

Obama is niet meer en/of minder dan een hype vrees ik. Mc. cain is helaas iets te geriatrisch voor mij... ik heb dit keer geen mening , vrees ik :(

Jokkebrok | 22-08-08 | 19:38

Ron Paul for President!

Moeder Gans | 22-08-08 | 13:38

aha..... in drie dagen een tvprogramma maken is geen werk maar je uitleven volgens een aantal werkschuwen hier..
Weten we meteen weer wat degenen die graag ordedienst verrichten bij Voorpost onder echt werk verstaan.
Zeer waarschijnlijk in hun hele leven nog nooit één dag gewerkt en altijd hun hand opgehouden.

xanne | 22-08-08 | 08:58

Teeuwen:"... veeg de traantjes maar gauw weg jongen en ga lekker slapen... kan je dromen over de bijeenkomst van zondag 24 augustus bij Voorpost.... liggen je kleren al gestreken klaar?.."
--
Typisch Bigi Bana, meteen zeiken dat ik een of andere jaren 30 socialist leuk vindt omdat de "boven ons gestelden" met de taxpoet ,opgehaald door de Sherrif van Nottingham, eens flink gaan uitleven in de USA. Gaat een leuke reunie worden tussen internationaal socialisten.

united.provinces | 22-08-08 | 07:05

Die Teeuwen versterkt de innerlijke mensch met humoristische kwinkslagen

pek en veren | 22-08-08 | 00:42

precies haringhapper..... als je jezelf in de spiegel bekijkt kan ik me voorstellen dat je jezelf moed in probeert te praten.... veeg de traantjes maar gauw weg jongen en ga lekker slapen... kan je dromen over de bijeenkomst van zondag 24 augustus bij Voorpost.... liggen je kleren al gestreken klaar?

7u00 stipt: Gratis ontbijt op de IJzerhoeve

8u30: We verwachten alle militanten in verzorgde éénvormige kledij voor de ordedienst aan de Voorposttent op de IJzerwakeweide te Steenstrate.

Teeuwen | 22-08-08 | 00:38

@teeuwen\

nou niet gaan huilen jongen....... zo erg is het nou ook weer niet.

haringhapper | 22-08-08 | 00:21

Ga eens naar de Tweede Kamer tijdens het vragenuurtje (= gratis) om de andere partijleden van de PVV te bewonderen, de LPF was er heilig bij. De cyniclowns van Weird Gilders.

pek en veren | 22-08-08 | 00:20

zij zijn groot en ikk is klein :-(
zij krijgen een koekje en ikke niet.... en dat is niet eerlijk.. sniksniksnik
kom zelf eens van jullie luie reet en maak een goed tv programma met alle wantoestanden die je o zo duidelijk denkt te zien..... in plaats van 24 uur per dag jullie frustaties te uiten op het internet

Teeuwen | 22-08-08 | 00:13

@teeuwen

Wat moeten prem en raymann daar nou?? En dat van onze belastingcentjes??

Echt totaal van de pot gerukt dat hele NPS gebeuren, ik wil het niet eens zien, als Obama de nieuwe president wordt hoef ik dat alleen maar even in het journaal te zien en klaar is klara.

Als ik amerikanen op de buis wil zien heb ik hier wel 12 channels tot beschikking en kan ik zelf het onderwerp kiezen, vrijheid blijheid noem ik dat.

Wat kan de belastingbetaler het nou schelen wat jurgen of prem er van vindt in amerika?? Maar ik snap het al, die 2 hebben ze nodig om het verhaal wat kleur te geven, want die duffe dozen van Nova daar vindt niemand geen zak aan.

Het bedrag wat de NPS krijgt is in ieder geval veeeeel te hoog zo te zien, maar zo werkt het he, budgetten moeten op anders krijg je het jaar erop een kleiner budget... nou dan maar naar de USA met zn allen. Terwijl er in Georgie bijna de 3e wereldoorlog is begonnen maar daar durven die laffe honden niet naartoe natuurlijk...

haringhapper | 22-08-08 | 00:06

Tijdens de Democratische Conventie in Denver (25 t/m 28 augustus) kiezen de Amerikaanse Democraten hun kandidaat voor het presidentschap. Een historisch moment: Barack Obama wordt de eerste zwarte presidentskandidaat van Amerika.

Vanuit een skybox in de conventiehal presenteert Joost Karhof een speciale dagelijkse talkshow over de conventie, met Jörgen Raymann als co-host naast hem. Prem Radhakishun gaat als reporter op jacht naar de kleurrijke verhalen op straat. Daarnaast doet een uitgebreid team van verslaggevers verslag van de conventie.

In de studio schuiven elke avond nieuwe, verrassende gasten aan. De gesprekken worden afgewisseld met reportages vanaf de conventievloer en vanuit de stad, de opvallendste gebeurtenissen van de dag en de spannendste fragmenten van de Amerikaanse TV.
=====================================
haringhapper.....

Ik weet niet of je het weet maar dat was in 2004 vanaf de republikeinse conventie ook zo....2 verslaggevers en reporters die de straat op gingen en een hele crew eracher om het tv programma op locatie in elkaar te zetten
Er gaat altijd een grote ploeg mee.
Om een goed tv programma te maken zijn er mensen nodig,die waren er dus toen ook bij.

Men krijgt jaarlijks een bedrag en omroepen bepalen zelf wat ze waar en wanneer inzetten....
Overschrijdt men het budget moeten ze het uit eigen portomonnee betalen... ze weten zelf heel goed wat wel en niet kan.

Teeuwen | 21-08-08 | 23:43


politiek = showbizz

Wie heb je liever als spokesperson; een knappe gekleurde charismatische goedgebekte man of een kalende, gerimpelde, uitgezakte, post-war getraumatiseerde opa met levervlekken...

welke kandidaat president wordt maakt toch niet uit... corruptie kent geen kleur

Stop wasting ur time idiots'

De Pionier | 21-08-08 | 23:29

@teeuwen

Hoe het vroeger ging boeit mij absoluut niet, het gaat mij om nu en morgen.

Zowiezo kunnen de amerikaanse verkiezingen mij weinig boeien omdat wij er toch geen invloed op hebben, we hebben er maar mee te leven en hun keuze te respecteren. Dat is democratie.

De NPS mag er van mij best verslag van doen op op rekening van onze belastingcentjes maar 20!! extra reporters erheen sturen is totaal van de zotte.

Nova heeft er net zoals het journaal en de volkskrant een handje van om alles waar ze achterstaan extra overdreven te verslaan, en alle kijkers/lezers geloven dan dat het zo zit. Ik heb ook jarenlang gedacht dat Nova altijd gelijk heeft totdat je ouder wordt en zelf een beeld en mening kunt gaan vormen.

Oftewel, wat een bullshit over die amerikaanse verkiezingen, laten we het over ons toekomstige kabinet gaan hebben want het zooitje graaiende ondoordachte zakkenvullers wat er nu zit is een schande voor ons land. Ik heb Balkie nog niet 1`woord over de duivenkak-affaire horen zeggen, maar dat kan komen omdat ik in een echt bananenland verblijf en dat bevalt mij prima zo bij 28 graden terwijl het nacht is.

haringhapper | 21-08-08 | 23:23

"..2004
Republikeinse conventie op radio en tv
De NOS zal vanaf maandag 30 augustus zowel radio, televisie verslag van de Republikeinse conventie. Op deze conventie zal president George Bush officieel worden voorgedragen als presidentskandidaat voor de Republikeinse partij.."
--
In 2008 ook, maar dan met 2 man!!!. Is er verder nog een reden voor uw opzichtige leugenachigheid?

.

united.provinces | 21-08-08 | 23:14

Vragen van het Lid Bosma (Partij voor de Vrijheid) aan de minister van OCW

Één van de 6 vragen:

2)Deelt u de angst van mijn fractie dat de blinde liefde die in linkse kringen bestaat voor Barack Hussain Obama er de oorzaak is van het feit dat de NPS wel elke dag om half acht een dagelijks programma heeft vanaf de Democratische conventie maar dit nalaat voor de Republikeinse conventie?
======================================

Antwoordt dat gegeven kan worden....

De democratische conventie is één week eerder dan de republikeinse conventie maar voor ons is het geen probleem een week langer te blijven!
Aangezien u veel problemen heeft dat het voor de belastingbetaler veel geld zal kosten vraag ik uw partij of u ermee instemt dat het verblijf met één week verlengd zal worden zodat er ook verslag zal worden gedaan van de republikeinse conventie,
Voor de verslaggevers is het geen probleem,het is hun vak nieuws te verslaan en ze zullen dat u met plezier aan willen bieden.
Ongetwijfeld maakt u geen bezwaar tegen de kosten omdat u graag wilt dat het eerlijk gaat!
Dat wij in 2004 alleen verslag uitbrachten van de republikeinse conventie.... omdat die toen eerder viel bent u wellicht vergeten omdat dat voor u toen prima uitkwam!

Met vriendelijke groet....
=====================================
ter uwer herinnering!
2004
Republikeinse conventie op radio en tv
De NOS zal vanaf maandag 30 augustus zowel radio, televisie verslag van de Republikeinse conventie. Op deze conventie zal president George Bush officieel worden voorgedragen als presidentskandidaat voor de Republikeinse partij.

De presidents-verkiezingen zelf vinden plaats op 2 november. De Republikeinse conventie duurt tot 2 september. Op deze slotdag zal president Bush zijn plannen voor een nieuwe ambtstermijn uit de doeken doen. De NOS zal de conventie op de voet volgen op Radio en TV. [Radio.NL]

Teeuwen | 21-08-08 | 23:02

@teeuwen

1-doe eens niet zo uit de hoogte man, alsof jij als enigste kunt lezen en dan moet je nog een ander zijn reaktie aanhalen ook.

2-waarom moeten er 20 reporters van de nps naar de usa om verslag te doen, zijn de vaste reporters niet bekwaam genoeg om die verkiezingen te verslaan??

3- wat maakt het uit hoeveel reporters wij erheen sturen?? De uitslag kunnen we niet beinvloeden en dat is maar goed ook, laat de amerikanen lekker zelf hun president kiezen dan mogen wij dat ook. Democratie heet dat.

4- het enige probleem is dat ik en jullie de rekening betalen van die 20 nps reporters die erheen vliegen en verblijven, daar baal ik van en ik heb daarin niets te kiezen of te zeggen. Ook al zou ik zelf 300.000 leden kunnen werven en mijn eigen omroep kunnen starten dan nog vliegen die linkse nozems erheen onder het mom van wij zullen wel even vertellen hoe het zit en dat obama moet winnen.

@edit
Zomerprogrammering of niet, het blijft een schande dat de producenten van de nos het blijkbaar nodig vinden om die 20!!! reporters erheen te sturen op onze kosten. Doen ze dat ook bij de russische verkiezingen?? Nee want dan durven die linkse mietjes er ineens niet naartoe te gaan.

haringhapper | 21-08-08 | 22:51

Teeuwen:".. Zoals ik al zei,de haat zit diep en men is ontzettend bevooroordeeld..."
--
Grappig, en een opmerking als ".. Aktief lid van Voorpost zeker!.." getuigd niet van vooringenomenheid laat staan..... een vooroordeel.--
--
Riight!

united.provinces | 21-08-08 | 22:43

united.provinces | 21-08-08 | 22:22

Aktief lid van Voorpost zeker!

Teeuwen | 21-08-08 | 22:40

@ Sikkeneur

steek je zelfingenomen ad hominem postje maar in je geniepige bruine ster.

bottehond | 21-08-08 | 22:36

@ Teeuwen

Je erkent impliciet dat deze "hetze" terecht is. Je zegt zelf: laat rechts dan zelf goeie tv maken. Haha! Zelfpowned.

* gooit darwin award naar Teeuwen *

bottehond | 21-08-08 | 22:34

@Teeuwen:"... Het is gewoon weer iets zoeken wat er niet is….heb er maar één woord voor en dat is hetzevoering..."
--
Pim Fortuyn, de goodelijke kale. NOS?

1. "extreem rechts"
2. "Jan Maat is terug"
3. "Het spijt mij U te moeten mededelen. LPF heeft gewonnen in Rotterdam"

--
Teeuwen:Val toch fucking dood vieze linkse landverrader!!

united.provinces | 21-08-08 | 22:22

@Simon Raespik | 21-08-08 | 22:16
Nee. Heeft alles met winter- en zomerprogrammering te maken. De democratische conventie viel wat programmering betreft gunstiger.

Daarnaast heeft de gemiddelde Nederlander meer belangstelling voor de democratische partij (sinds mensenheugenis). Dat zijn de feiten die er werkelijk toe doen. Wat jij stelt is een vaststelling, maar zegt niets over het waarom.

-edit | 21-08-08 | 22:22

@ Teeuwen:

Natuurlijk is de democratische conventie nieuws. Maar leg mij eens uit waarom dit meer nieuws is dan de republikeinse conventie? U vindt het een eerlijke verdeling van beslastinggeld dat er 20 medewerkers naar de democratische conventie worden gestuurd en 1 naar de republikeinse???? Heeft niets met haat of hetzevoering te maken, maar met feiten.

Simon Raespik | 21-08-08 | 22:16

Van een ander forum en de spijker op zijn kop!

maxim op Aug 21, 2008:
“Eind augustus komt de NPS zelfs een week lang met een dagelijkse talkshow vanuit Denver. Daar wordt dan de democratische conventie gehouden, waar Barack Obama officieel tot presidentskandidaat van de democraten wordt gekozen”

Van maandag tot en met vrijdag!….’s avonds een kort verslag wat er tijdens die conventie gebeurt.
Die conventie is een nieuwsfeit van die week!!!!
Er is vanuit Nederland,en sowieso vanuit de hele wereld veel belangstelling voor de verkiezingen die eraan gaan komen.
Ook andere landen zijn volgende week met hun tvploeg aanwezig om er verslag van te doen!
Mc Cain heeft in die week geen conventie….wie zegt dat er geen programma komt wat gericht zal zijn op Mc Cain?

Snappen jullie nou zelf niet hoe slecht jullie lezen en snappen wat er geschreven staat.

Straks krijgen we de verkiezingen in Amerika…daarvan zal verslag worden gedaan en dan zijn er ook verslaggevers in Amerika net als bij de vorige verkiezingen.
En…wordt het nieuws verslagen…moeilijk toch hé jongens.
Worden jullie niet eens moe van jezelf en moe van de haat waarmee jullie 24 uur per dag rondlopen?
Het lijkt er wel op want heel veel nieuwsfeiten gaan aan jullie voorbij blijkbaar…ook het lezen valt blijkbaar erg moeilijk.

Het is gewoon weer iets zoeken wat er niet is….heb er maar één woord voor en dat is hetzevoering.
Zoals ik al zei,de haat zit diep en men is ontzettend bevooroordeeld.

Teeuwen | 21-08-08 | 22:04

@haringhapper | 21-08-08 | 21:08
Nieuws is, wanneer tijd, beschikbare krantenpagina's, etc, een beperkende factor is altijd selectief. Voornamelijk om die reden hebben nieuwsredacties een eindredacteur, die bepaalt wat er gebracht wordt. Dat geldt voor elk nieuwsmedium. Dus ook voor de NPS. Niets bijzonders. Dat het nieuws dat door de belastingbetalers wordt opgebracht op publieke omroepen doet aan die wetmatigheid niets af.

De oplossing ligt dan ook niet in het selectief verontwaardigd reageren op een (vermeend) linkschig onderwerp (want de democratische partij staat mijlenver van wat wij links vinden). Maar meer in wat koen_c_s @ 21:05 voorsteld. Start gewoon een omroep die op volle sterkte een republikeinse campagne verslaat. Klaar. Kan zo, maar kennelijk is er geen hondt die daarop zit te wachten. Misschien ligt daar wel het werkelijke probleem.

-edit | 21-08-08 | 21:49

koen_c_s | 21-08-08 | 21:05
Chapeau, voor je oproep tot initiatief. Een aangenaam geluid tussen de klaagzangen. Helaas vinden de meeste mensen hier het van voldoende initiatief getuigen om te zeiken op andere mensen die wel initiatief nemen.

Flodder | 21-08-08 | 21:10

@sikkeneur\
Kan prima nadenken over wat ik me voorgeschoteld wil hebben, vandaar dat ik me zo stoor aan die NPS/Nova. Op onze kosten een beetje de stoere reporter spelen en ondertussen enorm selectief nieuws de wereld in brengen.

Jappen en Chinezen zijn budhisten, zoek dat maar eens op dan weet jij ook dat deze mensen het beste met de medemens voor hebben en van hard werken houden.

Zal het over je niveau maar niet gaan hebben.....

haringhapper | 21-08-08 | 21:08

@Craptain:
Over de overlevingskansen van Obama kan je maar beter ook niet al te stellige uitspraken doen, hij hangt daarvoor iets teveel de JFK uit (en het is statistisch gezien weer hoog tijd dat er een Amerikaanse president tegen een kogel aanloop.

Voor de rest gaatde discussie toch vooral over de totaal naar links uitgeslagen verslaggeving bij de PO, alwaar ik dan maar voor de tweede maal in deze draad GeenStijl oproep om 300.000 leden te gaan werven en een aanvraag tot het vormen van een publieke omroep in te dienen om op die wijze het krachtenveld wat meer in balans te krijgen dan wel de vunzige feitjes naar buiten te brengen en daarmee de PO ten val te doen komen.

(Het feit dat er 20 NPS'ers naar de VS vliegen is al belachelijk genoeg om er gewag van te maken, drie man is voldoende, en de NOS heeft er al correspondenten.)

koen_c_s | 21-08-08 | 21:05

laat rechts dan zelf goede tv maken.... maar dat kunnen ze blijkbaar niet.
Bij een Harry Mens bijvoorbeeld draait het nieuws om geld... kom dan eens met werkelijk goede programma's en documentaires zou ik zeggen.... maar op de een of andere manier ontbreekt het aan intelligentie.
De Telegraaf is nou ook niet een krant die uitblinkt in goede verslaggeving... net als hier... alles is doorspekt met hetzevoering,elk stuk wat je leest.
Zeer groffe taal wordt er in de mond genomen en het heeft ontzettend weinig diepgang.
Bij mijn weten zijn goede journalisten mensen die nieuws verslaan.... maakt niet uit wat voor achtergrond ze hebben of van waaruit het gebeurt,gewoon goed nieuws verslaan,daar gaat het om.
De plek van waaruit het gebeurt doet er niet toe.

Teeuwen | 21-08-08 | 21:04

haringhapper | 21-08-08 | 20:49

Zegt iets over je nivo, dat je niet zelf kunt nadenken over wat je voorgeschoteld krijgt...

Ach, what the heck; een lachende en ja-knikkende jap denkt in feite; sterph!

Sikkeneur | 21-08-08 | 20:58

@teeuwen, ben ik niet met je eens. Buitenlanders die alleen de hand ophouden, niks bijdragen en de sfeer verzieken heb ik een bloedje hekel aan. Ik heb niets met voorpost te maken en er sinds gisteren nog nooit van gehoord.

Neem de chinezen of japanners, heb jij er ooit problemen mee gehad?? ik niet en ik eet er graag.

Maar dat NOVA/NPS op onze kosten achterlijk veel reporters naar de usa (waar ze zo;n hekel aan hebben) moet sturen om een voorverkiezing eenzijdig te gaan reporteren dat vind ik diep triest. Dat hele linkse omroepbestel wat op onze kosten draait moet de nek omgedraaid worden, pay by view zou een veel betere manier zijn om de tv te organiseren. Ik kots van die linkse indoctrinaties op de publieke tv.

haringhapper | 21-08-08 | 20:49

Obama is gewoon de troetelneger van links nederland en de media.
aangezien het klapvee zelf geen mening heeft moet Obama toch wel een soort nieuwe god zijn, en geert een nazi.

romax | 21-08-08 | 20:45

GS,PVV,TON,Telegraaf.... tis één pot nat
Wilders en Verdonk laten hun oren hangen naar oproepen vanuit dit rechtse bastion en weten met hun matige intelligentie niets zelf te bedenken.
Het is koren op de molen van rechtse groeperingen als bijvoorbeeld Voorpost die voor hun ideologie steeds meer medestanders vinden.
Ik vraag mij af hoeveel mensen van Voorpost hier berichten plaatsen om extra haat te kweken.
Het komt ze heel erg goed uit want hoe meer medestanders ze krijgen hoe beter.
Deze mensen willen heel erg graag terug naar de tijd van net vóór de tweede wereldoorlog en zouden nies liever doen dan alles wat ook maar een beetje buitenlands is uit Nederland te verjagen.

Teeuwen | 21-08-08 | 20:26

@-edit: correct

Craptain | 21-08-08 | 19:57

Overigens: iedereen die Obama en de democraten als linksch bestempeld, geeft er blijk van niet veel van de Amerikaanse politiek te begrijpen. De belangstelling voor Obama in 0031 is niet alleen -zoals de PVV ons wil doen geloven- weggelegd voor een kleine club multikul types. Een zeer ruime meerderheid van 0031 ziet Obama liever als president.

-edit | 21-08-08 | 19:51

Opheffen die NPS voordat er nog meer belastingvee emigreert !

ReligionSucks | 21-08-08 | 19:45

Ik ben geen fan van links Nederland maar toch wel verbaasd dat Geenstijl wil dat een verwarde bejaarde, met een geschiedenis van oorlog, de zeggenschap krijgt over het Amerikaanse leger en haar nucleaire arsenaal. Het Amerikaanse politieke spectrum is een stuk rechtser dan het Nederlandse. Obama zou het bijvoorbeeld goed doen bij de VVD. Die NPS lutsers denken dat ze eindelijk een save-the-world hippy hebben, maar in de praktijk gaat Obama gewoon weer centrumpolitiek voeren, net als Clinton. Het verschil met McCain is dat Obama scherp is en niet om de haverklap dood kan gaan.

Craptain | 21-08-08 | 19:43

-edit | 21-08-08 | 19:38,

No sweat.

Sidi Tammentis | 21-08-08 | 19:40

@Mekker | 21-08-08 | 19:21
@Sidi Tammentis | 21-08-08 | 19:32

Met dank aan u beiden voor uw verder zeer inhoudelijke plemp.

-edit | 21-08-08 | 19:38

-edit | 21-08-08 | 19:15: "Mijn hemel: wat een boeren."

It takes one, to know one.

Sidi Tammentis | 21-08-08 | 19:32

-edit 19:15

Ja goed he, dat de PVV u de strot maar uit mag komen!

Mekker | 21-08-08 | 19:21

nps nooit van gehoord en wil er niet van horen ook zo te lezen

gouwe tientje | 21-08-08 | 19:17

Blijf het knap vinden van de PVV dat ze het toch telkens weer voor elkaar krijgen om de meest onzinnige kamervragen te stellen. Dat zou niet zo erg zijn, ware het niet dat dit weer tot een nodeloze verspilling van uw en mijn belastinggeld leidt. Begin dan een rechtse omroep in het publieke bestel. Allemaal mogelijk. Next.

Buiten dat lijkt de PVV toch wel erg voor overheidscontrole, danwel ingrijpen te zijn als het gaat om de publieke omroep. En dat is dan uw partij die het ambtenarenbestand drastisch wil terugdringen. Zoals zij optreden in de kamer zal dit door eigen toedoen nooit gaan lukken.

Tot slot zou het een stuk professioneler ogen wanneer de PVV haar kamervragen door iemand laat opstellen die meer opleiding heeft genoten dan 2 danslessen en een zwemdiploma. Mijn hemel: wat een boeren.

-edit | 21-08-08 | 19:15

Wilders heeft wel gelijk! Ik volg de amerikaanse verkiezingen op de voet en ben pro mccain, cnn en andere amerikaanse netwerken zijn overwegend pro democratisch maar de nederlandse hippie media spant toch wel de kroon qua obama propaganda. Ik vind het trouwens ook erg raar dat hier zoveel pro obama reaguurders zijn, stelletje klimaat hippies.

keizerpierre | 21-08-08 | 19:10

Voor alle McCain-fans:
video.google.nl/videoplay?docid=-73494...
.
bottehond | 21-08-08 | 16:50
Ach, Obama is gewoon een stuk interessanter dan die antieke bush-puppet met wegtrekkers. De PVV hangt gewoon voor de zoveelste keer de calimero uit. Iets waar de achterban zich graag mee identificeert.
"Boehoe, de wereld is links en ik ben rechts en dát is niet eerlijk!"

Flodder | 21-08-08 | 19:02

waarom heft men de publieke omroep niet geheel op??
laat gewoon de markt zn werk doen, in plaats van belastinggeld erin pompen
scheelt een boel kamervragen en politiek werk alsmede dat zulke organisaties als het secretariaat voor de media e.d. ook volledig kunnen verdwijnen
iedere overheidsboeienis op omroepen is onzin, belastinggeld erin stoppen is onzin, poltiek toezicht op omroep is onzin, finacieel politiek toezicht op omroepen is onzin, discussie over links rechtse omroep is onzin
laat de markt zn werk doen en geef de belastinggbetaler zn miljard per jaar terug

tokkie | 21-08-08 | 18:35

Ach wat zeg ik toch allemaal. De publieke omproep moet Rita en haar gratis weggeef BH's volgen, en Wilders natuurlijk die overal angry over is. Dat is wat de PO moet doen!

Einde van de Domheid | 21-08-08 | 18:06

Nee, het is toch redelijk eerlijk. Bij de toespraken van de geachte heer McCain gebeurt nooit iets, terwijl Obama fantastische speeches geeft, mensen inspireert en meer van die dingen. Daarnaast is zeggen dat de NPS ongebalanceerd nieuws levert in dit geval, gelijk aan zeggen, dat de hele Amerikaanse media ongebalanceerd nieuws geven! Daar is het echt niet anders dan wat de NPS nu doet.

dinges1332 | 21-08-08 | 17:45

GS en Wilders kunnen toch samen het initiatief nemen om een eigen omroep op te richten, gewoon wat handtekeningen verzamelen . Waarom gebeurt dat niet?
Dan is dat gezeik op de linkse media afgelopen.

sef9836 | 21-08-08 | 17:44

bottehond | 21-08-08 | 17:24

Mijn beste, je bent zelf actief aan het vingertjes wijzen, dus mag ik aannemen dat dit vanuit een eigen perceptie plaatsvindt, toch?

En wbt een 'lage gronden' reactie, toch geen gevoelige snaar geraakt?

Sikkeneur | 21-08-08 | 17:37

Sikkeneur | 21-08-08 | 17:22

Heb ik het over mezelf, establishmentlikkertje?
Jij denkt in sjablonen als je meent dat ik voldoe aan kwalificaties die je noemt.
Laag bij de grondse reactie, overigens.

bottehond | 21-08-08 | 17:24

bottehond | 21-08-08 | 16:50

Een opgestane GJB Hilterman voor een evenwichtiger geluid?

Voor een 'vrijzinnige' vertoon je een opmerkelijke hang naar een conservatief, voor-oorlogs Nederland van zwart/wit, klompen en wat de boer niet lust, vreet ie niet.

Sikkeneur | 21-08-08 | 17:22

Dat gezeur van de heulers met het politiek correcte, zwaar vermoeiend. Natuurlijk stelt de PVV deze vragen geheel terecht. Dat de toon wat erg boerenjongensachtig is stoort mij niet, het gaat om de inhoudelijke kant van de zaak.

De publieke omroep is bepaald ideologisch gekleurd. Wie dat ontkent is dom of liegt. Uiteraard snap ik ook nog dat de aanhangers van het politiek correctisme dat anders WILLEN zien, zij worden tenslotte uitstekend bediend. IK vind een dergelijke positionering dan ook uiterst hypocriet en het geeft maar weer eens aan waarom het oude establishment slechts met grote en vasthoudende inspanningen van het Vrijdenkend deel der natie te slopen is. Men houdt eenvoudigweg vast aan de "verworven" positie.

Het wemelt in de deze draad overigens van stuitend onnozele non argumenten en kretologie. En uiteraard doet "einde" van de de domheid weer een duit in het zakje. Evenals flodder. Deze sujetten moeten goed begrijpen dat Nederland pas weer de goede weg kan vinden als berichtgeving en politiek gebalanceerder worden. Tot die tijd zullen de Vrijzinnigen zich teweerstellen. Duyvendak is een mooie scalp, maar hij is nog maar het begin.

bottehond | 21-08-08 | 16:50

Je kan toch op je vingers natellen dat de Amerikanen tzt voor war hero McCain zullen kiezen ipv voor Hussain? Toch?

Adalgar | 21-08-08 | 16:48

Citeren jullie nou kamervragen van Wilders? Dat lijkt me wel want kreten als "alleen maar voor een kleine multiculturalistische minderheid en niet voor het Nederlandse volk" zijn zelfs voor Geenstijl te tendentieus.

Multiculturalisten, dat betekent toch dat je tegen racisme bent? Waarom zou een programma over Obama alleen maar voor 'multiculturalisten' zijn eigenlijk, omdat de beste man lichtzwart is? Waar maken we ons weer druk over...

etieti | 21-08-08 | 16:48

Verder zou ik het geen snoepreisje vinden. Voorbereiden, de hele toko inpakken en meenemen, jetlag, met je broek op de knieen door de douane, weg van familie en kids, werken, werken, saaie hotelkamers, jetlag en dan nog een keer alles weer uitpakken en dan weer die nietszeggende van Nieuwkerk een jaar filmen. In PVV taal heet zoiets oppakken en doorpakken......

Einde van de Domheid | 21-08-08 | 16:46

Jullie pakken dat helemaal verkeerd aan. Je moet natuurlijk Barack Osama Couscous Jihad zeggen. Dat doet het veel beter. En PVV verspild geen geld, levert de samenleving geld en vreugd.

Einde van de Domheid | 21-08-08 | 16:37

Ik snap toch al niet waarom ik mee moet betalen aan een PO waar ik niet eens naar kijk maar die in stand gehouden moet worden omdat de linksmens toch z'n dagelijkse portie hersenspoeling ingetrechterd moet krijgen.

Kardinaal Meier | 21-08-08 | 16:34

Het grootste deel van de Nederlanders staat achter Obama, slechts een klein deel achter McCain. Logisch ook, want Obama is ook centrum-rechts (hier zou hij lid zijn van het CDA). Lijkt me dus prima wat de NPS doet.

LinksIsLeuk | 21-08-08 | 16:29

Twan Huys en Willem Lust op de buis lijkt wel politieke porno? Huys spuugt het de naam Barack bijna wellustig uit en Willem Lust trekt een schevere mond dan fysiek eigenlijk mogelijk is. Ik kijk wel BBC.

T@ Riest | 21-08-08 | 16:24

Nieuwsjunk | 21-08-08 | 16:13

McCain gaat zeker winnen.
Obama heeft veel krediet verspeeld door zijn recente trip overseas. Je gedragen als de winnaar voordat de fat lady heeft gezongen valt niet lekker bij Amerikanen.
Je ziet nu ook dat het gedweep met Michele Obama averechts begint te werken.
Veel zwarte vrouwen weren zich heel terecht tegen de uitspraak dat zij het eerste echte rolmodel voor de professionele Zwarte Vrouw zou zijn.
Het familie interview pakte ook verkeerd uit.
.
Verpakking versus inhoud.
Obama heeft woorden en McCain heeft daden.

bloedjelink | 21-08-08 | 16:19

Conservativos in de VS stemmen McCain!

sjim panzee | 21-08-08 | 16:15

Ach, was @yourservice er nog maar.

Reykjavik | 21-08-08 | 16:13

Je kunt lullen wat je wilt, McCain wint de verkiezingen! Amerikanen houden niet van Change al helemaal in tijden van oorlog en economische malaise. Check de verkiezingen van 1988. Democraat Dukacus was de gevierde man, de verkiezingen konden niet verloren, uiteindelijk won Republikein Bush sr.

Nieuwsjunk | 21-08-08 | 16:13

koen_c_s | 21-08-08 | 16:08 ja leuk televaag ook blij

am*dam | 21-08-08 | 16:11

De NPS heeft geen leden, dus waat haar wettelijk bestaansrecht betreft, dat is mij een raadsel.

BNN/LLink hebben te weinig leden, dus wettelijk gezien dienen ze straks het veld weer te ruimen (al zal Plasterk daar wel weer wat wetten voor weten om te buigen).

Maar wat BNN en LLink kunnen, dat kan GS ook. Als Gs er pak 'em beet 150.000 "leden"extra kan werven, en deze zo gek krijgt om jaarlijks een flutbedragje van 5 euri's weet te ontfutselen, dan hebben we eindelijk een rechtse omroep op de publieke omroep.

Waarom blijven vechten tegen de bierkaai als je d'r zelf ook deel van uitmaken kan.
Al is het maar om vervolgens alle "binnen vier muren" blijvende Hilversumse geheimen en gevallen van nepotisme, cliëntalisme, belangenverstrengeling en geldverspilling te openbaren, met als uiteindelijke doel het opblazen van het omroepenbestel.

Heeft GeenStijl de rechte rug die nodig is om de druk en "verleiding" te weerstaan die van integere journalisten kwijlende schoothondjes van Den Haag maakt?

Zo ja, beginnen maar met die ledenwerfcampagne.
Vanaf volgend jaar GeenStijl-TV met overheidssoepsidie, kan Rutger eindelijk eens een visagiste veroorloven!

koen_c_s | 21-08-08 | 16:08

Boeit mij die verkiezingen nou,
Ben meer geinteresseer wat er werkelijk gaat gebeuren als ie president wordt.
De loze beloften en het steekspel kennen we nu al sinds jaar en dat en komt nooit overeen met wat er werkelijk gaat gebeuren.

Subtiele Voorhamer | 21-08-08 | 16:05

In het programma van de PVV staat dat de publieke omroep opgedoekt kan worden, hiermee is het de enige partij die serieus strijdt voor economische vrijheid van de burger. Dat is waar het uiteindelijk om draait.

Voltaire | 21-08-08 | 16:04

Kan er ook een ploeg RON PAUL volgen, die vind k namelijk intressanter dan Obbie of Mac

am*dam | 21-08-08 | 15:59

Ach, dat gehuil iedere keer over de PO.

De Edward Burke Stichting, boegbeeld voor het neoconservatisme en PVV aanhang is 'ook' onafhankelijk en o.a. gesponsord door Microsoft en Pfizer.

Midlife mannetjesputters die met een Viagraanse stijve leuter en een druk op de knopjes te wereld willen rule-en...?

Een blik omhoog is voldoende.

Sikkeneur | 21-08-08 | 15:53

Kunnen we geen lijstje met namen krijgen van die usa-gangers van nova???

haringhapper | 21-08-08 | 15:27

Wat er op de Conventies gebeurt is helemaal niet interessant.
De kandidaten staan al vast. De running mates worden nog voor de Conventies gepresenteerd. Je ziet topdogs in de partij die standaard opbeurende speeches ophoesten. Vlaggende mensjes die hun kandidaat toejuichen en het is allemaal decorum.
.
Als je echt een kijkje in de keuken wilt hebben dan moet je hier niet 10 dagen komen kijken naar pro forma kul maar ga je maandenlang mee op verkiezingstour.
Dan eet, drink en adem je Americana.
.
Het is een geldverslindend snoepreisje van de NPS. Het kost wat en je hebt niks.

bloedjelink | 21-08-08 | 15:15

Torquemada | 21-08-08 | 14:59

Is volgensm mij van Interbrew, die heb je zo gevonden....... vies spul trouwens maar dat terzijde.

Captain Orange | 21-08-08 | 15:13

Het jeugdjournaal gezien de laatste tijd? Laatst hadden we een weekje normaal zomerweer en prompt stonden er kindjes te voxpoppen over die oh zo zorgwekkende klimaatverandering.
Met indoctrineren kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Urft Oechelboechel | 21-08-08 | 15:12

NPS
Narcistische Persoonlijkheids Stoornis

cosmo1986 | 21-08-08 | 15:11

Wij als Nederlanders mogen toch niet stemmen op het presidentschap van de VS.
Dus wat zal het mij een rotzorg zijn hoeveel zendtijd de NPS besteed aan welke buitenlandse politicus dan ook.
Wie echt geinformeerd wil worden gaat toch niet naar de staatsomroep kijken?

dagrunge | 21-08-08 | 15:09

reminder, als europa in favour is van kandidaat A, dan wint kandidaat b.....

Meester Pompelmoes | 21-08-08 | 15:09

Onderbuik | 21-08-08 | 14:56
Bij het journaille zeker, maar toch ook bij de bevolking hoor ... onderschat dat niet.
Dat bleek al uit de tellingen van de Stemwijzer. Ik heb de cijfers even niet bij de hand maar als het aan NL lag dan won Obama, of welke democraat dan ook.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 15:07

vunzig clubje, goede vragen.... stop dit linkse boevennest, in ieder geval op kosten van de belastingbetaler..

ps. FORZA MCCAIN!

Meester Pompelmoes | 21-08-08 | 15:07

Anders sturen we Rutger toch naar Prem en die anderen.
is het in ieder geval geen snoepreisje meer

King of controversy | 21-08-08 | 15:02

NLCircle | 21-08-08 | 14:48
Voor wat de NPS zie : Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:48
Hier is alles okay. Goed om je weer eens op GS te zien dude !

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 15:02

Anders sturen we Rutger toch naar Mc Cain!

marcelb | 21-08-08 | 15:02

Ik ben godverdomme een uur bezig, om het E mail adres van Aquarius.com te achterhalen ivm een Hoax prijsvraag.
Die tyfuslyers van coca cola geven t gewoon niet.

Torquemada | 21-08-08 | 14:59

natuurlijk zijn de ontwikkelingen op politiek gebied in de VS, en dan zeker de presidentsverkiezingen, van belang op mondiaal niveau. dat kan niet ontkend worden, alleen al vanwege de vele internationale verdragen die er met de VS gesloten zijn. ( dan daarbij is het spektakel, en daar kunnen we nooit genoeg van krijgen).
het gaat hier volgens mij over de overkill aan nps-verslaggevers op de democratische conventie, en het verschil met de vertegenwoordiging op de republikeinse conventie. daar heb ik nog geen goede reden voor gehoord van de nps.
dan daarbij, dit zijn alleen nog maar de conventies. hoeveel nps-mensjes gaan er in november dan wel niet naar de VS om de èchte presidentsverkiezing te verslaan?

Laura Ingalls | 21-08-08 | 14:57

@Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:48
correctie als ik mag: ik denk dat republikeinen niet bijster populair zijn bij het nederlandsche journaille. Dat is wel een groot verschil.

Onderbuik | 21-08-08 | 14:56

Obama is dan wel een Afro-American, maar hij is absoluut geen 'nigga'. En dat weten de echte niggas' ook.
Niet dat ze stemmen...

Framoes | 21-08-08 | 14:55

bloedjelink | 21-08-08 | 14:45
Eensch maar dat weerhoudt de gemiddelde NL'er er niet van om toch een voorkeur voor de Democrats te hebben. Kijk ik heb al eens eerder betoogd dat er geen conservatief rechts in Nederland bestaat, behoudens een enkeling binnen de VVD. Dat maakt dat het rabiate gristelijke pro-gun patriotisme van de Republicans niet aanslaat in NL. Het is simpelweg te wezensvreemd voor de Nederlandse maatschappij. Te veel dingen waarin die tak van Amerika te hard, rechts of ouderwets is voor zelfs rechtse Nederlanders.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:55

Als aanhanger van de Linkse Kerk zal Plasterk de feiten wel weer gaan ontkennen.
Immers, realiteitszin is ver te zoeken bij aanhangers van religieuze sekten.

Sidi Tammentis | 21-08-08 | 14:55

@AltijdEenMening
Wat denk je, kan je iets met je eigen advies, denk je ?

NLCircle | 21-08-08 | 14:50

klinkt inderdaad als een snoepreisje van een zooitje overbetaalde rooie programma makers.

Prof_Bukmaar | 21-08-08 | 14:49

@Bigi,

Als alleen het 'vraag/aanbod' mechanisme zou werken, hoef je geen StaatzOmroep meer in stand te houden. Dan kunnen de commercielen het wel prima alleen af. Omdat de overheid het publiek wil bereiken (eigen boodschappen, andere vormen van indoctrinatie, platform voor multi-cultie eenmansgroepjes, politieke partijen en andere geestesziekten) hebben ze een eigen setje TV en radiokanalen.

De NOS is een stichting die voor de overheid programmas maakt. Het past niet om daar eigen meningen in te wurmen of slechts verzoeknummers te presenteren. De NOS moet zich gewoon richten op nieuwsgaring en haar stinkende best doen om zo objectief mogelijk te blijven. Elke vorm van inspelen op vraag/aanbod mag onmiddelijk leiden tot ontslag van de het NOS opperhoofd (whoever the f*ck that may be....)

Hoestverderbijjou?

NLCircle | 21-08-08 | 14:48

Wat maken we ons allemaal toch weer druk om niets... NPS doet wat ie wil, PVV denkt daar ook weer iets over te moeten roepen.. Ga aub iets belangrijks doen, lutsers

AltijdEenMening | 21-08-08 | 14:48

alpha_mannetje | 21-08-08 | 14:40
Ik zit een beetje te jennen. Natuurlijk zou het de taak van de NPS moeten zijn om neutraal te werken. Niet dat ze dat nu doen, maar dat zou wel moeten. Verder denk ik dat ze zich enigzins wars van marktwerking moeten houden want daar hebben we de SBS'en en RTL'en voor. Feit blijft wel dat de Republicans niet bijster populair zijn in NL.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:48

Het gebrek aan streven naar objectiviteit van de NPS ligt er dermate dik bovenop dat het lachwekkend is. Er is geen enkele reden om positie te kiezen in de Amerikaanse verkiezingen voor een omroep die voor alle Nederlanders bedoeld is.

ekimov | 21-08-08 | 14:47

Pleegzuster Bloedwijn ...
* uit de krant weet dat veel mensen wel eens TV kijken *

Bernhard Bang | 21-08-08 | 14:46

@Big Bana Boy @14:37

De meeste Nederlanders hebben geen flauw benul van de Democratische partij in de USA. Democraten zijn geen liberalen in de Nederlandse zin. Wat overheidsbemoeienis en geld van anderen uitgeven betreft lijken ze wel wat op de Nederlandse PvdA.

bloedjelink | 21-08-08 | 14:45

ik vind een redactie die uit 61 (!) personen bestaat sowieso een beetje heel veel van het goede...

Laura Ingalls | 21-08-08 | 14:44

Misschien dat Radhakishun (nu hij er toch heen gaat) E. Haerfkens eens stevig aan de tand kan gaan voelen inzake onterecht verkregen huursubsidie.
Echt iets voor hem.

cram | 21-08-08 | 14:44

NPS: I couldn't care less wat die gasten doen, voor wie, waarom, enz. Kijk er immers ook niet naar, als genoeg mensen dat ook niet doen lost dit zichzelf op.

PVV: kijk, dát kost nog eens geld, antwoorden zoeken naar zinloze vragen door een volksvertegenwoordiging en haar achterban. Ik durf te wedden dat dit vele malen meer zonde is van tijd en geld dan die vakantie van 20 NPS leden.

Tobus | 21-08-08 | 14:44

BPS=NPS

RechtsTuigje | 21-08-08 | 14:44

Fleisch, leuk dat je je vingerT weer op een linkse zweer weet te leggen. Wel jammer dat je ook meteen weer dikke boehoe wil doen over PVV en PVV-aanhangers. Het is een politieke partij die op hun manier zekere misstanden aan de kaak wil stellen en het stellen van kamervragen is een van de meest aangewezen mogelijkheden voor een oppositiepartij. Niks mis mee dus.

Verder weten we al lang dat het NOS enigzins 'am linken Seite' zit en ik heb daar geen moeite mee. Ik verzamel mijn eigen feiten wel en zou sowieso erg nerveus worden als ik mijn info vanuit een enkele, zgn. onafhankelijke, bron (NOS) zou moeten krijgen.

Verder lijkt het erop alsof de NOS ongeveer een man of twintig teveel heeft rondlopen, als die zomaar een itempje over een nu nog niet relevante verkiezing moeten gaan verslaan. Tijd voor een bezemactie en een kostenbesparende reorganisatie dus!

NLCircle | 21-08-08 | 14:43

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:37
Vraag en aanbod heb je te doen als je een commercieel bedrijf ben en niet een publieke zender ben gesubsidieerd door mensen die voor de negert of mcCain zijn, dus dienen allebei evenveel de worden verslagen, en als de BPS dat niet wil dan moeten ze lekker commercieel gaan kunnen ze doen wat ze willen, ik hoor dat RTL8 te koop is voor weinag.

En daarbij praat het nog steeds niet de 20 man goed die allemaal lekker een snoepreisje hebben van mijn rechtse belastingscenten.

RechtsTuigje | 21-08-08 | 14:43

Kan de NOVA-redactie ook meteen groupie Jet Bussemaker meenemen? Wie weet op welke plek ze een Obama-handtekening kan scoren.

Lobo | 21-08-08 | 14:42

@ Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:37
Niks aan toe te voegen, Nederlanders over het algemeen (evenwichtig beeld samenleving) houden meer van Democraten, die zijn in hun ogen wat relaxter en niet zo patriotisch, daar houden Nederlanders niet zo van. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' is het motto van de doorsnee Henk en Bep.
.
Gewoon marktwerking, vraag en aanbod en daar slim op inspringen wat dus meer reclame geld oplevert. Fleischje doet precies hetzelfde door links constant te bashen, levert clicks op, levert reclame inkomsten op en kan hij SBS en Veronica weer opkopen.
Pot verwijt de ketel..

Linkse Zakkenvuller | 21-08-08 | 14:42

@ Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:37
Oneens, de publieke omroep moet niet marktgericht denken: Daar zijn de commercieelen voor, daar klopt het ook want dat is vrije markt. De publieke omroep is een collectieve voorziening om datgene op de buis te brengen, wat bon ton is bevonden door de beleidsmakers. Ik neem aan dat je begrijpt dat ik daar geen fan van ben, maar we moeten niet opeens met populair op de proppen komen, want als dat het argument was, zou de publieke omroep morgen nog opgeheven dienen te worden.

alpha_mannetje | 21-08-08 | 14:40

de NPS is gewoon een schande voor onze moderne democratie, afschaffen die trieste ussr ellende.
En volgens mij is plassterk een linkse flikker, of mag je dat ook al niet zeggen?

Onderbuik | 21-08-08 | 14:40

Ach, de Republikeinse Conventie is toch meer iets voor de E.O.

wittewel | 21-08-08 | 14:39

RechtsTuigje | 21-08-08 | 14:34
Ja, maar je moet ook een beetje marktgericht denken natuurlijk als NPS.
Je kunt wel avonden vol met programma's over moeilijke kunst en boeken gaan maken maar de mensen willen GTST en De Gouden Kooi.
Zo willen de meeste Nederlanders ook een Democraat en geen Republikein. Zo is het nu eenmaal. Vraag en aanbod heet dat toch ?

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:37

"De heroische houding van McCain in Vietnam".........
Bstaond die niet voornamelijk uit het uitzitten van krijgsgevangenschap van het begin van de oorlog tot het einde? En ja, dán héb je natuurlijk de oorlogservaring die een president van de VS volgens de republikeinen nodig schijnt te hebben........
En heeft de PVV wel eens uitgerekend wat die flauwelulvragen van hun partij de nederlandse belastingbetaler kost? Zeker weer even stil geweest; kan er iemand een mailtje naar Geert sturen, heeft ie weer wat te zeiken.

Opa-Buiswater | 21-08-08 | 14:37

Wat wel weer positief aan het voornemen van de NPS is , is dat ze Jurgen Raymann meenemen, zodat we verlopig verlost zijn van dat waardeloze "Raymann is laat".

cram | 21-08-08 | 14:36

@NoMinister | 21-08-08 | 14:27
z'n frigging moeder is blank...

DeDerdeKamer | 21-08-08 | 14:35

NOS ??? Ons kent ons zal je bedoelen.

eus | 21-08-08 | 14:35

Beetje gaan zitten zeiken op de PVV is wel zo makkelijk, maar ze hebben gewoon een punt, waarom moeten er in vredesnaam 20!!! man naar de VS om hun linkse US troetelnegert te volgen, er zitten al mensen die dat prima kunnen en het is niet nodig om 20 mensen op onze kosten daar nog eens heen te sturen.
Want waarom kan het wel bij mcCain (die hopelijk die kut negert verplettert) wel met 1 tot 5 mensen? deze vragen zijn dus ver van zinloos. Zinloos is die paar ton subsidie die weer in de linkse NPS propaganda word gedouwd dat is pas zinloos.

RechtsTuigje | 21-08-08 | 14:34

loerelau | 21-08-08 | 14:17
De link verwijst naar het filmpje op GS en zijn (dis-)kwalificaties slaan op de hierin getoonde actievoerders.

sjaakdeslinksesul | 21-08-08 | 14:34

Fleisch, zucht.. Gefrustreerde rijke man dat je er bent..

Linkse Zakkenvuller | 21-08-08 | 14:32

Mmmm. NPS 100% afhankelijk van belastingcentjes. Staats-propaganda-omroep?

Contra | 21-08-08 | 14:32

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:27

Ok, leuk leuk, maar '19' is toch wel beetje jong. Mm.

'Hit it' moet dan trouwens wel goed gaan. Zo zie je maar wat muziek al niet kan doen! Djeebie kon zelf ook wel aardig schieten, in de privesfeer dan. Maar: de waarheid zit in de groove. De rest vind ik best.

NoMinister | 21-08-08 | 14:32

PVV for life:)

DeRick | 21-08-08 | 14:31

NoMinister | 21-08-08 | 14:27
Zet 'm naast Michael Jackson of Beoncé en je weet het helemaal niet meer.

Schoorsteenveger | 21-08-08 | 14:31

Obama krijgt in de Amerikaanse media ook die voorkeursbehandeling.
Heel veel airtime en vooral on prime time. Weinig subtiele lobby om deze man in het witte huis te krijgen. Change en Hope zijn toverwoorden.
.
Vooralsnog heeft dat CHANGE van Obama alleen betrekking op het veranderen/flipfloppen van zijn stellingname ten opzichte van allerlei heikele issues. Heel pragmatisch en opportunistisch het gedachtengoed oprekken zodat het appelleert aan een zo groot mogelijk electoraat.
.
McCain mag dan van de oude Republikeinse stempel zijn, hij is erg solid en durft buiten party lines te denken. Hulde daarvoor. Zijn change flipflopt niet. Hij vaart zijn eigen koers en heeft geen hype nodig. Het gerucht gaat dat Joseph Lieberman, de onafhankelijke Joodse Democraat wellicht een kans maakt op het vice presidentschap in de McCain administratie. Dat zou een revolutionaire keus zijn.
Obama gaat voor een veilige keus: ik vermoed Joe Biden. Hoezo change?
.
Wat de NPS ook gaat doen, het blijft een kokervisie. Zelfs als ze bij de Republikeinen op bezoek gaan zal er geen neutraal verslag komen.
Kamervragen over media attentie? Neutraliteit afdwingen? Hahaha.
Er bestaat geen neutraliteit. Iedere journalist heeft een referentiekader en een context die in het werk sluipt.

bloedjelink | 21-08-08 | 14:29

fleisch, wat bedoel je met vunzig hoekje? bij die woorden denk ik eerder aan jouw hoekje bij GS, duister, vervuild en onfris ruikend

HitchHiker | 21-08-08 | 14:29

LOL @ Bigi

Flodder | 21-08-08 | 14:28

KnaKKKer. Handig.

Murdockyoufool | 21-08-08 | 14:28

Ik wil trouwens geen rassenexpert uithangen of zo, maar die Obama is toch niet zwart? Hij is een beetje bleek, alsof het een blanke is die naast de snelweg woonde. 50C, die is zwart, maar die is leuke dingen aan het doen.

NoMinister | 21-08-08 | 14:27

@NoMinister | 21-08-08 | 14:15
Obama is nieuswaardig want: een fenomeen, eerste zwarte die serieus kans maakt president te worden, heeft Hil uitgeschakeld, houdt aansprekende redevoeringen. Welnu, inderdaad, dat is allemaal oppervlakkig geneuzel, maar dat zijn nu eenmaal redenen om die knakkker voor het voetlicht te brengen. Ondeschat daarnaast de power of chaaaaaaange niet. Mensen zijn verzot op dat soort geluiden.

Murdockyoufool | 21-08-08 | 14:27

Vraag me trouwens of die Prem daar ook zo'n grote bek durft op te zetten tegen een stel rednecks, dan kan het nog wel amusante TV opleveren...

brutus68 | 21-08-08 | 14:27

"Yes, we can" dachten ze bij de NOS toen ze zich afvroegen of ze het wel konden maken met z'n 20-en op onze kosten op schoolreis te gaan.

M theory | 21-08-08 | 14:27

NoMinister | 21-08-08 | 14:26
Omdat ze allemaal opstonden om te gaan dansen als er "Get down" geroepen werd.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:27

Barack was toch vergelijkbaar met CDA. Hoezo links dan hadden ze toch naar de green party gemoeten?

bookie | 21-08-08 | 14:26

Framoes for president!
Of mag ik dat niet over mezelf roepen?

Framoes | 21-08-08 | 14:26

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:22

Omdat ze massaal, zonder al te veel ervaring, in het leger gingen? No other options?

NoMinister | 21-08-08 | 14:26

loerelau | 21-08-08 | 14:17
Even doorklikken.
Hij verwijst naar de letterlijke tekst in een email van "Voorpost' aan diverse redacties, waaronder die van GeenStijl:
www.geenstijl.nl/archives/images/kaalk...

Schoorsteenveger | 21-08-08 | 14:25

loerelau | 21-08-08 | 14:17

We zijn wie we zijn en we doen wat we doen.

NoMinister | 21-08-08 | 14:25

De facto schrijft GeenStijl het verkiezingsprogram van de PVV. GS is Wilders' grootste, zo niet enige inspiratiebron.

Inert | 21-08-08 | 14:24

Zinloze kamervragen van de PVV (over geldverspilling gesproken). Typisch geval van de aluhoedjes van GS die strijden tegen het complot van de linksche media. De inleidende benzinepomp grap was dan wel weer aardig gevonden :)

Bodde | 21-08-08 | 14:24

Ach.. waar gaat het nou om? Het gaat er om dat er 20 man die kant op wordt gestuurd incluis wat negerts van de publieke omroep. Dat is helemaal niet nodig. We hebben daar al een verslaggever zitten en die kan prima dagelijks even een update doen. Daar wordt hij namelijk voor betaald.. door de belastingbetalert.

Claude Jacque | 21-08-08 | 14:24

Zowel Obama als McCain hebben geen drol met onze samenleving te maken, dus al zouden ze van beide verslag doen, het blijft dan een grove schending. Dat ze nu alleen Obama nemen is pure discriminatie, maar dat geheel terzijde, daar stoor ik mij niet aan, slechts dat er twintig mensen door de samenleving worden betaald om overzees verslag te doen van dingen die wij helemaal niet willen weten.

Koud flesje Alfa | 21-08-08 | 14:23

Het zou Nederland (de staat en dus ook de staatstelevisiezender) sieren neutraal te blijven en dat is het duidelijk niet (Daar kunnen we lang en kort over praten, maar kom op ik heb geen grotere onzin meer gehoord dan dat sinds de Middeleeuwen). Jammer.

alpha_mannetje | 21-08-08 | 14:23

ze moeten de PVV gewoon GS-rechts gaan noemen....

Octavianus | 21-08-08 | 14:05

Dan koopt de Telegraaf de PVV toch ook gewoon

--neus-- | 21-08-08 | 14:22

Of het nou McCain of Obama de neptoverneger wordt, ik krijg bij beide heren een wat ongemakkelijk gevoel. Ik heb veel respect voor het verleden van McCain,
mmar vraag me af of hij op dit moment de juiste man is op de juiste plaats na het Bush-tijdperk. En Obama..., tsja, hij heeft wel uitstraling, maar er kleeft iets van fake aan hem, met zijn eigenlijk nogal loze speeches....
BTW, lekker ding trouwens, die PVV-chick...

brutus68 | 21-08-08 | 14:22

Dat GS rechts is wist ik al, maar dit gaat toch echt te ver!
Heel politiek europa (op de extreem rechtsen na) hoopt dat die rechtse republikeinen eindelijk een keer op pleuren, behalve GS gaat het ff op zitten nemen voor de republikeinen.

jaapaap5 | 21-08-08 | 14:22

Over Vietnam gesproken, jullie weten toch wel dat er veel zwarte Amerikanen zijn gestorven ? Maar weten jullie ook waarom ?

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:22

geenstijl kan altijd rutger nog richting de republikeinse conventie sturen. new journalism pet op, en filmen maar.

daskapitalist | 21-08-08 | 14:21

Hussain!!!! Obama, dan wéét je toch dat er iets niet goed zit...

Fleauxe | 21-08-08 | 14:20

<diepe zucht>

De PVV-fractie meent zich gekwalificeerd te vinden om uitspraken te doen over de kwaliteiten van beide presidentskandidaten.

En daar betaal ik dan 52 eurocent op elke euro die ik verdien.

*schudt bitter het hoofd*

sieb13 | 21-08-08 | 14:20

NoMinister | 21-08-08 | 14:17
Geintje dude, meer niet.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:19

@Guusje Nadorst | 21-08-08 | 14:11
Ik sluit mij aan bij jouw woorden. Ik moet echter ook stellen dat ik persoonlijk liever Obama daar zie dan McCain. Waarom? Omdat McCain net zo oorlogzuchtig is als Bush en dat kunnen we niet gebruiken. De oorlog in Iraq heeft de USA op de rand gebracht. Nog 4 jaar van dat beleid, wat McCain voorstaat, dreigt de USA over dat randje te duwen.
Dat Saddam weg is is goed, maar laat ze het nu zoveel mogelijk zelf doen. Geen geld meer pompen in dat land.
Natuurlijk is het belachelijk dat er 20 man naar toe gaat en al helemaal Jurgen en Prem. Jurgen is soms grappig als stand up, Prem maakt soms goede docu's.
Dat betekent echter niet dat ze iets bijdragen aan het beeld.
Bovendien, welke invloed hebben wij, vliegepoepje op de wereld kaart, op de USA verkiezingen. Nix, nul komma (,) nul.
Leuk om te volgen enzo maar dat is het.
Ik heb een aantal USA vrienden en vriendinnen. Meeste zijn voor Hillary maar hebben toch hun bedenkingen bij Obama maar willen zeker geen Bush (zoveel) in het Witte Huis.

Agent327 | 21-08-08 | 14:19

.. en ik vind het trouwens een beetje jammer dat de PVV keihard kritiek levert op dat lange reces, om zich vervolgens het grootste deel van dat reces nauwelijks te laten horen. Toch jammer.

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 14:18

NoMinister | 21-08-08 | 14:13
Eensch. Ik vind ook dat er van beide conventies verslag moet worden gedaan, voornamelijk ook omdat Mc Cain de volgende president van dat land wordt. Verder mogen we ons wel eens realiseren dat het niet onze verkiezingen zijn en dat overexposure ook niet goed is.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:18

Journalisten en verslaggevers zijn onpartijdig, toch?
Tenminste, voor de ene partij een klein beetje meer dan voor de ander, toch?

Dostranamus | 21-08-08 | 14:17

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:14

Kijk, dat vind ik dan weer te ver gaan. Maar ga je gang hoor. Over Obama kan ik zoiets niet roepen, en zou dat ook nooit doen. Maar het kan niet want het is een nietsnut.

NoMinister | 21-08-08 | 14:17

De PVV is een lachertje. En wel één van de ergste soort, een lachertje waar de grap al lang vanaf is.

Flodder | 21-08-08 | 14:17

Effe offtopic, column van Ellian vandaag:

Fatsoenlijk
Op GeenStijl zien we hoe de actievoerders eruit zien. Lompe, ongeletterde, neonazi-achtige types. Ze vinden dat een persoon als Duyvendak zich niet meer fatsoenlijk in de politieke arena mag vertonen.

Wat eisen ze dus?

Als Duyvendak zich niet meer fatsoenlijk in de politieke arena mag vertonen, eisen ze dat Duyvendak zich vanaf heden onfatsoenlijk in de politieke arena mag vertonen.

Moet ik me nu aangesproken voelen?

loerelau | 21-08-08 | 14:17

Als mensen te veel horen over het conservatieve gedachtegoed dan konden ze wel eens gaan twijfelen aan de socialistische heilstaat.

Multikuli | 21-08-08 | 14:16

Als Obama nieuwswaardig is, is onze hond dat ook. Ik heb die man nog nooit wat zinnigs horen roepen. Maar dat doet de PvdA ook niet, dat is dan weer wel waar.

NoMinister | 21-08-08 | 14:15

@NoMinister | 21-08-08 | 14:11: Obama wordt hier een beetje gehyped, die linkse liefde wil er nog wel eens voor zorgen dat men vergeet dat Amerika niet slechts bestaat uit multi-culti loving socialist bastards. Die vergeten de rednecks nog wel eens voor het gemak.
-
McCain, een man met een missie: www.johnmccain.com/Home1.htm

Fleauxe | 21-08-08 | 14:15

@BBB
Obama zou willen dat ie zwart was. Hij is voor driekwart een wiggert, die zich voor de volle honderd procent wentelt in het afro-amerikaanse onderdrukkingsleed. De man heeft tot zijn presidentscampagne en als je zijn ras-gerelateerde prestaties buiten beschouwing laat nauwelijks aan serieuze politiek gedaan. Ik wil maar zeggen: het is een beroepsjankert en zijn vrouw ook.

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 14:15

Ze proberen het snoepreisje van Kleerie deur heur neus te boren, ik wel begrijp.

kneuterzak | 21-08-08 | 14:14

-weggejorist-

Nee dus! | 21-08-08 | 14:14

Er wordt bij elke verkiezing veel meer bericht over de democraten, en dat is vooral omdat 'we' ons veel meer verbonden voelen met die partij.
Helaas is het voor de gemiddelde Amerikaan een keuze tussen 'ronduit klote' en 'compleet waardeloos'.

Framoes | 21-08-08 | 14:14

McCain zou de rekening voor dat verloren gegane jachtvliegtuig gepresenteerd moeten krijgen, pruts piloot die hij was.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:14

Murdockyoufool | 21-08-08 | 14:12

Ah, u kent ze! Wat opmerkelijk.

NoMinister | 21-08-08 | 14:14

Stream?

vinny-diablo | 21-08-08 | 14:14

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:11

De NOS vertegenwoordigt niemand maar moet objectief verslag doen. En dat doen ze dus nie...

NoMinister | 21-08-08 | 14:13

@Fleishboom.. waarom doe jij zo vaak van die Links is vies, multicultie is ook vies duidende teksten in je topics? Had het hierboven toch gewoon gehouden op: NPS is partijdig en zend enkel vanaf de democratische conventie uit; doch niet vanuit de republikeinse.En ik eerst denken dat het je in eerste instantie daar om te doen was.

Boellie | 21-08-08 | 14:12

Beetje sneue actie van de PVV. Obama is nieuwswaardig, McCain is dat niet. Desalniettemin komt de Vietnam vet in het Witte huis. Dat dan weer wel.

Murdockyoufool | 21-08-08 | 14:12

Fleauxe | 21-08-08 | 14:10

Goh, wat waren ze verbaasd toen gisteren opeens bleek dat McCain 6 procenten voorstaat op Obama, en dat schijnt dan over de economische punten te gaan. Ik begin beetje bang voor de Obama te worden? Is dat een zwarte Breznjev?

NoMinister | 21-08-08 | 14:11

@zieke hond:
Dus het boeit jou niet dat er een boel belastingcentjes worden uitgegeven om te laten zien hoe de favo negerT van de staatsomroep, elke dag tot in den treure, door Rayman en Prem in de Arsch gelikt wordt?

Guusje Nadorst | 21-08-08 | 14:11

Als Bosma nu eerst eens zijn vraagjes na zou lezen voor hij ze indient, dan scheelt dat wellicht weer in de taalfouten (lees: verkrachting van de door onze voorouders met veel moeite vormgegeven en door ons zo geliefde vaderlandse taal, het Neederlands).
-
OT: Ben blij dat het volgens de PVV zo goed gaat met Nederland dat we tijd over hebben voor dit soort kul-onderwerpen.

truckdriver01 | 21-08-08 | 14:11

Obama geeft geen DROL om zijn jongeren broer die zit ter verhongeren in the Ghetto van Nairobi in Kenia! Wat gaat deze man dan wel niet doen voor iemand zoals Kempi die heelveel problemen heeft in de GHETTO van Eindhoven West en net een kind heeft!
-
Zo triets allemaal

McCain | 21-08-08 | 14:11

Fleisch, je kan janken wat je wil maar in NL heeft men nu eenmaal traditioneel een voorkeur voor Democratische kandidaten omdat het verschil tussen Nederlands rechts en Gristelijk Patriotisch Amerikaans rechts nu eenmaal net even te groot is voor de gemiddelde polderaar, ondergetekende incluis.
Dat Obama zoewart is, windt misschien het progressieve volksdeel extra op maar doet er op zich niet zoveel toe. De overheersende voorkeur voor de Democrats is evident.
Dat de NPS in dit specifieke geval een minderheid vertegenwoordigt bestrijd ik derhalve. Mijn interesseert het geen reedt wie er president in de VS wordt, dat even voor de duidelijkheid, maar ik vind wél dat je overdrijft in deze.

Bigi Bana Boy | 21-08-08 | 14:11

De Vrolijke Kaafir© | 21-08-08 | 14:03

Daar zegt u wat. Maar u dwaalt ernstig af en vliegt al spoedig geheel uit de bocht. De eerste twee zinnen zijn in ieder geval prima wat mij betreft. Doorgaan op die weg zou ik zeggen.

NoMinister | 21-08-08 | 14:10

McCain for President!

Fleauxe | 21-08-08 | 14:10

Het is goed om na je vakantie meteen met lastige vraagstukken te beginnen.

Bazooka Joe | 21-08-08 | 14:10

Volgens mij is die mcCain sowiesow te rechts voor iedereen hier. Obama's voor amerika 'linkse' politiek zit hier nog steeds rechtser dan rechts.

ouYeiD | 21-08-08 | 14:10

McCain | 21-08-08 | 14:03
Change, McCain, change. De plannen van Obama zijn in één woord samen te vatten: change. Amerika is toe aan iets nieuws, dus daarom: change.
De NPS heeft 20 man nodig om deze complexe boodschap voor ons, gewone stervelingen, te ontrafelen, te duiden en te vertalen. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat dit waarschijnlijk tot ons zal komen als: verandering.

Schoorsteenveger | 21-08-08 | 14:09

Ik voorspel dat dit op het laatste moment wordt afgeblazen. Karel Kuil zal daarna een duivendakje doen waarin hij de schuld legt bij de rechtse rioolmedia die met hun haatcampagnes geen ruimte laten voor baanbrekende journalistiek. Want Nederland zal er geen getuige van kunnen zijn hoe een baanbrekend populist, pardon, politicus, na acht jaar bush de stand van zaken opmaakt in de irakese inrichting van de gezondheidszorg en klimaatpolitieke strijd tegen de opwarming van de aarde door hallliburton.

waskuip-admiraal | 21-08-08 | 14:09

waarom is er eigenlijk pindakaas met stukjes noot. Die moet verboden worden.

baspet | 21-08-08 | 14:08

Leuk, de eerste 30 seconden al!

NoMinister | 21-08-08 | 14:08

@ De Vrolijke Kaafir 14:03

Ik deel die mening in elk geval niet. Doe mij maar de pandakaas pindakaas van de aldi. En dan wel met of een enorme laag boter op je toast of anders met jam dan wel een even dikke laag (groene)sambal.

bees | 21-08-08 | 14:06

@De Vrolijke Kaafir© | 21-08-08 | 14:03
Misschien moeten daar eens kamervragen over gesteld worden.

Carpe Noctum | 21-08-08 | 14:05

ja ja bije kaafir in z'n maatschappij leven we nu.

baspet | 21-08-08 | 14:05

ze moeten de PVV gewoon GS-rechts gaan noemen....

Octavianus | 21-08-08 | 14:05

Dit verhaaltje begint nu wel dolkomische vormen aan te nemen. Van tien willekeurig geselecteerde andere programma's van de NPS zou je net zo goed kunnen denken dat het linkse propaganda is. En zou er niet eens een wet moeten komen op het indienen van imbiciele vragen? Die leuke hobby van vooral de PVV en de Partij voor de Dieren? Minister, deelt u mijn mening dat het eten van Calvé pindakaas een fijnere smaaksensatie oplevert dan het eten van het Albert Heijn huismerk-pindakaas? En zo nee, waarom niet?

De Vrolijke Kaafir© | 21-08-08 | 14:03

Kijk het probleem van de Obama kiezer is dat ze geen idee hebben waarom ze op die gek stemmen! Hij helpt zijn egen Neger broer in de ghetto van Kenya Afrika niet eens! Wat gaat deze gast dan wel niet doen voor iemand zoals KEMPI uit Eindhoven WEST!!!????

McCain | 21-08-08 | 14:03

Wat een gezeik om niks van jullie (GS redaktie) zeg. Wat dondert het mij nou hoeveel kaaskoppen er in een of ander conventieoord in de VS zitten. Zoek eens een echt onderwerp lutsers.

Zieke Hond | 21-08-08 | 14:02

Wat een gezeik om niks van jullie (GS redaktie) zeg. Wat dondert het mij nou hoeveel kaaskoppen er in een of ander conventieoord in de VS zitten. Zoek eens een echt onderwerp lutsers.

Zieke Hond | 21-08-08 | 14:02

Weg met de nps. leve de comercielle. (en top gear)

baspet | 21-08-08 | 14:01

@Fleischbaum | 21-08-08 | 13:55
'' voor dit vunizige hoekje vol verongelijkte mensen in de Tweede Kamer.''
Doe eens uitleggen voor de leek

--neus-- | 21-08-08 | 14:01

McCain zuigt bigtime. Het is een held, maar een waardeloze president.

Flodder | 21-08-08 | 13:59

KAMPIOENEN!!!


obama dan.

Teen | 21-08-08 | 13:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl