Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Politie zoekt getuigen

Wie ben ik?Het is warm en dus willen de gemoederen nog al eens hoog oplopen. Zo ook vanmiddag in 020, waar een groepje jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar drie willekeurige mensen heeft mishandeld. Allereerst ging een bewaker van een modezaak neer, vervolgens een Amerikaanse toerist knock-out en tenslotte werd een derde voorbijganger zodanig toegetakeld dat deze met onbekend letsel naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. En ja, van die inspanningen krijg je honger, dus werd besloten in de Kalverstraat een hamburger soldaat te maken. Komt die kudtpolitie je weer storen. Enfin, met pepperspray konden de knapen uiteindelijk worden ingerekend. Hierbij raakte nog een agent gewond. Nu vermoedt de pliesie dat de groep groter was dan de drie aangehouden verdachten en roept getuigen op zich te melden. Voor wat hoort wat natuurlijk. Ofwel, doe eens signalementje...

Reaguursels

Inloggen

KLOTE FINNEN!!!

Rechtse_lul | 12-06-06 | 19:30

RAI
leuk dat je nu de rollen omdraaid want de moslims zijn de echte fascisten
maar enigzins heb je gelijk want door al dat doodgeknuffel door de media en politiek stapeld de frustratie zich op (terecht natuurlijk)
en dat kan zich dan weer in nare tafereeltjes uiten
vandaar dat het beter is om het boven genoemde finse tuig meteen een lesj te leren en terug te sturen voor dat de emmer over loopt

argh | 12-06-06 | 16:14

Geloof nooit dat het willekeurig is. Als er een dikke negert stond met zn magnum dan zullen ze die vast overslaan.

lamskabouter | 12-06-06 | 14:14

allemaal lekker de moffen 'zwart maken' omdat ze concentratiekampen hadden.
Maar als ik hier zo wat reacties lees, heb ik de indruk dat er hier heel wat mensen zijn die net hetzelfde willen doen als den Adolf, maar dan met moslims ...
Geen haar beter, zeg ik u !

RAI` | 12-06-06 | 10:40

signalement: achternaam : A. of B.

maar ze hebben er toch drie te pakken???hoe zagen die pubers er dan uit?! die weten toch wel hoe hun homovrindjes eruit zien?

nldennl | 12-06-06 | 10:27

Ook ik ben tegen de Multiculturele samenleving, als je hier wilt wonen prima gedraag je naar de regels en gewoonte die hier door de afgelopen honderden jaren gewoon zijn geworden(dat zou ook de reden moeten zijn dat je hier wilt zijn (ongeacht afkomst ).Anders vertrekken of de doodstraf(bijwijze van...). Maar en nu komt het wie zegt, of waar staat dat dit allochtonen jongeren waren? Volgens mij maakt het onbreken van dit antwoord deze totale log onnodig...........

groenrechts | 12-06-06 | 00:07

heeft er al iemand gezegd dat t waarschijnlijk (100%) weer finnen waren ?

024_kicksass | 11-06-06 | 23:20

tering marokkanen

joyce1981 | 11-06-06 | 20:59

Het wordt tijd dat de politie eens op zoek gaat naar daders ipv getuigen.

baklap007 | 11-06-06 | 18:14

arme nederlanders... wanneer komen ze nouw voor zich zelf op dan.?
ze worden telkens maar gepest enso. kom op leeghoofden, hoelang moet dit nog doorgaan?

ForzaBarca | 11-06-06 | 17:43

@lachende Scheerkwast
Deze opmerking van hem verbaast me niet eens.Het knulletje leeft in een andere wereld

kruisridder | 11-06-06 | 16:51

@Gleipaal2001 11-06-06 @ 14:01
HELEMAAL MEE EENS!!
@MAXIMO 11-06-06 @ 13:06
Onder welke steen hebben ze jou vandaan getrokken? Wereldvreemde geitenwollensokken natnek!!

Lachende Scheerkwast | 11-06-06 | 16:43

Blind Houdini 1: mee eens. Ik heb allachtonen in mijn familie en wil die niet graag kwijt! Ik woon met heel veel plezier in Rotterdam. Ik ben in Marokko geweest en heb op de Antillen stage gelopen. Ben ook ieder jaar bij het Antilliaanse Carnaval.

Het gaat er om dat we het kleine groepje dat (straat)terreur pleegt knock out slaan. Ik denk aan de aanpak in New York dat nu een veilige stad is en aan de Britse aanpak van Hooligans (voor 95% uitgeroeid). Wat mij betreft pakken we ook de Nederlandse Hooligans aan op die manier (hooligans zijn bijna nooit Allachtonen).

Nee een land zonder Allachtonen lijkt me niets. Dodelijk saai! Maar een land met straatterreur, stadionterreur en echte terreur is ook niets.

Gleipaal2001 | 11-06-06 | 14:33

Sinds wanneer lopen er in dit land alleen maar blonde Germanen rond en blijkbaar miljoenen Marokkanen?
*drinkt stormachtig glas water leeg*

vander F | 11-06-06 | 14:24

MAXIMO 11-06-06 @ 13:06 Ja het is te hopen dat er een hoop mensen zo bang worden dat ze helemaal niet meer op straat komen.

Wat had je in gedachten,net zo iets als de Joden in 40/45 ?Alle blanken een ster op de jas?En alleen nog maar Allochtonen op straat.Wat ben jij voor een minderwaardig mens?

Yammie | 11-06-06 | 14:18

@Gleipaal2001
Mooi, klinkt goed en fair.
Moet alleen aan toegevoegd worden dat een goed integratietraject ook beloond mag worden. Niet geldelijk, nee gekkies: mondje dicht. Sociaal! Goed geïntegreerde allochtonen moeten dezelfde rechten en plichten kennen en zodoende ook als vol, als Nederlander worden aangezien. Gelijke kansen en dat soort onzin. Kaalhoofdig gedachtegoeds is dan ook uit den boze.

Blind Houdini | 11-06-06 | 14:14

Tja weet je wat het misschien ook is. Mensen kunnen nu eenmaal niet met elkaar omgaan. Als er nu een burgeroorlogje overheen ging, dan zouden we ook geen reden meer hebben om ruzie te zoeken.

Denk maar aan de VERENIGDE staten. Die hadden toch ook een burgeroorlog. Pas na die burgeroorlog werden ze echt verenigd.
Denk maar aan de 16e eeuw, toen we onszelf vrijvochten van Spanje, er is daarna alleen nog een burgeroorlog geweest toen we plots de Zuidelijke Nederlanden (België) erbij kregen.
We waren dus een vrij stabiel land.
Dus bekijk het maar zo, de burgeroorlog zal wel uitbreken over een jaar of 30 en daarna zullen er geen ruzies meer zijn tussen Finnen en Amerikaanse toeristen.

Barre_de_k | 11-06-06 | 14:12

lekkurbelangrijk 11-06-06 @ 12:02

Mij hoor je die Finnen ook niet vrijspreken! Gedragen ze zich over het algemeen onacceptabel? Ja! Het ging mij voornamelijk om dat 'realist' gebeuren waarvan ik het idee heb dat veel mensen dat zijn zonder te realiseren wat dat inhoudt. Daarbij... Kortzichtig? Dom? Er is meer dan alleen wat je ziet, kerel! Het is allemaal veel complexer dan jij denkt. Tegen xenofobische gevoelens kan ik niet op, jij hebt je mening al vastgelegd. Jij draait de zaken ietwat om. Jij vind mij een sukkel, ik vind jou een sukkel! Ik ben voor dialoog en voor eenheid, daarin zullen wij altijd verschillen. Segregatie is een gruwel in mijn ogen. Ga jij maar lekker voetbal kijken met Arabian_anus. Jullie kunnen het vast goed met elkaar vinden. Ik ga de stad in nu, kan ik meteen kijken hoe de finnen zich gedragen. Ciao!

ScumFrog | 11-06-06 | 14:07

Wat te denken van de volgende maatregelen:

1: De politie brengt de slachtoffers bij elkaar en de werkgever van de bewaker, die ook schade lijdt.
2: Zij krijgen van Cohen gratis bijstand van een goede letselschadeadvocaat. Het Finnen probleem werd nl al rond 1988 denk ik al gesignaleerd door het Parool en er wordt niets aan gedaan. Dat is verwijtbaar handelen resp nalaten van de overheid en dus onrechtmatig. 1 op de 3 Finnen was ook 20 jaar geleden al crimineel. De kosten van rechtsbijstand kunnen later verhaald worden op de daders.
3: de slachtoffers krijgen een voorschot op de schade van de gemeente of uit het schadefonds geweldsmisdrijven.
4: Vandaag nog wordt er door een goede deurwaarder conservatoir beslag gelegd op de bezittingen van de daders en op de volledige inboedel van de woningen van de daders en/of hun ouders. De ouders doen namelijk niets aan echte opvoeding en vinden het normaal dat hun jongens (het zijn nooit meisjes) met een gestolen scooter of mobieltje thuis komen.
5: De advocaat begint een civiele procedure tegen de daders, die hoofdelijk aansprakelijk zijn.
6: De officier van de justitie eist de maximale straf. Het is namelijk een ernstig misdrijf gepleegd in groepsverband, de rechtsorde en het veiligheidsgevoel is ernstig aangetast en er is kans op resp. zekerheid van herhaling.
7: Indien de daders ook een niet Nederlands paspoort hebben worden ze tot ongewenst vreemdeling verklaard. Die mogelijkheid bestaat in de wet.
8: Er worden preventief huiszoekingen gedaan bij bekende criminelen in Amstredam West. Bezittingen waarvan niet aangetoond kan worden dat ze legaal zijn verkregen worden in beslag genomen. Evenals wapens etc.
9: We moeten eens serieus gaan nadenken over "3 strikes and you're out" bij dergelijke ernstige zaken.

Bij alle volgende gevallen herhalen we bovenstaande procedure. Net zo lang totdat het probleem is opgelost.

Gleipaal2001 | 11-06-06 | 14:01

Even een gewetensvraag voor een ieder en ook deze is hypothetisch.
En voor de reacties komen, jullie gedachtegoeden maar raak, het is mij om het even. Ik herhaal 'dit is een gewetensvraag'.
De ideale Nederlandse maatschappij bestaat uit?

A. Nederlanders en allochtonen die vredelievend samenwonen: 'lekker, een broodje kebab!'
B. Nederlanders. Het liefst wit, maar in ieder geval veilig.

Blind Houdini | 11-06-06 | 13:31

@arabian_anus
'Nooit problemen in Indonesië.'
Hoe staat de rupiah nu? Volgens mij vrij gunstig ten opzichte van de euro?
Voel je 'm al hangen?
Ik heb nergens gezegd dat je xenofoob bent. Ik zeg dat je mensen niet op afkomst maar op daden moet veroordelen. Kijk, jij vindt het niet fijn dat ik je een domme ot vind; kan je je voorstellen dat die ene Marrokaan die wel goed is het ook niet leuk vind als je 'm aanspreekt op alles wat z'n neefjes hebben gedaan.
Of ben je d'r zoéén die Duitsers 'moffen' noemt?

Bovendien wacht ik ook op het moment dat ik een beurt krijg.
...
Gast, lees je mijn reacties wel? Ik praat nergens ook maar iets goed. Sterker nog, ik pleit voor het zwaarder straffen van delinquenten, 'lik-op-stuk' zogezegd. Hoe in godsnaam haal je het in je kleine hoofd om me aan te spreken op argumenten die ik niet aanvoer?

Even een wedervraag, als we dan toch aan hypothetische kutargumenten doen:
hoe reageer JIJ als jouw dochter met -moeilijk voor te stellen, maar doe je best- 'een intelligente en vriendelijke van origine Marokkaanse jongeman' thuiskomt?
A. "Wat nou hypothetisch? Zo'n Marrokaan bestaat absoluut, zekersteweten niet!'
B. Je onterft je dochter, de zandhoer.
C. Je bent een werelds mens, je doet niet aan voordelio's, zolang die vent je dochter met liefde behandelt is 'r niks aan de hand.

Heb je veel A's of veel B's ingevuld dan win je een enkeltje www.polinco.net. Heb je veel C's ingevuld dan ontvang je bij deze je A-diploma 'stoer doen op internet'.

Blind Houdini | 11-06-06 | 13:22

Zo, en nu maar hopen dat de provincialen in hun broek schijten na deze verachtelijke daad en lekker wegblijven uit de Kalverstraat en de rest van 020.
Kan ik tenminste rustig mijn inkopen doen op Zondag..

MAXIMO | 11-06-06 | 13:06

@Lekker Belangrijk©:

Lekkurbelangrijk...8-)

lekkurbelangrijk | 11-06-06 | 12:57

Het wachten is op Amnesty,die gaan onderzoeken of deze marokkanen wel goed worden behandeld tijdens hun voorarrest!Ik ben benieuwd wanneer de rechterlijke macht nu echt eens een keer optreed tegen deze Üntermenschen"

kruisridder | 11-06-06 | 12:31

@blikjegrolsch @12:05, koekje erbij?
@lekkurbelangrijk, ik had hetzelf geschreven kunnen hebben.

Lekker Belangrijk© | 11-06-06 | 12:22

Die mietjes durven alleen in grote groepen mensen lastig te vallen.
Stuur deze respectloze gezwellen maar naar een zware Amerikaanse gevangenis, alwaar ze als neuqprinsesjes van enorm geschapen necherts zullen dienen.

NahUnd? | 11-06-06 | 12:13

Als het inderdaad allochtonen waren wil ik graag een reactie van Job Cohen.

blikjegrolsch | 11-06-06 | 12:05

@ ScumFrog 11-06-06 @ 04:21

Ga jij eens even lekker deaud....

Zullen we wedden dat als NL wint vanmiddag er groepen niet nader te noemen jongeren zijn (HOEST Finnen HOEST) die feestvierende NL'ers gaan rossen?
Zullen we wedden dat ze voor het rossen geprovoceerd werden; die NL'ers hadden moeten weten dat het bijzonder kwetsend is om feest te vieren als Finland niet naar het WK is.
Zullen we wedden dat sukkels als jij het dan weer gaan zitten verdedigen?
Zullen we wedden dat je dan woorden gebruikt als "ajacieden en feyenoorders die allemaal gewoon uit NL komen, slaan elkaar ook..."?
Zullen we wedden dat ....

Kortom mensen als jij zijn zeau kortzichtig en dom, daar valt niet mee te redeneren.

En dan je "laten we het eens omdraaien-gedachte". Ok, laten we het eens omdraaien: noem mij eens één, niet meer dan één geval waarin NL'ers in het buitenland zo aanschouwd worden door de autochtonen. Lukt niet he?
Zal ik nu eens dertig landen noemen waarin men WEL zo tegen Finnen aankijkt (inclusief Finland zelf?) Sukkel.

En over al dan niet realist zijn van Arabian_anus:
"The power of acute observation is commonly called cynicism by those who have not got it" (George Bernard Shaw)

Ik kan alleen maar hopen dat je dochter met een Fin thuis komt en en je kleinkinderen worden ontvoerd naar Finland en je dan zelf achter de linkse kortzichtige, laten-we-elkaar-liefhebben-dan-komt-het-allemaal-wel-goed-mentaliteit komt.

Dusssss.

lekkurbelangrijk | 11-06-06 | 12:02

Holleeder is ff weg, en het tuig denkt dat ze weer alles kunnen maken......

Tomahawk33 | 11-06-06 | 12:00

Luister, heb zeker geen last van een tekort aan autoriteit. Ben ook geen kaalkopje; 1.70 m, donkerblond haar (lang) en heb een jaar of 5 in het grootste moslimland ter wereld gewoond, Indonesië. Zeg niet dat ik één van die xenofoben ben die bang is voor een minderheid, was immers zelf een minderheid in Indonesië. Nooit problemen daar. Maar zal dus nooit een nazi zijn, heb alle kanten van het islam-geloof (heeft er voor 98% mee te maken)gezien en kan daardoor, vind ik, gefundeerde redenen aandragen om te zeggen wat ik denk en vind.
Oh trouwens, nog even terugkomend op dat autoriteit uitstralen. Best triest dat dat eigenlijk moet, anders ben je misschien wel zelf de volgende. Zo gaat dat hier in dit land. Dat je daar echt rekening mee moet houden als je over straat loopt. Maar ja, accepteren, accepteren, accepteren.
@blinde houdini en scumfrog: Nogmaals, post even een berichtje als jullie aan de beurt zijn geweest ok. Of als je (toekomstige) dochter thuiskomt met zo'n lieve loverboy. Wel je oogkleppen dan ophouden ok, want het kunnen net zo goed autochtonen zijn!
xxx

arabian_anus | 11-06-06 | 11:41

Als we nou uitsluitend en alleen voor onze moslim-medemens de Sharia invoeren ...

Fumando | 11-06-06 | 11:40

Over Finnen gesproken, kan die Ali B (Talpert gisteravond) zichzelf niet eens opblazen, sheehsus wat een ubermoncheaul is dat toch, daar was zelfs Mulder een zielige kneus bij.

Lekker Belangrijk© | 11-06-06 | 11:34

Ze zijn al genoemd en ook ik zet ze met stip op de eerste plaats.
Dus hier volgt mijn top 3:
1. Rif Finnen,
2. Islam Finnen,
3. Finnen die bij voorkeur Mohammed of Achem heten...
en vooruit nog een nr 4 om te stigmatiseren: 4. Buitenlands tuig...

Lachende Scheerkwast | 11-06-06 | 11:16

tsjah, ik moest eerst ff checken of dat borreltje wel halal was, is niet het geval dus proost !

hondelul | 11-06-06 | 10:31

@hondelul
10 uur... ik vind je nog laat....:-))

Karel Kruizenruiker | 11-06-06 | 10:14

een tien uurgtje, moet kunnen..

hondelul | 11-06-06 | 10:02

kruizenruikert,
neen, doe maar een borreltje

hondelul | 11-06-06 | 10:01

Verder nog wat nieuws uit 020?

IJzervreter | 11-06-06 | 10:00

Weet je wat... we drinken er een kopje thee bij en het is weer opgelost.... koekje erbij.. iemand?

Karel Kruizenruiker | 11-06-06 | 09:27

@gompie,
ik denk dat ik daar heel snel een ban zou krijgen, ik hou het wel bij GS.
@Karel kruizenruikert,
toch las ik hierboven ergens dat je de Blonde Ariër niet mag uitsluiten:-)
@Jan Passant,
akkefietje? Een Amerikaanse toerist is bewusteloos geslagen!!! Leuke reclame voor Islamsterdam !!!

fuckje | 11-06-06 | 09:25

@fuckje
Het had me ook verbaasd als we wel moesten speculeren..

Karel Kruizenruiker | 11-06-06 | 09:20

fuckje: lees je misschien ook het i forum van het DvhN?
Dat zit me toch vol met van die begrijpende welzijnswerkers, de geitenwollensokken stinken m'n pc uit.
En ik maar als 1 van de weinigen tegengas bieden. Uiteraard ben ik bovenstaand item nog niet tegengekomen, het Dagblad is ahum, objectief..
Heb je wat tijd over, kom daar ook gezellig de boel opruien!
Maar pas op: je kunt ongewenste meningen weg laten halen, en dat doen onze linkse broeders héél veel.

gompie | 11-06-06 | 09:15

Zolang de zinloze daders maar niet in een vliegtuig naar Guantanamobay zijn geschopt, zal dit akkefietje voor Weldenkende Menschen een rotzorg zijn.

Jan Passant | 11-06-06 | 09:13

De vraag is alleen nog wat voor een allo-bende was het? Mocro's, Antillianen, Kaapverdianen. Vragen, vragen, vragen.

Barbapoeppa | 11-06-06 | 09:02

Intifada begonnen?

Rest In Privacy | 11-06-06 | 08:59

Voorpagina Telegraaf vanmorgen: "Drie Amsterdamse jongens van een jaar of twaalf hebben een eind gemaakt aan de gewelddadighden van een allochtone bende, die gistermiddag drie mensen had mishandeld."
Stop maar met speculeren.....

fuckje | 11-06-06 | 08:55

Absoluut een geval van verrijking!!
onbeschaafde kut moslims!!Als het een groepje blankerts was dat had de politie het zeker niet nagelaten om het te melden,ivm anti-stigmatisatie
Theoretisch kunnen het wel blanken zijn geweest en proberen door de verkeerde reflectie uittelokken in de hoop dat we zo onszelf racistisch gaan voelen!! Blankerts kunnen kudtmensen zijn immers maar deze gruwelheden in groepsverband zijn 9 van 10 keer het werk van allochtonen en dus 7 of 8 van de 10 keer pislamitisch!!!

JanvanScorel | 11-06-06 | 08:27

*Kijkt belangstellend op*

holtor | 11-06-06 | 08:13

Oh ja, zo'n 10-15 jaar geleden, en nog voor er kutmarokkanen bestonden, werd ik al voor 'hoer' uitgescholden. Ik ben nog steeds geen hoer geworden. duss.

Deense Postbode | 11-06-06 | 07:07

Ja hoor Scumfrog; Ik ben al een paar keer naar het leven gestaan door tuig. Toen heb ik maar gauw verzonnen dat het marokkanen waren.

Deense Postbode | 11-06-06 | 06:58

Hun favo klup had verloren, en daarvoor moesten gewoon drie iemanden boeten. Oh nee, dat kwam pas later. Nou, dan heb ik verder geen idee, want we leven in een geciviliseerd land.

Deense Postbode | 11-06-06 | 06:36

ik ken een vis met finnen

pfffff | 11-06-06 | 05:36

@arabian_anus
Ik verbied je niks. Ik zeg alleen dat ik je 'een beetje dom' vind zolang je blijft strooien met prefabverhaaltjes. Zelfde geldt ook evengoed voor die tuigkikker boven mij. Ik ben niet links, ik ben niet recht, ik ben recht door zee.

Doe gewaagd en kom eens met realistische oplossingen, zou ik haast zeggen. Kijk, als er een discussie ontstaat ben ik de eerste die meedoet, maar tot die tijd is het wachten tot dit laffe welles-nietesspelletje afgelopen is.

Leer beargumenteren en kom dan terug zou ik zeggen. Dus tot de dag dat je weet wat drogredenen, empirische argumenten en feiten uit elkaar weet te houden niet te hoog van de toren blazen. En nou niet terugflamen: haalt niks uit.

Bij de weg: ik loop dagelijks door Amsterdam-Centrum en Amsterdam-ZO en ik heb nog nooit problemen gehad. Misschien straal ik autoriteirs uit?
Wie weet. Feit is wel dat ik me, met mijn fijne kleurtje, zowel bij Marrokanen als bij jou even veilig voel.

Blind Houdini | 11-06-06 | 04:55

arabian_anus 11-06-06 @ 02:23

Nee, jij hebt de waarheid in pacht. Jouw standpunten zijn superieur en onverdedigbaar! Laat ik het toch maar eens proberen... Excusez-moi mijn felheid.

Jij noemt jezelf een realist? Jij laat je niet beïnvloeden door de media dus. Daar kan ik alleen maar BS op zeggen. Jij bent een schoolvoorbeeld van iemand die dat doet. Je houdt je ogen open, maar vooral voor zaken die al in jouw straatje passen. Verder kijken dan je neus is voor jou teveel gevraagt. Een realist houdt met alle factoren rekening en niet alleen met de feiten die hem voorgeschoteld worden. Een realist kijkt naar zowel oorzaak als gevolg. Jij kijkt alleen maar naar het gevolg. Voel je niet beschaamd, de meeste 'realisten' maken die vergissing. Helaas komt vanuit dat perspectief meestal een denkbeeld naar voren dat ik alleen maar met racisme kan bestempelen. Een realist is mijn ogen nooit een racist. Een racist kan nooit een realist zijn...

Laten we de zaken eens omdraaien.... In plaats van Marokkanen in Nederland zijn het Nederlanders in Marokko. Hoe het allemaal ooit zo heeft gelopen weet niemand meer, maar ergens door onze trots of wat dan ook, mogen de Marokkanen ons niet meer. Kut-marokkanen!! Wat we ook proberen, wat we ook doen om te integreren, die kutlui geven ons simpelweg de kans niet! Ze zien ons als criminelen en lijken vanuit hun xenofobische gevoel ook niet anders meer te kunnen en te willen! We hebben het geprobeerd, maar we hebben gewoon het gevoel niet dat ons dat ooit zal lukken! Als we al niet op onze naam worden afgewezen tijdens een sollicitatie gebeurd dat wel als ze ons zien. Godverdomme! Klootzakken! We zijn hier gewoon geboren, opgegroeid en nog steeds worden we gezien als fucking allochtonen! Als ze zo willen kunnen die marocs het ook zo krijgen! We moeten toch vreten, dus dan doen we dat maar op de manier waarop ze toch al over ons denken!

Wie ontkend is blind, naief en heeft een gebrek aan logica... Hrrmpff... LOL! Links ben ik trouwens wel, hopelijk haak je niet meteen af nu, zou me niets verbazen! Logica betreft meer dan je blind te staren op de feiten die je leest en hoort. Het menselijke is waar jij niet naar kan kijken blijkbaar. Realist OMG, ik heb teveel mensen gehoord die er ook zo over denken als jij. Die allochtonen plegen over het algemeen een gewetenloze laffe daad waarmee een leven wordt verwoest. Nederlanders valt niets te verwijten.... Nuchterheid... Mijn reet! Waardigheid, geloofwaardigheid, kas... Heb jij toevallig een kale kop? Jouw punten daarin werken maar 1 kant op... En daarom gaat dit land naar de kloten, door mensen als jij! De klootzakken van allochtonen zijn de uitzonderingen waarover je leest. Helaas onderschat je de klootzakken van autochtonen! Maar mensen als jij zijn helaas meestal vrij beknepen van realiteitszin en logica. Quote: "In dit geval, KEIHARD aanpakken. Politie moet een volledige vrijbrief krijgen dit soort lui een dwarslaesie te rammen, zonder verantwoording. Klaar. Logisch toch?" Flikker een eind neo-nazi, zout op met je logica! Dat is nou precies waar jij geen ene flikker vanaf weet! Open jij je ogen domme boer. (ik ben trouwens arier en volledig geintegreerd, for your information)

ScumFrog | 11-06-06 | 04:21

De Francisco's van Jolie's ten spijt... Nederland wordt overspannen met een laken van Noordafrikaanse haat, racisme en intolerantie. De VMBO-versie van de Koran doet opgeld en de Marcel van Dammen doen graag mee, want hun succes ligt clichématig toch bij het bestrijden van de starre rechtse bourgeoise. Uiteraard! Ongeletterde Arabische Pré-middeleeuwse kruideniers noemen zichzelf Imans en prediken haat en oogsten succes onder de intellectueel en alleszins gefrustreerde 2-de generatie. 'Le Temps du Loup' van Michael Haneke laat zien wat er met ons gebeurt als we niks doen.

Ed Cetera | 11-06-06 | 04:15

Finse en anti-finse knokploegen zouden mij op termijn geheel niet verbazen.
Het hoort bij onze amerikaanse maatschappij.

Shareholder | 11-06-06 | 03:57

@bottehond
je vergeet de volgende regels:
"dat stukje holland, gaat binnenkort heel erg falliet
waar stroom wordt afgetapt en de elite nog meer gapt,
dat is mijn holland, anders is het niet, ja ja ja ja"

vlunk | 11-06-06 | 03:18

Vergeet ik 'r 'lekker puh' onder te zetten.

Blind Houdini 11-06-06 @ 02:50

Gelukkig maar... is een zwaktebod he.

bottehond | 11-06-06 | 03:16

Blind Houdini 11-06-06 @ 02:08

No problemo.... "ik houuuuuuu van holland, met zijn wortels en zijn wiet...."
Wat binnen is: join te club, niet moeilijk doen, dan lukt het wel... capice?

bottehond | 11-06-06 | 03:07

@Blind Houdini
Ben blij dat je me kan vertellen wat ik wel en niet mag zeggen. Het spijt me.

Post ook even een berichtje als jij aan de beurt bent geweest ok. Je moet het een beetje zoeken in de richting van de Kalverstraat/Heiligeweg. Ik zal dan voor je duimen jongen, hoop echt dat je het dan overleeft.

arabian_anus | 11-06-06 | 03:05

Vergeet ik 'r 'lekker puh' onder te zetten.

Blind Houdini | 11-06-06 | 02:50

@arabian_anus
Over alles-herhalen-wat-gezegd-is-zonder-daadwerkelijk-iets-nieuws-te-zeggen gesproken. Héél Geenstijl staat vol met soortgelijke reacties en nog neem je de moeite die lap tekst te typen. Waarom? Ben je zo bijzonder? Zo uniek? Zo anders dan anderen? Hakbarrr cum suis zijn eloquent genoeg om zelf hunnie zegje te doen, hoor. Beperk je gewoon tot:'Politie moet een volledige vrijbrief krijgen dit soort lui een dwarslaesie te rammen, zonder verantwoording. Klaar. Logisch toch?' Dan weet ik in ieder geval genoeg.

Blind Houdini | 11-06-06 | 02:49

Die hebben dat nieuwe vodeospelletje van Rockstar "The Warriors" gespeeld.

Markoe | 11-06-06 | 02:33

Hakbarrr en Fuckje: Hulde. Jullie zijn één van de weinigen die het volledig doorheeft. Dames en heren, heeft niets met RACISME te maken, heeft puur met REALISME te maken. Ik noem mijzelf al enige tijd een realist, gewoon omdat ik mijn ogen open houd. Ik kan hierbij vermelden, dat ik geenszins wordt beïnvloed door de media. Ik steek simpelweg mijn kop niet in het zand en word geconfronteerd met de meest erge verhalen over de meest zinloze daden verricht door (de altijd onschuldige) Marokkanen. Ben zelf ook niet geheel onervaren op het gebied van confrontaties met (veelal groepen) Marokkanen. Ik zie met lede ogen aan hoe dit land werkelijk waar naar de klote gaat. Marokkanen WILLEN zelf niet integreren en verafschuwen de westerse cultuur (wie ontkent is blind, naïef, links en heeft een gebrek aan logica (=links)). Kom aub nooit meer met verhalen zoals: "Ja, maar ik ken zelf genoeg buitenlanders die wel heel aardig zijn en die me gewoon gedag zeggen op straat...." Dat zijn juist de uitzonderingen en niet degenen die dit land terroriseren. Die groep bestaat namelijk uit 98%. Kom ook niet met zeer zwakke opmerkingen als: "Mijn blanke buurman is ook net zo'n eikel, hij terroriseert de hele buurt bla bla bla....." DAT is een uitzondering. Is ook een erg domme en niet logische (linkse dus) gedachte, die geen enkele waarde heeft en absoluut niet representatief is voor de (autochtone) groep. Allochtonen (is puur mijn bevinding hoor, zal het wel fout hebben) hebben doorgaans naar mijn weten geen geweten en zullen zonder lang aarzelen in staat zijn een laffe geweldadige daad te verrichten en iemands leven compleet te verruïneren. Al met al, denk ik dat we in een hogedrukketel leven en de deksel zal er spoedig vanaf knallen. Nederland moet af van van het laffe gedrag en niet de kop in het zand steken, want er gebeuren o zo veel dingen waar wij als Nederlanders überhaupt geen weet van hebben. Hollandse nuchterheid is niets meer dan naïviteit.
Nederlanders valt niets meer te verwijten, want deze bevolkingsgroep wordt al jarenlang gepamperd en geserveerd, veelal ten koste van de eigen waardigheid, geloofwaardigheid en kas etc. van dit voorheen mooie land.
Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Evenredig gemeten met de misdaad, moet er gestraft worden. In dit geval, KEIHARD aanpakken. Politie moet een volledige vrijbrief krijgen dit soort lui een dwarslaesie te rammen, zonder verantwoording. Klaar. Logisch toch?

Enfin, kan hier nog uren over doorgaan en nog tal van misvattingen aanhalen, maar neem aan dat ik duidelijk genoeg ben. Volg de LOGICA en geen slap gelul.

Nog een laatste les voor degenen die hun kop in het zand steken en die toch nog willen discussïeren puur om te discussiëren; kijk naar OPSPORING VERZOCHT, dan wordt je al veel duidelijk. (Ze zullen natuurlijk alleen de beelden uitzenden van allochtonen, die klote media ook!)

Open de ogen en kom anders gewoon een keer naar
Amsterdam, kan je lachen.

arabian_anus | 11-06-06 | 02:23

@botte hond
En laat ik nu een hekel hebben aan linksen die dat wel doen, maar goed.

Ik bedenk net wat: als de stigmatisering, discriminatie en uitsluiting werkelijk de reden zijn dat onze marokkanen zich zo slecht gedragen, waarom waren ze dan 5 jaar geleden niet veel liever dan nu? Het was toch echt al een paar jaar aan de gang voordat Fortuijn zijn mond opendeed. Laat de multiculturalist die zich geroepen voelt hier maar een mooi antwoord op verzinnen, ik lees het morgen wel.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 02:16

Trussstuhhh, ik ga morgen lekker studeren op de UB aan het koningsplein.... je weet wel waar de Heiligeweg op uitkomt!

Hakbarrr | 11-06-06 | 02:10

@bottehond
Welke kettingen en knopen? Ik ben niet inhoudelijk bezig, ik vraag me alleen af waarom iedereen van die slappe, repetitieve, ongenuanceerde papagaaipraatjes houdt als je ook meteen to-the-point kan zijn? 'To-the-point,' zoals, opzienbarend en wel, Hakbarrr, gezien zijn laatste reactie op mij, ook blijkt te kunnen zijn. Nu jij nog, oude keffer.

Blind Houdini | 11-06-06 | 02:08

sjaakdeslinksesul 11-06-06 @ 01:59

Ik houd van linksen die zich niet als die drie aapjes houden :-))))

bottehond | 11-06-06 | 02:01

@bottehond

Over, uit de huisregels, gesproken:
"Flamen

Flamen is leuk [!, Blind Houdini], als het maar vermakelijk is! Knuffelen en goedmaken kan in het immer gezellige stamcafé."

Je reactie voldoet niet hé-lè-maal. Maar ik ben de moeilijkste niet.

Kusje

Blind Houdini | 11-06-06 | 02:01

@Blind Houdini 11-06-06 @ 01:56

Nee, het enige wat ik aantoon is dat alles subjectief is. Alleen omdat iemand meer op een mens lijkt, maar met meer toerekeningsvatbaarheid, een lichtere straf krijg dan een hond met minder toerekeningsvatbaarheid.

Wat ik er mee aangeef: de straffen in NL zijn te laag, schrikbarend laag. En het wordt goedgepraat onder het mom, het is toch wel een mens.... Ja,MAAR hij gedraagt zich als een beest, maar dat kan dan niet meegenomen worden.

Hakbarrr | 11-06-06 | 02:00

Blind Houdini 11-06-06 @ 01:56

Als iemand mij een varken noemt kan ik daar de humor wel van inzien... ik ga dus zonder meer voor het compliment! Blinde lutser... je komt niet uit de kettingen en knopen op deze manier.... trustme... been there :-P

bottehond | 11-06-06 | 02:00

@bottehond 01:55
ik hou het maar bij Ellian en Pinto, Scheffer ook natuurlijk maar dat is geen ervaringsdeskundige.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 01:59

@Hakbarrr
Volgens mij ben je iets te vaak te intiem met je hond geweest.
Zie je 'geitenneuker' als benaming voor de berberse medemens ofwel de Marrokaan dan als compliment of belediging?

Blind Houdini | 11-06-06 | 01:56

sjaakdeslinksesul 11-06-06 @ 01:44

Onderzoekt alles en behoud het goede... Ergo: gewoon common sense is al voldoende.... zonder allerlei: moeten, mitsen en maaren....

bottehond | 11-06-06 | 01:55

Best dudes, ik lees een heaup comments die in de goede richting gaan. Dat Belgie een andere stand van zaken vertoont, door een willekeurig bericht te gooien hier (overigens dank voor bangbus), WIJ hebben niet die stand van zaken. Frankrijk staat er misschien nog wel ernstiger voor. Laat het niet op een herhaling aankomen van vorige aanvaringen. Alle wereld oorlogen zijn door financien en 1 idioot onstaan. Bush wordt nog wel overhoop geknalt, net als JFK. Dan gaan we ook weer speculeren.
Tering ik hou hier op. Morgen hebben WIJ de wedstrijd tegen ZIJ (hen) Servie en Montenegro. WIJ gaan tegen HEN winnen.
Als je deze opvattingen verder trekt dan een vette pot voetbal morgen, ben je niet goed bezig. Prettige wedstrijd allemaal!
zzz

wisselend | 11-06-06 | 01:53

Blind Houdini 11-06-06 @ 01:48

Jij bent niet helemaal goed snik, dude... see a shrink!

bottehond | 11-06-06 | 01:53

@Blind Houdini 11-06-06 @ 01:45

"Waar de kontsnuffelende hond ons heeft op hem ontoerekeningsvatbaar te verklaren heeft een mens... tja, ook 'ons'. Helaas is er geen hoger bewustzijn die over ons kan oordelen"

DISCRIMINASIE!!! Je zegt (ik ook:) dat wij boven de hond staan, en daarom mogen wij over hem oordelen. Maar staan wij wel boven de hond? Mogen wij daar wel over oordelen? Waarom wel bij de hond en niet over de mens, Discriminasie!

Hakbarrr | 11-06-06 | 01:49

@bottehond
Ik geniet alleen van mijn vrijheid van meningsuiting.
Iets wat Pimmo ook redelijk hoog in het vaandel had.
Iets wat jij nu aan het ondermijnepijnen bent.
*fapfap*

Blind Houdini | 11-06-06 | 01:48

@Hakbarrr
Maar daar zit de crux. Waar de kontsnuffelende hond ons heeft op hem ontoerekeningsvatbaar te verklaren heeft een mens... tja, ook 'ons'. Helaas is er geen hoger bewustzijn die over ons kan oordelen (al denken Staphort en Allahminnend Wereld daar anders over). En wat maakt de ene mens beter dan de andere? Zou jij, met goed geweten, beul kunnen zijn?

Blind Houdini | 11-06-06 | 01:45

@bottehond 11-06-06 @ 01:35
Tot aan die stinkende conclusies van hem kon ik het nog wel volgen. Maar in deze zin: "De minderwaardige positie van de vrouw in de islamitische samenleving zou wel eens dè oorzaak kunnen zijn van de culturele en economische achterstand ... van islamitische bevolkingsgroepen in het Westen." zit volgens mij wel een grote kern van waarheid.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 01:44

Hakbarrr 11-06-06 @ 01:41

Ja.... und?
* kwispelt goeig naar hakbarr *

bottehond | 11-06-06 | 01:43

Waarom zou je nu aardappels gaan schillen? Heb jij wel een hobby?

wisselend | 11-06-06 | 01:42

Pimmo deed het een aantal jaar geleden en zie hoe hij is geëindigd.

Een suggestie voor ongeletterde en vooral ook ongenuancerende kaalkoppige ploert:

Blind Houdini 11-06-06 @ 01:27

Dat lijkt mij toch een bedreiging... kent U de huisregels? Kaalkoppigen komen hier vrijwel niet, dus denkelijk komt 70 % van de reaguurders in aanmerking voor Uw kwetsende etc etc zinsnede.... en U zegt dus: ... ga es iets anders doen, anders eindig je net als Pim?.. das een bedreiging, vind ik...

bottehond | 11-06-06 | 01:41

@bottehond 11-06-06 @ 01:37

Je vergat dat stukje te qouten dat ik honden nog dommer vindt ;)

Hakbarrr | 11-06-06 | 01:41

Finnen of geen Finnen,
Job Cohen staat alweer klaar met de thee

Joeri | 11-06-06 | 01:40

Jongens doei. Ik ga aardappels schillen. Tabee!

gevallenverstand | 11-06-06 | 01:40

@Blind Houdini 11-06-06 @ 01:36

Een hond zou je dus ontoerekeningsvatbaar kunnen verklaren. Een mens in een veel mindere mate. Dat vind ik erger!

Hakbarrr | 11-06-06 | 01:38

Maar hij komt er met veel minder straf van af. DISCRIMINASIE!

Hakbarrr 11-06-06 @ 01:35

Hakbarr... wil je een bot?

bottehond | 11-06-06 | 01:37

@Hakbarr

De meeste honden die ik ken weten niet zo goed te benoemen waarom ze de hele dag kontruiken, poepen, vreten, bijten, blaffen. Misschien dat jouw hond daarin verschilt van de honden die ik ken. Probeer je nu te zeggen dat je het een prima plan vind om kindonvriendelijke snufferts te laten leven terwijl ze aantoonbaar en onrehabiliteerbaar kut zijn? Of pleit je er nu voor om een hele bevolkingsgroep -'het zit immers in de aard van das beeSSje'- te verdelgen?

Blind Houdini | 11-06-06 | 01:36

@gevallenverstand 11-06-06 @ 01:33

Je zou kunnen zeggen dat een hond de 'domheid' heeft om het niet door te hebben. Maar een mens die het niet doorheeft moet dan NOG erger zijn. Maar hij komt er met veel minder straf van af. DISCRIMINASIE!

Hakbarrr | 11-06-06 | 01:35

botto, je huiswerk al gedaan en de hellsangels bestudeert. Een over iets anders zeiken dat een paar sukkels K?

gevallenverstand | 11-06-06 | 01:35

Hakbarrr 11-06-06 @ 01:31
Als een hond op twee pootjes staat krijgt hij een koekje, een mens niet.

gevallenverstand | 11-06-06 | 01:33

Er zijn mensen die sub-humaan zijn, sub-animaal soms, maar die vallen nog steeds in een mensencategorie.
gevallenverstand 11-06-06 @ 01:29

Moewhahhaaa..... dat taalgebruik doet me denken aan?

nl.wikipedia.org/wiki/Untermensch

bottehond | 11-06-06 | 01:33

De wetgeving is misschien iets waar we naar moeten kijken. Een ander het leven ontnemen is maximaal 16 jaar ofzeau met evetueel een beetje tbs.

Een hond heeft ook iets minder kans op tbs, omdat het misschien niet aan zijn verstand valt bij te brengen, dat wat deze lieve husky gedaan heeft.

De husky is een dier met dierlijke instincten. Laten wij verstandige mensen een oplossing proberen te zoeken voor deze schoften die zomaar een ander in elkaar slaan. Ben nog altijd blij dat hier de doodstraf niet bestaat.
Dan lijken we wel Amerikaanse beesten.

wisselend | 11-06-06 | 01:33

finnen i assume..?

Behangdelul | 11-06-06 | 01:31

@gevallenverstand 11-06-06 @ 01:29

Tuurlijk zijn ze mensen. Maar de DAAD is hetzelfde. Het EFFECT is hetzelfde. het VERDRIET is hetzelfde.

Hakbarrr | 11-06-06 | 01:31

Een doodgebeten baby blijft voor mij abstract, een paar opgeschoten kudtmarokkaantjes die clockwork orange naspelen niet. Ik zie het op het station, in het OV en op straat en ja wisselend, de normale marokkaan zit dan gewoon thuis bij moeder de vrouw. Maar het is wel zijn zoon die de boel loopt te verstieren.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 01:30

Hakbarrr 11-06-06 @ 01:26
Er zijn mensen die sub-humaan zijn, sub-animaal soms, maar die vallen nog steeds in een mensencategorie. (Waarom denk ik nou dat dat lang gaat duren voor dit doorkomt?)

gevallenverstand | 11-06-06 | 01:29

gevallenverstand 11-06-06 @ 01:25

Heya! Gevallene... ik heb je gemist.... maareuhhh... "een hond is geen mens"..... goffedomme...

bottehond | 11-06-06 | 01:28

Poehpoeh, geen Marrokanen, geen Geenstijl, lijkt het wel.
Ik vraag me dan ook af hoe het verder moet als alle Marrokanen gesteriliseerd/gedeporteerd/vergast/onthoofd zijn, Hakbarrr cum suis?
's Avonds gezellig Bob Ross kijken (AT5 staat hier aan) of, als we toch bezig zijn, meteen de Polen meenemen? En heel heaumeau-Nederland (HLA's daargelaten) natuurlijk. En als het aan mij ligt ook graag Jack van Gelder en alle andere Ajaxkornuiten.

Het niet rationeel aanpakken van het probleem, c.q. het generaliseren en stigmatiseren van een hele bevolkingsgroep, leidt uiteindelijk altijd tot radicalisatie bij beide partijen. Of liever en preciezer gezegd: tot escalatie van het probleem.

Ik ben niks aan het goed praten, ik pleit er alleen voor -ongeacht welke cijfers dan ook- altijd rationeel te blijven handelen. Dat houdt in deze in dat de daders ten alle tijden veroordeeld moeten worden op hun daden en niet op hun afkomst. Voor de simpele ziel: tendensen benoemen en Geenstijllingo plagiëren is géén nuttige bezigheid. Pimmo deed het een aantal jaar geleden en zie hoe hij is geëindigd.

Een suggestie voor ongeletterde en vooral ook ongenuancerende kaalkoppige ploert:
www.bangbus.com
Als je dan toch je tijd nuttig wil besteden.

*fapfapfap* en een stevige handdruk,
de enige Amsterdammer die 'nog nimmer en te nooit in elkander is geslagen, door noch blanke pit, noch wildeman.'

Blind Houdini | 11-06-06 | 01:27

veest van pim 10-06-06 @ 23:09

Je hebt pech man... ik ben heldervoelend... hond zijn heeft zijn voordelen!... jij bent een beetje pedoseksueel, right.... hebt het zelfs met jonge mannelijke patiénten gedaan toch? ... en je voorkeur?... jonge marokkaanse mannen bijvoorbeeld?... I'd love to meet you, ayatollah of multicollah!
dogs.about.com/library/gallery/apbtzek...

bottehond | 11-06-06 | 01:26

@gevallenverstand 11-06-06 @ 01:25

Dus een mens mag wel beestachtig bruut zijn!

Hakbarrr | 11-06-06 | 01:26

Hakbarr; zout gewoon even een tyfus end op. De vergelijking gaat niet op want een hond is geen mens. Of ben jij soms een heaumeau die zijn hond zijn kindje noemt!

gevallenverstand | 11-06-06 | 01:25

Vraagje: Iedereen vond die dood van die baby zo erg, hond had baby doodgebeten. Zouden deze knaapjes ook afgemaakt worden als het slachtoffer aan zn verwondingen was overleden?

Bij het ene beesachtige maken we meteen de dader dood, maar bij het andere gaan ze maanden de bak in.

Ík begrijp het verschil niet. Allebei beestachtig, maar we discrimineren!

Hakbarrr | 11-06-06 | 01:24

wisselend 11-06-06 @ 00:24
Inderdaad wisselend het percentage dat doordraait neemt onder alle bevolkingsgroepen toe. Maar het is zo fijn als dat alleen maar anderen zijn. Hier word dat subtieler aangepakt. Anderen draaien ERGER door. Dus hebben een hogere prioriteit.

gevallenverstand | 11-06-06 | 01:21

crixus 11-06-06 @ 01:07

Klopt, crixus, maar mijn ervaring is dat ze dan wél verwachten van je dat je ze als hoer behandelt... vinden ze lekkah... die marokkaanse jongens zijn zo beleefd en respectvol, zeggen ze... en ik moet zeggen... erg ervaren zijn ze meestal niet *smulllll*

bottehond | 11-06-06 | 01:21

Mocro+Hollands meisje=respect
hollandse knaap+mocro girl=Eerwraak

Maar we raken een beetje off-topic. Ik hoop dat ze deze gasten lang opsluiten. Ongeacht hun afkomst.

Sner | 11-06-06 | 01:20

Sner 11-06-06 @ 01:07

Doe niet zeau raar man. Laten we alvast wapens inslaan omdat het niet te houden is.
Je hebt verkeerde media tot je gekregen ben ik bang. Niet verbittert, maar wel een hele zekere mening dat het tot een uitbarsten komt.
Is dat niet wat de Amerikaanse politiek ons graag doet geleauven?

Het is niet wat ik dagelijks mee maak. Ik kan het mis hebben echt. Maar media doet ons meer willen voorstellen dan er werkelijk is.

Dat je nu gaat zeggen dat je dacht dat het moest, wow. Wel eens die twijfelachtige 911 conspiracy films bekeken? Bekijk ze nog eens. Waren het echt "Zarqawi Finnen" zoals we graag moeten geleauven?
Ik heaup je tot andere gedachten te wenden Snerrie.

wisselend | 11-06-06 | 01:18

Dacht dat 't moest.......

Sner | 11-06-06 | 01:12

Sner 11-06-06 @ 01:02

Misschien doen we er echt verstandig aan dan ook het populaire woord "Finnen" dan ook maar te ditchen.
Om maar niets meer te verhullen.

wisselend | 11-06-06 | 01:08

@wisselend
O.K... in zal 't anders zeggen. zoals 't nu is GAAT 't tot een uitbarsting komen dude. Niet dat ik 't wil.
En nee... ik ben niet verbitterd ofzo.

Sner | 11-06-06 | 01:07

@wisselend 11-06-06 @ 01:05:
Dat is voor wat betreft Volendamsen geen enkel probleem en er zijn ook genoeg marokkaanse meisjes die zich met graagte door een autochtoon laten nemen.

crixus | 11-06-06 | 01:07

graag gedaan

hondelul | 11-06-06 | 01:06

@sjaakdeslinksesul 11-06-06 @ 01:02
Sjaak, neuq je de pleuris, met of zonder snor, halal of niet! 't Kan mij niet bommen, je leeft tenslotte maar 1 keer.

schaamstreek | 11-06-06 | 01:06

crixus 11-06-06 @ 01:00

:) Nee moet er ook niet aan denken... U snapt wat ik bedoel? Sjaak stelde veaur een vrouw aan de haak te slaan.

hondelul 11-06-06 @ 00:57

Dank voor dit verhelderende vergelijk.

wisselend | 11-06-06 | 01:05

We moeten gewoon niet tolerant zijn om 't tolerant zijn. Deze misplaatste tolerantie is meer gericht op 't buitenland. Zo van; Kijk eens hoe tolerant we zijn hier in Nederland? ROT OP!!! Zelfs in Finland zijn ze niet zo tolerant. (en vanaf nu wil ik 't woord tolerant nooit meer gebruiken)

Sner | 11-06-06 | 01:02

Ik zeg niet dat ik meteen wil trouwen, wel dat ik eens buiten de deur wil neuqen. In de multiculturele samenleving hoort dat toch geen probleem te zijn? Het staat er toch multicultureel samenleven, nou?

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 01:02

Hakbarrr 11-06-06 @ 00:53

True Hakbarrr. True. Laat het nou de media zijn, die even van te voren laat speculeren, om ons "weer" tot dezelfde mening te doen uitkomen. Ongeacht wat zo de uitkomst zal zijn. De gedachte blijft hangen in jezelf.
Een volgende keer kan dit alleen maar versterkt worden, als je niet relativeerd.

Ik las net alweer ergens hierboven, van het moet maar eens afgelopen zijn. Het "moet" maar tot een uitbarsting komen. Kijk hoever die dude al heen is.
We weten toch nog niet WIE het zijn?

Als het zo toch vervelende bezaupen vrienden van Ivoorkust blijken te zijn, hebben we dan een nieuw probleem?

wisselend | 11-06-06 | 01:01

@wisselend 11-06-06 @ 00:54
Je moest eens weten waar het gepeupel van deze "kerkdorpen" wanhopig hun prun vandaan halen.

schaamstreek | 11-06-06 | 01:00

@wisselend 11-06-06 @ 00:54:
Wie wil er nou in hemelsnaam trouwen? Achterhaalde onzin.

crixus | 11-06-06 | 01:00

botte lul

hondelul | 11-06-06 | 00:59

@Hakbarrr 11-06-06 @ 00:53
Je hebt je punt duidelijk gemaakt, diegene die dit niet herkennen zijn verstookt van welke informatiebron dan ook! (zonder iedereen over 1 kam te scheren).

schaamstreek | 11-06-06 | 00:58

@schaamstreek 00:50
Doe maar geen rooibos, earl grey?

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 00:57

Ik zag net een leuke film waarbij koppen van vampiers lachend afgehakt werden... dat onthoofden kende ik al, heb nick berg gezien... wie van de policors had dat lef.... nou?.... niemand dus... anyway... dat onthoofden... lachend en wel.... tsja... vampiers zijn geen ménsen!... en de parallel is???

bottehond | 11-06-06 | 00:57

@Hakbarrrrrrrrrr,
zie de reactie vande Finse gemeenschap bij onze zuiderburen, waarin het bleek te gaan om Poolse Finnen die een mp3 spelert nodig hadden..

hondelul | 11-06-06 | 00:57

crixus 11-06-06 @ 00:49

Ok crixus, de meeste Volendammers doen eauk wel aan scat of rubber fetishen. Maar probeer de ring eens aan haar vinger te rijgen, net als Sjaak eerder bedoelde?

wisselend | 11-06-06 | 00:54

neuh, is goed zeau

hondelul | 11-06-06 | 00:53

@wisselend 11-06-06 @ 00:51

Het is alleen wel schokkend dat iedereen het wel meteen heeft over finnen, en niet over antillianen, of chinezen, of blanke hollanders met blauwe ogen.... Blijkbaar is er al te veel gebeurd....

Hakbarrr | 11-06-06 | 00:53

@hondelul 11-06-06 @ 00:50
Omdat jij het bent. Ook geen zoetje?

schaamstreek | 11-06-06 | 00:52

Inderdaad nog even sjaak, ik las de mening van jou ouders niet helemaal goed. Sorry. Je hebt goede ouders. Met een goede mening in deze.
Het vergelijk met de vissers is wel terecht.

Wat Hakbarrr eauk zegt, het zijn "ze" niet allemaal. Echt niet.
Daarom, maak er vandaag door onze redactie gezaaide paniek nou geen drama van.

Per slot van rekening, we weten nu nog niet eens waar we over spreken. Daarom is speculatie niet ok.

wisselend | 11-06-06 | 00:51

@sjaakdeslinksesul 11-06-06 @ 00:49
Sjaak, nog veurkeur?

schaamstreek | 11-06-06 | 00:50

@schaam,
geen suiker, wel een scheutje cognac bitte

hondelul | 11-06-06 | 00:50

@hakbarr
Hier valt niet tegen op te boksen. 't moet maar een keer goed uit de hand lopen. Misschien dat er dan ooit iets gaat gebeuren. Maar zoals 't nu gaat zie ik 't somber in voor ons kikkerlandje. (over tien jaar zijn we een kikkererwt landje)

Sner | 11-06-06 | 00:50

Doe maar, laatste biertje is net is op helaas.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 00:49

@wisselend 11-06-06 @ 00:42:
Jawel hoor, Volendamsen zijn erg makkelijk. Je moet ze alleen niet IN Volendam versieren, dan heb je een probleem met de vriendjes van Jantje Smit. Maar in 020 of elders heb je je handjes heel makkelijk in een Volendams slipje. No problem.

crixus | 11-06-06 | 00:49

ik bedoel met 25 miljoen kan er toch wel een kransje af lijkt me

hondelul | 11-06-06 | 00:48

Iemand trek in een kopje thee?

schaamstreek | 11-06-06 | 00:48

mogen we al voetballen met die kransen van Al Zeepkist..

hondelul | 11-06-06 | 00:47

ja ja direct die Marokkaanu de schuld geven he,ja ja okay dan.

buffke | 11-06-06 | 00:45

en de DD zekah?

hondelul | 11-06-06 | 00:44

@wisselend 00:42
Ik kan ook niet zo goed vissen als die volendammers.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 00:44

Ik speelde met Transformers en hun speelde jihad spelletjes.... TRUE STORY

Sner | 11-06-06 | 00:44

@wisselend 00:41
Die zijn heel ruimdenkend. Lazen vroeger ook blaadjes van de NVSH enzo.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 00:43

@Sner 11-06-06 @ 00:40

Ik begrijp het maar niet. Als die mocro's die ons zo haten, WAAROM rotten ze dan niet op?? Kan LLL een gezellig zondagmiddag-interview houden met zo''n mocro. Ik zet de thee al op!

Hakbarrr | 11-06-06 | 00:42

Eens proberen een Volendamse aan de haak te slaan sjaak, lukt je evenmin.

wisselend | 11-06-06 | 00:42

viespeuk!

hondelul | 11-06-06 | 00:42

sjaakdeslinksesul 11-06-06 @ 00:39

Bij je vader en moeder?

wisselend | 11-06-06 | 00:41

Had vroeger toen ik 13 was twee finse "vrienden". Totdat we aan 't fietsen waren en ze een oude man onderspuugden en z'n wandelstok weg trapten. ZOMAAR! Dat zie ik de Noren niet zo snel doen.

Sner | 11-06-06 | 00:40

Relatief bekijken inderdaad, relatief blijven bekijken. Iedere keer weer.
Anders ga je dingen in je hoofd halen. Toggg?

wisselend | 11-06-06 | 00:39

Ach ja het wij-zij denken. Mijn ouders neukt het niks als ik mijn vriendin inruil voor een marokkaanse. Mijn vrienden en de rest van de familie zal er ook geen probleem hebben. Maar mijn toekomstige schoonfamilie en iedere andere opgeschoten marokkaan die de "eer" van zijn volk wenst hoog te houden ziet das helaas anders. Dat is dus de kern van het wij-zij denken.

sjaakdeslinksesul | 11-06-06 | 00:39

als je het legioen van koos Spee (z'n struikrovers dus) inzet tegen deze lamstralen zou het nog net te harden zijn

hondelul | 11-06-06 | 00:38

@wisselend 11-06-06 @ 00:36

Ik loop morgen rond 16.30 in de buurt weer bij de Heiligeweg. Alle mensen die alles goedpraten zitten veilig thuis achter hun breedbeeld.... gemakkelijk....

Hakbarrr | 11-06-06 | 00:38

@Hakbarr,
Zeker voor deze mongeauelen ongezien de tyfus, n.a.v. van die getuige kunnen ze makkelijk de cel in.

Denk wel even geweaun gedurende deze WK ofzo, dat het schoften waren en geen (populair nieuw GS woord) Finnen waren. Om maar zo makkelijk te scoren. De laatste woorden van de Chileen doen alleen geen goed voor de discussie.

Morgen ook dankzij, George, Giovanni en Kew gaan we winnen tegen die 2 andere teams. Drink jij niet met al je buren voor een groot scherm een biertje? Cum on. Dan maar even pro positivo erdoor heen jassen hiero.

wisselend | 11-06-06 | 00:36

Preach on hakbarr...
Waarom komen we weer steeds terug op die Finnen? Omdat 't zo is!

Sner | 11-06-06 | 00:33

@Schizofreen 11-06-06 @ 00:31

Verklaar u nader, wat wil je zeggen met je punt...

Hakbarrr | 11-06-06 | 00:32

Hakbarrr 10-06-06 @ 23:33

Nooit spleetoog geroepen of numelletje deltien?? ik dank u voor u hypocrisie.

Schizofreen | 11-06-06 | 00:31

geruitte kiel.
moet natuurlijk geruite zijn

weedo | 11-06-06 | 00:31

@piet0r 11-06-06 @ 00:27

Ik zeg NERGENS dat alle finnen in een concentratiekamp moeten!! ik zeg alleen dat finnen (en ook niet-finnen) die continu alle mensenlijkheid aan hun laars lappen (en dit vind ik onmenselijk, ONSCHULDIGE mensen in een winkelstraat BEWUSTELOOS slaan), in werkkampen moeten als ze al meer dingen op hun kerfstok hebben. En daar NOOIT meer uit laten komen, zij hebben schijt aan ons, of dit finnen of NL-ers zijn. Alleen het iets meer finnen (helemaal als je het relatief bekijkt).

Hakbarrr | 11-06-06 | 00:31

piet0r 11-06-06 @ 00:27,
den tiefus met uw Godwin, die Finnen zijn gewoon de kanker van deze maatschappij

hondelul | 11-06-06 | 00:30

dader 4 en 5:
ongeveer 30 cm hoog
rode puntmuts
alletwee baard dragend
de een een blauwe kiel en de andere een geruitte kiel.
ik zag ze weg rennen richting amsterdamse bos.

weedo | 11-06-06 | 00:30

@hakbarr

mensen die anderen neerslaan zijn niet lief inderdaad.... En mensen die anderen in een fucking concentratiekamp willen hebben?

Ik snap best dat er af en toe een racistische gedachte bij je boven komt drijven.... Bevooroordeeldheid is menselijk. Maar denk na voordat je dat soort nazi-onzin op GS zet, of het verdedigt, zoals jij doet.

piet0r | 11-06-06 | 00:27

@wisselend 11-06-06 @ 00:24

Ik zeg ook nergens dat ze ALLEMAAL in werkkampen moeten, maar wel deze gekken die ONSCHULDIGE mensen ZOMAAR in elkaar slaan...

Hakbarrr | 11-06-06 | 00:26

@fuckje
Voor mij ben en blijf je een realist of kom ik nu erg slijmerig over? Anyway, je bent duidelijk genoeg (is tevens onderschreven door W. Heitinga) en inmiddels ben je net zo bekend als Anita Meyer.

schaamstreek | 11-06-06 | 00:26

Altijd weer die Finnen he... Misschien was het dat tuig van Lordi wel!

Jace | 11-06-06 | 00:24

gevallenverstand 10-06-06 @ 23:46
Dat is nou precies wat de kop van een bericht hier kan doen. Opeens denkt Hakbarr (Hakbarrr 10-06-06 @ 23:10) dat het weer "wij - zij" zijn, of al iets langer.
Deze mensen zijn gvd ook jouw buren en misschien zelfs bovenburen. De wij -zij stelling wordt nu gewoon een mediafeitje (Joris! jij als [f******] editor zou toch beter moeten weten). Het mediafeitje wordt weer overgenomen door, niet alleen moslims worden radicaler, maar ook de gereformeerden en ander geleauvig volk. Zelfs Hakbarrr. Natuurlijk zal ik "ze" eauk wel eens gaan tegenkomen (aldus Hakbarrr). Maar dan ligt het aan die schoften die mij deaudmaken. Niet aan de FUCKING bevolkingsgroep. Idieauten.

wisselend | 11-06-06 | 00:24

@piet0r 11-06-06 @ 00:08

Ga anders lekker door de Kalverstraat lopen, en laat je lekker bewusteloos slaan, ALLEEN omdat je daar liep! GEK! We gaan nu gewoon zeggen dat het allemaal lieve mensen zijn.... Wat kunnen mensen toch heerlijk naief zijn....

Hakbarrr | 11-06-06 | 00:10

@Hakbarrr 10-06-06 @ 23:54:
Als dat zo mocht worden dan wordt het tijd dat jij je maten optrommelt om ook lid te worden.

@fuckje 10-06-06 @ 23:54:
Joh? Hoe kan dat nou? Was het al eens ergens gepubliceerd dan?

crixus | 11-06-06 | 00:10

Gezellig hier... "kankerfinnen", "Voor die moslims mogen ze inderdaad wel concentratiekampen invoeren"

ik moet kotsen

piet0r | 11-06-06 | 00:08

@fuckje

Volgens mij ben jij een teleurgesteld persoon. Je hebt het gevoel machteloos te zijn. Er niets aan kunnen doen.

Ik zou bijna medelijden krijgen...

Gripzz | 11-06-06 | 00:03

fuckje 10-06-06 @ 23:48
Het slecht functioneren van de dienst valt natuurlijk wel heel erg vaak in het voordeel van de dienst uit. Het ombudsmanrapport van de Gemeente meld dat al 10 jaar. Het zijn wel Hollanders fuckje, pinnig vrekkig en dat is beleid, ik hoop het voor je, maar ik denk niet dat daar bergen goud te halen zijn.

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:56

Blij dat je het hebt aangedurfd,@crixus! Maar het was bij mij al bekend!

fuckje | 10-06-06 | 23:54

@crixus 10-06-06 @ 23:52

Alle slinkse mensen (waaronder mocro's) worden lid, vervolgens wordt besloten dat vd dader nooit meer bekend gemaakt mag worden wat zn herkomst is. Alle uitkeringen van mocro's worden verdubbeld. Echt een geweldig plan!

Hakbarrr | 10-06-06 | 23:54

@fuckje 10-06-06 @ 23:48:
Ik durf het bijna niet te zeggen...
Ach, what the hell... ik doe het gewoon, wat kan mij het schelen.
www.directedemocratie.eu

crixus | 10-06-06 | 23:52

onterecht geen uitkering? alsof je wel terecht een uitkering kunt krijgen!

daskapitalist | 10-06-06 | 23:51

fuckje 10-06-06 @ 23:48
Ik betwijfel of het zo ernstig is als jij denkt. ik denk eerder dat er veel mensen onterecht geen uitkering krijgen. Maar Sociale Zaken Glasnost!

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:50

@gevallenverstand,
en daarom lacht iedereen zich een breuk, en snaait en graait miljarden de grens over.Niets tegen te beginnen, tenzij er een politieke partij opstaat die eens met de vuist op tafel durft te slaan en een eind maakt aan deze verkwistingen.

fuckje | 10-06-06 | 23:48

Ik heb net nog wel iemand met een hamburger zien loppen...

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:47

Er is iets gebeurd, iemand veronderstelt dat de daders Marokkanen of andere Noord Afrikanen waren en dan ontstaat er een gesprek daarover. Zit ik daar nu middenin?

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:46

@~Johan 10-06-06 @ 23:41

Ik denk dat die politiek correctheid nog wel eens zo sterk al worden dat als het mocro's zijn geweest, dat ze dan alsnog durven neer te zetten dat het blanke waren....

Het is alleen nog maar wachten totdat Job Cohen dit geweldige anti-discriminasie plan in gaat voeren....

Hakbarrr | 10-06-06 | 23:44

fuckje 10-06-06 @ 23:42
De dienst (op dit moment van Aboutaleb, maar ook al onder Oudkerk, en ook daarvoor) is een puinhoop.

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:43

@gevallenverstand,
ook deskundigen geven toe dat ze geen inzicht meer hebben over voornoemde subsidies bij Marokkanen. En dan kan je beter toegeven dan ruzie schoppen, dat is het vluchtgedrag van de Amsterdamse deelraadbesturen. Toeval dat dat PvdA-bolwerken zijn?

fuckje | 10-06-06 | 23:42

@ preacher 10-06-06 @ 23:30 "Ik probeer alleen maar duidelijk te maken dat het probleem ook bij ons ligt." Dat zal best. Het zal me een zorg zijn. Als dit soort volk een probleem heeft met "ons" dan zou ik ze adviseren op te zouten naar een plek waar geen "ons" wonen. Want ik ga me echt niet aanpassen aan die achterlijke cultuur. Liever dood dan onder de knoet van de moslims!

Shani | 10-06-06 | 23:41

Ik zit hier net naar wat (echte) Finnen te kijken die Urdu zingen....

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:41

Als er niet duidelijk *** blanke *** jongeren staat, zijn het Finnen.

~Johan | 10-06-06 | 23:41

Hakbarse Finnen. Kan niet missen.

~Johan | 10-06-06 | 23:39

Er staat niet dat het Finnen waren, maakt ook niet uit, het was een daad die absoluut niet door de beugel kan. En ze zullen dus gestraft moeten worden, het is toch te gek voor woorden dat je nog niet meer over straat kan lopen zonder om je heen te moeten kijken.
Zelf heb ik absoluut geen problemen met de buitenlanders in mijn omgeving, sterker nog, er zijn goede vrienden bij (maar ja, ik woon dan ook niet in 020). Echter niemand kan ontkennen dat de misdaadcijfers onder de Finnen vele malen hoger zijn dan onder andere bevolkingsgroepen. Dit zal dus opgelost moeten worden, is het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.
Naar mijn mening zijn de straffen te laag, deze heren zullen wel weer 20 uur schoffelen krijgen. De mensen die ze hebben geslagen, zullen waarschijnlijk nooit meer zonder angst over straat lopen....

Modderfokkert | 10-06-06 | 23:39

@Hakbarrr 10-06-06 @ 23:33
Altijd weer die Chinezen...
Chinezen zijn totaal niet geintegreerd... Die hebben hun eigen wereldje binnen die van ons... Zelfs hun eigen maffia die alleen Chinezen aanpakt...
Lees je later, ga even de lokale bevolking bekijken...
Ciao !

preacher | 10-06-06 | 23:38

fuckje 10-06-06 @ 23:33
Huursubsidie en kinderbijslag krijgt iedereen die er recht op heeft. Het gaat erom dat structurele onwelwillendheid (haat) adresseerbaar word.

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:36

eigen kinderbijslag eerst?

daskapitalist | 10-06-06 | 23:36

@preacher 10-06-06 @ 23:30

"Ik probeer alleen maar duidelijk te maken dat het probleem ook bij ons ligt."

Het probleem ligt VOLLEDIG bij hen. Waarom hebben we geen problemen met chinezen?? Waarom discrimineren wij die niet?? Omdat ze ver ver veruit rustig zijn, en zich niet zo gedragen.

Hakbarrr | 10-06-06 | 23:33

@gevallenverstand,
maar dat gebeurt niet, ze hebben de "hoersubsidie en kindbyslaat"nodig.
Elk jaar verdwijnen er miljarden euri's naar de Rif, voor noodlijdende familieleden. Valt niets tegen te beginnen, de uitkeringen zijn hier veel te hoog, en er is geen controle. Als je als Marokkaan zegt dat je in Marokko nog 10 kindren en een hypotheek hebt wordt dat klakkeloos vergoed. Beter knuffelen dan kritische vragen stelln, tog?

fuckje | 10-06-06 | 23:33

Brutus

AliB is leuk.

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:32

@veest van pim

Jouw reakties nu een tijdje geobserveerd en er een opvallend hautaine houding in waargenomen, doordesemd met tal van onderliggende superioriteits-gevoelens. Een dergelijk profiel wordt dikwijls waargenomen bij mensen behept met een narcistische persoonlijkheidsstructuur.
Nou zo erg zal het nu ook wel weer niet met je gesteld zijn maar laten we dan zeggen dat er op z'n minst sprake is van narcistische trekken.

O en in de regel hebben zulke mensen moeite met kritiek .

Jokkebrok | 10-06-06 | 23:32

tering de tering marokkanen.

Kale Karel | 10-06-06 | 23:31

Over Finnen gesproken.., die vervelende Ali B. weer bij de ouwe mannen van Talpa..., christus wat een irritant figuur....

brutus68 | 10-06-06 | 23:31

@Hakbarrr 10-06-06 @ 23:22
Heb je ergens gelezen dat ik ze lief vind ?
Fuck off, shithead....
Ik probeer alleen maar duidelijk te maken dat het probleem ook bij ons ligt.
En als zo'n Mocro het over 'Kankernederlander' heeft, heb ik daar ook problemen mee.....
Maar als ik ze in de voetbalkooi hier, allerlei Nederlandse voetballers zie nadoen, tja....

preacher | 10-06-06 | 23:30

OT Wie onze samenleving haat heeft een probleem. Die moet integreren of extregreren (Aboutaleb definitie = koffers pakken.)

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:29

Ik maak ook een geintje.

Dat is idd lachen die 'Buurtvaders' .
Die doen nix.
Maar zolang wij de imans hun onzin laten predikken (met subsidie).
Blijf je dit gekut houden

Gemeen Mosje | 10-06-06 | 23:28

@Gemeen Mosje @ 22:59

Dit is typish fins . Antillianen pakken niet snel mensen voor de lol.
ze beroven ze alleen maar. Zo valt het ook op dat er tijdens het rotterdamse zomercarnaval in de hele binnenstad niet een fin te bekennen is ,omdat ze weten dat zuid-amerikanen dergelijke grappenmakers niet waarderen.

Haloef | 10-06-06 | 23:28

@Gemeen Mosje,
daar hoef je geen zak van te verwachten!!!
Je bedoelt de Marokkaanse buurtvaders??? Whahahahahahahaha!!!

fuckje | 10-06-06 | 23:26

Veest, waar zit je?

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:26

Mogelijk dat de Finse gemeenschap de jongeren zou kunnen aanspreken om dit soort dingen niet te doen.

Immers dat is olie op het vuurtje.

Wie zijn vuurtje ??? Een Fins vuurtje misschien ?

Gemeen Mosje | 10-06-06 | 23:24

@preacher,
ok, je wilt niets goedpraten, maar alles onder het zand schoffelen, wat de meeste politici doen, is koren op hun molen. Jij was dan een opstandige puber wellicht, maar deze jongens hebben een diep gewortelde haat tegen onze samenleving. Als je dat niet met wortel en tak uitroeit worden de problemen alleen maar nog veel groter.

fuckje | 10-06-06 | 23:24

@preacher 10-06-06 @ 23:20

"Ik wil niks goed praten"

Je doet niks anders! Zij zijn allemaal lief, wij zijn fout want wij discrimineren met eenzijdige berichtgeving.... Tsjonge jonge, zelfs job cohen is zelfs minder slinks radicaal dan jij....

Hakbarrr | 10-06-06 | 23:22

oh da's simpel fuckje; met die mensen integreer je door middel van het welbekende neks....

amsmad | 10-06-06 | 23:21

@fuckje,
maar haat is toch ook liefde ?

hondelul | 10-06-06 | 23:21

@fuckje 10-06-06 @ 23:06
M'n conrector vertelde m'n ouders dat ik voor galg en rad opgroeide. Ik werd er alleen maar recalcitranter van... Puberteit blijft een moeilijke periode, of je nou blank of donkerder bent.... En als je dan ook nog te maken hebt met de Koran die je vanalles verbiedt dan word je misschien des duivels...
Ik wil niks goed praten, maar deze eenzijdige berichtgeving is olie op het vuur...

preacher | 10-06-06 | 23:20

gemeenschap=neuqen

hondelul | 10-06-06 | 23:20

Is geenstijl tegenwoordig opsporing verzocht ofzo..

snikkol | 10-06-06 | 23:19

@harry de leipe,
hoe stel jij integratie voor met mensen die onze gemeenschap tot op het bot haten?

fuckje | 10-06-06 | 23:17

@Hakbarr

Staphorst is een ware jungle, althans voor de slinkse salonsocialist die wanhopig probeert NL-equivalenten te zoeken voor de intolerante terreur der Oudkerk-Finnen. Ziet U?

Ed Cetera | 10-06-06 | 23:17

fuckje 10-06-06 @ 23:06 Nee jij bent bevordelijk voor de intregatie1oOK AL ZAL JIJ OP HEEL VEEL PUNTEN GELIJK hebben (sorry voor de caps) Maar jij draagt je steentje aan de inburgering bij

harry de leipe | 10-06-06 | 23:15

Het zijn ook juist die jongeren die op de basisschool geen Cito-toets hoeven af te leggen, omdat ze dan voor eeuwig als debieltjes te boek staan. Dat ze zich na de basisschool ook als zodanig gedragen is een bevestiging.

fuckje | 10-06-06 | 23:15

@Ed Cetera 10-06-06 @ 23:07

Ach god, is dat werkelijk zo in Staphorst. Je vergeet één klein verschil. Die mensen kiezen er voor om te vechten. Hier lopen mensen door de meest drukke winkelstraat van NL en ze worden BEWUSTELOOS geslagen, ja KNOCK-OUT, maar laten we dit vooral in de slinkse doofpot stoppen!! Stel je toch voor dat ze zich gedisrimineerd zouden voelen... Hoe zou dat nou komen dat ze gediscrimineerd worden???

Hakbarrr | 10-06-06 | 23:13

onbekend letsel is? Letsel zonder ID-kaart bij zich? Ies 45 eurie boetu!

......Duiveltje... | 10-06-06 | 23:11

@iedereen,
reageren op "veest" is de meest onverstandige actie die je kan ondernemen.

fuckje | 10-06-06 | 23:11

OT veest
Kom je even naar het cafe?

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:11

joh.... laat me raden: opgeschoren kroeshaar....., mono-pigment aandoening.... ergo: NATOS !

btw. afgelopen nacht hebben een paar (nog af te schieten) typhus apen geprobeerd om in te breken bij mij thuis, resultaat drie hardhouten kozijnen beschadigd, inbraak mislukt ! eerst dacht Ik dat het Murk-aken waren geweest maar de pliesie heeft afdrukken van werkschoenen gevonden..... dus dat zullen wel polen zijn geweest vertelde de diender tegen me (geen geintje)

QB (ja die.....) | 10-06-06 | 23:10

@preacher 10-06-06 @ 23:06

Lul niet man, je staat duidelijk aan de kant van de mocro's. Dit is prima. En je baalt er natuurlijk van dat dit in het nieuws gekomen is. Want dit gebeurde voordat we die rifratten te GAST (ja, bedankt links gepeupel) hadden uitgenodigd ook he..... Denk eens na, maar jij wordt liever voor helemaal niks zomaar midden op straat neergeramd. Ik hoop dat ze jou de volgende keer rammen, kijken of je dan nog steeds zo lief over ze praat.

Hakbarrr | 10-06-06 | 23:10

Wat we allemaal al wisten
Onze fuckje is raciste
Kom naar Amsterdam!

gevallenverstand | 10-06-06 | 23:10

off topic;
BIDDINGHUIZEN (ANP) - Klas 2a1 van het Emelwerda College in Emmeloord is zaterdag in Biddinghuizen uitgeroepen tot winnaar van de Actie Tegengif in de categorie havo/vwo. Klas 1k1 van de middelbare school Bogerman in Koudum won in de categorie vmbo/praktijkschool.

Voor deze landelijke niet-rokenwedstrijd, waaraan bijna 3500 klassen meededen, mocht minstens 90 procent van de klas een half jaar lang geen sigaret opsteken. De klassen moesten ook een slagzin bedenken. Emmeloord scoorde met: Als jij de sigaret gaat killen, wil ik wel met jou chillen. Koudum won met: Nemen jullie nog maar een trekkie, ik zoen liever een fris bekkie. Aan de wedstrijd van Stivoro (Stichting Volksgezondheid en Roken) namen 3.457 eerste en tweede klassen van het voortgezet onderwijs deel. Dat komt neer op ruim 85.000 leerlingen.

De twee winnende klassen kregen een 'meet & greet' met zangeres EliZe. Verder dingen ze in de Europese wedstrijd mee naar een weekendje Portugal.
END QUOTE

Ik word zo verschrikkelijk moe van dat Stivoro... zo heel erg verschrikkelijk moe... En ik rook niet eens...

amsmad | 10-06-06 | 23:09

Big Pepper?

@fuckje: Breezahtjes die veralgemeningen spuiten op internetfora lijden aan vaginisme, vraag het welke gynaecoloog/loverboy waar dan ook! Ik ga je noch raciste noch realiste noemen, gewoon n dom fuckje, zoals je zelf al treffend aangeeft.

veest van pim | 10-06-06 | 23:09

Francisco van Jole gaat vertellen dat het slechts om een handvol Oudkerk-Finnen gaat, terwijl de vechtpartijen in Staphorst en omgeving dan weer niet in het nieuws komen. De leugen regeert weer eens, want waarschijnlijk zaten de USA-nichten het stelletje te provoceren.

Ed Cetera | 10-06-06 | 23:07

@preacher,
Marokkaanse pubers zijn haatzaaierts, vraag het welke leraar/onderwijzer waar dan ook! Hoorde laatst voor de radio welke problemen ze op scholen veroorzaken, en zeg je er wat van, staan hun vaders, ooms, neven met honkbalknuppels bij de docentenkamer. En dit komt NIET in de kranten, omdat dit slecht is voor de naam van de school......
En die haat jegens Nederland wordt er vanaf de geboorte ingepompt, door de ouders, en later door de Imam. Ja, noem me maar weer raciste, ik noem mezelf liever realiste.

fuckje | 10-06-06 | 23:06

@Hakbarrr 10-06-06 @ 23:00
Man, ik zit hier midden tussen de mocro's, kom ze iedere dag tegen ...
Dus staak je onzinnig geblaat...
En ooit gehoord van een 'self fulfilling prophesy'...?
en.wikipedia.org/wiki/Self-fulfilling_...
Daar zijn we mee bezig namelijk...

preacher | 10-06-06 | 23:06

Amerika moet om hun uitlevering vragen, en dan woestijnratten neerplempen in Guantanamo Bay.

Brzk | 10-06-06 | 23:04

@preacher 10-06-06 @ 22:56

Ach gotsie gotsie, dit is natuurlijk DOODNORMAAL he..... doen autochtonen ook he.... wel toevallig dat de gevangenissen vol met Mocro's zitten, dat de meeste strafbare feiten door mocro's gepleegd worden....

Slaap lekker me je multiculturele droom, en ga maar lekker veilig zitten te blaten in je wijk waar je nog ooit een mocro gezien heb, maar verpest vooral met je stemgedrag en je linkse gepeupel het leven van andere mensen. Applaus voor jezelf.

Hakbarrr | 10-06-06 | 23:00

Shit en onze commando's zitten in afghanistan :)

Jokkebrok | 10-06-06 | 23:00

fuckje rocks

Fumando | 10-06-06 | 22:59

Finnen of Antillianen.

Ook deze laatste groep 'durft' alleen als ze in een grote groep zijn

Gemeen Mosje | 10-06-06 | 22:59

Scheveningen is al getroffen door een invasie van Finnen

hondelul | 10-06-06 | 22:58

Een vrolijke meezinger van Jan Blaaser, met een treurige boodschap. 'Ben je nog nooit beroofd of hebt nooit een klap gehad? Kom naar Amsterdam'. Daar was indertijd niet elke Amsterdammer blij mee. Maar gisteravond kon zelfs de bezoekster wier tas onlangs daadwerkelijk werd gestolen, er wel om lachen. (Uit verslag Parool theater)

gevallenverstand | 10-06-06 | 22:58

Kom, als Marokkaanse pubers wat uitvreten is het ' wereldnieuws' in Nederland en als Hollandsche pubers wat uitvreten is het te lezen op pagina drie van de Lutjesbroekse courant....
Ik zie in m'n omgeving een hoop Marokkaanse jongeren die nog geen eens meer durven te reageren op m'n aanwezigheid...
Dat is toch fucked up beyond all recognition...? FUBAR dusss...

preacher | 10-06-06 | 22:56

@wisselend 10-06-06 @ 22:50

Ik hoop echt dat jij die Finnen morgen ook tegenkomt, HOE naief. Kijken of je dan nog steeds zo praat. Door zulke slinkse mensen als jij worden er nooit eens een keer keiharde maatregelen genomen, en gaat dit land kapot.

Hakbarrr | 10-06-06 | 22:53

Ook als het geen Marokkanen waren geweest, maar Turken, dan ben ik bijna net zo beaus!

fuckje | 10-06-06 | 22:53

Zandvoort zal van de week ook wel weer worden getroffen door Finnen waren het niet dat er Finse buurtvaders ook meegaan.

Mongeaul | 10-06-06 | 22:51

Gewoon teleugestelde Peaulen. Of vervelende Zweden. Het is van de redactie wel een onwijs faeute stigmatiserende opmerinking des Geenstijls. "Ofwel, doe eens signalementje..." roepen door een gerenommeerde website is aanzetten tot haat en opruiing.
Ben geweaun een kaaskopje. Maar het zijn verdachte taferelen. Ik zal blijven lezen. Maar het aantrekken van kaaLkopjes lijkt me niet de meest geweldige maatregel om GS op nummer 1 te houden.
Letten jullie even op aub?
Joris, ook al krijg je (veel) geld toegestoken om de onderwerpen zelf, niet te [editen], denk wel even fatsoenlijk na, lees je opruiende post nog even door.

wisselend | 10-06-06 | 22:50

1m80, blank, blauw grijze ogen, bijzonder slecht gebit, omstreeks 60 jaar oud luistert naar de naam AD, en trekt op dit moment met caravan door 0031

wereldVreeeeed | 10-06-06 | 22:49

Ik gok dat ze de sportsokken over de spijkerbroek hadden, regelmatig Dhiss dhiss in een zin riepen, de IVMBO niet afgemaakt hebben, en een petje op hadden.
(Fins dus...)
(en die zijn gewend aan 45 graden en hoger?)

Weeraanmelden | 10-06-06 | 22:48

Wisten ze dat die kerel Amerikaans was? D'r zijn toch wel eens meer Amerikaanse toeristen door Finnen neergemept? Oh dit keer waren het autochtonen? (want ik zie geen specifieke 'soortbeschrijving) Tsja happy slapping... en met die warmte moet je toch wat leuks doen...
Even serieus, timmer dat grut eens in elkaar, idioot gedrag altijd. Nog enige 'goede' motivatie of is een 3 jarige shocktherapie noodzakelijk?

Eenzaam Wolfje | 10-06-06 | 22:47

@wisselend 10-06-06 @ 22:41
De schandpaal was ook leuk...

preacher | 10-06-06 | 22:46

@wisselend 10-06-06 @ 22:41

Onwaarschijnlijk dat jij het voor die hufters opneemt. Deze mensen hebben elk recht op een menselijk behandeling gehad. Wat gebeurde er gisteren met een hond die een baby dood beet. Die werd afgemaakt. Ik vind dit even erg! AFMAKEN DUS! Zij zijn niet meer menselijk, WIJ ook niet meer!

Hakbarrr | 10-06-06 | 22:45

Schatting voor de straf door onze lieve slinkse rechters: 80 uur werkstraf want ze zijn zo zielig dat ze in de media zijn geweest, en het zn marokkanen, die zijn ZOOOO LIEEFFFFF..... en anders is het discriminasie!

Hakbarrr | 10-06-06 | 22:43

@ Hakbarrr 10-06-06 @ 22:27
Wees niet ongerust. Dit komt nog wel, zodra we allemaal te volgen zijn.
BB wil be watching u. Komop iedereen meer geld laten steken in camera-bewaking, mobieltjes loggen, persoonsgegevens verzamelen, bestedingspatroon volgen, evenals het aantal gespaarde zegeltjes & airmiles.
Wees niet ongerust, als BB zo ver is, zullen we het weten.
Denk dan nog even terug aan deze voorgestelde werkkampen.
Auswitch zal er niets bij zijn. Alles wat een beetje van de rode lijn afwijkt, gaan we dan weer deporteren.
Wel voor deze gasten "het publiek stenigen" weer invoeren. Of de brandstapel. Hebben we ook al lang niet meer gehad. Leuk een verzetje

wisselend | 10-06-06 | 22:41

In allochtonenstad Amsterdam
krijg je om niets een ram
Meppen hier, klappen daar
Blijkbaar vind niemand het raar
Van mij mogen ze aan de galg, midden op de dam.

pingel | 10-06-06 | 22:41

heer preachert, u is weer buitengewoon stigmatiserend

hondelul | 10-06-06 | 22:41

Lieve schattige uit hun mondje ruikende marokkaantjes

doktersnuggles | 10-06-06 | 22:40

neen, finnen=doofpot

hondelul | 10-06-06 | 22:38

Weer wat sappig rauw vlees om de horde af te richten....
Pak die Marokkanen...! Oops wat zei ik....? ' Finnen' natuurlijk....;-)
Het beestje bij z'n naam noemen is natuurlijk not done hier... Solly !

preacher | 10-06-06 | 22:38

nerds als het finnen waren stond dat er goedverdoeme toch wel bij. gekleurde berichtgeving is al jaren de bom in nieuwsbekendmakend-nederland.

Janus P | 10-06-06 | 22:35

Voor die moslims mogen ze inderdaad wel concentratiekampen invoeren, Hakbarr.
En ja, signalement. Vieze zwarte schaamhaar krulletjes op d'r kop, zwart leren jasje met bontkraag, dom accent, etc.

Pliesie Agent | 10-06-06 | 22:34

Blond haar, blauwe ogen?

Dyna18 | 10-06-06 | 22:33

Wanneer wordt NL wakker en gaan we het three strikes you're out invoeren! Voor eeuwig in een werkkamp met deze mongolen, en dit was een dubbele strike!

Hakbarrr | 10-06-06 | 22:27

"fin-ale", Lodewijk XVI?
:)

vazelz | 10-06-06 | 22:27

kransen trappen ?

hondelul | 10-06-06 | 22:24

tsjah, Finland doet niet mee aan het WK, futsal de finale verloren, wat moet je anders???

Lodewijk XVI | 10-06-06 | 22:23

Finse voetbalsupporters

Lange Neus | 10-06-06 | 22:22

kanker Finnen

hondelul | 10-06-06 | 22:22

Het was iemand met een hamburger op. Geen Hindu waarschijnlijk!

gevallenverstand | 10-06-06 | 22:21

Blond, blauwe ogen, Gaastrakleding en ze spraken met een opvallend Nederlands accent..

klotuhvoetbal al voorbij?

President Babboe Bab | 10-06-06 | 22:20

Echt fucking shaking... Ik liep op dat tijdstip van de UB via de Heiligweg naar de trams op het Rokin... Niks gezien, maar wijs met plezier een paar Finnen aan!

Hakbarrr | 10-06-06 | 22:19

Laat me raden ... Finnen?

« LX » | 10-06-06 | 22:19

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen